Premier League - preview 27. kola

10.02.2018, 08:46, aktualizováno 12.02.2018, 10:05
Previews
Další pondělní dohrávka v hlavní roli s mistrovskou Chelsea je dnes na pořadu dne. Tentokrát na Blues čeká nejhorší tým ligy z West Bromwiche a třetí ztráta v řadě absolutně nepřipadá v úvahu...
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (pondělí 21:00)
Když v Chelsea končil André Villas-Boas, posledním zápasem mu byl střet s West Bromwichem. Osudnou se mu stala prohra 1:0 na Hawthorns. Když v Chelsea končil vítěz Ligy mistrů Roberto Di Matteo, posledním ligovým zápasem mu byl střet s West Bromwichem. Osudnou se mu stala prohra 2:1 na Hawthorns. Bude se historie opakovat i u Antonia Conteho, byť na domácí půdě Stamford Bridge?

Pozice italského kouče na lavičce modrého celku ještě nikdy nebyla nahnutější. Conte se pře s vedením kvůli neuspokojivé strategii na přestupovém poli, která přes manažerovo stěžování si může negativně ovlivnit i atmosféru v týmu. Do toho samozřejmě nemůžeme opomenout mizerné výsledky korunované příšerným dvojutkáním s Bournemouthem (0:3) ve Watfordu (4:1).

Suma sumárum, v součtu všech soutěží Chelsea vyhrála v základní hrací době jen dva z posledních deseti zápasů a zápas WBA je zcela klíčovým jak z hlediska sportovního, tak i mentálního. A stejně tak i z hlediska Conteho, protože jakákoli domácí ztráta by už zřejmě pro majitele Romana Abramoviče nebyla snesitelná.

Předmětem pověstného nakopnutí se je pro Chelsea West Bromwich Albion, zažívající rozhodně nejhorší sezónu od posledního postupu do Premier League v roce 2010. Po osmi letech jsou Baggies největším favoritem na návrat do Championship, čemuž významně pomáhá bilance jediné výhry za 24 zápasů.

Klub z West Midlands urazil fotbalové bohy, když v listopadu propustil specialistu na záchranu Tonyho Pulise, který před čtvrt rokem ukončil své působení ve West Bromwichi porážkou 4:0 právě s Chelsea. Od té doby se výsledky ještě o fous zhoršily a ztráta na kýženou sedmnáctou pozici nyní činí propastných sedm bodů.

Alan Pardew alespoň může počítat s trojicí opor Jonny Evans, Kieran Gibbs, Grzegorz Krychowiak, kteří shodně propásli většinu času zápasů s Man City a Southamptonem. Mimo hru naopak zůstává Jake Livermore, James Morrison a Nacer Chadli. Nad startem Hala Robson-Kanua visí otazník, a tak se na zápas s bývalým zaměstnavatelem těší host z Liverpoolu Daniel Sturridge.

Conte musí na tenhle zápas nasadit plnou polní, takže možná vloží důvěru do svého talismanu Andrease Christensena i přesto, že není ve stoprocentním stavu po zranění stehenního svalu. Druhý velký otazník je klasicky složení útočné řady, kde si fanoušci přejí první start Oliviera Girouda, zatímco o chlup pravděpodobnější je stále ještě varianta s Hazardem na falešné devítce. Suspendovaného Bakayoka by měl nahradit Fábregas, zatímco Morata a Barkley jsou stále mimo hru.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen (Cahill), Rüdiger - Moses, Kanté, Fábregas, Alonso - Willian, Hazard, Pedro (Giroud)
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazi, Evans, Gibbs - Phillips, Krychowiak, Barry, Brunt - Sturridge, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 4.99 - 9.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - AFC Bournemouth  (neděle 13:00)
Huddesfield Town platí v poslední době nováčkovskou daň. V Premier League se mu nedaří pravidelně bodovat, a proto se propadl do sestupové zóny. Konkrétně mu patří devatenáctá pozice se čtyřiadvaceti body, na sedmnáctý Newcastle a šestnáctý Southampton ztrácí jeden bod. Nyní se pokusí zdolat konkurenční Bournemouth, jenž také nemá nic jistého. Nachází se na desáté příčce s jednatřiceti body, jeho aktuální forma je však mnohem lepší.

Domácí celek si slušně vede v FA Cupu, v úterý zvládl opakovaný duel 4. kola na půdě druholigového Birminghamu a po výhře 4:1 v prodloužení postoupil mezi šestnáctku nejlepších. V nejvyšší anglické soutěži to ale je jiná písnička. Naposledy uspěl v polovině prosince v 18. kole, kdy šokoval Watford v poměru 4:1. Od této chvíle nezvítězil osmkrát v řadě, k tomu v minulých pěti střetnutích ani jednou nebodoval.

Jeho nelichotivá bilance sahá ještě dále, neboť nedokázal skórovat dlouhých 320 minut. Svěřencům kouče Davida Wagnera se nedaří ani ve vzájemných utkáních s AFC, nýbrž s ním v jedenácti posledních případech zvítězili pouze jednou. V roce 2017 neměli žádnou šanci, dvakrát inkasovali v každém z poločasů a nakonec si domů odvezli prohru 0:4. "Bournemouth je silný protivník, což jsme viděli na vlastní oči v úvodním měření sil. Jeho série budí respekt, k výhře potřebujeme nadstandardní výkon. V těchto těžkých chvílích musíme zůstat jednotní a silní, určitě věříme ve zlom," vyjádřil se domácí lodivod.

Hosté jsou ve výtečném rozpoložení, v předchozích sedmi zápasech získali hned 15 bodů. O obrovskou senzaci se postarali hlavně před deseti dny v Londýně, kde místní Chelsea zostudili v poměru 3:0. Naposledy se v přímém souboji o prvoligovou licenci utkali se Stoke a zdolali ho 2:1. "Rozdíly jsou malé, každý bod může sehrát klíčovou úlohu a střetnutí v Huddersfieldu tak bude hodně důležité. Rádi bychom si zajistili záchranu co nejdříve, což před několika týdny bylo nemyslitelné," uvedl hostující stratég Eddie Howe.

Ten dlouhodobě postrádá Jermaina Defoea s Tyronem Mingsem, na druhou stranu po zranění stehna by se mohl vrátit Adam Smith a po potížích se zadním stehenním svalem je v pořádku i Steve Cook. Wagner by měl zařadit do základní jedenáctky Hogga, jenž odpočíval v pohárovém klání s Birminghamem, naopak kvůli poraněné noze je ohrožen start u Christophera Schindlera s Laurentem Depoitrem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.33 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Newcastle United - Manchester United  (neděle 15:15)
United sehrají důležitý zápas na půdě Newcastlu United. V případě prohry a správné konstelace výsledků budou mít United na třetí místo náskok pouhých dvou bodů.

Hráči i fanoušci Manchesteru United se již pravděpodobně smířili s faktem, že v letošní sezóně získá ligový titul jejich městský rival, Manchester City, který poráží jednoho soupeře za druhým. United ale chtějí uhájit alespoň druhou příčku, což v Premier League vůbec není lehký úkol. Na záda United dýchá Tottenham, Liverpool a Chelsea, a proto si United nesmí dovolit zaváhat proti týmům ze spodních pater tabulky.

V anglických médiích se spekuluje o tom, že právě domácí zápas proti United by mohl být ligovým debutem pro nově příchozího slovenského brankáře Martina Dúbravku. Pro Newcastle je také každý jarní souboj důležitý, neboť balancuje na hranici sestupu a ačkoliv se nachází na sedmnácté příčce, má stejně bodů jako osmnácté Stoke City, které by v tuto chvíli sestupovalo do druhé nejvyšší anglické soutěže.

Světlé momenty Newcastlu v této ligové sezóně bychom měli hledat především na jejím začátku. Na přelomu srpna a září měl Newcastle sérii tří výher v řadě, v říjnu pak udržel remízu s favorizovaným Liverpoolu. V posledních dvou zápasech Newcastle remizoval a jeho hráči nejevili žádné známky zvýšené formy.

Pro United sice není letošní sezóna vyloženě zklamáním, přesto se do klubové kroniky zlatým písmem nezapíše. Parta trenéra Mourinha titul znovu nezíská, prioritou tedy zůstává postup do Ligy mistrů. Na konci listopadu schytal Manchester United facku na půdě Tottenhamu, minulou sobotu už "Rudí ďáblové" doma pohodlně zvítězili nad Huddersfieldem. United by v zápase měli chybět zranění Bailly, Fellaini a Ibrahimovič, Newcastlu pak Gamez.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.98 - 4.06 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Southampton se utká v ostrém souboji s Liverpoolem. Přibližně před měsícem udělal Liverpool ze southamptonského Virgila van Dijka nejdražšího obránce všech dob, když ho z jihoanglického klubu přivedl za 75 milionů britských liber.

Pro Southampton je zápas důležitý nejen protože za Liverpool hraje mnoho jeho bývalých hráčů, ale hlavně ze záchranářských důvodů. Od sestupového pásma je v současnosti Southampton vzdálen pouhý jeden bod, na Liverpool pak ztrácí rovných pětadvacet bodů.

Zatímco Southampton se pohybuje na hranici sestupu, Liverpool se pohybuje na hranici Ligy mistrů. V této chvíli okupuje Liverpool s jednapadesáti body čtvrtou ligovou příčku a na první Manchester City ztrácí nedostižných jednadvacet bodů. Na záda však Liverpoolu dýchá ambiciózní Chelsea, která má ztrátu pouhého jednoho bodu a za každou cenu se chce do Ligy mistrů dostat. Šestý je navíc Arsenal, který má podobné ambice a o pět bodů větší ztrátu než Chelsea.

Southampton je velkým zklamáním letošní sezóny Premier League. Jedním z mála pozitiv je, že se Southampton stále drží v FA Cupu a má tedy šanci na postup do Evropské ligy. Tým z jihu Anglie navíc již čtyřikrát v řadě v Premier League neprohrál a minulou sobotu si připsal výhru 3:2 na půdě West Bromwich Albion.

Liverpool se podle očekávání pohybuje na hranici Ligy mistrů a jednoznačně nejlepším momentem této sezóny je pro něj skalp dominantního Manchesteru City z půlky ledna. Liverpool může těžit především ze skvělých ofenzivních schopností Mohameda Salaha a Roberta Firmina, v zimě však klub přišel o oporu v podobě Coutinha, který se díky přestupu do Barcelony stal druhým nejdražším hráčem v historii fotbalu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.07 - 3.96 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Severolondýnské derby mezi Tottenhamem a Arsenalem představuje pro oba celky jeden z nejdůležitějších zápasů sezony, tím spíše s ohledem na jejich momentální postavení v tabulce a tuhý boj o umístění do čtvrtého místa. V lepší výchozí pozici se nachází Spurs, kteří před rivalem drží čtyřbodový náskok, ovšem z průběžné páté příčky potřebují i tak bodovat naplno.

Od nástupu Mauricia Pochettina do pozice tottenhamského manažera se střetnutí s Arsenalem stala nanejvýš vyrovnanou záležitostí. Kohouti do letošní sezony dokonce v lize neprohráli ani jednou z předešlých sedmi vypjatých zápasů, až letos jejich neporazitelnost uťala porážka 2:0 na Emirates stadium. Odveta hraná ve Wembley během rekonstrukce tradičního stadionu Spurs na White Hart Lane hraje papírově rovněž do karet hostům, neboť zde dokázali triumfovat ve všech předešlých devíti zápasech, ať už šlo o klání FA Cupu či předsezonní utkání Community Shieldu.

Manažer Arsenalu Arséne Wenger zmíněnou změnu stadionu vítá. "Ano, máme tam totiž za sebou povedené výsledky. Ve Wembley je samozřejmě kvalitní hřiště a také tribuny pro spoustu fanoušků, což ze zápasu dělá pro každého velkou událost. Ve Wembley se hrají mimořádná utkání, v nichž se nacházíte pod tlakem, a my na to zatím pokaždé dokázali zareagovat."

Dobrou zprávou pro domácí je uzdravení všech klíčových hráčů, kteří v posledních týdnech či měsících Tottenhamu chyběli. Po středečních devadesáti minutách proti Newportu v zápase FA Cupu je připraven naskočit stoper Toby Alderweireld stejně jako Harry Winks, Serge Aurier či Danny Rose. Poprvé by se na trávníku mohla objevit i lednová posila Spurs z Paris Saint-Germain, křídelník Lucas Moura.

To Wengerova družina se několika zdravotním neduhům v kádru nevyhnula. Největší otazník visí nad startem Petra Čecha, který si v minulém kole s Evertonem přivodil zranění lýtka a v týdnu se nezapojil do jediného týmového tréninku. V brance Arsenalu tak může naskočit obvyklá dvojka David Ospina. Lepší zprávy kolují ohledně stavu Nacha Monreala a Dannyho Welbecka, kteří by oba měli být připraveni naskočit do hry.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies - Dier, Dembélé - Eriksen, Alli, Son - Kane
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Koscielny, Mustafi, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Maitland-Niles - Mchitarjan, Özil - Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.85 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Z pořádného debaklu se budou oklepávat svěřenci Sama Allardyce. Ti totiž v minulém kole vůbec nezvládli výlet na Emirates Stadium, kde domácímu Arsenalu podlehli vysoko 5:1. Stejný kousek se v uvozovkách podařil i jejich sobotnímu soupeři, v polovině ledna to zase byli fotbalisté Crystal Palace, kteří na stadionu Arsenalu vyhořeli a podlehli pro změnu 4:1.

Byl to vskutku tristní pohled - hráči Evertonu minulý týden totiž vůbec nezvládli vstup do utkání a po dvaceti minutách prohrávali již o tři branky. Do poločasu přidal ještě jeden zásah Aubemeyang, po přestávce sice snížil Calvert-Lewin, ovšem poslední slovo měli opět domácí, když svůj hattrick dovršil Ramsey. Ani dlouhodobě se Karamelkám nedaří, z posledních osmi ligových duelů totiž zaznamenaly čtyři prohry, tři remízy a jen jednou uzmuly všechny tři body.

To v táboře Crystal Palace přece jenom panuje o mnoho větší spokojenost, po příšerném startu do ročníku se totiž svěřenci Roye Hodgsona zmátořili a nyní vyšplhali až na solidní čtrnácté místo. Za posledních osm duelů prohráli jen dvakrát - v obou případech s londýnským Arsenalem - naopak ze zbylých duelů vytěžili dvě výhry nad Southamptonem a Burnley a dále také čtyři remízy.

Evertonu stále nepomůže zraněná trojice Leighton Baines, Maarten Stekelenburg a Ramiro Funes Mori, na druhé straně bude zase absentovat Wilfried Zaha, Julian Speroni a Martin Kelly.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.27 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Důležitý záchranářský souboj před sebou mají fotbalisté Stoke City, kteří na vlastním stánku přivítají nováčka z Brightonu. Hrnčíři tři body potřebují skutečně jako sůl, kvůli nevýrazné formě se totiž propadli až na sestupové příčky. Brighton si zase minulý týden ohromně pomohl vítězstvím nad West Hamem United, díky kterému se od sestupových vod mírně vzdálil.

Stoke rozhodně neprožilo podařený měsíc a půl. V osmi ligových duelech totiž vyhrálo jen dvakrát, když si nejprve poradilo na vlastním hřišti s West Bromwichem, načež v lednu zase přehráli Huddersfield Town. Krom toho si Potters body připsali ještě po remízách s Huddersfieldem a Watfordem, jinak však ve čtyřech dalších případech odešli poražení včetně minulého duelu s Bournemouthem.

Forma Brightonu v nedávných osmi ligových zápasech byla téměř stejně nevýrazná, nováček soutěže totiž zdolal Watford a minulý týden také West Ham, další bodový zisk slavil ještě v dalších třech případech, když remizoval s Newcastlem, Bournemouthem a Southamptonem. Především díky vítězství nad Kladiváři se svěřenci Chrise Hughtona o trochu vzdálili sestupovým vodám, nicméně jejich tříbodový náskok může zmizet prakticky lusknutím prstu.

Stoke se do kádru vrací útočník Jese, který je k zápasu nominován poprvé od druhého prosince. Dalším navrátilcem pak je i stoper Bruno Martins Indi, který se zotavil z drobného zranění. Brighton již zase může počítat se svou rekordní posilou - Jurgenem Locadiou - ta totiž již doléčila svůj poraněný sval. Do hry však určitě nezasáhnou záložníci Steve Sidwell a Jiří Skalák, kteří zůstávají na listině zraněných.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.22 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Watford FC  (sobota 16:00)
Ačkoli se West Ham i Watford aktuálně nacházejí ve středu tabulky, ani zdaleka nemají vyhráno, co se otázky ligové záchrany týče. Situace je totiž tak napjatá, že delší šňůra negativních výsledků je může poslat hravě do přímých soubojů o záchranu. O něco lépe jsou na tom aktuálně hosté, které dělí od svého soupeře tři body.

Domácí do svých řad angažovali jedno hodně zvučné a zajímavé jméno. Patrice Evra by zcela určitě měl zpevnit jejich obranné řady, jestliže se dostane aspoň z části do své formy, v jaké byl po dlouhá léta oporou Manchesteru United či Juventusu. Od svého listopadového excesu, který čítal napadení fanouška v Evropské lize, však ještě nehrál.

I proto od vyhazovu z Marseille není ani zdaleka v optimální kondici a není příliš pravděpodobné, že by se měl objevit v sestavě pro tento duel. Určitě dobrou zprávou pro West Ham je pak uzdravení útočníka Marka Arnautovice, jenž se zotavil po svalovém zranění, nicméně nejistý je start obránce Winstona Reida, který trpí infekcí v krku.

Kladiváři nevyhráli už tři kola v řadě, naposledy přitom padli na půdě Brightonu and Hove, a potřebovali by se už konečně chytit. Dost se jinak také v průběhu týdne hovořilo o tom, zda-li na lavičce setrvá manažer David Moyes. "Počkáme až do konce sezóny. Vážně nevím, odkud se příběhy okolo mě berou," čertil se na novináři vytvořené spekulace.

Jestli měl Watford velmi povedený vstup do sezóny, tak v posledních zhruba dvou měsících značně tápal. Má vlastně jen jediné štěstí, že body má nahrané právě z úvodu tohoto ročníku, jinak by byl sestupovému pásmu určitě blíže. Před týdnem ovšem doslova zazářil a nečekaně snadno skolil Chelsea. Z výhry se v lize radoval po pěti zápasech.

Hostující manažer Javi Gracia moc dobře ví, že z psychologického hlediska může mít tenhle rezultát na mužstvo obrovský vliv. "Hráli jsme dobře a zasloužili jsme si vyhrát," pochvaloval si. "Hodně pracujeme, ženeme se za body. Myslím, že to je klíč k úspěchu. Jsme teď více motivovaní, máme větší sebevědomí. Stále více věřím v naší práci."

The Hornets mimochodem pořád trápí rozsáhlá marodka. Už páté utkání v řadě vynechá brankářská jednička Heurelho Gomes kvůli problémům se zády, stále v nedohlednu je návrat obránce Miguela Britose, který nehrál od listopadu. Younés Kaboul, Kiko Femenía, Will Hughes, Craig Cathcart a Nathaniel Chalobah jsou taktéž mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.34 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Znovuzrozená Swansea bude o další důležité ligové body bojovat proti Burnley, které si minulý týden zvedlo pošramocené sebevědomí díky remíze s vedoucím Manchesterem City.

Ještě na konci prosince to s týmem z Walesu vypadalo prachbídně. Po prohře 5:0 s Liverpoolem se beznadějně krčil na poslední příčce tabulky a jen málokdo mu dával jakékoliv naděje na záchranu. Od té doby se však situace rapidně změnila, Labutě totiž porazily Watford, Liverpool i Arsenal, bod uhrály na hřišti Newcastlu a Leicesteru a rázem se vyšvihly mimo sestupové pozice.

Burnley sice stále okupuje sedmou příčku tabulky, jeho forma však vskutku není bůhvíjaká. Svěřenci Seana Dyche sice minulý týden o body obrali suverénního lídra z Manchesteru, navzdory tomu však stále čekají již 9 duelů na vítězství. Naposledy se z plného bodového zisku zaradovali v polovině prosince, kdy přehráli Stoke City.

Swansea již může využít služeb útočníka Andre Ayewa, který se zotavil ze zraněného stehenního svalu. Do akce se také pravděpodobně dostane Andy King, který v minulém kole nemohl nastoupit proti svému mateřskému klubu. V minulém kole však Labutě ztratily dva důležité hráče - Bonyho Wilfrieda a Leroye Fera - přičemž oba fotbalisty by zranění mělo vyřadit až do konce ročníku, což je samozřejmě obrovská rána. Za hosty do utkání nezasáhne obránce Phil Bardsley, který bude absentovat kvůli nataženému svalu, pozitivní zprávu pak představuje návrat jiného obránce Stephena Warda, který již doléčil zraněné koleno.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.06 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Leicester City  (sobota 18:30)
Sobotní program uzavře atraktivní souboj mezi Manchesterem City a Leicesterem City, tedy obou celků, které pojí nedávná přestupová sága okolo křídelníka Mahreze. Sám alžírský reprezentant je z nevydařeného přestupu stale tak rozhozen, že s vlastním týmem do pátku netrénoval a do zápasu tak s určitostí nezasáhne.

Citizens sice v minulém kole překvapivě zaváhali na hřišti Burnley, kde o dva body přišli zejména vinou ztráty koncentrace v posledních minutách zápasu a zároveň také bídné koncovky především v podání Raheema Sterlinga. Anglický reprezentant totiž mohl své spoluhráče poslat do komfortního dvoubrankového vedení, jenže v jasné pozici netrefil odkrytou svatyni. Fotbalisty Manchesteru City to ale výrazně mrzet nemusí, na čele tabulky se totiž stále pyšní parádním třináctibodovým náskokem a o zisk mistrovského titulu by je opravdu připravil jen kolaps naprosto nevídaných rozměrů.

Leicester si zase v poklidu hoví na osmé příčce ligové tabulky, kam se vyšplhal díky více než solidnímu lednu. Lišky v něm totiž prohrály jen jednou, a to až na samotném konci v Goodison Parku při souboji s Evertonem, jinak si poradily například s Huddersfieldem, ze Stamford Bridge si odvezly cenný bod, pohodlně porazily Watford a na startu současného měsíce si pak připsaly bod za remízu se Swansea. Pravdou ale je, že jakýkoliv bodový zisk z Etihadu by stejně představoval velké překvapení.

Pep Guardiola nemůže stále počítat se zraněným Davidem Silvou, dobrou zprávu pak alespoň znamená návrat stopera Johna Stonese, který by se měl okamžitě zařadit do základní sestavy. Leicesteru nepomůže trucující křídelník Mahrez a Citizens pak neohrozí ani Shinji Okazaki, který vynechá následující dva týdny kvůli problémům s kolenem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.79 - 14.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City26223174:1969
2.Manchester United26175451:1856
3.Liverpool FC26149359:3151
4.Chelsea FC26155646:2350
5.Tottenham Hotspur26147551:2449
6.Arsenal FC26136751:3545
7.Burnley FC2699821:2336
8.Leicester City2698938:3535
9.AFC Bournemouth26871130:3731
10.Everton FC26871129:4531
11.Watford FC26861237:4530
12.West Ham United26691132:4627
13.Brighton & Hove Albion26691121:3527
14.Crystal Palace26691124:3927
15.Southampton FC265111028:3826
16.Newcastle United26671324:3625
17.Swansea City26661419:3724
18.Stoke City26661426:5224
19.Huddersfield Town26661419:4624
20.West Bromwich Albion263111221:3720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1688)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele