Premier League - preview 28. kola

01.03.2016, 08:40, aktualizováno 02.03.2016, 08:26
Previews
Leicester včera jen remizoval s WBA a dal šanci Tottenhamu, který se v případě výhry nad West Hamem posune do čela tabulky. Arsenal potřebuje porazit Swansea, Liverpool a Manchester City si zopakují nedělní finále Ligového poháru...
West Ham United - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
Premier League si přestávky nebere, a tak se týmy během čtyř dnů musí vyrovnat už s druhým utkáním. Jedním ze středečních taháků bude londýnské derby dvou z celků, které oplývají výtečnou formou a útoční na pohárovou Evropu. West Ham zažívá pod Slavenem Bilićem nejlepší sezónu za dlouhé dekády a formu bude chtít potvrdit proti rozjetému Tottenhamu.

Borcům z Upton Parku se daří na všech frontách. V Premier League vyhráli pět z posledních devíti zápasů, díky čemuž trůní na šestém místě se ztrátou pouhého bodu na páté a čtyř bodů dokonce na čtvrté místo. Navíc postoupili do čtvrtfinále FA Cupu. "Čeká nás velký zápas. Mělo by to být dobré utkání, stačí se podívat na pozice, na kterých se nacházíme," připomněl Bilić skutečnost, že jde o duel týmů z TOP 6.

Pokud hovoříme o formě West Hamu, bylo by nefér nezmínit se o historické sezóně i pro Tottenham. Kohouti sice už dvakrát ligu vyhráli, ale na titul už čekají déle než půl století. Teď jsou nesmírně blízko, jelikož kromě Leicesteru žádný z favoritů nepředvádí vyrovnané výkony. Svěřenci Mauricia Pochettina navíc o víkendu jen zuby nehty porazili Swansea - a všichni víme, že právě tyhle vyrovnané duely nakonec rozhodují o konečném úspěchu a neúspěchu.

Manažer Tottenhamu však na titul zatím nemyslí - ze stolu smetl i "nařčení" Claudiem Ranierim, že Spurs jsou nyní hlavním favoritem. "Myšlenkové hry? Ne, myslím, že to byl vtip. Trochu jsem se tomu zasmál," prozradil Mauricio Pochettino. "Náš cíl na konci minulé sezóny byl snížit mezeru mezi námi a týmy na špici. Je důležité udržet si naši výkonnost, fyzičku i mentalitu a uvidíme, na co to bude stačit," mlží argentinský kouč.

Forma jeho svěřenců však nahrává spíše k opaku - Tottenham vyhrál už šest zápasů v řadě, a kdyby zvládl porazit i West Ham, vyrovná historickou šňůru z roku 1967. Proti Kladivářům se Kohoutům v krátké minulosti dařilo - v listopadu vyhráli doma 4:1 a vítězstvím skončil i poslední výjezd na Boleyn Ground (0:1).

V utkání však možná bude postrádat Dele Alliho, který má zdravotní problémy a jeho start je nejistý. Pochettino také nejspíš protočí krajní obránce, šanci mohou dostat Davies s Trippierem. West Ham má potíže na pravé obraně, protože Sam Byram je suspendovaný a Tomkins, Reid a O’Brien zranění. V krajním případě by tam mohl zaskočit i křídelník Antonio. Vrací se naopak Diafra Sakho.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson (Song), Collins, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Lanzini, Payet - Carroll
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies - Dier, Eriksen - Lamela, Alli (Mason), Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Swansea City  (středa 20:45)
Garry Monk možná mohl mít zvláštní pifku na Louise Van Gaala, ale mimoto je zodpovědný také za jeden výsledek, na který Arsene Wenger rozhodně není pyšný - květnovou domácí prohru z loňské sezony. Arsenal si tehdy ještě zkomplikoval situaci ve snaze udržet třetí pozici, tentokrát by prohra na Emirates s velkou pravděpodobností znamenala konec nadějí na mistrovský titul...

Samozřejmě, Garry Monk už na lavici Swansea není, nicméně jeho duch v jihovelšském městě nadále dýchá - ať už v dobrém, nebo zlém. V tuhle chvíli převládá spíš to druhé, neboť Labutě opět čekají na výhru už čtyři kola v řadě a neustále pomrkávají na Norwich s Newcastlem, které mu dýchají za krk.

Mezi fanoušky i experty se v posledních dnech rozšířil názor, že Arsenal už v podstatě svůj závod o mistrovské vavříny prohrál. To samozřejmě není tak úplně pravda, ovšem s pouhými dvěma výhrami z posledních sedmi kol se jeho vyhlídky pořádně zhoršily.

Gunners s výjimkou Sunderlandu do konce sezony nečekají v podstatě jediný lehčí výjezd (dále tam jsou Tottenham, Everton, West Ham a Man City), a proto pro ně budou tři body z každého domácího měření sil absolutní nutností. Swansea navíc Wengerova parta loni na podzim deklasovala 3:0.

Na onom říjnovém souboji se již podílel i Joel Campbell, který by teď mohl být povolán zpět do sestavy namísto posledně tragického Walcotta. Wenger se takto bude snažit zalepit díru po zraněném Oxlade-Chamberlainovi. Danny Welbeck patrně bude šetřen, když se teprve nedávno vrátil do akce po 10měsíční pauze.

Swansea City je pro výlet do Londýna v plné polní a předvést se jistě bude chtít Alberto Paloschi, jenž proti Tottenhamu zaznamenal svou první branku v novém působišti. Italský kouč Guidolin by dále mohl dát první šanci hostujícímu záložníkovi Leroyi Ferovi.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Flamini, Ramsey - Campbell, Özil, Sánchez - Giroud
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork - Fer, Ki Sung-yueng - Sigurdsson - Ayew, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Newcastle United  (středa 20:45)
Osmnáct dnů měl Newcastle na zotavení po debaklu s Chelsea, na sestupové pozici tak má zápas k dobru, nicméně duel s Manchesterem City příliš velkou naději na vylepšení neskýtá. Stoke City si po tragickém přelomu ledna s únorem připsal dvě vítězství a podruhé v sezóně cílí na sérii tří úspěchů v řadě.

Herně se toho u Potters moc nezměnilo, po vzoru týmů bojujících o titul však přesto okradli Bournemouth a v amatérském představení udolali i poslední Aston Villu. Vzpomínky na tři porážky o tři góly a vypadnutí z obou pohárů během čtyř dnů se tak zdají být zažehnány a se stejným bodovým zápisem jako před rokem mohou vyplout na povrch i myšlenky na evropské poháry.

Vyhlídky na devět bodů ze tří kol jsou navíc silně optimistické i bez ohledu na současné problémy hostů. Čtyřikrát z posledních pěti vzájemných setkání na Britannia Stadium domácí slavili, v předešlých dvou ročnících udrželi i čisté konto. Za hosty se tu totiž během téměř sedmi let trefili pouze tři hráči; Andrew Carroll ani Demba Ba, který si dokonce připsal hattrick, už v klubu dávno nefigurují, Papiss Cissé se pak vrátil po operaci do tréninku teprve před pár dny. Ve svou šanci na první letošní gól na opačné straně doufá Peter Crouch, ten se prosadil dvakrát z posledních tří vystoupení proti Newcastlu, při listopadové bezbrankové remíze se přitom dostal na hřiště až v nastaveném čase. Nezvykle málo minut na hřišti se mu dostává i kvůli Marku Arnautovićovi, jenž se pokusí o rozšíření šesti branek za osm domácích zápasů.

Steve McClaren vyvezl během dlouhé přestávky své hráče na trénink do Španělska a rozhodně bylo na čem pracovat. Frustrující houpačka výsledků, která vynesla Magpies na začátku února ze sestupových příček, aby je po pětigólové ostudě na Stamford Bridge zase namočila, měla atmosféru v týmu rozdmýchat nedělním duelem s Manchesterem City. Odložení může podle šéfa domácích soupeři jen pomoci, při pohledu na výjezdy Newcastlu se ovšem 18 dní jeví jako krátká doba. Vždyť během dvaceti ligových návštěv hned šestnáckrát odjížděli s prázdnou a připsali si tragické skóre 9:48.

"Bude to pro nás těžká zkouška, Newcastle bojuje o život, při pohledu na jejich mužstvo se přitom divíte, jak a proč jsou tam, kde jsou," nepodceňuje trápící se Newcastle Mark Hughes, který ve středu počítá i s Glennem Whelanem, jenž si o víkendu zlomil nos, a zpátky na hřiště může i Marc Muniesa. Velký otazník visí nad Philem Bardsleym, dvojice Shawcross, Johnson pak slyšela horší zprávy.

"Mluvili jsme o charakteru a bojovnosti, abychom si uvědomili naší situaci dřív, než bude pozdě. Vše je o tom, co je tady a teď a o vítězných zápasech. Musíme udržet čistá konta a dávat více branek, aby to nebyl náš případ," popisoval nepříjemné debaty Steve McClaren. Ten může počítat s Dummettem, Anitou, De Jongem i Mitrovićem. Mimo hru zůstává Chancel Mbemba, kapitán Fabricio Coloccini si na návrat zřejmě počká ještě dvě kola.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Bardsley, Muniesa, Wollsheid, Pieters, Whelan, Imbula, Shaqiri, Bojan, Arnautović, Walters
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Taylor, Lascelles, Dummett, Colback, Shelvey, Sissoko, Wijnaldum, Townsend, Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (středa 21:00)
Nikdy v nedávné minulosti si s námi program Premier League takto nezalaškoval, aby nám ihned po finále Ligového poháru naservíroval jeho reprízu - navíc s mnohým v sázce. Manchester City se pořád nevzdává nadějí na titul, zatímco Liverpool by ještě rád zatlačil na pátý Manchester United...

Pro Manchester City může nedělní úspěch znamenat klíčové odpíchnutí. A nebylo by to poprvé. Před dvěma lety Pellegriniho tým využil triumfu v Ligovém poháru k nesmírně silnému finiši, kdy ve zbytku sezony devětkrát zvítězil a jen jednou prohrál, což se letos klidně může opakovat.

Na druhou stranu je nasnadě si připomenout, že ona jediná prohra na jaře 2014 pocházela z Anfieldu, kde Citizens obecně dlouhodobě tápou. Neuspěli tam od roku 2003 a před tribunou The Kop zaznamenali všehovšudy dvě vítězství ze 47 pokusů od roku 1956.

Pro Liverpool je toto domácí vystoupení prvním, ale ne posledním klíčovým duelem. Zanedlouho na Anfield zajíždí rovněž Tottenham, další aspirant na titul s ještě lepší formou, než s jakou se pyšní bleděmodří. Ti ve skutečnosti nezvládli dvě předcházející ligová střetnutí, takže vskutku potřebují zabrat. V lize třikrát v řadě neprohráli od listopadu 2008.

O zlomení prokletí Anfieldu se bude od začátku pokoušet i bývalý liverpoolský miláček Raheem Sterling, jenž si prožil velice frustrující pohárové finále, kdy během zápasu několikrát odmítl rozhodnout ještě před penaltovým rozstřelem. Pellegrini už potvrdil, že Sterling opět nastoupí od začátku, zatímco startem Yayi Tourého (chodidlo) si zatím jist být nemůže.

Jürgen Klopp po neděli vysvětloval, že důvodem, proč Sturridge nekopal penaltu, byly nesnesitelné křeče. Nyní se uvidí, zdali tentýž problém náhodou talentovaného forvarda neodstaví alespoň z úvodních pasáží tohoto duelu. Kvůli svalovým problémům potom nebude moci nastoupit Lucas a čerstvě uzdravený Škrtel možná okamžitě nahradí nakřáplého Sakha. Spíše to ale bude stoperská dvojice Kolo Touré - Lovren.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, K. Touré, Lovren, Moreno - Henderson, Can - Lallana, Firmino, Coutinho - Sturridge (Origi)
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Otamendi, Kompany, Kolarov - Fernando, Fernandinho - Silva, Y. Touré, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.40 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Watford FC  (středa 21:00)
Marcus Rashford v posledních dnech ovládá titulky britských deníků i sociální sítě po celém světě. Osmnáctiletý mladík debutoval v dresu Manchesteru United teprve před šesti dny; přesto už stihl nasázet čtyři góly, rozhodnout o postupu Red Devils do osmifinále Evropské ligy a popravit o titul bojující Arsenal. Nyní by měl dostat šanci do třetice proti Watfordu.

Když se zranil kapitán Wayne Rooney, začali mít fanoušci United o útok svého týmu obavy. Když se při rozcvičce před utkáním s Midtjyllandem zranil Anthony Martial, šla jejich morálka na samé dno. Asi nikdo by nečekal, že sotva plnoletý náhradník z nouze vytáhne čas od času tápajícímu týmu trn z paty a vrátí do těch správných kolejí.

Po třech neúspěšných zápasech, v nichž celek z Manchesteru uhrál jen jednu remízu, tak už potřetí za sebou zvítězil. Přitom nasázel hned jedenáct gólů. "V první řadě chci poděkovat médiím, že ho nechali v klidu a pokoji. Nemyslím, že novináři před domem by osmnáctiletému klukovi nějak pomohli. Teď mu musíme dát čas a navést ho, Marcus je však skromný hoch, takže s tím nebude mít problém," okomentoval svou novou hvězdičku Louis van Gaal.

Rýsuje se tak souboj Rashford vs. Heurelho Gomes, který může celý duel rozhodnout. Brazilský brankář totiž v posledních týdnech nabral výbornou formu a především jeho zásluhou Watford inkasoval v posledních čtyřech utkáních jenom dvakrát. Posledně proti Bournemouthu udržel čisté konto, po hříchu ofenzivních spoluhráčů byl navíc vytíženější než jeho protějšek.

V ofenzivě má totiž londýnský celek naopak potíže. Od nového roku Hornets skórovali v osmi zápasech pouze pětkrát, jediným střelcem minulého měsíce pak byl kapitán Troy Deeney. Quiqueho Sáncheze Florese trápí pokles formy Odiona Ighala, jenž se ve zmíněných osmi kláních prosadil jednou jedinkrát. V předešlých šesti duelech přitom rozvlnil síť šestkrát.

"Zůstáváme pozitivní, v hlavách nám setrvává vidina bodů, které proti Manchesteru United můžeme získat," tvrdí přesto manažer Watfordu. "Samozřejmě to bude těžký zápas, soupeř má dobrou formu, má mladý, rychlý a šikovný tým. My je respektujeme, avšak nikdy nejdeme do zápasu se sklopenými hlavami - chceme být rovnocenným protivníkem a přidat body do tabulky," dodal Flores.

Jeho týmu bude chybět zraněný Jose Jurado a patrně také Etienne Capoue, na nějž doléhá únava z velkého množství odehraných zápasů. Ďáblové naopak evidují navrátilce - k dispozici (alespoň na určitou část utkání) by nově mohli být Anthony Martial, Matteo Darmian a Chris Smalling. Nic však není jisté, což platí i pro Marcose Roja.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Varela, Carrick, Smalling, Blind - Herrera, Schneiderlin - Lingard, Mata, Depay (Martial) - Rashford
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké - Suárez, Behrami, Watson - Deeney, Abdi - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.90 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Southampton FC  (úterý 20:45)
Jižanské derby má zítra kromě jiného na programu anglická Premier League. Pravda, sice nejde o to hlavní derby regionu, tím bude navždy bitva Southamptonu a Portsmouthu, ovšem konkrétně Bournemouth bude mít o motivaci postaráno. Od sestupové zóny ho stále dělí pár bodů a doma v lize Soton nepřevezl už 58 let...

Dean Court byl loni pro postupující Bournemouth v druhé lize baštou. Cherries tam prohráli jenom třikrát - tedy shodou okolností stejněkrát jako v samotném měsíci únoru. Jeho závěrem se tedy Howeova parta bude pokoušet zapomenout na dvě ligové porážky a jednu pohárovou od Evertonu.

Pro Southampton o víkendu skončila jedna éra - éra nepřekonatelného navrátilce Frasera Forstera. Anglický reprezentační brankář strávil vlastně celý uplynulý kalendářní rok na marodce, aby potom vychytal čisté konto ve svých prvních šesti ligových startech, z nichž hned pět Saints ovládli.

V sobotu to už Southamptonu nevyšlo proti Chelsea, ale z takové porážky se asi na St. Mary’s střílet nebude. Pro svaté je nejdůležitější, že na pátou příčku stále ztrácí přívětivé čtyři body, a že Shane Long nevypadá být vážně zraněný. Jeho zadní stehenní sval je jen mírně natažený a mohl by mu dovolit figurovat už v tomto klání.

Longovy šance manažer Koeman na tiskovce vyčíslil na 50 %, zatímco Victor Wanyama ještě do hry stoprocentně nezasáhne - odpykává si teprve třetí díl z pětizápasového trestu.

V Bournemouthu se těší na první plnohodnotný start Maxe Gradela, jenž na Watfordu alespoň střídal. Muž, kterého Gradel nahradil, Junior Stanislas, je totiž pro zítřek patrně vyřazen ze hry. Nepříjemnou jistotu v tomto směru mají Callum Wilson a Tyrone Mings.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Arter, Gradel - King - Afobe
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Van Dijk, Fonte, Bertrand - Cédric, Davis, Clasie, Romeu, Targett - Mané, Pelle
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Everton FC  (úterý 20:45)
Zápas s Aston Villou pro Everton svým způsobem značí začátek jedné éry, zbrusu nové éry investora Farhada Moshiriho, jenž se od pátka dělí s Billem Kenwrightem o vedení liverpoolského klubu. Ten má zřejmě dlouhodobě v plánu například přijít s lepším stadionem, v krátkodobém horizontu však Toffees pomýšlí hlavně na finiš v první polovině tabulky...

O ničem jiném už to v podání Evertonu asi opravdu nebude. Jeden zápas k dobru mu sice dává určitou naději, ovšem devět bodů ztráty na pátou příčku a osm bodů na šestou, to od pohledu vypadá jako příliš velké sousto. Everton je navíc chronicky nekonzistentní, když v posledních šesti kolech udělal dvě výhry, remízy i prohry.

Aston Villa se pod vedením Remiho Gardeho v jednu chvíli zdánlivě nadechla k velkému comebacku ze záhrobí a především porážka Norwiche slibovala jisté drama na spodku tabulky. Jenže od té doby birminghamští dostali výprask od Liverpoolu, aby následně podlehli také Stoke City, a na Villa Parku tak znovu převládá poraženecká nálada.

Skupina příznivců Aston Villy proto na závěr zítřejšího střetnutí s Evertonem plánuje symbolický odchod ze stadionu na protest proti způsobu, jakým je klub dlouhodobě veden.

Menšího povzbuzení se proto Ville zjevně nedostane od fanoušků, ale spíš od Jordana Ayewa. Nejlepší útočník týmu se vrací po vypršení třízápasového distancu. Naopak Grealish, Sánchez, Kozák, Traoré a Amavi jsou nadále zranění.

Evertonští si prozatím ještě budou muset počkat na Muhameda Bešiće, jehož návrat se jeví realisticky až s ohledem na víkendové měření sil s West Hamem. Po nemoci je v pořádku Arouna Koné a poprvé v tomto měsíci by si mohl zahrát stoper John Stones, který dosud marodil s hamstringem.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Bunn - Hutton, Okore, Lescott, Cissokho - Veretout, Gueye, Westwood - Ayew, Gestede, Gil
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Stones, Jagielka, Oviedo - Barry, McCarthy - Lennon, Barkley, Cleverley - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.20 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - West Bromwich Albion  (úterý 20:45)
Po prohře s Arsenalem bylo pro Leicester nejdůležitější okamžitě zareagovat. Povedlo se, i když to byl pěkný nervák; s Norwichem se Foxes trápili 88 minut, než střídající Leonardo Ulloa konečně skóroval. Jedenáct kol před koncem tak jeden z outsiderů sezóny 2015/16 vede ligu o dva body před druhým Tottenhamem - na třetí Arsenal pak shlíží s pětibodovým náskokem.

Další v cestě je West Bromwich Albion, který by pro lídra tabulky na první pohled neměl být velkou překážkou. Tým ze spodku tabulky, který nepředvádí žádný extra fotbal. Jenže Baggies už mnohokrát potvrdili, že v Premier League je jen hodně málo houževnatějších protivníků, než jsou právě svěřenci Tonyho Pulise. Chybět navíc bude zraněný N’Golo Kanté.

Claudio Ranieri to dobře ví a nehodlá utkání brát na lehkou váhu. Od svých hráčů chce stoprocentní výkon. "V sobotu vedli 3:0 po půlhodině hry, je to velmi nebezpečný tým. Víme, že umí hrát na protiútoky a mají výborné standardní situace. Víme taky, že můžeme vyhrát, prohrát a remizovat. Jediná podstatná věc je proto způsob, jakým budeme na hřišti bojovat," zdůraznil italský manažer.

West Brom dbá na kvalitní defenzivu a na hřištích soupeřů to platí dvojnásob. Ve třinácti utkáních mimo Hawthorns inkasovali jen čtrnáctkrát - lepší je v této statistice pouze čtveřice klubů Premier League. Teď se jim navíc vrátil do formy Saido Berahino, který v sobotu hrál výraznou roli při dvou ze tří gólů, jimiž WBA porazilo Crystal Palace.

Tony Pulis si libuje, že má náladového, ale nesmírně talentovaného útočníka zpátky a může na něm postavit trochu ofenzivnější sestavu. "Bylo krásné sledovat, jak Saido skóroval. Vypadal v lepší formě, což mě taky potěšilo. Doufám, že během dvou nebo tří zápasů bude zpátky ve formě, kterou oplýval v minulém ročníku," podotkl někdejší šéf Stoke nebo Crystal Palace.

WBA má Leicesteru co vracet, na konci října Lišáci vykradli Hawthorns 3:2, čímž zopakovali tentýž výsledek z loňského dubna. Na King Power Stadium je ale všechno úplně jinak - všechny čtyři poslední duely totiž zvládli hosté. Leicester naposled doma porazil West Brom před dlouhými dvaadvaceti lety!

Pro dobro hostí hraje i absence nejlepšího defenzivního záložníka sezóny N’Gola Kantého, který vinou stehenního svalu propásne nejbližší dvě utkání. Naopak Danny Simpson je po karetním trestu k dispozici. West Brom nebude mít k dispozici Chrise Brunta, jenž má poraněné koleno. Mimo hru je i James Morrison, zatímco Jonny Evans by se mohl vrátit do akce.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, King, Albrighton - Okazaki - Vardy
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Evans - Yacob, Fletcher - Sessegnon, Gardner, Berahino - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Chelsea FC  (úterý 20:45)
Když se Chelsea s Norwichem v lize setkali naposledy, jednalo se duel dvou tabulkových sousedů. Od té doby se ovšem formy obou týmů vyvíjely zcela odlišně. Zatímco Blues se pod Guusem Hiddinkem pomalu šplhají tabulkou vzhůru, Canariens z předcházejících sedmi utkání získali pouhopouhý jeden bod a řadí se k hlavním adeptům na sestup.

Celku z východní Anglie nefunguje především defenziva, 51 inkasovaných gólů během 27 zápasů je opravdu alarmující bilance a to zvlášť, když na tom v tomto ohledu není hůře žádný jiný tým Premier League. Štve to i manažera Alexe Neila, pod nímž se v současné chvíli hodně kýve židle, flintu do žita ale nehází. "Měli bychom se snad vzdát? Bojujeme o přežití a chceme zůstat v Premier League. Jedna výhra může všechno změnit," doufá nejmladší kouč v nejvyšší anglické soutěži.

Čtyřiatřicetiletý Neil tuší, že situace začíná být kritická. "Nemá smysl chodit kolem horké kaše a doufat, že se věci samy změní. Musíme jít a začít něco dělat," motivuje své svěřence. Chelsea nicméně nepatří k oblíbeným soupeřům Norwiche, z posledních devíti duelů se ekipa ze Stamford Bridge radovala hned sedmkrát a zbylé dvě klání skončila nerozhodně. Během předchozích šesti vzájemných střetnutí navíc žlutozelení dokázali pouze dvakrát skórovat. Od ledna však mají v kádru Stevena Naismitha, jemuž se proti Blues v minulosti výjimečně dařilo - například v září loňského roku jim ještě v dresu Evertonu nasázel hattrick.

V táboře Chelsea momentálně panuje velmi dobrá nálada. Po výborném obratu na půdě rozjetého Southamptonu Guus Hiddink neskrýval nadšení a svou misi, jejíž konec s největší pravděpodobností nastane po aktuální sezóně, zatím hodnotí pozitivně. "Když jsem tady v prosinci začínal, byli jsme bod o sestupu. Samozřejmě, že klub takového kalibru musí mít vyšší cíle, ovšem nejdůležitější bylo uniknout z tohoto pásma," podotýká zkušený stratég.

Hiddink se stále musí obejít bez dvojice zraněných stoperů Kurta Zoumy s Johnem Terrym. Prve jmenovaný si na comeback ještě několik měsíců počká, návrat kapitána Terryho se odhaduje v řádech dnů. Nově se na marodce objevil také Pedro, který si o víkendu poranil stehenní sval. Alex Neil zase postrádá Andrého Wisdoma a Patricka Bamforda, jemuž podmínky ve smlouvě o hostování zamezují nastoupit proti svému mateřskému klubu. Nejistý je pak start Wese Hoolahana a Sebastiana Bassonga.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Klose, Bennett - Ivo Pinto, Tettey, Howson Brady - Redmond, Jerome, Naismith
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Kenedy - Mikel, Fábregas - Willian, Oscar, Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.90 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Crystal Palace  (úterý 20:45)
Ani jeden z posledních sedmi týmů tabulky o víkendu nedokázal zvítězit. Pouze jeden z nich navíc uhrál alespoň bod. Přesto se manažer Sunderlandu Sam Allardyce nechal slyšet, že jeho tým musí v nejbližších dvou utkáních uhrát alespoň čtyři body. Nejprve narazí na Crystal Palace, který prožívá nejhorší časy v sezóně.

Eagles totiž dorazili naprosto kritické fáze, alespoň tedy co se týče Premier League. Už desetkrát za sebou nevyhráli a během té doby uhráli pouhé tři body. Asi není třeba zdůrazňovat, že všech devatenáct zbylých celků jich v témže období získalo víc. Alarmující však je, že minimálně dvojnásobně.

Možný klíč k úspěchu je nasnadě. Poslední vítězství totiž znamenal zároveň poslední start pro Yannicka Bolasieho, nejlepšího hráče týmu. Konžský reprezentant se ostatně vrátil v sobotu na druhý poločas do sestavy; a Crystal Palace druhou pětačtyřicetiminutovku hned vyhrál 2:0. Zvrátit třígólovou ztrátu s WBA však nedokázal.

Svěřenci Alana Pardewa jsou podle slov svého manažera v boji o udržení, o to větší zpestření zažívají v FA Cupu, kde postoupili už do čtvrtfinále. Jsou tak paradoxně docela blízko k účasti v pohárové Evropě na příští sezónu, přesněji dvě vítězné utkání. Po výhře na hřišti Tottenhamu je navíc mezi nejlepší osmičkou čeká druholigový Reading.

Ještě předtím ale vyrazí do Sunderlandu, jenž má také co napravovat. Mackems sice od začátku nového roku už třikrát vyhráli, díky čemuž se dostali na pouhý bod od sedmnácté příčky zajištující záchranu. Minulý týden však nezvládli bodovat na hřišti West Hamu a nyní touží po nápravě.

Doma proti Crystal Palace se jim však poslední dobou nedaří. Loni v dubnu z toho byla drtivá porážka 1:4, o rok dříve remíza. Poslední vítězství je staré už téměř 12 let.

Sunderland nemá žádné čerstvě raněné hráče, na marodce však zůstávají Jeremain Lens a Duncan Watmore. Pro londýnský celek platí totéž v případě Jasona Puncheona a Jamese McArthura. Naopak Bakary Sako se může vrátit na hřiště.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, O'Shea, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - N'Doye, Cattermole, M'Vila, Khazri - Defoe
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Dann, Delaney, Ward - Cabaye, Ledley - Zaha, Mutch - Bolasie, Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City27168349:2956
2.Tottenham Hotspur27159349:2154
3.Arsenal FC27156643:2651
4.Manchester City26145748:2847
5.Manchester United27128736:2644
6.West Ham United271110641:3143
7.Southampton FC27117935:2640
8.Stoke City271161029:3339
9.Liverpool FC26108838:3638
10.Watford FC271071029:2837
11.Chelsea FC2799940:3736
12.Everton FC26811746:3535
13.West Bromwich Albion27981027:3435
14.Crystal Palace27951329:3532
15.AFC Bournemouth27781230:4429
16.Swansea City27691225:3627
17.Norwich City27661530:5124
18.Newcastle United26661427:4924
19.Sunderland AFC27651632:5123
20.Aston Villa27371721:4816

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1800)

Přidat komentář
niflheim

Pěkně atraktivní kolo oba dny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Liverpoolu som nikdy nefandil ale dufam ze City porazia alebo aspon remizuju

Reagovat
kylo ren

Reagovat
vladis271

To je úplne irelevantné. Súčasne City z B4 nevypadne.

Reagovat
EXoRcIsT

tak daleko k tomu nemaju ale najlepsie by bolo keby prisiel Guardiola ( ktory si zase vybral tu najlahsiu cestu ) a nehrali by LM

Reagovat
fenixLFC

blabla, len furt dufas v LM

Reagovat
EXoRcIsT

jasne ze dufam

Reagovat
fenixLFC

tak to povedz na rovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím na zakopnutie Leicestru, proti Norwichu na poslednú chvíľu, WBA je v bránení inde ako Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj sa prekvapiť broo

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastlu se víc daří, když nehraje. Norwich, který si 2 odehranými koly posere gólový rozdíl se pod nás dnes posune sám

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

každopádně ted je to pro nás zlomový období, jestli si během těchhle kol neuděláme nějakej slušnej náskok na sestup, tak spadnem

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zápasů s Potters a Bournemouthem musí být 4 body bezpodmínečně.

Reagovat
salami

jinak ted je tu akorát expreska o zájmu o Umtitiho, to by bylo fajn, podle mě zahraje jak LB, tak CB

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ho neznam, LB i CB potřebujem, takže pokud je schopný zahrát plnohodnotně oba posty, tak ho klidně zkusit můžem, ale můj sen by byli dva hráči na ty posty, Williams a Gibbs.. do útoku ani zálohy nikoho nepotřebujem, takže peníze problém nebudou, případně se udělaí výmeny s hráčema, co jsou "na odchodu" už 2 roky

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

takze tohle kolo jdem pred City?

Reagovat
kylo ren

kez by

Reagovat
Busby babes

tak ne, to bychom museli vyhrat asi 10:0. maj lepsi skore.

Reagovat
Hokaido

Vsak mate Lionela Rashforda, no problèmo.

Reagovat
afc

Dnes treba skusit WBA prvy gol. Lisky uz musia konecne prehravat.

Reagovat
Busby babes

nemusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusia.

Reagovat
afc

Nemusia,ale uz to musi prist. Ved su jedinym timom v celej Europe,ktory neprehraval 0:1 pocas sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja som to nepochopil. :-) Dnes to tiež vidím na takýto priebeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítají se pouze domácí zápasy? Protože venku 0:1 prohrávali s Liverpoolem.

Reagovat
smazaný uživatel

No a doma prohrávali 0:1 s Tottenhamem.

Reagovat
afc

Mas pravdu. Na ten Tottenham som uplne zabudol,kedze tam Mahrez hned vyrovnal.

Reagovat
lenckoj

I s Aston Villou a Bournemouthem prohrávali na začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra Arsenal X a ich nádeje na titul sú fuč ...

Arsenal má na posily připravených 135 milionů liber, ale dá trenéru Arsenu Wengerovi jen 70. (Daily Mail) (vedia, že ich rozdrbe na hráčov, čo nepotrebuje)

Bývalý záložník Arsenalu Paul Merson míní, že Arsenal by měl vyhodit kouče Arsena Wengera, pokud ligu vyhraje Leicester City nebo Tottenham. (Sky Sports)

Reagovat
Busby babes

nechapu, ze nekdo bere vazne, co alkoholik a gambler Merson nekde placa...

http://www.101greatgoals.com/blog/how-the-pl-table-would-look-if-every-paul-merson-prediction-was-correct-graphic/

Reagovat
afc

(Daily Mail) a neboj,zajtra sa s tragickou Swans vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby

Reagovat
afc

Potom nech Wenger a hraci idu do pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans pod novým manažérom bránia dosť dobre a pozri, ako sa natrápili Spurs.

Reagovat
afc

To je uplne jedno ako brania. Nevyhrat 4 zapas v rade by bola fakt tragedia a vlastne by si zajtra skoncila sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte je šanca v Arsenal cupe

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude hrať čuravý Walcotík a šmatlák bez formy (čítaj Ramsay) tak nech ani nenastupujeme

Zajtra musí byť

Čech

Monreal Kos Gabriel Bellerin

Coq Egypťan

Iwobi Mesut Alexis

Olie

Danny nech sa šetrí na sliepky ... škoda, že je Ox zranený aj keď bez formy stále lepšie ako pol mantákov v Arsenale ...

Reagovat
afc

Coq,Egyptan bude nekreativne. Ramsey bude mat motivaciu a bude v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

mne príde Egypťan dosť dobrý hlavne dosť behá, Ramsayovi stúpla sláva do hlavy a je to na ňom vidno, keď si dám Oxa a Ramsaya vedľa seba mne Ox príde lepší, jediné jeho mínus je, že nevie presne prihrať, kým je v Arsenale Mesut nech uší Oxa prihrávať, potom bude TOP hráč ...

Reagovat
lenckoj

Mi teda přijde, že Elneny má dobrou rozehrávku, i když je fakt, že toh zatím moc neodehrál. Každopádně defenzivně horší než Ramsey být snad ani nemůže...."Aaron Ramsey has been dribbled past 51 times this season – the most of any player in the Premier League"

Reagovat
vladis271

Tieto reči na Wengera ešte chápem od fanúšikov v návale zlosti po prehre s tragédmi, ale od pundits? Ak Líšky alebo Spurs vyhrajú ligu bude to preto, lebo sú dobrí a nie preto, že by sa Arsenal nejak výrazne zhoršil oproti minulým rokom.

Reagovat
smazaný uživatel

keď som začal fandiť Arsenalu som dúfal, že Wenger sa už dlho neohreje, však tam je ako bradavica... zničil kariéru nejednému hráčovi ...

Reagovat
smazaný uživatel

uf, vyhazovat Wengera je jedna věc, ale říct, že "zničil kariéru nejednému hráčovi" je teda fakt síla

Reagovat
afc

Mohol by napisat aj tie mena...

Reagovat
smazaný uživatel

Verminátor, Wilshere, z tých najväčších hviezd a OXovi ju pribrzdil a celkovo celý Medik team ho vkuse varuje, že jeho tréningy sú na ... a vkuse si ide svoje ...

a potom hráči čo im začal vymýšlať nové pozície ... tých je hodne ... napríklad Lord, Eduardo, Gibbs, Podolski, atď ...

Reagovat
afc

Vermaelen skoncil v barce,to je panecku znicena kariera,ti poviem.. Jedine ako tak sa da suhlasit s Wilsherom. Toho proste v tej jeho zivotnej sezone znicil,ale je stale mlady a ma vsetko pred sebou,takze nevies,ako nakoniec dopadne. Ox je nezmysel a ze inych dava na ine pozicie,tak to potom taky Guardiola znicil desiatky hracov,podla tvojej logiky.

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec je ak tam chce hrať a druhá je ak ho tam donúti hrať vetou buď tam budeš hrať alebo sa zbaľ ...

Verminátor sezónu a pol leštil lavičku za dreveným Mertefuckerom

Reagovat
afc

Mal by si vediet,ze Vermaelen-Koscielny spolu vobec nefungovalo,takze logicky tah,ze hral majster sveta.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam zostane co najdlhsie

Reagovat
Yanek

Troufám si říct, že letos měl Arsenal papírově nejlepší předpoklady k tomu, aby vyhrál ligu. A když ne papírově, tak vzhledem k okolnostem určitě. Místo toho ale přicházejí zbytečné ztráty tak jako každý rok, tak kdo za to může?

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečné ztráty na OT proti MU zas nedělej z United jasného soupeře na poražení ještě pro Arsenal

Reagovat
Yanek

O United jsem nenapsal ani slovo.

Reagovat
tunkic

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

a to Čech dělá 10 bodů navíc

Reagovat
Yanek

Okolnosti = stagnace City, nováčci v boji o titul, tradiční soupeři ve sračkách...

Reagovat
Mimalu

No ja ti nevim. Wenger za ty roky v Arsenalu udelal spoustu skvele prace, ale to by nemelo omlouvat za soucasnost. Ukazuje se, ze Wengerovi se nedari udrzet dlouhodobe konstantni vykonost tymu. Letos vsechno hralo do karet Arsenalu a stejne to vypada ze to Arsenalu nevyjde. Pristi rok si troufnu rict to bude mit o dost tezsi

Reagovat
Heisenberg

To je ono, nezhoršili jsme se, to je maximální možný kompliment. Přitom tým má na rozdíl od např. 2013/14 daleko lepší. Zas pravděpodobně nedosáhnem ani na 80 bodů, zase to poserem v rozhodující části sezony, ale v tomhle případě už Wenger nemá výmluvu, že všichni před ním utrácejí víc než on.

Reagovat
Nikikrew

Mersen by sa tak maximalne sam mohol vyhodit

Reagovat
Swarley

o víkendu jsem nevěděl, komu fandit, ale teď nezbývá než přát Liverpoolu, aby nám dal alespoň nějakou šanci...buď to půjde přes City a nebo musí dojít k totálnímu výpadku Arsenalu nebo těch dalších týmů, aby se ta TOP 4 udělala...

Reagovat
Busby babes

ted se vsichni sesypou a Rashford vystrili titul, to je jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ten titul ještě není jasnej pokud dáme všechny zápasy tak se máme ještě na co těšit, ale top 4 dáme určitě Arsenal už to nezvládá a čekám i zaváhaní City

Reagovat
Busby babes

no ja hlavne cekam zitra 0:1 s Watfordem a zas budem zpatky na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

top 4 dame urcite zrazu

Reagovat
Swarley

nejsem proti

Reagovat
smazaný uživatel

přát Liverpoolu? no když nechcete hrát ani tu EL, tak prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Menší zlo stějně nás loserpool neohrozí, ale potřebujeme ztrátu City

Reagovat
Swarley

jako EL mě fakt moc netankuje, buď LM a nebo to bude prostě provar tak či tak

Reagovat
niflheim

Aby nakonec i Liverpool nedohnal nás, i když na druhou stranu výsledkově poněkud kloppýtá ještě více než my.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a co by to řešilo, kdyby se na nás dotáhl? že nás ohrozí v boji o EL? to už by nám v tu chvilku fakt mohlo být úplně jedno

Reagovat
r.mrazik

mistni sestava by mohl machrovat,ze hrajou EL a my ne...jinak je to uplne jedno no

Reagovat
Swarley

Tak já zase nechci EL nějak shazovat, ale pro nás to nemůže být cíl a ani uspokojivé umístění. Ale každopádně vzhledem k okolnostem má pro nás důležitost, protože musíme uvažovat o tom, že se přes ní kvalifikujeme do LM. Rashford nám to vystrili

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
afc

​Arsene Wenger has confirmed that Arsenal midfielder Alex Oxlade-Chamberlain will miss up to two months of action with the knee injury he picked up against Barcelona in midweek.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
EXoRcIsT

ked sa chce Arsenal niekam posunut musi sa zbavyt tychto stale zranenich hracov ako Rosicky , Walcott , Wheelchair , Ox

Reagovat
Hachim Mastour

Wilshera určite nie, je to stále budúcnosť Arsenalu a oveľa lepší ako drevák Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojď Berahino, ukaž co v tobě je...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Kdy se budou dohrávat ty zápasy City a Liverpoolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Despite making just 12 appearances for the Blues and scoring one goal, Loftus-Cheek is now the proud owner of a £60,000-a-week deal.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Maresma

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Však sa platy zvýšili každému, tak prečo nie aj jemu? Je to úplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jestli se chce Chelsea prezentovat jako finančně rozumný a stabilní klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, ta věta původně končila čárkou. Za ní je "double that of what Dele Alli is currently on at Tottenham and there's little dispute as to which youngster has made the bigger impression, this season."

http://jamborgng.info/atletico-madrid-players-salary-list-20152016/

Koke 36, Griezmann 50. Tohle je akorát plíživé ničení další kariéry. Buďto se prosadí v Chelsea, nebo ho s tímhle platem koupí tak maximálně někdo v Číně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Je to prostě strašně, strašně moc. Tohle nikdo neobhájí a ani by se o to nikdo neměl pokoušet.

Reagovat
minoLFC

Griezmann má 50? neverím

Reagovat
Swarley

Dlouho mít nebude

Reagovat
Trand

Ten Torres

Reagovat
Mimalu

to bude kravina, tolik mohl mít tak možná v Chelsea, určitě by mu tolik nedalo AC a posléze Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

jasne, teraz podpisal novu zmluvu tak je celkom logicke ze sa mu zvysi plat ale nie na 60k kurva

Reagovat
r.mrazik

i Rashford toho odehral vic v letosni sezone v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

60 nemá ani Kane.

Reagovat
vitasrp

Tak tohle teda úplně v pohodě v žádném případě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

nie to nemoze byt pravda, prosim

Reagovat
Whitemedia

Nedělejte si tu srandu, tolik mu nikdo dát nemohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cobra

Reagovat
Heisenberg

Plat ke sledování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

zas na druhu stranu, ked na to mame....

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

predlzi sa zasa o rok, toho by som sa fakt nebal

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by pokračovat stejnou cestou jako Butt.

Reagovat
kiwwi

len aby nechytil niekoho rukami a nevyklul sa z neho picus...to by si asi neprezil

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/ata9DhGWoiY?t=52s

Carrick narozdíl od Varely není zoufalec, který to ke své hře potřebuje.

Reagovat
Busby babes

nic strasnyho to nebylo, nijak nebezpecny, proste ho zastavl rukama a dostal zlutou. co jako? z toho delas kovbojku jak kdyby mu zakerne prelamal nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

? kiwwi to tu vytáhl, já to okomentoval při zápase a dál jsem se k tomu nevyjadřoval

Reagovat
Busby babes

a uz pri tom zapase mi to pohorseni prislo divny...

Reagovat
smazaný uživatel

co je divnýho na tom, že nemam rád tyhle nefotbalový věci typu tahání za dres, držení rukama apod. ? to ať mě radši někdo tvrdě sejme, než tahá takhle trapně rukama k zemi, to je fakt na pěst prostě

Reagovat
niflheim

To podle mě nehrozí, jen bych ho asi přes léto definitivně zkonvertoval na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně mě zajímalo, jak redakce zvolí typ při souboji bubliny s mazlíčkama.....a ukázalo se, že i v těhle dilematech Chelsinka vždycky vítězí

Reagovat
fff

Inak Benteke mal v zime ponuku z Ciny, no odmietol. Skoda no, snad v lete pojde za nejaku peknu sumu.

Reagovat
Busby babes

prodate za 25 a za to pak koupite Vaska Kadlece.

Reagovat
fff

Uz ziadne take snad nebude, Klopp to musi ukocirovat tieto nase chutky

Reagovat
smazaný uživatel

to by tu LFC zacalo fandit raz tolko ludi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako teďka Mydtjyllandu..

Reagovat
niflheim

Liverpool boss Jurgen Klopp will axe Christian Benteke as part of a major cull at the club this summer. (Sun)

Reagovat
avicii

dufam ze sa nebude chciet u nas drzat a ak pride dobra ponuka odide, ono ked teraz bude odstaveny tak si uvedomi ze neni dovod ostavat....

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

dufam ze mu nejebne ako borinimu

Reagovat
kvasha16

mozno caka na nejaky lepsi projekt

Reagovat
minoLFC

Tak nieje to mrdka aby šiel do Číny

Reagovat
fenixLFC

bohuzial

Reagovat
Harakan

Ja celkově moc nechápu, že tam takhle hoří....Ve Ville se mi většinou zdál jako výbornej hrot. Tak snad se někde chytne a ukáže, že chyba byla i někde jinde, než u něj.

Reagovat
fantomas

Akorát ho neumí využít, to je celý.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se akorát neumí přizpůsobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp no, to je fakt

Reagovat
fantomas

Reagovat
fff

Smejes sa a smejes no schopnost prisposobit sa teda neukazal u nas takmer vobec.

Reagovat
fantomas

Zajímavý, a já vždycky myslel, že spíš manažeři mají stavět tým kolem hráčů a dle jejich předností, ne naopak.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

obojí, ona i ta hra je ted strašná a to je tam Sturridge

Reagovat
R22

jasný no, je blbost ho posílat samotnýho na brankaře popřípadě na prázdnou bránu přece..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je aj pravda, ze ho nevieme vyuzit, lebo sa k nam nehodi, k spoluhracom atd., ale mas aj ty pravdu, ze on to tazko nedava ...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

skoda...snad to nebyla posledni slusna sance

Reagovat
niflheim

Arsenal will let left-back Kieran Gibbs, 26, leave this summer. (Telegraph)

Current Chelsea boss Guus Hiddink has conceded that Alexandre Pato has fallen below the youngsters in the pecking order and is glad that the Brazilian was only signed on loan. (Times)

Antonio Conte has recommended new signings to Chelsea in anticipation of being named the club's manager this month and they include Roma duo Miralem Pjanic and Radja Nainggolan. (Times)

Liverpool have given Jurgen Klopp the go-ahead for summer spending spree with Mario Gotze and Piotr Zielinski potential targets. (Daily Mail) O Zielinskim píše i Telegraph + Express píše "Liverpool will back Jurgen Klopp in the transfer market this summer and he is interested in Bayern Munich's Mario Gotze, Leicester's teenage left-back Ben Chilwell, and a goalkeeper who can challenge Simon Mignolet."

Reagovat
fff

Z toho co sa uz popisalo bude najleosia varianta Ter Stegen, Hector/Ricardo Rodriguez, Nordvedit/Camacho, Xhaka a Gotze .

Co realne z toho leta bude ....

Ale Klopp by chcel mat vacsina kadra prirpavenu pred zaciatkom letnej pripravy, tak snad to poriesime co najskor vsetko.

Reagovat
avicii

to by bola paradicka takyto hraci mozno az na Nordveita

Reagovat
fff

Ako tesi ma, ze ten nas zaujem tam je potvrdeny od spolahlivych zdrojov a ze ideme fakt riesit posty, na ktore tu uz dlho ukazujeme, brankar a DM. Uvidime co sa podari dotiahnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Jupiiiii

Reagovat
Hokaido

Pato

Conte

Pjanič

Reagovat
Mimalu

Pjanic

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic

Reagovat
CubONE

Pjanic by potesil fanusikov AS.

Reagovat
smazaný uživatel

TOTAL OT:

Koho idete voliť do NR SR? Resp. Idete vôbec voliť?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel som ísť ale teraz neviem, keď sa každý ide posrať z Kotlebu.

Reagovat
smazaný uživatel

V akom zmysle?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sa nedostal k príliš veľkej moci.

Reagovat
kvasha16

nehrozi, aj kebyze sa dostale do parlamentu, nic zasadne nepresadi

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na to, že tých "každých" je veľmi málo, tak sa ten zvesovač vlajky EÚ do parlamentu nikdy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo fajn.

Reagovat
vladis271

Celá tá myšlienka vystúpenia z EU je tak neskutočne stupidná, že by som za ňu bral občianske aj rodné listy a umiestňoval takých ľudí na psychiatriu. Tak neskutočný vlastný gól by sme si dali, že sa s tým dá zrovnať max. to keď si z ješitnosti pustili do Tróje dreveného koníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Rozveď to trochu ak ťa to neobťažuje.

Reagovat
vladis271

EU pred tým ES poskytuje jednotný trh. Akurát minule som o tom niečo čítal. 70. roky fašistické Grécko ES začalo prístupové rokovania, s čím súviselo samozrejme rozvoj demokratických inštitúcií spôsobu života, proste to čím sme si prešli aj my pri proce vstupu. Následne Španielsko a Portugalsko, 2 chudopbné krajiny, ktoré sa v tej dobe vstupom naštartovali. Vojnou zničený Západný Balkán a potom postkomunistický priestor. Rozširovanie EU pôsobí ako stabilizátor pre krajiny, pôsobí na rozvoj obchodu. Ak by Ukrajina vstúpila do EU, východné Slovensko by prestalo byť perifériou EU a investori by ten priestor začali vnímať úplne inak. Navyše ak by sme boli s ukrajincami v spoločnom priestore, obchod na bilaterálnej úrovni by sa rádovo zvýšil 2 až 3krát. Nič by nedodalo taký stimul pri vyrovnávaní rozdielov medzi záp. a vých. Slovenskom ako Ukrajina v EU.

Je moderné hejtovať EU. Všetci sa smiali prečo dostala Nobelovu cenu. Dôvod je ten, že v krajinách ES EU nebola 70 rokov vojna. Bez EU potažmo NATO by sa Európa vrátila do 19. storočia do obdobia "európskeho koncertu" kde si sa mohol hlásiť o slovo len ak si bol Rus, Nemec, Francúz alebo Brit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Lacko_Boh

velmi pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
PP

Z bezpečnostního a ekonomického směru je EU bez debat.. Ale to co se děje v politické rovině posledních 10 let je k pláči a EU si řeže větev pod sebou.. Dalo by se říct, že EU nezvládá v tolika subjektech vystupovat jako jednotný celek. Je to patrné na jakékoliv krizi - ať už finančí nebo teď migrační..

Reagovat
Malresi

Presne tak, hl. myšlienky EÚ sú vynikajúce, avšak to ako sa v posledných rokoch EÚ politicky uberá je minimálne na zamyslenie. Reforma, resp. zmena politiky EÚ je pre jej prežitie alebo lepšie povedané, pre jej lepšiu budúcnosť imho nevyhnutná. Nehovoriac o absolútne nezmyselných a nezodpovedných krokov Merkelovej v rámci utečeneckej krízy. Takmer úplne sa v tomto stotožňujem so Sulíkom. A aj preto volím SaS

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A volis jednu z najeuroskeptickejsch stran

Teda z tych pricetnych.

Reagovat
vladis271

Naivne predpokladám, že takých je tam menšina. Neverím, že bašta liberalizmu na Slovensku by bola prešpikovaná eurospektikmi. Som si istý, že Poliačik a Nicholsonová nezdielajú Sulíkov názor min. na utečencov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tychto ludoch sa nemusime bavit. Podla mna su hlavnym dovodom (popri politickych Píáristoch), že Sulik vo vsetkych predvolebnych debatach vyystupoval tak, ze mozno prisiel znova k zmyslom.

Sulik je ale zaryty euroskeptik a tie jeho taraniny tu i kadetade po Europe, na stabilite nepridavaju a s Ficom prispievaju k posuvaniu SK na periferiu EU. Teda tam je cela V4 uz.

Ty sa nebojis, co z neho vyjde, keby bol nebodaj vo vlade a prisla by dalsia kriza, co Grecko teda vlastne urcite prinesie?

Reagovat
vladis271

Nepresviedčaj ma. Nechcem byť nerozhodnutý v sobotu. Lebo sa naserem a hodím tam biely lístok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja bojujem ako ty, ale tiez to tam nejak zakruzim uz, zmysel to ma urccite. Len sa bojim, ci tym zase neprisejem k niecomu, za co sa neskor budem hanbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho to momentalne vidis ty?

Reagovat
smazaný uživatel

No je to vtipne ale na tie iste mena ako napisal Vlado. Prednedavnom som koketoval s Mostom hlavne kvoli Dubecimu a Zitnanskej. Ale neda sa na 100% vylucit, ze pojde do vlady s Ficom, v com by som ja Bugara uplne chapal a nezazlieval mu, ale nechcem sa na tom podielat. A rozhoduje aj to ze Most sa dostane na 100% kym SaS to ma nahnute a uz aj bez nich bude velky prepad hlasov ako i minule volby.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tiež som koketoval s Mostom.

Reagovat
smazaný uživatel

A este k tomu dnes SaSke pritazil aj Kanik

Reagovat
J0EL

SaS alebo OLaNO, nic lepsie sa momentalne zvolit zial neda. A kedze SaS je na hranici, tak asi tiez SaS.

Reagovat
minoLFC

myslíš každý na internete?

Reagovat
smazaný uživatel

kto sa ide posrat z kotlebu? vacsina jeho potencialnych volicov este zatial nema volebne pravo takze momentalne fakt nema absolutne ziadnu sancu sa dostat do parlamentu

Reagovat
vladis271

SaS. Sulíka ale nekrúžkujem. Zakrúžkujem Nicholsonovú, Poliačika, Osuského a nvm. možno Mihála, uvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skus sa pozret na Kissovu, Drobu, Forta, Dostala alebo Blahovu.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
nani92

ale krúžkujem Vaskyjurgenda a nikoho už..ale keby bolo možné, tak by som kružkoval tu kočku zo Strany Zelených

Reagovat
minoLFC

ta čo bola všera v telke? no vyzorovo dobrá, ale tá argumentácia

Reagovat
nani92

však sa s ňou nemusíš rozprávať

Reagovat
fenixLFC

ked myslis tu smrekovu tak teraz som to videl a to je proste

Reagovat
minoLFC

Nie tu Hanulikovú čo je podľa linku od Vodky blízka SMERu, psychlogička

Reagovat
CubONE

Skoda toho Hrcku, v Petrzalke to tesne nevyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Sulika treba kruzkovat prveho

Reagovat
smazaný uživatel

Poliacik najvacsi dement

Reagovat
Busby babes

ty vole, udelejte si na to vase hlasovani nejakou special diskuzi. resite to tu kazdej tyden a kdo ma porad preskakovat milion prispevku o tom, kdo skonci druhej za Ficem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prezidenta máme dobrého, že? Lepšieho ako vy!

Reagovat
Busby babes

to mozna jo, ale stejne toho u vas moc nezmuze. ale aspon nedela ostudu no.

Reagovat
vladis271

až na to, že rovnakú vec riešite pri voľbách aj vy. Pri voľbe prezidenta u vás bola s tým zatrollená polka diskusie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my můžeme, protože to je eurofobal.CZ

Reagovat
vladis271

choď sa sťažovať na lampáreň.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne si stále však myslím, že vám Čechom my Slováci sem prekážame max. na 10-15%

Reagovat
fff

Neviem preco ale skratka ma rozosmial tento vypocet

Reagovat
Lacko_Boh

lebo je nespravne vsetko pod 17% je bohapusta naivita...

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo to nedava vobec zmysel no

Reagovat
kvasha16

tak to su tie klasicke vypocty na forach, ako ked niekto napise ze ten hrac u nas na 90% neostane, alebo ze na 99% sa uz nevrati do starej formy a pod..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
fff

Reagovat
kvasha16

tak potom je na meiste obmedzit pristup pre necechov

Reagovat
Lacko_Boh

a moslimov

Reagovat
Melisko

a hovada ozrate vyjebane

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ne...staci slovaci...

Reagovat
smazaný uživatel

ano?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Herbov Zeman

Reagovat
avicii

idem ale som este nerozhodnuty.....

Reagovat
fenixLFC

matovica

Reagovat
nani92

takže o tebe to stále Béla rozpráva

Reagovat
fenixLFC

co zas povedal?

Reagovat
nani92

sorry, to malo ísť vyššie na nerozhodných voličov, ktorých je ževraj milion

Reagovat
scholes18

ja tak isto

Reagovat
Melisko

SAS

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

SAS, snad to Sulik uz nedodrbe, resp. este neviem ci jeho zakruzkujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fico

Reagovat
scholes18

vziat svojpravnost, zavriet do kazajky a liecit cely zivot.

Reagovat
J0EL

Reagovat
CubONE

SaS, aj ked stale rozmyslam nad Mostom.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Paul Joyce (The Express): "V plánoch Jürgena Kloppa na letné prestupové obdobie figuruje ľavý obranca Leicesteru City Ben Chilwell, krídelník Mario Götze z Bayernu Mníchov či záložník Piotr Zielinski z Udinese, ktorý je aktuálne na hosťovaní v Empoli. V hľadáčiku by mal byť aj nový brankár. Bogdan by mal počas leta odísť. Nové kontrakty zatiaľ neboli podpísané s Tourém, Flanaganom, Teixeirom a Enriquem. Otázna je budúcnosť Allena a Morena."

Chris Bascombe (The Telegraph): "Klopp bude mať v lete väčší rozpočet než ktorýkoľvek jeho predchodca. Nová dohoda o vysielacích právach takisto pridá väčší obnos peňazí. Klopp tak bude môcť posilniť káder na pozíciach, ktoré bude pokladať za nevyhnutné."

Reagovat
Hachim Mastour

krídelník Mario Götze.

Reagovat
avicii

Reagovat
minoLFC

Goetze

Reagovat
smazaný uživatel

LVG je kohout Ještě porazí City a Leicester, odevzdá 3 body na WHL a dopomůže nám k titulu .

Reagovat
smazaný uživatel

Vite nekdo neco blizsiho ohledne dohody Conteho a Chelsea? Bulvar to zacal sypat nejak podezrele casto, navic se mluvi uz jen o nem, Simeone nejak utichl..

Reagovat
niflheim

Manchester United have 17 players out against Watford FC...

Reagovat
smazaný uživatel

Však konečně zažíváte jaké to je, když vám nedrží všichni zdraví celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, vsak to sa dialo aj pod Fergiem celkom pravidelne, aj ked nie v takom mnozstve ako teraz samozrejme.

Reagovat
wild

uz minimalne 3sezony..

Reagovat
r.mrazik

jak konecne?

Reagovat
smazaný uživatel

nějak mám v hlavě, že vám málokdy chyběla osa týmu a i když jste zraněních měli dost, tak to nikdy nebylo jako teď, když vám víceméně Atým leží na marodce, možná zdání klame

Reagovat
smazaný uživatel

*zranění

Reagovat
vodka

no, to není až tak pravda, držáci byli Evra s Giggsem. Scholes, Fletch, Carrick, Rio, Neville, Rooney a další měli zranění celkem dost.

Reagovat
r.mrazik

jak pise vodka...neskutecnej drzak byl teda Evra...

ostatni nic moc...i kdyz je fakt,ze takova silenost to nikdy nebyla,jako to je ted....a vlastne jen blby stoperi nam tuhle sezonu drzi jak driv malokdy

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
iamek

Moc ne? Martial a Darmian jsou pry uz ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Premier League 15/16 není reálná kdy už to konečně spraví!?!

Reagovat
habinity

Dufam ze titul nevyhraje city a arsenal, kvoli tomu ze ako fanusik united to je rival..komu by ste to dopriali?ja asi liecesteru, ale nemam ani nic proti totenhamu, sympaticke muzstvo..z historickeho hladiska to moze byt jedina sanca pre liecester v dejinach klubu, coz totenham by to mozno este niekedy dokazal..

Reagovat
smazaný uživatel

Baines je zraněnej, nebo je Oviedo prostě jen v lepší formě?

Reagovat
Dufan

Zraněnej není pokud vím.

Reagovat
Zaschrona

To druhe, po zraneni to Bainesymu moc zatim neslo a Oviedo nehraje vubec spatne. Tak ho tam Martinez zatim nechal.

Reagovat
Dufan

Dneska z Villa Parku musíme sebrat všechny body jinak to dopadne špatně. Poďme Everton !!!! Tip: 0:2

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

čo dopadne špatne? AV zostupuje a vy sa asi do Európy nepozriete.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra dnes Everton? Zasch?

Reagovat
Zaschrona

Mel by, jinak to bude velky prusvih. Kdy jindy by meli byt hraci motivovani vic nez prave ted, kdyz jim realne muze hrozit, ze v lete koupime lepsi hrace, nez mame.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

AFC Bournemouth - Southampton FC 0:2

Aston Villa - Everton FC 1:1

Norwich City - Chelsea FC 0:3

Leicester City - West Bromwich Albion 2:1

Sunderland AFC - Crystal Palace 1:0

Reagovat
C-M@ster

Kéžby, ale na Leicesteru bych to viděl spíš na maximálně jednobrankový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo supr oživení, něco jako ten freestyle basket na jeden koš.

Reagovat
C-M@ster

Streetball? Celkem fajn hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty bys to mohl vědět (nebo kdokoliv jiný, kdo byl na Old Trafford) - jaký je nejrychlejší a nejlepší způsob, jak se dostat z letiště na OT?

Reagovat
C-M@ster

Já tam ještě nebyl (ostuda, vím ), taky se tam v budoucnu chystám. Ale někdo z místních ti určitě poradí.

Reagovat
Error

Zkritizovat Babu za defenzivní činnost a pak na jeho místo dosadit křídlo či útočníka je největší nonsens, jaký by mohli vymyslet. Kenedy musí hrát, ale ne na úkor Rahmana. O tom jsem přesvědčený, že by to dnes odmakal jako nikdy.

Reagovat
Spasitel

Tak nemal tam koho dať Hiddink sa vyjadril, že nebol na tom dobre tak tam dal radšej Kennedyho, ktorý už raz hral na LB a zahral dobre.

Reagovat
Error

No já jen, že i na dnešek je tady v předpokládané sestavě od začátku na levém beku. Posledně se to dalo jakžtakž pochopit, když Chelsea potřebovala otáčet.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Kenedy na pravé křídlo.

Reagovat
fajdax

Traoré>Kenedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester - Západní Brom 1:2

Reagovat
kiwwi

https://www.facebook.com/100.United/videos/907464982684918/

RESPECT: Philippe Coutinho paying tribute to Steven Gerrard on Sunday

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

zas tu robíte ramená. Už aby bolo zajtra a Watford vás prefackal.

Reagovat
kiwwi

tak zajtra by uz mali byt ready Martial, Darmian a Mike...akurat teda neviem, ci by som nenechal na RB toho Varelu, nech sa chlapec vyhrava

Reagovat
niflheim

Varela RB, Darmian LB.

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

no snad nie...Darmian je na LB zly...radsej ten Riley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
r.mrazik

Darmian je nalevo silenej

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidim na neprohru West Bromu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

snad nie

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Lester dnes strati a zajtra ideme do cela. Citim to

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

urcite sa smial tomu celu tak vyckaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester stratí a Tottenham tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
fajdax

[OFICIÁLNÍ SESTAVA] Courtois, Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Kenedy, Fabregas, Matic, Hazard, Oscar, Traore, Costa

Reagovat
fajdax

počkat kde je Willian?

Reagovat
Miguel19

Chelsea team tonight: Courtois, Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Kenedy, Fabregas, Matic, Hazard, Oscar, Traore, Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 1m1 minute ago

Chelsea subs v Norwich: Begovic, Baba Rahman, Mikel, Loftus-Cheek, Willian, Pato, Remy. #CFC

Reagovat
fajdax

Pato

Reagovat
M0rb1D4S

Chudák Rémy. Costa by si potřeboval odpočinout, ale on se na hřiště stejně nedostane.

Reagovat
fajdax

ten už je odepsanej, v létě jde pryč podle mě

Reagovat
vitasrp

Taky o tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Chudák Rémy u nás skončil a nějak mi to ani nevadí, není na něj spolehnutí kvůli jeho zraněním..

Reagovat
T44v3tt1

Costu několikrát střídal Traoré, čímž mu ulehčil několik desítek minut na hřišti. Neměl moc odpočinku, ale aspoň nějaký..

Reagovat
Whitemedia

Hazard doprostřed za Oscara, Kenedy na křídlo, Baba do obrany a je to perfektní, ale spokojím se i s tímhle

Reagovat
slavex

Ale jo, na papíře to vypadá pěkně. Ovšem je dost dobře možné, že z celé té trojky pod Diegem zahraje dobře jen Traoré a Willian bude muset v druhé půli do hry. Jinak o víkendu bych nechal odpočívat pro změnu Diega.

Reagovat
kvasha16

Baba si podal mna nezasluzil takyto "trest", ale som zvedavy na Kennedyho, Traore tiez potesil ... ale som zvedavy ako budeme hrat bez Williana, on vedel vzdy podrzat loptu tak snad nebudeme mat vela strat v utocnej tretine

Reagovat
Mimalu

moc pěkná, až na Oscara

Reagovat
Error

Když vidím, kdo dnes dostal volno a kdo ne, tak na víkend proti Stoke se docela nabízí dvojice Mikel-RLC. Fyzicky silný střed, Cesc by se pošetřil na PSG a byl připraven naskočit jen kdyby se něco zvrtlo.

Reagovat
fajdax

A Pato na hrotu o víkendu

Reagovat
slavex

To pochybuju, spíš Traore. Pato opět na lavičce

Reagovat
CubONE

300. pre MU v top4

Reagovat
fajdax

Na poslední chvíli vypadl ze sestavy Norwiche Steven Naismith. Na vině jsou drobné zdravotní problémy. Jeho místo v zahajovací jedenáctce proti Chelsea zaujme Wes Hoolahan, jenž se naopak z marodky vrací. (

Díky bohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Vyhráli jsme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
mikelinos

OT: Ahoj, zvažuji koupi nového ntb a chci se zeptat jestli má smysl investovat do notebooku s SSD diskem, má to velké výhody oproti HDD? díky za pomoc

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Lacko_Boh

preco tak suterenne ano ? :P

Reagovat
Mimalu

určitě

Reagovat
I am Mancunian

ma, ale casto sa oplati kupit bez ssd a vymenit si to sam

Reagovat
fff

Ked tu je notebook OT mam otazku.

Ma niekto skusenosti s prechodom z klasickeho windowsu na macbook? A aky je vas nazor na pomer cena/vykon, oplati sa za tu tisicku viac nejaky windows notebook? Vyuzitie klasicke, hry ziadne. A vydrz baterie je velka polozka.

Reagovat
I am Mancunian

to je ake vyuzitie ? filmy, net ? na to nepotrebujes macbook

Reagovat
fff

Ono to nie je pre mna, frajerka sa ma na to pyta a nedokazem jej odpovedat

Vyuzitie net, filmy, praca s textom a ako vravim dost podstatna je pre nu baterka. A teda paci sa jej, ale to by som jej vykecal, keby to bola hupost kupovat .

Ako tiez si nemyslim, ze za sumu co to stoji by sa nedal zohnat, na jej vyuzitie, lacnejs notebook, co splni co potrebuje.

Reagovat
I am Mancunian

no to sa jej fakt neoplati macbook ak je pre nu podstatna vydrz, tak sa da dobre vybrat aj nieco s windoesom, ale je pravda, ze vydrzou je na tom najlepsie macbook a aj dizajn ma super

Reagovat
fff

A vies ako, zeny daju na dizajn ... a vobec pri technike maju na to asi trochu iny pohlad nez chlapi .

Reagovat
smazaný uživatel

podívej, na to, co jsi napsal ti v pohodě stačí notebook za 400€, jde o to, že s dražším a lepším se bude pracovat líp

Reagovat
Lacko_Boh

a na co ine macbook ked nie filmy a net?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně vybavený notebook bude pravděpodobně stát míň než macbook, kde se platí víc za značku

co je klasické využití? jaké programy používáš?

Reagovat
fff

Ako som pisal vyssie, nic specialne.

Ono to som si vedomy, ze ide hlavne o znacku. Len ja sa v tom moc nevyznam a neviem frajerke navrhnut nejaku alternativu ... kvalitne spracovanie, vydrz baterky a vykon taky, nech to po case neseka a nemusi z toho clovek mat nervy.

Reagovat
Lacko_Boh

za tisicku, aspon ked som pozeral naposledy, nedostanes tak kvalitne spracovany notebook inej znacky (jedina konkurencia v tomto bolo ASI Vaio). Ak pre nu penaze nejsu velicinou, tak nech si ho kupi.

Reagovat
I am Mancunian

to si musel davno pozerat

Reagovat
Lacko_Boh

dva roky

Reagovat
fff

A nieco podobne dnes mame ?

Reagovat
I am Mancunian

mino ma dell xps13 a to je podla mna krasny notebook

Reagovat
smazaný uživatel

Cheek snáď aspoň polhodinu dostane

Reagovat
Whitemedia

Dnes třeba ano a proti Stoke už bude v základu

Reagovat
smazaný uživatel

"Newcastle are the most frustrating team I've managed."

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Koho budete dnes sledovať?

Reagovat
Zaschrona

Everton

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes. Zajímalo by mě jestli WBA měli jen dobrý zápas a nebo nabírají formu.

Reagovat
smazaný uživatel

lestr

Reagovat
Miguel19

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

snáď najmenej zaujimavý zápas

Reagovat
Hachim Mastour

Verím a dúfam, že silná obrana Baggies, Rondón a Berahino hladní po góloch dokáže zastaviť Leicester, ktorému chýba Kanté.

Reagovat
smazaný uživatel

nezastavi

Reagovat
smazaný uživatel

CITY: Schmeichel; Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs; Mahrez, King, Drinkwater, Albrighton; Okazaki, Vardy.

takze simpson naspat v zaklade po kartach a kante si odpocinie najblizise dva zapasy....podme lisky

Reagovat
Mimalu

15 - Chelsea have seen 15 different players score a PL goal for them this season, a league-high tally. Variety

zrovna nás bych na to netipnul

Reagovat
Hachim Mastour

Zmena písma?

Reagovat
fff

U mna iba pod tymto clankom.

Reagovat
Hachim Mastour

Aj u mňa.

Reagovat
Mimalu

někdo zapomněl na </i>

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je to nějaká zkouška změny, tak je to fakt na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

neni, obcas sa to stane zachvilu to bude normal snd

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to tak nechal

Reagovat
smazaný uživatel

Preco kante nehra?

Reagovat
smazaný uživatel

stehenný sval vraj

Reagovat
wild

zraneny

Reagovat
raduinho

Zranění, na 2 zápasy je mimo.

Reagovat
REPLIKATOR

29.02. Leicester dva zápasy bez Kantého

Těžká zkouška čeká na vedoucí tým Premier League z Leicesteru; vůbec poprvé nějaké kolo kompletně vynechá středopolař N'Golo Kanté, který si něco udělal se zadním stehenním svalem. Claudio Ranieri očekává, že jeho hlavní opora zmešká nejbližší duely s West Bromwichem a Watfordem. Nahradit ji má Andy King. (espnfc.com)

Reagovat
REPLIKATOR

Tipsport

1.Anglická f.l.- vítěz (C) 86095

Leicester 2.70

Tottenham 3.30

Arsenal 3.70

Manchester C. 6.00

Manchester U. 100.00

Chelsea 400.00

Liverpool 500.00

Tak už je to tady. Leicester největší favorit na titul

Reagovat
smazaný uživatel

A je v hajzlu... Teď už to pude z kopce.

Reagovat
smazaný uživatel

3.30 je hodně luxusní kurz.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Busby babes

jako to uz bych radsi vsadil na nas nez na City nebo Arsenal. ta mozna vyhra podstatne vetsi.

Reagovat
kiwwi

nula je stale nula

Reagovat
Busby babes

no asi to tak dopadne. ale ten risk mi prijde hodne podobnej, pritom odmena u nas nasobne vetsi.

Reagovat
raduinho

Přeju to jednoznačně Leicesteru ale ten kurz 6 na Man City je hodně pěkný Vzhledem k tomu, že mají zápas k dobru, potenciální ztrátu na čelo jen 6 bodů, do konce je 11 kol a ještě se bude hodně ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dalsie kolo 3. najlepsej ligy sveta je tu.

Reagovat
Hokaido

Dneska bude přestřelka, očekávám tak 4:2 pro Foxes, minimálně 5 golu padne.

Reagovat
minoLFC

to ktorý *****? bolí ma krk

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

Kenedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Pěkně Kennedy.

Reagovat
M0rb1D4S

Looool. Kenedyyyyy

Reagovat
L.Fofik

Stream prosím? :)

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Kennedyyyyyyy

Reagovat
kvasha16

co to je, som este leln zapol stream a uz gol?

Reagovat
Whitemedia

KEEENEDYYYYY

Reagovat
kiwwi

pozeram Leicester a som myslel ze nejaka chyba na evysledky ked mi zapipalo, ze niekde padol gol

Reagovat
smazaný uživatel

KENEDYYYYYYYYY BUUUUUUUUUUH

Reagovat
smazaný uživatel

nejtragičtější klub PL, Norwich, nepřekvapil

Reagovat
Trapper

Kenedyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší čas vsadit na gól Traorého

Reagovat
Error

Ale až pátý.

Reagovat
Darren Fletcher

ktora sekunda bola?

Reagovat
M0rb1D4S

39.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělala ta obrana Norwiche nepochopím :D To odcouvali jak Cahill v nejlepších letech.

Reagovat
Whitemedia

Jasná žlutá, zase se bojí ji vytasit, protože je začátek zápasu..

Reagovat
Mimalu

to mohl být druhý

Reagovat
Talker

Někdo odkaz na seznam linků?

Reagovat
Talker

dík, našel jem mezitím naštěstí

Reagovat
Zaschrona

FUNEEEEEEEEEEEES MORIIIIIIIIII

Reagovat
Zaschrona

takovy stoper u nas nebyl od Lescotta, ma naprosto perfektni cuch na to dava goly po rohovych kopech

Reagovat
fajdax

Stones definitivně na lavičce?

Reagovat
Zaschrona

Je po zraneni a RFM i Jags hrajou dobre, neni duvod menit sestavu.

Reagovat
Whitemedia

Ivan

Reagovat
Busby babes

Cena Funese Moriho prave stoupla na 50 mega...

Reagovat
off-olda

Jednou ty vole nestíhám začátek zápasu a oni dají v první minutě?

Reagovat
off-olda

Kenedy je ale boží, jak dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Běžel na bránu, obrana mu ustupovala (odtahovali je Hazard a Costa), tak přes jednoho vystřelil a padlo to tam.

Reagovat
off-olda

Hm... Představivost má velkou a vidím v tom velkou parádu, takže to bude nějaká šmudla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako podle mě to brankář nečekal. Jinak to nebyla žádná morda. Ale asi to viděl přes obránce až na poslední chvilku.

Reagovat
off-olda

Tak přesně takhle jsem si ho nepředstavoval. Díky ti.

Reagovat
Whitemedia

Se hraje bez obran

Reagovat
Hachim Mastour

Rondooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon !!! Vravel som to, Rondón hladný po góloch skóruje !

Reagovat
Svatej

To je nadhernej fotbal

Reagovat
L.Fofik

To teda :)

Reagovat
L.Fofik

Jakej máš stream?

Reagovat
Coutinho10

neeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon tank

Reagovat
Busby babes

Foxes to delaj zajimavy...

Reagovat
Hachim Mastour

Okazaki

Reagovat
Coutinho10

Okazaki musi bejt gol

Reagovat
Whitemedia

Matic pokračuje ve své jízdě, opět příšerný prozatím...

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki je hrozný tragéd

Reagovat
fajdax

Někdo nějakej link prosím? Sopcasty všechny padly

Reagovat
Mimalu

nedá se říct že by ten rychlý gól nějak Chelsea pomohl, spíš naopak. Takový Traore se snad 10minut nepotkal s míčem....

Reagovat
Talker

Jak byl úvod fajn, tak teď je to nějak mdlé... 10 minut si nedáme přihrávku.

Reagovat
Mimalu

co to má Traore za kopačky? Jakýsi navlek či co a ani si je nezavazoval

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom s Pulisem mě nepřekvapuje, že vedou proti Foxes - Pulis je v boji o záchranu starej lišák... když to tak skončí můžou bejt zejtra Spurs top of the league

Reagovat
L.Fofik

Ještě zdaleka není konec..

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, ale myslím si, že tyhle zápasy proti soupeřům, který by měli porazit pro ně budou těžší než zápasy, ve kterých byli outsideři - protože není v jejich stylu hrát do plných proti soupeřům co přijedou bránit... oni jsou tým spíš stavěný na protiútoky.. takže právě očekávám, že spíš ztratí proti slabším soupeřům....

Reagovat
L.Fofik

To já taky a zrovna West Brom jsem docela věřil.. Bohužel už je to 1:1.. Teď se zase dostanou na koně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je jasný, že tenhle zápas klidně můžou vyhrát, ale podobnejch je čeká do konce sezóny dalších šest minimálně...

Reagovat
niflheim

Přesně ty zápasy, které Foxes mohou zlomit vaz - proti "slabším", musí dohánět.

Reagovat
Miguel19

Ty vole Pato sedni si nebo se zraníš.

Reagovat
off-olda

Reagovat
icemike

Reagovat
Hokaido

Zaslouženej za ten zámeček

Reagovat
Zaschrona

AZZZAAAAAAAAA

Reagovat
Zaschrona

paradni protiutok

Reagovat
FUnk

k vam sednul jak prdel na hrnec

Reagovat
niflheim

Kdo neukončil italicu zase, přiznejte se

Reagovat
pepinho2

Leicester

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Free_player

taková haluz ten Leicester je fakt otravný

Reagovat
Hachim Mastour

Mi hovor.

Reagovat
Free_player

Reagovat
niflheim

Drinkáč

Reagovat
Coutinho10

Joooooooo goooaaal hezky to tam zapadlo

Reagovat
pingla

Danny skvělý

Reagovat
Zaschrona

Guzan

Reagovat
Whitemedia

nech už ty amíky..

Reagovat
Miguel19

Omg Traoré

Reagovat
off-olda

Traoré

Reagovat
DieFohlenBMG

Rozhodčí: Dean M. (Eng)

Stadion: Dean Court (Bournemouth)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam Olsson vyvádí?

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
Mimalu

podle mě tam teda byla teč, ale těžko soudit podle streamu....

Reagovat
off-olda

Jo? Mám hrozný stream...

Reagovat
Miguel19

Z toho prvního záběru to bylo jasně tečovaný.

Reagovat
off-olda

Jo? Mám hrozný stream...

Reagovat
smazaný uživatel

ale keď komentátor na digi povedal, že ten drobný teč nič neznamená, že to tc aj tak nemohol chytať, tak som zostal v šoku. Vie niekto ako to je?

Reagovat
Nikikrew

preco mam typ pisma kurziva?

Reagovat
Swarley

však se to dá změnit v hlavní nabídce

Reagovat
Coutinho10

kde presne ? nak to nevidim

Reagovat
Swarley

no přesně je to v nastavení...já mám arial 12 tučně, to je asi nejpřehlednější...

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

ja tu mam jenom klasicky zmeny hesla, emailu, autom. prihlaseni a smazani uctu...nic novyho tu nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

A máš zaplacený premium účet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já bych to v tvém věku s tučným nepřeháněl, přece jen...

Reagovat
Hokaido

Tučná dvanáctka Ariel, to je na infarkt.

Reagovat
Talker

Tak Swarley má svůj věk. Zná Yardu od doby, co byl malej kluk. A ten si u maturity vytáhl otázku "Nejnovější technologie - Kolo".

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

ide o to preco sa to zmenilo z nicoho nic

Reagovat
Swarley

tak je začátek měsíce, ten problém tu mají s tímhle vždycky...

Reagovat
Kang & Kodos

A proč jenom tady? U jinejch článku to neni.

Reagovat
Talker

U Tottenhamu zapomněl Usty uzavřít kurzívu. Což nějak tak zakurzívovalo všechno pod tím.

Reagovat
Swarley

ono to souvisí nějak s návštěvností jednotlivých článků, on to tu Kily tuším kdysi dával...na začátku měsíce se vždy restartují servery a sem tam to hodí tuhle chybu, ale podrobnosti nevim...

Reagovat
Talker

Já si myslím, že jde o neukončenou kurzívu u prvního článku - začátek je v pohodě a předposlední odstavec není uzavřený.

Reagovat
Swarley

jo, to je asi pravděpodobnější

Reagovat
salami

otázka zní, jak v tom najít něco proti Spurs

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

Lol, já myslel, žes ho celou dobu trollil. Neukončená kurzíva to je no.

Reagovat
Swarley

z toho jako usuzuješ, že netrollil? to je snad jasné celou dobu, ne?

Reagovat
Kaze

lol

Reagovat
Miguel19

Všiml už si někdo Oscara?

Reagovat
off-olda

jj, včera.

Reagovat
Mimalu

jo, slavil Kenedyho gól

Reagovat
niflheim

Teď fauloval.

Reagovat
Whitemedia

Teď už ano, dostal žlutou

Reagovat
Talker

Nejdříve se pokoušel nahrát Traoremu a nahrál soupeři a pak dostal žlutou.

Reagovat
Miguel19

To už jsem si ho taky všiml

Reagovat
kvasha16

na zaciatku a teraz ked dostal zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Cook si jde pro druhou nominaci do sestavy kola v řadě

Reagovat
off-olda

Oscar 40 minut o něm nevíš, pak tam někoho zprasí a ještě se diví.

Reagovat
Swarley

Lestr nekončííííí

Reagovat
pepinho2

Krásná ak

Reagovat
pepinho2

ce

Reagovat
kiwwi

Mahrez, co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdílovej hráč, klíč k titulu

Reagovat
Free_player

to je fakt v prdeli ten Leicester ....

Reagovat
Error

King Power

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

No ty píčo

Reagovat
ZB 07

Leicester, paráda

Reagovat
Mimalu

Costičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
Miguel19

Praporkář

Má to na talíři a stejně to pustí..ale aspoň je z toho áčko pro Traorého.

Reagovat
kiwwi

wau, akoze nevsimnut si takyto ofsajd pri gole Chelsea, to uz musis byt regulerne slepy

Reagovat
TopinB

Tak tak, kdyby si ho nevšimnul při gólu United, tak jenom dává volný průběh hře

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Jenom pro pořádek vím, že to byl jasný offside, jenom rýpu do kiwwiho

Reagovat
niflheim

No jo, pravda, u nás by se o centimetrovém offsidu hovořilo ještě dvě sezóny.

Reagovat
Whitemedia

Tak jste si oba fajnově zapřeháněli no..

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster

King power

Reagovat
niflheim

Offside jak kráva u Čukotky teď

Reagovat
Talker

Traore <3

Kostička <3

Reagovat
off-olda

Rozhodčí. Máš to úplně na talíři, nikde nikdo a stejně to pustí. Tohle vedení 2:0 mě tedy moc netěší.

Reagovat
off-olda

Ne to přeháním, těší mě,

Reagovat
Mimalu

ještě k tomu o poločase....

Reagovat
Whitemedia

Jak si tohohle může kdokoliv nevšimnout, jasný ofsajd..

Reagovat
Coutinho10

omg jzrovna musi vypadbout stream

Reagovat
Talker

Traore ty Ačka mohl mít klidně 2 už. Snad bude hrát dál v druhé půlce a Pato půjde za Oscara. Ten by si zasloužil vystřídat.

Reagovat
Talker

Jinak na míči je fantastickej. Přihrávky, pokrytí míče, všechno. Jestli před něj Hiddink nasere Pata nebo Remyho, tak budu nasranej

Reagovat
fajdax

A pome Patička ve druhým poločase tak okolo 60. ať se Kostička šetří na mrdky z Paříže

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskátka To už na King Power mohli rovnou rozdávat vuvuzely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Norwich u toho prvního gólu Takových 5 Cahillů kolem Kenedyho

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Foxees !

Reagovat
Matić

RLC za Oscara a Mikel za Matice a můžeme v klidu dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland zatiaľ výborný zápas Kirchhoff sa zdvihol a za dva zápasy, ktoré som mal možnosť vidieť, hraje na DM vážne dobre.

Reagovat
off-olda

OT: Schurrle

Reagovat
čutalista

Jsem na mobilu, tak to tady nezvladnu procitat proto se ptam...jak je to s tou malou domu, kdyz to protihrac tecne, tak to prece muze golman normalne sebrat ne? :-) :-)

Reagovat
Miguel19

Jasně. Ale je jasný, že to většina fandů vidět nemohlo...

Reagovat
čutalista

tak mi ale vysvetlete proc kdyz to ten komentator uzanal, ze mic byl lehce tecovanej, tak furt rika chyba sudich to je zase profesionalita maj gat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor je na Chelsea dosť vysadený, to si všímam už dlhšiu dobu. Ale aby žil v presvedčení, že sa to malo pískať, tak to je silná káva.

Reagovat
čutalista

diky, ja si to rikal...jedna vec je nemit rad, ale druha je delat svoji praci poradne

Reagovat
smazaný uživatel

to je úplně jasný

Reagovat
vitasrp

Norwich teda úplně zoufalý. Prvních 15 minut podle mě ti hráči v obraně a záloze vůbec netušili, jaký prostor pokrývají.

Každopádně je proti nim děsně jednoduchý překonávat ty jednotlivý linie presinku - to se s utkáním se Southamptonem vůbec nedá srovnávat. Ti byli mezi obranou a zálohou opravdu hodně kompaktní a najít tam nebezpečný prostor bylo velmi složitý.

Norwich se místo toho snaží celkem často presovat v záložní řadě, takže si hráči rozeberou svoje soupeře 1 na 1, jenže z tý stoperský trojice pak nikdo nevystoupí s Costou (což bych chápal při hře na 2 stopery, nikoliv na 3), díky čemu ani nemusíme produkovat nějaký složitý kombinace a synchronizovaný náběhy, abychom se dostali mezi linie - jednoduše máme střední záložníky hluboko, Oscar uskočí někam do strany, Costa si seběhne a kolmice je strašně snadno namalovaná.

Každopádně druhý gól teda naprosto jasnej ofsajd, to vůbec nechápu, jak to sudí mohl nemávnout. Navzdory tomu malá domu se podle mě pískat neměla, jelikož ta přihrávka Cahilla byla tečovaná, tudíž poslední dotek byl od hráče Norwiche, díky čemu je podle mě nemožný malou domů pískat. (ale můžu se mýlit)

Jinak individuálně se mi fakt dost líbí Kenedy (jako prakticky vždy od začátku týhle sezóny), Traore a Eden hraje pravděpodobně svůj nejlepší duel v sezóně.

Reagovat
čutalista

taky by mě ta mala domu zajimala, komentator uznal, ze byla tecovana a i tak to daval a chybu sudim, moc tomu nerozumim, posledni dotek mice souper, tak to seberu, bejt golman. Nevim v cem je ten problem...kazdopadne se muze taky ten cobolskej komentator milit :))

Reagovat
čutalista

jak rika Zdenek Izer, ten komentator je Človák

Reagovat
SpecialOne

Malá domů to nebyla, u ofsajdu pomezní blbě stál a mohlo to z jeho pohledu vypadat jako hraniční situace, když si to pustíš uvidíš že pomezní, Costa i poslední hráč Norwiche stojí v přímce, poziční chyba rozhodčího no.

Reagovat
kiwwi

myslim ze pri malej domov ide o umysel viac ako o nejaky tec

Reagovat
čutalista

Neni to pak trosku nahlavu, ze u ofsidu pak todle nelpatí?

Reagovat
kiwwi

plati to aj pri ofsajde...pri neumyselnom teci sa to neberie tak, ze lopta ide od vlastneho, ale stale je to ofsajd

Reagovat
čutalista

V tom pripade mi budto pekne kecas a nebo sem se zase naucil neco malo o pravidlech. Jenze ja u tebe proste nevim, jestli neches jen hejtovat, nebo mluvis pravdu, ale asi ti budu verit.

Reagovat
vitasrp

Tomu rozumím, navzdory tomu mi přijde děsně nepřirozené pískat malou domů ve chvíli, kdy byl poslední dotek s míčem od hráče útočícího týmu.

Reagovat
Fernando_Torres

Srát na tiket s plichtou na King Power o půli, tahle pohádka prostě musí pokračovat...Mahrez neskutečně geniální hráč...

Reagovat
I am Mancunian

ja mam X po 90. minutach, tak snad da este wba gol

Reagovat
Talker

Jinak osobně doufám ve střídání Willian místo Oscara (a na křídlo) a Traore regulerně na AM/second strikera.

Jak je Oscar jalový, tak Traore by tam řádil neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lester to je neskutočná rozprávka, dúfam, že so šťastným koncom ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje někdo Saints?

Reagovat
Mimalu

39 - Kenedy scored after 39 seconds against Norwich, the quickest Premier League goal of the season. Rapid.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď říkali, že v 74. minutě se bude ve Villa Parku odcházet na protest proti Lernerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Foxes zaslouženě, WBA kromě golu snad nic nepředvedlo. Ten rozdíl v jejich hře díky absenci Kantého je šílenej, ve středu je dost místa, naštěstí útok a záloha WBA působí jako dvě rozdílný části týmu. Totálně jim chybí nějaká kompaktnost.

Vardy už by se zase mohl rozstřílet, ve formě před dvěma měsíci by to bylo už 4:1, tak alespon že je to zatím nestojí body. To Okazaki mě pořád přesvědčuje, že čistě co se zakončení týče, je snad nejhorší útočník v PL, co hraje pravidelně základ. Trošku mi teďka připomíná Torrese. Golů dává pomálu, přesto se snaží týmu pomoct v mezihře a není proto k ničemu jako třeba Wallcot minule nebo Rooney v minulým roce.

Jo a koukat se na Hutha s Morganem, kteří se snaží působit jako dominantní, kreativní stopeři po vzoru týmů, kteřé pravidelně hrají na čele a jsou zyvklé rozbíjet hlubokej blok je fakt k nezaplacení. Strašně komicky to působí, ale to je prostě letošní PL.

Reagovat
Hachim Mastour

Torres, ako aj Okazaki hrajú vo formácií 4-4-2 defenzívnych útočníkov.

Reagovat
Hokaido

To nic nemění na tom, že je tragickej v zakončení.

Reagovat
Hachim Mastour

O tom nepochybujem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Berahino buď opäť hrdinom.

Reagovat
Swarley

wow, hezky pěkně

Reagovat
Miguel19

Oscar už tak 5. ztráta balonu ve středu hřiště....

Reagovat
Mimalu

no překvapivě třetí a ve středu hřiště teprve druhá

Reagovat
smazaný uživatel

však 3x bol pri lopte

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hachim Mastour

gooool

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeee takhle zbytecnej gol z primaku

Reagovat
Swarley

zbytečnej je Liverpool, tohle byla nádhera

Reagovat
Coutinho10

hezkej gol to byl, ale obdrzeny goly ze standartek sou nejhorsi

Reagovat
Miguel19

Jerome No to je dřevo jak Benteke...

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke len nie je dobre vyuzivany

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
off-olda

Jerome

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar ven.

Reagovat
Whitemedia

Jerome

Reagovat
smazaný uživatel

hráči Sunderlandu sa športovo povzbudzujú pri každej dobrej lopte alebo defenzívnom zákroku zatiaľ vážne sympatický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar

Reagovat
Miguel19

60 mega.

Reagovat
Hokaido

Albrighton jak Messi, to mě baví prostě.

Reagovat
kiwwi

Okazaki dokaze aj z polosance urobit megarozruch tym jak sa do toho hodi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Okazaki co chybelo

Reagovat
smazaný uživatel

Albrighton je vynikající.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dle všech je ale pokaždý k ničemu a jen umí centrovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavný hráč ten Okazaki...

Reagovat
off-olda

Mikel, Willian Do rozhodnutého zápasu. Měl jít Pato a RLC.

Reagovat
cokoliv

Rozhodnutého zápasu?

Reagovat
off-olda

Koukáš na to?

Reagovat
cokoliv

ano. ty?

Reagovat
off-olda

Hm, teď jsem si nasral do trenek no.. Jinak byli ale úplně jaloví...

Reagovat
cokoliv

.. ..

Reagovat
Trapper

MIKEL A WILLIAN WTF?!

Reagovat
Talker

A Oscar zůstává na hřišti... Ach jo...

Reagovat
Miguel19

I ne.

Reagovat
kvasha16

wtf, zas Matic s MIkelom?

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do píči Hiddinku

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink má absolutně otřesné snad všechny svá dosavadní střídání. Dá zajímavej základ a pak to takhle zazdí.

Reagovat
off-olda

Reagovat
kvasha16

ten trener Norwichu vyzera cisto jak nejaky Kotlebovolic

Reagovat
smazaný uživatel

Albrighton dolů mě teda překvapilo..

Reagovat
niflheim

Tvl to je luck

Reagovat
FCSL

Wickham zase 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Hoolahan parádní hráč

Reagovat
kvasha16

mydneska este stratime

Reagovat
Whitemedia

Pojďme to pořádně zdramatizovat..

Reagovat
Miguel19

Costa klasika

Reagovat
Mimalu

zasloužený...

Reagovat
M0rb1D4S

Já tomu Norwichi to vyrovnání přeju. Hrajeme totální sračku.

Reagovat
kvasha16

nie ze by som im to prial, ale suhlas, druhy polcas cely zly

Reagovat
Swarley

to nasazení Lestru je naprosto fantastický, jen je škoda, že nejsou dostatečně trpěliví...zbytečně zbrkle se snaží všechno zakončit...

Reagovat
kiwwi

mozno preto uz dali tolko golov a my tak malo

Reagovat
Swarley

jako napadlo mě to, když jsem to psal

ale ne, fakt tam teď zbytečně zkoušel Drinkwater nějakej volej, přitom je dřevák a ta šance na to, že se ta střela uchytí, je fakt minimální...a i pár dalších takových akcí zbytečně za každou cenu tlačí do zakončení...

Reagovat
kiwwi

som zvedavy, co ti na to povie mrazik

Reagovat
Swarley

to já taky, ale Mata tam bude určitě

Reagovat
salami

kdy jindy by mu ale měl ten volej vyjít, než tuhle sezonu

Reagovat
pepinho2

To teda, tolik střel, místo toho, aby drželi míč

Reagovat
Swarley

musíš najít nějakej balanc, ale to je moje filozofie

Reagovat
Lacko_Boh

raz vyhráš, raz prehráš...Vždy lepšie jak keď nehráš. Dôležitý je kruh ľudí pre ktorých hru nikdy nevzdáš

Reagovat
Swarley

hej, hlavné keď ťa baví, na tom dobrý pocit z hry sa staví, stará pravda vraví, úspěšní su len ti hraví

Reagovat
Lacko_Boh

klobúk dole, ujo Swarley

tie rýmy boli choré, nie ste márny

Reagovat
off-olda

Baba

Reagovat
kiwwi

Redmayne

Reagovat
smazaný uživatel

lexess01.03.2016 09:40

Reagovat
fantomas

POĎME KANÁRCI

Reagovat
Whitemedia

Hiddink to utkání solidně zabil..

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy ten vybojovaný míč

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

co naděláš, to je fotbal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frank

Reagovat
M0rb1D4S

Nechme se totálně přehrávat nejtragičtějším týmem v Premier League To je úžasné, ale dívat se na to nedá.

Reagovat
Mimalu

dvojice Mikel-Matic skutecne, ale opravdu skutecne nefunguje....

Reagovat
kiwwi

ja by som hru na dve DMka zakazal...to je fakt hnus

Reagovat
Lacko_Boh

4231 je hnus

Reagovat
kiwwi

nemusi to byt o rozostaveni...moze to byt DM a box to box zaloznik vedla seba, ale ked su tam dvaja destroyeri, tak to je nepozeratelne

Reagovat
Lacko_Boh

DM a B2B..nieco ako Coq a Aaron? Ako jasne,vzdy je to o hracoch ale , teraz si mozno trosku povymyslam : vacsina zapasov so 4231 ma nebavi

Reagovat
Talker

Tak Matič je taky box2box. Teda v minulé sezoně byl...

Reagovat
Hachim Mastour

4231 s dvoma DM? To aj existuje?

Reagovat
Lacko_Boh

inter ked vyhral LM,tusim

Reagovat
kvasha16

necakane ako ja chapem ze Guus chcel troska ukludnit hru ale takto to fakt neide

Reagovat
niflheim

Mourinhovštější než Mourinho.

Reagovat
M0rb1D4S

Z Matiče se stal během téhle sezony takový tragéd, že on nefunguje ve dvojici s nikým.

Reagovat
kvasha16

triple kill

Reagovat
Miguel19

Ouu...dobře si dali

Reagovat
Error

Ouuuuu..

Reagovat
off-olda

Ty vole

Reagovat
Whitemedia

To zabolí

Reagovat
Error

ONeill trochu psycho

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je příšerný... Ta dvojka Mikel Matič, to nechci už nikdy vidět.

Reagovat
Whitemedia

ještě párkrát uvidíš..

Reagovat
off-olda

Mikel

Reagovat
Zaschrona

Prisernej gol, chyba Joela, Stonese i Jagielky

Reagovat
pingla

Jasný roh

Reagovat
DieFohlenBMG

yes

Reagovat
Mastný Chobot

Vardymu proste neverím, že je čistý oproti nemu je aj Alexis senil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Forster je srac

Reagovat
kvasha16

ten Eden je normalne posrany ked ma strielat

Reagovat
wild

Morgaaan to bola velka sanca

Reagovat
niflheim

Do xychtu?

Reagovat
Mimalu

Hazard , dostat takový balón před vápno Ronaldo, tak nepřemýšlí ani pikosekundu o tom, že by nevystřelil....

Reagovat
wild

neskutocny, neskutocny Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez je fantasticky

Reagovat
off-olda

Kompenzace v podobě odpískaného offsidu, který fakt nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl jasný faul na Hazarda při výskoku a komentátor "it never was"

Reagovat
Whitemedia

místo letošního Matice by se mohl doprostřed hřiště postavit stojan na deštníky a vyšlo by to úplně nastejno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Coquelin > Matic

Reagovat
Bayern +

Omg Mahrez, miesto toho aby to vrátil hlavičkou do čistej tak skúša takú volovinu...

Reagovat
niflheim

Ty vole proč ne raději hlavou

Reagovat
kiwwi

Tak keby toto Mahrez trafi tak rovno umrem

Reagovat
pepinho2

Kdyby to hlavičkoval nebo si to zpracoval..

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
kvasha16

jak ho vsetci maju v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ti postranní jsou úplně v hajzlu

Reagovat
pingla

Uuuuuuuuu

Reagovat
Coutinho10

Ulloato zazdil

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
wild

Ulloa mohol byt hrdinom druhykrat po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten sranda futbal Lestru sa pozera paradne

Reagovat
SpecialOne

Leicester je skvělý, taková ztráta s WBA to se stane někdy každýmu, ale jen tak dál, hrají výborně.

Reagovat
Coutinho10

ouuu Redmond skodaaaa

Reagovat
Bayern +

Sunderland paráda, že to dali aspoň na remízu A Bournemouth tiež pekne.

Reagovat
REPLIKATOR

Pullis Haluzáci z WBA

Reagovat
Darren Fletcher

kurvy dvakrat na nich tipnem a dvakrat to dojebu s lamami ako bornemouth a west brom

Reagovat
Hachim Mastour

Rondón a obrana WBA ma nesklamali.

Reagovat
off-olda

Ježiš to jsou šašci. Redmond jede slalom.

Reagovat
smazaný uživatel

zítra můžou jít Spurs na první místo před NLD to by bylo hustý snad poprvý za posledních 20 let by šli do zápasu s Arsenalem jako favorit

Reagovat
smazaný uživatel

v derby niet favorita, hlavne na WHL

Reagovat
smazaný uživatel

To šli už někdy v roce 2012 nebo 2013 tušim, kdy doma byli favorit a taky to potvrdili.

Reagovat
smazaný uživatel

já teď nemyslím podle kurzů...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ja taky ne...

Reagovat
blaugrana

Zajebat tolko sanci...ach boze.

Reagovat
Whitemedia

Costa ve druhém poločase dokurvil úplně všechno..

Reagovat
EXoRcIsT

Lester pekne a zajtra Tottenham na prve miesto

Reagovat
C-M@ster

Hrál pěkně, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas. WBA zaslouženě bod, i když trochu šťastně.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juchuuuuuuu zajtra top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham vás přejede.

Reagovat
Free_player

Leda hovno ...

Reagovat
smazaný uživatel

veď hráme derby vo WHU, ktorý je 6. a pravdepodobne bez Alliho a na isto bez Dembeleho. z kade berieš tu istotu? Ja by som krotil emócie, bod bude zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

a co West Ham? Viděl jsi je hrát proti Sunderlandu...

Reagovat
smazaný uživatel

videl, hrali otrasne, ale toto bude nový deň a ďalší zápas. proti nám sa hecnú

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Boleyn ground se těžko vyhrává vždycky, Arsenal si nezaslouží dostat se zpátky do čela..

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si tuto sezonu vobec videl nekedy west ham? ze favoritom brali a s takymi ako sunderland sa trapili

Reagovat
smazaný uživatel

jo viděl, narozdíl od někoho jako ty, kdo čte jen výsledky..

Reagovat
smazaný uživatel

takze nevidel :) tak co tu hras? ked tu napises "videl jsi je hrat proti Sunderlandu"?

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady hraješ ty ty vole??? Za prvý, s tebou jsem se nebavil, za druhý pokud se se mnou hodláš hádat jen o tom jestli moje myšlenky takový nebo opačný, tak buď příště radši ticho..

Reagovat
smazaný uživatel

ako to skoncilo prosim? asi west ham prehral ved hral napicu so sunderlandom

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs hrajou ve velký formě to bylo vidět v zápase se Swansea kdy měli snad 30 střel na branku takže můžou porazit i kladiváře venku - už je porazili někoikrát v minulých letech i v horší formě...

Reagovat
smazaný uživatel

v žiadnom prípade nehovorím že ich nemôžme poraziť, sme mierny favorit, ale isté tri body to ani z ďaleka nie sú.

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

na kladiva to vieme. trochu sa bojim Payeta ale verim ze aj ked nam 1 gol daju tak nam tam spadnu aspon 2-3. neviem proste mam z toho zapasu dobry pocit. Viac som sa bal Swansea popravde

Reagovat
tunkic

Jak já doufám, že se ti tohle chvástání vymstí!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Chelsea už nad Liverpoolem

Reagovat
Spasitel

No môžme byť radi, že Norwich má iba Redmonda inak za s tým výkonom v druhom polčase by to výhra nebola.

Reagovat
Mimalu

Nakonec docela klika, jak to dneska příjemně začalo, tak to šlo dost prudce z kopce a konec byl už letošní tradiční strach o výsledek. Potěšil Traore, super zápas od Kenedyho. Zklamání tradičně Oscar, Hazard který se druhém poločase znatelně vytratil a Hiddink za střídání

Reagovat
slavex

No strašný výkon v druhé půli. Zbytečně jsme si zkomplikovali vyhraný zápas. Absolutně nechápu ta střídání, Traoré s Kenedym mohli zápas úplně v pohodě dohrát. Měl jít dolů pouze Oscar a později Nemanja s Diegem.

Jinak výkony Oscara a Matice byly katastrofální. Docela se bojím že Guus plánuje na PSG střed Mikel, Matic a Fabre nad nima. To by ovšem znamenalo docela problém. Osobně doufám, že záloha bude ve složení Mikel, Fabre - Pedro, Willian, Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by Mahrez neodešel ve druhý půli tak by to Foxes museli dotáhnout..

Reagovat
Usty

Leicester - WBA dobrej zápas, chybělo fakt málo k další "šťastný" výhře. Nicméně po individuální stránce nikdo zas až tak nezazářil... Líbil se mi Vardy, tahle bojovnost a dravost je prostě k nezaplacení. Ale chyběl mu gól, škoda toho břevna.

Reagovat
Hokaido

King byl dobrej, asi MOTM pro mě.

Zas tak štastná výhra by to nebyla, 2x břevno, Vardyho hlavička byla tutovka, pak tam měl ještě dvě střely ze strany,ta tečovaná střela, kde měl Foster strašnou kliku a Ullova šance v závěru...

Reagovat
Hokaido

+Morganova tutovka vlastně

Reagovat
Usty

Jako jo, já jsem tím "šťastná" myslel, že v závěru. Zasloužená by byla určitě.

Reagovat
C-M@ster

Mně se líbil Mahrez, jeho kontrola balónu je neuvěřitelná. Je radost ho sledovat, kdykoliv je u míče.

Vardyho dravost, Smeichelovy výkopy a z celého týmu sálající touha zvítězit. I ten střídající Gray, který vypadá jak béčkovej raper, hrál zajímavě.

Reagovat
Swarley

ten výkop doleva k lajně v podstatě po zemi byl fakt super...už nevim na koho to bylo, ale byla to pecka...

Reagovat
Hokaido

Jsem si řikal co dělá a myslel jsem, že ten výkop posral. Ale tohle byl výkop kola.

Reagovat
Swarley

jako fakt skvělá věc, tomu říkám zrychlení hry

Reagovat
Mastný Chobot

na Šlupa

Reagovat
13

nikdo nezářil? Mahrez s tou svojí technikou byl jako zjevení.

Reagovat
lenckoj

"Aaron Ramsey has been dribbled past 51 times this season – the most of any player in the Premier League"

skvělá vizitka pro štítového záložníka...

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron nie je štítový záložník

Reagovat
salami

i tak je to ale dost nelichotivá statistika pro CM, dost to souvisí se současnou kritikou, z formy je jednou za čas každej, ale je dost důležitý jakej má hráč přínos i v období bez formy

Reagovat
Mastný Chobot

To je jasné

Reagovat
lenckoj

No právě že není. Cazorla ho hraje (i když ne tak ortodoxního jako Coq) a hned je ten střed zálohy jinak pevný. Zatímco Aaron lítá hore dole, všude a nikde a máme ze zálohy průchoďák. To jsem tím chtěl říct

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nechapem, on este pred tou svojou formickou hral pol roka ako uplny boh aj bez toho ze by daval goly, lietal vsade, vracal sa ako nikto, ziskaval lopty za radom

on bud nejake problemy v hlave alebo, cital som teoriu, ze sa viacej setri a prestal do toho ist na tych svojich 200 percent kvoli tym svalovym zraneniam

Reagovat
Mastný Chobot

proste len nemá formu, nič viac by som za tým nehľadal. Vtedy, keď sa mu tak darilo, tak robil to isté a v princípe hral tak isto, ako teraz. Akurát mu všetko vychádzalo. Trochu ako Mahrez, ale naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

no podla mna hral inak, teraz sa tam fakt casto planta

ale teda arteta mu sedel milionkrat viac

Reagovat
lenckoj

Když se vrátil po tom dlouhém zranění a hrál fakt tužku, tak ho všichni kritizovali a Wenger se ho zastával, že se jen potřebuje vrátit k základum a zjednodušit hru atd. Teď si myslím, že by mu pomohlo totéž, protože mi přijde, že se v hlavě už vidí jak dává gól ve finále, ale v realitě zapomene ten balon zpracovat (záměrně zveličuju).

Co tím chci říct, je, že všichni, včetně Wengera, jsme čekali, že v tomhle věku bude táhnout naši zálohu. A ne, že bude kupit hromadu zbytečných nepřesností a ztrát míče na tak důležitém postu. Když ho porovnám s Aaronem ze své životní sezony, vidím jeden obrovský rozdíl. Tehdy vedle sebe měl Artetu, který v té době dobře rozehrával a tím pádem mohl Aaron běhat vepředu. Zatímco teď ma vedle sebe Coquelina, který balón skvěle získá, ale jeho smysluplné rozehrání neno jeho ani Aaronova silná stránka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nehral Aaron v te sve silne sezone 13/14 spis na kraji nez ve stredu?(ted si nejsem uplne jisty)

Reagovat
lenckoj

v té době hrál více z kraje Cazorla, i když je fakt, že Aaron se pohybuje úplně všude

Reagovat
johnik

Důvod proč Milner nefiguruje v předpokládané sestavě?

Reagovat
salami

konečně by dneska mohl Colback na beka a Doumbia by mohl začít v základu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať tam zase necpe Aaronse (který mimochodem pořád nemá prodlouženou smlouvu)

Reagovat
salami

už je zdravej i Dummet, takže tam Aarons už nepujde, a doufám, že prodlouží, ještě u nás pořádně neukázal na co má, tahle sezona měla bejt z jeho pohledu zlomovější, místo toho ji skoro celou promarodil, trojka Sissoko, Wijnaldum, Townsend krytá Aaronsem, Perezem a jednim z trojice Frantíků, kterýho se nezbavíme mi přijde jako poměrně slušný složení

Reagovat
smazaný uživatel

Rolando je křídlo/útočník. Dát ho na beka je fakt tragédie, to radši dát tam někoho z juniorky, než ho tam takhle trápit jako to dělal McClaren. A útočnou fázi máme dobře složenou, chce to vyřeišt koho k Shelveymu ideálně a v létě pak nahradit Cola... teoreticky ten Umtiti, kdyby se chytil jako Mbemba, tak máme konečně parádní stoperskou dvojku.

Asi bych byl dneska pro posazeni Wijnalduma a vyzkouseni Mitrovic - Doumbia od zacatku. Gini muze prijit do druhe pule zdrave nastvanej, ze nehral v zakladu.

Reagovat
salami

já bych nehejbal se 4-5-1 a nechal Mitra sedět, měl zdravotní problémy a pak vlítne do unavený obrany, celkově bych dneska hrál víc na brejky a na jistotu vzadu, dneska se nesmí prohrát a kvalitu na protiutoky máme, na tom beku spíš bude hrát Dummet, což mi v tomhle případě nevadí, doma bych tam ale zkusil Colbacka, tam budem potřebovat i něco tvořit

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas. Jen je fakt otázka nakolik se uzdravilo těch 6 hráčů, kteří mají na physioroomu návrat hlášený k dnešnímu dni.

Reagovat
fff

Chelsea pred nami . Jasne dva zapasy k dobru, ale aj tak.

Uz nech je tato sezona pomaly za nami a hop na leto.

Reagovat
bbbauch

Tohle skoro jarni obdobi je vzdycky kouzelny, gunners zacnou vyhazovat Wengera a scousers zacinaj psat "uz at je tahle sezona za nama". Tady uz chybi jenom next year is our year

Reagovat
fff

Vtip

Reagovat
kiwwi

vsak to nie je vtip ale kazdosezonna realita

Reagovat
fff

Už len Ty si mi tu chýbal.

Reagovat
kiwwi

vtip

Reagovat
vladis271

Nj, zato vy vyhlasujete každé 3. kolo opätovný útok na LM aby vám realita nasledujúceho zápasu ukázala prostredník.

Reagovat
I am Mancunian

*utok na titul

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Kde jsi ho nasel? Tohle je popis skutecnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys Wengera nevyhodil za 12 let neúspěchů? Vždyt ten klub je komickej. Nemají špatný kádr ani hru, ale nemají na to psychiku a Wenger už je za zenitem, nestíhá

Reagovat
vladis271

Len vy ste lietadlá.

Reagovat
bbbauch

Ne, nejsme, jenom ze z toho asi radost mit nebudu, takze to logicky asi ani nebudu psat. Vlado, posledni dobou je to s tebou fakt zoufaly

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je tragicky a tady je to krásně shrnuto

https://www.youtube.com/watch?v=Prz3QFc38ME

Reagovat
PP

Ta předpokládaná sestava Arsenalu je doufám vtip!! Gibbs na kraji, Flamini s Ramseym na středu??

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nemá motavaci něco dělat pro zlepšení. Proč taky? Finančně jsme na špičce, zdravý prosperující klub, akcionáři jsou happy, LM se hraje, Top 4 je taky k mání, nějaký Fa Cup na uklidnění fans a jede se dál. Arsenal víc NECHCE a ani nemusí chtít.

Reagovat
Nikikrew

Co ty tu splietas kamarat?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal prostě už dávno nepatří do špičky fotbalu a tak je aktuálně náš maximální vrchol vyřazovací boje LM, Fa Cup a Top4 PL. To je mnoho let trvající fakt a ne náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

vyřazovací fáze LM, FA Cup a TOP4 PL nejsou špička fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
PP

co je špička fotbalu? Pro mě letos Barca, Bayern, Juve, Atletico, Real a s hodně přimhouřenýma očima PSG.

Reagovat
Nikikrew

Neviem co si predstavujes spicka futbalu. Ak su to timy ako Real, Barcelona, Bayern, PSG mozno Juve, suhlasim tam na nich jednoducho nemame kym nekupime dalsich 3 top hracov. Co sa tyka Anglicka tak tam urcite patria pretoze je to momentalne velmi vyrovnane. Ziadny tim nema bohvieaku formu, maximalne by som vyclenil City od vsetkych ale oni tak isto tento rocnik celkom zaostavaju za svojim ocakavanym levelom. FA cup je kvalitna sutaz, vyhrat to nie je jednoduche. LM je pre nas hanbou a nepresvedcili sme. TOP 4 je pre nas taka rarita ale coby ine tymi zato dali

Reagovat
Nikikrew

resp. neber to ako vyhovorku, tuto sezonu ak ten titul nedaju tak potom si mozu buchat hlavu lebo taku sancu mozno uz nebudu mat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně já ti rozumím, Arsenal má dobrej kádr a je kvalitní. Ale má pointa je v tom, že oni na tom jsou skvěle díky výše uvedeným důvodům a jsem přesvědčen, že jim to stačí.

Reagovat
Nikikrew

Ja si to teda uz nemyslim. V minulosti asi ano. Ak by tento rok vyhrali aj ten FA cup a nie ligu, povazoval by som to asi za neuspesnu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si teda ale vysvětluješ, že ti hráči prostě mají možnost vyhrát PL ale hrají, jakoby jim už o nic nešlo? Tam se zkrátka uvnitř toho klubu nebere ten titul dost vážně a není to něco jako ted nebo nikdy

Reagovat
Mastný Chobot

rarita?

Reagovat
Nikikrew

samozrejme myslel som opositum , TOP4 bezna vec pre nas

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal patrí do špičky futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Špička fotbalu je aspon čtvrtfinále LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Špička futbalu sa neposudzuje LEN na základe výsledkov.

Reagovat
PP

blbost.. Dle tvé logiky jsou teda špička fotbalu jeden z dvojice Genk - Wolfsburk či Benfica - Zenit??

Reagovat
smazaný uživatel

Vic nechce sebauspokojovanie. Neviem na čom sa budete utešovať tento rok, ak skutočne skončí Tottenham nad Arsenalom

Reagovat
Mastný Chobot

na ničom, to by bol koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi ten koment uchopil absolutně opačně, než jsem myslel. Jde o to, že tam není ten hlad po titulu a nedivil bych se, kdyby se to tam bralo spíše jako '' Máme šanci tak to zkusme ale nevadí když to nevyjde''

Reagovat
Mada

Ahoj masopuste, kecáš blbosti jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za bullshit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve West Hamu mají nějakého jmenovce Carla? Toho času do konce roku zraněného a zpět v Arsenalu?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Ak dnes vyhráme, tak NLD cez víkend bude najdôležitejšie, aké si pamätám. Škoda, že v súčasnosti nám verím asi ako IT-čkárovi na diskotéke.

Reagovat
Cobra

To přirovnání mě upřímně dost rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
FUnk

Reagovat
Amos

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

https://twitter.com/samuelJayC/status/704803134892347393

Hezky to nezvládá, nejdřív že United hodně utráceli, teďka zas vytáhneme konzistenci. Snad se vymluví po prohře na WHL na fakt, že nakoupili víc hráčů v létě. Hlavně, že to není jeho chyba, soupeři si dovolili takovou podpásovku jako koupit hráče.

Reagovat
Mastný Chobot

seriózne sa mení na Mourinha, akurát, že ten má za sebou aspoň hmatateľné úspechy... a ja som ho bránil

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho branim stale, ale momentalne to nezvlada, lebo vidi ze to v lete posral, a hlavne ak vyhraju titul spurs alebo lester, tak je to obrovsky klinec do jeho ega, lebo si doteraz podla mna myslel, ze vzdy urobil za danych podmienok maximum a viac sa skoro nedalo, a zrazu hopla, nejaki gadzovia to dokazu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a zase to teda posral tym svojim klasickym idealistickym sposobom, ze veril svojim hracom ze su dost dobri, nechcel niektorych "zabit", a sklamali ho

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
13

nejaky gadzovia

Reagovat
Usty

nemá úspěchy ani charisma

Reagovat
Mastný Chobot

ak niekto z dvojice Wenger - Mourinho má charizmu, tak určite ten prvý

Reagovat
Usty

To fakt? :D jako sto lidí, sto chutí, ale jsem přesvědčenej, že pokud se, kromě taktický zdatnosti, něco Mourinhovi nedá upřít, tak je to právě to charisma, který z něj fakt stříká... Síla osobnosti, motivační schopnosti. Wenger je v tomhle jeho pravej opak, z myho pohledu.

Reagovat
Mastný Chobot

ja zas nikdy neuznám charizmu tak arogantnému a sebestrednému človeku ako Mourinhovi. O Wengerovi všetci hráči, čo pod ním hrali a hrajú hovoria, že je to manažérsky a ľudský role model. To, že nie je diktátor, neznamená, že nemá charizmu, skôr naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourniho je sympatickej jen na prvni pohled, to bych mu neupiral zase, pokud ma dobrou naladu na tiskovce, tak je skvelej, ale pri nejakym celkovym pohledu to sympatak neni

Reagovat
Usty

To není to samý.. sympaťák to je i není, ale charisma, kterým pozitivně působí na hráče, je neoddiskutovatelný.

Reagovat
Usty

Tak tady se neshodneme asi :)

O Mourinhovi zase všichni hráči (kromě Mutua) říkají, že to byl nejlepší trenér, pod kterým hráli. Že je dostal na jinou úroveň ve všech směrech. A síla osobnosti je hrozně moc. Už na první pohled vidíš, že Mourinho je vítěz, rozenej vítěz. Wenger takhle rozhodně nepůsobí, nemá "koule", chybí mu Mourinhovskej tah na branku.

Reagovat
vladis271

Tak preto sa proti nemu vzbúrila kabína v Madride a CFC, kde bol dokonca jeden vyslovene traitor?

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

"O Mourinhovi zase všichni hráči (kromě Mutua) říkají, že to byl nejlepší trenér, pod kterým hráli"

Jsem si vědom úspěchů Mourinha, ale kdybych si měl vybrat mezi těma dvěma volím jasně Wengera - stabilita, sázka na mládí, dlouhodobá vize.

Mourinho - Velké rozpočty do mínusu, nedává moc šanci mladým, nevydrží v jednom klubu moc dlouho.

Reagovat
Nikikrew

Takze my chces tvrdit ze Wenger nema charizmu ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je usedlej profesor na univerzite, kterej par studentu zaujme a s tema si pak muze hodiny povidat, a pulka tridy na ty hodiny vubec nebude chodit. Mourinho vejde do mistnosti a kazdej zpozorni. To je ten zakladni rozdil

Reagovat
Mastný Chobot

každý spozornie, lebo sa správa jak sebestredný infantil, ktorému prší do nosa, zneužíva to, že je profesor, nadraďuje sa nad študentov a nikdy nikoho nepustí k slovu. Wenger je filozofický typ, ktorý podporuje diskusiu pred monológom, vždy rád pomôže, keď môže a študentov často preceňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já neříkám, co z toho je dobře a co ne. Já mám Wengera docela rád, jenom říkám, že prostě co se týče charismatu a kouzla osobnosti, nemají Klopp a Mourinho ve fotbale konkurenci.

Reagovat
Mastný Chobot

asi máme každý pod kúzlom osobnosti a charizmou inú predstavu a ja fakt neviem, prečo by v tom mal byť posadnutý egomaniak lepší ako Wenger... ale ok, každého subjektívny názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasně. Já osobně bych měl radši za kouče Wengera než Mourinha (uplně nejradši teda Kloppa), ale chápu, proč je pro lidi José "přitažlivější"

Reagovat
Nikikrew

Jedine co viem tak ked pride Mourinho do tej triedy tak sa najde zopar jednotlivcov ktory by uz ho asi nikdy nehceli vidiet.

Reagovat
Usty

Ale neusnou krátce po pololetí, rok za rokem, rok za rokem, rok za rokem

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
Harakan

Mám na to úplně stejný názor i přes to, že mám mnohem radši Wengera. Mourek je pro mě prostě chodící charizma.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Darren Fletcher

dnes možno uvidíme Martiala s Rashfordom spolu

Reagovat
smazaný uživatel

rip watford

Reagovat
smazaný uživatel

Vše co se snažím říct je, že když vidím ''snahu'' Arsenalu oproti Spurs či Leicesteru, tak si ten titul nezaslouží. Nemají ten hlad šampiona už 12 let

Reagovat
smazaný uživatel

Hlad šampiónov nemajú, ale ak budú mať na konci najviac bodov, tak si titul zaslúžia. Rovnako ako Spurs či Foxes.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Inak dnes som si už fakt zaslúžil šancu Jurgen...

Reagovat
fff

Divný autocorrect Ward si zaslúži sancu.

Reagovat
Busby babes

jen nekecej, chces si zahrat proti City!!

Reagovat
fff

Tak... lavak som, branit neviem. Jedine co ma Moreno navyse je kondicka .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pitomá CHelsea neudrží čistý konto

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal POTM winners this season:

Aug: Coquelin

Sept: Walcott

Oct: Özil

Nov: Özil

Dec: Özil

Jan: Čech

Feb: Özil

škoda toho Čecha pred mesiacom, mohol zlomiť Ramseyho rekord

Reagovat
Hector17

Dnes doufám v sestavu: De Gea-Varela-Smalling-Blind-Rojo-Carrick-Herrera-Lingard-Mata-Depay-Rashford

Reagovat
Busby babes

ja bych radsi: DDG, Varela, Mike, Blind, Rojo (neni out? ) - Morgan, Herrera - Januzaj, Mata, Depay - Martial

pripadne Rashford na hrot a Martial asi misto Maty.

Reagovat
vodka

Rojo by měl být v rámci možností ok.

Reagovat
Hector17

Morgan hraje hovno, toho bych posadil a rojo je snad zdravý

Reagovat
r.mrazik

Morgan nehraje hovno...treba Ozilovi moc nedovolil...

akorat je nejlepsi,kdyz tam ma Schweineho a ten je bohuzel zraneny

Reagovat
kiwwi

Morgana prave vychvalili v studiu MOTD...mrkni toto

https://streamable.com/3lrw

Reagovat
Hector17

tak to je v prdeli

Reagovat
j_mrazik

Tomáš Daníček: Tome, ty jsi napsal o Walcottovi, že byl tragický? Smekám.

Reagovat
kiwwi

Squad to face Watford - De Gea, Romero, Darmian, Varela, Poole, Blind, Riley, Rojo, Fosu-Mensah, Rothwell, Schneiderlin, Herrera, Mata, Lingard, Memphis, Weir, Rashford, Martial

Another possible #mufc debutant tonight: Joe Rothwell is in the squad.

Reagovat
kiwwi

takze Smalling nie je fit, ale ze tam nie je ani Carras

podla herbagovej teorie by LVG nemal hrat na dvoch lavonohych stoperov, tak mi tam vychadza na stopera jedine ten Fosu-Mensah

Reagovat
vodka

na stopera dá podle mě zkušenějšího Roja...

Reagovat
kiwwi

neverim tomu, ze da Roja vedla Blinda...skor da Roja na LB

Reagovat
vodka

takze smalling furt v prdeli?

Reagovat
vodka

a carrick je kde?

Reagovat
Usty

To je fakt strašný s těma zraněníma...

Reagovat
r.mrazik

Rothwell, Poole,Weir? to je co za deti?

Reagovat
kiwwi

co robis, sak Weir uz v poslednom zapase nastupil na minutu...pri tomto trende z neho bude o chvilu najskusenejsi hrac v zostave

Reagovat
r.mrazik

ja z tech mladych znal akorat Rashforda a Mensaha...a jeste mladyho Gribbina...

tihle mi vubec nic nerikaji...ani pozici na ktery hrajou

Reagovat
Busby babes

Poole uz taky hral v El.

Reagovat
r.mrazik

aha...toho jsem si nevsiml,ja ten zapas sledoval jen po oku

Reagovat
Busby babes

ma asi 2-3 minuty odehrane.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dáte top 4 s tímhle, tak se ostatní kluby fakt musí stydět

Reagovat
kiwwi

ideal by bol, keby dal leicester titul - to by sa defaultnemuseli hanbit vsetci a my s tymto top 4

Reagovat
smazaný uživatel

ze sezony na hovno se stala docela fajn sezona tim nasazováním mlaďochů, co?

Reagovat
kiwwi

vidiet odchovancov v A time je vzdy radost

urcite si to kazdy uziva viac ako pozerat sa na tych 11 lenochodov ktori maju byt akoze top hraci zakladnej zostavy ako sa tam plazia po ihrisku

Reagovat
Tomanatura

Strasne zjeveni, uz jsme neco takoveho delsi dobu nezazili

Reagovat
Busby babes

ne, porad je to sezona na hovno. ale aspon neco v ni potesi.

Reagovat
Darren Fletcher

parada

Reagovat
nani92

Reagovat
Harakan

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne by som to chcel V LFC túto sezónu, ale ono sa to nestane a v mancs by sa to tiež nestalo, nebyť zranení...

Reagovat
vladis271

Dnes to chce revenage.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to reálné?

Reagovat
kiwwi

On this day in 1991 a 17 year-old Ryan Giggs made his debut for Manchester United. The rest is history.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
13

tak snad ale všechno je to historie ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Andros Townsend is now doubtful with a knock and will probably have to miss the game tonight at Stoke and striker Papiss Cisse, who has just returned to training, will not play tonight but could be fit for the game against Bournemouth on Saturday.

Reagovat
kiwwi

Marcus Rashford's incredible story could get even better.

Manchester United are on the brink of becoming the first club to score 1,000 goals at home in the Premier League.

Team Goals Games played

Man Utd 998 456

Arsenal 911 456

Chelsea 893 457

Liverpool 864 455

Tottenham 755 457

Newcastle 702 416

Everton 698 457

Man City 632 362

Aston Villa 601 457

West Ham 547 378

Reagovat
niflheim

Reagovat
Darren Fletcher

ty vole newcastle versus aston villa... o sto golov viac a o styridsat zapasov menej

Reagovat
Busby babes

tan Newcastle myslim koncil vetsinou nad Villou, ne?

Reagovat
Darren Fletcher

nj ved jasne najdu sa dovody ale v podstate villa hrala tiez par rokov o europu. pride mi to ako velky rozdiel no :)

Reagovat
Busby babes

a taky to je jeden Shearer. Takovyho strelce Villa nikdy nemela.

Reagovat
Free_player

taky na to čumím

Reagovat
smazaný uživatel

ne nadarmo se tymu Newcastlu prezdivalo Entertainers

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have scored 998 Premier League goals at Old Trafford. Rashford.

Reagovat
Amos

OT: Na jaké stránce získáváte linky na přenosy přes acestream? Protože já používám livefootballol.com, jenže poslední dobou tam žádný linky nejsou. Nevím, čím to je, ale rád bych se dneska podíval na Arsenal v dobré kvalitě.

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi
Reagovat
Amos

Díky všem.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak čo, tipneme si zostavu dnes večer? Podľa mňa bude rotovačka mierna.

Čech - Bel, Per, Gabriel, Gibbs - Coq, Elneny - Ramsey, Ozil, Welbeck - Giroud

Reagovat
jacobT

Gabriel -> Kos, Gibbs -> Monreal, Elneny -> Ramsey, Ramsey -> Joel

Reagovat
Amos

Čech - Hector, Per, Kosc, Gibbo - Coq, Flamini, Ramsey, Ozil, Joel, Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som dal chambersa vedla kosa

Reagovat
Mastný Chobot

akože na lavičku? šak Per bude určite hrať, ked nehral proti MU, to sa prejdem nahatý po Starom Meste, ak to nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podla mna to nebola rotacia ale arsene bol na neho nasraty. Gaby sa nazvime to neosvecil, skusil by som fakt calluma ktory bol posledne zapasy skvely

Reagovat
kiwwi

vek hracov dnesnej nominacie

de Gea 25

Romero 29

Varela 22

Darmian 26

Rojo 25

Riley 19

Blind 25

Poole 17

Fosu-Mensah 18

Rothwell 21

Schneiderlin 26

Herrera 26

Mata 27

Weir 20

Memphis 22

Lingard 23

Martial 20

Rashford 18

ked neratame Romera, tak najskusenejsi hrac je 27 rocny Mata...to je sialene

Reagovat
Makiii

Proc tam neni Januzaj... Doufal jsem, ze by dnes mohl dostat sanci Pereira nebo Januzaj misto Lingarda!

Reagovat
smazaný uživatel

Stopera podla mna bude hrat Darmian....Varela, Darmian, Blind, Rojo

Reagovat
Busby babes

jakoze na stoperu Darmian misto Roja?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Busby babes

to ses teda hodne odvaznej. to podle me bude pruser.

Reagovat
vodka

prumerny vek necelych 23

Reagovat
r.mrazik

Perreira,Januzaj jsou kde?

Reagovat
kiwwi

obaja hrali predvcerom za U21, tak asi kvoli tomu...dopredu mame dost hracov, problemy su vzadu

Reagovat
r.mrazik

aha...zajimave...takze radeji nominuje Rothwella a Weira nez Januzaje nebo Perreiru....drsny

Reagovat
kiwwi

tak Rothwell ani Weir si pravdepodobne vobec nezahraju...Januzaj a Perreira si odohrali 90 minut za U21

Reagovat
r.mrazik

ok,aspon si zahrali tedy..kazdopadne lingard a memphis jsou jediny kridla ne? martial utok...

Reagovat
C-M@ster

Januzaje LVG moc nemusí.

Reagovat
Cobra

S takovým týmem hrají Spurs o titul

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě stál polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude chtít naprosto vybroušený výkon. Nejlíp takový jako proti ManCity s podobným výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Radši lepší. Proti City jsme se mi moc nezdáli, hlavně dopředu a ve druhém poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

No já ale schválně vybral zápas, kde jsme protivníka nepřehráli a možná jsme ani nebyli lepší, ale zodpovědným výkonem a trpělivostí jsme urvali tři body...

Reagovat
bbbauch

https://pbs.twimg.com/media/CciqhV9WoAASoOT.jpg:large

Takovou bidu bych od Arsenalu necekal teda

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha na Palace už to stahujou

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes znova náročný zápas, ale na to sme si v PL už zvykli. Tri body doma proti Swans mali cenu zlata a toho zápasu som sa teda bál najviac. Dnes si vychutnám derby a budem spokojný aj s remízou. West Ham má tiež pár zranených hráčov, predovšetkým v defenzíve, tak som zvedavý ako to poskladajú.

Vonku sme v PL neprehrali od 1. kola 8.8.2015, tak dúfam, že sa to dnes nezmení. Tottenham

Reagovat
FUnk

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zatím vypadá na Zielinskiho a Dembeleho na začátek léta.

Reagovat
Elbow

Dembele z Fulhamu? Ten doufám půjde do Tottenhamu.

Reagovat
Maresma

Dembele z Rennes.

Reagovat
Maresma

+ Mbappe

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ještě není jistý, ale taky možnost.

Reagovat
cristiano.K.

samé jedničky dnes, i když pomáhat MU

Reagovat
smazaný uživatel

ManU ani Tottenham v TV :/

Reagovat
Usty

West Ham - Tottenham není Tak to je totální fail.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dúfam že je zaradený do vysielania, len u nás ho nedávajú že?

Reagovat
Usty

jasně, určitě bude někde streamovatelnej :)

Reagovat
kiwwi

United su na Digi Sport 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v jake tv?

Reagovat
J0EL

Aj United (Digi 3) aj Spurs (Digi 4) davaju v TV. 4 zapasy nazivo dnes.

Reagovat
kiwwi

to tazko...na Digi 4 ide Espanyol - Betis

Reagovat
J0EL

http://www.digisport.sk/program/ to je take tazke vygooglit?

Reagovat
Bayern +

Je tam WHU.

Reagovat
Gareth Bale 11

Vážně nechápu proč není v tv West Ham-Spurs. To je těžká demence.

Reagovat
Orlandiiik

už jsem si zvyknul za tu dobu, ladím přenosy už pár let

Reagovat
Pagy

klidně bych to dneska zase postavil s Rashfordem na hrotu a zleva memphis mata martial ... lingard se mi poslední zápasy moc nelíbil, sice byl u některých golů, ale nepřišel mi nijak výrazný

Reagovat
Hachim Mastour

Dúfam že bude hrať Welbeck namiesto Alexisa, Campbell namiesto Walcotta.Elneny namiesto Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City posledních 12 zápasů na Liverpoolu nevyhrál . Tak pojďte Reds.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kiwwi

Reagovat
J0EL

Reagovat
mul

pozri tabuľku

Reagovat
J0EL

tabulku poznam, preto ma to udivuje. Na City a top4 sa United nedotiahnu a tymto sposobom este skonci aj pool pred vami.

Reagovat
J0EL

*pred United (predpokladal som, ze im fandis)

Reagovat
bbbauch

Jako ja vim, ze s nasi formou je top 4 nelehkej cil, ale nejsou snad fanousci od toho, aby fandili a verili? Rozdil 3body a 1 zapas k dobru pro city, ale 12 (!!!) kol pred nama. To mame jako rezignovat a prat si konec sezony jak scousers? Pls

Reagovat
J0EL

3 body je jedna vec, kvalita kadru druha. Cez City do LM proste neprejdete no. Ale samozrejme, postoj mas ako spravny fanusik, akurat ked tu milionkrat vidiet ako idete na titul (na zaciatku), ci na LM (teraz), po jednom vyhratom zapase vyznieva to proste smiesne.

Reagovat
bbbauch

Ze ja to vubec zkousel

Reagovat
J0EL

Tiez si vravim.

Reagovat
vladis271

Už po desiatykrát sezóne zahajujú útok na LM.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

a to este ani nemaju istu vyhru nad watfordom

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

A Ustymu za to nadavate.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MedulyN

Reagovat
Bayern +

* I

Reagovat
kiwwi

Arsenal XI vs. Swansea: Cech; Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Monreal; Ramsey, Coquelin; Sanchez, Özil, Campbell; Giroud.

Reagovat
kiwwi

Swansea XI vs. Arsenal: Fabianski; Naughton, Amat, Williams, Kingsley; Cork, Fer, Ki Sung-Yueng; Routledge, Ayew, Gomis.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski neměl hrát, jim to daruje

Reagovat
Hachim Mastour

Hej no, videl som ako to minule na Emirates daroval.

Reagovat
FUnk

prave proti svojim se kazdy vyhecuje a jestli mu vydrzela forma z nedele tak bude carovat. Skoda ze nehraje gylfi, tomu se proti afc dari sem tam dobre kopnout primacek

Reagovat
smazaný uživatel

No Gylfi, no fun

Reagovat
jacobT

aspoň za toho Cambella som rád

Reagovat
jacobT

*Campbella

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vs. Swansea - poslednich 9 her, 1 gol v prvnim polocase a 22 golu v druhym polocase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Spurs XI v West Ham: Lloris; Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies; Dier, Mason; Lamela, Eriksen, Chadli; Kane #WHUTOT

Reagovat
kiwwi

West Ham XI vs. Tottenham: Adrian; Antonio, Collins, Ogbonna, Cresswell; Kouyate, Noble, Obiang; Payet, Lanzini; Emenike.

Reagovat
kiwwi

nevidim to inac ako ze vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

defenzívna

Reagovat
kiwwi

3 body proste dnes neuhrate

Reagovat
Cobra

Když to říkáš ty, tak to bude pravda

Reagovat
smazaný uživatel

To vás už nemusí zajímat

Reagovat
kiwwi

kedze radsej uvidim Leicester ako sampiona, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies; Dier, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Kane #COYS

Reagovat
FUnk

#THFC team: Lloris (c), Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies; Dier, Mason; Chadli, Eriksen, Lamela; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tentokrát Chadlimu sedne od startu líp. Je sice průser, že Alli je jen na lávce, ale už teď jsem stopořený z Eriksena na AM. Poslední zápasy opět suprovej.

Reagovat
FUnk

jj tak at se posetri kdyz nebyl 100% fit.....jinak ocekavana i s vymenou obou backu...

Reagovat
smazaný uživatel

Joel

Reagovat
kiwwi

Stoke XI vs. Newcastle: Butland; Pieters, Wollscheid, Cameron, Bardsley; Whelan, Imbula; Afellay, Walters, Shaqiri; Arnautovic.

Newcastle XI vs. Stoke: Elliot; Janmaat, Taylor, Lascelles, Dummett; Colback, Shelvey; Sissoko, Wijnaldum, Gouffran; Mitrovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne je uplne jasny, ze kdyz se mi nelibi sestava, ze to dopadne dobre, ale tohle je proste hruzny

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen musí byť stroj, zase v základe.

Reagovat
kiwwi

Man City team: Hart, Zabaleta, Kompany, Otamendi, Clichy;Fernando, Fernandinho; Navas, Sterling, Silva; Aguero

Reagovat
kiwwi

Liverpool XI vs. Man City: Mignolet; Clyne, Toure, Lovren, Flanagan; Henderson, Can, Milner; Lallana, Firmino, Origi.

Reagovat
kiwwi

ty vole, Klopp posadil legendu

Reagovat
Error

Lucas je zraněný.

Reagovat
13

myslíš tim koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson, Milner a Lallana spolu, ach jaj ...

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Stoke have scored fewer goals from corners than any other Premier League team this season. Evolution.

Reagovat
kiwwi

Man United XI vs. Watford: De Gea; Varela, Blind, Rojo, Fosu-Mensah; Schneiderlin, Herrera; Martial, Mata, Memphis; Rashford.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiwwi

#mufc subs: Romero, McNair, Darmian, Riley, Lingard, Rothwell, Weir.

Two changes for #mufc as Fosu-Mensah and Martial replace Carrick and Lingard. Mata captains the side.

Reagovat
kiwwi

Watford XI vs. Man Utd: Gomes; Nyom, Britos, Prödl, Holebas; Capoue, Watson, Behrami; Abdi; Deeney; Ighalo.

Reagovat
CubONE

Kto ma pasku?

Reagovat
kiwwi

Mata, pise sa to vyssie

Reagovat
CubONE

iba prvu vetu som precital

Reagovat
I am Mancunian

ak sa presadi fosu mensah, tak nemusime ani stopera kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobry? nemam ho nasledovaneho

Reagovat
I am Mancunian

ide na neho len chvala, vzdy jeden z najlepsich hracov na ihrisku

Reagovat
Hector17

Dobrá sestava, nebýt zraněného smallinga, tak by byla ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Man United's 7 substitutes tonight cost a combined £12m.

6 cost nothing.

Romero, McNair, Darmian, Riley, Lingard, Rothwell, Weir.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

I'm just waiting for the day where starting out-field players are: Matteo, Michael, Mensah, Marcos, Morgan, Mata, Marouane, Memphis, Martial, Marcus

Reagovat
kiwwi

With Mourinho managing us.

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
kiwwi

podla Ogdena bude Fosu-Mensah na stoperovi a Rojo na LB, tak som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

jaky je jeho primarny post?

Reagovat
Pagy

stoper

Reagovat
r.mrazik

Zaloznik/stoper

Reagovat
kiwwi

CDM vraj

Reagovat
Pagy

proti arsenal měl asi dva nebo tři okamžiky, kdy vůbec nevěděl která bije, tak jsem na něho dneska zvědavý co je vlastně s McNairem ?

Reagovat
Pagy

aha jsem si nevšiml, že je na lávce, docela se divím, že tam nepostal radši ho na stopera

Reagovat
r.mrazik

McNair je hodne spatny

Reagovat
Pagy

neříkám, že ne, ale viděl bych ho tam radši jak Fosu-Mensaha

Reagovat
nani92

Glory glory Young United

Reagovat
smazaný uživatel

Priatelia, všetko ide normálne v TV. Nedávaju naopak nič z La Ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zmenili to asi, este poobede mali len 3 zapasy, dokonca aj na evysledky to este aj teraz svieti...chvalim Digi

Reagovat
smazaný uživatel

Na svojej stránke to ale mali už dlho avizované že dnes pôjde len PL

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

najlepší zapas na RTVS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Matovič najďalej od Fica

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že my Čehúni máme jen jedničku a dvojku...fakt nechápu, že je pro ně atraktivnější Arsenal než Spurs s šestým týmem tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Stará top 4 sa stále drží medzi fanúšikmi.

Reagovat
leroy

Prečo tam nedá na toho LB Rileyho???..Proti tomu Midtjyllandu sa mi páčil. Konečne beck s technikou, ktorý zahral dopredu... https://www.youtube.com/watch?v=QdQdZSBCA0I

Reagovat
smazaný uživatel

heh. Inak sila, že Spurs hrajú dá sa povedať o titul a oni dajú do TV aj tak United.

Reagovat
kiwwi

za myslienku

za to ze sa to tu uz 3x riesilo

za to ze to nie je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Choď do piče, ovocníček. Nečítam celé diskusie ako ty. Na evysledkoch to mávajú vždy v poriadku, akurát dnes nie a digi 4 mi aj tak nejde. Tak sa znova strč do svojho východniarskeho zadku...

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší. Ako na zavolanie...

Reagovat
vrabejka

Co je se Sturridgem?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela by měl dnes zabrat. S Trippierem mu to minule šlapalo, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na WHU-Spurs prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

rozhodně lepší než ten můj

Reagovat
CubONE

To mam na tv akurat pustene

Reagovat
Usty

Do prdele už, nemá někdo pěknej stream na WHU - TOTT?

Reagovat
jacobT

frodo

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

akorát že to asi za 10 minut přepnou na Liverpool - City

Reagovat
Coutinho10

idealni

Reagovat
jacobT

som nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://4cb8bd6810dae6bf9e744f3f337a5880d73fcba3

a to tu mel by arsenal...

Reagovat
goodbay

všude jak sop tak acestream, kde měl být Arsenal jsou slepice

Reagovat
Usty

Díky! :)

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
vladis271

Fú black Sails 3 séria. zatiaľ ťažký masterpiece

Reagovat
Free_player

díl od dílu lepší .... ted se do toho vloží Španělé to bude teprve maso

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

2. mě bavila víc.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Darren Fletcher

1162. pre vyhru Man United. a aspon o tri goly, nech je sranda

Reagovat
Usty

Tonyyyy!!! RAGE!

Reagovat
smazaný uživatel

To ja mám pekne oneskorený stream, hádam aj minútu

Reagovat
Usty

Reagovat
jacobT

Cambell už teraz lepšie než Walcott za posledných pár zápasov dokopy

Reagovat
Hector17

Nemáte prosím někdo pěkný stream na United?

Reagovat
smazaný uživatel

WEST HAM!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell teď během tří doteků předvedl s míčem asi tříkrát víc umění než za posledních x zápasů Walcott s Oxem dohromady...

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Ma nekdo normalni na arsenal?(ace) ja jsem nasel jen madarsky...

Reagovat
jacobT

West Haaaam

Reagovat
smazaný uživatel

tak budeme zase otacet no...

Reagovat
Coutinho10

hezky Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Chadli vymešlí?

Reagovat
Free_player

skvělej začátek

Reagovat
goodbay

Někdo sop či acestream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

http://serbiaplus.club/acedigisport3hu.html

nejaky ace-web, na chromu to nerozjedes, plus je to slovensky...

Reagovat
jacobT

Joel a Mesut luxusne. To by bola asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to netrefil.. a pak je tyčka.. ale pěkný zatim, pěkný.

Reagovat
jacobT

jj, minulú sezónu by to tam vymietol.

Reagovat
Nikikrew

boze

Reagovat
Minister

kurva zase smola uz vidim jak budu dneska zasa zahadzovat sance

Reagovat
smazaný uživatel

Pre koho kričia stand up v Upton Parku?

Reagovat
Coutinho10

tak sem zvedavej po dlouhy dobe na Sterlinga na Anfield

Reagovat
Darren Fletcher

nejaky dobry hd na united?

Reagovat
Rohlíček

Joeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
jacobT

Joeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Hachim Mastour

goooooooooool joel

Reagovat
captain18

krasne JOEL

Reagovat
Grahf

stream na utd?

Reagovat
smazaný uživatel

JOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera!

Reagovat
Nikikrew

Cambpppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;;;;;;;;;;;;;;

Reagovat
smazaný uživatel

JOEEEL ♥

Reagovat
J0EL

Joeeeeeeeeel je skvely dnes.

Reagovat
Cobra

Pičus mu rozsekne hlavu a pak se ještě diví za faul

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc esteze sme campbella posledne zapasy vobec nepouzivali

Reagovat
Trand

Reagovat
Heisenberg

Campbell je vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

To je karta ale Loket jak prase

Reagovat
Melda

Pánové, mátě někdo stream na Liverpool?

Reagovat
Edgewalker

Joel si to zaslouží

Reagovat
Minister

Preco Wenger toho Joela tak ignoroval? Proste nechapem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to chápem až veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU - Spurs zatiaľ dokonalá podoba futbalu

Reagovat
Whitemedia

Zase Atkinson..

Reagovat
Mervin

zdar, máte někdo něco schopného a ne moc zpožděného na Arsenal? díky...na redditu zatím všechno špatné

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Mervin

díky, ale tento mi háže error

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

díky

Reagovat
Orlandiiik

Nacere kurva

Reagovat
Cobra

Chadli zatím dnes na co šáhl, to zkurvil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyho bránění v mezihře je fakt neuvěřitelně vtipný na pohled. Pak si ale uvědomíte, že hraje za váš tým a je vám nakonec do breku.

Reagovat
Manik...

Link na City - Liverpool? pls.

Reagovat
Coutinho10

frodo

Reagovat
Manik...

wau supr, tam je to nej . Díky :)

Reagovat
Coutinho10

nz top

Reagovat
Manik...

Prosím tě, já nejsem na svým noutu, jak je ten odkaz? Už si to nepamatuju

Reagovat
Coutinho10

do tyhle doby sem se od toho neodtrhnul...sem na mobilu ale myslin ze takhle: http://blabseal.de/frodo/ tak aspon 2. pol

Reagovat
kiwwi

Rashford by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou je na ES takové ticho?

Reagovat
smazaný uživatel

Joel, nepsem to tu stale?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zatiaľ nevedia

Reagovat
Mata

to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Leicester určite

Reagovat
Mata

no já mám vsazeno na titul spurs, ale dneska bych jejich prohru přežil

Reagovat
salami

to je neskutečný co zase hrajeme za tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke nehraje o nic líp naštěstí

Reagovat
biznizmen

To je hrůza. Člověk na to skoro 3 týdny čeká a pak by si nejraději v poločase vypíchl oči...

Reagovat
I am Mancunian

TFM

Reagovat
smazaný uživatel

Kreativny Can - biely Yaya svojou futbalovostou, zatial skvely vykon. Vyborne hra aj Henderson na svojom obvyklom poste zatiahnuteho tvorcu hru - dava zaspominat na Xabiho Alonsa. A Milner? Nahrada za Gerrarda so vsetkym -,hollywoodske prihravky, skvele centre, tvrde strely, pri kt. mal akurat smolu, ze to nepadlo. Lallana ten ma krytie lopty porovnatelne s Iniestom. Paradicka zatial, prehravame ich

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jasneee.

Reagovat
Cobra

Kdo je horší, Chadli nebo Lamela? Neskutečné, co tam předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Někdo kvalitní stream na UTD?

Reagovat
Busby babes

https://www.reddit.com/r/soccerstreams

uloz si odkaz a vyber si stream.

Reagovat
Kaze
Reagovat
pingla

Díky moc oběma

Reagovat
Hachim Mastour

ten sucker čo robil

Reagovat
Busby babes

Memphis.

Reagovat
Mervin

jděte do piče....

Reagovat
jacobT

pičeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak sice po faulu na Ozila, ale proč doprdele nebráněj?

Reagovat
Switchback

proboha

Reagovat
J0EL

Merte jak sa na to vyjebal. Kokot fakt

Reagovat
I am Mancunian

blind

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
Mervin

kokot, místo vztekání se na rozhodčího by měl spíše zpičovat defenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten Ramsey..

Reagovat
smazaný uživatel

jasny faul, a Merte wtf

Reagovat
PP

jak za ním většinou stojím, tak ted jsem nechápal..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Merte, klíčovýho souboje se nezúčastnil Ramsey, ten borec měl ležet za cenu žlutý karty, ne že ho pohladí po zádech a dobrý.

Reagovat
niflheim

Wow, škoda, to bylo na pěknou Scholesovku

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze mame Coqa

Reagovat
naheCZ

Mertesackerova reakce: Ty vole on stál za mnou, teď už nic nezmůžu, kašlu na to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak popoběhnout mohl, ale on už by stejně nic nezměnil.. spíš nechápu, že ho nepustili do offsidu, nevim, jestli o něm nevěděli nebo co... pořád ale beru jako klíčový to, že se nepískal faul na Ozila a že na to naprosto špatně zareagoval Ramsey uprostřed hřiště..

Reagovat
naheCZ

Máš pravdu, ale taková "nereakce" prostě nevypadá dobře...a do ofsajdu ho mohli pustit úplně v pohodě, aspoň ze záznamu se tak zdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ten offside nechápu... Přišlo mi, jako by furt čekali, až sudí pískne faul.

Reagovat
jacobT

Cooooq

Reagovat
I am Mancunian

TFM, to je panko

Reagovat
Dawon

myslis za to, jak tam ted propadl a pak ho sundal zezadu?

Reagovat
niflheim

Depayko

Reagovat
PP

Ty vole.. proč se proti Swansea doma zatahují do takového bloku proboha??

Reagovat
Minister

Ale to bol jasny faul pred tym golom

Reagovat
naheCZ

Sice faul, ale úplně v pohodě mohli toho hráče vystavit do ofsajdu.

Reagovat
Mervin

piča, proč Hector nestřílel?

Reagovat
Rohlíček

Bellerin dopici uz

Reagovat
Busby babes

Mraziku, pochval Memphise, strili zpoza vapna!!

Reagovat
Dawon

myslis ty krizne prihravky k rohovemu praporku?

Reagovat
niflheim

Že se diví, že tu žlutou dostal

Reagovat
Busby babes

jeste ze ho nenabral vic, ta karta by pak mohla mit i jinou barvu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Mensah sa toho neboji, on keby sa vyhral, tak moze riadny beast

Reagovat
I am Mancunian

aj bude

Reagovat
Tomanatura

Depay mi tak leze na nervy

Reagovat
vladis271

tak proti tragédom mu to išlo vždy.

Reagovat
CubONE

Nejaky sopcast/kvalitny stream na MU?

Reagovat
niflheim
Reagovat
CubONE

len mi do toho nejaka zenska v reklame hovori a neviem to vypnut

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej hnusnej stream na Arsenal ?

Reagovat
niflheim

Co je to za discount Sidwella za Watford

Reagovat
naheCZ

Giroud

Reagovat
Mervin

Olie

Reagovat
Rohlíček

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Ollie by to dával do kasy no, ale Merte to udělal hodně parádně, to bych od něj nečekal, spíš že trefí golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Ooo, tak to bylo krásný, škoda břevínka.

Reagovat
Cobra

Rozhodčí

Reagovat
PP

Joel udělal víc akcí za necelý poločas co Walcott za 3 zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Co ti jebeeee Giroud

Reagovat
Kaze

Horime v te obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs netušia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jako ztim hrajem docela tuzku.

Reagovat
Grahf

naša klasika, my dva dobré zápasy po sebe nedáme

Reagovat
Busby babes

i tak si to zatim uzivam. je super videt tolik mladych na hristi.

Reagovat
Grahf

ale my sme united, nie watford :)

Reagovat
Busby babes

nerikej.

Reagovat
vladis271

Lallama

Reagovat
TopinB

Reagovat
fff

Je uzasne ako 25 milionovy Lallana skratka nevie a nevie prejst cez hraca .

Reagovat
nani92

Matovič

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko není fotbalista Snad ho někdo v létě koupí aspon za 10mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Je špatnej? Však vloni (nebo předloni?) byl skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hodně špatnej. Loni ho zdobila síla a tah na branku, letos to předvedl tak ve 3 zapasech mozna. Od Vanoc nas nejhorsi hrac. Hrozne moc toho zadrbe a je nezodpovedny dozadu. Musim mu nechat, ze za zapas temer vzdy jednu nebo dve velmi dobry sance vytvori, ale to mi prijde malo vzhledem k celkovymu spatnymu vykonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, čemu se teď Joel divil, když ho nadvakrát přebrousil, to nechápu..

Reagovat
Rohlíček

Welbeck místo Girouda, ten by nedal gól ani Ostravě

Reagovat
PP

Hezký poločas! Ten tlak je místy velmi slušný, škoda toho jednoho propadnutí celého středu.. Swansea vzadu i celkem štěstí..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale vidim to optimisticky, hrajou fakt s chutí, Swansea vzadu neví, dopředu nulová a kromě toho výpadku je prakticky každej útok zastavenej hned v zárodku.. musej tam Lukášovi ještě dva spadnout.

Reagovat
PP

akorát mám strach z Gabriela že něco vyvede. Jediné v co doufám je, že to přes Coqa neprojde, který je skvělý zase. Ramsey zase do počtu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je fakt neuvěřitelně špatnej.. Gabriel by mohl bejt relativně v klidu, když má vedle sebe Merteho, jde jenom o to, jestli mu aspoň něco rozumí..

Reagovat
pingla

Co se to s Herrerou stalo ....

Reagovat
mickey mouse

Co???

Reagovat
PP

Jak dostal Totáč gol?? Dva streamy naráz se mi cosi sekají, tak radši mám Arsenal..

Reagovat
FUnk

roh

Reagovat
PP

už sem našel.. dik.. A jinak statistiky - Tottenham žádná střela na bránu? Ty jo..

Reagovat
FUnk

kladiva zatim ve vsem lepsi....

Reagovat
FUnk

zatim jsme daleko horsi, alli a dembele chybi....

Reagovat
Coutinho10

Lallana goooooaaaaaaaaaal jak se to tam veslo

Reagovat
J0EL

Hrame celkom dobre, sance su, dokonca aj to napadanie a aktivita sa mi zda omnoho lepsia ako posledne zapasy. Ale do pici uz s Mertesackerom, to nie je mozne aby sa na to tak vysral.

Reagovat
fff

Klopp jaky prekvapeny z toho golu

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne náš najhorší polčasový výkon, ale West Ham kvalitka Chadli a Lamela na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně nejhorší poločas v tomhle roce né-li sezóně. Chadli nedá balón na dva metry a Lamela klasicky pouze běhá, nic víc.

Stopeři oba s kartou, u Wimmera víc než sporná.

Jedinej Lloris hraje standard.

Druhej poločas snad s zraněným Masonem, dát místo něj Carrola je jediná alternativa, ale ten potřebujě hrát utkání, ve kterých dominujeme. Alli/Son za někoho z prvně zmiňovaný dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale že až tak?

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham hrá skvele, to nasadenie je bezkonkurenčné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, nedávají nám ani nejmenší šanci. Tohle nedopadne dobře...

Reagovat
Orlandiiik

Zatim teda velká sračka od nás Snad naskočí Sonny

Reagovat
vladis271

A to som sa tešil, Hart nemal chytať v sobotu.

Reagovat
Coutinho10

reakce Kloppa

Reagovat
Nikikrew

Ach boze, nasa klasika. Vykon znova dobry ale zase kurva nie sme schopny premenit sance, plus este pripocitame k tomu smolu v podobe tycky a brvna a mozeme ist znova od zaciatku. Znova podla mna faul na Mesuta, ziadny faul a daju nam z toho gol, kebyze Merte vystupi tak by bol offside. Giroud z hentakych 3 sanci ten gol proste musi dat.

Reagovat
Cobra

Strašný poločas, WestHam jasně lepší.

Chadli zavinil roh, pak jako bránící hráč ještě nepohlídal protihráče, který nám dal gól. Nehledě na to, že všechny nahrávky zkazil.

Lamela taky otřesný výkon.

Son a Alli na plac klidně i o poločasu.

Ta žlutá pro Wimmera byla snad vtip, protože uplně stejně tam spadl i Kane, ale na něj se nic nepísklo.

Reagovat
Usty

Nezavinil roh Lamela? Chadli hraje napravo přece, ne?

Reagovat
Cobra

Jo, ale tu nahrávku, kterou zkazil na Daviese byla jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli zavinil

Reagovat
smazaný uživatel

Son měl navíc hrát od začátku, hergot chce to nahecovat do druhé půle, nedá se na to dívat a bez střely na bránu ?!

Reagovat
smazaný uživatel

WH by mohli vytuhnout. Jinak je šance jedině nějakou haluzí

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na LFC prosim?

Reagovat
Mervin

stejně je nejlepší, kolik je tady najednou fanoušků Tottáče za poslední 3 roky se jich tu nesešlo ani 5, ale teď se s nimi roztrhl pytel

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

odborník

Reagovat
Mervin

ty vole, tak ještě dělej, že se vás tady na nějaký zápas v minulých sezonách sešlo nějak povíce

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, už sa nabaľujú gloryhuntri, pretože sme 2. týždeň na druhom mieste

Reagovat
M0rb1D4S

Ovšem největší posilu do fanouškovských řad hlásí Leicester, kterému se na rok upsal známý posílek vrabejka.

Reagovat
Mervin

tak vrabejka je nemocný

Reagovat
FUnk

slabsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Moznoze su aktivnejsi nez predtym, ale viac ich tu nie je.

Reagovat
Grahf

boha to je strašná sračka, nula šancí, nula striel, nejaká tupá prekopávaná

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to stojí za piču

Reagovat
Free_player

zápas má spád boj o každej cenťák prostoru a furt nahoru a dolu ..... ale Spurs si tak nějak zatám na WHU nevědi rady ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, kde se Wollscheid vzal, ale oba zápasy s náma je bezkonkurenční vzadu. Mitrovič, který jinak dělá snad všem obráncům problém je pro něho jak otravná muška. Naprosto dominantní výkon od něj vzadu.

Reagovat
Bayern +

V Leverkusene. Akurát sa nepresadil cez konkurenciu, na CB mali dosť nabité vtedy.

Reagovat
niflheim

Co to dpc

Reagovat
Mastný Chobot

Joel, krááááása

Ako to vyzerá? Dúfam, že nehrozí, že by sme dnes nevyhrali.

Reagovat
Trand

Jsme lepší a dali gól z jediný šance.

Reagovat
J0EL

Hrame fakt dobre, aj sance aj nasadenie je oproti predoslym zapasom omnoho lepsie. Akurat zase posrata chyba Merteho a bolo. Predtym ale zase jasny faul na Mesuta.

Reagovat
Busby babes

jasne no, vsichni prohravaj, tak si proste prohrajem taky... klasika letos.

Reagovat
I am Mancunian

a my prehravame ?

Reagovat
smazaný uživatel

Od fuckin'a som to necakal. Ale stastny

Reagovat
smazaný uživatel

Borin'

Reagovat
Heisenberg

Dobrej poločas, vypadáme daleko rychleji a přímočařeji než proti United (což je taky soupeřem, labuťe zatím marné). Pravá strana aktivnější než levá, ale díky Campbellovi, který si sbíhá i doprostřed a nalevo, je ten tým daleko kompaktnější dohromady. Bellerin to dobře doplňuje, ale bohužel mu finálka chybí. Obrana a Čech neměli až na gol vůbec práci. Dnešní zápas je jeden z těch, kdy bychom možná úplně nepotřebovali Coqa, ale stáhnul bych ho až kolem 60.-70. minuty.

Campbell vynikající výkon, jestli ho AW za toto nedá do základu na WHL, tak to můžem rovnou zabalit. Přesně tohle nám chybí, dokáže přejit přes hráče, moc si s míčem nehraje a jde rovnou dopředu, vrací se poctivě, z toho by si Feo nebo Ox měli vzít příklad. Ozil solidní, Giroud je kopyťák, snad nás to nebude mrzet.

Ještě ke golu-faul na Ozila, ok, ale Ramsey ztratil hráče, Bellerinovi taky Routledge utekl, Merte si vyklusnul. Tohle se nám proti týmům jako Swansea stává moc často.

Reagovat
mickey mouse

Milneeeer

Reagovat
vladis271

REVENAGE

Reagovat
Busby babes

to je nejakej novej film s dicapriem?

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Whitemedia

City

Reagovat
Usty

Tottenham dneska absolutně netuší. To je fakt bezradnost, mají kliku, že asi 3 góly zblokovali obránci. West Ham je aktivnější hlavně bez míče, nepustí je vůbec k ničemu. Noble je výbornej, všude, parádně hrají i obě křídla - Payet za poločas 4 key passes A Antonio tu svou dynamičnost a sílu začíná krásně využívat. Zvíře.

Reagovat
FUnk

kdyz strelu zblokuje obrance skoro na sestnactce tak je to golova strela?

Reagovat
Usty

Noble a především Antonio byly bloky na pěti a deseti metrech.

Reagovat
Coutinho10

another Gooooooooaaaaaaal nadhera...skoda ze ne o 3 dny driv

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
johnik

asi působí kouzlo Anfieldu

Reagovat
Coutinho10

je to mozny...doma je doma...kazdopadne to je takovy trpky, ze ted to de

Reagovat
goodbay

Prosím link na Arsenal, ne flash, nějaký kloudný, dneska z toho fotbalu nemám vůbec nic.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Nepřesné, některé přihrávky přicházejí strašně pozdě.

Reagovat
Nikikrew

Pekne Liverpool

Reagovat
Grahf

jeden normálny útok nespravíme, vôbec nič! Jak môžu našu hru tvoriť herrera a mata, keď jeden hraje mrdku a druhý je neviditelný?

Reagovat
M0rb1D4S

Hrát Liverpool každý týden proti ManCity, tak jsou v boji o titul.

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej by som brall pohar, ale co uz, skoda...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

hru klasicky tvoří Blind a naši dva super střeďáci, to je marnost... zlatý Gibson a Cleverly

Reagovat
r.mrazik

Mata je dneska posranej dat i debilni centr tyvoe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

ma to na levou...a da te herrerovi at centruje pravou...radeji

a pak to radeji zakopne do autu...

ale jinak mas recht...je skvely

Reagovat
Busby babes

to nerikam, ale nikoho tam nevidel, tak lepsi nez to nazdarbuh posilat do vapna, kde ot odhlavickujou obranci.

jinak picu hrajou vsichni. a nejvic nase obrana.

Reagovat
r.mrazik

Blind je sileny...ale druha vec je,ze totalne nefunguje spoj obrana x utok...vsichni stoji,nikdo nebeha...je mala nabidka...vsichni pomaly

a nejpomalejsi a nejposranejsi je Mata

Reagovat
Busby babes

zaloha toho nechava na obrane hrozne moc. to je zatim dost problem, kdyz vzadu stoji 4 co spolu jeste nehrali...

Reagovat
r.mrazik

jasny...ale to domluva a pozicni hra pri braneni

ale to,ze nedokazeme dostat mic od obrancu vys na hristi je taky problem zalohy a dalsich hracu...neudrzi mic,nerozhodi do stran...

je pak jasny,ze se to na obranu vali a daleji se chyby...ale samozrejme nektery chyby jsou na facku,to je jasny

Reagovat
Busby babes

vsak ja to myslel jako souhlas, zaloha nam nefunguje a z toho plyne vse ostatni. neschopnost vepredu, chyby vzadu. (takze muj puvodni hejt na obranu nebyl uplne ok. )

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
r.mrazik

a nakonec zahraje roh radeji obranci na pulku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se dnes vyhazoval Milner z kadru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Tak zase navrat na zem, to je zase k smichu co predvadime

Reagovat
Miguel19

City marní. Střed Fernando-Fernandinho je top tvl..zlatej Matič-Mikel nebo Ramires-Lamps

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

alebo Giggs - Cleverly

Reagovat
kiwwi

Tomu Blindovi normálne jeblo v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, on je len priemerný futbalista.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

City

Reagovat
Nikikrew

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Co Bayern, ale Bayer!

Reagovat
pingla

Díky Ighalovi netecem 3:0

Reagovat
Rohlíček

Navas

Reagovat
Busby babes

ty vole, to ma nase obrana vsazeno na Watford a jen DDG to nerekli?

Reagovat
smazaný uživatel

Blind dnes ať vykouří DDG, už ho tam 2x zachránil

Reagovat
niflheim

dpč ten roh

Reagovat
Dawon

to byl panecku signal

Reagovat
johnik

zas málem dostanem gol ze standartky

Reagovat
Grahf

fantastický roh kopnutý na stred ihriska

Reagovat
smazaný uživatel

poslední roh před pauzou a on zahraje takovou mrdku? :DDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Heisenberg

Tak to fakt bude Pellé vs. LvG o to, kdo z dvojky Mou/Pep začne v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ešte aj Conte a Garde

Reagovat
nani92

nemohli by sme hrať len proti Arsenalu?

Reagovat
Edgewalker

NE!

Reagovat
Busby babes

a Liverpoolu. klidne streda - nedele celej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

a po vyhre dostat 3-0?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole... jestli bude Sissoko i priste v zakladu, tak to snad prestanu sledovat, to se neda. On proste posere KAZDOU prihravku.

Reagovat
smazaný uživatel

James Milner's goal vs Man City was Liverpool's 1500th in the Premier League. Landmark.

LEGENDA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Otresny, otresny vykon prozatim. Nebudu hodnotit Blinda, evidentne mu ta role nejzkusenejsiho obrance absolutne nesedi, coz se da pochopit. Pozastavim se nad Anderem. Mejte me za blbce, ale ja u nej za rok a pul nevidim zadny upgrade ke Clevovi. Akorat 40 milionu, co stal. Clev je zadarmo. Ale takovou sracku, co 90% casu hraje, Tom rozhodne nepredvadel. Zatim tezky flop.

Reagovat
r.mrazik

Clev, Danny i Rafael rozhodne meli zustat

Reagovat
iamek

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Tomanatura

Jednoznacne. Dannyho neprekousnu nikdy, ten se za ten tym rval, aj kdyz se mu nedarilo.

Reagovat
r.mrazik

presne...Clev mohl byt prvni volba na stridacce a taky by byl v pohode...

proste nektery veci se zelve hodne nepovedli...

Reagovat
Busby babes

hele tohle uz vysvetloval i Chica... tohle neni manager, ze si reknes: prvni volba na lavicce a hrac bude nadsenej... vsichni chtej hrat a ne sedel na lavce.

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...on by si zahral dost...

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Clev ne. u nas by se mu tak nedarilo. ja mu fandil, ale jsem rad ze sel. on potrebuje hrat a to v Evertonu ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa to celkom prehliada, lebo je sympatak a rozsirila sa nejaka aura, ze Gaal ho nema rad, lebo sem tam sedi..ale kolko Ander odohral vydarenych zapasov za United? je ich aspon 5? Je to zufale proste, co predvadza

Reagovat
Tomanatura

Podle me jich ani 5 nebylo, nejlepsi zapas odehral tech par minut proti Brugam, jak ho postavil na AM. Ale tam kouzlil aj Depay, ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

strašne netechnické výkony z jeho strany, večne mu to odskakuje a prihrávky do lesa

Reagovat
Busby babes

pripomina Evanse. Jak mel vedle sebe Vidu nebo Ria, byl skvelej. jak to na nem melo stat, stalo to za hovno.

Reagovat
I am Mancunian

tuto sezonu nehra dobre

Reagovat
nani92

túto sezonu to zlé vyčnieva ešte viac..v minulej sezone ho zachranili tie goly a aj hral o niečo lepšie určite, ale tuto sezonu sa nepači ani mne

Reagovat
vitasrp

Bylo velmi pravděpodobný, že City ten disciplinovaný výkon z neděle prostě nezopakují. Ono se to možná nezdá, ale Guardiola tam bude mít fakt slušný kus práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TVL také nepresnosti vo všetkých fázach. Blind, Mata a Herrera ako hráči, čo by mali hru pekne ovládať, najviac kiksujú. Každopádne nechápem prečo si typologicky veľmi podobní hráči Memphis, Rashford a Martial nemôžu meniť miesta. Takto bol v hre iba Memphis, Rashford a Martial aj ked zbiehali, nikdy nedostali vhodnú loptu. No a Martial je inak totálne zabitý, napravo je vždy úplne mimo hru.

Reagovat
r.mrazik

vsak je jasna taktika,ze hraci do posledni tretiny hriste si drzi svoje pozice...hraje to tak i pepek,hraje to tak zelva...zas kdyby litali ze strany na stranu,tak je to hovno platny,protoze stejne hrajou nejvic de gea a blind

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslím tak že teraz majú behať všade a nikde, ale jednoducho v určitej chvíli si vymeniť posty. To sa v hre Bayernu vyskytuje pravidelne. Uznaj, že Martial je napravo úplne o ničom.

Reagovat
Busby babes

ale tak ta taktika ma smysl. proste dostante se k vapnu taktikou a tam uz neco musite vymyslet sami. bohuzel dneska se nedostanem k vapnu no.

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham bez strely tak sa bojuje o top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne jeslti je nejakej zapas zralej na Shelveyho wondergoal, tak ten dnesni.. jinak je to 0:0 jak namalovany.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Mesut gólovej asi nikdy moc nebude no..

Reagovat
smazaný uživatel

A jé, tak zase budeme kombinovat až do odebrání míče..

Reagovat
Free_player

ona to teda není žádná hitparáda ani od WHU, ale dali první gol ted jezdí jak blázni

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs sa do toho dostávajú.

Reagovat
PP

ted je sleduju... všechno zatím z dálky či na dlouhou..

Reagovat
I am Mancunian

Great scenes on the Emirates pitch at half-time, as Gunnersaurus just accidentally saved an 8-year-old's penalty kick

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je ale za čuráka ten rozhodčí, to svět neviděl.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini To je strhujúce tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu slabé od krajních obránců.

Reagovat
Free_player

přesně typ zápasu, kde by se hodil Walker

Reagovat
Mervin

kurva, ten Alexis nedá toho góla

Reagovat
PP

Ty vole co už ten Alexis chce???

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to tam musí padnout...

Reagovat
r.mrazik

a ze nehraje carrick je taky zajimavy...

Van Gaal said: "He is rested because he played two matches in a row. He's not the youngest so we take no risks."

Reagovat
Busby babes

tak ta regenerace u starsich hracu uz neni takova. vem si giggs to mel taky podobne, sice o neco pozdeji, ale on se zas o sebe prikladne staral a zraneni se mu celkem vyhybala. Carrickovi je 34, to uz fakt kazde nakopnuti boli dlouho.

Reagovat
r.mrazik

pochopil bych to,kdyby mel kdo nastoupit...ale takhle?

Reagovat
Busby babes

veri tem mladum a nechce riskovat, ze se mu zrani na delsi dobu i Carrick. mohl byt aspon na lavce, to je fakt.

Reagovat
Rohlíček

Sanchez to už je k posraní ale

Reagovat
Nikikrew

My potrebujeme Alexisa z minulej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Alli na plac

Reagovat
Coutinho10

Sterling off

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nepřesností teďka, dobrý dvě minuty si vubec nepomohli s vyvezenim balonu.. měli by zase začít jezdit. Welbeck přijde právě včas koukam.

Reagovat
nani92

wow Blind

Reagovat
smazaný uživatel

Toby co urval

Reagovat
PP

Reagovat
r.mrazik

kolikrat byl Ighalo v sestave mesice? vzdyt hraje jak z pralesni ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale díky spolupráci s Deeneym dává kusy..

Reagovat
r.mrazik

no dneska je silenej

Reagovat
smazaný uživatel

Blind kurva!!!! ať jde na střed rozehrávat, posere dnes góla

Reagovat
Usty

Lloris si dělá srandu s tou hrou nohama ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
J0EL

Wenherovi jeblo snad nie? Co to je do zastriedanie?

Reagovat
Mervin

Joela? boha Wengere

Reagovat
jacobT

tak to je výsmech campbellovi

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná křeč poslední zápasy... snad se to už zlomí.

Reagovat
Nikikrew

Klasika. Najlepsi hrac skoro na ihrisku a ide dole. Nie aby stiahol Marneho Girouda

Reagovat
Heisenberg

Fero nasbíral víc minut než železa, zmrd.

Reagovat
Rohlíček

Wenger

Reagovat
Fenri

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

No.. ty.. pi....

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdat Sissoka

Reagovat
smazaný uživatel

a zase...

Reagovat
PP

Proč ne za Alexise proboha??

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se kolik toho Joel odbehal dozadu, s takovym zpusebem hry nikdy nevydrzi cely zapas, navic at ma Alexis formu jakoukoli porad je to rozdilovy hrac, ktery umi dat gol z niceho(aspon v to doufam )

Reagovat
PP

ale jo.. spíš že Welbz umí z té strany jak psal Strycek..

Reagovat
Free_player

Reagovat
Busby babes

no a na lavce jen Paddy... to nevim jestli zrovna dneska ho tam misto slepejse poslat..

Reagovat
smazaný uživatel

Kartu Emenikemu nedá? Parodie na objektivního sudího.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý kto prvý v tomto tempe odpadne.

Reagovat
Grahf

Vie niekto pred zápasom United povedať, čo budeme hrať? Či budeme hrať na krátke prihrávky, alebo nakopávať? Či budeme hrať priamočiaro, alebo dozadu? Či budeme kurva makať, alebo chodiť?

Reagovat
Busby babes

ty vole, Rashford zatimnas nejlepsi obrance.

Reagovat
Dawon

Co to kurva predvadime?

Reagovat
PP

Jinak Tottenham začíná utahovat.. a to celkem brzo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak že Joel šel dolu je v pořádku.. Girouda potřebujeme na závěrečnej tlak na vyhrávání soubojů. Alexis je vynikající a aktivní, Ozil hraje taky velmi dobře. Joel hodně odběhal, hodně vymyslel, ale už taky tolik nedával dozadu. A Welbz z toho kraje umí.

Reagovat
Mervin

boha, my máme i tak kurevskou smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

To už neni možný.

Reagovat
Swarley

tohle je zápas pro Mempise, tohle rozhodne, výhra 1:0

Reagovat
Swarley

*Memphise

Reagovat
Busby babes

zato Martial ma zatim v pici.

Reagovat
Swarley

nic nového

Reagovat
Busby babes

tak at uz kurva prejde pres pet hracu, da to na Henryho na zadni a pak at se zas klidne jde stourat v nose k postranni care...

Reagovat
Swarley

má v p-či takové wonder akce

Reagovat
Bayern +

Ten Antonio je fakt zaujímavý hráč, on je vždycky a všade proste

Reagovat
Trand

Už v Nottinghamu byl nejlepší hráč.

Reagovat
Bayern +

Tak niekto si ho tu (rozmaznaný Payetom a Lanzinim) dovolil v úvode sezóny označiť aj za tragéda, ale on je skvelý proste. Minule hral beka, dozadu slušný, dopredu rýchly, štandardky snáď nebezpečnejšie ako Kouyaté s Carrollom, raz na hrote, raz na krídle. Taká ostrovná klasika, to sa mi na ňom najviac páči.

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Payetovi jebe s tými prihrávkami?

Reagovat
smazaný uživatel

Payetovi by ve vápně stačily 3 popelnice a stejně by sbíral asistence. Perfektní centry.

Reagovat
PP

Alexis i kdyby šel sám na prázdnou kasu, tak dá tyčku.. Ale hezký přímák..

Reagovat
Minister

Dalsie brvno... to je v pici uz

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey okamžitě dolu. Tohle neni normální, co ten borec předvádí. Routledge startuje ze stejnýho místa jako on a místo aby ho napadal, nechá ho běžet a sotva kluše dozadu... to je fakt hnus.

Reagovat
I am Mancunian

blind je sialeny

Reagovat
niflheim

Depay

Reagovat
Swarley

jsem si naběhl

Reagovat
Free_player

kurňa tak nevim co by dneska Harry už chtěl víc

Reagovat
smazaný uživatel

jebnutý Hart

Reagovat
Error

Reagovat
Switchback

Hmm, ten Liverpool je fakt divnej tým

Reagovat
Coutinho10

Firminooooooooooo a Hart hleda dite

Reagovat
PP

Swans jsou vzadu tragikomičtí a my nejsme schopní tam jednoho procpat rrrva fix..

Reagovat
salami

proč jako nestřídáme? Mitrovič šílenej, Sissoko taky, Gouffran to snad ani neni fotbalista, Wijnaldum má záblesky, ale taky je to bída, na lavici Perez s Aaronsem a furt nic

Reagovat
salami

Riviére

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lallana, toto som nečakal ani v najtajnejšom sne , keby nezahrá takýto zápas raz za 6-7 ...

Reagovat
13

6-7 měsíců? Ne vážně, Adam je dobrej, jen to chce tuhle produktivitu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je dobrý, dobre, je dobrý na trojku, ale nie je dosť dobrý pre tím s ambíciami ako LFC, do základu pravidelne nie...

Reagovat
13

Já jen říkám, že je to u něj o sebevědomí.. Kdyby se dostal zpět do Sottonovské formy, tak ten základ klidně hrát může.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ale je rozdiel hrat za Saints a LFC. Vacsi tlak, ovela, viac ludi ta sleduje, kritizuje, mas vacsiu konkurenciu a hras viac do zatiahbutych obranach, nie si hviezda timu, ale jeden z mnoha. Ak by sa dostal do starej formy, bol by to maly zazrak.

Reagovat
13

Já si o něm prostě nikdy nepřestal myslet že na to má. Je fakt, že už asi nikdy takhle hrát nebude jako za ten Sotton, ale tak doufat můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

To je obľúbený šport LFC fanúšikov - dúfanie, ale reálny pohľad na vec často nie...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Error

Lallana nejlepší zápas za LFC?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

hmm, my to MCity ještě předběhneme

Reagovat
Mimalu

Reagovat
nani92

aj my

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mervin

já to mrdám.....

Reagovat
Switchback

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Konec

Reagovat
Heisenberg

LOOOOL

Reagovat
Mastný Chobot

....

som nervózny jak epileptik na laser show

Reagovat
Mastný Chobot

... a už nemusím byť. Tragédi...

Reagovat
nani92

nemyslím si, že on je vtedy nervozny, on je jednoducho dead

Reagovat
Mastný Chobot

a pekne, Gabriel, lucasovinka pred šestnástkou...

Reagovat
Heisenberg

Zbytečnej faul

Reagovat
aither

Nasrat nasrat nasrat

Reagovat
Edgewalker

Dobře nám tak.

Reagovat
jacobT

Na čo sa teraz Wenger sťažuje? Že stiahol najlepšieho hráča?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tim to určitě bude, že tam Gabriel zbytečně fauluje a Čech pak zachybuje.

Reagovat
jacobT

Narážal som na to, že sa tam bezdôvodne sťažoval štvrtému rozhodcovi.

Reagovat
Mimalu

Arsenal

Reagovat
Mimalu

fakt tragédi

Reagovat
Rohlíček

rezinguj žabožroute

Reagovat
Bayern +

To je dnes deň proste: Bayern, Arsenal, City, Spurs, nie zle.

Reagovat
Pigeon

nějaké extra překvapení je pouze Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

proste jsem tedka dostal rakovinu

Reagovat
Heisenberg

Pokolikátý tímhle způsobem prohrajem se Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nezvládá podobně jako my.

Reagovat
PP

u nás je rozdíl, my je bijem, dvě brvka, tyčka a oni z takového hovna toto..

Vy jste vyrovnali hru až v 60. minutě..

Reagovat
J0EL

Boha Wenger opat vyborne striedanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole o tom to přece neni, nech toho.

Reagovat
Minister

Reagovat
Swarley

vzhledem k průběhu ostatních zápasů musíme ku-va vyhrát, tak začnětě něco dělat...buď to prohrajeme nebo vyhrajeme, nic mezitím, tak šlapem..

Reagovat
johnik

Hendo dnes paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrý, hodně dobrý....

Reagovat
smazaný uživatel

a dreveny walcott to ma zachranit...?

Reagovat
Nikikrew

Ok vypinam. Nemam na toto nervy.

Reagovat
off-olda

Hele jako jestli ten titul nikdo nechcete, tak Chelsea si ho klidně vezme.

Reagovat
čutalista

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom 18 bodů. Easy

Reagovat
Coutinho10

arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester nakoniec zvýši náskok o jeden bod na prvých troch následovníkov

Reagovat
Busby babes

neasi. a to vcera vsichni jak konecne ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co to je za zeď do píče? to ani není povolený snad, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke je druhy polocas uplne marny a stejne ani nevystrelime na branku, Snad to aspon za ten bod bude.

Reagovat
salami

na co jsme přivedli Doumbiu, když tam stejně jde kopyto Riviere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

škoda že stejně příští zápas prohrajeme s crystal palace. Ale jako výkon je to suprovej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi naprosto skvěle kopnutej centr, Čech to teda hodně neodhadnul.. Gabriel zbytečnej faul předtim, uplnej nesmysl... Swansea hraje jeden z nejhorších zápasů a vede na Emirates... a to Arsenal nehraje nijak špatně...

Reagovat
Heisenberg

Kdybychom nedali gol, tak by mohli pustit záznam z loňska a nevšimnul bych si toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že to blbě odhadl. Chytat se to nedalo, tak to chtěl jen vyrážet. Na střed se to nevyráží a asi se snažil to vyrážet do strany, smůla pro něj, že už byl hráč blízko a trefilo ho to. Strašně těžká situace pro brankáře a celou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řikam, kopl to opravdu skvěle.. Amat mu tam stínil.. ale prostě to musí letět pryč...

Reagovat
PP

Jinak Čechův gol naprosto bez debat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Tenhle jednoznačně ano...ale stane se, celou sezónu drží Arsenal v šanci na titul a nemůže být bezchybný celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lester titul, prosím

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
frank

Chce to zabrat a urvat bod

Reagovat
Mervin

já to dokoukám jen kvůli tomu, abych slyšel, jak toho kokota senilního vypískají

Reagovat
smazaný uživatel

... protože případná prohra je nasichr jeho vina, že? Ty vole co to tady všichni melete?

Reagovat
Mervin

a ne snad? kdo buduje tým, má na starosti taktickou přípravu, motivování hráčů a pak taky rozhoduje o střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký doprdele střídání ty vole, v tomhle zápase má připravenou skvělou taktiku, střídání naprosto v pořádku i ve správnej čas (když teda pominu, že my tady hodnotíme prýáci manažera PL, jakobychom měli snad nějaký vzdělání v oboru), hráči jako celek předvádí skvělou práci...? Jak mužeš tenhle zápas házet na triko Wengerovi, když daj hráči tři konstrukce, nepromění další šance a dostanou dva góly z naprostých nesmyslů a individuálních selhání?

Reagovat
Mervin

ty vole, ty to píšeš, jakoby seti líbil poslední dobou náš fotbal....je to ke zblití, jsme strašně komický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty se nejdřív rozhodni, jestli řešíš poslední dobu (kde hrajeme shit), nebo dnešní zápas (kde hrajeme velmi dobře).

Reagovat
Mervin

hrajeme velmi dobře? ty jsi ocas nejsme schopni si vytvořit žádný tlak ani...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

kurva, však od stažení Joela jsme úplně, ale úplně marní a ty tady naši hru opěvuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Hra byla špatná minuty před Joelovym střídáním, kdy jsme nebyli schopni vyvézt balon a Swansea měla dokonce náznak tlaku. Pak jsme zase hráli my a z naprostýho nesmyslu jsme dostali gól, místo abychom proměnili nějakou naši šanci.

Reagovat
Mervin

Náznak tlaku, ale ty jsi asi slepý, že nevidíš, jak se po stažení Joela naprosto, ale naprosto rozpadla pravá strana. A mimochodem. Tak jsme dostali gól, ale bylo ještě 20 minut na to, aby se s výsledkem dalo něco udělat. A co udělá žabožrout? Stáhne druhého hráče, který se do šancí alespoň dostával. A jako vrchol tam pošle Thea, který by si neměl kopnout už ani za rezervu. Tak mi tu kurva nepovídej, jakou máme strašnou smůlu a jak bylo vše z naší strany perfektní až na dvě chybičky.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak už to bylo bez trvalýho tlaku.. asi bych radši sundal Ramseyho než Alexise, stejně nedělal žádnou práci vprostřed hřiště, takže by nijak nechyběl.. otázka je, jestli by to Alexis vydržel no, odmakal toho hromadu..

Reagovat
Mervin

Po tom druhém gólu nemělo smysl, aby na hřišti byl Coq.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi kokot, kokote

Reagovat
Mervin

tvoje mama je kokot

Reagovat
Mastný Chobot

to, že v tom tíme nič nefunguje, je tak trochu jeho vina

Reagovat
smazaný uživatel

Nič nefunguje, ty vole tak to je kravina...

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

StrycekArgyle02.03.2016 22:26

Reagovat
Nikikrew

tento zapas aj fungoval. Swans 3 sance, 2 goly, my zase vela. Z toho by som teda Wengera nevinil.

Reagovat
PP

vždyt to byly individuální chyby

Reagovat
Mervin

jo, a proto jsme dali tragické Swansea jeden gól...

Reagovat
Mada

Reagovat
Kang & Kodos

Arsenal Ale za rok už to vyjde. Musí.

Reagovat
EXoRcIsT

musime dat gol

Reagovat
Free_player

Arsenal to taky pěkně sere

Reagovat
13

Spíš z Milnera je dnes uplně jinej fotbalista.

Reagovat
Mervin

Nacho má tu pravačku taky asi úplně na piču

Reagovat
smazaný uživatel

Sestoupime a zaslouzime si to.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase ... SIssoko aby naaaahodou nemusel branit

Reagovat
Mastný Chobot

to je neskutočne trápne hrajúca banda momentálne, fakt, toto som ešte asi nezažil.

Reagovat
niflheim

Varela je skvělý ale

Reagovat
nani92

Ranieri včera takticky preniesol tlak na všetkých ostatných a tí to nezvládajú

Reagovat
13

Lestr včera ztratil 2 body, ostatní možná získají s bídou ten bod.

Reagovat
nani92

dokopy?

Reagovat
13

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže to spíš vypadá, že Lester včera ZÍSKAL 1 bod.

Reagovat
Swarley

jedeeem, dotlačte to tam

Reagovat
Busby babes

do hajzlu tohle musime nejak urvat. jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste v prdeli, arsenal si ten titul nezaslouzi...

Reagovat
Tomanatura

kurva to je tlak

Reagovat
EXoRcIsT

ale Blinda by som dnes nakopal do rici kolko toho uz pokazil

Reagovat
nani92

prečo hra Rahsford krídlo

Reagovat
EXoRcIsT

ale hra dobre

Reagovat
Swarley

náhodou tu stranu tam teď větrá výborně, určitě víc, než utopený Martial

Reagovat
Busby babes

prohodili se s Martialem. proc ne. cekam, ze se za chvili prohodi zpatky.

Reagovat
niflheim

Celkem rozumný tah.

Reagovat
iamek

Paradni tlak. Takze cekam, ze z protiutoku nam ho tam majznou.

Reagovat
smazaný uživatel

4 utocnici na hristi a stejne to k nicemu nepovede.

Reagovat
Heisenberg

Náš tlak po golu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool wow, nadhera

Reagovat
Mastný Chobot

Na to sa fakt nedá pozerať, to si idem radšej čítať komenty na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Kruciprdel co je to dneska s fanouškama? Hrozný ticho na Emirates

Reagovat
PP

Všechno se k nim odrazí, všechno..

Reagovat
Swarley

pošli tam Jessieho Jamese

Reagovat
Coutinho10

Benteke jedna z poslednich sanci se ukazat, kdyz se vsem dari

Reagovat
Swarley

Rojo další v prdeli, nevadí, Giggs si vezme příště dres

Reagovat
Busby babes

nemyslim, jen po tom zraneni i minule stridal, jeste to neni na celej zapas.

Reagovat
Swarley

nevadí, Giggs by si mohl vzít dres i tak, místama je to děs

Reagovat
Free_player

Na hovno ... tohle WHU už ubrání, lítaj jak magoi

Reagovat
Free_player

*magoři

Reagovat
Busby babes

skodaaaaaa, to byla pekna akce.

no nic, tlacime je, cekam ze v nejblizsich minutach dostanem.

Reagovat
smazaný uživatel

mít tam existující zálohu, tak je válcujeme, ander s morganem jsou tak špatní tvl

Reagovat
Coutinho10

Kolo vs Kůň

Reagovat
PP

Kurva pojdme aspon remizu!!

Reagovat
Mervin

ta je nám k hovnu...prostě je po sezoně...

Reagovat
PP

proč?? Tottenham zatím ztrácí 3 body, Leicester taky bere 1.. za tento zápas si nezasloužíme vytknout téměř nic. Ten proti ManU - tam byli na postřílení, ale dnes ne.

Reagovat
Swarley

co to Gomez zkouší? takovej 70ti metrovej hod

Reagovat
smazaný uživatel

"Ayew byl v offsidu.. nevěří tomu ani za mák"... No bodejť, dkyž byl u vlastního vápna

Reagovat
čutalista

hele furt lepší jak ten co to komentoval včerá (digy2) to byl taky dobrej komediant

Reagovat
Swarley

co se tam válíš Morgane? taky už tam v tom středu někoho přejeď, hraje strašně v rukavičkách

Reagovat
Busby babes

ale jinak McNairovi se fakt vubec neveri. skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mensah hraje dobře

Reagovat
jacobT

nemám slov

Reagovat
J0EL

Nezvladam normalne uz

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, seber se a jdi do prdele.

Reagovat
J0EL

Idealne aj s Wengerom a Mertesackerom

Reagovat
Heisenberg

Ty vole i ode zdi se to odrazí líp než od Girouda.

Reagovat
Swarley

zeď ti nedá takové selfíčko, takže tenhle souboj vyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, tomu týmu už nevěřím

Reagovat
niflheim

Martial dneska nic moc, mohl tam klidně od začátku dát raději Lingaarda.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně jim žerou všechno.

Reagovat
Cobra

Ti mě dnes vytáčejí stejně tak jako naši hráči ale

Reagovat
EXoRcIsT

boha jeho Herrerovi ani Morganovi ani jedna ta ich kolmica asi nevysla cez zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Butland zakrok kola

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Marriner je vážně kripl. Píská si tam jak na spartakiádě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když chceš aby pro tebe pískli faul, chytni míč do ruky

Reagovat
Edgewalker

Takhle znechucenej jsem byl naposled v neděli

Reagovat
Tomanatura

Mela byt pecka na Prödla. Pro Watford kruty zapas

Reagovat
Swarley

ale na to teď není čas a ani body

Reagovat
J0EL

Reagovat
mickey mouse

Swans

Reagovat
Busby babes

Reagovat
m.sali

Arsenal aneb příběh se opakuje

Reagovat
smazaný uživatel

Chce vůbec někdo ten titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Na WHL prohrajem taky

Reagovat
liquicitizen

Wengelemu doživotnú zmluvu

Reagovat
off-olda

Už jen Watford gol a tohle bude kolo, které bych chtěl vídat každý týden.

Reagovat
off-olda

No to si děláš prdel.

Reagovat
m.sali

Reagovat
One-Real

O vikendu vyhraji na WHL a pak to zase zvrtaji nekde doma.

Reagovat
EXoRcIsT

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Matičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
tunkic

Jděte fakt už do prdele, tohle je prostě k zblití!!!!

Reagovat
CR7RONALDO

Matička

Reagovat
I am Mancunian

mataaaaaa, ideme na tituuuul dopiceeeeeeeeeeeee

Reagovat
Tomanatura

Mataaaaaaa. Jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, prohrát takovej zápas.

Reagovat
r.mrazik

moc pekny primak

Reagovat
Busby babes

aspon k necemu je tam dobrej.

Reagovat
Tomanatura

Dneska nejlepsi hrac United

Reagovat
Busby babes

ty vole, to bych nerekl. jako je pravda, ze vsichni hrajou strasne... ale Depay se snazi, Rashford se snazi... pro me zatim nejlepsi Varela. a DDG samozrejme, ale to uz je tak nejak automaticky.

Reagovat
r.mrazik

to zase neeee

Reagovat
Busby babes

Blogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
nani92

to bude blogík <3

Reagovat
Nikikrew

United

Reagovat
Free_player

První velká šance jak se dostat přes Lester a ono hovno ... a ještě bez bodu aspoň, že Arsenal dostal taky ...

Reagovat
Coutinho10

united zase uhaluzej 3 body....

Reagovat
Busby babes

jeste je pet minut, nepredbihej.

Reagovat
Coutinho10

vzdyt to je jasny....

Reagovat
smazaný uživatel

škodáá, poondiati sťastní mancs...

Reagovat
I am Mancunian

este nie je konec

Reagovat
EXoRcIsT

prestan vsak vsetci fans United vam dnes fandili

Reagovat
nani92

sám si poondiaty

Reagovat
bbbauch

Reagovat
frank

Velká škoda, velká škoda. Bylo vidět, že až moc chceme. Bylo to hrozně křečovitý, strašně moc nepřesností. West Ham vyhrál naprosto zaslouženě. Přišlo mi, že někteří hráči toho už měli opravdu plné zuby. No, bude to chtít rychle se oklepat a znovu se odrazit v sobotu s Arsenalem.

Jinak Harry je úplně z formy, to je obrovská nepříjemnost. Říkám si, že BVB je nakonec nejlepší možný los v EL. Půjdeme hned ven a bude víc odpočinku na konec PL.

Reagovat
Darren Fletcher

Pán Kapitán DDG!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal tragicky vykon.

Reagovat
Busby babes

tak preci jen se Paddymu veri...

Reagovat
r.mrazik

to dohravame s dobryma detma

Reagovat
Darren Fletcher

hmm kolki z tohto kadra co dohrava zapas su tam viac ako sezonu a pol?

Reagovat
Swarley

Focus Mensah! Focus!

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
EXoRcIsT

Varela neskutocna kondicka cely zapas nahore dole

Reagovat
Coutinho10

3 prohry City v rade v PL od roku 2008

Reagovat
pingla

Yes!

Reagovat
Busby babes

v suchem triku. 2 body na Leicester dole.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší DDG, pak Varela s Mensahem, pak Martial, Rashford a Memphis i Mata... středy hrůza a lempl Blind

Reagovat
r.mrazik

tak napsat o morganovi hruza,kdyz dneska hral skvele...

Reagovat
Busby babes

me teda Morgan dneska taky neprisel nejak extra... zvlast v prvni puli ty obrane mockrat nepomohl.

Reagovat
Busby babes

a rozehravka dopredu taky zadna slava. ale to byl nas problem celkove, nejen jeho.

Reagovat
r.mrazik

jenze byl jediny,kdo se snazil hrat dopredu a nedavat to stale na stopery...

mam radeji snahu nez alibismus od nekterych hracu...

a navic ten stred dost drzel a pomahal stoperum...dneska byl dobrej...

Reagovat
Busby babes

v poho, nejak prit se nehodlam. dneska mi prisel proste prumerrnej. ale problem u tech DM je, ze se na ne musi clovek soustredit aby ocenil prinos poradne.

Reagovat
smazaný uživatel

nelíbí se mi, má dobrý work rate a tackle, ale jinak nepoužitelný a rozehrávka špatná... náš střed je fakt tragický

Reagovat
r.mrazik

spatny byl herrera...a hlavne malo pohybu v prvnim polocase

Reagovat
vitasrp

No, musím se teda přiznat, že dneska jsem z výkonu West Hamu unešenej. Tottenham víceméně přehráli prakticky ve všem, vyrovnali se mu při tom presinku, dokázali neztrácet míče a kombinovat mnohem lépe než soupeř, přičemž jej sami napadáním nutili k chybám. Nutno taky uznat, že Tottenham na mě asi poprvý v sezóně působil dost unaveným a těžkopádným dojmem, hráči kupili řadu technických chyb a celkově ta jejich práce neprobíhala v dynamice, na kterou jsem u nich zvyklý. Nicméně tohle se jednou stát může, WHU je opravdu těžký soupeř a prohra pro ně nemusí být žádnou tragédií, pokud se jim podaří hned o víkendu odpovědět.

Pak jsem viděl posledních 15 minut Arsenalu. A poté, co jsem viděl závěrečnou desetiminutovku první půle, nemohu pochopit, jak se jim takové utkání podařilo prohrát. V tom prvním úseku Swansea totálně přehrávali, ovládli střed pole, zatlačili je do ultra hlubokého bloku, přičemž si navrch dokázali vytvořit prostor a dostávat se do nebezpečných pozic, kdy chyběla akorát lepší finální přihrávka (několikrát tam suprově zabíhal Bellerin v kombinaci s Campbellem a Özilem), případně zakončení (Giroud).

Konec zápasu už ale představoval typický Arsenal. Podle mě se ten mančaft totálně psychicky zhroutil, alespoň takový jsem z toho projevu po obdržené brance měl dojem. Nebylo to ale poprvý, to je celý pro Arsenal taková typická panika ve chvíli, kdy se nedaří. Tým se úplně zblázní, přestane mít jakoukoliv strukturu při držení míče, 5 hráčů se nacpe do vápna a čeká na centrovaný balón, přičemž se tak děje v momentech, kdy to vůbec nemá smysl - míč je uprostřed hřiště, odkud nějaký nákop do vápna vůbec nemá cenu. Tudíž pak dochází k situacím, kdy dostane Özil míč a je úplně izolovaný a jeho jediné možnosti představují přihrávky na oba krajní beky u lajny, případně individuální průnik. Navrch i když se pak podaří efektivně přesunout míč do strany, odkud se teda dá centrovat, nemá Arsenal vůbec nijak pokrytý prostory za vápnem, kde by sbíral odražený míče, díky čemu je prakticky nemožný vytvořit soustavný tlak, kterej by pak vedl ke vstřelení branky. Naprosto tragický vertikální pokrytí prostoru je pro Arsenal v těhle momentech asi největším nepřítelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ve chvíli, kdy prohráváme a nemužem trefit kasu, je tam panika jako blázen, to jsi napsal přesně. Ani bych se nedivil, kdybychom chvíli po tom druhym dostali hned třetí, protože v těch chvílích předních pět borců vubec nemyslí na defensivu a hrne to dopředu naprosto bezmyšlenkovitě a zmateně...

Reagovat
PP

není co dodat - zvlášt u Arsenalu..

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

DDG MOTM, z hracu v poli Varela. Ander zas strasnej., mata nic moc, Morgan taky slaby...

Reagovat
Darren Fletcher

o Morganovi snival Arsenal, potom sme ho s pompou ziskali my, ale v podstate tiez je dost v tieni o nicom vykonov

Reagovat
r.mrazik

dneska byl skvely...

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Kolečka normálně oplaču..dnes výborný on by si tu smlouvu zasloužil..

Reagovat
smazaný uživatel

chčiju na Arsenal...chčiju !!! posral sem ho už dávno...

Reagovat
smazaný uživatel

ten herrera je takové hovno... stojí a čumí a žádná reakce na míč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele