Premier League - preview 27. kola

28.02.2015, 08:44, aktualizováno 01.03.2015, 08:32
Previews
Arsenal doma přivítá Everton a bude se chtít vrátit na třetím místo, na němž ho včera vystřídal Manchester United. Větší pozornost ale bude dnes věnována druhému ligovému zápasu, Manchester City se v něm představí na půdě Liverpoolu...
Liverpool FC - Manchester City  (neděle 13:00)
V neděli po poledni nabídne anglická Premier League největší šlágr 27. kola. V lize ještě letos neporažený Liverpool přivítá před vlastními fanoušky obhájce titulu a aktuálně druhý tým tabulky Manchester City. Dokáží Citizens po dvanácti letech přivést z Anfield Road tři body a snížit náskok vedoucí Chelsea na pouhé dva body?

Ani jednomu z nedělních soupeřů se v týdnu během svých duelů v evropských pohárech příliš nedařilo. Manchester City v úterý doma nestačil na Barcelonu, prohrál 1:2 a za aspoň nějakou šanci do odvety může děkovat brankáři Hartovi, jenž v závěru zneškodnil Messiho penaltu. Ještě hůře je na tom Liverpool, ten už má za sebou v Evropské lize i odvetu. V Istanbulu Besiktas po vítězství 1:0 vyrovnal výsledek z prvního zápasu a v penaltovém rozstřelu se mohl díky nepřesnému Lovrenově kopu radovat z postupu.

Nicméně v Premier League se obou klubům v poslední době daří. Zejména pak Reds, kteří od 14. prosince loňského roku nepoznali hořkost porážky. Společné mají tyto celky také to, že zvítězili v obou posledních utkáních. Velice se dařilo Citizens, doma totiž na Newcastle vlítli hned od začátku a Magpies nakonec z Etihad Stadium odjížděli s potupným bůrem.

První vzájemné střetnutí v této sezóně dopadlo lépe pro Pellegriniho ekipu. Manchester doma zvítězil 3:1 díky dvěma brankám Jovetiće a jedné Agüera. Na Anfield Road se ovšem mužstvu z východní části Manchesteru dlouhodobě nedaří. Nejenže zde prohráli před rokem 3:2, na červeném břehu řeky Mersey nedokázali Citizens zvítězit od 3. května 2003. Výhru 1:2 zařídil dvěma přesnými trefami světoběžník Nicolas Anelka, za domácí skóroval Milan Baroš.

V prolomení této nepříznivé série věří i francouzský stoper Eliaquim Mangala: "Bavili jsme se s Vincentem (Kompanym - pozn. redakce) o tomto zápasu. Říkal, že na Anfield Road je to vždy velmi těžké a že zde dosud nikdy nezvítězil. Dříve mi také říkal, že nikdy do této sezóny nevyhrál na Britannia Stadium proti Stoke - to se nám nyní podařilo. Tak proč bychom nemohli prolomit i tuto sérii?"

Citizens by zítra měli být v kompletním složení, chybět nebude už ani Yaya Touré, jenž v úterý proti Barceloně chyběl kvůli trestu za červenou kartu. To Brendan Rodgers má větší starosti. Dlouhodobě mimo hru jsou Flanagan i Jones. Zranění jsou také Gerrard, Lucas a Sakho. Nejistý je start Hendersona, který má potíže s kotníkem. Naopak po nemoci by měl být k dispozici Glen Johnson a disciplinární trest si odpykal Lazar Marković.

Ostře sledované utkání mezi Liverpoolem a Manchesterem City začne v 13 hodin středoevropského času a na starosti ho bude mít Mark Clattenburg. Zajímavostí je, devětatřicetiletý arbitr pískal rovněž loňské klání těchto soupeřů na Anfield Road. Přímý přenos vysílá Digi Sport 1.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Škrtel, Lovren - Ibe, Henderson, Alen, Moreno - Sterling, Sturridge, Coutinho
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Nasri, Fernandinho, Y. Touré, Silva - Džeko, Aguero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (neděle 15:05)
Domácí prohra 1:3 v osmifinále Ligy mistrů, kdy jste konečně favoritem a čelíte pátému po sobě jdoucímu vypadnutí na samém počátku vyřazovací fáze - to opravdu není nic, z čeho by se jeden vzpamatovával pár dnů. Nebo alespoň chtěl vzpamatovávat. Arsenal je před těžkou bitvou s Evertonem přesně v takové pozici...

Arsene Wenger po středečním fiasku s Monakem na tiskové konferenci jen těžko hledal slov, v pátek se již nicméně nechal slyšet, že rozhodně provede nějaké změny; že jednoduše musí. Očekávat se dá debut stopera Gabriela na úkor posledně tragického Mertesackera, případně start Thea Walcotta nebo Tomáše Rosického.

Ona prohra 1:3 přitom byla o to víc šokující, že Arsenal do zápasu s knížecím týmem nešel špatně naladěn - spíš naopak. Díky pěti výhrám ze šesti zápasů se vyšvihl na třetí příčku a sám Olivier Giroud, jenž v týdnu spálil tunu vyložených šancí, se například trefil hned osmkrát v předešlých 12 vystoupeních.

Gunners si nyní potřebují na všechna tato pozitiva urychleně rozpomenout, protože Everton naopak v Evropské lize nadmíru přesvědčil (dohromady 7:1 nad Young Boys) a ani v domácí soutěži poslední dobou není zvyklý prohrávat. Třebaže Toffees od Nového roku vyzráli všehovšudy na jednoho soupeře (Crystal Palace), porážku utržili rovněž jen jednu - od vedoucí Chelsea.

Čtvrteční triumf nad švýcarským sokem nese jednu kaňku v podobě časného střídání Romelua Lukakua, belgický forvard by však měl být i navzdory menším potížím se zadním stehenním svalem v pořádku. John Stones s Aaronem Lennonem potom v týdnu nuceně odpočívali, což už ale nebude platit o víkendu.

Arsene Wenger při svém zamýšleném rotování prozatím nebude moci využít Jacka Wilsherea, jehož návrat na ligové trávníky o pár dnů oddálila drobná operace problematického kotníku. Dvojice Ramsey-Flamini by pak nemusela být ještě kompletně doléčena.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Bellerín, Chambers (Gabriel), Koscielny, Monreal (Gibbs) - Coquelin, Rosický (Oxlade-Chamberlain), Cazorla - Sánchez, Giroud, Özil (Walcott)
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Baines - McCarthy, Barry - Lennon, Naismith, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Crystal Palace  (sobota 13:45)
Chudý sobotní program Premier League, tak trochu ve stínu nedělního finále ligového poháru, odstartuje malé londýnské derby mezi West Hamem a Crystal Palace. Oba týmy se po dobrém lednovém období začaly trošku trápit - Kladiváři nevyhráli už pět soutěžních klání v řadě; Orli tři. Motivaci mají oba celky podobnou, domácí ztrácí pět bodů na pohárovou Evropu, hosté zase drží pětibodový náskok na sestupové příčky...

Když Alan Pardew posledně navštívil Upton Park, patrně netušil, že tu už za tři měsíce odehraje další zápas. Stejně jako před nedávnem proti Newcastlu, i tentokrát si bělovlasý manažer odbije klání se svým bývalým zaměstnavatelem - Hammers vedl v letech 2003 až 2006 a dovedl je kupříkladu až do finále FA Cupu.

Dobře se mu vede i v Crystal Palace, kde vyhrál pět ze svých devíti dosavadních duelů. Poslední zápasy však mají pro něj i Eagles hořkou příchuť - ani jedna ze dvou posledních porážek (Liverpool, Arsenal, shodně 1:2) nepřišla po nepovedeném výkonu; naopak. Je tak načase, aby Palace opět nasbíralo nějaké body do tabulky; z předchozích 4 klání jich získalo právě 4.

Ani West Ham se netěší zrovna oslnivé formě, vždyť z posledních devíti ligových zápasů vyhráli jen jednou. Nutno však podotknout, že je to především vinou nesmírně obtížného losu - během dvou měsíců totiž měřili síly se šesti ze sedmi nejsilnějších týmů v Anglii. Proti Man Utd, Southamptonu a Tottenhamu brali posledně shodně po bodu.

Vítězství proto Kladiváři potřebují jako sůl. A mají k tomu slušnou výchozí pozici; Crystal Palace v Upton Parku vyhrálo jen dvakrát z 15 návštěv. Jednu z nich ovšem loni v dubnu, kdy rozhodl jediným gólem z penalty Jedinak.

Australský záložník znovu povede svůj tým do boje poté, co propásl posledních 7 ligových zápasů. Fit je taky James McArthur. Mimo hru jsou každopádně hned tři útočníci - Fraizer Campbell, Marouane Chamakh a Yaya Sanogo.

Ofenzivní starosti má i šéf druhého londýnského celku. Sam Allardyce do konce sezóny nebude moci využít služeb Andyho Carrolla, navíc se mu zranil i Carlton Cole. K dvojici Sakho - Valencia proto získal 33letého Brazilce Neného, jenž si v zápase může připsat debut.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Reid, Tomkins, Cresswell - Song, Kouyaté, Noble - Downing, Sakho, Valencia
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dunn, Hangeland, Souaré - Ledley, Jedinak, McArthur - Puncheon, Gayle, Bolasie (Zaha)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Burnley to má v těchto dnech nesmírně složité. Zápasem s Manchesterem United 11. února totiž zahájilo dvouměsíční šňůru ligových duelů, kdy se postupně postaví osmi členům současné top9, což aktuálně 18. týmu tabulky jen těžko může prospět. Zrovna Swansea však onu devítku uzavírá...

... což by z něho technicky mělo dělat relativně přemožitelný tým. Koneckonců, Burnley minule obralo o body i slovutnou Chelsea, přičemž z posledních osmi duelů projelo jen tři, takže tu nemáme co dočinění s až takovými nováčky-otloukánky. I v rámci druhého kola se mezi těmito dvěma celky strhla navýsost vyrovnaná bitva, která vyústila jen v těsnou výhru favorizovaných domácích (1:0).

V tuhle chvíli by se tak klidně dalo říci, že sobotní měření sil na Turf Moor může dopadnout úplně jakkoliv - tím spíše přihlédneme-li k nevyrovnané formě Swansea, které v uplynulých 21 kolech zaznamenalo zcela rovnoměrné množství výher, remíz i proher, a proto bychom se asi neměli nechat unést ani jeho fantastickým, týden starým triumfem nad Manchesterem United.

Právě proti Red Devils Garry Monk poprvé nepoužil svou oblíbenou formaci 4-3-3 a vsadil spíše na diamantové rozestavení, pročež nyní mladý manažer čelí menšímu dilematu. Pokud by se skutečně Monk rozhodl vrátit ke svému obvyklému rozestavení, potom by zřejmě znovu sáhl po ekvádorském křídelníkovi Monterovi.

To Sean Dyche bude na týden staré jedenáctce cokoliv měnit jen hodně těžko. Lodivod Burnley letos obecně platí za jednoho z těch nejkonzervativnějších a vzhledem k tomu, že dvojice Long-Marney může na prvoligovou kopanou zapomenout až do konce sezony, a Matt Taylor zatím není tak úplně připraven k návratu, nemá Dyche opravdu ani ten nejmenší důvod rotovat.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Jones, Arfield - Boyd, Barnes, Kightly - Ings
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Ki Sung-yueng - Routledge, Sigurdsson, Montero - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Aston Villa  (sobota 16:00)
Tim Sherwood měl být spasitelem Aston Villy. Tak jako Alan Pardew u Crystal Palace a Tony Pulis ve West Bromwichi, kteří si vedou náramně. Bývalý šéf Tottenhamu však v prvním utkání selhal a po porážce se Stoke má šancí na reparát. Villans se v sobotu představí na hřišti Newcastlu.

Šest zápasů bez bodu. Jedenáct zápasů bez vítězství. Obrovská výsledková i výkonnostní mizérie Aston Villy je ještě umocněna tím, že během tohoto období dali hráči z Birminghamu pouhé tři branky! Zajímavé je taky to, že v tomto období sehráli tři zápasy FA Cupu, které skončily shodně triumfem a výsledně postupem do čtvrtfinále

Ani Newcastle do utkání nejde v úplně dobré náladě. Minulý týden byl smeten z Etihad Stadium poměrem 0:5, což značí už sedmou soutěžní nevýhru a čtvrtou prohru v posledních osmi utkáních. Předchozí duely však Magpies nehrál špatný fotbal a debakl s Man City je spíše výjimečným selháním.

Výjimečné jsou i bodové zisky Aston Villy právě ve vzájemných zápasech s Newcastlem. Z posledních šesti zápasů vyhrály Straky čtyřikrát a Villans ani jednou. Předchozí úspěch Sherwoodova celku na severu Anglie je navíc starý už skoro deset roků.

Utkání ozvláštní jeden emotivní a krásný návrat. Do akce se totiž zapojí i argentinský univerzál Jonas Gutiérrez, který se definitivně zbavil rakoviny varlat. 31letý obránce či záložník už v novém roce dvakrát coby kapitán nastoupil v utkání výběru Newcastlu do 21 let. Pro zápas s Aston Villou se pak už konečně dostal do nominace prvního týmu.

Z ní naopak vypadl Jack Colback, který je po deseti žlutých kartách na dva zápasy vyřazen ze hry. To je pro manažera Johna Carvera nepříjemné hlavně proto, že Cheick Tioté je vinou zraněného kolene dlouhodobě mimo.

Stejně jako Colback, suspendovaný je taky kapitán Aston Villy Ron Vlaar, který byl v posledním zápase vyloučen. Velký otazník visí nad startem Alana Huttona, stoprocentně fit není ani druhý krajní obránce Ally Cissokho. Mimo hru je dále Kieran Richardson.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Haïdara - Abeid, Anita - Ayoze Pérez, Sissoko, Ameobi - Papiss Cissé
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Okore, Clark, Cissokho - Gil, Sánchez, Delph - Sinclair, Benteke, Agbonlahor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Southampton FC  (sobota 16:00)
Tony Pulis opět dělá to, co mu jde nejlépe - s grácií sobě vlastní zachraňuje po Crystal Palace další prvoligové mužstvo, v tomto případě West Bromwich Albion. Zatímco před jeho nástupem Baggies opanovali jeden z deseti zápasů, od té doby naopak prohráli jednou jedinkrát z devíti pokusů a nyní si brousí zuby i na vysoko postavený Southampton...

Ačkoliv faktem stále zůstává, že by Throstles mohli vyhrávat častěji (pod Pulisem se jim to zatím povedlo jen dvakrát, pokaždé doma), Pulisovi se zkrátka zas a znovu nedá upřít evidentně blahodárný vliv na donedávna tápající mančaft bez tváře a s navýsost propustnou obranou.

Právě v rámci defenzivní složky bývalý kormidelník Stoke City odvedl zdaleka největší kus práce, když jeho tým udržel hned šest čistých kont napříč minulými devíti soutěžními bitvami a brankář Ben Foster nakonec může směle pomýšlet na Zlatou rukavici pro gólmana s nejvíce nulami na kontě.

Také strážce southamptonské svatyně Fraser Forster je v oné tabulce nepřekonatelnosti vysoko, dokonce úplně nejvýše s 12 zářezy, a jenom v rámci tohoto kalendářního roku udržel soupeřovy střelce v naprosté tichosti ve čtyřech utkáních.

Únor byl nicméně pro Saints relativně složitý, když Koemanův ansámbl nedokázal vyhrát ani jedno ze tří domácích střetnutí, a nyní tak v pokračujícím boji o Ligu mistrů nutně potřebují urvat již páté venkovní vítězství v řadě (což se letos v PL ještě nikomu nepovedlo!).

Southamptonu by v tomto mohly pomoci případné absence dvojice Morrison-Berahino; oba důležité články sestavy Albionu ještě čekají pozdní fyzické testy. Victor Anichebe je pak už zpátky v plném tréninku a mohl by se objevit alespoň na lavičce.

Sadio Mané před týdnem senzačně nefiguroval v zahajovací jedenáctce proti Liverpoolu, když se údajně dostavil pozdě na týmový sraz, teď už by mu ale mělo být odpuštěno. Toby Alderweireld je potom dalším adeptem na opětovné zařazení do sestavy, když se definitivně zbavil potíží s hamstringem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Lescott, Brunt - Fletcher, Yacob - Gardner, Berahino, McManaman - Ideye
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand - Wanyama, Schneiderlin - Mané, Tadić, Elia - Pellè
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Hull City  (sobota 16:00)
Už jen jedno vítězství a Stoke City bude mít osmou po sobě jdoucí prvoligovou anabázi definitivně v kapse, již více než 10 kol před oficiálním koncem sezony. Pokud tedy Mark Hughes dostal za úkol stavět na skvělých základech zbudovaných Tonym Pulisem, daří se mu to nadmíru dobře...

Samozřejmě, pouhá záchrana byla jen těžko tím pravým cílem Potters. Ti se loni umístili na deváté příčce, a tímto premiérovým finišem uvnitř horní poloviny tabulky Premier League si stanovili své prvoligové maximum v éře po Peteru Shiltonovi či Geoffu Hurstovi (po roce 1975).

A Mark Hughes přitom v naprosté tichosti míří ještě výše - skrze týden starou výhru v derby s Aston Villou a přerušení kratší výsledkové krize se Stoke udržel v přímém boji o osmou příčku, na kterou nyní ztrácí všehovšudy tři body. Pokud tedy nyní červenobílí prokáží, že to na Britannii Stadium proti Hullu umí (nevyhrál tu už devět let), nemělo by být opravdu nic nemožné.

Také Hull City loni v podstatě přepisoval dějiny, když si díky účasti ve finále FA Cupu zajistil ojedinělou vstupenku do pohárové Evropy. Tam se nicméně Tigers příliš neohřáli, vypadli již v rámci předkolové fáze, a to se ukázalo být předznamenáním nepříjemného vystřízlivění. Hull prožil složitý podzim a momentálně ani zdaleka není zachráněn.

Na odvrácení učiněné pohromy ovšem Bruceova parta začala pracovat alespoň v nedávné době, když nejprve málem o všechny body oloupila ManCity, aby poté doma přemohla dva následující soupeře, a nyní usiluje o svůj první hattrick ligových vítězství v elitní společnosti od roku 2008.

Steveu Bruceovi v tomto napravování formy dosti pomohla jakási zdravotní stabilita napříč kabinou, když kromě dlouhodobě zraněného Snodgrasse už akorát po nějakou dobu marodí obránci Chester s Roseniorem. Jinak se bývalý lodivod Sunderlandu už nemusí ničím zaobírat, konečně má zpátky vesměs všechny útočníky - a v důsledku toho ani příliš nemíchá sestavou.

Mark Hughes takové štěstí nemá. Kapitán Ryan Shawcross si koncem ledna pokusil odbýt návrat na trávníky, avšak přitom nedokončil ani první poločas a od té doby zůstává s bolavými zády připoután k imaginárnímu lůžku. Ve hře je pak nyní i operace. Alespoň jiní obránci, Geoff Cameron s Erikem Pietersem, už jsou nicméně manažeru Stoke City plně k dispozici.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Wilson, Wollscheid, Pieters - N'Zonzi, Whelan, Ireland - Diouf, Walters, Moses
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Dawson, Bruce, McShane - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Meyler, Brady - Jelavić, N'Doye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Na třetí místo se po sobotním programu anglické ligy může posunout Manchester United. Red Devils potřebují napravit týden starou prohru 1:2 ze Swansea, před třetí Arsenal je v duelu se Sunderlandem posune pouze výhra...

Svěřenci Louise van Gaala neměli duel na Liberty Stadium rozehraný vůbec špatně a ve 28. minutě je poslal do vedení Ander Herrera, domácí ovšem rychle odpověděli a po změně stran pak strhli vítězství na svou stranu. Manchester United nepřišel jenom o důležité body, ale také o Robina van Persieho, nizozemský záložník má zraněný kotník a chybět bude zhruba tři týdny.

"Nemyslím si, že je to vážné, ale zranění kotníku může hráče vyřadit na delší dobu. Není to problém, který by zabral jeden nebo dva týdny," informoval včera Louis van Gaal.

Manchester United z posledních dvaceti soutěžních zápasů prohrál jenom dvakrát a má reálnou šanci na Ligu mistrů. Do této chvíle posbíral 47 bodů a je čtvrtý o bod za Arsenalem. Dívat se ale musí i za sebe, kde jsou seřazeny Southampton (46), Liverpool (45) a Tottenham (44).

"Toho honu se účastní hned pět klubů a my musíme vyhrát, musíme skončit nahoře. Musíte své zápasy vyhrávat, jelikož vyhrávají i další konkurenti," ví moc dobře Van Gaal.

Do sestavy Rudých Ďáblů se už brzy vrátí Michael Carrick, anglický záložník po pětitýdenní pauze zaviněné zraněním lýtka už trénuje, není ale příliš pravděpodobné, že se na trávníku objeví už v sobotu odpoledne.

Sunderland bojuje o záchranu a aktuálně je šestnáctý, na sestupovou osmnáctou pozici má k dobru jenom tři body. Na vině je špatná forma a vše se datuje k Vánocům, Černé kočky od té doby z devíti ligových zápasů vyhrály jenom jednou.

Manchester United je letos doma druhým nejsilnějším týmem a na Old Trafford získal již 31 bodů, Sunderland ovšem moc dobře ví, jak tuto pevnost vyloupit. Povedlo se mu to loni začátkem května, jedinou branku tehdy dal Sebastian Larsson. I díky tomu se klub nakonec zachránil v Premier League.

Hosté jsou letošními remízovými králi Premier League a bod brali ve třinácti z šestadvaceti zápasů. Budou tak atakovat rekord, který drží Newcastle (2003/2004) a Aston Villa (2006/2007 a 2011/2012), tyto týmy si tehdy body se soupeři rozdělily v sedmnácti utkáních.

V hostující sestavě se neobjeví Buckley a Rodwell. Bez nich se tak Sunderland bude snažit trochu poupravit statistiku, podle níž je jediným týmem, který letos ještě nedal gól v prvních patnácti minutách druhého poločasu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC26186256:2260
2.Manchester City26167356:2555
3.Arsenal FC26146649:2948
4.Manchester United26138544:2647
5.Southampton FC26144838:1946
6.Liverpool FC26136738:2945
7.Tottenham Hotspur26135841:3644
8.West Ham United26109738:3039
9.Swansea City26107930:3437
10.Stoke City261061030:3436
11.Newcastle United26881031:4232
12.Everton FC266101033:3728
13.Crystal Palace26691128:3727
14.West Bromwich Albion26691124:3427
15.Hull City26681225:3526
16.Sunderland AFC26413922:3625
17.Queens Park Rangers26641627:4522
18.Burnley FC264101225:4422
19.Aston Villa26571413:3622
20.Leicester City26461624:4218
Zbývající zápasy
07.03. 16:00Queens Park Rangers - Tottenham Hotspur
29.04. 20:45Leicester City - Chelsea FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1574)

Přidat komentář
Robochelsea

1. Pre výhru Evertonu proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

uz zavahate a moze vas hocikto dostihnut tak depkujes co neposer sa arsenal im svojim argesivnim stylom naklepe. par zapasov chelsea nevyjde a bojis sa aj vlasneho tiena saso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

V stredu predviedli ten parádny agresívny štýl

Reagovat
Gunner14

Neodmlouvej arsinovi , ty jebo

Reagovat
Swarley

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro to, abys šel do prdele...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby United s tou biedou porazili Sunderland...tí keď sa zatiahnu pred vápno, pfú...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Murtago

Rudi Skečl

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek po tom stredecnim fiasku nema na fotbal ani moc chut

Reagovat
Gunner14

Já právěže jo , at na to co nejdřív zapomenu , hodně důležitej zápas bude MU venku v FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

A na co? At jen zas uhrajem ctvrte misto, abychom pak vyleteli v osmifinale ? ::semile::

Reagovat
cristiano.K.

nudná sobota

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nebola ešte zábavná na OT

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

kde jsou ty časy, kdy jsem si to před naším zápasem s takovým soupeřem říkal taky...

Reagovat
smazaný uživatel

tak oshea a brown sú klauni, moc nepredpokladám že by ste sa cez nich neprebili a nedali nejaké góly. Na durhú stranu, Johnson, Defoe aspol by mohli pekne zavariť aj vašej obrane.

Reagovat
Swarley

tak já doufám, že si kluci vzpomenou, kde jsou doma

Reagovat
cristiano.K.

To je jediný důvod,proč si myslím,že vyhrajete

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapni si BL

Reagovat
cristiano.K.

určitě kouknu na BVB

Reagovat
smazaný uživatel

tady není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

zajímalo jak se na nás změnil kurz po zranění Peršana; nedivil bych se, kdyby se zlepšil

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Falcao tam střílí jeden za druhym

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Violent deaths of Putin opponents

April 2003 - Liberal politician Sergey Yushenkov assassinated near his Moscow home

July 2003 - Investigative journalist Yuri Shchekochikhin died after 16-day mysterious illness

July 2004 - Forbes magazine Russian editor Paul Klebnikov shot from moving car on Moscow street, died later in hospital

October 2006 - Investigative journalist Anna Politkovskaya shot dead outside her Moscow apartment

November 2006 - Former Russian spy Alexander Litvinenko died nearly three weeks after drinking tea laced with polonium in London hotel

March 2013 - Boris Berezovsky, former Kremlin power broker turned Putin critic, found dead in his UK home

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda.

Reagovat
Erdovec

je mi blbě

Reagovat
Murtago

Neměl si čichat ředidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pigeon

Reagovat
13

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

a to hrajete až zítra

Reagovat
kvasha16

stava sa takto v sobotnyych ranach

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaujímavé zápasy. ...Heil Revierenderby.

Reagovat
smazaný uživatel

-People still ask Wenger about Diaby?

-I think it's his parents. They keep crashing the press confrences.

Diaby's dad: Where is Abou? Stop changing the subject!

Diaby's mom: We just want closure!

Wenger: Diaby has not played yet and is not in a position to play yet. Is he still with us? Spiritually I feel he's always with us.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím podle toho Wengeroveho vyjádření, jestli už je mrvý, nebo ne

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej

Reagovat
Talker

OT, co říkáte na House of cards, 3. serii?

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ som videl prvý diel a vyzerá to fajn, prečo " "?

Reagovat
smazaný uživatel

6ty diel

Reagovat
smazaný uživatel

mám sa na čo tešiť, hej? WWIII?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

V tý první scéně mi přišlo, že má obrovskou druhou bradu, ale v dalších scénách jí už neměl ... takovej menší poznatek

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 4-0 pre nás

Reagovat
vrabejka

LiverpoolFC News ‏@LFCTransferNRS 33 min.před 33 minutami

Coutinho and Markovic will be back for the Man City game, while Henderson (ankle) and Sakho (hip) are expected to be passed fit. [Echo]

Reagovat
mithro

tak podla vsetkeho sa trenovalo cely tyzden 4-3-3, tak uvidime. mohlo by sa to chytit ak tak naozaj nastupime

DDG - Valencia, Smajling, Rojo, Shaw - Blind, Herrera, Rooney - YOUNGY, Falcao, DI Maria.

chudak Rafael to uz asi fakt ma spocitane.

Reagovat
mithro

hm, tak Shaw je vraj znovu zraneny, takze by mohol byt nalavo Rojo a v strede miesto neho Evans. To bude zabava

Reagovat
wild

Reagovat
kiwwi

ked bude hrat Smalling s Evansom, dvaja najslabsi stoperi na celej planete, tak ja uz fakt neviem...Younga dat na LB a dopredu namiesto neho dat Adnana alebo Wilsona

Reagovat
mithro

no, mali by to byt info z treningu tento tyzden. len nechapem, preco preboha by sme mali jedineho stopera , kt hra ako tak zabijat na LB. Ako pises, YOung a hore Adnan by bol idealny.

Reagovat
wild

zachvilu bude skleneny ako Rafael a dopadne tak isto.. V lete ocakavam vyrazne zmeny v obrane, prijal by som dvoch RB, jedno LB a poriadneho stopera.

Reagovat
mithro

leto ani nespominaj, mne pride, ze tam budeme musiet minut tolko penazi, ze to ani adidas nezaplati

Reagovat
kiwwi

LB mame obsadeny po utocnikoch asi najlepsie

Shaw, Young, Rojo, Blind...4 hraci ktori tam dokazu plnohodnotne zahrat...RB je tutovka ze budeme kupovat a takisto CB

Reagovat
wild

Young je asi taka alternativa ako Valencia na RB..to proste neni obranca. Rojo, Blind tam dokazu zahrat ale ich primarne potrebujeme vyuzivat na CB resp. DM..dobre vieme ako je to s nasimi zraneniami a Shaw je casto zraneny takze podla mna ten post porieseny dobre nemame.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

pride mi fakt uplne zbytocne kupovat LB...myslim si, ze to ani v lete nebudeme vobec riesit

Reagovat
Dawon

Reagovat
Sandstorm

Jedno RB bude stačit, ale samozřejmě do základu. Napadá mě Danilo, Clyne a Coleman. Na back-up by měl Rafael stačit. Na LB to chce kvalitní back-up k Shawovi. Ten kluk je zatim hrozná skleňenka. A stopera to chce jednoho, možná dva, ale ten jeden musí být naprostá TOPka. Evans by měl odejít.

Reagovat
wild

Tak ja ratam s tym, ze Rafael odide cize nebudeme mat ziadne RB.. Valenciu tam proste vidiet nechcem preto by som mal rad dvoch klasickych RB.

Reagovat
kiwwi

idealne by bolo, keby sme kupili RB a jedneho univerzala nieco ako ma Chelsea v Azpiliquetovi, ktory dokaze hrat LB aj RB uplne rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3 a ADM na krídle, LVGenius

Reagovat
Infernoqt

na hrotu

Reagovat
vodka

to by byla v podstate idealni sestava, mozna Januzaj misto di Marii/Younga

Reagovat
Sandstorm

Já bych tam Januzaje nedával. Young hraje letos dobře a Di María bude na křídle úplně jiný hráč, než v tom debilním středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

ale na tom oficialnom obrazku k zapasu je kvetak, no ten ak zase zacne, tak to bude parada

Reagovat
Swarley

květák záloha, Wazza hrot, Falcao lávka

Reagovat
Sandstorm

Asi by to bylo nejlepší. Falcaovi dny u nás už jsou asi stejně sečtený a prospěšnější by bylo vyzkoušet na hrotu Wazzu.

Reagovat
Swarley

já to spíš dával jako možnost a moc bych se nedivil tomu, kdyby Falcao dnes tu šanci prostě od LVG nedostal...

ale pokud bych si měl vybrat, zkusil bych to, co je v tom původním příspěvku od mithra...to vypadá hodně slušně, Falcao by dostal šanci jako samostatný hrot...průser je to, že v tom akorát zase zabíjíme Wazzu, chtělo by to, aby z té trojky v záloze byl on ten nejofenzivnější a pohyboval se až někde pod Falcaem...čili spíš do nějakého 4-2-3-1...

Reagovat
Swarley

ale všichni stejně víme, že bude sedět Ander a bude hrát místo něj Fella

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Dawon

by me asi dneska uz fakt odvezli, kdyby ander zase sedel po tech poslednich vykonech

Reagovat
mithro

tak to ma odnesu, uz minule tam zavadzal.

Reagovat
Infernoqt

LVG has admited that the major difference between Man Utd, Chelsea, City and Arsenal is they all have a striker capable of scoring 20+ goals.

Reagovat
Sandstorm

Hodně alibistické vyjádření. LVG

Reagovat
LAM

Asi tak.Má do útoku RVP,Falcaa,Ronneyho a bude si na něco stěžovat.Jedinej problém je v tom že ten jeho system nesystem vůbec nefunguje.Třeba Di maria je v tom úplně ztracenej.

Reagovat
kiwwi

je strateny az tak ze si nedokaze spracovat loptu, ked uz ju ma tak ho od nej odstavy kazdy aj podpriemerny hrac a striela z 30 metrov slupky po zemi ktore idu 5km/h a 10m od brany

Reagovat
Sandstorm

LVG ho zabil

Reagovat
LAM

Ano přesně tohle udělá špatná psychika a z toho že se mu nedaří.Di maría je Top hráč,ale musí se mu umět najít místo.LVG je v MU totální tragéd a není schopnej najít hráčům správnej prostor.S tim týmem musí hrát úplně jinej fotbal,ale on se pořád jenom vymlouvá.

Blind,Herrera-Young,Ronney,Di maria-Falcao-Pokuď by hrál MU takhle tak by to vypadalo jinak.

Reagovat
kiwwi

je to top hrac akurat treba okolo neho chodit ako okolo malovaneho vajca, vsetko mu prisposobit, najst mu spravne miestecko kde by si chudacik vedel tu loptu spracovat...no nebud smiesny

Reagovat
Sandstorm

Ano i TOP hráčům musíš najít ideální místo v systém, který jim bude vyhovovat. Jinak právě nebudou TOP, ale budou průměrní až podprůměrní.

Reagovat
kiwwi

bavim sa tu o spracovani lopty

Reagovat
Sandstorm

To je o psychice.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

*odstavi

Reagovat
Sandstorm

U nás musí hrát Di María na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

A který z těch týmů ho nemá?

Reagovat
Sandstorm

Arsenal

Reagovat
LAM

Alexis

Reagovat
vodka

bullshit, náš problém je pořád systém a diletantská hra zálohy, zvlášť teda di Marii. a rooneyho role, kdy má hrát druhého nejdefenzivnjšího záložníka je taky blbost.

Reagovat
LAM

Dle mě by to měl hrát takhle Blind,Herrera-Young,Ronney,Di maria-Falcao.Pokuď by se to takhle sehrálo tak si myslim že by to byl daleko lepší fotbal.

Reagovat
kiwwi

jake jednoduche

Reagovat
Sandstorm

4-2-3-1 by bylo super. Jenže to by musel posadit svého miláčka Robinka.

Reagovat
LAM

Ten už na to nemá a bude jen horší.Falcao je daleko pracovitější hráč a pokuď začne MU hrát pořádnej system tak začne sázet i kupu golů

Reagovat
Sandstorm

Právě. V Portu a Atléticu upravovali systém tak, aby co nejvíce vyhovoval Falcaovi. On byl tou vůdčí postavou ve předu a všechno šlo na něho. U nás je to naopak. Systém, ve kterým nikdy nehrál a za zapás na něj jdou tak dva míče.

Reagovat
vodka

to je mozne, ale zase tam smrdi dira v tom stredu zalohy, zvlast s nasima stoperama.

Reagovat
wild

S tym teda nesuhlasim.. Rooney, RvP aj Falcao su TOP utocnici ktory stale dokazu dat 20+ golov za sezonu.. hlavne vsetci traja su lepsi ako napr taky Giroud ked uz spomenul ten Arsenal.

Reagovat
Sandstorm

Už na MS muselo být všem jasné, že RvP už nedokáže dát 20+ golů za sezonu. Proto to chtěl LVG vyřešit Falcaem. Ovšem to by ho nesměl stavět do toho totálně pasivního rozestavení, kdy máme dvě střely za zápas. On je nejlepší jako klasický koncový hráč ve hře na jednoho útočníka.

Reagovat
Infernoqt

Ono by stačilo sledovat, kolik tutovek spálili dohromady Persie a Falcao v této sezoně. Nedá se říct, kdo koho předčil, ale Persie aspon zpracuje míč a hraje i dozadu, Falcao měl všehovšudy dva světlější zápasy. Rooneyho jako útočníka jsme viděli jen v přípravě a potažmo chvilku na začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vidím v tom od každého trochu, že systém nefunguje je zcela zřejmé a přece jen je pro útočníky lehčí, když má za zápas 5-6 šancí a z toho dá jednu nebo dvě branky...

druhá stránka věci je, že to, co nejsou schopní hráči jako Falcao nebo Persie proměnit, je fakt neskutečný a neodpovídá to platům, které mají...smyslem těchto útočníků je a vždy bylo, že ti dokážou právě vyhrát i zápas, ve kterém se nedaří...psal jsem to nedávno, dokázal to Berba, Ruud, Wazza a jiní...proto máme problémy hlavně v zápasech venku, takový útočník tam asi není...

což je zase druhá věc a chyba LVG, může tam zkusit vytáhnout Rooneyho...i když o to se vlastně i v poslední době začíná snažit, tak snad tohle bude cesta...

Reagovat
Sandstorm

Souhlasim. Není to pro ně ideální systém, ale oni taky nepředvedli nic navíc. Což by hráči s takovými platy měli.

Vypadá to, dle toho vyjádření, že v létě bude chtít LVG nového útočníka. Tak jsem zvědavý, jestli půjdeme po někom jako Cavani a nebo se vydáme cestou, že vytáhneme někoho mladšího. Třeba Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

TEAMS: #WHUFC Adrian, Jenkinson, Reid, Tomkins, Cresswell, Song, Noble (c), Kouyate, Downing, Sakho, Valencia #WHUCRY

Crystal Palace vs. West Ham: Speroni; Ward, Delaney, Dann, Kelly; Jedinak, Mutch, Bolasie, Puncheon; Zaha, Murray. #CPFC

Reagovat
Kepy_FCB

http://geography.okhelp.cz/england/index.php

Průměrná odchylka byla: 23.55 kmCelková: 541Nejlepší odhad: Nottingham(249,584) 4.851Nejhorší odhad: Reading(232,662) 66.961): Nottingham 4.8512): Sheffield 6.8613): Edinburgh 7.2464): Belfast 9.1655): Glasgow 9.721

Reagovat
vladis271

prosím vás. Pošlite mi niekto odkazy na torrenty k HoC. na pirátoch je to neprehladné.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

co je hladne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

wut? prehľadné/ neprehľadné

Reagovat
kiwwi

no vidis ze to ide

Reagovat
smazaný uživatel

link na WHU?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mojmira

ví někdo heslo na RiDER stream?

Reagovat
eder

Ano, ví.

Reagovat
mojmira

já věděl, že to dopadne takhle nemohl by ses o něj podělit?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

shoduju se s tim typkem co rikal , ze pro Chelsea to je nic moc trofej a pro Spurs neskutecnej uspech , takze proto Chelsea

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě celkem smutný, měl by to vyhrát tým, kterej si toho bude vážit, a ne někdo, koho přejde radost z toho za pár dnů

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Orlandiiik

to jsou hrozný gumy

Reagovat
Trand

Naprostý souhlas.

Reagovat
Nikikrew

tak ja som opak. Urcite nie Chelsea, tim prajem maximalne zostup z PL alebo hocico ine. Samozrejme Spuds to neprajem tiez ale nie je nic ine na vyber, takze Come on you Spurs

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham mam tisic krat radsej ale ako pisal gunner14

Reagovat
Fenri

Reagovat
Side

Reagovat
Trand

Reagovat
vodka

Tottenham will release DVD

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Za mňa je to jasné. Keď som kedysi videl Fergusona ako sa teší z gólu, mal som divný pocit a chuť radšej zabíjať mačiatka a šteniatka než sa opäť dívať na radujúceho sa Fergieho.

Podobný pocit vo mne vyvoláva Mourinho.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Zajimavejsi by byla otazka, komu by to prali MUfani, kdyz by bylo finale LFC-MCFC nebo fandove LFC, kdyz by bylo finale Everton ( ) s MU. Takhle je holt uplne jasny, ze mnohem vetsi rival Arsenalu jsou Spurs, no...

Reagovat
vladis271

videli sme komu priali titul minulú sezónu. A v druhom prípade samozrejme, že by sme to priali EFC.

Reagovat
fenixLFC

myslim ze 5 minut by ti mohlo stacit na to aby si vedel odpoved na obe otazky

Reagovat
Zaschrona

No, prave kdyz by na to prislo, tak bych to tak jednoznacne nevidel.

Reagovat
Miguel19

J O H A U G!!!

Bohyně č. 2!

Reagovat
Orlandiiik

kdo je 1. ?

Reagovat
Miguel19

Domracheva přece.

Reagovat
smazaný uživatel

ty musis byt este panic

Reagovat
nani92

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

wow, 3x som zaspal a zobudil sa za 1 polčas. Rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si tam Adrián nešel, ten míč letěl minutu

Reagovat
I am Mancunian

palace paradicka

Reagovat
Dawon

song je dneska srandovni

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa vs. Newcastle: Guzan; Hutton, Okore, Clark, Lowton; Sinclair, Delph, Cleverley, Westwood; Agbonlahor, Bente

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Valencia, Smalling, Evans, Rojo, Blind, Herrera, Young, Di Maria, Rooney, Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

United subs: Lindegaard, McNair, Carrick, Fellaini, Mata, Januzaj, Wilson.

Reagovat
Pigeon

to muze byt 352 nebo i 4231

Reagovat
wild

mohlo by to byt klasicke 442

Reagovat
wild

teda skor 4132 aby som bol presny..

Blind

Young Herrera AdM

Rooney Falcao

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vodka

Reagovat
nani92

stopérska dvojica

Reagovat
smazaný uživatel

Evansa som úplne prehliadol, preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw

Reagovat
wild

Jones je tiez zraneny?

Reagovat
Dawon

Smalling Evans bude bzunda zase

Reagovat
mithro

tak to fakt vyzera presne tak ake boli info z treningu pocas tyzdna. ale ta obrana, to bude komedia.

Reagovat
Sandstorm

Mata zase lávka Tak v létě asi odchod...ten už nehrál nějakých 6 zápasů v řadě a ani nestřídal.

Evans Bude sranda, ale vyhrát bychom měli...

Reagovat
kubys

Vždyť hrál v minulým kole...

Reagovat
Sandstorm

No jo vlastně...ale stejně je to málo.

Reagovat
r.mrazik

Je to akorat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#SaintsFC team vs @WBAFCofficial: Forster, Clyne, Fonte (c), Yoshida, Gardos, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, Tadić, Mané, Pellè.

#SaintsFC substitutes vs @WBAFCofficial: K. Davis (GK), Long, S. Davis, Djuričić, Ward-Prowse, Elia, Targett.

West Brom XI vs. Southampton XI: Foster; Dawson, McAuley, Lescott; Brunt, Morrison, Yacob, Fletcher, Gardner; Ideye, Berahino. #WBA

Albion subs v @SouthamptonFC: Myhill, Wisdom, Olsson, Baird, Mulumbu, McManaman, Sessegnon. #WBASOU #COYB

Reagovat
I am Mancunian

whu

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Murray 2 gólya redka... na priemeráka slušný deň.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Gunner14

Jenkinson hraje dobře , jsem zvědavej jak to vyřešíme , příští sezonu . Jenko,Chambers,Debuchy,Bellerin . Chambers na CB , ale i tak ... Jenko nebude chtít být zase náhradní

Reagovat
Gunner14

náhradník *

Reagovat
Murtago

náhradník většinou bývá náhradní

Reagovat
smazaný uživatel

Jonás na lavičce

Reagovat
niflheim

Ať to prosím není 3-5-2 a ať jsou Young s Angelem na křídlech

Reagovat
vodka

to je fakt v prdeli, za SAFa sem nevěděl, co bude za sestavu, ale systém byl víceméně jistý vždycky. Tady vidím docela přijatelnou sestavu a děsím se, jak se pak na hřišti postaví...

Reagovat
niflheim

No já se jen modlím za to, ať nedává Angela na AM, protože na to v PL nemá, hodí se daleko více na křídlo, kde pořádně využije svých vlastností.

Reagovat
Sandstorm

Na křídle by mohl být jeden z našich nejnebezpečnějších hráčů a celkově jeden z nejlepších hráčů PL. V tom středu ho to úplně ubíjí.

Reagovat
vodka

nepochybne

Reagovat
Sandstorm

Tohle snad bude 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

išiel som napísať, že WHU má hroznú smolu dnes, ale Valencia aspoň takto

Reagovat
Gunner14

no jo no , to začali hrát přes Karla a hned z toho byla tyčka a gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jeenks..

Reagovat
Gunner14

Ale hraje parádně , takovou chut od něj dopředu , jsem u nás snad nikdy neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezonu no, z neho snad jeste neco bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Keby WHU takto hral od začiatku, tak Palace dostane štvorku... Škoda.

Reagovat
kubys

Do hry jsme se dostali v podstatě až od toho vyloučení, tady není o čem, celkem děsivá prohra.

Reagovat
kubys

A to jsem si říkal, že 2.05 kurz je bargain, hovno.

Reagovat
Busby babes

Jsem na to dneska zvedavej. na livesportu je to rozestaveni sileny, tak doufam, ze to ve vysledku bude jinak. doufam, 3:0 a Falcao hattrick.

Ale budu mit zajimavou spolecnost, pana, co ma uz 20 let permici na Old Trafford.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinak kokot

Reagovat
Sandstorm

Hmmm stejně to bude 3-5-2. Smalling, Evans, Rojo stopeři a Tony s Youngem wingbeci. Rooney s Falcaem útok a střed zálohy Blind, Herrera, DiMar. Už to vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonás Gutiérrez on the bench for Newcastle today.

Reagovat
Error

Kalas, Omeruo a Bamford poprvé v jednu chvíli společně na hřišti za Boro

Reagovat
r.mrazik

Evanse a rojem k sobe na stopera nejspis neda..

Vidim to na 4231...kazdopadne hlavne tri body

Reagovat
vodka

nejaky pohodovy stream pls?

Reagovat
Willy Wonka
Reagovat
Swarley

to bude 3-5-2

Reagovat
Nikikrew

aby vas to ale znova nestalo body

Reagovat
Swarley

teď to psali na NBC jako 4-2-3-1, ale nevim no, uvidíme

Reagovat
Swarley

hm, vypadá to tak

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

ale dneska to asi chapu no, ta stoperska dvojice je proste hruzostrasna

Reagovat
vodka

omg, snad to aspon neznamena di mariu na podhrotu...

Reagovat
vodka

tak to vypada na 4411

Reagovat
smazaný uživatel

na livesportu to poskladali jako 3-1-3-2

Reagovat
smazaný uživatel

teda 3-1-4-2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2?

Reagovat
kiwwi

ee, na styroch vzadu

Reagovat
Murtago

pavouk v bojovým postoji?

Reagovat
vodka

rooney toto musí dávat na bránu

Reagovat
kiwwi

nasa obrana

Reagovat
vodka

ale Evans to ted udelal dost dobre

Reagovat
Dawon

boze nase obrana...to je nerealne proste

Reagovat
vodka

Blind s Herrerou ted

Reagovat
vodka

a di maria tak stupidni ztrata

Reagovat
Dawon

7 minut pryc a uz bych z toho blil zase

Reagovat
vodka

Pulis znova

Reagovat
vladis271

shit, 3 epizóda HoC im fakt vyšla.

Reagovat
m.sali

jakmile jsem zahlíd Evanse se Smallingem vzadu, tak mi hrůzou vstaly všechny vlasy

Reagovat
Murtago

Reagovat
kiwwi

ten Di Maria je neskutocny traged, vykopnite ho uz niekto na mars

Reagovat
smazaný uživatel

60 mil eur vykopnem na mars

Reagovat
kiwwi

kludne

Reagovat
I am Mancunian

cigan

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

mne je z toho di marii zle jenom kdyz se divam na jeho pohyb po hristi...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Dawon

a ty jeho centry...na to nemam slov

Reagovat
kiwwi

Sheasy jaky zapasnik ty vole...toto mohla byt kludne pecka pre nas

Reagovat
Pigeon

penalta

Reagovat
niflheim

A to není faul na Falcaa od Sheasyho?

Reagovat
vodka

a tak Smalling neco podobne udelal Ivanovičovi a taky se to nepiskalo...

Reagovat
nani92

Young > Di Maria

Reagovat
kiwwi

Evans > Di Maria

Reagovat
Miguel19

Tak to už je vážný

Reagovat
Swarley

Swarley > Di Maria

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Mária

Reagovat
One-Real

DiMa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

Vyměnit za Garetha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a Falcao...paneboze, co su toto za futbalisti a za toto si niekto pyta 50-60 milionov? poslat dopice prec a zadarmo im pribalit aj Di Mariu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pigeon

ku*va drzte uz huby a v normalne se divejte. jak chuji

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Falcaoooo A toto prosim Van Gaal vymenil za odchovance Welbze.....

Reagovat
Swarley

Welbz stejně nebyl řešení

Reagovat
nani92

Reagovat
Tolstobik

To nevadi, odchovanec, vzdycky bojoval, nikdy neremcal kdyz sedel, akorat goly nedaval.....ale to "zabijak do vapna" Falcao taky nedava....

Reagovat
Swarley

tak neremcal, taky mu vadilo, že nehrál na hrotu...a jako hroťák by u nás stejně taky nemohl hrát...pokud by mu nevadila lavička, tak by to šlo, ale pochybuju o tom, že by ho to bavilo...

Reagovat
Tolstobik

Ech ok, ja tim chtel jen poukazat na to, ze Falcao vzhledem k tomu, co za hovno hraje, proste nestoji (jeho podle vseho obri plat), kor kdyz nas to stalo odchovance, sympataka a myho nejoblibenejsiho hrace z te mlade generace United

Reagovat
Swarley

s tím Falcaem souhlasím, zatím jednoznačně svou tak vysokou cenu rozhodně neobhájil a nevyužil bych ten odkup...ale Welbz by nám tu pozici stejně nevyřešil, stejně by se musel někdo koupit...

Reagovat
Tolstobik

jj, to je pravda....ja bych ale dal klidne sanci tomu Wilsonovi, prijde me, ze o moc horsi jak Persie nebo Falcao by byt nemohl (mam proste radsi odchovance nez zoldaky, kteri se po tom hristi plouzi jak s chromou nohou - jako Persie....Falcao se aspon snazi)

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Murtago

Reagovat
Nikikrew

Di Maria sa dnes asi zle vyspal

Reagovat
vodka

dimaria o poločase dole

Reagovat
Dawon

poslete nekdo di mariu na mesic na dovolenou prosim, to je neskutecne jak je ten chlap zoufaly posledni dobou

Reagovat
Spasitel

Čím to je, že kto prestúpi z Realu do PL hrá ho.no (Dimaria či Ozil) Pravdaže, okrem straty motivácie, že nehrá v top európskom klube ako je v Anglicku posledné roky iba Chelsea.

Reagovat
Kenneth

Mozna to bude tim ze okolo tech hracu hraji tragedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to tím nebude. Di Maria nedokáže přihrát a obere ho o míč každej moula. Neskutečně slabej hráč v United.

Reagovat
vodka

a hlavně ho odstaví úplně, ale úplně každý. šak on mu nic nedovolí van aanholt

Reagovat
jenage

PL > PD

Reagovat
smazaný uživatel

videli sme cez týždeň

Reagovat
misinho7

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

U Márii to možná bude i nezájmem. United byla druhá volba, proto to má trochu v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, podle mě je to i dost tím, že se od obou očekávají zázraky. Ani jeden z těch dvou hráčů nikdy nebyl tahoun týmu, to v Realu leželo a leží na někom jiném. Zrovna u DiMy pochybuju, že může hrát lépe než na jaře minulou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc jestli je pravda, že jeho rodina se tam necítí dobře, tak má další problém. Dneska mi silně připomíná hráče, který se prodával do Interu za 15

Reagovat
smazaný uživatel

BOHA čo to má byť. Ten cigán je taký kokot, konečne môžme zautočiť a on tam robí to kokotské divadlo.

Reagovat
nani92

krásne vysunutie Defoa..DiMa

Reagovat
niflheim

Boha jeho, to je chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak na Old Trafford už se bučí na vlastní hráče..to už je asi vážný

Reagovat
Sandstorm

Stále ta samá písnička. Tahle laxní hra na držení míče mě prostě nebaví. Sem rád, že i diváci na OT zapískali. Žádné rychlé přechody, nikdo neobejde protihráče, v ofenzivě nikdo nepřekvapí, nepřesné centry a posílání si míče před pokutovým územím. Zbytečné ztráty míče. Hnus LVG

Reagovat
Nikikrew

No nic. Cakal som ze na nich United vyletia a bude to zaujimavy futbal ale je to celkom nuda. Idem radsej na House of cards.

Reagovat
Whitemedia

První díl třetí série House of Cards taky nebyla žádná sláva

Reagovat
Nikikrew

Ja som zatial iba na 2 serie, epizoda 10

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

dokonce 2 šance za poločas

Reagovat
Sandstorm

Di María dnes nejhorší hráč. PSG už nemají zájem?

Reagovat
Sandstorm

Výměna typu Cavani - Di María by nemusela být od věci.

Reagovat
Kenneth

Srandastorm pls.

Reagovat
Murtago

Cavani, ten dřevák?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to kdy řekl, že v týmu s Rooneym, DiMariou a Falcaem bude nejlepší hráč Young

Reagovat
kiwwi

ja + Evans > Di Maria + Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné ako sa každá naša akcia končí na nich

Reagovat
Swarley

Swarley > Di Maria + Falcao

Reagovat
kiwwi

tak ja to mam tazsie, kurvi mi to tam Evans...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
jenage

Ještě nějaké zajímavé nerovnice vymysli, prosím.

Reagovat
minoLFC

to šiel ten Di Maria tak dolu? veď na začiatku sezónu hral dobré

Reagovat
smazaný uživatel

svezl se s tymem

Reagovat
Swarley

svezl se s týmem...nemá naopak hráč s takovou hodnotou a kvalitou ten tým naopak třeba pozvednout?

Reagovat
smazaný uživatel

to ma, ale luis van gay ho zabil

Reagovat
Sandstorm

van gay

Reagovat
Sandstorm

Tenhle tým by nepozvedl ani Ronaldo s Messim. A Di María nikdy nebyl ani nebude ten typ hráče, na kterém by stál celý tým.

Reagovat
vodka

Smalling

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Sheasy, nevíš kteří jsou domácí?!

Reagovat
niflheim

Ander ale maká parádně, fakt nechápu to, že nemá jasné místo v sestavě.

Reagovat
Swarley

má kupu ztrát směrem dozadu...tolik by mi to nevadilo, ale LVG s tím problém má no

Reagovat
vodka

já nechápu, proč se mu do jeho prostoru pořád jebe di maria, ten at stoji u lajny.

Reagovat
Swarley

ale konečně se tam teď tlačím, zlepšujeme ten pohyb kolem vápna

Reagovat
Miguel19

Z nerovnic už si se dostal i na hřiště....pěkný

Reagovat
Swarley

*tlačíme

Reagovat
niflheim

Jen zkuste koukat na Falcaa, jak se hýbe v šestnáctce a ne a ne dostat přihrávku či nějaký centr. Naprosto nevyužitý.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

No, az tu prihravku dostane, tak se mu beztak balon zamota pod nohy a on posle souraka metr vedle brany z malyho vapna...

Reagovat
vodka

protože když už balon dostane, tak v pozici, že jsou na něm nalepení 2 hráči, případně ho dostane prostě pozdě, kdy by s tou příhrou měl problém udělat i Messi s Ronaldem dohromady.

Reagovat
Sandstorm

Tak to je dané tou naší pomalou hrou bez překvapení.

Reagovat
Tolstobik

Njn

Reagovat
Sandstorm

No právě. On má parádní výběr místa, ale nechodí na něho míče. Úplný opak oproti tomu na co byl zvyklý v Portu a Atléticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší hráč odrezaný od hry- prikovaný na čiare. Cigáň si má viac volnosti ako všetci ostatní dokopy. Well done

Reagovat
Miguel19

1 gól za 35 minut

Reagovat
nani92

ešteže máme toho Younga, inak by nemal kto ohroziť bránku..dnes s Valencom super

Reagovat
Swarley

nádherně Youngster, proč tam nikdo není na té pětce?

Reagovat
Dawon

kde byli utocnici do pice?

Reagovat
vodka

Smalling ja cumim, si dal nejake bobule na zvednuti sebevedomi? jinak ted na ten younguv centr mel falcao jednoznacne nabihat.

Reagovat
Swarley

Smalling nebyl poslední starty vůbec špatný na tu naši bídu na stoperech

Reagovat
smazaný uživatel

Young úplne zatieňuje takých ako DiMa alebo Falcao. Solídna sranda.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

youngster nikdy nesklame

Reagovat
LGT

hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

ten klub je prokletý

Reagovat
Murtago

výborně Yung

Reagovat
vodka

Blind ale teda taky docela z formy, pozičně dělá dneska chyby a taky mu to dost trvá...

Reagovat
Sandstorm

Young je jediný hráč v té ofenzivě, který dokáže zahrozit.

Reagovat
Dawon

to je jak pres kopirak se swansea...ocekavam prohru 1:0

Reagovat
jenage

Je ten DiMa chuj?

Reagovat
Dawon

DI MARIA VEEEEEEN

Reagovat
vodka

boha di mario, fakt se na to vyser

Reagovat
Willy Wonka

ADM to už nemyslí vážně, ne?

Reagovat
kiwwi

zastrelte toho cigana uz niekto!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
LGT

Reagovat
nani92

kľudni sa áno? ten cigáň má meno, nad ktorým si si chviľku aj honil, tak kľud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jenage

Reagovat
nani92

Reagovat
kubys

Ty jsi fakt tupé hovado, to není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi právě byl proti němu celou dobu, ne? nebo si teda aspoň od něj nepamatuju žádnou chválu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

tak já ho strašně chtěl a absolutně nechápu, co to poslední zápasy předvádí, to je naprosto neskutečný propad...jako může tu psát někdo o nějakém nevyhovujícím systému a já nevím, co všechno, ale třeba ten dnešní výkon chceš omluvit jak? vždyť to je naprosto šílený, jak může takový hráč takhle zahrát...nedá nahrávku na metr, nenacentruje, naprosto zbytečně ztrácí míče...

pár zápasů bych mu dal pauzu, ať poctivě potrénuje, zamaká, trošku se to kolem něj uklidní a pak se může v lepším stavu vrátit...takový jako je teď, je nám naprosto k ničemu...

Reagovat
vodka

já taky, ale v prvních pár zápasech hrál potom fakt skvěle, pak se zranil, pak hrál na podhrotu a od té doby se tam motá jak špina v kýblu...

Reagovat
fenixLFC

najskôr bol proti nemu, ale ked prestupil tak to bol klasicky kiwwi ktory ho tu glorifikoval. Potom prve zapasy si na nom hodil a vsetkym tvrdil ako on nikdy nepisal nic zle nanho. a teraz zase zvracia...presne ako pripad s moyesom

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

ty si šašo

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

a fanusikom Realu ides nieco vypravat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Za takové sračky by měli odprásknout spíš tebe.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Mada

Reagovat
iamek

Jak to vypada herne? Klasicka sracka a klasicky nejlepsi hrac Young?

Reagovat
smazaný uživatel

Máme pasívny tlak s viacerými peknými momentmi hlavne v krídlených častiach. Di maria kazí všetky akcie, Falcao je neviditeľný, Rooney je príliš daleko od brány. Young si zo súpera robí klasicky totálnu srandu, mal aj dve superšance.

Reagovat
smazaný uživatel

PRECO KRISTA NEDAL YOUNGOVI ???? dole s ním, tento hráč jednoducho nemá potrebnú kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Di María v lete do PSG a Marquinhos do United.

Reagovat
Sandstorm

Když už tak vyměnit za Cavaniho...stopera seženeme jinde, ale útočníka takových kvalit těžko.

Reagovat
Pigeon

máme v týmu Falcaa. To že ho neumíme využít je náš problém, Cavani by na tom byl stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo.

Reagovat
13

Jak vypadal první poločas MU? Má cenu se na to koukat?

Reagovat
vodka

pro fanouška LFC určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa toho, komu fandíš

Reagovat
Grahf

Di maria a Falcao sú plne mimo, nechápem, čo sa s tými hráčmi stalo. Prvý asi chce preč a druhý je psychicky v prdeli, bo nevie na čom je. Young jasne najlepší.

Reagovat
Sandstorm

Já si myslim, že celkově Di Maríovi Anglie moc nesedla no. To se stává. Akorát je blbý, že stál takový ranec.

Reagovat
vodka

omg, na zacatku sezony hral skvele. ale ted je proste uplne v prdeli.

Reagovat
Tomekcz

LVG VEN zas si nas dava posledni tym

Reagovat
smazaný uživatel

ADM, Falcao a Benzema sú tragédi ... PL logic, ja sa ani nečudujem, že tak dopadajú ich kluby v Európe

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeraj zápas a uvidíš, že prvý dvaja menovaný za ostatnými momentálne kvalitou výrazne zaostávajú. TO je proste fakt a tunajšie komentáre niesu vôbec prestrelené.

Reagovat
smazaný uživatel

nikto z nich nie je tragéd, len Benzema je drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

© kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pokud je Karim dřevo, co je Giroud?

Reagovat
vodka

krome uplneho zacatku Smalling s Youngem nasi nejlepsi hraci. Rooneymu to moc dlouho trva (mohl vysunout Falcaa hned, ale pockal, az ta prihravka nemela sanci projit) a zavinil obrovskou sanci SAFC, Blind pozicne neni idealni a dneska taky parkrat ztratil strasne hloupe balon. LAV slusny standart, Rojo podobne. Di Maria nejhorsi v okruhu jednoho svetelneho roku od old trafford. Heskey z formy by byl na tom kridle platnejsi dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

NAjvačší mindfuck je, že Di MAria si behá kde chce, má absolútnu volnosť a Young je proste prikovaný o lajnu

Reagovat
LGT

Já to asi nevidím tak tragicky, jak většina tady.. MU měli dost velkej tlak a ten gól visel ve vzduchu, pokud se v druhým poločase nesesypou, tak si mysllím, že jim to tam padne.

Reagovat
smazaný uživatel

máte nejaký dobrý stabilný stream na MU? lebo tento moj kokot stále vypadáva

Reagovat
vodka

me jede bez problemu blabseal

Reagovat
LGT
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

s tym ti stream nepomoze

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Di maria nechce vypadnúť

Reagovat
Pigeon

chce to menší vagínu

Reagovat
smazaný uživatel

dík všetkým

Reagovat
EXoRcIsT

namiesto ADM pride Mata a hned to bude lepsie

Reagovat
vodka

Benteke vyborne nuzky, Krul super zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Ich hlavný problém je, že sú obaja typ hráča, ktorý vyhľadáva súboje, avšak nemajú muskulatúru (alebo tuk viz Rooney ) nato, aby ich ustáli. V španielsku sa im to trápne váľanie sa po strate lopty možno pretavilo v priamy kop, v PL však nie a to je obrovský problém.

Falcao má sebavedomie úplne dole, Di maria má príliš veľkú volnosť a sebavedomia má naopak priveľa.

Reagovat
Willy Wonka

ADM je snad na drogách nebo už fakt nevím... Tohle není systémem nebo trenérem, ale prostě špatným rozhodnutím trenéra. A aby toho nebylo málo, tak nejlepším hráčem je zatím Youngster Uf!

Reagovat
Willy Wonka

*hráče

Reagovat
Swarley

Januzaj jde na věc? za Angela, wow

Reagovat
Willy Wonka

Tak to čekal asi málo kdo. LVG za odvahu.

Reagovat
Swarley

nechápu co s Angelem je, ale zcela zaslouženě šel dolů...pro takového hráče solidní potupa, ale nedá se nic dělat, pokud tě o parník zastíní Young, tak to bych já osobně hodil kopačky do krbu, otevřel pivko a vysral se na to...

Reagovat
smazaný uživatel

lvg jim to pivo asi opravdu dava, protoze se tam skoro vseci motaj jak sulini

Reagovat
smazaný uživatel

Radamel Falcao's first half stats (via @WhoScored):

14 touches (fewest for Man Utd)

0 shots

9 passes

0 key passes

3 times dispossessed

Zlatej Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

JO !!!! LVG má rozum

Reagovat
Dawon

Wow, LVG za stridani

Reagovat
vrabejka

WBA a Sunderland udržet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý kedy sa konečne vykašleme na kupovanie tých 60megových mrdiek , velkých hviez ktoré inde nechcú a vrátime sa k tomu čo vždy UNITED zdobilo, kupovanie talentov za malé prachy a vychovávanie si vlastných hviezd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

hmm LVG

Reagovat
I am Mancunian

youngstera prehodil na druhu stranu a dojebal to jedine, co nam vychadzalo prvy polcas

Reagovat
Dawon

uz i smalling ma lepsi centry jak ADM

Reagovat
vodka

a od rooneyho to je taky nejaka taktika to falcaovi do behu nikdy nedat?

Reagovat
Swarley

i celkově, Wazza hrál loni úplně v neporovnatelným tempu

Reagovat
niflheim

LVG za ten tah

Reagovat
nani92

Giggs sa už šiel rozcvičovať že? nemohol sa nato pozerať..

Reagovat
Swarley

vypadalo to tak

Reagovat
Tomekcz

to je hnus, totalne zadnej system, za Moyese se aspon centrovalo na nikoho tady to je marny

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
miky10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

ale Smalling dneska opravdu velmi slušný výkon

Reagovat
Swarley

Fella na plac, nedá se svítit

Reagovat
I am Mancunian

a to je hanba

Reagovat
Swarley

není, já pořád říkám, že pokud hraješ takový hovno, musíš tam mít někoho, kdo to dokáže rozbít...Falcaovi se to nedaří, musíme tam zkusit Fellu...

Reagovat
vrabejka

Luisito se rozjíždí

Reagovat
vodka

ta raklama "deadly agility" na banneru je dobrý vtípek

Reagovat
smazaný uživatel

Hra United je hrozná. Kde jsou ty zlatý časy SAF!!? Na to se nedá dívat. Nezáživnej zápas, kde se v podstatě nic neděje..nulový nasazení.

Reagovat
j_mrazik

Ten Rojo je línej, já bych ho hnal!!!

Reagovat
Swarley

škodaaa nešla špatně

Reagovat
Swarley

penaltička

Reagovat
Swarley

paráda, krásně si to Falcao zpracoval, tohle bylo super, vybojováno

Reagovat
vodka

první dobrý balon do vápna na něho

Reagovat
Swarley

a ani tenhle nebyl optimální, parádně si to stáhl, to nebyla lehká pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba ještě vyhrajem

Reagovat
vodka

FALCAO

Reagovat
stiflerovamama

Sudi

Reagovat
niflheim

Falcao... zrovna když má jít dolů

Reagovat
Swarley

Brown dostal redku?

Reagovat
Pigeon

uplne jasna

Reagovat
Dawon

Ty vole ten frajer mesic nezpracuje balon a pak udela takovou Berbatovovku

Reagovat
kiwwi

tu cervenu mal dostat ale Sheasy nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Falcao parádně, odvedl na tom kus práce.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester Penaldid

Reagovat
kiwwi

jj, uz kopeme DRUHU penaltu

Reagovat
EXoRcIsT

akoze chces povedat ze to nebola penalta ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli tohle bylo na červenou, tak měl jít ven Sheasy. Penalta ale správná.

Reagovat
Pigeon

lol on se spletl

Reagovat
vodka

Brown chudák ty červené sbírá aj když nic neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dostal redku Brown, zdálo se mě že Shea ho tam otravoval víc

Reagovat
niflheim

No ale teď vážně - když tu Wesoví zvrátí, tak Sheasy nebude mít stopku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam!

Reagovat
Whitemedia

Jako ty vole.. ti tragédi si zase spletli hráče? Rozhodčí jsou vážně neuvěřitelní

Reagovat
Swarley

docela se divím, proč to nekope Falcao, Wazza 100%ní nebývá...ale tohle kopl nádherně, nechytatelná

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

O'Shea & Brown to je lepšie duo jak Šimek a Grossman... strašní komedianti.

Reagovat
vodka

ronei a falcaa nechat tam teď

Reagovat
stiflerovamama

tak rozhodcovia sa v tejto sezone prekonavaju

Reagovat
j_mrazik

Penalta jasná, červenou bych nedával. Žlutá by byla nejvíc odpovídající.

Reagovat
j_mrazik

A Poyet si určitě říká, jakej je to vocas, že už nemá Čelůstku, ale místo něho tam musí dát Vaginiho.

Reagovat
Dawon

Ted uz tam ale Fellainiho posilat nemusel no, zrovna kdyz mohlo Falcaovi trosku stoupnout sebevedomi

Reagovat
Swarley

ale Januzaj tam tu pravou stranu dobře oživil, pěkně si to tam vyměňují s Tonym

Reagovat
Swarley

to je ono, pojď do kliky a do střely, jak málo tohle letos někdo udělá

Reagovat
13

Na červenou to podle mě nebylo. Na červenou pro Browna to nebylo v žádném vesmíru.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

clear goalscoring opportunity, pokud je to faul, tak to musela být i červená. akorát pro Sheasyho.

Reagovat
13

mně se právě ta příležitost zas tak jasná nezdála, jako šance to byla, ale určitě ne jistej gol.

Reagovat
Pigeon

byl sam pred golmanem a mel mic po kontrolou. To staci

Reagovat
Busby babes

tak jasnejsi sance uz by byla jen pokud by bezel na prazdnou branu.

Reagovat
stiflerovamama

ale to vsadim aj milion, ze United nebudu v top 4

Reagovat
Nikikrew

Budu mat teraz 7 zapasov tazkych zapasov (okrem AV doma)

Reagovat
supporter

Ale Jeanine notaak

Reagovat
kiwwi

ale v druhom polcase teda hrame vyborne

Reagovat
I am Mancunian

krasne sa na to pozera

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, červená docela směšná, žlutá by stačila... Ale rozhodčí opět kvalitka Vyhodit jinýho hráče chce koule...

Reagovat
Pigeon

dle pravidel cervena ale moc citlive to neni no

Reagovat
kiwwi

v ktorom vesmire nie je faul posledneho hraca v cistej golovej prilezitosti na cervenu kartu?

Reagovat
Dawon

vy ste se tady vsichni zblaznili? tohle je cervena v 10 z 10 pripadu...je to blbe pravidlo, protoze je to proste ten troji trest, ale holt je to tak

Reagovat
niflheim

Tak střelu z dálky máme, ještě by to chtělo dloubáček a je hotovo.

Reagovat
Swarley

tuhle sezónu už to nedělá

Reagovat
r.mrazik

ten fella je hrac akorat tak pro everton

Reagovat
m.sali

za tohle by podle mě rudá bejt neměla - viděl bych to žlutá + penalta (takhle to zabíjí fotbal ve zbytku zápasu)

červenou bych dával v podobných případech jako když tenkrát suaréz chytil míč rukou

Reagovat
Dawon

meli by to zmenit no, je to fakt az moc prisny trest

Reagovat
smazaný uživatel

Nabudúce nech je radšej v základe odchovanec Januzaj ako Di María, ktorý to snáď robí schválne aby si vymodlil prestup do PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Tak je pravda, že dneska je to kvalitativní kontrast jako noc a den, ale ADM je spíš psychicky labilní, naschvál to nedělá. Každopádně po dnešku by měla přijít správná reakce od LVG, tedy příště Januzaj místo ADM v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že som nemyslel vážne, že to robí schválne Ale niekedy to tak fakt vyzerá.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
j_mrazik

Ten Rojo mi připomíná Santose kříženýho se Silvestrem. To je šílenej hráč na levýho beka.

Reagovat
Swarley

dneska nehraje moc dobře, ale jinak podává fakt hodně slušný výkony...na tom stoperu se docela v těch minulých zápasech chytl...

Reagovat
vodka

ne vždy, náhodou je některé jeho přihrávky jsou super. akorat je trochu divny pri utoceni pri tom nabehu, obcas jde zbytecne dopredu, obcas zustava nepochopitelne vzadu.

Reagovat
j_mrazik

On mi přijde jako stoper. Na tom beku vypadá divně.

Reagovat
EXoRcIsT

on aj je stoper len na MS musel hrat LB

Reagovat
vodka

Crouch další hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozeram, oslavoval Brown tu redku?

Reagovat
Swarley

opět očima fanouška Chelsea, vzal tlak z Sheasyho na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš vzal tlak z united na sebe a ani se mu nedivim. Koukat se na to nedalo.

Reagovat
Swarley

tak Sheasy bude vždycky náš

Reagovat
vodka

byl cely usmevavy, protoze on nefauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

FEDEX!!!!!!

Reagovat
Swarley

Januzaj to suprově oživil, paráda

Reagovat
Swarley

a opět Sheasy, krásně podržel ofsajdovou lajnu

Reagovat
Dawon

priste misto ADM v zakladu jednoznacne

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOONEY ze hry

Reagovat
kiwwi

Adnan MOTM...neskutocne to tam vsetko prevalcoval

Reagovat
smazaný uživatel

Messi by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evans kapitán

Reagovat
Swarley

? výkony jsou jedna věc, ale je to náš kluk a sympoš

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlap nemá v United čo robiť, on má kvalitou tak na Hull City, je jedno, že je to odchovanec a sympoš.

Reagovat
FUnk

vydra dva goly

Reagovat
FUnk

+ assist

Reagovat
Swarley

a jinak Wazzovi stačí na gól na tom hrotu nějakých 20 minut, možná jasná odpověď, koho na tom hrotu nechávat

Reagovat
Pigeon

Kdo se zaslouží o gól mizí ze hřiště

Reagovat
Dawon

LVG breci, ze nema utocnika co mu da 20+ golu...on ho ma, jen ho hraje v zaloze

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
m.sali

zdaéálo se mi to nebo pásku dostal Evans?!?

R U FUCKING KIDDING ME?!?

Reagovat
nani92

to je krásne, ako vždy dvíhajú ruky na ofsajd tí, ktorí si nepodržali líniu..

Reagovat
vodka

januzaj na křídle >>>>> januzaj v diamantu

Reagovat
Swarley

nádherně to roztahuje k lajně netlačí se pořád do středu jak Angel, dokáže si tam zakombinovat s Tonym, udělá kličku, dá pěknej centr, jde do střely...

všechno tohle prostě Angel nedělá

Reagovat
vodka

no, dneska, je potřeba říct. Neni to tak dávno, co se Januzaj taky furt sral na střed a hrál podobně jak di maria dneska.

Reagovat
Swarley

a umí to dokonale a neustále tahat někam do ztracena

ale dneska paráda, na tomhle je potřeba stavět, takhle by ten hráč z kraje měl hrát...podobně i Young, tihle dva nejlepší hráči dnes...

Reagovat
r.mrazik

jen skoda,ze se netlaci nabehama za stopera...je moc stojatej

Reagovat
vodka

klobouk dole před Pulisem, aby WBA porazilo Soton, to je pro mě trochu šok...

Reagovat
nani92

*šiltovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
13

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se to čekat, Pulis má geniálně zorganizovanou defenzívu a Soton je poslední dobou naprosto impotentní směrem dopředu. Dneska bylo už od 2. minuty jasný, že tohle skončí pro Soton přinejlepším 1:1.

Reagovat
Swarley

druhej poločas mnohem lepší, první půlku to šlo všechno přes levou stranu, skvělý Young...druhá půlka byla zase v režii pravé strany a dneska parádního Januzaje...líbil se mi ještě Smalling, ale zbytek docela bída...Wazza samozřejmě důležité góly, Ander sem tam parádní záblesky, místama moc složité řešení některých situací...Tony se mi na té straně taky moc líbil, zbytek tak nějak průměr...

Reagovat
smazaný uživatel

Adnan <3

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo mufani? Dřív když dal váš hráč gól, tak tu o tom bylo 100 komentů, teď 2-3.

Reagovat
Swarley

tak dával Wazza - standard, není co slavit

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten hráč, který dal gól naposledy na Vánoce?

Reagovat
Swarley

to je ten hráč, co by u vás byl i nejlepší stoper

Reagovat
smazaný uživatel

naše obrana stojí za kokot, ale zase nepřehánějme

Reagovat
Swarley

tak u nás by byl taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

rovnako aj u vas

Reagovat
kiwwi

njn a predsa aj napriek tomu ze hrava v zalohe straca slabe 4 goly na vasho najlepsieho supi trupi strelca

Reagovat
FUnk

*na hrace, ktery byl ze zacatku sezony na stridacce

Reagovat
Swarley

a ještě se chlubíte, že jste ho dobrovolně nestavěli

Reagovat
Nikikrew

a 4 goly ti pride ako malo v PL? neskutocne

Reagovat
kiwwi

sa da dohnat za 1 zapas

Reagovat
Swarley

Pulis - neuvěřitelný, neuvěřitelný, neuvěřitelný

Reagovat
Wat

Reagovat
niflheim

Ty vole Jedinak

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by som tipol X, ale dufam vo vitazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Hendersona a Sakha? S Lovrenem? Nemáte šanci ani na ten kříž.

Reagovat
eder

Bohužel, vidím to podobně. Ale šance na kříž jakástakás pořád je, na vítězství ryze teoretická.

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOL - CITY 3 GOLY A VIC

ARSENAL - EVERTON ARSENAL DA GOL

VKLAD 200 MOZNA VYHRA 300

JINAK NECHAPU CO TO JE ZA CYPOVINU ZE VE SBERNACH CLOVEK NEDOSTANE HOTOVOST TO JAKO KDYZ MA NA ZAHRADE STARE ZELEZO TAK MUSY MIT V BANCE UCET KORUPCE

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, tipy máš dobré, sázení tě uživí. A nezničíš si u toho záda.

Reagovat
smazaný uživatel

DIKY OBCAS MY NECO NEVYJDE ALE ZATYM MAM USPESNOST KOLEM 90%

Reagovat
Swarley

postav z toho robota a běž si to s něma vyřídit

Reagovat
R22

Dnes to po té EL na vítězství moc nevidim, max remízu únava + zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vysoká škola alebo skúsiť robiť v zahraničí?

Reagovat
nani92

najskôr definuj akú vysokú školu

Reagovat
smazaný uživatel

žurnalistika, telovýchova - mám jednoducho pocit, že tu na svk je určitý strop preto a nepravdepodobnosť niečoho väčšieho..

Reagovat
smazaný uživatel

ak telovýchova tak rovno chod do zahranicia

Reagovat
nani92

Reagovat
13

Tak můžeš studovat i v čr, že jo. V zahraničí to je a Slováků je tu mraky.

Reagovat
mickey mouse

rok v zahraničí a pak vysoká

Reagovat
nani92

Reagovat
stiflerovamama

To uz sa mu potom nebude chciet ist. Ja tiez chodim na telovychovu, plus mam k tomu historiu, a poviem pravdu pred prvym skuskovym som sa na to tiez chcel vysrat a nasledovat kamaratov ktory na vysoku nesli a isli pracovat do zahranicia. Ale skuskove som prezil, a povedal som si, ze je asi lepsie si tu skolu spravit, lebo ano mozes ist do zahranicia ale cely zivot asi taku pracu robit nemozes, s nemoznostou nejakého postupu. Ale zase nie som ani zastanca toho, ze na to aby si slusny zivot musis tu vysoku mat. Ako vravi jeden z mojich oblubenych citatov: ,, Nikdy nedovol skole, aby stala v ceste tvojmu skutocnemu vzdelaniu,,

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

VŠ v zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to nebolo take drahe

Reagovat
smazaný uživatel

brigáda sa dá nájsť v celku v pohode, aspoň tu v Prahe

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ja som mmal na mysli skor Anglicko a staty kde neni taky system skolstva ako v SR alebo CR tam uz je to extrem .

Reagovat
smazaný uživatel

jj tam je to drahšie, ale poznám ľudí, čo šli aj tam, a našli si tam brigádu popri štúdiu a sú tam v pohode

Reagovat
Nikikrew

Zahranicia. VS si mozest spravit naozaj hocikedy.

Reagovat
eder

To není tak úplně pravda. Při zaměstnání, rodině atd. se už docela blbě studuje. Navíc pokud si při práci v zahraničí zvykne na vysoké příjmy, už je nebude chtít jen tak omezit na úkor studia.

Reagovat
13

Jenže kdyby měl vysoké příjmy, tak o vš nebude uvažovat podle mě.

Reagovat
eder

To je individuální, samozřejmě. Vzdělání by mělo být vyšší prioritou, ale ne každý to tak má. Jde o to, že ke studiu se po čase hůře vrací, zvláště pak tomu, kdo si už díky příjmům zvykl na vyšší životní standard.

Reagovat
Nikikrew

Sam,ozrejme. Zalezi na kolko ides do zahranicia. Ak ides iba na rok, dva tam nevidim ziadny problem. Naucis sa perfektne cuzdi jazyk a mas vyhrane. Avsak chce ist na dlhsiu dobu, bol by to asi problem studovat VS vo vyssom veku.

Reagovat
smazaný uživatel

666 pre dnesnu vyhru liverpoolu

Reagovat
eder

To by bylo vskutku ďábelské.

Reagovat
smazaný uživatel

Benoît Assou-Ekotto by se podle informací Tutto Mercato Web mohl stát novou posilou AS Řím. Kamerunský levý obránce je aktuálně bez angažmá, před několika týdny rozvázal smlouvu s Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v @MCFC: Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Henderson, Allen, Moreno, Markovic, Lallana, Coutinho, Sterling

Confirmed #LFC subs v @MCFC: Ward, Toure, Lambert, Sturridge, Borini, Balotelli, Williams

Reagovat
smazaný uživatel

ibe je zranený

Reagovat
smazaný uživatel

Allen opět v základu. Lovren psychicky odjebanej a taky hraje. Rodgers

Reagovat
tomasinho

Tak Allen musel, jinak to vyřešit v té záloze nešlo, Can je potřeba spíše v obraně teďka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snád Brendan vie ako je na tom Lovren psychicky A neviem koho by si tam radšej videl, Lovrena alebo 33 ročného Kola ktorý ma za sebou 120 minut

Reagovat
LGT

Prosimtě tak napiš do začátku každé konverzace, že je podle tebe Rodgers debil, a nerozpitvávej to dál, ty seš fakt jak zaseknutá deska.

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Allen

Reagovat
tomasinho

Tři útočníci na lávce a Ibe nikde? To je fakt super no, trpět Markoviče celý zápas, to zas bude.

Reagovat
smazaný uživatel

ibe je zraneny

Reagovat
tomasinho

A Hlen proč není na lávce? Proti Saints přece střídal. On nebo Manquillo by se tam hodili, kdyby bylo třeba pak bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež zranený

Reagovat
smazaný uživatel

4! To je fakt debil.. Fakt nechapu, proc radsi neda na lavku dorostence, kterymu splni sen, nez 4 utocniky kdyz je jasny ze jeden 100% nenastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

je tam Williams

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takze tam muze bejt jen jeden jasny chapu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stiflerovamama

zase bez utocnika

Reagovat
REPLIKATOR

je to dement

Reagovat
eder

Tak nezbývá než doufat, že se Allen a Lovren nebudou moc dostávat do hry...

Reagovat
wild

hm, 4 utocnici na lavicke a na hrote hra Sterling? Preco nie Sturridge?

Reagovat
kiwwi

ja tam teda vidim na lavicke len jedneho - Sturridga

Reagovat
smazaný uživatel

4 útočníci na lávce a žádný na hřišti

Reagovat
Whitemedia

hmm, a to jsem vám dnes chtěl fandit.. s Lovrenem v sestavě je to ale zbytečné..

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Načo som kupoval Sturridgea do fanty?

Reagovat
Nikikrew

Skoda ze dnesny zapas proti Karamelkam neuvidim. Tak snad dnes Giroud hatrick

Reagovat
smazaný uživatel

MCFC XI: Hart, Zabaleta, Mangala, Kompany, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Nasri, Dzeko, Aguero

SUBS: Caballero, Demichelis, Clichy, Lampard, Bony, Milner, Fernando.

nedávam nám velke sance

Reagovat
tomasinho

Maximálně přes Mangalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je úplne nekonzistentny, hra zapas na jedničku a potom potopí tím

Reagovat
nani92

takže teraz je na rade top výkon

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, Kompany je proste nepredvidatelny stoperov, ja by som nebol pokojny s takym lidrom obrany.

Reagovat
Nikikrew

silna no

Reagovat
Error

Ta dvanáctiletá série je celkem úctyhodná, tak snad Liverpool nějak zázračně nezatrapasí.

Reagovat
smazaný uživatel

kolo toure > lovren all day every day

Reagovat
smazaný uživatel

celkove ta sestava je na vyližprdel

Reagovat
smazaný uživatel

nie, dobrá je..mancaft city co dnes proti nam stoji je lenivy az na to zihadlo vpredu...a hlavne je precenovany..myslim ze budeme lepsim timom, efektivita je vec druha, tam som si nie isty nasimi zakoncovatelskymi schopnostami..mozno zlomia zapas subs, kde mame podla mna navrch

Reagovat
LAM

Ale v základu jste minimálně o level horší.Tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie sme

Reagovat
LAM

Vždyť tam dnes máte tým průměráků.Záloha s Yayou,Silvou,Nasrim a v útoku Aguero je úplně někde jinde.To snad uznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

záloha okolo Hendersona a Allena nejedenkrát prehrala tu hviezdnu City..

Reagovat
LAM

Uvidíme dnes

Reagovat
Kowe

viděli jsme

Reagovat
smazaný uživatel

Sterlinga na hrotu si proti těm stoperům a po celém zápase na Besiktasi moc neumím představit.. šanci spíš vidím v tom, že by mohl někdo utéct.. Lazar, Sterling, a nějak to dokopat

Reagovat
eder

everybody all day every day > lovren

Reagovat
fff

No dpc, MC silnejsia zostava nez proti Barce

Dnes to nevidi, moc ruzovo, radsej by som videl vzadu Kola, 4 utocnikov na lavicke tiez moc nechapem, s Raheemom na hrote budeme mat problem vobec podrzat loptu.

Reagovat
LAM

hlavně Sterling proti Turkům 120 minut a za dva dny má běhat na hrotě Pokuď by dnes live neprohrálo,tak by to byl malej zázrak.

Reagovat
REPLIKATOR

Rychle se přihlásit do internetovýho účtu a vsadit na City

Reagovat
Euphael

Fantomas ty zkundyksichte... zase predikuješ pičoviny a přitahujes negativní emergii. Pokud remizujem tak je to tvoje chyba.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

ban

Reagovat
LAM

banán

Reagovat
Nikikrew

easy , nastastie jemu tie tipy skoro nikdy nevysli takze pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Dneska doufám Arsenal v ofenzívě s Coquelin,Rosicky-Alexis,Cazorla,Walcott-Giroud

Reagovat
k0udy

4 utočnici na lavičce

Prosím, někdo nějaký HD stream?

Reagovat
FCSL

Theo a Rosa dneska základ doufám

Ospina - Chambers, Merte, Kos, Monreal - Rosa, Coq, Santi/ - Theo, Oli, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna ani na lavičke, ani Jovetič..ti dopadli

Reagovat
smazaný uživatel

pri Jovetičovi je to nejaké prekvapenie? S tým rátal po príchode Bonyho snáď každý vrátane neho

Reagovat
vladis271

Jestli nás zas odjebe Lovren, tak prisám pču mu niečo urobím.

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

ne ne, emoce mě neovládají

Reagovat
vladis271

prišiel som na to. Neovládajú, ale EF je miesto kde ich vypúšťam. Asi by som sem mal prestať chodiť a sem tam niekomu rozbiť vonku ústa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Radsej si daj pivko vlado

Reagovat
smazaný uživatel

"jestli"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Nemělo by už písmeno I ze slova air být v tom případě zobrazené?

Reagovat
Swarley

tak třeba ta hra nefunguje na principu Kolotoče

Reagovat
Error

Ne, nepřipustím si, že bych byl zkažený.

Reagovat
smazaný uživatel

poslal jsem to na chat kámošům, a borec že ho prý jako první napadlo "duck", tak ten ten joke posunul ještě úplně někam jinam

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Nějakej stream na nás prosim, jak jim natrhnem zadky?

Reagovat
LGT

Se obávám, že takovej stream dneska nebude

Reagovat
Staenly10

Tím sem chtěl navodit bojovou náladu.

Reagovat
ďuriLFC

Posratý som až za ušami no ale uvidíme,aj zázraky sa dejú.

Reagovat
Swarley

tak v podstatě zázrak by už byl, kdyby ses dokázal doopravdy dosrat až za uši

Reagovat
vladis271

Tá zostava je až tak zlá, že dneska vyhráme po profesionálnom výkone.

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers out!

Reagovat
smazaný uživatel

STREAMIK poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

dostaneš piču

Reagovat
smazaný uživatel

kloudný stream?

Reagovat
t0mmy33MCFC

cha cha cha Blue moon louder than YNWA

Reagovat
Staenly10

Sakra ale tady už přestává legrace, máte někdo nějakej ten stream?!

Reagovat
t0mmy33MCFC

http://www.rojadirecta.me/goto/max-deportv.net/?canal=11 ja se divam treba tu ale na rojadirecta.me jich mas plno....

Reagovat
vladis271
Reagovat
Staenly10

Díky oběma.. za 5 minut 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

heslo: riderhd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

nějakej slušnej stream?

Reagovat
t0mmy33MCFC
Reagovat
Coutinho10

co se to deje ani StreamTorrent nefacha

takze zase nakej flash

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren vypadá od úvodních minut jistě a sebevědomě

Reagovat
LGT

AArgh Lallanko, to se dává

Reagovat
fenixLFC

omg lallana

Reagovat
tomasinho

Couts a Allen super zatím

Reagovat
Minister

wow

Reagovat
EXoRcIsT

Ty vole klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

beru zpět, odvolavam, co jsem odvolal :D zatim kloboucek dolu a jedeem

Reagovat
13

HENDERSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON MILUJU HO!

Reagovat
diastan

Reagovat
Coutinho10

ty kks Hendoooooooo

Reagovat
vladis271

Hendoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Reagovat
fenixLFC

hendooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ďuriLFC

do piče

Reagovat
tomasinho

HENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pííííííííííííííííííííííííííčo

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooool

Reagovat
Side

tvl ani neví jak

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany parádny.

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Hendooooo

Akorát je blbý, když člověk zrovna kouká na livesport a už ví, že to padne...

Reagovat
Coutinho10

to si moc nevymyslel

Reagovat
monty25

A teď se mi to stalo podruhý...

Reagovat
smazaný uživatel

hendo, konečne to padlo

Reagovat
nani92

Kompany

Reagovat
LGT

Hendoooooooo

Reagovat
minoLFC

pekný gól, aj ako si ich tam predtým vodili

Reagovat
Dawon

Kompany dneska slusne Evansuje

Reagovat
Mishko

mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany dobrý kokotko, bože.

Reagovat
monty25

A už jsme zase málem nevedli...

Reagovat
supporter

no jo slabá PL

Reagovat
oli9

klobouček, skělý fotbal

Reagovat
fenixLFC

preco preboha cuval

Reagovat
smazaný uživatel

ja chcem pozerať Liverpoolček

Reagovat
nani92

oni to proste neodkopnú

Reagovat
Willy Wonka

Hodně pěkné golaso od Henda, ale co se proboha letos děje s Kompanym, to mi hlava nebere. Poslední tři čtyři roky byl top stoper, letos je hrozná letargie

Reagovat
masly008

motivace?

Reagovat
Manik...

Je to možné.

Reagovat
Miguel19

Největší chybu udělal Fernandinho...

Reagovat
t0mmy33MCFC

kompany stridat ale okamzite to je des uz nekolik zapasu po sobe vubec nevi co ma delat, jako by tam spadl z nebe... jinak trefili to ale nebojim se, to otocime

Reagovat
stiflerovamama

Clatenberh ty picus piskaj poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

Neškriekaj.

Reagovat
stiflerovamama

boha Simon je dnes nejaky posraty

Reagovat
mojmira

Mignolet vůbec netuší co s tim má dělat

Reagovat
*CZE*

Být Markovic můj spoluhráč tak ho normálně na hotelu ve spánku ostříhám, to je hrozná mánička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes se fandí LIVERPOOLu. YNWA

Reagovat
stiflerovamama

Allen zapas co zapas lepsi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno sa inšpiroval u Hulka.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno pěkně krom toho pokusu

Reagovat
13

Tam musí někdo být!!! Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis ten Maekovic vubec nepremysli hlavou

Reagovat
fff

Boze Lazar tieto jeho drevene momentky

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič

Reagovat
nani92

Coutinho + Sterling..radosť pozerať ked útočia

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu si.

Reagovat
ďuriLFC

aaah,Couts ma ale rozbehnute na neuveritelny zapas

Reagovat
13

Hrajeme to lépe než Barca, akorát ten Suarez už u nás není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm.. pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej fikus

Reagovat
Miguel19

Agüero je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dzekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
oli9

to musí být hdoně smutné fandit městskému rivalovi

Reagovat
nani92

treba fandiť odvekemu rivalovi

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac nenávidím Liverpool, takže ani nie.

Reagovat
monty25

Edin

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Emre

Reagovat
Cobra

Džekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fff

Aguero kvalitka

Reagovat
ďuriLFC

krasny

Reagovat
smazaný uživatel

původně jsem to neměl v plánu, ale když vidím dvojku Kompany - Mangala a na druhé straně Mignolet s Lovrenem, to se podívat musím.

Reagovat
tomasinho

Všichni vyběhnou na ofsajd a Emre stojí

Reagovat
nani92

nieje obranca, nemá to tak zauzivane

Reagovat
smazaný uživatel

aguero je skvelý no

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Škrtel

Reagovat
smazaný uživatel

ale kde byl Lovren

Reagovat
fenixLFC

lovren je v tom z tych troch najnevinnejsie

Reagovat
diastan

Džekoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool už pôjde do piče, tak ako Henderson sa už asi neukopne nikto.

Reagovat
cokoliv

Líbí se mi jak při každém zápase LFC vypisujou sračky fanoušci MU s tím jak je liverpool špatný, to fakt nevidíte jakou sračku hrajete vy? Za ty vaše výkony by ste zasloužili tak 15té místo, hlavně v létě přivést Depaye, Cavaniho, Alvese, Reuse a Verattiho, případně nového trenéra.

Reagovat
Side

to jako není žlutá pr Allena? wtf

Reagovat
ďuriLFC

Allen skvely faul,ale z rohov furt idu proti nam brejky

Reagovat
Cobra

Kompanyho složí Sterling... neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Sterling se nezdá, ale je strasne silnej

Reagovat
Nikikrew

Markovic teda slusny traged

Reagovat
smazaný uživatel

OT - Na Anglány 27.3. na Letný budou asi lístky jen na místě, co?

Reagovat
fff

Lallanaaaa, dpc 25 milionov ...

Reagovat
fenixLFC

ale kurva, ten lallana je tak negolovy az des

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers už s tou rukou, to je trapko

Reagovat
fajdax

Ale ten Rodgers je silene nesympaticka mrdka

Reagovat
13

A to s tim Mourinhem tolik času nestrávil.

Reagovat
Side

Reagovat
fenixLFC

dva timy pred nami su na tom este horsie-chelsea a united

Reagovat
smazaný uživatel

To je téměř každý manažer v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Filip?

Reagovat
Miguel19

Lallana je hroznej průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta dnes slabej jak žáček, to je strasny

Reagovat
tomasinho

Coutinho ♥

Reagovat
Counter

Sergio Aguero has averaged 1.21 goals and assists per 90 minutes in his Manchester City career. Unreal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Nedá se tohle číslo najít i o Suarezovi v LFC?

Reagovat
Counter

Nikde po ruce to nemám.

Reagovat
13

Se bojíš jak brutálně vysoké číslo bys objevil.

Reagovat
Counter

O tom dost pochybuju, Suárez po dobu své kariéry v LFC měl i slabší chvilky, kde se mu čísla v přepočtu na minuty musela kazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, to by bolo krásne.

Reagovat
stiflerovamama

Raheeeeem

Reagovat
ďuriLFC

šak to daj filipoviiii

Reagovat
fff

1. Lovren dnes z obrany najlepsi.

2. Couts dnes uzasny.

3. Hendo vie strielat.?!

4. Hart ma nejaky hruby krk

Reagovat
fff

5. Lallana dpc, jeden gol musi dat z tych sanci, 25 milionov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren se těžko posuzuje, protože City útočí výhradně po pravé straně zleva skoro nic nešlo.

Reagovat
fff

Ale islo, ved Silva hra zvacsa z pravej strany. Lovren mimo mozno dvoch rozohravok dnes podla mna zatial vyborny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že ta pravá strana je v permanenci o dost víc než levá. Proto se hraje hodně přes Lovrena, ale je fakt, že to zatím celkem zvládá. U té rozehrávky na vápně občas trnu nejen u něj.

Reagovat
vladis271

Lallana okamžite, ale okamžite dole za Sturridga. Ale okamžite.

Reagovat
smazaný uživatel

neda sa na neho kukat

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, veľká škoda nás že sme hľadali tvár na jeseň..chelsea mohla mať poriadnu konkurenciu o titul

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

pristi rok uz to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

..mohli jsme mít lepší pozici v boji o top4*

Reagovat
tomasinho

My se s Rodgersem na jeseň vždycky trochu hledáme

Reagovat
smazaný uživatel

neviem čomu sa smejú, ale keď sledujem tie nicky to sú tí povrchnejší z miestnych klubov

Reagovat
fenixLFC

ved podla nickov vidis ze su to hlavne hviezdy United chelsea a sliepok

Reagovat
smazaný uživatel

to je OK, ale fajdax je jeden z tých popredných chelsea píč a mancunian je horkrax kiwwiho tuším sandro to vidím po prvýkrát, asi nejaký riot z londýna

Reagovat
13

horkrax Tohle slovo jsem prvně slyšel před týdnem při sledování Pottera na Markíze.. Je to tady ve stejném významu?

Reagovat
Counter

Oni prostě nemají tak dobré překladatele a anglické novotvary nechávají v originále

Reagovat
smazaný uživatel

Asi lebo je to smiešne s tým vaším keby bolo keby ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allen hodně dobrý. Opět.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Sportovně přiznávám, že Liverpool jasně ukázal, že proti City (v plné palbě) není pro dobrej výsledek potřeba hrát takovou defenzivní sračku jak jsme hráli my

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ale vem si že Liverpool je v pozici kdy vlastně nemá co ztratit...jaký by to mělo následky kdyby my jsme otevřeli hru a útočili a pak náhodou dostali 2 góly a prohráli...

Reagovat
Staenly10

I když měl Lallana dát gól po tý Markovičově přihrávce, tak vcelku se mi dneska dost líbí... Moc neztrácí, je aktivní. Jen ten gól měl dát..

Reagovat
vladis271

Z toho útoku je viditeľne dnes najslabší. Aj ked Studge nemá formu, tak musí ísť čím skôr do hry. Toto sa dá vyhrať.

Reagovat
Staenly10

Ty jo, fakt se divim tady těm reakcím. Mně se dneska prostě líbí. I teď na konci to výborně předložil Sterlingovi, kdyby byl pohotovější, má asistenci.

Reagovat
fenixLFC

mal 2 (3?) stopercentne sance to proste musi davat. navyse oproti raheemovi a coutinho evidentne zaostava

Reagovat
Staenly10

Jo, s těma šancema souhlasim... A srovnávat ho se Sterlingem a Coutsem, kteří jsou aktuálně naši 2 klíčový hráči, je trochu nefér.

Třeba Markovič je o mnoho horší dneska, a nikdo nic neřekl.

Reagovat
Kowe

protože nehraje v ofenzivě?

Reagovat
smazaný uživatel

inak atmosfera je fakt sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

jop, atmosfera upada na ostrovoch, ale to je na dlho...debilne pravidla a poriadok na stadionoch..fanklubom sa nechce fandit

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

pozrel som na tvoj oblubeny klub a je mi vsetko jasne..ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď si vezmem City v LM posledný zápas, tak tam bolo pekne ticho

Reagovat
LGT

Je to hrůza, na Anfieldě je pravidelně víc slyšet away fans.

Reagovat
Mindas

Na všech stadionech jsou nejvíce slyšet away fans.

Reagovat
mul

az na Selhurst Park, najlepsi fans v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Tak zatial vyborny zapas skoda, ze sme vedenia neudrzali dlhsie. Mame tam problemy na tej lavej strane lebo tam casto operuje aj Nasri aj Silva. Ale tu ich tragicku obranu proste musíme vyuzit, strasne naisty, Daniel hore druhy polcas.

Reagovat
smazaný uživatel

City musi tych tragedov v druhom polcase rozbit

Reagovat
Staenly10

Co ste potom vy? Ale chápu, proč nás za poslední 2 sezony moc nemusíš...

Reagovat
tomasinho

15:2 no

Reagovat
Staenly10

Co dodat...

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho ♥ zatiaľ fantasticky!

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho a Sterling výborní, Markovič půjde nahoru a už teď má světlé momenty, ale ten Lallana, boha boha, to je slabota. Ale krásný fotbal

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Nemůžu prohrát. Buď vyjde tiket, nebo City ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Simon dnes nejistý..

Reagovat
smazaný uživatel

gól měl mít. a tu Aguerovu šanci měl utnout v zárodku.

Reagovat
fff

Co ja viem, ked je hrac sam pred brankarom je to skor o tom ako to hrac zakonci a ci brankara trafi.

Ine situacie ale mohol riesit lepsie podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

tie dva vybehy proste museli byt a neboli

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Sturridge za Lallanu co nejdříve.

Reagovat
ďuriLFC

Obavam sa že fyzicky odideme v závere.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pěkný zápas, Lovren mi přijde v pohodě, ale občas je strašně laxní což mně osobně leze strašně na nervy Na Coutinha se Sterling se dobře dívá když jsou v přechodu do útoku, jen škoda, že je tam dneska Lallana.

Reagovat
avicii

mali sme viac sanci, ked tam pride utocnik este by sme mohli poriadne zavarit tej ich obrane ale zatial by som bod aj bral

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson dal, Henderson vzal...

Reagovat
Mindas

Každým zápasem si víc říkám, škoda, že se tehdy ten Kompany do Barcy neprodal. Neuvěřitelný propad. A čert vem to, že ta nahrávka od Ferdy byla mizerná, když dříve tohle řešil s přehledem fotbalově a klidně si dovolil i kličku jako poslední. Dnes se zmůže na dřevácké odkopy, kdy navíc polovinu stejně zvojtí.

Reagovat
smazaný uživatel

a o něho měla Barca někdy zájem? nějak mi tam tím svým dřevorubeckým stylem nesedí (tím nechci říkat, že je kopáč, ale má prostě svůj styl).

Reagovat
smazaný uživatel

měla a byl celkem vážný

Reagovat
Mindas

"dřevorubeckým stylem"

Eeh? To hodnotíš podle letošních výkonů? Však on byl vždy ohromně elegantní stoper. Výborná technika, fotbalové řešení složitých situací, přehled... Strašně dobře se na něho dívalo. Nyní je to pouhý stín a navíc přetransformovaný na toho kopáče, no.

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/-SRkmFPt-sQ

Drevorubec. Kam se hrabe takovej Puyol.

Reagovat
smazaný uživatel

já neříkám, že se na něj dívalo zle. já ho popravdě mám strašně i letos. i když mu to moc nejde. ale i v době své nejlepší slávy. sezona 2012 atd.. i tehdy působil tím silovějším razantním dojmem, tak to prostě je.. já si nemyslím, že by tohle bylo pro Barcu to pravé..

Reagovat
smazaný uživatel

A co je Puyol nebo Mascherano?

Reagovat
smazaný uživatel

počkej. jakože umí hodit centr na křídlo znamená, že nepůsobí dřevorubeckým dojmem?

Puyol i Masch jsou uplně jiní hráči. navíc Masch je dle mě pořád DM ne stoper. A Puyol je spíš takovej Ramos než Kompany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jini jak? Postavou? Ti dva jsou taky silovi, durazni, agresivni a predstavuji presne tu roli, kterou Barca potrebuje k nejakymu rozehravacovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak teda bliz k Ramosovi nema ani nahodou, to je jeden z nejfotbalovejsich stoperu teto doby, elegantni, s fantastickou rozehravkou, tu Puyol nemel.. zato daleko lip branil, jeho hra byla mnohem vic cista, zkratka zed.. tu v Realu predstavuje Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Ramosem jsem se ustřelil. já nevím proč, ale vzpomněl jsem si na začítky brzké začátky na RB v repre a Puyolovy začátky na stejném postu a nějak mi to splynulo, tak jsem to napsal. jinak oprava: ti 2 toho společného opravdu moc neměli a to stejně Vincent..

Reagovat
smazaný uživatel

"to stejně Vincent" No jasne, trochu si to nastuduj a jeste si zkus vzpomenout, abys nebyl tak mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je totiz videt, ze o Puyolovi nevis nic. Ale o Mascheranovi bys mohl, tak te stejne nechapu. "i tehdy působil tím silovějším razantním dojmem, tak to prostě je".. tohle totiz vubec neni Mascheranova hra.

Reagovat
Staenly10

Jinak Allen skvělej.

Reagovat
Staenly10

Už vám běží rider?

Reagovat
Euphael

Mertesacker sedí!!!!! Joooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

poloviční výhra. nikdo neví, co příjde.

Reagovat
Side

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

Reagovat
FCSL

Ospina, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Alexis, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezda? podle me je supr

Reagovat
FCSL

Čekal jsem víc změn po tom průseru a hlavně v Rosu nebo Thea v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Thea hraje lepsi Oxlade

Reagovat
Counter

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

K posrání. S Gabrielem trochu hazard, ale rád ho uvidím ...aspoň, že ten Welbeck je dole.

Reagovat
Counter

Tak od toho se Gabriel kupoval, musí dokázat své kvality... Jen ať si Merte projednou spočne a pak šupky dupky zpátky ke kvalitním výkonům.

Reagovat
smazaný uživatel

subs: Szczesny, Mertesacker, Monreal, Chambers, Rosicky, Walcott, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

ale zbytok zostavy luxus

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nech je Ox na krídle a Ozil v strede...

Reagovat
smazaný uživatel

chýba tomu CM...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ramseyho nebo Jacka to je pruchodak

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

Ale stejně pak budeš na Aarona plivat, kudy pudeš.

Reagovat
Euphael

#Arsenal team to play @Everton: Ospina, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Alexis, Giroud

Reagovat
J0EL

Skvela Konecne sa Merte posadil.

Reagovat
LAM

co tam dělá ten matlák Ozil.Ať si ho Wenger strčí do řiti a hraje Rosa.

Reagovat
smazaný uživatel

TLESKAM !! Konecne bez Welbecka na kridle

Reagovat
Amos

Rosa Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina Cazorla Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

zas tá ospina v zadku

Reagovat
Infernoqt

Manchester United boss Louis van Gaal wants FIVE years in charge after falling in love with the club. Glazers willing to extend his contract as they are so impressed with the plan he outlined for the club until 2020. - Steve Bates [Sunday People]

Reagovat
Counter

Sunday People

Reagovat
Miguel19

Dej tam Maria, kdyby byla penaltička sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič je oproti Ibemu tak poloviční.

Reagovat
Dawon

Vy tu nadavate na Lallanovo zakonceni, pritom dal dneska uz 2x gol

Reagovat
monty25

Ten Lallana je smolař. Už druhý gól dneska neuznaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo funkční stream? Rider je down.

Reagovat
vitoAFC

Nevím no, z té spolupráce Bellerín-Gabriel mam trochu strach...

Reagovat
fajdax

nekdo dobrej link? rider spadl

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu, jak před týmem jako je City mohl Mourinho 2x zalezt do ulity a těšit se z remízy...

ten tým už je jen stínem.

Reagovat
Dawon

Coutinho je strasne super, kdyz je ve forme

Reagovat
Miguel19

Ten střed City je hrozně mimo. Yaya je plonkový..

Reagovat
Counter

Co tím myslíš, když píšeš plonkový?

Reagovat
Miguel19

že je tam zbytečný

Reagovat
Counter

ono podle jazykové příručky to znamená samotný, osamocený, ale zbytečný se v tomhle ohledu dá pochopit.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Santi kapitán

Reagovat
Miguel19

Kolarov

Reagovat
fenixLFC

kolarov

Reagovat
Side

tvl Kolarov jakej centr, to nechápu jak to takhle může profesionální fotbalista kopnout

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dawon

Zatim to ale teda vypada, jako by sily dochazely spis city

Reagovat
Side

Nasri

Reagovat
tomasinho

Na co čeká s tím Sturridgem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

markovicovi nevyslo fakt nic

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nie je Ibe ani na lavičke? chcelo by to Ibeho na mieste Lazara, a Daniela a možno aj Bala hore...

Reagovat
tomasinho

Zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

čo presne mu je?

Reagovat
tomasinho

Ja neviem už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

prihravka na Markovica = koniec akcie , strasne kopyto

Reagovat
Miguel19

VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíte vážne, dva haluzácke góly...

Reagovat
Pigeon

mit trochu liverpoolskeho stesti, tak jsme mistri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Mate ho prave az az

Reagovat
pytlerLFC

Jste posraný až za ušima co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec, nemôžte vyhrať každý zápas dvomi ukopnutými gólmi z diaľky.

Reagovat
Pigeon

a jeste nepisknuta penalta na aguera, protoze nespadl.

Reagovat
smazaný uživatel

+ tyč.

Reagovat
Pigeon

kampaaaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

haluzacke?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, keď drevo ako Henderson zakvačí do vinkla, tak to vôbec nie je haluz.

Reagovat
Pony Slaystation

Ty jsi dobrej mimoň

Reagovat
smazaný uživatel

COUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Mervin

Couuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuts

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
Flamex

what a shot!!! fuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

COUTSSSSSSSSS

Reagovat
fenixLFC

znovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
tomasinho

COUUUTSSS

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten Couts!!!!!!!!

Reagovat
Wat

Zabiják!

Reagovat
REPLIKATOR

Jooooooooooooooo

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Coutinho My máme střelce!

Reagovat
Side

City celkem smolaři no, takový dva wonder góly

Reagovat
Coutinho10

Kdo jinej ? GOOOOAAL Cooouuuuts

Reagovat
Dawon

to je proste neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

City hrajou hrozne..

Reagovat
RKBoy

City jedna strela na branu za 76. min

Reagovat
masly008

pelle prokauč.už asi 20 minut je pool přehrává a on nereaguje.tohle jde na jeho triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitoAFC

Liverpool krásný góly!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Byť na ihrisku, tak asi nechtiac v plnej rýchlosti napálim do Clattenburga, vkuse sa motá popri lopte a zavadzia.

Reagovat
Tomekcz

takobej luck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jinak ale těch ztrát vepředu je celkem dost na můj vkus, tyhle střely jsou fakt jediný řešení, jak se dneska prosadit.

Reagovat
monty25

Mignolet, nehraj si...

Reagovat
smazaný uživatel

CITY sa mozu rozlucit s titulom...velmi tragicky klub, robia len hanbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas dost

Reagovat
smazaný uživatel

tvoji chlapci maju dost..1 strela na branu..pokracuju v skvelom vykone s FC Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zapas nehraju nicto je pravda, ale hanbu urcite nerobia

Reagovat
smazaný uživatel

a Liverpool dnes započne stíhací jízdu..

klasika. za týden bude zas City hlavní favorit. tady jsou názory jednoduché..

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
monty25

Bonyho mám rád, ale doufám, že se prosadí až v příštím zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
Tomekcz

loserpool vubec netusi a daj dvanahodaky, akorat se dvakrat ty lemplove ukopnou

Reagovat
smazaný uživatel

dyť jsou celej zápas lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

City mají zajímavou taktiku. Dokud neprohrávají, tak nehrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott už je odepsaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Jenom nehrál něco přes rok a ten proces bude postupný.

Reagovat
Lacko_Boh

ale to owny velmi dobre vie,on je Theom posadnutý

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky dobře vím, ale takové věci je potřeba připomínat.

Reagovat
Lacko_Boh

bohužial treba

Reagovat
smazaný uživatel

nějak moc dlouhodobý, zdá se mi, jak je možné, že už několikrát začínal v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že momentálně zase není v takové herní pohodě, aby nás výsledkově a herně zachraňoval. A i když je to už nějaký ten pátek, co trénuje a je zdráv, je lepší počkat a dostávat se do toho po půlhodinkách.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to dává smysl, ale nevím, postupné rozehrávání není zrovna Wengerův styl, vždycky když se mu vrátí klíčový hráč, tak ho jebe do základu ASAP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Yayo najlepsie DM na svete

Reagovat
Miguel19

DM Yaya

Reagovat
Mervin

boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Dan pripomína mi toho z Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

chce to čas

Reagovat
smazaný uživatel

to áno

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
tomasinho

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Toure :lol:

Reagovat
Dawon

toure a kompany oba dneska naprosto tragicti

Reagovat
monty25

Sturridge Yaya Touré teda hraje mizerně. Během krátké doby už druhá zbytečná ztráta na vlastní polovině...

Reagovat
monty25

A teď málem přihrál na gól...

Reagovat
masly008

jinak millner nepřinesl do hry city vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Silv

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechybělo

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE hrát takhle od začátku sezony tak máme TITUL. Momentálně patříme k nejlepším týmům světa a tu LM uděláme jak nic. Hrajeme naprosto skvěle a další rok si jdeme pro titul. Protože jsme se neuvěřitelně postavili na nohy. Teď už jen vyplácat Účka doma, cejtim debakl, protože s tou jejich sračkou u nás dostanou minimálně bůra a skončí zase na 7. místě. TOHLE JE LIVERPOOL BIATCHES. TED POZNÁTE NAŠI SÍLU. YNWA!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zíííív

Reagovat
Alberto Aquilani

a Besiktas je najlepší team na svete

Reagovat
smazaný uživatel

jsme jim to nechali, milion šancí jsme spálili

Reagovat
Mervin

co je tohle za debila?

Reagovat
fenixLFC

naposledy sa tu zjavil minulu sezonu

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

debil je ten, kdo nastříkal tvý mámě do lůna

Reagovat
Mervin

ty jedeš

Reagovat
LAM

A tvojí mámě to tam nikdo nenastříkal?

Reagovat
Mervin

ne, tenhle je ze zkumavky

Reagovat
smazaný uživatel

Při výrobě opice z toho vzešel on

Reagovat
smazaný uživatel

za to tebe jedna opice porodila

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne bude zo skúmavky, výsledok nejakého experimentu, podobne ako Vladino.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Nejlepším týmům světa JJ a proto jste byly v LM trapný a v El vás vyšoupli Turci

Reagovat
Mervin

ono je naprosto normální, že jeden z nej týmů světa nechá kopat rozhodující pencku Lovrena

Reagovat
VasAFC

Všichni si tu ceníme názorů náctiletých gayů

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto si cením tvého názoru

Reagovat
SunFells

Reagovat
LGT

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

takto si lajkovat vlastní příspěvek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
supervizor

Reagovat
Amos

stream na Arsenal?

Reagovat
Counter

Remízka by byla lepší, ale tak jako tak to teď chce vyhrát. Být čtyři body od City by bylo lákavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovský 3 body a zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Reagovat
LGT

Co ten Allen, kterej byl po Coutsovi náš nejlepší hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude příště zase hrát sračku tak ti to připomenu. Jeden výkon z něj supr hráče nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Od tý doby co nastoupil do základu hraje pokaždé dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

je lepší každým zápasem

Reagovat
LGT

Oka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Pěkně Liverpool. Toho musíme využít kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Liverpool

Reagovat
masly008

jinak ta představa že by city mělo pořádného managera.většinou to uhrajou jenom kvalitou kádru,něco jako arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Liverpool porazí City, tak niečo na tomto svete naozaj nie je v poriadku.

Reagovat
cokoliv

Že svět není v pořádku sem zjistil už když tu v prosinci mufánci psali o titulu.

Reagovat
fenixLFC

je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
LGT

Fantazie

Reagovat
monty25

Dneska jsem si to užil. Velká satisfakce za čtvrtek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se City nezlepší, tak by mohlo mít ještě problémy s 2 místem.

Reagovat
Honza Matoušek

Tak jsem stihl posledních 5 minut, sakra... Jak hrál Lovren?

Reagovat
tomasinho

Nervózní úvod, pak se neustál zlepšoval a nakonec byl podle mě hodně dobrý. Nejlepší zápas u nás asi.

Reagovat
LGT

Jeho nejlepší zápas, až na pár jeho dementních přihrávek s razancí jako kdyby střílel byl super

Reagovat
Honza Matoušek

Dík oběma, paráda.

Reagovat
Coutinho10

Yeees je to doma....parada luxus jen tak dal

mozna ze je dobre ze sme v EL vypadli aspon je vic casu se soustredit na to LM uhrat v PL

Reagovat
smazaný uživatel

LFC zaslouzene. Hlavne to skvele dohrali, ten pohyb a nasazeni bylo meli super.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo měli

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa.

Reagovat
13

Everton musí bodovat. Do Top 4 může po letech vést cesta i přes Arsenal.

Reagovat
J0EL

Nie no

Reagovat
Dawon

No neda se svitit, Liverpool naprosto zaslouzene, to bylo kecu jak bude Liverpool unaveny, pritom to byli spis City, kteri vypadali tak od 60. minuty na rucnik...fakt hodne ubohy vykon od nich, kdy v podstate zapli pokazde jen po obdrzenem gole

Kazdopadne je fakt paradoxni, ze ikdyz si Liverpool vyhrat zaslouzil, tak tutovky nepromeni a vyhrajou dvema takovyma golama curaci

Reagovat
vitasrp

Paráda!!

Reagovat
ďuriLFC

COUTINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš dosť opozdený stream

Reagovat
eliskafan

Výsledek dobrej, aspoň tu špínu United vystrnadit ž první pětky!

Reagovat
Coutinho10

Unbeaten in last 11 BPL matches

Reagovat
R22

LFC Rodgers 11 zápasů bez prohry (v lize) v řadě, ale stejnak tu před dalším zápasem budou lidi psát cypoviny na Rodgerse

Reagovat
REPLIKATOR

City 1 střela na bránu, 0 rohů

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, ten Kuca je fakt borec.

Reagovat
Staenly10

Poslední zápasy Liverpool - City na Anfieldu radost pohledět.

Reagovat
stiflerovamama

Famozne, famozne vitazstvo. Obrovske nasadanie, aj v zavere vyborny pressing !!! Skvele ! Allen, Couts MOTM. Aj Lallana odohral dobry zapas

Podme si po to druhe mieste

Reagovat
Mindas

Bony přesně ukazuje to, co jsem od něho čekal. Tohle bude opravdu jeden z nejhorších nákupů za poslední roky. Hráč evidentně nemá na takový klub, jako střídající hráč nepřinese vůbec nic, působí nefotbalovým dojmem a navíc je na krok líný. Neuvěřitelný, že JoJo leští tribunu i přes to, že každý zápas odjezdí na 110% a je ve hře ohromně cítit. Opravdu neskutečně rozložený klub během jednoho roku. Adieu starý cunte...

Reagovat
smazaný uživatel

Ked bude hrat od zaciatku mohlo by to vyzerat inak

Reagovat
Mindas

Když na to nemá, tak jak to může vypadat jinak?

Reagovat
fantomas

A znova: kdes proboha vzal, že na to nemá?

Reagovat
Mindas

Není šance za ty roky, co člověk sleduje fotbal, poznat hráče, zda má nebo nemá na tu nejvyšší úroveň, říkáš?

Reagovat
fantomas

Podle těch pár minut v City? Ne. A pokud se to výše má týkat i jeho angažmá ve Swansea, tak ti teda tvuj pozorovatelskej talent nezávidim.

Reagovat
Mindas

Těch pár minut v City mi jako změnilo názor? Já tvrdím od začátku, kdy přestupoval, že prostě ne. No jo, já jsem se svým pozorovatelským talentem spokojený, často jsem se nezmýlil, odborníčku. Dovolil jsem si sáhnout na místní vyhypovanou hvězdu, viď?

Reagovat
fantomas

No já fakt nevim, na základě čeho to tvrdíš - to se právě snažim zjistit. A ty tu místo toho takle třepeš.

Reagovat
Mindas

Třeba na základě toho, že člověk léta sleduje jeden klub, ví jaké typy hrotů už v klubu byly, jaké jsou tam nyní. Jakým stylem se samotný klub herně projevuje. Zná samotného hráče a dokáže si to vše spojit dohromady...

Reagovat
fantomas

Já právě dost pochybuju o tom, že znáš samotného hráče - a od toho se všechno odvíjí.

Reagovat
Mindas

Bony je pro českého fanouška hodně neznámým hráčem, no. I k tomu sledování PL se nedostane.

Reagovat
fantomas

Z mých zkušeností teda Swansea neni zrovna oblíbenym týmem ke sledování, ale budiž. A v takovym případě zase... zvláštní, že si ho popsal UPLNĚ jinak, jak se u labutí jevil.

Reagovat
Mindas

Kde jsem ho popsal? Myslíš to, jak jsem popisoval jeho kvalitu pouze jako STŘÍDAJÍCÍHO hráče? Nebo kde jsem sáhl k jeho rozboru?

Reagovat
fantomas

"působí nefotbalovým dojmem a navíc je na krok líný"... tohle fakt nevypadá, že se stahuje jen k Bonymu jako střídajícímu hráči, sorry.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

super hodnotit prestup hrace po 20 minutach v zapase, kdy cely tym hraje hovno

Reagovat
Mindas

Fakt si myslíš, že Bonyho jsem dnes viděl poprvé?

Reagovat
fantomas

A to, cos napsal, má jako platit i o jeho angažmá ve Swansea?

Lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol.

Reagovat
fantomas

Anebo takle se to dá napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces o tom natocit podcast?

Reagovat
fantomas

Vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka.

Reagovat
Counter

Podcasty se nahrávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin.

Reagovat
Counter

Já jen upřesňuju, abys příště mohl psát uderněji!

Reagovat
Mindas

Swansea a City je stejná úroveň, že jo?

Reagovat
fantomas

Takže jak jako - hráči, co zářili v menších klubech prostě NIKDY nemůžou stačit na ty větší, nebo co se nám tu snažíš namluvit? V Citizens si od něho prostě viděl absolutní minimum, navíc zrovna přijel z Afriky, kde odehrál největší možný množství zápasů, a ve Swansea se tomu tvýmu profilu vůbec nepodobal.

Ale ne, proč bysme ho už neodepsali - však přece za velkoklub ještě nikdy nehrál, stařík jeden 26letej...

Reagovat
Mindas

Ano, přesně tohle píšu, no. Píšu, že hráč, co září v malém klubu, tak nemůže zářit ve velkém. Co takhle nahlížet na každého hráče individuálně? Řeč je čistě o Bonym a u něho zkrátka tvrdím, že to pro City adekvátní posila není. Že ty si myslíš něco jiného a bereš to jako fakt, tak to je mi celkem jedno. Ty máš roky Džeka za dřeváka, takže o čem se chceš vlastně bavit?

Reagovat
fantomas

Takže v podstatě jen máš svý koně a u Bonyho sis usmyslel, že ho nemáš rád, tak ho tu budeš už po pár minutách soudit. Výborný no.

Reagovat
Mindas

To je spíš tvůj styl, ne? Kde si došel k názoru, že nemám Bonyho rád? Že si ho dovolím kritizovat? Aha...

Reagovat
fantomas

Že si ho dovolíš kritizovat za tak nefér okolností no. Těžko říct, jestli by to bylo víc pochopitelný, kdybys ho přitom měl rád. Spíš tak nějak stejně. Pokud se Bony někdy bude dát pořádně posoudit, tak po normální letní přípravě... rozhodně ne teď.

Reagovat
Mindas

Rozhodně ne teď? Tak tedy dobře, no. Takže i tvůj úsudek o tom, že na City má je zatím zcela mimo. Chápu. Ale víš jako to je, Javiho jsem měl rád, ohromný borec, ale zkrátka na City neměl a vadilo mi to. Je tedy možné ho kritizovat? Samozřejmě, že ano. Clichy to samé...

Reagovat
fantomas

???

Můj předpoklad, že na City má, je pochopitelně stavěn na jeho výkonech ve Swansea. Momentálně, po přestupu v lednu a okamžitě po návratu z Africkýho poháru, ho ale samozřejmě nebudu vyhodnocovat. To považuju přinejmenšim za nešťastný, a proto mě šokuje, že se o to vůbec někdo pokouší. Tečka.

Reagovat
Dawon

Podle toho co pises, tak zrejme ano

Reagovat
Mindas

Ok

Reagovat
fenixLFC

esteze nesiel bony ku nam

Reagovat
smazaný uživatel

u vás by nebyl zas tak zlý.. i když zase Brendanova hlava. těžko říct. každopádně souhlasím s tím, že mu nevěřím, že má na to nějak se v City prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

je o trochu lepší ako Balo, ale nepotrebovali sme ho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
nani92

Reagovat
fff

Ale ked napisem, ze k nam sa mi nehodil, tak som za debila

Reagovat
tomasinho

To jsme byli dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Bony časem posadí Džeka, jinak je samozřejmě špatně,že Jojo je na tribuně

Reagovat
Mindas

Je možné, že časem Džeko bude sedět nebo spíš odejde, ale určitě to nebude díky "vyšší" kvalitě Bonyho. Džeko potvrzuje roky, že může být devítkou v top klubu s kvalitními statistikami.

Reagovat
cristiano.K.

tak já o Džekovi nepochybuji,často jsem ho tu bránil. Nicméně Bony je prostě komplexnější fotbalista a časem to potvrdí, takže nesouhlasím.

Ten přestup zkrátka nedává smysl z několika důvodů. Jeden z nich je odstřelení Jovetiče, který zkrátka nabízí uplně něco jiného než Bony nebo Džeko. Máte suveréně nejvyrovnanější čtyři útočníky na světě,což je dost zbytečný luxus mít útočníky v hodnotě za 130milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Joe bol vyborny, ale to on vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výkon Liverpool, chválím , ted se mužem kouknout co předvedem my, jestli to bude standartní kolaps, nebo nějaká ušmudlaná výhra.

Reagovat
Infernoqt

a ta definice patří kterému z nadcházejících dvou týmů?

Reagovat
smazaný uživatel

A jo moje chyba, Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Pelle, da sa povedat ze to po sezone zabali ?

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že odíde

Reagovat
Zaschrona

Garbutt, Besic a Barkley v zakladu Jen ten Howard...

Reagovat
Busby babes

Dneska uz neni na nikoho spoleh, ted abychom ten Liverpool porazili sami. Ach jo.

Reagovat
avicii

ten vzajomny zapas bude neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

záleží na tom, jestli se bude v nastavení hry offside - ON

Reagovat
Busby babes

kdy jsme zase dali gol z offsidu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

To som zvedavy na toho Gabriela

Reagovat
smazaný uživatel

já na celý Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď aspoň Everton mi spraví náladu, poďme

Reagovat
Pigeon

everton musi protoze v opacnem pripade by beztak pak vyhrala i celzi a to byla posrata nedele

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne remízu musia uhrať...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes máme najrýchlejšiu obranu v histórii asi. Aspoň v posledných pár rokoch určite.

Reagovat
Mervin

ne že by mne to nějak uklidňovalo

Reagovat
Lacko_Boh

mne sa nepáči toto 4141 s ozilom a santim v strede

Reagovat
Lacko_Boh

potreboval som vam to povedať,dlho som to v sebe držal

Reagovat
bartlu

Mesut a jeho nasazení je neskutečný, ten pokud nedostane balon do nohy, tak pro něj neudělá ani tři kroky, to samé hlavičkový souboj, fakt sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Ozilova podpora Girouda

Reagovat
Lacko_Boh

Ospina zatial vyborný

Reagovat
smazaný uživatel

Musí byť, aby bol stále najlepší brankár na svete.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel

Reagovat
fantomas

Ospina

Reagovat
nani92

nuda

Reagovat
Heisenberg

Krásná imitace Šťastnýho

Reagovat
Zaschrona

ouuuuu...

Reagovat
Rohlíček

Ospina

Reagovat
Mervin

boha jeho ale David

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel kvalitně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bould effect.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas jedna hrubka na kriminal, výborný zákrok Ospiny.

Reagovat
REPLIKATOR

Ščešny už by měl redku

Reagovat
smazaný uživatel

A spravil by z toho penaltu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Gabriel ještě neumí slovo "záda"...

Reagovat
Lacko_Boh

alebo Ospina...ale s takymi skills ho ani nepotrebuje vedieť

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď nikto nečakal, že opičiak Gabriel bude nejaké vykúpenie.

Reagovat
Infernoqt

Tohle by si Merte nedovolil

Reagovat
Mervin

no....

Reagovat
Ángel di María 22

Tam je ticho jak na pohřbu

Reagovat
smazaný uživatel

on to takový pohřeb je po středě

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bežný zápas na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

Turek nám opět kazí co muže

Reagovat
Miguel19

Ozil Poprvý za 20 minut u balonu a hned solidní příhra...

Reagovat
Side

ty pičo mě se z toho Owena chce zvracet

Reagovat
bartlu

Cazorla někde zatažený kvůli Mamutovi je úplně špatně, Santi ve středu to tam neskutečně řídil, kdežto lemra Ozil si tam jen pochoduje, se štěstím něco vymyslí. Santi je úplně ztracený. Za Ozila hraje jen cenovka, thats all a fakujte jak chcete.

Reagovat
Amos

Za ozila santi dopředu a rosa misto santiho.

Reagovat
bartlu

Jo, to by šlo. Prostě Ozil nedosahuje Santiho kvalit ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole my hrajem beton na vlastním stadionu

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Side

hrajem jak retardi

Reagovat
smazaný uživatel

njn a to hrajem ještě v deseti...Özil hraje jak kdyby nedostal výplatu

Reagovat
tweek

to je zas fotbal..

Reagovat
Mervin

kurva, tohle mělo být za kartu

Reagovat
fff

Everton by sa mohol dnes pokusit byt uzitocny a neprehrat

Reagovat
Lacko_Boh

Aaronko chýba

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal už netáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vlastne, aká atmosféra, taký futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk by řekl, že i ten chcípák Ozil bude po tom trapasu trochu presovat a dohrávat souboje a on to má na háku flákač jeden

Reagovat
bartlu

Ozil v životě nepresoval a ani nebude.

Reagovat
bartlu

A vůbec, ten by nešel ani do hlavičkového souboje, i kdyby mu to mělo vynést zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhozených 50 mega do Premier league... a ani na tu Champions league to nestačí.. co s ním?

Reagovat
Side

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Lízala.

Reagovat
REPLIKATOR

Co ještě chce víc

Reagovat
Zaschrona

Zas nam brutalne chybi jakakoliv kridelni hra...

Reagovat
LAM

Olivier Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

netřeba nic dodávat

Reagovat
Infernoqt

Giroud sice vedle, ale Falcao by do té hlavičky ani nešel :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Falcao, který se do hlavičky nebál jít za každých okolností.

Reagovat
Mervin

ten Ox taky neumí dát jedinný centr

Reagovat
*CZE*

Tvl vždyť ten Arsenal to hraje všechno na náhodu a individualitu to je hrozný.

Reagovat
supervizor

Giroud má asi lupy, neustále si drbe hlavu.

Reagovat
masly008

prosraný poločas.jim se vyloženě nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger to prokaučoval no. Udělat po Monaku JEN 2 změny je fakt hodno magora no...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky, Walcott, Chambers mali byt in

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel protentokrát

Reagovat
Side

Koscielny Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel teraz odčinil.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL jak se Cazorla pokusil dát Ozilovi narážečku do běhu.. Ozilovi :D

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!

Reagovat
Rohlíček

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
LAM

Olivier Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

muž mnoha tváří

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rohlíček

GGIROUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Heisenberg

Giroud dnes hraje dobře, sice nedal tutovku, ale jinak paráda.

Reagovat
Mervin

Girouuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
Side

Girooooud

Reagovat
LAM

Jinak Ozil začíná bejt stejnej provar jak Torres.Nechápu proč nehraje Rosa.

Reagovat
Amos

Reagovat
masly008

provar jako torres už nikdy nebude.to nejde

Reagovat
SunFells

*LAMA

Reagovat
Infernoqt

Real vás napálil, stejně jako nás.

Reagovat
smazaný uživatel

dva rozdílné případy

Reagovat
Infernoqt

ADM byl včera náš nejhorší hráč a ne poprvé. Pokud teda není na hřišti Falcao, pak se trumfujou. Jak nám někdo za něj nabídne v létě 50+, musíme brát.

Reagovat
bartlu

Tak na Torrese nikdo nemá, ale i tak je to fail přestup, Ozil má v piči, ví, že nic nemusí, ten si tam ve středovém kruhu celý zápas honit, tak ho Wenger postaví i další zápas. Přitom té hře dává nula nic, Santi je na jeho pozici milionkrát lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakou tu kvalitu občas ukáže, ale za ty prachy je to kurva málo, no

Reagovat
smazaný uživatel

Herně je to epic fail. Ale zase to byla první fotbalová "superstar", která k nám došla a tak nějak navenek ukázala, že Arsenal má peníze. Alexis už byla trefa do černého a další snad budou následovat.

Reagovat
LAM

Arsenal potřebuje hlavně Top Hrota a DM.Pokuď by byl možnej Čech,tak taky.

Sestava-Čech-Deduchy,Koscielny,Gabriel,Gibbs-Posila,Wilshere(Rosicky)-Alexis,Cazorla,Walcott-Posila.

Reagovat
Euphael

Reagovat
LAM

Nezdá se ti něco?Hroťáka na Top úrovni nemáte a pořádný DM taky ne.

Reagovat
Euphael

Čech je špatný kašpar..toho nechci ani zadarmo.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Deduchy ale už jsem to tu někde četl

Reagovat
Heisenberg

Nebyl to on s Conquelinem? Asi kvůli jménu chce radši posilu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Kolík

Reagovat
Zaschrona

Colemanuv gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Everton je strašně špatnej. Ani autobus jim nefunguje. Aby ještě fakt nesestoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

dali sme gól z rohu?? what kind of sorcery is this?

Reagovat
Side

tak co, udržíme to do poločasu?

Reagovat
LAM

brutální kombinace Arsenálu

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné množstvo nepresností.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tým je plýtvání potenciálem těch hráčů

Reagovat
Side

Giroud centruje na Gibbse

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se Spartou včera světovej fotbal oproti zápasu Arsenalu s Evertonem.

Reagovat
J0EL

A pointa?

Reagovat
mojmira

Sparta by hrála v PL o titul to je snad jasný ne?

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm no, ale zo všetkého čo sa deje okolo PL za posledné roky mi najviac idú na nervy ceny lístkov. Fans CP nejdú na WHU lebo su drahé, na Arsenale už každý zápas prázdne stoličky...

Reagovat
Counter

Každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Když koukám na ty smlouvy se Sky, tak je pro kluby snad lepší fanoušky nahnat před TV obrazovky no

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus z obou stran

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, celý čas, čo hráme tú superpiču, tak stream mi ide tak kvalitne, že by som si pri tom mohol aj vyhoniť a jak začneme trochu hrať, tak okamžite začne sekať a Giroud gól pravačkou z rohu som doteraz nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně..

Reagovat
smazaný uživatel

fér inaf

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Euphael

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Coq začal otrasne, ale postupom čase podľa môjho sekajúceho streamu išiel hore, hore, hore, až skončil niekde pri svojom nadpozemskom štandarde. Gabriel podobne.

Reagovat
Mervin

Beueeer

Reagovat
Mervin

*Bauer

Reagovat
Zaschrona

legendarne, famozne, uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, jakou ma Ozil postavu, tak je neskutecne pomaly a bez spetky zarputilosti, coz je v PL problem

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ocekavany shit..snad to nejak dokopem...

Reagovat
tweek

těším se příští týden na MU - Arsenal, to bude galakoncert.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Zas MU haluzácky vyhraje 1:0 nebo 2:1 a my spálíme 2 prdele šancí..

Reagovat
J0EL

Po nasimulovanej penalte, nech to mame kompletne

Reagovat
Euphael

Třeba zaklíncovat ještě dvěma hřebíkama.

Reagovat
Counter

Luxusně zatím suchotrikujem, už to jen udržet, šoupnout tam tak pět dalších a bude to fajn odpoledne

Reagovat
Heisenberg

První půlhodina na pokutu pro všechny, pak se to rozjelo. Dnes se mi líbí Giroud, Alexis to moc drbe, Mesut neviditelný, ale zas na takový příval keců jaký je to provar to zas není. Gibba mám rád, ale Nacho mi přijde daleko jistější. Gabriel 2 mindy a pak napravil Kosce, Ospina hezky zneškodnil jedinou šanci Evertonu. Atmosféra otřesná, to samé s Monakem, ale krása stadionu atmosféru určitě spraví, snad ještě zdraží vstupenky.

Reagovat
tweek

tvl co je dnes s Kossem? zatím hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nástup do 2 poločasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud, nádherne odstavil Jagielku

Reagovat
*CZE*

To mě i Slavie včera bavila víc

Reagovat
tweek

ser na to a hoď si tam novu, dávají Godzillu..

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis s Ozilem jsou na hristi?

Reagovat
bartlu

Tak Alexisovi nenahrávají, to je něco jinýho. Alespoň ho furt vidíš se nabízet, či pressovat.

Reagovat
masly008

nejhorší je že arsenal nemusí hrát a everton nechce nebo neumí.

Reagovat
bartlu

Prostě Santi se parkát vytáhne a hned to smrdí šancí, kokůtek Mamut tam může hrát celý zápas a stejně hovno.

Reagovat
Side

protože Mesut neudělá krok navíc, celou dobu při nejlepším vyklusává, většinou se jenom plouží jak lemra

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je fakt špína líná, odpornej zmrd, co se vůbec bez míče nesnaží

Reagovat
fantomas

OSPINA

Reagovat
Euphael

Ospina for Ballon door

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil a Alexis si vůbec nerozuměj. Přitom Rosu a Alexise byla radost sledovat a padaly z toho i góly. Proč to ten ignorant nevidí.

Reagovat
bartlu

Protože je to kokot, tak je to pořád. Ta hra, kde Ozil má jakože něco vymyslet stojí za hovno. Santi chudák utopený na půlce, Rosa leští brko na lávce a Ozil má vycházky. Tady jde jen doufat, že Wenger spadne ze schodů a rozsvítí se mu, prostě nezájem, že stál 50mega, hraje hovno, bude sedět, thats all.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo rosa ma svoj vek tak proste ozil so sanchezom si budu musieť začať rozumieť pre buducnosť arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro budoucnost Arsenalu bude zázrak když Ozila střelíme někam do MLS nebo Wolfsburgu. Kdybych nevěděl věk, tak řeknu, že Ozilovi je 34 a Rosovi tak 26.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil proste musi hrať.. ak ho za 1-2 roky predaju tak ho predaju ale nechať ho teraz sedieť a potom ho tak či tak predať je psycho.. on sa proste bud chytne alebo opjde preč a na lavičke sa nechyti

Reagovat
smazaný uživatel

Stridej toho posouvace za Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak tezke uhadnout?

Reagovat
Side

prosím dej se do kupy, hlavne ať nejde na hřiště flamini

Reagovat
Side

jo dobrý, tak on nění na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ten neni ani na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu Oli si dal pusu s Coqem

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, Giroud, prečo Coquelina? Máš tam 9 lepších adeptov na knockout od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

zlomenej frňák?

Reagovat
LAM

Já bejt Rosickym tak vstanu,jednu tomu Wengerovi nátáhnu a jdu si hledat novej klub

Reagovat
bartlu

Tak nějak, pro dobro včech. Ještě aby Wenger skončil a bylo by to top.

Reagovat
Mervin

hmm, řádně zlomený frňák

Reagovat
Zaschrona

Oproti vykonum v Evrope strasna bida. Strasne tomu chybi kridelni hra, porad to stejne...

Reagovat
Mervin

Kos dnes na facku

Reagovat
tweek

Gibbo to samé..

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina už chytil 4 gol, paráda.

Reagovat
SunFells

Ospina kvalitně.

Reagovat
fantomas

Ospina nám pěkně zachraňuje prdel. Kdy naposledy nám btw oba stopeři zahráli nadstandardně? V roce 2015 to nebylo, hádám.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel slušné skluzy

Reagovat
masly008

to je nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Kosťa zkušeně. Gabriel hraje jak dorostenec, děsný

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger nebude dnes střídat vůbec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Ozil má v piči

Reagovat
Heisenberg

Alexis

Reagovat
Mervin

kurvaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

On střídá

Reagovat
Side

Ozil zas dohraje?

Reagovat
LAM

Že se mu na to Rosa nevysere v 82 minutě Debil jeden senilní.

Reagovat
VasAFC

Prní střídání v 82' - well done Wenger

Reagovat
Heisenberg

Není to pro Rosu moc minut, Arsene Wengeroviči?

Reagovat
smazaný uživatel

teďka v tom detailním záběru na Özila nebyla vidět jediná kapka potu na obličeju, ani ve vlasech

Reagovat
Mervin

chce to záběr na prdel, tam se pozná, jestli člověk makal

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho z nejlepsich hracu vystrida

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina super výkon dnes

Reagovat
Side

Alexis dolů a Ozil zůstává

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene, pojď na 6 beků jako proti CP

Reagovat
bartlu

Wenger prostě dokazuje, že je to trenér nahovno. S ním Arsenal bude max každý rok bojovat o to 4.místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq má šťastie s tým nosom dnes.

Reagovat
Heisenberg

To není možný, chudák Coq.

Reagovat
Zaschrona

Garbutt nas nejlepsi hrac. Tak snad to bude rezultovat konecne v ten presun Bainesyho do zalohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Když je řeč o tom vašem Garbuttovi.. nikoho lepšího na zahrávání rohu a standartek tam nemáte?

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Coquv nos.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

nos na sračku

Reagovat
VasAFC

ROSAAAAA

Reagovat
LAM

ROSAAAAAAAAA

Tady máš ty starej debilní debile

Reagovat
SunFells

Trochu úcty k Howardovi.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Heisenberg

AW, musíš mu dát příště ještě míň času, jinak zahvězdí.

Reagovat
tweek

njn, jenže ona to byla čistá haluz.. bez teče by tu "střelu" Howard v klidu měl..

Reagovat
Heisenberg

Já vím, mne jen těší, že i přes málo herního času Rosa ukazuje, že na záklald má.

Reagovat
SunFells

ROSAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ROSA JE KRÁL.

Reagovat
Mervin

Rosaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Rohlíček

Rosaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, a lemra/torres/posúvač Mesut 0+2... už aby išiel dole.

Reagovat
Counter

zrovna jsem to chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nevylučuje, třeba Štajner si na tom že je lemra založil kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne wonder asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nadstandardní asistence, určitě. Nevim, o co se snažíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ty nadstandarte.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
fantomas

Ty vole, tak příhra pod sebe na takovou vzdálenost a přesně na nohu - málokdo na to má oči i koule. Ale dobře no, vídáme to zápas co zápas, když myslíte.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
-Kopy-

nesouhlasím ale tak každej má jinej názor

Reagovat
r.mrazik

takovy dava kopyto Valencia za zapas nekolik...

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

koukas vid? to ja taky...prizemni centr na vapno...ale my jsme u kopyta Valencii zvykly

Reagovat
Counter

To nebyl ledajaký přízemní centr na vápno.

Reagovat
r.mrazik

byl medžik...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Jinými slovy to vídáš zápas co zápas (jinak by z logiky věci nešlo o standardní áčko). V tom případě... šťastnej to kluk.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Mada

Reagovat
bartlu

Nojo, hlavně to byly neskutečný příhrávky do 100% gólovek, top top top akcičky, přesně co očekáváš od hráče s takovou cenovkou, hlavně ta nahrávka na Rosu mezi 5ti protihráčema, z toho dvoje housle, naprostá špička, Rosa jen doklepávačka do prázdný.

Mamut

Reagovat
r.mrazik

Mata style?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Özil je tak moc na hovno, až má dvě asistence. Achjofakt, jako Torres.

Reagovat
tweek

Ozil Áčko.. génius..

Reagovat
smazaný uživatel

To je bůh

Reagovat
-Kopy-

Rosa

Reagovat
Euphael

Roziky

Reagovat
bartlu

Takže Rosa toho udělal za pár minut víc, než Mamut za x zápasů, cool.

Reagovat
Side

Ozil má totálně v piči celej zápas, ale zas má d vě asistence, to mě poser

Reagovat
VasAFC

Wizard Oz

Reagovat
smazaný uživatel

a o tom on je, no... že ste si ešte nezvykli.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa by za tu dobu měl 5 gólů a áček 3 prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

MotM dnes Bellerin... úžasný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina?

Reagovat
smazaný uživatel

to by som išiel sám proti sebe. ale nie, aj on si to asi zaslúži, neviem.

Reagovat
Side

Ospina

Reagovat
Euphael

Ospina

Reagovat
tweek

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
LGT

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mervin

Olie

Reagovat
LGT

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rosa je magor

Reagovat
Heisenberg

Santi do 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Radosť sa pozerať na toho Rosického. Ten drajv, tá energia.

Reagovat
tweek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole v jeho letech ty skluzy. Se divím, že za tím koučem nedojde a neřekne mu: "Pane Wenger, vždyť mám stejný zájem jak vy" on by to pochopil, starej je na to dost....

Reagovat
Mervin

si to budu muset po zpase zase pustit

Reagovat
smazaný uživatel

po dlhej dobe záver zápasu, kedy nevyzeráme, že každých 30 sekúnd inkasujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bojím sa, že tam jeden dostaneme. Lebo nehráme na šiestich obrancov.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, to Wenger dojebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes videl, že brániť vedenie nejde bez šiestich obrancov, tak nabudúce sa hádam poučí.

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to neodpustiteľné. Vždy ma tie posledné minúty donútia ísť si od nervozity zapáliť a dnes som tú chuť nemal vôbec.

Reagovat
bartlu

Vidíš ty kundo šikmooká, jak se pressuje a bojuje o míče?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
-Kopy-

Rosa úplně jinde než Ozil ale bohužel příště zase lavička

Reagovat
masly008

nic to nemění na tom že to byla nuda.

Reagovat
Counter

Ospina dneska MOTM, za takový výkon by se ani Wojta nestyděl.

Reagovat
SunFells

Jj, ale furt by tomu říkal Slow Sunday.

Reagovat
J0EL

Wojta by mal uz hlavne na svedomi penaltu a cervenu kartu.

Reagovat
Counter

Ale byla by to chyba Gabriela!

Reagovat
J0EL

To ano. Ale na druhej strane byt tam Mertesacker tak ten by ani tu prvu loptu nedobehol a boli by sme prakticky na tom istom

Reagovat
SunFells

Nuda, ale vyzrálý výkon. Stopeři však byli průser, tam je Ospina párkrát zachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra OK. Výkon na blití. Ale Rosa za těch 15 min zvednul náladu

Reagovat
smazaný uživatel

A venku proti Monaku s Rosou, Gabrielem (momentálně lepší než bez formy hrající Merte) a snad Wenger posadí Mesuta..

Reagovat
teenz

JJ snad posadí Mesuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj všem fandům,

omlouvám se za nevhodný příspěvek. Máme možnost získat dotaci na rozšíření lezecké stěny v Kolíně. Prosím o podporu projektu "NA NOVÝ MOST PO LANĚ" na níže uvedených webových stránkách.

http://www.tpca.cz/tpca-pro-kolinsko/projekty-hlasovani/3-tpca-pro-kolinsko-2015/

Díky.

M.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to podpořit?

Reagovat
xjert02

Co potrebuje dotaci asi samo o sobe nebude sobestacny projekt.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele