Premier League - preview 20. kola

02.01.2017, 08:28, aktualizováno 04.01.2017, 08:25
Previews
Atraktivním londýnským derby bude zakončeno dvacáté kolo anglické Premier League. Tottenham vyhrál čtyři zápasy v řadě a znovu bojuje minimálně o Ligu mistrů, ještě lépe je na tom jeho středeční soupeř Chelsea, ta brala tři body ve třinácti po sobě jdoucích duelech a pokud zvítězí i dnes, stanoví nový rekord soutěže...
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (středa 21:00)
Pokud měla Chelsea při své třináctizápasové vítězné sérii s někým problém, byl to Tottenham. A právě Spurs symbolicky stojí v cestě k tomu, aby Conteho revolučně hrající tým překonal jednosezónní rekord Arsenalu a dorovnal jeho absolutní maximum. Středeční dohrávka skýtá emocemi i kvalitou nabitý šlágr, který výrazně napoví o ambicích obou týmů. Chelsea v případě úspěchu uteče na čele už o osm bodů, Kohouti pak po vítězství mohou poskočit na třetí příčku před Arsenal a Man City.

Zmínil jsem se v prvním odstavci o emocích a jistě každému v tomto ohledu vytane na mysl jeden z mnoha nezapomenutelných vzájemných soubojů - totiž ten z května nyní již loňského roku 2016. Chelsea dokázala i zásluhou fantastického gólu Edena Hazarda smazat dvougólové vedení Spurs, kteří vedle poslední naděje na zisk titulu ztratili i vládu nad vlastní agresivitou.

Není to však jediný duel, na který bychom neměli zapomenout. Před dvěma lety na White Hart Lane přijela tehdy skálopevná obrana Mourinhovy Chelsea a šokujícím způsobem inkasovala od Tottenhamu hned pět branek. Tohle vítězství bylo také jediné z posledních patnácti vzájemných střetnutí, kdy se po závěrečném hvizdu mohli Spurs radovat (7 proher, 7 remíz).

Teď je ale na severu Londýna veselo. Po rozpačitém podzimu se Tottenham rozjel k výtečným výkonům a především v ofenzivě mu to funguje jedna báseň. Vyhrál už čtyřikrát v řadě a v případě pátého triumfu se dostane na třetí místo Premier League. Během těchto klání navíc Kohouti nasázeli 13 gólů - největší porci obstarali Dele Alli (5) a Harry Kane (3). A právě na jejich příspěvek bude Mauricio Pochettino spoléhat.

Chelsea je totiž jediným týmem, který v letošní sezóně inkasoval méně gólů než Tottenham. Právě neprostupná obrana je základním stavebním kamenem zdánlivě nekonečné série třinácti výher. Čisté konto v průběhu tohoto období udržel Thibaut Courtois hned desetkrát.

I na čtrnáctý pokus by se před něj měla postavit na vlas stejná defenzivní trojka/pětka, Antonio Conte má dilema jen v záloze. O místo vedle Kantého se popere Matić s Fábregasem, zatímco dvougólového Williana z utkání proti Stoke nejspíš vyšoupne výborně hrající Pedro vracející se po karetním trestu. Zranění zůstávají Terry a Mikel.

Pochettino se pravděpodobně pokusí na Conteho vyzrát taktéž se třemi stopery. Pokud ne, Diera by ze sestavy mohl odsunout Son nebo Sissoko. Walker s Vertonghenem se každopádně po suspendaci hlásí o slovo; mimo hru zůstává pouze Lamela.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembélé, Rose - Eriksen, Alli - Kane
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Arsenal FC  (úterý 20:45)
Nabitý program anglické Premier League pokračuje i v úterý třemi večerními zápasy dvacátého kola, přičemž jedním z nich je střetnutí Bournemouthu s londýnským Arsenalem. Zatímco první jmenovaní odehráli minulé kolo na Silvestra, Kanonýři měli na regeneraci mezi zápasy ještě o den méně. Na obou stranách tak lze očekávat změny v základní sestavě.

Dobrou zprávou pro domácí je setrvání Benika Afobeho v klubu i během zimních měsíců. Mladý útočník Cherries, jehož pro velký fotbal vychovali právě v Arsenalu, se sice v březnu loňského roku odhodlal přejít z anglické jednadvacítky k reprezentování Demokratické republiky Kongo, avšak očekávaného debutu na blížícím se Africkém poháru národů se na poslední chvíli zřekl. Místo toho chce Afobe posílit svou pozici na klubové úrovni.

"Během posledních pár měsíců jsem se bavil se svou rodinou a přemýšlel, co bude nejlepší pro můj vývoj," odhaluje Afobe. "Chovám ke všem v Demokratické republice Kongo značný respekt, k reprezentačnímu týmu, spoluhráčům i fanouškům. Všem na tomto turnaji ohromně záleží, ale vzhledem k mému vývoji a tomu, kde se má kariéra právě nachází, se nyní snažím především prosadit během své první celé sezony v Premier League. Chci se jen a jen zlepšovat. Kdybych teď odjel na šest nebo sedm týdnů, mohlo by to sezonu značně poznamenat, jak pro mě osobně, tak i pro tým."

Třiadvacetiletý forvard, jehož Bournemouth koupil loni v lednu za tehdy rekordních deset milionů liber, tak může v úterý nastoupit a navázat na gól z minulého kola proti Swansea. To záložník Jack Wilshere naopak o střetnutí s Arsenalem přijde, neboť ligová pravidla neumožňují hráčům na hostování nastoupit proti svému mateřskému klubu. Na rozdíl od Afobeho se z účasti na africkém šampionátu nevyvlékl Max Gradel, jenž reprezentuje Pobřeží Slonoviny.

Na straně hostí visí stále otazník nad stavem Mesuta Özila, jehož z nedělního zápasu s Crystal Palace vyřadila nemoc, a také Thea Walcotta, který stále laboruje s poraněným lýtkovým svalem. Návratu do základní sestavy by se naopak mohli dočkat uzdravení Alex Oxlade-Chamberlain či stoper Shkodran Mustafi a oproti předešlému kolu manažer Arsene Wenger pravděpodobně postaví do základní sestavy i záložníky Aarona Ramseyho či Francise Coquelina.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Cook, Aké, Daniels - Surman, Arter - Smith, King, Stanislas - Wilson
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Alexis - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.90 - 4.05 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Swansea City  (úterý 21:00)
Se Swansea to začíná vypadat opravdu zle nedobře - 12 získaných bodů po polovině soutěže představuje sestupovou fazónu jako hrom. Crystal Palace na tom není v tabulce o tolik lépe - konkrétně jen o čtyři body - a proto bude úterní střetnutí pro oba celky mimořádně důležité.

Pro Sama Allardyce navíc půjde na lavičce Crystal Palace o domácí premiéru. Doposud si ze dvou venkovních duelů na konto připsal jednu remízu na půdě Watfordu a dle očekávání také prohru na půdě Arsenalu. Tento bývalý lodivod anglické reprezentace každopádně musí formu Crystal Palace zásadním způsobem zlepšit - ten totiž z posledních 13 ligových duelů vyhrál jediný, krom toho si ještě připsal tři remízy, ovšem zbytek představovaly samé porážky.

Swansea včera představila v této sezóně již svého třetího stálého manažera - poté, co sezónu načal Francesco Guidolin, načež žezlo v říjnu převzal Bob Bradley, má tentokrát spasitelem Labutí být Paul Clement. Čeká ho mimořádně těžká práce, za zmínku však stojí, že forma Swansea z posledních 13 zápasů v lize je víceméně porovnatelná s tou Crystalu Palace - celek z Walesu totiž dvakrát zvítězil, dvakrát uhrál alespoň remízu, ovšem ze zbylých střetnutí si neodnesl žádný bodový zisk.

Když se tyto týmy utkaly naposledy, byla z toho opravdu bláznivá přestřelka - londýnský tým tehdy ještě na začátku nastavení vedl o gól, o pár minut později už bylo vše jinak a z výhry 5:4 se nakonec radovala Swansea. Bylo by ovšem trochu pošetilé předpokládat, že by se něco podobného mělo opakovat i tentokrát.

Sam Allardyce může opět využít služeb Damiena Delanyho, který si již odpykal disciplinární trest. Wilfried Zaha ještě do utkání zasáhne, ovšem bezprostředně po něm si odjíždí plnit své reprezentační povinnosti.

U hostů visí otazník nad startem Wayna Routledge a Fernanda Llorenteho. Vyloučena je pak účast Jeffersona Montera.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Dann, Delaney, Ward - Flamini - Townsend, Cabaye, Puncheon, Zaha - Benteke
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Mawson, Taylor - Cork, Britton, Fer - Barrow, Sigurdsson, Routledge
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.60 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Watford FC  (úterý 21:00)
První výhru po pěti zápasech si na své konto bude chtít připsat Stoke City. K tomu bude muset porazit svěřence Waltera Mazzarriho, kteří momentálně procházejí drobnější krizí.

Mark Hughes nemůže být s výkony svých oveček v poslední době spokojený - Hrnčíři sice měli těžký los, však v poslední době čelili pětici Arsenal, Chelsea, Liverpool, Leicester a Southampton - nicméně především defenzivní stránka věci zůstala hluboko pod požadovaným standardem. 11 inkasovaných branek v utkáních s Chelsea, Arsenalem a Liverpoolem rozhodně není bilance, kterou by hráči svého lodivoda jakkoliv oslnili.

To Watford prožil doslova hrůzostrašný start do nového roku, když naprosto jednoznačně podlehl Tottenhamu poté, co už v průběhu úvodních pětatyřiceti minut inkasoval tři branky. Celkově si v prosinci prošel slabším obdobím, čemuž odpovídá i forma z posledních 5 zápasů, ze kterých Hornets vytěžili jednu výhru, jednu remízu a hned tři prohry.

Velké potíže má poslední dobou Watford hlavně na cestách - v posledních 4 venkovních ligových duelech inkasoval 12 branek, což dává hrozivý průměr tři branky na utkání. Zrovna na půdě Stoke se ale Sršňům daří, jelikož tam v lize ještě nepoznali pachuť porážky.

Domácí ligová bilance Stoke však momentálně také není k zahození - z posledních 7 zápasů na Britannia Stadium prohráli jen jediný, jinak si připsali tři remízy a tři výhry.

Mark Hughes již může do sestavy zařadit Marka Arnautoviče, který si odpykal trest za vyloučení. Naopak K dispozici nebude Bony Wilfried a Jonathan Walters. To Watfordu se vrací Miguel Britos, na listinu zraněných ale zase přibyli Zuniga s Amrabatem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.50 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Middlesbrough FC - Leicester City  (pondělí 13:30)
Předehrávku dvacátého kola anglické Premier League obstarají celky Middlesbrough a Leicesteru City. Půjde tedy o souboj patnáctého týmu se šestnáctým - a zatímco u domácích se s umístěním v dolních patrech před startem sezóny počítalo, Leicester by si měl jako úřadující šampión vést přece jenom lépe.

20 získaných bodů z 19 střetnutí představuje vyrovnání loňského počinu Chelsea, která předvedla ten vůbec nejhorší pokus o obhajobu ligového primátu v historii Premier League Zdá se, že svěřenci Claudia Ranieriho letos londýnský klub ještě překonají.

Úřadující šampión si každopádně v posledním duelu s West Hamem konečně spravil chuť a po sérii tří utkání bez vítězství naplno bodoval.

To nováček soutěže v sobotu sahal po senzační výhře na Old Trafford, kde navzdory zběsilému tlaku Rudých ďáblů ještě pět minut před koncem držel jednobrankové vedení. Po brankách Martiala a Pogby však nezískal ani bod a připsal si tak na konto čtvrtou prohru z posledních 5 ligových duelů.

Statistiky každopádně favorizují Leicester - ten je neporažen již ve 13 vzájemných duelech, poslední prohra se datuje až do roku 2002. Od té doby obhájci titulu šestkrát zvítězili a sedmkrát remizovali.

Pokud by však domácí svého soka přehráli, připsali by si na své konto dvě po sobě jdoucí domácí ligové výhry poprvé od startu do ročníku 2008/09.

Aitor Karanka již může do sestavy zařadit Antonia Barragana, který si v sobotu odpykal jednozápasový disciplinární trest. Leicester pak stále nemůže počítat se službami Jamieho Vardyho, který si odpyká poslední z třizápasového distancu za vyloučení. Islam Slimani a Ryiad Mahrez odehrají své poslední utkání před odjezdem na Africký pohár národů.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdes - Barragán, Chambers, Gibson, Friend - Clayton - Stuani, Forshaw, De Roon, Ramírez - Negredo
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Okazaki, Slimani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.05 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Southampton FC  (pondělí 16:00)
První, listopadová konfrontace s bývalým zaměstnavatelem pro Ronalda Koemana vůbec nedopadla dle jeho představ - při návratu na St. Mary’s jeho Everton nevstřelil ani gól a prohrál 0:1. Taky tentokrát na tom jsou Toffees před vzájemným duelem lépe, i když už jen pouze o tři body...

Na předzápasové konferenci Ronald Koeman ono listopadové střetnutí na jihu Anglie popsal jako "možná jeden z nejhorších týmových výkonů v sezoně". Everton tehdy prohrával již od první minuty a nikdy úplně nevypadal, že by se měl do zápasu zase vrátit. Mizerný byl Everton tak na úplný závěr kalendářního roku, tehdy však Barkley alespoň v poslední pětiminutovce vyrovnával na 2:2.

Remízu s Hullem nicméně Toffees rozhodně nemůžou a nebudou považovat za uspokojivý výsledek, takže se teď bez debat musí revanšovat vlastnímu publiku - a to nejen za Hull, ale i za poslední vystoupení na Goodison Parku, kdy modří v derby s Liverpoolem utrpěli první domácí porážku ve 12 ligových utkáních. Dvakrát po sobě před vlastním publikem nepadli od měsíce března.

Možná v ještě svízelnější situaci se ocitá Southampton, který pro změnu čelí možnosti třetí ligové porážky v řadě - zde by se jednalo o premiéru od prosince 2014, což je rovněž dlouhá doba. Saints kupodivu závěrem roku vůbec nešlo k duhu prostředí St. Mary’s, kde prohráli se souhrnným skóre 2:6, a tak jihoanglický mančaft možná vítá dlouhý výjezd na sever, naposledy přeci venku uspěl s Bournemouthem.

Co se situace na marodce týče, Ronald Koeman se nemusí potýkat s žádnými příjemnými i nepříjemnými novinkami, pouze ví, že dál nemůže počítat s brankářem Stekelenburgem. To Soton bude postrádat klíčového stopera van Dijka, který je v trestu, a bude zastoupen naopak vracejícím se Josém Fontem. Svůj vlastní ban si potom odseděl Nathan Redmond a svěží už by měl být posledně odpočívající Ryan Bertrand.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - Gueye, Barry - Valencia, Barkley, Mirallas - Lukaku
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Yoshida, Fonte, Bertrand - Höjbjerg, Romeu, Ward-Prowse - Redmond, Rodriguez, Tadić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Burnley FC  (pondělí 16:00)
Z letošní sezony anglické Premier League je nyní odehrána přesně polovina všech zápasů a pohled na tabulku svědčí o tom, jak nevyzpytatelné je umění tipování. Vždyť koho by před startem tohoto ročníku napadlo, že oba ambiciózní kluby z Manchesteru budou před startem dvacátého kola ztrácet dvouciferný počet bodů na čelo a ani pro jeden z nich se nenajde místo mezi nejlepší čtveřicí? O kousek lépe je na tom stále Manchester City, který na svého městského rivala drží tříbodový náskok a hodlá jej přinejmenším uhájit v domácím zápase proti Burnley.

Citizens mají po posledním kole rozhodně co napravovat. Cíl manažera Pepa Guardioly ukořistit ligový titul nabral totiž na Silvestra další povážlivou trhlinu v podobě prohry s Liverpoolem 1:0, po níž už zeje mezi Manchesterem a vedoucí Chelsea masivní desetibodová propast. "Když vyhrajete dvanáct nebo třináct zápasů za sebou, není lehké ztratit body," upozorňuje Guardiola na fantastickou formu londýnského celku. "Mezera mezi námi je nyní obrovská a také plně zasloužená."

"Zítra začínáme s odvetami," pokračoval španělský kouč Manchesteru. "Respektujeme ostatní kluby, ale musíme se především soustředit sami na sebe, myslet jen na nejbližší zápas a pokusit se udělat vše potřebné, abychom vítězili."

Co se druhé poloviny ligového pořadí týče, řadí se Burnley k největším překvapením letošního ročníku. Ligový nováček byl jedním z horkých kandidátů na sestup, avšak momentální jedenácté místo a luxusní devítibodový náskok na osmnáctý Sunderland svědčí o něčem úplně jiném. Předloni sice svěřenci Seana Dychea dokázali na Etihad Stadium nečekaně bodovat, přestože již prohrávali o dvě branky, avšak letos slaví úspěch výhradně na domácí půdě, zatímco venku uhráli se skóre 2:18 pouhopouhý jeden bod - paradoxně na Old Trafford.

"Mezi nimi a námi zeje obrovská propast, ale i to je krása fotbalu," poznamenává manažer Clarets. "Jsme tady, abychom takovýmto výzvám čelili a většinou se nám to daří se ctí. Jestli se nám podaří bodovat, bude to fantazie, a jestli ne, nikdo ani nemrkne. Půjde o jeden ze zápasů, do kterých můžeme vstoupit zcela uvolnění."

"Před dvěma lety měl náš výkon tu správnou mentalitu," vrací se Dyche ke zmíněné remíze 2:2. "V prvním poločase byl soupeř neuvěřitelně silný, ale my zase zahráli výborně po změně stran a postarali se o řádku roztrhaných tiketů."
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Sagna, Otamendi, Kolarov, Clichy - Silva, Fernando - Sterling, De Bruyne, Nolito - Aguero
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Gudmundsson, Arfield, Defour, Boyd - Hendrick - Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.40 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Liverpool FC  (pondělí 16:00)
Jak správně řekl Jürgen Klopp, Liverpool opravdu musí Chelsea výrazně otravovat. Jen výtečná forma Reds zapříčinila to, že tým Antonia Conteho vede i přes neuvěřitelnou sérii 13 výher "jen" o šest bodů. V klíčovém souboji s Manchesterem City na Silvestra těsně vyhráli a ujali se role hlavního stíhače. Naopak Sunderland je na spadnutí a domácí výhru potřebuje jako sůl.

Těžko pochopitelný program Premier League způsobil, že vzájemné utkání se Sunderlandem odehraje Liverpool méně než 48 hodin po zmíněné šlágru. Místo fyzických sil tak druhý tým tabulky bude spoléhat na bojovnost a silného ducha, který je pro Reds pod vedením Jürgena Kloppa tak typický.

Liverpoolu se navíc parádně daří. Není to jen Chelsea, kdo natahuje vítězné šňůry, celek od řeky Mersey uspěl už čtyřikrát v řadě a vyhlíží pátý triumf. Jenže Sunderland výrazně tlačí bota a všichni víme, jak se anglické celky v nouzi dokážou vzepnout.

Hlavně na domácí půdě to jde Black Cats k duhu. Z posledních čtyř zápasů před vlastními fanoušky prohráli jenom s již zmíněnou Chelsea, naopak Hull, Leicester a Watford porazili. V nastoleném trendu musí rozhodně pokračovat, protože venku jim to příliš nešlape - ze všech deseti utkání tam uhráli pouhopouhé čtyři body.

Konkrétně poslední zápas na půdě Burnley byl přímo úděsný. Otřesná hra obrany v čele s liknavým Djilobodjim dovolila nováčkovi soutěže hned čtyřikrát skórovat, zatímco v dresu Sunderlandu se prosadil pouze legendární Jermain Defoe. Ten se ostatně prosadil i loni v únoru, když Mackems urvali bod z Anfield Road za remízu 2:2. Poslední tři domácí utkání ale shodně prohráli.

Dnešní zápas se možná nebude týkat bývalého hráče Sunderlandu Jordana Hendersona, který si přivodil drobné zranění paty. Do hry by se však mohl vrátit Divock Origi. Je otázkou, jak oba manažeři protočí sestavy, David Moyes musí taktéž počítat s tím, že teprve předevčírem jeho muži dohráli poslední klání. Proti Liverpoolu patrně nenastoupí Victor Anichebe a Lamine Koné, zatíco nad Jasonem Denayerem visí otazník.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Love, Djiobodji, O'Shea, Van Aanholt - N'Dong, Rodwell - Borini, Januzaj, Pienaar - Defoe
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Klavan, Lovren, Milner - Wijnaldum, Henderson (Can), Lallana - Mané, Origi, Firmino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.80 - 5.90 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Hull City  (pondělí 16:00)
West Bromwich pod vedením Tonyho Pulise i nadále vzkvétá. Na kritiku herního projevu celek z Birminghamu v sobotu odpověděl další výhrou, kterou si připsal na půdě Southamptonu a poskočil na osmou příčku tabulky.

To hosté z Hullu se i nadále trápí. Velmi dobrý výkon z posledního zápasu s Evertonem nakonec přišel relativně vniveč poté, si svěřenci Mika Phealana po dvou zbytečných chybách připsali jen nic neřešící remízu 2:2. Na výhru tak čekají už dlouhých 8 zápasů, přičemž současný zisk 13 bodů z 19 ligových klání představuje jasně sestupovou bilanci - pokud by Tigers tuto bilanci zopakovali i v druhé části ročníku, o jejich pádu do druhé nejvyšší soutěže by nebylo nejmenších pochyb.

West Bromu se však v tomto souboji příliš nedaří - v Premier League vyhrál ze sedmi duelů jen jedinkrát, krom toho si pak připsal čtyři remízy a dvakrát jeho hráči odešli se sklopenými hlavami. A že vzájemné zápasy nejsou stvořeny pro milovníky ofenzivního fotbalu zase dokládá tato statistika - v čtyřech vzájemných zápasech bylo k vidění pouhých 5 branek.

Sluší se ještě zmínit, že pro domácí půjde o jubilejní čtyřsté utkání v rámci Premier League. Tigers jistě budou snažit oslavu těchto kulatin překazit, k tomu však budou muset vstřelit branku, což se jim na cizích hřištích nepovedlo od října.

Domácí budou i nadále postrádat Saida Berahina, který usilovně pracuje na získání patřičné fyzické kondice. Otazník pak visí nad startem Salomona Rondóna - toho sice netrápí žádné zdravotní potíže, ale Tony Pulis se na tiskové konferenci zmínil o tom, že možná opět nasadí Robsona-Kanu, který v minulém utkání skóroval.

Hull oproti poslednímu střetnutí nehlásí žádné nové marody, poslední duel před odjezdem na Africký pohár národů každopádně odehraje dvojice Mbokani a Elmohamady.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Fletcher, Yacob - Brunt, Chadli, Phillips - Rondón
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Maguire, Davies, Dawson - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Clucas, Robertson - Snodgrass - Mbokani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.24 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Manchester United  (pondělí 18:15)
Když West Ham naposled hostil Manchester United na domácí půdě, byl to zároveň úplně poslední zápas na stařičkém, ale především milovaném Boleyn Ground. Kladiváři tehdy v květnu porazili svěřence Louise van Gaala 3:2 po heroickém obratu v závěrečné čtvrthodině. Na Olympijském stadionu se ale trápí a navázat na úspěch z minulé sezóny bude velmi těžké.

"Přesunem vždy něco ztrácíte, protože udělat z Olympijského stadionu pevnost je nemožné." Slaven Bilić netušil, jak pravdivý výrok před osmi měsíci pronesl. Pryč jsou doby, kdy byl stadion West Hamu pevnost - fotbalisté přišli o bezprostřední kontakt s fanoušky a projevuje se to především v ofenzivě.

Jistě, čtyři vítězství z devíti zápasů, to ještě není zas až taková tragédie. Zajímavější už ale je, že všechny tyto výhry provázel tentýž výsledek - 1:0. Alarmující je ale skutečnost, že West Ham se na úplně každý triumf až nezdravě nadřel. Či se k němu spíš protrápil. Dvakrát gól v závěru, poslední dva slepené úspěchy doprovodili Kladiváři otřesným výkonem a gólu po pokutovém kopu.

José Mourinho se naopak konečně tetelí blahem. Pověstná smůla Manchesteru United je fuč, Red Devils naopak začínají vyhrávat zápasy ve stylu Sira Alexe Fergusona. Góly v posledních minutách byly doménou čerstvě pětasedmdesátiletého taktika. Na Silvestra odehráli dobrý zápas, ale na obrat proti Middlesbrough se zmohli až pět minut před koncem.

Vyhráli už pětkrát za sebou a velmi, velmi rychle se blíží ke špičce tabulky. Na čtvrtý Tottenham ztrácí United jenom čtyři body, naopak pod šestou pozicí je zdánlivě nedostižný devítibodový příkop. Vděčí za to především ve skvělé formě hrající dvojici Zlatan Ibrahimović - Paul Pogba, který má prsty téměř ve všech gólech.

Co se zraněných týče, West Ham se bude muset dost možná obejít bez kapitána Marka Nobla, mimo hru jsou Arbeloa, Masuaku, Sakho a Töre. Manchester United přišel o Erica Baillyho, účastníka afrického poháru národů. Naopak po zranění a nemoci nejspíš budou moci hrát Rooney a Carrick.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.80 - 4.35 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC19161242:1349
2.Liverpool FC19134246:2143
3.Arsenal FC19124341:1940
4.Tottenham Hotspur19116237:1439
5.Manchester City19123439:2139
6.Manchester United19106329:1936
7.Everton FC1976625:2327
8.West Bromwich Albion1975725:2326
9.Southampton FC1966719:2224
10.AFC Bournemouth1973926:3124
11.Burnley FC19721021:2923
12.West Ham United1964923:3322
13.Watford FC1964923:3422
14.Stoke City1956822:3221
15.Leicester City1955924:3120
16.Middlesbrough FC1946917:2218
17.Crystal Palace19441129:3516
18.Sunderland AFC19421317:3514
19.Hull City19341216:4113
20.Swansea City19331321:4412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2786)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ďábelské tempo má hlavne Soton 28 a31.12 a 2.1. čo doj.be celú sezónu očividne...

Reagovat
Nikikrew

Akoze pre Soton je to teda docela kruty los, naopak Chelsea ma najlepsi zo vsetkych. Nechapem.

Reagovat
icka

Nechapes? A kdyz jsme preditm hrali nejvice zapasu za nejkratsi interval to uz nevidis ze?

Reagovat
Nikikrew

ktore obdobie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

11.-17. sme odohrali tri zapasy.

Reagovat
icka

11-17 ....Odehrali jsme 3 zapasy v 6 dnech. Arsenal 3zap v 8 a Live 3zap. v 9 dnech. Takze nechapu co tu zkousis

Reagovat
Nikikrew

iba som sa normlane opytal, neviem o ake obdobie islo. Na strane druhej ste teda velmi ukrateny o cas nakolko nehrate LM co zvysne tymi ano, takze na renegeraciu mate tu najvacsiu vyhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? To sa pri plánovaní zápasov vôbec nezohľadňuje. Televízne spoločnosti majú v tomto z celkom pochopiteľných dôvodov voľnú ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

O tom zadna, to ze nehrajem LM je obrovska vyhoda a Conte nemusi ani moc rotovat...coz se mi zda jako jedina jeho slabina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Soton (a nejen oni) naproti tomu hrál celý podzim o soutež navíc

Reagovat
Arbiter

předtím jsme měli zase ten los jeden z nejtěžších, to si nevybereš

Reagovat
vrabejka

Abramovič tlačí na FA žádná novinka.

Reagovat
icemike

1) netlačí

2) nauč se psát čárky

3) zmiz

Reagovat
smazaný uživatel

chybí Arsenal

Reagovat
Briggus

4) Arsenal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vrabejka

Pome Reds!! V tomto kole musíme Chelsea stáhnout o 3 body!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je aj moje želanie - aby LFC stiahol náskok Chelsea na 3 body, potom to bude dráma. Táto sezóna v PL sa ukazuje ako diabolská, dvaja z veľkej 6-ky sa nedostanú do LM a jeden ani do EL. MU, ktorý tak zle začal, je zrazu len 3 body za MC a TH a len 4 body za Arsenálom. MC, ktorý tak dobre začal, je zrazu 10 bodov za prvým, ale len 4 body za druhým. Preto treba stiahnúť náskok Chelsea.

Reagovat
nani92

Dnes to bude tazke, ale 69 to nejak ukope

Reagovat
elChe

OT: možu použít product key na office 2010 z netu? Nepřindou na to přes windows 10? Nebudu těm sviním nic platit...

Reagovat
Arbiter

Tak proč to používáš, když to nechceš platit?

Reagovat
elChe

Zaplatil jsem si předchozí office a ten mi na win 10 nejde nainstalovat...asi nějaky opatření, abych si musel zaplatit novou sadu...a to rozhodně nehodlám dělat...tak budu kradnút, stejně su živnostník a ti přece kradnů všeci...

Reagovat
Arbiter

Nevím, jestli všichni, ale aspoň děláš něco pro to, aby se tato škatulka udržela

Reagovat
elChe

Ať hodí kamenem, kdo je bez viny...soudit mě můžeš jedině za předpokladu, že sis nikdy nestáhnul z netu ani pitomej film nebo mp3ku...

Reagovat
Arbiter

Nesoudím, ale ani nenadávám vydavatelům do sviní, že chtějí, abych za film zaplatil Nehledě na to, že pokud jsi živnostník a Office používáš pro svou práci, generuje ti ten nástroj evidentně zisk..

Reagovat
elChe

Používám ho na pracovním noťasu, to mám zaplacený, potřebuju teď z domu něco udělat ve wordu...ale pravda, nadávat nemusím...

Reagovat
icemike

Reagovat
Azazelo RD

Ne nezbytně. Pokud to používá jen pro administrativní účely, tak to nemusí generovat nic a je to jen náklad.

Reagovat
Arbiter

Pokud po používá pro administrativní účely, šetří mu to nejspíš čas, který může využit jiným způsobem...

Reagovat
Azazelo RD

Což ale stále neznamená, že mu to generuje zisk. Navíc bych chtěl vidět někoho, komu šetří administrativa čas.

Reagovat
Arbiter

Zkus místo wordu používat psací stroj a a ukládat všechny takové papíry někde ve složkách a pak v nich hledat. Ale dobře, primárně to zisk generovat nemusí, ale ten nástroj snižuje náklady. Kdyby nesnižoval, všichni by měli pořád kalamář s inkoustem a péro na psaní. Nebo by třeba ještě tesali do kamene...

Reagovat
Azazelo RD

Tak já mezi administrativu počítám i další věci týkající se různých úřadu a tam už zejména u subjektů s povinnými datovými schránkami je prakticky vyloučeno, abys mohl fungovat bez počítače a wordu.

By mě zajímalo, kolik podle Tebe stojí kalamář s inkoustem a pérem, když máš pocit, že je to dražší než počítač, word, tiskárna a toner. Nemusíš hned mít péro z mamutího klu a inkoust ze vzácné chobotnice jako Abramovič.

Reagovat
Arbiter

Zkus se zamyslet, kolik hodin by ti trvalo zaevidovat všechno na papír pomoci péra (připočti si i dobu zaschnutí takového inkoustu) a pak ten papír v budoucnu najít. A to samé pak udělej s wordem a počítačem. Zkus si zjistit, kolik asi tak stoji mít jednoho zaměstnance. A teď si představ, že kdybys používal inkoust a papír, administrativa by ti zabrala mnohem času než s použitím PC. U toho prvního bys potřeboval třeba tři zaměstnance, u toho druhého jednoho (příklad, může to ale být mnohonásobně více). Prostě počítačové nástroje zefektivňují administrativní práci => snižují náklady na daný úkon => šetří peníze => zvyšují zisk...

Reagovat
Azazelo RD

Můžeš to napsat propiskou a nemusíš čekat na schnutí inkoustu.

Reagovat
Arbiter

Pořád je to nevýhodnější než použití počítače (a pořád je to pomalejší)...

Reagovat
Azazelo RD

No jo, jenže ty stále předpokládáš, že když ušetřím čas administrativou, tak to znamená, že více vydělám a takhle to nefunguje. Nicméně, že to šetří čas, je nesporné.

Reagovat
Arbiter

Uvedu zjednodušený příklad (nebude možná úplně sedět na živnostníka) - máš administrativní úkon, který jedním nástrojem trvá splnit 8 hodin a tím druhým nástrojem 16 hodin. Tento administrativní úkon se musí provádět každý den. Takže zatímco při použití prvního nástroje musíš zaměstnat jednoho zaměstnance, při použití druhého nástroje musíš zaměstnat zaměstnance dva. Pokud snížím náklady (což plat za zaměstnance je), zvýším zisk (jelikož zjednodušeně platí, že zisk = výnosy-náklady).

Co se týče času živnostníka - pokud potřebuješ pracovat namísto osmi hodin denně šestnáct hodin denně, abys vydělal stejnou sumu, znamená to, že v tom druhém případě za jednu hodinu vyděláš méně. Takže ano, když ušetříš čas, vyděláš více (za daný časový úsek).

Reagovat
Azazelo RD

No jo, jenže já mluvím o malém živnostníkovi bez zaměstnanců a ten si administrativu dělá sám. Mimochodem zaměstnanci pobírají mzdu, nikoliv plat.

A k tomu druhému odstavci. Jako živnostník to nepřepočítáváš na hodiny, takže vyděláš stejně, akorát ušetříš čas, což jsem nezpochybňoval ani výše.

Reagovat
Arbiter

Plat a mzda je v podstatě to samé - slouží ke stejnému účelu, jen se liší zaměstnavatel...

Kdyby neplatilo, že čas jsou peníze, pak by živnostníkům nevadilo, že se zvyšuje administrativní zátěž (EET v poslední době např.).

Reagovat
Azazelo RD

Ono jim to právě vadí, protože to je činnost, kterou musejí vykonávat a nic z ní nemají. Tu zbylou činnost, která Ti vydělává musíš dělat stejně tak jako tak. Navíc to EET jim vadí především z jiného důvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufám že lidi jako ty brzo pochcipají s celýma rodinama zasloužíš si to

Reagovat
Godwinson

Můžeš, proč bys nemohl?

Reagovat
niflheim

A OpenOffice ti nestačí?

Reagovat
elChe

bude muset, hodil jsem si zatím zkušební verzi office, pak to odinstaluju a stáhnu toto...

Reagovat
niflheim

Dneska musíme potvrdit formu, snad zůstanou na vlně po tom víkendovém obratu.

Reagovat
SunFells

Chelsea, United a Liverpool žijí minulostí.

Reagovat
nani92

No neviem..Arsenal je momentalne jediny klub zo spicky, ktory zije v minulosti a boji sa urobit krok dopredu

Reagovat
SunFells

Ty jsi snad ještě zmatenější než loni.

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

That night in Barcelona

Reagovat
icemike

Reagovat
Bastaron

Západní šunka dneska vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

to tazko

Reagovat
niflheim
Reagovat
Briggus

chybí už jen Oldham

Reagovat
Ed_Hazard

Strasne som zvedavy ako sa dnes predvedie Leicester..

Reagovat
Makiii

Muze mi nekdo vysvetlil, proc Bailly nemohl dostat povoleni na to, ze by dojel hnedka k tymu po zapase? Kdyz Mahrez, Slimany, Mane apod muzou dnes hrat?

Reagovat
minoLFC

cestuje pešo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Makiii

Tak pak tomu rozumim

Reagovat
nani92

Kampan proti nam ako vzdy, ked sa nam zacnw trocha darit

Reagovat
kiwwi

asi to ich futbalove zvazy povolili...Pobrezie Slonoviny to zamietlo, Mourinho sa uz aj postazoval

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United have made contact with Everton about the potential loan signing of Tom Cleverley.

Reagovat
salami

to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Je schopnej hrát to, co hraje Diamé? Jinak to bude "jen" zkvalitnění COlbacka/Haydena.

Reagovat
smazaný uživatel

To už radšej dať šancu nejakému odchovancovi. Cleverley neverím že bude vynikať pri Haydenovi, Colbackovi a Shelveym.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně snad odejde Tioté a pak tam potřebujeme někoho. Na 2 posty jsou tam 3 hráči + v rezervě možná další dva, který na to ale spíš nemají, než mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Anita nie je pôvodne defenzívny záložník? Aspoň vo Fife to tak je ( ), ale vidím že Rafa ho stavia na kraj obrany, kvôli čomu nedostáva šance Laazar. Každopádne 3 hráči na 2 posty je málo, akurát by som prial Newcastlu výraznejšiu posilu než Cleverleyho (aj keď sa presne hodí do Rafovho futbalu). Takisto je pre mňa prekvapenie, ako málo hráva Mbemba. Tioté to inak už zabalil definitívne? Tam bude asi problém jeho prístup..?

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote je na odchodu uz dva roky, ale nejak se to porad nedari dotahnout. Naposledy to padlo kvuli zdravotni prohlidce. Aspon oficielne kvuli spatnym kolenum. Hrat za NUFC uz tezko nekdy bude. Muselo by prijit hodne zraneni.

Anita je puvodem primo CM, ale Rafa ho vyuziva temer vyhradne jako pravyho beka s tim, ze muze zaskakovat nalevo. Laazar ale nehraje kvuli Dummettovi, v PL asi hrat bude uz, az si zvykne na tempo Anglie. Mbemba udelal par chyb a vedle kapitana se chytil skvele Clark, ktery je spolu s Gaylem a Jonjem nejlepsi hrac NUFC, tak to ma tedko tezky. Rafa nesnasi nespolehlivy hrace - proto hrava malo i Mitrovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten káder celkovo nie je vôbec zlý, a mohol by s menším vylepšením (CM, krídlo keď odíde Atsu) hrať veľmi dobre aj v Premier League. Tešil som sa na Gameza, ale ten má smolu na zranenia tak kto vie, či sa chytí potom rovno v PL (dosť o tom pochybujem). Som zvedavý, ako sa Rafa vysporiada s návratom hráčov, ktorí sú momentálne na hosťovaní. Nevieš s kým by mohol počítať a kto naopak odíde? Z hráčov ako Krul, Saivet, De Jong, Thauvin, Armstrong (podľa mňa výborný hráč a veľký talent).

Reagovat
smazaný uživatel

Thauvin už odešel. Krul bude pravděpodobně prodanej za správný peníze, Saivet vůbec netušim, Armstrong teď hodně strádá v Champu, Je mu pořád 19, tak se možná prosadí dál, ale momentálně se zdá, že přechod do vyšší ligy zatím ne úplně zvládá. De Jong je zdravotně asi odepsanej. Umim si představit, že odejde jako volný hráč po tom, co se promarodí do konce smlouvy.

Takže mi vychází jen Saivet do budoucna, ale moc nechápu, proč ho vůbec Rafa posílal pryč...Atsu snad zůstane, opce tam je. Sice je trochu sobec, ale takový hráče potřebuješ pro PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak takto to je...O Thauvinovi som nevedel, to bol teda nevydarený nákup, až sa mi chce napísať totálny prepadák. O opci na Atsua tiež nie, ale konečne by sa mohol usadiť, prajem mu vydarenú sezónu v PL. No a odchod Krula ma bude mrzieť asi najviac, už ho mám automaticky spojeného s Newcastlom, ale po príchode Selsa je to asi jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobou smlouvu podepsal Elliot, ten se vrazí po zranění teď. Momentálně je jedničkou Darlow, který chytá dost suverénně. Má slabinu při střele na bližší tyč, jinak ve všem nadprůměrný. Sels je zatím propadák, udělal pár chyb, má sebevědomí v tahu, fanoušci ho nemusí.. snad se z toho vzpamatuje, Rafa mu šance dává, ale osobně mě taky nijak nezaujal. Hodí se víc do PL než do Champu, chytat střely umí dobře, ale ty skrumáže ve vápně - tam vypadá, že vůbec netuší.

Reagovat
salami

to byl zatim asi největší Rafův úlet a asi zatim i jediná výraznější chyba, angažování Selse bylo nesmyslný už od začátku, Darlow je super, ve spojení s Elliottem a Woodmanem bychom nemuseli golmany nějakej čas řešit, Selse bych se zbavil, třeba někde pookřeje, ale na pozici dvojky se mi vubec nehodí a na jedničku nejspíš mít nebude

Reagovat
salami

kdo ví jak to s Krulem bude, furt ještě neni fit po zdravotní stránce, já se trochu bojim aby uplně neskončil s fotbalem a moc nevěřim, že by za něj ještě Newcastle dostal něco jinýho než drobný

Reagovat
salami

on Anita v Ajaxu začínal jako bek a až pak se přesunul na CM, my jsme ho akorát na beka zase vrátili a je to jedině dobře, mně se na CM/DM nelíbí, oběhá toho sice dost, ale pozičně to neni nic moc a nějakou přidanou hodnotu tam nemá, s balonem je to takový nijaký, u lajny to mnohem zajímavější hráč a zatim o právu nepouští Yedlina tolik do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Murphy na lávce, třeba konečně naskočí. A Rafovi řeči o rotaci moc nechápu, sice nenasazuje úplně totožnou 11 pořád, ale že by nějak zvlášť rotoval se říct nedá.

Reagovat
salami

je tam celkem dost hráčů, co si téměř nekopli, Hanley, Gamez, Murphy, Mbemba i ten Lazaar a už musej bejt docela frustrovaný, rotuje tak maximálně, Colback, Yedlin, Atsu a Ayoze s Mitrovičem a taky ne zrovna dostatečně, když k tomu vezmu tu porci zápasů, co hrajeme, tak je to spíš opak rotace

Reagovat
salami

kdo všechno od nás jede na APN? Mbemba, Diamé, Lazaar, Atsu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tihle ctyri

Reagovat
salami

podle mě si od něj slibuje Rafa trochu víc kreativity než má Colback, otázka je jestli na to Cleverley má, podle mě v tomhle dost selhal už v United, ale na druhou stranu, tvořivější, než Colback by měl bejt a mohl by se v Champu rozehrát a na tý Diameho pozici taky několikrát nastoupil, jako já bych momentálně bral asi jakýhokoliv středního záložníka, protože při Shelveyho trestu máme akorát Colbacka s Haydenem, plus na lavici Tioté a dejme tomu Anita, případně staženej Diamé, ale ani jedno neni nijak zvlášť dobrá varianta a koledujeme si o průser, nějakou pecku na CM asi v zimě neulovíme, takže nějaká záplata typu Cleverlyho nám bude muset stačit, jinak já bych byl teda nejvíc nadšenej z Delpha, to by byl super kauf, ale spokojim se i s Cleverleym

Reagovat
smazaný uživatel

Ryder dnes psal, že Newcastle podal nabídky hostovačky Delpha, Loftus-Cheeka a Cleverleyho + prý toho Wilsona, kterýho ale Eddie prodávat nechce, takže leda by on sám chtěl přijít

Reagovat
salami

Wilson v klidu počká do léta, na PL by se typologická nárada za Gaylea hodila a třeba sám Wilson začne na přestup tlačit, pokud nebude mít herní vytížení ani na jaře, já bych ho ted v zimě považoval za zbytečnost, naopak ideálně 2 z těch středáků by bylo super dotáhnout a ideálně aspon někoho i s opcí a furt máme poměrně slabou konkurenci na křídla, v podstatě jenom Ritchie splnuje kriteria PL, Atsua mám rád a rád bych si ho nechal, ale postavit to na něm taky uplně nejde, Gouffran i přes dobrou sezonu na PL nemá, okolo Snodgrasse to ted nějak utichlo, o nikom dalším jsem neslyšel, ale bylo by dobrý zkusit někoho už ted, naopak obrana vypadá velmi dobře a tam by mohl bejt v příštích dvou přestupovejch oknech docela klid

Reagovat
smazaný uživatel

je to prijemny pro jednou resit zalohu a utok a ne obranu, u NUFC nezvyk

Reagovat
salami

a ještě jenom k Wilsonovi, byl bych opatrnej u hráčů, co si prošli plastikou zkřížených vazů

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to King? myslel jsem, ze Wilson je zdravej

Reagovat
salami

nn, Wilson, měl loni dobrej start v PL a pak si to udělal a vrátil se až ted na podzim, proto taky zatim moc nehraje

Reagovat
Zaschrona

Cleverley bohuzel nevytvori vubec nic. Alespon teda u nas. Nevim, jestli to v nem nekdo muze jeste nejak probudit, ale rozhodne bych od nej mnoho necekal. A ani dozadu to nejaka velka pecka neni, meli byste zkusit nekoho lepsiho.

Reagovat
salami

jednička je pro mě Delph, ten zahraje CM, CAM, a i LM/LW, jinak ale nevim koho a Cleverley jako záplata na champ stačit musí, i kdyby to třeba fakt bylo jenom ted na pár zápasů, ale třeba překvapí jako Clark, kterýmu se vysmívali fandové AV a ted je dost možná nejlepší stoper v champu

Reagovat
Zaschrona

No, on ma i na PL, ale na tym hrajici druhou pulku tabulky, coz tedy tipuju, ze mirite vys. Pokud privedeme Schneiderlina ci podobneho hrace, tak je Clev urcite kandidat na to, ze pujde. Nebo i Gibson.

Reagovat
salami

zase budeme těžko lákat hráče, co maj na horní půlku PL, když jsme ještě ani nepostoupili z Champu, výš určitě mířit chceme, ale Cleverley klidně může bejt slušný řešení třeba na zbytek týhle a příští sezonu, navíc bude potřeba mít širší kvalitní kádr

Reagovat
kissak

chlapi neustále řešíte návrat do EPL a po včerejším zápase se nám to opět začíná komplikovat. Sezona je sice dlouhá a včera bohužel zase nevyhrál ten lepší, ale pokud takovýchto zápasů (blbec) budeme absolvovat vícero pak se můžeme o nějakej návrat obávat. Opravdu bych nevěřil jak se absence Shelveyho může takhle projevit.

Reagovat
salami

nic jistýho samozřejmě neni, ale i tak musíme mít ambice co nejvyšší

Reagovat
Mastný Chobot

WHU dnes 6-0 výhra

Reagovat
Busby babes

neni to malo?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ona zase ide PL

Reagovat
Ed_Hazard

Sa nechytame v tomto, uz ani neviem ako vyzeraju Madridske dresy

Reagovat
Nikikrew

a kolko zapasov na dnes. Ved ja len od Vianoc po Silvester a aj na Novy rok az po sviatok 3 kralov sledujem iba PL

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je v anglicku ,,sviatok", lebo New Year’s Day pripadol na nedeľu. A v Anglicku platí také niečo, že ak sviatok pripadne na víkend, tak majú najbližší pracovný deň voľno. Preto dnes také víkendové kolo.

Reagovat
Nikikrew

To by teda mohli aj u nas zaviest. Minuly rok 1 a 8 Maja pripadol na Nedelu, to sa nadavalo.

Reagovat
smazaný uživatel

i keď mne osobne je to jedno, ale to by bola sociálna výhoda ako víno.

Reagovat
TopinB

Bank holiday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Co ten Berba? Podepíše někde v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
vladis271

Dnes tu bohužiaľ neuvidím. Ale ak to Spurs neposerú je tu možnosť stiahnuť Chelsea ak to dnes ukopeme. Lenže je to veľké if. Ide o to kto dokáže lešpie zregenerovať my, či Sunderland. O 2 týždne ideme do Mordoru bolo by dobré sa udržať na víťaznej vlne.

Reagovat
blade115

Snad Moyes nebude riskovat a pošle tam deset obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

to by musel mít 10 obránců k dispozici

Reagovat
blade115

Denayer, Djilobodji, Jones, Love, Manquillo, McNair, O'Shea, van Aanholt - to máme osm, k nim Cattermoula, který mezi ně krásně zapadne, a vepředu může hrát jako osamělý jezdec Defoe a čekat na svou jedinou střelu za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

WBA a Everton jedničky?

Reagovat
B3n

Asi zavedu pravidelný vlákno... Dnešní tipy ?

Reagovat
Mastný Chobot

WHU - MU 1

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
B3n

Pěkně

Reagovat
Swarley

WHU - MU 2

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

WHU - MU 0

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

City - Burnley over, WHU - United over, Sunderland - Liverpool 2/over

Notthingam - Barnsley over, Scunthorpe - Peterborough over

Reagovat
B3n

Reagovat
icemike

WHU- MU 01

Reagovat
Mimalu

WHU - MU

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers - NUFC 2

Reagovat
bbbauch

WHU - MU 0:4

Reagovat
Taiger

10, over 2,5

Reagovat
Taiger

WHU - MU

Reagovat
mikelinos

Kdyby sis radši nastavil fantu

Reagovat
Taiger

Frčím na skype to prodiskutovat, se poseru.

Reagovat
Hokaido

Já dnes zkusím za kilo, že Adama Traoré dá konečně gól. Je tam luxusní kurz a proti ty obraně Foxes... Tutac, easy money.

Reagovat
B3n

Ty jseš celkem král s těma střelcama

Reagovat
TopinB

Tady háže jenom ty co mu vyjdou

Reagovat
Hokaido

Hele ne, fotbalový střelce jsem sázel po dlouhý době a zrova to takhle vyšlo. Jinak je to samozřejmě náhoda, to jo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

uplne stejne...snad nam to znova klapne

Reagovat
Miguel19

Lepší je sázet hokejový..

Reagovat
Hokaido

Tohle byl ale asi fakt jen výstřel do tmy.

Jinak dneska ještě určitě dám v zápase WHU-MU penaltičku. Píská Dean, kterej jich letos nařídíl už 9 v 15 zápasech. Kurz 3,20...

United letos myslím sice moc penalt neměli, ale na obou stranách jsou strašně šikovní hráči + nehraje Bailly a Blind, to za zkoušku stojí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

ja pak dam asi zase naky strelce, ale az podle sestav zapasu od 16:00

Reagovat
Hokaido

Tak se pochlub, až budeš vybírat.

Reagovat
Coutinho10

jojo jinak minuly kolo ted o vikendu jsem to trosku provahal...mel sem par tipu, ale spatne sem to nakombinoval s jinejma tipama...jinak sem klidne mohl vyhrat...mega kauf byl Phillips o vikendu za 7,50, ale nevim jestli do nej jit znova (pokud bude v zakladu), ale 4,00 je taky lakavy

Reagovat
patas92

WMU - HU 3

Reagovat
fff

Dnes bez Henda, Matipa, Coutinha.

Klopp naznacil, ze mozno bude hrat Origi aj so Sturridgeom. No uvidime. Mane bude hrta urcite, kedze po tomto zapase odchadza a neviem si predstavit, ze by nehral Firmino.

Zaloha asi Wijnaldum, Emre a Lallana a ta utocna trojka neviem.

Reagovat
Wat

Mané - Sturridge - Firmino bych si přál. Ale spíš nastoupí Origi, no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to pomalu viděl na takovej hybrid diamantu. Can,Gini,Lallana-Mané-Origi,Studge

Reagovat
cristiano.K.

jestli Sturridge nedá do základu, tak počítám s jeho trucováním, případně odchodem a nutno říct moc se mu divit taky nemůžeme. Pomohl rozhodnout derby a pak si nekopne proti mateřskému klubu.

Reagovat
Coutinho10

j dneska uz to musi protocit...dalsi zapas behem par dnu

Reagovat
Kowe

To že si proti City nekopnul ale bylo správný.

Reagovat
cristiano.K.

souhlasím, ale vysvětli to hráči, který si myslí,že je nejlepší na světě

Reagovat
JIMMY-PO

pouzil som wildcard takze ibrovi mozu zacat suchoty ako na zaciatku sezony kym som ho nepredal

Reagovat
smazaný uživatel

" Na čtvrtý Tottenham ztrácí United jenom čtyři body, naopak pod šestou pozicí je zdánlivě nedostižný devítibodový příkop." Wtf ? Ztrácíme tři body na Spurs a City, přičemž City kvůli horšímu skóre je pod Spurs a v článku je napsaný, že ztrácíme čtyři na Tottenham ? Tohle mi nedává smysl ať se na to dívám jak chci

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United odcestoval do Londýna k zápasu s West Hamem a ve výpravě chybí Daley Blind, nizozemský defenzivní univerzál má zdravotní problémy. Takže dneska s Darmianem

Reagovat
smazaný uživatel

Adama by mal Hutha s Morganom a Fuchsom rýchlostne zničiť.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

čo z toho, keď potom aj tak odcentruje presne z čiary brankárovi do rúk...

Ne vážne, môže byť fakt super zbraň pre Karanku, ale musí s ním ešte veľa pracovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak nebude moc zbrkly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Do prdele, já zapomněl nastavit fantu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TopinB

Reagovat
Visca el barca

Může už hrát gabriel jesus?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, on uz je tam vlastne...No, sem na nej desne zvedavej..

Reagovat
Ed_Hazard

Simpson pekná naivita, začínam mať pocit že Leicester ozaj fasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred druhou sezónou už snáď pôjde vo FIFE kúpiť Traoreho..

Reagovat
Taiger

On FIFU ještě někdo hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som pred nedávnom začal, zatiaľ ma celkom baví.

Reagovat
Taiger

Co jsem koukal, tak po tom "Hunter Boomu", kterej už většina dohrála, tak už to není ončo, nezabaví tě to tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fut?

Reagovat
smazaný uživatel

A teda vlastne som sa chcel opýtať, prečo tá otázka?

Reagovat
Taiger

viz. předchozí komentář no

Reagovat
Counter

Viz se píše bez tečky.

Reagovat
Taiger

Reagovat
B3n

Reagovat
Wat

To je hned práce v novym roce, co.

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pingla

Co dnes hraje Mahrez? Na CAM se pohybuje strašně vysoko.

Reagovat
C-M@ster

Fotbal v pondělí 13:30? Co je to za pořádky?

Reagovat
Taiger

Žádnej vtípek od tebe dneska? Co se děje?

Reagovat
C-M@ster

Přehnal jsem to na silvestra s chlastem, tak jsem takovej vyjetej ještě...

Reagovat
bbbauch

WinohradyOG je taky jeste vyjetej, akorat ze nepil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ohromne slabé ofenzívy od oboch tímov...

Reagovat
Ed_Hazard

Prvý krát túto sezónu pozerám zápas Leicestru. Tam snad hrajú 2 hráči priemerne, ostatní ťažký podpriemer Nechápem čo sa stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba Kanté, Mahrez, psychická pohoda a Vardy.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako Mahrez chýba duchom? Lebo hrá a hral aj minulý zápas Skôr tá psychika asi, lebo tí hráči sú totálne dezorientovaní, neskutočný úpadok kks.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno tak, nejde mu to a stratil ľahkosť, ktorou disponoval v minulej sezóne. Ale ako píšem dole, je to trochu unfair lebo to nejde komplet celému tímu a častokrát sa akoby spoliehalo len na to, že to Mahrez zariadí sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď k Mahrezovi to je trochu kruté...S Vardym a Slimanim to nebolo až také zlé, ale Okazaki a Ulloa ako útočná dvojica zrejme nestačí.

Reagovat
Hokaido

Co by se stalo, je to banda průměráků.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to je potom PL na tom velmi zle, keď ligu vyhrala banda priemerákov Žiadnu radikálnu zmenu kádra oproti minulej sezóne nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Pre väčšinu kádra to bol zrejme jednosezónny kariérny vrchol, po ktorom sa vrátili na svoj dlhodobý herný level.

Reagovat
Hokaido

Tady jsem ti to shrnul půl roku zpátky:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-330976/?forum=1#post8512499

Reagovat
Taiger

Dneska budou všude undery.

Reagovat
Nikikrew

Typicky anglicky zapas zatial. Vela bojovnosti a malo sanci. Kto sa diva na Leicester po prvykrat v porovnani s minulou sezonou, asi len tazko pochopi ako mohli byt majstri. Uplne iny tym.

Reagovat
Miguel19

‏@MatteoPedrosi

Obi #Mikel a un passo dal @valenciacf

Hmm, zajímavá štace..

Reagovat
Godwinson

To Obimu nepřeju

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes velice těžký zápas s WHU. Jelikož nenastoupí Blind, tak bych to dnes viděl takhle.

DDG, Valencia-Jones-Bailly-Darmian, Carrick-Herrera-Pogba, Mkhitaryan-Zlatan-Martial

Reagovat
Whitemedia

Co to je za výmysl dávat PL v pondělí odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

No vzhledem k tomu že je plný stadion tak jim to v Anglii asi nevadí.

Reagovat
bbbauch

Alespon se nenudim v praci

Reagovat
kiwwi

co je to tu za pocudovania k tym zapasom a este od fanusikov PL? to ste teraz padli z ceresne alebo PL sledujete prvy rok?

Reagovat
Whitemedia

asi ano..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa to hravalo 1.1 a nie 2.1 cize ked bol u nas sviatok coz dnes neni cize sa teraz hra PL ked su ludia v robote tak nechapem co je divne, ze sa niektori cuduju...

to ze si to mohli domysliet je vec druha

Reagovat
Swarley

už to tu je, v Anglii mají volno

Reagovat
Whitemedia

V Anglii mají volno, na Slovensku mají děcka volno ještě tenhle týden, u nás mají autobusáci taky volno a jedou jen 3 spoje za den, takže musím šlapat pěšky do práce a nemůžu koukat na PL to je den...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Whitemedia

Já na tebe jednou zareagoval zle a od té doby mě ani nenecháš se tu v klidu vyblít...

Reagovat
Godwinson

Tys na mě zareagoval zle? Tos posral

Reagovat
Swarley

je to 0:0, celkem křápaná, o nic nepřicházíš

Reagovat
Whitemedia

Jde hlavně o to, že neuvidím váš zápas s West Hamem..

Reagovat
Swarley

no to já bohužel taky ne

Reagovat
Hokaido

Jinak vidět na hlavní stránce Kostku (18. kolo), souhrn (19. kolo) a prevko (20. kolo), to je slušná onanie pro fandy PL.

Reagovat
Usty

A po večerním špíle přijde ještě kostka č. 19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zase slípky dostanou pořádnej diss. Už se nemůžu dočkat.

Reagovat
Usty

Ať tak či onak, jistota je, že se pod článkem vy přijdete zesměšnit a ztrapnit

Reagovat
R.Meireles

PL

Reagovat
smazaný uživatel

"Did I want to go? Yes, yes, I was about to leave. But not because of Chelsea," said the 28-year-old.

"There was one thing I wanted to change for family reasons but it wasn't to be, and I continue to be happy here."

Brazil-born Costa says he has also made a conscious effort to curb his aggressive nature on the pitch.

"I knew I had to improve that aspect because here in the Premier League there is no mercy," he said.

"A lot of the time it seemed [referees] were against me. If they're not going to change, I had to change."

Reagovat
Swarley

jen ať vypadne i s jeho manýry, co by jako chtěl? aby mu ty jeho kraviny v pohodě procházely?

Reagovat
Usty

Proč na něj nasazuješ po tomhle rozhovoru?

Reagovat
Swarley

tak já nevím, mluvit o tom, že byli rozhodčí proti němu...

Reagovat
Usty

it seemed... v první řadě. A proč by to nemohl říct? Wenger je po každým druhým zápase uplakanější mnohem přimočařeji.

Hlavně je to ale takovej částečnej coming-out, protože letos hraje úžasně a o prasárnách nemůže být žádná diskuze.

Reagovat
Busby babes

no na zacatku tam nejak mel dva rude zakroky, ktere mu prosly ne?

Reagovat
Usty

Pravda, proti West Hamu... Ten druhej si teď z hlavy nevybavím.

Měním výpověď - po prvním měsíci začal hrát úžasně - a tu agresivitu cílí správným směrem. Ostatně měl 4 ŽK snad po 5 kolech, dokonce i řval na sudí jeden nebo dva zápasy, pokud si dobře vzpmínám..., až pak po tom Arsenalu se dal dohromady.

Reagovat
Busby babes

tema manyrama myslel to jeho nechutne strileni golu.

Reagovat
Kovi81

tak zrovna tuhle sezonu se uklidnil asi nejvic jak to slo.

Reagovat
Swarley

to zase jo, určitě se v tomhle zlepšil

Reagovat
TopinB

Přesně tak, není v United aby mu procházely prasečiny

Reagovat
Swarley

ještě to tak

Reagovat
TopinB

Prosím tě, kdyby jste ho koupili z atletů místo nás, tak bys nad ním onanoval ještě dvacet let

Reagovat
Swarley

to je dost možný, protože je to pěkná p-ča

Reagovat
Counter

Odvážné tvrzení, že Swarley tady s náma bude ještě dvacet let...

Reagovat
TopinB

Přežil Mojžíše, habsburky, přežije nás všechny

Reagovat
Swarley

ty mi přeješ

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

"A lot of the time it seemed [referees] were against me. If they're not going to change, I had to change."

keby sa naňho pískali veci ako mali. Ved mal to šťastie že boli naňho sudí milosrdní alebo to nevideli a on sa ešte spätne sťažuje to je fór toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ho neměl rád, ale poslední dobou jsem si ho dost oblíbil. Konečně se nechová jako magor a soustředí se na to, co mu jde nejlíp. Momentálně bez debat nejlepší útočník v PL.

Reagovat
Miguel19

* na světě

Reagovat
Kovi81

to je docela mozne, zlepsil o x levelu driblink, dava goly obema nohama (s wba i ted se stoke to byly delovky jak prase a to palil levou docela z uhlu) a ma hodne vysokou uspenost promenovani sanci

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Hlavně v tom driblingu se neskutečně zlepšil

Reagovat
Kovi81

jj minuly i predminuly rok 90% pripadu, kdy to takhle chtel tahat skoncilo odebranym balonem. nechapu, ze na tom za jedno tak zapracoval

Reagovat
kiwwi

alebo sa ti proste raz dari a raz nedari, raz mas pri driblingu stastie raz nemas...a ked sa ti dari tak ide hore aj sebavedomie a niekedy ti vtedy vychadzaju aj veci o ktorych si netusil ze dokazes a naopak, ked sa nedari, tak sa mozes aj pojebat a pokazis aj tie najzakladnejsie veci

Reagovat
smazaný uživatel

mě se hrozně líbila ta šance, jak si ještě popostrčil míč kolenem a pak pálil z voleje.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

v galaxii!!

Reagovat
FUnk

cloveku se nechce ani verit, ze se tak zmenil. Conte mu asi taky promluvil do duse. Jinak kdyby ho mel v tymu Mourek tak verim, ze zustal stejny nebo horsi....

Reagovat
Kowe

Huh, sestava teda dost odvážná, čekal jsem větší změny.

Reagovat
R.Meireles

Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Klavan, Milner; Can, Lallana, Wijnaldum; Mane, Firmino, Sturridge

Substitutes: Karius, Lucas, Moreno, Alexander-Arnold, Stewart, Ejaria, Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Firmina Origi Firmino poslední zápasy totálně z formy.

Reagovat
Counter

Ale i tak je platný.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale přijde mi unavený a až moct jistý svým základem. Lavička by mu podle mě neuškodila. Origi taky není v takové formě jako loni, ale zase dře jak kůň a je vidět, že se to snaží změnit.Navíc se mi poslední zápasy hrozně líbila jeho kombinace s Maném.

Reagovat
Counter

Určitě by bylo vhodnější trochu zarotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bohužel není skoro koho. Navíc odjede Mané...Čekají nás nepříjemné starosti a doufám, že se Kloppo nevysere na přestupové a někoho na to křídlo dotáhne. A čím dřív tím líp. Bůh ví jak je to s Coutinhem a a tenhle měsíc bude extra náročnej.

Reagovat
smazaný uživatel

+Mane odíde a Firmino mohol tento zápas odpočívať.

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
fff

Reagovat
Maresma

A třeba proti Stoke City byl parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

To musel makat kvůli tomu chlastu

Reagovat
cristiano.K.

založil golovou akci proti city

Reagovat
Coutinho10

konevne Danny v zakladu

Reagovat
tomasinho

Super, Sturridge je odpočatý a mohl by se na Sunderlandu chytit.

Reagovat
Wat

Výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy bude k dispozicii Couts? Diviak snáď dostane pol hodinku.

Reagovat
Coutinho10

snad po FA Cupu

Reagovat
vladis271

lepší čas na návrat do základu si vybrať nemohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Preview 20.kola

Sunderland - Liverpool FC

The Reds má náročný program po necelých 48 hodinách nad vítěství proti City je čekají black Cats.

Tenhle zápas musíme vyhrát. Opět vyvinout tlak na Chelsea a stáhnout ji na 3 body (tu navíc čeká těžký Totenham)

Zajímavosti:

Posledná prehra Liverpoolom so Sunderlandom a zároveň aj na jeho ihrisku zostáva tá z roku 2012, kedy The Reds prehrali na Stadium of Light po góle Bendtnera

"Čierne mačky" majú suverénne najhoršiu defenzívu v lige, keď po 19. kole inkasovali až 41-krát

Zranění: Henderson, Ings, Coutinho

Pravděpodobná sestava:

Mignolet, Clyne, Klavan, Lovren, Milner, Can, Wijnaldum, Lallana, Mané, Frmino, Sturridge.

Tip 0-4 (Sturridge 2, Mané, Lovren)

Slovo na závěr:

Tyto zápasy rozhodují o titule proto dnes musíme vyhrát. Sunderland je bez formy, věřím, že se prosadí i Danny a v pohodě vyhrajeme.

Reagovat
Jollae

BAN

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
minoLFC

Janči si z Buchlovic?

Reagovat
Mimalu

CITY XI | Bravo, Sagna, Kolarov, Otamendi, Clichy, Navas, De Bruyne, Fernandinho (C), Yaya Touré, Sterling, Iheanacho #cityvburnley #mcfc

bez Aguera

Reagovat
Coutinho10

a ja ho mam samozrejme jako kapitana ve fante

Reagovat
Counter

A zase s Tourém.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola je zaslepenej svejma úspěchama, že dělá kokotiny.

Reagovat
Hokaido

Pepek s těma jeho super promyšlenejma tahama začíná být docela k smíchu.

Reagovat
Coutinho10

zrovna sem si rikal, ze dam Iheanacha do strelcu a on neni na Chanci v nabidce

Reagovat
Hokaido

Ani v Tipáči, no asi dám KdB

Reagovat
Miguel19

Dávám pro prdel KdB, Firmino, Rondon a Zlatan

Reagovat
Coutinho10

j Navas a Sterling sou dreva ...takze zbejva jenom Kevin ted jeste teda vymyslet...s cim ho nakombinovat

Reagovat
Coutinho10

tak jdu Kevina, taky Rondona jako Miguel19 a jeste nerad, ale dam Defoa proti nam za hezkych 3,60...chtel sem i Dannyho, ale malej kurz a 2 strelce z 1 zapasu je risk

Reagovat
Hokaido

Mně se tam nic nelíbí, tak dám jen KdB, Chadliho a Boriniho za drobný. Ty kurzy na vaše střelce jsou úplně hrozný.

Reagovat
Coutinho10

jj proc ne j ty kurzy nas hrozne maly a to hrajem venku

Reagovat
Makelele

na nike ma kurz 1.65

Reagovat
Coutinho10

tak to je moc maly..to bych stejnak nehral, ale dik

Reagovat
smazaný uživatel

X2 by ma neprekvapilo :-)

Reagovat
Mimalu

no pořád by to mělo být překvapení, Burnley venku body nesbírá

Reagovat
SunFells

Heh, Pep už přišel na to, že největší šanci na body má s Iheanachem, bravo.

Reagovat
R.Meireles

bez Brava

Reagovat
smazaný uživatel

PL si maže Pepa na chleba..

Reagovat
Visca el barca

A gabriel jesus teda nic.Škoda

Reagovat
vodka

investice do stoperů stovky milionů liber a pak hraje obranu Sagna, Kolarov a Clichy

Reagovat
salami

a spekuluje se o Badstuberovi, jako náhrada za Kompanyho asi ideální

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Mindas

Tak stovky... Pises o stoperech a pak jmenujes krajni beky. Ty jses fakt hlavicka.

Reagovat
vodka

vidím, že máš zase klapky na očích, očividně ti to moc nedošlo protože přes stovky milionů investovaných do stoperů je o to větší bída, že tam nastupují beci...

Reagovat
kiwwi

klasicka mindasova reakcia no

Reagovat
Mindas

Aha, tak to mi jí tedy popiš ty znalče reakcí místních uživatelů.

Reagovat
Mindas

Jaké klapky? Stones hraje skoro pořád a je logické, že v největším zápřahu sezóny si mladý hráč odpočine proti papírově jednomu z nejslabších týmů. Otamendi hraje, Kompany zraněný, Mangala pryč. Co tam máš dál ty milione?

Reagovat
Mimalu

zlomí dneska Rodwell prokletí?

Reagovat
Maresma

jak dlouho už to trvá?

Reagovat
Nikikrew

nejak cez 50 zapasov samizda

Reagovat
Mimalu

mělo by to být 35 zápasů (dneska hraje 36.), 1337 dnů

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát pozerám na to. Liverpool easy win dnes

Reagovat
Counter

https://twitter.com/OfficialFPL/status/815924564698025985

Nechtěl bych Hlavně těch šest tisíc chudáku, co dalo Kuna jako triple captaina

Reagovat
Hokaido

Můj soupeř v poháru ho taky má s páskou, tak snad nastoupí jen na 10 minut a nic neudělá.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

tak s tou paskou se max. muzu modlit, aby prisel v 60 min. a dal aspon 2 goly

Reagovat
13

nastoupí a dostaneš hezký bod x 2

Reagovat
Coutinho10

tak nastoupil jeste driv nez jsem doufal od 46. min

Reagovat
Makelele

Reagovat
Tommy the Gunner

Pep asi hraje fantu

Reagovat
Busby babes

ted uz to tak vtipny neni.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
avicii

link na LFC?

Reagovat
Maresma
Reagovat
Feind

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ tady jich je vzdycky plno na aktualni zapasy. a nejen pl

Reagovat
avicii

diki lebo co mam ja ani kkt tam nejde

Reagovat
patas92

Sterling

Reagovat
Coutinho10

skoda Daaanny a Wijnalduum

Reagovat
Mastný Chobot

predajte nám toho Sturridga pls

Reagovat
Counter

Na lavičku je ho škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Sturridge moc hezky, skvělý zpracování..

Reagovat
smazaný uživatel

Studge, to bol prvý dotyk

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell to očividně chce zlomit

Reagovat
smazaný uživatel

Karius pil Redbull?

Reagovat
Coutinho10

oiu dobra strela Dannyho skoodaaa

Reagovat
Coutinho10

aaaah mel bejt vlastnak

Reagovat
smazaný uživatel

Danielko

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaaaaaaal Daaaaaanny skoda, ze sem ho nedal misto Defoa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Danielkoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

vždy som ti veril

Reagovat
Maresma

Stuuuuuuuuudge ♥♥♥ naprosto zaslouženě jak pro něj tak pro celej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Snodyyyy

Reagovat
minoLFC

Stu pekne a Lovren asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Lovreninho

Reagovat
blaugrana

Jasne, ze dnes Brom jebne...

Reagovat
Hokaido

Kolik jsi na ně naložil?

Zatím fakt tragédie, ale zranil se Evans a změnili systém na 3 stopery, tak snad se to zvedne.

Reagovat
Coutinho10

takze strelci jsou asi v haji co

Reagovat
Ed_Hazard

To je v pici akoze, ked pozriem na statistiky tak to cyzera akoby hrali o 2 hracov menej

Reagovat
Coutinho10

ajajej tak snad si ji veme aspon Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Can je nejak mimo

Reagovat
Coutinho10

a ted podme Rondon a Kevin

Reagovat
smazaný uživatel

do puče

Reagovat
Cobra

Defoeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

krásne to kopol, inak by to Neuolet mal...

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

Pomezní je kokot

Reagovat
Maresma

Aha, tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ndong nehral...

Reagovat
Cobra

Defoe WTF

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Neulet

Reagovat
Han střelil první

Mignolet skvěle.

Reagovat
EL Gringo

akoze ale Klavan toto bolo uplne, ze zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, Sunderland začal žrát trávu, to bude ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo nie je na DM, Can má slabší deň a už horíme jak fakle...

Reagovat
Han střelil první

Ten Hendo tam chybí...

Reagovat
Han střelil první

Resp. Can je fakt marný.

Reagovat
Mimalu

Fernandinho

Reagovat
Cobra

LOL, co udělal?

Reagovat
Arbiter

chtěl si zabobovat

Reagovat
Maresma

Co udělal?

Reagovat
Mimalu

na půlce dementně skočil oběma nohama do míče

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Ed_Hazard

Ach to je kokot, preradit do rezervy na 2 tyzdne

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Coutinho10

hezky secvaknul

Reagovat
smazaný uživatel

A oba komentatori na bbc rekli, ze to ani redka byt nemusela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no nevim jestli je na livesportu označení toho zákroku jako "podražení" přesné

Reagovat
smazaný uživatel

Dement.

Reagovat
kiwwi

ouch...to je magor ty vole

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Arbiter

Fernandinho krásné saně

Reagovat
liquicitizen

Fernandinho zo je kkt

Reagovat
Nikikrew

Fernandinho jasna cervena

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavný futbal pre nestranného diváka

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Fernandinho je takový kokot...Pokaždé, co se dívám na City, tak tam má nějakou prasárnu. Nechápu, že ty červené skoro nedostává

Reagovat
smazaný uživatel

od 23.11. má už třetí

ale taky nejsem jeho fanoušek

Reagovat
patas92

Jj, ale před touhle sezónou dostal (podle statistik EF) jen 2. To je pro mě docela neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, zas tak na City nekoukám a na Šachtar už vůbec ne. Ale právě jsem v poslední době viděl jen 2 mače a v obou šel ven asi ho to dohnalo

Reagovat
SpecialOne

Pěkně rozhodčí, nemazat se s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne je strašne jednoduchý

Reagovat
Hai

Reagovat
13

Na beka nepotřebujeme až takového myslitele, narozdíl od Millnera nemá defenzivní potíže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má, často prehráva vzdušné súboje...

A čo sa týka ofenzívy, tak musí mať aspoň priemerné myslenie podľa mňa, často sa objavuje na krídle a nevie, čo s loptou a brzdí akcie... Nie je vyložene tragéd, no, ale náročnejší fanúšik by chcel lepšieho...

Reagovat
Kowe

Clyne má nejhorší statistiky ve vzduchu z krajních beků, však on má nějakých 30 %. Oproti třeba Bellerinovi s 50 %. V tomhle je fakt šíleně špatnej i Moreno je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečne bol ten faul správne odmenený červenou...

Reagovat
Busby babes

Fernandinho: Has been sent off three times in his last six appearances for Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bude mit stopku na 4 zapasy ted, blazen.

Reagovat
patas92

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mateo16

:

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SpecialOne

Jinak, že někdo dostane dvě žluté nebo někoho fauluje, když jde sám na bránu, to se podle mě stane každému, ale tady ty sáně, to přece jde vynechat, strašná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

If you think this PL holiday fixture list is mad, here's next year: December 16/20/23/26/30 January 1. World Cup follows. Utterly Bonkers.

Reagovat
EXoRcIsT

Bravo teraz ako dobre stihol to ale preco to nechytal do ruk ale odkopol to tak ze sa to mohlo odrazit k hracovi Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Firminovi sprinty dozadu po ztrátě míče jsou neuvěřitelný. Jenom za tenhle poločas vybojoval 4 balony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

To je sice hezky ale vepredu je k ničemu nakej ten pátek

Reagovat
Kowe

Z křídla je naprosto k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Jinak Navas tři roky bez ligového gólu, neskutečná mizérie. Celkově se mi nelíbil ani chvilku od příchodu do City, nevím proč si ho pořád nechávají. Jestli je pravda, že za něj z Turecka nabízejí 17 milionů tak zabalit, mašličku a poslat soukromým tryskáčem. I kdyby dal někdo 10 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Tri roky? Inak ani Nolito nemá taký prínos, o akom ma presviedčali niektorí fanúšikovia La Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uňho je ešte asi priskoro hodnotiť, tak treba dodať že zatiaľ..

Reagovat
SpecialOne

Ano, leden 2014 Cardiffu, od té doby 91 zápasů nic.

Reagovat
Mateo16

Jediny kto hypoval Nolita bol Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
hefy

Pro mě osobně neuvěřitelnej fotbalista. Neumí nic, neni produktivní, už ani rychlost nemá, pověstný centry jsem snad nikdy neviděl, ALE stále a stále hraje. A to všechno dokonce za tým jako jsou City.

Reagovat
masly008

Reagovat
Manik...

Též to nechápu a to už od začátku co přišel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Cobra

Reagovat
SpecialOne

Přesně tak, je mnoho ofenzivních fotbalistů, kteří hrají za velkokluby a mají třeba v 40-50 zápasech jednociferný počet gólů a nikdo jim to nezazlívá protože mají přínos jinde, ať už v asistencích nebo při přechodu do útoku viz. Douglas Costa, Willian nebo Isco. Navas ale City nepřináší vůbec nic.

Reagovat
cristiano.K.

nestěžovat si nebo fakt prodají

Reagovat
Euphael

Reagovat
Fenri

Španělskej Lennon, no.

Reagovat
Zaschrona

Azza je solidni hrac, i tech golu ma vic. I kdyz v poslednich tydnech taky hraje tuzku...

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham ďalší gól za Bristol City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý

Reagovat
13

No, tohle bude ještě zajímavé. Ta laxnost dozadu před penaltou byla ukázková. Emre předvádí Lucasovský výkon docela. Kdyby Wijnaldum měl hbitost a šikovnost Lallany, tak pravděpodobně vedeme. Doufám, že se ho Kloppo nebude bát vystřídat třeba za Origiho. Daniel sice hezké střely, ale ocenil bych kdyby se trochu víc pohyboval ve vápně a nevymýšlel u půlící čáry (To si mohl dovolit Suarez, který byl v té mezihře lepší a pak dokázal ještě do vápna dosprintovat.)

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/qq1xy

Pekne Mason, z tohohle zaberu to ani tak hrozne nevypadalo.

Reagovat
masly008

a on je tam i kapitán.hm.pepek nezvládá

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge a Mignolet

Klavan, Emre, Milner i Firmino za prvních 30. minut

Reagovat
Maresma

Reagovat
13

Firmino je

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude ještě hroznej boj. Derland žere trávu. Can špatný. Firmino dneska aspoň dře dozadu, ale po tom vysunutí(Milnera?) jak dával pod sebe na Giniho to měl prostě zakončovat. Dany asi 5 střel na bránu tak snad mu tam ještě jedna spadne. Tipl bych si, že gól ještě dostanem takže to chce minimálně dva na výhru. Migno se mi líbí a je velká škoda, že nechytal proti Bornemouthu a West Hamu. Snad se teď nějak nepodojí. Nevím proč, ale dneska cítím redku tak snad to nebude Milner nebo kdokoliv jiný z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lvrpl

lfc zatial velmi profesorksy vykon. kloppo hadam v satni dvihne hlas..

OT; poradte dobry tablet do 200 eur? 9-10 palcov a aka taka vydrz

Reagovat
minoLFC

Lenovo Yoga 10 má dobrú výdrž(15 hodín na nonstop wifi)vďaka tej batérii v hrbe. Aj spracovanie.

Reagovat
diastan

tragédie, snad to nějak uhaluzíme na 1:0...

Reagovat
Coutinho10

Frodak prepl LFC na nakou tv show

Reagovat
Miguel19

Iheanacho dolů, Pep asi nechce body...

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/C1LVWntWEAAERPT.jpg:large

Blackburn na to jde hodně aktivně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

klasika, uspat a udeřit

Reagovat
Counter

No nakonec fakt vyhráli

Reagovat
Kovi81
Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Bruntinátoooooooooooooooooooooooooorrrrr

Reagovat
Coutinho10

toho zrovna ne aspon Phillips asistence do fanty

Reagovat
Hokaido

Já mám z toho zápasu Snodgrasse i Brunta

Reagovat
bbbauch

Stejne

Reagovat
Coutinho10

tak tomu rikam trefa ale Phillipse muskm pochvalit v minulym kole mi zajistil vyhru nad Swarleym v H2H (on byl ten rozdilovej)

Reagovat
Counter

Phillips nejlepší volba do fanty všech dob, sype mi už dlouho body, o jakých se mi ani nesnilo.

Reagovat
vodka

nesáhl sem na to a Phillps s McAuleym na lavičce na 2. a 3. místě

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

jinak nemůžu si pomoct, ale co předvádí Defoe, to je prostě síla

Reagovat
pingla

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hráč.

Reagovat
Swarley

Boriniiii sestřel ty hovada!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
Swarley

úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvil o gólu City, předpokládám že ty ne ?

Reagovat
Swarley

aha

Reagovat
Swarley

každopádně oboje je na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Ashley Clyne a Roberto Moreno Polsky komentatori se vyznaj

Reagovat
Miguel19

Další penalta měla být...

Reagovat
smazaný uživatel

Can je naprosto hrůzostrašný

Reagovat
smazaný uživatel

Can tragéd zápasu, máme šťastie, že sudí zachyboval

Reagovat
masly008

nechyboval,tohle není penalta

Reagovat
lvrpl

dnes nespravil nic dobre

Reagovat
diastan

GOOOOOOOOL

Reagovat
diastan

uhh a další tak to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je ultimátna piča a Burnley sú totálni tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pre Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

lingard

Reagovat
Busby babes

United XI vs West Ham: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Carrick, Herrera, Pogba, Mkhitaryan, Lingard & Ibrahimovic.

Tak Jesse misto Martiala. Proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu, Martial minule zahrál parádně, pokud nemá zdravotní problém, tak je nesmysl nepostavit ho dneska.

Reagovat
Swarley

venkovní zápas, dozadu je pracovitější...to je celkem od Mourinha očekávané...

Reagovat
Teoretik

sterling

Reagovat
Mimalu

Sterling dobrá špína

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopol.

Reagovat
Mimalu

zakopl tak, že se z toho odrazil a natáhnul obě ruky před sebe, je mi to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, len zakopol a spadol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole normalne spadl, vzdyt to jde jasne videt, tak nehraj divadlo.

Reagovat
Mimalu

já když zakopnu, tak se druhou nohou snažím chytit balanc a ne že ji natáhnu dozadu, ruky hodím dobře a skáču placáka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom napis prirucku.

Reagovat
SpecialOne

Zakopl, za nešikovnost se žluté nedávaj. I když jasně asi by se neutíkal za rozhodčím přiznat, kdyby to písknul

Reagovat
Coutinho10

Sergioo Aguueerooo ikdyz nezacal v zakladu, tak se vyplati

Reagovat
Taiger

Stream na Liverpool? Jedinej zápas, co mi chybí na tiketu, potřebuju over.

Reagovat
Swarley

já bych tam potřeboval game over

Reagovat
Taiger

Reagovat
Maresma
Reagovat
Mateo16

Sterling to bola asistencia To je kopyto

Reagovat
Taiger

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné Burnley

Reagovat
Mimalu

ještě bojovat

Reagovat
blaugrana

Boze otce sväty....nech ten prasivy pool vyhra este dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio Bravo je riadny šupák

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
Mastný Chobot

what a ťah vymeniť Phillipsa so Sterlingom za Alliho s Lallanom a pásku dať Rondónovi

Reagovat
Mastný Chobot

tak, aj Maného som dal von pred kolom

Reagovat
Maresma

MANEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ten kkt Mané ešte nie je na AFCON?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Tento homosexuál

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
minoLFC

ok môžeš ísť na ten africký srandacup

Reagovat
Taiger

City kkti, poďte o dva.

Reagovat
Coutinho10

nadherne Adam a Danny jenom gol chybel

Reagovat
Zaschrona

Nechutne nam chybi nejaci kreativni hraci. Barkley jako jedina kreativni sila na hristi fakt neni reseni.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooo Maaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool me zacina sraaaaat.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidek, tohle ještě s klidem můžeme prohrát

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

padol mi stream, aký bol gól?

Reagovat
Cobra

Asi ofsajdoví

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl, šlo to od guilavoguiho

Reagovat
Cobra

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

ako padol?

Reagovat
smazaný uživatel

Rok, Guilavogui tečl přímo k Manému, který už jenom doklepl do prázdné

Reagovat
smazaný uživatel

*roh

Reagovat
Cobra

Ý

Reagovat
Coutinho10

po rohu a dostalo se to az na zadni tyc a Mane to tam z metru propalil

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
liquicitizen
Reagovat
smazaný uživatel

ďakujeem

Reagovat
Wat

Mané nesmí odjet!

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom

Reagovat
diastan

to je v prdeli každá střela na naši branku jistý gol

Reagovat
SpecialOne

Blackburn

Reagovat
blaugrana

Newcastle vyrovna v93.

Reagovat
Zaschrona

VALENCIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

1 - 0

Newcastle

Reagovat
Swarley

to bylo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

WBA nezvýší nabídku za Schweiderlina

Reagovat
Swarley

Klopp betonář

Reagovat
Swarley

teď to chce ty klasický sračky, jak si o to koledoval tím střídáním, že tam dal defenzivního hráče za ofenzivního a tak...někteří moc dobře ví, o čem mluvím...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je vůbec za móresy ? Proč naši černí odjeli na ten Sahara Cup a ti z Liverpoolu nebo City ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel zas zranený

Reagovat
lvrpl

on je fakt zo skla. mam ho rad ale predat alebo upravit zmluvu

Reagovat
Zaschrona

4-4-2 > cokoliv

Reagovat
minoLFC

Lucas ešte neprestúpil?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas ... mohol by teda niekto prísť, Mané ide preč a Daniel zranený... Alebo sa chytí Ojo? Pochybujem...

Reagovat
Maresma

Sturridge odehraje super zápas a pak se zraní, to je k pláči už..

Reagovat
SpecialOne

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ten zápas moc nedává. Několik bot v náš prospěch, teď Oshea drapne Clyna za držku a zase nic..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Mané

Reagovat
Briggus

já to mrdám, tohle si už Sturridge fakt nezaslouží

Reagovat
Maresma

Klasická Lucasovinka před vápnem ✓

Reagovat
Swarley

*Canovinka

Reagovat
Kowe

*Lucasovinka

Reagovat
Maresma

To fauloval Can? se mi nezdá

Reagovat
Swarley

byli tam oba, ale zdálo se mi, že fauloval Can...ale jako je možný, že si to pletu, byli tam oba...

Reagovat
smazaný uživatel

Can se ho snad ani nedotkl.

Reagovat
Kowe

pleteš, jako vždy

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mané

Reagovat
pingla

Penalta, pojd Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

DEFOEE POOOOJD

Reagovat
smazaný uživatel

Mané ach dpč

Reagovat
Zaschrona

achjo... nadhera sledovat... vypadame jako masivne lepsi tym, kdyz ma vedle sebe Lukaku partaka a Barkley ma v zaloze vetsi zodpovednost, kdyz kridla jsou realne kridla... zaslouzene vedeni 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL

Reagovat
Coutinho10

si dela prdel ne

Reagovat
Mimalu

goooooooooooool

Reagovat
kiwwi

ok môžeš ísť na ten africký srandacup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DEFOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mané

Reagovat
minoLFC

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Mané napravil svou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4 miesto bude maximum

Reagovat
smazaný uživatel

to víc, ale na titul nelzemyslet ani ze srandy

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes sa ukazal uzky kader

Reagovat
liquicitizen

Defoeeeeeeeee

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
Maresma

a jak nás znám, tak to ještě proserem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónú sa šírilo, že Can nezahrá CM, teraz to vyzerá, že nezahrá DM, neuveriteľne zlý je...

Reagovat
Mastný Chobot

nezodpovedný mamlas, told ya

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu dosť často, tí Turci (Ozil) majú nejak v piči...

Reagovat
Mastný Chobot

tureckí Nemci, keď už chceš zovšeobecňovať a škatuľkovať

Reagovat
smazaný uživatel

*nemeckí Turci, keď už chceš zovšeobecňovať a škatuľkovať

Reagovat
Mastný Chobot

jeden narodený a vychovávaný v Gelsenkirchene a druhý vo Frankfurte. Reprezentujú Nemecko, hovoria po nemecky, majú rodiny v Nemecku. Ak sú pre teba stále viac Turci než Nemci len preto, že majú turecké mená a tmavšiu pleť, tak si ignorantský čurák.

Reagovat
Bandita_Harry

Pokial maju oboch rodicov turkov tak su to etnicky stale turci a mozu byvat aj na marse

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty si fakt buzna, to nie je možné Sú to Turci, ktorí sa narodili v Nemecku.

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa nebavím s mufanmi-panicmi teraz

Reagovat
smazaný uživatel

bože... teba len biť, biť a biť

Reagovat
nani92

teraz ma veľmi teší, že sa so mnou niekedy pobavíš

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorantský čurák si asi ty, keď ignoruješ niekoľko miliónovú komunitu Turkov v Nemecku, vlastný jazyk, zvyky, štvrte, tradície, vieru, kt. si udržujú a tým sa odlišujú od Nemcov, a nehovoriac o etnicite...

Reagovat
Mastný Chobot

čiže László so slovenským občianstvom z Hurbanova je Maďar, keď mu chutí halászle a má rád maďarské ľudovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tak mi odpovedz, nie? národnosť staviaš pred občianstvo?

Reagovat
Arbiter

to se ho ptáš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri hodnotení tak špecifického a jedinečného javu, ako je turecká komunita v Nemecku, áno. Ale nie vždy. Každopádne neberiem za nesprávne, ak to niekto chápe inak (opravoval si ma prvý)...

Reagovat
Euphael

šovinista

Reagovat
nani92

kde sa to šírilo? nepočúvaj pouličné drby

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší vtípek...

Reagovat
nani92

taký za jeden bodík, viem

Reagovat
cristiano.K.

to tvý hodnocení hráčů po jednom zápase, hrál dnes strašně,ale může hrát jak CM, tak DM.

Reagovat
smazaný uživatel

" teraz to vyzerá, že nezahrá DM" neznamená, že nemôže hrať vôbec DM, zvykol by si, ale dnes ma neskutočne vytočil, no...

Reagovat
Pospovič

Defoeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Djilobodji je dobrá kurva... Zo zadu "nenapádne" fauluje

Reagovat
blaugrana

Co z toho, ze daju doma City....klasicky pool.

Reagovat
Coutinho10

twl Pepek tam soupnul Stonese v 89. minute

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole City hrá skoro celý zápas o jedného menej, aj tak dali dva góly a vyhrávajú, ostáva 5 minút dokonca a štadión polo prázdny

Reagovat
smazaný uživatel

Baines, Brunt, Phillips, Sterling, Lukaku vo Fante a Firmino C

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
Zaschrona

Romelu super zakonceni, nazdaaaaaaar

Reagovat
Coutinho10

5 min added time come on

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku top branka

Reagovat
Swarley

očividně mimo a nechají ho to dohrát...jako chápu že chce, chápu, že v téhle situaci toho hráče nechceš stáhnout dolů za žádnou cenu, ale po takové ráně do hlavy je to prostě nebezpečný...fotbbal se v tomhle nechce moc poučit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@billbarnwell

Announcers basically laughing off a likely concussion for Djilobodji is bizarre in 2017.

pohodička no

Reagovat
Counter

je to pořád jak v pravěku.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je rakovinou mých tiketů.

Reagovat
smazaný uživatel

Piče at ty standardky nekope Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Vole to si dělají prdel, proč to kope ten mamlas?

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujeme Can za další skvelý zápas, aj proti Bournemouth si sa tam šiel vyprdkať, debilko lenivý

Reagovat
Maresma

Dneska byla celá záloha na kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

běž se léčit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Maresma

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Bandita_Harry

west ham

Reagovat
Coutinho10

twl krmit Moyese bodem

Reagovat
lvrpl

can lucas a moreno na ihrisku. to nemohlo inak dopadnut

Reagovat
Bandita_Harry

Dost vela potkanov tu vybehlo z kanalov po dvoch penaltach

Reagovat
masly008

po dvou regulérních penaltách.

Reagovat
Feind

zapiskanych

Reagovat
Bandita_Harry

nehovorim ze neboli regulerne, len potkani dostali orgazmus a vypustili sem nejake mrdky

Reagovat
Wat

Feghouli od začátku, jsem na něj zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
pingla

Reagovat
pingla

co to je

Reagovat
pingla

Reagovat
pingla

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bandita_Harry

Tak coo ako sa ti lubil ?

Reagovat
Wat

Ty kráso. Ale jako chudák, doteď si pořádně nezahrál a on ho pošle po patnácti minutách ven za tohle.

Reagovat
SunFells

Musels být zvědavý, co?

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

hodna duse se streamem na united?

Reagovat
smazaný uživatel

dekuju dekuju :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean

Reagovat
Setwo

Reagovat
EXoRcIsT

to asi nemala byt cervena rovnako isli

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nie, ale konečne nerežú len nás...

Reagovat
smazaný uživatel

ty co dristas kto vas reze ?

Reagovat
vladis271

Sak to je yusuf co cakas od neho?

Reagovat
masly008

tady vyhrál ten co více zabrečel.jones se pokulal a je vítěz.jinak dean opět dojebal zápas.fakt borec

Reagovat
smazaný uživatel

Přísná, hodně přísná.

Reagovat
Hokaido

Tohle nikdy není rudá. To je píča ten Dean, takhle zkurvit zápas v 15. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

vysmech

Reagovat
Cobra

Ten Dean je takový čurák, když nepíská nám.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

ti rozhodci jsou fakt marni...tohle redka nebyla ani nahodou

Reagovat
Harakan

Dean klasika. Hroznej rozhodčí, rudá ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je hanba rozhodcov...

Reagovat
Coutinho10

cozeeee ? to snad pro Jonese ne

Reagovat
EXoRcIsT

ani pre jedneho nic natom nebolo

Reagovat
Coutinho10

min. to mel dat stejnej trest pro oba...takhle je po zapase

Reagovat
blaugrana

Trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je hanba rozhodcov...

Reagovat
Harakan

Dean klasika. Hroznej rozhodčí, rudá ani náhodou.

Reagovat
Coutinho10

cozeeee ? to snad pro Jonese ne

Reagovat
Harakan

LOL. Takže by jsi to taky vyhrotil, ale opačně jo?

Reagovat
Coutinho10

prislo mi to, ze do toho sel daleko vic a nebezpecnejc

Reagovat
Harakan

Jones tam byl včas, Feghouli ne...Faul jasnej, ale max. žlutá pro Feghouliho.

Reagovat
Busby babes

jako cervena to nebyla, ale Jones teda nefauloval ani omylem, byl tam vcas a hral mic.

Reagovat
mickey mouse

Dean je největší kokot pod sluncem

Reagovat
Mastný Chobot

Dean takto pokaziť debakel MU hneď na začiatku

Reagovat
Tomekcz

lingard je kokot??

Reagovat
stiflerovamama

Dean

FA

Reagovat
alcantara

Jones pekna simulacia

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
alcantara

Urobit to Neymar, polovicka z Vas by tu vykrikovala jak najvacsia hysterka. Ved ho do tej nohy sni netrafil, tvrdaka anglickeho.

Reagovat
Arbiter

scvakl mu nohy, to muselo dost bolet...

Reagovat
alcantara

Scvakol nohy? To asi pozerame na iny zakrok.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

zrovna jones, který strčí hlavu proti noze...

Reagovat
alcantara

Sa pozri ako neprirodzene odskocil, pricom ho len strajchol.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
alcantara

Reagovat
Miguel19

Si dělá prdel, že Lingardovi nedá ani kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dean komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Inak viem si predstaviť Feghouliho ako bude psychicky dole, čaká cca pol roka na šancu a potom toto.

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
smazaný uživatel

Lol když ji vytáhl tak jsem myslel že je pro Jonese

Reagovat
CR7RONALDO

Rozhodci v PL idú tiež poriadne dole vodou

Reagovat
nani92

Dean je strašnáa piča, čím dalej mu to budú tolerovať, tým to bude horšie..na ňom jednoducho vidno, že ho to baví

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Arbiter

nevím, jestli červená, ale je to prostě nebezpečný faul. Dean si v tomhle výsměch podle mě nezaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn Jones mu málem zlomil nohu

Reagovat
Arbiter

Jonese do toho vůbec netahej, Feghouli vrazil nohy do něj, ne Jones do Feghouliho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebezpečne do toho šli obaja.

Reagovat
Arbiter

akorát Jones to stihl, na rozdíl od Alžířana...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
Boban

asi tak,ukazovali zpomalenej zaber a tam bylo videt jak do toho jde primo nohou, i kdyz je jasne videt, ze tam bude pozdeji. Primo pred Deanem...

kazdopade redka hodne prisna no..

Reagovat
Maresma

Hodně přísná červená teda.. byl tam pozdě, ale úmysl tam teda nebyl a oběma nohama napřed taky nešel..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

lenze bol v skoku kolikmi napred...toto sa tiez povazuje za "using excessive force"

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Part of me says that's hard on West Ham, but the other part of me says, "I love seeing Mike Dean show cards." Hopefully he'll even it up.

Reagovat
pepinho2

Mike Dean: Has shown at least three more red cards than any other referee in the Premier League this season (6)

Reagovat
stiflerovamama

A Jones si zase pekne vyplakal cervenu ako vtedy proti Jonjovi

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Evans

Reagovat
masly008

,taky jsem si na to vzpoměl,holt kdo brečí vyhrává,bohužel.

Reagovat
vodka

redka v žádném případě, to by ty nohy musel natáhnout, žlutá max. pro MU možná paradoxně hůř, protože WHU teď zúží hřiště a zatáhne se, na to moc zatím neumíme, leda tak ibra zase nějaká hlava...

Reagovat
wild

na druhej strane, unava v tomto nahustenom obdobi hra dolezitu ulohu a tazko sa im bude hrat cely zapas o jedneho menej, unava sa zvysuje, strata koncentracie, mozu prist chyby..musime vyhrat, ked nam rozhodca takto pomohol

Reagovat
blaugrana

Dean by si mal navliect cerveny dres.

Reagovat
EXoRcIsT

biely dres Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste pane, poslední dobou se dávají červené za každou prkotinu. Za chvíli kolem sebe budou chodit po špičkách..

Reagovat
SpecialOne

Opravdu nevím, co by rozhodčí v PL musel udělat, aby už si nepískl, tady ten zmetek przní zápasy přes 10 let a pořád si ho tam drží. Velká škoda nejen pro fanoušky WHU, ale i pro nezávislé, kteří se chtějí podívat na dobrý fotbal a on to ukončí v 15. minutě. Tipuju nudný zápas a 0-1 pro United.

Reagovat
Setwo

zápas 10 hráčov proti 12.... ani fanúšik MU by si neprial takúto ČK pre súpera..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Hlavně Feghouli z části pro dobrotu na žebrotu, kdyby se začal válet jako Jones, tak si myslím, že by žádná karta nepadla.

Reagovat
EXoRcIsT

zase Jones sa tam valal lebo ho fakt tvrdo trafil ale cervenu nemal dostat

Reagovat
norton

ale aj tak hentak sa valat ... ja si neviem predstavit co potom robia ty hraci, keby sa im naozaj nieco stane. zlomena noha alebo podobne

Reagovat
EXoRcIsT

tak zrovna Jones nieje niekto kto sa len tak vala

Reagovat
masly008

když ramsemu zlomili nohu tak se nekulal tak jak ted jones.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Presne

Reagovat
DieFohlenBMG

to je trapárna

Reagovat
EXoRcIsT

LIngard dole uplne nanic v takom zapase radsej nech tam da Matu do kombinacie

Reagovat
QooBo

Tomu Deanovi už totálne drbe ??? Pozrel som si ten zákrok asi 6x a mám pocit, že Jones tam šiel oveľa nebezpečnejšie a on dá Feghoulimu červenú

Reagovat
Tomekcz

vyhod lingarda a darmina dpc to nejsou hraci do plnech. darmin ani nezautoci kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto môže spraviť profesionálny futbalista?

Reagovat
Cobra

Loooooooooooooooooool

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard kua pici uz

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Zaschrona

Mike Dean has the look of a man who'd enjoy telling you you could no longer order breakfast in a fast food place cos it's 10:31.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

drevaci

Reagovat
smazaný uživatel

lol.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle se ted fakt stalo?

Reagovat
Wat

RANDOLPH!

Reagovat
r.mrazik

to si delaji prdel ne????!!!

Reagovat
smazaný uživatel

lingard to je drevo ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

A Pogba nič

Reagovat
EXoRcIsT

to nebol Valencia ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, mne sa zdalo že Pogba. Potom Valencia.

Reagovat
HorajzmAmmann

a Valencia ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Karma je zdarma

Reagovat
pingla

Gól sezóny už máme a možná i zákrok sezóny

Reagovat
Cobra

Takových zákroků ještě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Randolph ma letos uz tak treti

Reagovat
C-M@ster

To přidej. Mně přijde, že něco takovýho dělá každý kolo.

Reagovat
r.mrazik

jakej zakrok? vsak k tomu prisel jak slepej k houslim...trochu

Reagovat
nani92

Bebe > Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

A Lingarda som si až teraz všimol Ihneď dole, už len kvôli tomuto.

Reagovat
Tomekcz

vetsi bandu retardu sem nevidel tohle nedat

Reagovat
Wat

Giggs by to dal.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
HorajzmAmmann

ty hejty na Lingarda když Valencia tam spálil úplně to stejný

Reagovat
nani92

tak Valencia to mal z prvej a snažil sa to normálne trafiť a brankár mu to pekne chytil, ale Lingard to jednoducho podcenil a tá lopta mu šlá pomaličky, snažilo to len normálne ťuknuť

Reagovat
HorajzmAmmann

Valencia tu příhrávku normálně viděl a měl před sebou golmana a kilometr místa to spíš k Lingardovi se to odrazilo a ten jenom rychle nastavil nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

pekne chytil. dyt mel uplne stejne prazdnou branu a napalil to do jedineho mista, kam nemel. sorry, uplne stejnej ulet jak Jesse.

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard mal prázdnu bránu a stál na 5ke preboha... Tono bol aspoň v nábehu a dával to nejak nešikovne z voleja...

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja stáli pred prázdnou bránou. Mal to dať Valencia ako prvý.

Reagovat
nani92

Valencia nestál pred prázdnou bránou, brankár bol v aktívnej polohe..Lingard mal prázdnu bránku, brankár bol v pasívnej polohe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mali obaja polovicu brány voľnú. Lingard nemohol dobre odhadnúť, ako sa to od žrde odrazí.

Reagovat
HorajzmAmmann

koukni se na to znova a pak řekni kdo stál a nestál před prázdnou bránou Nechci se zastávat ani jednoho, ale Lingard to měl y mého pohledu těžší protože se to k němu akorát odrazilo a to fakt nestihneš někam mířit

Reagovat
HorajzmAmmann

zato Valencia se ho mohl zeptat kam to chce

Reagovat
nani92

však sa ho asi opýtal a dal mu to kam chcel

Reagovat
norton

Reagovat
norton

Reagovat
HorajzmAmmann

Lingard stál na 5ke ... zato Valencia trefoval šibenici v rohovýho praporku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze kridlo by malo lepsie zakoncovat ako obranca

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrajou v United vole ne v česku

Reagovat
smazaný uživatel

Trafiť poloprázdnu bránu z 5 metrov by mal aj brankár.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
norton

lingard to mal tazke. to skor nadavajte valenciovi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to teraz ti hraci WH budu padat v kazdom suboji a pytat cervenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jones mohol a oni nie?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

napíšeš pičovinku a ešte si na to hrdý

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mimalu

měl ustát

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mimalu

De Gea

Reagovat
Tomekcz

dej tam matu a martiala dpc, vyhod to hov.no darmina aa lingarda. hrajou proti 10 a ten chuj ani nezautoci

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera dnes slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Ander Jedna redka im je asi málo

Reagovat
smazaný uživatel

A když říkám, že Lingard je naprosto průměrnej hráč přeceňovanej jen proto, že je to odchovanec tak mě každej druhej hejtuje.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C-M@ster

Snad někdo udělá po sezóně kompilaci Randolphových zákroků.

Reagovat
smazaný uživatel

z tý jedný střeli na branku?

Reagovat
C-M@ster

Z celé sezóny, ne jen z dnešního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

špatně sem četl To co chytil Hendovi bylo neskutečný

Reagovat
kiwwi

jak, jak to Valencia a Lingard nedali...toto by proste premenil kazdy jeden tim na zemeguli okrem nas

Reagovat
nani92

a to som si myslel, že od nobého roku nám budú hviezdy opäť naklonené

Reagovat
R.Meireles

aspoň rozhodčí vám zůstali naklonění

Reagovat
nani92

len škoda, že nemôžu aj goly dávať..

Reagovat
r.mrazik

jojo...hlavne loni se mohli uplne roztrhnout,aby nam nejak pomohli...

Reagovat
R.Meireles

o tom není pochyb

Reagovat
Maresma

Reagovat
ADM

Suarez by to tiez nedal, on potrebuje minimálne nejaký volej z 20tich metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dean je fakt hroznej dement. To nemá obdoby.

Reagovat
kiwwi

nahodou konecne piska celkom solidne...chapem, ze ta redka sa moze zdat kontroverzna, ale s prstom v nose si ju obhaji a zvysok piskal viacmenej dobre, pekne to pustal a neurobil takmer ziadnu chybu

Reagovat
Mihi

Lingard bez karty je ok?

Reagovat
kiwwi

tam karta byt mohla, mas pravdu

Reagovat
Infernoqt

I přes tu velkou šanci, tak West Ham opět proti nám skvělej. Strašně si na nás věřej poslední dva, tři roky. Ted po té červené akorát smrkli řady k sobě, takže si hůř něco vytvoříme a naopak se mi zdá, že i oni sami si vytvořili víc šancí. Tady chce dát gol co nejdřív, aby se náhodou nestalo, že inkasujeme jako první a ještě odejdeme se sklopenejma ušima.

Reagovat
REPLIKATOR

Když Womanchester nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
Busby babes

Dean dement no. Klasicky jak to umi jen on.

A Jesse a Tony... ach jo. tohle nas bude mrzet.

Reagovat
C-M@ster

Jakože redka být neměla?

Reagovat
Busby babes

podle me nemela.

Reagovat
HorajzmAmmann

měla, pro Phila

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

a ne neni to podobne jako ten Vardy.

Reagovat
C-M@ster

No, právě jsem si vzpomněl na to, že jsem s tebou o tom diskutoval...

Tenhle zákrok mi přijde totiž horší...

Tady totiž fakt jde nekontrolovaně kolíkama napřed, kdežto tam ne...

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim ani v jednom bode, cos rekl.

Reagovat
C-M@ster

No, co nadělám.

Reagovat
r.mrazik

jako ok,west ham hraje hodne slusne...ale proste nechapu,proc to tlacime porad stredem...vsak je to tam precpany jak svina...chce to hrat vic do kraju...a valencia musi vic utocit...

Reagovat
Tomekcz

uz vidim jak tam posle felainiho jako posileni utoku a lingarda si tam necha

Reagovat
HorajzmAmmann

Aspon že vyloučil Feghouliho. Stačí jenom sundat Lingarda a bude to 10 na 10. Shaw i kdyby měl zlomený obě nohy tak zahraje do ofenzivy to stejný co Darmian.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BeWarmers/status/815982522559561729

Fotbalovy expert Merson: Sell Payet for £30m, bring in Martial for £20m

Reagovat
Feind

dobry napad, ale kdo da za payeta 30m

Reagovat
kiwwi

a kto by predal Martiala za 20

Reagovat
Cobra

Já bych za něj 30 mega klidně poslal.

Reagovat
Busby babes

na 30 mega by snad nikdo u nas ani neodpovedel na mail.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

A co fax?

Reagovat
Busby babes

zajimave stridani.

Reagovat
Arbiter

Konečně si má Pogba s kým si nahrát...

Reagovat
vodka

ty vole, zakažte někdo už Darmianovi centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

https://my.mixtape.moe/hqblhn.mp4

Za tohle redku, to se posral ten Dean

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Fenri

Aha...

Reagovat
Cobra

Tohle mělo spíš bolet Jonesa..

Reagovat
Cobra

*Feghouliho

Reagovat
smazaný uživatel

Jones si trosku zasimuloval a udelal par sudu.... Trapas.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
tunkic

Ty kravo, to uz spis pro Jonese

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

heh

Reagovat
smazaný uživatel

červená pro Jonese je samozřejmě blbost, ale taky mi přijde, že dam šel blbějc než Feghouli

Reagovat
kiwwi

no nesiel, pretoze isiel do normalneho sklzu po lope ktoru aj zahral...Feghouli do suboja skakal a loptu nezahral

Reagovat
smazaný uživatel

zahrál, ale druhou nohou dost hnusně zasáhl Feghouliho, zatímco Jonese podle tohoto videa ani nemělo co bolet, jelikož ho Feghouli ani netrefil

Reagovat
kiwwi

no tak to je dost blbe takto hodnotit ci ho malo nieco boliet alebo nemalo, nehovoriac o tom, ze podla toho sa karty nedavaju

Reagovat
smazaný uživatel

o to mi taky vůbec nešlo.

Reagovat
kiwwi

krasne vidno ako do suboja skakal

Reagovat
Nikikrew

a co tym chces povedat, ze to bola cervena pravom?

Reagovat
kiwwi

prisna, ale tym ze skakal tak podla pravidiel ju mohol sudi udelit

Reagovat
Nikikrew

Ale isiel po lopte a skakal jednou nohou dopredu, nie dvoma. Aj Gary Neville uznal, ze to nemala byt urcite cervena karta. Podla mna to bolo zasadne rozhodnute zapasu.

Reagovat
kiwwi

v pravidlach sa nikde o skoku dvoma nohami nepise, resp o rozdiele medzi skoku jednou a dvoma nohami...SKOK kolikmi napred sa definuje ako "using excessive force" a za to moze podla okolnosti sudi ulozit cervenu kartu

tam je jediny rozdiel ten, ze ked skaces dvoma nohami tak to rozhodca berie ako nekontrolovany zakrok a tam by mala ist redka automaticky aj ked zahra cisto loptu a pri skoku jednou nohou je dolezite, ci zobral protihraca...jednoducho siel nesetrne pouzitim neprimeranej sily

"using excessive force" means that the player has far exceeded the necessary use of force and is in danger of injuring his opponent:

- a player who uses excessive force shall be sent off

keby sa od zaciatku klzal (alebo by mal aspon jednu nohu na zemi ako Jones) tak si myslim, ze redku neda

Reagovat
Nikikrew

Suhlas, dobre napisane. Avsak na anglicke pomery to je podla mna velmi prisna cervena karta.

Reagovat
kiwwi

vsak to som napisal tiez o dva prispevky vyssie

Reagovat
minoLFC

Reagovat
eder

Svinstvo skoro jako za FASa...

Reagovat
smazaný uživatel

Jones aká špina

Reagovat
Busby babes

Jak by rekl Mira Bosak, Lindard by si uz mohl seridit miridla...

Reagovat
EXoRcIsT

za 3r si ich nedokazal seridit na 1 gol 5 super tutoviek zahodenych

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá červená je už za rohom.

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard za 57min jednu vec nespravil dobre

Reagovat
Busby babes

to je proste Jesse, par dobrych zapasu a pak prijde jeden, kdy je uplne marnej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně šel pryč.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď ani nie je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy ale aj real life

Reagovat
Cobra

Tak to dojebat to zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

dopiče neeeeeeeeeeee

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
kiwwi

pol hodinu bolo vidno ze Lanzini nahra Antoniovi

stoperi hore krajni beci dole...jak v pripravke

Reagovat
Busby babes

tak to bylo uzasne braneni.

Reagovat
SunFells

Wow, do repre s ním.

Reagovat
Coutinho10

Antonio skodaaa

Reagovat
EXoRcIsT

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Busby babes

no slava.

Reagovat
Busby babes

Juan a jeho superschopnost.

Reagovat
kiwwi

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaa to je striedanie

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford tam lieta jak vietor strasny rozdiel oproti Jessemu

Reagovat
C-M@ster

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

A je po všem priatelia...

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vodka

Carrick Rashford

Reagovat
Arbiter

chybí tam palec pro Matu

Reagovat
vodka

Reagovat
Feind

obe stridani

Reagovat
Infernoqt

Mataaaa, zaslouženě,

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Rashford famózne

Reagovat
leroy

Preniesol Herrera niekedy ťažisko hry?

Reagovat
Infernoqt

z útoku do obrany

Reagovat
leroy

Chyba mu nieco navyše pre velkoklub.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
leroy

Je to iba trochu nadpriemerný posúvac. Dnes to bolo v kombinacii s carrickom, ked obaja stali dva metre od seba pred líniou WH zabijakom. Carrick vie dat aspoň prekvapivý pas.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
leroy

Och, zas tu je to zosobnenie velkohubej priemernosti.

Reagovat
nani92
Reagovat
leroy

Ak ma byt toto nejaký best of zostrih, tak je to teda podpriemerný vyber pesničiek. Akurát to ukazuje, ze neni z čoho poriadne vyberať.

Reagovat
Busby babes

tak treba mel pred timhle kolem nejvic interceptions v cele lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba výborně

Reagovat
pingla

Jdem bránit v 65.minutě za stavu 0:1 proti 10?

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání úplně v pohodě teda.. Však jsme útočili 20 minut v 8 lidech v podstatě... Navíc Jones je hrozně nejistej..

A btw jaký bránění? však hrajeme teď vzade ve 4 jako normálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

byl si rychlejsi.

Reagovat
pingla

Například tady toto bránění? Jediné plus toho střídání je, že by Mike měl mít osobku na Carolla, jinak to docela nechápu. West Ham srovná hru a bude čím dál tím víc tlačit, prostě hloupost

Reagovat
HorajzmAmmann

tak logicky že srovná hru když prohrávají doma půl hodiny před koncem Nemají co ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký bránění? Však hrát s hlubší obranou linii a snažit se roztáhnout hru, kdy WH musí napadat, je úplně logický?

Nebo asi nevím, co máš na mysli...

Reagovat
pingla

Jako já chápu, že se musíš trošku zatáhnout, ale tohle mi přijde prostě moc. West Ham jsem vlastně vrátili do hry my, začali jsme nakopávat z obrany na Ibru a Rashforda a hned se to vrací zpátky, to mám na mysli. Kdybych v klidu drželi míč u stoperů a kombinovali, nemám problém, ale toto... I když, teď už je to asi jedno (po tom druhém gólu)

Reagovat
Busby babes

jakoze budeme hrat normalne se 4 obrancema? zvlast po te, co obrana s Carrickem se pred chvili absolutne nedomluvila? Vedem, tak proc zbytecne riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že je fakt ještě někdo, kdo takovej scénář nečekal ?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ok z priameho kopu uz nedostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho ty buzno nebo ti ho narvu do prdele na sucho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
niflheim

Beton?

Reagovat
pingla

Nenene, to je super taktika, jak dostat soupeře zpátky do zápasu, i když je v 10. Ale to tady místním nevysvětlíš

Reagovat
Grahf

Presne čo som čakal, mourinho nasadil stopera a zmenila sa celá nálada, zrazu hraje west ham a my sme vzadu. To nepochopíš proste

Reagovat
smazaný uživatel

Enjoy.

Reagovat
EXoRcIsT

co to trepes sak hrame v takej istej zostave ako stale dpc to uz len furt musite hladat nejaku chybu na Mourinhovi

Reagovat
Grahf

to nie je zostave, ale o signáloch. Už sa netlačíme dopredu, aj keď hrajeme presilovku.

Reagovat
nani92

jj, podme to otvoriť, nech je Grahf spokojný

Reagovat
nani92

Reagovat
HorajzmAmmann

a co jste chtěli hrá všichni? Vedem a budeme hrát 2:5:3 ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt otras ale.

Reagovat
nani92

však sa hra stale na ich polke dopiči

Reagovat
Usty

Jones je tak nesympatickej člověk, že mě to překvapuje pořád i po letech...

Reagovat
Fenri

Reagovat
niflheim

Už to vypadalo, že to chtějí 20 minut před koncem jít dohrát k praporku

Reagovat
Busby babes

ty vole, to je zas smula.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
nani92

BOH

Reagovat
Coutinho10

Randolph uff

Reagovat
niflheim

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Busby babes

ty vole, to je zas klika.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Grahf

Ibrovi sa tá hra na stojáka vyplatila

Reagovat
J0EL

Jasny ofsajd. United uz zase tlacia karu

Reagovat
pepinho2

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra skvělý zakončení

lol další offside?

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je skutečně dost otřesnej výkon rozhodčích.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nani92

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tomekcz

takle tlaci kazdej zapas cukotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
aramaki

Reagovat
vodka

Reagovat
Mihi

Keby to bolo naopak, začala by ďalšia kampaň proti Mourinhovi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot

Reagovat
Infernoqt

Jak tam všichni čuměli

Reagovat
niflheim

Z offsidu no, dneska se nám po delší době "daří"

Reagovat
Tomekcz

1. zapas v sezone co nam rozhodci trosku pripisknul , do ted nas jen rezali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Reagovat
SpecialOne

Komentátor Digi Sportu: Asistent nemával, protože to od Herrery nebyla úmyslná přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

muFAni

Reagovat
Mihi

Reagovat
Coutinho10

snad offside ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je ale veľa...

Reagovat
smazaný uživatel

kundy slabučké a ještě jakou radost mají

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zasranej Mourinho... si tady chce dobetonovat zápas a Ibra mu dá gol

Reagovat
SunFells

Mkhitaryan měl aspoň tu slušnost provést nějakou stylovku, toto je jen bídný podvod.

Reagovat
Arbiter

ale no tak...

Reagovat
Fenri

Ofsajd jo, ale WHU si za to muze sam, takovy picoviny na hranici vlastniho vapna si nemuzou dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Muzou si za to, ze rozhodci delaji chyby?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Ne, muzou si za ten gol. Uznat ten gol je samozrejme chyba, ale zrovna u takovejch ofsajdu se to stava celkem casto. Ze to rozhodci chybne uznali West Ham neomlouva z toho delat takovy chyby a vubec United do takovejch situaci poustet.

Reagovat
Busby babes

jak na zacatku sezony rozhodci delali chyby v nas neprospech, tak nam to ted zacinaj vracet. des kolik chyb udelaj v kazdym zapase.

Reagovat
kiwwi

no vracet...keby sme minuly zapas neotocili, tak by to bol zarez jak svina

Reagovat
Busby babes

jo no. Jeden regulerni mu neuznali, tak ted ma jeden neregulerni misto toho.

Reagovat
niflheim

Však to je v pořádku... rozhodčí nám škodí, nikdo ani nemrkne... jednou přípískne zápas a najednou třetí světová

Reagovat
Gunner14

wtf hovada, takhle zaříznout WHU

Reagovat
HorajzmAmmann

poslední zápasy v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

Stál priamo na ten ofsajdovej čiare.

Reagovat
Gunner14

Nejhorší je na tom že trest dostane max Bilič pokud si postěžuje na rozhodčí, ale rozhodčí vyjdou bez trestu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To zní jako Mourek celý rok

Reagovat
Gunner14

Tak hlavně Mourek si stěžuje většinou, ikdyž není na co že jo..

Reagovat
Busby babes

jj, letos vubec nemel na co.

Reagovat
kiwwi

ako inak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford MOTM

Reagovat
vodka

Reagovat
SpecialOne

Rashford tam čaruje

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford <3

Reagovat
niflheim

Anderovi sedla střela z první

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se jen brečí, nadává,plive to je hnus.Buďte všichni prosím objektivní, nechte Moua a UTD napokoji když se jim teď začalo dařit a věnujte se klubům kterým Vy sami fandíte nebo máte rádi.Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

? Mě to sere hlavně skrz West Ham ne skrz to že vyhrajete 6 zápas po sobě a budete furt na 6.místě..

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč furt

Reagovat
Gunner14

Nejlepší argument

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč furt

Reagovat
HorajzmAmmann

ztrácet na 2. místo 5 bodů nebo 10 bodů je rozdíl...

Reagovat
Gunner14

To si jak vypočítal z toho?

Reagovat
HorajzmAmmann

nic, jen že je úplně jedno kolikátý jsme v půlce sezony. Chelsea vyhraje. Liverpool, United a City si to rozdají o 2. místo a Arsenal skončí na 4. místě

Reagovat
Gunner14

Jeden lepší jak druhej

Reagovat
Busby babes

no asi tak, ze druhej tym ma o 5 vic nez my?

Reagovat
Gunner14

Ach jo ... a jak to souvisí s tím mým komentem s 6 výhry ?

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak, že je jedno, že sme stále na 6. mieste, keď sme sa bodovo dotiahli? Čo je na tom také nepochopiteľné preboha?

Reagovat
Gunner14

Tvl vy to nečtete nebo co ? Však napsal, že 5 bodů nebo 10 je rozdíl, tak jsem se ho ze srandy zeptal jak to vypočítal a pak vám tady prasknou žilky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

ty si tiez pekne mimo niekedy. Nie aby si nieco priznal budes tu davat taketo detske smajliky ako fagan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

on kdyz se to takhle zastavi, tak to vypada desne jednoduse. videt to mel, o tom zadna...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ku sporáku!

Reagovat
stiflerovamama

Vedení čínské Superligy dnes potvrdilo chystané změny: od roku 2018 budou moci kluby na výjimku zaměstnat pouze tři cizince a jednoho Asiata namísto dosavadního pravidla 4+1. Vedení soutěže nejprve chtěl takovou změnu představit už pro nadcházející sezonu, takový návrh se však setkal se silnou opozicí mezi kluby.

Jedneho Aziata ? Nie su Cinania tiez Azijati ?

Reagovat
minoLFC

tak logický aziata mimo Číny

Reagovat
vodka

jsou, proto je to jeden asiat mimo číny...

Reagovat
stiflerovamama

jaj jasne,,, ale tak mohli tam napisat, ze mimo Ciny, takto to vyznieva ako celkovo Azijati alebo mi uz jeb* neviem, to z toho ucenia

Reagovat
fantomas

Podle mě je to teda docela jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to co předvedl dnes Darmian bylo silný kafe. Nemá ani na rezervu, být na jeho místě už balím kufry a vyhlížím letadlo do Milána.

Reagovat
Swarley

OT: Rusnák z Groningenu do Salt Lake? docela zajímavá volba

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, pekný spôsob ako ukončiť kariéru po vzore Vladka Weissa ešte pred 25.

Reagovat
Swarley

nevim no, nějak to nepobírám

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ed_Hazard

Pôvodne sa písalo sa o zachraňujúcom sa týme z PL

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich Albion

Reagovat
niflheim

John Obi Mikel’s lengthy stay at Chelsea could be coming to an end after Valencia confirmed they were in talks with the midfielder. (Superdeporte) / Chelsea midfielder John Obi Mikel is considering a move to Valencia. (Mail)

Christian Benteke is set to reject the advances of Chinese Super League club Beijing Guoan to remain at Crystal Palace in January. (Daily Mail)

Manchester United have rejected a £19m bid from Everton for midfielder Morgan Schneiderlin (Telegraph)

Chelsea have moved first in an attempt to beat Arsenal to the signing of Wolfsburg defender Ricardo Rodriguez. (Sun)

Real Madrid are weighing up a summer swoop for Tottenham midfielder Dele Alli. (Sun)

Arsene Wenger has confirmed Arsenal have yet to offer Jack Wilshere a new contract. (Mirror)

Arsene Wenger is lining up Juventus star Miralem Pjanic as a potential Santi Cazorla replacement. (Sun)

Juventus have agreed to sell Paulo Dybala to Real Madrid (Mundo Deportivo)

West Bromwich Albion are considering tabling a bid for Southampton striker Shane Long. (Sun)

Arsenal will allow Mathieu Debuchy to leave this month (Daily Mirror). Plus se prý ještě navíc s Arseném pohádali.

Marouane Fellaini could be subject of a January bid from Juventus, (Calciomercatoweb.com)

Juventus have rejected an offer from Barcelona for Paulo Dybala (La Gazzetta dello Sport). Prý to mělo být 80 nebo kolik.

Man Utd are happy to spend as much as £80m in order to capture Spurs forward Harry Kane (Calciomercato.com)

Everton are eyeing a £12m move for Napoli winger Dries Mertens (Daily Star)

Arsenal have joined the race to sign Sevilla midfielder Steven N'Zonzi. The Frenchman is also reportedly a target for the likes of Chelsea, Man City and Juventus. (Daily Express)

Man Utd manager Jose Mourinho is tracking Real Madrid central defender Pepe, (Sun)

Chelsea will bid £60m for Southampton centre-back Virgil van Dijk, (Daily Express)

Chelsea have eyes on flying Napoli left wing-back Faouzi Ghoulam (Sun)

Tom Cleverley has been handed the chance to revive his career at Newcastle United. (Daily Mirror)

Hull, Watford, Swansea, Aston Villa and West Ham all want Arsenal full back Carl Jenkinson on loan. (Daily Mirror)

Crystal Palace have launched a £7m bid for Norwich star Robbie Brady. (Daily Mail)

Leicester City have asked about Schalke and ex-Manchester City defender Matija Nastasic. (Daily Mail)

Middlesbrough are set to make an offer for Stoke playmaker Bojan. (The Sentinel)

Galatasaray want to sign Barcelona right-back Aleix Vidal, who has also been attracting interest from Swansea, according to reports. (Wales Online)

Reagovat
Busby babes

jestli prijde Pepe, tak zacinam fandit Swansea.

Reagovat
misinho7

mat svetoveho stopera v time je zle ? uz davno nie je taky ako dakedy..stale ma tu nalepku ale uz je uplne iny .

Reagovat
Hachim Mastour

Iný je vďaka tomu, že ho už netrénue José.

Reagovat
Busby babes

debil to byl i pred Mourinhem v Realu.

Reagovat
Busby babes

ja ho proste nemam rad a je mi extremne nesympatickej. Herni kvality nezpochybnuju.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to není pravda, on je pořád psychouš

Reagovat
misinho7

nj lebo ty ho pravidelne sledujes

Reagovat
Busby babes

ja teda real moc nesleduju, tak nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne, ale k tomuhle tvrzení stačí sledovat ty zápasy top6 ve španělsku

Reagovat
nani92

Reagovat
patas92

Už ne tolik. Mnohem větší retard je teď Ramos

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vladis271

ten by to celé u vás dokreslil. Mourek a Pepe v MU.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

"Real Madrid are weighing up a summer swoop for Tottenham midfielder Dele Alli. (Sun) "

Jaká může být jeho reálná cena při aktuálních přestupových částkách? Vůbec si neumím představit, že by mohl odejít.

"Man Utd are happy to spend as much as £80m in order to capture Spurs forward Harry Kane (Calciomercato.com)"

One season star se docela prodraží

Reagovat
smazaný uživatel

Alli 8+2, Pogba 4+3. Vychází mi to na 10/7 Pogby, tedy cca 143 mega.

Reagovat
Swarley

Alli na CM 0+0, vychází to na 0

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

já vím, díval jsem se hned potom, co jsem to napsal

Reagovat
Ed_Hazard

Dohodnuté, berieme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Brady Jeho je v Champu škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala je sen

Reagovat
Ligter

ten Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Fella do Juventusu?

Reagovat
Ed_Hazard

Trocha sa čudujem, že žiadny tým z druhej polovice tabuľky neskúsil za posledné roky priviezť Boyce-a z Ross County. Šikovný a gólový útočník na to v akom týme hrá.

Reagovat
ManUnited

Stoke - Watford nestojí za zmínku?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Dnes vraj zasa bez Ozila. Ramsey v základe je nutnosť, len neviem, či Wenger pošetrí aj Xhaku alebo nie. Kto dnes uhádne zostavu bez chyby, bude hrozný frajer.

Reagovat
Mastný Chobot

Čech - Bel, Mustafi, Kos, Nacho - Coq, Ramsey - Ox, Iwobi, Alexis - Giroud by mohlo vyjsť, ale určite nevyjde. Gabriel namiesto Bellerína alebo Xhaka namiesto Oxa a hotovo.

Reagovat
SunFells

Xhaka místo Iwobiho, si tipnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip: Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Nacho - Coquelin, Xhaka - Ox, Ramsey, Alexis - Giroud.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Jo, aj to je rovnako možné

Reagovat
smazaný uživatel

No právě ale na Telegraphu píšou, že Wenger obmění sestavu hodně.. Tak uvidíme, u něj nikdy nevíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Cech - Bellerín,Gabriel, Koscielny, Gibbs - Coquelin, Xhaka - Ox, Ramsey,Iwobi - Alexis

Reagovat
Mastný Chobot

Gibbs už je zdravý?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně bez Ramseyho

Reagovat
Nikikrew

Cech - Bellerin, Mustafi, Kos, Nacho - Coq Xhaka - Ramsey, Iwobi Ox - Alexis

Reagovat
mr.Silver

Chech-Bell, Mustafi, Kos, Gibbs - Coq, Xhaka - Sanchez, Ramsey, Ox - Ollie

Reagovat
mr.Silver

Chech

Reagovat
Hachim Mastour

Čeryšev

Reagovat
Taiger

Čech . Bel, Gaby, Kos, Nacho - Coq, Xhaka - Ox, Ramsey, Alexis - Oli

Reagovat
Ondiis

zariskuju - Ospina - Bellerín, Gabriel, Kos, Nacho - Xhaka, Ramsey - Ox, Lucas, Alexis - Giroud

Reagovat
Free_player

After 100 Premier League games :

Harry Kane: 59 Goals

Thierry Henry: 59 Goals

Reagovat
smazaný uživatel

After 100 Premier League games:

Alan Shearer: 79 goals

Reagovat
Busby babes

jak na tom je kdyz pocitas i jeho zapasy pred erou PL?

Reagovat
smazaný uživatel

odhadem kolem 20? podle wiki =) ale zase začal nasupovat mladší

v PL je nejmladším střelcem hattricku Owen, v první lize celkově Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák má našlápnuto stát se legendou, snad mu nerupne v bedně.

Reagovat
smazaný uživatel

PJANIC TO REPLACE CAZORLA?

Arsene Wenger has called Juventus midfielder Miralem Pjanic to ask him if he wants to join Arsenal, according to The Sun.

The Bosnia international is reportedly open to the idea of moving to the Emirates, with both parties working towards a verbal agreement.

Juventus are keen to keep hold of the 26-year-old, particularly after Axel Witsel snubbed a move to Turin in favour of a big-money move to China.

It’s understood the Gunners could table a £28m deal for Pjanic in the summer if Santi Cazorla choose to leave the club.

Reagovat
smazaný uživatel

Santiho nahradí Jack. Za 28 by nás Juve stejně poslalo někam. Ten hráč má na dnešním trhu cenu tak 50

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho stejnýho Jacka co já ? Vždyť ten je tak skleněnej, že se na něj nejde spolíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

I když vlastně když se nad tim zamyslím, tak Santi v poslední době taky tráví víc času na marodce než na pažitu, takže ta náhrada by byla adekvátní.

Reagovat
Hachim Mastour

Jedine, že by si ho zobral Allegri so sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Načo kupujú Middlesbrough Gestedeho? Akoby nemali dosť hroťákov...

Reagovat
smazaný uživatel

do zásoby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte aj Bamford....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Olivier Giroud has scored 11 goals from his last 15 shots on target in all competitions.

Reagovat
Euphael

Co jste to včera předvedli na tom Blackburnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na strely 14:4, na rohy 6-1, dva neuznany goly na 1:0 (z toho 1. spravne, ale 2. byl regulerni). No a pak klasicky v 80 minute Lucasovskej faul u vapna a lacinej gol. Vcera bychom nevyhrali ani kdybychom hrali 1000 minut

Reagovat
Euphael

právě proto se ptám ...statistiky jasně ve váš prospěch, hlavně teda poločasové

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Shelveyho je to bezzubý, ale včera to nebyl hlavní problém, chybělo málo. Diamé trefil břevno, neuznali nám regulérní gól... zápas blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí v Anglii "blbec"

Reagovat
Euphael

Brighton vám teď uteče..

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý je postoupit přímo, jestli z prvního nebo druhýho místa je fakt jedno. O to víc, že je trénuje Hughton. Tým pro PL se dá dohromady během letního přestupáku, takže pvní druhý místo je jen tahanice. I když bych rád vyhrál všechno samozřejmě :)

Reagovat
Ed_Hazard

No ale všimni si štatistiky v zápasoch Blackburnu To je šialenosť aký beton ordinujú a sem tam aj zoberú 3 body Niekto na EF postoval štatistiku iného zápasu kde mal snaď súper Blackburnu 27 striel a aj tak prehral

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

*pace

Reagovat
smazaný uživatel

ale zamrzí, že to není 15 gólů z 11 střel

Reagovat
Hachim Mastour

Let me give all you Liverpool fans a simple fact....Sturridge has played 176 PL games, scoring 70 goals, Giroud 146 games, scoring 61 goals

Giroud>Sturridge

Reagovat
Euphael

To snad nemůže zpochybnit ani vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

<

Reagovat
vodka

na minuty by bylo zajímavější...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lynx

Dle EF:

Sturridge: 10038min, 72g, 139min/g

Giroud: 10049min, 61g, 164min/g

Sturridge má ty minuty za 10 sezon, Giroud za 4 (+ aktuální sezona). Že je Sturridge skleněnka je jeho problém, Giroud > Sturridge

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Podle minut Sturridge > Giroud

Reagovat
kiwwi

10049>10038

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslel 139min/g vs. 164min/g.

Reagovat
kiwwi

vazne?

Reagovat
Counter

Šest sezon, to je šílený rozdíl

Reagovat
kiwwi

ale o nic viac vypovedajuce...to ze je sturridge lazar je jeho minus

Reagovat
nani92

Reagovat
Taiger

Na to snad nejsou potřeba ani žádný statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4084174/Gabriel-Jesus-touches-begin-Manchester-City-career.html

co čekal z 30 stupňů do Anglie je rozdíl, tak číslo 33 by měl mít teď už jen to hlavní prosadit se u nás a celkově v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by dnes Bournemouth uhrál nějaké body.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Veselé Vánoce konečně i tobě, Janko!

Reagovat
Taiger

Zápas nejspíš neuvidím, páč ve student agency je wifina bídná. Neznáte nějaký pořádný stránky na live komentáře na princip livesportu, akorát spolehlivější a lepší? Nejlíp anglicky, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

bbc

Reagovat
Taiger

A kde přesně, owňajs?

Reagovat
smazaný uživatel

bbc sport

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to proklikej, bude to logicky na této stránce až to bude

http://www.bbc.com/sport/football/38440999

Reagovat
Taiger

Se mi nechtělo. Vždycky jsem věděl, že nejseš takovej kokot jak se říka a si celkem fajn, dík moc.

Reagovat
Counter
Reagovat
Taiger

Dík, snad tě fanta za to odmění.

Reagovat
smazaný uživatel

oficiální aplikace Premier League

Reagovat
Taiger

Na appku není místo, ale dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtěl pochlubit, že jezdí autobusem

Reagovat
Taiger

Viď, taky si myslím. Pendolíno je na hovno.

Reagovat
FCSL

Cech, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Xhaka, Ramsey, Iwobi, Alexis, Giroud

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka si mal oddýchnuť.

Reagovat
Taiger

Ox je kde?! Ještě, že to neuvidim.

Reagovat
Nikikrew

Dnes teda mal hrat ucite Ox. A Ramsey ako na kridle?

Reagovat
Hachim Mastour

podhrot.

Reagovat
Counter

Spíš na tom křídle, ve středu bude zas Iwobi.

Reagovat
Hachim Mastour

Na instagrame Arsenalu je na podhrote.

Reagovat
Counter

Na twitteru ho zase mají napravo, asi na zmatení soupeře Tak uvidíme no, já ho fakt čekám na kraji.

Reagovat
Hachim Mastour

snáď

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
masly008

iwobi křídlo eron podhrot asi.

Reagovat
Mastný Chobot

Mastný Chobot03.01.2017 12:47#

Xhaka namiesto Oxa, no, neviem, prečo nie Ox, asi by to bolo moc ofenzívne na Wengerov away tím, ale mohla byť aj horšia. Ox s Lucasom ako oživenie z lavičky môžu byť rozhodujúci.

Reagovat
Mastný Chobot

na FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý je na spadnutí první lednová wengerovina. Cohen Bramall, ze 7 ligy

Reagovat
Lacko_Boh

úprimne, chybalo by mi to. A hráča do A snáď nik(to) nečaká.

Reagovat
smazaný uživatel

mna by neprekvapilo keby hned vytlacil gibbsa

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

kua dufam ze ramsey hraje v strede, ked ho budeme davat len doprava tak nam v lete zdrhne

Reagovat
Counter

Tak ať.

Reagovat
Hachim Mastour

Noa

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud má zdrhnout, tak je zde důležitý předpoklad, že ho někdo bude chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

píčo

Reagovat
Taiger

Dokud je u nás Gabriel, největší alfasamec, nemáme důvod Aarona udržet.

Reagovat
Trand

No letos zatím nic neukázal, už je taky na čase, aby se předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale skor nieco ukaze v strede ako na kridle..

Reagovat
smazaný uživatel

link na arsenal nekdo prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Rišty

Reagovat
Mastný Chobot

Fraser nám dá gólik, čekujte to

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
Trand

Ta ty vieš

Reagovat
Mastný Chobot

Ramseyčka stred

Reagovat
smazaný uživatel

znalci vedia

Reagovat
Mastný Chobot

ale neviem teda, moc mu tam neverím

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu tam verim brutalne, len mu asi potrva par zapasov kym sa rozohra

Reagovat
Mastný Chobot

mne príde, že potrebuje na všetko moc času a tam ho nedostane

Reagovat
Lacko_Boh

no a potom ozila na kridlo?

Reagovat
smazaný uživatel

za mna hej, aj ked to tak hrat isto nebudeme

Reagovat
minoLFC

tomu Howemu musí byť riadna kosa, že má dve bundy na sebe

Reagovat
smazaný uživatel

oliver :*****

Reagovat
Nikikrew

ta lava strana zasa hori

Reagovat
Lacko_Boh

daj hore Bramalla

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatická akce

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerin wtf

Reagovat
Mastný Chobot

ale fanta sa raduje

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal tragéééédiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin

Reagovat
kiwwi

Bellerin

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kwido

Bellé mu tam nechal parkoviště

Reagovat
liquicitizen

Daniels nádhera

Reagovat
Gunner14

Bellé

Reagovat
smazaný uživatel

eloel

Reagovat
FCSL

Zaslouženě, třeba se proberou

Reagovat
minoLFC

Bellerin-Čech

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hachim Mastour

Granit já tě žeru.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevyhrajem dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

TRA-GÉ-DI

Reagovat
Mastný Chobot

jebnutý Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

ok, priznávam, je to tupelo

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka dopice co to je??

Reagovat
FCSL

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 10

Reagovat
minoLFC

Reagovat
masly008

taková pentle

Reagovat
Miguel19

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

WILSOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Yesss

Reagovat
Ondiis

Jatka

Reagovat
Nikikrew

vam to zase teda pekne jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Neda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no hezky ten Arsenal zacina

Reagovat
FCSL

Xhaka je fakt retard

Reagovat
smazaný uživatel

no podla mna kontakt mimo sestnastky

Reagovat
smazaný uživatel

ale xhaka je retard no

Reagovat
SpecialOne

ne

Reagovat
minoLFC

bolo to v 16ke

Reagovat
Kwido

uplně zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Boze, Xhaka... dobra tragedie

Reagovat
mithro

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Xhaka je takovej čurák

Reagovat
havrys99

musíme udržet 0:2 do půle, pak máme šanci

Reagovat
fantomas

Xhaka rozdílovej hráč to je fakt takovej kašpar, v takovym místě. Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne ze sme postracali kopu bodov na zaciatku sezony lebo hned nehraval

Reagovat
fantomas

Ne, lebo sme měli slabou zálohu. To z něho furt nedělá ideální posilu. Bez míče je legrační takřka nonstop.

Reagovat
kiwwi

to tu bolo vysmechu od gunnerov ked som napisal ze je to dilino

Reagovat
fantomas

Já proti jeho příchodu bojoval od začátku. Zčásti teda kvůli cenovce, zčásti i kvůli jeho mentalitě no.

Reagovat
Hokaido

Nevím jestli to zrovna on zvládne (asi by měl, díky tý cenovce), ale hráč jako on, tedy takovej trošku hajzl na hřišti, vám podle mýho už dlouho chybí.

Všichni jsou pořád strašně v klidu, když se prohrává, tak to na hřišti kolikrát vypadá, že se ani nic moc neděje. On by to mohl prostě nějak rozbouřit, vyhrotit a strhnout sebou celej tým.

Reagovat
fantomas

Problem je, ze on bouri, i kdyz se vyhrava

Tvrdost se da do zalohy pridat i bez horky hlavy, proto furt oroduju za (stejne drahyho) Williama, kterej fyzicky dominuje mnohem tiseji az stoicky. Chodici penalty/karty uz mame v obou stoperech a Coqovi...

Reagovat
fantomas

Na Xhakovi je imo nejvíc frustrující, že on má slušný předpoklady pro to bejt dokonalý hovado pro counter-pressing, ale v hlavě to prostě nemá srovnaný. Nevydrží koncentrovanej (na to, jak vypíná při vracení se, sem upozornoval už během Eura) a jeho důraz jde příliš často ruku v ruce s bezhlavostí.

Reagovat
Hokaido

Ok, tohle je samozřejmě pravda.

Věříš mu, že tyhle nedostatky odbourá nebo mu to hlava nedovolí?

Reagovat
fantomas

Právěže se bojim toho druhýho no. Neni to už žádnej mlaďák, BL hrál čtyři roky, profesionálem je šest let - přesto jeho loňská sezona byla zároveň tou nejmíň disciplinovanou z pohledu vyloučení (a 2014/15 byla horší než 2013/14).

Reagovat
Gunner14

Xhaka, Bellerin si vsadili?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Xhaka ten Xhaka

Reagovat
Sali5

Výsledky tohle kolo zatím fajn, škoda, že zítra taky nevyhrajem

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Sali5

Na Tottenhamu se toho fakt bojím, víc jsem třeba i věřil, že vyhrajem na Etihadu než na WHL, ale snad se pletu

Reagovat
Trand

Xhaka

Reagovat
bartlu

Alexisku, najdi si prosím normální tým, je tě tam škoda . Banda nuliček v čele s největším kktkem mezi manažery-

Reagovat
SpecialOne

Výborně Oliver, jednoduše faul - ano, v pokutovém území - ano. Není co řešit, jenom udělal chybu, že se nevrátil k faulu Mustafiho, jasná žlutá.

Reagovat
havrys99

Reagovat
J0EL

Cech by sa uz tiez mal naucit chytat penalty. On snad ani len stranu nikdy netrafi. kazdopadne pekna sracka zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infernoqt

Jak padl ten druhej? Vypadl mi stream.

Reagovat
minoLFC

z penalty

Reagovat
fantomas

Xhaka zezadu na rohu vápna škobrtl o unikajícího soupeře, penalta doprostřed brány.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze mu spis piskl to strceni do zad. To Xhaka udelal hrozne nesikovne.

Reagovat
masly008

penalta.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Infernoqt

Tak to je trošku přísný, kolikrát to pouštěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Přistrčení ve vápně. Z penalty do středu brány. Čech šel na svojí levou stranu.

Reagovat
Kwido

A teď ještě Coq, když se daří

Reagovat
Tommy the Gunner

Paráda, když se něco sere, tak se to sere všechno...

Reagovat
Mastný Chobot

Ox je asi jediná šanca na body dnes, ale musí mať jeden z tých geniálnych dní

Reagovat
Euphael

asi nemá

Reagovat
Teoretik

Wenger na hanbě, že je tam tak sám ?

Reagovat
Kwido

Tak budem doufat v Csaplírovu past

Reagovat
nani92

same old Arsenal, always losing

Reagovat
mr.Silver

To jsou zase dneska rohy

Reagovat
fefo

Poznate niekto spolahlivu stranku na streamy v HD? Kludne aj platenu, len chcem mat istotu, ze to nie je nejaky ojeb. Diky.

Reagovat
fefo

Diky.

Reagovat
Busby babes

Jen teda skoda, ze se ti rozhodci nesrovnaj. Takovyhle faulu jsme letos uz videl dost a vetsinou to rozhodci hodnotili stylem: sel si na zem moc lehko... coz nechapu, to postrceni dokaze slusne rozhodit v behu...

Reagovat
Trand

Podle mě prostě jasnej faul, tohle bych pískal vždy.

Reagovat
Busby babes

vsak ja taky. Jen rikam, ze jsem obdobnej zakrok letos uz dostkrat videl nepisknout.

Reagovat
Trand

Jj. Já to vidím stejně i s držením při standartkách, to bych taky pískal vždy a ne vždy se to děje.

Reagovat
Teoretik

souhlas, zároveň mi ale vadí dvojí metr jednoho rozhodčího mezi zákroky ve vápně a ve středu pole

Reagovat
Free_player

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger musí ostať čo najdlhšie. Pokým tam bude on, budú to stále tí starí dobrí tragédi, ktorí nikdy nezískajú titul.

Reagovat
Nikikrew

Tragedi co su 3 roky pred vami, tak na tom ste potom dost zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Odišiel nám najlepší manažér všetkých čias Potom tú Moyseho sezónu ani nepočítam, to je kapitola sama o sebe. No a potom sme boli dva roky v prestavbe, v podstate stále aj sme, ale ten káder už je vyčistený od najväčšieho odpadu a dobre sme to prekopali. Verím, že tento rok budete na vašom typickom 4. mieste a my budeme opäť nad vami Tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

"ten káder už je vyčistený od najväčšieho odpadu"

prosím definuj, ktorí hráči boli ten najväčší odpad, fakt ma to zaujíma

Reagovat
smazaný uživatel

Kopáči, s ktorými mohol vyhrávať tituly len legendárny SAF. Napr. Cleverley, Anderson, Bebé, Obertan, Owen, Butner atď...

Reagovat
Nikikrew

Cakal som co za sracku tu napises a aj si to dokazal. Cisto alibisticke zvasty. Mali ste majstrovsky kader a vdaka Moyesovi ste skoncili 6-7 nepamatam sa presne. A to ze v prestavbe to aj ja by som chcel prestavbu za najviac minutych penazi co ste dokazali za 2 roky, vidno aky si hlupy a co sa vlastne budem k tebe vyjadrovat.

Reagovat
Busby babes

v tom pripade jen doufam, ze sis uzil tech par let co jste skoncili nad nama (a treba zazijes i par dalsich). 2. nebo 8. to uz je fuk... mistr bere vsechno .

If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Reagovat
Nikikrew

Ved to je v poriadku. A kde beres istotu ze budeme pred nami?

Reagovat
Busby babes

kde to v tom mem prispevku ctes? Ja tu jistotu nemam. ale neprijde mi to jako nic tak extra nerealneho, co by se nemohlo stat.

ja jen, ze v tom mezidobi, co jste skoncili nad nama jste tu ligu nevyhrali ani jednou. nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by to bola sračka? Skús si odmyslieť kto to píše, ak ti to až tak veľmi vadí. Majstrovský káder, nech ti nejebe. Však tam boli už totálne prestárnutí hráči a tí čo neboli starí, boli priemerní, alebo ľahko nadpriemerní hráči. S nimi by titul nevyhral absolútne žiadny manažér na svete, len jediný Stačí sa pozrieť na to, koľko hráčov z toho "majstrovského kádra" je v kádri aj dnes.

Reagovat
Nikikrew

Ved ste s tym kadrom vyhrali ligu a nikto od vas neodisiel tak co trepes? To, ze ste priniesli neschpneho trenera, vasa chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ti snáď dojde, že som nemyslel hráčov ako Rooney, RVP alebo Carrick. Tých tam ešte Moyes mal, ale to je na "majstrovský káder" dosť málo. A čo to bolo, ak nie prestavba? Do toho tímu sa poriadne neinvestovalo niekoľko rokov a ak sme chceli bojovať o tituly aj bez SAFA, investícia musela prísť. Prečo by som mal byť hlupák, čo z toho čo som napísal, je hlúpe, ty debilko?

Reagovat
Busby babes

tohle o prestarlem kadru je blbost, Moyes ten prochod proste nezvladl.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana bola stará, potom tam bol priemerný Rafael a o zálohe nemusím snáď nič hovoriť...

Reagovat
nani92

uuu

Reagovat
masly008

já jsem pro,nefandím jenom kvůli titulům.takže za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Káder by ste na to aj mali, ale tak načo o to bojovať, však jasné, chápem Tragédska mentalita.

Reagovat
nani92

radšej nezískať titul ako s Wengerom

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
spider_8

Je to tak, mentalita looserů a klub pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohlo být hotovo

Reagovat
Mastný Chobot

stopéri nám zachraňujú prdel zasa raz, to je tragédia

Reagovat
PhilipS

Nemůžu koukat, čtu jenom komenty. Těch penalt už je nějak moc ne?

Reagovat
mr.Silver

Xhaka klasik, jednoho Flaminiho jsme se zbavili a hned kouili jeho kopii.

Reagovat
Kwido

Ten Bellé je dneska fakt otřesnej, Wenger mu musel říct že hraje CM

Reagovat
FCSL

Alexis vypojenej ze hry a hned to stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je sympaťák, ale to je tak jediné pozitivní na hře Arsenalu

Reagovat
Mimalu

takovéto zahazování šancí si ale Arsenal dovolovat nemůže, Iwobi

Reagovat
mr.Silver

Jak jsme na zacatku sezony strikali nad super kvalitou nasi zalohy, tak ji mame neskutecne slabou. Jediny rozdilovy hrac tam je Cazorla.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

2nd placed Swiss club BSC Young Boys actually have a higher average age (25.1) than 3rd Division BSC Old Boys (24.9).Unverified account

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Bournemouth

Reagovat
Ondiis

Bournemouth ale parádní fotbal, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

pokazde na pulce Arsenalu sou nebezpecni

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Howe je prostě frajeris. Nechápu, jak někdo může tvrdit, že Bournemouth pro PL není přínos a že by měl sestoupit.

Reagovat
TopinB

Jednoduše, ten někdo je debil

Reagovat
Miguel19

Aké

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Coutinho10

a ja ho nechal na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

toho mustafiho vyskautoval nekdo nekde v popelnici

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Nelibi se mi..Nelibi se mi vlastne furt, celou dobu co je v londyne..

Reagovat
mr.Silver

Proto jsme s nim v zaklade jeste neprohrali.

Dneska jsme k tomu hodne blizko, kazdopadne on za to teda nemuze ani trochu.

Reagovat
Hachim Mastour

Je to tretí najdrahší stopér.

Reagovat
Tommy the Gunner

Jinak Oliver, nejlepší rozhodčí PL

Reagovat
mr.Silver

dneska bez chyby

Reagovat
Ondiis

až na tu nežloutou Mustafimu

Reagovat
havrys99

Reagovat
Infernoqt

No, já ho moc nemusím.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

Marriner

Reagovat
Maresma

Reagovat
Nikikrew

Iwobi to je teda super branenie

Reagovat
mr.Silver

V zaloze nam nekdo dneska hraje? Tam je mista panecku

Reagovat
Mastný Chobot

Ďalší polčas do kategórie totálnych failov, v tejto sezóne už asi siedmy. Neverím, že otočíme, nemáme na to mentalitu, sme úplne na sračky, Bournemouth si s nami robí, čo chce, my to pripadá, ako keby sme boli tím bojujúci o záchranu a proti nám Chelsea v terajšej forme. Skôr čakám, kedy dostaneme tretí a štvrtý.

Reagovat
Mastný Chobot

mi nezvládam

Reagovat
Counter

Mentalitu máme docela slušnou náhodou, už dostkrát jsme dávali góly v závěrech zápasů a zachraňovali body. Ale zrovna dneska se to slušně rozsypalo.

Reagovat
Mastný Chobot

však ale o tom to je, akonáhle sa niečo doserie a nejde presne tak, ako by malo, tak sa úplne doserieme a zrazu si nevieme prihrať na 5m, lopty nám odskakujú a všetko ide do prdele. To nie je prvýkrát, čo sa to deje, to je dlhodobý problém a to je práve problém v hlavách. Namiesto toho, aby sme sa nasrali a drvili ich (aspoň fyzicky), tak zmäkneme, začneme robiť chyby a nevieme, čo robíme.

Reagovat
Counter

Dneska na to asi fyzicky nemají, když hrajou druhý zápas za tři dny.

Reagovat
Mastný Chobot

To ale vôbec nie je o tom... Ťažko môžu nevládať od 20. minúty.

Reagovat
Counter

Tak hlavně v případě takového Ramseyho, který by měl být čerstvý... Ale nějakou roli to hrát může, Bournemouth vypadá živěji, výbušněji.

Reagovat
Nikikrew

Den navyse spravi urcite dost, ten los je totalne na hlavu. To ale nie je ziadna vyhovorka, ti hraci musia tych 90 minut naplno odmakat.

Reagovat
Hachim Mastour

To nie je mentalita ale individuálna kvalita/šťastie.

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis podhrot, Lucas pravé krídlo.Nie je to ťažké.

Reagovat
Swarley

však na tom křídle nebyl minule nic moc, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hachim Mastour

teda na ľavé krídlo

Reagovat
Swarley

jako já nevím, on mi nepřijde jako vhodná varianta na křídlo...alespoň teda z toho mála, co jsem viděl...pokud tam na jedné straně hraju Alexise, tak bych chtěl mít na druhém křídle nějaké typické křídlo...ne zase nějakou falešnou variantu...

Reagovat
Hachim Mastour

Teraz na to krídle bude hrať Lucas a na druhom budeš mať typické krídlo OXa

Reagovat
Kwido

Když už tak nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

Silene, jak dlouhodobe nezvladame tezsi zapasy venku..

Reagovat
nani92

čim to bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger, Santi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Čert vem výsledek, Bournemouth nás přehrává i herně. Individuální výkony jejich hráčů super, obíhají naše obránce jak kužele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dlho ešte ostane Howe v Bournemouthe? Čudujem sa, že po ňom ešte nesiahol väčší klub, možno aj repre. Ale nie, oni to dali úplnému šupákovi "Big Samovi"

Reagovat
J0EL

Eddie bude nas

Reagovat
TopinB

Si ho nezasloužíte!

Reagovat
Gunner14

11 měsíců neprohrajem první poločas v PL a když si na nás poprvé vsadím na poločas, tak toto . To jsem FAKT nečekal

Reagovat
J0EL

Ako Wenger nech sa uz fakt pakuje. Ta hra nema ziadnu tvar, chyba tam pressing, proste fakt by ma zaujimali jeho pokyny hracom a predzapasova priprava. Absolutne bez napadu, bez myslienky. Toto je casto len spoliehanie sa na Alexisovu ci Cazorlovu genialitu. Pritom som presvedceny, ze ten tim ma v pohode kvalitu na boj o titul.

Reagovat
Mastný Chobot

dnes to nemôže ísť na Wengera, posral nám to Bellerín so Xhakom, všetko po tom už je dôsledkom chýb ich dvoch

Reagovat
J0EL

Nejde tu o tie dva goly ale o predvadzanu hru a nulovy presing... Co je dlhodoby problem uz.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No nic na takovejhle shit jsem už moc starý, to může dokoukat jen masochista

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Anebo ten, kdo z toho píše článek

Reagovat
Makiii

Takhle ten Arsenal Neodpadava nejak driv tento rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj, z čoho odpadávajú? Snáď nemyslíš boj o titul.

Reagovat
Makiii

I z toho boje o 4. flek

Reagovat
Hachim Mastour

Odpadol už pred dvoma týždňami.

Reagovat
Arbiter

Petr pěkný zákrok v pokuťáku ze začátku zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal lehce kolenem do hlavy nebo se pletu?

Reagovat
Arbiter

možná kolenem do ramena...

Reagovat
mr.Silver

Tak jak se vam dneska libi Ramsey? Mel se ukazat

Reagovat
J0EL

Ramseyho nech si beru Cinania. Strasne slaby hrac, nechapem ako dokazal uhrat tu jednu wonder sezonu...

Reagovat
Mastný Chobot

ak má ísť Ramsey do Číny, tak Xhaka do Vietnamu

Reagovat
Trand

No hraje stejně jako všichni ostatní, dokonce je z nich podle mě nejlepší, i když je to jednooký mezi slepými no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kwido

Tak Ramsey obecně má akorát dobrý náběhy z druhý vlny. Do kombinace je otřesnej, to už je do kombinace lepší i Giroud...

Reagovat
fantomas

Jak "i"? Dyt je to do kombinace jeden z nejlepších útočníků na světě...

Reagovat
mr.Silver

* nejlepsi

Reagovat
fantomas

Nechtěl sem tady moc vzbuzovat vášně

Reagovat
Kwido

jo, to jsem trochu přehnal

Pointa je, že bych radši Ramseyho viděl jako takovýho impact suba

Reagovat
Counter

Furt jsme se nenaučili hrát bez Santiho a takhle to dopadá.

Reagovat
mr.Silver

Neskutecne jak bez nej ta zaloha netusi, co ma hrat

Reagovat
Nikikrew

Tak to je teda tragedia, ako to dnes Wenger pripravil to muzstvo. Skoro ziadne sance, nakopavanie na Girouda, ziadny pressing nic. Alexis dnes tazka bieda, smerom dozadu uplne zly, Xhaka a jeho asi 3 nezmyselna penalta, Ramsey a Iwobi v strede teda absolutne nic. Tomu teda neverim ze to otocime. Dostaneme 3ti a pojdem si radsej zahrat Fifu.

Reagovat
Gunner14

Xhaka takovej supr hráč a dělá takový dementní věci jo a Mustafiho vidím vždycky chválenýho za rozehrávky, ale on snad v 9/10 případu když nahrává našemu útočníkovi dopředu to dá úplně doprdele, připadá mi že si zatím vůbec nerozumí se spoluhráči.(krom obrany). A Bellé

Reagovat
Ondiis

Xhaka je super na balonu, bez něj je zbytečný a dělá chyby. Já v něm vidím podobnost s Xabim prostě

Reagovat
Teoretik

Bournemouth sympatický výkon takhle se má hrát v Anglii, kéž by se ti boháči inspirovali Howe

Reagovat
Miguel19

Škoda že Aké nemá lepší parametry na stopera...takhle mu nevěřím, že by měl pod Contem šanci dostat se do kádru..

Ale na míči je super..

Reagovat
Arbiter

Azpi na to má ještě horší parametry

Reagovat
Miguel19

Mně Azpi přijde silnější..

Ale právě to, že na jednom je Azpi, snižuje Akého šance ještě více..

Reagovat
Kovi81

jako univerzalni backup za alonsa a na stopera by ale mohl byt super. pripadne i backup misto luize, protoze on to rozehravani ma taky zmakle

Reagovat
Miguel19

Nebo backup ke Kantému..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Arbiter

teoreticky by mohl být backup na spoustě míst, otázkou je, jestli by mu to mohlo stačit Potenciál má však obrovský, byla by škoda o něj přijít, no...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

tak wingbecka by mohl asi zahrát také, dravost na to má, horší jak Alonso by být nemusel

Reagovat
Arbiter

wingbacka

Reagovat
Svatej

jop ale mít jen Luize bez Cahilla na hřišti je docela naprd

Reagovat
Arbiter

je tam Zouma...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Arbiter

ajo, takhle...

Reagovat
Mimalu

nehrál on dřív levou obranu? Jako první náhradu na levého beka popřípadě Azpiho, který taky není parametry typický stoper by to fungovat mohlo

Reagovat
Kovi81

levou obranu i dm

Reagovat
Kovi81

furt je o dva centaky vyssi nez azpi ale toho neposadi nikdy nikdo nastesti

Reagovat
Arbiter

každopádně takový mokrý a nesplnitelný sen mít třeba v obraně Akého, Christensena a Zoumu

Reagovat
smazaný uživatel

inak nechapem preco dnes hraje giroud, toto vobec neni zapas pre neho

Reagovat
Mastný Chobot

inak nechápem, prečo to je pozerám, toto vôbec neni zápas pre mňa

Reagovat
Lacko_Boh

kamoško, po škorpione by som neposadil ani Cygana proti Barcelone. Power of scorpion.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale fakt to je hlavny dovod

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

Wengerov prekouč..José MArtiala po božskom výkone posadil

Reagovat
gocii

jenže se podivej co má ars na lavičce, tam není co brat

Reagovat
SunFells

Wengerův prekauč

Reagovat
Counter

Ještě pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

#ThatMomentWhen You're waiting for Arsenal Fan TV....

https://twitter.com/Sporf/status/816383040339382273

Reagovat
Nikikrew

tomu ver

Reagovat
Gunner14

Však to je furt to samé dokola... Ale aspon si na tom fanoušci Arsenalu nahrábnou prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Ajo vlastně 2:0 po poločase a my tady tak stresujeme ...

Reagovat
Tommy the Gunner

Dneska je zrovna ten den, kdy Csapiho past nezaklapne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

uvidíme, co je silnější...jestli Csaplárův paradox nebo Wengerovo zimní prokletí...

Reagovat
pingla
Reagovat
EXoRcIsT

Arsenal by ho mohol skusit ked Wenger odide

Reagovat
TopinB

Je

http://www.bbc.com/sport/football/32315677

While the club survived administration they did not survive relegation and began the 2008-09 League Two season with a 17-point deduction and a transfer embargo.

Ale celkově výborný článek, doporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

This is a fucking joke blud..seriously fam...seriously man...seriously blud.

Reagovat
Mastný Chobot

už choď do piče s tými rohami, Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron ted jak za Wales

Reagovat
mr.Silver

Proc ty rohy kope Xhaka?

Reagovat
Gunner14

On kulhá a jde do skluzu pár sekund potom

Reagovat
Nikikrew

Mustafi

Reagovat
Tommy the Gunner

To je šílený, jak nezkoušíme střílet. Prostě zkoušíme všechno až do prázdný brány...

Reagovat
Gunner14

To řikám...neumí přihrávat dopředu

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

"no worries, referee Oliver was in charge of Arsenal Reading 0-4 to 7-4"

Reagovat
Tommy the Gunner

*7-5

Reagovat
Lacko_Boh

späť ku dňom keď sme mali chamakha, pamatam na časy

Reagovat
Mimalu

toto mi na zapískaní ruky nepřišlo

Reagovat
SpecialOne

Čechíno ty seš dřevo.

Reagovat
Mimalu

Fraseeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal toto už nieeee

Reagovat
Tommy the Gunner

Ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

hmm tak tohle mi redtube nevezme

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Whitemedia

Arsenal

Reagovat
nani92

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba Arsenal. To je fakt bída.

Reagovat
Liquid

Reagovat
TopinB

Co to kurva bylo????

Reagovat
havrys99

Csaplár RIP

Reagovat
Coutinho10

joj to je debakl chudak Peta

Reagovat
Mastný Chobot

ok, idem sa radšej učiť

Reagovat
nani92

gloryhunteris

Reagovat
Gunner14

kokotko

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lol, docela jasnej faul na Bellerína...něco jako za co pískl penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Revanš za tu ruku/neruku

Reagovat
Hokaido
Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Swarley

pěkný sólíčko

Reagovat
Kwido

Čech zkušeně

Reagovat
Whitemedia

Bellerin je dnes super

Reagovat
Tomekcz

tankista

Reagovat
Liquid

Reagovat
jenage

Reagovat
Nikikrew

Toto ako nebol faul? Cech ty vole super den mas.

Idem tahet, seru nato

Reagovat
J0EL

Toto ale bol taky isty zakrok ako Xhakova penalta Cech tiez pekne mimo... Super

Reagovat
Trand

Oliver pls. Stejný jako ta penalta.

Reagovat
10

Co vlastně umí Bellerin kromě toho, že rychle běhá?

Reagovat
Swarley

má rád Barcelonu?

Reagovat
jenage

Je fakt, že mít rád Barcelonu je vlastně umění.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je to jeho najhorsi zapas v kariere

Reagovat
fantomas

Ty sis zas jednou vybral co?

Reagovat
10

Proč si myslíš, že na vás koukají jen fanoušci Arsenalu a ostatní tak nemají právo hodnotit? Bellerina jsem viděl v desítkách zápasů a kromě toho, že dokáže rychle a dlouho běhat na něm vidím spíš jen dost velký nedostatky...

Reagovat
fantomas

No protože pořádně nechápu, proč by ses jinak tak blbě ptal, jednoduchý do defenzívy má docela zásadní nedostatky, to jo, ale směrem dopředu naopak v podstatě nemá slabší stránku.

Reagovat
Counter

Jestli jsi ho viděl v desítkách zápasů, tak netuším, jak jsi mohl dospět k takovému názoru.

Reagovat
10

měl jsem ten doraz směřovat čistě na nefanoušky Arsenalu, tyhle reakce jsem čekal...

Reagovat
Counter

No nevím, jestli bys u nich uspěl, Bellerína uznávají stejně tak.

Reagovat
Trand

Pokud se díváš pravidelně, tak pravděpodobně víš. Dneska má hrozný zápas.

Reagovat
Hachim Mastour

Centrovať určite nie.

Reagovat
Taiger

Jak dlouho si byl zalezlej v tý jeskyni? Táhni zpátky do svý sekce, dík.

Reagovat
10

Reagovat
Svatej

To jsou zas soudy...

Reagovat
10

vydedukovat z týhle otázky nějaký soudy je trošku paranoia, ale očividně tím netrpíš sám

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravý opak Darmiana. 1vs1 je slabej, ve všem ostatní vysoce nadprůměrnej.

Reagovat
10

docela vtipný, že až asi 38. člověk dokáže normálně odpovědět na otázku

Reagovat
smazaný uživatel

...a napsal úplnou píčovinu. Darmian je slabej a pomalej, takže je 1v1 nepoužitelnej proti dobře fyzicky vybaveným křídelníkům. Kterých je v PL tak 90%.

Reagovat
kiwwi

pan je znalec

Reagovat
cristiano.K.

do defenzívy má docela zásadní nedostatky, to jo, ale směrem dopředu naopak v podstatě nemá slabší stránku.

protože tohle je v podstatě pravda.

Reagovat
10

Mě teda i ty jeho ofenzivní "schopnosti" přijdou z velký části odvíjející se čistě z jeho rychlosti, prostě často vlítne do kolmice, kterých je ve hře Arsenalu spousta...ale takových beků vidím v PL hodně, třeba dneska oba od Spurs

Reagovat
Counter

Taky oba ti beci Spurs patří k ligové špičce. Ale vždyť to není jen o rychlosti, pořád je nutné umět si taky správně naběhnout, mít kvalitní techniku, centry...

Tady ta sekvence s Bayernem, Swansea a Sunderlandem jsou slušná ukázka: https://youtu.be/Pe-S0BI2IGQ?t=4m5s

Reagovat
t0mmy33MCFC

arsenal hadraci

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin vcera popijel? Cech taky slusne pokryta predni tyc

Reagovat
J0EL

Aj pri prvom gole tam vybiehal ako skolak, dnes je ozaj mizerny. Zasluzil by si posadit.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Celkove ten vykon arsenalu je tragicky...Alexis mi prijde docela dost otravenej. Neboji se fans arsenalu ze neprodlouzi smlouvu?

Reagovat
J0EL

No je to pravdepodbne. Vobec nema s kym pressovat a ako jediny sa o to snazi. Vidno, ze ho to serie ale toto proste ide na Wengera. Cim skor sa spakuje z nasej lavicky, tym lepsie. Na toto proste nikto nie je zvedavy uz.

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt uzasnej hrac,kazdej jeho dotek s balonem je spicka a skoro zadny neztrati. Vzdy jsem si rikal,ze to je hlavne o hracich,ale poslednich par let a hlavne odchod Sira Fergieho me naucilo o opaku. (3:2 jeste to bude zajimavej zapas )

Reagovat
mr.Silver

Mozna by si mohl zahrat Debuc... tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

to je m*dacka 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kurva jestli se kopala penalta za zákrok Xhaky, tak tohle měl být útočný faul

Reagovat
SpecialOne

No Bournemouth dal 3 góly + 1 neuznaný a minimálně 2 z toho by měl Čech mít.

Reagovat
TopinB

Ten jeden neuznaný si myslím, že se jakž takž vybalancuje s tímto třetím, byl to takový lehký faul no asi

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin , vraj najlepší RB v PL. Inak Oliver a hlavne Bournemouth.

Reagovat
nani92

Darmian > Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

I dneska je to jenom na =

Reagovat
Thoomas

Aha,takže když tohle udělal Xhaka, tak mají penaltu, když hráč na kterýho byla penalta dá díky stejnýmu "faulu" gól, tak je to ok.

Zápas je sice tragikomedie, ale aspoň by se 2 identický kontatky měly pískat stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikonicky Mustafi

Reagovat
mr.Silver

Filmove OT: Doporucte nejakou vtipnou komedii. Musi byt skoro stejne vtipna jako dneskni braneni Bellerina.

Reagovat
TopinB

Snatch, a nadává se tam podobně jak se bude nadávat na Arsenal TV

Reagovat
mr.Silver

Seen

Reagovat
kvasha16

tak dalsie filmy do Guya

Reagovat
J0EL

Dnesne branenie Cecha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Four Lions

Reagovat
fantomas

Asis už viděl, ale The Nice Guys jsou tutovka.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

nice guys teda nic moc

Reagovat
patas92

Přeceňované

Reagovat
Counter

Kým? Tržby to mělo příšerné, hodnocení na csfd 72 %, imdb 7,4, metascore 70, rotten tomatoes 7,5 kritici a diváci 3,8 z 5.

Reagovat
patas92

No dobře ...Když sem na to koukal já, tak to mělo lepší hodnocení

Reagovat
Counter

Reagovat
Mindas

Reagovat
Whitemedia

The Ref, A Fish Called Wanda, What About Bob?, Planes, Trains & Automobiles, My Cousin Vinny, Seems Like Old Times

Reagovat
TopinB

In Bruges, The Man from UNCLE

Reagovat
fantomas

In Bruges

Reagovat
Mindas

Vkus.

Reagovat
Whitemedia

Člověk se snaží doporučit fakt zábavné a pohodové filmy a nedostane žádnou reakci

Reagovat
Counter

Protože je nikdo neviděl

Reagovat
masly008

dá se říct že na chlup stejný faul jako u penalty,ale stejný tozhodčí se zachoval jinak.hm.ještě někdo kdo si myslí že neudělal chybu? jinak to nic nemění na tragickém výkonu že.

Reagovat
Thoomas

Reagovat
Tomekcz

tohle bylo rameno na rameno, u penalty mu dal jasny brko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

,žduchl ho úplně stejně loktem do zad jako u té penalty,akorát se belemu nezlomily kolena.

Reagovat
lenckoj

nevím jak to máš ty ale Bellerín rozhodně nemá rameno na zádech

Reagovat
Kuchta

Tohle už je prostě vrchol zmrdství Bože prosím, ať už jde Wenger do důchodu, i kdybychom měli skončit letos 10.

Reagovat
bbbauch

Nádhera

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

predtim za to piskl penaltu, ted to pustil..

Reagovat
Liquid

kompenzace, protože ten gol 2 minuty před tím měl platit, jestli to byla ruka tak u těla, regulérné gól, ale zase já bych asi pískl faul na Bellerina

Reagovat
Busby babes

to je fakt. melo to byt 3:0 tak jak tak. ale stejne... chybu dalsi chybou nenapravis.

Reagovat
Liquid

dejte jim bůůůůůůra

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
Counter

Nevadí.

Reagovat
Counter

Úplně jak na Southamptonu, už tomu chybí jen gól na 4:0

Reagovat
Miguel19

Giroud škorpionuje i u vápna

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Čech zesměšněn

Reagovat
Liquid

Reagovat
Free_player

bůra! bůra! bůra!

Reagovat
Taiger

No tak to je v píči ale už.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím nech si ešte dá tento neandertálec vlastný gól

Reagovat
smazaný uživatel

To mrdám, tohle je naprostá noční můra, šílenost a ostuda. Sebrat jim výplaty a příští zápas na ES vstup zdarma.

Reagovat
Miguel19

Mustafi

Reagovat
Ed_Hazard

To nedá Arsenal ani jeden goal?

Reagovat
Ed_Hazard

No teda, tak sú hodní chlapci

Reagovat
nani92

I don't just want @aaronramsey substituted at half time. I want him sold. #afc

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

pockej, jak otoci, az Arsenal srovna.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

co to jako doprdele je?? clovek dojde dom, strastny ze stihne aspon kousek zapasu a ti kreteni prohravaji 3:0??? vis co arsenale a arsene? nebudu se divat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud si tedka nejspis mysli, ze scorpion kick je nejlepsi zpusob kopani vseho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Ramsey uznal, že řešit vše patičkou není nejlepší východisko a teď tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dement.

Reagovat
Trand

Reagovat
J0EL

Je to kokot, ale s Wengerom ma pravdu. Kazdy rok to iste.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej píčus.

Reagovat
Busby babes

Piers je milacek.

Reagovat
smazaný uživatel

primitiv Piers

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis

Reagovat
Free_player

Arsenal absolutně netuší

Reagovat
Kwido

Tak a ještě aspoň dva

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nejlepsi zapas v teto sezone co sem videl..Alexis <3 a jedem..

Reagovat
smazaný uživatel

Ox-Oli-Alexis, ok, dobrý, první akce v 70. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Cook hrozný bránění

Reagovat
Taiger

Ox je tam chvilku a předvede toho víc než Iwobi ty dva zápasy.

Reagovat
Manik...

Arsenal . Takhle se mi líbí když "hrajete"...

Reagovat
smazaný uživatel

Nerobte

Reagovat
Hachim Mastour

Lucas

Reagovat
Mimalu

ještě bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

a jak nastoupil Gabi tak ma Bmouth popici

Reagovat
Counter

Lucas je bůh

Reagovat
Ondiis

YES!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kwido

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

15 minut!

Reagovat
havrys99

Do hááje ten kluk si prostě zaslouží hrát víc top zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

WTF the fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud opět skvěle a super zakončení

Reagovat
Ondiis

Giroud, Podolski all over again

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nejhorsi co si muzou fans Arsenalu prat. Co na tom ze treba uhraji remizu. Hlavne se po zapase dockaji Wengera jak bude mluvit o tom jak muzstvo ukazalo charakter a ja nevim co vsechno, pritom takovej shit jsem od nich nevidel pekne dlouho, bez ohledu ze ted dali dva goly. No preju jim at to otoci, abych se zas mohl Wengerovi vysmat a zas za nejakej tyden se vybuch bude opakovat, jako kazdou sezonu..

Reagovat
fefo

Čech: Ukázali jsme charakter, ale prvních 60 minut bylo zklamáním

Reagovat
fantomas

Ohohoho, pěkně Lucas. Giroudova pohotovost zas

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka fanoušků Arsenalu už tady ani není..

Reagovat
Lacko_Boh

Dominik sa musel ist učiť

Reagovat
J0EL

Netrep, my sme na podobny masochizmus uz zvyknuti

Reagovat
Trand

Jsme, ale ještě je brzo na to oslavovat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto držím hubu a nijak nekomentuju góly Bournemouthu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Free_player

plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty jo, jako asi to dával jen před bránu do ohně...ale jako pokud to chtěl, tak fantastický zakončení...

Reagovat
Ondiis

nevěřím, že to byla přihrávka

Reagovat
Swarley

tak spíš takovej střílenej centr někde na zadní, on tam nějaký hráč Arsenalu byl...

Reagovat
J0EL

bola to strela, neviem co to skusas.

Reagovat
Swarley

nebuď otravnej zase

Reagovat
J0EL

nezvladam

Reagovat
Swarley

nemáš proč, ještě jste neprohráli

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis slušne nezvláda.Hotový Ronaldo.Rodený víťaz.

Reagovat
Mimalu

Gosling

Reagovat
smazaný uživatel

Im už fakt jebe tým rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

omg to co nedali? a hned cervena?

Reagovat
Hachim Mastour

bournemouthský prasopsi

Reagovat
Hachim Mastour

í

Reagovat
Whitemedia

Hezky si to komplikují..

Reagovat
EXoRcIsT

wtf cervena zaco sak ho ani netrafil poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

tiki taka hadra, skveli sou ti drevorubci

Reagovat
Mimalu

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to jsou neskuteční matláci..

Reagovat
Cobra

Za toto červená? LOL

Reagovat
smazaný uživatel

to byla hned ruda? nebo mel uz zlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišly instrukce za tohle dávat redky. Jednoduchý a správný podle mě. Teď to ještě musí vstřebat hráči.

Reagovat
Cobra

Tohle mělo do červené ale sakra daleko.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná oproti tý včera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Teoretik

Do teď byli rozhodčí super

Reagovat
10

Rozhodčím poslední zápasy docela mrdá

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná redka

Reagovat
andrew96

Mohl redku dát. A dal.

Reagovat
nani92

všetkým pomáhajú rozhodcovia, len Liverpoolu nie, lebo oni by také výhry radšej ani nechceli

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Tak ti by nechteli ani vyhravat tituly jako je vyhraval saf

Reagovat
Swarley

penaltu? ne, díky, já raději knihu

Reagovat
Svatej

Tady se proti cloveku obrati fakt vsechno, co napise

Reagovat
Hachim Mastour

Tradičná Ramseyho strela

Reagovat
andrew96

Oliver. Tak na ty šašky přeplacené, ať se naučí.

Reagovat
Busby babes

za co se tohle kolo davaj cerveny... Pekne to Oliver posral. Nejdriv ten gol Bournemouthu a ted tohle.

Reagovat
JIMMY-PO

este v 70. minute som bol velmi rad, ze mam Francisa vo Fante

Reagovat
Free_player

Wenger už zas skoro brečí

Reagovat
bartlu

Wenger je rakovina Arsenalu...

Reagovat
bbbauch

Udrzet!

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kiwwi

no tak Fegouliho bola opravnenejsia ako tato

Reagovat
J0EL

Tak urcite

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

No to víš, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno aj ano, ale nic to nemeni na tom, ze obe boli nezmyselne.

Reagovat
kiwwi

nezmyselne neboli, boli mega prisne

Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hachim Mastour

vy kurvy

Reagovat
EXoRcIsT

ten Boruc to je diera neskutocna

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Giroudova oslava Bože to je kokot

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kwido

OLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Nějak jsem musel vyventilovat to, že bylo nutné okamžitě začít přepisovat zápasový report

Reagovat
fenixLFC

AFC

Reagovat
SpecialOne

Giroud mě baví

Reagovat
REPLIKATOR

Ta oslava

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
bartlu

voel giroud misto aby valil na pulku a snazil se o vyhru tak se ten kokot predvadi :D

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej mentál s tou oslavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
madridcan

Miesto toho, aby usetril cas a utekal k polke, tak sa tesi jak primitiv

Reagovat
nani92

Reagovat
madridcan

A teraz sa rozculuje, ze po siestich minutach odpiskal koniec

Reagovat
masly008

před nastavenýma 6 minutama.

Reagovat
smazaný uživatel

este ked si tam minutu prihravaju vzadu s cechom

Reagovat
Counter

Ty asi neznáš pravidla, což?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Giroud je mentál

Reagovat
Ondiis

Reklama na fotbal!!

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, ale potrebujeme 3

Reagovat
nani92

aha kto je späť

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mastný Chobot

mal som to pustené celý čas, ale hej, učil som sa, no, beriem školu vážne

Reagovat
Swarley

už je naučenýýý

Reagovat
Ed_Hazard

Skurvení kokoti na tipsporte, nezobrali mi live tiket a ojebali ma o 30€

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Boha minutu som to tam dával a pokaždé "zmena kurzov, podajte tiket znova"

Reagovat
Whitemedia

To co bylo za trapnou oslavu

Reagovat
Trand

Olivierko

Reagovat
Mimalu

Giroud s remízou evidentně spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby ne, když hráli jak kokoti.

Reagovat
kiciN

me z toho Arsenalu odveze jednou sanitka....

Reagovat
smazaný uživatel

Havrani lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Olie ta oslava

Reagovat
Busby babes

tak zapas kola bychom meli.

Reagovat
EXoRcIsT

teraz to tak vyzera ako keby sa Bournemouth nasral

Reagovat
C-M@ster

Tomu se říká 2:0 v poločase... Counterovy pokřivený statistiky na tom nic nezmění...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude psát Piers teď

Reagovat
Busby babes

Piers Morgan ‏@piersmorgan 3 min.před 3 minutami

#WENGERIN

Reagovat
Mimalu

tak pořád je to "jenom" remíza...

Reagovat
J0EL

Ved sme body stratili, tak co asi?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas kola by jsme měli....

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi ja som sa zabavil a o tom to je

Reagovat
nani92

Reagovat
Cobra

Reagovat
masly008

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hachim Mastour

hej no z boju o titul sme už vypadli takže pohoda

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Škodááááá... No ale aj tak je to pre nich stále strata

Reagovat
minoLFC

nakoniec celkom napínavý zápas

Reagovat
SpecialOne

Parádní zápas, jinak Giroud 1+2

Reagovat
bartlu

Wenger at uz tahne do prdele, to sou snad vseci fanousci arsenalu emaci? ze se jim libi to utrpeni? jste fakt nemocni...

Reagovat
Thoomas

Nemocnej si asi ty, pročti si tu komenty jak sou fanoušci Arsenalu spokojení

Reagovat
smazaný uživatel

zapas po kterym neni nikdo spokojenej

Reagovat
kiwwi

fanusikovia United su

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

stejně ztráta

Reagovat
masly008

tak dneska oliver tragický,2 stejné souboje špatně vyhodnocené, červená co neměla být a nakonec to ukončí ještě dřív než naznačil.špatný výkon a to ho mám za toho lepšího rozhodčího.

Reagovat
Thab

Cože? Redka úplně správně, tyhle zákroky se prostě na červenou nově pískají a ještě že tak. Xhaka pencle taky správně, chycený nohy plus strčení do zad, Bellerín neustál rameno na rameno, to by byl strašně soft faul. Srovnání mezi těma dvěma je mimo.

Reagovat
aramaki

Redka OK, penalta OK, ale faul na Bellerina jednoducho bol. TO potom mozes tvrdit, ze Fraser neustal rameno na rameno od Xhaku

Reagovat
Thab

http://arsenalist.com/f/2016-17/bournemouth-vs-arsenal/xhaka-concedes-penalty.html

Xhaka - lehce přišlápnutá noha, postrčení evidentně zezadu

http://arsenalist.com/f/2016-17/bournemouth-vs-arsenal/bournemouth-goal-3-0.html

Bellerín - noha nedotčená, postrčenej na stejný úrovni, kontakt nohama 0. Hraniční, písknout se možná dalo, ale nemáme si vůbec na co stěžovat, tohle Bellerín musí ustát.

Reagovat
lenckoj

myslím si, že na Bellerína to byl faul...ale to je celkem jedno...podstatné je, že jsme totálně projebali první poločas, což bylo klíčové

Reagovat
aramaki

Bellerin bol postrceny zozadu este evidentnejsie ako Fraser, co sa tyka nohy, z toho druheho videa v tej rychlosti tazko nieco urcit... v plnom sprinte, ked do teba niekto zozadu soti, tak proste spadnes, to je faul a mal sa piskat. Ale teraz je to uz fuk

Reagovat
efjay

Reagovat
masly008

tak jo,pjďme pískat jako ve španělsku.anglický fotbal půjde do kopru.

Reagovat
Thab

to není o trestání trvdý hry, ale nebezpečný hry. Viz ten Bellerín, tohle by ve Španělsku pískli bez váhání (nejen kvůli tomu, že by se tam Bellerín v týhle situaci složil na zem), tady ne a tak je to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

ale že se složil ten borec na penaltu pro to už jsi? že mu šáhl na rameno a mu se zlomily kolena? JÁ TAKY NEMÁM RÁD KDYŽ HRÁČI POD TLAKEM ALIBISTICKY SPADNOU A CHCOU FAUL,ALE NÉ ŽE JEDEN Z TOHO MÁ PENALTU A DRUHÝ JE PRÝ ČISTY.TEN SAMÝ ROZHODČÍ, jiné posouzení zákroku ve stejném zápase. A sory za caps,už se mi to nechce přepisovat.

Reagovat
Mimalu

BREAKING: Hull boss Mike Phelan has been sacked.

Reagovat
Trand

Comeback super, ale to je tak jediný, z čeho se jde radovat. Výkon v první půli hroznej a hlavně ztracený body. MOTM Giroud, všechny góly super zařídil.

Reagovat
Counter

Tak co Yungu, mentální síly je dost, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

asi jo

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

unbeaten 3 zapasy v suchom triku

Reagovat
aramaki

United vdaka rozhodcom, Arsenal napriek rozhodcom. Ale na to sme uz zvyknuti..

Reagovat
Counter

Lépe bych to sám nenapsal

Reagovat
Nikikrew

a to som to vypol. Fuuu tak to je teda raidny comeback

Reagovat
nani92

a takíto nám budu hovoriť do gloryhunterov ach

Reagovat
Nikikrew

druhykrat v zivote za 13 rokov, takze sa vies kam mozes strcit

Reagovat
Swarley

to je pak hned vidět, jak tu PL sleduješ

Reagovat
Nikikrew

sledujem od 2002/2003 ak si chce niekto rozdat v kvize so mnou, budem iba rad. Ty si samozrejme legenda, teba neratam

Reagovat
smazaný uživatel

tragéd

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

wow, pěkně Zahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Klasicky lehkovážnej 1. poločas a to tam ani nebyl Ozil Konec neskutečnej, bod vzhledem k průběhu zázrak

Reagovat
Coutinho10

wow Zaha Frodo prepl vcas

Reagovat
Manik...

Opravdu paklub ... Arsenalu se fakt nedá přát lautr nic... Bournemuthu jenom sestup

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

Reagovat
Hachim Mastour

Za tretiu vetu

Reagovat
smazaný uživatel

vobec, akurat by mohli zmenit kameru lebo to je otras v telke

Reagovat
aramaki

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

No comeback moc hezkej, ale myslím, že tímhle hasne šance Arsenalu na titul.

Reagovat
Nikikrew

Preco, zajtra prehrate a bude to o 8 bodov

Reagovat
Manik...

Někdy byla?

Reagovat
aramaki

Zajtra Chelska X alebo prehra...ak vyhrate, tak to mas pravdu.

Reagovat
lenckoj

Taky většinou bývám věčný optimista co se týče našich šancí na titul ale i když Chelsea dneska nevyhraje, tak by na ně musela přijít nějaká extra herní krize nebo zranění, abychom je měli šanci dohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Si pockejte na Wengera. Tipuju neco ve stylu: Tym ukazal charakter, mistrovsky charakter a jeste jsme nerekli posledni slovo. Jeste nam uskodil rozhodci, takze celkove jsem spokojne s tymem, s taktikou, akorat vysledek je spatny, jinak spatne nebylo nic

Reagovat
smazaný uživatel

jaksik po tych rojovych zltych sa rozhodci rozhodli davat redky prisnejsie

Reagovat
kiwwi

wau co sa to deje v CP?

Reagovat
kiwwi

kolko preslo od Zahovho golu, nekukam to

Reagovat
Swarley

Swansea se toho nebojí, sympatický výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John
Reagovat
smazaný uživatel

Paul Clement

Reagovat
ACSMan

Najdu někde Girouda oslavu ? Díky kluci nebo holky nebo admini

Reagovat
ACSMan

Jasný no slavil ještě svůj předchozí gól

Reagovat
icemike

Nejlepsi jak ho tam Gabriel(?) málem pokopal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli si to vyložit tak, že admini jsou bezpohlavní, nebo tak, že admini jsou pohlaví samotné. V obou případech máš každopádně tak trochu pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: ten Gucciho klon celkom ide. 3(!) album za 6 mesiacov... i ked ten prostredny dost slabsi, ale Return of East Atlanta Santa pred chvilou na YT, stoji za vypocutie. Celkovo ta jeho nova verzia je popč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, J.Colea 4 Your Eyez Only si už stihol vypočuť? Vraj je to mega vec, akurát idem na to.

The album tells the story of Cole’s slain friend given the pseudonym James McMillian Jr, as he goes from selling crack, to falling in love and starting a family. Following James' death on “Change”, the final and title track reveals that almost the entire album is a tape made by James to tell his story to his daughter after he’s gone.

Reagovat
Maresma

Cole si drží laťku vysoko už nějakou tu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Cele este nie, ale nieco ano. Vyzera to paradne. Cole je skvely, jeho veci maju srdce.

Reagovat
Maresma

Blázen, ještě jsem to teda neslyšel, ale Everybody Looking bylo super, tak snad to bude podobně kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam sa dnes večer dočkáme dôstojného prejavu hráčov Tottenahmu, a že nebudú prasiť a vyvolávať konflikty ako to majú v obľube.

Reagovat
minoLFC

hlavne nech bodujú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Paklubáři už mají tolik incidentů, že už se bojí, aby jim nesebrali body, ale whatever, demente.

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si čítať menej bulváru, kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Po tom vyjádření Kanea, že nechcou dovolit, aby jsme rekord překonali zrovna na nich a že se o tom mluví i u nich v kabině ( ), tam čekám pěkných pár prasárniček z jejich strany.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, není důležité vyhrát, ale zlámat pár noh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

To byste mohli mit znaku:o body nám nejde,jsme jen sedláci na lámání noh

Reagovat
TopinB

Tak slepičí mozečky no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sú retardovaní na to dosť, takže by ma to ani neprekvapovalo.

Reagovat
Hachim Mastour

Chcem vidieť fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City boss Pep Guardiola is ready to bring forward his interest in Sevilla star Steven N'Zonzi to January. (The Sun)

co myslíte? Není to zbytečné zase záložník spíše potřebujeme obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

jedině místo Gundo a Fernandinha ale i tak

dříve ve Stoke nehrál nejhůře.. byl snad hodně doporučen Vieirou

Reagovat
Hokaido

Není. NZonzi je v Seville skvostnej, Pep by ho určitě uživil.

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za reakci

Reagovat
PP

Dnes je teda dilema... Nechat Chelsea jít asi do rozhodujícího brejku bez možnosti ohrožení od kohokoliv nebo nechat dotáhnout Spurs na naši úroveň? Hotová Sophie's choice..

Reagovat
13

četl jsi tu knihu? Protože mně to v porovnani s ni neprijde tak strašný ta tvoje volba

Reagovat
PP

nadsázka samozřejmě.. Knihu jsem četl a něco tak strašného si nedovedeme nikdo představit, resp. dokáže - ten, kdo má děti..

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
tunkic

Dneska fandit určitě Spurs, stejně na konci ligy vesmír neochčiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
spider_8

Nechat Chelsea. Pro vás už to stejně nehraje roli.

Reagovat
niflheim

Tak že prý Morgana pustíme do OM pokud nám pustí Lasse

Reagovat
Busby babes

a prej chcem Evru zpatky.

Reagovat
Swarley

tak horší jak Darmian určitě nebude

Reagovat
EXoRcIsT

Evru by som bral hned i Rio na FB : Throwing it out there... @patrice.evra I'm hearing thru social media u coming home bro?!? Talk to me!

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

jako ne že by mě to úplně překvapilo, ale jako snad ne

Reagovat
Busby babes

a jeste jedna dobra zprava OFFICIAL: Zlatan Ibrahimovic has been named as the PFA Fan's Premier League Player of the Month for December.

Reagovat
smazaný uživatel

Lass je dobrý hráč, podobný typ ako Kante.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

Basti je lepší, tak proč dělat takové úlety...odsunutí Bastiho a Morgana by mi dávalo smysl jedině v tom případě, že se bude hledat někdo mlaší a asi vhodnější než Morgan...

Lass by nejspíš svoje odehrál, ale proč to dělat takhle složitě?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože Mourek ich pravdepodobne odpísal?

Reagovat
Swarley

Jasný, ale jako řešení s Lasanou je o hovne

Reagovat
Busby babes

#prayforBasti

Reagovat
spider_8

Tak na ten půlrok, než seženete někoho lepšího, by vám helfnul.

Reagovat
icemike

3 body by dneska byly skvěle,ten náskok by nás uklidnil. Snad se nikdo nezrani a v základu Pedro

Reagovat
off-olda

Pedro v základu? Já teda radši Wildu, už jen proto, aby zas mohl ukázat, jak je nesnáší.

Reagovat
Svatej

Dneska ty hovada musime porazit. Ztvrdit tu serii zrovna jejich dvojitym potopenim by bylo primo dokonalypedro nebo Willian, je to fuk, hlavne aby se Conte pripravil na ten jejich celoplosne presink a nenechal se zaskocit jak minule.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně se mi líbí, jak tenhle zápas dostal v posledních letech grády, ta nenávist z obou stran je skvělá.

Reagovat
Svatej

je to svym zpusobem bozi, jen me trochu desi to, jakym zpusobem se posledni zapasy prasi, jinak to ma skvelej naboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to loňské derby byla spíš výjimka, kterou vyhrotily vyhlášení vašich hráčů o tom, jak přejete titul Leicesteru. Letos už to bylo klidné, dneska taky nečekám žádný zákeřnosti.

Jinak k derby podle mě tvrdé zákroky a nějaký okopávání prostě patří, jen to nesmí jít moc přes čáru viz Dembele

Reagovat
Svatej

Nebo dier

Kazdopadne minule to bylo super, uroven fotbalu paradni, snad se dneska nudit nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

*stvrdit

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Jinak jsem jedinej, kdo se tak strasne boji konce ty serie ?

clovek si rika, aby to pro ten tym potom nebyla nejaka psychicka bomba, ktera by zapricinila podobne negativni serii, fujfuj

Reagovat
off-olda

Však to nemůže vydržet věčně. Jednou to prostě přijít musí. Těm hráčům není 18 let, aby se z toho zhroutili a přestali vyhrávat. Stačí pár vět, hráči to hodí za hlavu, protože stejně pořád povedou celou PL.

Reagovat
lenckoj

přesně tak to akorát Arsenal by se z toho sesypal (ale my se vlastně zvládáme sesypat i bez nějaké série )

Reagovat
Miguel19

Podle mě je to spíš horší teďka. Všude jenom rekord, všichni se chtějí ještě víc vytáhnout, aby právě oni tu sérii přerušili atd.

Nemyslím si, že nás to položí. Conte v tom týmu vytvořil skvělou pohodu.

Reagovat
Svatej

tahlencta serie vytvorila pro vsechny obrovskou vyzvu, kazdej se chce stat tim tymem, kterej ten vlak zastavi, kazdopadne presne takhle to ma u tech top top klubu vypadat, evidentne uz nejsem na takovj tlak zvyklej

Reagovat
Mimalu

hlavně se bojím, že by to letos nemuselo vyjít. Když je to vyrovnaný a nakonec to nevyjde, tak si člověk řekne, že to byl aspoň boj a nevyšlo. Jenže letos to máme fakt parádně rozjeté a zklamání by bylo o to větší. Samotná prohra mě zas tak netrápí, ani kdyby nepadl ten rekord tak to žádná hrůza pro mě nebude

Reagovat
Hokaido

Já se třeba na ten konec docela těším. Naopak mi přijde, že se o tom strašně mluví a píše a hráči z toho musí být pěkně nervozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát, pokopat a vzhůru před Arsenal.

Reagovat
Free_player

minimálně remíza a pořádně pokopat

Reagovat
smazaný uživatel

He's had plenty of criticism...

But Mike Dean WILL referee Tottenham v Aston Villa live on the BBC on Sunday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je jak někde na dědině, kde svému týmu mavá asistent trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Tým na dědině a asistent trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Tým na dědině a někdo mává?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsou hráči na střídání, tak oni. Nebo trenér sám (když nějaký je). Případně nějaký divák, který tuší, co je to ofsajd. Ale s praporkem tam vždycky někdo stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

My třeba máme "hráče", kterej je moc línej (nebo ožralej) hrát, tak přijde, navleče se do dresu, přes to bundu, popadne praporek a je spokojenej.

Reagovat
Le Gunner

Nebo žáci nějací...

Reagovat
PP

Reagovat
SunFells

Jop ...to je ten borec, co zároveň drží chladící sprej v ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Chladící sprej? To tak možná někde v městysu. To už je taková polosparta.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

"Should probably tell Kane to stand near the penalty spot to save time"

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Free_player

Pro fantu by bylo ideál 0:0, ale jinak samozřejmě chci výhru ... tip 1:0

Reagovat
Pospovič

výhra by byla sen ale za spravedlivou remízu taky nebudu nijak zvlášť nasraný. Ale kdo jiný by jim měl přerušit domácí neporazitelnost

Reagovat
Tywin Lannister

OT: co říkáte na nový album Rytmuse Krsný Otec..podle mě je to nejlepší CZ/SK album za posledních několik let

Reagovat
Maresma

Je to super, asi nejlepší album od Navždy

Reagovat
Tywin Lannister

jj s tim by se dalo souhlasit ..ted jeste aby vydal nejaky album Ego, ta jeho flow nemá na československý scéně obdoby

Reagovat
Maresma

však říkal, že na konci 2017 bude vydávat solo album

Reagovat
Mastný Chobot

to bude hrozný prepadák imho

Reagovat
Tywin Lannister

no nějaký fámy jsem o tom taky slyšel, asi je tli to ofiko potvrdil tak super

Reagovat
smazaný uživatel

je to sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

*největší sračka CZ/SK za posledních několik let

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa na tom albume povedal dosť (Nepatrím nikomu, Odpusť,..), a predsa taký rozsiahlý a dlhý album sa odváži vydať asi len on, ale texty sú vyskladané pod jeho možnosti. Storytelling nič moc, možno je to slovenčinou, neviem, ale ani rýmovačky, ani slovná zásoba celkovo ma neohúrila. Navždy neprekonal.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte by som rád dodal, že featuringy pred albumom /najmä s Poliakmi/ boli vynikajúce, preto som možno očakával trochu viac.

Reagovat
smazaný uživatel

A keby som mal porovnať tri veľké albumy, čo vyšli na koniec roka, tak Krstný Otec je najlepší, Sila druhý (ale najmä vďaka Cigovi, tomu keby sa chcelo...), a Pil C - k tomu len jeden veľký

Reagovat
Tywin Lannister

Pil C je sračka, flow průměr, frázování na piču, texty na piču...

Reagovat
Maresma

Ale jako čekals od hype něco jinýho? U něj bylo jasný, že nějakou myšlenku v textech najdeš jen těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpoviem tu obom aj Tywinovi: Tie single pred albumom (najmä Pompeje a Peroxid) sú skvelé, ale ako ste poznamenali, na album som mu veľmi neveril. Ja som to totálne nepochopil, aká je výpovedná hodnota toho albumu. Skladby sa mi zlievajú do jednej, aj beatmi, aj textami, aj všetkým. Vznikol z toho guľáš, ktorý sa u mňa nestretol s pochopením. Neostala mi v hlave ani jedna skladba, ani jeden verš, proste nič zapamätania hodné.

Reagovat
Tywin Lannister

peroxid je pro mě jedinej jeho kvalitní song, tam se i dobře trefuje do beatu, jako tenhle song dobře nandal..ale jinak u něj prostě nevidim nic, čim by nějak vynikal

Reagovat
Tywin Lannister

tak rytmus nikdy nebyl kdejakej storyteller, on fakt neni žádnej Biggie..ale i tak si myslím že to dobre zajebal, dost mu pomáhaj i guesti a beaty, který jsou na tom albu fakt zabitý

Reagovat
smazaný uživatel

Beaty sú výborné, ako počas celej jeho kariéry.

Reagovat
Maresma

Jeho spolupráce s Laris Diam mě moc moc baví.

Reagovat
minoLFC

Rytmus Hip-hop

Reagovat
avicii

Reagovat
C-M@ster

Doporuč mi nějakou písničku.

Pustil jsem si teď Krstný otec a přišlo mi to strašně nudný.

Reagovat
Svatej

3.2. Pojedeme na Arsenal, jupijajej !

Reagovat
Svatej

Arsene Wenger a José Mourinho si stěžovali, že Chelsea má mezi zápasy více volna, zatímco oni odehráli dva zápasy během dvou dnů: "Mohu jen odpovědět, že já rozpis zápasů nedělal. Výhodu, kterou máme, je o jeden den volna víc než Tottenham. To je jediná výhoda. My před Vánoci odehráli tři utkání během šesti dnů. Během sezony mohou nastat různé situace, kdy můžete mít výhodu, já ale za výhodu považuji jiné věci. Myslím si, že je spíš štve naše pozice v tabulce, nikoli rozpis zápasů. To je normální, v Itálii se to také stává," reagoval Antonio Conte.

Celkem kralovsky je Tonda odpalkoval. To nekonecny fnukani kvuli tomu programu je neskutecna volovina, fakt jak maly deti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo už je to docela otravný, obzvlášť kfyž Chelsea dva týdny zpátky hrála taky takhle nabitě. Ale zase na druhou stranu nechápu na jaký bázi se ten program dělá ? Oni vědí že United i Arsenal hrají narozdíl od Chelsea evropský poháry, že budou mít minimálně o šest zápasů program nabitější a stejně to naplánují takhle. Logika by velela dát klubům, u kterých je jasný že budou mít nabitější program větší mezery mezi zápasama než těm, kteří toho budou hrát míň.

Reagovat
Svatej

Helee urcujou si to televize pokud se nepletu, kazdopadne souhlasim s tim,ze by meli ty zapasy planovat trochu ohleduplnejc.

Kazdopadne jsem z toho uz trochu unavenej, timhle tempem si brzo budou manazeri stezovat na pocasi, protivitr a hustotu vzduchu, to je fakt absurdita. Nemaj do ty ligy, ktera se timhle nabitym programem charakterizuje, teda lezt, kdyz jim to tak omezuje jejich schopnosti vest tym.

Reagovat
Svatej

A nebo si ty televize urcujou jen casy, tady v tom mam trochu bordel, kazdopadne to na veci nic nemeni

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Swarley

a hlavně takhle to třeba úplně skvěle funguje ve Španělsku, kdy se prostě těm klubům působícím v pohárech upravuje ten program tak nějak na míru...nemyslím si, že je na tom něco špatného, právě naopak, má to svou logiku a nechápu, proč to v Anglii nedělají taky...celkem by to mělo být i v zájmu samotných televizí...

Reagovat
masly008

a proto je taky ten rozdíl v TV právech tak obrovský. ve Španělsku si určují kluby potažmo svaz,kdežto v PL televize.Stejně je otázkou pár let kdy bude pro PL přednější PL než LM kvůli penězům a za chvíli možná i pestiži.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa čudujem, že dlhoroční fans PL sa ešte aj dnes stále nad tým pozastavujú...

Reagovat
Swarley

Pořád to nic nemění na tom, že to je kktina

Reagovat
mikelinos

tak kdo ví, jak ve skutečnosti bylo to "stěžovali si"

Reagovat
Svatej

Zrovna o Joseho jsme byli na tohle fnukani zvykli uz leta, tam jsem si jistej. Arsene tohle uz zaky resil pred lety, takze ani u nej me to vubec neprekvapuje

Reagovat
lenckoj

Na Wengerovu pozápasovou tiskovku jsem se díval a řekl přesně:"Klidně budeme hrát zase zítra, pokud to bude proti soupeři, který měl stejně dlouhou dobu na regeneraci a přípravu jako my". Nějak v tom nevidím narážku na Chelsea...

Reagovat
Svatej

Porad mi to prijde jako pitomost. Nikdy nemaji ty podminky stejny oba tymy a i on sam se nekolikrat musel potykat se situaci, kdy byl naopak ve vyhode on. Nejak si pak neumim predstavit,ze odmital hrat a omlouval to jakousi rovnosti.

Jednou hrajes LM, jednou jedes pres celou zemi v ramci ligy a hrajes venku, potom se zas pul dne vracis zpatky abys dalsi zapas zas hral pres pul zeme venku, diky cemuz taky muzes prijit o o den-dva. To uz je dneska vsechno tak neuveritelne zavisly na x hodinach odpocinku navic? Prijde mi, ze jsou ti fotbalisti a jejich treneri teda cimdal vetsi buzny.

Reagovat
Svatej

A aby nedoslo.k mylce, je mi jasny ze wenger neodmita jet na nejakej zapas, jen jsem se tim snazil vyjadrit,ze mi to neprijde rozumny

Reagovat
vitasrp

Ale hovno, však na tohle existují i studie. Samozřejmě nejde o to, že nemůžeš odehrát dva zápasy ve třech dnech, ale ti hráči budou unavení, automaticky kvůli tomu podají horší výkon, poněvadž fotbal je sport, kterej je hodně o dynamice, a tak se ti ta únava dost projeví, navíc se výrazně zvyšuje riziko zranění. Existuje studie, která v podstatě dokazuje, že hráči prostě potřebují 3 dny odpočinku, aby byli plně připraveni k utkání.

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Svatej

Moment.. Ta studie se tyka vsech sportu nebo jen fotbalu? Existuje nekolik celkem srovnatelnych vrcholovych sportu, kde hrali hraci klidne i pravidelne v tehlech terminech a nejakych vyraznych problemu jsem si nevsimal.

Reagovat
vitasrp

Je to dělaný samozřejmě přímo na fotbal.

Reagovat
Svatej

Ok..

Reagovat
spider_8

Na druhou stranu ten los je udělaný fakt idiotsky. Hrát 2 zápasy během 3 dnů je blbost, přitom by se to dalo krásně rozložit, aby zůstal stejný počet zápasů v zimním období, ale nebylo to tak našlapaný.

Reagovat
kvasha16

na Spurs ale nenadavaju, takisto im nevadi ze kluby s ktorymi hrali mali taktiez malo casu na odpocinok

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měli nadávat na nás, když jsme proti vám s regenerací o den v nevýhodě, hňupe?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadávej tady, kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nevím, jak Mourinho, ale u Wengera je to jak píše výš mkelinos, nestěžuje si na Chelsea. Vyjádřil se, že rozpis PL je nejméně ustálený co v PL zažil, ale že musí přijmout, že už to ovládají televize a k tomu poznamenal, že v tomhle má holt někdo víc štěstí než jiní.

Lepší než Arsenal to měla jen ta Chelsea, tak by si těžko stěžoval.

Ovšem rozumím, že pro řadu lidí by to nebylo ono, kdyby nevycházeli z titulku novin.

Reagovat
kvasha16

tak potom som niekde videl napicu preklad alebo co, lebo fakt sa mi zdalo ze aj AW mal nejake reci priamo o nas

Reagovat
Svatej

jinyma slovama jsme se vztekali zbytecne....

Reagovat
kvasha16

ale Jose sa mi zda ze mal nejake reci konkretne na nas

Reagovat
Svatej

Ok teda ...

Reagovat
pingla

Se podiv se, jak to znicilo Saints. Ti meli 3 prohry za sebou naposledy 2 roky zpatky

Reagovat
Counter

Nevím, jak Mou, ale Wenger řekl tohle: "In 20 years it is the most uneven Christmas period I have seen on the fixture front. The difference of rest periods is absolutely unbelievable, compared to the other teams it is unbelievable. I don't know any more whether the Premier League is the master of the fixtures. We have to accept that television chooses the games - but I must say on that front that some teams have a bit more luck than others."

A má pravdu. Viz https://pbs.twimg.com/media/C0npRrvWQAAFrey.jpg:large nebo bilance množství času mezi jednotlivými zápasy - první CFC měla 223 hodin, poslední Saints jen 117. To je prostě masakr a ani mě tolik nepřekvapuje, že všechny tři zápasy prohráli.

Reagovat
blaugrana

Vamonos Čelzi!

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Pigeon
Reagovat
nani92

2000. pre boj o titul medzi Chelsea a Man.United

Reagovat
Hokaido

Když už se tady objevilo, že někdo sleduje PL od roku 2002... Co myslíte, který tým byl nejlepší v historii PL? Arsenal 04 (Invincibles) nebo Chelsea 05 (1 prohra, nejvíc bodů v historii, 15 inkasovaných golů)? Nebo nějakej jinej?

Reagovat
nani92

United (treble)

Reagovat
Hokaido

Jasně, tým se 79 body byl nejlepší v historii PL.

Reagovat
mithro

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
13

a nejzábavnější? Kdo se vyrovná S & S sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

Entertainers s přehledem. Však se podle toho i přezdívají.

Reagovat
Kovi81

Chelsea za prvni Ancelottiho sezony, kdy kluci dali pres 100 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

za mňa určite Ancelottiho Chelsea prvá sezóna. Vyhrali tam všetky zápasy vtedajšej BIG4 (vs.MUnited, Liverpool, Arsenal) a určite to bolo lepšie ako Mourinhova Chelsea 04/05 - tam bolo strašne moc zápasov 1:0, to nebolo Entertainers ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Arsenal 03/04 nevidel hrať. Na Galaxii Sport začali dávať prenosy až od sezóny 2004/2005, takže môžem ,,objektívne" hodnotiť len odvtedy. Dovtedy som PL sledoval skôr v novinách a hlavne v časopise profotball. O TV prenosoch som mohol len snívať. Ale silné mužstvo bolo aj United 2008/2009, City 11/12 ale u mňa teda Chelsea 2009/2010.

Reagovat
Hokaido

Taky jsem Invincibles nesledoval, Chelsea už trošku jo, ale taky nemůžu moc hodnotit...

S Chelsea 2009/2010 souhlasím, ta ofenziva byla neskutečná.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A ty si myslíš čo?

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě Invincibles, projít sezonou bez prohry je prostě něco neskutečnýho a jedinečnýho

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
nani92

to áno, ked konkurencia obmeňovala káder

Reagovat
smazaný uživatel

co to s tim má společnýho?

Vy ste ve vítězných sezonách prohráli s týmy jako Wolves (17.), Norwich (11.), City prohrálo se Sunderlandem (13.), Swansea (11.), Cardiffem (20.), Chelsea s Newcastlem (15.).

Reagovat
nani92

5 minút tvojho života na takú hlúposť

Reagovat
smazaný uživatel

pro věci, který mě zajímaj, jsem ochotný obětovat i víc než 5 minut

Reagovat
nani92

Reagovat
13

Reagovat
Mastný Chobot

história sa nebude pýtať, či konkurencia obmeňovala káder alebo či si v detstve spadol na hlavu.

Reagovat
nani92

jedna hláška od Naniho a jedno vyjadrenie od Ownyho z teba spravilo úplne že "hahahaaaahaaa", nemožeš sa chytať na takéto veci, počúvaj, píšeš tu jak dlho ?

ty si ešte fakt nikdy nepočul kritiku na Arsenal od nikoho ?

tak si na to zvykaj, pretože naozaj ste mužstvo, ktoré si kritiku, zaslúži

a né konštruktívnu, ale takú jakú dostávate na tomto fore...

ty primitííííiiiííív ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajovi čím ďalej, tým viac ujebáva v lebeni.

Reagovat
nani92

ale aj ked ti pôjdem oproti, tak ťa v tom nedobehnem

Reagovat
J0EL

to musi byt stavka alebo mu proste Palike vyjebal mozog a vymenil si s nim role. Nechapem tu zmenu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

No jo, ale kdyby třeba Ruud proměnil penaltu, tak je po Invincibles už asi po 10. kole... Chelsea uhrála o celých 5 bodů víc i s jednou prohrou.

Reagovat
Counter

Však klidně řekni, že je to pro tebe Chelsea, nikdo ti hlavu neutrhne.

Je logické, že při šňůře 49 zápasů bez porážky se najde několik napínavých momentů. To ale snad přece neznehodnocuje celkový výsledek, ne?

Reagovat
Hokaido

Ale já jí samozřejmě v žádným případě neznehodnocuju.

Já právě sám nevím, proto se ptám, osobně to zhodnotit nemůžu. Ale pravda je, že 95 bodů mi přijde jako ještě úctyhodnější i přes tu jednu prohru. A asi s tím budou co mít i osobí sympatie.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže na kdyby se nehraje.

Reagovat
Wat

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hokaido

Neřekl bych? Ten pojem „entertainers“ určitě nevystihuje to, na co jsem se ptal.

A 77 bodů Newcastlu v 42 zápasech je pěkných, ale na tu Chelsea 95b./38z. se prostě nikdy nechytá.

Reagovat
Hokaido

Bez otazníku.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo určený jako reakce na 13, soráček

Reagovat
13

Reagovat
13

pěkný článek, ale některý týmy jsou tam pro mě krajně překvapivé.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se líbí, že tam je třeba i Blackpool, který s tím neměl výsledky, ale herně fakt bavil :)... překvapivé jsou i jména hráčů, co nastoupili za MU, kdo je sakra Massimo Taibi, Mark Wilson a Michael Clegg?

Reagovat
13

mrtvé duše

Reagovat
smazaný uživatel

těch 15 inkasovaných gólů je prostě úplně šílených, když teď za půlku sezóny jich už máme 13 a to jsme dostali 4 góly za poslední 3 měsíce..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

paci sa mi jak si sa opytal ale kazdemu kto napise nieco ine ako Chelsea napises ze Chelsea bola lepsia

Reagovat
Hokaido

Nenapsal jsem to nikomu kromě lexesse, kterej hodil odkaz na něco jinýho, než na co jsem se ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidíš na koho reaguješ?

Reagovat
Hokaido

Já jsem si dal novoreční předsevzetí, že budu na všechny reagovat normálně tak, jak si jejich příspěvky zaslouží a ne tak, jakou má kdo historii, jelikož je to tady poslední měsíce strašně napjatý, každej se uráží a hádá. Už tu není taková sranda, jako dřív.

Reagovat
kiwwi

napisal si mu to uz dva krat, a okrem toho aj counterovi...proste si chcel rozvirit debatu ale kontrolujes si to

Reagovat
icemike

Feghoulimu bylo odpuštěno vyloučení

Rozhodčí Mike Dean má na kontě další vroubek: jeho červená karta pro Sofianeho Feghouliho byla anglickou fotbalovou asociací prohlášena za neoprávěnou a alžírský záložník tak nebude za zákrok na Phila Jonese čelit žádnému dalšímu trestu

super, tak to má být, akorát potencionální body jim už nikdo nevrátí

Reagovat
niflheim

Taky si říkám, poztrácené body kvůli rozhodčím by se hodily

Reagovat
Hokaido

Ježiš, tohle teďka budete psát u všeho jak dlouho?

Reagovat
kiwwi

preco to nenapises icemikovi?

Reagovat
13

Protože se to týká West hamu a odpuštění banu Feghoulimu?

Reagovat
SpecialOne

Vroubek Tak ho šoupnem pod koberec a o víkendu by mohl pískat Man U s Poolem

Reagovat
smazaný uživatel

Potencionální body? Co to je za novej obrat?

Reagovat
smazaný uživatel

V plnej zostave sa hrá vyrovnanejšie, než v 10, nie? A bolo to od 15. minúty, čiže to zmenilo takmer celý zápas, resp. jeho podstatnú časť.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy slováci nemáte vůbec smysl pro detail.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Novej? Vždyť tahle zrůdnost je docela často používaná...

Reagovat
C-M@ster

Může mi někdo podat kontext k této expresce?

To, o čem se hovoří už od srpna 2016, se dnes stalo skutečností: majoritní vlastník Leedsu Massimo Cellino se vzdal 50 % svého podílu ve prospěch italského byznysmena Andreu Radrizzaniho, který investuje skrze Aser Group Holding. (bbc.com)

Mění to něco? Začnou Aser group sypat do Leedsu a ten se vrátí do PL? Nebo to zůstane tak, jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se bude volat pouze jedno jmeno https://youtu.be/i9_fDMnUkhc?t=2218 SPURS

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

konečne nasnežilo

Reagovat
EXoRcIsT

v PO cele vianoce bielo

Reagovat
Free_player

super dneska jsem to 2 hodiny odhazoval a zejtra můžu znova ....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsky Mike Dean.

Reagovat
Pospovič

vyloučit takové chumaje

Reagovat
iamek

Dneska Chelsea musi

Reagovat
smazaný uživatel

prohrát

Reagovat
iamek

Na cervene karty

Reagovat
smazaný uživatel

na počet celých kostí

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team tonight: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #TOTCHE

Reagovat
Miguel19

Chelsea team tonight: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard. #TOTCHE

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs this evening: Begovic, Ivanovic, Zouma, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi. #TOTCHE

Reagovat
mikelinos

Zouma poprvé na lavce ne?

Reagovat
Miguel19

ne

Reagovat
Mimalu

už tam byl 4x

Reagovat
Kovi81

uz delsi dobu tam je

Reagovat
Hokaido

Já se fakt bojím, jestli nejsou pravdivý ty spekulace, že se na něm to zranění hodně projevilo.

Reagovat
mikelinos

Aha tak nic no

Reagovat
Mimalu

nečekaná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som mal o dvoch hráčoch základu mierne pochybnosti

Reagovat
Mimalu

o kom, Willian a?

Reagovat
smazaný uživatel

Willian/Pedro a Matič/Fabregas

Reagovat
Mimalu

tak Maticovi jsem dneska nepochyboval, tam by muselo dojit k nejakemu zraneni, navic by mel byt cerstvejsi

Reagovat
Hokaido

Určitě Alonso.

Reagovat
blade115

Jsem rád, že dostal nakonec přednost Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Will tam nabehne v 70te minute a znici je.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icemike

Reagovat
Hokaido

Willian>Pedro

Pedro, Moses>Willian, Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no, Willian by se mohl naucit nahravat.

Reagovat
Mimalu

s Mosesem funguje mnohem líp

Reagovat
Miguel19

Tottenham team: Lloris (c), Dier, Alderweireld, Vertonghen, Walker, Dembele, Wanyama, Eriksen, Rose, Alli, Kane. #TOTCHE

Reagovat
Miguel19

Tottenham subs: Vorm, Wimmer, Trippier, Davies, Winks, Sissoko, Son. #TOTCHE

Reagovat
smazaný uživatel

Silna.

Reagovat
smazaný uživatel

Riadny betón.

Reagovat
masly008

vždyť to mají stejné jako čelzí.ti hrajou taky rjádný beton?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

3-5-2? Super.

Reagovat
smazaný uživatel

361/541

Reagovat
smazaný uživatel

5-3-1-1 skôr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

co to je, dokazal by mi nekdo napsat jak to bude vypadat?

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne jak rozestaveni Chelsea.

Reagovat
Mimalu

no, Sky to mají jako klasické 4231, ale těžko říct co z toho nakonec vzejde

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/816721836834689024

Reagovat
stiflerovamama

Walker-Alder- Vert-Rose

Dyer-Wanyama-

Eriksen-Dembele-Ali

Kane

Reagovat
Hokaido

Asi jo, ale taky mě to zmátlo.

Reagovat
Mimalu

tak zmátl mě Rose napsaný až kdesi na konci, taky značný počet střeďáků...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z nejakeho duvodu myslel, ze Dier bude na CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

píčovina, bude 3-6-1

Reagovat
nani92

5-4-1

Reagovat
Wat

Mně to vychází jako nějakej hybrid 3-4-2-1, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Hrajeme na tri stopery s Walkerem a Rosem na kridlech. Dembele s Wanyamou stred. Eriksen s Allim tesne pod Kanem, pricemz Eroksen se bude asi vic stahovat a pomahat tvorit hru.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si myslel puvodne.

Reagovat
smazaný uživatel

nie. bude to Dier, Alder, Vertonghen - Wanyama - Walker, Eriksen, Dembele, Rose - Alli - Kane

Reagovat
Wat

Důležitý prostě je, že střed hřiště budete mít nabušenější i přes Kantého na druhé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tottenham nás zase přejede ve středu hřiště..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jestli by nestalo za to tam vyzkouset Fabregase misto Pedra, abychom zvladli ten stred.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja neviem, táto zostava nám funguje na 100%, tak prečo to meniť?

Reagovat
Mimalu

Kante bude muset zapnout beast mode jinak to nevidím moc pěkně

Reagovat
Hokaido

Tak oni doma ve velkých zápasech přejedou ve středu skoro každýho, no.

V tomhle je Poche král.

Reagovat
nani92

Reagovat
blade115

To se dalo čekat při jakékoliv jejich sestavě. Povzbudivé je, že tomu věnuji dost hráčů a budou tak ohroženější na křídlech. Pokud jim dokážeme vnutit svou hru, tak jim buď budou hořet lajny, nebo budou muset obětovat Alliho nebo Eriksena a stahovat je ke stranám. Dost možné je ale taky to, že se nám nepovede jim tu hru vnutit a pak už to bude dost o individuálních výkonech Kantého, Hazarda a Costy. Bez nich v nejlepší formě v takovém případě nevyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravdepodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte vypadá a mluví jak nějaký utajený vampíří lord

Reagovat
Arbiter

Trochu se bojím, jak bude Alonso stíhat na té lajně. Rychlostně to není žádný zázrak...

Reagovat
Miguel19

Ho moc nemusíš co..

Reagovat
SpecialOne

Tak on je tak trochu dřevák no

Reagovat
Arbiter

Ale to vůbec Je to asi můj druhý nejméně oblíbený hráč v této sestavě (po Pedrovi), ale celkově bych řekl, že jsem vůči němu spíš neutrální. Je to asi náš nejslabší článek, no...

Reagovat
Mimalu

tak dneska by to na kraje zas tak náročné být nemuselo, on Walker asi taky nebude moct bezhlavě útočit když má proti sobě Hazarda....

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho tam bude hlavně Dier, řekl bych.

Reagovat
Error

Cmoooooooon

Reagovat
cristiano.K.

kašlu na to, že se nám Tottenham může příblížit. Slepičky,kuři a ostatní nezvládajkové, dojebejte ty modrý m*dky z Chelsea

Reagovat
masly008

Reagovat
eder

Reagovat
Cobra

Všechny nás spojuje nenávist k Chelski.

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gunner14

Padne redka dnes? Kdo píská?

Reagovat
Kovi81

atkinson

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Jediní 2 hráči z dnešní soupisky nemají oficiální účet na FB. Hádej kdo?

Reagovat
Mimalu

tak nás nenapínej

Reagovat
SpecialOne

Tak Costa ten neumí žžádným jazykem aaa Braňo?

Reagovat
mikelinos

Azpi, Kanté

Reagovat
mikelinos

neměla být reakce

Reagovat
Arbiter

Kanté a Matić?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro ma?

Reagovat
Miguel19

Srbové

Reagovat
Arbiter

aha, tys myslel i lavičku...

Reagovat
Miguel19

To je soupiska ne

Reagovat
kvasha16

Costa a Brano?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to taková win-win situace, ať už to dopadne jakkoliv, tak můžem být docela spokojení. I když výhra Chelsea nebo remízka by asi potěšila nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Ten co "hrál" u nás?

Reagovat
Mimalu

bohužel ne

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Jinej, tenhle je původně ze Sportingu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

že by zčernal, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja byt fotbalistou, tak bych takhle trollil porad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho myslíš, že by to turečtí fanoušci vydrželi, než by ti vyhořel barák?

Reagovat
Busby babes

uznavam, ze tam to muze byt draha sranda...

Reagovat
Briggus
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak poslední dobou se tu těch odkazů na twitter objevuje docela dost, tak by mě zajímalo, jestli to někdo doopravdy používá nebo jestli tam máte účet jen kvůli sledování takovejch různejch stránek a vrabejky nebo jestli tam ten učet vůbec nemáte a vyhledáváte to jen externě ?

Reagovat
Briggus

já třeba Twitter používám už delí dobu na sledování třeba zajímavých faktů a informací apod., na které třeba na FB nenarazím nebo je tam prostě nechci, ale sem tam si prostě neodpustím nějaký tweet... rozhodně teda ne ve stylu vrabejky

Reagovat
spider_8

A Tottenham za Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

To uz neni mozny.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
masly008

dneska asi rozhodne kdo bude lepší na krajích.ten střed bude peklo.

Reagovat
EXoRcIsT

Duel of the Fates pred zapasom

Reagovat
Busby babes

Jedina vec, kterou Tottenhamu zavidim, nastup na https://www.youtube.com/watch?v=qzVBqBosf5w

Mourinho by mel nastupovat na stadion pri tomhle: https://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8

Reagovat
TopinB

Mourinho na to není dostatečně cool

Reagovat
Busby babes

to asi ne no. ale pokud bych fotbalove fans definoval jako Rebely, tak se tomu dost blizi.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho môže maximálne tak odchádzať pri tomto https://www.youtube.com/watch?v=R9M4htrogqA

Reagovat
Busby babes

po viteznem zapase, proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pche, nám hraje Knopfler, těžko si žádat něco lepšího

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kvasha16

ktora?

Reagovat
smazaný uživatel

Local Hero

Reagovat
tuny

Nene, tahle je pro Mourinha:

https://m.youtube.com/watch?v=8qacVvm-8ao

Reagovat
Infernoqt

Chelsea má dobrou formu, dobrou taktiku a dobré postavení. Z hlediska zpestření ligy a mému pocitu zadostiučinění bych bral výhru Spurs. Ale z hlediska reálného boje o LM a faktu, že Chelsea se jen těžko dožene, bych bral výhru hostů...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím o nejaký kvalitný stream na Totenham vs. CHelsea... Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, proc si to nezpracoval?

Reagovat
Miguel19

Omg zpracuj si to

Reagovat
smazaný uživatel

Matič

Reagovat
Mimalu

toto možná byla škoda dávat levečkou

Reagovat
smazaný uživatel

KARTA

Reagovat
icka

Reagovat
off-olda

Vertonghen Větší píča v PL fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Azpilicueta.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Free_player

Reagovat
icka

Reagovat
eder

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
hitZor

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lenckoj

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gareth Bale 11

Azpi.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, teď by bylo dobrý vsadit si na červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
Gareth Bale 11

Dembelé zatím v klidu a formě, strašně důležitý hráč.

Reagovat
Swarley

Super tempo

Reagovat
Busby babes

OT:

ON THIS DAY: 1972, George Best failed to turn up for training. He chose to spend his time with Miss Great Britain (Carolyn Moore) instead.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je strašná píča

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je zatim všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Miguel19

Pedro je zase jenom Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Snatkovy podvodnik

Reagovat
icka

Pedro

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Free_player

Pedro nezvládá

Reagovat
Miguel19

Lol, Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Costa/Pedro

Reagovat
Cobra

Cirkus Chelsea

Reagovat
icka

od zidaku to sedi

Reagovat
off-olda

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro jak dajaký kokotko, uplne bez rešpektu

Reagovat
bbbauch

lol

Reagovat
Kovi81

kante

Reagovat
smazaný uživatel

To zase zacina byt sracka.

Reagovat
Maresma

To sou šašci

Reagovat
eder

Arciprimitiv Costa už se projevuje...

Reagovat
EXoRcIsT

a co take spravil ?

Reagovat
EXoRcIsT

mala byt zlta

Reagovat
Mimalu

toto měla být žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi je to lepší si vyříkat, než to zazdít podruhé :D

Reagovat
Free_player

at si daj do tlamy šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo, jak Chelsea může mít tolik výher v řadě a být první?

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
eder

To nechápe nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

to je celkom logické. Výhry sú totižto v tabuľke cenené najviac(3 body). Z toho vyplýva,že čím viac zápasov vyhráš, tým viac máš bodov.

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

To už smysl dává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

podarilo sa im vždy streliť viac golov ako ich impotentný súper, čo značí že to nie je chzba Chelsea, že je prvá, ale všetkých ostatných 19 mužstiev PL

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jako neni zluta?

Reagovat
icka

jasna zluta..

Reagovat
off-olda

A tohle bez karty. Kretén Bean.

Reagovat
Mimalu

toto ať si Luiz zkouší za vedoucího stavu, ale v takovém zápase na ty jeho pokusy prostor není

Reagovat
niflheim

To nebyla karta?

Reagovat
Whitemedia

Atkinson byl vždycky kokot..

Reagovat
hitZor

Reagovat
SpecialOne

ale prosímtě, kolikrát nám pomohl, jsou to už starší data, ale svého času to vypadalo, že nám fandí

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

to je pohádka stará 10 roků, na nějaké pomáhání sere pes, prostě jen chci, aby se ten lempl naučil alespoň trochu pískat, věk už na to má..

Reagovat
Whitemedia

Těch zápasů. které Atkinson totálně zmrvil, už bylo tolik a píská si vesele dál...

Reagovat
SpecialOne

No na laťce, kterou představuje PL, je pro mě stále lepší nadprůměr

Reagovat
TopinB

Tak to je standard jak nejlepší hokejista v Ekvádoru

Reagovat
Whitemedia

Tak to je teda PL solidně v háji..

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

Probuď se Diego pls...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa bude mať ťažký zápas, fyzicky ho budú stopéri aj Wanyama ničiť.

Reagovat
hitZor

Neville "U can see... Matic's... boot... fallen off"

Reagovat
patas92

Rozhodčí si spletl sport, ne?

Reagovat
Miguel19

Jj, to není faul

Reagovat
hitZor

Oukej, ten pičus už jim odpustil dvě žluté

Reagovat
hitZor

A Rose je taky dobrej kokot, úplně vpohodě mohl dojít za lajnu a nechat se ošetřit tam

Reagovat
icka

zidaci jsou strasni zakeraci vzdycky

Reagovat
off-olda

Rose bez faulu Panečku

Reagovat
smazaný uživatel

To jako nebyl ani faul? Je slepej?

Reagovat
Wat

Ofsajd z autu???

Reagovat
Miguel19

Pískal faul Kanea

Reagovat
EXoRcIsT

ukazoval na offside

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čumim Nejspíš před posledním někdo tečoval

Reagovat
niflheim

Rose by se nestihl vrátit?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ty slípky tam kosí , jak kdyby jim šlo o titul

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Odneste už to hovno za čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte zase vběhnul na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tvoje máma.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako zápas je to dost tvrdej, ale chyba je na vinně rozhodčího, že to nepíská, jinak teda nic zákeřnýho.

Reagovat
Tomoro

Super tempo a nasazení, ale jinak zatím hrozná bramboračka,milion nepřesností a nuda..

Reagovat
Mimalu

Costa

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Ale kurva chlapi, postupujete špatným směrem

Reagovat
minoLFC

nejaký poriadný stream?

Reagovat
TopinB
Reagovat
Nikikrew

Matic dnes uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

CFC - Spurs se stává divácky nejatraktivnějším zápasem PL :) ... LFC - Toffees ještě většinou jde, ale jinak ty derby slabota poslední roky.

Reagovat
off-olda

Costa Nesedlo, ale tohle prostě musí střílet. Nechápu proč se Pedro a Moses rozčilovali.

Reagovat
Mimalu

Cahill

Reagovat
Mimalu

Thibo

Reagovat
smazaný uživatel

Cahillovinka

Reagovat
smazaný uživatel

na karty to mělo být 2:2 teda ale

Reagovat
icka

jeste se divi kokotek

Reagovat
smazaný uživatel

Křovák zase

Reagovat
off-olda

No hurá..

Reagovat
eder

Spurs zatím jasbě lepší. Škoda, že Atkinson zatím tak okatě připískává tomu modrému šmejdu...

Reagovat
TopinB

Takovej troll Vrabejka by se mohl učit

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
hitZor

Modrému? Snad bílému

Reagovat
eder

Zorientuj se. V bílém hraje Tottenham.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Jak nám ty první poločasy s Tottenhamem nejdou

Reagovat
Free_player

Wanyama dneska nedohraje

Reagovat
icka

pedro musi dolu co nejdriv...

Reagovat
Miguel19

Všichni chtěli Pedra, ale ten vše zkurvil..

Reagovat
Whitemedia

Všichni doufali, že se zase ukopne

Reagovat
off-olda

Reagovat
hitZor

Klid, když Pedro hraje celý zápas tužku, tak to tam pak vždycky zavěsí

Reagovat
blade115

Nedaří se nikomu, snad to zas nebudeme házet na něj...

Reagovat
icemike

nic extra nezkazil, je tam sám na to, dneska se MAtič dělá neviditelným a to nás oslabuje

Reagovat
Paddy

Hmm Willian by tam dneska vskutku pasoval víc

Reagovat
off-olda

Všichni šťastní, že hraje Pedro, ale být tam Wilda tak by rozhodně horší nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

U nich kope rohy Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

U nich kope rohy Pedro

Reagovat
TopinB

Tak s výškou 169cm si asi až tak nezahlavičkuje

Reagovat
smazaný uživatel

ja som asi v živote nevidel dať center, resp. dobrý center,

Reagovat
Gareth Bale 11

Neskutečná změn je Wanyama, kdy se neschovává a chodí si pro tu rozehru, hned je to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Naše kritika pomohla.

Reagovat
Gareth Bale 11

Hned jsem si na to vzpomněl.

Reagovat
hitZor

Dembelé

Reagovat
masly008

ale fotbal o ničem teda.to je tempo jak v itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

šatňáčeeeek

Reagovat
Gareth Bale 11

Alliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Reagovat
smazaný uživatel

jděte do píče

Reagovat
eder

Ne, to vy už konečně jdete do píče.

Reagovat
TopinB

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Alli snad jediná věc, co mu za 45 minut vyšla

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Moses

Reagovat
off-olda

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

To Moses docela posral :D

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Coutinho10

Erikseen aspon asistence paradni satnak

Reagovat
10

Co tam dělal Luiz?

Reagovat
Miguel19

Bránil Kanea?

Reagovat
10

Vždyť Kanea právě nechal úplně nesmyslně za sebou vyběhnutím do prázdna

Reagovat
Mimalu

co udělal špatně?

Reagovat
PP

vždyt tam chyběl.. Moses tam měl dva

Reagovat
Wat

To byl Azpi.

Reagovat
Mimalu

hmm pravda, teď co na to koukám, tak to částečně jdei za ním

Reagovat
masly008

však tam měl být azapi ne?

Reagovat
10

Jenom nesmyslně strhnul celou obranu

Reagovat
PP

Tyyyy vole to byla díra... Kdo to chyběl, Luiz tam?

Reagovat
Tolstobik

Krásnej

Reagovat
Cobra

Tady to udělování žlutých karet, když oslavuješ s fanoušky vážně nechápu. Pro mě nejlepší oslava, co hráč může udělat.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mr.Silver

Atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

Alli v posledních zápasech uplně skvělej, takovej odlehčenej, naspeedovanej, hrozně hezky se na něj kouká.

Reagovat
Miguel19

Však je hroznej, akorát dal gól na konci. Jinak asi třikrát u balonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je jen Jardova replika na Jarmila z Okresního přeboru

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska paradoxně dost mimo hru, všechno stojí na Eriksenovi a Kane tomu taky moc nepomáhá

Reagovat
Nikikrew

ved okrem toho golu bol totalne mizerny.

Reagovat
Tomekcz

betonari z cukotky cekam kdy jim koupenej rozhodci pisken penaltu aby je zas potahal

Reagovat
REPLIKATOR

Moses pěkně zrušil offside

Reagovat
Free_player

Alliiiiiiiiiiiiii šatnáček

Reagovat
Wat

Azpi zaspal, ale spíš to podělal Moses, protože nevyběhl se stoperama.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Atkinsone běž do píči s takovejma kartama, to už se fakt nemůžeš ani radovat z gólu.

Reagovat
Wat

Však Atkinson za to nemůže, takový jsou pravidla, tohle je spíš blbost Alliho, musí to vědět, i když si to v těch emocích těžko uvědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to Dan nemyslel přímo na rozhodčího, ale na takhle stanovený pravidla, že jsou celkem zbytečny/sporný.

Reagovat
Wat

Tak měl poslat do pí*i pravidla, ne rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty emoce

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna to dojebal Cahill, vybehol oproti Eriksenovi, ktory bol aj tak zdvojeny a nechal Luizovi(ten bol tiež v lese) tych dvoch a ostal tam maly Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

i ked mozno bol signal na of. pascu

Reagovat
nani92

došlo ti to

Reagovat
blade115

Hmm, takže naprosto stejný průběh jako první zápas. Spurs nás drtí veprostřed hřiště, ale málo toho využívají. Nakonec jim padl takový gól z ničeho, po stupidním bránění jinak dobře fungující obrany.

Tohle pořád můžeme otočit, Spurs mají proti nám vždycky silnou první půli a pak odpadnou. Teď to bude díky gólu do šatny o dost těžší, na podzim jsme aspoň stihli včas zareagovat. Ale máme na to.

Reagovat
Wat

Jinak Dembelé-Wanyama se mi hodně líbí, neskutečná síla a drajv.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda do takového zápasu, jinak je to málo kreativní. Wanyama už si vybral jedno zatmění mozku, tak snad v druhém poločase nepřijde druhý.

Reagovat
Wat

Však od tvoření tam je Eriksen-Alli. A zrovna u Dembelého nikdy nevíš, co vymyslí. Hrubá síla a před něma kreativita, tohle složení mi je po chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

Watfordu jsme teď naložili, když místo něj hrál Eriksen a otevíral obranu už z hloubky. Když máš CM hrající s hlavou dole, přicházíš o spoustu příležitostí na takové ty polobrejky, útoky do trochu rozhozené obrany.

Reagovat
Wat

Jo, tomu věřím. Ale v těhle větších zápasech je prostě lepší to podle mě zkombinovat takhle, navíc proti rozjetý Chelsea, kde se každej silovej parametr uprostřed hodí... a proti mužstvům spodních pater tabulky (Watford) praktikovat ofenzivnější sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tím zatměním nemyslíš kartu po faulu na Hazarda, to bych mu nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, myslím. Uprostřed pole, úplně zbytečná.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gareth Bale 11

Parádní poločas, hlavně se druhou půlku neposrat a nevyklidit jim to. Důležitý bude taky hrát tvrdě, ale né zákeřně a za hranou, to na Chelsea zatím platí.

Reagovat
icemike

Reagovat
Teoretik

Co ten Eriksen? Jakou si drží letos formu? Těch pár zápasů Tottenhamu co jsem letos viděl patřil vždy mezi nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý rozbeh, ale od takej polovice novembra je fantastický.

Reagovat
Teoretik

dík, doufám že v tom bude pokračovat, je to takovej lepší Bořek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Moses neustrážil, jedna z mála chýb ktorej sa v tejto sezóne dopustil. Dopredu to tak či tak nešlo, na neistého Vertonghena by mal nastúpiť asi Willian.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejistý a Veronghen v jedný větě

Reagovat
Ed_Hazard

Ako hrá Chelsea? Má na to dať gol? Hazard to mal zavesiť hneď na začiatku kurňa

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ bez veľkej šance, nejde to. Hazard je výborne strážený, Costa si nemá s kým prihrať. Spurs sa pohybujú takmer dokonale.

Reagovat
Hokaido

Otočili jsme na Etihadu, můžem v klidu i tady.

Reagovat
Miguel19

Je to na hovno.

Costovi se krutě nedaří, Pedrovi zase všechno uskakuje do prdele. Kantého a Azpiho přihrávky jsou na piču.

Jedinej Matič se mi líbí..

Reagovat
Hokaido

Eden taky nehraje špatně. Jen mu Spurs bohužel nedovolí bejt moc nebezpečnej okolo vápna.

Reagovat
Miguel19

Jn, protože když to dá Costovi/Pedrovi, tak je konec akce..

Reagovat
smazaný uživatel

We've got Alli, Dele Alli,

I just don't think you understand,

He only cost 5 mil,

He's better than Ozil

We've got Dele Alli!

Reagovat
Nikikrew

Ani poriadny chant neviete zlozit

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Ten „Alliho“ chant je stejně boží. Nejlepší chant PL.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wanyama zatim rozdilovej hrac

Reagovat
Matić

Alonso prostě nemá na to, aby za nás hrál základ. Ten hráč mi přišel průměrnej snad v každým zápase co za nás nastoupil, dnes není průměrnej, ale strašidelnej, prochází přes něj uplně všechno. Navíc ani s Hazardem si podle mě nějak nerozumí, protože si neumí nabíhat a případně využít jeho jediné plus což jsou centry.

Nicméně doufám, že nás ten gól aspoň nakopne. V poločase čekám Williana za Pedra a časem Fabregase za Matice. Aspoň remízka bude

Reagovat
off-olda

"V poločase čekám Williana za Pedra" Tak 80'+

Reagovat
icemike

většina akci šla po levé straně SPurs, to znamená přes Moses,Azpi...a hrozný je Matič, není nikde

Reagovat
Gareth Bale 11

Já bych řekl, že vy dneska hoříte hlavně přes Mosesovu stranu teda. Tam si Rose dělá co chce.

Reagovat
spider_8

Jj, u něho mám dlouhodobě pochybnosti, zda může hrát na tomhle postu ve velkých zápasech. V defenzivě má znatelný nedostatky. Alonso je sice průměr, ale defenzivní a ofenzivní fázi má vyrovnanou a má lepší obranné návyky.

Reagovat
Gareth Bale 11

Stejně tak mi to příide u Bellerina, dopředu špice, dozadu to není úplně ono.

Reagovat
Usty

Matić dneska nejlepší hráč Chelsea. Kanté by se měl vzbudit.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icemike

MAtič? vždyt tam vyklusává, nenabízí a nechava Kanteho ve všem vykoupat

Reagovat
Usty

:D Mně přišlo, že pokryl dost prostoru, měl tam 2 parádní vyhraný balóny, snad žádnej neztratil a dával boží pas na Hazarda hned v úvodu. Nikdo lepší od nás nebyl

Reagovat
Matić

Kante sice sere přihrávky, ale zase vyhrál dost soubojů. Navíc Conte prostě Kantého nesundá, pokud se nezraní...

Reagovat
Usty

Dost.. já napočítal snad 2. Jsem od něj zvyklej na víc - a jestli je schopnej hrát jako král jen v zataženým bloku, tak je nám dost k hovnu

Reagovat
Mimalu

Kante vyhral dva souboje, Matic 3, Kante mel presnych jen 14 z 21 prihravek, Matic 26 z 27

Reagovat
spider_8

Proto nesnáším offside pasti...

Reagovat
icemike

gol jde na vrub laxního Matiče a stresmena Cahilla, pak stojí 4 lidi u eriskena a na Aypiho s Mosesem se ženou 3 hráči. Každopádně centr úžasný, Spurs zaslouženě vedou. Matič se musí probrat a chce to víc ustávat souboje, moc padáme, dneska se tolik nepíská.

A zatím Dembele+Wannyama>Kante+Matič...ale to je tím Matičem

Reagovat
smazaný uživatel

Alliho žltá podľa mňa nesprávna. Normálna oslava.

Reagovat
Mimalu

žlutá správná, to jenom pravidla jsou na piču

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Taiger

Giroud > Costa

Reagovat
off-olda

Leda na molu.

Reagovat
Hokaido

Taigerovinka ✓

Reagovat
Svatej

Fandove spurs dostavaji svoji povesti tady. Chovat se jinak nez kokoti proste nedovedou

Hrajem bidne, uplne jebeme na napadani a zkousime to prilis malokrat. Nevim, co s tim delat, ale snad conteho neco nepadne

Reagovat
Whitemedia

Já tady nic tak hrozného od fandů slípek nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska je to tu úplně v klidu, až na nějaký ten moment kde se to rozjelo s žiďákama, ale tak emoce jsou emoce. Ale jinak z oboustran klid a v pohodě se tu vše řeší.

Reagovat
spider_8

Reagovat
blade115

Reagovat
TopinB

Owny je pryč, sandro tu taky není, takže je to fajn

Jenom eder je kokot no, ale co uź naděláme

Reagovat
eder

Do kokotů si nadávej svojí mámě, blbečku.

Reagovat
TopinB

Teďs mi to fakt nandal, možná až projdeš pubertou tak vymyslíš i nějaké lepší odpovědi

Reagovat
Herry31

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Gareth Bale 11

A co tady kdo dělá? Tady nahoře je to samej žiďák atd, ale my se chováme hrozně. Dej si pár facek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Jako kokoti se tu projevují akorát adolescenti z řad plastic paklubu, lojzo.

Reagovat
Horcmen

potrefená husa

Reagovat
TopinB

Reagovat
nani92

to aj fanúšikovia Chelsea, ked po 100 rokoch prehrávajú..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hokaido

Jinak Poche je fakt úžasnej trenér. Takhle nachystat tým na velký zápasy umí fakt málokdo. Až bude mít jednou v Tottenhamu pořádně širokej kádr, tak bude hrát každej rok o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel

Reagovat
nani92

umenie trénera je nachystať mužstvo na malé zápasy, kde to je hlavne o hlave

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Ta koncepce jede zatím parádně, jen nás trochu limituje stavba stadionu, ale LM určitě máme, ikdyž letos to byl provar hlavně ze strany Pocheho.

Reagovat
SpecialOne

Fabre, Willian in Kanté, Pedro out

Reagovat
merlick

okej ty komentatori na digi su dlhodobo bieda.. ale ten spoluhost v studiu je kto prosim vas? "ten Eriksen je hm.. dobry hrac.. hmm.. je .. hm.. je to hm.. vyborny hrac. Dnes ma milo prekvapil." wtf? sice je to stale Ozil > Eriksen, ale Eriksen je dlhodobo jeden z naj AM ligy, ak niekoho prekvapi aky dobry je po 3 rokoch v spurs tak ten futbal sleduje prdelou alebo cim?

Reagovat
smazaný uživatel

To je bývalý hráč, ale neviem presne kto. Hral v Serie B aj A tuším. PL zrejme detailne nesleduje. Ale keď už sme pri tom, ani mne sa nepáčia tie strohé odpovede.

Reagovat
mr.Silver

No co si budeme nalhavat, v posledni dobe nejlepsi derby v Anglii

Reagovat
Miguel19

Kanté se posral

Reagovat
off-olda

Kanté omg

Reagovat
off-olda

Ale notak Hugo

Reagovat
Miguel19

Šmankote

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdeeeel

Reagovat
off-olda

Hazarde

Reagovat
smazaný uživatel

jak to, že to nefúkol

Reagovat
Miguel19

To je jasnej faul kurva...

Reagovat
off-olda

To na Mosese jako nebyl faul? To si teda počkám na opakovačku...

Reagovat
off-olda

Si dělá prdel ne? Co víc chceš jako faul? Píčus šedivej.

Reagovat
smazaný uživatel

musí tohle být opravdu ten den?

Reagovat
PP

Moc tomu přidal, jinak by to písknul.. faul celkem jasný

Reagovat
Gareth Bale 11

Noo, na penaltu nevím, hlavně se Moses prohnul jak luk, tím si moc nepomohl.

Reagovat
Whitemedia

penalta vůbec, bylo to mimo pokutové území.. ale faul jasný..

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby neskákal jak srna, tak to foukne..

Reagovat
Whitemedia

Atkinson by to tak jako tak nefoukl, protože je to tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl, ale nebylo to ve vápně.

Reagovat
spider_8

Faul jasný, ale jenom přímák.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo pokutový

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo jo, z opakovačky mimo vápno, ale přidal tomu dost no.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas a Willian do hry prosím.

Reagovat
fajdax

Rose už měl být venku za dvě žlutý

Reagovat
masly008

Reagovat
kiciN

Reagovat
eder

Moses dobrý skokan.

Reagovat
Whitemedia

eder mizerný troll.

Reagovat
eder

Tak se podívej na tu opakovačku ještě jednou. Skočil jako kdyby šlápnul na minu...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOOOOOOOOOO

Reagovat
SunFells

Deléééééé, pěkně Spurs

Reagovat
Azza

Reagovat
Cobra

Bambitooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
hefy

Reagovat
kiciN

hmmm Alli

Reagovat
bbbauch

Alli ve fante

Reagovat
Swarley

to je opakování?

Reagovat
fajdax

Reagovat
icemike

Reagovat
Matić

Jak jinak než přes Alonsovu stranu

Reagovat
patas92

Courtois se toho míče bál?

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAM!

Reagovat
PP

Z takových dvou pološancí dva goly.. pfff..

Reagovat
Hachim Mastour

Nieee

Reagovat
Gareth Bale 11

Alli dva hlavou, to je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný centry na oba.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Deja vu z Watfordu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Nádhera.

Reagovat
Free_player

Yesssssssss Alliiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
mr.Silver

Eriksen kraaasny centr

Reagovat
eder

Paráda. Konečně ta bublina splaskne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě musel někdo z Chelsea ojet matku, jinak si ten lacinej trolling nedovedu vysvětlit. I když u jejího zaměstnání to není zas takový kumšt.

Reagovat
eder

To jsi si asi spletl. Problémy uvnitř své rodiny nikdy netahej na veřejnost, chlapečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nespletl. šlapka jejího formátu se splést nedá.

Reagovat
eder

Napiš nám raději zase něco o zaměstnání, adolescente.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
eder

Vyser se na google, zkus popsat svými slovy, co si představuješ pod pojmem zaměstnání. Nebo spíš příště nepiš o věcech, o kterých nemáš ani páru...

Reagovat
smazaný uživatel

O tvém zaměstnání mám představu jasnou. Zbytečná lopata. Co ale chtít od syna šlapky a anonymního alkoholika, který jí obtěžkal za hospodou a využil tak příležitosti setřít si sejra za ráfkem o nějaký hadr. Vlastně tě obdivuji, pocházet z takového dna a mířit do neprobádaných výšin. Vysoká škola života ti zřejmě poskytla vše, co si potřeboval a tvůj úsporně používaný selský rozum zvládl. Nezapomeň si ze svého minimálního platu uspořit, ubytovna se sama nezacvaká. Tohle jsi měl na mysli nebo potřebuješ ještě něco, špekoune?

Reagovat
SunFells

Ještě žlutou Alonsovi zapomněl dát.

Reagovat
Wat

Trefil ho vůbec?

Reagovat
masly008

ne,ani by nepískal faul.

Reagovat
Coutinho10

Eriksen neskutecnej ...ale do fanty by to chtelo i Alliho

Reagovat
pingla

Takový klučina nemastný neslaný a takové dva fíky hlavou

Reagovat
madridcan

Belgican zlakol sa

Reagovat
nani92

hm, prečo to doteraz nikto neskúsil na Chelsea po vzduchu?

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva, je to venku hoši

Reagovat
Swarley

hmmm, Ibra říkáš

Reagovat
spider_8

Však vy jste to proti nám zkoušeli, akorát Ibra to zazdil

Reagovat
nani92

Mourinho ale vlastne aj Stoke s Crouchom..len dostali 4 goly no

Reagovat
smazaný uživatel

celkom hlavičkár

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie

Reagovat
Miguel19

2 totožné situace

Reagovat
Free_player

každá serie musí někdy skončit zdááár

Reagovat
Gareth Bale 11

Ještě není konec.

Reagovat
TopinB

My můžem doufat teď maximálně v remízu, a i to zatím vypadá jak utopie, hrajete skvěle

Reagovat
Free_player

věřím, že to dneska už dáme

Reagovat
off-olda

Teď jsem na Conteho vážně zvědavej.

Reagovat
blade115

To je děsný bránění... Jak jsem byl v poločase optimista, tak teď už nevěřím ani v remízu.

Reagovat
Wat

Azpi prostě nemůže bránit Alliho, proč se nepřehoděj, to je takovej problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je neskutečnej.

Reagovat
robbik

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to má těžký, s tím volnem, co měla přes svátky, hrát proti rozehranému Tottenhamu. Hloupý los pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

Son na plac místo Harryho, kterej se celkem trápí

Reagovat
Maresma

Deleho sem před tímhle kolem poslal do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

ja som preváhal, po Stoke zdražel o 0.1 a už som nemohol

Reagovat
Coutinho10

ja sem premejslel o vymene za Eriksena, ale rikal sem si ze pockam po tomhle tezkym zapase...a jestli to changnu na priste, tak je urcite prestane davat ale aspon Eriksen asistence

Reagovat
Maresma

Já ho právě vyměnil za Eriksena..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dokonale lopty na Alliho, obe, načasovanie a presnosť, fakt topka

Reagovat
off-olda

Do prdele ale už STŘÍDEJ!!!!!

Reagovat
Whitemedia

tak brzo?

Reagovat
off-olda

Nechápu na co kurva čeká? Venku 0:2. Michy, Wilda, Fabregas a jedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Michy asi ťažko

Reagovat
off-olda

A ty mi určitě řekneš i proč těžko viď.

Reagovat
smazaný uživatel

môžem keď chceš

Reagovat
masly008

chelsea dopředu je jenom o hazardovi s costou,ten zbytek jsou jenom komparz.

Reagovat
Gareth Bale 11

Wanyama je jak politej živou vodou, nic nevypustí, chce balón, nestačím se divit.

Reagovat
Free_player

pěkně jezdí po zadku

Reagovat
discarda

Hm Atkinson, pouští to velkém stylu !

Reagovat
smazaný uživatel

On nebude střídat

Reagovat
spider_8

Fabre by naší rozehrávce bodnul.

Reagovat
Swarley

nejslabší na place mi dneska přijde Kanté

Reagovat
eder

Conte ho zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso a Pedro.

Reagovat
blade115

Fabre, Willian, Michy, hlavně už tam někoho pošli... A třeba Alonso je dokazuje, že v těchto zápasech je úplně k ničemu a rozhodně by to chtělo k němu někoho přivést.

Reagovat
Cobra

Wanyama nestačím se divit. Neskutečný je.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si to užíva

Reagovat
smazaný uživatel

S Dembelem dneska skvělý oba

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FUnk

Reagovat
Herry31

Jak jsem letos nadával, že hraje až moc bezpečně a alibisticky, tak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Honza pěknej škorpión

Reagovat
smazaný uživatel

On tam toho Fabregase prostě nedá naschvál nebo co kurva? To budeme dohrávat zápas s Matič Kante, kde potřebujeme za 20 minut dát dva goly?

Reagovat
off-olda

Conte , dej mi 20 tisíc měsíčně a já ti v zápasech budu střídat.

Reagovat
off-olda

Ježiši marja, přijít na toho smetáka španělskýho během zápasu nabídka z Číny, tak bych ho okamžitě prodal a klidně to dohrál v 10 lidech.

Reagovat
Swarley

a vy se pak divíte, když Costu v PL nechceme...

Reagovat
off-olda

Čekal jsem kdo napíše Costu nebo Azpiho..

Reagovat
Swarley

tak Azpi je v pohodě, Costa je smeták

Reagovat
nani92

aj Costa je v pohode

Reagovat
Swarley

v pohodě smeták možná...ale to jen možná...

Reagovat
nani92

tak si rád, nie?

Reagovat
Whitemedia

Ty kráso, ti mají dneska den..

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham v beast móde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dej tam Cesca až v nastaveném čase, to bude ideálka

Reagovat
hitZor

Proboha, ty naše rohy jsou fakt tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro snad nejhorší zápas v drese Chelsea.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dembelé dnes. Fajn minuty pro Winkse v takovým zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by to chtělo Lamelu

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dneska posral snad úplně všechno :D

Reagovat
Nikikrew

Nechapem preco nehra Fabregas , ten Conte je este horsi ako Wenger v striedani

Reagovat
Nikikrew

Nechapem preco nehra Fabregas , ten Conte je este horsi ako Wenger v striedani

Reagovat
Whitemedia

Je v tom příšerný..

Reagovat
Nikikrew

preco nepresne na viac ofenzivny styl na 4-3-3 napr.

Reagovat
blade115

To by to musel překopat na nějaká 3-5-2 nebo co, dát tam už do tak hořícího středu Fabregase místo Matiče nebo Kantého je docela kamikadze. Na to možná dojde až úplně na konci zápasu.

Reagovat
blade115

Třeba teď no...

Reagovat
off-olda

Okamžitě ho sundej z toho hřiště kurva Ten hráč mě brutálně vytáčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses ještě nemá žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam Fabreho a Baču kurva už

Reagovat
eder

Moses už měl být dávno venku.

Reagovat
Jordi Alba

Na Fabregase sere ?

Reagovat
smazaný uživatel

dosť neskoro imho

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak já ho nemám rád, správně bučí.

Reagovat
kiciN

duvod? jako ja chapu ze ho nemusime my ale ze vy ho tak nenavidite to mi hlava nebere

Reagovat
Gareth Bale 11

Mně vždycky přišel jako takovej vypočítavej a zákařnej hajzl. Od pohledu ho nemám rád. V tomhle s váma budeme asi zajedno.

Reagovat
kiciN

ok ale predpokladam ze vetsina vasich fans na tribune na nej buci kvuli tomu ze hral za nas

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak jasný, to je hlavní důvod, za mě osobně je to i tohle.

Reagovat
lenckoj

Fabregas je zákeřný a vypočítavý hajzl, ale Alli je miláček

Reagovat
smazaný uživatel

Alli je láska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z hlediska fanouška Spurs hrál za Arsenal a teď za Čukotku, což mu nepřidá, a obecně je to blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát v životě za Arsenal a Chelsea sebou nese velký negativa na WHL

Reagovat
Swarley

bývalý kapitán Arsenalu, hrající za Chelsea? to stačí, ne?

Reagovat
kiciN

njn mate pravdu, trosku nesmyslna otazka

Reagovat
PP

bučíte tady hlavně za nás.. a děkujem..

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
off-olda

OK, poslední možnost. Nedokážu si představit, že by Conte vystřídal do hry Michyho.

Reagovat
Swarley

Levy pořád stejný výraz, mám v p-či, nikoho do United neprodám

Reagovat
Cobra

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to Florentino

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá piču ne ten Matič a karta nikde ...

Reagovat
kiciN

az na ty 2 goly Alliho uplne nudny zapas

Reagovat
Whitemedia

Po podobném výkonu minule Conte změnil formaci.. tak co to bude v příštím zápase?

Reagovat
off-olda

Ivanovič v základu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Teď hraje dost od podlahy Chelsea pro změnu.

Reagovat
blade115

To brzo no...

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak pořád to není naše demence z minulé sezóny, takže je to v klidu.

Reagovat
fff

Po dnesku s najvacsou pravdepodobnostou uz len 3 body na LM a pred nami zapas vonku s MU. Nepaci sa mi to .

Reagovat
Maresma

na druhou stranu sme ale stáhli ztrátu na čelo..

Reagovat
eder

Sezóna v polovině, ale medvěd už se porcuje...

Reagovat
cristiano.K.

měli bychom jinou náladu,kdyby Mané neodjížděl a Matip s Coutinhem nebyli zraněni. Kamerunská repre navíc zkouší dostat Matip na APN

Reagovat
off-olda

Nekecej, tak on vážně existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, kdyby byl Hazard víc clinical, tak už má dva goly taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Huga tam začly bolet záda, než se někdo uráčil přiběhnout

Reagovat
blade115

Diego teda jeden z nejhorších výkonů, co je u nás...

Reagovat
Mimalu

má to dost těžké a za minulý rok bych jich našel kopec horších

Reagovat
spider_8

Ale...

Zazdil toho spoustu, to je pravda, ale zase je to jediný náš hráč, který je v ofenzivě cítit.

Reagovat
blade115

No to vůbec, Hazard je dnes daleko nebezpečnější... Ale teda jen díky tomu, jak jsou od začátku Costa s Pedrem mimo.

Reagovat
spider_8

Jedinou svojí šanci brutálně zazdil a tu mu ještě vytvořili spoluhráči. Costa má minimální podporu a přesto se dokáže prosazovat do nebezpečných situací. To, že je řeší hrozně, je druhá věc.

Paradoxně mi dneska Kane přijde mnohem horší Ten jako by na hřišti nebyl, akorát v první půli vyhrál pár hlaviček.

Reagovat
PP

celý tým je marný.. Spurs vám nedali dnes čuchnout...

Reagovat
eder

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne.

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
Maresma

Costa solidní zmar dneska.

Reagovat
kiciN

veze se s celym teamem, ta zaloha hraje hrozne..

Reagovat
SpecialOne

Hmm, z posledních 4 střel na bránu 4 góly v naší síti.

Reagovat
Bandita_Harry

so special

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva má být za výkon?

Reagovat
Bandita_Harry

nieje kazdy den nedela no co uz

Reagovat
nani92

hlavne nie v stredu

Reagovat
Bandita_Harry

po tych vasich 13 tich nedelach prisla konecne streda

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dvě minuty a oni neumí hodit aut

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vsechno spatne, zapas blbec. Hra slepic fantasticka No nic, treba nastartovat novou viteznou serii.

Reagovat
Snatus

Dneska jsme si to prohráli svojí laxností. Nebyla tam žádná touha a motivace je přejet. Takový Kane dneska předvedl neuvěřitelně bojovný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ná ná na na na na na you're shit

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro to završil

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal? Nevidel jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Zapletl se mu balon pod nohy a odkopl si ho do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Swarley

fintička na závěr pro diváky a jde se domů

Reagovat
Snatus

Jinak Conteho by měli prolískat za ta střídání. Michy tam měl být na hrotu už hned po druhém golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Over za 2,20..

Reagovat
PP

Hezká práce.. Komplexní, soustředěný výkon Spurs od všech hráčů a skvěle organizovaná hra dozadu nedala Chelsea snad ani náznak šance..

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, překvapivě v suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozil jen Hazard, že předvede zase nějaký wonder, ještěže si dnes neměl s kým nahrát.

Střed pole i kraje hrály dnes výborně

Reagovat
smazaný uživatel

V plný palbě jsme fakt silný, dlouhodobě je trochu problém ta šířka kádru.

Reagovat
tuny

Tak v případě prázdný marodky by nám seděli dneska na lavce Lamela, Son, Sissoko, což není vůbec špatný. Na kraje obrany nikoho lepšího jako backup nemá cenu shánět. A do středu zálohy přivést třeba Morgana a zabít tím Winkse, to by byla škoda. Mě k naprosté spokojenosti chybí jen to, abych se chytil Jansen.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém s šířkou se podle mě ukázal, když jsme hráli LM. Já bych to ani nijak nepřeháněl, přivedl bych jednoho stopera a jednoho hráče do ofenzivy (typu jako předtím chadli), pak možná Janssena na hostovačku a přivést někoho, kdo dokáže dát gól (co bych dal za Defoa).

Reagovat
Herry31

za Defoea. Jeden z nejspolehlivějších střelců, kterého jsme za poslední čtvrtletí měli. Nikoho nekupovat (kromě alternativy za Kanea, Janssen se mi zatím nelíbí) a pokračovat v zapracovávání mladých.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele