Premier League - preview 18. kola

26.12.2016, 09:09, aktualizováno 28.12.2016, 08:28
Previews
Posledním duelem bude dnes večer dohráno osmnácté kolo anglické nejvyšší soutěže. Southampton se dostal do dobré formy, z posledních tří zápasů bral sedm bodů a další hodlá přidat proti Tottenhamu, který potřebuje zareagovat na výhry svých konkurentů v boji o Ligu mistrů...
Southampton FC - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
Co spojuje Southampton a Tottenham? Kromě manažerského působení Mauricia Pochettina ještě zpackaná sezóna v evropských pohárech. Spurs vypadli z Ligy mistrů, Saints i přes výborně rozjetou skupinu z Evropské ligy. Ve vzájemném měření sil půjde především o to, zda se jeden i druhý celek udrží v boji o své vytyčené cíle i na příští rok.

Londýnský celek se ještě před nějakými dvěma měsíci mohl honosit ambicemi na titul, když na vedoucí Manchester City ztrácel pouhý bod. Jenže během dalších osmi kol vyhrál Tottenham jen dvakrát a nezastavitelná Chelsea mizí v dálce. Proto se teď Kohouti soustředí především na čtvrté místo, jež okupuje kdo jiný než Arsenal.

Před Vánoci se Spurs povedlo dvakrát za sebou před vlastními fanoušky zvítězit, problém nastane, když opustí brány White Hart Lane. Deset bodů z osmi venkovních klání bronzovému týmu z minulé sezóny láme vaz a jedině okamžité zlepšení může Tottenham vrátit do bojů o nejvyšší příčky.

Proti teď bude Southampton a Kohouti budou mít skutečně náročný úkol. Svěřenci Clauda Puela výborně brání - vždyť jen Tottenham a Chelsea inkasovaly méně gólů než právě Saints. Po krásném dvougólovém návratu Jaye Rodrigueze by se navíc mohlo blýskat na lepší časy i v ofenzivě, na hřišti Bournemouthu se Southampton trefil třikrát - stejně jako v předešlých sedmi zápasech dohromady.

První šestka se každopádně začíná odlupovat od zbytku pole a je to zrovna Southampton, kdo spolu s Evertonem má naději rozevírající se nůžky sešmiknout. Nic jiného než vítězství k tomu však nepomůže a vzhledem k tomu, že z posledních čtyř domácích zápasů s Tottenhamem získali Svatí jediný bod, nemají k tomu úplně dokonalé předpoklady.

Zápas nestihne Jordy Clasie, na jeho místo se tak vrátí Oriol Romeu, jenž je po karetním trestu opět k dispozici, aby vyztužil záložní řadu. Mimo hru jsou Matt Targett a Charlie Austin. Mauricio Pochettino se musí obejít bez Erika Lamely, zatímco Dannyho Rose by problém se stehnem neměl limitovat. Zpátky je taky Toby Alderweireld, což možná přiměje šéfa Spurs k nastolení systému se třemi stopery.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cedric, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Hojbjerg, Romeu, Davis - Redmond, Rodriguez, Boufal
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembélé, Rose - Eriksen, Alli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Stoke City  (úterý 18:15)
Způsob, jakým Liverpool FC porazil své sousedy z Goodison Parku, musel leckomu připomenout, že Kloppova parta vlastně dost zpříma bojuje o titul - takhle přesně, mimořádně ošklivě, musí potenciální mistr taky umět vyhrávat. A Stoke City v tomhle směru neslibuje příliš odlišnou podívanou...

Ne snad že by Potters pod Markem Hughes nudili či praktikovali neatraktivní herní styl, ale na Anfieldu patrně žádnou otevřenou partii hrát chtít nebudou. Po zkušenostech s výprasky od Man City, Tottenhamu i (do menší míry) Arsenalu, a s přihlédnutím k aktuálnímu třízápasovému čekání na výhru, asi Stoke v úterý sebevědomím zas tak překypovat nebude.

Pro Liverpool je doma absolutní povinností vyhrát: Kloppova eskadra si před vlastním publikem spolu s Tottenhamem (který má ale o dva zápasy navíc) jako jediná drží neporazitelnost a nyní se navíc potřebuje revanšovat za neuspokojivou remízu s West Hamem. Repete jarního debaklu Potters poměrem 4:1 by liverpoolským bodlo nade vše.

Jürgen Klopp to ovšem bude mít nezpochybnitelně složité. Joël Matip ještě po vyléčení kotníku patrně nenastoupí, příliš brzy je rovněž na Philippeho Coutinha, a do toho včera řídil opilý Roberto Firmino, takže je možné, že od svého nadřízeného dostane výchovný pohlavek a jeden zápas na tribuně.

Na druhé straně barikády se pro změnu chystají menší fanfáry pro Ibrahima Afellaye, který se zdá být po vážném úrazu kolena připraven k prvnímu startu v Premier League od měsíce dubna, kdy se shodou okolností Liverpool se Stoke potkaly naposled. Nadále suspendovaný je Marko Arnautović.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Klavan, Milner - Wijnaldum, Henderson, Lallana - Mané, Origi, Firmino
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Shawcross, Martins Indi - Diouf, Imbula, Whelan, Pieters - Shaqiri, Allen - Walters
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.65 - 9.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Crystal Palace  (pondělí 13:30)
Alan Pardew na začátku sezony prohlásil, že se v Crystal Palace pokusí zavést nový styl kopané, a tak by tým v tranzici mohl přechodně trpět na špatné výsledky. To se skutečně potvrdilo, vedení však nemělo až takovou trpělivost a bývalému lodivodovi Newcastlu nadělilo nepříjemný vánoční dárek: vyhazov. Sedmnáctý tým tabulky se teď pokusí srovnat Sam Allardyce...

Severoanglický rodák se tudíž ze skandálu s provizemi, který ho připravil o vysněné místo trenéra Anglie, nemusel vzpamatovávat příliš dlouho a stejně jako roku 2011 se vydává koučovat londýnský celek. Ve West Hamu se tehdy zdržel celé čtyři roky a nadále zůstává nepoznamenán sestupem z nejvyšší soutěže. Letos senzačně zachraňoval Sunderland, na jaře ho obdobná mise čeká s CPFC.

Eagles aktuálně sedí pouhý jeden bod nad sestupovou propastí poté, co prohráli osm z posledních deseti ligových zápasů. Napříč celým kalendářním rokem utrpěli hned 22 porážek, tedy největší počet nezdarů od roku 1980 a zítra se budou pokoušet o první čisté konto na cestách přesně po roce snažení. Allardyceovou specialitou, a také příčinou úspěchu v Sunderlandu, je přitom právě pevná defenzíva.

Pokud Crystal Palace se nachází v přímém ohrožení sestupem, Watford může být ve větším klidu. Ačkoliv od 19. listopadu stihl prohrát hned čtyři ligová klání, od Eagles ho stále dělí relativně pohodlných šest bodů. Za takovou situaci může především domácí forma Hornets - na Vicarage Road nedávno padly celky Evertonu, Leicesteru i Hullu a uspěl tam akorát Stoke.

Sam Allardyce ihned při své premiéře bude moci využít služeb uzdraveného Mathieua Flaminiho, kterého přestala trápit třísla, jinak ale mezi absentéry dál setrvávají třeba James Tomkins nebo Bakary Sako. Walter Mazzarri naproti tomu doufá ve způsobilost Okaky a Prödla, naopak mu na "několik měsíců" vypadl Roberto Pereyra, jenž ve Španělsku podstoupil operaci kolena.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Kaboul, Britos, Holebas - Amrabat, Behrami, Capoue, Zuniga - Deeney, Ighalo
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Delaney, Dann, Ward - McArthur, Ledley - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.17 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - West Bromwich Albion  (pondělí 16:00)
Čtrnáct zápasů bez porážky, pak dvě slepené prohry a staré otázky, zdali Arsenal má na titul, se mohou opět začít vynořovat nanovo. Třikrát po sobě Gunners v Premier League nepadli od ledna 2012 a doma proti West Bromwichi to zdánlivě nepřipadá v úvahu, ale Vánoce jsou specifické, a Baggies celkem rozjetí...

Pokud Arsene Wenger o Tonym Pulisovi prohlásí, že někde "odvedl velmi dobrou práci", a že jeho tým "dobře kombinuje značnou efektivitu a technický styl hry", je zkrátka nezpochybnitelné, že se West Bromwichi daří a neradno ho podceňovat.

Není to sice tak dávno, co se Pulis spojoval s možným odchodem, ovšem jakmile mu 28. října byla novým vedením definitivně vyjádřena důvěra, něco jako by se na The Hawthorns změnilo. WBA od té doby hned čtyřikrát triumfovalo, listopad přečkalo zcela bez porážky a vystoupalo na 8. příčku.

V nedávné době ovšem Throstles dvakrát ani nevstřelili branku dvěma silnějším, ambicióznějším celkům (Chelsea, Man Utd), a právě v tomto momentě na scénu vstupuje Arsenal, který po prohrách s Evertonem a Man City jen těžko svého soupeře podcení. To se mu stalo loni na The Hawthorns, kde protivníka nechal obrátit vývoj zápasu, ovšem na Emirates Stadium WBA nebodovalo už šest let.

Arsene Wenger si před Vánoci stěžoval na podivně rozhozená utkání, kdy na přelomu roku nejen na jeho tým čekají dva ligové duely ve třech dnech, nyní se však ještě žádné točení nedá očekávat. Riskován by akorát ještě nemusel být uzdravený Aaron Ramsey, přičemž Alex Oxlade-Chamberlain s Dannym Welbeckem se nejspíš vrátí až po Novém roce.

Tony Pulis se trochu obává o zdravotní stav Jamese Morrisona, který vánoční svátky strávil s chřipkou. Po dvou vynechaných střetnutích vinou lýtkového svalu se nicméně má vrátit Jonny Evans.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Walcott, Özil, Iwobi - Sánchez
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Fletcher, Yacob - Brunt, Chadli, Phillips - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.35 - 9.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Middlesbrough FC  (pondělí 16:00)
Nezaujatý divák si tento zápas asi jen těžko vybere z bohatého programu Boxing Day, ovšem příznivci Middlesbrough a Burnley budou na toto klání zvláště nažhavení. Ačkoliv totiž oba kluby nesdílí stejný region, v poslední době mezi nimi vyklíčila pozoruhodná rivalita, podnícená komentáři manažera Clarets Seana Dychea a provázená snahou obou týmů dostat se zpět do Premier League...

Zajímavé je, že se evidentní napětí mezi oběma trenéry a tábory fanoušků dosud nepřeneslo na hřiště. Tam se od loňska odehrály tři férové bitvy se třemi různými výsledky. Boro doma vyhrálo v lize, pak venku nezvládlo pohárový šlágr a na jaře oba celky plichtily.

Ovšem Sean Dyche, ten má mít podle fanoušků Middlesbrough na jejich klub regulérní pifku. Když Boro roku 2014 pokazilo Burnley korunovaci šampionů League Championship, výřečný manažer se rozčiloval, že pak "slavilo, jako by vyhrálo mistrovství světa". O něco později pak pro změnu Dyche všechny namíchl malováním obrazu chudého Burnley a bohatého Middlesbrough.

Letos v dubnu to bylo tentokrát Burnley, kdo nepustil Middlesbrough do trháku na čele druhé ligy a Aitor Karanka svému protějšku vrátil úder se stejnou poznámkou o světovém šampionátu. Teď by tedy nebylo divu, kdyby si oba trenéři na Boxing Day ani nepotřásli rukama. Hrát se totiž opět bude o hodně: Boro je 14. s osmnácti body, Burnley o dvě příčky níže s jednobodovým mankem.

Boro si v posledním předvánočním kole dodalo sebevědomí suverénním debaklem Swansea a do tohoto vyhroceného souboje možná půjdou také povzbuzeni návratem téměř doléčeného Cristhiana Stuaniho. Naopak Viktor Fischer zmešká celý sváteční program kvůli bolavému kolenu.

V Burnley se patrně nemohou dočkat křídelní hry Johanna Berga Gudmundssona, který byl mimo hru od měsíce listopadu, kdy si natáhl zadní stehenní sval. Naproti tomu výjimečnou absenci si připíše na konto Matt Lowton, který posbíral pět žlutých karet.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Flanagan, Keane, Mee, Ward - Arfield, Marney, Hendrick, Boyd (Gudmundsson) - Barnes - Gray
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Chambers, Gibson, Friend - Clayton - Ramírez, Forshaw, De Roon, Downing - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.06 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - AFC Bournemouth  (pondělí 16:00)
Podaří se někomu zastavit zdánlivě nezastavitelný modrý stroj? Jedenáct utkání v řadě Chelsea nepoznala hořkost jakékoli ztráty a její náskok na čele se pozvolna navýšil už na 6 bodů. Delší sérii výher navíc v rámci jediné sezóny nakupil pouze Arsenal na jaře roku 2003. Bournemouth ale loni na Stamford Bridge triumfoval - povede se mu na šokující úspěch navázat?

Situace z minulé a letošní sezóny jsou však absolutně odlišné. Loni Chelsea div nebojovala o udržení v soutěži a krátce před Vánoci vyhodila manažera Josého Mourinha. Letos naopak Antonio Conte dovedl takřka k dokonalosti systém 3-4-3 a s londýnským celkem zažívá jeden z nejlepších podzimů v historii Premier League.

Souvislost s minulým ročníkem se tak prakticky nedá najít. Bournemouth jede na Stamford Bridge v roli jasného outsidera i proto, že za své sympatické umístění vděčí především domácím úspěchům - venku vyhráli z osmi zápasů pouze jedinkrát - na půdě Stoke City.

Chelsea trápí jediná věc, a to absence dvou klíčových postav základní sestavy. Nejlepší střelec Premier League Diego Costa přece jen zkompletoval pětici žlutých karet ještě před Novým rokem a utkání musí vynechat. N’Golo Kanté pak doposud nepropásl ani jednu ligovou minutu a ze stejného důvodu bude taktéž absentovat. Nutno však přiznat, že poslední zápasy šel s formou dolů a pauza by mu před náročným vánočním programem mohla jen prospět.

Při jeho nepřítomnosti tak double pivot vytvoří duo Matić - Fábregas, přičemž právě španělský záložník má na Cherries dobré vzpomínky. Poslední vzájemný souboj (1:4) na Goldsands rozhodl třemi asistencemi. I post útočníka je poměrně atraktivní, protože Michy Batshuayi se může dočkat vůbec prvního startu v Premier League základní sestavě. Pokud tedy Conte nezvolí na post falešné devítky Hazarda a vedle něj nepostaví oba rivaly na pravé křídlo Williana s Pedrem.

Bournemouth překvapivě hladce nestačil v South Coast derby na Southampton a do tradičního Boxing Daye si nepřinesl optimální náladu. Přesto se na jižním pobřeží musí objektivně radovat, jeden z outsiderů soutěže je po sedmnácti kolech desátý s luxusním sedmibodovým odstupem na sestupové příčky.

V utkání s Chelsea však bude logicky postrádat Nathana Akého, jednoho z klíčových mužů základní sestavy. Až teprve karetní trest Adama Smithe donutil manažere Eddieho Howea k tomu, aby holandského obránce dosadil do své defenzivní mozaiky, a svědčí mu to fantasticky. Aké se v šesti utkáních třikrát prosadil gólově a v obranné práci předvádí asi nejlepší výkony z celé čtyřky.

V Bournemouthu však hostuje právě z Chelsea, a nemůže tak nastoupit proti ní. Z důvodu zranění pak utkání nestihnou ani Junior Stanislas a Andrew Surman.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Fábregas, Matić, Alonso - Pedro (Willian), Batshuayi, Hazard
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Gosling, Arter - King, Wilshere, Pugh - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.85 - 8.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Everton FC  (pondělí 16:00)
Zhruba v tuhle chvíli jsme před rokem všichni začínali procitat - právě Vánoce jako by nám daly sílu porozumět tomu, že Leicester nejspíš skutečně píše opravdovou pohádku. A taky že napsal. Druhý díl ale jen tak nepřibude: zatímco loni na Boxing Day Foxes trůnili na čele tabulky a záhy registrovali teprve druhou porážku v sezoně, teď jsou patnáctí s osmi prohrami v zádech...

Ten kontrast je opravdu děsivý, a jakkoliv snad naprosto každý očekával, že Leicester půjde níž, takhle nízko se s nimi těžko počítalo. Ne nadarmo si tedy Lišky jako první klub Premier League zajistily lednovou posilu, protože na tenhle ligový podzim se sluší vskutku co nejrychleji zapomenout. Jediná výhra od 22. října a žádné čisté konto za deset kol asi hovoří za vše podstatné.

Na druhé straně, Everton si aktuálně prožívá svou vlastní tragédii. Proti Arsenalu se 13. prosince sice vzepjal a zahodil pětizápasovou sérii bez vítězství, ovšem prohrané liverpoolské derby gólem z nastavení zase jednou Toffees uvrhlo do deprese.

Opravdu vydařené poločasy z tohoto ročníku by fanoušek Evertonu bez přehánění spočítal na prstech jedné ruky, zrovna z druhé půle s Arsenalem se ale čerpat inspirace dá. Podobně si zase Leicester bude rozpomínat na čtyři banány v síti Manchesteru City. Ale to jsou v tuhle chvíli opravdu spíš stébla, kterých se tonoucí chytají.

Jak si Everton na půdě Leicesteru povede, to bude věru zajímavé sledovat ze statistického hlediska: letos totiž na cestách v lize nevyhrál od 12. září, přitom poslední čtyři výjezdy na Boxing Day zvládl na jedničku. Teď se každopádně Ronald Koeman bude muset obejít bez klíčového záložníka Jamese McCarthyho a možná i brankářské jedničky Maartena Stekelenburga, který není úplně fit po kolizi.

Claudio Ranieri má největší problém s hříšníky. Jamie Vardy načíná třízápasový trest po červené kartě z duelu se Stoke, zatímco Fuchs s Huthem si prodlouží sváteční volno, protože nasbírali pět kartonků. Danny Drinkwater se zřejmě uzdravit stihne, ale pouze jen taktak.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Hernández, Morgan, Chilwell - Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton - Okazaki - Slimani
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Funes Mori, Baines - Gueye, Barry - Valencia, Barkley, Lennon - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.25 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Sunderland AFC  (pondělí 16:00)
Na Boxing day bude k vidění také souboj týmů, které se v posledních týdnech dostali do solidní výsledkové pohody. Od čtyř hodin se na Old Trafford střetne domácí Manchester United se Sunderlandem.

Duel bude pikantní také kvůli tomu, že se na stánek Rudých ďáblů vrátí jejich bývalý manažer David Moyes, který se podepsal pod nechvalně proslulou sezónu 2013/14, načež byl v dubnu 2014 z funkce odvolán.

Domácí se každopádně nacházejí v dobré formě - vyhráli poslední tři ligová utkání a poprvé v tomto ročníku tak mohou dosáhnout čtyř ligových výher v řadě. Joseho Mourinha může jistě těšit forma Zlatana Ibrahimoviče, který i ve svých 35 letech Manchester United svými brankami táhne.

Se Sunderlandem to do startu listopadu vypadalo všelijak - v tu chvíli měl celek ze severu Anglie na kontě pouhé dva body a byl pasován na prvního jasného sestupujícího. O necelé dva měsíce později je však situace docela odlišná, svěřenci Davida Moyese totiž vyhráli z následujících 7 utkání hned 4, díky čemu se posunuli 18. pozici, kde ztrácí pouhý bod na první nesestupové místo.

Může to znít překvapivě, nicméně v nedávných letech nabídly souboje těchto týmů poměrně vyrovnanou podívanou. V posledních sedmi vzájemných duelech vyhrál třikrát Sunderland, třikrát Manchester United a jednou se oba týmy rozešly smírně. Navzdory tomu se sluší podotknout, že hostům se na Old Trafford vážně nedaří - vyhráli tam pouze jedno utkání ze 24, a to v květnu 2014.

Co se marodky týče, domácí již mohou počítat se službami Erica Baillyho, který se již zotavil ze zranění kolene. To samé platí pro Michitarjana, naopak Luke Shaw zůstává stále mimo hru.

V dresu Sunderlandu se určitě neukáže Adnan Januzaj, který hostuje právě z Manchesteru United, a tak jeho start nedovolují regule soutěže. Absentovat bude také jan Kirchhoff a k dispozici nebudou ani dlouhodobí marodi Lynden Gooch, Paddy McNair, Duncan Watmore a Lee Cattermole.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Jones, Rojo, Darmian - Carrick - Lingard, Herrera, Pogba, Rooney - Ibrahimovič
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Love, Djilobodji, Koné, O'Shea, Van Aanholt - Borini, Ndong, Denayer, Anichebe - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.40 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - West Ham United  (pondělí 16:00)
Nastoupil teprve začátkem října, už teď se ale Bob Bradley ocitá na mnohých seznamech (nejen) sázkových kanceláří čítajících příští adepty na vyhazov. Labutě sice z posledních pěti kol vytěžily i dvě výhry, stále jsou však předposlední a v mnoha zápasech pořád působí pozoruhodně bezradně...

"Nemusíme se vracet úplně na začátek, ale pociťuji frustraci z toho, že pokaždé, když jsme na pokraji učinění několika kroků kupředu, skončíme u kroků zpět, dělaje chyby," hovořil na předzápasové tiskové konferenci Bob Bradley, ze kterého si v uplynulém týdnu britská média utahovala kvůli americkému názvosloví pro pokutové kopy či venkovní zápasy.

"Nějaké zápasy jsme načali dobře, ale stále jsme pak inkasovali první. Koukal jsem se zpátky a jedna z věcí, která mě uhodila do očí, byla, že jsme ze 17 zápasů jako první vstřelili gól jenom ve čtyřech. Dvanáctkrát jsme jako první inkasovali," všiml si dále americký stratég, jehož tým sedí na předposlední příčce.

Pakliže Swansea, které při svých posledních šesti prohrách vždy inkasovalo nejmíň třikrát, ani zdaleka nedochází nějaké rehabilitace, plně na nohou není ani West Ham, ačkoliv Kladiváři už mohou být mnohem většími optimisty než před pár týdny. Minulá tři kola jim přinesla sedm bodů a vzhledem k tomu, jak Velšané v předešlých kolech tápali při snaze bránit Rondóna s Negredem, Andy Carroll by klidně na Boxing Day mohl mít hostinu.

Carrollův přínos bude pro West Ham důležitý i proto, že Slaven Bilić opět nemůže počítat s Diafrou Sakhem. Senegalský útočník si poranil záda, zmešká zhruba dva měsíce, a nemá tak nárok na Africký pohár národů. Suspendovaný je potom záložník Pedro Obiang.

Ve Swansea naproti tomu vítají spíše pozitivní zprávy: Ki Sung-yueng s Federicem Fernándezem se v týdnu zapojili do plného tréninkového cyklu a mohli by nastoupit. Mimoto Bradley žádné novinky neregistruje.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, van der Hoorn (Fernández), Mawson, Taylor - Britton, Fulton - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Llorente
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Kouyaté, Reid, Ogbonna - Antonio, Noble, Fernandes, Cresswell - Lanzini, Payet - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.44 - 3.40 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hull City - Manchester City  (pondělí 18:15)
Pondělní program uzavře souboj na KCOM Stadium, kde trápící se Hull vyzve boháče z Manchesteru City. Favorit je jasný, však se domácí krčí až na samém chvostu tabulky, zatímco Pep Guardiola se svými svěřenci momentálně okupuje třetí příčku.

Pomalinku, polehoučku se zdá, že Tigers předsezónní prognózy v omyl neuvedou. Po slibném začátku padla na Hull pořádná "deka" - momentálně svěřenci Mike Phelana na ligovou výhru čekají už od začátku listopadu. Ligové statistiky jejich trápení krásně dokreslují - se 14 góly je ofenziva domácích tou nejhorší v celé soutěži, zatímco defenzivu mají pro změnu horší už jenom Labutě z Walesu. Prakticky jediný světlý bod tak v posledních týdnech představuje forma Roberta Snodgrasse, který se podílel přesně na polovině nasázených branek, když jich pět sám vstřelil a na další dvě asistoval. V tisku se však objevují spekulace, dle kterých by tento křídelník v lednu mohl změnit působiště, což Mike Phelanovi na náladě jistě nepřidá.

To Pep Guardiola se vyhrabal z nejhoršího - alespoň se tak tedy zdá. Manchester City poprvé srpna vyhrál dvě domácí utkání v řadě, když na výhru s Watfordem navázal velmi důležitým obratem v zápase s Arsenalem. A na Vánoce si hráči z Manchesteru rozhodně neodpočinou - po zápase s Hullem je přesně na Silvestra čeká pořádná bitva s Liverpoolem.

Citizens doposud trápila především nejistá defenziva, jelikož čisté konto udrželi pouze třikrát ze 17 pokusů. Naopak na druhé straně hřiště se jim daří o poznání lépe, se 36 vstřelenými brankami se jejich ofenziva řadí na třetí místo.

Mike Phelan nebude moci využít služeb Abela Hernandeze, který bude po operaci absentovat až do nového roku. Naopak Ryan Mason i Josh Tymon již jsou plně připraveni.

Manchester City bude postrádat kanonýra Agüera, který si odpyká poslední ze čtyřzápasového trestu za vyloučení v utkání s Chelsea. Do kádru se po karetním trestu vrací Fernandinho, zatímco o případném startu Pabla Zabalety se rozhodne až těsně před začátkem střetnutí.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Maguire, Davies, Dawson - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Clucas, Robertson - Snodgrass - Mbokani
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Sagna, Otamendi, Kolarov, Clichy - Fernandinho, Touré - Sterling, Silva, Sané - De Bruyne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.20 - 4.80 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC17141235:1143
2.Liverpool FC17114241:2037
3.Manchester City17113336:2036
4.Arsenal FC17104338:1934
5.Tottenham Hotspur1796229:1233
6.Manchester United1786324:1730
7.Southampton FC1766517:1624
8.West Bromwich Albion1765623:2123
9.Everton FC1765621:2123
10.AFC Bournemouth1763823:2821
11.Stoke City1756619:2421
12.Watford FC1763821:2921
13.West Ham United1754819:3119
14.Middlesbrough FC1746716:1918
15.Leicester City1745823:2917
16.Burnley FC17521016:2817
17.Crystal Palace17431028:3215
18.Sunderland AFC17421115:2814
19.Swansea City17331120:3712
20.Hull City17331114:3612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1677)

Přidat komentář
Kang & Kodos

1. pro největší party hard letošních vánoc. Faktor pařby byl pět. https://www.facebook.com/tomio.cz/videos/1428153047195506/

Reagovat
Riviera Kid

Kurva a ja tam nebyl.

Reagovat
C-M@ster

Já se už ani nedivím, že ti lidi často nerozpoznávají recesistický komentáře. Pod tím videem se to tak stírá, že netuším, kdo to myslí vážně a kdo ne.

Viz top koment "Tomio,jsi naše hvězda a světlo, zachraň Českou zem, před tmou."

Reagovat
10

stačí se na tu paní podívat a musíš mít naprosto jasno...že to myslí smrtelně vážně

Reagovat
zrzek999

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Rarášek

Faktor pařby

Reagovat
Busby babes

Jak by rekl George Michael: Never gonna dance again!!

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
db18

https://www.youtube.com/watch?v=WEP1G6PcQO8 TTomio mi připomíná to dítě v černym...

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem se k tomuto videu mohl dostat az ted?? (jinak tomio se s timhle vubec nemuze rovnat, ta pisen byla vytvorena jen proto, aby pozdeji mohl ten kluk vytvorit neco takhle nezapomenutelneho...)

Reagovat
db18

Snad mne u toho srovnání omluví skutečnost, že jsem to měl bez zvuku...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sem do PL sekce obvykle nechodím ale když je u nás zavřeno, tak se zeptám tady. Jak se vám zatím jeví deska Veni,Vidi,Wich? Pro mě osobně je to zatím lehký zklamání co se týče interpretů a ani některý beaty mi od Wiche moc nesedí. Songy s Restem, Děkanem i Garandem jsou top (to ostatně v kombinaci s Wichem snad ani jinak nejde) ale třeba Tempo ani Jak ocel se mi nelíbí jak beat, tak text. Uvažoval jsem, že bych si udělal opožděnej dárek ale zatím mě to nějak nepřesvědčilo. Jak jste na tom vy?

Reagovat
Azazelo RD

Je to jedna z nejhorších desek, co jsem nikdy neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dobře. Super

Reagovat
C-M@ster

Vůbec jsem nevěděl, ale palec nahoru za kombinaci "Káťa a Máňa"

Už si to pouštím https://www.youtube.com/watch?v=MoEg-tDYlO8

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tuhle teda slyším prvně A tohle je to, co bych od Wiche čekal, neskutěčný

Reagovat
C-M@ster

Tak zrovna čtu:

DJ Wich

23 prosinec v 9:27 ·

Po pár komplikacích je Veni, Vidi, Wich konečně na iTunes, Apple Music apod. Jelikož jsem musel album ořezat o víc jak 5 minut, aby se vešlo na CD a zkrátit víc jak polovinu skladeb, tak v digitální podobě dostaneš plnou verzi. U pár věcí jsou ty rozdíly fakt razantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta digitální podoba se dá sehnat třeba i na Spotify? Jinak je to škoda, slyšet to ořízlý.

Reagovat
C-M@ster

Určitě dá, ale Spotify jsem nikdy nepoužil a asi s tím ani nehodlám začínat. Než jsem přečetl komenty pod tím příspěvkem, tak jsem netušil, že to někdo v ČR využívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Spotify nepoužívám moc dlouho. Ale není to špatný

Reagovat
C-M@ster

V čem je ta výhoda toho? Já pořádně ani nevím, jak to funguje. Představuju si to jako Steam akorát místo her je to na hudbu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Více méně no. Je to podobný jak Steam. Můžes si vytvářet vlastní seznamy skladeb, máš tam rádio, stahovat alba a takový hovadinky no. Ale nevím jestli bys to ocenil

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplatíš (já třeba teď platil 0,99 EUR na 3 měsíce) a máš !legálně! přístup k nějakým 30 milionům skladeb. Je to dobrý hlavně do mobilu, protože pokud máš přístup na net, tak můžeš defakto hned poslouchat jakoukoliv písničku si usmyslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Já to nad tebou napsal blbě.

Reagovat
C-M@ster

No, počkej, ale když teď vyšlo nějaký nový album, třeba to Wichovo, tak ho koupíš za plnou cenu, co?

Těch 30 milionů skladeb musí být trochu starších, ne?

Reagovat
SunFells

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

viz Sunfells, třeba předevčírem jsem tam poslouchal nový album Nine Inch Nails, který vyšlo 23. prosince, ty nový alba tam jsou prostě hned

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Aha, zajímavý... a z čeho to vydělává?

Reagovat
C-M@ster

Nebo jako kolik z toho mají ti interpreti a kde berou peníze na to, aby je platili.

Reagovat
SunFells

Hádám, že přes licence Spotify platí jim a uživatelé, aspoň teda premium uživatelé, platí spotify. Ale zaplatí si jakoby členství na určitou dobu a můžou poslouchat vše, nekupují si nic jednotlivě.

Reagovat
C-M@ster

No, tomu rozumím, ale imp psal, ze platil jedno éčko na 3 měsíce, tak mi ty počty nějak nesedí.

Reagovat
SunFells

To byla nějaká akce přes léto, normálně se platí myslím 6 éček měsíčně. My máme nějaký rodinný za 9 éček měsíčně ...a ani nemusíš být rodina, prostě máš 6 slotů pro 6 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Po třech měsících se platí 6 euro za měsíc. A mají přes 40 milionů platících zákazníků.

Reagovat
C-M@ster

Ajo, tak to už je jiný, no.

To by se mi asi nevyplatilo.

Reagovat
fantomas

Normálně je to 6 euro za měsíc, čili nějakých 150 kč. To fakt rád přispěju

Reagovat
smazaný uživatel

jednotlive tam nic nekupujes, dokonce i ve free verzi si muzes ty nejnovejsi alba, pisnicky pusit

Reagovat
fantomas

Přístup na net právě ani ne, můžeš si to na wifině stáhnout a pak poslouchat, jako by to byla mp3. Já už v podstatě v mobilu ani nemám žádnou externí hudbu, jen Spotify, a jedu bez čerpání dat. Ale tohle ti teda neumožňuje free verze no, každopádně je to relativní nic ten subscripe.

Reagovat
fantomas

Subscribe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já vím, dělám to úplně stejně.

Reagovat
fantomas

Já nečekal, že tebe poučim , spíš sem to uváděl na pravou míru pro Céčka.

Reagovat
C-M@ster

Dík, kluci, dík. Cítím se moudřejší a popřemýšlím o tom.

Reagovat
fantomas

Hele já až do letošního podzimu jel pěkně postaru na složky s mp3 v mobilu a YT na počítači a teď už si život bez Spotify nemůžu představit. Což zní jako slogan nějaký špatný reklamy, hehe, ale je to tak no... myslim, že konkrétně na tomhle výmyslu si každej něco najde. A vždycky můžeš zkusit free verzi nejprv, kde sice nemůžeš stahovat (a občas ti mezi písničkama vyběhne reklama), ale většina funkcí je zpřístupněná...

Reagovat
SunFells

Je to pohodlnější, hodně předvytvořených playlistů od Spotify, případně uživatelů, pro každou příležitost. Dále pak myslím, že slibují nejlepší kvalitu songů dostupnou na netu.

Můžeš z jednoho zařízení ovládat hudbu na druhém (v rámci jednoho účtu), takže třeba na party můžeš použít mobil jako ovladač pro pc pichnutý na repráky ...nebo třeba můžeš někoho vytrollit na 60 kilometrů, když doma necháš zapnutý komp a osolíš repráky.

Když posloucháš z mobilu, tak se to nevypíná jak podělaný youtube, nebude to žrát tolik dat ...s tím souvisí i to, že se to rychleji načte a ty můžeš solidní dobu poslouchat hudbu z daného playlistu i když odejdeš z wifi a celkově se s tím mnohem lépe pracuje.

Má to ale i nevýhodu, Záviše tam nenajdeš.

Reagovat
SunFells

*že se ti rychleji načte playlist a ty můžeš bla bla

Reagovat
lenckoj

Záviš

Reagovat
smazaný uživatel

Až tam bude Záviš, tak si to koupím.

Reagovat
jenage

Je tam Záviš se Sodomou Gomorou.

Reagovat
SunFells

Má tam jednu s nimi no, to není ono.

Reagovat
fantomas

Ty playlisty sou zlatá věc. Často se mi nechce překlikávat furt někam, a hlavně takhle mnohdy objevim nový supr věci.

Reagovat
SunFells

Tohle po tom offline poslouchání oceňuji asi nejvíc. Nejenom, že takhle nemusím furt přemýšlet, co si pustím a klikat furt, ale narazím na nové věci ...nebo dobré staré, které by mě nenapadlo si pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne tam neni joanna newsom ze jo...

Reagovat
SunFells

Tak přirozeně, já tam taky nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

a proc bys tam jako mel byt ty?

Reagovat
SunFells

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale joannu by tam chtel mit kazdy, jenze ona se vzeprela mocipanum a bojuje za prava slabsich

Reagovat
SunFells

Na Spotify to má též hozené v ořízlé formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
SunFells

Hmm, ale neřekl bych, že zrovna na spotify a yt by měly být ty ořezané verze, když je to z jeho ofic kanálu a ořezával to kvůli cd.

Reagovat
Rarášek

Kato

Reagovat
smazaný uživatel

Srdeční záležitost

Reagovat
Kang & Kodos

Docela se mi líbila, včetně několika pomalejších skladeb (Frisbee, V tomto svetě), což se mi normálně nestává. U Choďte všetci do piče jsem si málem urval hlavu, jak je skvělá. Na druhou stranu, Rytmus nahrál asi nejhorší song od tý doby, co si přestal hrát na "King of pop" a těch vyloženě pomalejch a zpívanejch věcí je tam vážně moc, takže fakt jenom nadprůměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, jak jsem zmínil, že je to pro mě trochu zklamání, tak jsem to nemyslel že by to byl šmejd. Asi jsem jen zvyklej, že cokoliv co vydá Wich můžu poslouchat úplně do zblbnutí Tak mám asi jen vysoký nároky

Reagovat
Ed_Hazard

To je teda téma panečku.

Reagovat
Error

Poslouchal jsem, ale Wich mě vůbec nebaví, takže ta deska byla u mě předem předurčena k neúspěchu. Nezměnilo se nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, sto lidi sto chutí

Reagovat
Error

Slyšel jsi někdy Gleba?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, bohužel. Kdo to je?

Reagovat
Error

https://www.youtube.com/watch?v=NeSt2wgfXH0

MC s úžasným double-timem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo asi to má svoje kouzlo ale musel jsem se nad tím jen trochu pousmát A pro info, co přesně je ten double-time?

Reagovat
Error

Nejsem tvůj kámoš, chlape.

Že meleš pantem hrozně rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, OK

Reagovat
C-M@ster

Tak to mě baví jen v angličtině - viz Twista.

Reagovat
Error

Tak to bys měl určitě znát sérii Chopperů od Tech N9na ... Midwest choppers 1-3, Worldwide choppers 1, Speedom (WWC 2).

Výborní jsou taky Němci DCVDNS a Tamas, tady na společném tracku

https://www.youtube.com/watch?v=SxnQ3269Wf8

nebo Kollegah

https://www.youtube.com/watch?v=nyrcAPJSRJc

a spousta dalších

Ale prostě oceňuju, když se pokouší i někdo z CZ/SK scény. I když zatím mám pocit, že náznaky jsou jen u chlapců co dělají do grimu a semtam Řezník

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
mistr129

mě se celkově tyhle desky od jednoho producenta nelíbí. Naopak Tempo je docela dobrý, ale když ta deska vyšla prakticky najednou s Krstným otcem, tak u mě prostě je předem odsouzena k neuspěchu

Reagovat
nani92

Mňa to baví, ale nepatrim medzi náročných poslucháčov

Reagovat
madridcan

Najvacsi paradox je, ze zo vsetkych vianocnych albumov ti najviac da Moloch. Nato, ze Rytmus nepotrebuje nikoho riesit, tak vzdy porovnava. H16 to je dookola ,,moji chlapci, stojime za sebou, najebeme ti na papulu". Pil C zbytocne hovorit, dufam, ze pojde do pice tak skoro ako vyletel(co je na jeho albume povedane asi 30krat).

Reagovat
Mastný Chobot

Pil C je niečo, čo u nás ešte nebolo, nevravím, že to je ako celok skvost, ale má tam fakt super veci (Dekadentný, Jetpack, Sin City, aj Teriyaki), aj keď chápem, že každému to nie je po chuti, ale je to nové a nezvyčajné a ja som za to rád. H16 si stále idú svoje, ale stále to funguje a Sila je na môj vkus veľmi vydarená a to ich moc nemusím. Rytmusa som si vypočul viackrát a chytili ma akurát tie vylievačky, tie funny a drsňácke veci vôbec. Track Krstný otec je super, inač nič moc, z tých troch albumov u mňa Rytmus najhorší.

Reagovat
Mastný Chobot

a som hrozne zvedavý, čo dajú von Mega M a PAT - to bude nová éra

Reagovat
madridcan

Pozri ako po Skole rapu vyleteli Roman a Michael...to iste caka Pata pri Rytmikovi

Reagovat
Mastný Chobot

jo, čakám to isté od neho, možno ešte viac

Reagovat
madridcan

Jetpack je na Sile Sin City taha Majk, tam C nepovie dokopy nic. Ale tvoj nazor nanho poznam, takze ma neprekvapuje co pises. Ale mozno sa vo mne prie to, ze znami s nim nemaju dobre skusenosti este z cias, ked znamy nebol. Napriklad ja osobne pozmam Tomasa Jurca a tiez mu nikdy nebudem fandit. Moj nazor na Pila by som nepovazoval za smerodatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pust si poradny rap Druha Strana Moloch Vlavo Miky Mora a ne takovyhle picoviny

Reagovat
Mastný Chobot

dobre, dík

Reagovat
nani92

Pil C

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine Moloch ulica zije

Reagovat
Gareth Bale 11

Zklamani, neco me bavi (Marpo, Kato, Rest..) ale ty beaty jak na tanecni festaky se mi nelibi vubec.

Reagovat
Taiger

restpowerred?

Reagovat
norton

* resttpowered

Reagovat
wild

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Pouštím si to jenom když se chci smát, už neposlouchám českej rap.

Reagovat
C-M@ster

A cos poslouchal, kdyžs ještě poslouchal?

Já taky poslední léta ty CZ věci moc nesjíždím, ale jak říkám, ta pecka s Katem je supr.

Reagovat
B3n

Dřív toho byla spousta. Dá se říct většina toho, co nebylo teplý . Ale oblíbený jsem měl snad jenom SuperCroo. Ze Slováků mě nejvíc bavil vždycky Miky Mora, resp. Druhá Strana. Momovo první album, dál, z jeho věcí, už jen velmi málo. Pak jsem si ještě, později, oblíbil Smacka. Jinak jsem poslouchával skoro všechno, protože to poslouchali i lidi okolo mě, ale jen málo mě fakt bavilo. Dneska už jenom občas sjedu, co je novýho, od Smacka, bývalýho SuperCroo, Sergei Barracuda a to je tak všechno, ale pravidelně to poslouchat už nemůžu.

Já tady to Wichovo ani neslyšel a mám takovej pocit, že si to jenom tak neposlechnu, možná jeden nějakej track, kde by byl zajímavej MC... Což Kato, imho, je. Jako textař, má něco do sebe. Ale je natolik divnej, že na to musím dostat chuť, což se stává čím dál tím vzácnějším

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co? Mně přijde, že když udělá Wich někomu beat na album, tak je to dělo, ale když vydává svou desku, tak nic moc..

Reagovat
Blasphemer

Českej rap je dead.

Reagovat
Nihilister

Cz rap je akorát tak dobrej materiál pro Bizarní Hiphopery jinak je to uplně k ničemu když mi tehdát bylo 12 a dostala se mi do ruky deska My 3 od Indy & Wich , tak jsem nemyslel , že za 15 let budu tak hodně nadávádat na to co oba vydavaj . Blakúd nebo milion plus to je typickej příklad fakt štatnýho rapu ale kids tě ukamenujou jak je ti super .A hlavně : Pochopíš za 5 a více let !

Reagovat
kiwwi

[Steve Bates] - Wayne Rooney has been offered £700,000-a-week from Chinese clubs Guangzhou Evergrande Taobao and Beijing Guoan

odmietni to

Reagovat
iamek

To musi vzit. Pecka pro vsechny strany

Reagovat
smazaný uživatel

Bez problémov odmietne, Wayne je bojovník.

Reagovat
Busby babes

spis bych rekl, ze Coleen nebude chtit do Ciny.

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Už 2 roky doufám, že mu taková nabídka přijde a konečně odejde - ideálně za ranec.

Reagovat
vladis271

bojuj Wayne

Reagovat
Swarley

přestupová částka? 100 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo pojde.

Reagovat
bbbauch

Smrt zdarma pro vsechny.

Reagovat
Swarley

že ty se pořád snažíš s něčím na mě reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked mi nedas na vyber, musim vzdy zareagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ANKETA: Kdo je podle vás největší fotbalovej omyl? U koho když hraje, tak si říkáte, jak sakra může hrát za takovej klub?

Za mě jednoznačně Arbeloa

Reagovat
elChe

Lloris...

Reagovat
kiwwi

svata trojica Lucas, Fellaini, Mikel

Reagovat
Hokaido

WTF...

Reagovat
Carrick

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Carrick

Solidní přeháňka, minimálně Fella s Mikelem jsou dostatečně dobří hráči pro širší kádr.

Reagovat
kiwwi

ani kokot...premna su toto najviac wtf hraci na takej urovni...ok mozno je Lucas este o nieco pred nimi ale Fella s Mikelom proste na United resp. Chelsea nemaju ani ako vodonosici

Reagovat
Carrick

Hm, blbost, v minulosti už několikrát dokázali pravý opak.

Reagovat
kiwwi

agree to disagree then

Reagovat
čutalista

mikel 2011/2012

Reagovat
B3n

Reagovat
blade115

Právěže Lucas dává největší smysl, vždyť Fellaini svého času byl v Evertonu hvězda a ukazoval celkem dost fotbalovosti. Mikel v Chelsea přežil tolik kvalitních trenérů, že kdyby na to neměl, tak už ho někdo dávno kopnul do zadku... Naopak pro něj většina z nich našla dost dobré uplatnění - v tom bránění, krytí míče, odebírání balónu je skvělý. To, že je někdo jednostranný fotbalista, z něj přece nedělá největší fotbalový omyl.

Reagovat
kiwwi

tak ja to beriem tak, ze v akom klube su momentalne...proste kam sa az dokazali dostat s tym, ze su to mantaci co vedia priemerne kopnut do lopty

Reagovat
blade115

To se dá říct spíš o hráčích jako Bebé, co v tom klubu ani nic neukázali, co prostě byli od začátku do konce špatní. Mikel byl několikrát za tu dobu v základu a hrál dobře. Di Matteo a Hiddink na něj dost sázeli a oba dost dobře zachránili do té doby posranou sezónu. Jinak, sleduješ někdy Nigérii? Tam hraje ofenzivní roli a docela i sem tam boduje. Jednou i Pogbovi nasadil úžasný jesličky. To jen k tomu průměrnému zacházení s balonem.

A teda nikdy by mě nenapadlo, že zrovna já tu budu bránit Mikela...

Reagovat
Talker

Jako Mikel měl odejít někde před rokem-dvěma. Na tom se asi všichni shodnou. Ale...

1) Přežil 2x Mourinha, Ancelottiho a další manažery

2) Nasbíral 249 ligových zápasů

3) 2012 byl našim nejlepším hráčem vedle Maty... I díky němu jsme se dostali ve finále a nemyslím si, že bez něj bychom ho vyhráli.

4) Klíčový hráč Nigerie, dotáhl je k titulu ACN...

Prostě zrovna Mikel se nedá popsat jako hráč, který ve velkoklubu neměl nikdy být. Zvlášť, když v něm strávil dekádu s tím, že drtivou část toho času byl přinejhorším 1. variantou na lavičce do zálohy.

On by se do velkoklubu tak jako tak časem dostal, i kdyby šel jinou cestou.

Reagovat
fantomas

Však ono kdyby ho tehdy ulovil Man Utd místo vás, tak na něho hnedka hledí jinak.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

tak to je jasne. ale to je bezne.

Reagovat
kiwwi

tak ako na Fellainiho ktory u nas je?

Reagovat
Svatej

Mikel > Fella

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Pokud se nemýlim, tak SAF ho chtěl místo Carricka. A aniž bych chtěl řikat, že by se na Mikela po 10 letech koukalo stejně jako na Carricka, existuje velice slušnej předpoklad, že by pro vás odved přibližně stejně záslužnou práci. Protože prostě kdokoliv ho má patřičně nakoukanýho, nikdy by ho do stejnýho vrecka s Lucasem zaboha nedal.

Reagovat
cristiano.K.

nemýlíš se.

Reagovat
B3n

Odkud víš, že z něj chtěl udělat taky defenzivního hráče ? Pamatuju si, že jsem četl s Obim nějakej rozhovor, kde říkal, že přicházel jako ofenzivní hráč a že až Mourinho ho jednou zkoušel na DM na tréninku a na tolik ho zaujal, že už tam zůstal vlastně dodnes.

Reagovat
fantomas

Tak Mourinho ho rozhodne uzival ve zbytecne defenzivni poloze, ale cisty AMko pokud vim nikdy nebyl. Spis CM a la prave Carrick. SAF ostatne tehdy praktikoval 4-4-2 ne? Tam potrebujes mit oba stredaky vyvazeny.

Reagovat
B3n

Jo, to je mi jasný, já jen jestli se k tomu třeba SAF nějak nevyjadřoval, co mi uteklo, nebo tak.

Já jsem si celkem jistej, že přicházel jako ofenzivní talent. S tím CM by se možná dalo souhlasit, že byl, rozhodně až pod Josém se posunul níž, když měl nahrazovat Makeleleho. A i v té době a poté, tuším, hrával v repre AM.

Reagovat
fantomas

V repre právě zas až tak vysoko nebejval, tvořil hru a tak, ale pořád víc z hloubky. Na tom vítěznym Afconu se před nim standardně pohyboval Mba a on pak byl to odvážnější CMko ve dvojici s Onazim.

Reagovat
B3n

To jo, ale až spíš v poslední době, ne ? Řekněme třeba těch 5 let ? Nejsem si teda jistej, páč jsem tu repre téměř nesledoval, a obzvlášť dřív, ale mám za to, že tam třeba do těch 24 let hrával ještě víc ofenzivněji, fakt až to AMko, si myslím.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Fellaini je u vás 3 roky a kolikrát byl výtečný?

U nás minimálně rok jedním ze dvou nejlepších hráčů. A předtím několik let ve společnosti Ballacka, Lamparda, Essiena byl taky velmi užitečný díky tomu, že oni měli hromady volného prostoru a on to pokrýval vzadu.

Prostě jeho silné stránky se k Essienovi, Lampardovi, Coleovi a spol prostě hodily - nikdy neztratil míč, přesnost přihrávek (ač v drtivé většině na pár metrů) 90%+, dokázal podržet míč, když byl někdo pod tlakem a přihrál mu ho.

Jeho ústup ze slávy přišel v posledních letech, kdy se změnila formace na 4-2-3-1 a najednou tam byli potřeba běhavější, všestrannější fotbalisti. Ale i tak bych řekl Mikel>Ramires, Fellaini, Lucas apod. V jakémkoliv týmu vyjma TOP5 by hrál prostě základ a byli by za něj neskutečně nadšení. A u vás by byl poslední 3 roky nejlepším záložníkem.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

A proto byl Mikel stěžejní součástí jejich tažení LM

Reagovat
Busby babes

u Mikela prehanis. Ten tam par sezon odehral paradnich.

Reagovat
čutalista

za mikela

Reagovat
smazaný uživatel

Ono Mikela srovnavat s Fellou je taky dost divny, oba jsou to trochu jiny typy, Mikel je i docela dobrej tvurce, narozdil od Felly u kteryho se raduju kdyz neztrati nebo neodevzda balon...

Reagovat
čutalista

sem rad, že tu lidi mají oči otevřené

Reagovat
mikelinos

prý Mikel

Reagovat
QooBo

Mikel určite nie .. v repre hrá ofenzívnejší post a je tam výborný, stačí si pozrieť video https://youtu.be/M17SGuhMglc .. takisto v Chelsea mal niekoľko veľmi dobrých sezón

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Veď (ne)hráva za West Ham.

Reagovat
Hokaido

Gino van Kessel, ale toho asi PL sekce moc znát nebude.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Hokaido

A z PL jednoznacne Wasilewski.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší omyl, no. Šestatřicetiletej borec, co s nimi v základu postoupil do PL a ještě se tam udržel první sezónu PL.

Reagovat
patas92

Mathieu

Reagovat
FCSL

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Musa z Lestru...a od nich jeste Okazaki, ale toho zeru, takze se to nepocita

Reagovat
Cobra

Reagovat
Ed_Hazard

Počítam, že myslíš iba vrámci PL. Ak by to bolo celosvetovo tak Danilo o 3 lietadlové lode

Reagovat
Azazelo RD

85% kariéry Aaron Ramsey.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

tady není o čem .. LUCAS!!

Reagovat
mickey mouse

svého času Poulsen

Reagovat
smazaný uživatel

Schmelzer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
andrew96

Ale toš

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tezky, muzes placnout kohokoliv kdo nema formu a mohl bejt dobrej jen v par zapasech, protoze mu to angazma nesedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa v Realu je hodně velký WTF.

V PL mám takovej pocit z Lucase, Mignoleta, Jenkinsona, Navase + dřív ze Smallinga.

Reagovat
Ed_Hazard

Arbeloa v Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo, Lucas Leiva, A. Moreno. Mimo Premier league X. Alonso, F. Torres, J. Boateng

Reagovat
JarousFCB

tak ty se na fotbal vyser... prý Alonso, Torres, Boateng

Reagovat
Bayern +

Boateng

Reagovat
vladis271

ako sa Alonso s Torresom ocitli v tejtov spoločnosti iude mimo mňa.

Reagovat
Rarášek

Yaya Sanogoal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma taky super pohyb Ale v nem vidim takovou tu neobratnost co se meni v genialitu (snad jednou)..jako u Diabyho

Reagovat
Rarášek

Já ti nevím, já v tom klukovi nevidím ale vůbec nic. Pohybem to nezachrání, když mu balon překáží u nohy.. Pro mě je to naprosto nepochopitelnej buy od Arsena, ale tak co.

Reagovat
Mastný Chobot

bol zadarmo, v mládežníckej repre mal super štatistiky, tak sa to skúsilo, no... ale nevyšlo, no

Reagovat
smazaný uživatel

On je v tom Ajaxu jeste? ani nevim...ale za Arsenal sem ho videl (a to sem nevidel ten jeho hetrik ) parkrat a smal sem se tomu taky jako.Ale nektery situace resil super, delal nepredvidatelny manevry, super fyzicka, mam rad tadyty typy nerizenejch strel...Snad o nem jeste uslysim.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

V minulosti Faubert v Reale Madrid, momentálne Ježiš Navas v City.

Reagovat
kylo ren

Ježiš Navas

Reagovat
QooBo

Felipe Melo, Fred (repre Brazílie), Barragán (okrem posledných 3 sezón), Lucas, Mascherano, Schweinsteiger

Reagovat
mikelinos

Fred

Reagovat
Busby babes

Basti?

Reagovat
QooBo

Viem s ním som to asi trochu prehnal ale ja som mu nikdy neprišiel na chuť

Reagovat
Busby babes

tak kazdej mame sve oblibence, to chapu. Ale rict o kapitanovi mistru sveta a dlouha leta klicovem zaloznikovi Bayernu mnichov, ze je precenovanej a nema na to hrat ve velkoklubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Me taky nikdy neohromil, to stejny Kroos, ale v takovych pripadech si rikam, ze prezili tolik treneru v zakladu, ze mu krivdim nebo nerozumim co maji vlastne hrat....Ale prehled maji oba neskutecnej, ale to by me mel mit taknejak kazdej hrac co tam vleze + Toni teda to prenaseni hry je bajecny, mel sem to rad uz u Scholese, kde se trubky vysmivali co dela ten zrzek v zakladu UTD...

Reagovat
alcantara

Sterling

Reagovat
Counter

Hraje dost dobře letos.

Reagovat
Svatej

Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, však na víc momentálně nemá ani náhodou.

Reagovat
Svatej

spis jen popichuju Nezvladajksona

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

líný ÖZIL

Reagovat
Talker

Prakticky celá defenzivní část Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy Mathieu jednoznacne

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
QooBo

Ako fanúšik Valencie nemôžem súhlasiť .. u nás bol výborný a aj prvú sezónu v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy si to na te lajne daval vic nez celej Alba...nejlepsi bek ligy...nez ho nejakej cvok dal na stopera...

Reagovat
Masi

Danilo.

Reagovat
madridcan

Wenger

Reagovat
raduinho

Behrami, Xhaka, dřív Arteta a Guti.

Reagovat
Free_player

Mathieu, Mertesacker, Lucas,

Reagovat
db18

Z Bayernu Benatia a Bernat...

a z 1igy pod DUmlou hvězdné duo Souček - Hušbauer...

Reagovat
Kang & Kodos

Holek a Hrošovský, bezkonkurenčně

Reagovat
db18

Jo, kdyby proti vám Hrošák nezahrál tak parádně, že překvapil i trenéry...

Reagovat
fantomas

Soucek? Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu dobu byl fakt na pest...kor to jaro ve kterym dal ten hetrik

Reagovat
fantomas

Jednu dobu byl fakt na pěst asi každej mlaďoch historie.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale on byl fakt jak kdyby se tam pripletl nahodou...promin, vim, ze si slavista...Nemam ho az tak napozorovanyho, do tohoto vyctu ani podle me nepatri

Reagovat
fantomas

Reagovat
db18

...pořád je na pěsť.

Reagovat
db18

Píšu pod DUmlou, kdy jeho nejoblíbenější činností byli srážky s Hušbauerem, které vedli k obdrženým gólům Slavie... (btw. už se spekuluje o tom, že ho Slavia uklidí do Jihlavy, než se zase vzpamatuje)

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse.

Reagovat
QooBo

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Kalou.

Reagovat
andrew96

Honza Kliment

Reagovat
Zaschrona

Niasse

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
C-M@ster

Tak na facebooku píšou, že Schneiderlin do Evertonu nebo WBA za 24.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dúfam v Batsa v základe. Hádam mu Conte dá šancu, zaslúži si ju. A Štefanská výhra by potešila.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford - C.Palace je prečo tip EF x2? Však Watford je doma silný, CP vonku slabé a navyše bez formy s novým trénerom a početnejšou maródkou...

Reagovat
Busby babes

protoze je to tip.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja som sa čudoval na kom zarábajú tie stávkové kancelárie...

Reagovat
Busby babes

tak CP ma noveho managera, po tom se ten tym casto zvedne a prvni zapas hecne. Neprijde mi to vubec nesmyslnej tip. Ten zapas muze skoncit jakkoliv.

Reagovat
fantomas

Reagovat
blaugrana

Ako dám kurva full screan na bet365?

Reagovat
Carrick

Nejde, jenom na telefonu.

Reagovat
blaugrana

Tak to je potom ten live stream na pc úplne naprd.

Reagovat
smazaný uživatel

ctrl+

Reagovat
C-M@ster

A F11 na schování lišt?

Reagovat
smazaný uživatel

doladi ne?snad nebude postradat 2 cm obrazu

Reagovat
smazaný uživatel

to vlastne neni potreba

Reagovat
JarousFCB

vím že na tipáči to jde přes prohlížeč Maxthon ... můžeš to zkusit i tam ;)

Reagovat
nani92

Nejako sa to dá, musíš googlit

Reagovat
Error

Nevím o jakém zvykání na ligu u Batshuyaie Conte točí, však ten chalan dal v prvních 100 minutách za Chelsea 3+1 a pak přestal hrávat. Dnes musí bezpodmínečně nastoupit, nic jako Pedro na hrotu fakt ne.

Pokud by chtěl Antoniooo něco měnit, tak se mi docela pozdává nápad s 3-5-2, aby měl Bats Hazarda více po ruce. Navíc by se mohl předvést Nate.

obrana - Moses, Matič, Chalobah, Alonso - Cesc - Bats, Eden

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávam, že Chrries budú hrať hlboký blok a čakať na príležitosť pre protiútoky. Fabregas by v tom prípade zohral nesmierne dôležitú úlohu. Akurát, že miesto Mosesa by som tam skúsil Williana. Mosesovi odpočinok tiež neuškodí a Willian je predsa len o niečo lepší do kombinácie.

Reagovat
Error

Nebo tak.

Reagovat
Miguel19

Pochybuju že něco bude měnit. Jediné co hrozí je, že na hrotu nastoupí Hazard. Ale snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Dve zmeny vykonať musí, no.

Ale ak má nastúpiť Hazard na hrote, tak jedine v dvojici s Batsom.

Reagovat
Miguel19

Tak já myslel změnu rozestavení...

Reagovat
blade115

Tak on tohle už několikrát využil během zápasu, ale od začátku to nejspíš na hřiště nepošle. Bych to viděl normál na Moses, Matic, Cesc, Alonso - Pedro, Michy, Hazard.

Reagovat
Busby babes

England manager Gareth Southgate has met with Wilfried Zaha to try & persuade him to backtrack on his decision to switch to the Ivory Coast.

Reagovat
SpecialOne

Škoda toho dnešního uspořádání zápasů, o půl druhé CP-Watford, což je snad zajímavé jen kvůli Big Samovi. Pak se v 16 překrývají tři domácí zápasy týmů, které mají nejvíce fandů a k tomu Leicester - Everton, který se mi jeví nejzajímavěji no a v 18:30 City na příšerném Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Hull - City je dobrý zápas, na ten sa teším. Inak pravda, v 13:30 asi najmenej zaujimavý zápas z dnešnej ponuky. V 16:00 by som v TV ďaleko viac uvítal United - Sunderland alebo Leicester-Everton.

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes Leicester neprehra? Už by sa patrilo.

Reagovat
C-M@ster

Doma má 4-3-1

Reagovat
Ed_Hazard

...už by sa patrilo začať pravidelne bodovať - či vonku, či doma.

Reagovat
C-M@ster

Tak když dneska neprohrajou, žádný zlom to znamenat nebude. Doma bodujou. Potřebujou urvat tak 2 výhry v řadě z venku, aby to tam z nich spadlo.

Mně stačí, když chytí formu před LM a venku zaskočí Sevillu.

Reagovat
Ed_Hazard

Premýšlam dať na tiket neprehru + Chelsea 1, preto sa pýtam. PL zápasy prakticky nesledujem, tak neviem ako sú na tom Leicester herne. Snad to dnes neposerú (a Chelsea detto)

Reagovat
C-M@ster

Je to risk, ale s tím kurzem se to vyplatí, podle mě.

Reagovat
Hokaido

Úplně nejlepší sázka je podle mě ta, ze da Everton alespoň dva góly.

Reagovat
Hokaido

Ja dnes posílám Everton za větší částku. Foxes jsou fakt tragicti a navíc dneska chybí Vardy, Huth a Fuchs.

Reagovat
Ed_Hazard

Sú tragický, ale doma im to stále šlape. Neprehrali 22 zápasov na domácom ihrisku, naopak Everton ak niekde stráca body, tak to je väčšinou vonku. Ja pokladám za veľké + aj to, že Lišky nemusia teraz myslieť na LM a mali by začať niečo robiť s pozíciou v tabuľke. Ja skúsim neprehru Leicestru, možno budem lutovať ale intuícia mi vraví toto.

Reagovat
Coutinho10

22 zapasu ? koukam a 6. listopadu prohrali doma s WBA 1:2....ale mohli by konecne zabrat a nak se nastartovat, ale urcite bych na ne nesazel a uz vubec ne neprohru za tak malej kurz

Reagovat
Ed_Hazard

Aha tak to bolo myslené inak, videl som štatistiku že z 23 dom. zápasov neprehrali 22. Tak toto bol asi on, neoveroval som si to.

Už je to tam, tak im musím veriť.

A na neprehru moc lepších kurzov nenájdeš. Jedine v zápasoch ako Sociedad - Barcelona, ale to už je iná debata

Reagovat
Coutinho10

j j asi jo....j to mas pravdu...ja teda obecne neprohry moc nedavam, ale je fakt, ze ta sance je vetsi, kdyz mas vesmes 2 tipy na zapas ze 3 ale zrovna u Leicesteru me to hodnekrat lakalo nalozit proti nim, ale bohuzel jsem to provahal...jeste, ze jsem to nevsadil minule

Reagovat
Ed_Hazard

Tak, ja som začal dávať kombo jeden zápas čisto 1 X alebo 2 + jeden typ "neprehra, prípadne 2 zápasy kde dám neprehru týmu. Vždy musí byť kurz aspoň 2,0. A práve preto to tak dávam, lebo vlastne chytáš 2 možnosti výsledku z 3. Min týždeň Turín neprehra + Palermo neprehra a do toho Alaves v pohári (na Alaves rád podávam ). Kurz okolo 2,5.

Ale aj tak je to všetko o šťastí, nemyslím si, že som vynašiel nejaký účinný systém A samozrejme aj tie zápasy s neprehrou nevyberám doradu z lístka. Musím to mať niečim podložené + musí byť aj intuícia. Dnes mi kludne môže utiecť ako Chelsea 1 tak aj Leicester (ale dúfam že nie )

Reagovat
Coutinho10

jj ja posledni dobou mam problem neco trefit, takze asi zmenit trochu system...mozna najedu i na ten tvuj

Reagovat
Bayern +

OT: trošku čierneho humoru, nikdy nesedelo viac jak teraz... "Last Christmas I gave you my heart, but the very next day, your body rejected the transplant and you died."

Reagovat
Mastný Chobot

Ramseyčka dnes 26 rokov, jak to letí rýchlo...

Reagovat
Mastný Chobot

rýchlejšie ako Alexandrovci

Reagovat
Svatej

Ti uz dneska moc neletí

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyčka

Reagovat
smazaný uživatel

rozdílový hráč

Reagovat
Gunner14

Teprv?

Reagovat
afc

Nas Aaronko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proč si nekteri myslí, že Michy nebude v základu, bude v základu.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát se snad ani nebude nic odkládat kvůli sněhu, takže by se mělo hrát všude po Británii.

Nebude.

Reagovat
matZz

OT: nevíte, kde sehnat nějaké hry na Mac? Koukal jsem, že poslední FIFA existuje na Mac snad 2012...

Reagovat
smazaný uživatel

Diablo II se prodavalo s instalackou jak na pc, tak na mac

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
čutalista

lolko ti tam taky pojede

Reagovat
smazaný uživatel

"West Ham se ještě vzpamatovává z přesunu na Olympijský stadion, a už by na jeho fanoušky mohl čekat další šok. Dle informací bulvárního listu The Sun není vyloučeno, že West Ham časem za 200 milionů liber odkoupí nápojový gigant Red Bull."

200 miliónov? To je snáď vtip. Ich cena môže byť tak minimálne 4-krát vyššia. The Sun je absolútne nerelevantný zdroj a jeho "rumours" by som nepísal ani do expresiek.

Reagovat
C-M@ster

Nedokážu si představit, že by se to stalo, ale byl bych zvědavej na ty protestní cirkusy kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans West Hamu by radšej rozobrali štadión ako keby sa mali stáť bilboardom RB.

Reagovat
nani92

Kto by protestoval? Všade kde príde Red Bull, tak s ním prídu aj úspechy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by protestoval ? Kamkoli plechovkáři přišli, tak naráz změnili logo, jméno a klubové barvy... tady by to snad ani nešlo a museli by se tak spokojit s reklamou na dresu

Reagovat
soukup

s tím by se nespokojili, když má RB do něčeho vstoupit, tak to musí být zkrátka všecho RB

Reagovat
smazaný uživatel

a přesně proto jsem ohledně jejich vstupu do anglického fotbalu klidnej, to nehrozí

Reagovat
soukup

oni půjdou klidně přes mrtvoly, fanoušky, tradice, všechno jim je u prdele. Pokud si v marketingovým oddělení RB spočítají, že koupě nějakýho anglickýho klubu a posunutí ho na úroveň xx jim posílí značku, tak do toho půjdou naprosto v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

tak pořád bych doufal, že by to neprošlo přes svaz... navíc, když Hullu nedovolili změnu názvu z City na Tigers, tak už tuplem pochybuji, že by to RB vyšlo s WHU...

Reagovat
soukup

já si taky úplně nemyslím, že by jim to prošlo s WHU. Spíš by vstoupili stylem, že by koupili nějakej bankrotující klub v čtvrté lize a postupně ho přes prachy protlačili nahoru. Lipsko taky začínalo v nějaký pralesní lize skrz koupenou licenci od nějakýho jinýho týmu

Reagovat
Swarley

West red ham bull united

Reagovat
smazaný uživatel

Red United West Bull-Ham

Reagovat
Maresma

Jede vám fanta?

Reagovat
Taiger

Mně už solidně ujela na začátku sezóny. A jo, jde.

Reagovat
blaugrana

OT: Chcem sa este spytat, co sa toho betu tyka. Vlozil som 50, poziadal o bonus, coze 100 som mal celkovo. V podmienkach pisu, ze ak chcem vybrat prachy, tak musim mat hodnotu vyplatenych stavok 3 krat vyšiu, nez vklad a bonus, cize 300 v sucte, alebo stav konta na bete musim mat 300?

Reagovat
Kovi81

300 v sucte, keby si stav konta musel mat len 300, tak tam doposles prakticky 200 a vyberes to cele, z coho by si vlastne zarobil 50 za nic

Reagovat
vladis271

New Crystal Palace manager Sam Allardyce wants to sign Sunderland striker Jermain Defoe to help the Eagles to survive in the Premier League. (Daily Mirror)

However, Sunderland manager David Moyes says a "priceless" Defoe, 34, is not for sale. (Sunderland Echo)

But Allardyce will have a fight to keep hold of winger Wilfried Zaha with Spurs ready to make another move for the 24-year-old. (Daily Star)

West Ham are being targeted by energy drinks giant Red Bull for a £200m takeover. (Sun)

French side Paris St-Germain are preparing a £40m January bid for Liverpool's star Brazilian forward Philippe Coutinho, 24. (Daily Express)

But the Reds are set to step up their bid to sign Spartak Moscow winger Quincy Promes, 24. (Daily Mirror)

The Football Association has received more than 150 applications for the post of England Under 21 manager. (Daily Mail)

Everton manager Ronald Koeman wants up to five new faces in the January window, including Southampton defender Virgil van Dijk, 25, but admits he will struggle to bring anyone in if they are also targets for other Premier League rivals. (Sun)

Chelsea have missed out on a key defensive target, as Bayern Munich have reportedly agreed an undisclosed fee for 22-year-old Germany centre-half Niklas Sule with his current club Hoffenheim. (Bild, via the Sun)

Former England midfielder Frank Lampard would "love" a return to Chelsea. The 38-year-old is now a free agent as his New York City contract expires at the end of 2016. (Sky Sports)

Italy striker Manolo Gabbiadini is set to leave Napoli, according to the club's president. Everton and Stoke have been linked with the 25-year-old. (Radio Kiss Kiss, via FourFourTwo)

Barcelona have agreed a 30m euro (£25.5m) deal for Valencia and Portugal right-back Joao Cancelo, 22. (Sport.es)

Former England goalkeeper Ben Foster, 35, is targeting silverware at West Bromwich Albion, after signing a new contract at the club. (Express and Star)

New Birmingham City boss Gianfranco Zola has hinted that he may make a move for Nottingham Forest's 26-year-old midfielder Henri Lansbury. (Nottingham Post)

Reagovat
nani92

Neber niflovi jedine potešenie čo tu má..Ty radšej daj ďalší diel svojho denníka..

Reagovat
Coutinho10

#watfordfc XI v #CPFC: Gomes (GK) (c); Kaboul, Prödl, Britos, Holebas; Capoue, Behrami, Guedioura; Amrabat, Ighalo, Janmaat.

#CPFC XI vs @WatfordFC: Hennessey; Ward, Dann (c), Delaney, Kelly; Flamini, Cabaye; Townsend, Puncheon, Zaha; Benteke.

Big Sam tam dal Flaminiho jo ?

Reagovat
SunFells

Proč ne?

Reagovat
Coutinho10

no moc toho v tyhle sezone nenahral...sem na nej zvedavej

Reagovat
SunFells

Šetřili ho na tuhle příležitost

Mě zaujal spíš ten Janmaat na křídle, to asi nebude dobře napsané

Reagovat
Coutinho10

j taky sem na to koukal

Reagovat
soukup

Watford hezky britská sestava

Reagovat
Coutinho10

bohuzel uz klasika no

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě na tým s nejvíce cizinci v PL. Ale jako fanoušek Stoke City bych se moc nesmál.

Reagovat
soukup

za Stoke celkem pravidelně nastupuje cca půlka sestavy britská

Reagovat
smazaný uživatel

Britská ano, ale technicky 22 hráčů z vaší 27 členné soupisky jsou cizinci.

Reagovat
soukup

Technicky možná, ale to je mi u prdele. Jo a ani to není pravda, protože ne všichni ti hráči se skotskou nebo irskou vlaječkou jsou technicky cizinci. Jsou to narození a vychovaní v Anglii a ta vlaječka znamená jen to, že reprezentují jinou zemi

Reagovat
Whitemedia

Je tam Britos, to musí stačit..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fantomas

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
soukup

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mastný Chobot

Flaminiho jebať, ale čo ten Janmaat v útoku? To je normálka?

Reagovat
Coutinho10

no normalka to neni koukam, ze minulej zapas hral jenom 12 minut, tak jestli nahodou ho tam nezkusil jako stridajiciho

Reagovat
bbbauch

Janmaat kridlo? to jsem uplne mimo ja, nebo to je vazne divny?

Reagovat
fantomas

Však tři stopeři, on wingback. Takhle je to jen nák divně zapsaný.

Reagovat
Mastný Chobot

kto sú traja stopéri? mne to vychádza na 4-3-3 s Janmaatom ako krídlom, však tak aj hrávajú pravidelne, aj Janmaata už vlastne raz na krídlo dal ako striedajúceho hráča, som si teraz uvedomil.

Reagovat
SunFells

Britos, Kaboul a Prodl.

Reagovat
fantomas

Britos, Kaboul, Prödl. Amrabat je rozený křídlo, určitě bude vejš než Janmaat.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, mal si asi pravdu

Reagovat
bbbauch

po poradnym prozkoumani uz to taky vidim

Reagovat
SunFells

Vepředu s Ighalem a Amrabatem asi Guedioura.

Reagovat
fantomas

Spíš 5-3-2, Guedioura na CAM a Amrabat někde volně poletující nahoře. Musel to holt zase překopat kvůli Pereyrovi, no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o samovi je znamo, ze je na prachy, takze si hned od zacatku predchazi toho, od ktereho mu muze priletet nejhezci sumicka...

Reagovat
Ángel di María 22

Jak hraje Amrabat zatim?

Reagovat
fenixLFC

Škoda že nemá nikoho za ighala, ten prvý polrok vyzerá ako eufórialebo odvtedy je marny

Reagovat
Coutinho10

j bylo od nej hezky, ze nezdrhnul hned po tom co vyletel nahoru, ale bohuzel mu to uz nak moc nepada no

Reagovat
spider_8

Přitom tam krásně mohl být Vydra

Reagovat
bbbauch

Konecne zacina kazdorocni fotbalovy silenstvi, PL a vanocni program

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

... ale žádnej šlágr

Reagovat
Miguel19

Ostatní sračky mají volno, nejlepší liga jede dál

Reagovat
smazaný uživatel

Vy budete mať volno po osemfinále LM

Reagovat
Godwinson

Manchester postoupí

Reagovat
Svatej

wat

Reagovat
Godwinson

Monaco dají v pohodě

Reagovat
Svatej

Je to urcite mozny, jen mi cely to vlakno nedava smysl Miguel fandi CFC a LM nehrajem, takze jsem si myslel, ze ho trollis jako prebehlika k Mancs

Reagovat
Svatej

Hm az ted mi doslo ze se to vztahuje na celou ligu... absence spanku si bere dan

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Pome benteke hattrick pre Sama a fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už ide Deeney

Reagovat
Nikikrew

Watford za 13 min. 2 zranenia

Reagovat
Coutinho10

Deeney na plac

Reagovat
Mastný Chobot

13. minúta a Mazzarri už 2x striedal... to nie jak Wenger čakať do 75...

Reagovat
SunFells

Hráči hovno srdcaři, to není jak Rosa s Wilsherem, kteří přijdou po zápase s tím, že se zranili už v prvním poločase a pak si to tři měsíce odmarodí

Reagovat
Mastný Chobot

+ ešte jeden, ty vieš, povedz to, napíš to Aar...

Reagovat
nani92

Arteta

Reagovat
Mastný Chobot

Aarteta, ty Kkokot?

Reagovat
nani92

keďže vás zradila dalšia legenda a odišla do City za úspechom a peniazmi, tak som odôvodnene predpokladal, že si sa úmyslene rozhodol sprzniť jeho svieže meno

Reagovat
SunFells

Ten se beztak přihlásí, Wenger ho jen nesundá.

Reagovat
soukup

*přijdou před zápasem s tím, že se zranili už na tréninku

Reagovat
SunFells

Roberto Firmino has been charged with drink driving in Liverpool City Centre.

To jsou ty rumové kokosky.

Reagovat
Hai

Proto je tak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

od neho som to nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"On se omlouval za skleničku čehokoliv? S hráči vážně soucítím. Za tím klukem je přece normální lidská bytost," prohlásil na tiskové konferenci německý kouč, podle něhož občasné upuštění páry neuškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Obhajovat řízení pod vlivem může jenom kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

však to hovoril Klopp o Rooneym, nie o Firminovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na té svatbě jak byl?

Reagovat
smazaný uživatel

j je to z clanku na eurofotbale Klopp se zastal Rooneyho, omluva prý nebyla potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

obcasne upusteni pary je urcite myslene na riadenie pod vplyvom alkoholu no ty vole

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fantomas

To s timhle vubec nesouvisi, jen owny demagog opet.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fff

Janko...este hlupejsi, nez sme si mysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tešil som sa na Isaaca. Zatiaľ čo som ho mal možnosť vidieť, tak hral veľmi dobre.

Reagovat
SunFells

Není ani na lavce, možná je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu Townsend na Messiho

Reagovat
nani92

Big Sam už úraduje

Reagovat
SunFells

Blonďák

Reagovat
minoLFC

dnes je futbal?

Reagovat
vladis271

toto snád fanúšik tímu zPL ani takúto otázku nemôže položiť.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

vy jste byli vzdycky takova podivna grupa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proto ty ciganky s dirama mezi zubama...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Celý víkend se třepu na pondělí a tady čtu toto

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si jenom pár mamlasů čutá

Reagovat
M0rb1D4S

Tohle bylo od Townsenda super

Reagovat
smazaný uživatel

Conte sa zaujíma o Vidala.No ok...Ak by odišiel snáď vyjde ten Veratti

Reagovat
Taiger

Dneska snad Oli v základě.

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, ale nebude

Reagovat
Taiger

Dneska ale čekám nějak změnu od Arsena a jelikož nemůže protočit křídla, tak to bude Oli.

Reagovat
smazaný uživatel

Heurelio

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
Busby babes

Calamity Gomez.

Reagovat
Busby babes

ale ma kliku no.

Reagovat
blaugrana

Crystal, vy idioti.

Reagovat
SunFells

Ale napravil si to ....teda chyba hlavně obránce, ale Gomes tam šel hodně vtipně.

Reagovat
Busby babes

kdyby tam sel skluzem, tak ten mic mel prvni.

Reagovat
SunFells

Když už šel, tak měl jít pořádně.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem takéto zahrávanie penált - on sa ani extra nemieri, len dúfa, že oklame brankára.

Reagovat
smazaný uživatel

...,že sa brankár hodí na opačnú stranu.*

Reagovat
Mastný Chobot

Amrabat je skilfúlny playerík

Reagovat
Coutinho10

Benteke Gomez

Reagovat
Taiger

Ajajaj, kdopak má ve fantě Bentekeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes asi naposledy.

Reagovat
blade115

To buď rád, já dnes poprvé...

Reagovat
smazaný uživatel

este nech dostane druhu zltu a uz nadobro skoncil

Reagovat
Taiger

Reagovat
SpecialOne

Ale žlutou měl Gomesovi dát, tu akci přerušil a navíc ten zákrok byl docela hrubý no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

mohl no

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde nájdem vo Fife 17 režim MS alebo ME?

Reagovat
B3n

Asi musíš vytvořit turnaj, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nie sú normálne klasické Majstrovstvá sveta. Zrejme tam nie sú

Reagovat
nani92

no nie sú tam

Reagovat
smazaný uživatel

Som sklamaný.

Reagovat
nani92

tak si kup PEs

Reagovat
smazaný uživatel

Mám, ale teraz chcem zahrať dva-tri týždne fifu aby som si to vyskúšal.

Reagovat
B3n

Tam snad nikdy nebyli ani, ne ? Proto vždycky pak vydávali samostatný ty turnajový hry, aby jim náhodou neutekl nějakej zisk

Reagovat
smazaný uživatel

17ka je moja prvá FIFA čo som v živote zapol, tak preto som nevedel, ako to je. Dik za objasnenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne dík za odpoveď.

Reagovat
B3n

Bob Bradley, ze kterého si v uplynulém týdnu britská média utahovala kvůli americkému názvosloví pro pokutové kopy či venkovní zápasy. - Co použil za výrazy ?

Reagovat
Nikikrew

Watford je teda strasny. Iba to nakopavaju na Deneyho, cakal som teda od nich viac. CP zasluzene vedie

Reagovat
smazaný uživatel

uz chape ten clovecik preco tip na crystal x2? este sa tu bude cudovat

Reagovat
SpecialOne

Ten efekt nového trenéra se odhaduje těžko, navíc při venkovním zápase, když je u týmu pár dní. Zlepšení člověk čeká, ale jestli hned nebo za dva týdny, takové zápassy radši z tiketu vynechat.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved hej ja len skor narazam na toho neviem ci si to bol ty co tu skoro ukamenoval autora tipu 02 pre Crystal

Reagovat
SpecialOne

nene to já ne, navíc to byl dobrý tip, jen bych to prostě vynechal radši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

OT:

ZOMRI sa s tým na FB dosť nesere. Asi chceli presunúť ten shitstorm od Andalovej na seba aby jej trocha uľahčili život.

Reagovat
Mastný Chobot

starý admin bol lepší

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

mas odkaz na tu Anladovu?

Reagovat
vladis271

nemám priamo, zmazala to. Tot aj s dobrovodského komentárom.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=188122311654676&set=p.188122311654676&type=3&theater

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze si tu vcera umravnoval lidi at si z toho nedelaj FB

Reagovat
smazaný uživatel

to je kravka taketo veci sa pisu iba pod fejkovym profilom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co uz, aspon bude mat Levoslav viacej materialu na blogy.

Reagovat
vladis271

Levoslav je náš. To by bol kvalitný trolling keby spravil teraz blog z printscreenu ktorý by mu ona poslala ako sa jej vyhrážali.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak, staci si prejst prispevok Oskarka Dobrovodskeho tam je pekne nagrcane aj na tabule hanby sa najde par skvostov.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Godwinson

Náhodou to byla sranda, ale čekal jsem víc

Reagovat
FCSL

Dneska snad Giroud na hrotu a Alexis na křídle místo Iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi bude hrat podle me..neni duvod pro rotaci a je to oblibenec AW. Ale zas se vraci Aaron, tak kdo vi co se Bossovi honi v hlave....hlavne chci videt behem tech 14 dni Welbze, mam ho rad

Reagovat
smazaný uživatel

Oni daju futbal, ked mam v stredu skusku

Reagovat
Error

Mezi svátky? To kde jsou tak akční?

Reagovat
smazaný uživatel

na FEIke, ale matika. Vypisal nam takto terminy, aj medzi sviatkami, ale ja som rad, ze to mozno spravim uz pred Januarom,tam mam toho tiez viac nez dost. A matika je jedna z lahsich veci.

Reagovat
Taiger

OLIIIIIIIIII, told ya.

Reagovat
Nikikrew

Gibbo a Giroud zaklad

Theo ani na lavicke , zraneny?

Reagovat
SunFells

Dostal kávovar, nemá motivaci.

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Gibbs - Coquelin, Xhaka - Alexis, Özil, Iwobi - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs, Giroud

Reagovat
Hachim Mastour

Katastrofa.Čech mal byť na lavičke kvôli druhému gólu City.A kde je Lucas?

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Pěkná

Reagovat
Mastný Chobot

olé, tak to ospravedlnenie Wengerovi, nečakal som, potešil

Reagovat
Edgewalker

Theo ani na lavičce? Doufám že se taky nezranil...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

The boss has confirmed @Alex_OxChambo misses out with the injury he sustained in #MCFCvAFC

@theowalcott has a slight calf problem

Reagovat
Edgewalker

Snad se to tedy neprotáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Merte je na jak dlouho jeste out?

Reagovat
afc

Coskoro je spat a v zaklade.

Reagovat
SunFells

Trénuje, vrátit by se měl někdy v lednu společně s Mustafim.

Reagovat
smazaný uživatel

dik oboum, nemuzu mu prijit moc na chut...Teda Mustafiho myslim. Merte at uz je zpatky fit, kor letos by to byl sezona pro nej

Reagovat
Nikikrew

Ved Mustafi hra zatial velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Ti prijde? Me ani ne, chova se jako by to mel jisty, jako oooobr posila z PD a dela slusny kiksy.

Ale pripoustim, ze ma v sobe takovou tu zabijackou chladnost, rozehravka slusna, ale neni to jeste ono...Teda na muj vkus, pro obrance hrajici ho zaklad v AFC

Reagovat
smazaný uživatel

*hrajiciho, ze se do te huby nekopnu rovnou

Reagovat
wild

Dave

Valencia, Jones, Rojo, Blind

Herrera, Carrick

Mata, Pogba, Lingard

Ibrahimovic

Romero, Darmian, Smalling, Fellaini, Mkhitaryan, Martial, Rashford.

Reagovat
wild

co je s Wazzom?

Reagovat
Busby babes

tipnul bych si, ze rotuje.

Reagovat
iamek

Smer cina

Reagovat
Busby babes

Simon Stone ‏@sistoney67 8 min.před 8 minutami Translate from angličtina

Uživatel Simon Stone retweetnul uživatele Manchester United.

No @WayneRooney. Out with injury.

Reagovat
smazaný uživatel

Translate from angličtina

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Blind na LB. jinak dobra, snad Mata zahraje dobre. A Henrikh na lavce. cekal jsem tam i Baillyho a Wazzu.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne pokud bude treba hru rozhybat, tak rozhodne mame moznosti jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Fellainim, ktery na hriste pujde jako prvni se to stejne minimalne vykrati

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej paskvil...optikou letosniho leta

Reagovat
Error

Tak ale Conte mě řádně nasral.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Fabregas, Matic, Alonso; Willian, Hazard, Pedro.

Ježiš, proč tam není Michy

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Jako tohle prostě nepochopím. Lukaku, KdB, Michy, všichni talenti jak kráva, vidíme to všichni tady, ale v Chelsea prostě radši namrdame sebevětší dřeváky do sestavy než je nechat hrát...

Reagovat
Whitemedia

Mě by zase zajímalo, jak si má chlapec zvyknout na PL, když za pět měsíců odehraje 300 minut..

Reagovat
blade115

No asi musí půl roku nejdřív koukat na tréninku na hráče, co tu soutěž hrají...

Reagovat
Whitemedia

Antonio Conte: "Michyho přístup a chování bylo fantastické. Chce se zlepšovat ve všech aspektech. Ukazuje mi velkou zarputilost, velké pracovní nasazení i vášeň. Samozřejmě že chce hrát a není to snadné, když máte před sebou hráče jako je Diego Costa. Pro Michyho je důležité, aby pokračoval v práci a nadále se zlepšoval. Jsem si jistý, že jeho chvíle přijde. Pokud se rozhodnu dát ho do základní sestavy, pak jen proto, že je připraven. Musí dělat jen to, co děláme na trénincích, nic jiného."

Reagovat
blade115

Takže má parádní přístup, na tréninku maká, má talent, chce hrát, trenér je s ním spokojen, ale místo v základu si prostě nezaslouží. Hm.

Vůbec teď nemám chuť se na to dívat, to zas bude to klasický obléhání vápna, případně styl "všechno na Hazarda" a nakonec buď ztráta, nebo udřená výhra...

Reagovat
Whitemedia

Hazard na hrotu snad nikdy nepřinesl nic dobrého..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase on sa tam v zápase objavuje docela pravidelne, ale teraz tam bude už od podstaty a nie od jeho voľného pohybu.

Reagovat
Svatej

......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hele jednou tam bude, znovu se osvědčí a Carragher Conteho pochválí, že jeho tah na něj nespěchat se vyplatil.

Reagovat
Svatej

On to fakt udelal, to si dela prdel...

Hotovat, ten kluk je nekonecnej sympatak a evidentne ho nepotrebujeme.

Reagovat
Nikikrew

nechapem, dnes mal byt v zaklade, kedy inokedy?

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

OT:Nevíte prosím kde bych našel zápas Karlovy Vary-Kometa?díky moc

Reagovat
Euphael

tipsport

Reagovat
didosh

Krom tipace to nikde není?

Reagovat
iamek

Hokejka.cz

Reagovat
didosh

Mrknu ale tuším že tam s tím byl nějaký problém...

Reagovat
iamek

Ja se tam prihlasim pres fb a normal mi to jede. Akorat ne na celou obrazovku :-\ .'

Reagovat
SpecialOne

Ale no tak Tondo, proč si tam toho Michyho nedal, vždyť v něm to je, klidně mohl dneska rozhodnout. Nemám rád sestavy bez hrotového hráče, centrovat bude úplně zbytečné, taktika "snad to Hazard rozhodne" obléhání vápna bez efektu.

Reagovat
vladis271

Kde je pravdepodobnejšia strata dnes na Chelsea alebo na OT?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
vladis271

to som si myslel posledné 2 mesiace každý zápas.Dnes sa nachytať nenechám.

Reagovat
Busby babes

tak proc se ptas?

Reagovat
Hokaido

Já nám dneska moc nevěřím, ztratit už prostě někdy musíme.

Reagovat
Busby babes

zrovna Cheries jsou venku celkem marni, ne? Ja bych vam dneska docela veril. To uz spis cekam prekvapko na Arsenalu nebo u nas.

Reagovat
Hokaido

Jsou no... Ale už jsem se za ty léta s PL naučil, že ztráta často přichází v tom relativně nejslabším zápase.

Reagovat
wild

Sunderland dnes urcite pride o vsetky body..takze na OT

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pekne začína fantasy. Zaha a Benteke v zostave...aby som z nich nemal nakoniec mínus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to 0 za túto dvojicu.

Reagovat
Mastný Chobot

v prvom polčase penalta, gól a 2 striedania -> nadstaví 5 minút

v druhom penalta, gól a 3 striedania -> 4 minúty

Reagovat
wild

predpokladam, ze tam v 1.polcase boli zranenia a chvilu sa nehralo..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snáď poriadne ponížime Moyeseho, aspoň 4-0. Tragéd.

Reagovat
Svatej

Tak mě napadá - Neví někdo, jak na tom byl Conte celkově se zapracováním mladých do kádru? Často se tu omílá Pogba, ale nikdo jinej mě vlastně moc nenapadá. Ten chlap je fantastickej trenérskej materiál, jen mi tohle trochu vadí.

Teďka pár drobků pro Chalobaha je sice působivej počin, ale furt bychom si všichni přáli trochu větší rotaci hráčů, včetně prcků a hlavně Michyho..

Reagovat
Whitemedia

Počkej si na příští sezonu, tam už bude muser rotovat.. ale spíš to bude znamenat příchod např. nějakého Vidala, než že by hrával častěji Chalobah.

Reagovat
Svatej

úplně přesně to se mi prohnalo hlavou taky. Nejvíc mě děsí to, že odstřelíme Christensena, to bych fakt vzteky vybouchnul

Reagovat
Busby babes

a ja myslel, ze za ty mlady mohl Mourinho?

Reagovat
Svatej

?

Reagovat
Busby babes

jen takove rejpnuti. primitivni humor a tak.

Ale tuhle jsem na to koukal, a hraje vlastne jen ten Chabolah, co? ten Loftus Cheek skoro vubec.

Reagovat
Whitemedia

Loftus Cheek si nezaslouží hrát, v lednu musí jít na hostování, kde by se měl probrat..

Reagovat
Busby babes

sere na to jo? takze takovej vas Januzaj? I kdyz teda Adnan za sebou aspon jednu dobrou sezonu ma a ted v tom Sunderlandu taky zacina hrat...

Reagovat
Whitemedia

Svatej pode mnou to s tím Cheekem vystihl no...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Jo takhle..

Conte je dle slov hráčů ještě mnohem náročnější na fyzickou přípravu, takže mě až tak nepřekvapuje, že si 18letí vyrchtlí cucáci u něho nekopnou, každopádně zrovna Cheek, Chalobah a Batsman už jsou dospělí chlapi se slušnou fyzickou výbavou, tam mě to prostě mrzí.

Jinak Cheek sám o sobě je fotbalovej až až, i tu sílu má, jen na to kardinálně mrdá a působí dojmem 40letýho cápka, kterej už niomu nemusí nic dokazovat. Zbytek je úplně bezproblémovej. Jinak si ještě nějakou minutku urval Aina, ale nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se chtěl Cheek jevit u Conteho jako Pirlo, aby dostal šanci, ale neprošlo mu to

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Tak třeba mohl, já si s takovým hodnocením počkám, až bude Conte mít sezonu i s LM.. ale dal těm mladým šanci v poháru, hrál v základu Aina, Chalobah i ten Michy, ale zápas si prohráli a připravili se tím o další minuty na hřišti.. a jinak další mladé nemáme, všichni jsou na hostováních

Reagovat
B3n

Letos fakt s nějakou rotací radši nepočítej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerotoval ani nezapracovával mladý, sám tvrdil, že bude vždycky hrát ten nejlepší na postu.. aspoň to mi bylo tvrzeno

Reagovat
blade115

Krom Pogby u něj párkrát hrál z mladých Marrone, ale Juve vůbec nesleduju, tak nevím, jak to s ním vůbec bylo.

Reagovat
Hokaido

OT: Neví někdo, kde bych sehnal seznam, který zápas vysílají stanice po celém světě? Teď jsem narazil na Global TV, tak by mě zajímalo, jestli přes to půjde i PL.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
off-olda

Conte si dělá prdel ne?

Reagovat
Free_player

Tak jo dneska Ibra aspoň 2 fíky !

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti z Digi nedávajú United? tak načo im sú 4 kanály.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepustí ich limit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Nějaký ověřený link na Chelsea?

Reagovat
Mastný Chobot

7 mesiacov Giroud nebol v lige v základe... čo je väčšia známka Wengerovej prepálenej upnutosti?

Reagovat
Hachim Mastour

7 mesiacov v lige.

Reagovat
Gunnersaurus

Žírú dá dneska gól, stavte na to dom

Reagovat
fajdax

Balkon

Reagovat
Coutinho10

i Huth ma pripravenou masku Vardyho

Reagovat
Svatej

my budem nakopávat

Reagovat
smazaný uživatel

fúú, být tam Diego ...

Reagovat
smazaný uživatel

1-1 Hazard Wilshere. Takto tipujem výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že Chelsea dáváš nějakou naději

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Gibbs toho urobil za 10 minút dopredu toľko, čo Nacho za 1,5 roka

Reagovat
Swarley

Jonesy tvrdě

Reagovat
JarousFCB

Má někdo aecstream/sopcast na Arsenal s Eng komentářem? dík

Reagovat
Taiger

Olího levačka se už zahřejvá.

Reagovat
andrew96

Wilšér

Reagovat
Svatej

Doufám, že se Wilshere nebude chovat jak unukaná mrdka, až mu to někdo vrátí

Reagovat
Mastný Chobot

bude, lebo to je Wilshere

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

je to pomalýýýýýýýýýý

Reagovat
Busby babes

chce tpo rychlej chodit dopredu, kdyz uz Sunderland obcas zautoci.

Reagovat
Swarley

jj a když jdeme postupně, tak se stejně vůbec nehýbeme, hrajeme to v chůzi

Reagovat
Taiger

Iwobi se pohybuje všude jen né na pravým křídle ne?

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, však on ani nie je krídlo v pravom slova zmysle

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

ty vole jako Mata je papír, ale tohle přece nebyl vůbec úmysl hrát balon

Reagovat
niflheim

To ne, ale Atkinson si to obhájí.

Reagovat
Busby babes

to ne, ale neni to ani penalta imho.

Reagovat
Swarley

nevim no, jako přijde mi to jako hokejové "bránění ve hře", to by měl být faul

jako byla by to dost prazvláštní penalta, ale jako zase mi tohle jako čisté určitě nepřijde

Reagovat
Busby babes

z opakovacky. Faul to byl, ale takovej divnej no. byla by to asi hodne prisna penalta.

Reagovat
Swarley

jj, zase taková ta fotbalová klasika...mimo vápno by se to písklo, ale na penaltu to není...

Reagovat
bbbauch

Tykravo jak odlit jestli to bylo na penaltu nevim, ale hrat balon snad ani nechtel ne?

Reagovat
bbbauch

Na balon se ani nepodival, jenom sledoval matu

Reagovat
vladis271

Moyes prišiel hrať futbal

Reagovat
r.mrazik

kdyz ten hrac nechce hrat vubec balon a zboura toho hrace tak je to prece jasny faul ty cerna svine!!!

Reagovat
Mimalu

Pedrooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrooooo kráááásně

Reagovat
off-olda

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Svatej

achjo

Reagovat
Whitemedia

A já to neviděl

Reagovat
liquicitizen

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
vladis271

Pickford tie lopty dobre servíruje pekne.

Reagovat
Trapper

Pedro je občas fakt génius

Fabre assist

Reagovat
Svatej

Jinak pochvala paří hlavně Hazardovi, skvěle ty hráče rozběhal

Reagovat
nani92

Pedrito o tom to je chalani, Conte tam dá čo mu urobí víťaztvá a nie nejakých mladých pri ktorých nemá tú istotu..to isté ja Mourinho, mladých hráčov môžete vidieť v Ajaxe, ale nie v top kluboch

Reagovat
Whitemedia

Však Pedro tam mohl být i s Michym..

Reagovat
nani92

ale potom by neboli 3 body a o to predsa ide nie

Reagovat
Whitemedia

moc tlačíš na pilu

Reagovat
nani92

ani nie, ale to nie je len u Conteho, ale aj u Mourinha..robí sa strašne veľká bublina, že manažéri musia stale stavať maldeho hráča, len preto, že je mladý, pritom v žiadnom klube kde sa darí sa to neuskutočňuje..LVG tiež vytiahol Rashforda, Mensaha až ked to bolo kritické a ked má Conte túto variantu,ktorá mu vychádza tak načo tam zbytočne tlačiť a vyčítať mu to

Reagovat
r.mrazik

tak aspon ze takovej vocas nebyl tenkrat alex,kdyz pak prodal starsi hrace a dal sanci "detem"...

Reagovat
nani92

oh dear, jedná svetlá výnimka, ktorá predtým nebola a už nebude

Reagovat
r.mrazik

jasna vec...taky se divim,ze v barce dostali sanci xavi a iniesta...v liveru mlady gerard a dalsi a dalsi hraci...

Reagovat
nani92

však o tomto hovorím, ty tu dávaš hráčov milion rokov dozadu nejaký súčasný prípad?

Reagovat
r.mrazik

Iheanacho v City, v arsenalu Bellerin, u slepic Kane...a dalsi dalsi...ale neboj,urcite se ti zas neco libit nebude,abys podporil tu tvoji kravinu

Reagovat
nani92

jj Iheanacho, ktorého Pep stiahne cez zápas a radšej tam dá Yayu však Bellerin aj Kane vystrelili na tých postoch, kde mali kluby slabinu..ale ak Chelsea nemá slabinu v utoku a v Conteho systeme tam bude hrať lepšie Pedro, tak načo toľko kriku pre nič?

Reagovat
r.mrazik

jasny,protoze pro slepice a arsenal by byl problem koupit na dany post hrace...treba jako Debuchyho...a sakra...

jestli nechapes tu kritiku tak se asi nemame o cem bavit...coz podle diskuze asi fakt nemame

Reagovat
nani92

tak keby Kane sa hned nechytil golmi, tak myslíš, že by Tottenham nikoho nekupil? však sa pozri len na nás, keby sme to po minulej užasnej sezone postavili len na Rashfordovi..chápem kritiku, ale príde mi to plakanie pred zápasom smiešne, kebyže po prehre mu vyčitaju že tam neskusil toho alebo hentoho tak ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

zrovna Pedro si myslim, ze by dnes hral aj keby hral Batshuay

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blade115

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Pedroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
off-olda

Reagovat
Swarley

Herrera tohle bude zkoušet pořád

ale pěkně Pogba, chyběl kousek

Reagovat
niflheim

Ander by si měl vzít nějaké hodiny střelby u Scholese

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Pogba

Reagovat
Taiger

Chtělo by to repre pauzu, aby se naši trocha probudili.

Reagovat
niflheim

Ander vždy minimálně jedna taková každý zápas

Reagovat
Swarley

ale až to vyjde, bude to velký

Reagovat
bbbauch

Tak jako fanousek Scholese takovou nabidku nemohl odmitnout akorat se to nepovedlo

Reagovat
Busby babes

ma nekdo horsi rohy nez my?

Reagovat
Hokaido

Everton je zase na ručník. Koeman se snaži o nějaká 343 nebo co, ale je to teda hrůza. Foxes bez Drinkwatera, Mahréze, Fuchse, Vardyho a Hutha je přehrávají a Everton není schopnej si ani vytvořit nějakou šanci.

Reagovat
Swarley

co teď Sunderland jako nedal

Reagovat
Taiger

Hodit všude under dneska.

Reagovat
Nikikrew

ahjaj toto zas bude zapas

Reagovat
Whitemedia

Cesc pěkná kosa..

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard střílel rabonou dneska znovu neskutečný

Reagovat
wild

ty vole, takto aktivne ani s nami nehraval Moyes na OT

Reagovat
Swarley

ale strašně to ulehčujeme, tohle je od nás zatím fakt dost sváteční fotbal...jediný Pogba tam něco zkouší tvořit...

Reagovat
wild

musi tam ist Miky na 2.polcas

Reagovat
Svatej

dopiči jaká Rabona

Reagovat
smazaný uživatel

mel by nekdo stream na united? prosim

Reagovat
Mastný Chobot

namiesto toho, aby sme sa snažili rozšíriť ihrisko a rozťahať tých 11 obrancov WBA čo najďalej od seba, tak Alexis, Mesut aj Iwobi sa spolu s Coqom a Xhakom pohybujú na 10 metroch štvorcových v strede a tam si medzi sebou prihrávajú...

Reagovat
Free_player

tak, kdy už začně ten Manchester něco hrát ?

Reagovat
Busby babes

az nastoupi Mikhy.

Reagovat
raduinho

Azář by to mohl zkusit i pravou.

Reagovat
Kovi81

Hazard

Reagovat
spider_8

To by byl gól

Reagovat
Whitemedia

Cesc je pořád bez žluté?

Reagovat
smazaný uživatel

lingard je traged... zaloha vobec nefunguje, dnes sunderland neprehra

Reagovat
nani92

kamilko nebud smutný

Reagovat
Grahf

Prečo všetci stoja a pozerajú na sunderland? To č o je za taktiku?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Swarley

to je od nás zatím strašně zoufalé představení

Reagovat
Busby babes

hlavne nedostat nejakej nahodak, o polocase kartac a vletet na ne.

Reagovat
Swarley

buď teď nějakej haluzák nebo musí dostat o poločase totální kartáč

Reagovat
Swarley

tak zase na druhou stranu tohle byl pěkný gól

Reagovat
Whitemedia

Hazard je dnes geniální

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Fantastický výkon, v každej šanci má prsty

Reagovat
bbbauch

Tezka bida zatim.. a ja dal zlatanovu triple C

Reagovat
Taiger

Mesut je dneska totálně na facku, nejen dneska.

Reagovat
raduinho

Mamut už má to nejlepší za sebou.

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Klasika 1. půlrok má dobrý, přijde zima a je z něho průměrák

Reagovat
SunFells

Vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Ouuuu Sou Klóse

Reagovat
niflheim

Ty vole... Pogba to potáhne, ale pak přihraje, celé se to zabrzdí a najednou 9 hráčů Sunderlandu v šestnáctce. Ty protiútoky nám fakt moc nejdou.

Reagovat
Swarley

Pogba hraje zatím jako jediný z našich, ale tohle musí k-rva dávat

Reagovat
wild

dopice to musis trafit branu z takej pozicie

Reagovat
Whitemedia

Ale Bournemouth sympatický výkon zatím, přijeli hrát fotbal.. to je po těch třech předchozích zápasech takový menší vánoční zázrak

Reagovat
Kovi81

takovy Wilshere hodne dobry

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
JarousFCB

Özil zatím hrůza...

Reagovat
raduinho

Wilšér hraje dobře

Reagovat
SpecialOne

Hazard a Pedro dneska velká paráda

Reagovat
Whitemedia

Hazard jak si to tam vodí tvle

Reagovat
bbbauch

Blind ibraaa

Reagovat
Busby babes

slava ty vole...

Reagovat
nani92

oleeeeeeee

Reagovat
niflheim

Blinďááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááák

Reagovat
raduinho

Blííííínd

Reagovat
wild

Rojo s Blindom aka akcia

Reagovat
Tuard.MUTD

Najs.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL

Reagovat
Busby babes

Blindak paradne.

Reagovat
raduinho

Penalta? Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

hodte nekdo stream na united pls

Reagovat
Side

co tam ta piča píská pořád, se jen tak svalí na zem a hned to foukne kokot

Reagovat
SpecialOne

Vole, když dáš výhdu a tým z ní zakončí, tak tu výhodu využije a nemůžeš tu akci vracet....

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčímu jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má být jako?

Reagovat
raduinho

Arsenal by si měl stáhnout Wilsherea zpátky už ted v lednu.

Reagovat
Whitemedia

Co tohle je za šaškárnu

Reagovat
bbbauch

Ted hlavne nedat na 2:0

Reagovat
vilp

Wilshere to má pořád v noze. Škoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš zlomeninu?

Reagovat
Mastný Chobot

jankovinka ☑

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou mi jebe

Reagovat
smazaný uživatel

nezkousej to prevekslovat na ostani uzavatele, youngovinka je tvoje <3

Reagovat
Swarley

pěkně Pogba, to mohl být fík...dneska hraje výborně...

Reagovat
r.mrazik

skoda Pogba...to by byl super gol

Reagovat
raduinho

You shall not pass !!! Naše obrana je prostě úžasná

Reagovat
niflheim

Nevím proč, ale Jesse mi připadá takový zmatený, zbrklý.

Reagovat
bbbauch

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Mata

Pekne hovado.

Reagovat
Edgewalker

Nuda.

Reagovat
r.mrazik

Mata

Reagovat
Mastný Chobot

wow, no, keby sme 8/10 útokov neťahali stredom a 50 prihrávkami, tak by sme sa možno dostali aj do nejakej solídnej šance a možno (!), možno by sme dali aj gól.

Reagovat
nani92

gol by ste dali určite ak by zakončoval Giroud

Reagovat
niflheim

Uff, vyhnuli jsme se Csaplarovce.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Kovi81

Reagovat
raduinho

KTBFFH Azář je boží.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Mihi

Reagovat
Busby babes

tak uz by taky mohl udelat nejaky body misto techle picovin.

Reagovat
vilp

Zbytečnost. Kdyby radši zakončoval ty svoje průniky do vápna místo nahrávek zpět...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
spider_8

Proč se zahrával přímák, když se ta akce normálně dohrála?

Každopádně Bournemouth výborný výkon, dávají nám zabrat aniž by přitom museli betonovat.

Reagovat
Gunner14

Držení míče 79% - 21% a střely na bránu 1-1

Reagovat
spider_8

Nevadí.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Ale střely mimo je drtíme

Reagovat
spider_8

To je hlavní A potom ještě auty.

Reagovat
Makiii

Dobrej polocas od nas, az asi na cca 8 minutek, kdy Sunderland trosku pozlobil. Chce to rychle pridat druhej gol, at je klidek... Jak casto nadavam na Lingarda, tak se mi dnes libi. Hlavne to nepokazit a pokracovat v tom, jak jsme se toho ujali po golu.

Reagovat
Hachim Mastour

Mesut sa ako jediný snaží niečo vymyslieť.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň pri tom chodí?

Reagovat
Mastný Chobot

what? keď už sa niekto snaží o niečo prekvapujúce, tak je to Xhaka s Iwobim. A Alexis samozrejme.

Reagovat
Gunner14

Však Xhaka a Alexis tam dávaj furt balony a mnohem lepší většinou.

Reagovat
Hachim Mastour

To že mu to nevychádza je vec druhá ale snaží sa aj on.

Reagovat
Mastný Chobot

"aj on" takže už nie je jediný?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

ale prosimta. Mesut a Sanchez davaju kolme lopty, Xhaka tam je hlavne aby to daval do strany. Chyba vacsi pohyb.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Reagovat
JarousFCB

Jak všechny nasrat? Nebo jak přihrát soupeři?

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere hrá parádne...škoda takého hráča a zranení...na nom a na sturridgovi mohol stat albion..nuz, obaja su papieriky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

To je zas zapas, sialena nuda, WBA klasika, Pulis je proste posera, co uz. Nechapem preco to tahame vsetko cez stred, mali by sme hrat viac po krajoch a dovolit si jeden na jedneho. Dnes dat gol bude teda asi zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

pulis hral takto aj proti chelsea aj proti nam...vzdy je to proti nemu o jednom gole

Reagovat
Nikikrew

ja viem, najviac na tom trpi ale fanusik.

Reagovat
Hachim Mastour

Vieš ale na Emirates to je vždy výprask.

Reagovat
iamek

Ty nase rohy to je naproste peklo. Nejsme schopni z toho vubec nic vytezit a naopak standartky Sunderlandu docela smrdi. Pogba zatim uzasnej. Chce to dat co nejrychleji druhy gol, protoze Sunderland z protiutoku docela zlobil.

Reagovat
Busby babes

to taky nechpau. to je snad uz 3 roky, co nase rohy jsou naprosto priserny. Nemame z toho ani nejakej zavr nic, proste jen obrance soupere odhlavickuje dopice, uplne pokazdy.

Reagovat
iamek

Pritom mame dobre hlavickujici stopery + Zlatana s Pogbou. Na hranici vapne muze palit Herrera nebo Carrick, ale kazdy roh skonci stejne. Presne jak pises.

Reagovat
Swarley

nechápu, jak je tohle možný...fakt jsem si sliboval od standardek letos víc, ale je to zatím pořád stejná bída...

Reagovat
Busby babes

No cekal jsem tezkej zapas, ale zatim to Sunderlandu dost ulehcujeme. chce to vic pohybu, rychlejsi prechod do utoku. jinak se dobre sesikuji a pak tam najit misto je dost problem. Pogbic zatim super, ostatni spis bida.

Blindak se mi dneska docela libi. smerem dopredu to dobre podporuje.

Reagovat
iamek

Pohyb mi nepripada spatny, ale chodime v malem poctu do vapna. Zlatan ma balon a nema proste komu, protoze kazdy je nekde za vapnem a ne ve vapne.

Reagovat
Busby babes

jo no, dvoumetrovej Zlatan a porad nekde vedle vapna. a centry litaj na Matu s Lingardem.

Reagovat
iamek

Presne tak

Reagovat
Makiii

Ale i tak uz se tesim, az tam bude jezdit Shaw po te lajne... Ale dopredu hraje dobre dnes, jen ten Anichebe dela trosku problemky...

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím Mkh namiesto Lingarda. ASAP

Reagovat
smazaný uživatel

toho Wilshera bych klidně bral kdyby nebyl takový kokot

Reagovat
Hokaido

Lukaku je strašně na facku. Nedivil bych se, kdyby se ho Everton po prodloužení smlouvy chtěl co nejdřív zbavit, dokud za něj někdo dá 30m+.

Reagovat
Swarley

Lukaku na facku...to bych chtěl vidět, kdo by mu ji dal...

Reagovat
Busby babes

Zlatan.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Yacob kokot to som ešte nevidel

Reagovat
Whitemedia

Hazardinho

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Hazard bůh

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

EDEN!!

Reagovat
off-olda

Hazardinho.

Reagovat
Kovi81

paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard zaslouženě

Reagovat
Busby babes

Zlatan. takhle to zajebat.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Golasoooooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

Udělám si na Granita tři dny a naučím ho zpracovávat balón. Ale pak to musíte někdo převzít, potřeboval by tak měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne, ja sa mu povenujem

Reagovat
smazaný uživatel

stream na arsenal prosím vás niekto

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
Edgewalker

Ale je v ruštině, anglické mi nejely

Reagovat
SunFells

Ty ruské padaj.

Reagovat
Edgewalker

Tenhle zatím drží Akorát houno rozumím

Reagovat
Gunner14
Reagovat
DeformFCB
Reagovat
Edgewalker

škoda

Reagovat
Swarley

to naše finální řešení je dneska tak na hovno

Reagovat
nani92

Hazard taká skvelá príležitosť a on ten 50ty gol dá v 49. minúte

Reagovat
Busby babes

mel mit pomalejsi rozbeh?

Reagovat
nani92

však pokecám s rozhodcom, upravím si kopačky a tak

Reagovat
vladis271

ty fakt pozeráš CFC v čase ked hráte vy?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nebylo o čem, to až Mkhitarian tomu něco dal..

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Tvl taková smůla Alexis škoda

Reagovat
SunFells

Že netrefíš bránu asi není smůla.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Dej si na řízek.

Reagovat
Gunner14

Už jsem je snědl nebud agresivní.

Reagovat
SunFells

Hm

Reagovat
Swarley

Pogbo tref to už!

Reagovat
bbbauch

Tomu Pogbovi uz totam musi zacit padat.. dneska uz tam jeden mel mit minimalne

Reagovat
Whitemedia

Willi tohle musí dávat..

Reagovat
Busby babes

ten klucina dostal dobre nalozeno.

Reagovat
SunFells

Joel Robles is the 50th different goalkeeper to provide an assist in Premier League history.

Slušný číslo.

Reagovat
andrew96

Foster chce do sestavy Kostky.

Reagovat
SunFells

Uuu, krásně Foster Giroud

Reagovat
Svatej

Hazard už obehrává vlastní hráče

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
off-olda

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Mkhitaryan

Reagovat
Busby babes

dobry stridani. Jesse dneska takovej zmatenej.

Reagovat
Squinty

dej tam uz Michyho kua

Reagovat
andrew96

Gibbs

Reagovat
nani92

tak debilne sa môže zraniť fakt len Gibbs..bezmozgoví hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Nyom pod tlakom da taky pas

Reagovat
Swarley

dejte ten druhej gól do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

Ander s tými strelami

Reagovat
bbbauch

Inro davej to

Reagovat
Whitemedia

Tondo střídej už prosím

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je popiči

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Hazarde hoď tam už ten druhej

Reagovat
Whitemedia

Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Courtois

Reagovat
Kovi81

Tybo

Reagovat
smazaný uživatel

Kurtoááá

Reagovat
Hokaido

Tibo se nám konečně rozchytal. Zaplať pánbůh. Ale tohle byla přesně ta šance, kterou by si Bouremouth nevytvořil, kdyby hrál Kanté.

Reagovat
Gunner14

Ramsey má narozky ne dnes? V 93 dá gola

Reagovat
Swarley

to chceš odrovnat i zbytek alexandrovců?

Reagovat
andrew96

Nj, George Michael vlastně

Reagovat
off-olda

Pane bože střídej už!

Reagovat
Whitemedia

Taky si z toho nestřídání tak nervní jo?

Reagovat
off-olda

Brutálně mě tím vytáčí. Michy si prostě nějaký čas zaslouží a ona je 80 minuta, Costa vykartovaný, vedeme pohodově 2:0 a on stejně dřepí.

Reagovat
bbbauch

Jako ze by vystridal Abrahama treba?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
bbbauch

To byl Bozi pritel prej, jsem nekde zahlid

Reagovat
off-olda

Reagovat
BohumilPrdko

Co ještě chce ten Giroud??!!

Reagovat
smazaný uživatel

vyšší plat

Reagovat
Swarley

alespoň trošku skillu do noh

Reagovat
Mastný Chobot

nepotrebuje (ty kokotko)

Reagovat
Swarley

dobře mi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Během 3 kol posrat celou sezonu Wenger out

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson teraz všetko odpíska kktko

Reagovat
mr.Silver

Nase protiutoky poslednich par kol ->

Reagovat
off-olda

Chalobah

Reagovat
liquicitizen

Chalobah

Reagovat
bbbauch

Jinak Arsenal celkem klasicky v dobe, kdy se s chelsea mohl utrhnout trochu nahore, tak to zacne srat... jo a Ibraaaa!!

Reagovat
bbbauch

Nemate zac Gooners

Reagovat
Free_player

Ibraaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAHIMOVIC

Reagovat
Whitemedia

Mojžíš

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan je bůh

Reagovat
Busby babes

Ibra!!!!!!!!

Reagovat
nani92

BOH

Reagovat
niflheim

Zlataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Swarley

Pogba MOTM dneska

Reagovat
Busby babes

takze Ibra vyrovnal svuj nejlepsi vykon v kalendarnim roce, 50 golu.

Reagovat
Snatus

Doufám, že druhé střídání bude Ivanovič

Reagovat
off-olda

Ivanovič a Willian zpět. Jen aby tam náhodou nedal Michyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefím Everton, Palace a Kladiváře, aby mi to nakonec posral Arsenal..

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini ide zase hrať a Schneiderlin zhnije niekde vo WBA

Reagovat
niflheim

Takže 2:1 do pěti minut?

Reagovat
Nikikrew

Girooooooooooooooooooooooooooooooiuuuuuuudddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Reagovat
Hachim Mastour

Mesut asistencia !

Reagovat
Svatej

Luiz je borec

Reagovat
nani92

aspoň že ho dal Giroud

Reagovat
SunFells

GIROOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
Mastný Chobot

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Edgewalker

Konečně!!!!!!!

Reagovat
nani92

válec

Reagovat
bbbauch

mkh!!!!!

Reagovat
Tommy the Gunner

Giroooooooooud

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně popiči!

Reagovat
Gunner14

Olíííííííííííííííííííííííííííííííí, Mesut

Reagovat
SunFells

Dáš tam někoho, komu Mesut může přihrát a on mu přihraje

Reagovat
Swarley

ofsajd, ale naprostá náááádhera

Reagovat
Busby babes

dobre carovej. Takovej gol musis nechat.

Reagovat
niflheim

Mikyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
mr.Silver

GIROUUUUUD!

ale ty ruce ve vapne mu tam klidne mohl pisknout

Reagovat
Free_player

ty píííčo

Reagovat
wild

MIKYYYYYYYYYYYYYY Fifa gol

Reagovat
smazaný uživatel

Cca 4 minúty pre Ainu.

Reagovat
Busby babes

Mikhy!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

a koukam, ze offside... no nevadi.

Reagovat
off-olda

Snad Michy odejde.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
SunFells

To by byly jinak pěkně prodrbané body, kdyby to tam nepadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jebe aký gól Keby to nebol ofsajd, tak to je gól sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

jebe tebe

Reagovat
Whitemedia

Michy dostane 3 minutky

Reagovat
nani92

Reagovat
off-olda

Nedostane.

Reagovat
Whitemedia

a nebo ne

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Jop dostal 3 ale len sekundy :P

Reagovat
smazaný uživatel

my zijem!!!! mesut♥ olieee♥♥

Reagovat
Manik...

Arsenal jsou luckerský kur*y... To je strašný jakou mají kliku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Mchitarjan gól? Čekám článek a vyjádření Péti Čecha, Mourinha a Ibrahimoviče

Reagovat
blade115

Wooow, tři minutky Aina, dvě minutky Michy, to se dnes Toník rozdal.

Reagovat
blade115

Aha, tak jen pět sekund, hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

2 vteřiny ... je mi ho fakt líto

Reagovat
SpecialOne

To jsou pořád řeči o fyzičce a on tam toho Batshuayie nedá ani dnes za stavu, kdy sice vedeme jen o 2 ale hru v pohodě kontrolujem. To by mě zajímalo, co za tím vězí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku fantasyyy

Reagovat
Swarley

snad se teď Ander díval

Reagovat
Whitemedia

Pedrooooooo

Reagovat
bbbauch

Borini

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea fantasyy

Reagovat
Free_player

Wow Borini taky výstavní kusanec

Reagovat
niflheim

Boha, ještěže vedeme

Reagovat
Nikikrew

Ramsey ty vole

Reagovat
nani92

Pedro

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Michy v suchém triku

Reagovat
off-olda

Ani z toho gólu nemám radost.

Reagovat
raduinho

Reagovat
mr.Silver

Ramsey

Reagovat
Trapper

PEdroooo

Chudák Michy

Reagovat
Edgewalker

Naše protiútoky jsou prostě luxus

Reagovat
SunFells

Oh Aaron Ramsey, vskutku neskutečný fotbalista

Reagovat
SunFells

Nejvyšší čas se o něj podělit s čínskými fanoušky.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ze bys ty zacal fandit ZhangZhou nebo jak se to pise?

Reagovat
SunFells

Takhle se to určitě nepíše. Ale jo, třeba, až Ramsey začne hrát za Shanghai, pak si klidně i Guangzhou zpovzdálí zafandím.

Reagovat
smazaný uživatel

mel bys, trebas bys zmizel pod clanky o Cinske narodni sovetske lize...

Reagovat
SunFells

Komentář vskutku hodný tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

opisoval sem od mistra mrstnyho jazycku, tebe pico

Reagovat
SunFells

To asi ne, z toho by ti pak nevzešlo něco tak dementního. Ale vždycky je naděje i pro slabé kusy, nevzdávej to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaroneee

Reagovat
Gunner14

Ramsey wtf?

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut super, Aaron

Reagovat
off-olda

Michy dostal 2 vteřiny. Conte

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramsey druha tutovka posrana

Reagovat
Euphael

toho kluka prodat dokud ma cenu, chcipaka uz nechci videt

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je picus ten Conte s tymi striedaniami

Reagovat
BohumilPrdko

Neskutečná lopata ten Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Ramses

Reagovat
Snatus

Michy si zvyká na Anglii přeci Ty dvě vteřiny ho ihned posilní a připraví. Jinak jsme zlomili rekord, gratulace týmu a Contemu.

Reagovat
smazaný uživatel

dát michumu 2 vteřiny to je jestě horší než kdyby ho tam nedal

Reagovat
smazaný uživatel

easy...

Reagovat
Nikikrew

Uf, tak to mi teda padol kamen zo srdca esteze existuje futbalova spravodlivost

Reagovat
smazaný uživatel

Čistá redka pro Koného, ale Atkinson dobře udělal, není potřeba vylučovat na konci zápasu za rozhodnutýho stavu.

Reagovat
Edgewalker

Díky bohu za tři body, byla to hra na jednu bránu, ale chtělo to víc gólů.

Reagovat
Gunnersaurus

Gunnersaurus26.12.2016 16:00#

Žírú dá dneska gól, stavte na to dom

Nostradamus

Reagovat
I am Mancunian

*Nostrasaurus

Reagovat
I am Mancunian

*Nostrasaurus

Reagovat
smazaný uživatel

Borini!!!! To byl gól roku. Kdo o něm pochyboval si zaslouží kruté anální znásilnění!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream na city?

Reagovat
Free_player

Walcott se zranil ?

Reagovat
Mastný Chobot

áno, ale na ďalší zápas by mali byť aj s Oxom ready. Snáď.

Reagovat
Free_player

okey to je dobrá zpráva ... před týdnem jsem ho koupil ve fantě

Reagovat
Mastný Chobot

popravde, dneškom sa do základu asi vráti Giroud, čiže Alexis sa posunie na krídlo a Theo dosť možno ostane na lavičke

Reagovat
Free_player

hmmm aha nooo tak to není dobrý ...

Reagovat
Busby babes

Massive blow to Hull here as John Stones goes off.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull sa nezľakol

Reagovat
smazaný uživatel

Oh City dosť bezzubí vo vytváraní šancí.

Reagovat
Mastný Chobot

wait for it

Reagovat
vilp

Nedá se na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná nuda zápasy dnes.

Reagovat
avicii

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Aký má zmysel, že City hrá vysokú líniu pri štandardkách, keď Otamendi sa aj tak 3 sekundy pred rozohraním rozbehne k vlastnej bráne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Leicester nech ide do piče, tragédi akých široko ďaleko niet. Bodaj by zostúpili šmejdi.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo bolo, bolo. Teraz sú tragédi, že ja blbec som im veril.

Reagovat
iamek

City velka bida a Nolito na co sahl to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou skoro to tam padlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo

Reagovat
Hokaido

Bravo opět za šaška

Reagovat
Thoomas

Však pak párkrát dobře rozehraje a Pepkovi srdce zaplesá

Reagovat
smazaný uživatel

Mbokani

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, to tam malo Hullu padnúť, lebo teraz ich Kelechi popraví

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrassova pravandule

Reagovat
M0rb1D4S

Ta obrana City společně s Bravem, to je fakt nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Domáci sympatický výkon, bojujú ako vedia.

Reagovat
M0rb1D4S

Oscara pro El Mohamedyho

Reagovat
Mimalu

to je blb

Reagovat
Busby babes

Robertson.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow dosť dobrý chant na Yayu

Reagovat
iamek

Takove braneni a faul se nevidi ani v pralese.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling a Yaya ťahúni City na jeseň a v zime.

Reagovat
lucius6

Primánrí tahoun je De Bruyne, ten je podle mě v současné době někde jinde, než zbytek City. Opravdu neuvěřitelnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme že Kevin. Ten Yaya bol trochu s nadsázkou,

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sterling je v prínose pre tím neďaleko za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak je asi dobojované.

Reagovat
Taiger

Sterling 2 "asists".

Reagovat
diastan

Tak nakonec super i čisté konto,další zápas se vrací Kun, tak snad budeme v takových výsledcích pokračovat

Reagovat
elChe

Ten Stones je fantasy lize úplně k hovnu, seru na něho i za tu cenu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ten je k hovnu i na hřišti.

Reagovat
Busby babes

jo no, taky jsem doufal. ale cisty konto neudrzi a kdyz jo, tak se zrani v 10. minute... mozna prave proto teda udrzeli ciste konto..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cristiano.K.

všichni favoriti vyhráli, tak aby to nebylo zbytečné kolo, tak to dneska dojebeme

Reagovat
Whitemedia

Clattenburg nejlepším rozhodčím světa

Reagovat
blaugrana
Reagovat
C-M@ster

6:1 pro domácí?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

1000

Reagovat
smazaný uživatel

1000

Reagovat
blaugrana

Primary goal: Hit the ball!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Celkově to byl tragický zápas, fotbalisty tam připomínali jen Ighalo se Zahou.

Reagovat
C-M@ster

Nežs napsal ty jména, vůbec mě nenapadlo, že jde o Premier League

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

je sranda to sledovať ešte v dnešnej dobe, pri tom tie kluby už majú kopu prachov, že si môžu kupiť poriadnych futbalistov aj trénerov.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Busby babes

Mark Clattenburg @Globe_Soccer says missed his house by 40 miles after leaving game in Manchester because was still thinking about decisions.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít vyhlášení nejlepšího rozhodčího sezóny svůj článek? Nebo musí bejt Mark navlečenej do dresu Chelsea, aby si získal pozornost?!

Ale jinak skvělá práce v expresce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Clattenburg

Reagovat
Whitemedia

Nezasloužil si tu cenu a nezaslouží si ani článek.

Reagovat
oli9

o dneska to LFC ? Zvládne to ?

Reagovat
nani92

Podľa mňa nie, ale asi som zaujatý

Reagovat
smazaný uživatel

Debakel ako nič...over 3,5

Reagovat
SunFells
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

Kontakt tam byl a to se nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je skoro ako včera Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas před odchodem do Interu?

Inter Milán by mohl posílit Lucas Leiva. Brazilský záložník pod vedením Jürgena Kloppa za Liverpool pravidelně nenastupuje a Nerazzurri údajně mají zájem o půlroční hostování. (bbc.com)

Kéž by to konečně vyšlo a toho tragéda jsme se zbavili. Byl by to nejlepší dárek na konci roku. A dal bych jim ho klidně zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Milane im dobre kuruje

Reagovat
blaugrana

Ten komentátor na tých šípkach je pekne ujetý.

Reagovat
nani92

pekný výkrik do tmy

Reagovat
blaugrana

One houndred, sorry sixty.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Dr_TonyXia/status/813719449610035201

Aston Villa odmietla 25 miliónov za Amaviho. Dobrý šialenci. Ten ťin ťong to asi myslí s tým klubom vážne.

Reagovat
SunFells

Hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná suma, ale niekto by na tom ihrisku mal ten postup vybojovať...

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nechce věřit..

Reagovat
smazaný uživatel

tweetol to majiteľ, myslím že je to dosť seriózny zdroj.

Reagovat
Mastný Chobot

no, takému Kroenkemu by som neveril nos medzi očami

Reagovat
SunFells

Důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jediná věc co mě na tom zaráží. Jinak bych tomu nevěřil na 100%. Jako 25 mega kdyby odmítli tak by na tom nebylo nic ke chlubení.

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Hachim Mastour

Zasekol sa Alexis možno.

Reagovat
smazaný uživatel

štoke dnes vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bez Matipa Co ten Coutinho? Už trénoval?

Reagovat
avicii

pokial viem tak uz trenoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě četl obě varianty. Stejně ale pochybuju, že na City bude..

Reagovat
Coutinho10

The #LFC starting XI v @stokecity: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Mane, Firmino, Origi #LIVSTK

#LFC substitutes against @stokecity: Karius, Sturridge, Moreno, Lucas, Can, Ejaria, Woodburn #LIVSTK

tak Can aspon na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino hrá, čudujem sa...

Reagovat
smazaný uživatel

Can už byl proti Evertonu ne?

Reagovat
Coutinho10

ajo mas pravdu vlastne

Reagovat
Coutinho10

#SCFC Starting XI v @LFC: Grant; Johnson, Shawcross, M.Indi, Pieters; Diouf, Allen, Whelan, Imbula, Walters; Crouch.

#SCFC SUBS v @LFC: Given; Bony, Afellay, Adam, Shaqiri, Bojan, Ramadan.

na Crouche jsem zvedavej a jeste, co vymysli Glen a Allen proti nam

Reagovat
mikelinos

co je s Arnautem a co dělá Shaqiri na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

arna za karty

Reagovat
Coutinho10

Arnautovic je v trestu za redku a Shaqiri stejne jako treba hraje Crouch je spis kvuli protoceni sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

dosť drevácka zostava, ale budú silní vo vzduchu...

Reagovat
Coutinho10

j tjn ale hlavne ten utok Walters s Crouchem bude hodne neprijemnej...

Reagovat
niflheim

Lavička

Reagovat
blaugrana

Tak x2, aby to aspoň malo význam sledovať.

Reagovat
Hokaido

Nebo spíš Stoke dá 1,5+ golu

Reagovat
smazaný uživatel

stream link na lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička Stoke celkom nadupaná.

Reagovat
blaugrana

Byť trénerom Stoke, tak mu za tu rozohrávku zajebem čelo.

Reagovat
smazaný uživatel

čo si Tuti

Reagovat
nani92

internetový hrdina

Reagovat
blaugrana

Ty tak nevzládaš, že sa to ani nedá opísať. Spoj sa s madridanom.

Reagovat
nani92

počkaj brácho, a čo nezvládam?

Reagovat
I am Mancunian

zvládanie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Ten Crouch se zatím jeví jako dost prapodivná volba pro tento zápas

Reagovat
Hokaido

Naopak. Není náhoda, že ho Hughes dal do základu právě pro tenhle zápas. Skvělá volba proti obraně Liverpoolu.

Reagovat
Mimalu

Walteeeeeers

Reagovat
niflheim

Stokaaa

Reagovat
Miguel19

Walteeeers

Reagovat
blaugrana

Goooooooooooool.

Reagovat
REPLIKATOR

Mané se na bránění pěkně vysral!

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
nani92

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Zayko <3

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren u dalšího gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Mognolet klasik

Reagovat
soukup

Jakože nechytil prudkou hlavičku z pěti metrů? Fakt hrůza, přitom obrana tak skvěle zafungovala a hrozně to Waltersovi ztížila

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale myslíš, že to nemohol mať?

Reagovat
soukup

kdyby to tou rukou vyrazil, tak je to wondersave a na nominačku na zákrok kola

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet takhle děda odhání mouchy na chalupě

Reagovat
Coutinho10

hezka placira..skoda Milner

Reagovat
Whitemedia

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

bez poriadneho brankára proste nemôžme cieliť na úspech v dlhodobej súťaži...

Reagovat
Nikikrew

a obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Za tohle fakt nemůže... Ale co tam předvedl Lovren a Klavan, to je teda extratřída.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že na tom ma i Mignolet taky kousek viny.

Reagovat
blaugrana

Nemate dostatocne siroky a kvalitny kader. A to este nehrate CHL.

Reagovat
soukup

tak oni ho s případným postupem LM posílí, není důvod mít kádr širokej pro LM, když tu LM nehrajou ne?

Reagovat
blaugrana

Ide hlavne o kvalitu...

Reagovat
soukup

zas to musíš brát, že jim dneska chybí klíčovej obránce a klíčovej hráč ofenzivy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Allen

Reagovat
Hokaido

Na tom AM ho ale fakt žeru.

Reagovat
pingla

Pítr metr od gólu

Reagovat
Mimalu

Mignolet

Reagovat
soukup

obrana LFC je legrační

Reagovat
REPLIKATOR

Allena pustíme a necháme si Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Golaso dejte jim bura

Reagovat
Miguel19

Peter skoro uklidil hezky k tyčce

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle musí dávat

Reagovat
Coutinho10

ouuu Firminooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hold your head up high Vyhrámeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo to tam vyhecuje v kabine nemam obavy

Reagovat
smazaný uživatel

Allen musí mať extra motiváciu za to, ako sa k nemu zachoval Klopp.

Reagovat
SpecialOne

Dneska hraje skvěle

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
mimi_united

Liverpool pomaly ale isto tam kam patrí, mimo top 4

1. Chelsea

2. United

3. Arsenal

4. City

5. Liverpool

6. Tottenham

Reagovat
Cobra

Tam poslední roky patříte spíš vy.

Reagovat
EXoRcIsT

ja by som chcel zase stari Top4 MU Chelsea Arsenal Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Vymeň Liverpool a Tottenham. Alebo ešte lepšie, Liverpool za Evertonom

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte na titul máte šancu

Reagovat
vladis271

Reagovat
blaugrana

Daj tam Božana!

Reagovat
Nikikrew

Stoke spravna taktika. Crouch to tam dobre sklepava, zatial su teda lepsi.

Reagovat
REPLIKATOR

Dřevák Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že mám Lallanu vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

ADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMKO

LídeR

Reagovat
SpecialOne

Glen

Reagovat
SpecialOne

Glen

Reagovat
Miguel19

Johnson je fakt tragéd..

Reagovat
smazaný uživatel

Glen ešte hrá za LFC

Reagovat
REPLIKATOR

Glen Vždycky jsem ho měl rád

Reagovat
Nikikrew

Johnson

Reagovat
EXoRcIsT

wtf sa brankari predhanaju kto dostane blbsi gol

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaaaaaal paradne z uhku

Reagovat
soukup

takovej gól dostat Mignolet, tak ho tu sežerete

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino nemá ban? FA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šoféroval ožratý...ako sorry ale...

Reagovat
smazaný uživatel

A čo má s tým FA?

Reagovat
smazaný uživatel

FA by mu za to mala dať ban. Keď môžu poslať Mourinha za odkopnutú fľašu na tribúnu, tak môžu asi zabanovať aj ožratého degeša.

Reagovat
smazaný uživatel

FA nemôže zasahovať do vecí, kt. nemá v kompetencii. Mourek neodkopol fľašu na ulici, ale počas zápas = kompetencia FA.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre. Ale ty si tiež z toho vyberieš len to čo sa ti hodí. Šoféroval ožratý... Už naozaj....

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf ty si strasny hlupak.

Reagovat
Erdovec

za to můžou imigranti a židobolševici

Reagovat
smazaný uživatel

čaká ho súd...

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
SunFells

Počkej, Firmino jezdil po hřišti během zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježííííííííš... Tak možno s tým FA nemá nič. Ale aj tak. Keby to bol Rooney, to by tu bolo komentárov. Vy pokrytci

Reagovat
smazaný uživatel

skoro si ma dostal, dobre trollovanie

Reagovat
smazaný uživatel

O čom teraz hovoríš? Respektíve píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

ze si kvalitne zatrollil, yusuf.

Reagovat
SunFells

Já mám s Rooneym asi tolik, co s Firminem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kowe

že by to stihli za jeden den jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No mali by. Také hovädo, ktoré vie, že je na očiach a dovolí si piť na Vianoce, by naozaj nemalo v tomto zápase hrať. Ale tak Liverpool no.

Reagovat
smazaný uživatel

Piť na Vianoce . Čo je na tom? Skôr šoférovať opitý, no nie? ale je to na facku a poriadnu, to áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno zle som to napísal. Šoférovať ožratý. Proste nemal dnes hrať no. Fakt bez všetkého, nemyslím to nijak provokatívne ani nič.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

to co tu skusas sa pozri ake hovada hrali za vas

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno hovädo neohrozilo ľudský život. Toto myslím fakt vážne. Nenávidím ľudí ktorí pod vplyvom alkoholu sadnú za volant. O to viac, keď je to verejne známy človek ktorý môže byť pre niektorých ľudí a hlavne deti aj vzorom. Bohužiaľ.

Reagovat
avicii

tiez to neznasam ale co tu skusas je smiesne a hadzat to na klub a neviem co...to potom ste vychovali kurevnikov ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojebať ženu svojho brata a najebaný ktovie ako na bomby šoférovať to je asi rozdiel. Povedz mi, čo viac škodí tejto spoločnosti. Čo je nebezpečnejšie? Ale teraz fakt. Giggs, dobre. Aj to je ľudská špina. Ale šoférovať ožratý... Asi sa muselo stať veľké nešťastie aby ste si uvedomili čo urobil. Ach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver27.12.2016 19:06#

čaká ho súd...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to milionár. Aj Messiho a neviem koho všetkého čaká súd za dane. Myslíš, že ich dobehne spravodlivosť? Asi ťažko.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo čakáš? LFC ho mohol suspendovať, s čím by som aj súhlasil, no. Ale neudialo sa, keby aj, aj tak by to nebol veľká výstraha pre verejnosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola, ale aspoň by ste ako klub dali najavo, že niečo také netolerujete. Ale to už je teraz jedno... Hrá a bohužiaľ sa presadil práve on. Svet je proste jedna veľká piča, s prepáčením.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, treba vytvoriť nové právne predpisy, na základe ktorých sa budú futbalisti prísnejšie postihovať a hnať do väzenia bez súdu..

Reagovat
smazaný uživatel

...Ale možno by si to za tie peniaze čo dostávajú aj zaslúžili

Reagovat
fenixLFC

zas chudaci zavidia bohatym, klasika v cesku a na slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

som chudobný chudák, prepáč mi to

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ondris

už som si hovoril, na čo to strieľa z takého uhlu

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaa

Reagovat
Coutinho10

Firmeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Práve on

Reagovat
smazaný uživatel

snad sis ten gol vychutnal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

robertoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jamie milner to je ten rozdilovy hrac

Reagovat
Mimalu

OT: Iconic Star Wars actress Carrie Fisher dies at 60

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooo Firmeeeee nadheerne

Reagovat
smazaný uživatel

Ožran, ktorý mohol niekoho zabiť teraz dá gól

Reagovat
J0EL

Palike?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drz picu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, fenixLFC, prekonal si sa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

a to si sa nedostal na koniec

Reagovat
Nikikrew

OT:

Princezna Leia

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
minoLFC

Ako to vyriešia v Star wars?

Reagovat
mul

8 je natocena

Reagovat
Mastný Chobot

Queen Latifah

Reagovat
minoLFC

podobné stará lesba

Reagovat
fabec1222

To neni možný už, dneska zase 2x RIP slavných lidí, pěkně se to sype tenhle tejden

Reagovat
Coutinho10

Maaneeej skodaaaa

Reagovat
CR7RONALDO

Ale oba góly Liverpoolu boli so šťastím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

byl jasnej out pro nas ...Mane vybojoval

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický polčas. Hra Stoke funguje v ofenzíve výborne, v druhom polčase čerstvý Shaqiri/Bojan/Bony ešte môžu narobiť problémy. Crouch je frajer. Pre Liverpool veľmi dôležitý gól na 2-1 ešte do polčasu. Od nich sa dá zase čakať príchod Sturridgea. Bude to ešte veľmi zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lallana išiel za ten rok pod Kloppom hore tak o dve triedy aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

..na tzv. širšiu svetovú špičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To že ho mám vo fante z neho tzv. širšiu svetovú špičku fakt nerobí... ale dík

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nehorázně no. Hrozně mu to sedlo uprostřed.

Reagovat
vladis271

Hovorím to po xtýkrát. Predávať Allena bola kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

A nechat si Lucase ještě větší.

Reagovat
Hai

Nebo koupi wijnalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A odešel kvůli Ginimu

Reagovat
avicii

hodil by sa nam

Reagovat
soukup

kdyby Allen zůstal, tak má odehraných tak 300 minut a pomalu nevíte, že ho máte v kádru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
vladis271

Ale zas on sa zlepšoval celú druhú polovicu minuleju sezóny, mnohokrát nám ťahal vreté kolíky zo zadku v EL.Tam bol náznak progresu, málokedy sa zbavuješ hráča čo chytá formu.

Reagovat
soukup

to je sice hezký, ale EL letos nehrajete a v PL loni měl 700 minut. A že na jaře chytal formu není argument. Forma z jara je ti na podzim v nové sezóně prd platná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Firmino do basy a nie na ihrisko..morálna špina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes na vítězství bude potřeba ještě dva přidat. Origiho balony na Maného jsou parádní. Snad začnou tam kde skončili.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste v Anglicku sledujú momentálne futbal všetci a to že to hovädo šoférovalo ožraté je tam ešte rozšírenejšie než tu. Tak si deti povedia, že môžem chlastať, robiť si čo chcem a budem aj tak "hrdina". Dnes ten prašivec hrať nemal a hovorte si čo chcete. Je mi z toho zle.

Reagovat
avicii

Reagovat
soukup

kolik potřebuješ palců, aby jsi to už přestal psát? všichni už tvůj názor ví

Reagovat
smazaný uživatel

Palce nie sú mojou motiváciou. Ja bažím po spravodlivosti.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Erdovec

dyť je to troll

Reagovat
Erdovec

teda doufám, takhle blbý snad být nemůže

Reagovat
eder

spíš jenom trotl...

Reagovat
fenixLFC

nedostane palce....

Reagovat
REPLIKATOR

Podívej se jak se chová Ibrahimovič a pak něco povídej o dětech

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimović je hrdina...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

dnešným deťom sa presne takéto vzory podsúvajú pred nos a potom sa čudujeme že v 15tich nevedia ani len násobilku a správajú sa nechutne...a nakoniec to všetko hodíme na deti,ale oni len doplácajú na nás

Reagovat
smazaný uživatel

nani, alebo zayo (snáď nie si ten kokotko čo nevie povedať G) ako ťa prezývajú. Viem, že so mnou súhlasíš len ironicky, ale v podstate si napísal pravdu. To ožraté prasa dnes jednoducho nemalo hrať, ale kedže je to Liverpool, tak dal dokonca víťazný gól. No nie je to ironické? Práve také skurvené špinavé hovädo, za práve... ten klub.

Reagovat
nani92

Ked chytili Weissa tak ho Kozak vylučil, Klopp na to nemá, ide aj cez mrtvoly..ale potom bude populsiticky hovoriť ake su peniaze vo futbale zlé..ale morálka je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

No presne... a pritom Vladka Slovensko potrebuje oveľa viac, ako Liverpool Firmina. Klopp je jeden obyčajný sráč. Pičuje na peniaze, ktoré má aj on sám, ale keď mu ide o titul, nerobí mu problém postaviť lezbickú shemale ako Firmino. Som znechutený.

Reagovat
vladis271

Co potrebujeme weisa

Reagovat
smazaný uživatel

A aké iné a hlavne lepšie krídlo máme?

Reagovat
vladis271

Ktokolvek kto zvlada obranu aspon na urovni 2. Slovenskej najvyssej sutaze.

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol som dopísať, lezbickú shemale, ktorá šoférovala ožratá na VIANOCE...

Reagovat
Mastný Chobot

tento vtip schvaľujem, tvoja ZŠ by bola hrdá, keby si si chcel niečo dokazovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne firmino staci si vypit a hned to pada

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ray Parlour by moh vykládat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Wat

Viděl, že u Rooneyho to zafungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozralec Firmino alias Lzimbersky se do toho týmu skvele hodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský je za šaška a špinu... Ale Firmino hrá za Liverpool, tak mu je všetko odpustené.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni máj i trenéra alkoholika od pohledu.. Vypitec jedna báseň ...

Reagovat
smazaný uživatel

souhrn dne uz nefunguje tak sa nemusis tak snazit

Reagovat
smazaný uživatel

O čom hovoríš ty debilko? S tým nickom

Reagovat
Coutinho10

joj Jamesi

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch

Reagovat
Coutinho10

Crouch

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeees nadhera az do kuchyne

Reagovat
Coutinho10

Maaanee mohl bejt dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Origi>Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke>Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Coutinho10

Milner to je technik

Reagovat
smazaný uživatel

milner je nejlepsi levy bek v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vladař je ten megatalent, kt. neposadí ani 17-ročného borca(aj keď ten je tiež talentovaný, 17 je 17)?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Vůbec nevím, co si chtěl napsat, ale jsem si jistý, že správná odpověď je Vladař > Réway

Reagovat
Error

Škarek 17 > Godla 21

Reagovat
Kovi81

To asi ne, Godla ted chyta moc dobre ve Finsku v Kalpe, ktera je druha v lize. Sice tam byl dvojka, ale meli zranenou jednicku a Godla tam predvadel super vykony.

Reagovat
Error

Nemůžeš vytahovat argumenty, tady jsi na internetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
REPLIKATOR

Střídání Klopp

Reagovat
REPLIKATOR

Vždycky se musím smát těmhle naslepo mířeným malým domů

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooo Daaaaaaaaaanny je buuuuh

Reagovat
soukup

Shawcross krásnej pas

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Danielko

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší útok v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

preboha

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
eder

Jednoznačně,

Reagovat
Svatej

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Strelili sme suverénne najviac gólov a tu sa mi ešte niekto príde vysmiať .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Oľo, nevieš, či sa niekde komentuje hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem. Nemám čas sledovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

ale hodne to u vas dela styl hry.. cimz ti teda neodporuju, jenom konstatuju

Reagovat
smazaný uživatel

To áno. Klopp je skvelúšik .

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo, what a pass

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Erdovec

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

hendo uz je zase zpet v te top forme jako kdyz tam jeste hraval suarez ne?

Reagovat
REPLIKATOR

V jaké TOP formě? První poločas byl tragickej. Za rozhodnutýho stavu se hraje jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak se ptam..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom polčase pokazil dosť prihrávok.

Reagovat
smazaný uživatel

a prvni polocas jsem nevidel, takze who cares

Reagovat
nani92

a presne takíto mudrci hlasujú o Zlatej lopte a podobných anketách

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Zayo, všetko musíš okomentovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

znas me, vis kdo jsem?? ne, tak si nech ty svoje uvahy pro sebe nani92

Reagovat
nani92

Práveže viem...Boris

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

u care

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj. Hendo bol niekedy v top forme?

Reagovat
pingla

kdyz sedel na lavicce

Reagovat
Coutinho10

Crouch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Erdovec

tvl Milner běhá jak by mu bylo 20

Reagovat
smazaný uživatel

20, 30....vek je jenom cislo

Reagovat
fenixLFC

skoda, mohol tam poslat niektorého z mladikov...

Reagovat
C-M@ster

Dáváte někdy sázky bez remízy?

Příští kolo Soton - WBA, 5,3 na dvojku a 4,1 na dvojku bez remízy. Vyplácí se ty sázky bez remízy? Ten kurz je solidní vzhledem k šancím West Bromwichu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sázkam bez remízy som nikdy neprišiel na chuť, to už radšej X2.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Kovi81

Reagovat
FUnk

Dneska musime vyhrat at se udrzime v kontaktu. Venkovni zapasy hrajeme zatim na 50% tak snad to dneska zlomime. Ceka nas tezky zapas. Jsem zvedavy jestli budeme hrat na tri nebo na ctyri vzadu. Harry by se taky mohl probudit. Venku je zatim hodne slaby. Snad bude toby a danny zpet. SPURS

Reagovat
cristiano.K.

naopak, musíte ztratit,aby to nebylo zbytečné kolo,když všichni favoriti vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lidský odpad.

Reagovat
Erdovec

Těší mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tě těší, že za vás hraje taková neohleduplná mrdka, tak běž hledat pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jak len tesilo ked vcera dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Spurs dneska prohra, jinak by bylo tohle kolo k nicemu. Come on !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
Counter

Harry Redknapp fancies Swansea job and would try to sign John Terry and Frank Lampard in January

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych si nechal líbit

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Everton expect to complete a £10m deal for 19-year-old Ademola Lookman early in the January transfer window. (BBC)

Jen tak dal. Jen skoda, ze se zranil Pickford, takhle asi nebude v lednu nic...

Reagovat
SunFells

Look man, myslíš že Pickford by byl dobrej deal?

Reagovat
Zaschrona

Zamlouva se mi jako nase mozna dlouhodoba jednicka - takze pokud by to bylo za neco typu 20 milionu liber, tak jo. Ale ted to asi padne, i kdyz kdo vi... Moyes bude muset nekoho prodat, aby mohl posilovat v boji o zachranu, pry nema zadne prachy k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

deal done

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

fanta 110 bodov

Reagovat
Mastný Chobot

on je tiež fanúšikom 3-5-2, že?

Reagovat
Hachim Mastour

Hej a ešte 4-3-3.

Reagovat
SunFells

41-year-old Juan Sebastian Veron has joined Estudiantes on an 18-month contract.

Hustý, po 2 a půl letech od ukončení kariéry.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

OT : Hledam ajtaka nebo aspon nekdo kdo muze poradit ohledne PC

Nedavno jsem vypnul pocitac vytahl vsechny draty a kdyz jsem to zapojil znova monitor psal No signal detectes. Vygooglil jsem nejspis problem v rozbite GK, coz by i vzhledem k veku karty bylo logicke.

Pruser je, ze jsem ted zapojil jiny pocitac a monitor pise porad to stejne. Je mozne ze odesel monitor nebo kabel??

Reagovat
HorajzmAmmann

* no signal detected

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš, odešel monitor, když ti ukazuje hlášení, že nedetekuje žádný signál?

Zkus jiný kabel, případně i jiný typ kabelu (VGA/HDMI).

Reagovat
HorajzmAmmann

Kamo moje nejvetsi vyhra nad PC je kdyz dokazu vsechno znova zapojit aby to slapalo. Pres pocitace vubec nejsem a jestli to nedetekuje signal kvuli graficky karte, dratu nebo kvuli monitoru fakt netusim. Nez si napsal tak jsem si i myslel ze se klidne mohlonneco v tom monitoru pokazit

Ok problem budu hledat jinde. Zkusim jiny kabel dik za radu

Reagovat
Ed_Hazard

Pokiaľ si to vytiahol z napájania a mal to vypnuté dlhšiu dobu, možno odišla baterka na základovke. Ale že by to ukazovalo na monitore no signal detected, to sa mi moc veriť nechce Keď tak skús premerať tú baterku, má mať cca 3V.

Reagovat
DeformFCB

18:47 Nasri je vyšetřován za doping

Španělská antidopingová federace vyšetřuje Samira Nasriho. Záložník Sevilly měl v Los Angeles podstoupit speciální léčbu na podporu imunitního systému, díky čemuž má předcházet nemocem. (lequipe.fr)

Vážně to je považováno za doping?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Toby není ani na lavce

Jsem zvědavý na Sissoka, poslední zápasy konečně něco předvedl, ale radši bych tam viděl N´koudoua, který tu šanci ještě pořádně nedostal.

Reagovat
blaugrana

OT: Kde sa v CZ nachadza jejaky solidny kurvinec?

Reagovat
One-Real

Napiš teenzovi, to je v tomhle odvětví lepší zdroj informací jak Google.

Reagovat
blaugrana

OK.

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Tak kde najdem malo upistane Aziatky?

Reagovat
teenz

Tezko rict, kdyz se kazdej den meni produkty a to co bylo vcera nemusi byt dnes.

Reagovat
teenz

Kazdopadne kdyz pujdes do nejakyho vetsiho podniku, tak si vyberes. V Showparku maji dokonce pc a nemusis to obchazet a rovnou si vyberes a jdes cilene.

Reagovat
blaugrana

Tomu hovorim zakaznicky servis. A uvadzaju pri tych sleconkach, kolko maju najazdene?

Reagovat
teenz

Hele to nevim, moc jsem to nestudoval. Zajimavejsi to bylo obchazet a kecat s nima nez to nudne vybirat na kompu.

Reagovat
One-Real

Maji tam i specialni kolonku, teenz - ano/ne.

Reagovat
blaugrana

To je teenz taký postrach vencov?

Reagovat
teenz

On je na tom minimálně stejně.

Reagovat
cristiano.K.

ne, jen co mají rády, zájmy,koníčky na koníčku atd

Reagovat
blaugrana

Daj link.

Reagovat
teenz

Veřejně přístupný mají jenom tohle http://www.showpark.info/obsazenost-showroomu.html

Ale když tam příjdeš, mají tam svoje kompy a svojí stránku, kde je normálně číslo pokoje, fotka holky a tak.

Reagovat
blaugrana

A ja kokot som hodinu zistoval, kde su tie profily bab.

Reagovat
teenz

To by byla šílenost, to mít veřejný.

Reagovat
blaugrana

Asi by to rozbilo veľa rodín a vzťahov.

Reagovat
teenz

Tak nějak.

Reagovat
kvasha16

maju to premakane

Reagovat
cristiano.K.

ani né, stálých kurev není zas až tolik a každá si ani nestačí udělat svůj profil

Reagovat
teenz

Chvilku to trvá, než rodiče nebo přítel příjde na to, kam vlastně jezdí do práce no.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blaugrana

Cenu za show si domluvíte přímo s dívkou a také ji přímo dívce zaplatíte. Každá dívka má jiné ceny za show a čas strávený v místnosti. Pokud budete dívce sympatičtí a milí, můžete dostat slevu nebo Vám dívka dokonce nabídne show zdarma!

Jebačka zadara? To sa asi často nedeje.

Reagovat
teenz

Komplexní cena byla 1200 za pul hoďky myslim a málokterých jde níž a když, tak to je absolutní dno a šrot.

Reagovat
kvasha16

to je ale celkom super cena na "solidny kurvinec"

Reagovat
cristiano.K.

ty holky jsou tam nádherný, odolává se tomu těžko, ale zvládl jsem to

my s kámošema chodíme na stiptýz, zaplatíš si vstup za 250, koupíš jedno pivo a čumíš na tři vystoupení

Reagovat
teenz

Ten strip tam je teda občas dost nudnej.

Reagovat
cristiano.K.

já tam byl jednou v životě

Reagovat
blaugrana

A odkedy zacne bezat tych 30 minut vlastne? Az ked ju zacnes "prasit"?

Reagovat
teenz

To je na domluvě, žejo. Prostě jí dáš keše a jde se na věc, žádný handrkování kolem. A nebo si můžeš zaplatit třeba jenom za masáž nebo povídání.

Reagovat
blaugrana

To by bol drahý psychológ. No keď tam pôjdem, tak ťa budem aj s one-realom kontaktovať. Snáď nás nevyrazia ešte pred vstupom.

Reagovat
teenz

One-Real bude jen pro, ten se tam těší už dlouho.

Reagovat
cristiano.K.

s tím nepočítej platí nájem 5 000kč / den

Reagovat
smazaný uživatel

Po 5 angličanov na oboch stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš, teším sa na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

To ja sa teším ešte viac.

Reagovat
Mastný Chobot

... to bude okopávaná

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Victor dneska redka.

Reagovat
Miguel19

Dyyyyyyk

Reagovat
Cobra

Pěkně to začalo

Reagovat
Mastný Chobot

to budú jatky

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

what a start

Reagovat
SunFells

Virgiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
mikelinos

to jsou pěkně hnusné dresy co má Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dřevák jim daruje gól v první minutě a oni na něj ještě bučí

Reagovat
Miguel19

Židé již prasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Boufal, to je hráčik, holandská škola

Reagovat
SunFells

Proč holandská?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepresný pojem.To ja to tak osobne volám, mládež tuším, že v Holadnsku bola ako jedna z prvých vedená na prácu s loptou od najmenších hráčov. Futbal tam v prípravke nehrajú na góly atď....

Street soccer je niečo ako basket v amerických getách, u týchto severoafrických getách v Európe. Vo Francúzsku, Belgicku a Holandsku je to najpopulárnejšie. On na tom určite vyrastal tiež. Podobne aj napr. Michy atď....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Aha, ok

Reagovat
Cobra

Asi by mu měl někdo říct, že za Soton už nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Sotooooon

Reagovat
smazaný uživatel

To je tlak aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu Saints kanonáda zatiaľ. Súboje Bertrand vs. Walker sú ozdobou

Reagovat
Miguel19

Lol, Vertonghen pičusek neunáší

Reagovat
Cobra

Ty jsi tu minulou sezónu ještě pořádně nerozdýchal co?

Reagovat
Miguel19

Já už si plně užívám letošní sezonu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Vertongen

Reagovat
Arbiter

Verthongen je vážně sketa

Reagovat
Arbiter

Vertonghen*

Reagovat
norton

Vertonghen je cisty nezvladac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt že z ničoho vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

šak to bylo snad první ohrožení brány Sotonu

Reagovat
smazaný uživatel

*od Sotonu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
SunFells

Ježiši

Reagovat
Cobra

Delééééééééééééééééééééééééééé.... zaslouženě

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

už nezvládaj..

Reagovat
Arbiter

škoda, Soton to mohl ukončit, ale takhle si to jen ztíží...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná báseň toto

Reagovat
smazaný uživatel

krásny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

20. minut bylo super

Reagovat
Miguel19

Super hlava Ještě přes Dijka

Reagovat
smazaný uživatel

Z hovna bič

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand sviňárnička zezadu z frustrace a vyjde z toho bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

To kto teraz spieva ten chant?

Reagovat
smazaný uživatel

Saints, ak myslíš to, čo myslím ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som to na rovnakú melódiu ako Glory Glory Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som si. Tak to boli Saints, len spievali Glory Glory Hallelujah, čiže v podstate originál song

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc byl slyšet 'We've got Alli'

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo..karty za kecy proti rozhodčímu jsou ok, ale když pak nedostane Bertrand kartu za úmyslný faul při zastavení protiútoku, tak je to spíš k pláči.

Reagovat
J0EL

Ale to ze ju nedostal Vertonghen je ok

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem řekl kdy, ty vokurko?

Reagovat
J0EL

Tak prestan plakat pre nezmysly, ty tupelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ze ji nedostal Koscielny je ok

Reagovat
J0EL

vas klonuju niekde?

Reagovat
smazaný uživatel

Puvodny komentar se takal Bertranda (a Dembeleho), co jsem tim poslednim komentem chtel rict so domyslis

Btw. Neprozivej to tak ::razz:

Reagovat
smazaný uživatel

*si

*

Reagovat
masly008

mě se to takhle líbí víc.faul je součást fotbalu,ale kecy by být neměli.tím neříkám nedávat karty když se mají,ale za kecy bych je šupal furt.

Reagovat
Arbiter

bylo to navíc po faulu, za který by se žlutá možná mohla dát také...

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu reakci si Moussa o žlutou řekl i když důvod chápu. To opomenutí Bertranda ale nepochopím

Reagovat
Arbiter

co to má Poche za hovno na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama

Reagovat
Arbiter

co to jsou za výkopy od Forstera?

Reagovat
SunFells

Děs běs.

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky ospalý začátek, ale jsme jasně lepší. Doufám, že dokážeme dát další gól.

Reagovat
nani92

ale snád aj dostanete nejaký

Reagovat
smazaný uživatel

Saints sa príliš skoro stiahli dozadu. Teraz už hostia majú väčšiu istotu v kombinácii, aj keď je to stále pod ich herný priemer.

Reagovat
Carrick

Rodriguez je na tom hrotu úplně k ničemu, neuhraje tam zhola nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nedostal takmer žiadnu podporu od spoluhráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika posledních zápasů, vytáhnou na nás na chvíli vysokej pressing a jsme v problémech. Ale Saints v něm vydrželi rekordně krátkou dobu. Křovák dneska svůj tradičně nulový přínos dotáhl do mínusu. Jestli ho Poche vymění za Winkse, třeba bychom mohli i vyhrát.

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Forster to ale mohol kľudne chytiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Piči, Trippier na Watford

Reagovat
smazaný uživatel

No zbohom, rýchly knockout.

Reagovat
Cobra

Dean je nááááš

Reagovat
nani92

Soton

Reagovat
Arbiter

za co ta penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš mi ale kus kokota.

Reagovat
nani92

Dean je slepička jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to budou gify

Reagovat
SunFells

Dean úřaduje, kdo tam zas dosadil tu slepici.

Reagovat
Coutinho10

Kane

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sissoko už se slušně rozjel.

Reagovat
I am Mancunian

ten tlsty ujko jak sa smial kaneovi

Reagovat
stiflerovamama

Dean

Reagovat
Mihi

Nezrušil sa náhodou dvojitý trest?

Reagovat
nani92

Dean je nad zákonom, zvykaj si

Reagovat
smazaný uživatel

To si Dean dělá prdel to je šašek..

Reagovat
smazaný uživatel

To mám najradšej, keď niekto kopne penaltu 2 metre nad bránu a potom sa pozrie na trávnik, že to akože kvôli tomu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cobra

Viděl si ten zpomalený záběr?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Veď mu nadskočil ten kúsok trávnika. Niekedy dávno sa to stalo aj Beckhamovi, to si pamätám.

Reagovat
norton

nechapem, ako mozte takymto trolom vzdy na to skocit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mikelinos

Zaza > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Ako penalta v poriadku, zo záznamu to bolo vidieť, že ho fauloval už vo vápne. Ale červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Muselo bejt za kecy, jinak už si asi Dean v PL nepískne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za kecy rudou? to sem ještě neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak viděl jsem to u nás v pralese, v TV asi ještě taky ne. Ale tak co to může být jiného, když dvojitý trest zrušili. Mi neříkej, že bude Dean tak blbej a po minutě z ničeho nic vytáhne rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

To by muselo bejt snad rasisticky mířený aby za to dostal rudou. Vůbec to nechápu a doufám, že Dean bude mít vysvětlení a jestli ne, tak už by si PL zapískat neměl. Rozhodčí v PL jsou jedna velká tragédie a doufám, že už se začne používat video..

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, koho by mohl Redmond, kterej vypadá jako míšenec bílého s černým, rasisticky urážet. Zvlášť když Son i Yoshida sedí na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

nevím netuším to je záhada jak kráva co se stalo

Reagovat
vitasrp

Ale oni ho kompletně nezrušili, sudí pořád může nařídit penaltu a udělit rovnou červenou kartu v případě, kdy se jedná buď o surovou hru, nebo o zatažení či strčení, čili o faul, při kterém bránící hráč neprojevuje snahu zahrát balón.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaha. Mohls tu ušetřit 50 zbytečných komentářů, kdybys to sem hodil dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

zatažení a strčení?za to se snad davají rudé?

Reagovat
vitasrp

Pokavaď je to v situaci, kdy se útočící hráč nachází ve vyložené brankové příležitosti, pak zcela jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ale ten dvojí trest potom ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojí trest je evidentně zrušený pouze pro situace, ve kterých hráč má snahu hrát balón. Pro ostatní situace zůstává.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
OranžováKarkulka

Občas se to stane... Jako příklad mě napadá třeba Kerbr ze Slovácka proti Liberci nedávno, kterej rozhodčímu řekl něco ve smyslu "tak mi jí dej, ty zmrde" - i když tam byl obecně výkon rozhodčího výsměch. Nebo Benjamin Verbić v předkole EL proti Jablonci, kterej když probíhal kolem sudího na něj něco křiknul a normálně písknul a ukázal mu rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se s tím ještě nesetkal no.

Reagovat
cristiano.K.

za jakoukoliv nadávku by měla následovat červená karta tzn. "ty vole, co pískáš" = červená

Reagovat
smazaný uživatel

Za kecy? To by dostal žltú.

Reagovat
Cobra

A ten faul druhá žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by dostal žltú a potom druhú, a nie priamo červenú.

Reagovat
smazaný uživatel

Či nie?

Reagovat
Cobra

Třeba se mu to jen nechtělo vytahovat.

Reagovat
smazaný uživatel

neukázal ani jednu žlutou..a to by musel..

Reagovat
Cobra

Za mě přísná penalta. Ale hlavně nechápu, za co dostal červenou Dean to dělá moc okatě

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda spíš rudá, ale nevím, jestli penalta, protože ten rozhodující faul přišel už před vápnem.

Reagovat
Cobra

Tak buď mělo být buď penalta a nebo rudá. Ale obojí je kravina. Dvojí trest se zrušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, o tom ani nevím.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři maj taky za to že ta byla za něco, co se událo až po gólu.

Reagovat
Miguel19

Kontakt byl před vápnem. Alli udělal další dva kroky, vystřelil a upadl..

Reagovat
smazaný uživatel

rudá a přimák.

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc akce byla zakončena střelou a v tom případě se ponechání výhody ruší a má být odkop ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, vo vápne ho ešte potiahol za rameno keď už strieľal.

Reagovat
Mimalu

tak ale faul začal už před vápnem, samotné "zatáhnutí" by na penaltu nestačilo....

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta jen dovrsuje mizerii, v ktere se Kane nachazi, jeho prinos je absolutne nulovy

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne vyhral Tottenhamu zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

To nejspis ano, ale hraje priserne, ve vapne staticky, v mezihre pomaly.

Reagovat
matZz

a zrovna tu penaltu bych mu vůbec nevyčítal

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně díky nulovému přínosu Eriksena.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal dneska dobře?

Reagovat
Cobra

Mě se Eriksen dnes taky líbil. Jenže co z toho, když Kane neudělal krok navíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě asistence? Ale hlavně MotM cca 3x v posledních 5 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem na mysli dnešek. A áčko z rohu + brutální teč Romea při gólu Sona mě fakt nepřesvědčují o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že pulec měl na mysli delší časový horizont u toho Kanea. Nebo aspoň já to při reakci bral na několik posledních zápasů, kdy Eriksen zářil a Kane hrál piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Chris nas momentalne s Allim tahnou.

Harry jakoby ztratil motivaci, chybi mu ten drajv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si zapřeháněli

Reagovat
Cobra

Sissoko vážně super zápas. Možná i motm

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je na přímou rudou.

Reagovat
Arbiter

Lloris

Reagovat
pingla

Fonte lehce na Roja

Reagovat
Arbiter

Dembélé jak si plácl s Deanem

Reagovat
SunFells

Proč si Dembelé plácl jen s Deanem a ostatní spoluhráče ignoroval?

Reagovat
smazaný uživatel

on byl ten motor toho vítězství

Reagovat
Cobra

Sonííííííííííííííííííííííííííííík

Reagovat
PP

A já napoprvé - jaký krásný pas od Eriksena.. a taková haluz..

Ale Sonův první dotyk a zakončení luxus..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas pre Saints, všetky teče a také detaily prroti nim.

Reagovat
mikelinos

těma všema tečema myslíš ty dvě?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
mikelinos

tak Saints tam taky měli "šťastlivé" okamžiky, akorát je nedokázaly využít no

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Hrozne to ovplyvňuje aj tá poprava od Deana, aspoň z môjho pohľadu.

Reagovat
mikelinos

však tam pak byl nějaký záběr jak Redmond si tam říkal něco s Kanem a Redmond jak byl otočený zády k němu tak do něj kopl, úplně jasné to teda z toho záběru nebylo, ale nic jiného proč by dostal redku mě nenapadá

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
matZz

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně do ran fanoušků Saints He's magic, you knoooow. Mauricio Pochettinoooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ward-Prowse sa mi dnes páčil najviac zo všetkých.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia židov sú strašná rakovina ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tvym případě čím víc rakoviny, tím líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Lacob to už trochu preháňaš nie? Ale ako sa hovorí, čo druhému praješ, na sebe čakaj. Ty sviňa prašivá.

Reagovat
smazaný uživatel

S rakovinou si tu začal ty tak nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvé, nebrečím. Po druhé, rakovinu som nikomu nikdy priamo neprial, už vôbec nie kvôli futbalu preboha Jedna vec je trollenie a druhá vec je niekomu priať rakovinu. Ten Lacob je ešte väčšia piča než som si myslel, rád by som videl jeho ksicht.

Reagovat
Cobra

Napiš Oliverovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
jk

Nebreč

Reagovat
nani92

Rakovina z tvojho trollenia dostala rakovinu

Reagovat
smazaný uživatel

tak netrolluj, keď potom neunesieš následky

Reagovat
bbbauch

Ty ses vazne picus

Reagovat
Mada

ubožáčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som si pozrel zostrih zo LFC-Stoke. A to, čo tam predviedli pri každom góle LFC je neskutočné, vážne som sa pohrával s myšlienkou, že tie góly dostať chceli. Toto som už dlho nevidel, takéto faily.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele