Premier League - preview 20. kola

01.01.2015, 12:15, aktualizováno 01.01.2015, 12:15
Previews
Anglická liga pokračuje na Nový rok dvacátým kolem. Manchester United po obědě zajíždí do Stoke-on-Trent, vedoucí Chelsea se večer představí v derby na hřišti Tottenhamu. V hlavní hrací čas dojde například na souboje Southamptonu s Arsenalem nebo Manchesteru City s Sunderlandem...
Stoke City - Manchester United  (čtvrtek 13:45)
Nic příjemného takhle na výkop nového roku s číslovkou 2015. Manchester United prožil 12 měsíců strastí, spíše než slastí, a žádná velká pohoda ho jistě nečeká ani 1. ledna - však zrovna ten poslední, letošní výjezd na Britannia Stadium Red Devils (výjimečně) nezvládli...

Právě onen únorový krach poměrem 1:2 nyní představuje ojedinělou kaňku na aktuálním výkazu ManUtd, který čítá hned šest výher z posledních sedmi soutěžních měření sil se Stoke City. Jedno z vítězství Red Devils přidali i začátkem prosince, když brankami Fellainiho a Maty na Old Trafford opláceli totožnou mincí.

Tehdy šlo již o čtvrtý po sobě jdoucí ligový zářez Rudých ďáblů, kteří i posléze pod vedením Louise van Gaala pokračovali v parádní renesanci. Vždyť pokud Manchester United nepadne ani na Britannia Stadium, druhého ledna to budou přesně měsíce, co naposledy v domácí soutěži našel přemožitele. Na druhou stranu, na minulých dvou výjezdech fotbalisté ze severovýchodu Anglie nebodovali naplno, a to teď jistě budou chtít v regionu Midlands napravit.

Od samotného počátku Stoke City v Premier League platí za nelítostného hostitele, z téhle role však letos prozatím spíše vypadává, než že by ji potvrzoval. Na Britannia Stadium Potters doposud slavili, stejně často jako smutnili (čtyřikrát), a od 22. listopadu na vlastní půdě pěkně čitelně střídají prohry s výhrami. Logickou řadou je teď na řadě další neúspěch...

Pokračování tohoto vzorce se Stoke možná bude muset snažit zabránit i bez pomoci Bojana Krkiće s Philem Bardsleym. Nad oběma důležitými členy kádru se vznáší otazník: v případě španělského hračičky pro potíže se zadním stehenním svalem, v případě anglického beka zase pro úraz kotníku.

V Manchesteru pro změnu budou do poslední chvíle monitorovat zdravotní stav Antonia Valencii, který kvůli nataženým tříslům nedohrál duel s Tottenhamem. Zpátky v tréninkovém cyklu potom jsou Januzaj (nemoc) s Herrerou (svalové zranění).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Crystal Palace  (čtvrtek 16:00)
Jeden z těch zápasů, které přímo křičí "under!". Nějaké gólové hody od Aston Villy s Crystal Palace v tuto chvíli skutečně čekat nemůžeme, o to důležitější však toto střetnutí pro obě strany bude. Závěr roku 2014 se možná nepovedl, uspokojivému přivítání nových kalendářů však nic nebrání...

Tedy, ve skutečnosti bychom těch překážek našli víc než dost. Takové Crystal Palace z posledních deseti kol vytěžilo jednu jedinou výhru a právě se nachází uprostřed tranzice, kdy ještě jednou naposled bude před zahájením Pardewovy éry vedeno caretakerem Keithem Millenem.

Aston Villa naproti tomu sice vstoupila do měsíce prosince velice slibně, dvěma po sobě jdoucími výhrami, pak ale kolem Vánoc uhrála všehovšudy dva body a k absolutní spokojenosti mají její fanoušci stále poměrně daleko.

Obě strany se na vzájemné měření sil naladily velmi příhodnou cestou: bezbrankovými remízami. Proč příhodnou, to je opravdu nasnadě: od 20. prosince oba celky dokázaly skórovat pouze jednou během 270 minut, a na góly chudému spektáklu nasvědčují také předešlé zkušenosti s bitvami Aston Villy a Crystal Palace. Tři minulá klání těchto kohoutů nabídla hubené výhry 1:0.

Dvakrát se přitom radovali Eagles, přičemž letos v prosinci byla pro změnu úspěšnější Aston Villa. Ta ovšem bude na Nový rok značně oslabena, neboť Fabian Delph nepochodil se svým odvoláním, a pro červenou kartu si odpyká řádný třízápasový ban. Zpátky v základu tak při rozestavení 4-4-2 zřejmě můžeme očekávat N’Zogbiu, případně Grealishe.

I Crystal Palace se ovšem bude muset obejít bez klíčového středopolaře, kterým je Mile Jedinak. Australský kapitán londýnského celku je sice železným mužem v pravém slova smyslu, po většinu ledna teď ale bude zpátky v rodné zemi bojovat na Asijském poháru.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Everton FC  (čtvrtek 16:00)
V nabitém programu dvacátého kola se na Nový rok střetnou i dva kluby s nejhorší formou v lize. Everton získal za posledních pět kol jen tři body (stejně jako Leicester a Crystal Palace) a neustále klesá tabulkou níže. Hull sice získal za stejný úsek o bod více, ale jen kvůli fatálním chybám rozhodčího. Nyní se oba trápící se celky sejdou na jednom trávníku...

Co se letos s Evertonem děje, je pro mnohé velkou záhadou. Loni skončili svěřenci Roberta Martíneze na skvělém pátém místě - a to byl ještě čtyři kola před koncem dokonce favoritem na umístění v Top Four. Nejkontrastnější jsou čísla v defenzivních kolonkách, vždyť Toffees už inkasovali 31x, což je v polovině sezóny jen o osm méně než loni na jejím konci.

Šestou porážku v osmi zápasech si Karamelky připsaly poslední zápas v Newcastlu, který je přestřílel 3:2. Duel jen dokreslil současnou sezónu pro aktuálně dvanáctý celek Premier League, který navíc před důležitým soubojem trápí řada zranění.

Mimo hru je brankář Tim Howard, jenž na více než měsíc vypadne kvůli zranění lýtka. Doplnil tak na rozsáhlé marodce Leona Osmana, Darrona Gibsona, Tonyho Hibberta a Stevena Pienaara. Důležitými absentéry navíc patrně budou stopeři Phil Jagielka a John Stones; otazník visí rovněž nad Jamesem McCarthym.

Ani Hull není úplně kompletní - především ve středu zálohy musí manažer Steve Bruce přemýšlet o složení sestavy. Poslední část ze čtyřzápasového trestu odkroutí Tom Huddlestone, za červenou kartu rovněž pyká i Stephen Quinn. Dlouhodobě mimo je taky další středopolař Mohamed Diamé a s jistotou nemůžeme počítat ani s Andrewem Robertsonem a Gastonem Ramírezem, byť uruguayský reprezentant patrně nastoupí.

Může tak Tigers pomoct z velké výkonnostní i výsledkové krize, kterou rozsvítil jen ojedinělý úspěch na hřišti Sunderlandu. Ten je navíc významně zastřel dvěma přešlapy hlavního rozhodčího, který v klíčovém úseku utkání odepřel Černým kočkám dvě jasné penalty.

Hull nemá dobré vzpomínky ani na duely s Evertonem, který je v letech 2010 až 2014 třikrát za sebou porazil. Před měsícem každopádně utkání v Goodison Parku skončilo remízou 1:1 a vyrovnaný duel se očekává i nyní.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Bruce, Davies, Rosenior - Ramírez, Meyler, Livermore, Brady - Aluko, Jelavić
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Distin, Alcaraz, Baines - McCarthy, Barry - Barkley, Naismith, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Leicester City  (čtvrtek 16:00)
Fotbalistům Liverpoolu závěr roku vyšel a vstoupit správnou nohou do nového budou chtít od 16 hodin na Anfield Road. Do tohoto svatostánku zavítá Leicester, který si v neděli po více jak čtvrt roce připsal první výhru a nějaký bodový zisk by si Foxes jistě rádi odvezli i z města Beatles.

Před dvanácti měsíci se Liverpool stejně jako nyní nenacházel v TOP 4, neboť dvě porážky po Vánocích 2013 je odsunuly mimo tuto elitní skupinu. Následně však odstartovaly suverénní jízdu bez porážky, kterou zastavila až ona osudná s londýnskou Chelsea. Navzdory závěrečným nezdarům, konečné druhé umístění bylo pro Reds jedno z nejlepších za poslední léta a podobnou sérii by si jistě Brendan Rodgers přál i nyní.

V těchto smělých plánech ovšem schází jedna velice důležitá postava - Luís Suárez, jenž už střílí branky v Barceloně. Stále mimo hru se nachází také další snajpr Daniel Sturridge a Rickie Lambert nedokázal navázat na své střelecké úspěchy ze Southamptonu. Manažer Rodgers tuto situaci vyřešil změnou rozestavení a o zaměstnávání soupeřovy obrany se stará zejména ofenzivní trio typově podobných hráčů ve složení Lallana, Sterling a Coutinho.

Také výkony Leicesteru City šli s koncem roku nahoru a po smolné porážce s Tottenhamem přišla tolik vytoužená výhra, vždyť Pearsonovi svěřenci na ni čekali od slavného skalpu Manchesteru United, tedy více jak tři měsíce. Foxes přesto stále zůstávají poslední a během ledna musí sbírat body, jelikož v únoru pak odstartuje smrtící série, když se postupně utkají s Arsenalem, Evertonem, Chelsea a Manchesterem City.

Liverpoolu bude kvůli trestu za žluté karty chybět pilíř zadních řad Slovák Martin Škrtel, jehož místo v sestavě zřejmě zaujme Kolo Touré. Mimo hru se také nachází Joe Allen, Glen Johnson a Jon Flanagan. Nejistý je start chorvatského stopera Dejana Lovrena a brankáře Brada Jonese.

Na druhé straně lodivod hostů Nigel Pearson nemůže počítat se zraněným Andy Kingem a pro karetní trest mu nebude k dispozici ani zkušený krajní bek Paul Konchesky. Naopak disciplinární prohřešek už odpykal Jamie Vardy.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Sakho, Touré - Manquilo, Gerrard, Henderson, Moreno - Lallana, Sterling, Coutinho
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hamer - Simpson, Morgan, Wasilewski, De Laet - Cambiasso - Mahrez, James, Drinkwater, Schlupp - Nugent
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Sunderland AFC  (čtvrtek 16:00)
Tradiční kolo mezi Boxing Day a novoročním trhákem nabídlo několik překvapení. To největší si rozhodně událo na Etihad Stadium, kde Manchester City ztratil dva body s Burnley po remíze 2:2. Pro Clarets to přitom byl teprve pátý venkovní bod v sezóně. Obhájce titulu teď musí napravit svou reputaci v dalším domácím "papírově jasném" duelu se Sunderlandem...

Ani to by ovšem nemusela být úplně stoprocentní záležitost. Je jasné, že Citizens budou absolutním favoritem a cokoli než suverénní výhra by bylo překvapením; přesto si zkusme zavzpomínat na poslední vzájemné střety právě v Manchesteru.

Březen 2012 - V sezóně, kdy Man City získalo titul po heroickém závěru zápasu s QPR, zažilo ještě jednu smrtelně důležitou stíhací jízdu. Ještě šest minut před koncem zápasu prohrávalo doma se Sunderlandem 1:3, ale dvěma góly v rozmezí necelých dvou minut stačili vyrovnat.

Duben 2014 - Prakticky totéž se opakovalo i po dvou letech, kdy suverén ligy prohrával dokonce dvě minuty před závěrečným hvizdem 1:2. I tehdy však nakonec stačili srovnat. Zajímavé je, že obě remízy přišly v titulových sezónách, zatímco jasná výhra 3:0 v ročníku 2012/13 byla Manciniho celku v k ničemu.

Black Cats tak mají rozhodně inspiraci na čerpání dostatek. Ostatně z posledních 10 ligových duelů proti City vyhráli 4x, zatímco soupeř jen 3x. Nutno však podotknout, že Mackems vítězili pouze na domácí půdě.

Zatímco pro Manchester City byla šokující ztráta první po devíti soutěžních výhrách v řadě, Sunderland naopak triumfoval pouze jedinkrát za minulých devět soutěžních zápasů. Na šťastnou výhru v derby s Newcastlem nedokázal navázat a z dalších dvou Vánočních utkání získal pouze bod.

Gus Poyet na lavičce hostí může počítat s takřka kompletním kádrem - mimo hru jsou jen Liam Bridcutt, Anthony Réveillere a Patrick Van Aanholt. Malinký otazník visí nad tříslem Seba Larssona, ale jeho start zůstává pravděpodobnější variantou, nežli opak.

Jeho protějšek Manuel Pellegrini počítá spíše uzdravené "kusy". Na marodce stále leží Sergio Agüero i Edin Džeko; Stevan Jovetić už však proti Burnley odehrál půl hodiny a další zápas by mohl začít na hrotu od první minuty místo dosud suplujícího Milnera. Kvůli karetnímu trestu nesmí hrát záložník Fernando, zatímco kapitán Vincent Kompany pomalu vyhlíží návrat do sestavy. Pokud se tak stane, patrně na stoperu nahradí Demichelise.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Mangala, Demichelis, Clichy - Navas, Fernandinho, Touré, Nasri - Silva - Jovetić
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, O'Shea, Brown, Jones - Cattermole - Johnson, Larrson, Gómez, Wickham - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.50 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Burnley FC  (čtvrtek 16:00)
Na začátku prosince oslavil čtyři roky za kormidlem Newcastlu; přestože většinu podzimní části Premier League balancoval na hranici vyhazovu. Alan Pardew situaci ustál, vytáhl Magpies ze dna až do horní poloviny tabulky..., aby pak sám rezignoval a přijal lukrativnější nabídku Crystal Palace. Do utkání s Burnley tak tým povede asistent John Carver.

Dlouholetý člen trenérského týmu "vedl" už i tiskovou konferenci po vítězném duelu s Evertonem (3:2), což samo o sobě dávalo jistou šanci na Pardewův odchod. Ten se také potvrdil a Carver se po více než deseti letech vrátí (alespoň na chvíli) na hlavní trenérskou židli. Naposledy vedl Magpies v srpnu 2004, kdy vyhřáté křeslo opustil Sir Bobby Robson.

Aktuálně desátý tým tabulky se tak dostal do nelichotivé pozice bez manažera - tuto pozici by mohl obsadit i Fabricio Coloccini, jenž by se nicméně stal spíše hrajícím trenérem (tak jako loni Giggs u Man Utd). Dalšími favoriti už na ryze manažerský post jsou Tim Sherwood a Tony Pulis.

Tohle však není jediná nepříjemnost, která černobílé trápí. Za ošklivý úder loktem do tváře Seamuse Colemana dostal zpětný třízápasový distanc suverénně nejlepší střelec týmu Papiss Cissé. Útok tak zřejmě opět povede Ayoze Pérez. Trable jsou stále také s brankářskou otázkou - Tim Krul i Rob Elliot pořád marodí a mezi tři tyče znovu nastoupí nezkušený Jak Alnwick.

Bude to tak právě on, kdo se pokusí udržet na uzdě rozjíždějícího se nováčka z Burnley. Clarets už dlouho nejsou tím outsiderem, který rozdává body na potkání - z posledních devíti zápasů prohráli jen tři - a jediný o více než gól. Naopak poslední kolo dokázal uhrát bod za remízu 2:2 na jednom z nejnepříjemnějších stadionů v zemi. Obrali totiž Manchester City.

Přesně po polovině sezóny tak má Burnley na kontě 16 bodů a na sestupových pozicích se nachází jen vinou slabšího skóre. Oproti jediné předchozí sezóně v nejvyšší divizi za posledních bezmála 40 let je to však slabý zisk. V ročníku 2009/10 měli tehdejší nováčci v půlce sezóny na kontě bodů 20 - a současných 16 už po dvanáctém kole (shodou okolností taktéž po gólové remíze s Man City).

Do zápasu s Magpies může manažer Sean Dyche nasadit totožnou sestavu jako před pár dny na Etihad Stadium - a stejnou jako v dalších čtyřech předchozích zápasech. Mezi zraněnými jsou pouze obránci Stephen Ward, Michael Duff a záložník Matthew Taylor.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Alwinck - Janmaat, S. Taylor, Coloccini, Dummett - Tioté, Colback - Sammy Ameobi (Cabella), Sissoko, Gouffran - Ayoze Pérez
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Barnes - Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Arsenal FC  (čtvrtek 16:00)
Arsene Wenger v čele Arsenalu vítá již 19. kalendářní rok, a pokud ve všech předešlých sezonách finišoval uvnitř top4, na jaře 2015 bude mít ještě hodně co dělat, aby ve svých šlépějích skutečně pokračoval. První překážkou se zdát být Southampton, po všech směrech...

Saints jsou totiž jednak prvními soupeři Arsenalu v novém kalendářním roce, jednak právě tím celkem, který momentálně sedí těsně před Gunners a zabírá onu strategickou čtvrtou pozici. Southampton už byl letos sice i výše, nakonec ale bude i s tímto postavením maximálně spokojený - tím spíš, když se ve druhé půlce prosince tolik pochlapil a na čtyři po sobě jdoucí prohry navázal třemi uspokojivými výkony.

Rovněž Arsenal od 20. prosince uhrál sedm bodů, obě jeho výhry však byly o poznání méně dominantní než ty southamptonské. Jak s QPR, tak s West Hamem museli Gunners v závěrečných pasážích vysloveně ležet celým svým tělem na těsném náskoku a zuby nehty ho bránit.

Oba týmy se kuriózně přesně na Nový rok potkaly již před dvěma roky, a byla z toho remíza - něco velmi familiárního na St. Mary’s. Hned tři předešlé měření sil Arsenalu se Southamptonem na tomto stánku ústily v nerozhodný stav, přičemž Saints doma Londýňany nepřemohli již čtyřikrát v řadě, od listopadu 2002.

Gunners se podle všeho budou muset obejít bez obou hrotových útočníků: Olivier Giroud je totiž stále v trestu a zdravotní problémy pro změnu zřejmě nepustí do základu Welbecka. Proto bychom na ose hřiště mohli častěji - a výjimečně - vídat Alexise Sáncheze, přičemž cestu zpět do zahajovací jedenáctky by měl mít umetenou Tomáš Rosický.

Morgan Schneiderlin jako by nikdy nechtěl čelit Arsenalu, s nímž je kontinuálně spojován jako jeho možný přestupový terč. Na začátku prosince o toto střetnutí přišel vinou zranění, tentokrát se pro jistotu raději vykartoval. Při absenci Corka takto patrně bude zahajovat Ward-Prowse a Ronald Koeman trochu přizpůsobí rozestavení.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - West Bromwich Albion  (čtvrtek 16:00)
Když byl Bobby Gould kdysi 28. prosince 1984 nekompromisně vykopnut ze dveří, slavně prohlásil "Vše, co jsem od Coventry dostal k Vánocům, byl vyhazov". A na podobnou hlášku měl přesně o 30 let později tentýž nárok i Alan Irvine z West Bromwiche. Jak si asi Baggies povedou nyní - na Nový rok bez nového trenéra...?

Pravdou je, že Throstles na tom nejsou až tak špatně. Do roku 2015 kráčí postaveni dvě příčky nad sestupovou propastí, leč s náskokem jednoho bodu, a za sebou mají několik solidních výkonů. Bohužel, Irvineovi se příliš nedařilo sbírat body ve vyrovnaných zápasech (lépe si vedl proti těžším soupeřům jako Tottenhamu či ManUtd), a právě tohle by měl Pulis či někdo jiný napravit.

Zrovna West Ham přitom do této kategorie soupeřů patrně bude spadat; tím spíš po svých prvních dvou slepených prohrách v sezoně, které ho vyšouply z pohárových příček. Na druhou stranu, West Bromwich je na tom pořád o poznání hůře, když v lize prohrál dokonce již třikrát po sobě. A špatné vzpomínky má také na nedávný vzájemný zápas zkraje prosince, když s Hammers prohrál těsně 1:2.

Sotva se vrátil zpátky do sestavy, už z ní opět vypadává - stoper WHU James Tomkins je pro změnu suspendovaný, takže si znovu zahraje jeho jmenovec Collins. Samu Allardyceovi bude dál opět k dispozici Carl Jenkinson, jenž minule nemohl naskočit proti svému kmenovému mužstvu.

West Brom se pravděpodobně bude muset obejít bez útočníka Anichebeho, jehož tahají třísla. Zpátky do nominace se potom vrací Georgios Samaras, který posledně vynechával z osobních důvodů.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queens Park Rangers - Swansea City  (čtvrtek 16:00)
Na Liberty Stadium to byla jasná záležitost; souboj Bony-Green nabízel k řešení pouze jednu otázku, a to o kolik že gólů Swansea nakonec QPR porazí. Tentokrát by se ale mohlo hrát i o body; Hoops jsou ostatně doma několikanásobně silnější než venku...

I když, "několikanásobně" - to technicky ani nejde tvrdit, neboť při násobení nulou vám vždy vyjde nula. A že QPR skutečně na cestách zůstává bez bodu; jako poslední Mohykán napříč všemi pěti elitními ligami v Evropě.

Nicméně na Loftus Road to opravdu je docela jinačí písnička, a jedině díky domácí bilanci momentálně Hoops sedí pouhé tři body vzdáleni od krásné 12. příčky a alespoň dva body nad sestupovou propastí. Na jejich londýnském stánku již ztratil body i Manchester City a naposledy tu byl úspěšný Liverpool v půlce října.

Swansea kuriózně Loftus Road při své poslední návštěvě v srpnu 2012 nekompromisně vydrancovala (5:0) a o podobný výsledek se nyní bude pokoušet i bez suspendovaného Shelveyho a zraněného Montera. Tři body nicméně pro labutě stejně zůstávají absolutní povinností - speciálně proto, že si v jejich dresu svou lednovou derniéru odbude klíčová dvojice Ki Sung-yueng-Wilfried Bony.

Queens Park Rangers mohou být rádi za to, že od bezbrankové remízy s Crystal Palace neregistrují žádné nové "oběti". Už tak jim musí stačit absence levého beka Yun Suk-younga i dlouhodobě marodného Alejandra Faurlina. V adekvátní zápasové kondici potom není ani Adel Taarabt.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.40 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (čtvrtek 18:30)
Vánoční pohoda, cukroví a na Silvestra pořádná party? Vyloučeno. Anglická Premier League na konci prosince neusíná, naopak nabírá ty největší obrátky. Necitlivě hned první den roku 2015 chystá tradičně všech deset zápasů, mezi nimiž ční nad ostatní jedno z větších londýnských derby. Vedoucí Chelsea míří na hřiště Tottenhamu...

David De Gea v posledních týdnech přesvědčuje o tom, že v Premier League momentálně nemá konkurenci. Ve vzájemném utkání Manchesteru United s Tottenhamem však zazářil brankář Spurs Hugo Lloris, jenž svému týmu doslova vychytal bod. Jen to však Kohoutům stačit nemůže, na White Hart Lane poměrně dlouhodobě strádá, přitom právě skvělé domácí výsledky jsou klíčem k úspěchu a umístění mezi nejlepšími čtyřmi celky.

Svěřenci Mauricia Pochettina mají potíže především v ofenzivě - vždyť proti Man Utd si připsali jedinou gólovou šanci záložníka Masona, která ani neskončila střelou mezi tři tyče. Doma v deseti utkáních vsítili pouhých 11 branek, což je kupříkladu dvakrát méně než Chelsea v devíti kláních. Jen Aston Villa, Burnley, Hull, Sunderland a Crystal Palace jsou v tomto ohledu horší.

Forma momentálně až čtvrtého celku z Londýna každopádně stoupá a Chelsea to rozhodně nebude mít tak snadné jako před měsícem na Stamford Bridge, kde Tottenham porazila jasně 3:0. Spurs od té doby neprohráli, z pěti zápasů tři zvítězili a cílit budou i na šestý bodový zisk v řadě. O motivaci mají postaráno - čtvrté místo, které nyní drží Southampton, je vzdálené jen dva body.

Favoritem duelu bude nicméně Chelsea, přestože předchozí zápas v Southamptonu zvládla jen remizovat. Předchozích pět soutěžních duelů nicméně opanovala shodně o dva góly; ostatně i zápas na jihu Anglie jí patrně nevyšel i z nefér důvodů. Targettův faul v šestnáctce na Fábregase byl zřetelný - na druhou stranu panika o kampani proti Blues, kterou José Mourinho předvedl na tiskové konferenci, také nebyla zrovna patřičná.

Teď musí Chelsea opět zmobilizovat své síly, aby odrazila nápor dotírajícího Manchesteru City, jenž už ztrácí pouhé tři body na čelo. Obhájce titulu hraje na Etihad Stadium se Sunderlandem, a že by se opakoval domácí průšvih s Burnley, to by bylo skutečně totální selhání, jež se nedá očekávat. Jen výhra v derby tudíž udrží vedoucí celek Premier League na distanc od zbytku anglické elity.

Že by měl být večerní šlágr dvacátého kola opravdu pohlednou podívanou, potvrzuje i gólový průměr ze vzájemných utkání. V posledních šesti střetnutích (včetně semifinále FA Cupu) padlo dohromady 25 branek - nutno podotknout, že 19 z nich nasázela Chelsea.

Jistým pozitivem je i fakt, že žádný z manažerů nemusí řešit zdravotní komplikace. Jediná menší starost Tottenhamu se týká Nabila Bentaleba, který však už v úterý normálně trénoval s mužstvem. Fit by měl být i na druhé straně Oscar, jenž duel v Southamptonu propásl vinou nemoci.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Fazio, Vertonghen, Davies - Mason, Bentaleb - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar (Mikel), Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC19144141:1446
2.Manchester City19134241:1743
3.Manchester United19106333:1936
4.Southampton FC19103632:1533
5.Arsenal FC1996434:2333
6.West Ham United1994630:2331
7.Tottenham Hotspur1994624:2431
8.Liverpool FC1984726:2528
9.Swansea City1984724:2328
10.Newcastle United1975722:2826
11.Stoke City1974821:2325
12.Everton FC1956829:3121
13.Aston Villa1956811:2221
14.Sunderland AFC19311516:2720
15.Queens Park Rangers19531121:3418
16.West Bromwich Albion19451018:2817
17.Hull City1937918:2616
18.Crystal Palace1937920:3016
19.Burnley FC1937914:2916
20.Leicester City19341217:3113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2089)

Přidat komentář
LAM

Jinak koukám že musel skončit Wiziwig.

Doufám ale že Sportlemon nebo rojadirecta.me snad pojede dál.Neví někdo?

Reagovat
Coutinho10

hlavne by me zajimalo, jak to bude s tema programa napr. StreamTorrent, AceStream, Sopcast apod. napr ten ST, tam skoncila stara verze vcera (nevim jestli to souvisi s koncem Wiziwigu), ale novou verzi sem nikde nenasel (nasel sem sice navod, kterej nwm jestli bude fungovat, ale snad jo, jinak to je dost silny KO

Reagovat
hitZor

ST je předchůdce AS, ne?

Reagovat
Coutinho10

nn AceStream se jinak jmenoval TorrentStream.....tohle o cem mluvim je StreamTorrent (uplne jinej program), ikdyz dost lidi si to plete i ja

Reagovat
hitZor

No já myslel, že ST navazoval na TS a pak to celé pokračovalo AS

Reagovat
Coutinho10

nn tady mam treba screen toho ST....AS vypada uplne jinak

http://www.imgup.cz/image/QmW

Reagovat
Coutinho10

btw. ta upravena verze nastesti funguje....velka uleva, ze nemusim koukat pres flashe

Reagovat
čutalista

nehodil by jsi sem pls odkaz na download ST, to co jsem našel a stáhl já je nějaká stará verze co nejde ani spustit. Díky

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
čutalista

Paráda, jdu to zkusit...akorát by jsme měl ještě jeden dotaz, ty Sopcasty to je co? :) to je přez co pojede tendle program, nebo je to ještě něco dalšího a sem uplně mimo?

Jinak díky za odkaz a ochotu :)

Reagovat
Coutinho10

jj nz.....jinak Sopcast to je zase jinej program....ale uz neni to co driv bejval.....vetsinou sou linky offline a je to rusky...myslim, ze ten StreamTorrent stačí (kdyz funguje)

Reagovat
čutalista

jj ok a linky na ten ST najdu kde? :)

Reagovat
Coutinho10

zkus jak mas v tom programu search, tak tam napis Angus Og....pres ten koukam....kdyz to nepujde, tak by mel bejt u zapasu Tottenham - Chelsea bejt i odkaz tady....jinak od 16:00 anglicky tv nevysilaj, takze jenom v tomhle case nezbyva nez koukat na flashe nebo kdyz se objevi nejakej slabsi odkaz.....kazdopadne na ten vecerni zapas to tam pobezi urcite

http://www.livefootballol.com/streaming/english-premier-league/01-01-2015-tottenham-chelsea.html

Reagovat
čutalista

tak jestli od 16:00 nevysílaj tak asi proto mi nejde spustit ten arsenal, no každopádně DÍKY TOBE A BLADOVI ZA TU TRPĚLIVOST A POMOC :) beztak to udělalo službu aji spoustě jinejch lidí co ti to tady pročítaj, tak to máte oba dva i za ně.

Reagovat
Coutinho10

j Arsenal nejde jenom City...a na tom samim pak pojede hned Spurs vs Chelsea

Reagovat
Coutinho10

tak beru zpet....dneska vysila BT Sport zapas City vs Sunderland....tu link

http://www.livefootballol.com/channel/angus-og-streamtorrent.html

Reagovat
čutalista

hmm no nevim proč, ale stale se mi to nechce připojit, píše mi to že je chanel offline

Reagovat
Coutinho10

aha...tak to nwm...zkus diztak este ten program vypnout/zapnout a link znova.....nekdy se to nechytne hned na poprvi

Reagovat
čutalista

zkusim ještě reset PC jinak nevim no

Reagovat
Coutinho10

jeste sem si vzpomnel, ze se mi tam po prvnim spusteni objevilo okno, jestli ten program chces odblokovat...tak to musis dat

Reagovat
čutalista

tak zase nejsem lama, ale ještě se kouknu do systemu, ono todle občs nestačí...už jsem to jednou řešil, že mi nešla TV přes net, jinak sem nahranej :) a zbyte mi zase Flash

Reagovat
Coutinho10

jj divny...a jakej mas windows...nekde sem cetl, ze to u tech novejsich, kde mas 64 bit...ze to nejde....ja mam Visty (mam 32 bitovy) a jede vpoho...tak jedine to, ale nedokazu posoudit

Reagovat
čutalista

64bit win 7, všechno povolený a stejně nic no :)

Reagovat
Coutinho10

tak asi jediny vysvetleni je, ze to ty 64 bitovy nepodporujou

Reagovat
smazaný uživatel

Měly by jít. Wiziwig skončil ve Španělsku (stejně jako Google) a ve svém statementu prohlásil, že věří, že jej ostatní stránky nahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

jdeme si pro vyhru, glory glory united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
*CZE*

Když skončil ten Wiziwig. Má tu někdo zkušenosti s starsports.com? Z redditu jsem zjistil, že Indie má letošní ročník PL za 4 eura. To za to myslim stojí. Takže nějaký DNS nebo VPN. Chystám se to teď udělat. :))

Reagovat
Coutinho10

mozna bych nad tim taky uvazoval, pokud mi nepujde ten program, pres kterej sem posledni 2-3 roky koukal

Reagovat
*CZE*

Je to prý komplet od sky sports v HD. Snad to bude fungovat.

Reagovat
Coutinho10

jj diztak dej pak info klidne pres zpravu

Reagovat
masly008

to jako že zbytek ligy vyjde na nějakých 120 korun jo?

Reagovat
hitZor

to by bylo neskutečně top

Reagovat
masly008

asi tak,to by do toho šli snad všichni

Reagovat
hitZor

žádné nervy u kostičkových flashů, sekajícího se streamsp nebo v 20. minutě přepínajícího bilba

Reagovat
masly008

tak jestli ti to vyjde tak kdyby jsi byl tak hodný a podělil se o zážitky z vyřizování,placení a s kvalitou přenosu.myslím že by bylo hodně fans rádo.jo a jak je to se zápasy.si můžeš vybrat nebo to mají určené.

Reagovat
*CZE*

Hledám cenově vhodnou VPN. Moje oblíbená TunnelBear ještě nemá Indii. Takže možná počkám až ji zavedou.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude to dostupné pro ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

napisal to strašne blbo....Neni to dostupne pre CZ, stojí to 6 eur a nie je to Sky Sports je to len komentar sky sports. A nechce ma to preniesť na payment options takze som zrejme nahrany

Reagovat
*CZE*

jj psal jsem to ve spěchu. Máš nějakou dobrou VPNku nebo DNS ?

Reagovat
smazaný uživatel

nemam, ale už mi to načítalo a podla mna to pojde ak si zaplatiš cez kartu (paypal možnosť nie je). Bohužiaľ moja karta platí len v europe takže nemôžem zaplatiť a vyskušať

Reagovat
*CZE*

Řekl, bych že nikdy nebude. Tahle možnost je co vim pro Nový Zéland a Indii, určitě to bude ještě pro nějakou zemi, ale u nás je to nereálný.

Reagovat
vodka

měli sme hrát o půl 7 my

Reagovat
LAM

Proč?Je tam šlágr kola což je samozřejmě správně.Ten váš zápas nebude moc koukatelnej.

Reagovat
hitZor

Reagovat
vodka

bude to minimálně nejlepší zápas v tomto roce z těch, co se odehrály...

Reagovat
hitZor

Protože je taky jediný

Reagovat
vodka

oka, už sem myslel, že sem to napsal jak dement, ale pochopils to...

Reagovat
Miguel19

Náš určitě taky ne

Reagovat
Mimalu

Se Slepicemi by to nemusela taková nuda, jestli budou hrát zase tak trochu YOLO

Reagovat
hitZor

S Vertonghenem v základu bude o zábavu postaráno

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Neska Spurs izy vyuka proti ropakum

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 těžký zápas, musíme dát co nejrychlejc první gol! GGMU

Reagovat
FCSL

Jove už bude v základu?

Reagovat
blade115

Stoke, Villa, Everton, Foxes, Sunderland, Newcastle, Arsenal, WBA, Swans a samozřejmě Chelsea výhra a lepší start do nového roku ani nebude možný.

Reagovat
Spalovač šancí

Manchastery prohry, Liverpooly vítězství, Londýny remízy

Reagovat
mickey mouse

DigiSport od čtyř jen jedno utkání? Tak hlavně, že na dvojce vysílají čtrnáct dní staré Bordeaux - Lyon.

Reagovat
hitZor

L'pool máš tady http://blabseal.de/bilbo/

Reagovat
vrabejka

Reagovat
mickey mouse

Dík

Reagovat
Coutinho10

tohle je jedinej flash, kterej se da vydrzet (dobra rezerva)

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Young, Jones, Smalling, Evans, Shaw, Carrick, Mata, Rooney, van Persie, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

United subs: Lindegaard, Blackett, Rafael, Fletcher, Herrera, Januzaj, Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Young, Jones, Smalling, Evans, Shaw, Carrick, Mata, Rooney, van Persie, Falcao #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

United subs: Lindegaard, Blackett, Rafael, Fletcher, Herrera, Januzaj, Wilson #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Young, Jones, Smalling, Evans, Shaw, Carrick, Mata, Rooney, van Persie, Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

To je až příliš angličanů, to bude prohra

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
vrabejka

50.Pro prohru MU,Spurs a Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro prohru Liverpoolu a brečení vrabejky, vlada a lolkace

Reagovat
vrabejka

Musím tě zklamat my dnes neprohrajem narozdíl od vás

Reagovat
hitZor

Reagovat
Matić

United dnes 6 angličanů v základu to se u nás asi nikdy nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Hlavně že máme tebe, nedovedu si představit, jak by to vypadalo třeba s Carrickem

Reagovat
Matić
Reagovat
hitZor

Proboha, jak někdo může v roce 2015 vypustit ven video s nesedícím poměrem stran, vždyť to je hnus

Reagovat
Matić

já nevim, já to nedělal

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick by hrál skvěle i u vás, on je nedoceněný záložník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

6 anglicanov v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

#SCFC XI to play #MUFC: Begovic; Cameron, Shawcross, Muniesa, Pieters; N'Zonzi, Whelan; Arnautovic, Walters, Diouf; Crouch

Reagovat
Error

Young napravo, hezky...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Účka s dost ofenzivní sestavou... To jsem zvědav. Buď jim nařežou, nebo se jim to vymstí. Anebo taky ne. Každopádně mám ale najednou docela chuť se na to podívat.

Reagovat
Pigeon

65. pro nejlepšího českého textaře Kata a celkově Prago Union, pyčo

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo funkční HD stream?

prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

este to nejde

Reagovat
fenixLFC

som si dneska spomenul na podcast ako tam fantomas alebo kto to bol hovoril o zapase hull-WBA ako ze nebolo o com pisat a skoncilo to 0:0...ako tak ale pozeram EF, tak oba minulorocne zapasy skoncili s golmi...tak co to bol za zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski dnes v Southamptonu nenastoupí

Idiot, takto ho odpísať, to si fakt nezaslúžil.

Reagovat
Nikikrew

ako to vies?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo je to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

toto ten senil uz fakt prehnal ze sa podolski zranil

Reagovat
smazaný uživatel

jop, zranil sa, je mu to isté, čo bolo 5 rokov dozadu Almuniovi, veľmi raritné zranenie, ktoré sa nijako inak neprejavuje okrem toho, že nemôžeš hrať za Arsenal.

Reagovat
afc

Vsak je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

tomu fakt neverím.

Reagovat
afc

Komu neveris?Wengerovi ci Podolskemu?

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto prípade ani jednému, je to klasika, odchádza, ale kým sa to ujedná, tak sa to takto zakryje.

Reagovat
afc

Ak sa nieco deje,tak jedine zo strany Poldiho.Wenger chce,aby ostal.Skoda,dnes si mohol konecne zahrat.

Reagovat
smazaný uživatel

takové to zranění, které ani na physioroom není

Reagovat
fenixLFC

Cardiff by měl převzít Nor Solskjaer

kiwwi

01.01.2014 15:55

boze, teraz mam priat tomu cirkusu?

minoLFC

01.01.2014 16:01

Šak si zvyknutý

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

zly clanok

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejaka alternativa na wiziwig?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik obom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

mas aj 'alternativy' co vypadaji uplne stejne jako normalni wiziwig, stejnej design a vsechno, viz treba: http://wiziwig.to

Reagovat
Ángel di María 22

Tak dneska Stoke, Southampton a Tottenham za 3 body každej

Reagovat
hitZor

Co se tu sereš do PL Jo, ty vaše primadony se válí na pláži

Reagovat
Manik...

Reagovat
tomasinho

Tottenham by mohl s bodem, jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo vlastne skončil wiziwig?

Reagovat
smazaný uživatel

španielske nove zakony...

Reagovat
EXoRcIsT

Oni na Digi davaju Liverpool vs Leicester pred Southampton vs Arsenal

Reagovat
EXoRcIsT

tak nic zle som pozrel program

Reagovat
hitZor

Achjo, dejte Crouchovi nějaký normální dres místo toho pyžama, co má na sobě

Reagovat
Ángel di María 22

Yes

Reagovat
mickey mouse

je tam

Reagovat
vodka

kurva to sem přesně čekal

Reagovat
Rohlíček

gooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Nádherný začátek

Reagovat
hitZor

Crouch Shawcross

Reagovat
tomasinho

Crouchie

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Dawon

Fantasticka obrana, proc nenechat Crouche pri rohu uplne volneho

Reagovat
vodka

škoda, Lloris by to určitě chytil...

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

Jones

Reagovat
wild

Shaw brani Croucha

Reagovat
Matić

Reagovat
nani92

Dioufa

Reagovat
mithro

krasne, stastny novy rok

Reagovat
Tomekcz

stoka jasna 1

Reagovat
smazaný uživatel

Stoooke

Reagovat
vrabejka

Shawcrosss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zničte je!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tušil som, že sa to bude takto vyvíjať. Skurvení drevorubači

Reagovat
nani92

Nahodou to bol pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Neobhajuj ich, sú to drevorubači a to všetci vedia.

Reagovat
nani92

Uz ani nie..

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, hrajú už o niečo krajšie, ale stále nakopávajú lopty a prasačia na hráčov, napr. potrat Adam na Alexeja.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexeja Sančova?

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem mať tvoj zmysel pre humor

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Takmer kazde muzstvo ma v kadri nejake prasiatko..

Reagovat
smazaný uživatel

nebo zemiaka

Reagovat
vodka

hrají pohlednějši než většina týmů, zvlášť, když je teď Božan ve formě.

Reagovat
vrabejka

To mluvíš o United?

Reagovat
smazaný uživatel

burn

Reagovat
Infernoqt

Venku nevyhrajem ani kokot, dneska opět budem rádi za remízu

Reagovat
Pasha

Lojzo do matky p..., už pochop, že hra na troch stopérov nikam nevedie.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
hitZor

Fanoušci United těsně před zápasem: rozbijem je

Fanoušci United v páté minutě zápasu, prohrávají 1:0: dneska nevyhrajem, budeme rádi za remízu

Reagovat
nani92

Jj

Reagovat
vrabejka

Na remízu nemají

Reagovat
smazaný uživatel

United nejsou Live, ktery nema vubec na nic.....

Reagovat
Ángel di María 22

Angel je teda jako zase zranenej, jo?

Reagovat
blade115

*ještě furt

Reagovat
TopinB

OT: pro kohokoliv, kdo zařídil, že už mě to neodhlašuje 2 vteřiny po přihlášení

Reagovat
Darren Fletcher

este nech zariadia, aby to znova ficalo aj pod mozillou

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak nesympaticky tym ten stoke, horsi nez slepice...kezby sestoupili

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaľ je to nereálne...

Reagovat
nani92

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Ángel di María 22

OMG to zakončení

Reagovat
Pasha

Evans je paródia na stopéra

Reagovat
Infernoqt

Evans škoda, mohl týmově přispět do celkového výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Evaaaans geniálne

Reagovat
stiflerovamama

Diouf

Reagovat
smazaný uživatel

Evans ty obrovský kokot....

Reagovat
Dawon

Evans Ten zas vcera regulerne chlastal, co to do pice predvadi?

Reagovat
Rohlíček

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Evans lol blbecek

Reagovat
I am Mancunian

evans

Reagovat
wild

Evans dopice s takym obrancom raz a nazvdy

Reagovat
nani92

Evans chod uz do pice fakt..

Reagovat
Tomekcz

evans ko.kot zadej duraz jak drevenej kul

Reagovat
mithro

Lionel

Reagovat
EXoRcIsT

Evans ty curamedan co to robis

Reagovat
Miguel19

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bolo take Deja vu s Torresom a Vidicom az ma zamrazilo... skoda ze Diouf nepremenil

Reagovat
Darren Fletcher

evans grc a diouf ci kto to bol no comment.

Reagovat
Willy Wonka

Evans = šašek

Reagovat
stiflerovamama

Ale ten Walters je uz vtipny Ale fukne tam jedneho

Reagovat
blade115

Evans A ten druhej vořech bez dvou za dvacet.

Reagovat
Dawon

A Falcaoovo zpracovani je dneska famozni vskutku neodskocil mu zatim asi 1 mic z 10

Reagovat
Infernoqt

Mě zajímá, co všechno potřebujeme nahradit, abychom byli venku schopni vyhrát.

Reagovat
hitZor

Odpověděl sis sám, všechno

Reagovat
nani92

Trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nejaký tajný agent scouserov?

Reagovat
vladis271

radi ho prijmeme k sebe.

Reagovat
Coutinho10

Diouf

Reagovat
smazaný uživatel

Tu asi bude treba nejakú tú penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Evans je neskutečný průměrák a teď to výkony jen podtrhuje

Reagovat
vodka

mein gott, tušim radši pujdu spat, to je strašná bída...

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa Crouch este cuduje

Reagovat
Pasha

flash streamy to je hotová katastrofa

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infernoqt

Jinak, ty rohy ani nemusíme kopat. Letos jsme nedali ani jeden gol z rohu a to se nezmění. Měli bychom to kopat na nejbližšího hráče, aspon pak hned neztratíme míč.

Reagovat
Infernoqt

já věděl, že to zakřiknu, právě proto jsem to psal

Reagovat
Manik...

Reagovat
EXoRcIsT

ta si mal co povedat

Reagovat
wild

Reagovat
wild

daj tam Rafaela miesto Evansa a podme hrat diamant

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva joooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

FALCAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
wild

FALCAOOOOOOOOOOO

Reagovat
vodka

Falcaooo, sice hraje docela prd, ale snad ho to ted nakopne

Reagovat
Darren Fletcher

radameeeeel king of pop

Reagovat
mithro

easy

Reagovat
vodka

Jones zase jaky ksicht pri tom rohu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pasha

common

Reagovat
Tomekcz

konecne normalni centr a ne jak ty rohy od maty

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Pasha

A že z rohov nedávame góly

Reagovat
smazaný uživatel

zase gol z hovna

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Dawon

drevorubci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Esteze nam Scouseri toho Falcaa tak praju

Reagovat
Ángel di María 22

Tyvole takovej Hummels by posunul rozehrávku od stoperů United asi tak o 10 levelů vejš.

Reagovat
smazaný uživatel

na takyto poznatok trebalo dlhe studie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Hummels by ji zlepšil skoro všude, on je do předu výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

dopředu*

Reagovat
Ángel di María 22

To je jasny, šlo mi spíš o to, že rozehrávka United je fakt jedna z nejhorších, kterou jsem u TOP týmů kdy viděl.

Reagovat
EXoRcIsT

kazdy stoper by bol lepsi ako tie nase trdla co ja by som dal za Varana ale unho nie je sanca aby prisiel

Reagovat
smazaný uživatel

a obranu až na úroveň současného Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, kúpme stopéra, prosím.

Reagovat
Pasha

Už je 1. január, neboj sa, Sir Ed Woodward určite na niečom pracuje.

Reagovat
frank

Evans hoří jako papír a akorát se snaží házet vlastní chyby na ostatní.

Reagovat
Dawon

Sileny dneska zase...nevyhral snad jediny souboj zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao pojde s Begovicom snad aj do satne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana United je výsměch. Jestli bude posilovat ofensivu místo přivedení pořádného obránce, tak je LVG blázen.

Reagovat
Infernoqt

Young dneska takovej otupělej, nečte hru, necentruje... ani žádné soličko, adept na střídání.

Reagovat
Pasha

Hráčov jak Young je ako maku, zbytočný hráč pre nás

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael za Evansa a Young ať se posune doleva. A Rooney by se mohl probrat, nebo střídat.

Reagovat
blade115

Jak s takovouhle hrou můžou být na třetím místě, to mi vážně hlava nebere...

Reagovat
Infernoqt

však Stoke není na třetím místě...

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo trápne

Reagovat
smazaný uživatel

zkus přemýšlet, zas taková záhada to není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Bikos of vorld noun vajd Bat in sport ju ár nevr d bigist klap, bikos evry sizn ju hef tu prúf end lást sizn ju ver sevnt, sou den ju ár not d bigist klap.

Reagovat
smazaný uživatel

nadpozemské štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k jejich obdobnému bodovému zisku a daleko vyšší pozici než vloni, to vypadá na absolutní neschopnost konkurence o zmíněné třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jagermeister za chut za nasledky

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
ďuriLFC

Asmir

Reagovat
EXoRcIsT

Begovic to je dmnt

Reagovat
vladis271

Pussy prejdite mu niekto konečne po nohách.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe přejedem

Reagovat
frankiefcb

Van Persie zjistil asi novinku, že golman si při výběhu před sebe dává nohu(koleno)

Reagovat
Pigeon

ted to ale bylo fakt zbytečné

Reagovat
frankiefcb

No vzhledem k tomu, že ho netrefil a dělal si prostor, tka mi to přišlo v klidu. Jenom Robin byl poněkud podrážděný, když je to naprosto normální věc u golmanů.

Reagovat
EXoRcIsT

hej dava ked vyskakuje a ne ked ma loptu v rukach pozre na hraca a kopne nohou oproti nemu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

ano koleno ale nie kolikmi napred

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

A sme doma, ešte aj ich brankár chcel prasačiť

Reagovat
vladis271

ty si šašo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vladino

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

quite windy Asmir, isnt it?

Reagovat
Dawon

Shaw

Reagovat
čutalista

Reagovat
kiwwi

ja sa proste nemozem pozerat na Evansa a Smallinga...to je parodia na stoperov a trpnem pri kazdej jednej lopte co ide do nasej sestnastky...ked k tomu priratame Younga napravo tak ta obrana proste vyzera ako banda komikov

Falcao okrem golu strasne slabucky

Reagovat
r.mrazik

smalling neni vubec spatny ale...

Reagovat
kiwwi

prosim? sak ten je strateny, vobec nevie

Reagovat
r.mrazik

ále...zatim jsem nevidel u nej nic spatneho...

Reagovat
smazaný uživatel

sám nevíš. Smalling je s Jonesem náš nejlepší stoper

Reagovat
nani92

No ale to nieje bohvieco..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Strasne slabucky nie,ale mohlo by to byt o dost lepsie..ale kym bude vediet kde ma stat tak je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič asi magor, to chtěl Robinovi zlomit nohu?

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič asi magor, to chtěl Robinovi zlomit nohu?

Reagovat
r.mrazik

je totalne usmevny,jak uz vsechny tymy prisly na to,ze je mozne nechavat mic nalevo evansovi,kterej je tragickej a nedokaze poradne nahrat/rozehrat...pak po zisku mice na nej naopak vyvinout tlak,protoze je marnej i pri braneni...je to proste komicka figurka vzhledem k tomu,jak byl driv skvely...

Reagovat
vodka

dej mu este mesic a dostane se do toho

Reagovat
čutalista

to nějak uhaluzíte

Reagovat
r.mrazik

ja doufam,ale spis by mel tohle delat v rezerve...verim,ze blackett by tak nehorel...jak obranne,tak smerem dopredu

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Evans byl dobrej stoper stejně dlouho, asi jako Lucas záložníkem.

Reagovat
čutalista

Ted když je ta přestávka, tak by jsem se chtěl zeptat jak to bude ted bez wiziwingu :) . Byl jsem elou dobu odkazanej na to, používal jsem teda jen flash, ale vždycky se tam našek nějakej co byl v pohodě. Co mě ted zajímá je alternativa, popřípadě ty prográmky o kterejch je tady řeč vejš, AceStreem a StreamTorrent . V podstatě mě zajímá jaký jsou ted alternativy a zkušenosti s těma programama. Děkuji :)

Reagovat
Tywin Lannister

mi povidej, me teda sopcast a acestream nějak nefunguje, na HD mám pomalej net, takže jsem se vždycky spokojil s flashem přes wiziwig

Reagovat
čutalista

tak ja problem s netem nemam, akorát ty flashe byli vždycky vklidu tak jsem to nemusel používat...nehledě na to, že loni jsem měl(stejně jak letos) předplatné jedný nejmenovaný slovenský tv...prachy v píči

Reagovat
smazaný uživatel

ja pouzivam uz dlhsiu dobu livetv.sx/en ..tam najdes par Flashov vzdy + nejake sopcasty (takmer vyhradne po rusky) alebo Ace streamy a Stream torrenty ..ked si stiahnes tieto programy tak mozes pozerat vsetko v super kvalite aj ked nebudes rpzumiet komentaru.. a ked uz ani to nejde hod sem pred zapasom komentar o stream a jeden dvaja sa uz najdu

Reagovat
čutalista

tak je asi načase ty programky testnout

Reagovat
Coutinho10

ten ST doporucuju...bez sekani, dobra kvalita a EN komentar ze SkySports...je to teda asi 3 minuty pozadu oproti realu, ale jinak zadny minus tam nevidim

Reagovat
čutalista

ST nejde ani pustit, píše mi to, že mám starou verzi, nemáš odkaz na aktuální? :)

Reagovat
Coutinho10

odkaz nahore

Reagovat
wild

Hned by som dal dole Younga s Evansom a hore Herrera , Rafael.. presli by sme na diamant a vyzeralo by to lepsie.

Wazza by sa mal dnes vysrat na tie 40m pasy cez pol ihriska lebo to lieta uplne do prec.

Verim, ze Robin da nejaky golik dneska po prihravke Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Stoke beton jako vždycky, prostě hovada, nejhorší tým PL, musíme to urvat! ANDER NA PLAC!

Reagovat
smazaný uživatel

jono, hrůza, ale co jim zbývá proti té ofenzivní kreativní lavině...

Reagovat
Tywin Lannister

myslim že dneska je ta sestava celkem jasná:

vojta - debuchy,per,kos,gibbs - flamini,coquelin - ox, rosa, cazorla - alexis

Reagovat
Tomekcz

pussy se zase jen hada ale aby si nabehl nebo sel pro mic to vubec falcao se aspon snazi

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=uApwWEm4V8s&feature=youtu.be už to tady bylo? Dneska jedině za tři body pro Chelsea.

Reagovat
Visca el barca

Chlapi on už nejde wiziwig ? Přes co koukáte na streamy? nezměnili jen doménu?

Reagovat
čutalista
Reagovat
nani92

sknazivo.com

Reagovat
blade115

Přesunuli se na jiný web, ale ten je o ničem. Alternativu na Ace streamy a SopCasty můžeš najít tady - http://www.livefootballol.com/streaming/english-premier-league/ , na streamy zas třeba tady - http://www.sportp2p.com/football/england/england-barclays-premier-league/.

Reagovat
Visca el barca

Díky moc

Reagovat
čutalista

pěkný, ted ještě jak se s těma programkama zachází, nainstaloval jsme je ale nějak to nejede

Reagovat
blade115

S jakými? SopCast a Ace stream?

Reagovat
čutalista

acestream, teda takhle player se otevře, ale nevim jak tam nalejt link aby to jelo....spíš sem ještě nenašel žádnej

Reagovat
blade115

Mělo by stačit kliknout na jeden z těch odkazů, co tam jsou... Ale většinou ještě před začátkem zápasů, některé pak už nejsou k dispozici.

Reagovat
čutalista
Reagovat
blade115

Jo, to chápu. On se ten zápas totiž hraje až jedenáctýho, musíš jet až dolů a najít ten dnešní se Stoke.

Reagovat
čutalista

Reagovat
čutalista

už to jede, ale divný, že se to seká, net by přidom měl bejt dostačující...optika a 50M

Reagovat
blade115

Jediný, co ti můžu poradit, je nastavit si to podle tohohle videa - https://www.youtube.com/watch?v=X_fEF4Jdv2M. Pak by minimálně ty odkazy od bloodzeeda měly jet výborně. Jinak pak už nevim, já osobně používám Sop.

Reagovat
čutalista

ten byhc chtěl zkusit taky, ale ST co jsem stahl nejdede...každopádně to budu zkoušet, dokud to nepojede :) hrajem jako poslední, tak je času dost

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, ten Falcao, to je niečo strašné v medzihre

Reagovat
vodka

poslední 2 zápasy hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Ander za falcaa a Rooney do útoku!

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera hore Mata dole

Reagovat
Pasha

Náš futbal to jak keby hral domov unavených dôchodcov

Reagovat
Miguel19

Člověk zavře oči ve 30. minutě a najednou je 50.

Reagovat
Pasha

Nečudujem sa, ten futbal aj za ten spánok stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ten evans je fakt totalne mimo

Reagovat
tomasinho

#LFC team v Leicester: Mignolet, Can, Toure, Sakho, Moreno, Gerrard, Lucas, Henderson, Coutinho, Lallana, Sterling

Ach jo, musel zas Henda nacpat na kraj po takovém výkonu uprostřed?

Reagovat
tomasinho

#LFC subs v Leicester: Ward, Lovren, Lambert, Manquillo, Borini, Markovic, Ojo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je úžasná.

Reagovat
tomasinho

Nejlepší možná

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
smazaný uživatel

Co jinýho mu zbejvá, když musí hrát Gerrard.

Reagovat
tomasinho

Nechat tam Manquilla a hrát se středem Hendo-Gerrard, na Leicester by to stačilo v pohodě.

Reagovat
13

musel si tam procpat Steveho no, neměl kam ho dát jinam..

Reagovat
tomasinho

viz reakce na divika

Reagovat
13

To si říkáme vždycky a v reálu by to nemuselo stačit ani na ten Leicester.

Reagovat
Infernoqt

Falcao možná špatnej v rozehrávce, ale z celého týmu dělá největší potíže obraně soupeře.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
FCSL

Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Coquelin, Chambers, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Rosicky, Alexis

Chambers - Coq

Reagovat
FCSL

Martinez, Monreal, Bellerin, Maitland-Niles, Campbell, Walcott, Akpom

Reagovat
tomasinho

WTF, co to je za lavičku? Však je slabší než ta naše.

Reagovat
afc

Ved chyba 6 hracov,takze to je logicke.

Reagovat
jacobT

Not in Arsenal squad today: Ospina, Arteta, Flamini, Diaby, Ramsey, Wilshere, Özil, Gnabry, Giroud, Sanogo, Podolski, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby

Reagovat
smazaný uživatel

tak zranení sú Ospina, Diaby, Welbeck, Gnabry, Sanogo, Ramsey, Arteta, Wilshere, Ozil, nemáme moč čo iné tam dať. Ale uvedomil som si, že všetci naši obrancovia sú zdraví A Gibbs > Nacho samoška

Reagovat
jacobT

No vlastne dnes to bude prvýkrát, čo nastúpia pohromade všetci naši first choice obranci.

Reagovat
blade115

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa už nemá křeče

(ale jinak je to dobrý paskvil)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som zvedavý, to môže byť brutálne dobré alebo brutálne tragické. Ale mal hrať Theo už.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Chambers v strede. Tak to som na neho velmi zvedavy.

Reagovat
tweek

no tvl...

Reagovat
jacobT

Ale celkom sa na to teším po toľkých zápasoch s Flaminim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm zaujimava az na to ze by som dal campbella

Reagovat
smazaný uživatel

Thea

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole střed Coq-Chambers musí záloha Saints rozmetat.

Reagovat
13

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao dole ale Mata ostáva

Reagovat
r.mrazik

kurva proc falcao,kdyz ani nevime,ze hraje persie!!!

Reagovat
r.mrazik

a navic jasna pentle proti nam klasicky po rohu...a jak tam evans nabil tomu jejich hraci...ja nemuzu

Reagovat
Miguel19

Podle mě už nemohl.

Reagovat
r.mrazik

hmm...ale podle prekvapenyho obliceje to tak nevypadalo

Reagovat
Tomekcz

stridani hnuj rvp tam zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Stiahne dole najdragsieho a dnes mozno i rozdieloveho hraca. Proste LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda sudí

Reagovat
smazaný uživatel

hm celkom jasná penalta

Reagovat
Matić

Reagovat
Miguel19

TO je slepej ty krávo?

Reagovat
ďuriLFC

2 metre stoji od toho ako kokot,ako kokot..neskutočne

Reagovat
13

kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

neodpiskal penaltu, tak ani im

Reagovat
vodka

Smalling tak do toho jít je fakt na palicu...

Reagovat
Nikikrew

Jaka ruka

Reagovat
smazaný uživatel

u těla

Reagovat
M11

takova penalta

Reagovat
vladis271

Oliver ty čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

jasna ruka a penalta

Reagovat
kiwwi

neohrabany dement Smalling...to je nieco strasne proste

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stiflerovamama

Oliver traged stoji od toho 2 metre

Reagovat
Willy Wonka

Jak to poté ruce šašek Evans namazal protihráči na střelu, to je fakt hrozná parodie na stopera...

Reagovat
Matić

No co si budem povidat, ona ta vase obrana je cela parodie, jedinej Jonesy to tam trochu zachranuje....

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna tvl toto nevidiet ved to bolo rovno pred nim

Reagovat
Tomekcz

solista januzaj lvg

Reagovat
Manik...

Naprosto jasná

Rozhodčí zavřel oči a dělal, že nic nevidí. Za tohle bych jim dávám stopku ...

Stoke do toho, teď vám uškodili...

Reagovat
nani92

Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Ked ma loptu na kopacke barcelonsky Lionel tak divaci saleju a ocakavaju co zase vykuzli..ked ma loptu nas Lionel tak fanusikovia zufaju a trpnu co zase vykuzli..

Reagovat
Coutinho10

falcao...jak neveril ze de stridat

Reagovat
Jackmaker1989

Už to začína, tlačenie United k titulu. Ale ako spravia 10 bodov s rozhodcami, to chcem vidieť.

Reagovat
Pigeon

Proč všichni nepláčou když upřou penaltu nám?

Reagovat
smazaný uživatel

protože si to zasloužíte

Reagovat
Pigeon

jo dle jaké logiky?

Reagovat
smazaný uživatel

mojí

Reagovat
smazaný uživatel

diabolskej a neviem čo ťa serie. Išlo o jasnú ruku a neodpsíkanú penaltu

Reagovat
Pigeon

však neříkám že ne. ale že ruka ve vápně byla i na straně Stoke v prvním poločase a nikdo tu nebrečel. Nic víc. Přišlo mi to komické

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam nechceš porovnávať tie ruky veď tá bola úplne neodpískateľná

No a tu máš tú tvoju logiku. Porovnávaš dve neporovnateľné veci a potom sa čuduješ...

Reagovat
smazaný uživatel

neodpiskatelna ruka v sestnastke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

je to klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to saso hlavne

Reagovat
Pigeon

ne, to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím

Reagovat
Manik...

Protože minulost, mám něco dodávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte vymyslenú penaltu pre nás, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

my jak zmenime rozostavenie, hned vieme hrat dopredu

Reagovat
vodka

hlavne, ze to porad funguje dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle nemohl písknout? Jasnější ruku už dát nemohl.

Reagovat
vodka

vetsi luck jak spurs...

Reagovat
13

Smlouva s ďáblem, tohle není možný!!!

Reagovat
Dawon

Smallingu...do pice proc tam faulas jak naprosty retard?! Kazda standardka neuveritelne hori, a ti kokoti jim budou darovat dalsi a dalsi sance

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to sú šance

Reagovat
smazaný uživatel

Drevorubači sú vo svojom

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strašný komik

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, ale na tvoj zmysel pre humor stále nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ale snažíš sa zdatne

Reagovat
smazaný uživatel

Choď si strčiť prsty do ZÁSTRČKY.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, len NEKRIČ.

Reagovat
smazaný uživatel

PREPÁČ. Ale choď to fakt skúsiť. Ak nebudeš úspešný, potom zober dva klince a tie strč do zásuvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Venuj sa radšej hre, nerozptyľuj sa mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa budem venovať hre, ale ty sa venuj mojim pokynom.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, už to preháňaš.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávam, prehnal som to, ešte to náhodou skúsiš a budem ťa mať na svedomí. Prepáč mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

srandičky, srandičky, ale potom by si to celý život ľutoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal som sa uniesť...

Reagovat
smazaný uživatel

to měly být dva goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf je skvely utocnik ale, skoda, ze u nas sa nemal sancu presadit

Reagovat
Miguel19

Fakt neskutečný standardky od Stoke..snad z každý je šance...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke strašne hrozí zo štandardiek. Pritom doteraz v sezóne ich nemali nejaké dobré, či?

Reagovat
vodka

měli je nebezpečné, ale nepadali z toho góly.

Reagovat
Willy Wonka

Mě dneska opět krvácejí oči, to je hrůza. A pěkně to posral i LVG, co to zase bylo střídání?

Reagovat
nani92

Za Moyesa by sme uz aspon prehravali a bol by klud..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Young se pokoušel do přihrávky zapojit i myšlenku...jako vždy neúspěšně...opravdu těžce tragickej hráč...

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

pod Rafa

Reagovat
Miguel19

Arnautovič

Reagovat
Tomekcz

za to stridani si lvg zaslouzi 0 bodu

Reagovat
nani92

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
13

Zdá se mi to nebou už United zas na konci mače nemůžou? Co s nima ten LVG provádí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ma dneska chelsea vubec nejakou sanci?

Reagovat
Nikikrew

nema...

Reagovat
smazaný uživatel

nn, ještě nevystřelili na branku, magoři.

Reagovat
smazaný uživatel

5:2 bych to videl

Reagovat
Nikikrew

Aj tak mam pocit ze dnes United toho 2 gola daju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovičove prihravky to je nieco strasne .

Reagovat
smazaný uživatel

parodie

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 na penalty asi

Reagovat
smazaný uživatel

No to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl sem opakovačku, ale zdálo se mi, že to byl slušnej hokejovej hit

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to čistý. Rafael prostě jenom odletěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tam Stoke ještě padne.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak přišlo, ten idiot Arnautovic nepřemýšlí

Reagovat
r.mrazik

taky mi to prislo jak penalta...ten jejich hrac nechtel hrat vubec mic...proste do nej napalil z boku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Oussama pod

Reagovat
mithro

ti hraju tak ako sa ja citim teda

Reagovat
smazaný uživatel

dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudi je hroznej, uz melo byt nejmin 5 zlutych a asi 3 uplne jasny penalty

Reagovat
Dawon

Ja si nemuzu pomoct, ale nasi obranci sou proste strane hloupi....Stoke hrozi jenom ze standardke, a my jim davame jednu za druhou v genialnich pozicich...dyt to snad neni normalni jak kokotske fauly delame v nebezpecnych pozicich

Reagovat
smazaný uživatel

K dokonalému výkonu rozhodcu chýba penalta pre nás v 92. minúte.

Reagovat
Pigeon

škoda že je Young dole, mohl tam hodit nějaký dive

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj

Reagovat
Pigeon

ten by mohl, to by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Co jsi dneska nervózní?

Reagovat
smazaný uživatel

takové vítězství jsou nejlepší

Reagovat
Tomekcz

januzaj akorat 3 zpraseny centry jinak nic lvg

Reagovat
smazaný uživatel

Jinačí sestavičku vymyslel Wenger

Reagovat
Visca el barca

Nechci provokovat, ale ze hry united mi je vcelku na blití

Reagovat
hitZor

Reagovat
r.mrazik

to nam vsem...

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Hokaido

však už ztrácejí a bude to pokračovat

Reagovat
Miguel19

Tvl United takový vycházkový tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City bez jediného angličana alebo ostrovana v základe. Neskutočný sranda klub

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
PhilipS

Coq Chambers je docela okresní záloha...snad nebudou moc chybovat...dneska by byl asi bod dobrej....

Reagovat
r.mrazik

at uz se ten kaspar na ty lavicce probere...tohle je proste hruza!!!!

Reagovat
Hokaido

zaschrono máš tady 60 komentů ke každýmu zápasu Toffees ale o tohle se nepodělíš co ?

http://www.thesportbible.com/articles/evertons-latest-signing-catches-the-eye

Reagovat
smazaný uživatel

Rešpekt pre Chelsea, že to dokázali so Stoke tak v pokoji uhrať.

Reagovat
Infernoqt

Dobrá plichta, po venkovních zápasech chodit po 1 bodu neni sice nejlepší vizitka, ale mělo by to stačit na pozice LM, kam chceme hrát.

Reagovat
hitZor

United zas ani nevím, jak uhaluzili ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

U prasat se hraje vždycky těžko no

Reagovat
hitZor

Proti vám hráli úplně vpohodě mi přišlo, nás tam neskutečně zprasili

Reagovat
smazaný uživatel

hrají dycky jak prasata, hlavně Walters to je hovado

Reagovat
Miguel19

Škoda, domácí lepší a měli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata si nezaslouží nic, mužou byt radi za bod

Reagovat
Miguel19

Tak to snad taky jste. Nic jste nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně 2 minuty čurák Oliver! Hajzl posraný vysraný

Reagovat
smazaný uživatel

ManU vybojoval bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Prokoučované od LVG. Tyhle rozestavení prostě tým hrát neumí, obrana hoří a dopředu je to marné. Tečka.

Reagovat
Willy Wonka

Posrané především od LVG. Když už chce hrát tohle debilní rozestavění, tak by měl alespoň normálně střídat. Floutek Januzaj jako wing-back fakt ne, se svými šedesáti kily si tam s ním každý dělá, co chce. Falcao sice v mezihře nic moc, ale alespoň se snažil, dolů měl jít spíše RVP. Netřeba komentovat úplně žalostné stopery. To bránění standartek bylo komické. Shaw hrál dneska také hroznou tužku, hlavně že bydlí v Ronaldově domě. Ten by měl začít se sebou hodně rychle něco dělat, i když uznávám, že mu asi více vyhovuje hrát ve čtyřčlenné obraně. Dále Mata také šašek, doufám, že napíše alespoň něco pěkného do svého blogísku. Klaun jeden. Carrick standard. Kapitán nějaký zmatený, příště bych mu už konečně svěřil více útočných povinností. Celkově se na to dneska vůbec nedalo dívat a objektivně jsme si asi zasloužili prohrát. Jestli s takovýmhle výkonem vyrukujeme na Saints, tak nám dají trojku a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá plichta

Reagovat
Grahf

Čistá sračka. LVG zas prizná, že sme hrali hovno, ale nespraví s tým nič. Ten systém vobec nefunguje.

Reagovat
Dawon

Nase vykony venku sou strasne zalostne...uz si ani nevzpominam, kdy nas venku naposled souper v 2. polocase neprehral, to je naprosto neskutecne proste...a snaha o rychle brejky s hracema jako mata a persie, to je celkem humor

Naskok na 3. miste uz bude po dnesku v podstate pryc a to muzem jeste dekovat bohu, ze dneska vezem aspon bod

Reagovat
Dawon

A abych nezapomnel, tak persie se neomylne vraci ke sve forme ze zacatku sezony, kdy je cely zapas v podstate neviditelny

Reagovat
kiwwi

pianko, teraz uz mame easy los a ten naskok sa zasa nazbiera

Reagovat
Nikikrew

to by som teda netvrdil

Reagovat
hitZor

Myslíš náskok nás a City na vás?

Reagovat
Dawon

Mam prave pocit, ze lehky los sme meli prave posledni mesic...venku nevyhrajem asi nikde, takze z nasledujicich 4 zapasu je lehky tak mozna Leicester doma, jinak sou to vsechno tezke zapasy

Reagovat
Dawon

prave

Reagovat
smazaný uživatel

PRASATA STOKE CITY! NEJVĚTŠÍ HOVADA V PL! SPADNĚTE ŠAŠCI!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Ty vole vytahnete si uz ty hlavy z prdeli a prestante zit v roce 2012

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doporučuju se podívat, který tým měl víc faulů.

Reagovat
Dawon

Nasi stoperi dneska zavinili odhadem 864 standardek kolem sestnactky a tady se bude na Stoke nadavat, ze jsou prasata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

LVG

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

dve pozitiva z dnesneho zapasu - mame aspon 1 bod a nebudem sa musiet pozerat na Younga

skoda ze sa nezranil Evans a Smalling este

Reagovat
Dawon

No ac to rikam nerad, tak Young byl na leve obrane jednim z nasich nejlepsich hracu posledni mesic

Reagovat
smazaný uživatel

a bude hrat este horsi McNair? alebo co

Reagovat
Willy Wonka

Buď trošku objektivní, Young patří poslední měsíc k nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=S_k_fkq_xRw ..ty vole si predstavte ze spravite tak fatalnu chybu vo vasej praci.. a stavim sa ze tento pan z toho problem mat nebude

Reagovat
masly008

Reagovat
Infernoqt

navíc bral bych to s klidem, další zápasy doma, ted nás čekají dcla pohodlní soupeři na menší časový úsek a naši wingbeci (Young, Valencia i ADM) jsou zranění, takže to smrdí i sestavou na 4 obránce a s tím se dá hezky hrát

Reagovat
Infernoqt

Nikdo v PREMIER LEAGUE zatím nenastřílel tento rok víc gólů, než FALCAO a SHAWCROSS!

Reagovat
Nikikrew

blahozelam k dosiahnutiu vysokemu IQ

Reagovat
Infernoqt

a dáál?

Reagovat
Nikikrew

nic dal co dal

Reagovat
Infernoqt

a dáál?

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Loni pod Moyesem po dvaceti kolech 34 bodů, 33 vstřelených branek.

Letos pod LVG po dvaceti kolech 37 bodů, 34 vstřelených branek.

Bombastický progres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

a stále jsme před váma

Reagovat
Counter

Nějak ti poklesávají očekávání, když si vystačíš s umístěním nad Arsenalem.

Reagovat
Pigeon

zaprvé, nemůžeš znát mé očekávání, zadruhé je to jen informace, jako každá jiná, takže docela jsi pochybil v dedukci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vás nechápem, ako si to vôbec môžete dovoliť provokovať Stále sme nad vami pre boha...

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to jsou fakta a ne provokace vycucaná z prstu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to provokácia. "Bombastický progres " Sme tretí, koľkí sme boli vtedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to o pozici. Ta je relativní a je ovlivněna okolními týmy, jak hrají, jakou mají formu. Jedině body čistě ukážou, jakého progresu jste dosáhli za rok. Body nelžou. Umístění je hodně relativní.

Reagovat
Counter

Vysvětluju ti to níže.

Reagovat
Infernoqt

nic nejde hned ale po létě vyladíme sestavu a bude to cajk, to ví každej

Reagovat
Miguel19

Ale hra je o 1000% lepší

Reagovat
Infernoqt

mno, máme už aspon formaci, neběháme tam jak splašení a pozičnost je upe jiná... chybí nám lepší rozehrávka zezadu, ale to nemůžem vyčítat mladé obraně a počtům zranění... já jsem spokojenej s 1 bodem z venkovních zápasů, nic se nespraví hned

Reagovat
papos182

Reagovat
Willy Wonka

To nemyslíš vážně, ne? Z 3-5-2 mi je fakt šoufl, Moyes měl hlavně smůlu a neustál to. Zatím je to dost podobná bída jako loni.

Reagovat
13

nemyslí no.

Reagovat
vladis271

sarkazmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Moyes mel smulu

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem na takovou statistiku myslel

Reagovat
Dawon

Ono je celkem fascinujici, jak se oproti lonsku zlepsila domaci forma a naopak zhorsila ta venkovni...a to jeste ty jedine dve vyhry byly vicemene jenom zasluhou nerealneho stesti...

Pul sezony pryc a my sme jeste neodehrali venku dobry zapas...

Reagovat
Infernoqt

to přijde, pojedem ještě na Stamford Bridge a na Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

sme treti v tabulke, aky iny progres by nas mal zaujimat?

Reagovat
smazaný uživatel

za chvili budete jak lfc pred 20ti lety

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem ti

Reagovat
smazaný uživatel

po znich v 70. a 80. letech je ani ve snu nenapadlo, ze jeste ted budou cekat na titul

Reagovat
Counter

Bodový?

Reagovat
Dawon

Ja ti nevim, radsi vyhraju ligu s 80 body, nez skoncim 2. s 90, nemyslis?

Reagovat
Counter

To bys musel těch 80 bodů nejprve získat. Uplynulých 20 kol tomu nijak nenasvědčuje.

Reagovat
Dawon

To byl samozrejme jenom obecny priklad, ktery se da aplikovat na jakoukoliv pozici a jakykoliv bodovy zisk Pokud sme prakticky celou pulku sezony relativne v klidu na 3. miste, tak proc by me melo trapit, kolik mame bodu? dokud jich mame vic nez 17 dalsich tymu v lize, tak at pro me za me uhrajem to 3. misto treba s 50 bodama

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě ta nenávist už leze na mozek.

Reagovat
Counter

to je strašně hloupá dedukce

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Ta druhá možnost je, že se prostě ve fotbale nevyznáš tak jak jsme si myslel a stejně jako většina lidí tady odvozuješ trend v tom lepším případě ze dvou zápasů, v tom horším z jednoho poločasu.

Reagovat
Counter

Nikdy jsem nikde netvrdil, že se ve fotbale vyznám. To, co jsem napsal výše, se netýká ani dvou zápasů, ani jednoho poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že tuhle debatu nemáme zapotřebí ani jeden z nás.

Reagovat
Counter

No já nevím, proč ji začínáš

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsme si myslel, že diskutovat chceš. Moja chyba.

Reagovat
Counter

To nemyslíš vážně. Napíšeš "Tobě ta nenávist už leze na mozek. " a to má být základ pro seriózní diskuzi? Vážně?

Reagovat
Counter

Na tomhle je krásně vidět, jak velký vliv mají na nějaké celkové vnímání výsledky ostatních. Loni Arsenal, Liverpool i Everton šlapali jak hodinky a ManUtd vedle nich tragédili. Letos tragédí všichni, a tak se může LVG dýchat mnohem lépe. Přitom je to stále marnost s Moyesem plně srovnatelná.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle je krásně vidět jak se dá statistikou lhát. Pod Moyesem jsme až do vánoc víceméně fungovali, pak šel tým strmě dolů. On neletěl kvůli tomu jak na tom byl tým o vánocích, ale kvůli fakt že za rok nedokázal představit koncepci a posílit tým. Ale jo, klidně dál vytrubuj že je ta situace stejná. Třeba před prvním kolem měli oba stejně bodů. Náhoda?

Reagovat
Counter

Neříkám, že je situace stejná.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám to rozveď s čím nesouhlasíš alespoň

Reagovat
Counter

Neee, to po něm nechtěj, zbytečné. Naopak buď rád, že si vystačí jen s jedním smajlíkem místo dříve obvyklých dvou...

Reagovat
kiwwi

ze logicky je kazda sezona ina, kazdy tim hra inac a trebars by mohol mat Moyes tuto sezonu 20 bodov a byt 10. v tabulke...a pri tom co predvadzal by som sa ani necudoval keby tomu tak bolo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by skusit kupit nejakeho stopera, v januari to bude dost tazke, ani neviem, co by mohlo byt dostupne, kazdopadne, ak ma Godin nejaku vykupku, tak hned teraz po zapase by som to isiel vyplatit a dotiahol, aj keby mal odohrat len dve tri sezony u nas na nejakej top urovni, tak nemame co cakat proste

Reagovat
smazaný uživatel

a teda, Evans to v sebe ma, jeho nemam chut odpisat, ale poslal by som ho normalne niekde na hostovanie, aby hral a hral, my nemame cas ho rozohravat u nas..

Reagovat
VasAFC

Nějakej stream na arsik?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Nějake stream na Liverpool?

Reagovat
13

http://blabseal.de/bilbo/

Tady to poběží Elessare.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
PhilipS

Poprvé uvidím Rósu v základu v lize živě....jsem oblečen ve svátečním....těším se jako malej

Reagovat
smazaný uživatel

ta davaj link

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

jááj cítim prúser dnes... a bolehlav

Reagovat
FCSL

Rosa na křídle

Reagovat
FCSL

Tak snad ne

Reagovat
Nikikrew

Link na Arsenal pls

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jardin

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Pošel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

tak už spadnul

Reagovat
Tywin Lannister

nějakej ten flash na arsenal by byl?

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
fff

Co zas Simon urobil?

Reagovat
13

Vlastně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Kos, wtf?

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

naša obrana je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

jasná karta

Reagovat
Counter

Taková prasárna a rozhodčí nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tohle mohl dat zlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, za to jako nedá kartu? Zahoď píšťalku...

Reagovat
Tywin Lannister

debuchyzatim pozičně uplně mimo a ve středu taky díra jak debil, jeden z dvojice chambers/cocq by to měli pokrývat rozhodně líp

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl zákrok na "oranžovou" a nic...jinak ta Pellého šance

Reagovat
Miguel19

To měl Pellouš dát

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin zatím překvapivě kvalita dopředu

Reagovat
vitoAFC

Coquelin

Reagovat
fff

Emre a Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, prečo by Coq nemohol u nás spraviť kariéru. Nepamätám si od neho zlý zápas, Flamini mu môže leštiť kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je fakt na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

nehrá tam fixne... ako keby si videl Arsenal prvý raz

Reagovat
tomasinho

To je zas hrůza, pád na zem Hlavně jsou Couts s Lallanou strašně daleko od středu a ti pak kazí, když jim chtějí nahrát.

Reagovat
bandwagoner

Nekdo stream na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bandwagoner

uz vidim ze je moc bro

Reagovat
bandwagoner

brzo*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jestli to nikdo nevidí, ale ty rohy to je jedna velká tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Santi takovej roh

Reagovat
Coutinho10

yeees penalty

Reagovat
monty25

Ty krávo, ta byla přísná...

Reagovat
tomasinho

Takovou penaltu nám darovali. Trefí ho do ksichtu a on pískne ruku.

Reagovat
monty25

Připomnělo mi to zápas Schalke - Sporting v LM. Podobná situace, akorát tam to bylo v nastavení...

Reagovat
13

Na obranu sudího, z prvního záběru to jako ruka vypadalo..

Reagovat
smazaný uživatel

kurva at uz zavedou to video

Reagovat
Coutinho10

Steeve jistota

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

A předtím Oliver taky

Reagovat
smazaný uživatel

a prej v PD sou slabí rozhodší

Reagovat
fff

Uf hrame zatial zle a potom dostaneme uplne nespravne penaltu ...

Reagovat
vladis271

S prehľadom.

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz ten zákrok nohou

Reagovat
smazaný uživatel

wow Mike Jones má asi pár kapříků, protože tohle písknout je fail jako kráva. Taky to mohl Gerrard zakopnout.

Reagovat
fff

Podla mna toto rozhodca musis vidiet, fakt absurdne rozhodnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemám radost skoro. To byla hodně zajímavá penalta.

Reagovat
stiflerovamama

penalta

Lucas je strasny na klzkom terene

Reagovat
k0udy

Kvalitní link na LFC, prosím?

Reagovat
pytlerLFC
Reagovat
k0udy

Děkuju.

Reagovat
monty25

Tady to zatím jede...

http://blabseal.de/bilbo/

Reagovat
smazaný uživatel

Coq

Reagovat
Counter

B O H A

Reagovat
Side

do piče santi já už ti najebu jednu

Reagovat
Trand

Santi Rosa

Reagovat
havrys99

Santi kurńa

Reagovat
smazaný uživatel

Santiiii

ale Coquelin je úúúúúúžasný

Reagovat
Heisenberg

Nádherně, škoda Santi.

Reagovat
smazaný uživatel

Forster

Reagovat
smazaný uživatel

Santi klasik...dobry

Reagovat
smazaný uživatel

klasika by byla kdyby to poslal do 50 řady

Reagovat
smazaný uživatel

Coq super tackle Alexis a Rosa super ale Santi to zakončenííí ach jo to měl být gól.

Reagovat
Rohlíček

Santi, to se dává

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl dal snad kazdy....teda az na santiho

Reagovat
smazaný uživatel

a welbecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Cazorla co chceš víc??

Reagovat
Tywin Lannister

santi a jeho zakončení, to je furt dokola

Reagovat
stiflerovamama

Lucas

Reagovat
13

Tyvole, Lucasovi bych utekl i já...

Reagovat
Erdovec

nn, sundal by tě

Reagovat
tomasinho

Lucas Už teď je zralý na střídání.

Reagovat
fff

Lucas je neuveritelny.

V strede ihriska hraca odtienuje a klus popri nom, pocka si kym dobehne k sestnastke a tam ho fauluje ....

Reagovat
tomasinho

Při tom Sakho už ho měl a získal by balon čistým způsobem, kdyby se tam nepřisral.

Reagovat
vladis271

4 okolo neho a ten kokot ho aj tak pre šestnástkou fauluje.

Reagovat
Sm0ker

a nejsmutnější je, že ho pořád nechává hrát

Reagovat
Staenly10

Dokud bude hrát Gerrard s Lucasem najendou, tak se prostě nic nezmění..

Reagovat
PhilipS

já ho miluju...na tyhle skluzy zezadu má Rósa patent...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa, what a tackle

Reagovat
smazaný uživatel

tak by stacklil aj Ivana, keby ho stretol

Reagovat
smazaný uživatel

Soton - Arsenal musí byť remíza

Reagovat
Hai

Sakho krasne odebere míč a ten kkt lucas...

Reagovat
cubazi

Prečo mame v mužstve najhoršieho stredného založníka na svete?? Nemam chuť sa už po tolkých rokoch nanho pozerať... Ked vybojuje loptu-hned ju stratí, ked sa hra na 3 stoperoch resp 3 obrancoch tak jeho ulohou je podporovať hlavne obranu činnosť ked je prečislenie, zdvojovať a pod... ale čo on robi ani Pan boh nevie, všade posledný, rozohravka nulová a čo ten stupid face ked stratí loptu. A teraz sa bavme o jeho kreativite, strele na branku, technike...

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama dnes nedohraje, už měl být venku..

Reagovat
Counter

Ten první zákrok byl Gardos, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba

Reagovat
smazaný uživatel

Dummett neskutečný masakr, to se nám zase lidi vysmějou

Reagovat
smazaný uživatel

na diskuzi chodim často, ale tohle je první příspěvek po roce asi. Musim vyzdvihnout Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj som si hovoril, že mi tu niečo chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama je strasne prase, uz na Emirates byl zraly aspon na tri zlute

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy a Chambers tam pôsobia dosť drevene

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Pupuchy teda

Reagovat
Trand

Z tý strany Debuchy - Mertesacker mám strach.

Reagovat
PhilipS

btw má někdo nebramborovej stream na Arsenal?

Reagovat
pawiel_afc
Reagovat
PhilipS

budiž blahoslaven

Reagovat
havrys99

oooch dobře Ox

Reagovat
Counter

To by byl nejlepší gól uplynulého roku, škoda Ox

Reagovat
smazaný uživatel

jedine, že by sme sa tvárili, že žiaden Aaron Ramsey neexistuje

Reagovat
Mada

datum...

Reagovat
smazaný uživatel

uplynulý = minulý, nie?

Reagovat
Mada

což Ox stihnout nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

ok, budem sa tváriť, že rozumiem

Reagovat
Counter

vyznívá to asi blbě, ale myslel jsem to tak, že jen za tu dobu, co uplynula v tomto roce.

Reagovat
smazaný uživatel

Colback nádhernej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin dnes už získal toľko lôpt, že si môže otvoriť obchod

Reagovat
smazaný uživatel

Vic

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama skúsene

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na jídle novým smíchově a všude samí čobolové, kundy kočovný, už mě serou, ještě maj tu drzost na mě mluvit ma´darsky, za chvíli jich bude v praze víc než čechů, všechny bych je poslal do pracovních táborů KLDR

Reagovat
Aldeano

Tam pošle Krnáčová tebe.

Reagovat
Trand

Přihrává Per i někomu jinému než Wojtovi? Vždycky ta stejná cesta Per - Wojta - odkop - soupeř získá míč.

Reagovat
Mada

což Ox stihnout nemohl

Reagovat
Infernoqt

loolz :D

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Counter

Krásně Mané

Reagovat
Erdovec

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší Lloris

Reagovat
Trand

Mane wtf

Reagovat
Miguel19

Mané

Polák

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelně to zatočil

Reagovat
Whitemedia

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

sz tuto sezonu je horsi ako almunia

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

tak Almunia v tejto sezóne nedostal žiaden gól, takže to je logické.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkals taky,že má dobré výběhy?

Reagovat
Le Gunner

lol, teď jsem to zapl, kašlu na to

Reagovat
smazaný uživatel

bože..

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta Szcdzczdscs

Reagovat
Infernoqt

tady si souhra obrany Arsenalu a sám golman Sczesny zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že takovou formu chytá zrovna když odjíždí na AFCON..

Reagovat
Rohlíček

Koscileny tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase jednou trapas

Reagovat
I am Mancunian

sczc

Reagovat
fff

Arsenal.

Reagovat
Mervin

průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

bože to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá prdel

Reagovat
PhilipS

Sančízek fajn, ale moc předržuje balónky...musí to dávat dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley všecky 3 střídání během prvního poločasu... Riviere buldozer

Reagovat
Heisenberg

Šťastný proč tam chodíš do prdele ale, s Koscem si chtěli prohodit pozice nebo co? Mané ale krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam couval Kos omg

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Na Etihade nezazivna atmosfera, nezazivny futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

To stejný aj na Stoke a Anfíldu

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapenie by bolo, ak by tam bola atmosféra iná, ako nezáživná.

Reagovat
smazaný uživatel

na rozdiel od vas, aspon ten futbal nebyva nezazivny

Reagovat
Ángel di María 22

szczsczsczszny

Reagovat
Tywin Lannister

tyvole fakt polák zase pojebal, co zápas to píčovina, a per má fakin 8 metrů tak by těma hnátama tam taky moh dosáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Kosťa hrozný bránění a Vojta no comment.

Reagovat
blade115

Ty vole, Nugent na plac... Tak teď teprve začne show.

Reagovat
blaxo

Tohle bylo hlavně Kosovo, kdyby tam z nějakýho důvodu nezačal couvat doprdele a normálně ho dál napadal tak z toho gol nikdy nebude..

Reagovat
Mervin

ale kurva, kdyby tam Wojtěch nešel jako kokot, tak si na Kosovo bránění nikdo ani nevzpomněl

Reagovat
blaxo

šel tam hrozně blbě, o tom žádná, ale tohle se občas brankářům stane a Kos se přece nemůže úplně vykašlat na hráče kterej může střílet do prázdný brány

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, po precitani prvych slov som myslel ze sa tu riesia nejake balkanske otazky

Reagovat
Manik...

Szczęsny

Jak dlouho mu ty jeho kiksy budou fanoušci a klub trpět?

Reagovat
Mada

Po kolika kiksech dostal gol?

Reagovat
Manik...

To už bych se nedopočítal. Naposled 2-3 týdny, ale už nevím s kým . Kdykoliv na Arsenal koukám, tak udělá chybu. Někdy z toho gól je, někdy ne

Reagovat
Mada

Tak hledej a všechny sem dej, když ho máš tak nasledovaného.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To je fakt z nasi strany cim dal tim vetsi tragikomedie - 9 zapasu bez cistyho konta...

Reagovat
smazaný uživatel

proč poslední dobou sedí Lukaku?

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze hraje tusku

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, nie je to len jeho vina, ale pripada mi casto vpredu strateny, na rozdiel od minulej sezony

Reagovat
Zaschrona

No nevim, ale mne fakt nepripada, ze on by delal neco extra spatne. On ty goly sam proste da jen tezko, potrebuje ty sance pripravovat, coz je ten kamen urazu...

Reagovat
Zaschrona

Nemuze odehrat vsechno...

Reagovat
smazaný uživatel

hrozné no

Reagovat
smazaný uživatel

@TomDanicek

As I've said earlier: Neuer is just a slightly upgraded Szczesny.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
k0udy

Everton letos chce sestoupit?

Reagovat
smazaný uživatel

#PenaltyPool

Reagovat
cubazi

rozdavanie darčekov dnes

Reagovat
13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Tahle pentle byla, takže to můžu oslavit...

Reagovat
smazaný uživatel

naša obrana je vtip 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Arsenal

Reagovat
Whitemedia

neuvěřitelné bránění

Reagovat
Mervin

on i něco chytil

Reagovat
Mada

nn, to se nikdy nestalo...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Kapitán penalta úřaduje koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ta obrana je strašná!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa nikto nesmeje po tom Wojtovom wondersave? hm, nečakané.

Reagovat
supervizor

Yung

01.01.2015 16:34

bože to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo na Kosa

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

bol to o dost mensi wondersave ako predtym chyba..ale som rad ze obcas nieco chyti

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Almunia

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

Čekal jsme jaký zaslepenec to napíše.... Vždyť ani sám nevěděl, jak to chytil, zůstala mu tam noha. Měl víc kliky než rozumu. O nějakým wondersave bych pomlčel

Reagovat
Mada

táhni debile

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude najlepšie... keď pomlčíš

Reagovat
Manik...

jo je to těžký si to přiznat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určitě ne ten zákrok byl určitě vědomý

Reagovat
Manik...

Já nikde netvrdím, že nebyl. Nicméně už se přesouval na stranu brány a tu nohu tam pouze nechal. To byla spíš klika než supersave

Reagovat
smazaný uživatel

lol, nie že by si si protirečil, ale protirečíš si

Reagovat
Manik...

Neprotiřečím, nerozumíš mi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že ty si rozumieš

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Vždyť ani sám nevěděl, jak to chytil"

Reagovat
Counter

Úžasně Szcz Takový degeovský zákrok.

Reagovat
numeromis

Záčci ten Arsenal.

Reagovat
PhilipS

Půlka gólu je Koscielnyho...nemůžu si pomoct.....že nakonec od něho odběhli oba a on tam zůstal sám je na facepalm

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Reagovat
Side

szcz je čurák

Reagovat
Mada

a všichni v obraně jinak ok?

Reagovat
Side

ne, ale to už dlouho

Reagovat
Mada

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

To bolo reci ze by Stevie nemal hrat. a Stevie si svojim golovym koncertom zase mase kritikov na chleba.

Reagovat
I am Mancunian

mase

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs s prehladom teraz

Reagovat
fff

O chvilu odpiska ruku aj brankarovi

Ale tato druha bola, prva samozrejme absurdna.

Inak pred tym druhym golom, je uzasne, ako lahko dokaze Couts prejst cez hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho ked je vo forme tak je na co pozerat.. fakt technicky uzasny a tie prihravky.. co to bude o 3-4 roky.. TOP hrac

Reagovat
Trand

Jediná výhoda toho, že prohráváme je ta, že se nemusím být, že to soupeř otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Trand

*bát

Reagovat
k0udy

Everton

Reagovat
Whitemedia

tragédi tragičtí... já věděl, proč si je dnes nezapínat..

Reagovat
k0udy

Ti jsou snad ještě horší než my

Reagovat
Zaschrona

snad

Reagovat
smazaný uživatel

coq od nas zatial najlepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pořád pouštěj Santiho k těm standartkám, to je hrůza...

Reagovat
monty25

Pěknej signál Gerrard-Henderson. To kdyby vyšlo...

Reagovat
fff

Hendo

Mozno predsa vie strielat

Reagovat
Erdovec

Hendoooooo

Reagovat
tomasinho

Sakho je na míči skvělý prostě, snad už si zajistil to místo trvale, nejlepší náš stoper

Reagovat
Staenly10

I Touré hraje skvěle.

Reagovat
avicii

zerem ho

Reagovat
fff

Neviem, ci ma Can buducnost ako stoper, keby sa rozhodneme niekedy hrat na dvoch, ale so Sakhom by mohli byt zujimava dvojica. Sakho skala, Can fyzicky tiez vyborny a rozvazny, klud na lopte. Hlavne obaja su sebavedomi, to je super

Reagovat
tomasinho

To ne, Cana je s jeho technikou škoda v obraně, jsem momentálně rád, že hraje, ale nejraději bych ho viděl v záloze vedle Henda.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dopředu je to slibné, ale ta obrana

Reagovat
Arbiter

co dělá Rosa v základu? To ho chce Wenger fakt střelit, že ho takhle předvádí zájemcům?

Reagovat
Mada

hraje

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaa to by bol rokuuuu Hendoo

Reagovat
Zaschrona

Tak jestli ani po tomhle Martinez nevyhodi Barryho ze sestavy... Ani Neville v nejvetsim stadiu fotbaloveho rozkladu nehral hur...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

hm, hra nie je zlá, mali sme na začiatku využiť šance. Ale teraz to bude ťažké, keďže tam nemáme moc fyzickej sily na hrote, veľmi by sa hodil Giroud dnes. Treba čo najskôr Chambersa dole a Thea hore a skúsiť s tým niečo spraviť, dá sa vyhrať. Coquelin je od nás zďaleka najlepší hráč, elegán.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Giroud bysi zasloužil fakt ránu...Coquelin je neuvěřitelý tím,že i přes malou výšku dokáže uskákat tolik soubojů

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

SunFells LOL Wojta a jeho jistota při výbězích

Reagovat
PhilipS

Tahle slepená sestava proti dobře organizovanýho Sotonu, to má těžký...Sanchez se motá všude možně....ale na hrotu pak nikdo není... Solidní jsou Coq i Rósa...ale bude to chtít něco speciálního, aby se z tohohle zápasu vydoloval aspoň bod....

Reagovat
PhilipS

*organizovanýmu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až na Chamberse to je dost v poho sestava

Reagovat
vrabejka

Dobrý poločas, zatim dobry vykon kontrolujeme hru, díkybohu i přes ten všelijaký střed se neopakuje to co s Burnley. Zasloužené vedení, ikdyž první pencle byla rozporuplná ale rozhodčí to nemohl vidět,takže si to v klidu obhají. Během půle prosím pošetřit Coutinha a Sterlinga Brendan, dát nějaký gol ze hry a budete perfektní vítězství.

Reagovat
masly008

malý dotaz,když ji rozhodčí nemohl vidět tak jak ji mohl písknout?to jako hádal?

Reagovat
smazaný uživatel

"první pencle byla rozporuplná ale rozhodčí to nemohl vidět,takže si to v klidu obhají"

Jakože si obhájí svoje špatný rozhodnutí, protože to nemohl vidět? Wat?

Reagovat
vrabejka

hráč byl na zemi a i z dalky to vypadalo jako ruka takže v klidu.

Reagovat
masly008

ale on nemúže pískat podle toho jak to vypadá,ale co vidí.

Reagovat
vrabejka

bylo vidět že ji vidí.

Reagovat
Staenly10

No, kdžy to bylo ještě 0:0 tak tam měl Lester tak 2 až 3 nebezpečný situace, dali by g=ol a všechno mohlo bejt jinak. Až po tom vedení sme začali mít otěže ve svejch rukou a kontrolovat hru.

Mít však proti sobě kvalitnějšího soupeře, klidně sme mohli prohrávat. Já bych tak pozitivní nebyl.

Reagovat
vrabejka

Je jasné že asi budete spokojení ked vyhráme 5-0 Lucas s Gerrardom naběhaju za zápas 20 km a mignolet bude létat až po pulku,ale zklamu vas takhle to nikdy vypadat nebude!

Reagovat
papos182

Prvni penalta nebyla rozporuplna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol byla klasická Wojtovina... Ale zase je nutné říct, že podobnou chybu udělal i Koscielny nebo Santi, který takovou šanci prostě musí proměnit. Aspoň, že pak Wojta měl ten výborný zákrok, to by mu mohlo zvednout sebevědomí

Reagovat
blade115

První penalta směšná, druhá oprávněná, ale ono je to stejně celkem jedno... Pearson je jak kolovrátek, jak byla taktika ze začátku sezóny perfektní, tak teď už je to nekonečné snažení se o něco, co evidentně nefunguje a asi ani fungovat nebude. Přitom ten kádr na tom není tak špatně, aby musel být takhle suverénně poslední. Je jasný, že Liverpool je na tom o dost líp a prohra by byla předpokládatelná i v lepším rozpoložení, ale ten zmar je fakt neskutečnej... Jsem zvědav, jestli bude mít nějaký efekt ten chorvatskej wonderkid, aspoň by tam Ulloa nemusel být na všechno sám vepředu. A horší než Nugent ostatně nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

výzva pro všechny slušné občany ČR:

vytvořme národní odboj a vyžeňme největší škodnou, kočovný kmen zvaný SLOVÁCI , rozsévající se po českých luzích a hájích a pustošíc naši malebnou krajinu

vyvinuli ve svých laboratořích virus zvaný ČOBOL hledajíc svého hostitele - je velice nebezpečný, pohltí naši zemi, vcucne veškeré vědomosti občanů, uloupí jejich veškeré finanční a mentální bohatství a vyhostí nás ve stavu odevzdanosti do jejich původní divočiny

proto lidí čeští, bojujte vůči tomuto bezpráví, dokavad nebude pozdě - SOUDNÝ DEN SE BLÍŽÍ

Reagovat
smazaný uživatel

čučoriedka

Reagovat
smazaný uživatel

co když jsem napůl?

Reagovat
masly008

tak bojuj sám se sebou,aspoň nemusíš nikam chodit.

Reagovat
PhilipS

nudnej troll

Reagovat
fff

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

zeeeeeewww

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
Whitemedia

potřeboval bych tu zívajícího smajlíka

Reagovat
Le Gunner

Moje přítelkyně je napůl Slovena a je to top

Reagovat
smazaný uživatel

Wojciech Szczęsny, brankář pro velkoklub.

Reagovat
Manik...

Já myslím, že by ho Bayern vyměnil za Neuera a ještě by doplatili

Reagovat
smazaný uživatel

a vedome alebo nevedome?

Reagovat
Tywin Lannister

podvědomě

Reagovat
Manik...

Jistě že vědomě

Reagovat
jk

To je dycky keců jaké je to brankářské eso

Reagovat
Infernoqt

škoda, že Moyes ten krok do San Sebastianu tak uspěchal, kdyby si počkal tak na Nový rok mohl dostat skvělý dárek

Reagovat
avicii

navrat na OT

Reagovat
Infernoqt

až na to, že já to myslím upřímně a ty myslíš šourkem

Reagovat
Tywin Lannister

a co na to Jan Tleskač?

Reagovat
avicii

ale hej aj mna to napadlo ze by uz po nom niekto siahol, napr. Newcastle

Reagovat
Infernoqt

on patří do evertonu, vybudoval tam nějakej základ, tým si na něj zvykl, Martinez v tom chvíli pokračoval, dařilo se... pak začal budovat i on sám vlastní věci a to už se tak nedaří

Reagovat
jacobT

Niekto nejaký kvalitnejší stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejde

Reagovat
smazaný uživatel

ide

Reagovat
smazaný uživatel

mně ne

Reagovat
Manik...

hm tak jdu taky . Díky

Reagovat
jacobT

mne tiež nejde

Reagovat
smazaný uživatel

jede normalka, HD kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

tys tam instaloval nějaké ty pluginy nebo si to zapl a jelo to?

Reagovat
Matić

Burnley vystřídalo v prvním poločase všechny 3 hráče

Reagovat
smazaný uživatel

ked prehraju, mozno stihnu vymenit aj trenera

Reagovat
Whitemedia

Leicester

Reagovat
blade115

Ale mohli dát úplně luxusní gól z přímáku...

Reagovat
Whitemedia

Mohli, ale jsou to bubliny... a proto ho nedali

Reagovat
blade115

Byla to bublina no, ale to už je dávno pryč ... To už je dávno pryč...

Reagovat
Whitemedia

Už aby byl pryč i Leicester

Reagovat
blade115

Ale no tak už toho trapného rádoby hejtu stačilo...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Nikikrew

K tomuto vykonu sa len tazko vyjadruje...

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ved nehráme tak zle

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Koukas na Everton?

Reagovat
Whitemedia

A ty? Protože jestli zvládneš vydržet po celý zápas, tak si šílený

Reagovat
Zaschrona

Nestihl jsem prvnich 20 minut, ale zatim zvladam. Dost mozna to je prave ten nejdulezitejsi polocas v sezone - jestli dneska nezacnou makat, tak pod Martinezem asi uz nikdy...

Reagovat
Zaschrona

Jasna vec, dolu musi jit Besic a ne Barry...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Arsenalu to je špatný..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo napsat : "Obrana Arsenalu"... vsichni vi, ze je to spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
numeromis

?

Reagovat
numeromis

Sry, delay... Ale krásnej spoiler.

Reagovat
smazaný uživatel

pupuchy sa absolutne nesnazi stihnut lopty ktore by sa stihnut mohli dat, neznasam takych hracov

Reagovat
Liquid

West Ham a Palace góla a všude pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez zachvilu vyhodeny

Reagovat
Liquid

tohlec už snad nemůže ustát

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

no sak to len kvoli tebe sem napsal

Reagovat
Zaschrona

Je fajn videt, ze na me takhle krasne myslis.

Reagovat
smazaný uživatel

link na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak to vypneš, ked dáme zachvíľu gól, tak načo?

Reagovat
Counter

Vidíš, že prohrává, tak chceš koukat, co? Žádné takové.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvazujem aj City este, ale tam to zapnem a hned da City gol, tu mam mensi strach

Reagovat
Infernoqt

já to třeba sleduju od začátku a plně si to užívám

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

diky Trandicku ♥

Reagovat
Le Gunner

nic

Reagovat
fff

Sakho dokonale

Reagovat
avicii

Sakhoo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho lahodka.

Reagovat
monty25

Sakho velká jistota

Reagovat
Fenri

Pat

Reagovat
havrys99

Pat

Reagovat
Counter

Forster

Reagovat
havrys99

Ooooch, FF

Reagovat
Mervin

tohle byl teprve zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

pitcheee

Reagovat
smazaný uživatel

Forsteeer uff, to by bol kratky zapas pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

Forster

Reagovat
smazaný uživatel

Božeee

Reagovat
tomasinho

OMG, proč Borini a ne Markovič?

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Oja.

Reagovat
Staenly10

Dobře pro Sterlinga.

Reagovat
tomasinho

Dobře pro něj by bylo, kdyby střídal tak za 15 minut.

Reagovat
cristiano.K.

Sakho Touré

Reagovat
fff

Lallana sa nemoze teraz zranit

Reagovat
PhilipS

dopiče....proč tam není Foster místo Forstera

Reagovat
smazaný uživatel

Forster > Neuer

Reagovat
Tywin Lannister

chambers za thea a santi na cm

dělej wenger

Reagovat
Fenri

Proc to nezkusil z prvni? Mel pulku brany volnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo bejt ale z první pod břevno

Reagovat
Staenly10

Lallanaaa ... Borini, jak já ho nemůžu vystát.

Reagovat
Zaschrona

A zase Barry uplne mimo...

Reagovat
tomasinho

Pirlo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nedá vůbec koukat .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

kos?

Reagovat
smazaný uživatel

naša obrana... a Debuchy to spravil akože dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

nech uz hraje bellerin

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa uz nelep na mna

Reagovat
Mada

Tak přestaň psát sračky.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

BOHA

Reagovat
Miguel19

T A D I Č!!!

Reagovat
Trand

Reagovat
havrys99

Dřeváci dřevnatý

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta Szcszdzssczcs

Reagovat
Rohlíček

to jsou kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
Nikikrew

Paneboze Wojtech. To mozem jebat fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To at jdou někam co to bylo jako za bránění !?!

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase jednou takova sranda , netrapnejsi obrana

Reagovat
Mervin

napij se a jdi střídat, díro

Reagovat
diastan

YAYA

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Matić

Szcz jak se potřeboval napít, je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

WOJTAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Duskoooo...lol, sak tam este ani nebola lopta v sieti a uz mal Wojto flasu v ruke a zaber na nom ako pije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, to sem si taky rikal wtf

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

Že jsem ti ten odkaz posílal, fakt díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pigeon

lol

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NO to si děláte prdel

Reagovat
Manik...

Dobrá asistence

Reagovat
Whitemedia

GOOOOL zapíj to Sczs

Reagovat
smazaný uživatel

ako fakt, almunia nebol taky zly, prisaham...to su tak dve hrubky kazdy jeden zapas!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kubo, si fakt mimo

Reagovat
Mervin

vždyť má pravdu, chytá neskutečnou sračku

Reagovat
Mada

jj, každý zápas posere a nic nechytí.

Reagovat
Mervin

ne, ale dlouho jsem neviděl zápas, ve kterém by nepředvedl hrubici

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mimo ale wojta je uplne v poho

Reagovat
Counter

V poho není, ale Almunia byl horší.

Reagovat
smazaný uživatel

presne to iste to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

z bláta do louže, co?

Reagovat
Counter

Ani ne.

Reagovat
Mada

Reagovat
Le Gunner

Jsi slepý...

Reagovat
Mada

Máš hodně špatnou paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

TAAAAAADIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
PhilipS

Jesus Christ

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Debuchy a Vojta to snad ne...Tadicovi jak na zlatém podnosu.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, brankář pro velkoblub, jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Kos a Szczęsny, to je strašně komická dvojka dneska

Reagovat
LAM

V obraně Arsenalu hrajou naprostý dementi.Místo aby Alexis srovnal tak si nechaj dát takovej gol a je skoro po zápase Letos bude Arsenal hodně rád za 4 místo a v létě musej polovinu kádru rychle prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vi, co v te flasce Szczesny ma

Reagovat
Rohlíček

dej tam toho Walcotta, na co jako kurva čekáš

Reagovat
tomasinho

Dušo

Reagovat
smazaný uživatel

tedka Kos

Reagovat
Manik...

To taky nebyla jeho chyba?

Reagovat
Counter

Debuchyho (-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, aký si hlúpy? nikto netvrdí, že ani jedno nebola jeho chyba.

Reagovat
Manik...

V tom případě je vše v pořádku

Reagovat
Counter

Nejhorší na tom je, že žádné lepší složení obrany ani nemáme.

Reagovat
Trand

Zrovna jsem to chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbsiekove ofenzivne orgie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

nugeta

Reagovat
Tywin Lannister

kos je dneska vskutku příšerný

Reagovat
Staenly10

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Szcszsdz wouldn't save a fish from drowning.

Reagovat
Minister

Martinez do brány...

Reagovat
Zaschrona

7 - Arsenal have now made seven errors leading to a goal in the PL this season. Only Everton (11) have had more. Hamstrung.

Reagovat
fff

Leicester pekny gol

Reagovat
monty25

Tak teď jsme v obraně nestíhali...

Reagovat
smazaný uživatel

Nugeeeent, skuste remizku

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, dalo se to čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesznymu ať dá wenger po zápase dejchnout...a potom co nadejchá ještě přes dva volty ať ho rovnou vyhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Santi a Alexis dali 100% šance, tak vedem 2:0 achjo.. a místo toho dostanem dva haluzáky

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zase s tim Ospinou, ze neni ani na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zase s tim Ospinou, ze neni ani na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň ma počúvaš, Arséne. Theo

Reagovat
Hai

To jsou kkti dpcccc!!!!

Reagovat
stiflerovamama

chuji

Reagovat
Coutinho10

wtf co delaj

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Ještě hrajte se středem Lucas-Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

link na Liverpool?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

LEICESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Counter

Pusť to tam prosímtě a informuj

Reagovat
smazaný uživatel

uz som tam

Reagovat
monty25

Tohle je možný snad jenom u Liverpoolu...

Reagovat
Counter

FOXEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers, bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
Miguel19

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa tu smial z toho forstera? :)

Sesny vyborne. Este aspon jeden prosim

Reagovat
Staenly10

Běžte do prdele . To je zas pasivita v 2. poločase, až bych brečel.

Reagovat
Rohlíček

Liverpool

Reagovat
Whitemedia

tak ale tohle je teda škoda

Reagovat
fff

Dpc ten nas stred zalohy, kolko zapasov nas to ste bude stat, ze v tej oblasti sa hraci supera prechdzaju uplne bez problemov.

Reagovat
Hai

To je proste nejlepší stred zálohy

Reagovat
stiflerovamama

Lucas to je kuzel do pice... nskutocne ako dokazeme prist o dvojgolove vedenie

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé škoda Ale pre nás by bola fakt lepšia remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme tragičtější než Derby při poslední účasti v PL. Tam by dneska prošel nepozorovaně i slon

Reagovat
tweek

Liverpool

Reagovat
cokoliv

Bože ať dá Gerrarda dolů, nedá se na ten jeho výklus dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

omg jak můžou pokaždé dorážet svoje střely...

Reagovat
Sm0ker

To má za to, že tam dal Boriniho.

Reagovat
mithro

tak este jednu penalticku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to chapem. Bola to nuda, takto to chcei urobit dramu chlapci. Super

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Heisenberg

Liverpool nás v tom nechce nechat

Reagovat
#33CCCC

Lucas-Gerrard

Reagovat
fff

Pici ale, potrebujeme dat gol a na ihrisku Borini, to nie je moc dobra situacia

Reagovat
Ángel di María 22

No Liverpool LOL

Reagovat
Manik...

Lester

Reagovat
smazaný uživatel

djourou komentár o Gibbsovi in 3, 2, 1...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som sklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Liverpool, idete do top 4, nebyť vymyslenej penalty, prehrávate, doma

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky maju riadne stastie...

Inak dufam ze wenger toho stopera nekupi

Reagovat
fff

Ak BR nekupi v zime nejakeho DM nech uz ide fakt dakam, co je retardovany? Ved toto uz nie je normalne.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel být nějaký takový hráč dostupnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Jezisi to su vyhovorky. Treti rok u nas a nie je dostupny hrac lepsi nez Lucas? Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, neříkám, že 3 roky nebyl nikdy takovej hráč dostupnej. Říkám, že teď v lednu nemusí bejt takovej hráč dostupnej za rozumný peníze, aby jsme někoho takovýho koupili a navíc Rodgers o tom zas až tolik rozhodovat nebude, jestli tu nechceme Brittona.

Reagovat
fff

Urcite taky hrac dostupny je, je to iba chyba BR a spol, ze tam stale hrac Lucas, uz nas to stalo dost bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je teda podle tebe na ten post dostupnej aby nebyl přeplacenej jako Carroll například?

Reagovat
fff

Na toto nemam nervy. ANo nikto nie je dostupny, vsetko je v pohode. Obhajujme tu BR a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak hlavně nebreč zase, no. Já tu Rodgerse hafo obhajuju.

Reagovat
fff

Ty netrep blbosti vkuse.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak holt koupíme toho Cattermola za 20 mega, jak Rodgers chce, aby jsme měli nějaké to DM. Nejspíš si nepochopil jak jsem to myslel, ale nevadí.

Reagovat
havrys99

Tohoto muže není třeba představovat, je jím Ian Holloway

Reagovat
avicii

ach boze, no neviem kto nas teraz strhne ku golu, mozno rozhodca...

Reagovat
Arbiter

Bertrand hraje skvěle

Reagovat
blade115

Whitemedia, pozeráš? Bublina jede.

Reagovat
Whitemedia

Nesleduji, sleduji větší zábavu(obrana Arsenalu).. ale jestli oberou Liverpool, tak jim dám na pár kol pokoj

Reagovat
blade115

To za tu snahu stojí.

Reagovat
k0udy

BR jdi do píči

Reagovat
Miguel19

Ty vole Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď už fakt, jděte do ****** s tímhle.

Reagovat
Counter

Looool to je fraška

Reagovat
smazaný uživatel

naša obrana

Reagovat
smazaný uživatel

chodte uz domov toto neni mozne

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
tweek

včera se asi flámovalo...

Reagovat
Rohlíček

Kosc je dneska zhulenej solidním matrošem

Reagovat
smazaný uživatel

hej tam sou ožralý snad všichni v tý obraně

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělaj pr**l, Koscielny tvl jak to sotton dokázal nedat nechápu.

Reagovat
Heisenberg

Udochni Kosc, udochni Sczcz, celá obrana se šla včera ožrat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá když obrana Arsenalu chlastá na silvestra

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedia prosim este

Reagovat
t0mmy33MCFC

jojo what a finish

Reagovat
smazaný uživatel

máme v šestnástke Oxa, Alexisa a Cazorlu a budeme tam jebať jeden center na hlavu za druhým... to proste nechápem

Reagovat
smazaný uživatel

Má Soton na Tobyho opci?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by.

Reagovat
Zaschrona

Jo. 6,3 mega liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderlaaaand, kto to ma sitha sledovat

Reagovat
cubazi

Lucasova strela

Reagovat
LAM

Vyhodit Szczesnyho,Mertesackera,Conquelina a přuvést Songa,Cavaniho,Hummelse a někoho na LB.

Ideální sestava na příští rok pro Arsenal:Čech-Gibbs,Nová stoperská dvojice,Deduchy-Wilshere,Song-Alexis,Ozil,Walcott-Cavani.

Takhle bude mít Arsenál aspoŇ šanci-Rosa,Ramsey,Ox,Giroud,Cazorla můžou rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
LAM

Ale je to pravda.Arsenal má hrozně průměráků.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Trand

Song to vytrhne.

Reagovat
Mada

To je hrozná sračka.

Reagovat
LAM

To hraje už hodně dlouho Arsenal.A je to kvůli tomu,že si tam natahali hrozný hráče.

Reagovat
Mada

táhni demente

Reagovat
LAM

Nechceš si to přiznat no.Demente říkej tak max sobě.

Reagovat
Mada

táhni demente

Reagovat
LAM

Reagovat
Manik...

Za Čecha

V Hummelse fakt nevěř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

hlavne ten deduchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už měl dostat druhou žlutou nebo rovnou rudou a teprv teď dostane první žlutou...

Reagovat
Counter

Jen žlutá?

Reagovat
PhilipS

Rudá do piče

Reagovat
Manik...

Jasná redka...

Reagovat
havrys99

už měl bejt venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říká komentátor, goal scoring opportunity...mohla a možná měla být redka.

Reagovat
Tywin Lannister

dneska by to stejně nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je bohužel dost možný

Reagovat
Heisenberg

Krásně to kopl, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takhle se bojuje o 4. místo? je mi z nich na blití!

Reagovat
smazaný uživatel

Kos si dnes kazí povesť najlepšieho stopéra ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Sunderland come on

Reagovat
Counter

ManCity

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Miguel19

City

Reagovat
Infernoqt

Sunderland jede

Reagovat
Counter

Letos je PL strašně komická.

Reagovat
blade115

Reagovat
Counter

Ok, kromě Chelsea

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

ta je komická už pár let

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
tweek

pro nás spíš tragická..

Reagovat
tweek

pro Countera

Reagovat
Counter

Zas tak tragické to není, spíš zklamání.

Reagovat
blade115

Sunderlaaaaaand

Reagovat
Zaschrona

Livermore uklouzl, kdyz mohl jit sam na branu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej jako my máme kompletně den otevřených dveří v obraně. A změna od AW žádná, jen sedí a kouká, třeba se to nějak zlomí...hrůza a nějaké že jsme měli 2 tutovky to vůbec neberu, však jsme mohli dobrých 6 gólů dostat v pohodě. Není to nejhorší v sezóně ale je to hrůza.

Reagovat
Trand

Nevíte někdo, jak si vede Aurier?

Reagovat
Heisenberg

Jasně, všichni vyrovnávají z 2:0, jen my a Everton ne.

Reagovat
Counter

Lamps to kazí

Reagovat
captain18

Joel na plac,hned

Reagovat
tomasinho

Snad Lazar za Lucase a Hendo doprostřed

Reagovat
Trapper

Lampard zase, achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard legenda

Reagovat
Infernoqt

Lampard je legenda Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

A co mě vážně dojímá...centry do vápna na Santiho, Alexise, Oxe. To má smysl a šanci na úspěch.

Reagovat
Miguel19

Lamps, jak jinak

Reagovat
Ángel di María 22

City takový problémy vůbec doma někoho porazit

Reagovat
Whitemedia

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Whitemedia

a Schurrle ani na lavičce

Reagovat
Matić

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 22s22 seconds ago

Team to face Spurs: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Si to skoro můžeš psát předem...

Reagovat
Miguel19

?

Reagovat
blade115

Vždyť tuhle sestavu Mou posílá v 90% zápasů.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

On ani moc jiných možností nemá..

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Cech, Zouma, Mikel, Ramires, Salah, Remy and Drogba, #CFC

Reagovat
blade115

Tak to Schürrle bude muset hodně zpytovat, když už se místo něj dostal na lavičku i Salah...

Reagovat
Ángel di María 22

Koukám, že to taky hrajete všechno ve stejný sestavě. Byl bych docela zvědavej, jak velkej dopad by na hru mělo případný zranění Fabbregase.

Reagovat
Whitemedia

Spíš než zranění Cesca zranění Matice.. toho se bojím víc

Reagovat
Ángel di María 22

Nebo..

Reagovat
smazaný uživatel

To případný zranění se psalo i o Hazardovi, Costovi i Matičovi, což jenom dokazuje, že nejsme závislí na jednom hráčovi a poradili by jsme si bez kteréhokoliv z nich(možná hůř, ale poradili). Kdyby se nám ale z těch 4 zranili 2, nebo nedejbože 3, tak už by to bylo horší.

Reagovat
Trapper

očekávaná

Reagovat
cubazi

Mne sa dufam že len sniva jak sa profesionalny hráč-defenzívny založník Lucas vracia do obrany po strate lopty, pane bože prosim utrať ho lebo inak sa ho nezbavíme nikdy!

Reagovat
Hai

Lucas ven to se divím ze ho vystřídal ten pajzl

Reagovat
smazaný uživatel

Nugent videl ruku na Sakhovom stehne

Reagovat
smazaný uživatel

To budou zkoušet pořád a vzhledem k první penaltě se jim ani nedivím

Reagovat
fff

Borini sak aspon traf tu branu preboha z 8 metrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampsova pomsta CFC

Reagovat
blade115

On může. Naštěstí si vybral nejsympatičtějšího z konkurentů, tak mi to ani tolik nevadí.

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

nejsympatičtějšího

Reagovat
blade115

Tak vadí mi nejmíň no. Možná krom Arsenalu, ale to není takovej konkurent...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrana k vrane sadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Borini, útočník pro league one max.

Reagovat
fantomas

Hehe, koukám, že Wojta dál dělá kiksy, který ale nikdy nepramení v góly, takže je to v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak jednou za uherský rok mu to odpustím, že ano.

Reagovat
fantomas

Tak prosim no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cazora je fňukna

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS! Lloris (c), Walker, Fazio, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane

Subs: Vorm, Chiriches, Davies, Dembele, Paulinho, Stambouli, Soldado.

Reagovat
Whitemedia

Bentaleb, a sakra...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je vtip, to bude zas den otevřených dveří

Reagovat
Cobra

Reagovat
feministka

Lamela ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rose hraje letos jak? Jinak střed hřiště bude určitě patřit Chelsea, tam není absolutně o čem...

Reagovat
havrys99

letos hraje prvně

Reagovat
smazaný uživatel

tak co je docela odvážná volba na to, že ho celej zápas bude otravovat Willian ta sestava je taková nijaká, žádná dominance a i na protiútoky to není zrovna ideálně nastavený

Reagovat
smazaný uživatel

ale když se zamyslím nad materiálem, co mají Spurs k dispozici, tak tam vlastně nic lepšího neposkládáš..

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase na SB střed Chelsea rozhodně nepatřil...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme dneska

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně, to není obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Rose hraje jako Rose, tj. jako AML bez obranných povinností do týmu o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Rose? Preco???

A co je s lamelom?

Reagovat
smazaný uživatel

je slabý

Reagovat
-Kopy-

Ox a Alexis předržujou balony, to je hrozný

Reagovat
cubazi

Za toto nielenže si nezaslužime vyhrať, zatoto si niektory hrači nezaslužia plat, BR ven!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lampardův gól dneska sesadí Chelsea z čela!

Reagovat
t0mmy33MCFC

no snad ale to by jim museli slipky nasazet ze par...

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb to dneska rozstřílí

Reagovat
Counter

Dotkl se už Theo balonu?

Reagovat
Mervin

já neviděl střídání a až teď jsem zjistil, že hraje

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
Counter

eej, poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

teraz rukou!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že ještě ne

Reagovat
Minister

To on prihrával Alexisovi do tej šance, z ktorej bol ten priamy kop nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim se hambi po takove odmlce

Reagovat
smazaný uživatel

ani aut ho nenechali hodiť.

Reagovat
t0mmy33MCFC

neskutecnej lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Útočit ve 3 proti 9. Tak určitě dáme gola. To ten kokot nevidí nebo co?

Reagovat
tomasinho

Sakho ♥

Reagovat
smazaný uživatel

preco tam neskusi campbella/akpoma?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Can je po zranění, nebo proč je tak hroznej?

Reagovat
Trand

Campbell asi u náš nemá budoucnost. To je strašná škoda, že Wenger některý hráče tak přehlíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je proste picus, tady k tomu neni co rict. I pulka pacientu z Kromerize by ten tym pripravila lip, on proste je mamrd, to bude zase v 90.minutce ( pokud se postesti) tak Joel na plac....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ty vole, nechápu, jak dal Sterling ten gól loni na hřišti Norwiche. Však on neumí vystřeli zpoza vápna vůbec

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Heisenberg

Vrchol

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Counter

Snad teď z toho Oxova nákopu míče do Coqovy hlavy někdo udělá gif, hezky by to dnešek vystihlo.

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama je luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama je luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama je luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama je luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama je luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama je luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama je luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wau to je znamenie musime ho kupit

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cubazi

Couts ty píča!

Reagovat
cokoliv

Borini si spletl brány teď ?

Reagovat
smazaný uživatel

Borini

Reagovat
smazaný uživatel

Borini Dobrej blok

Reagovat
13

Borini tyvole.

Reagovat
blade115

Liverpool brání vlastní střely...

Reagovat
Coutinho10

kdyz uz to je skoro gol..tak dotoho skoci borini

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by stálo za to vyzkoušet Markoviče s Borinim v obraně. Blokování střel by jim docela šlo.

Reagovat
havrys99

Chuba

Reagovat
smazaný uživatel

Borinimu nechce nikto prihrat, tak sa hadze do striel Coutinhovi.

Do piciii.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon Chuba si zahraje

Reagovat
monty25

Já se nestačím divit...

Reagovat
smazaný uživatel

uffffff skoda, ale Mahrez si to dava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wanyama je luxusny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Wenger už brečí. Opět.

Reagovat
Counter

Aspoň nerozjíždí konspirační teorie

Reagovat
blade115

Protože by obojí nezvlád.

Reagovat
LAM

Vyhoďte už toho Wengera z Arsenálu.To JE tragéd první velikosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jako on tam chcipnout, tak nikdo to ani nepozna. Stejne se z ty sedacky nezvedne, sestava porad stejna, zadna reakce, zadna priprava na zapas...ale podle me by se na to casem prislo, pac bez nej by ta hra mozna mela jinsi obraz a dokonce by se i vyhravalo....a to by bylo dost podezrely

Reagovat
masly008

Reagovat
Janča4

trochu komplex ?

Reagovat
havrys99

Wenger, jen breč kvůli výhodě

Reagovat
havrys99

Bould

Reagovat
Zaschrona

Neuveritelny, Alcaraz druha zluta za nic. To tak vypovida o vsem...

Reagovat
smazaný uživatel

A nepiskne tu penaltu a nepiskne..

Reagovat
Whitemedia

Liverpoolu dvě penalty nestačí

Reagovat
monty25

Borini Třetí pentli už nám opravdu nefoukne...

Reagovat
LAM

Conquelin

Reagovat
smazaný uživatel

*Coquelin

Reagovat
smazaný uživatel

Conquelin, deduchy

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak ty fake jména ze starejch PES.

Reagovat
smazaný uživatel

co je toto za zapas

Reagovat
Trand

What a cross from Coquelin.

Reagovat
smazaný uživatel

*by

Reagovat
Trand

From může být taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, s tým som sa ešte nestretol.

Reagovat
Trand

Tak už stretol.

Reagovat
smazaný uživatel

a može to tak byc abo ňe?

Reagovat
Heisenberg

*Conquelin

Reagovat
Fenri

jsem si myslel, jak budu originalni. hm.

Reagovat
Heisenberg

Pozdě, ale snaha se cení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

*Conquelin

Reagovat
smazaný uživatel

Jelito za 20 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

pekná lopta, Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad aspoň tu LM vyhrajeme

Reagovat
PhilipS

A Coq už se přihlásil do soutěže o nejhorší centr roku 2015...

Reagovat
PhilipS

co to kurva bylo....

Reagovat
cubazi

Markovič... nepoznal som toho hrača ale už ho poznám...odpad

Reagovat
Miguel19

Bony

Reagovat
monty25

Kanonýr

Reagovat
stiflerovamama

Borini to je strasny traged

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard, co to robi

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard zkušeně.

Reagovat
tomasinho

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

v roku 2015 sme suverenne najhorsi tym na svete

Reagovat
Counter

Everton

Reagovat
tomasinho

LFC

Reagovat
Counter

Prosímtě, Arsenal umí doma ztratit i vedení 3:0, venku dokonce 4:0. Máte se čemu učit.

Reagovat
tomasinho

Ne s posraným Leicesterem

Reagovat
Counter

Anderlecht a Newcastle fakt v porovnání nejsou žádné bomby

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
havrys99

Bishop's Stortford 0 - 5 Boreham Wood

Dundee United 6 - 2 Dundee FC

Hamilton Academical 5 - 0 Motherwell

jsou i horší

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa ale Rosa je na svojí výšku dost dobrý hlavičkář.

Reagovat
smazaný uživatel

a cely podzim ho neda hrat

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný příběh

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Minister

Szczesny MOTM

Reagovat
Counter

Skorowin

Reagovat
Heisenberg

Dopředu to celkem šlo, ale v obraně otřes, a to hrálo na papíře nejlepší složení.

Reagovat
monty25

Ztratit doma proti poslednímu dvougólové vedení? #RodgersOut

Reagovat
cubazi

Končim stým... už ma LFC s BR nezaujima, bud on alebo ja

Reagovat
LGT

Steve nejhorší na hřišti, s ním je to už prostě o hovně, smůla že to asi Rodgers nevidí.

Reagovat
tomasinho

Jeden výkon a pak zas hovno. Ok, kdo to nečekal, že jo. Sakho a Coutinho pochvala, zbytek tragédie

Reagovat
LGT

Za tyhle výkonu může jedině ta pochcaná dvojice Lucas Gerrard. Rodgerse tohle může stát místo, když tam pořád bude Stevieho cpát a nebude hrát to nejlepší co máme. No whatever

Reagovat
vitoAFC

Tak to nám ten unbeaten run s Debuchym dlouho nevydržel...

Reagovat
Coutinho10

aaaaah

Reagovat
Trand

Parádní výkon. Ostatně jako vždycky letos, akorát dnes se ještě přidala obrana(víc než jindy). Letošní sezona v lize je zatím velký trapas.

Reagovat
LAM

Jedinej kdo to tam letos držel byl Alexis.

Reagovat
Trand

Akpom to vytrhl. Stejně tak Theo, o kterým nikdo neví, co mu vlastně je.

Reagovat
avicii

co chceme ked neporazime posledny tim v tabulke...

Reagovat
PhilipS

Dneska to byla sabotáž obrany v čele Vojtou a Vavřincem... rohodčí měl dát červenou...ale to už by stejně moc nepomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

1401. pro záchranu Leicesteru

Reagovat
Mervin

průchoďák+průměrák -----> průser

Reagovat
Tywin Lannister

asi náš nejhorší výkon v sezoně, hlavně příšerná defenziva

hodnocení:

vojta 3

debuchy 3

koscielny 1

mertesacker 3

gibbs 4

cocq 6

santi 4

rosa 5

chambers 3

ox 4

alexis 5

Reagovat
j_mrazik

Už jsem skoro zapomněl, jaký to je, když Theo chce běhat sám na golmana a mezi obráncema jenom tak smrdí, když se hraje do plných.

Reagovat
fff

Vykon zas o hovne, uroven cca zapas s Burnely. Hendo zas drbnuty na kraj a v strede kraluje dvojka Lucas a Gerrard, nadhera. Golov jak ten druhy uz mam fakt po krk.

Reagovat
PhilipS

Pozitivní je, že United, Pool a Tottenham dneska body ztratí...

Reagovat
Counter

No nevím, pořád je to příšernost Zase z toho je jen boj o top4, nic víc. Správně se letos mělo útočit na titul (i když neúspěšně).

Reagovat
PhilipS

po uzavření přestupáku bylo jasný, že o titul ani náhodou...to by musel příjít fabre, útočník, DM, stoper...odejít arteta, flamini, podol...s matlákama jako Welbeck nikdy nic nevyhrajem...

Reagovat
mithro

Kenwright:"Moyes' first words to me were 'I'll keep #EFC up'. Roberto's first words: 'I'll get you in the Champions League." #WelcomeRoberto

Reagovat
Counter

Však vyhrajou EL, easy.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Asi si Kenwright spletl Champions League s Championshipem.

Reagovat
Mindas

Dvě úžasné branky, čtyři během šesti minut, Lampard branku, za mačky Rodwell a AJ. Panti chytil asi další čtyři. Divný zápas.

Reagovat
diastan

Skvělý

Reagovat
CHONG

Lampička

Reagovat
Error

Bláznivé kolo... fakt se těším, co přinese poslední zápas.

Reagovat
Pigeon

Countere, jak je na tom momentálně Arsenal v porovnání s 1.1. 2014 bodově? Ať vidíme ten progress

Reagovat
Tolstobik

Ser na nej, on je jen troll a arogantni pussy

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Arsenalu o žádným progresu nemluví Za to mufani to tady neustále zdůrazňují, jak jsou na tom líp než loni.

Reagovat
Pigeon

líp než loni na tom bez debat jsme

Reagovat
smazaný uživatel

O 3 body no...

Reagovat
Pigeon

Pokud se na to díváš takhle krátkozrakým pohledem tak ano. Je potřeba mít trochu komplexnější vidění

Reagovat
Counter

A neměli byste na tom být líp?

Reagovat
Pigeon

líp než co, nebo kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

achjo, zbytečné tady

Reagovat
Pigeon

chceš si kopnout a divíš se, když se ti to vrátí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea X/2 .. fixed

Reagovat
FUnk
Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

pro bilba, nevím, co bych si bez něj počal

Reagovat
Manik...

Link na Chelsea? Prosím

Reagovat
Heisenberg

Sorry, není. Nad sebou máš na tottenham, jestli ti to pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Jsem to asi blbě označil a tam to stránku nenašlo, jsem si myslel, že je to fake

Zatím jsem koukal na takovým hrozným, vždycky něho najde lepší

Díky

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby radši Costa šel po balonu... On se radši začne hlásit a přestane uplně hrát.

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

To je blbec ten Mason, místo aby rovnou šel za lajnu, tak se projde někam doprostřed hřiště a sedne si tam

Reagovat
smazaný uživatel

a Ryan zase out.

Reagovat
smazaný uživatel

nečekaně no, naposledy odehral vic jak pulku sezony v kuse někdy 5-6 let zpatky v L2 nebo tak

Reagovat
Miguel19

C O S T A!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HAZAAAAAAAAARD JE BOREEEEEEEC

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsi radši hrál, Danny.

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAARD COSTAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, nebola lopta už za čiarou?

Reagovat
Manik...

Těžko říct. Rozhodně byla, ale netuším zda-li celá...

Reagovat
icka

Nebyla vubec

Reagovat
FUnk

z hovna bic, a ted se sesypem....

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nehraval za AFC

Reagovat
jk

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooollllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nadhera

Reagovat
icka

COSTA a HAZARD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Lol ale Hazard....škoda že to tam nespadlo jemu

Reagovat
13

Chelsea zachraňte mi fantičku

Reagovat
hitZor

hazard

Reagovat
masly008

ofside.a pak že kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

prej ofsajd

Reagovat
hitZor

Co to kurva meleš? Kdes ho viděl? Při střele Hazarda? Proč bys to chtěl proboha písknout? Ničemu a nikomu tam nevadil

Reagovat
masly008

aktivním pohybem se zapojil=ofside.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
JIMMY-PO

taka ista pičovina ako pri songovi neviem čo tu vobec riešite

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Janča4

proboha trochu objektivity

Reagovat
blade115

Hazard si to tam slušně povodil... A Diegoooooooo už nejlepší střelec.

Reagovat
blade115

Ale Willian mě sere.

Reagovat
Whitemedia

mě ne, když si uvědomím, jak hrál Schurrle

Reagovat
blade115

Co to je zas za argument ...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si začal skoro říkat, že ten Rose dneska třeba nebude zas tak hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

proti silnejm soupeřům vůbec nemůže hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně fakt nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

vystridej toho Rosea uz naporad proboha achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentator na Digi si snad mrska nad Costou...Prej jakej ma sexi pohled....

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Ti fanoušci Spurs na WHL mají nějak pokřivené vnímání časoprostoru nebo co, zas při tom pasu na Cesca chtěli offside

Reagovat
Phillipinho

Hazard je na balonu fakt uzasnej

Reagovat
smazaný uživatel

hmm a uz se vezem to zas bude trojka jak vysita

Reagovat
Heisenberg

Spurs po golu úplně vypli, mohli dostat hned další. Chelsea zatím úžasně presuje.

Reagovat
Miguel19

Kartuj už toho tragéda...

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Pičo, to je zkurvysyn ten Vertonghen

Reagovat
Whitemedia

kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Rose je komik, Clichy 2

Reagovat
Manik...

Clichy dneska 2 asistence

Reagovat
blade115

Hazard tam s Rosem solidně cvičí...

Reagovat
hitZor

Reagovat
spider_8

Eden je strašnej terminátor. Každý zápas pětkrát prošlápnutý kotník, ale hraje dál

Reagovat
smazaný uživatel

HARRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

To si dela Fabregas s tim branenim prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Oscar..

Reagovat
icka

Prvne se nauc jmenovky cist

Reagovat
smazaný uživatel

až zas budeme hrát proti QPR nebo někomu takovému, tak se na tebe i těším, Danny. do té doby nemáš v základu vůbec co pohledávat.

Reagovat
FUnk

harryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

KANE! To je frajer!

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
feministka

KANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
cokoliv

KANE

Reagovat
hitZor

Kdo jiný, snad jediný pořádný hráč u Sp*rs

Reagovat
blade115

Celou dobu one team show, ale ti hnusáci stejně dají gól...

Reagovat
hitZor

Tak prvních pět minut to bylo spíš no team show

Reagovat
feministka

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Kane krasa

Reagovat
Miguel19

Ty vole Oscar, Fabregas Takhle je dostat do hry zase...

Reagovat
stiflerovamama

Kane Buduci kapitan Tottenhamu

Reagovat
icka

hmmm Kane

Reagovat
Whitemedia

ale Oscar..

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem si vzdycky rikal, cim je ten Kane tak vyjimecnej, ze dava goly, protoze mi neprisel kdovijakej hrac. Ale tohle udelal moc dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kane si Oscara hezky povodil. Krásný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥HARRY♥♥♥

Reagovat
Phillipinho

Nemate prosim Acestream na Sky sportu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb je dobry dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ani si nechci představit, kde bychom bez něj letos byli. bůh!

Reagovat
JIMMY-PO

Harryyyyy

Reagovat
Trapper

Proč radši nevystřelíš Braňo..

Reagovat
smazaný uživatel

No do piče z toho Kanea se normálně stává top hráč už ale

Reagovat
smazaný uživatel

uf, ještě, že to uspěchal.

Reagovat
Miguel19

Vertonghen Fakt kašpar.

Reagovat
hitZor

Už měl bejt venku

Reagovat
JIMMY-PO

taky sympatickejsi Ivanovič

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

To jdete do prdele..

Reagovat
icka

Spis ty s tema tvojima srackama co tu blijes.

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

ty jdi konečně

Reagovat
Trapper

Omg, co to je za bránění..

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

klasický EF efekt - největší hate = gól!

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

COJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
PhilipS

Podívejme se na slípky....Chelsea nějaká ospalá...

Reagovat
frankiefcb

Roseeeeee

Reagovat
Mindas

Rose! To je snad nějaká pokřivená karma, či co.

Reagovat
blade115

Konec, mrdám to...

Reagovat
smazaný uživatel

Willian se na Rose pěkně vysral teda.

Reagovat
Manik...

To jsou sráči luckerský

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Rose Pěkně kluci!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný co týmy proti jiným nepromění tak proti Chelsea promění skoro vše do čeho kopnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslis vazne? slepice su jednoznacne lepsie

Reagovat
Pigeon

Přesně tak to je.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu Vertovi - jeho chování, to je otřesný. sám do toho chodí tolikrát úplně za hranou, ale když jde o faul na něj, tak fňuká furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
masly008

rose-hazard 1:0

Reagovat
Miguel19

At to ti obránci kopou radši do prdele, stejně přihrávat neumí.

Reagovat
Pigeon

Cahill bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak nevyhrajú...

Reagovat
čutalista

Si asi říkaj, že to pujde samo...je potřeba se zase rychle probrat'

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, umí tohle Davies? Hm? Takovej náběh? Přes půl hřiště za dvě vteřiny? Hm?

Reagovat
Miguel19

Tak to je fór.

Reagovat
Trapper

TY VOLE CAHILLE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

božeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

hm aha, Cahille, tahni do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Manik...

To je kokot....

Reagovat
Pigeon

A Cahill měl být venku

Reagovat
hitZor

Reagovat
Pigeon

jo, taky z toho nejsem nadšený

Reagovat
smazaný uživatel

ty si čo za čuráka?

Reagovat
Pigeon

ten největší v soutěži o největšího čuráka jsem se umístil na druhém místě, protože jsem takový čurák, že jsem to ani nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

to na teba celkom sedí... za sebareflexiu

Reagovat
JIMMY-PO

Danny Danny Rooose

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser ...

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERA

Reagovat
smazaný uživatel

Dva do šatny. Žózé v mdlobách Nádhera!

Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

kolik chyb ještě musí Gary udělat, aby ho už konečně posadil..

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON YOUUUUUUUUUUUUUUUUU SPUUUUUUUUUUUURS

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham trošku obrat

Reagovat
Minister

Spurs zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som to asi 35 minut, ale keby mi niekto povedal, ze po 45. minutach bude Tottenham vyhravat 3:1 a zasluzene..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Courtois díra....

Reagovat
stiflerovamama

10 10 10 10

Reagovat
JIMMY-PO

ooo heaven i am in heaven

Reagovat
smazaný uživatel

a Courts už by taky mohl něco chytit

Reagovat
smazaný uživatel

strasne precenovany brankar

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

a co měl chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

Neco navic?

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Jako měl si prodloužit ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea se zbláznila?

Reagovat
smazaný uživatel

Naše stoperská dvojce Terry-Cahill dneska teda exceluje

Reagovat
frankiefcb

Zatím paráda

Reagovat
hitZor

Kdyby to zkurvené tlusté prase vyloučilo toho čuráka Vertonghena, tak to ještě můžem otočit, ale takhle to vidím max na remízu

Reagovat
masly008

a za co jako.

Reagovat
hitZor

Faul na Hazarda jedna žlutá a to simulování po "faulu" Costy druhá

Reagovat
FUnk

uz to neber

Reagovat
hitZor

Co jako? Ten faul na Hazarda byl jasnej, bez možnosti hrát balon ho zezadu sjel přes půlku lýtka a kotník šlapákem, tam není o čem. A u toho Costy.. projel čtvrt metru před ním a on tam začal dělat pohyby jak by ho Costa sejmul

Reagovat
masly008

jenže ho costa trefil tou druhou nohou.takže žádná simulace.fakt ne.tu první jako jo.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Bůůůůůůů, fanda ruského zprofanovaného klubu kecá něco o nespravedlnosti.

Reagovat
spider_8

3 tak hloupý góly v jednom zápase jsem od Chelsea dlouho neviděl. Spurs vůbec netuší, jak mohou vést...

Reagovat
FUnk

co to meles za blbosti, a my jsme nedostali blby gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohé..co tam máš dál?

Reagovat
smazaný uživatel

City mělo porazit to Burnley, mohli mít tři body náskok

Reagovat
vitasrp

Nemohli no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že ne?

Reagovat
vitasrp

Protože by mohli mít náskok dva body, proto

Reagovat
smazaný uživatel

keby si chodil medzi ludi, tak by ti vysvetlili, ze nie

Reagovat
diastan

City první A už to nepustit

Reagovat
PhilipS

A slípky by po výhře byly nad Arsenalem...jak se tohle mohlo stát? Poche

Reagovat
smazaný uživatel

A je pecka že Angláni. Navíc samí sympaťáci... jak Danny, tak Andros a hlavně Harry

Reagovat
masly008

hm.zajímavé kolo.

Reagovat
vitasrp

Tak to je katastrofa, závěr zápasu dohranej jak pod Boasem, vůbec nechápu.

Cahill naprosto příšerná hrubka, jeho prosinec je řekněme hodně podprůměrnej.

První gól nemám námitky, tam to je úchvatná práce jednoho hráče, kterej trefí takhle krásnej nesmysl.

Nicméně u tý druhý jsme měli hrozně otevřenej střed hřiště, navrch Courtois podle mě nemusel vybíhat, protože Ivanovič sice nebyl u frajera úplně na těsno, nicméně tam byla celkem vysoká šance, že by se do zakončení na svýho soka dotáhl a případnou střelu zblokoval. A penalta je pro mě naprosto nepochopitelnej zkrat, to bylo fakt famózní.

Ale je to dobrá zkouška, uvidíme, jestli máme na to, abychom v druhý půli něco udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

U druhého golu taky zaspal Terry a Cahill, děsný... a třetí, Cahill už byl hlavou v šatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemas namitky? To je jako v pohoe odbraneny od Oscara? Vzdyt se na to uplne vysral..

Reagovat
vitasrp

No samozřejmě, úplně se na to vysral, to jsou zase kecy, že bych se posral..

Nevysral se na to, s hráčem byl, nechtěl faulovat, to je prostě rozhodnutí, který hráč učiní v jedný vteřině. Devětkrát z deseti pokusů by ta rána šla vedle, případně by ji golman chytil. Tohle byl ten jeden moment, kdy by zpětně určitě volil faul.

A kdyby třeba fauloval, dopadlo by to samozřejmě tak, že bychom mu vyčítali, že udělal zbytečnej faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni fazi uplne vypustil..

Reagovat
vitasrp

Což je logický, těžko můžeš jít do souboje naplno, když se rozhodneš, že nechceš faulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

mam takovej pocit, že to dneska asi neotočej...spurs sou jak polití živou vodou

Reagovat
smazaný uživatel

yeaah . orgazmus na záver polčasu. krásne vyvrcholenie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Miguel19

A City rázem v čele Tolik k tomu jasnému titulu CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Zaprvý v čele ještě nejsou.

Zadruhý je ta výchozí pozice stejně velmi dobrá, stačí si vzít, jaký venkovní mače už budeme mít za sebou.

Reagovat
PhilipS

jsou v čele...to je jedno, že Chelsea má o zápas míň...

Reagovat
vitasrp

No nejsou v čele, když maj horší skore, žejo.. (než je utkání dohráno)

Reagovat
PhilipS

budiž....

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to slovíčko "jasnému".

Reagovat
Miguel19

Mají lepší skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Andros v suchým triku, už nechápu nic. když neodpadneme jak Ďáblové, tak by to mohl být ještě parádní večer. a to jsem byl ještě v 6 naštvaný, že všechny tikety lost a ještě přijde výuka od Blues.

Reagovat
jk

Ten Curtois teda nic moc, nato jak tu z něj ti chelskifans furt onanujou

Reagovat
Liquid

ani jeden gól nešel na jeho vrub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Co z toho mel chytit ?

Reagovat
PhilipS

Reagovat
frankiefcb

teď mi řekni, který gol byl jeho? Možná ten první, lae to byla dobře umístná střela. To se špatně hodnotí. A dorážku do prázdné + penaltu snad nemyslíš vážně, že je jeho chyba.

Reagovat
Liquid

José bude opět spravedlivě kritizovat sudího, za stavu 0:0 či 0:1 nepískl penaltu za jasnou ruku Vertoghena, a pak nastavuje 2 minuty a nakonec je z toho minut 5 v posledních minutách byl ale Tottenham lepší a vedení si zaslouží

Reagovat
hitZor

Tu ruku bych teda vůbec nepískal, vždyť hned za ním byly další dva obránci co by to odklidili.

Reagovat
Liquid

to je fuk kolik jich tam bylo za ním, sám si jí nenastřelil a zabránil pokračování míče rukou která nebyla u těla, pravidla mluví jasně, taktéž se měla pískat dnes penalta proti United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Za stavu 0:1 čistá pena pre Chelsea, 0:2 a je po zápase. A takto je z toho opak...

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Spurs <3

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som nechal Kanea na lavičke

Reagovat
jacobT

Ja tiež, som myslel, že proti Chelsea sa nepresadí.

Reagovat
smazaný uživatel

detto

Reagovat
Coutinho10

tak Spurs zatim paradni obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel Cahill dostat jeste kartu za ten zakrok na Rose?

Reagovat
Pigeon

No jako měl dostat dvě žluté, za fauly před druhým a třetím golem. Podle livesport ale teda nedostal ani jednu

Reagovat
hitZor

No nic, Hazard si bude muset dát hattrick, zatím výkonem k tomu má dobře nakročeno

Reagovat
Cobra

Kane, Towsend, Rose. Tři odchovanci, tři angláni. Krásně to ten rok začíná!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Rose byl koupený z Leedsu, stejně jako Lennon

Reagovat
Liquid

z posledních 18 londýnských derby má Chelsea bilanci 13-4-1, tak snad se vzchopíme, ta jediná prohra je navíc s Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois ma patrit k nejlepsim na svete? Co navic oproti prumerakum chytne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
jk

Ten Curtois hype je skoro otravnější než Arbiter...

Reagovat
blade115

Ale na vaši slepičí komunitu pořád nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neztrapňuj se už.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Godwinson

Už by mohl místo Cahilla začít stavět Zoumu pravidelně

Reagovat
blade115

Reagovat
icka

Hrac ma jeden mesic podprumernej a fanousci uz ho vyhazuji nadobro pryc.

Reagovat
Godwinson

Nevyhodil bych ho nadobro, jen na pozici třetího stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Půlku sezóny, ve který celá obrana hraje top, a jeho solidně průměrný výkony jsou patrný.

Reagovat
smazaný uživatel

ownyho den nastal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

ted prijde nejdelsich 45 min v jeho zivote

Reagovat
smazaný uživatel

Come on spurs. Je potřeba tu ruskou verbež zašlapat do země.

Reagovat
FUnk

Reagovat
eliskafan

Reagovat
mojmira

Reagovat
Error

Salah na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

No nevadi, pojdme to otocit

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remy na plac za Williana

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

bublina splaskává

Reagovat
Whitemedia

počkej s tím alespoň do konce zápasu

Reagovat
hitZor

A už to tam bylo José na Dowda: "That was a penalty! "

Reagovat
vodka

galaktická chelsea je právě druhá v tabulce, fakt haluz ročník...

Reagovat
Matić

Ramires To si dela prdel

Reagovat
Miguel19

Střed hořel jak papír, dobré střídání.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mourinho přes ty Vánoce dobře vyrotoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Willian hraje jak po opici

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne ako laxne pristupuju hraci Chelsea pri subojoch .Velmi vela miesta maju hraci Totten . Toto bude vyprask .

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

A taktiez rysujuca sa prva prehra s Kosicanom v zaklade. Neni on take terno akoho mnohi vykresluju

Reagovat
smazaný uživatel

Andros ještě dva fíky a za 30 do United.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to zakrikol

Reagovat
Miguel19

Ramires na 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Vymalovano

Reagovat
smazaný uživatel

NENÍ MOŽNÉ

Reagovat
smazaný uživatel

KAAAAANE

Len im daj dajte im 100

Reagovat
FUnk

harryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Klepec! Dejte jim bůra!

Reagovat
smazaný uživatel

horší Welbeeeeeeck!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
diastan

Jen jim dejte

Reagovat
Whitemedia

super super 4:1, no to mě teda poser

Reagovat
feministka

Pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

HOD TAM RUCNIK JOSEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Whitemedia

hlavně, že se tu dnes směju půl dne Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

kokos, ale s tým Kaneom už končí fšecka sranda, on je fakt geniálny. Pri tom minulý rok mal problém spracovať loptu.

Reagovat
FUnk

taky nechapu

Reagovat
Cobra

Za tím je kus dřiny (y)

Reagovat
Manik...

To jsou góly

Reagovat
Godwinson

Courtois, Matić ... už chybí jen zpochybnění kvalit Hazarda a máme všechny.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je debakliště

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je bůůůh

Reagovat
Thelvin

Já sním?

Reagovat
Trapper

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdá lekce no nic i takové zápasy jsou

Reagovat
FUnk

Reagovat
icka

Reagovat
I am Mancunian

hmm tak ddg by oba kaneove goliky mal chytene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois dneska čaruje

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajlík tam je přesně kvůli prasomrdům jako ty, ale stejně mi to okomentuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec Nakonec z toho s těma dvěma remízama vyjdeme ještě v pohodě.

Reagovat
eliskafan

Špína teče

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mi chce někdo odporovat v tom, že je Kane nejlepší anglický útočník?

Reagovat
nemanja

najlepší útočník a útočník v najlepšej forme je rozdiel, každopádne za mňa Kane

Reagovat
MadMrJacky

Kane je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný... Ale my se pomstíme, koupíme Kanea.

Reagovat
Pigeon

pak ho prodáte a koupíte znovu

Reagovat
Minister

Tak, to je už rozhodnuté... prepínam na Winter Classic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výbuch Chelsea To už ani Mourinho nedokáže preniesť ten tlak.

Reagovat
PhilipS

Vůbec nechápu, co se z průměráka Kanea stalo....to je jak Ramsey dvě sezóny zpátky....co dokáže sebevědomí...

Reagovat
smazaný uživatel

A co se jako u Ramseyho zmenilo?

Reagovat
PhilipS

měl období, kdy to byl nejlepší hráč v lize puso...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlava dělá 80%

Reagovat
havrys99

kampaň Děravá obrana

Reagovat
JIMMY-PO

len do nich do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Harrrrrrrrrrrry

Reagovat
Nikikrew

Spuds , Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Cucák Courtois, dnes slušná diera

Reagovat
t0mmy33MCFC

Champions back on top

Reagovat
Svatej

Jeden posranej zapas a uz jsme najednou banda prumeraku a hraci, kteri hrali doted svetove jsou jen vyhajpovani, jasne lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Kane by konečne mohol byť ten útočník pre Albion, ale potrebuje hrávať pravidelne ťažké zápasy (LM)

Reagovat
k0udy

Sturridge jako není, když je zdravý jo?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám pocit, že by svojimi gólmi pomohol k postupu zo základnej skupiny MS

Reagovat
Hai

Když je sklenenej tak asi těžko

Reagovat
Atlético de Madrid

V oblíbenejch týmech mám Chelsea, ale z tohohle průběžnýho výsledku normálně cítím radost. Asi už je fakt nemám rád

Reagovat
FUnk

tak to je jedine dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dospievaš

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si jí vyndej, ať nemáš výčitky svědomí... Stejně od vzájemných zápasů s Atléticem nás pořád jenom pičuješ, tak nevím co řešíš

Reagovat
hitZor

Pičus Down tyvole, Ivanoviče chytne kolem krku a ještě to je faul naopak

Reagovat
J0EL

Joseho ego bude toto dlho rozdychavat

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, takže v létě Kane za 60 do Realu jasnej..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Kane, ďaľší Angličan v Reale Madrid

Reagovat
jk

Curtois

Už se těším, až mi tu zas nějaký garwel bude tvrdit že je lepší než Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej toho Williana do pici, na to se nejde divat..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nikdy jsem se tak netěšil na pozápasové zhodnocení od Josého jako dnes. nesympatie k Chelsea, to je jedna věc, prostě běžná londýnská rivalita. ale to, jak nemusím jeho konkrétně, to je úplně jiný level.

Reagovat
Miguel19

Na Nový rok ta porážka přijít neměla..

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, v tomto zapase je najviac vidiet Pocheho rukopis

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

A jedem, otocit !!!

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

H A Z A R D!!!

Reagovat
Whitemedia

Hazarde ty seš krááááááál

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio

Reagovat
smazaný uživatel

EDEEEEEEEEEEN, aspoň Cesc další asist.

Reagovat
hitZor

Hazaaaaaaard, podmě kurva, 30 minut, to vyrovnáme

Reagovat
frankiefcb

Tak to byla solidní hrubka Fazia

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre zase áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio chuťovka

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom 3 góly, pojďme

Reagovat
Miguel19

Fazio je taky řízek tvl

Reagovat
FUnk

za tohle pokutu a na dva mesice do leopoldova....

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio, ty seš tele

Reagovat
Whitemedia

Cesc další asistence

Reagovat
Trapper

Hazard

A jedem sakra!

Reagovat
PhilipS

Ale neskutečně vyřešený.....Kdyby tohle vedl takovej Welbeck, tak z toho není ani střela na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Cesc 14. asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson>Fazio

Reagovat
Miguel19

Dej tam Drogbu, ten dá hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

jen jestli to nezačali brát na lehkou váhu. Kyle by mohl brzdit s tím vysouváním. přece jenom je jediný z té obrany, kdo umí bránit.

Reagovat
Miguel19

Wow, on tam je ještě Willian...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Střídej prosíííím!

Reagovat
smazaný uživatel

Obránci jsou dnes po opici

Reagovat
smazaný uživatel

lol dive

Reagovat
tweek

Josef neunáší...

Reagovat
smazaný uživatel

José neunáší.

Reagovat
Whitemedia

za nás dnes brání Lovren že..

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
FUnk

bentaleb chce vystrelit a hazard da malem gol.....

Reagovat
hitZor

To jako nebyl faul a žlutá?

Reagovat
frankiefcb

co?

Reagovat
masly008

ne nebyl.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uplne ciste co sa zase ten cigan rozculuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

aby mohol sirit svoju propagandisticku rozpravku o stvanici na jeho muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť my hrajem, jako kdyby to skore bylo obráceně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneovi vychádza úplne všetko...

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah da hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Saláám

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je svetovej zakrok, tohle dela golmana nejlepsim..

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

hugo pan

Reagovat
Whitemedia

hugo

Reagovat
Trapper

Hmm, Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo! Nejlepší golman v Anglii

Reagovat
FUnk

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Wat

Reagovat
raduinho

Reagovat
Cobra

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

cahill redka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Cahill rudá.

Reagovat
tweek

cahil

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill je fakt mimo.

Reagovat
Trapper

Cahille ty vole prober se už.............

Reagovat
feministka

To je mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill sa pekne vyfarbuje Chelsea ničí charakter, no

Reagovat
blade115

Proč jste se tady všichni rozhodli, že se budete chovat jak debilové?

Reagovat
smazaný uživatel

ale noták

Reagovat
blade115

Courtois vyhypovanej, Matic žádný terno, Cahill zmrd... A to si ani nevšímám toho, že tu je najednou takových fandů slepic, to je normální.

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj, ale naozaj sa tak teraz zachoval, nesúhlasíš? To malinké podrýpnutie za tým som si nemohol odpustiť, ale ty vieš, že inak som dobrý chalan.

Reagovat
blade115

Co já vím, si nemysli, že se na to ještě dívám... Ale jo no, bohužel jsem si myslel, že normální je třeba i Desperado, tak jsem tak trochu nejistej. Ale asi jo, když tak vidím ten hejt na tebe, tak kamarády potřebuješ jako sůl.

Reagovat
TopinB

Yung se zrovna nerozhodl naráz, on už to tady praktikuje dost dlouho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Pigeon

Tak Cahill dnes nedostal dvě žluté a jednu červenou

Reagovat
smazaný uživatel

CHADLIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

curaci v ty obrane, vsichni do jednoho..

Reagovat
FUnk

tu mate

Reagovat
Whitemedia

ten dnes nechytí nic kurva

Reagovat
smazaný uživatel

dejte tam Soldada, ať si dá taky góla

Reagovat
FUnk

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by se fakt asi trefil aji on

Reagovat
Manik...

Sranda musí být

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

A maj tam bůra!

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do prdele Jděte do prdele Jděte do prdelééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Miguel19

5

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se rozhodli nebránit?

Reagovat
smazaný uživatel

5 Chadli ... za tú prasačinu Cahilla

Reagovat
tweek

5pur2

Reagovat
Trapper

Zaslouženě, hrajem tužku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do nich, do tý špíny

Reagovat
Ángel di María 22

Cahill je akorát tak zkurvená mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zasloužený, dneska taky fantastický. i v obraně dost pomáhal v první půli Dannymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo podržel škdoa že ten gol nedal Andros ale

Reagovat
Whitemedia

kdo naposledy nám dal pět branek...

Reagovat
Sali5

Arsenal tehda?

Reagovat
Whitemedia

vidíš to, na to jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

pod Mouem vam v PL nikdo nikdy nedal ani 4

Reagovat
Atlético de Madrid

Arsenal, jak tehdy dal Van Persie hattrick

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

sry,

3 - This is only the third time Chelsea have conceded five goals in a PL game (1-5 vs Liverpool in 1996 & 3-5 vs Arsenal in 2011). Gubbed.

Reagovat
Miguel19

Jestli ani po tomhle Ivanovič s Cahillem nebudou dřepět, tak ať jde José do prdele..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Ty obrana je dneska k smíchu...... I když ani to ne, k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Kane 2+2 a ja ho mám na lavičke, ach...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
jacobT

Reagovat
13

Reagovat
Ángel di María 22

Pět To je mi panečku ostudičkaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

my prostě to křídlo potřebujem a možná i střed zalohy ( tam to taky fabre a matic neutahnout celou sezonu sami a pak tam je kdo kokot mikel a tragickej ramires ) !!! Schurlle , willian a salah at jsou do prdele ! a přístě Cahill na tribuně bože ! a Ivanovič at jde taky do prdele na chvili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois ukazuje, ze je to nejlepsi golman v PL..

Reagovat
Trapper

Určitě to mohl chytit no..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by byl nejlepsi v PL, tak mel urcite neco chytit a je jedno co.. Koukni na Llorise na druhy strane

Reagovat
Manik...

Nemohl chytit ani 1

Reagovat
Whitemedia

Nooo.. tohle taky poslouchám od začátku sezony, u každého obdrženého čtu, jak to nemohl chytit..

Reagovat
smazaný uživatel

zatim nemohl chytit vubec nic.. tak k cemu tam mito toho golmana?

Reagovat
Atlético de Madrid

No, Courtois určitě neni nejlepší gólman v PL.. Z těch dnešních gólů nemohl chytit žádnej, respektive jejich nechycení z něj nedělá nějakou srágoru. Ten Llorisův zákrok byl určitě těžkej, ale měl perfektní výhled, ta střela byla k zemi a relativně blízko k němu.

jestli ho chceš hejtovat, tak si hezky vzpomeň, co všechno pochytal loni v semifinále LM právě proti Chelsea...

Reagovat
PhilipS

DDG, Courtois...časem možná Forster...to je prostě stejná váhová kategorie...posoudit, kdo z nich je lepší objektivně nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho vubec nehejtuju a dokonce ho mam rad a jsem rad, ze chyta misto Cecha, ale co fakt rad nemam a hejtuju, je to, ze spousta lidi ho povazuje za TOP3 golmana na svete, Ribery22 psal, ze je lepsi, nez Neuer. Ale ja od nej v Chelsea jeste zazracnej zakrok nevidel.. A aby chytil neco navic, to taky ne..

Reagovat
Atlético de Madrid

No, on za letošní rok je určitě mezi třema gólmanama na světě. Teda v soutěžích, který sleduju. Podle mě Neuer, on a De Gea. Za Atlético i Belgii byl úchvatnej, pro mě nejlepší Belgičan na MS a jeden z pěti nejlepších brankářů turnaje. Teď je ten De Gea asi lepší, ale to hodnotíim jenom výkony v letošnim ročníku PL, ne za celej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hodnotim jenom jeho vykony v Chelsea. A uz po nekolikaty rikam, rekni mi nejakej jeho zakrok v chelsea, kdy chytil neco navic..

Reagovat
Atlético de Madrid

Tolik těch zápasů jsem neviděl. Dneska z toho nemohl chytit nic, byly to dobře umístěný střely.

Reagovat
Mindas

Hlavně u toho Llorise bylo dlouho dopředu vidět, kam to Azpi chce pálit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

V příštím zápase poprosím o Cahilla na tribuně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad uz definitivne , Chadli, to je hracik

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli v příštím zápase bude zase totožná sestava jako s tou dnešní... tak budu prostě nasranej no ježiš

Reagovat
PhilipS

Sem drůbež vůbec nepočítal do boje o čtvrtý místo, ale teď už se jich bojím víc než Poolu třeba....tohle je může hodně nakopnout...

Reagovat
FUnk

mou bude neskutecne brecet

Reagovat
Kang & Kodos

Hezky to neunáší

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires už si doufám zase měsíc nekopne.

Reagovat
Coutinho10

cahill slusny prase hezky spurs

Reagovat
Miguel19

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Takový OT: kolik jste přibrali přes svátky? Když vidím Dowda, tak se vážně bojím jít na váhu, abych nebyl nemile překvapen.

Reagovat
smazaný uživatel

Suspect Mourinho might blame Frank Lampard for this.....

Reagovat
jacobT

Fabregas

Reagovat
mickey mouse

atmoška

Reagovat
Manik...

A o 1 gól už PL vede Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

City na titul letos nemá.

Reagovat
Infernoqt

ale vyhraje ho

Reagovat
diastan

Reagovat
Manik...

To je opravdu odvážné tvrzení. Neřekl bych, že se od Chelsea zase tolik liší.

Reagovat
smazaný uživatel

City nezvládne klíčové zápasy. Chelsea je víc konzistentní, i když teď mají výpadek. Nakonec to urvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to the Chelsea players in the dressing room

https://vine.co/v/Ow9Qx9H6Ked

Reagovat
FUnk

Reagovat
masly008

costa jue ještě nahřišti.

Reagovat
masly008

je

Reagovat
smazaný uživatel

campaign against chelsea as usually

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah nedá gol ani z metru

Reagovat
Miguel19

T E R R Y!!!

Reagovat
Whitemedia

k ničemu hmm..

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Každý gól dobrý, když rozhoduje skóre..

Reagovat
Whitemedia

taky pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Lool, Terry

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEEEEEEEE kdyby nepadl ten 5. zkurvený gól tak bysme snad uhráli i tu remízu... takhle je i ten třetí úplně zbytečnej...

Reagovat
Miguel19

A kdyby nepadlo těch 5, tak by jsme vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off, víte jak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

*bychom

Reagovat
Janča4

ono totiž kdyby nepadl ten 5. tak vy určitě dáte ten 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se na to vysrat. Ještě není konec, sakra!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som presvedčený, že ak sa nič neočakávané nestane tak Eden Hazard bude top hráč nasledujúcich rokov ... Ohromne talentovaný hráč. Z tej nastupujúcej generácie "superhráčov" verím najviac práve jemu.

Reagovat
smazaný uživatel

zakoncovanie ma totalne priserne .

Reagovat
Deywid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych to nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On už je top hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este neni, stale to je len hype

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto nemá nu ani reagovať . Ak by si ho v tejto sezóne sledoval , tak vieš , že je geniálny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

este mu nieco malo chyba ( lepsie finálne riešenia, vyššia konzistencia výkonov )

Reagovat
hitZor

Reagovat
Godwinson

Jediné, co mu chybí, je Rudi

Reagovat
smazaný uživatel

koho máš ještě v té generaci "superhráčů"?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, Götze, Pogba ...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak nějak souhlasím s desperadem, on pořád ještě žije z té pověsti zázračného kluka, za pár dní mu bude 24 a pořád v něm nevidím to co třeba u Neymara, že ten tým dokáže sám potáhnout.

Reagovat
Godwinson

Však to dokáže a v minulosti dokazoval, byť samozřejmě není tam, kde podle mě být měl. Ale to je spíše o jeho přístupu, či možná přístupu k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

když je srovnám s NEymarem tak, kdyby Messi vypadl do konce sezóny tak se o ně "nebojím" Neymar je schopný potáhnout celou Barcu, každý zápas. U Hazarda to prostě nevidím, on dá gol, hraje dobře, ale ve výsledku na tom hřišti dominuje Matič nebo třeba Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

a to nemyslím nějak zle, jeho styl hry se mi celkem líbí, možná jen Chelsea není pro něho to pravé

Reagovat
Godwinson

Kdyby Hazard vypadl do konce sezóny, tak bych se o Chelsea bál. Ale jako trochu souhlasím, viz výše. Hazard měl být dle předpokladů jinde, ale je to v něm. On asi v hlavě nemá pro fotbal nastavenou takovou prioritu, aby se stal úplným králem. Ale do hlavy mu nevidím a klíčový hráč v jednom z nejlepších týmů je, takže :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda a Neymar ma vedla seba este Messiho tak je dost zviazany . Zatial co Eden ma plnu volnost pri Mourinhovi .

Reagovat
Cobra

Bentaleb

Reagovat
smazaný uživatel

ak to takto skončí, tak to bude na čele úplne vyrovnané (aj skóre)

Reagovat
masly008

není nad to vidět takhle mourka.

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa na rozhovor s Mourinhom

Reagovat
masly008

on žádný nedá,

Reagovat
hitZor

Na tiskovku beztak půjde Holland

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, co se stalo s wiziwigem, nevíte někdo?

Reagovat
jenage

Si to tam přečti, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ukončili to kvůli nějakému zákonu ze Španělska? Škoda toho.

Reagovat
hitZor

A internet jako patří Španělsku? Doménu mají .tv, což je myslím Tuvalu a hosting kdyžtak přehoděj jinak a Španělé jim můžou políbit prdele

Reagovat
hitZor

*jinam

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, ale kvůli nějakému tomu zákonu to bude, páč za nedodržení je pokuta 600.000 eur.

Reagovat
hitZor

No jo, ale co má Španělsko co kecat do věcí na doméně jiného státu a na hostingu, co je v jiné zemi? Pokud to provozuje Španěl, tak se hosting napíše na někoho jiného a absolutně nic mu nemůžou udělat, pokud z toho nemá nějaké zisky, což pochybuju, protože ty kanály bývaly v tom seznamu jen díky reklamě na stránce streamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť tam píšou, že operujou ze Španělska, tak že by asi proto?

Reagovat
hitZor

Trochu mi to připomíná to, jak se EU sere do Googlu, že prý zneužívá toho, že jsou jedničkou na trhu. Je to kurva internet, nikdo jim nemůže říkat, co můžou a nemůžou na své stránce mít, pokud to není něco protizákonného.

Reagovat
Whitemedia

Ramires achjo...

Reagovat
papos182

Proc Mourinho jeste neodesel do kabiny?

Reagovat
smazaný uživatel

José si podává ruce před koncem zápasu už i když prohrává?

Reagovat
Matić

No, myslim, že na toto nejsou zvyklí jak fans Spurs, tak my šok pro oba. No jede se dál

Reagovat
slavex

Strašný zápas, doufám, že se dají do dalšího zápasu dohromady, a že Jose protočí obranu, protože ta dnes hrála otřesný zápas. Celkově to byl slabý výkon od všech, za zmínku stojí jen výkon Edena, který je prostě geniální a snad ještě Azpi, který prostě odmaká každý zápas.

Reagovat
hitZor

Příště bych rád viděl Čech - Azpi, Kurt, JT, Luis, ale o tom můžu jen snít

Reagovat
FUnk

jak na novy rok tak po cely rok

Reagovat
smazaný uživatel

5:3 už není tak dominantní, ale stejně paráda. Harry je prostě bůh, Nacer také výborný výkon. díky!

Reagovat
FUnk

tak tobychom nebyli my, abychom to nezdramatizovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane zatím životní zápas. Dnešek je prostě jeho den! Úžasný, tohle jsem po těch holomajznách, co tak často hrajem, vůbec nečekal. Hlavně se z toho nezbláznit a potvrdit to s Crystal Palace.

Reagovat
Pigeon

Zítra očekávám článek o ubrečeném mourinhovi a co na to Čech

Reagovat
J0EL

+ sracky LVG o tom ako idete na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

bavil sem se u Chelsea.Mourinho neskutečnej borec!Je to herec,divadelník, podle mě to musí být radost pod ním hrát.sympaťák každým coulem.

Reagovat
smazaný uživatel

CHEL53A

Reagovat
Cobra

"Dejte nám konečně soupeře, který nás porazí"

Reagovat
smazaný uživatel

kašli kašli

Reagovat
FUnk

mel courtois nejaky zakrok?

Reagovat
vitasrp

Chytl asi dvě střely v první půli no.

Reagovat
vitasrp

Šílenej zápas, dost slušně jsme se odpálili nesmyslnejma chybama a špatnýma rozhodnutíma, přičemž to byl jednoznačně nejhorší výkon obrany za poslední dva, tři roky. Nejhorší je, že tam nešlo jenom o systémový problémy, ale i jednotliví hráči vyrobili takové nesmysly, že jsem je téměř ani nepoznával.

Nicméně si nemyslím, že je důvod k panice, nemyslím si, že je důvod k nějakejm masivním změnám v základní sestavě, nemyslím si, že by tým tahle prohra měla vyvést z rovnováhy. Byl to prostě absolutní výpadek, důležitý je se postarat o to, aby se něco takovýho v budoucnu neopakovalo - v poháru takovej výkon znamená konec, v lize komplikaci, ale nakonec to může být úplně jedno.

Každopádně Tottenham podal opravdu parádní výkon, jejich presink a energie v záložní řadě nám nadělala strašný potíže, jejich přímočarý útoky jsme měli problém zachytit, taky nám z toho nadělili pár branek. Kane podal obdivuhodnej výkon, nevím proč, ale vzpomněl jsem si na výkon Lewandowskiho ze semíčka LM 2013. Cokoliv Tottenham udělal, u toho byl, našim stoperům dělal naprosto nereálný potíže a ta jeho druhá branka byl dobrej nesmysl, tam to udělal prvotřídně.

Pro nás to asi nebyl ideální čas, protože jsme oproti živým, energickým domácím působili poměrně unaveným dojmem, vůbec jsme se tomu tempu v určitých pasážích první půle nedokázali vyrovnat - na konci toho nabitýho vánočního programu jsme zkrátka oproti soupeři vypadali naprosto vyčerpaně, což samozřejmě byl problém.

Nicméně na Watford to chce hodně protočit, dát některejm hráčům základní sestavy volno, aby měli týden a půl na přípravu zápasu s Newcastlem, tudíž bychom měli být daleko, daleko čerstvější.

A na závěr slovo ještě k Edenovi - přijde mi, že ty svoje sezóny vykopává v prosinci. Loni to od něj bylo nic moc do prosince, pak přišel zápas na Sunderlandu, který udělal v podstatě sám, a od tý doby mužstvo táhl, připisoval si branky, důležité asistence a vynikající výkony. Letos to na začátku nebyla žádná tragédie, ale pokračoval řekněme na levelu loňských výkonů - přišel listopad/prosince, najednou si připsal branky ve čtyřech po sobě jdoucích domácích utkáních v Premier League, teď má dvě branky ve venkovních střetnutích Premier League za sebou a podává vynikající výkony - když ho tým potřebuje, Eden ej připraven něco podniknout, vymyslet akci, vstřelit důležitý gól.

Reagovat
hitZor

Každopádně bych teďka zkusil dát šanci Čechovi, protože ta obrana byla fakt neskutečně rozhozená a nedivil bych se, kdyby v tom měla prsty komunikace s Courtoisem.

Taky trochu nechápu, jak může dostat dva skoro stejné góly na zadní tyč. Čekal bych, že gólman bue trochu předvídat, kam to půjde, ale on prostě u třetího i pátého gólu stál tak nějak uprostřed, jako by čekal, že by to mohlo jít na bližší tyč, přitom ta pravděpodobnost, že to tam půjde, byla fakt minimální (úhel hráče a to, že hraje pravou, postavení našeho obránce).

Reagovat
vitasrp

Komunikace s Courtoisem je sračka, o který se mluví od začátku týhle sezóny. Prý Čech lépe organizoval obranu, proto jsme loni dostávali méně branek.

Přičemž to vůbec není pravda, protože za 19 zápasů jsme letos dostali méně branek jak loni za první polovinu sezóny. V druhé části jsme sice začali být defenzivně solidní, ale to souviselo s celkovou změnou herní filozofie.

Já bych brankáře určitě neměnil. A vůbec bych neměnil obsazení obrany. Jeden průser nesmaže rok a půl stability, která nám tahle čtyřka dala. Prostě udělala dneska bordel, kterej si v příštích zápasech musí uklidit, to je celý.

Reagovat
hitZor

Je pravda, že dneska selhali snad naprosto všichni z té obranné šestky až na Azpiho (Courtois, Braňo, Gary, JT i Matič). Ale jinak mi fakt přijde, že loni sme s Čechem dostávali povětšinou góly spíš z rohů a podobné tomu dnešnímu prvnímu, kde to prostě jeden hráč individuálně urve. Letos tyhle góly dostáváme minimálně (hlavně díky Matičovi), ale zas tam padají góly po jakési systémové chybě celé obrany. Fakt netuším jestli to může být tou komunikací s Courtoisem, nebo v tom jsou nějaké taktické pokyny Mourka (třeba na Sotonu mi přišlo, že Braňo se snažil zahrát ten offside úplně zbytečně, když mohl běžet plynule zpátky a toho hráče tak bezproblému buď předběhnout, nebo s ním aspoň jít do souboje). Dneska taky zahrál snad poprvé úplně tragicky Matič, to taky sehrálo klíčovou roli.

Uvidíme, co tam vyběhne na Watford, ale rád bych to viděl ve složení Čech - Azpi, Kurt, JT, Luis a rozhodně bych nechal odpočinout Cesca, protože ten mi dneska přišel úplně vyšťavený.

Reagovat
FUnk

mou si to vodi na tiskovce

Reagovat
smazaný uživatel

co říkal?

Reagovat
FUnk

vlastne se vubec nechtel vyjadrit, jinak by dostal stopku....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže něco podobného jako na tiskovce po prvním zápase v semifinále LM Realu proti Barceloně?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele