Premier League - preview 26. kola

25.02.2017, 08:52, aktualizováno 27.02.2017, 08:45
Previews
První zápas v éře po ověnčeném Claudiovi Ranierim čeká v rámci dnešní dohrávky na Leicester City. Foxes přitom budou čelit Liverpoolu, který může využít odkládaných zápasů tohoto víkendu a bodově se dotáhnout na třetí Manchester City...
Leicester City - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Trvalo to "jen" něco přes půldruhého roku, přesto je nyní takřka nepředstavitelné, že Leicester nastoupí do zápasu bez šedivého mága na lavičce. Italský stratég se se svými svěřenci postaral o nejúžasnější sezónu v historii Premier League, jenže na ni nedokázal navázat a připomněl nám i fakt, jak prchlivý je ve fotbale úspěch, natožpak důvěra majitelů. Lišky načínají novou éru bez Claudia Ranieriho doma s Liverpoolem.

Thajský majitel Leicesteru rozdělil svět na dva tábory. Oběma se přitom nedá upřít alespoň špetka pravdy. Propuštění Ranieriho nejspíš Foxes skutečně nakopne k alespoň o fous lepším výkonům; nezasloužil si však vítěz nejpřekvapivějšího anglického titulu všech dob přece jenom větší důvěru a hlavně víc času?

Ať tak či onak, Ranierimu zlomila vaz otřesná forma v novém roce. Leicester vypadl z FA Cupu zápasem proti Millwallu, což byla jen třešnička na dort upečený z pěti ligových porážek v řadě a šesti utkání bez vstřelené branky. Definitivně rozložený tým nyní zkusí zkonsolidovat dočasný manažer - a někdejší asistent - Craig Shakespeare. Fanoušci Foxes jistě věří, že tahle hra tragédií neskončí...

Je poměrně symbolické, že právě Liverpool je týmem, který se nyní Leicesteru postaví. Pokud totiž někdo může co do hrůznosti výsledků Liškám konkurovat, jsou to právě svěřenci Jürgena Kloppa. Parádní vítězství proti Tottenhamu bylo vysvobozením z šílené krize, během níž se Reds povedlo vyhrát jediné soutěžní utkání z deseti. A tak se nedávno největší konkurent Chelsea propadl mimo první čtyřku.

Teď už se ale blýská na lepší časy, Sadio Mané, který zápas se Spurs rozhodl dvěma góly, je zpět a ve formě, což Liverpoolu vrací jeho ofenzivní sílu. Po zranění se navíc možná vrátí stoper Dejan Lovren, jenž by mohl vystrnadit ze sestavy univerzála Lucase. Z užšího kádru pak visí otazník ještě nad Danielem Sturridgem.

Leicester má tentýž problém s Islamem Slimanim, jistojistě zraněný je stoper Molla Wagué, což je zrovna borec, jenž měl vytrhnout Foxes trn z paty. Spolupráce den ode dne pomalejších a těžkopádnějších Morgana s Huthem vybízí k prohloubení trendu ze vzájemných zápasů. Liverpool jich vyhrál šest z minulých devíti, včetně toho úplně posledního. Leicester naopak vyhrál jedinkrát.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Albrighton, Drinkwater, Ndidi, Gray - Mahrez - Vardy
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Matip, Lucas (Lovren), Milner - Lallana, Henderson, Wijnaldum - Mané, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.75 - 4.20 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Stoke City  (neděle 14:30)
Jak se revanšovat za ostudné vypadnutí z Evropské ligy, na domácí půdě a proti podceňovanému belgickému sokovi? Fanoušek Tottenhamu bude určitě uznávat jedinou cestu: při návratu na nefalšovanou domácí půdu, na White Hart Lane, musí Spurs přesvědčivě porazit Stoke a vrátit se na druhou příčku...

Azyl ve Wembley Tottenhamu nikdy nesvědčil, a tak Kohouty jistě potěší, že teď nastupují hotovou terapii - čtyři utkání na White Hart Lane v řadě. Tedy čtyři po sobě jdoucí zápasy na hřišti, kde od začátku prosince vstřelilo branku akorát Burnley, a jako poslední ligový sok tam odtud odvážel body Leicester 29. října.

Tottenham dosud na WHL v tomto ročníku hledá přemožitele a Potters opravdu nemají předpoklady pro to, aby se jím stali. Mark Hughes koneckonců z posledních dvou konfrontací s Mauriciem Pochettinem odcházel se staženým ocasem, po domácích prohrách 0:4, a tak na severu Londýna patrně bude rád za bod.

Také forma Stoke nicméně budí jistý respekt, neboť na prostoru minulých šesti kol čítá jedinou prohru. Co se čistě venkovního výkazu týče, jsou na tom ovšem Potters poměrně bídně, když nezvládli čtyři z posledních pěti výjezdů. Hned ve třech případech přitom inkasovali tři nebo čtyři góly.

Na rozdíl od Manchesteru United si Tottenham ze zápolení v rámci Evropské ligy neodnesl žádné čerstvé šrámy, to však neznamená, že se obejde bez absencí - Rose s Lamelou jsou stále na marodce. Naopak Stoke pomalu počítá s návratem Xherdana Shaqiriho po třech týdnech mimo. Saido Berahino možná po pár startech z lavičky bude připraven na místo v základní sestavě.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembélé, Davies - Eriksen, Alli - Kane
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Adam, Whelan - Sobhi (Shaqiri), Allen, Arnautović - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.15 - 8.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Middlesbrough FC  (sobota 16:00)
Zatímco o mistrovském titulu pro londýnskou Chelsea pochybuje z řad široké fotbalové veřenosti jen málokdo, situace na druhém břehu tabulky je i po více jak polovině soutěže stále velice vyrovnaná. Do boje o záchranu je zapojeno hned několik celků a právě na dva z nich čeká vzájemné utkání v Selhurst Parku v sobotu od čtyř hodin.

Domácí Crystal Palace, jimž v tabulce patří za stejný počet bodů devatenáctá příčka a nejsou poslední jen vlivem lepšího skóre než má Sunderland, zde přivítají nováčka z Middlesbrough. Svěřenci Aitora Karanky jsou prozatím šestnáctí a od sestupového pásma je dělí pouhé dva body.

Za favorita zápasu outsiderů lze spíše považovat domácí celek - hosté z Boro totiž nevyhrálu už osm posledních ligových utkání a v Londýně, kde stadion Crystal Palace sídlí, už nevyhráli prvoligový zápas dlouhých deset let.

V sobotu se navíc budou muset obejít bez jednoho, ale také možná ze tří ze svých defenzivních hráčů. Zcela vyloučen je start Antonia Barragana - kraního beka Middlesbrough trápí problém s harmstringem a nebude na zápas připraven.

V ohrožení je také účast dalších obránců Caluma Chamberse a George Frienda. Domácímu kouči Samu Allardyceovi bude chybět dvojice Mathieu Flamini - Loic Remy a mimo hru i nadále nejspíše zůstanou Scott Dann a Bakary Sako. Po zranění zadního stehenního svalu se naopak k týmu vrací Jeffrey Schlupp, jenž je znovu fit a bude pro utkání s Middlesbrough k dispozici.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Tomkins, Delaney, Van Aanholt - Milivojevič, McArthur - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Chambers, Bernardo, Gibson, Fabio - De Roon, Clayton, Forshaw - Traoré, Negredo, Ramírez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.10 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Souboj dvou celků z opačných pólů ligové tabulky nabídne v sobotním odpoledni Goodison Park v Liverpoolu. Domácí Everton, jemuž v dosavadním ročníku Premier League patří sedmá příčka, zde vyzve zcela poslední Sunderland.

Svěřenci Davida Moyese však ještě nemusejí zoufat, neboť jim na opuštění sestupových pásem stačí pouhé dva body. Pro anglického kouče navíc bude zápas prestižní v tom, že vrátí na stadion, jenž důvěrně zná - právě v Evertonu totiž před svým nepdoařeným angažmá v Manchesteru United Moyes dlouhá léta působil.

Získat body proti favoritovi v modrých dresech však bude pro Sunderland těžké - Everton má dobrou formu a z posledních osmi ligových zápasů vždy získalo mužstvo Ronalda Koemana alespoň bod. V pěti z nich navíc Blues udrželi čisté konto.

Naopak Kočky ze Sunderlandu mají z posledních osmi střetnutí bilanci značně nelichotivou - čítá pět porážky, dva body za dvě remízy a jednu jedinou výhru. K zisku tří bodů jistě musí Moyesovi pomoct spolehlivý brankář, otázkou ovšem je, pro koho se v sobotu anglický kouč rozhodne. Poprvé od Vánoc je totiž k dispozici Jordan Pickford, který tak možná dostane přednost před Vitem Mannonem.

Utkání se naopak nezúčastní Jan Kirchoff, který se teprv zapojil do tréninku a nejistý je také start Stevena Pienaara, jehož trápí zraněné lýtko. Evertonu se po zranění vrací James McCarthy a Kevin Mirallas, po menších problémech s lýtkem je k dispozici také kanonýr klubu Romelu Lukaku.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - Davies, Gueye, Schneiderlin - Lookman, Barkley - Lukaku
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Koné, O'Shea, Denayer - Jones, Gibson, Ndong, Larsson, Oviedo - Januzaj, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.90 - 7.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hull City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Hull City sice stále vězí v sestupovém pásmu s odstrašujícím rozdílem ve skóre -27, ovšem jeho sezona rázem nevypadá tak tragicky, jak působila na přelomu roku, kdy se velká část britské novinářské obce pohoršovala nad výběrem nového manažera. Marco Silva přitom Tigers suverénně pozvedl...

Portugalcův vliv se prozatím na Hullu nepodepsal na cestách, doma je to ale úplně jinačí písnička - čtyři soutěžní vystoupení, čtyři výhry, z toho jeden postup v FA Cupu a skalpy Manchesteru United s Liverpoolem. Naposledy se Tigers při prohře 0:2 pochlapili také na půdě Arsenalu a nyní je opět na řadě nutnost bodovat, k čemuž má týmu dopomoci týdenní soustředění v Portugalsku.

Hullu se prozatím nikdy v historii jeho snažení v Premier League nepodařilo vedle sebe poskládat tři domácí výhry, teď má ale jedinečnou příležitost, neboť Burnley prozatím z prvoligových výletů přivezlo šokující jeden bod a venku prohrálo už sedmkrát po sobě. Teď se přitom na Turf Moor znovu podívá až do 1. dubna, takže tuhle sérii ve vlastním zájmu co nevidět musí ukončit.

Marcovi Silvovi se jistě uleví při návratu Abela Hernándeze, zároveň mu ale vrásky na čele přidělá absence suspendovaného Sama Clucase a nemoc Dieumerciho Mbokaniho. Burnley postrádá křídelníka Gudmundssona, který si při pohárovém fiasku s Lincolnem zvrtl koleno. Na Defoura bude stále brzy a Hendrick je v trestu.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Elabdellaoui, Maguire, Ranocchia, Robertson - N'Diaye, Huddlestone - Marković, Niassé, Grosicki - Hernández
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Westwood, Barton, Brady - Barnes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Jak na Nový rok, tak po celý rok, říká se. Bohužel pro Bournemouth, o Silvestru totéž neplatí. A tak Cherries oslavili konec roku výhrou 3:0 na půdě Swansea, aby v roce 2017 ani jednou nevyhráli a při zisku dvou bodů z šesti utkání inkasovali odstrašujících 18 gólů. Teď pochroumanou obranu Jižanů prověří West Bromwich Albion.

Tomu se naopak daří náramně. Po přelomu letopočtu vyhrál hned třikrát a bez bodu odcházel jenom jednou jedinkrát. Aktuálně drží čtyřzápasovou sérii bez porážky, jejíž poslední kolíček zavěsili Baggies na olympijském stadionu. Proti West Hamu srovnali v nastaveném čase.

Opravdovou doménou West Bromu jsou ovšem (vedle standardních situací) domácí utkání. Z posledních sedmi mohli fanoušci na Hawthors slavit hned v šesti případech. Bournemouth naopak prohrál všechny tři poslední duely venku a pokaždé dostal minimálně tři fíky.

Kdo bude tento duel sledovat živě, měl by si dát speciální pozor na šestou minutu zápasu. Právě tehdy totiž WBA vstřelilo gól už třikrát (!) v řadě, a pokaždé v tom měl prsty James Morrison (2+1). No a z pohledu hostí by mohla být zajímavá minuta číslo 29, kdy Bournemouth inkasoval jak od Man City, tak od Evertonu, tedy v obou minulých duelech.

Do karet hraje svěřencům Eddieho Howea snad bilance vzájemných duelů, v Premier League totiž s West Bromem ještě neprohráli. V dnešním utkání však budou postrádat kapitána Simona Francise, zatímco Jack Wilshere by měl být i přes neduhy s kotníkem v pohodě. Tony Pulis má k dispozici kompletní kádr.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Fletcher, Livermore - Phillips, Morrison, Chadli - Rondón
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Cook, Mings, Daniels - Surman, Arter - Ibe, Wilshere, Fraser - King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.20 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Jak řekl na předzápasové tiskovce manažer Swansea Paul Clement - nikdo neočekává, že by Swansea na hřišti Chelsea vyhrála. Stejně jako to nikdo neočekával na půdě Liverpoolu a Manchesteru City. A výsledek? Jedno vítězství a jedna porážka po urputném boji a gólu v samém závěru. Lídr tabulky to proti zlepšujícím se Velšanům nebude mít snadné.

Labutě totiž po sérii špatných výsledků a pádu do sestupových vod oprášily křídla a díky čtyřem výhrám z posledních šesti zápasů jsou poměrně bezpečně z boje o záchranu. Na něj nyní shlíží s náskokem čtyř bodů a s vědomím o poznání lepší formy, než má většina zbylých aktérů.

Jenže teď vyjíždí na Stamford Bridge, stadion, který se po letech stal znovu nedobytnou tvrzí a pevností londýnské Chelsea. Po změně rozestavení na současné 3-4-3 tam Blues odehráli devět zápasů a získali plný počet 27 bodů. V průběhu této série navíc nasázeli úchvatných 27 gólů a inkasovali jen 4. Jako poslední padl i Arsenal.

V utkání dojde k řadě zajímavých návratů. V dresu Swansea se představí Jack Cork, který v Chelsea vyrůstal a až do roku 2011 byl jejím kmenovým hráčem. Dnes se však postaví proti ní, stejně jako trenérské duo Paul Clement - Claude Makelele, jehož minulost je s Chelsea rovněž svázána. Clement na Stamford Bridge trénoval devět let a s Ancelottim vyhrál coby asistent i Premier League. O Makeleleho minulosti pak asi není třeba hovořit.

Chelsea je sice favoritem, ale Swansea už několikrát v posledních letech ukázala, že umí kousat. Vždyť v posledních třech vzájemných zápasech nedovolila Londýňanům ani jednou vyhrát a od začátku roku 2012 do ledna 2013 držela dokonce čtyřzápasovou sérii bez porážky.

V utkání jí ovšem bude chybět trojice fotbalistů, Ki Sueng-yueng, Jefferson Montero i Nathan Dyer jsou zranění. Naopak kapitán Leon Britton se vrátil k tréninku a Clement ho může využít i do utkání. Nic podobného nemusí řešit Antonio Conte, jenž má opět k dispozici kompletní kádr, včetně uzdraveného Johna Terryho a Davida Luize, jehož už docela dlouho trápí bolavé koleno.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Fer, Cork, Carroll - Routledge, Llorente, Sigurdsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.10 - 11.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - West Ham United  (sobota 18:30)
Watford si letos příliš fanoušků nezískal, mnozí by ho možná z hlediska výkonů zařadili mezi nejhorší týmy ročníku, ovšem pravdou je, že od fantastického zářijového comebacku v zápase s West Hamem (z 0:2 na 4:2) nikdy Hornets nevypadali být zpříma ohroženi vidinou sestupu, což platí i nadále...

Aktuálně si Watford užívá poměrně luxusního desetibodového náskoku na propast a stále v klidu může pomýšlet na vylepšení loňského 13. místa, které nyní okupuje. Hornets přitom dosti ulevila nedávná série čtyř zápasů bez prohry a slepené výhry nad Arsenalem a Burnley; potom ani ten nevydařený výjezd na Old Trafford tolik nezamrzel.

Teď se Hornets vrací na Vicarage Road a na svého prvního návštěvníka se asi příliš třást nebudou. West Ham totiž na cestách poslední dobou pouští hrůzu: počínaje Boxing Day venku porazil Swansea, Middlesbrough i Southampton, přičemž jim dohromady nasázel úctyhodných 10 branek. Ale co mu taky zbývá - však se Hammers stále necítí jako doma nejspíš ani na svém Olympijském stadionu.

Walter Mazzarri by zítra večer mohl mít nemalé problémy se skládáním sestavy, neboť ho straší otazníky nad hlavami Prödla, Cathcarta a Behramiho. Amrabata na hrací plochu určitě nepustí bolavý kotník, Kabaseleho zase koleno.

West Ham ještě zváží stav nakřáplého Andyho Carrolla, zatímco Cresswell vyléčil menší problém se stehenním svalem a André Ayew je konečně připraven k návratu na ligová kolbiště po příjezdu z Gabonu.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Cathcart, Prödl, Kaboul, Holebas - Cleverley, Behrami, Capoue - Niang, Deeney, Zárate
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Kouyaté, Reid, Fonte, Cresswell - Noble, Obiang - Antonio, Snodgrass, Lanzini - Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.17 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC25193352:1860
2.Manchester City25164551:2952
3.Tottenham Hotspur25148346:1850
4.Arsenal FC25155554:2850
5.Liverpool FC25147454:3049
6.Manchester United25139338:2148
7.Everton FC25118640:2741
8.West Bromwich Albion25107834:3137
9.Stoke City2588930:3632
10.West Ham United25951134:4332
11.Southampton FC25861128:3130
12.Burnley FC25931327:3630
13.Watford FC25861129:4230
14.AFC Bournemouth25751335:4926
15.Swansea City25731531:5424
16.Middlesbrough FC254101119:2722
17.Leicester City25561424:4321
18.Hull City25551522:4920
19.Crystal Palace25541632:4619
20.Sunderland AFC25541624:4619
Zbývající zápasy
25.02. 16:00Southampton FC - Arsenal FC (zápas odložen)
26.02. 15:15Manchester City - Manchester United (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (793)

Přidat komentář
Manik...

1. jááá, jupíí

Reagovat
smazaný uživatel

Do pekla, taká dlhá prestávka a už som sa tešil na víkend ...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

. Obrovská prestávka pre fanúšikov, ale aspoň si hráči poriadne oddýchli a mali "zimnú pauzu"...

Reagovat
nani92

narážaš asi len na tých vašich že?

Reagovat
Lacko_Boh

now kiss

Reagovat
nani92

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si lolec, zajo.

Reagovat
blade115

Nevím, kdy jindy by už se měl Costa definitivně probrat. Proti Swansea má 7 gólů ze čtyř zápasů, navíc se hraje doma. Po Burnley už to chce zas 3 body, nečekám, že Live nebo slepice tentokrát ztratí, tak ať se ten náskok zas nezmenší...

Reagovat
smazaný uživatel

U Spurs by som si taký istý nebol. V EL odohrali celkom náročné stretnutie, ktoré ich stálo dosť síl. A Stoke už dva týždne bez súťažného zápasu.

Čo sa týka nás, tak máme smolu, že sa so Swansea stretávame práve teraz, keď sú v slušnej forme. Zápasy s nimi sú vždy také bláznivé, že sa bojím, že dnes stratíme dva body.

Reagovat
Miguel19

Live může klidně ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

AnglickoPremierLeagueHonici preco su tie dva zapasy odlozene? dik

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra se hraje finále ligového poháru Southampton-United

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj ano,to je koniec februara,vtedy sa hra finale uz byvaleho Curling Cup-u....zabudol som,pardon.Pred rokmi som bol na takom finale....rok nepamatam,ale tusim asi v 2007 roku,Chelsea-Arsenal 2:1...este sa hralo na Millenium Stadium v Cardiffe,kedze Wembley bolo mimo provoz.76500 divakov,super,listok som kupil pred stadionom na ciernom trhu za 200 libier co bolo pri kurze 55 pekna suma : sektor Chelsea...dobre to bolo,fajn zazitok hlavne vo vlaku,ked som sa presuval z Newportu do Cardiffu,vo vlaku plno fanusikov oboch timov,ziadne bitky,nasilie,nic,ale prisli pred stadion a strih-uz sa nenavideli

Reagovat
kvasha16

kvoli honbe

Reagovat
vladis271

finále sranda poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle degradujes vasi jedinou trofej za poslednich 10 let?

Reagovat
Busby babes

vsak to je normalni. FA up je taky podruzna soutez, teda do chvile nez ho vyhrajem, pak je to nejstarsi soutez sveta s velkou prestizi.

Reagovat
Counter

To mluvíš z vlastní loňské zkušenosti?

Reagovat
Busby babes

jj a z vasi predlonske.

Reagovat
Counter

Když už, tak předpředloňské. A ne

Reagovat
Busby babes

beres to moc vazne.

Reagovat
Lacko_Boh

však za to dostáva aj tučne zaplatené

Reagovat
vladis271

nie FA Cup nie je druhoradá súäťaž takú pičovinu by som nikdy nepovedal. Ak si sa prvý krát stretol s týmto názorom na ligový pohár až u mňa tak asi nesleduješ anglický futbal dostatočne dlho.

Reagovat
Busby babes

uprimne, ja to nemyslel na nikoho konkretniho. takhle to oznacuje treba Ludek Madl, kdyz se mu smeju, kdyz vypadnete a vice versa.

Reagovat
Busby babes

*vypadnou.

Reagovat
nani92

ešte to bolí?

Reagovat
vladis271

kríže ma furt bolia.

Reagovat
smazaný uživatel

mrtvy tah

Reagovat
vladis271

z toho to asi mám, asi som pár krát posral techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa bolia vždy deň po tom. Zaraď aj back raises do rutiny

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

už si jak Shooty ked sa smial Ficovi za fantómovú chrbticu. Asi by som ťa mal zažalovať.

Reagovat
nani92

však to bol len preklik, pôvodne tam mal byť tento

Reagovat
pingla

Myslis ten pohar, ktery jste nebyli schopni ani proti City uhaluzit?

Reagovat
avicii

dneska nuda

Reagovat
vladis271

Reagovat
elChe

N atohle kolo musím nahradit zlatana ale nevím kým costa nebo kane?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa skôr Kane.

Reagovat
elChe

Já asi spíš budu věřit vaší kostičce, podle výsledků na livesportu nedostali v posledních 5 zápasech víc než jeden gól...

Reagovat
elChe

stoke city samozřejmě...

Reagovat
Cobra

Navíc je Kane poslední dobou mimo. Kanea bych nevolil vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikým. Nech ho na lavičce a transfer udělej jinde.

Reagovat
elChe

jinde nepotřebuju, teď ho prodám a příští kolo zase koupím...

Reagovat
mikelinos

Jinak ještě k fantě, v GW 28 se budou v případě postupu City hrát jen 4 zápasy?

Reagovat
Counter

Je to možné. A hlavně se pak v jiném kole všechny tyhle zápasy nakupí, takže možné bodové součty poletí strmě vzhůru a bude výhodné dopředu tomu uzpůsobit soupisku (s pomocí Wild Card).

Reagovat
Busby babes

nerad jim.

Reagovat
Counter

Začalo se mi teď zase dařit, tak si to můžu dovolit

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Busby babes

Mourinho has made personal calls to Neymar (Barcelona) to try and convince him to join #mufc [sport]

Reagovat
elChe

Neuspěl s odvoláním tak to Mou rychle zkusí...rozhovor ve stylu "na barcu nemáme, ale lepší, jak jít za katr, ne?"

Reagovat
Busby babes

anglie nema se Spanelskem extradici?

Reagovat
SunFells

Po tom telefonátu Neymar zvažuje přesun do Liverpoolu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

to by si Neymar zahatal cestu niekedy v kariére si zahrať s Coutinhom.

Reagovat
Neutron

a zaroven zahatal moznost nieco vyhrat

Reagovat
vladis271

Reagovat
Neutron

chcel som zatrollovat nakolko to tu je celkom moderne

Reagovat
vladis271

ale strelil si si gola do vlastnej bránky, prečítaj si to ešte raz.

Reagovat
nani92

Carragher style

Reagovat
cristiano.K.

*Kane style, už má čtyři vlastence

Reagovat
Neutron

hej ja viem

Reagovat
niflheim
Reagovat
pejsek5

Prosím vás, proč je odložené manchesterské derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Finále EFL Cup

Reagovat
pejsek5

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak slozit Fantu nebude uplne snadny diky 2 odlozenym zapasum, ale nastesti mi to akorat vyslo, takze snad bez tech nepouzitelnych nahradniku to pujde

Reagovat
Busby babes

btw. budes v pondeli hrat?

Reagovat
Coutinho10

no snad jo

Reagovat
Free_player

Může mi tu fantu ještě nějaká dobrá duše vysvětlit ? Když mám v týmu Ibru, Alexise tak ty body za ně dostanu pak až v dohrávce ne ? A co ted vystřídat nebo prodat a pak z5 koupit ???

Reagovat
Busby babes

dostanes je az v tom tydnu, kdy se bude hrat dohravka. teda ti hraci. Takze je na tobe, jestli je prodas a pak treba priste koupis zpatky.

Reagovat
Free_player

okey tak to je asi hloupost je prodávat, když ty body za ně budu mít pozdějc .... co myslíš ?

Reagovat
Busby babes

no budes je mit v jinem tydnu. ja je treba vymenil.

Reagovat
Free_player

hmm jasný takže když ted vyměním a potom zas koupím z5 tak na tom můžu bodově vydělat

Reagovat
Coutinho10

a nebo si je nech na lavicce jako ja...sice jedu tim padem bez nahradniku, ale nebudu je kvuli tomu ted prodavat a pak zase kupovat a odecitat si body

Reagovat
Free_player

jasny no ...tak mám 1 volnej transfer tak jednoho prodám a jednoho šoupnu na lavku i když na lavce mam hrače zs ktereho budu mit taky 0b

Reagovat
Coutinho10

j ja udelal 1 klasickej prestup, kterej nesouvisi s timhle problemem a ikdyz nekterym tem hracum neverim uplne na super bodovej vykon, tak to vidim jako rozumnejsi variantu a Sanchez a spol budou odpocivat bez moznosti nastupu

Reagovat
Free_player

tak dobrá ... díky všem za rady

Reagovat
niflheim

Vždyť tak to není, ne? Není to spíše tak, že potom v jednom gameweeku budou hrát v podstatě dvakrát? Tedy tak to aspoň v minulosti bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto si každý nechává triple cap a bench boosty až na dohrávky.

Reagovat
Busby babes

no vsak, tak jsem to myslel. vsak pisu: ti hraci ty body dostanou az v tom tydnu, kdy se bude hrat dohravka. a je na tobe, jestli je pak budes mit v sestave nebo ne. Tohle kolo nedostanou nic.

Reagovat
fajdax

Dneska už musí hrát Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, proc je odloženy špíl se Saints?

Reagovat
smazaný uživatel

finále

Reagovat
smazaný uživatel

Díky A manchesterske derby?

Reagovat
Sali5

finále

Reagovat
RKBoy

cvak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

finále

Reagovat
Svatej

Taky

Uz to tu bylo dvakrat psano

Reagovat
Usty

Reagovat
Swarley

z pohledu fanouška Liverpoolu hrají Saints finále anglického poháru a Manchester finále sranda cupu...pak se ptáš správně, protože jsou to v podstatě dvě soutěže...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

nebuď jak Klopp

Reagovat
Swarley

a místní velitel námořnictva pod tebou

Reagovat
fajdax

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Meli na dnesek hodit Arsenal se City... jak k tomu ty tymy prijdou

Reagovat
Svatej

Ta sestava swans je pekne slaba, ocekavam dneska pruser

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

koukám vymrdaný DIGI zas nedává zápas od 16:00 i když ten 13:45 taky nebyl

to je fakt zkurvená stanice

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to ich vina, držia sa zmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

a tam mají to, že odpolední zápasy nevysílají?

Reagovat
smazaný uživatel

Niekoľko zápasov o 16:00 musia vynechať. Asi si to nechávajú na záverečné kolá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je nesleduj a koukej na kvalitní acestreamy jako normální člověk.

5 minut před zápasem koukneš na http://soccerstreams.net/ a jsi vysmátý.

Reagovat
Orlandiiik

je zvláštní, že tam žádný streamy nevidim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já tam vidím odkazy u každýho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chelsea team v Swansea: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CHESWA

Reagovat
Miguel19

Cesc

Reagovat
mikelinos

sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs today: Begovic, Zouma, Terry, Matic, Loftus-Cheek, Willian, Batshuayi. #CHESWA

Reagovat
Whitemedia

Na lavičce bych raději viděl Akého..

Reagovat
Mimalu

nevím co by se ve zbytku sezóny muselo stát, aby byl návrat Akého braný jako pozitivní věc, velká škoda že Bmouthu nezůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si ani neviem predstaviť, že miesto koho by tam dnes sedel.

Reagovat
Mimalu

bohužel, ale místo Zoumy tam dneska být mohl. Asi by to pozičně dávalo větší smysl a podle posledního zápasu už tuplem...

Reagovat
Whitemedia

Místo Zoumy..

Reagovat
Svatej

Zouma out, ten vypada ze je na tom fotbalove hur jak ja, silenost

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

A Pedro to dnes znovu roztočí.

Reagovat
Svatej

Fabreee

Reagovat
fajdax

Idealni

Reagovat
Coutinho10

Albion team v @afcbournemouth: Foster; Dawson, McAuley, Evans, Nyom; Livermore, Fletcher (c); Chadli, Morrison, Brunt; Rondon

Albion subs: Myhill; Olsson, Robson-Kanu, Yacob, McClean, Leko, Field

a Phillips ani na lavicce...takze hraju v 10

Reagovat
Error

Cesc Fabregas becomes the first Spanish player in history to make 300 Premier League appearances.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 4:0 hráme doma, Sunderland sa zosype spoločne s Moyesom, v to dúfam :-)

Reagovat
Teoretik

Návrat Leedsu (kde je navíc Monk) a Newcastlu do PL by byl sen. Ještě by je mohl doplnit Huddersfield, ale i ten Brighton by mohl být zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

116. Pre krleša a jeho návrat na EF.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Od té doby, co sem už do diskuzí nepíše, si skvěle rozumíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si s ním rozumiem stále, píšeme si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Recik

Nekdo stream na Chelsea? Nejlépe aby to prekousal i telefon

Reagovat
smazaný uživatel

Costa příšerný

Reagovat
off-olda

No konečně se něco stalo. Costa, Hazard

Reagovat
Whitemedia

Hazard tohle má střílet

Reagovat
niflheim

Takový šulda

Reagovat
Mimalu

Fabreeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

FABREEEEEEEEe

Reagovat
smazaný uživatel

GAS

Reagovat
Whitemedia

CEEEESC

Reagovat
Miguel19

C E S C !!!

Reagovat
Miguel19

Costa solidní souboj před vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley velmi zle zahrava tie rohy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Už se vidí v United no.

Reagovat
Counter

Od nejlepšího anglického záložníka bys toho chtěl nějak moc, ne?

Reagovat
Zaschrona

To je prece Alli, si rikal.

Reagovat
Zaschrona

*jsi

Reagovat
Lacko_Boh

a neni? Kym sa Wilshere rozohra tak urcite.

Reagovat
off-olda

Naughton

Reagovat
smazaný uživatel

kante neskutečný zase

Reagovat
Venny

Já toho Kantého miluju

Reagovat
Zaschrona

Sutton forced to play an outfield player in goal as they don't have a reserve keeper. Lovely plot twist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Kante je bůh

Reagovat
off-olda

Fabianski

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrona, ako to vyzerá na Evertone?

Reagovat
Zaschrona

Hrajeme predevsim my, Sunderland je zalezly, zatim ale jen dve sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Skúsim druhý polčas, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Llorente to trochu pozmenil.

Reagovat
Zaschrona

Pokud zas nezalezeme, tak to snad musime udrzet, dopredu Sunderland nepredvedl pomalu nic, na Chelsea asi bude objektivne vetsi zabava.

Reagovat
Mimalu

kvalitní obranný zákrok od Cahilla... jenom škoda že byl na Costu

Reagovat
off-olda

Reagovat
spider_8

Buďme rádi, že mu nezlomil lebku jako Masonovi

Reagovat
Zaschrona

GANAAAAAAAAAAAAAA paradne

Reagovat
off-olda

Ona běhá po lajně nějaká kundička jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč přestali na DIGI dávat v sobotu zápas od 16:00 a místo toho dávají Champ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože majú takú zmluvu o vysielaní zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to přišlo z ničeho nic...

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Venny

Pěknej průnik od Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro zase nahodil Messi mód

Reagovat
smazaný uživatel

Riyad Mahrez‏@Mahrez22 3 min.před 3 minutami

Víc

Big respect to this great man who helped us achieve history , you helped me build myself as a player and gave me the courage I needed ,

Aspoň jeden

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zomrel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
Horcmen

Schmeichel na IG už včera.

Reagovat
Zaschrona

skoda, Davies tycka, mohl byt taky moc pekny gol

Reagovat
Taiger

GOOOOOOOOOL LLLOOOORENTE

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z niceho, ale paradni hlavicka.

Reagovat
off-olda

Toho nejvyššího jako nikdo nehlídá?

Reagovat
Svatej

To mě fakt poser. Takoví žebráci tyvole. Za celej poločas se dostali do vápna přesně jednou.

Reagovat
Miguel19

Si dělá prdel ne...46:30

Reagovat
Mimalu

hráči Swansea se dneska snad poprvé podívali za polovinu a hned gól no...

Reagovat
SpecialOne

Dávno po nastavení, ofsajd, no nevadí, musíme zabrat ještě více, pěkně z ho.na bič od Swansea.

Reagovat
spider_8

Faul byl před vypršením nastavení, bylo jasné, že je nechá ještě rozehrát.

Reagovat
SpecialOne

No asi 2 vteřiny, navíc faul na půlce, rozehrávali to půl minuty.

Reagovat
fajdax

Ty vole těžce nezaslouženej gól

Reagovat
Taiger

van Aanholt a McAuley ve fantě, solidní začátek tohohle kola.

Reagovat
CR7RONALDO

Ja mám MacAuleyho na lavičke, a Lukaku ako triple captain a ten zatiaľ nič

Reagovat
spider_8

Tak to byla pěkně posraná tečka za absolutně dominantním poločasem. Moses nám zase předvedl svoji největší slabinu. Proč jejich nejnebezpečnějšího hlavičkáře bránil zrovna on?

Připomíná to zatím zápas na podzim, snad to nedopadne stejně.

Reagovat
mikelinos

mně to spíš připadlo, že se nedomluvili s Alonsem a každý spoléhal na toho druhého, jinak nevěřím, že by Moses měl při standartkách bránit Llorenteho

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz toho Llorenteho Conte kúpi určite

Reagovat
spider_8

Já bych ho bral. Levnější dvojka, než Michy a přitom minimálně stejně kvalitní.

Reagovat
Error

Ale s asi tak 3x mensim potencialem.

Reagovat
spider_8

My stejně Michyho potenciál promrháme, nevěřím že u nás někdy bude jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

No, záleží. Michy je viac než len striker, zato Nando je zase uplna spicka v 16.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, já to vypnu v 46. minutě a oni dají ještě gól? Co. To. Kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente na lavičke

Reagovat
Taiger

Jak ti mohl někdo zbýt na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám okrem De Geu nikoho zo štvorice Man United, Man City, Arsenal a Southampton.

Reagovat
Taiger

Zrovna takový must-haves, ale slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažujem o De Bruynem, ale je veľmi drahý no Rovnako ako Alexis. Nikoho iného by som nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

A mal som chvíľu Iwobiho.

Reagovat
Taiger

Sterling je jednoznačnej must have teď, hlavně, když nebude hrát proti Monacu. Možná pak ten Ibra nebo Michy.

Reagovat
smazaný uživatel

čukotka čuk

Reagovat
off-olda

Gent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs - Chelsea 2:0

Gent > Chelsea

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Lamps

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to zmeškal. Dúfam, že to bude niekde na pozretie.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude, jenom na tech internetech

Reagovat
kvasha16

aspon takto no

Reagovat
Whitemedia

to není Fer, Fabiański se snaží

Reagovat
smazaný uživatel

Fer celkem taky

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

škoda fabreeee

Reagovat
off-olda

Ty volééééééééééééé

Reagovat
Zaschrona

Schneiderlin je uplne bozi. Worth every penny.

Reagovat
off-olda

Neuvěřitelný, jak se s touhle Swansea trápíme. Dávno jsme měli mít 3 goly na kontě a byl by klid. Takhle se to zas bude honit na konci...

Reagovat
Svatej

Miliony a miliony Labutím proudí každoročně do kasy a oni předvádí takovouhle nekoukatelnou sračku. To je fakt ubohost

Reagovat
Taiger

Zatím remizujou s 1. týmem v lize, to je teda strašná ubohost.

Reagovat
Svatej

Sutton tohle mohl říct po prvních deseti minutách taky. Co se tím snažíš říct ?

Reagovat
Taiger

Moc dobře víš, co se tím snažím říct a nemusíš do toho tahat Sutton, kterej s tím nemá nic společnýho.

Reagovat
Svatej

A já vůbec nevím, proč se tu s tebou vybavuju. Evidentně jsi nepochopil, co jsem se snažil vyjádřit a jen sis hodlal rejpnout, tak jsem si rejpnul taky, ty citróne

Reagovat
Taiger

Kdyby si nesledoval jen ty svý modráky, tak bys věděl, že Labutě hrají poslední dobou fakt dobře, výsledkově i herně. To, že to zabetonovali proti 1. týmu v lize je asi jasný, že nebudou hrát tak, jak by hráli doma nebo proti nějakýmu vyrovnanějšímu týmu.

Reagovat
Svatej

Já nemám nejmenší problém proti betonu, pokud je tam alespoň minimální snaha hrát fotbal. Ostatně níž jsem popsal, jak si představuju hraní proti topce v lize. Defenzivní taktika je fajn věc, ale nemít nejmenší zájem ohrozit bránu soupeře je něco, co prostě nevidim rád. Je tak těžký tenhle pohled na věc pochopit?

Reagovat
Taiger

Hezky si tam popsal Hull, ale stejně jim to bylo k hovnu výsledkově. Prostě to rozhodli zabetonovat, to prostě musíš pochopit. Každej asi na to máme jinej pohled, já si zastávám toho, že pokud kvalitativně na ten tým nemáš a ještě s tím, že nemáš fanoušky v zádech, tak to tam musíš zabetonovat co to jde.

Reagovat
Svatej

Ono ve výsledku to dopadlo stejně, nicméně taktika Hullu měla větší šanci na úspěch a věřim že z deseti zápasů proti nám by body urvali častějc než Swans s tímhle hnojem, ale to už je teď stejně fuk. Jak jsi sám řekl, každej na to máme jinej pohled, s tím nemám problém

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu hlupák.

Reagovat
Svatej

to od tebe člověka nesmírně urazí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co čekáš, že bude Swansea proti vám hrát. Jako tým, který hraje o udržení, to má proti vám otevřít a hrát útočnou hru? vzpamatuj se

Reagovat
Svatej

Třeba to, co hrál Hull, bylo naprosto perfektní vyjádření toho, jak má tým o záchranu hrát. Ne jen postavit 10 chlapů před vápno a mít bez přeháněk nulovej zájem jakkoliv ohrozit bránu soupeře. Alespoň třeba běhavej soubojovej fotbal na protiútoky, ale Swans na to absolutně rezignovali, protiútok těžko povedeš když máš k soupeřový bráně hroťáka 70 metrů daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas jsem neviděl, takže nemůžu posoudit, ale podle výsledku ta pěkná hra byla Hullu k ničemu. Clement prostě zkusil zaparkovat před branku autobus a docela dlouho to na vás platilo.

V současnosti se proti vám otevřít hra nedá, to je prostě sebevražda..

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Mimalu

nebudu lhát, dokázal bych si v týmu představit frajera co umí vystřelit i z poza šestnáctky...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Costa je úúúplně mimo..

Reagovat
Miguel19

To je bída. Ještě penalta pro Swans..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, a to ještě měli kopat penaltu.. Únor zatím hrůza

Reagovat
Mimalu

Pedroooooooooooooooo

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Reagovat
niflheim

Bože

Reagovat
Horcmen

Fabianski

Reagovat
Whitemedia

PEEDROOOOOOO

Barcelona vede nad Swansea 2-1

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jak ho nemám rád , tak hraje letos dobře

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

A zase nás zachraňuje Pedro. To mě poser, to je prostě Bůh

Reagovat
Arbiter

V druhé půli neviditelný Pedro Teď to nedodrbat

Reagovat
Trapper

Pedrooo, jak jinak

Reagovat
Pedro10

Nech je zhodná aký chce ale pedro je boh

Reagovat
Pedro10

Rozhodca *

Reagovat
Miguel19

Fabianski

Reagovat
Whitemedia

Pedro letos ty body sbírá neskutečně, Hazard by se od něj mohl učit

Reagovat
Miguel19

Jako celou dobu chci naspat, ať stáhne Pedra, že má tak 10 kontaktů s míčem a on stejně vykouzlí 1+1

Reagovat
Whitemedia

Já bych teda hlavně stáhl Costu, jinak mi z něj dnes rupne cévka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Dneska je neviditelnej, ale jak říkáš 1+1 plus to výborný sólo.

Reagovat
spider_8

Golden ball je letos jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc len ukazuje, ze ho je skoda na lavicke. Hadam v lete odide.

Reagovat
kvasha16

*hadam sa dostane do zakladu

Reagovat
Arbiter

správné střídání

Reagovat
off-olda

Nedokážu si představit, že by Costa dal gola.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-74613206840&idb=-1&hash=07b69e88&t=dGlrZXQgMi4wMyB6YSAxOTRLxI0gPw%3D%3D%0A&affid=SQm6CyNlsTu1cxdkIpcUmw%3D%3D&popup=1

Tohle je fakt kus vola , dvakrát ho má na lopatě a dvakrát to zas poblije , výjimečný hráč. Ale labil jakýho fakt ještě tenis neviděl

Reagovat
Whitemedia

na toho magora bych nikdy nesázel

Reagovat
Taiger

Úplná normálka, Tsonga má momentálně neskutečnou formu, Kyrgios je labilní. Bylo celkem jasný, jak to dopadne, hlavně bylo úplně vidět, jak Tsonga ten druhej set vypustil.

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=ODk5MDQ3NDU2NTQ2MDcwMDoIxZ3A66ZDFq%2B6X10%3D&kind=LIVE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Nicka dal protože i přes to všechno ho prostě žeru , nevím jestli se tím chlubit ale povahově jsem dost podobnej , akorát že já můžu , nehraju profi sport Mít ho tenkrát podanýho se Zverevem tak už bych mu nefandil , ale prostě stane se . Já si nemyslim že vypustil , Nick hrál dobře , ono možná kdyby za stavu 5 4 v prvnim zase nekecal s rozhodčim tak mohlo bejt vše jinak ...

Reagovat
Taiger

Jakože tě chápu, já takhle dávám na Monfilse někdy, páč ho žeru, ale na něho nemůžeš dávat nikdy pravidelně. Prostě on, Kyrgios, Brown a ještě jich je víc, který jsou fakt nevyzpytatelní.

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

costičkaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaard + Costickaaaaaaaa

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Eden král

Reagovat
smazaný uživatel

Som celkom veril Hullu dnes

Reagovat
Trapper

Hazaaaaaaaaaaaard, Costa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hazard je perfektní!

Reagovat
smazaný uživatel

bača už nebude chodit ani na ty koncovky jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Eden sice "jenom" asistence, ale výkon dneska dobrý

Reagovat
niflheim

Z možné penalty za stavu 1:1 pro Swans je to nakonec 3:1 . Nicméně nebudeme si nic namlouvat, labutě toho moc nepředvedli a je to poměrně zasloužené.

Reagovat
Svatej

nepředvedli absolutně nic, i ten jejich první gól byl dost pochybnej

Reagovat
Miguel19

Penalta byla jasná. Ale vidět to nemohl asi no..

Reagovat
spider_8

Je to tak. Výsledek je zasloužený, ale ta nepísknutá pentle byl klíčový moment.

Reagovat
Whitemedia

Penalta to být měla, ale tohle měl zrovna rozhodčí těžké.. Stát se to ale na druhé straně, tak se samozřejmě vztekám, to je jasný

Reagovat
Whitemedia

chudák Michy

Reagovat
off-olda

Reagovat
spider_8

No díky bohu, Costa už gól hodně potřeboval.

Reagovat
Miguel19

Nedával gól i minule?

Reagovat
spider_8

V poháru jenom, ne? Ale hlavně když ho vidíš, tak má takovou menší krizi. Všechno mu odskakuje, neřeší dobře finálku atd. Potřebuje se zase dostat do pohody.

Reagovat
Miguel19

Jn, hraje piču. Ale gól stejně dal..

Reagovat
Arbiter

dneska hrál hodně dobře...

Reagovat
Miguel19

Mně se herně ani trochu nelíbil, ale dal gól a při prvním skvěle zabojoval u vápna. Takže jako útočník má splněno..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu co se Costa pořád snaží vymejšlet u brány. On jako asi taky ne, ale tak...

Reagovat
Svatej

Alonso

Reagovat
Miguel19

Že takhle na čas nepískl v první půli, mohli jsme si ušetřit nějaké nervy..

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu pokory, děcka. Ty vaše "nervy" jsou fakt k smíchu.

Reagovat
T44v3tt1

Ty si k smíchu pořád.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

děcka

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dědku.

Reagovat
Busby babes

au, to bylo hnusny. tomu to koleno uplne vyplo...

Reagovat
SunFells
Reagovat
Busby babes

zranenej, cekal na vystridani.

Reagovat
Lacko_Boh

classic Erik. Honba za palcami mu úplne zatemnila myseľ.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

A nevystřídali ho.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, ja vidim, ze v 70. stridal.

Reagovat
SunFells

Střídal no, šel na hřiště.

Reagovat
Busby babes

to jsem debil.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=QMBln1zGkHA&t=174s

Tak včera Čínský Super pohár, plné hlediště , a kvalita vůbec nebyla špatná. Ta liga bude hodně zajimavá docela se na to i těšim a hlavně tipsport , bude mít přenosy

Reagovat
Teoretik

ty jsi placený troll z Číny? Nejlepší 37. vteřina

Reagovat
frank

Nejlepší je 44. vteřina, borec ani neumí pravidla.

Reagovat
Trapper

Ale gól pěknej

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C), Walker, Dier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Wanyama, Dembele, Eriksen, Dele, Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude utahaný Ani jedna změna oproti Gentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli bude vlastně docela čerstvej

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem to chtěl napsat

Reagovat
FUnk

3-4-3?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nejspíš

Reagovat
FUnk

konecne

Reagovat
Busby babes

hezky Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někoho napadlo vystřelit

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle se letos dává červená.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Jojo, Rojo by mohl vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to urobil hráč Tottenhamu, tak by to bol Worldclass tackle...

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Robertson

Ide o to,koho má Moss v zozname "obľúbených"...za toto by Jonatán ukázal Xhakovi jednoznačnú redku.

Reagovat
lenckoj

Jenom Xhakovi...Rodwell, Rojo a spol si můžou prasit jak chcou

Reagovat
FUnk

hugo

Reagovat
nani92

Kane najlepší FIFA útočník

Reagovat
Coutinho10

Crouch skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda od Spurs.

Reagovat
FUnk

skodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tak tohle byl náádherný gól. Kane

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kane je borec krásný gól

Reagovat
FUnk

kaneeeeee

Reagovat
mikelinos

Nebyl Wanyama v offsidu?

Reagovat
FUnk

ne

Reagovat
mikelinos

ok, nebyl

Reagovat
FUnk

they got kaned

Reagovat
smazaný uživatel

Teď teprv

Reagovat
Coutinho10

celkem stesti Kane, ze netrefil Wanyamu

Reagovat
Busby babes

Toho Kane je v tottenhamu skoda. Paradne to trefil.

Reagovat
FUnk

ten sowi nevypada ale spatne...

Reagovat
Cobra

Škoda, že to tam takhle nepadalo proti Gentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Teoretik

K čemu ty týmy jako Stoke vůbec v PL jsou? Však dokážou obrat o body max Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, posledné 2 zápasy na WHL proti nim Tottenham nevyhral.

Reagovat
aither

Reagovat
FUnk

dneska se kane dobre vyspal

Reagovat
Busby babes

Martins Indi.

Reagovat
ADM

strašne ho trollia

Reagovat
prevadec spojitosti

Kane hráč kola už po prvním poločase

Reagovat
Azazelo RD

Usty vymyslí rozestavení bez útočníka, takže v klidu zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná provokace pro sázkaře, co měli Tottenham vsazený ve čtvrtek. A ještě ti střelci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na gulbis

Reagovat
Carrick

No, začíná být jasné, že Spurs bez EL tu TOP 4 uhrajou úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřek, první šestka je moc vyrovnaná.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke totálne mimo a to tam už nad Adamom a Whealenom visí červená karta. Ani náznak snahy niečo s tým urobiť, nič. Veľká bieda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane nejlepší utočník v premier league a eriksen nejlepší nahrávač

Reagovat
minoLFC

pravda

Reagovat
FUnk

ramadan....

Reagovat
FUnk

co se stalo s tobym?

Reagovat
FUnk

sice offside ale grant mega zakrok

Reagovat
FUnk

proc nestridame? vincent a nkodou na plac...

Reagovat
Kluivert9

Počkej, Nkoudou doběhne z tribuny...

Reagovat
cristiano.K.

400. pro dnešní výhru LFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
niflheim

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Lišky se dneska zvednou a bod uhrají

Reagovat
niflheim

Reagovat
patas92

Oscary

Reagovat
Hokaido

WTF???

Já na měl vsazeno, tak jsem na to koukal.

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-74622630374&idb=-1&hash=b66067ac&t=dGlrZXQgMi45NiB6YSA5NTBLxI0gS08%3D%0A&affid=Gk8Cn6Sr1NvXHesMWXV4dQ%3D%3D&popup=1

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-74622353479&idb=-1&hash=a4daa802&t=dGlrZXQgMS44MCB6YSA5NTRLxI0gS08%3D%0A&affid=Gk8Cn6Sr1NvXHesMWXV4dQ%3D%3D&popup=1

Po vyhlášení La La Landu jsem hnedka usnul, protože jsem už byl strašně unavenej. A ráno koukám jak idiot... Nejdřív jsem myslel, že se mi to zdálo.

Reagovat
patas92

By mě zajímalo, jak by to tipsport řešil, kdyby to vyhodnotil hned po tom prvním vyhlášení

Reagovat
Busby babes

normalne by si ty prachy z uctu stahli zas zpatky.

Reagovat
patas92

To můžou?

Reagovat
Miguel19

Jo. Třeba u hokejových střelců, kde ke změně dochází i týden po zápase se to děje docela běžně.. Pak jsou lidi překvapení, že mají konto najednou v mínusu..

Reagovat
Busby babes

tak nevim, proc by nemohli? Proste vyhodnoti to a vyplati dle toho, kdo skutecne vyhral...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
minoLFC

čo? ten omyl?

Reagovat
patas92

Omyl a samozřejmě i vítězství Moonlightu

Reagovat
Whitemedia

To je opět hrozný úlet..

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle mi přijde jako nesmysl pískat za vlastňák.

Reagovat
masly008

jako že když golman chytne balon a pak s ním přejde lajnu do kasy tak bys to neuznal jako gol?

Reagovat
C-M@ster

Jako měl by se. Ale každou chvíli máš moment, kdy gólman vyhazuje míč na hraně vápna a často by se dala pískat ruka, protože v jednu chvíli se dotýká míče rukou za lajnou - těsně před tím, než míč odletí. Nicméně nikdy jsem za to ruku písknout neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

já jo.jednou to pískli Reinovi v poolu.

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Cože? Taková tupost se musí potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnal bych to k nesmyslnýmu dodržování zákonů za každou cenu. Když máš červenou na přechodě a široko daleko nic nejede, tak ti zákon stejně ukládá čekat, přitom to nedává smysl.

Reagovat
salami

mně by teda přišlo fakt absurdní tohle jako gol neuznat

Reagovat
smazaný uživatel

No však to taky podle pravidel uznali. Ale jako protihráč bych z takovýho gólu ani neměl radost. Nic víc.

Reagovat
nani92

Reagovat
Lacko_Boh

tak jasne ze to asi neoslavujes ako regulerny gol ale ked vyhras tak vyhras. Sportoval si zavodne niekedy?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a vítězství nikdy nebylo to hlavní pro mě. ne všichni to tak mají

https://www.youtube.com/watch?v=CS0GkCfljqk

Reagovat
Lacko_Boh

nepochopili sme sa

Reagovat
Busby babes

hezky, ale vis co by ti na to rekl Swarley: https://www.youtube.com/watch?v=b5-iJUuPWis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Jasnej, ve florbale jsem viděl častokrát, že golman chtěl vyhodit, ale jak se napřahoval tak tu ruku prostě měl za čárou, jasná branka, tady není o čem prostě.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Dnes musíme bezpodmienečne vyhrať. Len sa bojím, že tie krysy fakt proti Claudiovi rebelovali a dnes uvidíme minuloročný Leicester.

Reagovat
Coutinho10

vidim to podobne....tyhle zmeny treneru vzdycky ten tym nakopnou, takze to bude hodne tezky

Reagovat
Ligter

tsss, jaký alibismus

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ideál remíza.

Reagovat
EXoRcIsT

skor Leicester vyhra a potom uz mozu dalej prehravat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lacko_Boh

Leicester

Reagovat
Maresma

Kolujou rumours, že se Henderson zranil a bude na několik týdnu mimo...

Reagovat
Busby babes

a docela vazny, pokud je to pravda... zlomena noha.

Reagovat
Maresma

Jordan Henderson ruled out of tonight's game with a foot injury but he has NOT broken a bone #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu holt budou muset naroubovat novou.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
fff

Hm no ak Emre nehodla zacat hrat normalne konecne, tak to mozme mat slusny pruser v snahe o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Snaze o LM

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
minoLFC

Ako keby Henderson nejak hviezdil

Reagovat
cristiano.K.

je to nejlepší záložník no, takže hvězdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/17016357_935066273263454_776334128_o.png?oh=0951f1d3e58a3b88aa6f5ef7a79ae25e&oe=58B68C5E

Ještěže Eriksen hraje vždycky jenom 2/3 sezóny, jinak už by byl dávno někde v PSG, Bayernu nebo někde podobně.

Reagovat
C-M@ster

Jsem sám, kdo si už někdy všimnul tohoto borca, co pod různýma zápasama „rýpe do bookmakera”, což jsou ale ve skutečnosti jen automaticky ukazovaný kurzy z Tipáče?

http://efsearchtest.owny.cz/?a=FERA2&s=&f=&t=&o=n

Příspěvky typu:

"Takže nakonec těch zápasu bylo 5 kde prohrál favorit. Pánové book , tohle nezkoušeje , já nemám čas přemýšlet kdo je nebo není favorit."

Reagovat
Ligter

444. pro Lukea Shawa

Reagovat
habinity

League FAC LC FMC/

LSC CS UCL UEL USC FCWC/

IC Total Last trophy Notes

1 Manchester United 20 12 6 0 21 3 1 1 2 65 2017 EFL[a] [17]

2 Liverpool 18 7 8 1 15 5 3 3 0 60 2012 LC [18]

3 Arsenal 13 12 2 0 14 0 2 0 0 43 2015 FAC[a] [19]

4 Chelsea 5 7 5 2 4 1 3 1 0 28 2015 League [20]

5 Tottenham Hotspur 2 8 4 0 7 0 3 0 0 24 2008 LC [21]

= Everton 9 5 0 0 9 0 1 0 0 24 1995 FAC[a] [22]

7 Aston Villa 7 7 5 0 1 1 1 1 0 23 2001 ITC [23]

8 Manchester City 4 5 4 0 4 0 1 0 0 18 2016 LC [24] Keďže sa na túto amatersku stránku nedá pridať foto tak to sem musim takto skopírovať... MAJOR TROPHIES všetky podstatné trofeje od vzniku Uk futbalu...takže United Vs Loserpool 65 ku 59 musím ešte zdôrazniť že mame treblle Lm liga fa cup ako jediný najviac domácich titulov atd atd premierleague 13:0.... Liverpool a jeho trofeje z koženou loptou, bez pravidiel a úplne nezrovnatelne...

Reagovat
habinity

Sorry 60 ku 65.. som obral nechtiac Loserpool o jednu trofej z dob napoleona kedy sa hral futbal z ponozkama

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

je to takovej nas Vrabejka no.

Reagovat
smazaný uživatel

je mnohem otravnější než vrabejka teda

Reagovat
Hokaido

Náhodou je skvělej. Pokud to teda nemyslí vážně.

Reagovat
Busby babes

mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotky sem přidat jdou, jdi na tuhle stránku: https://i.imgur.com/N6mwCPp.png a přetáhni fotku, kterou chceš sdílet tam, jak je napsáno "drag images here". Dá to to odkaz, který pak zkopíruješ a je to

Reagovat
habinity

Ok dik villa je slavnejsia ako shitty

Reagovat
Busby babes

ty vole, nerad mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozklikni si ten odkaz

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
vladis271

v pohode, prejdeš si tým počkaj 3 4 rok kým budeš mať 16 a veci začnu dávať zmysel.

Reagovat
nani92

a prečo to u teba mešká?

Reagovat
C-M@ster

Nauč se podávat informace vtipnou formou. Budeš úspěšnější.

Kdybys místo příspěvku hodil toto, měl bys daleko víc potenciálních palců.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17021549_1052435714899939_5195253594144443811_n.jpg?oh=8d01c645803f19564e6615ee08915552&oe=59436578

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ma dlho nenasral uvidime dnes ,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už idu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda za ten vyhazov Ranieriho (i když ho svým způsobem chápu) přeju Leicesteru sestup, ale dneska by ještě ty tři bodíky dát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

#LFC starting line-up v @LCFC: Mignolet, Clyne, Matip, Lucas, Milner, Can, Wijnaldum, Lallana, Mane, Coutinho, Firmino.

#LFC substitutes against @LCFC: Karius, Moreno, Klavan, Stewart, Alexander-Arnold, Origi, Woodburn.

tak podle predpokladu Hendo out

Reagovat
Wat

Achjo, ta lavička je prostě úsměvná.

Reagovat
Coutinho10

j Sturridge a Lovren taky out, takze moc moznosti tam neni no

Reagovat
Kowe

Usměvnej je základ, u lavičky už se nejde snad ani smát.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

lavicka je strasne slaba...

Reagovat
Coutinho10

j tjn...musime chytit začátek zápasu...to bude klíčový

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
Hokaido

Schmeichel, Simpson, Morgan (c), Huth, Fuchs, Drinkwater, Ndidi, Mahrez, Albrighton, Okazaki, Vardy.

Lol, tak Gray si nezahraje ani pod Shakespearem

Reagovat
Free_player

jasná remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitny stream mate niekto pls?

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ak može byť acestream, ,tak tu:

acestream://fa22ce8b3d1300357e25f4add3c4f126ef25f739

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo, ten je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky obom, ale ACE nie. Slovenčina

Reagovat
Coutinho10

twl to by nam jeste chybelo

Reagovat
Gareth Bale 11

Leicester zatím jak politý živou vodou. A ty dlouhý auty dělí Liverpoolu slušný problémy.

Reagovat
Gareth Bale 11

*dělají

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo chceli vlastne hráči vyhodiť Claudia?

Reagovat
Taiger

Aby ses měl na co ptát, Oli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Coutinho10

hezka akce Lallana & Mane

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme úplně strašidelně. To je hrůza.

Reagovat
Coutinho10

skoda...asi to mela bejt strela na vzdalenejsi tyc

Reagovat
Maresma

Coutinho po tom zranění neodehrál jediný dobrý utkání

Reagovat
Hokaido

V

A

R

D

Y

!

Reagovat
Miguel19

Mané a Coutinho zákeřné prošlápnutí kotníků a on nepískne ani fauly

Reagovat
masly008

už 3 šlapák na kotník a žádná žlutá.to smrdí nějakým zraněním.

Reagovat
Coutinho10

hm jak jinak

Reagovat
nani92

VAaaaaaaaaaaaaaaaaardy

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool

Reagovat
Gareth Bale 11

Zasloužený vedení, zatím Leicester jasně lepší.

Reagovat
Maresma

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

tvl, lestr je silně přehrává

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne. Lucas .

Reagovat
fabec1222

Viditelně chyba v Ranierim, Lestr hraje super

Reagovat
masly008

to není umění připravit se na tým kde hraje stopera lucas.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mariano13

vážne ?? .. po 30-tich minútach a zvlášť zápase, v ktorom sú tímy, čo majú za rok 2017 dokopy menej bodov ako Swansea

Reagovat
Hai

zatim pekna sracka od liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

in Shakespeare we trust

Reagovat
Taiger

Hm, oni tu Sevillu přejedou.

Reagovat
Coutinho10

ale jenom protoze vyhodili Clauida

Reagovat
Taiger

Zatím super, aspoň pro tiket.

Reagovat
Coutinho10

jo tjn aspon neco z toho je

Reagovat
Coutinho10

mel sem to dat taky

Reagovat
Miguel19

Strašně mi to připomíná loňský odchod Mourinha. Najednou všichni lítali, pěkné kombinace a pohodové vedení 2:0..

Reagovat
liquicitizen

Toto je ten Leicester ako si ho pamätám

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinak Mahréz je teda solidně mimo, 1 na 1 mu to zrovna nejde.

Reagovat
nani92

po zimnej prestávke sa Liverpoolu akosi ťažko rozbieha a to si ju Klopp tak želal

Reagovat
cubazi

Emre je nový Lucas v strede pola

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester krasa

Reagovat
blaugrana

To Kloppove kuzlo pominulo nejako rychlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester hra dobre lfc klasika z hovna bič nejde upliest

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

nadpis tak bulvárny, že Sise Sklovskej sa začalo štikútať

Reagovat
Hachim Mastour

A čo tie citáty?

Reagovat
Mastný Chobot

"As long as you are second in the league, I am ready to sign for the next 20 years and stand up for that."

To predsa neznamená, že by bol šťastný, ak by sme 20 rokov končili druhí. Resp. ak si to tak chceš vyložiť, tak si to tak vyložíš, ale som si istý, že to tak nemyslí.

Reagovat
Hachim Mastour

"Trophies are one way to judge a club. Is it a trophy to be in the Champions League or is it more important to win the FA Cup? To be consistent at the top level is the most difficult and important thing in our job.

Tu je presne vidno, že Arsénovi aj vedeniu stačí TOP 4.

Reagovat
pingla

Dannnnnnnnnnyyyyyy

Reagovat
Taiger

No tak co to je za válec kurva.

Reagovat
liquicitizen

DRINKWATERRRRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
nani92

Reagovat
minoLFC

jebem to idem si zabehať

Reagovat
smazaný uživatel

drink water se probouzi, pristi sezona bude zase jeho

Reagovat
Miguel19

Vodaaaa

Reagovat
DeformFCB

Pěknej gól

Reagovat
aither

Reagovat
Mastný Chobot

piči, uot a gól

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočne ťažký volej

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyy

Reagovat
kris_kros

chvala bohu ze ma MU uz zapasy s leicesterom za sebou

Reagovat
Coutinho10

twl to byla tak jasna 1...to se melo dat za barak

Reagovat
Hokaido

Já jsem dal že Foxes dají dva goly, tam byl trochu menší kurz, ale je to bez nervů.

Reagovat
Coutinho10

j udelal si dobre gratulace

Reagovat
masly008

hm pan voda

Reagovat
cubazi

táto sezona ide na kloppa, zbohom top 4

Reagovat
nani92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Neviem ci na Kloppa ale skvor na vsetkych ktory maju na starost prestupy...

Reagovat
minoLFC

no hlavne na Kloppa

Reagovat
cubazi

teda Klopp nema na starosti prestupy?? a potom nastupi Lucas na stopera, milner horí a emre sa ešte tuto serzonu nezobudil.... každu sezonu riešime zadne posty a pride Klavan Karius vraj posilniť kader.... to Toure so škrtelom lepšie zahrali než toto...., každy jeden hlavičkovy suboj prehravame....

Reagovat
avicii

Ved ma aj on...stopera potrebujeme neskutocne na to mal tlacit...to iste zaloha.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CR7RONALDO

Čakal som toto dnes, aj City dali na jeseň tuším 4-1

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
avicii

Toto som dnes cakal...hrame zle a Lucas je cersnicka na torte nasho vykonu...

Reagovat
icemike

pool zkušeně, nechali si dát druhý gol do poločasu, aby zvýšili šanci na výhru

Reagovat
REPLIKATOR

Shakespeare > Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Klopp dokázal svůj tým připravit stejně na takový zápas jako proti top celkům, vyhrál by titul. Takhle vyhraje akorát piču.

Reagovat
avicii

To je o hracoch..dlhodobo sa vieme na silnych namotivovat...

Reagovat
pingla

Reagovat
Hai

Reagovat
Gareth Bale 11

Zajímavá změna od hráčů Leicestru a totálně jiný přístup. Jsem rád, že vedou, ale na jednu stranu se mi moc nelíbí, že zabrali až po vyhození Claudia.

Reagovat
Hokaido

Ale takhle je to u každýho týmu. Nejde si prostě jen říct, že začneme najednou makat, tam musí přijít impuls v nějaký podobě. A pokud ten impuls není schopnej trenér udělat sám, tak se jím dříve nebo později stane osobně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Když tady to může být všelijaké, když ven prosáklo, že hráči ho už nechtěli. Každopádně dnes tomu i hodně přispívá to, že Liverpool je vážně úplně mimo.

Reagovat
Busby babes

nebo ten impuls muze prijit i od samotnych hracu... Prave, ze si reknou, ze zacnou aspon makat, kdyz se nedari...

Reagovat
Hokaido

Ne, takhle to právě nefunguje.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Liverpool fakt potřebuje golmana. United nebo Spurs by prohrávali maximálně 1:0.

Reagovat
pingla

Ten tým potřebuje snad všude posílit, a nejen na trenérském postu.

Reagovat
avicii

Vam uz jebe posilnit fakt potrebujeme ale nie na trenerskom poste...za Kloppa mozeme byt radi...

Reagovat
Miguel19

No Lloris by určitě nechytl ani jeden gól..

Reagovat
Hokaido

To bych se hádal.

Reagovat
Miguel19

Já taky a vyhrál bych.

Reagovat
Hokaido

Zítra před Edenem, v kolik ti končí odpolko?

Reagovat
Miguel19

Nemám odpolko

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris by chytil 3 střely ze 2.

Reagovat
Miguel19

Kdyby to byly střely z půlky, tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

že heavymetal, pekná dychovka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester je úžasný, celý tím behá hore dolu tak, jak v minulej sezóne, super výkon

Reagovat
EXoRcIsT

Neviem ako fans Liverpoolu ale ja som zatial spokojny

Reagovat
masly008

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Tohle se bude libit Zaschronovi.

Rikalo se, ze Liverpool odesel protoze narocnej styl a neexistujici zimni pauza. No tak pred timhle zapasem meli 16 dni volno...

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhá pauza je ovšem taky na hovno.

Reagovat
Busby babes

nekterym lidem se nezavdecis no.

Reagovat
Svatej

nestěžoval sis na to samý předevčírem ?

Reagovat
Busby babes

ne. proc?

Reagovat
Kowe

Hovno náročnej styl, soupiska je plná odpadu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
Neutron

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

Jaký klub, taková soupiska

Reagovat
Kowe

Swarlosi kurva, už je toho fakt moc.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

liverpool

Reagovat
celeb

Pche, s Claudiom by uz vyhravali aspon 4:0. Nevdacnici!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš s tím Claudiem, s kterým nedali za 2 měsíce gól?

Reagovat
celeb

nepochopil, ale nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, sorry

Reagovat
celeb

som cakal, kedy sa zacnu ozyvat ti, co nezvladali su zmenu. Trochu ich povzbudit.

Reagovat
nani92

ak Leicester vydrží prvých 15 minút 2. polčasu tak vyhrá, ak dostane gol, tak to tí zmrdi otočia ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda od Leicestru od každého hráča až po divákov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta příprava po barech ve Španělsku očividně Liverpoolu prospěla

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako nám.

Reagovat
bbbauch

Kurz na Leicester 5,4.. mozna bude radost dvoji

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 poločas. Krásný druhý gól od Drinkwatera. A teď, co sise o tom myslet, že to najednou "jde"? Hráči měli spory s Ranierim a domluvili se a kopali tužku nebo jen byli psychicky dole a museli dostat tzv. "nový impulz" anebo je to jen náhoda?

Reagovat
cubazi

zmiz konspirátore

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za názor.

Reagovat
cristiano.K.

klidně to mohlo být 4:0 a neřekli bychom ani popel.

Vyhráli jsme aspon jednu hlavičku?

Proč u rohu brání Morgana a Drinkwatera Clyne s Lucasem

Lucas je tragéd.

Je to na hovno, oni se proti nám snaží

Reagovat
Usty

Leicester hrá parádně, všichni bojujou jako jeden muž. Jsou to krysy.

Reagovat
frank

Přesně tak. Měli se na to po vyhazovu Ranieriho vysrat a všechno prohrát.

Reagovat
Usty

Já jsem to myslel trochu s nadsázkou, ale... Oni měli takové odhodlání a energii předvést v každým jednom zápase už za Claudia.

Reagovat
Busby babes

podobne se hecli i se City... jeste bych nedelal zavery.

Reagovat
vladis271

Rok 2017 a stopera hra brazilsky kokotko. 8. Divsveta. Leiva spravil karieru v lfc. Dufam, ze can vypadne do juventusu, luto mi za nim nebude. A brankari bu mohli vypadnut taky. Pistavime tam warda rozdiel ziadny. A hlavne nech uz vypadnu dopice FSG a predaju todo ciny. To chce majitela odhodlaneho vyhrat titul nie tychto twitterovych saskov.

Reagovat
iamek

Reagovat
cubazi

Reagovat
bbbauch

A pristi sezonu, az se Can rozehraje, vsichni vime co bude nasledovat

Reagovat
Neutron

tym myslis vrazit do kadra nejake love?

Reagovat
fenixLFC

yup....tent rok nedali nic, inak davaju max 30 mega...a to sa stale zvysuju TV prava

Reagovat
Neutron

to potom s vami maju docela nizke ciele, ved 30 mega si moze dovolit minut hocijaky mensi klub ako LFC, to je dost ostuda, ze financne neviete konkurovat, potom sa nemoze nikto cudovat, ze tam mate lamy ako Lovren alebo Lucas

Reagovat
fenixLFC

ved prave. im ide o zisk a nie o uspech....my sice minieme 100 mega za prestupak, lenze to za 70 odide suarez. takze vzdy musíme nahradzat oporu a zaroven sa snazit posilnit kader...

Reagovat
Neutron

to velmi spolu nejde, aspon nie za take male peniaze, ono je fajn, ked firma prosperuje, ale pre tych trenerov to musi byt uzasne snazit sa upliest z hovna bic. A opat niekto u vas zacal prevysovat ostatnych (Coutinho) a dlho sa u vas neohreje, alebo aspon ak nadviaze na vykonu pred zranenim, teraz momentalne sa asi vezie s celym timom nie

Reagovat
fenixLFC

s tymi majitelmi suhlas

Reagovat
REPLIKATOR

Lepší fandit Leicesteru než Liverpoolu s Lucasem v sestavě.

Reagovat
PhilipS

Mě vždycky překvapí, že se Lucas ještě v Liverpoolu drží. Takhle konstantně slabej hráč a tak dlouho tam je. To je na nějakou studii

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon zatím hnus, ale ještě je tu poločasové vedení 2:0. takže když bude v druhé půli jiný výkon, může to dopadnout.

Jak by napsal Valloire: "sundávám nohy ze stolu"!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

2:3 Final result, trust me

Reagovat
smazaný uživatel

srandaliga approved

Reagovat
CHONG

KAA Gent approved

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ten Lucas utekal pri tom Vardyho golu ?

Reagovat
cubazi

k unluckymu

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa mi toto stane vo FM obvikle to vypnem a zacnem znova s inou taktikou ale Klop je asi v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

To je srabárna

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem to taky dělal a je to nejlepší způsob, jak si tu hru vůbec neužít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

wtf, ako to može potom niekoho baviť? vystriedam 3 hráčov a uvidím a väčšinou otočím

Reagovat
smazaný uživatel

treba csmko se snad ani jinak neda hrat, tam podle me ti, co to vytvareli, mysleli na toto, jako na jednu z hernich variant

Reagovat
smazaný uživatel

Tak CSM, to je co se týče herních mechanik podobné jako hrát automaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

csm je picovina

Reagovat
smazaný uživatel

ale před patnácti lety, kdy mi počítač nic nerozjel, to byla super pařba

Reagovat
fabec1222

Přesně, každej, kdo nehrál FM, by si předtim měl dát aspoň 5 let CSM

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi picovina

Reagovat
fabec1222

, neni nad to pořádně si roztřískat klávesnici kvůli goly v 90+5

Reagovat
Whitemedia

To bych svému notebooku neudělal.. já házel myší, i proto jsem si vždy kupoval ty nejlevnější myšky..

Reagovat
fabec1222

Dřív to bylo furt, že si měl za zápas 30 střel a nic, soupeř pak v nastavení první střela a golaso, teď už to zredukovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Heavy metal zase se ukazuje, jak trapny hudebni zanr to je

Reagovat
smazaný uživatel

Žán je to super, ale když frontman a muzikanti stojí za hovno, tak ti ani dobrý výběr žánru nepomůže.

Reagovat
kvasha16

o com je reC?

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

To už i tá hudba pre deti zvaná hip-hop je počúvatelnejšia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Heavy metal je pro buzny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gareth Bale 11

Ndidi tý záloze dneska kraluje, hraje skvělej zápas.

Reagovat
masly008

Reagovat
pingla

Reagovat
Coutinho10

twl hezka Mane

Reagovat
pingla

Proc Milner centruje, kdyz je sestnactce Firmino, Coutihno a Mane proti cele obrane Lestru?

Reagovat
Mimalu

lol

Reagovat
C-M@ster

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bez kotvy to je jiná jízda

Reagovat
celeb

to si zas Claudio nezasluzi, ale zmenu potrebovali ako sol.

Reagovat
C-M@ster

Si dělám srandu...

Ale jsem na ně dál zvědavej.

Reagovat
Coutinho10

zrivna kdyz sme se nadechivali...tak KO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League Liverpool nikdy nesklame, proti mužstvám z druhej polovice tabuľky horí ako papier.

Reagovat
C-M@ster

Hrát takhle, tak můžou tu Sevillu šmiknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Gareth Bale 11

Vardy je zpět, aspoň pro dnešek. Ale tohle tomu týmu hrozně pomůže.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Vzdy si spomeniem ako macca na livernete nazyval lucasa :)

Reagovat
nani92

no jasné, zvaliť to len na Lucasa, to je vám podobné, pritom on robí čo môže, ale koho je chyba dať netalentované DM na STOPERA? :)

Reagovat
vladis271

Zalez tu zdechlina a dneska namna nereaguj.

Reagovat
nani92

juj, aký si nam rozzlobený, Klopp ou?

Reagovat
vladis271

FSG outnevies citat tydalej pridrb?

Reagovat
nani92

ja sa ťa seriozne pýtam, ako može FSG za nejaku pičovinu ako Lucas na stoperovi, ked Klopp PREDAL 2 STOPEROV a KUPIL dalších 2?

Reagovat
fenixLFC

mozno preto ze mu nedali prachy? prisli dvaja stoperi, dokopy stali ale kolko, 5 mega? skrtel by rolu trojky neplnil a sakho je vyhypovany kalamitak, na toho sa fakt neda spolahnut

Reagovat
nani92

a na Lucasa sa dá? Klavan nech hra akokolvek tak ho nemože posadiť Lucas..keby aspon tam dal nejakeho mladika, tak nepoviem ani slovo, ale toto je proste tvrdohlavy prekouč

Reagovat
Swarley

že Klopp nedává šance mladíkům z té celosvětově proslulé rodičovské akademie? nevěřím

Reagovat
fenixLFC

lucas mal byt stvorka na stopera. ale v jednej veci mas pravdu- nechapem preco nedava sancu gomezovi, kvôli ktorého zraneniu lucas zostaval.

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

ach, rozporuplné pocity, síce máme pohár ale po tomto kole sme už piaty mohli byť, nevadí, o týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

dnes znovuascendovaly hvezdy minule sezony, nejprve vardy, pak drnk water a ted christinhito fuchs (a schmeichel taky ssuper) uz jen cekam na nejakou genialitu od mahrize

Reagovat
minoLFC

Vardy rozdal hráčom nejaké drogy, na Schmeichelovi to vidieť

Reagovat
Mariano13

Aj ten Škrteľ by bol teraz dobrý ..

Reagovat
cristiano.K.

Lallana je absolutně,ale absolutně otřesnej druhej poločas....

Reagovat
Miguel19

Ale Mahrez hraje furt stejnej shit..

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Takto vyzerá výkon po oddychu? Hráči a káder nie sú ideálne prvky tímu, ale táto prehra ide na Kloppa. Teraz nech tam postáva jak kokot Wenger.

Reagovat
Mastný Chobot

Kokot si ty. Ty kokot. Ty mu nebudeš nadávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty si.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
nani92

Ol!ver25.02.2017 15:40#

. Obrovská prestávka pre fanúšikov, ale aspoň si hráči poriadne oddýchli a mali "zimnú pauzu"...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
C-M@ster

Jinak neviděl jsem začátek, ale koučuje to oficiálně asistent pro dnešek?

A hráči se střídají sami když nemůžou?

Reagovat
Infernoqt

Kloppa stihnou vyhodit a ještě si ho vezme Arsenal po sezoně.

Reagovat
masly008

oni tečou 3:0 a klopp tam chce poslat morena.on už to vzdává jo?

Reagovat
fenixLFC

je to len predsalen ofenzivnejsi hrac ako milner

Reagovat
Hai

Vzdyt to je jedno koho posle z lavicky stejnak tam je sama lama

Reagovat
Mastný Chobot

krásne gesto od fans

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nj v sobotu vyprasime arsenal, ale koho to trapi? Bez Lm sa pivie, ze sirka kadra na EL staci.

Reagovat
CHONG

Hrozné skety, Claudia vyštípali, tak se najednou snaží, snad je Sevilla rozštípe a jako bonus snadnou do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Svine fakt.

Reagovat
Infernoqt

Moreno přišel vykřesat naději.

Reagovat
Darren Fletcher

teraz som si uvedomil, ze sa dnes hra a hned tolko radosti, pekne lisky

Reagovat
Coutinho10

tqa konecne Gooooooaaaaaaaaaal

Reagovat
cristiano.K.

pěkně Emre a Couts....

Reagovat
C-M@ster

Ale i tak... Okazaki faktor

Reagovat
Nikikrew

Wenger > Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Ale di ty brepto..

Reagovat
RKBoy

Shakespeare > Klopp , Wenger.

Reagovat
Hai

Dalsi sezonu se pojede do spanelska znova ale tentokrat na EL

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester had 6% of their PL shots on target this season in the first half vs Liverpool.

Reagovat
RKBoy

ten Milner mi príde ako nejaký kamionista ktorý hrá cez víkendy len tak pre zábavu.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Teoretik

Ale ti hráči jsou dobře vyšťavení, hlavně u Liverpoolu nechápu

Reagovat
Swarley

asi vítr, Milnere

Reagovat
vladis271

Chod uz trenovat skok do truhly dzedo.

Reagovat
liquicitizen

lebo Kloppíkov heavy metal

Reagovat
Teoretik

Právě proto by měli být mnohem líp fyzicky připravení. Chápu, že Coutinho asi nemá letos moc natrénováno, ale aby ho v 80. min po 2 týdnech volna chytaly takové křeče, že neukopne balón ani na 5 metrů

Reagovat
liquicitizen

problém bude skôr v náročnom zimnom programe PL, odohrať to všetko v takom tempe je očakávane nad sily heavy metalu

Reagovat
cristiano.K.

at už do toho španělska nejezdí

Reagovat
REPLIKATOR

Zoufalej Firmino co nezpracuje ve vápně míč zase celých 90 minut

Reagovat
icka

kde je vlado?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele