Premier League - preview 30. kola

12.03.2016, 08:13, aktualizováno 14.03.2016, 08:24
Previews
Anglická nejvyšší soutěž nabízí netradiční pondělní dohrávku. Momentálně vedoucí Leicester City přivítá Newcastle United, který je naopak předposlední a řeší tak naprosto opačné starosti...
Leicester City - Newcastle United  (pondělí 21:00)
810 minut od fotbalové, a velmi pravděpodobně i sportovní, nesmrtelnosti. Loni ve třicátém kole Leicester naposled prohrál, než zahájil svůj skvostný únik ze dna tabulky. Letos ve třicátém kole může získat zpět svůj pětibodový náskok na samotném čele. Příběh pokračuje na King Power Stadium, kde Lišky budou hájit nesmírně důležité tři body proti Newcastlu.

Zápas nebude enormně zajímavý jen díky honbě Leicesteru za šokujícím titulem. Nesmíme rozhodně opomenout ani skutečnost, že vedení Strak konečně vyměnilo trenéra a místo tápajícího Steva McClarena přišel protřelý Rafael Benítez. Ten tak dostal na premiéru pořádně tvrdý oříšek - vždyť Leicester prohrál v letošní sezóně jen třikrát a v roce 2016 ztratil z deseti utkání akorát devět bodů.

Bývalý trenér Liverpoolu, Chelsea nebo Realu Madrid však na soupeře příliš pozornosti neupíná a soustředí se na svůj nový tým, který se nepříjemně zapletl do sestupových bojů. "Nebude to výzva jen pro mě a můj realizační tým, ale i pro hráče, klub a fanoušky," řekl na první tiskovce. Další den už byl sdílnější. "Z toho, co jsem viděl, vím, že mám k dispozici velmi dobrou skupinu hráčů, kteří potřebují především sebevědomí. Očekávám od nich v každém utkání sto procent, to je základ."

Newcastle prohrál pět z posledních šesti utkání a v tabulce je na předposledním místě. Na Norwich i Sunderland však ztrácí pouze bod a navíc má na oba rivaly zápas k dobru - na Canaries dokonce dva. Aby však tato zdánlivá výhoda nevyšla vniveč, musí Magpies začít vykrádat cizí hnízda. Leicester je sice lídr ligy, ale v posledních týdnech ukázal, že mu domácí prostředí a role favorita umí svázat nohy. Remíza s WBA a šťastná výhra 1:0 nad Norwichem budiž důkazem.

Šéf party okolo Vardyho, Mahreze a Kantého Claudio Ranieri proto udržuje euforii pod pokličkou. "Liga je letos šílená. Bojujeme o titul, protože jsme v šílené lize, kde se může stát cokoli. Před reprezentační pauzou nás čekají ještě dva zápasy, pak vám (novinářům) můžu říct, čeho jsme schopni. Nyní se soustředím pouze na Newcastle, získat tři body je pro nás velmi důležité," sdělil na konferenci italský manažer.

Ranieri má relativní výhodu v tom, že jeho tým od ledna hraje už pouze Premier League, což se o ostatních týmech ze špičky tabulky říct nedá. Foxes se i díky tomu vyhýbají zranění, a tak (s výjimkou Okazakiho) mohla v posledních 20 utkáních nastoupit hned patnáctkrát tatáž optimální sestava. Přesně ta, která díky vyprázdněné marodce pravděpodobně nastoupí i proti Newcastlu.

Při posledním vzájemném střetnutí pondělních soupeřů byli úspěšnější fotbalisté Leicesteru, kteří vyplenili St. James Park jasně 3:0. Hned tři obránci Strak z onoho klání však do odvety nejspíš nenastoupí - Coloccini, Mbemba i Dummett jsou zranění. Pouze kapitánův stav se postupně lepší a jeho start není úplně vyloučen. Na vážkách jsou trenéři i ohledně Androse Townsenda, který laboruje se stehenní svalem.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Vardy
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, S. Taylor, Lascelles, Colback - Tioté, Shelvey - Sissoko, Wijnaldum, Townsend - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Fotbalisté Aston Villy už by si nejspíš nejraději užívali někde na pláži, místo toho však musejí vyloženě přetrpět další dva měsíce práce na takřka nemožném. Trenér Rémi Garde se sice čerstvě nechal slyšet, že jeho mančaft může napodobit loňský Leicester a vyhrát sedm ze zbývajících devíti utkání, ale tomu zřejmě ani on sám nevěří...

Hovoříme totiž koneckonců o týmu, který v posledních čtyřech kolech ani jednou nebodoval a skrze odevzdané výkony to dopracoval až ke skóre 2:15. Takhle se sezona s důstojností opravdu nedohrává a ne že by existovalo mnoho důvodů si myslet, že by se v táboře birminghamských mělo něco změnit.

Minimálně ne tuto neděli. Tottenham vyloupil Villa Park u čtyř předešlých soutěžních příležitostí a hned třikrát tak činil s lehkostí. V týdnu navíc Pochettino v osmifinále Evropské ligy poměrně kontroverzně pošetřil opory v čele s Harrym Kanem (celkem udělal sedm změn!) - dávaje jednoznačně najevo, jakou soutěž Spurs upřednostňují.

Tottenham má v Premier League co napravovat, když klopýtl ve dvou minulých kolech, pětibodová ztráta na Leicester však rozhodně není ničím nestažitelným.

Trenér Pochettino navíc může po lehkém úrazu kotníku opět naplno počítat s Delem Allim a nespecifikovaného problému by se včas měl stihnout zbavit také další klíčový záložník Eric Dier. Bolavé Roseovo lýtko by mohlo umést cestičku zpět do základu Benu Daviesovi.

Rémi Garde se před víkendovým kláním nemusí vypořádávat s žádnými novými bolehlavy. Jako tradičně se nicméně nemůže opřít o trio Sánchez - Kozák - Grealish a po prodělání zlomeniny chodidla zatím nebude připraven ani Adama Traoré.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Richards, Clark, Lescott - Hutton, Veretout, Gueye, Westwood, Cissokho - Ayew, Gestede (Agbonlahor)
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose (Davies) - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.50 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Manchester City  (sobota 13:45)
Tohle možná nebude ten správný okamžik na prolomení ošklivé série. Norwich nutně potřebuje získat body, když urval jenom jeden jediný z posledních 10 kol, jenže je to vůbec možné proti Manchesteru City, který mu v nedávné době nasázel čtyři, pět, šest i sedm gólů...?

Na druhý pohled přeci jen je, a naději poskytuje rovnou říjnové měření sil obou soupeřů. Alex Neil už letos potrápil v podstatě každého velkého soupeře a vicemistři z Manchesteru nejsou výjimkou; na Etihad Stadium pro ně všechny tři body zachraňovala až pozdní penalta Yayi Tourého.

Skotský manažer skutečně nehází flintu do žita a místo toho na předzápasové tiskové konferenci trval na tom, že i bleděmodří mají své slabiny, kterých se dá využít. V 11. kole tehdy Neil proti City experimentoval s formací 3-4-3 a její užití nevyloučil ani tentokrát.

Manchester City v minulém kole přesvědčivě utnul málokdy vídanou sérii tří ligových porážek, když deklasoval Aston Villu, a na Carrow Road si teď jistě dovede představit repete podobného debaklu. Zrovna v lednu tam ostatně bez nejmenších problémů zvítězil 3:0 v rámci FA Cupu.

Citizens se proti Kanárkům tentokrát budou muset obejít bez svého spasitele Tourého, jenž si obnovil zranění paty. Kevin De Bruyne již opět trénuje, ale na zápasovou zátěž prozatím nebude připraven; do základní sestavy se cpe Raheem Sterling.

Norwich nedávno ztratil až do konce sezony klíčového středopolaře Alexe Tetteyho a po utkání se Swansea se třásl o zdraví dalších dvou opor, Robbieho Bradyho a Stevena Naismithe. Oba borci však mají slušnou šanci zasáhnout hned do tohoto střetnutí. Ke comebacku se dále hotoví také zadáci Wisdom a Bassong.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bassong, Klose, Brady - O'Neil, Howson - Redmond, Hoolahan, Naismith - Jerome
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Kompany, Clichy - Navas, Fernando, Fernandinho, Silva - Bony, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Southampton FC  (sobota 16:00)
To bylo slávy, když se Fraser Forster vrátil do sestavy a v šesti zápasech v řadě nedostal gól. Southampton se s 16 získanými body z šesti utkání stal rázem kandidátem na boj o pohárovou Evropu a Forster div ne kandidátem na sestavu sezóny. V posledních třech kláním však forma obou zmíněných veličin skomírá a na hřišti Stoke City to budou mít Saints velmi obtížné.

Potters totiž mají formu naprosto opačnou. Před velmi cennou remízou na hřišti zvedající se Chelsea totiž vyhráli třikrát v řadě. Porazili Bournemouth, Aston Villu i Newcastle, což jsou sice celky z dolní poloviny tabulky, ale to na obtížnosti utkání nic neubírá - takto v závěru sezóny spíš naopak.

Mají díky tomu už 43 bodů a zdá se, že cílem následujících devíti utkání bude překonání loňského rekordu, který činí 54 bodů. Ještě sladším úspěchem by byla kvalifikace do Evropské ligy, která je momentálně vzdálená čtyři body a má podobu Manchesteru United na šesté příčce. A v případě, že v FA Cupu uspěje Arsenal či právě Red Devils, bude pohárové i sedmé místo.

A na to si brousí zuby i Southampton, jenž, jak jsem již zmínil, držel na začátku roku fantastickou sérii bez obdržené branky. Už proti Chelsea však Fraser Forster dvakrát zaváhal, dokonalý rozhodně nebyl ani proti Bournemouthu, načež pomohl získat alespoň bod za domácí remízu 1:1 se Sunderlandem.

Southampton však strádá především vinou impotentních útočníků a ofenzivních hráčů vůbec. V posledních sedmi utkáních nastříleli Svatí pouze pět branek - z toho dvě mají na svědomí stopeři Yoshida s Van Dijkem.

Ti každopádně budou muset vytvořit středové duo, jelikož kapitán José Fonte stojí za červenou kartu proti Mackems. Mimo hru je zraněný Charlie Austin, zatímco Shane Long se po zranění vrací - stejně jako Victor Waynama, ten však po pětizábasovém banu.

Stoke konečně může počítat s klíčovým stoperem Ryanem Shawcrossem, jenž se vykurýroval ze zranění zad. Jiní obránci Bardsley a Wilson s Johnsonem však pro zranění nenastoupí. Jejich spoluhráč Glenn Whelan mezitím oslaví třístý duel v klubu.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Cameron, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Imbula - Shaqiri, Affelay, Arnautović - Mame Biram Diouf
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Van Dijk, Yoshida, Bertrand - Romeu, Clasie - Davis, Mané, Tadić - Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Swansea City  (sobota 16:00)
Šampaňské ještě zůstává v chladícím boxu, písek na Goldsands však už brzy zaplaví příliv sladkých bublinek. Bournemouth prožívá báječnou premiérovou sezónu v Premier League a je jedním z nejkrásnějších překvapení ročníku. Papírový outsider především v posledních dnech září a k záchraně elitní soutěže už mu chybí pramálo.

Výhra v jižanském derby Cherries namlsala, fanoušci však dostali ještě větší příděl dárků v podobě tří bodů z hřiště Newcastlu. Celkem už má Bournemouth bodů pětatřicet, takže ve zbylých devíti utkáních mu stačí vyhrát nějaké dvě klání a bude definitivně za vodou. Vzhledem k bídnému vzezření sestupových kandidátů pak možná postačí i méně.

Manažer sympatického a skromného celku Eddie Howe však nehodlá slavit předem. "Ani sobotní výhra by nám nic nezaručila, pouze nám může pomoct. Nikdo nemůže předpovědět, kolik bodů bude nakonec stačit, stále nás čeká dlouhá cesta. Letošní týmy jsou schopné předvést dobré série, takže se i my musíme soustředit a pokusit se nadále vyhrávat," pronesl střízlivě.

Swansea je na tom podobně jako její sobotní soupeř, s tím drobným rozdílem, že od ní se v srpnu čekal spíš atak na pohárové příčky. Teď však můžou být Velšané rádi, že senzačně vyhráli na Arsenalu a pak porazili i Norwich. Nyní tak právě na osmnácté Canaries drží devět bodů náskok a letošní sezóna nevypadá jako Labutí píseň v Premier League.

Ani při tomto duelu nebude na lavičce manažer Francesco Guidolin, který byl poslední dny v nemocnici vinou podezření na infekční onemocnění. "Výhry proti Arsenalu a Norwichi byly velmi důležité," uvedl Guidolin, který mluvil i o svém zdravotním stavu. "Ještě potřebuju pár dní odpočívat. Už neberu antibiotika, ale bude pro mě lepší, když si dám ještě chvíli relax. Na duel s Aston Villou bych měl být zpět," uvedl v naději.

Jeho asistent Alan Curtis bude moci využít de facto kompletní kádr - vrací se i Jefferson Montero. Bournemouth postrádá pouze Juniora Stanislase a duo Mings - Wilson, které marodí už téměř půl roku. Nad startem záložníka Harryho Artera (achilovka) pak visí otazník.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Arter (Gosling), Gradel - King, Afobe
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Britton - Ayew, Sigurdsson, Routledge - Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City29179352:3160
2.Tottenham Hotspur291510451:2455
3.Arsenal FC29157746:3052
4.Manchester City28155852:3150
5.West Ham United291310645:3349
6.Manchester United29138837:2747
7.Liverpool FC28128843:3744
8.Stoke City291271031:3443
9.Southampton FC291181036:2941
10.Chelsea FC291010943:3940
11.West Bromwich Albion291091030:3639
12.Everton FC28911851:3938
13.Watford FC291071229:3037
14.AFC Bournemouth29981235:4535
15.Crystal Palace29961432:3933
16.Swansea City29891228:3733
17.Sunderland AFC29671635:5425
18.Norwich City29661731:5424
19.Newcastle United28661628:5324
20.Aston Villa29371922:5516
Zbývající zápasy
12.03. 16:00West Ham United - Watford FC (zápas odložen)
12.03. 16:00Sunderland AFC - Everton FC (zápas odložen)
12.03. 16:00Manchester United - Crystal Palace (zápas odložen)
12.03. 18:30Arsenal FC - West Bromwich Albion (zápas odložen)
13.03. 17:00Liverpool FC - Chelsea FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1231)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Napisal by som nieco,ale som najebany ako torpedo ...este piatkovy :D

Reagovat
johan14

Už si niečo napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotinu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Piceeeee,ale jedno sa musi uznat...Cechuji maju najlepsie pivo!!! Vcero-dnes Svijansky Knize 13' ....len to tak stekalo Dole gagorom :D

Reagovat
off-olda

Jestli Svijanský kníže před vypitím štěkal, tak tě asi udám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaaamo,v slovenskom slangu sloveso stekalo znamena tiect ...klido- pido...Kotleba na grad a Straz!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

No tym koncom si to cele pokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sťekalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Svijany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Cherries - Swans sa teším, kto vyhrá tak urobí veľký krok k záchrane. O trochu viac verím domácim.

Inak City by mohli zakopnúť, Norwich naposledy vyhral 2.1. a odvtedy len 1 remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že oba už jsou zachráněni i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja od Sunderlandu a Newcastlu čakám ešte dobré série výsledkov.

Reagovat
smazaný uživatel

City zakopávají celou sezónu. Pokud chceme v boji o titul vidět alespoň náznak nějakého dramatu, tak by se měli snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Louis van Gaal says his style is working at Man Utd.

Reagovat
EXoRcIsT

on uz ma asi starecku demenciu

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť má pravdu, jeho styl je sračka a ta funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Nevíte někdo, jak se to počítá ve fantě, když jsou odloženy zápasy? Přičte se to zpět do toho kola?

Reagovat
bbbauch

Nepricte, pri dohravce budou mit body za 2 zapasy. Ja mam tym o deseti lidech ted, premyslel jsem nad tim tak ctvrt hodiny a nenapadl me nikdo, kdo by stal za prestup za -4body, tak to tak necham

Reagovat
Hokaido

Mne hrajou asi 4 hráči tohle kolo.

Reagovat
Matić

super, tak mi nehraje 6 hráčů :D

Reagovat
fantomas

Ty vole, dyt 10 lidí je krása ještě

Reagovat
bbbauch

koukam na to, prozirave jsem se zbavil postupne hracu, ktery hrat nebudou a sestavil jsem kompletni jedenactku.. No a dneska to zapnu a trochu jsem prehlidl Monreala

Reagovat
fantomas

Já tam mám připravených 8 borců včetně golmana a Bonyho, za kterýho sem obětoval Girouda.

Reagovat
Hokaido

To pak zase budeš v prdeli, až budou ty doubleweeky

Reagovat
bbbauch

Nebudu, mam dobrej tym a peknou sumu v bance snad z toho vytezim vic nez van Gaal, kterej ma taky tak nejak oboji

Reagovat
Coutinho10

me hraje 6 hracu + u Diera otaznik...takze bud rad

Reagovat
Coutinho10

tak asi udelam este vymenu Defoe out -> Ayoze in (oba stejna cena £5.1m

Reagovat
smazaný uživatel

podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Já postavil celou 11.

Reagovat
smazaný uživatel

mě hrají všichni, přikupoval jsem jen Afobeho

Reagovat
Counter

Já jsem na devíti a nechám to tak, protože ať už bych udělal jakýkoli přestup, připravil bych se buď o dobrého hráče, kterého mám se "zvýhodněnou" cenou, anebo by šlo o výměnu šupák za šupáka, která by nevynahradila ten čtyřbodový odpočet. A aspoň budu připravený na double gameweeky

Reagovat
bbbauch

Kdyz jsme u toho, jsou uz nejaky ty dohravky naplanovany nebo alespon nejakej odhad, kdy by se mohli hrat?

Reagovat
Counter

Zatím ne, jde to jinak sledovat na of. stránkách PL - http://is.gd/Kgilef

Ale je to hotová věda, jednodušší je prostě si počkat, až to časem nahodí přehledně do fanty :-)

Reagovat
13

mně hraje 10 hráčů, takže na DGW úplně připraven nejsem. No plán je takovej, že před doublama tam lupnu WC a přímo při nich ty boosty.

Reagovat
Hokaido

Jdou dát oba najednou?

Reagovat
13

podle mě ne, nejspíš proto budu muset použít tu WC o kolo dříve.

Reagovat
13

a boost lze taky využít jen jeden za kolo no, doufám že bude DGW víc.

Reagovat
Counter

Vždycky jen jeden, bude to chtít perfektní timing

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Eden Hazard po loňském triumfu v anketě o hráče ročníku Premier League zažívá sezonu vystřízlivění, která by podle všeho mohla vyústit v jeho odchod ze Stamford Bridge. Dle informací L'Équipe je Chelsea připravena naslouchat nabídkám dalších týmů, mezi nimiž patrně bude vyčnívat Paris Saint-Germain. Právě během duelu s ním Hazard způsobil menší pozdvižení, když si o poločase vyměnil dres s Angelem Di Maríou.

To by mě celkem zajímala cifra

Reagovat
smazaný uživatel

15-20 mega nech nežerem..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hokaido

Tohle léto? 50M liber, minimálně...

Reagovat
Manik...

taky to tak čekám. I když není ve formu pořád je to hráč světových kvalit

Reagovat
smazaný uživatel

a Číňani to klidně daj kdykoliv

Reagovat
Manik...

Ti za něho daji klidně 100

Reagovat
vitasrp

Moc bych tomu zatím nevěřil, ten belgický novinář, který má ohledně hráčů docela přesný info, tvrdí, že Chelsea rozhodně prodávat nechce.

Taky díky němu konečně vím, že Eden hraje od novýho roku se zraněním, no.

Reagovat
smazaný uživatel

4 měsíce hraje s bolavými třísly.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nic moc

Reagovat
fantomas

https://pbs.twimg.com/media/CdVbXW9WEAEXVvd.jpg:large

Neskutečný, že se tam ten chlap pořád drží.

Reagovat
Hokaido

A pokud tam za něj v létě fakt dosadí Mourinha, tak veškerej progres, kterej LVG udělal (mnohdy nechtěně, no...) s mladíkama bude taky pryč a ty dva roky budou jen a jen ztráta času a peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ze je vsetko uz jasne a nie, ze tam fakt ostane po sezone stale mam taky divny pocit, ze by si ho aj chceli nechat dalej este jednu sezonu..

Reagovat
I am Mancunian

LVG on his methods & MUFC progress: "When you analyse what we have done this season and last season then you cannot say it is not working"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
fantomas

To musí bejt misquote. Prostě musí jinak Brendan si může o Deluded nálepce nechat jenom zdát.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jazdec

Reagovat
I am Mancunian

toto je pravy deludedko

Reagovat
avicii

Mufani sa tu snazili robit deludeda Kloppa ale tento chlap je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

všichni ? O tohle se snaží jenom kiwwi...

Reagovat
Whitemedia

Nic neskutečného to není, oni už mají domluveného Mourka po sezoně, tak na co teď vyhazovat Gaala

Reagovat
C-M@ster

Třeba aby se hrály poháry.

Reagovat
SunFells

Proč nás kokoti odložili?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Zítra hrajete s Watfordem FA.

Reagovat
SunFells

To zvládáme

Reagovat
Hokaido

Pohřbít naděje na titul i FA cup a LM v jeden týden, to je pro vás příliš milosrdný. Pěkně pomalu, postupně...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Marv

Naděje na titul?

Reagovat
Hokaido

Ano. Neznáš význam slova naděje?

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A pre Mastného: nie, nie je to World Cup...

Reagovat
vitasrp

Ještě se vrátím k odvetě osmifinálovýho duelu s PSG - sepsal jsem takovou analýzu, kdyby si ji teda někdo chtěl přečíst, může tak učinit zde.

http://kolemsportu.cz/chelsea-12-psg-francouzsky-mistr-vyuzil-spatne-defenzivni-struktury-zalozni-rady-domacich/

Reagovat
masly008

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl bys jednou pracovat ve studiu místo karocha a zelenky? super analyza

Reagovat
raduinho

OT : Co říkáte na House of Cards ? Za mě zatím tahle série opět 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten seriál je postavenej čistě na opakování amerických klišé. Viděl jsem polovinu dílů, ale nepřináší nic nového a korupce, politických zákulisních dohod a ovlivňování veřejného mínění, je v tv dost i bez tohoto seriálu.

Reagovat
raduinho

Ale je to skvěle natočené. Kevin Spacey exceluje. A který seriál přináší něco nového ? Takové Hry o trůny nebo Suits, taky nepřináší nic nového a přesto jsou oblíbené a extra kvalitní (Hra o trůny nevím, ty jsem neviděl, ale každý druhý koho znám je z toho hotovej).

Reagovat
smazaný uživatel

Hra o trůny je skvělá v tom, že je natočena podle knih, které mají hlavu a patu. Lepší fantasy (scénář, herecké výkony, kulisy, kostýmy) ještě natočena nebyla a minimálně první dvě série jde děj hrozně svižně. Potom už je ve hře moc postav a rodů a to děj rozmělňuje. Jen si člověk nějakou postavu oblíbí, už je po ní. A tolik překvapujících zvratů a scén, jsem nikdy v žádném seriálu neviděl. A na některé scény je radost se dívat jen kvůli jejich vizuální kráse. Taky jsem tomu dlouho odolávat a začal jsem se dívat až o Vánocích na HBO Go, ale už jsem to dokoukal celé a těším se na novou řadu v dubnu. Ta seriálová laťka pro fantasy/středověký téma je díky Hře o trůny nastavena tak vysoko, že ji dlouho nic nepřekoná.

A když jsem psal o těch amerických klišé, kterých jsou všechny jejich filmy a seriály poslední dobou plné, tak ve Hře o trůny (díky bohu) se nic z nich nevyskytuje. Žádný sluníčka, žádný kecy o lidských právech, žádní anonymní alkoholici, žádná politická korektnost, žádný traumata z dětství atd atd. Je to relax. Kdežto u house of cards jsem se jen neustále nasíral, protože přesně ukazuje jak zkorumpovanej je ten systém americké "demokracie", který my tak zhusta přejímáme.

Reagovat
fenixLFC

HoC je lepsi serial ako GoT

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

ved GoTko je totalne kravina, fakt ako telenovela, nic sa tam skoro nedeje az do zaveru ktory ta vzdy nuti pozerat dalsi diel. HoC ma fakt bavi viac

Reagovat
raduinho

Kontinent, kde léta trvají desítky roků a zimy se mohou protáhnout na celý lidský život, začínají sužovat nepokoje. Všech Sedm království Západozemí - pletichářský jih, divoké východní krajiny i ledový sever ohraničený starobylou Zdí, která chrání království před pronikáním temnoty - je zmítáno bojem dvou mocných rodů na život a na smrt o nadvládu nad celou říší. Zemí otřásá zrada, chtíč, intriky a nadpřirozené síly. Krvavý boj o Železný trůn, post nejvyššího vládce Sedmi království, bude mít nepředvídatelné a dalekosáhlé důsledky...

Výpravný seriál HBO Hra o trůny, podle bestsellerové fantasy ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina, zachycuje soupeření o moc mezi králi a královnami, rytíři a odpadlíky, lháři a šlechtici. Na počátku požádá král Robert Baratheon, jehož žena Cersei pochází z rodu bohatých a bezohledných Lannisterů, lorda Eddarda Starka, aby přijel na jih a pomohl mu spravovat království poté, co záhadně skonal jeho pobočník. Zároveň trůn z východu ohrožuje dospívající princezna Daenerys s bratrem Viserysem, jejichž rod Targaryenů vládl Západozemí mnoho let předtím, než byl krvavě sesazen. A proslýchá se také, že se dějí podivné věci na hranicích, severně od Zdi, kam odjíždí Jon Snow, Nedův nemanželský syn, aby se stal členem bratrstva, jenž je zavázáno přísahou království chránit.

Já to teda nikdy neviděl, ale už jen z popisu to vyznívá jak telenovela. Temný sever, dívoké východní krajiny a hraje se tam o ten trůn nebo co A jakmile je něco označeno jako fantasy sága, tak už mě to odrazuje samo o sobě, to, že je to dobře natočené a je tam spousta šukaček a smrtí hlavních hrdinů z toho přece nedělá něco spešl.

Reagovat
raduinho

+ já teda beru, že se to lidem líbí, nikoho od toho nechci odrazovat, třeba je to fakt dobrý Ale pro mě osobně nebude nikdy fantasy sága víc než House of Cards, už jen proto, že House of Cards je vůbec nejlepší seriál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda nikdy neviděl, ale podle mě je to sracka

Reagovat
salami

Reagovat
fenixLFC

je tam spousta šukaček a smrtí hlavních hrdinů z toho přece nedělá něco spešl. ja mam fantasy rad ale ze by som z tohto bol odvareny to nie. Rovnako ako ma to absolutne nenalakalo k zaujmu si tu sagu aj precitat

Reagovat
Hokaido

Jestli jsi to neviděl, tak nemáš nárok to hodnotit.

Uznávám, že v posledních sériích to šlo trochu dolů. Jednak z toho důvodu, že se seriál striktně nedrží knih a druhak proto, že samotná knižní předloha měla prozatimní vrchol ve 3. pokračování. Ta laťka 3. knihy stejně ani nešla udržet, protože to je mistrovský dílo.

Ten seriál ale nestojí na šukačkách a smrti, ale na propracovaným příběhu se spoustou šokujících zvratů a hlavně na propracovanosti postav. Ta se na obrazovku promítá hůř, než v knihách, přesto to tvůrci zvládli docela obstojně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neni

Reagovat
raduinho

Reagovat
C-M@ster

Messi vs Ronaldo už není v kurzu, tak se tu řeší HoC vs GoT?

Reagovat
fenixLFC

messi vs ronaldo uz je rozhodnute, znie to neskutocne ale po tych rokoch sa konecne ukazalo jednostranne vitazstvo a vzdoruju uz len posledne hniezda odporu...u to nudi tak je tu nova tema

Reagovat
vladis271

SPOILER

príde mi to prepálené.

Atentát a Claire VP?

SPOILER.

Reagovat
raduinho

Ta VP jo, ale atentát mi přišel vzhledem k americké historii očekávatelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Aha, takže abych se vyhnul spoilerum, musím dnešní fotbalovou diskuzi ignorovat...

Reagovat
fantomas

Reagovat
raduinho

Stačí přeškočit jedno vlákno, těžká práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo si to ísť písať niekam inam.

Reagovat
raduinho

Neuvěřitelný, řeší se tu milion jiných věcí - borec se najebal, fanta, minulý týden zaspamovaný volbama, ale zrovna tohle vadí, protože je někdo neschopnej, přeskočit kousek diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí, lebo je to SPOILER.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

zrvona Noel-Miki dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný, Paľko... kto ďalší?

Reagovat
Mastný Chobot

Molos, Willo, G-Ejzy, cristiano...

Reagovat
smazaný uživatel

wow, samí lepší, len čo je pravda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SLOBODU DISKUSIAM

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý. 3. série byla slabá, zatím mám za sebou 6 dílů a mnohem mnohem lepší.

Reagovat
raduinho

Souhlas, mám zatím 4 díly a rozhodně je to lepší než 3.série.

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem koukal na imdb, tak poslední 4 díly jsou nejlépe hodnocené epizody z celého seriálu. Ještě jsem se do toho teda nepustil, ale nemůžu se dočkat

Reagovat
Mastný Chobot

videl som ešte len jeden dieeeel, musím sa k tomu dostať!

Reagovat
Talker

Výborná.

SPOILER!!!

I když je zajímavé, že jejich konkurenci zničí pokaždé jedna osoba nebo jedna nějaká věta, kdežto oni mají šanci přežít i sračky 10x větší než vyhrabali na ostatní - ať už jde o Garretha, všechny ty ministry, VP, konkurenty ve volbách a podobně.

Reagovat
cristiano.K.

kurs 2 na MU doma s WHU jako za ten risk bych klidně i jedničku vsadil,ale teď jsem si vzpomněl, jak hráli ve čtvrtek jinak v případě prohry samozřejmě LVG okamžitě končí

Reagovat
13

Nechte ho tam do čtvrtka.

Reagovat
cristiano.K.

pokusím se zařídit,ale nechci nic slibovat

Reagovat
bbbauch

Jestli skonci, tak az po sezone

Reagovat
13

Jestli skončí

Ta představa, že je povede ještě rok je zábavná

Reagovat
Infernoqt

není to nereálný, stejně tak, jako není nereálná plichta nebo prohra, šance tak 1:3 :D

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak na poslední Aston Villu si šetřil Tottenham síly, a proto dostal takový výprask v EL

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, presne tak. Čau.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. dnes Everton-Chelsea budeme riešiť v tomto článku?

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme.

Pro Chelsea poslední šance něco uhrát v této sezóně a o Evertonu můžeme napsat jen to, že je marnej jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nebo u Gardeho.

Reagovat
fantomas

Ten Karanka moula fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale byva, ked chces trenerovi diktovat prestupy atd...Rhodes zjavne nebol jeho nakup a dalsie veci asi tam tiez nebudu uplne ok, mali ho nechat pracovat normalne a mohli kludne byt v PL, teraz si to skurvili cele sami..

Reagovat
fantomas

Jako jo, celkem se to nabízí, ale zas až v takový krizi nejsou, aby se kvůli tomu takhle vyvádělo.

Reagovat
Counter

Moc tam tomu nerozumím, mají dle mého jednoznačně nejlepší kádr z celého Champu, k tomu teď ten Rhodes... Jestli zase nedá postup, tak by měl jít po sezoně tak jako tak.

Reagovat
fantomas

Právěže ten Rhodes to asi spíš rozesral než cokoliv jinýho no. Ale souhlasim, postoupit musí.

Reagovat
fantomas

Hm, zejtřejší zápas povede Agnew. To nevypadá vůbec dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak to jsem na ne zitra zvedavej. Nakonec jdu na docela zajimavej zapas.

Reagovat
diastan

Hart, Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy, Fernando, Fernandinho, Navas, Silva, Aguero, Bony ....Bony dnes 2 kousky

Reagovat
fantomas

BAMFOORDDD, rozhodne

Reagovat
salami

hele jak bys zhodnotil Mbokaniho v Norwichi? já jsem je mockrát neviděl, navíc se tam utočníci docela často točej, tak by mě zajímalo takový shrnutí, jak se mu tam daří, jestli je teda furt podrobnějc sleduješ

Reagovat
fantomas

Neviděl sem je tolikrát, kolikrát bych chtěl. Ale tradičně skvělí kluci z The Little Yellow Bird Project to v pár větách vystihli přesně myslim...

"While Dieumerci Mbokani is brilliant at holding the ball up, he’s too static, has little instinctive movement and lumbers into the box like he thinks there’s a queuing system in place. He’s also a magnet for Norwich to hoof balls towards him, like an aggressive game of wall-ball."

Reagovat
salami

dík, já mu fandim, ale tak nějak jsem si přesně myslel, že tohle bude největší problém, nemuselo by to bejt ale špatný, kdyby hráli spolu s Bamfordem nějakej zápas

Reagovat
Error

Už se mu to proti City jednou povedlo, tak proč ne znova.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně spadnou, nedělej si naděje

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe. Největší konkurenty maj oba doma, vůbec nic neni ztracený ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, Newcastle s Rafou půjdou nahoru určitě, jemu docela věřím, místo nich půjdou dolů koťata. A Swansea s CP si to už pohlídaj, takže sekera padne na Norwich.... Ne že by mi nechyběli teda, zápasy proti nim mi vyhrávaj spoustu bodů ve fantě

Reagovat
fantomas

To sou všechno krásný spekulace, ale faktem zůstává, že je to furt doširoka otevřený.

Reagovat
Hokaido

Faktem taky zůstává, že Norwich hraje poslední dva měsíce nejhorší fotbal v PL. Horší než AV, třebaže se to zdá skoro nemožný.

Reagovat
Hokaido

Na CP jsem zapomněl teda, ale jejich náskok bude myslím stačit.

Reagovat
fantomas

To je píčovina. Horší než AV, Sunderland, Newcastle ani CP to neni, jen mají nejhorší výsledky.

Reagovat
Hokaido

Sunderland doufám nemyslíš vážně, ten prostě horší fotbal nehraje, obhajovat si to můžeš, jak cheš.

Co se sestupu týče, AV je jasná, Newcastle půjde nahoru... Byl by pro mě docela šok, kdyby jedno to sestupový místo Norwich neobsadil.

Reagovat
fantomas

By mě zajímalo, kolikrát si u Norwiche viděl víc než výsledek

Reagovat
Hokaido

Bohužel letos asi vícekrát, než ty.

Reagovat
fantomas

Sureeeeeeee

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Faktem je hlavně to co píše Hokaido, všechno ostatní může být spekulací, ale některé jsou prostě pravděpodobnější než jiné

Reagovat
fantomas

To je fakt jak poď na mě z boku.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

Reports that any deal for Zlatan Iibrahimovic to #mufc will only go through if Mourinho confirmed as next boss. He has no respect for #LVG.

Reagovat
vrabejka

#mufc continue to make real effort to sign Real's James Rodriguez. The player is keen, but his people looking at other offers inc. #cfc.

Reagovat
13

Kdo je v chazy league na druhém místě? Ten chlapec se na to dneska ukázkově vyjebal.

Reagovat
13

Kdo je v chazy league na druhém místě? Ten chlapec se na to dneska ukázkově vyjebal.

Reagovat
tomasinho

Maresma. Jsem na prvních 4 místech 4 scoseři, Wat (aspoň poloviční teda), on, já, ty

Reagovat
13

Jen aby nám to vydrželo.. V těch DGW se klidně může vše proházet.

Reagovat
Counter

Moje poslední naděje

Reagovat
13

Jestli to Maresma nechá osudu, tak si na něj můžeš brousit zuby i ty.

Reagovat
Mastný Chobot

aj ja

Reagovat
Maresma

Ja na to jebu prakticky celou sezónu a funguje to, tak proč bych měl najednou měnit strategii

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale jak na to teď koukám, to už je fakt mistrovské

Reagovat
13

Tohle já třeba nechápu, vždy když jsem na fantu zapomněl, tak to dopadlo dost zle.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Norwich , dnes ti verim

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

ten Bonaventura jak nejaký model. Som ho zo začiatku vôbec nespoznal, až keď som zbadal Kucku.

Reagovat
cristiano.K.

to jsou fotbalisti v tom videu?

Reagovat
FUnk

Reagovat
Usty

vždyť Liverpool má úplně stejnou reklamu

Reagovat
nani92

ujebaní scouseri

Reagovat
Kowe

je na niveu men, zbytek je uplně jinej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

stream na mešťanov? nič mi nejde

Reagovat
C-M@ster

Tady máš na výběr další jazyky komentu, kdyby tě sral ten váš: http://www.sport365.live/en/main

Tu stránku si hoď do záložek.

Reagovat
smazaný uživatel

dik moc

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase výkon od Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi je smiešny stopér, on ide pravidelne pri súbojoch na zem.

Reagovat
fenixLFC

zvyk zo spanielska, rovnako ako mavanie pri mysleni si ze to je ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota od hostí.

Reagovat
Manik...

City směšní, ale co čekat od středu Fernando - Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

obidvaja sa v lete pakujú snaď

Reagovat
Manik...

Doufejme. Nikdy ani neměli přijít...

Reagovat
Kowe

Fernandinho neměl přijít?

Reagovat
Manik...

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep se Fernandinha nezbaví.

Reagovat
Manik...

Jen uvidí par jeho přihrávek a už bude mít sbaleno

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Hokaido

Ale taky nechápu, proč Pele úplně rozbil tu dvojku Kolarov-Sterling, která na levý straně ze začátku sezony, s přispěním Silvy na AM, dokonale fungovala. Za pokus by to stálo, jen prohodit Sterlinga s Bonym, kterej na to stejně nemá..

Reagovat
Hokaido

a přejít na 4231 samozřejmě

Reagovat
fantomas

Paráda, od půlky poločasu sebevědomí jenom rostlo. O'Neilova distribuce klíčová, Martin směrem dopředu překvapuje, Otamendi tradičně k smíchu. Škoda, že podobný výkony obvykle končí výhrou soupeře gólem z nějaký 89. minuty, no.

Reagovat
kvasha16

ten najlepsi stoper z PD je stale taky komicky?

Reagovat
kvasha16

*este stale

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tlak Norvichu ku koncu polčasu celkom super, City ani nevedeli, že kde sú miestami. No a skončiť ten Bamfordov pokus gólom, tak to je gól sezóny

Reagovat
Counter

Ta expreska k Sanogovi - však má mít trest za ten loket, ne?

Reagovat
13

To 4-4-2 vypadalo dost nudně, jsem zvědavej co s tím Sterling provede teď.

Reagovat
13

Každopádně jestli můžou CIty v LM dojít daleko, tak jedině kvůli formě Kompanyho a Aguera.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero krásny skok z miesta

Reagovat
t0mmy33MCFC

oni se snad boji vystrelit

Reagovat
smazaný uživatel

Bamford nemá na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa čoho usudzuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, asi podľa jeho výkonov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že má toho odohraného...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je ten vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, toto nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si Noel-Miki, však?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

v plnej kráse a stále pripravený byť tupý jak bota, to je on, nášho srdca šampión

Reagovat
Hokaido

To je taky jeden ukazatel... Je stejně starej, jako Kane, Lukaku, Redmond...

Reagovat
smazaný uživatel

A ako jediný z nich je na hosťovaní. To chceš vážne porovnávať?

Reagovat
Hokaido

Co to s tím má společnýho? V Champu měl celkem dobrý čísla, ale je mu 22 a v PL má 180 minut, 0 golů a 0 asistencí.

Přál bych mu to, ale už mu fakt moc nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože je celkom logické, že tréner uprednostní do zápasu radšej kmeňového hráča, keď môže. Dosť dobre to bolo vidieť v CP, kde bol na hrotového útočníka slušný pretlak (asi) 4 hráčov a ani jeden nebol permanentne v akej-takej forme, aby hral základ a Bamford dostal od Pardewa šancu iba zo striedania. Dnes hral tuším prvý zápas v základe túto sezónu, resp. v PL vôbec a vôbec to nevyzeralo zle.

Na hodnotenie, že nemá na PL, je potrebná oveľa väčšia porcia minút, než len biednych 180 (všetko striedanie)+ dnes 67.

Aby naplnil svoj potenciál, tak by mal po tejto sezóne prestúpiť. Najlepšie pre neho do Boro, ak by postúpili do PL. V Chelsea momentálne nemá budúcnosť.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich nemá na PL.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

veď odovzdal maximum. ako jediný sa mi z Norwichu pozdával. Pekne sklepol a podržal pár lôpt. navyše výborná strela. A presne ako pvoedal komentátor, že to nie je pozícia pre neha sám na hrote, ale ako 10 za hrotom.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná strela. Wow

Reagovat
kvasha16

co by za to dali vasi hraci

Reagovat
Marv

Reagovat
fantomas

Teda, pěkně odvážný od Neila. Mbokani za Hoolahana schvaluju naprosto, potřebuje se podržet míč, ale to třetí střídání bych si pošetřil. Zbytečně all in.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie Navasove takmer dotiahnuté 1na1 ma neprestanú udivovať. Spraví tam 5% z kľučky, a potom skončí a posunie loptu.

Reagovat
diastan

Pojď Nacho zas rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už snaď ani David Silva nemá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

mají to na háku, však když nám Iheanacho dal gola na 1:1, tak s ním ani nikdo nešel slavit, vysrali se na něj. když jsme dali gola my, tak se tam hráči radostí div navzajem neroztrhali.

ten klub postupně ztrácí svou duši

Reagovat
Counter

Pepek je postaví do latě.

Reagovat
13

Reagovat
Manik...

City by si ten titul fakt nezasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

ja být trenérem tak je mi u prdele jak ta sezona dopadne. Dělat svoji práci s tím, že víš, že tě někdo nahradí je hrozně demotivující.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Manik...

Jako mít o titul víc nebo min se ti zda málo???

Reagovat
supporter

jupp heynckes by na to mel jiny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

neskončil on dobrovolně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano..šel do důchodu..

Reagovat
Counter

Cmon, teď už by to prasknout nemuselo

Reagovat
EXoRcIsT

Dorrans smatlak jeden to mal byt gol

Reagovat
Coutinho10

ouuu Dorrans to je skoody

Reagovat
smazaný uživatel

Dorrans.

Reagovat
diastan

Tak snad to zvládne letos Lester

Reagovat
kvasha16

Massimiliano Allegri: "Italští trenéři jsou nejlepší na světě. To je důvod, proč se bude Contemu na lavičce Chelsea dařit."

Allegri vie nieco co neviem?

Reagovat
Counter

Fanta sice úpí (Cpt. Aguero), ale hezky pěkně Kanárci Teď ještě to samé od Villans, pěkně prosím.

Reagovat
Orlandiiik

NE

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany by na nich mal riadne nakričať v šatni. Naopak Norwich pekný bod.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze jenom bod pro Norwich, ale i ten je dobrej a boj o 4 misto se zamotava

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a ManchesterU znova ožili

Reagovat
smazaný uživatel

Zas sa môžme tešiť na teórie od Kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že budú znova počty na 1. miesto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Nevěřím tomu, že by si to city mohlo nechat utéct.. Každopádně stáhnout na ně 6 bodů během 10 zápasů se dá úplně v pohodě, ale Liverpool není schopný nějak konstantně vyhrávat.

Reagovat
kiwwi

a City snad je? vsak maju z poslednych 5 zapasov 1 vyhru, z poslednych 10 zapasov 4 vyhry a z poslednych 15 zapasov 6 vyhier...

Reagovat
Hokaido

z poslednych 15 zapasov 6 vyhier...

Jen bych dodal, že United jich za stejnu dobů mají ještě méně.

Reagovat
kiwwi

ale Liverpool o ktorom sa bavime ich ma viac

Reagovat
Hokaido

O 1, respektive o 2 body. Ta šance je ale určitě větší, to máš pravdu. Narozdíl od vás je u nich vidět nějakej progres.

Reagovat
13

Jako teď když zůstane chvíli zdravá kostra kádru, tak je ještě můžeme prohnat, to jo. Ale například i to, že hrajeme čtvrtky a doufám, že je ještě nějaký čas hrát budeme, tak jsme na tom hůř.

Reagovat
Salfovic

Tak ManCity v LM taky ještě neskončil, ale jasně, ty čtvrtky.

Reagovat
fantomas

Moc hezký. Bod sice nic nezachrání, ale confidence boost to musí bejt pořádnej.

Reagovat
smazaný uživatel

proti West Brom jim stejne moc nevěřím.. Budou se muset hodně snažit aby se zachránili.. Ja úkor Sunderlandu či Newcaslu to bude těžké

Reagovat
fantomas

Nevidim důvod proč nevěřit fakt. Jistěže se budou muset snažit, ale uplně stejně na tom sou ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím.. momentálně je pro mě norwich po ville největší favorit na vyřazení.. mají několik super hráčů ale prostě jim nevěřím.. a chybět mi taky nebudou.

Reagovat
Nikikrew

Pekne Norwich aj ked tu ofenzivu mate fakt zalostnu

Reagovat
fantomas

Spíš koncovku než celou ofenzívu, ten Dorrans na konci může mrzet. Mezihra nebejvá zlá, dnes ji bohužel poznamenalo to Redmondovo zranění a Hoolahanovo bláznění (čti chození do tří hráčů) po přestávce.

Reagovat
Nikikrew

Videl som iba 30 minut takze verim ze zaciatok mali lepsi, na konci ich fakt City dost zatlacilo. Skoda, ze dlhsie nepodrzali loptu, nevypytali faul (to robil umne jedine Mbokani). Asi naozaj im chybal Redmond. Kazdopadne bod asi dobry pre nich

Reagovat
fantomas

V intervalu 25. - 45. je zas tlačili oni, pak už holt radši nechtěli inkasovat, jako by se jim to stalo v 9 z 10 případů předtim.

Reagovat
smazaný uživatel

CITY DNES 1 STRELA PRIAMO NA BRANU.PEKNY VYKON ČURÁCI

Reagovat
vladis271

Ideme do toho? City na to evidentne serú.

Reagovat
13

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vráble klid

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3488164/Manchester-United-didn-t-lay-finger-Liverpool-wouldn-t-stood-says-Paul-Scholes.html

rozsiahle interview Scholes Carra. Nikdy som si to neuvedomill, ale pre hráča MU môže byť fakt nepríjemnejšie hrať na Anfielde ako pre hráča LFC na OT.

Reagovat
fenixLFC

polenooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Long to celkom slušne kurví v útočnej fáze. Mané po polčase na plac.

Reagovat
SunFells

Pelléééé, pěkně

Reagovat
fenixLFC

a poleno znova

Reagovat
smazaný uživatel

Tadič

Reagovat
fenixLFC

omg dusan

Reagovat
EXoRcIsT

Tadic by som ho hned vystriedal po takej somarine

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale Saints veľmi dobre

Reagovat
vladis271

Barce zas ďalší tím kladie v lige výdatný odpor. To majú ťažké. PD je fakt najlepšia liga na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe v momentalnej forme a zostave nemá kvalitu hodnu PD. Dnes im chýbali velmi doleziti hraci

Reagovat
Diego2

Reagovat
Usty

Cook!

Reagovat
kiwwi

Mane si pyta prestup do lepsieho klubu

Reagovat
fantomas

Tim, jak hrozitánsky nekonzistentní je?

Reagovat
fantomas

Aha, už to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to na červenú?

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

Normálny súboj.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí píská fakt divně

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
Coutinho10

Lukakuuuu skvela pomsta Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Will winning the Cup be enough? Look, it’s never enough. As long as you don’t win everything it’s never enough. When we didn’t win anything they said, ‘You didn’t even win the FA Cup’. People always wants more, which is normal and it’s what we want as well.

Ale Scholes říkal...

Reagovat
fff

Tak Nordveit mal už sám potvrdiť že pôjde v lete do WHU. Snáď nejaké DM ešte budeme riešiť.

Reagovat
Maresma

Ještě že tak, zrovna on by nás nikam neposunul.

Reagovat
avicii

Reagovat
Honza Matoušek

Pojď Gábinko

Reagovat
Whitemedia

Tvle Gábino, hlavně se už vydlábni na ty bramborové

Reagovat
Whitemedia

Ona mě snad neposlouchá

Reagovat
Dawon

to je fakt hotove, ta dorinova-habertova se posrala, ona jeste vyhraje ten svetovy pohar

Reagovat
Whitemedia

Tu formu si načasovala brutálně no..

Reagovat
Dawon

hlavne ze ve stafete mela 2 chyby na jedine polozce fakt si to umela vybrat v tu pravou chvili...tohle me sere, jsem mel pocit, ze celou dobu jezdila Soukalova super a dneska uplne vytuhla, kdyz poprve realne vzhledem ke strelbe mela na placku

Reagovat
Whitemedia

Se v té štafetě dodělala no, vždyť tam letěla neuvěřitelně..

Reagovat
Dawon

fakt skoda no...snad se da do tech poslednich 3 zavodu dokupy a zvladne to...docela k vzteku, ze jeji nejlepsi vykon prisel v te posrane stafete

Reagovat
patas92

Doufám, že se Soukalová příště vysere na ty zkurvené štafety

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, protoze jinak by na Lauru a makarainen bezecky mela

Reagovat
Marv

Snad se ještě Norwich díky tomu bodu se City nezachrání

Reagovat
Whitemedia

Škoda té chyby Vítkové v poslední střelbě, myslím, že by o tu medaili bojovala víc, než Gábina..

Reagovat
Whitemedia

zase ten křeček

Reagovat
SunFells

At Emirates. #afc: Ospina, Chambers, Mertesacker, Gabriel, Gibbs; Elneny, Coquelin; Campbell, Ozil, Sanchez; Giroud.

Reagovat
Mastný Chobot

útok super

Reagovat
SunFells

Už víme i sestavu na Barcu

Reagovat
Lacko_Boh

brr

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

vyborna

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa 1X prosim

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
PhilipS

maj gat...zas ten zbytečnej FA cup....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

už se někdy stalo, že by v se v PL zachránili všichni 3 nováčci?

Reagovat
Mimalu

určitě, třeba v sezóně 11/12

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně nehraje zoufalý Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je zraněnej...

Reagovat
REPLIKATOR

Však právě...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Salfovic

A pokud jen tak nebude, tak šance na boj o titul vzplála.

Reagovat
Trand

Si jako představujete, že Elneny nás tolik pozvedne, jo?

Reagovat
REPLIKATOR

Neee, akorát Ramsey vás nemůže tolik potopit.

Reagovat
Trand

Když myslíš.

Reagovat
Salfovic

Přesně, lepší by byl i Rosa o berlích a Cazorla na kriplkáře.

Reagovat
Trand

Nebo Denílson žejo.

Reagovat
Mastný Chobot

to nemá zmysel, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za sport365.live? Začli tam blokovat adblock a s reklamou to je nepoužitelný....

Reagovat
REPLIKATOR

Přesně...

Reagovat
REPLIKATOR

Testuju uBlock. Vypadá to slibně

Reagovat
Salfovic

Arsenal hodně silná sestava, a to hrají za TŘI dny v Barceloně. Ty dostanou strašnou dardu, díky bohu, že u toho Čech nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šance, že bysme vyhráli na Bare 3:0 není moc realistická :D FA cup je víc

Reagovat
Salfovic

To ne, ale takhle to může, respektive spíš bude, strašnej masakr.

Reagovat
eder

Stačilo by 2:0 a pak to dotáhnout na penalty.

Reagovat
Lacko_Boh

hehe, Barca doma nedá gol hovoríš ?

Reagovat
eder

Stačí, aby v začátku utkání frustrovaný Suárez pokousal Messiho. Suárez by dostal červenou kartu a Messi by s prokousnutou krční tepnou nemohl pokračovat. Neymar by se posléze vykartoval za simulace a je vymalováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čisto teoreticky by ich nejaké zranenie mohlo úplne rozhodiť.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Lacko_Boh approves.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Ako pozerám na tie mená, tak fakt neviem, v akom rozostavení bude hrať Watford. 4-4-2 s tromi streďákmi a Guediourom?

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue hral v poslednom zápase vľavo

Reagovat
Mastný Chobot

pekný začiatok, veľmi pekný

Reagovat
smazaný uživatel

Per je dnes nějakej naspeedovanej

Reagovat
smazaný uživatel

škodaa

Reagovat
Mastný Chobot

krásna akcia, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Joel Tohle by měli rozhodčí pouštět

Reagovat
Mastný Chobot

Coq je zasa raz totálne boží. Do 10. minúty spravil viac dobrých defenzívnych vecí ako Flamini za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

ako to, že nemá stopku?

Reagovat
Mastný Chobot

však si odsedel cez týždeň, nie?

Reagovat
Trand

Arsenal hrál v úterý FA Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

aha som zabudol na opakovačku v Hulle.

Reagovat
SunFells

2 zápasy FA Cupu po sobě

Reagovat
Edgewalker

Jo, měli dát dneska ligu. FA Cup ve středu a na Barcu radši nikdy :D

Reagovat
SunFells

Barcu kontumačně, příznivější výsledek tam neuděláme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se na to taky vysral, a poslal tam U-19 at se neřekne. Ačko by se v klidu mohlo připravovat na víkend.

Reagovat
SunFells

To by byla dobrá ostuda.

Reagovat
Salfovic

To bude i tak.

Reagovat
REPLIKATOR

pěkná rozehrávka

Reagovat
REPLIKATOR

Ighalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo sa slušne zasekol posledný mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

červená pre Gabriela jak noha.

Reagovat
smazaný uživatel

červenáááá

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel

Reagovat
Mastný Chobot

vymletá hlava fakt

Reagovat
Lacko_Boh

on je nasupu sprosty

Reagovat
Mastný Chobot

ale Deeney je frajer, že ani nepičuje Gabriel nech sa s týmto pakuje čo najďalej od Arsenalu, len málo vecí neznášam viac ako toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Gabriel

Reagovat
LAM

jasná red.Šel tam jak magor

Reagovat
smazaný uživatel

to mohla byt redka

Reagovat
Cobra

Bez karty

Reagovat
REPLIKATOR

Oba na červenou

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim je to teda festival lacinych ztrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsme měli zprdele kliku, to zas byl debilní Paulista

Reagovat
Rohlíček

Egypťan

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron Elneney

Reagovat
Usty

OT: Slováci, kteří chtějí jet v létě na Euro, nechcete 4 lístky na váš duel s Ruskem? Teď mám asi na čtvrt hodiny v košíku lístky 2. kategorie - jeden za 105 eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš Syrský uprchlík se předved

Reagovat
LAM

Kdyby nebyl Ighalo debil,tak už mohli vést 2:0

Reagovat
Cobra

Capue už podruhé luxusně a byt Deeneym, tak Ighala o půlce proliskám

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo po Vánocích úplně odpadnul

Reagovat
Trand

Gabriel pls.

Reagovat
LAM

Ten Gabriel je mentál ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hraje za Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Tak to bylo laciný jak Sládkův Měšťan. Umíš to líp

Reagovat
SunFells

Neumí.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Byl tam faul na Gabriela, ale stejně mu dobře drbe

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel prasi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Gabriel, dneska voni ve vzduchu sádra.

Reagovat
SunFells

Hehe, krásně Mesut

Reagovat
Rohlíček

Elneny kurva už Mesutek

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron Elneney po druhýkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Elneny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kieran Elneny...

Reagovat
Mastný Chobot

Aké dostal školu futbalu od Mesuta zadarmo

Reagovat
SunFells

Já se Elnenymu nedivím, kdybych viděl jakou si Ramsey u Wengera získal oblibu, tak to zkouším též stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Ale jinak hraje dobře, jen to zakončení

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Elnenyho strely jsou jak ze Synot ligy...

Reagovat
Minister

Dneska zasa nedajú gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Pantilimon

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda že sa také kluby stretli v jednej lige

Reagovat
FCSL

Chudák Mesut, s takovejma dřevákama hrát

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jednu dobrou akci, jinak dnes prakticky u mice nebyl

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrý polčas, ale Gabriel je mentol, Elneny je Ramsey 2011 a Alexis je tragéd.

Reagovat
Mastný Chobot

Pozitíva sú Per, aj keď sa nevyhol jednej dosť veľkej chybe v 32', keď bol pozične úplne mimo pri Ighalovi, aktivita Joela, Elnenyho a Caluma, Mesut a naša kreativita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se asi divu na jiny zapas, co dela mesut dobre?(krome te jedne akce)

Reagovat
vitasrp

Asi dvakrát výborně využil ztráty Watfordu a suprovým dlouhým míčem založil okamžitě brejk, pak jednou individuální akcí připravil šanci Elnenymu, no a nakonec výbornou kolmicí dostal do šance Campbella, který přestřelil (ten pas byl vážně skvělej, protože tam zrovna moc prostoru, kudy mohl teoreticky projít, nebylo)

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna ten posledni mic byl zblokovany a k joelovi se odrazil jen nahodou

Reagovat
vitasrp

Ten poslední míč zblokoval Ake těsně před Campbellem, ten míč na něj celkem evidentně směřoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem nerikal, ze na nej nesmeroval jen ze bylo stesti, ze se k nemu odrazil

Reagovat
Lacko_Boh

goonerom uz fakt malo stači ku šťastiu keď sa ti to zdal dobry polčas DOMA proti Watford. Riešenie protiutokov či už z našej strany ako utočneho teamu alebo brániaceho je skurvený vtip. Hráme na náhodu, bránime na náhodu. Neviem si predstaviť že dáme gol z niečoho iného ako štandartky alebo individualnej akcie, okrem Ozila,Alexisa a Joela tam nikto nehlada futbalové riešenia, aspon od krajných bekov by som ich čakal..Hráme bez tváre. Nebaví ma to

Reagovat
Mastný Chobot

to by som od teba nečakal.

Šak ale vôbec to nie je také zlé, Watford sme k ničomu nepustili, hráme aktívne. Keby Giroudov gól platil a Elneny lepšie zakončil v jednom okamihu, tak je 2-0 a si tu rozpustený z toho karamel na cheesecaku.

Reagovat
Mastný Chobot

*ako karamel na cheesecaku, aaah, dojebal som punchline

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

*čískom dorte

Reagovat
Lacko_Boh

ale ano...kua ten Giuroudou gol som nevidel, to dal snad v prvej minute, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

asi v 15'?

Reagovat
Lacko_Boh

wtf asi nemam len teplotu a kašlel A ak by to aj platilo tak by sme vyhrali suchotrikovo ale viac menej by som asi nepisal to iste

Reagovat
Lacko_Boh

ako hej, chýba nam polka Acko no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

A Gabriel je Boris Kollar v kopačkach o.O

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal sa s tým neskutočne serie v tej finálnej fáze.

Reagovat
vitasrp

Ighalo je úplně v prdeli, v mezihře je teda pořád hodně dobrej, přidrží míče, vyhraje souboje, uvolní se, ovšem u vápna řeší ty situace naprosto příšerně. Deeney na něj v podstatě celou sezónu pracuje, ale frajer mu teď není schopnej dát jednu přihrávku do šance, solidní krize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Chcel som sa akurát spýtať na gif na jeho tackle, ale asi si to viem predstaviť aj z tohto.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

V realitě to dokázal líp schovat, ale efekt to mohlo mít obdobný (naštěstí nemělo).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co na to taka vyrovnana francuzska liga?

Reagovat
vladis271

ak by mala PD account na facebooku tak by ten výsledok PSG lajkla.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Slaví titul ve velkým stylu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jak jednoduché.

Reagovat
Minister

lol

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutocne Top stopera potrebuju v United, Arsenale a aj v Chelsea, kde to budu v lete hladat som fakt zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

A aj v Liverpoole zrejme..

Reagovat
Maresma

Škrtel bude na prodej.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vy nehladate dobrych stoperov, ale radsej sa ich chcete zbavit? Ako myslite..

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Maresma

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj ty si vazny antiskrtel, som zabudol snad si nemyslis, ze Liverpool bude schopny zohnat v lete kvalitnejsieho stopera ako je Skrtel

Reagovat
Maresma

Proč by nebyl? Jednoho v týmu už máme a druhej už je podepsanej. Otázka je, jestli vůbec budeme shánět dalšího stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Myslel sem si.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam pocit, ze velmi myslis, ked citam, co pises.

Reagovat
vladis271

to je trolling, tak sprostý byť nemôže. Lovren s prvou ucelenou sériou dobrých zápasov za dobu čo je v LFC, plašan Sakho a Matip o ktorom nevieme fakt nič. Ale hurá ideme predávať Škrtela.

Reagovat
Maresma

Abys nebyl překvapenej.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea -> Miazga, Christensen, Djilobodji

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger žádného kupovat nebude, noví trenéři v MU a Chelsea si nejspíš někoho přivedou.

Reagovat
SunFells

Howedese koupí.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
EXoRcIsT

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle byl Ighalo v nejlepším

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ubrániť silovo Ighala je dosť ťažké aj pre lepších obrancov.

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel pls a Per takisto, dvaja klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tímhle můžeš dělat? Tak maximálně penaltu vyrobit.

Reagovat
Mastný Chobot

v koho pozícii? v Gabrielovej? nič, no, to bolo fakt nebrániteľné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel nechal utocnika prebrat loptu, otocit sa a vystrelit a ty sa spytas, co s tym moze robit?

Reagovat
smazaný uživatel

On asi myslel až od momentu, keď si Ighalo prebral loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo mu nedal jedinou šanci hrát míč. Střílel z otočky a naslepo. Možná kdyby se ho nesnažil Gabriel tlačit tělem, mohl dosáhnout na tu střelu, ale v téhle pozici by bylo hodně divné, kdyby na něj stoper nevyvíjel fyzicky tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, když podělat tak všechno najednou

Reagovat
smazaný uživatel

kurva hrajte uz

Reagovat
Coutinho10

byl by to luxus, kdyby si o trofej FA Cupu zabojovali Palace, Eve, Watford a WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - West Ham finále

Reagovat
Coutinho10

radsi bych tam videl Watford, ale jakakoliv kombinace by byla prijemna zmena oproti nedavny minulosti

Reagovat
Mastný Chobot

Alexisa si maže aj Nyom, to už je solídna tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Trand

Tak zajímalo by mě, na koho se to bude házet teď, když Aaron nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

on se určitě někdo najde

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá ti, že v současném Arsenalu se nikdo jiný nekritizuje?

Reagovat
Trand

Ne, ale na to, kolik hráčů hraje špatně je ta kritika na něj až neúměrná.

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdybchom se vratili v case

Reagovat
Trand

Přesně. Jako já taky čekal, že bude hrát líp a jsem z toho zklamanej, ale psát tady že po zranění Ramseyho máme větší šanci na titul, v situaci, kdy Giroud nedal 12 zápasů v řadě gól až do úterý, Alexis je po návratu po zranění dost mimo, Gabriel je ohromně nejistý atd mi přijde prostě smutný.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že Ake v budúcej sezóne nebude v základe Chelsea.

Reagovat
Coutinho10

skoda Ighaloo

Reagovat
smazaný uživatel

to je tragedie

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis dnes nebude spať

Reagovat
Trand

Gibbs teď solidně vypustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil twd ten navrat do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za obranu dopici

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Každopádně rip in peace season.

Reagovat
smazaný uživatel

WTFFFFFFFFFFFF NADHERA

Reagovat
EXoRcIsT

ty vole to bola pecka

Reagovat
SunFells

Wooooooooooooow

Reagovat
LAM

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kiwwi

BANG!!!!!

Reagovat
Mastný Chobot

no nič, môžem venovať pozornosť niečomu inému asi

Reagovat
vladis271

založíme stanu

Reagovat
kiwwi

ty mozes tak rozlozit stan

Reagovat
smazaný uživatel

Stano sa potesi

Reagovat
Mastný Chobot

skôr Stana sa poteší, keď jej požičiame

Reagovat
smazaný uživatel

tak veru, pravdu máš.

(btw, aj mne by sa zišlo)

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha

Reagovat
Coutinho10

wow wooow woow Guedioraaaa goooaaaaaalll nadhera

Reagovat
Edgewalker

A to jsou přesně ty góly které nedáme ani kdybychom se posrali.

Reagovat
Hokaido

Wau wau wau, nádhernej!

Reagovat
smazaný uživatel

Od nás by se ostatní mohli učit jak zahazovat šance

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace arsenalu, fakt momentalne nejtragictejsi tym

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Cobra

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Wengre vystřídej obránce a nasad welbecka, stajně jsou tam zbyteční.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To zachráni už len Welbeck

Reagovat
Coutinho10

Wembley je blizko musime Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Walcot to bude spása

Reagovat
Miguel19

Tvl LVG ještě urve trofej...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska WHU na postup

Reagovat
Error

Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec, dneska ho vyprovodí West Ham...

Reagovat
FCSL

Wenger

Reagovat
Mastný Chobot

Ako fakt, existuje tím, ktorý zahodí viac než Arsenal? dlhodobo s tým máme problém, ale to, čo robíme posledné 2 mesiace, to je nový level.

Reagovat
Mastný Chobot

Plus k tomu pridajme tragické bránenie a ani sa nečudujem, že sme na tom tak, ako sme.

Reagovat
Heisenberg

Stejně jsme letos nic vyhrát nechtěli.

Reagovat
Trand

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

To dame

Reagovat
vladis271

FA Cup býval povestný pohrebiskom favoritov a táto povesť po 2 výhrach Arsenalu je späť.

Výhry outsiderov. Karamelky idú ďalej, teraz Watford, ešte dnes vyhrá MU a kolo prekvapení bude dokonané.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

WOW! FA vyhraje někdo z kvarteta West Ham, Everto, Watford, Crystal

Reagovat
smazaný uživatel

Deeney klobúk dole ako hrá

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic vyhral 13. titul v 14. sezone v kariere tyyy vole

Reagovat
smazaný uživatel

Čo z toho keď tam chýba Premier League

Reagovat
wild

musi ist k nam..nech si trocha zhorsi bilanciu

Reagovat
Hokaido

Však celej život hraje sranda ligy, na PL nikdy neměl odvahu.

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

To zní jako výmysl. Proč se mu nepočítá Malmo když za ně za 2 roky odehrál víc zápasů jak za 2 roky v Barce?

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že 12 titulů (Juventus byl odebrán) za 17 sezon stejně nezní fantasticky, ale 13. ve 14. určitě není správně.

Reagovat
wild

#mufc XI: De Gea, Varela, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Fellaini, Rashford, Herrera, Lingard, Martial.

Reagovat
wild

#mufc subs: Romero, Darmian, Williams, Schneiderlin, Schweinsteiger, Januzaj, Memphis.

Reagovat
wild

stary si snad robi picu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Carrick-Fellaini, Memphis lavicka uaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

a zaco by tam mal byt Memphis? Fellaini je ale na facku no

Reagovat
Dawon

kdyz konecne zacal hrat jaks taks dobre a zacal se prosazovat, tak ho zase navzdy posadime? super taktika, jak pomoc mlademu talentu Lingard urcite nehraje posledni dobou lip a Rashford je fajn, ale taky fakt nevidim duvod, proc by musel hrat kazdy zapas v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

A ze sa teda presadil, napr vo stvrtok, horel pod nim travnik

Reagovat
wild

tak to by teda mali sedet vsetci okrem DDG ked to takto beres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to neberem nijak, ale nechapem kvoli comu by mal hrat Depay a nemal hrat Rashford.

Reagovat
wild

Pretoze je kridlo a Rashford nie. Pretoze stal 30mega a potrebuje hrat co najviac aby sa dostal do pohody a naplnil ocakavania, ukazal svoj talent a splatil tu sumu v prospech klubu.

Rashford sa uviedol skvele, dal 2goly v premiere EL aj PL, ale este ma vela casu a netreba ho teraz nasilu pchat za kazdu cenu do zakladu aj mimo svoj post, len zato ze mal taky skvely debut. Ten pociatocny hype uz opadol, posledne 3zapasy nepredviedol nic zaco by si stale zasluzil zaklad. Aj jeho treba raz posadit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Memphis zahral dobre proti Mitjelandu a potom zasa kravske lajno...viac ma fakt trapi ta zaslepenost Fellainim...to je neskutocne ze dostava prednost pred Morganom...naprosto nepochopitelne

Reagovat
Dawon

posledni mesic je urcite jeden z nasich lepsich ofenzivnich hracu, nevidim duvod, proc by mel dostavat prednost treba Lingard v soucasne chvili...nemluve o tom, ze je to spolu s Martialem nase nejvetsi nadeje do budoucna, coz se na lavicce dobre rozviji

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a tym, ze dnes zacal na lavicke tak sa rozhodlo o tom, jak sa bude rozvijat v kariere dalej ci co

Reagovat
wild

Rashforda by som posadil, a na kridlo dal niekoho, kto tam patri..zas ho netreba stale pchat do zakladu, navyse mimo post

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj Memphis?

Reagovat
wild

Januzaj Memphis predsa..hlavne Memphis isiel posledne zapasy hore a zasluzi si dostat viac sanci. Rashford je hrot a netreba ho pchat na kridlo, len preto ze mu vysli 2 zapasy

Reagovat
EXoRcIsT

super Fellaini takze dnes zapas ani nezapinam a radsej idem robit veci do skoly

Reagovat
smazaný uživatel

Az na Fellainiho v ramci moznosti celkom ujde

Reagovat
vladis271

Fella, Rasford zas na krídle

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Woods

dokedy bude v Arsenale este ta francuzska lama dufam, ze co najdlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue hotový

Reagovat
Heisenberg

Sanchez na tom pravým křídle daleko lepší, zkusil bych ho tam příští zápasy nechat, protože na tom levým křídle ho má každej přečtenej.

Reagovat
GarethBaleCZ

Lloris (c), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dier, Dembele, Lamela, Alli, Eriksen; Kane

To už vypadá líp

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Team...Lloris (c), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dier, Dembele, Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Tottenham Subs.... Vorm, Davies, Trippier, Carroll, Chadli, Mason, Son

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut se nam na to po sezone vysere

Reagovat
Mastný Chobot

Ani sa mu nečudujem

Reagovat
Edgewalker

Ani bych se nedivil.

Reagovat
teenz

To je jasný.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale aspoň nám ostane Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

jupííí

Reagovat
Amos

Jasnej Bayern nebo PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé v semi-finále FA mohly být všechny části Londýna.. a nebo ani jeden

Reagovat
Trand

Jako že by ze zápasu Arsenal - Watford nepostoupil ani jeden tým?

Reagovat
smazaný uživatel

Watford se ještě počítá jako Londýn

Reagovat
Trand

Asi ne, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

no někde vidím, že Watford je pořád součást Londýna. Ale jako není v ohraničené části, divné

Reagovat
Liquid

já ho tam počítám, Počernice jsou taky Praha

Reagovat
Hokaido

A né?

Reagovat
smazaný uživatel

WHUFC XI vs Man Utd: Randolph, Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell, Kouyate, Noble, Emenike, Lanzini, Payet, Carroll

To bude tak 0-4 0-5 toto.

Reagovat
smazaný uživatel

V knižnici "futbalová atmosféera" zase raz. ešteže sú tam aj fans Hornets

Reagovat
eder

Arsenal zjevně FA Cup vypustil, a soustředí se na Ligu Mistrů.

Reagovat
tunkic

Já už ani nemám sílu nadávat V plný síle....doma.....s Watfordem....fakt tleskám!!

Reagovat
Nikikrew

Looooool to co sa deje . Takze hatrick nedame. Ahjaj to je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

březen, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

ManU titul

Reagovat
wild

az ked pride Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

titul z FA Cupu by zvládnout mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Serte na to

Reagovat
Heisenberg

Ozil a Welé

Reagovat
Mastný Chobot

pekne, Welbz, aspoň niekto

Reagovat
Mastný Chobot

tak nič

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď nastavení takových pěkných osm minut

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck má ešte stále víťazné ManUtd myslenie

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
Trand

OMG

Reagovat
kiwwi

Welbz

Reagovat
Whitemedia

Letos nikdo ze špičky PL nechce vyhrávat trofeje.. a stejně se výhry přeceňují

Reagovat
smazaný uživatel

WEBZ

Reagovat
smazaný uživatel

šašci

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Dawon

dannyyyyyyy

Reagovat
SunFells

Hezky Welbz

Reagovat
LAM

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nedovedu si představit, že by Alexis někdy ještě neudělal zbytečný dotyk/y navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyyyyy Pico, na to se nic jiného rict nedá ted

Reagovat
Coutinho10

welbeck

Reagovat
Rohlíček

WELBECK

Reagovat
SunFells

Snad nechcete od Welbecka dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Welé přinesl víc chaosu než Profesor Chaos sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty Ozilovy paticky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda té tyčky Iwobi , ten si zasloužil gola.

Reagovat
Edgewalker

Proč takhle nelítali hned po tom co dostali první gól?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze to jsou kreteni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
Heisenberg

Nejvíc mne na nás sere ta naděje, kdyby ti šmejdi dostali trojku, tak je mi to jedno, ale po takových posledních 10 minutách mě to sere.

Reagovat
Mastný Chobot

Mňa serie to, že ma to už vôbec nesralo. Úplná ľahostajnosť, Welé dal gól a so mnou to nič neurobilo. Snáď sa cez leto udeje niečo veľké a prevratné, lebo toto ma už fakt nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé u mňa a Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem už uplně stejný, taky bez zájmu, nadšení, prostě vyhaslý stejně jak wenger

Reagovat
LAM

Tyhle zápasy jsou jak přes kopírák

Reagovat
Trand

Tak tyhle situace nejlépe umíme v LM, například Monaco nebo zápas proti AC doma byl v tomhle památnej. To by pak člověk nejradši skočil z mostu.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
REPLIKATOR

Chambers je nejzoufalejší hráč, co jsem za poslední dobu viděl.

Reagovat
Lacko_Boh

Gibbs Gibbs Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

This is Arsenal world

Reagovat
Coutinho10

je to taaaaam Watfooorrd

Reagovat
Counter

Chjo, škoda mluvit

Reagovat
FUnk

jeste ze mas ten leicester....

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger po sezone musi pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Ále čo by, nemusí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

po sezoně před 6 lety.

Reagovat
smazaný uživatel

oukej

Reagovat
REPLIKATOR

Tragédi bez trofeje...

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mervin

Zkurveně připosraný Wenger! A ta jeho střídání - on je fakt prostě piča. Celý zápas tam sedí se zaraženými prdy a akorát tam brečí u rozhodčího. Nejvíc tragický trenér za poslední roky.

Reagovat
vladis271

Watford v suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom bude West Ham

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger: Judge Arsenal at end of season

jeden koniec bol dnes, druhý bude v stredu a na tretí si ešte chvíľku budeme musieť počkať asi, každopádne som zvedavý, aký bude teda judgment aj od Wengera...

Reagovat
SunFells

Vypadnutí mě nesere, ačkoliv domácí prohra s Watfordem a nemohoucnost v poslední třetině, nezlepšuje mou důvěru v to, že po zbytek sezóny (či alespoň Cazorlův návrat) to bude zmar.

Walcottovým jediným příspěvkem bylo, že se kvůli jeho účasti Alexis na nějakou dobu přesunul doprava. Snad tomu Wenger věnoval nějakou pozornost

Reagovat
Kincl

Copak fanouškům Arsenalu už nestačí, že jsou každý rok v top 4 a hrajou tedy každý rok LM? :D Pohár v čudu, liga taky a Liga mistrů taky :D

Reagovat
smazaný uživatel

liga a LM ešte nie

Reagovat
Kincl

Kašli na to :D LM je ztracená a liga zaslouženě taky

Reagovat
Lacko_Boh

:D brácho :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jsme si už zvykli.

Reagovat
Lacko_Boh

Ozilova paticka

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Watford. myslím, že aj zaslúžene za snahu, bojovnosť, dravosť a disciplínu.

Reagovat
Cobra

Pantilimon mě tím jeho zdržováním od 40min. tak pil krev, že jsem normálně Arsenalu přál, aby mu dali gól

Reagovat
Mervin

já nechápu, jak je možné, že mu sudí nedal i druhou kartu...ne, že by nám to k něčemu bylo, ale sralo mne to hrozně

Reagovat
Lacko_Boh

aj nepostup, aj dresy prepotené, aj Kotleba v parlamente. Kua!

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň Béla vo vláde

Reagovat
Liquid

byl bych pro aby se nově udělovala na galavečeru k předávání cen a trofejí v Premier League trofej pro nejsměšnější tým - to by byla totiž jediná trofej, kterou by Arsenal léta nepustil z držení

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte by sa ťapkali po pleciach, aký sú konzistentný.

Reagovat
Mastný Chobot

konzistentne zlí ako tvoja gramatika

Reagovat
smazaný uživatel

Jo máš pravdu. *konzistentní.

Reagovat
smazaný uživatel

*akí

Reagovat
Liquid

oni to zase svedou na spoustu zraněných, na neskutečou smůlu, že Watford 2x vystřelil na branku....a bla bla bla fuirt dokolečka, v současný situaci kdy posrali ligu i LM měli poslední naději na nějakou trofej a doma Watford je dobrý soupeř, z FA se poroučeli prakticky všechny top kluby jako City, Chelsea, měli to vydlážděné a ani v top sestavě si nedokážou poradit s nováčkem, kterého před sezónou fanoušci gunners posílali do druhé ligy

Reagovat
Edgewalker

I tady bychom byli čtvrtí, zase by se něco posralo

Reagovat
smazaný uživatel

presne protoze jsme takovi kreteni ze bychom ani tohle nevyhrali...

Reagovat
Miguel19

No já nevim, ale letos teda působíme směšněji my..

Reagovat
spider_8

Oni jsou to takoví tragédi, že by nevyhráli ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

A čk pre Pantilimona nič? Rozhodca nas neskutočne poškodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Aspoň ten Ole Legenda všech legend.

Reagovat
Whitemedia

ale Fourcade neuvěřitelný blázen

Reagovat
Dawon

buh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten jeden hráč watfordu měl zřejmě vsasezo na remízu protože se chytal za hlavu jak to welbeck poslal vedle

Reagovat
smazaný uživatel

kanonier

Reagovat
PP

to se nestalo doufám, že ne..

Reagovat
Spasitel

Arsenal si necháva góly na Barcelonu

Reagovat
Carrick

Boe vsazen za 1000, kurz 8

Reagovat
jiriczeQ

také jsem měl, i když za míň..je to chlapík

Reagovat
Free_player

Arsenal doufám, že ty nechopný šašky vypráskáme z LM s velkou parádou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

A to si zkus představit kdyby tam tenhle Arsenal vyhrál, neskutečná představa co ?

Reagovat
Free_player

No to bych se z toho normálně asi na místě posral a hned potom by to se mnou prásklo

Reagovat
smazaný uživatel

S Arenalem asi končím, začnu fandit nejspíš Totenhamu tam jsou na každoroční zoufalství a beznaděj zvyklí.

Reagovat
pepinho2

A v Arsenalu nejsou?

Reagovat
Free_player

no víc zvyklí jste vy ... to vy furt, každý rok něco čekáte a pak v týhle fázi sezony padáte na držku a probíráte se do reality

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek chlapci jenom for, musím to zoufalství něčím zahnat

Reagovat
smazaný uživatel

Wengera bych ještě nevyhazoval, at si tuhle zkurvenou sezonu vyžere až do dna.

Reagovat
Makiii

stream na United v WHU prosim?

Reagovat
wild
Reagovat
Makiii

Diky, uz jsem pustil sopp.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto musíme nejak uhaluziť Mali by sme veľkú šancu vyhrať to celé

Reagovat
smazaný uživatel

Jáj, Fellaini v základe. Tak nič no.

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Arsenalu dali slovíčku zmar naprosto nový rozměr...prohrát takovejhle zápas snad dokážou jenom oni. chtělo by to teďka dostat nějakej ostudnej debakl na Barceloně a nejlíp ještě vypadnout z top 4 aby to wenger po sezóně zabalil sám

Reagovat
kiwwi

to je solidny bezmozog ten Reid

Reagovat
smazaný uživatel

piče, už jsme měli vést 2:0

Reagovat
Orlandiiik

škoda Harry

Reagovat
fff

Az teraz som videl toho Welbecka, kvalitka

Reagovat
Gareth Bale 11

Škoda Harry, ale asi ofsajd.

Reagovat
andrew96

JOHANNES!!!!!!!! Konečně si je povodil!

Reagovat
andrew96

No a Ole, tam snad netřeba nic říkat. Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

ty walkerovy centry

Reagovat
Dawon

Blind a Rojo...pat a mat

Reagovat
Free_player

kurňa všechno padá ... nemáte někdo prosím dobrej link na Spurs ???

Reagovat
masly008
Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsme na ně vlítli

Reagovat
kiwwi

to je neuveritelne, akym uplne primitivnym sposobom sa proti nam dokaze super dostat do tutovky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tie Blindove rohy to uz prestava byt vtipne

Reagovat
Gunner14

One win in seven

Reagovat
KnoxXx

emenike

Reagovat
wild

Blind zase mimo

Reagovat
Dawon

do pici blidnovo braneni ve vapne, ja uz nevim...to je jako nejaky vtip? dela to naschval? to kurva neni mozne, at tam da radsi toho fosuh-mensaha, co blind na stoperu predvadi posledni mesic je uplne z jineho sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je taky velky kokot ,že sa mi to neda ani napisať.. A lvg ešte vacsi než on . Bezte všetci do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik toho Kane dneska ještě hodlá nedat

Reagovat
Hokaido

To není tak podstatný. Důležitý je, že kolik má úspěšných skluzů, vypíchnutých balonů, bloků apod. .

Reagovat
Gareth Bale 11

A gól nakonec taky dal, k těm všem skluzům atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane má zase pálící den, už měl mít hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Andeeeeer

Reagovat
Orlandiiik

To není možný kurva

Reagovat
smazaný uživatel

jak tohle kurva není gól

Reagovat
Gareth Bale 11

To je šancí zase, už něco dejte bože.

Reagovat
Orlandiiik

Za chvíli nás ty neproměněný šance začnou mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko Atkinson

Reagovat
kiwwi

Atkinson, to bola vyhoda jak stehno ty chuj jeden

Reagovat
fff

Clovek sa musi vzdy smiat, ked sa Fellaini stazuje na zltu kartu

Reagovat
Dawon

Fella citovka

Reagovat
I am Mancunian

to je strasny jebo

Reagovat
Dawon

Tenhle brejk z toho bych udelal gif, to je fakt krasne shrnuti nasi ofenzivy pod LVG

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fff

Ako byt fandom MU tak ten prechod do utoku by ma privadzal k sialenstvu. Pomale, bez podpory.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalé, předvídatelné a nepřesné jako bonus. Radost sledovat, no

Reagovat
kiwwi

a pritom su v utoku rychli technicki hraci...to je proste zahada

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to nejde na rozum. Ale kombinace špatné formy, psychiky v hajzlu a Gaalových taktických pokynů asi budou k objasnění záhady nejblíž.

Reagovat
Ligter

však už šílení víceméně jsme. sedíme v rohu, v kazajkách, kýváme se dopředu a dozadu a opakujeme si: ''vítej, José; vítej, José''

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zbytek skončí v kazajce v momentě, kdy José opravdu přijde

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ty už víceméně šílený jsi. Sedíš v rohu, v kazajce, kýváš se dopředu a dozadu a opakuješ si: "vítej, José, vítej José."

Reagovat
Ligter

občas to doplním rezignujícím výrokem Marka Ebena

Reagovat
smazaný uživatel

Marka bych ale jako trenéra klidně bral

Reagovat
Ligter

beztak by na každé tiskovce po kritice řekl, že na tom dělá, že na tom maká

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Orlandiiik

KANEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně Alli

Reagovat
Cobra

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

parádně rychle zahraná standardka

Reagovat
Gareth Bale 11

Alli to skvěle zrychlil a Kane už konečně uklidil.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólová akcia mi pripomenula Adeho gól proti Evertonu doma po prihrávke Walkera pár sezon dozadu ale už mohlo byť 3:0 a nikto by nemohol povedať ani slovo. Zase musíme brankárovi urobiť lepší deň.

Reagovat
habinity

Lvg, fella, blind cista komedia a ten atkinson to je taky curak ze az.nechapem, utocia krasne dopredu mozu ist stredom a jeb to na kraj vzdy..keby idu 4 na jedneho urcite pojdu cez kridlo lebo to je v taktike? Uplne zle.

Reagovat
Infernoqt

Fellaini 1st half v West Ham: Zero tackles, interceptions, blocks and clearances. Possession lost 11 times, more than any other ‪#‎MUFC‬ player

Reagovat
Infernoqt

"He is the best player on the pitch" - LvG

Reagovat
Swarley
Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

funguje to vyborne

Reagovat
Dawon

a presto si furt nekteri lidi, jako treba LVG, budou myslet, ze to je hrac, ktery dodava tomu tymu nejaky defenzivni prinos a zpevnuje zalohu

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneeeeee

Reagovat
Orlandiiik

KANEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Hokaido

Alli je úžasnej prostě.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Nádherná akce Kane nyní nejlepší střelec

Reagovat
smazaný uživatel

a Vardy je tam rovnako s 19 gólmi do počtu?

Reagovat
Cobra

To nějak vyvrací to, co jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Z časti aj áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Logika lvl láhev whiskey.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, nebudem sa v tom ďalej párať. Kane je najlepší strelec momentálne.

Reagovat
Gareth Bale 11

Alli druhá asistence. Celkově krásná akce.

Reagovat
Hokaido

Snad to netečoval ten homocigánek, to by fanta zaplakala.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane, from one season wonder to not even one season woooder

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byli Davies s Trippierem špatní, tak jsou poslední dobou Walker s Rosem výborní.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilu sa na to da pozerat teraz...penalta byt nemala..

Reagovat
kiwwi

Rashford krasne uvolnenie teraz

Reagovat
Coutinho10

coze snad jasna ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
Coutinho10

zprvu mi to prislo jako tutova...no ne vzdy to je lehky posoudit

Reagovat
Dawon

taky mi ale prislo no, i z prvni opakovacky...az z jineho uhlu to slo pak dobre videt, rozhodci to ma fakt hrozne tezke. ALe proste pokud nepiskne pecku, tak holt pri takovem padu musi byt dive a zluta

Reagovat
Coutinho10

j presne tak...i z toho prvniho to vypadalo jako penalta...az ten 2. zaber ukazal opak

Reagovat
Coutinho10

aha tak ne...

Reagovat
smazaný uživatel

PAYET

Reagovat
Dawon

Atkinson to je fakt bezpaterni kokot...bud penalta a nebo zluta za dive, a ten curak zpanikari a neudela nic

Reagovat
Dawon

a z opakovacky to vypada na jasny dive no

Reagovat
kiwwi

Payet cista zlta karta - cervena, dovi dopo...Atkinson stratil gule

Reagovat
I am Mancunian

fellaini co ti jebeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Fellaini

Reagovat
KnoxXx

nadherny

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti jebe

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaal Payeeeet ted to vyslo

Reagovat
I am Mancunian

krasny gol payet

Reagovat
aither

Reagovat
kiwwi

co dodat, Payet genius (ale uz nemal byt na ihrisku)

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč kterej neměl bejt na hřišti se podílí na gólu...to už sem dneska někde viděl

Reagovat
fff

co Ti jebeee Payet

Reagovat
Dawon

hotove, vyrizene

Reagovat
smazaný uživatel

Pred minutou mal byt jasne vyluceny a teraz nam da gol Atkinson Atkinson preboha

Reagovat
Pigeon

Na posraného i hajzl spadne

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
I am Mancunian

demwnt smallinh mohol aj skocit

Reagovat
fantomas

Nebyl ten Rose náhodou zraněnej tak po uplynulý dva tejdny? Nonstop nedoléčenej.

Reagovat
smazaný uživatel

? Ne.

Reagovat
SunFells

Ta tam zapadla akorát Payet

Reagovat
vladis271

ti drbe

Reagovat
CR7RONALDO

DDG to mal mať

Reagovat
EXoRcIsT

DDG je posledny komu mozes nieco vycitat

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

LVG kdyby koupil kozla, taky by mu chcip, takovy je cyp.

Reagovat
I am Mancunian

potrebuje dat gol, tak rashford dole, schneiderlin in, fellaini do utoku

Reagovat
KnoxXx

osvedcena a uspesna strategia

Reagovat
smazaný uživatel

Z 5 hráčov mám zatiaľ 36 bodov (Vardy ešte zajtra) Hurrikane

Reagovat
tomasinho

43 a to ještě Huth, Mahrez, Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

900. pre Creeda

Reagovat
Whitemedia

Apolla nebo Adonise?

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bastiiii kurva teba vidiet, tak mi neprekaza ani prehra

Reagovat
Whitemedia

Co to slyším, Atkinson zase rozhoduje zápas? On je největší tragéd mezi rozhodčími v PL..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutocne, ja ako rozhodcov sa vzdy snazim zastavat, maju to tazke, ale proste zapas, co zapas nieco skurvit a ovplynovat zapasy, to uz je neunosne..kedy on mal naposledy zapas, kde nieco neovplyvnil?

Reagovat
kiwwi

Dean je horsi

Reagovat
SunFells

Ale jen na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je naj. spursy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co píská šedivec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som to nepobral.

Reagovat
KnoxXx

Basti sa zastreluje, treti pokus gol

Reagovat
kiwwi

ty kraso, to bola trajektoria toho Payetovho priamaku....nadherne nieco

Reagovat
kiwwi
Reagovat
PP

ty vole...

Reagovat
FUnk

dembele je zvire, to jeho kryti balonu je paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nevypadneme s Watfordom

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeeee zase luckeri

Reagovat
kiwwi

Martiaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Ligter

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Dawon

Reagovat
Pigeon

Martial je bůh

Reagovat
Coutinho10

Villa

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

pěkně Basti odstavil gólmana

Reagovat
andrew96

Holas!!!!!!!!! Ty jsi jinde.

Reagovat
SunFells

Randolph tam trochu chytal lelky.

Reagovat
Pigeon

No i když ten Bastian tam to nebylo úplně čisté

Reagovat
smazaný uživatel

Na tyčky 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

*3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Depay do piči

Reagovat
Swarley

vystřeeeeeel

Reagovat
kiwwi

ten Rojo je tak jednoduchy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

On a Blind to je vrchol.

Reagovat
Dawon

boze depay super klicka, uvolni se na silnejsi nohu, a udela druhou klicku zpatky do hrace

Reagovat
fff

Nepochopim preco Depay nestrielal, naco bola ta dalsia klucka.

Reagovat
SunFells

Uvolní se na střelu (ve které je kurva silný) a pak se "uvolňuje" dál, jen aby na sebe nabalil tři hráče

Reagovat
EXoRcIsT

uz to vidim ako si LVG hovori super akcia varela a herrera spravili super robotu ale fellaini by to dal tiez takze proti Liverpoolu tam dam Fellainiho a Darmiana

Reagovat
pingla

Ten schweiny oproti květákovi, to je něco neskutečného hra united šla obrovsky nahoru

Reagovat
Swarley

Basti je na tom středu fakt jednoznačně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

A to ani nemusí hrát nějak světově. Jednooký mezi slepými...

Reagovat
Coutinho10

btw v kolik a na cem bude los

Reagovat
smazaný uživatel

S Bastianom to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Na vašu smolu je Fellaini najlepší hráč na ihrisku. Schweiny nemá miesto

Reagovat
KnoxXx

Mata/Fellaini/Blind je hlavne tria zla (mimo LvG na lavicke)

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Dawon

ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole 4 rohy za sebou...

Reagovat
kiwwi

a pritom to malo skoncit po prvom

Reagovat
smazaný uživatel

*před prvním

Reagovat
kiwwi

najhorsi mozny vysledok...v Upton Parku aj tak prehrame a len sa oddialuje nevyhnutne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Když Manchester nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Ale soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

Fu, tak snáď to nejak ukopeme... Sme sa dopracovali, keď sa musím báť zápasu s West Hamom, ale nemôžme to pokaziť, takáto šanca na FA Cup už dlho nebola.

Reagovat
Free_player

Kane

Reagovat
REPLIKATOR

To je zase den. Spartě odpuštěná červená a penalta po Váchově volejbalové vložce, United vyrovnají po faulu na golmana, tak ještě zbývá nasimulovaná penalta pro Kristýnu a bude to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
fff

WHU to doma snad daju.

Reagovat
Gareth Bale 11

Na konci se hodně polevilo a Villa tam měla nějaký šance, ale jinak jednoznačný zápas. Alli je prostě neskutečný, ale nejvíc naší hru drží Dembelé, kolik ustojí soubojů, kde po něm jde 2 a víc protihráčů, to je něco.

Reagovat
SunFells

Scholes: @D_DeGea should have saved @dimpayet17's free-kick

lol, nějaký zvyklý na vdS v bráně.

Reagovat
Hokaido

On a Rio jsou v tý kritice sice občas trefní, ale občas strašně trapní. Přijde mi, jako by žili v roce 2005 a odmítají, že věci se změnily, pohnuly a že United jsou ve strašně složitý situaci. Jakoby si mysleli, že SAFem může být každý...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm, Rio? Vsak Rio sa v tej kritike celkom krotil, evidentne fakt nasraty bol az teraz vo stvrtok. A hlavne Scholes upozornuje uz dlho na zakladne veci, ktore by mali byt automaticke bez toho, ci tam je SAF, alebo nie...chciet bojovat za Unitd, nasadenie, hrat utocny futbal atd..

Reagovat
cristiano.K.

ten Townsend se nabízel víc teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez byl ten, ktery Shelveyho privedl do Liverpoolu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepriviedol .

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Benitez has NEVER lost his first game in charge of a new club!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byste nám mohli helfnout

Reagovat
smazaný uživatel

No mně je uplne jasny, ze Leicester porazíme a pak s váma v poslednim kole prohrajeme. Snad ne

Reagovat
salami

jestli z toho bude záchrana, tak klidně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě. Ale štvalo by mě, kdybychom měli tu parádní jízdu Foxes negativně zhatit. Viděl si tiskovku Rafy? http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/watch-rafa-benitezs-press-conference-7545511

Sympaťák jak blázen. smile::

Reagovat
salami

četl jsem jenom nějakej souhrn, odpoledne se na to mrknu, z těch souhrnů jsem pochopil, že ho zajímá těch 10 zápasů a plány do budoucna se budou řešit pak, což dává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

věřim, že si tě získá :) já jsem asi nadšený až moc, ale nedá mi to zkrátka

Reagovat
salami

já k němu lidsky žádný antipatie nemám, jenom se bojim rozporu mezi jeho fotbalovou filosofií a mojí vizí nicméně ho rozhodně dopředu nezatracuju, doufám, že dneska večer stihnu Leicester a neuvidim na hřišti Gouffrana

Reagovat
smazaný uživatel

no snad z nej neudela svyho Lucase, jsem hodne zvedavy, jaky post vymysli pro hrace jako Wijnaldum Sissoko, Ayoze.. nemyslim, ze by zrovna Benitez "pouzil" sestavu z poslednich zapasu jen proto, ze jeste hrace dost nezna

Reagovat
kissak

to uvidíme jak bude točit hráče a nebo měnit taktiku ať už jako reakce na vývoj zápasu a nebo nového soupeře

Reagovat
kissak

kdyby tam nějakej rozpor byl a Magpies se zachránili či v příští sezoně udělali dobrej výsledek pak by to bylo celkem jedno, ne?

Reagovat
salami

tak konec sezony z tohodle pohledu neřešim, jediný co mě zajímá je záchrana, ale když se bavíme o další sezoně, tak je to jiný kafe, pro mě neni primární výsledek, mnohem víc mě zajímá předvedená hra, teda samozřejmě pokud se nebavíme o sestupu, já třeba obdivuju letošní Everton, parádně se na to kouká a docenil bych to třeba víc než, kdyby si došli pro 4. míto s nějakou defenzivní sračkou, navíc věřim v to, že obrana se dá zlepšit poměrně snadno, ale hrát pěknej fotbal a celkově mít kvalitu vepředu je daleko složitější, a pak bych taky rád viděl nějaký odchovance v akci, protože je potřeba mít nějakou domací osu, který na klubu záleží a to mi třeba 6. místo z příštího roku s nudnym fotbalem nevynahradí, čimž nechci říct, že to tak pod Rafou bude

Reagovat
kissak

uvidíme jak v tomto smyslu bude Rafa variabilní zdali se bude držet svých zarytých pravidel a nebo bude vhodně reagovat na složení týmu danou taktikou pro každý zápas. Máme se na co těšit.

S odchovanci máš jistojistě pravdu o tom není žádná.

Reagovat
kissak

není se přeci čemu divit, že jsme všichni nadšení. Rafáč zrušil hráčům volno a hned se vrhl do práce. Chce mít kontrolu nad veškerým děním. Jemu věřím daleko více než nějakýmu Charnleymu či Ashlemu. Doufám, že nás dostane ze sraček a EPL budeme hrát i příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Lesteru přeji titul a Newcastle zase přeji záchranu, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbené kluby: Real Madrid

Vedlejší kluby: Barcelona FC

Are you Tyler Durden in disguise?

Reagovat
Lacko_Boh

pozitivista :) nerozdeluje kluby na tie ktore ma rada a nema rad ale na tie ktore ma rad velmi a ma rad pekne

Reagovat
Manik...

Asi tak. Já Real zbožňuji, ale Barcelonu obdivuji za tu práci to tam předvádějí

Reagovat
C-M@ster

Mohli aspoň kolo počkat, než ho angažujou...

Reagovat
Kenneth

Kladivari muzou Perezovi libat ruce. Kdyby nenabidl Benitezovi angazma, tak by letos hrali stred tabulky s Benitezem a ne o LM s Bilicem-

Reagovat
Harakan

Starej se raději o Real. To ti jde.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to mohlo klapnúť do remízy, aby ma nemrzela prehra jedného či druhého.

Reagovat
Free_player

Jestli má Newcastle do konce sezony ještě něco předvést tak ať je to dnes ! seberte se

Reagovat
kissak

je moc brzy

Reagovat
Free_player

ale dneska byste mohli Leicester obrat o body ... aspoň remízu klucíííí

Reagovat
kissak

bylo by to super protože Lišáci měli problém doma s WBA a Norwichem na což bychom mohli navázat, ale je to celkem nepravděpodobné

Reagovat
salami

kvalitu tam máme a impulz taky, já věřim, že je potrápíme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

dnes bych byl moc rád alespoň za rezmízku. Rafáč měl moc málo času seznámit se s hráči a přizpůsobit taktiku. Příští víkend však Mackems musíme zničit a vrátit jim tu potupu

Reagovat
kissak

každopádně Rafa neskutečnej sympoš. Hned po svém pátečním jmenování hřáčům zrušil volno a vyhnal je na trénink. Fotky ukazují smějící se hráče v pohodě. I tiskovka vypadala dosti dobře, jestli ten nás z těch sraček nedostane pak už nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijít o měsíc dřív, tak o tom nepochybuju. Takhle, no počkám si

Reagovat
kissak

každopádně ani jedna strana nemá co ztratit jeho angažováním

Reagovat
smazaný uživatel

Happy 41st birthday to Sunderalnd's Steve Harper

Reagovat
kissak

teď nevím zdali ten palec patří i na to blití?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč udělal takovýhle krok na závěr kariéry, ten palec je samozřejmě za jeho služby pro nás

Reagovat
kissak

už jsem se lekl

třeba na sebe chtěl ještě nějak upozornit a mediálně vzkřísit svou umírající kariéru

Tyhle věci se prostě stávaj podívej se na Colbacka.

Reagovat
kissak

V některých případech je to o cti a v jiných o prachách. Každej má svědomí a musí se s ním poprat.

Reagovat
smazaný uživatel

Colback je neco uplne jinyho. Harpse chapu, ze v PL uz by nehral nikde jinde a je to dalsi hnus od naseho vedeni, pokud Stevovi nenabidlo misto v trenerskym tymu golmanu nekde v akademii aspon, pokud ne u prvniho tymu. Fakt jsem cekal zrovna u nej primy presun ze hriste do realizacniho tymu, misto toho jde k rivalum pomahat...

Reagovat
kissak

To v každém případě padá na vrub vedení Magpies to je jasné, ale já jsem myslel že Harps ještě nechce pověsit kopačky na hřebík. U nás je jasný, že by si již nezachytal a kam měl jít jinam, aby to neměl daleko od domova když naše vedení je tak tupý

Reagovat
Usty

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

už ani neumím reagovat na koment

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude pro domácí strašně těžké. Benitez Newcastle nakopne a bude to podle mě o jednom golu. Ve hře je stále 24 bodů, což je strašně moc. I kdyby dneska Leicster vyhrál, pro mě jsou stále největším favoritem Spurs.

Reagovat
Hokaido

http://www.bbc.com/sport/football/35802244

Pěknej článek.

"They are on the edge of sporting immortality," he said. "I don't think I have ever wanted something to happen more in sport in my entire life." Mám to snad stejně, to už musí dotáhnout.

A dneska budú opět jatky.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je jen mind game proto, aby nemusel uvádět v srpnu ve spodním prádle MOTD

Reagovat
Rssa

Nevzpominam si, kdy jsem naposledy (krom meho oblibeneho tymu) pral nekomu titul vice nez soucasnemu Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

City: Schmeichel; Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs; Mahrez, Kante, Drinkwater, Albrighton; Okazaki, Vardy. #LeiNew

https://pbs.twimg.com/media/Cdh81A1W0AAVWVg.png:large

Reagovat
Coutinho10

tak los semifinale FA Cupu se blizi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy je nemůžu to najít poraď mi please

Reagovat
Coutinho10

ted ma bejt na BBC 1 v The One Show

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Elliot, Janmaat, Taylor, Lascelles, Colback, Sissoko, Anita, Shelvey, Wijnaldum, Perez, Mitrovic

Reagovat
smazaný uživatel

Substitutes: Karl Darlow, Jamie Sterry, Henri Saivet, Siem de Jong, Andros Townsend, Emmanuel Riviere, Seydou Doumbia

Gouffran ani na stridacce, salami bude mit radost

Reagovat
salami

paráda

Reagovat
Coutinho10

Crystal Palace vs Watford

Reagovat
Coutinho10

Everton vs WHU/MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

vyslo to presne, jak jsem si pral Watford ma clvelkou sanci na finale a pri pripadnym postupu MU budou mit co delat, aby prosli do finale

Reagovat
habinity

Zato loserpool uz nema sancu nanic a v europskej lige aj keby idete do stvrtfinale tak hned koncite.agusburg postup penalta, united penalta..ked chytite sevillu alebo dortmund 5 dostanetee..ale myslim si ze to este na oldtrafford zvratime

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

ted se to pomerne este otevira v lize....mame o zapas min nez zbytek a jsou tam celkem ztraty nejen od vas, ale i ostatnich...a EL bude o losu no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
habinity

Pome liecester, toto je dolezity zapas k historickemu zapisu premierleague a celej anglickej historie..totenham aj arsenal maju tahsi los takze dnes je to velmi dolezite.

Reagovat
Makiii

Stream prosim na Lisky v Newcastle?

Reagovat
Rohlíček
Reagovat
Coutinho10

frodo

Reagovat
Rohlíček

pojdme magpies

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa uz zase kouzli u cary.

Reagovat
Swarley

na to musí mít už sponzora

Reagovat
smazaný uživatel

a Leicester vůbec netuší první minuty

Reagovat
smazaný uživatel

ten kariérny vývoj Rafu v poslednej dobe sa mu musí uznať ... Neapol -> Real -> Newcastle ... neuveriteľné

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Sáhli na něj a to se nesmí.

Reagovat
Wat

Však se ani nevztekal, nebo se mýlim?

Reagovat
smazaný uživatel

Padal lehce, ale nevztekal se, takže na pohodu.

Reagovat
Lacko_Boh

* na Chamakha

Reagovat
Wat

Tak padal lehce, Janmaat naběhl ze zadu a šel do souboje, kterej podle mě zleva ani nečekal.

Reagovat
Hokaido

On to občas zkusí, ale alespoň má tolik sebereflexe, že se pak nevzteká jako malý děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevztekal, ale spadnul jak hruška. Dopředu, přestože tam byl kontakt od Janmaata ze strany. A žádné zakopnutí tam nebylo.

Reagovat
pingla

Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tenhle nekopa

Reagovat
fantomas

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Shinji Okazakimovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Moc pěkně Okazaki, slušný karate. Ale Vardy možná v ofsajdu?

Reagovat
vitasrp

Ofsajd to podle mě nebyl kvůli vědomýmu zahrání míče Taylorem, což ofsajdový postavení Vardyho zrušilo.

Reagovat
Wat

Aha, aha, tohle pravidlo jsem jaksi zazdil, díky.

Reagovat
Coutinho10

Okaaaazaaaakii buuuuuuuuh gooooaaaaaaaaal

Reagovat
fenixLFC

okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

zábavný hráč, no

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zápase

Reagovat
cubinho

Japončík

Reagovat
fantomas

NEPOUŽITELNEJ OKAZAKIIIIIII

Reagovat
Hokaido

však je to strašný dřevo

Reagovat
fenixLFC

ale fantikovi to nevysvetluj, on tu takto nabehne vzdy aj po bentakovom gole

Reagovat
fantomas

A pro Leicester neskutečně užitečný no. Ale fenixovi a Hokaidovi to nevysvětluj.

Reagovat
smazaný uživatel

Užitečný a nekopa se nevylučuje. Viz Simpson. TEn je taky strašný, ale v tomhle týmu to nevadí.

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

No ty mu to palcuj, ty vole. Přitom zrovna tys tady spekuloval i nad jeho užitečností. Že prej by to zvlád každej. Trololo

Reagovat
fenixLFC

yup pretoze hocikedy som ho videl tak dodrbal na co siahol. teraz aspon dava goly sem tam, ale aj tak to nemeni nic na tom ze ho povazujem za kopytaka. A s lexovou myslienkous uhlasim tak jej dam

Reagovat
fantomas

"Teraz aspon dava goly sem tam" achjo, ty tak moc nevíš, o čem mluvíš.

Reagovat
Hokaido

No ani né. Simpson je pro Foxes vyloženě slabina, to se o Okazakim říct nedá.

Reagovat
fantomas

Nenííí

Reagovat
Hokaido

Není slabina?

Reagovat
fantomas

Neni no (resp. ne větší než třeba Schmeichel), naopak evidentní upgrade k De Laetovi.

Reagovat
Hokaido

Většinou tvoje názory respektuju, ale napsat, že Smeichel je větší slabina než Simpson je úplně vedle.

Simpson má štestí, že to zatím všechno funguje. I Amartey na tý pozici předvedl minimálně srovnatelný výkon a to hrál 1. zápas a na jiný pozici, než preferuje.

Reagovat
fantomas

Neřikám, že větší. Řikám, že stejně velká. A že Schmeichel se za slabinu považovat určitě dá.

Reagovat
salami

tak ono je těžký mít v utoku vyloženě slabinu, taky by v tom utoku mohl bejt někdo ještě mnohem lepší, ale Okazaki si prostě docela slušně plní svoje úkoly

Reagovat
fenixLFC

keby nema sikme oci tak ho tu neobhajujes

Reagovat
fantomas

Jj, a keby Benteke nebyl černej, tak ho taky neobhajuju. A kdyby Ramsey nebyl bílej, tak... oh.

Reagovat
J0EL

S tym by som prave velmi nevyskakoval. Jeden horsi ako druhy...

Reagovat
fantomas

To je tady vedlejší. Hlavní je, jak se mi tady pár jednotlivců neustále v křeči snaží podstrčit univerzální lásku ke všem Asiatum a Afričanum a Černochum a cojávim komu ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Garde .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale víš...na Araby jsi zapomněl, ty máš taky rád.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

multikulti hovado no

Reagovat
smazaný uživatel

snad si niekto nemysli, ze ked hraju o titul a Ranieri by tam posielal nejakeho kokota len tak, je pre nich dolezity hrac, to je jasne..

Reagovat
fantomas

Fenix a pár dalších debílků si to myslí. Zřejmě jen proto, že ho mám rád.

Reagovat
fenixLFC

vsetko sa toci okolo teba, pan neomylny mne sa nepacil na zaciatku sezony, neuvedomoval som si ze je to tvoj milacik takze s tym nemas nic spolocne. kazda akcia unho koncila a to ze vytvaral nejaky priestor mi neprislo dost v porovnani s tym kolko toho dojebal

Reagovat
fantomas

Neuvědomoval sis to, ale přitom tady teď sebevědomě vykřikuješ, jak ho mám rád pro jeho šikmý oči. Jistěže

Reagovat
fenixLFC

skus citat pozorne-na zaciatku sezone som si to neuvedomoval, teraz uz ano. vseobecne tu vzdy hajis vsetko azijske no

Reagovat
fantomas

Ne, nehájim. Sem za ně rád, ale to je asi tak celý. Názor na Okazakiho se mnou očividně sdílí Ranieri (což je zhruba tak ta nejlepší vizitka, jakou bych si moh přát) a pár rozumných uživatelů jako imp, takže nevidim důvod ho měnit ani cokoliv jinýho.

Reagovat
fenixLFC

pri zmene nazoru som nenarazal na okazakiho ale vseobecne na to ze ked mas oblubencov tak proste nepriznas skoro nic ale to je jedno. Ja okazakiho moc nemusim, svoje ulohy ma a plni ich ale je to poleno

Reagovat
Hokaido

Však já jsem ho tady už i minule hájil, že strašně platnej určitě je a chápu, že ho Ranieri pořád staví. Ale má prostě takovej zvláštní styl hry a pohybu, že jako to dřevo vypadá.

Reagovat
fantomas

Tak to až tak popírat nebudu no. Přihrávku i koncovku umí zadrbat šíleně.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
WienArsch

Sacked in the morning

Reagovat
J0EL

Fans Leicesteru si to fakt neskutocne uzivaju

Reagovat
Coutinho10

ouuu Albrightone to se musi davat

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na Okazakiho gól?

Reagovat
Hokaido

Uuuh... To bylo o prsa Johnsonovi milenky.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Průser je, že Rafa to chtěl uhrát dnes na nulu, takže je takřka po zápase. Nevidim jedinej náznak organizace vpředu a šance dát gól.

Reagovat
WienArsch

O té organizaci vpředu jsi psal před nebo po akci Mitroviče a Sissoka?

Reagovat
Cobra

To jsou šulini dvá

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
WienArsch

Mitrovič a Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

SISSOKO

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester nie je zlepenec, ale valec

Reagovat
vrabejka

Okazakiii! Dřevak že?

Reagovat
fantomas

Super, když už mám na svý straně i tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Když ani tohle ti neotevře oči...

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat bože muj

Reagovat
Wat

Mitrovič padá po souboji s o hlavu menšim Kantém jak pytel brambor. To je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

už nech vypadne ten posraný Newcastle aspoň do league one

Reagovat
vitasrp

Newcastle je hodně kompaktní, prostory mezi jednotlivýma řadama byly zejména v prvních 25 minutách minimální, přesně Rafův styl. Celkově bych je v týhle půli označil za dost kompaktní mančaft, Rafa může být spokojen.

Jinak Kanteho technika pod velký tlakem v situacích na malém prostoru je fakt vynikající, nejlepší je, že by tuhle kvalitu u něj člověk zrovna na první pohled neočekával, ale je v tom opravdu supr.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompaktní nebyli vůbec. Zvlášť po ztrátách balonu. Skoro každý protiutok od poloviny poločasu smrděl golem. Není tam žádná změna. Snad jen, že se Shelvey víc snaží

Reagovat
vitasrp

Je tam obrovská změna.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jo, chápu to už

Reagovat
vitasrp

Tohle ti ovšem nemůžu vysvětlit slovama, na to bych potřebovla obrázky. A s těma se při vší úctě k tobě prostě srát nebudu.

Stačí meknout na to, co teď Carragher ukazoval ve studiu. Evidentní je to na první pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

co ukazoval?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak co ukazoval, nemám sky sports, ale digi, tak jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

zapnutý

Reagovat
vitasrp

Jenom tu situaci, která předcházela faulu a standardce, ze který padl gól. Nic světobornýho, ale byl tam krásně vidět ten těsnej defenzivní blok, kterej Newcastle vytvořil. Před zápasem tam zase ukazoval nějakou ukázku z podzimního zápasu s Leicesterem, kde byl naopak Newcastle neuvěřitelně roztahanej po celém hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě cajk, ale nepřidali nic dalšího.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že to byla od tebe ironie

Reagovat
vitasrp

Jinak po ztrátách balónů je celkem logický, že ten tým není tak kompaktní, když v tu dobu není ve fázi organizovanýho bránění, ale přechodu z ofenzivy do defenzivy, kdy každej tým určitou část svý organizace ztratí.

Navzdory tomu měl Leicester je jeden opravdu hodně nebezpečnej brejk a celkově Newcastle neudělal mnoho zbytečných ztrát v nebezpečném prostoru (střed hřiště na vlastní polovině).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to máš pravdu, ale jde to nahradit okamžitým presingem po ztrátě míče. Tady by to bylo good, protože Leicester takhle hraje celou sezonu na brejky a vyhovuje jim to. Jenže ten presing tam není. Jsem zvědavý, jesti teď budou víc agresivnější v presingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Benítezovi to klaplo až na pár věcí - hlavně tu standartku, když nedokážou ani nadvakrát dostat balon pryč z vápna tak je to špatný. Ale jinak odvádí Newcastle dobrou práci. Myslím si že klíčový je pro Foxes pohyb Kantého a Drinkwatera který hrajou na velkým prostoru (hlavně Drinkwater) tím vytváří přečíslení v jednotlivých prostorech, když se odpoutají od Mitroviče a Wijnalduma a proto má Leicester uzemní převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki taký slabší japonský Robbie Keane spred niekoľko rokov, podhrot, napádanie, bojovnosť, zaujímavé góly... Rád ho sledujem ...

Reagovat
Hokaido

Navíc ještě ve volným čase stíhá hrát ve Walking Dead, za to ho uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada, ale hromada nepřesností. Ale defenziva Leicesteru organziovaná Schemichelem je prostě parádní Naprosto jistá. Navíc prostory vyplňuje i Mahrez A Newcastle pochopitelně žádná změna. Jinak kdo je všude? Jasně, že Kantare. Nový Makelele

Reagovat
smazaný uživatel

Teda tá upútavka na Newcastle - Sunderland bola fakt vynikajúca

Reagovat
salami

ted jsem dorazil, takže může začít Newcastle hrát, štvalo by mě kdyby to bylo 3:0 pro nás a už se jenom dohrávalo, takhle si užiju ten obrat, kterej dokončí Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey má špatný den, jinak to je docela fajn. Na hřišti vítěze PL se prostě nehraje lehce no. Colback mi pije krev, ten inkasovanej gól byl hodně lacinej.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaky gol na 1:1 v 90. minute od Townsenda nebo Doumbii by to mohl byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerád to píšem, ale Newcastle pôsobí ako neskutočná banda žoldákov, kt. neurobia nič naviac...

Reagovat
smazaný uživatel

Andros

Reagovat
Cobra

Jen kvůli němu se na to dodívu

Reagovat
salami

hodně zajímavá změna

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1 -> 4-4-2

Ayoze jde na hrot, docela riskantni, ale nema cenu "branit" 1-0

Reagovat
salami

spíš se Gini stáhnul na střed místo Anity, ale dobrá pasáž ted

Reagovat
smazaný uživatel

dobrých pár minut, ale ten zápas vypadá jako ukázkových 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
salami

on i Janmaat tam šel tak divně, ale Ayoze výborně

Reagovat
WienArsch

Peréz....si to mohl ještě narazit míto té střely

Reagovat
WienArsch

Lišky ale vstávat!!

Reagovat
vitasrp

Ten Kante je neskutečnej. Taková přihrávka zas..

Reagovat
I am Mancunian

obavam sa, ze pojde do chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyzerá lepšie ako Lass Diarra v Pompey...

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze náš nejlepší hráč. Nedivil bych se, kdyby tomu tak pod Benitezem bylo casteji.

Reagovat
salami

a ted ho sundá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviditelnej Townsend mi ale vadí víc.. byl vůbec u balonu?

Reagovat
salami

protože všechno ted hrajem přes levou stranu, kde všechno končí u Sissoka

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mateo16

ten pojde prec . Benitez takych hracov neznasa .

Reagovat
smazaný uživatel

nuudaa

Reagovat
WienArsch

Co chcete víc Straky...?

Reagovat
WienArsch

Mahrez kudla, nemusíš být hrdinou...přihraj

Reagovat
Coutinho10

Ranieri

Reagovat
hefy

To je fakt hnus, co ten Leicester předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se holt hraje o titul, když už jde do tuhého. Super práce

Reagovat
hefy

Jako jo, účel světí prostředky, ale já jim to prostě nemůžu nějak přát. Jestli hráli půl roku parádní fotbal, tak teď je to těžká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak soupeři už je berou vážně. To bylo vidět i dneska. Newcastle je držel krátce, aby nemohli do protiútoků. Takhle prostě hrát musíš, pokud to s titulem myslíš vážně. Myslím, že fanouškům Lestru se to líbilo náramně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

nekdy to proste je potreba...az na maly vyjimky to meli pod kontrolou

Reagovat
Coutinho10

Fuchs ala Ronaldo pri outu

Reagovat
Hokaido

Jak mu to sbalil rozhodčí.

Reagovat
Coutinho10

ten posledni roh spis vypadal na odkop od brany nebo faul...ale neva...Leicester parada...jede se dal za snem

Reagovat
PhilipS

Stejně nechápu, že je hrádek tak dole s takovým kádrem...

Reagovat
SunFells

Nastavení velmi záživné

Reagovat
smazaný uživatel

Asi náš nejpříjemnější venkovní zápas... Rafa jen vypilovat ten příšernej útok a udržení bude ještě v klidu

Reagovat
Coutinho10

wow prej jenom 7 golu dostal Leicester od Boxing Day...neskutecna obrana

Reagovat
Usty

Titul

Reagovat
Coutinho10

jeste to nevyslovuj ....ceka je jeste dost prace....nas pred tema 2 sezonama taky kazdej videl s titulem v kapse

Reagovat
Usty

to už je tradice po každý výhře

Reagovat
Coutinho10

ok tak snad mas pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele