Premier League - preview 22. kola

21.01.2017, 08:28, aktualizováno 22.01.2017, 08:36
Previews
Chelsea hraje doma s Hullem a v případě výhry navýší svůj náskok na čele tabulky. Na druhé místo se může posunout Arsenal, který se střetne s Burnley. Southampton a Leicester zůstávají za očekáváními a případná výhra ve vzájemném souboji může jednoho z nich oddálit od sestupových pozic...
Southampton FC - Leicester City  (neděle 13:00)
Podzimnímu soupeři pražské Sparty v Evropské lize patří v Premier League zatím třinácté místo a k pohárovým příčkám, na které dosáhl v minulé sezoně, má tak Southampton daleko. Spokojen s dosavadním průběhem anglického ligového ročníku však nemůže být ani Leicester.

Překvapivý šampion sice bez problémů postoupil do osmifinále Ligy mistrů, ale v domácí soutěži se mu nedaří a po jednadvaceti odehraných zápasech je v tabulce dokonce až patnáctý, s pouhým pětibodovým náskokem na sestupovou osmnáctou pozici.

Vzhledem k loňské triumfální jízdě Ranieriho hochů ligovou kampaní tak vypadá téměř neuvěřitelně, že celek kolem Mahreze a Vardyho letos ještě nedokázal vyhrát na hřišti soupeři - v titulové sezoně se mu to přitom podařilo hned jedenáctkrát.

Přerušit nelichotivou sérii proti Sotonu bude obtížné - Ranierimu bude scházet trio Mahrez, Slimai a Amartey, jenž reprezentují svou zemi na Africkém poháru národů. Do sestavy domácích se naopak po odpočinku v FA Cupu vrací Virgil van Dijk a Ryan Bertrand. Van Dijk bude mít ve středu obrany vedle sebe nového parťáka, neboť José Fonte byl prodán do West Hamu United.

Pokud něco potřebuje Leicester k vítězství, jsou to góly. Ani tady však nemluví statistika ve prospěch Lišek - v posledních čtyřech utkání dokázal úřadující anglický ligový šampion vstřelit jedinou branku - zato jich v dosavadním průběhu sezony už třicet čtyři inkasoval - jen o dva méně než za celou minulou sezonu!
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.50 - 5.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Burnley FC  (neděle 15:15)
Asi těžko se Arsenal v minulém kole mohl ve venkovním prostředí vrátit do vítězných kolejí přesvědčivěji - po prohrách s Evertonem a Man City i remíze v Bournemouthu se tentokrát Kanonýři vytasili s debaklem Swansea a nyní budou chtít předešlý skalp obdobně hravě potvrdit proti Burnley...

Arsenal se na Emirates Stadium představí poprvé od Nového roku (následovaly tři soutěžní výjezdy) a navazovat bude na dvě čistá konta proti WBA a Crystal Palace. Proti Burnley si přitom Wengerova parta bude bezesporu věřit; dosud s ním koneckonců v Premier League neprohrála a zaváhala jedinkrát z pěti pokusů, hned napoprvé.

Clarets dokonce na defenzívu Arsenalu už třikrát v řadě ani jednou nevyzráli, a jejich střelecké trápení proti Londýňanům by se klidně mohlo v neděli protáhnout, neboť letošní ročník Burnley necharakterizuje nic jiného. Pouhé tři venkovní trefy v Premier League představují suverénně nejhorší výkaz z celé ligy; zbytek týmů se může pochlubit minimálně dvojnásobkem zásahů na cestách.

Burnley navíc dosud v Londýně v rámci Premier League uhrálo body všehovšudy dvakrát (zatímco dvanáctkrát v hlavním městě padlo), na šancích mu ale tentokrát přidávají návraty v týdnu absentujících Marneyho, Barnese a Gudmundssona. Naopak Scott Arfield patrně kvůli zadnímu stehennímu svalu zmešká i třetí po sobě jdoucí zápas.

Theo Walcott před pár dny oslavil už jedenáctý rok v klubu, docela přiléhavě však nyní vynechá kvůli bolavému lýtku. Naproti tomu Olivier Giroud se včas zbavil problémů s kotníkem a v pořádku bude také defenzivní trojlístek Bellerín-Gibbs-Coquelin.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Ramsey, Xhaka - Iwobi, Özil, Sánchez - Giroud
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Marney, Hendrick, Defour - Barnes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.50 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Hull City  (neděle 17:30)
Byl to zápas s Hullem, kde započala nejdelší série vítězství v rámci jedné sezóny v historii Premier League. Právě na KC Stadium se Antonio Conte k 1. říjnu uchýlil úplně poprvé s Chelsea k systému 3-4-3. O více než čtvrt roku později můžeme konstatovat, že Blues od té doby prohráli jediný zápas a dnes plánují navýšit svůj náskok v čele ligy na luxusních osm bodů.

Čtrnáct z patnácti, to je ligová bilance vítězství pro londýnskou Chelsea v systému se třemi stopery a dvěma křídelními beky. První zápas nového roku sice představoval onu prohru na hřišti Tottenhamu, ale odpověď přišla okamžitě. V alternativní sestavě 4:1 proti třetiligovému Peterborough a pak důležitý triumf 3:0 na hřišti Leicesteru, kde se Chelsea vrátila na vítěznou vlnu.

Dá se stěží představit, že by zrovna Hull dokázal modrou mašinu byť jen přibrzdit. A to přitom musíme Tigers přiznat, že se po zázračné srpnu nachází asi v nejlepším rozpoložení od postupu mezi elitu. Marco Silva dovedl svůj nový tým k postupu v FA Cupu přes Swansea a zvládl i ligový debut s Bournemouthem. Jen semifinále ligového poháru nevyšlo a nyní vyjíždí mimo vlastní stadion podruhé.

A to na hřiště, které Hull opravdu nemiluje. Tygři totiž na Stamford Bridge nikdy v historii vzájemných zápasů nevyhráli, přestože tam nastoupili už k 21 utkáním. Z nich však dokázali uhrát jen pět remíz. Nás ale budou více zajímat čerstvá data, která tvrdí, že ať se Chelsea s Hullem utkala kdekoli, zvítězila všech pět posledních duelů a inkasovala v jediném. Na porážku pak čeká 28 let.

Do sestavy Blues se navíc vrací uzdravený Diego Costa, který patrně vyšoupne ze sestavy Williana. K dispozici je i John Terry, ale u něj je pravděpodobnost startu mizivá. Hull může využít hned tří nových posil, do klubu přišli obránce Omar Elabdellaoui a ofenzivní borci Oumar Niasse a Evandro. Naopak nad největší hvězdou Robertem Snodgrassem visí menší otazník.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić (Fábregas), Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupović - Maguire, Davies, Dawson, Robertson - Diomandé, Mason, Huddlestone, Clucas - Snodgrass - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 7.90 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Swansea City  (sobota 13:30)
Po dvou venkovních remízách se na vlastním stadiónu znovu představí hráči Liverpoolu, kteří budou čelit trápícímu se celku z Walesu - Swansea City. Ta v letošním ročníku již dvakrát měnila svého lodivoda, ovšem že by to vedlo k nějakému výkonnostnímu zlepšení, to se vskutku říct nedá.

To Liverpool zatím prožívá velmi povedený ročník. Svěřenci Jürgena Kloppa se nacházejí o skóre na třetí pozici se sedmibodovou ztrátou na vedoucí Chelsea, se kterou se ale v příštím ligovém klání potkají na vlastní půdě. Předchozí dva venkovní nezdary však musely fanoušky pořádně mrzet - remíza na Old Trafford tedy nepředstavuje žádný neúspěch, navzdory tomu ztráta vedení v poslední desetiminutovce bolí vždycky. To na Sunderlandu se očekávala hladká výhra, která ale kvůli individuálním chybám a dvěma darovaným penaltám nakonec nepřišla.

Nový trenér Swansea, Paul Clement, před sebou nemá lehké zadání - zvednout trápící se klub z posledního místa a pokusit se tenhle zpackaný ročník ještě nějakým způsobem zachránit. Že to nebude nic snadného, o tom se mohl sám přesvědčit minulý týden. Labutě sice v první půli značně trápily věhlasný Arsenal, jenže svůj výkon nedokázaly přetavit v nějaký vstřelený gól. Místo toho hráči Swansea lacině inkasovali, v druhé půli svůj zmar podtrhli dvěma vlastními brankami a nakonec podlehli hladce 0:4.

Liverpool momentálně drží hodně solidní domácí sérii, jelikož je na Anfield Road již 17 ligových duelů neporažen. Za toto období zaznamenal jedenáct výher a šest remíz. Swansea se navíc v této části Anglie dlouhodobě nedaří, však Liverpool na jeho půdě ještě nikdy v lize neporazila. V případě výhry pak mohou svěřenci Jürgena Kloppa stanovit nový rekord - na svém kontě by totiž měli po 22 zápasech nejvíce bodů, co se jim kdy v Premier League podařilo nasbírat.

Liverpool již může konečně počítat se službami Joela Matipa, u něhož se vyřešili administrativní potíže související s jeho absencí na Africkém poháru národů. Do sestavy se po zranění žeber pravděpodobně vrátí také Nathaniel Clyne.

To Swansea nehlásí žádné čerstvé zdravotní problémy, naopak již může využít nových posil - Martina Olssona a Toma Carrolla
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Wijnaldum, Henderson, Lallana - Firmino, Origi, Coutinho
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Ki, Cork, Carroll - Routledge, Llorente, Sigurdsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.30 - 11.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Watford FC  (sobota 16:00)
Problémy, které si před rokem a půl donesl Bournemouth z Championship do Premier League, po delší době opět vypluly na povrch. Defenziva Cherries je pořádně prolezlá červy - a to nyní Eddie Howe přišel o nejlepšího obránce posledních týdnů a měsíců Nathana Akého, jehož si z hostování stáhla Chelsea. Watford je naopak ubohý v útoku. Jak dopadne vzájemné měření sil těchto celků na South Coast?

Arsenal, Liverpool, Burnley, Southampton, Chelsea, znovu Arsenal, Millwall a Hull. Hned sedm týmů v osmi zápasech dokázalo v posledních 55 dnech nastřílet Bournemouthu tři branky. Občas se to stát může, ale osmkrát z deseti případů? Nebezpečný precedent musí Howe a jeho trenérský tým rychle vymýtit, jinak se aktuálně jedenáctý tým Premier League může dostat do potíží.

Alarmující jsou především dva nedávné výsledky z hřišť Millwallu a Hullu. V FA Cupu s celkem z nižší soutěže sice nastoupila pozměněná obrana, ale systémový problém je zkrátka přítomný. Příslibem není ani neuspokojivý výkon debutujícího Tyrona Mingse, jenž po dlouhé pauze způsobené zraněním nastoupil proti Hullu a podepsal se pod všechny tři góly.

Ten navíc bude muset nastoupit i proti Watfordu, protože kapitán Simon Francis finišuje s třízápasovým trestem za červenou kartu. Příslibem pro Bournemouth, dá-li se to tak říci, je ovšem mizerná forma Hornets. Ti v posledních šesti ligových zápasech vstřelili pouhé dvě branky a brali stejný počet bodů. Na hřištích soupeře navíc svěřenci Waltera Mazzariho prohráli pětkrát za sebou.

Podzim 2015 byl tak patrně posledním hvězdným obdobím Odiona Ighala, který tehdy exceloval, ale v aktuální sezóně zdárně navazuje na mizerné výkony z jarní části minulého ročníku. V 17 zápasech skóroval jednou jedinkrát a je dokonce spojován s odchodem z klubu.

Asi vás nepřekvapí, že to byl právě on, kdo v říjnu 2015 dával jediný gól Watfordu při posledním vzájemném střetnutí s Bournemouthem na Dean Court. Remízou pak skončily i obě klání v minulém roce na půdě Hornets. Nejbližší měření sil však může minout Heurelha Gomese, jenž má drobný problém se zády. Adlene Guediora pak (stále ještě) reprezentuje Alžírsko na africkém šampionátu.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Cook, Mings, Daniels - Surman, Arter - Stanislas, Wilshere, Fraser - Wilson
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Prödl, Britos - Kabasele, Capoue, Behrami, Holebas - Cleverley, Okaka - Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.55 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Everton FC  (sobota 16:00)
Zapomeňme na úterní úspěch proti Boltonu, Crystal Palace je v krizi, ve velké krizi. Příchod Sama Allardyce nepředstavoval kýžený obrat v ději, jako se to stalo například v Hullu, byť zatím jen nakrátko. Eagles se nyní řadí k největším favoritům na sestup do Championship a zápas s Evertonem by pro ně mohl být další hořkou pilulkou.

Jediná výhra z patnácti zápasů, 27 bodů z posledních 38 klání. To je forma čistě sestupová, není-liž. Velmi nevlídně vypadá budoucnost londýnského týmu i proto, že v posledních devíti zápasech sezóny narazí na pět z šesti top týmů aktuální anglické špičky. Proto jsou nejbližší týdny pro Crystal Palace absolutně klíčové, v závěru sezóny totiž pravděpodobně moc bodů nenasbírá...

Jenže ani tuhle sobotu nenarazí Orli na zrovna slabý kalibr. Everton má totiž kádr, který by shodou dobré formy a štěstí mohl zabojovat i o poháry. Samozřejmě by musel odpadnout i jeden z prvních šesti týmů, na což to aktuálně příliš nevypadá. Proto se Toffees nyní soustředí sami na sebe - a zatím to vypadá moc dobře.

Všechno se začalo obracet v dobré utkáním s Arsenalem, kdy Everton senzačně otočil výsledek a vyhrál 2:1. Karamelky se nenechaly odradit pozdním gólem a hubenou porážkou v derby s Liverpoolem a nastartoval parádní jízdu. Vyhrál v Leicesteru, remizoval v Hullu a pak rozstřílel Southampton a především Manchester City. Právě poslední zápas byl vrcholem formy a dokonalou ukázkou efektivity.

V utkání zazářil především teprve osmnáctiletý záložník Tom Davies, proto bude mít Ronald Koemann dilema, zda do základní sestavy zařadit posilu z Manchesteru United Morgana Schneiderlina. Naopak návrat do jedenáctky by po zranění mohl udělat brankář Maarten Stekelenburg. Otázkou zůstává, měl by vůbec?

Na opačné straně barikády se dá očekávat debut Jeffreyho Schluppa, který by mohl definitivně vyřadit ze sestavy Martina Kellyho, jenž zažívá bídnou sezónu. Anglický mistr s Leicesterem by nicméně mohl i na křídlo, kde kvůli reprezentování na africkém šampionátu schází Wilfried Zaha a Bakary Sako.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Schlupp - McArthur, Ledley - Puncheon, Cabaye, Townsend - Benteke
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Holgate, Williams, Funes Mori - Coleman, Davies, Barry, Baines - Mirallas, Barkley - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.30 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Middlesbrough FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Od čtyř hodin se diváci mohou těšit také na souboj Middlesbrough s West Hamem, který si ovšem mimo tábor obou fanoušků zřejmě moc příznivců nenajde. V duelech tohoto nováčka padá obecně málo branek, přičemž Kladiváři v posledních dnech plnili titulky novin hlavně kvůli přestupovým spekulacím.

Domácí se podle očekávání nacházejí v dolních patrech tabulky, na druhou stranu si na sestupující celky udržují solidní náskok čtyř bodů. Pravdou ale je, že v posledních týdnech se jim zrovna dvakrát nedaří - v průběhu posledních pěti duelů zvítězili jen jednou, konkrétně pak v polovině prosince nad trápící se Swansea. Od té doby zaznamenali dvě prohry a dvě bezbrankové remízy. Ostatně produktivita je hlavním kamenem úrazu týmu Aitora Karanky už od samého začátku této sezóny.

To West Ham v minulém kole rozstřílel na vlastní půdě Crystal Palace, přičemž gól Andyho Carrolla se rozhodně zařadil mezi kandidáty na gól roku. O Kladivářích se ale v posledních dnech hovořilo především kvůli hlavní hvězdě týmu - Payetovi. Ten totiž s týmem odmítl trénovat, odmítá hrát zápasy a jasně deklaroval svou touhu odejít. Londýnský celek se jej však nehodlá vzdát, ovšem jak tohle celé dopadne, to je ve hvězdách.

Sluší se zmínit, že oba celky v týdnu představily nové posily. Middlesbrough z Chelsea přivedlo Patricka Bamforda, který v tomto týmu před nějakou dobou prožil úspěšné roční hostování. To do West Hamu přestoupil bývalý kapitán Southamptonu, Jose Fonte, který má vyztužit defenzivní řady londýnského klubu.

Co se zdravotních potíží týče, vyloučen je start Gastona Ramireze a Antonia Barragana. Hrát pak také nebude Daniel Ayala, který si pro změnu odpykává karetní trest.

To hosté řeší řadu otazníků - Sofiane Feghouli, Sam Byram a Winston Reid mají drobné bolístky a je otázkou, zda budou pro utkání k dispozici. Hrát každopádně určitě nebude Dimitri Payet, zatímco Cheikhou Kouyaté a Andrew Ayew reprezentují své národy na Africkém poháru národů.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Bernardo, Chambers, Gibson - Fabio, Leadbitter, De Roon, Forshaw, Friend - Stuani, Negredo
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Byram, Reid, Collins, Cresswell - Noble, Obiang - Feghouli, Lanzini, Antonio - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.04 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Manchester United  (sobota 16:00)
Vítězná série Manchesteru United se v minulém klání zadrhla. Parta okolo Zlatana Ibrahimoviče tak bude jistě chtít načít novou - tu první překážku představuje na Britannia Stadium domácí Stoke City.

Rudí ďáblové se po neslaném startu do sezóny přece jenom rozjeli a výsledkem byla šestizápasová šňůra vítězství, kterou uťal až v minulém kole znepřátelený Liverpool. Pro Joseho Mourinha však musí být značně frustrující, že mu tato série nepřinesla nějaký závratný posun tabulkou - United se stále nemohou dostat mezi první čtyři celky, přičemž na místo první stále ztrácí markantních 12 bodů.

Stoke City zase neprožilo nejpříjemnější vánoční svátky, jelikož si se svým složitým losem neporadilo zrovna dvakrát dobře. Jak od Liverpoolu, tak i londýnské Chelsea vyfasovali svěřenci Marka Hughese čtyři branky a pokaždé se tak ze hřiště poroučeli bez jakéhokoliv bodového zisku. V posledních dvou kláních však přišlo zlepšení, Hrnčíři nejprve zdolali Watford na domácí půdě a v minulém kole si vyšlápli i na Sunderland. Do zápasu s Manchesterem United tak mohou jít v dobrém rozpoložení.

Hrnčířům se proti United možná až překvapivě daří - v posledních 3 zápasech na Britannia Stadium domácí ani jednou neprohráli, naopak si připsali dvě vítězství a jednu remízu. V Premier League navíc Stoke prohrálo jen 1 z posledních 8 domácích duelů, což vypovídá o jejich poměrně slušné formě.

Sluší se také zmínit sérii Manchesteru United - tým Joseho Mourinha je totiž neporažen už v 16 soutěžních zápasech, jejich posledním přemožitelem je turecké Fenerbahce.

Stoke se vrací Bojan Krkic, který v minulém utkání kvůli zranění absentoval. Chybět však bude Mame Diouf, Ramadan Sobhi a Wilfried Bony - všichni tito hráči se momentálně účastní Afrického poháru národů.

To Jose Mourinho má k dispozici prakticky kompletní kádr, počítat nemůže akorát se službami Erica Baillyho, který si také plní reprezentační povinnosti.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Adam, Whelan - Shaqiri, Allen, Arnautovič - Crouch
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Smalling, Darmian - Carrick - Mchitarjan, Herrera, Pogba, Lingard - Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.65 - 4.00 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Loni v lednu se Sunderland de facto zachránil. Sam Allardyce tehdy získal do týmu Kirchhoffa, Khazriho a Koného, kteří pak v následujících měsících dotáhl Black Cats k udržení ligové příslušnosti. Včera se jeho nástupce David Moyes nechal slyšet, že něco podobného je nyní nemyslitelné, neboť vedení nepustí peníze na adekvátní posílení. Sunderland tedy musí spoléhat na to, co má a body získat třeba už na půdě West Bromwiche.

Mackems se po solidní pasáži v listopadu a prosinci zasekl. Victor Anichebe se zranil a Jermain Defoe na útok sám nestačí, byť mu to pořád pálí neskutečně dobře. Z posledních čtyř zápasů však Sunderland získal jen bod a minulý týden ztratil důležité tři body doma se Stoke City.

Byť zatím ztrácí na záchranu jen bod, na West Bromwich vzhlíží se závistí. Baggies se překvapivě daří i v ofenzivě a Tony Pulis míří za svým nejlepším umístěním v Premier League v kariéře. Momentálně je osmý a už nyní má prakticky zajištěný pohodový závěr sezóny bez starostí o udržení mezi elitou.

West Brom nicméně trápí situace kolem Alana Nyoma, který podobně jako Matip z Liverpoolu odmítl startovat na africkém poháru v Gabonu a zatím mu není dovoleno hrát za klub. Debutovat naopak může posila z Hullu Jake Livermore. Sunderland kromě Anichebeho postrádá ještě Pienaara.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Brunt - Fletcher, Yacob - Chadli, Morrison, Phillips - Rondón
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, Djilobodji, O'Shea, Van Aanholt - Rodwell, Denayer - Larsson, Januzaj, Borini - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Tři stopeři, ofenzivní křídelní obránci, talent v záloze a hroťák ve formě. To byl minulý týden Everton, který smetl Manchester City 4:0 a způsobil Pepu Guardiolovi nejhorší ligovou porážku v kariéře. S trochou fantasie by se dalo říct, že Tottenham je týmem, který je v tomto směru taková vyšší vývojová fáze. Jeho excelentní forma bude nyní v sobotním šlágru prověřena na Etihad Stadium.

Kdo ví, co by se stalo, kdyby Mauricio Pochettino vypiloval systém se třemi stopery o pár týdnů dřív. Třeba jako Antonio Conte, jenž s Chelsea díky formaci 3-4-3 vyrovnal anglický rekord v počtu vítězství v řadě. Právě Tottenham tuhle nekonečnou lajnu uzavřel a momentálně je na čísle 6. V jeho kádru se takřka nedá najít slabina a drtivá většina borců má životní formu.

Rose s Walkerem hají jako z partesu, Dembélé a Wanyama tvoři vyvážený střed pole a pod novopečeným tatínkem a obávaným kanonýrem Harrym Kanem operuje pohyblivá a tvůrčí dvojice Eriksen - Alli. Nikdo než Manchester City však letos nepoznal lépe, jak snadno se dají tyto superlativy obrátit v prach.

Guardiola do Anglie vplul s pompou jako Titanic na Atlantik. Manchester City nenarazil do ledovce, spíše ho brzdí hustý proud neprostupných ker, jež bohatému klubu brání v cestě za trofejemi. Citizens se po deseti soutěžních vítězstvích za sebou osudově zasekli a v následných 22 kláních nasbírali jenom 9 triumfů. Zmíněný kolaps na půdě Evertonu byl takovou symbolickou tečkou.

Sám španělský manažer prohlásil, že jeho tým nejspíš vypadl z boje o titul - deset bodů na čelo je už značná ztráta. Teď se kdysi favorizovaný celek musí soustředit, aby vůbec uhrál umístění v TOP 4, protože konkurence je letos obrovská.

Poprvé se může svým fanouškům představit Brazilec Gabriel Jesus, ale Guardiola má potíže spíš v záloze. Fernandinho je pořád suspendovaný, a tak musí vzít zavděk Fernandem, jenž se vrací po zranění. Tottenham nemůže počítat s Janem Vertonghenem, kterému se zelené trávníky zapověděly zhruba na šest týdnů, a tak se do základní sestavy posune Ben Davies či Kevin Wimmer.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov - Touré, Fernando - Sterling, Silva, De Bruyne - Agüero
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Davies - Walker, Wanyama, Dembélé, Rose - Eriksen, Alli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.50 - 3.57
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC21171345:1552
2.Tottenham Hotspur21136243:1445
3.Liverpool FC21136249:2445
4.Arsenal FC21135348:2244
5.Manchester City21133541:2642
6.Manchester United21117332:2040
7.Everton FC2196632:2333
8.West Bromwich Albion2185828:2829
9.Stoke City2176827:3327
10.Burnley FC21821123:3126
11.AFC Bournemouth21741030:3725
12.West Ham United21741026:3525
13.Southampton FC2166919:2624
14.Watford FC21651023:3623
15.Leicester City21561024:3421
16.Middlesbrough FC2148917:2220
17.Crystal Palace21441330:4016
18.Hull City21441320:4516
19.Sunderland AFC21431420:4015
20.Swansea City21431423:4915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2343)

Přidat komentář
smazaný uživatel

COME ON YOU SPURS

Reagovat
tony223

Myslím, že dneska City vyhraje...

Reagovat
nani92

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

no chance

Reagovat
nani92

presne týmito slovami začínajú najväčšie futbalové prekvapenia

Reagovat
smazaný uživatel

preto si myslím, že stoke vyhrá nad Mufanmi

Reagovat
tony223

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch

Reagovat
SCELO

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes City za tri body

Reagovat
smazaný uživatel

videl nekdo hrat toho Jesuse co prestoupil do City? pripadne nakej link na video?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie, ale čo čítam na FB stránke City, tak pre nich je to nový Ronaldinho a okamžitý spasiteľ trpiacich Citizens.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, reference ma obrovsky

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidím skorej tak, že chalan bude porcelánový jak čajník, a tí stopéri čo sú v PL si s s ním budú vytierať riť, minimalne pár zápasov určite, kým sa rozhliadi, proste ten skok je veľký a nemôže hneď žiariť, teda môže, ale je to nereálne

Reagovat
nani92

druhý Navas

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Viděl jsem ho jen za reprezentaci a tam byl skoro pokaždé skvělý. Pro City může být docela terno

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to strašný dělo, fakt má našlápnuto stát se TOP hráčem. Kuna pošle do důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi náročný zápas dnes. Ostatní z top 6 majú relatívne ľahké kolo pred sebou. Budem rád za jeden bod z Etihadu, kde budú City chcieť odčiniť prehru z Evertonu. Nebude to ľahké. Stále mám nočné mory z nedávnych zápasov pri návšteve Manchestru City.

Reagovat
Usty

Jako třeba z loňska, kdy jste tam vyhráli?

Reagovat
smazaný uživatel

ale pred tým prehra 4:1, 6:0.

Reagovat
Usty

Reagovat
celeb

Ja ocakavam rovnaky zapas ako predzajuce zo strany City. Bud zacnu davat goly (Aguero v tejto sezone skoruje len proti muzstvam z 2. polovice tabulky) a daju viac golov ako dostanu (co proti vasej obrane je velmi nepravdepodobne), alebo sa budu trapit a inkasovat z kazdeho 2. protiutoku. Stones s Kolarovom vzadu maju potencial oborvskych kiksov a navyse zda sa, ze Bravo stratil aj posledne zvysky pohody, ktore si z Barcelony a Chile priniesol. City potrebuju okamzity nakup stopera a laveho beka, aby sa fixla katastrofalna defenziva. Stones sa nedokazal adaptovat a aj ked mozno na dalsi rok uz bude posilou, tato sezona z jeho strany je hrozna. Kollarov detto. De Bruine potrebuje skorovat a dostat sa do formy zo zaciatku sezony, Kun zacat davat goly tazkym superom. Momentalne su City v prehlbujucej sa krize, Spurs v zivotnej forme.

Reagovat
fenixLFC

inkasovat z kazdeho 2. protiutoku....nejak brava precenujes

Reagovat
celeb

ale no tak, nie vzdy trafia branu.

Inak u nas to bol TOP brankar, bez nadsadzky. Takeho dobreho brankara sme nemali od dob Zubizarretu. V 1. svojom vystupeni nestastne zrazka s tragickym Stonesom, potom sa par krat otrepal, ale za tou tragickou obranou ( a celym obrannym konceptom City) sa jednoducho neda. Momentalne ma velke problemy s formou, lenze to skoro vsetci citizens.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

jojo, Slovensko smeruje do ****

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

je to kokot od zaciatku,pomaly predbieha Hranola,ale este ma daleko,ale ma dobreho ucitela,cisty chuj!!!

Reagovat
minoLFC

ale to na voličov platí, oni takých rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Som veľmi zvedavý na Palace - Everton, ako sa budú prezentovať najmä domáci. Inak by mohol zabodovať aj Stoke City a najlepšie aby dal gól Peter :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom zaujimava ponuka, ked sa jedna o ich posledny ligovy zapas v tejto sezone, nie? http://www.czechsporttravel.cz/zajezd-na-manchester-united-crystal-palace-5688.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Datum registrace: 20.1.2017

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa pytam na nazor a nie na datum mojej registracie. Mas s tym nejake skusenosti? Mne to pride celkom zaujimave, pretoze si myslim, ze na tie posledne zapasy su asi drahsie vstupenky, ci nie?

Reagovat
minoLFC

len robíš reklamu

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza City a Tottenhamu by tomuhle kolu slušela. Sice doufám v hodně gólů, ale tady spíš nízká remíza.

Reagovat
Miguel19

Údajně nejlepší trenér planety Pepča by už dneska mohl něco předvést.

Reagovat
blade115

Ale spíš teda čekám, že mu dá Pochettino zase na prdel...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Good, dnes by mohlo byt dobre kolo pre straty konkurentov. Stoke snad nieco zobere zo zapasu a City vs Spuds, idealne remizka. Liverpool vyhra urcite.

Reagovat
Nikikrew

Mimochodom, co dnes tipujete?

Reagovat
vrabejka

kOHOUTY

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ sa mi najviac páči Norwich - Wolves, Sheffield Utd - Gillingham, Swindon - Peterborough, Dagenham&Red - Bromley. Všetko over.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich - Wolves? To jako proč 2 týmy že středu champu a hlavně že hry Norwiche poslední dobou akorát boli oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve preto, že posledné zápasy nezahrali over a dlhodobo je to overový tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, já myslel, že se chystáš na sledování toho hnusy

Reagovat
B3n

City over, Bournemouth a zkusím možná Everton.

Reagovat
B3n

a WBA ještě

Reagovat
vrabejka

Dnešní ztráta LFC= konec nadějí na TOP 5

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Jose on no Luke Shaw in squads. "You try to have the players with more minutes,the players in better shape,the players in better conditions"

Reagovat
elChe

má cenu koupit Akého za ty prachy? by se hodil, ale bude hrát?

Reagovat
elChe

má cenu koupit Akého za ty prachy? by se hodil, ale bude hrát?

Reagovat
Miguel19

Nebude

Reagovat
elChe

a s costou už je to vyřízené? naskočí proti hullu?

Reagovat
mikelinos

Měl by

Reagovat
vladis271

Krásne zápasy dneska a všetko pohodlne v telke.

Reagovat
Hokaido

Od 4 něco dávají? Na livesportu tam nic nemám.

Reagovat
vladis271

tak nič asi. Som zabudol, že 16:00 m,á limitované veci. tAK TO SI POZREM NA STREAMEW. aJ TIE SA V POSLEDNEJ DONE ZLEPšILI.

Reagovat
Hokaido

Dík. A všechno nejlepší k narozeninám, asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Rotherham

Reagovat
madridcan

Real

Reagovat
Hokaido

To se radši podívám na Hoffenheim nebo biatlon.

Reagovat
Miguel19

A až se bude prohrávat, tak se jenom podívat do diskuze, kdo se zase vyhazuje z kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

radši Výměnu manželek

Reagovat
madridcan

S tebou sa nikto nerozprava

Reagovat
teenz

Reagovat
nani92

ako sa chcel pochváliť, že si konečne dokázal našetriť na televízor

Reagovat
smazaný uživatel

já třeba nemám

Reagovat
elChe

"A kam máte nasměrovanou sedačku?"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vegan.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Liverpool nasází aspoň 3-4 góly

Reagovat
off-olda

Když jich 5-7 dostane, tak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý kkt

Reagovat
Mastný Chobot

Bude Snoddyho levandule dnes hrať?

Reagovat
Mastný Chobot

*zajtra

Reagovat
ZB 07

OT: Lindsey Vonn! <3

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

uzasna.

Reagovat
Mimalu

a Ledecká

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Whitemedia

je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Koho to zajima, kdyz je hahnenkamm

Reagovat
Mimalu

lol, však Kitzbuehel se jel víc jak hodinu po Ga-Pa

Reagovat
Busby babes

treba me.

Reagovat
Whitemedia

Mě třeba Vonnová se Shiffrinovou hodně zajímají

Reagovat
Busby babes

nezapominal bych na Julii Mancuso.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikaela ale co kdo vidi na vonn, to netusim...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Vonn taková přerostlá kobyla. to Mikaela je jiná prcka

Reagovat
ZB 07

Hahnenkamm byl taky parádní, celkově dnes nádherný závody

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

pohonil som

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Liv-1

Bour-1

CP-X

Middl-2

Stoke-1 mozno remizka

WB-2

City-1

South-1 mozno remizka

Arsenal-1

Chelsea-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty radši nesázej

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy zapas zacina od 0-0...v ziadnej inej lige by som si nedovolil take tipy,anglicka je specificka,ale nie najlepsia liga na svete(naj je Liga Majstrov) :D

Reagovat
Mastný Chobot

ok, kde to podpíšem?

Reagovat
Wat

Matip.

Reagovat
Hai

Nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Každé kolo bude velmi zajimave.. Každý čeká ztrátu někoho z top 6 Necham se překvapit jak ostatní, ale United dnes musí jinak konec nadejim

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na vzájomný zápas City so Spurs je to očakávanie celkom logické

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

City have made the fewest saves (1.7 per game) but have conceded the most goals (1.2 per game) - raising questions about the performances of Claudio Bravo.

Reagovat
kvasha16

njn, Bravo zatial prekonava ocakavania nas vsetkych

Reagovat
Coutinho10

#LFC starting XI v @SwansOfficial: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Can, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Firmino #LIVSWA

Reagovat
Coutinho10

#LFC starting XI v @SwansOfficial: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Can, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Firmino #LIVSWA

Reagovat
Coutinho10

#LFC substitutes v @SwansOfficial: Karius, Sturridge, Moreno, Lucas, Origi, Matip, Woodburn #LIVSWA

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Wijnaldum tam. A preco nehra ten MAtip nakoniec?

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum hraje dobře.

Reagovat
Coutinho10

Matip nehraje kvuli tomu debilnimu pravidlu ohledne reprezentovani na APN

Reagovat
smazaný uživatel

Matip už je volný. Včera to potvrdila FIFA.

Reagovat
Coutinho10

jj uz vidim

Reagovat
Busby babes

vsak to uz je vyreseny, je na lavicce, takze nehraje, protoze ho Klopp nepostavil.

Reagovat
Coutinho10

ajo sem slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

hm, takže Klopp donúti hráča nereprezentovať, aby ho nakoniec potom nechával na lavičke..hmm

Reagovat
Mastný Chobot

hmmm

Reagovat
nani92

to ani kruťas Wenger nerobí, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

ten šikanuje Walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl matip kurak, tak klidne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
13

Začínam na tebe mít lehkou alergii, zlatý kiwwi.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Chod do pice.

Reagovat
nani92

Dakujem, pán prezident

Reagovat
Counter

However, as the decision came so late, it is doubtful whether the player will be involved in the squad for Saturday’s lunchtime kick-off at home to Swansea.

Reagovat
vrabejka

Snad vydreme aspoň bod.

Reagovat
SpecialOne

Copak jsem jediný, kdo si myslí, že kurz 3,5 na Spurs je fail bookmakerů, a že není o čem?

Reagovat
iamek

Young odmitl nanidku z Ciny. Toho se uz takky nezbavime.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson zatiaľ dosť kazí.

Reagovat
Coutinho10

to je zamek

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson opět tragický

Reagovat
fenixLFC

hendo je dnes strasny

Reagovat
smazaný uživatel

strašne nám chýba hráč s ťahom na bránu, keď je Mané preč... Treba sa cez leto na to zamerať (mohli sme už teraz v zime )...

Reagovat
smazaný uživatel

A nějakýho záložníka místo Hendersona.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas nie, netreba ho hneď vyhadzovať, je to srciar a takéto typy ten dnešný futbal potrebuje, čo majú ku klubu aj nejaký vzťah

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho ale vyhazuju jenom ze základu, tam prostě nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

cela dnesna zaloha nepatri do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit, ale Henderson tam nepatří jako první.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm, kdo myslíš že by v zimě šel ?

Reagovat
Whitemedia

Gábina

Reagovat
Mimalu

jsi to zakřikl

Reagovat
Whitemedia

Ani ne, ta poslední střelba byla perfektní

Reagovat
Mimalu

perfektní v kontextu dnešní střelby, standardní v kontextu její obvyklé střelby a neříkej žes po té střelbě nečekal lepší umístění

Reagovat
Whitemedia

Jinde bych čekal, ale na tomhle okruhu ani ne, tady jsem věřil v umístění na stupních vítězů a taky jsem doufal, že bude před Laurou, což bohužel už nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Laurinka je bohyne

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Usty

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
mikelinos

neexistuje nesympatičtější biatlonistka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

asi si zabudol na nórku Bergerovú

Reagovat
Whitemedia

Ale určitě se tam někde nějaká najde, to je jen o tom, že Laura jezdí vepředu a je moc vidět, bohužel.. kdyby pravidelně dojížděla někde okolo 15 místa, tak o ní tohle nenapíšeš..

Ale taky ji nesnáším..

Reagovat
mikelinos

však jasně, tím že je úspěšný někdo, kdo ti není sympatický tak nesympatije ještě vzroste, ale tak je to čistě můj subjektivní názor nevím co se tu všichni takhle seběhli

jinak určitě to není protože fandím jen Gabči, třeba často jsem přál i Wiererové nebo Makarainenové, ale nedokážu to asi úplně popsat, proč mi je nesympatická, ale to je spíš odpověď pro reakce níž

Reagovat
Whitemedia

tak Wiererové se to přát musí, to je prostě povinnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nech toho

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoro stejna picovina, jako ze cesky jsou hezci nez slovenky..

Reagovat
Whitemedia

Ale jen skoro, protože slovenky jsou o parník hezčí

Reagovat
smazaný uživatel

z etnického hľadiska sú češky aj slovenky západní slovania, čiže keď to zovšeobecníme, tak ten vzhľad žien by mal byť rovnaký. Rozdiel je pravdepodobne vtom, že slovenky sa zrejme o seba viac starajú, ale tak môže byť len domnienka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

pěkná sice není, ale proč hned nesympatická? že vyhrává?

Reagovat
smazaný uživatel

je pekna

Reagovat
Mimalu

není no, ale občas se z ní dělá větší ošklivka, než ve skutečnosti je...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to vyloženě krasavice, ale tu tunu blitků nahoře to nějak neospravedlňuje. Mně se třeba nelíbí ani "bohyně" Soukalová. Nevím, kterou bych si vybral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

neznám ale

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Hokaido

Ty seš dobytek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Whitemedia

tak finiš nezvládla, ale nevadí

Reagovat
Nikikrew

Henderson dnes vali

Reagovat
smazaný uživatel

Couts dnes skvelý, hlavne teraz myslím to jeho futbalové myslenie. Keď to uplatní tak je génius.

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte doplním, že rovnako aj Firmino je dnes dobrý. Dnes ma nábeh na gól. Ale poslal by som do hry Studge čím skôr, ten by to tam mohol zlomiť tie nepriechodnú hrádzu Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne. To je hrůza.

Reagovat
Hai

Je to strasnej drevak co se tyce podpory utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

souhlas, ale je snesitelný narozdíl od Morena.

Reagovat
Mastný Chobot

pome, kokoti, ja som dal pásku Lallankovi

Reagovat
13

Co tě to napadlo?

Reagovat
Mastný Chobot

však hráte s najhoršou obranou ligy doma

Reagovat
13

Přichází doba Coutinhova, jestli dáme gol, tak v tom bude mít prsty jedině on.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vrabejka

Nejlepší výkon sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

treba hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

nemastne neslane...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

tak asi to bude chtit do 2. polocasu nejakyho utocnika no

Reagovat
Sm0ker

Je to hrozně pomalý :(

Reagovat
minoLFC

nejaký kvalitnejší stream?

Reagovat
minoLFC

nefunguje

Reagovat
Coutinho10

me jede divny no...

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide tiež

Reagovat
vrabejka

Kup si satelit a nepirati!!!!!

Reagovat
minoLFC

nepyskuj lebo dojdem do Buchlovic

Reagovat
Le Gunner

VRABEJKA JE Z BUCHLOVIC?!!!

Reagovat
minoLFC

Jo, tam pri Uherskom Hradišti žije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Holy moly! Můj kamarád vždy říkal: ,,Z Buchlovic, dobrého nic," což původně platí (hlavně) na Kunovice, ale zde to má též uplatnění.

Reagovat
Le Gunner

*pro Kunovice

Reagovat
minoLFC

a ty si tiež niekde odtiaľ?

Reagovat
Le Gunner

Ano, do vrabejkového panství to mám takových patnáct kiláčků nevzdušnou čarou.

Reagovat
fenixLFC

tak snad to nepozera nikto z PD, pretoze co predvadzaju nasi anglicania je na facku, najma clyne s hendom, na to sa neda pozerat ale swansea hra vyborne, tak snad v druhom polcase odpadnu rovnako ako s arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne, Henderson a Milner všichni špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto je OK podľa tvojich kritérii?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ten je dnes dobrý

Reagovat
stiflerovamama

Clyne je strasne dreveny

Reagovat
smazaný uživatel

v ktorej galaxii znamená betónovanie hrať výborne?

Reagovat
fenixLFC

jednak nas nepustaju do sanci a najma su kombinacne vyborni a dokazu nam zatopit

Reagovat
vladis271

Nvm či je to našou otrasnou hrou alebo skvelou taktikou Swansea. To druhú by som určite nepodceňoval. Ale je už trápne ako veľa tímom stačí držať proti nám blok a chlapci sú stratení ako karkulka v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

To je divný, když nám hraje posledního záložníka Henderson, kterej se nedokáže otočit s míčem, nedokáže běžet s míčem a jeho přihrávání je na úrovni normálního angličana no.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za všetko vlastne môže Hendo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to nemyslel, ale pust si nějaký zápas z minulý sezony, kde hrál třeba Leandro Paredes A musíš prostě vidět ten rozdíl.

Reagovat
Maresma

To sem psal už v létě, že Paredes by byl super.

Reagovat
13

Jednoho záložníka dolu a Studge/Origi do hry - Studge na hrot, Origi klidně do strany na Maného pozici. Snad Klopp nebude se střídáním váhat až do 80. minuty.

Reagovat
Mastný Chobot

Karkulka sa nestratila, či? Janko s Marienkou sa stratili. Vlado, dávaj na to pozor, potom môže dojsť k nedorozumeniam.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo do pici, ako mam tomtom obhajovat? Sad!

Reagovat
smazaný uživatel

Stduge dnes rozhodne, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge, alebo Llorente.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Llorenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem něco za ty leta o Tottenhamu pochopil, tak to, ze dokaze skvele zabrzdit rozjeteho soupere, kdyz se to moc neceka (letos City, a Chelsea, predloni mistrovskou Chelsea), ale kdyz je pred velkym zapasem lehkym favoritem, tak zklame. Vic nez plichta z toho dneska nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham pod Pochettinem a pod kýmkoli jiným se v podstatě nedá srovnávat. To, co platilo před pěti lety, už dneska pravda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty příklady co jsem dal jsou už za Poche, že jo. Ale taky jsme jako favoriti pár velkých zápasů zvládli. United vloni například.

Reagovat
Nikikrew

goooooooooool

Reagovat
Orlandiiik

FERNANDOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mastný Chobot

loooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
fenixLFC

a nedoknutelny firmino zas kritiku nedostane, klasika, za vsetko moze lovren

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel ne.

Reagovat
fenixLFC

lovren to na roh nemal hrat to je fakt. ale firmino pustil llorenteho ktory tam bol sam. ale chapem, lovren sa kritizuje, firmino nie

Reagovat
smazaný uživatel

Však to zahral na roh a pak ani nevyskočil při rohu. On je prostě dement a nemá na Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

firmino gol

Reagovat
fenixLFC

a?

Reagovat
smazaný uživatel

další kritiku nedostane, lebo je najlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa to čakať pri takej zaspatej hre... Kua

Reagovat
smazaný uživatel

začínam mať pochybnosti, či s tým kádrom skončíme vôbec v top4

Reagovat
Coutinho10

twl to uz je moc

Reagovat
mikelinos

Lallana cpt a Llorente lavka

Reagovat
minoLFC

super....

Reagovat
Busby babes

piskej konec.

Reagovat
Mastný Chobot

Kokso, Swansea 0-3-12 s Liverpoolom to vyzerá dnes na rekordný deň

Reagovat
smazaný uživatel

Studge na plac!!!

Reagovat
Mimalu

Llorenteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Llorenteeeee

Reagovat
Error

Reagovat
Mastný Chobot

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Nikikrew

mal by si byt rad!

Reagovat
Mastný Chobot

však LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL neznamená, že plačem

Reagovat
Nikikrew

pekne

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Coutinho10

ne sakra

Reagovat
Gareth Bale 11

To byl centr.

Reagovat
minoLFC

nie my nepotrebujeme posíliť....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool konečne titul či čo??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

s tymito tragedmi sme nevyhrali

Reagovat
mithro

ten zapas nas bude este mrziet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Llorente nam pomaha a ani ho Conte nemusel koupit

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kovi81

sorry

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

hm klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Tommy C Pyčooooo

Reagovat
off-olda

Sice jsme ho nepodepsali, ale celkem se nám vyplácí.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll parádny center

Reagovat
Gareth Bale 11

Krásnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A my s něma doma jen tak tak remízujem

Reagovat
smazaný uživatel

ach, toto bude ťažkéééé veľmi tťažkéé, prečo si takto ubližujeme

Reagovat
fenixLFC

clyne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ajajaj

Reagovat
Arbiter

Blbé je, že se ofenziva Poolu může v poslední půlhodině zbláznit a dát ty tři góly.Stačí, když se jím něco povede...

Reagovat
Arbiter

třeba tenhle gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

to pochybujem, pri tej pomalej čitateľnej hádzanej?

Reagovat
Arbiter

rozhodí tímhle gólem soustředěnost Swansea a fakt bych se tomu nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea si to môže prehrať len sama, no... Mali by sa skonsolidovať, čo zatiaľ na šťastie nie sú

Reagovat
Mastný Chobot

Firminko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt tragéd. Váš konurent v boji o top 4 prehráva a ty sa tešíš, keď znížia. Proste Arsenal - tragédi, od manažéra až po fanúšikov Všetci ste už zvyknutí, že na ten titul proste aj tak nemáte, tak sa už ani nesnažíte a radšej praješ ešte väčším tragédom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Oblíbené kluby - vedlejší: Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbené kluby - hlavní: Arsenal FC

Myslím, že Arsenalu by viac prospela prehra Liverpoolu. Tak nech sa rozhodne

Reagovat
Mastný Chobot

ja by som niekedy chcel byť taký frajer, ako si ty

Reagovat
smazaný uživatel

No ale na to takí detskí šupáci, čo si musia robiť kamarátov na EF, nikdy mať nebudú

Reagovat
Mastný Chobot

napísal detský šupák, čo si chodí dokazovať, že nie je totálny tragéd, na anonymné fórum, kde nadáva ostatným... to áno, to beriem nájdi si frajerku radšej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja frajerku mám ty debilko

Reagovat
Mastný Chobot

ty určite, ty nevyhonenec

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie je, že tvoj úbohý názor na pravde nič nezmení Choď radšej skúšať šťastie na badoo, ty nula.

Reagovat
Mastný Chobot

nahovárať si to môžeš, ale z toho zatrpknutého vystupovania je to jasné každému

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teraz fakt. Ja viem, že ma tu nemáte v láske, ale väčšinou tu nadávam len na futbalové kluby, keď sa United nedarí a mám nervy. Proste si tu vybijem nervy. Z ľudí tu nadávam len Noel-Mikimu, ale tomu nadáva každý a potom ešte tebe, lebo mi robí nervy tvoja otravnosť a trápne detské komentáre. To ako sa prezentujem tu nemusí znamenať, že som taký aj v skutočnosti. Neovplyvňuje to ani môj výzor. Mysli si čo chceš, ale ako som už napísal, na pravde to nič nezmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle této debaty s Chobotem, musím uznat, že jsi kokot.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
Pato44

Reagovat
mickey mouse

A pojďme

Reagovat
Busby babes

faul.

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Here we go

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Však to byl jasnej faul, h rukama odstrčil při hlavičce.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, teraz Studge dva goly

Reagovat
Coutinho10

jenom 56 min.

Reagovat
oli9

Liverpool ještě otočí

Reagovat
Coutinho10

skoda Hendo..

Reagovat
Teoretik

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan chytro dole, lebo dostane reďku

Reagovat
smazaný uživatel

Dal by som dole Klavana

Reagovat
Mastný Chobot

ten rozhodca je hrozný ale

Reagovat
Whitemedia

Friend je kokotko

Reagovat
Arbiter

ale noták... Na první pohled mi přišlo, že Llorente simuloval.

Reagovat
Whitemedia

To by nic neměnilo na tom, že je Friend kokotko

Reagovat
Arbiter

Nevím, no, sice si pro ten faul šel, ale do čelisti ramenem bych dostat nechtěl. Pool asi může být rád, že hrajou v plné sestavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle měl pískat a šel by ven, za stejnou věc už dnes kartu dostal. Rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Klavan po zápase šprintom do najbližšieho kostola a hodiť niečo do zvonca za toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Kevin Friend of Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne

Reagovat
cubazi

Nemôžem si pomôcť ale ak by Klopp nechal Skrtela aspon ešte jednu sezonu, dokým nezoženie top obrancov, odišiel Toure odišiel Skrtel a takéto goly z hlavičok.... Samozrejme braniť štandartky bola a je našou naväčšou slabinou v obranej hre .... a brankár

Reagovat
Miguel19

Jak by v tom pomohl Šktěl, když neuměl bránit?

Reagovat
cubazi

Bol najlepší hlavičkár v mužstve, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Škteľ

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si dobrý futbalový analfabet

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteľ*

Reagovat
smazaný uživatel

Šķřťěľ

Reagovat
Setwo

ani Sakho nehrá... podla mňa je lepší ako Klavan

Reagovat
cubazi

Ale trener stym musi počitať že počas sezony niekto vypadne...

Reagovat
fenixLFC

klavn mal letiet...ked mu dal zltu za ten prvy zakrok tak za tento ostrejsi mala byt bezpochyby

Reagovat
smazaný uživatel

Ostřejší byl právě ten první než tenhle.

Reagovat
13

LLorente si tentokrát šel dost očividně pro faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam urýchlene Matipa,...

Reagovat
stiflerovamama

Emre strasny v poslednych zapasoch

Reagovat
Coutinho10

a malem bylo po zapase..ufff

Reagovat
Arbiter

ty nůžky teď bude střihat každý?

Reagovat
Orlandiiik

Can je strašně vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ja som tomu Firmovi nedal Ccko

Reagovat
smazaný uživatel

Hm pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum dole. Neviem, ako ho niekto moze vidiet hrat dobre. On teda hra dobe, ale tak inak dobre, tak zle.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
stiflerovamama

Firminooooooo

Reagovat
Gunner14

Obrana Swansea jsou stašný šašci tvl

Reagovat
Gunner14

strašný*

Reagovat
fenixLFC

striedaj uz kurva toho klavana

Reagovat
Mastný Chobot

Firmino krása

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
oli9

takový smajlík pasoval na váš fotbal 5 let v kuse

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
B3n

Reagovat
TopinB

Jak kope okolo sebe

Reagovat
oli9

Nekopu okolo sebe , kopu jen do té modré mrdky je to fotbal... Prostě jste hrávali pod mourkem absolutní humus, to nebyl fotbal ale měl úspěch... Ted máte úspěch a na fotbal se dá dívat narozdíl od minulosti

Reagovat
TopinB

Ale vyskočit jak čertík z krabičky na smajlíka! To je prostě směšné

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum super teraz.

Reagovat
Coutinho10

Joooooooo Firmiiinoooo je buuuh

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino, to bolo geniálne,,, Tragédi

Reagovat
Minister

ste

Reagovat
smazaný uživatel

v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som Swans precenil

Reagovat
EXoRcIsT

Možno nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak to měl Ollson dobře rozehrané, tak teď je zase mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka nestačí, pome po tri body

Reagovat
Gunner14

Lets go Swansea

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mimalu

Gilfyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

SIIIIIIIIIIII GUUUUUUUUUUUUUUUUURD SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Gunner14

Gylfiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Mastný Chobot

LOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
B3n

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaaaa

Reagovat
stiflerovamama

Klavan

Reagovat
Miguel19

Gilfyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Hohohooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan s Lovrenem, to je prostě duo.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
jk

Tom Carroll

Reagovat
fff

Za predpokladu, ze sa dozijem uz len mozno 30 ci 40 rokov, normalnej obrany sa asi v LFC nedockam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Premier League

Reagovat
Miguel19

Lovren s Klavanem

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana Liverpoolu

Reagovat
cubazi

Klavan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

No, ted mi můj tip 3:2 nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Horší obranu jsem v týmu z první pětky dlouho neviděl..

Reagovat
stiflerovamama

pice aj s obranou tragickou

Reagovat
Coutinho10

what

Reagovat
Svatej

Yeeeeeeeeeeees!

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll hrá výborný zápas... Ach Klopp, načo slepo veríš Klavanovi?

Reagovat
Setwo

nevieš prečo nehrá Matip?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, spýtaj sa Kloppa-

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfiiii

Reagovat
smazaný uživatel

klavan zabaliť a poslať jednosmernou letenkou priamo do nemecka a už nevracať

Reagovat
Coutinho10

tak snad se zopakuje 5:4 Norwich, jak rikaj na BT

Reagovat
Busby babes

Manchester United starting XI vs. Stoke

De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Blind, Fellaini, Herrera, Mata, Pogba, Mkhitaryan, Zlatan.

Hmm, tak Shaw jeste ne, vlevo Blind.

Reagovat
mithro

no som zvedavy

Reagovat
Whitemedia

Fella

Reagovat
Busby babes

jeho zaklad a obliba uz u tretiho managera, to clovek nepochopi.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

lavicka Romero, Darmian, Carrick, Basti, Lingard, Rash a Wazza.

Bez Carrcika, to jsem zvedavej. Fella zaklad, to bude parada na tom CM zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je zraněnej?

Reagovat
Busby babes

nemel by byt. ale minulej zapas mel nic moc. jen rotace.

Reagovat
B3n

Bude pomáhat s Crouchem, ne ? To je celkem logickej tah přece.

Reagovat
Busby babes

asi ale tak je tam i Zlatan na tohle. I kdyz Arnautovic je taky docela velkej.

Reagovat
B3n

Právě. Plus Smalling je tam z toho stejnýho důvodu beztak. Mě to dává smysl.

Reagovat
Busby babes

Smalling je tam proto, ze je zdravej. nikoho jineho nemame. Rojo je nemocnej.

Reagovat
B3n

Jo, to jsem nějak zapomněl, i když jsem to tady četl I tak je tam ale logičtější volba, než Blind, z tohoto pohledu.

Reagovat
Miguel19

Big F

Reagovat
smazaný uživatel

Blind proti Shaqirimu, tak to je fantazie... Uz se nemuzu dockat

Reagovat
B3n

Dobrá

Reagovat
Infernoqt

dobrá

Reagovat
Busby babes

Jose Mourinho has confirmed Marcos Rojo misses today's match against Stoke through illness.

Reagovat
Counter

Hah, pořád takové naděje se Shawem.

Reagovat
Busby babes

ted nevim jak to myslis? Ja cekal, ze by dneska mohl byt na lavicce. Tak asi az pristi vikend v FA cupu.

Reagovat
B3n

Tak na Stoke by to nebylo zrovna ideální ho rozehrávat.

Reagovat
I am Mancunian

ten uz u nas skoncil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

dostat doma od swans 3 góly je silny kafe teda

Reagovat
smazaný uživatel

To si nikdo nevsiml ty ruky pri golu na 2:2?

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle by se pískat nemělo. Správně to pustil.

Reagovat
Whitemedia

Všiml, ale čert aby se v těch rukách vyznal..

Reagovat
Coutinho10

twl Origi musis propalit

Reagovat
Maresma

Máme v kádru jednoho pořádnýho obránce a ten sedí na lavce, to mluví za vše..

Reagovat
cubazi

Reagovat
Mastný Chobot

Moreno

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Lovren vyzivna rana

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

twl aaaaaahh

Reagovat
smazaný uživatel

Hendersonove prihrávky dnes

Reagovat
Miguel19

To je matlák ten Henderson.

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Swansea dnes vyzera ako keby hrali proti United. To potom ide tazko...

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov.. jsme prokletí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

to nie, ste iba lamy

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ste prekliati. Ste proste šupáci.

Reagovat
cubazi

Trim piču konsky kokot

Reagovat
smazaný uživatel

čo to znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Liverpool prohral.

Reagovat
cubazi

že si máš odrezať cop a obesiť sa nanom

Reagovat
B3n

účes, ale co myslí on nevím

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vladis271

zatrpknutý Yusuf.

Reagovat
fff

Ako moze tuto nenechat vyhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím (ale prajem si), že skončíme v top4....

Reagovat
Nihilister

S takovýhlema výsledkama těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde len o to, ale máme slabší káder ako City, Arsenal, mancs, Spurs... A Klopp nič nerobí, nenakupuje a ani v lete neposilnil adekvátne...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Coutinho10

dobry oci Friend, ale spis mel dat vyhodu

Reagovat
avicii

ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

veľká

Reagovat
cubazi

Zaslužene, dufam že budeme prehrávať dokým si klopp ztoho nevezme ponaučenie, hnoj ostane hnojom

Reagovat
Pipo123

Klavan neskutočná tragédia,

Reagovat
SpecialOne

ale neee, úplně zbytečně kazí dojem, sympatická Swansea a fracek Fer no...

Reagovat
Coutinho10

dej mu druhou za simulovani

Reagovat
Busby babes

Klopp learnt from Mourinho. Playing long balls while trailing.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam pošle Matipa na hrot Keď si človek myslí, že to už nemôže byť lepšie

Reagovat
Gunner14

Klopp Matip na hrot, nevalil do Mourinha skrz Fellainiho?

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
Gunner14

Aha tak nic

Reagovat
Counter

To "nejhorší", co řekl, bylo: "When Fellaini came on, it wasn't football anymore. With all our problems, I'm proud of the boys today"

Jako můžeš to brát jako valení do Mourinha, akorát s tím nebudu souhlasit

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Z tebe se stal nový Mada / Bayernista?

Reagovat
mithro

no jo, nemam sil uz na viac reagovat

ale vieme, ako Klopp nezvladal dlhe nahravky minuly tyzden.

Reagovat
Counter

Aspoň že po odmlce nějak přispíváš, všechno lepší než nic

Reagovat
minoLFC

Načo tam teraz posiela Matipa?

Reagovat
cubazi

Na zúfalku

Reagovat
Coutinho10

tohle stridani ma fakt cenu v tyhle dobe

Reagovat
Counter

Proti nám to loni vyšlo.

Reagovat
Gunner14

Tak proti nám dává Liverpool pořád goly v posledních minutách asi revenge za 89

Reagovat
Infernoqt

Vidíte to, jak se Liverpool snižuje na nakopávané míče? Místo toho, aby hráli svoji pohlednou, přímočarou hru po zemi.

Reagovat
iamek

Taky nechapu. A doma. Silene. Klopp nemel jinou variantu?

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
smazaný uživatel

Heavy metal Kloppo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Veľké trápenie...

Reagovat
Teoretik

Swansea Llorente

Reagovat
REPLIKATOR

Klavan a Henderson snad naposledy v základu

Reagovat
minoLFC

Never tomu, že Hendersona posadí

Reagovat
Maresma

Určitě ne.

Reagovat
Counter

Bublina Ale tak Bradley předvedl obdobnou šílenost s Palace a stejně mu to bylo houby platné, pořád je k záchraně dost daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie

Reagovat
fenixLFC

teraz swansea predviedla viac a vyzerala ovela viac ze vie co chce hrat nez kedykolvek pod tym tragedom

Reagovat
Counter

njn, proti nám jim to vydrželo asi pětadvacet minut.

Reagovat
Coutinho10

a my tu budeme zachranovat labute

Reagovat
SpecialOne

Ale Swansea výborně, hlavně ta pasáž mezi 78-86 minutou, to aktivní tahání času, kombinace na polovině Poolu, to bylo pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Tom celkem solidni debut (ale teda videl jsem jen vitezny gol)

Reagovat
smazaný uživatel

Wow a to áčko na druhý Well done lil Modrić, well done

Reagovat
B3n

Výborně Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Super labutě. Přeji jim záchranu a když přitom klepnout tenhle velmi nesympatický tým je radost dvojnásobná.

Reagovat
Cobra

V čem konkrétně je Liverpool nesympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě tolik neserou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jen začít, ten jejich staromódní přístup k fotbalu, naprosto nesympatický trenér, historikové co jim fandí, úhlavní rival atd... Palec nahoru snad je za vrabejku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z pohledu rivala je to něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i když si odmyslíš to rivalství, tak tohle spoustě lidí nemusí moc vyhovovat. Nejen rivalům se může zdát Klopp jako křečovitej hyperaktivní trpaslík, nejen rivalům se můžou jejich fandové zdát až otravní, nejen rivalům se nemusí líbit jejich styl přestupů a podobně....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Klopp je psycho, ale zas působí celkem přirozeně. S Mourinhem na lávce bych pomlčel, to je jiný level kokota. Fanoušci Liverpoolu jsou frustrovaní, vy arogantní, z bláta do louže. Styl přestupů? Ok, to s vědomím Pogby za 120mega ani nemusím komentovat. Co tam máš dál? A to jsem United v mládí fandil. Z pohledu mých fotbalových hodnot jsou ale United teď ti míň sympatičtí...

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě teda Klopp působí silně nepřirozeně, když už temperamentní kouč, tak Conte, ten je přirozenej. Mourinho je samozřejmě kokot, kdyby nás netrénoval tak je to pro mě druhej největší ocas hned po Kloppovi, ale Klopp byl pro mě vždycky number 1, už jen proto, že trénoval/trénuje dva pro mě nejnesymatičtější kluby co znám. Styl přestupů ? Mě Pogba za 120 mega nevadí, za pár let tohle bude nechci říct běžná, ale častější částka, tak jako je dnes třeba 60-70 mega (což byl před pár lety nepředstavitelnej strop, někdo musí být první kdo tu hranici stovky překročí). Osobně je mi mnohem sympatičtější Pogba za 120, než nakupovat předražený anglický průměráky a podobně. Ono je to asi dost o tom, jaký hodnoty člověk ve fotbale preferuje. Já nikdy nepovažoval nějakej klub za něco extra kvůli tomu, že preferuje domácí hráče, zakládá si na odchovancích a neutrácí vysoký částky za hráče. Já chci aby za můj klub hráli ti nejlepší a je mi jedno jestli stáli 10 nebo 100 mega, když ten klub prachy má. Je mi jedno jestli má španělskej nebo anglickej pas, když na to má a je mi úplně ukradený, kterej klub ho vychoval.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pato44

Reagovat
scheeza

A člověk který si brečí když United hrají posledních 20 minut za nepříznivýho stavu nakopávaný balóny na Fellainiho dá do útoku Matipa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kto je Honeyman, ale podla mena vyzera byt sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, zdravím Vás ze Zélandu, i na druhé straně planety vidím Liverpool ztrácet s posledními.

Reagovat
Infernoqt

Ahoj, Honzo z Brna ze Zélandu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Whitemedia

Bamford na lavičce

Reagovat
Mato178178

Mna by zaujimalo preco nehral matip od zaciatku lebo ked nastupil na poslednu minutu tak uz asi nema zakaz a zraneny urcite tiez nebol ked uz ho chceli nechat hrat aj minuly tyzden

Reagovat
EXoRcIsT

klopp povedal ze si nebol isty ci ho moze dat hrat az pokial nebolo prilis neskoro

Reagovat
Vrana17

Hezky Losepool , příjemné probuzení a pohled na skore 2:3. Ještě by mohli rupnout slipky, no i když i remíza by nebyla špatná. Arsenal tam snad ani jejich vlastní fans nevěří, že by letos mohli dát titul (to jim ještě na začátku sezony rozhodčí darovali nějaké body).

Reagovat
Busby babes

Gary Neville ‏@GNev2 20 hod.před 20 hodinami

Víc

Uživatel Gary Neville retweetnul uživatele Jamie Carragher.

I would have the same language problems with the Liverpool academy as I did in Valencia

Reagovat
nemanja

Najdem stream na mobil na United?

Reagovat
Ligter

snad jo, přál bych ti to

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
niflheim

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
nemanja

Dík

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
nemanja

Vďaka

Reagovat
Swarley

uvidíme

Reagovat
blaugrana

Liverpool. Juraj Jánošík by im tutovo fandil. Bohatým berie a chudobným dáva.

Reagovat
Manik...

Labutě

Reagovat
smazaný uživatel

payet who?

Reagovat
niflheim

Adam

Reagovat
Swarley

Blinďáku odbrzdi ten vagóooon

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

to je tak laxní bránění...

Reagovat
Miguel19

Pieters

Reagovat
Busby babes

lol.

Reagovat
Whitemedia

Pieters

Reagovat
mikelinos

hlavně Arnauto to vyřešil super

Reagovat
niflheim

Tak to je smůly...

Reagovat
Miguel19

Pěkně Matička

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

Na druhou stranu, Mata opet zavesil.

Reagovat
Busby babes

jeho prvni vlastni gol v kariere.

Reagovat
Swarley

taky jeho první pokus o bránění v kariéře, co si tak pamatuju

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
niflheim

Vyhoď ho

Reagovat
smazaný uživatel

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Nakročený do středu, nešťastný gól jakých je milión. Vinit gólmana tady je blbost

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/aditya_reds/status/822825622275637248

Rojo na tribune. Kdyby radsi lezel v posteli.

Reagovat
leroy

Ten pohyb herreru v pokutovom pri tom góle, tragicky

Reagovat
Busby babes

Zatim teda velka bida. Sice dostanem docela snadno mic dopredu, ale pak nic nevymyslime.

Reagovat
Swarley

hrůza

Reagovat
Swarley

wtf

Reagovat
Swarley

to si děláte už prdel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Naco kupovat obrancu alebo brankara Klopp Titul je v pici,vasen pre hru tak isto...prehrat so Swansea nam ukazalo kam patrime

Reagovat
smazaný uživatel

A atmosfera dnes na Anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

Mataaa

Reagovat
CubONE

Mate nejaky stream? Staci SD, nic mi nechce ist na reddite.

Reagovat
m.sali
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

To su v prilis dobrej kvalite na mna

Reagovat
niflheim

Juan bohe jeho

Reagovat
Whitemedia

Mata má teda zápas

Reagovat
wild

Mata dnes prebral Pogbovu ulohu z minuleho zapasu..to chod ako dopici s tymto

Reagovat
Busby babes

Tohle musi Mata dat dopice.

Reagovat
Dawon

Ty si kus cypa, Juane

Reagovat
Miguel19

Mata Jako hodně těžká pozice, ale tohle musí dávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Mata

Reagovat
EXoRcIsT

jezisi Mata

Reagovat
Tomekcz

mata hahaha na stoke nikdy nevyhrajem

Reagovat
nani92

Mata dole

Reagovat
smazaný uživatel

za Rashforda a co nejdriv

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Maty tak už vedem 0:3

Reagovat
diastan

Pojdme Stoke

Reagovat
Swarley

kurva piča vystřel to Ibro, na co čekáte pořád

Reagovat
Miguel19

Wtf Ibra

Reagovat
Whitemedia

Proč Ibra nestřílel

Reagovat
Busby babes

proc nahrava???

Reagovat
wild

jedine pozitivum Fellainiho v zaklade je, ze uz ho nenasadi neskor z lavicky

Reagovat
niflheim

Proč do prdele Ibra dneska není sobec?

Reagovat
Grahf

dnes je to zaplatené, alebo prečo to kopli ibra a mata, jak keby nechceli dať gol?

Reagovat
Swarley

děláte si kozy nebo co to jako dneska zase má být

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějakej přehled prvních poločasů letos? Podle mě jsme nedali ani 10 gólů...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tomekcz

koko.ti co to je za strely

Reagovat
smazaný uživatel

Kam to dneska hraci Mu strili do pici?

Reagovat
Dawon

hosiiiii....ale davejme to

Reagovat
smazaný uživatel

To si delate fakt prdel Co se to deje...

Reagovat
Whitemedia

Manchester dnes zatím hodně zábavný

Reagovat
nani92

hšj? a čo tak ísť vonku medzi ľudí? vieš kde to je?

Reagovat
Whitemedia

netahej mě do těch vašich her

Reagovat
Miguel19

Valencia 3 metry od něj a hodí mu takovýho hopíka

Reagovat
Busby babes

V tydnu trenovali na hacko ne??

Reagovat
bbbauch

Zlej sen zatim

Reagovat
niflheim

Clattenburg

Reagovat
bbbauch

A mlhitaryan hraje skvele, lita tam jak blazen

Reagovat
Ligter

hlavu vzhůru; tradičně čím je to horší, tím spíš vyhrajeme

Reagovat
Tomekcz

ani bod neudelama, na stoke nikdy

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini hraje normalne druheho utocnika ako dnes nehra zle ale daj tam radsej Rashforda

Reagovat
Swarley

tohle bude zase zápas

Reagovat
Busby babes

ok, takze Granta dneska vsechno trefi...

Reagovat
SpecialOne

ano, to je ale nefér co

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

co ti jebe ako toto moze byt 1-0

Reagovat
niflheim

Ty vole, to musíme vyhrát toto

Reagovat
Grahf

Další zápas, ked nedáme gol ani za kokot

Reagovat
EXoRcIsT

ked ibrahimovic v cistych sanciach kktiny vymysla

Reagovat
smazaný uživatel

Úplná klasika vždyť to je každej zápas takhle

Reagovat
Swarley

to už není normální

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se smějete?

Reagovat
Swarley

trošku protimluv no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

čumět na kombinaci dvou nekopů Pog100 a Fellaini je fakt komedie, naštěstí se míčů téměř nedotknou... a mezitím nám na tribuně sedí Basti ježek murín je nejmarnější sráč, co si pamatuji

a samozřejmě, že Shaw sedí na úkor sráče Blinda

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa teba je Pogba nekop? Wow

Reagovat
EXoRcIsT

on je chuj nereaguj nanho

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neumí využívat svoje parametry, má průměrnou techniku, proto v ničem extra nevyniká... v itálii to stačilo, ale stejně vyhořel ve všech těžších zápasech, viz LM nebo repre

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to tam spadne maximalne tak Rashovi , otazka je, kdy ho tam ten osel posle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole se divim, ze Antonio nezlomil Valdesovi tou petelici ruku

Reagovat
niflheim

To byl Mate nebo Miky? Míč v šestnáctce a pošle dozadu

Reagovat
C-M@ster

Rodwell faktor

Reagovat
EXoRcIsT

Uz malo byt otocene dpc prehravame a Ibra namiesto toho aby to tam napalil tak vymysla kktiny . Fellaini nehra zle ale tej hre nedava nic naviac namiesto neho nech radsej pride Rashford

Reagovat
Busby babes

tak pulhodina strasidelna, pak jsme se zacli prosazovat a uz to nevypadalo tak blbe. Ale zas ta koncovka... to je strasny. Mata, Zlatan, Pogba na noze goly a nic z toho...

Reagovat
iamek

To reseni v utoku je naproste silene. Pred nama dva minimalne ztrati a my tam prohrajem. Bez sance to otocit. Afro skvelej, ale Mata s Henrikhem na facku. Hruzaaa

Reagovat
nani92

nemam slov, bože môj, Mata dole, nedostal sa do zápasu ani jednym kladným spôsobom, tu lajnu musí prísť Rash alebo Martial lepšie pojazdiť..

Reagovat
Busby babes

Martial neni ani na lavce.

Reagovat
wild

Martial neni v nominacii na zapas

Reagovat
nani92

a vieme dôvod?

Reagovat
Busby babes

hral tuzku a prej je setrenej na semifinale v tydnu.

Reagovat
nani92

Mourinho ten jebo sa nepouči asi nikdy

Reagovat
Busby babes

v cem? Martial hral proti Liverpoolu ne zas tak skvele. A mame v tydnu zapas, tak je sestava trochu zarotovana. Mata hral posledni dobou dobre, bohuzel dneska teda dve velke chyby.

Reagovat
nani92

v tom že šetri hrača na úrijebany Hull s naskokom 2:0? a Martial hral dobre v poslednej dobe, ak už nie zaklad tak aspon lavička a nie tam mať Bastiho aj Carricka..prekaučovane

Reagovat
Busby babes

no prekaucovane... meli jsme hodne sanci, bohuzel koncovka zas bidna...

Reagovat
Counter

Vždyť má pravdu, Martial na lavičce dává větší smysl než kombo Carrick - Schweinsteiger.

Reagovat
Busby babes

to dava. nerikam, ze ne.

Reagovat
Counter

Tak to by teď měl vypadnout z nominace s takovou.

Reagovat
Busby babes

kdo by mel vypadnou z nominace? Martial nebo Mata? a proc?

Reagovat
Counter

Matovi teď nevyšel zápas, tak by měl letět jako Martial za Liverpool. To byla jen taková analogie, ne že bych to podporoval nebo s tím souhlasil.

Reagovat
Busby babes

ja si teda myslim, ze za tim je jen obycejna rotace sestavou. Nevidim v tom nejak problem.

Reagovat
Counter

Já bych chápal rotaci základní sestavy, ale už ne vyřazení ze soupisky. A když už vyřazení ze soupisky, tak spíš nějakého děduly, který by to potřeboval víc než mlaďoch Martial.

Reagovat
Busby babes

a ja bych zas nedelal nejake silne zavery, kdyz nevime proc v te sestave neni.

Reagovat
Counter

njn, a přesto doteď to rozhodnutí obhajuješ.

Reagovat
Busby babes

napsal jsem, ze je setrenej na semifinale, coz jsem videl na twitteru. Ja v tom nevidim nic spatneho. V cem mas zase problem?

Reagovat
Counter

Já bych chápal rotaci základní sestavy, ale už ne vyřazení ze soupisky. A když už vyřazení ze soupisky, tak spíš nějakého děduly, který by to potřeboval víc než mlaďoch Martial.

Nevidím na tom názoru nic špatného. V čem je problém?

Reagovat
kiwwi

tebe uz uplne hrabe z toho Mourinha a United

Reagovat
Counter

Jako že mi konečně začínáš rozumět?

Reagovat
kiwwi

to je tvoj najnovsi humor?

Reagovat
minoLFC

hosťovačka

Reagovat
Swarley

jako beze srandy, tyhle zápasy už mě přestávají bavit, to prostě není normální...jak můžeme být tak dřevění v proměňování šancí, to mi nikdo nevysvětlí...k tomu se ani nedá nic víc napsat...prostě vytvořme 1 000 šancí, 2 000 na výhru, třeba tam něco padne...

Reagovat
smazaný uživatel

Není no. A je to fakt každej zápas kurva. První sem byl rád docela, že takový zápasy prostě jsou a nakonec jsme třeba otočili.. ale každej víkend tohle sledovat už přestávám zvládat

Reagovat
Counter

Slabá mentalita

Reagovat
Swarley

tzv. Arsenalský syndrom

Reagovat
Counter

Být tebou, tak se raději nepodívám na letošní klubovou conversion rate

http://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/chancenverwertung/wettbewerb/GB1/saison_id/2016/plus/1

Ale jako souhlas, krásně jste to od nás přebrali. Doufám, že to tak vydrží navěky

Reagovat
wild

Mata dole, Rashford hore a treba do nich busit..musime to otocit

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciova schopnost naprat centr do nejbližšího protihráče je vážně obdivuhodná. Teď ideálně dolů Mata a nahoru Rash/Martial a Shaw za Blinďáka.

Reagovat
Busby babes

skoda ze vetsina tech, co chces poslat na hriste neni na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Já tak nějak automaticky počítal s tím, že na tý lavce Martial i Shaw budou

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole

Reagovat
nani92

Carroll

Reagovat
Busby babes

Fletch takovej gol.

Reagovat
Miguel19

Solidně si to ťukali

Reagovat
nani92

toto dnes potrebujeme

Reagovat
wild

Brunt este krajsi

Reagovat
Infernoqt

Hrajeme celkem dobře na to, že se nám venku na Stoke nedaří. Nebýt toho vlastnáku, tak perfektní výkon zatím. Bohužel, jim to stačí a je potřeba to ještě zrychlit a tlačit. Potřebujem aspon bod dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní výkon první půlhodinu jo?

Reagovat
Swarley

žádný alespoň bod, takové zápasy musíme vyhrávat, už jsme takových podobných prosrali víc než dost...to jsou totálně zahozený body, ale totálně...

Reagovat
Infernoqt

někdo je musí naučit střílet... miky si dá solo celým hřištěm a pak z voleje přepálí tribunu, šance si vypracováváme víc než dost, dokonce víc než pod safem poslední sezony, ale nezakončíme... to je jediná iritující věc na naší hře

Reagovat
Swarley

25 minut slabých, obrana vzadu laxní...a o zakončení se ani nemá cenu bavit...marnější tým v proměňování šancí nepamatuju a to máme na hrotu Ibru...

Reagovat
Busby babes

700 pro otoceni zapasu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Snad to Stoke udrzi, Spurs sa hecnu pekne a to nase zavahanie, citaj dodrbanie zapasu, bude o trosku miernejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini na to, že nevie vôbec hrať futbal a vie len sklepnúť a podržať, spravil dosť dobrú kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

smutné že i tak je dneska nejlepší hráč snad

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra?

Reagovat
Čenda

Fella je třída. Nejen, že nedokáže přihrát, ale už mrví i přihrávky, co k němu teprve směřujou.

Totální destrukce

Reagovat
smazaný uživatel

To je už iný level

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
niflheim

Já bych klidně Fellu sundal a dal tam raději Rashforda nebo Wazzu.

Reagovat
Swarley

Matu klidně taky, není to jeho zápas

Reagovat
Swarley

nebo teda vlastně je, ale víš, jak to myslím...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

ty jedeš

Reagovat
Swarley

se to přenáší na mě, střílím si tady do vlastních řad

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

velmi odvážné rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej už toho Matu prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra dnes nevystrelí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dneska je teda zatím celkově marnej

Reagovat
nani92

Shawcross by mohol troška preletiež Ibrovi po nohách aby ho nasral a začal to strieľať z každej pozície, lebo dnes je až za moc dobreho chlapca

Reagovat
Tomekcz

strilejte dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Mkh je prepatý

Reagovat
Swarley

trošku jasná ruka

Reagovat
niflheim

To jo, ale toto se moc nepíská.

Reagovat
Busby babes

to bylo od sebe ne? nebo odraz od zeme... tohle se nepiska.

Reagovat
Dawon

co ruka, ale kurva jak matu sejmul tim skluzem? to jako wtf

Reagovat
Tomekcz

penalta nic, kokotburg

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte do píči

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude asi taký typický zápas na Stoke, no.

Reagovat
smazaný uživatel

adam tam dela machra akoby to bola neviem aka extratrieda preboha

Reagovat
EXoRcIsT

Clattenburg ty jeden kkt taka ruka a on nic

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie Adam

Reagovat
smazaný uživatel

ten clattenburg je ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl tohle nepisknout??

Reagovat
Dawon

..............ja nemam slov na Clattenburga fakt, co to kurva rozjel za show?

Reagovat
mr.Silver

Clattenburg

Reagovat
Tomekcz

takovej cura.k rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak na to cumi jak Rash dostava loktem... To uz je fakt konec

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorte si čo chcete, Stoke stále prasí Bohužiaľ zostup je už temer nemožný.

Reagovat
Miguel19

Shawcross je strašnej odpad.

Reagovat
EXoRcIsT

boha clattenburg idiot normalne

Reagovat
nani92

to je zas sobota, aspon že liverpool potešil, lebo človek sa len nasere

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to je, že jsou v PL nejvíc trash rozhodčí co jsou?

Reagovat
nani92

lebo su nepostihnutelni a prerastlo im to cez hlavu a myslia si že su bohovia

Reagovat
Counter

Nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumíš fotbalu

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Nikikrew

Clattenburg co to tam robi

Reagovat
smazaný uživatel

kedy zacnu davat rozhodcom tresty za take piskanie??? a nie tam najazdy vymyslat dpc..

Reagovat
niflheim

Přemýšlím, jestli Pogba Matu neviděl nebo mu prostě nechtěl přihrát dneska

Reagovat
Swarley

a to na to čumí na dva metry

Reagovat
Busby babes

Chudak Sir Bobby, pokud bude muset jezdit na vsechny zapasy dokud Wazza ten gol neda...

Reagovat
Whitemedia

Clattenburg má na jeden dobře odpískaný zápas pět mizerně odpískaných..

Reagovat
m.sali

tak a wazza posere zpracování nebo střelu a bude z toho asistence jak vyšitá. poďme!!!!

Reagovat
nani92

napiču je, že Ibra nemá svoj deň, ale horšie je, že to nemá kto za neho potiahnuť

Reagovat
I am Mancunian

toto nemozme vyhrať dneska

Reagovat
Whitemedia

dobře to zkoušíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

místní mufani jak se čertí clattenburg je p*ča apod., ale minulé kolo, když jsme dali góla z ofsajdu tak pohoda krásný fotbáleček viď

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tiez iny pripad

Reagovat
TopinB

Je, ale v tomhle má pravdu

Reagovat
nani92

ved a čo mame plakať ked nam pomožu? ved oni nepomahaju v lige len nam, oni robia neustale chyby takmer v každom druhom zapase, niekedy poškodia, niekedy pomožu, ale su jednoducho strašní

Reagovat
smazaný uživatel

NEVADÍ

Reagovat
TopinB

Ne, ale když vám tři zápasy pomůžou a jeden poškodí, tak po tom poškození tady nezačnu skákat a brečet, jaká je Clattenburg píča a jak jsou rozhodčí v PL nejvíc na hovno.

Trochu reflexe, kurva

Reagovat
nani92

aha..ale ostatni to začnu pisať ked im pomožu hej? však sa pozerajte na všetkych, nie len na nas, kurva

Reagovat
TopinB

"Ale ti ostatní taky...". Neprůstřelný argument.

Nehledě na to, že v tomto jsou MU fani nejhorší, ostatní, (i když ne všichni, ale v drtivé většině aspoň polovina, u Spurs, Arsenalu, Chelsea nebo Liverpoolu) když jim rozhodčí pomůžou a pak poškodí, tak si řeknou "Jo, poškodil nás, ale předtím nám zase pomohli, vono se to srovná".

U vás tohle neexistuje, vám může fouknout pět neoprávněných penalt za zápas a pak dát někomu od vás žlutou a už jedete.

Zas, ne všichni, ale na rozdíl od ostatních klubů je to většina co tu píše.

Reagovat
EXoRcIsT

bohaca nereagujte na toho kokota

Reagovat
smazaný uživatel

slovenský mufan, to je hotová diagnóza

Reagovat
smazaný uživatel

veď má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic A kokot Clatenburg nič

Reagovat
niflheim

Zalehnutí míče nic?

Reagovat
Swarley

no zrovna Mkhitaryan

Reagovat
I am Mancunian

opat otrasne striedania

Reagovat
Swarley

tak tohle poslední, ty dvěbyly v pohodě

Reagovat
niflheim

Jesse

Reagovat
nani92

to je striedanie , pánečku

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte Mkh dole OK

Reagovat
diastan

Bravo, Zabaleta (C), Otamendi, Kolarov. Clichy, Yaya, Silva, De Bruyne, Sane. Sterling, Aguero

Proboha dnes jestli nedáme 4 goly, tak nemáme šanci

Reagovat
oddy

Taková fifa sestava

Reagovat
diastan

Neskutečně, dnes nemůžeme vyhrát na nic jiného než dejte nám 3 góly, my dáme víc...A zrovna slépkám no nevím

Reagovat
Whitemedia

ty kráso

Reagovat
jk

To je hodně ofenzivní

Reagovat
Visca el barca

je gabriel jesusna lávce?

Reagovat
diastan

je

Reagovat
Cobra

Reagovat
avicii

ako Pepovi uz pridrbkava, ale sak nech si stavia obrancov kde chce..

Reagovat
kvasha16

co to je? 4141?

Reagovat
smazaný uživatel

1-3-1-5

Reagovat
Tomekcz

kkt mata, kdyby dal ty jasny sance v prvni puli

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Miril tam pekne, ale to musi trefit.

Reagovat
EXoRcIsT

Rooney 5 min na ihrisku a si vyklusava

Reagovat
nani92

možno,ked nebude mať spotený dres, tak si ho s ním aj niekto vymení na konci

Reagovat
EXoRcIsT

A rohy to som nebidel u ziadneho muzstva horsie zahravane rohy jak v MU

Reagovat
Hokaido

Manchester fakt neprohrál od tý porážky s náma?

Já si nedovedu představit, že někdy vůbec prohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně věřím, že i ten masér ze Slavie by byl náš druhý nejlepší střelec kdyby ho stavěl

Reagovat
Free_player

Kurňa Ibro tak ho tam už šoupni !

Reagovat
Grahf

miliardoví hráči a nevedia trafiť bránku, to je výsmech

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to už kurva nejaký gól z ofsajdu.

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to prohrajem

Reagovat
Swarley

dpč pusťte mě na to hřiště, já tam minimálně ten jeden dám

Reagovat
Miguel19

Affelay

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney Akože sorry, ale keby som začal pozerať futbal dnes a niekto by mi povedal, že Rooney je jeden gól od najlepšieho strelca klubu, vysmial bu som sa mu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Affelay

Reagovat
mr.Silver

Affelay

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Tak tohle bych klidně jako ruku písknul

Reagovat
spider_8

Jako za svoji idiocii by si ji Shawcross zasloužil, ale podle mě nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak teď Clattenburg správně podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

ten by dnes neodpiskal ruku ani keby ju niekto chytil a odniesol na druhu polku...

Reagovat
smazaný uživatel

Čaká na gól z ofsajdu, ktorý uzná, inak to nevidím

Reagovat
Busby babes

Nooo, tohle uz bylo zajimavy... trefilo mu to nejdriv stehno a az pak ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne kde ty ruce mel..

Reagovat
smazaný uživatel

stehno, hrudnik, a pak se to mozna otrelo o pazi

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi penalta.. neskutecnej zapas blbec

Reagovat
Hokaido

Zápas blbec? Já koukám jen na druhej poločas, ale je to od MU tragickej výkon. Jedině snad Pogba něco hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt je MU drti a Pogba je naopak jeden z nejhorsich na hristi

Reagovat
Hokaido

Ok.

Reagovat
Hokaido

Byly doby, kdy bych se s tebou i snažil diskutovat, ale to už je pryč. Naštěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pogba je takovej curak.. proste balon od nohy neda at se deje cokoliv

Reagovat
spider_8

Jako teď to ruka nebyla, ale přišlo mi, že ji Shawcross hodně chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

rudé srdíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
niflheim

Pogba tak pěkně projde a pak taká střela

Reagovat
jk

#THFC: Lloris (C), Walker, Dier, Alderweireld, Wimmer, Rose, Wanyama, Dembele, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

cityčko sa bude dneska revanšovať za min. víkend, takže to nevidím s vami ružovo

Reagovat
jk

Uvidíme. Tom Carroll bude držet palce

Reagovat
smazaný uživatel

nám dnes držal palce Ricky Bobby a nepomohlo to

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Wimmer

Reagovat
Swarley

taaaak, břevno a můžeme jet domů

Reagovat
Busby babes

dneska to je fakt super zapas. Zas sance stahnout naskok a my to takhle projebem.

Reagovat
raduinho

Úroven zápasu Stoke-Man United je vyloženě kopáčská.

Reagovat
smazaný uživatel

ach boze to je stastie tej stoky

Reagovat
smazaný uživatel

klasický břevínko proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím zápasy na Stoke

Reagovat
raduinho

Ten Arnautovic je taky hrozný dřevák.

Reagovat
Miguel19

Dřevák není, ale je to namistrovanej kokot..

Reagovat
raduinho

To taky.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser.............

Reagovat
Ligter

bože můj, do prdele, kurva

Reagovat
havrys99

Souboj pokračuje: Rodwell 36, Gestede 33

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS VS MANCHESTER CITY.

Lloris (c,) Dier, Alderweireld, Wimmer, Walker, Rose, Wanyama, Dembele, Eriksen, Dele, Kane.

Substitutes:

Vorm, Carter-Vickers, Trippier, Davies, Winks, Sissoko, Son.

Reagovat
smazaný uživatel

Rimmer!

Reagovat
smazaný uživatel

VERY SAD JOSÉ, VERY SAD...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. koľko je to na strely, na sa zasmejem (?)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

5:24

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke melo max 2 strrly na branu

Reagovat
Coutinho10

to vypadalo jak, kdyby mel Imbula pod dresem kosili

Reagovat
Grahf

totálna nemohúcnosť, všetko je pomalé a predvídatelné. Ten systém proste nefunguje, ked sa nebude hrať rýchlejšie.

Reagovat
EXoRcIsT

hraci co zarabaju 200 000 libier na tyzden a nevedie dat jeden normalny pojebany center

Reagovat
Tomekcz

jak sem psal po liverpoolu, ze stoke ani bod stahnout zase hov.no

Reagovat
Swarley

Wazza pííííčo, krááááál

Reagovat
smazaný uživatel

Roneiiii

Reagovat
CubONE

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

ronei

Reagovat
nani92

UNBEATEN

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZZAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

Vlasateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
bbbauch

ROOONEEEY

Reagovat
I am Mancunian

rychlo este predat do ciny tento prestupak

Reagovat
Miguel19

Grant

Reagovat
Busby babes

Wazzzzzzaaaaaaaa!!!!!!!

Reagovat
Ligter

DO PIČIIIIIIIIIIIIIIII, WAZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Fenri

Reagovat
PP

To snad není pravda.. Ale gol moc hezký.. tzv. na Beckhama..

Reagovat
Pigeon

Rooney je bůh

Reagovat
Grahf

takže dalšia remíza 1:1 so sráčmi, kolká už?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney Zase mi zavrel hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba to brať ako stratu dvoch bodov, though

Reagovat
Tomekcz

to nemohli vyrovnat trochu driv cura.ci

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney krásně, stejně jsem nasraný ale..

Reagovat
smazaný uživatel

mrdky, ale ok výsledek

Reagovat
Ligter

Liverpool stáhnut o bod, kdo by to byl čekal dnes

Reagovat
vladis271

po našej prehre všetci čakali, že to bude o 3. Ale to je jedno. Ak rýchlo nedáme sračky dokopy sme v péčku tak či tak.

Reagovat
Tomekcz

spurs i city na stoke v klidu vyhrali my mame haluz bod

Reagovat
SunFells

Gabriel Jesus už místo Iheanacha na lavičce? Doufám, že s nimi Spurs zametou, i ten základ si o to říká.

Reagovat
SunFells

Mohl by Wenger nabídnout za Iheanacha, dokud je u kormidla City ten šašek.

Reagovat
Mastný Chobot

ale len keď nevyjde Kane alebo Sturridge

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

no hlavne tam je Delph

Reagovat
pejsek5

Iheanacho poslední dobou tragickej

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme vyprášit Pepíka!

Reagovat
Coutinho10

tak co si prat...remizku ?

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším, že z tohto bude pamätný match. Tipnem si 3-4.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Už mám nechystanou vypalovačku, snad máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

pff, dostat tři góly..to snad radši 0-1

Reagovat
nani92

COYS!

Reagovat
Euphael

stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

diky pane

Reagovat
Miguel19

Zabaletu by měl Pep kopnout do prdele jako prvního. Hrozně připomíná Ivanoviče.

Reagovat
Whitemedia

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Toby

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Kun

Reagovat
Svatej

City zatim lepsi, jen tak dal!

come on!

Reagovat
smazaný uživatel

Ropáci táhnou za jeden provaz, pěkné

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Reagovat
diastan

Zatím teda nad očekávání...snad jsem to zas zakřiknul

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Fenri

Reagovat
Gunner14

A je to dole

Reagovat
Gunner14
Reagovat
nani92

Reagovat
C-M@ster

ve třetí minutě?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Cobra

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frank

Reagovat
C-M@ster

Co tam bylo?

Reagovat
Miguel19

Kane ve 20. minutě první dotyk s míčem?

Reagovat
Counter

A z druhého po dalších dvaceti dá beztak gól

Reagovat
Miguel19

V bráně Bravo. Nebylo by to šokující.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

City plytva sancami... aby ich to nemrzelo.

Reagovat
Nikikrew

Tottenham hra tak zle ako my 2 polcas na City

Reagovat
Mastný Chobot

ale akože, ak sa niekedy o Pepovej Barce hovorilo, že hrá nudný futbal, tak o Pepovom City sa to nedá povedať. Či už v zlom alebo v dobrom.

Reagovat
Miguel19

Clichy

Reagovat
mr.Silver

Marriner asi taky na fetu dneska

Reagovat
Mastný Chobot

omg, de Bruyne

Reagovat
Gunner14

Dámy a pání: La Liga https://streamable.com/85glw

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jaký je na Kanárech vedro?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani moc ne :) Je tam poměrně konstantní teplota okolo 20-25 stupňů.

Reagovat
nani92

Reagovat
minoLFC

to bude na MS v Katare nonstop

Reagovat
oddy

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

To museli spraviť schválne

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

Takhle se bude hrát na MS v Kataru.

Reagovat
Edgewalker

Kurde, zase s křížkem po funuse

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal style.

Reagovat
Edgewalker

Tj, ještě že jsem nebyl čtvrtý, co?

Reagovat
Mastný Chobot

a ty pod ním

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frank

Reagovat
Mastný Chobot

ježiš, to sú trtkovia

Reagovat
Cobra

Co my tam v té obraně předvádíme?

Reagovat
jk

To je tempo jak v Evropské lize od Tottenhamu

Reagovat
PP

City zatím Spurs hezky vymazává..

Reagovat
Svatej

To je zas komedie.. ti fotbalisti jsou fakt hrozny buzny ubuleny.

Reagovat
smazaný uživatel

dost velky luxus takto tie sance zadrbavat ked je v brane bravo

Reagovat
Mimalu

toto bude ještě City mrzet...

Reagovat
Counter

Taková dominance City... Tohle je jasná ušmudlaná výhra Spurs 1:0

Reagovat
Miguel19

Wimmer chce regulérně prohrát..

Reagovat
masly008

fotbal na jednu kasu,jestli už city nedá gol tak je to může mrzet později.

Reagovat
mr.Silver

Nejlepsi obrana v lize

Reagovat
PP

bohužel zatím jo.. to, že tam City měli mít tak dva fíky je jiná..

Reagovat
jk

Bez Vertse působí jak zhulení. Naštěstí to smazává Wanyama a Rose.

Reagovat
PP

nesmazává.. Máte jediné štěstí, že si hráči City nevyhoví a překáží si..

Reagovat
jk

Aha, tak to jo. Se divím, že nenastoupil jenom Hugo, stejně by to vychytal...

Reagovat
PP

dneska asi jo. Ještě by se o sebe přerazili De Bruyne a Aguero..

Reagovat
Gunner14

Dobrej kolotoč, ted ještě kdyby City využíválo šance

Reagovat
stiflerovamama

Napriklad aj v takom Dembelem mozeme vidiet zaloznika, ktory nam tej trojice chyba.

Reagovat
diastan

To je taková škoda, potřebujeme nutně gol, protože jestli Slépky vystřelí na branku je jasné jak to asi dopadne

Reagovat
masly008

Reagovat
Euphael

však to je jasné od chvíle, kdy zveřejnili oficiální sestavu, ve které byl Bravo...takže tak hodinu před zápasem

Reagovat
diastan

Nejenom Bravo ..ˇ( Protože ten je rozhodně míle za očekáváním a nechytil nic navíc, na rozdíl od Harta), ale je to způsobeno celkově bráněním, ty goly jsou většinou po nějakém failu a v lepší případě jdou na Brava dva na nikoho....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

eriksen proti chelsea 2 x asist a proti city ho nepostaví,nechápu.

Reagovat
pingla

Reagovat
jk

Eriksen > Özil

Reagovat
masly008

v neviditelnosti to mají na remízu někdy.

Reagovat
nani92

Tottenham veľké sklamanie

Reagovat
Mastný Chobot

to zakončenie City to je horšie než Arsenal

Reagovat
Counter

Ale pořád lepší než ManUtd

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj 3 kolá!

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

prečo vás porovnávaš s nami, ked vy hráte o titul a my len o top 4?

Reagovat
Counter

Tady se mluví ryze o zakončení.

Reagovat
nani92

rozumiem, kľudne pokračujte

Reagovat
Cobra

Slušně nás City v prvním poločase přejelo. Ještě teď nechápu, že to je 0:0. Druhý poločas snad bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem tady někoho v týdnu přesvědčoval o tom, jak naši obránci nedělají chyby v rozehrávce... No příšerný, City nás překvapilo tím presingem, takhle proti nám nikdo nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

0-0 hlavně díky Llorisovi, Tobymu a Wanyamovi.

Reagovat
jk

U Wimmera to ještě překousnu ale Toby tam taky slušně zatápí... A Hugo s Bravem by si mohli dát nějaký passing challange, by mě zajímalo kdo by vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle proti nám přes Vánoce hrál skoro každý, akorát jim to vždycky vydrželo tak 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
kiciN

Klid, spurs je klidne muzou po polocase prejet, zas vsichni delaji zavery

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný karty pro 2 ze 3 stoperů v prvních 15. minutách. Ještě že máme Tobyho, který hasí co může. Nepodržíme balón, bojíme si ťuknout se spoluhráčema...

Hugo zatím drží neefektivnost a impotenci City.

Dembélé opět famózní, i když týmově stojíme za vyližprdel. Do druhý půle snad odvážněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný karty pro 2 ze 3 stoperů v prvních 15. minutách. Ještě že máme Tobyho, který hasí co může. Nepodržíme balón, bojíme si ťuknout se spoluhráčema...

Hugo zatím drží neefektivnost a impotenci City.

Dembélé opět famózní, i když týmově stojíme za vyližprdel. Do druhý půle snad odvážněji.

Reagovat
Miguel19

City velmi dobrý výkon, chybí tomu akorát gól.

Agüero se Sterlingem mi přijdou herně špatní. Jsem zvědavej, jestli tam hodí Jesuse..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Spurs jsou smesni. S Kanem si vytrel prdel kazdej, kdo s nim prisel do kontaktu, Wanyama je k nicemu a Eriksen se snazi napodobit Ozila ve schovavani. Libi se mi aspon trochu Walker

Naproti tomu citizens hrajou super fotbal, mazou svyho soupere totalne ve vsech smerech na chleba, snad to dotahnou do viteznyho konce. Byt to 3:0, nebylo by se cemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

No, já bych se 3:0 teda divil.

Reagovat
Svatej

Tak od tebe strizlivej pohled ani necekam

Reagovat
smazaný uživatel

City nás slušne prevalcovalo v 1. polčase. Neviem prečo sme prešli na 4-2-3-1. Dembele je zbytočný na AM. Wimmer dolu cez polčas a Davies na plac. 3-5-2 poprosím. Budeme radi za jeden bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak City zatiaľ perfektný výkon.

Reagovat
PP

nemlich stejně, jak zadupali do země nás v tom vzájemném zápase. To napadání rozehrávky mají skvělé. Pro vás mořnoar překopnout na Kanea, který musí něco vymyslet, příp. někoho vyslat do brejku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle City je úplně jiné zvíře než to, co jsme viděli minulý týden, hladové, napadající. Druhý poločas bude zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti vam sa snazi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to rikal ze zas velky zapas nezmaknem. Shower of shite.

Reagovat
vilp

Pořád je to 0:0. Když vidím tu efektivitu City, tak jste pořád ve hře o tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo no, ale musime se teda v kabine polejt svecnou vodou nebo neco takoveho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si Pepek maže Pocheho na chleba. Oba chtějí dominovat hře, ale Pepek tam na to má vhodnější hráče. My bychom to s touhle sestavou měli zavřít a hrát na brejky, ale to my neumíme. Věřím, že bývalá Mourkova Chelsea by tuhle sestavu City roznesla z protiútoků.

Každopádně je potřeba začítá dávat míč rychleji dopředu a zvýšit aktivitu. Plus nahodit nějakého brejkového hráče, Sonalda, Sissoka, nebo oba.

Reagovat
Hachim Mastour

Aguero dvakrát mohol prihrávať Sanému do priestoru, asi mu neverí.Sané a Sterling by si mali vymeniť strany.

Reagovat
Svatej

A snad se dockame toho Jesuse Gabriela, jsem na nej hrozne zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

wimmer ven a misto neho sissoko a hrat to na 4-2-3-1 jinak to nevidim dobre

Reagovat
Cobra

A jdem hrát 4-2-3-1

Reagovat
nani92
Reagovat
Mimalu

Saneeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Lloriiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Greny

Bravo muze jit v klidu na pivo a kdyby Tottenham trefil zařízení tak je to jedno pac to stejne nechyti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Counter

Haha

Reagovat
Miguel19

SAneeeeeeeeeeee

Reagovat
Gunner14

Lloris wtf

Reagovat
Hachim Mastour

Sané, to je hráčik. Lloris dab.

Reagovat
masly008

loriiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo Bravis

Reagovat
Miguel19

Lloris

Reagovat
Svatej

Lloris, diky

Reagovat
Rohlíček

Saneeeee

Reagovat
Coutinho10

Lloris

Reagovat
havrys99

SHityyyyy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Lloris takzvaně na Brava.

Reagovat
Svatej

Hm nebyla to ruka?

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Mimalu

Bravo > Lloris

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiciN

ruka

Reagovat
wild

Lloris ako si zalietal

Reagovat
Gunner14

Už nezvládaj

Reagovat
Gunner14

A za žlutou i pro Otamendiho

Reagovat
Greny

Pro Arsenal je to blbej vysledek

Reagovat
Gunner14

Prohra Tottenhamu není nikdy blbej výsledek

Reagovat
Greny

No to ne ale čtvrté flek se bude otrasat

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

ne, neni

Reagovat
Mastný Chobot

Dele_Nezvladajko už ide

Reagovat
Svatej

Ali je furt stejnej picus

Reagovat
jk

Reagovat
jk

Otamendi je takový křehký tvor s vizáží norského dřevorubce.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloriiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Mimalu

Lloriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Counter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
masly008

loriiiis

Reagovat
Hachim Mastour

Lloris sa zahral na Brava

Reagovat
Gunner14

Llorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrris

Reagovat
Arbiter

Lloris

Reagovat
wild

Reagovat
kiciN

Lloris

Reagovat
Mastný Chobot

Lloris 0+2

Reagovat
Miguel19

To je regulérních 2+0

Reagovat
Arbiter

Sice mu obránci moc nepomohli, ale i tak jsou to jasně dva jeho góly

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Lloris

Reagovat
Kluivert9

To je šašek

Reagovat
Cobra

Hugo, vážně?

Reagovat
Gunner14

Ne ne

Reagovat
diastan

Další pome

Reagovat
oddy

Bravo se vyměnil s Llorisem o poločase?

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
J0EL

Lloris

Reagovat
aither

Hugo podržel

Reagovat
Free_player

do prdele

Reagovat
EXoRcIsT

wtf Lloris take chyby som unho este nevidel

Reagovat
Coutinho10

dalsi gol zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

hugo

Reagovat
Svatej

Lloris

Reagovat
liquicitizen

Lloríííííííííííííííís

Reagovat
wild

Bravo Lloris, Bravo

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Reagovat
icka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Infi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frank

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris na pána

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Thoomas

Bravo > Lloris

Reagovat
Steven666

Břídil kola je asi jasný

Reagovat
EXoRcIsT

som cakal ze Matu nikto neda

Reagovat
nani92

ale proti nam chytaju brankari ako o život

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Bravo > Lloris

Reagovat
havrys99

Hugooooooooooo Boss

Reagovat
Arbiter

Sice bych byl raději, kdyby to byla remíza, ale ani tento výsledek zatím není špatný

Reagovat
Miguel19

Druhý nejlepší

Reagovat
Arbiter

třetí, ten první by byl odečet tří bodů oboum týmům za nějaký bordel na hřišti třeba

Reagovat
Mimalu

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
mojmira

tak břídil kola je jasný, zrovna od něj bych takové chyby nečekal, ale není každý den posvícení

Reagovat
Mimalu

Alliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Counter

Tak ještě drama

Reagovat
smazaný uživatel

aspon fanta je stastna

Reagovat
smazaný uživatel

well done son, well done... Hugo rules

Reagovat
Gunner14

1 střela na bránu, chudák Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

A jedeeeeeeem

Reagovat
jk

Bych tak řekl, že fans Spurs to berou s větším klidem než zamindrákovaný zbytek Londýna

Reagovat
aither

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Hlavne ty to zvladas uzasne

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Svatej

Dostavate vyzrat to, co si zaslouzite

Reagovat
jk

Příště použij diakritiku pls.

Reagovat
TopinB

Jak se, chytá, čeho, může

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Reagovat
Whitemedia

*jak,

Reagovat
TopinB

*jaxe a čárka se může vynechat

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

tak nečekal bych, že by se fandové Slepic vysmívali vlastnímu kapitánovi

Reagovat
jk

Reagovat
Arbiter

Vysmíváme se vašemu kapitánovi, to, že vy ne, je pochopitelné. Tudíž žádné nezvládání...

Reagovat
jk

Jaké nezvládání? Zdrž se těch východních manýrů a nevytvářej si vlastní pravdu

Reagovat
Arbiter

ty jsi úplně mimo

Reagovat
jk

#argument

Reagovat
Arbiter

Co na tomhle chceš argumentovat?

Reagovat
jk

Ono se někdy stačí zdržet komentáře když ti chápání českého textu dělá problémy.

Reagovat
TopinB

Nezvládáš

Reagovat
Arbiter

Reagovat
jk

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Whitemedia

wtf

Reagovat
Mastný Chobot

mindrák z Tottenhamu - ťažko nájsť abstraktnejší pojem

Reagovat
kiwwi

mindrak z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Dele fanta

Reagovat
Mastný Chobot

hohó, aj Walker vlastne

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiiii. Pome!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
C-M@ster

Tak to bude ještě drámo

Reagovat
Coutinho10

Alli zapletka

Reagovat
Gunner14

Tak jedem remízka 3:3 Lloris hattrick a Bravo 3 střely na bránu 3 goly

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Prvbi strela na branu

Reagovat
Arbiter

Hmm, druhá střela na bránu City

Reagovat
wild

Nj, strela na branu City = gol

Reagovat
EXoRcIsT

Bravo si zase nesiahol na loptu a gol cloveku by ho aj bolo luto ale to by nesmel hrat za City

Reagovat
Miguel19

Alliiiiiiii

Ty vole Otamendi je jasně nejhorší stoper v PL. To je zoufalost co při tom gólu předvedl

Reagovat
masly008

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
diastan

nečekaně

Reagovat
havrys99

Otamendi klasicky ruku nahoru jestli nebyl ofsajd

Reagovat
EXoRcIsT

mozno len hajloval

Reagovat
jk

Reagovat
PP

Piča... celý první poločas na to čumím.. Pak jdu koupat malého na 15min a padnou tři goly.. to jebu toto

Reagovat
Gunner14

Nemáš tak dlouho masturbovat

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš tam to "jdu koupat malého"

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

môj, ja som tu neni ten čo sa práve strápnil, tak facepalmy si chod dávať inde, dík

Reagovat
C-M@ster

A seš si jistej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší kokot

Reagovat
Gunner14

Nenech se

Reagovat
C-M@ster

Někdo zas chodí venčit hlemejždě, přiškrtit kuře nebo vzít Kojaka na procházku.

Reagovat
PP

boha jeho.. Ještě čekat něco ve stylu "jak se chlubí že má malého.."

Reagovat
Gunner14

že má vanu*

Reagovat
Greny

Tim se prosim Te nechlub

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem se chystal to napsat. diky ze jsi mi vzal to odhodlani...

Reagovat
nani92

fakt sa neteším na to obdobie starého ufrflaneho fotríka

Reagovat
PP

nejlepší věc, co může každého potkat. A největší změna v životě, jakou si vůbec nedovedeš představit.

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, přijde mi, že kdybys třeba přišel o obě nohy, tak je to větší změna.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14

De Bruyne krásný balony dneska

Reagovat
Svatej

Jinak razem mame nejlepsi obranu v lize

Reagovat
Counter

Vertonghen fuč, Alderweireld fuč, Lloris nečekané hrubky... Abychom se brzo nedočkali článku "Pět důvodů, proč Tottenham nevyhraje Premier League"...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete s Ustym něco sepsat, žluči máte dost.

Reagovat
TopinB

Ownymu by vybuchla hlava

Reagovat
smazaný uživatel

čurák možná

Reagovat
jk

pls

Reagovat
J0EL

Kedze skoncit nulty nemozeme, takato moznost nikdy ani len v uvahu nepripadala.

Reagovat
Counter

To by byl samozřejmě jeden z důvodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toby Každopádně tohle bude asi rekord v počtu změn na postu stopera v jednom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

musim rict, ze se mi toure docela libi na te pozici dneska, vyzaruje z nej takovy klid

Reagovat
nani92

to je Etoo?

Reagovat
Counter

Jasná penalta tohle.

Reagovat
Gunner14

Když má Sterling spadnout tak nepadne, ocas ale pencle jasná i tak

Reagovat
Whitemedia

Pepek jaký nerváček

Reagovat
Arbiter

Tady se nedivím. Ale chtěl bych vidět pohled na jeho obličej, kdy dostali ten vyrovnávací gól

Reagovat
jk

Walker je zmrd

3,2,1...

Reagovat
Frantszek

Co rikate na to, jak jim tam ve studiu vyklada,sporne momenty Webb? Prijde mi to jako super zpestreni pohled i ze strany rozhodcich

Reagovat
Minister

faul jak oči

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

potom ze hraci simuluje ved ked nepadnu tak sa nepiska

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kvasha16

zacarovay kruh trochu

Reagovat
nani92

ako toto nie je penalta, to je fakt des tí rozhodcovia

Reagovat
Mimalu

Soooooooooooooon

Reagovat
Counter

2:2 hned

Reagovat
Mimalu

Bravo zase nic

Reagovat
Minister

Reagovat
jk

SONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Gunner14

2 střela na bránu ach jo, ale rozhodčí pěkně potlačili kárku remíza udržet

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi na tom je, ze kdyby spadl, tak to dost mozna piskne... pak se ma prestat simulovat, kdyz toto necha v pohode projit

Reagovat
Coutinho10

j taky me to hned napadlo...docela sem cumel, ze to chtel ustat, ale tentokrat o tu penaltu prisel

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Ofsajd.

Reagovat
diastan

DO PRDELE, skončí střela na naši branku ještě někdy jinak ?

Reagovat
diastan

a rozhodčí kokot

Reagovat
Whitemedia

To nasere

Reagovat
EXoRcIsT

jasna penalta mala byt ale i tak SPURSSSS

Reagovat
SunFells

Místo penalty

Reagovat
Cobra

Sonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
wild

2strely - 2goly

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaaaaaaaaal Soooon

Reagovat
Frantszek

Vyborne slepice!

Reagovat
aither

CO tam hlásil tvl

Reagovat
Thoomas

A pak se divíme, že se simuluje, co ještě do piči ten rozhodčí víc chce?

Reagovat
Frantszek

Aby nevyhrali dementni ropaci

Reagovat
smazaný uživatel

Sooon! Spravedlnost!

Reagovat
smazaný uživatel

FAttenham

Reagovat
Svatej

Neskuzetecne nezaslouzeny vyrovnani

Reagovat
jk

Reagovat
J0EL

Ty si uzasna postavicka fakt

Reagovat
jk

Protože se nechodím vyblejt na EF pod zápasy ostatních týmů? Uf

Reagovat
J0EL

Chodis a celkom pravidelne.

Reagovat
jk

ok

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
telka11

Uz se tesim, az se nekdo bude divit, ze borci padaj...zapas postavenej jednim rozhodnutim na hlavu

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

Však Sterling tam dneska spadl tak 2-3 když to penalta nebyla ani omylem a ted nespadne, když měl no (ale pencle měla být ikdyž nespadl)

Reagovat
telka11

To jo, ale tady se snazi zakoncit a rozhodcimu staci, ze do toho misto kloudny strely nejak dloubne. Nesnasim tohle

Reagovat
Gunner14

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

krasna asistence od Harryho..

Reagovat
Fenri

Kane asistence na Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecny risk davat to tak k tycce

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arbiter

Bravo Manchester 1 střela na bránu od gólu?

Pecka se nejspíš pískat měla, netřeba kvůli tomu čekat na pád hráč...

Reagovat
vladis271

celú minulú sezónu si bol zalezený v kanále a teraz tu robíš ramená.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Busby babes

Jak je ten fotbal bez offsidu krasnej.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele konečně dole, byl příšernej..

Reagovat
SunFells

Mike Dean strikes again, giving Leeds a penalty for handball that was way outside the box when he's miles behind play

Reagovat
Miguel19

Sudí

Jasná penalta, jasný faul ve středu hřiště a k tomu těsný offside

Reagovat
Free_player

Parádní obrat !!!! vyýborně Kane

Reagovat
Frantszek

Golason

Reagovat
smazaný uživatel

nespravedlnost existuje

Reagovat
Busby babes

jo a pak se nekdo divi, ze ti hraci prihravaj pady. Kdyz jim to bez padu nikdo nepiskne...

Reagovat
diastan

Reagovat
C-M@ster

Zatím je to zápas dvou mužů.

Llorise a rozhodčího.

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

slepice

Reagovat
TrueCommunist

A já čekal, že už dneska konečně něco ten Bravo chytí :

Reagovat
matZz

ještě penaltu pro Suprs, pls

Reagovat
nani92

"nejaký psycholog môže prísť porozprávať prečo Tottenham prvý polčas neútočil.." hm, študio na Digi bude asi zaujímavé

Reagovat
Gunner14

Jesus solidní začátek tvl

Reagovat
Svatej

Tak se ukaz hochu

Reagovat
diastan

Do psích hoven jestli ještě vystřelí a vyhrají, po tomto průběhu, tak tu vyplaču minimálně potok.

Reagovat
Gunner14

Chudák

Reagovat
Minister

Reagovat
PhilipS

Rozhodčí dobře napískává slípkám. Měla bejt červená a gól pak z ofsajdu. Každopádně remízka by byla krásná...

Reagovat
Cobra

Ufffffffffff

Reagovat
Fenri

Chudák

Reagovat
aither

Pep , ale dobrej poločas

Reagovat
Miguel19

Jesus trošku trapas

Reagovat
Gunner14

Pepek vidí ofsajd a jde na kolena a vzadu se objímaj a radují

Reagovat
TopinB

Jesus Na Higuaina

Reagovat
Arbiter

Ofsajdový debut

Reagovat
C-M@ster

Chudák, měli to pustit, aby jim to vrátili. Jesus by si to zasloužil.

Reagovat
Coutinho10

Jesus ale neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Jesus už toho ze dvou akcí zvládnul v PL víc, než Janssen za půl roku

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiciN

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

horsi Navas, ze nani...?

Reagovat
havrys99

My Jesuus

Reagovat
Counter

Draw probably good for us but I'm full on rooting for City.

Asi tak

Reagovat
PP

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Gunner14

Reagovat
telka11

Reagovat
PhilipS

já se bojím, že to slepice klidně můžou uhaluzit...

Reagovat
Minister

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole takovou tlacenku nesmime nechat nevyuzitou. Neskutecne...

Reagovat
PP

Kolik budou střely na bránu, 14:3?

Reagovat
wild

*2

Reagovat
Counter

Záleží, jestli dá Tottenham ještě jeden gól, nebo ne.

Reagovat
Gunner14

3? Kde by to Bravo chytil prosím tě?

Reagovat
telka11

Sané dneska vybornej, zeru ho neskutecne

Reagovat
masly008

stopeři city jsou nejlepší ve zvedání ruk.furt jak ve škole.

Reagovat
SunFells

Claudio Bravo has conceded a goal from every single one of the last six shots he's faced.

Reagovat
Arbiter

Ač ne vše je jeho chyba (kor dneska), tak je to tristní...

Reagovat
Arbiter

ten Jesus nevypadá na moc chytrého hráče

Reagovat
EXoRcIsT

on hlavne vyzera ako keby sa mal rozplakat

Reagovat
Greny

Husbauer

Reagovat
Greny

Plichta dobra

Reagovat
Arbiter

Slepicím vzhledem k průběhu asi remíza taky vyhovuje...

Reagovat
diastan

Reagovat
Counter

Tohle Marriner (s lajnovým) strašně posral. Aspoň že je z toho remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

no v jednom zapase 3 bridilovia, je z coho vyberat

Reagovat
Busby babes

Claudio Bravo's last six shots faced:

- Goal ⚽️

- Goal ⚽️

- Goal ⚽️

- Goal ⚽️

- Goal ⚽️

- Goal ⚽️

Reagovat
Spasitel

S Otamendim sú postrachom každého súperovho útoku

Reagovat
Counter

Ha, dobrý obrázek míče!

Jinak zrovna po dnešku se to moc nehodí, tohle chytat nemohl.

Reagovat
Busby babes

ocividne to i po zkopirovani vydrzelo.

jinak i po dnesku se to hodi. Je to jen statistika, pro me jen vtipna. a jak rika me oblibene rceni, statistiky jsou jako bikiny, naznaci mnoho ale nikdy neukazi vse.

Reagovat
Usty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, tady někdo objevil emoji, akorát to má tu nevýhodu, že když napíšeš "dobrý obrázek", tak nevíme, jaký myslíš, protože každý systém používá jiný font k zobrazení.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

Claudio Bravo last 9 shots on target:

Goal ⚽

Goal ⚽

Save ❌

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Goal ⚽

Reagovat
kvasha16

wow

Reagovat
Coutinho10

to ne..to je moc

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
blade115

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Pospovič

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff

Reagovat
jk

Ta ofenziva City je fakt nabušená. A pokud ti hráči makaj tak bude pro každý tým těžký je stíhat.

Bod z Etihadu je super, zvlášť po průběhu toho zápasu.

Reagovat
Free_player

bod je super po tom co jsme viděly

Reagovat
Kaze

Ty jsi holka?

Reagovat
icemike

A co jste viděly,slečny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trikrat jsme mohli vystrelit na branu, kdyz tam je jen ten hologram

Reagovat
jk

To jo. A mohli sme vyhrýt 0:2 kdyby si Hugo nevybral den blbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je kurva možné, že to City nevyhralo ? Teraz som videl dlhé hajlajty a v podstate sa hralo na jednu bránu. Ach

Reagovat
kvasha16

1400. pre zajtrajsiu vyhru Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City-poriešiť obranu a to bude neskutočný stroj nielen v Anglicku ale aj v Europe!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes povinné tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes aspoň jedno prekvapenie na úkor Arsenalu alebo Chelsea poprosím. Škoda, že to neuvidím.

Reagovat
blade115

Překvapení už bylo dost včera !

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapení nikdy nie je dosť.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Dneska snad nastoupí Fabregas i Costa

Reagovat
SpecialOne

Hlavně ten Fabre, kdy už když ne doma s Hullem

Reagovat
Maresma

Dean to prej dojebal aji v Champu včera..

Reagovat
Mastný Chobot

za týždeň do tretej

Reagovat
Counter

Snad ho přeřadí do League One. A pak League Two...

Reagovat
Mastný Chobot

Všetko je nastavené tak, aby sme to dnes legendárne presrali.

Reagovat
Le Gunner

Ta avizovaná sestava je momentálně to nejsilnější, co můžeme vypustit, chybí tam prakticky jen Santi za Ramseyho. Takže pokud s tím budeme hrát tužku, ani si nezasloužíme posun na toho druhého fleka.

Reagovat
Mastný Chobot

Všetko to vyzerá tak nádejne, že už zo skúsenosti je jasné, že sa to dosere. Ešte k tomu nám píska ujebaný Moss a hrá proti nám ešte ujebanejší Barton.

Reagovat
mul

a hrate proti nasjlabsiemu muzstvu vonku

Reagovat
Fenri

Vrchní alibisti no.

Reagovat
smazaný uživatel

Totéž u nás - hrajeme doma. Proti 19. týmu, kterému chybí klíčový hráči. u nás nebude chybět absolutně nikdo... po 2 letech jsem si znovu vsadil na Chelsea... tohle prostě bude krásná remíza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

už sa naňho tešíme

Reagovat
SunFells

Jack Wilshere ‏@JackWilshere 7m7 minutes ago

Unbelievable achievement @waynerooney proper captain and by far the best I have played with

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kde je ten zbytek

Reagovat
Hokaido

Roger neskutečnej v 5. setu. Jako za mlada.

Reagovat
Miguel19

Jakej je los, je nějaká šance na finále "King of tennis" vs. Federer?

Reagovat
Taiger

Jak může hrát Roger sám proti sobě?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wild

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

ve čtvrtfinále M.Zverev, v semifinále Wawrinka/Tsonga.

Reagovat
Hokaido

Jako Nadal?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

nice try

Reagovat
Hokaido

Jinak jsou teda oba v jiný části pavouka, takže teoreticky ano, ale Nadal to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím ve finále Federer - Dimitrov.

Reagovat
Miguel19

Díky. Já od doby, co Rafa šel dolu tenis skoro vůbec nesleduji. Jenom když je na ČT turnaj nebo DC/FC.

Ale bylo by to super..

Reagovat
Miguel19

Ale hlavně že vypadla mrdka Murray

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Usty

Reagovat
SpecialOne

krysa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

nějvětší píčus na okruhu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Podle mě to bude mít mnohem těžší Roger, v semi Stan, to bude solidní oříšek. Snad dneska Gael Nadala vyklepe, ať nemáme co řešit.

Reagovat
Taiger

zejtra**

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale jak si muze nekdo neprat nejepictejsi finale, ktere muze nastat, zvlast po tech letech, kdy se to nezdalo uz vubec praavdepodobne, ze by to mohlo jeste prijit....

Reagovat
wild

Zbytocne sa hralo o jeden set viac ako malo, ale hlavne ze vyhral

Reagovat
Taiger

OT: Roger po boji. Po odpadnutí Novaka a Andyho má krásně umetenýno.

Reagovat
Le Gunner

,,Umetenýno"

Reagovat
tuny

aby prohrál v semíčku se Stanem

Reagovat
Taiger

Taky z toho mám obavy. Takový předčasný finále podle mě, vítěz toho semi už to nepustí. Každopádně, Roger to musí urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
wild

Vobec. Stan ked sa dostane do toho svojho modu tak to vyhra cele. Takisto Raonic hra velmi dobre a s Nadalom by to zas nezvladol psychicky..

Reagovat
Taiger

Já mám Stana furt zafixovanýho jako strašnýho labila, proti Rogerovi mu nevěřím, ale taky je dost možný, že zapne a celý to vyhraje. Těším se na to semi jak malej kluk.

Reagovat
wild

Mozno niekedy. Stan uz "vyrastol" na velkeho hraca, ziskal 3 rozne GS a to sa ceni v tejto konkurencii.

Reagovat
M0rb1D4S

https://www.youtube.com/watch?v=cw0EnPmOTOU

Ten scouserský přízvuk je strašně otravný

Reagovat
Taiger

Hm, favoriti solidně odpadávaj, teď Kerberka.

Reagovat
Taiger

https://twitter.com/arsenal?lang=cs

Ramsey dneska rozhodne, těším se.

Reagovat
Taiger
Reagovat
mr.Silver

konecne uz i ta lavicka vypada k svetu

Reagovat
smazaný uživatel

lester s takou formou velky favorit na zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Hojbjerg

Reagovat
fajdax

Dneska cítím velké věci od Cecika, Edena a Kostičky

Reagovat
smazaný uživatel

Musa...tady budou litat třísky..

Reagovat
Busby babes

ted mel carovej teda hodne dobry oko.

Reagovat
SunFells

Krásně Sotonek

Reagovat
Counter

J-Rod vycítil, že jsem si ho dal do fanty, a hnedka jeden fík

Reagovat
Hokaido

Morgan je letos fakt úplně k smíchu.

Reagovat
SpecialOne

Právě jsem to chtěl psát, pomalý, špatný ve vzduchu, k tomu dělá dost chyb. Nechápu, co se s ním stalo.

Reagovat
mr.Silver

Vzdycky to byl drevak, akorat mel loni proste top formu, jako cely tym Lisek.

Reagovat
SunFells

Spadl z hrušky.

Reagovat
nani92

dostal svoju limitovanú značku alkoholu..čo asi

Reagovat
Busby babes

jak se oni prekonavali s Huthem o to jsou letos marnejsi.

Reagovat
SunFells

Dušo suverénně, jaképak copak

Reagovat
hefy

Leicester, nejsměšnější obhájce ever.

Reagovat
SunFells

Čukotka trendsetter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Lester proti Yoshidovi se Stephenem úplné hovno

Reagovat
mr.Silver

Dneska da OlieG minimalne 2 goly

Reagovat
SunFells

21 - Leicester’s haul of 21 pts from 22 games is the joint-worst tally for a reigning top-flight champion (also Ipswich in 62/63).

Reagovat
Nikikrew

A Ranieri uz aj dokaze priznat ze hrali zle?

Reagovat
Miguel19

Charvátová by nemohla dělat snipera...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta netrefí ani stodolu, to je něco otřesného..

Reagovat
Whitemedia

Já už ani na štafety nekoukám, když tam jezdí Charvátová btw. Lea Johanidesová, o té dnes slyším prvně..

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley by sa mohlo hecnúť aj na súperovom ihrisku konečne a vyhrať. Tá séria bez víťazstva nemôže trvať večne.

Reagovat
smazaný uživatel

Z coho je ti smiesno?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je to smiešna predstava

Reagovat
smazaný uživatel

každým prohraným zápasem se zvyšuje šance, že vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Hokaido

Ano. Je to jako ruleta. Když padne 9x za sebou červená, je pak 90% šance, že padne černá.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

calm your tits.. nedávno tu tyhle teorie někdo na smrt hrozně vtipně prosazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo mi to píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Miki, omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

To je v poriadku, pani Cartmanova

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Thab

Snad dáme brzo góla, jinak to Burnley zavřou a bude s nima ještě mrzení Tip 1:0, gól Alexis a oslava selfíčkem s bannerem Good Boys

Reagovat
Counter

Už to prý hodil na instagram svých psů či co.

Reagovat
Mastný Chobot

áno, a potom to lajkol zo svojho osobného účtu

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Usty

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Thab
Reagovat
Euphael

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Hachim Mastour

to je uplne normaln ze si futbalisti lajkuju vlastne fotky a je jedno ze to lajkol z ineho uctu

Reagovat
Mastný Chobot

neviem teda, či je to normálne, ale aj keby bolo, tak sa na tom môžeme nevinne zasmiať a necitrónovať sa, čo povieš?

Reagovat
Hachim Mastour

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Preco je to u futbalistov normalne? To je nejake skatulkovanie mentalne slabsich, alebo narcisov?

Reagovat
Hachim Mastour

Nie, iba som si všimol, že si dosť často lajkujú fotky.

Reagovat
Fenri

A olajkoval to svym vlastnim

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojd Oli, dnes dva kousky

Reagovat
Counter

Atmosféra nula

Reagovat
Mastný Chobot

čo to je za bránenie zas?

Reagovat
Rišty

někdo stream, prosím?

Reagovat
Rišty

díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak handicap 0:2 na arsík a chelsea za litr po včerejšku cejtím že se hecnou oba týmy

Reagovat
Usty

Po vzoru včerejších mohykánů jeden remizuje a druhej dá vítěznej gól v nastaveným čase...

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš když vyhrajeme a arsenal dostane 0:5 tak mi to vadit nebude

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Hokaido

Tomu nevěřím.

Já jsem přemýšlel o litru na remízu Arsenalu v kurzu 7,2, protože, jak už tu bylo napsáno, je to ukázkovej zápas na posrání pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

no už by tam jeden šoupnout mohli

Reagovat
SunFells

Xhaka zas bude hrát v té záloze sám.

Reagovat
mr.Silver

Ty rohy na kratko to je zase jako co?

Reagovat
Fenri

Tak ale ten prvni se poved, kdyby to Kosta trefil lip, tak je to gol

Reagovat
mr.Silver

to je fakt, ale roh na kratko = nejhur zahrany roh...

Reagovat
Fenri

To mi neprijde, ale nesmi se to prehanet... kdyz se tak zahraje kazdej roh, tak zmizi ten moment prekvapeni no.

Reagovat
mr.Silver

To sice jo, ale musime mic nacentrovat do vapna. Ted jsme to posrali i z primaku, a hned z toho byl nebezpecny protiutok.

Reagovat
smazaný uživatel

pekna blbost

Reagovat
SunFells

Šak jsme tak přišli k největším akcím poločasu, na rozdíl od klasických rohů.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

tak to si nikdy nevidel milnerove rohy v liverpoole

Reagovat
smazaný uživatel

vsak 2 ze 3, diky tomu hodne smrdeli, kdyby vysel i ten treti a dali konecne gol, tak jsem tu chtel davat tuhle fotku http://e2.365dm.com/15/11/16-9/20/arsene-wenger-arsenal-west-brom-albion-bromwich-hawthorns_3380334.jpg?20151123065320

Reagovat
SunFells

Ramseymu za soudnost Když střílel, tak to stálo za piču a golman pak tahal čas ...takhle nevystřelí ani za boha, rovnou předá míč soupeři a máme pak víc času na podniknutí nějaké kloudné akce bez něj.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pingla

Proč nehraje prej nejlepší RB v lize Bellerin?

Reagovat
SunFells

Po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

gabby je lepsi

Reagovat
Miguel19

Monaco zas 3 fíky a to ani neskončil poločas

Reagovat
Hokaido
Reagovat
icemike

A těch lidi tam...

Reagovat
Counter

To jsou BLÁZNI

Reagovat
Mastný Chobot

Aaronek rabonou

Reagovat
Fenri

A Giroud nuzkama To by byl zas gol

Reagovat
Miguel19

Hmm, Ramsey rabonka

Reagovat
Taiger

Oli už chce dávat jen samý spectaculars, všude nůžky a škorpióni.

Reagovat
SunFells

Měl jít do souboje hlavou.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

By si zničil účes.

Reagovat
Counter

Viděl asi, že prohrál v jedné anketě s Carrollem, tak to chtěl hned napravit.

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
Miguel19

World class tackle

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron je dneska skvelej...

Reagovat
mr.Silver

Mustafiho centry

Reagovat
Taiger

Už by to chtělo Oxe.

Reagovat
mr.Silver

Na CM

Reagovat
Taiger

Za Iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Slyšel jsem správně toho fandu křičet "Mustafi fuck off"?

Reagovat
Miguel19

Ten Mustafi je slabej jak čaj.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Taiger

Ty dneska jedeš.

Reagovat
Mastný Chobot

dnes áno

Reagovat
Miguel19

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Je strašidelný posledních pár kol po zranění, snad ho to brzo přejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuu Alexis...

Je Welbeck na lavce?

Reagovat
havrys99

Při standartkách máme všechny odražený míče skoro na penaltě, jeden tam musí padnout

Reagovat
Taiger

Ramsey jak čoruje Iwobimu to pravý křídlo a chudák se musí tlačit ze středu.

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

To je jediné pozitivum, když už Ramsey nehraje, co má.

Reagovat
Kwido

Akce krása , koncovka nikde

Reagovat
SunFells

Minutu, to je čurák

Reagovat
Teoretik

Tam je tak strašná atmosféra, že mikrák chytá jen nadávky

Reagovat
Nikikrew

Achjaj ako to ze sme nedali gol , sance tam boli. Hostia teda zatial dobre brania ale ten prechod maju zalostny. Bude to tazky zapas, cakal som to. Musime to dat

1 min. nastavena, Moss je fakt curak to snad nieje ani mozne .Burnley bude max. zdrzovat

Reagovat
havrys99

http://www.imgup.cz/image/LEKC

Asi máme nedostatek tašek

Reagovat
Mastný Chobot

Alexisa zbožňujem a vždy budem, ale prečo občas neurobí aj nejakú jednoduchú vec? Fakt si myslím, že keby namiesto 10 centrov a kolmíc po sebe párkrát skúsil jednoducho posunúť loptu spoluhráčovi vedľa a priložil ruku k build-upu, tak to bude lepšie.

Aaron je super dnes.

Reagovat
masly008

za arona to schytáš uvidáš.to není in ho chválit.

Reagovat
Azazelo RD

To není o tom, jestli je to in, ale o tom, že pravidelně není za co.

Reagovat
Kwido

A ani rukama nemáchá

Reagovat
Free_player

to ještě příde

Reagovat
Gunner14

Reagovat
10

při koukání na Arsenal mám většinu času dojem, že se hraje nějaká benefice na začátku srpna...všichni se smějou, patičky, píčovinky, čtvrtý místo

Reagovat
Taiger

Ale logo máme furt stejně dobrý.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Hodně slabý i na někoho z italský ligy, moc otřepaný. Kdy jsme nakonec 4. skončili?

Reagovat
Gunner14

Však 90% lidí používá tendle joke a todle ani neví prosímtě

Reagovat
Taiger

Jako, vím o tom, ale už je to dost otravný.

Reagovat
mikelinos

Jj 90% lidí se baví o Arsenalu

Reagovat
Gunner14

wtf? myslel jsem ty lidi co používaj tendle ''joke''.

Reagovat
10

teď se dva roky držíte, no...akorát nevím, jestli bych se tím tady nějak oháněl, když jste stejně vždycky měli 10 bodů na titul

Reagovat
Taiger

Já nevím, kdo se tady furt ohání 4. místem. 4. místo joke nevyšel, co teď?

Reagovat
10

to žádnej joke nebyl

Reagovat
Taiger

Tak hodně nepřesnej fakt?

Reagovat
10

když budu slovíčkařit jako ty, tak aktuálně na 4. děleným místě jste...sám dobře víš, že pointa byla jinde

Reagovat
spider_8

Tak on je to spíš takovej symbol vaší tradičně zpackaný sezony. To jestli skončíte druhý, třetí nebo čtvrtí už nehraje takovou roli.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Takže říkáš že ses na nás už 2 sezony nedíval?

Reagovat
Counter

A ta liga jde tak dolů, že to poslední roky dokonce stačí i na lepší umístění.

Reagovat
10

chybí mi tam trošku nasranosti a "zmrdství", aby taky začali něco vyhrávat...jsou to hrozný softíci

a při kvalitě tý ligy je to škoda, chybí tomu relativně málo...

Reagovat
Counter

Zmrdství letos zařizuje Xhaka, akorát jsou z toho zatím jen redky a zaviněné penalty

Reagovat
10

no, od něj jsem čekal trošku jiný věci

Reagovat
Counter

Ale jako vyjma těch penalt hraje dobře

Reagovat
10

a těch karet, no...

Reagovat
Counter

Ale ta jeho první redka byla dost nezasloužená.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Azazelo RD

Touché.

Reagovat
smazaný uživatel

dekujeme pan 10

Reagovat
Mastný Chobot

však o tom to má byť

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nezazivne Kde jsou ty časy, kdy me to tak ještě neomrzelo

Reagovat
spider_8

Reagovat
Counter

Jak mohl Moss nastavit minutu?

Reagovat
Gunner14

Asi myslel na Čecha , aby byl 100% fit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

ještě bysme dostali góla

Reagovat
bbbauch

Videl nekdo ten Costuv prichod na stadion a jak si to tam s nekym placnul? Ten pohled toho cloveka pak, co se na nej ani nepodival pri podavani ruky tam se na tom treninku neco muselo stat

Reagovat
smazaný uživatel

najdu to nekde ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Higi

Ty vole tyhle domácí zápasy už mě přestávaj bavit, nevím jak vy, ale já bych teda očekával větší kvalitu směrem dopředu než to co předvádíme, furt nějaký nepřesnosti, špatný zpracování, několik zbytečnejch balónů dozadu, furt tam kombinujem s Čechem jak připosránci, nemůžu si pomoct ale máme na víc, máme ku*va na víc... 75% držení míče ale kolik jsme měli vyloženejch šancí? Když už to vypadá nadějne tak to pohnojíme těsně před zakončením... nevím, možná jsem moc skeptický, ale doma bysme měli hrát rychleji, na jeden dotyk, nebát se hrát dopředu a pořádně na soupeře zatlačit a zahnat ho do kouta..... Iwobi na pravým křídle nemastný neslaný, na levým se víc dostává do hry, Giroud góly sice dává, ale s Alexisem na hrotu ta hra byla o něčem jiným, střed Xhaka Ramsey pomalý, hrozně pomalý, bohužel tam ted nic lepšího postavit nemůžeme no...

Reagovat
mr.Silver

Sice hraje Ramsey dobre, ale ne na svoji pozici. Klasika uz. Chudak Xhaka, nema komu nahrat, nema to jak vyvezt, to je zase utrpeni v te zaloze.

Reagovat
Taiger

Ramsey tried to do the Giroud.

Reagovat
Kwido

Reagovat
Counter

Už mě ty zahozené šance začínají štvát

Reagovat
Swarley

to je normální

Reagovat
mr.Silver

To neni mozne uz

Reagovat
Nikikrew

DAj tam uz toho Bellerina

Reagovat
Taiger

A teď to nepískáš? Hlavně, že Granitovi jo.

Reagovat
Fenri

Tohle pencle byla...

Reagovat
10

jasná penalta

Reagovat
Gunner14

Moss

Reagovat
10

pomezní to měl přímo před očima

Reagovat
mr.Silver

Jasna

Reagovat
SunFells

Gray největší hlupák na světě, když fauluje na penaltu při soupeřově pohybu z vápna pryč

Reagovat
Counter

Tak viděls, co psal všechno na twitteru

Reagovat
Nikikrew

Mustafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
havrys99

noo jasná

Reagovat
Taiger

Díky Miguel

Reagovat
Edgewalker

goooooooool :)

Reagovat
Counter

MUSTAFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
SunFells

Není možné, aby to sudí neviděl. On se prostě rozhodl ji neudělit, protože nešlo o přerušení nějaké šance. Toto je liga rozhodčích, piču nejlepší liga světa.

Reagovat
10

tolik chyb, co jsem za poslední měsíc viděl od rozhodčích v PL si nevybavuju z žádný jiný ligy posledních let...a to jsem "z" calcia

Reagovat
Mastný Chobot

Havetofiii

Reagovat
Rohlíček

MUSTAFIIIIIIIIIII

Reagovat
mr.Silver

MUSTAFIII

Reagovat
Kwido

Mustafi

Reagovat
10

Mustafiho jsem po těch chybách z prvního poločasu docela čekal...

Reagovat
havrys99

Lowton se ještě diví, přitom moch dostat červenou

Reagovat
Miguel19

Team to face Hull: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #CHEHUL

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs for Hull: Begovic, Ake, Zouma, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi.

Aké místo Ivanoviče

Reagovat
mikelinos

Zas bez Fabreho

Reagovat
Svatej

Ze ja jeste na ty sestavy koukam

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas mal byt v základe

Reagovat
Whitemedia

omg, Fabre měl hrát..

Reagovat
Gunner14

Mustafffffffffffiiii Ozil

Reagovat
Euphael

skoooooodran!!!!

Reagovat
havrys99

MUSTAFIIIIIIII

Reagovat
mr.Silver

+ normalni roh

Reagovat
nani92

pri tyčiach majú byť hráči, základná škola futbalu

Reagovat
SunFells

Co má Heaton dělat v takovém malém klubu jiného než ujíždět si na hrdinství? Určitě je z tama vyhání sám

Reagovat
Counter

Myslím, že Atleti na ně nehrajou snad po celou dobu, co tam je Simeone.

Reagovat
nani92

tak Simeone nevyzerá ako niekto, kto chodil poctivo na trénerské kurzy

Reagovat
Counter

nj, ale ten ligový titul a dvě finále LM se mu nějak povedlo uhaluzit i tak.

Reagovat
nani92

a nedostali vo finále LM práve gol z rohu?

Reagovat
Counter

A to něco mění?

Reagovat
nani92

áno, nie je s tebou dnes sranda

Reagovat
smazaný uživatel

horsi jak s tebou to byt nemuze..

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

vyplatilo se jim to v prvním finale lm no

Reagovat
Counter

No a třeba se jim to vyplatilo při bránění všech předešlých standardek, což přispělo k tomu, že se dostali tak daleko.

Reagovat
Euphael

kde jsi ted Migueli?

Reagovat
Miguel19

Doma

Reagovat
Euphael

Mustafi > kdokoliv z celzi, kdo je schopny zahrat kdekoliv v obrane

Reagovat
spider_8

Cahillův bicák > Arsenal

Reagovat
Miguel19

To je možný, ale radši inkasuji 15 branek bez Mustafiho, než 22 s Mustafim

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
Kwido

Když normální roh vyšel tak se teď zase vrátili ke krátkejm

Reagovat
Nikikrew

Coze????

Reagovat
Ondiis

To jako fakt?

Reagovat
Fenri

Wtf

Reagovat
Rohlíček

To je fakt kokot

Reagovat
Taiger

No to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Xhaka klasik

Reagovat
mr.Silver

To je hnup

Reagovat
Edgewalker

lol

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Xhaka jiný nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to je krypl

Reagovat
kiciN

ja se poseru...

Reagovat
Gunner14

Proboha Xhaka a Moss

Reagovat
Busby babes

proc Moss?

Reagovat
Gunner14

Však ten je proti nám vždy vysazenej, už jednu redku Xhakovi dal která neměla být a dneska nepískl pencli

Reagovat
havrys99

to byla ta proti Swans? Ta byla taky jasná podle mě. Ale pencle taky

Reagovat
Busby babes

jestli to bylo za tu kosu na pulce, tak to byla taky jasna cervena.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

nemela byt jo? jestli teda myslime stejnej zakrok...https://www.youtube.com/watch?v=olDew6cgmOk

Tak tohle je podle me cervena. zadna snaha hrat mic, jen trefit skluzem hrace. Nebezpecna hra.

Reagovat
Counter

Jakým skluzem?

Já plně chápu, proč za to Moss červenou dal, vypadalo to na první pohled jasně. Ale z opakovaček to už pro mě není nic víc než taktický faul na žlutou, jakých je v zápasech kupa.

Reagovat
Busby babes

sorry, ne skluzem, ale nakopnuti zezadu. Celkem chapu tu cervenou. takze moc nechapu, ten puvodni vysmech.

Reagovat
Counter

No pro mě to rozhodně není jasná červená.

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Speaking the devil...

Reagovat
smazaný uživatel

of*

Reagovat
SunFells

Tak už jsme bez zálohy.

Reagovat
Gunner14

Nemůžem to dohrát vklidu prostě

Reagovat
fantomas

Já toho hráče prostě nemůžu cejtit. Jasná červená, kokot.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

bez tychto jeho hovadin je to herne paradny hrac.

Reagovat
J0EL

Reagovat
fantomas

I dneska hrál dobře no. Problém je, že bez týchto hovadin by to jaksi nebyl Xhaka.

Reagovat
Nikikrew

ako som si myslel ze ho da Wenger dokopy.

Reagovat
lenckoj

však právě proto Wenger o dva roky prodlouží...uklidní Xhaku a nachystá všecko nástupci

Reagovat
smazaný uživatel

Pozicne je naprosty zvire v tom stredu, ale ta jeho palice ho neustale sundava...A to se jeste kroti oproti tomu co vyvadel v Borussii...

Reagovat
Fenri

A nekdo me tu nekdy presvedcoval, ze je to takticky vyspelej hrac...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

10 23.11.2016 21:51#

Typologicky je to dvojice, která by pod Ozilem mohla fungovat nejlíp. Xhaka je u vás 4 měsíce, se soudy bych zatím počkal, jeho herní inteligence a taktická vyspělost je imho na vysoký úrovni, o tom se Coquelinovi s Ramseym ani nezdá.

Reagovat
fenixLFC

mozno len chcel urazit coqa s ramseym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A chci se na vážno zeptat, co jeho výkony? nedal se za ty peníze pořídit někdo lepší? protože kdykoliv se dívám na Arsenal nepřijdou mi jeho výkony nějak vysloveně nadprůměrné.

Reagovat
Counter

Kdyby hrál v Tottenhamu, max. žlutá

Reagovat
fantomas

No to snad nebudeme rozjíždět takový směšný konspiračky zase. Za takový saně se dávaj červený karty uplně běžně, ať už ho trefí jednou nohou jako Xhaka, oběma nebo vůbec.

Reagovat
Counter

Tottenham ne Jsem teď měl na mysli konkrétně jejich zápas s CFC, ale samozřejmě že tu nerozjíždím žádnou konspiračku.

Reagovat
fantomas

Njn, tak vždycky se najdou výjimky.

Reagovat
Counter

Třeba Rojo letos je opakovaná výjimka.

Reagovat
havrys99

Nepoučitelnej ty voe

Reagovat
Mastný Chobot

Jebnutý Xhaka... pošlite ho naspäť do Borussie kokota

Reagovat
Euphael

Rojo byl usetreny minimalne 2x za podobnou zhovadilost... tim nebranim Xhaku, ze by sel ven nezaslouzene, ale je to trosku smolik, protoze piskat nekdo jiny, tak vubec nemusi byt redka

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Xhaka správně a Rojo měl jít taky. Pískat někdo jinej, tak je dostane i Rojo.

Reagovat
Euphael

a co jsem napsal

Reagovat
havrys99

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

omfg

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka, posila

Reagovat
Euphael

co bychom dali za takového Janssena no

Reagovat
Hachim Mastour

Lepší než Wanayama.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

*Wanyama

Reagovat
Coutinho10

ha Xhaka

Reagovat
Busby babes

To je debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Krypl vylízanej... po sezóně prodat za jakoukoli nabídku

Reagovat
10

zmrdství delivered

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zmrdství, ale debilita.

Reagovat
10

špatně to pochopil

Reagovat
Kwido

ty vole klasika ... proč hrát jednoduše, když si to můžeme ztížit

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka casovana bomba...kdyz uz si zacnu myslet, ze se uklidnil, tak tam posle takovy sane

Reagovat
Ondiis

Hlavně ať se zas neposerem, i v 8 bychom měli tohle Burnley přejet.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovsky debil, najvymastenejsi hrac v lige.

Reagovat
herbage

z té lepší stránky, alespoň dnes nezaviní penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak az tací softíci asi nebudem

Reagovat
13

Teď už jste.

Reagovat
Miguel19

Arsenal má kliku, že je to zrovna s Burnley, kteří nepřejdou půlku ani kdyby hráli proti 5...

Reagovat
Ondiis

doufám v to

Reagovat
mr.Silver

Uprostred hriste, sance na protiutok skoro nulova, fakt vypatlany hrac. A to se mi dneska hodne libil.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Xhaku poslat do juniorky do konce sezóny a pak fakt prodat. To bude lepší když tam zbytek sezóny dohraje nějakej Bielik

Reagovat
SunFells

Granit Xhaka will be banned for four games after his red card. He will miss the games against Southampton, Watford, Chelsea and Hull.

Cool.

Reagovat
Miguel19

Škoda.

Reagovat
Kwido

To je v piči, to tam budem muset nechat ramseyho

Reagovat
SunFells

Tak to je fakt v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Proti Saints by beztak ani nehrál, zamrzí především ta Chelsea.

Reagovat
havrys99

Stáhneme si Elnenyho

Reagovat
SunFells

Kdy je finále toho sranda turnaje?

Reagovat
havrys99

5. února

Reagovat
smazaný uživatel

Granit Xhaka has been sent off more times (5) than any other player in Europe's top 5 leagues since the start of last season.

hahaha

Reagovat
fantomas

A devět rudých za necelý tři roky, řikal komentátor. Šílenost absolutní.

Reagovat
smazaný uživatel

jak Ramos zamlada

Reagovat
Euphael

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je největší vylízanec od dob Roye Keana, ale ten měl aspoň ve své době ochranu rozhodčích a Fergusona

Reagovat
smazaný uživatel

A Xhaka ochranu trenéra mít nebude ? Vždyť Wenger za těch 20 let v životě neviděl spravedlivou rudou na svýho hráče

Reagovat
SunFells

Na hřišti myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že Keane měl ochranu z vyšších míst na hřišti a mohl si tyhle zákroky dovolit i zezadu

Reagovat
Swarley

si zjisti, kolik Keano vyfasoval červených karet a jaký má náběh Xhaka

Reagovat
Counter

Keano měl protekci

Reagovat
Swarley

a hlavně uměl hrát fotbal

Reagovat
bbbauch

Prenasis tlak hak mourinho

Reagovat
bbbauch

* jako

Reagovat
Mastný Chobot

vymletá hlava balkánska, no

Reagovat
Swarley

pět rudých, to je slušný

Reagovat
Swarley

teď ještě Kostelník vymyslí penatlu

Reagovat
Fenri

Reagovat
Infernoqt

proti Burnley se nechali vyloučit hráči Arsenalu, United i City už

Reagovat
Thab

Ach jo, to je labil zrovna jsem ho chtěl chválit, jak to v tý jednočlenný záloze rozdává

Reagovat
Whitemedia

Barton vyrovná

Reagovat
Kwido

jj taky dostane červenou a vyrovná to 10 na 10

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

alespoň místní desítka bude spokojenej

Reagovat
mr.Silver

to by bylo super

Reagovat
Ondiis

na červený?

Reagovat
Euphael

snad ten kokot nezapomene nastavit aspon deset minut

Reagovat
Teoretik

Burnley tahá čas

Reagovat
smazaný uživatel

Takeho hraca ako Xhaka by som nechcel mat v mojom time. Takemu vylizancovi sa neda fandit ani keby bol jeho prinos hre na urovni Messiho.

Aa ako to ma Wenger, je nachylny na taketo stupidity? Spocita mu to, cije v tom skor benevolentny?

Reagovat
SunFells

Wenger to neviděl.

Reagovat
Hachim Mastour

Vyžraný dinosaurus Moss zasa uraduje.

Reagovat
tunkic

Burnley hraje presilovku a jsou zalezli v 10 ve vapne

Reagovat
Nikikrew

2 laket do tvare. Moss je totoalny trapak

Reagovat
kiciN

Reagovat
Mastný Chobot

Kos MotM dnes určite od nás

Reagovat
smazaný uživatel

červená teda nevím, nevím, zepředu a ještě se snahou hrát balón, ani noha nebyla nějak vysoko.

Reagovat
Counter

šel do toho blbě, říkal si o ni.

Reagovat
smazaný uživatel

nezdálo se mi to nějak zákeřný, ale co se dá dělat no

Reagovat
Counter

Reagovat
Ondiis

Burnley hrajou jak prasata pokaždé nebo jen dnes?

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron & Mesut

Reagovat
wild

Welbeck este hra futbal

Reagovat
Fenri

Mas prehled

Reagovat
wild

Ale teraz vazne, on uz ma 26? mne stale pride ako mlady chalan, tie zranenia ho znicili a zobrali mu velku cast kariery

Reagovat
EXoRcIsT

Burnley keby hralo proti Granade alebo Osasune tak prehraju sak ti hraci nemaju ziadnu techniku

Reagovat
Teoretik

s tímhle výkonem by je rozbila i Příbram

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Lowton mířil za slávou

Reagovat
Miguel19

Burnley

Reagovat
mr.Silver

Lowton

Reagovat
Whitemedia

Burnley ale hrozní dřeváci, ti si ani pořádně nepřihrají..

Reagovat
Mastný Chobot

Hector ešte urobí gól snáď ale na 2-0

Reagovat
Counter

Boha, Coq mohl dát první gól v kariéře a Heaton mu to tak pokazí

Reagovat
Mastný Chobot

Welé, dopiči

Reagovat
SunFells

To utěkání toho tlustého zmrda se mi líbí

Reagovat
Nikikrew

Ti jebe 7 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

7 minut

Reagovat
Edgewalker

7 minut

Reagovat
Taiger

Gabriel MOTM

Reagovat
diastan

11 střel na branku a jen 1 gól, oh wait

Reagovat
mr.Silver

Nj nechyta jim Bravo

Reagovat
diastan

Reagovat
Mastný Chobot

kokot, teraz nastaví 7 minút

Reagovat
SunFells

Teďka dá 7

Reagovat
Counter

Sedm minut Mossi, ty seš blázen

Reagovat
mr.Silver

Gabriel je dneska skvely

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

7

Reagovat
Euphael

7 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby dneska top vykon

Reagovat
10

7 minut? kokot starej chce bejt za každou cenu středem pozornosti

Reagovat
Swarley

a pentle na závěr

Reagovat
Swarley

je to Cock no

Reagovat
Nikikrew

pice mna jebne

Reagovat
Counter

a penalta

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

ja som to vedeeeel

Reagovat
Ondiis

Nenávidím fotbal

Reagovat
SunFells

Ten byl na to nadržený

Reagovat
diastan

Reagovat
Fenri

Reagovat
Rohlíček

Chcípni Mossi

Reagovat
Miguel19

Coquelin

Reagovat
Counter

kiwwimu ještě narostou křídla

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

umri mossi

Reagovat
SunFells

Jebu na to

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Euphael

kokot ten Moss

Reagovat
Nikikrew

Skurveny kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka, Coquelin, nebo Wenger? Fakt je těžký dneska určit, kdo víc.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiciN

Reagovat
Edgewalker

Já snad začnu sledovat místo fotbalu bandy

Reagovat
Swarley

Wenger na tribunu, nazdááááár

Reagovat
Gunner14

Moss pičus

Reagovat
nani92

Come on Burnley! Make PL great again!

Reagovat
tunkic

Tak to je Oneman show

Reagovat
EXoRcIsT

sak spravna penalta aj cervena karta neviem co tu nadavate

Reagovat
Nikikrew

a ta jasna penalta pre nas nic>?

Reagovat
nani92

nikto z Arsenalu nenadáva na rozhodcov, to len MUfani plačú, ked ich poškodia

Reagovat
masly008

možná se nadává že nedal za 2 loktžy žlutou a nepískl pro arsenal jasnou pentli,co myslíš.

Reagovat
Whitemedia

Moss správně a ještě by fanoušci Arsenalu měli děkovat, že je nastaveno 7 minut

Reagovat
Gunner14

Naši penaltu nepískne a todle jo v prvním poločase když tlačíme nastaví 1 minutu a ted dá 7

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tohle pískne a to na Mustafiho nechá hrát? rozhodčí si s tím pěkně hrajou...

Reagovat
fantomas

To sme zase jednou k smíchu. A budem se odvolávat na Mosse... přitom jakkoliv je nastavení legrační, čtyři minuty si to zasloužilo a Coquelin naprosto jasně fauloval.

Reagovat
Gunner14

A Mustafiho jasně nefauloval předtím?

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

a fauk na Mustafiho si nevidel!!!

Reagovat
Counter

Pf

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

coq takova hloupost a klukovina

Reagovat
Coutinho10

chudak Cech ji zase nechytil

Reagovat
minoLFC

to je kolo

Reagovat
EXoRcIsT

kolko dostane Wenger trest ked ho vylucil ?

Reagovat
Kwido

Moss je fakt kokot

Reagovat
Edgewalker

wtf?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Swarley

komedie

Reagovat
Swarley

to je úplně jasný, že to nedá

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

už aby byl pryč, nádhera

Reagovat
Gunner14

Reagovat
minoLFC

Bomba

Reagovat
Mastný Chobot

a my teraz nedáme, čekujte to

Reagovat
Whitemedia

Vole, takhle to Moss posere

Reagovat
Fenri

Reagovat
Ondiis

Tohle už je na mě moc. Cardio jak prase

Reagovat
EXoRcIsT

jasna ale offside

Reagovat
Horcmen

Ofsajd

Reagovat
Hokaido

Heaton chytí

Reagovat
smazaný uživatel

yessssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis piskni to uz, nech mozu tocit Arsenalfantv.

Reagovat
Counter

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
minoLFC

jasna penalta

Reagovat
havrys99

Olééé

Reagovat
Edgewalker

uffffffffff

Reagovat
REPLIKATOR

Offside

Reagovat
Mastný Chobot

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Rohlíček

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH

Reagovat
Nikikrew

offside aj tak

Reagovat
Whitemedia

Ofsajd kurva, na co tam ten pomezní je

Reagovat
Gunner14

Ten samej pomezní co neviděl penaltu na jeho straně

Reagovat
Whitemedia

Já koukal až na konec, takže nevím, co bylo předtím.. ale tvle v tomhle kole co zápas, to obrovská hrubka rozhodčích, která těžce ovlivnila zápas, ostuda..

Reagovat
Gunner14

Todle kolo bylo neskutečný od rozhodčích no, ale šéfuje tomu týpek co má na svědomí jeden z nejhůř odpískáných zápasů v historii PL tak co chceme

Reagovat
SunFells

Liga rozhodčích.

Reagovat
Counter

Revanš za tu opominutou pentli

Reagovat
bbbauch

A united ty ofsajdy taky revansujes?

Reagovat
Counter

Záleží, jestli je za co revanšovat

Reagovat
bbbauch

Minimalne ve dvou pripadech bylo, co si pamatuju

Reagovat
Gunner14

Alexisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss podmi ofsajd karma zmrdi

Reagovat
stiflerovamama

Sudi zvladaju

Reagovat
J0EL

A ten kokot by to ani nepiskol keby tam nebol ciarovy. Alexis

Reagovat
Taiger

ALEXIIIIIIIIIIIIIIS FANTAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
EXoRcIsT

inak nestrkal tam Wenger nahodou do 4 rozhodcu ked uz isiel prec ?

Reagovat
herbage

yes

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
havrys99

ofsajd já na to mrdáám

Reagovat
J0EL

Fanusik United ide otvarat hubu

Reagovat
kiciN

pica me odveze rychla, tohle neni na moje srdce ja fakt tomu Arsenalu uz nemuzu fandit

Reagovat
Fenri

to je zapas

Reagovat
Mastný Chobot

tak teda dík za tých 7 minút

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
Fenri

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
havrys99

Reagovat
lenckoj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mithro

ofsajdik, dufam, ze sa to tu bude riesit poriadne

Reagovat
Counter

Až jich budeme mít osm, tak se o tom můžeme začít bavit

Reagovat
nani92

ukáž mi tých 8 ofsajdov

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

15 minimalne.

Reagovat
Busby babes

kde je ta hranice? 3 jsou ok, ale 4 uz ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hranica je prave tych 8.

Reagovat
Busby babes

dik. aspon mame jasno.

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

a vsechny v lize nezapomen, kazdej ctvrtej

Reagovat
mithro

a kolko dostane ban Wenger za tu strkanicu? moj tip je 0 zapasov.

Reagovat
Counter

Tak na rozdíl od Mourinha to není žádný recidivista, tak by nad ním mohla FA zavřít oko

Reagovat
Busby babes

btw. jen proti Burnley mate 2. ti vas budou mit radi po tehle sezone.

Reagovat
Counter

Ten první ale nebyl ofsajd.

Reagovat
Busby babes

to byla ta ruka Koscielnyho, co? Ja veril kamosovi, co vam fandi no.

Reagovat
SunFells

Jop

Reagovat
Counter

jj, Kosc si to tehdy kopl do ruky

Reagovat
10

máte někdo statistiku kolik fanoušků Arsenalu ročně umře na srdeční selhání? nebo aspoň v rámci fanoušků tady na EF?

Reagovat
Counter

Reagovat
10

nebo je to tak, že mají naopak srdeční sval v nejlepší kondici, protože ho trénujou každej týden?

Reagovat
fantomas

Jj, tady bych se spíš bál o slepičáky.

Reagovat
Swarley

nemám přesný čísla, ale když bych měl tipnout, tak 4

Reagovat
10

4 za poločas...taky jsem to tak nějak tipoval

Reagovat
Gunner14

spíš 6

Reagovat
Gunner14

Reagovat
nani92

prečo by umierali? ved oni su takí alibisti, že pre nich je každý výsledok dobrý

Reagovat
Swarley

jim je jedno jeslti vyhrávají nebo ne

Reagovat
10

hlavně když si to ťukaj jak Barcička

Reagovat
SunFells

Ostatní právě na ty infarkty povymírali, tak zbyli jenom alibisti.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

statistiku nemám, ale rozhodně jich umírá míň, než by bylo potřeba

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
masly008

Reagovat
Ondiis

Reagovat
pejsek5

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Fenri

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Manik...

Reagovat
Herry31

A hnědé trenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Gunner14

Nádhera

Reagovat
Edgewalker

Kurva to byl match

Reagovat
Thab

Alexiiiiis! Good Boy

Reagovat
Kwido

Chudák 4. rozhodčí, nejdřív na něj naběhne Wenger a pak hned Dyche

Reagovat
havrys99

A Dyche ještě za Wengerem do tunelu

Reagovat
Ondiis

Fotbal je fakt posraný sport to nevymyslíš

Reagovat
t0mmy33MCFC

prej arsenal title challenge back on track

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
fantomas

Velmi dobrej výkon od Mosse

Reagovat
J0EL

Ved nebyt tam ciaroveho ani by to nepiskol, kkt.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fantomas

Toho čárovýho, co nemávl ofsajd? I přes poradu s asistentem se Moss rozhoduje sám.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

ty si fakt mimo . 2 lakte mustafimu, jasna penalta na Mustafiho. 7 min. nastavenych Paradny vykon urcite.

Reagovat
fantomas

Ještě si na těch sedm minut stěžuj. Obě odpískaný penalty byly jasnější.

Reagovat
masly008

ale měly být 3 že.

Reagovat
Thab

Však na ty dvě odpískaný nikdo nic neříká, ale ta na Mustafiho byla prostě jasná a úmyslně neudělená. A že nám těch 7 minut ve výsledku zachránilo krk nemění nic na tom, že tolik zdaleka nastavit neměl.

Reagovat
fantomas

Úmyslně neudělená jako o tolik to nastavení nepřestřelil, vylučovalo se, bylo zranění...

Reagovat
Counter

V prvním poločase bylo taky zranění a kdesicosi... a nastavil jednu.

Reagovat
fantomas

Samotnej Marney se ošetřoval 3-4 minuty.

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

po Deanovi najvacsia mrdka medzi rozhodcami.

Reagovat
Hokaido

On sám toho ale moc neposral, to pomezní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jako vystřižený z LoLigy

Reagovat
smazaný uživatel

tam se 7 minut nenastavuje, ani kdyby se všichni celý zápas váleli po zemi a bylo 20 střídání...když sem to viděl, tak sem myslel že mě jebne

Reagovat
mr.Silver

z jasneho offsidu, ale jebat, krasny zaver

Reagovat
elChe

takovej united style výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Som to vypol po tej prvej penalte, ach

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo zázrak, ještě že nastavil ten kokot těch 7 minut nervy jak magor, už sem trhal tiket

Reagovat
Teoretik

To je fraška dnes by si měly oba týmy na rozhodčího počkat za stadionem

Reagovat
smazaný uživatel

Epický, spektakulární, fantastický vítězství...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PaulinhoTheGunner

tvl divný zápas Ale protesty Burnley jsou vyloženě trapné, přísné vyloučení, odpuštěná polopenalta, pak písknutá polopenalta v jejich prospěch a pak málem Koscielnymu ukopne hlavu, který to naštěstí viděl a stačil uhnout, a proto by se to nemělo pískat nebo jak?

Reagovat
elChe

tak kokelán ho podrazil jednoznačně,tak jaká polopenalta? a ta redka aspoň pro mě jednoznačná...

Reagovat
lenckoj

neřekl bych, že ho podrazil...vzhledem k tomu, že po tom kontaktu ještě udělal krok a spadl až jak si ten kontakt uvědomil...ale každopádně to byly jasné penaltové zákroky (všechny tři)

Reagovat
tunkic

Tak to seru!!!

Reagovat
Pospovič

neskutečný jak ti zkurvení rozhodčí ovlivňují výsledky

Reagovat
Vrana17

Další body pro Arsenal od rozhodčího, penaltě předcházel jasný ofsajd. Arsenal takhle už dostal tuhle sezonu tak 9 bodů :-D

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Hm, to je dost málo, protože vinou rozhodčích jsme ztratili tak 10 bodů, takže jsme bod v mínusu

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
VasAFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal jsou piče

Reagovat
M0rb1D4S

V Anglii už se přechází na Van Bastenova pravidla.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes

hehe, dobrej konec. Mee idiot, takhle tam preci nemuze jit.

Reagovat
SunFells

Karma, není možné.

Reagovat
Usty

Hnus tohle, takový zápasy kazí PL

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
havrys99

Swarley22.01.2017 16:41#

teď ještě Kostelník vymyslí penatlu

Reagovat
Swarley

dpč, jsme se nepochopili

Reagovat
elChe

Reagovat
havrys99

Reagovat
Hokaido

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Busby babes

ze jim radis.... takhle je nedozenem.

Reagovat
Counter

Swarley prorok

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Manik...

Reagovat
Le Gunner

Yung to před zápasem předpověděl, nakonec se upletl z hovna bič, no ale šílenost. Ty Granitovy pasy miluju, ale pokud se hodlá chovat jako kretén... Tři body jsou no, ale zápas vskutku nechutný.

Reagovat
Arbiter

hmm, tak teď ideálně výhra a máme minimálně tři zápasy k dobru

Reagovat
Arbiter

aha, tak by to byl rozdíl 8 bodů

Reagovat
Whitemedia

Snad si ti lemplové odpustí chyby alespoň v našem zápase..

Reagovat
off-olda

Kdo to fouká?

Reagovat
Miguel19

DIEGO, DIEGO, DIEGO

Reagovat
Miguel19

Už tam skoro byl

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava Hullu vypadá hrůzostrašně, to by Costa dnes musel trucovat, aby to neskončilo debaklem. tip 5:0

Reagovat
Hokaido

Chelsea 5 golů kurz 6,70.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj nemáte nikdo link na Chelsea vs.Hull, pls?

Reagovat
minoLFC
Reagovat
off-olda

Škoda.

Reagovat
Whitemedia

Chybí tomu Cesc

Reagovat
off-olda

Ty vole au, přísahám, že po tomhle bych se nezvedl.

Reagovat
Whitemedia

já bych nevěděl o světě

Reagovat
off-olda

To on evidentně taky neví..

Reagovat
Whitemedia

Gary je tvrďák, ten to rozchodí

Reagovat
Miguel19

To tam ty nosítka budou teprve skládat?

Reagovat
Talker

Když jde o hlavu/krk, tak je snaha co nejméně s člověkem hýbat. Ideálně aby zůstala páteř v rovině.

Takže pokud je k dispozici možnost to poskládat pod ním, tak je to jistota, no.

Reagovat
Miguel19

Nevypadá to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má asi slušnej otřes mozku.

Reagovat
Gunner91

Dneska se poprvé dívám přes digisport a ten komentátor, to je normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsou tam hovada co plácají absolutní nesmysly. Mám je doma a stejně radši koukám přes stream.

Reagovat
Busby babes

ty vole, slusne dostal nalozeno. Na spanek, to vypadalo osklive. Tak snad to bude "jen" otres mozku.

Reagovat
off-olda

Ježiš hrajte.

Reagovat
Miguel19

Zatím dobrý výkon "hlavně se nezapotit"..

Reagovat
Herry31

Bod proti City je na průběh zápasu fajn. Po dvou spornějších momentech padly góly na obou stranách. Rozhodčí v celém kole až příliš slabí. Zavedení videa bude nejspíš nutnost. Zas tolik času to nezabere.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovni a hraj Péro.

Reagovat
off-olda

Fuuu ten Kanté je nějak mimo...

Reagovat
Miguel19

První chyba

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

Minimálně třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nehraje špatně, ale já bych tam poslal určitě Fabregase. Máme hromadu rohů a navíc takhle je ten střed nic kloudného nevymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

* bez je

Reagovat
blade115

Vůbec právě, ale proti Liverpoolu bych tam stejně radši poslal Fabregase. Ten se aspoň proti většímu týmu hned nesesype.

Reagovat
Talker

Kolik jsme tam měli centrů včetně rohů? Tak 20? Přitom je tam jen Costa v pokutovém území a kolem něj 5 hráčů Hullu...

Reagovat
off-olda

30 čísel?

Reagovat
Usty

Tak tohle spíš ofsajd nebyl...

Reagovat
Miguel19

United by to pustil.

Reagovat
Talker

Link někdo? Spadlo mi to...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten už měl být venku.

Reagovat
off-olda

Vyhoď ho ty vole.

Reagovat
Whitemedia

Vytáhni tu kartu

Reagovat
Whitemedia

To jsou teda centry..

Reagovat
smazaný uživatel

píči co to je tohle....

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten čurák jako píská?

Reagovat
Miguel19

Co to zase píská za čuráka..

Reagovat
off-olda

Proč to všechno kope Pedro, když v životě ten míč nenašel hráče Chelsea?

Reagovat
Hokaido

Diegoooooo ♥

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOO

Reagovat
Counter

Zas Costa (-.-)

Reagovat
Taiger

Hádám, konečně někdo, koho ve fantě nemáš.

Reagovat
Counter

Už přemýšlím, jak ho tam nacpat

Reagovat
Taiger

Já ho tam narvu za Ibru asi.

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Krááááál

Reagovat
Whitemedia

Degooooal

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOOOOOOO

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
off-olda

Slušná oslava...

Reagovat
smazaný uživatel

Moses dobře, ale on udělá pokaždé to stejný. Naznačí a pak potáhne k čáře.

Reagovat
Usty

Právě naopak, drtivou většinu vítězný série ničil beky kličkou do středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu ale píšu o dnešním zápase :D

Reagovat
Coutinho10

Costa fanta Captain

Reagovat
Taiger

8. minuta nastavení v prvním halfu?

Reagovat
Taiger

Aha, že se srazili hlavama, beru zpět.

Reagovat
Whitemedia

Tak když se 10 minut ošetřovalo.

Reagovat
Talker

Nehrálo se cca 10 minut v kuse, možná 12 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně zranění hlavy Masona. Ošetřovali ho tam možná ještě déle.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

Jasně říká: "Říkejte si, co chcete, já jsem v Chelsea a tady i zůstanu!!!" Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Však i to oslavení gólu jasně dávalo najevo, co si myslí o těch spekulacích

Reagovat
Arbiter

však to jsem měl na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle, já myslel, že to je nějaká citace

Reagovat
Arbiter

těším se na MotD, jak to okomentují

Reagovat
J0EL

Jj presne.

Reagovat
Arbiter

však teď se úplně těm spekulacím vysmál...

Reagovat
Usty

Půl roku!

Reagovat
Arbiter

Docela věřím, že ke konci sezóny podepíše novou smlouvu. Však to i Conte zmiňoval, že se teď všichni musí soustředit na ligu a věci jako smlouva se bude řešit až po.

Reagovat
smazaný uživatel

To není zrovna chytrý přístup.

Reagovat
Arbiter

Uvidíme. Vzhledem k tomu, že kromě článku nic (ani chování Costy během zápasů a ani chování Conteho ke Costovi) nenasvědčuje tomu úprku, si myslím, že zas tak "nechytrý" přístup to není...

Reagovat
blade115

Asi bude záležet na tom, jak Atléticu vyjde odvolání proti tomu přestupovému zákazu.

Reagovat
Arbiter

Já osobně bych se bál víc úprku Thiba. Mám jisté pochybností, že má podobný vztah ke klubu jaký měl Petr ze začátku...

Reagovat
blade115

Ten by šel ale daleko lépe nahradit než Costa.

Reagovat
Arbiter

Světový gólman? Nemyslím si. Nedovedu si představit, že u nás chytají brankáři druhého sledu typu Mignolet, Hart, Lloris (a toho bychom ani nezískali )...

Reagovat
blade115

Tak asi ne zrovna gólman ze světové Top 3, ale kvalitní brankář určitě. Oblak, Donnarumma, Butland, Handanovič, Navas, Leno, Patrício ... Někteří z nich by mezi tu špičku i časem mohli patřit.

Reagovat
Arbiter

Po více než 12 let jsem zvyklý na úplnou špičku, tak po mě nechtěj spokojit se s těmi, které jsi jmenoval To už rovnou můžeme jít s prosíkem za Arsenalem, aby nám vrátili Petra...

Reagovat
blade115

Donnarumma tou špičkou za pár let bude, uvidíš.

Reagovat
kvasha16

nestraste boha vam, obaja musia ostat

Reagovat
smazaný uživatel

Má rodinu v Madridu, je dost možné, že půjde pryč.

Reagovat
kvasha16

ja bych vsechny ty rodiny zakazal

Reagovat
Usty

Já jsem si skoro jistej, že v létě zmizí, ale budu rád, pokud ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

That's the way they count money in China.

Reagovat
Svatej

Costa s tim dokonale vyjebal

Reagovat
spider_8

Už jsem si chtěl stěžovat, jak nás rozhodčí dneska tepe, ale pak nám před gólem pustil menší faulík, takže rovnováha obnovena

Reagovat
Svatej

Nebyl to faul ne? Vzdyt pak z druhyho uhlu ukazali, ze sel dolu sam

Reagovat
TopinB

Sesypal se jak švédský regál, ale faul to byl

Reagovat
spider_8

Zatáhl ho celkem jasně no.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

škoda toho zranění a desetiminutové pauzy, jasně jsme ztratili tempo. Ale i tak bych čekal gól dříve. Teď žádné hlouposti a v poklidu vyhrát

Reagovat
Svatej

Jinak rrozhodci si proti nam vsadil? nejde o zadny velky zakerarny, ale snad kazdy rozhodnuti, ktery provede, jde.proti nam, je to otrava.

Jinak parada, Costa se nadherne vysmal vsem spekulacim, soupere do niceho nepoustime, hrajem na pul plynu a stejne to staci. Parada

Reagovat
blade115

Vždyť to nejzásadnější rozhodnutí bylo v náš prospěch...

Reagovat
Svatej

Nakonec jo, ja uz mel pulku prispevku rozepsanou pred tim golem a i tak mi proste vadil

Reagovat
spider_8

No, 2 velký zákeřárny proti nám byly. Costův offside a penalta na Pedra. Ale v závěru se rozhodčí vykoupil.

Reagovat
Svatej

Jup

Reagovat
Miguel19

No penalta ani ne, spíš měl vyhodit toho hráče Hullu..

Reagovat
spider_8

Já myslím, že byla dost pískatelná. Sice tam šel Pedro dost okatě, ale naremploval ho nohama, takže faul jasný.

Reagovat
Talker

Někdo link plz, spadlo mi to před prodloužením.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Talker

už mám...

Reagovat
SpecialOne

Jinak jsme měli snad 7 rohů, 6 kopl Pedro úplně doháje a jeden docela solidně a nikdo tam nenaběhl. Spíš do toho tak práská, než aby tam poslal pěkně točený míč, i v tomhle mi Fabre chybí.

Reagovat
blade115

Mě by zas zajímala statistika Alonsových centrů, tam prostě snad žádný z nich nenajde spoluhráče...

Reagovat
Talker

Tak když je v pokutovém území akorát Costa a kolem něj 5 chasníků, tak se není moc co divit...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Nemyslím jen dnes.

Reagovat
TopinB

Alonso

Reagovat
Whitemedia

Alonso s Mojžíšem dnes nejlepší

Reagovat
Miguel19

Jsme jasně lepší, máme poměrně solidní tlak, ale šancí bylo velmi málo. Vlastně jenom ta teč u Alonsovi střely. Díky bohu, že Costovi letos stačí fakt minimum..

Je tam dost centrů, nicméně ve vápnu nikdo. Líbí se mi dvojka Alonso a Moses. Dneska jsou velmi aktivní a zařídili gól.

Rozhodčí tragédie. Offside nebyl, Hull měl hrát v 10. Ještě měl písknout ten zákrok před gólem a měli by to komplet..

Reagovat
Radar

Poprosím o funkční stream s anglickým komentářem

Reagovat
off-olda
Reagovat
Usty
Reagovat
Usty

Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf Alonso se posral ne?

Reagovat
Miguel19

Tohle byla celkem jasná penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

alonso

Reagovat
off-olda

Alonso Jasná penalta.

Reagovat
Whitemedia

penalta no

Reagovat
Hokaido

Jasnější penalta už snad být nemůže. Fakt banda debilů ti rozhodčí. Pomezní to má jako na talíři a nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
10

to byla ještě jasnější penalta než na Mustafiho...zase na straně pomezního

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych se mel zacit divat az do konce kazdopadne ALEXIS MOSS

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Miguel19

Moses skvělej...

Reagovat
spider_8

Co je to za břídila s tou píšťalkou? Vždyť každý důležitý rozhodnutí je špatně.

Reagovat
Whitemedia

Tak tu penaltu měl vidět hlavně pomezní

Reagovat
spider_8

Je to dneska od nich týmová práce

Reagovat
off-olda

Hezky pěkně Mojžíš.

Reagovat
Miguel19

Moses má podle mě nejvíc zkažených vhazování v lize..

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Na koho byl ten RIP?

Reagovat
TopinB

former groundsman

Reagovat
Whitemedia

No jak tohle mohl pomezní nevidět je záhada..

Reagovat
Miguel19

Kurva Niasse..

Reagovat
off-olda

A kurva...Niasse

Reagovat
Hokaido

Ale zatím hroznej zápas. Je to rozkouskovaný, úplně bez tempa, bez kreativity... Hazard mi přijde jako na tréninku.

Reagovat
Whitemedia

Hazard je mimo..

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole on ho sejme zezadu a není to faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je úplnej dement :D

Reagovat
off-olda

Vole Gary...

Reagovat
Whitemedia

Gary beztak hraje s otřesem mozku

Reagovat
Miguel19

2. poločas jsme totálně marní...

Reagovat
Swarley

to jo, ale Hull je totálně neschopnej cokoliv s tím udělat

Reagovat
Swarley

no a je vyřešno, jako fakt bych se divil, kdyby Hull tu PL nějak zachránil

Reagovat
off-olda

Ty krávo....

Reagovat
mr.Silver

Takova ruka, jak to nemuze byt zluta a primak?

Reagovat
off-olda

Niasséééééééééééééééééééé

Reagovat
Miguel19

Dobré střídání.

Reagovat
Whitemedia

konečně Hazard dolů, se na tu jeho hru dnes nedalo dívat..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
off-olda

Conte

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA střídání :D

Reagovat
Coutinho10

tak podte Tigers urvat aspon bod

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
off-olda

Díky.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Coutinho10

tak nic no

Reagovat
TopinB

Fabreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

C A H I L L !!!

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc krásný centr

Reagovat
Whitemedia

GARYYY

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse

Reagovat
Miguel19

Naprosto dokonale zahraná standartka..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
TopinB

Hlavně na piču bráněná

Reagovat
off-olda

Jednou necentruje Pedro a gól. Náhoda?

Reagovat
Teoretik

Ten Hull je fakt odpad, snad padnou

Reagovat
Whitemedia

Celý první poločas jeden centr za druhým úplně do pryč, pak si přijde Cesc a hned pošle takovou parádičku

Reagovat
Mihi

Niasse ako sa zlakol

Reagovat
Miguel19

Costííík

Cesc

Reagovat
off-olda

Fabregas

Reagovat
Whitemedia

Cescu, nauč to i ostatní

Reagovat
off-olda

Luiz

Reagovat
off-olda

Michy, pojď hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
spider_8

Tribute to Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele