Premier League - preview 28. kola

11.03.2017, 08:42, aktualizováno 26.04.2017, 11:13
Previews
V Anglii bude dnes třemi zápasy pokračovat 28. kolo Premier League, které bylo zahájeno ještě v první polovině března. Chelsea v úterý získala tři body a na to potřebuje zareagovat Tottenham, který hraje s Crystal Palace. Arsenal hostí Leicester, Middlesbrough může proti Sunderlandu oživit naděje na záchranu...
Arsenal FC - Leicester City  (středa 20:45)
Po vítězství na půdě Middlesbrough a postupu do finále FA Cupu přes Manchester City se zdá, že se Arsenalu podařilo zažehnat krizi, kterou si svěřenci Arséna Wengera od února procházeli. Na každý pád to ale mají se čtvrtým místem značně nahnuté a do konce tohoto ročníku si již nemohou dovolit mnoho ztrát - ve středu se jim postaví Leicester City, který pod koučem Shakespearem opět našel svoji herní tvář.

Gunners počátkem února zabředli do pořádné herní a výsledkové krize - vše odstartovala domácí prohra s Watfordem, od které v lize prohráli 5 ze svých 9 ligových zápasů a tři body na své konto zapisovali jen ve třech případech. Do toho můžeme připočíst ostudné vyřazení z Champions League od Bayernu Mnichov a je jasné, že na severu Londýna neprožívali zrovna ty nejlepší časy.

To Leicester jakoby někdo polil živou vodou. Od odvolání Claudia Ranieriho si Foxes na své konto připsali 5 ligových výher, jednu remízu a jen jednu jedinou porážku na půdě Evertonu. Do toho se jim navíc v Champions League podařilo postoupit přes favorizovanou Sevillu a ve čtvrtfinále dokázali zle potrápit i Atlétiko Madrid, které ale nakonec i přes značné problémy v odvetě svůj postup ustrážilo. Jistotu záchrany však loňský mistr stále nemá, na tu bude s největší pravděpodobností potřebovat ještě jednu výhru.

Na hřišti Arsenalu se však loňskému šampionovi vůbec nedaří, prohrál tam totiž posledních 9 ligových utkání. Gunners navíc s Leicesterem neprohráli již dlouhých 20 zápasů (14 výher, 6 remíz) a z posledních 4 duelů se radovali hned třikrát, jedinou výjimku tvoří remíza ze druhého kola letošní sezóny. Favorit středečního duelu je tedy jasný.

Otazník visí nad startem Oxlade-Chamberlaina, který si z nedělního semifinále FA Cupu odnesl nějaký ten šrám. Hostům bude chybět Wes Morgan, kterého trápí natažený stehenní sval, a Nampalys Mendy, který v týdnu podstoupil operaci kotníku a letošní ročník pro něj tak skončil. Do hry pak nezasáhne ani Islam Slimani.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Gabriel, Koscielny, Holding - Oxlade-Chamberlain, Xhaka, Ramsey, Monreal - Özil, Sanchez - Giroud
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Ndidi, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.45 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Sunderland AFC  (středa 20:45)
Dost možná poslední šanci na zvrácení vlastního osudu budou mít fotbalisté Middlesbrough. Pět kol před koncem ztrácí na první nesestupovou pozici 9 bodů - pokud tedy ve středeční dohrávce neporazí poslední Sunderland, s největší pravděpodobností si podepíší sestupový ortel.

Forma domácích je přitom absolutně prachbídná - v roce 2017 ještě nezaznamenali žádné ligové vítězství a vstřelili pouhých 6 branek, naopak jich 21 inkasovali a získali jen 6 ligových bodů za stejný počet nerozhodných výsledků. Poslední výhra je již pěkně vousatá, hráči ze severu Anglie totiž své fanoušky naposledy potěšili 17. prosince, kdy na vlastním stánku přehráli Swansea City.

Sunderland je na tom však ještě o něco hůře. 6 zápasů před koncem ročníků ztrácí na první nesestupové místo bodů hned 12, jejich poslední výhra se datuje na začátek února a z posledních 10 utkání vyhráli právě jen jedno jediné, krom toho si připsali ještě tři remízy a 6 porážek. Vypadá to, že tentokrát Black Cats svou účast mezi anglickou smetánkou nikterak nezachrání.

Sunderlandu se však na půdě Middlesbrough relativně daří, neprohráli tam totiž při svých posledních 3 návštěvách, kdy si připsali jednu výhru a dvě remízy. Na druhou stranu je potřeba říct, že poslední vzájemné měření sil proběhlo už nějaký ten pátek zpátky - a to konkrétně v roce 2009.

Domácím bude chybět Gaston Ramirez, který si odpykává disciplinární trest za vyloučení v zápase s Bournemouthem. Do kádru se však vrací Martin de Roon a Grant Leadbitter - oba jmenovaní již přemohli své zdravotní patálie. David Moyes nemůže počítat s útočníkem Duncanem Watmorem, pro něhož sezóna kvůli zraněnému kolenu předčasně skončila. Mimo je také Sebastian Larsson, ovšem vrátit by se po menší pauze mohl Billy Jones.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Guzan - Fabio, Chambers, Gibson, Friend - Traoré, Clayton, De Roon, Downing - Negredo, Gestede
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Denayer, O’Shea, Manquillo - Gibson, Cattermole, Ndong - Khazri, Defoe, Anichebe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.34 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Tottenham Hotspur  (středa 21:00)
Hozenou rukavici od Chelsea se ve středu večer pokusí zvednout Tottenham, který cestuje k nepříjemnému zápasu na půdu Crystal Palace. Družina Sama Allardyce se v dubnu dostala do skvělé formy, přehrála postupně Chelsea, Arsenal a i Liverpool a svou kůži lacino rozhodně neprodá.

Eagles pod vedením zkušeného Sama Allardyce dlouho ne a ne najít vítězný recept, vše se však změnilo koncem února. Vítězství nad Middlesbrough nastartovalo fantastickou sérii, ve které Crystal Palace získalo z možných 24 bodů hned 19 za 6 výher, 1 remízu a jen jednu jedinou prohru na půdě Southamptonu.

Spurs se však formou domácího celku rozhodně nenechají zahanbit, ba naopak. Od prohry na hřišti Liverpoolu se totiž pyšní sérií 7 výher v řadě, díky které jsou stále ve hře o ligový primát. Do konce sezóny je však čeká hned několik těžkých zápasů, přičemž jakákoliv ztráta bude znamenat výrazné snížení šancí na zisk ligového titulu - pro svěřence Mauricia Pochettina tak nic jiného než výhra nemůže připadat v úvahu.

Domácím se však v zápasech s tímto rivalem z Londýna příliš nedaří, z posledních 15 zápasů v rámci Premier League totiž zvítězili jen třikrát, naproti tomu hned sedmkrát odešli poraženi a pětkrát si na své konto připsali alespoň bod. Pokud by Tottenham ve středu opět zvítězil, zaznamenal by nad Eagles čtvrtou výhru v řadě, což se mu nepovedlo od roku 1971.

Co se marodky týče, Eagles rozhodně nepotěší, že se jim rozpadá obrana. Po duelu s Liverpolem se totiž na marodku dostal i James Tomkins, který si přivodil nepříjemné zranění kotníku. Mimo hru je i nadále Scott Dann, kterého do hry nepustí poraněné kolenní vazy. Pozitivní zprávou je, že se do sestavy vrátí Sakho, který kvůli regulím soutěže nemohl proti Liverpoolu nastoupit. Tottenham by již možná mohl využít služeb Dannyho Rose, který se po tříměsíční pauze vrátil do tréninku, i když s největší pravděpodobností do hry tentokrát ještě nezasáhne.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Kelly, Sakho, Van Aanholt - Cabaye, Milivojevic, Puncheon - Zaha, Benteke, Townsend
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Dembélé - Eriksen, Alli, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.10 - 4.25 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Burnley FC  (neděle 17:00)
Pokud chce Liverpool zabojovat alespoň o třetí příčku, a tedy o přímou účast v Lize mistrů pro příští sezónu, musí bezpodmínečně zápasy jako jsou ty proti průměrně hrajícímu Burnley jednoduše zvládat. Už několikrát přitom Reds letos zaváhali s papírově slabšími. Třeba na podzim právě na půdě svého aktuálního soupeře nečekaně padli o dvě branky.

Mužstvo manažera Jürgena Kloppa je každopádně notně povzbuzeno o poslední skalp trápícího se Arsenalu. Právě díky těmto třem bodům dostalo situaci v tabulce do vlastních rukou a londýnskému celku může v případě další výhry odskočit už na rozdíl pěti bodů. To je rozhodně pořádné lákadlo pro klub z Merseyside.

I bilance na Anfield Road hovoří jasně v liverpoolský prospěch. Domácí ze třinácti utkání devětkrát zvítězili, prohráli pouze před několika týdny se Swansea. Dalších podobných výpadků se prostě musejí do konce sezóny vyvarovat. "Nejsem si jistý, jestli Burnley porazíme. Ale jsem optimista, protože jsme připraveni," odmítal roli favorita Klopp.

Zase do hry nezasáhne kapitán Jordan Henderson, už potřetí v řadě, neboť ho i nadále trápí poraněná noha. K dispozici asi nebude ani Daniel Sturridge, start Roberta Firminha a Dejana Lovrena je údajně v ohrožení. "Lidé říkají, že nemám plán B. Ale my víme, jak hrát. Jenom musíme pokrýt určité prostory a udělat správná rozhodnutí," dodával liverpoolský stratég.

Burnley nebude mít v severozápadní Anglii co ztratit. V tuhle chvíli body s vehementní nutností nepotřebuje, drží se v klidném středu tabulky, jestli však brzy nezastaví výsledkový propad, mohly by se ho záchranářské boje týkat velmi brzy. Od února totiž z možných dvanácti bodů získal jen dva za remízy s Chelsea a v Hullu.

Naposledy The Clarets padli těsně na půdě Swansea, o remízu přišli až v nastavení. Na marodce jim stále zůstávají Steven Defour i Jóhann Gudmundsson, nemoc pak postihla brankářskou jedničku Toma Heatona, ale jeho start není vyloučený. Úplně se neví, jak je to s Joeym Bartonem, jehož trápily svalové problémy.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip, Klavan, Milner - Wijnaldum, Can, Lallana - Mané, Roberto Firmino, Philippe Coutinho
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Hendrick, Westwood, Brady - Barnes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.95 - 11.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - West Ham United  (sobota 16:00)
Značně okleštěný sobotní program anglické Premier League fanouškům nabídne souboj mezi Bournemouthem a West Hamem, přičemž zejména pro domácí půjde o zápas s přívlastkem veledůležitý. Po sérii nezdarů se svěřenci Eddieho Howea nutně potřebují chytit a tři body by jim notně pomohly v odpoutání se od posledních tří celků tabulky.

Forma domácího celku vskutku není dobrá - minulý týden si sice Bournemouth po houževnatém výkonu odvezl bod z Old Trafford, což naznačuje, že by se snad mohlo blýskat na lepší časy, jenže je taky potřeba dodat, že tím konečně zastavil sérii čtyř proher v řadě. A jestliže bychom hledali poslední výhru, musíme zabrouzdat o dost dál do minulosti - konkrétně je potřeba jít o 9 utkání zpět, kdy Bournemouth porazil Swansea 3:0.

Kladiváři se naproti tomu momentálně nacházejí na 11. příčce a užívají si klidného středu tabulky, což sice neodpovídá jejich předsezónním ambicím, nicméně po otřesném startu do sezóny musel celek z východu Londýna trochu přehodnotit plány. V minulém kole sice svěřenci Slavena Biliče podlehli vedoucí Chelsea, před tímto duelem však tři zápasy v řadě neprohráli, když uhráli remízu s West Bromem a Watfordem a všechny tři body si na konto připsali za výhru se Southamptonem.

V rámci Premier League půjde v sobotu o teprve čtvrté vzájemné měření sil obou týmů. To první dopadlo lépe pro Bournemouth, který v srpnu 2015 vyloupil Upton Park, nicméně v posledních dvou zápasech zase dominovali Kladiváři. Zajímavostí pak je, že hráči obou týmů letos vyfasovali již čtyři červené karty.

Co se absencí týče, domácí se budou muset obejít bez Surmana, který si odpykává karetní trest za vyloučení v minulém utkání, stejně tak i bez Tyrona Mingse, který za šlápnutí na Zlatana Ibrahimoviče obdržel pětizápasový distanc. Otazník se pak ještě vznáší nad startem Simona Francise. West Ham již může počítat se službami Michaila Antonia, který se vrací po karetním trestu. Uzdravit by se měl stihnout i Winston Reid, který kvůli zdravotním potížím nedohrál duel s Chelsea.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Cargill, Cook, Daniels - Fraser, Arter, Wilshere, Pugh - King, Afobe
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Kouyaté, Reid, Fonte, Cresswell - Snodgrass, Obiang, Noble, Lanzini - Antonio, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.40 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Z FA Cupu už se poroučely i týmy Evertonu a West Browiche, kteří tak v sobotu změří síly ve vzájemném souboji v rámci ligové soutěže. Karamelky si zkusí zlepšit náladu po nepovedeném výkonu na půdě Spurs, zatímco hosté budou chtít napravit domácí prohru s Crystal Palace.

Forma Evertonu rozhodně není špatná, však se do minulého týdne mohli svěřenci Ronalda Koemana pochlubit sérií devíti zápasů bez jakékoliv ligové porážky. K šestému Manchesteru United se však Toffees příliš nepřiblížili, ten má stále náskok pěti bodů a zápas k dobru navrch.

To hostující celek prožívá mimořádně dobrou sezónu - před jejím startem by jen málokdo tipoval, že se v polovině března budou nacházet na osmé příčce ligové tabulky. Pokud půjde vše podle plánu, měl by West Brom překonat své dosavadní ligové maximum, které čítá 49 bodů ze sezóny 2012/13.

Hostům se však v Goodison Parku vůbec nedaří, však od roku 1965 zde vyhráli jen tři zápasy. Devětkrát se jim podařilo alespoň remizovat, ale hned patnáctkrát se domů vraceli s prázdnou. Sluší se ovšem zmínit, že poslední tři návštěvy dopadly daleko lépe - West Brom v nich neprohrál a v loňském roce dokonce zvítězil 1:0.

Evertonu se po zranění vrací Dominic Calvert-Lewin, který dosud laboroval se zraněním kotníku. Po porážce s Tottenhamem se dají čekat změny v základní sestavě, do které se může vrátit Ademola Lookman či Enner Valencia. West Brom má k dispozici takřka kompletní kádr, výjimku pak představuje Matt Phillips, který do utkání nezasáhne kvůli zraněnému stehnu.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - Davies, Gueye, Schneiderlin - Barkley, Lookman - Lukaku
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Livermore - Brunt, Fletcher, Morrison, Chadli - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.80 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Swansea City  (sobota 16:00)
Tohle bude bezpochyby jeden z klíčových soubojů o záchranu. Rozdíl mezi oběma týmy je pětibodový a je to Hull City, kdo si opravdu nemůže dovolit prohrát. Pokud se naopak Swansea podaří uzmout z východního Yorkshiru všechny body, udělá opravdu výrazný krok k udržení své prvoligové příslušnosti.

Ještě v půlce ledna kdekdo velšský celek odepisoval. Mužstvo jak pod vedením Francesca Guidolina, tak pod nástupcem Bobem Bradleym výrazně strádalo, prakticky se po celou nacházelo v sestupovém pásmu, a především si z její obrany dělali soupeři doslova trhací kalendář. Až léčba manažerem Paulem Clement pomohla.

V podstatě hosty nakopla nečekaná výhra na půdě Liverpoolu. Od té doby z možných osmnácti bodů získali velmi slušných dvanáct a rázem se vyhoupli na přívětivější šestnáctou pozici. Doteď patří jejich defenzíva sice k tomu nejhoršímu, co Premier League může nabídnout, nicméně solidní útok jako by disbalanci vyrovnával.

Clement si moc dobře uvědomuje, že důležité bude v Hullu hlavně neprohrát. "Pokusíme se vyhrát. Ale když se to nepovede, je potřeba držet si od něj odstup. Bod by nebyl špatným výsledkem," jasně vytyčil druhotný cíl. "I když soupeř prohrál s Arsenalem nebo s Chelsea, myslím si, že v těchto duelech předvedl dobrý výkon."

Hull se nachází na předposledním místě tabulky a na nesestupovou sedmnáctou příčku ztrácí již čtyři body. Je pro něj zkrátka životně důležité, aby rozšířil své hubené konto celkových pěti výher. "Sice jsme Swansea třikrát v řadě porazili, ovšem tenhle zápas je ještě důležitější. Musíme vyhrát," potvrzoval manažer Marco Silva.

Domácím už bude k dispozici zkušený obránce Curtis Davies, jenž si naposledy kopl do míče v lednu. Stále jim však bude chybět Evandro, jehož i nadále trápí poraněné lýtko. Hosté nebudou moci nově využít služeb Kyla Naughtona, Angel Rangel je tak jednoznačnou volbou pro jeho nahrazení. Připraveni naopak budou Jefferson Montero i Ki Song-jong.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovic - Elmohamady, Ranocchia, Maguire, Robertson - N'Diaye, Huddlestone, Clucas - Markovič, Oumar Niasse, Grosicki
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Rangel, Fernández, Mawson, Olsson - Fer, Cork, Carroll - Narsingh, Fernando Llorente, Sigurdsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.25 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC27213357:2066
2.Tottenham Hotspur27168353:2056
3.Manchester City26174553:2955
4.Liverpool FC27157558:3452
5.Arsenal FC26155655:3150
6.Manchester United261310339:2249
7.Everton FC27128744:3044
8.West Bromwich Albion27117936:3440
9.Stoke City27981032:4035
10.Southampton FC26961132:3433
11.West Ham United27961236:4633
12.Burnley FC27941430:4031
13.Watford FC27871233:4731
14.AFC Bournemouth27761437:5227
15.Leicester City27761430:4527
16.Swansea City27831635:5927
17.Crystal Palace27741635:4625
18.Middlesbrough FC274101319:3022
19.Hull City27561624:5321
20.Sunderland AFC27541824:5019
Zbývající zápasy
08.03. 21:00Manchester City - Stoke City
15.05. 21:00Chelsea FC - Watford FC
17.05. 20:45Southampton FC - Manchester United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1327)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Bude mi po uplne reinstalaci PS4 fungovat kod na PS Plus, kdyz si vytvorim kompletne i novy ucet?

Reagovat
Azazelo RD

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nekde napravuju cest Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Určite bude, ale pre istotu mi môžeš ten starý účet dať..

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, nakonec jsem ten puvodni nechal, akorat to cele prekopal. Behem FIFY mam ale debilni prezdivku, co jsem zadaval pri zalozeni toho uctu a nevim, jak to zmenit

Reagovat
nani92

To žiaľ poznám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je to za sračkoidný názov preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Len 3 zápasy, ale normálne sa neviem rozhodnúť, ktorý pozerať .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten záchranársky

Reagovat
smazaný uživatel

Síce by som rád videl aj Lukakua a spol., ale Hull - Swansea má nábeh na parádny súboj.

Reagovat
nani92

Žiadny, choď vonku, pomôž doma alebo zober susedku na prechádzku

Reagovat
Mastný Chobot

choď vonku

Reagovat
nani92

To sa smeje ten čo si to dovolil v piatok večer namiesto diskusie s Jankom

Reagovat
Mastný Chobot

janko mi to odpustí, ale smejem sa na tom slovnom spojení.

Reagovat
nani92

To ma mrzí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Východniari a stredoslováci to používajú, ale spisovne to teda nie je .

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

išiel som vonku, som von... to je rakovina proste

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

dnešná mládež chce byť strašne chytrá a spisovná a potom náš krásny jazyk stráca svoje čaro a prichádzajú anglické naplaveniny, je to smutné

Reagovat
kiwwi

wtf?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Semelová začala mluvit slovensky?

Reagovat
smazaný uživatel

To je Dominikov prípad, no .

Reagovat
Mastný Chobot

netvár sa, že ma poznáš, internetový stalker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ako mam teda spisovne napisat ked idem von?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné dve slová svojej terajšej otázky.

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevieš ako si ma rozosmial teraz

Reagovat
kvasha16

rado sa stalo, asi

Reagovat
smazaný uživatel

Idem / choď / chcem ísť von. Som / on je vonku.

Reagovat
kvasha16

uz som sa zlakol ze chces povedat ze vsetky tie slovne spojenia ako "som von" alebo "idem von" su nespravne

Reagovat
smazaný uživatel

Som von je nesprávne. Idem von nie je.

Reagovat
kvasha16

jebem na to, idem vonku....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

wow, krásna myšlienka

Reagovat
smazaný uživatel

Digi samozřejmě vybrala jediný, který mi nevoní.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko hráčov z Fantasy sa vám zapojí do tohto kola?

Reagovat
Coutinho10

měl jsem 4, ale 2 jsem přikoupil, takže 6

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by som mohol zabodovať toto kolo.

Reagovat
Coutinho10

kolik jich mas ?

Reagovat
smazaný uživatel

10.

Reagovat
Coutinho10

kde to bereš

Reagovat
smazaný uživatel

V Liverpoolskych kluboch som toho našiel celkom dosť :-)

Reagovat
Wat

Ty se ani neozývej, ta tvoje VIP H2H - čirý zlo. Dvakrát jsem prohrál o JEDINEJ bod, by mě šlehlo jako. A to mám oproti ostatní docela vysoký skóre... tomu říkám krása systému.

Reagovat
Coutinho10

snad to bude pokračovat btw. kolik ti bude dneska hrát hráčů...koukám, že tam máš 2 s otazníkem a Phillips asi out...takže 1 nebo 2 transfery ?

Reagovat
Wat

Nic ti neřeknu, čeká tě fanta-peklo!

Reagovat
Coutinho10

ok ale ikdyž mi hraje 6 hráčů, tak min. od poloviny nečekám žádnej zázrak, takže to bude těžký, ale sem na to zvědavej

Reagovat
Taiger

Náhodou ta jeho H2H je skvělá věc, konečně mi o něco v nějaký lize jde.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

lol, ajo. sorry.

Reagovat
Wat

Zrovna jsme se potkali my dva, kteří jsme měli nejvíc bodů, klasika.

Reagovat
Counter

Haha, poprvé to bylo se mnou

Reagovat
Wat

JO!

Reagovat
Busby babes

8.

Reagovat
Taiger

Kdo ti bude hrát? Jen tak pro zajímavost.

Reagovat
Busby babes

Jakupovic, Foster, Brunt, Maguire, Coutinho, Gilfy, Davies, Llorente, Lukaku, ale delal jsem 3 prestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

2 brankáři

Reagovat
Taiger

Tak to bude dobrej h2h battle.

Reagovat
Busby babes

jo my hrajem spolu? ze jsem neco rikal...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Ale nebudu hajzl - Jakupovič, Reid, Baines, McAuley, Fraser, Mané, Siggy, Lukaku.

Reagovat
blade115

"Jen tak pro zajímavost"

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a stejne ti to nepomohlo.

Reagovat
Mastný Chobot

hm, až osem, to som nečakal. Aj keď na veľa bodov to asi nebude, ak sa Liverpool nepretrhne.

Reagovat
Wat

Pretrhne.

Reagovat
blade115

Devět, je potřeba plánovat dopředu.

Reagovat
Thorrin

4 + golman, co nemá letos ani minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

9, ale Phillips nenastupi

Reagovat
smazaný uživatel

9.

Reagovat
frank

Pred kolem 5, pak jsem koupil misto Ibry Kanea, takze 5.

Reagovat
Hokaido

9, od začátku mi nehraje Snody a Brunt, teď o poločase šel dolů Baines a předtím Llorente. Fakt to už jebu.

Reagovat
dalu

osm...sakra ale škoda toho golu co dostal Jakupovič v nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea už sestoupila, že Anglie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

pil si?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil bych ten nadpis, kdyby tu zaroven byly preview FA cupu, takhle je to divne..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal fans have organised a 'no new contract' banner to be flown over the Hawthorns next week.

To je ešte trápnejšie než to, že Wenger predĺži

Reagovat
Hachim Mastour

Ale účelné.

Arsene Wenger will consider fan opinion when deciding Arsenal future

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom trapnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Wenger, ako sa asi tak bude cítiť ?

Reagovat
nani92

Asi tak ako každý rok od februára do konca sezóny

Reagovat
Mastný Chobot

no takýto hejt ešte nezažil

Reagovat
nani92

Hm pravda, škoda že dnes nehráte skôr ligu, a y ho mohol troška utíšiť

Reagovat
Zaschrona

Vloni nam tohle s Martinezem fungovalo. I Kenwright prodal.

Reagovat
Svatej

Slusnej nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je spis trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy neomrzí

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
dalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lenckoj

Reagovat
nani92

Toto je skôr trápne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rip

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
jenage

Reagovat
SunFells

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo rychly no

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough odovzdaný súper. 2 najlepší hráči na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bravo by zas dostal

Reagovat
lucius6

Komentátor na Nova sport ho tam vynáší do nebes za ten zákrok, ale podle mě ho ta hlavička trefila a on si jí stejně málem vyrazil do brány nebýt Zabalety.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to

Reagovat
Zaschrona

Dneska by to chtelo vyhrat, dulezity zapas. Dalo by nam to celkem klid na sedmem miste a jeste nejakou smysluplnou sanci na to koukat se v tabulce smerem nahoru. Bude to ale tezky, Pulis na Goodisonu dlouhodobe umi a celkem zas cekam, ze nam tam WBA neco soupnou ze standardky. Ale tip EF je docela optimisticky, snad to tak i teda dopadne.

Reagovat
off-olda

Kde vůbec Pepek vzal to, že Bravo umí nohama? Vždyť to lítá všude, jen ne ke spoluhráčům.

Reagovat
Teoretik

Nechápu, kde se vzalo a všude šířilo, že Bravo je nějaký Xavi v bráně. Nohama se řadí prostě mezi průměr. Však vedle ter Stegena vždy vypadal jak kopyto. Ale jedničkou v lize byl proto, že prostě chytal v té době lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Stegena vypadá jako kopyto každý brankář.

Reagovat
technecium

Reagovat
Maresma
Reagovat
Mimalu

Už to tady bylo pár dní zpátky. Možná na první pohled zajímavé čísla, ale chtělo by to vidět taky počet sprintů za zápas. Ono je něco jiného udělat přes 10 km v dynamickém tempu a něco jiného jenom to vyklusat

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

to bych odběhal i já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries wtf

Reagovat
DieFohlenBMG

nedáš dostaneš

Reagovat
Taiger

Cherries

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto, či sa niekde vysiela Newcastle - Fulham?

Reagovat
kissak

řekl bych, že nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Dik za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Baggies zatiaľ stačí len behať...

Reagovat
Taiger

3. penaltu už dají?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

NE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak predsa Everton

Reagovat
Mastný Chobot

Bournemouth mamlasi, ale dobrý futbalík hrajú, Fraser je super. Fonte je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

King je borec

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
Nikikrew

Vzdy ked podam na Newcastle a Lipsko, vzdy prehraju!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Preto už 1X2 len minimálne, radšej góly.

Reagovat
Nikikrew

ja ale skor hravam ponuku - oba goly daju gol, dnes napr. Cheeries vs WHU tutovka

Reagovat
Mates_Matesović

Sessegnon (narozen v květnu 2000) 2 góly Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Oumaaaaar

Reagovat
Miguel19

Niasse legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse. chladnokrevne

Reagovat
Mastný Chobot

Cech, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Gibbs, Xhaka, Ramsey, Walcott, Ox, Sanchez, Giroud.

chudák Lucas

Reagovat
Nikikrew

Nechapem co tam robi Cech, ale ten Lucas jebat

Reagovat
Nikikrew

Ale teda na 5 ligu kurva silna skoda ze nehra Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Proti klubu z piatej ligy (i keď prvému)

Wenger to s tým predĺžením zmluvy myslí vážne

Reagovat
Mastný Chobot

FA Cup je jediná súťaž, ktorú môžeme vyhrať a hráme až za týždeň, tak bolo jasné, že postaví silnú zostavu, netreba tu okolo toho noelmikiovať.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je fakt hovado nekdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Načo kupoval hráča, ktorého takmer vôbec nevyužíva?

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo mu jebe.

Reagovat
Counter

Zdá se, že na rozšíření kádru.

Reagovat
nani92

A Welbeck

Reagovat
Nikikrew

choroba

Reagovat
nani92

Vsak preto je chudák, ani vladovi by som nejakú chorobu neprial

Reagovat
Taiger

Proč tam jako posází plnku na Lincoln?

Reagovat
Coutinho10

Cech na FA Cup

Reagovat
Taiger

Na LM nebyl třeba, FA Cup je jiná.

Reagovat
Coutinho10

ja myslel, ze Wenger tvrdil, ze Cech jenom PL a pohary Ospina...uz minule byl FA Cup a pal LM a stejne chytal Ospina, proto se divim, ze to meni....asi Ospina neni v idealnim rozpolozeni po Bayernu

Reagovat
Taiger

Jako ono to je stejně jedno, asi to chce udělat tak, že Lincoln dostane vejprask a čeká, že si nás všechny zas získá zpátky.

Není no, ale to asi celej tým není v ideálním rozpoložení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina vypadol kvôli zdravotným problémom.

Reagovat
Coutinho10

aha ok diky...tim se to vysvetluje

Reagovat
Taiger

Proč byl Baines střídanej?

Reagovat
mikelinos

aby si neměl body do fanty

Reagovat
Taiger

Kup H1Z1.

Reagovat
dalu

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu

Reagovat
Taiger

Cherries nakonec slušně s 2 neproměnýma penaltama.

Reagovat
kiwwi

King hattrick aj s nepremenenou penaltou

Reagovat
Mastný Chobot

Bournemouth úplne zaslúžene ale chudák Jack, zas všetko spravil parádne a nemá z toho ani asistenciu

Reagovat
kiwwi

#PrayForWilshere

Reagovat
Taiger

Kdyby si radši nastavoval fantu, teď to má Counter ve VIP lize zadarmo.

Reagovat
kiwwi

mal som trochu povyzvedat dopredu, ja viem

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu
Reagovat
kiwwi

ty vole to je fakt smutne, ze jedna z najvacsich person vo svetovom futbale skonci takto...holt treba vediet kedy odist - sice nie na vrchole, ale so ctou a nejakym odkazom...takto ho budu mat vsetci v zuboch a hadzat na neho vsetku spinu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Amos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Malresi

Každá veľká osobnosť má vedieť, kedy skončiť. Inak sa nemá čo čudovať.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
nani92

každopádne futbaloví romantici sa vyfarbili

Reagovat
Svatej

Tohle je hrozny..

Reagovat
smazaný uživatel

Retardovanejsich fans na svete niet... fakt odpad spoločnosti

Reagovat
mr.Silver

To maji jako delat, ze se nic nedeje? V kazdem jinem klube na svete by letel, ja to teda podporuju, jinam Wenger nerezignuje, protoze od vedeni podporu bude mit porad.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by oznamit, ze po sezone skonci a tohle by se podle me nestalo. Ledaze by planoval prodlouzit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak to je zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je uprimne luto.

Reagovat
Edgewalker

Xhaka se vyfauluje i proti Lincolnu

Reagovat
Nikikrew

Mustafi mi len znova pije krv.

Reagovat
mr.Silver

Xhaka

Reagovat
Taiger

Co to dělají? Je mi smutno.

Reagovat
Nikikrew

Ako z 30 minut sa hra tak 20, neskutocne

Reagovat
FCSL

To je ještě větší ostuda než s Bayernem

Reagovat
mithro

arsenal

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

nasli ste sa

Reagovat
smazaný uživatel

ale pekne si to tukame 40 metru od branky..

Reagovat
Edgewalker

No sláva!

Reagovat
Nikikrew

Theooooooooooo

Reagovat
Taiger

Taky se vám zdálo, jako by to Theo s Olim nechtěli ani slavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tá nálada a atmosféra na tribúnach je až desivá.

Reagovat
Mates_Matesović

Homerun

Reagovat
Minister

Ramsey to je neskutočné drevo

Reagovat
Nikikrew

Ramsey ty vole

Reagovat
Hachim Mastour

Na čom sa smeje ten odpad? Najhorší hráč Arsenalu zarábajúci 110k.

Reagovat
Mastný Chobot

ty vždy pobavíš

Reagovat
Taiger

Přestaň.

Reagovat
Azza

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
Mastný Chobot

Granit Xhaka’s Last 6 Appearances:

Red vs Burnley

Yellow vs Bayern

Yellow vs Sutton

Yellow vs Liverpool

Yellow vs Bayern

Yellow vs Lincoln

35m za švajčiarskeho Whelana

Reagovat
Mastný Chobot

*Cattermola, Whelan aspoň nie je také prasa

Reagovat
soukup

Whelan má míň karet za celou sezónu

Reagovat
mr.Silver

Gibbs

Reagovat
nani92

Girouuuuuud

Reagovat
Mastný Chobot

krásny gól

Reagovat
Edgewalker

Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či som už niekedy zažil, aby nebol po vstrelenom góle žiaden hluk na tribúnach.

Reagovat
nani92

Príď na Pasienky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

chtel som napisat: aj do Trnavy...ale to by Trnava musela dat gol

Reagovat
nani92

Reagovat
soukup

Reagovat
kiwwi

keby sa nam podarilo postupit cez Chelsea, tak by to bol pekny suboj Manchester vs Londyn v semifinale...Manchester City a Manchester United vs Arsenal a Millwall

Reagovat
Counter

za pokus o vtip na úkor Tottenhamu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

za Counterovy komplexy

Reagovat
Le Gunner

za nezvládání

Reagovat
Hachim Mastour

Mesut Ozil asistencia!

Reagovat
Rohlíček

Mesut

Reagovat
Edgewalker

Konečně našel Aaron místo odkud se trefí

Reagovat
mr.Silver

Ozil

Reagovat
Taiger

Teď nám dejte ten Bayern.

Reagovat
mr.Silver

5:0 > 5:1

Reagovat
Taiger

5:0 > 6:1, kam se hrabe Barca. We made history.

Reagovat
Miguel19

Ale ono je to naopak..

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď si mamlasi urobili sebavedomie, MotM za mňa Mesut, od striedania bol najlepší na ihrisku a diktoval to krásne.

Reagovat
Gunner14

Jak tam sejmul toho borca ramenem Mesut je jedinej hráč od kterýho bych to nečekal

Reagovat
Edgewalker

Plus se mi líbili ještě Theo a Héctor

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Nejlepší je hlavně to, že k tomu je i vtipný kontext: https://twitter.com/TheFalseNein/status/840645569341186049

Mesutek je král

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, 5:0, sebevědomí zahojeno, Wenger in a jedeme dál.

Reagovat
Edgewalker

Jasný, všichni už doufáme že podepisuje smlouvu...

Reagovat
Gunner14

Kokůtek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

myslíš, že keď raz skončíte pred nami, tak tá zakomplexovanosť z teba vyprchá alebo je to celoživotné?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já se jenom bavím.

http://imgur.com/dpO58DH

Reagovat
Mastný Chobot

ok, to je hlavné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

však o tom to má byť, ak by mal byť aj futbal bratý vážne, tak život nemá zmysel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
patas92

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
blaugrana

Čo dnes Pool? Klasická remíza, či si strihnú prehru, keďže hrajú doma s outsiderom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že dnes zaberú a vyhrajú celkom pohodlne.

Reagovat
blaugrana

Včera ma pojebala Sevilla, dnes očakávam, že to budú oni, keď ich dám na tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ich nedavaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ako na tiket určite nie, tak som to nemyslel.

Reagovat
Malresi

Jasná 1, 4:0

Reagovat
vladis271

dnes musíme. Ak vyhráme sme späť v hre o B4.

Reagovat
Busby babes

jak muzete byt mimo hru o B4 kdyz jste ctvrti?

Reagovat
Mimalu

jako chápu že máte problém neztrácet s hůře postavenými celky, ale tak s tím losem oproti Arsenalu nebo MU musí být LM pro vás pořád povinnost....

Reagovat
smazaný uživatel

praveze by asi viac vyhovoval los kde mame po sebe timy z top6

Reagovat
Mimalu

no, to si tak úplně nemyslím. Pořád se bavíme o ztrátách v nejtěžším období sezóny, kdy proti top týmům se Pool sice dokázal hecnout, ale taky se v těch zápasech značně vyšťavil a možná i uspokojil a potom nezbyly síly proti těm slabším. Teď pokud chytnou pár lepších výsledků, tak by se zase mohli chytnout na slušnou vlnu...

Reagovat
nani92

Reagovat
M0rb1D4S

Ten Mourinho o nás bude pořád žvatlat jako o defenzivním týmu To že jsme ale vstřelili o 18 branek víc, než jeho ultraofenzivní United ho pravděpodobně vůbec netrápí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

No jo, ale proti nám se týmy a hlavně brankáři nesnaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a kde o vas mluvil?

Reagovat
Busby babes

hm. uplne v pohode interview. nejak tam nevidim nic moc kontroverzniho.

Reagovat
Mastný Chobot

dobré je aj "Jose Mourinho says expectations are too high on Man Utd" - s najdrahšou zostavou v histórii klubu a najdrahším hráčom sveta v nej.

Reagovat
M0rb1D4S

A když to teď člověk vidí i z druhé strany, tak si říká, jaký byl idiot, když mu to žral Ne sice celou dobu, protože už během naši vítězné sezony mě začal neskutečně iritovat, ale měl jsem růžové brýle strašně dlouho.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

rekl tam, ze je v soucasne dobe rozdil mezi potencialem toho kadru, ktery mame a ocekavanima, ktere jsou okolo klubu a ktera jsme si na sebe udelali. A ze tam porad je mezera, kterou musime zmensit. Neboli: v soucasne dobe nenaplnujeme ocekavani, ktera jsou u Manchesteru United vysoka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

GL: What is the hard part of that (being at MU)?

JM: I thing the hard part is the expectation because of the club's history and I'm also little bit guilty of it because I'm used to win trophies in every club.

trochu iny vyznam, co povies...

Reagovat
Mastný Chobot

jj, bol to bulvárny nadpis od Mailu, mea culpa

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

*I think

Reagovat
blade115

Ať si kecá, co chce, stejně už ho nikdo nebere vážně. A hlavně Conte se od něj nedá zatáhnout do těch jeho her, tak co...

Reagovat
M0rb1D4S

Já vím, ale příjde mi vtipné, jak má pořád potřebu říkat, že hrajeme defenzivně

Reagovat
Busby babes

coz nerekl. ale kdo by to resil...

Reagovat
Busby babes

jakych her? Lineker s nim vede rozhovor pred velkym zapasem s vama. mluvi o vas pekne.

Reagovat
M0rb1D4S

A co takhle v tom článku sjet trošku dolů a přečíst si úryvek jeho interview s ESPN?

Reagovat
Busby babes

"I think they are very good defensively and I think they have fantastic players to be a counter-attack team and to kill opponents with three or four players."

to jako tohle? Co na tom neni pravda? Mate nejlepsi obranu v lize je hodne tezky vam dat gol a mate skvele protiutoky. kde tam vidis, ze hrajete defenzivne je mi fakt zahadou...

Reagovat
M0rb1D4S

Nejspíš už mě pravděpodobně vytáčí jen to, že vůbec mluví A pak přeháním

Reagovat
Busby babes

asi.

Reagovat
Svatej

Ja uz bych se u nej ani nedivil tomu,.kdyby nas chtel vyprovokovat k nejaky otevreny superaktivni hre, kterou by on mihl trestat brejkama . Pamatuju si jak pred lety pred.nasim zapasem s jeho interem vyjlasoval, ze by bl zklamanej, kdyby hraci Chelsea chteli proti nemu vyhrat vic nez obvykle. Ony jsou to v podstate baprosto normalni vyjadreni, ale kdyz toho chlapa znas, tak vis ze tim absolutne pokazdy neco sleduje.

Reagovat
blade115

Já nevím, co teď říkal, nikde jsem nic nehledal. Ale v minulosti už několikrát prohlašoval, jak jsme defenzivní tým, jako bychom snad měli tolik gólů nastřílených náhodou. Já o něm celkově nemám špatné mínění, vždyť jsem se ho tu dlouhou dobu ostatně zastával... Ale co se týče jeho rozhovorů, tak už to fakt neberu vážně. A jsem rád, že Conte taky ne, na rozdíl třeba od Wengera.

A jakých her?... No tak...

Reagovat
Busby babes

tak ja se bavim o tomhle konkretnim rozhovoru pred pondelnim zapasem.

Reagovat
blade115

Ok, tak v něm zrovna taky problém nevidím, potom co jsem si ho přečetl.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

"I think they are very good defensively and I think they have fantastic players to be a counter-attack team and to kill opponents with three or four players." wtf sak vas pochvali a sa stazujete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Vtipné je spíš tohle "Nebude se dít nic výjimečného. Zase se uvidím s některými fanoušky a lidmi, které mám rád. Vztah s fanoušky jsem měl dobrý, ale bylo to čistě profesionální."

někdo by mu měl připomenout všechny ty jeho momenty u nás, kdy to čistě profesionální rozhodně nebylo

Reagovat
kvasha16

tvl, to snad ani nemohol nepovedat

Reagovat
smazaný uživatel

ten lov na Joseho z vasej strany je celkom vtipny

Reagovat
Whitemedia

a pochopitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dosiahol s vami pekne veci, na coz sa zabuda. Je trosku skoda, ze kvoli tej jednej sezone zabudate na vsetko dobre. Nemyslim si, ze by ste mali dovod ho nenavidiet alebo naopak, on Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

Nikdo nezapomíná, ale prostě šel do Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

ahh, no to chapem

Reagovat
smazaný uživatel

mě by rozhodně víc sral fakt, že odstřelil Lukakua,Kevina,Matu,...než to,že šel do MU

Reagovat
Whitemedia

Mata a Lukaku mně nijak nevadí, u Kevina je to horší..

Reagovat
blade115

Tak to teda vůbec, Mata a Lukaku mě serou stokrát víc než KdB...

Reagovat
Whitemedia

Tak to teda vůbec, mě sere Kevin dvěstěkrát víc, než Mata a Lukaku...

Reagovat
Miguel19

Až se Lukaku vrátí za 100 mega, tak nás bude srát nejvíc..

Reagovat
Whitemedia

No a já už se od léta modlím, aby se nevrátil

Reagovat
blade115

Hm, tak místo Maty, který byl dvakrát za sebou suverénně nejlepší hráč, a Lukaka, kterého stejně zase koupíme zpátky, bychom měli KdB, kterému to stejně s Hazardem očividně moc nefunguje. Bomba.

Reagovat
Whitemedia

Přesně tak, bomba

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

je to ted rival, tak dostava... uplne normalni.

Reagovat
smazaný uživatel

no hej, ja som tu rivalitu nejak nepociťoval posledné obdobie

Reagovat
Svatej

Vzdyt mu tady snad kazdej fanda United pral, dokud nezacal s tema jeho mind games i na nas

Reagovat
Counter

Ani ne, prostě si jen prohodili role s mufany

(ano ano, nechci zevšeobecňovat, i tam se najdou lidi, kteří do tohohle schématu nezapadají)

Reagovat
bbbauch

To prece neni tak jednoduche.. s Chelsea dosahnul spoustu veci, za jeho zasluhy by mu meli byt vdecni, nebo aspon trochu respektu projevit. Tohle je smesny

Reagovat
Swarley

jsou uražení, to je celý

Reagovat
Miguel19

Uražení? Spíš bych řekl, že většina fandů je rádo, že už je konečně pryč..

Reagovat
bbbauch

A pritom kdyby se na nej hraci nevysrali (na cemz ma zasluhu i sam) tak ho velebite dodneska

Reagovat
Miguel19

A vy ho máte za uňukaného kokota no.

Naštěstí to dobře dopadlo a je u vás..

Reagovat
Svatej

uleva to sledovat z druhy strany. Snad Contemu nepodobne nezacne jebat v kouli, az se prestane darit.

Reagovat
Swarley

což je právě takové klasicky "chelseaovské"

Reagovat
Miguel19

Souhlas. My jsme sympatický tým a Mourinho se k nám prostě nehodil..

Reagovat
Swarley

Lampard taky ne, tak to dohrál v City, však pohoda

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Ja se jen tesim az ho vykopnete taky a budete na nej nadavat zase stejne, bude radost pohledet

Reagovat
Swarley

nemusíš mi vykat a já už to tady fakt po šedesáté opakovat nebudu

Reagovat
Whitemedia

Proč ne, vždyť některé věci tu opakuješ po stopadesáté.

Reagovat
Swarley

ale to mě musí bavit, jinak to nemá cenu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Ach jo, Swarley, kde se v tobě vzal ten hate na Chelsea a její fanoušky poslední dobu?

Vůbec to k tobě nepasuje.

Reagovat
Whitemedia

No paráda.. už jsem se bál, že jsem jediný, kdo si všiml, jak Swarleyho příchod Mourinha zničil..

Reagovat
Swarley

co to tady rozjíždíte za teorie, vždyť jste ten největší póvl v Anglii, který začal celou tuhle umělotinu, ke které se později ještě přidalo City...

vždyť jsem to tu psal dlouhé roky a nic se nezměnilo...možná o tom tak nemluvím, ale u každého vašeho titulu jsem si dal extra záležet v diskuzi na to, aby tam zaznělo, že vám v žádným případě negratuluju a že nikdy klub jako Chelsea nebo City uznávat nebudu...vždyť jsem tu i párkrát psal, že bych snad radši přál titul Liverpoolu než Chelsea nebo City...

tady je krásně vidět, že se o tom asi málo mluví a vy jste dostali pocit, že se snad vody uklidnily a že se něco změnilo...tak to ale určitě není...

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Tolik práce a přitom taková blbost.

Reagovat
Svatej

nejsem jedinej, kdo si vsimnul koukam

Reagovat
Swarley

když o tom často nemluvím, tak ještě neznamená, že to tam není, ne? spíš mě zaráží, proč si jako někdo myslí, že bych snad měl k Chelsea nějak chovat sympatie nebo co...na to se jako přišlo jak?

když tohle vidím, asi bude právě potřeba to zase trošku připomínat...

Reagovat
Whitemedia

O sympatiích řeč nebyla, jen si předtím týden co týden pořád dokola nepsal tyhle bláboly o Chelsea..

Reagovat
Swarley

jako jestli někoho překvapuje tenhle můj názor na Chelsea, tak bude fakt potřeba o tom asi psát častěji...

Reagovat
Whitemedia

vždyť ti tu stokrát opakuji, že tvůj názor nikoho nepřekvapuje.. jen nás otravuje, jak často nám ho od příchodu Mourinha sděluješ, navíc když to jsou pořád stejné žvásty dokola a dokola a dokola..

Reagovat
Swarley

a ty tam pořád cpeš tu souvislost s Mourinhem, tak bude asi potřeba to psát ještě víc než dokola a dokola a dokola, aby ti to bylo jasné...

Reagovat
Whitemedia

Toho Mourinha tam cpu proto, že si s tím začal v téhle sezoně, jeho příchod tě očividně zničil..

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

Jednou za čas sis rýpnul a byl pokoj, teď je to pomalu na denním pořádku.

Reagovat
Swarley

jako to nemá spojitost s fanoušky Chelsea, dřív to tu bylo daleko horší, ale tohle je prostě můj osobní a DLOUHODOBÝ pohled na Chelsea...že se ti nelíbí, to chápu, ale to je tak celý, co s tím můžu udělat...

Reagovat
Hokaido

Nikde jsem nenapsal, že bys k nám měl chovat sympatie, to vůbec. Spíš jde o to, že teď máš z nějakýho důvodu potřebu vstoupit do diskuze s příspěvkem „jsou uražení, to je celý “. Což za prvé není pravda a za druhé to je výkřik do tmy a lá kiwi nebo vladis, čímž tu diskuzi zrovna neobohatíš a tak nějak na to u tebe nejsem zvyklý.

Načež ti někdo odpoví, že většina fandů je ráda, že je pryč, což je pravda, a ty zase odpovíš, že je to „chelseaovské“. No a tady si zase můžeš přečíst za prvé a druhé z předchozího odstavce.

A jo, klidně to tady připomínej, protože každýmu je jasný, že fanoušci Chelsea jsou jen gloryhunteři umělýho paklubu a fanoušci United jsou ryzí povahy a fandí čistě z historickýho hlediska a ne, narozdíl od nás, kvůli tomu, že je klub úspěšný.

Reagovat
Swarley

zní mi to uraženecky a chelseaovsky, když jsou fanoušci nadšení, že je nejúspěšnější trenér v historii pryč...

Reagovat
Hokaido

To je docela povrchní pohled, nemyslíš?

Reagovat
Swarley

jaký klub, takový pohled na něj

Reagovat
Svatej

Tohle zní zas pěkně hloupě

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

no povedz u koho to este tak bolo ked je to take "chelseaovské"

Reagovat
bbbauch

Chapu, ze ho spousta lidi nemusi, ale po tom vsem hledat v jeho rozhovoru, kde vazne nic spatnyho nerekl, cokoli jen abych si mohl rejpnout..

A Counter aby neprisel s necim na mufany

Reagovat
Svatej

Jojo, jsme kokoti, protoze nas nebavi cist ty jeho dvojsmyslny zpravy, ktery si v klidu obhaji, i kdyz si kazdej na tomhle foru dokaze rozlustit, ze tim zaroven sleduje neco jinyho. " "

Reagovat
bbbauch

Ja nikomu nenadavam

Na me tohle nepusobi jako ty jeho rejpavy rozhovory, ktery umi delat. Protoze kdyz si chce rejpnout, dela to dost okate a tak, aby to bylo videt. Na tebe treba jo, ale me to prijde hodne mirny.

Treba to, kdyz rikal na predzapasovy konferenci to, ze na tyhle zidli sedel naposled, kdyz dostal padaka. Tam chapu, ze muzete remcat, tohle mi prijde smesny no, jestli ses kokot nebo nekdo jinej, to nevim.

Reagovat
Svatej

Tak zrovna to s tou zidli bylo za me docela i vtipny a bez problemu, ale to nekonecny opakovani ty perfektni defenzivy a zminovani to zpusobem, ze nic jinyho neumime, nas proste urazi, to je to tak slozity na pochopeni?

Reagovat
bbbauch

Jo, to je presne ono, moc slozity

Reagovat
Busby babes

to tam trochu ctes neco, co tam neni, ne? vsak mate perfektni defenzivu, nejlepsi v lize momentalne. A rekl bych, ze to je zaklad vaseho uspechu v letosni sezone.

Kdyz kouknu na vase vysledky, tak mate 6. vitezstvi o jeden gol. 4x 1:0, 2x 2:1. V tech zapasech bych rekl, ze vas defenzivni cinnost podrzela a diky tomu brali body. tohle je 18 bodu. Zadny zapas typu 5:3, kdy soupere prestrilite v PL nevidim, zato pak 4:0 nebo 5:0, kdy jste ty zapasy celkove ovladli a zas smerem dozadu souperi nepovolili vubec nic.

Takze pokud se rika, ze obrany vyhravaj tituly, tak imho to u vas letos plati. Vsak jen ten Kante jakej u vas udelal rozdil.

Ale tohle vsechno preci neznamena, ze hrajete defenzivne.

Reagovat
Svatej

José Mourinho: "Nepřekvapuje mě, že je Chelsea úspěšná. Překvapuje mě způsob, jakým hrají. Myslel jsem, že chtějí hrát jiný fotbal. Myslím si, že jsou velmi dobrým defenzivním týmem a že mají fantastické hráče na to, aby hráli protiútoky a zneškodnili soupeře se třemi nebo čtyřmi hráči."

Už jen z většiny tohohle útržku je celkem dobře vidět o co mu jde a tím zbytkem tam akorát hodil nějakou pochvalu, aby nevypadal, že si na to stěžuje, vždyť je to do očí bijící, zvlášť když už jeho způsobe vyjadřování a rejpání znáš. Léta se všichni tomuhle smáli, když rejpal do Wengera podobně..

Jasně, on neřekl žádnou lež, to tady nikdo nezpochybňuje celou dobu. Nás sere, že to podává tímhle vychcaným způsobem. Furt to vyjadřuje tak, že jsme chcípáci, co semtam vylezou z vápna, aby fantasticky brejkovali, to prostě neberu jako adekvátní pochvalu, ale jako rejpání, sorry jako

Srandovní na tom je , že máme druhej nejlepší útok v lize, hrajeme ve 3/4 zápasů proaktivně a jeho samotnýho jsme zničili v prvím zápase 4:0, mezitím co on s ( dle jeho slov ) nejlepším kádrem, kterej kdy měl a mj. týmem, kde prej už nemůže hrát defenzivně, ale pro fanoušky, má o 20 gólů míň a má téměř stejně remíz jako výher. Ještě to pak okoření tím, že s náma nikdy neměl jinej vztah než jen jako profesionální a dodá, že jsou na vás vysoký nároky a nemůžeš se divit, že se nám všem zvedá tlak.

Swarley tady jak pošuk rozjel nějakou hru, že si ho dostatečně nevážíme, ale my fanoušci ho vesměs podporovali i v tý zpackaný sezoně a dokonce i po přestupu k vám, dokud nezačal tyhle jeho sračky vytahovat i na nás. Je naprosto přirozený, že z vašeho pohledu to působí jako nevinná fráze, ale my ho známe líp jak kdokoliv jinej a víme jakým způsobem dělá svůj džob.

Reagovat
Busby babes

“I'm not surprised [by the success]. I'm surprised with the way they play. I'm surprised because I thought they were demanding a different kind of football.”

"I think they are very good defensively and I think they have fantastic players to be a counter-attack team and to kill opponents with three or four players."

jako pokud: they are very good defenively prelozis jako jsou velmi dobrym defenzivnim tymem a na tom postavis zbytek, tak ok no... ale rekl bych, ze ten preklad je spatnej a dost zasadne si zmenil vyznam.

Reagovat
Svatej

Jop, ten překlad může bejt špatnej, ale furt úzce souvisí s tím prvním odstavcem, kterej je na tom dost podstatnej, tam právě dělá přesně ty jeho haluze

Reagovat
Busby babes

podle me to znamena to co jsem napsal. ze jste velmi dobri v defenzive a nasledne z toho velmi dobre vychazite do protiutoku v dostatecnem mnozstvi hracu. A to podle meho plati a nechapu, co vas na tom tak sere.

Neni to zadne rejpnuti. to jen vy mate rudo pred ocima.

Reagovat
Svatej

Protože to je jen částečná pravda. On zmínil 50% toho úspěchu a podal ho jako 100%, přitom ta druhá část je úplně stejně důležitá jako ta defenzivní a sesumírovaně z nás dělá něco, co nejsme. Jsme celkem hrdí na to, že konečně zas hrajeme dost slušnej vyváženej fotbal stejně dobře dopředu i dozádu. Ta ofenzíva hraje naprosto stejně skvěle jak defenzíva a zdaleka to nejsou jen brejky. On to nakonec podá tak, že tu ofenzívu pochválí jen tím, že umí hrát jen do otevřený obrany, nebudeme souhlasit.

Tuhle strategii používáme na první 4-6 týmů z 20ti a i v těch zápasech to nehrajeme čistě brejkově ale snažíme se soupeře zamknout na jeho vápně.

Podívej, on se takhle nevyjadřuje poprvý a pokaždý zminuje jen to, že jsme dobrým defenzivním týmem a že on sám takhle už nehraje, přitom máme k tý ofenzivní hře blíž my jak on. Je tam několik věcí, který tam nehrajou a to, že ho budete bránit, mě nepřekvapuje, tak zkuste chápat i vy nás místo toho nekonečnýho bránění jeho osoby stůj co stůj..

Reagovat
Busby babes

hele tohle me nebavi. ty si neco vymyslis a pak proti tomu zacnej argumentovat. Ok.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

> A Counter aby neprisel s necim na mufany

ten sa bud rychlo oklepal alebo je to momentalne jeho jedina utecha

Reagovat
Mindas

To vazne pises ty? Ty, ktery vzdy hledal duvod si kopnout do City, Lfc...? Ty nikdy nezklames.

Reagovat
kiwwi

tam hladat netrebalo, vzdy sami doniesli jak na podnose...counter dokaze medzi riadkami vycitat aj take veci co nikto iny nedokaze

a trochu si sa teda zasekol v case

Reagovat
Mindas

No jako uznavam, ze u City uz tak aktivni nejsi nebo to mozna uz tolik nevnimam, ale nejakou tu aktivni karieru za sebou mas. Asi si uz vyrostl... Ale pokud jde o tu prvni vetu, tak sorry jako. Zrovna to, co vycitas Counterovi, byla(je?) tvoje specialita.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

looooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně tolik nevadí, že šel k United, pro něj naprosto logický krok v životě, ale pořád o nás tvrdit, že jsme jenom defenzivní tým, když máme druhý nejlepší útok v lize... No, je to prostě stahování dolů našich kvalit. Ani jednou zatím neřekl, že jsme vyloženě nejsilnější tým v lize a ani jednou Conteho nepochválil za jeho přínos. (pokud se pletu, tak mě opravte)

Není to samozřejmě jeho povinnost nás chválit a zvyšovat nám ego, ale tyhle jeho vyjádření mě osobně třeba přijdou zase jako uraženecké z jeho strany. Že si nedokáže přiznat, jak jsme na tom mnohem líp pod Contem, že hráči už pod ním hrát z jakéhokoliv důvodu nechtěli ale pod Contem zase září... Ale je to jeho věc, všichni ho už známe moc dobře, a teď si hlavně musí získat ty červené fanoušky, my už mu můžem být u prdele.

Reagovat
kiwwi

- on povedal, ze ste len defenzivny tim?

- mozno si fakt nemysli, ze ste vylozene najsilnejsi tim v lige, nemysli si to vela ludi...tabulka sice hovori opak, ale nie vzdy vylozene najsilnejsi tim vedie ligu (z roznych pricin)

- neviem, ste pod Contem az o tolko lepsi ako pod Mourinhom v jeho prvej sezone (v druhom posobeni)? (+3 body a +2GD) - sam si si odpovedal, ze pod Contem hraci znovu ziaria zatialco za Mourinha uz nechceli hrat - cize ono z toho skor vyplyva, ze Conta vas nikam neposunul, len vas dostal na uroven z prvej Mourinhovej sezony ked to klapalo, pretoze to klape aj teraz

- jasne ze mu uz mozete byt u prdele, kazdopadne ta vasa nevdacnost voci nemu je az sokujuca

Reagovat
spider_8

Jako upřímně a nearogantně, kdo si letos může myslet, že nejsme nejsilnější tým?

Reagovat
Svatej

- ano

- pokud vedes tabulku o 10 bodu pred ostatnima a asi o 14 pred nim, kterej ma nejdrazsiho hrace planety a celkove nejdrazsi tym v lize, tak to nevyjadruje to, ze je ten tym nejsilnejsi ? Pravidlem to byt nemusi, ale ted to tak proste je.

- prvni polovina sezony pod Mourinhem byla asi lepsi, ale v kontextu cely sezony asi vede mirne Conte, ten tp hraje porad stejne dominantne s nejakyma vykyvama. Hlavne prosim zas nezacinat nejakej novej pribeh o tom, ze Conte vlastne jen tezi z Mourinha. Ten chlap ten kadr i tym kompletne rozesral a odevzdal ho v horsim stavu nez ho prijal.

- jak jsem psal nahore, my mu vesmes vsichni prali v jistych mezich uspesny angazma u vas, ale tyhlencty dvojsmyslny sracky co furt vypousti do novin nas serou. On dobre vi, co rika a snazi se nas vyprovokovat.

Reagovat
Mimalu

- neviem, ste pod Contem az o tolko lepsi ako pod Mourinhom v jeho prvej sezone (v druhom posobeni)? (+3 body a +2GD)

to mi nějak nesedí, mělo by to být +6 bodů a +9 GD, jako jsme na tom o poznání líp...

Reagovat
kiwwi

nie, po 27 zapasoch ste mali vtedy 66 bodov, 57 strelenych golov a 22 obdrzanych, teraz mate 63 bodov, 57 vstrelenych a 20 obdrzanych (lepsia defenziva )

Reagovat
Mimalu

neměli, měli jsme 60 bodů a skóre 49:21, mám takový pocit že se díváš na jeho druhou (titulovou) sezónu kdy jsme měli 63 bodů a opravdu skóre 57:22...

Reagovat
kiwwi

jo, moja chyba, je to ta druha titulova sezona...kazdopadne pointa ostava, Mourinho dosiel a vytiahol vas niekam - odtial padol na hubu ale nie kvoli tomu, ze by sa ten tim zhorsil...Conte vas len znova vytiahol naspat tam kde ste boli pod Mourinhom

Reagovat
Mimalu

tak já se určitě nepotřebuju dohadovat o tom, že by jsme teď předváděli něco, o čem by jsme si pod Mourinhem mohli jenom zdát. Nicméně si myslím, že je trochu nefér vůči Contemu tvrdit, že nás jenom vytáhl na úroveň ze sezóny 14/15, ale nikam nás neposunul. Jsme trochu jiný tým, netvrdím že lepší či horší ale ten rukopis Conteho je tam patrný...

Reagovat
spider_8

No Conte nám hlavně překopal zastaralou obranu se kterou by se už opravdu nedalo dostat na podobnou úroveň. V tom José za ty 3 roky nejvíce zaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ti odpověděli ostatní ale ještě dodám - opravdu mi nepřijde, že bychom neocenili všechno, co pro nás udělal. Však všichni fanoušci při něm stáli i při té tragédii, kdy jsme byli 10. v tabulce. Teď je sice u United(což se určitě mnohým nezalíbilo), ale hlavně neunesl dobře tu první prohru s náma, to musíš snad uznat i ty. Tím u mě osobně klesl, i když to byly zase ty klasické "mind games" a snažil se převést tlak na jiné atd atd.. Asi se to čekat dalo, ale nelíbilo se mi to.

Ale v pohodě, uvidíme jak se zachová zítra, klidně mu všechno odpustím (do tý doby, než mě zase nasere )

Reagovat
Svatej

Only sith deals in absolutes.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
spider_8

Mně to přijde ok. Je logické, že mluví hlavně o defenzivní organizaci, když pro něj je to 80% fotbalu. A nakonec má i pravdu, náš hlavní letošní úspěch je, jak dokážeme pracovat bez míče, že dovolujeme soupeři minimum šancí a sami si je vytváříme útoky ve 3-4 lidech, často po chybách soupeřů. To z nás samozřejmě nedělá defenzivní tým, akorát nehrajeme ten typ dominantního technického fotbalu, který je pro většinu lidí synonymem pro ofenzivní fotbal.

Popravdě mám náš styl fotbalu radši, než ten dominantní. A pokud si dokážeme vytvářet spoustu šancí, což dokážeme, tak ho považuju i za ofenzivní.

Reagovat
Svatej

Mi teda prijde, ze krom zapasu kimo prvni 6ku hrajeme hlavne na dominovani na mici, kdy soupere zamkneme na pulce soupere, kde potom davame moznost Kantemu rozbijet kazdou moznost k protiutoku soupere uz v zarodku, abychom pak zas mohli utocit do lehce rozhozenych obran.

Reagovat
spider_8

Tak jasný, že doma proti slabším soupeřům nezalezeme a nebudeme čekat na brejky. Doma určitě kontrolujeme hru a máme velké držení míče, to ostatně platilo vždycky. Ale podoba útoků je prostě odlišná od toho typicky dominantního fotbalu. Spíš než že bychom postupně budovali útok krátkými přihrávkami, hrajeme na kolmé přihrávky nebo rychlé útoky po ztrátách soupeře. Taky máme pořád hodně hráčů za míčem.

A třeba Conteho upřednostňování Matiče před Fabregasem je toho dost jasným příznakem.

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Jardin

The team was unjustifiably criticised for our last game against Bayern Munich because we had an outstanding game.

No nevím teda Arséne...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno směřuje k jeho prodloužení smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Roztomilý, jakou máš potřebu ke každému komentáři o Arsenalu přidat ten svůj výkřik do tmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to chápu, první rok, kdy konečně vylezete z našeho stínu, tak si to užij.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Neříkej hop, takhle se už to jevilo x-krát předtím a vždycky to nakonec zazdili

Reagovat
EXoRcIsT

DELUDE

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Arsenal už popadesáté ve Wembley první klub v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok překonáme A modráci do pěti let udělaj stovku.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Od 13:00 dneska Old Firm derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Ten černej borec jak zahraje balon a hned nato signalizuje ofsajd

Reagovat
Wat

To už je nemoc.

Reagovat
kiwwi

robi to uplne kazdy a je to uplne prirodzene

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, podvádět a lhát je přirozené

Reagovat
kiwwi

ale no

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
mikelinos

úplně každý

Reagovat
kiwwi

ano, pri tychto situaciach je to tak...pri suboji sa odrazi lopta od hraca do autu, automaticky zdvihne ruku ze ma vhadzovat on, je to proste reflex

Reagovat
Mindas

Ne, neni to reflex. Je to prachobycejna krivarna, kterych je plny fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Ok, je to reflex, ktery dela kazdy krivak.

Reagovat
smazaný uživatel

strašne jednoduché myslenie ...

Reagovat
Mindas

V cem? Sledujes ragby?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tam si fakt proste nepomozes...ja som hraval aj futbal (sice nie na nejakej extra urovni) aj volejbal (na vysokej urovni) a vzdy to tak bolo, aj ked som vedel ze som to posledny tecoval ja, automaticky mi vystrelila ruka hore, ze lopta je pre nas...ked sa ma rozhodca opytal ci fakt, tak som povedal ze nie

Reagovat
Mindas

Ja hral docela na slusne urovni, rekl bych, ale proste tohle "nechlapske, impotentni" chovani mne vadilo vzdy. U toho autu bych to mozna jeste pochopil, pac tam nekdy opravdu ani sam nevis, zda si nebyl posledni, kdyz je to v nejakym souboji, ale kazdopadne uz pripadne hadani na krev je prave mimo. No a kopnout do balonu, evidentne, a dozadovat se offsidu/rohu/autu je proste mimo. Tim akorat neustale dostavas sudi pod tlak, ktery kazdy nemusi nutne zvladnout. Hloucek kolem sudiho ala Barca je uz totalni zvracenost.

Reagovat
kiwwi

> pripadne hadani na krev je prave mimo

to kazdopadne, bavime sa ale o tom reflexe ked ti vyskoci ruka

Reagovat
Mastný Chobot

to ale nie je reflex, ako keď padáš a dáš si ruky pred seba, to je možno tak "reflex" latentného podvodníka

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

povedal by som, ze ten reflex latentneho podvodnika ma v sebe kazdy - niekto viac, niekto menej, ale v podvedomi mas jednoducho v sebe, aby si v danej situacii urobil to, co je v tom momente lepsie pre teba nie to, co je spravodlivejsie...potom ked nad tym porozmyslas, tak to urobis trebars naopak, ale v uplne prvom momente myslis hlavne na seba

Reagovat
Mastný Chobot

chápem, ako to myslíš, ale nemyslím si, že to v sebe má každý, resp. že to nevie potlačiť. Ja som hrával futbal súťažne veľa rokov a tiež som dvíhal ruku, ale nie v situáciách, kedy bolo jasné, že to tak nie je.

Reagovat
kiwwi

sak jasne ze nezdvihnes ruku ked pri tebe nikto nie je a ty odpalis loptu do kukurice

ide o nejake sporne veci kde ty ale aj tak vies ze si sa dotkol lopty posledny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Mohl bys tu v PL sekci bejt zas trochu aktivnejsi, ty tvy postoje a nazory mi sedej

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ale ujebana hlava v strese, chapeš. On spravi chybu, uz si predstavuje trenera jak ho picuje, tak rychlo v hlave vyhodnoti, ako si to ospravedlnit, rychlo dvihne ruku, ze offside, mozno motyka vystreli, aj ked tomu sam neveri.

Hadanie sa je ine, ale ked len dvihnes ruku, tak to je podla mna pochopitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

i ked uznavam, ze ked som si pozrel to video tak ti dam za pravdu, ale i tak to moc hrotíš

Reagovat
Svatej

Amen

Reagovat
Svatej

*

Reagovat
mikelinos

Jako najdou se i hráči, co odmítnou písknutou penaltu ve svůj prospěch s tím, že to tak nebylo, ale to se na té nejvyšší úrovni tolik nevidí no, to je podle mě tím, že je tu na hráče vyvíjen vyšší tlak.

Jinak k těm autům, to je pravda, že se to vidí často (v skoro každém zápase), ale někdy je to opravdu nepřehledná situace, kdy jsou si všichni přesvědčeni, že to má být vhazování pro ně. Navíc toho hlášení si všimneš hned, kdežto když hráč místo hlášení se běží zpátky nebo obsadit hráče tak to už málokdo vnímá a podle mě to určitě všichni nedělají no.

Reagovat
Wat

Ale je snad rozdíl, když se hlásíš o autové vhazování, kdy je hra přerušená a nic tě nemůže ohrozit, anebo takhle rakovina, kdy není odpískáno a místo snažení se zabránit gólu stojí se zvednutou rukou jako nádražák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vsak tam je uz nulva sanca zabranit golu...jedine co ti ostava je dvihnut ruku a spoliehat sa nato, ze ta zachrani postranny

Reagovat
Wat

Nulová šance? Blbost. Kolikrát jsem už viděl, že hráč, který by v pohodě danou situaci odbránil (byl blíž balónu, nacházel se ve vhodném prostoru), se místo toho hlásí a čeká, že to za něj vyřeší borec s praporkem. Ale takhle to prostě nefunguje. Tohle je pro mě nepochopitelný jako pro fotbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozorně si všímej Hummelsových rukou. Zvedal je?

https://u.nya.is/klpsab.mp4

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Nejsem fotbalista,mam za sebou 16 let basketu a pokaždé,když jsem jako poslední tečoval míč a sudí rozhodl pro nas,řekl jsem mu,at to dá soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

A Simeone v bráně taky skoro měl

Reagovat
Swarley

alespoň něco tam má kvalitu, protože ten fotbal tam, to je otřesný...jsem se díval na nějaký zápas minulý týden a to bylo fakt úplně šílený...česká liga hadr...

Reagovat
Swarley

hrál tam Boateng co měl metr padesát, stopera a zároveň kapitána dělal van Damme, uprostřed se pohyboval predátor, hrál tam týpek co vypadal jak Marcelo a když tam kolem 60. minuty nastoupil hráč Villarreal, tak byl fakt nejvyšší čas z hospody vypadnout domů...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Swarley

(dodíval jsem se, byla fakt prdel )

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

skoda, ze ten nas Zemiak nakoniec v tej MLS asi neskonci

Reagovat
Swarley

jako jestli chce být někde ještě král a vydělávat stále hromadu peněz, tak bych fakt neváhal ani minutu a šel tam

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Nikikrew

kedy je los?

Reagovat
SunFells

Zítra

Reagovat
minoLFC

radšej netipujem....

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS: Vorm, Trippier, Alderweireld, Dier, Vertonghen, Davies, Wanyama, Winks, Son, Dele, Kane (c).

SUBS: Lloris, Walker, Wimmer, Eriksen, Onomah, Sissoko, Janssen.

Reagovat
Orlandiiik

na můj vkus málo změn, čekal jsem jich víc

Reagovat
smazaný uživatel

Máme voľno ďalší týždeň, dobre, že chlapci nevypadnú z tempa. Navyše Millwall netreba podceňovať. Radšej by som v základe videl Eriksena, no môže naskočiť z lavičky ak to bude nutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zo slabších Old Firm.

Reagovat
Coutinho10

hmm Kane asi v tyhle sezone dohral

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneee

Reagovat
smazaný uživatel

TO nie je možné, hneď ho to hovado zraní. Drevo z Millwallu.

Reagovat
smazaný uživatel

TO nie je možné, hneď ho to hovado zraní. Drevo z Millwallu.

Reagovat
jk

Co se stalo? Sem došel až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Obranca Millwallu v sklze zachytil Kaneovu stojnú nohu po tom, ako Harry vystrelil. Členok.

Reagovat
jk

Hovado, snad to nebude nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň odišiel po svojich.

Reagovat
jk

To jo! Jestli mu ten kotník nevyžehlil, tak to snad bude ok.

Reagovat
Mimalu

není to nejlepší záběr, ale zhruba jde vidět co se stalo

https://www.youtube.com/watch?v=icKX7i2-gG0

Reagovat
jk

Dik, to ho mohl pěkně srolovat

Reagovat
Swarley

nepříjemně ten kotník tam

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělní vyjadřovací schopnosti v kostce.

Reagovat
Swarley

unaven být hodně dneska

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

tak ma vek jak Mistr Yoda, tak podle toho mluvi...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to není nic vážnýho. Na druhou stranu, Honzík má pásku <3

Reagovat
smazaný uživatel

Millwall má dnes kolotoč zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenej Millwall, zkurvenej Atkinson

Reagovat
Orlandiiik

SON

Reagovat
jk

Reagovat
Miguel19

Inter jede

Reagovat
smazaný uživatel

5 striel na bránu, 5 gólov. Ibrahimovič, Pogba, Mkhytaryan a Martial by to mali pozerať.

Reagovat
Mates_Matesović

Celej poločas hraje hovno a pak dá takovejhle gól

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná ukázka Sona. Dřevěnost následovaná Robbenovkou

Reagovat
smazaný uživatel

Dele nasranej a on to takhle utře

Reagovat
SunFells
Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trápne.

Reagovat
Mastný Chobot

však to je super

Reagovat
SunFells
Reagovat
Zaschrona

Hezky Spurs. Ted se 7. misto rovna temer jiste predkolu EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Evertonu v EL mám dobrý pocit.

Reagovat
Zaschrona

Jeste tam nejsme, porad jsme experti na to, aby nam to vyzral nekdo jiny. Neco typu, ze Leicester jeste vyhraje LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Son mi slušne pije krv. On je totálne drevo. Nikto teraz nehrá na hrote, Davies a Trippier nemajú nikoho, komu by to poslali pred bránu. Janssen dúfam že nastúpi v druhom polčase.

Reagovat
FUnk

ty daviesovy centry ale stoji za to..... tripier zatim taky bida

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za přivolání

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen stojí za hovno.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen už nikdy nedá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

druha penalta zase nic ceka se na vincenta az nastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pls kdo se trochu vyzná v kompech. Používám před koupením hry stránku system requirements, kde si ověřím, zda to rozjedu. U některých her, který mi napsali, že ne ( převážně pouze díky starému procesoru) jsem je i tak v pohodě rozjel a u některých ne. Takže bych se chtěl zeptat, jestli rozjedu Mafia 2, když mi to píše, že procesor je jediný nedostačující? Díky

Minimum: Pentium D 3GHz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher

You Have: Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz

Reagovat
Tolstobik

Stahnout ilegal a zkusit, potom pripadne koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus rozjet pirátskou verzi https://thepiratebay.org/torrent/5786928/Mafia_II-SKIDROW_(Mafia_2) a kdyžtak si to kup

Reagovat
smazaný uživatel

Do p... Zas sa zranil Firmino? A to som chcel vidieť dva hroty v podobnom zápase... A čo je s Dejanom?

Reagovat
Miguel19

Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Bude se bránit výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Alliho vo vápne.

Reagovat
Cobra

Kdyby Dele nepadal při každém kontaktu, tak by se na něj i ty fauly pískali.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žiadna, ale toto faul bol. Viditeľný.

Reagovat
blade115

Hmm, tak tentokrát bude to semifinále dost nabouchané, City, Arsenal, Tottenham a Chelsea/United ... Hezký. A snad by to pak ani nemusely být jednogolové zápasy, pokud by vyšel dobře los.

Reagovat
smazaný uživatel

Vincent

Reagovat
FUnk

prepiste dejiny

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen žolík

Reagovat
Cobra

Vinceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent

Reagovat
smazaný uživatel

Definice špatného týmu - Janssen dá gól ze hry

Reagovat
FUnk

ta radost celeho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen zabiják.

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen chant

Reagovat
Wat

Něco na způsob „He scores, when he wants, but he doesn't want?“

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel tú upravenú hudobnú skladbu, ale neviem ako sa volá :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Doris Day - Whatever Will Be, Will Be ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodobá sa mi to. Tam iba bol nejaký popevok a za tým "Vincent Janssen!"

Reagovat
smazaný uživatel

He is one of us, he is one of us, oooh Vincent Janssen, he is one of us.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom drese. Konečne sa trafil Vincent, tá radosť celého tímu fantastická. Len ten Harry dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt Wenger, tak napíšu, že výhra nad Milwallem nám spraví sebevědomí. Ale mě víc sere Kaneovo zranění.

Reagovat
fff

Musi jebat uz fakt ...

Reagovat
blaugrana

Pool už jedeeeeeeeeeee.

Reagovat
mithro

hohoho

Reagovat
Miguel19

Ten pas

Reagovat
Godwinson

Snad to Liverpool dnes neposere

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Burnley, zatiaľ lepšie mužstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne pre toto som si neulietal pri výhre s Arsenalom...

Reagovat
blaugrana

Však to je už vaša klasika. Hecne sa proti kvalitným mužstvám a potom príde vždy toto.

Reagovat
smazaný uživatel

a LFC plán B nemá, takže ak budú 3 body, bude to pre mňa prekvapenie...

Reagovat
I am Mancunian

jasna 1 dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Nakonec bude Anfield první stadion, kde Burnley získá 3 body

Reagovat
fff

Nevadi, o tyzden dame v pohodicke MC samozrejme ...

Reagovat
smazaný uživatel

za barák

Reagovat
smazaný uživatel

Však je teprve 14. minuta. Klid.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
cubazi

Prosím stream na LFC

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Error

Videl bych to tak, ze Klopp bude driv nebo pozdeji odejit. Treba do roka.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
blade115

Nikoho lepšího ale neseženou... Spíš ať mu dají finanční prostředky, ať si může ten kádr sestavit přesně jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

To bybylo to nejhorsi, co by se mohlo stat. To uz nezvladal v BVB.

Reagovat
Mastný Chobot

Reus, Mkhi, Auba, Ilkay, Lewa, Kagawa, Hummels, Bender a ďalšie flopy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť by sa hodil v takomto zápase hráč typu Benayoun, kreativita naším hráčom chýba (až na Coutsa, ale ten nie je vo forme a je sám)...

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte kvalitní beci, kt. by rozťahovali hru a vedeli aj niečo viac, ako len behať a napáliť center do prvého hráča, ale to by som chcel veľa....

Reagovat
smazaný uživatel

Milner neumí ani běhat.:

Reagovat
Hai

Coutnho dneska ani nenastoupil

Reagovat
kiwwi

Benayoun

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť podceňovaný hráč a Rafom často prehliadaný, nepoznáš jeho kvality...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wat

Na to se nedá dívat, nemá ani hlavu ani patu.

Reagovat
Mastný Chobot

tie Lallankove otočky a piruety sú jedna z najlepších vecí v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Scottie Parker style. 360 degreeman.

Reagovat
vrabejka

Nejsmutnější je, že jediný tým který nás v sezóně dvakrát porazí bude právě Burnley.

Reagovat
vladis271

Neschopni kokti. Ale z hovna bic neupleties. Staci kuk naa lavicku.to neni kader ani na coc cup nie na pl nebodaj LM.

Reagovat
avicii

ta lavicka je hrozosttrasna, a ked som pisal ze nam treba 7-8 posil tak sa mi smali

Reagovat
vladis271

150 mega plus v jednom okne. To nikdy nedaju.

Reagovat
kiwwi

ale v podstate si rad, ze Klopp nemina, ale si tie hviezdy vyrobi...

Reagovat
vladis271

Ty chod riesit s cukotkarmi hore ako ty stoji z toho, ze po takych investiciach vas jose vytiahol na 6miesto va lige.

Reagovat
nani92

Ty

Reagovat
smazaný uživatel

Na chvíľu som odbehol a nevidel som to, ak budete mať gif Giniho gólu, prosím oň...

Reagovat
13

gif nemám gol trochu náhoda, ale vycházelo to z trochu lepší hry ke konci poločasu. Centr Origiho a Gini dal patou do stopera, od něj se to odrazilo zpět k Ginimu a ten už si jen vybíral kam to pošle v ideální pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
fenixLFC

slabe z nasej strany. emre s coutinhom zodpvoedne branenie pri tom centri na gol, viac miesta uz dostat nemohol. je pochopitelne preco nehrava origi alebo sturridge namiesto firmina. origi furt chrbtom k brane a vzdusne suboje moc nevyhrava. to by sa dalo prezit, ale ten hlavny rozdiel je v tom, ze origi proste nevytvara sance tak ako firmino. loptu po zemi a priestor dostal vlastne az na konci a hned z toho bol gol. stve ma coutinho, ktory loptu prebera chrbtom k brane a z nejakého mne neznameho dovodu tak vzdy spravi jeden dotyk naviac, takze dokial sa otoci, uz je zdvojeny a odovzdava loptu za loptou. a hlavne, rohy proste nemusime ani kopat, najma ked to zahrava milner. hned ju odovzdat superovi nech rozohra a usetrime cas....a krajni beci su na samostatu kapitolu....

Reagovat
vladis271

Aj tak prehrame. Mat online ucet jebnem to za pade. Aky je kurz na 2 teraz?

Reagovat
Hokaido

1,6

Reagovat
wild

8,5

Reagovat
nani92

Pekný support, Klopp musí byť rád za takých oddaný fans

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

s kym pak musime pristi kolo prohrat abychom nahodou nedohnali Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej gol Emre.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pěkný

Reagovat
Mastný Chobot

yes he can

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeees!!!! EMRE! Snad zůstane.. On umí rozhodnout zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
SunFells

Krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat
vladis271

Ak nedame 3. Tak lepsie nez s bodom neodideme.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mňa prekvapuje, že burnley to viac nezavreli.. asi nie sú na tom nejak super takticky...

Reagovat
Busby babes

ty tu sklenici taky porad vidis poloprazdnou, co?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv som to pochopil tak, že ak nedáte 3 body, tak viac než s bodom rátať nemôžete, čo je síce pravda, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
Busby babes

Depay dneska 2+1...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dal pěknýho gola z pulky.

Reagovat
mithro

a ten gol z polky

Reagovat
mithro

No Rooney, no Rashford, no Martial on the #MUFC train. Zlatan suspended. A false '9' or Fellaini upfront?

na chelsea za barak

Reagovat
Busby babes

Henrikh na hrot?

Reagovat
kiwwi

Big Fella

Reagovat
Busby babes

tipnul bych si spis toho Henrikha. uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

vobec

Reagovat
Swarley

LVG tam dal jednou Younga, ne?

Reagovat
wild

a ze to nemozeme vypustit

Reagovat
Busby babes

to nekdo rikal? vseobecne ocekavani, co jsem videl, bylo takove, ze pokud nekde budem setrit hrace, tak to bude FA cup.

Reagovat
wild

Mourinho?

Nyní máme tři dny volna a pak zas musíme cestovat. Jedeme do Londýna. A bude to tam těžké. A samozřejmě jsme bez Zlatana, ale kromě něho na ně půjdeme se vším, co máme. Nemůžeme si dovolit nastoupit s oslabenou sestavou – my jsme Manchester United.

Evropská liga je pro nás důležitá, ale stejně tak i FA Cup. Nemůžeme tam přijet s rezervou, musíme postavit natolik dobrý tým, abychom s nimi mohli soupeřit. Manchester je Manchester – je to obhájce tohoto poháru. A není to vina Chelsea, že se hraje utkání v pondělí. Uděláme oproti Evropské lize nějaké změny, ale rozhodně nenastoupíme s rezervou.

Reagovat
Busby babes

jo takhle. no tak to je jasne, nemuze rict, ze FA cup vypoustime... a ono treba pujdem s tim nejlepsim co je k dispozici... problem je, ze toho moc k dispozici neni.

0:0, vyhra na penalty. #FDF

Reagovat
wild

vo stvrtfinale sa este zapas opakuje nie? Remiza by bol najhorsi vysledok

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze uz neni replay. ale nevim.

kazdopadne: https://pbs.twimg.com/media/C6vlAa7WkAA_gNJ.jpg:large

Reagovat
Busby babes

ale videl jsem dost lidi zminovat extra time a penalty. fanousci i davali na twitter, ze pokud bude prodlouzeni, tak nestihaj posledni vlak to manchesteru...

Reagovat
smazaný uživatel

Neopakuje, nasledovalo by predĺženie.

Reagovat
wild

ok dik

Reagovat
Busby babes

Wayne Rooney out of @ManUtd game at Chelsea after coming off worse in training ground collision with Phil Jones.

jako jak je mozny, ze Jones zije a Wazza je zranenej???

Reagovat
smazaný uživatel

To nás jako vážně nepustí posrané Burnley 20 minut za půlku?

Reagovat
vladis271

Oplatilo sa mi dnes chalanom verit (y)

Reagovat
avicii

to bol porod...

Reagovat
kvasha16

700. pre chodenie vonku

Reagovat
Mastný Chobot

tam je na to viac miesta

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Ligter

vole, čtu si co je to za wtf komenty zrovna dnes a ona je to dohrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole si říkám co to nahoře melou o FA cupu mufani

Reagovat
smazaný uživatel

12.3.2017- ako som sa od vtedy zmenil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

to je víc reakcí, než na moje pokusy o fórky...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tomanatura

presne

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
icemike

CP pořád nemají nic jistého a hrají dobře, můžou rozjeté Spurs potrápit, remíza by nám dala víc klidu

Reagovat
Miguel19

Však to vypouští. Dnes to budou mít Spurs easy.

Reagovat
kiwwi

http://imgur.com/a/vD3MM

a najlepsi komentar k tomu "To je tak černý, že by to mohlo sbírat bavlnu"

Reagovat
smazaný uživatel

“He’s in a period when he loves to talk, he’s in Doha [playing for Al Sadd] and listen, he was Barcelona player, he’s my enemy,” said Pochettino of Xavi ahead of his side’s trip to Crystal Palace on Wednesday night. “He tried to destroy our focus to win because he hates me because he’s Barcelona - player, fans, you know.

Poche vylozene skemra o to misto v Barce

Reagovat
Mastný Chobot

fajnová schýza

Reagovat
smazaný uživatel

Vesla by se do tvych osobnich top 10?

Reagovat
Mastný Chobot

tieto tvoje pokusy o to byť ofenzívne vtipný v poho, môže byť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

*schíza

Reagovat
Mastný Chobot

*schíza teda

Reagovat
hefy

Mobilní OT:

Kluci, potřebuju radu ohledně mobilu. Opět předesílam, že tomu vůbec nerozumim. Už asi 4 roky mam Galaxy S3 Mini a proste to jednoduše už nestíhá, je to pomalý a zasekaný jako kráva.

Rád bych teda něco novýho. Moje požadavky jsou jednoduchý - dlouhověkost, výdrž baterky, plusem by mohl být kvalitní foták. Ideální cena něco kolem 5k. Někdo mi doporučoval Huawei, co myslíte vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco málo přitlač na ceně a vyber mezi: Lenovo Moto G5, alternativy pak Huawei P9 lite, Honor 7 lite. To je asi nejlepší, co ted můžeš koupit v rozmezí 5-6,5tis Kč. Bral bych to Lenovo, aktuální model, čistý android, rychlé aktualizace.. Žádné terno, ale měl by nějakou dobu vydržet.

https://www.mall.cz/mobilni-telefony-dual-sim/lenovo-moto-g5-3gb16gb-dark-grey

Reagovat
kiwwi

http://www.geekbuying.com/item/Global-Version-XIAOMI-Redmi-4X-3GB-32GB-Smartphone---Black-377571.html?source=ShareAsale

tu mas Redmi 4X aj s plnym LTE - za taku cenu nic lepsie nezozenies

keby som zhanal lacny mobil s dobrou baterkou a spoko vykonom, tak neni ina volba

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
FUnk

xiaomi mi5

Reagovat
J0EL

mam

Reagovat
blade115

Honor 7 lite, to máš akorát těch 5K. Mám plnou verzi a nemůžu si vynachválit.

Reagovat
Deywid

Reagovat
patas92

Za 5k koupí už i P9 lite

Reagovat
patas92

Ajo ty nemluvíš o Huawei P7

Reagovat
hefy

Díky kluci. :)

Reagovat
smazaný uživatel

@SkySportsNewsHQ

BREAKING: Newcastle's St James' Park and West Ham's London Stadium have been raided as part of a police investigation #SSNHQ

@CaulkinTheTimes

My understanding is that HM Revenue & Customs are investigating transfer activity at Newcastle United & that Lee Charnley has been arrested.

Tyne-Wear derby v Champu a West Ham k nim, pojd mi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Good exclusive by @MENCKelly: Jan Oblak's agent has flown into Manchester for talks #mufc http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-transfer-news-oblak-12946034

Reagovat
Zaschrona

A Navas k nam

Reagovat
Busby babes

A zitra bez Pogby. Herrera a Valencia ok... to jsem na to zvedavej. Ja vim, ze to je sice podprumernej zaloznik, ale stejne si myslim, ze nam bude dost chybet...

Reagovat
mithro

pogba out, parada. tak zas priorita EL

Reagovat
smazaný uživatel

Anderko

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - Valencia, Bailly, Blind, Darmian - Carrick, Herrera, Fellaini - Mikhtaryan, Rashford, Lingard

Dal bych Shawa ale nevěřím Blindovi na tom levém stoperovi, Darmian je furt v 1v1 top.

Reagovat
nani92

pôjdeme na remízu, to by bol dobrý výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

může rát Carrick.. sice není kreativní ale jako agresivní dm dobrý

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

http://bleacherreport.com/articles/2704137-finding-ngolo-kante-the-men-who-discovered-the-pfa-player-of-the-year

Skvělej článek.

Jsem rád, že nedošlo k tomu spojení Bielsy+Kantého+Gueyeho v Maseille, to by byla úplná šílenost a oba dva by šli do PL za 60 mega.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL: Manchester United have been awarded the Premier League Ground Team of the Season award for 2016/17.

Reagovat
Mimalu

o to větší ostuda to je, že na nejlepším hřišti v Anglii předvádíte takovou sra*ku

Reagovat
smazaný uživatel

Top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal starting XI vs. Leicester: Čech; Gabriel, Koscielny, Monreal; Bellerin, Coquelin, Xhaka, Gibbs; Özil, Alexis; Walcott.

Leicester City starting XI: Schmeichel, Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs, Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton, Ulloa, Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger lavička bez obrancov. My taktik, zkusit, if dej vyhodí mě rajt nau.

Reagovat
tweek

To je návrat ke 4-2-3-1 nebo bude Nacho na stoperovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho na stoperovi, tak to písali na stránke Arsenalu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Rob je zraneny?

Reagovat
mr.Silver

Coq - Xhaka

Wenger se prost nepouci....

Ale je to teda defenzivni jako prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl hrát Elneny no, škoda, asi posledně zahrál moc dobře, tak je z něj nový Perez

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvedavej odkud bude hrat ten Kieran.

Reagovat
mr.Silver

LRB, to co hraje Nacho. Mohlo by mu to i sednout, protoze on je do obrany uplne nepouzitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

A Nacho CB v tom 3obrancovym systemu? Bude se to hrat? Nebude to zas klasika se ctyrma obrancema?

Reagovat
mr.Silver

A Gibbs na kridle? Pochybuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Daval ho tam, kdyz to chtel okyslicit...A s nema to bude rychlej fotbal. Ale ted si mel pravdu ty, je to tak jak si psal

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce je pán

Reagovat
smazaný uživatel

#SAFC XI to face #Boro: Pickford, Jones, Manquillo, Denayer, O’Shea, Gibson, Khazri, Cattermole, Ndong, Anichebe, Defoe.

#Boro XI to face #SAFC: Guzan, Chambers, Ayala, Gibson, Friend, Clayton, De Roon, Forshaw, Downing, Stuani, Negredo.

Reagovat
off-olda

Co to má Arsenal za sestavu?

Reagovat
Fairplay

Tak musí přece všechno do konce sezony vyhrát

Reagovat
off-olda

No jo, ale to je tak defenzivní, že to vypadá jak sestava proti Barceloně...

Reagovat
Fairplay

Není lepší způsob jak vykročit k tomuto cíli než domácí remízkou Arsene Wenger ví co dělá

Reagovat
Mimalu

#CPFC XI to face #THFC: Hennessey, Ward, Kelly, Sakho, Schlupp, Milivojevic, Puncheon, McArthur, Zaha, Townsend, Benteke.

Dobrá, trochu jsem se bál, jestli to nebude Big Sam až moc šetřit, ale vzal to zodpovědně. Teď už jen doufat že po neděli zbyly ještě nějaké síly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream na Arsenal?

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel

Bellerín každý zápas jiný účes.

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

fešn kila

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Arsenal vyprodáno koukám..

Reagovat
mr.Silver

Sanchez omg

Reagovat
Coutinho10

Alexis skoro na Deliho

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka si tam chodi pekne z te druhe vlny, dneska ho tam zasakli...

Reagovat
smazaný uživatel

...nebo Coq, dneska se mi moc libi

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

brutalne mu to nesedi... zato Xhaka kraluje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me se letos nelibi a v mych ocich mu to pomohlo tenhle system

Reagovat
Ondiis

Reagovat
mr.Silver

Xhaka dneska jako Cesc za mlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Cech luxusne proti Mahrezovi

Reagovat
Coutinho10

De Roon parada...nakonec sem to tolik nepodelal tou paskou

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis asi neplánuje zůstat, co?

Reagovat
Lacko_Boh

najlepší neostávajú

Reagovat
smazaný uživatel

Palace - Spurs dokonalá atmosféra.

Reagovat
Jordi Alba

Ahoj, jak to zatím vypadalo v CP - Spurs ?

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke mal dobrú šancu, Spurs držia loptu.

Reagovat
Jordi Alba

Díky, jde se koukat až teď.

Reagovat
frank

Hodně soubojů a nepřesností ve finální fázi.

Reagovat
Jordi Alba

Snad se to urve, nějak se jim daří poslední zápasy.

Reagovat
Hachim Mastour

OMG Mesut poslal kolmicu Alexisovi

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal. Bezte nekam

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Na to, že hrajeme v devíti, tak supr poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott a Alexis? Nebo kdo se ti nezdá?

Reagovat
Lacko_Boh

tipnem Coqa

Reagovat
mr.Silver

Walcott, Coq neviditelni, Alexis tragicky, zbytek moc hezky

Reagovat
Lacko_Boh

pozeram az cca druhu polovicu polcasu, prvu som sa prechadzal po "kuchyni" aby som si aj tak nic nespravil..

Reagovat
Ondiis

Walcott a Coq tipuju já

Reagovat
Counter

Walcott a Coq. Alexis taky, ale u něj aspoň člověk ví, že pořád něco předvést může (jako to břevno).

Reagovat
Lacko_Boh

gábor borároš škoda

Reagovat
Nikikrew

Ale hej, cakal som takuto nudu a obiehanie brany. S kridlami bellerin a Gibbs nie sme nijako nebezpecny. Xhaka hra dnes super, naopak Alexis az na to brvno . Hore OX, Welbz a Giroud

Reagovat
masly008

OX

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt to je snad nas jediny hrac, ktery umi 1v1, a ta pozive na RB nebo RW mu neskutecne sedi, tak nechapu proc se tlemis

Reagovat
masly008

moje chyba,já se nesměju tomu že by tam nebyl platný to naopak,ale myslel jsem že po té co odešel prý minule o berlích tak nebude ani na střídačce.moje chyba omlouvám se za neznalost

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Alexis ztratil ten balon vickrat nez se dotkl balonu Walcott .. Giroud na hrot a Alexis misto Walcotta a prohodit strany s Ozilem, pak to mozna pujde.

Reagovat
C-M@ster

Proč jsou tak prořídlý tribuny?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je to dohrávka?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Či nemôže to byť kvôli tomu? Na Arsenal chodí dosť turistov a bohvie, odkedy sa vie termín tejto dohrávky, tak to niektorým nemuselo vyhovovať.

Reagovat
mr.Silver

Vypadli jsme z LM, tak nikdo necekal ve stredu zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Který zápas si mám pustit? Kde se hraje pěkný fotbal?

Reagovat
Counter

Cokoli kromě Arsenalu.

Reagovat
Lacko_Boh

ale no dá sa to

Reagovat
smazaný uživatel

a je to nove rozestaveni se sestavou sympataku

+ nehraje Mustafi

Reagovat
Hachim Mastour

Mustafi bude v 3421 najlepší stopér tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

klidne, budu jen rad. Ja mam ten system na 3obrance moc rad, protoze kdyz to umis hrat, tak je to nadhernej a ofenzivni fotbal. Ale Mustafi se mi nelibi zatim a neni mi sympatickej.

Reagovat
Counter

Leicester taky nic nehraje, je to nuda.

Reagovat
Lacko_Boh

ale to držanie lopty, mmmmm. Nostalgia.

Reagovat
Hachim Mastour

Nostalgia zo zápasov proti WBA a Palace.

Reagovat
Lacko_Boh

tento rok moc nepozeram no

Reagovat
frank

Řekl bych, že dneska bude člověk muset za pěkným fotbalem do Německa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnul jsem Spurs a zatím fajn

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasicky scenar, centrujeme na Walcotta

Reagovat
Hachim Mastour

Bože ako ho ten kokot Huth provokoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete dat gola vy spiny londynske? Nebo zas 00? Spiny, kez byste prisli o bonusy, pojebammi milionari

Reagovat
mr.Silver

Gibbs pokazde kdyz dostane mic, tak je tak vyplaseny, jako by ho videl prvni krat v zivote.

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama i Dembele sli dolu

Reagovat
Mihi

Wanyamovi sa nečudujem, ten bol kandidát na redku.

Reagovat
smazaný uživatel

A Dembélé zraněnej.

Reagovat
Miguel19

A Dembele je nejspíš zraněn..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja to prave zapnul az na zacatek druhyho polocasu

Reagovat
Lacko_Boh

Ten Theo..ax. Čo s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Wengere tahni uz ty francouzsky dmnte

Reagovat
Counter

A Theo pořád na place...

Reagovat
mr.Silver

Vsak mel nejzajimavejsi moment zapasu, kdyz si prezul kopacky

Reagovat
Counter

Neměl by jít pryč dřív než Coq.

Reagovat
mr.Silver

On je vedle Xhaky a Elnenyho naprsto k nicemu, jediny s kym mu to sedi, je Cazorla, coz do budoucna nevesti nic dobreho.

Reagovat
Lacko_Boh

Gabriel s tými nízkymi pasmi cez stred si koleduje o prúser. Už asi piaty?

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki tam zas prinese ten chaos

Reagovat
Miguel19

Sakho v háji. Tak to je velké oslabení..

Reagovat
FUnk

tak sakho letos dohral....

Reagovat
Maresma

To se dost komplikuje letní prodej

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
PhilipS

Konečně aspoň budem hrát v 11. Chudák Bellerin musel hrát i za Walcotta

Reagovat
Ondiis

Zakřikls kámo

Reagovat
Counter

Tak my konečně vystřídáme ty bídné hráče a stejně dohrajeme v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

3 zapasy, 1 gol. Prej nejlepsi liga. Maximalne tak nejvetsi picovina. Cela Anglie nech to zrusi, mrdky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Tak se z toho pouč a dávej příště overy na Serii A :-)

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Counter

Já to myslím vážně ale, v Serii A tuším letos padlo víc gólů než v Bundeslize.

Reagovat
Coutinho10

Benalouane

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

2 stoperi a zmatkujem jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Vic golu pada i v kuvajtske lize.

Reagovat
Counter

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
Counter

dokonalá šmudla

Reagovat
aither

Yeeeeeeeeees

Reagovat
mr.Silver

Takova smudla

Monreal

Reagovat
Coutinho10

twl takovy haluzaci

Reagovat
Nikikrew

mONREALLLLLLLLLLLL

Reagovat
Ondiis

To má za to, že cpe Huth ty svý pracky celý zápas kam nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz ale nadherna

Reagovat
Counter

Žlutou pro Özila (-.-)

Reagovat
pa3ce

Tento boj má význam, nevzdávaj to!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Whitemedia

Chelsea momentálně ničí ve finálovém zápase FA Youth Cupu Citizens.. a ty vstřelené branky fakt nádhera... ti budou ve Vitesse zářit

Reagovat
Whitemedia

5-1

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Full-time: Chelsea 5-1 Man City (6-2 agg).

Reagovat
mr.Silver

ahahhahahaahahhah Sanchez Fuchs

Reagovat
mr.Silver

ahahhahahaahahhah Sanchez Fuchs

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
Ondiis

C´mon man

Reagovat
Counter

Alexis je bůh

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Kvůli tomu, jak se Fuchse snažil rozhodit (a vyšlo mu to), simulaci jsem viděl až pak

Reagovat
bbbauch

Buh za to, ze porusuje pravidla?

Reagovat
Coutinho10

Cech se tam zase montuje

Reagovat
captain18

Reagovat
mr.Silver

no Fuchs given

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
bbbauch

Sanchez

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ondiis

Ozil to teď schytal do obličeje ne? Od Gabriela

Reagovat
Ondiis

Tak nic škoda

Reagovat
Miguel19

Omg, takový hovno jim tam spadne

Reagovat
REPLIKATOR

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Erikseeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Chriiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
frank

Chris!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krásná rána!

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Crystal na remízku aspoň

Reagovat
Coutinho10

to je neskutecnej simulant

Reagovat
mr.Silver

Co tam Sanchez predvadi, ty vole

Reagovat
REPLIKATOR

Ožil jak to schytal

Reagovat
Svatej

Posrani palace nemuzou udelat neco dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli v té vaší díře, tak jak pak že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by nie, však vyhrali na Anfielde, proti Arsenalu aj na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gabiiii

Reagovat
Jordi Alba

Eriksen pěkně.

Reagovat
Ondiis

To je komedie ten konec zápasu

Reagovat
Dawon

Sanchez se zblaznil? Co to predvadi proboha?

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeen

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Ondiis

Granit MOTM

Reagovat
masly008

gabriel

Reagovat
Nikikrew

Granit

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl taky skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Hennessey Třeba z půlky.

Reagovat
Hachim Mastour

Fantastický koniec zápasu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Reagovat
off-olda

Co ty jsi za postavu.

Reagovat
blade115

Ubohá.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Counter

Fandí dobrému fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Smyšlená

Reagovat
smazaný uživatel

Normalne jsem po ty Sanchezovy traparne pral liskam at to jeste srovnaj. Nase hra je priserna, trapna a vyhra takovymhle golem... strasny

Reagovat
Teoretik

co udělal Alexis?

Reagovat
Čenda

gif na sančíze pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Čenda

dík

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
blade115

Reagovat
Teoretik

ale žlutou dostal, že nestál v dostatečné vzdálenosti ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Presne na tohle zpetny trest za simulace. Zadne pokuty, ale 10 zapasu treba. Vzdyt mi je trapne i za nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Barcelonská škola je proste fakt hnůj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

fakt nechapem, co sa mu dohravalo v gebuli

Reagovat
tunkic

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

achjo, kazdopadne som rad ze to bola asi prva a snad aj posledna simulacia od nas v tejto sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
bbbauch

kdyby nekdo mel ten jak sebou placnul pri zpracovavani prihravky do ofsajdu k tomu, nezlobil byl se

Reagovat
Free_player

COYS! Eriksen dávno o parník nad Mamutem co ožil

Reagovat
frank

Dá nám někdo po sezóně za Sissoka alespoň 15 mega?

Reagovat
off-olda

Českých?

Reagovat
Free_player

pude max za10 z5 do Newcastlu

Reagovat
masly008

budete muset platit ještě vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne.

Reagovat
blade115

Ach jo, oni prostě budou otravovat až do konce...

Reagovat
Free_player

vždyť byste to měli moc easy

Reagovat
blade115

No s formou naší obrany asi ani ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Free_player

nemá chybu odpoledne jsem z toho s*al

Reagovat
Ligter

není tu nějak podezřele mrtvo?

Reagovat
Busby babes

tak ono tohle preview neni ke kolu, kde melo byt derby... mozna proto.

Reagovat
Ligter

no, já jen, že ani v ostatních článcích to kdovíjak nežije. to je zas nějaký vliv Moyese snad

Reagovat
Busby babes

neboj, jak budem 3:0 prohravat, ono to tu ozije..

Reagovat
Busby babes

ale je to nejvyssi preview na premier league, tak to sem dam:

MUFC: D D Gea - A Valencia, E Bailly, D Blind, M Darmian - A Herrera, M Carrick, M Fellaini - A Martial, M Rashford, H Mkhitaryan

vitezna. doufam.

Reagovat
mithro

no som zvedavy, vacsinou to dopadlo fajn, ked bola zostava otrasna, toto je az moc fajn

Reagovat
Busby babes

cekal bzch tam defenzivneji ladeneho Lingarda. Ale tak uvidime, zas je vlevo Darmian, kterej tolik neutoci.

Reagovat
kiwwi

Ahááá co som hovoril... Až na Darmiana som trafil celú

Reagovat
Busby babes

sorry, ale co na tom bylo tezkyho? jedine dva otazniky byly, jestli bude hrat Shaw nebo Darmian a jestli bude hrat Lingard nebo Martial.

Reagovat
kiwwi

No ani nie pretože v hre bol aj Rooney, špekulovalo sa o hre s 3 obrancami, je tam aj Young atď.

Reagovat
Busby babes

dobre,Young by byl porad na tu pozici leveho beka. tri zdrave stopery ted nemame, Carricka by tam nedal, tomu neverim. A Wazza imho taky hodne nepravdepodobnej (i kdyz jasne, to uz rikam ve chvili kdy vim, jaka je sestava... )

Ale teda dobre, vetsinu jsi trefil.

Reagovat
kiwwi

Navyše som trafil toho mikiho na hrote

Reagovat
Busby babes

tam se toci, je to 4-3-3. treba ted je vpravo.

Reagovat
mikelinos

Takže špatně

Reagovat
mithro

Lads raised in Wythenshawe, Warrington and Rochdale in the #mufc squad for the derby

city s ich uzasnou akademiou..

Reagovat
diastan

CITY XI | Bravo, Zabaleta, Kompany (C), Otamendi, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Sterling, De Bruyne, Sane, Aguero

SUBS | Caballero, Sagna, Fernando, Navas, Clichy, Gabriel Jesus, A. Garcia

HE IS BACK !!!!!

Reagovat
diastan

jinak dnes nečekám nic jiného než výhru, je čas začat konečně vyhrávat zápasy, kde jsme lepší.

Mohl by se konečně chytit i ten Bravo, kdy jindy než proti Účkám

Reagovat
smazaný uživatel

Nolito už je za Garciom

Reagovat
smazaný uživatel

To Pepek uz Nolita definitivne odstrelil? Ze zacatku hral celkem pravidelne

Reagovat
Mindas

Sestava výborná, ale tak dva roky zpět. Samozřejmě bez ohledu na mladíky. Jinak Bravo už se nechytne. Není to prostě brankář, ale jen stoper v rukavicích a zatím to v City nikdy nevyvrátil.

Reagovat
Visca el barca

U nás byl dobrej, tohle trochu nechápu. I v repre.

Reagovat
Mindas

To věřím a minimálně z repre si ho pamatuji jako jistotu, ale v jeho věku a se zkušenostmi je celkem nepochopitelné, že by měl takový problém s aklimatizací. On opravdu ve spoustě zápasů vypadá přímo tragicky.

Reagovat
lucius6

Reagovat
Teoretik

zranění Silvy je průser

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola: "I'm a big fan of Carrick. He's one of the best holding midfielders I've ever seen in my life"

Reagovat
nani92

X2 je povinnosť dnešného zápasu

Reagovat
Busby babes

co to tam Svancara zas blaboli?

Reagovat
Busby babes

on nas fakt letos videl hrat asi jen naposledy proti Burnley. Wazza dal gol, tak je desne prekvapenej, ze nehraje...

Reagovat
Coutinho10

ho zvou na Digi ? nebo kde

Reagovat
Busby babes

jj, na Digi.

Reagovat
Coutinho10

a rikal jeste neco zajimavyho krome Rooneyho ?

moc si ho jako experta na PL neumim predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja si tipnem 3-2.

Reagovat
smazaný uživatel

link prosim?

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

proc vyvolavaji girouda??

Reagovat
lofin9

Akoze bol ako duch vo vcerajsim zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

a furt

Reagovat
Busby babes

No Bailly tam ted hlidal kus travniku mistu Aguera...

Reagovat
Miguel19

A ta hlava před tím taky fajnová

Reagovat
smazaný uživatel

počujem dobre lietadlo nad štadionom?

Reagovat
nani92

Rozhodca opäť proti nám

Reagovat
Tolstobik

Atkinson hmm

Reagovat
mithro

yaya chcel hrat bez rozhodcu a ono sa mu to splnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

2 jasne fauly pre united neodpiskane

Reagovat
Mindas

To jako vážně píská derby tenhle klaun?

Reagovat
Whitemedia

Když může pískat finále FA Cupu ten kkt Taylor, tak už je možné všechno..

Reagovat
mithro

jasny faul pre nas a potom to piskne proti. well done.

Reagovat
smazaný uživatel

Ander si zacina podezrele vsimat Kevinka

Reagovat
nani92

hmm, to som nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem cekal toho stomegovyho borce v sestave ale je zranenej..Jose nema plan B a tak obetuje nejkreativnejsiho hrace podruhe po sobe na osobku

Reagovat
nani92

mal si dať poradiť od odborníkov na všetko v diskusiach ako si ty, ktorý vie ako na to

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim coresis, stejne to nehraje.Navic tys mi ironicky musel napsat, zes to vlastne cekal..Dobre ty

Reagovat
nani92

konečne poriadna lopta

Reagovat
Miguel19

Atkinson neumí kopnout do míče?

Reagovat
Coutinho10

Bravo ma vic stesti nez rozumu

Reagovat
frank

Bravo

Reagovat
Busby babes

Kompany tam zatom za Otamendiho dobre hasi...

Reagovat
Busby babes

jen to dopisu, tak to posere. Ale tohle kurva musime davat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ja som vedel,že dnes sa bude Bravo snažiť

Reagovat
Whitemedia

Proti United se i Bravo začne snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
Maresma

Bravo je fakt ztracenej případ

Reagovat
smazaný uživatel

Brááávo

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
Arbiter

jak se musí útočník cítit, když nedá gól Bravovi z takové pozice?

Reagovat
diastan

Říkám, že ho Účka proberou

Reagovat
Ondiis

Bravo si chce statistiky vylepšit trochu okatě

Reagovat
Grahf

ten kandravý drevák stratil všetky lopty, čo mal

Reagovat
smazaný uživatel

zatial dojebal vsetko coho sa dotkol

Reagovat
Busby babes

o kom je rec?

Reagovat
Grahf

fellaini samozrejme

Reagovat
Grahf

Klasická Jožkova taktika vonku proti silným. Kaziť, brániť a nakopávať na hroťáka.

Reagovat
Busby babes

hrajem venku, proti City a hrajem na protiutoky. za a) co je na tom spatneho? zab] cos cekal??

Delas jak kdyby to pod Safem bylo jinak?

Reagovat
Grahf

jaké protiútoky? Však martial a miky hrajú skoro na bekovi.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo je šašek a Blind je sráč, zase tam hoří a Kun si s nim dělá, co chce. Jinak Ježek nezklamal a zase marný.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle MU nemuze vydrzet, pokud hodlaji hrat takovymto zpusobem, zatim je to od nich tragicke(a to i do obrany bych rekl, city si docela lehce vytvari sance..)

Reagovat
Ondiis

City citelně chybí Silva. S ním na hřišti jsou mnohem nebezpečnější.

Reagovat
spider_8

Ona je sranda, že i přes to obrovské množství posil za stamiliony, hra City pořád stojí na hráčích, které přivedl ještě Mancini. Na Aguerovi, Silvovi, Kompanym a Yayovi. Jako trochu to narušil De Bruyne, ale pořád mi tihle hráči přijdou důležitější.

Reagovat
Teoretik

Herrera nezvládá ten hráč se letos zařadil mezi největší odpad v PL hned za Costu

Reagovat
Dawon

tohle je proste super vec, tebe nekdo hovadsky dojede po hvizdu, ty se po pravu naseres = ty si odpad bozska logika

Reagovat
Tolstobik

+ od fanouska Barcelony to zni jeste vtipnejc

Reagovat
Teoretik

Co to s tím má společného? Neymar je ještě horší... nemám rád tyhle arogantní buzničky

Reagovat
Tolstobik

Jo, to ja taky ne, ale zrovna tady me prislo, ze byl nasranej opravnene, kdyz do nej tak zajel negr s klestema a letlampou

Reagovat
Tolstobik

Ale jinak bych ho zabil za to breceni, to je pravda

Reagovat
Teoretik

Hovadsky? Po hvizdu? Ani jedno pravda. letos se chová jako největší uplakánek, ale budem dělat, že to nevidíme

Reagovat
Dawon

Mas pravdu, ten prasacky zakrok zezadu po hvizdu bez sance hrat mic nebyl prasacky a nebyl po hvizdu, omlouvam se, co si ten prasak Herrera dovolil nezustat v klidu

Reagovat
Teoretik

Aha, promiň, já nevěděl, že koukáš na balet Ten by mu slušel víc, tam by mu žádný zlý protihráč nenakopal.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt mu tam plnou vahou doslapl kotnik..Celou dobu tam s nim ciste bojuje Yaya a prilitne tam Fernandinho a dopadne mu kolikama na kotnik

Reagovat
Hokaido

Já fakt nevím, co všichni blázníte. Však je úplně stejnej už od jeho příchodu, akorát mu to vždycky procházelo.

Reagovat
Teoretik

United skoro nesleduju, ale letos v každém zápase, co jsem viděl, brečel obdobně

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera ať maže do píče. Takovou afektovanou píčku u nás fakt nepamatuji

Reagovat
Dawon

anderkuuuuuuu, dej toooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Blind sřídej ho

Reagovat
Svatej

Tyvole, to je naprosto silena nuda... United poctive brani, hrat sami nechteji a city toho nejsou schopni...

Herrera je strategicky strasne uzitecnej hrac, ale jeden z nejufnukanejsich vocasu v lize

Reagovat
Grahf

toto ma sere, že aj keď potrebujeme 3b jak sol, tak stejne nebudeme hrať otvorenú hru, lebo jožko je posratý.

Reagovat
Svatej

pritom tym na nejakej agresivnejsi a aktivnejsi styl hry ma. Je to skoda, mohl to bejt bezva zapas

Reagovat
Tolstobik

ale tak zas, copak od Mourinha se da cekat neco jinyho - tohle je ocividne hrany na 0:0, s tim, ze pri trose stesti utece Rashford

Reagovat
spider_8

Zrovna dneska můžete víc získat než ztratit, nedává moc smysl hrát na bodík.

Reagovat
Busby babes

a ma cenu hrat od zacatku tak, ze v polocase bude po zapase? fakt nechapu tyhle narky...

Reagovat
spider_8

Tak jestli čekáš, že Chosé to postupně otevře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Sané se na to bránění pěkně po özilovsku vysral

Reagovat
Teoretik

přitom on ale pravidelně jezdí zpátky dozadu na krev, ale občas tam má takovýto výpadek. Özil je má furt

Reagovat
smazaný uživatel

sané wtf

Reagovat
nani92

zatiaľ sme lepší, len musíme troška pridať v útoku

Reagovat
cristiano.K.

Největší problém United je, že neudrží míč ve středu zálohy. Strašně moc přihrávek na paty. Ortamendi v těch běžeckých soubojích vypadá jak důchodce.

Sané při branní standartky

Reagovat
smazaný uživatel

největší problém united je José

Reagovat
kiwwi

Tu vidno ten prínos Pogbu... Bez neho absolútne nedokážeme kontrolovať stred

Reagovat
smazaný uživatel

vy se o to ale ani naznakem nesnazite, nemyslim si ze by to s pogbou vypadalo vyrazne jinak

Reagovat
Busby babes

ten utok je odriznutej. ten Pogba hrozne chybi.

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini a Mikhitaryan zatial 0 bodov

Reagovat
Teoretik

Leroy v první půli mimo, takže ve druhé to bude jízda

Reagovat
diastan

Toto prostě nemůžeme prohrát, Účka pro nic jiného než prohru nepřijeli

Reagovat
Mindas

City zatím výrazně lepší. Rychlejší, důraznější, silnější na balonu. Naopak United slaboučké, ale i tak to vidím na letošní klasiku, takže tohle nemůže City vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem má málo sebavedomia na 1na1, Sané naopak dostatok, aj keď mu to nie vždy výjde. Za hostí najlepší Rashford. Inak ale slabší prvý polčas

Reagovat
mikelinos

Bailly / Herrera podle mě spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Přijde mi, že tomu zápasu úplně chybí nějaký náboj, který to derby dřív vždycky okořenil. Určitě za to může i to, že ani jeden tým už o moc nehraje, ale stejně mi přijde, že v tom zápase vůbec nejsou emoce.

Reagovat
Pagy

v sestavě city jeden angličan, u nás v základu dva ... už je to stejný jako derby s liverpoolem ... většině hráčů je to uprdele, nepřijdou jim to jako nějak speciální zápasy, bohužel už to není jako dřív

Reagovat
Mindas

Tady to moc s národností nesouvisí. Kompany, Zabaleta, Yaya těch derby zažili už hrozně moc a vždy i oni do něho dost přiložili pod kotlem. Na druhé straně se podobní hráči najdou také. Ale bez náboje to je, to bez debat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná vec sa musí Mourinhovi nechať, takticky mužstvo vie skvele pripraviť. To prepracovanie obrany je dokonalé, hráči sa dobre pohybujú. Ak sa rozhodne hrať na remízu, tak väčšinou ju získa. Neviem si predstaviť, že United dnes inkasujú.

Reagovat
Tolstobik

Atkinson foukne pro City pencli, to bych se zas nebal...

Reagovat
smazaný uživatel

uz mohli dostat v pohode 2/3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden, a to na Etihade nie je žiadna pohroma. Zatiaľ držia.

Reagovat
smazaný uživatel

aguero tyc, aguero podruhe jak to prekopl, sterling jak prekopl, aguero kdyz mu chybel krok na kolarovuv centr

Reagovat
Busby babes

zas nedelej ze vseho stoprocentni golovku....

Reagovat
smazaný uživatel

nedelam z toho golovku jen ukazuju, zze si celkem v pohode VYPRACOVAVAJI sance, v podstate nic po chybach jako je to na druhe strane(tzn. ze ten mourinhuvo propracovani obrany rozhodne neni dokonale)

Reagovat
Busby babes

samozrejme ze to bylo po chybach. Sterlingova strela po chybe Blinda, Aguero po chybe Baillyho... treba. Ale jinak ano, taky mi to dozadu neprijde tak dobre. Ta zaloha nefunguje a na tu obranu se to vali...

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze ten rozdil, jak se k prilezitostem dostali oni a vy moc dobre vidis...

Reagovat
smazaný uživatel

*to

Reagovat
Busby babes

no nevim, zrovna dneska to tam casto hasime na posledni chvili. zatim to vychazi, tak to pak pusobi dobre, ale casto je to fakt o fous...

Reagovat
Whitemedia

Proti nám to bylo skvěle takticky připravené mužstvo.. dnes měli v prvním poločase z prdele kliku..

Reagovat
Grahf

loptu máme tak 5s, kým ju odjebeme, alebo stratíme. Sunderland hadr.

Reagovat
EXoRcIsT

dpc stiahni toho Fellainiho sa tam precha dza a nic nerobi

Reagovat
Busby babes

mozna by mohl nasim hracum nekdo pripomenout, ze uz se hraje...

Reagovat
Whitemedia

Jestli si toho nevšimli doteď, tak už si toho nevšimnou, protože Mourinho..

Reagovat
Busby babes

ten druhej polocas je prisernej. Henrikh vsechno spatne, Fella vsechno spatne, Ander uplne mimo hru, kdyz uz mame balon...Martial taky dost spatna rozhodnuti, kdyz uz se dostane k balonu...

Reagovat
masly008

účka hrajou dobrou sračku,to je fotbal jak od týmu co hraje o sestup.útočí ve 2 lidech.

Reagovat
EXoRcIsT

a Mkhitaryan chce konkurovat Matovi ? Juan je pred nim o svetelne roky

Reagovat
Grahf

spravíme aj niečo iné, než že sa nasačkujeme k našej bráne a vypichujeme lopty?

Reagovat
masly008

zatím ne,asi taktika.

Reagovat
Grahf

o tom nepochybujem

Reagovat
Teoretik

Taktika. Mourinho to otevře v posledních 10 min, jako byste ho neznali. Bohužel mu to zatím vychází

Reagovat
Teoretik

teda bude nakopávat na Fellainiho

Reagovat
spider_8

Nepamatuji si, že by tohle někdy udělal

Reagovat
Teoretik

takto se vymlouval, když betonoval, dostal redku, která mu zhatila plány to otevřít

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda level milión.

Reagovat
masly008

jako city by i chtělo,ale účka v 9 lidech před 16.to se blbě hraje.

Reagovat
Busby babes

kdyz na tohle narazime my, tak je to vzdycky nase neschopnost se prosadit...

Reagovat
masly008

který z těch týmů kolem vás hrál takovou sračku,pochopím když brání hull nebo swensea,ale myslel jsem že rádoby velko klub jako účka bude aspoň trochu útočit,vždyť tohle je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou si musí být teda solidně jistej, že tu LM na příští sezonu ukope přes EL. Jinak si nedokážu vysvětlit to, co United předvádí. Hrůza.

Reagovat
masly008

a pak s touto holomajznou vypadnou ve skupině jako totáč.

Reagovat
Whitemedia

To je prostě Mourinhova taktika ve venkovních zápasech, v tom se nikdy nezmění..

Reagovat
diastan

Nic no, toto musí rozhodnout G Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On jeden a jeden Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ubohý výkon, ale kiwwi busby iamek, exorist a podobní murínoví lízači budou spokojeni.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

Reagovat
J0EL

je to vyspely takticky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

jo a měli jsme víc gólovek klasicky

Reagovat
EXoRcIsT

mali sme a Mourinho zvolil dobru taktiku

Reagovat
J0EL

skoda , ze sa tak snazia proti vam

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

, to je hrozné, jeden z největších gigantů světového fotbalu hraje takovou ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc ostuda, stát v 9ti před vápnem a odkopávat

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Grahf

keby som si kupil listok na tento zápas ako fanda united, tak neže pýtam späť vstupné, ale ich dám na súd za ujmu na zdraví

Reagovat
nani92

kup si lístok dopiče a chod tam

Reagovat
Grahf

sorry, tvoje predstavenie ma zaujíma ešte menej

Reagovat
nani92

takže nás ma tvoje zaujímať? preto sa predvádzaš?

Reagovat
EXoRcIsT

je to len trapko co sa ukaze ked nevyhravame to isto aj ten prasknuty kondom Old Trafford No.7

Reagovat
smazaný uživatel

však to jsem tady skoro pod každým zápasem, když hrajeme sračku pořád

Reagovat
Grahf

si sa pasoval za hovorcu eurofotbalu? Rozkošné.

Reagovat
nani92

lepšie ako byť hovorcom ko*otov

Reagovat
Grahf

butthurt much? Chápem, že k samotnému zápasu nemáš čo povedať, lebo hovno hrajeme, ale skús si tie svoje invektívy nechať pre seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne minule psal, ze sprosty nadavky pouzivaj jen jednodusi lide

Reagovat
J0EL

kiwwiho nenahradi

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

At tam da Wazzu

Reagovat
Busby babes

Nase jedina sance na gol jde stridat...

Reagovat
Busby babes

ale zajimava taktika, nechat souperova golmana vychladnout aby se pak zranil...

Reagovat
EXoRcIsT

Mourinho

Reagovat
Teoretik

ale vzhledem k tomu že je to Bravo

Reagovat
Busby babes

prave, dobra taktika, spatnej golman.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jediné, čím dnes přispíváte k fotbalu. Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nosítka? Na toto? Chodte do riti.

Reagovat
mikelinos

taky na něj čumím, jak se nechá odnést

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vis co mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

si natiahol lýtkový sval, určite by sa nedostal za čiaru.

Reagovat
Hokaido

Střed United bez Pogby ne že nefunguje, ale vůbec neexistuje. Asi tolik k tomu, jakej je Pogba průměrák.

A Pepek za 75 minut nic nevymyslí, ale nezmění vůbec nic. To prostě nechápu.

Reagovat
Dawon

Tak je jedna vec ze Pogba chybi a druha vec, ze za nej proste neni typove nahrada zejo...obzvlast v zapase kde sme takhle silene pasivni a potrebujeme z minima tezit maximum

Reagovat
smazaný uživatel

proč by něco měnil, když kontrolují hru a měli pár tutovek?

Reagovat
masly008

jenže oproti vám jim bod může stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

spis ani nikdo nechce aby existoval

Reagovat
Busby babes

to je jedna vec. druha vec je, ze jsme se nechali uplne zbytecne zatlacit. ten stred mel rozhodne fungovat i tak lepe...

Reagovat
lucius6

Bravo si uvědomil, že má pořád nulu, tak se radši nechal vystřídat, protože mu bylo jasné, že by to nemuselo vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či José čaká, že City postrácajú viac ako United? Alebo len proste nechce prehrať s Pepom, ale už sa sústredí na EL.

Reagovat
nani92

logicky stiahnuť bod na Liverpool, on je súper, nie City

Reagovat
smazaný uživatel

To nemohli vystriedať medzi tým, ako ošetrovali Brava. Bože, to je trápny zápas. A Jesus na ihrisku tomu nasadil korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

*Jesus Navas

Reagovat
Busby babes

Substitutes board goes up with 19 on it. Rashford looks confused but starts to run off. Then realises it's Sane.

Reagovat
Teoretik

Jak ho tam poutaj a Bravo se diví

Reagovat
Hokaido

Květákovník

Reagovat
Hokaido

Tak ne, Aguero je teda pěknej zmrd. Oba stejně.

Reagovat
diastan

Reagovat
nani92

Reagovat
Coutinho10

lol Fella to dal hodne rychle

Reagovat
Whitemedia

Felllaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Fella...

Reagovat
Busby babes

no Aguero si pro to dosel, ale kvetak je trouba.

Reagovat
Dawon

CURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

ROZTRHAT REGISTRACKU, VYHODIT Z PL, NEJPOZDEJI IHNED

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a vrchol dnešného zápasu zaobstaral Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

..s Aguerom.

Reagovat
Tolstobik

To je vul ten Fella

Reagovat
nani92

Fella na 3, Aguero na 5

Reagovat
Hokaido

Reagovat
frank

Reagovat
Whitemedia

No ale není ten květák retard? Tohle udělat, když stojí rozhodčí metr od něj..

Reagovat
Arbiter

a hlavně, že mu před minutou dál žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Pred 15 vterinama bych rekl

Reagovat
lucius6

Emoce Aspoň to získalo nějaký náboj.

Reagovat
Busby babes

jj, nekdo je tu postradal.

Reagovat
spider_8

Tohle je tak směšný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to je showman

Reagovat
kiwwi

Ako Aguero to smiešne nafilmoval ale Fellaini je aj tak oberkokot takže dobre... Ban do konca sezóny

Reagovat
EXoRcIsT

i viac ako len do konca sezony by mu mohli dat aspon ja by som si to prial

Reagovat
Busby babes

povodil si Kvetaka jak maleho kluka.

Reagovat
Mimalu

udělal to chytře

Reagovat
EXoRcIsT

Mourinho tam skusene nechal Fellainiho lebo vedel ze ten dement spravy nejaku kktinu a teraz budeme mat od neho na 3 zapasy pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu za Fellainiho. Aspoň něco se v tom zápase stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako cervena nesmyslna, ale mel dostat druhou zlutou.

Reagovat
ACSMan

Jako tyvole Kun pekny dive ale Fellaini pekny debil

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini je dement, ale Aguero je vážně hrozná mrdka.

Reagovat
Whitemedia

Jako padat nemusel, ale Fella mu dal docela solidní hlavičku

Reagovat
Arbiter

myslím si , že kdyby byl Kun vyššího vzrůstu, tak jde tou hlavičkou úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Arbiter

Fellaini

Reagovat
diastan

poď si

Reagovat
lucius6

Jesus pozdě podle mě.

Reagovat
ACSMan

Tak teď začne MU konečně útočit určitě

Reagovat
Dawon

Ja to tak nezvladam mit takovou picu v tymu...tolik roku A nejen ze je to uplna pica, ale k tomu navic fotbalove je to naprosty odpad...Proc, Irenko, ja sa ptam proc

Reagovat
ACSMan

Ale zpracování na kozy má dobrý ne?

Reagovat
Dawon

lepidylko...ale at jde do tymu co to stavi na kozach a ne k nam

Reagovat
PhilipS

Komentátoři řikaj jasná červená ale za mě vůbec. Dali hlavy k sobě oba, klasický kohoutí měření se a Aguero z toho udělá Zidanovu hlavičku. Nesmysl

Reagovat
PhilipS

navíc ten první faul na žlutou nebyl ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Byl oboji zluta no

Reagovat
Miguel19

Big F

Reagovat
Grahf

Konečne ten kolohnát vypadol, aj tak sme hrali desiati už od začiatku.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
ACSMan

Uz to vidím, Manchester United dostal pokutu, za nezvládnutí emocí v zápase s MC.

Reagovat
Whitemedia

chudák Ježíš

Reagovat
diastan

zas..

Reagovat
smazaný uživatel

ufff

Reagovat
Coutinho10

jooooo ofsajd ufff nadeje na remizku zije

Reagovat
Nikikrew

United stastie ale offside to bol

Reagovat
Busby babes

Carovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si Žozé oddechl

Reagovat
avicii

Man United a Jose Mourinho...to je to najnechutnejsie co sa stretlo vo svete futbalu...

Reagovat
lucius6

Flashback

Reagovat
Jacks11

Samí negři a polonegři v PL už to stojí zapíču

Reagovat
kiwwi

Presne... Kde sú tie časy co za United v útoku valilo arijske duo Yorke - Cole

Reagovat
EXoRcIsT

Gabriel ma fakt super face vyzera ako keby sa mal kazdu chvilu rozplakat

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

stejně jako Oscar

Reagovat
Horcmen

vsazený 1.gól City, ale tlačím 0:0, protože mám ve fantě Valenciu a soupeř Aguera kapitána fanta mě zničila

Reagovat
smazaný uživatel

S prehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

...a bez fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na fotbal.

Reagovat
ACSMan

Reklama na betonovácí firmu

Reagovat
Dawon

Mno...za danych okolnosti plichtu asi beru...na vyhru sme se dneska nekoukli ani z jedouciho vlaku, takze tohle nas aspon drzi dal ve hre...jaks taks

Reagovat
diastan

Strašný, místo další naprosto jasné výhry je to jen bod, Účka velká tragédie. Do LM už to mají z ligy bez šance, pro nás je to ztráta z hlediska Arsenalu, ale ti maj taky mnohem těžší los, navíc teď dostanou čočku od slépek....Stejně by to ale chtělo 3. místo

Reagovat
diastan

Počet střel Aguero 9 : UTD 3

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bez sance?

Reagovat
Dawon

Jo tak bez sance rikas

#sibyla

Reagovat
diastan

ano

Reagovat
Dawon

Poznacim si, dekuju

Reagovat
Teoretik

3 zápasy na Etihad, jeden na Middlesbrough plus poslední zápas venku proti Watfordu, musí být plný počet bodů = 3. místo

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

mame o bod min jak vy, a jsme bez sance?

Reagovat
diastan

přesně

Reagovat
Busby babes

ok. nebudes jedne z tech, co tu rozdaval titul uz v zari?

Reagovat
diastan

Nevím o tom Ale stímto se už smiř, předejdeš zklamání.. jestli to teda neukopete v EL

Reagovat
Busby babes

vas mozna nepreskocime, ale treba zavaha Liverpool...

Reagovat
diastan

Já pořád věřím Arsenalu, jestli vás doma porazí tak to zas ukopou, pokud ne tak Liverpool, protože mají taky v pohodě los.

Reagovat
Busby babes

jo, to bude klicove pro nas i Arsenal. uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zklamany budu tak jak tak. jsem vzdyckyc, kdyz neskoncime v top 1.

Reagovat
J0EL

To budes mat strasne smutny zivot

Reagovat
Tolstobik

Mourinhova zumpa ach jo, to byl humus

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné, Mourinho jako travič fotbalu by měl mít zakázáno trénovat. Čekal jsem jízdu, i hosté přece potřebují víc než bod. A hrálo jen jedno mužstvo a to bohužel ne moc dobře. Ale aspoň snaha o fotbal. Aby tým jako ManU absolutně rezignoval na útočnou hru je k pláči.

Reagovat
Busby babes

my sjme hlavne potrebovali neprohrat. vsak vyhrajem dohravku se Sotonem a jsme pred Liverpoolem.

Reagovat
Busby babes

*pokud vyhrajem...

Reagovat
Dawon

Problem je nas los, ktery je fakt hrozne tezky no...ale zaroven verim ze jak LFC, tak AFC sou schopni ztratit s kymkoliv, je to furt hrozne otevrene...jen City uz by to asi museli naprosto ultimatne posrat s timhle losem, aby jim to uteklo

Reagovat
Busby babes

jo, City to ma lepsi. Ale Liverpool je shcopnej nekde ztrati. My teda taky, o tom zadna. mame nejtezsi los, tak uvidime. Snad bude Pogba brzy zpatky...

Reagovat
Teoretik

Hlavně ale máte zápasy na Arsenalu a Tottenhamu, to myslíte, že tu máte větší šanci vyhrát než dnes?

Reagovat
Busby babes

uvidime. Dneska to byla bida, asi nejhorsi zapas v sezone... Beru to tak, ze se stane, rozhodne to nebyl nas typickej vykon.

Bude taky dost zalezet, kdo na ty zapasy bude k dispozici. Dneska zaloha prakticky neexistovala, tak uvidime jake si z toho Zoze vezme ponauceni.

Reagovat
Dawon

Sance je vzdycky...v tuhle chvili to v mych ocich maji City temer jiste, Liverpool favorizuju pred nama, a zaroven nas favorizuju pred Arsenalem s tim ze to beru tak, ze i Arsenal ma furt realnou sanci no...

tezke zapasy tam sou, ale taky sem necekal ze porazime Chelsea a docela je smazem, takze stat se muze leccos no...dneska to bylo otresne, priste to zas muze byt lepsi...a fakt moc neverim, ze LFC a AFC sou schopni do konce sezony uz neztratit

Reagovat
nani92

však so Spurs hráme v predposlednom kole, AK bude o titule rozhodnuté, tak to "možno" nezvládnu ako vlani

Reagovat
nani92

a ak sa o ten titul bude teoreticky ešte bojovať, tak to nemusia v hlavách zvládnuť tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní výkon není možné omluvit ničím(u takového mužstva).

Reagovat
Busby babes

kde omlouvam vykon? ty pises, ze potrebujem vic nez bod... no ne nutne. samozrejme, ze 3 jsou lepsi nez jeden, ale zas hrajem venku proti silnemu tymu. navic se nam nase hra absolutne nedarila. zlatej bod.

Reagovat
PhilipS

Nicméně remízka pro nás krásná aspoň chvíli si můžem užít naději na čtvrtý místo než nás Slepice sezobnou...

Reagovat
ACSMan

Jako na tohle jsem se pod Josem netěšil. To bych radši aby MU vyhrál 0:1 než toto

Reagovat
Busby babes

v suchem triku. Fanklub defenzivniho fotbalu Mourinhovi postavi sochu.

Reagovat
Teoretik

Jak se blíží konec sezóny, tak ty zápasy v PL ztrácí silně na kvalitě

Reagovat
castelL

Predstavte si, kebyže sa zavedú platové stropy aj vo futbale.. to by bolo pičovania. Liverpool by možno konečne aj zostúpil. Hrať tak náladovo a jebnuto sezónu, čo sezónu, ja už na to nemám proste nervy, že ten tým je banda neschopných kchujov babráckých, pfuj.

Reagovat
Busby babes

Timbo si vykloubil rameno... kdy???

Reagovat
Teoretik

při tom posledním rohu se zranil, Mourek to říkal po zápase

Reagovat
Busby babes

to je fakt spatny...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele