Premier League - preview 23. kola

23.01.2016, 08:46, aktualizováno 24.01.2016, 08:25
Previews
Arsenal bude odpovídat na sobotní výsledky Leicesteru a Manchesteru City a pokud porazí Chelsea, posune se do čela tabulky. Everton si od letošní sezony sliboval více, než současné dvanácté místo, podobně je na tom také Swansea...
Everton FC - Swansea City  (neděle 14:30)
Francesco Guidolin musel minulé pondělí s libostí sledovat, jak jeho nový tým poměrně v klidu vítězí. Dnes už nový lodivod Swansea nebude na tribuně, jako při utkání s Watfordem, dnes už tým povede z pozice hlavního trenéra. V Evertonu jej nečeká nic snadného, celek z Goodison Parku patří k těm nejnebezpečnějším útočným týmům ligy. Ale také nejméně vypočitatelným.

Do většiny zápasů totiž Everton vstupuje v roli favorita. Lukaku je druhý nejlepší střelec ligy, Deulofeu roste ve velkého hráče, podobně jako Barkley, no a i v obraně se to hemží velkými jmény. Jenže na hřišti to Toffees moc nefunguje. Vždyť z posledních devíti ligových zápasů vyhráli jeden jediný a na domácím hřišti čekají na vítězství už celé dva měsíce.

Minulý týden se svěřenci Roberta Martíneze představili na půdě Chelsea - a představili se naprosto typicky. Vedli už 2:0, v nastaveném čase pak 3:2, jenže to Evertonu zkrátka nestačí. Nestabilita a nevyrovnanost výkonů stojí celek z Liverpoolu velké množství bodů, pročež se hvězdami nabitý mančaft krčí až na dvanácté pozici.

Pořád jsou na tom však lépe nežli Swansea, která má pouze bodový náskok na sestupové trio. Proto byl odejit manažer Garry Monk, proto byl do role hlavního kouče nominován Alan Curtis. Ten nyní ani po příchodu Guidoline nebude zcela upozaděn; pouze nebude mít všechny pravomoci. Poslední slovo při volbě sestavy má totiž mít nově příchozí šéf.

Kde se však patrně oba shodnou, to je defenzivní čtyřka, která předvedla minulý týden perfektní výkon. Optimální složení obrany naopak nemá Everton, jelikož Seamus Coleman je mimo hru kvůli zraněnému lýtku. Zdravotní problémy má i James McCarthy, jenž se stejně jako jeho krajan vrátil k tréninku, ale zápas je na něj zatím příliš.

Swansea žádné čerstvé raněné nemá, a může tak směle vyrazit do boje o pátý duel s Evertonem v řadě, který neprohraje. Toffees naposledy uspěli v březnu roku 2014. Poslední tři duely přitom skončily remízou.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Oviedo, Stones, Jagielka, Baines - Barry, Bešić - Deulofeu, Barkley, Mirallas - Lukaku
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Britton, Cork - Sigurdsson, Routledge - Ayew
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Už ne Mourinho vs. Wenger. Nedočkali jsme se další slovní přestřelky přes média a velmi pravděpodobně se nedočkáme ani rvačky u postranní čáry. Vzájemná střetnutí Arsenalu a Chelsea s exodem kontroverzního Portugalce ztrácí trochu ze své peprnosti, vinou mizérie Blues pak i punc souboje o titul. Přesto se však při londýnském derby máme na co těšit.

Osm ligových zápasů už Arsenal na Chelsea nevyzrál, v posledních pěti dokonce nedal ani gól a nebýt ojedinělého úspěchu Kanonýrů v "polopřáteláku" Community Shield, dalo by se bez nadsázky hovořit o jistém komplexu. Z Mourinha Wenger jistý komplex nejspíš měl - alespoň tedy co se hry a taktiky týče - vždyť z patnácti vzájemných zápasů jej porazil jenom jednou.

Nyní však začíná nové éra. Éra bez Mourinha. Veškerých kontroverzí však možná ušetření nebudeme - Diego Costa sice poslední týdny seká latinu a sází gól za gólem, ale právě proti Arsenalu mu zatím saze bouchly nejsilněji. Jeho fackovaná měla být potrestána červenou kartou ještě předtím, než jej dětinsky kopl Gabriel a byl vyloučen.

Chelsea ten zápas vyhrála 2:0 po brankách Kurta Zoumy a vlastního gólu Chamberse. Ojedinělá radost však nespraví krizi, která už přesáhla dimenzi "chvilkové slabosti". Svěřenci Guuse Hiddinka tak aktuálně shlíží na sestupovou propast pouze ze čtyřbodové vzdálenosti. Na Ligu mistrů jich naopak ztrácí celých 17.

Nizozemský lodivod však udělal mírný pokrok, a přestože Chelsea nevozí body po třech moc často, alespoň neprohrává. V lize Hiddink jasně porazil pouze Crystal Palace, zatímco proti Watfordu, Manchesteru United, WBA i Evertonu získal pouze bod za remízu. Šest zápasů v lize bez prohry je každopádně víc, než aktuálně dokázal Arsenal.

Gunners poslední dvě utkání rovněž remizovali, je však tyto ztráty musí mrzet o to víc. Arsenal se totiž mohl suverénně utrhnout na čele Premier League; místo toho musí proti Chelsea za každou cenu zvítězit, aby se do čela dostal alespoň o skóre před Leicester, který v tomto kole zničil Stoke 3:0.

Svěřenci Arséna Wengera v minulých týdnech spoléhali především na služby Mesuta Özila, pokud ne nejlepšího, tak rozhodně jednoho z nejlepších hráčů letošní sezóny. Německý špílmachr však v novém roce mlčí - v prvních dvou zápasech po Silvestru nevyprodukoval ani gól, načež poslední bezgólový duel se Stoke propásl vinou zranění.

Teď už se ale vrací do hry a je jedním z mnoha borců, které oba londýnské celky konečně mohou využít. Totéž platí pro Alexise Sáncheze, ale ten zasáhne maximálně jen do části utkání. Na debut se těší Mohamed Elneny, zatímco pro Francise Coquelina je velké derby ještě příliš časné. Fit je konečně i český reprezentant Tomáš Rosický, který v pátek odehrál 45 minut v utkání juniorky Arsenalu. S ním se ale ještě pro zápasy A mužstva nepočítá.

Chelsea se těší na návrat Edena Hazarda a to hned ve dvojím smyslu. V první řadě se nejlepší hráč minulé sezóny Premier League konečně po třech týdnech objeví v soutěžním zápase, ve druhé řadě pak fanoušci Blues doufají, že konečně začne předvádět výkony hodné jeho kvalitám. Po drobném zranění z minulého utkání je k dispozici Diego Costa, zatímco Radamel Falcao je ještě pořád mimo hru.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Ramsey, Flamini - Campbell (Oxlade-Chamberlain), Özil, Walcott - Giroud
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Mikel, Matić (Oscar) - Willian, Fábregas, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Při předchozí éře Norwiche mezi smetánkou Anglie sliboval Carrow Road za návštěvy z Liverpoolu gólové hody, za tři střetnutí padlo hned patnáct branek. Naposledy sem však přijížděl tým s deseti výhrami v zádech, o tom si současný výběr Jürgena Kloppa může nechat zdát.

Kanárci tento odstín červené přímo nesnášejí. Z jedenácti posledních setkání uhráli pouhé dva body, za minulých šest pak inkasovali dvaadvacet gólů, i když, pravda, o nadpoloviční většinu se postaral Luis Suárez a ani zbylí střelci z půdy Norwiche už stejný dres neoblékají. Nicméně naposledy odtud jela s prázdnou parta kolem Iana Rushe a 22letého talentu mezi tyčemi, Davida Jamese.

Svěřence Alexe Neila však momentálně může strašit i pohled na tabulku zpřed dvou let, tehdejší výběr měl na kontě stejný počet bodů a nakonec nejvyšší soutěž opustil. K dobrému nepřidávají ani tři prohry v řadě, každá orámovaná třemi inkasovanými góly. Optimističtější je tak pohled na domácí ligová představení s bodovým ziskem v pěti minulých případech, zároveň se tak snaží o odvrácení třetí porážky v lize za sebou i o sérii tří vítězství na svém hřišti. K tomu má kromě Kloseho pomoci i už bývalý útočník Evertonu, Steven Naismith.

To v Liverpoolu se v tomto týdnu vystavil nový kontrakt pouze Simonu Mignoletovi, brankáři, který po celou sezónu příliš chvály neslyší a nedávné zápasy akorát zvýšily hlas kritiků. Jenže rozhodně není sám, od začátku roku totiž se spoluhráči slavil vítězství jen v pohárech, proti Exeteru dokonce až napodruhé, v lize pak z devíti možných uhráli jediný bod díky zásahu Allena v poslední minutě. Od výprasku Manchesteru City navíc vstřelili při čtyřech ligových výjezdech jediný gól, není se tak co divit, že Klopp získal za patnáct vystoupení stejný počet bodů jako jeho předchůdce.

"Přinesl do týmu svůj vlastní styl a teď hledají tu nejlepší variantu. Hrají teď o dost příměji a jsou vytaženější, tento zápas bude úplně jiný než ten první," připomíná remízu z Anfieldu Alex Neil, který bude postrádat suspendovaného Garyho O'Neila a z Liverpoolu vypůjčeného Andreho Wisdoma.

"Lednové okno není zrovna nejlepší, když jste pod tlakem, chtějí po vás sumy, kdy si pomyslíte 'Nezbláznili se?' Musíme pozorovat trh a přemýšlet, co má pro nás smysl teď a co v létě," popisuje přestupová martyria Jürgen Klopp, který ve středu vyslal po roce a půl k soutěžnímu zápasu Jona Flanagana, naopak ze hry může být Adam Lallana a nepříjemnou jistotu má Daniel Sturridge, ten se tak přiblíží už na pouhé tři klání k tragické bilanci 50% absenci za kariéru v Liverpoolu.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Martin, Klose, Bassong, Brady, Tettey, Howson, Redmond, Hoolahan, Jarvis, Naismith
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Touré, Sakho, Moreno, Henderson, Can, Milner, Ibe, Firmino, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Crystal Palace - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Hned dvě londýnská derby nabídne 23. kolo anglické Premier League. Jedním z nich bude sobotní souboj v Selhurst Parku, kam přijede Tottenham Hotspur. Crystal Palace zažívá špatné období, měsíc už čeká na vítězství a zároveň i na vstřelenou branku. Naopak Spurs si naposledy spravili náladu proti Sunderlandu a pokouší se znovu přibližovat vyrovnanému čelu tabulky.

Svěřenci Mauricia Pochettina byli po domácí porážce s Leicesterem terčem kritiky, a proto je pro ně velmi důležité, že na tento neúspěch dokázali zareagovat jednoznačným vítězstvím v lize a následným postupem v FA Cupu. Na druhou stranu, kvůli opakovanému pohárovému duelu s Foxes budou Tottenhamu oproti svému soupeři scházet dny potřebné k renegeraci a přípravě na zápas.

Volný týden mohl Alan Pardew se svou družinou využít k trénování útočných akcí, právě v ofenzivě totiž Eagles momentálně nejvíce tlačí bota. Neskórovat pětkrát za sebou, to už je opravdu docela rarita, zejména pokud se nacházíte v horní polovině tabulky. Klubu z jihu Londýna nicméně v poslední době nefunguje ani obrana včele s brankářem, o čemž svědčí osm inkasovaných gólů v posledních třech utkáních.

Brankář Wayne Hennessey nejprve svou minelou daroval všechny body poslední Aston Ville, o pár dní později zase inkasoval laciný gól z úctyhodné vzdálenosti od Fabiana Delpha z Manchesteru City. Manažer Alan Pardew mu však vyjádřil plnou podporu a mezi třemi tyčemi bude figurovat i v sobotu odpoledne. Na trávníku budou naopak scházet zranění Dwight Gayle, Yannick Bolasie a zřejmě také Damien Delaney.

Maurico Pochettino se bude muset znovu obejít bez Ryana Masona, k dispozici bude mít ale trio klíčových hráčů - Huga Llorise, Dele Alliho a Harryho Kanea, kteří ve středu proti Leicesteru odpočívali. Právě na adresu posledně jmenovaného pěl ódy Alan Pardew. "Spurs mají nejlepšího útočníka v Kaneovi podle mého nejlepšího útočníka v Premier League. Pokud bychom ho měli v týmu, nacházeli bychom se v nejlepší čtverce," myslí si zkušený kouč.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Hangeland (Delaney), Souaré - McArthur, Ledley - Sako, Cabaye, Zaha - Wickham
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.70 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Leicester City - Stoke City  (sobota 16:00)
Na King Power Stadium se při příležitosti třiadvacátého kola Premier League utkají dvě asi nejhezčí překvapení letošní anglické sezóny. Stoprocentně to platí pro domácí Leicester, který z pozice kandidáta na sestup nepřestává atakovat horní pozice a momentálně mu absolutní čelo uniká pouze o skóre. Stoke zase ze sedmé příčky vyhlíží na pohárové pozice, kde se nyní pře hlavně s West Hamem.

Svěřenci Marka Hughese si na setkání s Foxes nemohli vybrat lepší moment. Ranieriho parta totiž docílila kýžených 40 bodů, jež italský manažer od začátku sezóny omílá, a od té doby to především v ofenzivě Leicesteru obrovsky skřípe. Abych byl přesný, skřípe to především Jamiemu Vardymu a Riyadu Mahrezovi, kteří tvoří cca tři čtvrtiny týmové produkce vstřelených branek.

Přes Vánoce se zkrátka dvěma největším oporám týmu úplně přestalo dařit, což dokonale potvrzuje především ukazatel zmíněné produktivity. Zatímco od konce listopadu do Vánoc dal Mahrez šest gólů, na dva nahrál a dvakrát byl absolutním hráčem kola, od osudného Boxing Day neměl prsty v jediné brance Lišek. Totéž platí pro Vardyho, který ve zmíněném zlatém období nasbíral 3+2 a navíc překonal tolik propíraný rekord Van Nistelrooye.

Především proto tak Leicester v posledních pěti zápasech jenom jednou vyhrál a všehovšudy vstřelil nuzné dvě branky. To Potters dali ve stejném období gólů deset a stejné číslo jim naskočilo v kolonce bodů. Posledně dokonce uhráli bod i s lídry z Arsenalu a právem se dostali na dostřel k pohárovým příčkám. Na šestý West Ham ztrácí dva bodíky.

Těšit je mohou i dvě nejčerstvější zkušenosti z King Power Stadium - přesně před rokem zde vyhráli 1:0, před osmi sezónami ještě ve druhé lize pak uhráli alespoň remízu. Moc dobře pak víme, jak se Stoke dokáže namotivovat na silné soupeře, viz nedávné vítězství s Man City, Man Utd či v Evertonu. Proto bychom se mohli dočkat i překvapení.

Velmi záležet bude na tom, zda se dá včas do pořádku klíčové duo Stoke Marco Arnautović - Xhedran Shaqiri. Alpský tandem má shodně drobné zdravotní potíže; Shaqiri propásl poslední dva zápasy kvůli svalovému problému, zatímco Arnautović utrpěl "minor problem" a jeho start je také mírně ohrožen. Pravděpodobnější je však varianta s oběma v základní sestavě. V Leicesteru podobné starosti nemají.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki, Vardy
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Affelay - Shaqiri (Walters), Bojan, Arnautović - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Southampton FC  (sobota 16:00)
Nevyhodili ho a ejhle! Výsledky se dostavují i s Louisem van Gaalem. Hra sice stále stojí zpravidla za starou belu, ale Manchesteru United od nového roku vyhrál tři ze čtyř zápasů a dostal se na odstup pouhých dvou bodů od kýžené čtvrté příčky. Teď mohou Rudí ďáblové potvrdit zlepšující se formu proti Southamptonu, který však nebude křehkým oříškem.

Nutno však k těmto třem výhrám United něco dodat. Ve všech případech totiž potřebovali velikou porci štěstí; což je alarmující především v případě třetího kola FA Cupu proti třetiligovému Sheffieldu United. Utrápené výhry o gól vstřelený v samém závěru, jejichž autorem byl ve všech případech znovuzrozený Wayne Rooney. I ty se počítají... Fanoušky to však zřejmě donekonečna bavit nebude.

Teď je však může těšit alespoň střelecká forma jejich kapitána, jenž byl na podzim často na vystřídání už v prvním poločase. Nový rok však s sebou nese nové pořádky, a zatímco Vardy, Lukaku a spol. ještě po Silvestru nedali v lize gól, Rooney jich ve všech soutěžích nasázel už pět (čtyři z nich v Premier League). Jeho bilance tak najednou tak tragicky nevypadá, Wazza se totiž trefil už dvanáctkrát.

Southampton sice svého střelce zpátky nemá - Graziano Pellé nedal gól už skoro tři měsíce - ale body konečně přibývají. Watford, WBA, šest bodů, pět gólů vstřelených, žádný obdržený. Ronald Koeman si mne ruce a to má k dispozici nového útočníka, loňský objev Premier League Charlieho Austina. Kanonýr však už měsíc nehrál soutěžní zápas a v základní sestavě se ho nejspíš nedočkáme.

Úplně mimo hru je nešťastník Jay Rodriguez a otazník visí i nad zmíněným Pellé. United mají naopak potíže v obraně, kde mezi marody přibyl Ashley Young. Univerzála trápila třísla, a tak se rozhodl podstoupit operaci, která jej na delší čas vyřadí ze hry. Přidal se tak k Philu Jonesovi, Marcosi Rojovi, Bastianu Schweisteigerovi a Michaelu Carrickovi.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson - Fellaini, Schneiderlin - Lingard, Herrera, Martial - Rooney
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Van Dijk, Fonte, Bertrand - Soares, Ward-Prowse, Davis, Wanyama, Targett - Mané, Long
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Náš cíl pro utkání se Sunderlandem je anulovat nebezpečí Jermaina Defoa, nechal se před utkáním slyšet manažer Bournemouthu Eddie Howe. Právě konfrontace ve formě hrajícího střelce se zlepšující se defenzivou Cherries by mohla být jedním z hlavních střetů v sobotním důležitém utkání. Bez jakýchkoli debat jde o bitvu o udržení, byť jsme teprve za polovinou sezóny.

Myslet si však, že buď Sunderland nebo Bournemouth se alespoň do určité míry do neoblíbených sestupových vod nenamočí, by bylo naivní. Především Mackems předvádí neobvykle nevyrovnaný fotbal, když jsou schopni dvakrát za sebou přesvědčivě zvítězit, aby pak pět zápasů v řadě odešli bez bodu. Tatáž situace by se mohla opakovat, jelikož po báječném vstupu do nového roku inkasoval Sunderland tvrdý direkt od Tottenhamu (4:1).

Black Cats nepomohl ani již tradiční gólový přísun levého beka Patricka van Aanholta, který se trefil už třikrát za sebou. Velkou roli hraje samozřejmě zmíněný Jermain Defoe, který se v posledních třech utkáních trefil hned pětrkát. Pro zranění chybí Seb Larsson a změny se nejspíš dočkáme v bráně, kam se vrátí Vito Mannone - i přesto, že Jordan Pickford chytal minulý týden skvěle.

To v brance Bournemouthu je nyní jasno. Artur Boruc po zranění chytá báječně, v posledních pěti utkáních udržel tři čistá konta, přičemž v Leicesteru dokonce lapil penaltu Mahrezovi. Obrana Cherries v posledních týdnech začala fungovat o něco lépe poté, co Eddie Howe upustil od sveřepého tlaku na držení míče a aktivní hru. Presink nováček drží stále intenzivní, ale již ne tak vysoký.

Naposledy Bournemouth rozdrtil 3:0 Norwich, a to výkonem, který snesl i ty nejpřísnější měřítka. Absenci Matta Ritchieho využil ke skvělému výkonu Marc Pugh, jenž stejně jako Charlie Daniels zařídil dva góly. Ritchieho stav je po tvrdém koňaru stále nejistý, totéž platí i pro Benika Afobeho, jenž by se ale po premiérové brance v základní sestavě ukázat měl. Otazník visí i nad startem Joshe Kinga.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, O'Shea, Brown, Van Aanholt - M'Vila, Cattermole - Johnson, Lens, Borini - Defoe
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Stanislas, Gosling, Arter, Pugh - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.40 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Watford FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Všichni čtyři nejlepší střelci Premier League se v posledních kolech zasekli. Jamie Vardy, Riyad Mahrez, Romelu Lukaku a Odion Ighalo vstřelili v minulých pěti zápasech dohromady (!) pouhé čtyři branky. A to jich přitom ve čtyřech předchozích nasázeli 17. Pořádky se mění a posledně jmenovaný "nigerijský sršeň" už tři utkání mlčí. I proto Watford čtyřikrát v řadě prohrál a touží po nápravě proti Newcastlu.

Svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese se skutečně potýkají s velkou krizí. Vše odstartovala remíza na hřišti Chelsea, poté Hornets nezvládli dva domácí zápasy s Tottenhamem a Man City, načež prohráli i v Southamptonu a na hřišti Swansea. Tam přitom vygradovala jejich ofenzivní sterilita, jelikož proti Ashleymu Williamsovi a spol. nedokázali Deeney, Ighalo a další vymyslet absolutně nic.

Jaký to kontrast třeba k prosinci, kdy právě Ighalo neměl mezi hráči v poli konkurenci v celé Premier League. Watford byl před Vánoci sedmý a na Ligu mistrů ztrácel jediný bod! Dnes je tato meta vzdálena bodů deset - o dva body více, než sestupové pásmo, v němž na osmnácté pozici číhá právě Newcastle.

Ten se naopak v posledních dvou kolech vymanil z úplné mizérie a začal konečně sbírat body. Tři prohry v řadě nahradila remízová přestřelka s Manchesterem United a veledůležitá výhra nad West Hamem. Tu řídil vedle geniálního Wijnalduma taky Jonjo Shelvey, jenž v lednu prodělal transformaci z Labutě na Straku. Jeho přínos v centru dění Magpies je každopádně nezanedbatelný.

Shelvey přitom není jediným středopolařem, který Newcastle v nedávnu posílil. Dalším nováčkem je Henri Saivet, který už proti West Hamu odehrál přes půl hodiny. Teď by se mohl dostat dokonce do základní sestavy. Mimo hru je totiž kromě odcházejícího Cheicka Tiotého i Jack Colback, který má zdravotní problém. Totéž platí pro levého beka Paula Dummetta.

Watford, jenž vyhrál oba poslední vzájemné zápasy s Newcastlem, může naproti tomu využít služeb nové posily do brány Costela Pantilimona, ale je to velmi nepravděpodobné. Útočné sucho by však mohl utnout Nordin Amrabat z Málagy.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké - Watson, Capoue - Abdi, Deeney, Jurado - Ighalo
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Lascelles - Saivet, Shelvey - Sissoko, Wijnaldum, Pérez - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Bromwich Albion - Aston Villa  (sobota 16:00)
Aston Villa se sice pomalu nadechuje k lepším zítřkům, stále se ale dá mluvit o takřka beznadějné situaci, fanoušci tak musí věřit v pravdivost staré fráze o derby, ve kterém je zapomenuto vše od současné formy, přes umístění až po náladu uvnitř klubu. West Bromwich se přitom v poslední době hledá a na přední příčky ztrácí.

Jedním z těch, kdo současné výsledky prožívá přinejlepším smíšeně, je bezesporu Micah Richards. Donedávna kapitán týmu, který musel snášet ostrá slova fanoušků okamžitě po zápase, vypadl ze základní sestavy a jeho spoluhráči rázem získali čtyři body. "Není to jednoduchá situace, ale musím brát v potaz poslední dva zápasy, které byli zajímavé v mnoha aspektech. Musím být spravedlivý ke každému hráči v mém týmu," pronesl Rémi Garde, který před nedávnem dal šanci i Liboru Kozákovi, jenž přes gólovou impotenci sklízí převážně kladné reakce jak od fanoušků, tak moderátorů britských pořadů.

Právě střelba stále láme Villans vaz, pod novým manažerem jich za jedenáct vystoupení vstřelili tragických osm, přes velké problémy v opakovaném zápasu FA Cupu s Watfordem se však konečně radovali alespoň dvakrát, prvně od listopadu. Se čtyřmi soutěžními zápasy bez prohry tak budou bojovat, aby prvně od podzimu 2014 neprohráli ve třech kláních v rámci Premier League.

Baggies jsou na tom o něco lépe než loni, markantní rozdíl lze ale vidět až v porovnání s jejich sobotním soupeřem, minulou sezónu je po dvaadvaceti kolech dělilo pouze skóre, dnes je to propastných patnáct bodů a mohlo by jich být ještě podstatně více, kdyby se stroj na těsná vítězství nezasekl. Při všech sedmi dosavadních sukcesích si postačili s jediným gólem navíc oproti soupeři, v posledních devíti kolech se ovšem zadařilo už jen dvakrát a i proti Bristolu, 22. týmu druhé ligy, potřebovali opakovaný zápas, aby postoupili jedinou trefou Rondóna, ten přitom v lize skóroval naposledy v říjnu.

Aston Villu chtějí kromě městských účtů vyřídit i z historického hlediska, vždyť naposledy je dvakrát během jedné prvoligové sezóny porazili před více jak padesáti lety. Faktor domácího prostředí jim navíc dvakrát nesvědčí, ze třinácti předešlých soutěžních střetnutí na Hawthorns vyhrál pouhé dva a duchu letošních výsledků WBA končí i vzájemná střetnutí v Premier League, všech devatenáct skončil remízou či vítězstvím jednoho týmu nejtěsnějším možným způsobem.

"Čím více zápasů odehrajete, tím více máte zraněných. Moje sestava tím bude zkoušena, ale musíme jít dál," trápí se Tony Pulis, který se bude muset obejít bez Jamese Morrisona a nejistý start visí hned nad trojlístkem Brunt, Fletcher, Olsson. Pro derby, které podstatně víc budou prožívat hostující fanoušci, bude stále mimo hru Hutton, Traoré a Amavi.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Evans, Yacob, Sessegnon, Fletcher, Gardner, McClean, Rondón
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Bunn - Bacuna, Okore, Lescott, Cissokho, Westwood, Gueye, Gil, Veretout, Ayew, Kozák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Manchester City  (sobota 18:30)
První vzájemný duel těchto dvou celků nabídl doposud jedno z největších překvapení letošní sezóny. Kdyby se West Hamu povedlo na senzační vítězství Man City navázat i dnes, dosáhl by na první "double" proti tomuto soupeři od roku 1963. Citizens ale mají po jasné výhře nad Crystal Palace důvod k dobré náladě i motivaci - na čelo ztrácí pouhý bod.

To vše díky ztrátám Arsenalu a Leicesteru. Manchester City rozhodně nepředvádí přesvědčivé výkony nikterak pravidelně, vždyť dva zápasy v řadě nevyhrála Pellegriniho parta od začátku října, kdy za sebou přijely na Etihad Stadium Newcastle a Bournemouth. Nyní by se však mohla situace začít obracet na stranu dobra.

Tedy pro Man City, samozřejmě. Sergio Agüero je konečně zdravý a v plné kondici, což dokázal minulý týden. Zařídil tři góly a byl nejlepším hráčem celého kola. Spolu s ním zářil i Fabian Delph, který chytil šanci v základní sestavě za pačesy a předvedl rovněž impozantní výkon. Vyřadit ho po něm z úvodní jedenáctky by bylo slušně řečeno neuvážené. Obzvlášť když víme, jak zoufale neenergická je záloha okolo Yayi Tourého.

West Ham rovněž našel svoji klíčovou spojku v záložní řadě. Ale o ní ví už celá Premier League. Dimitri Payet se vrátil po zranění a před dvěma týdny naprosto oslnil v Bournemouthu. Jenže v Newcastlu vyšel on i jeho spoluhráči téměř naprázdno a Kladiváři nakonec prohráli 1:2. Poprvé po osmi utkáních bez porážky a třech výhrách v řadě.

Nakopnout zpět by je mohl právě duel se Citizens, kteří jsou pro West Ham paradoxně docela oblíbeným soupeřem. Minulou sezónu je porazil doma a o zářijové plenící akci v Manchesteru už šla řeč. Do velké míry ji měl na svědomí Winston Reid, jenž v srdci obrany odrážel nájezdy domácích jako divý. Nyní už se vrátil po zranění, ale dvakrát seděl jenom na lavičce. Uvidíme, jaké úmysly s ním má manažer Slaven Bilić.

Možná jej nasadit bude muset, protože James Collins má menší zdravotní problémy a jeho start není jistý. Out jsou tradičně i Carroll, Lanzini a Sakho. Na opačné straně je marodka také zajímavá. Mimo jsou Bony, Kompany, Mangala, Nasri a nově Aleksandar Kolarov.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Collins (Reid), Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Payet, Moses - Valencia
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Demichelis, Clichy - Touré, Delph - De Bruyne, Silva, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.10 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC22135437:2144
2.Leicester City22128239:2644
3.Manchester City22134543:2143
4.Tottenham Hotspur22109338:1839
5.Manchester United22107528:2037
6.West Ham United2298534:2635
7.Stoke City2296724:2233
8.Crystal Palace2294923:2431
9.Liverpool FC2287725:2831
10.Southampton FC2286831:2430
11.Everton FC22611539:3229
12.Watford FC2285925:2529
13.West Bromwich Albion2276922:3027
14.Chelsea FC2267931:3425
15.AFC Bournemouth22661026:3724
16.Norwich City22651124:3823
17.Swansea City22571020:3022
18.Newcastle United22561124:3921
19.Sunderland AFC22531427:4518
20.Aston Villa22261418:3812

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2886)

Přidat komentář
vrabejka

10. Pro příchod Teixeiry do LFC

Reagovat
niflheim

Brendan hadra

Reagovat
Infernoqt

ho stáhněte z akademie, ne?

Reagovat
vrabejka

nemyslim že hraje za akademii SACHTARU

Reagovat
smazaný uživatel

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo bez zaujimavých tipov... Leicester to bude mať obrovsky tažké ale verím že dnes zabodujú, WHU s Payetom si môže trúfnuť na City - súboj tvorcov Payet vs Silva/DeBruyne bude parádny. No a derby fandím Villans, ak by vyhrali vonku na WBA tak by mohli prekonať Foxes z minulej sezóny

Reagovat
Hector17

Dneska doufám v sestavu: De gea-Darmian-Smalling-Blind-Borthwick-Jackson-Herrera-Schneiderlin-Lingard-Mata-Martial-Rooney. S tím že Januzaj a Fellaini by přišli v průběhu hry

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera, Schneiderlin - Depay, Rooney, Lingaard - Martial

Reagovat
EXoRcIsT

to je jedno aka zostava hlavne nech tam nieje Fellaini

Reagovat
salami

Borthwicka tam stejně dáváš jenom kvuli tomu aby to vypadalo, že vás je víc

Reagovat
Hector17

Dávám ho tam proto bo nemá nikdo jiný hrát

Reagovat
smazaný uživatel

WE ARE TOP OF THE LEAGUE SAY WE ARE TOP THE LEAGUE!

Reagovat
niflheim

Už jsme prodali toho Fellu?

Reagovat
smazaný uživatel

Urvat tři body nic jiného CITIZENS

pak Reds vyhrají 2:3, Třešně urvou tři body 1:2 (popř.1:1), Crystalové by mohli 1:0, Stoke porazit Lišky 0:2, Svatí uhrají remízu 2:2, Hrady porazí ty hnusné Sršně 1:3, Villa vyhraje tak, tak 1:2, Karamelky pohoda 2:0 a Arsenal snad nevyhraje 2:0, přeji výhru hostující Chelsea, hodilo by se to Hlavně jde o naše tři venkovní body

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či tam tie 3 body dnes urvete. Bolo by legrační keby zase stratil každý z vedúceho tria

Reagovat
smazaný uživatel

ne mi ne ale Arsenalu a Liškám to pštt (tajně přeji)

Reagovat
Hokaido

Hrady je snad nejodpornejsi nazev, navíc se jim po cesku říká Straky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nám se říká Kohouti, tak radši drž hubu.

http://efsearch.owny.cz/?a=Hokaido&s=slepice&f=&t=&o=n

Reagovat
Hokaido

Mohl bych tady tahat odkazy čukotku a Chelski, ale nejsem ubrečenej Kohout.

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido,

má pravdu, ten chlapec

Straky lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Watford pozná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Momodou# hoď sem nějaké tipy, chci si po dlouhé době vsadit Díky

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jo, zatiaľ čo som si vybral:

Oriental - FC Porto B over 2.5, 3.5 (buďto live 2.5, alebo risknem 3.5 normálne, ešte neviem)

Girona - Athletic Bilbao B over 2.5

Hibernian - St.Mirren over 3.5

Carlisle - York over 2.5 / 3.5 (podľa pohybu kurzu)

Nice - Lorient ODG / over 2.5

WBA - Aston Villa červená karta

Reagovat
fajdax

Nedáváš na Barcelonu? Chtěl jsem je naložit za nějakou větší částku solo, ale teď čtu, že se jim zranil Neymar...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcelonu som ešte tuším nikdy v živote nevsadil . 1.45 na 1X2 je blbosť, to by som určite nedával. Z La Ligy dávam skôr len overy keď hrajú slabšie kluby.

Reagovat
fajdax

aha, nevadí, ale díky za tipy, podívám se na to

Reagovat
smazaný uživatel

S vkladmi rozumne, červenú a hokej dám za stredný, no a uvidíme ako zahrá to Porto.

Možno by nebolo zlé dať všetko na skupinový tiket, ak si nevyberieš nič konkrétne.

Reagovat
fajdax

dát do všechno do kombiku, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja idem sólo. To ma len tak napadlo, že keď si nebudeš vedieť vybrať nejaký konkrétny tip, tak radšej všetko do kombi /menšia potenciálna strata, menšie riziko/.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

A remízy..

Reagovat
smazaný uživatel

MHC Spartak - Rusko 18 2

Reagovat
patas92

1:6 první třetina...ty kokos nemohl si to dát dřív?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

4-6 pred treťou, aby si to nakoniec nezakríkol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec Nižší ruský hokej ;-)

Reagovat
patas92

Tam se dobře sází na góly... Že dají oba týmy dva a víc padne v 7 zápasech z 10

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak :) akurát že moja stávková to neponúka

Reagovat
smazaný uživatel

Trapani - Latina 1

Reagovat
Tomanatura

Burton - Shrewsbury

Reagovat
avicii

chcelo by to uz konecne ligovu vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale tyhle zápasy na Arsenalu vždycky končí plichtou a nejinak tomu bude i zítra. Oba kluby spálí nějaké tutovky a tipuju 0:0 nebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

60 000 bučících fandů snad Costu vydeptá a po nějaký kokotině půjde ještě před poločasem do sprch. Minimálně nějakýho nechutnýho nedůstojnýho divadla se z jeho strany dočkáme na 100%. Tak doufejme, že rozhodčí nebude zas slepej.

Reagovat
LAM

Aby to spíš nedopadlo nějak takhle.

https://www.youtube.com/watch?v=c_syIkWIBl0

Reagovat
smazaný uživatel

60 000 bučících fandů na Emirates? Budou v bufetech zdražovat hot dogy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Liverpool are willing to up his valuation to nearer the Ukrainian club's valuation of nearer £30m. [Dom King]

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aj Chobot tweetuje?

Reagovat
Mastný Chobot

plš

Reagovat
kylo ren

dnes musime vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

letos už snad nikdo nepochybuje ozil > eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Opak je pravdou.

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

Stara fotka Old Trafford. Nike uz na tribune neni.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3103/6540/original.jpg?w=600&h

Jemu ten dres tak strašne svedčal. Nie jak tie kolotočárske, cirkusantské čo nosí teraz.

Reagovat
CubONE

Barca ma pravidelne hrozne dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

On byl nejzajímavější postavou celé PL a jenom Anglie si může za to, že jí taková hvězda odešla. Odchod hráčů jako Ronaldo, Suarez, Bale ve výsledku zapříčiňuje, že se pak nejlepším klubům ze Španělska nemůže Anglie rovnat.

Reagovat
EXoRcIsT

to je tak vsetci teraz chcu ist do Realu alebo Barcy lebo tam su Messi a CR7 ked oni dvaja skoncia zase sa to vyrovna

Reagovat
smazaný uživatel

on od vás neměl nikdy odcházet... sice to byla špína, ale prostě k vám patřil, momentálně jste takový klub bez tváře

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

Barcelona mu bya souzená.

Reagovat
smazaný uživatel

beru čistě z pohledu fanouška PL

Reagovat
13

Z pohledu fanouška PL je to neštěstí, z pohledu fanouška LFC tragédie, z pohledu fanouška Barcelony a z pohledu samotného Luise je to jackpot.

Reagovat
Swarley

proč by to z mého pohledu mělo být neštěstí?

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě, kvůli němu jsem koukal na pár sestřihů Barcy a přišlo mi, že on prostě dává góly v důležitých zápasech a ještě hraje jak bůh

osobně na něm nejvíc obdivuju tu nesobeckost, přihrává v situacích, kdy nepřihrává nikdo jiný krom něho a Poborskýho

Reagovat
13

Jak kdy hele, on taky umí zasobčit a občas je to stále palič. I já kvůli němu začal víc sledovat Barcelonku.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

"Byla to spina, ale proste k vam patril"

Vsak prave

Reagovat
smazaný uživatel

prosím fans MU, aby se usmáli za pc a odpustili si posměšné komenty

Reagovat
Swarley

pár věcí mě k tomu už taky napadlo, ale ok

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Měl jít do Arsenalu

Reagovat
Jardin

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Hráč je to skvělý, ale tak prostě jsou důležitý nějaký morální zásady, teda aspoň pro mě. A on je prostě moc velkej zákeřák na to, abych ho chtěl do týmu. Kdyby měl jeden exces, tak by se to dalo přehlídnout, ale ta jeho přehlídka simulování v PL, pak ten "rasismus" a ty kousnutí. Tohle je prostě už moc. Ale jako je jasný, že kdyby na křídle nehrál Theo, ale Suarez, tak jsme někde úplně jinde.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že v tomhle jsme vám dali na OT 3:0

Reagovat
Swarley

to jsme měli ubrusy, ne?

Reagovat
tomasinho

Je to možné no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Error

Reagovat
patas92

Reagovat
13

Reagovat
Mastný Chobot

folklórny súbor Zuberec

Reagovat
Lacko_Boh

náhoda že si vybral súbor čo ma v mene zub?

Reagovat
Mastný Chobot

jo, preto, že je môj obľúbený

Reagovat
Lacko_Boh

ok

Reagovat
Lacko_Boh

dalšia vec do Olovej databaze

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ako toto mohol niekto dovolit

Reagovat
CubONE

Reagovat
icemike

Reagovat
Diego2

Jak muze fanousek Liverpoolu na nejake dresy napsat ze kolotocarske , cirkusantske po tom v cem hraji jejich hraci posledni sezony

Reagovat
13

"Lednové okno není zrovna nejlepší, když jste pod tlakem, chtějí po vás sumy, kdy si pomyslíte 'Nezbláznili se?' Musíme pozorovat trh a přemýšlet, co má pro nás smysl teď a co v létě,"

Ale je třeba i říct, že Suarez, Coutinho a Studge přišli myslím v zimě.

Reagovat
Mastný Chobot

správne myslíš

Reagovat
Mastný Chobot

to je sranda ale, vy by ste mali nakupovať asi len v zime

Reagovat
stiflerovamama

hmm Carroll

Reagovat
13

výjimka potvrzující pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

OT: Moje první sezona v FM16. Snad ještě více vyrovnaná než v reálu...

http://postimg.org/image/od12694bb/

Btw, Mourinho v United a Moyes v Evertonu

Reagovat
Mastný Chobot

ako hral Alexis? ja som to postavil na ňom, má voľnosť, hrá LW, podhrota, môže opúšťať pozíciu a ten drbo má za 9 kôl 0+1

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou doby Zhirkova v Chelsea... Vždycky můj nejlepší hráč ve fm.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fajdax

48 zápasů 14 golů, 11 asistencí, známka 7.37.

Já jsem dal u mě Hazardovi uplně stejnou volnost a pozici jako ty Alexisovi(LW, podhrotový hráč) a 45 zápasů, 31 golů, 7 asistencí, průměrná známka 7.68

Reagovat
Infernoqt

9.

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Lexi Belle

Doufejme, že dnes Stoke předvede pořádný spanking a Leicester dostane creampie spojený s hardcore anal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

A ty mě taky.

Reagovat
Maresma

Mignolet Clyne Toure Sakho Moreno Can Lucas Henderson Milner Ibe Firmino.

Reagovat
I am Mancunian

benteke

Reagovat
stiflerovamama

Hmm, ta ofenziva bude zase taka rozharana, od Milnera moc necakam, ze vymysli. No a u Firmina s Ibem bude zalezat ako sa vyspali. Snad to tam ale Hendo s Canom podporia.

Reagovat
stiflerovamama

A mam taky pocit, ze ked sa vratia vsetci zraneni utocnici + mozno posily, Chris to bude mat celkom zratane, ked nedostava sancu ani teraz ked je tolko marodov.

Reagovat
Maresma

byl by u Kloppa až pátá volba do útoku

Reagovat
stiflerovamama

No bude zaujimave ako sa to bude riesit. Sice mu Jurgen stale vyjadruje podporu, ale zatial len slovami, nie tym, ze by ho staval.

* Moc sa tesim na Ingsa, tomu ten system padne ako rit na serbel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ings je ale dřevák, kterého předčí i Origi, tam se není moc na co těšit. Na LFC nemá, může být při nejlepší 3.-4. útočník.

Reagovat
tomasinho

Teda jako výběr místa má fajn, je to dříč a zakončejí nemá zlé, ale je to prostě gólovější Borini akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by byt taky novy Dirk.

Reagovat
tomasinho

Zas neurážej Dirka, ten byl jinde a hlavně byl univerzál. Ings nastoupil jednou na LW a vickrát ho na křídle vidět fakt nechci.

Reagovat
stiflerovamama

Mne urcite nepride ako drevak, vsetci to o nom na zaciatku vraveli, ale myslim, ze po tych výkonoch sa na neho nazor dost zmenil, nepripadalo mi, ze by predvadzal nejaku drevenost.

Od Boriniho ma podla mna daleko, aj co sa tyka techniky, prvého dotyku, kombinacie. Dokonca by som povedal, ze ten prvy dotyk ma na velmi slusnej urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Mě teda krom toho výběra místa a bojovnosti nepřesvědčil. Techniku má na průměrné úrovni prostě. Nevím, na cos koukal, ale mi jako žádnej zázrak nepřijde. Takový klasický anglický útočník pro týmy spodku tabulky.

Reagovat
Kowe

ale ten první dotyk má fakt skvělej na dřeváka. V tom je s Borinim sto a jedna

Reagovat
tomasinho

To ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy dotyk mozno, ale 1 na 1 je ako Borini...

Reagovat
stiflerovamama

To je napríklad aj taky Chicharito a ako si to vodi v Bundeslige. Podla mna dobry utocnik ani nemusi byt nejaky super 1 na 1, aj ked samozrejme je to velke plus ked je.

Ako nevravim, ze je nejaky zazrak a bude z neho top utocnik, ale na druhej strane sa podla mna zase dost podcenuje, podla môjho nazoru moze hrat v Kloppovom muzstve celkom dolezitu ulohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

No dřevák.. to je i Milner a hraje a do základu s ním určitě nikdo nepočítá, to by byl blázen. Spíš se bojim, co s ním bude po takovým zranění.

Reagovat
tomasinho

To já taky no. Na lavičku by se teď hodil, ale při ideálním stavu by se ani tam neměl vlézt. Proto je podle přehnané tvrdit, že se na něj těší.

Já se těším spíše na Gomeze, ale taky mám obavy, jak to s ním zamává.

Reagovat
Kowe

Když máš v týmu Bentekeho tak se prostě těšíš i na někoho jako je Ings.

Reagovat
tomasinho

To je asi fakt no

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto uz Klopp prekaucovava

Reagovat
cokoliv

utok Ibe-Firmino-Milner nemůže fungovat.

Reagovat
tomasinho

Mohl zkusit Teixeiru

Reagovat
smazaný uživatel

Pisem to tu uz mesiace. A Brannagan pekne z lavicky.

Reagovat
Kowe

Místo Milnera

Reagovat
smazaný uživatel

Milner by mal nastupit az v pripade zranenia. Zaklad mal byt: Lucas-Allen (Brannagan)-Hendo (Can); Ibe-Firmino (Benteke)-Teixeira...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejake zvlastne Oľo. Akoze by Can nemal hrat?

Reagovat
tomasinho

Zas nebuď zaujatý proti Emremu, poslední měsíc to je náš nejlepší hráč. Ten prostě hrát musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som zaujaty. Allen ma formu, jeho by som dal na 50 min, vtedy by ho vystriedal Emre, kt. posledne zapasy hral dobre len 30 max 50 min; chybala mu stava...

Reagovat
Kowe

už se zase prosím věnuj krlešovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni.

Reagovat
smazaný uživatel

Brannagan a Can v zatvorke naopak*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:

Bunn - Bacuna, Okore, Lescott, Cissokho, Westwood, Gueye, Gil, Veretout, Ayew, Kozák

Aston Villa - pravděpodobná sestava:

Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Evans, Yacob, Sessegnon, Fletcher, Gardner, McClean, Rondón

sem jediný, kdo se díval na pravděpodobné sestavy tohoto zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si to všimol tiež, ale nechal som to tak

Reagovat
Nikikrew

presne aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Já hneka jak jsem se probudil a hnedka jsem hlásil To už pár hodin bude

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
Bennhy

Liverpool XI: Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Lucas, Henderson, Can, Milner, Ibe, Firmino.

Substitutes: Ward, Caulker, Flanagan, Allen, Teixeira, Lallana, Benteke.

Reagovat
vrabejka

Preview 23.kola Norwich - Liveprool FC

Po úspěšném postupu do 4. FA Cupu, čeká v sobotním zápase tým Norwiche.

Výkony hráčů jako jsou Smith nebo Brannagan určitě zamotaly Kloppovi hlavu při skládání sestavy, nebo alespoň při jejich větším zapracování do prvního týmu. Jak moc si v Liverpoolu váží svých hráčů svědčil právě středeční zápas. Po více než šestistech zápasech se na hřišti ukázal po několika zraněních kolene Jon Flanagan.

V obraně by mohl vedle stále trojce Clyne-Sakho-Moreno dostat poprvé příležitost Steven Caulker, ten v úterý naskočil do zápasu U21 a mohl by tak dostat první příležitost v dresu

do trojlístku v záloze s jistotou nastoupí duo Henderson, Can otázka kdo ji doplní na DM. Joe Allen poslední 3 zápasy hrál výborně, navíc dal goly. Rozhodní tím Jurgenovi zamotal hlavu.

Do útoku nastoupí Ibe a Firmino, doplnit by je měl na hrotu Benteke. Doufám, že Firmino bude hrát staženého útočníka, protože jinak bude útok s Bentekem na hrotu statický.

Zranění: Joe Gomez (koleno), Danny Ings (koleno), Divock Origi (hamstring), Jordan Rossiter (hamstring), Martin Škrtel (hamstring), Daniel Sturridge (hamstring), Dejan Lovren (hamstring), Philippe Coutinho (hamstring),

Hráč ke sledování: Steven Naismith - čerstvá posila kanárků. Trošku nechápu proč ho Everton prodal, tento hráč je schopný jako žolík rozhodnout utkání proti každému týmu. Kanárci si od něj slibují goly, tak uvídíme jestli tuhle touhu Steven naplní.

Sestava: Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Lucas, Emre Can, Henderson, Milner, Ibe, Firmino.

- nakonec Jurgen překvapil touto sestavou, nejlepší možná,

Tip: 0-2 - goly Firmino, Ibe.

Zápas začíná ve 13.45, živě ho vysílá Digi Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Liverpool 2:0 výhra nebo tak něco

Reagovat
Jardin

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/arsenal-transfer-news-rumours-latest-7230146

Prodloužení Wengeleho kontraktu A Naco by nám byl další Nacho?

Reagovat
smazaný uživatel

k wengerovi

mame s nimi dobre skusenosti ale radsej nejakeho wonderkida

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho sa osvedčil, tak prečo nie. On je stopér, že? To schvaľujem potom.

Reagovat
smazaný uživatel

On je úplně všechno. RB, LB, DM, stoper..

Reagovat
Mastný Chobot

paráda potom, bereme

Reagovat
Jardin

tak to potom jo, takový hráč by se u nás uživil každý zápas

Reagovat
vrabejka

Nevite kde budou dávat biatlon?

Reagovat
Miguel19

ČT sport

Reagovat
vrabejka

tam je zlatá lyže

Reagovat
Miguel19

Mně tam dávají biatlon.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

v Kitzbühelu už se zase někdo přizabil?

Reagovat
raduinho

Streitberger ve 110 km/h zaletěl hlavou do ochranných sítí podél trati.

Reagovat
Kowe

přitom to vypadalo uplně v pohodě, docela ten pád kontroloval

Reagovat
raduinho

To jo no, ale v tý rychlosti to trefit hlavou ( i když mají super helmy), nechci si ani představit co to muselo být za mrdu

Reagovat
raduinho

Reichelt

Reagovat
Swarley

se trošku proletěl, ale vypadá ok, blázni

Reagovat
raduinho

Vzhledem k tomu jak dopadl, tak ještě, že měl airbagy

Reagovat
Swarley

neuvěřitelná věc ty airbagy, naprosto úžasný, kam se ta technika posunula

Reagovat
raduinho

Říkali to dobře no, tak 20 let zpátky by tenhle pád byl smrtelný. Vývoj a technologie

Reagovat
Swarley

dpč ale tam je regulérní díra v tom místě, úplně stejně tam teď Svindalovi vystřelily lyže nahoru

Reagovat
Swarley

tak ne, to byl jinej pád

Reagovat
raduinho

Ale něco tam bude, to už je třetí co se tam vysekal.

Reagovat
Whitemedia

Tam se rok co rok někdo řádně rozjebe no, to je aspoň trať

Reagovat
raduinho

Nejlepší na světě

Reagovat
Hokaido

To jsou ale strašný magoři tohleto...

Reagovat
raduinho

Jsou to frajeři.

Reagovat
Hokaido

Jsou, ale přijde mi to fakt strašně nebezpečný. Třeba Reinstadlerovo zranění je snad nejhorší věc, jakou jsem ve sportu viděl.

Reagovat
ZB 07

Je to jeden z nejkrásnějších sportů, jaký znám...ale zároveň jeden z netvrdších, no

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=LatVt6F8whQ

musíš to brát tak, že to nedělají normální lidi

Reagovat
ZB 07

Hlavně letos to je extrém, fakt..

Reagovat
ZB 07

Teď jsem si teprv pustil to video..Bode je borec

Reagovat
smazaný uživatel

To som ani nevedel, ze sa da

Reagovat
raduinho

Legendární

Reagovat
ZB 07

Reichelt uffff

Reagovat
Whitemedia

To dnes zapnu podruhé a podruhé sleduji místo lyžování vrtulník

Reagovat
Whitemedia

Svindal

Reagovat
Whitemedia

za tohle by se nestyděl ani Aleš Valenta..

Reagovat
ZB 07

Ty vole Svindal

Reagovat
vladis271

Mne je toho Bentekeho fakt ľúto. Ale behavý útočník pri pessingu základ. On musí byť prvý kto aktívne napáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim čeho je ti líto, že je Benteke líný, za to mu nikdo nemůže.

Reagovat
Hokaido

Každej hráč není stavěnej na to, aby naběhal 13 km za zápas a ani to prostě nenatrénuje. Jediná chyba je vaše debilní vedení.

Reagovat
Kowe

ale může za to, že pozičně je úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Debilnost našeho vedení nezpochybňuju. Problémem je, že neobejde hráče, nevyhraje hlavu a když už má být kurva ve vápně tak místo toho většinou stojí někde na šestnáctce a chytá se za hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec není o tom, že musí naběhat 13 kilometrů za zápas přece.

Reagovat
fenixLFC

benteke musi byt prvy kto aktivne vypadne

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

zatím jsi víc k smíchu ty s tím předsezonním přesvědčováním, že se jeho nákup vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Takze neco jako Bony?

Reagovat
fantomas

To sem, opět, nikdy nedělal. O žádnym "vyplatí" nebyla řeč. Řeč byla o tom, že to neni druhej Carroll (což evidentně neni). Naopak sem psal, že ta cena je přestřelená, a dalo se za tu částku pořídit líp - vhodněji s ohledem na systém.

Ale tohle vám tady připomínám fakt už asi postý.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

na cenu jsem nenarážel, tohle si popravdě nepamatuju, ale pamatuju si, jak jsi tvrdil, že vůbec není línej apod.

Reagovat
fantomas

Opět, o línym nebyla řeč tvrdil sem, že neni kopyto, což neni - a v Liverpoolu to už několikrát ukázal. Že nebude dělat náběhy za ofsajdovou linii a presovat se vědělo moc dobře, nevim, proč bych něco takovýho měl vyvracet.

Reagovat
Kowe

fantomas 09.08.2015 23:58

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

jj a Lallama druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner, Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Perez bans Cristiano Ronaldo from going to Morocco due to poor performances, King Mohamed VI of Morocco has promised to tell Perez every time Ronaldo enters the country.

Reagovat
fantomas

Naisyyyy! Trhej draku

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Hendovi jak odskocila lopta

Reagovat
smazaný uživatel

Naismith v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Redmond > Townsend

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Redmond je ešte mladík, podľa mňa by z neho mohol byť veľmi dobrý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem, ze ma tak 25 a on teprve 21

Reagovat
salami

vždyt byl loni tady u nás na 21

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad kazdemu jasne Jany

Reagovat
Mastný Chobot

na to, že je to Angličan, tak úspešne uniká hypu. Pritom si ho zaslúži viac ako Townsend napríklad.

Reagovat
fantomas

Cpt. Obvious

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase nepřehánějme.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ty ale v tomto fakt nemůžeš být objektivní

Reagovat
fantomas

Aha, a ty snad jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ty na to rozhodně pohlížíš z víc zaujatých pohledů - jako fanda Norwiche a jako fanda Arsenalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba niekto, kto by doplnil Boba... Milner tragicky

Reagovat
stiflerovamama

Milner je v takýchto zápasoch uplne le uplne zbytocny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

omg co to je za sestavu? Proč nehraje Allen? Bentekemu se sice nedaří v zakončení ale proti takovýmto týmum potřebujem kladivo do vápna

Reagovat
Kowe

potřebujem kladivo do vápna

Reagovat
johnik

respektive někoho kdo udrží míč na hrotu a ne Firminha co tam běhá od ničeho kničemu.....

Reagovat
vladis271

Nás prehráva aj Norwich. A pritom to je vlastne očakávané. Naťahaj si do klubu bandu midtable hráčov, stane sa z teba midtable klub, a budeš aj predvádzať takú hru. Teda pri zranení Coutinha, nášho jediného rozdielového hráča. Jediný dokáže niečo vymyslieť. Ostatní na ihrisku sú len kurence bez hláv,

Hnusný ostrovocentrizmus. Prídem o svetového hráča, kým ho nahradím? No niekým z PL, najlepšie angličanom.

Reagovat
smazaný uživatel

Však náhodou mať tím tvorený domácimi hráčmi je pekné, a napr. Everton alebo Spurs v nich majú nositeľov kvality.

Reagovat
fenixLFC

oni nas prehravaju hlavne pristupom mi pride

Reagovat
Mimalu

jeste Aksel....

Reagovat
Mimalu

tak asi ok

Reagovat
ZB 07

Ty jo, jak letěl

Reagovat
iamek

V pohode. Jen me sere, ze nsem nejel. Byl jsem ctyri roky zpet a nadhera. Minulej rok jsem se na to vysral na poslesni chvilku, protoze malo snehu, ale dneska parada.

Reagovat
ZB 07

Já jsem byl nedávno na Super G v Saalbachu a musím říct, že ten sport má prostě krásnou atmosféru

Reagovat
iamek

Ja to nejak extra nesleduju, ale je pravda, ze tam je vzdy extremne pratelska atmosfera a clovek se vzdy vrati na pokoj trosku pomotany jak tam kazdy posila plaskacky.

Reagovat
ZB 07

Já se snažím sledovat všechno a právě ta přátelská atmosféra se mi na tom líbí nejvíc..tam se tak nějak "fandí každému" a ti sjezdaři jsou taková jedna velká rodina

Reagovat
iamek

Paradni sjezd

Reagovat
fenixLFC

firminooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bola nadheraa

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Co je

Reagovat
stiflerovamama

Mlneeer aka asistencia

Reagovat
johnik

Tak aspoň haluzáček

Reagovat
smazaný uživatel

ved to bol pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Brady

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Milner acko

Reagovat
smazaný uživatel

To by šlo vedle ne ?

Reagovat
oli9

Válec už jede

Reagovat
Heisenberg

Aleš Valenta

Reagovat
oli9

ale hráči jako Milner , Lucas snad po sezoně odpálkují ... o Lucasovi to sice říkám už pomalu 4 roky ale mohl by konečně táhnout

Reagovat
smazaný uživatel

letos je to vas nejlepsi hrac

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

letos myšleno 2016 .. oba zápasy, co jsem viděl, byl Lucas nejlepší .. nic naplat

Reagovat
smazaný uživatel

proti mancs hral dobre a potom da shrek gol a Lucas sa nanho pozera z 2 m a nebrani ani jedneho hraca supera

Reagovat
fenixLFC

ved nebol najlepsi ani v jednom tento rok

Reagovat
Harakan

Geniálním fandům z řad Poolu to asi těžko vysvětlíš. A ani se jim moc nedivím. On zrovna poslední roky nepodává výkony, kvůli kterým by na něm mohli stavět. Pár zápasů to asi nezmění.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

mi přijde, že fans LFC dělají s půlkou kádru to, co my jsme dělali s Perchem.. prostě ať hrají jakkoli, tak nehrají dost dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nepřijde, to tak je.

Reagovat
Harakan

Přesně to je ono. Už ho nesnáší tak dlouho, že se pak těžko přiznává, když zahraje dobře.

Reagovat
fenixLFC

to nie je pravda, ked hra hocikto dobre tak ho pochválime, len hrat dobre neznamena ze sa niekomu podari jedna vec za zapas. to tvoje tvrdenie j proste blbost pretoze len v tych zápasoch tento kalendarny rok boli lepsi ci uz can alebo firmino alebo hendo

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

Bobyyyy, wonderful goal!!!!

Reagovat
Coutinho10

Jooooo Firmiiiiinoooooooo

Reagovat
stiflerovamama

Milner

Reagovat
tomasinho

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Ten první dotek

Reagovat
Miguel19

První byl dobrej...ale ty další

Reagovat
tomasinho

Prvním si to právě předkopl tak, že po tom musel jít do kličky takhle debilně.

Reagovat
Kowe

Milneeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pro všechny nápad. Vyberte si zápasy Liverpoolu, United nebo Tottenhamu a pokud je někdo přehrává, dejte vždycky live sázku, že dají první gol. Stejně jako miniulý týden United na Liverpoolu. Už jen čekám, že Southampton bude mít dneska v poločase tři golovky a Rooney ve 45+2 dá z přímáku na 1:0 a to bude i konečný výsledek. Jinak Brady totálně mimo, ne? Tohle udělat v dorostu, tak i tam by byl člověk za šaška

Reagovat
Maresma

Milner

Reagovat
Usty

Firmino takový haluz Milner tragéd...

Reagovat
cokoliv

Hendo výborný střelec že středních a větších vzdálenosti to je asi hláska sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je to tak

Reagovat
cokoliv

To rozved trochu, asi na to máme jiný pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je zaujimavý asi len strelami spoza vápna Síce si pamätám len ten obstrel proti City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

suareeez 2:0

Reagovat
vladis271

on musí zabojovať o zlatú loptu.

Reagovat
fenixLFC

myslel som tym ze ten priamak ked sme ho mali je jasny gol

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Pekne myslené, ale len to dokazuje, že nemáme exekútora nebezpečných štandardiek. Toto musí ísť z prvej na bránu.

Reagovat
oli9

Coutinho by ho tam zakroutil

Reagovat
smazaný uživatel

MBOKANI

Reagovat
smazaný uživatel

No to snáď nie

Reagovat
stiflerovamama

dementi

Reagovat
johnik

looool

Reagovat
Swarley

Sakho

Reagovat
fenixLFC

sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

akurat taky traged da gol... Top Sakho no

Reagovat
Rohlíček

Mbokaniiii

Reagovat
kiwwi

Sakho tam cely cas poskakoval jak pajac na gumicke

Reagovat
I am Mancunian

stale lepsi ako skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
Minister

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak typicke toto...

Reagovat
johnik

trapas ty naše inkasované goly

Reagovat
Hector17

Joooooo

Reagovat
Miguel19

Pohotová pata

Reagovat
niflheim

Reagovat
oli9

Prohrát z 5 hlaviček ve vápně 4 během 3 vteřin mazec no a Sakho se tam motal jak krypl

Reagovat
stiflerovamama

ale pekne tento raz sme dostali gol az z druhého rohu ( naslednej situacie), prvý sme ubranili

Reagovat
Swarley

no Suaréz, no party

Reagovat
Coutinho10

omg...zase gol z rohu

Reagovat
tomasinho

OMG Sakho Celkově musíme s těma stadardkama něco dělat už kurva, jsme v tom 2. nejhorší v lize proboha.

Reagovat
tomasinho

Ne-li už nejhorší teďka.

Reagovat
Coutinho10

mam pocit, ze konkretne v rohach sme nejhorsi

Reagovat
Swarley

proti vám zahrát taktiku Moyes alá Fulham, tak jste chytli bůra

Reagovat
johnik

Chcete dát Liverpoolu gol? Stačí si vybojovat standartku.....

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky gol

Reagovat
stiflerovamama

inak Sakho si vôbec nevie vypocitat tie hlavicky, vsetky su take kadejake

Reagovat
smazaný uživatel

on je velmi zly hlavickar a este by som aj nieco napisal

Reagovat
oli9

je navíc pomalý, neohrabaný... možná jako náhradník jo i když Lovren je stejná tragédie

Reagovat
tomasinho

Radši nic nepiš Ol'o, pomůžeš tím sobě i ostatním.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Trafena hus uz prisla ...

Reagovat
tomasinho

Teď jsem nemyslel konkrétně se Sakhem nic, ale tak obecně

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
fff

Si v tomto uz jak pako poslednu dobu. A nielen v tomto teda .

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Trafena hus uz prisla c. 2 ...

Reagovat
fff

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

*poslední roky

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mada

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mada

Reagovat
eder

No Suárez - No Red Party on Carrow Road.

Reagovat
Counter

8 - Liverpool have conceded a Premier League-high eight goals from corner situations in 2015-16. Sloppy.

Atlético tolik gólů dostalo za celou dosavadní sezonu

Reagovat
johnik

to je fakt síla....

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
fenixLFC

boze nech uz sa vrati martin s dejanom a tito nasi stoperi budu sediet

Reagovat
Counter

Jestli si myslíš, že to je jen o tom, jestli se na hřišti motá Touré, nebo Lovren, tak jsi na omylu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

Reagovat
Kowe

Reagovat
PhilipS

Lovren mi z nich přišel nejlepší v těch zápasech, co jsem viděl. Největší tragéd je Sakho

Reagovat
kiwwi

myslim, ze je jedno kto z trojice Lovren, Sakho, Kolo bude robit partaka Skrtelovi a ta obrana bude aj tak 5x lepsia ako teraz

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Góly z rohů dostávali i se Škrtelem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

tak to nebol gol priamo z rohu...tam bolo este dalsich 10 dotykov

Reagovat
Counter

To je celkem fuk. Obrana LFC dlouhodobě hoří i s ním, fakt to není žádný Kompany style, kdy jeden obránce dělá takový rozdíl.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

jenomže ten problém vznikl už při rohu a Škrtel stojí při rozích stejně za hovno jako ostatní stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, pretoze je lepsi hlavickar a obcas center odvrati hlavou...

Reagovat
Kowe

lepší je, ale není to tak dramatickej rozdíl abych se tu jak vy spolíhal na jeho příchod

Reagovat
smazaný uživatel

to pises mne? "jak vy"? pls

Reagovat
Kowe

není tu těch palců o škrtelovi dost?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nedal

Reagovat
Kowe

ok uznávám

Reagovat
Kowe

ale beztak si to myslíš

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Ale tá obrana s ním celkovo je niekde inde. Možno to nie je obrana top 4 v posledných 2 sezónach, ale bez neho je to tak na 8. až 10. miesto.

Reagovat
Kowe

a sním to je snad lepší než na 8.?

Reagovat
fenixLFC

ano, 6.-7.

Reagovat
Kowe

to je kurva posun, z 8 na 7

Reagovat
fenixLFC

je to poun z 8.-10.

Reagovat
vladis271

áno.

Reagovat
PhilipS

Škrtel letos lepší než Lovren není ani omylem

Reagovat
Mastný Chobot

lol

Reagovat
Maresma

Není no

Reagovat
Mastný Chobot

prehliadol som letos, mea culpa

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vladis271

who cares. Aspoň Kowe a Maresma držá hubu.

Reagovat
Kowe

jako v čem ty fotbalovej analfabete?

Reagovat
Maresma

radši nic nepiš prosimtě

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

netvrdim ze len kvôli tomu ale z nich dvoch istota nevyzaruje

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Maresma

Pls

Reagovat
vladis271

že sa nehanbíš.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mastný Chobot

ako by známy filantrop slovenského futbalu povedal:

How can be #Sakho a @LFC player?!? So then @VladiW7 must be a @FCBarcelona captain!! #oco #watp #truth

Reagovat
cubazi

Rozpredať ten tým dpc... Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
Swarley

lol Milner, to nebylo moc opatrný

Reagovat
smazaný uživatel

veď on je úplne prijebaný

Reagovat
johnik

Ty pííčo my sme nedostali gol z rohu

Reagovat
stiflerovamama

Hendo-Can velka bieda

Reagovat
oli9

Milner, Lucas, Sakho, Toure, Mignolet absolutně nemají na základ šašci ještě k tomu Lovren a je to komplet banda

Reagovat
EXoRcIsT

teraz preco neodpiskal ved ho Moreno stiahol

Reagovat
fff

Sak absolutne cisty zakrok, toto nemozes mysliet vazne.

Reagovat
EXoRcIsT

mne sa zdalo ze tam ho rukou potiahol

Reagovat
tomasinho

Gerrard Morena dobře přiučil

Reagovat
EXoRcIsT

Yeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

JE TAM NAISMITH BŮH

Reagovat
Swarley

dřevák Naismith, Jarda bude mít radost

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna akcia

Reagovat
johnik

pffff....

Reagovat
Mimalu

Naismiiiiiiiiiiiiiith

Reagovat
I am Mancunian

krasny gol

Reagovat
kiwwi

Mignoleeeet

Reagovat
Rohlíček

NAISMIIIIIIIIIIIIIIITH

Reagovat
Harakan

Hned mám lepší náladu

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ho tam mal akože brániť? Veď tam nikto nebol

Reagovat
fff

Klopp vedel, ze to bude narocne (posobenie v LFC), ale ze az takto ...

Reagovat
smazaný uživatel

a sam si to stazuje tymi zostavami

Reagovat
fff

Olo prestan uz s tymto. A co tam ma dat? Sak ten tim nema kvalitu skoro nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Skusat technickych mladikov (netvrdim, ze by to bolo s nimi lepsie, ale su buducnostou na rozdiel od Milnera, Lallanu) Teixeiru a Brannagana. Ak by sa Teix presadil aj v PL, pokusit sa ho presvedcit nech podpise kontrakt... Ti nevadi Milner v zaklade hej?

Reagovat
tomasinho

Brannagan není lepší jak Milner zatím teda. Teixeira by mohl být vyzkoušen no.

Reagovat
fff

Vadi, ale Brannagan ma este cas. Mne sa paci, ale v tomto zapase by nam bol trt platny. Podobne ako Teixeira. Dobre sa nanho pozera, ale je to 23 rocny hrac, co sa este poriadne nepresadil. Ten nas nevytrhne. A dnesny Norwich, sak by ho zhasakrovali.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

ikdyž horší by než ten nýmand se 150k nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozne, ale treba dat aj im sancu podla mna, ak proven ( ) hraci z PL pravidelne sklamavaju a hlavne im chyba zakladna futbalovost, technika, moment prekvapenia...

Reagovat
fenixLFC

boze ty si s tymi mladíkmi neskutocne otravn

Reagovat
iamek

Vymluvy ty voe. Nikoho tohle nezajima.

Reagovat
johnik

Reagovat
vladis271

Reagovat
Orlandiiik

Naismith vypadá jako fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

to Mignolet mohl/měl mít

Reagovat
Ángel di María 22

To je taková marnost od Liverpoolu, neskutečný..

Reagovat
smazaný uživatel

lucas a mignolet

Reagovat
Swarley

*Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

21 ma lucas nie? len sa otocil a pozeral ako okolo neho bezi

Reagovat
johnik

tak takovouhle sračku sme nehráli ani pod Rodgersem.....

Reagovat
Hector17

NAISMITH EVERTON

Reagovat
Usty

Mignolet

Reagovat
patas92

Henderson

Reagovat
R.Meireles

Emre a Milner o poločase snad ven

Reagovat
Dawon

nemel by to z takoveho uhlu golman chytat?

Reagovat
I am Mancunian

mal, ale toto je mignolet

Reagovat
Swarley

docela bych to očekával

Reagovat
fff

Neries .

Reagovat
10

Když to trefí takhle...spíš bych se tady smál tomu dementovi, co na náběh Naismithe jen koukal

Reagovat
vladis271

jasné, že mal. Proti Stoke by som normálne už dal Warda. Ja mám toho dosť.

Reagovat
fff

Ja by som mu sancu urcite dal .

Reagovat
smazaný uživatel

fff23.01.2016 14:28

Olo prestan uz s tymto. A co tam ma dat? Sak ten tim nema kvalitu skoro nikde.

dostal si rozum za 5 min

Reagovat
fff

Ty si fakt na hlavu poslednu dobu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

jako měl, ale tohle zase bylo trefený na centimetry přesně, takovejhle gól dostane každej někdy

Reagovat
Usty

To je fakt pitomec, proč tam nešel nohou?

Jinak Hoolahan hraje dneska moc dobře

Reagovat
vladis271

Toto tiež mohol chytiť.

Reagovat
cubazi

Tak nám treba... dufam že skončíme tuto sezonu čo najviac dole aby sa Klopp a vedenie spametalo a poslalo pár skvelých hráčov, ktorý hraju aj dnes do matky piči.

Reagovat
Coutinho10

uz se to zase rozjizdi...skoda ze sem Naismithe nedal aolo

Reagovat
smazaný uživatel

Banda trotlů.

Reagovat
Gimme

Norwich vede úplně zaslouženě. Obrana Liverpoolu je blbej vtip

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Ten střed zálohy potřehbuje komplet obměni no. Dva hráče do základu to tam chce.

Reagovat
cubazi

Ja sosoben sa nepametám kedy sme mali naposledy kvalitné krídlo. Oh wait Sterling

Reagovat
Kowe

a střed obrany a brankáře a útočníka

Reagovat
tomasinho

A křídla a krajní beky

Reagovat
Maresma

A to neni bohužel všechno

Reagovat
smazaný uživatel

A proto teď naháníte £30m AMko

Reagovat
Kowe

jenomže do útočné fáze je taky nekdo potřeba skvělá situace

Reagovat
tomasinho

Tak on zahraje v ofenzivně všude. A jak vidíš, bez Coutinha tak chybí kvalita, kreativita, prostě všechno v té ofenzivě. Není se čemu divit. Kvalitní CM nebo stopery z předních lig asi jen tak v lednu nezískáš. Proto jsme se zaměřili na post, který není až tak nejdůležitější, ale je tam nejjednodušší získat kvalitu.

Reagovat
cubazi

AVERAGE

Reagovat
vrabejka

Naismith krásný gól preju mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

1 - Liverpool have allowed their opponent to score with their first shot on target in all four Premier League games so far in 2016. Napping.

bez skrtela im to ide

Reagovat
Counter

Prostě jen pokračují v zaběhnutém trendu, Škrtel to tam asi rozesral víc, než se čekalo

Reagovat
Hai

Kádr jak za Hodgsona

Reagovat
EXoRcIsT

Liverpool si koledoval od 32 min co som to zapol som ich ani nevidel pri lopte

Reagovat
fenixLFC

strasna bieda. norwich nas nici v nasadeni a rychlosti. cela obrana jeden zly vtip. k tomu totalne nekreativna zaloha ktora je navyse neskutocne pomala, vsetko jej trva tyzden a dopredu nic moc nevymysli. ked sa k tomu na jednom kridle pohybuje dalsi traged milner, tak jedine nebezpecenstvo hrozi od ibea. klopp ich musi v satni riadne zjebat aby zacali lietat po prdeli a este zo satne podpisat teixeiru lebo ked to nahodou pozera tak si to rychlo rozmysli....

Reagovat
cubazi

Nato sa neda pozerať, skutočne bieda, nekreativita, pomalosť a odoberanie lopt na bode mrazu. Top 4 to už nebude tak niektory asi nato jebu... Dufam že po sezone zase Klopp vyjebe znimi. Idem robiť niečo užitočnejšie než držať palce týmu ktory nevie, nechce a nedokáže nič v predu vymyslieť. Alah AGbar, večná pamietka sezone 2015/2016.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto Naismith Fans LFC

Reagovat
fantomas

NAISY

Reagovat
PhilipS

Bez Coutinha je ten tým zoufale průměrnej. Firminho bude dobrej - do budoucna i Can a Ibe. Zbytku bych se zbavil...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersovi bych udělil zpětně cenu za to, jak rozjebal Liverpool Neskutečné, kolik peněz utratil za takové nýmandy jako je Sakho, Allen, Llori, Lovren, Moreno, Balotelli, Clyne nebo MAJSTŠTYK Christian Benteke Toho chlapa bych nezaměstnal ani kdyby to byl posl. manažer na zemi, traged. Liverpool bývalý anglický tým s rekordem v počtu titulů je týmem na střed tabulky Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že Mignolet má novou smlouvu je další fail

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersův?

Reagovat
smazaný uživatel

celého Liverpoolu. to znamená, že ten klub je v pasti celkově a zaměstnání toho blba bylo logickým vyustěním

Reagovat
SunFells

Dost možná podobně jako x tamtěch jmen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak mu ji mohl Rodgers dát

Reagovat
PhilipS

nedělá tam přestupy nějaká rada staršinů?

Reagovat
smazaný uživatel

rada dementů leda tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

a ty si co za mindráčka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jo Rodgers muze za vse. Urcite mu nikdo neschvaloval prestupy. A podpis nove smlouvy pro tu diru neni prace os Kloppa, ale stale od BR?

Reagovat
smazaný uživatel

viz výš

Reagovat
kiwwi

nn, tie dobre doviedla transfer committee a tie zle doviedol Rodgers, to nevies?

Reagovat
Kowe

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Zas robí ramená, lebo nejaký plátok priniesol správu o Pepkovi a on si myslí, že pôjde k nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

To je hrůza tvl, ten tým potřebuje okamžitě tak 8 hráčů, aby moh být konkurenceschopný

Reagovat
stiflerovamama

Slabucky vykon, obrana zase na smiech, nad tym ze sme dostali gol po standartke sa uz ani nepozastavujem. Hendo s Canom nevyrazny. Milner zbytocny, mal dat na 0:2 aa bolo by hotovo, namiesto toho je to 2:1, ale to by nesmel byt drevak. Firmino odrezany, obcas nejaky zablesk od Ibeho. Bieda...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

ked sa na ten tim pozriem, tak je to proste jednym slovom nekvalita....ale Jurgenovi to bude dochadzat coraz viac a posili si privedie...a ked sa pozriem na Mignoleta, proste sa nemozem zbavit pocitu ze lepsi brankar by chytil druhy gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč po tom gólu šel proboha Mignolet rukama?

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to debil a má maximálně tak na newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

v Newcastlu by byl 3. golman

Reagovat
fff

Sak toto ...

Reagovat
Kowe

však on chodí uplně na všechno rukama hňup

Reagovat
fff

Niekto tu minule spominal, ze rohy su vseobecne Kloppova slabina. V kombinacii s tym, ze to bol nasa slabina uz aj predtym ... no neviem co s tym urobime

Reagovat
fenixLFC

odpvoed je jasna-nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

slabina x slabina = prednosť

Reagovat
Miguel19

Wtf Can při tom druhým gólů Pěkně to měl na párku..

A na prvním měl taky podíl.

Reagovat
fenixLFC

inak naismith dnes vyborny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspon tam dostal Coutinha a Sturridge. I když druhý většinu času jen proseděl

Reagovat
fenixLFC

keby aspon sedel...on vacsinou lezal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tuhle sezónu v PL nedohrajem s mladíkama a nesoustředíme se na poháry?

Reagovat
smazaný uživatel

protože by to nedávalo žádnej smysl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

co byste tím získali? nižší pozici v tabulce a nerozehrané hvězdy, které by ztratily na hodnotě a ještě by byly nespokojené

Reagovat
Kowe

Klopp ale taky potřebuje vidět ty hráče v různých situacích a utvořit si obrázek

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira on relationship with Wenger: "He's a busy man. I didn't speak with him in quite a long time."

Si sa zapredal, tak sa na teba vysral

Reagovat
SunFells

"Look ...I have more desire than time"

Reagovat
Mastný Chobot

"Look, I am a little bit busy right now because of my little time niggle, let's meet later. Do I want to talk to you? Let's meet later."

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a komentátor na Digi říkal, že Lucas je nejdéle sloužícím hráčem v Liverpoolu Tohle pánové mluví za vše. A je jedno, jestli zahraje dobře dva zápasy, protože třetí vždycky dojebe. Ten hráč má max. na Villu, ale hraje za Liverpool

Reagovat
Lacko_Boh

ten Sakho posobi nemotorne jak kokot

Reagovat
smazaný uživatel

on je

Reagovat
LAM

Opravdu se divim fanouškům Live kteří si mysleli že pod Kloppem to bude hned dobrý.Každej trenér a hlavně on potřebuje čas na to bay tým přesně pochopil jakým způsobem mají hrát a navíc si tam potřebuje přivést pár hráčů pro ten jeho styl.Větší změnu čekám až na začátku příští sezony po pár nákupech a předsezoní přípravě.

Reagovat
eder

Nikdo s mozkem v hlavě nemohl čekat zázraky na počkání. I ten sebelepší trenér potřebuje minimálně jednu sezónu včetně přípravy na to, aby vtiskl týmu svůj rukopis.

Reagovat
fenixLFC

my sme to vedeli, az na nejake vynimka a la vrabejka sme od tejto sezony nic moc necakali a presne toto sme vraveli....to skor fans ostatných timov sa tu po kazdej prehre zacnu smiat ze ani klopp s tym nci neurobi a podobne

Reagovat
Kowe

však drtivá většina tu sezonu už dávno odpískala. Jen takovýhle výkony teda nechci vidět ani když tu sezonu nijak zvlášť neprožívám.

Reagovat
Corosian

Tak co bude s tim Klopp OUT? Uz? Nebo pockame jeste dva, tri zapasy?

Reagovat
Maresma

Mám pocit, že tady většina nesledovala naši obranu ještě když byl Škrtel zdravej. A nebo možná viděli, ale dělaj tady ze sebe schválně kokoty.

Reagovat
fenixLFC

sledovali a ci sa ti to paci alebo nie, skrtel tam kopec veci zachranoval doslova v psolednej chvili, to je rozdiel oproti tymto dvom

Reagovat
Maresma

Vy ste sebe sami vážně přesvědčili, že Škrtel naši obranu někam posune a že je to teď špatný kvůli jeho absenci, neuvěřitelný

Reagovat
fenixLFC

nie, ty si seba presvedcil ze to je traged

Reagovat
Maresma

Jeho výkony mě o tom přesvědčili. A drtivá většina anglických fanoušků má stejnej názor.

Reagovat
vladis271

nemá.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

pičovina, nikto tu zo škrtela nerobí boha to len kiwwi, ale ked jeho reči berieš vážne a ešte ich privlastňuješ akože LFC fanúšikom tak ok :) ale momentálne čo má LFC v tíme škrtel do základu patrí ... tak sa zatni a prekúsni to, že je slovák a dúfaj, že v lete pôjde ... len reči ako je oproti nemu velka TOPka no to sme videli Sakho je možno jedine lepší v tom, že ešte ma kariéru pred sebou

Reagovat
vladis271

zalez prosím ťa.

Reagovat
stiflerovamama

A v tej zaleho nam tam proste okrem DM chyba aj dirigent. Hendo s Canom su box to box, ktori behaju, ale neni tam hrac ako Modric, a preto by som Jurgena poporosil aby doniesol Gundogona

Reagovat
fenixLFC

inak nech sa tu na lallanu nadava ako chce, vzdy by mal hrat pred milnerom, milner proste tu nema co robit

Reagovat
Maresma

Reagovat
cubazi

oboch utratiť.

Reagovat
Kowe

Reagovat
vladis271

Milner je behavý hráč. Ak nič iné, týmto sedí do Kloppovho futbalu. Má vždy najviac km nabehaných, vracia sa. To, že jeho futbalová inteligencia vpredu sa rovná možno Lucasovej je smutné, ale čo už.

Lallana je neefektívne krídlo, ktoré prichádzalo s tým, že bude robiť "kanadské body". Tie nerobí a robiť nebude. Je to druhý Downing. Nemá žiadnu pridanú hodnotu ako u Milnera ten beh. A preto ak niekto, tak Lallana pôjde preč.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

jak v které situaci, proti Arsenalu nebo tak se hodí víc Milner.

Reagovat
13

Reagovat
I am Mancunian

De Gea,

Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson,

Schneiderlin, Fellaini

Lingard, Herrera, Martial

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

este oficialnu nemas, aj ked cakam taku tiez

Reagovat
I am Mancunian

toto je ofiko, 20/20 ma tento chalan, bud kludny

Reagovat
smazaný uživatel

tak mne je jedno, kto je tento chalan ja verim zostave az ked bude 15:00

Reagovat
I am Mancunian

mas to ofiko kokotko

Reagovat
Mastný Chobot

a kde si nechal zdroj, ty psychopat?

Reagovat
Miguel19

*chumaj

Reagovat
I am Mancunian

drz pysk

Reagovat
Lacko_Boh

*kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Az na afra dobra

Reagovat
I am Mancunian

#mufc subs: Romero, McNair, Varela, Pereira, Januzaj, Mata, Memphis.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pakoš utratil 15M za Sakha i za Allena, 20M za Lovrena, 12M za Morena, 16, za Balotelliho, o kterém si myslel, že ho zkrotí , 12,5 za Clyne, a největší fail 32M za Bentekeho A výsledek? Všichni jmenovaní Liverpool táhnou.., ale ke dnu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tyyyy vole, ja som fakt zvedavy, co s tym Klopp bude vediet urobit, co za hraci mu tam budu chciet priste, ale potrebuje urobit rebuild totalny

Reagovat
LAM

Ten tým potřebuje velkou přestavbu.A navíc ještě k tomu jsou teď útočníci mimo Bentekeho zraněný.Nemusí do toho týmu nutně narvat tolik prachů jako vy,ale jednu pořádnou kvalitu do každý řady.Pak to může začít fungovat.

Reagovat
I am Mancunian

bez LM im tam nikto nepojde

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho zas , ale ten DM strasne chyba, kvalitny by ulahcil pracu stoperom... ach, stale o tom istom

Reagovat
REPLIKATOR

2 střely na bránu = 2 góly, úspěšnost Mignolet = 0 %

Reagovat
EXoRcIsT

to čo teraz spravil Moreno cista zlta mg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Naismith teraz krasne

Reagovat
fenixLFC

moreno to je kokot

Reagovat
stiflerovamama

Moreno toto nie je mozne s tymi obrancami

Reagovat
smazaný uživatel

moreno JEBO

Reagovat
iamek

Moreno :-D

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

moreno

Reagovat
ZB 07

Moreno

Reagovat
Hector17

Moreno :3

Reagovat
stiflerovamama

kokoti idem sa radsej ucit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

On ho trafi, a aj tak to nechyti

Reagovat
vladis271

Moreno.

Cˇo je s Flanom?

Reagovat
Bayern +

Neskutočne ujebane tragický tím ten Liverpool

Reagovat
Bayern +

Hendo aspoň, že tak

Reagovat
aither

geniální

Reagovat
10

Takováhle demence se nevidí

Reagovat
tomasinho

Ještě ho tady braňte někdy Diviku a Kowe. Většího tragéda jsme na kraji obrany snad neměli ještě.

Reagovat
10

Dva penaltový zákroky během pár vteřin, to jsem neviděl...nemluvě o tom, že snad nevyhrál jedinej souboj a je tam úplně k hovnu

Reagovat
tomasinho

To je pořád dozadu, on je pozičně absolutně mimo, každý každičký zápas, vůbec netuší, kde má stát, jak bránit. Akorát občas dobře vystartuje po míči a směrem dopřed má dobrý náběhy. Ale jako obránce je úpln k hovnu no, to máš pravdu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ja to vravím furt, Jose vo svojej najlepšej liverpoolskej forme je svetelné roky nad Morenom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

ten Jose, kterýmu bylo při bránění vyčítaný to stejný jako Morenovi?

Reagovat
fenixLFC

nebolo

Reagovat
Kowe

poziční obrana byla u něj hrozná, to bylo duo mimoňů Glen-José, oba dva stáli uplně kokotsky polovinu zápasu

Reagovat
fenixLFC

skor som narazal na 1 vs 1, pretoze mroeno nevynika ani v tomto

Reagovat
Kowe

no ale Moreno je horší v pozičním než 1 na 1, kde to občas uběhá (statisticky není ani v tomto nějakej odpad ligy) jak jde o pozniční bránění okolo vápna tak je Moreno často uplně mimo a vůbec nestíhá bránít náběhy.

Reagovat
Maresma

Jose byl aspoň svělý v bránení 1v1

Reagovat
Kowe

to byl, to mu nikdo nebere

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je blbost samozrejme. Zrovna na tych postoch uz bolo vela plevelu.

Reagovat
tomasinho

No není, Arbeloa, Enrique nebo Konchesky aspoň třeba věděli, jak se brání. Moreno je prostě jak Glen, on absolutně neví, kde se má phoybovat, co to je poziční hra.

Reagovat
Maresma

Zas na úroveň s Koncheskym bych ho nedával

Reagovat
tomasinho

Tak Konchesky byl dřevák, ale tak aspoň trochu uměl bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim ta. Dozadu obcas hori, ale na druhej strane dopredu sme takeho krajneho nemali ani nepamatam. Jasne je to stale obranca, ale futblovostou je proste urcite to najlepsie, co je v tomto time. A dufam, ze porovnanie s Koncheskym vyplynunlo z nejaakej frustracie.

Reagovat
Kowe

btw. zase je lepší dopředu než všichni tebou zmínění.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je lepsi ako Konchesky no

Reagovat
Bayern +

V čisto defenzívnej činnosti a skúsenostiach ani nie

Reagovat
Maresma

Poslední dobou hraje hrozně, ale pořád je mladej

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle bylo něco šílenýho. Jako já se novýmu LB nebráním, ale někdy je ta kritika na něj přehnaná.

Reagovat
tomasinho

Podle mě je prostě dobrej jako wingback, ale LB hrát nemůže no.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co s tím vyvede Klopp v létě. Podle mě máme ještě větší problémy na jiných postech než přímo LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No máme no, ale minimálně nějaký solidní backup nebo hráče, co umí bránit, bychom přivést měli.

Reagovat
Melda

Přesně, jako wingback by byl skvělej.Kdyby hrál, někdo pod ním, na koho je spoleh, tak křídlo perfektní.

Reagovat
Maresma

Jako na skoro každýho hráče u nás

Reagovat
Kowe

no budu ho bránit dál jasně že to není ideální, ale oproti těm často zmiňovaným postům je Moreno prostě ještě ok, je mladej ,nevyrovnaný výkony člověk musí tolerovat.

To že tohle byla píčovina na facku je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně špatně kopnutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Mignolet nedokáže zvednout ani nohu

Reagovat
kiwwi

Moreno dobra guma

Reagovat
Swarley

rodiče musí mít radost

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno ty vole. My fakt potřebujeme snad celou novou jedenáctku.

Reagovat
spider_8

To vypadá, že Kloppo bude mít další "největší" zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Hendoooooooooo Kua konecne

Reagovat
fenixLFC

hendooooooooooooooooooooo

Reagovat
Dawon

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som im veril, este to otocia

Reagovat
I am Mancunian

norwich je fakt tragicky, toto mozte otocit est

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo

Reagovat
johnik

Pěkně Hendo

Reagovat
Miguel19

Klopp Pohled jak kdyby je chtěl všechny vyházet do odpadu.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to daleko od pravdy

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Hai

To zapnu a oni maj penaltu to je v pici

Reagovat
stiflerovamama

a hrajte kurva Milner doleeeeeeee daj tem Bentekeho

Reagovat
smazaný uživatel

Vyssia sila nechce, aby sme sa ucili.

Reagovat
stiflerovamama

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nedame gol do 5 minut, otvaram aktoovku a vytahujem ucebnicu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ukol do prvouky treba urobit

Reagovat
Coutinho10

to je vymasteny hovado ten Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Golu jak v.odborarsky lize

Reagovat
Coutinho10

aspon rychla odpoved

Reagovat
stiflerovamama

Emre dnes otrasny

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja som zaujaty... jasne mu chyba stava, no

Reagovat
tomasinho

Tak psal jsi o ideální sestavě, Emre odpočíval, hrát prostě musel no. V ideálním stavu by byla záloha posila-posila a na lavičce Hendo i Emre, ale momentálně ho posadit prostě nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

ci uz v zaklade alebo nie, cely zapas by hrat nemusel

Reagovat
Kowe

má hrát v základu a po 60 ho střídat jako minule

Reagovat
smazaný uživatel

nie som proti

Reagovat
Kowe

poslední měsíc byl v každým zápase co hrál jeden z nejlepších..

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana

Reagovat
10

5 střel na bránu = 5 gólů

Reagovat
Swarley

a pak brečí, když je tak zaříznem

Reagovat
johnik

potřebujem gol a on tam pošle další poleno

Reagovat
eder

Lulana!

Reagovat
vladis271

Zapnem to po vypadnutí streamu a vidím ako ide do hry Lallama.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný príbeh

Reagovat
patas92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
stiflerovamama

no to je striedanie

Reagovat
Miguel19

Střely na bránu 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pockat Milner sa tam este stale kĺže?

Reagovat
smazaný uživatel

Milner dá branku na 3:4 a polovina EF se posere smíchy

Reagovat
kiwwi

dobre ty

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mu veril.

Reagovat
Swarley

jj, schovanej v aktovce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Emre je dnes zfetovany ? snad este ani jednu dobru vec neurobil

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiný

Reagovat
fenixLFC

firminoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
johnik

JO! Krása!

Reagovat
SunFells

Firminooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa zatvaram aktovkuu!

Reagovat
fff

Reagovat
iamek

Obrana Norwiche spickova :-D

Reagovat
stiflerovamama

ake je to jednoduche ked sa trosku zacali hybat

Reagovat
smazaný uživatel

pekneeeeee Tak Adam a Klopp prepacte

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak obe obrany su zleee

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Premier league

Reagovat
fff

Lallana asistencia ... dnes je mozne vsetko, uplne vsetko

Reagovat
johnik

Reagovat
niflheim

No tak to je trapas

Reagovat
SunFells

Lallama

Reagovat
Swarley

blbej a blbější

Reagovat
10

To jsem si zase vybral zápas, pak se divíte tyvole

Reagovat
Swarley

Reagovat
Orlandiiik

asi tak

Reagovat
Matić

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich co to je za bandu tragédů?

Reagovat
iamek

Tak Bassong v obrane no.

Reagovat
vladis271

Nečakal som, že Lallana dá takúto prihrávku.

Reagovat
Kowe

neměl čas kličkovat

Reagovat
fff

Ja som cakal, ze si to zasekne a otoci sak nasej brane.

Reagovat
eder

To ani on sám.

Reagovat
Swarley

jak ti to jméno najednou jde

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lallana ted skvěle

Reagovat
cokoliv

Firmino jede na první místo ve strelcich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

jeho jedinou konkurenciou je benteke

Reagovat
REPLIKATOR

Lallama nedá gól ani z ofsajdu, když už brankář nechytá

Reagovat
fff

To zalezi od brankara. Mignolet by tam napr. siel rukou, nie nohou, a gol by to bol.

Reagovat
smazaný uživatel

to sakho zas prehral hlavu?

Reagovat
Swarley

mohl by trochu vychladnout, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

vyskusal si, teraz mozes ist o dom dalej

Reagovat
Swarley

čo si jak?

Reagovat
smazaný uživatel

fandim lfc ...cez zapas som podrazdeny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
Matić

Ten Moreno má hrozný účes Hned ho dám na další kolo pryč z fanty.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stiflerovamama

este skusme dat gol z rohu

Reagovat
Maresma

Oxymorón

Reagovat
Usty

Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, hele..

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Moreno První střela na bránu, která neskončila gólem

Reagovat
stiflerovamama

Milneeeeeer geeeenius

Reagovat
haracky

Milner

Reagovat
fenixLFC

milneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Mimalu

Milneeeeeeeeeeeer

Reagovat
I am Mancunian

norwich strasna tragedia

Reagovat
smazaný uživatel

7 gólů a jeden větší mrdka než druhej fakt, nejhorší obrany

Reagovat
johnik

joooooooooooooooooo!

Reagovat
fff

Update ... Lallana asistencia a Milner gol ... az teraz je mozne vsetko.

Reagovat
Generalní Gladiator

Spravedlnost existuje!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je vsetko mozne no, ale Norwich je v obrane horsi ako Exeter

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

a ještě si nechat dát kličku od Milnera, omg

Reagovat
Kowe

ta rychlost blafáku byla tak blesková, že se nestihl ani pohnout

Reagovat
Swarley

jako zase je fakt, že kličku od Milnera nečekáš

Reagovat
Kowe

podle mě doteď sám Milner nechápe jak to dokázal. (teda pokud mu takhle neodskočil balon, u něj bych se nedivil)

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

to je dmnt takto im darovat gol

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
niflheim

Tak tohle je teprve trapas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cubazi

pravý Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Ángel di María 22

Goooooooool

Reagovat
tomasinho

Milneeeeeeeeeer 1+2

Reagovat
tomasinho

Teda 1+1 no

Reagovat
Swarley

je vidět, jak se v tom vyznáte...Lucas MOTM...

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Reagovat
10

Reagovat
Dawon

klauni proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Největší liga na světě

Reagovat
smazaný uživatel

*+Nejlepší

Reagovat
iamek

Milner proste nejlepsi hrac Poolu. Bez debat. A Norwich snad spadne. Smesny tym.

Reagovat
Spasitel

Obrany jak vo Fortuna lige

Reagovat
nani92

Saláta by ich všetkých do jedného strčil do vačku

Reagovat
smazaný uživatel

lol taka Skrtelovina ta prihravka dozadu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

i Gerrardovina

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

aguero alebo tevez nie?

Reagovat
tomasinho

Oba

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Miluju tyhle idioty, co dávají z půlky hřiště naslepo malou domů

Reagovat
R.Meireles

Ještě že tam místo Milnera nebyl Benteke

Reagovat
Bayern +

Beriem späť fakt asi, dobré

Inak to kto chytá za Norwich?? Lebo ten plešatý doteraz bol tak o parník inde ako toto...

Reagovat
Mastný Chobot

chytá Rudd namiesto Ruddyho

Reagovat
Usty

Ruddy byl neskutečně strašnej. Tohle je Rudd a chytá obstojně.

Reagovat
niflheim

A co teprve Rud!

Reagovat
niflheim

http://www.transfermarkt.co.uk/kostyantyn-rud/profil/spieler/104334

Jaj, škoda že to není taky gólman, by byli jak pokémoni

Reagovat
Jardin

Reagovat
nani92

wow, vyvinutý pokémon

Reagovat
Bayern +

Ja som ich nevidel tento rok ani poriadne, myslel som to tak na 4 roky dozadu celkovo.

Reagovat
Mimalu

nevyvinutý Ruddy

Reagovat
Mastný Chobot

lol to je zápas

Reagovat
Coutinho10

joooooo Milnnnnneeeeeeer paradni blafak

Reagovat
REPLIKATOR

Norwich to vedení absolutně neunesl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle ne Ti hráči Norwiche musejí mít v hlavě všichni seno, nebo já už fakt nevím, co je tohle za tragédy Kéž by jim tato prohra zlomila vaz a sestouili b, šašci jedni

Reagovat
Counter

Klasický Norwich

http://is.gd/UQvV8r

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Usty

*Leicester?

Reagovat
Counter

Nevím, co tu zkoušíš

Reagovat
Usty

Tady bude mokro, až ta největší bublina praskne

Reagovat
Counter

Jakože skončí pátí?

Reagovat
Usty

Až přestane Mahrez a Vardy dávat góly, Leicester tím pádem přestane dávat góly a postupně půjdou dolů. Vlastně už se to děje.

Reagovat
Counter

Až přestanou dávat góly, nahradí je Drinkwater, easy

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

to už prestat mali kto vie pred kolkymi kolami a stale su o skore na spici

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

*sa drzia na spici

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prohlídka tragických obran

Reagovat
Swarley

prohlídka?

Reagovat
tomasinho

Tak děr je tam na prohlížení dost no.

Reagovat
Swarley

tohle by určitě odborníci označili jako velmi znepokojující styl uvažování

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

Reagovat
Swarley

složení té věty? velmi krkolomné, uznávám...

Reagovat
Kowe

tvé myšlení, anální stadium už by mohlo být za tebou

Reagovat
Swarley

cože co? neházejte to na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Groteska, že by se ani Chaplin nestyděl...

Reagovat
discarda

Myslis prispevky tady ?

Reagovat
eder

Ano, ty také.

Reagovat
cubazi

Lucas tebe su nohy zbytočné rovnako ako aj mozog

Reagovat
Swarley

Reagovat
eder

Lucas je nejlepší plejer na place, ty ignorante.

Reagovat
Swarley

Reagovat
cubazi

Reagovat
tomasinho

Stejně dostaneme gól ještě

Reagovat
I am Mancunian

uz nie

Reagovat
Swarley

tomuhle zápasu už chybí jen vlastňák Sakha

Reagovat
Maresma

kdyby hrál Škrtel, tak jsem klidnej, ale takhle jsem pořád nervózní

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Marek prosim

Reagovat
I am Mancunian

*carragher

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
LGT

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

překvapilo by mě kdyby ne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

dobre ty

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

tak koho tam este Jurgen da? Caulkera? rad by som videl Teixeiru alebo Allena

Reagovat
smazaný uživatel

joooj vedel som

Reagovat
fenixLFC

urcite da za takéhoto stavu teixeiru

Reagovat
stiflerovamama

za co 5 min ?

Reagovat
Swarley

za to pomlouvání Lucase tady

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle (4-4-1-1): Rob Elliot; Daryl Janmaat, Jamaal Lascelles, Fabricio Coloccini (c), Chancel Mbemba; Moussa Sissoko, Henri Saivet, Jonjo Shelvey, Rolando Aarons; Georginio Wijnaldum; Aleksandar Mitrovic

Reagovat
smazaný uživatel

Milner jasny MOTM.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
fantomas

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS, BUBLINKYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Counter

Reagovat
Kowe

Reagovat
Counter

A ještě jednou

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Bublinky sú len na Boleyn Ground, ak by si chcel vedieť.

Reagovat
Kowe

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasné

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

classic

Reagovat
stiflerovamama

to je obrana

Reagovat
Orlandiiik

hahahahahaha

Reagovat
Counter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
LGT

Reagovat
Counter

Tohle je win win, buď se člověk pobaví nad Liverpoolem, nebo si potvrdí svou dlouholetou teorii o bubliňáckém Norwichi

Reagovat
LGT

Byla to legrace Ale stejně sem nasranej, sme tragédi.

Reagovat
patas92

Reagovat
iamek

Kloppinho uz zase fnuka? =-O

Reagovat
vladis271

nie teší sa s hráčmi pri čiare. :*

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho to co zas jak poskocil

Reagovat
tomasinho

Faul Jeroma.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole to je tragédie co se z toho Poolu stalo.

Reagovat
Swarley

jakože dřív to bylo nějak lepší, jo?

Reagovat
Ángel di María 22

Ano.

Reagovat
Kowe

tak zrovna ty si to pamatovat musíš

Reagovat
fantomas

iamek23.01.2016 15:08

Tak Bassong v obrane no.

Reagovat
I am Mancunian

ten to ale unranil

Reagovat
cubazi

Liverpool ako ho poznáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ako sorry, ale Ogbonna > Sakho all day long.

Reagovat
smazaný uživatel

si pako? sakho je top

Reagovat
Bayern +

Keď je Lovren vo forme, tak je Sakho tretí stopér u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho je top, sibe ti? treba na nom postavit obranu

Reagovat
LGT

Ty seš magor.

Reagovat
smazaný uživatel

pytas si palce

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

Reagovat
Maresma

Netrapoš, Olo.

Reagovat
patas92

Ježiš, ten Sakho je trtagický

Reagovat
Usty

nemám slov

Reagovat
stiflerovamama

adslkdjlksajdlkasjdlkajsdjlkadkj lds ad

Reagovat
EXoRcIsT

perfektny zapas

Reagovat
fff

Jebem na toooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Liverpool. Fantastický

Reagovat
johnik

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mozny

Reagovat
fenixLFC

lallanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Bayern +

Ja to jebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm

Ale LFC to prajem.

Reagovat
kiwwi

Lallama boha jeho to je zapas

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
I am Mancunian

lalama

Reagovat
smazaný uživatel

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak to jdi do píči žejo :DDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzábavnější trapas v historii fotbalu: Norwich - Liverpoop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Minister

loooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Liquid

to snad nééé

Reagovat
iamek

Norwich doufam sestup. Poslesni zapasy extremni tragedie.

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

I pro bláznivého Kloppa je bláznivá až moc

Reagovat
patas92

To mi ho vyndej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aither

Tvl to snad neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
10

bože

Reagovat
Pipo123

Dnes som to pozeral, Mauricio je oproti stopérom na oboch stranách boch

Reagovat
10

Mauricio by mohl klidně chytat a byl by bůh

Reagovat
Pipo123

Teraz vážne, prekvapil ma negatívne Sakho, v lete si spomínam že sa písalo o záujme Lazia, já si spomínam na neho ako mega talent v PSG.

Reagovat
I am Mancunian

ten talent vobec nenaplna, len fanuskovia lfc ho tu vychvaluju

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

niektori*

Reagovat
Liquid

f*ck KloppTime

Reagovat
iamek

Cim dal vic se xhova jak ten portugalsky kaspar. Tfuj. Ale paradni souboj obran.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Kurva ale nenudil sem se

Reagovat
ZB 07

achjo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Kloppovi zlomili okuliare

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna to bol ale ten 4. rozhodca.

Reagovat
cubazi

Sme Majstry svetá!!!

Reagovat
Counter

*puk* puk* *puk*

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz pls

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Minister

Klopp zlomené okuliare

Reagovat
Coutinho10

joooooooooooooooooooo ty kks joooo amazing

Reagovat
pingla

A to se chtějí rovnat citizens,kohoutům a spol

Reagovat
SunFells

Klopp tam těží z Rodgersových přestupů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

Deluded Brendan ‏@DeludedBrendan 4m4 minutes ago

Jurgen Klopp is a very lucky man

He's been left a squad with a whole lot of character

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Hector17

Neskutečný zápas

Reagovat
vitasrp

Docela slušně tenhle nesmysl ale charakterizuje letošní Premier League. Je to zábavný, dramatický, velmi clasto úplně šílený a člověk se u toho nenudí. Akorát ta kvalita někdy pokulhává, no.

Reagovat
smazaný uživatel

a už piš česky laskavě, anoi?

Reagovat
Kowe

až na to "někdy"

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

obrany úplne ako z PD. Pri slove defenzívna dominancia sa mi po dnešnom zápase začala krv presúvať z hlavy dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Divíte se někdo, že to tak dopadlo? Setkali se dva tragédi, kteří hrají bez obran, jinak to dopadnout nemohlo. A teď zpátky na zem

Reagovat
nani92

Rodgers trenuje obranné situácie a Klopp určite útočné situácie

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kowe

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

zayo

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Reagovat
LGT

Nemožná prdel Zápas super, ale to co předvádíme to je neuvěřitelná tragédie, Klopp má co dělat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Chci vidět reakci Kloppa Parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není nejlepší liga, ale trapárna Protože tohle byl fail největšího kalibru, co předváděli obrany dneska. To ybch se styděl jít do kabiny za to

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked sa stydis, tak kabina moze posluzit ako slusne utocisko nie?

Reagovat
I am Mancunian

mufc4ever pls

Reagovat
Dawon

ze studu bys zustal na hristi, jo?

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, chodíš na fotbal aby to bylo 0:0 nebo 4:5. Jestli tohle byla trapárna kouni na United, to bude určitě super podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

to bude další trapárna

Reagovat
pepinho2

Míšo Bílku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke uz si nezahraje za ty brejle

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

praveze dobre spravil, klopp nebude vidiet tie jeho zle vykony

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke rozbíječ

Reagovat
stiflerovamama

Jurgen

Reagovat
Coutinho10

12 shots on target = 9 goals

Reagovat
jacobT

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

proti West Hamu s takymto vykonom prehrame

Reagovat
tomasinho

Jebat FA Cup, musíme zvládnout odvetu LC.

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup je prestiznejsi, ale este je tu EL no

Reagovat
fenixLFC

no a co ze je prestiznejsi ked sme jeden zapas od finale

Reagovat
smazaný uživatel

ja netvrdim, ze mame vyspustit LC na ukor FA Capu, ale ze FA Cup by som nevypustal...

Reagovat
smazaný uživatel

*vypustit

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

uz si otravny

Reagovat
Kowe

zraněných je hromada, zápasů je hromada a ty bys ještě nevypustal FA Cup... no jasně, ať se zramuje dalších 10 hráčů jen protože nic neříkající pohár má nějakou historickou prestiž...

Reagovat
Kowe

Nahučel tam do Sakha před tím Bassongovým gólem slušně, ale do prdele snad nečeká, že bude hlavičkovat v klidu sám

Reagovat
alcantara

Messi by im nedal ziadny gol

Reagovat
Staenly10

Ježiš marja strčte si už tyhle kydy do hajzlu enbo si to nech na PD diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si kokot

Reagovat
Swarley

kdyby si na něj vzal osobku Lucas, tak bez šance

Reagovat
Kowe

on by se po pěti minutách sledování Milnera usmál k smrti, perfektní osobka od Jamese

Reagovat
vladis271

idem kuknúť redcafe

Reagovat
smazaný uživatel

From Jurgen Flopp to Jurgen Klapp in 20 minutes.

(source: FB)

Reagovat
I am Mancunian

za zdroj

Reagovat
Coutinho10

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

A ted přijdou na řadu nudní trapáci z old trafford

Reagovat
HorajzmAmmann

fans Liverpoolu brečej i když dají 5. golů. Já se raduju když United 5x vystřelí na bránu

Reagovat
jacobT

to máš potom celkom smutné obdobie

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají 7 střel na bránu, to není takový rozdíl...

Reagovat
Kowe

jako za měsíc? nebo kdy naposled vystřelili United 5x za zápas na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CZaO9H-XEAAusNv.png:large

Saivetovi moc nevěřím, ale není, kdo jiný by tam hrál, tak snad se pochlapí. Mbemba na levém beku je pro mě záhada, netuším jestli tam někdy hrál... Aarons v základu je supr tah od McClarena, pokud naváže na výkony před zraněním. V průběhu hry přijde Ayoze a Riviere a bude vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbemba hrál jen napravo, tak či tak bude spíš ten defenzivnější z krajů, tak mu to přes nohu směrem dopředu ani vadit nemusí... Aaronse je potřeba využít, dokud to jde, za dva zápasy bude zas zraněnej. A Colback se asi zranil, jak to tak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Colback a Dummett mají prý hamstring nějak lehce natažený.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco mu neveris?

Reagovat
smazaný uživatel

Při debutu vypadal dost nejistě, ale naskočil do těžkého utkání během druhé půlky. Myslím, že si potřebuje zvyknout na ligu. Tioté taky první zápasy moc nestíhal, Saivet působil podobným dojmem.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ayoze ma nejake zranenie, ci preco sedi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze je asi v pořádku, prostě se nevešel. I proto doufám, že je Aarons v dobré formě. Je příjemné mít po delší době na lávce někoho schopného.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál dobře poslední zápasy. Minule dal gól v 6.minutě a pak byl celý zápas skoro neviditelný a když měl balon, utápěl se v kličkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle grafiky před zápasem to je ale 3-5-2, to se mi líbí mnohem víc.

Reagovat
niflheim

Nééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se pozná úroveň diskutérů na tomto serveru. Co na tom, že oba dva týmy měli obrany na urovni základní třídy, hlavně, že jsou goly a je sranda. Ze současných mladých fanoušků vyrůstá generace nýmandl, co se týká fotbalové taktiky a odbornosti.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne že ty si najväčší odborník. hlavné že to ľudí baví, o tom ten futbal pre fans je.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

*na úrovni PD...

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bychom všichni koukali na 0-1 gólem v první minutě a pak si užívali následných 89 minut defensivní dominance.

Reagovat
smazaný uživatel

každý tu píše jak skvělý zápas to byl, jak uzasné to bylo. přitom nejdůležitější složky byly na urovni amatérů. nebýt chyb je to 0:1 nebo 1:1 a nikdo by nepsal o uzasném zápase. tudíž to nebyl parádní zápas, ale trapárna, za kterou by se měli hráči spíše stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Masopuste....táhni do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie svedomie EF

Reagovat
Mada

Co to meleš blázne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa tu hras na svedomie EF, nervak.

Reagovat
Mada

Ty fakt absolutní blázen.

Reagovat
Mada

*jsi

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Táhni, trolle.

Reagovat
Mada

Reagovat
nani92

no a teraz ideme hrať my..sme sa dosmiali

Reagovat
Swarley

1-0, Rooney...

hlavně neusnout a počkat si na ten gól

Reagovat
I am Mancunian

to musi byt hlavne v tvojom veku tazke

Reagovat
Swarley

vyskusal si, teraz mozes ist o dom dalej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Orlandiiik

link na Spurs ?

Reagovat
avicii

snad dnes postihne karma United za minule kolo

Reagovat
PhilipS

Jdu si pustit elegantního fotbalistu Kozáka...

Reagovat
smazaný uživatel

stream na Spurs?

Reagovat
wild

3-5-2

Reagovat
I am Mancunian

musime si to troska stazit

Reagovat
Darren Fletcher

digi sport stream?

Reagovat
nani92

áno, je

Reagovat
pingla

Skvěle Fella

Reagovat
Coutinho10

nakej dobrej link na AV ? z redditu mi nak nejedou

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič je v mezihře božíííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Zer hovna fantomas !! bublinky

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

prohra, 5 golu ani jeden z nich Benteke

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Střela na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Afobe hned gol.

Reagovat
SunFells

Už to sype.

Reagovat
Usty

Benik Benik Benik!!!

Reagovat
SunFells

Forster #44

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by niekto chcel dobry stream, tak tu:

https://www.youtube.com/watch?v=L9BoMwbEc3w

Reagovat
SunFells

Akčnější než Manchester na míči.

Reagovat
vitasrp

Moc pěknej loket do tváře..

Reagovat
Swarley

nepochopím, že na tohle nejsou rozhodčí připravení...tohle je zápas co zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

uz by konecne mohli davat zlte kvetakovi za tie lakte...

Reagovat
smazaný uživatel

Svině vlasatá zas bez karty

Reagovat
Miguel19

Mrdka Fellaini zase loket za žlutou a ani faul

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, ja som si šiel dať kardio pred koncom Liverpoolu, že radšej oželiem toto jak WHU-City

Reagovat
Mastný Chobot

Benik to bude bargain

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
masly008

jsem myslel že nedělá chyby.

Reagovat
Swarley

jak říkali komentátoři, Fergie vypadá dobře, důchod mu prospívá

Reagovat
PhilipS

Vila měla kopat penaltu...

Reagovat
iamek

Ze ja kokot nesel radsi sankovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Clasie se mi dneska líbí.

Reagovat
Swarley

ani se mi nechce napsat, že to alespoň zkusil...jak to může letět tak do řepy...

Reagovat
masly008

own goaaaal

Reagovat
Mastný Chobot

Vertonghen

Reagovat
Mastný Chobot

najprv parádny clearance a potom vlastenec

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi normálně ujebaný

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Miguel19

Wazzinko těsně vedle..

Reagovat
smazaný uživatel

To je odkop jako prase a Eriksen taky mohl trochu zabrat

Reagovat
wild

na Old Trafford by sa malo rovno zacinat 2.polcasom

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
haracky

Nerozumím tomu, že je pořád dávají do TV

Reagovat
fenixLFC

pretoze maju vela fans ktori aj napriek tej biede si ich furt zapnu

Reagovat
I am Mancunian

aby sme prisli o 45minut defenzivnej dominancie ?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Clasie hraje suprove

Reagovat
Mastný Chobot

Toby je skvelý ale, to je bez debat jeden z najlepších stopérov v lige

Reagovat
Swarley

slušnej bodyček

Reagovat
leroy

som si teraz uvedomi!, ze sme uz tri roky jak fanusikovia Liverpoolu...Cumenie na hroznu hru ,hroznych hracov a picovanie na trenerov....Neni dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

každa pološanca končí v našej sieti v posledných zápasoch.

Reagovat
Swarley

Mané nenápadně, I got it

Reagovat
fenixLFC

mane

Reagovat
Zaschrona

Oliver Holt ‏@OllieHolt22

Waiting for Norwich-Liverpool to break out at Old Trafford. Actually, forget that - waiting for anything at all to break out at Old Trafford

Reagovat
Coutinho10

fans WBA po tycce Kozaka

Reagovat
Counter

Takhle už by ty výsledky mohly zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ma postrelili a ja by som sa mal odplazit z Kosic az do Presova, zabaval by som sa viac.

Reagovat
Mastný Chobot

fúú

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre? dokonaly pripad yungovinky

Reagovat
Mastný Chobot

ty to pekne nedávaš, Paľo hlavne mi potom, keď ti vyfučí amok z hlavy, vypisuj na fb, jak to ty nemyslíš vážne

Reagovat
smazaný uživatel

co nedavam?

Reagovat
Mastný Chobot

šak teda, čo si útočný, ja som nič také nenapísal, ešte som ti dal aj palec

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie,Domo by tam isto dostal nejako cicinu

Reagovat
Lacko_Boh

zbytočné

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konecne na Zapad...

Reagovat
I am Mancunian

jak sa chcel pochvalit, ze sa vie plazit

Reagovat
smazaný uživatel

skor sa chcel pochvalit, ze ma moznost sa odfotit teraz cez vikend so Sajfom a Explom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Rooose

Reagovat
iamek

Pod Alexem jsem si stezoval, ze hrajeme duchodcovsky fotbal, ale pod lvg hrajem hospic fotbal. Tragedie. A konecne se bouri i tribuny. Deset zapasu bez golu v prvnim polocase. Pparada..

Reagovat
Mastný Chobot

za 2 roky tam bude hrať Swarley

Reagovat
Tomanatura

Ti cernosi v zaloze southamptonu drti ty nase chcipaky jak dorostence

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem ako je možné, že prehrávame na polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to vyrovnat do poločasu. Jinak to bude hodně těžké otočit.

Reagovat
Counter

FOXEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to vypada, ze vsechny goly v tomhle kole se vystrilely uz v 1. zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Villa to dnes dá mám ten pocit. Rovnako Foxes.

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam Drinkwater

Reagovat
smazaný uživatel

do pice to je vykon ja len pozeram na tu obrazovku, mam pocit, ze ani nezijem

Reagovat
smazaný uživatel

No a United - Saints. To proste nejde nepriať hosťom, pri tej sračke ktorej sú svedkom.

Reagovat
kiwwi

aha, dva timy hraju sracku, jeden z toho je United...nejde to nepriat tym druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Už normálně se na to nedá dívat, ale po té přestelce je to absolutně nezvladatelný. Musel jsem to vypnout.

Reagovat
Kaze

Proc jsem nehodil 0:0 misto remizy

Reagovat
smazaný uživatel

Navrhuju, aby Mitrović hrál jako DZ na hroťákovi to zatím absolutně nedává...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
biznizmen

Reagovat
iamek

Paradni piakot. Jen tak dal.

Reagovat
Mastný Chobot

CP môže byť fakt rado za to vedenie a poďakovať nedôraznému Sonovi. Ale Kebab je dokonalý, najlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

van aalholt zase gol?

Reagovat
Counter

Jako obvykle peníze zadarmo na poločasové 0:0 z OT

Reagovat
Nikikrew

tiez som to mal, skoda ze mi to dojebal Norwich!

Reagovat
Counter

SOLO

Reagovat
Nikikrew

No hej ale musel si podat za ovela vyssi vklad

Reagovat
Counter

Nemusel, já sázím jen tak za drobné bez vyšších ambicí

Reagovat
vladis271

Toto je horšie MU než za Moyesa.

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po polčase otočíme. COYS.

Reagovat
smazaný uživatel

MU halft time x k tomu aj aston villa vs west brom HF x easy ... sa cudujem, ze pri MU sa to stale toci okolo 2 :D

Reagovat
nani92

skvelý výkon, dokázal som sa pri ňom niečo aj naučiť..

Reagovat
Mastný Chobot

Halftime scores for Man United's last 11 home games:

0-0

0-0

0-0

0-0

0-0

0-0

0-1

0-0

0-0

0-0

0-0

pokračujeme

Reagovat
r.mrazik

to byla zase silena bida...kde je sakra ten carrick? stred zalohy nestiha,kdyz je tam na to morgan sam...

lingard dneska taky nejaky mimo...

je to bida...a z prdele kliku jako proti poolu uz mit nemuzeme...

Reagovat
Usty

Opět vyhrajete, to je skoro jasný...

Reagovat
r.mrazik

to by zacalo byt az neprijemny...tipuju na konci plichtu 0:0

Reagovat
I am Mancunian

carrick je zraneny

Reagovat
I am Mancunian

3 - Old Trafford has seen just three first half goals scored in 11 Premier League games this season; fewer than any other stadium. Doze.

Reagovat
Counter

Manchester United still haven't scored a first-half home goal since September.

To je fakt děs.

Reagovat
I am Mancunian

s tymto nemozme uhrat top4, nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
Tomanatura

Boze to je tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sem si zapnul po roce MU, nechci machrovat opravdu ne,ale když mám nasledované zápasy Juve a ted se mrknu na tohle, tak to je do očí bijící momentální rozdíl.MU hruzostrašně, ani vlastně nevím co oni hrají, špatní dozadu jak dopředu, nekompaktní hra, hráči daleko od sebe..mezera mezi obranou a zalohou to je katastrofa.ti hráči tam hrozná nekvalita Herera nebo kdo, to je zle zle, Felaini mimo tohle není hodno MU a lidi na OT to dobře vidí, ta nespokojenost když kameraman zatrousí na tribuny.Na tohle lidi na OT nemužou být zvyklí.Ti hráči vůbec nejezdí po zadku, jak bylo u MU zvykem.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, toto nie je hodné Manchestru United.

Reagovat
r.mrazik

srovnavat zapasy Juve v Serii A a MU v PL neni spravedlivy...ale jinak mas recht no...tohle vsichni vidi uz dlouho,ale staci si vzit,jaka PL je soutez...mistr v dolni pulce,nahore Leicester...

ale jinak pravda...samozrejme nase hra stoji za sracku

Reagovat
kiwwi

ono je to ale tak, ze keby na OT dosiel Juve, tak by sme ich prinutili hrat rovnaku sracku...proste by to vyzeralo podobne

Reagovat
wild

on ale nehodnoti Soton, ale nas..to ze my doma muzstvo prinutime k niecomu nezmanena, ze to muzstvo hra tak pravidelne

Reagovat
kiwwi

ja mu len vysvetlujem ten rozdiel, ktory by vo vzajomnom suboji nic neznamenal

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

MU vždy doma sežral soupeře, totální agresivitou, i když tam jelo Juve přinutil nás MU se jen bránit.napadání, presing..to byl MU.Teď kdyby tam přijelo Juve, čekal bych pomalou hru bez šancí na obou stranách.Je to tak ano.

Reagovat
REPLIKATOR

United zase 0:0 poločas

Reagovat
kiwwi

ked niekto rozmysla nad samovrazdou a vaha, tak nech si pozrie nas zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už vieš prečo to nejde nepriať hosťom?

Reagovat
I am Mancunian

smutne je, ze ma napadlo nieco podobne

Reagovat
Dawon

ale dyt porad hrajeme o titul

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Aby si řekl, že by to mohlo být i horší, že by mohl být fanda MU a nakonec se rozhodl žít?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Memphis Depay is the only United player to score a first-half PL goal at Old Trafford this season. Grim.

Reagovat
Coutinho10

co to hralo ted na WBA pred startem 2. pol. ?

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláte prdel, takovej gol

Reagovat
niflheim

Střídání

Reagovat
kiwwi

Fella dole?

Reagovat
Counter

Ighalo

Reagovat
r.mrazik

jinak proc zas hrajeme na tri stopery?? kreten

Reagovat
wild

komentatori vraveli, ze to zmenil tesne pred zapasom kvoli superovi a o to vacsia picovina ze stopera hra Darmian

Reagovat
Counter

To by byla taky dobrá demence, že ani dopředu nevěděl, že Saints poslední dobou hrajou tímhle stylem.

Reagovat
r.mrazik

tesne pres zapasem kvuli souperi? on myslel ze prijede nekdo jiny nez saints?

Reagovat
wild

skor konkretne rozostavenie

Reagovat
r.mrazik

uzasny...tak se dela priprava

Reagovat
kiwwi

vsak tam hra Darmian, CBJ, Smalling a Blind

Reagovat
r.mrazik

nene...lingard a BJ jsou wingbackove

Reagovat
kiwwi

ale prd...normalne tam vidim 4 obrancov Darmian vpravo, CBJ vlavo

Reagovat
kiwwi

namiesto toho si mohol dat nejake priemerne postavenie hracov...toto mi povedal aj r.mrazik

Reagovat
wild

tak to si jediny..sa pozri jak vysoko hra CBJ a ti 3stoperi su uplne jasny

Reagovat
r.mrazik

udelam ti to jednoduchy...vidis kridelni hru? ne...protoze hrajeme na wingbacky...

a vidis kdo haze auty? bud beci,nebo wingbeci...tedy BJ a Lingard

Reagovat
kiwwi

udelam ti to jednoduchy...vidis kridelni hru? ne...protoze hrajeme na wingbacky...

a to hrame na wingbackov od zaciatku sezony?

Reagovat
r.mrazik

achjo...tak si pockej na vecer,az ti to v nejakym poradu rozeberou no

Reagovat
kiwwi

teda teraz je tam namiesto Darmiana McNair

Reagovat
r.mrazik

no...a hraje praveho stopera od Mikea

Reagovat
pingla

4-4-2 ne?

Reagovat
kiwwi

hmm, zrazu ked tam nie je Fellaini, tak to dopredu celkom ide...nahoda? Alebo to je fakt tym prvym polcasom?

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

parádička

Reagovat
Swarley

klid, máme Rooneyho

Reagovat
niflheim

Darmian

Reagovat
vladis271

Mané Tomuto nechýbalo veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto trapnej výkon. Saivet je k ničemu, Aarons taky. Coloccini měl dva měsíce formu a dneska hraje zase svoji klasiku z minulýho roku. Ten jeho návrat chůzí, bych blil velebnosti

Reagovat
nani92

Mané šiel hned do protiutoku namiesto podržania lopty v strede..už mi je jasné, prečo sme ho nakoniec nekúpili

Reagovat
wild

jasne

Reagovat
iamek

Dalsi krajni bek v analu. Parada. Kiwwi ty jsi vedel proc jai na nej zapomel.

Reagovat
nani92

sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

varela moze ist handry fajcit, ked si ani teraz nezahra

Reagovat
smazaný uživatel

ach bože... podľa všetkého to bude niečo s rebrami, to je už v tyči fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá niekto dobrý stream na WBA-AV?

Reagovat
Dawon

To se jako vazne zranil dalsi bek?

Reagovat
Counter

Vermaelen dneska za Barcelonu zatragédil tak ultimátně, že ho raději v poločase sundali.

Reagovat
Jardin

máš k tomu nějaký další info?

Reagovat
Counter

Jak to myslíš? Čerpám jen z twitteru, kde ho naprosto setřeli.

Reagovat
Jardin

Myslel jsem, že udělal nějakou obrovskou hrubku, ale on asi hrál celý poločas blbě.

Taky jsem si nebyl jistý, jestli jsi to nemyslel tak, že se zranil

Reagovat
patas92

Bylo to od něj dneska tragické, ale nějak úplně ultimátně to zas ne. První poločas celá obranná hra špatná, tak někdo dolů jít musel.

Reagovat
Counter

Ok no, neviděl jsem to, tak mě twitterosféra nechala unést. Stejně ale další šanci v základu nejspíš jen tak nedostane, pokud se ostatní nezraní.

Reagovat
patas92

Kvůli jednomu poločasu ho Lucho neodstaví, doteď hrál dobře Pique + Mach jsou jasní, ale horší než Mathieu není.

Reagovat
Counter

Ok, dík za info :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Gouf nástup jak kráva

Reagovat
Coutinho10

ted to tam Kozak moc nenapravil

Reagovat
Counter

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy MU by měly začínat druhým poločasem, protože v tom prvním se nic nestane.

Reagovat
Mastný Chobot

Delaney wtf Kane pekne

Reagovat
smazaný uživatel

HurriKane!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane. zasluzene

Reagovat
Coutinho10

hmm tak Kozak off....tak na co koukat ted ? asi Leicester

Reagovat
Miguel19

Ty jsi na to koukal kvůli Kozákovi?

Reagovat
Coutinho10

j + derby ale zatim to mam zapnuty, zacina to gradovat

Reagovat
smazaný uživatel

A pojďme, ještě jeden. COYS !

Reagovat
smazaný uživatel

VARDYYYYY

Reagovat
Counter

VARDYYYYYYYYYYYYYy

Reagovat
Swarley

ofsajd

Reagovat
Dawon

rohy na kratko

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl bejt ofsajd? Vždyť nahrával docela dost pod sebe ne? (myšleno dál od brány)

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester dalsi gol takze si nechame ich pad az na dalsi tyzden

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PhilipS

Kozák nedostal jedinej centr na kterej by mohl zaútočit. Docela smutný. WBA ale hraje snad ještě hůř

Reagovat
Mastný Chobot

Zahaaa

Reagovat
Mastný Chobot

to už je moc ale teraz to Tottenham uhaluzí nejakým sranda gólom v 89', to je tutovka

Reagovat
vladis271

No Premier League team has scored more goals after the 75th minute than Liverpool (7) since Jürgen Klopp's appointment.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

sry mel bejt

Reagovat
nani92

LVG out, SAF in..čím skôr, tým lepšie

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

nejvic se mi libi nase kridelni hra...a jo...my vlastne zadnou nemame,protoze hrajeme 523

Reagovat
Dawon

zase ale na obranu LVG, kridelni hru nemame ani pri jakemkoliv jinem rozestavemi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jist, jestli to je úplně na obranu, ale ok.

Reagovat
Dawon

alespon sme konsistentni

Reagovat
Kowe

Reagovat
r.mrazik

jsou tam aspon nejaky pokusy...dneska to je totalne ciste o nahode

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Verts

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen zranený

Reagovat
wild

konecne nieco zaujimave

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

tu mys nam mohli ukazovat cely zapas, to by bola vacsia zabava

Reagovat
Dawon

uuu, zviratko na hristi, nejzabavnejsi moment na OT za posledni pul rok!!!!

Reagovat
SunFells

Režie tam radši zabírá nějakého hlodavce na hřišti

Reagovat
Counter

Jenkinson v základu, Hammers easywin

Reagovat
Mastný Chobot

Byram môže handry fajčiť

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Tevez na OT

Reagovat
r.mrazik

at jde zelva pochcana do prdele...ta hra je roztahana jak svine...utocime v malo hracich...hrajeme na "velkym" hristi...

doprdele to je silenost

Reagovat
r.mrazik

a dalsi vec...Mike vyveze mic pred vapno,da ho do strany lingardovi a misto toho,aby sel na hlavu do vapna,tak zacne couvat zpatky do obrany....zelva ven!!!!!

Reagovat
kiwwi

MOTM: mys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

mys vie ze na traforde je klud, bez rozruchu, tam sa jej dari

Reagovat
Usty

gif?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Herrera by sa mohol troška vytiahnuť dopredu..

Reagovat
I am Mancunian

nebolo by najlepsie zastrelit LVG ?

Reagovat
smazaný uživatel

Austin rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to si robíš piču

Reagovat
smazaný uživatel

vau, dve brvna za sebou

Reagovat
Mastný Chobot

CP 2 brvná za 4 sekundy a bez gólu

Reagovat
FUnk

Reagovat
Usty

FIFA

Reagovat
Counter

Klasika no, haluzáčtí řezníci z Tottenhamu

Reagovat
FUnk

slabsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

Palace..

Reagovat
smazaný uživatel

šlapeme vodu

Reagovat
Mastný Chobot

vyhráte ešte

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

... to bolo jasné

Reagovat
Mastný Chobot

ale nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

lol Huth

Reagovat
r.mrazik

depay je posledni zapasy hrac,ktery to trochu rozhybe a on ho tam dneska neda?? zelva ven!!!

Reagovat
I am Mancunian

ale zase ani Southampton si nic nevypracoval

Reagovat
Dawon

je to postizeny picus, prekvapuje te to snad?

Reagovat
r.mrazik

ani ne...ja si chci zanadavat

Reagovat
Counter

Alli

Reagovat
Error

Jak jinak.

Reagovat
Zaschrona

ALLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Alliiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

ty pico jinaci parada

Reagovat
Orlandiiik

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládám

Reagovat
smazaný uživatel

Je možný, že koukám od 55. minuty a ještě jsme nevystřelili?

Reagovat
I am Mancunian

a to dokaze este niekoho prekvapit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aliii

Reagovat
smazaný uživatel

Prvi uz odchadzaju

Reagovat
smazaný uživatel

ale 5 minut do konce, spousta času to posrat

Reagovat
Counter

ULLOAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Mimalu

Austiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Counter

AUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes Už som mal myšku pripravenú na predčasnom vyplatení (live over 2.5) a som si povedal, že ešte 10 sekúnd a dávam vyplatiť, a keď som mal narátane do 7 tak dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AUSTIIIIIIIIINNN

Reagovat
Zaschrona

AUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

Ty vole já nemám slov

Reagovat
I am Mancunian

austin parada

Reagovat
vladis271

AUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Blind psychicky pomohol Januzajovi na uvod.

Reagovat
smazaný uživatel

OK!

Reagovat
kiwwi

normalne to so mnou nic neurobilo

Reagovat
smazaný uživatel

Austin

Reagovat
SunFells

AUSTIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!! Piča toto je útočník!

Reagovat
smazaný uživatel

Austin

Reagovat
nani92

Reagovat
Pagy

LVG VEN !!!

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

wow, tak to je zase bránění

Reagovat
vladis271

neboj, máte WAZZU, určite ešte dá 2 góly a vyhráte.

Reagovat
Swarley

Wazzínek nemá podporu, to je těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní katastrofa. Jako on bude mít hodně ztracenejch míčů, ale to není o tom, že by měl jednu možnost kam přhrát a Saints ji pokryli, on nemá vůbec žádnou..

Reagovat
Miguel19

AUstiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Austiiiin Super ze je spat.

Reagovat
Coutinho10

Mahreez ta asistence

Reagovat
Counter

Na to, že už s Vardym šli strmě dolů, tak dneska not bad.

Reagovat
Coutinho10

jj presne..musim rict, ze sem jim az tolik dneska neveril, ale oba sem je nechal ve fante

Reagovat
smazaný uživatel

Já už je oba prodal.

Reagovat
Counter

Já jen Vardyho, protože Ighalo je levnější a body sype stejné, ne-li vyšší.

Reagovat
Coutinho10

taky uz sem chtel. uvazoval sem i o wild card, ale zatim sem je nechal

Reagovat
Pagy

LVG VEN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostřesný bránění. Fakt je mi úplně trapno za ně.

Reagovat
Swarley

tohle už LVG neustojí

Reagovat
Kowe

ještě to tak

Reagovat
Dawon

dedku jeden blaznivej

Reagovat
I am Mancunian

jedna prehra a uz otaca

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Sbal si tužku, sešit, Fellainiho a táhni už do piče

Reagovat
I am Mancunian

ak to po tomto kole vezme SAF, tak mame stale sancu na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

už tam niekomu písal, že to berie

Reagovat
I am Mancunian

edovi

Reagovat
Ángel di María 22

Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

UNITED, 10, děkuju, píčusové

Reagovat
Dawon

jestli je schopny nekdo neco takoveho vsadit s takovym kurzem, tak si plne zaslouzi o svoje penize prijit

Reagovat
HalaMadrid_Flx

to nemění nic na tom, že to jsou tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nerozporuje. Jenže tragéd jsi i ty.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kdyby jsi viděl ten tiket tak pochopíš Zdržím se komentáře radši.

Reagovat
Dawon

ano, to jsou...prave proto si dement, pokud si na ne vsadil, to je asi celkem logicke, ze ano

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako : http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE2NDE4NDIzMTQwMTp0h49PBYV%2BPuRA0W8%3D&kind=MAIN byl to jen doplnujici kurz...ale jo souhlasim, jsem debil, na United uz nevsadim...nikdy...proti nikomu..Ani kdyby hráli proti Baníku...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

jsem na tom naprosto, ale naprosto stejně

Reagovat
smazaný uživatel

fandove La ligy jak jedno kopyto ale inak velka skoda no ja som daval x2 ... uz len tajne dufaj ze ti to posere aj ten posledny zapas lebo to bude mrziet raz tolko :D

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Miguel19

McNair se tam zamotal jak špína v kýblu

Reagovat
smazaný uživatel

McNair na to absolutně nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda špičkový bránění při tom rohu. Austin tam byl úplně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney tazko nezvlada

Reagovat
Swarley

už taky bylo na čase

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze sa ukopol prave proti nam

Reagovat
Usty

To je pičus ten Jones

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rooney je fakt hovado..

Reagovat
kiwwi

ok, asi to dnes prvykrat napisem

Reagovat
Mastný Chobot

ty troll

Reagovat
smazaný uživatel

Zas se nastavuje 5 minut WTF ?

Reagovat
nani92

darmian

Reagovat
Miguel19

A Januzaj parádní start První co udělal že sejmul hráče u praporku

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej vystřelil v druhým poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Alli diamant

Reagovat
r.mrazik

McNair je slusnej komik na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Alli

Reagovat
nani92

ten welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes najlepsi zapas sezony, Manchester sa im vyrovna, ale este musia investovat aspon 200 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Chadliiiii

Reagovat
Coutinho10

skoda clean sheetu u united ve fantach....ale aspon se smaze ta ztrata z minulyho kola

Reagovat
smazaný uživatel

Chadliiiiiiii

Reagovat
Counter
Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

ešte by ho mohli učiť kopa penalty

Reagovat
Wat

Božský.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak to uz je level Ronaldinho.

Reagovat
Mastný Chobot

on si proste robí, čo chce v tej lige

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
patas92

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné sebevědomí, jsem zvědav, kde bude hrát příští sezonu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
FUnk

yeeeees

Reagovat
Dawon

jako ja tomu fakt nerozumim, proc tam poslal adnana a ne depaye ten frajer pul roku vicemene nehral, zatimco memphis dycky kdyz nastoupil v poslednim mesici tak to paradne ozivil...tohle uz musi delat schvalne jen tak pro prdel, pro to neni absolutne zadne racionalni vysvetleni

Reagovat
leroy

Kurva, tak bude ten titul ci nie?!! To je drama...na nevydrzanie

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, byl jsem neskutečně nasraný a už jsem nevěřil. Alli je bůh.

Reagovat
FUnk

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Counter

A year ago #mufc lost 1-0 at home to Southampton without having a shot on target. Another 1-0 loss today but they had one shot on target.

Heh, LVG by určitě pověděl, že to je posun vpřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved vyckaj chvilku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A není?

Reagovat
Counter

Eh, pokud chceš jít do takové krajnosti... Tak třeba rána do brankové konstrukce se počítá jako střela vedle. Tzn. kdybys měl zápas blbec a trefil tři tyčky, tak skončíš bez střely na bránu, zatímco jindy pošle ronei lobovanou šmudlu z šestadvaceti metrů doprostřed a budete mít jednu střelu na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

pekne terazn LVG vybucali

Reagovat
r.mrazik

vyhodit...ted uz je kazdy den,kdy tam bude sedet totalne promarneny...ihned vyhodit...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby alespoň nehrál tak hnusnej připosranej fotbal...

Reagovat
vladis271

za manažérom treba stáť aj v zlých časoch.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG odprejskni už pryč, z toho bolí oči prostě.

Reagovat
Orlandiiik
Reagovat
r.mrazik

moc pekne

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jděte mi do piči....United ať vrátí licenci....LVG at se oběsí....díky....

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE2NDE4NDIzMTQwMTp0h49PBYV%2BPuRA0W8%3D&kind=MAIN

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, kašli na to a příště si za těch 70 kč dej radši 2 piva

Reagovat
patas92

2 piva si může dát kde kdo, ale co takových 200 piv...

Reagovat
bloodonor

KOUKAM ŽE EUROFOTBAL TOHLE KOLO PREKNE BLBE TIPOVAL

Reagovat
Counter

beztak všecko Usty s fantomasem

Reagovat
13

tak začínám být z té fanty lehce nesvůj..

Před tímhle kolem transfery : KDB ->Firmino, Vardy -> Aguero

Reagovat
Counter

Snad Kun vyhoří, ještě ho nemám

Reagovat
13

olala penaltička, že já kokot dával (C) Lukakuovi.. Úplně to vidím jak všichni nahrajou kopec bodů a Lukaku 2

Reagovat
Counter

Tak to bychom vyhořeli oba no. Snad se Lukaku utrhne aspoň hattrickem.

Reagovat
masly008

whu

Reagovat
kiwwi

solidny zaciatok

Reagovat
Usty

What a start!!!

Reagovat
masly008

a yaya při bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Starý šulín zase posadil Zabaletu potom čo bol najlepší na ihrisku minulý zápas a ešte posadí nášho najlepšieho stredného záložníka Fernandinha a nechá tam Yayu, nech už ide preč radšej

Reagovat
masly008

a ještě hraje navas

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj to, tam mal byť Iheanacho, pri najhoršom Sterling a on tam dá Navasa, bože

Reagovat
diastan

Zabu nechápu no

Reagovat
smazaný uživatel

a Demichelis

Reagovat
Coutinho10

woow what a start WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Človek si ide počkať 10 minút kým sa zdvihne kurz a oni ho dajú hneď v prvej minúte Hammers

Reagovat
smazaný uživatel

No a už je aj po odg aj po overe to som trochu neodhadol

Reagovat
Counter

West Haaaaam #JenkinsonPower

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Error

Hm.

Reagovat
haracky

tomu říkám pomoc svému týmu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Mimalu

Jenkinson, to je jelito

Reagovat
ernyyyy

Hancock neeee

Reagovat
Counter

Sakra, penalta

Reagovat
smazaný uživatel

#JenkinsonPower?

Reagovat
stiflerovamama

boze Jenkinson poleno

Reagovat
Usty

Bože.. ten Jenkinson je vždycky průser

Reagovat
Carrick

Bilič je sebevrah, když ho tam dává, lépe nastoupit v deseti.

Reagovat
lucius6

Zatim teda parádní zápas

Reagovat
Counter

Jenks jak jim zkušeně nechává čuchnout Ale mrší mi tím fantu...

Reagovat
diastan

eeeeeeejjjjj

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero sa mi od nového roku začína páčiť, konečne dobrý pohyb a sem tam mu tam aj niečo spadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Byram na plac pls

Reagovat
Usty

Jenkinson power

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Counter23.01.2016 17:33

Jenkinson v základu, Hammers easywin

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria

Reagovat
Counter

Jenks Snad to nějak zvládnou i bez něj, jeho zranění celý tým určitě stmelí

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson je soudný, a tak se raději zranil, protože ví, že bez něj bude tým silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ho to nenechali rozchodiť a hneď ho radšej posadili

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chuťově podobný pivo Hoegaardenu? Dostupný v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow tak to bola fantázia.

Reagovat
stiflerovamama

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, škodaa..

Reagovat
stiflerovamama

Payet famozny

Reagovat
masly008

Reagovat
Usty

Payet Hart

Reagovat
Whitemedia

Payet si je zase vodí

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je bozsky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo raz pisal, ze Francuz s menom Dimitri nemoze byt dobry

Reagovat
vladis271

Iba Astonvilla dala doma menej gólov než MU. Luis bojuj.

Reagovat
Usty

Toho šílence nejde nemilovat

Reagovat
Counter

Jenkinson ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

1600. pro budoucí zlepšení MU

Reagovat
Counter
Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

nuda, vůbec nedá soupeři čuchnout, zato takovej Lucas http://goo.gl/guKLLf

Reagovat
Usty

zvíře

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

tragédi

Reagovat
Whitemedia

resp. tragéd Otamendi

Reagovat
kiwwi

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

VALENCIAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
Matić

Otamendi

Reagovat
EXoRcIsT

Otamendi v La Lige jeden z najtvrdsich obrancov v PL klaun

Reagovat
Usty

WHAT AN ASSIST

Reagovat
diastan

oťas

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi , Antonio paradne

Reagovat
I am Mancunian

otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na O2, že Valencia chytil při velký marodce šanci za pačesy...... neni to náhodou tak, že on byl součástí tý velký marodky a hodně se čekalo, až se konečně uzdraví, aby zase mohl naskočit a dávat kusy?

Reagovat
smazaný uživatel

no jednička je určite Sakho, potom Carroll a tak Valencia na CF myslím

Reagovat
Matić

Tak on byl dlouho zraněnej a základ hrál pravidelně Sakho. Teď si akorát vystřídali pozice Jinak ale podle mě je Valencia č. 1, ale dost zápasů hráli i spolu.

Jinak je ale ta úroveň komentátorů na O2 hrozná.

Reagovat
haracky

Moses je breakový hráč?

Reagovat
Counter

Asi tak no.

Reagovat
Usty

O2...

Reagovat
salami

tak Carroll, Sakho i Valencia jsou dost vyrovnaný a když byli náhodou zdraví, tak dost často hrál Valencia z křídla, rozhodně to neni nějaká velká hovadina, nemám rád tohle nucený nadávání na komentátory/TV

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Counter

#JenkinsonPower

Reagovat
Usty

Díky jeho střídání vyškrábl Byram gólovou střelu Delpha

Reagovat
masly008

moses zatím zbytečný na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pelle je slepy nebo ? Silva dneska neudělal ani jednu vec dobře a stejně ho tam se trapit.

Reagovat
lucius6

Přesně tak, pokud mě na Pellegrinim něco vyloženě vadí, tak jsou to jeho střídání, které absolutně nedávají smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ja neumim ani psat jak mě to zas cele nasralo. Kelechi hraje super pokažde jak je na hřisti ale on ho tam proste nemuže dát kolem te 60. minuty. kdy to chtělo oživit , on tam radeji necha Silvu a kdyby jsme nevyrovnali tak by to Silva "dohral" cele.

Reagovat
Counter

Aguero

Reagovat
aither

Doprdele

Reagovat
lucius6

Aguero zešílel

Reagovat
aither

Tvl škoda, ale remízka dobrá

Reagovat
Mervin

City zase štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

No remíza tomu zápasu asi sedí najviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je Arsenal absolútny favorit a Hiddink prvý krát, ako tréner Chelsea, prehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Chelsea 3 body

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

od fanouška Arsenalu nemůžu čekat nic jiného

Reagovat
masly008

ěak jasné ne

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme no

Reagovat
masly008

*šak

Reagovat
icemike

nevím proč,ale zrovna proti Arsenalu nám věřím, body budou. Kolik, to se uvidí.

Reagovat
kylo ren

vypadni ty veprova kejto

Reagovat
vladis271

Chelsea by tam dnes mohla vyhrať, aby sme to boli opäť my kto zosadí lídra.

Reagovat
herbage

Babiš je politický génius. Během jediného víkendu odrovnal stranu zelených, a to jen tím, že nechal jejich nového předsedu do svých médií promluvit Pak stačí před volbami "leaknout" novou várku mailů Sobotky a máme tu znova vládu jedné strany

Reagovat
kylo ren

Reagovat
minoLFC

akej strany? Agrofetu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taku stranu by som Cechom zavidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Babiš je takový typ,jak se mu to hodí. Třeba konkrétně co se týče imigrantů. Prvně hlásá,že je máme přijmout,hlasuje pro kvóty a teď s blízkými volbami zase říká,že ČR je příjmat nemůže...

Reagovat
Azazelo RD

On je hlavně hrozně hloupej typ.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně další volby ovládne. Faktor kobliha opět zapůsobí.

Reagovat
Azazelo RD

Když má volební právo každý, tak to podle toho vypadá.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je sbad dobře,že má právo každý,ne? Pak stejně polovina obyvatel se na volby vysere. Babiš má hlavě pod palcem média,kde o něm píšou jen kladně.. to se pak dělaj preference...

Reagovat
Azazelo RD

Dobře to není, ale asi to nejde udělat jinak. Podle mě si Babiš svými mediálními výstupy spíš škodí. Stále mele dokola připravené argumenty. Nereaguje na otázky a protiargumenty. V diskuzích je úplně tragický. Prostě hloupej člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právo svobodně hlasovat snad patří k demokratickým hodnotám. Jinak to udělat nejde. On pořád říká,jak se tady za ODS,TOP kradlo atd,na to lidi slyší.. a pak si hrabe dotace pro svou firmu.. To je jen ukázka naše politické scény,když vyhrává taková strana.

Reagovat
Azazelo RD

Tak ona je to taky ukázka kvality voličů. K demokratickým hodnotám to patří, ale demokracie je hrozně bídný systém.

Reagovat
Riviera Kid

Tahni do KLDR když se ti tu nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Demokracie je určitě lepší režim, ale taky má své "mouchy".

Reagovat
Azazelo RD

Mně se tu docela líbí. Nelíbí se mi demokracie. Je to nejmenší zlo a nejméně zneužitelný systém, ale jinak žádný zázrak.

Reagovat
Riviera Kid

On je určite všechno možné, jenom ne hloupý.

Reagovat
patas92

Co je dobrého na tom, když jednoho rozumného člověka přehlasujou dva idioti

Reagovat
smazaný uživatel

To je zavádějící, kdo je ten "rozumný". To si říkají voliči kterýkoliv stran,když dá jiný člověk zase hlas jiné straně. Jinak to prostě udělat nejde,nemůžeš někoho zbavit práva hlasovat. No,kdyby přišlo těch dalších cca 40-50% oprávněných voličů,tak by ty výsledky třeba vypadaly jinak.

Reagovat
Azazelo RD

Kdyby přišli všichni, tak by ty výsledky byly ještě daleko horší.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš vědět,lze jen předvídat... co by,kdyby.

Reagovat
Azazelo RD

Jo no, protože Ti, co nechodí k volbám, jsou vzdělaní, slušní a inteligentní lidé, kteří jsou znalí volebních programů a když přijdou k volbám, tak zvolí nejlepší řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty znáš tu půlku,že to tak tvrdíš ? Neříkám,že jsou...jelikož je neznám. Ale voliči těch velkých stran určitě tvé požadavky splňují........

Reagovat
Azazelo RD

Neznám. Ale ti, co nevolí, jsou většinou romové, bezďáci a feťáci nebo lidi, kterým to je u zadku, takže opravdu pochybuji, že by jejich volební účast změnila něco k lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase otázka torie. zase nmůžeš říct,že žádný rom,bezďák,feťák u voleb nebyl. Romové většinou volí strany,co jim nesnížují dávky,nebo je zvyšují,takže levicové strany,typu socanů,komoušů....a nebo jim za hlas zaplatí,jako tomu už bylo hodněkrát... Nemůžeš vědět,kolik je z té plky inteligentních lidí. Bohužel se ani některým lidem nedivím,že jsou už tou politikou zhnusení a berou to tak,že jsou "všichni stejní"...pak ale at nenadávají,když mohli sami jít k volbám a třeba něco změnit.

Reagovat
patas92

Tak v demokracii to možné samozřejmě není, no. Ale udělat by to šlo formou nějakých testů, založených na inteligenci a všeobecných znalostech, a podle výsledku by měl pak každého volební hlas určitou váhu...A důchodci by pro jistotu k volbám neměli chodit vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to je ručitě ukázka demokracie....první chůdoci a pak třeba i ženy,nejlépe blondýny,že. Každý má právo volit,at je to důchodce či 20letý kluk.

Reagovat
patas92

První větu si nečet?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl,ale to další je v rozporu s demokracii a v této době nerealné. Samozřejmě třeba psycicky labilní by opravdu volit neměli.

Reagovat
patas92

Reagovat
vrabejka

Snad se tam dostane SPD a Okamura bude premiér. Jediný politik který nechce Islamisty v CR.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Maresma

Reagovat
Rišty

ty jsi taký hlupáčik

Reagovat
minoLFC

z hotelovky v Zlíne

Reagovat
VasAFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odrovnal stranu, která má preference pod 1%? Myslím, že Češi jsou dost poučení, aby zelené nevolili minimálně v následujících 20 letech

Reagovat
vrabejka

Okamura ale není u SZ. A u Úsvitu byl na něj Puč. Bárta a spol. Chtěli si nahrabat

Reagovat
smazaný uživatel

Stropnický tomu jen nasadil korunu. To jde vidět,co jsou v SZ za lidi,když je pro ně nejlepší on. S ním se na ně vykašlalou snad i těch pár "blbců",co je volili...

Reagovat
herbage

nemyslel jsem to tak, že by jeho politické ambice strana zelených nějak měla narušit, spíš to bylo jen takové konstatování, že na naší politické scéně si škodí politické strany spíše sami sobě a jemu jen stačí jim dát dostateční mediální prostor, viz 3 články o Stropnickém na hlavní stránce idnes za posledních 48 hodin

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak zrovna Stropnický je natolik svébytná figura, že mu větší mediální prostor nijak uškodit nemůže. Nová levice si k němu cestu najde vždycky a pro všechny ostatní budou jeho názory tak jako tak nepřijatelný. Zeleným spíš škodí to, že mění svojí ideologii s každým novým předsedou, což je v důsledku jen odrazem toho, že v té straně žádnou ideologii nemají.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
herbage

jemu větší mediální prostor určitě neuškodí, protože většina lidí o něm už předtím neměla valné mínění, ale straně zelených to bezpochyby uškodí a stane se pro většinu lidí naprosto nevolitelnou. Jinak co se týče ideologie, tak v této oblasti jsou víceméně konzistentní již řadu let - tedy škodit přírodě a lidem. Jinak si ten jejich letitý odpor k jaderné energii nedokáži vysvětlit

Reagovat
Atlético de Madrid

No, na druhou stranu by to ale mohlo přilákat lidi, kteří se Stropnickým můžou sympatizovat. V současnosti je ta jejich popularita na bodu absolutní nuly, protože vůbec nikdo neví, kde ta strana vlastně stojí. Výhoda MS je podle mě právě v tom, že je jasně ideově vyhraněný, celkem konzistentní a tu politiku nedělá pro prachy, což se v české politice taky úplně nenosí. Navíc se SZ může někde ideově zakotvit, což je u strany, která před deseti lety začala jako koaliční partner ODS, vytáhla do vlády Schwarzenberga, pak se plácala někde uprostřed a letos skončila jako hlásná trouba neomarxismu, celkem důležitý. Ne, že bych si myslel, že mají nějakou reálnou šanci dosáhnout těch 5 %, na to je Stropnický kontroverzní a radikální zase až moc.

Reagovat
herbage

ok, tak se zakotví jako neomarxistická strana, z toho budou všichni voliči jistě na větvi. Předně by zelení měli začít dělat poctivou politiku na lokální úrovni, být více v kontaktu s lidmi a až tam prokáží, že něco umí, tak by si měli dělat ambice na to dělat politiku na národní úrovni. Mladý Stropnický mi přijde jako konfliktní člověk, který není schopen se domluvit na něčem s kýmkoliv, takže v jakékoliv koalici by byli jen destruktivním prvkem. Většinovou vládu stejně nikdy skládat nebude, tak vůbec netuším, čeho chce se stranou zelených v politice dokázat. Jediný jejich potenciální partner je křídlo v ČSSD v čele se Sobotkou, Špidlou a Dientsbierem, které stejně míří do dějin zapomnění

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak já vycházim z toho, že tu máme určitou část, zjednodušeně řekněme neomarxistických voličů. Lidí, kteří souzní s těmi myšlenkami nové levice, podporují štědrý sociální systém, práva lgbt nebo jsou třeba hodně anti-ami, anti-nato, apod., a zároveň nechtějí mít nic společného s ČSSD, ve které je plno těch konzervativců a light-komunistů. A zároveň si myslim, ale nemám to ničím podložený, že spousta voličů ČSSD by právě ráda volila jen Sobotkovo křídlo, ale odrazujou je ti Haškové, Chovancové, Škromachové, Foldynové apod. A tak by se mohli přiklonit ke Stropnickému. Nicméně MS je určitě strašně konfliktní člověk, to se prokazuje už léta. A fakt radikální. A právě proto si myslim, že to nakonec nebude fungovat.

Reagovat
herbage

práva lgbt, to je skutečně v naší jedné z nejliberálnějších zemí na světě skutečný problém, za který je třeba bojovat a jako skutečný volební tahák to přitáhne miliony lidí k volbám. Štědrý sociální systém může možná oslovit studenty, ale v moment kdy nastoupí do pracovní procesu a zjistí, kolik jim daně a odvody ukrojí z výplaty, tak si další volby ještě rozmyslí, komu hodí svůj hlas, a to řikám jako člověk, který je příznivec vyšších odvodů, ale ne pro nějaký stědrý sociální systém, ale pro solidární sociální systém, který pomůže lidem v nouzi

Reagovat
Azazelo RD

Sázka na LGBT jsou jasný 4% a pak už je to do sněmovny kousek.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, dneska je to pokušení fandit Chelsea fakt velký.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Taky ji budu fandit ať jde Leicester do trhaku

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba si říct, že 1) už tam není Murinho 2) jsou to outsideři, těm se vždycky fandí líp. Ale pořád zbývá ještě Costa na hřišti. Asi ho nějak zakrývat prstem během přenosu nebo nevim.

Reagovat
Cobra

Ale furt je to Chelsea

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

najednou

Reagovat
TaylorAFC

Radši Slepice než Chelsea už jen protože Costa a Cesc..

Reagovat
kvasha16

mas vobec na vyber dneska? fandit v sucasnej situacii Arsenalu mi z vasho pohladu nedava zmysel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hokaido

Je ti 24, že? Ještě je čas, my tě ještě vezmeme, pokud se rozhodneš konvertovat k jedinému pořádnému klubu v Londýně, jeho pýše- Chelsea FC.

Stačí jen odvolat svoje hanebný prohlášení na Blues, nechat si vytetovat J.M. na levý lýtko, 19.5. 2012 na pravý a tady se regnout: https://www.chelseafc.com/security/register.html

Vítej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je jediný pořádný klub z Londýna na 14.místě tabulky, tak to je hodně smutný příběh..

Reagovat
kvasha16

padli sme aby sme na dalsi rok mohli hrdinsky povstat

Reagovat
smazaný uživatel

Se koukni, kde je nejlepsi tym druheho nejvetsiho anglickeho mesta. By to odpovidalo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nope

Reagovat
Miguel19

Prohrajeme rozdílem třídy.

Reagovat
Mimalu

*jenom prohrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

klasik

Reagovat
Mastný Chobot

Takže výhra, či jako?

Reagovat
Riviera Kid

Myslím že asi jo. Kdyby tam byl Mou, věřil bych spíš nám. Ale faktor Čech zase zapůsobí.

Reagovat
Mastný Chobot

snáď teda a aspoň takto:

http://postimg.org/image/wteqwvjnf/

Reagovat
Rišty

doufám a věřím

Reagovat
Hokaido

Jasná výhra.

Reagovat
Amos

Všichni tady brečej, že Chelsea prohraje, jenže naopak!

Výhra Chelsea, 1:2

Reagovat
vladis271

OT:

Lída Baarová sa teda podarila?

Reagovat
kylo ren

prej to je ptakovina

Reagovat
minoLFC

režiroval to Renč

Reagovat
vodka

Reagovat
Kowe

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Mimalu

jak která, ta od Třeštíkové asi ano, ta od Renče podle očekávání

Reagovat
Rarášek

#BBMU

Reagovat
Rarášek

Van Aanholt má těch zápasu s golem už pět?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Christian Eriksen created 9 chances vs. Crystal Palace; Mesut Özil is the only other player to do that in a Premier League game this season.

Reagovat
Amos

Eriksen Ozil

Reagovat
SunFells

Hmm, hezky pěkně

Reagovat
bbbauch

Tyvole, nevim proc ale myslel jsem, ze uz je Chelsea od sestupu dal nez 4 body

V tom pripade nezbejva nic jinyho nez:

17xx. Pro Chelsea v Championship

Reagovat
Whitemedia

Vítková letos docela marná..

Reagovat
Azazelo RD

Nejlepší je online reportáž na idnesu:

"Klíčovou situací české štafety bude druhá střelba Lucie Charvátové. Stojka, to je její velká kvalita. Pokud to Lucie zvládne, měly by Češky bojovat o medaili."

a pak:

"Charvátová míří na dvě trestná kola. Něco podobného se bohužel dalo čekat."

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Wat

Jj, Lucky stojka, to je jistotka. Ale říkám si, že až tohle vypiluje, tak ty ostatní štafety to nebude bavit za náma jezdit o minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt stojku snad jeste nezastrilela pod 3 chyby...

Reagovat
Whitemedia

ale teď to zase zvládla, prostě biatlon

Reagovat
Mimalu

sice jo ale nevim nevim jestli udrzi Wierer za sebou

Reagovat
Whitemedia

Ona snad ano

Reagovat
Mimalu

ale jo, ted to vypada nadejne

Reagovat
Whitemedia

Tak to zvládly bombasticky i s těmi trestnými koly

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Honza Matoušek

Já to zapnul až na Gábinku. Ta Puskarčíková jela bez chyby?

Reagovat
Whitemedia

Jednou myslím dobíjela, ale dojela na třetím místě.. to až pak Charvátová mrvila

Reagovat
Azazelo RD

Jedno dobití.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
WienArsch

Reagovat
Rssa

No mozna by mel...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Everton XI v Swansea: Howard, Baines, Stones, Funes Mori, Oviedo, Barry (C), Besic, Mirallas, Barkley, Deulofeu, Lukaku

Swansea XI v Everton: Fabianski, Rangel, Fernandez, Williams (C), Taylor, Britton, Cork, Ki, Sigurdsson, Routledge, Ayew

konecne s Mirallasem i Deulofeuem v zakladu jen ten Howard zas

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis ani na lavičke

Reagovat
Zaschrona

je zrejme na odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis is absent due to being at the birth of his baby #EVESWA

Reagovat
Zaschrona

ok, ale stejne ty spekulace po tomhle asi neutichnou

Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka je zranený?

Reagovat
Zaschrona

pry jen setreny na stredu, hrajem odvetu semifinale ligoveho poharu s City

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Podle mě je teda momentálně Funes Mori lepší volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku gól to by malo klapnúť akoby nič.

Reagovat
Hokaido

Doufám, po nějaký době céčko ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/xs0i

To prostě není možné... Mahrez a Payet, neskuteční hráči. Jestli zůstanou ve svých týmech přes léto, tak se budu hodně divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester ak uhrá skupinu LM, tak podľa mňa ostane.

Reagovat
Hokaido

Taková debilita, až jsem se musel smát.

Možná by to bylo ještě vtipnější obráceně s Mesutem na druhý straně. You shall not pass...

Reagovat
smazaný uživatel

U Girouda bych ani nepoznal, že je tam dodělanej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam sedí na parádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
Azazelo RD

A kdy se začne natáčet Pár pařmenů II?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
spider_8

Costa mě rozsekal

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Někde diskuze k Australian Open?

Reagovat
nani92

tenisportal.cz

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jardin

Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim flash link na Everton?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Dnes Monreal gól #Sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Kopirujes uz Zmenaren tusim...

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Zaschrona

... konci mu v lete smlouva a nechce prodlouzit, mimochodem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz jo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Zaschrona

skodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bešič hrá celkom dobre, nie?

Reagovat
Zaschrona

hraje velmi dobre, asi nas nejlepsi hrac posledni mesic

Reagovat
Zaschrona

uzasny, nase sance pro zapas s City prave hodne poklesly... Besice asi momentalne nenahradime

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Error

Everton by měl jít i po posile do středu zálohy, s Bešičem se evidentně nedá příliš počítat. Což je škoda samozřejmě, skvělý hráč.

Reagovat
Jardin

Wenger o Ozilovi:

“He’s a bit like that (Bergkamp). Not that guy who stands up and speaks too much, but every time he says something it is just straight to the point.

Spolu s Perem asi mají v kabině větší vliv, než bych čekal.

Reagovat
J0EL

Je to vidiet prave uz aj v zapasoch, ked burcuje a nabada spoluhracov k vacsiemu napadaniu. Dokonaly hrac proste.

Reagovat
Hachim Mastour

Takto sú si podobní ale ako hráči veľmi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
Hachim Mastour

Sú si podobní ale niektorí vravia, že Mesut je nový Bergkamp čo je totálna blbosť.

Reagovat
Hokaido

Howard

Reagovat
vitasrp

Stones je prostě brutální blázen, to je síla.

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si vyber. Zouma, který odkopne úplně všechno do autu, nebo Stones, který neodkopne nic a riskuje pokaždé.

Reagovat
vodka

no hlavně poslední zápasy má Stones skoro pokaždé nějakou strašnou chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je, proč mu to Martínez nezarazí... wait... blázen

Reagovat
Zaschrona

On to po nem chce, radsi to resit odzadu nez nakopavat balon dopredu. Tohle je z velke casti na Howarda, ze neudela krok z branky pro balon.

Reagovat
vodka

žádný stoper při smyslech to v takové situaci na golmana davat nebude. Jasně, Howard to posral taky, ale za gol může Stones...

Reagovat
Zaschrona

Za gol mohou oba. Prece jen taky plati, ze tu penaltu vytvoril spatnym zakrokem Howard. Ale souhlas, tohle proste musi resit jednoduse, nakopnout na Lukakua.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase dost s tím hejtem na Howarda, podělal to, ale Stones víc.

Reagovat
Zaschrona

On neudelal krok z branky, kdyz mel Stones jeho jako hlavni moznost na prihravku. To se na me nezlob, ale to je proste chyba. A pak to byl on, kdo udelal zakrok, za ktery byla penalta... Chyba obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
Usty

*Stones

Reagovat
Zaschrona

ten neudelal komickou penaltu...

Reagovat
Mada

Reagovat
Busby babes

to jsem presne vedel, ze ho tu vyhejtis i kdyz to posral Stones.

Reagovat
J0EL

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

šulín slepý plešatý robí pičoviny ked ich mám na tikete

Reagovat
aither

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi jeden z mála sympaťákov v Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez OUT! S tak talentovaným týmem hraje tak na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Barry 40 rokov a stále je to najlepší hráč Evertonu a ešte to v zálohe zvláda za dvoch aj za toho šmatláka Cleverlyho, ktorý všetko len kazí alebo je neviditelný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

fakt skvely, uplne idealni sbirat tyhle zraneni zrovna pred zatim nejdulezitejsim zapasem v sezone

Reagovat
Zaschrona

nejak podezrele casto zaciname davat goly z rohu... asi se to zacalo konecne trenovat na trenincich, Martinez teda asi nedodrzel slovo, ze to nikdy nebude chtit po svem tymu trenovat

Reagovat
aither

To jsou rozpíchanci doprdele

Reagovat
vodka

Ayew někoho tak přímočarého bych rád viděl i u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Stones

Reagovat
Zaschrona

tyhle ztecovany goly, to je fakt nase specialita...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Everton poráža sám seba, ved Swansea ešte nemala náznak šance a oni im darovali 2 góly

Reagovat
Rohlíček

#freelukaku

Reagovat
Mastný Chobot

Swaaans udržať!

Reagovat
Zaschrona

Everton ma nejhorsi obranu na domacim stadionu v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones je este nizsie jak Sakho, strasne precenovany typek.. Talent ma, ale musi sa vyhrat a hrat jednoduchsie...

Reagovat
Mastný Chobot

takže už uznávaš, že Sakho je preceňovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, preco davas akurat mne tu otazku...

Reagovat
Mastný Chobot

Mám za to, že všetci scouseri ste ho tu na začiatku sezóny hypovali, hnali do základu a robili z neho kapitána. Ak sa mýlim, tak prepáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver ho práveže dosť dissuje. Nepozeraj sa toľko na toho Girouda a sem-tam čítaj aj diskusie!

Reagovat
Mastný Chobot

Teraz áno, ako jeden z mála, ale na začiatku sezóny nemám taký pocit. Giroud je sračka, teraz je Joel & Coq.

Reagovat
smazaný uživatel

a Mäsut

Reagovat
Mastný Chobot

to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Nedissujem, zasluzene kritizujem a vysmievam sa ludom, kt. ho precenovali

Reagovat
smazaný uživatel

Mylis sa, ze vsetci. Co viem, tak fff, Kowe, tomasinho, Divik, Maresma.... Mozno dalsi, ale to uz neviem isto...

Reagovat
Mastný Chobot

ok, tak prepáč

Reagovat
smazaný uživatel

V poho

Reagovat
Mastný Chobot

inak, hádaj, kto bude asi mať Jána Cupera na svoju bakalárku?

Reagovat
smazaný uživatel

ako co tam bude?

Reagovat
Mastný Chobot

ako môj školiteľ, právna zodpovednosť v spotrebiteľksej sfére.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco si si vybral prave jeho?

Reagovat
Mastný Chobot

až zajtra si vyberiem definitívne, ale je v užšom výbere. Tak prečo, je to relatívne dobrá téma.

Reagovat
smazaný uživatel

je to vyzva s nim no...

Reagovat
vladis271

ujebaný

Reagovat
Gunnersaurus

može byť v pohodičke, dáte si dva deci orešanského skonzultujete čo máte ešte ťa aj odveze domov

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

alebo takto-zaklad nam hral vtedy tragicky lovren takze to bolo jasne. namiesto skrtela ho chcel iba maresma a neskor tomasinho a kowe tusim. za kapitana sme chceli po hendovi skor skrtelovi /okrem tych klasikov ktori su proti skrtelovi vseobecne)

Reagovat
Maresma

Škrtel kapitán

Reagovat
fenixLFC

ako sa chytil

Reagovat
Maresma

To, že nehrál v základu pod Rodgersem nechápu doteď.

Reagovat
Kowe

kapitána z něho snad nechtěl nikdo, do základu patří jasně

Reagovat
smazaný uživatel

a hej spravne ta opravuju, na miesto slova "kapitan" by som dal skor "zakladny kamen obrany", "top" a pod. .

Reagovat
smazaný uživatel

tomasinho10.07.2015 15:25

A co, že je tam kapitán? To už problém Neapole nom, že tam nemají nikoho lepšího. My v LFC naštěstí máme

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-298731/?forum=1#p7374683

v tomto clanku Tomino perlil ako pozeram

Reagovat
Usty

Stones je brutálně tragickej Hrozný, jak za poslední týdny šel dolů, ten by fakt neměl ani hrát v momentální formě. Smůla, že hraje zrovna na Ayewa, jenž má naopak prsty prakticky ve všem a dost mu toho vychází.

Reagovat
Zaschrona

To teda neni pravda, proti Spurs i City zahral vyborne...

Reagovat
Usty

asi na něj mám štěstí vždycky když hraje špatně

Reagovat
Zaschrona

Tak nehraje v posledni dobe vubec dobre, to je pravda, i by si zaslouzil, aby ve stredu hral Jags misto nej a ne misto Funese Moriho, ale zas to neni tak, ze je totalne mizerny, to je hodne prehnane.

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu dela porad ty stejne typy centru, ale porad hraci ve vapne nedokazou vytusit, ze ten centr prijde...

Reagovat
Hokaido

Někdo musí být pořád na zadní tyči, protože to dává častokrát hodně prudký. Pokud nejsou hráči dostatečně inteligentní, aby to sami nepochopili, tak jim to musí do hlavy tlouct Martinéz...

Reagovat
Miguel19

Chelsea team to play Arsenal: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta;

Mikel, Matic; Oscar, Fabregas, Willian; Diego Costa. #cfc

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Miguel19

Tak to bylo jasné, že nedá 90 minut

Hlavně ať se mu to nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak aspoň nehraje ten malý španělský potkan...

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs today: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Loftus-Cheek, Traore, Hazard, Remy. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kennedy zraněný?

Reagovat
Error

Ramires teda skončil?

Reagovat
Miguel19

Nejspíš no. Pokud zůstane Mikel a odejde Ramires....tak to bude paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z nich není žádná hitparáda jakože.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires v základu je na blití, ale na lavičku je parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Já mám Ramirese rád...radši bych se zbavil rozhodně Mikela.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám taky rád, když není na hřišti. Na jeho obranu má někdy fakt povedené zápasy a wonder goaly jednou za rok, ale to je prostě málo.

Reagovat
mikelinos

a jaké by si prosím tě postavil DMka bez Mikela? nemluvě o tom, že Mikel je v Chelsea už nějakou řádku let a nemá problém vysedávat na lavičce, pokud jsou DMka s lepší formou. Navíc poslední dobou podává dobré výkony

Reagovat
Miguel19

Já bych hrál 4-3-3 s Matičem, Ramiresem a Cescem/Oscarem

Reagovat
mikelinos

to já teda vidím daleko raději Mikela na hřišti jak Ramirese, on mi přijde v obraně dost nejistý a prohrává souboje

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Hlavně, že nedávno podepsal novou smlouvu a teď by měl odejít kvůli dočasnýmu manažerovi. Naše vedení je v poslední době fakt na pěst.

Reagovat
Mastný Chobot

Mikel - Matić och joj

Reagovat
Whitemedia

Zase nějaký patvar, ale aspoň bez Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remízová

Reagovat
spider_8

Takže Pedrito se s náma loučí? Nebo je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je to prostě guma a Guus to vidí.

Reagovat
spider_8

To by ho dal aspoň na lávku, když je tam i Traoré.

Reagovat
Matić

Fabre je na podhrotu nulovej, ale s touhle sestavou jedeme asi pro remízu Aspoň, že nehraje ten zamotanej Pedro.

Reagovat
liquicitizen

to je 433 alebo bude hrať to druhé krídlo Oscar ?

Reagovat
smazaný uživatel

433 doufám.

Reagovat
Miguel19

Tak ve 4-3-3 by taky musel hrát křídlo

Reagovat
icemike

aby to nebylo nějaké šílené 4-1-2-1-2 aneb co na křídle, stejně žádná nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

pravda no

Reagovat
smazaný uživatel

Kennedy?

Reagovat
Mimalu

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Mimalu

Chelsea subs today: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Loftus-Cheek, Traore, Hazard, Remy. #CFC

Reagovat
vitasrp

Ramires zraněný podle všeho není, ale už podruhé za sebou není na lavičce. Nedivil bych se, kdyby došlo k lednovému odchodu, ačkoliv by to byl další úchvatný tah vedení, které by pokračovalo v oslabování kádru.

Reagovat
Zaschrona

Zbytecne se vubec rozcilovat, aby nam nekdo pisknul penaltu, nam se nepiskaj... Ale bohuzel pokud hraci nebudou vubec brecet za rozhodcim, jako to delaj jine tymy, tak se nic nezmeni...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

ty tu brecis aj za nich

Reagovat
Zaschrona

WTF

Reagovat
I am Mancunian

a to si chcel penaltu za tu ruku ? ty sa mi snad zdas

Reagovat
Zaschrona

proti nam by se piskala, takze samozrejme

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Čech - Ektor, Kos, Per, Nacho - Flamini, Aaron - Joel, Mäsut, Walcott - Giroud

nudaaa

Reagovat
smazaný uživatel

flam

Reagovat
jacobT

Flamini Walcott

Reagovat
Jardin

Snad jste nechtěli Faraona? Spíš mrzí ten Alexis, ale jestli není 100%, tak se aspoň Wengele poučil.

Reagovat
Mastný Chobot

chcel som Elnenyho popravde a hlavne som chcel Walcotta napravo, Ektor by to tam dnes zvládol aj bez Joela.

Reagovat
GeneralGoat

Joel má momentálně pro Arsenal větší přínos jak v defenzivě tak v ofenzivě, tak si myslím, že je docela logický nechat ho na jeho straně

Reagovat
Mastný Chobot

Theo dlhodobo nemá žiaden prínos na LW, za to na RW je to skvelý hráč. O Joelovi ani nevieme, ako by hral na LW, preto sa to mohlo aspoň vyskúšať dnes, alebo už predtým. Takto máme skvelého Joela a absolútne nulové LW.

Reagovat
GeneralGoat

Skvělý nevím, mně se ten ten Theo na křídle vůbec nelíbí, když zrovna nemá svoje období super formy, který pak většinou rychle utne zranění... A Joel na LW se mi taky nezdá, to by nemohl dávat ty krásný náhravky pod sebe jako Ramseymu na Anfieldu nebo Giroudovi v Řecku, já ho zatím neviděl udělat vůbec nic pravou nohou

Reagovat
Mastný Chobot

Určite by si našiel miesto na tie prihrávky aj z LW. Mne hlavne vadí, že sami seba strašne limitujeme tým, že takto zabíjame Thea.

Reagovat
GeneralGoat

Nevím no, já si myslím, že Theo je limitovanej jinýma věcma než pozicí

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

ty vole to snad neni mozne, ty centry od deloufea jsou naprosto genialni, proc tam nikdo neni schopny nabehnout

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Lukaku dneska hruza, nevychazi mu nic.

Reagovat
I am Mancunian

on je v polke zapasov uplne tragicky a v druhej zase vynikajuci

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Tak on neni zrovna utocnik do plne obrany...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

uz vidim, ako by ho LVG u nas dojebal

Reagovat
vladis271

rovnako jak Wazzu.

Reagovat
I am Mancunian

len pockaj, on vam vsetkym este ukaze

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspoň ti frajeři co mu dali kapitánskou pásku ustoupí těm, co dali pásku Aguerovi

Reagovat
Zaschrona

Stat of the day: Swansea have never won at Goodison, ever. #RecordsAreThereToBeBroken

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo stejný s váma proti Chelsea a s Norwichem proti Liverpoolu, a obojí se obrátilo v poslední minutě, takže ještě je čas...

Reagovat
Zaschrona

ok, to bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

tak holt někdy se to nepovede, no

Reagovat
Mervin

tak dnes nám nevěřím, protože Theo a Flam

Reagovat
Zaschrona

no, to tak vypovida za vsechno...

Reagovat
I am Mancunian

falosnik robi z evertonu druhy wigan

Reagovat
kiwwi

chcelo by to vyrovnanie Evertonu, minutova oslava s fanuzikmi a potom v 96. minute gol Swans na 2-3

Reagovat
I am Mancunian

fanuzikmi

Reagovat
Hokaido

Martinez out, neskutečně zabíjí potenciál toho týmu.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Horcmen

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Coleman

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mimalu

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobry

Reagovat
Mastný Chobot

čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman v poslední akci zápasu přestřelil bránu z půl metru a to ho ani nikdo nebránil.

Reagovat
Mastný Chobot

ešteže tak, Swans tie 3 body potrebujú viac

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman netrefil z metru v posledni vterine..

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mervin

nejlepší jsou ty reakce publika a spoluhráčů

Reagovat
Mastný Chobot

pekne

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

chudáci fandové

Reagovat
Jardin

Ten fanoušek v bílým tričku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Ofsajd ne?

Reagovat
Zaschrona

Tyhlety reakce hracu i fanousku pri podobnych prilezitostech mame ale taky fakt uplne nejunikatnejsi. Hned jsem si vybavil reakci Colemana pri golu Ovieda pri vyhre na Old Trafford...

https://www.youtube.com/watch?v=609LmG5ZYFo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

dobra tecka za timhle zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton veľmi slabý dopredu, všetko pomalé a čitateľné.

Reagovat
Coutinho10

lol Coleman ale zase se ukazuje, jak ta zmena trenera zazracne zafunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro has a stomach bug.

Reagovat
Mastný Chobot

odjakživa vyzeral jak keby mal pásomnicu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

tak aspoň nebude len parazitovať u nás, ale aj pásomnica u neho

Reagovat
Whitemedia

jupí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dnes čukotku zase jednou porazime, nemusi to byt 5-3, ale vyhra by byla fajn..COYG

Reagovat
Hachim Mastour

Dúfam, že to Chelsea nezatvorí ako pod Mourinhom, pretože to bude zasa 0:0 ako vždy.Snáď sa Arsenalu podarí dať gól a vyhrať.Ano, podarí dať gól.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 ako vždy? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné 3 zápasy na Emirates boli 0-0.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, ale tak stále to nie je vždy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

hm zajimavy...Walcott 40% vsech zapasu za Arsenal chybel ale jinak statistika slusna az na trofeje

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
vladis271

Nepadá tento rok nejako málo červených kariet v lige?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Henry říká, že nejlepší pozice Cesca je na ACM. Asi moc Chelsea nesleduje.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
smazaný uživatel

FEO kapitan ?

Reagovat
jacobT

tiež na to čumím

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tým jen po jednom Angličanovi. Hnus.

Reagovat
Mastný Chobot

mal hrať Alexis namiesto Thea

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, není to tak dlouho, co na tom Tottenham nebyl o moc líp... Tohle je takové trošku pokrytecké

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Tituly> domácí hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na arsenal - chelsea?

Reagovat
Placebo

Stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Pls stream na Arsenal - Chelsea?

Reagovat
Nikikrew

Wallcott a kapitan?

Reagovat
Mastný Chobot

to nie je moc na palec, to skôr veští niečo zlé v spojení s Perom

Reagovat
Nikikrew

Neviem. Mozno kvoli tomu jubileu.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je potom ešte väčšia konina, páska nie je nejaká sranda vec, aby si ju hráči pohadzovali

Reagovat
Nikikrew

Ako potom si to inak vysvetlit neviem. Tym padom ju mal mat Kos ak nie Per nie?

Reagovat
Mastný Chobot

Per ju mal mať ako prvý zástupca Artetu

Reagovat
jacobT

určite

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

please do not share publicly!

Reagovat
liquicitizen

prepáčte.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Walcott dělá kapitána?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, první minuta a naše obrana už je zase směšná..

Reagovat
Mervin

ta naše taky

Reagovat
Mastný Chobot

nj, lebo naša je skalopevná

Reagovat
off-olda

Dobytek

Reagovat
Whitemedia

Flamini žlutá...

Reagovat
Mervin

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Costa už začíná...už to jede

Reagovat
VasAFC

škoda že proti marnému ivanovičovi hraje marnej Walcott

Reagovat
jacobT

Flamini

Reagovat
Mastný Chobot

Oscar prasácky

Reagovat
Trand

Flamini Ale Giroud

Reagovat
Manik...

Oscar

Reagovat
Trand

Joel

Reagovat
Whitemedia

Zase jsme marní ..

Reagovat
liquicitizen

*stále

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím tomu, že kdyby hrál Theo napravo a za ním Bellerin. že by ta strana totálně nehořela.

Bellerin je víc než jen hodně ofenzivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič měl nějakou podporu Williana dobře u prdele

Reagovat
Mervin

ten Ramsey zatím řádně na kokot

Reagovat
Nikikrew

Jezis Ramsey

Reagovat
off-olda

Ramsey

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
Side

Merte dobrej námaz

Reagovat
Mastný Chobot

obrana 1. tímu PL

Reagovat
nani92

včera udržala čisté konto proti nebezpečnému Stoke

Reagovat
Trand

Reagovat
Whitemedia

Willi ale notáák..

Reagovat
smazaný uživatel

prvních 15 minut to vypadá, že je domácí Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se nám snaží co nejvíc pomoc a my to vždycky zakopem do prdele

Reagovat
Whitemedia

Mikel super míč .......

Reagovat
Usty

je na pěst ale nakonec díky němu červená vlastně

Reagovat
Mervin

boha, ten Merte je fakt debil

Reagovat
Mimalu

Merte

Reagovat
Mimalu

jinak ale Willian + Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

No nádhera

Reagovat
Nikikrew

jeba, kurva

Reagovat
Side

achjo...

Reagovat
off-olda

Joooooooooooooooooo

Reagovat
jacobT

do piče, klasika

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Heisenberg

Idiot

Reagovat
Svatej

bez debat

Reagovat
Side

to je fakt kokot, bože můj

Reagovat
smazaný uživatel

MERTE JDI DO PRDELE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

choďte do piči, môžeme ísť handry fajčiť a nie hrať o titul

Reagovat
VasAFC

Reagovat
pa3ce

bože

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Retard no

Reagovat
EXoRcIsT

zasluzena ale Per je blb

Reagovat
Hachim Mastour

Pre kristove rany

Reagovat
pingla

Ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase :D Ale tentokrát prostě jasná. Ustát to ale rozhodně mohl.

Reagovat
diskoschlampe

Ale proč by to dělal...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. To neni nic proti Costovi.

Reagovat
Dawon

bohuzel ve fotbale, kde se casto piska nasledek toho faulu a ne faul samotny by byl tupec, kdyby to ustal...tohle neni chyba hracu ale chyba systemu

Reagovat
Rarášek

MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

ať to není tak, jak to vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Merte zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
Edgewalker

No, má to i pozitivum - příště bude hrát Gabriel. Vlastně už dneska..

Reagovat
pa3ce

Dúfam, že už sa ten moták nedostane do základu

Reagovat
Infernoqt

Mertesacker Arsenal Costa

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutocne, merte ty debilkoooo...akurat dnes som si hovoril ze sme uz dlho nedostali cerenu a ze dufam ze to niekto nedoebe

Reagovat
nani92

na Costovi sa vykartuje cela obrana

Reagovat
Svatej

klasik

Reagovat
Hokaido

Diego ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je proti Panbuh

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte sa pozerá, či nie je odmávaný offside... ťahaj do riti, Per, seriózne, ťahaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on mu tu nohu snad ani nevzal

Reagovat
10

ale za těch 10 kotoulů rozhodčí nemohl jinak

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem to viděl snad jen 2x v opakovačce a při té druhé jsem si všiml, že on mu ty nohy snad ani nevzal. Za tohle nikdo rozhodčího kritizovat nebude a nemůže. ale prostě Costa je hajzl. nic víc nic míň.

a teď..... tohle prostě na titul nebude..

Reagovat
Hokaido

On tu nohu zvednul a kontakt byl asi minimální, ale červená to je.

Reagovat
smazaný uživatel

za mě ne. ale to by sudí musel mít opakovaný záběr.

Costa je simulantskej kokot!

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

pšt

Reagovat
teenz

S timhle se nedá hrát o titul.

Reagovat
Cobra

Tak a rázem je to 50:50

Reagovat
Heisenberg

Aspoň bude mít Gabriel několik zápasů na posazení Merteho nadobro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

hm, nič take hrozne sa nestalo,aspon sa viac sustredime na branenie, gola by sme tak či tak dali z protiutoku, teraz je to tutovečka na neprehru Arsenalu

Reagovat
johnik

Nevybavím si více nesympatického hráče než je Costa....

Reagovat
Rarášek

To ani nemusel dělat, Bellerin už tam skoro byl

Reagovat
10

trefil ho vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

ne... jako vjel mu přímo pod nohu, ale Costa ji už předem nadzvedl

Reagovat
10

tak jako tak tragická akce od Merteho, stačil krok dopředu a mohl ho v klidu nechat v ofsajdu

Reagovat
Nuno čomes

Ani se ho nedotk.

Reagovat
madridcan

Costa sa tam vyjebal akoby ho vyklopili z furika...

Reagovat
oli9

jasná redka bez debat ale doufám že ten špinavý cikán Costa dneska taky něco vyvede a půjde ven

Reagovat
One-Real

Jako bych viděl Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Merte je dement, ale Costa je špína.

Reagovat
Mervin

Giroud? no to si děláš piču?!

Reagovat
Nikikrew

Giroud dole paneboze

Reagovat
Usty

prý byl lehce raněný z rozcvičky

Reagovat
smazaný uživatel

Cigosska kurva, Mertesacker tupec

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

W T F

Reagovat
PhilipS

Achjo syndrom z Chelsea zas pokračuje....kruva drát

Reagovat
herbage

už se těším na souboje Mertesacker vs. Messi, Neymar či Suárez

Reagovat
Bosko

Debil ten Mertesacker....Jako nezaujatej fanoušek jsem se na tenhle match těšíl a on ho touhle stupidní školáckou chybou takhle fatálně ovlivní

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud ten kischt egomaniak hnusny

Reagovat
Trand

Nech si ty výlevy laskavě pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas Miso

Reagovat
Trand

Pravda, ale ty taky a to ani nehraje tvůj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam co nezvladat

Reagovat
Trand

Girouda a Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ti su mi len nesympaticki svojim spravanim

Reagovat
Trand

To chápu, ale tak nemusíš hned tak nadávat.. Moc to prožíváš.

Reagovat
kiwwi

on je len ujebany

Reagovat
Infernoqt

Wenger nezvládá

Reagovat
Svatej

Jdinej hráč, co se mohl rvát se stoperama, ok

Reagovat
oli9

paráda a mám ho jako střelce na lístku a on de dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, neskutečný, neskutečný...to je prostě asi osud nebo spíš prokletí...Arsenal může být v jakékoliv pozici ale nedokážu si představit zápas kdyby se proti čukotce něco neposralo

Reagovat
smazaný uživatel

Costa vůbec padat nemusel, ale na tohle má prostě šestý smysl a vždycky vycítí červenou kartu pro soupeře je to zmrd, ale náš zmrd

Reagovat
Ángel di María 22

Not essential, pápá

Reagovat
off-olda

Zrovna se mi to sekalo. Giroud neunesl?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

OMG prostě nemůžeme odehrát jedno normální utkání proti Chelsea

Reagovat
pa3ce

Wenger, jebe ti?

Reagovat
spider_8

Gabriel si jde taky pro kartičku

Reagovat
Trand

Giroud hrál dnes skvěle.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
supervizor

Blbost, kdyby sel Walcott tak se vlastne nic nestalo.

Reagovat
EXoRcIsT

tak im treba

Reagovat
Mervin

já se na toto můžu taky vysrat

Reagovat
diskoschlampe

Už je tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

COSTAAAAAAAAAAAA ZVÍŘE

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Že fandíš týhle špíně...

Reagovat
smazaný uživatel

proti Arsenalu bych fandil i Hitlerovi..

Reagovat
Kowe

Reagovat
Whitemedia

IVAAAAAAAAAAAN COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Mimalu

Costičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Talker

Kostičkáááááááááááá

Reagovat
off-olda

Goooooooooooool

Reagovat
Hokaido

Diego ♥

Reagovat
aither

Barcelona Arsenal rozjebe

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooo

Reagovat
Side

Per

Reagovat
Usty

DIEGOOOO

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Costáááááááááááááá

Reagovat
oli9

Reagovat
Heisenberg

Chambers na plac?

Reagovat
Miguel19

Podle mě se ho ani nedotkl

Kdo by to byl řekl, ale Costa hodně chytře

Reagovat
oli9

ta byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ta komedie kolem toho ale naprosto uboha. Nevim co vede hrace k tomu takhle nesportovne a zbytecne prihravat

Reagovat
icka

Reagovat
Nuno čomes

Co je na simulaci chytrého?

Reagovat
Mervin

Koscielny taky zralý na tribunu poslední zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
samson192

MOTM

Reagovat
FUnk

kos byl kde?

Reagovat
oli9

tak a ted to ty špiny z Chelsea zabetonují a je po zápase

Reagovat
J0EL

Wengerovi seriozne jeblo. Uz je aj cely zapas pojebany.

Reagovat
smazaný uživatel

preco? dobre striedanie

Reagovat
J0EL

Najhorsie co mohol spravit. Mal ist dole Theo, Ramsey alebo aj Flamini keby nebol posraty.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott je hrac do protiutokov, Aaron ci Flamini za stopera je snad vtip od teba

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

A Wengerův plán je v píči

Reagovat
smazaný uživatel

super, kdo tedka da gol kdyz ne giroud...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger a titul ? Vy ste naivni.

Reagovat
Whitemedia

Ivanovice nepoznávám, zase takový centr wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Wengeeer výborně,prohráli jsme

Reagovat
johnik

Všichni jim dávají na prdel a Arsenal se z nich zas posere

Reagovat
nani92

FM gol

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa asi sníva

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hovado

Reagovat
samson192

ako medzi 3 vbehne tak nech sa Arsenal nehnevá

Reagovat
I am Mancunian

giroud jak sa skoro rozplakal

Reagovat
nani92

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jak rozplakal? Byl nas*raný jak prase, což snad každý pochopí, ta frustrace musí být obrovská. každopádně tvůj příspěvek je úplně mimo a docela vtipný, uvážíme-li, že by ses rozplakal ty, kdyby se na tebe Giroud v reálu jen škaredě podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsi mu to nandal

Reagovat
I am Mancunian

pravda

Reagovat
pingla

nebreč

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Vám jebe doma všem?

Reagovat
smazaný uživatel

proc kurva ty zapasy s chelsea sleduju ?

Reagovat
r.mrazik

ve 20 minute si nechat dat cervenou kartu...to je ten Merte slusnej taktik

Reagovat
r.mrazik

a vyhodit Girouda se momentalne ukazalo jako totalni kravina....

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
TaylorAFC

Přesně, radši gol než redku. At se chytne v létě s artetou a flamini za ruce a tahnou do piče

Reagovat
r.mrazik

kdyby to bylo v 80 minute,tak nic proti...ale na zacatku zapasu? takhle debilne tam jit nemuze

Reagovat
TaylorAFC

Někdo jako on, když už nemá tu rychlost, by alespoň v tý hlavě něco mohl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas centrů na Walcotta

Reagovat
FUnk

Reagovat
icemike

Reagovat
10

na toho Koscielnyho mám prostě štěstí...nebo..?

Reagovat
Trand

Tuhle sezonu vůbec nehraje tak dobře jako jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

No bylo jedno období, kdy hrál jako nejlepší stoper PL. Letos tam je bohužel docela dost chyb a nejistot.

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň hraje

Reagovat
10

já chápu, že ho máte rádi a proč ho máte rádi, ale tyhle poziční věci dělá odjakživa pořád dokola

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Trand

O tom se s tebou přít nebudu. Já jsem z toho jak hraje taky celkem zklamanej, myslel jsem, že touhle dobou už prostě bude elitní světový stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ne, je úplně na piču

Reagovat
I am Mancunian

hype level sakho

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Ramsey ven, už mi stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze ten drevenny Mertesacker dostane mastnu pokutu a nebude hrat aspon 4 zapasy!!!! IDIOT!!

Reagovat
Mastný Chobot

snáď to bude aspoň na niečo dobré, Per prestane hrávať a najneskôr v lete sa kúpi nový stopér.

Reagovat
teenz

Vzhledem k tomu jak je to s nima na trhu, tak příjde nějakej matlal 17letej nebo nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo má teď jedinečnou šanci ukázat, proč ho Wenger udělal kapitánem

Reagovat
PhilipS

Fakt v prdeli...nezvládám

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Heisenberg

No nic, Wenger se sundáním Girouda vsadil na 1 kartu, která mu shořela za 2 minuty, teď nemáme ani na nikoho centrovat. Tohle budu od Merteho rozkousávat hodně dlouho, kurvadrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Boooze, Arsenal fakt strasne smiesny tim v tychto zapasoch, ked o nieco ide..

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PaulinhoTheGunner

jj narozdíl od MU že např. v LM...

Reagovat
I am Mancunian

a v ktorych o nieco nejde ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze v skutocnosti si normalny chlapec, dali by sme pivo a tak, ale preco si na internete taky kokot, to ma udivuje fakt.

Reagovat
I am Mancunian

musim ta sklamat palo, ale ja som ujebany psychopat

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

o tom fakt pochybujem...oni su podla mna s bratom uplne retardovani aj v skutocnosti

Reagovat
I am Mancunian

v skutocnosti este horsi a to este nepoznas nasu sestru

Reagovat
vladis271

koľko má rokov?

Reagovat
I am Mancunian

co ta to zaujima ? sak ty si na ciganov

Reagovat
vladis271

každopádne pozdravuj Luciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Vo vasich.

Reagovat
smazaný uživatel

"Walcott pouze odrazil balon od sebe.."

Reagovat
smazaný uživatel

vladis27123.01.2016 22:20

"vy budete za Wengerom ešte plakať. On bude plne docenený až ked skončí."

Reagovat
smazaný uživatel

ale palců tam měl dost, aspoň 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja mam nejradsi ten for, kde v jedny vete pouzijes slova "Arsenal" a "titul".

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neziska titul. ... sulam sa

Reagovat
jacobT

nj, debil Wenger vybehol na ihrisko a fauloval Costu

Reagovat
Dawon

senila zmateny

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to pochopí, jak to chce pochopit.

Reagovat
Cobra

Vždyť je to pravda

Reagovat
vladis271

Chlapci zlatí. United po konci Fergusona boli marketingovo s Realom najlepší klub na svete. Keď skončí Wenger, Arsenal nebude ani zďaleka v tak dobrej pozícii ako bol MU po konci Fergieho. Ako je na tom MU? Je v sračkách a má to nahnuté druhý manažér.

Štatisticky je viac ako pravdepodobné, že manažéra netrafíte, a to budete potom plaču, keď sa nepostúpi do LM a začnete si zvykať na EL.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy. Co má teď společnýho marketing s kvalitou týmu, očividně nic, nevím proč to do toho pleteš. Ten tým byl úplně v jiné pozici než je teď Arsenal. Ti výborní hráči co to předtím táhli zestárli a kádr potřeboval pořádnou obměnu skoro na každé pozici. Arsenal má ten tým téměř kompletní, stačí tak 2 posily a může myslet i na výhru v LM. (možná příjde od někoho smích, ale tím mi dáte za pravdu). Teď tam bude hrát Flamini, kterýho nechtěl ani blbej AC Milan... to neposilování přes léto je taky Wengerova chyba.

To že budou hrát pak EL apod. nemáš podložený ničím, fakt je ten, že ta papírová síla je obrovská a pokud ani v této sezóně Wenger nevyhraje ligu, když jsou všichni totálně marní, tak ať z fleku letí, protože jestli ne letos, tak pod ním už nikdy.

Reagovat
Mada

Reagovat
technecium

Slyším posměšky na obranu Arsenalu? MSN se těší

Reagovat
Mervin

ještě tam jebne Alexise, který se zraní

Reagovat
Svatej

Fabregas dělá dneska skvělá náběhy

Reagovat
Talker

Tak ještě 2 goly ideálně do poločasu a můžeme tam poslat Traoreho a RLCho.

Reagovat
spider_8

Přesně Někde se to naučit musí.

Reagovat
Azazelo RD

"You shall not pass!!!" Jasně Arsene, jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 minút v podstate rozhodnuté - fail Mertesackera, jebnuté striedanie Wengera a hneď na to gól. Inými slovami, klasické Arsenal - Chelsea

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kokesh

Wengerovi to nepreju, jasna chyba jedince. Ale tenhle nikdy nekoncici pribeh Arsenalu uz je k popukani.

Reagovat
Whitemedia

Costa jaké otočky u toho

Reagovat
FUnk

merte jak se nejdrive dival na lajnoveho nez mu skocil pod nohy

Reagovat
r.mrazik

ale jinak slusnej dive od quasimoda

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je costa najvacsia spina vo futbale aku pamatam, smradlave ludske hovno

Reagovat
teenz

Merte si za to může sám.

Reagovat
smazaný uživatel

ved jasne

Reagovat
Trand

Nejde jenom o tohle, spíš celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak? právě proto!

Reagovat
EXoRcIsT

spina to je ale tento zapas nespravil nic zle

Reagovat
smazaný uživatel

společnost upadá.. tobě těch 10 kotrmelců po tom, co se ho Per vlastně nedotkl, příjde v pohodě?

Reagovat
EXoRcIsT

to by urobil kazdy utocnik a Costa vyuzil len Mertesackerovu debilitu

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím. a i kdyby to tak bylo, tak to z toho nedělá nic s čím by se dalo souhlasit.. a obhajovat to.

Reagovat
EXoRcIsT

ja ho tiez nemam rad ale v tomto zapase nanho zbytocne nadavate lebo fakt nic hrozne neurobil a naopak hra dobre

Reagovat
icka

nefnukej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna zatím nic špatného neudělal :)

Reagovat
FUnk

to on nemusi, ale v sobe to ma

Reagovat
Mastný Chobot

viac sa ti uľaví, keď si zanadávaš na Pera, ver mi

Reagovat
samson192

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

jak si dal ruky k tělu abych těch otoček bylo co nejvíc

Reagovat
Whitemedia

Krasobruslil

Reagovat
Kowe

odpíchl se rozhodně líp než Verner

Reagovat
Ángel di María 22

Prosim at da Fabregas gol a slaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Prosim at zemřeš pomalu a bolestivě.

Reagovat
Ángel di María 22

Hmm, unášíš

Reagovat
Rohlíček

Až vykapeš bude to lepší, neboj.

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Prosím ať gol nedá a táhne zpět do Španělska.

Reagovat
Usty

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
Liquid

Reagovat
samson192

nadávate na Costu že prifilmoval ale to by spravilo 90% utočníkov

Reagovat
PaulinhoTheGunner

No jde o to, že ten Costa perlí každý zápas a střídá okamžiky simulací s agresivními pohoršenými výlevy nad protihráči, kteří se z jeho pohledu zbytečně teatrálně válejí po zemi, poté co jim dá kosu Takže nelze se divit, že je všem pro smích a na blití, na druhou stranu dneska to jde za Perem, který naprosto amatérsky prohrál zápas... To, že šlo zase o Costu je spíš úsměvné

Reagovat
samson192

ja kvôli tomu tiež nemusím ale tak vychádza mu to

Reagovat
aither

Takovýhle obhajoby jsou nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle byla jasna penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca aj slimák Fabregas vyzerá proti Gunners ako pohyblivý a rýchly hráč

Reagovat
Mastný Chobot

Cesc je úžasný

Reagovat
Talker

Costu prostě nejde nemít rád... Perfektní náběh pro redku, pak skvělej čich na gol...

Reagovat
Whitemedia

Jde to docela lehce hele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... a pak Tě někdo poblije za takovou provokaci

Reagovat
teenz

Ideální hráč pro vlastní tým, naprostej zmrd pro ostatní.

Reagovat
FUnk

idealni je silne slovo to druhe souhlasi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
aither

Ok.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Trand

Reagovat
r.mrazik

spis opacne ne? ten,kdo ma rad costu je neskutecne podivnej clovek

Reagovat
Talker

Tak když hraje za tvůj tým, tak je absolutně skvělej. Nechá na hřišti všechno, dává goly, bojuje do posledního dechu...

Reagovat
r.mrazik

co to je za blbost? pere se spoluhracema, nadava na manazera,v kabine se skoro pere, pak sedi za sracky, haze na manazera dres a dalsi a dalsi veci

a ty reknes,kdyz hraje za svuj tym...vzdyt je to spina,co umi obcas dobre kopnout do mice

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Talker

To bylo ale pod zhoubným vlivem Mourinha, tomu se nedá divit. Pod Hiddinkem se chová příkladně.

Reagovat
Trand

Ty kotouly byly hodně příkladné.

Reagovat
r.mrazik

to neukecas...spina zustane spinou

Reagovat
Svatej

slušná přeháňka prakticky ve všem, cos napsal

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...dal gol,tak je vse zapomenuto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

zas s tym zacinas?

Reagovat
smazaný uživatel

.. Mourinha proste nejde nemit rad.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

to přesně vypovídá o tvé povaze, ani tě nemusím znát abych si byl jistej jaká seš charakterní sketa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický jako komár v uchu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

ale mam taky nejaky divny vnutorny pocit, ze sa zomkneme a budeme bodovat

Reagovat
Mervin

já doufám, že nás někdo o poločase zamkne v šatně a už nepustí ven

Reagovat
nani92

Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

*Pera

*nepustí ven do leta

Reagovat
TaylorAFC

a pak ho nakopnout

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tak to mas fakt divny pocit.

Reagovat
teenz

Alexis nastoupí a něco vymyslí pokud se neukličkuje nebo se nezraní.

Reagovat
Hokaido

pls

Reagovat
jacobT

Reagovat
kiwwi

skor je pravdepodobnejsie, ze sa zamknete v satni

Reagovat
smazaný uživatel

Moje předpověď zní: Do poločasu beze změny, pak se Ivanovič nechá vyloučit a Arsenal zápas obrátí gólem Walcotta a Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

O půlce přijde Alexis, za 5 minut se zraní a Wenger pak neunese tiskovku.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Coutinho10

pravdepodobnejsi

Reagovat
Liquid

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

To už je větší pravděpodobnost, že se nechá vyloučit ještě Gabriel na Costovi a Walcott půjde dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teď připadám jako věštec a raději tedy budu věštit pro Arsenal

Reagovat
Azazelo RD

A někdo slavnej umře.

Reagovat
Miguel19

Dpč ale Fabregas dnes jak za mlada

Reagovat
Whitemedia

proti Arsenalu hraje vždy jako vyměněný

Reagovat
Whitemedia

Gabriel žlutá jak nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ho Gabriel nakopl

Reagovat
Salfovic

Doufám, že budou nějaké opakovačky i z jiných úhlů, takhle to vypadalo, že se Merte Costy snad vůbec nedotkl

Reagovat
Hokaido

I když se hráč úmyslně vyhne kontaktu, stejně se to počítá jako faul...

Reagovat
off-olda

Walcott ála Krejčí

Reagovat
Whitemedia

Theo ofsajd Walcott

Reagovat
r.mrazik

nechat ho tam byl pro modraky takovej darek

Reagovat
J0EL

strasna kokotina od Wengera.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott z ofsajdu a ještě k tomu na hovno.

Reagovat
pingla

Ozil :DDDDDD Oscar skvele

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut si povedal, že keď nemôže hrať kamarát Per, tak nebude ani on? Na Aarona a Thea môžete nadávať, že kazia, ale narozdiel od ostatku aspoň chcú.

Reagovat
teenz

Theo je hrozně dřevěnej.

Reagovat
smazaný uživatel

kazit?

Reagovat
Mastný Chobot

nemám náladu teraz

Reagovat
smazaný uživatel

chápu

Reagovat
Trand

Proč se tady nadává na Aarona, dnes asi nejlepší od nás, spolu s Giroudem.

Reagovat
teenz

Protože si dost často hraje na Messiho a to mu nejde.

Reagovat
Trand

Aspoň se o něco snaží. Mesut má těch ztrát dnes stejně a nikdo na něj ani slovo.

Reagovat
teenz

Tak na Aarona se nadává celkově. Mesut je letos famozní a v tomhle systemu/stylu neumí hrát.

Reagovat
Talker

Ještě bych přidal Chamberse a Oxe k Giroudovi

Reagovat
Trand

Za tu chvíli co hrál toho ukázal víc, než zbytek týmu, takže nevím, proč bych ho nemohl vyzdvihnout.

Reagovat
Heisenberg

Theo je naše největší šance na gol, snad 1 naběhne bez ofsajdu a nezakopne o míč. Nebude to ale jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli jsem myslel, že by mohl dát Clatenburg kartu za dIvě, ale to bylo jen zbožný přání.

Jinak Ramsey s Walcottem se mi vůbec nelíbi. A Wenger by se měl porozhlédnout po novém stoperovi. Merte je šnek a Gabriel podle me není adekvátní náhrada. Co chtěl wenger docílit stříháním netuším. Chelsea bude hrát odzadu, tak nevím, proc je vepředu Walcott, kterej to drbe. Jedinou šanci na gól jsem viděl po nějaký standartce, ale ta zmizela s giroudem.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je per neuveritelny hlupak ze do toho isiel takto a riskoval aby nas ubranil pred niecim co nakoniec aj tak prislo za 3 minuty

Reagovat
Lacko_Boh

prehravat o gol v prvom polčase nie je nič hrozne, od neho som skrat v rozhodnuti nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Se chtěl pomstít Wengerovi za to, že mu sebral pásku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ivanovič je idiot? Se chytí za hlavu místo aby se vrátil bránit? :D

Reagovat
smazaný uživatel

"To jsem to ale pokazil, panečku! No nic"

Reagovat
Whitemedia

To by on stejně nikdy nedoběhl..

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale může se vracet středem do vlastní šestnácky. Hráčů na zdržení breaku tam bylo dost.

Reagovat
off-olda

Kostelník tam pobíhá jak smyslu zbaveny..

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielnemu pekne jebe. A rozhodca nič.

Reagovat
FUnk

jeste kos druhou a je to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal na tu Chelsea prostě neumí. Doteď ten tým fungoval jak hodinky, přijde Chelsea a hráči Arsenalu hrajou jak šupáci. Zákeřné fauly, hráči jak vyměnění...

Reagovat
Zdechlina

Hm tak tragického volkota nechat na hřišti a stáhnout Girouda který by aspoň uhrál nějaký ten balon? Proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

blbost.. já bych stáhl Joela.. bohužel mi to příjde jako nejlepší varianta..

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

protože dal Thovi pásku tak mu to bylo asi blbý, jinak absolutně nepochopitelný fail

Reagovat
Mervin

do piče, toto se dává

Reagovat
Nikikrew

Flamini

Reagovat
cejen13

:D směšnej zápas, všechno obráceně.... Merte nejzkušenější z našeho týmu, je mu 31 let, je to mistr světa a předvede tohle... A Wenger, kterej byl schopnej Girouda protěžovat i když hrál největší hovno, tak ho stáhne v moment kdy je nejlepší na hrišti a opravdu ho potřebujeme... Nemám slov, klasika proti Chelsea.

Reagovat
herbage

mistr světa možná, ale potom ve vyřazovacích zápasech, kdy o něco šlo, tak nehrál. Jak může hrát základ v klubu jako Arsenal, to prostě nepochopím

Reagovat
cejen13

Přesně tak, nechápu jak se ho tady někteří snaží zastávat...

Reagovat
jacobT

Kung Fu Flamini

Reagovat
Whitemedia

Flamini WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak zkusit hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini uz at fakt tahne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Flamini Co to bylo za kung-fu?

Reagovat
smazaný uživatel

neee

Reagovat
Trand

Ramsey Hroznej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Flaminimu to na tutovku nahrál opravdu nechutně Nedivím se, že to raději zakopl!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z dvojice Matič- Mikel po polčase dole a RLC na plac

Reagovat
Mastný Chobot

Som znechutený. Nechápem nadávanie na Aarona, keď je to náš najaktívnejší hráč. Šanca na body stále je, lebo Chelsea je tiež zlá, síce zďaleka nie tak tragická ako Arsenal, ale zlá. Flamini nech sa chytí s Perom za ruky a mažú do riti, to nie je materiál pre veľkoklub.

Reagovat
teenz

Však máme málo hráčů kvalit "velkoklubu". Třeba ani jednoho v obraně.

Reagovat
Mastný Chobot

Pls.

Reagovat
teenz

Reagovat
Heisenberg

Pak nastává otázka, jaký levý krajní bek má kvality velkoklubu, protože lepší LB než Monreal v Anglii kromě Azpiho a možná Shawa neběhá. Bellerin to samé, a rozhodně je lepší hrát jeho než Sagnu nebo Debuchyho.

Reagovat
teenz

Belle je úžasnej a podle mě jedinej splňuje hráče velkoklubu, Monreal je dobrej. Podle mě by stačilo koupit hotového dobrého stopera ke Kosťovi a šel by nahoru i on.

Reagovat
jacobT

Monreal je náš najlepší obranca, ak momentálne nesplňuje parametre velkoklubu on, tak potom fakt neviem kto.

Reagovat
teenz

Možná to jen hodně srovnávám s absolutní špičkou. A neberu ho za náš problém každopádně.

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš to

Reagovat
teenz

Potřebuje dozrát, ale on je u nás nejlepší.

Reagovat
Mastný Chobot

aha, počkaj, nesúhlasím

Reagovat
teenz

Nerozhodnej jak ženská.

Reagovat
Mastný Chobot

zle som prečítal

Reagovat
teenz

Nemáme prostě hráče na absolutní špičku, to je realita.

Reagovat
Mastný Chobot

Monreal proste mometálne hrá ako úplná špička, aj keď bohvie, či to dokáže dlhodobo. Kos takisto mal 2-3 roky, kedy bol úplný top a to sa nedá poprieť. Hector má potenciál na to byť najlepší na svete na svojom poste, ale zatiaľ má od toho kus cesty stále. Momentálne Nacho > Bel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale da...

Reagovat
Mastný Chobot

odborník, pls

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
Trand

Ale Flamini se taky snaží. Není mu to ukradený a to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Flaminho ma uz 2krat v 16 neskutocne pobavil

Reagovat
jacobT

On si hlavne behá kade sa mu zachce, bez rozmýšľania, pri tom aj tak nie je schopný s tou loptou niečo urobiť. To tam fakt mohol kľudne byť Chambers alebo Elneny alebo nejaký náhodne vytiahnutý fanúšik z Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz akurat ukazuju jeho pohyb pri 1. Gole . Odporucam pozriet

Reagovat
FUnk

flamini se ukopne jenom proti nam....

Reagovat
Minister

pice, sak ta chelsea nic nehra... toto mala byt jasna vyhra a nakoniec z toho nebude ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea momentálne nič hrať nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Merte sympatak ako siel pokojne a pokorne dole

Reagovat
Mervin

být Giroudem, tak po střídání běžím Mertemu nakopat prdel do sprchy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna u Girouda by som si tipol, ze zaa nim do sprchy siel, ale ci nakopat, to uz by som pochyboval.

Reagovat
smazaný uživatel

aj giroud

Reagovat
smazaný uživatel

In Arsene Wenger we trust

Reagovat
Lacko_Boh

hej hej hej, klud klud. To že nemame mentalitu ako mávalo United alebo Chelsea v ich najlepších sezonach nam snad došlo už po prvom zapase s Chelsea,nie? Ale to neznamena ze ak aj nahodou tento zapas prehrame ze nedame tento rok titul, vsetci hraju picu. Skor ma mrzi jak tu hejtujete Pera(opravnene) ale nespomeniete ako to zaloha mala v pici a jak si za Willianom vyklusavali..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tweek

jj, jedna obrovská demence..

Reagovat
smazaný uživatel

z toho to fakt vypadá, že se ho ani nedotkl

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ale zákrok a úmysl fakt strašnej

Reagovat
Whitemedia

Jj, dement Per a klasický Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa Merteho následnej reakcie tam asi niečo bolo. Veď tam nebol ani náznak protestu z jeho strany...

Reagovat
Mervin

bylo, na arsenalist to bylo ze všech úhlů a kontakt tam byl

Reagovat
Svatej

Fabre, Costa, Willian, tyhle tři jména mi dělají v poslední době fakt radost.

Diego je prostě neuvěřitelná bestie, během jedinýho poločasu úplně tu jejich obranu ničí. Takovýhleho hráče prostě musíme udržet za každou cenu, jakmile se jednou dostane do formy, musí se mu jít z cesty.

Jinak vcelku fajn utkání z naší strany až na nějaký dva momenty bráníme rozumně, neženeme se zbytečně dopředu a přesto si nějaký šance sami umíme tvořit, super

Reagovat
Miguel19

Solidní průběh.

Top výkony od Costy, Cesca, Williana.

Naopak nejslabší bohužel Oscar. Opět.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Ach Merte, proč jsi to udělal. Ne, že bychom hráli přehnaně dobře před redkou, ale tohle je průser. K tomu gol Costy a jsme v hodně špatné pozici.

Když už hrajem o 10, tak potřebujem někoho, kdo to vezme na sebe, což Aaron s Theem splňují. Jo, v zakončení dokážou být dřevění, ale aspoň se snaží o průnik. Průser je, když tam začne pravidelně nabíhat i Flamini, což od 40. minuty začal praktikovat. Sundání Girouda byla riskantní volba, která se AW prakticky o 2 minuty později vrátila, ale Theo má taky svoje výhody. Snad tam něco spadne.

Reagovat
Usty

Costa je hráč, kterýho chcete mít v týmu - pokud má v hlavě zrovna ten den v pořádku, tak je jeho bojovnost a odhodlání prostě k nezaplacení.

Mikel s Oscarem naprosto hrozní, a pokud je dlouho nechá Hiddink na hřišti, vsadím se, že Arsenal vyrovná.

Reagovat
Usty

A poměrně překvapující jsou ty děsný díry v obraně... Dvakrát tam proběhl Walcott, i když do ofsajdu, teď Flamini. Tohle by si Chelsea měla pohlídat proti oslabenému soupeři.

Reagovat
13

však já ho do LFC chtěl.

A furt bych ho chtěl.

Reagovat
m.sali

zdá se mi to, nebo tady funguje nějakej admin - zas nakej vocas tu daval odkazy na sazkovky a ted tu jeho prispevek uz nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Wengera si ale namaže aj Hiddink a to nemusí vlastne nič extra vymyslieť.

Reagovat
PhilipS

Škoda, že takovej zápas zas zkurví červená. Neporazit tuhle Chelsea je skoro umění. O poločase Sanchez za Plamínka. Musel by se ale stát zkurvenej zázrak, aby z toho byl aspoň bod

Reagovat
Miguel19

Plamínka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že až Arsenal odpadne z boje o titul, tak začnem hrát zase dobře. Pod Wengerem to prostě psychicky nedáváme, tohle už je snad 6 zápas na špici a vše kolapsy a labilní výkyvy.

Reagovat
Mastný Chobot

vraj Ox do druhého polčasu namiesto Joela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radsej by som ho tam dal za flama

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PhilipS

ses zbláznil ne. Oxe na hřiště už v týhle sezóně neposílat

Reagovat
jacobT

nech dá dole Flaminiho hlavne

Reagovat
Edgewalker

A místo něj zkusit Elnenyho, horší to být nemůže.

Reagovat
jacobT

Reagovat
J0EL

To by bola druha picovina od Wengera z dvoch pokusov.

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň snaha s tým niečo spraviť, Alexis asi ešte nie je ready

Reagovat
FUnk

wenger uz vzdal tenhle zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se teda zastanu Wengera, ale sundani teplousebyla spravna vec. Chtel hratna protiutoky a potreboval tam nechat rychla kridla a ne kolohnata v utoku.

Reagovat
PhilipS

no hlavně měl zdravotní problémy a byl nejistej, že nastoupí vůbec

Reagovat
r.mrazik

nebyla...mohl hodit ozila do strany a sundat Joela/Walcotta...takhle jim nikdo vepredu ten mic neudrzi a budou to muset hrat celou dobu jen kombinacne...

vlastne se pripravil o moznost zmenit tempo/styl hry...

Reagovat
Kowe

No nevim jeslti je dobrá volba hrát proti Chelsea, která vede, na protiútoky

Reagovat
Nikikrew

No nic Alexis na plac, inac to nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

prave teraz ako si tu pismenkujeme im dava arsene taku rec, ze to bude trikrat sfilmovane a v druhom polcase im dame tak na pi*u, ze costa prestane plakat az ked mu dojdu slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa style

Reagovat
smazaný uživatel

by som sa stavil, ze hlasnejsi boli Carra ci Hyypia, mozno Hamann...

Reagovat
Mastný Chobot

čo už nám iné zostáva, než si robiť srandu, budeme písmenkovať s humorom

Reagovat
smazaný uživatel

toto ale bolo myslene vazne kamosko

Reagovat
FUnk

deluded

Reagovat
Heisenberg

Optimista pls

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Error

Reagovat
PhilipS

uklidni se

Reagovat
patas92

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Olo pls

Reagovat
jacobT

ináč nechápem tú kritiku Wengerovho striedania, si myslím, že úmysel tam bol jasný a to pokúsiť sa využiť rýchly prechod do útoku, čo by so Giroudom nebolo úplne optimálne. To mal snáď predpovedať, že hneď na to dostaneme gól?

Reagovat
Mastný Chobot

ja ho za to nekritizujem, ale možno mohol skúsiť dať dole Joela, Chelsea cez ľavú stranu nie je vôbec nebezpečná (síce to dosť možno aj vďaka tomu, že tam Joel je) a Giroud hral navyše skvelo dovtedy a bolo na ňom vidno, že dnes by to bol jeho zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by byl platný při standartkách. Dolu by každý normální člověk poslal Walcotta, ten stejně každý brejk posere

Reagovat
jacobT

Tak potom nie som normálny. A to som teda Walcotta nechcel ani v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Walcotta na hrotu potřebuješ střed Coq-Cazorla, který jsou schopný vyvézt balon a poslat ho do šance. Na odkopy potřebuješ na hrotu Girouda, kterej je schopnej vybojovat a podržet balon. Stejně tak je Giroud platnej v obranných standardkách.

Reagovat
smazaný uživatel

to není kritika. jen, že bysme střídali jinač.. jediný za co Wengera kritizuju je to, že nedokáže ani po tolika letech zajistit střed hřiště a hraje tam Flamster a Aaron. jeden je za zenitem a druhej k sobě uprostředu potřebuje někoho dominantního anebo tam rovnou vůbec nehrát. pak by se dal ještě vytknout fakt, že N.2 na stoperu je hráč jako Per.

Reagovat
jacobT

Ten stred poľa, samozrejme, kritizujem aj ja. Na Flaminiho som už alergický.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom on dost možná hraje, jak nejlíp umí.. ale prostě už v týmu přesluhuje..

stejně tak jako dříve Denilson a nyní ještě Arteta..

Reagovat
Miguel19

OT: Radivojevič dnes 1+6

Reagovat
smazaný uživatel

Ceska liga

Reagovat
Gunner14

Ten Flamini tam mává na všechny , aby si hlídali pozice byli tam a tam a sám tam běhá všude ted to krásně rozebrali při prvním golu , jak tam hrál jako CB místo toho , aby byl u puntíku

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je jeho klasika

Reagovat
Gunner14

Ten Flamini tam mává na všechny , aby si hlídali pozice byli tam a tam a sám tam běhá všude ted to krásně rozebrali při prvním golu , jak tam hrál jako CB místo toho , aby byl u puntíku

Reagovat
jacobT

to on robí furt, vôbec nevykrýva tie priestory, ktoré by mal.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by sme tam dat el nenaka nech tam dava supy z dialky do vinkla

Reagovat
Mastný Chobot

ale iba tri, nech to není hanba pre Chelsea a nech ho aj pošetríme ešte

Reagovat
vitasrp

Jako solidní, čekal jsem průser z naší strany, místo toho je to přesnej opak - už těch úvodních 20 minut se mi celkem líbilo, pak to klíčový moment zlomil a přesilová hra vždy kompletně změní charakter toho utkání.

Costa konečně hraje jako světovej útočník, je prakticky u všeho důležitýho, táhne tým, bomba. Dneska si hodně rozumí s Fabregasem, často dělal náběhy za stopera, kam mu Cesc posílal celkem slušný míče. A samozřejmě nemůžu zapomenout pochválit Williana, ten je také skvělý.

Přes to všechno ale teču z naší intenzity při bránění - jsou celkem jasně patrný momenty, kdy se Terry bojí zavřít prostor za svým krajním obráncem a podstoupit souboj 1 na 1 s protivníkem, poněvadž si je vědom svých rychlostních nedostatků, kterých by mohl soupeř využít. Jinak uprostřed hřiště je to už několik zápasů v řadě celkem tragédie, ať tam hraje kdokoliv, stačí jednoduchá narážečka, aby se soupeř dostal za záda našich záložníků, stejně tak nám zoufale dlouho trvá nějaký dostupování hráčů i v nebezpečných prostorech - ta defenzivní činnost pak nemá žádnou intenzitu a soupeři na takový úrovni toho využijí a vypracují si šance. Celkem hezky to bylo vidět na tý šanci Flaminiho na konci, kdy se Ramsey mohl pohodově otočit a ještě tam poslat nebezpečný balón, kterej naštěstí nenašel správnýho zakončovatele.

Reagovat
Talker

Ke Costovi - ten jako world-class útočník hraje od příchodu Hiddinka - 5 zápasů, 5 golů, 2 asistence, jedna redka soupeře...

Reagovat
Wat

Ať se všichni kouknou na Ramseyho nasazení a hrajou dneska přesně jako on, je výbornej. Je smutný, že Nacho má docela dost prostoru kolem vápna, ale prostě nemá na koho centrovat, protože Giroud musel nepochopitelně dolů... Do druhé půle Alexis a obrat.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ten skluz od Mertesackera je asi nejzoufalejší skluz jaký jsem kdy viděl. On ve chvíli skluzu kouká na druhou stranu na postranního? Co to sakra bylo?

Reagovat
Mastný Chobot

tragéd, no, robí šmýkačku a pozerá, či rozhodca nemáva offside to nevysvetlíš

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

pozeral ci ho nikto nevidi a ked si myslel, ze nie, tak to skusil no

Reagovat
smazaný uživatel

on měl jen spadnout na zem s tím, že Costa si bude myslet, že do toho šel. a pak bych si chtěl počíst ty příspěvky, jak je Costa inteligentní hráč až by těch 10 kotrmelců udělal tak či onak..

Reagovat
r.mrazik

bud offside,nebo ho sundam...

Reagovat
Wat

Třeba se lekl jako McCarthy.

Reagovat
WienArsch

"Copacabana v podání fotbalisů Chelsea."

Reagovat
Whitemedia

Fabregas super i do defenzivy, to čumím jako puk

Reagovat
jacobT

Gabriel dnes Costu zabije.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo ja ťa tu bránim, ale ty mi to zrovna neuľahčuješ

Reagovat
Mastný Chobot

ale bránim ho lepšie než Ivanović

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Lacko_Boh

heh

Reagovat
icemike

Reagovat
teenz

Reagovat
FUnk

ani jedna dobra prihravka...

Reagovat
FUnk

jestli chelsea neprida tak arsenalu neco haluzoveho spadne....

Reagovat
REPLIKATOR

Tak pomalý stoper jako Mertesacker nemá na světové úrovni co pohledávat

Reagovat
FUnk

bude dobre porovnani jak bude hrat proti barce

Reagovat
r.mrazik

ten theo je slusne tragickej...i s paskou na ruce

Reagovat
Mastný Chobot

možno ho ťaží

Reagovat
r.mrazik

prepadava doleva vid?

Reagovat
jacobT

Theo Inzaghi

Reagovat
Mastný Chobot

počatý a zrodený v offside

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl Arsenal už dávno mistrem

Reagovat
Kowe

Reagovat
patas92

kéžby

Reagovat
Whitemedia

a zase je ten chuj v ofsajdu

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger na nich musel dobre nakričať cez polčas, Joelovi sa ešte viac zväčšila hlava odvtedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nie aj spodná pera, bolo to slabo.

Reagovat
Salfovic

Nešlo by nějak zařídit, aby Merte za ten skluz, kterým nikoho netrefil, dostal trest na čtrnáct zápasů?

Reagovat
Mastný Chobot

Cesc hrá jak futbalový boh

Alexiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
Dawon

flamini a jasna penalta pro me teda

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jasna penalta..

Reagovat
Whitemedia

Tohle nepísknout, fakt umění

Reagovat
Whitemedia

a ještě na to čumí z metru, wow

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nestáhne toho Walcotta radši

Reagovat
Lacko_Boh

už bude napravo, bude lepší

Reagovat
Rohlíček

Ramsey se sice snaží, ale posere všechno, co se dá

Reagovat
Trand

Připravil dnes naší jedinou gólovku.

Reagovat
Rohlíček

Jednou se ukopl

Reagovat
Trand

Tak škoda, že se nikdo jinej neukopl, když je on tak špatnej. Mesut třeba dnes ani nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger jasne Joela dolu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Kdyby dostal Redku ještě Koscielny a pencka na 2:0, tak by to byl fakt vtipný večer

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta penalta měla být teda

Reagovat
PaulinhoTheGunner

souhlasím

Reagovat
jacobT

Costa

Reagovat
teenz

Alexis.

Reagovat
nani92

wow, 9 hodín nedal Arsena Chelsea v lige gol

Reagovat
Mimalu

až tak?

Reagovat
off-olda

A tady to piskne. Zmrd.

Reagovat
Trand

Já mám Cesca pořád rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Už dali ten titul Leicestru?

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil dnes hraje jak moula.

Reagovat
smazaný uživatel

a Walcott dneska teda svým kritikům nahrává každým dotykem s míčem

Reagovat
jacobT

*pokusom o dotyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Whitemedia

Pošli tam Edenka

Reagovat
Mervin

šašci

Reagovat
Mimalu

Thibo

Reagovat
FUnk

Reagovat
Lacko_Boh

TY KOKOOOOT

Reagovat
Kwido

Walcott je takový kopyto, to neni možný

Reagovat
PhilipS

achjo

Reagovat
Whitemedia

Ale jako proti deseti předvádět takový výkon...

Reagovat
PhilipS

Chelsea to fakt nemá pod kontrolou. To se musí trestat

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale Arsenal má ten tlak tak trochu na náhodu.

Reagovat
Lacko_Boh

Inak teda, Ivanovic, jeden z mojich najoblubenejšich bekov...obrovský výkonostný prepad

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Costa si neskutočne užíva tie zápasy s Arsenalom, Chelsea si nemohla želať lepšiu náhradu za Drogbu v zápasoch s nami

Reagovat
Kang & Kodos

Proti vám by Chelsea vyhrála, i kdybych tam běhal já.

Reagovat
Mastný Chobot

ticho, cuadrado

Reagovat
Hokaido

Remy

Reagovat
Hokaido

a abych nezapomněl, tak Diego ♥♥♥

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Něco mi říká, že Bellerina nám dříve či později bude chtít vyfouknout někdo z dvojice Real/Barca

Reagovat
FUnk

praveho obrance bude barca hledat za rok, dva....dany dlouho nezustane

Reagovat
FUnk

pul rok*

Reagovat
smazaný uživatel

právě že ne. čerstvo koupili Vidala a ten prý hraje moc dobře.. + je tam Sergi Roberto..

Reagovat
r.mrazik

asi jo...je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal, Vidal - Arsenal má štěstí. Spíš aby ho nechtěl Bayern...

Reagovat
r.mrazik

do bayernu z arsenalu? to by nesel...

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

co tam este robi flamini?

Reagovat
Mastný Chobot

kung fu

Reagovat
pa3ce

Buď on dole za Elnenyho, alebo drevený Theo za Oxa, je mi to jedno

Reagovat
Edgewalker

Zmatky. Vážně bych rád viděl Elnenyho

Reagovat
PhilipS

Přijde mi, že hráčům Chelsea je to i trochu jedno ten zápas. Nikdo se při bránění moc nepředře. Odevzdat jim ten zápas po takovejch hrubkách je fakt trestuhodný

Reagovat
Miguel19

Mikel s Oscarem okamžitě do prdele.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pa3ce

Walcott má asi najtragickejší mesiac aký si u hráča Arsenalu pamätám, absolutne nič dobré nespraví a stráca neustále dementne loptu, zobrať mesačný plat a nepostaviť mesiac, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez

Reagovat
Whitemedia

Jak mu do ní naběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez si pro ten faul skoro klekl, ne?

Reagovat
FUnk

ale mikel moc dobre vedel, ze jde okolo neho a natahl ruku

Reagovat
FUnk

hm tak ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Alexis

Reagovat
Whitemedia

Ale střídej už toho Oscaraaaa

Reagovat
PhilipS

Theo ale neskutečně na píču výkon. Momentálně na základ fakt nemá

Reagovat
jacobT

To nie je možné, ono tam Flamini zostane až dokonca Teda ak sa ešte nenechá vylúčiť

Reagovat
Kwido

Flamini kapitán, tak teď už jsem viděl všechno

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

si to dnes podelili dvaja najslabší hráči, no

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

konečně

Reagovat
samson192

Eden gol

Reagovat
Trapper

Tak pojď Edene

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je neskutečný sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud zrovna nekope do dětí

Reagovat
smazaný uživatel

ale on tenkrát kopl do balónu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mohl být rád, že to z něj doloval Hazard :)

Reagovat
Mastný Chobot

wow, tak Flamini nielenže dohrá zápas, ak nedostane redku, ešte ho dohrá aj s páskou. to mu nežerem toto, tam má Wenger určite sľúbené nejaké tantiémy z tej jeho firmy.

Reagovat
Whitemedia

doživotní rentu

Reagovat
Mastný Chobot

aha, tak nič, má to Kos

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ox má hroznej účes

Reagovat
Mastný Chobot

Eriksen > Ozil

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
jacobT

nezvládaš

Reagovat
Mastný Chobot

však je hrozný dnes

Reagovat
jacobT

to na veci nič nemení

Reagovat
Mastný Chobot

a si myslíš, že som to písal vážne?

Reagovat
jacobT

to nie, ale ani ja nezvládam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Arsenal ještě vyrovná..

Reagovat
smazaný uživatel

to je možné, hrajete hovno

Reagovat
off-olda

Já mám regulérní strach...

Reagovat
cejen13

Achjo, naprostá frustrace... Takhle špatná chelsea už nepřijede. V 11 by sme je přejeli....

Reagovat
smazaný uživatel

pls, dokud to bylo 11v11 tak byl Arsenal horší než teď

Reagovat
smazaný uživatel

V 11 jste se vykartovali do 10. To je prakticky jediná věc, kterou jste stihli.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je dnes fakt hodně tragický. Oni ten titul zas nedají s tímto

Reagovat
smazaný uživatel

nedáme

Reagovat
Nikikrew

Ako co ches s 10 proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Zpracovat míč, dát si přihrávku do běhu, aktivní pohyb.. to fakt není způsobeno vyloučenim.

Reagovat
Nikikrew

A to ako nerobili?

Reagovat
Rohlíček

Ramsey Snad si ho ta Barcelona vezme, na tohle se nedá koukat

Reagovat
FUnk

podavacu vody maji dost

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona? Fakt věříš výmyslům Britským médií? Ten by si tam ani nekopl

Reagovat
Rohlíček

To je mi docela fuk, hlavně ať je pryč

Reagovat
cejen13

Reagovat
jacobT

dnes je s Bellerinom asi náš najlepší hráč

Reagovat
Rohlíček

tak jo

Reagovat
ADM

Ozila som uz teda dlho nevidel, ale stále pri tom futbale vyzerá ako po mŕtvici

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

hazard to má nějak na párku nebo se mi to zdá ?

Reagovat
FUnk

clatenburk nezvlada

Reagovat
Error

Courtois mě chce zabít asi.

Reagovat
smazaný uživatel

to neskutečně marnej fotbal

Reagovat
Mastný Chobot

to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku kompenzace za červenou? Tohle byl jasný faul na brankáře.

Reagovat
Mastný Chobot

nás kompenzuje celý zápas asi, Chelsea už mala kopať penaltu

Reagovat
Edgewalker

Chelsea je tak marná že si nedokáže dát ani vlastňáka.

Reagovat
Whitemedia

Courtois, to je dnes jistota...

Reagovat
Swarley

to je hovno derby, Boca Juniors-River Plate, pět červených karet

Reagovat
tunkic

Hovno faktor Mourinho, tohle je normálně "komplex Chelsea" jako prase!!

Reagovat
Mervin

na co tam ten Flamini kurva je?

Reagovat
Kwido

Flamini si hraje na Ibru

Reagovat
FUnk

Reagovat
Wat

Nacho, tak to kurva napal pravačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

bych zakázal tyhle jednonohý hráče

Reagovat
kvasha16

strasne vtipny su ti borci co slabsou nohou nespravia nic

Reagovat
EXoRcIsT

Flaminimu dnes asi zaebalo v hlava a povedal si ze normalne nevystreli

Reagovat
Mastný Chobot

ježiši

Reagovat
liquicitizen

Flamster je absolútna legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal omg smradlava chelsea nezaslouzi vubec za ten druhy poločas

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

futbal sa hra na dva polcasy

Reagovat
Mervin

piča, Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

To co piska ten KKT to je nieco neuveritelne Clattenburg si natipoval, to nie je mozne, jasna penalta, faul na brankara, aut da vhadzovat arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ZAČNĚTE HRÁT NEBO DOSTANU INFARKT.

Reagovat
Trand

Flamini náš nový hroťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný pozitivum na tomhle zápase jsou ty, že Sanchez je boží a že Kos se nesnažil dělat Costu a neupadl ve vápně.

Reagovat
PhilipS

Oxi běž už do piče fakt

Reagovat
Whitemedia

Mikel ať táhne...

Reagovat
smazaný uživatel

15. muzstvo tabuky porazi aspiranta na titul. PL

Reagovat
Mervin

kokot Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Remy zatim strašná bída.

Reagovat
FUnk

ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

minulé kolo naprosto neodpovidajici 0:1 v zapase lfc - united 0:1, dnes stejne smradlavy neodpovidajici vysledek na arsenalu škoda

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jednou jsem tech 0:1 mohl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool byl lepší, to bych o dnešním arsenalu neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, to jsem asi prehnal, ze by to bylo stejne jak minuly tyden , na druhou stranu arsenal hrál 70 minut v deseti a i tak hráli více než vyrovnanou partii

Reagovat
FUnk

ale videt nasrany ksicht wengera je nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Remy

Reagovat
jaris7

Chelsea je fakt ubohá

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mourinhův rukopis při hře proti desíti tam ale stále je

Reagovat
smazaný uživatel

Jako od CHelsea naprosto zoufalej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je tragédem zápasu. I ten Flamini "hraje" líp.

Reagovat
smazaný uživatel

remy jak si vyklusava

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa zasa wenger citi ublizeny? vsak vsetko co sa proti arsenalu pisklo bolo opravnene

Reagovat
FUnk

nechcou vyhrat ...

Reagovat
off-olda

Ozil

Reagovat
ADM

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Remy Oscar nech okamzite idu kade lahsie, to su strasni tragedi

Reagovat
Whitemedia

Remy nic, prostě nic ..

Reagovat
Swarley

to jsou brejky ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Remy dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Remy OMG kopni to radši na praporek

Reagovat
Svatej

JEŽIŠI UŽ...dejte tam ten gól

Reagovat
Whitemedia

Willi

Reagovat
nani92

Ozil v suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

CO TO DĚLAJÍ

Reagovat
Kwido

Ale takhle proti deseti zvládne hrát jenom Chelsea. Řikám si kdo je víc tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

rémy ty vole 2x sám na kasu a takhle to zajebat

Reagovat
smazaný uživatel

Čech góla, pojď mi

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard 3 gólové asistence a ani střela na branku

Reagovat
Talker

No obě pro Remyho byly dost na hovno

Reagovat
FUnk

cech da a poseru se

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je uplne sfetovany

Reagovat
Talker

Si děláte prdel... 3x 2 na jednoho a 2x nejsme schopní dát přihrávku do šance a pak to Willian spálí.

Reagovat
Mervin

ale dnes Nacho otřesný co se týká centrů

Reagovat
Wat

Protože neměl na koho, tak to předržoval, však v tom vápně věčně nikdo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
Whitemedia

Zouma tam neustále zachraňuje Ivanovi tu jeho velkou prdel..

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeees mrdky ani rozhodca vam nepomohol

Reagovat
liquicitizen

anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

vyhralismeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný. Strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker, Flamini a Walcott nechť táhnou do řitě, zoufalý výkon od nich

Reagovat
Trapper

Nechápu, že jsme vyhráli, mělo to být 2:0 během chvíle, místo toho se klepeme zase.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, hrali sme sympaticky, sance boli, akurat vzdy v nej bol prepnuty flamini

Reagovat
pa3ce

Keď Wenger vystrieda Girouda doteraz tomu nerozumiem

Reagovat
nani92

Reagovat
FUnk

chelsea pet zapasu a devet bodu.....a staciiii

Reagovat
Lacko_Boh

som sa mohol učiť radšej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

MAL

Reagovat
Usty

Ty vole, tak tohle nebyla defenzivní dominance.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ten titul nechce. V tom klubu je prostě něco špatně. Chyb vítězná mentalita.

Docela divný obrázek na konci - Kostelník s páskou na ruce v podřepu a hlavou dole ... a zvedat ho tam šel Čechýno ...

Reagovat
Talker

Arsenal na nás prostě neumí - 7x s námi z posledních 10 zápasů prohráli a jen 1x vyhráli. A ta výhra navíc v comunity shieldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to není jen v s váma. Arsenalu se prostě vždy něco sesype, jakkoliv o něco jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta statistika je strašná, o tom žádná. A když s váma puknou i v takovéhle chvíli, tak to fakt už je k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si Arsenal prohrál vyloženě sám. Červená jasná. Navíc odpuštěná penalta. Se z nich poseru. Jestli Wenger ten titul neudělá, tak může jít opravdu do prdele.

Reagovat
pa3ce

Ak v najbližšom zápase budú náhodou krídla Alexis-Theo a nie ALexis-Joel, tak Wenger absolutne stratil súdnosť, s Mertesackerom im dať dovolenky na mesiac

Reagovat
Edgewalker

Tvl kdyby tam místo gólmana Chelsea opřela o tyčku hrábě, tak jim stejně nedáme góla

Reagovat
spider_8

Ivanoviče bych obešel i na vozíku, strašně průchozí hráč v současnosti. Vždycky to za něj musí hasit Willian nebo Zouma. Doufám, že příští sezonu už bude jen jako backup, případně stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nevyhrává ani ty hlavičky. Při útocích rozích Chelsea ještě ok, ale při bránění je to šílený. Nechápu co se s ním stalo.

Reagovat
jacobT

Je to v piči, ale jedno našim nemožno uprieť a to, že bojovali až do konca, niektorí tam už mleli z posledného, ale nevzdali to. Škoda, že to nevyšlo, Chelsea bola poraziteľná, ale to by sme im to zase nemohli darovať hlúpymi chybami.

Reagovat
smazaný uživatel

We've given them 20% of the points they've picked up in the league this season.

Reagovat
Mervin

Wengerova pičovina, že stáhnul Girouda tolik šancí na centry do vápna, ale když jsou jedinní dva hráči ve vápně Nacho a Flamini, tak to je potom těžké

Reagovat
smazaný uživatel

tak giroud chelsea este nedal gol a ta stoperska dvojka si tie hlavicky s nim vacsinou v pohode odbrani

Reagovat
Kokesh

A Ozil proti Chelsea za osm zapasu ani gol ani asistence. To snad nic neznamena...kdyby jste meli hrat podle vzajemnych zapasu, tak je pro vas lepsi nenastupovat. Vystridat Girouda byla proste chyba.

Reagovat
Mastný Chobot

čo je za argument že "im ešte nedal gól"? do striedania bol náš najlepší hráč, hral geniálne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mertesacker

Walcott uz asi 4 zapas po sobe neukazal nic, do kombinace k hovnu a jeho nabehy do osfajdu.. Bida

Ramsey, Monreal, Mesut za snahu i kdyz se jim obcas nedarilo

Stazeni Campbella a Girouda WTF

To je hrozny kdyz se clovek celej tejden tesi na zapas a pak v 18 minute Per jako zkusenej kapitan udela tohle

Reagovat
jacobT

dnes nebol kapitán, tak si to mohol dovoliť

Reagovat
smazaný uživatel

A že jenom kvůli Kosovi nebyl Costa v offsidu tady nikdo nezmíní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kikscielny už nikoho nepřekvapí

Reagovat
SunFells

To je taky klasika.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele