Premier League - preview 19. kola

30.12.2016, 08:20, aktualizováno 01.01.2017, 10:12
Previews
Ve znamení londýnských derby se ponesou dvě dnešní dohrávky devatenáctého kola anglické Premier League. Tottenham čeká souboj na půdě Watfordu, Arsenal zase bude měřit síly s Crystal Palace...
Watford FC - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Na Vicarage Road dnes dochází k menšímu déjà-vu; stejně jako před rokem tu totiž Tottenham dosahuje poloviny ročníku, i když tentokrát již na prahu Nového roku. Minule Son Heung-min v závěru zařídil výhru 2:1, tentokrát by si Londýňané bezesporu dovedli představit pohodovější záležitost...

Vzhledem k natřískanému programu budou Spurs dozajista rádi, že když už musí cestovat, činí tak pouze na předměstí Londýna, do nikterak vzdáleného Watfordu. To platí tím spíš, že Hornets naposledy na Tottenham vyzráli roku 1987 a v Premier League s ním stihli už čtyřikrát prohrát. Samotní Kohouti si navíc minule dodali sebevědomí první venkovní výhrou z devíti pokusů.

Naproti tomu Watford už tři kola čeká na gól ze hry, a nebýt penalty Troye Deeneyho ze 71. minuty posledního duelu s Crystal Palace, čekal by po stejnou dobu také na ligový bod. Sršní žihadla tedy v tuhle chvíli příliš nebodají a na Nový rok jsou na tom tradičně taky bídně: Watford prohrál už pět takových specifických utkání v řadě.

Mauricio Pochettino má pro toto střetnutí nezvyklé problémy se skládáním obranné linie - na Nový rok nebudou muset do akce suspendovaní Vertonghen s Walkerem, alespoň Toby Alderweireld už ale vyležel nemoc. Walter Mazzarri nemá k dispozici až osm členů áčka včetně Okaky, Behramiho či Janmaata. Cathcart se však stihl dát dokupy.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.90 - 4.10 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Crystal Palace  (neděle 17:00)
Už třikrát v řadě Arsenal v lize vůbec nepřesvědčil, upachtěná výhra nad West Bromwichem na předvánočním trendu pranic nezměnila. Alexis Sánchez se snažil, leckdo okolo něho ale jako by hrál dočista bez zájmu, a tak Gunners musel spasit až žolík Olivier Giroud. Bude Crystal Palace tím pravým soupeřem na nabrání sebevědomí?

Pod Alanem Pardewem by nejspíš bylo, posledně ale Eagles sahali po třech bodech proti Watfordu a obecně se od nich pod taktovkou Sama Allardyce dá čekat vzestup. "Bez balonu si musíme v defenzívě počínat lépe. Musíme bránit jako tým. Vypadali jsme houževnatější proti Watfordu," uvědomuje si zkušený záchranář.

Arsenal teď svým způsobem vstupuje do klíčového měsíce ročníku. Lednový los vůči němu byl poměrně přívětivý - po CP přijdou na řadu ještě celky Bournemouthu, Swansea, Burnley a Watfordu, čili mužstva poskládaná od 10. příčky níže. Cílem musí být patnáct bodů, jakákoliv ztráta bude pro Londýňany znamenat citelnou ránu pro jejich šance na titul, které už tak nevypadají dvakrát růžově.

Crystal Palace naposledy na Arsenal vyzrálo roku 1994 a tentokrát se o menší zázrak bude muset pokoušet i bez suspendovaného obránce Damiena Delayneho. Trojlístek McArthur - Ledley - Tomkins má podle Allardyce jen minimální šanci na včasné zotavení.

Na druhé straně barikády menší problém s lýtkovým svalem dál trápí Thea Walcotta, zatímco Shkodran Mustafi již znovu vyztuží zadní řady Kanonýrů. Danny Welbeck se opět přiblížil očekávanému comebacku po vážném úrazu kolena, ani tentokrát by ale ještě neměl hrát.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.40 - 10.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Za ryze záchranářský lze označit souboj, jenž bude od tří hodin hostit stadion Turf Morr v Burnley. Domácí, jimž po osmnácti odehraných kolech patří v nejvyšší anglické ligové soutěži s dvaceti body čtrnácté místo budou hostit Sunderland.

Černé kočky nasbíraly za necelou polovinu letošního ročníku Premier League ještě o šest bodů méně a jsou tedy řádně namočeni do sestupových patálií.

Co může však svěřence Davida Moyese, jenž po vyhazovu z Manchesteru United a krátké epizodě ve Španělsku znovu trénuje na Ostrovech, těšit je fakt, že ve prospěch Sunderland mluví historická statistika - z posledních osmnácti ligových střetnutí těchto dvou soupeřů se Burnley z vítězství radovalo pouze jednou, a to v roce 2009, ve své první sezoně po postupu z Championship.

Burnley navíc z posledních sedmi utkání vyhrálo pouze dvě a pětkrát odešlo ze hřiště jako poražený celek. Na druhou stranu od roku 2012 nikdy svěřenci Seana Dycheho nezakončili kalendářní rok v Premier League porážkou - v posledních třech letech z toho byly dvě remíza a jedna výhra.

Do utkání se nepojí letní posila čtrnáctého celku tabulky Jeff Hendrick. Čtyřiadvacetiletý irský záložník si po pěti nasbíraných žlutých kartách musí odstát jednozápasový trest, k dispozici naopak po suspendaci bude Matt Lowton.

Poprvé od srpna se zřejmě do branky v zápase nejvyšší anglické soutěže dostane Vito Mannone. Jeho kolega Jordan Pickford má zraněné koleno a bývalý hráč Arsenalu tak zřejmě dostane v brankovišti Sunderlandu dnes příležitost.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Gudmundsson, Arfield, Defour, Boyd - Vokes - Gray
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, Djilobodji, Koné, Van Aanholt - Ndong, Denayer - Borini, Januzaj, Anichebe - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.23 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Na Boxing Day to bylo číslo dvanáct a delší sérii výher dokázal zkompletovat pouze Arsenal v sezóně 2001/02. Gunners v tomto ročníku zvítězili všech 13 posledních utkání a jedno další přidali po letní pauze. Chelsea může jednosezónní maximum vyrovnat už na Silvestra proti Stoke a je těžké si představit, že se jí to nepodaří.

Na jednu stranu proto, že forma Blues je prostě fantastická. Dvanáct vítězství doprovází skóre 28:2, přičemž gól dostal Courtois jen proti Manchesteru City a Tottenhamu. Právě stoprocentní jistota v brance je pro Chelsea v posledních zápasech klíčová, belgický gólman vytahuje každý týden dva, tři skvělé zákroky, jež jsou jazýčkem na vahách úspěchu a neúspěchu.

Proti Stoke City se navíc vrací útočník Diego Costa, pro mnohé zatím nejlepší fotbalista letošní Premier League. Spolu s ním i N’Golo Kanté, taktéž po karetním trestu. I bez nich však minulý na Boxing Day Chelsea dokázala hladce porazit Bournemouth. Chybět bude naopak dvojnásobný střelec z tohoto utkání Pedro.

Potters jsou na rozdíl od svého dnešního soupeře v prosinci v recesi. Jen na jeho začátku dokázali porazit Burnley, pak ale doma jen remizovali se Southamptonem a Leicesterem. Mnohem horší je to na stadionech soupeřů, protože Arsenal a Liverpool Stoke smetli dohromady sedmi góly. A Chelsea se do společnosti těchto těžkých vah rozhodně počítá.

Jen naši otcové a dědové si navíc pamatují moment, kdy Stoke naposled vyhrálo v lize na Stamford Bridge. Od roku 1974 tam osmkrát prohráli a třikrát remizovali. Zrovna v březnu ale na západě Londýna uhráli cennou remízu 1:1 - to ale, jak víme, byla úplně jiná Chelsea než letos.

Antonio Conte řeší při své neochotě rotovat sestavou jediný otazník - zda navrátivší Kanté vyšoupne ze středu zálohy Matiće nebo Fábregase. Stoke City nemůže počítat s vykartovaným Marcem Arnautovićem, zatímco Geoff Cameron, Marc Muniesa a Jack Butland nemůžou nastoupit vinnou různých zranění.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azplicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić (Fábregas), Alonso - Willian, Costa, Hazard
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Shawcross, Martins Indi - Diouf, Imbula, Whelan, Pieters - Shaqiri, Allen - Walters
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.70 - 12.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - West Ham United  (sobota 16:00)
Fanoušci Chelsea můžou být jistým způsobem vděční, že se Leicesteru podařilo takřka nemožné - překonat jejich mizérii z loňské sezóny, kdy se v mnoha ohledech Blues stali nejhorším obhájcem titulu v historii Premier League. Dnes už tato "privilegia" patří Foxes, šampionovi, který se naprosto regulérně strachuje o prvoligovou příslušnost.

Jedna věc je vyhrát základní skupinu Ligy mistrů, druhá je ale zvládat podobné výkony předvádět i na dalších frontách. To je výsada velkoklubů, k nimž Leicester zkrátka nepatří - ač to tak loňskou kouzelnou sezónu chvíli vypadalo. Claudio Ranieri už svůj povznesený přístup při pozápasových rozhovorech aplikuje spíš na neúspěchy, čemuž odpovídá umístění v tabulce.

Leicester je momentálně šestnáctý a na sestupové příčky má jenom tři body k dobru. Na Boxing Day navíc prohrál doma s Evertonem a potvrdil, že senzační výhra nad Manchesterem City byla opravdu výjimkou a starý Leicester se zpátky nevrací. Ani Jamie Vardy neměl možnost navázat na hattrick, protože třízápasový trest při remíze se Stoke mu FA nesmazala.

Chybět tak bude i proti West Hamu, který naopak neuvěřitelně stoupá. Tragické období mizí do ztracena, Kladiváři opustili boj o udržení a na sedmé místo Evertonu ztrácí pět bodů - a to mají dnešní utkání k dobru.

Vděčí za to především dvěma extrémně ošklivým a do značné míry i nezaslouženým výhrám 1:0 proti Burnley a Hullu, jež z penalty či její dorážky zařídil symbolicky kapitán Mark Noble. Vrchem vyšel i Boxing Day, West Ham čtyřmi góly popravil Swansea i jejího manažera Boba Bradleyho.

Ve prospěch Leicesteru hovoří snad jen obstojná forma v domácím prostředí (15 bodů z 9 zápasů) a skutečnost, že na King Power Stadium na West Ham umí. Ze sedmi zápasů dovolili Kladivářům zvítězit jedinkrát.

Druhému nejhoršímu obhájci titulu v dějinách anglické kopané (po Ipswichi 1962/63) nicméně stále chybí Jamie Vardy, vrací se však obránci Christian Fuchs a Robert Huth. Totéž platí pro Pedra Obianga z West Hamu, po zranění by mohl hrát i James Collins.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Fuchs - Okazaki - Slimani
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Nordtveit, Reid, Ogbonna, Cresswell - Noble, Kouyaté - Antonio, Ayew, Payet - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.35 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester United - Middlesbrough FC  (sobota 16:00)
Pátou výhru v řadě si na své konto může připsat Manchester United v případě, kdy na svém stánku přehraje Middlesbrough. Proti sobě se tak postaví staří známí kolegové - Mourinho s Karankou tvořili trenérskou dvojici při působení v Realu Madrid, nyní však změří síly proti sobě.

Nečekejte však žádné gólové hody - a to především proto, že Karanka se svým celkem vyznává dosti pragmatický způsob fotbalu. Jeho Middlesbrough á se šestnácti brankami dělený nejhorší útok, na druhou stranu se ale zase může pochlubit pátou nejlepší defenzivou v celé soutěži, přičemž pokud bychom brali v úvahu jen týmy v druhé části tabulky, pak je v tomhle ohledu celek ze severu Anglie jednoznačně nejlepší.

To v Manchesteru se zdá, že Jose Mourinho konečně našel ideální složení své základní jedenáctky. United navíc konečně začali šance přetavovat i v branky - v posledních třech duelech vsítili pokaždé alespoň jednu branku, což se jim například podařilo pouze jedenkrát v předchozích osmi případech. Velkou zásluhu na tom má kanonýr Ibrahimovič, který je i ve svých 35 letech k nezastavení - pokud bychom vzali v potaz celý kalendářní rok 2016, může se tenhle švédský forvard pochlubit hned padesáti přesnými zásahy, což je vskutku famózní bilance.

Statistika vzájemných střetnutí vyznívá podle předpokladů pro domácí Manchester United - ten v posledních sedmi ligových duelech se svým sobotním soupeřem ani jednou neprohrál, když uhrál tři remízy a čtyřikrát se radoval z vítězství. Poslední úspěch Boro se datuje do října 2005, kdy Rudé ďábly přehráli překvapivě vysoko 4:1. Na poslední měření sil však na Old Trafford nemají dobré vzpomínky - loni v říjnu totiž v rámci Ligového poháru United neprolomili obranu svého protivníka a po penaltovém neúspěchu se ze soutěže předčasně pakovali.

Podle předběžných zpráv by v kádru domácích měl opět absentovat Wayne Rooney, kterého vyřadí totožné zranění jako před čtyřmi dny. Mimo pak zůstává také Luke Shaw, jehož návrat na trávníky se však podle slov manažera Mourinha rychle blíží.

To Middlesbrough nemůže nasadit Antonia Barragana, který si odpykává trest za pět žlutých karet. Mimo je také Viktor Fischer, kterého trápí bolavé koleno.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Blind - Carrick - Mchitarjan, Herrera, Pogba, Lingard - Ibrahimovič
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Fabio, Chambers, Gibson, Friend - Clayton - Traoré, Forshaw, De Roon, Ramírez - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.10 - 12.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Po nevydařené druhé půli s Tottenhamem bude mít Southampton příležitost k reparátu - aby jej však svěřenci Clauda Puela úspěšně složili, musí na vlastním stánku přehrát West Bromwich Albion.

Hosté patří k těm příjemnějším překvapením letošního ročníku - ačkoliv se obecně nějak čekalo, že se záchranou nebude mít Tony Pulis příliš velké starosti, dosavadní umístění v horní poloviny tabulky je tak trochu víc, než s čím se před sezónou počítalo.

V Southamptonu zase už několikátý rok po sobě ukazují, že tamní vedení zkrátka ví, co dělá. Ačkoliv se tento celek musí každoročně potýkat s odchody svých manažerů i nejlepších hráčů, neustále se drží na pomezí horní poloviny tabulky. V současnosti se pro změnu řeší budoucnost Virgila van Dijka, který v letošní sezóně patří k těm nejlepším středním obráncům v Anglii - spekuluje se o velkém zájmu Manchesteru City a Chelsea, tudíž zimní přesun rozhodně není vyloučen.

Statistiky ukazují, že se v této konfrontaci Southamptonu náramně daří - z posledních 21 domácích zápasů proti West Bromwichi totiž prohrál jen jedno v dubnu 2013. V posledních 6 duelech na jakékoliv půdě pak hosté opět zaznamenali jen jednu výhru, a to pro změnu v únoru 2015, kdy jim všechny tři body přihrál gól Saida Berahina. S uplynulým rokem se však na jihu Anglie obvykle neloučí úplně s úsměvem - od roku 2010 totiž Southampton poslední ligové klání v kalendářním roce ani jednou nevyhrál.

Forma hostujícího celku v posledních 4 ligových zápasech také trochu opadla, nicméně něco takového se ostatně dalo čekat, jelikož Pulisovi svěřenci čelili Chelsea, Manchesteru United a Arsenalu.

Domácí mužstvo bude postrádat Nathana Redmonda, který nastoupit nemůže kvůli trestu za červenou kartu, kterou obdržel v zápase s Tottenhamem. K dispozici nebude ani dlouhodobě zraněné trio Charlie Austin, Jordy Clasie a Matt Targett.

U hostů visí velký otazník nad startem Jonnyho Evanse, kterého trápí drobné svalové potíže. Dle slov manažera Pulise pak ještě několik hráčů trápí drobné šrámy, nicméně konkrétní jména na tiskové konferenci neodkryl. Jisté ještě je, že do utkání určitě nezasáhne Saido Berahino, který dohání ztracenou fyzickou kondici.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Van Dijk, Fonte, Betrand - Hojbjerg, Romeu, Davis - Tadič, Rodriguez, Boufal
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Fletcher, Yacob - Brunt, Chadli, Phillips - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.70 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Jen dvanáct bodů se zatím podařilo během podzimu v nejvyšší anglické lize podařilo získat fotbalistům Swansea, což v současnosti znamená úplně poslední místo v tabulce. Boj o záchranu prvoligové příslušnosti však rozhodně netřeba ještě vzdávat, neboť na Crystal Palace, které drží první nesestupové místo, ztrácí Swans jen čtyři body.

Velšský klub je tedy bez bodů a také bez hlavního trenéra - Bob Bradley, jenž nahradil na lavičce Swansea odvolaného Itala Guidolina, vydržel ve své funkci pouhých jedenáct utkání, během kterých se mu nepodařilo mužstvo nastartovat k lepším výsledkům.

Mužstvo tak proti Bournemouth povedou asistenti a o Bradleyho nástupci se zatím jen spekuluje. Zmiňováno ovšem bývá i jméno Paula Clementa. Asistent Carla Ancelottiho v Bayernu Mnichov se svým italským kolegou spolupracuje už ve čtvrtém klubu - setkali se už v Chelsea, PSG i Realu Madrid.

Čtyřiačtyřicetiletý rodák z Readingu vedl naposledy jako hlavní kouč před čtyřmi lety Blackburn Rovers. Zda k tomuto angažmá dojde a Clement svého italského druha nechá v Mnichově samotného je otázkou, avšak jisté je, že fanoušci Swansea na trávníku dnes neuvidí Jeffersona Montera.

Sedmadvacetiletý Ekvádorec, jenž nastupuje na pozici křídelníka odehrál v pondělním utkání proti West Hamu jen dvacet šest minut, pak musel střídat kvůli zranění podkolenní šlachy. Naopak po zranění třísel je již fit obránce Neil Taylor.

Na straně hostů z Bournemouthu je mezi absentéry záložník Marc Pugh a Lewis Cook. Do sestavy se naopak vrací bek Nathan Ake, jenž v posledním utkání proti Chelsea chyběl, neboť mu start proti mateřskému klubu nebyl dovolen.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Mawson, Taylor - Britton, Cork - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Llorente
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Aké, Cook, Daniels - Gosling, Arter - Smith, Wilshere, Stanislas - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Poslední duel roku 2016 nabídne v anglické Premier League atraktivní souboj o druhé místo mezi výborně hrajícím Liverpoolem a Manchesterem City. Oba týmy se nachází ve velmi dobré formě, nastřílely nejvíc gólů v celé Premier League a vyhrály poslední tři ligové zápasy.

Anglická nejvyšší soutěž se nám přehoupla do své druhé poloviny a obecně je známo, že ten, kdo zvládne toto období kolem vánočních svátků, udělá velký krok k vysněnému celkovému umístění. Reds i Citizens zvládli svůj první povánoční duel na jedničku, když oba vyhráli o tři góly, a nyní je čeká další zkouška. Když už se bude celá Evropa pomalu věnovat silvestrovským oslavám, odehraje se na Anfield jeden z hlavních šlágrů.

Liverpool je pro Manchester City jedním z nejméně oblíbených soupeřů. Celek z Etihad prohrál s Reds poslední tři ligové duely a na Anfield Road zvítězil naposledy v květnu 2003. Letos navíc Kloppova družina předvádí nejlepší výkony za poslední roky. "Není o čem diskutovat, jedná se o jednoho z uchazečů o titul," ví manažer Citizens Pep Guardiola.

"Byl jsem se podívat na jejich duelu proti Stoke a byl to z jejich strany opravdu kvalitní zápas. Bude důležité, abychom se jim vyrovnali v nasazení. Anfield Road bude hrát velkou roli," tuší španělský gentleman. S Jürgenem Kloppem, lodivodem Liverpoolu, se během jejich působení v Bundeslize potkali mnohokrát. "Známe se navzájem velmi dobře," potvrdil Guardiola.

Výhodu domácího prostředí cítí také právě kouč Reds. "Anfield bude naše výhoda, musíme toho využít," nabádá své svěřence Jürgen Klopp. "City mají jinak větší kvalitu v základní sestavě i větší kvalitu na lavičce náhradníků," uznává a na závěr dodal: "Bude to velké utkání pro oba. Velice se na to těším. Miluju, když se můžeme poměřit s nejlepšími."

Klopp bude v sobotu v podvečer postrádat stopera Joëla Matipa i křídelníka Philippeho Coutinha, oba mají problémy s kotníkem. Podobné typy musí oželet také Pep Guardiola, ten nemůže využít Vincenta Kompanyho a Leroye Saného. Naopak k dispozici by měl být již John Stones a po disciplinárním trestu také kanonýr Sergio Agüero.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Klavan, Milner - Wijnaldum, Henderson, Lallana - Mané, Origi, Firmino
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Sagna, Otamendi, Kolarov, Clichy - Fernandinho, Fernando - Sterling, Silva, De Bruyne - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Everton FC  (pátek 21:00)
Na začátku roku 2016 Hull seděl na třetí příčce druhé anglické ligy a snil o návratu do Premier League. Právě šňůra čtyř lednových výher ho za splněním takového cíle katapultovala. A nyní Tigers pomalu doufají v podobný efekt, když se hotoví k poslednímu duelu tohoto kalendářního roku...

Hull se aktuálně nachází na samém dně tabulky Premier League, čtyři body od záchrany, a s mizivými vyhlídkami. Tigers brzy oslabí dvojice Mbokani - Guedioura, následkem čehož dál utrpí už tak bezzubá ofenzíva, která vyšla střelecky naprázdno ve čtyřech z posledních pěti kol.

Aktuálně Hull čeká na gól i bod již tři kola v řadě, přičemž Manchesteru City ani Tottenhamu vůbec nestačil, a Mike Phelan se pomalu pasuje do role dalšího adepta na vyhazov. Ony dvě nadějné výhry z měsíce srpna jsou už dávno zapomenuty, teď se začínají ukazovat limity nezkušeného kouče.

Také Everton prožil turbulentní rok 2016 a vlastně i tento podzim, když výborně odstartoval, aby následně začal výrazně klopýtat. Teď se Toffees skrze výhry nad Arsenalem a Leicesterem částečně opět vrátili do sedla, manažer Ronald Koeman nicméně musí sám tušit, že v lednu bude nezbytné posílit a přidat.

Obě strany se naposledy potkaly zhruba přesně před dvěma roky, na Nový rok 2015, a bylo z toho zcela ojedinělé vítězství Hullu díky brankám Elmohamadyho s Jelavićem. Něco takového by teď ale nemělo hrozit, však Everton minule konečně zlomil prokletí venkovního prostředí, kde uspěl poprvé od 12. září!

Koemanovi proti Leicesteru vyšla sázka na tříobráncový systém, těžko ale říct, zdali při takové formaci, se kterou slavil úspěch už u Feyenoordu zůstane i tentokrát - tváří v tvář dalšímu celku s takovými preferencemi.

Do modré branky se každopádně nestihne vrátit Maarten Stekelenburg, přičemž záložní linie bude postrádat Jamese McCarthyho a útočná vozba zase Yannicka Bolasieho. To na druhé straně barikády se žádnými novinkami vzrušovat nemusí, dlouhodobě akorát z tradičních opor chybí Abel Hernández.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Maguire, Davies, Dawson - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Clucas, Robertson - Snodgrass - Mbokani
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Holgate, Williams, Funes Mori - Coleman, Gueye, Barry, Baines - Lennon, Mirallas - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.34 - 2.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC18151238:1146
2.Liverpool FC18124245:2140
3.Manchester City18123339:2039
4.Arsenal FC18114339:1937
5.Tottenham Hotspur18106233:1336
6.Manchester United1896327:1833
7.Everton FC1875623:2126
8.Southampton FC1866618:2024
9.West Bromwich Albion1865723:2223
10.Watford FC1864822:3022
11.West Ham United1864823:3222
12.AFC Bournemouth1863923:3121
13.Stoke City1856720:2821
14.Burnley FC18621017:2820
15.Middlesbrough FC1846816:2018
16.Leicester City1845923:3117
17.Crystal Palace18441029:3316
18.Sunderland AFC18421216:3114
19.Swansea City18331221:4112
20.Hull City18331214:3912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1632)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nic iné ako 3 body nepripadaju do úvahy ! #coyb

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé, že z hráčov, ktorých som tipoval ako najväčších ťahúňov k Lukakovi, je Barkley veľmi kritizovaný a Deulofeu na hrane lavičky a tribúny...Dnes asi znova nenastúpi ani jeden vzhľadom na predchádzajúce 3 body. Na druhú stranu som veľmi rád že svoju šancu dostal Lennon a celkom sa jej chopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronald si oťukal ten kader ktorý dostal, teraz je na čase kto ostane a kto nie. Je to troska slhodobejsia práca pre každého manažéra, pokiaľ to ma v hlave usporiadane a nemina bezhlavo budget ktorý dostal. Cez januárové okno treba posilnit co sa da a ukopat Európu. To je prvý krok ktorý treba dosiahnuť k lepsim zajtrajškom. Zatiaľ som s Koemanovou pracou spokojný :-) P.S. Barkley ma veľmi nekonzistentne vykony, odohra jeden dobrý zapas z piatich. Deulofeu ocividne na základ nemá, pokiaľ ho tréner nestava .

Reagovat
TopinB

No ukopat Evropu bude vcelku problém skrz United a slepice Jedině skrz poháry

Reagovat
scholes18

United v suchom triku LM

Reagovat
smazaný uživatel

Neni tam este možnosť dostať sa skrz fair-play ? Neviem jak to presne je. Ale to by musel Barry sedieť :D

Reagovat
fenixLFC

fair play zrusili

Reagovat
TopinB

To si nemyslím Jako přál bych vám to, ale United teď chytli fazónu a slepicím se taky daří

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé kolo, kde se může ten TOP tabulky trochu rozházet.

Reagovat
smazaný uživatel

aj chelsea by uz mohla stratit

Reagovat
smazaný uživatel

Hull City letos boj o titul

Reagovat
Mastný Chobot

jbmnt started from the bottom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jsem někde viděl, že do ligy chtěli „koupit“ i Clattenburga.

Reagovat
nani92

Deana by im mohli dať aj zadarmo..Ale potom by im asi znechutil futbal

Reagovat
Mastný Chobot

btw, fakt dali za 32-ročného Teveza 84 mega eur, či to zas Markíza včera klasicky dokázala svoju profesionalitu?

Reagovat
smazaný uživatel

nedali

Reagovat
Mastný Chobot

hneď mi to bolo jasné, skurvená Hospodárová

Reagovat
smazaný uživatel

Na nově zas říkali, že do Argentiny přišel ze City.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Turín není zrovna vesnice

Reagovat
Mastný Chobot

a Buenos Aires?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
vodka

no, tak původně to uváděli i na guardianu

Reagovat
Miguel19

11

Reagovat
Mastný Chobot

tak to boli nakoniec odborníci z Jojky

https://sport.joj.sk/archiv/2016-12-29-sport

5.21

Reagovat
Counter

https://www.theguardian.com/football/2016/dec/29/carlos-tevez-shanghai-shenhua-chinese-super-league?CMP=share_btn_tw

Když to píšou i Reuters, tak se nedá vyčítat našim médiím, že to reprodukují dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno spočítali celkové výdaje, plat za všetky roky kontraktu+ prestupová čiastka.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby tady na EF pomalu vytvořili sekci: Chinese League

Reagovat
Mastný Chobot

euraziofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ruska liga uz tu je, takze EF si pomalu cestu pripravilo uz pred nekolika lety. Ted jen PJ dokonci svuj dlouholety sen a prida tu cinskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko je geopoliticky stale Evropa. Dokonce v historickych souvislostech je to zapad.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych rád věděl v jakých historických souvislostech. Protože v mých souvislostech je to především sever, nikoliv západ.

Reagovat
fantomas

Staci rict

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

euraziofotbal.sk, spokojen?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a este sekciu MLS... takze eurazioamerikofotbal...

Reagovat
Bandita_Harry

worldfotbal.cz ?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim, az tu vrabejka zacne mluvit o nejakem cinskem klubu v prvni osobe.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

len aby to nebola Slávia....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Čína

Reagovat
kvasha16

Reagovat
livefan

SAF dneska 85 let.

Reagovat
livefan

*75 a ještě k tomu až zítra

Reagovat
m.sali

Reagovat
Koláč na pekáč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
icemike

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
andrew96

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A ze jeho Silvestr se tak krasne pamatuje zrovna...

Reagovat
madridcan

Uz aby som ti vymyslal prianie

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Infi

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

děláš pro Markízu, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Schmeichel do Liverpoolu?

Reagovat
C-M@ster

Já četl akorát bulvární článek, že do City. Odkud máš Liverpool?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nikikrew

To sa ani necudujem. Byt nim ma teda ale na viac a pre Liverpool by to bola velka posila. Leicester bude rad ak sa udrzia v PL.

Reagovat
C-M@ster

Ale vyhraje LM, takže bude mít poháry zajištěný i pro příští rok.

Reagovat
Nikikrew

urcite. Sevilla ich polahky vyradi

Reagovat
C-M@ster

Tak Sevilla je celkem těžkej soupeř, ale pokud Jamie Vardy rozjede party, tak mají po prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To je možné, ale v zápase před party je Sevilla přejede.

Reagovat
smazaný uživatel

Odmitl neexistujici zajem a nabidku?

Reagovat
Mastný Chobot

odmietol špekuláciu od novinára, dajme tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to už radšej toho Harta

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to snáď Hull zvládne, aby sa boj o záchranu trochu zamotal.

Reagovat
vrabejka

Dnes Everton win!

Reagovat
Hokaido

http://imgur.com/a/2ryBb

Tohle mě včera docela zarazilo.

Reagovat
mikelinos

Kanté > PL

Reagovat
Wat

One-man team!

Reagovat
Spasitel

Je to makač

Reagovat
SunFells

Arsenal první

Reagovat
M0rb1D4S

Je zarážející, že během roku nasbíráte nejvíc bodů, ale tak či tak vám to v sezóně stačí jenom na 4. místo.

Reagovat
Counter

Loni druzí, předloni třetí. Jasné no.

Reagovat
vladis271

ale pointa ostáva. Hlavne u vás je to už dosť časté. Čím to je?

Reagovat
Counter

Že jsme v minulých letech končili často čtvrtí? Protože ten kádr neměl dostatečnou kvalitu.

V takových letech těžko mohlo platit, že v součtu bodů z kalendářního roku Arsenal vedl. To až právě v těch posledních. A je to způsobeno především tím, že všechny ostatní kluby to měly nevyrovnané, zatímco Arsenal si jede furt svůj standard, který stačí na určité umístění, ale vždycky se najde někdo, kdo vyletí výš.

Reagovat
vladis271

že keby sa titul odovzdával za kalendárny rok už viac krát by ste oslavovali.

Reagovat
Counter

jj To jsou takové ty užitečné statistiky, jako že kdyby se trefené tyčky a břevna počítaly jako góly, tak vyhrajete ligu vy atd.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tipujete na hráče měsíce ?

Za mě Eriksen jasná volba!

Reagovat
Nikikrew

Skor niekoho z Chelsea. Pedro mal docela dobry mesiac nie?

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

nijak vynimocny, ked uz tak jednoznacne Costa, ten nam zariadil 2x 3 body plus dal vyrovnavajuci gol na Etihade ktory nas nastartoval k vyhre

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan/pogba

Reagovat
Nikikrew

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

pogba sa mi zacina velmi pacit, moc som ho nemusel, prisiel mi precenovany, ale teraz vidim,ze je famozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jebe? To by bylo hodně smutné

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Posledni Kovboj

expreska: Lucas Leiva údajně prošel zdravotní prohlídkou

Ty vole, i kdyby uz v Liverpoolu vubec nic nedokazal, tak muze bejt se sebou Klopp spokojenej - zbavit se tohohle vorezpruta je neskutecnej achievement

Reagovat
Bandita_Harry

ja ho mam celkom rad, ale cim uz menej hral tym bol horsi a robil nervy a na svojej pozicii si uz ani nezahral tak snad sa v tom Interi chytí, vsetko dobré

Reagovat
Bandita_Harry

vlastne ak sa v Interi nechytí, tak ho v lete máme spat

Reagovat
andrew96

On a Mikel do PL patří!

Reagovat
Hokaido

Mám volné 1-2 zařízení DIGI TV k pronájmu. Neznáte někoho, kdo by mohl mít zájem?

P.S. platba nutná předem

Reagovat
Miguel19

Beru obě, díky.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icemike

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
erwin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Tommy the Gunner

co je na tom tak vtipnýho?

Reagovat
Tommy the Gunner

jo už to vidím

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pato44

Reagovat
kylo ren

OT: negan z the walking dead je borec

Reagovat
SuperFrankie
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

starý holohlavý Separ

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
DeformFCB

Kdy budou hlášky?

Reagovat
Edgewalker

Za ten rok a půl co chodím na Eurofotbal jsem vypozoroval, že jsou pokaždé na Silvestra

Reagovat
Swarley

letos už nebudou, řešilo se to loni

Reagovat
Godwinson

Sláva

Reagovat
nani92

moje posledné miesto predsa len niečo zmenilo

Reagovat
Ligter

konečně se vyplácí nebejt vtipnej

Reagovat
fantomas

A přitom PJ mi po vánocích řikal, že se na to zase chystá.

Reagovat
Swarley

však já nevím nic

ale počkej za týden po hláškách...to zase bude keců, jak se na to může vysrat...

Reagovat
fantomas

No každopádně redakce furt nedostala nic k hlasování, takže minimálně systém bude jinej... pokud něco vůbec bude.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

hmm, tak jsem to možná nakonec odhadl dobře

Reagovat
Swarley

jinak pochopitelně všechno nejlepší

Reagovat
fantomas

Díky díky

Reagovat
Svatej

Co ? Wtf, na to se tesim vzdycky celej rok

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vyzná se tu někdo trochu v programování? Potřeboval bych poradit. Vložil sem video z youtube na své webovky, ve které jsem si udělal 2 podkapitoly.. to video se ale zobrazuje v obou a já ho chci jen v té jedné kapitole

Reagovat
Mastný Chobot

nick

Reagovat
Swarley

Reagovat
NickyZabaleta

Reagovat
iamek

Podle čerstvých údajů Companies House za poslední rok výrazně vzrostl celkový příjem Manchesteru United. Ten roku 2015 činil 201,7 milionů liber, zatímco nyní se má jednat už o čtvrt miliardy. Čistý profit před zdaněním pak odpovídá 141 milionům liber, které znovu znamenají nárůst oproti loňským necelým 82 milionům. (espnfc.com)

Kral Edo

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčší klub na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se to musi delat

Reagovat
Swarley

LM je pro děcka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barkley v základe, dnes by sa mohol vytiahnuť a ovládnuť dianie na ihrisku...

Reagovat
smazaný uživatel

#EFC XI to face #HCAFC: Robles, Coleman, Jagielka, Ashley Williams, Baines, Barry, Gana, Barkley, Valencia, Lukaku, Mirallas.

Reagovat
smazaný uživatel

#HCAFC XI to face #EFC: Marshall, Dawson, Davies, Maguire, Robertson, Meyler, Livermore, Elmohamady, Snodgrass, Mbokani, Diomande.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu ani na lavičke, jeho odchod je už asi jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá to, měl by jít někam do průměru ve Španělsku, nebo do Itálie.

Reagovat
Hokaido

Právěže na to má. Ale nejspíš ne pod Koemanem...

Teď prostě hlavně potřebuje hrát každej zápas a tak bohužel bude muset odejít.

Reagovat
Zaschrona

Pokud vyjde spekulace, ze by sel hostovat bez opce do Milana, tak to je fajn. Potrebuje hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do ktoreho Milana? Navyse, dost pochybujem, ze si v Milane kopne o nieco viac.

Reagovat
Godwinson

Těžko

Reagovat
Zaschrona

Dneska se psalo AC... a asi porad lepsi nez u nas, nehraje vlastne vubec.

Reagovat
Zaschrona

Dobra sestava.

Reagovat
Free_player

Holgate hrát nebude ?

Reagovat
Taiger

A kdo zapomněl nastavit fantu?

Reagovat
smazaný uživatel

A safra, Costa na lavičke

Reagovat
Coutinho10

nastesti ne ale skoda Diomandeho na lavicce, kdyz je dnes v zakladu

Reagovat
Mastný Chobot

ten urobil nejaké body navyše naposledy v prvom kole, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

10.12

Reagovat
Coutinho10

ze zacatku sem ho mel, pak sem ho teda prodal a koupil az po tom, co se asi pred mesicem trefil a zacal pravidelne hrat, ale od ty doby zase vetsinou pak zacinal na lavicce kazdopadne i tak ho mam spis na doplneni kadru

Reagovat
Maresma

Costa na úplně na konci lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, zase mam neuveritelnu chut zahrat si sutazny zapas, ako sa tak na to divam.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo už nehrávaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to komplikovane, kvoli skole som sa na to vykaslal, striedam timy po kazdej sezone vsade mi nieco prekaza ale tiez ma vobec nebavia dedinske sutaze. Chcel by som si niekedy zahrat s ludmi, co pri tej hre trochu premyslaju. Poznam tu nedaleko taky tim, ale medzi nich sa bez toho aby som sa rozbehol so svojimi nedostanem.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som v time, kde je kolektiv super, ale neviem ci mi niekto vratil spat prihravku za celu sezonu

Reagovat
Mastný Chobot

tiež som skončil z rovnakých dôvodov, tiež mi to z rovnakých dôvodov chýba a tiež mám pocit, že moji spoluhráči nikdy nezdieľali môj futbalový um my, dedinskí géniovia, bývame nedocenení.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

*edit strašne tu chýba smail smiech so slzami, resp. plakať od smiechu.

Reagovat
Bastaron

Ten z messengeru že?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejtrapnejsi smajl ever

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
andrew96

Kdyby všichni géniové s dědiny nemuseli studovat a mohli se naplno věnovat svému koníčku, byl by fotbal tak krásný. Ach jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Skodaa

Reagovat
I am Mancunian

robles

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor na digisport práve vyslovil Colemana ako Símas Kúlmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takovej Everton, jak hraje ted, je boziii..

Reagovat
smazaný uživatel

"Koleman" "Kúlman" Kde ich berú tých komentátorov na DIGI

Reagovat
smazaný uživatel

Hull celkom jednoducho a pekne smerom dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

huzevnaty a bojovny tim, maju hlavne behavych zaloznikov. Skoda, ze az na Snodgrassa tam nikto nic nevymysli a aj on, hoci ma skvelu hlavu, trochu zaostava technicky za svojimi moznostami.

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, behavých záložníkov, pozreš na lavičku a tam Tom Hundredstone

Reagovat
smazaný uživatel

Výnimka potvrdzuje pravidlo

Reagovat
nani92

zlé použitie

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre pouzito.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. A ani on sa v Hulle zrejme nezdrží dlho...

Reagovat
pedroLFC

pošlete mi prosim někdo link? díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pedroLFC

díky moc!

Reagovat
nani92

bublinka Barkley čoskoro spľaskne

Reagovat
I am Mancunian

už dávno splaskla, zayo

Reagovat
Mastný Chobot

Zayo ešte žije v dobe, kedy ste boli poriadny veľkoklub

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

stale v pritomnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Lukaku fanta kokotkovia

Reagovat
Mastný Chobot

wtf, prečo sa tešil, keď tam ani nebol?

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš proto, že vyrovnali

Reagovat
Mastný Chobot

makes sense

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

tiez som mal nadej, kym som nevidel zaznam

Reagovat
Mastný Chobot

ešte aj komentátori to hovorili kokotkovia

Reagovat
Hokaido

Gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak ti treba kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Čo bol toto za gól...vyboxovať loptu za seba do bránky

Reagovat
Mastný Chobot

čo sa stalo s Ennerom? 2 roky dozadu jeden z najrýchlejších hráčov, dnes vyzerá tak na remízku s Barrym

Reagovat
smazaný uživatel

Mbokani jak tam prekazel

Reagovat
Nikikrew

To bol co za gol Everton teda docela stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Digi ukazujú štatistiky v prvom polčase a je počuť: "jeden, jeden, jeden...raz, raz, jeden, jeden"

Reagovat
Mastný Chobot

anglický fanklub Duša Kuciaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

To odpočítavali polnoc, zajtra v noci to pôjde zo záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak pozerávam rád zápasy práve na Digi Sporte, aby ste si nemysleli. Lukáč a Fekete to komentujú dobre.

Reagovat
nani92

Reagovat
vilp

Fekete

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Barkley takhle marny porad?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledný rok asi.

Reagovat
nani92

http://zpravy.idnes.cz/unos-letadla-praha-0nf-/domaci.aspx?c=A161230_210536_domaci_pku ..už sa to k nám blíži, zajtra treba oslavovať ako keby to bol posledný Silvester..tak snád tie hlášky budú stáť zato

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Poláci už to začínaj přehánět

Reagovat
vrabejka

Everton obrat!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný nástup Evertonu. Barkley sa trochu rozhýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass

Reagovat
Swarley

levandulovski, pěkná

Reagovat
Mastný Chobot

sibyla

Reagovat
Swarley

to říkám pořád, že ten titul uděláme

Reagovat
Mastný Chobot

demencia

Reagovat
Swarley

hele fandy Liverpoolu do toho taháš ty, já ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
Swarley

ne ne, v tomhle já nejedu

Reagovat
cristiano.K.

Omlouvá Te věk

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuuuuuuuuuu, krasne to letelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický Snodgrass

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgraaaaaaaass

Reagovat
smazaný uživatel

blááááááááááááááááááááázon

Reagovat
kiwwi

levandulaaaaa

Reagovat
Hokaido

Snody fanta kokotkovia

Reagovat
stiflerovamama

Robko

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaaadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho je v tom paklubu škoda.

Reagovat
Godwinson

Romela? Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Snodgrasse. Mezi těma kopáčema je mi ho až líto.

Reagovat
Godwinson

To s tebou souhlasim

Reagovat
stiflerovamama

Ten Robertson vyzera zaujimavo

Reagovat
Mastný Chobot

najlepší hráč zápasu, teraz sa mu tam trochu jebe Snodgrass

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia tiez trochu hlbsie mizerny

Reagovat
kolouch

Už druhý rok

Reagovat
nani92

koncesionarske poplatky idú na Vlka z Wall Street

Reagovat
smazaný uživatel

čo za cukríky tam posiela Ron

Reagovat
smazaný uživatel

Čo za pionierov to tam Koeman posiela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

300. pro titul MU

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ďalší ťahá do toho fanúšikov Liverpoolu

Reagovat
C-M@ster

Cítím se zmateně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Barkely

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass jak vypustil bránenie

Reagovat
Swarley

bublina sa dofúkla

Reagovat
smazaný uživatel

Baines fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley Snad ho koupíme

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Rosssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

ale sikovne cukríky su to

Reagovat
Infernoqt

Fúha, Koeman to s tou ligou mistrů myslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto prisernej tym ten Everton, jestli ti se priblizi LM, tak je PL fakt slaboucka.

Reagovat
Higi

Nevím přes koho tak.... první 6ka je jinde, by museli přeskočit 3 týmy před něma a to je v nejbližších letech podlemně utopie....

Reagovat
Zaschrona

Achjo, to byla bida... Jak by rekl Pepa Csaplar - chybela tomu predevsim kvalita. Posileni nutnost.

Reagovat
mickey mouse

PL na silvestra

Reagovat
Error

09:50 Marseille má na útratu 75 milionů

75 míčů za Mikela?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

to by bylo teprv něco kdyby jsme za Mikela ještě něco vytřískali

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vrabejka

Dnes zápas sezóny. Věřím že využijeme nejistoty v obraně City a vyhrajeme. C'Mon REDS!!!!!

Reagovat
Miguel19

Předpokládám, že vy v obraně máte jistotu..

Reagovat
Erdovec

bez Lucase to nebude ono

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Firmino zas dobre vypil, jeho hattrick by sa hodil

Reagovat
Whitemedia

zápasy na Silvestra

Reagovat
C-M@ster

Všechno nejlepší pro SAF

Fenomenální kouč.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy som mal k nemu rešpekt.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

Dneska prej bez Carricka...

Reagovat
C-M@ster

A zatím je to teda s Carrickem 12-2-0 a bez něj 5-4-5?

Reagovat
Swarley

že všechno neodehraje je jasné a musíme být na to připraveni, problém ale je, že to José zalepí Fellainim...

Reagovat
Spasitel

City hádam remíza

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

je ti lip?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mastný Chobot

Negrogba

Reagovat
C-M@ster

Nemít kontext, hádal bych za tím jménem Drogbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
Mastný Chobot

neberte to tak vážne, preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi jen nešťastný, aby se takoví dementi podporovali jakymakoliv reakcema

Reagovat
nani92

ale vieš ako to chodí..Dement dementa vždy podporí

Reagovat
I am Mancunian

na tu mas

Reagovat
Mastný Chobot

pravda, pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
elChe

Tady někdo slaví silvestr už týden v kuse ne? Vysaď ten chlast na chvíli...

Reagovat
Busby babes

ja bych si tipnul, ze mu chlast jeste nikde neprodaj.

Reagovat
13

Pol kozy a kura na trhu v Mogadišu

Moc hezky jsi to vystihl.

Reagovat
Nikikrew

este by som to zaradil medzi hlaskami roka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skor ubohostami roka pubertalnych deti

Reagovat
smazaný uživatel

slaboduchym jedincum staci malo

Reagovat
Nikikrew

ok samozrejme ze to nie je na hlasku roka, avsak v mojej momentalnej nalade aj taka primitivnost vycerila usmev

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Moneychester buznited

Reagovat
smazaný uživatel

smutny dokaz toho ako to dopadne ked ma pristup k internetu clovek s IQ nizsim ako jeho vek snad ta raz z tvojej diagnozy vyliecia a budes moct zit ako normalny clovek, prajem ti to

Reagovat
Benzema

Reagovat
bbbauch

Hehe, vazne smutny kolik lidi tomu da pakec jenom proto, ze jde o united i kdyz je to takhle primitivni prispevek urovne 1. Stupne zs maximalne

Reagovat
bbbauch

Btw kvuli tomuhle se registrovat je zoufalost sama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Kdo je ten Bosňan?

Reagovat
Nikikrew

Michytarian asi

Reagovat
Mastný Chobot

Ibra samozrejme

Reagovat
Nikikrew

Ibra a bosniansky cigos? ja som myslel ze to je ten Kok-timovič

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes v riadnej nalade teda

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jo

Reagovat
andrew96

Taky to napsal tak na hovno, ti dnešní trollové stojí fakt za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

už jsem se o tebe bál, arsine

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám iný tip

Reagovat
smazaný uživatel

nie je tam nic o miami a vyhranych peniazoch

Reagovat
smazaný uživatel

...nebo jak si vodi Kaka, co bydli naproti, stetky dom.

Reagovat
Le Gunner

Já ho chci zpět...

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
EXoRcIsT

vobec ti ten trolling nejde ale za snahu

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronda Rousey

Reagovat
smazaný uživatel

Inter reportedly put on hold plans to sign #LFC midfielder Lucas Leiva .

Reagovat
Ed_Hazard

Žiadny článok k Old firm?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tu radši vyjde další článek o MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Swarley

*k Old Trafford

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tazko to predychavas co ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

To je škótska sekcia, nie?

Reagovat
Ed_Hazard

Hej, tam by si ale moj koment niekto všimol približne v polovici mája (optimistický odhad). Je to škoda, myslím že to bude super zápas. Nejaký fanúšik by mohol zhrnúť ako sú oba tými na tom, popravde netuším čo čakať od Rangers.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bolo dobré adresovať priamo redakcii cez email, nie?

Reagovat
Ed_Hazard

Zase tak to nehrotím

Reagovat
TopinB

Kde je v Brně hospoda s Premier League? Pokud možno někde v okolí Lužánek

Reagovat
C-M@ster

Vedle Lužánek na Pionýrské je Sport bar, kde je televize, ale nevím přesně, co tam mají za kanály.

Zkus tam zavolat: https://www.facebook.com/pg/barnapio/about/?ref=page_internal

Reagovat
Le Gunner

Aj na Antonínské je, hned když vylezeš ze šaliny směrem hlavas, dávají tam United. A Kometu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no fuj...

Reagovat
TopinB

Reagovat
mikelinos

PL budou určitě dávat ve sportbaru aréna, pokud chceš jít na večerní zápas tak bych tam být tebou dal rezervaci...Ale není to úplně hospoda teda no

Reagovat
TopinB

To je přesně na druhé straně jak potřebuju, ale omrknu to

Reagovat
mikelinos

Jasne no ale tak tramvají tam si tak do 15 min ne? Ja tam jezdivam tak 20 min protože sem tam nic lepšího ještě nenašel

Reagovat
TopinB

Tak snad tam dneska budou dávat Chelsea

Reagovat
mikelinos

tak to bych tam zavolal

Reagovat
vodka

v immigrantu u konečňáku taky mívají PL...

Reagovat
fff

Presenter: "Your favourite moment of 2016?" Jamie Carragher: "Gary Neville at Valencia."

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Le Gunner

A nějaké statistiky vlastňáků též mohli dát.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Mada

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

to asi docela hodně věřil jeho týmu, že hraje tak dobře a nic nepustí ani k vápnu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
patas92

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Teoretik

Reagovat
frank

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
kvasha16

400. pre pokracovanie vitaznej serie Chelsea

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Ony se ty žluté karty sčítají i s poháry? Sem myslel, že Allen hrát nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Co je to za móresy, že se hraje na silvestra?

Reagovat
Counter

A co teprve na Nový rok!

Reagovat
Kang & Kodos

Novej rok byl v pořádku, po kocovině neni nic lepšího než fotbal. Ale zejtra už si nemůžu vybírat z několika zápasů. A Silvestrovský derby přislo o svou exkluzivitu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

však vy už tečete 4-1

Reagovat
Miguel19

Ale Venca trefil šáňo, to je důležitější..

Reagovat
Swarley

na krále, první pokus a jde se

Reagovat
Kang & Kodos

Nemůžeš vyhrát nad týmem, kde hraje Roman Janoušek.

Reagovat
andrew96

vás dobře přejel

Reagovat
Kang & Kodos

Protože nám nedovolili nasadit Trpišovskýho.

Reagovat
Mastný Chobot

koho by ste dali do fanty z dvojice Benteke - Defoe?

Reagovat
Mimalu

Defoe

Reagovat
Mastný Chobot

na druhú stranu, CP s Big Samom dostane nový dych

Reagovat
Mimalu

nějak vám víc věřím že zítra neztratíte

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím na toto kolo, do budúcna

Reagovat
Mimalu

aha , v tom případě asi Benteke, program CP mi přijde na dalších pár kol schůdnější

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Toho, kto je lacnejší. Rozmýšľal som nad tým dlho, a vyšlo mi, že aj Moyes aj Allardayce sú cca rovnako ofenzívni tréneri, Benteke má možno trochu lepších spoluhráčov za sebou..

Reagovat
Counter

Ani s jedním neprohloupíš.

Btw. už jde použít druhou divokou kartu!

Reagovat
Mastný Chobot

však práve

Reagovat
smazaný uživatel

co je to ta divoka karta vlastne?

Reagovat
Counter

Že můžeš udělat před dalším kolem neomezený počet přestupů bez jakékoli bodové penalizace. Stačí v sekci "Transfers" kliknout na "Play Wildcard" vpravo nahoře a hrát si se soupiskou dle libosti.

Reagovat
blade115

Mám tam aktuálně oba, ale spíš bych tam nechal Bentekeho, CP se pod Samem určitě trochu zvedne, navíc mají teď několik relativně příjemných soupeřů.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už sa rozoberá fantasy...dokázal niekto vytvoriť vyrovnaný tím tak, aby v ňom boli aj Sanchéz aj Hazard? Vyšlo mi to jedine ak som tam nechal iba jedného top útočníka a k nemu dvoch lacných (Vokes, Okaka, Borini,...), ale to asi nie je dobrá varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam sanchez, hazard, firmino, costa

Reagovat
smazaný uživatel

len skoro vzdy vyberiem kapitana toho co mu nevyjde kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Já tam mam tyhle dva + Theo Siggy Ibra Costa. Ale vyrovnaný to uplně není, dozadu to trpí zoufale a Negredo je celkem šupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrancov máš asi komplet pod 5 mega nie?

Reagovat
13

Nejlepší obrana je útok.

Reagovat
Wat

Alexis, Eden, Ibra a Costa v jednom týmu jsou nejlepší kombo týhle sezony, no.

Reagovat
smazaný uživatel

2 top záložníci + 2 top útočníci je podle mě overkill.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne vyslo

Cech/Pickford - Ake, Azpi, Walker, Brunt, Stones - Sanchez, Hazard, Lallana, Snodgrass, Allen - Benteke, Defoe, Carroll v banku uz len 0.1 ale dalo by sa s tym pohrat nejakeho obrancu vymenit za colemana ci van dijka akurat skoda pickforda ze sa zranil

podla mna ale dost vyrovnana zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná zostava až na chýbajúceho top útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom niekde ubrat napr walkera a lallanu za hracov s cenou 5 milionov a potom bentekeho alebo defoa za lukaku alebo costa ale ten neviem ci by vysiel

Reagovat
kvasha16

Costa

Reagovat
Miguel19

Škoda že nehrajeme zítra. Hazard se mohl večer ožrat a zítra tam šoupnout hattrick..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude pít i obrana a dostane zas bůra, jsem pro.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/premierleague/status/804545255697686528/video/1

Jak se tohle všechno mohlo sejít v jednom měsíci

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Feind

scholes, essien a drogba v tomhle poradi

Reagovat
Tomekcz

golmani peknej shit dneska by vsechno chytli krome scholese

Reagovat
Steven666

si isty aj Essienovým gólom?

Reagovat
Miguel19

Bizon

Reagovat
off-olda

Essiéééééén

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to byl nejlepší/nejhezčí míč, jakým se kdy hrálo

Reagovat
frank

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

nejaka pofiderna ta lopta

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
madridcan

https://m.youtube.com/watch?v=NZSvfGfgSKw

Ja som zas minule narazil na toto...tu zvucku pred zapasom uz pamata malokto

Reagovat
Whitemedia

Jak dlouho ta znělka ještě jela? Já jen, že ji znám, ale v téhle době jsem PL rozhodně nesledoval

Reagovat
Mastný Chobot

v 99 sa nepoužívala, aspoň si myslím, že nie, však tam je aj napísané, že to je archív.

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež som trocha zmätený Nemyslím si, že som vtedy sledoval futbal nejak extra, ale zvučku poznám Vtedy to bežalo na nejakej českej stanici, Nova Sport už bežal vtedy?

Reagovat
Whitemedia

Chobot už to vysvětlil.. byla to ta Galaxie sport no

Reagovat
Ed_Hazard

Už vidím To bol program ako lusk

Reagovat
Mastný Chobot

najlepšia zvučka, už keď som PL jak decko pozeral na Galaxy sport, tak som ju miloval

Reagovat
smazaný uživatel

zvucka to je zas slovo, slovensko pls

Reagovat
smazaný uživatel

ja som precital zuvacka, a kukal som to intro asi 4x

Reagovat
madridcan

Mas pravdu, zato květen, březen, divočak cenia na celom svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Kedluben je najvac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak divocak je divoke prase. Kveten je krasnej nazev.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
andrew96

To byly časy. Galaxie sport, tato znělka, stará televize, pes ještě žil.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Trand

Henry v 7:48

Reagovat
fenixLFC

ten brankar evertonu pri goloch chelsea sa hral na to ze nema ruky alebo co inak scholes a taylor

Reagovat
Hokaido

To je Howard.

Reagovat
r.mrazik

Scholes

Reagovat
spider_8

To byl fakt úžasný měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico. A navic tolik mych oblibencu - Gamst, Bentley, Drogbic, Essien..

Nejhezci byl asi ten Taylorovo gol.

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

Ty krávo Pedersen

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
13

500. pro výhru LFC v dnešním zápase.

Reagovat
vladis271

snívalo sa mi, že sme vytiekli 1:4

Reagovat
13

Já měl taky špatný spaní, možná je dobře, že to dneska neuvidím.

Reagovat
Swarley

Zlatan Ibrahimović needs two goals today to overtake Lionel Messi as 2016's leading goalscorer.

tak jen do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Wat

Remíza 2:2.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

před 2 hodinami to tu bylo

Reagovat
Busby babes

aha. nevsiml jsem si.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je taky paradni pribeh:

Arsenal vs Dynamo Moscow 1945.

Arsenal played a friendly in heavy fog in 1945 at White Hart Lane and despite the urging of players to suspend play due to the fog, the referee decided that play should continue.

The fog was so thick that the game turned into an absolute farce, with both sides playing by their own set of rules and suffering their own bad luck because of the inclement weather.

Moscow at one point made a substitution but didn't take a player off, with fans watching the match believing that the Russian club had up to 15 players on the pitch at the one time.Arsenal also made the best of the conditions, with one of their players—who had earlier been sent off—sneaking back onto the pitch and playing the remainder of the game.

However, they did suffer some bad luck, with their goalkeeper knocking himself out cold after running into the goalpost, which of course, he could not see due to the fog. A spectator reportedly took his place in goals and the match continued.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
andrew96

To je z Bridge ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Cetl jsem to kdysi ve skole, ale spis nez Bridge bych rekl nejaka ucebnice AJ.

Reagovat
andrew96

Nedalo mně to a vytáhl jsem starou učebnici z gymplu a fakt že jo, Maturita Solutions.

Reagovat
frank

Taky si na to ze školy vzpomínám.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
frank

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

To je výborná storka

Reagovat
B3n

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vrabejka

Preview 19 kola Liverpool FC - Manchester City

The Reds čeká poslední zápas roku 2016 a v šlágru proti Manchesteru City budou chtít vyhrát.

Zápas sezony. Proti top týmům umíme hrát věřím v 3 body. Musíme dál tlačit v tabulce na Chelsea.

Zranění: Grujič, Ings, Coutinho

Zajímavosti:

LFC prohrál doma s Citizens naposledy v květnu roku 2003 (1: 2), góly: Baroš 58 - Anelka 74, 90. Zajímavostí tohoto souboje bylo to, že v dresu City nastoupil tehdy Robbie Fowler

Na Anfield se setkají celky, které mají po 18. kole navíc vstřelených branek (Liverpool 45, Manchester 39. Shodné číslo jako Citizens má na svém kontě i Arsenal)

The Reds mají skvělou bilanci proti týmum z top 7. (3 výhry 2 remízy)

Pravděpodobná sestava:

Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Mané, Origi.

Tip 3:1 - Firmino 2, Sturridge, De Bruyne

Slovo na závěr:

Dnešní zápas je velmi důležitý. Musíme potvrdit naši excelentní formu proti top týmům. Nesmíme si Chelsea nechat odskočit na 9 bodů a dnes prostě vyhrát. Věřím, že využijeme děravé obrany City a vyhrajeme. Čekám ofenzivní fotbal od obou týmů a hodně golů.

Zápas začíná v 18.30, živě ho vysílá Digi Sport 1.

Cmon REDS!!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

čekal jsem spíš 10:1

Reagovat
Miguel19

Tak Witsel asi jako další do Číny..18 mega ročně

Reagovat
spider_8

Tak to by v Juve slušně utřeli.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Nikikrew

Prajem stastny a Novy Rok 2017, hlavne vela zdravia a pohody v rodine a Arsenalu titul v 2017

Reagovat
vladis271

hlášky teda nebudú?

Reagovat
nani92

Asi nie, ale ako alternatívu odporúčam vyhľadať si tvoje komentáre a úroveň bude rovnaká..

Reagovat
Mastný Chobot

kokotko, jaký drsný dneska

Reagovat
nani92

Niesom alibista ako Ejzy

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver, že nie si.

Reagovat
Wat

Dohání manko za celej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

hlasky vzdy bývali az vecer

Reagovat
Swarley

to bývalo vyhlášení, nominace byla už pár dní dopředu...

letos se nekoná, takže se vyhlašují vítězem...díky všem za podporu, zejména uživatelům W. Hughes a juao10, bez nich bych to nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

začátek hlasování byl vždycky 31.12., paměť tě klame

Reagovat
Swarley

však tě tady trollím z Moravy

Reagovat
fenixLFC

si pamatam ako sme pred dvomi rokmi hodnotili tie hlasky v hospode na mobile....ked som si ten vyber cital na druhy den tak som pozeral co za kraviny sme oznacili

Reagovat
Rudnevs

Minulý rok bola nominácia 31.12.2016 a o 19:04. Tento rok vyzerá že naozaj nič.

Reagovat
smazaný uživatel

diky, snazim sa zo vsetkych sil...

Reagovat
Azazelo RD

Faktor kvalitní hlášky je podpis Bayernisty18.

Reagovat
Swarley

Reagovat
andrew96

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Miguel19

Ginkel s námi podepsal novou smlouvu...to se divím A hned jde do PSV..

Reagovat
Error

Rozumný move.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

taky jsem na to koukal, čekám že pokud se nezraní, tak ho v létě střelíme a s novou smlouvou by to mohlo být i za slušný prachy

Reagovat
Miguel19

Přesně no..

Van Ginkel has also extended his Chelsea contract to 2019 but that's unlikely to mean he has a future at the club. Just helps to get a fee.

Reagovat
B3n

Dnešní tipy ? Třeba Hokaido má teď fazónu, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

burnley - sunderland 2

lester - west ham X2

united - boro 2.tim neda gol

livpool - city 1 a 3,5g+

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea - Bournemouth, Leicester - WHU, Burnley - Sunderland....všetko overy alebo odg

Reagovat
Hokaido

Burnley bych teda ovar asi nedával...

Reagovat
smazaný uživatel

remizka na polčas - Soton

LFC-MC over

Sun aspon neprehru

a CFC by som tiez skusil over

Reagovat
Nikikrew

aj idem Burnley 1, Swans vs Cherries kazdy da gol, Liverpool vs City 2,5+, Leicester vs WHU X2

Reagovat
fenixLFC

over na nas zapas

Reagovat
Ed_Hazard

UTD 1 s hcp

Chelsea 1 s hcp

West Ham 0

Liverpool - City presný výsledok 2:2

Reagovat
Hokaido

Teď mám slušou, konečně se začíná vyplácet sledování každýho hovna okolo PL.

Láká mě dát kombajna a do něj všechny zápasy 0.

Ale určitě dám WHU 1,5+ golu za 2,80 a WBA dá gol za 1,73.

Reagovat
B3n

Pěkně To WHU je zajímavej tip.

Já nakonec hraju Liverpool 2,5+, neprohru WHU, WBA 1. poločas 0:0 a Chelsea výhra s čistým kontem.

Reagovat
Ed_Hazard

Hammers Som zvedavý či to vyjde, mám to aj ja. Aby sa tí lempli z Leicestru akurát dnes neprebrali..

Reagovat
B3n

Dík všem Tak zas příště

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Diego Costa, Hazard. #CHESTK

Reagovat
Whitemedia

Chelsea subs: Begovic, Zouma, Ivanovic, Chalobah, Loftus-Cheek, Matic, Batshuayi

Reagovat
blade115

Fabregas Je fajn mít ho zpátky.

Reagovat
Miguel19

A to se prodával

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom som ani nevedel. Som rád, že sa spamätal, má predsa ženu a deti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Diego Costa, Hazard. #CHESTK

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs: Begovic, Zouma, Ivanovic, Chalobah, Loftus-Cheek, Matic, Batshuayi. #CHESTK

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro nějaké zranění?

Reagovat
Miguel19

Karty

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastněěě.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

To je můj job

Reagovat
Whitemedia

Ten svůj job pěkně flákáš, když to sem dáváš tak pozdě

Reagovat
Miguel19

Se učím no..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Whitemedia

proč asi

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

dobrá, u Matiče kvůli hrozbě 5. žluté je logické, že začíná na lavce. Teď už jenom doufat, že i Luiz to odehraje čistě ať můžeme jít na Spurs v plné palbě

Reagovat
spider_8

Už se těším na Michyho, Loftuse a Chalobaha. V 94. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, tak brzo?

Reagovat
iamek

Az na Afra top sestava. A Martial v zakladu. Jose ho odrovnal

Reagovat
Busby babes

des jak se k nemu chova, co?

Reagovat
iamek

No ale TFM zase nic!#mourinhoout

Reagovat
Busby babes

Tak!!!

Reagovat
r.mrazik

Ani Rash uz nehraje....

Reagovat
nani92

No prečo asi.. ..

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

Takze Carricka ma nahradit Fellaini.

A odepsanej Martial v zakladu. Basti na lavicce.

Reagovat
Swarley

to bylo jasný, že tam nacpe Fellu, s tímhle mě fakt José sere asi úplně nejvíc, nepochopím

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Team v Middlesbrough: De Gea; Valencia, Smalling, Bailly, Blind; Herrera, Fellaini, Pogba; Mkhitaryan, Ibrahimovic, Martial.

Lavicka Romero, Rojo, Jones, Mata, Basti, Lingard, Rashford.

Reagovat
Swarley

Basti místo Fellainiho a bylo by to úplně v pohodě...snad Carrick není zraněnej nebo nemocnej, když už si dával na FB fotku se zmrzlinou, že na ni není nikdy zima...

Reagovat
smazaný uživatel

Vymenil oba stopery? Nevim jestli je to dobrej napad.

Reagovat
Wat

Martial rozlučkovej zápas před odchodem do Sevilly. Gesto od Joseho.

Reagovat
r.mrazik

Tss...stacilo par komentu od agenta a hned je v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze tam neskusil Bastiho, miesto Carricka

Reagovat
Busby babes

ja doufam, ze na to dojde.

Reagovat
Swarley

já tomu fakt nerozumím...jako klidně ať Fellu hrává, já s tím fakt problém nemám, ale ne na DM, to je prostě blbost...obzvlášť, když mám v týmu Bastiho s Morganem...

Reagovat
kiwwi

Nebude DM Herrera?

Reagovat
Swarley

to už vlastně taky jednou bylo, uvidíme

Reagovat
B3n

btw. sledoval jsem s Fellou rozhovor a říkal, že se sám nejlíp cítí na DM. Resp. jako číslo 6, nebo 8.

Reagovat
Swarley

a je to tak

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Fella

Reagovat
r.mrazik

Ten kvetak je neskutecny zlo

Reagovat
B3n

Doufám, že dneska zahraje dobře.

Reagovat
r.mrazik

To ja doufam taky...uz tri roky...je to proste kopyto

Reagovat
B3n

Já mu to přeju už jenom kvůli Vám tady.

Reagovat
B3n

Tak jak hrál ?

Reagovat
r.mrazik

Videl jsem jen prvni polocas a byl tam totalne zbytecny

Reagovat
Nikikrew

Ked mame ten koniec roka, ktory futbalovy moment bol ten vas najsilnejsi?

Pre mna urcite tento

https://www.youtube.com/watch?v=zVeioYtHSp4&ab_channel=Rkparto2000

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

A presne toto.

Reagovat
Nikikrew

paradny zapas asi najlepsi za tento rok

Reagovat
vodka

tam klopp asi pochopil, jaký je Sakho nedoceněný stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Nadopovaný Sakho

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

bezpochyby

Reagovat
smazaný uživatel

Titul Leicestru.

Reagovat
nani92

Oznámenie Mourinha ako nového manažéra United

Reagovat
Horcmen
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5
Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Godwinson

Snad to dnes Liverpool zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Čo za hráčov tam poslal Karanka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Aitor prece nepujde proti Josemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chilwell a Gray za Leicester WHU konečne s trojicou Payet Ayew Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes ubral zo 7 obrancov na 5

Reagovat
nani92

Momo šou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

boh nás ochranuj Fellaini v zakladde

Reagovat
nani92

Pozitívum dnešného dňa: v tomto roku už Fellainiho v zaklade neuvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Digi bez prenosu

Reagovat
SpecialOne

proč proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, mal tam ísť United - Middlesbrough a ide Preston - Sheffield Wed.

Reagovat
mickey mouse

už to čtu

Vážení diváci,

dovoľujeme si odpovedať všetkým vám, ktorí ste vyjadrili nespokojnosť s vysielaním zápasov Premier League.

Nie je však naša vina, že niekedy nezaradíme do vysielania live prenosy, ktoré by ste chceli vidieť.

Kontrakt s majiteľmi TV práv nám totiž umožňuje vysielať naživo iba

obmedzený počet zápasov, čo sa týka najmä sobotných stretnutí o 16:00 hod, niektorých zápasov počas sviatkov a pod. Za celú sezónu ide o cca 7-8 kôl, v ktorých musíme vynechať živý prenos stretnutia, ktoré sa hrá o 16:00. Na druhej strane, máme povolené tieto zápasy vysielať zo záznamu a tak aj robíme.

Divák, ktorý tieto okolnosti nepozná, potom vyjadruje svoju nespokojnosť. Kontrakt, ktorý platil ešte do minulej sezóny , tieto obmedzenia neobsahoval a tak si divák DIGI zvykol, že vidí všetko to najlepšie, čo v súťaži je. Od tejto sezóny však platí nový kontrakt, ktorý tieto obmedzenia stanovil - a netýka sa to iba DIGI, ale všetkých vysielateľov na svete.

Napriek tomu sa domnievame, že naša ponuka, v priemere 7-8 vysielaných zápasov za kolo,( z nich väčšina live) je na česko-slovenskom televíznom trhu bezprecedentná a veríme, že napriek týmto občasným problémom ju aj oceňujete.

Želáme vám veľa pohody pri sledovaní nášho programu, úspechy vašim obľúbeným tímom a všetko najlepšie v osobnom i pracovnom živote v novom roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu nechápem tú upravenú zmluvu, vynechať z vysielania tých 7-8 zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

...keď to majú zakázané všetci vysielatelia po svete, tak prečo je plno streamov?

Reagovat
Busby babes

super ukazka toho, jak nekomunikovat se zakaznikem.

Nechapu, proc to u nas tak casto delaj, ale odpovedet stylem: mame 7 prenosu za kolo, tak co byste jako chteli?

Reagovat
vodka

wtf digi?

Reagovat
SpecialOne

se normálně posrali

Reagovat
Infernoqt

Bože, co to je za rohy

Reagovat
stiflerovamama

Traore

Reagovat
smazaný uživatel

čo ho v tej La Masii učili

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Traore, ale tá jeho rychlosť

Reagovat
stiflerovamama

Blinda dnes pekne prevetra

Reagovat
iamek

Carrick nehraje tri minuty a stred zalohy v lese

Reagovat
Visca el barca

proč není pl na digi?

Reagovat
Swarley

to se jako teď čekalo, než si zaváže kopačku? wtf?

Reagovat
Infernoqt

Fellaini je strašnej zpomalovač.

Reagovat
off-olda

Ty vole co to hrajeme?

Reagovat
Whitemedia

fotbal

Reagovat
off-olda

Však je to hrozný. Stoke víc na míči? Vážně?

Reagovat
B3n

Jo, to je fotbal.

Reagovat
kris_kros

link na MU pls

Reagovat
Swarley

jj, Martial, vyloženě hráč jedné kličky...

Reagovat
Swarley

jinak Mkhitaryanův pohyb je vždy skvělej, takhle se mají hýbat všichni...pak že to nejde...

Reagovat
Swarley

dpč tak to mohl být gól

Reagovat
Swarley

Pogba má prostě v tom zakončení neskutečnou smůlu, ten už mohl mít takových krásných gólů

Reagovat
Wat

Pf, další akrobatickej gól z ofsajdu, nechceš toho už moc?

Reagovat
Swarley

tak u takových nádherných gólů by se to mělo pouštět, tenhle trend rozhodčích se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

z ofsajdu, zase ...

Reagovat
Whitemedia

Oukej, chlapci asi Silvestra zapíjeli už před zápasem

Reagovat
off-olda

fotbal

Reagovat
Whitemedia

Tahle reakce nedává smysl

Reagovat
off-olda

Taky jsi mohl napsat něco jiného Chtěl jsem ti to jen vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Z La Ligy napr. môže vysielať Digi všetkých 10 zápasov z najbližšieho kola, a z aktuálneho PL len 4. Hmm.

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

zpracovávej si to hodinu třeba, to je vůl

ale Blind znovu jak namalovanej, těžce nestíhá

Reagovat
CR7RONALDO

Prečo vlastne nehrá Carrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpociva.

Reagovat
Swarley

nic bližšího jsem teda nečetl, ale Mourinho dřív už říkal, že Carrick v tomhle věku logicky nebude hrávat každý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som čítal, že je chorý.

Reagovat
Swarley

jako fakt? tak to posral s tou zmrzlinou

Reagovat
Pagy

Lebo za dva dny je dalsi zapas

Reagovat
Mimalu

škoda, to by byl parádní gól

Reagovat
Whitemedia

Grant

Reagovat
off-olda

Grant Kdo to vůbec je?

Reagovat
Coutinho10

wow Slimani nadherne skoda, ze sem ty strelce nezkusil...puvodne sem ho chtel dat

Reagovat
smazaný uživatel

Gary jeden proti štyrom na hlavičku a aj tak skoro gól

Reagovat
Mimalu

Grant se nějak snaží

Reagovat
Whitemedia

Grant se proti nám nějak moc snaží, to není fér..

Reagovat
vodka

Grant se letos snaží celou sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

PROČ TEN WILLIAN NIKDY NENAHRAJE MOSESOVI, To snad není možný.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Zatím super zápas, krásně v tempu a i když nehrajeme tak dobře jako obvykle, tak mě dost baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba, ti jebe, čo za pas

Reagovat
Swarley

ale ty přímáky bych mu zakázal...i Zlatanovi...

Reagovat
r.mrazik

Zlatan měl při nich občas smůlu...nekope je úplně blbě

Reagovat
ADM

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
ADM

Finálna fáza Manchesteru je teda slušná katastrofa

Reagovat
Swarley

jako vždy, zbytečně složitý

Reagovat
Swarley

takovej Zlatan nedostal ještě ani jeden pořádnej balon

Reagovat
ADM

a dostal

Reagovat
ADM

Asi 10 momentov kde už sa dalo strielať..namiesto toho prihrávka dobreženie na De Geu

Reagovat
Mimalu

Pieters zatím dobře maže Mosese

Reagovat
vladis271

fuj borough sa pri takej hre nedá priať ani proti MU. Nikdy som ich nemusel.

Reagovat
Kovi81

pico grant

Reagovat
smazaný uživatel

ty píčo co to chyta za magora ?

Reagovat
Mimalu

Costovo zpracování a Grant

Reagovat
smazaný uživatel

Grant wow

Reagovat
Kovi81

GARYYYYYYYY

Reagovat
Horcmen

Gary

Reagovat
Mimalu

Garyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Grant co to kurva je???

Reagovat
Whitemedia

tak už dobrý

Reagovat
r.mrazik

Květák úplně zbytečný hráč

Reagovat
off-olda

Grant

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kovi81

Cesc acko

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

boha ti nevedia branit standartky uplny opak pulisovho stoke....inac allen genialny hrac pre stoke..o neho sa mala bit cela dolna cast tabulky v PL

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jiný hráč , nechápu jak z takového kopyta, může být najednou nejlepší hráč Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady píšu, jak to měl Hazard zakončit líp a mezitím mi uteče gol

Reagovat
smazaný uživatel

Martial sa nemoze divit, ze nehrava viac. Ved je uplne z formy, zbytocne dlho na lopte a tie jeho klucky su lahko predvidatelne.

Naopak Pogba je super, zeriem ho viac a viac. Aj Miky. Zvysok smerom dopredu teda nic moc.

Reagovat
I am Mancunian

wtf Martial je topka

Reagovat
Swarley

no nevim, Martial tam zrovna udělal už tak tři dobré průniky, jen nebly schopný to nějak dobře nahrát...spíš v té ofenzivní fázi víc chybí Ander, kterej je stáhlej vzadu...pořád si myslím, že by měl hrát místo květáka a na místě Andera třeba Basti...víc by se to rozhýbalo...

Reagovat
smazaný uživatel

hej som na neho trochu prisny, tak pri niektorych prienikoch mal stastie, ale zo zaciatku sa mi vobec nepacil.

Reagovat
Swarley

jako křídla se mi dneska líbí asi nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

kokot ten Anthony

Reagovat
ADM

Martial to tam vetrá každú chvílu

Reagovat
smazaný uživatel

pred tym, nez som to napisal, tak mal ten jeden uspesny prienik na zaciatku + ten priamy kop.

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers dostane Martiala do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je dneska na facku, zase to mohl dát Mosesovi klidně a on to radši kopne do hajzlu.

Reagovat
Kovi81

za 60 do ciny

Reagovat
SuperFrankie

Shawcross je fakt příšerný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte nedávno som ho chcel vidieť v repre, ale šiel dole herne. Asi aj kvôli zraneniam.

Reagovat
iamek

To je zamer, ze Henrikh hraje vsude jen ne na sve pozici ?

Reagovat
Swarley

první dobrý balon na Ibru

Reagovat
Swarley

jakej faul do píči?

Reagovat
Swarley

jako jak do toho má útočník chodit? však ještě ty nohy stáhl dolů

Reagovat
I am Mancunian

zlatan sa este aj zrani

Reagovat
smazaný uživatel

Martial dnes skvelý konečne sebavedomý výkon od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neuznat

Reagovat
I am Mancunian

rozhodcovi dobre jebe

Reagovat
vodka

čistý gól, ještě k tomu nádherý a rozhodčí se zase posral...

Reagovat
vodka

a Vlades si zase poleží, natáhne čas a bude ok, jako v barceloně

Reagovat
r.mrazik

Valdes je klasický stimulant z Barcelony...a rozhodčí černá sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

WTF ? Obrovská chyba rozhodcu.

Reagovat
Tomekcz

wtffffffffffffffff to je regulerni gol ty pico tlusta vyzrana

Reagovat
smazaný uživatel

Daj dole toho Martiala kurva, však on im ten zápas ešte vyhrá. Zlatý dobrý Rooney

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Valdes

Reagovat
kiwwi

akoze co do kokota bolo proti pravidlam na tom gole???

Reagovat
Taiger

West Ham je tam totálně ničí, jen ten finish.

Reagovat
ADM

Valdes

Reagovat
iamek

Loooooool proc to jako neuznal ? :D:D:D Martial dneska famoooozni.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to kopl Costa

Reagovat
SuperFrankie

SILVESTR

Reagovat
CR7RONALDO

Brankára sa ani nedotkol

Reagovat
Kokesh

A vseobecne se kyda na uroven rozhodnich ve Spanelsku...vzdyt to je smesny co se deje v Anglii, uplne stejna uroven. Goly z offsidu, Dele Alli a jeho hollywood, jednou daji cervenou podruhe ne, zakroky na konec kariery bez povsimnuti, Ibra vstreli regulerni gol, ktery je neuznany...jediny za co je na obdiv jsou dodatecne tresty po shlednuti videa ci automaticke stopky po cervene, jinak ta uroven je stejna po celem svete.

Reagovat
Swarley

a ani ty dodatečné tresty se nedělají pořádně

Reagovat
Whitemedia

Kydá se i na úroveň rozhodčích v Anglii..

Reagovat
Kokesh

Ja vim, cetl jsem diskuzi pod Clattenburgem. Ale pod spanelskou diskuzi nalitne horda z PL vysmivajici se simulantum, nepenaltam a piskani kazdeho kontaktu...vzdyt Anglie je to uplne stejne, jen v opacnym gardu. Nepiskaji se i sebevic jasnejsi fauly i v pokutovem uzemi, nepiskaji se offside tak jako vsude po svete, ....to ovlivnuje zapasy uplne stejne, jako vsude jinde.

Asi je opravdu cas na video...

Reagovat
Kovi81

tak ne asi, ale urcite, at to klidne rozhodujou roboti

Reagovat
Kovi81

tak ono uz to, ze ten chuj Clattenburg je nejlepsi rozhodci za rok 2016 mluvi samo za sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo sa spustila taká kritika na Marka, ale dlhodobo je to výborný rozhodca,

Reagovat
smazaný uživatel

Ale najlepší je Oliver, ktorý je nepochopiteľne v tieni Clattenburga.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než on je v PL jen Oliver.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak, treba uznat, ze to nemaju jednoduche.

Reagovat
masly008

ale na rozhodčí v PL se nadává stejně,ale rozdíl je v tom že oni z toho nenechají dělat takové divadlo jako v la lize.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ona ta úroveň v Anglii šla za poslední roky dost dolů, co mám možnost vidět. Určitě i díky tomu, jak se celkově fotbal zrychlil, kolik je k dispozici kamer a dalším faktorům. Tohle už bez zapojení videa nelze stíhat, ale jako ten Ibrovo neuznání by bylo k smíchu i ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez videa ty chyby budou vždycky. Tady třeba dneska bych to z jeho pohledu posoudil úplně stejně, protože to vážně vypadalo, že tam jde nebezpečně a že ta zvednutá noha byla blízko Valdése, pak by si to obhájil i kdyby ke kontaktu nedošlo. On prostě neměl takovej výhled jako kamera a ani asistent by si tím nemohl bejt jistej, z vlastní zkušenosti vím, že něco takovýho radit hlavnímu z lajny je dost těžký, protože to je daleko, fakt to je daleko, televize klame. Ve fotbale jsou prostě situace, který se v daným postavení a situaci na hřišti posuzujou hodně těžko i ve třech..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

Reagovat
Teoretik

Reagovat
CR7RONALDO

čistá lopta

Reagovat
Nikikrew

Ten Traore to je teda rychlost.

Reagovat
Firkraag

Rozhodčí si asi dali sázku, kdo víc rozdráždí Mourinha

Reagovat
iamek
Reagovat
smazaný uživatel

hmm nasere

Reagovat
r.mrazik

Mohli by si ty černý svině vzít do Číny všechny...tragédi to jsou

Reagovat
SuperFrankie

Místo toho bych do PL nasadil Hrubeše, Nenadála a další experty z české ligy.

Reagovat
r.mrazik

Z blata do louze

Reagovat
iamek

Reagovat
SuperFrankie

Jinak Luiz je dneska naprosto úžasný.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

Jako myslím si, že jeden dva zákroky připísknul v náš prospěch, ale na tom golu jsem neviděl nic špatnýho. Spíš na něj dolehla ta simulace Valdese.

Reagovat
Swarley

jako simulace Valdese...těžko říct, Ibra do něj tělem vletěl...faul to rozhodně nebyl, ale bolestivé to být mohlo...na druhou stranu, u Valdese bych si spíš vsadil na to přihrání...

Reagovat
smazaný uživatel

ot: hlasky tento rok teda nebusou???

Reagovat
Infernoqt

Jako Boro jsou jinak dobře organizovaní. Tady inkasovat, tak to můžeme i prohrát, protože nemůžeme najít cestu skrz. Bez Carricka to zatím všechno spěje k remíze.

Reagovat
iamek

Vidim to stejne. Navic Traore je v predu sakra nebezpecny a schazi nam lepsi finalni faze. Po vapno to neni spatna hra, ale pak to vyjde do ztracena. Vsechno hrajem pres levou stranu, protoze se Henrikh porad stahuje nekde na pozici Zlatana a 2x byl snad u Martiala. A pak tam je Tony sam. Afro opet naprosto zbytecny. Nehraje vylozene spatne, ale nic te hre nedava. Navic je Ander stazeny a potrebujeme ho vice v predu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na a na co by ti tam dneska byl Carras, přenášet hru může i Pogba s Herrerou při tom v jak hlubokým bloku se pohybuje Boro, máme dost prostoru. Naopak si myslím, že takovej Fella by to dneska mohl rozhodnout, protože potřebujeme někoho kdo to tam dotlačí silou, takticky se budou přehrávat těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

s prvou časťou súhlasím. S druhou nie, povedal by som, že Fella je tam zbytočný a miesto neho by tam kľudne mohol behať niekto kreatívnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vem si, že tam je ještě Miki, kterej je taky dost kreativní a hraje falešný křídlo, takže potom by jsme tam měli už 3 kreativní hráče a to je podle mě do takovýho zápasu moc.

Reagovat
Infernoqt

Carrick přináší vždy stabilitu do naší hry. Víc se pak otevřeme a riskujeme vepředu. Navíc on sám kolikrát rozdá kolmou přihrávku do finální fáze. Takovej Fellaini jen sklepává a často chybí vzadu. Líbil se mi jen jednou, a to když byl nastřelenej při protiutoku soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že proti týmu jako Boro, který skoro rezignuje na kombinační fotbal a aktivitu a hraje na brejky, je nějaká stabilita jen cesta k 80% držení míče a výsledku 0:0. Ale jinak je jasný, že Fella je z nějaký strategický stránky hráč skoro k ničemu, ještě na týhle pozici.

Reagovat
Miguel19

Výkon nic moc.

Hazard docela mimo hru, Willian špatnej, Moses taky. Ta pravá strana v tomhle složení opravdu moc nefunguje. Přehlíží se oba dva.

Costa zase skvělej. Luiz taky a ty jeho pasy jsou neuvěřitelný

Reagovat
Horcmen

Reagovat
off-olda

Z hovna.

Reagovat
Whitemedia

Co tohle bylo za gól

Reagovat
blade115

Wtf, přece nemůžeme ztratit zrovna se Stoke po tak dlouhé vítězné šňůře...

Reagovat
SuperFrankie

Vyhrajeme. Bez obav.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiiiš.

Diego žer!

Reagovat
Tommy the Gunner

Stoke, ještě jeden prosím

Reagovat
off-olda

Crouch nemít 3 metry, tak jediná možnost, jak ho poznat na veřejnosti by byl bilbord s odkazem na chudé děti.

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
smazaný uživatel

willian nahrál mosesovi

Reagovat
SuperFrankie

Grant je výbornej, kde ho Stoke vyhrabalo?

Reagovat
Swarley

sundal bych Fellu a poslal tam Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

choke me

Reagovat
Fairplay

Možná by nebylo úplně špatné nahradit Williana tím Jamesem. Rychlých hráčů máme plno, tak by to snad ani nebyla taková ztráta v tomhle směru.

Reagovat
Fairplay

OK

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
smazaný uživatel

jestě bych nahral ted Costu a hazarda zkusim to taky

Reagovat
smazaný uživatel

*nahradil

Reagovat
Whitemedia

WILLIAAAAAAAAN

Reagovat
Whitemedia

a Mojžíš parádně

Reagovat
Kovi81

parada

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera moses

Reagovat
Mimalu

Williaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Horcmen

Eden parádně

Reagovat
off-olda

Moses, Hazard, Wilian

Reagovat
SuperFrankie

První Mosesův centr, který dneska přes Pieterse prošel. Pro mě zatím s Grantem nejlepší hráč Stoke, škoda že tohle mu to trochu pokazilo.

Reagovat
Whitemedia

druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Another one bites the dust

Reagovat
Fairplay

Dotkl se ho vůbec Fabre?

Reagovat
Swarley

jako ale stejně, hromada keců na Pogbu, jak se nemůže vyplatit, jak byl předraženej, ale on v sobě fakt má něco speciálního...jak trošku ty výkony ustálí, bude naprosto boží...

Reagovat
blade115

Taky že byl předraženej, to na tom nic nemění. Ale souhlas, že v budoucnu na to při takových výkonech už nikdo nevzpomene.

Reagovat
Swarley

jako předraženej...uvidíme, jak se vyplatí a jak se v příštích letech posunou ceny...třeba to v příštích letech nebude tak speciální částka...

tak jak třeba v případě Rooneyho, tehdy šílená částka, zpětně fantastická investice...

Reagovat
blade115

No to nebude, ale takhle se na to samozřejmě koukat nemůžeš... Důležitý je, jakou hodnotu měl ten přestup, když proběhl. A jako jo, říkám, že do budoucna si nad tím nikdo nemusí lámat hlavu. Ono dnes už jsou tak nějak celkově ty částky hrozně abstraktní pojem, zvlášť pro nás "smrtelníky".

Reagovat
Swarley

no myslím v té nejbližší době, ne za deset let...uvidíme, co se stane za přestupy třeba tohle léto, je klidně možný, že nějaký hráč půjde za podobnou cenu, nedivil bych se...

Reagovat
blade115

Krom Griezmanna mě nikdo jiný nenapadá a v jeho případě byste to byli beztak zase vy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Afellay byl na hřišti

Reagovat
off-olda

Však ho Indi nesl na zádech při gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gray hattrick

Reagovat
Mastný Chobot

a do fanty som ho dal až od ďalšieho kola

Reagovat
SuperFrankie

Ty vole, tohle Kante fakt posral.

Reagovat
Whitemedia

Dvě obdržené branky

Reagovat
off-olda

3 metry, 45 kilo = 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté

Reagovat
Svatej

Dvakrat se dostali k brane kurva, to je fakt pech

Reagovat
Whitemedia

WILLIIIIIIAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooool

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Kovi81

to je match

Reagovat
Whitemedia

Boží zápas

Reagovat
off-olda

Neskutečnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
blade115

Šílený...

Reagovat
smazaný uživatel

Another one bites the dust

Reagovat
smazaný uživatel

a už stačí

Reagovat
off-olda

Fabregas další áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
SuperFrankie

Btw Burnley je teď 5. nejlepší tým na domácím hřišti z celý ligy.

Reagovat
Fairplay

Kohouti otočí zápas a vyhrají o tři branky a stejně nebudou zápasem kola

Reagovat
fenixLFC

mozno preto ze to bolo minule kolo...

Reagovat
SuperFrankie

Btw Burnley je teď 5. nejlepší tým na domácím hřišti z celý ligy.

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
niflheim

Jak jednoduše

Reagovat
Swarley

my se s tím budeme srát jeden zápas, oni jedna šance, bum, nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tyhle zápasy už mě fakt přestávají bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

uuuučkáááááááá

Reagovat
niflheim

No to si děláš prdel

Reagovat
Nikikrew

Boroooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Negredko

Reagovat
Nikikrew

ale CHambers aky center

Reagovat
hntlyl

nedoceněný geniální kopyto

Reagovat
I am Mancunian

tak podme hosi, toto musime otocit a vyhrat, mame na to

Reagovat
I am Mancunian

ale nedame ani gol

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

pohonkal si si

Reagovat
Mimalu

co to zkouší?

Reagovat
Whitemedia

Borooo

Reagovat
CR7RONALDO

Také nespravodlivé

Reagovat
Busby babes

Asi mame problem, co?

Reagovat
Svatej

Z toho alonsa budou super gify

Reagovat
Switchback

Gooooool ... zaslouženě

Reagovat
Tuard.MUTD

Moc hezký.

Reagovat
Tommy the Gunner

Sunderland

Reagovat
Coutinho10

ta Chelsea proste neztrati...

aspon Boro

Reagovat
Fairplay

Tuhle dorážku by James proměnil. Vlastně už tu předcházející přihrávku by tam procpal. Ale co

Reagovat
SuperFrankie

Boro

Reagovat
smazaný uživatel

VV proti Josemu a Ibrovi zapol beast mode

Reagovat
C-M@ster

Pičo, vychází mi tam s kurzem 4,10 WBA, ale nevěděl jsem dopředu, že budou United hrát bez Carricka omg

Teď aby dali 3 góly

Reagovat
Coutinho10

ja bych zase trefil strelce Phillipse v Chanci za 7,50...ale blbe sem to doplnil

Reagovat
smazaný uživatel

O všetkých góloch v druhom polčase som sa dozvedel skôr...mal by som si zablokovať evysledky

Reagovat
SuperFrankie

100 - Premier League appearances to 100 assists:

Fabregas - 293 apps

Giggs - 367 apps

Rooney 445 apps

Lampard - 559 apps

Pace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Pace?

Reagovat
I am Mancunian

ano

Reagovat
SuperFrankie

Co na tom nechápeš?

Reagovat
Swarley

ale šlapeme už, tohle musíme otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

zatim teda průběžný skore úplně na hovno

Reagovat
Swarley

Ander už ať se na ty střely vysere, fakt že jo

Reagovat
niflheim

Dneska ale poprvé, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kdeže

Reagovat
Swarley

ne ne, už tam byla jedna levačka po rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland aj Swansea už asi klopú na dvere Championship či?

Reagovat
blade115

Snad jo.

Reagovat
SuperFrankie

Black Cats se zachrání.

Reagovat
B3n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

twl za tohle jenom zluta po tom Kung-fu od WHU ?

Reagovat
niflheim

Faul na Mikyho jak kráva.

Reagovat
Horcmen

Diego, kurňa...

Reagovat
off-olda

Costa

Reagovat
Whitemedia

Costa tref tu bránu

Reagovat
Tomekcz

mason je takovej curak vyzranej,jak takovy prase muze piskat PL

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by Martial cez Chambersa niekedy neprešiel

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho za to, ze se vysmal rashfordovi

Reagovat
niflheim

Takže... dvakrát konstrukce, jeden neuznaný gól a teď pencle?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už dal gól a mal pásku...pozná niekto Leadbittera?

Reagovat
Swarley

hoši co chcete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Dnes příšerné bránění..

Reagovat
Swarley

jako dobrá kosa na Martiala, rozhodčím dneska zse trošku jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

dneska bez sance dat gol

Reagovat
patas92

Penalta na Marsiala, ne?

Reagovat
Swarley

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

TOHLE měla bejt pencle.. a možná i červená

Reagovat
smazaný uživatel

César

Reagovat
Swarley

come on, do prdele tref to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

If you watch the replay of Ibrahimovic's disallowed goal very carefully, you'll see that the decision was correct because I dislike United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Horcmen

Diegoooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAA zvíře

Reagovat
Kovi81

Kral

Reagovat
SuperFrankie

Costa je neskutečný zvíře a je hotovo.

Reagovat
off-olda

Ty voleeeeeeeeee Costáááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAA zvíííííííííííířeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
blade115

DIEGOOOOOOL

Reagovat
Swarley

ber ten balon a dělejte, fofrem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

martialkooo podme este jeden vy kurvyy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A Ibra aký pánko

Reagovat
Edgewalker

Héééj, nemělo být teďka na řadě Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Tuard.MUTD

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
TopinB

Zvířeeeeeeeeeee

Reagovat
Busby babes

Tony Marshal!!!

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte jeden

Reagovat
Swarley

Pogbaaaaaaa vymrdeeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperFrankie

Na nikom se ta pohoda v týmu, kterou přinesl Conte do týmu, neodrazila víc než na Costovi. Je na něm vážně vidět, že je hrozně v pohodě. Vůbec se nehádá, nedělá prasárny, nesbírá zbytečné karty a soustředí se plně na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGO Na jednom leveli so Suarezom.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes zase raz predvidal priliz okato jeho vecny problem

Reagovat
I am Mancunian

pogbaaaaaaa anooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnoooooost

Reagovat
Busby babes

Pogba!!! Konecne Manchester United tak jak ho mame radi.

Reagovat
Tuard.MUTD

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vodka

Pogbaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

tak diky ze jste mi zkazili naladu united

Reagovat
smazaný uživatel

ale MU zasluzene

Reagovat
I am Mancunian

toto nas neskutocne nakopne, ak to udržíme, ideme na titul

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

kdokoliv jen ne MU

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SuperFrankie

Jedete na krásný šestý místo.

Reagovat
Busby babes

and they call me optimist.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel fabio a hned 2 goly

Reagovat
CR7RONALDO

Pogba konečne, zaslúžil si to Spravodlivosť existuje, hlavne Valdesovi bolo treba a rozhodcovi tiež

Reagovat
HorajzmAmmann

Mata

Reagovat
niflheim

Fantazie

Reagovat
niflheim

Gaston

Reagovat
Tommy the Gunner

To jsou zas výsledky, kurva

Reagovat
Edgewalker

Jo, snad zítra taky vyhrajeme, jinak by to byl průser.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
niflheim

Jinak ale ta kosa na Martiala byla fakt hrozně vypadající, takové fauly i přes to, že přišly po zakončení, bych klidně penclí a kartou trestal.

Reagovat
Swarley

rozhodně, jako tohle nemůže projít bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bez debat

Reagovat
kiwwi

a zaraza ma, ze to ani nikde neriesili okrem NBC - vsak to bola redka jak lusk

Reagovat
Swarley

a teď tam vítězoslavně dávej karty ty hovne, fakt brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

100 - Premier League appearances to 100 assists:

Fabregas - 293 apps

Giggs - 367 apps

Rooney 445 apps

Lampard - 559 apps

Pace.

Reagovat
I am Mancunian

pace ?

Reagovat
frank

Možná myšleno jako tempo/rychlost.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
I am Mancunian

samozrejme

Reagovat
Mastný Chobot

jaký múdry jebenko

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tommy the Gunner

requiescat in pace

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SuperFrankie

Pace znamená taky třeba rychlost/tempo.

Reagovat
Mastný Chobot

jou, ale mal som za to, že sa to používa len, keď hovoríš o hráčovi, že je rýchlonohý a nijako inak, neprišlo mi to šťastne použité, ale tak keď to tak má Opta..

Reagovat
niflheim

Nádhera, takový zápas dokáže nakopnout, snad si to synci přenesou dál

Reagovat
blade115

Stylově ukončený rok. Teď ještě poprosím remízku pro Liverpool a bude to perfektní.

Reagovat
stiflerovamama

Mourinho kokotko, a sa mi zdlo, ze pred tym druhym golom tam dal Ibrahimovic tomu obranoci laket, snad dostane distanc ,,, spiny

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SpecialOne

13 in a row

Reagovat
CR7RONALDO

Ale myslím si, že tá zostava, s ktorou sme ukončili zápas je parádna. Síce do defenzívy slabšia, ale dopredu tam je mnoho kreativity, mohli by s ňou aspoň raz nastúpiť od začiatku a uvideli by sme, jak by to fungovalo

Reagovat
Coutinho10

#LFC team v @ManCity: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Can, Lallana, Mane, Firmino #LIVMCI

Reagovat
Coutinho10

#LFC subs v @ManCity: Karius, Moreno, Lucas, Alexander-Arnold, Ejaria, Origi, Sturridge #LIVMCI

Reagovat
Coutinho10

CITY XI | Bravo, Zabaleta (C), Stones, Otamendi, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Sterling, Silva, De Bruyne, Aguero #lfcvcity #mcfc

Kun je zpet

Reagovat
fenixLFC

a co si cakal?

Reagovat
Coutinho10

ja vim ale ze to zrovna ten jeho trest vysel takhle debilne, ze hned naskoci proti nam

Reagovat
herbage

dneska jsem po dlouhé době viděl Manchester a musím říci, že Mourinho odvedl dobrý kus práce. Ten tým je na dobré vlně, hráči bojují a hrají jeden za druhého. Vůbec jsem ani na okamžik nepochyboval, že ten zápas otočí. Neřikám, že Boro byl bůhvíjaký soupeř, ale i tak hráli velmi organizovaně a nebylo snadné je porazit. Tuhle sezónu jsem moc zvědavý, kdo bude nakonci v tabulce v Big4, ale nyní bych tipoval Chelsea, Mancity, ManU a Liverpool

Reagovat
I am Mancunian

takto to presne tipujem aj ja

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si myslím (a zároveň doufám), že z Big4 vyletí City. Mourinho má ten kádr připravený hodně solidně, ale ta neefektivita na poslední třetině hřiště už není náhodná. Jsem zvědavý, co s tím bude schopný provést.

Reagovat
vilp

Proč doufáš? To ti ten Pepův přístup tolik vadí?

Reagovat
vilp

Jinak si tedy myslím, že investice příštího léta budou ještě vyšší, než jsme viděli letos. Oba kraje obrany, minimálně dva noví záložníci a určitě i nějaké křídlo silné v soubojích jeden proti jednomu jako Alexis nebo Douglas Costa.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vůbec se mi nelíbí, co tam předvádí, podle mě to nemá hlavu ani patu, City posunul o pár milimetrů, což je po tom Pelleho tragickým posledním roku docela kumšt. Investice budou stamilionový, ale pořád ten kádr nebude nějak nabušený, protože těch slabin tam je spousta a další otazníky (optimisticky viděno) si tam stihnul natahat. Věřím, že Gabriel Jesus bude dělo, tam se jim povedl superkauf za směšný peníze.

Jinak mě na Pepovi štve dost věcí, ta aura která se kolem něj vytvořila je docela směšná. Ale to je rozhodně na delší debatu.

Reagovat
Teoretik

Však je tam teprve půl roku, teď by si to mělo začínat pomalu sedat. Podívej se právě na Kloppa, loni tam byl několik měsíců a stejně ten Liverpool do pohárů nedotlačil. No a nyní jak hrajou. Fakt ale je, že Pep od poslední sezóny v Barce blbne a zkouší samé divné experimenty a zapomíná, že to hlavní co mu přineslo úspěch byl skvělý pohyb, jak při tiki-taka, tak hlavně při napadání.

Reagovat
smazaný uživatel

Směšné srovnání. Liverpool odehrál větší část jara v lize s mladíkama v základu, za prioritu měl loňské poháry a hrál dvě finále. Pep má pořád čas, ale ten progres je tam fakt malý zatím. Silva slabý, Stones tragédie, Gundogan jako by ani nepřišel, totéž Sané.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Old firm derby bolo vynikajúce, Chelsea-Stoke podobne, Liverpool - City to snáď ešte prekoná...

Reagovat
Mastný Chobot

a potom sa už pôjde piť, či?

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nie.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

nojo...na to sem uplne zapomnel kouknu aspon na highlight

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sa toho udialo tak na 3 zápasy...

Reagovat
Coutinho10

na redditu nic, alr ted sem nasel ten highlight aspon na rojadirecta, ale bohuzel tam byl i vysledek velka skoda ty tycky Millera v ty 80. minute...chtelo to aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers tam mali dve výborné šance na 2-2, inak ich ale Celtic v druhom polčase jasne prehrával. Dvojica Sinclair-Dembele bola nad ich schopnosti.

Reagovat
mickey mouse

bylo super a výsledek ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

taký chaos na ihrisku ako dnes v Glasgowe som dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Šialenstvo

Reagovat
smazaný uživatel

,,Mourinho odvedl dobrý kus práce"

No aby nie, svojich pokémenov si už kúpil... ďalší sú na ceste...

Reagovat
masly008

Reagovat
SuperFrankie

100/0 - Chelsea's PL win ratio this season:

August: 100%

September: 0%

October: 100%

November: 100%

December: 100%

Hehe

Reagovat
andrew96

Já bych ty září zakázal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej, kdo měl větší strach, když přijelo Stoke?

Reagovat
Coutinho10

tak jasne na City se nam doma celkem dari, ale zase to nemuzeme hned brat jako jasny 3 body

Reagovat
Free_player

On nebude hrát Milner ?

Reagovat
cristiano.K.

stream pls, mám šilenej net na horách

Reagovat
Coutinho10

Frodak jede skvele jako vzdy

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

GINIIIIII

Reagovat
andrew96

Skvělá a ukázková hlavička.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool teď se rozjede Wijnaldum

Reagovat
smazaný uživatel

prosím prosím nemáte někdo stream na LFC? díík!!

Reagovat
Coutinho10

lol lol jak Firmino vyskolil Sterlinga

Reagovat
fenixLFC

firminovo ustvanie sterlinga

Reagovat
masly008

proč tohle jako bravo boxoval a nechytal? to je snad nejslabší jednička v PL.

Reagovat
REPLIKATOR

Bravo

Reagovat
fenixLFC

bravo

Reagovat
smazaný uživatel

City mi v určitých úsekoch pripadajú ešte bezradnejší než za Pelegriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to hodne dano hrou liverpoolu, ktery jim nedava prostor neco si rozehrat, hned jsou pod tlakem(vlastne si pamatuju, za cely polocas jen jednou, kdy se dostali kombinaci na polovinu liverpoolu,(jak to pak kolarov z prvni zkousel vystrelit z voleje )).

nicmene s tim presingem musel Pep pocitat, proto nechapu proc nasadil, Yayu, ktery je proste moc pomaly oproti hracul Iive. stred zalohy city imo vubec nehraje

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

budou hlášky?

Reagovat
fenixLFC

firmino, nenapodobuj lukakua

Reagovat
andrew96

Mignolet

Reagovat
Coutinho10

Migno si celkem zahraval

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet Tohle už nikdy nezkoušej

Reagovat
Nikikrew

Tieto prve polcasy budu pre Liverpool 95 percent uspesnejsie. Ten pressing je perfektny a velmi tazko sa proti nemu hra. Som zvedavy, ake tempo nasadia 2 polcas ale nemyslim si, ze to mozu vydrzat.

Reagovat
celeb

Looser of the Match - Kolarov. To az boli, coho sa dotkne, to pokazi, prihravky na kratko, na dlho, strely, prehrava suboje ... pred 1. golom prave on stratil loptu a potom prave on nedosledne branil hlavickujuceho Wijnalduna.

Reagovat
Kaze

Looser

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino jdi už doprdele! Kolikátý zápas po sobě děláš všechno špatně...

Reagovat
Infernoqt

To je sranda, jednou Bravo něco chytí a on to je offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lvrpl

Firmino triezve?? vsetko kazi dnes

Reagovat
Coutinho10

fracek nezvlada

Reagovat
Mimalu

zatím docela nuda, ten rychlý gól tomu bohužel moc nepomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nudou by som to nenazval, je zaujímavé sledovať hlavne hru Liverpoolu, keď sa už teda ich súper dnes veľmi nezapája do diania v zápase. Červení majú skvelý pohyb s loptou aj bez lopty a je radosť sa na to pozerať, aspoň pre mňa.

Reagovat
mickey mouse

Slabý zápas, ještě že jsou City tak marní. Hlavně nepolevit v koncentraci.

Reagovat
lvrpl

nema niekto gif na gol?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lvrpl

dik

Reagovat
vilp

Klopp si Pepa maže podobně jako Pochettino na podzim, City vůbec netuší, co se děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola by nam mohol v zime poslat tak 50m ponuku za Mignoleta.. Po tej praci s loptou kde sa zbavil Aguera, hmmmmm... Zatial vela nervozity z oboch stran. Takticky pokryte v defenzive od oboch koučov, rozhoduju maličkosti.

Reagovat
diastan

Koukám, že jsem zatím o moc nepřišel. Tak teď pojďme aspoň vyrovnat

Reagovat
Whitemedia

Tvle, to jsou zase streamy.. se mi všechno buď seká a nebo mi tam furt skáče Pepkův ksicht z 9 minuty...

Reagovat
Coutinho10

dej si Froda..ten je top

Reagovat
mikelinos

top je acestream

Reagovat
Coutinho10

treba ted nedavno sem pres nakej dobrej sledoval match PL , ale jinak sem casto narazel na naky slabsi...porad samej buffering , tak spis se snazim hledat jiny moznosti a mam 2 stranky, ktery stridam a spokojenost

Reagovat
REPLIKATOR

Ale už se vzpamatujte

Reagovat
Svatej

Hláškyy

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino lišti si

Reagovat
fenixLFC

uz by mohol piskat na obe strany

Reagovat
diastan

Kurna pojdme dnes to rozhodně není Liverpool, který by nemohl ztratit

Reagovat
Matić

Otamendi Jak tenhle hráč mohl stát 50 mega

Reagovat
REPLIKATOR

Tolik nepřesností ve finální fázi dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Can

Reagovat
stiflerovamama

pice Origi dve ciste situacie zabije

Reagovat
lvrpl

origi zatial vsetko zle...

Reagovat
REPLIKATOR

Oni si nedokážou nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neudržíme

Reagovat
smazaný uživatel

Can je jak stroj..

Reagovat
Mindas

Yaya měl už zabaleno a stejně je pořád nejlepší v City. To je ostuda Pepku. Jinak tomuhle Lfc musí být zábava fandit. Úplný opak od čim dál nudnějšího City, ale dokud nevystřelí ti dva šoumeni ve vedení, tak se to nezmění.

Reagovat
Coutinho10

twl proc nedal vyhodu

Reagovat
stiflerovamama

boha to je kkt ten sudi

Reagovat
Whitemedia

Pep je hrozně zoufalý, ale remíza by se dnes hodila, tak ať se snaží

Reagovat
Ed_Hazard

Keby nechal výhodu tak by to bola dosť slubná gólovka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Coutinho10

Fernandinho jak nalozil Pepkovi

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

City vůbec netuší...

Reagovat
Coutinho10

dobre Wijnaldum

Reagovat
SpecialOne

City to je čirá marnost, úplně bez nápadu,vůbec nic. Centry na samotného Aguera mezi Lovrenem a Klavanem

Reagovat
diastan

Super no, další soupeř kterému stačilo 1 vystřelit na branku aby nás porazil, tentokrát ale bída na všech frontách

Reagovat
REPLIKATOR

chtěl bych vidět procentuální úspěšnost zákroků Brava

Reagovat
celeb

a kolko tych kritickych chyb po ktorych tie goly prisli ma na svedomi Kolarov? Cela tato sezona je z jeho strany jedna velka katastrofa.

Celkovo z City srsi neschopnost vo finalnej (a dnes aj predfinalnej faze). Na zaciatku sezony mal KDB vybornu formu (spociatku aj Sterling) a v Pepkovom stroji to bola kriticka suciastka, ktora viedla k obrovskej dominanicii, mnozstu sanci a golov.

Akonahle uz KDB nie v top forme, cele to pada. Dalsim klucovym hracom bol Gundogan, ktory pokryval obrovske priestory, dalo sa s nim narazit pri prienikoch do sestnastky, sam do nej zbiehal a daval goly. Sterling ... sikovny s loptou, ale slaby v subojoch a casto bezradny - nevie dobre zapojit spoluhracov, aj ked sa dostane s loptou cez nejakeho hraca.

Som zvedavy, ci bude v dalsiom priebehu sezony davat Pepek viac sanci Sanemu.

Kazdopadne krajni beci su nutnost, minimalne na lavej strane. Ten Kolarov tam jednoducho nemoze byt.

Reagovat
REPLIKATOR

Joooooooooo je to tam!!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kowe

kurva to byly nervy

Reagovat
Ed_Hazard

Reds gratulačka, strašne vám to prajem kurwaa

Reagovat
Hachim Mastour

Druhé miesto ? To uhaluzili pred dvoma rokmi.

Reagovat
Mastný Chobot

https://dennikn.sk/645980/utocnik-na-diskoteke-v-istanbule-zastrelil-desiatky-ludi/

moslim prezlečený za Santa Clausa? som zvedavý, kde mu vypadli doklady

Reagovat
SunFells

Jej muž nakoniec vyviazol bez vážnejšieho zranenia, aj keď ho zasiahli tri guľky.

Po Chucku Norrisovi fakt může střílet jen někdo, kdo už se vidí v nebi.

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Lucas, Ozil, Alexis - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ja dúfam, že dnes bude Xhaka - Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Eddie Howe do Arsenalu s Wengerem po ruce v pozadí

Pracovitý,loajální a má koule

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Feind

s wengerem co?

Reagovat
Nikikrew

Tak znova az na City nikto nezavahal, dnes treba naplno bodovat aj ked proti Samovi je to vzdy tazke. Ocakavam hlboky blok a nebezpecne standartne situacie. Je celkom vyhoda, ze nenastupi Delaney a verim ze toho aj vyuzijeme. Opat by som dal sancu Giroudovi, celkom sa mi pacil jeho vykon proti WBA a ten gol bol iba dokazom jeho performance. Strasne moc by som si prial aby uz konecne nastupil v zaklade Lucas, nie som tu jediny kto by si to zelal. Ten chlap potrebuje viac hernej vytazenosti a zasluzi si ju urcite.

Co som pozeral MOTD, vyzeralo to tak ze Jack opat kvalitny vykon za Cherries. Verim, ze ak ostane zdravy, buducu sezonu bude bojovat uz u nas. Jack je box to box ma paradny dribling a takeho hraca zatial my nemame. Som velmi rad, ze sa mu dari a snad si to prenesie aj ku nam

Reagovat
Mastný Chobot

Jackovi žalostne chýba produktivita, 0+1 za 17 zápasov v Howeovom systéme na AM, to je tragédia, aj keď herne je pre nich obrovským prínosom.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa taky neměl produktivitu a troufám si říct, že pro nás byl mnohem větším přínosem než Ozil s hromadou áček a docela dost gólama na záložníka... když budou produktivní ti kolem, tak bude Jack na míči > Ozil co to má v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Je to zalostne ale Jack ma skor tie sekundarne akcie, on ich sam zacne a potom to prihrava do kraja na center. Mal by sa v statistikach zlepsit ale ten prinos pre Cherris je badatelny ako si sam povedal.

Reagovat
Amos

Přesně, jak tady píšou kluci. Krásnej příklad je Rosa, kterej vždycky dodal tomu týmu impuls a přímočarost. Já si myslím, že i v kombinaci s Ozilem by to nebylo špatný, vždyť si vpomeňme, jak byli sehraní Ozil, Rosa, Santi a Alexis. To byl neskutečnej kolotoč (těch pár zápasů, co hráli spolu a nebyli zranění ). Teď akorát Rosu nahradit Jackem a Santiho pomalu Granitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelalemovi končí na konci roku smlouva a chce ho Dortmund. Tohle bude provar jako Gnabry. Mark my words! Kéž by dostal herní čas v FA cupu a řekl si o místo v týmu

Reagovat
SunFells

Podle toho jakou piču hraje, bych řekl, že se na něj ani nezapomnělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda vždy za těch 5 minut (a 20 celkem co zatím asi dostal čuchnout) stihne nadchnout. Jeho odchod bez nějaký větší šance by mě vyloženě sral. Tuchel asi ví proč ho chce a ten má na mladý hráče čuch jako nikdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Necelá hodina do výkopu a žádné preview.

Reagovat
Error

Je někdo od vás v karetním ohrožení pro příště?

Reagovat
Mimalu

ne, od dneška už je karetní hranice 10 žlutých

Reagovat
Error

To se fakt mění podmínky v průběhu kola? Jsem myslel, že až po odehrání celého.

Reagovat
Mimalu

pokud se nepletu (myslím si že ne), tak je to fixně dané na 1.1.

Reagovat
blade115

The cut-off date for yellow cards in the Premier League is December 31. (In the Football League, it is November 30)

Není to vázané na kolo, ale na datum no.

Reagovat
Error

Dík no, škoda.

Reagovat
Mimalu

jinak teda Dembele s Wanyamou mají 4, takže ti se tomu vyhli... FAttenham

Reagovat
bbbauch

Nikdo uz se totiz neodvazi tipnout vysledek.

Reagovat
SuperFrankie

Man Utd have won 5 games in a row in the Premier League and have gone from 6th in the table to 6th in the table.

Reagovat
bbbauch

ale stahli jsme to

Reagovat
Miguel19

Tak my se taky neposouváme no..

Reagovat
DeformFCB

Lloris, Rose, Wimmer, Toby, Trippier, Dier, Wanyama, Eriksen, Alli, Son, Kane

Reagovat
DeformFCB

Sub: Davies, Winks, Janssen, Carter-Vickers, Dembele, Vorm, Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude Wanyama tvůrce hry ale jinak ok.

Reagovat
DeformFCB

Nestraš

Reagovat
jk

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelnej článek, top úroveň psaní

Reagovat
andrew96

Novotný no, co čekat.

Reagovat
Azazelo RD

V tom případě ho může zachránit jen obrázek Vesmírných lidí k léčení varlat: http://files.ja-net.webnode.cz/200000405-71830727cc/l%C3%A9%C4%8D%C3%AD%20varlata..JPG

Reagovat
EXoRcIsT

Ty vole Capoue taka ruka a rozhodca nato pozera a nic

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
madridcan

Jasna

Reagovat
Mastný Chobot

-9, 50cm

Reagovat
madridcan

Gadze neminaju centimetre

Reagovat
FUnk

jasnejsi penalta uz nejde ne?

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčím dobře jebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný. Jako chápu, že je nechce zaříznout po deseti minutách, ale jasnější ruku snad písknout ani nemůže..

Reagovat
FUnk

Reagovat
DeformFCB

Zrovna jsem chtěl kárat Trippiera za ty pasy

Reagovat
SuperFrankie

Btw Lamps si před Vánocema zahrál šipky.

https://www.youtube.com/watch?v=9kas1MOwjqc

Reagovat
Mimalu

dneska se Spurs asi moc nenadřou

Reagovat
jk

Trippiera je na tý lávce škoda. Sice bez té zápasové praxe je dozadu hrozný a dělá sem tam zbytečný chyby ale v noze to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevákovi to tam nějak padá...

Reagovat
smazaný uživatel

to nikto z favoritov nezavaha? este arsenal moze napravit toto kolo

Reagovat
SpecialOne

Watford se vůbec nesnaží to není fér, to zas na zápas s United si načasují nejlepší formu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt na hovno. Je uplně jedno že se nám začlo dařit, že konečně sbíráme body, že máme šňůru pěti vítězství, ty kluby před náma prostě neztratí Vsadim se že v okamžiku kdy prohrajem ukončí Chelsea tu svoji vítěznou sérii, Arsenal a Liverpool rupnou a Spurs někde remizují. Aspoň že ten Pepek umí člověka trošku potěšit.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, ale verim ze ono to pride take obdobie kde este dost bodov tie kluby postracaju

Reagovat
Busby babes

Good to see signs of Pep's PL education showing in Watfords defending

Reagovat
blade115

Letos bude na titul potřeba hodně bodů.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

úplná demolice a kdyby to mělo být 0:6, nikdo by se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Kane Trippier

Reagovat
smazaný uživatel

59 - Harry Kane has now scored 59 goals in 100 Premier League games, the same number as Thierry Henry had at this stage.

Reagovat
jk

One season dřevák

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

ČUKOTKO ve stredu u nas j

Reagovat
vladis271

Ked ich nesundateodhlaste sa zona sutaze

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham are 3-0 up at HT in an away Premier League game for the first time since March 1997 v Sunderland.

Wow, 20 let.

Reagovat
I am Mancunian

19

Reagovat
jk

Reagovat
fantomas

Blíž 20

Reagovat
smazaný uživatel

Watford pôsobí až na útočníkov veľmi nezaujímavo...

Reagovat
smazaný uživatel

watford je este asi na novorocnych oslavach

Reagovat
smazaný uživatel

Wau. Jako dobrý kluci. Ale setřete si něco na středu na rusaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Hlavně tady pak zase nezapomeňte fňukat, jak se k vám každej chová neuctivě a nadává vám do slepic.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Nikikrew

Hraci Watfordu to vcera asi s alkoholom trochu prehnali

Reagovat
Hokaido

Holebas je fakt strašná guma.

Už 9 žlutých, tomu ten 2 zápasovej ban jen prospěje.

Reagovat
Nikikrew

Lucas

Ozil ani na lavicke

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal XI vs. Palace: Cech; Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal; Xhaka, Elneny; Lucas, Iwobi, Alexis; Giroud.

to by netipol nikto nikdy ale Alexis bude napravo a Lucas naľavo, inak budem zlý

Reagovat
mimi_united

Bez angličana

Reagovat
Mastný Chobot

bez kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce ani zadny brit

Reagovat
smazaný uživatel

konečně jsi prozřel ohledně Thea

Reagovat
SunFells

Iwobi je angličan

Reagovat
lenckoj

Iwobi je anglán

Reagovat
smazaný uživatel

Hennessey; Kelly, Dann (c), Tomkins, Ward; Cabaye, Flamini, Puncheon; Townsend, Zaha; Benteke.

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, že nehrá Mesut zrovna dnes, chcel by som vidieť ten emocionálny boj vo Flaminim, ako k tomu pristúpiť

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunnersaurus

Ozil prišiel ožraty zrejme

Reagovat
Mastný Chobot

Howe musí byť rád, že hrali už včera

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

illness, lidi z arsenalu nelzou

Reagovat
smazaný uživatel

viróza

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam, delsi absence by nebyla dobra

Reagovat
Gunnersaurus

a máme to tu @MesutOzil1088 misses #AFCvCPFC due to illness

"ilness"

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

No to jsem zvědavý Özil prý nemocný. Takže CAM asi Iwobi, s tím že na lávce jsou ještě Rambo a Ox, kteří tam teoreticky taky můžou nastoupit.

Reagovat
gocii

no wenger na tiskovce říkal že bylo nemocných přes vánoce víc, tak snad to dnes nebude taká bída jak loni proti CP

Reagovat
Gunnersaurus

myslíš že bude na CAM Iwobi? alebo ako je ukázané na livescore - Alexis ?

Reagovat
Edgewalker

Spíš očekávám Iwobiho, ale i Alexis je možnost, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

je prejedem jak vlak Bartosovou

Reagovat
SunFells

Kdyby byl Alexis napravo a Lucas nalevo, tak parádní sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaučování Janssena, část tisícpětsetdevětset. Ty gesta od něj i od Eriksena řekly všechno

Reagovat
frank

V zimě čekám příchod nějakého Soldada no.3

Reagovat
DeformFCB

Škoda, že nezůstal Njie.

Reagovat
smazaný uživatel

Však přišel Nkodou, který je snad úplně stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Son je taky jenom upgrade za Townsenda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten upgrade je v produktivitě. A to neni úplně špatný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dobré září, ale jinak to žádná hitparáda není. Vždyť potřebuje na gól tak 10 šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Son je výborný, když je jeho jediná možnost zakončit. Když má víc možností, tak je v prdeli.

Reagovat
Miguel19

Goooool

Máme nejlepší obranu

Reagovat
smazaný uživatel

do stredy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes arsenal rupne

Reagovat
smazaný uživatel

Garantujes to?

Reagovat
SunFells

Mesut Özil misses out today vs. Crystal Palace due to him feeling unwell.

Nic moc muslim teda

Reagovat
SunFells

A Flamini hraje, to se pohádali?

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini mu hodil něco do kebabu.

Reagovat
Infernoqt

Nebo mu opíchal ovci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo byl jeho velbloud dehydrovaný

Reagovat
Hachim Mastour

Toto zvládneme aj bez Ozila.Iwobi je v skutočnosti podhrot nie krídlo tak sa naňho teším.A ak bude v strede Alexis ako SS tak to bude ešte lepšie a konečne Lucas.

Reagovat
Gunnersaurus

Ak by hral Alexis ako SS ten rozdiel v pohybe medzi ním a Mesutom by bol neskutočný

Reagovat
Hachim Mastour

Mesut túto sezónu náhodou dosť nabieha do šestnástky ale teraz to bude ako Griezmann a Giroud, teda, ak bude hrať Alexis na podhrote.

Reagovat
SunFells

Ani ne, Alexis se taky celkem hýbe.

Reagovat
SunFells

Arsene Wenger has confirmed that Alex Iwobi will be playing at #10 today.

Reagovat
Rišty

někdo stream prosím?

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Rišty

díky

Reagovat
Nikikrew

Giroud ty vole

Reagovat
Nikikrew

Giroud ty vole

Reagovat
Tommy the Gunner

ouu

Reagovat
Edgewalker

tvl

Reagovat
Tommy the Gunner

Giroud

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle mohl nepisknout?

Reagovat
Infernoqt

Ti sudí jsou v Anglii rok od roku horší.

Reagovat
Taiger

Byl Iwobi ještě u míče?

Reagovat
smazaný uživatel

jj ted rozehral golovou akci a predtim si narazil s perezem a vypracovali tak nasi do te doby nejnebezpecnejsi sanci

Reagovat
captain18

Reagovat
Nikikrew

Girooooooooooooud looooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Tommy the Gunner

GIROUUUUUUUUUUDDD

Reagovat
smazaný uživatel

gol roku

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
PP

TYpyčoooooo!!

Reagovat
Kwido

Mkhiky kdo?

Reagovat
tunkic

Reagovat
SunFells

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW, Naser si Mkhitaryane

Reagovat
Swarley

ne vole, já tohohle hráče prostě nepobírám

Reagovat
Mastný Chobot

nie je na tom nič zložité, proste je to výborný útočník

Reagovat
Swarley

on je pro mě taková fotbalová anomálie

Reagovat
Le Gunner

Kuhnova teorie paradigmatu, třetí fáze, krize vědy - objeví se anomálie, kterou nelze negovat, avšak též ji nelze řešit přijatým paradigmatem.

Reagovat
Mastný Chobot

btw, 6 zápasov v základe vrátane tohto, 8 gólov vrátane tohto

Reagovat
Swarley

jako neříkám nic, pěkný

Reagovat
Euphael

Wenger fakt hraje Peréze napravo, i když to má frajer přes nohu a pravou není schopný ani přiťuknout. omg

Reagovat
Hachim Mastour

A čo má hrať Alexis na pravo?

Reagovat
Euphael

tak neasi

Reagovat
Mastný Chobot

samo

Reagovat
Rišty

třeba tam je kvůli těm opakujícím se náběhům doprostředka...

Reagovat
Euphael

neříkám, že je špatné mít na straně hráče, který to má přesnohu, ale tady mu to nesedi, narozdíl od takového Robbena

Reagovat
Taiger

GIROOOOOOOOOOOOOOOOUD WTF

Reagovat
Taiger

Gól sezóny, není o čem.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hachim Mastour

chlapcii

Naa na Naa na Girouuuuud

Reagovat
Hachim Mastour

A ani to nebol offside

Reagovat
Minister

woooooooooooooooooooow

Reagovat
Cobra

Wow Tak gól sezóny bychom asi měli

Reagovat
SunFells

Ani ty offsidy nepotřebujem

Reagovat
Kwido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Girouuuud

Reagovat
madridcan

Gol roka....a v ramci pravidiel

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Euphael

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
bbbauch

O co vam jde? Vzdyt gol roku muzou bejt oba, protoze kazdej padl v jinym, samozrejme

Reagovat
madridcan

Tykaj mi, volam sa Pavol

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aramaki

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

Giroud ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Boze takhle se ukopnout..

Ale Mikyho gol je porad nekde jinde..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

A to přesně v čem?

Reagovat
tunkic

Mikyho gól je níž no

Reagovat
Trand

Reagovat
Kwido

Tak moc jinde, že až v offsidu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aramaki

Reagovat
patas92

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
gocii

ano, v ofsajdu

Reagovat
Mada

Reagovat
Jackmaker1989

A ty jsi píča.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jinde, ze se na tento ani nechyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne Giroudův gól je víc wow, protože ho dal dřevák.

Reagovat
Swarley

úplně každý si může splnit svůj sen, krásně novoroční poselství

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

piččiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Trand

BŮH

Reagovat
Trand

A i ta patička předtím ♥

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud #dokonalosť

Reagovat
Taiger

Gól kola, gól seźony, gól tohoto roku.

Reagovat
smazaný uživatel

a to len zacal

Reagovat
Taiger

Reagovat
Infernoqt

No, tak tohle bude bezpochyby gol sezony.

Reagovat
Minister

gól sezóny jasný

Reagovat
papi.v.ole

Nějakej mkhitarijan se může jít klouzat

Reagovat
Coutinho10

lol Giroud wat gol roku 2017 celkem rychle

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
minoLFC

a ani nepotreboval offside

Reagovat
smazaný uživatel

ale cela ta akce, uz ta prvni paticka stala za to, Olivier 2. nejlepsi hrot na svete ♥

Reagovat
Firkraag

Tak tohle byl nejhezčí gol za hooodne dlouho dobu, co jsem videl. .cela ta akce uplne skvostna

Reagovat
Mastný Chobot

celá akcia dokonalá

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Oliee ♥

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Le Gunner

Nejlepší je, jakým stylem tam Giroud utíká, přijde mi to strašně směšné.

Reagovat
kvasha16

wow

Reagovat
Taiger

Giroud loženky nedává, šetřil se na tenhle spectacular.

Reagovat
diskoschlampe

A když má trefit míč na malym vápně, tak promáchne...

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi ta otocka

Reagovat
tunkic

Lucas tam je slusne na hovno!!

Reagovat
Jacks11

Typíčo Co ten Giroud????

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi > ozil

Reagovat
Taiger

Reagovat
Wat

Úžasný, Olie. Teď neusnout na vavřínech a lupat tam jeden kus za druhym.

Reagovat
Taiger

Elneny je zatím skvělej.

Reagovat
Mastný Chobot

Zahu keby zarezali tak to neodpíska

Reagovat
Le Gunner

Tomu nemohl ani sám věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

sam jak si nekdo muze tak debilne nasadit cepku?

Reagovat
Mastný Chobot

vyzerá jak bezdomovec spred Baumaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku vám choděj bezdomovci do obchodů pro domácí kutily?

Reagovat
minoLFC

nechodia do ale pred

Reagovat
jk

Místo vína chlastaj technický líh...

Reagovat
Taiger

Chce to Oxe aby stvrdil výsledek pár fíkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Girwood

Reagovat
smazaný uživatel

boj o top 4 bude este zaujimavy, pri sucasnej forme tazko povedat kto v nej bude okrem chelsea samozrejme ta uz asi nepolavi natolko

Reagovat
SunFells

Na twitteru je zábava ...mufani teďka litují, že Mkhitaryan vůbec nějaký gól dal, páč dostal na prdel ve všech ohledech.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ten Mikyho gol byl mnohem hezci a tezsi na provedeni

Reagovat
J0EL

absolutne v nicom nebol krajsi.

Reagovat
Counter

Neville říkal v přímém přenosu pravý opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Neville rikal, ze bude hrat s Valencii o titul.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Přesně takoví tam jsou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
R.Meireles

No to snad ne

Reagovat
Hokaido

Že na něj furt reagujete.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Swarley

navíc Giroud se jen opičil

Reagovat
minoLFC

a netrénuje ho Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

On ani netusi co se tam stalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne. Toto smatlave zarastene kopyto sa len usmyklo a noha mu vyletela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kwido

Ibra první sezónu v PL a všichni už se inspirujou

Reagovat
SunFells

Olivier Giroud has now scored 62 Premier League goals, equalling Arsenal legend Robert Pires' total.

Reagovat
SunFells

Only four Frenchman have scored more Premier League goals than Olivier Giroud - Henry, Anelka, Saha & Cantona.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemuze Arsenal nikdy udrzet.

Reagovat
Edgewalker

Lucas je podobné křídlo jako byl Bendtner nebo Chamakh...

Reagovat
gocii

ti alespon mohli centrovat jelikož umi pravou nohou

Reagovat
Counter

Není. Na rozdíl od nich je rychlý a má parádní náběhy.

Reagovat
Mastný Chobot

naľavo je dobrý

Reagovat
Edgewalker

jj, tam mu to sedí líp, to je pravda

Reagovat
madridcan

Ale krasne zacal rok 2017

Reagovat
madridcan

Do matky pici, odoslal som skor ako som chcel...

...Giroud dal gol roka-nic nie je nemozne

Reagovat
smazaný uživatel

uf jeste ze to nedal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrý polčas, ale mali sme dať viac gólov. Giroud zasa raz a Gabriel zasa raz boží, Giroud je dnes výborný vo všetkom, v medzihre , v defenzíve, v ofenzíve... Najhorší je Xhaka a jeho rohy a rozhodnutie dať Lucasa na pravé krídlo. Je tam úplne stratený a keby sme nemali Hectora, ktorý to tam odbehá aj za dvoch, tak v podstate hráme v desiatich. Dajme ho buď naľavo, alebo na hrot, toto nemá zmysel.

Reagovat
Kwido

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

na Zahu dnes nepiskne nic.

Arsenal pekne. CP v prdeli, si s tym pressingom nevedia dat rady

Reagovat
Kwido

Souness je takovej britskej Čapoun, splést si Flaminiho s Fellainim

Reagovat
lvrpl

Giroud ty hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Ozil s Walcottem takze se nikdo nevyhejba soubojum.

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně se zapomene na nějakej gól z ofsajdu. Giroud

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

Celkom je to ok. Malo byt ale urcite ine skore 2,3 :0, aby to este nemrzelo. CP v utoku marne, jedna strela do stredu brany je pre nas pohoda. Treba hrat ako prvy polcas, verim ze este nejake goly pridame.

Reagovat
Euphael

2:0 po poločase? To nechceš.

Reagovat
Nikikrew

proti CP ano

Reagovat
Steven666

celý EF: Lepší gól ako Mchitarian uz nepadne.

Giroud: Hold my beer...

Reagovat
smazaný uživatel

to ti nevadí ako si sa strápnil?

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Giroud se ještě teď usmívá

Reagovat
Swarley

i navzdory své podprůůůměrnosti

Reagovat
SunFells

Myslíš že přijde zítra Mkhitaryan s Giroudovou fotkou na tričku na trénink?

Reagovat
Swarley

ne

Reagovat
SunFells

To nezapadne, zbytek týmů ho mít bude

Reagovat
Euphael

nezvládáš

Reagovat
Swarley

nebrat to tak vážně

Reagovat
elChe

A tahá se s největším exotem v okolí...(Wenger)

Reagovat
Mastný Chobot

francouzským bohémem

Reagovat
Counter

První věc, na které se s vladem stoprocentně shodnete?

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by sme niekedy nepotrebovali 5 tutoviek na 1 gól

Reagovat
SunFells

CP je slabý jak čaj, to smrdí remízou.

Reagovat
Kwido

Jestli Zaha nedá komickou kategorii v Ustyho kostce tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nacho je dneska uplne dokonaly

Reagovat
SunFells

To je nakládání se šancemi

Reagovat
Nikikrew

Iwooooooobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tommy the Gunner

IWOBIIIIII

Reagovat
Counter

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
Edgewalker

gooool

Reagovat
Rohlíček

Iwooooooooooooooobi

Reagovat
SunFells

Iwoooooobiii. It's in!

Reagovat
SunFells

Samé angličáky

Reagovat
SunFells

Židle. Co dostanu?

Reagovat
Edgewalker

Proč ty vidle nejsou domalované?

Reagovat
Taiger

Dost trapný Cecile, takhle se ten novej rok nezačíná, trapasem.

Reagovat
REPLIKATOR

Fake

Reagovat
Nikikrew

Lucas teda druhy polcas bieda docela

Reagovat
Mastný Chobot

v prvom sa ti páčil?

Reagovat
Nikikrew

Co ja viem, mal tam niektore dobre akcie, tragicke to rozhodne nebolo

Reagovat
Le Gunner

Vybojoval míč před Olieho wondergoalem.

Reagovat
Le Gunner

Vybojoval míč před Olieho wondergoalem.

Reagovat
Le Gunner

sry za double

Reagovat
Taiger

Cabaye takovej Messi lookalike.

Reagovat
smazaný uživatel

zaha to proste neni mozne

Reagovat
Kwido

Zaha

Reagovat
REPLIKATOR

Monreal

Reagovat
Mastný Chobot

Ox super robota, ale tam niekto musí byť

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramsey jak zas rozhazuje rukama

Reagovat
Mastný Chobot

už prestaňte s týmto, tie isté veci, ktoré sa tu vyčítajú Aaronovi a za čo sa mu tu nadáva do kokotov, robí aj Alexis s Mesutom, ktorí tu sú zbožňovaní.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ja vim, ale to se fakt neda. Proste me to u nej hrozne rozciluje.

Reagovat
Tommy the Gunner

a o kokotech jsem nerekl ani slovo

Reagovat
Mastný Chobot

nevravím, že ty, ale videl som to tu

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Až bude Aaronko hrát tak jak oni, tak mu to budu klidně odpouštět taky

Reagovat
HorajzmAmmann

Jenom debil musi hned zacit srovnavat goly Henrika a Girouda Oba goly reklama na fotbal tak si toho uzivejte a porad si nemerte navzajem kdo ma vetsiho curaka...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Henrik mal curaka v ofsajde.

Reagovat
SunFells

Řekl ten s menším čurákem

Reagovat
smazaný uživatel

alexis je dnes cely zapas nejaky nastvany, nedivil bych se kdyby neprodlouzil

Reagovat
Kwido

Jít 1. do práce, já se mu nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

a ted to ox definitivne pohrbil, kdyby dal, tak by se jeste mozna dal presvedcit, takhle netusim

Reagovat
Mastný Chobot

"why did you leave Arsenal?"

"cause Ox didn't score in 90th minute against CP at home back then in January, sucker"

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsi tu reakci potom, co se to stalo, vzdyt tam asi minutu klecel na kolenou a chtel znicit cely svet(a to to byla 90. minuta v desti za stavu 2.0 - nemel duvod byt nastvany). a to nemluvim o tom, jak se treba nastval, kdyz belle(?) pokazil jeden brejk, tam maval rukou jak.. nebo kdyz granit vyzkousel strelu zdalky jak byl vybehly golman a alexis mu ironicky zatleskal.

jsou to male veci, ale musis se na to divat komplexneji, pak uvidis vic

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis ale tlieska pri každej príležitosti.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

práveže ty sa na to musíš dívať komplexnejšie a nie na takéto malé veci. Ak Alexis odíde, tak to nebude preto, že mu Bellerín dal desať krát napiču prihrávku, ale preto, že to klasicky dojebeme v osemfinále LM alebo boj o titul ukončíme v 25. kole.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze to nebude proto, co se dnes delo na hristi, ale to jsemm ani nikdy netvrdil(spis naopak)

jenom jsem poznamenal, ze na nem dnes byly videt negativni emoce i pres to, ze se dnes tymu darilo... ta frustrace je podle me dana spatnymi vysledky v predchozich zapasech (i sezonach, vidi, ze se zase vlastne nic nezmenilo)

Reagovat
Amos

Taky jsem si té jeho naštvanosti všímal, ale to je spíš z toho důvodu, že chce dávat goly a rozdávat radost. Proto ho sere každá pokažená situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Podľa mňa je vyčerpaný.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Hachim Mastour

Vyčerpaný ako bol presne pred dvoma rokmi na Nový rok proti Sotonu.

Reagovat
Edgewalker

Suchý triko

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je bozi Nejoblibenejsi utocnik poslednich nekolika let.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Feind

je to dobry hrac, ale ne uplny world class. ale koho za nej tak arsenal muze sehnat

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho, protoze taky nejsme WC, max spolehat, ze se chytne nekdo mlady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ibra, Costa, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ibru ani Costu rad nemam. Jsou paradni hraci a asi lepsi nez Giroud, ale me hrozne bavi jeho hra ve vapne, sklepavani, paticky atd..

Reagovat
nani92

rozumiem, len som myslel, že si teraz každý môžeme napísať tých svojich..

Reagovat
Mastný Chobot

to môžeme, ale nie o Costovi a Ibrovi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Fenri

Reagovat
Whitemedia

asi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

úchyl.

Reagovat
nani92

úchylov máte v Liverpoole, kedže sa rasisticky zameriavajú hlavne na černochov..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele