Premier League - preview 21. kola

14.01.2017, 09:30, aktualizováno 15.01.2017, 08:52
Previews
Manchester City čeká na úvod nedělního programu střetnutí s Evertonem. Absolutním šlágrem tohoto kola je pak utkání městského rivala Manchesteru United, který čeká zápas s Liverpoolem...
Everton FC - Manchester City  (neděle 14:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.50 - 3.75 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 17:00)
José Mourinho si před čtyřmi dny vysnil hlasitější ochozy Old Trafford a těch se mu minimálně napoprvé rozhodně dostane - do Manchesteru totiž míří regionální rival z Liverpoolu, aby s ním svedl jubilejní 50. bitvu o anglický severozápad v historii Premier League...

Manchester United má zatím lepší bilanci s 27 výhrami proti liverpoolským třinácti, Kloppův rok 2016 ale slibuje jisté zlepšení. V lednu sice Reds na Anfieldu padli pozdním gólem Rooneyho, pak ale své rivaly vyřadili v osmifinále Evropské ligy a na podzim s nimi alespoň hráli bez branek.

Takový výsledek na Old Trafford by nyní pro Liverpool při pohledu na fazonu United zřejmě rovněž znamenal menší úspěch. Red Devils od 4. prosince ve všech soutěžích jenom vyhrávají, a to už prosím pěkně hovoříme o úctyhodné šňůře devíti utkání (jejich nejdelší od začátku roku 2009). Naposledy to od nich ve dvou domácích pohárech schytaly celky Readingu a Hullu.

Liverpool naopak v pohárech škobrtá - gól nevstřelil ani Plymouthu doma ani Southamptonu venku, tentokrát by se ale poprvé od měsíce listopadu mohl opírat o rozdílový um Philippeho Coutinha, který se blíží návratu. Naopak Sadio Mané je na mateřském kontinentu, čímž křídelní hra Kloppova mančaftu výrazně oslabí.

Pokud se mu podaří Old Trafford zaskočit, Liverpool stanoví svůj dílčí rekord, neboť po 21 zápasech dosud v Premier League registroval maximálně 46 bodů (2008/09), zatímco výhra v Manchesteru by ho posunula už na 47bodovou hranici. Naproti tomu United touží v lize zvítězit posedmé v řadě, což se mu nepovedlo od úvodu jarní části ročníku 2012/13.

Pikantní zápas čeká na Waynea Rooneyho, který byl samozřejmě vychován liverpoolským Evertonem, a nyní by v derby moc rád předskočil Sira Bobbyho Charltona jakožto nejlepší střelec historie Manchesteru United. Otázkou nicméně samozřejmě je, zdali mu Mourinho vůbec dá pořádnou šanci; v posledních třech ligových duelech "Wazza" vůbec nefiguroval.

Rooneymu ubírá na šanci návrat Zlatana Ibrahimoviće, který promarodil pohárové střetnutí s Hullem. Zpátky by mohl být také Marcos Rojo, zatímco jiný stoper Eric Bailly se připravuje na debut na Africkém poháru. Liverpool možná uvítá zpět duo Henderson - Matip, které opět naplno trénuje.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Darmian - Carrick - Lingard, Herrera, Pogba, Mchitarjan - Ibrahimović
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Wijnaldum, Henderson, Can - Lallana, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion  (sobota 13:30)
Už šestou ligovou výhru v řadě může v sobotu odpoledne zaznamenat Tottenham - k tomu však musí porazit hosty z West Bromwiche, kterým se zatím letos daří nad očekávání dobře.

Vstřelit za tři zápasy šest branek, to se mnohdy nepodaří ani celému týmu. Spurs však na to stačil jeden Dele Alli - anglický záložník prožívá opravdu mimořádně plodné období, když dva přesné zásahy nadělil nejprve Southamptonu, poté Watfordu a nakonec i londýnské Chelsea. Mauricio Pochettino jistě doufá, že forma jeho svěřenci ještě několik týdnů vydrží.

Celek Tonyho Pulise po dvou očekávaných nezdarech v duelech s Manchesterem United a Arsenalem najel zpět na vítěznou vlnu, když nejprve poněkud překvapivě zdolal na venkovní půdě Southampton, na což pak navázal domácím obratem proti poslednímu Hullu.

Žádná fotbalová hitparáda se však v tomto souboji zřejmě očekávat nedá. Hostující celek totiž proti favoritům často vyrukuje se značně destruktivní taktikou, což pohledné podívané příliš nenahrává.

Vzájemná bilance je v posledních letech pořádně vyrovnaná, však také hned pět z posledních sedmi ligových klání skončilo nerozhodným výsledkem. Na White Hart Lane pak West Bromwich už čtyři ligové zápasy po sobě neprohrál, naposledy se tak přihodilo na počátku roku 2012. Na stranu druhou - ze 14 ligových soubojů má celek z Birminghamu jen jediné vítězství, což také není žádná hitparáda.

Do základní sestavy Tottenhamu se určitě vrátí Harry Kane, anglický forward se posledně nezúčastnil utkání FA Cupu kvůli narození vlastního dítěte. Mimo hru však stále zůstává Erik Lamela.

West Bromu bude s nejvyšší pravděpodobností chybět trojice Evans, Brunt a Leko. Prvně jmenovaného trápí potíže s lýtkem, Brunt a Leko pak mají drobné potíže a o jejich možné účasti se rozhodne až těsně před úvodním hvizdem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembelé, Rose - Eriksen, Alli - Kane
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Brunt - Fletcher, Yacob - Chadli, Morrison, Phillips - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.20 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Hned dvě ofenzivní hvězdy Southamptonu prošly v minulosti pod rukama trenérům v Burnley. Zatímco Charlie Austn kvůli vážnému zranění ramene zápas - a mnoho příštích - propásne, jeho náhradník Jay Rodriguez může své někdejší chlebodárce řádně vytrestat. Jenže Clarets hrají doma skvěle a ve vzájemném souboji budou dost možná mírnými favority.

Považte sami, jenom Chelsea a Tottenham vyhráli na vlastním hřišti více zápasů než Burnley. Jen proto jsou i přes úděsnou venkovní formu s naprostým přehledem mimo sestupové příčky. Jen proto nemusí činovníky nováčka soutěže trápit, že z devíti utkání na půdě soupeře uhráli jeden jediný bod.

Doma je to totiž jiná pohádka. Poslední tři klání na Turf Moor Burnley opanovalo s maximálním ziskem bodů a soupeřům nasázelo celkem osm branek. Výtečnou formu má hlavně útočník André Gray, autor rovné poloviny ze zmíněných gólů. Proti Middlesbrough se navíc blýskl hattrickem - vůbec prvním pro Burnley v historii Premier League

Někoho takového by potřebovali i v Southamptonu, který se v ofenzivě vyloženě trápí. Z posledních jedenácti ligových zápasů vstřelili jen osm gólů a není divu, že napříč celou soutěží jsou v útoku slabší jen hráči Boro a zoufalého Hullu.

Saints navíc jedou do Burnley s náročným semifinále ligového poháru v zádech. Odehráli ho ve středu večer, v plné sestavě, tudíž na regeneraci měly hvězdy celku z jihu Anglie pouhopouhé dva dny, což prokazatelně na stoprocentní úlevu nestačí. I z toho by domácí mohli těžit. Dva ze tří minulých vzájemných zápasů na Turf Moor ke všemu vyhráli Clarets - a ten další remizovali.

Hostům navíc pořád chybí stoper José Fonte, který požádal o přestup a byl vyřazen z kádru. Řada fotbalistů pak kvůli zmíněnému pohárovému klání bude muset částečně odpočívat. Burnley se musí obejít bez záložníků Johanna Gudmundssona a Scotta Arfielda. Naproti tomu George Boyd, Jon Flanagan i Ashley Barnes se dostali z drobných zdravotních potíží a měli by být k dispozici.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Marney, Defour, Hendrick - Barnes, Gray
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Soares, Yoshida, Van Dijk, Bertrand - Hojbjerg, Romeu, Ward-Prowse - Redmond, Rodriguez, Tadić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.25 - 3.40 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
V krizi zmítající se Hull má jednu z posledních příležitostí, jak se ještě reálně zapojit do bojů o záchranu. K tomu musí na domácí půdě porazit Bournemouth, který se poněkud překvapivě nachází v horních patrech tabulky.

Forma domácího celku je opravdu k zaplakání - poslední výhra se datuje až na začátek listopadu, od té doby už devět zápasů čeká na tříbodový zápis. Za zmíněný počet utkání si Hull připsal pouhé tři body za tři vydolované remízy. A pro příznivce je lepší si raději ani nepředstavovat, jak by na tom jejich tým byl, kdyby se snad Robert Snodgrass rozhodl odejít.

To Bournemouth si své současné umístění může maximálně užívat. Poslední dva zápasy navíc svěřencům Eddieho Howea vyšly velmi dobře - nejprve venku deklasovali Swansea, načež pak sahali po senzační výhře nad londýnským Arsenalem, když ještě dvacet minut před koncem vedli o tři branky. Své vedení však nakonec neudrželi, kvůli čemu si do tabulky zapsali jen bod za remízu.

Vzájemné utkání z první poloviny ročníku dopadlo naprostým debaklem - Bournemouth tehdy svého soka rozprášil 6:1. Ovšem v předchozích dvou případech, kdy se tito dva soupeři potkali na půdě Hullu, se vždy radovali domácí - a v nastoleném trendu by tedy nutně potřebovali pokračovat i v sobotu.

Hullu možná bude chybět Curtis Davies a Michael Dawson, oba jmenované čeká pozdní test, na jehož základě trenéři zhodnotí, zda budou k utkání připraveni. Určitě se však vrací Jake Livermore. Nová posila - Oumar Niasse - si pak může připsat svůj soutěžní debut.

Bournemouth již může počítat s Ryanem Fraserem, který vyléčil zranění lýtka. Hostům však již nepomůže Nathan Aké, kterého si z hostování stáhla londýnská Chelsea.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovič - Meyler, Davies, Dawson, Robertson - Huddlestone, Livermore - Snodgrass, Mason, Diomande - Hernández
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Wilson, Cook, Daniels - Surman, Arter - Stanislas, Wilshere, King - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.96 - 3.43 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Stoke City  (sobota 16:00)
Ani jeden z celků se nemůže aktuálně pyšnit solidní formou, a i když je na tom v tabulce Stoke City o devět bodů lépe než jeho soupeř, vesele plesat určitě nemůže. Sunderland letos zvítězil z uplynulých dvaceti kol jen čtyřikrát a tuhle bilanci hodlá vylepšit, aby se odpoutal ze současné osmnácté pozice, a zároveň ze sestupového pásma.

Už poslední výsledek Černých koček ze začátku roku mohl naznačit, že by u nich mohlo dojít k nějakému zlepšení. Remíza 2:2 s Liverpoolem se určitě brala jako velmi cenný úspěch. A manažer David Moyes věří v opravdu lepší zítřky. "Leden může být tím měsícem, kde můžeme získat sérii vítězství, aby situace vypadala jinak," říkal.

Domácí trápí především mizerná defenzíva, třicet sedm inkasovaných branek je spolu s Crystal Palace třetím nejhorším číslem ligy. Nejenže mají rovněž velké problémy s marodkou, ještě kvůli Africkému poháru národů přišli o několik reprezentantů, a to ve složení Lamine Koné, Didier Ibrahim N'Dong a Wahbi Khazri.

V říjnu loňského roku Sunderland prohrál na půdě svého protivníka o dvě branky, před vlastními fanoušky však v rámci Premier League nad ním už třikrát v řadě vyhrál. "Sledoval jsem Stoke City v poslední době a musím říct, že má dobrá tým. Klub je opravdu velmi stabilní. Každý rok se snaží hrát nahoře," dodával Moyes.

Po minulém vítězství nad Watfordem se hostům nepodařilo projít přes 3. kolo FA Cupu, porážku 0:2 utrpěli od Wolverhamptonu. Bez větších problémů se drží ve středu tabulky, každopádně získat nějakou delší šňůru vítězství jednoduše nedokážou. Stoke City bude kvůli APN postrádat Mameho Dioufa, Wilfrieda Bonyho a Ramadana Sobhiho.

Mark Hughes byl po vyřazení z domácího poháru poměrně zklamaný. "Nehráli jsme na potřebné úrovni," čertil se hostující manažer. "Plně očekávám, že na svůj výkon zareagujeme v Sunderlandu. Uvnitř klubu existuje frustrace z toho, co se stalo. Mí hráči se však snaží stav změnit navzdory všem křivdám."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.44 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - Middlesbrough FC  (sobota 16:00)
Sobotní program nabídne i duel dvou celků z druhé poloviny tabulky, kterým se v poslední době tak úplně nedaří - domácí Watford tedy na své půdě přivítá hostující Middlesbrough.

Tenhle zápas bude tak trochu speciální i kvůli poslednímu rozloučení s Grahamem Taylorem. Tato legenda Sršňů v týdnu bohužel zemřela, a tak mají fanoušci jedinečnou příležitost naposledy uctít památku tohoto chlapíka - chlapíka, kterému ze značné míry vděčí za to, kde se vlastně Watford na fotbalové mapě nachází.

Co se týče formy domácího družstva, ta příznivce zrovna dvakrát netěší. Watford už 5 ligových zápasů čeká na vítězství, to poslední si připsal proti Evertonu zkraje prosince. Od té doby navíc uhrál pouze jedinou remízu, ve zbylých případech byl poražen, přičemž zejména poslední zápas na vlastní půde proti Tottenhamu se partě Waltera Mazzarriho hrubě nepovedla.

Hosté jsou na tom obdobně - jejich jediná výhra z posledních pěti duelů přišla v polovině prosince proti Swansea, krom toho si ale na své konto připsali ještě jednu dělbu bodů po bezbrankové remíze s úřadujícími mistry z Leicesteru. Tým ze severu Anglie je charakteristický nepříliš produktivním útokem - pouhých 17 branek je nejméně z celé Premier League - ovšem značně pevnou defenzivou, která mnoho branek vskutku neinkasuje.

Hornets se každopádně proti Middlesbrough docela daří - jejich poslední prohra se datuje do října 2012, od té doby jsou neporaženi v 6 ligových střetnutích. Hosté pak na Vicarage Road nemají dobré vzpomínky, jelikož zde prohráli v 5 ze 7 posledních návštěv.

Své první utkání by měl odehrát Tom Cleverley, který přišel na půlroční hostování z Evertonu. Do sestavy se vrací i Heurelho Gomes a Jose Holebas, kteří již vyléčili svou nemoc. K dispozici jsou už i Juan Zuniga a Valon Behrami.

Za hosty nemůže nastoupit Daniel Ayala, který si odpykává třízápasový trest. Mezi další absentéry pak patří ještě Antonio Barragan a Gaston Ramírez.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Kaboul, Prödl, Britos - Zuniga, Behrami, Capoue, Holebas - Cleverley, Okaka - Deeney
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Fabio, Chambers, Gibson, Friend - Clayton - Traoré, Forshaw, De Roon, Stuani - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.06 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Skoro hodinu seděl na lavičce a sledoval, jak jeho spoluhráči dostávají na frak od Manchesteru City. To byla pro Dimitriho Payeta nejspíš poslední kapka. Nyní je však vyřazen z kádru a po rozhovoru se Slavenem Bilićem to s ním vypadá všelijak. V zápase proti Crystal Palace každopádně francouzský špílmachr West Hamu nepomůže...

Chorvatský trenér to oznámil ve čtvrtek - Dimitri Payet už za West Ham nechce hrát. Pro Kladiváře je to obrovská rána, ať už je pokles Francouzovy formy jakýkoli. I přesto, že nemůžeme sledovat Payeta v takové fazóně jako loni, dokázal rodák z Réunionu vytvořit pro své kolegy suverénně nejvíc šancí z celé ligy. Lkaní na slabý útok Hammers má něco do sebe.

Skutečností však zůstává, že se Payet zachoval krajně neprofesionálně - a West Ham zkrátka není jen o něm. Stejně jako preview tohoto zápasu, do kterého Kladiváři vstupují ve špatné náladě i z dalších důvodů. Domácí debakl 0:5 v FA Cupu je samozřejmě bolestivý, avšak mnohem víc Biliće a spol. trápí, že je to již třetí porážka bez vstřelené branky v řadě.

Přitom ještě v půlce prosince se vzpínali ke zlepšení, když naopak třikrát po sobě brali všechny tři body. Díky tomu jsou však alespoň v bezpečné vzdálenosti od sestupových pozic, kam se naopak pomalu potápí Crystal Palace. Ani příchod Sama Allardyce Eagles zatím moc nepomohl, londýnský tým ze čtyř soutěžních zápasů uhrál jen dvě remízy a vsítil dvě branky. Na záchranu mají pouze bodový náskok.

Teď navíc musí nový šéf řešit vážný problém, protože mu na Africký pohár nároků zmizeli křídelníci Bakary Sako a především absolutní tahoun Wilfried Zaha. Aspoň, že Christian Benteke už vykurýroval bolavé rameno a fit je i Wayne Hennessey. Allardyce navíc může využít služeb nové posily na levou stranu hřiště Jeffreyho Schluppa.

West Ham, který doma neporazil Crystal Palace už 13 let, se vedle Payeta musí obejít i bez jiných Afričanů Cheikhoua Kouyatého a Andrého Ayewa. Zranění nevpustí na trávník Arbelou, Masuakua, Töreho nebo Sakha.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Nordtveit, Reid, Ogbonna, Cresswell - Noble, Obiang - Feghouli, Lanzini, Antonio - Carroll
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Tomkins, Dann, Delaney, Ward (Schlupp) - Flamini, Ledley - Puncheon, Cabaye, Townsend - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.30 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Arsenal po vydřené remíze na půdě Bournemouthu čeká další výjezd z pohodlí londýnského domova do Walesu, kde je v sobotní odpoledne uvítá Swansea. Domácí jsou po nepovedené první polovině sezony namočení v boji o záchranu až po uši, což se také projevilo na hned dvojím střídání manažerů. Úloha dovést Swans k udržení v Premier League nakonec spočívá na bedrech Paula Clementa, který by měl mít zrovna Arsenal velmi dobře nastudován.

Clement totiž před nástupem ke kormidlu velšského klubu působil v roli asistenta Carla Ancelottiho v Bayernu Mnichov, s nímž se Arsenal utká v osmifinále Ligy mistrů. A právě z důvodu obhlédnout na vlastní oči zahraničního soupeře byl novopečený manažer Swansea přítomen v hledišti Emirates Stadium během zápasu Kanonýrů s West Bromwichem Albion. "Viděl jsem je hrát proti West Bromu, takže mám svých poznámek dost," přiznal Clement s úsměvem. "Akorát je nyní místo pro Bayern využiji pro Swansea. Není mezi tím rozdíl, sledoval jsem pouze jejich hru a způsob, jak na ně vyzrát... Carlovi pak pošlu kopii!"

Zatímco pro Clementa půjde o první oficiálně odkoučovaný zápas v Premier League (shodou okolností stejně jako pro jeho předchůdce Boba Bradleyho), manažer Arsenalu Arsene Wenger je naopak po více než dvaceti letech a jedenácti stovkách zápasů tím vůbec nejzkušenějším. Oba trenéři se již potkali, když Clement pracoval jako pravá ruka Guuse Hiddinka i zmíněného Ancelottiho v londýnské Chelsea. "Utkat se s koučem takového kalibru a s tolika zkušenostmi je něco úžasného. V Arsenalu již působí přes dvacet let, přičemž já během jeho začátků o fotbalu nevěděl zhola nic," vzpomíná čtyřiačtyřicetiletý Angličan, jenž tehdy dle vlastních slov pracoval jako učitel na střední škole.

Arsenal od výhry v FA Cupu na půdě druholigového Prestonu mohl poprvé v novém roce pořádně nabrat síly, a zvláště klíčoví hráči jako Alexis Sánchez, Laurent Koscielny či Mesut Özil, kteří do zmíněného utkání vůbec nezasáhli, by měli být na Liberty Stadium plně připraveni. Špatnou zprávou je naopak zdravotní stav Thea Walcotta se Santim Cazorlou. Zatímco první jmenovaný by měl s neustávajícím zraněním lýtka hlásit návrat po příštím kole s Burnley, španělský motor zálohy Cazorla podstoupil kvůli potížím s achillovkou drobný zákrok, který jej dle Wengerových slov vyřadí přinejmenším na dalších šest týdnů mimo hru. Při absenci Mohameda Elnenyho a zranění Francise Coquelina tak Kanonýrům zbývá do středu zálohy již pouze nesehraná dvojice Ramsey - Xhaka...
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Kingsley - Cork, Ki, Fer - Routledge, Llorente, Sigurdsson
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal - Ramsey, Xhaka - Alexis, Özil, Iwobi - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.30 - 4.70 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Když se Číňané rozhodli za velký balík peněz vysvobodit z Chelsea Oscara, kvitovali to fanoušci Blues snad i s povděkem. Když ale přehnaně bohaté celky z asijského kontinentu zacílili na jednoho z nejlepších hráčů dosavadní sezóny Premier League Diega Costu, začíná to být vážné. Obzvlášť, když se prozatimní král střelců kvůli pochybnému zranění zad omluvil z výjezdu do Leicesteru...

Skutečností je, že naturalizovaný Španěl opravdu poslední tři dny netrénoval a dobrým vztahům s Antoniem Contem nahrávají i velmi přátelské záběry z lavičky při utkání FA Cupu. Právě neshoda s koučem prý přitom měla způsobit Costovu neúčast na hřišti úřadujícího šampiona. Situaci nicméně rozklíčuje až druhá půlka ledna, zatímco vzájemný střet dvou posledních mistrů pozná výsledek už dnes večer.

Úvodem se pak nabízí vyřešení otázky na hrotu útoku, kde se logicky Costa neobjeví. A nasnadě je i Eden Hazard v roli falešné devítky, kde už letos zazářil proti Bournemouthu. Michy Batshuayi, druhá Conteho volba na post útočníka, se totiž netěší příliš velké přízni italského kouče.

Ten má na King Power Stadium jasný úkol - znovu zahájit vítěznou sérii, která mu i do třetice přinesla cenu pro nejlepšího manažera měsíce. Aby taky ne, vždyť Chelsea v prosinci vyhrála všech šest utkání a završila vítěznou sérii na čísle 13. Završila proto, že v posledním kole podlehla venku Tottenhamu.

Přesto je Chelsea v čele Premier League s krásným pětibodovým náskokem. Náladu si navíc Blues zvedli ve zmíněném FA Cupu proti Peterborough, které smetli 4:1. Ještě pozitivnější výstup z pohárového utkání nese nejbližší soupeř lídra ligy - Leicester. Pro změnu loňský mistr vyhrál na hřišti silného Evertonu 2:1.

Přesto se v Leicesteru neusíná všem úplně nejlépe. V lize jsou Foxes až šestnáctí s pouze pětibodovým náskokem na sestupové příčky. Aktuálně má na kontě o 28 bodů méně než Chelsea. Před dvanácti měsíci přitom stejného soupeře válcovala o 17 bodů. Jak se ty časy mohou rychle změnit...

Na lepší časy se ale rozhodně blýská. Před zápasem s Evertonem totiž Leicester dvakrát udržel v lize čisté konto, což se mu povedlo naposled loni v dubnu při úsporné pětizápasové sérii výher, při níž se definitivně pasovali do role jasného favorita na zisk titulu.

Velkou překážkou je nicméně absence tří borců ze základní sestavy, kteří odjeli reprezentovat na Afircký pohár národů. Nejlepšímu trenérovi světa za rok 2016 Claudiovi Ranierimu budou chybět Riyad Mahrez, Islam Slimani a Daniel Amartey. Klub navíc opustil Jeffrey Schlupp, zraněný je útočník Leonardo Ulloa.

Chelsea kromě Diega Costy nemůže počítat se suspendovaným Johnem Terrym. Tým naopak posílil levonohý defenzivní univerzál Nathan Aké. Jinak je kádr Chelsea perfektně připraven, jen John Obi Mikel už Blues nepomůže, jelikož po deseti letech služeb přestoupil za penězi a slávou do Činy.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Chilwell - Albrighton, Drinkwater, Ndidi, Musa - Okazaki - Vardy
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Fábregas (Kanté), Matić, Alonso - Willian, Hazard, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.80 - 3.53 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC20161342:1549
2.Liverpool FC20135248:2344
3.Tottenham Hotspur20126239:1442
4.Manchester City20133441:2242
5.Arsenal FC20125344:2241
6.Manchester United20116331:1939
7.Everton FC2086628:2330
8.West Bromwich Albion2085728:2429
9.AFC Bournemouth2074929:3425
10.Southampton FC2066819:2524
11.Stoke City2066824:3224
12.Burnley FC20721122:3123
13.West Ham United20641023:3522
14.Watford FC20641023:3622
15.Leicester City2056924:3121
16.Middlesbrough FC2047917:2219
17.Crystal Palace20441230:3716
18.Sunderland AFC20431319:3715
19.Swansea City20431323:4515
20.Hull City20341317:4413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2339)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna Tottenham má dost často tendenci rupnout nebo remizovat po velkém vyhraném zápasu, po kterém následovala nějaká pauza. Navíc WBA bude bránit úmorně a Tottenham se neustále trápí ve tvoření šancí, akorát jim to tam padá. Takže pokud nebude nějaký wondergoal od Alliho či Kane, kteří budou neustále zdvojeni nebo ztrojeni, vůbec bych se nedivil 0 nebo i klidně prohře po gólu ze standartní situace. Co by více mohlo být spursy?

Samozřejmě pokud Spurs dají early goal, tak to může být pohodový debakl.

Snad nebude Poche hrát na 3 stopery a k tomu Wanayamu s Dembelem. Je to příliš defenzivní a málo kreativní. Navíc to bude znamenat půl zápasu posouvání balónu mezi stopery a to budu vrzat zubama.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel za to, že tu nie je ich preview a že im tam dali úplne logický typ, lebo žiadna iná možnosť ani neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

I když Tottenhamu fandím, myslím, že je kolem nich příliš velký hype. Stačí ztráta jednoho nebo dvou hráčů a jsou hned poloviční. Viz podzim této sezóny. 1,37 je na výhru strašně málo, to znamená, že vyhrají se 73% pravděpodobností.

Reagovat
ZB 07

nick

Reagovat
B3n

To fakt nemůžeš napsat brzkej gól ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
B3n

Dnešní tipy ?

Reagovat
Swarley

Liverpool zítra prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Každopádně by to mohl být super zápas. My ve formě a Liverpool bude neuvěřitelně nahecovanej se tímhle zápasem do formy zase vrátit.

Reagovat
13

To by Vás nesměl trenovat Mourek. Zápas je to důležitý, velký, ale super nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás bude super když vyhrajeme

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

ked je United vo forme a my relatívne ani ne, tak to dopadne tak, že to United poserú. Keby to bolo naopak to posereme my, ako to už býva zvykom.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě z toho mám taky takovej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

anyway, strašne sa teším na zajtrajší zápas, ako píšeš vyššie bude to poriadne nahecované a verím, že vás zostrelíme. Len dúfam, že to neskončí nejakou trapnou pakárnou, že obidva tímy budú betonovať a skončí to 0:0

Reagovat
vladis271

Dávno nikto od nich neletel. Chcelo by to redku v 10 minúte pre Jonesa, alebo Roja.

Reagovat
smazaný uživatel

pre Pogbiča, nech klesnú na duchu

Reagovat
Swarley

je to tak, tohle derby nikdy nemá jasného favorita

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Hull - Bourmemouth, Swansea - Arsenal, Rotherham - Norwich, Carlisle - Morecambe

overy 2.5 / 3.5

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra Spurs, remízy Arsenal a Čukotka, výhra United a Evertonu

A tabulka se nám trochu vyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá konspirační teorie souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Největší tutáč mi přijde over Arsenalu, ale je tam strašně malej kurz.

Reagovat
Hokaido

A jetšě klasicky Dean-penalta.

Reagovat
B3n

Já se dneska nemůžu rozhodnout vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně zaujal ten kurz na Barnsley proti Fulhamu... Dost podivný.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester 1X

Reagovat
B3n

Já dám Burnley 1 nakonec.

Reagovat
Hokaido

Peknej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by som dával 2.

Reagovat
B3n

Já to dneska nějak nehrotím, fakt těžkej výběr, ale tohle dávám za levno. Burnley je doma silný a Saints by mohli být trošku unavenější...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
janinho

burnley X

Reagovat
Busby babes

Dlouho jsem nevidel nejaka ta srovnani s Moyesem a tak:

Number of games lost in first 32 as manager of @ManUtd:

5: Mourinho

6: Van Gaal

8: Busby, Moyes

9: Atkinson, Ferguson

13: Sexton

Games won in first 31 as manager of @ManUtd:

20: Mourinho

18: Moyes

16: Van Gaal

15: Busby

14: Atkinson

12: Ferguson, Sexton

Reagovat
smazaný uživatel

No celkem Mourek zabral Zítra to potvrdíme a Leden bude celkem krásnej

Reagovat
B3n

To už se nehodí.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
kiwwi

a nasrat na vyhry a prehry....aj keby to bolo statisticky horsie ako za LVG alebo Moyesa, na ten futbal sa diva 100x lepsie a konecne sa tam vratila nejaka vasen...za Moyesa bol clovek nasraty do nepricetnosti, za LVG sa clovek citil totalne prazdny a bolo mu to jedno, teraz sa konecne znova tesim na kazdy zapas, prezivam to a aj po zlom vysledku si mozem povedat ze ta hra za nieco stala - to je proste ten najvacsi progres

Reagovat
scholes18

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, určitej strach/respekt z United se vrátil

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

No, řekl bych, že jo. Top nejsou, ale radši bych teď hrál proti Arsenalu než United.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pingla

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

teď sledujme přesun do fáze 2, nazvané "Ale kolik vás to stálo peněz"

Reagovat
Busby babes

moje oblibena.

Reagovat
Mastný Chobot

U-turnoví mufani si tu budú robiť srandu z fáz, to je fantasmagória toto

Reagovat
kiwwi

sam si magor

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

Toto nemůže Swarley ustát

Reagovat
Mastný Chobot

už sa na teba varí voda

Reagovat
Swarley

ale držel jsem se dlouho, nedožitých 8 let na EF...smrt mojí památce..

Reagovat
blade115

Fáze "dřív jsme vás respektovali" s ní poběží paralelně, nebo už to zvládneš?

Reagovat
Swarley

tuhle fázi nezvládnu nikdy

Reagovat
blade115

Teď sledujeme přesun z fáze 1, nazvané "Swarley", do fáze 2, nazvané "Starko Nezvladajko".

Reagovat
Usty

Proč jseš poslední dobou takovej hňup?

Reagovat
Swarley

jakože bych měl většinu z toho myslet vážně?

Reagovat
Usty

O to přece nejde, dřív jsi neměl potřebu to psát vůbec.

Reagovat
Swarley

njn, dřív jsem se tu i rád bavil o fotbale, ale to už taky moc nefunguje

Reagovat
Usty

Určitě existuje zlatej střed. Make Swarley great again.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko to zacalo ked sa tu zacali riesit gloryhunteri asi sa ho to dotko

Reagovat
Swarley

já jsem Beckham hunter

Reagovat
smazaný uživatel

takze len chranis ,,svojich"

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

cnie sa mu za dobou ked ich všetci rešpektovali a nesmiali sa im.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytci uz vylézají.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes hrál LM, Mourek EL proti Zorye Luhansk. To se pak výhry sbíraj líp.

Reagovat
nani92

Vsak Moyesovi to šlo v LM lepšie ako v lige

Reagovat
nani92

Dik, ale tieto štatistiky tu dáva Zasch.. Teraz asi nemal čas alebo čo..

Reagovat
kiwwi

*counter

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Moyes > Saf?

Reagovat
Busby babes

ano, obdobne pitoma interpretace techto porovnani tu v minulosti probihala.

Reagovat
B3n

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Busby babes

zaver byl: Moyes je lepsi nez Mourinho. S cimz jsem nesouhlasil.

Reagovat
Counter

A kdo něco takového psal?

Reagovat
Busby babes

Zaschrona(Jaroslav)25.12.2016 20:43

Moyes > Mourinho

Zaschrona(Jaroslav)19.11.2016 15:34

Points after 12 games in charge of Man Utd:

David Moyes - 21

José Mourinho - 19

Van Gaal & Moyes were able to beat Arsenal at home. But Mourinho..

r.mrazik24.10.2016 15:41#

*vsak lepsi byl i moyes..

Aspon neco malo...

Reagovat
Counter

To jsou takové žblepty jenom

Reagovat
Busby babes

vsak to moje puvodni taky. Zasch rejpal predtim, ted zas to vychazi lip me. Jsou to vtipny statistiky, ale v zasade nic neznamenaj. Respektive bez nejakeho kontextu.

Reagovat
Counter

Jsme se tu o tom s kiwwim bavili poměrně nedávno náhodou.

Reagovat
kiwwi

Sacking manager Jose Mourinho and his staff in 2015 cost Chelsea £8.3m in compensation, figures released by the Premier League club show.

Mourinho, now in charge of Manchester United, was sacked in December 2015 after a poor start to the Blues' Premier League title defence.

The club eventually finished 10th, and the financial report for the 2015-16 campaign shows a £70.6m loss.

That includes £67m paid to Adidas to terminate a sponsorship deal early.

The club did that to enter into a more lucrative 15-year deal with Nike, worth an extra £30m a year.

The Adidas contract, which Chelsea ended six years into a 10-year agreement, was worth £30m annually.

ta minula sezona ich stala dost...good job Mourinho

Reagovat
B3n

Zdroj ? Jde mi hlavně o to číslo vyplacený adidasu. Páč já si pamatuju, že se psalo o 30 mega a později o 40.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
B3n

Hmm, to vypadá věrohodně.

Reagovat
Counter

Vždyť je to přímo od Chelsea, to nijak nevypadá, to JE věrohodné...

https://twitter.com/martynziegler/status/819911264977698816

Reagovat
B3n

Však to, co tak je, tak může i vypadat, ne ?

Reagovat
Counter

Když chceš řádně slovíčkařit, tak ano.

Reagovat
B3n

To nechci. Já nevím, já věřil už tomu, co mi poslal Kiwwi a Ty mi na to pošleš biggrina a zároveň mě v tom utvrdíš. Nerozumím tomu.

Reagovat
Busby babes

kdyz napises: To vypada verohodne, tak to zni jako: no, jeste je mozne, ze by to nemusela byt pravda...

Reagovat
B3n

Jo, rozumím. Vůbec jsem to tak nemyslel teda, ale to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se musí na konkurenci

Reagovat
Miguel19

Srát na to, konečně budeme mít pořádnou sportovní značku

Reagovat
Busby babes

The club did that to enter into a more lucrative 15-year deal with Nike, worth an extra £30m a year.

The Adidas contract, which Chelsea ended six years into a 10-year agreement, was worth £30m annually.

Tomuhle nejak nerozumim... v cem je ten Nike vyhodnejsi?

Reagovat
Miguel19

Že Adidas dával 30 mega a Nike bude dávat 60 mega?

Reagovat
Busby babes

jsem prehledl to nepodstatne slovicko extra... potrebuju dalsi kafe. dik.

Reagovat
B3n

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

An extra 30m a year, ale taky jsem se u toho puvodne zastavil

Reagovat
blade115

Cca jednoho Pogbu no...

Reagovat
kiwwi

tak ale mame Pogbu, ze ano

Reagovat
blade115

My jsme ho stejně nechtěli.

Reagovat
kiwwi

Jose says @paulpogba is future Man Utd captain: "He has charisma, ambition, mentality. He is young with many ingredients. I think he can."

Reagovat
Svatej

To prewko tottenhamu se mi libi

Reagovat
Svatej

Uz ne

Reagovat
smazaný uživatel

ManUtd vyhrali pár zápasov a už robia inváziu a vyliezajú z jaskýň Už sa teším ako vás zajtra o 17 spŕchneme ľadovou vodou a vrátime vás späť na zem. "Na to vem jed!"

Reagovat
bbbauch

Za to liverpool vyhrava roky, ze vam tak fandis

Reagovat
smazaný uživatel

ved sranda, treba to tu trocha pohecovať, nech to má zajtra nejaký náboj aj v diskusii

Reagovat
bbbauch

O to bych se nebal, vlado to hecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je sympaťák ale Blues dnes musia rupnúť, nech sa to troška dorovná

Reagovat
Busby babes

jak to ma Digi nasmlouvane, to by me zajimalo. zas zadnej zapas od 16.00. I kdyz Fulham - Barnsley, proc ne...

Reagovat
kiwwi

maju kvotu kolko zapasov v sobotu o 16:00 mozu pocas sezony vysielat...a kedze sa nehra nic extra zaujimave tak si ju zbytocne nechcu minat

bohuzial tak je postavena ich nova licencia a oni s tym nemohli nic robit

Reagovat
Busby babes

ja tohle vysvetleni jednou od nich cetl. myslel jsem to tak, ze by me zajimalo, kolik ta kvota je. my nehrajem, tak ok, ale zrovan ty dnesni zapasy mi neprijdou uplne nezajimave.

ale je dobre, ze davaj i Champs.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším, že 8 hlavných hracích časov musia vynechať, ale nie som si istý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Ta práva na PL jsou ale příšerná... Dost už na tom, že Česko i Slovensko mají dohromady jeden balíček, teď ještě dávají kvóty na počet zápasů v daný čas...

Reagovat
EXoRcIsT

sak aspon sa mozem ucit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: EF poradna II: Smoothie

Zkoušel jsem všemožné kombinace ovoce a všechno je nechutně sladké. A s brokolicí je to ještě větší humus. Dneska se mi teda poprvé povedlo něco poživatelného - ananas, kiwi, banán, trocha proteiňáku a špenát, přičemž to asi hodně zachránil ten špenát. Máte nějaký osvědčený recept?

Reagovat
Swarley

*kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej si to rozmyslí, v mixéru se mi změní na hruššku a bude tvrdit, že kiwwim nikdy nebyl. Ne, díky.

Reagovat
Mastný Chobot

záleží, aké máš chute, mne to väčšinou nepríde tak sladké, základ je mať tam aspoň jednu neutrálnu (banán) alebo kyslú (zelené jablko) vec, potom sa to vždy dá u mňa.

Reagovat
Feind

banan je neutralni? ja teda vsude cetl, ze banan se ma davat, kdyz to chce clovek sladsi. a ma i hodne cukru oproti vetsine ovoce. primo se na to doporucuje takovy trosku uz prezraly, protoze obsahuje cukru nejvicw

Reagovat
smazaný uživatel

Banán má hodně cukru. Dost neutrální mi do toho přijde ananas.

Reagovat
Lacko_Boh

if you know what i mean

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Hele základ bude asi to kiwi, který ti to udělá fakt kyselý. Já to dělám vždycky z kiwi a pomerančovýho džusu + co mě napadne.

A zkus červenou řepu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu řepu dáš normálně třeba ke kiwi?

Reagovat
Hokaido

Jistě. Je to jen o tom, co jsi schopnej pozřít. Musíš to holt zkoušet a ono ti něo zachutná.

Pokud necheš sladký, tak zkus třeba řepu, okurku, řapíkatej celer, citron a vodu. Klidně i ten protein do toho, ale to já nedělám.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám furt takový psychický blok k takovým experimentům, že si to vedle sebe představím na talíři. A řepu bych tam s kiwi nebo banánem prostě nikdy nedal

Reagovat
smazaný uživatel

červená řepa je s jabkem a mrkví úžasná. A pořád je tam cítit převážně to jabko..

Reagovat
Error

Už tě nebaví kousat, nebo proč tyhle voloviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám obecně po ránu docela problém do sebe něco nacpat, zvlášť když vstávám brzo. Takže volba je buď nějakej banán + třeba cereální tyčinky, nebo tohle. Nějaká vejce bych nestíhal připravit a sníst.

Smoothie je vážně dobrej způsob, jak do sebe dostat ovoce a všechny ty vitamíny z něj, které bych normálně nejedl, pač mi ovoce samo moc nechutná. A když to dobře namícháš, máš parádní ranní mix sacharidů, bílkovin (když to zasypeš proteinem) a vlákniny. Ještě to nějak poladit s kávou a je to naprosto ideální snídaně

Reagovat
Error

Dobré no, aspoň si to umíš obkecat, ale zase se připravuješ o enzymy ze slin, ne?

Rozhodování se mezi vajíčky a namixovaným ovocem je taky přinejmenším divné, určitě víš kam mířím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim, o slinách jsem ještě nic neslyšel.

To není rozhodování, to je rozdíl mezi tím, co mám ke snídani nejradši a tím, co je každý den dostupné.

Reagovat
Rišty

vymačkej limetku(y)

Reagovat
Azazelo RD

Pivo.

Reagovat
Spasitel

Na raňajky 1x banán ovsené vločky, mlieko a škorica. Na obed banán+špenát ale radšej si kupujem nejakú mrazenú lesnú zmes alebo jahody či grapefruit s mandarinkami a hroznom.

Reagovat
SunFells

Smoothie i na oběd? Prečo si to robíš, život tě málo fackuje?

Reagovat
patas92

Banán se špenátem

Reagovat
Coutinho10

jenom banan + kiwi...podle me top

Reagovat
PP

pomeranč, mrkev, jablko, trochu citronu a trochu zázvoru.. Ze zeleninových věcí dobře fungoval řapikatý celer..

Reagovat
kiwwi

https://www.facebook.com/BBCMOTD/videos/1236437009782195/

Yannick Bolasie reckons Diego Costa wouldn't think twice about leaving Chelsea for China

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cazorla na další operaci

Čistě hypoteticky, kým byste nahradili Ozila a Alexise kdyby neprodloužili? Já bych místo Ozila zkusil přetáhnout Eriksena a místo Alexise Comana

Reagovat
Mastný Chobot

Koke a Reus, ez

Reagovat
mul

Arsenal potrebuje IP hraca ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem viděl tu almužnu, na kterou přistoupil srdcař Koscielny, tak bych Ozila a Alexise s požadavky nad 180 poslal do piče, oba dva. A to reálně chtějí daleko víc. Pro Alexise je 180 ideál a Ozil ten si nezaslouží víc jak 150

Reagovat
Busby babes

je jasny, ze si nemuzete dovolit zaplatit jim vic, nez si muzete dovolit. Ale Arsenal je jeden z nejbohatsich klubu v lize, Alexis od te doby co prisel jeden z nejlepsich hracu v lize, rika si o plat, kterej by ho mezi ty nejlepsi i zaradil a mel by se spokojit s platem, kterej by ho radil nekam na 15. - 20. misto? To mi prijde, trosku naivni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že jak podepíšeme Ozila a Alexise přes 200, tak se z nás stane nenávratně klub typu Manchesteru nebo Šanghaje. Radši ztratit Alexise, ale zůstat mezi platově rozumnými kluby jako jsou Liverpool nebo Spurs

Reagovat
Swarley

a nikdy nic nevyhrát? vždyť to přece nedává smysl

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nech je nedela.

Reagovat
Swarley

já to myslím normálně, vždyť je to přece blbost...jakože necháš odejít Alexise a budeš shánět levnější náhradu a začínat zase od začátku? pokud Arsenal ty prachy má, tak je snad už konečně ten správnej čas zaútočit na titul, ne? a to prostě zadarmo nepůjde, to je přece jasné...

pokud odejde Alexis, tak to bude megakrok zpět a jasně to promluví o ambicích, které Arsenal bude mít...

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim, nevidim ine riesenie do buducnosti pre bohate kluby ako iba zapchat hracom usta sialenymi peniazmi. Som zvedavy do akej urovne to pojde, snad to nejak nepraskne a kluby to ustoja.

Reagovat
Busby babes

jenze ono to taky nestoji jen tak, ze zacpavas hracum pusu. Oni a jejich agenti taky umi pocitat a kdyz vidi, ze bohate kluby dal jeste vic bohatnou, ted nova TV smlouva, ktera prinasi jeste vetsi penize, tak proste logicky chteji svuj kus kolace.

Reagovat
Swarley

tak tak a pokud jim to jsou jinde ochotní nabídnout, tak je jasné, že je to láká a budou o tom reálně uvažovat

Reagovat
aramaki

Zato vy sa chystáte vyhrať všetko...aby ste o rok hrali aspoň LM

Reagovat
Busby babes

co to ma s nama spolecneho?

Reagovat
Swarley

dobrý, ale snažíme se využít všechny naše prostředky k tomu, aby se to změnilo...jako nedat Alexisovi ty prachy jen tak z rozmaru, že to je hovno srdcař a jak si vůbec může dovolit žádat víc...a přitom na to ty prachy reálně mít...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme, náš klub považuješ za rozumný, ja po nákupoch Carolla či Bentekeho som už túto vieru stratil

Reagovat
Busby babes

platove rozumny Liverpool plati Sakhovi 105K tydne.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc úspěch nám nezaručí línej Ozil s platem 250, ale hráč, který odmítne Barcu a Bayern a pak podepíše za 80 bez průtahů. Na takových hráčích musíme stavět, to jim pak i to každoroční 4 místo odpustím

Reagovat
Swarley

jako kdybych se měl rozhodovat mezi Ozilem a Alexisem, tak dám Alexisovi pomalu cokoliv, co si řekne a Ozila bych natahoval...buď by přistoupil na něco nižšího nebo bych ho nechal jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozila nahradit nebude problém. U Alexise to bude horší, ale koukni jaký čísla má třeba Giroud. V přepočtu na minuty letos mnohem lepší. A to nás Alexis výjde jako 2,5 Giroudové. Nikdo není nenahraditelný...

Reagovat
Swarley

takže radši nechat Girouda než Alexise?

Reagovat
SunFells

No hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Tak toto uz by ani Wenger nezachranil a bolo by po Top4.

Reagovat
Feind

a jak je pretahnes? jejich kluby je urcite nebudou chtit pustit, tottenham urcite ne a zeby chteli jit do arsenalu? bez alexise a ozila to bude regulerne boj a snaha o 4. misto v lize, ti hraci tam nemaji proc chodit

Reagovat
smazaný uživatel

BALE

Reagovat
smazaný uživatel

navic to by mohlo udelat Ramsese great again

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Payet

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde se da divat na PL v Ostrave, nejlepe Poruba?

Reagovat
SunFells

Na hlavní třídě jsou nějaké sportbary, ale čepují tam Ostravar.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale nejsem si jisty ze by davali zrovna anglickou ale diky

Reagovat
Pospovič

Pry PL vysílají U taty, neco jsem slyšel o Vltavě

Reagovat
SunFells

Na hlavní třídě jsou nějaké sportbary, ale čepují tam Ostravar.

Reagovat
Hokaido

Ještě jedno OT: Prodáváte už Costu ve fantě? Já jsem zpanikařil a udělal Costa->Michy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal som tam Harryho minimálne na toto kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dôvod: Rozdiel v cene je už len 0.4 mils a u Harryho a celkovo Spurs čakám silnú druhú polovicu sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nie

Reagovat
Maresma

Vzal sem Lukakua. Ještě sem přemýšlel nad Giroudem, ale mám Alexise. Michy stejně nebude hrát ani teď..

Reagovat
Mastný Chobot

sexy Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Toho já koupit nemůžu.

Hrajeme s kámošem fantu o soudek a já nemůžu kupovat jeho hráče, on nemůže moje. Kokotko má i Harryho.

Reagovat
Swarley

to je alespoň pořádná fanta

Reagovat
Hokaido

Kromě soudku jde navíc samozřejmě o prestiž.

Loni jsem vyhrál, tak jsme přikoupili kýtu a při prvním kole PL hodili u mě v baráku televizi pod pergolu a popíjeli už od 12 a koukali až do noci na fotbal. Parádní sobota.

Reagovat
dalu

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si bol kupit soudek?

Reagovat
Hokaido

Já asi o 80 bodů vedu, takže zatím pohoda. Ale on má jen za Spurs Harryho (c), Eriksena a Walkera, což je posranejch 55 bodů.

Reagovat
Miguel19

Však ten hrát stejně nebude

Reagovat
Hokaido

Nevadí.

Reagovat
dalu

poté co si Chelsea stáhla Akého, tak mi to furt nechává 4 hráče v týmu...uvidíme

Reagovat
Hokaido

Jakmile iděláš transfer (i jinýho hráče), tak by tě to nemělo nechat uložit a budeš muset někoho prodat. Alespoň takhle jsem to slyšel.

Reagovat
dalu

já už jsem měl 2 free trans na tohle kolo udělaný předtím než ho stáhli, ale taky čekám, že jen co se to dnes uzavře tak mi to tam vyskočí... no škoda toho Akého

Reagovat
Maresma

Můžeš mít klidně 4 hráče Chelsea, ale pokud budeš chtít udělat transfer, tak musíš prodat jednoho z těch čtyřech hráčů.

Reagovat
dalu

no nakoupit 4 nemůžeš, modelem Aké ted čtyři mám, ale nemyslím, že mi je to všechny nechá mít v základu a bodovat i pro další kola... ale nechci se hádat

Reagovat
Maresma

No nakoupit né, ale právě tady v tom případě to možný je, že budeš mít 4 hráče Chelsea. A normálně za ně budeš dostávat body, jenom prostě neuděláš transfer bez toho, abys prodal hráče Chelsea.

Reagovat
dalu

jj, je to tak jak píšeš

Reagovat
Coutinho10

nn urcite jeste ne..lakal by me Kane misto nej, ale nechci zabit zbytecne ted -4 body a priste ho kupovat zpet

Reagovat
smazaný uživatel

Já to za 4 body vyměnil...

Reagovat
bbbauch

Komu davate C? Ja tohle kolo moc neverim svejm utocnikum, tak rozmejslim nad Fraserem, Allim nebo Antoniem

Reagovat
Coutinho10

ja jdu do Alliho, kteryho sem nakonec vratil do sestavy za Eriksena jinak mam este dilema, koho dam do obrany na cisty konto...komu verit vic, jestli Amat, Noym nebo nas Klavan

Reagovat
Hokaido

Taky mám Alliho, Nakokot.

Reagovat
bbbauch

od konce posledniho kola tam mam antonia, ale proste to musim zmenit pul hodiny pred deadline

Reagovat
Hokaido

Gratuluji.

Reagovat
Counter

Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

"Dalších deset týdnů by Arsenalu mohl chybět Santi Cazorla. Zkušený ofenzivní záložník od října laboruje se zraněným kotníkem, načež manažer londýnského celku Arséne Wenger uvedl, že by jeho svěřenec mohl chybět ještě dva a půl měsíce."....Nebylo by prostě milosrdnější ho zastřelit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorlu nebo Wengera?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorlu, Wenger se nám všem ještě bude hodit....

Reagovat
Free_player

hej takže ten Costa hrát nebude ?

Reagovat
smazaný uživatel

Conte mu povedal, že ho bolia záda, takže ne...

Reagovat
Free_player

super tak to fanta pěkně začíná

Reagovat
Coutinho10

tak mas naky nahradniky ne ? nebo nebo zastupce kapitana

Reagovat
Free_player

bohužel už pozdě už s tím nemůžu hnout

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Walker, Dier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Wanyama, Dembele, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá na průběh jako s Aston Villou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, citaty mu jdou lip nez fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až doteraz som si myslel, že futbalových elegánov ako Pirlo či Xabi, nemôže kritizovať žiadny futbalový nadšenec. Nikdy som sa tak hlboko nemýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam, ze nebyl dobrej. Ale ted uz na to proste nema. Samozrejme je to v prvni rade vina Pepa, resp. Carla, ze ho furt serou do zakladu, Xabi za to ze uz je marnej nemuze.

Reagovat
kiwwi

takze ty tomu rozumies lepsie ako dvaja momentalne najlepsi manazeri na svete?

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite ne. Prave proto me prekvapuje, ze mu davaji tolik prostoru, kdyz je na tom vykonnostne bidne a zabira misto lepsim a perspektivnejsim hracum.

Reagovat
kiwwi

prekvapovat by ta to malo, keby si tomu rozumel lepsie alebo aspon rovnako ako oni

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto ze tomu nerozumim jako voni me prekvapuje, ze ja jeho bidny vykony vidim a voni ne

Reagovat
kiwwi

akurat ze to co vidis ty v telke moze byt uplne nieco ine ako to co vidi trener z lavicky a kazdy den na treningu

fakt si myslis, ze dvaja najspickovejsi treneri na svete by ho nechavali hrat 2 roky biedu keby mali nejaku lepsiu alternativu?

Reagovat
mikelinos

tak na to samé bychom se mohli ptát tebe ohledně Fellainiho

Reagovat
B3n

Však Fellaini taky zdaleka není tak hroznej, jak se tu z něj dělá.

Reagovat
kiwwi

je

Reagovat
kiwwi

ja si to uvedomujem, ale myslim si, ze Fellaini je vyuzivany hlavne kvoli svojim atypickym vlastnostiam, ktore mu neberiem

on ale nie je v zaklade a ako alternativa moze byt platny v nejakych hernych situaciach a ked bude takto aj vyuzivany (co teraz takto byva) tak to nie je problem no

Reagovat
mikelinos

těch poslední 5-10 minut chápu na to jsem vůbec nenarážel, ale těch základů v této sezoně má tuším docela dost

Reagovat
kiwwi

no ale nakoniec Mourinho pochopil, ze tudy cesta nevede a posadil ho

Reagovat
mikelinos

jasně, ale vy jste tu od začátku psali, že by měl hrát Carrick, takže by se dalo říct, že v jistém aspektu jste tomu rozuměli víc než Mourinho, tak třeba v jistém aspektu může mít zase pravdu Super Bayern oproti Carlovi

Reagovat
kiwwi

tak ja nehovorim, ze manazeri nemozu robit chyby, ale zeby robili rovnaku chybu dvaja top spickovi manazeri a tak dlho?

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak uz to pisu potreti, vubec to nechapu. Je mu 35, je pomalej, dela kiksy po kterych Bayern dostava goly a souperi se dostavaji do sanci. Proti souperum ktery na nej vytasi pohotovej presink v podstate nepouzitelnej, protoze nez se rozmysli co s micem, uz jsou u nej tri souperi. Absolutne nedrzi pozici, ma hrat nakyho DLP, namisto toho se stahuje mezi stopery, kterym jakoze vypomaha s rozehravkou (kdyz na stoperu hrajou Hummels/Boateng/JaviMar, ktery to fakt potrebujou). Ve finale teda potom chybi na tom svojem miste, a musi za nej branit nekdo jinej. Ano, jednou za par mesicu da peknej gol z dalky. Ale jinak nema proste pro hru Bayernu zadnej plus, zadnej vyznam. To neni zadnej Pirlo z tech poslednich sezon z Juve, kterej to, ze je pomalej vyvazoval jinejma vecma. A tohle je nazor vicemene vsech fans Bayernu se kteryma se o tom bavime.

Reagovat
Godwinson

Myslím, že se snažíš prorazit hlavou zeď

Reagovat
Busby babes

hele zas toho Pepka neprechval, jo?

Reagovat
vilp

Skvělá logika.

Reagovat
Godwinson

Už snad v předminulé sezóně byl na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

On mel vicemene povedenej jenom podzim jeho prvni sezony u nas, od te doby je to hruza. A je to skoda, protoze to potencialne odsrali Gaudino, Hojbjerg, Rode... ted kvuli nemu sedi Kimmich, Sanches. Vsichni se toci, jen Alonso zustava. Snad jen Neuer a Lewy toho odehral na podzim tolik co on. Vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho viděl loni v pár zápasech, kdy patřil k lepším hráčům z Bayernu a stejně tu na ef schytával kritiku od fanoušků Bayernu.

Reagovat
kiwwi

ono to tak byva...jak si raz fanusikovia zasadnu na hraca, tak potom moze za uplne vsetko v ich ociach

ono je najlahsie najst si nejakeho obetneho baranka a zvalit vsetko nanho...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně kolik utkání Bayernu jsi letos viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že letos neviděl žádný

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, v letošní sezoně

Reagovat
blade115

Momentálně má Guardiola do nejlepšího manažera hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Nemal ist k vam...od nas mal ist v klude dohrat do Baskicka a vybavene

Reagovat
smazaný uživatel

Jak uz bylo nekolikrat receno... ta pomyslna vymena Kroos - Xabi je fakt asi nejsmesnejsi trade v historii fotbalu

Reagovat
madridcan

Pre vas ale

Reagovat
Swarley

do San Sebu a je to

Reagovat
madridcan

Ano...to je v Baskicku

Reagovat
Swarley

jasný, ale ne jen tak někam do Backicka, ale jedině do San Sebu

Reagovat
Swarley

*Baskicka

Reagovat
vladis271

mal sa vrátiť domov. Teda k nám.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea getting angry over Chinese clubs tapping up players and over spending is the equivalent of Diego Costa calling Frank Ribéry ugly.

Reagovat
Maresma

Reagovat
blade115

Ale teda nechápu, odkud se bere to, že je Chelsea naštvaná na Číňany, když jí doposud hezky zbavovali nepotřebných hráčů a ještě za to dobře platili.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Ale tak v tomhle případě by už naštvaní být mohli.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Euphael

klasický paklub...mluví jak se mu hodí...

Reagovat
Manik...

Reagovat
pingla

West Brom zatím úplně mimo a Kane

Reagovat
smazaný uživatel

HARRY

Reagovat
smazaný uživatel

pekny gol

Reagovat
Coutinho10

hmm prodam Eriksena a koupim Alliho a asistence samozrejme u Eriksena

Reagovat
smazaný uživatel

Kúpim Harryho a dám mu aj pásku a samozrejme dá gól

Reagovat
Coutinho10

no taky sem trochu dopoledne o tom uvazoval, ale samozrejme neudelal a pasku sem dal Allimu

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo snáď ešte padne

Reagovat
Coutinho10

hm zase tentokrat gol..to je fakt jak naschval

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hezky Káně

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta?

Reagovat
pingla

To je tak na bůra zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda dneska zatim

Reagovat
smazaný uživatel

To je válec!

Reagovat
stiflerovamama

WBA strasni tagedi

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme vo skvelej forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná pohoda v kabině a pak se to přenáší i na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonáda od Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, do poločasu ještě jeden pro jistotu.

Reagovat
Free_player

Tak ještě Alli gol pod

Reagovat
Coutinho10

obavam se, ze pri smule asi ne, kdyz jsem mu dal pasku a ted gol z ofsajdu...tresnicka

Reagovat
Free_player

já taky se budu mlátit do hlavy, že jsem jí nakonec nenechal Ibroj

Reagovat
smazaný uživatel

ibroj???

Reagovat
smazaný uživatel

strašně debilní nářečí

Reagovat
smazaný uživatel

ale me by teda zajimalo z kama konkretne to je, at vim cemu se vyhnout

Reagovat
smazaný uživatel

z kama

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Maresma

To je v pohodě ale Ibroj slyším poprvý teda

Reagovat
Free_player

z kama

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný válec

S tím hlubokým blokem zatím moc problémy nemáme

Reagovat
Busby babes

Klasika, jen co Eriksena prodam, tak bude delat body...

Reagovat
Coutinho10

asi nas bude vic

Reagovat
smazaný uživatel

We've lost the ball a We're fucking shit od hosti, už klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneove strely z 20m a viac sú výborné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych byl nějak rozmazlenej, ale pojďte do poločasu třetího, ať se nechytnem do Csapiho pasti Šance by byly.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

S trochou štěstíčka už mohl mít Harry v pohodě hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Kurz 2,03 na handicap 0-1 dáreček Možná sem měl dát 0-2 za 4.00

Reagovat
smazaný uživatel

pšt

Reagovat
smazaný uživatel

to ty si ten exot, čo hľadá ženu s dvomi D?

Reagovat
SpecialOne

West Brom hraje se silnými tuto sezónu zatím vždy na 0-0, dostanou gól neví co s tím.

Reagovat
SunFells

Haha, ownymu už se klepe bradička.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A teď přichází těch 20 minut soupeřova pressu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je už nevímkolikátý Ollsonův faul a pořád bez karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy scores again

Reagovat
SpecialOne

S tím to nesmíme podělat, příští rok hostování PL.

Reagovat
SunFells

Penalta

Reagovat
minoLFC

zákrok kola?

Reagovat
FUnk

ale rozchytali jsme ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je prostě master class, to jeho držení míče je nepřekonatelné.

Škoda jen, že je takový skleněný, ale ta hra s ním je vždy o level výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Verts

Reagovat
DeformFCB

Nestihl jsem prvních 60 min. Proč šel Honza dolů? Zranění? Prevence? Víc minut Daviesovi?

Reagovat
smazaný uživatel

zranění nevypadalo to moc dobře.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Kotník. Asi si teď chvilku nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

už jen podle té reakce Jana to nebude jen tak.

Přitom takové banální odehrání míče, jde vidět že všichni jedou na max.

Reagovat
smazaný uživatel

No... klasický přání, ať je to jenom natažený. Wimmer každopádně v lednu nikam nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, snad to nebude vážné, ale zase takový problém by to pro nás být neměl, ikdyž je to teď momentálně stoper number 1.

Reagovat
DeformFCB

Během následujícího měsíce máme venku City a Liverpool, kde by se teda extrémně hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vertse v té formě, co teď byl, plnohodnotně prostě nenahradíš.

Reagovat
DeformFCB

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že Wimmer je stejně dobrý jako Verts, ale náhrada je to víc než dobrá.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
SunFells

Brečel.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal XI vs. Swansea: Čech; Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal; Ramsey, Xhaka; Alexis, Özil, Iwobi; Giroud. #afc

Arsenal subs: Ospina, Maitland-Niles, Holding, Reine-Adelaide, Oxlade-Chamberlain, Lucas, Welbeck. #afc

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes tam asi nebylo co vymýšlet, očekávaná sestava..

Reagovat
SunFells

Mustafi na beka

Reagovat
Mastný Chobot

hej, hocí sa tam viac, ale obidvaja vieme, že tam nebude.

Reagovat
DeformFCB

Walker bůh <3

Reagovat
SpecialOne

Nádhera, pěkně Walker i Kaneovo zakončení

Reagovat
minoLFC

to čo robil ten Foster?

Reagovat
Error

Ale fakt, ať už si WBA strčí ty dinosaury do prdele.

Reagovat
Mato178178

Brunt to je čiste drevo ... Tri krát centruje v priebehu 5 minút a tri krát trafí prvého hráča tottenhamu a center letí meter nad zemou

Reagovat
mikelinos

ten už není na hřišti, to byl tuším McClean

Reagovat
Hokaido

Dřevo to teda fakt není.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
DeformFCB

Tréninkový tempo

Reagovat
minoLFC

ten pôjde do ManU a Alli do Realu

Reagovat
SpecialOne

To vůbec, Tottenham si už vybudoval takovou pozici, že přestupy mezi rivali v PL nehrozí a Alli taky nemá důvod odcházet.

Reagovat
minoLFC

ManU a Spurs sú rivali?

Reagovat
SpecialOne

Momentálně určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Proč nemá důvod odcházet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

Nevadilo by mi keby Kane prišiel ale radšej by som bol keby ostali obaja v Tottenhame

Reagovat
minoLFC

ja taktiež nemyslím tento rok ale až ďalší

Reagovat
smazaný uživatel

Kane se chce stát legendou Spurs, nemá důvod odcházet.

Oblíbenec fanoušků, na cestě nový stadion, bitva o nejvyšší příčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli možná někdy odejde, ale nedokážu si představit tu částku. Kane se vyjadřuje, že tady chce strávit celou kariéru, tak si nemyslím, že by se někam hrnul, do ManU už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Levy rád obchoduje s Realem, Alli za 150 mega ?

Reagovat
minoLFC

pôjde do ManU časom

Reagovat
Error

Spurs to hrají fantasticky...

Reagovat
Coutinho10

tak aspon asistence no

Reagovat
smazaný uživatel

wow.

Reagovat
Free_player

to je nálož ... jen ten gol ještě Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Na Alliho tu spoléhá spousta lidí

Reagovat
Free_player

hmmm tak aspoň asistence no

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pfuu Kane

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jinak s tím Vertronghenem to nevypadalo moc dobře tyvole..

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí Davies na Euru ukázal, že stopera zahrát umí a popřípadě je tu ještě Wimmer a Carter-Vickers

Reagovat
DeformFCB

Na stopera je rozhodně 3. v řadě Wimmer než Davies.

Reagovat
Coutinho10

nevi nekdo proc tolik roste kurz na Burnley bylo kolem 3,60 a uz je 4,25

Reagovat
B3n

Začínám být nasranej, já to vsadil, když to bylo 3,8

Reagovat
Coutinho10

ja nastesti pockal, ale 4,25 jsem provahal....doufal sem, ze pujde jeste vejs, ale sel o trosku dolu...tak sem je dal za 4,20..takze to taky neni spatny

Reagovat
Coutinho10

tak uz je zase 4,25 a stornovat to uz nejde

Reagovat
B3n

Ale asi je to tím, že hraje Defour

Reagovat
Usty

Nechápu, z týmu nikdo nevypad.. já to vsadil při 3,6 a už tehdy mi to přišlo jako excelentní kurz

Reagovat
Coutinho10

jj taky se divim..asi vsichni jak blazni sazej na Soton no

Reagovat
Usty

chudáci, všichni spláčou

Reagovat
Coutinho10

j ani me to neprekvapuje...vsichni si prectou na livescore vysledek z EFL Cupu a hned je tam cpou znova

Reagovat
Usty

Přitom právě ta výhra je důvod, proč jim dnes nevěřím Nicméně zatím nic moc Clarets..

Reagovat
B3n

Reagovat
madridcan

Vymena Costa-Kane sa vyplatila

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/WestHamFCLive/status/820269911645753345

To je skvělý.

Fakt si nemyslím, že by si za WHU ještě někdy kopnul.

Reagovat
Coutinho10

tak na co koukat od 16h....Arsenal me moc nelaka

Reagovat
smazaný uživatel

ja som fajnšmeker a preto si pustím Hull - Bournemouth

Reagovat
Coutinho10

j Hull by mohl bejt zajimavej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak napiš, jestli půjde ze střídačky Niasse. Připravim si pro jistotu popcorn do mikrovlnky

Reagovat
mikelinos

kdyby si na to měl nějaký slušný stream, tak bych o něj poprosil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mikelinos

akorát včas na penaltu, díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Fulham. Kouknu jak to jde Kalasovi.

Reagovat
Coutinho10

taky zajimava volba...vzajemnej boj o playoff pozice

Reagovat
Busby babes

hlavne jsem linej hledat nejakej stream a kdyz to Digi dava...

Reagovat
Coutinho10

j to ja bych ho musel hledat ale vcera sem videl v tv Leeds - Derby a dobry na ArenaSport

Reagovat
Hachim Mastour

Kráľ je späť.Snáď si po Boxing day konečne oddýchol po vyčerpávajúcom EURE a vráti sa vo veľkom štýle tak, ako tomu bolo pred dvoma rokmi.

Reagovat
SpecialOne

Myslíte, že by dneska mohl postavit Akého místo Alonsa, popřípadě Azpiho a na stopera někoho jiného? Já už se na něj dívat nechci. Jinak škoda, že je utopie, že tam dá Basthuayie, taky se mi v poháru moc nelíbil, ale stejně ty bezhrotové sestavy moc nemusím.

Reagovat
Miguel19

Místo Alonsa určitě ne. Pokud nastoupí, tak dle mého jedině na LCB..

Reagovat
SpecialOne

No ale na kraj by mohl ten Azpi, možná je to trochu předčasné, ale ty vysoké centry do míst, kde jsou Azpi a Moses na nějakého vysokého útočníka, na to můžem pojít.

Reagovat
Miguel19

A jak ten problém vyřeší Aké?

Reagovat
SpecialOne

No přijde mi v hlavičkách obstojnější, i když výškový rozdíl mezi nimi je zanedbatelný, ale není nutné aby tam byl, je tam trojice Ivan, Terry, Zouma Mně jde hlavně o to ať někdo nahradí Alonsa na kraji, minimálně ať se to zkusí, ať už s Azpim, který není tak silný dopředu a nebo ten Aké no...

Reagovat
B3n

Já fakt vůbec nepočítám s Azpim na WB, nemyslím si, že by ho tam Conte chtěl někdy hrát.

Reagovat
blade115

Co máš proti Alonsovi? Ten hráč maká každý zápas a to doteď hrál údajně se zraněním. Hvězda to není, talentu taky oproti jiným tolik nepobral, ale jinak fajn hráč. Já mu zatím dlužím velkou omluvu, za to co jsem o něm psal, když k nám měl jít.

Reagovat
SpecialOne

No ať se snaží jak chce, je to prostě dřevák. Má trochu smůlu, že hraje na straně s Hazardem, a ten kontrast mezi nima bije do očí.

Reagovat
blade115

Neumí centrovat a neumí moc 1v1. Jinak je víc než v pohodě. Ale do další sezóny na LM to na ten post bude chtít i nějakou lepší alternativu, to je pravda.

Reagovat
blaugrana

Hull dnes za 3 body?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mám na ně na sranda tiketu Mohli by

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ajajaj

Reagovat
afc

Link na Arsenal?

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
DeformFCB
Reagovat
blaugrana

Vynikajúci úvod Hull.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka s Aaronom sú úplne v prdeli z toho pressingu

Reagovat
Lacko_Boh

Som nevedel ze sú v Pezinku.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Kráľovský humor.

Reagovat
vladis271

povedal si len pravdu.

Reagovat
tweek

Jsme strašně pomalí a slabí.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je na hristi jo

Reagovat
DeformFCB

Koscielny pěkně

Reagovat
FCSL

Co to je za výkon Swansea jasně lepší

Reagovat
Lacko_Boh

Vydrž, dôjde im výdrž.

Reagovat
SpecialOne

Jinak dneska Defoe-Crouch proti sobě, skvělá dvojka v Portsmouthu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth, škoda ich

Reagovat
mr.Silver

Boze, to je pomale

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Kowe

Reagovat
minoLFC

Tiger Woods?

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
frank

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Ondiis

Ty vole, i Coq dokáže být lepší tvůrce hry než Ramsey. Ten kluk je k ničemu zatím

Reagovat
Euphael

Ramsey musí vypadnout

Reagovat
SunFells

To opravdu nedokáže, ale na rozdíl od Ramseyho Coq pro Arsenal dostatečný přínos má no.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Llorente je zoufalej. Snad je náš zájem je kachna..

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
Miguel19

Ramsey

Reagovat
tweek

Bože to je takový manták ten Ramsey...

Reagovat
Godwinson

Alfie, to je supr jméno

Reagovat
Infernoqt

Ted kdyby Ramsey nelaškoval s tou přihrávkou, mohl klidně poslat Arsenal do vedení. Času a prostoru na to měl dost.

Reagovat
Mervin

Ramsey

Reagovat
Edgewalker

Ramsey je fakt užitečný jako automat na kondomy ve Vatikánu

Reagovat
Godwinson

Kecáš, tam žádnej není

Reagovat
Edgewalker

Jo, protože vědí že by jim byl k hovnu. Kdežto Arséne...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Nikikrew

Jesus Ramsey je dnes totalne priserny

Reagovat
Mervin

dnes? a kdy naposledy nebyl?

Reagovat
Trand

Proti Prestonu vstřelil gól.

Reagovat
Mervin

a? však byl jinak naprosto příšerný i proti dřevákům z Prestonu

Reagovat
Trand

Ptal ses, kdy byl užitečný, tak odpovídám, že minulý zápas, kdy vstřelil gól.

Reagovat
SunFells

Ptal se, kdy nebyl příšerný.

Reagovat
Trand

Ok, to jsem špatně přečetl. Ale příšerný nebyl ani minule ani dnes.

Reagovat
SunFells

Nazvi si ty jeho bídné výkony jak chceš.

Reagovat
Trand

No zrovna dneska je cca na stejné úrovni jako Xhaka, Iwobi, Mustafi atd a o těch tu nikdo nepíše. Zajímavé.

Reagovat
SunFells

To ho těžko omlouvá. Možná se na něj lidi zaměřují vzhledem k pravidelnosti těchto jeho výkonů.

Reagovat
Trand

Jasně, není to žádná hitparáda dnes. Ale dělá se z něj zase obětní beránek. Jako kdyby to bylo 0:0 jen kvůli němu. Přitom třeba na přihrávka na Girouda byla dobrá, to byla Ollieho chyba, že to netrefil.

Reagovat
SunFells

Pokud myslíš tu před gólem, tak to Ramsey zvládl celkem dobře, ale úplně nejpovedenější přihrávka to nebyla.

http://arsenalist.com/f/2016-17/swansea-vs-arsenal/goaaaal-olivier-giroud-0-1-full-build-up.html

Reagovat
Lacko_Boh

tak to je najma Iwobiho a Ozilova akcia

Reagovat
Trand

Tak to je jasný, ale mohl mít v klidu áčko, kdyby to Ollie trefil. Ale to je jedno, už se mi to nechce řešit, jen mi prostě přijde, že se zase zbytečně moc viny hází na Ramseyho, když špatně hrál celý tým. Respektive jsme si nebyli schopní nic vytvořit, kromě jedný slušný střely Alexise.

Reagovat
Mervin

si to přečti znovu myslím, že slovo užitečný tam nikde nepadlo

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

omg ramses

Reagovat
Kwido

Prodat Ramseyho co nejdřív dokuď si ten zbytek lidí myslí, že je k něčemu dobrej. To už bych na CMku zkusil radši Oxe, když Santi a Coq jsou zranění a Elneny na AFCONu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Crouch

Reagovat
R.Meireles

Píítr

Reagovat
pingla

Za tohle mohl jít Dyer ven, prase

Reagovat
mr.Silver

pls

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

tohle jako bez karty? to je mamrd ten sudí

Reagovat
Infernoqt

Na Monreala už třetí faul A na všechny tři by se dala dát žlutá.

Reagovat
Kwido

Už třetí žlutej faul na Nacha

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland válí. Síce tento rok je tam veľa adeptov, snáď sa to už ale Black cats tento rok konečne podarí dotiahnuť až do konca dajú si pauzu od PL.

Reagovat
Fenri

Oh wow

Reagovat
pingla

Žirek

Reagovat
SunFells

OLIIIIIIIIIIIIIIIIIE

Reagovat
vodka

na sunderlandu už odešla tak čtvrtina stadionu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zabralo to.

Reagovat
Edgewalker

Olinka

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuud To je bůh.

Reagovat
Mervin

Girouuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
kiwwi

branenie Swansea

Reagovat
Nikikrew

Giroooooooouddddd

Reagovat
Kwido

On se snad ještě zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud > Kane.

Reagovat
SunFells

To bezpochyby, ale tady šlo jen o malou dorážku

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, len som to využil na pripomenutie.

Reagovat
smazaný uživatel

své hlouposti?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy si tym moze najst to svoje, podla vlastneho vnimania vecí.

Reagovat
havrys99

Girooouuuud

Reagovat
Ondiis

"C" na Alexisovi místo Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

ten Llorente je dobrý drevák swans v 10

Reagovat
SunFells

Mesutove sklepnutí po Iwobiho přihrávce před gólem

Reagovat
vodka

jinak od moyese pěkná pičovina poslat Lovea proti Arnautovičovi, si z něho dělá trhací kalendář. A Mannone teda tragédí taky solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

proti nám muž zápasu klasicky

Reagovat
mr.Silver

Boze

Reagovat
niflheim

Pencle

Reagovat
SunFells

Myslím že dive podle posledního záběru.

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Kwido

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale nechápu, jak to mohl Jones vidět, na první pohled to vypadalo penaltově až až.

Reagovat
Gunner14

Ki simulant pojebanej Kos

Reagovat
havrys99

rozhodčí

Reagovat
tweek

Naše obrana

Reagovat
Ondiis

Každopádně těžké rozhodnutí pro rozhodčího. Sám si nejsem pořád jistý jestli to byl faul nebo dive

Reagovat
Gunner14

what? Poslední záběr ukázal jasnej dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to ukázal až poslední záběr, tak to asi zas tak jasný nebude.

Reagovat
Lacko_Boh

co? sa ti este nestalo ze zo zadu vyzerala slecna fantasticky a z predu jak Costa?

Reagovat
Lacko_Boh

spredu

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti ještě nestalo, žes slečnu viděl jenom zezadu? Protože podle toho se ten rozhodčí musel rozhodnout.

Reagovat
Azza

Reagovat
Gunner14

však psal že on si není jistý a přitom to tam šlo krásně vidět.

Reagovat
SunFells

Dyerovi kdo nahrál, Xhaka?

Reagovat
Trand

Gabriel myslím

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Reagovat
lofin9

To co skusal ten Ki, este sa po tom tlemil jak pripeceny

Reagovat
smazaný uživatel

Wow ale druhy Arnautovicov gol lahôdka.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Hachim Mastour

Girouda posadiť.Nemôžeme riskovať ďalšie zranenie.Iwobiho presunúť na ľavo a Alexisa na hrot.

Reagovat
SunFells

Olivier Giroud has become the first Arsenal player to score in 5 consecutive games since Emmanuel Adebayor in February 2008. [Sky]

To je celkem slabé ...Persie sucks.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/WestHamFCLive/status/820269911645753345

West Ham supporters have a new song for wantaway midfielder Dimitri Payet. It didn't take them long

Reagovat
kiwwi

Fuck off Payet,

Dimitri Payet,

We just don't want you anymore.

You've got some fucking front,

You money-grabbing cunt,

Fuck off Dimitri Payet.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Reagovat
Azza

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Jones Já si nebyl jistej ani po dvou opakovaných záběrech,

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
frank

Reagovat
kiciN

to je dement

Reagovat
mr.Silver

Ramsey otresny vykon, Xhaka mu vsak zdarne sekunduje. S tou zalohou musime neco udelat, kor kdyz je Elneny na APN a Santi se do konce sezony nemusi vratit do sestavy. Pokud musime nekde posilit, tak v zaloze, ale jak zname Wengera, tak z toho nic nebude.

Reagovat
Nikikrew

Blbci ze sme v zmluve pre Jacka nezahrnuli klauzulu ako to mal Ake

Reagovat
SunFells

Teď by se to vskutku hodilo. Každopádně třeba tam takový požadavek byl.

Reagovat
Ondiis

docela bych se zastal Granita, je na to ve středu úplně sám. Iwobi a Ramsey jsou otřesní

Reagovat
Ondiis

beru zpět, Iwobi už je zas dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze v cem byl iwobi otresny?

Reagovat
gocii

sorry ale první poločas nebyl iwobi, vubec nikde a prvá strana tak byla parodií, po druhém gou už byla swansea na ručník tak měl prostor

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neni pravda, vzdyt treba i 1. gol padl po akci, kterou zalozil prave iwobi

Reagovat
Kwido

To jez ase přístup od Ozila, oberou ho o míč ve vápně a on tam jen tak stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron klasik.. mel si to zaseknout

Reagovat
smazaný uživatel

na to nebyl prostor, udelal to nejlip jak mohl

Reagovat
Trand

Ta přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

IWOOBIIIIIIIIIII

Reagovat
Nikikrew

Ramsey tvl

Reagovat
SunFells

No konečně, takový tlak a už jsem myslel, že hovno z toho

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
aither

Bomba

Reagovat
Trand

Chudák Faibanski

Reagovat
Nikikrew

Iwooooooobiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Euphael

neprepisou to na OG?

Reagovat
Nikikrew

je to mozne

Reagovat
Edgewalker

No vida, stačí trošku aktivity a Swans jsou v háji

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Kwido

Ramsey dá asistenci a stejně tam stihne zamávat rukama

Reagovat
mr.Silver

Naughton je neskutecne prase

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Swansea hotovo. Přepnout na Hull, nebo WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

WHU nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Přesto jsem to tam přepnul Big Sam hraje na 0:0 a WHU nejsou bez Payeta schopni nic vymyslet?

Reagovat
smazaný uživatel

asi su

Reagovat
smazaný uživatel

Prej nuda Jen to zapnu - 3 góly, Carroll nominace na gól roku, Antonio 3 pěkný asistence...

Reagovat
blaugrana

Huuuuuuuuuuull.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Edgewalker

Iwobi je pán

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi

Reagovat
Rohlíček

To je pech

Reagovat
Kwido

Karma is a bitch Naughtone

Reagovat
Trand

Dneska jsme si vybrali štěstí na rok dopředu.

Reagovat
Counter

To zas ne, z toho tlaku to byla jen otázka času.

Reagovat
Mervin

Iwobiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Sali5

Swansea 2:1

Reagovat
havrys99

Oujééééé

Reagovat
Nikikrew

Fuu tak teda Swans ma poriadnu smolu

Reagovat
SunFells

To chce "hattrick"

Reagovat
Edgewalker

Tak ještě jeden a Iwobi bude mít own goal hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

to skor sedi keby si vlastne goly dal

Reagovat
Edgewalker

nj, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

nacho (ale mel pravdu, nechapu, co tam granit postava a nehne se)

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi krásne.

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Willian, Hazard, Pedro. #LEICHE

Reagovat
Whitemedia

A Michy chudák už si myslel, že se blíží jeho chvíle

Reagovat
smazaný uživatel

A to ako vieš?

Reagovat
Mimalu

spíš ne, mu to muselo být jasné že hrát nebude

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v Leicester: Begovic, Ivanovic, Zouma, Chalobah, Loftus-Cheek, Fabregas, Batshuayi. #LEICHE

Reagovat
smazaný uživatel

Som tam čakal aj Akého, ale asi som naivný

Reagovat
Mimalu

nevešel se, třeba se na ni párkrát do konce sezóny podívá

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa ,,usadí", tak sa tam nepozrie skôr Ivanovič. Ten by mohol ísť tiež to China...

Reagovat
Mimalu

ale jo no, snad třeba i vykopne Alonsa, jenom to pořád vidím jako velkou škodu že v Bmouthu nezůstal...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí. Jeho výhodou je, že je univerzál, takže si zahrá/má šancu si zahrať na viacerých postoch a teda nemusí primárne bojovať o miesto.

Reagovat
Mimalu

akorát se jedná o pozice, které prakticky Conte neprotočil za celou sezónu no....

Reagovat
smazaný uživatel

A mal kým vôbec? Na Alonsovej pozícii hral už aj Pedro napríklad ale Cahillovu pretočiť nemohol, pretože nebolo kým.

Reagovat
Mimalu

tak Alonso šel dolů protože nebylo už co ztratit a tak tam šli primárně hráči do útočné fáze, tam by mu Aké stejně nic nevyřešil. Stopeři do zápasu se Spurs fungovali relativně spolehlivě a nepředpokládám, že pokud nepřijde nějaký velký herní úpadek, tak bude Conte něco měnit. Ale uvidíme, já se rád nechám mile překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávaná

Reagovat
mikelinos

přál sem si Fabreho

Reagovat
Busby babes

hele Michy Contemu opichal dceru nebo proc nehraje?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
spider_8

Ani nevím, proč jsem to četl až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre šikanuje Michyho .

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

muj boze iwobi, co tedka udelal ♥♥, ten od nas nesmi nikdy odejit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ty jeho průniky jsou supr

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou goly

Reagovat
Nikikrew

Alexiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
havrys99

Alexiiiiis

Reagovat
Ondiis

Xhaka super pas, Iwobi posledních 30 minut neskutečnej

Reagovat
SunFells

Arsenal have scored 27 away goals in the Premier League this season, at least five more than any other team.

Reagovat
SunFells

Leicester XI v Chelsea: Schmeichel, Morgan, Huth, Fuchs, Chilwell, Mendy, Drinkwater, Ndidi, Albrighton, Musa, Vardy.

Chelsea XI v Leicester: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill; Moses, Kanté, Matić, Alonso; Willian, Hazard, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo Carroll na Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ondiis

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Kovi81

sila

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

joj

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna v měsící s Giroudovým škorpionem ..

Reagovat
Azza

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Ligter

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

We've got Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

stejne mel byt venku

Reagovat
Azazelo RD

Letos woodeři pěkné góly.

Reagovat
SunFells

Alexis zas nasranej

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ondiis

naštěstí dal gól, jinak by lítaly rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Andyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll dopicii

Reagovat
Hokaido

Bartooooooooooooooooonnnnnnnn

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
B3n

easy money

Reagovat
SunFells

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisko nezvladajko..

Reagovat
smazaný uživatel

co dela

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Swansea je teda ultratragická. WHU by mal miesto Payeta kúpiť Gylfiho a potom môžu labute aj vypadnúť...

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi Sigurdsson by se mohl v rámci anglické nejvyšší soutěže stěhovat. Zájem o Waleského záložníka Swansea City jeví West Ham United, který hledá náhradu za Dimitriho Payeta, který je spojován s návratem do Marseille. (lequipe.fr)

Reagovat
B3n

lequipe čte ef !

Reagovat
tweek

Co ten Alexis blázní? Tváří se, jak kdyby se prohrálo 6-0

Reagovat
Nikikrew

nechapem preco tak prehana, ved uz o nic nejde tvl.

Reagovat
SpecialOne

Navíc to není zdaleka poprvé, dostává nějaké CR7 manýry.

Reagovat
Hachim Mastour

Aké maniere ? Je to proste čilský Cristiano Ronaldo.

Reagovat
Miguel19

Proto chce takový vysoký plat no.

Reagovat
smazaný uživatel

takový Ronaldo pro chudé

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Joey

Reagovat
Fenri

Bych dal za to Alexisovi facku, fakt

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Vždycky budu mít raději hráče, který je na lavičce nespokojený, než hráče, který si tam bude pohodlně hovět. Alexis prostě žije fotbalem a nechce přijít ani o minutu, tohle jeho naštvání působí komicky, ale proč bychom ho za to měli kritizovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Když nepochopíš, proč tě jako hvězdu sundavaj na posledních 10 minut za rozhodhodnutýho stavu proti poslednímu týmu tabulky, tak ti to trochu přerůstá přes hlavu.

Reagovat
Counter

Tak on je v tomhle prostě blázen

Reagovat
Counter

Tohle je ukázková historka (pokračování v tweetu níže):

https://twitter.com/ianlynam/status/820312433009053696

Reagovat
SunFells

a tweetu níže

Reagovat
smazaný uživatel

No nepamatuju se, ze by to nekdy az tak hrotil (a to vetsinou rozhodne nebyl stridany za stavu 4:0)

Reagovat
smazaný uživatel

No nepamatuju se, ze by to nekdy az tak hrotil(a uz vubec ne za stavu 4:0, za toho stavu by to presel i ronaldo)

Reagovat
Counter

Já zas nepamatuju, že by ho Wenger někdy takhle střídal

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, ze se mi to odeslalo dvakrat a jeste k tomu pokazde jinak

Reagovat
Fenri

Ukazuje tim nerespektování trenéra, ponižování spoluhráčů a nepochopení, jak fotbalovej klub má fungovat. Bejt nějakej Ox, kterej na tréninku dře a doufá aspoň někdy v nějakou šanci na hřišti, tak mě fakt nasere uraženecký chování Alexise, kterej se teatrálně vzteká jak dítě, když místo 90 minut odehraje 82. Jasně, ono je pěkný, když je hráč zapálenej a chce hrát co nejvíc, ale ocamcaď pocamcaď. Tohle už je vyloženě komedie a spíš než "lásku k fotbalu" mi to prostě už jenom přijde, že si Alexis proti odevzdanýmu soupeři chce nahnat taky trochu statistiky. A omlouvat to tím, "že je prostě v tomhle blázen", je pokrytecký, taky nikdo neomlouval Costovy prasárny stylem "no co, on je prostě v tomhle magor".

Reagovat
Counter

Frustrace z vystřídání přece není to samé jako nějaké prasárny. A jak tím ponižuje spoluhráče? S Welbeckem si normálně plácl a šel z placu.

Alexis je prostě mašina, chce strávit na hřišti každou minutu a je během zápasu v takovém tranzu, že vystřídání nedovede překousnout s nadhledem. Pro mě je to spíš vtipné než na vyfackování.

Reagovat
Fenri

Není, ale omlouvat hráče za blbý chování "protože jsou prostě takoví", je v obou případech špatně. Ponižuje je tím, že se chová, jako kdyby měl mít zaručenou každičkou minutu na hřišti. Chová se, jakoby si neuvědomoval, že jsou v kádru další hráči, kteří taky potřebují herní čas. A to brečení pět minut po vystřídání? Vždyť se za stavu 4-0 choval, jako kdybychom sestupovali z ligy. To není o tom, že hraje v tranzu a ve chvíli vystřídání to nemůže překousnout; vždyť tam trucoval jak malý dítě... Do určité chvíle to vtipné bylo, po nějaké době to přerostlo v trapnost, teď už by se ale fakt měl snést na zem.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Alexis pls

Reagovat
smazaný uživatel

rozbrec se tam alexis

Reagovat
SunFells

Alexis je strašně trapný

Reagovat
Kwido

Už tam skoro byl další og

Reagovat
niflheim

Barton legenda

Reagovat
Miguel19

Antonio > Payet.

Reagovat
Trand

Reagovat
pingla
Reagovat
SunFells

Klasik

Reagovat
Miguel19

Skvostně zpracoval těžkou příhru

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale co je na tom k smichu, takhle rychlou prihravku(spis strileny centr) by nezpracovalo 95% profesiionálnich hracu a on si to jeste zpracoval tak aby mohl hned 2. dotykem strilet

Reagovat
off-olda

Tak ty to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

On udela z temer nulove pozice golovou situaci, pak spatne trefi skakajici balon a vy s mu jdete vysmat, super

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Fenri

Proste Cavani. V jednu chvili udela neco neuveritelne skvelyho, aby to vyvazil totalnim failem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Kwido

Klasik

Reagovat
Mimalu

nevadí

Reagovat
off-olda

Miguel19

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt byl v tezke pozici

Reagovat
Azazelo RD

Z takové pozice není ostuda, když netrefíš bránu o 4 metry.

Reagovat
smazaný uživatel

o 100*

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ze ja ho teda rad nemam, ale tohle zas tak jednoduchy nebylo.

Reagovat
Counter

Njn, nedal šanci. Stejně jako každý jiný útočník na světě.

Reagovat
SunFells

V tom zakončení nohama se mi však s přehledem jeví jako nejšmatlavější z toho širšího okruhu top útočníků.

Reagovat
Counter

To je možné no

Reagovat
SpecialOne

Štve mě to vynechávání Fabreho, když hrajeme proti týmům, které se tváří byť jen nadprůměrně. Rozdílový hráč, který umí sám vymyslet gól a my tam dáme zase takový defenzivní střed.

Reagovat
Miguel19

Navíc je Kanté poslední zápasy bídný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Zrovna venku proti Leicesteru je to pochopitelný.

Reagovat
SpecialOne

No není, je to jakom bychom se bály být tým, který chce mít převahu, zbytečně ustrašená sestava se sedmi defenzivními hráči v poli.

Reagovat
spider_8

To není o tom bát se nebo ne, ale zvolit co nejvhodnější sestavu. A zrovna proti Leicesteru, který dokázal doma zdemolovat City, jsem rád že budeme mít defenzivnější střed.

Reagovat
mikelinos

tak teď jim ale chybí docela klíčoví hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Sanchez?

Reagovat
Kwido

Nezvládal

Reagovat
Fenri

Delal sceny, ze byl stridanej, klasicky.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo ty, nezvládol to.

Reagovat
lenckoj

na 15 sekund si na střídačce přehodil kapuci přes hlavu...nic zajímavého

Reagovat
Edgewalker

Suchý triko

Reagovat
aramaki

Clement vitaj v PL a nezabudni Carlovi poslat tu kopiu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Conte on Diego Costa's absence: 'On Tuesday, Diego stopped training with a pain in his back and then in the week he didn’t train with us.'

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
Svatej

jak si dělá naděje

Reagovat
Greny

Co se delo v zapase Newcastlu nevi nekdo? Nastavení 10 minut

Reagovat
Counter

Byla tam asi tři zranění či co.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Mimalu

Alonsooooooooooooooooo

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
Whitemedia

ALONSOOOO

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
blade115

MARCOOOOOS

Reagovat
blade115

SpecialOne to tím vyšoupnutím ze sestavy vyloženě přivolal...

Reagovat
SpecialOne

jo to vždy potěší, když člověk někoho proklíná a ono se mu něco povede. Pomlouval jsem ho aj v zápase s City a pak poslal Hazarda do brejku na 3-1

Reagovat
Miguel19

Hazardík skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo A-lon-sooooooooooooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

Akorát ta kamera, to je snad točené ze střechy, vždyť nepoznám ani Luize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

No nádhera, ale to se mi zase seká..

Reagovat
off-olda

Mě to jde naprosto krásně.

Reagovat
Whitemedia

Tak si to užij

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kovi81

nevim, kde se divas, ale tu je to v poho http://blabseal.com/frodo/

Reagovat
Miguel19

Moses je taky slušnej diver..

Reagovat
smazaný uživatel

jakej dive prosimtě, tohle se má normálně pískat

Reagovat
T44v3tt1

V mým přenose komentátor říkal, že Moses musel nadskočit, jinak by ho tvrdě zasáhl obránce. I přesto si myslí, že i když se ho nedotkl, byl to faul.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Jojo.. Tohle by se mělo pískat i bez kontaktu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

cisty faul

Reagovat
Whitemedia

Měl si raději nechat pořádně projet kotníky, aby to byl faul

Reagovat
Miguel19

Měl se obětovat pro tým

Reagovat
Jackmaker1989

a ty si kokot

Reagovat
Miguel19

Kartu

Reagovat
spider_8

Co to bylo od Morgana

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj ma vytáča, keď vidím u profíkov prihrávku vzduchom na pár metrov, na hlavu, v útočnej tretine

Reagovat
Miguel19

Willian ztratil všechny míče

Reagovat
Whitemedia

Willian se dnes úplně zbláznil..

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je příšerný.

Reagovat
Miguel19

Luiz zkušeně.

Reagovat
off-olda

Ty vole, slušný postřeh.

Reagovat
Miguel19

Co je tohle za faul

Reagovat
off-olda

Se úplně zbláznil, písknout takový nesmysl.

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí je dnes stejně tragický, jako je i naše hra..

Reagovat
Whitemedia

Matic s Willianem po poločase zůstat v šatně

Reagovat
Miguel19

Matič

Reagovat
Whitemedia

možná jen koukám na jiný zápas, ale přijde mi dnes slabší než Kante a rád bych místo jednoho z nich viděl na hřišti Cesca..

Reagovat
Miguel19

Mně teda přijde zase super..

Reagovat
smazaný uživatel

je hroznej

Reagovat
Kovi81

nas nejlepsi zaloznik posledni zapasy

Reagovat
Mimalu

mně přijde ok, stejně jako Kante

Reagovat
mikelinos

dyt tam pokazil strašně moc jednoduchých přihrávek a rozehrávku posílal akorát na stopery, ale pak se to trochu zlepšilo, ale i tak bych tam raději viděl Cesca

Reagovat
Miguel19

Klidně. Ale Cesc má hrát momentálně s Matičem.

Reagovat
mikelinos

třeba, ale strašně mi v té hře chybí

Reagovat
off-olda

Co to jako mávnul?

Reagovat
Fairplay

To písknul při rohu offside nebo co?

Reagovat
Miguel19

Míč mimo hřiště..

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Whitemedia

Pedro

Reagovat
Svatej

Fabregas in, těch nepřesností je fakt plná prdel.. Willian by se mohl probrat taky. Jinak je to kontrolovaný

Reagovat
blade115

Michyho místo Pedra, prosím...

Reagovat
vilp

Zrovna Pedro dres oproti Willianovi docela ok.

Reagovat
blade115

Klidně místo Williana, hlavně ať je tam útočník.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kovi81

misto williana, ten je na zabiti

Reagovat
spider_8

Leicester nás výborně pressuje a my nejsme schopni normálně rozehrát bez nákopu. Ten bez problému sebere Huth nebo Morgan a proto ta hra vypadá, tak jak vypadá. Myslím, že by tomu nejvíc pomohl asi Michy, protože Hazard s Pedrem a Willianem dneska moc nefungují a nejsou schopni vepředu podržet míč. Ještě že jsme dali ten gól, aspoň se nemusíme nikam hnát a zbytečně riskovat.

Nejlepší od nás asi Thibo, dneska velká jistota hlavně ve vzduchu.

Reagovat
vilp

Jinak Hazard se mi moc nelíbí, je hodně mimo hru a ztratil docela dost míčů, ale ta asistence byla skvělá. Devět z deseti hráčů by to okamžitě střílelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč prostě nehraje toho Cesca od začátku, jestli nám do brány teď jednoho hodí, tak to stejně zase bude muset zachraňovat on...

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky acestream na chelsea?

Reagovat
Mimalu

Alonsoooooooooooo

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Alonsoooooo

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Alonso bude v sestavě týdne ve FUTku. :D

Reagovat
blade115

Že já mu v tý fantě rovnou nedal pásku...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí přivést Akého a hned to jde :D

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý support od fanúšikov.

Reagovat
spider_8

Kanonier Alonso Přitom to šlo přímo na Schmeichela

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to těsně před ním tečovaný Morganem.

Reagovat
spider_8

Však jo, myslím kdyby to nebylo tečovaný.

Reagovat
SpecialOne

Luiz má na ty "sympaťáky" co maj v hlavě nasr*no letos štěstí

Reagovat
Miguel19

Antooooonio, Antooooonio, Antooooonio

Reagovat
hefy

Leicester je fakt nejtrapnější mistr ever.

Reagovat
smazaný uživatel

no....

Reagovat
spider_8

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Stačí jen zvážit proti komu hrají

Reagovat
hefy

Tak nějak všeobecně mě serou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

No to naše představení v LM po titulu taky za moc nestálo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Miguel19

Proč šel doleva do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi si všiml, že Morgan už na něj čeká až půjde doprava, tak to zkusil doleva, i když to bylo k hovnu

Reagovat
off-olda

Přemýšlím, jestli mám být nasraný, že nestřídá.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Cahill Dobře to trefil.

Reagovat
off-olda

Gary

Reagovat
Kovi81

skodaaaa

Reagovat
off-olda

Ty krávo Alonso, to tam mělo spadnout.

Reagovat
Miguel19

Pár cm od hattricku...

Reagovat
spider_8

Dneska mu tam padne

Reagovat
Fairplay

Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

Ten snad dá ještě hattrick.

Reagovat
off-olda

Tři už podle mě nedá.

Reagovat
Fairplay

Moses vždycky odněkud přilítne z rohu obrazovky dvojnásobnou rychlosti proti všem ostatním

Reagovat
j_mrazik

Ten Leicester je neskutečně marnej mančaft. Chelsea nemusí hrát vůbec nic stejně je o třídu lepší. Smutný pohled na mistra.

Reagovat
Miguel19

Ale aspoň obrali City..

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Nedokážu si představit, že by si Michy dnes zahrál.

Reagovat
Mimalu

Pedroooo

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Jak

Reagovat
Whitemedia

To co bylo za gol

Reagovat
off-olda

Já se z něj poseru...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro jaká baletka

Reagovat
Miguel19

Jo on se tam zapomněl tlouštík Morgan...

Reagovat
Whitemedia

Peterborough byl teda těžší soupeř..

Reagovat
SpecialOne

Tak teď už by ale vystřídat mohl

Reagovat
Whitemedia

neblázni

Reagovat
off-olda

Přijde Ivanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Tak a začni je tam ládovat. Michy, Fabre, Loftus...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

ale cekam je mezi 80. a 85. minutou

Reagovat
Miguel19

A ještě to bude Ivanovič.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
spider_8

Jj, taky to tak vidím. 88´, 90+2´ a 90+4´ pro Michyho

Reagovat
Kovi81

chalobah chodiva po 80. tesne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

tak bohuzel uz rozhodnuto cas prepnout na Africu a Ngadeu v zakladu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Miguel19

Teďka už tam klidně může být Michy/Zouma...hlavně ne Ivanovič pls.

Reagovat
off-olda

Já být na té lavičce, tak jsem pokaždý nasranej.

Reagovat
Miguel19

Kdyby měl 150K liber týdně, tak bych to asi přežil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Taky bych to asi přežil, ale nasranej bych byl.

Reagovat
minoLFC

Alonso si fandami vytrel prdel dnes

Reagovat
Miguel19

Michy 10 minut

Reagovat
Kovi81

pekne, Michy s RLC

Reagovat
off-olda

Kecáš

Reagovat
Mimalu

Conte odvážně

Reagovat
smazaný uživatel

84'

Reagovat
Miguel19

Michy

Reagovat
off-olda

Ty pičo... RLC hraju tu dětskou hru "štronzo" ne?

Reagovat
Busby babes

to je zas kolo. Pokud zitra vyhrajem, tak se posuneme ze 6. na... 6. misto.

Reagovat
kiwwi

pff, Everton vyhra 3:0, my 4:0 a ideme na 5. miesto

kazdopadne ked vyhrame, tak na 2. miesto strata 3 body a to uz je hovno, navyse nas caka celkom solidny rozpis pred dalsim derby - Stoke (A), Hull (H), Leicester (A) a Watford (H)

Reagovat
Busby babes

vsak jo. jen to je dneska zas must win zapas. Jsem na to zvedavej. Cekam nejakou bidu a jeden gol. Ty velky zapasy jsou posledni dobou vetsinou nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to vyserte a nevyhrajte.

Reagovat
Busby babes

i to se muze stat...

Reagovat
kiwwi

neni to pre vas tak viacmenej jedno jak to dopadne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je varianta 0

Reagovat
Hachim Mastour

Mesut Özil has been voted as the best attacking midfielder in the world in 2016, by FIFA.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

tie ankety nemaju fakt ziadnu vahu

Reagovat
frank

Reagovat
Busby babes

ty vole... to hodnoti podle ceho?

Reagovat
Hachim Mastour

https://pbs.twimg.com/media/C10P2I6XAAAjtHz.jpg je to trocha vytrhnuté z kontextu ale nevadí.

Reagovat
Busby babes

no vsak to je anketa, kterou sestavujou vesmes stejny lidi, ne? A vidim, ze je mezi zaloznikama 6. Jako je to fuk, proc ne, lonskou sezonu mel celkove dobrou. Jen je imho trochu zavadejici, ze je to oznaceny za kalendarni rok, kterej uz tak dobrej nemel. Ale tak treba fakt nikdo jinej lepsi nebyl. ostatni ligy tak moc nesleduju.

Reagovat
Hachim Mastour

Takéto ankety by sa mali vyhlasovat za sezónu a nie za rok.Ten je vo futbale nepodstatný.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Azza

Reagovat
Busby babes

i kdyz oni to davaj spis za lonskou sezonu a tam byl skvelej. Jen to teda blbe nazyvaj dle kalendarniho roku. A 2016 mel rozhodne slabsi, tak to pak vyzniva podivne.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Chelsea,. Chelsea, Chelsea, United, United, United !

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes vyhraje !!! 0-3

Reagovat
minoLFC

Derby je derby, to musíme vyhrať forma neforma. Treba dať pozor na toho s konským ohonom na hlave a Uzbeka v offiside.

Reagovat
smazaný uživatel

a na pogboom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Preview bez previews

Reagovat
Mastný Chobot

1. miesto v Chazy league? vám to musí jebať, chalani, však toto je môj najhorší fanta ročník asi

Reagovat
Mastný Chobot

a viedol by som o 50 bodov, keby som nenechal Alonsa včera na lavičke

Reagovat
madridcan

Ved dlho tam nebudes, ta liga je strasne vyrovnana

Reagovat
Counter

letos je to pecka

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem, co vyhrajes?

Reagovat
minoLFC

mikinu

Reagovat
Mastný Chobot

a florbalku

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

minulu si nemal hrosiu?

Reagovat
Mastný Chobot

hrošia sa mi u báb hnusí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to asi neni ta Eurofotbal liga, co?

Reagovat
bbbauch

Neni, protoze tam se mi diva na zada.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza by bola ideáááálna v oboch dnešných zápasoch

Reagovat
13

Kdyby se někdo chtěl naladit na NWD.

Reagovat
fff

Dik, uz som naladeny.

Reagovat
13
Reagovat
smazaný uživatel

Nedostupné.

Reagovat
13

Ok bylo to pěkné video a naladil jsem se aspoň já..

Reagovat
fff

Aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Dorothy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=tsRSt5hI2sQ

Kdyby se někdo chtěl naladit na NWD.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/kh6Uy-95U0g

Kdyby se někdo chtěl naladit na NWD.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fff

To bola jedna z najabsurdnejsich veci co som poslednu dobu videl no

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vladis271

Som si ani vtedy neuvedomil,že aj tá španielska mrdka dostala kartu. Sudí to vyriešil strašne dobre vtedy. Rešpekt. Gerrard spravil strašnú kktinu.

Dnes by to chcelo niekoho kto sa pre zmenu zahrá na Vidiča.

Reagovat
bbbauch

Spanielska mrdka Gerrard ikona

Reagovat
fff

Ako bez ohladu na to, ze som fanda LFC, tak sledovat Herreru clovek ma chut toho chlapca prefackavat vkuse, stale vyplakava, fnuka, place u rozhodcu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

tak zrovna v tomhle pripade to teda neprihral.

Reagovat
fff

Tiez som nepisal o tomto pripade samozrejme .

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Vsak ja vim, to stezovani i simulovani me sere u vsech hracu a je mi jedno, jestli hraje za liverpool nebo united.. akorat me porad prekvapuje vlado svoji jednoduchosti

Reagovat
vladis271

chlapček moj zlatý. A čo takto použiť tú vec čo máš na hlave? Možno by si pochopil, že som ho nazval mrdkou nie kvôli tejto situácii (imho aj v pôvodnom komente som napísal, že to sudí posúdil dobre!!!!!!!) ale presne kvôli tomu čo napísal fff?

Reagovat
bbbauch

A co kdybys ty pouzil tu svoji vec na hlave a treba ti dojde, ze to tak chapu od zacatku ja se smeju tomu, ze musis nadavat/urazet... ja si o suarezovi taky myslim jenom to nejhorsi, ale nemam potrebu mu nadavat ale kazdy mame jine zpusoby

Reagovat
vladis271

super. Za pár hodín je NWD ak to bude priemerné derby bude v komentároch mrdiek ako húb po daždi. Verím, že v rámci morálnej čistoty budeš takto upozorňovať každého aj z vašich radov aby si nevypadal ako pokrytec.

Reagovat
bbbauch

jojo, a ty budes zase kazdeho, kdo se za liverpool bude hadat s rozhodcim oznacovat za mrdku pls vlado, ja ti rek muj nazor na tyhle veci, proc bych mel bejt pokrytec, kdyz to nebudu vypisovat ostatnim? To jako zmeni muj nazor? Myslet si budu to samy, jako o tobe, tak si to tam treba domysli

Reagovat
13

slušnost nade vše Dittrich

Reagovat
fff

Vlado to je preto, lebo podla studii su na internete kratsie nicky pre ludi doveryhodnejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

vlasy? snapback?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs ho zničili, no.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Tak hlavně tehdy jsme předvedli za první poločas strašnej výkon, vůbec to nevypadalo ze strany LFC jako derby. Gerrard chtěl jít příkladem, ale dost to přehnal.

Reagovat
fff

Urcite siel a ihrisko s tym, aby nieco so zapasom urobil. No a teda nieco aj urobil .

Reagovat
bbbauch

Nezvladac

Reagovat
13

O tom to možná dneska bude spíš

Reagovat
spider_8

Btw to byly tak ošklivý dresy. Jak tohle mohl někdo vytvořit?

Reagovat
vodka

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Slipyho nejslavnější moment ze všech derby

Reagovat
CubONE

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych si vrátit účka vrátit zpátky na zem,už jen protože ty neustále počty jejich fans tady, že kolik bodíků na toho a na toho a na to místo v tabulce jsou k zblití.. bohužel vzhledem k tomu, že teď předvádí dobrý fotbal a LFC je bez Matipa a Maného, to sám moc nevidím, ale věřím!

tip 1:1, přání 1:2 - góly Ibra, Firmino, 90+3 Milner z penalty

Reagovat
Hokaido

1-2 (Ibra-Lucas, Moreno), ať to má říz.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.facebook.com/smartyprotykdomilujiprirodu/videos/258592131220575/

Kdyby se chtěl někdo naladit na sebevraždu - novej Smarty!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je za hranou recese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to je Dominik Hašek?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

ja dlouhodbe nevim, co si s timhle pocit...

Reagovat
Miguel19

Krčmář pěkně dnes

Reagovat
ZB 07

Fantastickej výkon

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Tvl on dal i třetí flek

Reagovat
ZB 07

A třetí!!!!!! Fantazie

Reagovat
QooBo

Gratulujem Fantastický finiš Ten váš je biatlon je úplne inde ako náš

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsi zjistil až ted?

Reagovat
13

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

to bol nejaky EF zraz v nejakom pajzli?

Reagovat
vodka

jak tipujete stopery? Rojo je prý fit, takže Jones - Rojo? U Roja mám obavu, že si zase neodpustí nějaký skok obounož na LB čekám pořád Blinda, ale dneska by s tou rychlostí LFC mohl mít trochu problém, navíc podle mě půjdou dost skrz brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je Mané, nie je rýchlosť .

Reagovat
Swarley

to je otázka a docela by mohlo záležet na tom, kdo bude na levým beku...s Blindem by se mi nechtělo úplně riskovat a radši bych tam měl někoho pohyblivějšího...Shaw je nerozehranej a pak by se na toho beka mohl dát i Rojo a Smalling s Jonesem stopery...ale tak uvidíme no...

Reagovat
Busby babes

pokud je Rojo 100 % tak bych dal Rojo - Jones. Pokud misto jednoho z nich byl Mike, tak to nefungovalo tak dobre.

Taky je mozny, ze Rojo pujde prave na LB a bude dvojice Mike - Jones. Shaw by mohl byt na lavce, do zakladu bych ho nedaval, tohle neni dobrej zapas pro navrat do sestavy.

Reagovat
kiwwi

Valencia, Jones, Rojo, Darmian - naco spekulovat?

Reagovat
vodka

Darmiana tam fakt dneska vidět nechcu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

kvoli comu?

Reagovat
vodka

nelíbí se mi ani při bránění poslední dobou.

Reagovat
kiwwi

podla mna hra prave poslednu dobu celkom solidne, navyse dnes ho tam ani nema moc kto vetrat ked nemaju Maneho

Reagovat
vodka

nevim, no, ať už proti němu bude Lallana, případně pak Firmino/Origi, tak mu prostě proti nim fakt nevěřím, navíc jeho přínos do útoku je prostě slabý...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

1000. pro dnešní výhru MU

Reagovat
vladis271

hajzlík nedonosený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

Reagovat
Godwinson

Reagovat
wild

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a jeste si predbehl Vlada.

Reagovat
bbbauch

Duchodce Swarley predbehl Vlada, ktery chodi do gymu.

Reagovat
Busby babes

tak Swarley je zkusenej a ma to pravdepodobne pripraveny uz od rana, Vlado to honil na posledni chvili...

Reagovat
vladis271

ja som s tým aj počítal. Nemal som to naplánované. Len som refreshol a bol tam 999. Keďže som to musel celé písať bolo mi jasné, že zrejme budem predbehnutý nejakým stalkerom, ale skúsiť som to musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Pokolikáté to už sem píšeš

Reagovat
Swarley

tisícovka je jistota, večer ani nezapínám zápas

Reagovat
Counter

Reagovat
13
Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

1000. pre víťazstvo LFC v NWD.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

beriem späť, radšej remíza

Reagovat
minoLFC

Reagovat
nani92

odviaž sa a popraj nám..aspoň raz

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

ani za boha

Reagovat
minoLFC

a za národ?

Reagovat
nani92

na stráži bude pekne spievať naše chorály

Reagovat
Mastný Chobot

pgavdaže

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Robte si pre mňa za mňa srandu, ale toto je dosť primitívny, detinský a hlavne ohraný spôsob, ale keď ti to príde vtipné, no...

Reagovat
vladis271

akýkoľvek humor na adresu toho nečloveka je tolerovateľný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z vás, chalani klame

Reagovat
vladis271

možno aj obaja.

Reagovat
Counter

Možná oba

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
13

Krčmář

Reagovat
minoLFC

dnes sú oba manchesterské kluby favority, ale snáď vyhrajú liverpoolské

Reagovat
Mastný Chobot

Was told in the summer that Arsenal have held talks with Kane's reps/family. Long term we want him, just tough getting him out of Spurs #afc

to by bol banter

Reagovat
bbbauch

bylo by to neskutecny, akorat k tomu nedojde no ale tu diskusi bych si precetl rad

Reagovat
Mastný Chobot

pff, Kane už za Arsenal hral a vždy to možné je, viď (bez bodky) Campbell

Reagovat
Counter

(za to bez bodky samozřejmě)

Reagovat
Azazelo RD

Bodku tam nemá, ale zas napsal blbě to slovo. Jednou to určitě zvládne komplet.

Reagovat
Mastný Chobot

*vijď

Reagovat
bbbauch

Ze by se ozval ten malej kluk uvnitr Harryho?

Reagovat
Mastný Chobot

každopádne, áno, tie dôsledky pre diskusie na ef by boli asi fatálne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Kane by som bral, to nie je taky zmrd ako niektori jednotlivci v kadri Spuds

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby, co si Alexis začal myslet, že je zakrslej Ronaldo, bych z Arsenalu nebral k nám nikoho.

Reagovat
Mastný Chobot

však sa ti nikto neponúka

Reagovat
smazaný uživatel

Však vám se ponúka leda tak Carroll.

Reagovat
Nikikrew

Neviem odkial takuto informaciu beres. Ale radsej mat v kadri slighlty urazenych hracov ako brusicov a provokaterov

Reagovat
Mastný Chobot

no... neviem teda

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Tenhle "vztah" spurs a arsenalu je v jedny veci skvelej - u hodne fanousku arsenalu ve fantasy nenajdes jedinyho hrace spurs, takze za posledni kola prisli o dost bodu

Reagovat
Mastný Chobot

Alli, Walker

Reagovat
smazaný uživatel

Kane bude podľa mňa v Tottenhame minimálne, dokým nebude plešatý. Takže rok dva určite.

Reagovat
smazaný uživatel

a potom si nastrelí ofinku opäť, podobne ako Rooney

Reagovat
fff

Toto by stalo vela penazi a jeden ludsky zivot, vsetci vieme koho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

to je faloš

Reagovat
minoLFC

pokiaľ to nieje z ich gay svadby, tak to nič nezmanená

Reagovat
TopinB

Oľo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Kane do Arsenalu by bol dobrý oxymoron. Prečo by ta išiel? To už skôr City, Chelsea alebo United. Ale do Arsenalu alebo Liverpoolu neverím.

Reagovat
vladis271

My by sme ho v prvom rade nemohli zaplatiť.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mastný Chobot

v posledných rokoch sa stalo toľko prestupov, že už žiadny nepovažujem za nereálny

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to dneska Jožka zabetonoval tak, že to bude fotbal k blití a dáme ´gól z ofsajdu po jediný střele na branku tak je to fuk, hlavně ať je to za tři body.

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=imaKYZKoTys&ab_channel=24%2F7Eyes

niektori fans WHU to asi nemaju v hlave v poriadku.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, toto je krasa.

Reagovat
Nikikrew

Co je ako na tom krasne?

Reagovat
Hachim Mastour

Krásne bude až keď vypadne z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš vůbec něco o jeho "případu" že tohle píšeš? Naprosto správná reakce, za to Payetovo chování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Komu dneska fandíme, modráci? Já asi Liverpoolu, protože je podle mě vellká pravděpodobnost, že v příštích zápasech stejně ztratí, kdežto United mají celkem pohodovej los a jde z nich už fakt docela strach.

Reagovat
Mimalu

remíze

Reagovat
mikelinos

dobrému fotbalu

Reagovat
Hokaido

No... Rád bych, ale Mou hraje velkej zápas, z toho už jsem vyrostl.

Reagovat
mikelinos

v tom případě pořádný kolotoč od Liverpoolu

Reagovat
TopinB

4:4 remíza, dva góly od Firmina a dva od Lallany, ať mi zachraňují fantu

Reagovat
Hokaido

A 2 goly Jones, 2 Ibra? Ok, beru.

Reagovat
TopinB

Nikoho jiného tam z NWD nemám, takže ať je tam klidně dá De Gea, to je mi jedno

Reagovat
Miguel19

Nejlepší asi remíza, pak výhra Live a nejhorší určitě výhra United (i když pro mě nejvíce pravděpodobná)..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vladis271

ešte by sa mohol z vašich fanúšikov vyjadriť nani komu fandí. To by ma celkom zaujímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
nani92

Modraci fandia na základe našej spoločnej kolaborácie samozrejme nam..

Reagovat
Mihi

X jednoznacne

Reagovat
B3n

Rozhodně United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Miguel19

#EFC XI to face #MCFC: Joel, Baines, Williams, Funes Mori, Holgate, Coleman, Barry, Davies, Mirallas, Barkley, Lukaku.

#MCFC XI to face #EFC: Bravo, Clichy, Otamendi, Stones, Sagna, Zabaleta, Yaya Toure, Silva, De Bruyne, Sterling, Aguero.

Reagovat
Zaschrona

To je zas sestava. V polocase budem prohravat, stridat a menit rozestaveni...

Reagovat
smazaný uživatel

to sa mi zdá alebo je tam 5 obrancov? celkom defenzivan zostava, som zvedavy kto bude tvorit

Reagovat
smazaný uživatel

ako vždy nikto

Reagovat
Zaschrona

Je, no. A tvorit se bude snazit jedine Barkley, respektive budem jednoznacne hrat na protiutoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni Baines a Coleman nejsou směrem dopředu zrovna marní

Reagovat
B3n

Reagovat
Zaschrona

Zas tak daleko k tomu nebylo, kdyby fouknul tu penaltu.

Reagovat
Mastný Chobot

Yaya gól, istota

Reagovat
Whitemedia

Kristof Terreur

Former Russia boss Leonid Slutsky attended Leicester-Chelsea. According to Russian media, he's joined the #CFC scouting/analyst department. Slutsky, a pal of Roman Abramovich, is currently living in London to learn English & apparently has an informal role at #CFC.

Roman už si chystá náhradu, až jednou Conteho propustí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild

Rozhovor Zlatana s Henrym + Pogba

Reagovat
CubONE

link?

Reagovat
CubONE

skvely

Reagovat
nani92

Prekopiruj wildov komentár do YouTube

Reagovat
smazaný uživatel

to už je tak tri dni staré

Reagovat
Busby babes

diplomaticka odpoved na posledni otazku.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
Busby babes

kluk, co se jednou vylizal z rakoviny, bohuzel se mu vratila, tak ted shaneji penize na dalsi lecbu.

Reagovat
Zaschrona

Uz i nejen na lecbu svoji, uz jeho rodice jedou i celkovou kampan v boji proti rakovine deti, respektive na to daji penize, ktere jim pravdepodobne zustanou. Bradleymu bohuzel uz asi zbyva jen par tydnu zivota, doktori mu nedavaji mnoho sanci, ze jeho telo zvladne dalsi kolo nutne lecby...

Reagovat
Busby babes

jasne, ja se nechtel tak rozepisovat. Bohuzel no, ten kluk ma velkou smulu. Tak treba prijde zazrak...

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

To je taký problém vyzbierať preňho 100 000 libier?

Reagovat
Zaschrona

Tohle uz je nova kampan, puvodni nasbirala uz nekolik stovek tisic liber, kdy k vybrani vyrazne pomohlo to, ze byl Bradley maskot na zapase SAFC-EFC par tydnu zpet, kdy mu nejvetsi castkou prispel i Moshiri. A i proto je dneska pozvany zrovna na nas zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Livesport hlasi v brane city nejakyho Obriena?

Reagovat
vrabejka

Pojďme Merseyiside společně zničit odpad ze Zmrdchesteru!!!!;

Everton a Liverpool do toho!!!!!!

Reagovat
13

za kreativitu

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa dostane do hry aj Lookman, na toho som veľmi zvedavý.

Reagovat
vrabejka

Vyhrajeme s čistým kontem a vítězný gol da Lovren :)

Reagovat
Miguel19

Dobře :)

Reagovat
Azazelo RD

Snad bude váš výkon stejně "kvalitní" jako tvá angličtina.

Reagovat
fenixLFC

okej tak to nebudem musiet ani zapinat, prehra zarucena

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdo sledujete Bayern.. Jak si tam vede Carlo? Nemyslim vysledkove, ale herne. Zmenil herni projev?

Reagovat
nani92

Čo tak sa opýtať v BL sekcii?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda, ale uz jsem mel otevrenou pl sekci a jsem liny

Reagovat
Error

Tady jsou větší experti.

Reagovat
vrabejka

Hrajou hůř než pod Pepíkem ale titul kvůli bude BVB dají.

Fanoušci mu spílají hlavně za neustále protezovani Xabiho v základu. Nesedlo to ani Millerovi. Jsem na ně zvědavý proti Alexis FC v LM.

Reagovat
Busby babes

ted jsem fakt premyslel kdo je ten Miller.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prvni veta znamena co?

Reagovat
Infernoqt

že at ten titul dá kdokoliv, tak vrabejka bude mít pravdu

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Za první větu.

Za Millera

Reagovat
smazaný uživatel

ale titul kvůli bude BVB dají.

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/C2NqBW7WQAAU9cD.jpg:large

najlepší nemeckí hráči za posledné roky

Reagovat
Mastný Chobot

btw, včerajší výkon bol parádny, s Iwobim najlepší hráči

Reagovat
smazaný uživatel

přesto 0 gólů, 0 asistencí

Reagovat
Mastný Chobot

přesto 0 gólů, 1 asistence, ale aj keby nie, tak to na tom nič nemení

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
Mastný Chobot

poviem, až keď mi povieš zdroj, podľa ktorého 3-ročný kontrakt nie je dlhodobý

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že jde mít smlouvu až na 6 (?) let, tak jak bys takovou smlouvu nazval, když už poloviční smlouvu nazýváš dlouhodobou?

Reagovat
Mastný Chobot

vzhľadom na to, že môžeš mať aj polročnú zmluvu, tak ako nazveš trojročnú, keď je to 6x tak dlhá doba? vo väčšine prístupov je krátkodobosť menej ako rok a všetko vyše roka je dlhodobosť (prípadne strednodobosť).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, mělo by se začít používat víc pojmů

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
blaugrana

bloodzeed.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

florbalove OT:

https://www.youtube.com/watch?v=KbJVS87Cdws

decentni pozdvizdeni na nakem vcerejsim mladeznickem turnaji Docela silenost

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je to uplne nova hala..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ji měli slavnostně otevírat, no.

Reagovat
Dawon

se asi nekde krapet posetrilo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu... ale evakuace teda spickova

Reagovat
Miguel19

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pena, brankár si k lopte nečuchol a podkopol Sterlinga

Reagovat
Miguel19

Taky bych řekl.

Reagovat
lucius6

Míče se brankář vůbec nedotknul, podle mě to taky byla penalta.

Reagovat
Manik...

bez debat.

Reagovat
Teoretik

No ale těžké rozhodnutí pro rozhodčího, ten kontakt byl dost slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Rozhodčí

Reagovat
Coutinho10

to ma Sterling za to bezny simulovani

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling a Barkley, největší čuráci v lize.

Reagovat
Miguel19

Bruyne to tam dobře sází

Reagovat
SpecialOne

Proboha co je zač ten Davies? viděl sem ho ve 3 zápasech a vždy byl naprosto otřesný, tak jen přemýším, jestli hůř hraje nebo vypadá.

Reagovat
Whitemedia

o ničem hráč

Reagovat
SpecialOne

no vždyť říkám, navíc dost fauluje.

Reagovat
Whitemedia

dobře já

Reagovat
Kovi81

ty jedes poslední dobou

Reagovat
Whitemedia

Zabijácká forma, ještě něco přichystám na zápas United s Liverpoolem

Reagovat
Kovi81

do toho

Reagovat
CubONE

Pls nadavaj hracom United.

Reagovat
Whitemedia

vysměju se Zlatanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Rom, pls

Reagovat
mikelinos

takže o ničem jo?

Reagovat
Whitemedia

Vidíš, jak to zabralo ne?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Nesměj se, když tomu nerozumíš

Reagovat
Zaschrona

No, jestli myslis, ze mas tavkoe schopnosti, tak se vysmej celemu nasemu kadru, dik.

Reagovat
Ed_Hazard

Kurňa, ty si ho jak naštartoval

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Manik...

Silva laxní

Reagovat
pingla

Lukakuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Mimalu

LUKAKUUUUUUUUUUU

Reagovat
EXoRcIsT

oslava

Reagovat
Teoretik

Reagovat
off-olda

Romča

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Tommy the Gunner

Lukaku

Reagovat
Ángel di María 22

Pod, Pep mimo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
icka

Reagovat
B3n

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mithro

pekne roztukanie

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooooooaaaaaaaaaaal Lukaku

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooooooooaaaaaaaaaaal Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prej nebudeš v základu

Reagovat
Maresma

Údajně ani Matip, Clyne a Sturridge...

Reagovat
Coutinho10

tak to snad ne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Supe zakončení, Lukaku je borec

Reagovat
Manik...

Z hovna bič

Reagovat
vrabejka

Romelluuu!!! WHAT A HIT SON! WHAT A HIT!!!!!

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
B3n

Ta představa, jak patnáctiletej bílej kluk s famózní angličtinou nazývá Lukakua synem

Reagovat
smazaný uživatel

Joel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je rozmaznem a spolu se Spurs a Chelsea jdem bojovat o titul, zbytek odpadne !

Reagovat
Feind

ten yaya je hrozny mel radsi jet do afriky na ten svuj turnaj

Reagovat
Teoretik

CIty hrozné, Everton ještě horší, ale největší šašci zápasu Stones a Otamendi, no Touré a Zabaleta jim to moc neulehčují Jinak City hrozně měkké, ti hráči se vyhnuli snad každému souboji

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevím, ja som kukal posledných 10 minút 1. polčasu a podla mna dobrý futbal zo strany city, a Everton hrá presne to čo sa čakalo, len mal by ešte viac pritvrdiť lebo ten gól citizens už je dosť vo vzduchu

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Teplice rules

Reagovat
EXoRcIsT

keby to chcel tak kopnut tak sa mu to nepodari

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Davies síce poslal zopár nepresných prihrávok, ale vedenie lopty má celkom fajn, dozadu vie dobre vypomôcť. Everton jednoducho a zatiaľ veľmi účinne.

Reagovat
Zaschrona

Na 18 let si to dava paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší na place Barkley se Zabaletou, Yaya s Bravem obstojně konkurují

Reagovat
Kokesh

Tohle nemuze nikdy v MC fungovat. Strasne kostrbata hra na pomery Pepka, hraci vice premysli nad tim, aby nezkazili kazdou jednotlivou prihravku a cim vice nad tim premysli, tim vice chybuji. V Barce to bylo prirozene, i kdyz samozrejme museli projit urcitym vyvojem, ale sesla se jim uplne jina kvalita v tymu.

Slozeni obrany je pro me naprosty vtip, to bude v zapasech o vsechno jejich rychla smrt. A do toho vseho Yaya...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Yaya so Zabaletom je neskutočne pohyblivý stred. Yaya má aspoň rozohrávku a ak vybehne zo stredového kruhu, tak aj strelu, ale to je tak všetko. Zabaleta je v strede ihriska neskutočný prevar.

Reagovat
smazaný uživatel

*nepohyblivý

Reagovat
smazaný uživatel

mne príde, že niektorí hráči hrajú dosť na seba, napr. taký Aguero to tam uplne nasilu ťahá pred tou šestnastkou, a vždy mu to zoberú, dokonca raz sa zjebal nešikovne na zem

Reagovat
Hachim Mastour

to ako ja keď hram Be a Pro za útočníka

Reagovat
Teoretik

Souhlas, ale to snad vidí každej, že ten tým potřebuje nové hráče na většinu postů, třeba ti krajní beci jsou tam dopočtu. Dnes je ale třeba zohlednit i to šílené složení středu zálohy při absenci Gundogana a Fernandinha.

Reagovat
Kokesh

Tak Clichy a Sagna jsou herne uplne vycpeli. Meli by roztahovat hru, aby se De Buyne i Sterling mohli tlacit vice do stredu, byt vice nebezpecni smerem k brane.

Jenze udelat to Pepek na maximalni riziko s nimi a Yayem a Zabaletou pred stoperami, dostane deset. Jenze kdyz to neudela, neni jeho system tak dominantni jak by mel byt.

Reagovat
Usty

Otamendi je hrozná parodie na stopera. On zápas co zápas sbírá maxima ve statistikách, protože jako magnet přitahuje míče ve vápně, vyhraje skoro každou hlavu, navíc často vypíchne míč, vystihne přihrávku. Jenže k čemu to je, když stejně tak zápas co zápas udělá minimálně dvě pičoviny. Dneska zůstal metr a půl za obranou a umožnil Mirallasovi nahrát na gól.

Jinak dneska belgický den, De Bruyne hraje skvěle a Mirallas je pro mě překvapivě taky velmi solidní.

Reagovat
kiwwi

tak sa pri tom gole pozri kde bol Stones

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně Clichy nemůže takhle rozehrát. To to mají pak stopeři taky těžší.

Reagovat
mikelinos

tak v tom případě Fellaini rozhodne dneska

Reagovat
cokoliv

Mignolet ho vychytá a rozhodne Origi

Reagovat
smazaný uživatel

alebo origi po 2 chytenych penaltach mignoleta

Reagovat
smazaný uživatel

bacha na Origiho

Reagovat
Miguel19

Strašně směšný obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

ale predstav si, žeby tie chyby zo svojej hry eliminuje, potom podáva suverenné výkony jak oči

Reagovat
Usty

Stejnej případ jako Luiz, podobní stopeři (co se týče defenzivy, v kvalitě přihrávky a technice je samozřejmě Luiz jinde). Taky jsme čekali, že shoří, ale eliminoval kraviny a teď patří k nejlepším stoperům sezóny. Otamendi ale tyhle věci dělá od začátku působení v City bez sebemenší známky zlepšení.

Reagovat
Hachim Mastour

Podľa mňa by mu pomohlo hrať v stopérskej trojici.

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio Bravo has now conceded 11 goals from the last 18 shots on target he's faced in the Premier League.

Reagovat
Godwinson

Však hraje dobře nohama, že dostává góly je úplně nepodstatný

Reagovat
masly008

pak nechápu proč nechytá otamendi.přitahuje balony v 16,nohama taky trochu umí a nekundil by ofside past.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Dobrá otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Ho ho hoooooooo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

City na mně působí celkově jako by vůbec nevěděli co chtějí hrát

Reagovat
HalaMadrid_Flx

no, rip

Reagovat
Tommy the Gunner

City Mirallas

Reagovat
Mimalu

barkleeeeeeeeeeeeey

Reagovat
Dufan

Reagovat
Mimalu

nesnáším Mirallase, tak je třeba slavit asistence

Reagovat
Dufan

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dufan

Kevinek

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaam

Reagovat
Miguel19

Touré

Tvl ten Bravo je fakt díra

Reagovat
Miguel19

On než se položí na zem, tak už se rozehrává z půlky tvl. Strašnej brankář..

Reagovat
Usty

Belgický den

Reagovat
Coutinho10

wooow Mirallas nekompromisne

Reagovat
vodka

no, pokud to takto skončí, tak musímě my vyhrát za každou cenu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

City dělají radost.

Reagovat
Whitemedia

U Brava v podstatě stačí trefit bránu, horšího brankáře v PL už dlouho nepamatuju..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

tragéd

Reagovat
Kovi81

sileny komik

Reagovat
smazaný uživatel

co stačí na PD, je málo na PL

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to brankár pre cityčko, možno v inom klube by to tak nebolo vidieť

Reagovat
fenixLFC

a v akom? kde nanho neleti ziadna strela?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ta ironia? je jasné, že zas až taký podprahový nie je, a v klube z druhej desiatky, by nanho pravidelne islo viac striel, takze je aj iste, zeby niečo vytiahol. To, ze by nanho nebol vyvijany ani taky velky tlak ani nemusim dodavat.

Reagovat
fenixLFC

tak jasne ze by neico vytiahol ale na druhu stranu by inkasoval aj ovela viac. on absolutne nevie chytat jeden na jedneho, utocnikom dava koepc miesta, nemam pri nom pocit ze by mal posefovane kde sa pohybuje kde su tycky a tak. neexceluje ani pri standartkach. a s tym tlakom to je hlupost, bol v Barcelone, na tlak je zvyknuty

Reagovat
B3n

Naopak si myslím, že v jiným týmu PL by byl ještě vtipnější

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

zatial teda nesplnil ocakavania ale co mohol urobit proti tym golom?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes asi nic, ale on proste opravdu nechyti vubec nic navic.

Reagovat
smazaný uživatel

On nechyti absolutne nic navic.

Reagovat
Nikikrew

Hej ale dnes teda fakt nemal co. Jedine ten treti

Reagovat
blade115

I Otočbýkovi by mohl nosit pití.

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
B3n

Reagovat
Ed_Hazard

To až tak?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem ty potkan, toto bolo na žltú

Reagovat
Busby babes

nechapu proc fans piskaj na Stonese. S tim jak hraje, je tech 50 mega, co jim prinesl to nejlepsi, co pro klub mohl udelat.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

a nebo včera, když bučeli fanoušci Lestru na Kanteho..

Reagovat
smazaný uživatel

keď odíde Lukaku tak ptm to bude jak s Payetom včera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šak počkaj, zachvílu ho nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale proč by to řešil jako Payet? To je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím, že to tak bude riešiť, ale že fans Evertonu nanho budu tiež pískať, teda ak by išiel do nejake PL klubu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Chtel jit jinam, Everton mu nebyl dost dobry... tak proto.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

Mirallaaaas!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no pomee, pošli do hry Schneiderlina, aj tak to všetci kvôli tomu pozeráme

Reagovat
smazaný uživatel

To niekto pozerá kvôli tomu?

Reagovat
smazaný uživatel

mně úplně uniklo, že už opravdu přestoupil

Reagovat
smazaný uživatel

co je na nom take vynimocne?

Reagovat
smazaný uživatel

nič len zvedavosť

Reagovat
Maresma

Liverpool have had to omit Joel Matip from their team to face Man United having been unable to get clarity about his eligibility from FIFA.

Reagovat
mithro

wtf?

Reagovat
EXoRcIsT

Preklad prosím

Reagovat
vladis271

FIFA robí problémy ohľadom toho, že nešiel na APN.

Reagovat
EXoRcIsT

To je snáď jeho vec nie či ide alebo nejde ?

Reagovat
stiflerovamama

Co je toto ako za kokotinu, to sa ako hrac nemoze slobodne rozhodnut ci chce alebo nechce ist reprezentovat ?

Reagovat
masly008

podle FIFA a UEFA nemůže.

Reagovat
stiflerovamama

Ved ale bolo uz X pripadov ked hrac povedal napriklad, ze pod súčasným vedenim nebude hrat, alebo si dava od repre pauzu, a nikdy sa to neriesilo.

Reagovat
fff

Toto tiez tak uplne nechapem uprimne.

Reagovat
13

Tak Fifa se bojí, aby kluby nezačali hráčům do toho rozhodování kecat. Idea hezká, ale pokud to zabrání hráči hrát za svůj klub i když se svobodně rozhodl nereprezentovat, tak je něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnej problem měl Nyom z WBA no. Jsou to mrdky.

Reagovat
13

Ale tohle vypadá jako, že se fifa spíš jasně nevyjádřila a LFC se bojí banu. Měli to zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řek, že se FIFA nevyjádřila vůbec.

Reagovat
13

svaz Kamerunu budou asi pěkně nepřejícní zmrdi

Reagovat
13

Tak co řeší? Měli ho tam dát a pak kdyby se to řešilo, tak se odvolávat na to, že jim k tomu Fifa nedala žádné stanovisko.

Reagovat
vladis271

toto je strašný prúser.

Reagovat
Euphael

To neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Porazili City vůbec někoho z té širší špičky klubů?

Reagovat
pingla

Nás, bohužel v době, kdy byli rozjetí. Potkat je někdy kolem 15. kola, tak by to dopadlo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a United.

Reagovat
Euphael

Kdyz se vezme ta siroka spicka hooodne siroko tak united

Reagovat
mr.Silver

A nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

FIFA

Reagovat
Whitemedia

15

Reagovat
nani92

FIFA

Reagovat
Whitemedia

15

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan ideš!

Reagovat
smazaný uživatel

Stones vôôôbec ale že vôôôbec mu nejde

Reagovat
13

Liverpool dnes Matipa nevyužije

Joël Matip už je sice zdravý a teoreticky připravený dnes čelit Manchesteru United, Liverpool ale nakonec stopera nenasadí, protože si není jist, zdali je to v souladu s regulemi FIFA. Kamerunský obránce dříve odmítl pozvánku na Africký pohár národů a Liverpool doteď od světové fotbalové organizace nedostal jasný signál, jestli mu je Matip normálně k dispozici nebo nesmí po dobu turnaje hrát žádné soutěžní zápasy.

To si dělají srandu ne? To je takovej problém tohle zjistit? Pro krista pána nemá od tohohle ten klub nějaký lidi, který by se těma regulema prokousali?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

a YAYA dnes môže hrať či jako

Reagovat
nani92

Ukončil repre kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

To aj Matip

Reagovat
Zaschrona

Problem je, ze to papirove nevyridil svaz Kamerunu...

Reagovat
nani92

ale on to urobil účelovo ako svadba Mojsejovej

Reagovat
I am Mancunian

konfident

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

repre

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný kundy tvl..FIFA zasraná..

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mozny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

Jak se tam Kolarovovi nechce

Reagovat
wild

De Gea,

Valencia, Jones, Rojo, Darmian,

Carrick, Herrera, Pogba,

Mkhitaryan, Ibrahimovic, Martial

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
mithro

co ten Shaw, nech si to uz konecne uprace v tej hlave svojej dubovej

Reagovat
Busby babes

vsak se ted akorat uzdravil. Pristi kolo uz tam snad bude. ale davat ho do derby...

Reagovat
mithro

uz je ready od readingu

Reagovat
Busby babes

no a od te doby jsme hrali s Hullem a ted... porad nevidim problem, uvidime pristi kolo. to uz snad bude v sestave.

Reagovat
wild

to by veru aj mna zaujimalo. Akoze necakal som, ze by dnes hral, ale ved uz by mal byt dlhsie zdravy a stale nic, ani lavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda nejlepší možná

Reagovat
Busby babes

Darmian odehral s Hullem hodne dobrej zapas, tak snad dneska predvede to stejne. Jinak ocekavana sestava, asi se dalo jen uvazovat o Matovi.

Reagovat
nani92

TOP

Reagovat
vodka

ten Darmian mě sere, ale co už. Jediné dilema sem měl, jestli postaví Martiala, nebo Matu. Ale asi chce hrát víc na brejky...

Reagovat
kiwwi

som ti vravel

Reagovat
CR7RONALDO

Skoro presne jak som chcel, jedine tak radšej mohol dať Roja naľavo a Smallinga na stopéra a Darmiana na lavičku, ale hádam to taký problém nebude. Hlavne som rád za Martiala

Reagovat
smazaný uživatel

fú tie kraje neviem neviem, dúfam, že to tam budu naše krídla vetrať a spravia vám den otvorenych dveri

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ak prehráme, je podľa mňa možné, že sa psychika unavených hráčov rozsype a skončíme mimo top4, samozrejme za predpokladu, že neprídu posily, kt. neprídu.

Reagovat
smazaný uživatel

neprídu, klopp to jasne deklaroval

Reagovat
stiflerovamama

Bez Coutinha, Clyna

Reagovat
vrabejka

Konečně top lavička :D

Reagovat
fenixLFC

nechces sa uz obesit?

Reagovat
vrabejka

Nabíjí mě vaše negativní reakce bohužel máš smulu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

: Mignolet - Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino,Origi.

nodopiče

Reagovat
fenixLFC

mozme to zabalit...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

prečo tam nedal Sturidga? V tejto situácii je zločin ho nepostaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Toto keď prehráme tak to bude strašná hanba Liverpool nemá čo stratit

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli s tímhle Klopp vyhraje, tak ne kouzelník.

Reagovat
smazaný uživatel

tak upáliť na hranici, lebo toto fakt len veľky magiciano vykúzli

Reagovat
Whitemedia

Jaký zase Arnold

Reagovat
Busby babes

Alexander-Arnold, to je kdo? Nebo jsou dva?

Reagovat
Zaschrona

kdo to je ten pravy bek? nejaky popis by se hodil, vidim to jmeno snad uplne poprve

Reagovat
vrabejka

Mladík z Akademie. Hraje líp jak Moreno. V pohárech hrál dobře. Klopp se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

tak povecme si narovinu, že kto nehraje lepšie jak moreno

Reagovat
vladis271

ževraj najnádejnejší prospect z našej akadémie momentálne.

Reagovat
Zaschrona

A prednosti/slabiny, nejaky kvalitni scout report?

Reagovat
vrabejka

Z poháru myslím má asistenci. Kvalitní centry. Pozičně dobrý. Mladší verze Clynea

Reagovat
Busby babes

tak doufam, ze se uvede podobne jako kdysi Jenkinson za Arsenal... Docela odvaha dat ho do takoveho zapasu, Klopp ma koule, o tom zadna. Na druhou stranu alternativa je Moreno...

Reagovat
fenixLFC

tak proti arsenalu nastupil kedysi robinson a uplne ich vymazal

Reagovat
Busby babes

ja myslel Jenkinsona proti nam, to tam tenkrat hrozne horel. ale to byl dost specifickej zapas.

Kazdopadne proti MArtialovi, to nebude mit jednoduchy. Aspon doufam.

Reagovat
vladis271

na Morena som zabudol. dík, že si mi trocha zlepšil náladu. Aj 18 ročný zelenáč je lepšia alternatíva než on.

Reagovat
stiflerovamama

Ako celkom sikovny mlady hrac, konecne obranca z akademie, ktory ma aj techniku ( nie ako Kelly, Flannagen),,, ale ma este cas.

Reagovat
13

Reagovat
13

sorry ten smajlík měl být k naší sestavě. Neznalost Arnolda je dost pochopitelná.

Reagovat
fenixLFC

v FM celkom talent

Reagovat
smazaný uživatel

V akademii využívanej jako holding midfielder v 3-4-3, takže technika a přihrávání na docela dobrý úrovni. Neřekl bych, že je to nějaká mladší verze Clynea. Clyne je spíš takový předkopni a běž a Alexander je takovej inteligentnější a víc schopnej do kombinace. Zatím je takovej moc hubenej.. na tom by chtělo zapracovat, ale tak je mu teprve 18. Gerrard ho ve svý knize hrozně chválil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak centry na docela dobry urovni taky, ikdyž v posledním zápase proti Plymouthu mu to taky lítalo všude možně.

Reagovat
13

Ten pas na Origiho mi utkvěl v hlavě ale.

Reagovat
Kowe

centry má snad nejlepší z týmu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

Alexander-Arnold?

Reagovat
Coutinho10

tak nezbejva nez nalozit na united

Reagovat
vrabejka

Liverpool team to face United: Mignolet, Trent Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Origi.

Super Clyne dostal volno. Dnes chybět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

omg, nielenze su reprezentacia sracka ale este aj niekoho nutit aby to reprezentoval chvalabohu ze som totalny kripel a nikdy ma nikto nepovola reprezentovat tu nasu skorumpovanu krajinu....

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku korupcia neexistuje.

Reagovat
Zaschrona

Hezky Barkley, presne tahle agresivita, jit do skluzu, nebat se souboju, to mu chybelo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude v Tottenhamu potřebovat

Reagovat
smazaný uživatel

Keď odíde Dele.

Reagovat
Zaschrona

Ve vzajemnem souboji urcite.

Reagovat
Infernoqt

On Bravo není zase tak špatnej golman, jenom se na něj prostě nesmí střílet.

Reagovat
Miguel19

Na United kurz přes 2...to se musí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze Evertonu sa vonku vobec nedari, prial by som im tu LM, pri castych zavahaniach Citizens to bude velka bitka o 4. miesto, ak sa Pep a spol. nespamataju, tak budu radi ak skoncia na 5. mieste.

Reagovat
Whitemedia

City naprostá zoufalost, tak se mi to líbí

Reagovat
Mimalu

Davieeeeeeeeeeees

Reagovat
pingla

tyvoleeeee Davieeees To byla nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperská dvojice Klavan-Lovren, Can v základu, Coutinho na lavce, co je zač ten Alexandr cosi to ani nevím. Jestli to dneska nebude za tři body, tak se asi vopíchám.

Reagovat
Miguel19

Střela a gól

Reagovat
Zaschrona

No jo, zas to ale jsou vsechno kvalitni sance, tutovky.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Zaschrona

DAVIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
CubONE

Tvl, tejto Liverpoolskej obrane musime strelit aspon 2. Jedinecna sanca, musime vyhrat.

Reagovat
Tommy the Gunner

Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Davies neskutecne

Reagovat
wild

City

Reagovat
vodka

Bravo wtf

Reagovat
Usty

WTF DAVIES

Reagovat
smazaný uživatel

Davies bravooo

Reagovat
off-olda

Woooooooooooooow, nažer se Pepíku.

Reagovat
minoLFC

Davies

Reagovat
Godwinson

Guardiola si tu PL těžce maže na chleba

Reagovat
Ed_Hazard

Jj mi to pripomenulo ako som sa raz snažil opilý po akcii natrieť arašidy na chleba.

Reagovat
Teoretik

Touré

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Gunner14

Lulkaku zmrd snad se nedotkl, Davies

Reagovat
Gunner14

Lukaku*

Reagovat
mikelinos

fanta

Reagovat
smazaný uživatel

To mu tam Lukaku fakt hrabnul? Dobrej curak.

Reagovat
Coutinho10

Daaaaviieeees tomu klukovi to preju

Reagovat
Miguel19

Lukaku jak mu to chtěl sebrat hajzlík

Reagovat
smazaný uživatel

Potkan Lukaku

Reagovat
KingMaster13

3 střely a 3 goly Chytne ten Bravo něco?

Reagovat
vrabejka

Davies anglicky Messi!!!

Reagovat
Manik...

Darujte toho lampa někomu

Reagovat
Nikikrew

na 18rocneho chalana docela dobre

Reagovat
nani92

Liverpool s tragedmi, my s tým najlepším čo máme..To bude prúser

Reagovat
ďuriLFC

Sám si traged

Reagovat
nani92

tragéd ťa ráno obúval

Reagovat
smazaný uživatel

Och Liverpool, snáď to uhrajú

Reagovat
vladis271

No nič. Tipujem, že to kúsime ako proti City. Skúsiť vydržať polčas a potom na nich rýchlo vypustiť Studga s Coutinhom. Snád v 60. min budeme ešte v hre o výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

City úplně bezzubí, ono to vidět i na statistikách. Jestli něco v sestavě vypadá dobře tak ofenzivní záložníci a Aguero. Jenže Silva má letos 18 zápasů 1 gól, Bruyne 19(2) a Sterling budiž 18(5) a to ještě staví někdy Navase, který nedal v PL gól přes 3 roky

Reagovat
diastan

Dočkáme se ještě tuto sezonu zápasu, kdy Bravo podrží ? asi ne.

O5 ale zase není chyba jen u něj,

Reagovat
Busby babes

ale vykopnout mic z brany umi lip nez Hart...

Reagovat
diastan

to každopádně, když tolik trénuje

Reagovat
wild

Reagovat
Miguel19

Lookmanovi je tak 12 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsi uz Hlavatyho?

Reagovat
Miguel19

?

Reagovat
smazaný uživatel

Melo City v druhym polocase vubec nejakou sanci?

Reagovat
Whitemedia

No nemělo, to je na tom to nejlepší

Reagovat
Usty

ale jo, Agüero jednou střílel docela nebezpečně

Reagovat
smazaný uživatel

City pořebují nového gólmana, stopery, krajní beky a střed zálohy... ti hráči jsou naprosto marní

Reagovat
diastan

stačí Hart z5, to ale Pepek dřív odejde než toto.

Reagovat
Orlandiiik

KOMIK

Reagovat
Whitemedia

Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi

Reagovat
Tommy the Gunner

Otamendi, já se poseru

Reagovat
Miguel19

Otamendi tvrďák z PD

Reagovat
Usty

Clattenburg tleskám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Otamendi

Reagovat
Dawon

otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

dobre Koeman vyzehlil

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

debakl

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Whitemedia

Jak Clattenburga jebu za pokažené zápasy, tak ho dnes musím naopak pochválit, zápas odřídil překvapivě dobře

Reagovat
mikelinos

tak City mělo asi kopatt penaltu po tom faulu na Sterlinga, ale byla to dost nepřehledná situace no

Reagovat
KingMaster13

Přesně dneska překvapivě nic neposral

Reagovat
fajdax

Otamendi kokot, ale vypadá stylove, snad mi aspoň Dominik dá palec

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

Bravooooo

Reagovat
Tommy the Gunner

LOOKMAN

Reagovat
Miguel19

Looooool

Reagovat
Zaschrona

LOOOKMAAAAAAAAAAN

Reagovat
Orlandiiik

BRAVO TO SKORO CHYTIL

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Piča argentinská korunovala dnešní komedii závěrečnou skečí.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Whitemedia

BRAVO

Reagovat
vrabejka

Lookmann ya beautyyyyyyyy!!!!

Reagovat
mithro

a o tyzden spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Stones

Reagovat
vodka

Reagovat
Gunner14

Wow Lookman a Bravo tvl to je fakt něco

Reagovat
wild

Bravo

Reagovat
Grahf

Stones je ten istý prípad jak Bravo. Vie rozohrávať, ale nevie chytať/brániť.

Reagovat
bbbauch

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

To nedavam

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo je totálny tragéd a paródia na brankára

Reagovat
Zaschrona

ach jo, to ma Stones na tyhle nesmysly snad jeste horsiho partaka nez Howarda pri poslednim tazeni

Reagovat
Coutinho10

wohohouuuuu Looookmaaaaan

Reagovat
Busby babes

Bravo.

Reagovat
Nikikrew

Ako mohol stat Stones 50 mega? ved on je uplne zly.

Reagovat
Dawon

Stones jednou v zivote nevymysli a chce to jen odkopnout a takhle to dosere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo-Stones. To je prostě dvojka k nezaplacení

Reagovat
Kluivert9

Pat a Mat

Reagovat
Hokaido

Není. Stačí ti 70 milionů liber a poslat doprdele lepšího brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad Pepkův největší přestupovej fail

Reagovat
smazaný uživatel

bravo ci stones?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.....dej mi chvilku, není tak snadný se rozhodnout

Reagovat
iamek

Kiwwi uhadl vysledek ne? Snad uhadne i ten druhy

Reagovat
Busby babes

nerikal 3:0 Everton a 4:0 my, abychom byli pati?

Reagovat
Feind

jo

Reagovat
iamek

jo? Tak to se drzel .

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je jednoducho nádhera. EVERTON!!!

Reagovat
vladis271

Gratulujem MU k víťazstvu v dnešnom NWD.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Vyhrajeme 2-0 (Arnold, Lovren)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preview pls

Reagovat
wild

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A ešte dodám. Neviem si predstaviť, že by sme dnes vyhrali.

Reagovat
Coutinho10

to obcas funguje

Reagovat
nani92

ale počas zápasu a nie pred...to je ako ked sa víťaz konferencie dotkne SC pred finále NHL

Reagovat
Kovi81

jak sa moze vitaz konferencie dotknut SC pred finale?

Reagovat
nani92

tak tej trofeje čo dsotávajú, ale neviem si spomenuť na názov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

kokotko ..a potom ked vyhraju nahodou tak tu bude zas trepať pol roka...pre toto nmemožem nikdy nič Liverpoolu a Arsenalu priať, lebo sa tu stále správaju ako sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to tiež už dobre uteká.

Reagovat
iamek

Alibisto. Ten vas utok neni vubec spatny.

Reagovat
vladis271

ved je úplne očividné o čo sa snažím.

Reagovat
13

už chybí jen prohrávat v poločase 2:0.

Reagovat
nani92

o výhovorky ako vždy

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Bravo

Reagovat
minoLFC

nejaký dobrý stream hoďte pred zápasom

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Staenly10

To mi nějak neběží...Nemá ještě někdo něco dalšího prosím?

Reagovat
Coutinho10

me uplne napohodu v HD jinak do rezervy mam tuhle stranku, ale anglickej neni HD

http://www.sport365.live/en/home

Reagovat
mato Kreator
Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

nefunguje

Reagovat
minoLFC

ale na chrome funguje

Reagovat
Coutinho10

jj jedine Chrome

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukám na opeře a v pohodě.

Reagovat
Coutinho10

jj tak dobry

Reagovat
Kovi81

ja nemam problem ani ve firefoxu, ani v edgi s tim, nic jiného nepouzivam

Reagovat
mikelinos

dík, to bude zase plná kapacita

Reagovat
Coutinho10

j trosku se bojim, jestli to nebude prehlceny, ale kdyz jo, tak 2. link na sport365

Reagovat
Kovi81

proto sem to pustil ještě když hral everton

Reagovat
misinho7

nevies heslo?

Reagovat
Sali5

yokohama

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Coutinho10

ja tam zadny nedaval, ale zkus bud pls nebo pls111 ....ty byly driv

Reagovat
Grahf

Občas sa zvykne nadnesene hovoriť, že vrece zemiakov by chytilo viac než nejaký golman. Ale u Brava je to pravda, však ten pustil asi z 20 striel 15 golov

Reagovat
smazaný uživatel

prej 14 gólů z 21 střel...šílený

Reagovat
Manik...

U něj spíš z 15 střel 20 gólů

Reagovat
vladis271

Strýko Arnolda je vraj klubový sekretár v MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Strýko Arnolda je klubový sekretár v MU.

Reagovat
Feind

hm chudak kluk do takoveho zapasu se dostat a kdyz neco posere, vsichni to budou hazet na nej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

If Everton have got anything about them they'll put The drugs don't work by The Verve on the PA system.

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

skurvená NBC a ich pojebané amícke reklamy, som si zas vybral stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem a už nezvládáš?

Reagovat
Kovi81

ja sa vždy snazim najst NBC v prvom rade

Reagovat
B3n

To nechápu, amíky a fotbal dohromady jenom jako poslední možnost.

Reagovat
frank

Máte prosím někdo stream s co nejméně vyskakovacími okny/reklamami? Klidně SD..

Reagovat
mimi_united

Cítim že im dáme debakel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys neměla cecky, tak nemáš už vůbec nic, ostudo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Poolu jsou neuveritelne hnusny.

Reagovat
Nihilister

Jako ty ...

Reagovat
wild

omg Valencia to naco robil

Reagovat
Busby babes

Na tohle se mel Tony teda vykaslat. Misto autu roh...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa Martial plesol o zem

Reagovat
smazaný uživatel

A znova

Reagovat
Swarley

Martial když má sebevědomí nahoře, tak to je úplně jinej hráč

Reagovat
vodka

konečně chodí jeden na jednoho, vychází mu to, zrychlení je taky jinde, nabízí se, zatím super, A-A to bude mít dneska hodně těžké...

Reagovat
Swarley

tam z té strany můžeme určitě hodně hrozit

Reagovat
Busby babes

nebo mu tam budou chodit pomahat a vytvori se prostor jinde.

Reagovat
Manik...

ManU dnes do toho

Reagovat
Whitemedia

remíza 4:4 ideální

Reagovat
Manik...

To je fakt . Hlavně ztráta Liverpoolu

Reagovat
Swarley

Can se ještě od Pogby nehnul na metr

Reagovat
Busby babes

chce podpis?

Reagovat
vodka

Herrera je zase na Hendovi, to si nevybereš

Reagovat
Swarley

tak zatím ten zápas podle toho vypadá, totální destrukce ve středu hřiště

Reagovat
Coutinho10

jak zkousel

Reagovat
Busby babes

klicku.

Reagovat
Coutinho10

a pak spadnuti do nohou naseho obrance

Reagovat
Busby babes

se tam do toho zamotal a spadnul. Nevim, co tam vidis. Vsak se o zadnou penaltu ani nehlasil...

Reagovat
Coutinho10

jo vpoho

Reagovat
vodka

Herrera pověšený na prdeli Hendersona je hodně chytrý tah

Reagovat
Dawon

POGBO, dej to kurva od nohy toto me tak neuveritelne vytaci na nem

Reagovat
Coutinho10

Lovren twl jeste ze to spadlo o metr dal

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren malá domů na slepo demence

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

hm, toto měl byt gól

Reagovat
Swarley

Pogbičkooo, ale pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je žart. Ale netreba nikoho kupovať, budeme budovať z toho čo máme.

Reagovat
Ligter

očividně pořád lepší, než Stones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Pogba ma taky zakonceni asi 8...

Reagovat
REPLIKATOR

Od začátku připosraný výkon, tohle nemůže dopadnout dobře...

Reagovat
fenixLFC

pogba si namaloval banany na hlavu alebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď rasista, Miňo.

Reagovat
Ligter

nejlepší účes od časů Tariba Westa

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

teraz ich isiel trhat

Reagovat
smazaný uživatel

otrel sa o liverpoolsky dres

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba tohle nás může stát zápas

Reagovat
misinho7

ta zostava Liverpoolu je ale otras...okrem Firmina a Countinha na lavketam nevidim ziadneho top hraca ktory im pomoze rozhodovat a vyhravat zapasy Kloppovi verim , pozeral som uz par zapasov v sezone a hrali pekne ale podla mna na titul treba este viac urcite nejake posily

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge nic?

Reagovat
misinho7

keby nebol tolko zraneni je inde, ako urcite patri k tym lepsim ale tym ze je casto zraneni to nemoze dokazovat pravidelne a tym padom Liverpoolu velmi nepomoze..

Reagovat
Busby babes

tak oni nemaj takove individuality, ale jako tym, hlavne smerem dopredu, fungujou letos paradne.

Reagovat
misinho7

jj to sulasim videl som par zapasov a hrali pekne ale ked sa zrani firmino coutinho tak su v predeli..urcite to chce viac kvality aj na lavicku a aj celkovo..a ten stred pola nech sa nehenvaju ale to posobi otrasne, can henderson ja mam pocit ze oni v kuse paniakaria a nevedia si poriadne prihrat...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

ne každý tým si tam chce natahat pokémony

Reagovat
misinho7

no vy ste chceli

Reagovat
smazaný uživatel

však my jsme kašpaři

Reagovat
Coutinho10

dobre Arnold zkusil

Reagovat
niflheim

Jak hrajem?

Reagovat
Busby babes

meli jsme zatim jednu golovku, jinak je to hlavne boj ve stredu hriste...

Reagovat
wild

nic nehrame

Reagovat
smazaný uživatel

ani my

Reagovat
Nikikrew

Pogba

Reagovat
Mimalu

Pogba

Reagovat
vodka

Reagovat
Coutinho10

twl Oliver

Reagovat
Coutinho10

* teda dobre vlastne...sem myslel ze penalta pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Coutinho10

myslel sem ze byl v tlaku Unites a ne my..proto

Reagovat
smazaný uživatel

to se obcas stane moji babicce, ze si to tak splete

Reagovat
fenixLFC

wtf

Reagovat
CubONE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
masly008

vysvětli.

Reagovat
Coutinho10

sem nebyl presne zorientovanej jaky to bylo vapno...a myslel sem si puvodne, ze to bylo v utocnym vapne United a Pogba zahral rukou a maj za to penaltu, ze Oliver spatne videl ruku naseho hrace v souboji s Pogbou

Reagovat
Mimalu

MILNEEEEEEER

Reagovat
Swarley

omg

Reagovat
niflheim

Pogba

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba

Reagovat
Whitemedia

Pogba

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mr.Silver

Co tam zkousel?

Reagovat
smazaný uživatel

to je strasny tragwd

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooo

Reagovat
wild

Pogba dnes rozdielovy hrac..Liverpool zasluzene

Reagovat
Dawon

Pogbo ty si tupa pica

Reagovat
masly008

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Pilneeeeer

Reagovat
misinho7

Pogba co to skusal

Reagovat
Swarley

napraví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

lol. Kdyby tam Jones nic nevymyslel... Pogba smula spis, ale jasna no...

Reagovat
Counter

Tohle bych na smůlu nesváděl.

Reagovat
Busby babes

ja jo, neumyslne, machnul rukama jak chtel vyskocit no. Blbe se zorientoval.

Reagovat
B3n

Na první pohled bych řekl, že ztratil míč z dohledu, jak se otáčel. To je víc chyba, než smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

JAMIE jistota, nejlepsi levy bek na svete(s nachem)

Reagovat
Coutinho10

Miiilllneeeeeeeeeeeeer jistota

Reagovat
Counter

Pogba zatím jasný MOTM, byl u všeho

Reagovat
10

Pogba super zápas zatím

Reagovat
smazaný uživatel

stomiliončan zahodená tutovka a potom darček pre hostí, prečo ne

Reagovat
minoLFC

díky 100 milionový Pogbo. Čo to má za sračku na hlave?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič-Milner, dík

Reagovat
Ligter

to nechápu, jak tam mohl takhle naskočit

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba od zacatku vsechno spatne..

Reagovat
REPLIKATOR

To ho naučil Schweinsteiger

Reagovat
mimi_united

Toto penalta? Veď to bolo neúmyselné

Reagovat
Gunner14

pls

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
minoLFC

Reagovat
masly008

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Za tohle tě tu někdo pošle zpět k plotně

Reagovat
Manik...

A oprávněně

Reagovat
TopinB

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
misinho7

Reagovat
Manik...

Reagovat
tunkic

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Pogba ten hraje strašně zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba náš 100 megový hlavičkář na standardky posere gólovku a pak penaltu tušil jsem, že nás to bude stát zápas

Reagovat
B3n

Ty už si nepřeješ prohry ?

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
Grahf

To takto sa nabudili na liverpool? Však tam chodia.

Reagovat
Teoretik

Sorry, ale Pogba je fakt strašnej opičák

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
minoLFC

prvá bola lopta

Reagovat
pingla

Reagovat
SpecialOne

Ano, když uděláš skluz zastavíš míc a hráč ti přepadne přes nohy, proč to lidi pořád nechápou, nemůžeš někoho sejmout podrážkou, míč nemíč.

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Dejaninho, ibra bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp si zase dělá s josém, co chce... Doma i venku ty naše akce na náhodu jsou prostě tragédie a dává si nás Liverpool bez hvězdiček. Hezký týmový výkon a jejich akce mají prostě hlavu a patu. Tragédie.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Teoretik

Za cos mu dal tu žlutou???

Reagovat
SpecialOne

za zásah kolíkama do Martiala, tady míč nehraje roli.

Reagovat
Teoretik

komentátor na NBC se mnou souhlasí, tam nic nebylo.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
SpecialOne

Ano a ten má určitě vždy pravdu

Reagovat
Teoretik

Určitě ji má častěji než ty podívej se na ten zákrok znova a pochopíš, proč tu pravdu nemáš, Lovrenova podrážka byla u země

Reagovat
Manik...

Protesty

Reagovat
Mimalu

Origi

Reagovat
Horcmen

Pogba

Reagovat
mimi_united

Otočíme na 4:1 a Pogra im dá gól z penalty

Reagovat
minoLFC

Pogba mal ísť von

Reagovat
Nikikrew

Hmm teraz Pogba na Hendersona, trosku premotivovany je chlapec

Reagovat
J0EL

Pogba jaky kokotko mal byt von

Reagovat
Kovi81

pogba tezce nezvlada

Reagovat
mr.Silver

Pogba

Reagovat
avicii

Pogba je spinava 100 milinova opica

Reagovat
patas92

Pogba trochu kktko

Reagovat
Mimalu

Mignolet

Reagovat
nani92

u Pogbu si môžeme všimnúť jednu vec..ked hrá dlhšie s rovnakým účesom,tak sa západ od zápasu zlepšuje, ale akonáhle si ho opäť zmení, tak opäť ide jeho výkon dole a robí blbosti..

Reagovat
niflheim

Pogbovi jeblo?

Reagovat
Magic player

Pogba ted mohl klidne dostat kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba už mal dostať redku, je vidieť, že mu na výhre United fakt záleží

Reagovat
Usty

Když James Milner v Premier League skóroval, nikdy neprohrál.

45 zápasů, 14 let.

To je výzva

Reagovat
TopinB

Notypičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wau

Reagovat
Svatej

Pogba je docela čurák

Reagovat
vodka

pogba měl být venku dneska absolutně nezvládá...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Pogban

Reagovat
Whitemedia

Pogba

Reagovat
bbbauch

Pogba tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

U Pogby twitter použil špatnýho smajla.

http://icecream.me/uploads/8cc9be2f183d81df4d3953a2ca0efea1.png

Reagovat
Gunner14

Pogba wtf takovej chokehold

Reagovat
Miguel19

Pogbička nějak nezvládá...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Mignolet paradny zakrok, ale ako to postavil ten mur preboha.

Reagovat
smazaný uživatel

ten rok je Simon kvalitný zatiaľ ( )

Reagovat
mr.Silver

Taky se mi zdalo, ze to je nejak nakrivo

Reagovat
smazaný uživatel

kokot pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet!!!

Reagovat
Counter

Kéžby aspoň dostal dodatečný trest, jestli to Oliver neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel....

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

co udělal?

Reagovat
mikelinos

už sem to našel

Reagovat
Kovi81

snad, nic se tam nepiskalo

Reagovat
smazaný uživatel

To by som dal rovno červenú za to, kokotovi tupému.

Reagovat
Feind

ty panely jsou stejne nejlepsi

#Pogba

Reagovat
vodka

dneska by tam mělo byt z jeho strany spíš lolba...

Reagovat
nani92

je to hnus no..toto by za Fergieho proste nebolo, ani tie jeho dementné účesy..asi preto odišiel..

Reagovat
J0EL

ty a kritika?

Reagovat
nani92

ja kritizujem vždy,ked je treba,ale nie nejaké mrázikové pičovinky

Reagovat
smazaný uživatel

za ucesy

Reagovat
tulen

100 milonové kokotko dokazuje svoje kvality

a účes PP, brutál super

Reagovat
Ligter

vole, zas nepřeháněj, poslední zápasy byl v klidu

Reagovat
tulen

jasne, že preháňam TRCHU ale vždy ako som ho videl tak ani raz to nebol top top hráč na ihrisku a mal by byť nie ? skôr priemer, niekedy lepší, niekedy horší, penaltu dnes neriešim, tá sa stane. správanie má ako najväčši kápo, ale keby to dokazoval výkonmi tak by mu to viac ľudí žralo

Reagovat
Infernoqt

Liverpool zatím jasně lepší. Musíme zabrat a urvat aspon bod, nebo to bude ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a stejne uz jsme si vypracovali tri golovky a oni jen tu penaltu... coz teda byla spis klika.

Reagovat
Infernoqt

Můžeme si za to sami, 30 minut jsme hráli připosraně a dělali chyby, dostali gol. Ted musíme dohánět, ale Liverpool skvělej pressing i organizace. Nečeká nás nic lehkého.

Reagovat
Counter

Když ukázali opakovačky ze všech dalších standardek, tak to prostě klika není. Pogba je brání skoro jak Mesut, pokaždé při bránění hoří.

Reagovat
Busby babes

tak ja mluvim o te konkretni ruce, kdy mu to proste padlo na ruku kdyz chtel vyskocit. To je pro me smula.

Reagovat
Counter

I když skáčeš, tak ideálně ne s oběma rukama nad hlavou.

Reagovat
Busby babes

a hlavne teda tak, ze Liverpool si teda golovku nejak nevypracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo tak oni jsou celý zápas aktivnější a vykombinovali se do šancí, ale nic si nevypracovali... mezitím my jsme získali dva odražené míče v půlce a poslali dobré kolmice do tutovky... ty boha, fotbalová krása

Reagovat
B3n

Reagovat
Ligter

děsně rozházený to je

Reagovat
niflheim

Tohle bude těžké, ale věřím!!!

Reagovat
Ángel di María 22

Pogba dobrej kokot zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba musí dolu nebo dostane redku

Reagovat
I am Mancunian

#pogba dole, mata in, to je strasna bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Pogba dneska strasnej. Hrozne slozite vsechno resi.

Reagovat
Ligter

co zkoušel Valencia jako? tak on se zastaví, narazí a zdar a ještě si postěžuje?

Reagovat
mr.Silver

Jones a Rojo dneska hodne nejisti..

Reagovat
niflheim

Pogba snad dostane fén o poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

portugalec ho potapka po ramene so slovami výborná robota, synak....

Reagovat
lenckoj

Pogba se choval jako kokot i v Juve? Nebo to na něj přišlo až pod Mourkem?

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy uz tam projevoval svoji labilitu , ale urcite tam hral daleko lepe mnohem lepe nez v UTD.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne

Reagovat
avicii

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Fella za Pogbu po polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

do prdele trefte to

Reagovat
Coutinho10

Migno fantastic

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

MIky dpc !!!!!!!!! Asi o jeden dotyk na míč více než měl

Reagovat
avicii

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

tak Mignovi asi chýbala konkurencia

Reagovat
nani92

*chýba

Reagovat
mato Kreator

golman FCL

Reagovat
10

Pogba má tak 3 promile, ne? ten vůbec neví, kde je a co se děje

Reagovat
fenixLFC

#Pogba....dobra provokacia

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba out a Fella in.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Origi hrá dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, zbytocne straca lopty tym ze ju ma dlho na nohe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

priemerne, ale lepsie ako minule

Reagovat
avicii

skoda ze nedotiahol ten najazd cez Jonsa..

Reagovat
icka

Pogba je uplne v lese

Reagovat
Miguel19

Ahoj Jožko..

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbovi keď prepne, tak dokonale pasuje do toho paklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš Chelsea nie? Paklub

Reagovat
smazaný uživatel

si ma zotrel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Swarley

se tady zase pěkně scházíte po jednom špatném poločase

Reagovat
pingla

Reagovat
nani92

ale ja sa im nečudujem, aj mna nasral proste..pred takým zápasom som týždeň nevidel nič iné len jho reklamy s kokotskými Emotikonmi, vdaka čomu má dementný účes atd., proste podával také super výkony ked mal klud a teraz príde toto..

Reagovat
Swarley

což není úplně neobvyklé u tak mladého hráče...cenovka, očekávání, ale pořád je to jenom mladej kluk, kterej bude potřebovat trochu času a bude podávat nevyrovnané výkony...

nasral mě taky a taky mě fascinuje, jak dokáže být na jednu stranu totálně sebevědomý frajírek ať už v reklamách nebo někdy i na hřišti, a pak se dokáže někdy taky sesypat jak domeček z karet...ale to se dá všechno odstranit, je to o hlavě...dejme mu trošku času, než začne rozhodovat i tyhle velké zápasy...

Reagovat
nani92

aj Beckham, Ronaldo boli mladí a toto všetko im bolo zatrhnuté..ja neviem akú právomoc mal do toho Mourinho hovoriť,ale veľkú už asi nie, kedže sme Edova sponzorská práčka peňazí, ale kurva tak aspon vyberiem iné obdobie a nie pred zlomovým zápasom sezony..to bolo jasné, že dnes Pogba bude hrať sračku, už len ked som videl ten banner..ako možno ma za ten druhý polčas Pogba prekvapí,ale pochybujem

Reagovat
Swarley

těžko říct, jak moc se s tím v dnešní době bojovat, když to ty prachy ovládají ještě mnohem víc, než tomu bylo v době Beckhama...SAF by to asi i tak nějakým způsobem omezoval, ale jinak tohle je budoucnost fotbalu jako velké show a zábavy...

Reagovat
nani92

tak nech idú do piče

Reagovat
smazaný uživatel

přestan mi posílat ty fotky, nejsem na straší

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Euphael

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Greny

Pogba je zfetovanej

Reagovat
Ligter

Mourek určitě nebude mít kulky na to vystřídat Pogbu

Reagovat
Busby babes

serve ho a snad se srovna...

Reagovat
Ligter

doufejme

Reagovat
kiwwi

to by nemal nikto

Reagovat
tulen

kam šiel Jožín ?

Reagovat
Whitemedia

domů

Reagovat
smazaný uživatel

S jeho egom musí chodiť do kabíny skôr, aby to do prestávky stihlo prísť za ním...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

30 vteřin do konce a volí přihrávku dozadu... boha.

Reagovat
CubONE

Pogba to dnes rozhodne.

Reagovat
Gunner14

Myslím že už rozhodl

Reagovat
soukup

možná už se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

redkou?

Reagovat
Grahf

otrasný polčas z našej strany. Rozbitému poolu stačí behať a sme v riti. Všetko je pomalé a priposraté. Mourinho musí v šatni nájsť gule.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak mohl stát Pogba tolik peněz, vždyť to je obyčejný průměrák.

Reagovat
Gunner14

Aby měli co dát na reklamní panely.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kvalitně vyhajpovanej, což se hodí pro marketing

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sú pravé hodnoty United

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Černoši v reklamě jsou teď docela v kurzu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to rikal celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
tweek

zas tady ty slepičí úvahy

Reagovat
nani92

ked to pochopíš, tak si aj priateľku nájdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je zase klasika už letos, my se na každý gól nadřeme jak č-ráci a přitom soupeři to tak debilně ulehčíme, že to ani možný není...to ani nebyla jedna šance a prohráváme 1:0...

chce to trošku uklidnit a zase tam víc zapojovat Ibru, ten je dneska totálně od hry odříznutej, přitom se tam snaží pořád pracovat, ale musí dostat lepší balony...ne jen nákopy od DDG...tohle je prostě hratelný, to musíme otočit...

Reagovat
13

Kolikrát chyběl do té šance kousíček, vzadu taky nejste úplně jistý. V druhém poločase ještě fíka dostanete jestli LFC nedojdou síly.

Reagovat
wild

Pogba dnes sialene zly, asi najhorsi vykon odkedy prisiel. Najprv zadrbe tutovku, potom spravi nezmyselnu penaltu a to co predvadza pri tom braneni Lovrena..tvl, on je uplne strateny. Celkovo som sklamany z nasho vykonu, mali sme tam 2tutovky ale to je malo. V druhom polcase ocakavam ze tam budu jazdit na "110%" a nejak to otocia. Rooney na plac!

Reagovat
EL Gringo

Pogba nezvladajko

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že vedem 1:0, ale jinak jsme toho moc nepředvedli. Chybí mi tam taková ta klasická lehkost a přesnost v kombinaci. Divock často příliš dlouho tahá balon, i když z toho bylo pár faulů.

Jinak MU měli víc ze hry a minimálně dvě velký šance. Snad ve druhý půlce přijdou do hry Cou i Studge..

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Přijde mi, že Pogba zatím těžce nezvládá velké momenty, jako jsou takové zápasy nebo i třeba turnaje jako Euro.

Je strašně přemotivovanej, všechno chce urvat sám a pak je většinou naprosto otřesnej. Zatím nemá psychiku na to být takový lídr..

Reagovat
Busby babes

prave. u kazdeho balonu chce predvest neco spektakularniho a vysledek stoji uplne za hovno.

Reagovat
Miguel19

Jako on je super hráč, o tom žádná. Ale on prostě cítí, že v takových zápasech od něj všichni čekají velké věci a nezvládá to..

Reagovat
tulen

Reagovat
10

já ho zatím u United neviděl odehrát super zápas (blížil se tomu s WBU možná), takže to není jen o těch velkých momentech...zatím nedává tu cenovku a nepřijde mi, že mu sedí styl Mourinha, což hodně lidí čekalo už v létě

Reagovat
10

°velkých zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle přestup už byl předem odsouzený, vytěžit mohl jen Juve

Reagovat
Swarley

a proto byl v pár posledních zápasech vyhlášen MOTM

Reagovat
10

s Crystal Palace hrál dobře, ale pořád se ani neblíží tomu, co předváděl v Juve...tyhle jeho nejlepší výkony za United spíš odpovídají průměru v Itálii, mnohem častěji ale totálnímu propadáku, kdy se každým dotekem s míčem snaží ospravedlnit cenovku 100 mega a jen to všechno zajebává

Reagovat
Swarley

to prostě není pravda, sorry

Reagovat
vodka

no, posledních pár zápasů hrál povětšinou fakt velmi dobře, ale dneska je úplne na odpis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Zatial celkom v pohode vykon, obrana United dost neista ked ich trosku popresujeme, Firmino vela vybornej roboty, byt tam Coutinho tak toho vyuzijeme viac. Skoda, ze Origi ked nieco spravi dobre tak to hned aj dojebe.

Pogba nezvlada snad tam dostane trest za ten wrestlersky chvat na Henda. Herrara klasicky nejvacsi placko na ihrisku, po tom Lovrenom zakroku tam hned bezal orodavat za cervenu, strasne nesympaticky hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

hm zatiaľ zápas plný nepresností, ale herne lepší domáci, Pogba slušne mimo, ale Origi ešte horší

Reagovat
cristiano.K.

není nad to vést v divadle snů bez čtyř členů základní v sestavě. Naši "průměráci" si Pogbu vodí kam chtějí. Origi některé situace řeší složitě, ale vybojoval dva rohy a jeden faul u vápna.Prosti otřesnému Jonesovi ještě jednu šanci na útěk dostane. Mignolet nás solidně drží. Pogba měl dostat žluto za zahození Henda místo toho kopali přímák Ibry. Na můj vkus jsme dost pasivní a jejich šance jsou docela šílené naše hrubky.

Reagovat
smazaný uživatel

Migno zatím výbornej.. Letos je na tom celkově hodně dobře. Asi mu ten nákup konkurence prospěl.

Reagovat
13

Konkurence prospěje každému. A tohle se myslím u Mignoleta zmiňovalo ještě za časů BR.

Reagovat
13

Origi hraje pěkně, ale občas drží moc dlouho balon.

Reagovat
cristiano.K.

a co jsem napsal jiného?

Reagovat
bbbauch

Jsem myslel chvili, ze ctu vrabejku

Reagovat
smazaný uživatel

Wazziáš rozhodne

Reagovat
Busby babes

No docela bida ale i pres to jsme si dokazali vypracovat tri dobry prilezitosti. Aspon jeden gol jsme rozhodne dat meli. To nas bude mrzet.

Chce to vic dostat do hry kridla, pak by to mohlo byt lepsi. A Pogbu servat aby se probral, dneska je zatim strasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
13

Klopp to vsadil na běhavost, protože mu nic jiného nezbývalo a zatím to i s trochou štěstí vychází. Bude třeba přidat aspoň ještě gól, jeden na vítězství stačit nebude.

Jinak ten týmovej duch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tvrda praca nadovsetko. Klopp si to uvedomuje.

Reagovat
EXoRcIsT

Mkhitaryan dole a namiesto neho Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

United si nás celkem mažou, moc nechápu jak někdo může napsat, že hrajeme líp. Až na tu penaltu žádná vyložená šance, TAA celkem hoří, no bojím se bojím Aspoň Mignolet má zdá se dobrej den.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To ma Pogba za tie picovinky pre divakov, robit dab vo vlastnom vapne pred hlavicou...

Reagovat
Tomekcz

v zakonceni na hov.no a v obrane taky , proc to rojo a jones vsechno odkopavaj, sou tam porad 4 na 2 hrace loserpoolu a vsechno nakopnou dopr.dele

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs out

Reagovat
avicii

United su inak lepsi, hlavne na sance, snad nam pomoze nasadenie Coutsa alebo Studge...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme doma a přesto jsme horší tým a ten méně aktivní vodí si nás, do šancí se dostávají kombinací naše dvě tutovky byly po chybách Poolu, kdy si zadrbali míč na půlce a kolmicí jsme se dostali do dobrých šancí, ale že by ta hra měla po půl roce tvář, kromě betonu?

byly časy, kdy jsme jim sázeli trojku a jeli si pro tři body, teď si nás dávají s Milnerem na levém beku

Reagovat
Busby babes

krome betonu.

Reagovat
minoLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Pojebaný buzerant proste

Reagovat
smazaný uživatel

To je zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

United lepší. No bohužiaľ Pogba pokazil čo sa dalo. Ale páči sa mi Rojo, Hererra a Miky s Martialom. Liverpool mi príde pasívnejší v medzihre ale vynahrádzajú to neustálym pohybom bez lopty a v napádaní. Dobre zachytal aj Mignolet. Podľa mňa to je ešte otvorené. A myslím, že Liverpool nebude brať 3 body.

Reagovat
stiflerovamama

Pogba jasna cervena, lopta mimo diania, chyti hraca okolo krku a jebne ho o zem ? to kde sme

Reagovat
13

udělat to Suárez, tak je z toho kauza na rok.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ešte keby to spraví černochovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
kiwwi

nepremenili sme dve vyborne sance a darovali sme im gol (najprv darovany roh, potom darovana penalta)

mame trochu problem s tym ich pressingom, hraci musia byt rychlejsi v mysleni s loptou na nohe, to je cele...sme lepsi a ked sa zlepsi aj rychlost tak musime tie goly dat

Pogba hrozostrasny tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jako šance byly... klidně můžeme otočit Milner neMilner.

Reagovat
vladis271

Pri troche šťastia z toho xko môžeme vydolovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ide ti to dobre zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Wazza jde na hriste.

Reagovat
Busby babes

Za Carricka.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

4-2-3-1

Reagovat
Mastný Chobot

Kakavko

Reagovat
Tomekcz

carick, herera a pogra, ale mic neudrzi ani si neprihrajou

Reagovat
vodka

hm, snad Rooney vydrží dýl jak Gerrard na hřišti ale chtělo to spíš Matu...

Reagovat
Swarley

poď Wazzo, dva góly a jde se na pivko

Reagovat
niflheim

Trochu drastický krok stáhnout Carricka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney se uvede jak Gerrard pred dvema lety

Reagovat
Mastný Chobot

Origi vyzerá ako úplne iný hráč oproti tomu, keď prišiel. Dynamický, rýchly, dobrý s loptou.

Reagovat
Ondiis

mě teda příjde, že dnes hraje nejhůř ze strany LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren s Klavanem nic?

Reagovat
Ondiis

jako že by hrál Origi líp než ti dva, tak to určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Však oba dva hrají jak kdyby tam nebyli.

Reagovat
tulen

idete po nejakom normálnom CB v januári lebo je mi Vás normálne ľúto, Lovren - Klavan je stopérska dvojka pre Sunderland, Aston Villu a tak ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdeme. Snad v létě.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

rooney musí dělat víc těch náběhů za obranu, to hrání zádama k bráně je od něho na prd

Reagovat
niflheim

Miky do hajzlu si snad neumí předkopnout balon

Reagovat
Tomekcz

wtf kdyz nedaj ani tohle tak to nikdy neotoci kokoti

Reagovat
minoLFC

ha to už nieje taká sranda ako zakončovať z offsidu

Reagovat
Swarley

omfg

Reagovat
Busby babes

co vic chtej?

Reagovat
vodka

FFS to měl být gól

Reagovat
mithro

njn, presne to, co som myslel, ze bude pruser. premienanie tutoviek. parada

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se ze rozhodci druhy polocas bude nadrzovat UTD.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to spravil dobre Mkhitarijan, škoda že to tam Martial nejak nedotukol

Reagovat
nani92

škorpiony, pätičky..a čo to tak niekedy skúsiť normálne vystreliť na bránu?

Reagovat
pingla

Lallana uplne mimo, co to je za hraca

Reagovat
Honza Matoušek

Nejlepší hráč Liverpoolu, tuhle sezonu.

Reagovat
pingla

ale dnes je snad horší než Pogba v prvním poločase

Reagovat
Honza Matoušek

Dneska neni vůbec vidět, to je pravda.

Reagovat
vodka

po těch odkopech toho hodně podrží a vyveze, není špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
vodka

omg, ale ten pogba je vážně hrůzostrašný

Reagovat
Mastný Chobot

jak keby od adidasu na dnes dostal halovky

Reagovat
smazaný uživatel

myslis toho fotbalistu nebo tu modelku ?!!

Reagovat
Azazelo RD

Tohle Mourinho prokaučoval, měl je nechat jít do vedení 0:2 v poločase, z toho by se nevzpamatovali.

Reagovat
REPLIKATOR

Origi je strašnej

Reagovat
R.Meireles

Zkusil bych tam poslat místo něho Couthina

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba proste neda balon od nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nemali by byt tak zatiahnuti, to malokedy dobre dopadne.

Reagovat
Ligter

teď hrajeme slušně, Mata za Pogbu pls

Reagovat
niflheim

Dávej Pogbu dolů...

Reagovat
stiflerovamama

pice en Origi je nepouzitelny striedaj Jurgen

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Cooouuts

Reagovat
Coutinho10

tak muj cas je tu

Reagovat
smazaný uživatel

blahopreji

Reagovat
tulen

Couts ! davaj gola

Reagovat
Coutinho10

ouuuuu skoodaa mel bejt gol

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho is back!

Reagovat
Busby babes

ufff

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho první dotek s míčem a tutovku vymyslí

Reagovat
Coutinho10

jak je to jednoduchy

Reagovat
EXoRcIsT

Mkhitaryan tam dp stoji medzi stopermi jak stlp dopice

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu nulo, zatím hraje nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho , to tam mrdne na 0-2 a bude klid.

Reagovat
EXoRcIsT

daj tam aj Rashforda

Reagovat
SunFells

Mata jim to zachrání.

Reagovat
Miguel19

Pogba s Herrerou jak vůbec neví co mají dělat

Reagovat
niflheim

Ander hraje náhodou skvěle.

Reagovat
Miguel19

To bylo myšleno jenom na úsek hry

Reagovat
mithro

ander, uhm

Reagovat
I am Mancunian

ty si dobry kokot

Reagovat
icka

Reagovat
mr.Silver

Coutinho je fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Vydržať Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně nás teď motají, kdyby hral Coutinho od začátku, tak mourinho ani nemusel vycházet ze šatny hrajeme doma?

Reagovat
J0EL

Rooney uz prasi

Reagovat
Swarley

jeden dobrý balon na Ibru a možná by to stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna redka Rooney

Reagovat
mojmira

to bych neřekl, oba tam šli úplně blbě, tohle bylo hlavně o tom, kdo koho trefí

Reagovat
J0EL

Dneska im to Olivier solidne pusta

Reagovat
Feind

ten rooney je takovy lenoch pomaly

Reagovat
Teoretik

Bože ten Rooney je nechutný prase

Reagovat
avicii

Rooney dostal zltu? strasne im odpusta karty Oliver...

Reagovat
REPLIKATOR

Šrek

Reagovat
13

Olivere nepřipískávej jim pořád.

Reagovat
Mastný Chobot

možno to vyhodnotil tak, že nechať tam Rooneyho je väčší trest pre MU

Reagovat
smazaný uživatel

cervena Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver

Reagovat
mithro

a ako srnka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Zase bude nastavení Until we score...

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa mal Martial ostať...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ROONEY chce snad teleonni cislo toho borca ?! Ci co !

Reagovat
fff

Takze dnes Pogba a Rooney zatial bez karty? Jasneeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně že jim furt rozhodci ublizuje chudinkam

Reagovat
fenixLFC

omg preco milner nezahral divadlo ako herrera proti gerrardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo nie je kokot?

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

lebo mä vačší prah bolesti, nebolelo ho tak ako vtedy Andera

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

::biggrin

Reagovat
Tomekcz

proc to porad nakopavaj nepodrzi mic nic

Reagovat
mithro

Fellaini coming on

Reagovat
niflheim

Fella, spásá se blíží

Reagovat
niflheim

Ty vole... no Fellu klidně pokud půjde místo Pogby.

Reagovat
avicii

inak do tohto zapasu keby sme mohli teraz pustit Maneho

Reagovat
Mastný Chobot

Pogbaaa

Reagovat
Miguel19

Pogboom

Reagovat
nani92

Mourinho našiel svoje dno

Reagovat
Miguel19

Spíš vy, když jste ho podepsali..

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

ale to sa vseobecne vie

Reagovat
smazaný uživatel

uz ani jeho mi neni lito, ten klub je smesnej

Reagovat
smazaný uživatel

*obhajovali a oslavovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ligter

to je fascinující, jak si vždy Fella odehraje svý

Reagovat
vodka

ta finálka je strašně splašená

Reagovat
mithro

a zapas zabity striedaniami, dnes to mourek prekaucoval.

Reagovat
vodka

Reagovat
EXoRcIsT

Rooney kkt poebany sa tam prechadza dpc nic nespravy naco tam isiel dpc

Reagovat
Ligter

nějak si ani nedokážu představit, že bychom dali gól

Reagovat
smazaný uživatel

Když po půl roce stále nevíš co hrát s miliardovým týmem, umíš jen botenovat, potřebuješ dát góla a nakopávat na Ibru nejde, pošli na hřiště Fellainiho a nakopávej na něj mourinho, stále marný

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba nevyhral za celej zapas jedinej souboj.

Reagovat
EXoRcIsT

Darmian vidi 5m pred sebou hraca ta zastane a prihra dozadu

Reagovat
SunFells

Ten taxikář vypadal jak Beckham.

Reagovat
smazaný uživatel

Cana ale musím za dnešný zápas pochváliť... Ako to, že dnes maká a bojuje jak lev? A na CM!

Reagovat
Maresma

Dneska hraje dobře konečně.

Reagovat
Cobra

Reagovat
minoLFC

on je tam aj Ibrahimovič

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

15 minut ideme teraz nakopávať, hlavne že šance čo sme si vypracovali cez zápas prišli po zemi rýchlymi akciami..ale..Rashford ostane na lavičke

Reagovat
Tomekcz

tam nejni zadnej pohyb a on tam da felainiho

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bechkham ma tu pracku pekne pokerovanu !!

Reagovat
Grahf

nakopávať lopty jak za moyesa, skvelá taktika jožko

Reagovat
Coutinho10

2 fauly ani ne behem minuty

Reagovat
Grahf

ešte aj ten krivý mignolet ich podrží, luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
Ligter

no offside nebyl, ale Mignolet skvěle, no

Reagovat
niflheim

Ten mladej ale hraje dobře na tom RB.

Reagovat
fenixLFC

lebo tam uz nie je martial a zaloha mu pomaha, nie ako na zaciatku

Reagovat
niflheim

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Swarley

poďte je sestřelit kurva, balon, jedem

Reagovat
Ligter

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
aither

Dpč ne

Reagovat
Mastný Chobot

ok, a pískaj koniec

Reagovat
vodka

big fellaaaaaaaaaa

Reagovat
nani92

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

Reagovat
Busby babes

Ibraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Reagovat
bbbauch

ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

Fella udelal ten gol, pratele

Reagovat
Ondiis

celkově jeho přínos dneska

Reagovat
HorajzmAmmann

Rooney

Reagovat
vodka

zrovna on dával logiku, spíš stažeí Martiala moc ne.

Reagovat
mithro

KONECNE !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Svatej

Ty kráááávo

Reagovat
CubONE

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
Miguel19

Zlataaaaan

Reagovat
Cobra

1:1 UDRŽEEET!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Offside, klasicky.

Reagovat
pingla

myslíš ten po rooneyho střele?

Reagovat
SunFells

Myslím ten před gólem

Reagovat
CubONE

Reagovat
T44v3tt1

Valencia byl v offisidu

Reagovat
CubONE

Ako pri tom prvom centri, hej? Tak to neviem.

Reagovat
SunFells

My vieme.

Reagovat
CubONE

Reagovat
T44v3tt1

Nečekaně.

Reagovat
Swarley

jeden jedinej dobrej balon za celej zápas na Ibru...je to tak složitý ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

rooney, rozdilovy hrac

Reagovat
Honza Matoušek

Z metrovýho ofsajdu.

Reagovat
Whitemedia

Konečně, a teď pískat konec

Reagovat
Miguel19

Big F paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra, krásně po offsidu

Reagovat
Busby babes

Fellaini.

Reagovat
Nihilister

Takovej luck

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo, Liverpool měl docela kliku, že to tam nepadlo už dřív.

Reagovat
Nihilister

Píšu jen o golové situaci ... to , že se dneska moc neproměňuje je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
Teoretik

Rozhodčí dirigují

Reagovat
Pony Slaystation

Klasicky po offsidu

Reagovat
emanuel habasko

bohuzel carovej byl v pozici, kdy to nemohl nikdy videt...bez video-rozhodciho tohle nedaj i kdyby chteli

Reagovat
smazaný uživatel

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp zas váha so striedaním... ach a Gini a Adam (a aj Arnold) melú z posledného...

Reagovat
T44v3tt1

Hlavně ten pomezní stál někde v prdeli, to je pak těžký to posuzovat správně..

Reagovat
Coutinho10

proc to Wijnaldum neprihral

Reagovat
J0EL

Offside a 2 cervene, klasika

Reagovat
Neutron

ale no tak neplac, Liverpool moze byt rad za bod

Reagovat
J0EL

na to si ako prisiel?

Reagovat
bbbauch

nejvetsi ublizenec vzdycky, kdyz hrajem

Reagovat
pingla

už ta začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba najslabší hráč na ihrisku

Reagovat
fff

Trafil ho Firmino vobec do tvare?

Reagovat
Counter

Samozřejmě že ne

Reagovat
fff

Strasny curacik

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, hruď

Reagovat
minoLFC

neskutočný zmrd ten Herrera

Reagovat
Mastný Chobot

ty kokos, to je špina ten Herrera

Reagovat
Ligter

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný sráč ten Herrera.

Reagovat
Maresma

Jak se chytl za obličej to je pička ten Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera je hroznej sráč.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot ten herrera

Reagovat
Counter

Herrera To je taková *****

Reagovat
mr.Silver

Herrera

Reagovat
niflheim

Miky řeší věci hodně blbě dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Tý piče španělský bych šlápnul do úsměvu, být Firminem.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Cobra

Herrera to je takový pííč*s

Reagovat
Whitemedia

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera kokotko s veľkým K

Reagovat
tunkic

Ty vole, ten Herrera je neskutečná p*ča

Reagovat
spider_8

Ten Herrera je fakt buzerant

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Wijnaldum to má pořád tak děsný zakončení?

Reagovat
Maresma

Jo.

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Opři se do toho jako chlap dopiči

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver (rozhodca) tento zápas neskutočne nezvládol, mali sme brať 3 body...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak za ten ofsajd přece nemohl on, ale pomezní.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to, no...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
Whitemedia

Wijnaldum a ty jeho zakončení

Reagovat
Greny

Remizka idealni

Reagovat
Mastný Chobot

byť tak 2x namiesto Wijnalduma Coutinho, tak sú 2 góly

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Teoretik

Mourinho, zrovna to mělo neskutečný náboj, proto je tento trenér mor fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Všatci svätí dnes stáli pri United. Škoda.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je ideální

Reagovat
smazaný uživatel

ta rozehra v posledních vteřinách, to by mě jeblo

Herrera megasráč

Reagovat
REPLIKATOR

Když Womanchester nemůže - rozhodčí pomůže rudý špíny

Reagovat
mithro

to bola hrozna ,,,,,

Reagovat
nani92

rooney už zúfalo nemá na také rýchle tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda jako prase, doma být zase horší proti Liverpoolu bez půlky sestavy a to nás ještě nepotrestali. Pogba měl dostat redku a góla po offsidu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Tak budete hrat kazdy tezsi zapas pod Mourkem

Reagovat
smazaný uživatel

to vím už dávno, to pověz jiným mufanům

Reagovat
EXoRcIsT

Proti Arzenálu alebo Tottenhame sme hrali parádne asi to nebolo ťažké zápasy no

Reagovat
stiflerovamama

stratene dva body ....

Reagovat
Ronaldo.com

Hruza

Reagovat
blaugrana

Pool to solidne dojebal. Mignolet tam vychytá 4 góly, Firmino potom nepremení a nakoniec remíza. Takto ten titul v živote nevyhrajú.

Reagovat
Feind

na titul nemaji, to je prece jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za to stahnuti co udelal herrrera bych bez milosti daval cervenou, vzdyt tohle je uplne proti fair play, nesnazit se nijak hrat a v ramci pravidel zabanit sanci, ale proste cilene poskodit utocici stranu

Reagovat
EXoRcIsT

Keby bol posledný tak červená jednoznačná ale takto asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

podle pravidel asi ne(asi urcite ale nejsem rozhodci), ale osobne me to strasne sere a trestal bych to tak, kdyby to bylo podle me

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

+ Herrera je nejafektovanější p*čka v týmu, co si pamatuji... Ronaldo to přeháněl jen u simulací, ale tahle p*čka fauluje, simuluje, vykecává... raději poslat zpátky do španělska

Reagovat
EXoRcIsT

Už si tu zas lebo som si ťa tu nevšimol keď sme vyhravali

Reagovat
smazaný uživatel

hra byla tragická, výhry po štěstích a chybách rozhodčích proti Sunderlandu, Boro, West Hamu apod.? to raději nebudu komentovat, proti silným jsme marní, klasicky

Reagovat
EXoRcIsT

Aha takže sme vyhrali 7 zápasov len pre chyby rozhodcov . Ty si fakt mental

Reagovat
Busby babes

je skvelej. Jen ma teda v profilu spatne nazev tymu, kteremu fandi.

Reagovat
avicii

pred zapasom by som remizu bral takze celkom fajn, skoda ze nam nevysiel daky brejk...a ty ich hraci, neskutocne kurvy

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ktere jmenovite ?

Reagovat
avicii

za dnes Pogba a hlavne spanielska mrdka Herrera...

Reagovat
EXoRcIsT

Remíza spravodlivá pre obidvoch

Reagovat
mithro

njn obaja hrali rovnako na hovno.

Reagovat
EXoRcIsT

Asi ta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Nemyslim si, pro Lpool nezasloužena

Reagovat
smazaný uživatel

Lfc tragickej, my ještě tragičtější takže remíza zasloužená. Jinak osobně si myslím, že do top4 máme pořád strašně daleko. Pogba dnes 0 ! i Darmian byl lepší a to je co říct.

Reagovat
Mastný Chobot

fffilip, si tu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele