Premier League - preview 13. kola

21.11.2015, 08:32, aktualizováno 23.11.2015, 08:32
Previews
Pondělní dohrávka anglické nejvyšší soutěže nás zavede na hřiště Crystal Palace, kde se domácí tým utká se Sunderlandem. Zatímco Eagles jsou uprostřed pelotonu, SAFC se nachází se šesti body na předposledním místě...
Crystal Palace - Sunderland AFC  (pondělí 21:00)
Jak píše Jonathan Pearce z BBC, kdyby se forma Crystal Palace z venkovních stadionů odrážela i v domácích utkáních, byli by svěřenci Alana Pardewa mezi kandidáty na boj o Ligu mistrů. Víc zápasů mimo domov vyhrál letos jen Arsenal, zatímco doma Eagles prohráli hned polovinu utkání. Vstříc nápravě míří v pondělní dohrávce, při níž se střetnou se zbídačelým Sunderlandem.

S tím Sunderlandem, který posledně mimo svůj stadion dostal potupnou "šestku" od Evertonu. S tím, který v dubnu na jeho vlastním stadionu porazili 4:1 i díky jednomu z nejrychlejších hattricků Yannicka Bolasieho v historii Premier League. S tím Sunderlandem, jehož herní představení je suverénně nejhorší ze všech týmů letošní elity. Ať už je trénuje Advocaat nebo Allardyce.

Stačí si vzpomenout na jediný zápas, který Black Cats v probíhajícím ročníku zvítězili. Na derby s Newcastlem, v němž si jeho hráči prvních čtyřiačtyřicet minut nestihli ani upravit účes, a v němž jim ke třem bodům výrazně dopomohl chybující rozhodčí Robert Madley.

Každopádně, Crystal Palace musí tento zápas vyhrát za každou cenu. Pokud má tedy nadále v plánu atakovat horní příčky namísto pachtění se v klidném, nicméně bezútěšném středu tabulky. Tříbodový zisk by je při současné konstelaci posunul už na šestou příčku a odsud se na poháry útočí poměrně příjemně.

Letošní Premier League ale nemá logiky. Absolutně. Zatímco Liverpool po nuzném výkonu právě s Eagles rozsápal favorizovaný Manchester City na jeho hřišti; Crystal Palace může po výhře na Anfield Road úplně klidně překvapit naopak negativně. Historie ostatně už několikrát potvrdila, že především týmy ze dna tabulky umí nadělat papírově silnějším celkům v budoucích představách solidní paseku.

Crystal Palace bude v utkání chybět útočník Dwight Gayle, místo něj ale zřejmě nastoupí Connor Wickham, který odehrál solidní půlhodinu už před dvěma týdny. Alternativou je Bakary Sako. Sunderland naproti tomu vítá záložníka Lee Cattermola, po zranění by se mohl vrátit taky stoper John O’Shea.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, McArthur - Zaha, Puncheon, Bolasie - Wickham
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Yedlin, Kaboul, O'Shea, Jones - Cattermole, M'Vila - Johnson, Toivonen, Watmore - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - West Ham United  (neděle 17:00)
Osm zápasů v sobotu, z toho šest v jediný čas, zatímco v neděli se fanoušci musí spokojit s jediným utkáním. Rozpis utkání Premier League je někdy nelogický; Super Sunday tak obstará osamocený duel Tottenhamu s West Hamem. Malé londýnské derby je zároveň duelem sousedů v tabulce, kteří mají totožný bodový příjem.

Tottenham je v letošní sezóně dokonalý příklad toho, jak se dostat z výsledkové a především herní krize. První čtyři zápasy Spurs nehráli dobře, získali jen tři body a zlí jazykové měli pré. Přinejlepším průměrný výkon předvedli svěřenci Mauricia Pochettina i v Sunderlandu a doma s Crystal Palace, jenže kvalitní týmový duch a ojedinělé individuální vzepětí zajistilo Tottenhamu dvě upocené výhry 1:0. A to byl odrazový můstek k dnešní situaci.

Kohouti totiž vzápětí nemilosrdně rozklovali zoufalý Manchester City a po dvou remízách se Swansea, a Liverpoolem zničil Tottenham i Bournemouth a Aston Villu. Jedenáctý zápas bez porážky pak přidal v North London derby proti Arsenalu, kdy měl k vítězství na půdě soupeře o poznání blíže.

Teď se utkávají s ambiciózním West Hamem, jenž byl v prvních měsících Premier League zjevením. Především zásluhou fantastického Dimitriho Payeta ničili Kladiváři jednoho soupeře za druhým a oprávněně atakovali medailové pozice. Na konci října nicméně podlehli Watfordu a porazit nezvládli ani Everton.

V tomto utkání navíc přišli právě o Payeta, jehož tříměsíční absence může velmi snadno utnout šance svěřenců Slavena Biliće na solidní umístění. Střed tabulky je totiž obrovsky vyrovnaný a třeba jedenáctý Stoke dělí od šestého West Hamu (a pátého Tottenhamu) jen dva body. A to nesmíme zapomínat na to, že ve spodku tabulky sbírá síly trápící se, nicméně stále nesmírně silná Chelsea.

Jak moc bude absence francouzského génia bolet se může poprvé ukázat právě nyní. Mimo hru je také Enner Valencia; vrací se naopak Diafra Sakho, který by mohl nahradit špatně hrajícího Carrolla. Nenastoupí vykartovaný Collins a otazník visí taky nad Obiangem.

Tottenham má na marodce jediné důležité jméno - křídelníka Nacera Chadliho. Mezi "živé" se definitivně vrátil Korejec Son, jenž patrně nahradí vykartovaného Lamelu na pravém křídle.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dele Alli - Son, Dembélé, Eriksen - Kane
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Reid, Cresswell - Kouyaté, Noble - Moses, Lanzini, Zárate - Carroll (Sakho)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.20 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Manchester United  (sobota 13:45)
Po dvou týdnech reprezentačních zápasů, které zastínila pařížská tragédie, se konečně vrací ligový fotbal. Sobotní program Premier League otevře utkání Manchesteru United na půdě Watfordu. Jeden z nejlepších hráčů podzimu Odion Ighalo proti sobě má nejlepší defenzivu ligy. Red Devils ve všech soutěžích neinkasovali už 555 minut.

Aktuální situace United naprosto odráží onu "filosofii" Louise van Gaala, pod nímž hra Manchesteru rozhodně neoplývá krásou. Tedy alespoň v drtivé většině utkání. Zatímco tedy v defenzivě Ďáblové v čele se Smallingem kralují, se střílením branek mají veliké problémy. V posledních pěti zápasech Premier League hned třikrát vyšli v této disciplíně naprázdno.

A další neúspěch se rýsuje v tomto kole. Hostům budou proti Watfordu chybět útočníci Wayne Rooney i Anthony Martial - v ligové základní sestavě tak teprve počtvrté v kariéře s největší pravděpodobností nastoupí devatenáctiletý mladík James Wilson, za nímž ještě vyhlíží šanci Memphis Depay. Mimo hru je totiž i další útočná alternativa Marouane Fellaini, spolu s ním na marodku ulehl i Michael Carrick a Luis Antonio Valencia.

To největší ofenzivní hvězda Watfordu bude na utkání plně připravena. Odion Ighalo, přestože se vrátil z reprezentační přestávky teprve ve čtvrtek, už si na United brousí zuby. Nigerijský střelec má před sebou v tabulce kanonýrů už jenom fenomenálního Vardyho; jeho sedmigólový příděl je o to cennější vzhledem k tomu, jak impotentní je zbytek jeho spoluhráčů. Ti se ve 12 zápasech trefili jen čtyřikrát.

Především Ighalovou zásluhou tak svěřenci Quiqeho Sáncheze Florese drží sympatické jedenácté místo s poměrně bezpečným náskokem na sestupové příčky. Posledně prohráli v Leicesteru, kde je poprvé v sezóně nepodržel jinak výtečný Heurelho Gomes - druhá opora Hornets v letošním ročníku.

Ani Watford nemá k dispozici kompletní kádr, tak špatné jako v případě United to však není. Mimo hru jsou pouze Seb Prödl, Tom Hoban a Joel Ekstrand. Ani jeden z nich tak domácím nepomůže ukončit osmadvacetiletou sérii, během níž s Manchesterem devětkrát v řadě prohráli.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké - Watson, Capoue - Anya, Deeney, Abdi - Ighalo
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind (Jones), Rojo - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Herrera, Lingard - Wilson (Depay)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Po reprezentační přestávce se na scénu vrací Premier League a s ní i další šance pro Josého Mourinha a Chelsea ukončit zdánlivě nekonečnou výsledkovou krizi. Londýňané prohráli už tři ligové zápasy v řadě, což se jim pod vládou Romana Abramoviče ještě nikdy nestalo. Propadli se vinou toho už na šestnácté místo a nadcházející duel s Norwichem tak v nadsázce nese podtext boje o udržení.

Výsledkové trápení Chelsea plní titulky všech médií po celé Evropě, navíc překonává dosud nepřekonatelné rekordy. Kromě zmíněného premiérového neúspěchu pod Abramovičem také Chelsea jako vůbec první obhájce v historii Premier League prohrála sedm z prvních dvanácti ligových zápasů. Sedm proher navíc její manažer José Mourinho dosud nikdy nedokázal nasbírat ani za jakoukoli celou sezónu!

Nejhorší vstup do první ligy od roku 1978 je krutou realitou, a aby Chelsea jako tehdy nesestoupila, musí začít vyhrávat. Ale teď vážně; Blues mají logicky zcela jiné plány než boj o záchranu - José Mourinho na páteční tiskové konferenci uvedl, že je stále přesvědčen o schopnostech svého týmu probojovat se do první čtyřky, na kterou nyní ztrácí propastných 13 bodů.

Mezi Chelsea a vysněnou špičkou je nyní i Norwich, který má o bod a pozici lepší život než favorizovaný soupeř. Vděčí za to především posledním ligovým zápasem se Swansea, který nováček soutěže vyhrál 1:0. Ukončil tak pětizápasovou šňůru porážek ve všech soutěžích. Na hřištích soupeřů však nezvítězil už čtvrt roku, i proto je na Stamford Bridge jasným outsiderem.

Oproti zápasu se Swansea se Norwichi vrací kapitán Russel Martin, jenž byl před dvěma týdny v karetním trestu. Fit by měl být taky záložník Nathan Redmond, se čtyřmi góly nejlepší střelec Norwiche v Premier League. Naopak Matt Jarvis vinou zranění kolene stále zůstává na marodce.

Chelsea seznam raněných úspěšně seškrtává. Po Pedrovi a Rémym se definitivně uzdravil Branislav Ivanović, s nímž se po šestitýdenní absenci počítá do základní sestavy. I on by se tak měl pokusit o nápravu posledního vzájemného střetu s Norwichem na Stamford Bridge, který nepřinesl gól. Kanárci nicméně Chelsea neporazili déle než dvě dekády.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Pedro, Willian, Hazard - Diego Costa
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bennett, Bassong, Olsson - Howson, Tettey, O'Neil, Brady - Hoolahan - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.25 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Rémi Garde vstoupil na anglické trávníky šokující remízou s lídrem Premier League a fanoušci Aston Villy tak po dlouhé době vidí alespoň malou naději k udržení prvoligové příslušnosti. Na neoblíbený výlet do Goodison Parku tak mohou jet s větším optimismem, zvlášť když Everton před vlastními fanoušky zapomíná na obranu.

Více gólů na svém stadionu inkasoval pouze West Bromwich, i to je tak příčinou pouhých dvou vítězství z šesti pokusů. Obě přitom byla nadmíru atraktivní, ať už šlo o porážku Chelsea 3:1 či debakl Sunderlandu 6:2 ze začátku listopadu. Co je to však platné, když ve všech domácích zápasech inkasujete a nedokážete tak od dubna zvítězit alespoň dvakrát v řadě.

K zlomení čekání na tak malichernou sérii je Aston Villa docela vhodným soupeřem nejen z důvodu letošních tragických výkonů ale i z důvodů ryze osobních. Everton sice ve Villa Parku v závěru minulé sezóny prohrál, předtím ale v osmi případech čtyřikrát zvítězil i remizoval. Poslední loupež hráčů Villans v Goodison Parku pak musíme hledat až v novinách z prosince 2008. Nezapomenutelný závěr pro fanoušky hostů tehdy rozhodl Ashley Young ve čtvrté minutě nastavení, reagoval tak na pouhou minutu staré vyrovnání. Obě branky domácích paradoxně dával obránce Joleon Lescott, současný hráč Aston Villy.

Zda tento úspěch současná garda z Birminghamu dokáže oprášit je jistě diskutabilní. Remízou s Manchesterem City Villans ukončili šňůru sedmi porážek v řadě a prvně od úvodního kola udrželi čisté konto, na druhou stranu však Garde při svém debutu nemohl komentovat ani jednu střelu na branku od svého týmu. Do konce sezóny si navíc nezahraje jeden z hlavních strůjců úspěchu z poslední kola, Jordan Amavi. O starost méně tak má Romelu Lukaku, který se pokusí dosáhnout mety padesáti ligových branek v anglické nejvyšší soutěži. Pokud se mu příští zásah podaří alespoň do konce sezóny, stihne tak jubileum ještě před 23. narozeninami. Michael Owen, Robbie Fowler, Wayne Rooney a Cristiano Ronaldo jsou přitom zatím jediní, kterým se takový kousek podařil.

"Nechci vidět hráče, které nezajímá situace nebo v sebe nevěří. Vím, že to bude opravdu velmi náročné. Když stavíte dům, nezačnete střechou ale základy, a to je přesně to, co se snažím dělat," komentuje své první dny na lavičce Aston Villy Garde. Jeho vstup do Premier League si přitom nenechal ujít jeho nejbližší soupeř. "Byl jsem se podívat na zápas s Manchesterem City a Villa na mě hodně zapůsobila. Nový manažer přišel s jasnou představou, jak má jeho mužstvo hrát," chválil Roberto Martínez defenzivní práci týmu pod novým vedením.

Domácí manažer přitom prvně od srpna bude moci počítat s Tomem Cleverleym, který ještě loni oblékal dres sobotního hosta. Návrat hlásí také Leighton Baines, který si 9. května protrpěl domácí porážku se Sunderlandem znásobenou vleklým zraněním kotníku. Ve svém debutu v této sezóně by pak mohl mít ulehčenou práci, pokud se nezlepší zprávy o zdravotním stavu tria Agbonlahor, Gestede, Ayew.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Funes Mori, Baines, Barry, McCarthy, Deulofeu, Barkley, Koné, Lukaku
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Clark, Richardson, Veretout, Westwood, Gueye, Gil, Ayew, Sinclair
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.80 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Leicester City  (sobota 16:00)
Jamie Vardy. Jamie Vardy. Jamie Vardy. V posledních týdnech se o Leicesteru hovořilo skoro jenom ve spojitosti se jménem útočníka, jenž nyní na St. James‘ Parku stíhá rekord Ruuda Van Nistelrooye. Nizozemský forvard kuriózně rovněž na hřišti Newcastlu skóroval v 10. po sobě jdoucím utkáním, což se nyní úplně klidně může podařit i donedávna spíše nenápadnému pracantovi...

Důvodů pro to existuje hned několik. Foxes zaprvé na severovýchod Anglie cestují s pověstí jediného prvoligového anglického mužstva, který dosud v žádném ze zápasu nevyšel střelecky naprázdno. Zadruhé, Straky sedí až na 17. příčce (oproti té třetí, která patří Leicesteru) a od začátku měsíce října utrpěly už dva debakly. A konečně zatřetí... inu, Jamie Vardy skóroval v devíti utkáních v řadě, že ano.

Na druhou stranu, Newcastle v žádném případě není úplně bez šance. Na Leicester to koneckonců v domácím prostředí velmi umí (porazil ho 14krát z posledních 16 pokusů) a v minulých dvou kolech se z ošklivé bilance 11 obdržených gólů na prostoru tří zápasů otřepal skrze dvě slepená čistá konta.

Důležité je také zvážit samotnou pravděpodobnost Vardyho startu. Dvanáctigólový kanonýr by totiž nemusel být po úrazu kyčle stoprocentně fit a v takovém případě ho Claudio Ranieri raději nebude riskovat. Rozhodne se až v sobotu ráno.

I bez Vardyho by nicméně Leicester jistě byl řádně nebezpečný, neboť takový Riyad Mahrez zůstává plně zdráv. Marodka Foxes je obecně skoupá na klíčové hráče, což se naopak nedá říci o jejich soupeři.

Steve McClaren dál postrádá Jacka Colbacka, Emmanuela Rivierea, Gabriela Obertana, Stevena Taylora i dlouhodobě zraněnou jedničku Tima Krula. Jeho záskok Rob Elliot si ovšem naposledy v lize vedl znamenitě a měl by startovat i navzdory menším zdravotním problémům, které ho potkaly během reprezentační pauzy.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Sissoko, Anita, Tioté, Wijnaldum - Ayoze Pérez, Mitrović
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Albrighton, Drinkwater, Kanté, Schlupp - Mahrez - Vardy (Okazaki).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.60 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Od šestého kola neporažený Southampton se bude chtít po sobotě zase více přiblížit pohárovým příčkám. V domácím prostředí na něj ale vůbec jednoduchý soupeř. Stoke City se sice nachází až ve druhé polovině tabulky, na druhou stranu za zmiňované období získali pouze o bod méně než Saints a před reprezentační přestávkou si Potters zvedli sebevědomí dvěma výhrami nad mistrovskou Chelsea.

Zajímavostí je, že od návratu Southamptonu do nejvyšší anglické soutěže v roce 2012 se oba zainteresované celky střetly šestkrát, přičemž hned čtyři duely skončily remízou. Poslední dva zápasy pak dopadly vždy vítězstvím domácího mužstva, bilance je tak vskutku velice vyrovnaná. Nikdo by se asi příliš nedivil, kdyby sobotní utkání mělo stejný výsledek jako před rokem na St. Mary’s Stadium - 1:0. Saints se nachází v roli favorita, Stoke má navíc nejhorší útok a zároveň i nejlepší defenzivu (brankáře?) v Premier League.

Hostující lodivod Mark Hughes bude určitě doufat, že problémy se střílením branek pomůže zlomit Jonathan Walters, který v týdnu svými dvěma góly poslal Irsko podruhé za sebou na mistrovství Evropy. Více jak půlhodiny v odvetě s Bosnou a Hercegovinou odehrál v zeleném dresu i Shane Long, což trochu rozezlilo Ronalda Koemana. "Samozřejmě jsem byl překvapený. Náš doktor mluvil s lékaři irského týmu a dle mých informací stále nebyl stoprocentně fit," uvedl.

"Rozumím tomu, že se jednalo o velmi důležité kvalifikační střetnutí, nicméně jako reprezentační trenér přece nemůžu nechat hrát hráče po pěti nebo šesti týdenní absenci a jedné tréninkové jednotce. Ale je to jenom můj názor," uzavřel toto téma. Menší zranění si přivezl i obránce Virgil van Dijk, v základní sestavě by však neměl chybět.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Yoshida, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Clasie, Wanyama - Davis, Mané, Tadić - Pellé
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Adam - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Walters
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Arsenal v minulém kole nedokázal využít zaváhání Citizens, v severolondýnském derby získal pouze bod a v tabulce je tak stálé o skóre druhý. Minimálně k udržení této pozice bude muset Wengerova družina potvrdit roli favorita na The Hawthorns, v závěsu se totiž drží nejen druhý z manchesterských klubů, ale také Leicester.

Nicméně zvítězit proti West Bromwichi Albion, to rozhodně není něco, co by Gunners dělalo v posledních letech problém. Baggies svého soka neporazili již více jak pět let, přičemž letos v květnu na Emirates Stadium schytali debakl 4:1. Nic nenasvědčuje tomu, že by tuto nepříznivou sérii měli v sobotu přetrhnout - v posledních dvou ligových utkáních neuhráli ani bod, Arsenal navíc prožívá velmi dobrou sezónu.

Tuto skutečnost si dobře uvědomuje i manažer West Bromu Tony Pulis. "Arsenal je naprosto úžasný klub. Pro mě, jakožto kluka narozeného v padesátých letech, to byl vždy speciální klub. Mají skvělou příležitost získat tento rok titul," myslí si vyhlášený ostrovní stratég. Tomu bude zítra scházet pouze zkušený stoper Gareth McAuley, neboť si musí odpykat trest za vyloučení na Old Trafford. Jinak má Pulis k dispozici kompletní kádr včetně Chrise Brunta, jenž už je fit po potížích s třísly.

Zranění těchto partií trápilo také zadáka Gunners Héctora Bellerína, i on už ale bude do zápasu připraven. Mimo hru ovšem nadále zůstávají Alex Oxlade-Chamberlain, Aaron Ramsey a Theo Walcott. O triu Welbeck, Wilshere, Rosický už snad ani nemá cenu hovořit. Podle BBC je pak ještě nejisté nasazení francouzských reprezentantů Girouda s Koscielnym, kteří se ještě vzpamatovávají z teroristických útoku v Paříži během přátelského utkání s Německem.

V pátek třináctého měl namířeno na Stade de France i Arséne Wenger, nakonec se však kvůli časové tísni rozhodl duel sledovat v televizi na hotelovém pokoji. "Nebyl jsem od tohoto dění daleko, všichni byli ten večer v šoku. V centru Paříže se necítíte bezpečně prakticky nikdy. Francie je zemí tolerantní - možná až moc, v důsledku čehož byla podceněna bezpečnost. V tomto ohledu musí být učiněny zásadní změny," prohlásil rodák ze Štrasburku.

Na počest obětem bude před všemi následujícími zápasy Premier League na stadionech znít Marseillaise. "Podle mě je to krásné gesto solidarity," řekl Wenger. Zkušený kouč se pak vyjádřil i k samotnému sobotnímu klání: "Sledoval jsem je (West Brom) proti Manchesteru United a vypadali jako velmi dobře organizovaný tým, ostatně jako vždy pod Tony Pulisem. Očekávám fyzicky náročný duel, v němž si nemůžeme dovolit žádnou chybu."
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, Olsson, Evans, Brunt - McClean, Fletcher, Yacob, Morrison, Sessegnon - Rondón
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Campbell, Özil, Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.33 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Před lety se setkávaly pravidelně - Swansea a Bournemouth spolu ještě v roce 2008 hrály třetí nejvyšší anglickou soutěž League One. Nyní se po sedmi a půl letech utkávají znovu, na elitní scéně, v Premier League. V obou táborech je však nálada poněkud pošmourná a oběma celkům by se nesmírně šikl tříbodový přísun.

Především Swansea se po začátku sezóny naprosto rozsypala. První ligový měsíc Velšanům vyšel takřka perfektně - osm bodů ze čtyř zápasů. Remíza při premiéře na hřišti obhájce titulu, triumf nad Manchesterem United... k tomu výborné výkony Ayewa, Gomise či Montera. Zkrátka super vstup, na nějž by se hezky navazovalo.

Jenže dalších osm zápasů znamenalo pro svěřence Garryho Monka jednu jedinou výhru na hřišti trápící se Aston Villy, hned pět porážek a vypadnutí hned ve třetím kole ligového poháru k tomu. Gomis, který sestřelil čtyři soupeře v řadě, se od konce srpna netrefil a Labutě se začínají potápět. Teď jsou na čtrnácté pozici jen pět bodů nad sestupovými vodami.

A oněch pět bodů ztrácí právě Bournemouth, jenž přijede do Swansea v pořádně prekérní situaci. Nováček a vlastně absolutní debutant v Premier League získal z posledních šesti ligových zápasů jenom jeden bod, navíc, stejně jako Swans, vypadl z ligového poháru.

Cherries se trápí na všech frontách. Zatímco od Man City a Tottenhamu dostali ve dvou utkáních dohromady deset gólů; v následujících třech zápasech ve všech soutěžích pro změnu nedokázali ani jedinkrát skórovat. Mizérie vygradovala před dvěma týdny proti Newcastlu, kdy z obrovské převahy Bournemouth nevytěžil vůbec nic.

Na vině je především absence Calluma Wilsona a Maxe Gradela, kteří v počátcích sezóny Bournemouth táhli. Vrací se alespoň další útočník Glenn Murray, fit je rovněž Marc Pugh. Zranění jsou stále ještě obránci Tommy Elphick a Tyrone Mings. Swansea má čerstvé potíže, jelikož po reprezentační pauze nejsou stoprocentně fit Andre Ayer, Ki Sung-yueng a Jefferson Montero.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Willams, Taylor - Britton, Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero (Routledge) - Gomis
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Distin, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Gosling, Pugh - Arter - King
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Nejatraktivnější soutěž planety po dvou týdnech - a hned takhle nabitý sobotní program. Osmizápasový nářez uzavře šlágr třináctého kola, v jehož rámci přijede do Manchesteru Liverpool. Citizens v posledních duelech nepřesvědčují o kdovíjaké dominanci a skalp Jürgena Kloppa by se jim hodil. Reds naopak po překvapivé domácí porážce s Crystal Palace mají co napravovat.

Deset zápasů v řadě Liverpool neprohrál - co na tom, že mezitím uhrál v říjnu pět remíz v řadě. Pod Jürgenem Kloppem byli Reds neporazitelní a třeba výkon ze Stamford Bridge měl velmi vysoké parametry především v ohledu budoucího zlepšení. Jenže další ligový zápas to byla naopak velká bída a tři získané body zvenčí ihned odevzdali odvážným Orlům z Crystal Palace.

S tímto výkonem a výsledkem v zádech nejsou naděje Liverpoolu příliš vysoké - obzvlášť na hřišti nejlepšího týmu letošní Premier League. Stačí si představit Sterlinga, De Bruyneho či Agüero proti Lovrenovi a budoucnost máte na talíři...

Ano, Sergio Agüero je konečně fit. Do sestavy se vrací v pravý čas, protože Wilfried Bony naopak usedl mezi raněné. Tam se potká s kapitánem Vincentem Kompanym a Samirem Nasrim - podobně jako Agüero však už mohou nastoupit Fabian Delph a Pablo Zabaleta.

Taky v táboře hostí se slaví. K dispozici se totiž jeví útočník Daniel Sturridge, byť jeho start v základní sestavě je spíše nepravděpodobný. Od první minuty už ale může nastoupit Milner, který bude bojovat o místo v tříčlenné ofenzivní lajně především s Firminem a Ibem, zatímco Coutinho s Lallanou mají start jistější.

Když jsem psal o špatném rozpoložení Liverpoolu, musím se zmínit i o formě Manchesteru City - nedá se totiž tvrdit, že by to byla bůhvíjaká paráda. Mezi reprezentačními pauzami sice nejprve rozprášili Bournemouth, jenže tak naivní obraně by ten den dal "bůra" kdekdo. Potom ale Citizens v ofenzivě shořeli proti Manchestru United, nepokořili ani Aston Villu a proti Norwichi vyhráli až díky penaltě v úplném závěru.

Poslední čtyři vzájemné zápasy mezi Liverpoolem a Man City vyhrál vždycky domácí tým a situace obou týmů nahrává tomu, že i dopětice budou mít více důvodů k úsměvu fotbalisté na vlastním stadionu. Liverpool ostatně na Etihad Stadium (případně City of Manchester Stadium) nevyhrál přes sedm roků. Naposledy v říjnu 2008, tedy v době, kdy Citizens prováděli experimenty typu Robinho, Elano nebo Jô.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, Sterling, De Bruyne - Agüero
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Moreno - Can, Lucas - Milner, Lallana, Coutinho - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1282226:926
2.Arsenal FC1282222:926
3.Leicester City1274125:2025
4.Manchester United1273217:824
5.Tottenham Hotspur1256120:1021
6.West Ham United1263323:1621
7.Southampton FC1255219:1320
8.Crystal Palace1261514:1219
9.Everton FC1245320:1617
10.Liverpool FC1245313:1417
11.Watford FC1244411:1216
12.Stoke City1244410:1216
13.West Bromwich Albion1242610:1614
14.Swansea City1234512:1613
15.Norwich City1233616:2312
16.Chelsea FC1232716:2311
17.Newcastle United1224613:2210
18.AFC Bournemouth1222812:258
19.Sunderland AFC1213813:266
20.Aston Villa1212910:205

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1506)

Přidat komentář
scholes18

1. za výhru Man United a remízy Cityzens a Chelsea.

Reagovat
Miguel19

To bylo snad poprvé, co mi nevadila repre pauza

Teďka zpátky do utrpení a boje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Watford na domácom trávniku zaskočí Manchester United a zremizuje s nimi 1:1

Reagovat
vrabejka

Dnes vykradem Etihad. 1:3 - Sturridge, Benteke, Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

prvý gól za Liverpool Sturridge? Síce sa už vystrábil zo zranenia, no pochybujem, že by bol nasadený od začiatku zápasu, skôr na ihrisko príde ako striedajúci hráč...

Reagovat
vrabejka

Přečti si článek o něm a dej si facku

Reagovat
Mastný Chobot

Jany, prestaň. Nemôže mať každý taký prehľad, ako ty.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pasha

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

tieto tvoje smajle ti moc nevychadzaju ako napr. pri Arsenal 3:0 MAnu

Reagovat
kiwwi

dufam ze to nie je tvoj tiket Jani...solovky davaju len sraci

Reagovat
minoLFC

takú sumu by nevsadil predsa

Reagovat
Jardin

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Naco sa najlepsie tipuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovo proti kurzom. Momentálne je najväčšia ryža na NHL live, že sa rozhodne v predĺžení. Kurzy okolo 2 a 75% zápasov končí v predĺžení odkedy je 3na3.

Reagovat
Nikikrew

Jasne ale moc sa mi teda nechce cakat v noci a pozerat NHL . Hladal som nejake analyzy, na tipsporte je ich mrte vela, niektore su celkom zaujimave. Ty valis iba na NHL?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne overy v 1. polčasoch (vybrané ligy/tímy), remízy (vybrané tímy/ligy), zo ženského tenisu na outsiderku že vyhrá aspoň set, štvorhry trojseťáky a na outsiderov, z tenisu celkovo na domácich hráčov v menších turnajoch, z hokeja dlhodobo overy na Skellefteu (držia sa skvelé kurzy), a celkovo hľadám zápasy, kde sa dá čakať koniec nejakej série (dlho hral nejaký tím 0-0 ,0-1, 0-0 tak potom dávam over, alebo keď je 4-5 zápasov bez remízy, tak X). Dobrý príklad bol minule AV - City, AV dlhá séria prehier, City opačne, + nový tréner a navyše pravidlo posledný s prvým. Tam 1X nebolo o čom. Včerajší príklad na pravidlo posledný s prvým: http://www.evysledky.com/zapas/GSfdkDMg/#prehlad-zapasu

Takže NHL vlastne okrem predĺžení nehrávam, semtam pri veľkej ponuke (Sobota) skúšam strelcov na maximálne výhra za nahraté body. To je také moje . Ale keďže nie je žiadna strata tak to môžem skúšať dookola.

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu ešte vynáša aj Hull City, majú skvelé kurzy a hrajú bez problémov. Dnes určite dám 1X na Lorient proti PSG, už len pre nedávne udalosti. Je toho veľa no.

Reagovat
smazaný uživatel

A na NHL mám ešte 1 pravidlo. Keď nejaký klub odohrá 2 zápasy za 2 dni a cestuje, tak ten druhý zápas hram automaticky ich prehru.

Reagovat
Nikikrew

Napr. co viem ze sa casto stava tak tym co vyhra vonku a dalsi zapas hra doma, tak vacsinou ten zapas prehra

Reagovat
smazaný uživatel

úplne proti akýmkoľvek pocitom a prognózam. NHL je psycho no

Reagovat
smazaný uživatel

A najväčšie o.eby sú Volejbal a Basketbal tie menej známe ligy (Filipíny, Ázia, ale často aj Európa), že outsider vyhrá prvú štvrtinu / set. Tam sú priemerné kurzy 2.7 a vychádza to pravidelne. Na to ale musíš mať nejaku pokročilú stávkovú, ktorá to ponúka.

Reagovat
smazaný uživatel

A zabudol som na najväčšiu ryžu a to žlté karty v španielskej a talianskej lige.

Reagovat
Pigeon

a v odvetach evropskych lig

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

A na EL na goly +1,5 tam to strasne pada.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1390289

Príklad na ženský tenis. Liu vyhrá aspoň set 2.15.

Reagovat
Nikikrew

Diki moc za rozpisanie a priklady, urcite si nieco z toho zoberem a zacnem sledovat

Reagovat
Pigeon

vesmes je dulezite se na neco zamerit a sledovat. Pak uz ti ty informace prijdou prirozene.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, hlavne je vyhľadávať vysoké (vyššie kurzy), najlepšie 2,5 a viac. Alebo nájsť kurzy, ktoré sú vypísané nezmyselne, ako minule Djokovič - Federer 1.30 - 3.70 . To sú darované prachy stávkovou, ale v tomto sa moc neorientujem zatiaľ.

Reagovat
Nikikrew

alebo ako Murray vs Nadal, tam som si bol celkom isty

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vieš kto je v akej pohode momentálne, tak tie kurzy sú úplne nepodstatné. Včera aj Murray - Wawrinka

Reagovat
Nikikrew

Mozes mi este pls vysvetlit ako davas tie overy v 1 polcase?

Reagovat
smazaný uživatel

over 1.5, druhá ruská liga, druhá portugalská, Austrália, ale keď mi sedí zápas tak z ktorejkoľvek ligy, pred repre pauzou som hral Juventus pri kurze tuším 2.73. Treba vystihnúť zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mi sedí na over v 1. polčase napr Swansea - Bournemouth.

Reagovat
Nikikrew

To mi pride teda docela ako risk ale nemam osledovane ine ligy. Napr. co si vsimam tak v anglickej lige mi pride ze prvy polcas pada docela malo golov.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kolo bolo underové takmer celé, preto dnes pozerám aj do PL. Risk tam je, preto ti musí ten zápas sedieť a ešte mať aj dobrý pocit z toho. V niektorých nižších ligách to padá pravidelne, ako tie čo som napísal, a kurzy sa tam držia vysoko.

Reagovat
Pigeon

mi příjde obecně strašně složitá anglická liga na sázení tam jsou fakt průměrné kluby, které v pohodě vyhrávají nad favority např. a pak vyhoří se slabým

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto kolo zatiaľ slabo

Reagovat
stas87

Overy na Skellefteu?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Napísal som to zrozumiteľne, nie?

Reagovat
stas87

Skelleftea tuto sezonu o dost viac zlepsila obranu,hra defenzivejsie,viac drzi puk...no neviem ci zarabas na nich kedze vyhraju trebars 3:1.To skor Frölunda je overovy tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pozri zápasy Skelleftei

Reagovat
Miguel19

Hráč - kanadské body, vstřelí gól

Hokej

Tenis

Reagovat
vrabejka

mě se nejlíp tipuje tenis. u NHL asi nejlepší vsázet na over goly

Reagovat
smazaný uživatel

NHL sa oplatí len proti kurzom. Túto sezónu nejdú ani overy ani remízy, proste nič.

Reagovat
vrabejka

prvních 9 zapasu se vyplatilo sazet na Montreal

Reagovat
smazaný uživatel

Však to som aj chcel celú sezónu na nich v hcp, vyzeralo to ako jediná dlhodobá zisková stávka, ale houbi. NHL proste ne.

Reagovat
vrabejka

samo že ti to nebude vycházet každý den, ale dá se. Nesmíš hlavně na to vsáze zbytečmě vělký obnos.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja som si každý tím na minulej sezóne preratával, ale proste dlhodobú stávku na NHL nenájdeš.

Reagovat
vrabejka

Moje největší výhra :)

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik už jsi celkem prohrál?

Reagovat
vrabejka

vklad 300 kc a zatim mam 4 kila. Ale dnes mi vyjde tenis

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Pasha

solovky, max dva zápasy, dávajú tipéri, ktorí si vážia svoje peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

"tipéri, ktorí si vážia svoje peniaze"

toto je oxymoron

Reagovat
smazaný uživatel

Solovky podavají sraby jak by povedal jeden mistr tipovana z pred par dni

Reagovat
Coutinho10

Aguero podle EF zaklad jo ? snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja čakám Kuna aj Rooneyho v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney nenastúpi... najskôr v ďalšom kole proti Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže asi nemajú moc na výber, keďže Agüero je už fit, Bony sa naopak zranil a Iheanacho ešte bude musieť veľa halušiek pojesť kým bude mať na základ v zápase proti súperovi ako je Liverpool

Reagovat
Coutinho10

otazka kolik zvladne...aby na to znova nedojel

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to. Považujem ho za ohromne šikovného útočníka, no je dosť náchylný na zranenia a to ho často brzdí v rozlete.

Reagovat
Coutinho10

j mozna tech 60 min. da.....je fakt, ze tam City moc moznosti nemaj...max. ten mladik, jak parkrat zaskocil

Reagovat
Coutinho10

*reakce na Momodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som veril aj Iheanachovi. Zatiaľ hral veľmi slušne.

Reagovat
Coutinho10

j uvidime...budeme to mit tezky

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fernando_Torres

Vyhraje dneska Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa over, ale či bude 1...to neviem. Ja skôr rátam s remízou 2-2 a viac.

Reagovat
Hokaido

over @1.9, to je pecka

Reagovat
Hokaido

easy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dúfam bez Fabregasa a Ivanoviča, Baba sa totiž slušne rozohrával . Hlavné je vyhrať a najlepšie aspoň s 3 strelenými gólmi. Cmon Chelsea!

Reagovat
icemike

Fabre se zlepšuje, vedle něj Zoumu na DM a mohlo by to fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Migs - Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno - Lucas, Emre Can - Milner, Lallana, Coutinho - Roberto Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren misto Sakha samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

na pressing ako stovrena..cakam ze vybehnu na nich ako na chelsea a aj ked neudrzia to tempo dlho, ked budeme drzat remizu, bude mozne zapas vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, dnes to mal byt perfektny futbalovy den a oni zrusili moj zapas.. vyjeb*ni teroristi

Reagovat
vrabejka

Preview 13. Kola

Manchester City - Liverpool FC

Bude 13. kol oštástné pro the Reds?

Čeká je totiž velký zápas na Etihad proti Manchesteru City.

Jasný šlágr kola.

V posledních duelech se nám na Etihadu daří, věří mže uspěšnou serii prodloužíme.

Manchester City trápí vážné zranění klíčových hráčů.

Pro dnešní zápas jsou vyřazeni Bony, Nasry, Kompany, Silva

Sergio Kun Aguero sice nastoupí, ale je těsně po vážné mzranění takže může velmi lehce dojít k obnovení zranění.

Naše marodka se zmenšuje. Trenuje Sturridge, Hendo brzo začne trenovat. Na marodce jsou už jen (Gomez, Ings, Flangan, Rossitter, Brangan, Sakho)

V poslední době na City umíme. Důležité bude jak t ozvládne defenziva. Uvidíme jak to zvládne Dejan v tak téžkém zápase.

Dále si budeme muset dát pozor na obranné standartky, kvůli kterým jsme prohráli s Crystal Palace.

Musíme hrát aktivně, neustále pressovat. Aby se nedostávali do hry ofenzivní hrozby De Bruyne, Sterling, Aguero.

Věděli jste že:

- v 5 zápasech LFC dokázali až 3krát porazit City?

- V prvom tíme MCFC figuruje v tejto sezóne iba päť Angličanov (Hart, Sterling, Delph, Roberts, Wright), sedem ich je z Južnej Ameriky, trio z Afriky, ostatní sú z iných krajín Európy.

- Ofenzívny záložník Liverpoolu Philippe Coutinho odohral proti ManCity doposiaľ štyri zápasy, v ktorých dal tri góly.

- Brankár ManCity Joe Hart je so 14-timi čistými kontami najlepším gólmanom v zápasoch PL v kalendárnom roku 2015, druhým je Simon Mignolet z Liverpoolu, ktorý ich má na svojom konte 13.)

Pravděpodobná sestava: Migonlet, Clyne, Lovren, Skrtel, Moreno, Lucas, Can, Firmino, Coutinho, Ibe, Benteke

Tip 1:3 - Sterling, Sturridge, Coutinho, Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

děláš jenom ostudu

Reagovat
vrabejka

Já jsem twitterový žurnalsita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk přijde jednou za čas na EF a vidí toto

Reagovat
Mervin

k obsahu se vyjadřovat nebudu, ale alespoň si to po sobě přečti

Reagovat
minoLFC

a kedy tipuješ, že konečne prehráme?

Reagovat
vrabejka

Proti MU

Reagovat
Ritchie

daří 3-1 2-1 poslední kola na etihadu, jedna remíza, výhra jen v league cupu a pak zas 3-0 2x po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda preview prva polka cesky vrabejka druha slovensky vrabejka dik ze myslis aj na nas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Busby babes

Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Herrera, Lingard - Wilson (Depay)

Pokud takhle fakt nastoupime, tak me bude asi i trochu mrzet, ze to neuvidim..

Reagovat
r.mrazik

jsem na mladochy zvedavej

Reagovat
kiwwi

Gerrard believes the muscle the two sides have makes it extremely tough for others, saying: “I have to look at myself and the team and take responsibility for not being a champion in England, but of course the Premier League is very difficult, because every year two people – Mr Abramovich and the Sheikh at Manchester City – they pile in fortunes of money every single year so for clubs like Liverpool, Tottenham and Arsenal it becomes much more difficult.”

Reagovat
I am Mancunian

a kde sme my ?

Reagovat
Busby babes

my jsme taky bohaty.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG je takový ocas, že už si do něj i Gerrard zapomene kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle říkám už roky, že ropáci prakticky znemožnili vyhrát titul slabším týmům s výjimečnou sezónou. Akorát ti nadšenci jako vladis a minoLFC furt melou svou a mají radost z každého dalšího nákupu ropáků, protože pak to máme těžší my. Jenže my s nima finančně soupeřit můžeme.

Reagovat
Busby babes

a predtim jako nekdo mel sanci vyhrat nez my, Arsenal a mozna Liverpool?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i kdyby nevyhrávali, tak by hráli pravidelně LM a to udělá taky dost. Byli by mnohem víc konkurenceschopnější. Teďka nemají peníze z LM, na EL nenalákají hráče a šance že by prorazili ten trojblok bohatých týmů je prostě strašně malá. Ropáci nepotřebujou prachy z LM, hráče nalákajou na platy. V podstatě je nemá co srazit dolů, zato Liverpool a Tottenham se nahoru škrábají strašně pracně.

Reagovat
Busby babes

rikam, stejne spatne bys e nahoru skrabal treba prave ten tottenham a dalsi. obcas by nekdo z nich skoncil 4, mozna 3. pokud by nekomu z trojice United, Arsenal, Liverpool nevysla sezona a to je tak vsechno. Takze rozdil je jen ten, ze by se nadavalo na jine tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gerrard mluví primárně o Liverpoolu. A ten by v lize bez ropáků ten titul nejspíš vyhrál.

Reagovat
r.mrazik

tak porad ta sance byla vetsi,nez kdyz prisla ropa ne?

Reagovat
Busby babes

a kolik? o pul procenta? :-) proste my jsme meli "kliku" ze nase uspesne obdobi prislo na zacatku rozmachu televiznich prav, globalnejsiho sveta atd atd... tim jsme financne uplne nekde jinde nez zbytek ligy. Neprijit finance do Chelsea a City, tak v te anglii vladnem obdobne jak Bayern Bundeslize. jo, obcas by treba vyhral nekdo jinej, ale z deseti let bychom tech titulu meli tak 7.

Reagovat
r.mrazik

o jake pulprocento?

vsak liverpool byl s nama a arsenalem nejvetsi kandidat na titul...

pak prisla ropa a pribyli dalsi dva uchazeci...

takze z 1:3 se stalo 1:5 a to nehlede na kohouty a dalsi tymy,ktere se poolu priblizili...

Reagovat
Busby babes

kdyby financial fair play tak jak plati dneska, platilo uz pred prichodem Abramovice do Chelsea, tak jsme dneska meli tech titulu vic. Arsenal pravdepodobne taky. Nic vic.

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je FFP jen takova srandavec....

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A roky se mýlíš

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyžtak ti andělé z United rozkupovávali nejlepší hráče ligy dlouho předtím, než se na scénu dostali "ropáci" . Takže jestli to na někoho chceš házet, zanalyzuj si předtím třeba tu historii svého oblíbeného týmu, pak ukazuj prstem na ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přesně o tomhle píšu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Neúspěchy menších týmů házíš na dominanci nejbohatších, ale absence těch peněz u City/Chelsea by vůbec nic nezměnila, když ligu by dominovala finančně United. To, že by se jeden tým dostal do top 4(což by stejně byla Chelsea nebo max. Tottenham) je fakt úžasný teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, předtím si to mohl dovolit jeden tým, teď jsou tři. Vůbec se tím pro Liverpool, Arsenal a Tottenham neztížila cesta na vrchol...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Posledni Kovboj

Alex Oxlade-Chamberlain si bude muset počkat na svůj návrat na hřiště. Ofenzivní fotbalista Arsenalu si koncem října poranil stehenní sval a v průběhu léčby se vyskytly komplikace, anglický reprezentant tak přijde o ligový zápas s WBA a k dispozici by neměl být ani v týdnu, kdy na Kanonýry čeká Dinamo Záhřeb.

Reagovat
Counter

To je přehnaně negativní expreska, prostě jen nebude fit už tenhle víkend, ale až ten příští.

Reagovat
Mastný Chobot

"little setback"

Reagovat
Mastný Chobot

zato Theo je "2 weeks ahead of the schedule"

Reagovat
Counter

To mi zas přijde nějaké falešné, vždyť od počátku byly prognózy, že se má vrátit na začátku prosince

Reagovat
Mastný Chobot

možno aj Theo mal nejaký little bit niggle setback, o ktorom sa nevedelo a zrazu sa cez neho dostal 2 weeks ahead of the schedule

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Theo je odepsanej dřevák, kterej už nikoho nezajímá.

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi lito, ale Ruud svuj rekord uhaji

Reagovat
kissak

škoda, že ses netrefil :-(

Reagovat
I am Mancunian

Rumours are that its Memphis, Lingard, Mata and Wilson with Herrera still on the bench. Don't know how true. #mufc

Reagovat
iamek

To zase bude nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto bude hrať ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=ISmaSmTcg28

Delikovi keď sa chce tak sa mu nikto nevyrovná v Československu.

Reagovat
Pigeon

vždy jsem ho měl za tahouna MR, ale musím říct, že Supa mi příjde lyricky lepší a jeho projev mi mnohem více sedí. Čierne dni neskutečné album

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa teda viac baví Delik, aj keď sú obaja technicky skvelí. Čierne dni veľmi dobrý album, ale keby som porovnal Slobodu a Čierne dni tak u mňa vyhrá Sloboda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase Rozlúčka so slobodou to celé do.ebala

Reagovat
Pigeon

jasně to už je o vkusu. Akorát mě zarazilo, že jsi napsal že se Delikovi v československu nikdo nevyrovná, a měl jsi na mysli co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitou rapu.

Reagovat
Pigeon

například po technické stránce je například KF docela jinde ti to mají zmáknutou fakt skvěle. No a co se týče textů, tak tam je zas úplně někde jinde Kato. Ten bych řekl je špička ne jen v rapu, ale skrze všechny žánry bude v TOP 3

Reagovat
smazaný uživatel

Priznám sa, že toho ani nepoznám. . Mňa na Delikovi strašne baví rhyming a flow, slovnú zásobu má ale slabšiu no.

Reagovat
Pigeon

Kato z Prago Union. Poslechni. Ale upozorňuju, že jak se na ty texty namotáš tak je to závislost asi na celý život v některých textech nacházím něco nového i po 5 letech například. Akorát jeho projev ne každému sedí

Reagovat
bbbauch

Slozili se mu vubec tenkrat na ty zuby?

Reagovat
Pigeon

mwl sponzora, který by mu je i zaplatil, ale měl snad nějaké tenké kosti v čelisti či co a doktoři si to nechtěli lajznout ty zuby tam nastřelit či co. Každopádně dneska už zuby má. V tomhle klipu to jde vidět, ale zatím se s něma necítil, aby rapoval, tak audio ještě bez zubů

https://www.youtube.com/watch?v=ky1ic6hoh-4

Reagovat
bbbauch

Hovno, to sem nevedel ani

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Čechov okrem Ektora nejak nedokážem počúvať, ale vyskúšam

Reagovat
J0EL

Tak prave Rest ma dost podobny styl ako Prago Union, urcite skus

Reagovat
Pigeon

Reagovat
J0EL

Paradox je ze ja rap nejak nemusim a je to uplne mimo mojho oblubeneho zanru, ale Rest je fakt super.

Reagovat
bbbauch

Jj, skvely slovni obraty

Reagovat
J0EL

Paulie Garand, Rest...

Reagovat
Mastný Chobot

Paulie

Reagovat
bbbauch

Pro maly holky a kluky bez sebevedomi ideal, z pohledu rapu totalni vyblitky

Reagovat
Mastný Chobot

počúvaj si, čo chceš a netrep kokotiny. Dík.

Reagovat
bbbauch

je to vymekly, stydel bych se pustit si tskovy motivacni picoviny

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nejde o to, či sú pre teba texty o hovne, ale o technické prevedenie.

Reagovat
bbbauch

Jasne, stejne to ale podle me neni technicky na takovy urovni, ze by tu nic lepsiho nebylo nebo ze bych mel prehlizet ty texty, ktery proste k rapu na kterym sem vyrost fakt nepatrej

Reagovat
Mastný Chobot

za to, že to nie je rap, na ktorom si vyrástol, je to hneď odpad? Zobuď sa.

Reagovat
bbbauch

ne, tak to neni, spis je to takovej pop rap pro takovy nenarocny posluchace, ktery hledaj zalibeni v mainstreamu

Reagovat
Mastný Chobot

no vidíš, to už znie lepšie ako to, čo si písal na začiatku.

Reagovat
bbbauch

To bylo trochu jednodussi no

Reagovat
Mastný Chobot

Deliika milujem, top texty a strašne zaujímavý hlas, pre mňa určite jeden z naj v SR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

na to se dá říct jenom ... https://www.youtube.com/watch?v=pZWrxAl66B8

Reagovat
Posledni Kovboj

takze na tomhle tracku se mu jenom nechtelo?

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI: De Gea; Young, Jones, Smalling, Blind; Schneiderlin, Schweinsteiger; Mata, Herrera, Lingard; Memphis.

#mufc subs: Romero, Rojo, McNair, Darmian, Goss, Pereira, Rashford.

Reagovat
Usty

Reagovat
Carrick

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Usty

co?

Reagovat
bbbauch

Neni to snad jasny? Co je na ty sestave k vysmechu?

Reagovat
nani92

Wilson ani lavička?

Reagovat
iamek

To je lavicka jako svine

Reagovat
Hokaido

Reagovat
bbbauch

Wilson???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Rooneym na hrotu a nebo bez hroťáka, to už je jedno. Ale ta lavička je fakt luxusní.

Reagovat
r.mrazik

kde je kurna Wilson?

Reagovat
Carrick

nemá na to, zatím...

Reagovat
r.mrazik

ale samozrejme ze ma...jen potrebuje hrat a ne koukat na tv

Reagovat
Counter

In a robust defence of his decision to sell Welbeck, Van Gaal has claimed that the 23-year-old was "more a substitute than a line-up player" and that the forward’s ongoing presence at United would block the progress of teenager James Wilson.

Reagovat
J0EL

kiwwi style

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak vravel LVG, ze nieje 100 percent fit.

Reagovat
r.mrazik

psal,ze mu chybi zapasova praxe ne? a pak se clovek koukne na lavicku...

Reagovat
Nikikrew

Wilson ani na lavicke chudak chalan kedy inokedy ak nie dnes

Reagovat
Busby babes

Wilson.

Reagovat
I am Mancunian

Confirmed: #mufc De Gea, Young, Smalling, Jones, Blind, Schweinsteiger, Schneiderlin, Mata, Herrera, Lingard, Memphis

bez utocnika

Reagovat
Usty

a bez Roja

Reagovat
Pigeon

bych nečekal, že v momentální situaci chelsea, se nám bude smát jejich fanoušek za poslepovanou sestavu

Reagovat
bbbauch

Neasi, kdyby aspon mel nejakej vetsi duvod nez to, ze Rojo sedi

Reagovat
Usty

co je tohle zase za myšlenku? jako když hraje Chelsea hovno, tak se nemůžu vysmát nikomu jinýmu?

Reagovat
Pigeon

no pokud se nám vysmíváš za sestavu, kde se musel LVG obejít bez důležitých hráčů a ta sestava v momentální situaci má hlavu a patu, tak si nedokážu představit co děláš u zápasů svého oblíbeného týmu, kde ty emoce by měly být několikanásobně větší

Reagovat
bbbauch

Muzes, ale aspon na nejaky urovni, takle vypadas jak zapskla trinactka co si neudelala selfie se svym boy idolem z boybandu. Ale jestli ti to staci

Reagovat
Carrick

Tak asi jde spíše o to, že LVG s tím týmem narozdíl od tebe je a zná stav svých hráčů a, světe div se, možná má i nějaký taktický záměr a důvod poslat do zápasu zrovna tuto sestavu. Tohle vysmívání se sestavám před zápasem asi nikdy v životě nepochopím.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Usty

Tohle je snad poprvý, co se nějaký sestavě vysmívám... Protože Wilson ani na lavičce je výsměch, celá lavička je výsměch - byť tady to není chyba LvG.

A světe div se, LvG samozřejmě taktický záměr má. Evidentně podobnej jako v předchozích zápasech, kdy z vaší hry bolely oči a prakticky jste z posledních tří zápasů předvedli fotbal jen v tom posledním. Ale to snad fanouškům MU říkat nemusím, vy jste ti největší kritici svýho fotbalu - a tak je to správně.

O tom, jak já kritizuju hru nebo nominace Chelsea si můžeš přečíst v článcích, nikoli v diskuzích.

Reagovat
iamek

Jn. Nedat na lavku zraneneho hrace. Zasranej lvg.

Reagovat
Usty

Jj, protože přesně tohle LVG řekl.

Reagovat
iamek

Dobra . Lavka?

Reagovat
EXoRcIsT

jak sak Lingard moze hrat hrot aj Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Damianovi je čo ?

Reagovat
Usty

Watford XI vs. Man United: Gomes; Nyom, Cathcart, Britos, Anya; Capoue, Watson; Abdi, Jurado, Deeney; Ighalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ake vypadol.

Reagovat
smazaný uživatel

strasne slaby hrac... za Holandsku U21 proti nasej bol snad najslabsi na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Za Watford hral veľmi slušne. Ten zápas proti Slovensku nevyšiel nikomu no, obrana je celá strašidelná.

Reagovat
PhilipS

líbí se mi jak tady všichni pasovali Watford na sestup a blilo se na jejich přestupuvou politku. Teď se sestava palcuje - nová doba...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

No tak má to logickej důvod - většina těch posil přišla do ofenzivy a blilo se naprosto oprávněně. Teď se oprávněně palcuje, protože Quiqe ty (evidentně nevyžádaný) posily ignoruje a v základu dneska hrajou přesně 3 Dva obránci + Capoue.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze oni ked chceli ostat v PL tak museli rozsirik kader. Uistit sa, ze ked to nepojde s hracmi, ktori boli v druhej lige, tak maju nahradu. Priviedli skusenych hracov. Obranu posilnili, lebo to fakt potrebovala. Priviedli hracov na hostovanie, alebo "za drobne", pripadne hracov, ako napr. Nyom ktory prisiel z Granady za co platit nemuseli. Podla mna to spravili velmi sikovne.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze ma vacsina ludi tazke srdce, lebo neverili Cechom je druha vec.

Reagovat
smazaný uživatel

+este hracov s potencialom do budcnosti.

Reagovat
Usty

jo, však pokud by nepřišly asi 4 útočníci (do týmu, kde Vydra, Deeney a Ighalo nasázeli předtím snad 60 gólů), nikdo by ani necekl

Reagovat
Usty

*nepřišli

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale Vydrovi a Ighalovi ocividne v PL neveril Qui. Ighalo mu ale vytrel zrak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Le Gunner

OT: Nějaký tip na film? Krom horroru beru všechno, nicméně nejvíc mám chuť na nějakou inteligentní komedii nebo něco na způsob Tarantinovek, Ritchiovek či něco na zamyšlení ve stylu Nolanových Mementa a Dokonalého triku či Burtonovy Velké ryby. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minule som dal konečne Usual Suspects, ale to si asi videl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Neviděl, jdu na to. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

to je povinnost vidět..

Reagovat
Le Gunner

Líbilo se mi to, sice mě mnou uvedené filmy uchvátily více, ale bylo to super, dík za tip.

Reagovat
r.mrazik

prekvapive prima komedie je SPY...

jinak se zacni koukat na Narcos...filmy posledni dobou moc dobry nevysly...

Reagovat
patas92

psal o inteligentni komedii

Reagovat
Counter

A tam je přitom nejinteligentnější Statham, a to hraje totálního idiota.

Reagovat
patas92

Reagovat
r.mrazik

tak at si pusti monthy python...jinou int komedii neznam

Reagovat
patas92

Tak to je mi tě líto

Reagovat
r.mrazik

nemusi...me to nijak netrapi

Reagovat
Hokaido

ale za chvíli začíná oscarová sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ešte ma napadol Enemy s Gyllenhaalom.

Reagovat
smazaný uživatel

LA Confidential

Reagovat
Pigeon

K-PAX

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

John Wick

Reagovat
Le Gunner

OT: Nějaký tip na film? Krom horroru beru všechno, nicméně nejvíc mám chuť na nějakou inteligentní komedii nebo něco na způsob Tarantinovek, Ritchiovek či něco na zamyšlení ve stylu Nolanových Mementa a Dokonalého triku či Burtonovy Velké ryby. Díky

Reagovat
Le Gunner

Omlouvám se za dva posty, moje myš začíná dvojklikově zlobit...

Reagovat
J0EL

Predestination, Shutter Island

Reagovat
smazaný uživatel

Země bez zákona?

Reagovat
I am Mancunian

James Wilson is either injured or unliked. Tempted to say the latter.

Reagovat
Busby babes

fakt by me zajimalo, cim to je. LVG sanci mladym dava, ale dva nejvetsi talenty zazdiva? To je rposte divny.

Reagovat
iamek

Rashford ma formu, dava goly. Wilson byl nemocnej. Chapu tuhle volbu. Navic Memphis v PSV v utoku nahral dost casu.

Reagovat
Pigeon

no já nevím, ptal ses Ustyho? On by s tím jistě nesouhlasil

Reagovat
Usty

dva smajlíky a ty máš celý odpoledne zábavu

Reagovat
Busby babes

jak malo staci k lidskemu srtesti...

Reagovat
Pigeon

to je můj životní cíl, mít radost z maličkostí. Očividně se mi to daří

Reagovat
Counter

James Wilson has played just 73 mins across Man Utd's last 30 Premier League games. Unwanted.

Squawka knows

Reagovat
I am Mancunian

ty si proste len ujebanec, co si musi za kazdu cenu kopnut do LVG

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hector17

Nemá někdo prosím stream na united?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hector17

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Restricted A na blabseal je Sám doma :D

Reagovat
Mastný Chobot

Darmian už nemá na základ a vytlačil ho Young?

Reagovat
I am Mancunian

ano

Reagovat
bbbauch

Tak dopredu je darmian zatim celkem k nicemu, navic zraneni vepredu, celkem logicka volba podle me

Reagovat
Ligter

Depay má slušné hokejky

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy je O2 Go v HD kvalitě?

Reagovat
fenixLFC

cathcart byvaly hrac United:0 startov..mladik United roku 2007

Reagovat
Mastný Chobot

tak žiadny zázrak to asi nebol, ked hral doteraz druhú ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Hral aj PL a to v celkom mladom veku. Ale zostupili s Blackpoolom.

Reagovat
iamek

10 minuta a porad si Younga plete s Jonesem

Reagovat
iamek

Memphisek. Precooo neni Wilsoooon v utokuuu

Reagovat
Pasha

presne pre toto

Reagovat
r.mrazik

andeeeeer

Reagovat
Pigeon

depaaaaaaaaaaaay

Reagovat
mithro

krasny golik

Reagovat
I am Mancunian

anderko nadherny center

Reagovat
nani92

Herrera Depayko

Reagovat
Busby babes

a pak ze to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
Pasha

MEMFIS

Reagovat
bbbauch

Depaay

Reagovat
pingla

Depaaaaayyy

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj tie kotlety

Reagovat
Dawon

Memphis a Ander nadherne, jak je to kurva jednoduche kdyz se to trochu zrychli a zahraje se to z prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Memphis

Reagovat
CR7RONALDO

Som rád za to, že som mu vždy veril

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera kromě áčka úplně marný... tolik ztrát tvl

Reagovat
Pasha

btw, Basti sa dobre vrátil, ale ani on sa mi nezdá dnes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pasha

Young

Reagovat
iamek

Basti torpedo

Reagovat
Pigeon

Bellerin who?

Reagovat
tweek

dobře ho tam ale Ighaloo vyškolil..

Reagovat
Minister

Ighalo

Reagovat
Dawon

rohy nakratko bezte uz s tim pro kristovy rano do pice, to je neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Capoue

Reagovat
Hector17

Radši bych teda viděl Darmiana

Reagovat
Pasha

Ak chceme hrať rohy nakrátko, tak ich môže kopať aj Jones

Reagovat
iamek

Dalsi zraneni. Ja v te LM uvidim dorost

Reagovat
fenixLFC

ked tam uvidis dorast tak je to len zamer LvG ktory ich vidi dennodenne na tréningu a mozno ma aj takticky zamer preco by do zapasu postavil prave tu zostavu

Reagovat
iamek

Samozrejme, ze uvidim nejlepsi sestavu podle lvg. Ale kdyz uz tam clovek leti, tak chce videt sestavu bez zraneni.

Reagovat
Pasha

otvárajte šampanské, van Gaal sa postavil a dáva im rady

Reagovat
iamek

Hrajem vzadu na tri. Boze

Reagovat
mithro

Reagovat
Pigeon

352

Reagovat
r.mrazik

Slepejs do zalohy...tyvoe to zas bude peklo

Reagovat
r.mrazik

a dokonce 532? didopice

Reagovat
iamek

352 hrajem

Reagovat
Dawon

3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš 3-6-1

Reagovat
m.sali

not this againg

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak 3-5-2

Reagovat
Mastný Chobot

jak nevedeli kde kto hrá

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes, ty hovado, vsak to apon odkopni poriadne

Reagovat
nani92

352 is back bitches!

Reagovat
Pasha

Morgaaaaaan

Reagovat
Pasha

Kľudne mohol "slepca" dať do zálohy, Roja na LB a hrať 4-2-1-3 alebo tak nejak. Nad Blindom a Morganom by hral o kúsok vyššie Bastian

Reagovat
smazaný uživatel

Mal tam dat Darmiana a Younga na kraj zalohy, Matu do stredu, aby som mal body vo fante.

Reagovat
Pigeon

tak jak to dal to dava smysl

Reagovat
r.mrazik

mohl tam hodit perreiru bez zmeny rozestaveni...treba

Reagovat
smazaný uživatel

Swein

Reagovat
Mastný Chobot

som myslel, že som bol jediný, kto to videl

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Pasha

Deeney má veľkú hlavu a ešte sa aj sprosto čuduje

Reagovat
Mastný Chobot

strašne veľa zvláštnych a smiešnych momentov v jednom zápase. Nyom už má na svedomí asi 3, Schweini, Deeney, Memphis, teraz Schneiderlin jak tam čakal na loptu chrbtom a tá mu skoro spadla na hlavu... Sranda zápas

Reagovat
smazaný uživatel

+Gomesove sviečky na hranicu 16

Reagovat
Mastný Chobot

Nyom zas

Reagovat
Pigeon

cervena. hovado zasrane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

jsem alergicky za tyto podrazkove zakroky na kotnik a vys. to neni jen tohle, pausalne bych za to vyhazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl teda faul.

Reagovat
pingla

Blind

Reagovat
Miguel19

Ten s tou "2" tu lajnu dobře drží

Reagovat
Pasha

Memphis

Reagovat
smazaný uživatel

Nyom je jak dement dnes

Reagovat
Pasha

No, asi si o tretej ľahnem k 1. semifinále Turnaja majstrov v Londýne...

Reagovat
I am Mancunian

ok

Reagovat
Pasha

jedoš

Reagovat
I am Mancunian

dacko

Reagovat
nani92

dobré ráno

Reagovat
Pasha

víťazné ráno

Reagovat
nani92

ale aké nervičky na konci

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
nani92
Reagovat
Pasha
Reagovat
nani92
Reagovat
Pasha

Reagovat
Pasha

Veľmi zvláštny zápas

Reagovat
iamek

Strasne divny zapas.

Reagovat
Pasha

naraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Uroven jak Varnsdorf - Trinec

Reagovat
Pigeon

Trávník ale vypadá hodně špatně

Reagovat
Grahf

Na konferenciu slušný zápas, dokonca som tam občas videl záblesk futbalovosti

Reagovat
smazaný uživatel

No, 1. polčas jak zápas 6ligy. Toľko nepresností som hádam v jednom profi zápase nevidel. Watford hrá neskutočné hovno MU tiež dobrá tragédia. A k tomu hviezdny individuálny výkon od Nyoma...

Aspoň som sa dobre nasmial, keď už nič.

Reagovat
Mastný Chobot

Srandovný zápas proste. U Nyoma neviem posúdiť, či hrá geniálne alebo hrozne. Strašne veľa srandovných momentov. Ale Watford slabota, ten tím nemá smerom dopredu dnes žiadnu prepracovanosť, žiaden systém, žiadnu myšlienku, hrajú to iba na náhodu. Jednoduchý nákop Deeney s Ighalom, vy tam niečo vybehajte a vymyslite, my máme piči. Neverím, že dnes by mohli United nejako potrápiť alebo dokonca bodovať. Ale potešilo by to, samozrejme.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
fenixLFC

a smerom dozadu totalne zmatky, za nimi jeden z dvoch najtragickejsich brankarov ligy (ok, AFC ma tych tragedov teda dvoch)

Reagovat
bbbauch

Hosi, tady vsichni pisete divnej zapas.. je semnou asi neco spatne, ale me se to celkem libi samozrejme nejaky chyby se najdou, ale celkem se snazime drzet tempo, proc ne...

Reagovat
nani92

El Classico bude mať dnes čo prekonávať..

Reagovat
I am Mancunian

no staci ak real prekona dnesny vykon watfordu, kedze my hrame ako barcelona

Reagovat
fenixLFC

ten real je na tom dost podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Watson a Jurado ako amatéri. Watson dnes z 10 prihrávok rovných 9 vlastnému stopérovi na istotu.

Reagovat
iamek

OT - Anderlecht - Lokeren se neodehraje

Reagovat
Mastný Chobot

kvôli?

Reagovat
iamek

V Bruselu zaviraji obchodaky, metro. Tak na rade je i fotbal. Hlavne nesmi evropa ukazat strach

Reagovat
fenixLFC

ty si uplne rad a vdacny za tie utoky...

Reagovat
iamek

Ano davam si kaviar a sampano . Obzvlast, kdyz v pondeli letim do londyna

Reagovat
nani92

budeš nám tu chýbať..

Reagovat
iamek

Neboj ve ctvrtek jsem zpet

Reagovat
nani92

to si len myslíš

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

tak Británia je dašlia na rade..čiže Londynu by som sa vyhýbal..ale snád do štvrtka nič nebude

Reagovat
iamek

Tak priletim, budu par hodin a pak na vlak do manchesteru.

Reagovat
Kowe

vyplatí se to víc než letět přímo?

Reagovat
iamek

Letel jsem 2x primo do manche a bylo to lepsi. Ted mi to kupovala pritelkyne jako darek na narozky, prtz tam studuje ( erasmus ). Ale nejak to preziju :-)

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Stream?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Pasha

Watford je inak takýto márny stále? Ak hej, už chápem, prečo sa spoliehajú na jedného strelca a nedávajú góly

Reagovat
iamek

Zase na kratko

Reagovat
Busby babes

ale koukam drzeni mice 62%. takze klasika?

Reagovat
r.mrazik

Lingard,Martial a Depay by mohla byt za rok slusna rychla rota

Reagovat
Mastný Chobot

však Depay je pomalší jak erózia

Reagovat
r.mrazik

zas tak extremne nee

Reagovat
Dawon

ja z nasich standardek fakt umru, to je neuveritelne co za picoviny jsme schopni vymyslet z jakekoliv nadejne pozice

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Nyom je bozi

Reagovat
smazaný uživatel

On ani out nehodi dobre

Reagovat
Mimalu

Team to face Norwich City: Begovic; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Kenedy; Matic, Fabregas; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Pasha

Braňo is back

Reagovat
Miguel19

Lol, ten Kenedy

Reagovat
iamek

Kenedy obrance?

Reagovat
smazaný uživatel

Kenedy LB ?

Reagovat
Mimalu

Today's subs: Blackman, Azpilicueta, Cahill, Ramires, Oscar, Traore, Remy. #CFC

Reagovat
Mimalu

tak nevím čeho se bát víc, pravé nebo levé strany?

Reagovat
slavex

Kenedy si šanci určitě zaslouží, to Josému tleskám. Ovšem nechápu proč prostě nebude hrát na křídle místo Hazarda. Baba je zraněný? Protože jestli ne, tak opravdu nechápu k čemu jsme takového hráče kupovali

Reagovat
Pasha

No nič, vážim si svoj zrak, a preto si nechám tento "futbal" iba na pozadí a radšej sa idem kochať umením Nadala a Djokovića.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

A Watson tiez kope tie rohy hrozne...

Reagovat
I am Mancunian

#MCFC had deal in place in summer 09 to sign Sterling for initial £500k but felt too expensive at time for 14-yo

Reagovat
fenixLFC

CITY: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs, Mahrez, Kanté, Drinkwater, Albrighton, Ulloa, Vardy.

hlavne ze tam neni ten tragicky japonec

Reagovat
Mastný Chobot

hm, dosť zmien a to 4-4-2 sa mi u nich tak nepáči. hlavne ale nech dá Vardy gól, hocijaký.

Reagovat
Pasha

Reagovat
fenixLFC

dost zmien?? ved hra to iste co furt, jedine sa strieda fuchs a ulloa

Reagovat
J0EL

Watson kazdu jednu loptu dava dozadu alebo najblizsiemu hracovi.

Reagovat
smazaný uživatel

už ma z neho bolia oči

Reagovat
Mastný Chobot

Capoue znova super hráčik

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue..

Reagovat
Fairplay

Kenedy - Hazard, očekávám den otevřených dveří

Reagovat
smazaný uživatel

Čech – Bellerín, Mertesacker (c), Koscielny, Monreal – Coquelin, Cazorla – Alexis, Özil, Gibbs – Giroud.

Subs: Ospina, Debuchy, Gabriel, Flamini, Arteta, Reine-Adelaide, Campbell.

Reagovat
tweek

tak z Gibba už je definitivně křídlo

Reagovat
J0EL

Docasne

Reagovat
Trand

Gibbsy na křídle.

Reagovat
mr.Silver

Na kridle mel hrat Bellerin a Debuchy v obrane Alexis dva goly do polocasu a hned stridat

Reagovat
Mastný Chobot

mal hrať Joel... ak je tam Gibbs len na základe toho gólu, tak je to pekne napiču

Reagovat
tweek

to si nemyslím, přecejenom AW je v tréninkoch vidí.. Gibbs má lepší fyzičku a je dynamičtější.. Joel se tam určitě dostane za Alexise..

Reagovat
Mastný Chobot

ja len aby sme nenadávali. Gibbs síce je hrdina NLD, lebo dal gól, ale tak nejako sa pri tom zabudlo, že asi všetko okrem gólu dojebal a hral strašne

Reagovat
tweek

jsem na to zvědavý, jak se s tím popere.

Reagovat
Mastný Chobot

ale Jeff na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo fanty bude nenormálna bieda

Reagovat
fenixLFC

kolko jamajcanov watford este ma?

Reagovat
smazaný uživatel

uz len Doyley, ale ten je pravy.

Reagovat
Dawon

A jones zraneny, parada

Reagovat
iamek

Fakt? Nestridal, prtz nemohl? Jsem nevidel stridani.

Reagovat
fenixLFC

a mane nehra namiesto neho to kopyto long...

Reagovat
fenixLFC

+WVA bez berahina

Reagovat
iamek

Davidek <3

Reagovat
I am Mancunian

jonesy posiel

Reagovat
I am Mancunian

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
Grahf

Jones nech ide do puče, však on sa zraní spôsobom, keď sa nič nedeje

Reagovat
bbbauch

Smalling a De Gea

Reagovat
r.mrazik

on to muze stahnout zas na 4 klasicky obrance a hodi tam McNaira,kterej v tom 532 bude horet jak prase...

Reagovat
r.mrazik

to rikam...tam hori jak papir!!

Reagovat
niflheim

Ander se zranil?

Reagovat
I am Mancunian

ano

Reagovat
iamek

Jo. I Jones.

Reagovat
niflheim

Atakoval nosítka?

Reagovat
iamek

Ander ne. Jones nvm. Jsem si delal cajicek a jen jsem videl na hristi jak uz zmatkuje McNair.

Reagovat
smazaný uživatel

Watson tak slabého hráča som v tejto sezóne zatiaľ nevidel.

Reagovat
Minister

Watford by si góla zaslúžil... MU hrá hovno.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Dawon

hlavne se pak zas placejme za ciste konto a ze jsme nedostali 10 hodin dyt to je neuveritelne, co proti nam souperi pali v poslednich zapasech, zas neskutecne zmatky v obrane

Reagovat
I am Mancunian

chlape, ty si dobre ujebany

Reagovat
Dawon

Reagovat
Counter

On to myslí ironicky.

Reagovat
Dawon

ja vim

Reagovat
smazaný uživatel

"zase"?

Reagovat
Dawon

ano, zase...videl si napriklad zapas proti crystal palace? vylozene neprostupna obrana vicemene v kazdem venkovni zapase mame momenty, kdy totalne horime a jen zasluhou DDG a neschopnosti soupere nas to nestoji bodu

Reagovat
Grahf

tote naše protiútoky sú neskutočná amaterčina

Reagovat
bbbauch

Btw druhej polocas i me pride jako bida

Reagovat
iamek

Young zraneny, kdyz uz nemuzes stridat?

Reagovat
bbbauch

Co ma Young za cislo kopacek? Takovy ploutve

Reagovat
pingla

mohlo byt hotvo

Reagovat
bbbauch

skodaaa rooney by lobicek dal

Reagovat
r.mrazik

nedal...by tam nedobehl takhle rychle

Reagovat
nani92

kde je Rooney ked ho človek potrebuje

Reagovat
iamek

Penalta. Dobre nam tak. Srackoidni vykon.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

A snad ji dají

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

David musi

Reagovat
Dawon

Reagovat
r.mrazik

ten Rojo je pica

Reagovat
r.mrazik

a vubec...tohle musi Lingard davat kurva!!

Reagovat
bbbauch

Usty rojo

Reagovat
Mimalu

Deeeeeeeeeeeeeneeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
Minister

penaltaaaa

Reagovat
aither

Reagovat
iamek

Jeste jeden daji. LVG out

Reagovat
smazaný uživatel

Golaso

Reagovat
J0EL

Uplne zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Troooooooooooooooooooooooooooooooy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale keby chytil Deheja, tak by som mal body aspon za neho.

Reagovat
iamek

Pekne ve skluzu

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi. Nakrájej si tento moment a naplň se jím. Děkuji.

Reagovat
iamek

Nakraji si zakonceni bastianka.

Reagovat
smazaný uživatel

DEEEEEENEY

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda debilnější zákrok obránce jsem dlouho neviděl.

Reagovat
iamek

Pekne umistil.

Reagovat
Pigeon

toto penalta? to vážně?

Reagovat
Mastný Chobot

prísna ale obhájiteľná

Reagovat
Pigeon

spíš by mě zajímalo který zákrok by se měl obhajovat. Rukama se drželi stejně, on se na něho pověsil a jak padali tak ho Rojo nakopl.

Reagovat
r.mrazik

obhajitelna...tenhle argument je pokazdy na facku

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu pískatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme, najväčší dement je Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
Mastný Chobot

Deeney si ho zaslúžil ale

Reagovat
I am Mancunian

Rojo

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdááááár

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč se raduješ, když vám konkurent timhle gólem z penalty odskočí o další bod

Reagovat
smazaný uživatel

tak tuhle jsem ještě neslyšel,

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, neodskočí, tak teď se raduj

Reagovat
iamek

Cuuuus :-*

Reagovat
Dawon

zaslouzene no dalsi zkurvena sracka od nas, akorat tentokrat to vitezstvi uz haluzacky neudrzime

Reagovat
I am Mancunian

troll

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

ta byla přísná..

Reagovat
Grahf

tak mu treba, kokotovi na lavičke

Reagovat
Coutinho10

Deeeeneeyy Goooaaaal

Reagovat
iamek

Pekne umistil. Basti asistence.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ligter

SCHQWINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
bbbauch

Uz jakou dobu se tesim az urvem 3 body ve fergie time... Tak podme

Reagovat
pingla

jooooooooooooooooooooooooo švajnýýýýýýýýý

Reagovat
I am Mancunian

bastiankooooo <3

Reagovat
Minister

to je v piči

Reagovat
smazaný uživatel

BASTI

Reagovat
nani92

hitleeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Mastný Chobot

looool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Bastianeeek. Lvg vzdy jsem veril !

Reagovat
Pigeon

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bastifidlián

Reagovat
bbbauch

Kurva jooo

Reagovat
niflheim

Schweiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
J0EL

Reagovat
Dawon

BASTIIIIIII snad poprve v tehle sezone sme dokazali supere zatlacit, kdyz to bylo potreba KONECNE KURVA

Reagovat
J0EL

az 1 minutu.

Reagovat
Dawon

kdyz nam jedna minuta tlaku na gol staci, tak kde je problem?

Reagovat
tweek

štěstíčko

Reagovat
ADM

Nebude Bastian syn LVG? Kukuč majú dosť podobný

Reagovat
Coutinho10

tel sou luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

OMG. He´s blind

Reagovat
smazaný uživatel

kokot .. nezvláda nech ide do piči celý watford

Reagovat
bbbauch

Tyvole moh ho zabit

Reagovat
iamek

V suchem triku.

Reagovat
smazaný uživatel

United na prvním místě to je gól.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
Busby babes

v suchem triku

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Pigeon

V suchým triku

Reagovat
Busby babes

jo a... Top of the league... aspon na chvilku.

Reagovat
mithro

skoro ako za starych casov, krasny pocit

ale za ten druhy polcas by si zasluzili prefackat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec super zápas. To mi ale LVG musí vysvětlit. My nejsme schopní ve druhém poločase žádného souvislého tlaku. Dostaneme góla a pak nepustíme balón z kopaček a během minuty si vypracujeme dvě tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

United v čele PL a kolem půl 9 Real na prvním místě PD, konečně opět tam, kam tyto týmy patří...

Reagovat
smazaný uživatel

kolem pul 9 tam uz nebude ani jedne

Reagovat
Hokaido

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

::thumbsup:

Reagovat
smazaný uživatel

tyto týmy patří historii

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
Hokaido

Dneska Foxes už asi musí padnout, tak snad dá alespon ten Jamie

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by mi niekto postnúť stream na Chelsea? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Nefajčí

Reagovat
Mastný Chobot

Wengele si zaspieval jediný Flamini na to sral

Reagovat
smazaný uživatel

co zpíval?

Reagovat
liquicitizen

fr hymna

Reagovat
smazaný uživatel

Nemat3 prosim nekdo link na Chelsea ktery bych spustil na Androidu ? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

schopny Link na Everton?

Reagovat
cejen13

Prosím, nějaký kooukatelný link na arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej link na Arsenal? Diky

Reagovat
Trand

Coq se za ten rok neuvěřitelně zlepšil na míči.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

Coq

Reagovat
Counter

Jasné, Coq zraněné koleno, parádička.

Reagovat
J0EL

Coq najhorsie co sa mohlo stat...

Reagovat
Nikikrew

super dalsi hrac na marodke,

Reagovat
Rohlíček

jasně

Reagovat
Mastný Chobot

zranil sa Coq, rovno to baľte, to nemá význam

Reagovat
off-olda

Jo, tohle je ten Hazard, kterého poznávám.

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYYYY

Reagovat
Zaschrona

paradni tymova akce, jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš náhodou dobrý stream?

Reagovat
Zaschrona

jen firstrow, zbytek se hrozne seka

Reagovat
Manik...

Link na Chelsea pls.??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
Nikikrew

Ozila som este asi ani nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
mojmira

nezvládáš

Reagovat
Nikikrew

uz videl a ma dalsie acko. Kolko ich ma Eriksen?

Reagovat
Mastný Chobot

klasicky minútu na to 11. asistencia v sezóne

Reagovat
Counter

Ale jo, zapojuje se do hry, zkouší tam kolmice.

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud hrá v halovkách alebo prečo je furt na zemi?

Reagovat
Miguel19

Ivanovič

Reagovat
Manik...

link?

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis výborný drajv. Ale nečudujem sa mu, veď už asi 4 dni nehral žiaden zápas.

Reagovat
Nikikrew

Kokos Swans su fakt tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

Nikikrew Swansea-Bournemouth over 1.5 v kapse

Reagovat
Rohlíček

To byl zase roh

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUU Deulofeu naprosto uzasnej

Reagovat
Nikikrew

Giiiiiroooooooooooooooooooooooooooooood

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud >>>>> Walcott

Reagovat
vodka

Stoke s Bojanem a Arnautovičem strašně baví Shaqiri mohl dat 2 gólym ale taky se zvedá, Wollscheid sice mohl mít fouknotou penaltu, ale celkem s prehledem jinak...

Reagovat
J0EL

Mesuuuut zase Oli

Reagovat
Minister

Giroud

Reagovat
mojmira

Ozil další Ačko

Reagovat
Counter

Mesutek další assist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuud Ozil další áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

MESUT prostě... ♥

Reagovat
Mastný Chobot

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

a vyjebaná aplikácia evysledky mi pokazila prekvapenie z gólu

Mesut 11. asistencia...

Reagovat
Trand

A mně Counter, protože mám pomalý stream a zrovna jsem aktualizoval ef.

Reagovat
Counter

Reagovat
Rohlíček

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud, Mesutek

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
Counter

?

Reagovat
off-olda

Kenedy bude jednou fakt dobrej hráč.

Reagovat
jacobT

klasická dvojka v posledných zápasoch ale ten Coq ma teda sere, snáď to nebude vážne, to by bola až príliš citeľná strata

Reagovat
smazaný uživatel

S takovým tempem Mesutek překona Henryho

Reagovat
Mastný Chobot

Eriksen > Ozil > Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

A downy si to hodi

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, když hráč typu Ozil překoná vaši největší novodobou legendu, tak to bude vtipný samo o sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Only one player assisted more goals in the whole of last season than Mesut Özil has already assisted this campaign

Reagovat
Mastný Chobot

klasika

Reagovat
Nikikrew

Bellerin dnes slabota a velka

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy vazne nerozumim tem chantum. Ted to znelo jako toho Pešek, toho Pešek, toho Pešek.....

Reagovat
liquicitizen

Willy

Reagovat
off-olda

Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Willian

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Djokovic

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

super

Reagovat
smazaný uživatel

Ot proti zahukenym hospodam a sportbarum. Hnus to cichat

Reagovat
J0EL

Arteta dopici

Reagovat
spider_8

No kdyby byl rozhodčí velká svině, tak mohl mít Willian během 5 minut zaviněnou penaltu a vyloučení

Reagovat
Whitemedia

Costa stojí a čeká..

Reagovat
Counter

Debuchy by to měl

Reagovat
Trand

A Szczesny taky, žejo?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinson*

Reagovat
REPLIKATOR

Čech zase z první střely gól

Reagovat
Miguel19

Ať jde Costa do prdele. Hazard průnik jak kráva a on na něj čumí na vápně co se stane...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

at jde do pice ten kokot

Reagovat
off-olda

Costa omg. Ten padá víc než Česká politika.

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic

Reagovat
Mastný Chobot

myslel som si, že toto bude dosť napiču zápas a už to začína

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Arteta, prisiel a dodrbal oba goly. Nemam slov.

Reagovat
off-olda

Ivanovič

Reagovat
FCSL

Nastoupil Arteta a už se to začíná sypat zase, strašnej tragéd

Reagovat
Thoomas

Sem tu parkrat cetl, ze takovej hrac muze hrat zaklad v tymu co bojuje o titul

Reagovat
Mastný Chobot

2 roky dozadu si to mohol čítať, aj to bola pravda

Reagovat
Thoomas

nemel na to nikdy, rozhodne ne v te pozici, na ktere hrava

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

ty si klasik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

... ale kde, dopiči, bol Mertesacker?

Reagovat
Rohlíček

Arteta

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Děláte si piču????

Reagovat
Whitemedia

co oni nepromění, to není normální..

Reagovat
Swarley

už zase ten titul nikdo nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thoomas

Arteta, to je fakt genialni zaskok za Coqa

Reagovat
Counter

Tak Mesutek bude muset zařídit ještě další dva fíky no

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Dát si vlastní gol rukou...

Reagovat
I am Mancunian

costa

Reagovat
Hokaido

Vardy

Reagovat
Amos

Bez Coqa jsme jako bez středu.

Reagovat
Mastný Chobot

Bože, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley na lavicke vo fante

Reagovat
off-olda

To snad ne ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Terry Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Artetu v Arsenalu nechceme!

Reagovat
J0EL

Arteta druhy gol takisto jeho...

Reagovat
Gunner14

Arteta , ale ten přímák před jejich golem být neměl...

Reagovat
spider_8

Já si nedokážu představit, že by Costa ještě někdy dal gól...

Reagovat
Mastný Chobot

Per je totálne tragédny

Reagovat
Trand

Dnes jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni mesice tech jeho vykonu ''mam v pici'' zacina pribyvat a Wengele mu chce jeste prodlouzit smlouvu

Reagovat
raduinho

Artetááááááááááááá

Reagovat
raduinho

Kenedyho na hrot, Costu do prdele.

Reagovat
PhilipS

sem to zapnul za stavu 0:1....nic příšernějšího sem letos neviděl..

Reagovat
liquicitizen

a roh ??

Reagovat
Counter

VARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
fenixLFC

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardy

Reagovat
liquicitizen

VARDY

Reagovat
Mimalu

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardy

Reagovat
I am Mancunian

vardyyyy

Reagovat
Carrick

Arteta úřaduje?

Reagovat
J0EL

Jj prisiel a hned dva goly pre WBA zariadil.

Reagovat
Trand

Tak za oba góly ale nemůže úplně přímo respektive nemůže za ně sám.

Reagovat
Hokaido

VARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

VARDY

Reagovat
smazaný uživatel

to už nie je možné ten Leicester a Vardy.

Reagovat
fenixLFC

co by na tom nebolo mozne?

Reagovat
smazaný uživatel

Že Leicester zbiera toľko bodov a Vardy dáva gól za gólom.

Reagovat
fenixLFC

pozri sa na ich zreb a pochopis

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

?

Reagovat
Hokaido

no tak pokud jsme po 13. kolech na průběžným 1. místem v tabulce ( ), tak to není jen o losu...ted přijdou težší zápasy, ale stejně se to neskutečný prostě...

Reagovat
fenixLFC

ved o to mam prave na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno. Pre nich je každý zápas 6 bodový, respektíve na začiatku sezóny bol. S nimi sa počítalo v boji o záchranu a namiesto toho sú momentálne v boji o LM.

Reagovat
fenixLFC

tak okrem arsenalu od ktorého dostali 5 sa este s velkym súperom nestretli...aj minulu sezonu pocas tej zachrany mali jednu prehru a to s chelsea...s inými velkymi timami nehrali. Im ta obrana proti velkym fugnovat nebude a s tymi budu stracat body, aj teraz je to vacsinou tak tak na tie body, napriek tomu ze najma druhe polcasy hraju fakt pekne. Na zostup tam kazdopadne bolo niekolko o dost vacsich kandidatov. Netvrdim ze nie je prekvapenie ze su tak vysoko ale zas to netreba ani precenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Všechno haluz, že?

Reagovat
smazaný uživatel

To si napísal ty, nie ja. Ja ten zápas ani nesledujem, skôr som to myslel tak, že s Leicestrom sa asi bude počítať do boja o LM, ak Vardy neprestane dávať góly, čo ma ako fanúšika Spurs neteší.

Reagovat
Counter

Jasně že nebude, na LM v měřítku celé sezony nemají.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Oni sa tipovali spolu s Bilicom na suteren ligy, nie?

Reagovat
Counter

WHU teď teda vůbec nevím, ale Leicester tipovaný na sestup byl.

Reagovat
Hokaido

amatéry ale

Reagovat
Counter

Tak pořád to můžou zkusit svést na překlik, že se prohodili Foxes s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

S Biličom? Veď on trénuje West Ham, ktorý má kvalitný káder.

Reagovat
alcantara

Tusim to mal byt odovlany prvy trener ligy ci nieco take... A Leicester dostaval vysmech najma kvoli Ranierimu, pokial si pamatam.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Neverím, že dnes vyhráme

Reagovat
Zaschrona

Fenomenalni vykon S Barkleym, Deulofeuem a Lukakuem si obrana Villy totalne nevi rady. Na druhou stranu Villa hraje fakt naprosto priserne, ze uz to snad ani hur nejde. Jestli nevypnem nebo Villa totalne nezmeni obraz sveho vykonu v druhe puli, tohle bude velky debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zápas Chelsea s Norwichem. Z Chelsea hrajou bídu už akorát Costa s Ivanovičem.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Remy hore a 3-0.

Reagovat
liquicitizen

Remy s Azpikom

Reagovat
Manik...

+ dnes hraje dost zle Willian

Reagovat
Heisenberg

Teď se ukáže, jestli Arteta s Flaminim jako záskok stačí, první dvacetiminutovka po zraní Coqa příliš nadějná nebyla.

Reagovat
Gunner14

však to se ukazálo už za těch 20 minut , že to nestačí...

Reagovat
jacobT

nestačia, bohužiaľ sa ale nákup DM zbytočne odložil o rok

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy gól, hej? Kráááááááása

Reagovat
fenixLFC

newcastle-leicester lepsi zapas nez watford-united

Reagovat
Miguel19

Líbí se mi to. Škoda že nám vydrželo mít top útočníka asi půl sezony. Costa je strašnej..

Nicméně Hazard a Matič hrajou o několik tříd lepší fotbal.

Kenedy taky fajn

Reagovat
off-olda

Kenedy je super. Nevím, které křídlo by zvládlo takhle zahrát na beku.

Reagovat
Miguel19

Akorát někdy až moc chce se předvést, ale to je logické..

Reagovat
smazaný uživatel

Je poznat, že je nezkušený, ale taky je vidět, že to v sobě má.

Reagovat
off-olda

Však je mu 19? Kdo se v tomhle věku nechce předvést...

Reagovat
spider_8

Já bych řekl, že spousta. Pokud máš tahovýho hráče, tak by neměl mít takový problém jezdit po lajně, ať už hraje výš nebo níž. Obzvlášť v zápase, kde nemusí moc bránit.

Reagovat
spider_8

Čímž vůbec nechci snižovat jeho výkon, hodně se mi líbí

Reagovat
off-olda

Už vidím Hazard, Neymara, Depaye, Sterlinga, Lennona atd. na beku...

Reagovat
spider_8

A co třeba Willian, Kuyt, Malouda nebo Zhirkov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, akorat to dopadne jao predchozi zapasy prohrou 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřivolávej to

Reagovat
smazaný uživatel

Pyčo Vardyyyy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem si říkal že jsem si vybral špatnej zápas, ale za tohle to stálo..to bylo geniální

Reagovat
Error

Euro se fakt nemusí hrát, dejte to rovnou Vardymu.

Reagovat
Nikikrew

Uplne o nicom zapas z nasej strany. Nasa ofenziva ani nefunguje, hlavne lava strana. Giroud nic, Ozila nevidno, Sanchez tiez nic moc. WBA viac bojuje, behaju a napadaju. S nasou marodkou bude bod fakt uspech.

Cez zimu musime kupit to DM, Arteta nech uz ide radsej trenovat ako hrat.

Reagovat
jacobT

len či už v zime nebude neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

Pico ten Costa to uz nema smysl ani nadavat.. On je proste postizenej. On ma sanci a misto toho spadne a to jeste tak smesne, ze bych ho za to okamzite vylil..

Reagovat
smazaný uživatel

Chat shit, get banged

Reagovat
Trand

Vardy hodně pěkně.

Reagovat
Hokaido

sice byl nejspíš offside, ale co, jde tomu naproti

Reagovat
Minister

To je strašný výkon zatiaľ.

Reagovat
Counter

Sranda, jak všecko schytá Arteta, když si otřesný poločas prožil Bellerín.

Reagovat
Rohlíček

Jasně, taky hraje bídně, ale Arteta je prostě tragickej a ten vlastňák to ještě umocnil

Reagovat
Counter

Ale vždyť za něj nijak zvlášť nemohl, McClean to do něj akorát zblízka napral.

Reagovat
J0EL

Arteta to ale stihol posrat za 20 minut. Hectorovi nema kto pomoct vzadu.

Reagovat
jacobT

frustrácia zo zranenia Coquelina

Reagovat
Mastný Chobot

a čo Per? ten hral snád ešte horšie jak Ektor

Reagovat
Counter

Ten aspoň vyhrál kupu hlaviček.

Reagovat
Mastný Chobot

ja si teda pamätám, že ich aj kupu prehral

Reagovat
J0EL

Ak sa Coq zranil na dlhsie, mozeme sezonu zabalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tak na vas staci aj Flamini, ze?

Reagovat
Mastný Chobot

to tu píšem dlho

Reagovat
Hokaido

A napíšu to po 100., Vardy to prostě překoná příště proti MU. To musí být napsaný ve hvězdách.

Reagovat
Counter

Nejlépe hattrickem, ať to má grády

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

při výhře 5:3? Ok, to by šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem mu zatleskal, ale za tejden ho vymažeme

Reagovat
biznizmen

Když mu zase nemávnou ofsajd, tak možná jo.

Reagovat
Čenda

Vole ta lavička to je zas k pláči. A Wenger motivátor, to je zas k smíchu. Vieirův dyk na vás, holomci, a zapnout. Všichni máte rezervy, mrdiny.

Reagovat
tomasinho

Jebat Vardyho, dnes úřaduje Voldy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut taká škoda

Reagovat
Counter

BOHA

Reagovat
jacobT

sakra

Reagovat
off-olda

Willian to dnes kope úplně na hovno.

Reagovat
off-olda

Zouma

Reagovat
Counter

Arteta neunesl

Reagovat
J0EL

Arteya to nezvladol a radsej sa pytal dole

Reagovat
Mastný Chobot

ešte sa aj zraní, omg

Reagovat
Rohlíček

Skvěle, už se nevracej

Reagovat
FCSL

Arteta Legendární vystoupení

Reagovat
jacobT

do piče od Coqa cez Artetu až k Flaminimu... to sme dopadli

Reagovat
off-olda

To je jak vývojové stádium pokemonů, ale naopak.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Čenda

Wenger je Gandalf. Kdo by byl kdykoli řekl, že budu rád za Flaminiho na place, srdečně bych se zasmál.

Reagovat
Čenda

*Gandalf Bílý.

Reagovat
Nikikrew

Parada dalsi zraneny, len tak dalej

Reagovat
I am Mancunian

arteta sa zranil ?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

nič v zlom, ale stretnúť Mbokaniho niekde v noci v Cejli, tak mu odovzdám peňaženku aj mobil.

Reagovat
Mastný Chobot

to bola penalta pri tej štandardke ale...

Reagovat
Čenda

Reagovat
Hokaido

V Londýně taky nějakej zásah proti teroristům... Není se co divit, třeba název West Ham na ně musí působit jak červený plátno na býka

Reagovat
Čenda

Campbella za Gibba a jsem spokojenej, Gandalfe.

Reagovat
Thoomas

Přišel,dojebal,odešel, snad se chytí náš striker Flamini

Reagovat
Čenda

Sančíz

Reagovat
Counter

Proč to musí připadnout zrovna Gibbsovi krucinál

Reagovat
Mastný Chobot

zas Mertesacker...

Reagovat
Trand

Per s Hectorem si dnes mohou podat ruce. Jeden horší než druhý.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
off-olda

Hazard u toho fotbalu konečně zase přemýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chýbaju tomu strely. Raz to skúsil Fabregas ale ináč nič.

Reagovat
Čenda

Gunners, asi je pozdě se ptát, ale líběj se vám naše venkovní dresy? Včetně Závory?

Reagovat
Trand

Horší průměr. Celkově se mi ty od Nike líbily víc.

Reagovat
Rohlíček

Ty letošní mi přijdou fajn, určitě lepší něž ty loňské.

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

Stones -> Deulofeu -> Barkley -> Lukaku ... naprosta uzasnost

Reagovat
Whitemedia

Pedro mě opět nebaví...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Manik...

mě nikdy nebavil

Reagovat
off-olda

Pedro, Costa out - Traore, Rémy in

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku s takou formou kľudne môže byť top strelcom tejto sezóny. A to ma tu poniektorí vysmiali dávnejšie.

Reagovat
Mimalu

ať už tam dá Remyho místo Costy, v poslední době má stejně lepší výběr místa

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut náááádhera

Reagovat
Counter

S Alexisem jsou dneska výteční, ale zatím je to k ničemu.

Reagovat
Mastný Chobot

veď práve, pálime

Reagovat
off-olda

Zmrd Bassong

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAAAA

Reagovat
Čenda

OT: Kdo z vás tu krom FMka paří i TopElevenManager?

Reagovat
fenixLFC

mahreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez ulloaaaaaaa

Reagovat
Trapper

Wtf Costa

Reagovat
Hokaido

Vardy je strašně nebezpečnej. On má ted takový sebevědomí, že ve vápně připomíná Aguera v top formě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne kurvadrát.

Reagovat
Čenda

Joel pojď

Reagovat
Hokaido

Ulloa 1+1

Reagovat
fenixLFC

snad korytnacka otvori oci a nebude stavat okazakiho

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAA, VŽDYCKY JSEM VĚŘIL

Reagovat
Mastný Chobot

Joel

Reagovat
Miguel19

Konečněěěěěěě

Willian, Cesc, Costa

Reagovat
smazaný uživatel

COstaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Nejlepsi hrotak na svete!!!

Reagovat
Miguel19

Hazard začal bojovat proti IS fotbalem

Reagovat
off-olda

Ty volééééééééééééé, škoda.

Reagovat
Čenda

Omg. Bez pohybu, bez nápadu. To neni mrdání s manželkou po 15ti letech, víme?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt ve druhém poločase to není špatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zouma má neskutečnou smůlu :D

Reagovat
smazaný uživatel

ASMIIIR

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší dopredu Pedro a Costa, Oscar a Remy do hry.

Reagovat
Hokaido

přijde Mikel a Azpi, no...

Reagovat
Hokaido

*Rami

Reagovat
off-olda

Bego

Reagovat
Counter

BOHA

Reagovat
Hokaido

Joel

Reagovat
off-olda

Costa teď

Reagovat
Nikikrew

omfg Cambell

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT

boha Campbell

Reagovat
Rohlíček

Camppbell

Reagovat
Čenda

Joel, už teď mi chybíš. Za tohle si pod Arsenem nezahraješ cca gvadzilion let. Kdyby mohl, ještě by tě stáhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell a ten obránce co tam s sebou házel

Reagovat
minoLFC

Aspoň ten Vardy

Reagovat
Hokaido

ale ted teda zkušeně zajebal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Gomis kápo ve fantě a ten vepř ho tam určitě dá v 85.minutě

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Miguel19

Pedro je strašnej chcípák ale..

Reagovat
off-olda

Jsem si myslel, že trojité střídání dělám pouze já ve Fifě.

Reagovat
Čenda

viděli jste tu minitabulku?!? Kos prej druhá nejvyšší rychlost po Sančízovi, nějakejch 31,něco km za h. To asi chviličku před tim, než ho Sančíz dohonil a seřezal v šatně.

Reagovat
off-olda

Zouma

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, Can, Milner, Lallana, Coutinho, Firminho.. na lávce Bentek, Sturridge, Ibe..

no, jsem zvědav.. LFC dnes za tři body! i kdyby to mělo znamenat, že účka, zůstanou první

Reagovat
Hokaido

první? Podívej se na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

ajoo, Lester tak tím líp

Reagovat
fenixLFC

gg wp

Reagovat
fenixLFC

snad bude okazaki behat a ten jeho uces sa znici lebo pri nastupe vyzeral ako zalud

Reagovat
off-olda

Matič

Reagovat
Mimalu

Nemanja

Reagovat
Čenda

Joel, ty jestli nedáš hattrick, tak tě Arsene pošle na hostovačku do Abbis-Abeby. Bez opce.

Reagovat
diastan

Hart, Sagna, Demichelis, Mangala, Kolarov, Toure, Fernando, Navas, Sterling, De Bruyne, Aguero

Tak snad se Kun zas nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude pěkný zápas

Reagovat
diastan

Reagovat
Whitemedia

Neválej se..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoďte toho Pedra z klubu

Reagovat
off-olda

Pedro Tak takhle se dělají penalty v Barceloně....

Reagovat
smazaný uživatel

Zbaliť, posadiť na prvé lietadlo a čau..

Reagovat
Counter

cmon

Reagovat
Whitemedia

Matic

Reagovat
smazaný uživatel

stejne tu penaltu nedáme

Reagovat
PhilipS

Jasná.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
fenixLFC

okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek za to, ze stahnul Pedra..

Reagovat
Counter

BOHA

Reagovat
Trand

Reagovat
off-olda

Matič je dneska neskutečný.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
cubinho

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Miguel19

Ty vole Matič

Reagovat
Mastný Chobot

heh, to sú pekne vymleté hlavy v tom West Brome. Olsson, Gardner, Brunt...

Santi už neviem, čo k tomu napísať

Reagovat
Trand

Brunt podle mě ani neprostestoval ne? Jinak souhlas.

Reagovat
PhilipS

PROČ TO NEKOPAL ALEXIS FFS

Reagovat
Mastný Chobot

lebo penalty kope Santi, hierarchia v tomto je jasná

Reagovat
Hokaido

už né

Reagovat
smazaný uživatel

no ale měl by to kopat někdo, kdo si věří, tzn Giroud...

Reagovat
smazaný uživatel

Však Santi kopal mnoho penalt, to je snad první, co nedal.. A to ještě kvuli smolnému podklouznutí.

Reagovat
PhilipS

Santi byl dneska příšernej sakra...proč to nepřenechal

Reagovat
Hokaido

protože ho mám ve fantě

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
Hokaido

měl jsem tam radši dát tebe

Reagovat
Minister

loooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

....to bylo jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla

Reagovat
jacobT

Reagovat
Svatej

Lionel Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
off-olda

Někdo neobešel Ivanoviče.

Reagovat
Miguel19

V první půli jo

Reagovat
Sali5

Hazard dnes

Reagovat
Mimalu

takové zápasy se mají dohrát s míčem na kopačkách, ne stáhnout Hazarda, Williana a Pedra

Reagovat
cejen13

Vlastňák, 2 zranění na 1 postu, nastřelená tyčka, neproměněná penalta... Neexistuje typičtější prohra arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzena vyhra, dneska dobrej vykon, jeste by to chtelo zlepsit obranu, par sanci Norwich mel, ale jinak by to slo. A jinak promenovat sance no. Hazard a Matic

Reagovat
Trand

Šance jsme měli, bohužel neproměnili. Alexis se může přetrhnout, ale sám to bohužel neuhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis a Mesut*

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

fuck the world

Reagovat
Counter

Zápas blbec, stane se. Hlavně aby se z toho nesesypali a najeli na šňůru výher.

Reagovat
J0EL

Bez Coqa tazko s takym deravym stredom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Leicester, top of the table

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jacobT

Najhoršie na dnešnom zápase je ďalšie rozšírenie našej maródky. Hlavne Coq musí byť ready čo najskôr.

Reagovat
iamek

A ted cmon city

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

co je zas s Chrisom? ibak hodte stream pls chlopi

Reagovat
tomasinho

Nic, minule hrál hovno, chceme asi více napadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

diky Pali

Reagovat
smazaný uživatel

seka to pice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co Duš?

Reagovat
tomasinho

Wow, Demichelis-Mangala, mohla by být šance pči dobrém pressingu

Reagovat
smazaný uživatel

popič

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
ondris

Reagovat
fenixLFC

mangalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

MANGALAAAAA

Reagovat
vinetou

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

stasticko, pressing vychadza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

OG

Reagovat
Hokaido

letos má neskutečnou fazonu, nejlepší střelec PL

Reagovat
pepinho2

Mengele

Reagovat
johnik

pěkně ho tam loupl

Reagovat
smazaný uživatel

starý vyjebanec nechá nášho najlepšieho stopéra a Zabaletu na lavičke a dá tam hentých mantákov ako keby sme hrali pohár proti 4. ligistom.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ešte nehrá náš najlepší stredný záložník Fernandinho a zase tam hrá slabučký Navas namiesto Iheanacha

Reagovat
fenixLFC

kevin vs moreno, to nedopadne dobre

Reagovat
Melda

Máte někdo stream borci?

Reagovat
Melda

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude mít Klopp lepší hráče, tak potěš...

Reagovat
Hokaido

jako z toho týmu může za 3 přestupáky fakt udělat strašnou mašinu. Už z toho jeho příchodu nejsem tam nadšenej.

Reagovat
Hokaido

*tak

Reagovat
vinetou

Lallana

Reagovat
fenixLFC

coutinhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

firmino-couts <3<3<3<3<3<3<3<3

Reagovat
tomasinho

Firmino boží přihrávka

Reagovat
johnik

Pecka

Reagovat
minoLFC

Coutinho Firmono už druhá asistencia mohol by už aj gól dať

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám oba zápasy a MC-LFC zatiaľ o parník lepší zápas aj futbal ako Clasico.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Demichelis úplně v lese...

Reagovat
tomasinho

Lucas přehlavičkoval Yayu, ok, dneska je možné všechno

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zda, ze Yaya je nespokojny, jebe na vsetko

Reagovat
tomasinho

Demichelis taky, jak tak zůstal stát po té kličce, hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

jj strasnu zostavu dal

Reagovat
Mindas

Koukam, ze nakonec dobre, ze to nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

co robis Miro?

Reagovat
Mindas

Nestiham.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
tomasinho

Buď rád, kazíte jednoduché míče úplně, šílenost, my dobře presujeme a hrozíme z brejků. Hlavně z vašich ztrát ale.

Reagovat
Mindas

No jak ja videl tu sestavu bez Ferdy, tak jsem ani nic jineho necekal.

Reagovat
johnik

Strašně se mi líbí ty naše rychlé přechody do útoku. O tom Klopp mluvil, a je vidět, že to hoši plní

Reagovat
Hokaido

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLEEEEEEEEEEE

Reagovat
fenixLFC

coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vinetou

Reagovat
aither

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

trosku valec, Can

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Klopp

Reagovat
Minister

Liverpool

Reagovat
Infernoqt

Něco mi říká, že jsem si toho Kolarova do fanty neměl dávat

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pyčo Tí ich dobre ničia.

Reagovat
minoLFC

no konečne dál gól...brazilské duo

Reagovat
Hokaido

Klopp je král prostě

Reagovat
PhilipS

Líbí se mi jak Demichel vůbec nechápe, co se kolem něj děje

Reagovat
smazaný uživatel

Ballon d Or Coutsovi DAKUJEM

Reagovat
Coutinho10

wow wow ten 3. kousek

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
diastan

Proboha bez Kompasa je to uplně v prdeli

Reagovat
diastan

a za jakého důvodu nechal Fernandinha na lavicce ...

Reagovat
Manik...

Už toho Pelegriniho vyhoďte... Co on dokáže prohrát za zápasy

Hlavně, že tam pořád cpe Demichelise . A Yaya už musí odejít, letos hraje špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez a LFC, parada

Reagovat
Mimalu

hodte tam nekdo rucnik...

Reagovat
J0EL

Liverpool valec

Reagovat
smazaný uživatel

couts taky suarezovsky vykon

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Leicester do čela

Reagovat
EL Gringo

Firmino - Coutinho, to je krása, radost pozerat na nich

Reagovat
smazaný uživatel

Ale keď je Pelegrini taký blbý, že dobrovoľne nasadí na Kloppov Liverpool Demichelisa...

Reagovat
fff

BR ho nechcel a ked uz ho mal, tal ho skoro nestaval...

Reagovat
Dawon

no ty vole jakoze Liverpool samozrejme bozi, ale na druhou stranu, co to proboha predvadi City

Reagovat
Darren Fletcher

vyborne citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si asi hovorí Rogers, keď toto vidí...

Reagovat
smazaný uživatel

...má derpku určite

Reagovat
Heisenberg

Lestr v čele, neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale čo je viac než podivné že je na špici zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne, Leiva to už začína kurviť

Reagovat
smazaný uživatel

3. gol lfc nadhera, gol mesice

akorat ten real

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

1000. proti zahuleným sportbarům a restauračkám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam nechod, nebo si otevři svůj, nekuřácký

Reagovat
smazaný uživatel

V okolí žádný nekuřácký nemám, já na sportbar nemám zkušenosti. Víš, rád si zajdu přes den za zápas, ale nemusím se chodit po dvou hodinách v lokále převlíkat, abych pak nesmrděl jako hovado, když mám ještě potom program mezi lidmi.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, taky nesnáším, když nekouřím, a stejně od špínek smrdím jak tchoř.. ale ještě víc nesnáším snahu dobroserů a omezovačů všeho možného, vynutit v barech apod zákaz kouření (vím, i když jsi ten příspěvek možná takto nemyslel, posunul jsem to trochu jinam :D )

Reagovat
smazaný uživatel

k dobroserovi mám hodně daleko, jenom si nemyslím, že by muselo být nutně u jídla nebo sportu nahuleno k zeblití a pro člověka který to nemusí ( i mé okolí) je to oblečení pak neskutečný puch

Reagovat
smazaný uživatel

asi to nevadí dostatečnému množství lidí na to, aby se uživil nějaký nekuřácký..

o restauracích v době jídel se nebavím, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

tak u barů a sporbarů je to problém dlouhodobě, nekuřácké prakticky neexistují, u kaváren a restaurací už je to lepší, i když v centru Prahy ani ne.... osobně bych byl za i nekuřácké hospody.

Reagovat
Uwe háže buly

Co by to pak bylo za atmosféru? Hospoda musí smrdět a bejt zažloutlá.

Reagovat
Mindas

Nevidim, ale podle komentaru to musi byt Pelleho klasika. At si kazdy rika, co chce, ale takovehle zapasy byly pod Bobem proste nerealne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Liverpool šialene dobrý zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemam rad tu mrdku raheema

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěl

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel

Reagovat
fenixLFC

aguero

Reagovat
tomasinho

To je škoda tohle, takhle do poločasu. Škrtel to musí odpálit do prdele a Lucas se žlutou už posraný, aby nefauloval.

Reagovat
Counter

Kun teď hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

zalez zmenaren :-)

Reagovat
Counter

Tak dneska vám přeju, klidně vyhrajte 6:3 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ked sme dole v tabulke, tak prajes :)

Reagovat
Counter

Reagovat
Dawon

Aguero je proste buh

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že Klopp začne řádit až po téhle sezóně. Ale nač čekat, když můžu už teď, že

On tu ligu do několika sezón prostě vyhraje, bezpochyby

Reagovat
Infernoqt

To jsou prognozy, když sám víš, že každej zápas je jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool bude silnejsi a silnejsi a pak uz treba zacne kazdy zapas byt jenom vitezny

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tempo v Manchestri je tak o level vyššie ako v Madride

Reagovat
smazaný uživatel

2 další zranění u United? Mi neříkejte, že je to náhoda... LVG jim pěkně nakládá na tréninku.

Reagovat
fenixLFC

vedieme sice 3:1 ale este nie je po zapase..nie s morenom a clyneom a proti aguerovi...skoda ze tam firminovi nepadol hned dalsi z tych dvoch sanci

Reagovat
Cobra

Jaký přínos má Navas pro City? Mě přijde, že ten hráč neumí krom rychlého běhání absolutně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro a Navas to sú identickí hráči. Vedia behať a nič viac. Naspäť s nimi do La Ligy.

Reagovat
Hokaido

ale nejen on. Dokud bude v City Navas, Yaya a Demichelis, tak ten tým nikdy nebude úplně top. Na ligu to třeba většinu stačí, ale v Evropě se dlouhdobě ukazuje, že takhle to prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Yayu

Reagovat
Hokaido

já si prostě myslím, že on je dlouhodobě nejslabší článek City.

Reagovat
Heisenberg

U něj je problém, že už neodehraje 2 zápasy týdně na top úrovni. Pořád se City hodí, ale jen do určitých situací. To, že by měli koupit 1 střeďáka je ale jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Yayu nevyhodí dokud bude černej.

Reagovat
Hokaido

to by mi nevadil

Reagovat
diastan

Reagovat
Cobra

Souhlasím a přidám i Pellého. On prostě nemůže být kouč velkého týmu. Zpět s ním do Malagy.

Reagovat
vinetou

kua taková škoda toho golu v závěru, ale jinak je to prostě.

Reagovat
PhilipS

Ale jako výbornej fotbálek. A City může samozřejmě v klidu vyrovnat, ten tým mají fantastickej. Klopp, jestli z toho chce udělat velkoklub, tak se musí po sezóně konečně zbavit kostlivců jako Lucas nebo Škrtel... Pak to bude mašina

Reagovat
smazaný uživatel

Za Škrteľa..

Reagovat
PhilipS

chápu, že to nevidíš úplně objektivně. Taky tlačím všude naše kluky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pri nedostatku kvalitných stopérov je Škrteľ ešte zlatý hráč.

Reagovat
PhilipS

pokud by byl jako třetí stoper proč ne, ale pro klub z top 4 to prostě dlouhodobě není a nebude. Jestli se chtěj posunout musí někoho přivést... Tuhle sezónu už se to asi samozřejmě ještě nevyřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už má 30, sám by podľa mňa bral v pohode pozíciu 3. stopéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel absolutně neumí pozičně bránit a nemá rozehrávku takže rozhodně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

skoda toho golu, Skrtel zly odkop a Lucas tipicke branenie kvôli ktorému nemoze byt jednotka na DM

Reagovat
fff

Najprv zly odkop Mignolet, potom Skrtel, do toho Lucas. Skoda.

Inak ale uzasny polcas.

Reagovat
smazaný uživatel

treba pochvalit aj Lallanu za obrovsky bojovny vykon, cim vytvara priestor pre magicke brazilske duo

Reagovat
fenixLFC

lallana hra od prichodu kloppa vyborne

Reagovat
fff

Dava loptu o nieco rychlejsie od nohy a to je super.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

až dnes to bol výkon na LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
fenixLFC

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

proti chelsea hral lahko nadpriemerne a proti cp v kontexte celeho zapasu priemer (asi 20min v prvom polcase bol skvely)... ale vyborny? prehanka

Reagovat
fenixLFC

on sa vacsinou postupom zapasu vytrati ale inak si stojim za svojim

Reagovat
Maresma

Olooo

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne vykony si predstavujem inak, tak pls neprecenujte Adama

Reagovat
tomasinho

Ale vypadá už jako fotbalista, což jeho velký padre deluded nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ketchup

4:3

Reagovat
PhilipS

Že Demichelis zůstal na hřišti je docela wétéefko

Reagovat
fenixLFC

moreno mi uz zacina pit krv..

Reagovat
stiflerovamama

co ten kkt piska

Reagovat
PhilipS

Teď se rozhodčí upísk

Reagovat
fenixLFC

inak dal by som tam teraz niekoho rychlejsieho a viac priamociareho namiesto lallanu asi

Reagovat
fff

Setri slova a napis Ibe.

Reagovat
fenixLFC

neviem ci ibea alebo sturridgea

Reagovat
smazaný uživatel

a Can ssmozrejme vynikajuci, skoda Robo, Hart pekne

Reagovat
Hokaido

1100. pro Vardyho 11. gol v řadě proti MU

Reagovat
Dawon

boze ta obrana city to je z jineho sveta

Reagovat
tomasinho

Sakra, tohle musíme dávat Tohle mám za to, že jsem Counterovi tvrdil, že má lepší zakončení jak Sterling

Reagovat
ondris

Luisito

Reagovat
Setwo

kks nebyť Harta dal by Firmino už 3 goly... poďme Liverpool ešte aspoň jeden

Reagovat
johnik

Ty vle to je škody!

Reagovat
fff

Skoda, ale Coutnho a Firmino predvadzaju to, co sme si vsetci predatavovali pri jeho prestupe.

Reagovat
smazaný uživatel

messi-SUAREZ-Neymar, najlepsi utok v historii moderneho futbalu

SUAREZ-Sturridge, najlepsi utok v historii PL

Reagovat
smazaný uživatel

Načo ste predávali toho Suaréza? Pozrite čo ste spôsobili

Reagovat
smazaný uživatel

tak po tych udalostiach co sa mu v Anglicku stali bych sa necudoval ani keby sam chcel odist

Reagovat
minoLFC

no veď sám chcel odísť

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Yorke - Cole

Reagovat
fff

Milner dpc

Reagovat
fff

Milner dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

kks Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

couuts

Reagovat
fenixLFC

obe strany bez svojich najvacsich hviezd teraz...

Reagovat
tomasinho

Kurva, Couts

Reagovat
Coutinho10

no to nee dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana je DNES vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

isco kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

kopol do Neymara jak do v vreca, pod koleno zozadu, cervena

Reagovat
PhilipS

Hrozný zklamání ze City, čekal sem, že na Půl nastoupí a že to bude výborná partie...a ono nic.. boj o titul bude letos hodně zajímavej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dneska solidně nasráno v Londýně a Bruselu, kámoši tam jsou na stáži a brigádě a radši zůstanou několik dní doma podle jejich slov.

Reagovat
smazaný uživatel

City skončí letos pod Chelsea, někdo sázka?

Reagovat
vinetou

dpč ten Milner mě sere.

Reagovat
fenixLFC

jezis benteke ty kopyto pomale

Reagovat
johnik

Reagovat
fff

Ciste sance na dalsie 4 goly, neskutocne.

Reagovat
tomasinho

Benteke

Reagovat
johnik

Reagovat
ondris

wau

Reagovat
smazaný uživatel

Škrteľ

Reagovat
vinetou

jooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

sovinisti skurveni kokoti zaslepeni tu mate papanie

Reagovat
fenixLFC

tak ty si dobre ujebany

Reagovat
smazaný uživatel

oiko pls

Reagovat
fenixLFC

kkt pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
tomasinho

Dobře jim tak Ol'o

Reagovat
smazaný uživatel

hlupáčku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

ŠKRTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!! Miluju tě!!

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Tottenham jim dal 4, pool jim dal 4...a my jsme proti nim nemeli ani 4 strely

Reagovat
I am Mancunian

filozofia nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je hotovo. Liverpool naprosto zostudil City dneska. Zápas celkovo skvelý vo vysokom tempe. Najviac ma ale v dobrom vydesil obrat v hre Liverpoolu. S tými istými hráčmi, ktorí pod Rodgersom vyzerali ako mentálne zaostalí

Reagovat
fff

Carra

I taught Skrtel that every day at Melwood!!

Reagovat
smazaný uživatel

obligatorne - KLOPPO <3

Reagovat
tomasinho

Chudák Hart, 4 fíky dostal a další 4 minimálně chytil. Dneska se musí cítit jak Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Skeertl a ja ho nechal na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Oikofobovia placu. Matkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Sterling

Reagovat
REPLIKATOR

LFC jenom 8 bodů na titul. Příští kolo Leicester - MU remízka a bude už jenom 6 bodů

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

okej po stamford bridge znie naše YNWA už aj na etihad stadium

Reagovat
johnik

je to super Teď jen začít sbírat výhry na Anfieldu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tomto výkone by som videl Liverpool rád v top 4 a zase aj v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Jinak dneska Lovren dobrý výkon

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp, Firmino, Liverpool

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžite vymeniť autora tunajších preview. Prezývkou Tottenhamu sú Kohúti, nie slepice. Amaterizmus a zaujatosť.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jsem si nevšiml

Usty prober se...

Reagovat
smazaný uživatel

to jak si moze dovolit hento napisat?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Usty

Že vám to vadí dokonce i v takovým kontextu, kdy v celým odstavci vynasim Tottenham do nebes, je vážně zvláštní. Je to slovní hříčka prostě, nic víc.

Proti Tottenhamu jako takovýmu nic nemám, nemám důvod mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Dúfam že bude Ozil v zostave kola ty pripic

Reagovat
Mastný Chobot

bože, ty si zúfalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je slovná hračička, ale nie len v našich krajinách nemiestna prezývka Tottenhamu, na ktorú sú fans hákliví. Slepicami si nazývaj ženský mančaft Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři atakovaly?

Reagovat
smazaný uživatel

tady nejde vůbec ale o ty slípky...

Reagovat
Usty

ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ublíženečci první kategorie fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Tunajší redaktori sú neskutocne picky len čo je pravda. Tak čo bol to Cunter alebo ten prijebany cukotkar co si honka nad ozilom?

Reagovat
Maresma

tohle by na serioznim webu být nemělo

Reagovat
minoLFC

no ako videl si niekedy články na spurs.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

spurs.cz nie je seriózny web, ale portál priaznivcov jedného klubu, kde môžeš očakávať podobné názorové spektrum..

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
herbage

to není vůbec poprvé, zkrátka Usty nechápe rozdíl mezi psaním pro fanouškovský web a pro seriózní fotbalový portál, stejně jako nechápe rozdíl mezi reportáží a komentářem, takže do preview a reportů cpe své názory, které mě jako fanouška nezajímají a vůbec tam nepatří - což bych považoval za takový novinářský základ. Nicméně kritika je zbytečná, protože mu zcela chybí sebereflexe, takže lepší preview ani reporty nečíst a stáhnout si rovnou v neděli ráno match of the day

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená, že EF asi nie je seriózny web.

Reagovat
smazaný uživatel

asi?

Reagovat
smazaný uživatel

poistil som sa pred útokmi

Reagovat
smazaný uživatel

Seriózny web si predstavujem inak, no. Ale nechcem kritizovať, pretože redaktori tu píšu asi hlavne zadarmo a je to len o nich, či tu niečo bude alebo nie. Ich prácu si vážim, aj keď niekedy stráca na tej pomyslenej serióznosti.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, no takýto preview jedného naštve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
fantomas

To je strašná píčovina, že nepatří. Přečti si někdy report na Guardianu, přečti si někdy preview na BBC. Subjektivita kam se podíváš. Reporty psaný jako minutáž zápasu sou neuvěřitelnej přežitek. Viz...

IM: Paul, You’ve been sat at the desk with match reporters dotted all over the country. What do you demand from a match report?

PM: The last thing I want from a match report is what I would call ‘headers and volleys.’ Back in the day, you could write about headers and volleys because nobody saw the game. But now, you can get the goals on your phone, you can literally see the goals seconds after they’ve happened, so there’s no point writing ‘in the 60th minute.’ I’ve screamed at reporters for them to tell me something that I don’t know. I want insight, that’s essential. I want you to look at that game and tell me something that people may not have seen, that they may not have recognised. Andy Dunn is probably one of the top three or four match reporters in any sport, particularly football. And what he does, is he takes one tiny fraction from a game and he can turn that into 1,000 words. It wouldn’t be a goal, it would be a tackle, or something that he thought set the scene for the game. He’s a much better match reporter than he is at doing an overview, which is the job that the Chief Sports Writer tends to do. I marvel at some of his stuff. I marvel at Martin Samuel, Henry Winter, who write such brilliant things. They tell you something that you haven’t seen, even when you’re there and experiencing it. Something else I appreciate, is wit. I think that’s so important. There’s so much dry comment out there. If you’re following a game on your mobile phone and you’re reading running copy, it’s as dull as you like. There’s no humanity in it. I don’t get it. It’s got to have something that can make you smile, or think, or stimulate you. A newspaper report has to give you something that you can’t just get from watching the goals on Match of the Day.

Read more: http://thesetpieces.com/features/the-set-pieces-live-in-manchester/#ixzz3sE5tMTp7

Reagovat
smazaný uživatel

"strašná píčovina", "neuvěřitelnej přežitek"

Jedeš

Reagovat
fantomas

Soustředit se na kraviny, to by ti šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvůj styl argumentace. Čistá demagogie.

Reagovat
fantomas

V takovym případě se tu jako já chová každej druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ani zdaleka. Akorát Usty se tě snaží napodobovat.

Reagovat
fantomas

Tak to je potom pozoruhodný, že se jako hovado chováš co chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je věc jiná. Nesklouzávám k takovým argumentačním faulům a NIKDO další tady na tom webu je nepoužívá tak často, jako to děláš ty.

Reagovat
fantomas

Argumentačnim faulum. Přestaň si už hrát na guru zdejších diskuzí proboha, fakt ti to ani trochu nesluší.

Reagovat
smazaný uživatel

A tady máme zas příklad chybějící sebereflexe . Připomínáš mi alkoholika, kterému se někdo snaží vysvětlit, že má problém s alkoholem. A on, v pravé poledne a vylitej jak váza, oponuje.

Reagovat
fantomas

Nene, ta chybějící sebereflexe teď sálá předevšim z tebe. O mně tu řeč nebyla. Já si uvědomuju, že nemusim bejt nejpříjemnější diskutér. Problém je, že ty jim ani omylem nejseš stejně tak, a přitom tu všem šíleně nastavuješ zrcadla. Něco takovýho tady nedávno předváděl i Counter, ale ten je oproti tobě ještě zlatíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nechápeš, o čem se bavíme. Že nejsem příjemný diskutér, to samozřejmě vím. Ty jako vždy meleš sračky a neodpovídáš na to, o čem zrovna mluvím (možná prostě jenom nechápeš). Mluvím o tvém způsobu argumentace. To je to slovo "šíleně" ve větě o nastavování zrcadel a další dvě tam nahoře - s tím jsem přišel do tohohle vlákna a o tom se teď bavíme.

Reagovat
fantomas

Tak tos zas tu funkci "šíleně" nepochopil asi ty. A takhle bojovat proti adjektivum...

Reagovat
Usty

stále víc a víc nechápu, že s tebou vůbec ztrácíme čas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Bruci

Reagovat
fantomas

Oh, kéž by.

Reagovat
Mada

jeho škola je znát

Reagovat
Busby babes

hele ale to preci jako reakce na to, co je napsano nahore vubec nedava smysl? pokud davas na stejnou uroven pojmy jako subjektivita a zaujatost... no ok

Predpokladam, ze mu vadi to Slepice. a to se proste nedivim, protoze to je hanlive oznaceni toho klubu.

Reagovat
fantomas

Ne, nevadí mu jen to slepice.

"stejně jako nechápe rozdíl mezi reportáží a komentářem, takže do preview a reportů cpe své názory, které mě jako fanouška nezajímají a VŮBEC TAM PATŘÍ"

... patří. A vůbec netušim, kde vzal, že nepatří, respektive z jaký pozice to provolává. Že ho to nezajímá, je sice krásný, ale ono se to taky nepíše jen pro něho no.

Reagovat
Busby babes

nazor je v poradku, o tom zadna. Jak jsem psal, predpokladal jsem, ze mu vadilo to Slepice, coz celkem chapu. ale vidim, ze nize uz si to kluci vysvetlili, takze dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom dlouhým odstavci není o názorech ani písmenko. Čtu tam, že analýza má být profesionálnější a podrobnější, že nemá jenom "sledovat míč" a že reportáži prospěje vtip. Vtip ještě neznamená názory, subjektivitu a už vůbec ne nějaký emoční zabarvení.

Někteří fanoušci spurs tady směšně vyplakávali nad obsahem článků už dřív, ale tentokrát mají se slepicema naprostou pravdu. Zase na druhé straně bych se vůbec nedivil, kdyby se média vydala tímto směrem a stylizovala by sportovní (a nejen sportovní) pořady do nějaké talk show nebo něčeho ve stylu Top Gearu. Ono by to většinu lidí bavilo, a tak by jim ani seriózní reportáže nechyběly.

Reagovat
fantomas

"Something else I appreciate, is wit. I think that’s so important. There’s so much dry comment out there. If you’re following a game on your mobile phone and you’re reading running copy, it’s as dull as you like. There’s no humanity in it. I don’t get it. It’s got to have something that can make you smile, or think, or stimulate you."

Tohle se samozřejmě točí okolo subjektivity, okolo osobního vkladu. Jestli je to potom názor (a že prostě v těch nejlepších reportech se objevujou, stačí je číst) nebo ne, to už je další věc. Na každej pád, to, co tady zhruba popsal herbage, požadavkům ani rutině elitních šéfredaktorů zjevně neodpovídá. Takže tak.

(O slepicích se tu nikdo nebaví, to respektuju - a sám nepoužívám. Ohrazuju se proti subjektivitě v komentáři a preview.)

Reagovat
smazaný uživatel

No to je docela na interpretaci. Ono podat fakta zábavným a osobitým stylem je něco trochu jiného, myslím. Ten osobní vklad se nerovná automaticky názorům. Vy se samozřejmě díváte na západ a považujete tamní novinařinu za vzor a elitu. Já se dívám na reportáž jako stylistický útvar a ta sportovní bývala svého času typickým příkladem. Že se časy mění a že se žurnalistika přibližuje tomu, co lidi baví, to chápu. Taky bych ale řekl, že česká realita je trochu jiná, než ta za mořem.

Reagovat
fantomas

Než ta za kanálem, myslíš? Pochybuju. Lidi si pouští viney a MOTD i tady, akorát možná ne v takovym množství. Přesně jak píše Paul, starej formát reportu už nemá smysl udržovat. A ne, osobní vklad se nutně nerovná názorum, ale opět, pokud si k ruce vezmeš konkrétní příklady, uvidíš tam hodnocení taktických tahů a podobný věci. To, co dole cituje herbage, už bylo malinko přes čáru (hlavně kvůli tónu), ale jinak to určitě neni nic, co by do současnýho preview/reportu VŮBEC nepatřilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. A ano, kdo sleduje anglickou, pouští si asi často MOTD. Já se na to třeba nekoukám, ale o to nejde. Jenže taky sem určitě chodí lidi, které zajímají jiné soutěže (nevím, jestli ekvivalent MOTD existuje a je preferovaný i Rusku, Portugalsku, Itálii,...) Možná jo, možná ne. Jestli ne, měla by mít každá sekce svůj formát reportáže? Pak tady máš starou gardu, které třeba nová média nemusí nic říkat, atd. Já myslím, že česká společnost se od té britské liší dost na to, aby si zasloužila vlastní přístup. Ale to, co se děje, je že se v celé Evropě přejímá jeden vzor, který se má za automaticky správný, bez ohledu na kontext. Ale to jsem se rozkecal už za hranice psaní a EF

Reagovat
fantomas

A proč by nemohla být nejsledovanější liga Evropy vlastní formát? Však to, co tady my s Ustym vytváříme ve vztahu k dalšim, jinak vedenym sekcim, je v podstatě mikrokosmos faktu, že Británie má MOTD a Španělsko nic takovýho... nebo ne?

A o přejímání vzoru to ani tak neni. Nám oběma neni ani zdaleka třicet, v našem věku je celkem normální odkoukávat, jak to dělají ti praví profíci. Samozřejmě, když tam mluví o tom, jak to dělá Andy Dunn, to si zase dovolit nemůžeme - vybrat jeden aspekt zápasu a na něm postavit celej report - ty "střely a centry" tam bejt musí. Ale neni to tak, že by tam nic jinýho nepatřilo. Čimž se znova vracim k herbagemu...

Reagovat
fantomas

* A proč by nemohla mít

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci jednoho webu mít každou sekci vedenou podle vzoru obvyklého v dané zemi? Nebo mít jeden web reflektující to, že je psaný česky a nejvíc na něj chodí Češi a Slováci? Ten předpoklad, že kdo sleduje ligu, musí mít rád podobu žurnalistiky obvyklou v dané zemi mi zkrátka přijde falešný a raději bych se soustředil na to, co je preferovaný u nás. Ale to, jak to tady chcete dělat je samozřejmě na Vás. Já chci asi jen vědět, že o tom nějak přemýšlíte.

Reagovat
fantomas

Ne, tos vzal za špatnej konec. Já narážim na to, že českej fanoušek PL třeba bude to MOTD často sledovat. Bude třeba umět anglicky líp než fanoušek PD, a bude familiární s praxí za kanálem. Proto ty reporty dle mě můžou bejt "hutnější". Když sme tady psali Portugalsko, základ byl v popisu toho, co se dělo, protože lidi ty informace nemaj. Když tu píšeme o zápase ManUtd - ManCity, tak highlighty viděl každej druhej, ne-li první divák. To je ten rozdíl, o kterym mluvim.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud to bereš takhle, tak jo. Znova - u všech těch předpokladů bych si nebyl tak jistej. Třeba moji známí z tý mladší generace jsou na tom obvykle s angličtinou bídně, sledují PL kolikrát česky, nebo na nějakým francouzským/španělským/ruským streamu. MOTD někteří sledujou, jiní neví, co to je. Ale jako jo, dává to smysl, co píšeš.

Reagovat
Infi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná amateřina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

No dobře, pochopil jsem, omlouvám se.

Nebylo to míněno jako urážka, pouze jsem chtěl použít do toho slovního spojení jiný výraz, protože Kohouty už jsem v článku použil dvakrát. Mockrát jsme se o Slepicích s ownym a Iacobem hádali (a nejen já), takže (nejen) můj postoj k tomu výrazu jakožto potenciálně (ne)urážlivému znáte. Takhle velkej hate jsem nečekal, ale přijímám ho. Ty články jsou tady výhradně pro vás, píšeme je kvůli vaší odezvě, takže je logický, že úmyslně vyvolávat negativní reakce je nesmysl.

A pro herbage - na EF není vyhrazen žánr, ten článek není čistý zpravodajství - ostatně sportovní žurnalistika má v tomhle podstatně omletější hrany. Měsíčně tady někteří píšeme přes 50 previews a reportáží, bez vlastního názoru to nejde. Ten u psaní článků mít musíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ještě fantomas. Jediný rozdíl mezi vámi je, že on chápe shodu podmětu s přísudkem. Jinak jste stejný odpad.

A pak Masopust, tam no comment.

Reagovat
fantomas

Odpad. Už by fakt chtělo, aby ses konečně vybláznil a začal se chovat trochu jako dospělák.

(A jen tak mimochodem, já "slepice" nikdy nepoužil a ani použít nemínim.)

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočne nevyrovnaný človek, ak ho nejaké slovíčko na internete dokáže motivovať k tomu, aby v úplnej vážnosti písal takéto niečo... Ale už si zvykám.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovíčko na Internetu mě dokáže motivovat k...přidání pár dalších slovíček na Internet. Vítej na Internetu

Reagovat
Mastný Chobot

Pozeraj sa na to, jak chceš, ja v tom mám jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

To není jen o používání slova "slepice". Je to vaše chybějící sebereflexe, arogance a manipulativní argumentace. Pro wannabe novináře opravdu vytříbený výběr vlastností.

Reagovat
fantomas

Jo tak. Jen jestli to trochu nesouvisí s tvym vlastnim agresivnim chovánim. A kdes přišel na to, že sme wannabe novináři?

Reagovat
fantomas

A pokud sme, tak potom ti tvoje posedlost naší prací upřímně nedělá moc dobrou reklamu.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas tu naopak jako jeden z mála opravdu drží nějakou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni už do hajzlu proboha

Reagovat
herbage

to rozhodně neměla být celková kritika tvojí práce, jen říkám, že je třeba striktně oddělovat zpravodajství, která má být objektivní, od komentáře, kde naopak je zapotřebí, aby autor vyjádřil svůj názor. Viz věta z tvého staršího preview: "Otazníkem také zůstává, zda Van Gaal zůstane u neosvědčeného a nepochopitelně omílaného systému 3-5-2, nebo zda nabyde zdravého rozumu a zvolí systém se čtyřmi beky.", která by se rozhodně v preview objevit neměla, naopak může být součástí nějaké analýzy či vašeho souhrnu "premier league" v kostce. A to nepíši, že bych měl potřebu rýpat, ale pokud se chceš někdy profesionálně věnovat žurnalistice, tak je zapotřebí se podobných chyb vyvarovat. Vím, že PJ a Kily jsou hodní, ale kdybys třeba do nejčtenějšího periodika napsal větu "zda nabyde trenér Šťastný zdravého rozumu" třeba na pozvánku na derby Sparta-Slavia, tak nevím zda by tě šéfredaktor pochválil. Jinak si vážím, kolik práce tady odvedeš a že píšete s fantomasem i různé souhrny kola apod., což taky zvedá úroveň webu, ale je zkrátka třeba se podobných přehmatů jako výše zmíněné "slepice" do budoucna vyvarovat a ne se kritice vysmívat

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Usty

no vida, takhle si představuju kritiku, díky

ono z "kokot, amatér, metroš" si zpětnou vazbu udělám těžko

Jinak k tomu konkrétnímu příkladu... Asi máš pravdu, že zrovna tohle by tam být nemělo. Nicméně ne z důvodu, že to je můj názor - pouze bych to měl jinak, profesionálněji, podat. Vlastní názor sem totiž patří, jinak to fakt nemá absolutně žádnou váhu... přepis statistik a zranění do textu tady fakt zavádět nechceme. Jak ostatně výše píše Fantomas, jsme víceméně odkojení cizojazyčnými texty, kde je ich forma skoro pravidlem (tak daleko ještě nejsme) a objektivitu si můžeš vytvořit jenom pokud se shodneš s autorem. BBC dokonalý příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Slepice totiž vzápětí nemilosrdně rozklovaly zoufalý Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

áno, bol zúfalí no.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdou takouto vecou tento web pekne straca na serioznosti a upada, krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Maresma

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Serg!o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Slepice dnešní malé londýnské derby vyhrají.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj. Je tu někdo, kdo často navštěvuje Rusko nebo má zkušenost s cestováním tam.

Hledám tip na návštěvu této země v průběhu ledna na kratší dobu (2 - 3 dny). Původní plán byl a vlastně pořád je Moskva, ale často se setkávám s názory buď špatnými nebo směřujícími do jiných lokalit/měst. a proto bych se vás chtěl zeptat na vaši zkušenost nebo tip..

Cíl: poznání dalšího kouta světa se vším všudy..

Děkuji a není to žádná narážka na vyvolání dskuze k současnýmu dění..

Reagovat
Uwe háže buly

Ani se jim nedivim, že tě od toho zrazují, Moskva je taková ruská Paříž nebo Londýn, prostě města total o hovně. Radši bych volil Kazaň nebo N. Novgorod.

Reagovat
stas87

Jakutsk.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrohrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leningrad jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

ON THIS DAY: In 2009, Jermain Defoe scored 5 goals in a 9-1 rout over Wigan. And it was only 1-0 at half-time

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

z toho se Martinez budí v noci ještě dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko. Na WHL má dobrý vzpomínky, páč tam během následujících tří sezon dvakrát vyhrál... a to jsou právě ty ztracený body z domácích zápasů proti Wiganu, co Tottenham stály LM

Reagovat
tomasinho

Lol, fanda Wiganu

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Mastný Chobot

vzácny to kus

Reagovat
Swarley

to nás přivádí na otázku, jestli dřív fandil MU

Reagovat
jacobT

glory hunter

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Edman. chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.czc.cz/e5uligqbfmh6a94h7uf9k46js7/seznam/editace

co si myslite o tehle sestavě mam si ji nechat poskladat?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

čo je to za zostavu bez Coquelina

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

To je kus čůráka.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Alli, Dier; Dembele, Eriksen, Son; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Orlandiiik

neočekávám tak lehké utkání

Reagovat
smazaný uživatel

určitě to nebude lehký, ale nakonec to budou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Sona.

Reagovat
smazaný uživatel

Scott Parker

Reagovat
Orlandiiik

stream na Spurs ?

Reagovat
Cobra
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

3-3 :) Kane, Son, Eriksen - Caroll, Sakho, Moses

Reagovat
mr.Silver

Coq pry out na 3 mesice... Wtf...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase za rok .)

Reagovat
Mastný Chobot

sme v piči

Reagovat
Nikikrew

zdroj?

Reagovat
jacobT

Reagovat
Lacko_Boh

Calum

Reagovat
PhilipS

a do prdele

Reagovat
Cobra

WTF? Kde se vzal Walker na levém křídle?

Reagovat
Mastný Chobot

tiež som na to pozeral.. ani sa neponáhľal späť

Reagovat
vodka

omg, to bylo bránění... ale Kane hezky...

Reagovat
Nikikrew

Jenkinsom to posral trochu no

Reagovat
Cobra

Harryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Hurrikane!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, že to ustál. HARRY!

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní je dement? Nůžky pěkný, ale offside!

Reagovat
smazaný uživatel

čistý offside dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Kane hype

Reagovat
Cobra

Tobyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Toby

Reagovat
smazaný uživatel

Toby

Reagovat
smazaný uživatel

paradny roh

Reagovat
smazaný uživatel

Super provedenej signál. Poche

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs hrajou neskutecne, Poche

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne dobre hrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

oh, Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Néé Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zabijacka levacka..

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne tam ten prvni gol uklidil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kladivari mozu byt zatial velmi radi za takyto stav... hrame nehorazne dobre Alli je maly boh proste nemozem z neho. Harry az na tu jednu sancu pure Class zase maka a je po celom ihrisku. Walker sa od prichodu Trippiera vypracoval opat na jedneho z najlepsich pravych bekov ligy. A paci sa mi aj Son a vobec cely tym slape ako hodinky.

+ kopyto Jenkinson tiez vobec nevie

snad to dohrame v pohode. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme moc problémů proti té zhuštěné obraně. Dobře zvládáme kombinaci na malém prostoru kolem jejich vápna.

Reagovat
Nikikrew

Kopyto Jenkinson vobec nevie, ach

Reagovat
smazaný uživatel

Vertongen

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme skvěle, WHU proti nám zatím vypadá jako banda dřevorubců. Ale může nás mrzet, že to není už 4:0. Snad jim nedovolíme se vrátit do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no klovete pěkně zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

West ham s Carollem a bez Payeta je zase zpátky zoufale průměrnej tým. Jinak Poche udělal z KOHOUTŮ (aby se nějaká slípka neurazila) docela mašinu. Tenhle ročník PL je vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

A Christianek další assist.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bůh <33333333

Reagovat
smazaný uživatel

mám si překopat fantu a koupit Harryho?

Reagovat
Hokaido

já ho koupil třed tímhle kolem

Reagovat
smazaný uživatel

A další!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 v poločase jsme letos v lize vedli dvakrát (proti Stoke a AV) a v obou případech to byla ve druhém poločase bída. dneska je to zatím radost sledovat, tak snad nepřijde znovu výraznější polevení.

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve,toto je Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Harry

Reagovat
smazaný uživatel

He scores when he wants

Reagovat
smazaný uživatel

To je valec!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkinsooooon

Harry

Reagovat
avicii

Spurs pekna hra, ak nedaju LM tak potom neviem kedy...

Reagovat
aragorn

Kde najde statistiky naběhaných kilometrů nebo počtu sprintů za zápas? Whoscored ani squawka je nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
aragorn

*najdu

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa je dneska neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není moc noble chování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alli miss match against Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně zbytečné, Alli. za rozhodnutého stavu si dát takovou žlutou a chybět proti Blues...

Reagovat
smazaný uživatel

A Ali se vykartuje na Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nejmenší londýskej klub v PL nandavá Kladiváře jo? Hm.. nečekáné

Reagovat
smazaný uživatel

Má WHU nějakého levého beka, už nespočetněkrát ta strana byla úplně volná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyle!!<3

Reagovat
Free_player

Walker ... spešl pro Sakha

Reagovat
smazaný uživatel

Kyle

Reagovat
smazaný uživatel

Kyle

Reagovat
smazaný uživatel

A pak to takhle namaže Lanzinimu

Reagovat
smazaný uživatel

Kyle

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze to ted tou chybou trochu shodil...

Reagovat
Hokaido

Yes, Lanziniho jsem koupil do fanty místo Payeta

Reagovat
Free_player

budiž mu to odpuštěno ... ještě, že si to vybral za tohodle stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Mason má strašnou smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda WHU, vidno že nezvládajú zápasy so slabšími klubmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

? veď na silné kluby vedia, preto sme prehrali. Ale tak vám sa budú 3 body do boja o EL hodiť, no.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste tak silní, že jste pětkrát v posledních 6 sezonách skončili pod námi

Reagovat
smazaný uživatel

a skoncia zase

Reagovat
smazaný uživatel

a kolkokrat ste boli v LM? Nase najhorsie obdobie = vase najlepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát jste vy byli v LM, než jste si začali kupovat za židovské peníze Cupy a tituly? byli jste nezdravý, polozkrachovalý klub, který v uefě vypadavával v prvním kole s kluby na úrovni Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

A vám ne, ty troubo?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Own Goal těsně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

parádní výkon. 3 body v suchém triku. až na ten gól a 1, max. 2 náznaky WHU v první půli naprosto pod kontrolou. jen škoda Alliho 5. žluté, jinak nemám co vytknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste? Levy se téměř usmál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neusnu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth sa vrati

Reagovat
smazaný uživatel

hm, už by si nekopl

Reagovat
smazaný uživatel

Özil > Eriksen > Bale

Reagovat
Free_player

pohodlně v suchým Kane poračuje v palbě ... jinak parádní fotbalový víkekd! Spurs čtyřku, Barca čtyřku - takhle by to mohlo bejt častějc

Reagovat
smazaný uživatel

super, a ešte Hamburg

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad to šesté-sedmé místo letos dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Konečné pořadí letošní PL:

1) Manchester United

2) Tottenham

3) Leicester

4) Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

City, Arsenal, LFC, Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

bude to hoooodne zamotané ešte..o titul hrá podla mna stale 6 timov ak neberiem do uvahy leicester ktory padne za chvilku...

Reagovat
fff

Neda mi sa nespytat. Do tej sestky ratas aj LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

nie..ratam s tym ze padneme do champu

Reagovat
fff

Ako je mi jasne, ze sa nam teraz dari, inak by si tu nebol, len som chcel vediet, ci uz si rovno presiel na styl, ze to ideme cele vyhrat .

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj si tie stupidne poznamky pre debaty s inymi na eurofotbale..mame za sebou vsetky away zapasy s top timami

Reagovat
smazaný uživatel

klopp pomerne rychlo vstepil svoj rukopis timu a myslim si ze januarom to len naberie na obratkach..8 bodov nie je nič, hlavne pred zimnym programom..ešte by som ani Chelsea neodpisoval

Reagovat
fff

Ano Dušo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

Chelsea uz je v hre o titul odpisana, na prvy 4rku maju ale budu to mat velmi takze. Kazdopadne je v hre o titul vela timov, skor nechapem naco sa zaoberas takymi vecami ked sme v tretine sezony.

Reagovat
nani92
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

pokud vyhrajeme všech 25 zápasů, tak by to bylo 89 bodů. To by letos na titul nejspíš stačilo, takže fakt nechápu ten výsměch...

Reagovat
vladis271

Ako 8 bodov fakt nič nie je, a je hratelných. Ale necítim z toho tímu istotu so slabšími súpermi. Ked sa súper zavrie, alebo dostaneme hlúpy gól.

Navyše predstava, že sa v prvej Kloppovej sezóne reálne zapojíme do hry o titul.

Len ten žreb no. Napr. na toto dôjde MU, pretože žreb mali ľahší a teraz to bude so silnejšími tímami vonku u nich úbytok bodov a pôjdu dolu. Neverím proste, že by sme boli dosť konzistentný na titul.

Za mňa stále Nr.1 City. Tá ich šírka to postupne začne valiť a gap sa začne rozširovať.

Reagovat
kiwwi

kedy to uz pochopite, ze to nie je o 8 bodoch na prve miesto, ale aj o 7 bodoch na druhe miesto a 6 bodoch na dva timy na 3. a 4. mieste (+ dalsie timy) - to by muselo zacat stracat 8 timov a vy vyhravat, aby ste sa dostali na to prve miesto...keby ste boli druhi so stratou 8 bodov na prveho, tak je to ine kafe, to sa stiahnut da ovela lahsie

Reagovat
fff

A minule kolo sme prehrali doma s CP. Netreba sa nechat uniest.

Reagovat
Zaschrona

Duso by se asi mel nejdriv podivat na tabulku, 9. misto a az druzi ve meste.

Reagovat
fff

Uz aj Ty sa nechavas uniest ?

Reagovat
vodka

on se někdy nenechával unést?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ne, zatim mame rozjete tempo na zisk 58 bodu, coz neni nic svetoborneho.

Reagovat
Lacko_Boh

samozrejme, šak inak by neprispieval zase

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď tam Bamforda

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
stiflerovamama

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Dann Jermaine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele