Premier League - preview 28. kola

24.02.2018, 08:28, aktualizováno 25.02.2018, 08:52
Previews
Anglická liga pokračuje dvěma nedělními zápasy. Crystal Palace nejprve v londýnském derby přivítá Tottenham, šlágrem tohoto kola pak bude bezpochyby střetnutí Manchesteru United a Chelsea...
Crystal Palace - Tottenham Hotspur  (neděle 13:00)
Tottenham je v tabulce Premier League na pátém místě, což tomuto mužstvu zajišťuje místenku v Evropské lize. Spurs však pomýšlejí ještě výše do Ligy mistrů. Proto nutně potřebují vyhrávat co nejvíce zápasů a zaváhání si nemohou dovolit ani na půdě Crystal Palace.

Domácí Eagles prožili hrůzostrašný vstup do sezony, při kterém přišel o zaměstnání manažer Frank de Boer. Jeho nástupce Roy Hodgson však dokázal s týmem, který na podzim beznadějně uzavíral celý ligový peloton, vystoupat až mimo sestupové pozice. Záchrana je tedy pro londýnský mančaft hlavním cílem, kterého chce dosáhnout.

"V následujících jedenácti zápasech bude ještě k vidění mnoho zvratů. Doufám v den, kdy budu moci nasadit sestavu Palace podle vlastního výběru. Nyní se snažím vystačit s tím, co mám k dispozici. Zároveň si stále myslím, že jedenáct hráčů, kteří vyběhnou proti Tottenhamu, jsou více než schopní," řekl před utkáním Hodgson. Tomu v současnosti chybí hned dvanáct fotbalistů z kádru.

Těchto absencí se pokusí využít nedělní soupeři Crystal Palace, kteří se chtějí dobře naladit na středeční odvetu Ligy mistrů proti Juventusu. Spurs uhráli v Itálii nadějný výsledek 2:2. Již tak nabitý program si však zbytečně prodloužili minulý víkend v FA cupu, kdy pouze remizovali na hřišti Rochdale a čeká je opakovaný duel.

"Bude to velká bitva, Roy a jeho tým dělají skvělou práci. Potřebujeme se s nimi vyrovnat v nasazení, být připraveni na boj a samozřejmě musíme dodržet náš plán. Bude pro nás důležité zvítězit, abychom mohli bojovat o první čtyčku," sdělil manažer hostů Mauricio Pochettino. Britská média spekulují, zda se debutu v Premier League dočká lednové posila Lucas Moura.

Tottenham sice narazí na oslabený celek, ten se však tradičně bude moci spolehnout na své fanoušky, kteří dokáží v Selhurst Parku vytvořit bouřlivou atmosféru. Pokud se navíc jedná jako v tomto případě o londýnské derby, dokáží aktivitu svých hlasivek ještě vystupňovat.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Fosu-Mensah, Tomkins, Ward, van Aanholt - Towsend, Cabaye, McArthur, Milivojević - Benteke, Sørloth
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Vertonghen, Alderweireld - Trippier, Dier, Dembelé, Davies - Eriksen, Moura - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.36 - 4.79 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Chelsea FC  (neděle 15:05)
Takhle kontroverzní souboj spolu Manchester United a Chelsea dlouho nesvedly. Kdo by to byl před dvěma roky řekl, že José Mourinho bude mnohými fanoušky Blues nenáviděn. Nejúspěšnější manažer v historii klubu si nevybíravě vyšlápl na Antonia Conteho a výsledkem byla dlouhá a ostrá mediální válka. Nyní se oba manažeři utkají u postranní čáry.

Nemám na mysli přímou konfrontaci jako v případě Mourinhovy potyčky s Arsénem Wengerem, ale napjatá atmosféra bude jistě přímo hmatatelná. Letné podání ruky bez očního kontaktu a šup do svého trenérského boxu...

Neshody Mourinha s Contem začaly už při prvním vzájemném zápasu na Stamford Bridge, kdy vášnivý Ital slavil po gólu na 4:0 a jeho sok to tuze těžko nesl. Ze čtyř vzájemných duelů uspěl José jen v jednom - ale zrovna v tom jediném na Old Trafford. United i proto vstupují do utkání v roli mírného favorita.

Vstup do osmifinále Ligy mistrů ale na rozdíl od Chelsea neprožily ani trochu pozitivně. Sevilla celek z Manchesteru jasně přehrála a jen zásluhou Davida De Gey skončil duel ve Španělsku bezgólovou remízou. To Londýňané sahali proti Barceloně po vítězství a přišli o něj po patrně jediné výrazné chybě v utkání. Výkonem ale řadu expertů potěšili.

Teď ještě navázat ještě v Premier League, kde poslední dobou strádají. Z šesti zápasů mají po dvou výhrách i porážkách - jenže o tři góly s Bournemouthem a Watfordem. Ostudu nakonec aspoň částečně odčinili hladkou výhrou nad WBA.

Ani United ale nesbírají body zrovna na běžícím páse. Poslední kolo nestačili na Newcastle, koncem ledna prohráli i s Tottenhamem. To ovšem byly zápasy venkovní - doma se jim daří o poznání lépe, víc bodů získal letošní sezónu na svém stadionu jen Manchester City.

Chelsea čeká těžká šichta a nepomůže ji při tom obvyklé trio David Luiz, Tiemoué Bakayoko, Ross Barkley. United přišli o Andera Herreru, jenž se tak připojil k partě Fellaini, Ibrahimović, Blind, Rojo, Jones. Další stoper Eric Bailly je ale naopak fit a poprvé od listopadu by mohl nastoupit.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Lindelöf, Young - McTominay, Matić, Pogba - Lingard, Lukaku, Alexis Sánchez
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Moses, Kanté, Fábregas, Alonso - Willian, Giroud, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.30 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Stoke City  (sobota 13:30)
V prvním zápase 28. kola nejvyšší anglické soutěže přivítá předloňský mistr Leicester hosty ze Stoke. Zatímco domácí se pohybují ve středu ligové tabulky, jejich soupeř v sezoně nenaplňuje očekávání a před zápasem mu patří předposlední pozice.

Lišky sice okupují relativně klidné vody, i tak ale klub zažil v minulých týdnech drama. Jeho hlavním autorem byl Riyad Mahrez. Alžírský záložník chtěl na konci ledna mermomocí přestoupit do Manchesteru City, nicméně jeho současný zaměstnavatel mu změnu působiště nedovolil. Mahrez poté odmítal trénovat se zbytkem týmu, po deseti dnech však své trucování ukončil a před týdnem již odehrál devadesát minut v FA Cupu proti Sheffieldu United.

Tento zápas Leicester zvládl a dal zapomenout na pětigólovou nálož od Manchesteru City v posledním ligovém utkání. Nyní čeká Foxes lehčí sousto a jejich manažer Claude Puel si dobře uvědomuje důležitost duelu. "Potřebujeme znovu vyhrát, protože v předchozích zápasech jsme nezískali dost bodů. Je to dobrá šance si upevnit umístění v tabulce. Momentálně je sedmé Burnley a bude těžké bojovat se všemi týmy okolo nás, ale je to dobrá výzva," prohlásil francouzský stratég.

Puel již do utkání může nasadit kapitána týmu Wese Morgana, jenž do zápasu Premier League nenastoupil od zranění z Nového roku. Poranění kolene naopak stále nepustí do hry Shinjiho Okazakiho. Návrat japonského fotbalisty v následujících dnech je však velmi pravděpodobný.

Stoke City prožívá nepovedený ročník, ve kterém bojuje o holé přežití. Ve velmi vyrovnané druhé polovině tabulky se ale pořadí mění po každém kole. Na desátý Bournemouth ztrácí tým od řeky Trent pouze šest bodů, které by Shaqiri a spol. začali rádi stahovat již na King Power Stadium.

Jejich lodivod Paul Lambert dost možná nebude moci využít služeb Petera Crouche, a tak se na hrot může postavit mladičký Tyres Campbell. Na hřiště se po třízápasové pauze pravděpodobně vrátí i Bruno Martins Indi. "Každý říká, že 40 bodů stačí na záchranu, ale myslím si, že tentokrát tomu bude jinak. Vím, že můžeme vyhrávat zápasy, o což se budeme snažit," sdělil skotský manažer.

Současné postavení i statistika vzájemných soubojů favorizuje domácí celek, který neprohrál posledních pět zápasů, přičemž vyhrál oba domácí. Hrnčíři se navíc v Leicesteru radovali z vítězství jen dvakrát z 29 pokusů. Podzimní střet na Britannia Stadium skončil remízou 2:2.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Maguire, Fuchs - Mahrez, Ndidi, Silva, Gray - Vardy, Iheanacho
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Bauer, Zouma, Shawcross, Pieters - Allen, Fletcher, Adam - Shaqiri, Choupo-Moting, Diouf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.97 - 5.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Newcastle United  (sobota 16:00)
Zápas Bournemouthu s Newcastlem musí provázet série trochu potutelných úsměvů. Hráči i trenéři obou celků si jistě živě vybavují situaci mezi svátky, kdy Magpies po otřesné sérii porážek ucítili blízkost sestupových vod ze vzdálenosti jediného bodu. Ze vzdálenosti, ze které naopak nahoru vzhlíželi Cherries. Nyní si oba kluby s nadsázkou můžou točit palcema...

Skvělá nálada panuje především na jihu Anglie, Bournemouth mají za sebou senzační období od závěru roku po začátek února, kdy neprohrál sedm ligových zápasů v řadě a připsal si hned čtyři triumfy. Eddie Howe si ostatně třeba i za skalpy Arsenalu a Chelsea vysloužil cenu pro nejlepšího manažera měsíce ledna. Až překvapivá porážka 4:1 na hřišti Huddersfieldu teď euforii Wilsona a spol. trochu utlumil.

Newcastle sedí jen o tři pozice pod Bournemouthem na třinácté příčce, za což taktéž vděčí solidní formě v roce 2018. Z posledních sedmi klání Benítezova parta prohrála jen na hřišti suverénního Manchesteru City a získala nesmírně cenné triumfy na hřišti Stoke City a především Manchesteru United v posledním kole.

K hubené výhře 1:0 proti týmu Josého Mourinha výrazně přispěl i debutant Martin Dúbravka, který v Newcastlu hostuje do konce ročníku ze Sparty. Po sérii skvělých zákroků si pravděpodobně slovenský gólman vysloužil roli jedničky a při nejmenším na půdě Bournemouthu bychom ho měli vidět od první minuty.

Ohrozit by ho konečně mohl i Jermain Defoe, který byl dva měsíce mimo kvůli zlomenému kotníku. Koncem týdne ovšem už naplno trénoval a mohl by se objevit alespoň na lavičce. Absentuje tak pouze obránce Tyrone Mings.

Newcastle nemá na zápasy s Bournemouthem příliš dobré zkušenosti. Poslední střet na Goldsands sice ovládly Straky, ale pak se celky dvakrát střetly v Newcastlu a pokaždé uspěli Cherries. I proto by Rafa Benítez ocenil, kdyby mohl využít svou zbrusu novou posilu do útoku Islama Slimaniho, který kvůli potížím se stehnem odkládá svůj debut. Podle všeho však ani sobotní klání nestihne.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - S. Cook, Francis, Aké - Fraser, Gosling, L. Cook, Daniels - King, Wilson, Stanislas
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Lascelles, Lejeune, Dummett - Ritchie, Shelvey, Diamé, Kenedy - Ayoze Pérez - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.62 - 3.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Sobotní program Premier League nabídne také souboj mezi Burnley a Southamptonem. Domácí se po delší odmlce chtějí radovat z vítězství, zatímco hosté nutně potřebují bodovat v boji o záchranu.

Od druhé poloviny prosince se dobrá forma Burnley doslova vypařila. Svěřenci Seana Dyche totiž od té doby nevyhráli jediný zápas, uhráli pouze pět remíz (ovšem nerozhodné výsledky s Manchesterem United či City se jistě dají považovat za úspěch) a ve stejném počtu zápasů také padli. Na umístění v tabulce však tento výpadek zatím vliv nemá, Burnley je stále sedmé, ačkoliv se na něj nepříjemně dotahují fotbalisté Leicesteru a Evertonu.

To v Southamptonu bijí na poplach, tamní klub totiž prožívá strašidelnou sezónu a čeká jej tuhý boj o udržení. Z posledních 14 zápasů Svatí vyhráli jen jeden jediný, když porazili poslední West Brom 3:2. V případě úspěchu by se pak Southampton s největší pravděpodobností dostal ze sestupových pozic, před sebou má totiž trojici klubů, na které ztrácí jen jediný bodík.

Domácím se vrací Chris Wood a Dean Marney, oba hráči již vyléčili své zranění kolena. Další navrátilec je i Phil Bardsley, který vykurýroval poraněné stehno. Mimo však bude Scott Arfield. Southampton pak bude postrádat čtveřici Yoshida, Long, Davids a Austin.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.08 - 2.49
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Angličtí sázkaři věří Liverpoolu natolik, že na jeho kurz coby celkového vítěze Ligy mistrů vkládají největší množství peněz. Tak silně zapůsobila osmifinálová výhra 5:0 na hřišti Porta. V Premier League jsou však akcie Reds o poznání nižší, tam svěřenci Jürgena Kloppa bojují spíš o top čtyřku. Bojovat o ni budou i proti West Hamu, který pod Davidem Moyesem snad definitivně opustil sestupové příčky.

Karty jsou v utkání rozdány jasně. Ofenzivní síla Liverpoolu je obrovská, Mané, Firmino i Salah hrají v excelentní formě, které by se ve čtvrtfinále Ligy mistrů musely obávat i španělské velkokluby, PSG nebo Bayern. Na evropské půdě musí Jürgen Klopp zmobilizovat i chatrnou obranu - ale proti West Hamu by snad drtivá ofenzivní palba měla stačit bez ohledu na bránění.

Liverpool po zápase v Portu ani nemusel domů, desetidenní volno si fotbalisté od řeky Mersey užili ve vyhřáté španělské Marbelle, pozitivní energií a opálením by tudíž měli být nabiti až až. Jen aby návrat do studenější anglické zimy nebyl problematický - Reds potřebují vyhrát a využít vzájemného utkání Manchesteru United s Chelsea k upevnění pozice v TOP 4.

To West Ham má ambice týkající se opačného pólu tabulky. Ne snad že by Kladiváři přímo bojovali o sestup, ale čtyřbodový náskok nemusí při vyrovnanosti Premier League znamenat za dva týdny vůbec nic. Z posledních osmi duelů nicméně londýnský celek prohrál jediné a rozhodně má na čem stavět. Ostatně na Anfield Road se s ním na body příliš nepočítá, takže ani není pod tlakem. Výhra s Watfordem v minulém kole vytvořila West Hamu dobrou výchozí pozici.

Drtivému útoku Liverpoolu nebude čelit Winston Reid, který má potíže s infekcí v krku. Mimo hru je pořád "plivač" Masuaku, naopak Manuel Lanzini by možná po zranění stehenního svalu konečně mohl být k dispozici. Na opačné straně je takřka vše v ideálu - Joe Gomez je fit a do tréninku se zapojil i dlouhodobý absentér Nathaniel Clyne. Tomu však k návratu do zápasu ještě nějaký čas chybí.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Alexandre-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Can, Milner - Salah, Firmino, Mané
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Collins, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Kouyaté, Noble, Joao Mario, Antonio - Arnautović - Chicharito
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.30 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Ztráta West Bromwiche na záchranu se za poslední kola hrozivě zvětšila. Tým navíc postihl skandál zkušených hráčů a vzduch v prostorách The Hawthorns nemůže být čistý. Vyluxovat se jej pokusí v sobotu proti nováčkovi z Huddersfieldu, který drží poslední nesestupovou pozici.

Manažer Alan Pardew má v posledních dnech hlavu plnou starostí. Nejenže musí odvrátit hrozbu sestupu, ale také řeší i mimofotbalové problémy svých svěřenců. Ba co víc, jsou to trable hráčů, od kterých fanoušci očekávají příkladné chování. Místo toho se Evans, Barry, Livermore a Myhill uvedli skandálem, když na soustředění ve Španělsku ukradli taxi a porušili večerku. Pardew na to původně reagoval sejmutím kapitánské pásky Evansovy, nakonec jej ale ve funkci podržel.

"Myslím, že je důležité, abychom odpověděli na otazníky týkající se naší profesionality. Jsme si vědomi, že v případě sobotního neúspěchu nás čeká další těžký týden a my nechceme další těžký týden. Nikdo nechce hrát a pracovat v takové atmosféře. Chceme se vrátit, smát, těšit se a splatit důvěru našich fanoušků," řekl Pardew. Tomu se vrací Livermore, Chadli, Morrison a Gibbs, které v předchozích dnech postihlo zranění nebo nemoc. Na listinu zraněných však naopak přibyl věčný marod Daniel Sturridge, jenž si natáhl stehenní sval v utkání proti Chelsea.

Hostující Terries se po nadějném začátku začali propadat tabulkou a podobně jako více než polovina soutěže srdnatě zápasí o udržení. Důležitý krok k tomuto cíli udělali v minulém kole proti Bournemouthu a zvítězili po osmikolové odmlce. Minulý týden přivítali na domácím Kirklees Stadium v rámci FA Cupu manchesterské United, jimž podlehli 0:2. Nyní celý tým včetně manažera Davida Wagnera plně soustředí na klání proti Baggies.

"Je skvělé vědět, že opravdu hrajeme o něco. Fanoušci stojí za námi a chceme ukázat to nejlepší. Výhra, remíza či prohra nás stmelí, což je naše síla. Pospolitost tohoto klubu je jedinečná," sdělil před zápasem Wagner. Do sestavy se vrátí Alex Pritchard a k dispozici budou i Michael Hefele a Chris Lowe. Aaron Mooy nenastoupí kvůli infekci v koleni.

West Brom bude chtít svému soupeři oplatit porážku 1:0 z listopadového střetnutí. Huddersfieldu se však na The Hawthorns poměrně daří. S posledních sedmi návštěv odjeli s prázdnou pouze jednou, třikrát zvítězili a třikrát se zrodila remíza.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - McAuley, Evans, Hegazy, Gibbs - Phillips, Barry, Krychowiak, Brunt - Rodriguez - Rondón
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergionaj, Kongolo, Schindler. Jørgensen - Hogg, Pritchard, Ince, Billing - van la Parra, Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.46 - 4.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Swansea City  (sobota 16:00)
Jediný velšský mančaft v anglické Premier League Swansea se stejně jako před rokem pohybuje na konci ligového pelotonu. V posledních týdnech však vykazuje zlepšenou formu, což jej vyneslo mimo poslední tři sestupová místa. V sobotu cestují Labutě na jih Anglie do Brightonu, který má jen o bod více.

Hostitel je s Huddersfieldem nováčkem mezi ostrovní fotbalovou smetánkou a podobně jako Terries se zatím úspěšně vyhýbá hrozbě pádu. Albion však nemá nic vyhráno, náskok na prvního sestupujícího je pouze dvoubodový. Tým manažera Chrise Hughtona obstál v posledních třech ligových kláních, kdy se utkal s tabulkovými konkurenty. Zápasy v Southamptonu a ve Stoke zremizoval a doma si vyšlápl na kladiváře z West Hamu. které porazil po výsledku 3:1.

Další veledůležitý zápas ho čeká o víkendu, což si dobře uvědomuje i Hughton. "Je to další těžký zápas, ale to jsou všechny. Nálada ve Swansea se pod novým manažerem změnila a výhry nad silnými celky je ženou kupředu. Budeme čelit dobře organizovanému soupeři, který má formu i dobré hráče. Ale hrajeme doma a je pro nás povinností zvítězit. Navíc taky máme dobrou formu," nechal se slyšet manažer domácích. Do utkání nenastoupí Steve Sidwell ani Jiří Skalák, naopak po zranění se vrací brankářská dvojka Tim Krul.

Hughtonova slova o formě hostí jsou pravdou, vždyť Swans naposledy prohráli 2. ledna doma s Tottenhamem. Od té doby se porážkám úspěšně vyhýbají a mezitím si vyšlápli na Liverpool či Arsenal. Méně úspěšní byli minulý víkend v FA Cupu, když pouze remizovali na hřišti druholigového Sheffieldu Wednesday.

Nyní se vrací do těžkých bitev v rámci Premier League. "V této soutěži jsou těsné rozdíly mezi týmy zcela normální. Někteří začnou dobře a poté ztrácejí, my jsme začali hůře a nyní získáváme body," sdělil manažer Velšanů Carlos Carvalhal. Zranění kolene již vyléčil stoper Alfie Mawson a v sobotu bude hrát. Leon Britton nemůže nastoupit kvůli zranění pánve a Renato Sanches léčí stehenní sval.

Právě během špatného období Labutí, o kterém mluví Carvalhal, se tyto týmy utkaly v ročníku poprvé a z vítězství se radovali hostující Seagulls. Jediným střelcem zápasu se stal Glenn Murray, jenž tak ukončil čtyřzápasovou sérii Brightonu, během které nedokázal vstřelit Swansea gól. Albion je zároveň jedním ze sedmi týmů, který dokázal Velšany porazit ve všech čtyřech nejvyšších anglických fotbalových soutěžích.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bong, Duffy, Dunk, Schelotto - Groß, Stephens, Pröpper, Knockaert - Murray, Izquierdo
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiański - van der Hoorn, Mawson, Fernández, Naughton, Olsson - Dyer, Fer, Ki, Clucas - J. Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.29 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Watford FC - Everton FC  (sobota 18:30)
Poslední sobotní zápas se odehraje ve Watfordu, kam zavítá liverpoolský Everton. Oba celky se pohybují ve středu tabulky, přičemž lépe se zatím daří hostím, kteří jsou na devátém místě lepší o dvě příčky a čtyři body. Pokud však na Vicarage Road selžou, začnou je Sršni nebezpečně popichovat.

Hodně nevyrovnané výsledky vykazuje v poslední době Watford. Během posledních třech ligových kol si připsali výhru, remízu i porážku. Po bezbrankovém duelu ve Stoke zaskočili londýnskou Chelsea, kterou přehráli tříbrankovým rozdílem. V následujícím zápase na půdě dalšího celku z hlavního města West Hamu však přišel opět pád na zem. Zásahy Chicharita a Arnautoviće zajistili, že body zůstanou u Hammers.

Tento nezdar opět přiblížil Hornets k bojům o záchranu, o čemž však nechce nikdo v klubu slyšet. "Nerad mluvím o záchranářských bojích. Soustředíme se pouze na zápas proti Evertonu. Nejprve se potřebujeme dostat na 33 bodů. Není pro nás správnou cestou dívat se příliš dopředu. S podporou v zádech jsme schopni dosáhnout našeho cíle," řekl manažer domácích Javi Gracia. Tomu stále chybí Kaboul, Kabasele, Cleverley a Chalobah. Zpět v tréninku je brankář Gomes společně s Britosem, Hughesem a Femeníou.

Toffees se pokusí připsat své teprve druhé venkovní vítězství v sezoně. Když před třemi týdny cestovali ven naposledy, odvezli si domů pět fíků z půdy Arsenalu. Doma se Evertonu poměrně daří, naposledy v Goodison Parku zdolali Crystal Palace. Svou sedmou trefu v ročníku si připsal Oumar Niasse.

Oba týmy měly minulý týden zápasové volno, což liverpoolský celek využil k možnosti tréninkového kempu. "Myslím, že všem tato příležitost prospěla," sdělil manažer Sam Allardyce. "Big Sam" taktéž prozradil, že Eliaquim Mangala může kvůli zranění kolene chybět až do konce sezony. Do sestavy se naopak poprvé od listopadu může vrátit Leighton Baines. Fanoušky Karamelek v týdnu potěšil i Idrissa Gueye, jenž prodloužil smlouvu do roku 2022.

Watford je pro Everton oblíbeným soupeřem. Z posledních 24 zápasů se Toffees radovali z vítězství hned devatenáctkrát. V Premier League je pak Hornets porazili jen jednou, minulou sezonu v prosinci. Pokud se naplní historické prognózy, může se Allardyceův koráb posunout až na sedmou pozici.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Janmaat, Holebas, Prödl, Mariappa - Zeegelar, Doucouré, Capoue - Deulofeu, Richarlison, Deeney
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Jagielka, Martina, Keane - Sigurdsson, Gueye, Davies - Rooney -Walcott, Niasse
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.26 - 3.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City27233179:2072
2.Manchester United27175551:1956
3.Liverpool FC27159361:3154
4.Chelsea FC27165649:2353
5.Tottenham Hotspur27157552:2452
6.Arsenal FC27136851:3645
7.Burnley FC2799921:2436
8.Leicester City27981039:4035
9.Everton FC27971132:4634
10.AFC Bournemouth27871231:4131
11.Watford FC27861337:4730
12.West Ham United27791134:4630
13.Newcastle United27771325:3628
14.Brighton & Hove Albion276101122:3628
15.Crystal Palace27691225:4227
16.Swansea City27761420:3727
17.Huddersfield Town27761423:4727
18.Southampton FC275111128:4026
19.Stoke City27671427:5325
20.West Bromwich Albion273111321:4020
Zbývající zápasy
01.03. 20:45Arsenal FC - Manchester City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1019)

Přidat komentář
Alan_Shearer

OT: Ke konci dubna pojedu s tatou do Londyna a chteli bychom jit na fotbal, vubec ale nemam zkusenost s kupovanim listku - jediny co, byl jsem jednou na Evertonu a tam mi to nejak slozite poresil kamarad. Co jsem pochopil, tak je naprosto nerealny se dostat na Chelsea. Nejvic me zaujal asi zapas Spurs s Watfordem, tam by se mohlo dostat v pohode, ne? Klidne i nekam na nejhorsi mista. Kdy se spoustej prodeje listku? Pripadne kam jinam byste doporucili jit? Zvazoval bych klidne i druhou anglickou (Fulham, Milwall). Hlavne to nechci kupovat pres nejaky prostredniky mebo resit clenstvi v klubu, coz je asi zrovna ten problem u Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Členství v klubu musíš řešit i u Spurs, nebo teda počkat až/jestli zbylé lístky půjdou do normálního prodeje, což u tohoto zápasu nejspíš půjdou. Ale i tak si příprav poměrně dost peněz, Tottenham má jedny z nejdražších lístků.

Reagovat
Alan_Shearer

Takze rikas, ze je realny se na tenhle zapas dostat? Jsem ted koukal, ze na Newcastle zbylo pomerne dost listku do horniho ochozu a jeden vyjde na 40 liber. Do toho bych sel.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
fenixLFC

mal uz do riti s tym

Reagovat
Busby babes

leto celkem jo, jak hrajou ve Wembley, kde je velka kapacita. viz niz, koukal jsem ted na zapas s Newcastlem a listky byly. Cenove cca 40-70 liber, zalezi na miste.

Reagovat
Busby babes

okolo 50 ti liber, ne? Ted jsme koukal na zapas s Newcastlem. A mam jen tu registraci, bezplatne clenstvi a slo to koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohľadom zápasu Tottenhamu s Watfordom: Lístky pojdu do general sale 15.3. Ak dojde k tejto fáze predaja, može si tieto lístky kúpiť každý na oficiálnej stránke Tottenhamu. Jedinou podmienkou ale asi je, že musíš byť registrovaný na stránke Tottenhamu.

Reagovat
Alan_Shearer

Super, diky moc

Jinak jeste jedna otazka, jen takova malickost - jak se tu kolikrat resilo, ze nejlepsi atmosfera je na Selhurst Parku, tak jaky to je ve Wembley? Neuskodil Spurs presun na jinej stadion? Kdyz prijde 90k lidi, tak to ale musi byt poradnej hukot.

Reagovat
Mates_Matesović

Byl jsem na Spurs - Everton a atmosféra teda nic moc, přitom byl skoro plný barák. Na WHL to muselo být lepší (ikdyž jsem na Lane nikdy nebyl).

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som na WHL aj na Wembley, nedá sa to porovnať. Miestami je aj vo Wembley skvelá atmosféra, no nie je to ono. Neviem či to je veľkosťou štadióna, inou akustikou alebo jednoducho iným typom ľudí, ktorí chodia do západného Londýna. Priemerná návštevnosť vo Wembley na Tottenham v PL je len čosi 68 000 ľudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona i atmosféra na WHL mimo zápasů s top 6+West Ham nebyla poslední roky bůhvíco a ve Wembley se to zdá mnohem horší. Kdybych jel letos na Spurs, tak leda na venkovní zápas nebo CHL,

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem teď na NLD a atmosféra byla většinu zápasu suprová, i když tam samozřejmě byly hluchá místa.

Reagovat
Alan_Shearer

A jaka je atmosfera pri domacich zapasech West Hamu? Tam listky asi mizej rychle, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam nechod, smrdí tam.

Reagovat
Busby babes

ja byl jednou na Charltonu, to taky neni spatny. Ted teda hrajou 3. ligu, ale zas je levnej listek, cca 28 liber nejdrazsi. A premyslim o Fulhamu, ale vcera mi nejak nesel koupit listek, tak nevim, jak presne to u nich funguje.

Reagovat
Busby babes

jinak nejake registraci se nevyhnes asi nikde. Ale ne kazdej ma placene clenstvi, to uz musis kouknout. Listky na konci jdou do normalniho prodeje ale je otazka, kolik a kdy budou k dispozici.

Reagovat
Alan_Shearer

Diky, zkusim Spurs a pokud to neklapne, tak zkusim poresit druhou ligu.

Reagovat
Usty

Na Chelsea se dostat je zcela reálné, pokud to není top šlágr O jaký zápas by se mělo jednat?

Reagovat
smazaný uživatel

Som gej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Froscho!

Reagovat
TopinB

Olo, na něj!

Reagovat
Mastný Chobot

alebo aj pod něj!

Reagovat
TopinB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

čo som ty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace má momentálne 12 hráčov z A-tímu zranených. U nás je otázny len Alderweireld.

Zaha, Cabaye, Dann, Sakho, Ward, Kelly, Sako, Puncheon, Schlupp, Speroni, Loftus-Cheek, WIckham. Slušná marodka, musím vyhrať.

Reagovat
Mates_Matesović

To nás bude muset sestřelit Benteke.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Townsend.

Reagovat
smazaný uživatel

To hrozně smrdí spursy výbuchem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jestli mě fotbal za těch 12 let něco naučil, tak to že v takovém případě se rapidně zvyšuje šance CP na úspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas může rozhodnout sezonu. Tip 1:2 (Defoe - Ritchie, Gayle) HWTL!

Reagovat
smazaný uživatel

::confused:Zrovna dva celkem vysoko postavené týmy z toho boje o padáka. Plichtička a oba budou spoko...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale pak zápas na LFC a u vás. Poslední dva navíc s Chelsea a na Watfordu, takže je potřeba ty body nahnat co nejdřív.

Reagovat
blade115

Však jestli jsme někde v minulosti pravidelně ztráceli, tak právě u vás, tak co blázníš...

Reagovat
cristiano.K.

Defoe gola nedá, bude hrát max pár mínut

Reagovat
salami

Taky si myslím, že je to klíčový, výhra by nás mohla uklidnit a dodat sebevědomí, nicméně přijde mi, že Rafa úplně neumí vyhrávat zápasy, v kterejch hrajeme s konkurentama o sestup a nedivil bych se, kdyby to skončilo plichtou.

Reagovat
smazaný uživatel

Los máme supr. Máme doma Saints, WBA a Terriers. Měli bychom si záchranu uhrát v pohodě. Ale kvůli tý psychice bych fakt rád viděl výhru dnes. Máme jim co vracet za tu prohru v 90. minutě z ničeho letos..

Reagovat
Hachim Mastour

Bude hrať Alonso?

Reagovat
smazaný uživatel

Je vtipný, že bodový rozdíl mezi 1. a 2. příčkou je stejný jako mezi 7. a 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky jinými slovy - Arsenal to má blíž k sestupu něž k titulu.

Reagovat
Taiger

Komentář o Arsenalu na začátku kola - ✓

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hachim Mastour

Typická PL už roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zku**ená neděle zase, po milionté už letos. Jsem myslel, že když teda hrajeme tu CL, tak se to zlepší, ale nějak ani nemám pocit.

Reagovat
Hai

LM se hraje az dalsi tyden....

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, furt hráme v nedelu, ale ešteže hráme opakovačku proti Rochdale, inak zápas proti CP bol naplánovaný až v pondelok.

Reagovat
smazaný uživatel

Former Manchester United and Republic of Ireland captain Keane, speaking to ITV, described Wilshere as "probably the most overrated player on the planet" following the game.

Reagovat
Neutron

Roy

Reagovat
smazaný uživatel

Něco pravdy na tom je, nemyslíš? Od 18 se nikam neposunul a pořád je kolem něj taková aura toho, že je "budoucí" hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tých zraneniach už od neho snáď nikto nečaká hviezdnu kariéru, aspoň som to nikde nezachytil. Ale aj tak je to veľmi dobrý hráč a tvrdiť to, čo Keane, mi pripadá prehnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Jack do United

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico Madrid are interested in signing West Ham defender Reece Oxford, 19, who is on loan at Bundesliga side Borussia Monchengladbach. The Hammers value the England Under-19 international at £12m.

Lookman, Oxford, Sancho...som rád, že sa mladí hráči konečne skúšajú presadiť mimo ostrovy. Niekoľko úspešných pokusov by mohlo pohnúť situáciou aj v PL...

Reagovat
salami

Oxford mi přijde hrozně precenovanej.

Reagovat
blaugrana

To tak obecne k anglanom pasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval si ho v Nemecku? Ja si ho pamätám len z prvých zápasov za West Ham...

Reagovat
Busby babes

taky jsem rad, ze jdou jinam.

Btw. to same by meli udelat anglicti treneri.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju takové ty klasické britské fotbalové stadiony, Vicarage Road jeden z těch nejhezčích.

Reagovat
Neutron

Během hádky na tréninku měl José Mourinho říci Paulu Pogbovi, že šéf je tady on. (The Sun)

Jozo robil poriadky!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Pogba půjde, nedá se na něj koukat.

Reagovat
Neutron

skor by mohol ist Jozko, podakovat mu za vsetko a rozist sa v dobrom s usmevom na perach

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko to spôsobilo unfolowov?

Reagovat
Neutron

neviem ja som to cital iba na premiership.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Saido Berahino will have gone TWO YEARS without scoring unless he manages to score against Leicester today.

Reagovat
smazaný uživatel

Může si za to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel, Simpson, Maguire, Morgan, Chilwell, Ndidi, James, Mahrez, Albrighton, Gray, Vardy

Butland; Bauer, Martins Indi, Zouma, Stafyldis; Cameron, Badou, Allen; Shaqiri, Choupo-Moting; Diouf.

Iborra sa nedostal na ihrisko v PL už niekoľko zápasov, čo je vzhľadom na to, ako hral, dosť prekvapujúce.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
Euphael

OT: kde je pls forum na hokej?

Reagovat
Nikikrew

Cus, aka je zatiaľ vasa zostava sezóny? Moja

De Gea

Walker Otamendi Vertonghen Monreal

Fernandinho Dembele

De Bruyne

Salah Kane Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka miesto DDG a Kante miesto Fernandinha. Inak OK.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Horší jsem neviděl, je vidět jak jsi ovlivněn komu fandíš

Reagovat
Nikikrew

Takze je to uba kvôli Monrealovi ktorý podla mna na fantastickú sezonu?

Reagovat
Hokaido

DDG

Otamendi Jones Mee

Walker Kanté KdB Alonso

Salah Kane Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Jones tam je ze srandy nebo

Reagovat
Hokaido

V první půlce sezony možná nejlepší stoper PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson

Walker Otamendi Vertonghen Davies

Kante

Salah De Bruyne Firmino/Sterling

Aguero Kane

Reagovat
Nikikrew

Ederson namiesto De Gea?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal dosť dôležitých zákrokov a neraz City podržal...pravdepodobne z toho bude titul. De Gea sa tam u mňa dostane, ak vychytá United top 4.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hokaido

To měl, ale DDG je i vinou horší obrany United o hodně před ním. A je před ním určitě i Pope.

Reagovat
smazaný uživatel

O hodně? Ederson je vďaka ofenzívnej dominancii City dosť nenápadný, ale chytá proste vynikajúco.

Reagovat
Hokaido

Ok, ale pořád dostal o gol víc jako DDG, i když měl skoro dvakrát méně práce.

Reagovat
smazaný uživatel

to se nehádej s někým kdo fakt si myslí , že ederson je lepší než DDG s nim nepohneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

City ma xGA 17.8 a dostali 20 gólov... United ma xGA 31.8 a dostali 19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec by som sa možno nechal presvedčiť . De Gea je celkovo najlepší brankár, akurát v tejto sezóne má aj Ederson veľký prínos pre hru City. Najmä ak si spomenieme na Brava...

Reagovat
Svatej

Az na golmana je tahle zatim nejlepsi

Reagovat
kiwwi

najlepšia v com... ze napchal Firmina ktorý hrá hrot na ľavé krídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pff, tak tam bude Sterling

Reagovat
Svatej

Všechny ostatni tam dle myho mely vic divnosti

Reagovat
Cobra

DDG

Walker, Maguire, Verts, Alonso

Kanté, Dembelé

Salah-KDB-Sterling

Kane

Reagovat
Svatej

Az na maguira raky dost pekna

Reagovat
TheTopFootbaler

De Gea

Walker-Otamendi-Vertonghen-Azpilicueta

Kanté

De Bruyne-Hazard

Salah-Kane-Coutinho

Reagovat
andrew96

Oliver se s tím zatím nemaže. Aby nepřišla červená na jedné či druhé straně s tou laťkou, jakou nastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Grahf

Reagovat
Cobra

To mi vysvětlete, jak je tohle možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilku predtim padnul gol na druhy strane, kterej byl neuznanej. Ten golman si asi myslel, ze gol plati a hra byla prerusena.

Reagovat
Error

Moc logicke vysvetleni, spis se chtel nabalit na ticketu. Nebo veril svemu stoperovi.

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA už má nějak hodně vymakanou grafiku

Reagovat
TheTopFootbaler

Kdo vybíhá, nevěří stoperovi.

Reagovat
mithro

Reagovat
Hokaido

Big Shaq má fakt super formu.

Reagovat
Mastný Chobot

dnes snáď two plus two

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nedavno byl u nas v draftu volnej. Dnes se na nej divam a kdo ho nema

Reagovat
Free_player

Shaqiri pěknej průstřel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes za 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

minimálně

Reagovat
Malresi

Dnes neočakávam ľahký priebeh. W Ham zaparkuje bus. Verím ale v 3 body. 2:1

Reagovat
kiwwi

Butland

Reagovat
Coutinho10

LFC: Karius, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Milner, Can, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Firmino.

Substitutes: Mignolet, Lovren, Gomez, Henderson, Moreno, Lallana, Solanke.

Reagovat
smazaný uživatel

Oxik dnes 1+2 a vase prohra

Reagovat
Coutinho10

takze West Ham min. 4 goly jo ....ale Ox by mohl neco pridat

Reagovat
smazaný uživatel

mohl no ale spis cekam bodovou explozi od Arnautovice, jehoz mam s Cresswellem v klasice na lavce

Reagovat
Coutinho10

ja u Arnauta, kteryho se mi povedlo v draftu podepsat, tak jsem do posledni chvilky vahal, jestli ho dat do zakladu nebo ne s Chicharitem a nakonec jsem oba nechal hrat, ale Chicharito nezacina v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

to nasere, aspon ten Arnautovic ti treba vyjde a mne pujde z lavky...ja ty dva moje odlozil na lavku s tim, ze hraji proti vam...Vubec ty schizofrenni situace co se deji ve Fante jsou kolikrat na houby no

Reagovat
Coutinho10

j ja to fakt menil na posledni chvilku jak blazen , takze to bylo celkem jako ruleta...do poslední chvilky jsem nevěděl, koho nechám hrát

Reagovat
smazaný uživatel

van dijk v sestavě budou to mít těžké

Reagovat
Coutinho10

a Evra v zaladu tak to bude pikantní

https://twitter.com/WestHamUtd/status/967398720080896000

Reagovat
blaugrana

Dnes to vidím na klasických 0:0 v takomto zápase.

Reagovat
Coutinho10

uvidíme...já věřim, že nějaký góly padnou....je tam hodně zajímavejch příběhů, takže se bude na co koukat

Reagovat
Free_player

Salah aspoň 2 fíky! Mám ho jako C

Reagovat
Coutinho10

taky jsem mu dal pasku ted tycka

Reagovat
Free_player

kuaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

stream na lfc?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pošli do správy prosím ťa, aká je to stránka presne...

Reagovat
Coutinho10

máš to tam

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

dík :)

Reagovat
Minister

Kto bude vlastne jednotkou Anglicka na MS?

Reagovat
smazaný uživatel

Butland?

Reagovat
Mates_Matesović

Snad Pope nebo Butland

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic je na tom hrote skvelý.

Reagovat
Coutinho10

uffff Arnaut

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovice kdyz to bavi tak je svetovej hrac...zeru takovy hrace

Reagovat
REPLIKATOR

Noble

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, přišel jsem pozdě, kdo dával gól? Dubravka?

Reagovat
blaugrana

23. minuta a Evra vyzera jak po troch infarktoch.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
blaugrana

Can. Berieme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahni

Reagovat
blaugrana

pal do pice kktko

Reagovat
smazaný uživatel

get a life, nulo :-)

Reagovat
blaugrana

nula ta rano obuvala

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nepiš, nulo :-)

Reagovat
blaugrana

az po tebe -1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

radsej Barca nez Juve, ci madrid, ci?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FC.

Reagovat
blaugrana

veris tomu, ze ostane?

Reagovat
Maresma

Nezůstane.

Reagovat
blaugrana

tiez si myslim, mozno keby ste mu ponuklu kratkodoby kontrakt, tak to škrabne, ale nič dlhodobe urcite nepodpise

Reagovat
Maresma

Byly zprávy, že chce do smlouvy výkupní klauzuli, což nepřipadá v úvahu.

Reagovat
blaugrana

Nj. Ale takto ho stratite zadarmo.

Reagovat
Maresma

Mně se to taky nelíbí. A podle mě sám dělá chybu, protože je to náš nejlepší záložník, ale nejsem přesvědčenej o tom, jestli má na to táhnout Juventus.

Reagovat
blaugrana

Tak je to Turek. Tam budu prvorade prachy. To ci na to ma mu bude fuk.

Reagovat
Maresma

Zrovna Juve drží platy docela nízko, ne? Pochybuju, že mu nabídnou třeba 150k týdně

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ale najradšej ho samozrejme uvidím v drese LFC.

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaal Emreeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: Rozumí někdo stolním PC? Sháním nějakej do 15k na hry. Protože prostě notebook na hry není že. Našel jsem tyhle složené komply ale nevím, kterej z nich :D díky

https://www.bohemiapc.cz/bohemiapc-pocitace/vykonne-herni-pocitace/

Reagovat
TheTopFootbaler

Do 15k herní komp neseženeš, leda tak ten noťas. Chceš-li PC, připrav si tak dvojnásobek.

Reagovat
Cobra

Přesně naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Blbost, herní noťasy za 15 jsou celkem solidní. Na maximální detaily to nejnovější pecky nerozjede, ale jde to. Herní komp si musíš složit, jinak za 15 bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Herní pc za 15k ti ten "herní notebook" za 15k pošle v první sekundě do pekla, to je úplně jiná liga. Ukaž mi herní notebook za 15k, který rozjede takové třeba Kingdom Come aspoň na střední detaily s max rozlišením.

Reagovat
TheTopFootbaler

https://notebooky.heureka.cz/hp-power-pavilion-15-cb003-1uz77ea/specifikace/#section

Tenhle je teda dvacet, ale rozjet by to mohl. Neozkoušeno. Netvrdím, že to bude za patnáct kdovíjaká hitovka, a mým cílem by na takovým ntb nebylo hrát Kingdom Come, nejsem blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde o to dostat za těch 15k co nejlepší výkon, což ti samozřejmě poskytne stolní počítač.

Reagovat
icemike

Přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RonaldinhoCFC

musíš si ho minimálně složit, jinak to za 15 žádná výhra nebude, využij alzu, oni ti myslím poskládají zadarmo i poradí se součáskama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na rady od Alzy bych teda nedal, oni budou vždycky mít postranní úmysly ohledně prodeje komponent, které prostě prodat chtějí

Reagovat
Pony Slaystation

mrkni na pctuning, tam davaj kazdy ctvrtleti sestavy do urcityho rozpoctu, notebook rozhone ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty složené neber, raději něco takového: https://www.alfa.cz/basket.php?items=_3PLC013PNL0142ZC012VA6012U0K011Y34013VY201008Q01

Když by sis to naklikal třeba na czc.cz, tak tam ti to zadarmo i složí

Reagovat
REPLIKATOR

Salah co ještě chceš

Reagovat
Coutinho10

Saaalah škoda, ale luxusně od Robertsona

Reagovat
blaugrana

Karius ma tiez zmluvu s head and shoulders?

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič jak z Fify

Reagovat
salami

Gayle to měl zkusit i napodruhý efektním zakončením

Reagovat
smazaný uživatel

Na mym streamu se rozčilovaj nějakej komentátor, že prý to byl ofsajd a nesnáší tohle pravidlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle parada

Reagovat
66pepo66

Pozera niekto Newcastle? Ako chyta Dubravka?

Reagovat
blaugrana

podla esportu mal bormont 1 strelu na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries se nedostali ke střele od nějaký 10. minuty zápasu.

Reagovat
EL Gringo

Salaaah, ale hlavne Ox pekne

Reagovat
smazaný uživatel

salaaaaaaaaaaaaaaaah

Ox výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaal Saaaaaalaaaaaaaaaaaaah yes Captain

Reagovat
blaugrana

Ox

Reagovat
Coutinho10

a Ox super práce

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

TAA aká prihrávka

síce niekedy urobí chybu, ale čoraz viac začínam mať pocit, že sme si vychovali poklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

20 - Mo Salah has scored 20 goals with his left foot in the Premier League this season, the most by a player in a single season in the competition's history. Phenomenon.

blázon

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

jak z jiný planety vtrhnul do ligy, nepamatuju takovej nástup od nikoho snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bobbyyyyyyyyyyyyy

krásne si ich povodil

Reagovat
REPLIKATOR

Adriáááááááááááán

Reagovat
Coutinho10

Firminooo golaaaaaaaaaaaaasoooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Canův gól

Reagovat
smazaný uživatel

Murray do fanty bargain

Reagovat
smazaný uživatel

Ox ale Mane skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Môže Ox takto hrať?

Reagovat
oli9

Tady je zas fanoušků newcastlu ... hlavne ze se tu rafovi vsichni smali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Mané

Reagovat
Coutinho10

twl Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sadio konečne... Andy šéf

Reagovat
blaugrana

pool sa zblaznil

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý Liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

Mané♥, Klopp ♥♥, LFC♥♥♥.

Reagovat
Coutinho10

tak konecneeeeee Maaaaaaaneeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

nemám dlouhodobě slov na hru LFC.. Klopp hráči fakt se bavím každý zápas

Reagovat
vladis271

Lfc cierny kon LM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrame ju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až příští rok, ten bude váš

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jste rozmrdali portugalce a Moyesuv WHU? Jeste jste tam nenarazili na jedineho top soupere, na vase setkani s Bayernem bych byl zvedavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernu se bojím ze všech nejvíc.

Reagovat
cristiano.K.

Klopp ještě neporhál s německým celkem

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth si zaslouží minimálně srovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva Wengře, máš chystat taktiku na finále :D

Reagovat
Hokaido

*WENGEŘE

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

má to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Saints, aspoň že gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka mohol nieco z toho chytit?

Reagovat
smazaný uživatel

vubec..

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dik . A celkovo odchytal dobry zapas,mal tam nejaky wondersave?

Reagovat
smazaný uživatel

Goly nechytatelne a mal tam asi dva-tri dobre zakroky, aj vybehnutie. Moc prace sice nemal, ale celkovo slusny vykon, za tie goly naozaj nemohol a tie dve-tri polosance vychytal. Pozeral som 85' minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
pingla

257. pro dnešní výhru a backup na na druhé místo

Reagovat
smazaný uživatel

Odveta v LM je az za tyden. Za me:

Hugo

Serge Toby Jan Ben

BigVic Moose

Lucas Eriksen Lamela

Hurricane

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
DeformFCB

bez Alliho

bez Trippiera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:

Lloris - Aurier, Vertonghen, Alderweireld - Trippier, Dier, Dembelé, Davies - Eriksen, Moura - Kane

To je vtip

Reagovat
blaugrana

Toby rozluckovy zapas za spurs a potom https://www.youtube.com/watch?v=Y1fiOJDXA-E

Reagovat
DeformFCB

Lepší https://youtu.be/lzFPbnxjr5k?t=34m33s

Nicméně on zpět do PD nepůjde. Snad!

Reagovat
blaugrana

Why? Zadarmo, mladý a ohraný.

Reagovat
DeformFCB

Myslíš, že bude odcházet od vítěze LM 2017/2018? Pche.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo?

Reagovat
blaugrana

Nekonci mu snad zmluva?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
blaugrana

Tak preco to tu bolo v expreske?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mohli bychom se začít bavit o tom, co stálo v té expresce a co si z toho vezme člověk s podprůměrným intelektem, který má problémy s porozuměním textu, ale musím jít vařit, tak ti rovnou řeknu, že smlouvu má do 2019 a pak ještě máme opci na roční prodloužení, při jejíž aktivaci by ovšem vstoupila v platnost výkupka, takže reálně by mohl být dostupný v roce 2019 za cca 25 mega. Letos v létě má naše vedení případnou přestupovou částku ještě plně pod kontrolou.

Reagovat
blaugrana

Si jeden arogantny spiceny blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Na to, jak je ta soutez mizerna a precenovana, v ni posledni dobou nezvykle lovite

Reagovat
blaugrana

Bohozial niektorí hraci v nej z nerozvaznosti zakotvia. Ale Barca im vzdy ochotne poda pomocnu ruku. Ale obcas potreuje aj ona, aby ponukol niekto pomocnu ruku jej hviezdam(citaj Andre Gomes).

Reagovat
mithro

ak budeme pokracovat v nastavenom trende, tak neposlat par korun na chelsea v tom kurze je hriech

Reagovat
mithro

a teda este Atkinson ako rozhodca

Reagovat
blaugrana

kilec

Reagovat
Tolstobik

Je to skoro na tip presneho vysledku 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

270. pro dnešní výhru Spurs, remízu MU a 6 kousků do sítě Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84
Reagovat
r.mrazik
Reagovat
blaugrana

park the bus formation

Reagovat
blade115

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Miguel19

To je Cahill?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Dva betonáři dnes proti sobě, to bude podívaná.

Reagovat
blade115

Vám se ten Mourinho solidně dostal pod kůži...

Reagovat
Swarley

no jo no, bude to jak na autobusáku

Reagovat
JarousFCB

Náhodou... Když se střetnou dva autobusy, tak to může být docela pecka.

Reagovat
kvasha16

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
misinho7

Reagovat
avicii

Reagovat
Hai

Reagovat
Pony Slaystation

Ta tabule za ním, excuses if we lose

Reagovat
smazaný uživatel

snad da Chelsea rychly gol nech sa na to da aspon trochu pozerat

Reagovat
Mastný Chobot

Ak dnes nebude Ramsey v základe, tak naše šance na výhru sa násobne znižujú z 3 % na 0,9 %.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Dier, Davies, Wanyama, Dembele, Lamela, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Vertonghen zranený, máme problém. Davinson-Dier na CB, hrozí pohroma.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

CP chybí celá základní sestava a nás klasicky položí jeden zraněný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden, ale aký? Na najdoležitejšom poste náš najkonzistentnejší hráč. Dier na CB robí často chyby, ako proti City vonku.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Dier, Davies, Wanyama, Dembele, Lamela, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Jose in prog: “Against Chelsea, Liverpool + Seville we have 3 v tough games at OT in next few weeks so this is v important point of season. I know that whoever I select today I can count on to give everything for the club.”

Jestli nepostaví Pogbu, tak #pogbout a za tohle dřevěné kopyto jsme dali 100 mega.

Celkově jsme za 140 mega koupili průměrného odchovance, který nikdy nezahral proti top týmů a nechtěného Matiče, který měl jen slušné první 3 zápasy. Totálně vyhozené peníze.

A Sanchez, který šel stejně na LW mourinho woodward

Reagovat
popltak

"jsme koupili"

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
DeformFCB

Byl Vám prodán. Lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

"jsme koupili"

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
DeformFCB

Na Daviese?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Pentla?

Reagovat
DeformFCB

Super atmosféra

Reagovat
Mates_Matesović

Dier

Reagovat
Tolstobik

Kdyz ma Crystal Palace lepsi prechod do utoku nez United....

Reagovat
Free_player

Lloris dnes nějaký nejistý ... po druhý šáhnul na míč za čárou

Reagovat
DeformFCB

Mohl by se Aurier naučit centrovat? Buď to jde do prvního hráče nebo si během toho kopce stihnu zavázat tkaničky.

Reagovat
smazaný uživatel

kriste Townsend bud prihra uplne neskoro alebo zasoluje

Reagovat
Mastný Chobot

keď raz bude zombie apokalypsa, tak Townsend môže byť úplne v kľude

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend simulant

Reagovat
Mates_Matesović

Aurier je Sissoko v převleku

Reagovat
matZz

Sissoko > Aurier

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný výkon, napíše mi niekto, prečo je na ihrisku Lamela? Ja už neviem, toľko nevynutenych chýb od nás za polčas. Aurier nevie jednu loptu nacentrovať. Jasná penalta po faule na Daviesa, neviem prečo neodpískal.

Reagovat
Free_player

tohle jako, kdyby jsme bránili remízu a čekali až nám CP dá v 90. min gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

to máte už do konca sezóny karmu za to divadlo čo ste predviedli na Anfielde, preto to neodpískal

Reagovat
jk

cry me a river, river mersey

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my sme nielen pred vami, ale aj blizsie k postupu v LM, nemam dovod plakat

Reagovat
jk

no tak se na to už vyserte ne? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No len pisem tak ako to je. Rozhodcovia vam tento rok uz pentlu tak lahko nepisknu, lebo vas ma kazdy prekuknuty

Reagovat
jk

Penalta se má pískat za faul. Když ji rozhodčí pískne špetně (ať už byla nebo neměla být) tak je to chyba rozhodčího... Nepísknout pentli jen proto, že v jiným zápase to jiný rozhodčí posral je asi blbost ne, chytráku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne pomalé od Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

celej tým chrápe,aurier je línej a pomalej + neumí ani nacentrovat,dembelé to furt tahá přes střed ale ten je dobře zavřenej,lamela hraje hrozně,kazí lehký nahrávky a hloupě fauluje,wanyama taky hrozně nejistý,nejlepší na hrišti Alli a Davies jinak velká bída,měli jsme jednu a pul šance za poločas,to je hrozně málo,palace hraje velmi dobře,přitom ta obrana ze začátku byla hodně nejistá,tam Kane měl dát gol, sundat lamelu a wanyamu a víc střílet jinak tu 3 body neuděláme

Reagovat
Serg!o

Škoda že je Townsend takovej dřevák.

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta (c), Christensen, Rudiger; Moses, Drinkwater, Kante, Alonso; Willian, Morata, Hazard.

Reagovat
Miguel19

Subs: Caballero, Cahill, Zappacosta, Emerson, Fabregas, Pedro, Giroud.

Reagovat
kvasha16

vitazna.. snad

Reagovat
smazaný uživatel

konecne Alvaro

Reagovat
blade115

Drinkwater, džízs... Chápu, že Fabregas nemůže hrát každý zápas, ale s ním to bude fakt porod.

Zato potěšili Pedro a Cahill na lávce. Snad tam už definitivně zůstanou a do pravidelného základu se nevrátí.

Reagovat
Svatej

Az na Drinka a Moraty (?) Asi to nejlepsi, jsem spokojenej.

Reagovat
spider_8

Mám dost obavy ze silových soubojů naší obrany s Lukakem. Christensen ho minule v tomhle ohledu moc nedokázal pohlídat a teď máme tu obranu postavenou z našich nejslabších hlavičkářů.

Reagovat
Miguel19

Co? Však v posledním zápase byl Lukaku úplně vymazaný. Neuhrál a neudržel snad jedinej míč.

Reagovat
spider_8

Právěže v prvním poločase měl šanci, když ho v silovým souboji neuhlídal Christensen.

Reagovat
Hokaido

Ale jak bys to chtěl řešit? Cahillem?

Reagovat
spider_8

Klidně. Ale radši spíš na místo Rudigera.

Reagovat
Hokaido

To bys vážně posadil našeho nejlepšího stopera proti Barceloně a místo něj dal Cahilla?

Navíc on je podle mě z tý dnešní trojice nejsilovější a nejlepší hlavičkář.

Reagovat
Svatej

Svatej25.02.2018 14:41#

To se dost dobre muze stat ale i Cahillovi, takovyhle monstrum proste stejne nepretlacis ve vsech pripadech. Andreas si je tohohle stejne vedom a bude to hrat na nej jinak, to je vcelku jasny..

Reagovat
JIMMY-PO

tak ako som sa z Auriera tešil ked prišiel, tak som nanho cim viac alergicky a mal by hrat Trippier podla mna jednoznacne

Reagovat
jk

Na druhou stranu měl i dobré zápasy a Trippier taky sem tam něco zmrdá. Z dlouhodobého hlediska je Aurier horší to je jasný, ale byla by asi blbost mu nedat šanci. Zrovna dneska to asi smysl mělo, teď už by měl ale střídat..

Reagovat
Svatej

To se dost dobre muze stat ale i Cahillovi, takovyhle monstrum proste stejne nepretlacis ve vsech pripadech. Andreas si je tohohle stejne vedom a bude to hrat na nej jinak, to je vcelku jasny..

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

......

Reagovat
jk

Reagovat
Serg!o

Manchester United starting XI vs. Chelsea: De Gea, Valencia, Lindelöf, Smalling, Young, McTominay, Matić, Pogba, Sánchez, Martial, Lukaku.

Reagovat
Serg!o

Subs: Pereira, Bailly, Shaw, Carrick, Mata, Lingard, Rashford.

Reagovat
Swarley

jsem doufal, že Bailly už bude v základu...jinak až na tu obranu perfektní

Reagovat
Busby babes

dobra. vymenil bych Younga a Smallinga za Erica a Shawa ale co uz. Snad to dneska bude klapat.

Reagovat
mithro

hlavne je, ako to bude vyzerat, ked zopakuju posledne tri zapasy, tak je uplne jedno, kto na tom ihrisku je

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tolstobik

0:0 nebo 0:1

Reagovat
Svatej

Vcelku jasna McToninayova role v zapase, jsem na neho proti Eddiemu zvedavej.

Reagovat
Free_player

Harryyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Frony

Komentátor na digi

Reagovat
smazaný uživatel

Da sa niekde zohnat stream na digi?

Reagovat
Frony

Netuším dívám se na tv

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodicka, ja mam kvalitny stream na skysports

Reagovat
Free_player

Ne prostě Aurier dneska na co šáhne to zmrdá

Reagovat
JIMMY-PO

nie len dnes

Reagovat
jk

On je marný tak poslední tři zápasy. S Trippierem je to vytváření šancí o dost jednodušší.

Reagovat
Free_player

klidně bych ho tam poslal

Reagovat
jk

Je nejvyšší čas...

Reagovat
smazaný uživatel

neudrzi sa tam nikto na nohach az mam pocit, ze pozeram La Ligu

Reagovat
JIMMY-PO

to tam ten jebo na digi sa hra s perom alebo co to je za zvuk

Reagovat
Frony

Reagovat
JIMMY-PO

konecne..este Aurier dole a miesto neho trippier

Reagovat
Mates_Matesović

Aurier dolů!

Reagovat
jk

Většina týmu spurs jsou snad ještě ožralí mi tak přijde. Tam to dneska celkem myslí Dierovi, který na stoperovi po dělší době drží standart ale jinak je to strašně nepřesné, zbrklé a upocené..

Reagovat
Free_player

Moura by to mohl trochu rozhýbat

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle je ale penalta

Reagovat
hefy

Hmm, tohle ale byla penalta. Tady Alli doplatil na svojí pověst.

Reagovat
jk

na to, že to Henessey viděl tak dva metry před sebou... tam spadne buď nějaká sračka nebo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Ali moze ist hrat niekde do Italie. Tam by s tymi svojimi špinavostami zapadol.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Miguel19

Dele Špína opět v akci. Ať už té kurvě dají stopku.

Reagovat
Frony

Nejodpornější hráč v lize

Reagovat
smazaný uživatel

je Herrera

Reagovat
Frony

Myslím, že na Alliho nemá ikdyž je to zdatná konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie Herrrera nehrava tak casto

Reagovat
masly008

už asi ali,herrera skoro nehraje tak ze sebe větší špínu dělat nemůže,ali posouvá svou hranici čím dál výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frony

Uveď příklad větší mrdky

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Frony

Aha dík

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Hokaido

Bez debat.

Reagovat
hefy

Tak a tahle zase nebyla no.

Reagovat
EL Gringo

Alli

Reagovat
JIMMY-PO

sak teraz ani nepytal ta klud

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne, tu ho ludia este budu obhajovat ...

Reagovat
masly008

Reagovat
JIMMY-PO

ja som tu casto nanho nadaval za tie jeho veci ale zas nebudem tu po takejto beznej situacii tu grcat este obed z pred 5 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

ano uz je to bezna situacia, bohuzial

Reagovat
JIMMY-PO

sak len preskocil brankara ani nerobil tie skurvene gesta jeho, len sa postavil a hralo sa

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, ved jednoznacne padol skor ako bol pri nom Hennessey

Reagovat
jk

Vždyť pred brankářem spadl dozadu na koleno a přes brankáře přepadl když mu skočil pod nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

no ty si zas zaargumentoval

Reagovat
Frony

Podívej se radši znovu na tu situaci

Reagovat
jk

No a furt nepochopím co jako od něj tady všichni čekáte

Reagovat
smazaný uživatel

ja od neho cakam to co spravi / robi ... ja som zo zaciatku len reagoval na to, ze sa aj tak najdu ludia, ktori ho budu obhajovat

Reagovat
jk

Tyvole, tak mi popíš co měl dělat, když padal dozadu a před ním byl brankář. Měl se na něj prostě svalit? Ježiši, ty seš jak tatar. On si žádnou pentli nechtěl vymodlit, určitě ne, za tenhle zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
jk

Reagovat
Miguel19

Však kdyby ho přeskočil, tak nikdo neřekne ani popel. Ale on se opět skácel jak čubka metr před brankářem.

Reagovat
jk

Ježiši a co měl Dele asi tak dělat v té situaci. Většina z vás se tu složí i na mokrým trávníku bez toho aby vás někdo tahal za triko.. Že Dele na hřišti někdy chová jak kunda je všeobecně známo, tady ten případ to ale nebyl ani zdaleka....

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Svatej

...

Reagovat
Hokaido
Reagovat
jk

Tpčo, dík.A Teď mi prosímtě popiš co měl jako dělat když padal dozadu, To se na něj měl svalit a dát mu kolenem do držky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CPckari sympaticky vykon dnes, bodik by si zasluzili

Reagovat
Coutinho10

proc si Son obaluje to zapesti paskou

Reagovat
JIMMY-PO

on ho mal zlomene ale tak, dlho hral s dlahou

Reagovat
Coutinho10

aha ok dik

Reagovat
Mastný Chobot

chce Vardy effect

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Horcmen

Aurier

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier

Reagovat
Mastný Chobot

Aurier once a gooner

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Free_player

Aurier

Reagovat
Miguel19

Aurier

Reagovat
Cobra

To jako Aurier schválně sabotuje?

Reagovat
jk

Já si nejsem jistý, že Arsenal by byl ten pravý komu by nevýhra spurs pomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na united? Díky bratři

Reagovat
smazaný uživatel

Sport247.live a vyber si., ktory ti vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Díky brácho

Reagovat
Mastný Chobot

ojooj škoda

Reagovat
jk

HA RY KA NE

Reagovat
avicii

jaj skoda

Reagovat
PP

Já to zapnu na 30 vteřin jen kolik to je a ty svině dají gola..

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prosím aj nabudúce.

Reagovat
Free_player

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

ty vole....

Reagovat
REPLIKATOR

Posunutá brána - neplatí.

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

stále pred sliepkami

Reagovat
jk

kvok

Reagovat
Tolstobik

Naprosto zaslouzeny gol...Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Kane fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to dalsia anglicka nuda ?

Reagovat
Tolstobik

MU Chelsea? Stoprocentne

Reagovat
REPLIKATOR

další mourinhovská nuda

Reagovat
Tolstobik

Velky zapas pod Mourinhem proste zabavny byt nemuze....i kdyz, posledni dobou zadny zapas MU pod Mourinhem neni zabavny...

Reagovat
smazaný uživatel

ak da chelsea rychly gol tak nie.. 5-10 min by som tomu dal potom vypnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Zaslouženě, Palace neměli vůbec nic.

Reagovat
matZz

Moura a Sánchez super výkony

Reagovat
Free_player

Moura snad už příště základ!

Reagovat
Free_player

Tak nakonec dcla v suchým COYS!

Reagovat
smazaný uživatel

mi hned bolo jasne, ze ten gol padne cez Delayneho ... nevadi, aspon vytlacia ManU z top4

Reagovat
Coutinho10

a Chelsea uz je 5., tak to jsem na ne zvedavej

Reagovat
Svatej

Dokud tam neni nejaka 5bodova dira, tak je zatim vcelku fuk kdo je kde..

Reagovat
RonaldinhoCFC

Liverpool už x let bez PL nebo LM, jsem na ně zvědavý

Reagovat
masly008

one man team

Reagovat
jk

and one season star

Reagovat
LAM

¨Pro Arsenal to začíná bejt docela kritický.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraju EL

Reagovat
Bastaron

Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

autobus vs čukotka 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Tottenhamu: Komu dnes prajeme body? Každému po jednom?

Reagovat
smazaný uživatel

radsej si praj nech KFC nestraca

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ale sledovat to nebudu

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Thelvin

yep

Reagovat
smazaný uživatel

kua Morata

Reagovat
off-olda

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Bastaron

Wtf co to je za bránění

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Kante užasně teď.

Reagovat
smazaný uživatel

omg to kdyby vyslo

Reagovat
off-olda

Kantéééééé

Reagovat
smazaný uživatel

ale hrajeme zatím dobře, jsme už konečně ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

to len hrajete proti ManU

Reagovat
Tolstobik

Zoufalstvi jako vzdycky

Reagovat
Busby babes

ok, takze vsechno pri starem. Tony a Smalling zas maj defenzivni koncert.

zajimalo by me, jak probiha ta predzapasova priprava, protoze ty zacatky mame naprosto priserny. Jedinej zapas, kde jsme vstoupili nejak dobre/aktivne byl ten s Arsenalem.

Reagovat
Busby babes

ale apson je Tony vlevo a Alexis vpravo.

Reagovat
Cobra

A hrajete ve tříčlenné záloze, kde by měl Pogba excelovat, tak jsem zvědavý.

Reagovat
Busby babes

rozestaveni je dneska spravny, tak uvidime no.

Reagovat
Hokaido

To je strašná škoda, imo by to byl jasnej gol sezony, kdyby to šlo o 10 centimetrů dolů.

A Kanté prostě WTF, už pro něj ani nemám slov.

Reagovat
Miguel19

Omg Moses...

Reagovat
Whitemedia

Nacentruje ještě někdy Moses na hráče Chelsea?

Reagovat
Tolstobik

Zajimalo by me, jestli Mourinho vubec dava nejaky pokyny do ofenzivy....

Reagovat
Hokaido

Strašně se mi líbí, s jakým hrajeme sebevědomím. Za tohle má Conte obrovskej respekt, málokdo by tenhle tým dokázal pozvednout pod tak obrovským tlakem. Před měsícem se většina našich hráčů bála balonu, natož třeba soubojů jeden na jednoho. Teď není problém hrát na jeden dotek nebo přebírat přihrávky ve vysoký rychlosti ani pro jednoho našeho hráče na hřišti.

Reagovat
Whitemedia

Conte je největší topka v probouzení týmu z krize, nikoho lepšího na to nenajdeme

Reagovat
Grahf

Ako sa dá hrať moderný futbal bez napádania? Zapnite si United

Reagovat
off-olda

Kup si zástěru, Alexis.

Reagovat
wild

toto sa naozaj velmi tazko pozera z pohladu fanusika MU

Reagovat
Tolstobik

Nedustojne vykony....

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater je uplně k hovnu omg

Reagovat
Side

ty vole 21. minuta a já už u toho pospávám

Reagovat
Grahf

priatelský zápas má väčšie tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro Lopata najzbytocnesi hrac CFC

Reagovat
Miguel19

Giroud za chvíli vykopne Moratu na lávku.

Reagovat
Whitemedia

Ne, Mourinho mi prostě ani trochu nechybí, tohle hrát doma je ostuda.. samozřejmě očekávám, že United dají branku dřív, než Chelsea

Reagovat
Tomanatura

Opet se mi chce zvracet

Reagovat
masly008

v čem je morata dobrý kromě padání a rozhazování rukama?oli je o třídu jinde.

Reagovat
off-olda

Je dobrým zahradníkem. Specializuje se na hlínu.

Reagovat
Whitemedia

Když je z formy, tak v ničem.. průser je, že z formy už je hrozně dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

V paleni tutoviek napr.

Reagovat
smazaný uživatel

umi prihrat

Reagovat
Raylan

To je strašný, jak Morata odpadává při každé hře do těla..

Reagovat
Tolstobik

Oni se proste boji jit dopredu

Reagovat
ADM

Wtf alexis

Reagovat
niflheim

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Lingaard > Alexis.

Reagovat
kiwwi

*Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

who cares, beztak je to noname

Reagovat
kiwwi

noname co rozhoduje veľké zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

fuuuck. tohle musi davat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ustojí někdy Morata nějaký souboj?

Reagovat
Whitemedia

Drinkwatera klidně prodat hned o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Free_player

Alexis

Reagovat
Tolstobik

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Moses mě začíná srát.

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaaaaaaan Hazaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

WILIAAAAAAN

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

to bylo zas braneni.

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Kráááál

Reagovat
smazaný uživatel

Willian ve formě je naprosto fantastickej hráč

Reagovat
Miguel19

Pogba v tom souboji před vápnem

Reagovat
TopinB

WILDAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

WILLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

A HAZARD, píče to jsou hráči

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Pas luxus.Esteze neprihraval Lopatovi ten by pozdravil divakov prinajlepsom

Reagovat
blade115

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Fuck off, šulíííííni.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Willian ako sa pozrel na Moratu a radšej dal gól

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

De gea?

Reagovat
Busby babes

tak byla to dost rana. Tohle bych mu uplne nevycital.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Ale je to u něj prostě nezvyk.

Reagovat
mithro

tam bolo asi 5 chyb predtym, plus hrac este napravo, cakal trochu nahravku podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ta střela zaplavala, vypadalo to, že půjde křižně

Reagovat
smazaný uživatel

Eden kraaaasne

Reagovat
smazaný uživatel

braneni na urovni girony

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea tam co vyváděl?

Reagovat
alcantara

Mourinhovi uz ani beton nefunguje

Reagovat
spider_8

Tohle je pro mě chyba brankáře, marná sláva.

Reagovat
Cobra

DDG

Reagovat
kiwwi

bola to fakt rana... bolo vidno ze on tam tie ruky dal ale lopta už bola za...

Reagovat
EXoRcIsT

Smalling Young Valencia katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia xtej zápas pozičně úplně na facku...

Reagovat
Miguel19

Morata 8 soubojů = 8 pádů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konzistentnost

Po polčase samozrejme dole

Reagovat
smazaný uživatel

9

Reagovat
Coutinho10

hezky Willian draft

Reagovat
Kixi Syhimour

Valencia

Reagovat
Whitemedia

dpč tak mně se to musí seknout před golem a probudí se to až po opakovačkách

Reagovat
Whitemedia

dpč tak mně se to musí seknout před golem a probudí se to až po opakovačkách

Reagovat
Miguel19

Proč nevystřelí..

Reagovat
smazaný uživatel

Moses Morata dole.Cim skor

Reagovat
off-olda

Super, vypadl mi internet. Jak ho dal?

Reagovat
smazaný uživatel

krásně

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Viděl volný prostor, tak to tam jebol

Reagovat
RKBoy

Moses pri 16. United zatial všetko posral.

Reagovat
EXoRcIsT

sak chvalabohu

Reagovat
Cobra

Morata vážně při každém kontaktu spadne.

Reagovat
Miguel19

Horší je, že u poloviny pádů není ani kontakt.

Reagovat
Tolstobik

Jsem zvedavej, jaky pozitiva se najdou na dnesnim vykonu....

Reagovat
fajdax

učka hrajou fakt ale poctivou mrdku

Reagovat
Tolstobik

Mourinhovskou mrdku

Reagovat
Busby babes

Young.

Reagovat
mithro

a je po zapase. uplne bez reakcie, este horsie, nez doteraz. ak sa to teda da.

Reagovat
Tolstobik

Tak kdyz se ti taktika na 90 minut zhrouti po triceti.....

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

McTominay se na Williana krásně vysral.

Reagovat
off-olda

Lukaku je vyloženě trapnej.

Reagovat
Whitemedia

Morata snad ještě víc

Reagovat
EXoRcIsT

sa ti podarilo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
niflheim

Reagovat
TopinB

Jak kdybys nevěděl jak EF funguje

Reagovat
celeb

Reagovat
off-olda

Hmmm

Reagovat
Busby babes

do toho golu nehral nijak dobre, ale vylozene trapnej bych nerekl.

Reagovat
mithro

Reagovat
Tuard.MUTD

Ale stále o parník lepší jak Morata.

Reagovat
kvasha16

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
Swarley

Lukakuuuuuuuuu, jen proti bezvýznamným týmům

Reagovat
smazaný uživatel

když jim předtim dá loktem do xichtu, tak to jde (jestli to byl loket, viděl jsem jen jede záběr)

Reagovat
Swarley

bys nám vzali tu jednu z mála nádherných ofenzivních akcí v sezóně...

Reagovat
icemike

Přišlo mi to jako hlava hlava

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Mozno uz aj Pogba zahra aspon priemerne vo velkom zapase

Reagovat
Swarley

Kanté ho dneska marně nahání, určitě dneska něco vymyslí

Reagovat
avicii

To som zvedavý

Reagovat
Svatej

Rikal jsem si,ze tu techniceum uricte bude mit vzdalenyho pribuznyho

Reagovat
Swarley

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matiiiič

Reagovat
niflheim

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
EXoRcIsT

nato aku sracku hrame tak gol pekny

Reagovat
Hokaido

Lukaku skvělá práce už od začátku akce

Reagovat
Busby babes

Romelu!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

konecne se trochu hnuli bez balonu a hned z toho je takova akce. To je to, co nam zatim hrozne chybi. Pohyb bez balonu.

Reagovat
I am Mancunian

Podme U N I T E D

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, a zase musíme lámat beton, to mě poser

Reagovat
mithro

wtf gol proti top6? to nie je mozne

Reagovat
mithro

a martial paradne

Reagovat
smazaný uživatel

A stále hrá United sračku. Kiwwinkove a Busbyho teórie úplne v srackach

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se na to Kante pěkně vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Matič je skvělej <3

Reagovat
smazaný uživatel

...v nahrávání soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
Tolstobik

Tvl, z takove totalni mrdky gol

Reagovat
Busby babes

lol, jako ze si daj tri narazecky na malem prostoru a rozeberou obranu Chelsea? Rekni mi, z ceho bys byl spokojenej? Hrajem zas blbe, ale zrovna ten gol byla hezka akce.

Reagovat
Tolstobik

Vsak ja myslel vykon, ne akci, ta byla pekna

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ADM

Hazard strielaj

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Cesky gol

Reagovat
off-olda

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva bolo za standartku?

Reagovat
smazaný uživatel

edene strilej...

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger kdyby Azpi nesimuloval, tak to ubráněj.. furt padají

Reagovat
masly008

to byl cristensen ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné, ale Rudiger tam byl do počtu

Reagovat
Svatej

Ja uz ani nevim, co je smesnejsi, ale hadam, ze se to bude vic priklanet k nasi strane.

Mourinhova taktika se krom ty bezny ubohy priposranosti uz nejakou dobu z dobrejch 30% sklada z toho,ze prcne nejbehavejsiho chudaka na osobku proti nejlepsimu hraci soupere a Conte na to zas absolutne nezareagoval i navzdory tomu, ze uz tomuhle celi po treti v rade. Misto aby Eddiemu naridil, aby svym pohybem udelal na hristi vic prostoru pro ostatni, jen zas doufa, ze si s tim ten kluk poradi a on na tohle proste neumi reagovat

..

Ja doufam, ze to kazdopadne urvem, je citit, ze si jdem pro ty tri body vic i navzdory tomu, ze nam to jde tezko. Nechci, aby tenhle fotbalovej hnus znovu uspel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater, Moses a Morata. To je trojka dnes.. k zblití.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co je s Luizem?

Reagovat
Whitemedia

"zraněný"

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Willian dnes top

Reagovat
Miguel19

Wtf, Atkinson na to čumí a stejně to nepískne..

Reagovat
Miguel19

Matič bez karty je vtip.

Reagovat
lajka30

tak když se tamm Morata válí každých 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Prvý polčas stál rozhodne za to. Chelsea vyzerá schopnejšie, United keby útočili s 1-2 hráčmi navyše, tak by mohli tiež mnoho vymyslieť.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebojím se, Cesc s Olim to proženou

Reagovat
smazaný uživatel

Musim uznat, ze to nie je az taky nudny zapas, ako som ocakaval.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se aspoň Chelsea snaží hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem čo tam v španielsku vlastne očakávate

Reagovat
Tomanatura

Zatim pekny grc

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
vilp

Hlavně s těmi hráči, co má MU v sestavě.

Reagovat
Whitemedia

Matic Atkinson

Reagovat
m.sali

používá Morata gel na vlasy nebo to má tak slízlý z toho, jak si to 10x za poločas vymáchá v trávě???

Reagovat
Free_player

no v Realu to odkoukal od toho nejlepšího tak co se divíš ?

Reagovat
Svatej

Moratu bych sundal. Giroud toho rozhodne uhraje vic

Reagovat
Busby babes

No neni to takova bida, jak byla v predchozich zapasech ale zadnej slagr. Prvnich 20 minut bylo silencyh, pak jsme se trochu zvedli. Paradoxne akorat prisel gol. Ta golova akce byla super, jeste asi dve tam byly hezky. Ale jak pisu vejs, chybi tomu pohyb bez mice. Nekdo ma balon a ostatni na nej koukaj. Nikdo neudela poradnej nabeh, nebo kdyz uz, tak je zas sam, takze dostane balon a zas nema komu dat... Nezbyva nez doufat, ze se to v druhe puli zlepsi.

Z obrany trnu. Young je zas prisernej, nekolikrat naprosto dementne odevzdal balon v momente kdy byl uplne sam.

Reagovat
Busby babes

Lindelof tam myslim blbe vystoupil u toho golu, ale tam mozna mel Tony taky jit nahoru, takhle tam byl Willian volnej. Jinak hraje dobre, libi se mi. Snad uz bude pristi tyden Eric v poradku. Tony, Bailly, Lindelof, Shaw. to by pro me byla momentalne idealni slozeni obrany.

Reagovat
mithro

prvy krat, ked sa rozbehli do utoku rychlo, naozaj rychlo, hned mal sanchez sancu. ale asi maju dovolene takto len raz za polcas

young maka ale ta kvalita proti top muzstvam chyba. tony tiez dobry ale len do finalnej prihravky.

Reagovat
Busby babes

Bohuzel, to ze maka neberu jako prednost, ale jako samozrejmost. I kdyz neni, ale to uz je jinej pribeh.

Reagovat
mithro

no ved to neberiem prednost ani ja. len mourinho

Reagovat
RonaldinhoCFC

Morata určitě padá 9x za sebou jenom aby plakal.

Výborně rozhodčí jako 12 hráč MU

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
blade115

Klobouk dolů. Na to, že jsme měli být totálně z formy a před nejtěžším obdobím sezóny, tak hrajeme skvěle. Navíc proti týmu s o třídu lepším kádrem a na jeho hřišti. Contemu za tohle velký palec nahoru. Kéž by se nakonec rozhodl zůstat...

Willian, Hazard, Rüdiger, Courtois... Všichni parádní. Ostatní takový normální výkon. Teda kromě Drinkwatera. Jakože on nehraje nijak vyloženě otřesně, to už tu byli v minulosti horší hráči, ale on je suverénně nejzbytečnější ze všech. Ten kdyby tam nebyl, tak to je vlastně úplně jedno. Prvních cca 20 minut vždy jen vracel míč stoperům a schovával se za soupeře. Teda krom chvil, kdy měl míč MU, to od jejich hráčů spíš utíkal... Kéž by ho mělo vedení koule v létě prodat. A Zappacostu s ním.

Do druhé půle Fabregas a časem i Giroud. Morata taky nevypadá úplně v pohodě...

Reagovat
vilp

Morata katastrofa, ten kluk momentálně neudělá nic dobře, ztratí skoro každý míč, neustojí jediný souboj a ještě klasicky zahodí obrovskou tutovku.

Reagovat
slavex

Morata je vážně tragický, už jsem na to jeho padání úplně alergický. On neustojí vůbec nic.

Reagovat
Busby babes

hele nase forma je poslednich par tydnu na bodu mrazu...

Reagovat
blade115

A ještě dvě poznámky - snad se dívají všichni ti rozumbradové, co tvrdí, že taky parkujeme bus. Tady snad ani nemůže být lépe demonstrující zápas na pochopení rozdílu mezi pevnou obranou a rezignací na útočnou hru. Čímž mám teda na mysli první půlku poločasu, pak už se MU celkem zlepšilo...

Reagovat
blade115

A ta druhá - Matič bez karty je výsměch.

Reagovat
Busby babes

ale my taky nebetonujem, my jsme proste spatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

jen škoda, že ta vaše ofenzivní mašina má míň vstřelených gólů v sezóně než ta naše sračka

Reagovat
blade115

Promiň, kde přesně jsem napsal, že jsme ofenzivní mašina?

Jako ty pak někomu něco piš o tom, jak je otravný s doplňováním si faktů podle potřeby.

Reagovat
Swarley

však to ti musí vyhovovat

Reagovat
blade115

Ale právě vůbec ne. Naopak mi šíleně nevyhovuje, na jaké úrovni ses rozhodl tady fungovat.

Reagovat
Swarley

každému, jak si zalouží

Reagovat
blade115

Heh, říkal jsem si, jakou originalitu z klobouku vytáhneš...

Reagovat
smazaný uživatel

"s o tridu lepsim kadrem"

Reagovat
RonaldinhoCFC

Sorry o 2 třídy dražším kádrem

Reagovat
Busby babes

ani to neni pravda...

Reagovat
Maresma

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Dobrej výkon.

Jsou tam však i 2 totální mimo výkony. První Morata. Neskutečný trapas. Hráč za 60-70 mega a neustojí jediný souboj. Však i jemu samotnému musí být trapně. Olíčko okamžitě na plac.

Druhý průser je Drinkwater. Dopředu nic, dozadu nic. Pohybově je na tom stejně jak Cesc. Vyhozený prachy za něj. Cesc okamžitě na plac.

Reagovat
slavex

Morata je vážně na facku. Nejhorší je, že on ve většině těch soubojů padá úmyslně. Pořád se snaží vymodlit faul, ale je to úplně k ničemu. Tohle mu Antonio musí vytřískat z palice.

Reagovat
masly008

tak hrál v itálii a španělsku kde by mu každý ten souboj písli.

Reagovat
off-olda
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pogba to je neco neuveritelnyho. Jak muze bejt sakra zase v zakladu? Dyt nema co delat ani na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neskutečnej

Reagovat
Busby babes

ses nejak z formy, bejval si lepsi...

Reagovat
blade115

No ale já teda dneska jeho přínos taky nějak nevidím, a to mi přijde, že jsem se ho tu dokonce spíš zastával...

Reagovat
Busby babes

zadnej zazrak to neni, ale ze by nemel ani na lavicky? ale no tak...

Reagovat
blade115

Tak to ne že jo, ale nehraje zdaleka tak, jak bych čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard v nebezpečných situáciach čaká, vyčkáva a nakoniec pošle prihrávku na niekoho kto vôbec nie je v šanci.. fakt niekedy by mal strielať, najmä s jeho kopacou technikou.

Reagovat
vilp

Dnes má zase extrém zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľné, že hráči ako Lukaku a Morata sú prvými voľbami anglických veľkoklubov takmer s neobmedzenými rozpočtami. Veľmi priemerní útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

K priemeru majú veľmi ďaleko.

Reagovat
fenixLFC

podpriemer

Reagovat
valek9610

No pokud Chelsea vyhraje tak s United to vypadá špatně i u Chelsea samozřejmě v top4

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Oliho se obzvlášť těším, ten by mohl výrazně pomoct Willimu i Hazardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Hazardové decision making dneska a vlastně už i proti Barceloně hodně slabé. Častokrát je v poměrně slibné situaci a nahraje zcela něpochopitelně nevystřelí, ale místo toho to nahraje kamsi k lajně, okduď už žádné nebezpečí pak nehrozí.

Má s tímhle problém vždycky nebo jsem si prostě vybral špatné 2 zápasy kdy ho vidím?

Reagovat
smazaný uživatel

* Hazardové

Reagovat
vilp

Poslední dva zápasy extrém, naopak několik předtím dal zase gól asi z každé druhé střely.

Reagovat
TheTopFootbaler

De Gea - zatím nepředvedl nic, gól mít mohl, ale jeho není.

Young - děs a bída, stále čekám na povedenou akci, která přes něj půjde.

Smalling - nevýrazný, zatím průměr.

Lindelöf - to samé, zatím bez chyby.

McTominay - mohl za gól Chelsea, nehraje nic kromě posouvání balónů. Na United nemá.

Pogba - není to až taková tragédie, ale od Pogby přece jen chceme něco jiného.

Matić - zatím MOTM za nás, zachytil spoustu nebezpečných akcí soupeře a přihrává smysluplně.

Sánchez - zbytečně hluboko utopený v záloze (dáno tím, že McTominay skoro ani není na hřišti), spálil velkou šanci.

Martial - nebezpečný svým pohybem, vymyslel asistenci, snaží se pronikat do vápna Chelsea, bojuje. Zatím povedený výkon.

Lukaku - až na gól se do hry moc nedostával, ale bojuje a čeká na šance.

Reagovat
čutalista

Nemůžu se koukat, sedím v autě. Je to koukatelny? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

no pro tebe ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

Tak ses pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

lingardo in, sanchet out

Reagovat
TheTopFootbaler

Snad ten druhý poločas nějak dopadne, věřím Mourkovi.

Reagovat
Tolstobik

Willian super.....a kterej lofas tu psal, ze je to hrac na pomezi lavicky a tribuny jeste par tydnu zpatky?

Reagovat
mithro

smalling. nic viac netreba....

Reagovat
Busby babes

Smalling.

Reagovat
mithro

‘Official tractor of Manchester United’

Reagovat
off-olda

Hmmm, Matič.

Reagovat
Busby babes

Matci super, Alexis by obcas mohl nekomu prihrat misto aby sel do 3...

Reagovat
vodka

sanchez zase hloupé ztráty... smalling komik, ale v prvním poločase měl lindelof dost podobnou situaci..

Reagovat
mithro

dnes elaxis slaby zatial/

Reagovat
Busby babes

Martial na tom bohuzel neni o moc lepe...

Reagovat
mithro

pritom zaciatok polcasu to vyzeralo lepsie. ale zase sa vracaju k tomu svojmu vykonu z posledneho mesiacu

Reagovat
RKBoy

začínam pochybovat ,že Morata má na to presadit sa v top klube ako útočník č.1..a nie kvoli tomu ,že na to nemá futbalovo,on talent má čo ukazoval v Reale ,Juventuse a aj tie prvé mesiace u nás..on je totálne marný po mentálnej stránke, slečinka ktorá sa pri troške tlaku z tlačí do kocky a lutuje sa, typický obraz dnešnej doby ,kde "chlapov" viac zaujíma čo majú na sebe a svojej hlave ako sa naozaj ako nejaký chlap správat...nie je možné ,aby sa pri každom kontakte skotúlal do klbka , on si proste neverí a do toho tá južanská nátura, to je zabijácka kombinácia.

Reagovat
Kovi81

Je to sila dneska frajerka ma v robote kolegov nejakych francuzov a talianov a ze ked ich manazerka za nieco jebe, tak sa rozplacu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Kantík

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hoši ten Drinkwater se nehodí k ničemu

Reagovat
mithro

dajte mu niekdo capicu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nás Chelsea tlačí doma? S Drinkwaterem?

Reagovat
dextroza_m

Jose opět praktikuje beton? Kolik by potřeboval na kádr, aby hrál útočně?

Reagovat
masly008

nejhorší pro účka je že on má do ofenzívy super hráče a právě slabé defenzívní hráče.takže by měl praktikovat spíš přestřílení soupeře.

Reagovat
wild

daj toho Alexisa dole..hra otrasne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vodka

omg, sanchez musi jit doel, to je strane

Reagovat
vodka

klasika, martial dole

Reagovat
mithro

horsi nez martial dnes. uvidime, za koho tam pojde rash.

Reagovat
EXoRcIsT

kriste boha ta martiala ked sanchez je katastrofalny

Reagovat
Tolstobik

To by Mourinho nikdy neudelal

Reagovat
lajka30

protože Sanchez bere víc

Reagovat
Busby babes

oba jsou spatni.

Reagovat
blade115

Už by byl čas na Ollieho, chceme vyhrát.

Reagovat
off-olda

Atkinson Tohle byl na Williana trochu faul ne?

Reagovat
Busby babes

Nase rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis úplně ztracený.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už je u něj docela tradice.

Reagovat
wild

Zacal by som davat pokuty vo vyske tyzdenneho platu kazdemu, kto ten roh kopne ako uplny kokot na prveho hraca supera

Reagovat
Whitemedia

Zavést tohle u Mosese a jeho centrů.. výplata v pejči

Reagovat
Whitemedia

Střídej Conte, ať už se může Drinkwater prodat

Reagovat
mithro

hej tie rohy....to je dielo

Reagovat
Tolstobik

A co ten Rashford....jeho zabiti se teda nakonec jen posunulo o sezonu...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tolstobik

Kolik toho odehral od prichodu Alexise?

Reagovat
EXoRcIsT

sak sa zranil

Reagovat
Tolstobik

?

Reagovat
Busby babes

no byl zranenej, stehenni sval. ted se zas vraci.

Reagovat
mithro

bol zraneny.

Reagovat
Busby babes

To by byl gol... Courtois.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol

Reagovat
off-olda

Ty vole

Reagovat
vodka

první dobrá věc alexise lukaku super zakončení

Reagovat
Teoretik

Chelsea je teď hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku ti stopeři Chelsea jsou slaboučcí, tohle musíme dát tvl

Reagovat
mithro

ja to nechapem, akonahle trosku ide tempo hore tak to zacina pripominat futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy bude striedat .nechce vyhrat ? Aspon Lopatu pls

Reagovat
Busby babes

hlavne ze mame obriho sponzora na ksiltovky, ale nikdo ji DeGeovi neda...

Reagovat
Miguel19

Už hrajeme piču, střídej omg..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Tondo, nestřídej

Reagovat
TopinB

Pedro neeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
off-olda

Chtělo by využít toho, že mu to svítí do ksichtu.

Reagovat
Miguel19

Conte

Reagovat
mithro

hazard dole?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti jebe to co je za striedanie jemu jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má do píče být za výměnu??

Reagovat
masly008

conte je komik

Reagovat
off-olda

Pedro in, Hazard out. Conte je snad nesvéprávný ty vole...

Reagovat
mithro

kde su experti na podanie ruk?

Reagovat
vilp

Conte génius.

Reagovat
vilp

Tohle ti patří, Tondo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chelsea teda moc nesleduju, ale tohle už jsem od Conteho viděl několikrát

Reagovat
vilp

Jemu občas úplně jebe. Ještě když se člověk podívá na tragické výkony Moraty a Drinwatera, hlavně záloha Chelsea je ve druhém poločase úplně mrtvá a Cesc se na to vesele kouká z lavičky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem Conteho nikdy nemusel, nejsem fanouškem jeho vnímání fotbalu. Po tom titulu mu ale začalo strašně jebat, hádá se se všema okolo a přitom je sám zralý na vyhazov.

Reagovat
vilp

Mám to stejně. Celkově se mi ani na Chelsea nelíbí skoro nic.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lituju Hazarda, že svoje nejlepší roky musí trávit s takovými spoluhráči a Conte tomu taky moc nepřidá. A Morata hraje přesně tak, jak ho mám zafixovanýho a proč jsem v létě tvrdil, že to není a nikdy nebude špičkový světový útočník. Pod tlakem se pravidelně sype jak domeček z karet.

Reagovat
vilp

Hazard snad v létě půjde, teď bude mít ideální příležitost a věřím tomu, že by ve Španělsku dohnal, co v Chelsea ztratil. Hrozně bych mu to přál. Jinak Morata teď ukazuje přesně to, proč je občas být lepší mimo hru, tzn. zlatý Icardi, tohle byla prostě katastrofa po všech stránkách. Pro mě taky není špička a ani jsem to (snad) nikdy nepsal, ale pořád bych ho měl v týmu raději než Benzemu.

Reagovat
pingla

lingardo

Reagovat
Swarley

Jesiiiie Jameeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro asistencia

Reagovat
off-olda

Reagovat
Busby babes

Jesseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! skvelej centr Romela.

Reagovat
Busby babes

Christensen to pekne odkoukal no.

Reagovat
Swarley

jako seriózně, Lukaku má v zápasech nejlepší centry

Reagovat
Busby babes

skoda, ze je nemuze zaroven dobehnout a hlavickovat.

Reagovat
Swarley

jo jo, jako to je fakt zoufalé...a mám takove pocit, že tohle se táhne už někdy od Robina...ten to taky kopal nejlépe ze všech a přitom měl být radši ve vápně...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Tolstobik

Jesse <3 ....ale teda Chelsea, to je ostuda jakoze....

Reagovat
Miguel19

Christensen další chyba. To už neustojí.

Reagovat
masly008

bránění rudigera bylo jak v okrese tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, žes sundal Hazarda bravo

Reagovat
Ligter

LINGAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
mithro

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO romelu

Reagovat
mithro

taky bicykel spravil, nadhera

Reagovat
blade115

Neeeee, zrovna tohle nesympatický poleno...

Reagovat
smazaný uživatel

LIngaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAM

Reagovat
EXoRcIsT

LUkaku

Reagovat
Svatej

Bezte se vysrat s timhle, uz dvacet minut se tam plouzi krokem a prizpusobili se ty sracce, co hraje souper. Cesc a oli na plac, HNED.

Reagovat
Snatus

2. zlomová sezona v Chelsea, čas se rozloučit s Contem.

Reagovat
Svatej

Nechces uz zacit fandim nekomu jinymu? To se fakt neda cist..

Reagovat
TopinB

Old Trafford No. 7 chelsea edice

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Snatus

Ty se taky nedáš číst. Nechceš přestat psát na EF?

Reagovat
Svatej

Ani jsem necekal, ze odpovis na snesitelny urovni. Ja s tema tvyma a Liquidovyma srancema mel tady ze vsech nejvic trpelivosti i navzdory tomu, ze vas i nasi kluci maj za pitomce, ale uz je toho prilis...

Reagovat
Snatus

A co jiného mám na tvoji reakci napsat? Mám diametrálně jiný pohled na vedení a Conteho než zdejší fanoušci, to z mých názorů nedělá názory špatné. Myslím, že je víc otravné číst Garwela a jeho komentář o každém hovnu, co se děje v zápase, než to, že napíšu můj názor na věc.

Reagovat
mithro

a teraz uvidime taky autobus, az z toho bude remiza

Reagovat
Busby babes

z toho mam strach.

Reagovat
Busby babes

a je jasny, ze ho da Giroud. Ten proti nam da snad pokazdy.

Reagovat
TheTopFootbaler

Naštěstí jsme mu nedali snad ani čuchnout.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku dnes vynikajúco.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, tak tam ještě dej Zappacostu prosím

Reagovat
Whitemedia

Jak jsem ho chválil, tak teda musím říct, že umí Conte utkání dojebat neskutečným způsobem..

Reagovat
smazaný uživatel

A rusáci se s arsenálem poperou o pátý flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen, to je ten zázrak nejhorší stopeři, co pamatuji v Chelsea, tohle by Terry s Carvalhem zblokovali na čáře

Reagovat
Whitemedia

Jojo, Terry s Carvalhem totiž nikdy neměli slabší formu..

Reagovat
blade115

Tak ono to je těžký, Luiz by běhal někde na hrotu a Cahill by zacouval až na tribunu. A Christensen hraje celou sezónu skvěle, že teď udělal dvě chyby je sice škoda, ale určitě ne známka toho, že by to byl špatný hráč.

Reagovat
Whitemedia

Jo, jemu to vysvětluj

Reagovat
blade115

Když mám trpělivost se Swarleym, tak to zkusím i tady...

Reagovat
Swarley

náhodou, mu ty tvoje pohádky budou i vyhovovat bych řekl...

Reagovat
blade115

Je fakt, že on by mohl být chápavější no.

Reagovat
Swarley

jen aby to nebyl tvůj fake účet

Reagovat
blade115

To by bylo ovšem geniální, kdyby váš nejsympatičtější fanoušek byl fejk účet nějakého modráka...

Reagovat
Svatej

Nadvakrat zadupan, pekne

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nehraje skvěle celou sezónu, jen ho moc hypujete. Na Luiza stále nemá.

Reagovat
Whitemedia

na loňského Luize ne, na letošního má v suchém triku i ten Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo neví, když Luiz ani nehraje tohle je fakt slabá stoperská dvojka na standardy Chelsea

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto jasnej ofsajd teď..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lindelof je další marnák, ten by si už neměl kopnout v základu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

co zápas to hrubka, ve vzduchu slabý

Reagovat
off-olda

Morata je vyloženě trapnej.

Reagovat
Svatej

Stridani Hazarda chapu, posledni 15 minut uz se ani nerozbehnul a Pedro to mel sanci rozbehat. Co nechapu je, jak muzou ti profici vydrzet tempo jen 50 minut zapasu,kde se furt jen chodi..

Reagovat
vilp

Ale rozběhl, akorát nedostal moc balónů. I Willian díky vaší nulové hře posledních 20 minut odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

To on pravidelně odchází, přijít, projít, odejít

Reagovat
Busby babes

Bailly, park the bus.

Reagovat
mithro

eric si pocas zranenia spravil Dcko vodicak

Reagovat
Swarley

no hlavní je, že už může zase začít hrát...ta obrana t potřebuje jako sůl...

Reagovat
kvasha16

ved reakcia na Girouda = 2 hroty

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez trencle tak o 2 cisla vacsie

Reagovat
Jackmaker1989

Conte, táto prehra ide na teba. Hazard dole keď je tam tragicky Morata, geniálny ťah. Christensen posledné tri góly idú na neho (vrátane barcelony)

Reagovat
Whitemedia

dva goly z posledních tří

Reagovat
Jackmaker1989

Prvý gól dnes tiež tam stal a plakal že nemôže hrať. Ako stopér si to nemôže dovoliť

Reagovat
Whitemedia

Dostal do palice a neustál to, škoda akorát, že nezůstal ležet

Reagovat
Jackmaker1989

Jozkove fair play sme si zvykli

Reagovat
icemike

Ale hovno, není s kým hrát. Tocime pořád stejné hráče, zbytek jsou nanic

Reagovat
I am Mancunian

2-2 jak vyšité, teraz tam Jožko hodí obrancu a ideme betonovat a trast sa

Reagovat
Gunner14

Willian jak šel potom lístku

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom papírku asi mohlo být ty vole

Reagovat
mithro

Rudiger

Reagovat
off-olda

Willian jak naháněl Matiče, aby si to přečetl.

Reagovat
Whitemedia

To fakt řekli, že odehrál Drinkwater dobrý zápas?

Reagovat
icemike

Protože vpodstate ano

Reagovat
Free_player

fešáček Olie by se do rvaček moc pouštět neměl, aby mu někdo nepocuchal vlásky

Reagovat
smazaný uživatel

Morata to normalne dohra dokonca ,to neni mozne.On ma nieco v zmluve ze by platili ked nehra inac to je nemozne

Reagovat
pingla

McTominay hraje výborně

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

No tak offside ani hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
samson192

Reagovat
Liquid

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jackmaker1989

Matic dostane v 85. Min kartu keď okopava celý zapas. Jeho 6ty faul. Inak hrá fantasticky a ten kto ho predal z vedenia je idiot

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
blade115

Wtf, takhle milimetrovej ofsajd se rozhodne mávat, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, mělo to být 2:2

Reagovat
Busby babes

to asi nebyl offside, co?

Reagovat
mithro

nakresli ciary

Reagovat
Busby babes

dneska na to seru.

Reagovat
bbbauch

zejtra je taky den

Reagovat
vilp

Pedro opět neskutečný přínos.

Reagovat
TheTopFootbaler

Vždyť nám vyhrál zápas.

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Měl mu dát rudou.

Reagovat
JessePinkman

Chelsea docela marnotrapná. Nějakyho ubožáčka by ale dát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ikdyž je průměrák, tak před rokem se na hřišti pral, ted se tam jen plouží a má v píči a to hraje v 4-3-3 a McTominay s Maticem mu to tam slušně čistí.....

Reagovat
smazaný uživatel

Video

Reagovat
smazaný uživatel

Aké úlohy má na ihrisku Pogba ? Vôbec mi nepríde pre hru United prínosný

Reagovat
Kovi81

O tyzden uz 5 bodov strata na zidov, to uz je v prdeli

Reagovat
blade115

Tak hovno milimetrovej, tohle prostě nebyl ofsajd ani náhodou. Ale samozřejmě to chce dát odolávat tomu zlému videu, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

jak to ale vyřešit? nejlepší by bylo nějaký jestřábí oko a tři pokusy pro tým za zápas nebo něco na ten způsob.. nemůžou pořád koukat na video

Reagovat
smazaný uživatel

coach challenge a ztráta střídání

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
blade115

No vždyť jo. Rozhodčí ať má možnost se podívat kdykoliv, kdy si není jistý, a trenérům dát každému 3 možnosti za zápas.

Reagovat
vodka

v případě toho, že by měl trenér pravdu, tak by se mu to ani nemuselo odečíst. Ale musí to dělat trošku líp než v FA Cupu

Reagovat
teenz

Reagovat
Liquid

Reagovat
kvasha16

Reagovat
valek9610

Rozhodčí nás okradl o bod

Reagovat
smazaný uživatel

Consideration should be given to any part of the head,

body or feet of the attacker in relation to the second

last defender, the ball or the halfway line .

klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Conte out

Reagovat
smazaný uživatel

FCK out

Reagovat
smazaný uživatel

Příště at hraje Lingard nebo Mata místo Pogby, ten by si měl sednout než se probere. Lukaku to pravidelně odře. Pogba se ani nezpotil.

Reagovat
EXoRcIsT

skor miesto sancheza

Reagovat
smazaný uživatel

tam je Martial, Sanchez napravo nebo doprdele v létě)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Matič MOTM.

Reagovat
pingla

tu máte šmejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen snový týden zadrbal Barcu a dnes u obou gólu a přehlavičkuje ho o hlavu menší Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

přehlavičkuje, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední roh zápasu, brankář ve vápně, a on trefí prvního hráče

Reagovat
teenz

Reagovat
vodka

já má pocit, že od té doby, co za nás kopal rohy Jones, tak na to všichni serou a je to nějaký inside joke všech PL týmů... jako na první tyč je to vždycky na hovno, ale je neuvěřitelné, kolikrát to kopnou ve výšce metr a půl a ani ne na první tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už je začínám podezřívat z toho, že na penaltu prostě ani nedokopnou.

Reagovat
Pigeon

Pohoda. Zaslouženě

Reagovat
mithro

hrozne dolezite. ten druhyy polcas uz vyzeral. parada

Reagovat
supporter

On jim snad prisel o prestavce vyfenovat ucesy SAF Druhy polocas o mnoho lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som bol konšpiračný teoretik, tak verím že Chelsea to predala... TAKTO sa vysrať na to v druhom polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson,Mctominay,Lukaku,Matic

Reagovat
smazaný uživatel

veru, atkinson váš najlepší hráč

Reagovat
TheTopFootbaler

De Gea - gól nebyl jeho a připsal si minimálně jeden nesmírně důležitý zákrok ve druhé půli, odvedl dobrou práci

Young - podprůměr, on prostě na leftbacku hrát nemá, nechápu dnešní Shawovu absenci. Nedal ani centr, ani střelu

Smalling - ve druhé půli měl několik zásadních obranných zákroků, na svoje poměry předvedl vskutku nadstandardní výkon

Lindelöf - pokračuje v sérii matných výkonů, jestli byl dnes něčím vidět, bylo to jeho zaváhání při rozehrávce, když málem daroval Pedrovi gól

Valencia - průměrný, možná lehce podprůměrný. Měl za nás horší i lepší zápasy.

McTominay - nepříliš výrazný, gól Chelsea jde dle mého názoru na jeho vrub, ale nebyla to žádná katastrofa a ostudu si neuřízl

Pogba - druhé půle přinesla zlepšení i z jeho strany, umí podržet míč a předat pěknou přihrávku a dneska to dokázal, ale stále by to chtělo větší příspěvek do hry.

Matić - MOTM, tolik důležitých zákroků a rozjetých akcí nenasbíral ani Kanté, který dnes i díky Nemanjovi nebyl moc vidět

Martial - v druhé půli uvadl a jeho vystřídání bylo logickým krokem, kazil a nenabíhal včas do správných míst, což byla jeho devíza v prvním poločase

Sánchez - dnes si připsal nemnoho povedených akcí a předvedl podprůměrný výkon

Lukaku - dal ušmudlaný gól, krásný gól vymyslel. Jeden z mála bijců v našem dresu, snaha mu upřít nelze a ta byla dnes navíc podepřena kvalitním zápisem do statistik.

Bailly - prakticky neviditelný

Lingard - hrdina nás všech, předvedl skvělý týmový výkon korunovaný vítězným gólem

Moc to ke koukání nebylo, ale aspoň jsme to zvládli za 3 body, to je teď asi nejdůležitější. Ke konci teda bylo hnus koukat se na hru s 5,5 (Matič byl halvbek se vším všudy) obránci, ale vyšlo to. Vzhůru k lepším výsledkům.

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim s Lindelofem, odehral slusnej zapas.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nebyl vůbec vidět, až na tu botu. Smalling imho lepší.

Reagovat
Busby babes

tak treba rozehravku ma o level jinde nez Smalling. a i smerem dozadu mi prisel ok

Reagovat
vodka

dozadu tam minimálně 2x zůstal strašně vysoko a vytvořil obrovskou díru mezi ním a Smallingem, který tam lajnu držel s ostatníma správně.

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale k čemu ta rozehrávka, na tu je tam Matić nebo McTominay + měli by tam být krajní beci. Já mám Victora rád, je to celkem sympaťák a přeji mu, aby u nás uspěl, ale tenhle zápas byl z jeho strany nanejvýš průměrný. Potřeboval by nějakej gól nebo asistenci nebo i jinak povedený zápas, aby ho to nakoplo k lepším výkonům.

Reagovat
Busby babes

k cemu? no k tomu, ze pak tak casto nekonci vracenej mic na stopery nakopem dopredu, kde se o nej musi znova bojovat.

No nevim, jestli stoper potrebuje gol nebo acko. Kazdopadne zajimavy, anglicti fans ho docela chvali.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já ho rozhodně neodepisuju, je mladej a rozhodně zajímavej, když na sobě bude tvrdě pracovat tak jako to nepochybně dělá teď, bude z něj kvalitní stoper. Určitě se ale ještě má kam zlepšovat.

Reagovat
Free_player

CFC slaboučká jak čajíček, nemít Hazarda tak se potácí ve středu tabulky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele