Premier League - preview 3. kola

26.08.2017, 08:49, aktualizováno 27.08.2017, 08:30
Previews
Nezvykle bohatý nedělní program skýtá třetí kolo anglické ligy. Po obědě se na Stamford Bridge představí Everton a v souběžně hraném utkání prozatím stoprocentní WBA vyzve Stoke City. Od pěti se potom diváci těší na šlágr Liverpool - Arsenal, ale také střetnutí Tottenhamu s Burnley...
Chelsea FC - Everton FC  (neděle 14:30)
Zajímavý souboj bude v neděli odpoledne k vidění na Stamford Bridge, kde londýnská Chelsea přivítá návštěvníky z Liverpoolu - konkrétně pak Karamelky z Evertonu. Obhájce titulu neprožil ideální vstup do nového ročníku, po prohře s Burnley byl na Fulham Road pomalu vyhlašován poplach, situaci uklidnily až dva přesné záhy v podání Alonsa, které Contemu a jeho hráčům přinesly veledůležité tři body z půdy Tottenhamu. Chelsea ale stále není v nikterak komfortní situaci a nemůže se spokojit s ničím jiným než se třemi body.

Trenéra a posléze i fanoušky domácích může pořádně znepokojovat fakt, že poslední posila Chelsea dorazila již před více než měsícem. Ačkoliv je kádr prvního týmu nebývalo úzký a potřeboval by doplnit nejméně třemi fotbalisty, zdá se, že vedení londýnského celku si z toho příliš velkou hlavu nedělá. V médiích se sice spekuluje o příchodech nejrůznějších jmen - namátkou můžeme jmenovat Chamberlaina, Barkleyho či snad Llorenteho - ovšem blízko podpisu není ani jeden z nich. A to vzhledem k tomu, že do konce přestupového období zbývají už jen nějaké ty čtyři dny, není příliš povzbudivá zpráva.

Pro Everton může být naopak vstup do sezony povzbuzením. V úvodním kole nejprve na vlastním hřišti přehráli Stoke City, minulé pondělí pak zase z horké půdy Manchesteru City přivedli solidní bod po remíze 1:1. Liverpoolskému celku se zadařilo i v Evropské lize, kdy po remíze na půdě Hajduku Split pohodlně postoupil do hlavní fáze této soutěže. Samotný los skupinové fáze pak celku Ronalda Koemana za soupeře přisoudil Olympique Lyon, Atalantu a Apollon Limassol, tedy nic, co by jeho svěřencům mělo zamezit v dalším postupu.

Favorit nedělního střetnutí je jasný - a je jím domácí Chelsea. Ta dokázala vyhrát 7 z posledních 10 duelů s Evertonem. Na vlastním hřišti se jí pak daří ještě o něco víc - naposledy totiž s tímto liverpoolským týmem prohrála v roce 1994 a od té doby se odehrálo už plných 22 zápasů.

Antonio Conte pro nedělní střetnutí nemůže počítat se svým kapitánem, Gary Cahill si totiž odpyká druhý ze svého třízápasového trestu, mimo pak ještě stále zůstává Eden Hazard, který se sice již zapojil do tréninkového procesu, navzdory tomu ještě není připraven nastoupit. Do sestavy se pak každopádně vrací Cesc Fabregas a plně fit by měl být i Pedro. Hosté čekají na výsledek pozdních testů u dvojice Idrissa Gueye a Sandro Ramirez - oba hráči mají lehké zdravotní obtíže a o jejich startu se tak rozhodne až v neděli dopoledne. Koeman každopádně nemůže počítat s Morganem Schneiderlinem, který byl v minulém utkání, stejně tak do hry nezasáhne James McCarthy, Seamus Coleman, Ramiro Funes Mori, Yannick Bolasie a Ross Barkley - všechny jmenované ze hry vyřadí vážnější zdravotní trable.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Rüdiger - Moses, Fabregas, Kanté, Alonso - Willian, Pedro - Morata
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Keane, Williams, Jagielka - Holgate, Davies, Gueye, Baines - Rooney, Sigurdsson - Calvert-Lewin
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.30 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Stoke City  (neděle 14:30)
Ve stínu nedělních šlágrů se na The Hawthorns střetnou celky West Bromwiche a Stoke City. Oba soupeři mohou být se svými dosavadními zápasy spokojeni - domácí zůstávají bez ztráty kytičky, zatímco Mark Hughes si minulý týden připsal skalp Arsenalu.

Tony Pulis prozatím musí být s výkony svých oveček nadmíru spokojen. V úvodních dvou duelech se West Brom prezentoval disciplinovanou hrou, pevnou defenzivou a ofenzivou, která dokázala z minima vytěžit maximum. Doposud tak celek z Birminghamu v ligové soutěži neinkasoval, na opačném konci hřiště dokázal vsítit dvě branky, což mu v konečném zúčtování přineslo rovných 6 bodů. V týdnu pak v rámci Ligového poháru West Brom přehrál Accrington a v neděli tak může svůj vynikající start ještě o něco protáhnout. Co se přestupových spekulací týče, mluví se o možné odchodu Jonnyho Evanse, o kterého údajně usiluje Manchester City, v úvahu pak prý připadá i transfer Nacera Chadliho, kterého zase lákají Labutě ze Swansea.

Mark Hughes v červnu po rozlosování Premier League jistě nejásal, pro jeho tým byl totiž připraven start vskutku obtížný - Hrnčíři nejprve cestovali na půdu Evertonu, načež na vlastním stánku přivítali Arsenal. Ačkoliv si z výletu do Liverpoolu nepřivezli žádné body, minulý týden potvrdili pověst týmu, který dokáže favority skutečně zle potrápit, a na vlastním stánku celek Arséna Wengera porazili.

Manažerovi domácích se proti svému bývalému zaměstnavateli daří skutečně náramně, odehrál proti němu totiž 6 zápasů, přičemž ani jednou neodešel poražen. Naopak se hned pětkrát radoval z vítězství, z toho čtyřikrát po typickém výsledku 1:0.

Baggies do utkání nemohou nasadit Hala Robsona-Kanu, který byl v minulém utkání vyloučen a odsedí si tak první ze svého třízápasového trestu. Mimo pak bude také Gareth McAuley, otazník se vznáší nad Jonny Evansem a nová posila - Oliver Burke - by měla začít na lavičce náhradníků. Stoke monitoruje stav Xherdana Shaqiriho, který nedohrál duel s Arsenalem. Přesto ale existuje určitá šance, že by se mohl objevit v základní sestavě. Něco takového však neplatí pro dvojici Afellay, Ngoy, kteří jsou ze hry stoprocentně vyřazeni.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Dawson, Hegazi, Brunt - Barry - Phillips, Livermore, Field, McClean - Rodriguez
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Zouma, Shawcross, Cameron - Diouf, Allen, Fletcher, Pieters - Choupo-Moting, Berahino, Jese
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.27 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Jasný šlágr třetího kola Premier League. Souboj dvou tradičních celků a kromě jiného týmů, které byly součástí původní Velké čtyřky. Liverpool hostí Arsenal, The Reds přivítají The Gunners. Body potřebují oba celky, mírným favoritem je asi domácí LFC.

Liverpool v prvním kole překvapivě remizoval s Watfordem 3:3 a v minulém kole se dlouho trápil s Crystal Palace. Zápas s The Eagles nakonec vítězným přesným zásahem rozhodl Sadio Mané. LFC vedle ligy zvládl 4. předkolo Ligy mistrů proti TSG Hoffenheim, když po výsledcích 2:1 a 4:2 postoupil do skupinové fáze Champions League.

Jürgen Klopp má důvod ke spokojenosti. Jeho tým ukazuje kvalitní fotbal, zvládnul primární úlohu v pohárové Europě a momentálně to vypadá, že si The Reds udrží Brazilce Philippeho Coutinha, kterého prakticky celé přestupové období láká FC Barcelona. Němec nebude proti Arsenalu moct využít Adama Lallanu, který má poraněné stehno, k dispozici stále není ani duo Nathaniel Clyne - Philippe Coutinho.

Arsene Wenger má k dispozici kompletní kádr, s výjimkou chilského útočníka Alexise Sáncheze. Oficiální zdroje píšou, že hvězda The Gunners je ještě zraněná, bulvární plátky informují, že se Alexis chystá na překvapivý přestup jinam. Arsenal začal ročník bláznivou výhrou nad Leicesterem 4:3, ovšem ve druhém kole zůstal na štítě Stoke City, když prohrál 0:1.

Liverpool je v úvodu ročníku v tempu, odehrál už čtyři ostré zápasy, Arsenal se zatím jenom probouzí. To by mohla být menší výhoda The Reds. Tým Jürgena Kloppa se ve vzájemných duelech radoval i v minulé sezoně. LFC nejprve vyhrál na Emirates Stadium 4:3, na Anfield Road si s Arsenalem poradil v poměru 3:1. Wenger a jeho tým již v minulosti dokázali, že se jim u soupeřů v boji o titul daří. Možnost na to budou mít i v tomhle případě.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno - Henderson, Emre Can, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Mustafi, Mertesacker, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Welbeck - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.70 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Burnley FC  (neděle 17:00)
Tottenham minulý týden prohrál důležitý londýnský šlágr kola s Chelsea a již se nemůže dočkat, aby mohl prohru 1:2 odčinit. Ideálnější soupeř na zvýšení sebevědomí jako Burnley FC by se hledal jen obtížně. The Clarets cestují do Londýna s cílem bodovat.

Spurs proti Chelsea bojovali kvalitně, nicméně po chybě gólmana Huga Llorisa nakonec prohráli 1:2. Opět se hovořilo o Harrym Kaneovi, kterému se v srpnu jednoduše nedaří a nedokáže být tak produktivní jak po zbytek sezony. Mauricio Pochettino byl po prohraném derby zklamaný, ale to je minulost. Je tu další výzva.

Kohouti jsou jasným favoritem tohohle utkání. Doma hráli proti Burnley ve své historii pětkrát a vyhráli všechny vzájemné zápasy. Ale pozor, Tottenham v sezóně 2017/2018 nehraje tak úplně doma. Spurs kvůli rekonstrukci White Hart Line, nastupují na legendárním Wembley. Na tomhle stadionu se jim příliš nedaří, což potvrdil zápas s Chelsea. Proti The Clarets by bylo na místě tvořící se klatbu zlomit.

Mauricovi Pochettinovi bude chybět jenom N'Koudou, který má poraněnou nohu, přičemž možná nenastoupí ani Kevin Trippier, který má zdravotní problémy. Burnley přicestuje do Wembley v plné síle, chybět bude jen zkušený Ir Jonathan Walters.

Sean Dyche a jeho družina by chtěli zopakovat šok z prvního kola, když The Clarets vyhráli na Stamford Bridge nad šampionem Chelsea 3:2. Skvělý byl hlavně Vokes, který překonal Courtoise hned dvakrát. Po týdnu vrátil Burnley na zem West Brom, když BFC zdolal na jeho hřišti 1:0.

Burnley by mohlo vyhovovat, že v Londýně bude absolutním outsiderem a nemá co ztratit. Týmu může značně pomoct i Chris Wood, letní posila z Leedsu za téměř 15 milionů liber. Doposud se v dobrém světle ukazoval také Defour.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Davies, Dembélé, Wanyama, Davies - Alli, Eriksen - Kane
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Hendrick, Cork, Brady - Defour - Vokes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.50 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Manchester City  (sobota 13:30)
První ochutnávku třetího kola anglické ligy budou mít na starosti týmy Bournemouthu a Manchesteru City, kteří krátce po poledni svedou soubou na Vitality Stadium. Oba týmy budou chtít odčinit zaváhání z minulého týdne - zatímco domácí na svém stadiónu podlehli Watfordu a stále tak čekají na první bodový zápis, hosté na Etihadu pouze remizovali z Evertonem, když takřka celý druhý poločas museli absolvovat v početní nevýhodě.

Bournemouthu se start do nové sezóny nevydařil, v úvodním utkání podlehli West Bromwichi, minulý týden zase na vlastní půdě podlehli Watfordu. Ofenzivní fáze se zatím celku Eddieho Howea nedaří tak, jak by si anglický manažer představoval - v úvodním duelu sice jeho svěřenci West Bromwich přehráli, měli územní převahu a na hřišti dominovali, ovšem tuto převahu nedokázali přetavit v nebezpečné příležitosti a branky. Předloňský nováček kvůli tomu tak stále čeká na první ligovou branku. Náladu si zlepšil alespoň v Ligovém poháru, ve kterém dokázal otočit zápas na půdě Birminghamu a zvítězit 2:1.

Citizens mohou první dvě utkání hodnotit s rozporuplnými pocity. Zatímco na hřišti Brightonu předvedli hráči pod taktovkou Pepa Guardioly dominantní výkon, v pondělí proti Evertonu si již tak precizně nepočínali. Znovu sice měli územní převahu a byli tím nebezpečnějším celkem, neodpustili si však tradiční zaváhání v defenzivě, které Wayne Rooney nemilosrdně potrestal. Mužstvu pak nepřidalo ani nesmyslné vyloučení Kylea Walkera, kvůli kterému museli City dotahovat manko dokonce v oslabení. V Manchesteru mohou být každopádně spokojeni s Ligou mistrů, skupina společně se Šachťarem, Neapolí a Feynoordem rozhodně nepatří k těm nejtěžším, se kterými kdy měli pánové z tohoto klubu tu čest.

Našlo by se jen málo odvážlivců, kteří by si vsadili na výhru domácího celku. Když pomineme velký rozdíl v rozpočtech i kvalitě hráčského kádru, je tu i jedna nelichotivá statistika - Bournemouth totiž sobotního soupeře ještě nikdy neporazil, uhrál s ním pouze dvě remízy a hned osmkrát byl poražen. Třešničkou na dortu pak je, že Cherries v ani jednom z pěti domácích ligových zápasů Citizens nevstřelili byť jen jeden jediný gól.

Eddie Howe bude postrádat svého kapitána, Simon Francis se totiž ještě nezotavil z problémů se stehenním svalem, který si přivodil v úvodním utkání tohoto ročníku. Svůj debut by si mohl připsat Jermain Defoe, ovšem Callum Wilson a Junior Stanislas stále zůstávají mezi absentéry. Manchester City nemůže počítat s Kylem Walkerem, který si odpyká svůj jednozápasový trest za vyloučení v minulém zápase. Otazník visí nad účastí Benjamina Mendyho, který sice již s týmem cestuje, navzdory tomu je možné, že se ještě nepodívá ani na lavičku náhradníků. Mimo je pak i dlouhodobý marod Ilkay Gündogan.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Smith, Cook, Aké, Daniels - Arter, Surman - Fraser, King, Pugh - Defoe
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Kompany, Stones, Otamendi - Danilo, Fernandinho, Silva, Sané - De Bruyne - Agüero, Jesus
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.90 - 6.50 - 1.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Huddersfield Town - Southampton FC  (sobota 16:00)
Huddersfield pokračuje v žití svého snu. Odepisovaný nováček Premier League si po prvních dvou kolech brousí zuby také na Southampton. The Saints oplývají nespornou kvalitou, ale na hřišti entuziazmem naplněného nováčka to rozhodně nebudou mít jednoduché.

Huddersfield má primární cíl v téhle sezoně udržení mezi anglickou elitou. Po úvodních dvou utkáních mají hráči manažera Davida Wagnera na svém kontě plný počet šesti bodů, když zdolali Crystal Palace 3:0 a před týdnem taky Newcastle United 1:0. V brance HT podává výborné výkony dánsky gólman Jonas Lössl, kterému ale značně pomáhá skvěle organizovaná defenziva. V útoku pro změnu září Mounié s Aaronem Moyem.

Ve středu The Terriers nastoupili v druhém kole ligového poháru Carabao Cup na svém stadionu proti Rotherhamu. Opět z toho bylo vítězství. Šanci dostali v tomhle případe hráči ze širšího kádru, pod výsledek 2:1 se brankami podepsali Billing a Lolley. Kirklees Stadium očekává další fotbalovou bitvu. David Wagner neustále opakuje, že Huddersfield nesmí zapomenout, že je nováček a musí nohami stát pevně na zemi. Právě přístup jako je tenhle může udržet The Terriers na správné cestě co nejdéle.

Southampton je v jemně odlišné situaci. Ligu The Saints započali bezbrankovou remízou na domácím hřišti se Swansea City a v minulém kole zdolali v šíleném utkání West Ham United 3:2, když vítěznou brankou vsítil až v nastaveném času Charlie Austin z pokutového kopu. Spokojenost s výkonem Svatých však tak úplně nepanovala. Southampton se totiž s Kladiváři trápil, i když hrál soupeř jen s deseti fotbalisti.

K tomu třeba přidat vlažný výkon ve druhém kole Carabao Cupu, prohru 0:2 s Wolverhamptonem Wolves a konec v téhle pohárové soutěži. Southampton může v Huddersfieldu využít všechny své hráče s výjimkou zraněného Maria Leminy. Na druhé straně nováček ligy stále nemůže počítat s marody Craniem, Stankovičem a Wallsem, přičemž start Hoggea, který má poraněný kotník je nejistý.

Papírovým favoritem jsou hosté, momentálně herně navrch mají domácí. Bude to zajímavé utkání.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Billing - Palmer, Ince, Kachunga - Mounié
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davies, Romeu - Ward-Prowse, Tadič, Redmond - Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.05 - 3.60 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - West Ham United  (sobota 16:00)
O první ligové body budou v sobotu usilovat také týmy Newcastlu a West Hamu. Oba celky si svůj vstup do sezóny představovaly jistě úplně jinak - Newcastle nejprve podlehl Tottenhamu poté, co mu kudlu do zad vrazil hloupým vyloučením Jonjo Shelvey, načež o týden později podlehl i rozjetému nováčkovi z Huddersfieldu. Kladiváři zase nejprve odjeli s nepořízenou z Old Trafford, aby v minulém kole smolně podlehli Southamptonu.

Sluší se ale upozornit, že špatný vstup do sezóny není pro Straky ničím novým. Z posledních devíti ligových duelů, které Newcastle sehrál v srpnu, totiž nevyhrál ani jeden jediný, přičemž i loňskou sezónu v druhé nejvyšší soutěži zahájil hned dvěma porážkami v řadě. V Premier League však může mít nezachycený start nedozírné následky, proto by se svěřenci Rafaela Beníteze měli skutečně snažit, aby onu nepříznivou sérii přerušili co nejdříve. Optimismus do žil jim jistě nevrátila ani středeční prohra s Nottinghamem Forest v Ligovém poháru.

West Ham už před sezónou tušil, že jej čekají složité úvodní týdny nové sezóny. Kvůli Mistrovství světa v atletice, které se konalo právě na Olympijském stadiónu v Londýně, byli Kladiváři nuceni ročník zahájit hned třemi venkovními duely v řadě, přičemž výlety na Old Trafford a St. Mary’s rozhodně nepatří mezi ty oblíbené takřka pro žádný klub v Premier League. Zatímco na United svěřenci Slavena Biliče vůbec nestačili, v minulém utkání sahali i přes početní oslabení po bodu, který ale v nastavení zhatil faul Pabla Zabalety v pokutovém území a následná proměněná penalta v podání Charlieho Austina.

Statistika vzájemných střetnutí nám říká, že by favoritem měl být Newcastle. Ten na domácí půdě s West Hamem prohrál jen jediné z posledních třinácti střetnutí, jinak si hned sedmkrát připsal plný bodový zisk a pětkrát uhrál alespoň remízu.

Rafa Benitez nemůže počítat se službami Jonja Shelveyho, který si odpyká svůj trest za vyloučení ze zápasu s Tottenhamem. Mimo hru pak zůstávají také obránci Yedlin a Lejeune. K dispozici již bude Dwight Gayle, naopak o osudu Rolanda Aaronse se rozhodne až těsně před utkáním. West Hamu se vrací Manuel Lanzini, hrát naopak určitě nebude Marko Arnautovič, kterého vyřadí disciplinární trest. V sestavě pak nenajdeme ani Winstona Reida, který ještě nedoléčil své zdravotní neduhy.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Manquillo, Lascelles, Mbemba, Clark - Ritchie, Merino, Hayden, Atsu - Pérez - Gayle
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Fonte, Ogbonna, Cresswell - Rice, Noble, Kouyaté - Antonio, Hernández, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.36 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Vicarage Road uvidí ve třetím kole velice zajímavé utkání mezi týmy, které bývají často podceňované. Brighton je nováček, který si cení každý získaný bod, Watford by chtěl v téhle sezoně okupovat první polovinu tabulky.

Oba týmy se naposledy utkaly v League Championship v sezoně 2014/2015. Brighton na domácím hřišti prohrál 0:2, v druhém zápase se zrodil nerozhodný výsledek 1:1. Poslední triumf BHA v tomhle měření sil se datuje až do roku 2012.

Nováček Premier League nezačal nový ročník dobře. The Seagulls prohráli s Manchesterem City i v Leicestru shodně 0:2. Dnes tak budou hrát o své první body mezi anglickou elitou. Fanoušky Brighton potěšil alespoň v Carabao Cupu, když ve druhém kole zdolal po gólu Tilleyho Barnet 1:0 a postoupil do třetího kola.

Watford je v lepší pozici. Po remíze s Liverpoolem v prvním kole 3:3 přišel zisk tří bodů po triumfu 2:0 v Bournemouthu. Manažer Silva byl velice spokojený a vítězství je cílem i před utkáním proti Brightonu. The Hornets ale nepokračují v ligovém poháru, na domácím hřišti totiž prohráli s Bristolem City 2:3. Skvělé výkony podává hlavně Richarlison a nezaostávají ani Okaka či Chalobah.

Oba kluby trápí početné absence. Watford nemůže počítat s vykartovaným Holebasem a marody Janmaatem, Kaboulem, Pereyrou a Zaratem. Na druhé straně Brighton s určitostí nevyužije Baldocka, Browna a Kayala. Nejistí jsou pro potřeby tohohle utkání také Murray (kotník) a zkušený Sidwell (záda). Favoritem je vzhledem na kvalitu i aktuální situaci Watford, ale nováček zbraně před zápasem neskládá.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Femenía, Prödl, Britos, Holebas - Chalobah, Doucouré - Amrabat, Cleverley, Richarlison - Okaka
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Pröpper, Solly March - Gross - Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.24 - 3.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Swansea City  (sobota 16:00)
Přestože se anglická Premier League sotva rozbíhá, duel Crystal Palace se Swansea má už nyní punc "šestibodového zápasu" v boji o záchranu. Oba celky totiž mají po úvodních dvou ligových kolech shodně nepříznivé skóre 0:4. Odrazovým můstkem však mohou být úspěšná vystoupení v úterním druhém kole ligového poháru...

Zatímco Crystal Palace doma v Selhurst Parku udolalo druholigový Ipswich 2:1, Swansea na půdě MK Dons navzdory brzké inkasované brance suverénně postupuje dál výhrou 4:1. Po gólu si připsali forvardi Tammy Abraham s Jordanem Ayewem, na nichž při absenci zraněného Fernanda Llorenteho a odchozího Gylfiho Sigurdssona leží břímě ofenzivy velšského klubu.

Je to až k neuvěření, ale svěřenci Paula Clementa doposud v lize nezaznamenali jedinou střelu mezi tři tyče a anglický manažer své hráče vyzývá, aby zakončovali přesněji. "Ani z jednoho loňského zápasu jsem neměl dojem, že jsme si vytvořili kupu šancí. V zápasech, které jsme vyhráli, jsme byli chladnokrevní. A takoví zkrátka být musíme pořád, když hrajeme proti organizovaným týmům, jejichž obranu je obtížné zlomit." Pomoci již Swans může i nová posila z Hullu, Sam Clucas.

Clementův protějšek Frank de Boer má za sebou nelichotivý vstup do nového angažmá, neboť mu na úvod uštědřil krutou lekci z efektivity nováček z Huddersfieldu a poté následovala další prohra s Liverpoolem. Nástupce Sama Allardyce tak nezakrývá, že pro Eagles je životně důležité sobotní klání vyhrát. "Čekali jsme, že budeme bodovat s Huddersfieldem, chtěli jsme tři body. Byl to hrozný výsledek," vracel se ještě nizozemský kouč k nečekanému debaklu 0:3.

"Poučili jsme se z toho a ukázali lepšího týmového ducha proti Liverpoolu, mohli jsme získat i bod," pokračoval de Boer na téma druhé prohry, tentokráte 0:1. "S výsledkem samozřejmě spokojený nejsem, ale s výkonem už ano. Jestli takto budeme pokračovat, body se dostaví. Se Swansea musíme vyhrát." Otázkou však zůstává, kdo se v kádru londýnského klubu postará o podporu útoku. Christian Benteke zatím vychází naprázdno a největší ofenzivní naděje Eagles v podobě Wilfrieda Zahy s Rubenem Loftus-Cheekem vinou zranění do sobotního zápasu vůbec nezasáhnou.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Fosu-Mensah, Dann, Riedewald - Ward, McArthur, Milivojevic, Van Aanholt - Townsend, Puncheon - Benteke
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Clucas, Mesa, Fer, Carroll - Ayew, Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.40 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Leicester City  (sobota 18:30)
Rudí ďáblové v prvních dvou ligových kolech zbytku ligy jasně naznačili, že to letos s atakem na mistrovský titul myslí opravdu vážně. Své dvě dosavadní překážky - West Ham a Swansea - smetli čtyřbrankovými debakly, v sobotní podvečer je pak vyzve předloňský mistr, Leicester City. Povede se Liškám dosavadní spanilou jízdu Manchesteru zastavit?

Onen rekordní start United by neměl být až takovým překvapením - ostatně že setýmům Joseho Mourinha v jeho druhých sezonách daří vskutku náramně, to je takové veřejné tajemství. Extrémně pozitivní pro šestý celek loňského ročníku je však i to, v jakém gardu se uvedli nové posily. Romelu Lukaku do nového angažmá skutečně vtrhl jako velká voda, ve dvou ligových zápasech nasázel tři branky, a pokud budeme počítat i superpohár, dojdeme k solidní statistice tří zápasů a tří branek. Zdá se tedy, že si svého forwarda Mourinho vybral správně. Nemanja Matič pak se svou výkonností nezůstává pozadu, prozatím podává vskutku kvalitní výkony a ukazuje se, že by opravdu mohl být přesně tím pravým mužem, kterého záložní řada United loni postrádala. Rudí ďáblové pak mohou být spokojeni i se čtvrtečním losem Ligy mistrů, který jim nenadělil žádného evropského giganta - ve skupině totiž změří síly s Benfikou, Basilejí a CSKA Moskva, z čehož by pro anglický celek měl vzejít pohodlný postup.

Pokud se z úvodních dvou duelů Leicesteru dalo něco vyčíst, pak to, že sázka na Shakespeara coby permanentního kouče se zdá být tím správným krokem. Je samozřejmě ještě příliš brzy na nějaké komplexní analýzy, navzdory tomu Lišky v zahajovacím klání této sezóny parádně potrápily Arsenal a padly až po ohromném boji, na což navázali komfortní výhrou nad nováčkem z Brightonu. V sobotu je čeká další ostrý test a nezaujatí fanoušci se dost možná mají na co těšit - nebylo by velkým překvapením, kdyby bylo k vidění další parádní představení plné branek.

Domácímu týmu se každopádně v konfrontaci s předloňským šampionem obvykle daří, prohráli totiž jen dvě z posledních 22 ligových zápasů. Mezi ony dvě výhry patří i onen slavný obrat z roku 2014, kdy Leicester po hodině hry prohrával 1:3, aby nakonec slavil výhru v poměru 5:3. Na Old Trafford se však hosté radovali jen jednou v historii, a to konkrétně v roce 1998. Od té doby na výhru v Divadle snů pořád čekají.

Dobrou zprávou pro Joseho Mourinha je jistě to, že žádný z jeho hráčů nehlásí nové zdravotní potíže - je tak dost dobře možné, že na hřišti uvidíme zcela totožnou jedenáctku, která minulou sobotu přehrála Swansea. To Leicester je na tom o poznání hůře - otazník totiž visí na starty Wese Morgana a Jamieho Vardyho, kteří si z posledního duelu s Brightonem odnesli zdravotní šrámy. Do hry pak zcela určitě nezasáhne trojice Drinkwater, Mendy a Iheanacho, stejně tak i Vicente Iborra a Robert Huth.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Blind - Pogba, Matič - Mata, Mchitarjan, Rashford - Lukaku
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, James, Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.85 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester United22008:06
2.Huddersfield Town22004:06
3.West Bromwich Albion22002:06
4.Watford FC21105:34
5.Manchester City21103:14
6.Liverpool FC21104:34
7.Southampton FC21103:24
8.Everton FC21102:14
9.Leicester City21015:43
10.Tottenham Hotspur21013:23
11.Arsenal FC21014:43
 Chelsea FC21014:43
13.Burnley FC21013:33
14.Stoke City21011:13
15.Swansea City20110:41
16.AFC Bournemouth20020:30
 Newcastle United20020:30
18.Brighton & Hove Albion20020:40
 Crystal Palace20020:40
20.West Ham United20022:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1902)

Přidat komentář
diastan

Dnes to bude padat. Snad se Lestr hecne na nejakou plichtu 2:2

Reagovat
blade115

Trhejte, Lišky.

Reagovat
adoxx

Reagovat
bbbauch

Lukaku prvni hattrick v United dneska

Reagovat
avicii

Strata oboch Manchestrov...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
TheTopFootbaler

Vysoce nepravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

2,2,2,1,0

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku má bilanci 4/3 ne 3/3

Reagovat
C-M@ster

Nepíše se to obvykle 3/4?

Reagovat
chicuita

Ma to dobre celkem 4g za posledni 3 zapasy

Reagovat
C-M@ster

Takže 3 zápasy a 4 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
chicuita

pro dnesni vyhru MUFC

Reagovat
vrabejka

BREAKING: @WatfordFC agree fee with @Arsenal for @KieranGibbs but personal terms are yet to be agreed #SSN

Reagovat
smazaný uživatel

Tí budú mať zase tak 40 hráčov..

Reagovat
Zaschrona

Dotahli ale hodne zajimavych hracu, fajn trenera... Gibbs by mel byt dalsim do skladacky jmenem pohodlny stred tabulky. A jen za 5 mega udajne, bozi cena...

Reagovat
smazaný uživatel

vraj 5 mega - v najlepsich rokoch hlavne ze je lepsi ako traged nacho

Reagovat
Mastný Chobot

odmietli sme 14 od Palacu, lebo sme chceli 17, potom ho nikto nechcel, tak sme si povedali, že stačí 7 a nakoniec ho strelíme do Watfordu za 5 ppč biznis

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžeme ho poslať zadarmo do Chelsea s tým, že 50 % z jeho ďalšieho predaja pôjde Arsenalu?

To by bola ryža.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ashburtongrove

Že by si v Chelsea mysleli, že koupili Oxe ? Proč ne

Reagovat
Pospovič

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Palace nabízelo za Chamberse, ne?

Reagovat
Robertson

Myslím,že to bolo za Jenkinsona...

Reagovat
Counter

Toho chtěli už dřív, ale jako správný srdcař zůstal v AFC

Reagovat
Robertson

Ja som fakt naivne veril,že jednou z výrazných posíl tohto leta bude vytvorenie pozície športového riaditeľa,ktorý ten bordel okolo hráčov dá do poriadku.Jó ale,to by AW nesmel mať také nabúchané chápadlá

Reagovat
Counter

Tak to bylo hodně naivní no Já třeba doufám, že ještě ulovíme nějakého střeďáka, jinak je ten tým (čistě pro tenhle ročník) v pohodě.

Reagovat
Robertson

Hej no..."teším" sa na šialený DD,keď až v ten deň zistíme,že nemáme obranu

Reagovat
Counter

Tak my ji nemáme už teď, že jo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohli ísť City normálne 433 so Sterlingom a Sanem/Bernardom...

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel si napísať 334?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Kua co ten Ox, nemoze odist

Reagovat
Le Gunner

?

Reagovat
Nikikrew

ved zevraj este nepodpisal

Reagovat
Le Gunner

Špónuje.

Reagovat
Nikikrew

Kua co ten Ox, nemoze odist

Reagovat
nani92

Reagovat
Nikikrew

Kua co ten Ox, nemoze odist

Reagovat
smazaný uživatel

Odide

Reagovat
Nikikrew

verim, ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď Wenger garantoval.

Reagovat
afc

Co take garantoval?

Reagovat
Mastný Chobot

“Alex Oxlade-Chamberlain will stay. 100 per cent I expect him to stay. There is no speculation. No matter what happens he will stay."

Reagovat
smazaný uživatel

Stary lišiak vzdy vedel ponatahovat fans arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

on vzdy rad takto zavadzal, je to sucast vyjednavani, mna by vobec neprekvapilo keby odisiel aj alexis

Reagovat
afc

To vtedy nemohol vediet, ze odmietne 180. Takze co s nim? Jedine predat.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, ale garantoval to, na to si sa pýtal, nie?

Reagovat
afc

Ved hej, no Ale este ho nepredal, takze mozno jeho garancia mozno konecne vyjde.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Však pořád je pravděpodobné, že zůstane... a za rok půjde zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

pojde uz teraz

Reagovat
Counter

No já v to doufám, protože nechat si za rok utéct Alexise s Mesutem bohatě stačí samo o sobě.

Reagovat
icemike

Co se řekne třikrát, to se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth - Man City 1x

Huddersfield - Southampton 1x

LFC - Arsenal 1

Reagovat
nani92

Ale ktože sa vrátil po 3 výhrach v rade

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

#devilpagecupwinners17

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol som tu tak pol roka?

Reagovat
kiwwi

naposledy pred mesiacom ked ste podpisali Salaha a pisal si o tom ako z vas pojde strach a next year uz nemusi byt picovina a okrem toho aj o tom, jak sem uz pol roka nechodis

Reagovat
smazaný uživatel

Takze mas problemy s chapanim ironie. Inac nepisal som cosi aj o Naby Keitovi a VVD v suvislosti s tym prispevkom?

Reagovat
Le Gunner

To by odpovídalo třem výhrám.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
diastan

doufam, ze nesazis, protoze z toho budou pekne 3 chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadzam. A nemyslim si ze som v strate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

lebo si frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Thug life coming soon

Reagovat
Ligter

Saints vyhrají dnes

Reagovat
smazaný uživatel

over, X2, over.

Reagovat
afc

LFC - Arsenal obaja gol za barak.

Reagovat
smazaný uživatel

to zase skončí 4:3 alebo 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

5:1.

Wenger sa obesí na striedačke na kravate a budú oba tímy spokojné.

Reagovat
smazaný uživatel

ak znovu prvú polhodinu predvedieme takú ako proti Hoffe, tak kľudne :D

Reagovat
kiwwi

ak LFC predvedie aj v obrane taky vykon ako proti Hoffe, tak neviem ci tych 5 strelenych golov bude stacit aspon na remizu

Reagovat
smazaný uživatel

od 3:0 to už bolo jasné, navyše, že by mal Arsenal nejak lepšiu obranu, to si fakt nemyslím.

Reagovat
Nikikrew

trošku lepšie mužstvo tak to je do polčasu 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim by vas dal dole

Reagovat
Nikikrew

prosím

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

* LFC oba dají gol každý zápas za baráka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

tzv. na Mourinha. "Nothing to say"

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

S Liškami to bude hodně ošidné utkání, jestli se nám povede dát první gól, tak je snad zase smeteme. No doufám, že kruté vystřízlivění nepřijde tak brzo... Věřím a tipuji 3:0.

Reagovat
diastan

Ederson, Danilo, Kompany (C), Otamendi, Mendy, Fernandinho, Sterling, De Bruyne, Silva, Bernardo, Jesus

Parada, akorad jsem cekal ze bude dnes na lavce Jesus

Reagovat
diastan

a ne Aguero...pekne zmena ..prvni 2 kola kapitan bodovy Jesus a dnes stridajici kun

Reagovat
Zaschrona

Bernardo, konecne

Reagovat
Mindas

To vypada dobre. Jsem zvedavej na Otamendiho, ktery minule vedle Kompase byl konecne schopny stoper. Tentokrat ve ctyrce, tak uvidime. Minule byl Sane na facku, takze Bernardo je v poradku. Pro Jesuse vyzva.

Reagovat
Whitemedia

Bernardo

Reagovat
Cobra

#Fanta

Reagovat
Whitemedia

Fanta

Reagovat
C-M@ster

Bernardo

Reagovat
nani92
Reagovat
Pospovič

to je kkt

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

pěkně se ztrapnil

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
havrys99

ten výraz když dostal tu kartu, to je skvělý ale skvěle rozhodčí

Reagovat
TopinB

Videorozhodčí

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě zavést video ve Španělsku a Costa zpět k atletům a máme nové dive compilation

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak krásně spravedlivé, proč to kua neni zavedené všude?

Reagovat
smazaný uživatel

že mu nie je hanby

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
TheTopFootbaler

Libůstka, rovnou bych vylučoval. Jinak, rozhodčí fakt nastavoval 13 minut, nebo jsem jen mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic, Cook, Gosling, Mings, Ake, Surman, Arter, Daniels, Smith, King, Defoe

Ederson, Danilo, Kompany, Otamendi, Mendy, Fernandinho, Sterling, De Bruyne, Silva, Bernardo, Jesus

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi vraj dohodnutý s Interom? wtf? Však teraz už nemá, kto poriadne hrať v tej obrane, chudák Nacho tam behá na CB a Arsenal predá jediného stopéra,ktorý má výkonnosť a nemá 30 rokov? Aj keby prišiel VVD(čo sa nestane) tak to nie je posilnenie, len náhrada. Mne sa Mustafi celkom pozdával aj keď mal horšie chvíle, ale odchod po jednej sezóne? Absolutne tomu nerozumiem. Vedenie si už podľa mna robí z fanúšikov prdel, že koľko toho ešte zvládnu

Reagovat
Hachim Mastour

Nebojte sa.Do Interu pojde Mangalisa.

Reagovat
afc

Nieco sa muselo stat. Inak jeho odchod nedava ziaden zmysel.

Reagovat
Pospovič

odchod toho islamisty vás akorát posilní

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham have agreed a deal with Paris Saint-Germain for defender Serge Aurier, according to Sky sources.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hachim Mastour

Dopice Aurier ma rok do konca zmluvy, ked stal Spurs iba £23m?

Reagovat
adoxx

Za jednoho z nejlepších obránců světa jenom 23m?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Měl by ji mít na dva roky. Především je to dement, kterého PSG nechce. A ještě ten přestup do Tottenhamu není hotový se vším všudy, jak se může zdát.

Reagovat
Hachim Mastour

Este musia vybavit work permit.

Reagovat
smazaný uživatel

On má francúzske občianstvo nie?

Reagovat
Hachim Mastour

Toš já nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ho má, čo podľa FM má , tak pracovníé víza nepotrebuje. Skôr len ten incident, kedy udrel policajta a na 2 roky má zákaz na ostrovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reprezentuje slony ale.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Musí hlavně vybavit, aby byl vůbec vpuštěný do Anglie

Reagovat
Swarley

to je až takový dement nebo co tam je za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok niekde v parížskom bare udrel policajta.

Reagovat
Swarley

Francie s tím problém nemá, ale Anglie ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi áno, keď nemohol nastúpiť na zápas proti Arsenalu v LM.

Reagovat
Swarley

jo vlastně, tam něco takového bylo...rozhodně zajímavý, že tohle bere Anglie tak striktně...

Reagovat
Counter

The final obstacle involves the Home Office giving Aurier the necessary clearance to enter the United Kingdom. The defender missed a Champions League game at Arsenal last season because he was not allowed into the country.

Kdyby mu to neklaplo, ještě skončí někde v Itálii. A kdyby to klaplo, můžou se ozvat jiné anglické kluby a ještě ho Tottenhamu přetáhnout. Vypadá to se vším všudy upečené, ale až taková tutovka to pořád není.

Na SportWitness se to snažili rozebrat:

http://sportwitness.co.uk/daniel-levy-travels-complete-tottenham-signing-man-goes-unrecognised/

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že nám ho nepřeješ.

Reagovat
Swarley

dík

jako kvalitu u něj není potřeba řešit, ale je magor...těžko se u něj rozhodovat...

Reagovat
Counter

Reagovat
Grahf

nechápem, že sme po ňom nešli, čistý bargain a ešte k tomu chcel k nám.

Reagovat
Swarley

a k čemu nám bude, když pravý bek není absolutně v naší sestavě problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako kvalitný ak nie lepší hráč ako Walker za polovicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

vsak ho ponukali cele leto vsetkym klubom a nikto ho poriadne nechce.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

je sance aby ten dement dostal v anglii pracovni povoleni?

Reagovat
adoxx

Pojďme foxes ,dneska to chce 3 body

Reagovat
Counter

Jeremy Wilson:

Arsenal ready to sell Ox after 180k-a-week offer but waiting for Liv/Chelsea to bid. Gibbs fee agreed + they're open to selling Mustafi

No expectation of major Arsenal incomings. Sense they'd rather wait to see if Lemar/Van Dijk became feasible next year than go down list now

Chjo

Reagovat
Hachim Mastour

= boj o 6. miesto.

Reagovat
Swarley

jako jestli se bude soustředit jen na ligu, tak ta široký kádr zase nepotřebujete...ale i tak nechápu no...

Reagovat
mithro

asi to chce osekat, vsak vravel, ze na EL bude mat mladikov a na ligu to bude stacit.

Reagovat
Swarley

jako jo no, ale zrovna Mustafiho...

Reagovat
mithro

#wengerknows

Reagovat
cejen13

Reagovat
Pospovič

a na deadline vám odejde Sanchez

Reagovat
Counter

jj, Wenger už si hledá skulinku, že poslední slovo má klubové vedení a ne on

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

kym Wenger odide, tak bude ten klub na urovni Southamptonu. alebo horsie, ti vedia aspon predavat.

Reagovat
Busby babes

vy tu EL fakt uplne vypustite, co?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Hachim Mastour

Alebo to bude nasa jedina sanca, ako sa dostat do LM.

Reagovat
Counter

To si uvědomíme, až když vypadneme v osmifinále.

Reagovat
Busby babes

to moc nechapu. jasne, LM to neni a terminove je to na hovno. Ale porad je to Evropska soutez a tu Arsenal nikdy nevyhral. Chapu, kdyby to vypustila Barca nebo Real...

Tak treba Wenger zmeni v prubehu sezony nazor.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

V 93/94 Arsenal vyhral PVP.

Reagovat
Busby babes

ok, moje chyba. i tak pointa plati.

Reagovat
Hokaido

do piče

Reagovat
Counter

WTF Daniels

Reagovat
mithro

aky banan

Reagovat
Swarley

nádhera

Reagovat
Mimalu

cherrieeeeeeeeeees

Reagovat
Tommy the Gunner

Daniels

Reagovat
TopinB

Zrovna jsem dal Danielsa na lavku ve fantě Ale nádhera

Reagovat
mithro

tiez ho tam mam, snad niekto nebude v zaklade

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som zas dal na lavicku Mendyho a Daniels zaklad.

Reagovat
TopinB

Reagovat
SpecialOne

parááda

Reagovat
smazaný uživatel

Daniels, vau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Ty kravo, dobry golaso!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny kúsok. Daniels

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Daniels -> Jones (-4b)

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Daniels parádní gól

Reagovat
Coutinho10

ty kks Daniels wow

Reagovat
off-olda

Přestaňte z toho stříkat a hoďte video.

Reagovat
off-olda

Ty krávo Díky..

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ty vole, lekl jsem se, že jsem ho hodil na lavičku.

Reagovat
blade115

No to už jdete ale úplně do hajzlu, já Danielse nechal ve fante jako posledního náhradníka... Co to je za rok tohle, takhle tragickej jsem ještě nebyl.

Reagovat
havrys99

já taky

Reagovat
Swarley

jaký oblíbený klub, taková kvalita tvé fantasy

Reagovat
blade115

To vysvětluje, proč jsem dlouhodobě fantasy odpad.

Reagovat
blade115

*jseš

Kurva, i autokorekce si mě namazala na chleba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
tnt03

Reagovat
Swarley

ani klávesnice ti to nebere

Reagovat
blade115

Všechno je to kampaň od Kalouska!!

Reagovat
Swarley

fandíš Chelsea, zasloužíš pravidelně trestat

Reagovat
blade115

Hm, jenže kdybych sám občas nepřiložil ruku k dílu, tak se ani toho nedočkám...

Reagovat
Swarley

jen se chvástej, brzy přijde trest

Reagovat
tnt03

Reagovat
Counter

Reagovat
Ligter

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
oddy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

Není to vtipný, tak se nesmějte.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

asi karma

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
Kluivert9

Já ho před tímto kolem vyhodil třeba úplně

Reagovat
nani92

Ederson Kompany Mendy Sane budú mať opäť 2 Bodíky prinajlepšom

Reagovat
blade115

Nah, tohle je klasická, v draftu si vás konečně díky Jesusovi povodím.

Reagovat
havrys99

Aguero v základu, Daniels na lavici

Reagovat
mithro

city hori ako papier. chcelo by to zmenit rozostavenie na 1-1-1-8

Reagovat
Whitemedia

Dobrý to je, pořád brání jako tragédi

Reagovat
Greny

Pepkovi kluci zatim vubec nevi co se deje

Reagovat
SpecialOne

Je to asi předčasný, ale už je tam Pepek přes rok a nejsem si jistý, jestli sebelepší kvalita kádru bude stačit na úspěch, když je špatný herní projev, navíc pořád stejně špatný, já tam oproti loňsku nevidím změnu, nákupy nenákupy.

Reagovat
Counter

To přijde.

Reagovat
SpecialOne

Nemyslím si, nevím, co by se muselo stát. Top 3 udělaj, budou zápasy, kdy někoho přejedou 5:0, ale taky hodně ztrát.

Reagovat
adoxx

Afc zatím dneska hraje parádně kdyby to teď Defoe dal ani bych se nedivil

Reagovat
Whitemedia

Jesus trapná oslava

Reagovat
Counter

Silva úžasná kolmice

Reagovat
SpecialOne

3 bodíky

Reagovat
Counter

Reagovat
SpecialOne

Co si vůbec slibuješ od toho Coutinha, kterého jsem ti pustil? Omluva fanouškům - návrat do sestavy a tahoun Poolu?

Reagovat
Counter

Přesně tak A když ne, tak ho po jednom dvou kolech zase vyhodím.

Reagovat
SpecialOne

jasně no, mohl jsem počkat do deadlinu, ale utíkaly mi body a to jeho zranění zad mu nežeru

Reagovat
Counter

Jasně, žádné zranění nemá, jen trucuje. Ale za ten risk mi to stojí - když zůstane a začne zase hrát, bodů by měl sypat dost.

Reagovat
SpecialOne

To jo, ale i když zůstane bude to chvilku trvat, nejdřív v říjnu podle mě by byl zpět ve formě. Jinak z mé strany dobře zabitá druhá volba, to je tak když ten idiot cca 15 hodin po draftu podá transfer request

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

ten KdB je k hovnu

Reagovat
Counter

Střelím ho za Hazarda nebo Alexise...

Reagovat
Swarley

a hned to kolo se rozjede...dej vědět kdy, nechám si ho...

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Jinak my teď máme šíleně podobné týmy, hned devět stejných hráčů

Reagovat
Swarley

jo jo, já jsem taky díval, že to máme strašně podobné...Chicharito to rozhodne...

Reagovat
oddy

Reagovat
adoxx

1:1

Reagovat
Hachim Mastour

Jesus

Reagovat
Whitemedia

Aké nezvládá..

Reagovat
smazaný uživatel

Aké

Reagovat
SpecialOne

Tohle měla být redka, tady si rozhodčí doměnku, že by Jesuse někdo křižoval asi moc neobhájí

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to uz by si asi spis obhajil, kdyby nepisknul faul vubec, nez zlutou

Reagovat
adoxx

Jesus to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Silva se vyholil, aby si ho nepletli s Bernardem?

Reagovat
SpecialOne

třeba má problémy jako Bale, akorát to vyřešil jako chlap

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
adoxx

Strašnej nezvik jak je Silva plešatej

Reagovat
adoxx

*nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

kde jede diskuze k Mayweather vs. McGregor ?

Reagovat
Mindas

Bernardo je na balonu temer neodstavitelny. Neuveritelne pri jeho vaze, veku a zkusenostech. Takhle silny nebyl ani Silvicka, kdy prisel do PL.

Reagovat
Swarley

to je kauf jako kráva, bude fantastickej

Reagovat
SpecialOne

je to jediný hráč trošku podobný Hazardovi v tomhle

Reagovat
Mindas

No mne pripomina prave i toho Davida. Jak technikou, tak i celkovym pojetim, jen jeho vyvoj je rychlejsi.

Reagovat
SpecialOne

Tak mě zaujal hlavně ten dribling, co předváděl v Monaku, jako bych viděl Hazarda.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Counter

Ještě to zakončení by mohl vypilovat

Reagovat
Mindas

Tak to ma s Davidem stejne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Kopáč liga opět v akci.

Reagovat
Mimalu

Ake zatím strašný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Aké je zalostný. V strede trojčlennej obrany hrať nemôže

Reagovat
Whitemedia

Akého vystřídat okamžitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Čo robí Aké? Chyba za chybou.

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, že ho staví doprostřed..

Reagovat
raduinho

A Ake má po kariéře - už ho odsoudili odborníci na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli tebe sa zranil, ty kurvo.

Reagovat
raduinho

Víš co ty píčo, seš pejsek, vrat se na místo ty kriple.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Pokřik dobrej.

Jinak má někdo fintu jak z mobilových fb odkazů udělat normální? Umazat 'm' bohužel nestačí

Reagovat
Swarley

Aké dostane redku

Reagovat
smazaný uživatel

City má konečne bekov na takej úrovni, kedy môžu pomýšľať aj na víťazstvo v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1 pro stratu obou Manchestru

Reagovat
Whitemedia

tomu říkám zápas blbec pro Akého

Reagovat
SpecialOne

Aké a jeho one man show je u konce.

Reagovat
Mindas

Mendy zatim takovy mladsi Kolarov, i kdyz ten ty strilene centry mel o level jinde.

Reagovat
ADM

To by som sa ani nečudoval ak to zranenie zahrá a radšej odíde z ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

city maju neskutocny tim, ak im este pustime alexisa, mozu im dat rovno titul

Reagovat
Greny

trenera nemaj.. ten Pepkuv styl se proste na PL moc nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Už ho nemají kam dát

Reagovat
nani92

Neskutočne zatiaľ remizuju

Reagovat
Swarley

a za to se tituly nedávají, to víme z loňska moc dobře

Reagovat
TheTopFootbaler

Asi tak.

Reagovat
Whitemedia

parádní skluz

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to byla skoro červená ne?

Reagovat
Mindas

Jako bez faulu?

Reagovat
TopinB

Chytnul balón jako první, ne?

Reagovat
Mindas

A o to jde? Sel tam jak magor a i Jesus mu spickou ten balon vypichl nez prisel skluz.

Reagovat
TopinB

Tak já jsem vždycky měl za to, že pokud trefí balón jako první, tak to faul není, ale možná se mýlím

Reagovat
Mindas

To uz neplati, nebo nemelo platit, dlouho. Trestat se ma nebezpecnost zakroku a tady to byly brutalni sane. Hlavne i Jesus byl u balonu driv.

Reagovat
TopinB

Tak v tom případě rozhodčí

Reagovat
SpecialOne

Jasně, že mýlíš, když míč zastavíš a hráč přes tebe přepadne tak ok, ale tyhle saně jsou míč nemíč jasný faul.

Reagovat
Greny

vzdyt byla vyhoda.. az pak piskal faul, protoze by musel dat zlutou hraci City protoze hral bez kopacky

Reagovat
Mindas

Jaka vyhoda? Ja mluvim o tom skluzu na Jesuse.

Reagovat
Greny

já myslel ten faul jak piskal jak tam nekomu vyzul tu kopacku

Reagovat
Mindas

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
Mato178178

nic ani karta?

Reagovat
smazaný uživatel

de Bruyne už zase nezvláda zase servíruje a spoluhráči to zahadzujú, ako s Evertonom

Reagovat
Swarley

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

King skodaaa...

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi s Nandinhom to zahrali jak páni teda

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo zatím slabý.

Reagovat
Greny

slabsi dnes uz nebude

Reagovat
Greny

Teď Kompanyho usetril rozhodci

Reagovat
lajka30

Kompany ven

Reagovat
diastan

Parada cerstvy kun tam da 2ku

Reagovat
Whitemedia

Dvě minuty a už zase padá

Reagovat
smazaný uživatel

škodaa

Reagovat
SpecialOne

Že tam nezkusí dat Yayu, vypadá to, že ho depsal a zas je bude zvedat až jim poteče do bot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

skodaaaa

Reagovat
Swarley

dobře gólman jistil, zkušeně

Reagovat
Greny

Begovič na pána

Reagovat
Pospovič

zas první zápas na tiketu ale jak to pohnojí City tak nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

City pre mňa teda dosť sklamanie.

Reagovat
ADM

Messi bol pre Guardiolu diamant. On dokázal vyťažiť z Pepovho systému maximum. Nikoho tak efektívneho od vtedy nemal a trpí na to .. stále dokáže kontrolovať hru ale nevie ju strhnúť na svoju stranu v zlomku sekundy pri najmenšom zaváhaní súpera

Reagovat
Swarley

a toho, co je tomu nejblíž, bude nejspíš brát do útoku až jako dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem. Veď v tomto zápase vôbec nedominujú. Tí hráči sú síce topka ale okrem Silvu tam nikto nevie hrať pod tlakom. A k tomu sú veľmi netrpezliví. V porovnať to s hráčmi v Bayerne a Barcelone, kde sú zvyknutí hrať pod tlakom na malom priestore všetci hráči...

Reagovat
Busby babes

Na to jak jsme byli vsichni pred sezonou odvareni z utoku City, tak jsou zatim hrozne marni.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že mají ti kkti obránce za x miliard a potom si je maže na chleba Bournemouth

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno tvrdenie z tvojej vety nie je pravdivé.

Reagovat
Busby babes

obranci za miliardy je,

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si teda myslel koruny, tak je.

Reagovat
Swarley

mazat chleba se dá

Reagovat
Mastný Chobot

s obrancami? dokaz to

Reagovat
Swarley

doveď obránce, chleba mám

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Sane sinide skúsene po Bodík

Reagovat
Whitemedia

Aké

Reagovat
TopinB

Důrazný jak mokrá hadra

Reagovat
Swarley

pleskl tě někdo někdy přes xicht mokrou hadrou? to nechceš...

Reagovat
TopinB

Přes ksicht radši mokrou hadrou než kopačkou od fotbalistu

Reagovat
diastan

ok uz zacinam byt nervozni...je cas

Reagovat
Busby babes

Ake.

Reagovat
smazaný uživatel

Radost pohledet na Pepa Inovatora dobyvatele, jak vyplakava ctvrtemu rozhodci, ze tohle byl faul a tamto. To by mozna piskil tem buzickum z Barcy, kdyz je vedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, debilek jako ty bude lezt do anglicke sekce, kdyz nema zadny anglicky tym v oblibenych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ake vypada jako uplny picus s temi dredy. Co si mysli pica, ze je Gullit?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Pep je nechutný klaun

Reagovat
smazaný uživatel

Pepko Nezvladajko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem Vlček

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling hodně zvládá nastavení.

Reagovat
Mindas

Sterling klasicky dnes zase k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Miro, ako si s ním celkovo spokojný? Myslíš si, že sa ešte zlepší?

Reagovat
Mindas

Celkove jo, ale ma porad hrozne vypadky. Nekdy je rychli, bozi. Nekdy drevak na pest.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ADM

Reagovat
oddy

šmejde

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

kdybys držel hubu, tak 95% fanoušků je spokojena, ted seš spokojenej akorát ty

Reagovat
Mindas

Body ok, ale vykon tragedie. O spokojenosti bych nemluvil.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

twl fakt diky

Reagovat
Swarley

řezničinaaaa

Reagovat
Pospovič

kurvaa

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

To si dělají prdel...

Reagovat
Counter

LOL, Suché triko

Reagovat
ADM

Vedel som že to strhnú

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

sudi dement

Reagovat
smazaný uživatel

preco? Podla mna piskal paradne

Reagovat
smazaný uživatel

faul pred golom nebol, aj tak uz mal piskat

Reagovat
smazaný uživatel

praveze vobec, to nadstavenie bolo uplne opodstatnene

Reagovat
smazaný uživatel

za cely zapas sa nastavuje 3-5 minut. on v ramci 5 minut nastavil 1,5minuty

Reagovat
Counter

Když se minutu a půl z pěti nastavených nehraje, tak by se měla přidat přesně minuta a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ? ok. aj tak je dean dement

Reagovat
Counter

To je jen můj názor, nevím, jak to mají rozhodčí v pokynech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Guardiola uz teraz nebude plakat ked sa nastavilo 5 min a gol dali v 97

Reagovat
mithro

njn nastavujeme, az kym to tam nepadne

Reagovat
Counter

Kdepak se asi tenhle fenomén ve fotbale objevil?

Reagovat
mithro

netusim

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se Moggiho nebo Pinturicchia

Reagovat
TheTopFootbaler

To je Fergie Time, žádný Pepek-chce-výhru Time.

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp
Reagovat
vladis271

nerev

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO eassssssssyy

Reagovat
smazaný uživatel

zmätkári

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam odpísal za faul na tý půlce??

Reagovat
Tuard.MUTD

nene.

Reagovat
mithro

sterling druha zlta dufam

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší hráč na ihrisku strelí rozhodujúci gól.

Reagovat
Mimalu

červená?

Reagovat
smazaný uživatel

uz mel byt konec

ale mam ho ve fante, takze Raheeeeem

Reagovat
oddy

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

raheeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

tj dmnt

Reagovat
lucius6

To je komedie

Reagovat
Counter

LOOOL Dean

Reagovat
Pospovič

vyrovnaaat

Reagovat
mithro

Dean to zase spravil o sebe cely zapas, je to pan

Reagovat
Swarley

to došlo Deanovi fakt brzo

Reagovat
EXoRcIsT

mu to doslo lebo mu to povedal jeden hrac Bournemouthu

Reagovat
Hokaido

Ach jo, ten Dean je takovej idiot.

Reagovat
SpecialOne

Proč, fakt bych nechtěl být jedním z pořadatelů, když tam ten dement vletí a já tm musím zuby nehty držet desítky fans City, aby se nic nestalo.

Reagovat
Counter

To jsou tak dementní pravidla

Reagovat
Swarley

zrovna teď ale bylo krásně vidět, proč to zase až taková blbost není...totální zdržení, fanoušci na hřišti..to úplně nechceš..

Reagovat
Counter

V pravidlech se počítá s gólovou oslavou, od toho je přece nastavený čas.

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool favourites to sign Arsenal's Oxlade-Chamberlain. Ox's price for the Merseyside club is £40m + £1 #afc #lfc

aspoň nejaký banter, keď už nič iné

Reagovat
Pospovič

proč by tam chodil, když může do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Fans, ofenzívnejší futbal, väčšia minutáž.

Reagovat
Counter

Chelsea dala loni o sedm gólů víc než Liverpool.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pospovič

Fans ok, zbytek nesouhlasím. A kvůli fans jít do horšího asi není jeho sen

Reagovat
diastan

Super zapas, nervy jenom trochu

Reagovat
Coutinho10

to jsou sracove

Reagovat
Tommy the Gunner

Sterling

Reagovat
Grahf

prečo tolko nastavoval piče?

Reagovat
EXoRcIsT

lebo sa Guardiola hadal

Reagovat
mithro

najvacsi haluzaci

Reagovat
mithro

ale taketo city je fajn, snad im tato forma vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Guardioluv ubohy a podly psychologicky tlak na rozhodciho zabral dokonala......... Sterling asi podobne jednoducha opicka jako Ousmane Dembele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednodusi asi jsou oba lae narozdil od sterlinga ma dembele dobrou techniku proto je lepsi. To sterling ma jenom rychlost a je anglicacan(kdovi jestli) tot vse.

Reagovat
smazaný uživatel

To je porad nejakej Dembele, ale videl nekdo aby daval goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky kdyz je bude pripravovat svym spoluhracum tak by to mohlo stacit.Ale uvidime ja se to vyvine.

Reagovat
mithro

20 - By law Mike Dean can never go more than 20 minutes without being the centre of attention. Ref.

Reagovat
kiwwi

Najhorší rozhodcovia proste tí čo si myslia ze všetci sú tam kvôli ním

Reagovat
Mönchengladbach

Červená v čase 90+10???

Reagovat
diastan

jinak super rozhodci kazda sekunda co byla ztracena za simulovani (y) tak by se na slavce hralo jeste ted

Reagovat
SpecialOne

On tam toho Stonese musí dát, abych náhodou nedostal body za náhradníka Jinak že to nastavil tolik, bez ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER SHITTY

Reagovat
jacobT

Bol to vobec faul na polke od Mousseta? Opakovany zaber neukazovali a zdalo sa mi na prvy pohlad ze hral loptu.

Reagovat
masina_LFC

podla mna nebol

Reagovat
smazaný uživatel

vobec to tak nevyzeralo

Reagovat
Infernoqt

Nj, City jdou pro titul. Takhle silnej tým nemá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

My si ideme po titul

Reagovat
raduinho

Po, ale ne pro.

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil Sterling?

Reagovat
Counter

Dostal druhou žlutou za gólovou oslavu, protože vběhl k fans.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale predsa len trochu kontroverzné. Podľa toho čo som videl, fanúšikovia City vybehli na štadión, chýba organizátorov. Sterling k nim len pribehol, nebol nikde na tribúnach. Skrátka rozhodcovia PL so odpiskaju co chcumú. Hlavne proto City, is druhý zápas v rade.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Ale Dean ma dokazal nasrat aj bez toho aby piskal zapas nam. City s 3 bodmj a este mi aj strhol tu chabu fanta naplast za sterlingov gol

Reagovat
Mindas

Nezaslouzene, vykon fakt tragicky. Bez napadu. Bou sice to dojizdeli slusne, ale Dean opet potvrdil, ze je to epesni vagina. Pozitivni jen body.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by se mělo nastavovat pokaždé, když se tam i v nastavení každý válí dvě minuty...

Reagovat
diastan

no jo, ale pokazde nebo nikdy...ne ze by me to dnes vadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Sterlinga ve fantě je fakt zábava. Dát gól v 90+7 a ještě stihnout se nechat vyloučit. Co udělal?

Reagovat
Counter

Dostal druhou žlutou za gólovou oslavu, protože vběhl k fans.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl.

Reagovat
Counter

Já se mu teda nedivím, prostě v euforii běžel k fanouškům. Nedával bych to na stejnou úroveň jak kalivodovské stažení drasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to úplně stejná hloupost. Dobře sundání dresu je provařenější, to si musí uvědomit úplně každej, ale jako myslet si, že když skočim na tribunu, tak tu druhou žlutou nedostanu, to je hodně naivní.

Reagovat
Counter

Ale v tuhle chvíli prostě nepřemýšlíš nad tím, že dostaneš druhou žlutou za oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bys měl. To je jako kdybych oslavil pracovní úspěch přímo na pracovišti v pracovní době a pak by mě někdo udal a ředitel mi dal dejchnout. Taky bych dostal ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten kurs 2.10 na Watford chápete to někdo? Neni tam nějakej háček v tom? Vždyť to by měla bejt jasná 1.

Reagovat
SpecialOne

Brighton je nečitelný, pořád je to nováček a ti většinou v eufórii z prvních zápasů v PL zlobí. Brighton dvakrát prohrál, ale nějaké body se od nich dají v prvních pěti kolech čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře někteří nováčci v euforii ze začátku vítězí (letos Huddersfield), ale jak je vidět Brighton neni ten případ. Venku akorát čekají na gól a Watford má formu. No nic, mám je na tiketu se Spartou, taky nechápu jak může mít proti Brnu 1,77, proti Brnu by i na Líšeň měl být kurs 1,2 maximum. Tak snad easy money.

Reagovat
Taiger

Taky mám Watford, za ten kurz hodně hratelný, Spartu bych ale nedával.

Reagovat
mikelinos

taky mám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to těsně nevyšlo.

Reagovat
Counter

Žádný háček v tom nevidím, ale ten kurz mi přijde tak akorát.

Reagovat
Hokaido

Háček je v tom, že je to PL.

Reagovat
smazaný uživatel

úplne mi ušlo, že Watford podpísal Carilla

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic prečo vlastne ostal v Newcastli? Rafa mu neverí.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne trochu odvahy v hre Newcastlu...

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo la Parra

Reagovat
smazaný uživatel

Hudder bavííí

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew

Reagovat
Counter

A teď už ten kurz na Watford tak dobře nevypadá

Reagovat
Taiger

Po bitvě.....

Reagovat
smazaný uživatel

Šialené, ako sa v novej sezóne rozbehli červené karty. Akoby to ani nebola PL.

Reagovat
Counter

Zrovna Britos byl už dvakrát vyloučený loni, ten je prostě jasný

Reagovat
Whitemedia

Neumím si představit, že by Swansea ještě někdy dalo gól..

Reagovat
mithro

Britos vraj nejaka fajnotka, nemame gif?

Reagovat
vodka
Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

este, ze ho netrafil poriadne

Reagovat
masina_LFC

to je dement

Reagovat
Ligter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
vodka

jako jasnější rudá už asi nebude

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Counter

Tři zápasy málo.

Reagovat
Coutinho10

a jeste, ze jsem toho vola nechal na lavicce v draftu

Reagovat
smazaný uživatel

bring back the 70s

Reagovat
tuny

oba stejně

Reagovat
Taiger

Huddersfield celkem solidně tlačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Si jdou pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Komplikovanejšiu a opatrnejšiu ofenzívu od Newcastlu ťažko nájsť...

Reagovat
Counter

Ale na vedení to stačí

Reagovat
Mastný Chobot

prečo má Ayew no 60 na drese?

Reagovat
Taiger

Troufl bych si tipnout že oblíbené číslo.

Reagovat
Mastný Chobot

to by som si trúfol tipnúť na číslo 20.

Reagovat
smazaný uživatel

mel krvave zraneni

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne

Reagovat
Whitemedia

Swansea zatím za 220 minut jen jedna střela na bránu.. letos se na ně nedá vůbec dívat, ale stejně na ně teda koukám

Reagovat
Swarley

máš příšernej vkuš, to poznáme už podle oblíbenýho týmu

Reagovat
Swarley

*vkus

Reagovat
Counter

Ale kuš.

Reagovat
Whitemedia

kušuj

Reagovat
Usty

owny?

Reagovat
Whitemedia

Teď se dostali až k pokutovému území a už skoro i stříleli

Reagovat
Busby babes

welsanum je treba fandit.

Reagovat
Swarley

*giggsanům

Reagovat
Taiger

LOL, Forster.

Reagovat
Whitemedia

TAMMY

Reagovat
Error

"na Wellbecka"

Reagovat
Whitemedia

takový jeho klasický gól

Reagovat
smazaný uživatel

legenda Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cink

lol

Reagovat
Coutinho10

ten Palace je fakt marnej

Reagovat
Whitemedia

bez Loftuse nuloví

Reagovat
Counter

Byli nuloví i s ním.

Reagovat
Whitemedia

takhle nuloví jako dnes teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

Minule minimálně měli jasnou golovku

Reagovat
Counter

Tak hráli proti Liverpoolu, tam má aspoň jednu gólovku každý.

Reagovat
fenixLFC

nedat gol nasej obrane, to uz je fakt zufalost

Reagovat
Whitemedia

Tak když je Benteke dřevo..

Reagovat
Coutinho10

maj i Zahu zranenyho, ale na to bych to nehazel

Reagovat
Whitemedia

Však jasné, jim nefunguje celý herní systém(ani bych to nenazýval systémem, protože hráči očividně neví, co mají hrát).. ale Loftus byl u nich jeden z mála, který v prvních dvou zápasech byl schopný potáhnout míč a vypracovat nějakou akci.. bez něj nula nula nic

Reagovat
smazaný uživatel

FdB s týmto nemá v PL šancu

Reagovat
Coutinho10

j zatim zahle zmena fakt nic moc

Reagovat
nani92

Stále niekto hovorí, že po Mourinhovi sú kluby v rozvratene a v piči, ale nikto si nevšimol,že po Big Samovi tie kluby zostupujú..Bolton, Sunderland, teraz CP

Reagovat
Hokaido

Tady to není Big Samem, ale de Boerem. CP má docela dobrej tým, ale nemá hráče vhodný k jeho 343 a on očividně nic jinýho neumí hrát.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

je to traged

Reagovat
vodka

s ajaxem hrával 433, ne?

Reagovat
cristiano.K.

ten tým je hroznej

Reagovat
Counter

Sunderland je v rozkladu už x let, tam byl sestup jen otázka času a Allardyce byl akorát jedním z těch, který to o trochu oddálil.

V Boltonu byl Allardyce osm let, udělal z nich zavedený PL klub, sestup přišel pět roků po jeho odchodu.

CP vypadá bídně, ale jsme teprve v třetím kole a problém u nich vidím především v tom, že de Boer se snaží o jiný styl a týmu to zatím nejde.

Docela děravá teorie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale napr. proti LFC zahralo CP solídne. Ale keď to skúšajú otvoriť tak je to katastrofa

Reagovat
Whitemedia

CP

Reagovat
smazaný uživatel

Je cas na navrat Big Sama

Reagovat
Swarley

kam? WHU? CP?

Reagovat
cink

:D

Reagovat
cink

whu podrzi bilice minimalne do vanoc si myslim, a myslim, ze ten tym na to ma, stejne jako bilic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tot otazka, Bilic s Boerem se celkem prekonavaji

Reagovat
spider_8

Můžou si o něj střihnout. Do toho druhýho půjde Bruce

Reagovat
cink

Frank De Boer ty nymande, doufam, ze to ctes a doufam, ze vydrzis v Palace co nejdele, abych na tom vydelaval love. Porad sazim proti tobe, protoze ty jsi hovno trener, ale rozkladac tymu, bez spetky taktiky. Debile debilni, bez trenovat Swindon, mozna tam budes za hvezdu, jinak jsi jen nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě si to tady čte.

Reagovat
cink

to doufam

Reagovat
Whitemedia

De Boer nevydrží tentokrát ani do listopadu..

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Nikikrew

Pôjde skor

Reagovat
cink

to jsem tipoval v tipovacce :D

Reagovat
fenixLFC

snad

Reagovat
FCSL

Wenger Polovina týmu na odchodu v rozehraný sezoně, pak to má nějak vypadat

Reagovat
Swarley

Chicharito taky trošku na blázna, šílenej risk jít do takovýho zákroku se žlutou...nechápu, jak můžou tak zkušení hráči opakovaně ve WHU dělat takové kraviny...

Reagovat
Swarley

a teď dal málem gól, ok

Reagovat
Zaschrona

Jesteze se nakonec Koeman nechal presvedcit... Vzit to u nas De Boer po Martinezovi, tak dneska mozna hrajeme Championship.

Reagovat
SpecialOne

De Boer půjde k Belgii po Martinézovi

Reagovat
cink

ten uz nepude nikam. pekne od piky union berlin nebo sachfaussen

Reagovat
Taiger

Ta Fanta je hroznej průser.

Reagovat
Whitemedia

Hoorn

Reagovat
Busby babes

United XI vs Leicester: De Gea, Valencia, Blind, Jones, Bailly, Matic, Pogba, Mkhitaryan, Mata, Martial, Lukaku.

Tony Marshal zaklad.

Reagovat
mithro

tak snad potvrdi formu.

Reagovat
Ligter

ale už bych někdy chtěl vidět i jiné hráče

Reagovat
Swarley

počkejme na LM, teď bych do toho za každou cenu nešahal, když to funguje

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Nema duvod tocit. Jeden zapas tydne a ted repre pauza. Dela to dobre

Reagovat
mithro

vcera hral Shaw za rezervu. ale nic moc teda, vidno, ze bol dlho bez futbalu.

Reagovat
Busby babes

neni duvod zatim rotovat. to prijde pak s poharama.

Reagovat
Ligter

budiž, já budu jen rád, pokud by se případně mělo nadále dařit nehledě na sestavu

Reagovat
Miguel19

Rotace se přeceňuje

Reagovat
kiwwi

teraz ked sa hra 1 zapas za tyzden to nema moc vyznam, navyse mu ta zakladna zostava nedava ani dovod na zmenu

Reagovat
Busby babes

no a od Arsenalu jsme okoukali pozici nehrajiciho kapitana. Nejdriv Wazza, ted Carrick.

Reagovat
Swarley

zaslouží si a třeba to do té unavené obrany pak nasype Rash

Reagovat
tnt03

Reagovat
Grahf

ten mata mi napravo furt nesedí proste

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManUtd/status/901479500038389760

dle tohodle je to 4-3-3, ale moc tomu neverim.

Reagovat
kiwwi

mal hrat Rash a Martial potom prist zariadit 2 goly...ked to pojde takto dalej, tak bude mat Messi lepsie ratio minut na bod

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cink

:D

Reagovat
Swarley

Mitrovic napravil, pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
Counter

Rafa the magician v suchém triku

Reagovat
Busby babes

a ja si pred sezonou rikal, jak by mohl byt Hart dobrou volbou do fanty...

Reagovat
Miguel19

Nakonec jsem vzal Fostera.

Reagovat
Counter

Až vyrazí Biliče, tak možná i bude.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolejte toho Bilice, at nam WHU muze pustit Antonia

Reagovat
Taiger

Všichni mají ve fantě kotel hráčů United, 0:0 by se šiklo náramně.

Reagovat
Miguel19

Minule si s tím taky prudil, takže 4:0 opět bude stačit..

Reagovat
Taiger

Pokud se o ty 4 góly postará Miky bez asistencí, nebudu mít námitek.

Reagovat
Taiger

UF

Reagovat
niflheim

No to klidně mohlo platit

Reagovat
Busby babes

to nebyl offside.

Reagovat
Miguel19

Byl.

Reagovat
Busby babes

byl. ale rikam to pokazde, tohle bych poustel. Ale z tech prvnich zaberu to vypadalo, ze to je ok.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Busby babes

byl no. ale milimetrovej.

Reagovat
niflheim

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl offside ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Kasper

Reagovat
Grahf

kurva schmeichel nejeb sa

Reagovat
niflheim

Počítá někdo naše centry?

Reagovat
smazaný uživatel

Kasper pěkně vytáhl

Reagovat
smazaný uživatel

OK tak ze záznamu to offside byl

Reagovat
Counter

Před tímhle kolem:

Excluding Direct Free Kicks, there have been 185 shots from outside the penalty area so far this EPL season.

2 of them were scored

Ale vysvětlujte to Pogbovi...

Reagovat
kiwwi

a mrazikovi

Reagovat
r.mrazik

Si to dej dohromady s cislama centru treba

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

...když 180 vystřelil on...

Reagovat
niflheim

Tak jako Simpson se tam postavil jasně s cílem srazit se s Jonesem

Reagovat
Counter

Stál tam celou dobu, už předtím, než do něj Jones ve sprintu vletěl. Neměl kam v tu chvíli uhnout, ani žádný důvod uhnout.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
TheTopFootbaler

Kam jo, ale s důvodem souhlasím. Faul od Jonese.

Reagovat
Busby babes

hele fakt ne. Simpson se tam natocil a udelal aktivni pohyb proti Jonesovi. nevim, jak takovou situaci brat, protoze ten obrance taky nemuze jen tak uhnout ale fakt tam nestal celou dobu na miste...

Reagovat
Counter

Mně přišlo, že se jen natočil, protože už čekal srážku. V tu chvíli prostě nebylo kam uhnout.

Reagovat
Miguel19

Už dal Valencia někdy centr, který se aspoň přiblížil spoluhráči?

Reagovat
EXoRcIsT

Keby sa aspoň jeden dostal do 16tky tak by som bol rad

Reagovat
TheTopFootbaler

Je totálně z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši tak to jste ještě neviděli centrovat Candrevu z Interu to je větší dělo, ten to narve vždy do protihráče. Ale Valencia bude podobný typ.

Reagovat
Grahf

tie centre zatial čistá nula

Reagovat
Miguel19

Nestál teďka Mahréz nějak blízko?

Reagovat
Grahf

všetky streamy laguju

Reagovat
Taiger

Navi nelaguje nikdy.

Reagovat
Kaze

Zase ale potato kvalita.

Reagovat
Whitemedia

Lagují, ale on to vždy do minuty přepíná jinde

Reagovat
C-M@ster

Mně se tohle škublo zatím jen jednou (ťuk ťuk)

http://tykestv.space/eplsaturday

Reagovat
Grahf

valencia je strašne hlúpy chlapec

Reagovat
EXoRcIsT

Toto ako nebol faul na Pogbu ?

Reagovat
Counter

Byl, přišlo mi, že rozhodčí se zrovna otáčel a neviděl to.

Reagovat
Whitemedia

na Pogbu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikoz 9 z 10 akci simuluje, tak to sudi vuhodnotil jako dalsi simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosta tragedie, co tam predvadi Pogba. Hrac naprosto k hovnu, kazdou akci zadrbe, vsechno posere.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Slabe i na tebe

Reagovat
mithro

Reagovat
diastan

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

Oliver sa snazi napodobit Deana, all about me

Reagovat
mithro

ale David, paradicka pre divakov

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi neverím, že by to takým štýlom foxes uhrali na bod...

Reagovat
Grahf

Tie prvé polčasy proste nemáme dobré, dneska to hrajeme na moyesa, všetko do strany a center do riti. Treba sa tlačiť do vápna a skúšať narážačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je problem, ze ty centry jsou totalne mimo. Jinak ta taktika je v poradku.

Reagovat
kiwwi

nahodou je to dost v pohode, dost ich melieme, vypracovali sme si dobre sance, mna to bavi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nějakou využít

Reagovat
Grahf

ale však naše šance boli strely z 30m väčšinou. Inak skoro každá akcia končí centorm do hajzlu. Keby sme aspoň mali hráčov, čo to vedia poslať, ale blind/valencia je katastrofa.

Reagovat
kiwwi

dali sme regulerny gol, Pogba zakoncoval z patky, Matu vychytal fantasticky Kasper...to ako chces mat za polcas 10 cistyh goloviek ci ako?

Reagovat
mithro

no vyzera, ze to bol offside.

Reagovat
kiwwi

je nieco lepsie? grafika v telke ukazovala rovinu

Reagovat
Miguel19
Reagovat
kiwwi

kazdopadne sa to za vypracovanu sancu ratat da

Reagovat
iamek

Byl to ofsajd.

Reagovat
vitasrp

Byl to těsnej ofsajd.

Reagovat
Counter

*neregulérní

Reagovat
Busby babes

mirnej offside ale nic to nemeni na tom, ze prvni polocas byl proste zabavnej dost. ale tak to uz je Graph no.

Ted jsem to dokoukal a prvni polocas jsme hrali lepsi fotbal, jen tam nic nepadlo. Druhej to nebylo spatny ale horsi.

Reagovat
Busby babes

*Grahf, sorry.

Reagovat
mithro

hrame super, len to zakoncenie zatial pokulhava ale to pride, zacnu byt unaveni a budu robit chyby.

Reagovat
kiwwi

jo, do tej unavenej obrany ked sa zacne navazat z jednej strany Martial, z druhej Rash tak by to mohlo padnut

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia dneska tragickej

Reagovat
Mato178178

aby nas nemrzeli tie zahodene sance

Reagovat
Steve Stifler

Jsem si říkal, že ta produktivita v prvních dvou kolech byla nějaká divná. Už jsme zase v normálu.

Reagovat
Ligter

tak přece jen proti nám stojí silnější soupeř... i když to kdovíjak zatím vidět není

Reagovat
mithro

vsak su posrati na svojej 16ke, to je len o nas a neschopnosti zakoncit.

Reagovat
Ligter

a zaráží mě, že jim vůbec nefungují protiútoky, Ndidi to tam párkrát pokazil, končí to ještě před půlkou. ale zas nemůžu říct, že bych v poslední době nějak hrozně Lišky sledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Je to okej. Šance boli, lester naopak do ničoho nepustili. Po prestávke ešte pridať a bude to v poho.

Reagovat
TheTopFootbaler

Chce to hlavně je proměnit. Pogba měl solidní šanci (ten volej ze skluzu), Mata velmi krásně vystřelil a smolně mu nebyl uznán těsňoučký ofsajd. Jde to, ale chce to víc zapojit Lukakua.

Reagovat
iamek

Valencia nejen dneska naprosto otresny. To ze neni schopny dat centr je docela znamo, ale dneska neda ani kapanek slozitejsi prihravku po zemi. Jinak naprosta dominance a je to o jednom golu.

Reagovat
kiwwi

nic sa nebojte...plan je jasny

https://imgur.com/gallery/hlLUu

Reagovat
Mato178178

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

easy.

Reagovat
Alberto Aquilani

malo to tempo asi tak 5 minút, a okrem toho, že to nemá tempo to nemá ani atmosféru. Krása

Reagovat
TheTopFootbaler

Naše největší slabina jsou krajní obránci. Blind si maximálně tak odehraje svoje, žádný náznak kreativity nebo čehokoli navíc, kdyby nad sebou neměl Martiala, tak se zleva do vápna nedostaneme. No a Valencia má sice pace jak sviňa, ale centruschopný není. Chce to na strany trochu kreativity, obejít si hráče a odcentrovat... ale ani Blind ani Valencia to nezvládají.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Blind hraje na svoje pomery paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdá

Reagovat
TheTopFootbaler

To ale moc neřeší, protože to, že neudělal žádnou chybu, nestačí. Krajní obránci jsou v moderním fotbale naprosto klíčoví a je potřeba, aby předváděli trochu fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj blind dnes super, valencia hrúza

Reagovat
Busby babes

Blind byl v prvnim polocase naprosto skvelej.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Busby babes

btw. co cekas od krajniho beka, ze bude chodit neustale to souboju 1-1? Od toho je tam Martial.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak nemusí neustále, to netvrdím, ale občas by se do nějakého 1v1 souboje pustit mohl. Popovést si míč po lajně, udělat nějakou kličku, podívat se a centrovat (v nejhorším posunout na Martiala, když vápno bude marný). Martialovi ty centry taky moc nechodí, občas to do vápna dostane, ale spíše zřídka, a od Blinda nepřišel centr snad ani jeden.

Reagovat
leroy

Chyba tam strašne kolmost. hlavne po ciarach. Martial a Mata zbytocne zahusťuju obaja stred, tam miesto nie je a Blind a ani Valencia (s obvyklou kvalitou 1vs1 a centrov) su neni schopný to po čiare zrýchliť. Rash miesto Martiala, alebo Maty a treba nimi urobit väčšiu šírku ihriska. S následnými nábehmi Pogby a Mkhi.

Reagovat
TheTopFootbaler

Zatím bych do toho nešahal a počkal bych na další průběh. Jinak ale .

Reagovat
leroy

Jasne. Možno sa to da vylepšiť aj slovne.

Reagovat
TheTopFootbaler

Lukaku na to, jak je chlap jako hora, tak hrozně často vylehává souboje a křičí o faul. Moc teda dneska není ve formě.

Reagovat
tnt03

Minulý dva zápasy to nedělal... asi se špatně vyspal :) Každopádně doufám že tohle byla výjimka, a že nebude padat jak hruška

Reagovat
TheTopFootbaler

Pencka!

Reagovat
Mimalu

docela přísná

Reagovat
Mimalu

Lukaku

Reagovat
Counter

Hah, spravedlnost zvítězila

Reagovat
TheTopFootbaler

No, ruka to byla, byť celkem přísná pencka.

Reagovat
Counter

To je jedno, že to byla ruka, Simpson ji do toho centru nestrčil ani úmyslně, ani nešikovně, prostě ho to napálilo, když ji měl normálně u těla.

Reagovat
Ligter

za to snad penalty bývají, ne?

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
Ligter

dokaž to

Reagovat
Counter

Z českých pravidel:

12.16 Za zakázaný způsob hry se považuje, jestliže hráč (kromě brankáře ve vlastním pokutovém území) podle názoru rozhodčího zahraje úmyslně míč rukou nebo se rukou míče dotkne; za „ruku“ se přitom považuje paže od ramene až k prstům. Za porušení pravidla se rovněž považuje zahrání

míče rukou z nedbalosti, neopatrnosti nebo nedostatečné předvídavosti následků boje o míč; obecně se má za to, že hráč hraje rukou vědomě, jde-li „ruka k míči“.

Aby při posuzování hry rukou v pokutovém území nedocházelo k závažným přehmatům, doporučuje se, aby rozhodčí v případě, že má pochybnosti o tom, zda bránící nebo útočící hráč zahrál rukou skutečně „úmyslně“, rozhodl ve prospěch bránícího družstva.

12.17 Za úmyslnou hru rukou je třeba považovat, jestliže hráč zadržením nebo zahráním míče rukou získá pro sebe nebo pro své družstvo výhodu.

Při posuzování, zda se jednalo o úmyslnou hru rukou, musí rozhodčí posoudit tyto aspekty:

 zda se jednalo o pohyb ruky k míči nebo pohyb míče k ruce,

 zda ruka hráče byla přirozené pozici odpovídající pohybu hráče,

 zda se hráč snaží předejít tomu, aby se míč dotkl jeho ruky,

 zda hráč měl možnost kontaktu ruky a míče předejít,

 zda nepoužil ruky nebo paže k úmyslnému zahrání míčem.

12.18 Za úmyslnou hru rukou rozhodčí nebude považovat např. tyto situace:

 míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla, nebo

 hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou, nebo

 hráč se po pádu na zem snaží vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku, nebo

 hráč si instinktivně a reflexivním pohybem chrání před prudce vystřeleným míčem choulostivou část těla, např. obličej, genitálie, ale i hrudník apod., nebo

 míč se odrazí od ramena hráče, nebo

 při odkopu míče si hráč nastřelí vlastní ruku

Reagovat
Ligter

hele, jo, to beru. chtěl jsem tím říct, že pro mě nebylo překvapení samotné odpískání penalty v tomhle případě a možná i v jiných předchozích. že to není podle nuancí pravidel správně je druhá věc

Reagovat
TheTopFootbaler

No, moc normálně u těla nebyla, ten pohyb od trupu tam byl, ale jak říkám, hodně přísná desítka.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

normalne u tela? ale prosim te. ja s tebou souhlasim v tom, ze tyhle penalty jsou divny, ale u tela ji fakt nemel.

je to pro nej smula, ale proste mel ruku daleko a trefilo mu ji to. to je v 90 procentech piskano jako penalta.

Reagovat
Counter

Kde tu ruku měl mít? Byla to nepřirozená poloha? Když stojíš bokem proti centru, tak přece nemáš ruku svěšenou dolů a přilepenou k trupu...

Reagovat
Counter

Ale když koukám na opakovačku z MOTD, tak musím uznat, že do toho šel blbě. Pořád bych to ale nepískal

Reagovat
kiwwi

keby si bol ty rozhodcom v zapasoch kde hra United, tak to by vyzeralo...

Reagovat
Counter

Kdybych byl rozhodčím, tak nepísknu skoro žádnou ruku v žádném zápase

Reagovat
Busby babes

ja to chapu, a rikam to u kazde takove penalty, ze co ma ten obrance delat, ruku si neusekne.

http://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2017/03/08/14890032989380.jpg

typicky takovahle situace, kdy je ve skluzu a tou jednou rukou prirozene mavnes do vzduchu. ale kdyz te trefi, tak smula no. Tohle byl podle me obdobnej pripad. Nerikam, ze to je spravne nebo spravedlive pro toho obrance, jen ze se to tak dlouhodobe piska.

Reagovat
Counter

Zrovna ta situace z obrázku se tuším nepískala.

Reagovat
Busby babes

to nevim, ja zadal do google footbal penalty handball a hledal obrazek nekoho ve skluzu a skoro nci tam nebylo. ale tak o tu konkretni situaci mi neslo.

Reagovat
Counter

To je myslím situace z loňského Barca x PSG - kdyby to rozhodčí pískl, žádný megaobrat by se nejspíš nekonal.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
diastan

Reagovat
TheTopFootbaler

Do řiťky.

Reagovat
mithro

nic, tak dnes remizka.

Reagovat
mithro

ale teda mala byt zahravana znovu, vsak bol skoro na patke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a Lukaku u mourka skončil

Reagovat
niflheim

Idiot

Reagovat
C-M@ster

To kope furt na stejnou stranu a diví se, že to gólman chytí...

Reagovat
tnt03

Taky jsem si říkal :D

Reagovat
leroy

Lukaku zatial inak hrozný.

Reagovat
Miguel19

Lukaku Asi by mu měl někdo říct, že existuje i druhá strana..

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku ty vole

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

A opět tu penaltu kopl doleva..

Reagovat
TheTopFootbaler

Lukaku z placu, Rashford na hrot.

Reagovat
Grahf

ale kurva lukaku

Reagovat
Usty

Gratulki všem, co mají Lukakua s céčkem

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kiwwi

fokof

Reagovat
Usty

mně udělal útok komplet 4 body, tak klid

Reagovat
kiwwi

mna tiez kompletny a 3 body

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

hajzle.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba to pojebe a pak to musi Miki hasit za zlutou. Jako horsi vykon jsem uz dlouho nevidel.

Reagovat
Taiger

GG pro hráče s Lukakem jako cpt.

Reagovat
nani92

víťaznaá zostava jednoducho nemení..

Reagovat
lajka30

pan Oliver píska taky solidně

Reagovat
leroy

Martial ma v rýchlosti 1na1 oproti Rashovi viditeľne horšie vedenie lopty .

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez <3 pod domov

Reagovat
Swarley

ok, jsem tady, time to smash it

Reagovat
TheTopFootbaler

Vítej v klubu.

Reagovat
Swarley

to je jak dělaný na Rashforda

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Lukaku s Pogbou to zatím smashují velkolepě.

Reagovat
Swarley

Lukaku nedal penaltu, co tak čtu...

Pogba co? 2 břevna nebo tak?

Reagovat
C-M@ster

Tak hlavne grafika ukázala, kam kopal posledních 5 penalt...

Schmeichel to ví, navíc pentle kopat umí... a bum... zas do stejnýho místa.

Reagovat
Counter

Ne, jen asi osm střel zdálky, všechny vedle.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Coutinho10

ja vedel, ze mam dat radsi Kaneho

Reagovat
smazaný uživatel

furt je jeste srpen, pockej az na dalsi tyden

Reagovat
Coutinho10

snad jo...ale i tak uhraje v tomhle kole asi vic

Reagovat
Ligter

jak to Miki zpracoval?

Reagovat
niflheim

Takže pencle se měla kopat znova? Kampaň

Reagovat
Zaschrona

haha, proc kope penalty, MU ma hodne bidny skauting

Reagovat
nani92

to nie je scoutingom, to je tým, že ich u nás nevie kopať nikto

Reagovat
Swarley

se celkem divím, že to nekope Mata, když je na hřišti

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
nani92

on je tiež v tomto tragéd

Reagovat
Swarley

proč ho mám zafixovanýho, že mu to jde?

co Pogba?

Reagovat
Swarley

nebo Mkh?

Reagovat
nani92

Pogba nemá na to hlavu, on by tam skušal Panenku

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

V FM má na penckách 15.

Reagovat
Whitemedia

to byste si pomohli

Reagovat
nani92

a možno sa ešte zachovala hierarchia LVG a on ostal dolu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

v Chelsea jich nepromenil hned nekolik

Reagovat
Swarley

aha, tak to nemám dobrýho pamatováka

Reagovat
Whitemedia

Ale na tu jeho penaltu ve finále LM by sis mohl vzpomenout

Reagovat
Swarley

penalta a Chelsea = Terry, vše ostatní je vytlačeno, to je těžký

Reagovat
Whitemedia

Že si všichni pamatují Terryho, ale nikdo si nevzpomene na Anelku

Reagovat
Swarley

ale jo, to jo...ale ten moment, kdy to Terry nedal a zase svitla naděje...to nezapomeneš

Reagovat
Miguel19

Skoro nás stál titul v LM.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Zaschrona

ok, o tom uz tak dobry prehled nemam, ale Lukaku je proste poradne kopat neumi, skoro vzdy je kope doleva a dost casto dost blbe

Reagovat
niflheim

Martial tež dneska vymyslel celkem prd.

Reagovat
niflheim

Každopádně Lukaku dá gól

Reagovat
Zaschrona

skoro bych si na to vsadil, velmi casto dava v zapasech, kde jinak predvadi uplnou tragedii

Reagovat
TheTopFootbaler

Poslední věc, co jsem chtěl vidět, je rozcvičující se Fellaini a Lingard.

Reagovat
Swarley

wow, to byla díra, wtf

Reagovat
Whitemedia

Gray

Reagovat
Grahf

to akože poklusom chcú teraz hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Rash a potom květák

Reagovat
Swarley

díky díky díky pánové

Reagovat
TheTopFootbaler

Taky ses mohl koukat už od první minuty...

Reagovat
Swarley

alespoň je to napínavý

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako vždycky.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je aspoň žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

RAaaaaaaaaaaaaaaash

Reagovat
salm0n

Co ty tu vyřváváš, od kdy fandíš United ?

Reagovat
smazaný uživatel

Od lonska?

Reagovat
niflheim

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash

Reagovat
smazaný uživatel

Ty žolíci nám fungují jedna báseň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

konečneee

Reagovat
smazaný uživatel

Marcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
Ligter

RASHFOOOOOOORD

Reagovat
nani92

Mourinho najlepší tréner PL

Reagovat
smazaný uživatel

na svete!

Reagovat
smazaný uživatel

ty Mourinhovi oslavi jsou lepší než Conteovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak měkkej

Reagovat
smazaný uživatel

jj Mourinhovi oslavi jsou vinikajici!

Reagovat
smazaný uživatel

dobri oslavi!

Reagovat
smazaný uživatel

sry smozřejmě oslavy. Mohl bych si to občas po sobě přečíst

Reagovat
niflheim

Ten jeden náš asistent vypadá jak Barton po špatné plastice

Reagovat
Swarley

nevadí, ale tohle se mi prostě líbí, Lukaku to zabalí a jde si proto, jde na bránu, zkusí to...to potřebujeme...

Reagovat
nani92

Kasper chytil na OT viac penált ako jeho otec 1>0

Reagovat
TheTopFootbaler

Kiwwiho gamechanger na hřišti.

Reagovat
Miguel19

Herrera z toho základu hodně rychle vypadl..

Reagovat
Swarley

se docela divím, právě by mi do téhle alternativy s vytaženým Pogbou seděl k Maticovi víc, než právě Fella..ale tak Fella je Mourinhův kůň, ten ho bude hrávat často...

každopádně zápasů je hromada, zahraje si i tak...

Reagovat
Miguel19

Tak já čekal, že budete hrát základ s Matičem, Herrerou a Pogbou. Hráli jste to s Realem. On ale střídal a od té doby hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jako právě ještě chápu, že tam chce na AM někoho vyloženě kreativního, rychlého...Pogba je rozhodně varianta, ale je pochopitelný, že tam chce hráče jako Mkh...pak ale musí z toho středu někdo z kola ven...

co už nechápu je právě tahle alternativa po střídání Mkh, kdy tam radši pošle Fellu...to je z mého pohledu výrazně horší varianta, než tam dát Herreru..

Reagovat
Swarley

a nebo taky ne

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
niflheim

Já si celkem myslím, že se v té trojce v záloze objeví v těžších zápasech, pravděpodobně místo Maty či Mikyho.

Reagovat
Swarley

na ty těžký zápasy bych dal Mkh na pravý křídlo a Pogba by hrál toho nejvytaženějšího ze středu

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

tak Fella tam sel z upne jinych duvodu ze jo. vedem a je predpoklad, ze by souper mohl zacit nakopavat do vapna. a ta je ti proste trpaslik Ander min platnej nez Big Fella.

Reagovat
Swarley

tak zase těch vysokých hráčů tam na to máme dost...chápu, ale Ander toho zase v tom středu dokáže pokrýt hromadu po zemi a v kombinaci s Maticem mi přijde ten střed po zemi neprůdchodnej...

Reagovat
Swarley

ale jo, však proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no

Reagovat
Busby babes

ale prosim te. hraje se na 2 CM, tam je jasnej Pogba a Matic se hodil proti temhle souperum vic, navic v kazdem zapase podal vybornej vykon tak nebyl duvod to menit.

hrajem jeden zapas tydne, tak zatim neni duvod to nejak rotovat.

Reagovat
Miguel19

Však já neříkám, že Pogba nebo Matič hrají špatně. A samozřejmě že zápasů bude dost a Herrera si zahraje. Ale momentálně to vypadá, že José našel tu základní sestavu bez Herrery..

Reagovat
tnt03

Reagovat
Grahf

martiala mal nechať na brejky

Reagovat
TheTopFootbaler

Zajímalo by mě, v čem je Lingard lepší než Anthony... Kromě toho, že je čerstvý.

Reagovat
nani92

v bránení 1-0

Reagovat
Mates_Matesović

Je to Angličan.

Reagovat
nani92

nehovoril Zaschrona, že Lukaku nepresuje?

Reagovat
Swarley

Felllaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Offside.

Reagovat
nani92

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Ligter

FELLAINI, ty vole

Reagovat
Grahf

ježiš kandrač gol :D

Reagovat
smazaný uživatel

Květáááááááááááááááááááááááááááák

Reagovat
tnt03

Reagovat
Ligter

ale offsajdík asi byl, no

Reagovat
niflheim

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

A Lingard asist. Aby toho nebylo málo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Normálně ho snad začnu mít rád, chalana květákovitého...

Reagovat
Swarley

já mám jediný právo ho milovat, to je můj květák

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak jo.

Reagovat
vodka

Reagovat
Ligter

nepřestane mě fascinovat, k čemu se Fella dokáže přisrat

Reagovat
nani92

striedajúce krídla majú vždy viac kanadských bodov, ako tie, ktoré boli v základe

Reagovat
TheTopFootbaler

Ona snad bude fakt pravdivá teorie o tom uběhání unavených protihráčů.

Reagovat
niflheim

Maguire boží zápas.

Reagovat
Zaschrona

prej Pogba

Reagovat
TheTopFootbaler

MOTM ani náhodou... Viděl bych to na Rashforda nebo Matiče, možná Schmeichel.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Kral

Reagovat
Busby babes

hral dobrej zapas.

Reagovat
Zaschrona

sorry, ale hrac zapasu podle me fakt nebyl, jak ho oznacili na BT Sport

Reagovat
Busby babes

to mozna ne, ale rozhodne patril k nejlepsim na hristi.

Reagovat
mithro

Reagovat
tnt03

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Miguel19

Uff, Gea

Reagovat
TheTopFootbaler

Oliver si je dobře povodil, jak je donutil doběhnout k tomu praporku a pak až odpískal.

Reagovat
mithro

David je uzasny, dalsie suche triko, 9 bodov, 10-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David další čistý štít

Reagovat
mithro

ale teda zasluzi si pochvalu aj obranam Eric a Phil na pana

Reagovat
smazaný uživatel

To jo Phil se konečně probudil a pokud zůstane zdravý, tak to bude TOP dvojce

Reagovat
Steve Stifler

Dobře to zvádli. V minulý sezoně bychom nedali dva, ale jen jeden a Kingovi by tam padla ta šance a čau.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemate nekdo nejaky stream na box v noci? Ze bych si privstal :)

Reagovat
Zaschrona

vstavat o pulnoci je docela brzo teda

Reagovat
smazaný uživatel

Melo by to zacinat kolem 4 nebo pul 5

Reagovat
Zaschrona

aha, mi O2TV hlasi, ze to po pulnoci vysila celou noc Nova Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vysílá, ale ten hlavní zápas začne až tak v půl pátý

Reagovat
Zaschrona

aha, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Woodov zostrih z tréningu tu už bol ?

https://twitter.com/AlanBriggs__/status/899308698627178500

Reagovat
Counter

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
TheTopFootbaler

Tvl, to bych dával i já.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
C-M@ster

Na redditu vede:

Aaron Ramsey on ArsenalFanTV: "I don't watch it though I've been called a ham roll on there or something. Is it a good thing or bad thing? I haven't a clue, mate. But Rob Holding calls me ham roll now."

Reagovat
Miguel19

No Simon Mignolet in the Liverpool squad today. He's not ill or injured. Loris Karius will play. #afc #lfc

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes asi budu golove hody

Reagovat
avicii

Reagovat
tomasinho

Zajímavé no, někdo píše, že byla nějaká roztržka s Kloppem. Zdravý podle všeho je, má jet zítra na repre. Těžko by nechal odpočívat gólmana v takovém zápase.

Já jsem za Kariuse rád, podle mě má potenciál být lepší, musí dostat šanci, celou sezonu prostě, ať vidíme, jestli na to má nebo ne. Ale hodit ho hnedka do zápasu s Arsenalem, bude sranda.

Reagovat
Kowe

ja jsem nerad za Warda. Kvalitou je na stejné úrovni jako ti dva. Měl jít hostovat

Reagovat
tomasinho

Tak ještě je čas. Buď půjde hostovat nebo vidím i možnost, že Mignolet rovnou půjde a on zůstane.

Reagovat
Kowe

tak ale zase mohl hsotovat už teď v Huddersfieldu, kterej o něj měl zájem. Jindě na hostování si PL nezahraje.

Reagovat
vladis271

toto Klopp posral

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

ty kecy,že potřebuje mít tři vyrovnaný golmany

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jeden presedel cely rok na tribune? a mozno si zachytal jeden zapas Karibskeho poharu

Reagovat
REPLIKATOR

Mimolet už si nezachytá

Reagovat
cristiano.K.

těžko říct, jestli se pohádali s Kloppem. Nicméně ho mohl posadit hned po prvním zápase,kdy dostal tři goly a působil nejistě. Bůh ví jak by to dopadlo, kdyby v prvním zápase proti Hofe nechytil penaltu a ještě další dvě šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

No Kevin Mirallas in the Everton squad. He's flying to Belgium. Unconfirmed story in Greece that Olympiakos want to take him on loan. #efc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vykony podava letos zatim hodne bidne, ale z hlediska byznysu je posilat ho na hostovacku docela blbost. Ale neprekvapilo by me to, ze i chce jit, dost mozna jeste letos ma tu zasadni motivaci kvuli tomu zkusit se dostat do Ruska na MS.

Reagovat
lvrpl

ten Ox nechce podpisat v Arsenale zmluvu na 180k? to mu akoze v LFC dame viac?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Už jen ta představa, že v Arsenalu odmítne 180 a jde hrát do Liverpoolu za 100 je hrozně úsměvná...

Reagovat
lvrpl

ved prave preto sa cudujem, ze sa o tom vobec spekuluje.

Reagovat
Pospovič

jen žvásty, skončí v Chelsea

Reagovat
tuny

ještě by mohl k nám za 80

Reagovat
smazaný uživatel

*30

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne zápas a možnosť napraviť prehru proti Chelsea. Dúfam, že na Wembley konečne vyhráme.

Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Trippier, Dier, Dembele, Davies -Eriksen, Alli - Kane

Reagovat
Hector17

Ještě dej Diera na hrot místo Kanea

Reagovat
smazaný uživatel

nastúpime v desiatich no.

Reagovat
tuny

V preview je zase 2x Davies, to budeme hrát nakonec jen v devíti ne?

Reagovat
cristiano.K.

900. pro vítězství LFC

Reagovat
avicii

Dnes to bude zaujimave a zrejme prestrelka...myslim si ze nevyhrame..

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl proč si objednávat Digi... Na dnešek se hodně těším, to budou skvělý zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohol snáď Milner hrať ľavého beka, lebo Moreno v takomto zápase môže byť riadna tragédia.

Reagovat
tomasinho

Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

hádam hej, keď sme ho priviedli, nech nevysedáva, aj tak tam nikto lepší nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa síce v ostrom zápase javil lepšie ako Moreno, ale jeho defenzivou si nie som istý. Ale tak, dal by som ho hrať skôr ako Morena, no v dnešnom zápase najradšej Jamesa.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Kowe

100%

Reagovat
vrabejka

Reagovat
cristiano.K.

bude hrát Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma jebcuje (jebe).

Reagovat
cristiano.K.

já s tím zatím vyloženě problém nemám, hraje slušně oproti minulé sezoně. Stejně čekám, že dřív nebo později udělá nějaký kiks a pak tam dá Robertsna.

Reagovat
smazaný uživatel

V ofenzíve sa zlepšil, to áno. Ak by sme mali zálohu v zložení Mascherano-Xabi-Gerrard a ovládali stred poľa, tak by sme eliminovali jeho defenzívne lapsusy, ale v zápasoch v aktuálnej sezóne je stále veľmi zlý v defenzíve.

Reagovat
Kowe

a to přitom furt nebrání nejhůř z obránců A teda v útoku byl dobrej vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko povedať, kto bráni najhoršie a nesúhlasím.

Reagovat
cristiano.K.

Lovren brání nejhůř

Reagovat
fenixLFC

nez moreno? urcite

Reagovat
fenixLFC

hm nehra. aj tuto sezonu uz prejavil tie svoje sracky. nehovoriac o tom ze aj vdaka nemu ta obrana posobi este menej isto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Reagovat
fenixLFC

boh nam pomahaj

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak ciste konto by nikto necakal, tak ak bude hrat snad pripravi nejake 2 goly

Reagovat
cristiano.K.

trefa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

pohonil si?

Reagovat
kiwwi

Vlado? Ten na tom zajacovi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

kultúrni barbari.

Reagovat
vodka

to napíše ten, co háže odkazy na nějaké talenty...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona se podle katalánských novin Sport ještě jednou a naposledy pokusí o Philippa Coutinha. Nabídnout má Liverpoolu až 150 milionů eur a v uzavření celé věci doufá do úterka. - za 150 už ho pustí... Nebo jim bude marodit se zádama celou sezónu...

Reagovat
Miguel19

Draxler on his way to England. Di Maria must find a new club. #PSG #Mercato

Bereme

Reagovat
Swarley

tak zase oba pouštět nebudou, ne? jsem se díval na sestřih a ta trojka Neymar-Cavani-Di Maria vypadala suprově

Reagovat
Mastný Chobot

jak keby utiekli z odvykačky no

Reagovat
Miguel19

Draxler je asi tutovka. Lucas by měl být součástí přestupu Mbappého. Takže Mária by byl asi velký luxus. Ledaže by ho fakt museli pustit..

Reagovat
Swarley

jestli toho mentála naofoukne, tak bych si ho být PSG nechal a prodal ten zbytek...musí tam mít náhradu za Neymara nebo Mbappého, navíc může hrát i ve středu zálohy, což by ve Francii v těch lehčích zápasech nemusel být úplně problém a mohlo by to být brutálně ofenzivní...

Reagovat
vrabejka

Na lavičku k vám nepůjde

Reagovat
Pospovič

za slušný prachy proč ne

Reagovat
iamek

Pokud pusti adm, draxlera a lucase, tak zaklad bude naprosto brutalni, ale lavicka dost tragicka.

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

Dnes teda velmi tazky zapas, povedal by som aj 2/3 najtazsi v lige pocas celej sezony. Snad sa dobre pripravili na pressing, ak ustojime prvy polcas, mame velku sancu. Bude zalezat ci bude uz hrat Alexis, ja verim ze ano. Obrana Liverpoolu je dost labilna, myslim si ze urcite skorujeme navyse nema chytat Mignolet. U nas sa vracia Koscielny co je velky boost do zadnych radov, snad uz konecne nebude hrat Monreal. Na krajoch urcite Ox a Kolasinac a sancu by uz mohol dostat konecne aj Iwobi.

Zapas neuvidim ale verim ze aspon tu remizu dame, ak nie bude to sezona opat o nicom. Ked mi nespravili minuly tyzden nespravili ten svadobny darcek , snad dnes ten narodeninovy uz vyjde

Reagovat
Thab

(aneb jak si na EF nenápadně říct o přání k narozeninám)

Reagovat
gocii

proč ne monreal? myslim si že vzadu to bude mustafi kosc a nacho a na krajich belle a kolasinac kdyz ox udajně nemá hrát, což by nemuselo byt tak špatné, ono taky není moc co vymyšlet

Reagovat
RKBoy

BREAKING : Tottenham ready to sign Connor Mcgregor after he put the pressure on Floyd Mayweather.

Reagovat
smazaný uživatel

S Dierom do zálohy. Roztrhajú súperov.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

bozi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Euphael

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Whitemedia

Chybí Christensen v základu

Reagovat
Miguel19

Jn, to se dalo čekat. Je moc mladej..

Reagovat
smazaný uživatel

A to tam chyba este Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Nechýba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Kéž by se z Cahilla stala až naše poslední volba do té trojčlenné obrany..

Reagovat
smazaný uživatel

To by nemohol byť angličan a kapitán.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Miguel19

#EFC XI: Pickford, Baines, Jagielka (c), Williams, Keane, Holgate, Davies, Gana, Sigurdsson, Rooney, Sandro. #EFCawayday

Reagovat
vrabejka

Gylfi + Wayne

Reagovat
blade115

To je hrozně super sestava.

Reagovat
Svatej

To je slusna sestava

Reagovat
Zaschrona

katenaco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

English players in match day squad for #CHEEVE

Chelsea: 1

Everton: 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dneska stále bez Cuntinha?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale neboj na Arsenal bude stacit aj Mane.

Reagovat
vrabejka

Jestli bude hrat aj Robertson tak vyhrajem

Reagovat
Counter

Sypat body do mé draft fanty začne až od příštího kola.

Reagovat
vodka

Pulis derby:

Butland; Zouma, Shawcross, Martins Indi; Cameron, Fletcher, Allen, Pieters; Jese, Shaqiri; Choupo-Moting

Foster, Nyom, Morrison, Dawson, Livermore, Phillips, Brunt, Barry, Rodriguez, Hegazi, Rondon.

Reagovat
smazaný uživatel

mazec

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
TopinB
Reagovat
vodka

stoke zatím lepší

Reagovat
Hokaido

Koukáš? Jak hraje JRod?

Reagovat
off-olda

Gana

Reagovat
Zaschrona

ted jsem k tomu prisel, co provedl nebo co?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Zaschrona

tak to zluta zaslouzena, no... diky

Reagovat
Raylan

Mohlo se klidne i červenat

Reagovat
tunkic

To teda hodne tmave zluta

Reagovat
icemike

A ještě se divil, ocas

Reagovat
Miguel19

Morata s Pedrem

Reagovat
Raylan

To mohl teda Pedro vyřeší lepe

Reagovat
off-olda

Tragický zpracování no...

Reagovat
Raylan

Stačilo priklepnout Willianovi no

Reagovat
Raylan

Zatím hraje Chelsea skvěle

Reagovat
off-olda

Wilda si zatím dělá co chce...

Reagovat
TopinB

WTF, komu zkoušeli zastřelit otce?

Reagovat
Zaschrona

Besic

Reagovat
TopinB

No do prdele, mě zaskočilo jak to komentátor jenom tak nonšalatně zmínil, "Besic, whose father was shot yesterday..."

Reagovat
Grahf

everton je strašne slabý, už so city nevedeli, čo hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je neuvěřitelně slabý v osobních soubojích, navíc se nepohne...to tak hraje normálně, nebo nemá natrénováno?

Reagovat
valek9610

Everton dobře nakoupil na letošní sezonu,ale opravdu co se týká hry tak ta je slabá už třetí zápas.Doufám že jim dáme.

Reagovat
SpecialOne

Morata je přád zády k bráně Oproti Costovi zatím slabej odvar.

Reagovat
off-olda

Pičo Pedro

Reagovat
TopinB

Morata

Reagovat
Miguel19

Morata zatím jak namalovanej.

Reagovat
Miguel19

Heh, a hned asistence

Reagovat
TopinB

Hele, já ho citronuju nad tebou, tak si neber všechny zásluhy

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne by som dal hrat do zakladu nejakeho mladika a v 1 min by som ho vystriedal za Moratu lebo to je neskutocne ako on hrava ked je v zaklade.

Reagovat
Taiger

LOL Cesc

Reagovat
Mimalu

Fabregaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
vodka

Stoke má super ten buildup, ale je jich málo ve vápně a chce to nějaký killer ball...

Reagovat
blade115

CEEEEEEESC

Reagovat
Counter

Krásně Cesc

Reagovat
TopinB

CECÍK!!!

Reagovat
Miguel19

C E S C !!!

Reagovat
liquicitizen

fabreeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

golasoooooooo

Reagovat
Trapper

Wtf, co to bylo

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
TopinB

Ale Morata teď

Reagovat
Miguel19

No dobrej šouráček ale..

Reagovat
fajdax

Ceceeek

Reagovat
smazaný uživatel

ale Evertonšti jsou fakt strašně slabý

Reagovat
smazaný uživatel

čakal som od Evertonu viac. už proti Ružomberku to bola tragédia, ale to som vážne moc nebral... ale 2. polčas s City a teraz, absolútne nevýrazný

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zastavil a maval do davu, to melo neco spolecneho se Sterlingem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si normalne myslel, ze hraju s Burnley az potom som v replayi videl, ze Pickford je v brane aj ked zrovna s Burnley prehrali, ze jo

Reagovat
Orlandiiik

Na stadionu skoro ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Tak ne každý hraje bubny z repráků, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Rooney si ten zápas spletl s diskuzním kroužkem ne?

Reagovat
hitZor

Dávno měl mít žlutou, na co to pravidlo pak je, když jeden hráč se s rozhodčím vybavuje skoro každé přerušení a žlutou nedostane, a jiný ji dostane, jen co se na rozhodčího špatně podívá.

Reagovat
mithro

everton slaby ako caj teda, jak dokazali uhrat remizu s City

Reagovat
Grahf

skoro celý zápas hrali presilovku a to ešte vyhrávali

Reagovat
smazaný uživatel

Mna by skor zaujimalo ako dokazali prejst cez Ruzomberok

Reagovat
mithro

Reagovat
icemike

Reagovat
Infernoqt

Je fajn, že Chelsea ukázala nějaký ten respekt svému soupeři a v 31. minutě mu dovolila přejít půlku.... takhle slaboučkej Everton jsem už hodně dlouho neviděl

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

No nevim co je horsi, Everton kterej nejevi absolutne zadnej zajem ohrozit nasi branu, nebo my, kteri se o to snazime, ale strasne nekvalitne

Reagovat
Mimalu

Alvaaaaaaaaaaaaaaro

Reagovat
blade115

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Trapper

Morataaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAAAAAAAAaaa

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Už jsem chtěl křičet, co nechává za výhodu tvl..

Reagovat
Whitemedia

Morata

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
salm0n

Nejhorší hráč na place a gol...

Reagovat
Whitemedia

nejhorší hráč na place má asistenci a gól.. taky bych chtěl být takhle hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Alvarooooooooooooo

Reagovat
Trapper

Azpi má ty centry skvělé.

Reagovat
Raylan

Azpi vybornej balon

Reagovat
Miguel19

Zatím slušný. Herně se mi moc nelíbí, ale už má 1+1. To bude dělo

Reagovat
masina_LFC

to je strasny odpad to co predvadza Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi, Morata v drafte

Ale dajte tym modrakom riadny debakel

Reagovat
Taiger

To je tak, když máte nejlepšího beka ligy v týmu.

Reagovat
salm0n

Myslíš Valenciu ?

Reagovat
Whitemedia

To je ten, co neumí nacentrovat?

Reagovat
off-olda

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Rooney toho dnes víc nakecal než naběhal..

Reagovat
SpecialOne

"Excelent advantage"? To že padne gól byla šance tak 5%, dávat výhodu při možném přímáku ze 17 metrů No má štěstí.

Reagovat
hitZor

No nevim, ale mi vždycky přímák hned zpoza vápna přišel jako snad nejhorší pozice, vždyť je to tak blízko, že se ani pořádně nedá přes zeď trefit bránu

Reagovat
SpecialOne

hovadina, stačí trefit bránu kamkoliv

Reagovat
hitZor

No nevim, v životě toho mám nasledovaného spoustu a rozhodně padá daleko víc gólů ze standartek z 25 metrů než ze 17 metrů

Reagovat
Miguel19

Tak jde o to, kdo kope. Pokud třeba Luiz nebo Ronaldo, tak je jasný, že ta šance na gól je nulová. Ale třeba od Cesca by to šlo pěkně..

Reagovat
smazaný uživatel

5% ? RIP Rich Piano

Reagovat
off-olda

A to jsem mu nadával, co to nechal za výhodu...

Reagovat
iamek

Everton

Reagovat
Infernoqt

Koeman nemá jinou možnost, musí to hodit na 4 vzadu a přizpůsobit formaci hráčům. S tímhle daleko nedojde.

Reagovat
Whitemedia

Koemanuv Everton proti nám opět nulový a neskutečně zoufalý.. asi ho začnu mít i rád

Reagovat
bbbauch

Celej polocas nechapu Moratu.. a nakonci ma 1+1, pekny

Reagovat
Miguel19

Ty dresy Evertonu jsou hnusný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ten letosni domaci je desny, souhlas.

Reagovat
Zaschrona

ale teda ty dnesni, to je jeste lepsi varianta

Reagovat
smazaný uživatel

To su este horsie nez tieto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Růny

Reagovat
Whitemedia

Rooney nezvládá

Reagovat
off-olda

Už mu dej ale kartu ty demente černej...

Reagovat
SpecialOne

Vypadá to, že by to mohl být jednoduchý zápas. Líbil se mi Rudiger, Willian, Kanté, Fabre. Everton otřes. Btw. ti fanoušci by měli začít fandit, abych celej poločas slyšel přesně Conteho pokyny, to se mi ještě nestalo.

Reagovat
Svatej

ta poslední věta sedí, napadlo mě to samý..

Reagovat
valek9610

Zatím easy

Reagovat
Miguel19

Zatím pohodovej poločas. Připadá mi, že Koeman se zatím před každým naším zápase posral a přenesl to do utkání.

Od nás jasně nejlepší Willian. Výborně hraje.

Reagovat
icemike

Jo, ale neumí nahrát

Reagovat
Svatej

Everton jsme nepustili absolutnně do ničeho a ještě jse sami stihli dát dvě branky, já si myslim že parádní poločas. Sice to dopředu vůbec nevypadá bez Hazarda lehounce, ale týmově je ten výkon celkově super.

Dost se mi líbí Rudiger, kterej má tu rozehrávku o dost lepší, než jsem doufal. Willian a Fabregas taky bezva. Zbytek drží prima standart a všichni si plní svoje, jen snad Moses by mohl bejt na hřišti víc cítit. Morata zatím výkonostně slabej, ale pokud to bude takhle sypat při špatných výkonech, tak se těšim na ty skvělý výkony.

Rooney mě ale sere, ten 90% svojí energie vyplýtval držkou, na tu hru se vůbec nesoustředí. Gylfi hraje?

Reagovat
Svatej

standard *

Reagovat
Alberto Aquilani

Myslel som si, že Rudiger bude mať v úvode sezóny problémy, ale zapadol tam okamžite. Tento systém mu veľmi sedí, aj po príchode Cahilla by mal byť jasný základ, ak sa toho Conte nebude báť.

Ten Everton sa inak vôbec nezlepšuje. Koeman je samozrejme strašne hlúpy tréner a je len otázka času, kedy už aj taký Zaschrona si zloží tie ružové okuliare Naliali do toho kádra miliardu ale sú ťažko priemerní.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Reagovat
fajdax

Kéž by Cahill byl až 5. volba na stoperu, ale to je asi utopie

Reagovat
vitasrp

Tak on Rusiger problémy měl, třeba s Burnley nebo Tottenhamem neodehrál nějak dominantní zápasy, ačkoliv samozřejmě není ostuda, když má stoper velký potíže proti Kaneovi.

Reagovat
Alberto Aquilani

on sa ich ale podľa mňa nikdy úplne nezbaví, ale vykompenzuje ich svojimi dobrými vlastnosťami... ale ono je to stále nič oproti tomu , čo hral prvý polrok u nás. Vtedy som si hovoril, že som horšieho stopéra v Ríme nevidel. Teraz na ňom vidieť hneď obrovské sebavedomie.

Reagovat
Zaschrona

Jake okuliare? To mam delat zavery po par zapasech? Ja jsem za Koemana rad, ono kdyby to nevzal, tak by nas po Martinezovi zrejme uplne doznicil de Boer a vloni nas v tabulce vratil tam, kam patrime. A moc penez se do toho kadru teda zatim nenalilo, drtiva vetsina nakupu je pokryta z prodeju...

Reagovat
Alberto Aquilani

ved tu z neho posledné mesiace vkuse tečeš rozkošou...

Reagovat
Zaschrona

wut?

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Snad tam Koeman aspon posle nejaky kridlo, smrdlame to na 5 vzadu, v obrane je to stejne k nicemu, akorat to ve vysledku vytvari chaos a pak chybi nekdo vpredu. Zadna sirka, zadna rychlost a ve stredu zalohy extremne chybi Schneiderlin. A temer nulova kreativita, v jake realite ma byt Holgate pravy kridelni bek, nechapu proc nehraje Kenny nebo Martina... Oproti lonsku to je porad zasadni zlepseni, mozna to ale vysledkove dopadne stejne, pokud se teda nezlepsime a Chelsea to bude bavit, muze to dopadnout i tak. Pickford pri druhem golu celkem nesmysl, ale asi by to i tak tezko mohl chytit...

Reagovat
Whitemedia

Tady od tebe čtu "Oproti loňsku je to pořád zásadní zlepšení" a pak na fb narazím na Hráči Evertonu nezaznamenali jediný dotek s míčem v šestnáctce Chelsea.

asi už jsem zapomněl, jak mizerní jste vloni pod tím tragédem byli

Reagovat
Zaschrona

Jestli ma byt Koeman traged, tak to je asi tragedu plna Premier League... Si vzpomen, kdo nas trenoval pred tim a treba na skoro jakekoliv Merseyside derby... ten vykon dneska je oproti tomu jeste parada

Reagovat
Mato178178

slaby everton jak caj ... ani protiutok ani nic .. ako my za van gaala

Reagovat
blade115

Morata má úplně úžasný náběhy... Na to, že je "úplně příšernej" a "nejhorší na hřišti", tak už má 1+1, hezký.

Reagovat
fajdax

Zatím hodně easy. Španělové nám to slušně tahaj

Reagovat
mikelinos

takhle Alonsovi sebrat gol, Moss

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Cesc Fabregas has now had a hand in 14 goals in his last 13 league appearances at Stamford Bridge (five goals & nine assists).

Reagovat
fajdax

Nejlepší kreativní záložník v lize

Reagovat
tuny

De Bruyne nebo Eriksen?

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Gana mal vidieť červenú.

Reagovat
off-olda

Sandro mířil na praporek ne?

Reagovat
Miguel19

Sandro Ta střela šla někam k praporku.

Reagovat
hitZor

Sandro chtěl sestřelit rohový praporek?

Reagovat
Whitemedia

Everton první dotyk s míčem v našem pokutovém území v 50 minutě.. .

Reagovat
Alberto Aquilani

Sandro je najväčší bargain leta, či ako to bolo?

Reagovat
SpecialOne

Sandro byl tak levný, že to Evertonu nedalo, i když stojí za nic.

Reagovat
Counter

A přitom gólově srovnatelný s Neymarem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenu aj keby za sezonu nedal ziaden gol ani asistenciu tak by to tak nemrzelo

Reagovat
Zaschrona

To ti fakt nedoslo, ze to zrejme byl vtipek? Jak vubec jde tohle realne hodnotit pred tim, nez hrac vubec kopne za novy klub do mice...

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo si ho videl za nejakú repre 21 ky či kde a bol si z neho paf

Reagovat
Zaschrona

Ja mam pocit, ze jsi hlavne tady paf ty ze me. Sandro zatim u nas nic nepredvedl, o tom se snad bavit nemusime... na druhou stranu za tu castku, kterou stal, tak jeho pripadny uplny vybuch nas fakt zrovna trapit nemusi.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro ma FLOP napisane na cele

Reagovat
Raylan

Nevim na co čeká, a neda tam Calvert-Lewina

Reagovat
Hachim Mastour

Zapas nepozeram, ale predpokladam, ze Koeman prisiel branit.Tak co ten hate?

Reagovat
masina_LFC

keby aspon branili

Reagovat
icemike

Ti jsou tak marni, že se divím, že trefili na stadion

Reagovat
Svatej

Rooneyho a Sandra je mi lito, ti tam presujou sami

Reagovat
fajdax

Měl spadnout Moses, jasná penalta

Reagovat
Miguel19

Lol, Everton jenom odkopává

Reagovat
off-olda

Wildovi chutná...

Reagovat
Whitemedia

Prohrávat o dvě branky a hrát takovou bídu umí snad jen Everton

Reagovat
Miguel19

Pickford

Reagovat
tony223

Everton hraje ale mizerně. Vůbec nezvládají ten pressing Chelsea

Reagovat
off-olda

Kdo to tam Pedrovi roztáhl nohy jako prvotřídní děvka?

Reagovat
Miguel19

Gylfi

Reagovat
off-olda

Hmmm, tak na Island za holkama... Někde se to naučil musel.

Reagovat
Miguel19

Omg to jsou střely jak od holek

Reagovat
Raylan

Zakončení docela hrůza

Reagovat
Whitemedia

Moses běží sám na golmana a zakončí to tak, že ta střela málem ani nedoletí do brány..

Reagovat
Counter

J-Rod

Reagovat
Hokaido

H2H fantazachránce.

Reagovat
Taiger

Jen znič Countera, ať se se Swarleym osamostatníme na čele tabulky.

Reagovat
Counter

Mě zničí stopro, protože dal pásku Allimu.

Reagovat
Taiger

Jedině dobře, první kola ti to šlo až moc dobře.

Reagovat
Hokaido

Než narazil na soupeře, no...

Reagovat
Taiger

Draft

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole dejte jim tam aspoň ještě 2 góly...

Reagovat
off-olda

Alonso Tenhle centr by nemělo ani šest Kollerů na sobě...

Reagovat
Counter

Prý v základu bez Kolašinace s Lacazettem

Reagovat
Whitemedia

Ox poslední zápas za Arsenal?

Reagovat
Counter

Já už vůbec nevím, co si o tom myslet.

Reagovat
Nikikrew

Ja som to aj cakal, bude hrat Mane a Salah ktory su na tom rychlostne lepsie. Takze asi Ox a Bellerin :D

Reagovat
vodka

pome Ramadan, konečně někdo, kdo by nemusel jenom centrovat

Reagovat
Whitemedia

Jak to dnes jde Zoumovi?

Reagovat
vodka

celkem ok, zkusil i pár střel, ale WBA dopředu skoro nechodí... Stoke je lepší, ale nic nevymysleli, gól jsem zrovna neviděl...

Reagovat
vodka

*ok, když už jenom centruješ, tak tam aspoň hoď Crouche

Reagovat
Whitemedia

Rooney mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zatiaľ čo pozerám tak easy peasy cez Everton

Reagovat
Miguel19

Rooney

Reagovat
Trapper

KOnečně dostal žlutou, ukecánek

Reagovat
Whitemedia

Růny tu žlutou vážně dostal až teď?

Reagovat
blade115

Moss Rooney mě s tím držkováním fakt sere...

Reagovat
off-olda

Konečně tu kartu dostal. Trvalo to jen 16 faulů a 25 diskuzí...

Reagovat
Hokaido

Tashan Oakley-Boothe na lavičce Spurs.

Reagovat
off-olda

Chudák Rose...

Reagovat
Svatej

? kdo to je

Reagovat
Hokaido

Obrovskej talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Klopp #LFC on @SMignolet live on @5liveSport "He's rested, that's all."

Jinak jen Gomez místo Arnolda. Robertson a Origi mimo sestavu.

Reagovat
tomasinho

s tím mignoletem pochybuju, just rested..nesmysl, to by nedělal proti AFC a ještě by ho dal na lávku a ne úplně mimo sestavu

Reagovat
cristiano.K.

odpočívá před repre pauzou, to lhaní mu nejde

Reagovat
Taiger

Hegazi

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Son, Dele, Kane.

Vorm, Sanchez, Walker-Peters, Oakley-Boothe, Sissoko, Winks, Janssen.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si že CFC má nejslabší lavičku z top týmů a ono to nakonec není tak hrozné

Reagovat
Hokaido

Hegazi Crouch ♥

Reagovat
Taiger

Welbeck na hrotu, OK OK OK

Reagovat
Counter

Já Wengera fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck na hrotu...snad překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Euphael

kokot

Reagovat
blade115

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a nejdes do pice s tym Welbeckom?

Reagovat
Miguel19

Michy to teda vyřešil

Reagovat
Taiger

Jako, aspoň mám Welbze furt v draft týmu, ale tohle je naprostá demence. Když už, tak Girouda.

Reagovat
nevros

Dobrý fail ta sestava, jeden z top hráčů posledních zápasů na lavičce a s tím vemenem na hrotu... paráda, to budou 3 body

Reagovat
fenixLFC

ked toto arsenal nevyhra, tak je to fakt banda tragedov....ta nasa zostava je proste

Reagovat
Taiger

Reagovat
tomasinho

Co naše? Je skoro stejná jako ta, co smetla za 20 minut Hoffenheim.

Reagovat
fenixLFC

jj v obrane dve nove mena. gomez teda moc nepresviedca a co bude rozhodne chybat, tak trentove standartky. a jj ta zostava co 20 minut mlela totalne trapny hoffenheim ktory sa aj napriek tomu dokazal spamatat a solidne nas tam tocil vzadu. to ze na gol potrebuju neskutocne vela sanci je dovod preco sme postupili. arsenal je ovela lepsi nez nejaky hoffenheim

Reagovat
tomasinho

Zase Gomez je lepší dozadu než Trent a taky lepší ve vzduchu, což by se proti Arsenalu, který dává dost gólů hlavou, mohlo hodit.

A točil ano, po tom, co jsme vypli. A obrana Arsenalu mi tak strach nenahání, těm tam klidně taky můžeme fouknout 3-4 góly, stejně tak oni nám.

Reagovat
tomasinho

Co mohlo být extra jinak? Maximálně Robertson místo Morena, možná Klavan místo Lovrena, ale to vyjde nastejno.

Reagovat
Counter

Robertsonovi se dneska narodilo děcko, dostal volno.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ved uz proti Watfordu ci prvemu zapasu s Hoffe mal dostat volno kvoli narodeniu decka, ci to boli falosne kontrakcie?

Reagovat
smazaný uživatel

čo keď čakal dvojičky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja ze sa rodia v ten isty den a nie jeden proti Watfordu a dalsi proti Arsenalu.

Skor som rozmyslal, ci nema dve zeny.

Reagovat
fenixLFC

hocikto miesto morena je prvy krok. to ze nemoze hrat trent a mingolet je blbe ale aj kvôli tomu je ta zostava proste slaba...plus klasicky ked nezahra firmino tak nas prechod do utoku bude iba o tom ci mane bude mat nejaky zablesk

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Zostavicka na dalsie golove hody.

Reagovat
Taiger

Laca ještě nehrál s Alexisem.

Reagovat
Nikikrew

Akoze Welbeck na hrote to je v prdeli

Reagovat
masly008

ještě je možnost že na hrotu bude alexis a danny na křídle.

Reagovat
Taiger

Pokud je Alexis k dispozici, tak Welbz nemůže hrát základ.

Reagovat
Nikikrew

Este lepsie

Reagovat
Zaschrona

Uzasnej napad zbavit se tech peti smoulu vzadu az v 83. minute.

Reagovat
Miguel19

On je tam ještě Lennon

Reagovat
masina_LFC

uz asi nebehava po dialniciach

Reagovat
off-olda

Moses je zralej na ručník.

Reagovat
Trapper

Wtf, za co žlutou zase

Reagovat
Whitemedia

Michy

Reagovat
off-olda

Michy

Reagovat
tony223

nějak cítím, že Contemu s ním za chvíli dojde trpělivost...

Reagovat
Counter

Klopp: "For a goalkeeper it's a different intensity. He is in the stadium, we had no argument and I told him a rest makes sense."

Jinými slovy, hádka tam byla stopro

Reagovat
tomasinho

Určitě, těžko by ho nedal ani na lavičku před takovým zápasem. A šetřit ho před repre, kde bude leštit lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak mozna taka, ze mu povedal dnes dam chytat Kariusa nech si odpocines a on povedal, ze nepotrebujem odpocivat a Klopp, ze ja som tu trener tak budes odpocivat a tak mu nieco odfrflal.

Reagovat
Raylan

Tvl Míchy je hodně vpici, a bojím se ze Moses bude v LM strasne hořet.

Reagovat
Hachim Mastour

Wengerovi uz uplne jebe?

Reagovat
Zaschrona

Snad si priste Koeman tohle dementni rozestaveni uz nekam strci. Jsme v nem fakt priserne nekreativni.

Reagovat
fenixLFC

nestrci, on ho bdue hrat dalej. a nekreativne to bolo uz v sotone....fakt vie vymysliet neskutocne nechutne paskvily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase šikanujete defenzívny futbal

Reagovat
Zaschrona

To umi, ale vloni se na to rozestaveni taky temer vykaslal, kdyz zjistil, ze mu to nefunguje - a az pak nam to vloni zacalo postupne fungovat. A letos zas.

Reagovat
cejen13

Dobrá fatalitka od Arsena. Jedině on má koule po takhle blbej sezoně, následnýmu blbýmu přestupáku do jednoho z nějtěžších matchů sezony nasadit takhle blbou sestavu Ale sem vděčnej, že nám aspoň tentokrát nedává tu naději jako předchozí roky a tu sezonu se nám snaží znechutit hned od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

zostava víťazná :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Livesportu chytá Karius

Reagovat
smazaný uživatel

Ved chyta.

Reagovat
Kixi Syhimour

Super, tak jsme prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ciste konto nikto necakal.

Reagovat
tomasinho

Karius > Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na Digi v štúdiu Noro Hrnčár

Reagovat
Kixi Syhimour

On chytá Karius?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo Jurgen zamýšľa s Morenom tak často v základe, nepáči sa mi to.

Reagovat
tony223

na tiskovce říkal, že loni ho fanoušci odsoudili na základě jedné chyby. Upřimně je s ním Klopp až děsivě moc trpělivý a přehlíží jeho nedostatky, které snad musí vidět každý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite kvôli jednej chybe. Ten hráč má malé futbalové IQ.

Reagovat
smazaný uživatel

obávam sa, že nie len to futbalové a nie len to IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Má aj malú cicinu si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ho niekedy skúsil šupnúť niekde na krídlo keď tam už musí byť :D

Reagovat
smazaný uživatel

tak Moreno sa musel na tréningoch zlepšiť alebo Milner zhoršiť, keď ho minulú sezónu posadil, prečo by ho teraz cpal späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tuhle sezonu hraje zatím dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak myslíš dobre tak na 3 -, tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
pepinho2

Ten Ox nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, kdyz mas k dispozici Lacu s OG a nasadis Welbecka

Reagovat
PP

Reagovat
EXoRcIsT

preco nehra Lacazette a Kolasinac ?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo starému zas jebe

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
tunkic

Reagovat
Taiger

Šetří je na repre zápasy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Sarcasm ti nic neříká?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochopil jsem, však jsem se zasmál

Reagovat
Taiger

Aight

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že pan Wenger umí dostat hodně lidí do šoku a překvapení, každopádně pokud vyhrajeme tak tohle rozhodně neni AW KNOWS.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbecka bych jeste chapal, ale ten Bellerin vlevo je na pest...

Reagovat
smazaný uživatel

Kane hattrick, Firmino, Salah aspoň po góle.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

GO LFC Výhra 3-1!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

Wengere, Wengere, kdy už odejdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Thierry Henry: "Gigi Buffon is 60 years old. If he can play every game, I don't understand the 'rest'. But that's me and my thinking."

Reagovat
avicii

Zapas kde oba fans tabory maju slusne obavy

Reagovat
cristiano.K.

stream? genti mi hlásí trojského koně

Reagovat
vladis271

fakt som dúfal aspon v toho robertsona.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mu nesmela kazdy druhy tyzden rodit zena.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Taiger

Ach jo, ten Alexis mi strašně chyběl, ten jeho pohyb a zapálení, to nemá a snad nebude mít už nikdo hodně dlouhou dobu.

Reagovat
Taiger

Proč Čech nevyběhl?

Reagovat
Taiger

Proč Čech nevyběhl?

Reagovat
mr.Silver

Welbeck omg

Reagovat
vodka

žádný jiný váš útočník by se tam ke střele ani nedostal...

Reagovat
J0EL

Welbeck uz ide svoje

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

Welbeck zase na tribunu...

Reagovat
Edgewalker

Welbeck

Reagovat
Kixi Syhimour

Už to začíná

Reagovat
PP

To je mazec, když člověk se podívá na televizi na Slavia - MB a potom přepne na Pool s Arsenalem.. Prakticky úplně jiný sport.

Reagovat
Miguel19

Tvl, takže můj "nejlepší" útočník v draftu, kterého jsem bral jako prvního je trojka. Aha.

Reagovat
Hachim Mastour

Toto by Lacazette dal, ty slaby kokot.

Reagovat
valek9610

Jak můžeš vědět

Reagovat
valek9610

Doufám že Liverpool vyhraje a Oxlade odejde do Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

BOZE SALAH TO FAKT MUSIS BYT TAKY SPALOVAC DO PICE

Reagovat
Mimalu

Čech Salah

Reagovat
Miguel19

Čech

Reagovat
PP

Kurva.. v 10té minutě a v tak hlubokém bloku. Jednou jsme zapresovali a hned měli velkou šanci..

Reagovat
Taiger

Čech

Reagovat
Tommy the Gunner

Čech výborně

Reagovat
smazaný uživatel

to čo nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Salahahaha

Reagovat
Whitemedia

Čechíňo

Reagovat
smazaný uživatel

čech parádny zákrok

Reagovat
mithro

salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah se úplně posral.

Reagovat
REPLIKATOR

Salah to dobře posral, tohle nedat

Reagovat
fenixLFC

klasicky.....

Reagovat
smazaný uživatel

Čechýno pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Musi jebat

Reagovat
PP

Emre a Mané jsou ale na závist.. Hlavně ten Emre Can.. Ten by nám pasoval parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Can podpisat!

Reagovat
Side

Achjo, první zápas na kterej se tuhle sezonu můžu dívat od začátku....a začínám oho litovat

Reagovat
captain18

Ten Ox nato dako sere..

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa vidi inde

Reagovat
smazaný uživatel

Golasooooooooooooooo

Reagovat
Mimalu

od Arsenalu to bylo čekání na gól

Reagovat
mr.Silver

Treri zapas, treri gol Xhaky

Reagovat
mr.Silver

*treti

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooppppooopl

Reagovat
smazaný uživatel

goool

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooool

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
jacobT

To co ta zostava? Dufal som ze Lacu dropne, ale za Girouda. A Kolasinac mal jednoznacne hrat. Bud miesto Bellerina alebo ak je Ox naozaj na odchode, tak miesto neho. AW je fakt k nepochopeniu toto leto.

Reagovat
Kluivert9

Toto léto?

Reagovat
gocii

Doted to byl jen slabej odvar letsniho leta

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez ľavačkou odcentroval? Paráda.

Reagovat
Miguel19

Xhaka je fakt na piču hráč. Zase jeho dementní ztráta a gól.

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Obocim to tam upratal

Reagovat
Whitemedia

Firmino ať raději neoslavuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger fakt nevidi ako zufalo hrame? (Nie len dnes)

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka kvalitka a Bellerín na LWB je tiež majstrovský ťah od francúzskeho génia, teším sa na zvyšok zápasu Welbeck nám to ešte vyhrá určite

Reagovat
Mastný Chobot

a Ozil ešte neskutočný rozklad

Reagovat
Horcmen

Ozil

Reagovat
mr.Silver

Ozil wtf

Reagovat
fenixLFC

firminooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

bozeeee Hendo, to bolo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

asi prihraval

Reagovat
smazaný uživatel

jj...

Reagovat
smazaný uživatel

škodáááá, pekne Bobby

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil to už má dobře v p*či.

Reagovat
Taiger

To je konec tohle.

Reagovat
vrabejka

Shit už mohlo být po zápase Ale hrajeme skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani keby to bolo 3:0 po zapase este nebude, ty si fakt fanusik LFC?

Reagovat
vrabejka

fandim jim asi 7 let

Reagovat
smazaný uživatel

už je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Na to se nedá dívat

Reagovat
Mastný Chobot

takže nie je v sračkách ten tím, hej?

Reagovat
Counter

No není, ten tým je kvalitní. Akorát v takovéhle sestavě proti kvalitnímu soupeři hraje zoufale.

Reagovat
Mastný Chobot

takováhle sestava s 0 zranenými

Reagovat
jacobT

Ale na hovno poskladana.

Reagovat
Mastný Chobot

taká, akú náš manažér považuje za najsilnejšiu ale

Reagovat
jacobT

Ved prave preto som vyssie pisal ze mu absolutne nerozumiem. Ci uz vo vybere zostavy alebo aj co sa tyka prestupov.

Reagovat
Counter

Do tohohle zápasu. Do dalších zase hodí Lacazetta s Kolašinacem zpátky. Stejně jako třeba Alexis začal své první NLD na lavičce. Nechápu, proč to Wenger pořád dělá, ale co už.

Reagovat
Counter

Santi.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, jeden (sranda, že aj evysledky naňho zabudli )

Reagovat
smazaný uživatel

Tím je kvalitný, len Wenger je nahovno.

Reagovat
Mastný Chobot

a preto je v sračkách

Reagovat
smazaný uživatel

aj fekálne to sedí.

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Ale dá

Reagovat
Grahf

arsenal čisté zúfalstvo

Reagovat
Edgewalker

Zatím to vypadá že dostaneme pořádně po piči

Reagovat
PP

Xhaka zas debilní ztráta, Firmina ale měli mít stopeři. Jinak strana Ox na beku a před ním Ozil, to tam může hrát Mané klidně sám a bude jim zatápět.. dopiče už..

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren kokot

Reagovat
Miguel19

Karius

Reagovat
Taiger

Moreno šašek

Reagovat
Whitemedia

Jo on to zase píská ten krypl..

Reagovat
SpecialOne

?? Ty žluté dal předpisově.

Reagovat
Whitemedia

předpisově tam Morenovi zbaštil simulaci..

Reagovat
Counter

Welbeckovi ne, to ani nebyl faul.

Reagovat
SpecialOne

ale byyl

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Moreno nakopl Welbecka, pak tam sebou plácl a řval u toho jak malá holka..

Reagovat
vodka

Reagovat
Manik...

Stream pls.

Reagovat
SpecialOne

atdhe.cc

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Manik...

moc kvalitní ... Ale díky

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Manik...

díky

Reagovat
Taiger

Salah je naprostý zvíře.

Reagovat
tunkic

Zatim to vypada, ze se letos s vyvolavanim WengerOut zacne rekordne brzy

Reagovat
Counter

Když se v prvním kole prohrálo s WHU nebo Villou nebo LFC loni, bylo to dřív

Reagovat
tunkic

Letos nam dal prvni kolo lehkou nadeji a ted zas sup zpatky do zajetych koleji

Reagovat
smazaný uživatel

Sa cudujem, ze sa prestalo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Ze zacatku prestupaku to chvili vypadalo, ze se kousne k mensi revoluci, ale to jsme jen byli naivni

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci pomohol vyhrany zapas s Chelsea v superpohari, ale aj proti Leicesteru to bola sice vyhra, ale aka stoke prehra a teraz tragedia

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey to má v p*či

Reagovat
Miguel19

Tak když to má v píči trenér., proč ne hráč.

Reagovat
Tommy the Gunner

Co to je zas kurva za sračku

Reagovat
tony223

Wenger trolling 2017/2018

Reagovat
SpecialOne

Jinak ten útok Poolu hlavně ze stran to je paráda, ta rychlost, něchtěl bych je bránit. Škoda, že tam nemají hráče co dá přes 20 gólů v sezóně, Aubameyang by mi tam sedl dokonale.

Reagovat
PP

Trio Xhaka - Ramsey a Ozil na hřišti prostě nesmí nikdy být. Zbrklý, hráči co dělají chyby, dozadu nahovno.. Každý jeden z nich s jinými spoluhráči proč ne, ale celé trio na place je předem prohra.

Reagovat
PP

* zbrklí..

Reagovat
smazaný uživatel

Mane > Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

ten cech by to teda necakal mozno dobre ze mu to sklzlo

Reagovat
Tolstobik

Arsenal uplne zoufaly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak proti LFC to nic neznamena, ten gol daju

Reagovat
Tolstobik

ja doufam v 3:3

Reagovat
pepinho2

Žaka

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

zdravíčko Jirí...

Reagovat
smazaný uživatel

Za 200 je vas

Reagovat
smazaný uživatel

zmizni

Reagovat
PP

Krajní beci v piči, zvlášt přes Oxe si tam dělají co chcou, střed zálohy neexistuje + Ozil.. To je 5 hráčů na výměnu.

Reagovat
mr.Silver

Bellerin na lwb je tak neskutecne k hovnu

Reagovat
J0EL

Welbeck tam len zavadzia.

Reagovat
Manik...

Nemá někdo nějaký ne moc kvalitní stream?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Whitemedia

I s tím nejpostiženějším netem mi to na téhle stránce funguje

Reagovat
Manik...

díky

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Manik...

díky

Reagovat
Grahf

welbeck je taký chromý kôň

Reagovat
smazaný uživatel

Maneeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool celkově působí strašně svěže a energicky. Hrají rychle, přesně tvrdě a vysoko získávají balony. Nenechávají Arsenalu na hru vlastně žádný prostor. Otázka jen je, jak dlouho (myšleno v zápase i v sezoně) takhle vydrží Liverpool hrát.

Reagovat
Whitemedia

Do Vánoc..

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Hokaido

Proti kvalitnímu týmu jako Arsenal celou sezonu, problémy budou mít klasicky v lehčích zápasech.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ako Kristus vedel premeniť vodu na víno, tak Welbeck vie krásne premeniť prečíslenie 4 na 3 na útočný faul, mám ho rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooool

Reagovat
SpecialOne

Mané je extratřída, to jinak říct nejde

Reagovat
tunkic

Liverpool bez Coutinha a dela si z nas prdel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Setwo

Maneeeee!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééééééé

Reagovat
Ángel di María 22

Mané je luxusní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálne najlepšie krídlo na svete

Reagovat
diastan

Arsenal zklamal a Liverpool se snad dnes vystřílí

Reagovat
Ligter

skvělej proitútok

Reagovat
johnik

Wohooooo

Reagovat
C-M@ster

Tak se modlete, ať přidáte ještě třetí...

Reagovat
Side

hoďte tam ručník....

Reagovat
J0EL

Holding dpc, to bolo jasne uz vcera ze si to hodi na pravacku. Curaci na cele s Wengerom

Reagovat
Mastný Chobot

Mané je stomiliónový hráč momentálne

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je na ručník

Reagovat
Counter

Strašný trapas, snad to nebude větší debakl.

Reagovat
Mastný Chobot

snáď hej, možno to niečo zmení

(hehehe, jasné, že nezmení, ešte minimálne 2 roky tohto budú)

Reagovat
Side

snad jo, jen ať jim nasypou kolik se tam vejde... Ať se tam kurva vzpamatujou

Reagovat
Heisenberg

Zas na druhou stranu je to změna oproti minulu. Klasicky hoříme dozadu a nestíháme proti pressingu jako vždycky, ale dneska hrajem na hovno i dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je v tom rozostavení totálne stratený.

Reagovat
tony223

hlavně ti hráči co tam dal Wenger tam vůbec nesedí. Ox na RWB, Bellerin na LWB a navíc to zabil Welbeckem na hrot, když má k dispozici Lacasetta.. Kokot no...

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck je dnes ten najmenší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

všetko ako z knihy, parádny obranný zákrok Goméza, krytie lopty Giniho, Can posunul na Bobbyho a Mané neváhal. Absolútne fantasticky!

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Heisenberg

Mohli byste toho Holdinga nechat ještě víc samotnýho? Střed zálohy nikde jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě arsenal nikde, jako vždy...Parodie na klub, na fotbal...šašci. Přitom potenciál ten tým má...Ryb smrdí od hlavy a už dlouho, ale vy toho Wengera zase prodloužíte...Balhopřeju

Reagovat
smazaný uživatel

ten tott se zastřeluje nebo co ? Já chci dva góly do poločasu

Reagovat
C-M@ster

Aby to příští sezónu byla aspoň ta EL...

Reagovat
smazaný uživatel

To smrdí debaklem.

Reagovat
RKBoy

Ox nezadrbávaj sa v tom cirkuse a príd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je skvělej v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam dlouho nepobude.

Reagovat
smazaný uživatel

skus iny. Nieco s coutinhom este

Reagovat
mithro

hodte tam rucnik

Reagovat
2miguel1

Chalosi ved vam je ten Coutinho zbytocny

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Od získání balonu na vlastním vápně po zapadnutí balonu za tyč to trvalo 15 vteřin.

Mané je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Je asi cas nakoupit nekoho z Liverpoolu do fanty Teda až po dalsím kole.. tam si neskrknou

Reagovat
Whitemedia

PSG by ještě dnes mělo Maného koupit za 200 mega.

Reagovat
Euphael

....a co jste jako čekali? Jenom dement mohl čekat změnu po tom, co se přivedl jen útočník, který se neprosadí do francouzské repre...a to je černý!

Reagovat
Azza

rasisto

Reagovat
smazaný uživatel

ubohost

Reagovat
lvrpl

krasny protiutok. Mane

Reagovat
Mastný Chobot

sa mi páči, jak Xhaka tým postojom a zákernými pičovinami zo seba robí gangstera a potom si s ním nejaký Wijnaldum vytre riť v piatich z piatich pokusov

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký, veď je to kvalitný hráč. Aktuálne lepší ako Xhaka.

Reagovat
Mastný Chobot

"nejaký" som myslel hlavne jeho postavou a herným prejavom

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa. ok.

Reagovat
jacobT

Na co AW predlzoval ked stale nedokaze zapracovat na nedostatkoch ktore vidi cely svet? Ved to je furt to iste...

Reagovat
RKBoy

už chystám popcorn na ArsenalFan TV.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Heisenberg

3-4-něco nám teda zase nevyšlo, příště bychom to mohli zkusit se 4 stoperama

Důležitý je nechat 2 střední záložníky, protože kdyby byli 3, tak by z nich mohl aspoň 1 hrát jako DM a to my nechcem.

Reagovat
Kixi Syhimour

424 to by bylo zajímavé, útok máte skvělý, asi by to šlo

Reagovat
Heisenberg

Nebo rovnou W-M jak to loni zkoušel Pep, něco jako retro týdny v Lidlu.

Reagovat
Hokaido

Jako je fakt šílený, jak oddělený jsou vaši stopeři od zálohy. Tolik prostoru tam nechá tak zkušenej manažer jako Wenger, to mi prostě hlava nebere.

Reagovat
vrabejka

No mělo to být 5-0 ale i 2-0 je fajn Toto je jednoznačně náš nejlepší zápas sezony. I obrana hodně solidní na naše poměry.

Reagovat
cristiano.K.

hrajeme neuvěřitelně dobře. Firmino,Wijnaldum a Mané jsou úžasní a to chybí Coutinho

Reagovat
tony223

nutno také říct, že vám to Arsenal hodně ulehčuje.

Reagovat
Sm0ker

nečekal jsem, že by jsme mohli nějakou zálohu někdy přehrát

Reagovat
tony223

tak Arsenal dneska zálohu nemá Xhaka je směšný. Jestli bude hrát ve druhem poločase tak to vidím na červenou kartu

Reagovat
cristiano.K.

hrajou to co jim dovolíme

Reagovat
Jerichoo

Mane je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme hovno, ale naštěstí je tady ještě Arsenal, který umí vykouzlit úsměv na tváři.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Trippier může mít centry klidně nejlepší v lize, ale Walkera prostě plnohodnotně nenahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto dúfam v skorý návrat Rosea s novou zmluvou, nech neplače, a Auriera.

Reagovat
Side

Jestli ten kokot o poločase nevystřídá, tak už jsem ztratil veškerý iluze...

Reagovat
Ondiis

Otřesný výkon. Jediný Kosc se dá hodnotit kladně. Ox, Ramsey, Mesut, Welbz a Granit naprosto k ničemu. Snad Laca in. I když jak známe Wengeleho, tak příjde v 75 minutě nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham, otrasný výkon. Grciam. Pasívny futbal, prihrávky na obrancov od šestnástky. Všetci hráči od nás sú rovnako zlí, ale najhorší je Son. Okamžite vystriedať. Asi ho bolí ta zlomená ruka, lebo inak si to neviem vysvetliť.

Burnley očakávane zaparkovalo doubledecker, ale to sa dalo čakať. Neospravedlňuje to náš pasívny prístup. Všetci sa prechádzajú. Okamžite je nutné zmeniť rozostavenie a prejsť na hru s 2 hrotmi.

Reagovat
smazaný uživatel

A nenormálne ma serú tie naše dlhé pasy z jednej strany na druhú, absolútne neefektívne.Neviem prečo nehráme po zemi. Všetko by sme si mali dávať do nohy a nie zbytočne to komplikovať. Strácame tým drahocenný čas.

Reagovat
formic81

jdi do pici dedku.. mam toho dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

dnes cítim, že Welé bude mať plných deväťdesiat

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal tragédia, od formy jednotlivých hráčov až po celkový herný prejav. 343 je síce v kurze, ale v prevedení Arsenalu to nefunguje. Ani nemajú ako urobiť prechod do ofenzívy...

Reagovat
Nikikrew

Ved takto sme porazili City a Chelsea v fa cupe. Nie je to o rozostaveni

Reagovat
smazaný uživatel

Hrame fantasticky, ale tak stale tam je Lovren, Moreno, Gomez so zltou kartou a pre mna neznama Karius, od kt. neviem ci cakat nejake lepsie vykony

Cize druhy polcas Wenger prestrieda a hned tam gole napadaju, lebo udrzat si s tymto ciste konto je na rezignaciu pre supera. Snad tam LFC este 2 goly da a dufat, ze Arsenal neda 4

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vrabejka

To je sranda že teď ztráta Coutinha není vůbec vidět ale jak budeme hrát s nějakým Watfordem tak je to děs

Reagovat
Hachim Mastour

To je jasne, ked Coutinhovi to ide iba proti slabym.

Reagovat
Sm0ker

Tak to je blbost, že tomu ani sám nevěříš, ale snaha se cení.

Reagovat
Gunner14

Nejdřív jsem myslel že hrajem v 17:30 tak dojdu, 5 minut mi nejde internet, zapnu a za 3 minuty dostanem gol. Tak koukám co hraje za sestavu a vepředu Welbeck a Bellerin zase na LWB? Hotovo ty vole, ještě jak říkal před Stoke že Holdinga šetřil protože: ''a lack of confidence'' tak ho tam nedá ani na lávku a ted ho dá proti Liverpoolu do základu, ach jo

Reagovat
fenixLFC

sice vedieme 2:0 ale to este nic neznamena, pride giroud s lacazettom a zacne sranda. xkaha-ozil-welbeck su totalne k nicomu, vlastne ako skoro cely arsenal. xhaka uz kludne mohol byt v sprchách. od nas klasicky nieco hraju jedini futbalisti v zostave-mane firmino emre

Reagovat
cristiano.K.

když si konečně můžeš kopnout po právu do Salaha, tak si nekopneš a pak napíše, že je to o třech hráči přitom hrajeme dobře jako tým

Reagovat
fenixLFC

salaha je zbytocne spominat, zas by na mna vystartoval tom a fakt nemam na to naladu. pride mi zbytocne pisat ze salah je proste v prvých polcasoch k hovnu. ako arsenal hra hovno a my hrame ako tim to je pravda, ale okrem tych troch nikto nic nevymysli...to je jedno, ja to rozpisem po zapase, len ma to nebavi prilis pozerat

Reagovat
tomasinho

Víc negativního člověka bych tady asi nenašel

Reagovat
fenixLFC

s tym musim suhlasit

Reagovat
cristiano.K.

a proč se tu všichni rozplývají nad Wijnaldumem?

Reagovat
avicii

nemozem si pomoct ale Wijnaldum je uzasny dat treti a a uz by sme to mohli vyhrat, nasa obrana tam moze este dost vyparatit a taky Giroud nam bude robit velke problemy ak pojde hore

Reagovat
tomasinho

Wijnaldum má tyhle zápasy s top 6 soupeři výborný, lon na jaře se Spurs a Arsenalem doma exceloval. Dneska ani Hendo nevypadá krom jednoho momentu jak úplný dřevák, sice stejně trnu, když má míč, ale celá záloha to má ulehčené. A Emre je bůh, toho musí podepsat, i kdyby měli kvůli tomu měnit platovou strukturu, prostě must keep.

Maného nemá cenu řešit, top top hráč, Salah dneska taky dobrý, akorát to jeho zakončení je na facku. A Firmino klasicky dokonalý, to je moje láska

Reagovat
Kowe

emre pude zadarmo pryč

Reagovat
mr.Silver

Ozil, Welbeck a xhaka ihned dolu, na to se neda koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon Mesut vytrel zrak kritikum, kteri rikali, ze jeho prinos tymu bez mice je minimalni oproti tomu, kdyz je na mici. Uz to konecne tuto sezonu srovnal, oboji stoji strasne za hovno

Reagovat
jacobT

Problem je hlavne v tej dvojke za nim.

Reagovat
Kixi Syhimour

Naše dvojka je ale na tom ještě hůř

Reagovat
smazaný uživatel

To je kapitola sama pro sebe, ale on je ted proste uplne v prdeli a neudela proste jediny spravny reseni situace, aniz bys ta to mohl vinit ty dva tupce na stredu

Reagovat
kiwwi

a znova, ked si pomyslim jak sa vysmievali ludia ked som chcel Maneho k nam a aki boli niektori scouseri skepticki ked ho kupili...

Reagovat
smazaný uživatel

Skeptickí sme boli oprávnene, u Saints bol často nedisciplinovaný a nevyrovnaný. Prekvapil ma, že takto hrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppeffect

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť.

Reagovat
Hokaido

U něj jsem si byl na 99 % jistej, že vyhoří.

Reagovat
cristiano.K.

a to je po dlouhodobém zranění. Bylo to opodstatněné, u nás seká latinu, ale měl zbytečné červené a výpadky formy. Navic tohle většina scouserů přiznala, že se spletla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti uz mali hlavne dost z nakupov zo Sotonu. Sa cudujem, ze tento rok este nikto odtial neprisiel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ty píčus jeden dojebaný zasraný, děláš si ze mě piču?

Špatný výběr taktiky, sestavy... jako posledních několik dlouhých let. Se ani nedivím, že pod tím připochcaným Wengelem u nás nikdo nechce hrát a všichni TOP hráči chtěji odejít. Nejde jen o výsledek, ale ten styl, jakým dnes prohráváme... ponížení ... Dokonce i nekopa a černý šašo Wijnaldum vypadá vedle našich lemer jako Iniesta.

Reagovat
vladis271

Nevile má podané na Arsenal, či? Čítam, že celkom nedáva ich výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin na WB tragéd a on ho ještě nechá hrát přes nohu. Welbeck co netrefí bránu z 3 m ..... kde je Laca, Kolosinac ..... i ten Giroud... pojeb sa starý močkos.

Reagovat
lvrpl

2:0 v polcase...

Reagovat
jacobT

Cele leto si prajem, aby prislo CM, ktore by nahradilo Santiho, ale ono ani to by nestacilo. My do tej zalohy potrebujeme dvoch hracov. Xhaka je sice dobry smerom dopredu, ale neuveritelne laxny a absolutne nulovy v defenzive.

Reagovat
Manik...

Gratulace Arsenalu k výhře. 2:0 v poločase, to tam Liverpool nemusí ani chodit

Reagovat
mr.Silver

Coq

Reagovat
tony223

Coq na hřiště.. to je totální kokot už

Reagovat
pepinho2

Csaplárova past Wenger

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hokaido

Allllliiiii

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka ostal, pod si pre redku.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Can je skvelý hráč, úroveň Pogbu a to stál koľko? 15?

Reagovat
Pospovič

sere mě, že odešel z Bayernu ale je pravda, že od té doby jsem ho mockrát neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Po polčase sme prešli na systém. Nie na iný systém, ale na aspoň nejaký systém. A zrazu to miestami aj funguje. Wnger je génius...

Reagovat
jacobT

Len pre pripomenutie, s tymto systemom sme uz utrpeli aj vacsie debakle. A horime aj teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne to zahrali chalaniská.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno pekne.

Reagovat
J0EL

Wenger skusa kym mu niekto fakt uz neprijebe? To je nieco nenormalne uz. On to musi uz robit naschval.

Reagovat
smazaný uživatel

ach Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ten alah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah-Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hendo to aspoň vybojoval.

Reagovat
Mimalu

ten Salah je vemeno

Reagovat
Amos

WENGER OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To ja taková tragédie, to je pořád to samé, každou sezonu!

WENGER OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pipo123

Vidím že Salah zakončuje rovnako tragicky aj v PL

Reagovat
smazaný uživatel

SALAAH

Reagovat
mato Kreator

Uz ti poslal odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

sry to nemala byt reakcia ale chcel som napisat, ze salah sa automaticky nestane lepsim zakoncovatelom tym, ze prestupi a jaksik mi do toho vosiel gol

Reagovat
fenixLFC

je to neskutocny palic

Reagovat
smazaný uživatel

spomínaš si na meno Sterling?

Reagovat
fenixLFC

to je pravda ze nevedel zakoncovat ale u salaha to viac bije do oci ked sa dostane do viac sanci

Reagovat
tony223

Moreno je ale zatím fantastický

Reagovat
Mimalu

no konečně

Reagovat
mr.Silver

Bellerin xdddddddd

Reagovat
Minister

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne

Reagovat
Edgewalker

tvl když si uvědomím, že už mohl být v Arsenalu nový trenér

Reagovat
smazaný uživatel

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
smazaný uživatel

Klid Oľo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Saaaalalalalalalalalalakahhhh

Reagovat
Tolstobik

Naprosta zoufalost, Bellerin je tenhle zapas jen parodie na obrance

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin je idiot, udělat tohle jako poslední hráč

Reagovat
J0EL

To je top toto

Reagovat
Setwo

goooooool

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooool

Arsenal

Reagovat
Whitemedia

Bellerin

Reagovat
Free_player

to jsou děsný hovnaři ten Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal titul. Loni rozbil chelsea a jak to nakonec dopadlo. Wenger knows

Reagovat
vrabejka

Mooooo konečně

Reagovat
jacobT

Reagovat
RKBoy

Vitaj Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

SALAH

Reagovat
Whitemedia

Z Bellerina se stala neskutečná guma

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis, užíva si tá tvoja mrdka Londýn?

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Nešiel do AFC (aj) kvôli priateľke?

Reagovat
Mastný Chobot

pokiaľ viem, tak Alexis odkedy prišiel do Arsenalu, tak žiadnu nemal. Len psy.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel som si ho s niekým zmýliť. Psy má zlaté .

Reagovat
Gunner14

to jo mohl si užívát u vás bez trofejí no.

Reagovat
Whitemedia

Já doufám, že ano, za rok ho chci vidět u nás

Reagovat
Pospovič

Reagovat
tunkic

Ty vole Bellerine

Reagovat
Gunner14

Kokoti vole

Reagovat
Swarley

Reagovat
teenz

A tomuhle saskovi furt prodluzujem smlouvu.

Reagovat
Mastný Chobot

keby chcel Ox zostať, tak už by som ho posielal Barcelone, keď ho tak chcela. Ale Ox nechce ostať, ani sa mu nečudujem

Reagovat
teenz

Z toho cirkusu s Wengerem bych taky utekl co nejdriv. Zadny ambice.

Reagovat
REPLIKATOR

Dostat takový gól po vlastním rohu se snad nevidí ani v okresním přeboru

Reagovat
Taiger

Salah v Draftu

Reagovat
FCSL

Wenger

Reagovat
Tommy the Gunner

Každej rok to samý. Wenger, The Consistent One Tahni do prdele ty smradlavý dědku i s těma tvejma průměrákama

Reagovat
pepinho2

Bellerin za celý zápas snad nezpracoval balón

Reagovat
fenixLFC

neveril by som ze ten najazd zakonci golom keby nemam stream pozadu a na score by som nevidel ze je to 3

Reagovat
Whitemedia

On už má se zakončováním samostatných nájezdů proti Arsenalu zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si myslel, že Sparta v Brně byla včera zoufalá, ale teda Arsenal to dneska trumfnul.

Reagovat
blackhawk88

Sanchez zniz naroky na mzdu a pod radsej k nam

Reagovat
blade115

Tak snad po téhle komedii Ox trochu zatlačí na přestup.

Reagovat
Setwo

prečo chcete Oxa? len kvoli tomu aby ste mali Angličana v zakladnej zostave?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

Protože je to univerzál, Angličan a když s ním bude pracovat kvalitní trenér, tak z něj může být i parádní hráč

Reagovat
blade115

Chybí nám wingbaci no. On je Angličan, nebude stát 50 mega, je zvyklý na ligu i na systém a hraje dobře. Ideální posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej průměrák no.

Reagovat
RKBoy

na halfbecka resp. do zálohy.

Reagovat
Gunner14

Jestli někdo dá za OXe 35mil+ tak ho tam dovezu, borec má za 6 let 1 povedenou sezonu(no spíš půl) a najednou dělá machra. Problém by byl max v tom že by jsme ho prodali takhle pozdě v Srpnu

Reagovat
tunkic

Jako je pravda, ze po vsech tech sezonach, co byl uplne k hovnu, ho Wenger drzel a ted si bude vyskakovat..?!

Reagovat
Gunner14

a jestli odejde s důvodem že chce hrát víc a hlavně ve středu, tak je blbej.

Reagovat
Tommy the Gunner

A příští týden Bellerin s Welbeckem v základu

Reagovat
Nuno čomes

Jako Arsenal mi byl nějakých x let zpět sympatický, ale oni jsou vážně k smíchu. Nebo teda spíš ten kokot Wenger. Prostě s ním nemají šanci, to jak on skládá ty sestavy, to je úplně výsměch. Hraje těžký zápas proti Live a on nechá na lavici Lacu, Girouda i Kolasinace, který byl jejich nejlepší bek už v době kdy podepisoval smlouvu Hlavně teď skvělý roh, kdy šel Salah 3/4 hřiště sám na Čecha Pičo to jsou komedianti to neni možné

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pak najdu celej zápas LFC - Arsenal? Chtěl bych to dát ještě před Arsenal Fan TV

Reagovat
Tolstobik

Arsenal dnes zatim s prehledem a v suchym triku

Reagovat
tunkic

Ja se vubec nedivim, ze od nas chteji ty schopnejsi hraci utect...to je proste komedie

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale ne, Giroud a Laca

Reagovat
Taiger

Teď ho tam dávaj, to jo.

Reagovat
Nuno čomes

každopádně všechna čest Alexisovi, chudák. To ani nejde pochopit, že tam ještě stále je Snad do 31. půjde, protože tohle je moc i na něj.

Reagovat
Csaplárova past

Co to Wenger předvádí za harakiri, že dal na hrot Welbecka a Lacazette je ještě na lavičce

jako hezky se bavím u TV. To je poprava v přímém přenose ...

PS: prý Bellerín nejlepší bek Premier League ... ? Četl sem správně

Reagovat
RKBoy

Arsenal je na tom viac menej rovnako ako po minulé roky ,to len konkurencia v podobe Chelsea,Liverpoolu, United,City a dokonca aj Spurs sa pohla dalej.

Reagovat
Hokaido

Fanoušků Arsenalu je mi ale fakt líto. Wenger je hlupák, jeho konec bude strašně nedůstojnej i přesto, co pro klub udělal.

Reagovat
Swarley

ten záběr na Alexise...to docela mluví za vše...

Reagovat
Ángel di María 22

Kam je nepravdepodobnejsi ze pujde Alexis? Kdo má vůbec reálnej zájem?

Reagovat
Whitemedia

City

Reagovat
Ángel di María 22

To to by bylo hodně k zblití. Guardiola by nakoupil snad všechny, kdyby mohl tvl

Reagovat
RKBoy

Do Bayernu by sedel jak rit na šerbel, oni tak či tak potrebujú nejaké top krídlo , sklenený Robben a Ribéry im už dosluhujú.

Reagovat
Whitemedia

Půjde v příští sezoně zadara a řekne si o velký plat.. to mu beztak Bayern nedá.. spíš skončí znovu u Guardioly..

Reagovat
tunkic

Alexis uz se vidi v letadle....kamkoliv

Reagovat
mr.Silver

Naser si Wengere

Reagovat
REPLIKATOR

Dejte nám soupeře

Reagovat
fenixLFC

pockaj si na wba spartak swansea....

Reagovat
smazaný uživatel

naším najväčším súperom bude Henderson s Lovrenom v základe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stejně přijde hrozně vtipná ta představa, že si Ox stěžuje x týdnů na to, že chce odejít, protože chce hrát CM a pak se ho Wenger snaží před koncem přestupáku definitivně přesvědčit tím, že ho strčí v takovým zápase na LWB, kde totálně vyhoří. mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

link prosim co funguje :(

Reagovat
avicii

dakujem

Reagovat
Alberto Aquilani

Nepozerám, ale kamoš, fanúšik Liveproolu mi referuje: D Salah toho že veľa zajebal, ale inak dal znova gól. Ako som už veľakrát písal, v tom je jeho veľká sila. On tie šance zadrbe a bude ich zadrbávať stále, ale do tých šancí sa proste dostáva neustále a nakoniec vždy nejakú premení alebo prihrá na gol. Tie štatistiky môže mať kľudne lepšie ako v Ríme.Nie, naozaj by nebol nejaky Oxlade platnejší ako on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

To někdo psal o OXovi? Však on dal tuším nejvíc 2 goly v lize v jedný sezoně za celou kariéru u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však Ox je vyhajpovaný, jinak je naprosto průměrný. Vůbec nevím, co v té Chelsea bude dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole snad nepojdeme s Kariusom ako jednotkou do sezony

Reagovat
Hokaido

Alli je dneska neskutečnej Snad nikdy jsem nikoho neviděl takhle odchodit zápas PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten jeho začátek sezony bych ho posadil na lávku

Reagovat
Ranoth

som rad ze wenger ostal, aspon bude sranda tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Chýbal by. Káder je stále pomerne úzky.

Reagovat
Rip

Prodat Coutinha za 150mega nakoupit děla do obrany a ono by to pak možná i šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/VladiW7/status/901842617822011393

Když se Arsenalu směje i Vlado Weiss.

Reagovat
tunkic

Tak zrovna tenhle vypatlanec

Reagovat
mr.Silver

To zase. Bude deadline day

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Yes, he CAN

Reagovat
Mastný Chobot

prečo toto pozerám

Reagovat
mr.Silver

Jeste mam pul pivka, skoda ho nechat

Reagovat
Swarley

gloryhunter

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

náhodou jsou to frajeři, já bych to s Arsenalem pod Wengerem vzdal minimálně před třemi lety..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si fanúšik.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin jak zachranil

Reagovat
papi.v.ole

se divím, že to spíš nedorazil

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mr.Silver

Holding a to jsem nadaval na Mustafiho

Reagovat
papi.v.ole

ty vole tomu už se musíš i smát to je nářez ty kráávo co s tímto chcou jako dělat ?

Reagovat
masly008

mohli by to rozpustit.se za arsenal stydím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Klopp 2 na striedačke je najvác.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Holding je parodia na obrancu.

Reagovat
Gunner14

Poděkuj Wengerovi, borec řekne že ho droppnul proti Stoke skrz to že po Leicesteru neměl sebevědomí a pak ho dá do základu venku proti Liverpoolu?

Reagovat
masly008

na takové úrovni se takhle sesypat

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino hra proti Arsenalu a ja dam pasku Allimu

Reagovat
lvrpl

pre arsenal zatial velmi prijatelny vysledok

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem tento futbal, ďakujeme Klopp!!!!!

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

len co ked potom pride Burnley a je to na hovno preto dufam, ze sa postupi zo skupiny LM a mohlo by to takto vyzera az do finale

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď zostane Coutinho a ešte doplníme káder ( )... V tých "slabších" zápasoch chýba väčšia kreatitiva, no...

Reagovat
smazaný uživatel

a čo keď dostaneme v osemfinále nejaký Karabach, to sme v piči potom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda že hrajeme takhle jen tento zápas

Reagovat
Switchback

Reagovat
Gunner14

pls se podiv proti čemu hrajete.

Reagovat
JessePinkman

proti Arsenalu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To už ani radosť nemôžem mať .

Reagovat
nani92

radosť áno, ale nie byť pokrytcom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Whitemedia

No hezký..

Reagovat
Swarley

otřesný, co Arsenal předváví

Reagovat
smazaný uživatel

STURRIDGE

Reagovat
smazaný uživatel

Danyyyy golasoooo

Reagovat
Mimalu

nebráněný, pohoda

Reagovat
Edgewalker

Dno.

Reagovat
Counter

nah, bude hůř

Reagovat
Swarley

obrana funguje, už jen poslat na hostovačku Mustafiho

Reagovat
Counter

Ještě tomu chybí nějaké vážné zranění Kosce den po deadlinu.

Reagovat
Swarley

já myslím, že tohle je dost rizikový zápas na nějaký pěkný skluz ve vápně a stopku na tři zápasy...

Reagovat
Edgewalker

nah, rovnou prodat

Reagovat
J0EL

Vymenime Alexisa a Oxa za Kloppa!

Reagovat
smazaný uživatel

Ved budete mat Tuchela

Reagovat
Gunner14

Reagovat
REPLIKATOR

Fantazie

Reagovat
Setwo

dufam že sa Sturidge nestihne do konca zapasu zranit.... snád vydrzi dlhsie ako obvykle

Reagovat
Jerichoo

Wow Salah dokonaly center

Reagovat
diastan

Jestli Wenger vydrží i letosni sezonu, tak je zachrani uz jen truhla

Reagovat
fenixLFC

dannyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Swarley

Emre je super

Reagovat
avicii

Alexis pod k nam

Reagovat
avicii

Gini dokonalost

Reagovat
Free_player

chudák Laca si úplně říká kam to vlezl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ranoth

sanchez top

Reagovat
Gunner14

Se zase smál?

Reagovat
Nuno čomes

Koscielny top bránění Sturridge u toho gólu

Reagovat
Csaplárova past

To byla vážně "posila" návrat Koscielniho. Dneska má na svědomí 2 góly

Reagovat
Csaplárova past

Alexisovi je zase nějak do smíchu

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Gunner14

ty vole proti Bayernu jsem mu za to nedával, ale ted se mu ani nedivím.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Coutinho10

jede dal

Reagovat
REPLIKATOR

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez tam dnes skvele zapadol

Reagovat
LAM

Jsem zvědavej jak dlouho to Live vydrží.Loni to zvládli do vánoc,ale potom když se zranil Coutinho tak šli rychle dolů a letos ještě LM.

Jinak Arsenal každou sezonu horší a velmi se budu divit když Alexis neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně odešel Mané na FCON

Reagovat
Neutron

Arsenal je vylozene trapny...

Reagovat
papi.v.ole

jak se zas smál sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

uuu Hugo

Reagovat
masly008

my jsme tak trapní,že i moreno vypadá jako top obránce.

Reagovat
Pipo123

Holding 3 zápasy a 3x zahral totálne hovno, veď on nemá nič, strašné niečo...

Reagovat
Alberto Aquilani

Oni všetci títo britskí stopéri, to je katastrofa. Rovnako ako napríklad Meguire v Lestri alebo Keane v Evertone. To sú ťažko priemerní chalani, ale v PL ich kupujú za desiatky milionov. Ale na špici rebríčka je samozrejme Stones.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvý emoji som prehnal.

Reagovat
Counter

Jn, mladý nezkušený obránce v hořící obraně hoří. Když to kolem něj loni aspoň trochu fungovalo, hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Csaplárova past

Doufám, že Arsenal má los i na SIlvestra. Tohle je vážně komedie, to se hodí pustit na Silvestr. Už tomu chybí jen chlebíčky.

Reagovat
Hachim Mastour

A sampanske

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuha

Reagovat
smazaný uživatel

zadna strela na branku

Reagovat
pepinho2

0 střel na bránu, Alexis vysmátej, Wenger si kouše nehty..

Reagovat
Pospovič

nechápu jak s tímto Arsenalem může mít Conte bilanci 1:3

Reagovat
Counter

Protože proti němu Arsenal podal v těch třech zápasech diametrálně odlišný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini >>>>>>>> Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas Leiva > Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

né tak nahlas, nebo ho prodají.

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že sa Couts pozeral

Reagovat
Euphael

letos tak 9senal

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley gooooooooooooool

Reagovat
Neutron

Slepice!

Reagovat
Counter

Spurs ♥

Reagovat
Pospovič

Spurs

Reagovat
Hokaido

Wooooodss

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

Boa Wood sa trafil

Reagovat
masina_LFC

natrenoval :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tiket s výhrou LFC s handicapem v suchém triku

Reagovat
blade115

BURNLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier nejhorší RB výkon od dob Huttona

Reagovat
masly008

ses mněl dívat na bellerina dneska.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Když vydržíš pár dní, než owny vyleze z kanálu, tak ti pak vysvětlí, že je to lepší hráč než Walker.

Reagovat
Cobra

Tohle nemohl nikdo tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

I posledně s Čukotkou byl tragickej. Aurier je potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ciste konto, no wow. Wenger rezignacia, to je hanba.

Reagovat
mithro

Wood

Reagovat
REPLIKATOR

Slépky

Reagovat
Gunner14

Aspon Spurs potěšili

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je naše výhová kategorie

Reagovat
Gunner14

what

Reagovat
Le Gunner

Ještě, že jsem to neviděl... No a hlavně, že jsem kámošovi sliboval, že v suchém triku vykradem Anfield dva ku jedné.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz dal Kane gol?

Reagovat
Counter

V srpnu nedává nikdy. Ale teď to už začne sypat.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool v suchém triku

Reagovat
avicii

Arsenal tiez, neverim ze sa spotili

Reagovat
smazaný uživatel

z Ozila muselo tiect

Reagovat
smazaný uživatel

Kakao a arsenalfantv

Reagovat
lvrpl

znasilnenie arsenalu a do toho sliepky

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remíza. Odchozenej zápas, naprostá impotence v zakončení, jeden slepenej gól a od 60 minuty bránit výledek 1:0 Doufám, že dostanou pořádnej kartáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Bránit výsledek, wtf? Viděl jsi Trippiera?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, to mělo k bránění hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Harryho by měl taky srovnat on chce zakončovat i když je přímo před ním obránce, půlku věcí může řešit rozehrou do strany. O Trippierovi se dnes nemá cenu bavit, ale stejně mě nejvíc štve Alli, při každé příležitosti se válí nebo diskutuje s rozhodčím. Nesoustředí se na hru a nakonec to odchodí, to tam radši dejme Winkse, který se popere o vše.

Reagovat
cristiano.K.

1900. pro Keitu v LFC

Reagovat
cristiano.K.

to bylo rychlý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele