Premier League - preview 24. kola

20.01.2018, 08:20, aktualizováno 22.01.2018, 08:09
Previews
Swansea je na posledním místě tabulky a před sebou má těžký úkol. V dohrávce čtyřiadvacátého kola anglické nejvyšší soutěže na svém trávníku hostí Liverpool, který se chce dotáhnout na třetí Chelsea...
Swansea City - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Poslední Swansea nebude mít v souboji s Liverpoolem co ztratit. Poslední celek Premier League se zatím marně snaží získat nějakou šňůru slušných výsledků, aby se vymanil ze sestupového pásma, a na svém hřišti přivítá protivníka, od něhož na Boxing Day inkasoval pět branek. Ten se naopak může bodově dotáhnout na třetí Chelsea.

K tomu, aby se hostům podařilo natlačit se těsně za londýnský klub, potřebují ve Walesu nutně zvítězit. Formu na to určitě mají, vždyť porážku naposledy utrpěli v říjnu na půdě Tottenhamu, a od té doby hned desetkrát zvítězili a čtyřikrát remizovali. "V lize nejsou lehké zápasy. A nečekám to ani proti Swansea," krotil vášně manažer Jürgen Klopp.

The Reds se sice musejí stále vypořádávat s faktem, že v jejich řadách už není Philippe Coutinho, který odešel do Barcelony, evidentně však jeho odchod na dobrém útočném potenciálu nic nezměnil. Liverpool před týdnem jako první tým porazil letos Manchester City, a to především proto, že lídrovi dokázal nasázet hned čtyři góly.

Roli favorita musí v tomto duelu přijmout jednoduše se vším všudy. "Hráli jsme se Swansea před pár týdny a tehdy jsem po zápase říkal, že je daleko těžší získat ten výsledek, jaký se očekává. Takže víme o specifičnosti tohoto zápasu," dodával Klopp. "Soupeř je sice na spodku, ale na dobré cestě. Jakmile přišel nový manažer, je vidět zlepšení."

The Swans ztrácejí na záchranu už šest bodů a potřebují co nejrychleji zabrat, aby jim definitivně neujel vlak. V současné chvíli nevykazovali vyloženě bídné výkony, třikrát v řadě už neprohráli, přičemž se jim podařilo postoupit i do další fáze FA Cupu, jelikož v opakovaném pohárovém utkání přehráli Wolverhampton.

Domácí manažer Carlos Carvalhal si moc dobře uvědomuje, že proti rozjetému Liverpoolu to bude mít jeho tým nesmírně těžké. "Je to souboj Davida s Goliášem," říkal. "Ale překvapení se stávají a já musím potvrdit, že jsme připraveni. Hosté mají silné stránky, ale i ty slabé. My se toho pokusíme využít a jejich silné aspekty zamést pod koberec."

Svůj debut v novém dresu v rámci anglické nejvyšší soutěže si zřejmě odbude Virgil van Dijk, chybět by Liverpoolu neměl ani nejlepší střelec Mohamed Salah, který se již zotavil po nemoci. Swansea se po třízápasovém banu vrací Kyle Naughton, fit by údajně měl být i Mike van der Hoorn, zato Tammy Abraham stále laboruje s poraněným břichem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.20 - 5.85 - 1.32
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Zhruba přesně pět let po svém příchodu do Anglie zavítá Mauricio Pochettino na stadion, kde si začínal budovat reputaci. A jeho Tottenham přitom bude na St. Mary’s hrát o mnohé: Arsenal se mu včera nablížil, zatímco dnes Spurs na dálku bojují s Liverpoolem o čtvrtou příčku, na kterou ztrácí tři body...

Jihoanglické sídlo na předešlé dvě návštěvy dřívějšího oblíbence nevzpomíná vůbec s láskou - první mu nevyšla po prohře 0:2, ta druhá dokonce po ostudné porážce 1:4. Teď přitom podobné výsledky hrozí znovu, protože Kohouti jsou rozjetí; z posledních pěti kol vytěžili 13 bodů a v průměru stříleli tři góly na zápas.

Samotní Saints mají navíc s Tottenhamem jednu nepříjemnou nedávnou zkušenost - na Boxing Day od londýnského soka inkasovali rovnou pět ran a z tohoto direktu se dosud neoklepali. Postup v FA Cupu obklopily dvě remízy a jedna domácí prohra s Crystal Palace, takže Soton na výhru v lize čeká už 10 utkání, a tedy nejdéle za posledních 13 let.

Mauricio Pellegrino, Pochettinův krajan, se tak nadále musí bát o své křeslo, dnes ale teoreticky bude moci vsadit na nepozměněnou, sehranou sestavu. Mimo hru je totiž stále Charlie Austin, zatímco Maya Yoshida by se mohl stihnout dát do pořádku.

Tottenham možná bude bez své brankářské jedničky, neboť menší nemoc skolila Huga Llorise. Až příští víkend by se mohl vrátit Toby Alderweireld, přičemž na marodce setrvává duo Winks-Rose.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.54 - 3.76 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Svěřenci Antonia Conteho již nutně potřebují naskočit zpátky na vítěznou vlnu, v sobotu krátce po poledni k tomu budou mít ideální příležitost, když v rámci předehrávky 24. kola vyrazí na půdu nováčka z Brightonu, který v poslední době formou zrovna neoplývá.

Nováček soutěže v posledních čtyřech duelech nezvítězil, z výhry se naposledy radoval ještě před Vánoci, když na svém stánku zdolal nejtěsnějším možným poměrem Watford. Od té doby však šestnáctý celek tabulky zaznamenal dvě remízy a dvě prohry, načež se tedy povážlivě přiblížil sestupovým příčkám. Vypadá to, že se vyplní předsezónní předpoklady a na Brighton tak čeká tvrdý boj o přežití až do posledních momentů letošní sezóny.

To loňský šampion prochází opravdu pořádným střeleckým trápením. Momentálně čtvrtý tým tabulky naposledy zvítězil 30. prosince, kdy na vlastním hřišti rozstřílel trápící se Stoke City, ovšem od té doby na celek Antonia Conteho padla pořádná deka. Na začátek roku 2018 jeho ovečky remizovali 2:2 s londýnským Arsenalem, ovšem trápení Alvara Moraty v tomto zápase trochu naznačila, co na londýnský celek čeká v dalších zápasech. Chelsea nejprve nedokázala vstřelit gól na hřišti Norwiche, následně si bezbrankovou remízu připsala i v prvním semifinále Ligového poháru proti Arsenalu a do třetice všeho dobrého a zlého branka nepadla ani ve střetnutí s Leicesterem, kdy byl loňský mistr dokonce rád i za bod. Ve středu již sice své střelecké trápení protrhl, jenže výsledkově to ono rozhodně nebylo - uhrál totiž jen další remízu - tentokráte 1:1 v opakovaném duelu FA Cupu a o jeho postupu musely rozhodnout až pokutové kopy.

Domácím nepomůže zraněný záložník Steve Sidwell, který si při rekonvalescenci bohužel poranil kotník a nějakou dobu bude stále mezi marody. To hosté se nachází v daleko složitější situaci, kvůli karetním trestům za vyloučení jim totiž bude chybět dvojice Morata - Pedro, mimo by měla být dále i dvojice Cahill a Fabregas, oba zmíněné fotbalisty totiž trápí svalové zranění. Naopak v kádru se již konečně objeví nová lednová posila, Ross Barkley, který by tedy dost reálně mohl i poprvé zasáhnout do utkání
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.51 - 3.80 - 1.64
více informací
Arsenal FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
V novém kalendářním roce se londýnský Arsenal zápas co zápas herně trápí a na výsledcích je to znát. Z dosavadních čtyř lednových střetnutí Kanonýři nedokázali vytěžit ani jedinou výhru, předčasně se rozloučili s obhajobou FA Cupu a v Premier League z šestého místa ztrácejí čím dál více bodů alespoň na zajištění příček, jež znamenají účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Utnout tuto černou sérii se svěřenci Arséna Wengera pokusí na domácí půdě proti rozjetému Crystal Palace.

Před sobotním kláním se v táboře Arsenalu řešily více zákulisní přestupové informace než duel samotný. Po odchodech Francise Coquelina s Theem Walcottem má z klubu namířeno také Alexis Sánchez, jehož výměna za Henrika Mchitarjana z Manchesteru United je dle médií i obou manažerů velmi blízko konečnému rozuzlení. Nespokojení příznivci Gunners mohli v posledních dnech přijít na jiné myšlenky alespoň sledováním zpráv a spekulací o možných příchozích posilách jako Malcom či Pierre-Emerick Aubameyang, ovšem nikdo ze zmíněných doposud do severního Londýna nedorazil...

I proto je stále otevřený start Sáncheze, který se zbytkem týmu během týdne bez jakýchkoli úlev trénoval a Wenger může chilskému šutérovi dát šanci, aby navázal na své dvě trefy proti Palace z minulého měsíce. Do hry se také vrací po zranění Mesut Özil či defenzivní stálice Laurent Koscielny s Nachem Monrealem a nakouknout do základní sestavy by mohl i Sead Kolašinac, neboť jeho konkurent na levém kraji obrany Ainsley Maitland-Niles se v posledních dnech potýkal s nemocí.

Hosté přijíždějí na Emirates Stadium se zdravým sebevědomím, neboť pod vedením Roye Hodgsona zdatně utíkají ze sestupového ohrožení a v případě výhry mohou již pokukovat i po umístění v horní polovině tabulky. Eagles momentálně drží pětizápasovou ligovou šňůru neporazitelnosti na hřištích soupeřů a k udržení této série jim může dopomoci i uzdravivší duo Ward - Cabaye. Mimo hru naopak zůstávají Loftus-Cheek, Schlupp, Townsend, Puncheon, Sakho a Dann.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mustafi, Monreal - Bellerín, Wilshere, Xhaka, Kolašinac - Özil, Ramsey - Lacazette
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Fosu-Mensah, Kelly, Tomkins, Van Aanholt - Zaha, Riedewald, Milivojevič, McArthur - Benteke, Sako
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.79 - 7.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Manchester United  (sobota 16:00)
Zajímavý souboj bude k vidění na Turf Moor, kde domácí Burnley změří síly s horkým favoritem v podobě Manchesteru United. Svěřenci Seana Dycheho sice prohráli poslední dva ligové duely, nicméně že dokáží favorizované celky pořádně potrápit, o tom nás již v letošní sezóně nejednou přesvědčili.

Úžasná forma fotbalistů Burnley z prvních měsíců ročníku již sice zmizela a nahradil ji tak trochu očekávaný zimní útlum, nicméně největšímu letošnímu překvapení to stále pohodlně stačí na sedmou příčku. Momentálně však domácí fotbalisté nevyhráli již šest zápasů v řadě, naposledy se radovali na začátku prosince, když zdolali Stoke City. Nutno ale uznat, že od té doby neměli vůbec lehký los, potkali totiž Tottenham, Manchester United a Liverpool, přičemž pohodlně si s nimi poradil jen prvně jmenovaný celek. Rudým ďáblům na Old Trafford po remíze 2:2 uzmuli dva body a o těsné výhře Liverpoolu rozhodoval až v nastaveném čase stoper Klavan.

V táboře Rudých ďáblů se v posledních dnech řeší především senzační transfer Alexise Sancheze z Arsenalu, který je dle posledních zpráv doslova na spadnutí. Opačným směrem by se měl stěhovat Henrikh Mchitarjan, který se za rok a půl v Manchesteru v podstatě nikdy naplno neprosadil. Co se výsledků týče, jsou United v roce 2018 zatím stoprocentní. Hned na Nový rok po výborném výkonu zejména v druhé půli přehráli v Goodison Parku Everton, následně na vlastním hřišti v rámci FA Cupu porazili Derby County a v pondělí si pak hravě poradili i se Stoke City, čímž si upevnili druhou pozici v tabulce - na nejbližší pronásledovatele momentálně mají tříbodový náskok.

Burnley se po překonání svalového problému vrací záložník Scott Arfield, ovšem nejistý je start Charlieho Taylor. Mimo hru pak zcela určitě zůstávají Chris Wood, Stephen Ward a Jonathan Walters. Hostům se po odpykání třízápasového trestu vrací Ashley Young, Jose Mourinho ale i nadále nemůže počítat se službami Daleyho Blinda, Erica Baillyho, Michaela Carricka či Zlatana Ibrahimoviče.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.94 - 4.00 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Už to vypadalo, že se na Everton usmívá štěstí a že jejich manažer Allardyce opět ukázal dostatek schopností, aby klub dostal do předních míst. V poslední době se ale Karamelky znovu trápí a teď toho bude chtít využít West Bromwich Albion.

Everton už šest soutěžních duelů v řadě nedokázal vyhrát a jeho smolná sezona nabírá opět na síle. Z poháru ho vyřadil nenáviděný Liverpool a v Premier League se blýskalo na lepší časy jen krátce. Od konce prosince, shodou okolností od remízy s W. B. A. Se forma Toffees vytratila. V minulém kole opět tři body nedopadly, ale především herně Everton vůbec nezaujal. Čtyřmi góly jej zničil Tottenham Hotspur a v polovině případů byl na "vině" Harry Kane.

Everton přesto dál drží první desítku a na desátý Watford má k dobru jeden bod. Fanoušci Evertonu jsou nyní ponořeni do přestupových spekulací a vedení jim teď dopřálo jeden opožděný vánoční dárek v podobě Thea Walcotta. Nová posila do útoku chce co nejrychleji na hřiště a doufá, že s Evertonem dosáhne na mnohem vyšší příčky.

Walcott sám předeslal: "S manažerem Allardycem se znám už delší dobu, krátce jsme se poznali už u anglické reprezentace. Už v té chvíli jsem si všiml něčeho zajímavého - Allardyce je trenér, který umí a chce z hráčů dostat to nejlepší. Jsem přesvědčen, že ze mě také dostane maximum a budu se ještě hodně zlepšovat. Everton je skvělý a ambiciózní tým, který hraje dobrý fotbal. Věřím, že můžeme skončit mnohem výš," dodává rychlonohý křídelník.

Když do Goodison Parku zavítal West Brom naposledy, nic příjemného tu na něj nečekalo. Nakonec si hráči West Bromwiche připsali na konto drtivou porážku a tři góly ve vlastní síti. Teď se navíc musí hodně otáčet, aby se co nejrychleji dostali z pásma sestupu. West Brom je aktuálně až předposlední a na jeho kontě uvízlo jen 19 bodů.

Manažer Alan Pardew před výletem do Goodison Parku postrádá zraněné duo Nacer Chadli a James Morrison, zatímco stoprocentně fit není ani Craig Dawson. V domácím táboře pak připraveni zřejmě nebudou Michael Keane, Ramiro Funes Mori a Leighton Baines. Theo Walcott s Cenkem Tosunem by mohli začít od první minuty.

Hostující West Brom sice po většinu sezony zatím nehraje příliš efektivně, ale v minulém kole se mu povedlo navázat na pohárovou výhru nad Exeterem další výhrou. V náročném utkání si poradil s Brightonem, přičemž o góly se v dresu domácího West Bromu zasadili Jonny Evans s Craigem Dawsonem. West Brom se trápí především na hřištích soupeřů a už deset duelů v rámci Premier League na nich nedokázal vyhrát.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Jagielka, Williams, Martina - Gueye, Schneiderlin - Walcott, Rooney, Sigurdsson - Tosun
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazi, Evans, Gibbs - Phillips, Barry, Krychowiak, Brunt - Rodriguez, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 2.96 - 3.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Watford FC  (sobota 16:00)
Leicesteru období vánočních svátků nevyšlo podle představ, ale vstup do nového roku se mu poměrně slušně podařil a rád by určitě navázal na svou krátkou šňůru čtyř zápasů bez porážky. Watford naopak neprožil úplně povedené dva měsíce, a ačkoli stále okupuje střed tabulky, jeho herní projev není ani zdaleka takový jako na začátku sezóny.

Lišky naposledy v lize uhrály velmi cennou remízu na půdě Chelsea, následně postoupily i do dalšího kola FA Cupu, když v opakovaném zápase skolily Fleetwood, a jsou v poměrně dobrém rozpoložení. Svému soupeři navíc mají nyní co oplácet. Naposledy se s ním totiž setkaly na slavný Boxing Day a padly nakonec o jednu branku.

Právě tahle výhra představuje pro Watford dosud jediný tříbodový výsledek za posledních deset kol. Za toto období nastřádal všudy všeho jen pět bodů, jeden z nich přitom před týdnem se Southamptonem. Pokud by v nevalných výsledcích pokračoval delší dobu, boj o záchranu by se ho jistě týkal. Vždyť od sestupového pásma je vzdálený na rozdíl šesti bodů.

Co se přestupových spekulací ohledně Leicesteru týče, dost se mluvilo o tom, že by záložník Riyad Mahrez mohl posílit Liverpool. Z jeho transferu ovšem zřejmě sejde. "Je to velmi dobrý hráč a má rád tento klub," prohlásil manažer Claude Puel. "Cítí se s týmem velmi dobře. Takže v tuhle chvíli se nic nemění. Je tu spokojený a užívá si fotbal."

Domácí možná vůbec poprvé budou moci nasadit obránce Roberta Hutha, který se již zotavil po zranění kotníku, a nachystaný je po čtyřech týdnech absentovaní také jeho kolega z defenzívy Danny Simpson. Nutno ovšem podotknout, že v obraně nemají Puelovi svěřenci aktuálně žádné problémy. V novém roce ještě neinkasovali.

The Hornets i nadále trápí opravdu hodně početná marodka, a to je možná hlavně ten důvod, proč se jim tolik nedaří. Vedení ovšem ani tak nehodlá být na přestupovém trhu přehnaně aktivní. "Ti nejdůležitější hráči tento měsíc neodejdou," ujišťoval manažer Marco Silva. "Se všemi zraněnými, které máme, by to absolutně nedávalo smysl."

Tom Hoban, Will Hughes, Kiko Femenía, Miguel Britos, Younés Kaboul a Nathaniel Chalobah, ti všichni jsou na seznamu dlouhodobě zraněných. Alespoň dobrou zprávou pro hosty je, že do tréninku se již vrátil Craig Cathcart, nicméně nově se zotavuje po problémech s kolenem. Úplně jasné pak není, jak je na tom se zdravím Tom Cleverley.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Dragovic, Maguire, Fuchs - Mahrez, Ndidi, Iborra, Albrighton - Okazaki - Vardy
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Wagué, Kabasele, Zeegelaar - Watson, Doucouré - Carrillo, Pereyra, Richarlison - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.87 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
V zachránářském souboji spolu změří síly Stoke City a Huddersfieldu. Domácí, kteří v posledních týdnech upadli do výrazného zmaru, nutně potřebují bodovat naplno, hosté se zase po výtečném startu do soutěže pomalu propadají tabulkou a jejich náskok na sestupové příčky už čítá pouhé čtyři body.

Stoke City prožívá opravdu pořádně nevydařenou sezónu. Momentálně jejich nepříznivá bilance čítá tři porážky v řadě, což je dostalo až na sestupové příčky. Po ligové prohře s Newcastlem a následném ostudném vypadnutí z FA Cupu byl navíc od týmu odvolán manažer Hughes, Stoke se nejprve do svých řad snažilo zlákat Sancheze Florese, ten ale nabídku odmítl, a tak se Potters museli spokojit s angažováním Paula Lamberta, který je má za úkol v nejvyšší soutěži zachránit.

Huddersfield v poslední době také postihla určitá výkonnostní krize, momentálně na výhru tento tým čeká již 5 soutěžních zápasů. Nováček soutěže nejprve uhrál solidní remízy na hřišti Southamptonu, následovaly dvě domácí plichty se Stoke City a Burnley, ovšem poslední dvě utkání svěřenci Davida Wagnera vůbec nezvládli a podlehli nejprve 0:3 Leicesteru a minulý víkend zase na vlastním hřišti 1:4 West Hamu United.

Stoke City tento týden přivítalo zpět v tréninku čtveřici marodů - Ryana Shawcrosse, Glena Johnsona, Erika Pieterse a Geoffa Camerona - existuje tedy reálná šance, že již zasáhnou do utkání. Mimo hru však i nadále zůstává z osobních důvodů Jese. V dresu Huddersfieldu se možná poprvé v základní sestavě objeví nová posila Alex Pritchard, absentovat však i nadále bude trojice Philip Biling, Jon Stankovic a Martin Cranie.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.44 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
West Ham neprohrál už šestkrát v řadě napříč všemi soutěžemi, Bournemouth za stejné období padl jen jednou, a to před pár dny v rámci FA Cupu na půdě Wiganu. Jinak jsou na tom s formou oba týmy vlastně dost obdobně. V tabulce je dělí pouhé dvě příčky a jeden bod, takže se dá očekávat vyrovnaná podívaná stejně jako o vánočních svátcích.

Když se oba celky střetly naposledy, bylo tomu na Boxing Day, a urodila se celkem divoká přestřelka. Vůbec není vyloučeno, že tomu tak může být i nyní. Vždyť v pěti posledních vzájemných zápasech byly čtyři vstřelené branky minimem. Pouze v jednom případě, a to v loňské sezóně v srpnu, padl v tomto utkání pouze jeden gól.

Domácí manažer David Moyes musel být s uplynulými několika týdny celkem spokojený. Jeho tým se totiž vymanil ze sestupového pásma a pokračuje také v Anglickém poháru. "Už střetnutí v Huddersfieldu ukázalo, že se zlepšujeme. Nestanovil jsem žádné cíle, ale když se co nejdříve dostaneme na hranici čtyřiceti bodů, tím lépe," uvedl.

Zatímco West Ham dokázal ve 3. kole opakovaného klání v FA Cupu přejít, leč s potížemi, přes Shrewsbury, Bournemouth v této soutěži ve selhal. Byl to ale vlastně opravdu jediný herní výpadek od druhého svátku vánočního. "Je to těžko období, budeme hrát třikrát během šesti dnů. Měli jsme o čem přemýšlet," říkal manažer Eddie Howe.

United se budou muset hodně rychle vypořádat s faktem, že jim zřejmě na delší dobu nepomůže útočník Andrew Carroll. Anglický forvard si totiž poranil kotník, a zřejmě definitivně ztracen je i jeho možný přestup do Chelsea. Po nemoci by ovšem měl být připravený Javier Hernández a zpátky bude i Cheikhou Kouyaté.

The Cherries přežili poměrně nelehké období, během něhož měli na marodce docela velký humbuk, a i když i nadále budou chybět Tyrone Mings spolu s Jermainem Defoem, údajně se pomalu a jistě chystá návrat Juniora Stanislase a Joshuy Kinga, dvou hlavních opor ofenzívy. Je dost pravděpodobné, že kvůli náročnému programu Howe zarotuje se sestavou.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Collins, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Kouyaté, Pedro Obiang, Noble, Masuaku - Lanzini - Arnautovic
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Francis, S. Cook, Aké - Smith, Surman, L. Cook, Daniels - Ibe, Fraser - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.39 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Newcastle United  (sobota 18:30)
Svou další překážku v honbě za ligovým primátem budou v sobotu zdolávat i fotbalisté Manchesteru City, kteří na vlastním stadiónu přivítají nováčka z Newcastlu. Svěřenci Pepa Guardioly sice minulý týden přišli o svou letošní neporazitelnost, když padli v souboji s Liverpoolem na Anfield Road, na druhou stranu trápit je to příliš nemusí, na druhý Manchester United mají stále komfortní dvanáctibodový náskok.

Citizens už přece jenom neválcují jednoho soupeře za druhým, jak tomu bylo například v září nebo v říjnu, ovšem nedalo se úplně čekat, že by podobně magickou formu udrželi po celý ligový ročník. V poslední den roku 2018 nejprve přišli o svou osmnáctizápasovou šňůru výher v řadě, když na hřišti Crystal Palace uhráli pouze bezbrankovou remízu - a to za ni ještě mohli být opravdu rádi, jelikož Milivojevič v nastavení neproměnil pokutový kop - následně si doma s přehledem poradili s Watfordem, v FA Cupu otočili střetnutí s Burnley a nakonec vyhráli komfortně 4:1, přičemž tentýž kousek museli předvést i v Ligovém poháru, kdy na Etihadu otáčeli utkání s Bristolem, které nakonec po výsledku 2:1 dovedli do vítězného konce. Na Anfieldu se však již další obrat nekonal a po prohře 4:3 je tatam i ligová neporazitelnost týmu z Manchesteru.

To Newcastle se dostal doslušné pohody, z posledních pěti zápasů hned čtyřikrát bodoval, poražen odešel jen krátce po Vánocích, když se na vlastním hřišti setkal právě s Manchesterem City. Tehdy o výsledku utkání rozhodl jediný gól z kopačky Raheema Sterlinga. Předtím však Straky vyhrály na půdě West Hamu, na což navázaly remízou s Brightonem, výhrou na hřišti Stoke a další remízou, tentokráte na domácí půdě s poslední Swansea City.

Domácím by se již do sestavy měl vrátit David Silva, který minulý týden absentoval kvůli bolestem břicha. Na listinu zraněných se však zapsal Fabian Delph, který si v Liverpoolu poranil koleno, jeho místo v základní sestavě by tak měl zaujmout Danilo. Nejistý je pak zdravotní stav kapitána Vincenta Kompanyho. Newcastlu bude zcela určitě chybět Jesus Gamez, otazník pak visí nad účastí Floriana Lejeuna a Dwighta Gayla.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 10.70 - 27.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City23202167:1762
2.Manchester United23155348:1650
3.Liverpool FC23138254:2847
4.Chelsea FC23145441:1647
5.Tottenham Hotspur23135546:2144
6.Arsenal FC23116641:3039
7.Burnley FC2397719:2034
8.Leicester City2387834:3231
9.Everton FC23761025:3827
10.Watford FC23751133:4226
11.West Ham United23671029:4125
12.Crystal Palace23671021:3325
13.AFC Bournemouth23661124:3524
14.Huddersfield Town23661119:3924
15.Newcastle United23651221:3123
16.Brighton & Hove Albion23581017:2923
17.Southampton FC23491023:3421
18.Stoke City23551323:5020
19.West Bromwich Albion233101018:3019
20.Swansea City23451414:3517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1098)

Přidat komentář
bbbauch

1. Pro vyhru MU

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Snad nastoupí Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

v základu ne

Reagovat
icemike

klidně, horší jak poslední 3 utkání to nebude

Reagovat
kvasha16

nenastupi, jedine ze by si nas COnte povodil

Reagovat
kvasha16

*v zaklade

Reagovat
blade115

To se docela těším na tu naši lavičku. Courtois, Cahill, Drinkwater, Fabregas zranění a Pedro s Moratou vykartovaní. Že bych poprvé trefil základ i náhradníky?...

Caballero - Rüdiger, Christensen, Azpi - Alonso, Bakayoko, Kanté, Moses - Hazard, Batshuayi, Willian

Eduardo, Luiz, Zappacosta, Ampadu, Barkley, Musonda, Hudson-Odoi

Reagovat
fajdax

Paradoxně si myslím, ze dneska v pohodě vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton vás nemá ako poraziť.

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto toho Hudson-Odoia bude pravdepodobne Sterling. Ten včera trénoval klasicky s Áčkom.

Reagovat
blade115

Ok. Sice teda je zbytečný luxus mít na lavičce čtyři obránce, ale fajn. Stejně je jedno, jestli si nezahraje Sterling nebo CHO...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak si myslím, že budeme hrať 3-5-2 od začiatku s Luizom na DM

Reagovat
Whitemedia

Cho

Reagovat
kvasha16

-Gath

Reagovat
Whitemedia

LoLko ještě někoho baví?

Reagovat
kvasha16

pfff, ja som posledne dni zacal hrat draft pick a o hracov nudza neni, takze asi tolko k tomu

Reagovat
Whitemedia

Já už to tři roky nehrál no a ani jsem o tom nikde neslyšel, tak mě trochu překvapilo, že je to ještě oblíbené

Reagovat
mikelinos

Tak když tolik lidí baví star wars tak kdo ví ...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SpecialOne

Aby to nebylo ve středu s Barkleym a útok Hazard, Willian.

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

V to taky doufám, že ve středu už s Barkleym, ale dnes bych ho ještě nechal sedět. Hehehehe.

Reagovat
SpecialOne

No Batsh neměl důvěru ani v průběhu sezóny, těžko říct jestli ho postaví teď, když má do pár dnů odejít no...

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten Crouch, kedy dojde

Reagovat
Whitemedia

Nedojde, byl to fake..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Steven666

Barkley už bude pripravený hrať?

Reagovat
blade115

Jop, ale spíš jen na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Little man dnes stratí s Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

vy v pondělí se swansea

Reagovat
smazaný uživatel

CPčkári dnes tutovka proti Arsenalu.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po vojne je každý generál

Reagovat
kiwwi

co je to za modu napisat picovinu pred zapasom a potom ked to nevyjde tak napisat po vojne kazdy general tomu, co sa tomu debilnemu tipu zasmial

Reagovat
Counter

Když je to v reakci na někoho, kdo sám reaguje s křížkem po funuse, přijde mi to plně akceptovatelné.

Reagovat
kiwwi

po vojne je snad po zapase nie? ja viem ze padli rychle goly ale aj tak je to debilna odpoved...ked pred zapasom napise picovinu, tak nech potom znasa nasledky a nie sa este stavia do pozicie hrdinu lebo sa odvazil dat taky tip ci co

Reagovat
Counter

Já to beru tak, že kdyby se mu tady někdo vysmál hned ještě před zápasem, může mu to pak dát pěkně sežrat. Ale tohle je skoro na úrovni ownyho, který se dodatečně posmívá tipům EF redakce, když zrovna nevyjdou. Jako klidně ať to dělá, ale ta prupovídka o generálovi na to sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

"znáša následky" nejebe ti tak trochu? jak keby som niekoho zastrelil alebo čo, pritom som len napísal, že Arsenal dostane čočku...

Reagovat
kiwwi

Co vieš ci si svojou radou niekomu nezruinoval život? Hanbi sa

Reagovat
kiwwi

According to whoscored, Morata has had 2.8 "unskilled touches" per game in the EPL, while Lukaku has only had 2.3

Reagovat
smazaný uživatel

Dva míčoví kouzelníci

Reagovat
Taiger

Dokonalá devítka

Reagovat
Harakan

Mě přijdou špatný oba dva, obzvlášť když se podívám na ty cenovky. Kane je o parník před nimi.

Reagovat
kiwwi

nejdem hodnotiť Moratu ale ja som teda s Lukakuom spokojný nadmieru... dáva góly, asistuje, vytvára šance, je dobrý v kombinácii a svoj strop ma ešte len pred sebou

Reagovat
Harakan

Za mě zatím trošku zklamání. Čekal jsem víc, ale času je dost a docela mu věřím, že bude daleko dominantnější. I přes to bych ho za Harryho vyměnil ve vteřině.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

hehe, vtipny je, ze Morata ma jen o gol min a asistenci maji stejne. Jinak Romelu ma prvni sezonu slusnou. Prostor pro zlepseni je, ale to prijde.

Reagovat
spider_8

Ještě se sluší dodat, že Morata má o 400 odehraných minut méně. To potom vrhá na Lukaka trochu jiné světlo. Pro mě je zatím spíše zklamání. Měl skvělý úvod, kdy se dařilo celému týmu, ale od té doby je to střelecky docela bída.

Reagovat
Kopac

Aj keby vam v utoku behala Jirina Bohdalova a hrala uplne hovno tak napises ze si snou nadmieru spokojny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

za Jirinu

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hokaido

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

nahata?

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Reagovat
Horcmen

Reagovat
kiwwi

keby hrala jak Lukaku tak určite

Reagovat
J0EL

vrchny pokrytec

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku má 18 golu v půlce sezony což je bomba číslo navíc v porovnání s moratou dokáže odstavit od těla kohokoliv jak to ukázal v posledním zápase

Reagovat
Neutron

Kane je super

Reagovat
Hachim Mastour

Rád by som ešte videl One More Match od Alexisa a následnú rozlúčku s fans, to že by ho nejakí ľudia vypískali, nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

pán je gurmán, ale proti gustu žiaden dišputát

Reagovat
iamek

BBC informuje, že sa Alexis Sanchez rozlúčil so spoluhráčmi v Arsenale, po náročných nočných rokovaniach a opustil hotel. Má byť len otázka času kedy príde k lekárskej prehliadke.

Reagovat
Hachim Mastour

Ok, myslel som, že do ešte dnes nestihnú ale ak áno tak dobre.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Taiger

One More Match

Reagovat
Mastný Chobot

baby one more match

Reagovat
Mastný Chobot

dnes si nedokazem predstavit, ze by sme vyhrali s tym vsetkym, co sa deje okolo Arsiku

Reagovat
blade115

Vždycky na mě působil jako totální guma, ale tyhle rozhovory zanechávají dobrý dojem. Spíš jsem čekal, že na Koemana bude házet špínu, ale zachoval se ukázkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

rozhovor fajnovy, tak hadam to prejavi aj na ihrisku

Reagovat
Busby babes

Carrick po sezone konci. Zoze rekl, ze uz prijal nabidku a bude od pristiho roku trenerum u acka.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

Reagovat
Steven666

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Wenger tvrdil ze Sanchez bude ready ak dovtedy neprestupi do United. Uvidíme, pochybujem ze nastúpi ale vidieť ho posledný krát v našom drese by bolo pekne

Reagovat
Neutron

fanusikovia by mu na stadione asi velmi nedakovali, nie?

Reagovat
Nikikrew

Asi nie, nakoľko ide do United. Keby ide do City tak to je nam všetkým jasne

Reagovat
Hachim Mastour

To je ich problém.

Reagovat
Busby babes

aby ho nemusel v polocase stridat.

Reagovat
mithro

nepisal Cross, ze vcera odsiel z hotela Arsenalu?

Reagovat
Higi

Pokud nakonec dojde Mkhitaryan a Aubameyang, myslíte že Wenger bude upřednostňovat hru na 3 stopery nebo spíš na 2?

Reagovat
Nikikrew

Snáď na 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze ten Mkh je uz na ceste do Arsenalu, uz som ho draftol vo fante

Reagovat
blade115

Taky.

Reagovat
Counter

U nás ho má od prvního kola jeden neaktivní

Reagovat
smazaný uživatel

Nothing seems to be going Alvaro Morata's way so far this year...

https://www.facebook.com/903954726355830/videos/1595757987175497/

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to face #BHAFC: Caballero, Rudiger, Christensen, Azpilicueta, Alonso, Moses, Kante, Bakayoko, Willian, Hazard, Batshuayi.

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs today: Eduardo, David Luiz, Zappacosta, Sterling, Ampadu, Barkley, Musonda. #BRICHE

Reagovat
Whitemedia

Zappa a Barkley střídání v 80 minutě, Ampadu v 85..

Reagovat
off-olda

Beztak přijde i Luiz.

Reagovat
kvasha16

prisiel

Reagovat
spider_8

Jinak to ani postavit nešlo.

Reagovat
SpecialOne

#Chelsea XI v Brighton - Caballero; Azpilicueta (c), Christensen, Rudiger; Moses, Bakayoko, Kante, Alonso; Willian, Batshuayi, Hazard

Reagovat
SpecialOne

Kompletní fanta draft pětice v základu, to vidím na 1-0 pro Brighton a krásných 10 bodů

Reagovat
off-olda

Michy hattrick. Sázejte baráky.

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
Miguel19

Konečně se s tím nemrdal jak debil.

Reagovat
Mimalu

HAZAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

EDEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

MICHAEEEEEEEEEL

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

parádní gól, tohle od něj přesně potřebujeme

Reagovat
off-olda

Ten obránce před Hazardem.

Reagovat
Coutinho10

tak a je rychle po zapase

Reagovat
Whitemedia

Konečně to Eden třikrát nezasekl a prostě to tam narval

Reagovat
Mimalu

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!

Jaká akce

Reagovat
off-olda

Kde jako čumíš ty spoilere?

Reagovat
Miguel19

vipleague

Reagovat
smazaný uživatel

Dívej se na fotbal a nepiš kokotiny na eurofotbal. Pak ti nebudou vadit spoilery.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Michy bojuje o fleka

Reagovat
TopinB

Kurva, člověk si jde pro pivo, aby tu naši mizérii trochu přežil, a už je gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Aspoň že jsem nepřišel o ten druhý

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
off-olda

Tak už abys šel pro další. Už jsme dlouho nedali gól.

Reagovat
TopinB

Reagovat
fajdax

To je kurva vono!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

WT¨FFFFFFFFF

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Wooooooooooooooooooow

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

my.... my... my dáváme góly

Reagovat
blade115

Wtf??!! To byli vážně ti naši nekopové?

Reagovat
off-olda

Nechme si Michyho!!!

Reagovat
Coutinho10

ty kks draft

Reagovat
SpecialOne

Krásná akce, konečně tam měl Hazard 2 hráče, kteří ho pochopili

Reagovat
Error

Michy

Reagovat
spider_8

Parádní gól

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hazard ve střelcích a na Chelsea dvoječka za ten kurzík, to chcem

Reagovat
REPLIKATOR

Brighton sestup

Reagovat
off-olda

Jirka je zachrání.

Reagovat
off-olda

Kde až to Michy brání? Vždyť byl regulérně na levém bekovi.

Reagovat
Miguel19

Náš hráč už by měl kartu za simulaci.

Reagovat
off-olda

Willy

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná

Reagovat
Whitemedia

kdyby to nezahrál jak Pedro, tak by byla

Reagovat
Miguel19

Baka trefil bránu

Reagovat
off-olda

Nech toho.

Reagovat
liquicitizen

Kurva minútu počkaj až potom niečo napíš, ja nechcem vedieť budúcnosť

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Se dívejte na stream a ne na EF..

Reagovat
Whitemedia

stream bez EF?

Reagovat
off-olda

Reagovat
TopinB

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

stačí EF a dobrý predstavivosť

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím podle těch smajlu tady jsem myslel, že vedou minimálně 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

livescore k tomu of course

Reagovat
Coutinho10

musis ty komenty cist podle casu a ne hned ty nejnovejsi jako ja nebo doporucuju aktualizovat a precist az po 2 minutach

...je debilni, ze ty nejkvalitnejsi streamy musej bejt zpozdeny, ale kvalita je kvalita

Reagovat
liquicitizen

ja to aj zvyknem aktualizovať po dvoch troch minútach, akurát teraz po prvom góle keď som scrolloval tak miguel už druhý oslavoval, po druhom góle keď som scrolloval tak už tu o Bakovi píše

Reagovat
Coutinho10

jj to uz se mi taky parkrat stalo...vetsinou vsichni ten gol oslavujou driv, takze necist hned ty komenty niz, ikdyz ne vzdycky se to na 100 % povede no

Reagovat
smazaný uživatel

Willy se ho dotkl, ale ten týpek udělal krok a potom si uvědomil, že by měl spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Michy hraje se žvýkačkou?

Reagovat
Miguel19

Co tam Willy furt šaškuje omg..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Willy neser mě

Reagovat
Mimalu

Willy zatím není úplná jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ju pískal, rovnako ako tú na Williana v FAcupe.

Reagovat
kvasha16

alebo nepiskal, rovnako ako tu na Williana.. takmer identicke situacie

Reagovat
spider_8

To je hrozný hazardér ten Caballero. Připomíná mi mě ve Fifě s těma výběhama

Reagovat
REPLIKATOR

Caballero

Reagovat
off-olda

Vole Willy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Caballero co tam vyvádí... Chelsea má štěstí, že nehrají proti silnějšímu soupeři...

Reagovat
smazaný uživatel

The Mhikytarian transfer is done. The club will announce it asap. Arsenal Horse na twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho začátku a faktu, že centry Brightonu jsou na levelu Navase. Jinak se mi teda Brighton líbí o dost víc než Chelsea.

Reagovat
fajdax

Willy se mi líbí, má rad akci

Reagovat
Kovi81

Tady se ukazuje, jak je pro nas dulezity Tybo

Reagovat
Miguel19

Ale dejte tam toho třetího

Reagovat
pingla

no ta trojka vepředu zatím super

Reagovat
off-olda

Michy je ale super.

Reagovat
SpecialOne

Hazardovo dejavu posledních zápasů: Promeškat přihrávku, promeškat střelu a nakonec přihrát do blbé pozice Strašně to přehrává.

Reagovat
Miguel19

Willy bude mít top zákrok.

Reagovat
off-olda

Reagovat
TopinB

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Willyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Woooow

Reagovat
Whitemedia

Willy

Reagovat
Svatej

Wow, my hrajeme vazne paradne, snad kazdej na hristi,vcetne williho, si ukradl svuj prostor pro zazareni. Ty narazecky a paticky proste paradne zrychlujou hru a dost nam to v sezone chybelo. Zabavmej zapas zatim.

3-4-3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Zato dnes si svoj deň vybrala obrana. Neskutočne horime vzadu.

Reagovat
Svatej

Jup, ale sam se divim, ze mi to nejak nevadi. Vim, ze obrana jinak problemem tyhle sezony neni, tak se nejak nezbepokojuju nad timhle polocasem

Reagovat
smazaný uživatel

Vidno, čo sa v poslednom čase trénovalo. Obranná hra to teda nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi každej koukáme na jinej zápas. Směrem dopředu je ta trojka kvalitní, ale jinak mi přijde, že Vás Brighton poslední minuty určitě přehrává.

Reagovat
Svatej

Ja ten prispevek zacal psat v celou, kdy k zadnymu prehravani nedochazelo, tak o co ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

O co by mi mělo jít? Jen říkám, jak podle mě ten zápas vypadá a že Brighton rozhodně nehraje tak, jak by se za stavu 2:0 po 7 minutách očekávalo, ale bijou se jak lvi.

Reagovat
Svatej

Coze? jako lvi by se snad meli bit i za stavu 0:4,tak o cem to mluvis?

A ja nenapsal nic nepravdivyho, hrajeme paradne a zapas je zabavnej, o defenzivni slozce jsem nic nepsal, tak furt nejak hledam vyzbam tvyho rejpani.

Reagovat
kvasha16

takych 10-15 minut okolo 30 minuty boli nebezpecny

Reagovat
spider_8

Zatím se zdá, že při 3-5-2 nám funguje obrana, ale útok je sterilní a při 3-4-3 je útok super, ale obrana hoří

Reagovat
Svatej

To mi prijde teda jen tech poslednich par minut, nebo jeste nekde jinde nam to horelo tuhle sezonu s 343?

Kazdopadne za me je jasny,co bych preferoval

Reagovat
spider_8

Na začátku sezony dost, třeba výbuch s Římem byl s tímhle rozestavením. Ale taky to tenkrát dost souviselo s absencí Kantého, to je pravda.

Reagovat
Svatej

Tam jsme hrali 343 ? ja mel prave vzato, ze to byl jedinej opravdovej vybuch pod 352, evidentne mi pamet neslouzi, nebo to tuhle sezonu vytesnuje..

Jo, tak to bude dost pravdepodobne ono, Kante ty ty zaloze dava tu profi uroven..

Reagovat
RKBoy

čo tam šaškujú.

Reagovat
off-olda

No Alonso je teda docela mimo...

Reagovat
Miguel19

Vyhoď tu padavku.

Reagovat
Svatej

Uz mu dej zlutou, doprdele. Presne tenhle hrac uz po druhy prihral pad v naprosto trapnym souboji.

Reagovat
RKBoy

útok dnes na jednotku ,ale tá obrana dnes hrozne šaškuje, školácke chyby , zlá pozičná hra ,hlavne od Alonsa..

Reagovat
REPLIKATOR

Tahle nebyla

Reagovat
Whitemedia

dej mu kurva kartu

Reagovat
off-olda

Banderas tam rozjíždí vysokou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá desítka proti rusakum a nic? K blití.

Reagovat
off-olda

S kým hrají?

Reagovat
Svatej

Juj, mame tu dalsiho BRITA

Reagovat
spider_8

*další nick BRITA

Reagovat
spider_8

Chudák Schelotto

Reagovat
Svatej

Kurna ona to fakt mohla bejt asi pecka

Reagovat
Whitemedia

ale prd

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nemohla

Reagovat
spider_8

Spíš ne, ale Baka tam šel úplně debilně.

Reagovat
kvasha16

tato urcite nie, ak sa da o niecom polemizovat, tak o prvej

Reagovat
Miguel19

Michy by měl mít povolen jeden dotyk s míčem, max dva.

Reagovat
pingla

k čemu je Bakajoko?

Reagovat
fajdax

K ničemu, ale někdo tam hrát asi musí

Reagovat
off-olda

Vztahuje se na Bakayoka záruční lhůta? Bych tohle normálně u fotbalistů zavedl.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Svatej

Co to tam maji v dortmubdu za vymlety srace ? Lewa, Ous, Auba..

Reagovat
spider_8

Do Arsenalu zapadne.

Reagovat
Svatej

arsenal ma nekde nekvalitu, ma nekde ten nebojovnej mamvpicismus a par dalsich veci, ale nesympaticky srace tam aspon v mych ocich nema, snad s malou vyjimkou Jacka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

Michy.

Reagovat
smazaný uživatel

Michy už si začíná jet svoji klasiku posledních pár minut

Reagovat
off-olda

Michy hrozně chce...

Reagovat
Miguel19

Evidentně se vzal taky do fanty.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Trapper

Reagovat
off-olda

Tohle na Williana jako nebyl faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není faul?

Reagovat
kiwwi

nie Hazard nesimuluje

Reagovat
spider_8

Reagovat
Ondiis

vždyť zase padal jak postřelený, že vás to baví obhajovat pořád

Reagovat
TopinB

Přihrává, to bezpochyby, ale imho vždycky dostane nejdřív kopanec nebo nohu do cesty. Nepamatuju si, že by skočil bez kontaktu.

Reagovat
Godwinson

U něj je to poměrně jasný, je neskutečně okopávanej, byť nechci omlouvat to hraní v rámci upozorňování na fauly, ale bez toho se asi těžko obejdeme s tak mizernými rozhodčími.

Reagovat
Svatej

to jeho okopavani tady je vubec leta hrozne prehlizeny.

Meli jsme vic fnukat a nadavat,aby se to dostalo do podvedomi

Reagovat
Godwinson

Tak ti, co na ten fotbal koukají, to vědí a zbytek nepřesvědčíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

aj Pepek sa na to stazoval, ti TOP hraci zatial nie su dost chraneni

Reagovat
spider_8

Však mu přišlápl nohu

Reagovat
kiwwi

tak to je potom ťažké... chceme od hráčov aby nesimulovali ale aj po takej simulácií sú niektorí schopní to nevidieť a dožadujú sa faulu

Reagovat
spider_8

To je ovšem velká nehoráznost, dožadovat se faulu po jasným faulu.

Reagovat
kiwwi

áno je to veľa nehoráznosť dožadovať sa faulu po jasnej simulácií

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu reagovať na neho

Reagovat
Svatej

V mych ocich je naopak super sledovat, jak zoufale se snazi hledat zpusob, jak ho znenavidet, tak leze i po tomhle, kde byl naprosto jasne vzatej za nohu, jenom to zas.dokazuje, ze Hazard diver proste neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nech si tu kopka a hľadá picoviny, ale reakciami sa len kŕmi jeho ego a potom sa cíti, že je nad vecou a čo je smutnejšie, že má on jediný pravdu.

Reagovat
Svatej

Ja se spis jeste pousmivam nad tim, ze jo uz z ty diskuze.znam natolik, ze kdyby to byl hrac United, tak sem hodi UPLNE stejnej odkaz a naopak by ten pad obhajoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne stejnej

Reagovat
Svatej

Slovni.

Reagovat
smazaný uživatel

To nedává smysl.

Reagovat
Svatej

I slovne se muzes na neco odkazat, tohle vlakno zacalo tim, ze se odkazovalo na urcitou herni situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty ses spletl.

Reagovat
Svatej

Ale hovno, neser

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Jak hned priskocil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Frony

Reagovat
smazaný uživatel

ved to bol faul ty simulant

Reagovat
fajdax

Ivane ale tohle byl jasnej faul

Reagovat
valek9610

Aby jsme to uzavřeli každý simuluje každý to udělá není co řešit dnes už to i na tréninku učí určitě

Reagovat
off-olda

Když máš k dispozici video, ale máš v píči.

Reagovat
Whitemedia

Ono už je video i v PL?

Reagovat
off-olda

Není? Asi v tom mám bordel.

Reagovat
Whitemedia

Já měl za to, že se zatím zkouší jen v pohárech, ale teď si mě docela zmátl

Reagovat
Frony

zatím jen v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tam to robia na piču

Reagovat
Frony

nám to celkem v tom zápase u vás pomohlo takže jsem s videem zatím kámoš

Reagovat
Coutinho10

Brighton na to bohuzel dojel bejt to 1:2, tak to je zajimavejsi

Reagovat
fajdax

V PL ještě video není

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Hra od záložníků a obránců je poměrně zoufalá. Snad všichni měli aspoň jednu naprosto debilní přihrávku, u které bych si být Contem vytrhal ty přilepený vlasy.

Ta trojka vepředu ok. Michy teda s postupem času zjistil, že mu to dnes nějak vychází a začal to přehánět a vrátil se do normálu. Ale ta první půle od něj byla super. Hazard v dost situacích neskutečně ležérní, ale oba góly jdou za ním.

Willian teďka hraje asi v nejlepší formě co je u nás.

Reagovat
vilp

Jakmile to Michy dával všechno okamžitě z jedničky Edenovi nebo Willianovi, tak to vždy hrozně zrychlil. Tak by to mělo být.

Reagovat
Miguel19

Právě no. Pak si asi usmyslel, že je v laufu a šlo to do piče..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

Reagovat
tony223

Reagovat
Gareth Bale 11

Hazard je skvělej, ale příjde mi, že je schopný zmršit hrozně moc jednoduchých míčů. A penalta nebyla teda snad ani jedna, všichni sebou flákli o zem.

Reagovat
vilp

Poslední dva zápasy odevzdává šíleně moc, některé ztráty jsem fakt nepochopil.

Reagovat
Whitemedia

kazí to až v poslední době, dřív ty míče takhle nikdy nekazil.. to až ve finální fázi, kdy to dost často nějak překombinoval

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně tolik míčů neodevzdává. Nevím, co se děje.

Reagovat
Svatej

je kazdopadne naprosto super, ze tyhle ulety ma hlavne v zapasech, kdy ho evidentne sledujou typci z PD sekce, treba se jim tam aspon trosku zosklivi

Reagovat
vilp

To asi ne, když toho pořád udělá tolik pozitivního. Navíc stejně ztrácí méně než třeba obvykle Neymar v každém zápase.

Reagovat
off-olda

No, ale Neymar je zas asi 6x produktivnější.

Reagovat
vilp

To mu neberu, ale chtěl bych ho vidět v Chelsea. Jinak to pro mě pořád není omluva zbytečných ztrát např. při pokusech o ztrapnění soupeře někde na půlce.

Reagovat
Svatej

je tezky najit kompromis mezi tim, aby byl uzitecnej a tim, aby nebyl prilis uzitecnej

Reagovat
fajdax

Pošlete prosím někdo link na ty dva góly, nestihl jsem to

Reagovat
kvasha16

na livesporte zvyknu byt goly celkom rychlo nahodene

Reagovat
smazaný uživatel

Willian musí hrát základ teď furt, dokud má takovou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Eden to Mosesovi dělá naschvál snad

Reagovat
off-olda

Mazec hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton má dneska strašnou smůlu, ty jo. Z tolika šancí nedat ani gól, to je hrozný.

Reagovat
Miguel19

Z těch 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hlavička teď, střela Grosse v prvním poločase/špatně načasovaná přihrávka na Schelotta, ten superzákrok Willyho, neodpískaná penalta (ten kontakt Willyho), Dunkovi nebo Duffyho (teď si nejsem jistej koho) hlavičky po rozích.

Reagovat
Miguel19

Neodpískaná "penalta" už se bere jako šance?

Reagovat
Svatej

Jen pokud se jedna o sanci proti

Reagovat
smazaný uživatel

V Chelsea to v poslednom období veľmi dobre poznajú. Nech si užijú aj ostatní

Reagovat
off-olda

Hazard, simulant.

Reagovat
Miguel19

Tvl on nedá 60 minut

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

tohle už je nemoc

Reagovat
Hokaido

To fakt jebu. Minule 57, teď 58.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám jebe, či čo?

Reagovat
Whitemedia

to bude zase něco v té debilní fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jeste ze ho nemam v draftu a ani klasice

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen

Reagovat
smazaný uživatel

Emre Can má v Liverpoolu smlouvu jenom do konce sezony a o jeho příchodu vyjednává Juventus, německý záložník by ale v létě mohl zamířit do vlasti - zájem o jeho služby hlásí Bayern Mnichov.

A sme v piči, neverím, že zostane aj v lete hráčom LFC.

Reagovat
Svatej

tak je mozny ze se bude zas shanet dalsi nahrada ? Dva pilire sestavy za jedinej pulrok out a jen jedna nahrada, to musi vedet i ve vedeni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa, že sa budeme spoliehať na Henda, ale to snáď ni.. Špičkoví záložníci ako Can (a ten ešte to najlepšie ešte len ukáže) sú nedostatkový tovar... Bude to náročné leto. Náhradu za Coutinha je Keita, za Cana? Vôbec neviem...

Reagovat
Svatej

Meli bychom pro vas viteze premier league, anglicana v slusnym veku, jeste k tomu ve sleve, co vy na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Leo .

Reagovat
Svatej

Kdybych napsal jeho jmeno, tak je to v cudu hned, takhle to melo sanci na uspech

Reagovat
smazaný uživatel

zlatý...

Reagovat
Coutinho10

bohuzel tohle vime uz aspon rok, ze nepodepise a zdrhne

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz bola aspoň štipka nádeje, ale keď sa do toho ešte vloží Bayern, tak neverím už ani na 5 %.

Reagovat
Coutinho10

ja si myslim, ze ikdyby Bayern nenabidl, tak by to dopadlo stejne, ale takhle souhlas, ze pokud byla nejaka nadeje, tak po tyhle nabidce bude jeste nizsi spis zadna

Reagovat
Godwinson

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvy nenažrané.

Reagovat
Godwinson

Jako je hezký, že tahaj zase Němce, ale nejdřív by měli vykopat to, co tam mají Ale myslím, že ho Pool může v pohodě nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode sme nahradili aj Xabiho a Mascherana

...

Reagovat
Godwinson

Na Canovu pozici je spousta supr hráčů, dostupných. Stačí jen dobře vybrat. Snad se to Poolu povede.

Reagovat
smazaný uživatel

Skús vypísať, nemyslím si, že ich je veľa...

Reagovat
Godwinson

Fabinho, Seri, ten z Lazia atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho ok, ale to je len jeden hráč. Seri je CM a Milinkovič-Savič tiež (alebo aj AM)...

Reagovat
Godwinson

Všichni tři by tam pro Kloppa byli úplný terno podle mě. Seri by byl tedy nejhorší z těch tří, tam bych váhal. Těch hráčů je celkově poměrně dost, je otázka jestli si Liverpool bude chtít všímat nebo vezme Oriola ze Sotonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, Savica by bola dole na DM škoda, prípadne Keitu, a ani by to nemuseli zvládnuť...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Serim neco bude, Pepek ze City uz kolem neho krouzi. Ja kdyz ho vidim, tak tomu zajmu moc nerozumim, ma typologicky podobnyho Ilkaye a i pro nej nema stabilni flek.

Reagovat
vladis271

hádam nejdeš porovnávať Xabiho a MAschov impact na našu hru s Canom.

Reagovat
smazaný uživatel

Can ešte nie je na ich úrovni, ale má k tomu nakročené, má na to. Ale o tom nepíšem, píšem o tom, že zohnať kvalitného DM, kt. vie aj rozohrať, je sakramensky ťažké.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vam tak pokial si neviete udrzat hracov.Do Bayernu ale nepojde,ak odide tak skor ten Juventus

Reagovat
Svatej

Hazard jenom jeden skluz nestaci

Reagovat
Whitemedia

Mosese už to musí dnes srát

Reagovat
Svatej

Hazard zas simuluje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko je hrozný slowpoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso se posral?

Reagovat
Whitemedia

Alonso dostal volno a stejně je všude pozdě..

Reagovat
off-olda

Alonso Ten mi teda dnes pije krev. Willy

Reagovat
fajdax

Cabalero je fantastickej golman

Reagovat
smazaný uživatel

rozjebem cely vesmir ked mi vyskoci este jedno okno na streame

nemate niekto nieco bez tych jebnutych reklam?

Reagovat
Whitemedia

http://buffstreamz.com/watch/soccer.php

tady je okno akorát při spuštění a jinak pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

hej, lenze zakazdym ked prekliknem na inu zalozku tak je to tam znovu

Reagovat
Whitemedia

u mě ne

Reagovat
smazaný uživatel

acestream

Reagovat
kvasha16

RIP vesmir

Reagovat
valek9610

Abych byl upřímný jako fanda Chelsea jsem zklamaný dnes vole fakt ano vedeme, ale díky štěstí jen.

Reagovat
Svatej

Hmm podle me alonso spis spolehal na stoperan ze toho hrace pobere a on jen bude mezi prave tim hracem a tim dalsim v lajne.

Reagovat
Whitemedia

Michy

Reagovat
off-olda

Tam mohl maximálně zaseknout... jinak to bylo bez šance.

Reagovat
Whitemedia

Druhý poločas hrozný..

Reagovat
Whitemedia

Zappa půjde zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, že tam narve Zappacostu

Reagovat
smazaný uživatel

A tak za Alonsa to chápu.

Reagovat
Kincl

Dementi ta Chelsea přidejte třetího sakra lemry

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Zappacostu som chcel vidieť. Conte

Reagovat
off-olda

Proč Zappacosta doprdele?

Reagovat
Mimalu

HAZAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Ahojda.

Reagovat
SpecialOne

Eddiiiiiiiiiiiiiiie

Reagovat
Svatej

Crownovany kral ?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Dobře ty 3 padající posral..

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Trapper

Hazaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

Edenek

Reagovat
Whitemedia

Hezky mu ustupovali, se učili od Cahilla

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Neskutecny, jal obrovskej respekt z neho protihraci maji, nikdo se k nemu nechtel ani priblizit

Reagovat
kvasha16

tak "problem" je v tom, ze ak sa v takej situacii rozbehne a chces sa k nemu priblizit, tak ta bud obide, polozi na zem alebo ho musis faulovat no

Reagovat
Svatej

Jup, tady každopádně protihráči neudělali nic, prostě jen couvali do francie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Na pána

A už tam rvi Barkleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Musonda taky dobrý.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Toho neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard sam nechapal jak sa všetci vyparili

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě jiná úroveň....

Reagovat
mithro

There may be few better left-backs than Luke Shaw at the moment, but turns out one of them is Ashley Young.

Reagovat
smazaný uživatel

Imho Young túto sezónu zapadá do tej top top kategórie

Reagovat
kiwwi

Fergie's backline

Reagovat
smazaný uživatel

Zappa, škoda, suboje Schelotta a Alonsa to bolo niečo pre gurmánov

Reagovat
smazaný uživatel

Musonda

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty couvali až do kabiny.

Reagovat
Whitemedia

Hazard dohraje zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zappa byl fakt nákup léta.

Reagovat
Nikikrew

Co je s Ramseym?

Reagovat
Gunner14

Nemocny prej

Reagovat
havrys99

Elneny

Reagovat
Gunner14

Team to face Crystal Palace: Cech, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Elneny, Xhaka, Wilshere, Ozil, Iwobi, Lacazette. Navratilci jinak zpatky na 4 obrance nebo El Neny stoper?

Reagovat
Frony

Snad na 4

Reagovat
Gunner14

pak jen otazka jestli kridlo Jack nebo Ozil.

Reagovat
Frony

Možná bych tam radši viděl jacka

Reagovat
Ondiis

Pokud na 4, tak je škoda že nehraje ve středu AMN místo Elnenyho. To by pak byla silnější sestava imho

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavička Chambers, Kolasinac, Mertesacker, Nelson, Nketiah, Maitland-Niles, Ospina

Reagovat
Mimalu

MOSEEES

Reagovat
Mimalu

a hlavně teda Musonda

Reagovat
Miguel19

M O S E S !!!

Musonda

Reagovat
SpecialOne

Moseeees

Reagovat
smazaný uživatel

MUSONDA new Hazard

Reagovat
Svatej

MUSONDAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

MUSONDAAAA

Reagovat
off-olda

Musondáááááááááááááááááááááá

Reagovat
Miguel19

Barkley si ani nečuchne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme hlavně střídali 3x.

Reagovat
Whitemedia

Škoda, že Musonda nedostal víc šancí..

Reagovat
smazaný uživatel

On byl i dlouho zraněný

Reagovat
Whitemedia

to jo, ale momentálně by měl být před Pedrem

Reagovat
smazaný uživatel

pribral uz trochu? Mne se zda takovej slabouckej, ze ho porazi i vitr. Ale jako neco v nem je

Reagovat
Whitemedia

On slaboučkej vypadá pořád a s tím přibíráním to žádný zázrak není, ale nedávno hrál za U21 proti Portsmouthu, kde hrál proti solidním řízkům, kteří ho teda vůbec nešetřili a ustál to v pořádku.. neříkám, že je to hned na základ v A týmu, ale víc šancí si zasloužil..

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Svatej

Kupte nekdo toho Musondu za 30, at ho muzeme koupit zpatky za 80, aby mohl konecne hrat od zakladu, prosim

Reagovat
tweek

Akorat by byl rozdil v tom, že byste ho nekoupili zpátky vy, ale jeden z Manchesterů

Reagovat
Svatej

Ajo...to mi nevychadza

Reagovat
spider_8

To je hodně krutý pro Brighton.

Reagovat
off-olda

Nevadí.

Reagovat
Whitemedia

ani ne

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Michy

Reagovat
Whitemedia

Proč si Michy nikdy nenabíhá..

Reagovat
RKBoy

Eden.

Reagovat
vilp

Eden.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je miláček.

Reagovat
kvasha16

preciousssss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To je klikar...

Edenek

Reagovat
Trapper

Hazard

Reagovat
off-olda

Ok, pokud budu chtít někdy Hazardův dres, musím si prostě naprcat dítě.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Eden je fakt král, kvůli němu pak začnu i Real sledovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard, hezký...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
vilp

Malý kluk tam měl nápis, že by chtěl jeho dres, tak mu ho po zápase zanesl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

To je ted nejakej trend? Uz jsem to videl s Bellerinem a nekym jinym za posledni mesic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda, měl ho jít zkopat.

Reagovat
REPLIKATOR

To už tu jednou bylo...

Reagovat
Whitemedia

nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Proč by chtěl zkopat svého oblíbeného hráče?

Reagovat
fajdax

proč si proboha pořád tak zlej a negativní...

Reagovat
off-olda

Nemůže najít top holku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu by stačila aj top sliepka

Reagovat
SpecialOne

Ale Batshuayi fakt hroznej

Reagovat
tony223

Crouch by byl platnejší

Reagovat
Whitemedia

Se celý zápas úspěšně schovával mezi obránci soupeře.. asistence ho zachránila..

Reagovat
Whitemedia

Ale Henrmu se líbil, to je pak těžký

Reagovat
Whitemedia

*Henrymu

Reagovat
SpecialOne

Ta byla pěkná, ale ty přihrávky při přechodu do útoku, to byl průšvih.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud jeho hra znamenala jen posunout balon z jednoho dotyku, tak super. Ve všem ostatním hrůza.

Reagovat
BrainBlender

Nekdo ma nejaky fungujici acestream? .. me nic ze reddit/soccerstreams nejede..

Reagovat
BrainBlender

tak uz mam tenhle. jen nevim jaky zapas tam je. zatim reklamy

Reagovat
BrainBlender

30a3c520dce487e89bcb975e1f68b50629c45cdd

Reagovat
smazaný uživatel

Podle stylu komentování fanoušků Chelsea bych tipoval, že vyhráli tak 0:80, 0:4 je tak celkem zklamání.

Reagovat
REPLIKATOR

owny pls

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
RKBoy

si tak zlatý ako sa snažíš, ako nemluvna a šerbel.

Reagovat
kvasha16

ty sam si sklamanie

Reagovat
Mastný Chobot

Zostava žeby naozaj Welbeck na odchode?

Reagovat
havrys99

Nachoooooooooooooooo

Reagovat
Minister

Nachoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

nacho ♥♥ navrat krale.

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooool

Reagovat
Trand

Nachoooo

Reagovat
Nikikrew

Monreeaaaal

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho <3

Reagovat
Minister

Iwoooobiiiiiiiiiiii

Reagovat
havrys99

Iwobiiii formičkáááá

Reagovat
REPLIKATOR

Wenger nový kontrakt!!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi <3 Nacho <3 <3

Reagovat
Nikikrew

Iwooooooooooooobi

Reagovat
smazaný uživatel

idiot iwobi zas rve po spoluhracich at mu prihrajou

Reagovat
mr.Silver

4-3-3

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

goooool

Reagovat
smazaný uživatel

valec Burnley se muze jit klouzat

Reagovat
havrys99

vááááááááááálééééééééc

Reagovat
Minister

debakeeeeeeeel

Reagovat
Taiger

Teď jsem přišel, co se to kurva děje?

Reagovat
Edgewalker

KOS!

Reagovat
Minister

Monreal 1+2

Reagovat
mr.Silver

Kooos , wtf

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze wenger po zapase vitazoslavne vyhlasi ze dokazu hrat aj bez alexisa, nepotrebuju dalsie posily a vedenie mu predlzi zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

nacho monreal 1+2 za 12 minut, alexis who??????

Reagovat
Nikikrew

co to je ?

Reagovat
havrys99
Reagovat
Mastný Chobot

Kos <3 Nacho <3 <3 <3

každopádne, chudák Kola najprv ho vytlačí Ainsley a teraz Nacho 1+2 za 13 minút na jeho poste

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ma setback ?

Reagovat
Mastný Chobot

chorý vraj len

Reagovat
Taiger

Je vidět, že Alexis fakt dělal bordej v kabině, na hřišti to je hned vidět.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Minister

Laca strašne potrebuje ten gól. Dneska musí dať.

Reagovat
Trand

Bude zajímavý sledovat, jestli dřív Čech chytí penaltu nebo dá Laca gól.

Reagovat
Mimalu

zas tak zajímavý to nebylo

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Zas tak zajímavý to nebylo teda.

Reagovat
Mimalu

neopisuj

Reagovat
smazaný uživatel

staci?

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Fosu-Mensah sa v tvári hrozne podobá na opicu. Aj Benteke ale.

Reagovat
smazaný uživatel

coolest monkey in the Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

a Besteke vyzera trochu ako 50 cent

Reagovat
Mastný Chobot

hehe že Besteke, cením pre Liverpool skôr vyzeral ako 35 million

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

-15 milion

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Minister

náááááááádhera.... a konečneeeeee Laca

Reagovat
havrys99

yeeeeeeeeeeees konečněěěěěěěě

Reagovat
Gunner14

To byl goool Wengerball at its finest. Jack, Mesut a Laca

Reagovat
Edgewalker

Lacaaaaaaaaa konečně

Reagovat
Mastný Chobot

Lacezeeeeetteeeeee

Mesuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Nikikrew

What a goal!!!!

Ozil efect

Reagovat
mr.Silver

Neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

lovelyyy

Reagovat
Kincl

Ale goly blbci z United potřebuji do poločasu to je hnus co hrajou, se zebleju

Reagovat
Coutinho10

Arsenal to je jak kdybych koukal na nakej highlight

Reagovat
Mastný Chobot

už nikdy s troma stopérmi a už nikdy bez Jacka, prosím

Reagovat
Tolstobik

Arsenal

Reagovat
Nikikrew

Spolupraca Wislhere a Ozil je famozna

Reagovat
tunkic

Ty kraaaaavo

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa len bojím, aby Wenger cez polčas nestiahol ponuku na Aubameyanga a nezrušil Mkhitaryana

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Reagovat
tunkic

vubec bych se nedivil

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kincl

Arsenal fans :DDDD ale jo radovat se z maličkostí (snad tu nikdo nebude psát ty dementní kecy, že je tato výhra může nakopnout za cestou do LM) :D :D :D

Reagovat
Trand

Ono je totiž normální neradovat se, když vedeš 4:0 ve dvacátý minutě no.

:DDDDDD

Reagovat
Tolstobik

Se divim, ze nekomu stoji za to vubec na tyhle lidi reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

:D :D :D

Reagovat
Taiger

Jak funguje ignore list, kde ho najdu?

Reagovat
smazaný uživatel

http://userscripts-mirror.org/scripts/show/94008

a pak si to rzokliknes a napises lidi,co blokujes. takhle: https://imgur.com/IIVnx3Z

Reagovat
Taiger

Super díky, copak ten poslední?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
liquicitizen

tento script je len na svetlejšiu farbu pri nových príspevkoch, na skrývanie príspevkov je tento http://userscripts-mirror.org/scripts/review/154817

Reagovat
smazaný uživatel

aha mas pravdu mel jsem tamten v zalozkach a nedival se na popis..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

()):::::::D

Reagovat
tunkic

Tak sorry, ze nejsme nasrany, kdyz se nam jednou pro zmenu dari Nektery lidi jsou fakt hrozny zaludi

Reagovat
smazaný uživatel

neplacej hovna

Reagovat
tunkic

Tak zrovna ty ses techhle lidi kral

Reagovat
Edgewalker

☉_☉

Reagovat
Kang & Kodos

XD 卍

Reagovat
smazaný uživatel

jeden podareny match a uz by sa nechali Wengerom aj vyjebat

Reagovat
smazaný uživatel

typický arsenal, povede se jim jeden zapas z 5 a mistni fans analu uz pisou jaky to je valac twl a za týden zase tvrdý vystřízlivění na swansea city

Reagovat
Kincl

Né asi :D :D

Pochopím radost, ale tohle je jak kdyby se vrátili o boj o LM :D

Reagovat
Harakan

Musíš tu zasrat diskusi vždycky když hraje Arsenal. Ty jsi fakt jenom hloupej chudák. . Nikdo tu není zvědavej na ty tvoje výlevy.

Reagovat
smazaný uživatel

táhni zvracet do burnley,united zatim teda nic moc

Reagovat
Harakan

Jak říkám, hloupej. Enjoy.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych byl hloupej tak fandim united ale tady na hlavi spadnul asi někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

na hlavi spadnul vrať se do školy o kohoutech si 4 roky slyšel tak v knížce tak tady nic nemluv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

typicky ubohy koment s nulovou vypovedacou hodnotou

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

chapu že už hodně dlouho dobu zažíváte samé zesměšňování a potupu,ale pochop že jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
Nikikrew

a pochop ze nikto z toho zapasu ani jaro nedela ty nouma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerín dnes hrá jak produkt Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

a za týden jako produkt arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka jak sa hrá na Mesuta s tými pätičkami to je kokot

Reagovat
Trand

Aspoň dneska ho nech.

Reagovat
Taiger

To fakt je AMN v hierarchie výš než Koala?

Reagovat
havrys99

možná Seadko trucuje když se blíží dvojice od největšího rivala z Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

??toho druhyho myslis Draxlera?

Reagovat
smazaný uživatel

jako bral bych i jeho

Reagovat
havrys99

Auba i Mkh jakožto bývalý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

pak mi to doslo

Reagovat
Minister

Nacho

Reagovat
REPLIKATOR

This is Arsenal!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nikikrew

Snad to nebude nic vazne, ked dnes hral uplne super

Reagovat
vicinda07

Monreal v drafte nca lavicke ide mi...je nejaka sanca ze Robertson v pondelok nenastupi!

Reagovat
C-M@ster

V ofiko fantě ho mam jako třetího vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

united hrajou tak posraně to není možný a Pogba je na pochoďáku?

Reagovat
Hachim Mastour

Po dlhom čase pozerateľný futbal. 4-1-4-1

Reagovat
Mastný Chobot

toto by Giroud rúbal z prvej a bolo by 5-0

Reagovat
ZB 07

Vardy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

young škodááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle Arsenal vypadá, jakoby chtěl vyhrát titul. Škoda, že tak hraje až po půl sezoně. :D :D

Reagovat
Gunner14

Chceš zase link na celý zápas, nebo se ted už díváš?

Reagovat
havrys99

bum Xhaka na draka

Reagovat
C-M@ster

Čech dneska 200?

Reagovat
havrys99

snad už jo

Reagovat
Mastný Chobot

Kompletná dominancia, Lacazette gól, Xhaka není úplne na piču, Bellerín pôsobí inteligentne dnes je deň zázrakov

Reagovat
Gunner14

Xhaka musí hrávat více vepředu, hraje tak i v národáku většinou a dost mu to vyhovuje.

Reagovat
Gunner14

Nacho za 33 minut MOTM, not bad snad bude v pohodě.

Reagovat
REPLIKATOR

Wolves - Nottingham 0:2? To si dělají prdel.

Reagovat
Kincl

Dají ti blbci z United gola docela by se mi hodil jako

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
j_mrazik

Konečně rozestavení podle mýho gusta. Vzadu žádný alibismus, když tam jsou 3 a uprostřed máme hráče navíc. Už jenom někoho fotbalovějšího za Xhaku a Elnenyho. Wilshere král dneska, jinak kolem vápna to není nic moc, ale vedeme o 4, takže je to v pohodě. Crystal hraje šíleně. Uprostřed vůbec nezvládají a mají tam šílený díry.

Reagovat
Mastný Chobot

každopádne, Jack je absolútne magický a dokonalý futbalista a ja už nikdy nechcem pozerať zápas, v ktorom nebude hrať, lebo futbal bez neho nemá zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

tak doufej aby podepsal

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný Chobot(Dominik)18.04.2017 23:38

Jack Wilshere to miss the rest of the season as scan reveals fracture to lower left leg

No nič, zbohom, Jack, načo nám bude taký hráč, rýchlo predať

Reagovat
Mastný Chobot

jsi čekal biggriny, co?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
patas92

Reagovat
Coutinho10

kdybys radsi hral fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keita-Wilshere bude super stred.

Reagovat
smazaný uživatel

hah, koľko hejtu na fans Arsenalu, ktorí si to dnes konečne môžu užiť... za to po mufanoch ani slichu, asi píšu, len keď zápas vyzerá dobre...

Reagovat
Grahf

není o čom písať, lebo sa nič nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no aj tak sa to dá brať :D

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fajdax

Reagovat
liquicitizen

klasika

Reagovat
Ligter

tohle upozorňování, jak se chovají tihle fandové, jejichž tým vyhrává, zatímco ti druzí mlčí; to je fakt taky kouzelná součást diskuze

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal si to zaslouží jen za tu soudržnost, kdy se Alexis na ne vykaslal

Reagovat
fajdax

Každopádně Everton.. Sam je ultra tragéd

Reagovat
Ligter

to jen West Brom je tak dobrý

Reagovat
Tolstobik

Antonin

Reagovat
smazaný uživatel

Wengera nechápu. Když se prohrává, sedí na prdeli a jen cumi z lavičky. Když je to 4:0, stojí u čáry a diriguje

Reagovat
Kincl

Boha jeho co to hraje to United to jsou druhý v lize?

Reagovat
Taiger

Iwobi sólista

Reagovat
pingla

martiiiiaalll konečně

Reagovat
Grahf

martiaaal

Reagovat
popltak

Neskutečný goool, Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Allardyce out?

Reagovat
havrys99

Péééťaaa

Reagovat
Coutinho10

aaah Benteke skodaa

Reagovat
Mastný Chobot

lol Zaha jaký nezvládajko

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse nejlepší utočník co momentálně je v evertonu a ty hovada by ho chtěli prodat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Theo áčko

Reagovat
Tolstobik

Pogbu bych stridal, ten dement se dneska zas necha vyloucit....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

remízka, at je to trošku drama ještě

Reagovat
Grahf

pogba dement

Reagovat
Tolstobik

On je fakt uplny hlupak

Reagovat
smazaný uživatel

nás mačká Bunrley a Pogba je největší nula, marnej kokot

Reagovat
fajdax

co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

3 na 1 a střílel do hráče klasika

Reagovat
fajdax

Reagovat
Pasha

chvalabohu, že nie si manažér United

Reagovat
havrys99

Zaha dostává dobrý čoro moro

Reagovat
mr.Silver

AMN je sileny dneska

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fajdax

Dozadu hoří snad každej zápas, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
smazaný uživatel

čech twl

Reagovat
Edgewalker

Tak zas nic no

Reagovat
Coutinho10

chudak Peta

Reagovat
Taiger

Nelson šmatlák

Reagovat
havrys99

https://www.imgup.cz/image/LW3U

úplně mi to napadlo před tím rohem si to screenout, když jsem viděl to rozestavení

zase všichni čumí, nikdo u tyčí, tohle jde za Bouldem. Dostaváme moc gólů ze standartek

Reagovat
I am Mancunian

Toto nemôžme udržať

Reagovat
Mato178178

preco mu nedal zltu ked to nebol faul a simuloval ?

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca krista kolko sme dnes uz zajebali krasnych brejkov

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mr.Silver

Rozhodci taky dobra silenost dneska

ale jebat, suche triko

Reagovat
REPLIKATOR

Leeds

Reagovat
havrys99

Sessegnon další 2 góly

Reagovat
Godwinson

Za něj to bude v létě darda

Reagovat
Edgewalker

Konečně pohodový zápas + ušetřené síly

Reagovat
mithro

suche triko ale to co predvadzali na lopte obcas nezpodovedni, lahkovazni, otras, dufam, ze im Jose poriadne natrhne....

Reagovat
Kincl

Vysvětli mi co znamená suché triko? Já myslel, že suché triko znamená v pohodičce výhra třeba 5:0 a né ustrašených 1:0

Reagovat
Counter

Mithro akorát zbaběle krade můj trademark... Funguje to tak, že čím nezaslouženější a umolousanější výhra, s tím větší chutí se píše o suchém triku.

Reagovat
kiwwi

tvoj trademark? toto sa pouziva asi tak sto rokov vsade

Reagovat
Counter

Však jasné, ale tady v diskuzi s tím pravidelně spamuju už tak pátým rokem.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

spíš dementmark

Reagovat
Counter

To je tvá doména, přece ti nepolezu do zelí.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
kiwwi

to nemalo so suchym trikom nic spolocne

Reagovat
Counter

jn, nebyl to tak krásný fotbal jako v podání United.

Reagovat
kiwwi

no my sme v suchom triku naopak vyhrali

Reagovat
mithro

krasny nie ale v suchom triku to bolo urcite

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Frony

Reagovat
Frony

Dneska paráda

Reagovat
popltak

Tak a příští zápas natrhnout prdel těm sračkám od slepic.

Reagovat
Mato178178

nechapem preco sa az tak stale zatiahnu do vlastnej 16 ... keby to vytiahli aspon trochu vyssie tak by sme ich nemuseli pustit ani do tlaku

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

jj presne takto to funguje

Reagovat
popltak

Newcastle rozjebte ten plastic tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
salami

Nevíš nahodou, jak je na tom momentálně tvůj oblibenej Sunderland?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to citlivá téma.

Reagovat
Hokaido

Gól, který vsítil Raheem Sterling (Manchester City), neplatí. Hlavní sudí ho neuznal po poradě s videorozhodčím!

To je z livesportu. Kouká na to někdo? Fakt se rozhodčí radil? Já myslel, že v PL video ještě není...

Reagovat
smazaný uživatel

Mi teda nepřišlo, že by se s někým radil. Ani komentátoři nic neříkali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto sa neradil, normálny offside.

Reagovat
tony223

video v PL není.. Je to píčovina

Reagovat
lucius6

Ne, byl to klasicky posouzený ofsajd.

Reagovat
hefy
Reagovat
smazaný uživatel

Opäť teda 532 a držanie výsledku 0-0...

Reagovat
valek9610

Ten byl Kevina,ale no

Reagovat
diastan

Tak pojďme už ten 2.

Reagovat
diastan

85 % držení

Reagovat
Switchback

Kun

Reagovat
Teoretik

už by si zasloužil ten hattrick

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

Reagovat
Teoretik

Zinchenko špatně pozičně, má být v tu chvíli blíž u stopera, ale tak dá se to u něj pochopit

Reagovat
Switchback

City budíček

Reagovat
Switchback

86 % - 14 %

Reagovat
Teoretik

To bude nervózní závěr, Rafa to začíná otvírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Teoretik

Sané Aguero si to zasloužil

Reagovat
Coutinho10

Sane Kun fanta ...skoda, ze bez pasky

Reagovat
off-olda

Sané je fantastický.

Reagovat
Teoretik

Ederson je s každým zápasem horší a horší, snad zas chytne formu.

Reagovat
diastan

Kun ještě Harryho dožene

Reagovat
El Cid z City

rotace s jesusem mu v tom zabrání, itak by to nebylo vůbec jisté, ale např.takovej lukaku,kt.se o tu korunu měl prát, na to co odehrál nic moc..

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: @WatfordFC sack Marco Silva. #SSN

WTF

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Jeste dva mesice zpet za nej mohli dostat snad 15 milionu od nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je realny, abyste okamzite vykopli Morlora a podepsali Silvu? Kua to by byla pecka.

Reagovat
Zaschrona

Za tu dobu, co s Evertonem jsem, tak to realny neni. Ale Moshiri uz prisel s jinym stylem nakupovani hracu a dal do nas dost penez, tak dost mozna to i mozny je, kdo vi.

Reagovat
Whitemedia

Kreténi.. a hned s ním do Evertonu, alespoň by byl ten tým zase trochu sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

wau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Retardi, sestup bych jim přál snad nejvíc ze všech týmů PL.

Reagovat
Woods

Ja to prajem Newcastleu s Benitezom najviac

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mimalu

snad spadnou co nejdřív, dlouhodobě směšně vedený klub...

Reagovat
Mastný Chobot

Key part of @WatfordFC statement about Marco Silva’s dismissal is Everton interest in him led to “a significant deterioration in both focus and results”. Board clearly believes Silva lost focus (5 points from 33). Good manager but distracted.

niečo na tom bude ale asi

Reagovat
mithro

Everton ho znicil

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
J0EL

Berieme

Reagovat
Mates_Matesović

Po delší době zase těžší zápas, doufám v plnou palbu.

Lloris - Davies, Verts, Sanchéz, Aurier - Dier, Wanyama - Son, Alli, Eriksen - Kane

Btw. Oakley-Boothe v nominaci, za příznivýho stavu by ho tam Poch mohl poslat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tam jeste po konci tohoto zaznamu musel dodat: ...po mozkove obrne. Jinak neni mozne, aby tohle nekdo na vazno rekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

alternativní názory

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Vorm, Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Sissoko, Dele, Son, Kane (C). #COYS

ajéjé

Reagovat
Mates_Matesović

Hlavně, ať není Eriksen zraněnej. Sissoko jako midfield maestro není úplně ideální.

Reagovat
Orlandiiik

je nemocnej jako Hugo, nevím proč tam nedal Lamelu

Reagovat
Mates_Matesović

Uf, Sissoka bych proti United a Liverpoolu nepřekous.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jo sissoko je vybornej hrac akorat poche neví kam ho dát, proti realu byl top a v takovýhlech zápasech kde nebudem mít drzení míce na své strane tak je hrozne dulezitej ale dnes tam měl dát lamelu,cekam beton od saints takze uvidime,ale je videt ze mu poche hodne věří

Reagovat
spider_8

To je dost bestiální střed zálohy Proti tomu bych hrát nechtěl.

Reagovat
JIMMY-PO

ten vylet do Barcelony sa teda vyplatil

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Son, tretia strata lopty, tretia šanca Sotonu, a do tretice gól.

Reagovat
matZz

ale kde byl Aurier?

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier tam bol sám na Tadiča a bertranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

fakt? tak tam byl poprvý a zrovna to takhle debilně dopadlo. každopádně všechny ty útoky Saints předtím tam chyběl

Reagovat
pingla

kráááása

Reagovat
Coutinho10

hezky umisteny Sanchez

Reagovat
off-olda

Libovka.

Reagovat
mithro

naaaaaaaaaaaaaadherne trafene

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand

Reagovat
pingla

kane je bůh

Reagovat
Cobra

Král je jen jeden. Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Busby babes

Perez uz chysta 200+ mega na leto...

Reagovat
mithro

na dvojbalicek aj s Mauriciom

Reagovat
El Cid z City

Sezona před náma, on si může ještě podmanit LM i MS a pujde za 300..proto perez po nikom v zimě nejde, je to jasné, čeká na něj,hazarda nebo neymara.

Reagovat
Busby babes

ted nevim, jestli se mnou souhlasis nebo nesouhlasis.

Reagovat
El Cid z City

jenoznačně, ikdyž bych chtěl,aby setrval v PL, ale když odejít,tak za brutální balík

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Bohužel na Hazarda, no

Reagovat
EXoRcIsT

Perez nech ide do prdele a Kane nech pekne ostane v Tottenhame

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen

Reagovat
Cobra

Tohle byl hodně špatný poločas s naší strany. Alli naprosto zbytečný, ten snad neudělal nic dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Son taky, jinak dost hoříme ve středu hřiště

Reagovat
popltak

Reagovat
popltak

Dobrý bod demente.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že hraám o jedneho menej, zatiaľ zlatý bodík. Son može davať gólov koľko chce, ale pre tieto zápasy ako dnes ho kritizujem. Nie je nikde, fakt nikde. Sissoko maká, ale on nie je RW! Je tam absolútne zbytočne, navyše aj pri tom góle Aurierovi vobec nepomohol. Ľavá a ani práva strana nám nefungujú, pričom vpravo to je pocopiteľné. Davies je tiež slušne bez formy. Podľa mňa by sme mali prejsť na 3-4-2-1, s Dierom na CB a príchod Wanyamu miesto Sissoka.

Reagovat
smazaný uživatel

450 tisíc liber týdně pro Alexise... Vždyť tu někdo psal, že by měl brát nanejvýš 290...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak keby ten "niekto" v tom bol nejako zainteresovaný. Všetko sú to len novinárske tipy. 450 tisíc to može byt kludne s bonusmi, 290 základ. Kto vie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi vie

Reagovat
Nikikrew

najlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda. Pravdou bude akékoľvek najmenšie číslo, aké sa kde objaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsem na to zvědavý, každopádně bude asi nejlépe placený hráč v PL, ne??

Reagovat
smazaný uživatel

To si zase nemyslím. United majú prachy a pri ich legende jednoznačne ukázali, ako sú nastavené ich hodnoty.

Reagovat
diastan

klasika no

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kiwwi approves

Reagovat
smazaný uživatel

*approvesuje

Reagovat
nani92

Nie nie, samozrejmé tá najvyššia suma, lebo my si to môžeme v pohode dovoliť

Reagovat
smazaný uživatel

Nehadaj sa. Prvé slovo platí.

Reagovat
Busby babes

hlavne vsechny zminovane castky nejsou za tyden, ale jen za pul tydne.

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

nejmensi co jsem videl bylo 280K/tydne.

Tech 290K tydne jsem videl jen jako zaklad a pak k tomu bylo dalsich 100K za image rights.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

hele jen rikam v jake souvislosti jsem videl tech 290. Nevim jestli je to pravdiva nebo bullshit informace. Ono je to stejne asi fuk. my si vyberem jako pravdivou tu nejmensi, ostatni zas tu nejvetsi...

Reagovat
mithro

no nie je to daleko opd pravdy, zakladny plat ma ako najlepsie plateni hraci United, tych 300 +/- by sedelo. zvysok su bonusy a image rights, etc etc

Reagovat
blade115

A ostatní hráči bonusy za image rights nedostávají, nebo proč se to běžně neuvádí takhle rozepsané?

Reagovat
J0EL

Jasne ze dostavaju (vacsina), ale im sa to teraz nehodi do kramu.

Reagovat
Busby babes

nam? muzem za to, ze se to najednou udava zvlast a ne dohromady?

Reagovat
Busby babes

dostavaji. U Pogby jsem nedavno videl ze ma 190 plat a pak neco pres 100 za image rights. ale musel bych hledat zdroj a nevim, jestli to bylo verohodny.

Reagovat
blade115

No dobře, ale běžně se u hráčů prostě uvádí přestupní částka a plat. Předpokládal jsem, že ten plat je v hrubém a zahrnuje i všechny ty pravidelné bonusy. Proto teď nechápu, proč se to tady takhle rozepisuje a rovnou se neřekne, že bere 390k.

Reagovat
Busby babes

taky netusim proc je to najednou jinak. Ale to je asi jako, ze se najednou uvadi, ze za Alexise zaplatime 180 milionu, ze jo...

Reagovat
blade115

A tak tam to docela chápu. U těch přestupů takhle před koncem smlouvy vždycky lidi mají tendence si myslet, bůhví jak na tom ten klub nevydělal, ale v praxi to, co ušetřil na přestupové částce, dá hráči na platu nebo agentovi za provizi.

Reagovat
Busby babes

jasne, hrac ma moznost vyjednat vetsi plat, ale ze by to bylo zas tak diametralne? Kdybychom Alexise kupovali za 60 mega, myslis, ze by sel jeho plat nejak vyrazne dolu? Tak to taky nefunguje. Nemuzes za hrace zaplatit obri sumu a pak mu dat prumernej plat. Ale o to nejde, jen si moc nepamatuju, ze by se u jinych prestupu takhle uvadeli vsechny naklady jak kdyby ostatni kluby neplatili hracum platy a agentum feecka.

Reagovat
blade115

Jako věřím tomu, že kdyby šel za 60 mega už třeba v létě, tak dostane třeba o 50k méně. Ale to je čistě spekulace, že jo.

Reagovat
Busby babes

jasne, tomu bych treba i veril. ale vazne je 50K takovej rozdil kdyz se bavime o 350-500K tydne? btw, Mail uz pise o 600K

Da nekdo vic?

Reagovat
blade115

No je to rozdíl asi 12 mega liber no...

Reagovat
Busby babes

ale za 4,5 roku. a pro hrace, kterej na ucte stejne vidi cca pulku jeste min.

Reagovat
blade115

No já vím, ale tak ty ses ptal, jestli to je nějaký rozdíl ... Tak přijít za standardních podmínek, dostane podle mě sám hráč o 50k týdně méně, menší podpisový bonus a agent dostane menší provizi. Jenom to snížení platu dělá v rámci smlouvy 12 mega. Takže rozdíl to asi je, ale záleží na tom, jak to asi každý vnímá. Ono pro nás smrtelníky to jsou všechno abstraktní částky, ale z pohledu účetního si myslím, že je znát i těch 12 mega.

Ale teda nechápej mě špatně, podle mě jste přivedli fantastického hráče. A pokud věříte, že vám to nerozesere platovou strukturu, tak není co řešit. Tohle nemůže skončit jinak než tím, že za půl roku už tahle čísla moc lidí zajímat nebudou. Nejsem si sice jistý, že zrovna Alexis je na pozici, kterou byste potřebovali nejvíc posílit, ale na druhou stranu - pokud je takový hráč k dispozici a klub má prostředky, je skoro povinnost po něm jít.

Reagovat
Busby babes

neberu to spatne, az se ukaze, ze bere 800K tak jen pokrcim rameny a reknu, ze kdyz chces top hrace musis mu dat top plat.

Reagovat
vodka

no, někde to je tak, že ty image rights dostává hráč bokem. MU by to mělo dělat tak, že se o mu o ty marketingové práva a akce bude starat, bude je kasírovat a jemu za to budou posílat fixní částku.

Reagovat
blade115

Tak tím spíš mi nedává smysl to rozepisovat, když je ta částka fixní.

Reagovat
vodka

možná fixní podíl, bůh ví jak to tam je. Ale dost často to uváděné není, protože to jde mimo klub...

Reagovat
kiwwi

je to trochu komplikovanejsie...za image rights dostavaju hraci nejake percenta, ale trebars Rooney mal tu zmluvu takto brutalnu pretoze ako prvy dostal zmluvu postavenu tak, ze z tych image rights dostaval absolutnu ciastku kazdy tyzden cize dostaval ovela viac ako by dostaval bezne

u marketingovo priemernych hracoch sa to neoplati hracom riesit, ale u marketingovo silnych su tie rozdiely velke a tam ta pohybliva ciastka moze robit aj 30-40% z platu

Reagovat
blade115

Ok.

Reagovat
iamek

image rights je co ?

Reagovat
Busby babes

http://www.danielgeey.com/image-rights-in-uk-football-explained/

proste to, ze ho klub vyuziva v reklamach nebo na akcich sponzoru...

Reagovat
smazaný uživatel

klidně muze brat 500 tisíc a stejne to bude jenom ufnukanej kokot co nikam united neposune max mimo top4 a mourka z lavicky ale ja jim to preju

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no taak, je to skvelá posila pre United. Aj keď neviem, ako to v tom útoku poskladajú. Najvačšiu slabinu vidím u nich na manažerskej stoličke.

Reagovat
Tolstobik

Coz taky nejvetsi slabina je - sem zvedavej, kolik sezon se United budou vzpamatovavat z MOurinhova manazerovani...

Reagovat
Teoretik

jak s tím můžeš souhlasit a napsat něco takového po sezónách s Moyesem a van Gaalem?

Reagovat
Tolstobik

Tak nejvetsi slabinu na postu manazera mame uz od Fergieho konce.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

v poho, Alexis zprava, Lukaku hrot, Martial zleva. Pokud bychom hrali 4-2-3-1, pak Alexis muze hrat kdekoliv v te utocne 4ce.

Na 4 pozice mame Lukaku, Martiala, Rashe, Lingarda, Matu a Alexise. pro kazdeho se tam najde misto v ramci rotace.

Reagovat
tunkic

A neni to jedno?! Jestli to tam bude sypat, jako to jednu dobu sypal za nas, tak si stejne nikdo na zadnej plat ani nevzpomene...a bude se jen psat, jaky jsme zaludi, ze jsme ho nechali utect (coz uz se stejne pise)

Reagovat
smazaný uživatel

"Vždyť tu někdo psal" na EF

Reagovat
Cobra

Dej už tam prosím Lamelu, vždyť se na to nedá vůbec dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme otrasne, na to sa fakt nedá pozerať.

Reagovat
Coutinho10

Alli jak netrefil po odmavani

Reagovat
vladis271

Dnes jasné xko, nvm či to neosolím za 20.

Reagovat
HorajzmAmmann

BREAKING NEWS: Alexis Sanchez fails Manchester United medical at Carrington with broken back from carrying ArsenalFC for the past 4 years.

Reagovat
Zaschrona

Tak podle Big Sama pry Rooney a Gylfi nemuzou hrat spolu na hristi v jeden moment. A Niasse si pry nemuzeme dovolit prodat. Co prijde dal?

Reagovat
Teoretik

Džeko zpátky do PL !!! Do Chelsea, to by byla bomba a ještě by to pomohlo i Schickovi

Reagovat
Whitemedia

Di Marzio | A final agreement could be reached between Roma and #Chelsea today for the transfer of Dzeko and Emerson [€50M+10M add-ons].

Reagovat
blade115

Tady celý článek - http://gianlucadimarzio.com/en/roma-chelsea-negotiation-continue-over-dzeko-and-emerson-the-latest

Za mě paráda. Moc jsem ani nečekal, že v lednu vůbec někoho přivedeme, ale najednou tu je Barkley a na cestě Dzeko a Emerson. S tímhle si vytváříme dost dobré základy na léto, nebudeme pak mít tolik věcí k řešení a budeme se moct soustředit opravdu jen na to nejdůležitější.

Reagovat
Whitemedia

Já doufám, že se v létě konečně dočkám top posily na křídlo, po které brečím už asi dva roky.. ale s takovým lednem každopádně taky spokojený budu a to vše jen díky tomu, že se Carroll zrakvil..

Reagovat
blade115

No snad jo, na křídlo a pravého wingbacka bych chtěl v létě top posilu. A Pedra se Zappacostou poslat do háje. Ale stačilo by i to křídlo, těžko odpravíme Zappacostu po jednom roce.

Spíš si tak říkám, koho na to křídlo bychom vůbec měli přivést, moc těch variant na trhu nevidím... Snad ten Malcom by mohl být fajn. Sice ne okamžitý top hráč, ale brzo jím bude.

Reagovat
smazaný uživatel

ale my právě potřebujeme toho top hráče na křídlo. Klidně bych se zkusil poprat o Balea, pokud ho Real pustí.

Reagovat
M0rb1D4S

Já bych teda radši Leona Baileyho. Ten bude taky za chvíli top. A s ním jsme alespoň byli spojováni

Reagovat
iamek

Na co hráče co odehrál letos 15 minut v lize ? Zraněný ?

Reagovat
blade115

Jj, prakticky celý podzim a teď už se nemůže do sestavy dostat přes Kolarova. Moc ho neznám, ale asi úplně marný nebude - statistiky měl loni pomalu lepší jak špičkoví beci a chtěl ho i Juventus, který spolehlivě sbírá všechno, co v Itálii umí kopnout do balónu. Ale bůhví, třeba to taky bude druhý Zappacosta.

Reagovat
vodka

na co ho chtěl juventus, když má Sandra? Ale já jsem na něj taky četl jenom chválu a do 3-4-3 to bude asi ideální hráč.

Reagovat
blade115

Netuším, ale někde jsem to četl. Tuším u Amoyala na twitteru, nebo u někoho od Di Marzia... Už nevím. A možná ještě spíš než 3-4-3 by mu mohlo sedět především to 3-5-2, o které se teď Conte pokouší. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam ho Juve chcel ako prípadnú náhradu za Sandra. Conte ho veľmi chcel do Chelsea.

Reagovat
M0rb1D4S

Posoudit hráče podle videa sice nejde, ale aspoň pro menší přehled. https://www.youtube.com/watch?v=yaLxNd-HPQM&t=94s

Vypadá celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, jak se na něm podepsalo to zranění..

Reagovat
vitasrp

Hezky, hodnotit jeho kvality z videa nebudu, ale pozitivní je, že je to úplně jiný typ jak Alonso, daleko dynamičtější a díky tomu teda i lepší jeden na jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy ...

Reagovat
vitasrp

Ten je nic moc, nejdřív musí někde hrát pravidelně, aby ukázal, zda se s ním dá počítat nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte ste mu nedali ani poriadnu šancu a kupujete nového pokémona....

Reagovat
M0rb1D4S

Asi ne úplně nadarmo o něj stál Juventus v případě, že by odešel Alex Sandro.

Reagovat
Gimme

Emerson na tom videu vypadá skvěle, naopak Džeko v něm moc nezáří

Reagovat
Miguel19

Snad v pohodě posily. Akorát nevím, proč jsme nezkusili Babu, který je teda taky po těžkém zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy teda odpálite? Či ten má budúcnosť na krídle a nie ako LWB?

Reagovat
mithro

Alexis Sanchez has been to Carrington and Old Trafford this morning. Sir Alex Ferguson greeted him at United's stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

Protest v Americe proti vládě :D a heleme se co tam je :D

https://pbs.twimg.com/media/DUGOI4PV4AATFxJ.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

za nick

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

novináři fakt už nevědí co by roupama prej Schurlle k Magpies, to už bych více věřil Kenedymu s Ramizerem

Reagovat
Whitemedia

Kenedy je tutovka, čeká se jen, než přivedeme Emersona..

Reagovat
kissak

víš co takovejch tutovek už jsem četl, opravodvá tutovka to bude až ho uvidím na St. James Parku

Reagovat
Whitemedia

Tak tutovka bude jeho odchod.. že skončí zrovna v Newcastlu tutovka určitě není

Reagovat
kissak

Reagovat
Whitemedia

@sjstandardsport

A big indication that Palmieri to #cfc is a done deal. Kenedy is set to (or has already started) travel to #nufc and is expected to complete loan for rest of season tomorrow. Chelsea were only going to let him go there if they signed a replacement first.

Tak teď už je pro mě tutovka i ten Kenedy

Reagovat
kissak

Ano máš pravdu už je to tutovka, mohl by si mi o něm napsat více? Dovede zahrát obě strany a je to spíš bek či křídlo?

Reagovat
Hokaido

Už byste měli někoho koupit, absolutně se na vás nedá dívat. Btw. minule jsem na redditu zahlédnul, že váš rekordní přestup je pořád Owen za 16M z roku 2006.

Reagovat
kissak

No jo Owen je opravdu náš klubovej rekord, ale to je už hodně dávno. Bohužel mezitím se ten trh někam pohnul a dnes to nic neznamená jenže to by Magpies nesměli mít Cashleyho nýbrž majitele, který je ochoten do týmu něco investovat.

Reagovat
Hachim Mastour

The latest from Sky Germany regarding Arsenal's pursuit of Pierre-Emerick Aubameyang...

A source close to negotiations has told Sky Germany it is a difficult transfer, and nothing is expected in the next couple of days, with a number of intermediaries involved.

Borussia Dortmund are interested in signing Olivier Giroud this month, while Sven Mislintat, Arsenal’s head of recruitment, is an important negotiator in deal. Mislintat joined the club from Dortmund last November.

As Sky Sports News has been reporting, no fee has been agreed between clubs.

Reagovat
J0EL

Ak ho nedotiahneme, tak to bude znova fiasko. Ak ano, tak na tom budeme lepsie ako so Sanchezom.

Reagovat
Mastný Chobot

snáď

Reagovat
cejen13

mírně líp, možná na stejno. Ale pokud to nevyjde tak katastrofa.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

konecne sa ukaze, ze ho nicil Mourko

Reagovat
Infernoqt

Dobrý tah od Arsenalu Berou si hráče, co má s vyhráváním Evropské ligy zkušenosti.

Reagovat
havrys99

Skvěle, vítej Micki. Už jsem ho vyměnil na Insta za Alexise a rovnou přidal i Aubu, tak snad to nebude zbytečný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

Liverpool XI: Karius, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson, Can, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Mane, Firmino, Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som cakal inu

Reagovat
Coutinho10

na jakym postu přesně

Reagovat
smazaný uživatel

na Gomezovom, tieto zapasy nemusia moc branit tak som cakal, ze tam necha sa vyburit Arnolda

Reagovat
Coutinho10

jj tam to mohl protocit , ale jinak spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Paredes by byl super. Lepšího registu Liverpool neměl od odchodu Xabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Znie dobre, ale ktovie, na akej je aktuálne úrovni.

Reagovat
lvrpl

dobry stream na lfc?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
lvrpl

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez zase

Reagovat
smazaný uživatel

VanDijk nebránitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Presne v takýchto zápasoch nám chýbajú kreatívci, no to sa čakalo. Swansea nechutný betón....

Reagovat
Coutinho10

skoda ted Salah...mohlo se to zlomit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ nič moc

Reagovat
Kincl

Ale hrajte vy lemry Liverpoolský potřebuju dva goly!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez je strašnej

Reagovat
Kincl

To je tým :D k smíchu, průměr v Evropě aneb zpět v realitě po zápase s City :D Dobře Vám tak,

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nie je priemerný európsky tím. Tvoj príspevok nedáva zmysel.

Reagovat
Busby babes

Piskej konec.

Reagovat
Busby babes

Ale Virgil pekne vyhral tu hlavicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nikto nepríde samozrejme, sa budeme báť o top4, ak to nedáme, bude to mega chyba vedenia

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Coutinho10

hmmmm zase roh

Reagovat
off-olda

Nejprapodivnější tým, tenhle Liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

haha, tá oslava

Reagovat
REPLIKATOR

Slavnej Van Dijk to 2x zbytečně kopne na roh a ještě jim to nahraje při gólu

Reagovat
Coutinho10

kdyz uz konecne ten souboj pri rohu vyhrajem, tak akorat pro soupere

Reagovat
Makiii

Couts neni treba ne?

Reagovat
mimi_united

K nám top hráči prichádzajú a od nich odchádzajú.

Reagovat
nani92

niekto z výpredaju Arsenalu získa Oxa za 40 a niekto Sancheza za 30 mega

Reagovat
smazaný uživatel

A niekto triedi zrno od pliev

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

čo ten Liverpool hm? ved City dali štvorku? a Swansea nič? čo sa deje, hm?

Reagovat
Kincl

City mělo slabší zápas s nima, proto je porazili muselo to přijít že s někým ztratí. Víc bych v tom nehledal :)

Reagovat
nani92

to je v poriadku, proti City nič nemám, len ma zaujíma ako môže druhé najlepšie mužstvo v lige, ktoré má najlepšiu ofenzívu v lige a najdrahšieho obrancu a k tomu kvalitného manažéra ktorý môže nadávať kľudne do telky a všetci sa z toho smejú,v lige prehrávať, doslova prehrávať s posledným mužstvom tabuľke

Reagovat
castelL

ty by si mal hľadať hlavne seba, jeden príspevok za druhým samá hovadina

Reagovat
Taiger

Ty si hrozně dutej.

Reagovat
smazaný uživatel

ved este nie je koniec po polčase Salah tri góly

Reagovat
9augi9

Ale nechaj chlapca pri jeho komplexoch sa čudujem, že tu každú minútu nášho zápasu nie je komentár od neho, že prečo nevyhrávame...

Reagovat
nani92

komplex z Liverpoolu

Reagovat
9augi9

Ešte slovíčko mám ti tam chýba.

Reagovat
9augi9

Keď niekedy porazíte City potom sa budeme rozprávať.

Reagovat
nani92

Reagovat
9augi9

Tiež sa smejem lebo v tejto sezóne to nebude.

Reagovat
nani92

no ale možno porazíme Swansea

Reagovat
9augi9

Nie to bude remízka, tie máte radi.

Reagovat
nani92

ale ani tých nemáme viac ako vy

Reagovat
9augi9

Jj 20 bodov pred nami ste.

Reagovat
nani92

páči sa mi ako prechádzaš zo zápasu s City, ktorý ste vyhrali až 1 z dvoch pokusov, my sme mali jeden pokus ku narážke na remízy, ktorých máte o 3 viac ako my a prejdeš ku bodom, ktorých máme tiež viac..ešte mi čím nahráš?

Reagovat
El Cid z City

jak je možny,že mourek v druhé sozoně nedá titul?

jak je možny,že real bojuje o top4 v lize?

jak je možny,že paulihno má víc gólů než ronaldo?

Reagovat
nani92

1. Ropa

2. tréner

3. odhodlanie a motivácia

Reagovat
El Cid z City

3

2. nevim

1.pep je prostě lepší

Reagovat
lvrpl

branenie rohov typicky liverpoolske

Reagovat
smazaný uživatel

Presne v týchto zápasoch je Ox a Gini nahovno.. Hlavne obaja, ak hrajú spolu.

Reagovat
Setwo

Mane klasicky na konci prveho polcasu zahodena tutovka

Reagovat
Coutinho10

Mane aaaah twl Salah super centr..skoda

Reagovat
rave

Tohle neporazit by byla ostuda, ale bylo jasné, že nám takový zápas bude dělat problémy. Chce to víc zkoušet cpát na tu přední trojku. Oni si všichni umí výborně pokrýt balón zádama k bráně, otočit se a vystřelit, případně jít do narážečky. Ten prostor se tam ale hledá hrozně těžko. Líbí se mi podpora útoku od stoperů. Gomez je hrozný, ten kluk na to nikdy mít nebude. Snad se dostane Lallana co nejdřív na plac.

Reagovat
13

Tohle je šílenost, chybí nám kreativní záložník, víc přesnosti v přihrávkách, odvaha podpořená kvalitou na krajích obrany. V druhém poločase do hry prosím TAA co nejdříve a dále pak v průběhu Solanke a Lallana. Je frustrující mít vepředu to skvělé trio a tak málo je umět využít.

Reagovat
Taiger

Hehe, to je vystřízlivění, já že ten kreativní záložník byl podle vás Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Pro mě ani omylem.

Ox dokáže dobře potáhnout balon a nemá špatnou střelu plus zatím celkem dobře kope standartky. Coutinho to ale není. Chybí mu jeho lehkost a nápaditost s balonem.

Reagovat
9augi9

Solanke? Na čo? Na podtrhnutie mizérie?

Reagovat
13

Já bych raději viděl v těhle zápasech někoho na hrot a Bobbyho více tvořit.

Reagovat
cristiano.K.

jak když máme zataženou ruční brzdu

za bod budeme rádi, vytvořili jsme si dvě šance, to už se v druhé půli nemusí podařit

Reagovat
smazaný uživatel

S tou ruční brzdou je přesný oni snad čekali že jim dají tři body zadarmo....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak VVD se jeví zatím dobře...

Reagovat
Coutinho10

aspon dobrej presing, ale chce to nadstavbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze Robertson nestrilel hned...to by byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel umět použít i pravou nohu.

Reagovat
Coutinho10

j bohuzel...

Reagovat
habinity

Tu chyba Coutinho proti takýmto

Reagovat
smazaný uživatel

Salah to dobre kopol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že to kopal ľavák, tak dobre, síce nie parádne - to by bol gól.

Reagovat
smazaný uživatel

prilis to zatocil do stredu, ulahcil to brankarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič iné nám nechýba len kreativita ...

Reagovat
Nikikrew

a to si predstav ze podla jedneho odbornika to Ozil ma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Představ si, kdyby měli Thiaga nebo Eriksena, to by bylo pak.

Reagovat
smazaný uživatel

Supak Wijnaldum odohraje cely zapas?

Reagovat
Maresma

On umí zahrát dobře jen doma prostě..

Reagovat
Taiger

Coutsi10, ty máš takový štěstí, že máš Aggyho, nebýt něho, tak tě asi dám.

Reagovat
Coutinho10

no trochu se zacinam obavat, protoze kdybys mel dostat jeste nejaky bonus points za Fabiho, tak to asi nevyhraju..navic Robertson bez cisty konta se zlutou

Reagovat
Taiger

Já úplně zapomněl, že tam mám Fabiho na lávce. Ale zatím je jen na jednom bonusu.

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne jeste to bude drama..ty bonusovy body jsou osidny

Reagovat
Taiger

Tak ani se třema bonusama bych tě nedal. Gratulka.

Reagovat
Coutinho10

porad muze prijit nejaka karta nebo penalta a muze se to protocit na obe strany...ja jsem opatrnejsi

Reagovat
Taiger

Uvidíme, ale nevidím to moc no.

Reagovat
Coutinho10

tak Fabi jenom 1 bonus point, tak asi jo...ale ufff

https://twitter.com/OfficialFPL/status/955561083091193857

Reagovat
Taiger

Gratulka ale!

Reagovat
Coutinho10

tak to bude asi nejtěsnější výhra 54:53 pro mě, jestli dobře počítám díky ...bylo to hodně dramatický a tyhle 3 body a dotáhnutí na tebe jsou hodně zlatý

Reagovat
Taiger

Já ti zas uteču, to se neboj.

Reagovat
Coutinho10

uvidime hlavne ze Counter i Wat prohrali tohle kolo ....bude to slusne otevreny

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol ísť dole Gino teda...

Reagovat
PP

to nemůže Swans vydržet..

Reagovat
Liquid

Reagovat
Taiger

Matip nahrazuje Coutse ve střelbě z dálky.

Reagovat
Coutinho10

Danny Danny Ings come on

Reagovat
Makiii

Co ten OX, co byl nahrada za Coutse po jednom vydarenym zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Bod bude úspech...

Reagovat
Taiger

Lallana je podle mě strašně nepoužitelnej hráč, všechny přihrávky jdou zpátky, je to takovej kužel, o kterýho si ťukneš ale víc čekat nemůžeš.

Reagovat
Setwo

jj asi tak

Reagovat
castelL

tak dnes aj Can, ak by za Cana prišiel niekto vhodnejší, ešte by to bolo Win-Win pre Live, aj keď samozrejme odchod Cana ZADARMO je prúser vedenia.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, keď máš celý tím postavený na protiútokoch a jediný hráč na ihrisku s futbalovým IQ je Firmino.

Vedenie . Nikdy nebudeme úspešní s týmito vlastníkmi.

Reagovat
Makiii

Vsak po zapase se City, to byl prece ten nejlepsi tym...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj najlepsie timy zakopnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
pingla

Reagovat
13

Z Lemara prosím udělejte nejdražší posilu v dějinách klubu a přiveďte ho už nyní za každou cenu. Peněz je dost, ale jestli nedáme LM, tak se vrátíme zas o hrozný kus zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem byť na teba zlý, Jany, ale myslieť si, že je dosť peňazí, je naivné. Sme +/- na nule. Amíci neinvestujú, príchody platíme z odchodov.

Reagovat
13

Já mam touhu jim pořád věřit ta prohlášení. Plus prostě máš příjmy z práv a z LM, ty peníze tam prostě jsou. Hnal bych je z klubu svinskym krokem jestli neukážou koule.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja im neverím, už sú dostatočne dlho naši vlastníci...

Reagovat
13

To máš bohužel pravdu. Rodgers je ale po odchodu nijak nekritizoval ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by aj? Oni nikdy investície nad limit nesľubovali.

Reagovat
13

Nooo, já už si články z té doby tak moc nepamatuju, ale o tom, že chtějí držet net spend plus mínus na nule se nikdy moc nevyjadřovali. Naopak hlášek kolik do toho nasypou jsem četl vždy dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel si ten rozsiahly video - rozhovor na začiatku, keď prišli?

Tam hovoril Henry aj o ekonomickej stránke, že chcú byť ako Arsenal z ekonom. hľadiska... Chcú dávať šancu mladým a vychovávať hráčov, presne to spĺňajú. + Henry hovoril, že ak bude fungovať FFP (čo rozhodne nefunguje), tak sa môžme dostať aj k vyšším umiestneniam, ak fungovať nebude, bude to nesmierne ťažké. To sú parafrázy, kt. si zbežne pamätám z toho rozhovoru.

Presne sa to spĺňa, čo hovoril Henry. Ja im vďačím za pozdvihnutie klubu z toho marazmu, kde sme sa pred nimi nachádzali, ale športové úspechy som s nimi nikdy nečakal...

Reagovat
13

Já si pamatuju jen jak tam vyzdvihovali přístup z toho jejich baseballového klubu a že chtěli aplikovat jejich filozofii i na PL.

Video si každopádně zítra zkusím najít. Díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Liquid

ani ten rapper by jim nepomohl

Reagovat
Minister

lol

Reagovat
Switchback

wtffff

Reagovat
Nikikrew

ten koniec

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
13

Reagovat
havrys99

wooooooow

Reagovat
valek9610

Však to bylo jasné,že Liverpool dostane,ale je mi ho líto opravdu.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to se dalo čekat

Reagovat
Coutinho10

to snad neeeeeeeeeeeeee twl

Reagovat
monty25

Lallana Ox by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, OK. Dneska to nebolo sudene

Reagovat
smazaný uživatel

po City tohle muselo přijít

Reagovat
iamek

Reagovat
Coutinho10

Ings luxusne ta paticka i centr od Dijka a pak tycka misto golu

Reagovat
rave

Nepochopím, jak může Klopp do takového zápasu na RB upřednostnit Gomeze před TAA. My potřebujeme roztáhnout hru do šířky a máme tam tohle kopyto, které stojí celý zápas na půlce a když už se náhodou vydá dopředu, tak v panice vystřelí nebo odcentruje úplně dopiče. Bude Clyne ještě někdy hrát fotbal nebo už jenom dealovat karla? Gini s Oxem taktéž úplně k hovnu, ti dokázali akorát posouvat balón na tři metry. Víc toho vymysleli oba stopeři, což je k pláči. Už jsem se dlouho u fotbalu nenasral, ale tohle byl konečně starý dobrý Liverpool.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele