Premier League - preview 2. kola

18.08.2018, 08:34, aktualizováno 20.08.2018, 08:31
Previews
Liverpool míří rovněž letos hodně vysoko a své možnosti naznačil už vysokou výhrou nad West Hamem. Nyní se Reds postaví dalšímu londýnskému soupeři, v dohrávce druhého kola cestují na půdu Crystal Palace...
Crystal Palace - Liverpool FC  (pondělí 21:00)
Aby se Liverpool dobral k vysněnému titulu stylem start-cíl, bude muset pořádně hrábnout. Jeho největší konkurent Manchester City se po drtivé výhře nad Huddersfieldem usadil na špici tabulky a nebude snadné ho z ní sesadit. O stoprocentní bilanci se však i po dvou kolech uchází i soupeř Reds. Crystal Palace před týdnem vyhrál na půdě Fulhamu a rozhodně nebude snadno k poražení.

O tom se ostatně Liverpool mohl přesvědčit už několikrát - a nejen v Selhurst Parku. Od listopadu 2014 se celky v Premier League střetly osmkrát a oba dva mají shodně po čtyřech triumfech. Zajímavé však je, že oba dva vyhrály doma jen jednou - zbylá tři klání se jim podařilo vyhrát na hřišti protivníka. Eagles třeba na Anfield Road vyhráli třikrát v řadě mezi roky 2015 a 2017.

Teď by potřebovali proti Liverpoolu uspět i doma, což nedokázali téměř čtyři roky. Před sebou ale mají lákavou vidinu dvou celků, které po boku velkých hráčů Man City, Chelsea a Tottenhamu působí se šesti body takřka exoticky. Bournemouth a Watford zatím hrají parádní fotbal a zaslouženě si hoví na vysokých pozicích.

Aby Crystal Palace do této společnosti také zapadlo - a zabránilo tak v témže počinu Liverpoolu - potřebuje opět další skvělý výkon od nejlepšího hráče Wilfrieda Zahy. Ten už tým kvalitou dávno přerostl, londýnský celek ho však stále bůhvíjak dokáže v týmu držet, snad i za pomoci zbrusu nové smlouvy na 130 tisíc liber týdně.

Liverpoolští fanoušci jsou na zápas také natěšeni, aby taky ne, když první kolo jejich borci smetli 4:0 West Ham. Ofenzivní trio Salah - Firmino - Mané podporované geniálním žolíkem Sturridgem patří k nejsilnějším na světě a už působí skoro jako utopie, že by se aspoň jeden z nich v jakémkoli utkání neprosadil. Z posledních deseti soutěžních zápasů se tak stalo jen dvakrát - a to vyšel naprázdno celý Liverpool.

V jeho řadách by se mohl dočkat soutěžního debutu defenzivní středopolař Fabinho, i když cestu do základu snadnou nemá. Naby Keita hrál minulý týden skvěle a možná ještě líp se dařilo Jamesu Milnerovi. Jürgen Klopp nebude moct využít Lovrena s Oxlade-Chamberlainem, zatímco kapitán Henderson nabírá fyzičku po dlouhém MS a následné dovolené. Otazník visí i nad Matipem.

Také Crystal Palace by tuze rád využil své dvě posily zvučného ražení. Příchod Maxe Meyera z Schalke působil skoro jako zjevení, důležitou šířku kádru obstará i Jordan Ayew. I v jejich případě ale Roy Hodgson čeká, až se dostanou do stoprocentní kondice.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt - Townsend, Milivojević, McArthur, Schlupp - Benteke, Zaha
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Milner, Wijnaldum (Fabinho), Keita - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.58 - 5.16 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Watford FC  (neděle 14:30)
Zatímco leckteré týmy se na úvod sezony teprve dostávají do té správné provozní teploty, nový ročník v podání Burnley je již dávno v plném proudu a zápasy přibývají v hektickém tempu. Tým Seana Dychea totiž po šokujícím úspěchu z loňské sezony proklouzl do předkola Evropské ligy, kde si zatím počíná nanejvýš statečně, ovšem otázkou zůstává, zda se toto roztříštění sil úzkého kádru do dvou soutěží neprojeví na ligových výsledcích. Ozkoušet tuto možnost přijíždí na Turf Moor Watford.

Ani ne dva týdny od chvíle, kdy se Francie stala fotbalovým mistrem světa, již hráči Burnley nastoupili ke svému prvnímu ostrému zápasu ročníku 2018/19. Poslepovaná sestava na přelomu července a srpna s odřenýma ušima postoupila přes skotský Aberdeen, a to až po prodloužení. Totéž se pak opakovalo i v dalším předkole proti papírově náročnějšímu soupeři v podobě tureckého Basaksehiru, proti němuž Clarets tento čtvrtek rovněž vyválčili těsný postup až v půlhodinovém nastavení, kdy se o jediný gól vypjatého dvojzápasu postaral Jack Cork.

Watford tak může cítit šanci na solidní výsledek a fyzickou převahu především v závěru nedělního střetnutí, ovšem Dyche si připravenost svých svěřenců nemůže vynachválit. "Je to až neuvěřitelné. Mentální i fyzická síla hráčů je naprosto fantastická, rozhodně budou na neděli připravení." Na okysličení kádru by měly během sezony posloužit letní posily jako Matěj Vydra, ovšem český forvard kvůli absenci řádné předsezonní přípravy ještě stále není plně fit a jeho debut v novém dresu se tak odkládá. Mimo hru zůstávají také Robbie Brady, Steven Defour a brankáři Pope s Heatonem, jež umně zastupuje Joe Hart.

Hosté za sebou mají výtečný vstup do sezony, neboť na domácí půdě s přehledem porazili Brighton 2:0, ovšem jejich výkony na hřištích soupeřů jsou stále velkou neznámou. Pod vedením Javiho Gracii watfordští v loňské sezony nedokázali za sedm zápasů dokonce ani jednou skórovat a na venkovní výhru čekají již předlouhých dvanáct utkání. Základní sestava Hornets by měla být totožná s tou zahajovací z prvního kola, mimo hru jsou stále zranění Deulofeu, Chalobah, Cleverley i Okaka.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Lennon, Westwood, Cork, Gudmundsson - Vokes, Wood
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Janmaat, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra - Gray, Deeney
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.10 - 3.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Huddersfield Town  (neděle 14:30)
Stejně jako loni se ani tentokráte začátek nového ročníku Manchesteru City neobešel bez dlouhodobé ztráty člena základní sestavy. Nešťastné zranění kolene si totiž na tréninku přivodil nejlepší hráč Citizens v cestě za ligovým titulem, Kevin de Bruyne. Jeho absence se odhaduje až na tři měsíce. Jestli si však dokáže někdo poradit se ztrátou klíčové postavy týmu, je to právě loňský šampion, který hodlá tyto předpoklady potvrdit proti trpaslíkovi z Huddersfieldu.

"Bude to pro nás stejná rána jako Benjamin Mendy v minulé sezoně," připomněl manažer Citizens Pep Guardiola vážné zranění kolene francouzského beka, které jej vyřadilo takřka na celý ligový ročník. "Kevin byl loni jedinečný a taková zranění si samozřejmě nikdo nepřeje, je to těžké pro něj i jeho rodinu. Zároveň je to ale součást hry, občas se něco takového stává. Hráči nedostanou ani chvíli oddechu a mají za sebou velmi náročnou předešlou sezonu. Lidé mají své limity."

Přestože je na papíře souboj ManCity s Huddersfieldem až groteskní záležitostí, jejich loňské měření sil dává naději, že se žádný jednoznačný debakl konat nemusí. V prvním duelu na John Smith’s Stadium ukořistil favorit všechny body až v hektickém nastavení zásluhou trefy Sterlinga, zatímco v odvetě Terriers dokonce uhájili stěží představitelné čisté konto a bod za remízu 0:0. Tým Davida Wagnera byl jediným v celé soutěži, kdo bleděmodrou mašinerii dokázal na Etihad Stadium udržet gólově na uzdě.

"Manchester City je nejlepší a my se rádi poměřujeme s těmi nejlepšími. Pokusíme se jim připravit co možná nejnepříjemnější odpolední zážitek," nechal se slyšet kouč hostí David Wagner. "Víc než kdy jindy musíme být soustředění především na sebe než na soupeře. Každý hráč musí být svědomitě připraven a musí znát svou úlohu v herním plánu. Máme už s těmito zápasy zkušenosti a víme, že se z nich dají vytěžit body."

Při absenci De Bruyneho je pro Guardiolu o to pozitivnější, že již může opět počítat s Davidem Silvou, jenž po účasti na mistrovství světa překonal i drobné zdravotní potíže a je již spolu se zbytkem týmu v plné tréninkové zátěži. Otázkou zůstává, nakolik španělský manažer po úvodním triumfu z hřiště Arsenalu protočí sestavou a zda šanci od úvodních minut dostanou například Gabriel Jesús či Leroy Sané, kteří v Londýně začali pouze na lavičce.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - Gündogan, Fernandinho - Mahrez, B. Silva, Sterling - Jesús
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Hamer - Hadergjonaj, Kongolo, Schindler, Lowe - Mooy, Billing - Diakhaby, Pritchard, Van La Parra - Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 14.40 - 37.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Manchester United  (neděle 17:00)
Po nepříliš pozitivní předsezónní přípravě společně s absencí vysněných hráčských posil vstoupil Manchester United do nové sezony vítězně, když si na domácí půdě poradil s Leicesterem. Nyní tým Josého Mourinha čeká první výjezd sezony na půdu Brightonu, který se v prvním kole proti Watfordu uvedl jedním z nejhorších výkonů všech letošních účastníků Premier League a má tak před svými fanoušky rozhodně co napravovat.

Kromě zmíněné Mourinhovy nespokojenosti s narušenou letní přípravou kvůli účasti řady hráčů United na mistrovství světa a také rozporům s klubovým vedením ohledně nákupu požadovaného stopera provázely problémy také vztah portugalského manažera s ústřední hvězdou týmu, Paulem Pogbou. Čerstvý mistr světa s národním týmem Francie sice na úvodní kolo s Leicesterem dostal kapitánskou pásku a šel týmu příkladem proměněným pokutovým kopem, ovšem jeho tajemné pozápasové výroky znovu rozvířily spekulace o napětí mezi Pogbou a Mourinhem.

Někdejší kouč Chelsea, Realu Madrid či milánského Interu však na předzápasové tiskové konferenci neřekl o novém klubovém kapitánovi (přinejmenším v době absence Valencii) jediného křivého slůvka a měl pro jen slova chvály a podpory. "Chci, aby hrál dobře a aby hrál pro tým a fanoušky. Vede si u nás mimořádně dobře a na jeho obranu musím říct, že ať už o něm a o mně píšete, co chcete, nešiřte prosím žádné lži. Nestavte jej do situace, která lidem podsouvá, že není slušný a vzdělaný člověk, kterým ve skutečnosti je. Pravda je taková, že jsme tady společně dva roky a ještě nikdy jsem s ním nebyl spokojenější než právě nyní."

Domácí po úspěšné nováčkovské sezoně čeká potvrzení prvoligového postavení, které je soudě dle chabého výkonu v prvním kole s Watfordem v ohrožení. "Byli jsme z našeho představení z minulého týdne hodně zklamaní," nebral si servítky manažer Chris Hughton. "Když prohrajete se ctí, dá se to přijmout, ale náš výkon nebyl na úrovni, jakou si představujeme. Musím se rozhodnout, jaké protentokrát udělám změny. Máme za sebou špatný start a nyní na něj potřebujeme zareagovat."

Dobrou zprávou pro Seagulls je vzpomínka na závěr loňské sezony, kdy si doma s Manchesterem překvapivě poradili 1:0 a zajistili si tak setrvání v nejvyšší soutěži. Tou špatnou je naopak absence kapitána Bruna, jenž si v prvním kole přivodil svalové zranění, a nahradit by jej mohl nový příchozí Martín Montoya. Na straně United jsou stále mimo hru Nemanja Matić s Antoniem Valenciou, byť oba zkušení členové Mourinhovy obvyklé základní sestavy se již vrátili do tréninkového procesu.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Dunk, Duffy, Bernardo - Knockaert, Stephens, Pröpper, March - Gross - Murray
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Bailly, Lindelof, Shaw - Fred, Pereira, Pogba - Mata, Lukaku, Alexis
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.67 - 3.65 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cardiff City - Newcastle United  (sobota 13:30)
Druhé kolo Premier League otevře duel dvou týmů, které do nové sezóny nevstoupily pravou nohou. Cardiff po návratu mezi elitu podlehl Bournemouthu, zatímco Newcastle v St. James' Parku nestačil na Tottenham. V sobotu po poledni tak budou mít obě mužstva jediný cíl - získat do tabulky premiérové body.

V hlavním městě Walesu půjde o zajímavé střetnutí nejen na hrací ploše, ale také za postranní čárou. Po letech totiž dojde také na setkání dvou zkušených manažerů, Rafy Beníteze a Neila Warnocka, kteří se naposledy nerozešli zrovna v dobrém. Psal se rok 2007 a Rafael Benítez, kouč Liverpoolu, jenž měl tehdy jisté místo v TOP 4 a před sebou finále Ligy mistrů, nechal v předposledním ligovém kole proti Fulhamu, bojujícímu o záchranu, odpočívat několik hráčů základní sestavy. Reds tehdy překvapivě prohráli 1:0, což nehrálo do karet Warnockově Sheffieldu United. Blades navíc závěr sezóny sami nezvládli a nakonec sestoupili.

Warnock tehdy na tiskové konferenci prohlásil: "Pokud jste manažer z ciziny, jako Rafa Benítez, pravděpodobně nebudete dvakrát ronit slzu kvůli tomu, jak se cítí Sheffield United.” Nakonec ještě dodal, že to španělskému kormidelníkovi "nikdy nezapomene”. Zub času však, zdá se, všechny spory urovnal. "Rafa je nejdůležitější osoba Newcastlu, nemohou si dovolit o něj přijít. Bude zajímavé, jak se to vyvine, protože mu příští rok končí smlouva a bude cílem klubů po celém světě. Jako manažer dal Newcastlu opravdu mnoho,” nešetří komplimenty Neil Warnock.

Nutno dodat, že Benítez se s o 11 let starším Warnockem střetl v historii celkem pětkrát a ani jednou neprohrál - navíc si připsal hned čtyři vítězství. Cardiffu se navíc proti Magpies obecně vůbec nedaří, klub ze severovýchodu Anglie porazil Bluebirds na ligové scéně již desetkrát v řadě.

Jedinému zástupci velšského fotbalu v Premier League bude i nadále chybět zraněný Islanďan Aron Gunnarsson, naopak k dispozici by už měl být forward Kenneth Zohore. Ani Newcastle nebude mít v sobotu k dispozici kompletní kádr, proti Tottenhamu se v závěru zranil pravý obránce DeAndre Yedlin, naštěstí se nepotvrdily prvotní prognózy a potíže s kolenem nemají vážný charakter, přesto si proti Cardiffu ještě odpočine.
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Ehteridge; Peltier, Morrison, Ecuele Manga, Bennett; Murphy, Arter, Bamba, Ralls, Hoilett; Reid
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka; Manquillo, Lascelles, Clark, Dummett; Ritchie, Shelvey, Diame, Kenedy; Perez; Rondon.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.16 - 2.48
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Everton FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Everton i Southampton se řadí k celkům, které by v novém ročníku rády zaútočily na příčky zaručující kvalifikaci do evropských pohárů. V prvním kole však nepotvrdily roli favorita a pouze remizovaly - Toffes ve Wolverhamptonu, Saints doma s Burnley. V Goodison Parku si tak oba půjdou za prvním letošním vítězstvím.

Bookmakeři v sobotním utkání mírně favorizují domácí a může za to i fakt, že Southampton na modrém břehu řeky Mersey nevyhrál již jednadvacet let, celkem třináct zápasů v řadě. Kouč Marco Silva bude navíc již moci využít dvě nové posily - Kurta Zoumu a Bernarda, naopak Yerry Mina a André Gomes si na svůj debut v Premier League ještě musí počkat.

Zejména Kurt Zouma se Evertonu v současné situaci velmi hodí, kvůli červené kartě bude totiž tři zápasy chybět zkušený stoper Phil Jagielka. Lodivod Southamptonu Mark Hughes si s disciplinárními tresty zatím lámat hlavu nemusí, kvůli zranění stehenního svalu však zřejmě nebude mít k dispozici letní posilu Mohameda Elyounoussiho.

Jednačtyřicetiletého manažera Silvu čeká soutěžní premiéra před domácím publikem. "Velmi se těším. Musíme našim fanouškům předvést něco speciálního. Jsem si jistý, že nás naši příznivci budou vždycky podporovat a my jim musíme dát důvod, aby tomu tak opravdu bylo,” uvedl na tiskové konferenci rodák z Lisabonu.

Jeho mnohem zkušenější protějšek Hughes si je vědom, že Saints čeká další náročný duel. "Zápasy v Goodison Parku jsou pro hostující týmy vždy velmi náročné,” tuší. Hughesova ekipa si bude muset dávat pozor zejména na útočníka Richarlisona. Nejdražší posila v dějinách Evertonu hned při své premiéře dvakrát skórovala a svou formu hodlá potvrdit i v sobotu odpoledne.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford, Coleman, Zouma, Keane, Baines, Schneiderlin, Gueye, Sigurdsson, Walcott, Tosun, Richarlison
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy, Cedric, Stephens, Vestergaard, Bertrand, Romeu, Lemina, Ward-Prowse, Redmond, Gabbiadini, Ings
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.62 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Leicester City - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
V sobotu se sice odehraje teprve druhé kolo letošní sezóny, v zákulisí už se přesto potichounku spekuluje o tom, že by Claude Puel mohl být tím prvním odvolaným trenérem současného ročníku. Alespoň tedy na takový dotaz musel lodivod šampiona z roku 2016 odpovídat na páteční tiskové konferenci. Jistě, pod jeho vedením Leicester herně zrovna neexceluje, k tomu všemu se psalo o napjatých vztazích s některými hráči, pokud by ale skutečně mělo dojít k jeho odvolání již takhle brzy po začátku ročníku, bylo by to jistě obrovské překvapení. Větší jistotu může získat díky výhře nad Wolverhamptonem, který sezónu zahájil bláznivou remízou s Evertonem a po letním posilování rozhodně nemá malé ambice.

Leicester svůj první duel nezvládl, na Old Trafford totiž domácímu Manchesteru United podlehl 2:1. Lišky sice byly opticky vyrovnaným protivníkem, do vážnějších šancí se však nedostaly, naopak jejich protivník dokázal skvěle potrestat jednotlivá individuální zaváhání, když svěřenci Clauda Puela nejprve hloupě vyrobili penaltu, deset minut před koncem pak zase trestuhodně nepokryli Luka Shawa, který přidal druhý gól. Pozitivem tak bylo alespoň snížení z kopačky Jamieho Vardyho, na anglického reprezentanta bude letos celý Leicester opět výrazně spoléhat.

To Wolverhampton po návratu mezi elitu a letním nakupování vyhlásil ambiciózní cíl prokousat se do elitní desítky. Svou sezónu zahájil přestřelkou s Evertonem, nováček soutěže dvakrát prohrával, vždy ale dokázal manko dotáhnout a v konečném součtu si tak odnesl bod za remízu 2:2. Tu by před zápasem jistě brali, menší kaňkou je však fakt, že po více než poločas hráli proti oslabenému soupeři.

Leicester bude postrádat trojici Okazaki, Matty James a Caglar Soyuncu. Prvně jmenovaný ještě není po delší dovolené v dostatečné kondici, Matty James laboruje s poraněnou achillovou šlachou posledně jmenovaný ještě podle manažera Puela není připraven nastoupit. Wolves se musí obejít bez belgického záložníka Leandera Dendonckera, k dispozici však již bude rekordní podoba v podobě Adama Traoreho.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Morgan, MAguire, Chilwell - Pereira, Silva, Ndidi, Gray - MAddison - Vardy
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Moutinho, Rúben NEves, Jonny - Hélder Costa, RAúl Jiménez, Diogo Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.42 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Fulham FC  (sobota 16:00)
Tottenham před týdnem s notnou dávkou štěstí zvládl vstup do sezóny a z Newcastlu si přivezl všechny tři body, ty teď bude potvrzovat v londýnském derby proti Fulhamu. Původně mělo jít o jediné utkání, které Spurs měli v letošním ročníku odehrát ve Wembley, ukázalo se však, že nový stadión nebude připraven ani na další dva následující domácí duely. Nováček soutěže ze západního Londýna si bude chtít připsat první body a zapomenout na porážku od Crystal Palace z minulého týdne.

Tottenham přes letní přestupové období nepřivedl jediného fotbalistu, částečnou výhrou pro severolondýnský klub však je fakt, že se mu podařilo podepsat nové kontrakty prakticky se všemi klíčovými hráči, čímž jasně uťal jakékoliv šeptačky o jejich možném odchodu. Mauricio Pochettino však před sebou nemá jednoduchý úkol - v době, kdy téměř každý klub svůj kádr posílil, si musí vystačit se stejným materiálem a vymáčknout z něj minimálně tolik, co dokázal v minulém ročníku.

Fulham se do nejvyšší soutěže vrací po čtyřech letech a úkol zní jasně - zachovat prvoligovou příslušnost i pro příští ročník, což ale rozhodně nebude snadné. Utkání s Tottenhamem bude pro Cottagers představovat jubilejní tisící duel v nejvyšší anglické soutěži. A co víc - zápas ve slavném Wembley je pro chalupáře skutečně výjimečnou záležitostí, však se v něm představí teprve potřetí - v roce 1975 zde ve finále FA Cupu podlehli West Hamu, zatímco v květnu tohoto roku porazili v boji o postup do Premier LEague Aston Villu.

Tottenham ještě nebude moci využít trojice navrátilců v podobě Erika Lamely, Harryho Winkse a Joshe Onomaha - ti se sice již zapojili do tréninku, na zápas ale stále nejsou připraveni. Mimo zůstává i útočník Son, který reprezentuje svou zemi na Asijských hrách. Fulhamu vypadli obránci Tim Ream a Alfie Mawson kvůli zranění, do hry pak nezasáhne ani suspendovaný Denis Odoi.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Tippier, Sanchez, Vertonghen, Davies - Sissoko, Dier - Moura, Eriksen, Alli - Kane
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Fabri - Christie, Chambers, Le MArchand, Bryan - Cairney, McDonald, Seri - Scürrle, Mitrović, Sessegnon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.58 - 12.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Kladiváři přes léto vyměnili trenéra a přivedli zvučné posily, pokud bychom soudili dle prvního duelu nové sezóny, pak se bohužel pro ně nic nezměnilo. Na duel na hřišti Liverpoolu budou chtít jistojistě co nejrychleji zapomenout, nevyšlo jim totiž zhola nic a po jednoznačném průběhu si z Anfield Road odnesli čtyřbrankový nášup. Oproti tomu Bournemouth do ročníku vstoupil mnohem lépe než loni a hned na úvod si připsal tři body, když si na vlastní půdě poradili s Cardiffem.

Manuel Pellegrini nemůže být s úvodem v podání svých oveček spokojený, zlepšení potřebuje zaznamenat prakticky okamžitě - Kladiváři totiž v posledních dvou sezónách nedokázali chytit začátek, což se s nimi táhlo po celý ročník. A něco takového si letos již zkrátka nemohou dovolit.

Bournemouth loni na první vítězství dosáhl až v pátém kole, celkově pak po 8 kolech měl na svém kontě pouhé 4 body, letos tedy do sezóny vstoupil daleko lépe, když hned na úvod zdolal Cardiff. Pokud by se mu tedy na půdě West Hamu podařilo na bodový zisk z minulého týdne navázat, získali by svěřenci Eddieho Howea během týdne tolik bodů, na kolik loni dřeli až do třicátého září.

Za domácí si možná připíší svůj první start útočníci Lucas Perez a záložník Carlos Sanchez, do hry však jistě nezasáhnou dlouhodobí marodi Andy Carroll, Manuel Lanzini a Winston Reid. Bournemouth může využít služeb své rekordní posily Jeffersona Lermy, mezi zraněnými ale zůstává Junior Stanislas.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Ogbonna, Balbuena, Masuaku - Wilshere, Noble, Rice - Yarmolenko, Arnautović, Felipe Anderson
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Smith, Cook, Aké, Daniels - Brooks, Gosling, Surman, Fraser - Wilson, King
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.57 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Po obtížném vstupu do nové sezony proti obhájcům z Manchesteru City čeká londýnský Arsenal obdobně nelehký úděl v podobě výjezdu na půdu předloňského šampiona. Chelsea se stejně jako její sobotní protivník teprve sžívá s novým koučem Mauriziem Sarrim, avšak na rozdíl od Arsenalu v prvním kole na hřišti Huddersfieldu nezaváhala a po výhře 3:0 může být v druhém kole klidnější než Kanonýři, kteří na první body pod Unaiem Emerym stále čekají.

Dobrou zprávou pro domácí Blues je navíc kondice Edena Hazarda, jenž v prvním kole naskočil do hry pouze z lavičky, ovšem s dalším týdnem tréninku by již měl být po pozdním návratu z mistrovství světa plně připraven objevit se v základní sestavě. To posila z Realu Madrid Mateo Kovaćić si naopak na účast v jedenáctce ještě nejspíš počká. "Ještě na sobě musí zapracovat, není připraven odehrát celých 90 minut, ale v sobotu by jej šlo využít na prvních či posledních 30 minut," osvětlil Sarri situaci okolo chorvatského reprezentanta, jenž letos v Chelsea hostuje z Realu Madrid.

"Hodně si od něj slibuji, protože jej považuji za kvalitního hráče a dle mého se může ještě zlepšit," pokračoval italský kouč, jenž ve funkci nahradil svého krajana Antonia Conteho. "Myslím, že mu bude sedět formace s třemi záložníky, ať už uprostřed, napravo nebo nalevo." Scházet ve středu pole bude naopak najisto Cesc Fábregas, jenž si přivodil drobné zranění v oblasti kolene.

Také Arsenal má do druhého kola co zvažovat ohledně základní sestavy, neboť ostrým testem proti Manchesteru City tým Unaie Emeryho neprošel dvakrát úspěšně. Navzdory kritice za několik nevyvedených momentů by si však Petr Čech měl udržet místo brankářské jedničky. "Sobotní rozhodnutí je jednoduché, Petr Čech bude pokračovat v brance, věřím mu," prohlásil Emery lámanou angličtinou na předzápasové tiskové konferenci.

Otázkou pro Emeryho je také složení ofenzivy, která v prvním kole nedostála klubovému přízvisku Kanonýrů a všechny slibné šance zbrkle zahodila. Šanci na hrotu útoku by tak mohl dostat Alexander Lacazette, což by znamenalo odsunutí Piérra-Emericka Aubameyanga na post levého křídla. Vyztužit střed pole by pak mohl nový příchozí Lucas Torreira, ať už za Granita Xhaku, anebo mladého Mattea Guendouziho, jenž se od svého příchodu z druholigového Lorientu těší od Emeryho velké důvěře.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Kanté, Jorginho, Barkley - Willian, Morata, Hazard
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Sokratis, Monreal - Guendouzi, Ramsey, Torreira - Özil, Lacazette, Aubameyang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.80 - 4.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC11004:03
2.Chelsea FC11003:03
3.Watford FC11002:03
 Manchester City11002:03
 AFC Bournemouth11002:03
 Crystal Palace11002:03
7.Manchester United11002:13
 Tottenham Hotspur11002:13
9.Everton FC10102:21
 Wolverhampton Wanderers10102:21
11.Burnley FC10100:01
 Southampton FC10100:01
13.Newcastle United10011:20
 Leicester City10011:20
15.Brighton & Hove Albion10010:20
 Arsenal FC10010:20
 Cardiff City10010:20
 Fulham FC10010:20
19.Huddersfield Town10010:30
20.West Ham United10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2031)

Přidat komentář
blade115

Tak snad ta smůla na Arsenal odešla s Contem. Tentokrát už snad od začátku RLC místo Barkleyho, Hazard snad už taky a ideálně i Christensen. Ale do toho ještě Sarri asi nedospěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz s Rudigerem měli perfektní zápas minulý týden, není důvod je dropnout. RLC taky uplně nepřesvědčil za těch pár minut, co hrál, takže bych to viděl spíš, že bude hrát Barkley + Kovacic naskočí nakonci.

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

Luiz je časovaná bomba, čím dřív zmizí ze základu, tím líp. RLC potřebuje šanci s Barkleym jsou na tom úplně stejně. Kovačič dost možná ani tu desítku hrát nebude, jak si všichni myslí...

Reagovat
Whitemedia

toho Luize je zbytečné vysvětlovat, stačí počkat a oni na něj za chvilku taky budou nasraní

Reagovat
blade115

Nj, ale tou dobou už nás teď klaun se svými kiksy bude stát pár bodů, to já úplně nechci...

Reagovat
Whitemedia

S tím jsem smířený, holt musí procitnout tímhle způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

bude stejná sestava jako před týdnem, Hazard s Kovacicem půjdou z lávky a RLC už si nekopne

Reagovat
icka

Za ten jeholinej pristup se ani nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

Má normálny prístup.

Reagovat
Whitemedia

Taky jsem mu dřív nadával, jak je línej, ale není no, on u toho jen líně vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prorok.

Reagovat
icemike

Rlc zatím není lepší než Barkley

Reagovat
blade115

Přijdou mi tak nastejno. S tím že Barkley má zřejmě lepší přístup, ale RLC zas podle mého o něco větší potenciál.

Reagovat
spider_8

Taky bych si přál Loftuse mnohem vic, ale realisticky viděno je na tom ted Barkley líp. Je po přípravě v dobrý forme, hlavně fyzicky, a na rozdíl od Loftuse je platný i po taktické stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

RLC Mě se teda nelíbil když střídal.

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho než výhra dnes není přijatelný výsledek. Tak se hecněte chlapci trochu.

Reagovat
JollyJoker77

Dneska Lucas alebo Lamela v základe ?

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira jasnej dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Moura

Reagovat
smazaný uživatel

bude rotovanej hodně, nebo má na to se usadit v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rotácia. S Lamela, Son.

Reagovat
DeformFCB

Lamela prosím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Náš zápas dostal M. Oliver, to sa zase máme na čo tešiť...

Reagovat
blade115

Oliver je dobrej. Respektive z té sebranky, která momentálně PL píská, je určitě jeden z těch lepších. I když na druhou stranu kdo taky ne, když stejnou ligu píská i Taylor...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne máš aj pravdu, keď sa tak nad tým zamyslím, tak z tých rozhodcov mal nepochopiteľné výroky snáď každý.

Reagovat
nani92

Joselu sa nečaká v základe?

Reagovat
SpecialOne

Na základě posledního výkonu by hrát měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude v základu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: vcera som si povedal, ze si pozriem futbal v TV.. dostupne boli Reims - Lyon a Birmingham - Swansea.. tak som si vybral druhy zapas a musim povedat, ze som bol prekvapeny kvalitou Champu.. az na nepresnosti v zakonceni, skoncilo 0-0 super zapas a hlavne Jota z Bghamu

Reagovat
blade115

Champ kvalitní je. Samozřejmě ten rozdíl v kvalitě přihrávek, zakončení a tempu oproti PL tam je, ale ty kluby už tam nejsou jen o tom silovém fotbalu, kterým byla Anglie vždy proslulá. To co tam teď zkouší třeba Bielsa s Lampardem jsou sympatické a na oko pohledné styly. Co ale zůstalo je takový ten drsnější přístup k soubojům - víc se toho pouští a člověk tam prakticky nevidí simulace na styl Neymara, což je prostě super. V lecčem mě Champ baví i víc než PL. Realita je taková, že ani na druhou anglickou se spousta evropských lig vůbec nechytá, o těch našich ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas se vším krom poslední věty. Kvalita Champu nijak závratná není dle mě. Zábavný je, ale hodně gólů padá po strašlivých chybách a hrubicích spíš než po pěkných akcích. Dobrý ukazatel jsou potíže se střílením gólů nejlepších střelců Champu v PL.

Reagovat
icka

Hlavně jě strašně náročná, obrovská porce zápasu a těžká fyzicky strašně.

Reagovat
blade115

Tak nesrovnavám Champ s L1, SA apod, spíš s těmi druhého či třetího sledu. Já se třeba na naši ligu dívat nevydržím, to ten Champ mi přijde oproti tomu jak elitní fotbalový zážitek. Champ si odnesl to nejlepší z dřívějších let - drsnější hru a fyzickou náročnost, a zároveň se otevřel ofenzivnějšímu fotbalu, zahraničním hráčům a je taky podobně nevyzpytatelný jak PL. Je to trochu jiný zážitek, ale kouzlo to rozhodně má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

tak naše liga je jiný sport, ale taky to má občas něco do sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

taky jsem koukal...super bojovnej zapas...skoda, ze to tam Birminghamu nespadlo, protoze si zaslouzili 3 body

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icka

Hmmm Kane sel do riti z fanty, ocekavam, ze da minimalne hattrick.

Reagovat
chicuita

V srpnu to nehrozi

Reagovat
Horcmen

prodávat ho před zápasem s Fulhamem doma

Reagovat
Kluivert9

Brát ho v srpnu

Reagovat
Horcmen

dejme tomu ale když už ho má...

Reagovat
Ondiis

Mít po dvou zápasech 0 bodů už by byl problém. Dnes věřím a doufám ve výhru! Snad Torreira základ místo Mattea G. a Laca namísto Mikiho. COYG

Reagovat
Counter

Výhra by musela být šílená haluz, za remízu budu rád.

Reagovat
Whitemedia

Nevím proč by to měla být šílená haluz.. Luiz, Barkley, Pedro, Morata, Willian.. k tomu brankář, co je v Anglii něco málo přes týden..

Reagovat
Counter

Na Chelsea prostě nevyhráváme, naposledy tuším ta bláznivá přestřelka, jak dal RvP hattrick. Tak jedině že by se opakovalo něco takového.

Reagovat
Whitemedia

no tak třeba Conte od vás dostával sadu neustále

Reagovat
Counter

Poháry jsou něco jiného, tam to Wenger z nějakého nepochopitelného důvodu uměl líp. Ale máš pravdu, že loni jsme teda na SB překvapili, to byl asi náš jediný solidní výkon na hřišti velkého klubu za celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata snad hrát nebude

Reagovat
Mastný Chobot

Pochybujem, že keď sme boli posrani postaviť Laca s Aubom spolu doma proti MC, že to spravíme vonku proti CFC, ale bodaj by. Lucas snáď v základe, kľudne aj namiesto Xhaku s Guendouzim. Ale nečudoval by som sa ani Iwobimu dnes v základe.

Rád by som, keby sme vyhrali, ale myslím, že na viac ako remízu asi nemáme, proti MC tam bolo príliš nedostatkov imho opinion.

Reagovat
Fenri

Ja teda porad nevim, co od Emeryho cekat. Pod Wengerem bych pochyboval podobne o tom, ze Laca do zakladu pujde, ale treba je Emery min konzervativni... Stejne tak by mi prislo pravdepodobny, ze Iwobi pujde do zakladu, protoze to byl Wengeruv kun, ale jestli to tak bude i pod Emerym, to je otazka.

Jako trefovat sestavu je dobry peklo, da se to postavit vselijak a vsechno pusobi trochu provizorne (minimalne 2 hraci hrajou mimo svou pozici v jakymkoli slozeni). Ja si dokazu predstavit cokoli od stejny sestavy jako proti City (s vyjimkou absence AMN samozrejme) po vymenu 3-4 hracu

Reagovat
Counter

Největší otazníky jsou, jestli posadí Xhaku/Guendouziho za Torreiru a Lacu za Mchitarjana. To první by měl udělat určitě, to druhé je mi celkem fuk, prostě se prostřídají.

Reagovat
Nikikrew

Lacca musí hrať

Reagovat
fenixLFC

ako vidite leicester s wolves?

Reagovat
Whitemedia

2-2

Reagovat
Counter

2:1

Reagovat
fenixLFC

kde sa prosim ta riesi fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavý zápas, škoda že nejde na Digi, snad bude dobrý stream, myslím, že remíza nebo vyhra hostů, Neves aspon 2 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Neves mel za celou minulou sezonu jen jednu asistenci a hraje DM. Prvni zapas mu vysel, ale i tak. Proc mu tak veris?

Reagovat
fenixLFC

ma ho vo fante si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Potom to chapu. Ja ho tam mel celou dobu a pak jsem ho vyndal za Toma Cairneyho, kterej staty loni v Champu mel mnohem lepsi a stoji stejne. Porad mu verim, mam ho v zakladu proti Spurs.

Reagovat
fenixLFC

ja som ho mal prave v prvom kole a vymenil som ich presne naopak holt to picklo skor nevesa nez maddisona so serrim. co som videl fulham minule kolo tak mi lepsia volba pride seri ktory hra vyssie

Reagovat
SpecialOne

Oba týmy gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Come On Chelsea! KTBFFH!

Reagovat
Coutinho10

Peltier ani na lavicce

Reagovat
Whitemedia

Come On Chelsea! BFLMPSVZ

Reagovat
icka

???

Reagovat
smazaný uživatel

Tripier uz hrat teda bude ?

Reagovat
Miguel19

Podle sestavy bude Tipír

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo slučnej SkySPorts stream? NBC je kvalita supr, ale ty komentátoři

Reagovat
Orlandiiik

co přesně ti vadí na komentátorech NBC ? Jen se ptám.

Reagovat
kiwwi

to ho sepalil vlastný nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to píská jak balet, hlavně že sejmutí Ayozeho v první minutě nechal být.

Reagovat
smazaný uživatel

A naši fanoušci už mě taky trochu serou s tím "Rafa, Rafael". Pokřik je to fajn, ale zní to tak často, že mi to začíná připomínat "Chelsea, Chelsea"...

Reagovat
Whitemedia

Chelsea, Chelsea nejlepší pokřik hned po Pippi punčoše

Reagovat
Minister

Kennedy debil... ani kartu mu nedá?

Reagovat
Malresi

Wtf? Tak Kenedy nielenže nedostal červenú, ale ani žltú ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

Ani kartu jo ?

Reagovat
Nikikrew

Kennedy červená ako víno

Reagovat
M0rb1D4S

Kenedy jasná rudá. Zachoval se jak dement.

Reagovat
Mastný Chobot

Kennedy nielen že stojí úplne za piču jeho futbalový výkon, ešte je to aj odporný zákerný pičusik. Cením.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný hráč na úrovni PL je tam Shelvey, jinak je to souboj druholigových týmů.

Reagovat
Mastný Chobot

Aj Murphy vyzerá celkom dobre, ale to je možno preto, že hrá proti Manquillovi

Reagovat
smazaný uživatel

Murphyové oba jsou šikovný. Na druhou polovinu PL mají určitě. Joseph u nás to má těžký, má konkurenci RItchieho a Atsua, tak se na hřiště moc nepodívá, ale když hrál, tak byl dobrej. Rád bych ho viděl víc na hřišti. Josh se říká, že je ještě talentovanější, ale dnes jak říkáš, proti Manquillovi.. to bych snad i já zářil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka, Lascelles, Rondón

Reagovat
havrys99

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Preháňaš. Lascelles, Rondon, Dúbravka, Dummett, Ritchie majú v pohode na úroveň PL.

Reagovat
icka

Jak kazdy slovak pise Dubravka

Reagovat
Mastný Chobot

V tomto vlákne sú 2 Slováci. Spomenul ho jeden. Druhý ho spomenul Čech. Čiže ako?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Minister

Rozhodca nezvláda... na začiatku dá žltú keď nemusel a teraz nič.

Reagovat
Svatej

Ja jsem prokletej drafthrac, vyber hracu mam fakt spickovej. Kenedy, srovnej se pro kristovy rany

Reagovat
blade115

Tvl, tobě z té obrany fakt nebude hrát asi nikdo...

Reagovat
Malresi

Arter je zatiaľ skvelý imho, prečo ho vlastne Cherries pustili ?

Reagovat
smazaný uživatel

Velká konkurence ve středu pole (Cook, Surman, Gosling), která se ještě zvýšila po příchodu Lermy

Reagovat
Malresi

Zrovna Cook, Surman, Gosling mi prídu na úrovni Artera, pamätám si dokonca, že sezónu, dve dozadu bol z tej ich zálohy najlepší, to sa tak zhoršil? Dnes mi presne pripomína toho Artera spred dvoch rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že byl Poslední sezona se mu ale nepovedla a v podstatě ve druhé polovině už nenastupoval vůbec. Surman i Gosling jsou v hierarchii před ním, Cook je hodně perspektivní (jen by měl dostávat víc šancí), tak ho Eddie radši poslal někam, kde bude pravidelně hrát.

Reagovat
Malresi

Díky Dnes hral fajn. Ak nadviaže na tie výkony spred dvoch rokov, tak je to určite PL materál.

Reagovat
raduinho

Zápasy Íránu na MS byly zábavnější než tenhle shit.

Reagovat
Malresi

Pawson je hrozný... Ďalší jasný faul prehliadnutý

Reagovat
pedroLFC

To je neuvěřitelnej idiot ten Pawson a zápas je to absolutně příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Od Cardifu jsem nic nečekal, ale Newcastle je snad ještě horší = zápas jen pro otrlé.

Reagovat
pepinho2

0 - Kenedy failed to complete a single pass in the first half against Cardiff City - he is the first outfield Premier League player to fail to complete a single pass in 45+ minutes of play since Nikola Kalinic against Birmingham City in March 2010. Passenger.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy měl být venku Shelveyho redka loni proti Spurs je oproti tomuhle sportovní gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že to neviděl rozhodčí, tak je vlastně Kenedy téměř jistě na 3 zápasy out. Fakt hlupák, navíc ty zbytečný kejkle ve středu hřiště.

Reagovat
RKBoy

sme favorit ,takže dnes nič iné ako výhru neberiem.. Eden snád od začiatku, inak zvyšok bude ten istý ako minulý týžden.. jediné čo ma trápi je ten Morata,snád dnes aspon zahrá dobre,ked už nestrelí gol.

Reagovat
Whitemedia

Před pár dny Sarri říkal, že proti Huddersfieldu byl Eden schopný odehrát 15 minut a za týden to vidí tak na půl hodiny.. nemyslím si, že bude v základu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Dorost solidně rozprášil Liverpool . Fojtíček podržel jako blázen. Stejně jako Kovář včera za B tým. Greenwood opět top top top výkon. Jinak na zápase byl jak Carrick, tak McKenna

Reagovat
havrys99

Pawson výborně pískal první zápas Slavie - Kyjev, ale doma je dlouhodobě jeden z nejslabších.

Reagovat
Miguel19

Super styl ten Asiat

Reagovat
Mastný Chobot

na hentoho dilina, čo vlastní Cardiff, som aj zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot

Reagovat
Miguel19

Co se diví kokot.

Reagovat
Mastný Chobot

"You can be a rich club and buy the best players in the world but you cannot buy class."

Jose Mourinho has harsh words for Manchester City after the airing of their behind-the-scenes documentary.

no ja mám dosť na tomto svete asi

Reagovat
maraynwa

Do Opavy sním.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SpecialOne

jasná redka správně Pawson. Toho Kenedyho jsem prošvihl, co vyvedk?

Reagovat
Whitemedia

Hmm, Zouma jen na lávce, takže teda Wolves..

Reagovat
off-olda

Pochcanej Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme nezaujatýma očima naprosto odporný tým

Reagovat
Euphael

ja vam veril a zkusil jsem dvojku na tiket ale to co jste predvedli je trapas celkem

Reagovat
off-olda

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Joselu, Diamé neviditelní oba. Kenedy by bylo lepší, kdyby byl neviditelný. Dopředu neexistuje nic. V základu na RB mizerný hráč, kterýho střídá hráč, který na začátku července podal transfer request, nechce hrát za NUFC a ještě to není jeho pozice.

K čemu je koupit Rondona a další, když nedostanou čuchnout.

Reagovat
off-olda

Měl jsem na vás vsazeno.

Reagovat
Whitemedia

na Newcastle vsázet jen v momentě, kdy doma hraje s Chelsea

Reagovat
off-olda

Jo, vím o našem prokletí. Ale to platilo jen za Moua ne?

Reagovat
Whitemedia

já myslím, že to platí pořád

Reagovat
lajka30

Proč Arther nedostal taky redku?

Reagovat
lajka30

*Arter

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je otřesný, ale tohle byl klasický žlutý faul.

Reagovat
lajka30

Tohle bylo taky na redku.

Reagovat
Malresi

Reagovat
maraynwa

Protože Pawson. Hrozný výkon od nej dneska

Reagovat
salami

To je fakt otresnej výkon, tohle je i na champ malo.

Reagovat
Baronne

Jak hraje Muto?

Reagovat
SpecialOne

Neviditelný, ale hned jak nastoupil došlo k vyloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas k blití. Leicester - Wolves to bude jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey <3

Reagovat
smazaný uživatel

O 16:00 by som chcel vidieť všetky 4 zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs na 3 vzadu po dlhom čase, vpredu dvojka Lucas Kane... mohli by dať gól obaja

Reagovat
Euphael

proc sis vymazal modre z oblibenych?

Reagovat
smazaný uživatel

PL ma baví ako celok a mám rád takmer všetky kluby v Anglicku.

Reagovat
Whitemedia

protože Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Aj on

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to kope to brazilský vemeno.

Reagovat
SpecialOne

tenhle přímák a dění před ním ten zápas pěkně shrnuje.

Reagovat
Malresi

LOOOL

Reagovat
Minister

Kennedy nedá

Reagovat
Euphael

pencka!

Reagovat
lajka30

Co to je za zápas.

Reagovat
Malresi

Tak to je neskutočný žobrák

Reagovat
Minister

To bolo úplne jasné

Reagovat
Euphael

to se delas picuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kenedy je najväčší tragéd začiatku tejto sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaj, v tomhle zapase nemuze padnout gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, na to že sa kritizuje nízky počet domácich hráčov, tak dnes Everton 5, Saints 7, Bournemouth 6, Spurs 4, Leicester 6

Reagovat
off-olda

Vymrdanej čurák ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

To bylo úplně jasný, po takovým výkonu ho to nechaj kopat, nemám slov.

Reagovat
lajka30

Proč na ní leze když jí pak kopne takhle.

Reagovat
nani92

Mal kopať Joselu

Reagovat
pedroLFC

Kenedy

Reagovat
Coutinho10

Kenedy tomu dal korunku

Reagovat
smazaný uživatel

Príšerný výkon Newcastlu korunoval penaltou ...

Reagovat
smazaný uživatel

lexess

18.08.2018 15:20

#

Proč to kope to brazilský vemeno.

Reagovat
Malresi

Neviem si predstaviť, že by Cardiff nespadol. Polhodinu majú početnú výhodu a aj tak sú totálne bezzubí proti dnes slabému Newcastlu. Ešte môžu byť nakoniec radi aj za bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

ty jsou jasný

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SpecialOne

Cardiff, Hudd a Brighton.

Reagovat
Malresi

Tipoval som to rovnako

Reagovat
Swarley

to bylo prostě jasný, dřevák

Reagovat
Orlandiiik

KENEDY

teďka ještě dostane 3 zápasy BAN

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasný... celej zápas šaškoje zidanovkama... přímák narve do zdi jak amatér...a oni ho pustí v 96. na penaltu... demence...

Reagovat
Whitemedia

Kenedy bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to chodíte? Mi sme od vás schytali Solankeho...

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, ale "mi"?

Reagovat
smazaný uživatel

na mobile sa "mi" moc gramatiku riešiť nechce

Reagovat
Svatej

tu by jsi mel resit i na kalkuacce..

Reagovat
Whitemedia

Solanke byl v akademii super, jen to nepřenesl do dospělého fotbalu, to se holt stává.. Kenedy je dřevo z Brazílie, toho jsme přivedli společně s dalším dřevěným Brazilcem Nathanem a o tom už jsem od té doby neslyšel

Reagovat
Miguel19

Ono snad všichni ti Brazilci, co jsme sem přitáhli stojí za hovno. Kenedy, Piazon, Nathan, Wallace..

To aspoň ten Oscar se královsky vyplatil..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar Těch 60mega je jeho jediné štěstí. A gól z otočky proti Juve

Reagovat
Thelvin

Co Alex, toho ste brali rovnou z brazílie

Reagovat
Kluivert9

Z PSV.

Reagovat
Thelvin

Chelsea ho tam poslala na tři roky hostovat, ale z brazílie ho koupili oni

Reagovat
smazaný uživatel

Alex můj oblíbený stoper

Reagovat
Whitemedia

celkově nám ta Střední a Jižní Amerika moc nejde.. to máš ty polena z Brazílie, Cuevas z Chile, Rodríguez z Kolumbie, Dávila z Mexika, Di Santo.. skauting jako hrom

pak ještě ty, co už hráli i v Evropě jako Hector, Cuadrado, Falcao, Luis.. za vydařené můžeš považovat Luize, Ramirese, Williana a Oscara a to jsou přitom všechno hráči, co jsou dobří na lavičku, ale v základu s nimi moc srandy není.. a pak před milionem let bombarďák Alex

Reagovat
pepinho2

Nebyl ten brankář Cardiffu v akademii Chelsea?

Reagovat
lajka30
Reagovat
pepinho2

Tak přeci si jej z FM pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

nějaky dobrý link na Leicester - Wolves?

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

moutinhooo škoda

Reagovat
havrys99

ouuu dobrááá

Reagovat
mr.Silver

Doherty wtf

Reagovat
havrys99

Doherty

Reagovat
Jordi Alba

Lucas

Reagovat
Minister

Everton parádny gól

Reagovat
FCSL

Theo Walcott

Reagovat
fenixLFC

anglicky stream na foxes?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

parádní signál

Reagovat
havrys99

ty voe Vlci vynikající zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hodně dobrý no...ale už to mělo být aspon 1-0

Reagovat
havrys99

Neves půjde po sezoně určitě někam výš

Reagovat
havrys99

tak už to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Fabianski - Zabaleta, Ogbonna, Balbuena, Masuaku - Noble, Wilshere - Snodgrass, Anderson, Arnautovič - Chicharito

Snodgrassssssssss

Reagovat
fenixLFC

evans je ale vyslovene vtipny ked nema len odkopavat loptu ale aj branit

Reagovat
smazaný uživatel

nesplietaj preboha

Reagovat
mr.Silver

Kdo tam Theankovi prihraval na gol? DOufam, ze Tosun

Reagovat
Swarley

Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
pepinho2

Krásná hlavička

Reagovat
mr.Silver

Ten byl

Reagovat
smazaný uživatel

Doherty fakt super den

Reagovat
havrys99

Albrighton má ty centry pořád učinný

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison

Reagovat
Euphael

Vyřer si to ty mrdko Lamparde Bez Vydry není Derby nic, niiiiiiic to si zapamatuj

Reagovat
havrys99

Knězi?

Reagovat
DeformFCB

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas nádherně

Reagovat
Jordi Alba

Lucas krásně.

Reagovat
havrys99

Maddisooooon fantaaaaaaaa

Reagovat
havrys99

Mike Dean opět krásná výhoda, jako se Zahou před týdnem

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Lucas, pokazil 2 celkom jasné góly, a potom toto

Reagovat
havrys99

2:0 naprosto nezaslouženě, ale zcela účinně. Pereira působí jako zjevení ve srovnání se Simpsonem, zato Mendy je postižený Kante. Ještě je to podle mě otevřené.

Reagovat
smazaný uživatel

hm zatial Tottenham nic moc vykon, jediny moment vykuzlil Lucas, Fulham zatial skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšina polčasu sa odohrala v nebezpečnom priestore pre Fulham, Lucas mal 2 tutovky, Kane pravdepodobne faulovaný na penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

"nebezpecnom priestore" .. nesuhlasim, Fulham to mal pod kontrolou

Reagovat
Jordi Alba

V čem přesně Fulham skvěle ?

Reagovat
smazaný uživatel

v hre dopredu aj dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, koukáš se vůbec na ten zápas? Fulham v prvních 5ti minutách měl 2x inkasovat po vlastních hrubkách, Spurs i pak často hrozili. Fulham měl jednu slušně trefenou střelu z dálky, plus tu jednu velkou šanci Sessegnona. Domácí jinak jasně dominují.

Reagovat
Tuard.MUTD

bída.

Reagovat
havrys99

Svatí tolik prasí? 4 žlutéé

Reagovat
lajka30

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen na 4. sudího: "Od tebe pokyny neposlouchám"

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

MItro

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

a teda Mitro draft

Reagovat
off-olda

Ty krávo Buffon "na Haška".

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale ten Seri zatial jeden z najlepsich na place

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson WOW akce kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

PSG

Reagovat
off-olda

Dagba

Reagovat
Kixi Syhimour

minimálně dle livesportu hrajou naprosto strašně

Reagovat
off-olda

Já na to koukám no. Strašný..

Reagovat
Kixi Syhimour

Máš stream, nemám Nova sport

Reagovat
off-olda
Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože to bezzubý výkon od Pařížanů, to je fakt katastrofa

Reagovat
icka

Vardy ve fante

Reagovat
mr.Silver

Vardy wtf

Reagovat
nani92

WHU je fakt smiešny klub

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze vypadnu konecne

Reagovat
nani92

Ja dúfam že ich príde zachrániť Big Sam

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by Mourinho

Reagovat
havrys99

Vardy fuuuuj

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI v Arsenal - Kepa, Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Alonso, Kante, Jorginho, Barkley, Willian, Pedro, Morata #CFC

Reagovat
icka

Cekal jsem uz Hazarda, ale pujde v druhem urcite plus Kovacic.

Reagovat
Whitemedia

Loftus si rovnou může hledat hostování

Reagovat
vilp

A co je s Emersonem?

Reagovat
Whitemedia

ten ještě v Chelsea nic neukázal no, víc v přípravě předvedl i Zappacosta..

Reagovat
vilp

Ok.

Reagovat
blade115

Koukals na Derby? To bylo solidně mimo, takhle brutálně neefektivní tým se jen tak nevidí. Držení míče snad 70%, ale hovno z toho... Lamps se sice snaží o pěkný fotbal, ale jednou z nejdůležitějších vlastností trenéra je správně odhadnout možnosti týmu, v tom zatím brutálně selhává.

Reagovat
Whitemedia

Nekoukal, zapomněl jsem na ně, ale když vidím výsledek, tak jsem ani o moc nepřišel

Reagovat
Svatej

zbytecne rychly soudy...

Reagovat
blade115

Hm. Tak zase bez ofenzivy, bez RLC, bez Hazarda a s Luizem. To se mi to zas nějak ani nechce zapínat... Ještě že to je jen Arsenal.

Reagovat
Kluivert9

A Pedrem

Reagovat
blade115

To se počítá do toho "bez ofenzivy".

Reagovat
Kluivert9

A zase gól Do konce sezóny základ.

Reagovat
Whitemedia

Nejvíc mě stejně sere, že tam opět není ani na lávce Odoi.. chápu, že je to pořád ještě děcko, ale v přípravě to motal jak nikdo jiný a pak se nedostane ani na lávku..

Reagovat
Svatej

"snad" je jeste furt zranenej. Pokud je zdravej a skutecne se nevejde ani na lavku, kdyz je v celym tymu jen jeden schopnejsi kridelnik, tak tu akademii rovnou muzeme prejmenovat na pracku penez.

Reagovat
Whitemedia

zraněný by měl být jen Fabregas a Abraham

Reagovat
off-olda

Hazard i po maratonu je lepší než Pedro. To fakt není možný...

Reagovat
Svatej

...vyhrajem jindy

Reagovat
mr.Silver

Torreira zase neni v zaklade

Reagovat
Nikikrew

Bez Laccazette a Toreiru

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte aj bez Ramseyho... no, čo už

Reagovat
Nikikrew

ten ako cerstvy dorazi Chelsea

Reagovat
Minister

Reagovat
Euphael

Spinak albansky zase v zakladu

Reagovat
Taiger

To je kokot ten Unai

Reagovat
havrys99

Pedro, Morata x Sokratis, Mustafi

Reagovat
Whitemedia

souboj kryplů a nebo je Sokratis zatím v pohodě?

Reagovat
havrys99

kryplů, už proti City měl náznaky dřeváctví

Reagovat
Noke

Reagovat
lajka30

Trypír

Reagovat
smazaný uživatel

Tripihyyyyyyyyyype !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ten Trippier, to je strelec

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Tripír další nádherný a dokonce pomůže i fantě

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hachim Mastour

Katastrofálny výber tímu. Niečo podobné proti Chelsea spravil skoro presne pred rokom Wenger, keď nechal sedieť Alexisa namiesto Iwobiho. Neviem čo robí v základe Xhaka.

Reagovat
cejen13

Neskutečně debilní sestava. Kazma nám tam nastrčil Wengera převlečenýho za Emeryho nebo nevim

Reagovat
nani92

Čo tak hodiť zostavu namiesto toho že na ňu každý nadáva?

Reagovat
Taiger

Naser si Zajo

Reagovat
nani92

Tak viem že Laca sedí, fanta veci možme nechať bokom

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ta co minuly tyzden, akurat hra Iwobi

Reagovat
nani92

Namiesto Ramseyho?

Reagovat
Mastný Chobot

hej, a Monreal namiesto AMN

Reagovat
nani92

wow, fakt wow

Reagovat
Mastný Chobot

počkám si na výkon, ale je to napič celkom, no

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna tohle je jasny upgrade

Reagovat
Kixi Syhimour

On se asi spíš směje tomu, že udělal jen 2 změny

Reagovat
nani92

to teda vobec

Reagovat
smazaný uživatel

fuckyou

Reagovat
Kixi Syhimour

Není srpen?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane v srpnu

Reagovat
smazaný uživatel

co si dokazuje s gendouzim...

Reagovat
lajka30

Co takový Xhaka..

Reagovat
Hachim Mastour

Guendouzi je dobrý. Torriera ale už musí hrať.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pepinho2

Reagovat
cejen13

Mě ani Guendouzi nepříde v pohodě. Na míči vypadá dobře, ale dost ztrácí v soubojích a často spolíhá na to, že spadne a sudí mu to pískne. Kante ho zničí.

Reagovat
Hachim Mastour

Nestráca v súbojoch. Vyhráva fauly. A je faulovaný, pretože ho protihráči inak nevedia zastaviť.

Reagovat
cejen13

No mě to spíš příde naopak, že většinou souboj neustojí tak sebou plácne pro faul.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne jde na nem videt, jak je nervozni... nevim, hodit ho hrat na zacatku ligy s nejhorsim losem co pamatuju....

Reagovat
smazaný uživatel

WHU vy jste chcípáci opravdu... tým na top 7... a budete se třást o záchranu

Reagovat
Hachim Mastour

Noble...

Reagovat
Trand

Ta sestava.. Achjo, snad mě překvapí, ale tohle nevypadá vůbec dobře.

Reagovat
Andis

Arsenal ta sestava to je síla teda + chybující Čech v bráně....nedovedu si představit že Chelsea tohle nevyhraje

Reagovat
Malresi

WBA - QPR 7:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri smokes 80 cigars a day but it will be Morata that kills him.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

podla komentarov bude chelsea- arsenal zapasom kde obaja ziskaju 0 bodov

Reagovat
RKBoy

EF histerky,čo chceš.

Reagovat
Whitemedia

nevím, nepřijde mi, že by tu třeba fanoušci Chelsea nějak vyplakávali, mě jen štve ten Odoi no..

Reagovat
blade115

Klidně budu i hysterka, ale s tvrdým.

Reagovat
RKBoy

je dobré ,že sa za svoju transexualitu nehanbíš.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Kenedy tragedi, Ramsey neni Emeryho kun, De Bruyne out na tri mesice a jedinym tahakem v tymu tak ma byt nehrajici Hazard a Mahrez s nejistym mistem. Pristi rok jdu do treti draft ligy koukam...

Reagovat
fenixLFC

pohoda, ja uz v tretom kole nemam prve dva picky draftu...

Reagovat
Hachim Mastour

Ramsey bude hrávať.

Reagovat
Trand

Pokud neodejde, tak podle ěm není šance, že by nehrál.

Reagovat
havrys99

vůbec nám nevěřím, ale snad to odjezdíme jako Matteo

Reagovat
Trand

Granit dobrý začátek

Reagovat
smazaný uživatel

HD anglickej stream na Chelsea ??

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
fenixLFC

ten arsenalsky luiz nevie branit fakt ani len naznakom

Reagovat
Trand

Kombinace rozehrávky Mustafiho a Čecha je vskutku výborná.

Reagovat
Whitemedia

Ksicht toho pomezního si pamatuji, ten už nám nějaké utkání posral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Tommy the Gunner

Obrana

Reagovat
Mastný Chobot

3 prihrávky stačia na gól

Reagovat
smazaný uživatel

PEDROOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Whitemedia

PEDROOO nejlepší střelec sezony

Reagovat
nani92

Reagovat
Miguel19

P E D R O !!!

Jorginho je bůůůůůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

golasooooooooooooo

Reagovat
nani92

Pedrito prvá draft transakcia ktorá vyšla

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní bránění Arsenalu

Reagovat
Trapper

Pedroooooooo

Jorginho!!!

Reagovat
Pride

Sokratis

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana dobře na výletě. Každopádně všichni tři hráči CFC parádně. Supr gól.

Reagovat
blade115

To si Arsenal dělá prdel s tím bráněním?

Reagovat
Mastný Chobot

Jorginho je to, čo by bol Xhaka, keby vedel hrať futbal.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

máme těch "keby" hráčů více

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

arsenal

Reagovat
C-M@ster

Se utavili na tom přáteláku s Crystal Palace

Reagovat
Whitemedia

Mě ten Alonso prostě fakt baví i přes tu šnečí rychlost, super hráč

Reagovat
RKBoy

od kedy prišiel v lige bilancia 13+6.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám z toho fotbalu husinu, konečně si dokáže Chelsea nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Směry ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Emery

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal trapný...

Reagovat
alcantara

Pedro tento rok 38 golov.

Reagovat
off-olda

Bellerin je super

Reagovat
blade115

Asi je marný doufat, že by si Sarri někdy vzal na zápas oblek, co?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

Jako je, ten jeho hate je otravný, ale on vážně vypadá jak Pepa ze statku...

Reagovat
RKBoy

ty máš problémy.

Reagovat
Whitemedia

vždyť je to jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je fakt, že vypadá strašně

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Nech fotříka být

Reagovat
icka

ty jsi na facku

Reagovat
Miguel19

Tvl takový pressing sem u nás neviděl snad nikdy.

Reagovat
Pride

Proč nehraje Torreira? Nebo proč nehraje kdokoliv jiný místo toho kreténa Guendouziho?

Reagovat
Minister

dpč zlatý Wenger

Reagovat
nani92

ťažko sa zvyká na to, že už tak dokonalého Kanteho vidím tak vysoko

Reagovat
off-olda

Reagovat
Nikikrew

uf to je trapenka

Reagovat
Trand

Náš školí v útoku Kanté.

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý zápas sezóny a ten tím už je rozjebaný jak nagasaki

Reagovat
Trand

Reagovat
Orlandiiik

ARSENAL

Reagovat
Edgewalker

To je chaos tvl

Reagovat
Nikikrew

Michy stratil asi tak uz 3krat loptu

Reagovat
nani92

ale baví sa pri tom, to je hlavné

Reagovat
Kixi Syhimour

Nikdy už fandům Chelsea neskočín na to, že bude špatná sezóna, parchanti

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Reagovat
Trand

Nedokážeme podržet míč, zajímalo by mě, jestli třeba není na lavičce hráč, kterej by nám s tím mohl pomoct.

Reagovat
off-olda

Hazard

Reagovat
RKBoy

Torreira..ten by tam priviedol aspon tú bojovnost...

Reagovat
matteo17

Jako nesledovač Premier league musím vážně říct že ten Arsenal je fakt směšnej. Není zač.

Reagovat
Svatej

Wow, na to se tak neskutecne dobre diva z nasi strany

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerin je pozične fakt zúfalý, s tým sa nedá nič robiť.

Reagovat
RKBoy

chcem íst cikat,ale bojím sa že niečo zmeškám.

Reagovat
Minister

co ti jebeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole až vypustíme Hazarda, tak mi skoro bude blbě za Arsenalisty

Reagovat
captain18

Aubaa

Reagovat
RKBoy

ale tá prihrávka na Bellerína bola ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

To je koookot

Reagovat
Nikikrew

Auba pice

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Každopádně tohle Guendouzi umí, proti City tam měl dvě podobný přihrávky.

Reagovat
Pride

Aubameyang

Reagovat
off-olda

Auba

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Minister

nedas dostanes po druhy krat

Reagovat
Whitemedia

AUBAAAA

Reagovat
Tommy the Gunner

TO SI DELAS PRDEL

Reagovat
smazaný uživatel

Offside omg

Reagovat
RKBoy

MORATA.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba

Reagovat
Edgewalker

ok

Reagovat
mr.Silver

Auba wtf!!!

Reagovat
avicii

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš dostaneš oba góly

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Haaaaaaa

Reagovat
off-olda

Krtééééééééééééééééééééééééééék On nespadl

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

jdete fakt do pice s timto

Reagovat
Whitemedia

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nevěřííííím

Reagovat
smazaný uživatel

Auba Morata

Reagovat
Tuard.MUTD

nedas, dostanes. izi.

Reagovat
havrys99

Reagovat
blade115

Pane jo. Alonso nestíhá, Luiz vyklusává a před bránou okolo Auby široko daleko nikdo. Ti kdyby nebyli tak tragičtí i v zakončení, tak to mohlo být 1:1. Takhle dostanou na prdel...

Reagovat
Miguel19

A zasranej Sarri bez obleku. Mrdat, MRDAT!!!

Reagovat
blade115

Nemůžu to sice objektivně posoudit, ale skoro bych hádal, že tyhle vaše ublíženecký, často i totálně nemístný reakce jsou ještě otravnější než cokoliv co napíšu o Sarrim.

Reagovat
alcantara

Nie su.

Reagovat
joshua

Ne, objektivně vedeš

Reagovat
RKBoy

ja mám pocit ,že keby aj vyhral treble, tak ty niečo nájdeš aby si Sarriho mohol zjebat.

Reagovat
Fenri

Co myslíš tim, ze nestihá? Bellerin byl asi metr v ofsajdu naskok, navíc Bellerin se těžko chytá i normálně, to je asi jediný,v cem je dobrej...

Reagovat
blade115

Ona ta rychlost je u Alonsa dlouhodobý problém. A právě když má v podstatě hrát na Bellerína, tak je potřeba to nějak řešit. Luiz na bližším stoperu tomu fakt nepomůže...

Reagovat
Fenri

Ok, uz to asi chapu

Reagovat
mr.Silver

boze

Reagovat
Trapper

Morata!!!! A pojď už!

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
off-olda

Nedáš, dostaneš je stejně nejlepší pravidlo.

Reagovat
SCELO

nedas dostanes

Reagovat
Kixi Syhimour

Už i Morata, tohle je konec světa, btw. já říkal, že se rozestřílí

Reagovat
patas92

Dostat gól od Moraty

Reagovat
Edgewalker

Tak jestli i Morata nám dá góla, tak to se bojím i Cardiffu ty vole

Reagovat
Gunner14

Kokoti

Reagovat
mr.Silver

Mustafi je parodie obrance, on snad nikdy nevyhral podobny souboj

Reagovat
Pride

Ten Sokratis bude hodně trapný obránce. U obou gólů byl úplně v hajzlu.

Reagovat
Infernoqt

Noo.. slyšel jsem i horší pojmenování Stamford Bridge

Reagovat
mithro

arsenal

Reagovat
Whitemedia

Radost jak když ho tam tenkrát Torres foukl West Hamu

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cechino

Reagovat
off-olda

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kixi Syhimour

Blade115 bude Sarrimu ještě zpívat ódy

Reagovat
RKBoy

nemá oblek, takže nie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
fenixLFC

ked toto predvedie arsenal v zapase s nami tak by to mohlo byt tak 15

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

hrat vysoku liniu so zalohou ktora neexistuje, stoeprmi daleko od seba a nebraniacim bellerinom to je proste splneny sen pre liverpool...

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal se zvedne, nebude hrát tohle

Reagovat
fenixLFC

smerom do obrany si tym nie som isty. jasne, torreira to zlepsi, ibaze problemy so stopermi a pravdepodobne aj s xhakom zostanu

Reagovat
RKBoy

tebe riadne narástol pipík po jednom dobrom prestupáku a jednej nadpriemernej sezone.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to nemalo byt vychvalovanie liverpoolu ako pisem vyssie, toto je vyslovene naivne od emeryho co chcel hrat. a je to nieco co proste liverpoolu neskutocne sedi. fakt mi to strasne pripomina 5:1 ked tam v prvych 20 minutach bol uspech pre arsenal ze to nebolo 8:0...

Reagovat
icka

Reagovat
Eichel

Reagovat
Miguel19

Jorginho by měl vést nějaký orchestr.

Reagovat
Kixi Syhimour

Titul půjde do Londýna, teď už jde jen o to, jestli k Totáči, nebo Chelsea

Reagovat
off-olda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ono to je fakt este horsie nez kedykolvek za wengera

Reagovat
Liquid

viděli jste Čecha jak šaškoval při tom 2.golu, krůček dopředu krůček dozadu, krůček dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho bude KdB tejto sezony

Reagovat
Miguel19

Kdyby ho získal Pep, tak už by to bylo dobře v piči

Reagovat
Csaplárova past

Arsenal absolutně neví co má hrát a Auba jim to dokonale posral. Z toho už se nevyhrabou. A mít za zády Čecha taky není žádná hitparáda

Reagovat
off-olda

Protože za góly může Čech. Demente.

Reagovat
smazaný uživatel

celej tym je prumernej vcetne golmana

Reagovat
Csaplárova past

Co to meleše, demente?

Reagovat
Csaplárova past

meleš

Reagovat
Mateo16

Arsenal je strasne tragicky

Reagovat
off-olda

Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

Sokratis - Mustafi je asi najhoršia stopérska dvojka v lige fakt. Xhaka je najhorší záložník v lige, to je bez debaty.

Reagovat
mr.Silver

Xhaka

Reagovat
Trand

Iwobi v lese, Mkhi v lese, obrana vypadá ještě hůř než loni, Auba pálí tutovky.. No, vypadá to skvěle dneska.

Reagovat
Euphael

to je fakt picus ten Xhaka

Reagovat
havrys99

jdi do hajzlu ty debile albánskej

Reagovat
fenixLFC

xhaka zakrok ze vyzera ze rwandu uz navstivil...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bych ještě nezatracoval. Počkáme jak odehrají zápasy třeba s Fulhamem, nebo Cardiffem. Prostě s výkonnostně stejnými soupeři

Reagovat
C-M@ster

Podle mě tu někteří zbytečně panikaří. Nevěřím, že Arsenal sestoupí.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Nikikrew

Bellerin omg

Reagovat
Taiger

Iwobi mě mrdá víc než moje bejvalka, tak špatnej hráč snad nikdy za nás nehrál.

Reagovat
Mastný Chobot

však len teraz s ním sú na ihrisku min 2 horší

Reagovat
Edgewalker

A teď si vezmi, že dneska ještě ani nestihl být nejhorší

Reagovat
Mateo16

Krajni obrancovia Arsenalu

Reagovat
Minister

Do piče ako môžu také šance zahadzovať... nechápem.

Reagovat
Nikikrew

Micky omg

Reagovat
Csaplárova past

Ten Mustafi je tak marnej ty vole. Jak tohle může hrát základ

Reagovat
smazaný uživatel

Co dnes zahazují..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trand

Tak to jděte doprdele už

Reagovat
off-olda

Reagovat
lajka30

ty jsou snad sjetí ne?

Reagovat
Whitemedia

se hraje o to, kdo přestřelí stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Jako ja chapu, ze je Emery tymu novy, ale do pici mel s nemi cele leto. Ta hra je totalni chaos - bez hlavy a paty. Sarri je u Chelsea kratsi dobu, zmenil system a Chelsea vypada fakt dobre. My vypadame hur nez Wolves.

Reagovat
Hachim Mastour

To je Wengerova chyba.

Reagovat
Tommy the Gunner

KURVA UZ CURACI, neumej trefit branu

Reagovat
mithro

omg mikhy

Reagovat
blade115

Ty vole, oni ten gól fakt dát nechtějí.

Reagovat
nani92

Arsenal by si mal fakt z úcty ku klubu zmeniť prezývku Kanonieri

Reagovat
mr.Silver

Miki do pice

Reagovat
off-olda

To je nějaká challenge o které nevím?

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Edgewalker

To už je křeč a nulové sebevědomí

Reagovat
Gunner14

Tpč

Reagovat
Liquid

Arménec za 20 minut ztratil snad už 4 lehký míče, koučovat je Petržela tak už by ho stáhl

Reagovat
matteo17

Ty krávo Arsenal dávám do oblíbenejch 30 minut a já se nepřestal smát

CHudáci fans

Reagovat
Gunner14

Však to není normální

Reagovat
Čenda

Katastrofa. Všichni tragédie, jen Xhaka, Mustafi, Bellerín, Čech, Sokratis, Monreal, Guendouzi, Özil, Iwobi, Auba a Mikhy jsou totálně marní.

Reagovat
alcantara

To je caro Kepu, nebol najdrahsi len tak.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole chudák Emery, jak se snaží si z toho nezačít vytrhávat vlasy

Reagovat
SCELO

ako nech radsej stielaju spoza sestnastky....

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, přijde mi, že Arsenal skončí ve sračkách stejně jako United po Fergusonovi. Jenom teda Arsenal nemá takové peníze, aby to mohli zalepit drahými přestupy, takže dopadnou ještě hůř

Reagovat
C-M@ster

Tam to posrala výměna Gill <--> Woodward.

Reagovat
Whitemedia

Neskutečný koncert by to byl, kdyby Jorginho skončil v City..

Reagovat
blade115

Kdoví jestli by vůbec hrál pravidelně základ, když mají Fernandinha, Pep by je asi dost točil. U nás to má lepší, navíc pod známým trenérem.

Reagovat
Čenda

Jediná takzvaná fotbalovost, kterou jsme byli schopní předvést, má na svědomí Iwobi.

Páč není nic fotbalovějšího, než dostat kopačákem do koulí.

Reagovat
off-olda

Bellerin podle mě vůbec netuší co dělá.

Reagovat
pepinho2

Jak nečekané on je zjevně lepší model než fotbalista

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa slabota

Reagovat
nani92

ale ved Ramsey na lavičke mal byť upgrade..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Malresi

Konečne

Reagovat
lajka30

Wenger in Emery out

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal bojovnici na pohladanie

Reagovat
off-olda

Reagovat
Trand

Konečně

Reagovat
Tommy the Gunner

MIKI

Reagovat
Mastný Chobot

MKHIIII

Iwobi, Nacho super

Reagovat
Edgewalker

Jiskřička

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta

Reagovat
Taiger

Pomeeeeeee

Reagovat
Whitemedia

Willian to posere a pak se zastaví.. já to tak nesnáším kurva..

Reagovat
mithro

a toto trafi

Reagovat
Minister

Čech

Reagovat
blade115

Ten Willianův výklus po ztrátě... Zaslouženě, tři trestuhodný tutovky.

Reagovat
havrys99

goooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Ať jde Barkley do prdele.

Reagovat
SCELO

konecne ARSENAL

Reagovat
Mateo16

Kepa hodne lacny gol ale Wiliam to tam dobre dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebol Kepov gol

Reagovat
off-olda

No chytat se dal, ale jeho nebyl..

Reagovat
icka

ani nahodou

Reagovat
Pride

Kepa

Reagovat
raduinho

Reagovat
icka

Reagovat
Malresi

Zatím ale skvelý zápas, obrany deravé, šance na jednej aj druhej strane

Reagovat
RKBoy

takéto vyklusávanie po strate... vyfackat Williana aj Barkleyho.

Reagovat
Euphael

staci trefit brnku a je to v suchem

Reagovat
smazaný uživatel

sranda liga no

Reagovat
RKBoy

toto mal ale Kepa chytit.

Reagovat
Minister

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Čenda

Ty vole Koťata klídeček zase.

Reagovat
Nikikrew

Iwoooooooooooooooooooobi

Reagovat
Euphael

LOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
havrys99

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Minister

Iwobi teraz ukázal ako sa to má zakončovať.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobré probuzení

Reagovat
Counter

Heh, tohle bude dobrá diskuze.

Reagovat
Trand

Není zač, já kritizoval Mikhyho i Iwobiho.

Reagovat
Trand

Iwobiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Taiger

TO NE TO NE TO NE TO NE

Reagovat
Counter

Reagovat
Kluivert9

Po 3. už to vyšlo

Reagovat
Mastný Chobot

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIIII

NAJHORSI HRAC V HISTORIIIIII

Reagovat
nani92

aj chamakh vedel občas skorovať

Reagovat
Tommy the Gunner

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Edgewalker

Gééééééééééniussssss

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva? Proč tam není nikdo nikdy?

Reagovat
off-olda

Přihrávka do druhé vlny, tam by to mělo čistit DM....

Reagovat
off-olda

My jsme kreténi.

Reagovat
mithro

parada

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo jestli bude mít titul Arsenal

Reagovat
blade115

Bez komentáře... 4 naprosto stejný akce.

Reagovat
nani92

KAnte

Reagovat
smazaný uživatel

Den otevřených dveří na obou stranách. Hustý

Připomíná to LFC - Gunners 4:4

Reagovat
mr.Silver

Iwobiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Kante wtf

Reagovat
SCELO

tie obrany

Reagovat
cejen13

Chelsea vs Arsenal is the new Liverpool vs Arsenal

Reagovat
Tuard.MUTD

xDDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

radsej Caballera zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté se vysral na bránění po Xhakovsku

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri ani oblek nemá, ani obranu nezorganizuje. SarriOut

Reagovat
blade115

Chybu může udělat každý, mě spíš zajímá, jak na to zareaguje.

Reagovat
vilp

Třeba příště aspoň s motýlkem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pride

Ten Guendouzi nakonec nebude tak úplně špatnej.

Reagovat
Taiger

Už to mělo bejt 4-2

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger věděl, dneska oba dva góly udělal Iwobi.

Reagovat
Csaplárova past

Tvle to je už po čtvrté, co letěl balón do vápna a vždycky si hráč Arsenalu našel místo.

Reagovat
Whitemedia

Sarri nám pokazí Kantého

Reagovat
Edgewalker

Ještě Xhaka by mohl dát góla

Reagovat
smazaný uživatel

Mkhitaryan si to konecne uziva

Reagovat
Minister

Auba zasa kurva Ale Iwobi najlepší hráč

Reagovat
Nikikrew

boze Auba opat

Reagovat
smazaný uživatel

jinak teď je pro všechny nejlepší čas vsadit na Chelsea. Ve druhé půli přijde Hazard

Reagovat
Gunner91

to určitě

Reagovat
kvasha16

vidis tie obrany? jak Hazard pojde na plac a dostane sa k lopte v tom momente mate velky problem

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně musí být Chelsea ráda za 2-2, 2-0 o poločase nikdo nechce

Reagovat
Kluivert9

to je bránění jak pralese

Reagovat
smazaný uživatel

a zas, co to je kurva

Reagovat
blade115

Pátá.

Reagovat
Whitemedia

tam do piči nikdo nebrání?

Reagovat
Csaplárova past

5x a stále jako poprvé

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Csaplárova past

už 6x

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím, jestli koukám na Premier League, když vidím to bránění na obou stranách

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Iwobi neni tak spatnej ://

Reagovat
mr.Silver

Ty vole to mohlo byt 5:3 uplne lehce

Reagovat
smazaný uživatel

3:5 ked tak

Reagovat
Euphael

Turek zase nulovy....

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz- Rudiger vs. Papastathopoulos - Mustafi ... suboj najkomickejsich stoperskych dvojic pokracuje

Reagovat
Counter

Tak tohle není jen o stoperech...

Reagovat
smazaný uživatel

horia tam neskutocne

Reagovat
Counter

To nerozporuju, ale stejně tak jsem přesvědčený, že ani Godín s Giménezem by na tom hřišti dneska taky nehráli jak z partesu.

Reagovat
Trand

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Svatej

naopak mi prijdou nejhorsi dozadu zalohy

Reagovat
vilp

Kanté u toho vyrovnávacího gólu třeba.

Reagovat
Kixi Syhimour

Auba nemá den

Reagovat
Minister

Už zase toľko šancí.

Reagovat
Malresi

Takýmto štýlom to bude 4:4 alebo 5:5

Reagovat
diastan

ty vole a ja se bal v 2+

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

3 tutovky zahozeny

Reagovat
SCELO

ta obrana chelsea uz 4x prizemna prihravka a nikto z chelsea nic, len kuzele....

Reagovat
Switchback

Obrana Chelsea slušní tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

zas

Reagovat
Tommy the Gunner

come on

Reagovat
nani92

KURVA, sa tam už niekto POSTAV na 11ku a stoj tam celý zapas dopiče

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Šestá.

Reagovat
Whitemedia

Prostě ne tvle, ať mi Sarri neříká, že si z Luizovy rozehrávky tak ustříkl, že bude ignorovat tuhle kalamity obranu..

Reagovat
mr.Silver

Iwobi do pice

Reagovat
Minister

Po tých zahodených šanciach to nemôže dopadnúť nijak ináč len prehrou Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, 6 rovnakych situacii v 16ke Chelsea, nikto nie je schopny to vyriesit

Reagovat
C-M@ster

jak se to celé naprosto otočilo... super zápas

Reagovat
Trapper

6 šancí z penalty? Wtf?

Reagovat
off-olda

Po šesté? Tak jste čuráci? Tohle by prokoukl i Balotelli.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To čo ukazuje Chelsea v defenzíve, tak to snáď ani Cardiff na tom neni tak zlé.

Reagovat
SCELO

5x :

Reagovat
Csaplárova past

Ty vole při centru jdou všichni hráči do malého vápna a Arsenal si v klídku stojí na hraně vápna

Reagovat
RKBoy

absolútna strata koncentrácie po tých vynikajúcich 25. minútach..kopeme sami seba do zadku.

Reagovat
Ferguson6

Na druhú stranu, aspoň už každá zahodená tutovka neznamená inkasovaný gól

Reagovat
Ferguson6

Na druhú stranu, aspoň už každá zahodená tutovka neznamená inkasovaný gól

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, čo je toto za zápas Sranda je sranda, ale hrať vysokú líniu s takými tupelami ako Bellerín a Mustafi, to sranda nie je. Build-up máme dobrý, vytvárame si kopu šancí, ale tá obrana je proste strašný prúser. Ale aj tak, úžasný zápas, Auba už mohol a mal rozhodnúť.

Reagovat
Mastný Chobot

a Iwobi je úžasný, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi krom gólu všechno špatně

Reagovat
Fenri

Udelal treba jeste golovku Aubovi...

Reagovat
smazaný uživatel

udelal v 1. polocase dve golovky, dal gol, a po jeho akci padl gol henrika. jsi blazen

Reagovat
Taiger

Je fajn

Reagovat
mr.Silver

Ani ne, ta zaloha netusi co ma hrat. Do golu jsme byli uplne v lese.

Reagovat
EXoRcIsT

Arsenal ma sancu ich rozbit nech tam da Lacazetta namiesto Aubu a vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

no Csaplarova pasca zacala ucinkovat najrychlejsie v historii...

Reagovat
Counter

Reagovat
Malresi

Reagovat
Euphael

Reagovat
havrys99

Reagovat
Taiger

Reagovat
Čenda

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gunner14

Ty vole, až mi z toho streamy odchází nevím kdo brání víc tragicky, ale mohli by jsme to tam začít uklízet, Laca na plac.

Reagovat
Trand
Reagovat
Euphael

A jak moc ho mas pozadu?

Reagovat
Trand

Maximálně o minutu si myslím.

Reagovat
Hachim Mastour

Guendouzi bravúrny, Iwobi prekvapil a Xhakovi pomohlo poľavenie Chelsea po druhom góle. Treba ale doladiť ofsajdovú pascu lebo je to slabé.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

v defenzívě chaos jako za starých špatných časů v sezoně 15/16..

Reagovat
blade115

Mi to evokuje spíš to šílený 3:5 za AVB...

Reagovat
kvasha16

snad ale teraz so stastnym koncom pre nas

Reagovat
blade115

Je teda příšerný udělat šestkrát totožnou chybu, ale počkám si na reakci. Conte taky musel nejdřív od Arsenalu dostat na prdel, než mu došlo, že je potřeba něco změnit.

Reagovat
Gunner14

Ale jinak strašná prdel zápas

Reagovat
Spalovač šancí

Kdo by řekl před pár lety, že nebudu schopen určit, jestli má komičtější obranu Arsenal, nebo Chelsea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Druhá půlka bude 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to jsou obrany. Ještěže je Chelsea na to podobně jako my.

Reagovat
Liveral

Hodně vtipnej poločas. V defenzivě jsme pořád naprosto šílený až se mi to ani neche rozepisovat. Zajímavý je ale, že všech našich 6 obrovskejch šancí bylo jak přes kopírák. Přečíslení na křídle a přízemní centr zpět na penaltu, kam si cíleně křídlo z druhý strany nabídá. To určitě neni náhoda, ale Emeryho taktickej záměr. Minimálně v tom je oproti Wengerovi posun, že se na soupeře připravíme a využíváme jeho nedostatků

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, Sarriball v plnej paráde., Toto bude trebars najlepší futbal v lige (čítaj najzábavnejší), ten jeho útok je prepracovaný, má to presne vymyslené a nalinajkované, ale vo výsledku s tým nevyhrá samozrejme nič. Naproti Sarrimu je Emery do ofenzívy kŕčovitý tréner, ale po polovici polčasu dobre pochopil, ako na Sarriho hrať a kľudne mohol ten polčas vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu je to super, ale budú mať ťažkú konkurenciu v podobe City a Liverpoolu.

Reagovat
Gunner14

Někdo link na nesekající se stream? Furt se mi tam ukazuje ta šance jak to nahrajem na malý vápno a nedáme

Reagovat
C-M@ster

http://buffstreamz.com/watch/soccer-stream.php

akorát je opožděnej proti těm spoileristům tady

Reagovat
Gunner14

To mi nevadí hlavně že se to nebude vracet furt díky

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho by mohl být zajímavý sestřih

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Umime hrat i dyl nez 30 minut ? Ja tu seru z boziho fotbalu a pak nejsme schopni presovat i ve vlastni sestnacce. Vzdyt nikdo nemuze bejt unavenej tak brzo, tohle na fyzicku svadet nemuzem...

Reagovat
RonaldinhoCFC

Střední žáložníci jsou všude jen ne tam kde musí být při bránění, ve středu pokutáku. Kdyby Willian něco udělal i defenzivně bylo by to super

Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

Chievo 2:1 Juventus

62. minuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vtipny zapas najma preto lebo ani jeden tim absoltune nevie branit. neviem co chcel hrat emery na zaciatku ale 0:2 slo proste za nim. hrat vysunut obranu a nenapadat zalohu, stacilo davat jorginhovi pasy za obranu a bolo vymalovane. ked sa na zalohu arsenalu trosku zatlacilo tak boli v lese. xhaka je kopyto a guencosi je uplne tragicky do defenzivy.

pritom chelsea je v obrane mozno este vtipnejsia. ano, pochopim ked si arsenal vypracuje sance, kvalitu v utoku na to maju, ale este som nezazil pat uplne rovnakych tutoviek z rovnakeho bodu. je to o to zvlastnejsie ked to ma byt priestor pokryty zalohou v ktorej mate kanteho s jorginhom...a oni tam nie su. auba je v zakonceni dnes rovnaky ako xhaka v obrane. ked zacal dopredu hrat bellerin tak uz sance vznikali...

fakt som zvedavy ako to skonci. chelsea ma v zalohe este furt hazarda ktory to moze vyhrat sam a emery tam moze poslat normalnu zalohu namiesto tych dvoch, pretoze ked sa na nich zatlaci, tak je to gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajúce tempo zápasu. Som trochu prekvapený, že to Chelsea po 2. góle a zahodených šanciach Arsenalu nespomalili a nezmenili obraz hry.

Reagovat
Nikikrew

Tak to je super zapas, tesim sa na druhu polku. Mali sme jasne viac sanci ale 2:2 teda berem. Bellerin nastastie sa otriasol a hra dobre po svojej strane, Iwobi hra velmi dobre, stred pola sa tiez da. Zaciatok samozrejme velmi zly ale vratili sme sa a to je hlavne. Stale mame na lavicke Ramseyho a Laccu, verim ze to mozme aj vyhrat.

Reagovat
fenixLFC

stred pola funguje dokial nemusi branit

Reagovat
vilp

Já se bavím, super zápas. Jinak kreativní Barkley zase jako pěst na oko, navíc pod tím gólem, kde to Willian vypustil, je taky slušně podepsaný.

Reagovat
Miguel19

Ten hráč má jenom bojovnost, jinak nic. Strašně zbytečnej hráč.

Reagovat
vilp

Takový trochu lepší Drinkwater.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

parádny zápas, dúfam, že to vydrží aj naďalej. Chelsea aj Arsenal nás túto sezónu budú zrejme zabávať :)

Reagovat
Liveral

Teď na BT upoutávka na ten dokument o Man City na Amazonu, to musí bejt pro jejich fanoušky naprosto úžasný. Mrazí z toho i mě

Reagovat
pepinho2

+ Wonderwall <3

Reagovat
valek9610

Ano obrany jsou tragédie, ale nevadí hlavně, že se fanoušek nenudí parádní zápas snad to Chelsea urve jak přijde Hazard.

Reagovat
Fenri

wtf zapas. Do 20' minuty to byl klasicky Wenger zapas, kdy nam loupnou do polocasu 4 fiky a je to, a ono nakonec tohle

Jako snad to urvem, evidentne se to da uhrat, Auba mel dvakrat zabijet, jestli mu to tam takhle nebude padat dal, tak ho nakonec Laca vysoupne ze sestavy (ale jasne, je to jeden den blbec)...

Iwobi je nakonec dost slusnej, Mchitarjan se probral, to je fajn. Ale ta obrana je fakt pruser jak hovado, to se musi zmenit, jinak jsme porad totalne v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Torreira tomu snad pomuze, jestli ho teda zacne stavet..

Reagovat
Fenri

Ja se bojim, ze by to nevytrhl jakykkoli dobrej hrac, to jsou zazrany navyky (respektive zadny navyky), nesystem, kterej je uplne silenej. My proste branime tak, ze se na nas vali utoky jeden na jednoho, dva na dva, to je jasny, ze z toho padaj fiky. A to zacina od predni linie, a cim hloub, tim je to horsi a chaotictejsi.

Reagovat
Counter

Když začne Auba proměňovat, tak pohoda, prostě soupeře přestřílíme

Reagovat
Svatej

Jinak nadhernej zapas... Hazard to snad urve

Reagovat
Liveral

A jako hrát s našima ultrapomalejma a neohranejma spoterama (a Bellerinem, kterej nestíhá vnímat hru) takhle vysokou linii proti týmům s rychlejma křídlama a se záložníkem jako je Jorginho, kterej umí super pasy za obranu je dobrá sebevražda, to prostě nepůjde, snad si to Emery uvědomí a co nejrychlejc to změní....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Ty vole, nemuzu uverit, ze to reknu, ale Iwobi ve fante muze bejt dobrej steal

Reagovat
Counter

Reagovat
RonaldinhoCFC

Chelsea má pořád hazarda, co ten bue dělat s obranou arsenalu bude sranda

Reagovat
Matić

Já nechápu hlavně to vysunutí Kantého skoro vedle Moraty. Ty šance co Arsenal měl byly z prostoru, který Kanté vždycky minulé sezóny hlídal. Jinak obrana teda taky katastrofa. Aspoň se ale konečně prosadil Morata...

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Tak Jorginho je pro Sarriho fotbal klíčový a nejlepší je právě na DLP pozici. Kanté proto musel buď na střídačku, nebo blíž k soupeřově bráně. Nakonec zvítězila ta lepší varianta, akorát chudák N'Golo si tu b-t-b pozici ještě moc neosvojil. Ale zrovna o tohle nemám péči, on to zvládne. Horší to bude s naší obranou, pokud bude hrát dál v tomhle složení.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chievo 2-1 Juve, v 70.min.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Střídání o poločase

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Lucas za Xhaku

Emery <3

Reagovat
mr.Silver

Torreira

Reagovat
Euphael

Torreira in za Xhaku!!! Toto by se za Wengera nestalo

Reagovat
havrys99

yeeeeeeees Unaaaai vítěz <3

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to je v Arsenalu za čísla? To nemáte nic volnýho?

Brankář-19

Defen. záložník - 11

Dva důležití střeďáci - 29, 34

Reagovat
Gunner91

a proč tě to trápí?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevim, ale štve mě pohled na Xhaku s 34 a toho vlasatce s 29

Reagovat
Hachim Mastour

Máme asi voľnú 3 a 4 si zobral Elneny.

Reagovat
Mastný Chobot

Lucas, neser

Reagovat
Euphael

To mel Sarri krabku v ruce kdyz se sel rozilovat? Pojede fajky na lavicce jak Wenger v Monaku?

Reagovat
Whitemedia

Se mi vždy líbí, jak se manažeři hlásí o penaltu, i když tam hovno vidí

Reagovat
Corosian

Aubuv pohyb je uzasnej

Reagovat
Heisenberg

Nacho propadnul jak Bellé u prvního golu.

Reagovat
diastan

Proboha co ten Vardy....-1 bod a jeste kapitan

Reagovat
Counter

Reagovat
diastan

Paradni prekvapeni na doma jeste, že to Mkhitaryan tahá

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďmě, Hazard a Kovacic in.

Reagovat
off-olda

Žoržinho

Reagovat
off-olda

Iwobi Průniková

Reagovat
off-olda

Ale pěkně ho vychytal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kova je proste laska <3

Reagovat
Minister

daj tam Aarona už

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřište přišli lepší hráči a hned Pedro vypadá jak žáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vim koho mi Iwobi připomíná!! To je jasnej Jonas Gutierrez! Podobně divnej dribling nikdo jinej nemá.

Reagovat
mr.Silver

Stridani

Reagovat
Miguel19

Ozil při střídání nejrychlejší pohyb za zápas.

Reagovat
Nikikrew

Ftip

Reagovat
Counter

Tak to bys měl ocenit, že nezdržuje.

Reagovat
pepinho2

Emery rasista

Reagovat
Edgewalker

Torreira >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Xhaka

Reagovat
off-olda

Dobytek

Reagovat
off-olda

Bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

z téhle strany by to dal Willian

Reagovat
Miguel19

I po těch pár minutách je vidět, kdo z dvojice Kovačič/Barkley je fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

a to sme ich nemuseli vidiet v rovnakom drese

Reagovat
Heisenberg

I ve faulování je Torreira lepší Za tohle by dostal Xhaka oranžovou.

Reagovat
Counter

Giroud rozhodne

Reagovat
blade115

No jo, další věc. Tribunní ostřelovač Luiz se zas bude srát Alonsovi do přímáků...

Reagovat
off-olda

Jupí, konečně nám útočník podrží balón.

Reagovat
Miguel19

Pedro mu přihraje a hlásí se o offside.

Reagovat
blade115

RLC, Odoi a Abraham si snad do konce srpna najdou nějakou hostovačku.

Reagovat
off-olda

Je to 2:2 proti Arsenalu.

Reagovat
blade115

A proti Huddersfieldu si nezasloužili ani lavičku proč?

Reagovat
Counter

V EL si zahrajou dost.

Reagovat
smazaný uživatel

a až se nám zraní hráči, tak budeme vykřikovat, proč nemáme náhradníky

Reagovat
smazaný uživatel

bez čárky

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky ciarky ok

Reagovat
blade115

No jo, lepší bude zase zmrvit pár talentovaných kluků na tribuně. A Ampadua s nimi, na toho jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

no, u nás je prostě nereálný, aby je nějakej trenér hned zakomponoval do základu místo koupených "hvězdiček" typu Pedro nebo Barkley, takže zbývá jenom doufat, že se tam dostanou díky štěstí. Jako třeba Christensen.

Reagovat
blade115

Stačila by lavička pro začátek.

Reagovat
off-olda

Pepa

Reagovat
SCELO

torreira je podla ocakavania vyborny, len skoda ze nehra od zaciatku...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard to zariadil opäť

Reagovat
mr.Silver

bozee

Reagovat
off-olda

Kovačič

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská liga no.

Reagovat
off-olda

To byla strašná žába. Naštěstí mu to Atkinson sežral.

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Krááááááááááááááááááááááááááál

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

ALOOOOOOOOOOOONSOOOOOOO je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
RKBoy

zaslúžene..ešte jeden.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette

Reagovat
Trapper

Hazard král

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hazard by měl odejít do toho Realu

Reagovat
Gunner14

Lacazette proč ty vole proč?

Reagovat
Salfovic

Pěkně to Chelsea rozjel

Reagovat
Minister

Laca najprv posral prihrávku a potom sa úplne vysral na bránenie Hazarda. A Lucas sa zasa vysral na Alonsa.

Reagovat
Heisenberg

Tak aspoň v něčem se Torreira Xhakovi podobá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proste prumernej tym ten arsenal london

Reagovat
tweek

toto dojebal Lacazette

Reagovat
Trand

Btw tohle byl Lucasův hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Když na jedný straně obránce Alonso dá to, co na druhý straně Auba spálí, tak je to těžký pro Arsenal no. Hazard je fakt král..

Reagovat
Liveral

Laca nejdřív ztratí a pak se vysere na Hazarda

Reagovat
RKBoy

to vážne chcete od Lacazetta aby ubránil Hazarda?

Reagovat
Liveral

Ubránit ne, ale úplně vysrat se na něj nemusel. Mohl se toho souboje alespoň zúčastnit

Reagovat
Mastný Chobot

stačilo by, keby mu neprihrával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Nemusel ho ubrániť. Stačilo by, keby ho aspoň tienil a trochu mu to sťažil.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol ho sfaulovat

Reagovat
smazaný uživatel

že já sám nevsadil, když přišel Hazard

Reagovat
raduinho

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Vamos Alonso! Vamos Chelsea!

Reagovat
off-olda

Gundecosi

Reagovat
Whitemedia

arsenalský Ampadu

Reagovat
Counter

S tím rozdílem, že Guendouzi hraje.

Reagovat
off-olda

Reagovat
blade115

Tvl vždyť je to 2:2 proti Arsenalu...

Reagovat
Whitemedia

fakt?

Reagovat
off-olda

3:2

Reagovat
blade115

No ale bylo to 2:2 a to si nezasloužil ani lavičku, tak jak by teď vůbec mohl jít do hry?

Reagovat
Whitemedia

má rok a půl náskok

Reagovat
Counter

Tohle si asi říkalo i těch 85 hráčů před ním.

Reagovat
Whitemedia

Jestli se neprosadí Ampadu, tak už prostě nikdo, to je totiž hotový obránce i v 17 letech, nic takového jsem u obránců v jeho věku ještě neviděl..

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

A někdo cpe Zlatý míč Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Hazard tuhle sezonu vyhraje ligu sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Kovacic a Barkley má dobojováno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

AFC 2. polčas strašný výkon...

Reagovat
Salfovic

Takovej hezkej soubor písní a tanců.

Reagovat
off-olda

Čech si docela zachytá. Lejno nemá šanci.

Reagovat
čutalista

Jsem fakt naštvanej, že to dnrska nevidím, ale jak to čtu Hazard je kráááááál!!!!!!!

Reagovat
valek9610

Arsenal nestíhá

Reagovat
Edgewalker

Nemají ani sílu cpát se do vyrovnání

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin, monreal, s tim to arsenal dotahne daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso je nalevo zase ve formě Je Chelsea tak dobrá nebo tragédi jsou tak marní? Petr Čech je jejich nejlepším hráčem a to tady tragédi v čele s kantem brečeli, aby tam šel němec....

Reagovat
valek9610

Zaslouženě vedeme pod Sarrim to vypadá co se týká ofenzivního fotbalu paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tragédi jsou fakt špatní, mačkáte je, ale uvidíme, arsenal není měřítko

Reagovat
Kixi Syhimour

No, taky jste mohli zaslouženě prohrávat 3:6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Jo,ale já vidím,že druhý poločas jste si ani neškrtli a 3:2 pro Chelsea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Druhá půlka byla naprosto vaše

Reagovat
Kixi Syhimour

btw. špatná osoba, nefandím Arsenalu

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

no hej, keby tam Arsenalu padlo vsetko, a nam "nic"

Reagovat
smazaný uživatel

za mna teda Bellerin traged zapasu, Mkhi hned za nim

Reagovat
smazaný uživatel

a cim je lepsi Auba?

Reagovat
smazaný uživatel

nepokazil uplne vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Mkat asi tiez nie ked ma 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

na Aubu som zabudol, uznavam

Reagovat
smazaný uživatel

ved pohoda dost toho pokazili len ma prekvapilo ze tam je ten Mkhi aj ked okrem golu a asistencie to tiez nebola nejaka parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Odpadli jsme neskutecne.

Reagovat
Miguel19

Giroud

Reagovat
Minister

Za druhý polčas Chelsea zaslúžene.

Reagovat
off-olda

Čech

Reagovat
vilp

Že se na toho Girwooda Eden už nevysere. I kdyby mu to dal 10 cm před prázdnou, tak nedá.

Reagovat
Counter

Dvě kola a top4 už pomalu mizí v nedohlednu...

Reagovat
smazaný uživatel

strata 4b zatial

Reagovat
Counter

Bude šest, až se celé kolo dokončí.

Reagovat
smazaný uživatel

este je tu EL

Reagovat
Counter

Reagovat
johnnie_boy

Reagovat
kvasha16

ved mate kruty los teraz

Reagovat
Gunner14

Holt jsme dostali dost nahovno rozpis pro start nového manažera. Bude trvat než si to sedne. Pamatuji si jak Pepek dostali v první sezoně za City doma čtyřku od Lestru a tuším Evertonu.

Reagovat
MCFC_8

V Lestri sme vtedy dostali 4:2 a na Evertone 4:0, ale zaciatok ligy sme mali po 6 alebo 7 kolach plny pocet bodov...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

https://www.21stclub.com/2018/08/16/the-early-season-paradox/

Jde o to, že naše šance na top4 byly už před sezonou nic extra. Po dvou prohrách s rivaly o tyhle fleky (především Chelsea) je situace ještě těžší.

Reagovat
čutalista

Tak City snad nemůžeš brát reálně jako rivala o tendle flek...ale budete to mět těžké, to jo.

Reagovat
Counter

Jde hlavně o tu Chelsea. Ani ta se loni do top4 nedostala a letos už na nás má po dvou kolech 6 bodů.

Reagovat
čutalista

Vysoupl bych MU a spurs

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fenri

Reagovat
kiwwi

to nevadí... vykompenzuj si to nejakým negatívnym článkom o United alebo Spurs ako vždy a bude dobre

Reagovat
Fenri

A kiwwi upustil paru na Countera a uz je taky dobre

Reagovat
Counter

Kéž by, on takhle bohužel nezvládá pořád.

Reagovat
icka

Reagovat
Fenri

Reagovat
diastan

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Lacko_Boh

presuva tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak ještě že je Wenger pryč...

Reagovat
Counter

Emery přišel jako EL mág

Reagovat
Busby babes

zas na druhou stranu, hrali jste doma se City a venku s Chelsea. z takoveho dvojzapasu muze mit 0 bodu klidne kdokoliv z tech zbyvajicich kandidatu na top 4.

Reagovat
Counter

To jo, ale pořád to znamená, že body na tyhle konkurenty musíme uhrát jinde. V nejlepším možném případě budeme mít s nimi stejnou startovní čáru + Chelsea by s takovou měla jistotu top4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě se na to díváš až moc skepticky. City převálcuje v lize naprosto každého ať už doma, nebo venku. S největší pravděpodobností vyhrají i na SB a pokud k tomu přistoupí Chelsea jako s váma, tak to skočí tak 8:1. Málem jste remizovali s Chelsea venku, to není vůbec hrozný. Doma je můžete porazit a jste na tom stejně. Navíc vaše hlavní zbraň je EL

Reagovat
Arbiter

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany Čecha ale hodně slušně odchytaný i přes 3 inkasované góly.

Reagovat
redyyz

Reagovat
Matić

Reagovat
Coutinho10

neskutecne sel nahoru...zamakal na sobe a je to hned znat

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
m.sali

Čech MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nechápu s jakou taktikou jsme hráli druhý poločas. To bylo jen čekaní na gól a ani po něm se nezačali nijak víc snažit.

Reagovat
fenixLFC

taktikou bolo evidentne to prezit a nezomriet od vycerpania...

Reagovat
Edgewalker

Špatné, v prvním poločase tam bylo aspoň pár světlých momentů, ale druhý byl totální odpad

Reagovat
redyyz

ten treti gol ide cisto na vrub Lacazetta, naprv chybna prihravka a potom ho Hazard spravi jak maleho chlapca

Reagovat
Fenri

Kolik nam dal uz Alonso golu? Mam pocit, ze skoro kazdej zapas na SB nam da viteznyho fika... Neskutecny

Gratulace Chelsea, zaslouzila si to.

Reagovat
Whitemedia

Tři branky v pěti ligových zápasech s vámi, na Drogbu to ještě není, ale na obránce dobrý

Reagovat
kvasha16

pekne, niekto to musel prevziat po Drogbovi

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal s touhle zalohou a obranou ta 7-8 misto to sam wenger to jeste drzel docela vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jasná výhra! BHA 0-3 MUFC!

Reagovat
habinity

De gea - Shaw Bailly Lindelof Young - Fred Pogba Periera Martial Sanchez Lukaku, ale myslim ze tam da zase Matu namiesto Martiala

Reagovat
ManUnited

Alexis neodcestoval s týmem

Reagovat
Busby babes

Btw Alexis prej nejel s tymem... Pokud je to pravda, tak snad tam da Martiala.

Reagovat
Swarley

no pak se nabízí Martial a na druhou stranu beztak Mata nebo Lingard...Rashforda tam s něma nedá...

jsem dost zvědavý i na ten střed hřiště, jestli to nechá, jak minulý týden...Matic už je ready?

Reagovat
ManUnited

Matič už trénoval, ale hrát ještě nebude

Reagovat
ManUnited

A jinak, jak píšeš Rashford vpravo hrát nebude, protočí se v průběhu zápasu s Romem nebo Tonym..někdo na pravý křídlo měl prostě přijít přes léto

Reagovat
Swarley

měl no, ale tak nedá se nic dělat...těch variant máme dost a měl si tam José někoho zapracovat...buď Rashe nebo Alexise...

Reagovat
ManUnited

Tak já doufal, když přicházel Alexis tak to je na tuhle pozici..bohužel Mou měl jiný plány

Reagovat
Swarley

jako stejně to tak bude muset letos řešit, pokud tam nechce neustále hrát Matu...

Reagovat
ManUnited

Mata křídlo hrát nemůže...bohužel jedinej na světě, kdo to nevidí je zrovna náš manažer

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ?

Reagovat
MCFC_8

Este sa pytaj proc...pozeral som zapas s Lestrom a co mohol to dodrbal

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis určitě nehrál dobře, ale nehrál určitě nedodrbal co mohl, je to prostě jeho hra, hraje na riziko, buď se mu akce povede nebo ne, proto má takový velké číslo ve ztrátách míče, na druhou stranu, když se mu ani nikdo minulý zápas pořádně nenabízel, tak to měl holt těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale proti Leicesteru se mu povedla snad jedna akce Mě jen zajímalo jestli za tím není něco jinýho. Ofiko mourek nic neříkal a když vůbec neodcestoval s týmem tak mi to přijde divný. Počkám si teda až co nám José poví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nedivil kdyby normálně hrál, většinou tyhle nominace vynáší ven MEN a pokaždé tam někdo chybí, třeba minulý týden darmian, říkal sem si super, asi odchází a pak byl v základu

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nehrozí. Nikdo ho prej neviděl nastupovat do letadla ani.

Reagovat
kiwwi

on sa pýta prečo nešiel?

Reagovat
Busby babes

no ale vytvoril nejvic sanci z celeho tymu.

Reagovat
mithro

rash do zaciatku, martial po 60.minute.

Reagovat
Swarley

no Rash minulý zápas dost slabota...ale tak snad tam alespoň jednoho z nich od začátku dá...

Reagovat
mithro

nikto vpredu nehral dobre, ak tam da martiala budem prekvapeny.

Reagovat
Swarley

jako to je fakt no, směrem dopředu to byla katastrofa

Reagovat
Greny

Pozde uz jsem na vas rano vsadil

Reagovat
nani92

však Alexis chodí na zápasy sám, aby mohol cestovať so psami

Reagovat
wild

chvalabohu..to snad este vacsi fail ako AdM

Reagovat
wild

*ten jeho prestup k nam je snad este vacsi fail ako AdM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

Hra otrasne a navyse zabera priestor Rashfordovi s Martialom. Chcel som ho k nam, ale zatial je to cele zle..

Reagovat
I am Mancunian

len to nie je taký kokot ako AdM

Reagovat
smazaný uživatel

12 goals, 14 assists

@paulpogba has been involved in 26 #PL goals under Jose Mourinho, more than any other @ManUtd player

Nejlepší záložník v PL, není o čem

Reagovat
Busby babes

tahle statistika ale rika, ze je jen nejlepsi zaloznik u nas.

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
MCFC_8

Len minulu sezonu mal KdB 8g a 16a v PL tak si zisti fakty...jedine tak u vas najlepsi...

Reagovat
Swarley

když to přepočteš na minuty, Pogba na tom nebyl o moc hůř...navíc ten výraznější přínos směrem dozadu je u Pogby zcela jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard, KdB, Eriksen, Salah, Mane

Reagovat
Whitemedia

Kanté

Reagovat
pingla

Reagovat
Swarley

Reagovat
Taiger

Reagovat
Swarley

je to nejlepší záložník v PL

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Nikikrew

senilita

Reagovat
Swarley

to jste říkali o Wengerovi taky a moc vás to neposunulo...

Reagovat
Mastný Chobot

lol, tebe to fakt špliecha na maják, ako sa vraví, kámo

Reagovat
Swarley

trochu nadhledu by neuškodilo

Reagovat
kvasha16

no tebe by trocha toho nadhladu fakt neuskodilo, to je fakt

Reagovat
Swarley

pokud máš pocit, že to je myšleno smrtelně vážně, tak to fakt není moje chyba

Reagovat
blade115

Máš tu hodně kamarádi, jak tak koukám.

Reagovat
Swarley

jo jo, kvůli tomu jsem se tady registroval

Reagovat
Mastný Chobot

ok, no, tak vypisuj hlúposti a volaj to nadhľad teda

Reagovat
Swarley

tak Pogbu myslím vážně, až u Wengera je potřeba trošku nadhledu...

Reagovat
Counter

Nechápu, jak můžeš Pogbu považovat za lepšího hráče než KdB.

Reagovat
Swarley

jako já nevím, co je na tom tak zarážejícího...jasný, Pogba ještě nedosáhl svého maxima, ale i tak se může s KdB v pohodě měřit...jo, KdB měl fantastickou loňskou sezónu a určitě lepší než Pogba, ale tady na EF se z toho tradičně dělá, jak kdyby KdB byl nejlepší hráč vesmíru a Pogba naprostý břídil...přitom na MS Pogba strčil KdB do kapsy...

uvidíme tuhle sezónu...Kevin se zranil, loni měl podobný výpadek Pogba...

Reagovat
Counter

Pogba KdB na MS do žádné kapsy nestrčil, prostě jen jeden tým vyhrál a druhý skončil třetí.

A nejde jen o loňskou sezonu, ale i o tu předtím. A o tu předtím. A o tu předtím. Jasně, Pogba je o pár roků mladší, potenciál má velký a je to skvělý hráč, ale momentálně je prostě KdB lepší a znova opakuju, že nechápu, jak to může někdo nevidět.

Reagovat
kiwwi

asi tak ako v PL KdB hral za tím ktorý skončil s prehľadom prvý a všetko I'm slapalo... to ale neznamená ze niekto nemôže považovať individuálne Pogbu za lepšieho hráča

Reagovat
Counter

Může, jen to osobně nechápu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

ten první odstavec můžu napsat úplně opačně na PL...jeden tým byl první, druhý byl druhý...

a bavíme se o tom, jestli je teď lepší hráč, ne jestli předloni nebo co bylo 5 let dozadu...prostě z mého pohledu lepší záložník v PL není a není to přece jen o gólech a asistencích...rozhodně nehrají stejný post a v defenzivní činnosti se s ním KdB nemůže absolutně v ničem rovnat...

Reagovat
Counter

Tak v tom případě je nejlepší Kanté no

Reagovat
Swarley

Pogba má oboje - to nejlepší z Kevina a to nejlepší z Kantého

Reagovat
Counter

achjo

Reagovat
Swarley

to je jak s Wazzou, celou dobu jsem říkal, že to je důležitější hráč než Cristiano a nejkomplexnější hráč, kterého jsem kdy viděl...každý jen remcal, že to je blbost...od té doby se stal nejlepším střelcem repre a MU a nikdo nepřišel, swarlosku, ty kluku ušatá, ty máš vždycky pravdu...

s Pogbou to bude podobné...

Reagovat
Counter

Tak ronei byl na vrcholu vážně klasa, tomu se Pogba zatím nepřiblížil.

Reagovat
Swarley

Scholes, Carrick...to jsou podobné pozice a tam to bylo to stejné...

Reagovat
Mastný Chobot

tak to by si potreboval trošku náhľadu asi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to sa niekde vravi?

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Ájiná ti asi moc nejde.

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

1000. pro titul MU

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

1003. pro titul Chelsea

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Není o čem, včera sem viděl, že pokaždé když jsme jednu sezonu skončili druzí, tak další rok titul, takže tutovka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Tak dvě výhry ideální. Ještě by to chtělo teď, aby Citizens a United ztratili.

Reagovat
Taiger

SANÉ, PLEASE

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Ederson, Mendy, Kompany (C), Stones, Laporte, Gündogan, Fernandinho, Silva, Bernardo, Jesus, Aguero

Hodne necekana

3-4 kousky jsou povinnost, bude i čisté konto A pak hurá na poslední 2 díly

Reagovat
diastan

Mendy zas aspon 2 áčka

Reagovat
smazaný uživatel

John Shelby

Reagovat
Mastný Chobot

Arthur Shelby

Reagovat
diastan

Reagovat
nani92

Čakal som hocičo, ale že mi Kyle Fuckin Walker neprinesie žiadne body fakt nie, na to nie som psychicky pripravený

Reagovat
diastan

Kdo má Walkera místo Mendyho si nic jiného nezaslouží

Reagovat
icka

wildcard uz zahrana

Reagovat
nani92

Nevadí, -4 body pre mňa nebudú strata, len štatistická odchýlka

Reagovat
fenixLFC

david

Reagovat
Taiger

KOKOT TEN PEP

Reagovat
diastan

Reagovat
MCFC_8

Len sa neposer z tej fanty

Reagovat
Taiger

Blocked

Reagovat
Free_player

Sané jako C

Reagovat
mithro
Reagovat
SpecialOne

Laporte pravý bek??

Reagovat
diastan

Tezko rict, spis bych to videl na 3 stopery

Reagovat
SpecialOne

No ale jenom levý windback, pravý nic?

Reagovat
diastan

Bernardo zprava, Mendy zleva a pred nima David s Turkem

Reagovat
MCFC_8

Podla mna 3-5-2, s tym ze Mendy sa bude zo zalohy stahovat do obrany v pripade potreby

Reagovat
SpecialOne

a vpravo bude mít Mendyho pozici kdo?

Reagovat
tomasinho

Fanta stranou, co provedl Sane Pepovi? Měl dlouhou přípravu, když nebyl na MS. Jsem čekal, že začne v základu už před týdnem místo Sterlinga. Dneska byl tutovka a zas nic.

Reagovat
Miguel19

Asi že proti nám hrál hovno, či se možná zranil.

Ale Gündogan hraje hovno furt a znova nastupuje, tak těžko říct..

Reagovat
diastan

Minuly tyden byly nejake spekulace, ze snim ma Pep problem, tezko rict.....Tim by me fakt nasral, Sane je neskutecny, snad ho jen dnes nechtel do plnejch

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ma to prekvapilo a celkom zabrzdilo vo fante :D Aguero to ale dnes rozbalí, takže pohodka

Reagovat
Swarley

Útočník Newcastlu Kenedy se stal prvním hráčem v Premier League od roku 2010, který za poločas neměl na kontě jedinou přesnou přihrávku. Naposledy se to "podařilo" Nikolovi Kaliničovi z Blackburnu. Kenedymu se zápas v Cardiffu celkově nevydařil. Z penalty mohl zajistit Strakám tři body, jenže neproměnil. Navíc se s největší pravděpodobností bude disciplinární komise zkoumat jeho nakopnutí Victora Camarasu, které sudí nepostřehl.

to byl fakt nejhorší výkon, co jsem za poslední dobu viděl

Reagovat
Taiger

A to si ještě neviděl tvoje příspěvky, to je teprv výkon.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jo jo, tvoje výkřiky o fantasy, to je jinej level..

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie, koľko ich mal v druhom, ale viac než 5 to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

MU Women proti Liverpoolu (15:00)

Our first starting XI...

Chamberlain; Greenwood (c), A. Turner, Smith; Green, Zelem, James, Arnot, M. Turner; Hanson, Sigsworth

Reagovat
Taiger

Reagovat
Free_player

Reagovat
FCSL

Greenwood s céčkem Green bez formy a stejně furt hraje. Záloha nekreativní, to zas bude trápení. Fakt hrozná sestava. Sigsworth to bude muset rozhodnout zase

Reagovat
Miguel19

Ježiš ten Jesus.

Reagovat
smazaný uživatel

jako letos padaj naaadherny goly Gray a dedek Deeney jak mu presne nabil

Reagovat
smazaný uživatel

David Silva

Reagovat
pingla

co to má kundoán na xichtu?

Reagovat
havrys99

při utkání Burnley dva góly

Reagovat
EXoRcIsT

Huddersfield prisiel prehrat to nemaju sancu uhrat aky to ma zmysel potom radsej nech ani necestuju a kontumacne 3-0 aspon sa neunavia hraci

Reagovat
Swarley

a jako co mají dělat? však ten rozdíl v kvalitě hráčů je naprosto obrovský..

Reagovat
Kixi Syhimour

útočit

Reagovat
Swarley

a jak to mají udělat bez balonu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vytáhnout samopaly

Reagovat
EXoRcIsT

no ked vidim tu taktiku na 90 min byt v svojej 16tke a pri ziskani lopty ju len odkopnut tak to radsej skusit hrat utocnejsie a prehrat lebo tak ci tak ten gol dostanu

Reagovat
Swarley

jako ok, ale zrovna Huddersfield na to má těžko kvalitu...v těchto zápasech budou City těžko ztrácet...

Reagovat
Miguel19

Ten Kongolo vypadá jak Monfils...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Miguel19

Wow Kuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo něco. Kun

Reagovat
Taiger

Ederson assist lol

Reagovat
havrys99

tohle je prostě pořád prasáckej foul, když tou skrčenou nohou ho přejede

Reagovat
lucius6

Co to ten brankář sakra udělal? Proč tomu Aguerovi takhle ogtevřel celou bránu? Tohle je podle mě jeho gól.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle bude nudnej ročník PL

Reagovat
Kluivert9

Takže klasika.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proto se na obhajobu titulu čeká asi 10 let

Reagovat
icka

Reagovat
mithro

co robil ten brankar

Reagovat
mithro

a ten druhy gol tiez mohol mat

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

a hattrick

Reagovat
Swarley

otřesný, to ještě zlatý Kenedy nakonec

Reagovat
Counter

Hamer je trapák no, nic nového.

Reagovat
smazaný uživatel

čo Kun, ale tá Edersonova prihrávka...

Reagovat
pepinho2

Ederson

Reagovat
havrys99

ten nákop

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo má Edersona ve fantě?

Reagovat
Taiger

Už běžte do háje s tou fantou.

Reagovat
diastan

ja

Reagovat
Taiger

Tohle nemůže bejt assist pro Mendyho......

Reagovat
Busby babes

Taiger19.08.2018 14:59#

Už běžte do háje s tou fantou.

Reagovat
Taiger

Sarcasm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

to skončí nějakým debaklem

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus konečně góla. Ho potřeboval jak sůl.

Reagovat
havrys99

Mendy je zvíře

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Do kdy hodlá Pepek ničit PL?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Střídal bych a nasadil Saného, ať šetří Aggyho a tak.

Reagovat
Taiger

Retardovanej brankář

Reagovat
Miguel19

Hamer

Reagovat
lucius6

Brankář je na vystřídání.

Reagovat
Mates_Matesović

To je díra tvl

Reagovat
stiflerovamama

ten brankar je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

to je kladívko

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si říká, kdo chce, co chce, Pep je bůh. Zakomponoval okamžitě do všech jeho týmů svoji filozofii. Hraje to se ctí a dominuje už od svého debutu. Po SAFovi nejlepší trenér. V Barce na něj doteď vzpomínají a Bayern teď po něm jen pláče. Pep škoda, že tenkrát to nedopadlo opačně...

Reagovat
smazaný uživatel

V prvej sezóne v City rozhodne nedominoval.

Reagovat
smazaný uživatel

herně určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplárova past překonána. Díky Bohu.

Reagovat
pingla

proč kurva nechytá Lossl? V minule sezone byl kvalitni golman...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme sakra nešli po Pepkovi a podepsali toho odepsaného portugalce z taktikou z minulého století???

Reagovat
Taiger

Protože neumíš anglicky, vlastně ani česky jak na to koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože kiwi a busby napsali Edovi na redditu a twitteru, ať podepíše mourka a vyhrajeme treble hned

Reagovat
mithro

Reagovat
blade115

Z odepsaného se stal podepsaný. Dobrá práce.

Reagovat
Taiger

Moc dobrej roh

Reagovat
Counter

Obrat

Reagovat
Taiger

Čistej štít gone hahahahaha

Reagovat
Kincl

To je asi to poslední co je se*re :D

Reagovat
Taiger

No, ty mě vůbec nezajímáš a jdeš do block listu. Zdar.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
TopinB

Reagovat
havrys99

fantaaaa

Reagovat
mithro

obrat je tu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak dostali docela do šatny, třeba se sesypou

Reagovat
havrys99

Stankovičovi je 22? Mně přišlo, že minimálně 35. To je životní gól jako Lubo Michalík proti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hamer asi dochytal.

Reagovat
Swarley

ne že by úplně začal chytat

Reagovat
smazaný uživatel

On má 30 a okrem 3 rokov v Charltone chytal v rezervách a na hosťovaniach. Nechápem ten prestup do Huddersfieldu.

Reagovat
Swarley

a jako přijde mi, že těch kvalitních možností na postu gólmana bylo víc než dost...nevím no, některé ty přestupy jsou zvláštní...

Reagovat
Counter

Tak on by jedničkou být neměl, loni chytal Lössl a nevidím důvod, proč by letos neměl pokračovat.

Reagovat
Swarley

jasný, ale tohle mi přijde i na dvojku málo

Reagovat
Counter

Bavíme se tady o dvojce Huddersfieldu, nejchudšího klubu PL, který sotva složí konkurenceschopnou jedenáctku

Reagovat
Swarley

no nejchudší klub PL má pořád prostředků dost...

Reagovat
Taiger

Jak jsem tě mohl v minulosti považovat za vtipnýho.

Reagovat
Swarley

už jsi to psal a znova, jako fakt nezájem...

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Silva

Reagovat
patas92

A to jsem ti ho v draftu v návalu zouflaství nabízel...

Reagovat
Counter

Nějaký trejd bychom udělat mohli, máme to oba dost nevyvážené.

Reagovat
patas92

Moc nevím, co bych ti mohl nabídnout. Té záložní trojky City bych se zbavoval docela nerad, i když se v základní sestavě letos asi nepotkají

Reagovat
Counter

Podle mě není dobré spoléhat na hráče z jednoho klubu, lepší je to rozprostřít než mít 5 hráčů ManCity. Pak dopadneš jako dneska (nebo minulé kolo), kdy ti dva z nich buď vůbec nenastoupí, anebo jen za bodík na pár minut. Ale jak myslíš no

Reagovat
patas92

I pár minut někdy stačí (pokud za to teď Sané dostane áčko)

Reagovat
Swarley

nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

David v klídku, Kevin by nedal líp.

Reagovat
Miguel19

1. faul a hned z něho gól

Reagovat
Mastný Chobot

Tak Aguero už 2+1 a ja budem mať celkom fajn kolo vo fante. Trippier, Walcott, Aguero a ešte možno Firmino easy peasy

Reagovat
Kixi Syhimour

pochybuju s tím Firminem

Reagovat
Lacko_Boh

a doma co nove?

Reagovat
Mastný Chobot

pohoda, mama poslúcha, akurát mám nepokojné črievko, odkedy som si na Grape dal bum bo nam bo. Ty čo?

Reagovat
havrys99

Wtf ord

Reagovat
smazaný uživatel

Kun taková střela z ničeho nic.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Silva si to spletl s MMA.

Reagovat
Kixi Syhimour

Už vím jak porazit City. Sebereme nejlepší hráče z celé PL, vyjma City samozřejmě, a pošleme je na hostování třeba do Newcastlu + sehnat dobrého trenéra. Bude to roční hostování. Takže až ten tým vyhraje PL, tak se Pepek sesype a rezignuje, všichni se vrátí do svých týmů a hej, jdeme na novou PL.

Reagovat
Horcmen
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC XI to face #BHAFC: De Gea, Young, Lindelof, Bailly, Shaw, Pereira, Fred, Pogba, Martial, Mata, Lukaku

TONY

Reagovat
mithro

tak snad si martial vytiahne palec zo zadku a nieco ukaze

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Anebo nic moc výkon a odchod na tribunu s Mourinhovým samolibým "I told you so"

Reagovat
Swarley

to máš jedno, i kdyby zahrál dobře, tak stejně bude p-čovat, že tak má hrávat pořád a ne jednou za rok a příští zápas v základu stejně Alexis...

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

ale jako bylo by na čase, aby fakt něco zahrál a my měli důvod na Josého v tomhle nadávat...

Reagovat
mithro

tak ak je sanchez zraneny, sancu dostane. ked ju nevyuzije, tak moze ist plakat zase do novin.

Reagovat
Counter

Pochybuju - podle mě bude pořád upřednostněný Lingard s Rashfordem a Mata se zatím základu drží jak klíště.

Reagovat
mithro

uvidime, musi nieco ukazat a ak ho potom znovu posadi, tak to je jasne.

Reagovat
Busby babes

a proto dneska nastupuje Martial a ne Rash nebo Lingard? Lingard urcite uz ma natrenovano aby aspon hodinu dal, ale ok, klidne ho muzem odmyslet. Porad je tam Rashford.

Reagovat
Counter

Já to beru jako celou sezonu, ne konkrétně dnešek. A samozřejmě se můžu plést.

Reagovat
Busby babes

jo tak, uvidime. Tak asi nejake extra dobry vztahy tam nejsou mezi nim a Mourinhem. Proto je dulezity aby dneska zahral dobre.

Stejne ale, pokud by byl uprednostnovanej Rash, tak dneska hraje, protoze neni moc duvodu, proc by nemel hrat.

Reagovat
Counter

Dostal šanci minule, nevyužil ji, tak ji asi dneska má Martial. Nakonec nebudou hrát oba

Reagovat
Fenri

No ja si dokazu predstavit, ze ten duvod je, aby mel Mourinho o cem placat Pokud zahraje dobre, tak muze rict “vidite, lidi placaj jak ho nestavim, ale ja ho stavim pokud je v lepsi forme nez ostatni”, kdyz zahraje spatne, muze rict “vidite, ja to rikal ze se vratil do tymu pozde, na PL neni pripravenej, muze si za to sam”...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je so sanchezom?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý nějaké zranění z pátečního tréninku

Reagovat
Miguel19

Pes musel na očkování.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Zraněný podle všeho.

Reagovat
Busby babes

moje draft volby cislo 1 a 2 zraneny...

Reagovat
Swarley

KdB a Alexis?

Reagovat
Busby babes

jj. se na to muzu... v tomhle kole mi ani nebude hrat 11 hracu.

Reagovat
Swarley

to nasere, to je fakt...jako uvidíme, jak to bude s Alexisem vážné a co se vůbec stalo...

já měl prvního Aguera a dvojku Alexise...ale Alexis i v klasice, to je dost o hovně...

Reagovat
Busby babes

"Alexis was going to play but he had a little problem, so we had to decide to give an opportunity to another attacking player."

asi nic vaznyho, ale zrovna tohle kolo me to fakt vytresta.

Reagovat
Swarley

tak dobré, že to alespoň není nic dlouhodobého, je potřeba ho dostat co nejdřív do formy...

ale jako situace na hovno, když ti první dvě volby odpadnou, to chápu

Reagovat
Busby babes

v klasice ho mam samozrejme taky, ale nastesti Kun kapo, tak tam me to snad tolik mrzet nebude.

Reagovat
Swarley

chtěl jsem dát tripple captaina ale pak mě rozhodilo, že má hrát Jesus a že možná nenastoupí...škoda, ale alespoň tu pásku jsem mu nechal...

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
Counter

Sané na place #TaigerWatch

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy další asistence. To je šílený, kolik tam má prostoru.

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

pěkně Aguero

Reagovat
havrys99

geniální

Reagovat
havrys99

My Jesus aspoň jedna možnost se dneska zasmát City

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to udělal zase Jesus nádherně.

Reagovat
havrys99

Je to fakt krásnej fotbal. Když si odmyslím soupeře, tak stejně to rozbíjení bloku v neustálém pohybu, přihrávkách, narážečkách je jedinečný. Tísíckrát koukatelnější než když tam má člověk Carrolla s Crouchem a posílá tam centr za centrem.

Reagovat
Mates_Matesović

Wow

Reagovat
havrys99

Pep jede na 114 bodů (minimálně)

Reagovat
Busby babes

jo no, porazili slabouckej Huddersfield.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, vy jste s nima prohráli

Reagovat
Busby babes

coz ovsem na tom nic nemeni.

Reagovat
Grahf

už vidím, jak my s nimi prehrajeme

Reagovat
havrys99

Já to čekal Proto i mám tu reakci nahoře. Dokážu si představit nás (za Wengera) jak vyhrajeme upoceně 1:0 tohle je prostě skvělej fotbal

Reagovat
Counter

Když se dělají takové ty tabulky podle jejich výsledků s totožnými soupeři z loňské sezony, tak po dnešku budou stobodoví ManCity mít +2 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, tohle se mi už fakt nelíbí

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes

prohrajou jinde. Dneska byl ten Huddersfield fakt strasnej a delali priserny chyby. Nektere z donuceni, tim jak skvele City hrajou, ale jinde zas uplne zbytecne... Tak jsem tim jen chtel rict, ze na zaklade zrovna tohodle zapasu to tvrdit...

Reagovat
Kixi Syhimour

A kde mâ tohle jako prohrát? V Cardiffu? Tohle je neporazitelnej tým.

Reagovat
Busby babes

U nas, s Chelsea, Liverpoolem, Tottenhamem... nebo kdekoliv jinde. Cimz nerikam, ze nevyhrajou titul nebo tak. Jen si myslim, ze zrovna Huddersfield bude patrit k hlavnim kandidatum na sesup dolu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

netvrdim ze máš alebo nemáš pravdu ale robit závery v druhom kole ako píšu vyššie je smiešne United sa tu tiež na začiatku minulej sezony považovali za valec a nakoniec to bolo herne trapenie

Reagovat
Kixi Syhimour

Já nedělám závěry po druhém kole, já už je dělal před sezónou

Reagovat
Busby babes

predpokladam, ze to nemela byt reakce na me?

Reagovat
nani92

Aká je šanca, že Firmino zajtra hrať nebude? Klopp tam vyskúša Sturridgea, nie? Je teraz vo forme

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt je že Firmino nemá formu, ale Klopp to neudělá

Reagovat
SCELO

ako si prisiel na to ze firmino nema formu ? zase hodnotis po jednom kole...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nezdál se mi

Reagovat
diastan

neskutecny valec

Reagovat
misinho7

kurna nemal som pozerat ten dokument/serial o City..po tom dokuemnte je mi City aj sympaticke Hlavne Kompany a dokonca aj Pep

Reagovat
diastan

uz konmpletka ?

Reagovat
misinho7

Jj celé som to sfukol

Reagovat
misinho7

Mala byt reakcia dole

Reagovat
misinho7

Omg to nemá cenu dnes

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň už nereaguješ 2x

Reagovat
misinho7

Práveže mi budete sympatický ešte viac keď vás vyradíme

Reagovat
El Cid z City

na jar,až vás dostanem v LM,tě sympatie přejdou

Reagovat
Counter

Je to dobré? Stojí za to se na to podívat?

Reagovat
diastan

rozhodne

Reagovat
misinho7

Podľa mna pre futbalového fanúšika povinnosť.. To náhľadnutie do zákulisia je strašné super vždy som chcel vedieť ako to prebieha na takej vysokej úrovni atď.. Aj tie taktické prípravy, prestupy ats

Reagovat
Counter

Reagovat
patas92

Viděl jsem zatím jen první díl a je to fajn. Ale záleží, jak moc je to 'scripted'. Hlavně ty Pepovy proslovy v kabiě a tak.

Reagovat
tomasinho

Je to někde online? Nebo komplet ke stažení?

Reagovat
smazaný uživatel

Foden neskutečnej na tom míči. Parádně ho umí podržet, šíleně těžký je ho od něj odstavit, i když to není žádnej namakanec.

Reagovat
El Cid z City

hráč,kterej repre hodně chybí,takovej anglickej španěl

Reagovat
Infernoqt

Tohle mě ale sere. Liga sotva začla a my máme 9 hráčů na marodce.

Reagovat
Busby babes

v tuhle chvili je zranenej Alexis. Matic, Valencia uz trenujou. Kde je tech zbejvajicich 6?

Reagovat
Busby babes

jo, sorry, Romero, Dalot, na ty jsem uplne zapomnel stejne tak Rojo. A Herrera. ale tak to nejsou hraci zakladu.

Reagovat
Infernoqt

No je tím limitovaná naše hloubka kádru. Kvůli tomuhle se nemůžeme nikdy dlouhodobě chytit. Stejně tak i naše obrana je složená furt z jiných dvojic. Já třeba na Smallinga nadávám, ale jak chytí rytmus, tak celkem ujde.

Reagovat
diastan

Ted uz to 1. misto nepustime

Reagovat
Kixi Syhimour

Upozorňuji, že ještě hraje druhej Manchester

Reagovat
Busby babes

je od tebe hezke, ze nam tak veris, ale ze tam vyhrajeme 0:7, to teda ani ja necekam.

Reagovat
diastan

Reagovat
Infernoqt

Já třeba ani nečekám, že tam vyhrajeme Ale dokud to není ofiko, tak věřím, že bychom mohli překvapit.

Reagovat
Busby babes

uvidime. Na zapas se tesim, ale vysledek bych netipoval. Na papire bychom je meli smest, ale to nic neznamena. A vzdycky kdyz se mi sestava libi, tak to pak stoji za picu.

Reagovat
mithro

zostava dobra znamena nudnu remizu 0-0

Reagovat
wild

co by znamenalo oproti minulej sezone +1 bod

Reagovat
mithro

beriem spat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy válec, Kun neskutečnej, Silvův přímák jak z pohádky:) ..jo a city celkem 32 střel !

Reagovat
Busby babes

Mourinho: "We know Anthony well and you can always expect good things from him. He can find that stability that makes the right players, we try to help him and he works well.”

Mourinho: "Marcus is obviously an important option to play on the left. But we think that Lukaku can not play 90 minutes. So the decision was to protect Marcus to play later and give Martial the opportunity to play. "

Who is this guy????

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON!

Reagovat
mithro

United zeny prvy zapas porazili Liverpool, fajn zaciatok

Reagovat
Swarley

Fred je pořád stejně vyplašenej jak minulej týden...

Reagovat
wild

Lukaku

Reagovat
Tuard.MUTD

Tvle.

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

golasooooooooo

Reagovat
pepinho2

Paráda

Reagovat
wild

Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

pri tom prvom gole priestorovo chyboval Bailly vobec nemal opuštat svij priestor proti hráčovi

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo ty vole, prohrávat s takovým týmem? Jedeme na titul a tohle by byla komplikace

Reagovat
Busby babes

proc me to vubec neprekvapuje...

Reagovat
Grahf

zapnem na 5 minut, že čo keby náhodou...a hneď dostaneme falatek. To fakt nemá zmysel.

Reagovat
Miguel19

Lindelof

Reagovat
SpecialOne

krásně Murray

Reagovat
wild

Ta nasa obrana je fakt na smiech

Reagovat
Swarley

perfektně fungující obrana opět v akci

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Co já se vůbec namáhám, tebe a celé MU bohatě stírá i Brighton...

Reagovat
Swarley

ty to máš v té hlavě dobře pomatené

Reagovat
blade115

Víc nebo míň pomotané než vaše obrana?

Reagovat
Swarley

to mi říkej, že jsi fakt tak vymetenej a nepobral jsi tu ironii...

Reagovat
blade115

Hlavně jestli to pobrali Murray s Duffym.

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stiflerovamama

Murray je super

Reagovat
smazaný uživatel

ďalší golasoooooooooooo

Reagovat
Tuard.MUTD

achjo

Reagovat
nani92

Asi začnem fandiť Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

Tak to asi ja prestanem

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

TOTO NE! MOURINHO OUT! Dokud je čas!

Reagovat
ACSMan

Tyvole to je paráda, přijedu domu zapnu to a hned 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

len tak ďalej.

Reagovat
Whitemedia

Parádní fík, United zatím hrozná nuda..

Reagovat
Kluivert9

United dnes nastoupí?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pepinho2
Reagovat
iamek

Portugalský kašpar OUT

Reagovat
wild

vyjebat Mourinha a polku kadra..uz pred sezonou bolo neskoro

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

looooooooooool

Reagovat
mithro

tak este, ze Edo usetril par milionov za skuseneho obrancu.

Reagovat
mithro

to branenie je na urovni divizie

Reagovat
Counter

Pořád je to bránění Mourinhem vybraných a trénovaných stoperů.

Reagovat
mithro

ku ktorym chcel niekoho skuseneho.

Reagovat
Counter

To beru, ale stejně to přece neospravedlňuje marnost, jakou MU předvádí. To nemůže být o jednom hráči.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

35 za tobyho nedat. futbalovy mag

Reagovat
Counter

35?

Reagovat
RKBoy

MU a Arsenal mimo top 4 v tejto sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal teraz zacne seriu bez prehry

Reagovat
RKBoy

na top 4 nemajú kvalitu, ak by dali aspon 4 miesto, bol by to zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC, Chelsea, Spurs, ManCity .. aha mas pravdu, nedaju top4

Reagovat
Grahf

ok, snáď už murko balí

Reagovat
leroy

Ta hra sa a solídne nikam neposúva. Pal uz Mourinho do pice. Na grcanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to neotočíme čekám okamžitou vypověd pro Mourinha

Reagovat
SCELO

celkom necakane 2:0 MU zatial nic moc

Reagovat
Kincl

Ale notak United má tu tradici :D

Reagovat
Skalda29

Zapnu na chvíli United a hned to začne padat . Ach jo, to začíná být trest, být Devils Red

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy gloryhunteri to mate jednoduche, lahko prejdete k inym

Reagovat
iamek

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

clovek da De Geu do brany a uz ten hnup nic nechyti

Reagovat
Greny

To nemuze dopadnout jinak nez ze to odsere Shaw

Reagovat
Counter

Stream?

Reagovat
m.sali
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton doma...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro dnešní konec Mourinha na lavičce!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
leroy

Gól. Skoda. Treba prehrať 5 zápasov v rade radšej nech ten kkt ide do puce.

Reagovat
Busby babes

jj, to by bylo super, dalsi sezona v hajzlu...

Reagovat
Grahf

však tá bola v hajzlu už len tým, že sa ponechal manager a máme prakticky stejný káder.

Reagovat
leroy

Jo radšej to naťahovať a kaziť si naladu takouto pica hrou. Byt tebou LVG je este pri kormidle ty vole.

Reagovat
Busby babes

ne, jen si kupodivu nepreju aby tym, kterymu fandim, prohraval. Ale ja jsem asi divnej no...

Reagovat
leroy

Vies, niekedy sa treba na vec pozriet z väčšej perspektívy. Ale to tebe a kiwimu chyba.

Reagovat
Busby babes

tak urcite. Kazdopadne be carefull what you wish for.

Reagovat
wild

na druhu stranu je pravda, ze ak vedeniu staci ak zazrakom skoncime v TOP4 a podrzia Mourinha tak to mam v pici sa na toto pozerat dalsie dve sezony..radsej skoncime 7. a nech sa spravi poriadna cistka v kadri vratane manazera. A samozrejme nech pride niekto zodpovedny na prestupy

Reagovat
Busby babes

Romelu!!!!!!!!!!!!! Shaw acko.

Reagovat
iamek

Shaw jaké áčko

Reagovat
Swarley

Lukaaaaakuuuu pome

Reagovat
Mimalu

takhle nechat Lukaka volného

Reagovat
nani92

Shaw zatiaľ jediné pozitívum sezony

Reagovat
Kixi Syhimour

Typický gól ala Manchester United

Reagovat
leroy

Mata tam vypada jak keby mal 60 rokov s tym jeho pohybom, boha.

Reagovat
mithro

Maticka chudak strateny dnes

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Manchester na solidní procházce.. a Martial asi hraje na schovku(teď dá samozřejmě gól, protože ho tady drbu )

Reagovat
Mimalu

a cenu za nejdementnější skluz kola dostává....

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

to je na pokuty tie vykony vzadu dnes.

Reagovat
wild

Bailly oni su fakt vsetci uplni kokoti ti stoperi..vsetkych predat

Reagovat
smazaný uživatel

tretí golasooooooooooooooo

Reagovat
iamek

Ten Fred asi nejde vrátit co ?

Reagovat
diastan

Ucka radi za LM

Reagovat
Kixi Syhimour

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL

Reagovat
Busby babes

Bailly.

Reagovat
Kluivert9

Dneska klasickej Bailly z Villarrealu

Reagovat
wild

DDG tiez ma v pici niekedy chytit aspon jednu penaltu

Reagovat
leroy

Gól. Dikybohu

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsme komu udělali že máme takovou smůlu

Reagovat
avicii

nikto si to nezasluzi viac

Reagovat
Swarley

dpč už i Bailly?

Reagovat
RKBoy

Bailly , to je ten ,ktorý je podla fans MU medzi top 5 stopérmi na svete? dnes už spravil 2 goly.

Reagovat
Kluivert9

Jo, to je on

Reagovat
Busby babes

nikdo z nas to netvrdi.

Reagovat
Mimalu

Gross, se štěstím ale přece

Reagovat
Miguel19

Fred zatím vypadá slušně v lese. Vůbec to tempo nestíhá.

Reagovat
iamek

První zápas byl ještě horší. Tohle není Ukrajina.

Reagovat
smazaný uživatel

je to len druhy zapas ti bude v pohode

Reagovat
RKBoy

on bol hrozný už proti Lestru kde nemal ani dohrat, neviem kde si vyslúžil takú chválu..

Reagovat
smazaný uživatel

nechapal som a este tu niekto pisal, ze presne takeho hraca do stredu ManU potrebuje

Reagovat
Whitemedia

a on ho tu někdo chválil? Nevšiml jsem si..

Reagovat
smazaný uživatel

ved pisali, ze na prvy zapas to bolo OK, a dokonca ze hrac ktory ManU chybal

Reagovat
Swarley

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

nestazujem sa

Reagovat
Swarley

tak ještě dělat po dvou zápasech takové závěry, to by mohla být i docela blbost...

Reagovat
RKBoy

na FullTimeDevils ho tam chválili rad radom, tu sa tiež písalo ,že to bol dobrý výkon od neho.

Reagovat
Whitemedia

jako u prvního zápasu v nové lize vždy člověk přimhouří oko, ale nijak zvlášť velkou chválu jsem tu neviděl..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kopl ji blbe jak skoda, az na to, ze jablonec ma v brane golmana

Reagovat
Counter

Nesnáším tyhle penalty - hráč si to kopne úplně do prdele a pak spadne, protože ví, že protihráč jde do zákroku.

Gross to kopnul hrozně ale

Reagovat
mithro

tak snad to v kabine Edo zrovna tak ako to zmakol v prestupaku

Reagovat
Counter

Ty si myslíš, že váš stávající kádr nemá na to porazit Brighton?

Reagovat
mithro

ale ma, proste im to dnes nevyslo, take zapasy sa stavaju.

nic to nemeni na tom, ze sa mu serie do roboty, o ktorej nic netusi.

Reagovat
Counter

Otázka je, nakolik tomu rozumí Mourinho ve své třetí sezoně

Reagovat
mithro

jasne, to uz je ina otazka.

ale ten bordel, co je nad nim tomu rozhodne nepridava.

Reagovat
Counter

Reagovat
Ranoth

toto ma bavi

Reagovat
Tuard.MUTD

příští kolo proti spurs. teším se.

Reagovat
Miguel19

Martial už si taky moc nekopne

Reagovat
iamek

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourko ho znicil no, znechutil mu futbal ani sa necudujem

Reagovat
Mimalu

no dává Mourkovi všechny možné důvody aby to tak bylo

Reagovat
iamek

On toho Martiala vůbec někdo chtěl ?

Reagovat
SCELO

toto ale robi chyby de gea...

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa nesnazi, real kupil Coutoisa tak De Gea zhnije s manU

Reagovat
Ranoth

vidiet tie mourinhove ksichty je top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neco jako mr bean, ale tohle je skutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak busby a dalsi pomateni mufani hlasili, ze lindelof bude budouci svetova trida ne? Marnejsiho obrance u nas nepamatuji a to tam byl Silvestre

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

lol, dávat Silvestreho jak nejmarnějšího obránce.

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

to jsme tam měli jiné experty, to se blade sekl

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

To je milé. Ale ty sis tady nadělal mnohem víc fyzických kamarádů než jen mě.

Reagovat
Swarley

To musíš vědět ty nebo tvůj doktor, kolik "vás" je..

Reagovat
blade115

Z nás dvou jsi jednoznačně blázen ty, kamaráde.

Reagovat
Swarley

No nevím, jestli jsme my dva kamarádi, tak ti muselo dost jednoznačně jebnout.

Reagovat
blade115

A ty tady poučuj něco o ironii...

Reagovat
Swarley

Každému, jak si zaslouží...už jsi vypadal, že jsi to trošku pochopil...

Reagovat
blade115

Měl by ses Fellovi omluvit.

Reagovat
Swarley

Klidně, je to zlatíčko

Reagovat
blade115

Tak do toho. A rovnou můžeš i mně.

Reagovat
Swarley

Já nemám ale za co, tak je to opět na tobě...ty jsi pochyboval...

Reagovat
blade115

A to víš že máš za co... Křivé obvinění, plýtvání časem, psychická otrava, urážka na cti, snaha o dehonestaci... Vlastně máš kliku, že jsem tak hodnej, že tě neposadím za katr.

Reagovat
Swarley

to sepiš ze všech těch nicků a podejte hromadnou žalobu...to jsem zvědavej, jak budete "všichni" svědčit u soudu...to musíš minimálně sehnat čtyři obleky...

Reagovat
blade115

Možná přišel čas si připustit, že jsi spíš jen vyhlášenej blbec...

Reagovat
Swarley

tomu sám nevěříš, ty víš, za co to máš

Reagovat
blade115

Tomu tady nevěříš jen ty.

Reagovat
Swarley

minimálně Jameson mě má rád...

Reagovat
blade115

Už zase tady někoho křivě obviňuješ?

Reagovat
Swarley

jo jo, ty jsi vyloženě oběť

Reagovat
blade115

To jsem rád, že jsme konečně za jedno.

Reagovat
Swarley

možná tak oběť selhání školského systému, protože to tvoje čtení je fakt katastrofální...

Reagovat
blade115

To jsme asi studovali na stejném ústavu.

Reagovat
Swarley

To rozhodně, však je vas minimálně pět

Reagovat
blade115

To bude jednou breku, až ti tu teorii jednou PJ shodí...

Reagovat
Swarley

bude z toho "bylo nás pět" a pofrčíme vesele dál...

Reagovat
blade115

Takže vás je víc? To snad ne...

Reagovat
Swarley

a ty jsi měl někdy odvahu napsat, že já jsem neoriginální...

Reagovat
blade115

Každému jak zaslouží.

Reagovat
Swarley

vidíš, začalo to tím, že jsi se sekl a tím to dnes také končí...

Reagovat
blade115

Skončí to, až se naučíš číst.

Reagovat
smazaný uživatel

Nalevo super, uprostred jeden z nejchybovejsich stoperu u nas a mel velkou zasluhu na tom obdobi po odchodu Beckse... ale tos jeste nesledoval fotbal.

Reagovat
Busby babes

je to kaspar.

Reagovat
smazaný uživatel

akinfeev by to chytil

Reagovat
Busby babes

Martial dneska strasnej.

Reagovat
Swarley

tipl bych Fred a Martial o poločase dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

snad, oba trash

Reagovat
smazaný uživatel

Od nas nejaktivnejsi leva strana. Darmian super kopl si zapas a uz si muze sednout na cely rok

Reagovat
iamek

Snad

Reagovat
Whitemedia

Neskutečné, jaké chyby tenhle víkend sleduji u obran Chelsea, Arsenalu a United

Reagovat
Mimalu

u United je o to horší, že jsou marní i dopředu

Reagovat
iamek

Martial, Mata a Fred okamžitě dolů

Reagovat
Taiger

Jak hraje nejlepší záložník v PL?

Reagovat
Miguel19

Předpokládám, že dobře. I když jeden gól jeho, plus k tomu připravil pro domácí slušný přímák.

Reagovat
Swarley

lépe než KdB

Reagovat
smazaný uživatel

ako lider

Reagovat
EXoRcIsT

Fred oba zapasy katastrofalny same straty lopt nikdy nieje tam kde ma byt len tam pobehuje a vobec nestiha a dalsi do partie Mata . Nech tam hodi Rashforda s Lingardom namiesto nich

Reagovat
iamek

. Přesně jak jsem psal, když Fred přestupoval. Trošku rozdíl Ukrajina a PL, ale snad to chce jen čas. Nejlépe pod jiným managerem.

Reagovat
diastan

Podle Adámka byl legendární

Reagovat
smazaný uživatel

S tim se pocitali ne? Tohle neni ukrajina. Pasy ma fajn a je behavy, to nam chybelo docela..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gareth Bale 11

To je naprostá tragédie, ale stopeři v tý tragédii vynikají ještě tak o třídu.

Reagovat
Greny

Řidič spatne zaparkoval autobus?

Reagovat
Grahf

Všetko sa odvíja od mourinha a jeho taktiky, hráči sú znechutení, však ako inak je možné, že všetci sú hrozní

Reagovat
Busby babes

presne tak. Mourinho jim nakazal, ze maj delat takove strasne chyby!!

Reagovat
leroy

Čiže vlastne Mourinho za výsledok vobec nemôže. Ty vole ako pisem hore, tebe uplne chyba nejaký nadhľad.

Reagovat
Busby babes

tvoje schopnost porozumeni psanemu textu je obdivuhodna. Ano, presne to jsem napsal.

Reagovat
Busby babes

fakt klasika. sestava super a pak prijde tohle. Lindelof a Bailly desne chyby, oba dva. Martial strasnej. Stred zalohy taky nefunguje...

A nejlepsi na tom je, ze se clovek muze tesit na obranu Jones - Smalling v dalsim zapase.

Reagovat
iamek

Jeden z nich se do dalšího zápasu zraní

Reagovat
mithro

hlavne, nic moc lepsie tam nevymyslis, mctominay to nevytrhne.

Reagovat
Counter

Fella

Reagovat
Busby babes

Fella Ja bych tam dal Lingarda misto Maty.

A do budoucna bych hlavne podrzel tuhle stoperskou dvojici. Jeden blbej zapas, stane se.

Reagovat
Whitemedia

a Martial teda hrál na schovku a vykoukl z ní akorát, když udělal stupidní faul.. to jako i já řeknu, že je Willian oproti němu zlatý

Reagovat
Miguel19

Já nevim, proč ho všichni chtějí k nám. Však je strašně slabej. Úplně bez zájmu hráč.

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

mít ten jeho otrávený ksicht spolu s Willianem a jeho otráveným ksichtem by byla paráda

Reagovat
Counter

Já bych ho k nám bral hned.

Reagovat
Miguel19

Tak vy tam máte podobný sračky no

Reagovat
Counter

Pf, ofenzivu máme výbornou, ale mladý křídelník by se hodil.

Reagovat
Swarley

jako že je u nás otrávený je celkem pochopitelné...na druhou stranu, jako jestli to chce zlomit tím, že bude trucovat a hrát na půl plynu, tak asi těžko něco změní...

ale rozhodně ten talent má a někde jinde by mohl hned pookřát...

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, tihle náladoví hráči člověka stojí hrozné nervy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
nani92

dám ruku do ohňa, že po tomto zápase si zrútenie obrany odskáče Shaw posadením na lavičku ale nie, Lindelof je jasný, Bailly má den blbec, stane sa, Young nie je RB, Fred the red je skalmanie a neverím, že sa zlepší, nebude mať na to čas, MArtial si môže hľadať nový klub, resp. po sezone on alebo Mourinho u nás nebudú, Mata by mohol ísť niekde do Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze pujde do pice jak mourinho tak martial

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof na rozdíl na Baillyho nic nepokazil

Reagovat
nani92

2.gol bol jeho

Reagovat
Greny

Byl Baillyho tak dementne to zahrat na roh

Reagovat
nani92

tak potom prvý bol jeho, asi som si ich pomýlil..nemyslím ten gol po rohu, ale ten teč pred DDG

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

som rad, ze len potvrdzujes ako si mimo

Reagovat
Busby babes

jen 1. gol no.

Reagovat
Infernoqt

Nevím, proč tohle vedení neřešilo už v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, co k tomu říct, asi nic, snad jen Mourinho už konečně sbohem dokud je čas

Reagovat
Greny

Zrovna kdyz zacal hrat fotbal pri kterem padaji branky?

Reagovat
Csaplárova past

Potíž je v tom, že z Chelsea by letěl i za 4 místo. V Manchesteru mu za to 4 místo ještě poděkují

Reagovat
Kincl

Nechápu jak chce někdo hrát o titul když prostě v případě Arsenalu nedá bod ani s týmy s kterýma o ten titul bude hrát a pak je tu United kteří hoří s Brightonem :D

Reagovat
smazaný uživatel

fredovi by som ale dal cas, fernandinho bol zo zaciatku tiez solidne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Fred bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už příští pondělí s Tottenham bude Old Trafford vítat nového manažera!

Reagovat
El Cid z City

vypadá to,že mourek freda sežral pepkovi i s naviákem

Reagovat
Mimalu

nedivil bych se kdyby v City hrál mnohem líp, hrát v týmu který šlape a v týmu který má na sobě deku je dost velký rozdíl...

Reagovat
diastan

Myslím, že i naše hra by mu mnohem lépe seděla

Reagovat
Mimalu

tak současná hra United nevyhovuje kromě DDG asi nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Wau

Reagovat
Infernoqt

Bychom to tomu Zidanovi mohli hodit ještě před začátkem Ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to tak dopadne, mohl by už příští pondělí vést tým proti Slepicím

Reagovat
Mimalu

nemyslím si že by se mu do toho chtělo...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud má rád výzvy tak určitě jo

Reagovat
Mimalu

proč by takto hazardoval, má za sebou super štaci s tím, že chce odpočinek. Když už by měl přijít, tak bych čekal že to vezme od příští sezóny kdy bude mít k dispozici přípravu + přestupák

Reagovat
Busby babes

vz jste tu obcas hodne kouzelni, pokud si myslite, ze jedna prohra nejak ohrozi Mourinhovo pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedna prohra..co celá minulá sezona? a vlastně i ta předchozí? jeho styl je strašný, hráče to nebaví, jenom brečí že nedostal posily, přitom za poslední 2 roky už projebal dost peněz

Reagovat
Busby babes

tak v te lonske porad skoncil druhej. V te predchozi pak vyhral EL. Sorry, jak rikam, mate uplne nerealne videni sveta. az prohraje tech 5 zapasu v rade, jak nekdo psal vejs, tak mozna, ale predstava, ze po druhem kole a jedne prohre odvolavame trenera...

Reagovat
smazaný uživatel

tak keby ManCity minuly rok nemali zivotnu sezonu a z rebricku ich dali prec tak ma ManU titul

Reagovat
Makiii

Zajimavej kontrast prace a hry - Man City a za hodinu Man United.

Za ty 2 sezony jsme se herne nikam neposunuli a kdyz uz prijedeme branit na Brighton, tak dostaneme 3 kusy...

Asi nepotrebuje komentar tohle...

Reagovat
Counter

Reagovat
Grahf
Reagovat
Counter

It would actually be useful to have a United Netflix documentary to establish the answer.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně by mne zajímalo, jak dlouho ještě vydrží ten hoax, že je De Gea nejlepší golman galaxie. :)))

Reagovat
smazaný uživatel

že hoax si byl asi v komatu posledních asi 5 let

Reagovat
Csaplárova past

A nebo ty jsi před 5 lety ztratil všechny smysly.

Reagovat
Kixi Syhimour

A kdo je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně určitě

Reagovat
smazaný uživatel

ani si ho nevidel chytat

Reagovat
Kixi Syhimour

Viděl, ale na de Gea fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

asi si ho videl malo, ale tak kazdy ma svoj rebricek

Reagovat
Kixi Syhimour

To souhlas

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale věděl jsem, že to sem nějakej fanda FCB napíše

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá mne asi 5 golmanů? Já se jenom směju, jak už snad přes rok za jeho goly může Mourinho, španělská obrana apod.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak je vypiš

Reagovat
Counter

Právě že nebýt DDG, tak MU neskončilo loni na druhém místě ani omylem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasně

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak prosim, je to na tobě, kdo je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypisovat to nechci, někdo je lepší víc někdo mín u nekoho je to diskutabilní

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

Argument jak noha

říkal si že je 5 lepších, tak vypisuj

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

nechces aby ten tvoj rebricek prebral Castrol?

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože teď jsi za blbce

Reagovat
TopinB

Až teď?

Reagovat
Whitemedia

De Gea k smíchu, Neuer ze zvyku, znáš minimálně pět lepších brankářů, ale o jména se nepodělíš

Reagovat
smazaný uživatel

Předvedl Neuer po tom zranění něco extra? Ani omylem. Tak proč ho považovat za nejlepšího?

Reagovat
Whitemedia

to ho jako budeš soudit podle pěti zápasů, co po zranění odehrál a zapomeneš na ty stovky předtím, kdy čaroval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protože píšu o aktuálně nej golmanovi.

Reagovat
Whitemedia

o aktuálně nej gólmanovi můžeš rozhodnout tak maximálně podle MS, loňskou sezonu očividně v potaz brát nechceš.. a to do ní potom zařadíš Olsena, Courtoise, Schmeichela, Subasice a Llorise.. jestli s tím budeš spokojenější, tak OK

Reagovat
TheTopFootbaler

Možná ještě Pickforda místo Schmeichela.

Reagovat
Whitemedia

na Anglány jsem zapomněl..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cr7sux

Čekám na ten výpis

Reagovat
Whitemedia

jen Oblak a Neuer, De Gea hned za nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer taky ze zvyku?

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
diastan

Ederson Santana de Moraes

Reagovat
smazaný uživatel

nie je zly, ale lepsi nez De Gea nie

Reagovat
diastan

Jak se to veme, David by byl lepsi ve vetsine tymu, pro nasi hru rozhodne Ederson

Reagovat
Kixi Syhimour

je dobrej, ale fakt ne

Reagovat
Busby babes

Rash a Jesse.

Reagovat
iamek

Perreira hrál ?

Reagovat
Whitemedia

Ty kráso, on fakt ale hrál

Reagovat
C-M@ster

Nejhorší Pereira v lize

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak

Reagovat
I am Mancunian

Založil tam jedinú šancu, ktorú sme mali za polcas

Reagovat
Swarley

ok, tak rozhodně zajímavější varianta střídání, než jsem čekal...teď to chce do toho vlítnout a děj se vůle boží...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je těžký vyhrát proti Brightonu venku, když se do posil za poslední 4 roky investovalo jenom 600 milionů liber, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

tak Brighton tiez dost investoval ved im este na lavicke musi sediet iransky Messi

Reagovat
SpecialOne

Jak by podvodnící chtěli Mourinhovu legendární třetí sezónu ukončit po druhém zápase, jen si to užijte

Reagovat
smazaný uživatel

užili jsme si jeho udajnou skvělou druhou sezonu, myslím že stačilo

Reagovat
cr7sux

Reagovat
celeb

Reagovat
diastan

Ted uz je skoro jisté jediné ..... Watford > MU

Reagovat
C-M@ster

Už toho Pogbu prodejte

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, Brighton asi sila, ked vyhravaju aj proti najlepšiemu zaloznikovi ligy

Reagovat
Swarley

čistá originalita

Reagovat
Counter

Tomuhle se říká vlastní polívčička

Reagovat
Swarley

už to tu je, nestihl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi byla oblíbená nálepka youtube player, Pogba je nejlepší Twitter statistics player, škoda, že se to na hřišti projevuje minimálně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
valek9610

United

Reagovat
iamek

Něco tak směšného jsem neviděl ani pod Moyesem

Reagovat
cr7sux

Kdy už ho vyhodí?

Reagovat
wild

Kto by to mohol prevziat po Mourinhovi? Mal by Simeone zaujem ci je v Atleticu spokojny a nebude chciet odist?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane, ale bude chciet Hazarda

Reagovat
Swarley

Poche

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Blázníš? Manažera, který v životě nic nevyhrál?

Reagovat
Swarley

Koncepčně ho zdrtilo City no...

Reagovat
SpecialOne

Simeone V průběhu sezóny, s platnou smlouvou, poté co tam udržel Griezmanna a má letos tým na trofeje? NE. Ale Zidane by k vám mohl

Reagovat
wild

Myslel som po sezone samozrejme. Dotrenovat to moze aj Mourinho pripadne Carrick. Sezona bude aj tak stratena

Reagovat
mithro

Edo.

Reagovat
Busby babes

v prubehu sezony? to je realnej mozna tak Zizou.

Reagovat
wild

Po sezone. Ja by som chcel prave Simeoneho. On z hracov dokaze dostat 120% a pod nim by si nedovolili odchodit zapasy ako teraz. Tak ma len zaujimalo, ci by vobec nad tym uvazoval alebo je v Atleticu maximalne spokojny.

Reagovat
Busby babes

tomu moc neverim ani obecne. Neumi jazyk, on sam asi do anglie nebude chtit. Ale tak uvidime no. urcite bude mezi tema o ktere se budeme zajimat.

Reagovat
Swarley

tak vadí ti Mourinho a chceš Simeoneho? to rozhodně ofenzivnějšího trenéra když už

Reagovat
smazaný uživatel

zizou ma odpocinek na rok

Reagovat
Whitemedia

Zidane a nebo Conte

Reagovat
nani92

Big Sam, nikto iný to teraz nezoberie, to je kariérna samovražda

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Klopp

Reagovat
Swarley

už jenom těch pár minut a zápal Lingarda...to je dohromady víc než co udělali Rash s Martialem v těch dvou zápasech dohromady...

Reagovat
niflheim

Co se to tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

jéé Fellaini, spasitel, bacha to

Reagovat
mithro

a vytrhnut to ma fellaini??? fak of

Reagovat
smazaný uživatel

ved ten vas uz tolko krat zachranil ze nechapem preco ho este niekt z mufanov nemusi ako zolika

Reagovat
mithro

ale tak myslis, ze da tri goly? ide skor o celu tu pointu toho jeho striedania, horsi nez martial dnes nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

kto vie, proti japoncom to belgicanom vyslo

Reagovat
Grahf

fellaini in a hurá nakopávať, víťazná taktika priamo od murka

Reagovat
Mimalu

tak herně vám to nejde, jestli je nějaká šance, tak je to ta s Fellou...

Reagovat
Mimalu

Květák rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

3 střely na bránu, 3 góly a mne se tu budete vysmívat, že nepovažuju De Geu za nejlepšího golmana

Reagovat
Whitemedia

Vysmívat se ti budeme kvůli tomu, že znáš minimálně pět lepších brankářů a nechceš se o ně podělit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to klidně dělejte, pochop že já z nějakých 15 top golmanů považuju 5 za lepší, někdo jiný jiných 5 apod.

Reagovat
Whitemedia

ale mě nezajímá, koho do top pětky řadí někdo jiný, mě zajímá ta tvoje top pětka lepších brankářů, zvláště teda po tom, co do ní nepatří De Gea a ani Neuer.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale my chceme slyšet tvůj názor

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
iamek

Tak tohle je to pravé měřítko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

to je vykon.

Reagovat
Miguel19

A co čekáš, když to Edo v létě posral.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Counter

Reagovat
mithro

pravda. posral.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Greny

Lukaku uz zvladne celej zapas?

Reagovat
Whitemedia

Tak ono stačí, když hráč na dovolené nejebe na životosprávu holt nežral jeden hambáč za druhým, jako jiný Belgičan

Reagovat
Counter

Na Real by to stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelný, jak jsou United marní, neschopní nic vymyslet, nic vytvořit, i když mají prostor, tak se tam tomu hráči nikdy nenabízí.

Reagovat
blade115

Mourinhovi se bude ten zápas těžce analyzovat. Nejlepší záložník světa, za ním perfektně fungující obrana, kterou ještě jistí nejlepší gólman světa... Asi to odsere Martial, to musí být ono.

Reagovat
Swarley

ono stačí vidět, co se mu povedlo s tebou...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Se domluvte, jednou to je Sarri, pak zase Žozé...

Reagovat
Swarley

no ty máš v hlavě takovej bordel, že to klidně mohli být oba...

Reagovat
blade115

Já to mám v hlavě velmi dobře srovnané, k tomu mám taky velikost v srdci. Tys prostě jen pod Mouem trochu ztroubovatěl no.

Reagovat
Swarley

každému, jak si zaslouží

Reagovat
blade115

Najdi si vlastní průpovídku.

Reagovat
Swarley

To se musíš omluvit Fellovi

Reagovat
blade115

Je mi líto, že jeho týmu fandí takový nekňuba.

Reagovat
Swarley

To si pan Glazer nezasloužil

Reagovat
blade115

To tedy ne, ale co s tebou má dělat.

Reagovat
Swarley

Ty už jsi fakt zmaten

Reagovat
blade115

Říká plavčík.

Reagovat
Swarley

už se motáš v kruhu...právě jako ten plavčík...

Reagovat
blade115

Ve své hlavě můžeš být třeba i Napoleon, tak proč bych se tam nemohl motat v kruhu?

Reagovat
Swarley

tady máme hotovo

Reagovat
blade115

Od kdy má kruh konec?

Reagovat
Swarley

je to kampaň!!

Reagovat
blade115

Tak to by ses měl Fellovi omluvit.

Reagovat
Swarley

tak ho pozdravuj

Reagovat
blade115

tak tady máme hotovo

Reagovat
Whitemedia

a co teprve s tebou

Reagovat
Swarley

tam je to taková letní romance...nedá titul a letí, měl tři roky...

Reagovat
Kixi Syhimour

oh here we go again

Reagovat
Swarley

s čím?

Reagovat
Kixi Syhimour

s tím, že nedá titul letí, čtu to od tebe nějak často , nic proti

Reagovat
Swarley

tady musíš, někteří ti tvrdí přesný opak i když to tu napíšeš tisíckrát...

Reagovat
Kixi Syhimour

už se tomu blížíš

Reagovat
Swarley

a pořád je to málo, stále jsem největší zastánce Mourinha...je to náročný...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ale tak máš na to dohadování dost času (Mourinho ven, Blade...), však jsi v důchodu ,ne? . Ale kdyby si fandové měli volit, tak největším zastáncem bude asi Busby (nic proti, jestli to čteš)

Reagovat
Mimalu

jak za toto mohl dostat Murray žlutou, to moc nechápu...

Reagovat
havrys99

tohle byl navíc spíš faul na něj

Reagovat
redyyz

ono to vlastne ani bol faul od neho

Reagovat
Busby babes

tak rozhodci mu ukazal, ze to je od nej asi 4. faul.

Reagovat
Mimalu

kdyby to byl faul, tak ok. Ale tady mi teda přišlo že Murray nic hrozného neudělal, respektive do něj Lindelof v plné rychlostí naběhl, od cesty mu dal předloktím do zátylku a pak přes něj přepadl...

Reagovat
Swarley

u každýho míče pozdě a s menší agresivitou než soupeř...jedna věc je, že máme být technicky schopnější, ale dneska se nevyrovnáme ani v tom banálním nasazení...to je fakt děs...

Reagovat
Lacko_Boh

priste

Reagovat
stiflerovamama

sudi

Reagovat
iamek

V 60 minutě chceme nakopávat na dvě věže, ale oni nejsou schopni to ani nakopnout

Reagovat
Busby babes

Pogba dneska strasnej. On neudela krok navic. Natoz aby se poradne rozbehl. Misto toho tam porad zkousi dlouhy centry.

Reagovat
iamek

Jeho největší problém. První zápas jako bůh a dneska se mu nechce.

Reagovat
Busby babes

navic je to desne nekompaktni. jak 11 cizincu, co se vidi prvne, uz zas. Utok moc daleko od zalohy, absolutne to nefunguje.

Reagovat
iamek

. Prostě když vemeš někde po měste náhodně 11 lidí a postavíš je na hřiště

Reagovat
Counter

Sranda je, že tohle píšeš už několik roků

Reagovat
Swarley

no sranda, že u vás to je ještě dýl..

Reagovat
Counter

Tak to vůbec, hráči si rozumí dobře, umí si na hřišti vyhovět, umně kombinovat, dávat hezké góly. "Jen" doteď neumí bránit.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

tak to asi musíte koncepčně vyřešit jak City a za šílené prachy to přestavět...

Reagovat
Busby babes

pisu to od jara lonske sezony.

Reagovat
TheTopFootbaler

To je tou páskou na rukávě.

Reagovat
Busby babes

tu mel i minule a bylo to podstatne lepsi.

Reagovat
wild

Inak, da sa niekde podat ze Mourinho buducu sezonu uz nebude nas manazer?

Reagovat
Counter

Sázkovky tohle ani nevypisovaly, nechtějí být tratné.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
pepinho2

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to už není ani dno, to už je něco hluboko pod ním

Reagovat
smazaný uživatel

WTF, Pogba je kapitán Úček?

Reagovat
C-M@ster

Podsekávaný nepřesný balóny, co letí půl hodiny, rozhazování rukama, přihrávky po zemi do špeku, rozhazování rukama, nulový hecování/povzbuzování/uklidňování spoluhráčů, rozhazování rukama.

#NotMyCaptain

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Pogba s kapitánskou páskou je úpadek United. Na takovýhle fotbal se nedá dívat.

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, ten tým prohrává o dvě branky a hráči stejně absolutně netuší, co do ofenzívy hrát a že by teda byla vidět nějaká snaha? Fakt jak kdyby se potkali poprvé.. snad jim to vydrží až do konce zápasu

Reagovat
iamek

Reagovat
Kovi81

*sezony

Reagovat
kvasha16

*sezony

Reagovat
ajouki

Kolikrát se stoperům United zaplantá míč mezi nohama? Za dnešek tak pětkrát minimálně. Ani taková drobnost není náhoda. Takhle je to se vším ve hře United. Celé to působí jak na vesnici, kde se chodí hrát jen zápasy.

Reagovat
Kincl

Pitomci ještě jeden gol co to hrajete United......prohráváte a asi držíte výsledek 3:1 venku asi dobrý co

Reagovat
Swarley

Pogba vole, teď mi fakt nepomáháš...

Reagovat
mithro

snad da zase nejaky super rozhovor po zapase

Reagovat
Busby babes

dneska mi nikdo z hracu na hristi nepomaha...

Reagovat
Swarley

jo no, kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

shaw a young hrajou fajn

Reagovat
Busby babes

Young teda urcite ne. Shaw nic moc extra taky nepredvedl. I kdyz teda patri k tomu lepsimu, to zas jo. Jenze latka je dost nizko.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím. Mně hlavně přijde, že na to ti hráči strašně serou. Jedinou snahu tam vidím od Fellainiho, trochu od Shawa, zbytek tak leda rozhazuje rukama a hází ksichty.

Reagovat
Busby babes

snahu vidim trochu u shawa a obrancu (jakkoliv udelali chyby), pak Jesse se snazi. Ale zbytek, to je bida... bez zajmu. Po tom golu na 3:1 jsou naprosto odevzdani a ani o polocase s tim Zoze nedokazal nic udelat.

Reagovat
SunFells

Zadarmo drahý takový frajer, jehož tým proti šmudlům teče o dvě branky a on se z toho dokola neuspěšně snaží udělat jen vlastní trickery show.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ani tohle vedení neprobudí tak už vážně nevím co, možná sestup do Champu

Reagovat
Busby babes

a co ma ted vedeni delat? Koupit stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

vyměnit manažera třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Franz by se třeba dal ukecat. Aspoň by byl tataráček.

Reagovat
Busby babes

viz vejs.

Reagovat
niflheim

To očividně nedokázalo za celé léto

Reagovat
diastan

Reagovat
Swarley

jako co, mají vyhodit Mourinha po dvou zápasech? tuhle sezónu dostane...nebude titul, nebude Mourinho...

Reagovat
Busby babes

asi tak no...

Reagovat
mithro

tomu fakt verite? ak bude top4 tak je uplne vpohode dalsi rok

Reagovat
Swarley

pokud mají rozum, jsem zapomněl dodat...a tam by mohl být problém...

Reagovat
smazaný uživatel

fajn, díky, aspon vím můžu tuto sezonu vynechat a těšit se na tu další, protože titul nebude

Proč to nezachránit v zárodku a čekat na konec sezony?

Reagovat
Busby babes

kde mas jistotu, ze vyhodis Mourinha a nebude to jeste horsi?

Reagovat
smazaný uživatel

protože horší už to být nemůže

Reagovat
Busby babes

si asi zapomnel na Moyese, co?

Reagovat
Swarley

tak postupně to výsledkově tlačil nahoru a teď má třetí sezónu, kde by to měl ještě o to místo posunout...nikde nepíšu, že to zvládne, ale snad je to takhle v plánu...pak je logické, že tuhle sezónu dostal a je logické, že je kravina ho vyhazovat po dvou zápasech...

blbost je, že se mu prodloužila smlouva a blbost je, jestli se uvažuje, že stačí TOP 4, aby zůstal i další sezónu...to ho radší s padákem odstřelit...

Reagovat
smazaný uživatel

Že skončil druhý je sice hezké, ale s jakou ztratou na City? Plus ta hra je příšerná, nedá se na to dívat, tohle všechno se počítá a pokud zůstane bude to jen a jen horší a místo 1. místo to bude tak 6

Reagovat
Swarley

jako LVG ten čas dostal a dostane ho i Mourinho, v tomhle mi to přijde alespoň fér...částečně vypiješ ten kalich hořkosti až do dna, ale prostě dokud mají tu šanci si to nějak uhrát, tak ji dostanou...

Reagovat
diastan

Fanoušek úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě ne, přežil hrůznostrašných 5 let, takže tohle opravdu ne

Reagovat
Jordi Alba

Aspoň vím, že můžu sezónu vynechat a těšit se na další, protože titul nebude.

Reagovat
diastan

Dost možná už může začat trénovat skok do truhle

Reagovat
blade115

A proto jste ho raději ještě před startem prodloužili.

Reagovat
iamek

Do konce sezony nevydrží ani za boha.

Reagovat
smazaný uživatel

si ani neumi prihrat, kazda druha je na paty a to vse extra pomalu

Reagovat
Kincl

United by urhálo možná tak plichtu proti týmu s hráči co mají Downův syndrom

Reagovat
Mimalu

Fred

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
R.Meireles

Fred

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fred se úplně posral ne?

Reagovat
RKBoy

ten Lingard je hrozné drevo.

Reagovat
mithro

Reagovat
diastan

Dej ji..ideal pro fantu i vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Mimalu

tak ve finále prohra o gól, to není tak zlé

Reagovat
nani92

na konci môže rozhodovať o titule aj skore

Reagovat
Bandita_Harry

To áno a aj o EL to je pre united dôležitejšie

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

co udělal ten Fred?

Reagovat
C-M@ster

Já to viděl několikrát a stejně ti to to nedokážu vysvětlit... je potřeba vidět video:

https://streamable.com/cdny4

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
Kixi Syhimour

ohhh, jakože dost hnusné

Reagovat
Swarley

málem sejmul Shawa...

Reagovat
iamek

To je magor totální. Tohle budou vyhozené peníze

Reagovat
vodka

vůbec nechápu, o co mu jako šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku premotivovany

Reagovat
Busby babes

netrefil se do balonu.

Reagovat
Counter

Fred je solidní nezvladajko, červená bude s takovou jen otázka času.

Reagovat
diastan

sedne tam

Reagovat
Mindas

Dle vysledku a komentaru City teda dobry vykon? Gundo zase o hovne?

Reagovat
Swarley

exhibice

Reagovat
Mindas

Takze sestrih ani hledat nemusim, jo?

Reagovat
Swarley

ale jo, tak uvidíš pěkné góly...to neomrzí, ne?

Reagovat
Mindas

Mno...

Reagovat
Swarley

Neser

Reagovat
Mindas

Reagovat
kvasha16

no zeby to bola nejaka hitparada peknych golov by som nepovedal ten Silvov a 3. Aguerov boli pekne goly

Reagovat
Miguel19

První byl taky parádní.

Reagovat
Counter

Rozhodně, válec se vším všudy. Gündogan mě neoslovil, ale neřekl bych, že hrál nějak mizerně.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes rupneme

Reagovat
Bandita_Harry

rupneme im 4ku a cau,dufam, ľahké to nebude ale neverím, že by sme prehrali forma je

Reagovat
Kixi Syhimour

No, taky si myslím

Reagovat
Coutinho10

lehky to nebude, ale dnes se ukaze, jestli jsme opravdu udelali ten krok nahoru a budeme schopny se dlouhodobe rvat o titul a nebo to bude takova klasika

Reagovat
tomasinho

Kravina, i když to dneska posereme, nic se tím neukáže ve druhém kole ještě. Na všechny soudy je brzo.

Reagovat
Coutinho10

jo jasný, kol bude dost, jsme na začátku, ale minimálně, když ne výsledkem, tak výkonem nám to ukáže, jestli tyhle těžký zápasy budeme schopný zvládat...samozřejmě to neni jenom o těhlech zápasech, protože se počítá všechno, ale každopádně pokud se povede start, tak se nám může líp dejchat a vyhlídky budou lepší

Reagovat
Free_player

Reagovat
nani92

v obrane kľudne, ale v utoku nech vam to sype

Reagovat
smazaný uživatel

Už je vyhozený?

Reagovat
niflheim

Už je ten blboun pryč?

Reagovat
celeb

Zeman? Babis? Fico?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Zaschrona

Big Sam in

Reagovat
fff

Loris Karius set to join Besiktas on a two-year loan with option to buy. Likely to be finalised after tonight’s game #LF

Mignolet ostane ako dvojka.

Reagovat
Coutinho10

jestli i tam bude delat hrubky, tak ho tam sežerou

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Tak dnes se ukaze, jak jsme na tom

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Henderson, Sturridge, Moreno, Lallana, Shaqiri, Matip

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho?

Reagovat
avicii

Co je s Fabinhom?

Reagovat
smazaný uživatel

Je s týmem ale nevesel se na lavičku. Prej potřebuje čas

Reagovat
Infernoqt

Asi ta přebytečná kila musí vyběhat, nebo by měli rozšířit lavičky

Reagovat
avicii

Vyzeral v priprave ze si bude zvykat najtazsie.. Zaloha ale v tomto zlozeni fungoval dobre minule

Reagovat
smazaný uživatel

Od taky potřeboval hodně času. Upřímně ale Fabinhovi moc nevěřím

Reagovat
avicii

bude v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Alonso to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

* Ox potřeboval hodně času..nevěřím tomu , že by jsme mohli mít kvalitni DM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si myslel Oxa, som normálne 2 minúty čumel na obrazovku a snažil sa spomenúť na každého hráča za posledných 10 rokov, kto má iniciály OD :D

Reagovat
pepinho2

Fabinho bude top.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Dnes to bude asi tesne.. Snad vytazne pre nas

Reagovat
Minister

Asi to bude tvrdý zápas čo?

Reagovat
avicii

Tazky

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to bude mať najmä Joe vzadu ťažké proti Bentekemu, rovnako Trent. Čakám veľmi ťažký zápas, ak vyhráme, tak o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Někdo stream na Live?

Reagovat
m.sali
Reagovat
nani92

Klopp zničil Fabinha????

Reagovat
m.sali

ale ty dresu Poolu to je hnus velebnosti ... ale zatim to vypadá, že v tom aspoň budou hrát koukatelnej fotbal... u nás je to přesně naopak

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

me se to urcite libi vic...jasny fialova neni asi uplne fotbalova barva max. u Fiorentiny, ale me se libi a je to originalni, takze s timhle nemam uplne problem

Reagovat
smazaný uživatel

Keita <3

Reagovat
Minister

Keita luxusne teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Keita

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Cobra

Reagovat
tomasinho

Keita bůh

Reagovat
REPLIKATOR

Keita

Reagovat
Coutinho10

wow wow Keita

Reagovat
Coutinho10

twl..tak ted ukazal druhou tvar uffff...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tomasinho

Což taky nebyla úplně jen jeho chyba, Wijnaldum tam stojí a čumí jak osel. Jenom další důkaz, proč on to hrát nemůže takhle zezadu.

Reagovat
Coutinho10

j bylo to od nej riskantni, kdyz tam ciha souper

Reagovat
Kluivert9

Keita

Reagovat
Minister

Parádna strela... to malo skončiť gólom.

Reagovat
Cobra

Škodaaaaa, Andros nádherně.

Reagovat
repkajebuh

Bobbyho mám moc rád. Dnes mi ale prijde zbytečný, měl hrát Danny, to je zapas pro něj!!

Reagovat
tomasinho

Blbost, Firminova tvořivost se bude hodit víc. Spíš Salah je k hovnu, moc se schovává k hrotu, nenabízí se ani do lajny a TAA je tam pak sám.

Reagovat
repkajebuh

Salaha nechej... pořád dnes hraje nejlíp. Mane ani Bobby tam nejsou. Už tam měl být Danny. Jinak Milnera nerozpoznam pd Henda, oni hrají takřka identicky

Reagovat
Coutinho10

Gomez + Trent super proti Zahovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako sa čakalo, strašne ťažký zápas. Ak to nepôjde, od nejakej 60. minúty by som tam dal Studgeho

Reagovat
Swarley

ten Wan-Bissaka asi fakt slušnej talent

Reagovat
Miguel19

To bych nepískal.

Reagovat
SpecialOne

To bys byl špatný rozhodčí ale na půlce jo co

Reagovat
Miguel19

To bylo na ten zákrok PvA.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískal bych, ale bez žluté

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver píská hrozně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
celeb

ten zakrok Milnera na Zahu bol doslova zlty a on to nechal tak. Potom zlta za vpodstate cisty zakrok, ... ako penalta hej, ale viedla k nej seria zlych rozhodnuti proti domacim, ktori uz boli dost nasrani = nesustredeni a to viedlo aj ku golu.

Reagovat
Erdovec

tvl zákaz předjíždění nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

goaaaaaaal

Milneeeeeeer

Reagovat
lajka30

jasná

Reagovat
havrys99

nooo přidal jí trochu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasná penalta, ale pád byl přihranej no. Jinak by si toho Oliver snad ani nevšiml.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El Cid z City

jak to .... může písknout

Reagovat
Kixi Syhimour

Však ho držel + tam byla noha, ale přidal tomu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
El Cid z City

"držení" skončilo dřív,než ztratil stabilitu, takhle se padá,pokud simuluješ, salah pravou nohou nezakopl o obráncu,ale on se od ní odrazil,podívej se na to pořádně, mně spíš jde o to,že tyhle pády jdou moc hezky rozeznat, salah neměl rychlost,ikdyby zaškobrtnul,nikdy to nezpůsobí takovej pád

Reagovat
Kixi Syhimour

Odrazil

Reagovat
El Cid z City

jasně to jde vidět,pravá noha jde nahoru,bez doteku protihráče a pád dolu,není očem

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej pád to nezpůsobí. S tím asi souhlasí většina, že tomu pádu přidal, ale to nic nemění na tom, že to faul byl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale to držení tam bylo v 16 a bylo výrazné, takže i z tohoto pohlednu pencle

Reagovat
El Cid z City

o to mi nejde,pokud písknul držení-ok(ikdyž o tom pochybuju),ale at to teda takhle pískaj pořád, jde mi spíš o to,že je docela snadné rozeznat pád od sesunutí se na zem

Reagovat
Coutinho10

Milneeeeeeeeeeeeeeeer jistotka

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná...

Reagovat
Greny

S takovyma penaltama at jde do hajzlu...

Reagovat
tomasinho

Jako nevím, co se diví, trochu tomu možná přidal, ale faul to prostě byl.

Reagovat
smazaný uživatel

jamie milner, fanta (mozna nebudu posledni )

salah nevim, kde ten americky blbecek z nbc vidi penaltu..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš přemýšlím jak ho někdo nemůže vidět.

Reagovat
Ondiis

Ne všichni fandí Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není o fandění. Salah přidal pádu, ale faul tam je jednoznačně vidět. Sakho byl takhle neohrabaný ve vápně už u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, asi jsem lsepy, ale nevdim tam nic ani po opakovackach respektive vidim, to ze to Mo v pohode ustoji, a pak spadne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ho držel a byla tam noha, ale přidal tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam vidět, jak mu tam strčí nohu a Salah přes ní pak přepadne. Přidal tomu pádu, ale tohle faul to je.

Reagovat
smazaný uživatel

neprepadne, udela jeste dalsi stabilni krok a jde videt, ze by mohl pokracovat. ale vidi, ze tam uz je obrance a na mic by nedosahl, tak spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

cize ak ta niekto sfauluje ale ustojis to tak sa faul rusi?

Reagovat
Briggus

ukaž mi penaltu, kde hráč ustojí faul a sudí ji pískne.... čest výjimkám

Reagovat
celeb

asi tak. Vid v minulej sezone faul zo zadu na Sterlinga, ktory to sice ustal, ale bol taky rozhodeny, ze nedokazal skorovat. Vsetci to oznacili za jasny faul, ale kedze nepadol, rozhodca nepiskal. A potom sa vsetci cuduju, ze je tolko simulacii.

Reagovat
smazaný uživatel

spis si nemyslim, ze kazdy kontakt je faul. navic kontakt, ktery te neovlivni v pohybu

Reagovat
Erdovec

wtf? neovlivní v pohybu?

Reagovat
smazaný uživatel

no ne no, normalne dal pokracoval v pohybu. vsak se podivej na jeho dalsi krok, ja tam nevidim, nejake naruseni

Reagovat
tomasinho

Já vidím teda narušení na tvém přijímači.

Reagovat
Erdovec

ta byla jasná

Reagovat
nani92

Crystal Palace je úžasné mužstvo, kiežby sme aj my tak hrali

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

Přidal tomu, ale pískatelná

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Switchback

pískatelná

Reagovat
Mates_Matesović

Wan-Bissaka fakt super hráčik, Anglie má na těch krajích obrany zaděláno na slušnou budoucnost.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tomasinho

K ničemu, když na DM/M není nic.

Reagovat
repkajebuh

Zrovna sem to chtelchtěl napsat. Fakt dobrej!!!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehrajem dobře, Salah je strašidelnej. Mané taky a na Trenta už mám alergii, nevím proč centruje a kope rohy , stupidní

Reagovat
Malresi

Kontakt tam bol, za mna jasna. Crystal hra ale dobře, odtialto sa budu vozit body tazko každému.

Reagovat
vicinda07

ked padol po jemnom kontakte proti Poolu Kane tak bol najvacsi simulant....teraz je to piskatelna penalta Palace maju aspon na bod, snad zaberu

Reagovat
Kixi Syhimour

Kane byl ale v ofsajdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi myslíš tu Lamelovu, en?

Reagovat
vladis271

Salah dáva na začiatkoch sezón Kaneovi nádskok aby to bolo zaujímavejšie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten je dneska příšernej

Reagovat
Cobra

Ty jsi slušně mimo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Cobra

Kane je na začátku každé sezóny úplně mimo a ty píšeš přesný opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace doma je ťažký oriešok. Takmer vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho nám pomohol. Penalta nešťastná ale pískatelná

Reagovat
PISTOLERO

Diky bohu za penaltu. To dobyvani toho obraneho valu je dnes slozite. Jelikoz skoroval Milner tak 3b. by meli byt jistotou

Reagovat
REPLIKATOR

Sakho fauloval rukama i nohama. Jasná penalta.

Reagovat
pedroLFC

Tohle je neohrabanost Sakha, šel do toho strašně hloupě, ale nohu Salahovi prostě trefil

Reagovat
Malresi

Btw to co komentátor tresol, ze vždy kde da Millie gól tak jeho mužstvo vyhrá je kktina. V 16/17 vonku proti spurs gol dal a skončilo to remízou

Reagovat
nani92

s tebou musí byť sranda

Reagovat
Malresi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti MUN venku jednou taky

Reagovat
Malresi

Už sa opravil.. Kde da gol, tak jeho tímy neprehravaju

Reagovat
kvasha16

tak hadam date remizu

Reagovat
mimi_united

Tak ako? Bude Salah one hit wonder?

Reagovat
REPLIKATOR

Tak on Maného odstrčí rukama a ten v pádu hraje míč a potom možná soupeře a zapíská faul Manému

Reagovat
lajka30

taky jsem to nepochopil

Reagovat
nani92

jebať Williana, MArtiala by sme mali vymeniť za Zahu, plus im ešte doplatíme

Reagovat
tomasinho

Lol Oliver Zaha se tam rozplácne, pískne faul a ještě žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivím se, že je na něj nejvíc faulů v lize no.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Zahu, ne na Olivera.

Reagovat
Zaschrona

Vloni na Richarlisona, alespon to bylo porad na Twitteru, kdyz jsme ho podepsali.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, na Sky říkali, že nejvíc bylo na Zahu.

Reagovat
Zaschrona

Kdyz se to prepocte na zapas, tak vede Zaha. Celkove i na 90 minut pak vede Richarlison. Takze vlastne tak trochu oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson je fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme mít lavičku jakou chceme, ale stejně nebude Klopp střídat.

Reagovat
Hokaido

Hrál vždycky VvD LCB a Gomez RCB? Přijde mi, že hrají obráceně, ale nejsem si jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

VVD hraje od příchodu jen na LCB.

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
tomasinho

Jo, VVD hraje furt LCB, jen s Klavanem hrál vpravo.

Reagovat
Malresi

Traveling KOP famozny

Reagovat
tomasinho

Benteke

Reagovat
tomasinho

A Alisson ten dlouhý pas

Reagovat
Hokaido

Benteke je prostě strašný dřevo. Je zázrak, že se takhle dlouho drží v PL, protože na ní nemá. A ani v mezihře není platnej.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu nerozumiem, ked prisiel ako mladoc do pl, tak bol uplne uzasny, co sa s nim stalo

Reagovat
vodka

liverpool ho znicil...

Reagovat
Fenri

No byli i taci, kteri od zacatku tvrdili, ze je to traged a hype... Treba je Benteke akorat jeden z pripadu, kdy to byla fakt pravda

Reagovat
Ondiis

Milivojevic velmi dobrý výkon

Reagovat
tomasinho

Docela zbytečně, když si už míč odkopl. Ale byla tam i ruka na zádech.

Reagovat
Coutinho10

dobre Salah, ale Wan-Bissaka me moc k fante nepotesil

Reagovat
tomasinho

Sice hraje dneska ne úplně povedený zápas, ale udělal penaltu a redku pro soupeře, takže se zlobit moc nemůžeme. Furt mi tam chybí ale druhý gól. Každopádně střídání Henda prospělo, vyhrál tam tu klíčovou hlavu nebo dvě před tím brejkem. A Alisson ta jistota

Reagovat
Coutinho10

j i tam mel dobrou tu strelu falsi, jak nekdo zblokoval nebo dobrou hlavicku, takze urcite ukazal, ze je to porad top hrac, ale jak pises, tak klidnejsi by to bylo s pojistovacim golem, kterej nastesti ted padnul a Alisson taky super..konecne dobrej golman

Reagovat
nani92

CP najlepší klub, najlepší fanúšikovia

Reagovat
smazaný uživatel

Shaqiri, Sturridge nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Lallana :D

Reagovat
tomasinho

Sturridge bych tam nedával, Shaqiriho jo.

Reagovat
cubazi

AntiKlopp

Reagovat
diastan

Prisna no ..

Reagovat
smazaný uživatel

Bobbyho mal vystriedať už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiooooooooooooo

Reagovat
havrys99

hamoun, málem to zadrbal

Reagovat
pospec7

Maneee

Reagovat
Coutinho10

Salah + Mane

Reagovat
REPLIKATOR

Manéééééééééééééééééé

Reagovat
tomasinho

Uf. Ale VVD top top výkon zas, posbíral tam vzadu skoro všechno

Reagovat
Maresma

i Gomez super dneska

Reagovat
cubazi

Lallana, tak toho sme mali predať ešte včase ked mal nejaku hodnotu...teraz sa ho nezbavíme

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kowe

faul alá Lucas v nejlelpší fazoně.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Tak je to tam, lehce propocený triko, ale dobrý, důležitá výhra na hřišti týmu, kde se tak lehko vyhrávat nebude.

Reagovat
Erdovec

suché triko

Reagovat
Kixi Syhimour

super máme 3body

Trent naprosto příšernej dneska, fakt otřes. Mané taky nic moc, docela hodně ztrát. Obrana ve druhé půli taky nic moc, Alisson nás dnes podržel. Nebyl to Salahův zápas, ale pencle, redka a asistence. Ale ten Trent fakt děs

Reagovat
cubazi

Asi som sledoval iný fotbal, lebo Mane a Trent podali dobrý výkon., skor ma prekvapil Salah, nehral vtých priestoroch ako zvyčajne, nechodil z kraja do klučiek a zvyčajne len čakal na loptu, Boby sa musi zobudiť a Gini dnes defenzivny vykon asi podla pokynov.... škoda nenasadenia studga skor a aj shaqiriho ktoreho by som určite nasadil namiesto Keitu v druhom polčase. Inak suhlasim že Alisson kvalitný výkon , istota na lopte a hlavne tie prihrávky

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty Trentovi centry jsou horší než od Candrevy

Reagovat
Kixi Syhimour

*Trentovy/i, tady si nejsem jistej gramatikou a Candrevi měkký?

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kixi Syhimour

No jo tohle mi nikdy nešlo, help?

Reagovat
Kowe

Zopakuj si češtinu a jako bonus pak i loňskou sezonu, získáš odpověď jak na y/i, tak na to, proč kope rohy TAA.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, ok na gramatiku se podívám (trochu jsem zapomněl, že máme vzor předseda), ale porč mi neříct, proč je kope?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle ma být tým, který ma konkurovat City v boji o titul, tak to rovnou ten pohar poslete do Manchesteru...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
castelL

názor vhodný spláchnutia na WC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ved lahko ziskane 3 body proti CP u nich doma

Reagovat
eder

Reagovat
ciernyribiz

salah nezlomil si pri tom pade ruku nahodou? strasny saso

Reagovat
eder

Brzy tě dožene a smete hněv Apopa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele