Premier League - preview 21. kola

30.12.2017, 08:39, aktualizováno 31.12.2017, 09:08
Previews
Silvestrovský program v Anglii obnáší dva duely. S rokem 2017 se nejprve rozloučí suverénní Manchester City, který zajíždí na půdu Crystal Palace. Ještě včas, než se všichni odeberou domů či na dvorek za rachejtlemi, je potom v plánu výkop utkání West Bromwiche s Arsenalem...
Crystal Palace - Manchester City  (neděle 13:00)
Manchester City je letos neomezeným vládcem Premier League a nic na tom nezmění minimálně ani několik následujících kol. Roli jednoznačného favorita bude hájit v posledním utkání tohoto roku na půdě Crystalu Palace, který sice bojuje o holé přežití, ale v posledních týdnech vykázal oproti začátku sezóny opravdu výrazné zlepšení.

Devatenáct výher, jedna remíza, jednašedesát vstřelených branek. Anglická nejvyšší soutěž dlouho nepamatuje takovou dominanci. The Citizen letos ztratili pouze ve dvou zápasech napříč všemi soutěžemi, a to když remizovali v srpnu s Evertonem a prohráli na půdě Šachtaru Doněck v Lize mistrů. V lize získali už osmnáct vítězství v řadě!

Pokud se hostům podaří naplno uspět i v Selhurst Parku, překonají rekord Chelsea z roku 2008, protože na cizích hřištích by zvítězili už podvanácté za sebou. "Není snadné udržet pozornost v době svátků. Všichni mají prázdniny, všichni slaví doma," uvedl manažer Pep Guardiola. "Jsme rádi, že jsme naposledy skolili Newcastle."

Ten se v tomto utkání nebude moci spolehnout na Fabiana Delpha, Vincenta Kompanyho, Johna Stonese a Phila Fodena, není pak jasné, jestli bude k dispozici David Silva. "Samozřejmě jsme šťastní, že jsme překonali několik rekordů. Ale když se připravujeme na zápas, nehovoříme o tom. Jen o tom, že musíme znovu vyhrát," dodával hostující stratég.

Ačkoli Crystal Palace naposledy padl v londýnském derby s Arsenalem, svou reputaci si výrazněji nepokazil, protože to byla dosud jediná porážka, kterou za uplynulých devět kol zaznamenal. Ještě na začátku listopadu byli svěřenci Roye Hodgsona odsuzováni k jistojistému sestupu, teď se drží těsně nad sestupovým pásmem.

V tomhle utkání nebudou mít jednoznačně co ztratit. "Máme několik otazníků. Když se podívám na svůj, není pochyb o tom, že u některých hráčů nevím, jestli nastoupí," uváděl domácí lodivod. "Vím, že nás naši fanoušci budou v neděli podporovat. Nasadím nejlepší možnou jedenáctku a pokusíme se předvést maximální výkon."

Proti Arsenalu, proti němuž vůbec poprvé od konce září inkasovali třikrát za devadesát minut, utrpěl nespecifikovaný šrám Yohan Cabaye, a jeho start v nynějším duelu není úplně jistý. To samé platí rovněž o Joelovi Wardovi, jenž má problémy s třísly. Určitě pak do hry nezasáhne trojice ve složení Connor Wickham, Damien Delaney a Mamadou Sakho.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.90 - 6.19 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Arsenal FC  (neděle 17:30)
Silvestrovský program večer v Anglii obstarají West Bromwich Albion s londýnským Arsenalem. Oba celky si letos představovaly lepší výsledky po půl roce než průběžné dvacáté, resp. šesté místo, a tak je na samém konci roku potřeba naplno bodovat značná v obou táborech. V obzvláště zapeklité situaci se nachází domácí Baggies, kteří čekají na první ligové vítězství již více než čtyři měsíce...

West Bromwich po nadějném vstupu do sezony a prvních dvou vyhraných kolech bezmocně tápe, což stálo manažerský post Tonyho Pulise a ani jeho nástupce Alan Pardew doposud v šesti pokusech černou osmnáctizápasovou šňůru bez jediné výhry nedokázal utnout. To Arsenal své trápení na hřištích soupeřů dokázal zmírnit v posledním kole hektickou výhrou 3:2 na půdě Crystal Palace a na stadionu Hawthorns bude chtít své ofenzivní vlohy zopakovat, aby se udržel na dostřel konkurentům v boji o zajištění postupu do Ligy mistrů.

Manažer Arsenalu Arséne Wenger právě před třemi dny vyrovnal rekord sira Alexe Fergusona v počtu odkoučovaných zápasů Premier League a dnes se tedy v moderních historických tabulkách osamostatní na prvním místě. Francouzského trenéra ovšem na tiskové konferenci čekaly předně jiné a nepříjemnější dotazy, obzvláště na téma hráčského rozkolu okolo Alexise Sáncheze, kvůli čemuž dle informací médií někteří hráči ani neslavili Chilanovy góly do sítě Crystal Palace.

Wenger ovšem jakékoli spekulace na toto téma rázně popřel a vyvrátil i možnost, že by jedna z největších hvězd Kanonýrů opustila klub předčasně již v lednu. "Ne, nic takového jsem neviděl. Nemám obavy z příchozí nabídky, i když na to kvůli jeho pozici s končící smlouvou jistě dojde."

Domácí se budou muset obejít bez Nacera Chadliho, jehož vyřadí zranění z minulého týdne proti Stoke na dlouhé dva měsíce. Mimo hru bude nejspíše i forvard Salomon Rondón, který v předešlém kole utrpěl drobné svalové zranění, a dlouhodobě zůstává mimo hru také James Morrison. Na straně Arsenalu stále chybí trio Ramsey, Giroud, Monreal.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Hegazy, Evans, Gibbs - Phillips, Livermore, Barry, Brunt - Robson-Kanu, Rodriguez
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Chambers, Mustafi, Koscielny - Bellerín, Wilshere, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 4.15 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Everton FC  (sobota 16:00)
Už osm zápasů v řadě napříč všemi soutěžemi drží Everton neporazitelnost a poměrně solidně napravuje mizernou první polovinu podzimu. K evropským pohárům má ale stále hodně daleko, a tak je potřeba v nastoleném trendu pokračovat. Bournemouth je určitě celkem, který je k poražení. Aktuálně se totiž nachází v sestupovém pásmu.

The Toffees v posledních dvou ligových kolech uhráli bezbrankovou remízu a tyhle výsledky v podstatě ukazují přesný kontrast v ligové tabulce. Stačí to zkrátka jen na střed tabulky. Manažer Sam Allardyce má určité problémy s výkonností některých svých hráčů, a je dost pravděpodobné, že během zimního přestupového období bude hledat nové.

Třeba v útoku se hostům nedaří tak, jak by si Allardyce představoval. "Sandro Ramírez nezvládl tempo Premier League a nepotvrzuje to, jak hrál ve Španělsku. Oumar Niasse sice dává góly, ale základní místo v sestavě si nevybojoval. A Dominic Calvert-Lewin má slušnou budoucnost, ale nemůžeme se na něj spolehnout každý týden," kritizoval Allardyce.

Everton by tentokráte měl mít k dispozici svého nejlepšího střelce Wayna Rooneyho, jenž vynechal minulá dvě utkání kvůli nemoci, a na hřišti by se mohl objevit rovněž letos hodně nevytížený James McCarthy. Nicméně pochybnosti jsou okolo startu Idrissy Gueyeho, Leighton Baines se pak stále ještě nezotavil po zranění lýtka.

Naposledy se Bournemouthu podařilo zvítězit v půlce listopadu, od té doby uhrál jen čtyři body. Marodka, to je úhlavní problém celku z Dorsetu. "Bylo frustrující, že jsme měli spoustu zranění v době, kdy se hrálo tolik zápasů. Až v posledních týdnech se situace přec jenom malinko zlepšila," postěžoval si manažer Eddie Howe.

Ačkoli The Cherries naposledy dokázali proti West Hamu skórovat hned třikrát, především v ofenzívě je trápí hned několik absencí, a to ty v podobě Jermaina Defoa a Juniora Stanislase, uvidí se pak, jestli bude moci do hry zasáhnout Joshua King. Otazník ještě visí nad zdravotním stavem Charlieho Danielse, Harryho Artera a Andrewa Surmana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.17 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Úřadující šampioni uzavřou rok 2017 úplně stejně jako ten předcházející - tedy duelem se Stoke City. A osazenstvo na Stamford Bridge by se jistě nezlobilo, kdyby se utkání opakovalo i výsledkově - před rokem totiž modří v atraktivním duelu zvítězili 4:2.

Krom stejného soupeře bychom však mnoho podobností se situací ze závěru roku 2016 nenašli. Zatímco loni se Blues vyhřívali na první pozici a pyšnili se sérií 12 výher v řadě, letos se musí sklonit před umem Manchesteru City, na který se dívají s šestnáctibodovým odstupem. V druhé polovině je tak spíše než nějaký boj o titul čeká souboj o umístění v první čtyřce. V něm se mohou opřít o solidní formu na domácím stánku - od prohry s Manchesterem City na přelomu září a října zde totiž londýnští neztratili už ani jeden ligový bod.

To hosté na rok 2017 rozhodně nebudou vzpomínat nějak v dobrém. Za celou dobu totiž zaznamenali jen jedenáct ligových výher, z toho pouze pět v letošním ročníku, což jim stačí na třináctou příčku s minimálním náskokem v podobě tří bodů na prvního sestupujícího. Potters v předminulém kole alespoň ukončili sérii tří porážek v řadě, když na vlastním stánku porazili West Bromwich Albion. Na to na Boxing Day navázali dalším bodovým ziskem, když si přivezli remízu z půdy Huddersfieldu. Dlouhodobě je však forma svěřenců Marka Hughese nepřesvědčivá, z posledních 10 ligových zápasů se totiž mohou pochlubit bilancí dvou výher, tří remíz a pěti porážek, což rozhodně neodpovídá ambicím klubu.

Antonio Conte v pátek nenahlásil žádné nové absentéry, i nadále se však musí obejít bez Davida Luize, který ještě nevyléčil poraněné koleno. Týmu pak nepomůže ani mladík Musonda, zatímco nad startem Andrease Christensena visí otazník - dánský reprezentant totiž vynechal utkání s Brightonem kvůli nemoci. To hosté mají s marodkou daleko větší potíže, zranění totiž do hry nepustí hned trojici obránců - Ryana Shawcrosse, Bruno Martinse Indiho a Glena Johnsona. Určitě pak nenastoupí ani Kurt Zouma, který v klubu hostuje právě z Chelsea, k dispozici pak už alespoň bude Erik Pieters, který vynechal poslední dvě utkání.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.40 - 24.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Burnley FC  (sobota 16:00)
Burnley bude v Huddersfieldu bojovat o udržení kontaktu s čelem ligy. Ani jeden z týmů však v posledních dvou zápasech zvítězit nedokázal.

Huddersfield Town se v současné chvíli pohybuje na jedenáctém místě tabulky Premier League a příznivci nováčka soutěže jsou se středem tabulky poměrně spokojení, neboť hlavním cílem pro letošní sezónu bylo udržet se mezi anglickou elitou. Burnley je na tom ještě o poznání lépe, se třiatřiceti body se totiž nachází na sedmé příčce a ztrácí tak pouhé čtyři body na pátý Tottenham a pět bodů na čtvrtý Liverpool. Oba soupeři jsou pak od sebe vzdáleni deset ligových bodů.

Jak bylo již řečeno, příznivci Huddersfieldu mohou být s počínáním svých svěřenců v Premier League spokojení. Huddersfield si připsal cenné skalpy Crystal Palace nebo Manchesteru United. Na druhou stranu také přišla černá série, během které prohrál Huddersfield čtyři ligové zápasy v řadě. "V tréninku se zaměřujeme více na regeneraci než na budování fyzického fondu," prohlásil před zápasem k četnosti utkání manažer domácích David Wagner.

Burnley zažívá skvělou sezónu a ještě stále může pomýšlet na evropské poháry. Výhra na půdě Chelsea z prvního kola se zapíše do kroniky klubu, úspěchem je však také remíza 2:2 na půdě Manchesteru United z tohoto úterý. Burnley hraje v dobré formě, manažer Sean Dyche zůstává přesto schovívavý: "Huddersfield měl určitě dobrou první půlku sezóny. Vypadá to na skvělý zápas dvou týmů, které budou každý bojovat o to své."

Do zápasu z důvodu zranění určitě nezasáhnou domácí Billing, Hefele. Kachunga a Stankovič. Na straně Burnley jsou zranění Brady, Heaton a Ward. Do zápasu navíc za hosty nenaskočí James Tarkowski, který je v trestu.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Löwe, Schindler, Zanka, Hadergjonaj - Hogg, Mooy - van la Parra, Ince, Quaner - Depoitre
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Taylor, Mee, Long, Lowton - Arfield, Cork, Defour, Gudmundsson - Hendrick - Barnes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.02 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Leicester City  (sobota 16:00)
Ve stíhací jízdě za prvními třemi týmy v tabulce bude pokračovat Liverpool, který se v posledních týdnech dostal do vynikající pohody. Na Anfield Road změří síly s dalším celkem, který se nachází v dobrém rozpoložení - Leicesterem City.

Od poslední ligové prohry svěřenců Jurgena Kloppa uplynulo již skutečně hodně vody. Naposledy totiž padli v polovině října, kdy jim hrubě nevyšel duel s Tottenhamem, který je deklasoval čtyřmi brankami. Od té doby se však liverpoolští rozjeli a za jedenáct zápasů si připsali sedm výher a čtyři remízy. Slabou stránkou však i nadále zůstává nejistá defenziva, která inkasuje až přílišné množství zbytečných branek. Tento problém by měl vyřešit stoper Van Dijk, který se na Anfield Road přestěhuje 1. ledna.

Ještě v polovině prosince se Leicester mohl chlubit śerií čtyř ligových výher v řadě, kterou však následně ukončilo nevydařené klání s Crystal Palace, kterému Lišky podlehly 0:3. Následovalo utkání s Manchesterem United, které nabídlo strhující podívanou, přičemž bod domácím zajistil brankou v samotném závěru stoper Maguire. V posledním kole pak Leicester neudržel vedení na hřišti Watfordu a po dvou inkasovaných brankách ze standardních situací nakonec prohrál 2:1. Se současným osmým místem ale mohou být v týmu předloňského šampiona rozhodně spokojeni.

Liverpoolu nepomůže kapitán Jordan Henderson, ten může se svalovým zraněním marodit až do února. Mimo hru zůstávají taktéž obránci Clyne a Moreno, k dispozici pak možná nebude ani Daniel Sturridge, který je nemocný. Hostům se vrací pravý bek Amartey, který si již odpykal disciplinární trest. Mimo je ale trojice Robert Huth, Danny Simpson a Matty James
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 7.20 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
V roce 2017 se naposledy představí také dva nováčci - na severu Anglie spolu změří síly Newcastle United a Brighton, přičemž především domácí celek opravdu potřebuje body jako sůl.

Rafa Benitez se v posledních dnech dostal pod palbu kritiky, na vlně byla jím zvolená taktika pro utkání s Manchesterem City, která byla pro odborníky až příliš defenzivní. Především v první půli Straky skutečně nejevily žádný zájem o aktivní napadání či útočení, většinu času tak strávily zformováni do defenzivního bloku poblíž vlastního vápna. Větší aktivitu vyvinuly až v posledních 15 minutách a je pravda, že kdyby jim byla štěstěna nakloněna i v ofenzivní fázi, mohli si domácí odnést alespoň bod. S Brightonem ale Newcastle čeká úplně jiný zápas, kde se od domácích dá předpokládat mnohem větší aktivita.

Hosté si prozatím vedou nad očekávání dobře, málokdo by je totiž po polovině ročníku čekal na solidní dvanácté příčce. Náskok na prvního sestupujícího však není nikterak markantní, činí totiž jen čtyři body. V poslední době nováčkovi přece jen trochu došel dech, z posledních osmi duelů totiž vytěžil jen jednu výhru a dvě remízy.

Newcastle bude nucen provést změnu na brankářském postu, gólman Rob Elliot totiž duel zmešká kvůli svalovému zranění. Domácím se vrací Isaac Hayden, do hry však stále nezasáhne Alexandr Mitrovič, Florian Lejeune a Jesus Gamez. Brighton má k dispozici téměř kompletní kádr, jediným absentérem zůstává Steve Sidwell.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.24 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Oba týmy nemají bůhvíjakou formu, každopádně vánoční svátky přece jenom o něco lépe tráví Watford, který se na rozdíl od svého soupeře nachází v klidném středu tabulky na desátém místě. Swansea, disponující nejhorším útokem ligy, naopak okupuje úplné dno tabulky a na záchranu, tedy na sedmnáctou příčku, ztrácí už pět bodů.

Od konce listopadu padli The Hornets celkem pětkrát z šesti případů, takže vzpruhu potřebovali jako sůl. A určitě se jim hodně ulevilo, že sérii bez vítězství utnuli na Boxing Day, během něhož solili těsně Leicester. "Sebedůvěra je to nejdůležitější. Musíme ukázat stejný výkon i proti Swansea," hlásal manažer Marco Silva.

Pokud by se jeho svěřencům podařilo skolit i dosud nejslabšího účastníka Premier League, mohli by se vyšplhat dokonce i na osmou pozici. Samozřejmě v závislosti na ostatní rezultáty. "Můžeme dělat všechno dobře a mluvit o tom, ale klíčový je vždy výsledek. Když ukážeme jako tým odhodlání, budeme mít výhodu," dodával domácí stratég.

Ve Walesu naopak není veselo. Podzimní část se The Swans hrubě nevydařila, z dosavadních dvaceti kol prohráli hned třináctkrát a získali jen tři výhry. Ta poslední se přitom datuje na kolo číslo šestnáct, tehdy přehráli trápící se WBA. Naposledy schytali opravdu velký výprask od favorizovaného Liverpoolu, který mu naložil hned pět branek.

Pikantní pak bude tenhle duel zajisté pro oba portugalské kouče, kteří se dobře znají. "Marco Silva je dobrý trenér a jeho asistent Joao Pedro Sousa je můj velký přítel. Pochází z Bragy, spolu jsme i hráli," připomínal hostující lodivod Carlos Carvalhal. "Snažím se vždy zvítězit. A to i když jsem trénoval třetí ligu a hráli proti daleko lepším soupeřům."

V posledním utkání tohoto roku by domácí mohli přivítat zpět Willa Hughese, Miguela Britose a Isaaca Successe. Každopádně vykartovaný pořád zůstává klíčový útočník Troy Deeney. Bude pak určitě hodně zajímavé sledovat, jestli příchod nového manažera Carlose Carvalhala pomůže hostům k nějakému bodovému úspěchu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.58 - 5.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Southampton FC  (sobota 18:30)
Na závěr roku 2017 nebudou v červené části Manchesteru vzpomínat zrovna v dobrém. Rudí ďáblové totiž zcela ztratili kontakt se svým městským rivalem, který jim odskočil již na propastných patnáct bodů. Southampton na tom však není lépe, v prosinci ještě nevyhrál a balancuje jen dva body nad sestupovou propastí.

Jedno zklamání za druhým - tak by se dal definovat poslední měsíc v roce v podání svěřenců Joseho Mourinha. Nejprve po bojácném výkonu podlehli v klíčovém zápase Citizens 2:1, načež okolo Vánoc hned dvakrát lacino ztratili body. O vítězství na půdě Leicesteru přišel druhý celek tabulky až v nastavení, naopak v domácím duelu s Burnley právě v nastavení odvracel senzační porážku. United se tak spíše než dopředu musí ohlížet za sebe - třetí Chelsea je o pouhý jeden bod pozadu a číhá na jakékoliv zaváhání. Pokud by snad nevýrazná forma měla mít nějakého delšího trvání, mohl by se k Rudým ďáblům přiblížit i čtvrtý Liverpool.

Sezóna Southamptonu se zatím nedá klasifikovat jinak než jako zklamání. Svatí mají dlouhodobý problém v ofenzivě, jelikož nedávají dostatečné množství branek, k tomu se navíc v několika posledních duelech přidala i dosti vachrlatá defenzivní složka, která inkasovala čtyři branky od Leicesteru a Tottenham ji nadělil branek rovnou pět. Pozitivní zprávou pro celek z jihu Anglie je alespoň to, že v lednu rozhodně budou mít dostatek financí pro případné posílení, v týdnu byl totiž dojednán rekordní prodej stopera Van Dijka do Liverpoolu za rovných 75 miliónů liber.

Domácím fanouškům na jistotě nepřidá fakt, že se Southamptonu na Old Trafford poměrně daří, vyhrál tam totiž dva z posledních tří ligových duelů. Na druhou stranu domácí forma Rudých ďáblů je velmi dobrá, krom ztrát s Burnley a Manchesterem City jsou na vlastním stánku stoprocentní.

United se musí obejít bez dvojice Martial - Darmian, tuto dvojici by do utkání nemělo pustit lehké zranění. Hosté budou postrádat kanonýra Charlieho Austina, o startu levého beka Bertranda se pak rozhodne až těsně před utkáním.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.28 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City20191061:1258
2.Manchester United20134343:1643
3.Chelsea FC20133434:1442
4.Liverpool FC20108246:2338
5.Tottenham Hotspur20114539:2037
6.Arsenal FC20114537:2537
7.Burnley FC2096518:1733
8.Leicester City2076730:3027
9.Everton FC2076724:3027
10.Watford FC2074929:3525
11.Huddersfield Town2065918:3223
12.Brighton & Hove Albion2056915:2521
13.Stoke City20551023:4120
14.Southampton FC2047920:3019
15.Newcastle United20531219:3018
16.Crystal Palace20461018:3218
17.West Ham United20461022:3818
18.AFC Bournemouth20451118:3117
19.West Bromwich Albion2029914:2715
20.Swansea City20341311:3113
Zbývající zápasy
04.01. 21:00Tottenham Hotspur - West Ham United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1051)

Přidat komentář
Makiii

DDG - Young Lindelof Jones Shaw - Matic Pogba - Mata Mkhitaryan Martial - Lukaku

Dneska uz musi byt povinne 3b. Kdyz jsme ted zbytecne ztratily 4... zas na druhou stranu za vykony s Borne a WBA bylo 6b, kde to byly sileny vykony... asi karma za ne.

Mozna by se mohlo zkusit hrat 433, s tim, aby Pogba dostal mnohem vetsi volnost a mohl za nej nekdo vyplnovat misto (McTominay, Herrera) kdyz hrajeme se dvema, tak pak casto zustava Matic sam a propadame.

A chtelo by to urcite uz udrzet zase 0.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ofiko sestava nebo jen tvá? Lingard hrát nebude?

Reagovat
Kixi Syhimour

To musí bejt jeho vzhledem k tomu že se hraje až v půl sedmé

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda. Právě proto jsem se ptal no.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lingard je kde sleduješ to vůbec nejlepší hráč formou u nás Místo mikyho okamžitě kterej e strašnej

Reagovat
Makiii

Kdyz se podivas dolu, tak jsem se davno opravil

Reagovat
Makiii

Prani...

Ajo vlastne, ja uplne na nej zapomnel, takze to bude Miky lavka a Lingard zaklad.. je pravda, ze kdyz ma zivotni formu, musime toho konecne vyuzit po tech letech

Reagovat
Seydou Doumbia

Si pamatuju jak byl neschopné kopyto a ted najednou dává goly. Jenže u vás to je těžké dám Matu goly dává Lingard dám jeho a bude je dávat Lukaku

Reagovat
Makiii

A to jeste X sanci zazdi... viz Lisky, kdyz obejde Kaspera a ma prazdnou a trefi tyc

Reagovat
Seydou Doumbia

včera jsem viděl že i proti Burnley trefil z betru golmana a od něj na břevno...teda jestli to byl on

Reagovat
smazaný uživatel

byl to on tak , ale zase byl až moc blízko už u něho i když tohle musí dávat takovýhle hráč na tovéhle úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

i

Reagovat
cristiano.K.

udrželi jste nulu

Reagovat
diastan

Škoda, že je Southampton tak z formy toto už asi Učka na 1:0 uhraji

Reagovat
diastan

Jinak nejzábavnější zápas dneska určitě Liverpool, tam budou zas hody

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle je fakt nejlepší nereagovat. Stáváš se nepoučitelným

Reagovat
Busby babes

proto davam jen ten smajlik.

Reagovat
diastan

i ten potesi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dnes swansea neda ani bod tak jsou jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea je jasná už od leta podľa mňa. Odišli najlepší hráči a nepriviedli nikoho. Podľa ich predsedu peniaze v Januári na nové posily nemajú, jedine ak predajú nejakých hráčo. Nevyzerá to s nimi ružovo a po pravde mi chýbať nebudú

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako je možné, že nemajú peniaze na nové posily?

Reagovat
smazaný uživatel

Americkí majitelia?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes same jednicky..zajtra zase dvojky

Reagovat
El Cid z City

tabulka už konečně začíná odrážet výkony týmů, ještě chelsea,liverpool a tottenham před united..Mimochodem,ikdyž o nic moc nejde, dlouho se tu rudí chlápci ukolébávali skvělým skorem, v obdrženejch se propadli už na 3.flek a konečně se před ně dostal liverpool v nastřílenejch a to je co nevidět sfouknou i kohouti

Reagovat
diastan

Klidně i Arsenal

Reagovat
El Cid z City

wenger zvládl bejt před mourkem i loni,ne? a to docela výrazně,tak proč si nedát repete

Reagovat
smazaný uživatel

příští sezonku budeš mluvit tohle o City když se jim přestane dařit Plastic Fan

Reagovat
diastan

Reagovat
El Cid z City

když budem hrát šeď jako vy,tak to klidně takhle zhodnotím

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Reagovat
El Cid z City

jsem rád,že tě dokážu pobavit stejně, jako mě pobavil závěr zápasul bristolem

Reagovat
r.mrazik

Je to hroznej trouba...

Reagovat
mithro

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč hraje Totas až čtvrtého? A nevíte zda bude hrát Kun nebo Jesus?

Reagovat
diastan

Vzhledem k tomu, že teď dostava přednost kun, tak těžko říct, navíc ikdyz nehrál Jesus minulé v základu stejně odehrál skoro celý match

Reagovat
Seydou Doumbia

Člověk neví koho dávat do fantasy. Zase vynechat útočníka City protože je nejistý by byla sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

Maji tam chybu. Hrajeme 2. se Swansea a az pak s tema curakama.

Reagovat
gocii

To neni chyba, je to preview 21. kola a to mate prelozene az na 4.

Reagovat
Teoretik

Jesus je teď hodně z formy. Aguero nyní po hřišti lítá a má chuť, ale balón ho úplně neposlouchá. Aguero teď hrál víc, možná to prorotuje. Kdo ví

Reagovat
El Cid z City

celkově se našim hrotům v poslední době moc nedaří střílet branky, věřím,že to na jaře přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Coutinho je asi jasnej už se rozhlíží po bytech v barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak dostane vlastnu vilu tak jake byty

Reagovat
blade115

Nepřeju si žádný gólový hody, prostě to proboha jen vyhrajme, pls...

Reagovat
LAM

6:0

Reagovat
blade115

Lol, že 6:0 ...

Reagovat
Miguel19

Zase jim chybí skoro celá obrana

Reagovat
blade115

Čím víc to vypadá na jasnou výhru, tím hůř...

Reagovat
Coutinho10

koukám, že dnes se konečně od 13:00 Old Firm derby s ničim nekříží z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Old Firm derby je už len zápas o jednom klube.

Reagovat
Coutinho10

tak ještě to chvilku bude trvat než Rangers se vrátěj do boje o titul, ale pořád ten zápas má v sobě něco, co jiný derby nemaj, takže se těšim

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Stoke 2:0

Liverpool - Leicester 4:2

Huddersfield - Burnley 1:1

Watford - Swansea 2:1

Newcastle - Brighton 2:1

Bournemoth - Everton 1:3

ManU - Southampton 1:2

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě střelce at vím koho dát do fantasy.

Reagovat
smazaný uživatel

- Alonso 1x, Morata 1x

- Firmino 2x, Salah 1x, Can 1x - Vardy 1x, Ndidi 1x

- Zanka 1x - Wood 1x

- Richarlison 1x, Success 1x - Abraham 1x

- Yedlin 1x, Ritchie 1x - Groẞ 1x

- King 1x - Bolasie 1x, Rooney 2x

- Lukaku 1x - Redmond 2x

Reagovat
Mato178178

succesful ani nehráva termíne je v tejto sezóne bez gólu a teraz sa 2 hej? ... Rooney je tiež slabý ako čaj a everton vonku určite nedá 3 góly atď.

Reagovat
Mato178178

Succes ... termíne malo byť redmond a sa (dá)

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, vyjde to

Reagovat
Seydou Doumbia

Fajn postavím na tom fantasy ale běda jestli to tak nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hudder Burnley aspon jedno ciste konto

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea - Stoke 2:0

Liverpool - Leicester 4:2

Huddersfield - Burnley 1:1

Watford - Swansea 2:1

Newcastle - Brighton 2:1

Bournemoth - Everton 1:3

ManU - Southampton 1:2

Reagovat
valek9610

No kamaráde podle mě Liverpool už dlouho jel dobře čekám ztrátu a ManU spíš výhra jinak ok

Reagovat
SpartaOvenka

co je na tom vtipného?

Reagovat
Nikikrew

https://youtu.be/pPKV4zeXo-U

Takze Jose sa vyhovara na peniazky , najlepsia tlacovka 2017

Reagovat
smazaný uživatel

To je klaun.

Reagovat
nani92

Úprimný Jose

Reagovat
diastan

Reagovat
El Cid z City

dej letos tu 4,ať tě nevyhodí,sranda musi byt

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip zase tohle

Reagovat
valek9610

To je kokot fakt naprostý debil se z něho stal ano respekt co pro Chelsea udělal to ano ! ale jinak debil

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspoň ten market nez.urvil sám

Reagovat
blade115

Ty kráso. Manažer MU, ekonomicky nejsilnějšího klubu na světě, se vymlouvá, že nemůže utratit dostatek peněz, a v té samé větě si stěžuje, že nejsou nastavena finanční pravidla fair play... To už asi narazil na to dno, ne?

Reagovat
valek9610

Je to debil utratí za Pogbu hnusnou částku která ten trh dokurvila a ještě bude brečet ted debílek

Reagovat
smazaný uživatel

už je veľmi blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je, že ak si spočítaj prestupy za rok 2016 a 2017 (príchody mínus odchody)

Tak MU= 292,7

MC= 316,2

podla soccerway.

Reagovat
mithro

According to the CIES Football Observatory, Manchester City have committed €513m to transfer fees since Pep Guardiola's appointment.

Manchester United have committed €382m to fees since Jose Mourinho's appointment.

A difference of 34%.

a aj tak realne cisla z nas nikto nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto čísla nerátajú aj s odchodmi, nie?

Reagovat
Busby babes

a dle BBC byl ten rozdil asi 90 milionu liber.

Reagovat
blade115

Ono ani nesedí ta jeho teorie s "nahrazováním" hráčů, zatímco jinde posilují. City odešli Clichy, Kolarov, Sagna, Zabaleta, Demichelis, Caballero, Hart, Fernando, Navas, Iheanacho a Nolito. Tedy 11 hráčů. Přišli Jesus, Bravo, Ederson, Stones, Sané, Gündogan, Mendy, Danilo, Walker, Nolito a Bernardo. Tedy opět 11 hráčů. A myslím, že ten hrací čas příchozích a odchozích by vyšel tak nějak nastejno...

Reagovat
Busby babes

ono to zni smesne, ale pokud chceme konkurovat City, tak oni proste investovali vic. A ekonomicky nejsilnejsi jsme, jenze majitele si vyvadi prachy z klubu, ze jo. Navic porad umorujeme glazerovsky dluh, coz je castka jednoho world class hrace rocne.

Reagovat
blade115

No... Zní to směšně no. Od City jste co se týče investic maximálně 90 mega daleko. To i se všemi dluhy a židáky dát můžete, ten marketingový potenciál máte úplně jinde. A věřím, že byste to i dali, kdyby Griezmann kývnul.

Reagovat
Busby babes

no jenze 90 mega jsou dva top hraci. A to uz muze delat rozdil. A ja vim, ze to dat muzeme, problem je, ze majitele na to uplne nekejvnou. Proto treba neprisel Perisic. A tam jsme samozrejme mohli dat to, co Inter chtel. Ale nedali.

Reagovat
blade115

V dnešní době to je jeden top hráč. A říkám, ta ochota by tam asi byla, kdyby Griezmann kývnul. Nevím, proč u Perisice nebyla.

Reagovat
LAM

V dnešní době to je jeden kvalitní mladej hráč s Top potenciálem.Nic víc.

Reagovat
Infernoqt

No v létě chtěl aspoň 4 hráče, ale klub nebyl ochotný dát těch 5m liber víc za Perišiče. Pak už jsme nikoho nedotáhli. No a příští léto těch 4-5 posil bude potřeba, protože někdo další odejde.

Reagovat
El Cid z City

5 posil v dnešních cenách je strašná darda, i ty 4 budou na hraně

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
spider_8

Ale s tím Lukakem má pravdu, ten akorát přišel jako náhrada za zraněného Zlatana. Jeho zranění + ban Atletica byly pro United smůla, jinak by přivedli Griezmanna, který by je o dost posunul. Jediné skutečné vylepšení kádru tak byl Matič, což je oproti City opravdu málo.

Reagovat
Mimalu

Tak ono to jde brát i z druhé strany, City posilnili na krajích obrany a v bráně, ale ten nejzásadnější rozdíl je stejně to, o kolik Pep pozvednul hráče co měl už minulou sezónu. To u United tolik patrné není, někteří šli možná i oproti loňsku trochu dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. Este aj Mangalu naucil hrat futbal.

Reagovat
spider_8

Možná jo, ale celkově měl Pep lepší startovní pozici, co se týče kádru. Mně přijde, že José posiluje docela systematicky, od té doby co přišel. Akorát v létě mu to narušilo to zranění Zlatana, na který museli reagovat. Řekl bych, že United chybí právě ještě top ofenzivní záložník typu Hazarda, KdB, Alexise, kdo bude dělat mraky bodů. Měl přijít Griezmann, ale holt smůla.

Reagovat
r.mrazik

Ma matu a mkh...a na potrebnou uroven se v posledni dobe dostal az lingard

Neni to spis chyba v mourkovi nez v hracich??

Reagovat
spider_8

Mata už dávno není na tý úrovni, co byl v Chelsea, Mkh ani nikdy nebyl. A srovnávat výše zmíněné hráče s Lingardem je vtip. Jako nechci se Josého moc zastávat, ale City koupili křídla jako jsou Sterling, Sané, KdB, všechny nad 50 milionů.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

lingard je úžasnej nechápu proč ho chvilku přestal stavět po těch prohrách osobně si myslím , že hodně fans musí dát za pravdu mourkovi o mikym proti burnley katastrofický jak přišel

Reagovat
Teoretik

Mkhitaryan byl v Dortmundu naprosto fenomenální. Rashford, Martial? To jsou obrovští talenti jako Sterling a Sané. To je celé Mourkův problém, že s těmi hráči neumí pracovat jako Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

miky mi připomíná kagawu taky v BVB hrál fantasticky a pak mi přišlo jako by přišel někde z japonský ligy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
blade115

Tak to je ale tak trochu problém Mourinha, ne? Léto 2016 od začátku dokonce mlel o 4 posilách. Dostal čtyři posily a vypadalo to, že to snad i byli všechno hráči na prvním místě seznamu přání. Já teda moc neuznávám ani jednoho za ten přístup k utrácení, ale rozdíl mezi Guardiolou a Mourinhem je takový, že Guardiola na koho si ukáže, ten mu sedí do systému, dokáže s ním pracovat a dostat z něj top výkony. To teda Mourinhovi (a celkově MU) moc teda nevychází, tam prostě jen utrácí. Občas i za totální průměráky.

Reagovat
spider_8

Asi jo, ale vem si že u nás taky potřeboval 2 letní přestupáky, aby dostal kádr do požadovaného stavu. A jak jsem psal, v létě mu nedošel Griezmann, který by je posunul ještě na jiný level. Stejně ale měl po půlce sezony jen asi o 4 body míň než s náma tenkrát.

U City podle mě tolik práce nebylo potřeba.

Reagovat
blade115

U nás v druhém působení nikdy neměl carte blanche. To především.

Mimo to 2 letní přestupáky má za sebou už i v MU. Tak už by mohl mít v podstatě hotovo, neutratil málo... A že nedošel Grizemann - to je taky jeho specialita. "Chci tohohle, nebo nikoho!" Jo, tak to je potřeba se smířit s tím, že to často vážně bude "nikdo", protože ne každý hráč se dá tak lehce získat. Celkově to souvisí s tím, že Guardiola ten trh mapuje líp a vybírá z něj vhodnější hráče. I když za nekřesťanské peníze, což je potřeba připomínat.

Reagovat
Mimalu

Tak hotovo, zase je fér říct že ten tým co má by za normálních okolností o titul bojoval, akorát se nám tu vyvinula nepříjemná situace, kdy se tu jeden tým absolutně vymyká nějakým standardům, jak by slušný kandidát měl vypadat

Reagovat
blade115

Nezávisle na výkonech City hraje ten kádr pod svoje možnosti. My si tu říkáme, v jaké mizerné sezóně to jsme, ale jsme od nich bod daleko ...

Reagovat
Mimalu

Tak nepředvádějí ten fotbal, jaky by se od nich očekával, ale to nikdy nebyla Mourinhova nejsilnější stránka. To že jsme od nich bod je pravda, ale dlouho tomu tak nebylo a tady jsem na tenkém ledě a nemám to nijak potvrzené, ale mám takový pocit a aspoň to na mě tak zvenku působilo, že z United začala sálat frustrace, že se na kolegy z City nechytají. Jasně jsou to věci co měl Mourinho zvládnout, ale nemyslím si že jde jednoduše ignorovat fakt, že jsou neustále pod tlakem srovnání s konkurencí, která předvádí takové výkony co právě City...

Reagovat
Busby babes

btw. toho Griezmanna prej Mou ani moc nechtel a udajne to dost tlacil klub/Woodward. ale hodne stal o Perisice.

Reagovat
valek9610

Jo Conte taky stál o několik hráčů a nedostal je tam at si nestěžuje a radši trénuje co má

Reagovat
Mimalu

tak ne že by ze zákulisí Chelsea nepronikali informace, že je Conte dost nespokojený s našimi přestupáky...

Reagovat
spider_8

No, toho taky nedostal že jo Podle mě to top křídlo mělo v létě dojít a kvůli tomu Ibrovi nedošlo, to je pro mě polehčující okolnost.

Reagovat
Busby babes

to byla jen poznamka na okraj, co se ted zacalo objevovat.

Reagovat
Busby babes

jedinej problem je s Henrikhem, kterje nepodava takove vykony, ktere by se od nej cekaly. Ostatni hraci co prisli, tak hraji dobre. leto 2016 problem neni, leto 2017 uz vic, chtel jeste minimalne dva hrace a ti neprisli. To je ten rozdil mezi nama a City.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě darmian a blind ti tam chybí snad se aspoň ten zaltan nějak zvedne tam chodí jak kdyby se mu vyloženě nechtělo

Reagovat
Busby babes

ani jednoho neprivedl Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty jsi to takhle myslel za ty přestupáky u něj ok špatně jsem tě pochopil

Reagovat
diastan

Trochu se bojim (ne kvůli vám), že se Zlatan už moc nezvedne

Reagovat
smazaný uživatel

no naprosto lenivej je bu´d přihraje nebo vystřelí nezkusí nic dopředu stojí na místě

Reagovat
Busby babes

co, ze treba prave Lingarda dostal na tu uroven kde je? Stejne tak nekolik dalsich hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

to už jsem tu psal někde reagoval na to fans z barcelony co nakonec vyšlo najevo , že ani toho lingarda neviděl hrát a říká , že je na hovno

Reagovat
r.mrazik

To jasme ze jo...ale mluvi tady o hracich dopredu na delani bodu a nezminit ty dva mi prijde takovy divny

Reagovat
diastan

Jsem zvědavý jestli se o Alexise pokusí, ten by je verim docela pozvedl, taky my tam chyby nejaky top ofenzivní zaloznik.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše ozila bych chtěl

Reagovat
masly008

jsem myslel že alexis chce jít někam kde bude moct vyhrát nějaké větší trofeje,tak proč by chodil k utd,kteří jsou na podobné úrovni jako arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ty šašku jdi zpátky do komory

Reagovat
valek9610

A ne ? co jste vyhráli poslední dobou ? community ? jak to vyhrál Arsenal tak jste se jen smáli nebo nebo ligový pohár ? prosím tě nechtoho

Reagovat
smazaný uživatel

evropskou ligu těch poháru když se podíváš tak máme furt více za posledních pár sezon než vy vy jste tak možná na úrovni live

Reagovat
valek9610

Hele bavíme se o Arsenalu to je asi jasné,že Chelsea nemá tolik trofeji jak United jo

Reagovat
smazaný uživatel

však se podívej na počet trofejí za poslední 1-4 sezony i tak jich máme více o chelsea jsem nenapsal ani slovo

Reagovat
Carrick

Reagovat
Mimalu

Tak asi o něco lepší startovní pozici měl, minimálně si mohl Pep dovolit poněkud drastičtější chování směrem ke kádru. Nákupy Mourinha smysl dávají, ale v některých ohledech mi přijde, že je to takové polovičaté. Třeba levou obranu už má druhý rok víceméně průměrnou a nejlíp mu tam stejně zaskakuje křídlo. Ve středu hřiště má sice slušný základ, ale zase si tam jako záskok nechal květáka a herně mu poměrně jasně oproti loňsku upadl Herrera. Nějaká top záložník mu sice chybí, ale i ti co tam má hrají silně pod své možnosti

Reagovat
spider_8

To souhlasím, ale asi je to dané i tím, že utratil spoustu peněz za Pogbu, Lukaka a Matiče, aby vyřešil palčivější problémy. A pak už nezbylo tolik na další posty.

Reagovat
El Cid z City

čekal bych,že herrera pod ním letos šíleně vyroste a vytvoří s matičem a hlavně pogbou neprostupnej střed,ale oni hrají,jako by je trénoval nějakej průměrňák

Reagovat
smazaný uživatel

matic hraje na výbornou herrera je kopyto co furt padá a potom na to doplatí i jako proti city , že to nepískl a byla to pencle jinak hrou je slabej

Reagovat
El Cid z City

on ty hráče nedokáže dostat na lepší úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč pod ním matic hraje skvěle a za chelsea poslední sezonu hrál tužku lingard byl taky průměrák a jak najednou vzkvétl je to tím , že mourek hraje jinej styl hry ti hráči nikdy nepůjdou tak vidět jako hráči v týmu co hrajou ofenzivně

Reagovat
El Cid z City

počkej s matičem na jaro,kdy většinou šel dolů, na hřišti je 11 hráčů, nestačí 1 nebo dva

Reagovat
Teoretik

Právě, někteří hráči mu sednou do systému víc. Tak proč si nevybírá právě takové? Každopádně si myslím, že ty ofenzivní hráče to pod Mourkem nebaví a neumí s nima tolik pracovat jako s defenzivou. A co furt máte s tím Lingardem? Povedlo se mu pár posledních zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

celá tahle sezona se zatím vede nedíváš se na naše zápasy tak nemel picoviny kundo

Reagovat
El Cid z City

začínáš ztrácet nervy jako mourek

Reagovat
smazaný uživatel

co nervy frajírek tu píše jak nehraje dobře a přitom se tak max dívá na highlight tak ať tu nepíše

Reagovat
Teoretik

slušně nezvládáš. Do prosince ten hráč sotva hrál. Každopádně máš pravdu, na takovou sračku se radši nedívám.

Reagovat
smazaný uživatel

opět mylné informace podívej se na předchozí záapsy před prosincem a nepiš tady bludy

Reagovat
Harakan

Sakra nemusíš hned ostatní urážet jako magor..!!

Reagovat
Phillipinho

Jestli by Griezmann hral u vas to co letos u Atletu, tak to by vas posunul leda tak doprdele

Reagovat
spider_8

Mně by to nevadilo, já nejsem mufan Ale věřím, že pro Josého by to byl dobrý hráč.

Reagovat
Miguel19

Griezmann by jim při té taktice na centry moc nepomohl.

Reagovat
vilp

On je výborný hlavičkář.

Reagovat
Miguel19

To jo. Ale hráči United neumí centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Když si to Young nebo Martial hodí na silnější nohu, tak velká katastrofa to není. Horší jsou ty standardky. Ty bych nám zakázal.

Reagovat
Busby babes

ja bych velkej rozdil videl i v tom, ze City se na ten prichod Pepka pripravuji docela dlouho. Maji tam sportovniho reditele, co zastava podobnou filosofii a dle toho dlouhodobe nakupuji hrace. Tohle u nas bohuzel chybi. Dlouho to mel na starosti SAF, tak to nebylo treba. Ted se v tom klub trochu placa. 3 treneri, 3 uplne jine pristupy, hroznej prestupak 2013, ze kteryho se dostavame doted a tak. Ja fakt jen doufam, ze Mourinho planuje zustat dele, aby se to dalo postupne nejak vic dohromady. Protoze pokud odejde, tak bych se bal toho, ze zas prijde nekdo, kdo bude chtit zase hrat uplne jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám ono není ani moc na výběr kdo by to po něm mohl převzít a giggsy snad za pár let by to mohl vzít taky mu chcu dát ještě příležitost ono dost hráčů tam je prostě zbytečně a divím se jak za nás můžou hrát a jak si už psal to přestupové apodobně

Reagovat
spider_8

Jako už takhle si myslím, že vás co do kvality kádru dost posunul. Sice se to příští rok nejspíš zase podělá, ale furt byste na tom měli být lépe než předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to lepší než za LVG to už fakt bylo moc a to jsme si ani snad nezasloužily a ty jeho kecy teďkom to musí být fakt mental na hlavvu se divím jak ta baba jeho to mohla s nim tak dlouho vydržet

Reagovat
Busby babes

souhlasim. ja si myslim, ze treba oproti lonsku jsme se dost zlepsili. Jsme druzi, casto hrajem daleko lepsi fotbal.Jo, vypadlo se v poharu s Bristolem, coz je ostuda, ale to se nam stavalo i driv, v LM se taky dari, tak uvidime. Posun tam je velkej a nebyl uzasne sezony City, bylo by to asi vic videt. Takhle to zlepseni proste nestaci, protoze City se zlepsilo podstatne lip.

Reagovat
smazaný uživatel

mě ta prohra s bristolem ani moc nevadí i kdyby nás dalo příští víkend Derby já nevím prostě jak to mluvil Rio Ferdinand když si představí slovo Manchester United tak jsou to ligové tituly a LM a ne FA CUP a podobné trofeje to by ho potom napadlo slovo Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na začátku sezony jsme hráli neskutečně takže nesouhlasím s výroky , že hrajem tužku celou sezonu co tu produkují prostě se to te´dkom nějak nesedí , ale stále jsme druzí a to je naprosto něco jiného než předešlé sezony

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

ty aj zijes?

Reagovat
Trand

Zavítej do NFL sekce, chybíš

Reagovat
I am Mancunian

Pošli link, už som tam chcel ísť viackrát, chýba mi to, že nemám s kým o NFL popisat

Reagovat
Trand

http://www.eurofotbal.cz/clanky/harmon-vy-devky-242659/

V diskuzi vládnou Patrioti, chce to taky trošku jiný síly.

Reagovat
Trand

Úplně jsem zapomněl, ale fandil jsi 49ers, žejo? Teď jsou tam dva fanoušci 49ers, co to sledují a blýská se vám na lepší časy, tak bys mohl ohlásit comeback.

Reagovat
I am Mancunian

Hej, stále fandím 49ers, ale tento rok má bavia goffik s wentzom, no teraz už len goffik

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a river.

Reagovat
Teoretik

Nejlepší je stejně ta myšlenka, že on nedoplňuje kádr, ale obměňuje, a proto mají ostatní týmy výhodu. Pak zas skočí na krajní beky City a mluví o nějakém rozšíření z 2 beků na 3, a co Clichy a Sagna? Všichni ti hráči byli nad 30 let, a ani jeden z nich už neměl na PL, krom Kolarova, ale ten chtěl odejít sám, protože by se nedostal do základu. A ty komenty Mourkových roztleskávaček po videem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
El Cid z City

a pak stejně bez mendyho, defakto jenom s walkerem nejlepčí obrana ligy, ty dva levely, o který pepek ten tým posunul oproti loňsku u mourka prostě vidět nejsou..rok před jejich převzetím oba týmy skončili se stejným počtem bodů

Reagovat
smazaný uživatel

To už sa stačí asi iba vysmiať,netreba to ani pozerať, nie?

Reagovat
nani92

tiež nechápem ako po toľkých rokoch ešte stále riešia čo ľudový rozprávač Mourinho vypustí do sveta a dokonca to analyzovať a vyvracať

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako manažér najbohatsieho a najlepšieho klubu na svete tomu svojmu ludovemu rozpravacstvu dáva celkom nový rozmer, ja to zase na druhej strane chápem.

Reagovat
nani92

Ale stále nie sme tak bohatí, aby sme dávali za obrancov 75 miliónov

Reagovat
smazaný uživatel

Do leta zbohatnete, to som si istý

Reagovat
Euphael

třetí sezona Jožky se blíží

Reagovat
blade115

Tentokrát to asi prolomí a konat se nebude. Zatím nemá odkud spadnout.

Reagovat
Euphael

tuto sezónu skončí čtvrtí, nechytí start a ještě před Vánocema je venku kluk ušatá

Reagovat
Busby babes

super, takze uz nemusim nic sledovat, tolik casu si mi usetril...

Reagovat
Euphael

prave ze sleduj, to bude krec

Reagovat
bbbauch

Je toho na nej asi moc. Precejenom porad lameme nejaky rekordy.. treba zlatan, vsak kde byl, vyhral ligu nebo byl nehur druhej jednou? Prijde k nam a hned 6.. pak Mourinhova druha sezona, to taky asi uplne nedopadne. Nikdy neprohral zapas PL hranej v nedeli - v suchym triku jsme prohrali.. a k tomu vsemu ho valcuje Pep. Ale vazne, obcas by to proste moh vzit na sebe, nicmene to fakt necekam

Reagovat
smazaný uživatel

LM rozhodně máme na příští rok hraje nám do karet , že i ostatní týmy se trápí a zatím více než my potom záleží na letním přestupovém jak to dopadne

Reagovat
aramaki

to je blb

Reagovat
vladis271

nechce sa mi to kukať celé, pls dajte niekto súhrn

Reagovat
mikelinos

Reagovat
mimi_united

José prebral klub po dvoch slabých manažéroch a ich veľmi zlých rozhodnutiach. Majitelia musia pochopiť že musíme kupovať len absolútnu špičku, alebo mladé svetové talenty. Kupovať niečo medzi je len cesta do zabudnutia ako liverpool a to predsa nechceme

Reagovat
Nikikrew

velmi zle rozhodnutia? Cize vytiahnutie Rashforda a Lingarda bolo zle rozhodnute? Ved za Mourinha ste kupili : Ibra, Lukaku, Matic, Pogba, Lindeof, Baileya tusim ze aj Michhitarian. Sorac ale ukaz mi tie zle rozhodnutie?

Reagovat
Busby babes

Fellaini, Basti, Morgan, Depay, DiMaria, Falcao, Darmian, pro nektere i Blind.

Reagovat
smazaný uživatel

blinda snad nikdo nemá rád jo hrával kdysi dobře , ale teďkom ještě má fakt drzost zahrávat standartky když hraje

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lynx

To jako vážně hraje Arsenal zítra s WBA a ani ne 24 hodin na to s Chelsea?

Reagovat
Mimalu

s Chelsea hraje až 3.1.

Reagovat
Lynx

aha, já koukal tady na ef, kde to maj zjevně blbě.

Reagovat
El Cid z City

20:45

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers majú výborný vstup do derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastické momenty. Dobrý vstup je už zabudnutý.

Reagovat
pepinho2

Sinclair totální tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten miss? To sa má dávať, ale inak má veľký prínos pre Celtic.

Reagovat
Teoretik

Teď málem daroval gól Rangers tomu se dnes daří, ale nedivil bych se, kdyby právě on nakonec rozhodl

Reagovat
pepinho2

už jich tam měl několik

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

AC Miláno celkom zlý prvý polčas

Reagovat
havrys99

PL Review na ČT Sport

Huddersfield - Stoke a zákrok Lossla. Komentátor "tento gól měl nejspíš platit, neboť míč byl větším objemem za brankovou čarou." A začal kritizovat GLT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? Případně je nějaký záznam toho?

Reagovat
havrys99

Podle hlasu to bude jeden z těch nováčků bohužel přes ČT na netu to nejde spustit

Reagovat
smazaný uživatel

jo, uz jsem s dival, ze to jede, skoda

Reagovat
havrys99

prosím, musíš mi věřit

Reagovat
Vánoční owník

Příští týden 3 zápasy Spurs. To co je?

Reagovat
Mates_Matesović

Nic, co bychom nezvládli. Swansea porazíme, ikdyby hrál Llorente se Sissokem, West Ham doma nebude sice brnkačka, ale těžkej soupeř to taky není. A s Wimbledonem můžem rozehřát juniory.

Reagovat
Orlandiiik

nechápu proč nehrajeme dneska či zítra

Reagovat
Miguel19

Here's the team to play Stoke: Courtois; Azpilicueta, Cahill (c), Rudiger; Moses, Kante, Drinkwater, Alonso; Willian, Morata, Pedro. #CHESTK

Reagovat
blade115

Ach jo. Chudák Álvaro.

Reagovat
nani92

Prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrať s Pedrom

Reagovat
nani92

Mne by bolo cťou si zahrať s Pedrom

Reagovat
blade115

Nemusíš trollovat 24/7...

Reagovat
nani92

Čo? Vsak by som sa pri ňom necítil až tak ako drevo

Reagovat
blade115

To je celý Pedro, pořád rozdává radost.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valek9610

Hazard ?

Reagovat
Coutinho10

bez Hazarda a Moraty tak to si namažu Hokaida na chlaba

Reagovat
Coutinho10

* tak nic Moratu jsem přehlídl...škoda

Reagovat
valek9610

No moc bych se nesmál

Reagovat
spider_8

Hezky Antonio přitopil k těm spekulacím ohledně Hazarda Ale je jasné, že ho nejspíš jen šetří na Arsenal.

Reagovat
valek9610

Třeba to udělal schválně

Reagovat
vilp

Hlavně, že ho každý zápas stahuje v 70. minutě...

Reagovat
valek9610

To mi taky vadí kdo ví třeba je fakt,že už prostě zkouší tým bez něj jak na tom bude

Reagovat
spider_8

Tak nevíme, jak je na tom fyzicky. Zmeškal letní přípravu, tak se nedivím, že ho chce trochu šetřit.

Reagovat
vitasrp

O tom to podle mě není, ti hráči po zranění stejně absolvují individuální režim, který je dostane do potřebný kondice. Antonio ho často střídal ke konci zápasů i loni, podle mě se ho prostě snaží udržet co nejčerstvějšího na ty jarní boje v pohárech, kdy ho budeme potřebovat v tý nejlepší formě, aby dělal rozdíl.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Counteeeer

Reagovat
blade115

Taky jsem si na něj hned vzpomněl... Tomu už chybí jen Salahův hattrick.

Reagovat
Coutinho10

bodnul by

Reagovat
Coutinho10

Karius, Gomez, Matip, Lovren, Robertson, Can, Milner, Coutinho, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Wijnaldum, Klavan, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Solanke, Alexander-Arnold.

plna palba

Reagovat
vladis271

prečo tam neni VVD?

Reagovat
masina_LFC

lebo nezacalo prestupove obdobie este? zeby?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

protoze je to drevak a Lovren je lepsi.

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

ještě vydrž do ledna

Reagovat
vladis271

ja sa už nemôžem dočkať

Reagovat
Coutinho10

taky , takže chápu

Reagovat
nani92

My tiež

Reagovat
vladis271

tento smug výraz si nechaj pre seba, keby ti tam hral Lovren inak by si sa tváril.

Reagovat
nani92

Peniaze ťa zmenili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

14.1. vám ho prověříme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

200. pre ľudového rozprávača Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel, Amartey, Maguire, Morgan, Fuchs, Mahrez, Iborra, Ndidi, Albrighton, Gray, Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Renato Sanches dnes údajne ako ofenzívny záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo kua nehrá v základe Ox? Snáď si Mané vstúpil do svedomia a nebude sebčiť.

Reagovat
Coutinho10

taky doufám, že mu to docvaklo během posledního zápasu, kdy ho celej proseděl na lávce, tak věřme v zlepšení no

Reagovat
smazaný uživatel

Docvaklo, hral výborne + tá pätička bravúrna.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo Brozović pravidelně nenastupuje za Inter Milán, sám by tak mohl mít touhu po změně. Tu by mu mohl splnit Tottenham, který chorvatského reprezentanta sleduje. Tak za 15 mega bych ho bral do rotace za eriksena

Reagovat
vilp

Viděl jsi ho hrát? Vždyť je to průměrák, co nic neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

na rozšírenie dobrý. On síce v ničom neexceluje ale v ničom ani výrazne nezaostáva.

Reagovat
smazaný uživatel

niečo ako Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je samotna kategorie

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
frank

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to byl skoro celý tottenham před příchodem Pochettina a najednou se nás bojí celá evropa

Reagovat
valek9610

Celá Evropa jasně vole

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool za pár desítek minut vyběhne proti Leicesteru City a na zápase bude přítomen i Virgil van Dijk. Aspoň uvidím na vlastní oči do jakýho cirkusu šel

Reagovat
smazaný uživatel

leicester slusně nažhavený že by kloppítnutí number 11?

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Nikikrew

VArdyyy

Reagovat
Hokaido

Vardy ♥ Nejlepší útočník v Anglii proti velkým týmům.

Reagovat
Miguel19

R Ü D I G E R !!!

Reagovat
Miguel19

Jeden mezi třemi. Parádní výskok

Reagovat
smazaný uživatel

ach taká rozohrávka...

Reagovat
smazaný uživatel

Rudigeer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

RUDIGER A Wilda

Reagovat
mithro

VVD ma co robit

Reagovat
Whitemedia

Rudiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Vardy...moje Fanta ti dekuje

Reagovat
smazaný uživatel

Rudigeeeer

Reagovat
Coutinho10

hmmm hezkej zacatek

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke nezklamali, příšerné bránění

Reagovat
Miguel19

Chybí jim hlavičkáři no..

Reagovat
smazaný uživatel

omg Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Ooo, škoda, Salaaaaah

Reagovat
stiflerovamama

Och Momo, strasny palic na to kolko ma golov

Reagovat
Miguel19

P I J V O D A !!

Pičoooo

Reagovat
Miguel19

Tak to servus.

Reagovat
liquicitizen

Pičvodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

Drinkwateeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Waaaau

Reagovat
Whitemedia

DRIIIIIIINK

Reagovat
valek9610

Co ta Chelsea mi chce dnes robit radost ?

Reagovat
smazaný uživatel

u nás už asi klasika, že defenzivní střeďáci dávají vždy nejkrásnější góly

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Sváteční střelci Chelsea! Vidím to tak na 5:0

Reagovat
Talker

Drink

Reagovat
Nikikrew

To bolo jasne ze Stoke dostane nalozene na Chelsea s takou obranou

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že všetci máme ten stream tak o 2 minútky posunutý

Reagovat
Miguel19

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Whitemedia

to já mám vždy

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohli bychom dnes dát konečně nějakej větší počet gólů, ať se doženem na ostatní

Reagovat
HalaMadrid_Flx

A Swans už na vlně sestupu

Reagovat
Whitemedia

plní to, co si jejich vedení přeje

Reagovat
Talker

Vůbec bych se dneska nedivil, kdyby dal Willian gol z rohu

Reagovat
Miguel19

Omg Moratič

Reagovat
Whitemedia

Kanté zatím ale docela špatný

Reagovat
Miguel19

Willian se nějak zajímavě rozehrává..

Reagovat
smazaný uživatel

A toto musí Morata proste dávať.

Reagovat
Error

Stoke bez obrany stejne jako pri zapase v zari. Dnes se to hodi, na posetreni sil. Skoda, ze na lavicce nefiguruje zadny mladik... Sterling nebo Kenedy na protoceni s Alonsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard by si mohl dát pár gólů, na zvednutí sebevědomí

Reagovat
Error

To si zvedne na Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Koho máte cpt ve fantě? Salaha? Já risknul Richarlisona a už tam sype asisty.

Reagovat
smazaný uživatel

offside, ale pekná akcia

Reagovat
diastan

pekne zakoncení

Reagovat
diastan

nebyla reakce

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze si to Mane nepohlidal..ale krasne ho obrana Leicesteru chytla do te ofsajdove pasti

Reagovat
masly008

tohle lestr neudrží ani omylem

Reagovat
vilp

Salah je v zakončení druhý Sterling, neskutečné věci umí zahodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Salh už mohol mať hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Salah je skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

ted Firmino..a kdyz se jeste chytne Mane..radost koukat

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď prehrávame, ten zápas si užívam, takto majú vyzerať ofenzívne akcie... až na tú koncovku :D

Reagovat
stiflerovamama

dpč Momo

Reagovat
valek9610

Salah jak ho znám

Reagovat
Erdovec

tvl, normální tým by s tím naším počtem šancí vyhrál tři zápasy už teď, my z toho nedáme jeden gól...

Reagovat
Talker

Stoke si s tou pasivitou fakt říká o výprask. Oni nechají proběhnout z půlky Rudigera téměř do malého vápna, teď do velkého vápna Pedra.

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Reagovat
Mimalu

Pedroooooooo

Reagovat
Miguel19

Stoke fakt amatérský výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď mu ten gól pomôže sa zobudiť.

Reagovat
liquicitizen

Stoke

Reagovat
blade115

No bomba, poprvé nevidím letos zápas a on to vypadá solidně, že se i Drinkwater trefí... A ještě jsem v draftu poslal do háje Williana, fuck me.

Reagovat
M0rb1D4S

A že to byla od Drinkwatera paráda

Reagovat
Taiger

hahahahahaha

Reagovat
blade115

Nebuď zlý.

Reagovat
Talker

Tak ono to je hlavně Stoke, oni nenapadají, hrají v hlubokém bloku, ale zároveň nemají vůbec absolutně žádný prostor zabraný. Jako 10 kuželů. Fakt lituju Butlanda, za takovou obranou se chytat nedá.

Každopádně Drinkwater to trefil parádně.

Reagovat
nani92

Vďaka za Williana, zatiaľ ako prvý náhradník

Reagovat
blade115

Omg, ještě ho vezme zrovna yazo, co ho ještě nechá na lavičce...

Reagovat
nani92

Reagovat
valek9610

Prostě pod Contem ta Chelsea je něco jiného

Reagovat
Whitemedia

Však oni vůbec nebrání

Reagovat
spider_8

Oni vůbec nehrajou

Reagovat
mithro

Stoke fans: "How shit must you be, it's only 3-0"

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Digi

Reagovat
Whitemedia

si prostě lehni a vystřel to hlavou

Reagovat
kvasha16

Reagovat
masly008

ndidi je zatím super.

Reagovat
Whitemedia

Kantého vystřídat

Reagovat
M0rb1D4S

Není stroj. Taky by si potřeboval odpočinout. Dneska to na něm jde hodně vidět.

Reagovat
Miguel19

To měl jít Diouf ale ven, pokud pískali ruku. Jasně úmyslná..

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by síce prísna, ale podľa pravidiel

Reagovat
smazaný uživatel

Kante zatiaľ celkom mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Takové ruky co udělal diuof se musí pískat, však jinak by mu míč uletěl do autu a rozhodně to nebyla přirozená poloha. Nechápu co ti komentátoři kecají.

Kanté asi nejhorší poločas za CFC, chci vidět batse další poločas

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Robertson dopředu neukáže nic.

Reagovat
Kowe

Však to je jasnej šupák na lavičku. Kdyř vidím jeho a Milnera jak zpracovávají balon.. mi skoro krvácí oči.

Reagovat
Whitemedia

Oni nám to prostě přihrávají, proč ne

Reagovat
Erdovec

wtf minuta nastavení, sam schmeichel nazdržoval tak 3

Reagovat
Kowe

minutu nezdrřžoval jen sám rozhodčí

Reagovat
Miguel19

Nechápu kdo vymyslel ty rohy nakrátko s tím, že to vždy vyjde na Kantého kdo má něco udělat..

Reagovat
stiflerovamama

Tak klasicky zapas kedy superovi nahrame na jediny gol (sancu) a potom dobijame branu, pricom dnes zacie tie akcie nevieme dotiahnut do konca

Reagovat
avicii

Neskutocne ze sme to aspon nevyrovnali.. Dobry zapas, sme lepsi tak snad to otocime

Reagovat
Coutinho10

zacinam nit celkem obavu, ze tohle je presne ten typickej zapas, kdy se snazis a at delas cokoliv, tak to tam proste nepadne

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak já ten Leicester nenávidím

Reagovat
smazaný uživatel

karma vole

Reagovat
Kixi Syhimour

Posledně co jsme s nima hráli, tak strašně kosili

Reagovat
Mates_Matesović

Ndidi fantastický hráč. Toho Foxes už moc dlouho neudrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Stoke svým výkonem překonávají United i Everton. Strašný výkon.

Od 3. gólu na to sereme a stejně tam byly asi 3 šance ke skórování..

Reagovat
smazaný uživatel

wau jste k nezastavení?

Reagovat
lvrpl

Can nedal jednu poriadnu prihrávku. Všetko na päty. Obrana tradičné e

A karius škoda reci

Reagovat
lvrpl

Can nedal jednu poriadnu prihrávku. Všetko na päty. Obrana tradičné e

A karius škoda reci

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerá niekto na Digi cez Magio?

Reagovat
nani92

magio GO alebo TV?

Reagovat
smazaný uživatel

tv

Reagovat
nani92

Tak nič

Reagovat
vitasrp

Od Stoke totální nářez, jedna věc je hrát opravdu defenzivně, druhá pak ale mít nějakou organizaci (jako Brighton), dostávat soupeře pod tlak a ve vymezených prostorech chodit do těla. Tohle je hitparáda toho, jak to nedělat, od prvního momentu být extrémně pasivní, zatáhnout křídla do pozice krajních beků, mít tedy čtyřčlennou obranu na úzkém pruhu, přitom ale nikdo s protihráčem nevystoupí. Do toho záložní řada, která hraje v jedný linii, takže je velmi snadný skrz ni poslat přihrávku.

Ale nezlobím se, aspoň můžeme pošetřit síly.

Reagovat
spider_8

Teda ten vánoční program je letos pěkná bída. Všichni proti nám akorát betonujou, vůbec se nesnaží hrát ani napadat. Zkusit uhrát bod a když to nevyjde, nevadí, hlavně se moc neunavit. Nevím, jak je to v ostatních zápasech, ale tohle není moc dobrá reklama pro PL. To radši krátkou zimní pauzu.

Btw Morata pokračuje v Costových šlépejích a nestřílí nedůležité góly. Kane už by měl v takovém zápase hattrick

Reagovat
nani92

Proti nám presný opak, neviem čím to je

Reagovat
spider_8

Asi z nás jde větší strach

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně kdyby nějaký top klub nasadil B sestavu, tak se všude píše jak to je špatně a stoke tam dneska taky poslalo sotva B, hrají jako C a nikoho to zajímat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

amartey je na rucnik. Fuchsova strana celkem drzi a Maguire je fantastickej, urcite nejlepsi hrac Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané - Salah geniálne, poďme ďalej

Reagovat
Heisenberg

Mané

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaal Saaalaaaah C + Mane nadherne

Reagovat
stiflerovamama

No uz som myslel, ze to neda Sadio

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc, Castle gola. Jestli lostnete doma s Brajtnem, tak jdete dpc

Reagovat
Heisenberg

Salah už mohl mít celkem v poklidu hattrick...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Morata To už není možný co on nedá tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Nando

Reagovat
Whitemedia

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Má niekto toho Moratu nasledovaného aj z Juve alebo Realu. Tam dával góly niečím iným ako hlavou? Veď dnes išiel trikrát sám na kasu a úplne to zajebal...

Reagovat
cokoliv

Centry krajnich obrancu LFC

Reagovat
REPLIKATOR

Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Sadio...

Reagovat
Coutinho10

Mane si to zase nepohlidal...

Reagovat
stiflerovamama

Can je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je vynikajici v te praci bez mice

Reagovat
smazaný uživatel

Bats si snáď dá gólik

Reagovat
Miguel19

On nám pískl penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim fakt jesti je problem v hracich, nebo v Benitezovi, ale tohle by mel Newcastle zvladat Nekde je ale chyba. Nicmene bez Beniteze by tolik bodu asi nemeli

Reagovat
pepinho2

Chelsea have scored more goals with Spainish players (21) than any other club in Europe's top 5 Leagues.

That includes La Liga.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

United XI vs Southampton: De Gea, Young, Shaw, Lindelof, Jones, Pogba, Matic, Mata, Lingard, Mkhitaryan, Lukaku.

Reagovat
Svatej

Fuuu takhle slabou sestavu u vas nepamatuju, hlavne ta obrana

Reagovat
Busby babes

hraje to, co je zdrave. Na stopera je uz jen Rojo a ten posledni zapasy nebyl nijak skvelej, Valencia je taky zranenej, tak aspon hraje Shaw. Nemyslim, ze by to byla takova hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

no Rojo tuhle sezonu fakt katastrofalni snad jedinej dobrej match hrál hned ten první po zranění jinak bída navíc tolikrát fauluje v šestnátce naštěstí to nepískne lindelof jasná volba při zranění dvjojice smallin bailly na mikyho jsem zvědav proti burnley nic moc

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N !!!

Reagovat
Whitemedia

Wildovi letos ty penalty pískají dost často

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaah

ide to aj cez Magguireho

Reagovat
pingla

tpč, salah > messi

Reagovat
REPLIKATOR

Egyptský Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Salah si maze sranda ligu poriadne na chleba. Tolko golov, co stihol dat za polovicu sezony v Anglicku, nedal v Serii A za sezonu celu.

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
stiflerovamama

momooooooo

Reagovat
Coutinho10

Saaaaaaaalaaaaah yeeeeeees

Reagovat
Heisenberg

No hurá

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
hefy

Milnerovo překvapivá nahrávka Maguira hodně rozhodila.

Reagovat
smazaný uživatel

ovA

Reagovat
hefy

l o l

Reagovat
El Cid z City

maguire a jeho nepohyblivost

Reagovat
smazaný uživatel

Neco mi rika, ze dneska Soton strasnou nakladacku. Min. 4. goly urco

Reagovat
hefy

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem

Reagovat
blade115

Countere, toho legendárního trejdu se už nezbavíš ...

Reagovat
Whitemedia

Alonso tohle musí střílet

Reagovat
kvasha16

ako preco to nekopal Alonso na branu do pici?

Reagovat
Miguel19

Watford

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Z A P P Í K !!!

Reagovat
Whitemedia

ty tvé spoilery..

Reagovat
Mimalu

Zappaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

Kokoti ve Watfordu, dementi.

Reagovat
Taiger

Everton taky, to je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Slimani zatim posral uplne vse, co se dalo

Reagovat
mul

to bola číra zúfalosť z jeho strany, v Trnave by si nekopol

Reagovat
smazaný uživatel

Ragnar hrdinsky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ÁNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Salah, Kane na zlatú loptu

Reagovat
Taiger

KdB

Reagovat
smazaný uživatel

na zlatu tortu možná

Reagovat
Erdovec

krása, sice jsem se celý konec klepal ale

Reagovat
Heisenberg

Cherries

Reagovat
Coutinho10

Super super v minulejch mesicech nebo minuly sezone by tenhle zapas skoncil 0:1, ale diky Salahovi uz dokazeme i tyhle zapasy, kdy ti neni prano zvladat a suprova otocka a ziskany tezky 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

V lige s Lestrom 6 bodov, obrovská spokojnosť s týmto.

Reagovat
Coutinho10

jojo oni jsou vždycky hodně nepříjemný o to větší radost z toho dnes je, že jsme byli schopný tenhle zápas otočit

Reagovat
smazaný uživatel

paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie je, že vďaka tomu, že City sú inde ako zvyšok som si začal posledné zápasy neskutočne užívať, najmä útočnú hru a to bezohľadu na to, či sa to skončilo víťazstvom alebo remízov 3:3 ako s Arsenalom.

Reagovat
Coutinho10

ale pořád je potřeba koukat pod sebe...Spurs a Arsenal budou ještě hodně nepříjemný

Reagovat
smazaný uživatel

Stále máme o čo hrať, 4.miesto nie je isté, preto radšej získávam 3 body ako pozerám zápasy ako s AFC.

Reagovat
Erdovec

zmrdi to jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jde do píče mourinho, neskutečný kokot. Kdyby nám kývnul Griez a Perišič, tak s přehledem utratíme nejvíc v lize. Guardiola dostal přestárlou obranu a křídla a vše vyřešil na 1 a dal těm hráčům systém, ve kterém vyniknou. Náš píčus koupí kupuje Mikyho, který hraje rychlý technický fotbal a k němu do útoku Zlatana s Lukakem, kteří tohle neumě a ani nehrají.

Fotbal totálně oničem dopředu, bez systému na náhodu. Brečí, že mu končí Carrick, Carricka ani nestavěl do Vánoc, protože si myslel, že to ukope s květákem!!!! To samé se Smallingem, kritizoval veřejně hráče, že nechtějí hrát kvůli drobným bolístkám a pak se diví, že dostaneme góla jak v Leicesteru. Shaw dostává nakládačku v médiích a teď se mu najednou hodí. Podepíše staříka Zlatana a brečí, že ho musí další rok nahradit.

Snad skončíme zase 6. a vypadneme nejlépe teď se Sevillou, když nás loni točila i Celta.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

really?

Reagovat
blade115

Suverénně nejsympatičtější Mufan, tak by to mělo vypadat.

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

este vodka

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
icemike

Reagovat
nani92

toto sa hovorilo aj o mne, ked som nadaval na LVG, hold k sympatiam stačí fakt jedno

Reagovat
blade115

Měl jsi svou chvilku slávy na vrchole, ale ta už je pryč, smiř se s tím.

Reagovat
nani92

Lepšie ísť zhora dole ako byť navždy dole

Reagovat
blade115

Nejlepší je zůstat nahoře.

Reagovat
nani92

To je nereálne

Reagovat
blade115

Co o tom můžeš vědět, takhle pozdě v noci ...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

carricka ani stavět nemohl protože mu to zdraví nedovolilo a už před sezonou mluvil , že bude mít zcela jinou roli než předešlé sezony , ale jo takhle by měl vypadat pravej Mufan kterej ví o tom týmu současném velké hovno

Neříkám , že Mourkovi vyloženě fandím , ale zlepšení tam je oproti LVG jen ty přestupy by měl řešit lépe

Reagovat
smazaný uživatel

6. místo není zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám tam chyběl ten lukaku i když není golovej tak změnil náš tým to samé i matic dále mourek má u mě plus i za baillyho kterej je vynikající bohužel je zraněn ten tým nebyl dobrej minulou sezonu a samozřejmě zahrála taky štěstina v EL , že jsme to vyhráli

Reagovat
stiflerovamama

+ aj Miky mu je teraz dobry, ked mu zacina horiet pod ritou

Reagovat
Busby babes

to je jak kdybych psal: a ted je Karius Kloppovi dobrej... Co to je za kecy ty vole? Henrikh hral tuzku, tak chvili sedel. Ted zas dostava sanci nechapu, co je na tom divnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

nulový man management, zase rozhádá tým jako všude

Reagovat
Busby babes

nepouzivej terminy, kterym nerozumis...

Reagovat
smazaný uživatel

říká týpek, který doteď neví, že Rojo je levák a nehraje RB

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

A aky ma man management vyznam?

Reagovat
EXoRcIsT

Krista boháč po 152637x Miky sedel lebo hral hovno či to ste až fakt taký dementi že to tu budete stale pisat bez toho aby si videli nejaký nás zapas

Reagovat
diastan

Tebe nejde nemilovat

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz mu je dobry aj Mkat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Busby babes

3. minuta a uz jsme dali vic dobrych centru nez v minulem zapase

Reagovat
Miguel19

Shaw

Reagovat
Busby babes

nechapu co tam delal.

Reagovat
niflheim

Otřes?

Reagovat
Busby babes

no sand to nebude nic vaznyho. ale fixujou mu krk, to se mi nelibi...

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to už není možné tohle to furt zranění kolem nás ještě v tuto dobu

Reagovat
valek9610

No snad bude v pohodě Romelu

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky ty naše hráče zranění takové kopyta to fakt není možný tohle to

Reagovat
smazaný uživatel

sa ukludni ved to bolo uplne nevinne

Reagovat
smazaný uživatel

doufám , že to bude jenom lehký otřes snad to dobře dopadne tohle by nám do karet vůbec nehrálo

Reagovat
valek9610

Asi tak pokud to bude vážné a bude chybět nějaký ten měsíc tak pro United dost velká ztráta

Reagovat
diastan

Taky doufam, že bude v pořádku co nejdriv, to by se jim hodilo mit se na co vymluvit až budou na 6. místě

Reagovat
valek9610

Já už čekám dneska ztrátu

Reagovat
Miguel19

Rashford je žid?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

to kam mu pozeras

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dámy a pánové proto Miky nehraje to co provedl

Reagovat
pingla

kokoteeeeeeeee, vypadni ty hlupáku z united

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Miky je takovej blbec. Jak to mohl takhle dodrbat?

Reagovat
niflheim

WTF ??????????????

Reagovat
smazaný uživatel

taky pekny center od Mkata a nikoho tam nie je

Reagovat
Grahf

už ani ten spasitel pogba nehrajee nič posledné zápasy

Reagovat
Busby babes

Marcus Rashford is on for his 61st club appearance of 2017 in all competitions, more than any other player in Europe’s top 5 leagues

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
blade115

Jedna z opravdu mála věcí, které vám jde upřímně závidět.

Reagovat
niflheim

Ale Olo říkal, že ho Mourek zničí

Reagovat
cokoliv

No trenovat vas mou kdyz dal LVG rashfordovi sanci, tak dneska o nejakem rashfordovi ani nevite. Tehda ste meli obri marodku, mourinho by na ten hrot radsi sel sam nez tam poslat 18ti leteho kluka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardooon, Venco ...

Reagovat
EXoRcIsT

Somarina lebo Mourinho nedáva hrávať mladych a odchovancov

Reagovat
smazaný uživatel

mhkkh uz neni odepsany?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka a to prase to nepískne zase proti nám rozhodčí

Reagovat
Busby babes

to mohl pisknout teda. Yoshida tam mava rukama jak na prvniho maje...

Reagovat
niflheim

Jasná pencle

Reagovat
smazaný uživatel

teďka video rozhodčí na bt říkal, že se neměla pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sleduju bt a nechápu co to potom je vždyt to je ruka

Reagovat
Infernoqt

Oou, Miky, to jsou nadýchané centry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lukaku není to tak vážné jaks e zdálo je monitorován u nás nemusel být převezen do nemocnice

Reagovat
Grahf

komplet všetci otrávení z toho futbalu, jak hráči, tak fans. Mourinho nevie mužstvo dostať z krízy, takže to bud euž len horšie. Jeho posledná sezona u nás, garantujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

No uvidíme podle zimních posil. Třeba nám někdo dodá nový impuls.

Reagovat
Grahf

posily nepomôžu, ked samotný futbal stojí za prd. Dopadnú podobne ako ostatní, zo začiatku fajn a potom pojdu dolu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale Mourinho ještě dostane další sezónu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
pingla

otřesné, jediný Mata jezdí

Reagovat
Busby babes

prvni vec, co udelal Henrikh dobre. Hraje zas hruzostrasne.

Reagovat
Grahf

jediné, čo robíme, je že centrujeme jak najatí a nepoznám mužstvo, ktoré má tie centre horšie. super taktika jožko

Reagovat
EXoRcIsT

Není možné šak centruje Miky čo je vraj náš najlepší hráč

Reagovat
stiflerovamama

Miky bohuziaľ nie je zvyknutý na ten štýl všetko búchať do 16stky

Reagovat
Infernoqt

Udělat soutěž o nejhůře kopnutý centr zápasu, tak si asi nevyberu. A že by těch možností bylo fakt hodně.

Reagovat
LAM

Ono si to jednou sedne a pak co centr to gol a každej zápas easy vyýhra 4:0.Jose to trénuje na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že všetky hrozné boli od Mkhitaryana

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford? ten dal asi najhorsi

Reagovat
Infernoqt

Pogba a Young, nikdo jinej centr dát neumí. Rashford a Miky to koupou jako Blind rohy... prostě takovej napůl vzduchem na prvního hráče soupeře nebo to překopnou celý

Reagovat
smazaný uživatel

no jako blind rohy a centry neumí kopat nikdo

Reagovat
Busby babes

je tam malo pohybu. Pogba je dobre pokrytej, moc se nedostava do hry. Par dobrych breaku ale vsechny vyreseny naprosto otresne. Henrikh dolu, Martial na hriste, okamzite.

Reagovat
Busby babes

Lingard a Mata hrajou dobre, Rash by mohl hrat podstatne lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Organizovaneho pohybu.

Reagovat
HanziDrown

Na to aby nebol pokrytý musí začať behať ....

Reagovat
EXoRcIsT

wtf tak sme v 16tke supera a on odpiska koniec polcasu

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem taky nepochopil nebyl tam offside treba?

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvený kokot zase nestranně píská

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na me pls

Reagovat
smazaný uživatel

táhni

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Infernoqt

Zatím to vypadá na takovou klasickou Van Gaalovskou 0-1 doma se Southamptonem

Reagovat
SunFells

Kde je Ibra?

Reagovat
Busby babes

na tribune. jeste to zatim neni ono. kdo vi jestli teda jeste nekdy bude.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Matic? DDG

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Long ten uz neda ogl nikdy

Reagovat
Grahf

skvelý nástup, čakáme, až dostaneme

Reagovat
Infernoqt

Na to, že jsme doma, tak hrajeme fakt špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

překvapivě

Reagovat
masly008

hm.soton měl kopat pentli po té youngově kokotině.ale bohužel tohle asi rozhodčí vidět nemohl.tak snad dodatečný trest.

Reagovat
smazaný uživatel

a my taky v první puli jasná ruka

Reagovat
masly008

ok.já jsem to zapl až teď.

Reagovat
Grahf

koho chceme prekvapiť tými centrami?

Reagovat
masly008

pokud by jeden vyšel,tak všechny co se dívají

Reagovat
Grahf

najlepšie, že po každom sú v pokuťáku až dvaja hráči, zčoho je aspoň jeden lingard, alebo mata

Reagovat
ADM

DDG vs MAtS by momentalne dopadlo 0:0 aj na tri zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Young jasny trest, ale je za ManU takze asi nic

Reagovat
diastan

Reagovat
Nikikrew

Young pekna svina, snad to bude dodatocny trest

Reagovat
smazaný uživatel

jezis jeden laktik, o ste vsetci take citlivky

Reagovat
smazaný uživatel

to costa dělal co zápas a nedostával nic kundy

Reagovat
valek9610

Young dobrá kunda vole

Reagovat
SpecialOne

Tam sympťáka fakt pohledat

Reagovat
Busby babes

henrikh si bere nejhorsi centr zpatky. boze to je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Miky dělá co kurva to už snad dělá naschvál takhle na piču hrát to snad ani nejde

Reagovat
Grahf

miky to dáva na pána, jak keby trolil mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi tak přijde to snad ani nejde dělat nenaschvál

Reagovat
valek9610

Kéž by United prohráli jen,aby Mourek brečel

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou dej tomu zkurvenému korejcovi

Reagovat
Garbicz

Miky ty válíš

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne táhni miky a už se nevracej

Reagovat
ajouki

Sestupem ohrožený Southampton a na hřišti to vypadá, jak kdyby pro ně remíza na Old Trafford měla být zklamáním. Druhý poločas už jasně lepším týmem. Přitom jinak hrají venku mizerně. Za celý letošek jedna výhra a tři remízy. Asi konečně našli sobě rovného soupeře.

Reagovat
diastan

nic překvapivého

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetli mi niekto, preco si jeden bohaty clovek, atlet, ktoremu zrejme zalezi na vzhlade a svoj uces prekonzultuje s odbornikom da na hlavu nieco, co bolo trend pre 4 rokmi???

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to vec vkusu

Reagovat
Dayman

a co bolo trend pre 4 rokmi?

Reagovat
EXoRcIsT

koho myslis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Matu asi

Reagovat
EXoRcIsT

diki cakal som takuto kokotsku odpoved na normalnu otazku

Reagovat
smazaný uživatel

ddg, ako on uz vyskusal vela roznych divnych ucesov, ale toto je podla mna najhorsie. Jemu pristane nieco jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

ale neviem ci jemu zalezi na vzhlade ked si necha hentake fuzy a da hentaky uces

Reagovat
Bayern +

To je neskutočný hnus ten jeho výzor.

Ako sympatický nebol nikdy, ale jednoduchý krátky strih a decentná briadka boli na ňom ešte v pohode. Toto je gigahnus hnusov, suverénne najhoršie vyzerajúci hráč PL.

Aj keď Williams sa tiež dosť šplhá...

Reagovat
smazaný uživatel

martial udělal za 5 sekund více než miky za celej match

Reagovat
smazaný uživatel

..a pak uplne odesel

Reagovat
Grahf

dúfam, že mourinhove aliby bude, že po zranení lukakuho šiel taktický plán do prdele, lebo nemal kto sklepávať

Reagovat
smazaný uživatel

pogba mal vyskočiť Romulovi na na chrbát a zbierať Mikyho centre. Rash, ho neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

Matič je marný....

Reagovat
Teoretik

Ten Shaw je hrozný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ten Long je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

rashforde proč jsi z první nestřelil to by byl gol

Reagovat
Busby babes

kde je ten primocarej Rash? ted vsechno hrozne prekombinovava.

Reagovat
Sandstorm

Ale jo jen tak dál. Aspoň Mourinho u nás po sezoně skončí. To bude velké pozitivum.

Reagovat
Busby babes

a kdo prijde misto nej?

Reagovat
Sandstorm

Nejspíš zase nakej břídil.

Reagovat
Busby babes

fanousek jak ma byt.

Reagovat
Sandstorm

Od našeho současného vedení už nic dobrého ani nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo je volny, ale nechtel bych ho videt u vas teda..

Reagovat
diastan

mohli by jste zkusit jeste Van Gaala, tam jste se unáhlili

Reagovat
Grahf

tu pomôže už len prehrávať zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

nedivím se , že pogbu to sere mě to taky sere jak hrajem

Reagovat
niflheim

Už vidím tu výmluvu, že zranění Lukakua pokazilo herní plán.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu mcqueenovi bych takovou najebal kokotek na co si to hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
valek9610

Škoda,že Pogba neskončil u Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty zkurvysynu to není ofsajd pičo

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

uz banujte pls

Reagovat
smazaný uživatel

jdi poprosit ať jste čtvrtí

Reagovat
diastan

zato vy budete 6.

Reagovat
smazaný uživatel

tojo ty šašku

Reagovat
diastan

Však uvidíš kide

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial za demenciu sa asi nedava

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kixi Syhimour

nezvladáš

Reagovat
vilp

Nešlo to do brány? Výborně Pogba.

Reagovat
EXoRcIsT

neslo

Reagovat
masly008

dle mě šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Z jedného záberu to vyzeralo, že išlo.

Reagovat
EXoRcIsT

mne sa zdalo ze by to skoncilo na tycke

Reagovat
smazaný uživatel

teď jak to opakují tak jde vidět , že by to šlo do brány

Reagovat
EXoRcIsT

tak nic islo

Reagovat
vilp

Ale šlo.

Reagovat
Teoretik

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbo ty kokote

Reagovat
smazaný uživatel

to je hovado

Reagovat
masly008

pogbaaaa ,kdyby to nechal tak je gol

Reagovat
Grahf

pogba

Reagovat
stiflerovamama

Capitan, leader, legend

Reagovat
havrys99

van Dijk by si to pohlídal

Reagovat
smazaný uživatel

strašně mi to dneska připomíná zápasy minulé sezony strašná nuda hra

Reagovat
smazaný uživatel

velice odvážné tvrzení

Reagovat
I am Mancunian

Nevadí, aj tak nám nie sú tie body treba

Reagovat
leroy

Mourinho si tam vyvršuje frustráciu na Shawovi. Nezabudni tam nabudúce jebnut Darmiana, lebo tomu sa to nikdy nestane. Kokot

Reagovat
smazaný uživatel

darmian tu už nebude jde do neapole

Reagovat
masly008

účka doma remizují a vůbec nepresují.

Reagovat
Nikikrew

Redmond rozhodne

Reagovat
Busby babes

no to by asi slo do tycky.

Reagovat
Svatej

Pogba udelal rozdil

Reagovat
vladis271

Pogba fakt rozdielovy hrac :)

Reagovat
valek9610

To by byla branka hoši

Reagovat
leroy

Ked to tam neni moznost dat na nejake kladivo v šestnástke, ako Lukaku, Ibra, Fella, tak proste nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je fakt blb

Reagovat
havrys99

Pogba admin Fanklubu defenzivního fotbalu

Reagovat
Teoretik

https://www.youtube.com/watch?v=j5gDJfFvObg asi nějaká Man United tradice.

Reagovat
EXoRcIsT

som nevedel ze pod United patri aj Portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to u nás vře jak ve spartě už

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lindelof je postižený fakt to je nákup tyvole

Reagovat
niflheim

No že my ještě dostaneme góla.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo nikto nebeha

Reagovat
valek9610

Protože je to nebaví

Reagovat
Grahf

hráčiuž nemajú žiadnu snahu, mourinho končí

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak slabý tým...nevytvoří si doma tlak ani proti Saints

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
niflheim

Centry do šestnáctky kde skoro nikdo není...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nechyběl květák, tak vše povyhrajeme, takhle se nám chybí náš klíčový hráč.

Reagovat
Grahf

11 individualistov, žiadna súhra, neuveritelné, jak je niečo také možné v klube ako United.

Reagovat
Teoretik

Chybí vám lídr, ideálně stoper.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

Mourko skoro to vyslo

Reagovat
niflheim

Katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že nic jiného než titul je letos nezajímá

Reagovat
diastan

Pecka United dnes jsem je dokonce přecenil i já ...a to je teď v dalších 4 zápasech čeká max 1 výhra

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
vladis271

Tymto by som rad oficialne privital MU v boji o B4.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť je to dobrá sezóna, nebýt Man City, tak vyhrajeme ligu

Reagovat
smazaný uživatel

a po novem uz nebyt chelsea

Reagovat
diastan

Reagovat
t0mmy33MCFC

aby jich jeste par nepribylo

Reagovat
valek9610

Takový Liverpool by mohl

Reagovat
El Cid z City

a totenham

Reagovat
J0EL

a Arsenal

Reagovat
blade115

Heh, zase čtvrtí... Osud je fakt šprýmař.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Grahf

vypískať a pýtať prachy späť

Reagovat
smazaný uživatel

a buduci zapas Sam Beton a brankar co sa snazi

Reagovat
valek9610

No a další zápas výhra Evertonu !

Reagovat
ajouki

Rozdíl oproti LvG je asi takový jako u těch zápasů se Southamptonem. V první sezoně nic a letos z bláta do louže. Místo prohry, tak ukopaná remíza. Prostě pár bodů navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

a 250 mega navíc

Reagovat
Steve Stifler

To je nemoc fakt, co za zápasy my dokážeme nevyhrát

Reagovat
El Cid z City

united doma prostě neprohrává

Reagovat
t0mmy33MCFC

co ten David? ma nekdo nejake presnejsi informace? problem s jeho zdravim to asi nebude kdyz predminulej zapas hral

Reagovat
diastan

neskutečně jak moc dobře si to soukromí kryje

Nikde nic konkrétního nebylo, jen ta španělská stanice (má být seriozní ), už nevím jak se jmenovala, přišla stím, že je za tím problem s těhotenstvím manželky

No uvidíme, ale jak říkáš, s ním asi nic nebude co se týká zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

strašnej borec je mi sám za mě zle jak jsem ho hejtoval na začátku když přišel teď ho obdivuji můj hrdina

Reagovat
Seydou Doumbia

Bude Kolašinac na 100% hrát?

Reagovat
johan14

City má šialený náskok, PL sa začína podobať na BL, a vy sa tu vytesujete z remízy United a jeden cez druheho sa preháňate kto vymyslí na Mourinha väčšiu urážku. Minulý rok bolo mesiac dopredu jasné, že titul nude patriť Chelsea, teraz to budú možno 2 mesiace. Takto pôjde sledovanosť do prdele raz dva. Ak nevyhrá anglický klub LM, ale Real či Barca, tak La Liga dostane väčšie prachy, lebo ligu o jednom tíme nebude záujem.

Reagovat
stiflerovamama

No jo, lebo ten súboj o titul v La Lige bude napínavý až do posledného zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf the fuck?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

rozdil je ten, ze zatimco Bayern jde na 6.titul v rade, v PL nikdo neobhajil asi 10 let.

Reagovat
diastan

Reagovat
LAM

City teď vypadá na to že bude mít možná největší šanci.

Jinak United samozřejmě obhájili.Dokonce vyhráli 3krát po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

A to bolo v roku 2009.

Reagovat
Busby babes

muze byt, ale i kdyby City ted vyhralo dvakrat v rade, porad to bude daleko od toho, co je v Nemecku nebo Italii.

Reagovat
blade115

City ještě ani nemají co obhajovat, tohle je až šíleně předčasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Dominance španělských týmů v evropě by v letošní sezoně ligy mistrů mohla přestat.

Reagovat
El Cid z City

si dostal hysterickej záchvat?

Reagovat
Hachim Mastour

Zabudol si ešte dodať Leicester, ktorý bol vtedy neohroziteľný od marca a čelzu 14/15 ktorá bola na 1. mieste od konca augusta.

Reagovat
LAM

Neví někdo co je opravdu s tim D.Silvou.Už jsem slyšel víc informací,ale nic ověřenýho.

Reagovat
smazaný uživatel

transplantace vlasů

Reagovat
Nikikrew

Tak dnes ze budeme hrať v červených trenkach po 40 rokov to si neviem teda predstavit

Reagovat
diastan

CITY XI | Ederson, Walker, Danilo, Gündogan, Mangala, De Bruyne, Sané, Bernardo, Fernandinho (C), Otamendi, Jesus

+ Stones uz lavka

Reagovat
smazaný uživatel

Sane a Jesus sa dali čakať, ale prečo nie je Delph už druhý zápas ani na lavičke?

Reagovat
MCFC_8

Lebo nie je celkom fit a Danilo tam zahral minule dobre

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Co je s Delphem??

Reagovat
MCFC_8

Mensie nespecifikovane zranenie, Pep vravel ze nic vazne a ani Kompas nakoniec

Reagovat
SpecialOne

A zaujal zatím Danilo nebo bude pořád první volba Delph?

Reagovat
diastan

Delph urcite spolehlivejsi na levo

Reagovat
lucius6

Delph je výbornej jako krajní obránce v tomto systému, Danilo mi přijde poměrně průměrný.

Reagovat
Mindas

Delph je lepší na beku než Danilo. I jako fotbalista je lepší.

Reagovat
Mindas

Dobre ty sestavy toci, to je jeho velke plus.

Reagovat
diastan

uz se nemuzu dockat co dnes zas ukaze Bernardo a Gundogan snad potvrdí stoupajici formu

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas co ukaze Zaha a co prejebe zas Benteke

Reagovat
Teoretik

Je dobře, že nechal odpočinout Sterlinga, ale Walker už taky potřebuje A snad už bude od nového roku Silva v pohodě, je potřeba.

Reagovat
nani92

Ak môže niekto poraziť Guardiolu, tak je to práve Roy Hodgson

Reagovat
smazaný uživatel

Fosu-Mensah ako ľavý záložník, to bude veselo .

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrá tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Silvestrovske hlasky nebudu ?

Reagovat
Coutinho10

Ani Loftus nehraje, u City Kun + Raheem...to tech bodu moc asi dnes nenaskoci, kdyz mi hraje jenom Ota

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s RLC, prečo nehrá???

Reagovat
mithro

ederson, skoro

Reagovat
ZB 07

Dneska by mohli ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

btw Souaré je späť? Až teraz som si všimol

Reagovat
smazaný uživatel

On je údajne pripravený už dlhšiu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

sa vravelo, že mu to zranenie zrejme ukončí kariéru nie? Pekne potom

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, väčšina predpovedí bola na ten spôsob. Veľmi pekne sa z toho dostal, dúfam, že dostane šancu ešte v CP.

Reagovat
Teoretik

Dost dobré tempo, tohle CP nevydrží.

Reagovat
Teoretik

Takže Sánchez v zimě?

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

zadarmo sa oplati skusit

Reagovat
diastan

JESUS

Reagovat
Coutinho10

twl Aguero zase tyc jako minule

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
SpecialOne

Sané je hroznej

Reagovat
Mindas

Tvl Sané má zase ten jeden "svůj" zápas...

Reagovat
Gunner14

Btw dneska budem hrat cely v cervenym, to bude divny...

Reagovat
Teoretik

Chce to dávat dřív od nohy, všichni to hrozně tahaj

Reagovat
smazaný uživatel

Z menších klubov sa mi proti City najviac páčil Huddersfield, Southampton a teraz Palace. Tak snáď aspoň oni to premenia na body. Inak množstvo pekných súbojov a tacklov, hlavne Zaha vs Walker je radosť pozerať.

Reagovat
Teoretik

jsou dobře namotivovaní

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha-Walker zase

Reagovat
diastan

Nic no je to zas na Sterlingovi

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze Zaha nie je proti Danilovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by ho poslať na druhú stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad este ma sil na to, aby ho prevetral

Reagovat
smazaný uživatel

Zacinam mat pocit, ze domaci uz melu z posledneho. Toto City nemoze nevyhrat.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

pride Sako a City ma po parade

Reagovat
diastan

neprijde

Reagovat
smazaný uživatel

on nie je na lavicke? vam fakt praju futbalovi bohovia

Reagovat
diastan

je zranen uz jaku dobu

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslel som Saka nie Sakha ale ani Sako nie je na lavicke

Reagovat
diastan

aha, ten nevím, toho bych se taky nebal

Reagovat
diastan

2. polocas zas mnohem lepší, když nevedem

Reagovat
Teoretik

Ten útok je dnes na facku

Reagovat
smazaný uživatel

CP už vyzerajú, že nevládzu.

Reagovat
Erdovec

ten Sané je úplně marný

Reagovat
diastan

dnes je strasny Mívá obcas takove zapasy...

Reagovat
Erdovec

se stane, ale čekal jsem, že ho Pep stáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend wow

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl

Reagovat
diastan

tak toto musime potrestat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Andros

Reagovat
smazaný uživatel

Zahovi sa o Walkerovi bude aj snivat

Reagovat
diastan

uz by to chtelo ale nejakou tu Sterlingovku

Reagovat
t0mmy33MCFC

Vypadá to že dnes to přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Cez Walkera to jednoducho nejde, najlepší bek do takých súbojov.

Reagovat
ernyyyy

Nechat Saného dohrát je fakt majstr tah

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aanholt

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech to nekope BENTEKE

Reagovat
diastan

Reagovat
vilp

Ederson to nepustí.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

zaha

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

invincible

Reagovat
Mimalu

takto dementně to kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

CP tie penalty v nastavenom case strasne nezvlada ved len Bentekeho si pamatam 2x a teraz tento

Reagovat
Teoretik

Ederson spravedlnost

Reagovat
pepinho2

demeeent

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem Cityzens radsej by som prehral tento zapas nez prist o De Bruyneho

Reagovat
diastan

Reagovat
Mindas

Redka jak hovado.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

zmrd posrany

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon červená.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to by bolo malo toto bol jeden velky hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon prase.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pančn svině

Reagovat
Teoretik

V každém zápase zákroky na kriminál. A opravdu nikdo neřeší, že zas ten čůrák písknul vymyšlenou penaltu v závěru???

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

To jako ten co ho zrakvil teď dělá zraněného, nebo to je někdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa pri tom zranil

Reagovat
smazaný uživatel

a ani by som sa necudoval keby sa zranil to bol fakt zakrok hodny debila

Reagovat
diastan

mel ho udusit cervenou kartou

Reagovat
Mindas

To vážně nedá ani kartu?

Reagovat
Mimalu

dal žlutou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Neviděl jsem, ale tohle je rudá jako prase.

Reagovat
Mimalu

je no, myslím si že doufal, že z toho protiútoku padne gól a tak to nechtěl zastavovat, ale měl no...

Reagovat
Seydou Doumbia

Co to je Pančn radši de na nositkách než aby dostal redku...

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon strašná kurva

Reagovat
diastan

to byl zaver A jeste pomourínovsky vysledek zrovna na Silvestra

Reagovat
smazaný uživatel

crystal to dokazal

Reagovat
Jackmaker1989

Puncheon redka jak hovado, vymyslená penalta, KvB možno out, ale to ako mohol dohrať Sané, tak to hlava neberie.

Reagovat
mojmira

Walker taky neměl dohrát

Reagovat
Jackmaker1989

Walker predviedol skvelý výkon, vymazal Zahu, ktorý si zametá skoro s každým obrancom. A áno, je pravda, že to bolo na hrane a niekedy dosť tvrdé, ale tak sa jednoducho hrá v anglicku.

Reagovat
cubazi

Pep je sympoš , nejde mu nepriať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
nani92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Placebo

Slušnej zářez. Penalta ani omylem a žlutá karta za ten likvidační faul je taky výsměch.

Reagovat
mojmira

A to že dohráli Sané s Walkerem je druhej výsměch

Reagovat
Teoretik

Sané měl za celý zápas dva fauly... Ale za co Walker si zasloužil tu červenou?

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
valek9610

Za co ? mohl klidně jít ven jak Bentekeho do těch panelu

Reagovat
Erdovec

Reagovat
lucius6

To jako vážně? Vždyť to nebyl ani faul, jednalo se o normální souboj, kdy Benteke nešťastně dopadl, nic víc.

Reagovat
valek9610

Jo tou rukou jak ho posunul vole ? jo to je v pohodě

Reagovat
valek9610

Podívej se pořádně rukou ho posunul a pak ztratil rovnováhu bud férový a přiznej si to

Reagovat
Teoretik

za to se dává červená?

Reagovat
diastan

ty jseš řádně nadrbaný nebo tupý ..a do pul noci jeste poradna doba

Reagovat
Nikikrew

faul to zasa urcite bol

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
t0mmy33MCFC

to si nemyslim, to byl souboj normal a ztratil rovnovahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
mojmira

V každém souboji se Zahou požíval ruce, pak tam odstřelil Bentekeho do bannerů a vůbec měl dostat redku za tu ránu pěstí do zad, teď nevím komu, ale za to by snad mohl dostat stopku.

Sané se žlutou udělal taktickej faul zezadu, za kterej se žlutá prostě dává.

Reagovat
Jackmaker1989

Máš pravdu, Sané nemal dohrať len preto, že ho mal dať Pep dole kvôli zlému výkonu

Reagovat
Bayern +

Tak snáď bude Puncheon out do konca sezóny. Inak ale remíza zaslúžená, City v podstate nemalo cistu šancu.

Reagovat
diastan

Reagovat
Teoretik

Sané šel sám na gólmana a ta hlavička Aguera taky musí být gól.

Reagovat
Erdovec

no, to bych zase nepřeháněl, co si pamatuju tak ta tyč + jak De Bruyne nastřelil Kellyho, za to bych dostal kartáč i v okresním přeboru

Reagovat
Erdovec

zase na druhou stranu Townsend + penalta

Reagovat
Bayern +

Tyč bola so šťastím, tam to jeden z bekov CP tečoval úplne iným smerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Sane mal dobru sancu po centri Sterlinga kde to Hennesey chytil hrudou myslim

Reagovat
Nikikrew

Skoda preskoda, uz mohol byt invicibles saved

Reagovat
Nikikrew

Hmm bez Mesuta, to dnes bude srandy

Reagovat
Edgewalker

Čech – Chambers, Koscielny, Mustafi – Bellerín, Wilshere, Xhaka, Kolasinac – Iwobi, Alexis – Lacazette.

Subs: Ospina, Mertesacker, Maitland-Niles, Coquelin, Elneny, Walcott, Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, podrzel Iwobiho v zakladu. Mel zkusit Welbze od zacatku, ten by ta neco uhaluzil.

A Giroud nekde vyjednava novy angazma?

Reagovat
Edgewalker

Giroud je zraněný, ale s Özilem nevím co je.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, a co je Oliemu? Mesut bude nejaka rymecka, dneska to uhrajem i bez nej. klep klep klep

Reagovat
smazaný uživatel

hamstring

Reagovat
Edgewalker

Nebo ho jen Wenger šetří na Čukotku

Reagovat
smazaný uživatel

prece nepojede na Silvestra do Birminghamu..

Reagovat
Amos

Co je s Mesutem?

Reagovat
smazaný uživatel

soplik

Reagovat
Edgewalker

Tak prý Slight knee injury.

Reagovat
Vánoční owník

Slight transfer injury.

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom v ARSENAL (21. kolo Premier League, 17:30): Čech – Chambers, Koscielny, Mustafi – Bellerín, Wilshere, Xhaka, Kolasinac – Iwobi, Alexis – Lacazette.

Subs: Ospina, Mertesacker, Maitland-Niles, Coquelin, Elneny, Walcott, Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Plná paľba (až na Ozila), snáď nám to v stredu k niečomu bude

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vyhrajem, tak je to 4 a 5 bodu na United a potazmo na vas...To jde na Silvestra. Mene stejne jde o to, at se na to da divat..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dnes na půdě West Bromwich Albion nastoupí v domácích dresech, které budou doplněné o červené kraťasy a červené štulpny. V této kombinaci nastoupil severolondýnský tým naposledy před 40 lety

To jsem zvedavej, jak to bude vypadat

Reagovat
andrew96

Nezvyk, ale mně se to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

jzjz, hejzuk)a

Reagovat
smazaný uživatel

jjz. hejzuk)a

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hezka kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

nepij už

Reagovat
smazaný uživatel

vypicena klavesnice, sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Vypadaj hezky

Reagovat
Amos

Krasa

Reagovat
smazaný uživatel

xhakovi bych ho pral

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný roh sancheze i když mi po včerejšku

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám takové pocity

Reagovat
RKBoy

príjemná zmena oproti vašim zápasom ,čo?

Reagovat
smazaný uživatel

no musím říct , že to je ještě horší jak my včera a to je co říct

Reagovat
nani92

akože v čom? reálne bez nejakeho podrýpavánia v čom ?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu arsenal si ani přihrát neumí my jenom nacentrovat

Reagovat
Edgewalker

Právě jsem si přečetl životopis Adiny Mandlové. Až tak mě ten zápas nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

posLOUCHA

Reagovat
Edgewalker

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

blbne mi klavesnice...sry...ja ti puvodne psal, ze mi k tomu nasemu zapasu posloucham death metal, a taky to moc s hrou Arsenalu nejde dohromady

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

sry, blbne mi klavesnice

Reagovat
smazaný uživatel

Laca dolu, na hrot Feo

..a prosil bych do hry Santiho

Reagovat
Gunner14

Ty Iwobiho střely

Reagovat
smazaný uživatel

Kola zraneny? pekne uz 5ty dnes

Reagovat
smazaný uživatel

HD stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Snad Iwobi vypadne v lednu.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze s Walcottem, nebo Welbeckem by to bylo podstatne lepsi?

Reagovat
Taiger

Jak jsem říkal, Welbzova nemotornost aspoň někdy hrozí gólem a Theo by tomu dodal aspoň rychlost. Ale Iwobi, ten nemůže překvapit ničím, nechápu, jak ho někdo mohl přirovnávat k Rosovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se to od Welbecka mohlo zas nejak odrazit, tak bysme se museli dostat vubec do tlaku

Reagovat
Taiger

Nemusí bejt tlak, Welbzovi stačí standartka.

Reagovat
Edgewalker

A já si říkal co mi tu dneska chybí

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Chapi, mate nejakou stranku, pres kterou se da sledovat tenis? Konkretne rano WTA Auckland? Hraje Vondrousova. Urcite to bude na videostreamu, ale spis bych preferoval nejaky HD stream. Diky za kazdy napad

Reagovat
Taiger

Já to sleduju přes sázkovky většinou, jsou tam skoro všechny zápasy a kromě toho, že nejde dát full screen jsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to vim, ze Tip ma treba skoro vsechny turnaje, akorat tam nemam ucet, no Jinak teda leve CTRL a mys dopredu a okno se ti zvetsi. To ale asi vis

Reagovat
Taiger

Na fortuně bohužel, zvětší se ti text a kurzy, ale video zůstane ve stejný velikosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, v tom pripade behem tydne zalozit u Tipsportu

Reagovat
JarousFCB

Když tam dávali druhou ligu a já koukal na Baník, tak jsem to zvětšoval pomocí programu lupa...

Reagovat
Taiger

Merte jde oživit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Koscielny teraz moze Arsenal dostat gol

Reagovat
Taiger

Šance na brejk, Laca se mu nabízí a Iwobi stříli skoro z půlky hřiště, jak já toho hráče miluju.

Reagovat
Edgewalker

Welbz rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

pekne mu ustupovali

Reagovat
pingla

ti jsou tragičtí a nám se tady někdo směje

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchiz

Reagovat
pingla

škoda noooo

Reagovat
Edgewalker

gooooooo l

Reagovat
smazaný uživatel

co uz ked magor Rodriguez si mysli, ze da gol ked to streli do stredu

Reagovat
Rohlíček

Sancheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Switchback

sančíííííz

Reagovat
Taiger

Budeš mi chybět Lexo. Gooooool.....

Reagovat
REPLIKATOR

McClean se otočí zády ve zdi

Reagovat
smazaný uživatel

uplny pako

Reagovat
smazaný uživatel

snad to daju

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

som zabudol, ze chyta Cech tak tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

A je to

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžou říctz , že toto není ruka oni jsou ožralí už ti komentátoří

Reagovat
smazaný uživatel

di do piče Deane

Reagovat
pingla

jooooooo

Reagovat
Heisenberg

Musíme se naučit začít dávat vedoucí góly v poslední minutě nastavení, jinak to dokážeme vždycky prohospodařit.

Reagovat
Switchback

penalta? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ruka nevím to nohou trefil pěst je taky ruka

Reagovat
Edgewalker

Škoda, Čech ji skoro měl

Reagovat
REPLIKATOR

skoro

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Gunner14

Dean pičusek zamindrákovanej

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pencle trefil pěst chamberse

Reagovat
Gunner14

jsem zapomněl že vždycky když někdo trefí někomu ruku tak to vždy znamená penalta

Reagovat
smazaný uživatel

tvl trefí jeho pěst ruku má jak superman ve předu , ale ruka to není vůbecji neměl u těla jasná pencle prostě

Reagovat
Manik...

kup si brejle

Reagovat
REPLIKATOR

nezvládáš

Reagovat
Gunner14

Reagovat
REPLIKATOR

Čech už nikdy nechytí penaltu

Reagovat
nani92

Chambers

Reagovat
smazaný uživatel

Priste at jde chytat penaltu klidne Bellerin, Horsi to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

posli Wengera na tribunu aj tak bude na teba picovat Deane

Reagovat
smazaný uživatel

nevím na co ti komentátoři mluví , že to není ruka tak já nevím trefí chambersovu pěst , ale ruka to není

Reagovat
smazaný uživatel

ja pozeram na digi a tam povedal, ze jasna

Reagovat
smazaný uživatel

ja na skysports a mluví , že to nemá nějaké správné postavení ruky já jenom vím ,že když je na zemi tak to není pencle , ale toto je prostě ruka

Reagovat
smazaný uživatel

ja pravdu povedat sa v tych rukach uz ani nevyznam, kt. sa piska a kt. nie.. kazdy ich uz piska jak sa mu zachce

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu i včera jasná ruka yoshidy a tentokráte na bt sport mluvily , že to ruka není a zase ji měl ve vzduchu jako na volejbale taky to nechápu už za chvíli to nebudou pískat vůbec to bude nejlepší a ani fauly v 16 a nechávat rozhodnout jenom normalnímy goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak to jsou na digi pěkní dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

No, su. Niekedy ich pocuvat je jak za trest.

Reagovat
Nikikrew

Ti komentátori to je niekedy katastrofa

Reagovat
Gunner14

To je strašný prase tendle rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pencle

Reagovat
Gunner14

Tvl kolikrát mi to potřebuješ napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

než to pochopíš

Reagovat
Amos

Nauc se pravidla a pak neco pis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On už fakt nikdy nechytí ani jednu penaltu...

Reagovat
Edgewalker

Má jenom smůlu, je to vždycky o vlásek

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger keď si odopol ten kabát, som mal pocit, že ide dať niekomu do držky.

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Chce ještě Arsenal Fekira?

Reagovat
Taiger

Já chci konec sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem rád , že aspoň někdo z té top 6 odpadává protože to už až moc bylo napjaté o tu LM

Reagovat
Gunner14

3 body ztráta na 4.místo a odpadli jsme

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Iwobi?

Reagovat
Taiger

Neprovokuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez se směje se už asi fakt vidí v city

Reagovat
Edgewalker

Co si budem, pencle nepencle, výkon byl odpad a stálo to celé za starou bačkoru dneska

Reagovat
Mervin

ten Wenger je taky kokot, tam prozdržuje půlku nastaveného času

Reagovat
REPLIKATOR

Remízka ideální. Dřeváci nevyhráli, takže se nám nepřiblíží a WBA zůstávají na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

to WBA je mi po dnešku líto rozhodně nehrajou na to aby sestoupily i proti nám si zasloužily minimálně bodík vím o více týmech co hrajou větší tužku snad se zachrání

Reagovat
Taiger

Ztráta na City je furt stejná jako před tímhle kolem, co víc si přát.

Reagovat
REPLIKATOR

Čech pěkně nasranej při rozhovoru

Reagovat
ernyyyy

jj byl fest

Reagovat
Frony

To je trapas do p.če

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele