Premier League - preview 12. kola

22.11.2014, 09:00, aktualizováno 24.11.2014, 08:31
Previews
Aston Villa začala sezonu ziskem deseti bodů ve čtyřech zápasech, od poloviny září ovšem přidala už jenom jeden bod a propadla se na první nesestupovou pozici. Úplně jinak jsou zatím s probíhajícím ročníkem spokojeni v Southamptonu, Saints jsou druzí a díky případné výhře by stáhli manko na Chelsea znovu na čtyři body...
Aston Villa - Southampton FC  (pondělí 21:00)
Pro jednu stranu touto pondělní dohrávkou skončí zlé časy, pro tu druhou zase ty dobré - alespoň co se losu týče, to skutečně lze říci již v tuhle chvíli. Aston Villu nyní čeká již devátý člen loňské top10 (v pouhých12 kolech), zatímco Saints se poté bude moci začít pomalu připravovat na po sobě jdoucí duely s oběma Manchestery a Arsenalem...

Oba celky se při vstupu do nové sezony doopravdy musely vypořádávat s kompletně odlišnými úkoly - a to je mimo jiné reflektováno také na jejich aktuálním postavení v tabulce. Southampton je nejbližším pronásledovatelem vedoucí Chelsea, přičemž se před víkendem pyšnil nejlepším skóre v lize.

Naopak Aston Villa si nedávno prožila odstrašující sérii pěti utkání bez bodu i vstřeleného gólu, kterou utnula až stěží vyválčená bezbranková remíza s WHU těsně před reprezentační pauzou. Villans nyní vyšli střelecky naprázdno již v sedmi ligových kláních, což v kombinaci s pokračující absencí suspendovaného Christiana Bentekeho a defenzivní bilancí Saints (pouze pět inkasovaných branek a čtyři čistá konta v řadě) pro domácí vpravdě nevěstí nic dobrého.

I od svého návratu do Premier League Southampton na obou výjezdech do Birminghamu ani jednou nekapituloval, a teď se bude o prodloužení této kratší šňůry znovu pokoušet i bez zraněných Rodrigueze a Ward-Prowseho.

Na tyto chybějící články sestavy si nicméně svatí mohli zvykat v podstatě od začátku ročníku; daleko větší ránou by tak pro ně bylo, kdyby si trojlístek Schneiderlin-Tadić-Davis nestihl vyléčit své bolístky utržené během reprezentační přestávky.

Aston Villa má již tradičně značné potíže se zdravím stoperů, její momentálně situace je však extrémní i na její poměry - střetnutí se Southamptonem rozhodně vynechá Senderos a velmi nepravděpodobně se jeví také starty dua Vlaar-Baker. Uprostřed defenzivní linie by se tak docela klidně mohli objevit Okore s Clarkem.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton (Hutton), Okore, Clark, Cissokho - Cleverley, Westwood, Sánchez - Weimann, Agbonlahor, N'Zogbia
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Davis, Wanyama, Schneiderlin - Tadić, Pellè, Mane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 3.75 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Liverpool je momentálně jedenáctý a to poslední, co v tuhle chvíli potřebuje, jsou špatné vzpomínky - právě ty však přináší výlet na Selhurst Park, kde letos v květnu domácí Crystal Palace předvedlo v závěrečné jedenáctiminutovce vpravdě dechberoucí comeback a po vstřelení třech gólů v podstatě připravilo Reds o šance na mistrovský titul...

Z historického pohledu přitom tehdy nešlo o nic výjimečného; Liverpoolu to totiž v téhle konkrétní londýnské části nikdy moc nešlo. Reds nebodovali již při svých pěti posledních ligových či pohárových vystoupení na Selhurst Parku, a naposledy tam slavila výhru parta kolem Stevea McManamana a mladičkého Michaela Owena v prosinci 1997.

Eagles dnes slaví menší narozeniny, když byl přesně před rokem do funkce manažera klubu jmenován Tony Pulis. V tu dobu tenkrát CP vůbec nikdo nevěřil na záchranu, aby ji nakonec někdejší lodivod Stoke City přece zázračně urval.

A Neil Warnock se svým týmem aktuálně není v tak úplně odlišné pozici - pouhých devět bodů ho možná nedostává do stavu naprostého ohrožení, ale nic přesvědčivého se zatím v Londýně doopravdy nekuchtí.

Liverpool na tom byl loni v této fázi mnohem lépe (registroval o devět bodů více), zrovna v hlavním městě ale doposud exceloval - uhrál tam jasné výhry nad Tottenhamem a QPR. Proti Crystal Palace se nyní Brendan Rodgers pokusí navázat zřejmě i za pomoci uzdravených Balotelliho s Hendersonem; avšak stále ne s Danielem Sturridgem.

Warnock možná nebude moci od samého počátku nasadit dvojici Jedinak-Bolasie, která se údajně vypořádává s náročným cestováním po reprezentační pauze. Pozdní fyzické testy čekají na záložníka McArthura, jehož trápí bolavé lýtko.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hull City - Tottenham Hotspur  (neděle 17:00)
Jak pro Hull, tak pro jeho dnešního soupeře ze severního Londýna zřejmě reprezentační pauza nemohla nadejít ve vhodnější čas. Tigers si s Burnley připsali nečekanou porážku 0:1 a Steve Bruce své hráče ve svých prohlášeních vůbec nešetřil, zatímco Spurs doma senzačně nestačili na Stoke a Mauricio Pochettino pro změnu zpochybňoval psychickou sílu svých svěřenců...

V letošní sezoně jsme v akci viděli již tři týmy (!), které vydržely pět kol bez vstřelené branky, což bude pravděpodobně bezprecedentní zážitek - a Hull se jim v tuhle chvíli nebezpečně blíží. Skórovat se mu nepodařilo po dobu tří kol; tedy od 18. října, kdy kuriózně čelil jinému klubu ze severní části hlavního města. Skutečný výkonnostní propast nicméně pro tygry nastal teprve v listopadu, jakmile dvě remízy ze hřišť silných soků (Arsenalu a Liverpoolu) následovaly dvě prohry.

Tottenham si v tomto ročníku připsal už čtyři domácí prohry a přiblížil se tak na jediný krok svému loňskému výkazu po všech 38 kolech; což pochopitelně v této fázi sezony nezní bůhvíjak. Na White Hart Lane proto nyní panuje poněkud nehostinná atmosféra, takový Adebayor se docela dobře ve válce se všemi fanoušky, a tak by si nakonec Kohouti mohli v cizím prostředí oddychnout. Na půdě Hullu ostatně nepadli od října 1977 a na cestách si zatím připsali stejný počet vítězství jako doma (dvě).

Oba manažeři se zřejmě z pochopitelných důvodů rozhoupou k nějakým změnám v zahajovacích sestavách. Bruceovi se po zranění vrací pod ruku trojlístek Dawson-Jelavić-Davies, z něhož všichni tři rozhodně mají na to zaujmout místo v základu. Harpera mezi třemi tyčemi opět nahradí uzdravená jednička McGregor.

Tottenham se bude muset obejít bez suspendovaného Naughtona, pročež bychom měli na pravém beku znovu očekávat Erica Diera. Po dvou zápasech načatých pouze mezi náhradníky by se do zahajovací jedenáctky mohl na Townsendův úkor vrátit Erik Lamela; anglický internacionál má koneckonců problémy s kotníkem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Swansea City  (sobota 16:00)
Pro Manchester City přišla reprezentační přestávka v pravý čas. Svěřenci Manuela Pellegriniho se utápěli ve větší a větší mizérii, kvůli které přišli o značné šance na úspěch v Premier League i Lize mistrů. Z ligového poháru dokonce vypadli. Napravit si reputaci zkusí proti nebezpečné Swansea.

Na hřišti sice klíčový vliv na hru bleděmodrých neměl, je však nevyvratitelným faktem, že po zranění Franka Lamparda prostě Citizens přestali hrát dobrý fotbal. Z posledních pěti soutěžních duelů třikrát prohráli a z posledních šesti vyhráli jen jednou. Jen jednou navíc inkasovali méně než dvě branky.

Nyní je legenda Chelsea zpátky ve hře, a přestože druhý nejlepší střelec Man City (!) patrně nenastoupí v základní sestavě, mohli by domácí opět navléci na vítěznou sérii první korálek. A je to opravdu zapotřebí, vždyť zmíněná Chelsea je už osm bodů daleko.

Hlavní postavou Man City bude zas a znovu Sergio Agüero. Při poklesu formy Yayi Tourého je Argentinec jedinou palebnou silou týmu, zato však pořádnou. V posledních 4 ligových zápasech nasázel 7 gólů. Při remíze s QPR hned dva - do duelu tak nastupuje ve vynikajícím rozpoložení.

Na tohle měření sil má ostatně Agüero i celá Swansea speciální vzpomínky. Oba totiž před třemi roky takto v Premier League debutovali. "Kun" za půlhodiny stačil potopit Velšany dvěma góly a jednou asistencí, a dal tak jasně najevo, jak obrovskou osobností pro celou ligu bude.

Současný manažer Garry Monk tehdy ještě vedl tým z pozice kapitána. Kvůli zranění nenastoupil, a proti Citizens tak hrál jen jednou - coby taktické střídání při jediné výhře Swans ve vzájemných utkáních v novodobé PL.

Momentálně pátá Swansea si úvod sezóny vychutnává. Korunku nasadila vítězstvím nad Arsenalem, který tím zápasem zasunula v tabulce pod sebe. Důležitý bude v dalším utkání i zdravotní stav rychlých křídel Dyera s Routledgem, nad jejichž startem visí otazník. Mimo hru je stoper Fernández. Naopak Shelvey se vrací po karetním trestu.

Návrat hlásí také kapitán Manchesteru City Vincent Kompany, který poslední zápas neodehrál vinou bolavého lýtka. Eliaquim Mangala tak i přes vyléčeného "koňara" patrně usedne na lavičku náhradníků. Zranění jsou jen Edin Džeko a Aleksandar Kolarov.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Navas, Touré, Fernando, Nasri - Agüero, Jovetić
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Willams, Bartley, Taylor - Ki, Shelvey - Dyer (Montero), Sigurdsson, Routledge - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Po reprezentační přestávce se vrací Premier League a v sobotu můžeme zhlédnout hned sedm utkání. Televizní plánovači se opět "vyznamenali", když na čtvrtou hodinu nacpali šest z nich, zatímco po obědě se nehraje nic. Jedním z obvyklých odpoledních zápasů je i duel vedoucí Chelsea s West Bromwich Albionem.

José Mourinho patří k největším kverulantům, co se reprezentačních pauz týče. Především mu vadilo nasazování útočné hvězdy Diega Costy, který hrál i přes zranění. Minulý víkend však dostali volno jak Costa, tak jeho krajan Fábregas a také André Schürrle. Všichni jsou tak připravení, jen nad startem někdejšího kapitána Arsenalu visí otazník.

Blues zatím v Premier League válí. Jako jediný tým zatím neprohráli, mají čtyřbodový náskok na druhý Southampton a na největšího soupeře Man City dokonce osmi. Napříč všemi profesionálními soutěžemi v Anglii navíc jako jediní vyhráli všechna domácí klání - a právě to by rádi dodrželi i proti nejbližšími soupeři.

Na Stamford Bridge nicméně přijede celek, kterému se proti partě Josého Mourinha v poslední době velice daří. West Brom prohrál jediné z pěti minulých vzájemných zápasů a ani tentokrát není bez šance. Vždyť posledně na půdě Chelsea málem vyhrál, o dva body ho připravila až neprávem odpískaná penalta v šesté minutě nastavení.

Tlak je nicméně rozhodně na bedrech domácího týmu, který může vytvořit nový klubový rekord - prvních 12 zápasů v sezóně Chelsea ještě nikdy nedokázala odehrát bez porážky. Saints navíc hrají až v pondělí a stát dva dny na čele ligy o sedm bodů? To je zatraceně lákavá odměna...

Zatímco Londýňané před dvěma týdny využili otřesné formy Liverpoolu, WBA naopak doplatil na pozoruhodně se zvedající Newcastle. Baggies doma prohráli hladce 0:2, a přišli tak neporazitelnost trvající tři ligová utkání. V tomto utkání však budou moci využít služeb Craiga Gardnera, jenž si proti Magpies odkroutil karetní trest.

Manažer Alan Irvine dále nemůže využít stopera Jonase Olssona, tlustý otazník pak visí nad Sebastianem Pocognolim. Chelsea naopak kromě zmíněného nejistého Fábregase může počítat s kompletním kádrem. Jediným marodem je junior Nathan Aké.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas (Ramires), Matić - Willian, Oscar, Hazard - Costa
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Wisdom, Lescott, Dawson, Pocognoli (Gamboa) - Gardner, Morrison - Dorrans, Sessegnon, Brunt - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Domácí výsledky Stoke City jsou v letošní sezóně nepředvídatelné a až překvapivě nevyrovnané. Jestli však budou Potters hrát podobným stylem jako posledně na White Hart Lane, čeká dnes Burnley velmi perné odpoledne...

Tým Marka Hughese přehrál Spurs herně i výsledkově, zvítězil 2:1 a posunul se do horní poloviny tabulky. Další věc, co nyní Stoke potřebuje vylepšit, je návaznost dobrých výsledků. Už třikrát totiž červenobílí hráli se třemi body v zádech - včetně šokující výhry na Etihad Stadium - ale pokaždé následoval za vítězstvím tvrdý pád a prohra.

Fanoušci Potters už letos museli skousnout domácí prohry s Aston Villou a Leicesterem, další je nepřípustná. Obzvlášť když na Britannia Stadium přijede Burnley, nejhorší tým ligy, který zatím venku získal pouhopouhé dva body.

Svěřenci Seana Dycha nicméně mohou těžit z velké psychické vzpruhy. Po dlouhých deseti zápasech bez vítězství, po třech prohraných duelech v řadě přišlo konečně vykoupení. Clarets doma udolali plytký Hull a jako tonoucí se chytli alespoň jakéhosi stébla.

Problém ligového nováčka je jednoznačně bezzubá ofenziva. Jedenáct zápasů a jen šest gólů? Horší je jen teatrálně zoufalá Aston Villa, třetí nejslabší celek v tomto směru má alespoň bilanci jedné branky na zápas.

Síla týmu charismatického manažera Dycha však spočívá hlavně v soudržnosti. Jak říká sám kouč: Vítězství s Hullem nám pomohlo hlavně z jednoho hlediska. Získali jsme víru, že s ostatními můžeme bojovat. Vydáme ze sebe všechno a pokusíme se změnit slovo "nemožné" na "možné".

Tak jako tak se však nemůžeme těšit na žádné gólové hody. I z pohledu na předchozí vzájemná měření sil - vždyť jen jednou z devíti pokusů se jednomu z celků povedlo dát více než jeden gól. Byli to hráči Stoke před 5 lety. Clarets už na výhru s Potters čekají osm roků.

Naději na ukončení pětizápasové série se pokusí vykřesat i uzdravené duo Steven Reid, Dean Marney. Fit by měl být i Nathaniel Chalobah. Stoke City musí řešit ožehavou stoperskou situaci. Huth je zraněný, Wilson patrně také. Naopak záložník Glenn Whelan hlásí návrat do hry.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Shawcross, Muniesa, Pieters - N'Zonzi, Sidwell - Walters, Bojan, Moses - Diouf
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Ward - Arfield, Jones, Marney, Boyd - Barnes - Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Celá Anglie sleduje spanilou jízdu popelky ze Southamptonu, kterak jako jediný dokáže konkurovat Chelsea. Podobným, ne-li větším překvapením je nicméně také forma West Hamu, který díky perfektním výkonům zakotvil ve velké čtyřce. Nyní narazí na velmi neoblíbeného soupeře - Everton.

Svěřenci Roberta Martíneze budou favority ze dvou důvodů. V první řadě je to díky jejich zlepšující se formě. Jestliže West Ham neprohrál už 5 soutěžních zápasů po sobě, Everton má v součtu s Evropskou ligou už šest čárek. I díky tomu konečně překlenul hranici ze spodní poloviny tabulky do té horní.

Hammers navíc na Karamelky zoufale neumí. Poslední čtyři vzájemné zápasy skončily s tímtéž výsledkem - vždy vyhrál Everton. Ten navíc proti West Hamu dlouhodobě neprohrává. Vždyť naposledy se Londýňané radovali 14 zápasů a sedm a půl roku zpátky!

V utkání Evertonu s West Hamem se mimo jiné utkají také dvě mužstva, která nejvýrazněji vládnu ve vzdušných prostorech. Toffees se hlavou trefili šestkrát a Kladiváři "hammered to goal" dokonce osmkrát. O tom, že je to zásluha především útočné dvojice Sakho - Valencia, asi nemusí být řeč.

Diafra Sakho je ostatně stejně jako celý West Ham kometou Premier League - on i manažer Allardyce také dostali říjnové měsíční ocenění. Zdravotní stav senegalské hvězdy je nicméně nejistý a bude posouzen až před samotným zápasem. Pokud se vyléčit nestihne, oslaví návrat do sestavy Andy Carroll, jenž už proti Aston Ville odehrál první minutku od konce minulé sezóny.

Stoprocentně fit není ani další důležitá opora Stewart Downing - u něj je však start pravděpodobnější. I za ním je ale více než kvalitní náhrada v podobě Morgana Amalfitana. Mimo hru je pak už jen obránce Guy Demel.

Everton se patrně bude muset obejít bez klíčového středopolaře Garetha Barryho, jenž má zraněný kotník. Otazníky dále visí nad několika jmény - Baines, Coleman, McCarthy, Pienaar ani Mirallas nejsou v dokonalé kondici. Všichni by nicméně měli být připraveni. Zcela mimo jsou jen John Stones, Antolin Alcaraz, Bryan Oviedo a Arouna Koné.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - McCarthy, Osman - Naismith, Eto'o, Barkley - Lukaku
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Reid, Collins, Cresswell - Song - Kouyaté, Noble - Downing - Valencia, Carroll (Sakho)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Je to souboj dvou mužstev nacházejících se v rozdílné fázi krize. Sunderland už ji překonal, po téměř morbidním závěru října, kdy Black Cats nakupili nereálné množství gólových minel a ze dvou zápasů si odnesli skóre 0:2, konečně začali sbírat body. Naproti tomu Leicester je nyní na samém dně sinusoidy...

Jestliže byl Alan Pardew jednou nohou z Newcastlu, i lokální rival se div neloučil s manažerem. Ani Gus Poyet neměl totiž v Sunderlandu pevnou půdu pod nohama. Porážky 0:8 se Southamptonem a 0:2 s Arsenalem (hlavně z hlediska způsobu) byly silným kalibrem i pro nejotrlejšího fanouška.

Mackems se naštěstí včas zmátořili, vyhráli veledůležitý zápas na hřišti Crystal Palace a před dvěma týdny uhráli další cenný bodík doma s Evertonem - a to sahali po všech třech, nebýt hloupého penaltového zákroku Connora Wickhama.

Leicester se na takovou vzestupnou tendenci zatím nezmohl. Stále odebírá kousíčky slávy z famózního zápasu proti Manchesteru United (5:3), od nějž však ze šesti duelů získali jen bod. Poslední čtyři zápasy navíc prohráli bez jediné vstřelené branky a ze štiky soutěže je rázem jeden z hlavních kandidátů na sešup zpátky tam, odkud Lišky v létě přišly.

Sunderland se s Leicesterem utká poprvé po téměř osmi letech, kdy ještě oba kluby působily v Championship. Ze čtyř zápasů ve druhé lize vyhráli Mackems tři - Foxes na výhru proti soupeři ze severu čekají už 13 let. Naposled vyhráli ještě v Premier League, na začátku listopadu 2001 1:0.

Přestože (nebo spíš protože) svým reprezentacím nemohli, jsou domácím k dispozici stopeři Liam Moore i Wes Morgan. Kouč Pearson však zřejmě opět prvně jmenovaného posadí na úkor Wasilewskiho. Oproti startu soutěže překvapivým tahem bude také pozice záložníka Schluppa pravděpodobně na levém kraji obrany místo Koncheskyho.

Sunderland se těší na návrat Lee Cattermola, jenž nehrál kvůli karetnímu trestu. Zraněné rameno však nevpustí do utkání Patricka van Aanholta, dále nemůže hrát další obránce Billy Jones.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Wasilewski, Schlupp - Cambiasso - James, Drinkwater - King - Ulloa, Vardy
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Vergini, Brown, O'Shea, Réveillere - Cattermole - Johnson, Larsson, Gómez, Wickham - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Queens Park Rangers  (sobota 16:00)
Jako bájný fénix vstal Alan Pardew s Newcastlem z popela. Mnohdy hyperbola, v případě Strak však jednoznačně trefné přirovnání. V neobvykle fantastické formě hrající fotbalisté tentokrát změří síly s Queens Park Rangers - londýnským celkem, jenž může rovněž těžit z psychické pohody. Minulé kolo uhrál remízu s Manchesterem City.

Ještě na začátku října byl Pardew regulérně na vyhození. Na hřišti Swansea však anglického manažera zachránil útočník Papiss Cissé, který podruhé dokázal vsítit dvě branky v utkání a zařídit remízu 2:2. Důvěra se majiteli Mikeovi Ashleymu vyplatila, tenhle výsledek totiž nastartoval něco, co Premier League dlouho nezažila.

Prvních sedm kol Newcastle nevyhrál a topil se ve velké krizi. Špatná byla hra, výsledky a na přefrancouzskou enklávu v týmu se snášela čím dál větší nevraživost. Jenže potom Magpies šťastně udolali Leicester, pak vyhráli na Tottenhamu a dotřetice šokovali i Etihad Stadium - byť "jen" v ligovém poháru.

Domácí výhra proti tápajícímu Liverpoolu a následná snadná tříbodovka na Hawthorns už nebyly překvapující výsledky ani v nejmenším. Naopak, a i teď by bylo nečekané, kdyby si QPR ze St. James Parku odvezli body.

Redknappova parta přitom nemá žádnou bídnou formu. Z posledních tří zápasů posbírala čtyři body, a to i přesto, že hrála s Chelsea a Manchesterem City. Rangers díky tomu poskočili ze dna a na nesestupové příčky ztrácejí jediný bod.

Ten jim nepomůže vybojovat Adel Taarabt - hlavní hrdina kontroverzní přestřelky s vlastním trenérem má poraněné tříslo. Hrát nesmí ani Rio Ferdinand, kvůli karetnímu trestu.

Queens Park Rangers nevyhráli v Newcastlu už 21 let a prohráli všechny tři nejčerstvější vzájemné zápasy. Jejich naděje může svítat přes zranění kapitána Strak Fabricia Colocciniho, který na marodce doplnil Rolanda Aaronse, Cheicka Tiotého a Mehdiho Abeida. Jistý není ani start dalšího stopera Stevena Taylora.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, S. Taylor, Dummett, Haïdara - Colback, Anita - Cabella, Sissoko, Sam Ameobi - Ayoze Pérez
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Isla, Dunne, Caulker, Yun - Vargas, Henry, Sandro, Fer - Zamora, Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (sobota 18:30)
Vůbec poprvé od roku 1998 se celky Arsenalu a Manchesteru United na vzájemné měření sil společně připravují vně elitní čtyřku. A ačkoliv Arsene Wenger na předzápasové tiskové konferenci předpovídal, že takový stav "nebude trvat dlouho", tón veškerých příprav tato situace ovlivňuje značně. Oba mančafty jednoduše musí zvítězit; a těžko o některém tvrdit, že by byl lépe či hůře naladěn...

Z posledních pěti kol Arsenal vytěžil sedm bodů a Manchester United jen o jeden víc; obě strany za tu dobu stihly padnout s městskými rivaly; a každý si na konto připsal jednu hloupou ztrátu dvou bodů (v případě Arsenalu jde dokonce o domácí remízu s Hullem, United klopýtli na The Hawthorns).

Jak Londýňany, tak klub ze severozápadu přitom terorizují zranění, a poněkud netradičně je na tom o něco hůře celek z Manchesteru. Podle serveru Physioroom nyní Red Devils registrují nejvíc odpadlíků z celé ligy (12), mezi nimiž nechybí například Jones, Falcao, Blind, Rojo nebo Rafael. Naopak alespoň Di María, Shaw, de Gea či Carrick by za ideální konstelace hvězd meškat nakonec nemuseli.

Taky Arsenal z tohoto úhlu pohledu prožil velmi složitou reprezentační přestávku. Během té si menší zdravotní potíže přivodili Welbeck s Walcottem; a u obou Angličanů si momentálně startem nemůžeme být příliš jisti. Naproti tomu Olivier Giroud je již o měsíc dříve, než se předpokládalo, údajně připraven naskočit na plac; a v pořádku bude i Mikel Arteta.

Arsenal má Manchesteru United vskutku co ukazovat a oplácet, když na něj v lize nevyzrál už šestkrát v řadě. Poslední výhru Gunners v květnu 2011 zajišťoval Ramsey, jenž spolu s Wilsherem a Szczesnym pravděpodobně jako jediný obhájí tehdejší místo v základní sestavě týmu z hlavního města.

Poměrně nedávno, v dubnu 2013, se přitom Londýňanům podařilo doma ztratit brzy nabytý náskok, a něco takového jim je konkrétně letos bližší, než by si bývali přáli. Přesně devět bodů rozházených z vedoucích pozic Arsenal registroval na konci loňského ročníku, zatímco tentokrát mu k dosažení této bilance stačilo ubohých 11 kol.

Rovněž Manchester United nicméně má to "své", když dosud pro změnu v nejvyšší soutěži ani jednou neuspěl na cizím hřišti; a mimo Old Trafford se mu vlastně vůbec nedařilo ani v Ligovém poháru, kde ihned při první možné příležitosti ztroskotal na MK Dons (0:4). Dohromady s loňskou sezonou již ďáblové čekají na venkovní ligový triumf dlouhých sedm klání.

Z individuálního hlediska bude na Emirates Stadium od 18:30 našeho času věnována pozornost speciálně dvěma fotbalistům. Na jedné straně barikády stojí Alexis Sánchez, který se trefil ve všech předešlých čtyřech kolech, a v uplynulém týdnu zdárně navázal v dresu Chile zásahy do sítí soupeřů z Venezuely a Uruguaye.

Na straně druhé potom číhá Wayne Rooney, jenž s anglickou reprezentační prožil patrně nejlepší reprezentační pauzu vůbec, a jeho 10 gólů proti Arsenalu dozajista budí respekt. A zapomínat bychom samo sebou neměli ani na Van Persieho, který v těchto utkáních také obyčejně pálí ostrými; akorát za obě strany.

Ostře sledovanou bitvu odřídí zkušený arbitr Mike Dean, na něhož fotbalisté Arsenalu nemají příliš dobré vzpomínky. Rodák z anglického severozápadu již dohlédl na čtyři měření sil těchto rivalů, a hned tři dopadly ve prospěch ManUtd. Gunners štěstí ještě nikdy nepřinesl...
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Bellerin, Mertesacker, Chambers, Gibbs - Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Wilshere (Arteta), Cazorla - Sánchez, Welbeck
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, McNair, Shaw - Carrick - Januzaj, Fellaini, Rooney, Di María - van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.80 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC1192028:1129
2.Southampton FC1181223:525
3.Manchester City1163222:1221
4.West Ham United1153319:1418
5.Swansea City1153315:1118
6.Arsenal FC1145219:1317
7.Manchester United1144317:1416
8.Newcastle United1144313:1516
9.Stoke City1143412:1315
10.Everton FC1135320:1814
11.Liverpool FC1142514:1514
12.Tottenham Hotspur1142514:1614
13.West Bromwich Albion1134413:1513
14.Sunderland AFC1126312:1912
15.Hull City1125413:1511
16.Aston Villa113265:1611
17.Crystal Palace1123614:209
18.Leicester City1123611:189
19.Queens Park Rangers1122711:228
20.Burnley FC111466:197

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2490)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No konečně PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výhra Arsenalu a Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je fotbalový bůh na světě tak AFC-Mu bude nuda s výsledkem 0:0 nebo 1:1. A Straky by mohly,jhsou v laufu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to řek´ , že dnes bude zápas 2 nadprůměrných týmů,celkem nezajímavý,kdežto před cca 20 lety by se o tomto zápase psalo týden před a týden po .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jistě pro tebe , další fans MU a Tragédy to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši vy modráci jste ze sebe zas tak udělaní. Ale však ono vás to zas dřív nebo později přejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne,omyl. Byl bych radši kdyby sme o titul hráli s MU než s City. A Tragédi by taky,kdyby se zbavili Wengera,byli . Škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si z tohohle vyčetl, že je udělaný z týmu kterému fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

krlyho už neprejde nič, max tak vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nech toho.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

"Vy modráci"... Asi moc nerozlišuješ krleše a ostatní fanoušky Chelsea. Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Maličko jsem to paušalizoval no. Asi jsem do toho zahrnul i lidi co znám osobně, ne odtud.

Reagovat
kvasha16

nejak si tu nevsimam namyslene komenty o tom aki sme super, takze nechapem o com tu tocis

Reagovat
vladis271

ste ako my minulú sezónu.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Murtago

Reagovat
ElectrickMann

A o čelzí by se aji nevědělo, natož psalo

Reagovat
smazaný uživatel

dnes čakám obrovskú porciu gólov konečne je PL späť, málem som zcvoknul

Reagovat
niflheim

Danny proti nám, to bude nechutné ho vidět v tom jejich dresu

Reagovat
smazaný uživatel

a navrch by moh´ dát fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská škoda těch zraění Arsenalu i United. Hodně jsem se na ten zápas těšil, no snad nám ti ostatní předvedou taky pěkněj fotbal. Ideálně tak remízka 3:3, ale spíš budu přít Gunnerům

Reagovat
smazaný uživatel

přát, su šašek

Reagovat
Le Gunner

Jürgen Klopp již sedmým rokem vede Borussii Dortmund, v budoucnu by ale mohl působit v Premier League. "Myslím, že Anglie je vedle Německa jedinou zemí, kde bych měl pracovat. Je to jediná země, kde trochu znám jazyk a ten já potřebuji ke své práci," uvedl sedmačtyřicetiletý kouč.

Jinak dneska 2:1.

Reagovat
Robochelsea

Vypadne s Borussiou a hurá do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

a este dostane kopu penazi na posily,no neber to.

Reagovat
smazaný uživatel

Noo ty vole nestraš!!!! Vůbec bych se nedivil kdyby to tak bylo. Ale to bych asi musel přestat titulovat AFC Tragédi,bo sem přesvědčený,že Klopp by AFC kurevsky zvedl !

Reagovat
afc

Tak Wengerovi konci zmluva 2017 a Kloppovi tiez tak nejak,takze ono sa to dost pyta a to dnesne vyhlasenie...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Infernoqt

a vypadne s Arsenalem a hurá do Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

POCH OUT

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

tak dufam ze ked nepojde do United tak aspon do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

už sa pýta

Reagovat
tomasinho

Asi jediný kouč, kvůli kterému bych byl momentálně ochoten obětovat BR.

Reagovat
kiwwi

myslim ze podobne to maju aj gunneri s Wengerom a my s LVG

Reagovat
Robochelsea

Ty by si obetoval LVG?

Reagovat
kiwwi

ano...Klopp bol mojou prvou volbou este pred Moyesom a stale je

Reagovat
Robochelsea

A nechceš náhodou po LVG Giggsa?

Reagovat
smazaný uživatel

ten na to má čas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak akurat o tri roky jak skonci Gaal by mohol ist Giggs, len kto vie aky to vlastne bude trener

Reagovat
tomasinho

Jo, zřejmě to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

My ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto o vás hovorí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď já.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kecáš

Reagovat
smazaný uživatel

Že bysme vyměnili Mourinha za Kloppa? Mám ho rád, ale fakt ne-e

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to čumim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptal ses v nevhodný okamžik, teď nemá žádný trenér top klubu takovou pozici jako Mourek.

Reagovat
smazaný uživatel

No být fanoušek Chelsea, tak měnim i v týhle situaci, kdy vedete ligu, ten rozdíl v kvalitě je prostě obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, v kvalitě čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

no ja by radsej Guardiolu

Reagovat
smazaný uživatel

vyloženě se nabízí.. aneb vy neznáte jeho rozhovory?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějaká pozitiva bude mít případný odchod Pochettina.

Reagovat
kiwwi

The average cost of starting 11 after inflation applied for Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea, and Liverpool.

http://d2hf1crfnymcyq.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/11/Utilisation.jpg

zajimave

Reagovat
kiwwi

a este jedna zaujimava vec...

Transfer data, with inflation, correct up to end of 2013/14 season

http://d2hf1crfnymcyq.cloudfront.net/wp-content/uploads/2014/11/TPI-transfers.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavé

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

za projev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

to mi jako chce ta tabulka namluvit, že hodnota britské libry za dva roky zvedla o víc než dvojnásobek? Nebo jak si mám vysvětlit hodnotu takového Oscara, kterého jsme si pořizovali za 20 mega Ł?

Reagovat
Arbiter

o víc než polovinu*

Reagovat
smazaný uživatel

*snížila

Reagovat
Murtago

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé je to možná pro tebe jen když z toho united nevyjdou špatně . A přesto je to k pláči co předvádíte na hřišti.

Reagovat
Arbiter

tak ManU z toho vychází teda hodně bídně, když si vezmeš, že letos mají podle té tabulky nejdražší sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný jak píšu letos v porovnání s tím co předvádí na hřišti je to síla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o čem byla ta první věta?

Reagovat
smazaný uživatel

že v porovnání s nákupy Chelsea v minulosti to nevypadá tak špatně pro účka. A přesto je to síla, co za to co utratili předvádí na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ano, cele je to o jednom roku

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni jste taky hráli super.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni za nás hrál Falcao, Di Maria, Shaw, Herrera, který maj v tý tabulce zantelnej přínos

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale jestli jsi sem tu tabulku dal, že z toho United vychází super, tak jsi ultra dement.

Reagovat
vodka

ty si fakt pomalejší. co nechápeš na slově zajímavé? že si z toho tady se zdeneckem vytváříte už svou realitu je fakt magořina

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

to sedí od mufanů, kteří si tu po celý vytváří svůj rudý imaginární svět

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
vodka

problém je, že vy vidíte "rudý imaginární svět" všude, přímo tady se to krásně ukazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě..

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
smazaný uživatel

promin

Reagovat
smazaný uživatel

2007?

Reagovat
smazaný uživatel

United křivka postavena na Ronaldovi

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 vyhrajem (ADM, RVP - Sanchez)

Reagovat
smazaný uživatel

První palec pro výhru Newcastlu eeeej Druhý palec pro výhru Spurs eeeej Prostředníček pro všechny kokoty co fandí jiným týmům eeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáte někde kolem Letné nějaký sport bar kde dávajou PL? A nebo v dostupné vzdálenosti od tama?

Reagovat
salami

o ničem nevim, kdybys něco našel, tak dej vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Podmě společně pořádně zablít celzii, at se v těch zvratkách utopijou

Reagovat
smazaný uživatel

sem teda čekal vetší odezvu...až si začínám myslet, že sou na ef inteligentní lidi

Reagovat
smazaný uživatel

nenech se mýlit

Reagovat
smazaný uživatel

United vyhrajou, RVP gol, QPR buhužel boduje na Newcastlu, Stoke- Burnley červená, Everton 2-1 WHU, Ulloa gol, Cambiasso žlutá, City 2 a více golu a penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska souboj Yung versus zelený plod alias "boss" Tragédů s "bossem" Mufanů. Přeju Vám 0:0 klucíííí

Reagovat
afc

Ze 0:0 Daj obaja gol a mas to do polcasu chytene.

Reagovat
smazaný uživatel

ci boha něverím

Reagovat
afc

0:0 pri obranach oboch timov je fakt malo realne.Neviem co by sa muselo stat,aby obe obrany neinkasovali.Arsenal aj MU maju slusnu ofenzivnu silu a aspon doma na ES pravidelne davame goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně může bejt.Já to nedávám.

Reagovat
Robochelsea

No nedivoč sa toľko. Dnes je to ich deň, tak by nemusel byť idiotom dňa fanúšik Chelsea. A tvoj syn sa nehlási, kiwwi s yungom už úradujú, tak to nepokaz.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo. Já jen rozdmýchávám vášně. Čekám dnes od jednoho z nich Božskou komedii.

Reagovat
madridcan

Ze budu prechadzat peklom, ocistcom a rajom? Pochybujem, ze ich tento zapas az natolko chyti. Kazdopadne jeden z nich sa urcite dneska od radosti vyspi so svojou Beatrice

Reagovat
smazaný uživatel

akurát tak stretnem svojho Vergília a najebem sa s ním, ak vyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je,že kdybych MUSEL si vybrat a přát noc s Beatrice někomu z nich tak nemám východisko.

Reagovat
popltak

A tu zatím předvádíš jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Tak,kolko dnes prehrame?Tipujem 1:4(Welbeck-Persie 2,Rooney,Maria)

Reagovat
smazaný uživatel

et tu, Brutus? večný optimista?

Reagovat
TopinB

*Brute

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Welbz nieeeee, to sa nesmie stat

Reagovat
smazaný uživatel

Za věrnost ke klubu !

Reagovat
smazaný uživatel

lol, on je aj Gibbs doubt na dnes? Tak to by ešte len bola sranda. Inak asi:

Szcz - Calum, Per, Nacho (už mi tak nehorázne chýba moja frázička "Per, Kos", že to je až nechutné), Gibbs - Arteta (ale asi skôr Flamini, modlím sa, aby mohol Mikel), Aaron - Ox (snáď sa to nebude stavať podľa mien a nedostane prednosť Santi), Jack, Alexis - Welbz (ten tiež musí, ak to ale nevyjde, tak namiesto neho určite pôjde Santi a na hrot Alexis...)

Reagovat
afc

Z kade mas Gibbsa?Wenger o nom nepovedal ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
afc

Dostane injekcie a pojde spolu s Welbeckom cez bolest.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jardin

Bellerín, Per, Chambers, Monreal - Flamini, Aaron - Ox, Cazorla, Wilshere - Sanogo

Pro případ, že by se doubt nedali dohromady (+ Alexis, který měl být včera taky doubt)

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

je mi jedno aka bude zostava, treba uz vyhrat nejaky tazky zapas, dnes beriem iba tri body, ostatne sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

bude mi stacit 0:1, vlastni Welbeck. hlavne at jsou 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

City - Swansea 3:1

Chelsea - WBA 3:1

Stoke - Burnley 2:0

Everton - WHU 2:1

Leicester - Sunderland 1:2

Newcastle - QPR 1:1 raději 3:0, ale bojím se neprodloužení série

Arsenal - United 0:2 tam mám tucha, že United zarvou, s prázdnou asi domů nepojedou

Hlavně ať je to dobrý match, jinak díky, že po obědě se nic nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Match day je City -Swans

Reagovat
smazaný uživatel

match day

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

nič, len sa v tebe utvrdzujem.

Reagovat
smazaný uživatel

a? Naco přišel pán Tragéd?

Reagovat
smazaný uživatel

len, že si mimoriadne vtipná hoci občas dosť otravná postavička, ktorej inteligencia, prehľad, logika alebo elementárna gramatika je asi na rovnakej úrovni s jej angličtinou.

Reagovat
smazaný uživatel

No už sem dlouho ze školy,takže gramatika , angličtina taky nic moc ,takže (pro tebe), souhlas,že sem pro tebe otravná postavička , ale co je nejdůležitější a všechno tyto moje "mínusy" zastíní to,že fotbalu rozumím o třídu více než TY ! A to mě dělá šťastným Bohužel ještě se semnou nemůžeš rovnat. Tak se snaž

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to už hej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ty jsi otravná postavička pro celý EF, jenom Yung má ještě pořád sílu na tebe reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

cype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumíš ničemu. Hlavně svojí směšnosti ne, což je to nejsmutnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože synečku je mi Tě líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

match day = zápas dne, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No. Nebo teda jak je to správně?

Reagovat
hitZor

match of the day

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... no to je radosti Děcka děcka já zapomněl,že dneska kdo neumí anglicky není IN. Tak sorry

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jedno aka bude zostava, treba uz vyhrat nejaky tazky zapas, dnes beriem iba tri body, ostatne sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas opět !

Reagovat
smazaný uživatel

trapas of match day

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3. z 5. je zápas dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Takže dnes bych prosil výhru Swans, Foxes, Chelsea a pěknou, na góly bohatou remízku Gůnerů.

(Pogram zas pro změnu debilní, nechápu, co to letos mají za problém s využíváním všech možných herních časů...)

Reagovat
Spasitel

Tak dnes boj tímov čo budú na konci bojovať o 4 miesto ManU či Arsenal dva tragédske tímy jediné čo ich fanúšikov môže tešiť, že Liverpool je ešte tragickejší.

Reagovat
smazaný uživatel

united bez kridel, dnes tam musi byt bellers

sz,bellerin,chambers,merte,gibbs,,arteta,wilshere,ramsey,,ox,welbeck,sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

sám vieš, že nebude

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšie penalty v histórii https://www.youtube.com/watch?v=8F9jXYOH2c0

Reagovat
madridcan

Uz to tu je asi stvrty krat a stale na tom nevidim nic vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nevšimol som si, rozosmialo ma to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jak se pak plazi z brany,tak mi to prislo celkem vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Dnes uz tu kliatbu prelomit musime. Mame na to idealne obdobie, moj tip 2:1

Reagovat
kmotor corleone

dnes 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=icgInsBklx8 UNITED!!!!!! Dneska prostě 3 body!!

Reagovat
Robochelsea

Hm, až teraz som si všimol, že na zostupových pásmach sú všetci nováčikovia. Leicester sa snáď zachráni.

Reagovat
Cobra

QPR se udrží v suchým triku

Reagovat
Robochelsea

Foxes musia, kvôli Morganovi a Ulloovi.

Reagovat
Fenri

Do prdele, 18:30 OMG.

Reagovat
niflheim

Njn, to se obvykle jde směr hospoda

Reagovat
Fenri

Já viděl za poslední měsíc a půl Arsenal dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

fúú, teraz nabehne Robochelsea a zdissuje ťa tu za to pod čiernu zem jak malého chlapca, buď pripravený.

Reagovat
niflheim

Tak byla taky repre pauza

Reagovat
Fenri

I tak odehrál Arsenal 8 zápasů

Reagovat
herbage

z gunners.cz:

Giroud dále povídal o životě fotbalisty - o tetování, drahých botech, jídlech v dobrých restauracích, o výskytu na titulní straně The Sun jen ve spoďárech, o vydělávání velkých peněz - předtím, než osvětlil jeho status příkladu pro mladší.

"Někdy vidím svůj účes na mladých klucích. Snaží se mít velkou patku nahoru a velmi krátké boky. Je hezké být příkladem pro mladé lidi."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to z arseblogu, ktorý to, myslím, vydal ako funny thing.

Reagovat
smazaný uživatel

a skoda

Reagovat
herbage
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj on si z toho dělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

aha, už našiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na arseblogu ani jiné než funny články nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

asi, ty o tom vieš pravdepodobne viac než ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně tak funny thing to není, protože to v rozhovoru fakt řekl, každopádně už jen z názvu článku "Wenger o Giroudovi, Giroud o vlasech" to mělo působit trochu jako vtip

Reagovat
niflheim

what the...

Reagovat
smazaný uživatel

nabuduce keď pojdem do kaderničky tak poprosim Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

aby ti ho do nej pomohol strčiť či ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ke´d už je ten idol.

Reagovat
Robochelsea

Módna ikona

Reagovat
smazaný uživatel

To su ambicie . Stoch style

Reagovat
smazaný uživatel

oprava...Vácha

Reagovat
afc

Fesak

Reagovat
afc

Uplny sef

Reagovat
Robochelsea

Neviem či je atraktívny aj pre ženy, alebo len pre buzikov.

Reagovat
afc

Podla mna pre obe kategorie.

Reagovat
r.mrazik

podle me pro nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

copak? fakt si myslim,,ze s tou momentalni vlnou vypada jak kreten

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eredivisie to be the first to use video ref in official games

https://www.youtube.com/watch?v=n25ftuXIHB0

Reagovat
smazaný uživatel

naproti tomu UEFA zakáže ofsajdové záznamy v TV

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt ako osvietenstvo x cirkev pár storočí dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

me by fakt zajimalo, jestli by to ustali u nejakyho soudu tenhle zakaz.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že ak je to akcia pod ich záštitou, tak si môžu ľubovoľne diktovať, čo sa môže a nemôže vysielať.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja myslim, ze to neni tak jednoduchy. kdyz to prezenu,tak je to jak kdyby zakazovali pristup na stadion cernochum. Tady v tomhle pripade spis otazka na nejake porusovani svobody projevu nebo neceho takoveho.

Prirovnal bych to k tomu, kdy politicka strana narizuje televizi co smi a co nesmi vysilat.

Reagovat
smazaný uživatel

ak tá politická strana tú televíziu vlastní (tak ako UEFA vlastní všetky práva na akcie usporiadané pod ich hlavičkou), tak je to ale predsa právne v poriadku, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

hele nevim, pravnik nejsem. ale prijde mi to proste divny. a prave proto rikam, ze by me zajimalo jak by to obstalo u soudu.

Proste to ze neco poradas jeste neznamena, ze si muzes urcovat pravidla uplne jak chces.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a neco dalsiho tam mas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem, hlavně omezování svobody projevu je na další dva To je stejný jako kdyby televizní stanice namítaly, že musí na konci filmu přehrát "credits", přičemž už tam dávno mohly být reklamy (teoretická situace).

Chápeš, že se jedná o vztah dvou soukromých subjektů, který si navzájem můžou diktovat smluvní podmínky v mezích zákona (atd.), což jse všechno naprosto v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

no a ja jen rikam, ze by me zajimalo, zda to v mezich zakona je. Takze jo, chapu, ze jde o vztah dvou soukromych subjektu, ale i ten se musi ridit nejakymi pravidly. A me proste prijde, ze tady by to UEFa mela pomerne problematicky obhajit... ale pravnik nejsem, tak by me zajimalo, jak by to u toho soudu dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti říkám jak by to dopadlo. Smluvní strany si mohou domluvit taková ujednání, které nerozporují zákonu či dobrým mravům (+ další náležitosti plnění). Takováhle konstrukce není závazná jenom pro český řád, ale je to běžná praxe v celý Evropě a UEFA ani jedno neporušuje.

Reagovat
smazaný uživatel

no a me prave prijde, ze by porusovat mohlo, ze to je defakto cenzura, coz jaksi v demokratickych zemich neni uplne jednoznacna vec, co muze a co nesmi byt cenzurovano...

Reagovat
smazaný uživatel

Cenzura je zakázána možná tak ve vztahu stát - občané. Ne pořadatel akce - zprostředkovatel přenosu, který má o danou akci zájem

Reagovat
vodka

neni to cenzura

Reagovat
smazaný uživatel

odkial to máte?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto iný o tom nepíše len on Zaujimavé...a mam pocit, že keď som pozeral norsko tak tam ukazovali offside.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som si to doteraz veľmi nevšímal (má to platiť aj v LM a EL), ale v zápase ČR - Island to bolo jasne vidieť, keď ofsajdy neukazovali

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

Edinson Cavani and Thomas Muller are the two candidates to replace Robin van Persie, who United could sell in 2015. (MU Evenings)

Chelsea are preparing to offer Borussia Dortmund £25m plus Andre Schurrle for Marco Reus in the January transfer window. Source: Daily Express

Juventus are willing to sell Arturo Vidal in the summer and will listen to offers for the Chile international. Manchester United were keen on the midfielder last summer but failed in their attempts to lure him to Old Trafford. Source: Daily Star

Chelsea are closing in on their first signing of the January transfer window, with the Blues set to beat Tottenham to the signature of Andrej Kramaric. The 23-year-old has impressed for Rijeka this term, earning a call-up to the Croatia team. Source: Daily Star

Liverpool are the latest team to show interest in West Brom's Saido Berahino. Brendan Rodgers is ready to make a January move for the 21-year-old, who is also wanted by Tottenham and Manchester United, in a bid to cure his side's injury crisis. Source: Daily Mirror

Sunderland are poised to make a €12 million bid for Galatasaray attacker Bruma in January. Chelsea, Everton and Manchester United are among the clubs also interested in the 20-year-old, but the Black Cats are hoping to gazump their rivals. Source: Daily Star

Madrid consider Pogba to replace Khedira

The German midfielder is set to leave Madrid when his contract runs out in June and reports suggest Juventus' Paul Pogba has been recommended by Zinedine Zidane as the anchorman's replacement. Source: Cadena SER

Man City in race for Cuadrado

Colombian winger Juan Cuadrado, a target for Madrid, Barcelona and Manchester United, could have his €35 million exit clause paid by Manchester City. Source: Express

Louis van Gaal has told Manchester United chiefs that Benfica midfielder Enzo Perez is the man to add balance to his squad. Valencia are also interested in the 28-year-old. Source: Marca

Manchester United are set to break the British record for a defender by launching a bid for Mats Hummels in January. United are set to eclipse the €40 million Manchester City paid for Eliaquim Mangala. Source: The Guardian

Reagovat
smazaný uživatel

here we go again...

Reagovat
smazaný uživatel

Enzo Perez je ale strašne štýlové meno. Skôr pre závodníka ako pre futbalistu, ale aj tak by som niekoho s takým štýlovým menom chcel v tíme.

Reagovat
fajdax

Reagovat
madridcan

Vies este ktore meno je stylove? Asier Illarramendi. To znie skor ako meno pre niekoho, kto sa oblieka ako Batman, ale aj tak by som ti doprial futbalistu s takym stylovym menom vo svojom time

Reagovat
madridcan

Kedze nie kazdy pochopi na co narazam, tak http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2576347/Asier-Illarramendi-forced-apologise-running-bull-dressed-BATMAN-Basque-festival.html

Futbalisti maju v zmluve, ze sa nesmu lyzovat, boardovat a podobne veci, aby sa nezranili a ten nas genius sa oblecie ako Batman a ide drazdit byka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne Hummels, furt zraněný, to by bylo z bláta do louže

Reagovat
Infernoqt

tak u nás je jedno, kdo to bude, každej se dokáže zranit

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale 50 mega za hráče, který je náchylný na zranění je moc

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Snad bude mít Kramaric rozum a půjde někam, kde bude mít větší šanci hrát.

Van Gaal by se měl okamžitě začít zajímat o Khediru a ne vymýšlet píčoviny.

Jo vyměnit Welbecka za Berahina, fuckin logic

Reagovat
fajdax

Snad je to tak debilně napsaný naschvál..

Reagovat
smazaný uživatel

čím přesně si tohle vysloužilo sdílení, palec nebo jakoukoliv pozornost?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=0b2k6wNBZYU

Tazko sa rozhodovat medzi nim a Thierym

Reagovat
r.mrazik

Dennis byl božan...Henry mel stesti,ze se od neho mohl naucit,jak se do toho kope

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne ako má teraz Welbeck šťastie, že sa môže učiť od Girouda

Reagovat
r.mrazik

kdyz clovek vezme,ze by to bylo o nekolik levelu niz...tak je problem v tom,co by se od girouda tak mohl welbeck naucit...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=_DdE4laYR9c

x

https://www.youtube.com/watch?v=6pq6EP-zUwA

najznámejší príklad, na ktorý poukázali už viacerí tu v minulosti - tzv. fantómová asistencia.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

Ako spravne si gelovat vlasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ale Young je fakt sympaťák, škoda sebou stále hádže o zem

Reagovat
Trand

Jestli nevyhrajeme ani dnes nad Man United, tak už asi nikdy. Chtěl bych někdy vidět Arsenal vyhrát nad účkama.

Reagovat
fff

Danny da dnes 2 a Arsenal vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny hrát nebude Uzdravil si Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

pff, kinderfan, to ja už som videl, myslím, že aj viackrát. minimálne výhru s Nasriho gólmi si pamätám.

Reagovat
Nikikrew

A Ramseyho gol v 2011?

Reagovat
smazaný uživatel

To som zrovna nevidel v priamom prenose, ale hej, ďalší.

Reagovat
fantomas

Ramseyho i Trand pamatuje určitě, jen je holt snadný při takový sérii zapomenout.

Reagovat
Trand

Ten pamatuju. Jen jsem prostě zapomněl. Nasriho jsem neviděl bohužel, znám jen z videí.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl super zapas..

Reagovat
SunFells
Reagovat
kiwwi

LVG o Falcaovi:

“But do you think that we expected he would be so many weeks injured,” he said, before admitting the cruciate injury of last season was a factor in the loan, hinting that a permanent deal could have been seen as too much of a gamble. “Yes, but because of that [injury] maybe we didn’t buy him."

to je blazen...diskuteri na EF mu hned vysvetlia, ze to bolo kvoli FFP a Falcaa uz kupit musi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

kde popiera, že ho kúpiť nemusí?

Reagovat
kiwwi

cruciate injury of last season was a factor in the loan, hinting that a permanent deal could have been seen as too much of a gamble

kupa by bola kvoli zraneniu risk, takze sa to vyriesilo hostovanim s tym, ze ho potom musis kupit

Reagovat
smazaný uživatel

ak je to pravda, tak hovorí len o tom, že je z toho hosťovanie, ale žiadnu klauzulu o prestupe nevylučuje

Reagovat
kiwwi

co ty vole? ty dokazes citat?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, všetko v minulom čase, nič o budúcnosti

Reagovat
smazaný uživatel

No místo kreténskejch smajlíků kolegů podemnou ti zkusím dát jiný vysvětlení. Vypadá to z toho vyjádření tak, že United chtěli nejdřív Falcaa na přestup, ale protože byl po zranění a hrozilo, že se zraní opět, tak šel na hostování s klauzulí (protože o něj hodně stáli a kdyby se nezranil, tak ho po sezóně stejně chtěli privíst). Ale zranil se a vypadá to, že United mají možnost ho po sezóně nekoupit - oproti tomu se ten přestup předtím interpretoval tak, že se na hostování přivedl kvůli FFP a United nemají možnost ten nákup odmítnout. Takže je to posunutí od jedný spekulace k druhý, nic jistýho.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som to tak pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho z toho ani nevyplývá

Reagovat
smazaný uživatel

nič iného som ani nehovoril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

arbiter in disguise

Reagovat
Sandstorm

Tak byly tady názory, že to hostování je jen jako "na oko" a že přestup už je domluven.

Reagovat
Sandstorm

LVG Nečekal, že Falcao po půl ročním vážným zranění kolene nebude mít zdravotní problémy. Nečekal, že naši sklenění stopeři budou neustále zranění. LVG

btw. když sem to tady říkal, že to hostování je kvůli tomu půl ročnímu zranění, tak mě tady lolovali snad i mufani.

Reagovat
smazaný uživatel

to možná bylo tím, že většína serveru v čele se Sky Sports psali, že je to kvuli FFP

Reagovat
smazaný uživatel

"maybe"... takže sám nevie.

Reagovat
Sandstorm

Tak samozřejmě, že momentálně ještě neví. Třeba se na jaře zázračně probere, ale všechno zatim směřuje k tomu, že ho kupovat nebudeme. Znovu připomínám, že je to HOSTOVÁNÍ.

Reagovat
smazaný uživatel

"maybe we didn't", tam nie je "maybe we won't"

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

... a som rád, že mi to pripomínaš, fakt mi to nedošlo...

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak

Reagovat
smazaný uživatel

už si položil to malé decko, že sa tu rozpisuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

furt žůruje...

Reagovat
smazaný uživatel

:3

Reagovat
madridcan

Ty sa radsej chod fotit k sanitke

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jezdit autem pod kamerama, hm?

Reagovat
madridcan

Ty veris aj, ze mam priatelku v pivnici vsak?

Reagovat
kiwwi

on potom aj dalej vravi, ze dufa, ze sa Falcao nakoniec da dokopy tak, aby z toho ten trvaly prestup mohol byt, pretoze ho chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude zajímavý zápas. Konfrontace dvou největších taktických analfabetů v lize slibuje super podívanou pro nezaujatého diváka. Nám zaujatým přeju pevné nervy

Reagovat
kiwwi

z toho co si napisal mi z toho vychadza jedine zapas Newcastle - QPR

Reagovat
smazaný uživatel

až na "super podívanou pro nezaujatého diváka"

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United ‏@ManUtdUpdates_ 7 minpřed 7 minutami

This is the line-up in the training: De Gea | Smalling McNair Blackett | Valencia Carrick Fellaini Di Maria Young | Rooney RvP #MUFC

Bože snad je to jen blbý vtip

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, logicke

Reagovat
kiwwi

tomu neverim

Reagovat
wild

dopice..ja som sa tohto obaval. Bohuzial ale ked mame celu rozosratu obranu tak musime prejst na tento grc zase..

Reagovat
smazaný uživatel

Prý to záleží na tom, jestli bude moct hrát Luke, to by vypadl Young a hráli by jsme klasicky na 4 obránce

Reagovat
wild

tak ale ked rano netrenoval tak pochybujem ze bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Shaw will have a late fitness test to determine if he can play today.

Reagovat
wild

tak uvidime..bolo by skvele keby hral aspon on

Reagovat
Infernoqt

to je typická 4-1-4-1, budem držet míč, kontrolovat hru, ale dopředu vymyslíme hovno

Reagovat
smazaný uživatel

to je naša taktika

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa bude hrat s dvomi loptami

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si říkám, že ten fotbal zas až tak vidět nemusím.

Reagovat
Sandstorm

To jsem kvůli tomu matchi nechtěl jít na bowling. Ještě to asi přehodnotím jestli nastoupíme s něčím takovým.

Reagovat
r.mrazik

352...532?

nebo valencia na kraji a pak to divny 4141?

to jsem na to zvedav

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vypadá mnohem spíš na 352

Reagovat
r.mrazik

asi jo...jen je blby,ze kdyz zkousel LVG 352,tak mu ti wingbackove nehrali tak,jak by se melo a bylo z toho to debilne defensivni 532

Reagovat
Infernoqt

-------------------DDG-------------------

Valencia, McNair, Smalling, Blackett

------------------Carrick-------------------

Young, Rooney,Fellaini,Di Maria

-------------------Persie-----------------

na dva útočníky si nedovolíme hrát bez Maty, Falcaa... a Herrery? ty spekulace že ho prodáme začnou sílit a vůbec netuším, proč...

Reagovat
r.mrazik

no vidis...herrera...jsem na nej uplne zapomnel...

je otazka,zda to LVG takhle na krajich relativne otevre

navic opet rooney v zaloze,kde je takovy nijaky...achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je prostě nepravděpodobný

Reagovat
Sandstorm

Tak to už bych spíš dal obranou trojku McNair, Smalling, Blackett a Valencia s Youngem wingbeci

Reagovat
Infernoqt

j, pradon, tak právě čtu, že LVG poslední dny trénuje zase hru na tři obránce

Reagovat
smazaný uživatel

len do toho

Reagovat
Sandstorm

Herrera zase na lavičce? Pěkný. A to měl být naším playmakerem, dostat se do španělský repre, předhánět se s Fabregasem v počtu asistencí a podobně. Tímhle stylem půjde tak v lednu hostovat zpátky do Bilbaa Za ty prachy neber to.

Reagovat
smazaný uživatel

To si fakt myslis ze by posadil v Kokeho ci Thiaga ?

Reagovat
smazaný uživatel

preco by nemal posadit Thiaga, navyse su to vsetko rozdielni hraci

Reagovat
Sandstorm

Ale stejně nechápu, proč ho LVG přestává stavět. Vždyť hrál výborně. Špatný měl akorát zápas proti WBA, ale to hrál se zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Thiago je pre DS dolezity hrac este pred zranenim bol v repre este pred Kokem . Ta cela nova era spanielska bude na nom stavat .

CM - Fabregas , Koke , Thiago a o pozicii AM sa nemusime ani bavit . Tam ma zavrete dvere aj Mata .

Reagovat
Sandstorm

Tak kdyby se nezranil a hrál by pravidelně tak by se do repre dostal. Hrál za nás výborně a nebýt toho zranění, tak by se jistě ještě zlepšoval. Nevim jestli by posadil Kokeho, ale zraněnýho Thiaga určitě.

Reagovat
Svatej

i kdyby ne, tak vy jste fakt posedlí už. Furt si musíte něco dokazovat, neuvěřitený

Reagovat
kris_kros

300. pre MU

Reagovat
smazaný uživatel

heh, taká jedenástka má aj na boj o titul.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

ne no..

Reagovat
smazaný uživatel

hej no

Reagovat
smazaný uživatel

a jak by asi konkuroval sehraný obraně CFC?

Reagovat
fajdax

No, nijak.

Reagovat
smazaný uživatel

a prvému a druhému najlepšiemu krajnému obrancovi za posledné aj budúce 4 tisícročia podľa nezávislého Arbitra a "iných mnohých" - Ivanovićovi a Azpilicuetovi? To fakt neviem, nedomyslel som to.

Reagovat
Whitemedia

i když nebudu brát v potaz Chelsea.. stejně by tahle sestava uhrála velké hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty jsi neuvěřitelně zahořklý kretén, člověk by tě tipoval na osmdesátiletýho dědka, co po buzerování lidí v MHD sedne k eurofotbalu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

dík za info

Reagovat
Mimalu

no nevím, možná jsem zaujatý ale přijde mi na každé pozici horší nebo maximálně vyrovnaná sestavám Chelsea nebo City

Reagovat
smazaný uživatel

z této sestavy by bylo v boji o titul tak možna jen Jones, Falcao, Ozil, Walcott a možná Blind s Koscielnym

Reagovat
SunFells

U obojího máš možná, ale mám pocit, že první skupinu možná nadřazuješ nad tu druhou, přičemž v první je Jones a v druhé Koscielny ...to je nějaký slabší trolling?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ale v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde. Si zober základnú XI posledných 2 majstrov a tá kvalita nie je o moc vyššia.

Reagovat
fajdax

a teď si zober kvalitu současné Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

onanujúci fajdax, to mi chýbalo, ste sa doma vymenili za PC s tatinom, čo?

Reagovat
fajdax

Můj otec s náma nebydlí.

Reagovat
SunFells

Má docela pravdu. Ale stejně, brát jen kvalitu základu není rozumné.

Reagovat
fajdax

Tak lavičku taky nemáme úplně špatnou...

Reagovat
SunFells

Já vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá, no. Čo iné mám brať do úvahy, ak nič iné nepoznám? Ja len píšem, že tá jedenástka má kvalitu hrať vyrovnane s najlepšími tímami v lige (aj s Chelsea) a porážať pravidelne tie slabšie, ergo má na to bojovať o titul. To, že je Chelsea momentálne kvalitnejšia, na tom predsa nič nemení, keby bolo kvalitnejších tímov päť, tak nič nepoviem.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to jedno, Dominik

Reagovat
Sandstorm

A co s ní? V lize je nejlepší a to hlavně proto, že jsou sehraní a nemají zranění, ale v evropském měřítku se Chelsea na TOP týmy jako Bayern, Real, Barca, PSG opravdu nechytá. Však uvidíte možná hned v osmifinále. Už ve skupinách je vidět, že ty čtyři jmenované týmy jsou ještě o stupínek výše.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží od manažera a formy tých hráčov, ak by boli všetci v top forme tak možno....

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

ve´d Young je fit. Ci on aj keď je fit tak je na urovni zranených hráčov?

Reagovat
Miguel19

Klasika

Chelsea line-up v West Brom: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; D Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v West Brom: Cech, Zouma, Filipe Luis, Ramires, Schurrle, Drogba, Remy. #CFC

Reagovat
fajdax

Ale místo Drogby mohl být Salah..

Reagovat
icka

Salah , kdyz hral tak to byla hruza.

Reagovat
fajdax

Tak snad se golově prosadí Diego i Eden, zápas odehrajem s čistým kontem a dáme aspoň 3 branky. Ideální scénář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Ten Filipe Luis si teda taky pomohl tim přestupem do Chelsea.

Reagovat
blade115

Nj, má před sebou prvého a druhého najlepšieho krajneho obrancu za posledné aj budúce 4 tisícročia, dalo se to čekat.

Reagovat
Sandstorm

Dalo no. A Mourkovi je to celkem jedno. Má výbornej back-up za přijatelný peníze. To právě Filipe by si měl drbat hlavu...

Reagovat
Svatej

Medaile z PL mu udělaá radost

Reagovat
Sandstorm

Po tom, co bude mít odehraných 500 minut určitě ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Matic, Fabregas; Willian, Oscar, Hazard; D Costa. #CFC

Očekávána

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy, Navas, Fernandinho, Toure, Nasri, Jovetic, Aguero

Caballero, Sagna, Mangala, Lampard, Fernando, Milner, Pozo

Swans starting line-up v @MCFC: Fabianski, Rangel, Bartley, Williams (C), Taylor, Ki, Carroll, Sigurdsson, Dyer, Montero, Bony.

silva ani na lavičke

Reagovat
fajdax

Dvojka jak vyšitá.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Navas . To Milner hra az tak nahovno ?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je to Pelleho miláček

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych toho Milnera přivedl, když se tak volá po zkušenostech a vítězné mentalitě. Na druhou stranu by to byla konečná pro azzu, jenže ten nevypadá, že by se ještě probojoval...leda do Hullu

Reagovat
Cobra

Milnera všemi deseti!

Reagovat
tomasinho

Stejně City s přehledem vyhrajou

Reagovat
fajdax

Vy hlavně dneska držte palce Chelsea, ať se před vás nedostane West Brom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo stojí za karty, že jo?

Reagovat
k0udy

Prosím, nějaký HD stream jako byl http://sportz-hd.eu/ ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

3 - Everton (1992/93), Middlesbrough (2003/04) and Liverpool (2008/09) are the teams to win away to Man Utd & Man City in a PL season. Club. Hmm Swans maji sanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle XI to face QPR: Krul; Janmaat, Williamson, Dummett, Haidara; R.Taylor, Sissoko (c), Colback; Cabella, Perez, Ameobi

Raylor

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze , Cabella

Reagovat
fantomas

Před Garbuttem, jehož kontrakt končí v létě, dneska dostává přednost i Hibbert... to ta jeho budoucnost teda nevypadá tak růžově, jak ji tu Zaschrona tuhle maloval.

Reagovat
Sandstorm

Vždyť to je taky zatím hráč tak maximálně do champu. 21 let a v PL nic neodehrál. Zaschrona no. Ale koukám Ledson na lavičce.

Reagovat
Zaschrona

Ty vole, tak kdyz pred sebou ma dost mozna nejlepsiho LB na svete, kterej nevynecha prakticky jakykoliv zapas. A krome toho i jeste Ovieda, oblibence fanousku, ktery vloni predvadel vyborny vykony. Fakt divny, ze v PL ma jen jedno stridani, fakt divny...

Reagovat
Sandstorm

A proč neměl ani pořádnou hostovačku v champu? Loni hostoval v League one

Reagovat
Zaschrona

Protoze dlouhodobe preferujeme, kdyz hraci muzou byt ve svych klubech na hostovani vudci postavy svych klubu.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
alcantara

Reagovat
Nikikrew

najlepsie LB na svete?

Reagovat
Zaschrona

Jo, takovou konzistenci jako on nema nikdo na svete, poslednich nejakych uz 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nepreukazuje ju na tej uplne najvyssej urovni, aj ked je skvely

Reagovat
Zaschrona

Nebudu se tady hadat o nesmyslech, muj nazor znas...

Reagovat
smazaný uživatel

problem je, ze hned by si sa hadal ja sa nehadam

Reagovat
Zaschrona

Ja se hadat nebudu, s nikym, nebavi me to. Legitimne Bainesyho jako nejlepsiho LB muzes napsat v pohode, hotovo.

Reagovat
r.mrazik

chudak Lahm...

Reagovat
Zaschrona

No jo, kdyz pred nim da Martinez prednost fotbalistovi, kterej neumi do balonu poradne kopnout ani jednou nohou... To je asi jeho konec. Evertonians na Twitteru jedno velky nasrani... ja taky, kdy jindy nez dneska mel tu prilezitost dostat...

Reagovat
Zaschrona

A ze hraje Osman pred Besicem.

Reagovat
Zaschrona

Sestava jak od Moyese.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ho vyhypoval klasicky a nic z neho

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
I am Mancunian

a to si precitaj jak ludia pod pd nadavaju na siqueiru

Reagovat
Zaschrona

Siqueira tady vzrusoval vzdycky hlavne Mufany.

Reagovat
Sandstorm

Tak byl s námi spojován Dokonce i s Realem.

Reagovat
I am Mancunian

no hlavne ty a buble ste tu vypisovali aky je uzasny

Reagovat
Zaschrona

Ja psal asi dvakrat tady, ze je to dobry levy bek, ktery malem vloni prestoupil do Realu, jenze se to nestihlo a zaslouzene za svoje vykony letos sel do Atletica. Jenom nejaci truhlici tady furt resi nejake nesmysly, pritom ho v zivote nevideli hrat.

Reagovat
I am Mancunian

podla toho co si pisal si ho asi ty nevidel hrat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

2X hlavně, že to měla být lepší varianta než Shaw...

Reagovat
Zaschrona

Tak to je o hodne vic hracu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Nolan - Carroll, mohli by je potrapit..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych prosil poklidnej zápas bez nervů s pokud možno větším počtem gólů. Nicméně když to skončí tříbodově, tak bych se i bez té hromady gólů obešel. Pome je zničit! Come on Blues!

Reagovat
niflheim

8192 blok

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

jsi na tom hajzlu musel sedet pekne dlouho

Reagovat
niflheim

Je to ale hrozný, asi třikrát už jsem kvůli tomu přejel zastávku cestou do práce

Reagovat
Dawon

Reagovat
Amos

Dnes tradiční ztráta bodů s MU, za aktuální formy týmů by to mohla být remíza, ale spíše čekám, že Pussy se prosadí a rozhodne. Kdyby náš manažer nebyl debil a připravoval tým i takticky, tak by byla šance MU v jejich formě porazit, ale to by nesměl hrát bez formy Ramsey a Santi.

Můj tip: 1:2

Reagovat
Sandstorm

Já čekam remízu po ne moc pohledným fotbalu. Můj 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Já čekám 0:0. Vy jedete pro bod a Tragédi se svoji Wengerovskou taktikou navíc nemají. Takže plichta a NUDA

Reagovat
smazaný uživatel

predstav si ze on pripravuje muzstvo aj takticky

Reagovat
Amos

"připravuje"

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

wiziwig Debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

lolz, proč mu nadáváš? -.- to je u vás doma běžný asi, ale tu na EF mají aspon fans stejných klubů k sobě úctu

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá chytrého(viz výše) a ptá se na takové hovadiny Jinak spousta fans CFC jsou novodobí rádoby znalci z Abramovičovy éry.Sami se tu pár kluků přiznalo,že fandili někomu jinému,ale že se jim Chelsea ( i díky Čechovi) v 2005 a dále začala líbit tak ji fandí od té doby! To je pro mě nepřípustné Jako bych já fandil Bayernu a pak si našel City bo mají prachy ,pěkné dresy a vyhrávají tituly.... příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrého tady děláš jenom ty, tohle povyšování ve stylu "jsem lepší fanoušek, protože Chelsea fandím od vosumdesátejch" je tak akorát napřesdržku. Sám ani nevíš, jak dlouho dotyčný tomu klubu fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopils mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pochopil, jen je na každém, komu fandí a proč. A když jsi takový skvělý fanda, běž se radši dívat na Čukotku místo komentování na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

šak se dívám

Reagovat
Pigeon

ty jsi fakt vymaštěný. Vždy se najde důvod někomu fandit. Nezáleží proč fandí ale jak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

na jednu stranu s tebou souhlasím, na druhou stranu trochu pokory by neuškodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně,ale to je spousta takových jako Garwel. Dokážu samozřejmě pochopit takového vitasrpa. Prý je mu 17 let. Tak je jasné,že fandí od Abramoviče. To beru,ale drtivá většina . Okolo mě je spousta takových.

Reagovat
smazaný uživatel

už dost prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

vitasrpovi že je 17? To mi přijde jako blbost teda.

Reagovat
Svatej

Kolem 20, je starej jak já, pokud vím

Reagovat
smazaný uživatel

No i tak. Jestli fandí od 15 tak ani nezažil začátky Romana. Jeho jako fandu CFC beru! Sice s ním nesouhlasím v mnoha názorech,ale plně respektuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno to tady ě někdo psal,takže jak je to teda?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi 21 a Chelsea jsem začal fandit před 10 lety. Kam mě to řadí teda? Mezi nepřípustné fanoušky? Tak se ti teda omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tak zpátky. Sem si tě asi spletl s někým jiným. 21 ti je? Aha tak stejný případ jako vitarps. O.k. Omlouvám se Fakt sorry.........ale tak by mě zajímalo ským sem si tě spletl?

Reagovat
I am Mancunian

yung ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukľudni sa, lebo bratovi nevrátim knižky.

Reagovat
I am Mancunian

pokial mas rad navstevy nitrianskych nacionalistov, tak pokojne

Reagovat
vladis271

Nitrianskych nacionalistov? Tým myslíš maďarskú gardu?

Reagovat
I am Mancunian

vlado ty si zase mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je Vás tu tolik,že v tom mám gulaš.

Reagovat
smazaný uživatel

vitarps

Reagovat
smazaný uživatel

a když je někomu 20 a méně, tak jak má dokázat, že Chelsea nefandí kvůli Romanovi éry?

Reagovat
smazaný uživatel

nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

streamsp

Reagovat
T44v3tt1
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

stream City ?

Reagovat
smazaný uživatel

zaschrono mas na vas link?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz jsem neco spustil...

Reagovat
Sali5

http://streamsp.com/hd2/index3.html

Pokud se můžu vetřít

Reagovat
smazaný uživatel

danke mein freund

Reagovat
Zaschrona

BUH

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Terry takovy prase....

Reagovat
Whitemedia

to teda.. málem ho zabil !!!

Reagovat
Infernoqt

mno, mi nepřijde, že by Terry nějak moc přibral, ale když myslíš

Reagovat
icka

Otevri oci

Reagovat
smazaný uživatel

ManC stream flash ?

Reagovat
madridcan

Bonyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
madridcan

500 pre Janka Kozaka

Reagovat
Mimalu

Bonyyyyy

Reagovat
Whitemedia

Coostaaaaaaa

Reagovat
Svatej

KRAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Svatej

Oscar je dokonalej ♥

Reagovat
Arbiter

diamatn

Reagovat
TopinB

COStaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Trapper

Ty krááááááááááso nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Oscar

Reagovat
Arbiter

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! A Oscaaaar!!!!

Reagovat
Miguel19

Oscar geniální.

Reagovat
Mimalu

Diegooooooooo

Reagovat
terry

No tak to bez do prdele.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

No jako ze neskutecnej gol. Oscar tam nejdriv zkazi tri lehky prihravky, a pak vykouzli tohle?

Reagovat
Arbiter

jo ták Myslel jsem si, žes to tak myslel, ale člověk nikdy neví

Reagovat
terry

Ukaz mi nekoho, kdo na tak malo metru posle takovy lob, aby to mel utocnik fakt tak snadny.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsaaaaaaaaaaaajd........

Reagovat
Arbiter

Ofsajd ano nebo ne?

Reagovat
fajdax

asi jo

Reagovat
Arbiter

právě nevím, kdo tam stal u Williana na levé straně z našeho pohledu...

Reagovat
terry

https://vine.co/v/OJ30UPMZD7H

Milimetrova zalezitost.

Reagovat
Arbiter

jj, koukám na to. Takové se mají pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

To nevypadá na offside ani náhodou

Reagovat
Arbiter

spíš to ofsajd je, než není, ale to je fuk, je hraniční...

Reagovat
kiwwi

ty vole Burnley

ale moj tip je dost v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepši hrot na svete sa ukázal diego

Reagovat
masly008

jj.ukazuje to každý repre sraz.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Svatej

A zas, to je nádhera

Reagovat
TopinB

Oscar ta střela z první

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je prostě úžasný. Konečně se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole fakt?

Reagovat
Arbiter

Ty vole Oscar Škoda, že to tam nepadlo. Foster

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je tým! Hazard, Oscar

Reagovat
Miguel19

Dpc to je Joga Bonito fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Chelsea?

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

Díky, dobrý člověče!

Reagovat
Trapper

Pěkně je točíme

Reagovat
Svatej

Pošlete ty naše kluky na dopingový testy, to je velká paráda

Reagovat
Whitemedia

menší ofsajd to asi byl teda..

Reagovat
smazaný uživatel

nepřišlo mi

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co ty si za hňupa? Odkud jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Frýdku-Místku.. asi to tam nebudeš znát, ale vedle mě bydlí takovej 40letej buřt s rozvinutou demencí, co furt píše na eurofotbal.. třeba ti to pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha vtipný šašku ! Radši nereaguj mámo . Stejně bysme si neměli co říct

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

co se to děje? Dyť dycky po přestávce hrajeme hovno

Reagovat
kiwwi

jak to ze FOX sport moze ukazat ofsajdovu situaciu spomalene?

Reagovat
terry

Protoze to neporada UEFA?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by nemohla?

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty ofsajdy zakázali jenom pro reprezentace a evropský poháry, ne?

Reagovat
kiwwi

aha, to som nevedel...ja ze sa to tyka vsetkych lig

Reagovat
blade115

Já zas měl dojem, že zakázali jen opakování neodmávaných/neodpískaných ofsajdových situací...

Reagovat
kiwwi

vsak to bola ofsajdova situacia a nebola odmavana/odpiskana

Reagovat
fajdax

ty voel to je kolotoč, nejlepší tým na světě

Reagovat
madridcan

Real hra az od siestej

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, už jsem se lekl, že dnes hraje Tottenham, to mi nedělej.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom horí jak fakla

Reagovat
Miguel19

Oscar

Reagovat
Zaschrona

Naismith OMG

Reagovat
Whitemedia

Už to mělo být tak 3-0

Reagovat
Trapper

Oscar

Reagovat
fajdax

neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Jove

Reagovat
Svatej

Costa už se rozehřívá

Reagovat
Zaschrona

Barkley dive

Reagovat
fajdax

Atmosféra na SB

Reagovat
TopinB

Kurva, Mourinho nadává na fanoušky a oni chantují jeho jméno

Reagovat
terry

Dosahl toho, co chtel.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Hazaaaard

Reagovat
Whitemedia

Hazaaaaaaard

Reagovat
Svatej

EDDIEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Edeeeen

Reagovat
Miguel19

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Trapper

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Zaschrona

Hibbo strela sajtli na rohovej praporek

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně žádný zkurvený zpomalení, šup tam aspoň další 3!!

Reagovat
Miguel19

WBA jaké bránění rohu

Reagovat
Arbiter

Hazard bránění WBA

Reagovat
terry

Drzeni mice je tak 82:18. Mate nekdo presna cisla?

Reagovat
Arbiter

66-34

Reagovat
fajdax

Tak tohle už ano

Reagovat
Svatej

si z nich dělaj prdel

Reagovat
Whitemedia

Fabrepass další nahrávka ? On ten rekord překoná jak nic

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Zaschrona

hmm, z ofsajdu... sudi

Reagovat
Trapper

Lol

Reagovat
spider_8

José už si píše nákup

Reagovat
spider_8

José už si píše nákup

Reagovat
terry

A jako jo, Costa ma prumer 1,3 nepenaltovyho golu na zapas v PL, coz je neskutecny, ale Fabregas ted udelal desatou asistenci. To je stejne neskutecny. Dneska to sice cely ridi Oscar a Fabregase uplne maze, ale stejne. Nakupy jako krava proste.

Reagovat
Svatej

hrozně dlouho jsem se takhle nebavil při sledování toho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

to bol ofsajd teraz ten Lukaku, nie?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

martinez to je normalne hanba taky manazer

Reagovat
Zaschrona

Ty to dobre nezvladas.

Reagovat
I am Mancunian

to je proste nechutnost

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

?

Reagovat
I am Mancunian

si pozri ako oslavoval gol

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
Svatej

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvenec argentínsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

cože, redka co se tam stalo

Reagovat
TopinB

Skočil do Costy, sice o balón, ale oběma nohama

Reagovat
Miguel19

Jasná

Reagovat
Arbiter

jasná ruda, absolutně

Reagovat
Kokesh

La Liga hadr...

Reagovat
fajdax

Jasná, dvacet nula prosím

Reagovat
icka

bez debat redka

Reagovat
M0rb1D4S

Takhle chodit do souboje.. Ještě před vápnem.

Reagovat
kiwwi

Yacob prvy zapas v sezone

Reagovat
Trapper

Yacob

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo na zlutou, ale co Mason je taky jenom clovek.....

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

martínez sa teší jak buzerant

Reagovat
Zaschrona

Dalsi nezvladajici osubka.

Reagovat
papos182

Reagovat
Svatej

Azpii hezky

Reagovat
PhilipS

Cítím ve vzduchu sedmičku...

Reagovat
kiwwi

az tolkok nevyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Nikikrew

Tak na SB je hotovo.

Reagovat
fajdax

Reagovat
r.mrazik

to byl debilni zakrok od jákoba...psychous...

Reagovat
Whitemedia

on byl vždycky magor

Reagovat
r.mrazik

ja ho vubec neznam...ale jak tam takhle skoci a i kdyz vzal spis jen mic...tak jasnej trouba

Reagovat
smazaný uživatel

Raylor strida se slzama v ocich..

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

wow Jenks

Reagovat
smazaný uživatel

Jenko

Reagovat
Svatej

Oscar už to má na háku

Reagovat
Zaschrona

achjo, Ryan Taylor zase zranenej

Reagovat
Arbiter

Oscar si z WBA dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton třetí šílená rozehrávka za 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrtá

Reagovat
Zaschrona

Nechapu... Proc s touhle obranou to hrajem timhle zpusobem. Takticka chyba, ale od tech hracu absolutni hruza...

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik chyb po sobě jsem už dlouho neviděl...

Reagovat
Zaschrona

No bohuzel, v tehle sezone to neni poprve od nas...

Reagovat
I am Mancunian

raylor to je koniec uz

Reagovat
Zaschrona

Na goly z ofsajdu 2:0

Reagovat
Svatej

Fabre kurva

Reagovat
Svatej

dokonalá nahrávka, genius

Reagovat
Miguel19

Cesc

Reagovat
fajdax

ty pičooooooooooooooooo škodaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

přeháníš to..

Reagovat
fajdax

nechal sem se z toho trochu unést..

Reagovat
smazaný uživatel

A okamžitě dom

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

NBA fanta, hrajes?

Reagovat
smazaný uživatel

pm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ten pohled jak Raylor odcházel ze hřiště snad se nevrátilo to koleno

Reagovat
Arbiter

jeeej, to je škoda...

Reagovat
Trapper

Braňoo

Reagovat
smazaný uživatel

McCarthy fuj

Reagovat
Zaschrona

No vtipny je, ze za to mu tu zlutou nedal.

Reagovat
Whitemedia

Jaké rybky tam skáčou

Reagovat
smazaný uživatel

zasch teraz plač, že mal mať červenú

Reagovat
r.mrazik

Mccarthy taky ted mohl dostat redku...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

Foster dneska drží WBA před potupou

Reagovat
Trapper

Foster

Reagovat
spider_8

West Brom vypadá jako banda amatérů...

Reagovat
I am Mancunian

a everton zase poskodeny, golik a cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jen to potvrzuje moji teorii, ze nas piskaji absolutni neschopove, zapas co zapas, uplna loterie, jak si s tim sudi pohrajou...

Reagovat
fajdax

Dejte nám ty trofeje už, tohle nikam nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ hňupe? Abys večer nebrečel

Reagovat
smazaný uživatel

Hňup znamená ve staročeštině (kdy ses očividně narodil) pán? Jestli ne, tak nechápu, proč mi nadáváš

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Sem dříve narozený,nic víc nic míň. A jinak to není nadávka. Jen taková hovorová

Reagovat
smazaný uživatel

"Slovo hňup se v přeneseném významu používá i jako nadávka, označení pro hlupáka, hloupého člověka."

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo vím.... dostals mě. Ale já to rád používám a často. Nemyslím to zle Pro mě je to takové jako bych řekl "vole".Jelikož to říkají pražáci tak to nepoužívám a říkám "hňupe". Tak to zas tak nežer.....

Reagovat
TopinB

Reagovat
madridcan

Je viac trofeji za vitazstvo v Premier league?

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
T44v3tt1

To jsou pořád kecy..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Maribor je proti.

Reagovat
Miguel19

Omg Hazarde co furt vymýšlíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se zase Raylorovi stalo?

Reagovat
Whitemedia

Foster dnes chytá jako král

Reagovat
terry

Hracem polocasu neni Oscar, ale Foster.

Reagovat
fajdax

nebo Hazard

Reagovat
terry

Jestli je to nekdo z Chelsea, tak je to Oscar. Ten tam dneska vsechny strka do kapsy. Paradoxni je, ze i presto si to Fabregas s Hazardem dokazali dat na kanadsky body.

Reagovat
Arbiter

rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej festival spálenejch šancí, už to mohlo a mělo být 5:0 a byl by klid. Ale ne, hrajem fakt brutálně dobře, West Brom totálně ztracenej, vůbec neví co se děje. Ten pidi offside u gólu bych rozhodčímu nevyčítal, to snad nešlo vidět, ta červená těžko říct. Nicméně bysme měli rychle šoupnout třetí a nechat zahrát třeba Zoumu. Dneska hodně easy. Come on Blues!

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - WHU dobrý, živý futbal. Veľa súbojov, dosť šancí, proste to, čo má človek rád na anglickej lige- Čo je potešujúce, je, že Jenkinson je najlepší hráč WHU, aj dopredu najnebezpečnejší. Vyzerá to, že dozrieva, už vie aj využívať tú svoju nadpriemernú rýchlosť, dovolí si aj kľučku, čo u nás nikdy nehrozilo. Potešujúce.

Reagovat
smazaný uživatel

Karel

Reagovat
Zaschrona

Poslal bych tam Besice, tohle je takovej ten klasickej zapas, kde nekdo nedohraje, tak at tam aspon mame poradnyho reznika, pripadne. Jinak to je teda dost hruznej vykon, strasnych chyb z nasi strany. Ale taky je fajn, ze jednou nam taky ta stestena preje...

Reagovat
Svatej

Skvělej, výbornej výkon. Škoda, že José nevzal dneska víc mladejch kluků, byl by to pro ně ideální zápas

Reagovat
vodka

ten gol Walterse je fakt jak od pulisovskeho Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně mě to napadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan áčko ale byl to asi tak šestej centr během minuty, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Jak hraje Newcastle? Má na to vyhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Raylorova zranění to bylo dobrý, tlak, hodně standardek a rohů, celkem slušný šance, ale nic stoprocentního. Kolem 30. minuty si ale Raylor sednul a zase pravý koleno... Bylo to hodně smutný, bojím se, že je to konec vrcholové kariéry. Od té doby jsou všichni jak opaření... Věřím ale, že se v kabině nahecujou i za něj a druhou půli NUFC dá.

Reagovat
REPLIKATOR

Dík

Reagovat
blade115

Paráda, takhle klidný průběh zápasu je snový. WBA je úplně mimo, ofenzivní snaha nulová, od začátku až do konce. My hrajeme vážně parádně, té hře vážně nejde nic vytknout. Famózní Oscar, zabijácký Diegoooo, Fabregas s Matičem ty balóny rozhazují parádně a Edena bych v takovém rozpoložení vídal rád daleko víc. Obrana s Courtoisem nemá co dělat, takže taky bezchybnost... Druhá půle už tak úžasná asi nebude, WBA bude díky rudé zalezlé a do brejků se budou pouštět 1-2 hráči. Jak ale znám Mourinha, tak naše ofenzivní snažení taky rychle opadne, pokud nedáme do deseti minut další gól. Ale na to už jsem si asi zvyknul ... Hlavně ať je výhra a ideálně čisté konto.

Btw, hodit si těsně před uzavřením přestupů do sestavy Oscara byl brilantní nápad.

Reagovat
Miguel19

Parádní výkon. Škoda že je to jenom 2:0. Měli jsme dít o 2-3 goly více. Ale spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

https://vine.co/v/OJ33FJ7taWT

Škoda, že to tady Oscarovi úplně nevyšlo. To bylo parádní

Reagovat
Arbiter

spíš Hazard si na to nepočkal Ale jo, dost jsem se zasmal

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

za 2 minúty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

jako já vím, že si to můžeme dovolit, ale wtf ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Oscar Ale už to chce fakt zlepšit koncovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayorova mama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Tohle už je trošku moc ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Shrne mi někdo dosavadní průběh? Přišel jsem až teď a koukám, že tam hned musím hodit 2 na ex.

Reagovat
fajdax

No asi takhle, můžeš být rád, že jich nedáváš na ex 8

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik jsem si jich přines

Reagovat
smazaný uživatel

Foster je fakt blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

FOster

Reagovat
Infernoqt

Marco Reus just suffered a nasty ankle injury.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to bude muset přijít Shaqiri

Reagovat
Infernoqt

Já Shaqiriho moc nemusím, takže nejsem proti.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins to bola kľučka roka

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate veľmi šikovný hráčik

Reagovat
Zaschrona

Zaslouzeny vyrovnani. Deflected goly ale, na ty mame patent.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Everton si koledoval

Reagovat
smazaný uživatel

zaschronaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš z něj slušný komplex...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj no, já a Ribéry sou přesně ty další komplexy.

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď narcis

Reagovat
fantomas

Narcis bych byl, kdyby mi to dělalo nákou radost... ale to fakt nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

len si nefandi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mahrez je fakt suprovej, s Ulloou dělaj 99 % ofenzívy LCFC.

Reagovat
blade115

Koukáš? Jak zatím vypadá průběh?

Reagovat
fantomas

Konec prvního poločasu měl navrch SAFC, teď zas LCFC. Sunderland má nicméně Browna, což je fakt tikající bomba, takže bych to spíš viděl na větší šance pro Foxes.

Reagovat
blade115

Dík, tak snad to vyjde. Dobře že si Nugent už zase sedl, s Mahrezem a Vardym to pokaždé bylo o něčem jiném.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Whitemedia

Brunt

Reagovat
Infernoqt

hele, West Ham vyrovnává. Resp. Everton dal 2 goly, ale stav je 1-1.

Reagovat
Infernoqt

tak už to Jagielkovi smazali

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkims

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas je také prasa vypatlané čistý kokot, na ňom normálne vidno, jak mu prepína...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

co spravil?

Reagovat
smazaný uživatel

nižšie

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

už predtým prasáckym zákrokom na Morgana som ho sledoval a po strate lopty tam evidentne chcel prijebať rukou stopérovi WHU, ale netrafil, potom tá špinavosť na Amalfitana, za ktorú by som mu dal redku a potom ešte skákal do Tomkinsa, všetko v horizonte 10 sekúnd. Špina.

Reagovat
smazaný uživatel

Skákal do Tomkinse? Tomkins do něj strčil, Mirallas do něj strčil na oplátku a Tomkins se skácel trapácky k zemi s hlavou v rukách. Hnus. Ale Mirallas je taky prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins ho šťuchol a Mirallas tam doňho začal skákať 3x horšie. Nehovorím, že Tomkins sa zachoval dobre, ale byť Mirallasom, tak odtiaľ idem čo najrýchlejšie a so sklonenou hlavou po tom, čo urobil.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Jako to nemyslis vazne. Zakrok to byl zezadu nesmyslnej, ale sel po balonu, zluta. Pak se nemel nechat vyprovokovat od dementa Tomkinse, kterej tam pak predvedl nesmyslny divadlo. A Amalfitano si taky rad polezi, taky peknej komediant...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes dostáva Amalfitano naložené riadne, som prekvapený, že ešte môže hrať. A čo presne nemôžem myslieť vážne? Je to špina, hoci hráč je to dobrý.

Reagovat
Zaschrona

Trochu tam do nej McCarthy zajel pri skluzu, nebylo to nic hrozneho, tohle taky nebylo nic extra vzrusujiciho. To je snad vsechno... A nemyslis snad vazne, nejaky spojeni slov spina a Mirallas. Kev je bojovnik, srdcar, neudelal tam nic spatnyho. Zlutou dostal zaslouzene, to je cely.

Reagovat
I am Mancunian

ty ai falosnejsi nez martinez

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že tma niečo špatné udelal, tak ako niečo špatné robí dosť často a vždy, keď sa mu nedarí...

Reagovat
Zaschrona

Jezis, vzdyt neudelal nic spatne, krome toho, jak se nechal vyprovokovat Tomkinsem k oplaceni... A ne, nic nejak casto spatneho nedela.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
fenixLFC

ano, vzdy za to moze niekto iny a nie ten zmrd

Reagovat
Zaschrona

Vsimni si, ze drtiva vetsina lidi absolutne nema zapotrebi ho takhle nazyvat, protoze to samozrejme je pitomost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Ty vole, si děláš fakt prdel ale.

Reagovat
Zaschrona

Proc?

Reagovat
papos182

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

já bych Clattenburga zbavil funkce.. nejhorší ze všech sudích, vůbec nepíská objektivně a zařezává zápasy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kokot Mirallas mal mať červenú.. clattenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
I am Mancunian

mirallas zmrdecek

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdecek je spis Tomkins, jak se chytl za ksicht.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Willian v první půli? Teď je zase takový nemastný neslaný.

Jemu by fakt seděla ta alternace s Oscarem, na to křídle je děsný....

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu by sedělo hlavně nehrát pod Mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec, on je pro něj ideální hráč, jenom ho využívá jinde, než by se hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ne, herním stylem a taktickými pokyny zabíjí jeho ofenzivní potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to je super no. On byl vždycky vyhlášený tím, že uměl super i dozadu na ofenzivního hráče. On fakt neumí toho křídelního, co chodí až k vápnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Umí.

Reagovat
Matić

Reagovat
Zaschrona

Tenhle zapas nam ale hrube nevychazi, jeste stesti, ze sudi tu strkanici, kterou vyprovokoval Tomkins nevyhodnotil taky za zlutou... Ale co se tyce vykonu, tak to je fakt nechutna hruza, vubec nam nevychazi uplne zakladni veci...

Reagovat
fajdax

proboha Edene táhni zpátky nalevo

Reagovat
blade115

Hazard udělá během několika minut pětkrát stejnou kličku a diví se, že mu na to pokaždý neskočej ...

Jinak je to přesně tak, jak jsem čekal. První půle úžasný výkon a pak to jde všechno do kšá.

Reagovat
fajdax

Nechápu proč je napravo

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se už střídat.

Reagovat
Miguel19

Ach jo, to je zase profesorskej fotbal. Škoda.

Reagovat
Nikikrew

Kua aj s Borusiou do pici. Remizovat s novacikom. A Stredu nas budu na Emirates urcite vyucovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Blackett, McNair and Smalling in #MUFC defence today. Talk possibly of all three at centre-back.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

to bude ještě sranda

Reagovat
spider_8

Bamfík góla po 2 minutách na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Ramsey, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Welbeck, Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

az na obranu ideal

Reagovat
smazaný uživatel

no... a Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ked hral Aaron vedla Jacka, bola to fakt katastrofa. Radsej by som videl SAncheza zo stredu a na kraj Poldiho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně si Santi sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo to

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Všichni naši pomalící v obraně proti ADM, Rooneymu a Valenciovi - nemůžu se dočkat.

Ofenzíva poskládaná nejlíp, jak to de.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney má byť akože nejaká rýchlostná hrozba?

Reagovat
fantomas

No ne, Rooney může zásobovat tyhle běžce.

Reagovat
afc

Wenger sa asi zblaznil,ked posadil svojho Santicku

Reagovat
blade115

Schürrle, Ramires a Rémy do akce, už to vážně potřebuje oživit.

Reagovat
blade115

(Samozřejmě tam ale půjde Drogba a možná Luis. Kdyby byl Mikel, tak máme třetího do party.)

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Valencia, McNair, Smalling, Blackett, Shaw, Carrick, Fellain, Rooney, Van Persie, Di Maria.

Reagovat
I am Mancunian

kurva preco nehra ander ?

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Lindegaard, Fletcher, Herrera, Young, Mata, Januzaj, Wilson.

Reagovat
smazaný uživatel

na to jsem yvedavej. jestli hrajem na 2 nebo na 3 stopery. Kazdopadne mladici

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě na 3. Opak by mě hodně překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze na tri

Reagovat
smazaný uživatel

Ander mu nieco musel urobit

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec to nechápu.

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

šukal mu dcéru

Reagovat
SunFells

Tak tady už asi vnučku.

Reagovat
smazaný uživatel

však ho chcete prodat, jsem četl, ne?

Reagovat
kiwwi

takze 3-5-2

Reagovat
wild

co to kurva je? strasny grc.. ked Arsenal nevyhra dnes tak uz nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
wild

Akoze Herreru sme odstavili na ukor Carrick- Fellaini ? neviem ci mam plakat alebo sa smiat..

Reagovat
vodka

na sestavu sere pes, ať už to ale začne

Reagovat
wild

ved ono ta to po par minutach prejde

Reagovat
smazaný uživatel

ideme po tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United ‏@ManUtd 39 sek.před 39 sekundami

#mufc XI: De Gea, Smalling, McNair, Blackett, Valencia, Carrick, Fellaini, Shaw, Di Maria, Rooney, van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy tu len ospevuje Chelsea. Hlavne , ze prvy gol bol z ofsajdu, adruhy padolpovelkej hrubke wba. Samozrejme, ze chelse ma zapas pod kontrolou, ked hostujuci tym hra bez prisne vyluceneho hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

prvý nebol offside

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je tu opěvuje? Máme brutální převahu a spíš nás sere, že to neni ještě víc jak 2:0

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Zalez, trolle

Reagovat
smazaný uživatel

89 bude nejspíš tvé iq...

Reagovat
Zaschrona

Porad nerozumim tomu, proc je Barkley hranej z kridla a co porad vlastne na tom LB ma ten Hibbo jako pohledavat...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Zaschrona

OSSIEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Zaschrona

kurna nadhernej gol, sudi za vyhodu, by bylo na rudou

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim byl tam jeste hrac.

Reagovat
Zaschrona

Jo? Vypadalo to, ze byl posledni, sel by sam na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam byl druhý stoper na stejné úrovni, asi by ho zakřižoval, i kdyz Lukaku je tank a byl ve sprintu. Těžko říct ale bylo to i daleko od brány, myslím že by dal žlutou.

Reagovat
Zaschrona

Ok, podival jsem se na vine, vypada to, ze fakt posledni nebyl, asi to bylo odpiskano spravne, pokud aspon dal tu zlutou teda. Nicmene, ta vyhoda byla famozni, jeste k tomu od Clattenburga. Az dosud prubeh zapasu odpovidal tomu, ze to piska on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to teda sleduju jen po ocku, takze nevim co udelal dneska za boty, ale pro me je Mark nejlepsi rozhodci v PL. Aspon co jsem ho videl piskat nas, tak mi prisel skvely.

Reagovat
Zaschrona

Tak pro nas to je nejvetsi nepritel, co nas v roce 2007 totalne zarizl v derby. Uznal nam dneska gola z ofsajdu, nedal Barkleymu jasnou zlutou, zrejme nedal ted pri te vyhode ani kartu nikomu, piska a mavaji mu to proste hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi slabsi den

Reagovat
I am Mancunian

rudou ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl poslední, Lukaku šel sám na golmana?

Reagovat
I am Mancunian

nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Wow krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

martínez

Reagovat
Miguel19

On to nepískl jako faul? Dyť to bylo na kartu tvl...

A nechápu proč nestřídáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Stridame!!! A uz tu nespamuj, nebo si te najdu a vytrhnu ti internetovy kabel ze zdi!!!

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Moussaaaaa parádní týmová akce

Reagovat
Nikikrew

Newcastle uz 4

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

pozeram jake 4, sak iba 1 a ty si myslel 4.

Reagovat
miky10

Reagovat
vrabejka

OSMAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o výborný

Reagovat
kiwwi

Looks like Smalling, McNair and Blackett in a back three for United today. A 14th centre-half combination in just 12 Premier League games.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Alexis, Welbz a Ox ty zajíce (a Smallinga) proženou.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

namiesto Smallinga tam mal byt proste Herrera do stredu pola

Reagovat
r.mrazik

kurva zas to posrany 352...rozestaveni na hovno...teda nejlepe na plichtu 0:0

fergie mel betonarskou 451,LVG to ma 532...achjo

Reagovat
wild

smutne je ze vobec ideme hrat betonarsku sracku v nasej situacii ked potrebujeme konecne vyhravat. Sice ideme na Arsenal, ale ani oni nemaju nejaku formu aby sme sa mali zabetonovat dozadu.

Kludne sa to dalo poskladat DDG- Valencia SMalling McNair Shaw - Fellaini - Herrera Carrick -AdM- Rooney RvP

Reagovat
r.mrazik

ja chapu,ze chce LVG eliminovat Alexise a to druhe kridlo...ale...achjo...

jak pises...asi se to dalo udelat jinak...no jsem zvedavej na zapas samotny...ale takhle dopredu moc pozitivni nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bys hrát útočně s takovými šupáckými obránci, které se navíc co kolo mění? neblázni

Reagovat
kiwwi

namiesto Smallinga Blackett

ja by som to postavil takto do diamantu:

DDG - Valencia, McNair, Blackett, Shaw - Carrick - AdM, Herrera - Mata - Rooney, RVP

Reagovat
wild

Smalling ma naposledy nasral, ale neviem ci by som tam dal dvoch mladych. Aj ked ono to je asi jedno lebo ta obrana bude katastrofa tak ci tak. Matu by som si asi nechal ako zolika, ale ten Herrera ma proste sere

Reagovat
r.mrazik

osobne bych dal

DDG - Valencia, Smalling, Blackett, Shaw - Herrera,Carrick,AdM - Mata, RVP, Rooney

Reagovat
r.mrazik

a nebo tu utocnou trojku Mata,Rooney,Januzaj...a sakra...klidne i Wilsona...Persie hraje stejne picu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

betonarska? ocividne chcem hrat na protiutoky. uvidime, ale fungovat by to mohlo, Arsenal ma letos s branenim protiutoku docela problemy...

Reagovat
r.mrazik

tak protiutoky jsou ucinny pokazde...

betonarska z pohledu nasich hracu a hry,kterou hral LVG na MS a pak kdyz jsme to zkouseli u nas...byla to bida a des....kdyby se to dneska zmenilo,bylo by to skvely...

jenze mam strach,ze krajni beci budou radeji zustavat vzadu a bude z toho hra na 5 obrancu a dopredu to bude stat za hovno (klasicky s touhle taktikou)

Reagovat
Zaschrona

Spravne stridani, ale melo prijit driv, dneska byl Ross slaby.

Reagovat
Nikikrew

Gomis paneboze

Reagovat
Miguel19

Škoda že zabíjíme jednoho hrota na křídle. Místo aby šel Schürrle na křídlo a na hrotu běhal Remy. Drogba hrát v takové situaci nemusí.

Reagovat
Whitemedia

škoda, že se na to vždycky tak vykašleme, když se dostaneme do vedení..

Reagovat
Zaschrona

Fakt uplne idealni vec, odnos Naismitha na nositkach potesi.

Reagovat
REPLIKATOR

Courtois vychytal WBA

Reagovat
Zaschrona

Konecne dostali tu ideu na to, aby hrali rohy nakratko... Akorat jak z tohohle Sam nedal gol, achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, Vaz te

Reagovat
Zaschrona

Slava. 3 body dulezity, vykon byl horsi, ale nemyslim si, ze to je nezaslouzeny vitezstvi. Parada, snad uz to bude jen lepsi.

Reagovat
SunFells

Kde je Flamini? Jak tam někdo ve 3. minutě nezařízne Rooneyho tak jsme bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je tam čistič Arteta

Reagovat
SunFells

Tenhle čistič právě hraje čistě.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by k němu asi ani nedoběhl

Reagovat
SunFells

On počká až Rooney doběhne k němu, bude strategicky šetřit síly.

Reagovat
SunFells

Ale gunner od mala Welbeck by si ho moh splést s Persiem a zajet do něj oběma nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers... Bude to Chambers.

Tvár anjelika, v očiach krv.

Reagovat
SunFells

A v nohách kiks.

Reagovat
smazaný uživatel

Little boy inside Welbeck by si mohl vzpomenout, jak moc vždy nesnášel United

Reagovat
smazaný uživatel

Teď plichtičku na emirates ať můžeme zítra s poklidem zase rupnout.

Reagovat
smazaný uživatel

typické

Reagovat
Side

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ich dame

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, pořád je tam ten syndrom united, kdy se hráči v kabině před zápasem hromadně poserou

Reagovat
Lacko_Boh

ked to napišeme dvaja o tom viac je to pravdepodobnejšie

dnes ich dame

Reagovat
niflheim

NFL OT: Butt fumble slaví druhé narozeniny

http://youtu.be/rAp57G1hLn0

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si pamatuju Píchli to ihned do vysílání všech zápasů.

Reagovat
Liquid

Pardew a Newcastle byl před pár koly na dně a teď by šel do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs vzkřísí i mrtvé, není problém.

Reagovat
vladis271

wow, tá zostava United. To by sme porazili aj my.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v pěkný zápas s chybujícími obránci, planoucími emocemi a aspoň 6 góly, 3 penaltami a 3 ČK.

Reagovat
Counter

Všechno na straně MU

Reagovat
SunFells

Snad bude Alexis hrát aspoň víc napravo než nalevo, když už hrajem tuhle formaci, s kterou sklízíme tolik úspěchů.

Reagovat
smazaný uživatel

No pome už hrac

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ma nekdo stream na arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamsp.com/hd2/index.html

Tady by to mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

dekuju

Reagovat
Grahf

chce to nejaké heslo

Reagovat
smazaný uživatel

podolkismissingpants

Reagovat
Counter

přímo pod tím oknem s videem ho vždycky najdeš.

Reagovat
Matić

podolskimuchybíkalhoty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spíš to bude tady: http://streamsp.com/hd2/index.html

Reagovat
Svatej

Wow, máme momentálně dvakrát víc bodů, než United a ještě víc než Liverpool se Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Krása no.

Reagovat
nani92

1000. pre golove hoidy a výhru United

Reagovat
Counter

1 - Manchester United have lost just one of their last 14 matches against Arsenal in all competitions (W10 D3 L1). Scupper.

Reagovat
Counter

Arsenal haven't lost at home in the Premier League in any of their last 23 matches - 15 wins & 8 draws.

Remíza v podstatě tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
Counter

Wenger v Man Utd

First 25 games W11 D7 L7 (3 wins Charity Shield)

Last 26 games W4 D6 L16

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, kedysi sa dalo vyhrávať aj bez taktiky, no.

Reagovat
nani92

Wenger sa vôbec neposúva dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

no prekonavani tehle rekordu nam jde...

Reagovat
SunFells

Alexis na hrotu a Welbz zleva?

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Welbeck začal na krídle a Alexis na hrote?

Reagovat
Counter

Chambers

Reagovat
vodka

takže di mária hraje našeho Robbena a Rooney Sneijdera?

Reagovat
SunFells

Welbziii Ale pěkně Chambo a Chambo.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednej dobe sa už Per nepohybuje pri rohoch na prvej tyči tak, ako to bolo posledné roky vždy. Myslím, že to je lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck stale rovnaké drevo

Reagovat
vodka

Shawův kotník

Reagovat
vodka

fuj, to vypadá fakt otřesně...

Reagovat
smazaný uživatel

wow, začiatok sme chytili

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron.

Reagovat
TopinB

Shaw zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

podvrtol kotnik

Reagovat
C0br

skvěle, sázím na přervané vazy

Reagovat
jenage

To nee.

Reagovat
nani92

zavolajte niekto požiarnikov na Emirates, lebo naša obrana poriadne horí

Reagovat
Counter

A už zdržujou

Reagovat
smazaný uživatel

40 zranení....LVG ich ničí

Reagovat
SunFells

To rozběháš

Reagovat
Nikikrew

Ox rastie kazdym zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jako na houpačce

Reagovat
smazaný uživatel

ox je skvelyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Oxík úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by to dal

Reagovat
VasAFC

Reagovat
k0udy

i Lord

Reagovat
mithro

presne ako som cakal, uzasny zaciatok

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw vypadá v pohodě, vypadá to jen na tu ostrou pětiminutovou bolest a pak pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

příště by ta naše obrana mohla couvnout aj za brankovou čáru... a Herrera strašně chybí v té záloze...

Reagovat
Dawon

Solidni zoufalstvi zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Tou obranou by projel i plně osvětlený Coca-Cola vánoční kamion bez povšimnutí...

Reagovat
r.mrazik

LVG je kreten...postavi prakticky 5 obrancu a zaloha arsenalu nas totalne prejede...uff...je to srac

Reagovat
r.mrazik

uplne vidim,jak se snazi hrat ten fotbal jak s holandanama...misto robbena tam ted hodil di mariu...to je kaspar!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere

Reagovat
Nikikrew

Jack co ti jebe?????/

Reagovat
vodka

Wilshere

DDG

Welbeck

Reagovat
mithro

de gea

Reagovat
Counter

Jackie

Reagovat
smazaný uživatel

WILSHERE

Reagovat
Arbiter

Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

Kam s tím šel do píče, tak je jak když se mi zasekne páčka na ovladači.

Reagovat
Whitemedia

Arsenal drtíííííí

Reagovat
Trand

Jack.

Reagovat
SunFells

Si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere !!!

Reagovat
smazaný uživatel

On to fakt nedal.

Reagovat
tomasinho

Wilshere

Reagovat
Counter

De Gea už dva tragické odkopy, ale djourou si všimne jen těch od Szcz

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

di maria musí do zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty vole, to je retard.. tohle neproměnit.

Reagovat
Miguel19

De Gea jaký výkopy

Reagovat
Side

si děláš piču ne jacku

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw zraneny....

Reagovat
I am Mancunian

to co je toto dopici

Reagovat
SunFells

Ty vole, je to Wilshere, ale i tak ...jak tohle kurva moh tak zadrbat Jinak De Gea pěkný kiks, jen tak dál.

Reagovat
Mimalu

Shaw se zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere ty hlupak hlupy..

Reagovat
Whitemedia

Joooooo, Yoooooung!

Reagovat
smazaný uživatel

omg wilshere toto zazdiť

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá šanci a ještě simuluje, pěkně se vybarvuje, chlapec.

Reagovat
papos182

Simulant byl vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ale mal byť gól. Teraz dostaneme nejakú piču z protiútoku a budeme sa trápiť, už to vidím.

Reagovat
Arbiter

Young

Reagovat
smazaný uživatel

a de gea ma dnes vykopy ako pan

Reagovat
Trand

Kiwwi musí zářit radostí.

Reagovat
k0udy

To se dalo čekat, šlo vidět hned po tom že ho to dost bolí

Reagovat
Dawon

Kdyby mi nekdo pred sezonou rekl, ze do ligy nastoupime s obranou blackett, smalling, mcnair, young a valencia.... to je fakt cirkus

Reagovat
SunFells

Shawa je ale škoda

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

nejaký flash aj pre skurvený internet?

Reagovat
I am Mancunian

youngster

Reagovat
vodka

zatím je to ale prokoučované od LVG, záloha neexistuje, tím pádem je útok odřízlý...

Reagovat
r.mrazik

totalni provar od pana filosofi

Reagovat
mithro

Reagovat
Hokaido

MU je tak slabej, to je neuvěřitelný. Pamatuju roky, co jste hráli hovno, ale ten tým měl ducha a i s tím hovnem jste dokázali vyhrát/otočit. Tohle je jen parodie na MU pod SAF

Reagovat
smazaný uživatel

jediny schopny obranca co hra za United a aj ten sa zrani...

Reagovat
nani92

ach,načo sme sa zbavovali toho Fábia..

Reagovat
Zaschrona

Zatim idealni zapas, trpi obe strany a remiza je nejlepsi mozny vysledek.

Reagovat
Nikikrew

To by ma zaujimalo cim trpime my teda.

Reagovat
Zaschrona

Priserna koncovka.

Reagovat
smazaný uživatel

United sa zatiaľ zmohli len 3 odkopy.

Reagovat
Svatej

já tohle na Mariovi tak nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyho je dneska vidět jenom když něco pojebe, co se stalo s tou definicí rozdílového hráče?

Reagovat
VasAFC

To se asi divame každý na jinej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj, ak dá dnes Rooney gól, tak je to hráč, ktorý dal v histórii PL Arsenalu najviac gólov - 11.

Reagovat
Svatej

Kolik jich dal v PL Drogbic vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že sú teraz narovnako s Rooneym na desiatich.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na na Girouuud

Reagovat
Whitemedia

Giroud

Reagovat
captain18

Na na na Giroud..To mi chybalo..

Reagovat
smazaný uživatel

parádny chorál

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

De Gea zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Když dělám svařák, je lepší to ohřát s prudka naplno nebo táhnout pomalu?

Reagovat
Trand

s prudka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, to se omlouvám, tohle je šílený i po těch pivech.

Reagovat
Dawon

rek bych, ze kdyz potahnes rychle, tak to bude idealni reseni

Reagovat
smazaný uživatel

De gea si podle výrazu ublížil, bez něho můžou hrát o 10 místo

Reagovat
k0udy

Dotkl se RvP už dneska míče?

Reagovat
nani92

jj, chcel niekoho obísť a skončilo to výkopom Wojtecha

Reagovat
Miguel19

Zatím je to od LVG o 100% horší jak od Moyese...

Reagovat
r.mrazik

za ty prachy co dostal na posileni to je bida...hrozna

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

A to v přípravě hráli slušně

Reagovat
I am Mancunian

dneska ano, inak nie

Reagovat
r.mrazik

celou sezonu je to hrozny

Reagovat
I am Mancunian

neni, sa pozri kolko mame zranenych, to som este nezazil

Reagovat
papos182

Reagovat
icka

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Minule tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt myslíte vazne ze za Moyese jsme hrali lepsi fotbal?!

Reagovat
smazaný uživatel

nejaké sú zvláštne lopty alebo čo, takéto výkopy od oboch brankárov aj od stopérov som nevidel ešte

Reagovat
r.mrazik

a ten debil na ty lavicce uz me taky sere...ti hraci totalne nevi co hrat...to je porad nejaka zmena...ja chapu,ze jsou zraneni,ale kurva...takhle to tocit je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester potrebuje minimalne 3 kvalitnych obrancov, inak ich vykon bude stale na tejto urovni.

Reagovat
slavex

Já fak nevím v čem je ten LVG pro United prospěšný. Hráče tam prostě kvalitní má, možná jich má zraněných víc než by bylo zdrávo, ale to co s tímto týmem hraje za sračku, to je prostě vrchol. Ta hra nemá žádný řád. AdM je v takovém systému úplně mimo, Peršan se plouží po hřišti jak lemra, jediný jejich schopný hráč na hřišti je momentálně akorát DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

"zraněných víc než by bylo zdrávo"

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere je príšerný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zadrbal 100% gólovku, potom nasimuloval pád, potom založil brejk United a teraz ten roh to korunoval...

Reagovat
vodka

hlavně zase dojebal 2 tutovky a už se vzteká jak vemeno

Reagovat
vodka

to je fakt dement... a Dean

Reagovat
smazaný uživatel

a už je aj nervózny...

Reagovat
SunFells

Ty jsi příšerný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prestaň, je strašný, čoho sa dnes dotkol, to dojebal a málo toho nebolo

Reagovat
SunFells

Blbost no, on se nedotkl míče dvakrát. Máš ve zvyku se zaměřit pouze na určité momenty a pak je zveličovat.

Reagovat
smazaný uživatel

keď sú tie momenty kľúčové, tak je na mieste ich zveličovať. A tých zlých bolo viac než dva, teraz už aj viac než 5.

Reagovat
SunFells

No jak myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa ešte nechá vylúčiť a bude to

Reagovat
Tywin Lannister

cože

Reagovat
nani92

zápas o prvom gole..ak ho dáme my,tak to možme zavrieť a uhaluziť..ak ho dá Arsenal, na 100% to neotočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Bože prosím, moc spolu nemluvíme od té doby, co jsi mi před 15 lety nevrátil z hrobečku Ajdu, ale mohl bys prosím zařídit, aby dal Welbeck minimálně hattrick a ještě zlomil Retardovi Van Pussiemu nohy?

Reagovat
SunFells

Young simuluje i ve vlastním vápně

Reagovat
Zaschrona

Tak kdyz se k tomu druhymu zatim skoro ani nepriblizil, co ma delat, kdyz je to jeho nejvetsi prednost.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsme byli s micem za pulkou?

Reagovat
Whitemedia

Wilshere

Reagovat
mario23

nějaký HD link na Arsenal - MU ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jack debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wilsherovi dobre prepilo...Arsene by to mal dat doporiadku

Reagovat
Arbiter

Wilshere je hňup...

Reagovat
Nikikrew

ach Jack, toto si si mohol fakt odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere pls

Reagovat
C0br

kdyby byl květák o 5 čísel menší, tak je to redka

Reagovat
smazaný uživatel

Nj zazdil tutovku jak krava a zacina se vztekat..

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere bez karty? Výsměch

Reagovat
stiflerovamama

daj mu Jackie, kktovi

Reagovat
Miguel19

Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

A ani kartu mu nedá ... aj redku mohol dať ved ako jebnutý ...

Reagovat
r.mrazik

vyhod tu malou mrchu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere chod domov

Reagovat
mithro

Wislhere

Reagovat
Kokesh

Takova civava. Steka, ale nekouse.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych Wilsherea poslal do sprch, dement.

Reagovat
nani92

Wilshere aspoň niekto tam bojuje

Reagovat
nani92

a Fella namiesto aby mu to vrátil,tam žaluje ako malá defka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jack

Reagovat
iamek

Tragedie tohle. LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere mrdka podvraťácká. Strašně by mu měl někdo lištit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

"What the fuck?"

Reagovat
smazaný uživatel

Jack vs Fella aneb 2 fetaci sa biju

Reagovat
Zaschrona

No, to klidne mohla byt pro Jacka ruda a divit by se taky moc nemohl...

Reagovat
Side

asi rudá pro Jacka no, Dean

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne by sudi pokazil zapas..nebolo to na cervenu, ak tak zlta max.

Reagovat
Zaschrona

Ne sudi, Jack by ho pokazil...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v takomto zapase davat cervenu za jednu emotivnu reakciu by bol vysmech.

Reagovat
Infernoqt

když to dokázal Oliver proti City, tak Dean dneska neměl koule

Reagovat
vodka

Ander in, za jednoho z RVP/Rooney

Reagovat
VasAFC

To je sranda co united předvádí

Reagovat
Dawon

Boze jak my se z jejich vapna sami vyprihravame az k nasemu golmanovi, za to bych vrazdil

Reagovat
CubONE

Wilshere je strasne tupelo

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se nějak z toho streamu odstranit fotka toho dementa v kšiltovce United? Nelíbí se mi, jak se mi vysmívá do očí.

Reagovat
SunFells

Wilshere nedostal kartu?

Reagovat
nani92

nie

Reagovat
SunFells

Hezky Dean, vždycky jsem si ho cenil.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Persie, Di Maria, Rooney, Felaini a United nemají střelu na branku za půl hodiny, slušnej průser týden co týden

Reagovat
nani92

si to zakríkol

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

nebudeme rozchytávat golmana, pak to tam Young napálí

Reagovat
alcantara

Na nich sa nedá vôbec dívať, strašný grc čo túto sezónu predvádzajú.

Reagovat
smazaný uživatel

neville sa neda pocuvat ako nadrziava united

Reagovat
mimi_united

Chlalan ako Jackie potrebuje tvrdú ruku. Ešte k tomu už ale 4tý rok len prešlapuje na mieste čo sa týka kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může Arteta přehlavičkovat Fellu? Dokonce 2x

Reagovat
SunFells

Attempts 9-1

Reagovat
vodka

Fella je zatím jediný z té zálohy, kdo snese měřítko...

Reagovat
Ferguson6

Strely Arsenalu, to je katastrofa.

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey

Reagovat
Nikikrew

Rooney aj hra?

Reagovat
Mervin

Ramsey ven

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey Hrozně sobčí

Reagovat
vodka

di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

chambers je bozskyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Angel teď luxusně

Reagovat
SunFells

Už jsem čekal klasiku.

Reagovat
vodka

my asi fakt trénujeme kopání rohů ve výšce pasu na přední tyč

Reagovat
smazaný uživatel

to odkoukali od Plašila z dob jeho největší slávy

Reagovat
Zaschrona

Skoda pro United, ze Rooney nenechal balon pustit za sebe, RVP tam byl uplne sam...

Reagovat
Mervin

to je piča ten čárový

Reagovat
vodka

Smalling

Reagovat
Miguel19

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Smajling

Reagovat
nani92

Smalling je v superovom vapne asi tak nebezpečný ako Oliver v gay bare..

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem, či je dobré prirovnanie

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

jááj Oliver som čítal Olivier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajo

Reagovat
smazaný uživatel

no spis jak Kiwwi v striptyz baru

Reagovat
smazaný uživatel

Edit: Jako GoGo tanecnik

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells

Obrana jak v kině.

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling like a boss

Reagovat
iamek

Ty pico stara senilni naper tam Anderka

Reagovat
Arbiter

Ox je úžasný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ale jsem zvědavý, zda v druhém poločase výrazně nepoleví, furt tam chudák létá mezi třema borcama.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne postune ide hore az sa pomaly stava jasny zaklad

Reagovat
Lacko_Boh

stale si myslim že aj keď čo do potencialu je Sterling asi vyšie tak Ox bude mať uspešnejšiu karieru

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, oxik je na tom psychicky super a ma rozum, co neviem ci sa da povedat o sterlingovi

Reagovat
SunFells

Bude ji mít úspěšnější, protože je co do potenciálu výš než Sterling

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

chlapci je to tak

Reagovat
nani92

dúfam,že ked da Welbeck gol,tak ho príde oslaviť ku LVG

Reagovat
CubONE

Nema Fellaini to afro svetlejsie?

Reagovat
Arbiter

De Gea

Reagovat
Miguel19

Pěkně to Welbeck dloubl patou

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz

Reagovat
Tywin Lannister

Alexis by moh zfleku hrát Cm a stejně by tam byl od nás nejlepší

Reagovat
nani92

Carrick dole,Herrera nástup

Reagovat
mithro

hroza

Reagovat
I am Mancunian

hanba

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

zajo ?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Alexis 2. Chambers 3. Ox ... 11. Wilshere

Reagovat
Counter

Ramsey s Wilsherem jsou hráči, kteří by Arsenal měli táhnout, a místo toho jej dneska potápí...

Reagovat
smazaný uživatel

aaron sa mi zda este celkom fajn

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď ideál to tiež nie je

Reagovat
Counter

Tak jako nezadrbal stoprocentní tutovku a nekoledoval si o červenou... Ale jinak mají s Jackiem vliv na hru stejný, čekám od nich daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere mi prislo ze okrem toho ze sa dostal do sance nespravil vobec nic,, len kazil,, aaron mal par super prihravok

Reagovat
fantomas

Ramsey hraje, co má hrát. Konečně je hloubš a mimo jiné proto vypadáme směrem dozadu solidnějc než kdy dřív letos.

Reagovat
vodka

tak je to dost způsoené naší zálohou, ta je bezzubá...

Reagovat
fantomas

"mimo jiné"

Reagovat
vodka

mě se teda nelíbí ani jeden, Arteta zatím z té zálohy nejlepší...

Reagovat
Tywin Lannister

dneska je teta supr

Reagovat
fantomas

Arteta měl teda dost příšernej nástup minimálně.

Reagovat
r.mrazik

nechteji nahodou vyhodit Kloppa? s timhle šášulou to nejspis taky nepujde...

Reagovat
smazaný uživatel

zas tieto boze

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
stiflerovamama

No Arsenal chcelo to golik, inak dobry vykon. United tragicky. Sanchez je skvely

Reagovat
SunFells

Tohoto je kurva škoda.

Reagovat
djiros

Tady jsem měli vést minimálně o jednu branku. Snad se v druhé půli někdo ukopne. Chce to an ně vlítnout stejně jak na začátku zápasu!

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nejak vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohol by ist hore Herrera

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

prvych 20 minut sme ich krasne smazili no a keby to wilshere dal alebo preboha nahral tak to az mohlo mat nabeh na pohodlnu zalezitost pretoze united nevedeli nic, postupne sa dostali do hry az sme v tej klasickej situacii ze nam kazdu chvilu daju gol a my ich budeme do konca dobijat aby z toho nebolo nic..

inak chambers,ox,sanchez a arteta skveli,, welbz mal dat nejaky gol, wilshere katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

To je panečku pochrochtáníčko fotbálek. To mohli dát o půl desáté ráno klidně...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, mali sme dať gól na začiatku, toto nie je dobré. Proti výkonu tímu nemám čo povedať, hráme dobre, United sme až na nejaké štandardky do ničoho nepustili, začiatok zápasu bol od nás možno to najlepšie tento rok, United vôbec nevedeli. Postupom sme sa vytrácali. Najlepší od nás asi Chambo & Chambo, Alexis sa tiež miestami chytá a je ho cítiť. Nacho si tam párkrát pekne poradil s Di Maríom. Trochu nesvoj mi príde Gibbs a hlavne Wilshere, ten je proste zlýýý.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbsik zase lieta a nechava strasne medzery

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ale ani rozohrávka nič moc.

Reagovat
Lacko_Boh

pre United že nedostali gola,to je v pejči

pre mikrofona že nezaklinocoval Jackieho do zeme

pre Jackieho,ja ho zbožnujem,neni to možno univerzalny sympaťak ala Welbeck,Gerrard alebo Wenger ale žerem ho

vysledok si netrufam tipnuť,keď to o polčase neskončilo 2:0 tak už to môže skončiť hocijako

Reagovat
smazaný uživatel

"univerzalny sympaťak ala Welbeck,Gerrard alebo Wenger"

Reagovat
Counter

Tak fanoušci Spurs mají samozřejmě svoje vlastní univerzum...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takové mrdky tam nemáme no.

Reagovat
Trand

Classy fans.

Reagovat
Lacko_Boh

tak pre fanuška spurs nie ,to chápem ale všeobecne sa tešia obľube,nie?

ok keď chceš tak si tam domysli Kinga,Raula a neviem Pirla...hnidopich

a Walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já to pochopil tak, že se owny směje, žes toho malého zmrdečka vůbec postavil mezi ty tři. Minimálně Welbz a Steven mi přijdou do pohody.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
r.mrazik

kazdopadne takticky krok postavit 5 obrancu a nechat je ustupovat pred zalohou,ktera tu nasi logicky prehrava diky prevaze uprostred....majstrstyk

Reagovat
k0udy

Je to 0:0, co bys chtěl víc?

Reagovat
r.mrazik

Třeba 0:0 ale ne mít z prdele kliku

Reagovat
smazaný uživatel

inak chambers ma najcaptevjsi styl aky som kedy videl, to vyzera ze ide spadnut aky je nemotorny a potom da niekomu jasle/prejde cez dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

to si mal dnes vidieť, ako si to dával Jenks za WHU, by si čumel.

Reagovat
smazaný uživatel

som trochu prekvapeny ale tesim sa z neho ze sa mu dari..ale hlavne na take hostovanie mal ist uz pred rokmi

Reagovat
Counter

Takový Jenks 2.0

Reagovat
SunFells

Vždyť tam máš naproti Fellu

Reagovat
SunFells

Ale nejde vidět no. Chambers zato kurevsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem přišel, Chambovi do té šance přihrával Alexis??

Reagovat
smazaný uživatel

kto iny..inak neda sa mu to vycitat ale mohol tam prihrat welbzovi by daval do prazdnej

Reagovat
SunFells

Jop

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Shaw asi par tydnu out co?

Reagovat
Gunnersaurus

nevieme dat jeden JEDEN !!! posraty gol

Reagovat
wild

Uplna sracka ako som ocakaval, podla toho systemu co zase "hrame".. Utok prakticky neexistuje a zaloha Arsenalu si s nami robi co chce..

K dalsiemu zraneniu sa ani netreba vyjadrovat a Wilshere mal dostat redku

Reagovat
Infernoqt

chybí nám tam hráč v záloze prostě, nejsme na tu hru s 5 obránci zvyklí, hlavně ne s mladou obranou, to bylo vidět i proti MK Dons

Reagovat
Infernoqt

Bych vystřídal Blacketta, přijde mi jako nejslabší článek v té obraně. Naopak hráč do zálohy se nám hodí, protože nám chybí jeden do kombinace a kloudnému přechodu hry a také rozehrávky od brány. Herrera by mohl zakládat protiútoky a taky defovat. Se 4 člennou obranou bychom si poradili, stačí držet pásmo.

Reagovat
Miguel19

Takže na 2 obránce nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Však Valencia s Shawem hrajou beky...

Reagovat
Miguel19

Hlavně ten Shaw teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to normálně uniklo

Reagovat
Miguel19

Začátek dobrý od Arsenalu. Tam měli dát gól, hlavně Wilshere, neuvěřitelný toto nedat. Postupem to United docela vyrovnali, kdyby ten jeden break Mária lépe vyřešil, mohlo to být nebezpečné..

Reagovat
vodka

Ox zatím ale král zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

lol Wilshere wtf. Mal dostať červenú

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to zdalo najprv chujovina, ze cervena, ale ona fakt byt mohla

Reagovat
smazaný uživatel

ak by Fellainimu nebol po prsia tak by ju dostal, hlavičkoval ho solidne

Reagovat
smazaný uživatel

I tak mu dal do brady. Straight red.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by Fellainimu nebol po prsia tak by ju dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

"Hlavička". Za tohle se normálně dává..každopádně bez karty je to výsměch

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

v zápase tragédů s polomrtvými zatím očekávaný výsledek 0:0, na loženky 1:1, Wilshere nejhorší na placce, mohl by být rád za žlutou za toho poloZidana a on nedostane ani tu snad to tou remízou i skončí

Reagovat
Tywin Lannister

no co se týče Jacka - on má potenciál bejt nejlepší CM na ostrovech a dokonce bych se nebál ani říct, že by měl fotbalově na to dosáhnout kvalit gerrarda či scholese, ale jeho problém je prostě podle mě v psychice. Nedokáže se plně soustředit a často je hrozně frustrovanej, což odráží jeho výkon. Ani mi nepřijde, že by byl dostatečně fotbalu oddanej. Jakoby byl spokojenej s tím, kde je ted, dostával dobrý prychy, hrál a to mu stačí.

Celkem se zastavil v progresu už 3 roky zpátky, dneska moh bejt naprostej top. Nevidím v něm tu buldočí ambice jak u jinejch top fotbalistů. Kvalitativně na to bezesporu má - je rychlej, přímočarej, má dobrej pohyb, solidní střelu, a má i optimálně podsaditou postavu - je fyzicky zdatnej a solidní v soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

united uplně komický, škoda těch tutovek..a bože Smalling a jeho pokus o střelu to je normálně ponížení lidský rasy

Reagovat
smazaný uživatel

lol Campbell spolukomentátor?

Reagovat
SunFells

Ve studiu je.

Reagovat
Miguel19

Ox ten pas

Reagovat
smazaný uživatel

Oxík taký pas

Reagovat
smazaný uživatel

welbz to chce az prilis nasilu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted to moc líp udělat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

moho skusit prihrat

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel mít víc času a prostoru, být lepší a chytřejší

Reagovat
Counter

McNair

Reagovat
SunFells

Zprasí to a ještě se zraní

Reagovat
Whitemedia

auuuuu

Reagovat
Dawon

To je fakt neuveritelne, jak spatne hrajem diky bohu, ze je arsenal neschopny v koncovce

Reagovat
vodka

hmm, McNair teď Wilsherea zrušil dost podobně jako Ox Shawa....

Reagovat
smazaný uživatel

Další kotníček, ty záběry jsou dnes docela lahůdka.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Matić

Ten Blackett to je tragédie To chtěl teď jako nahrát Alexisovi, místo toho aby to zahrál na roh?

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si říkal, že je škoda, že to neprošlo

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa aj zraní po tom, čo si dá loptu na ďaleko od nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, polroka zranený

Reagovat
smazaný uživatel

ha nie, dohrá zápas a na rok zranený

Reagovat
smazaný uživatel

beztak to zas hraje

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada zle..

Reagovat
smazaný uživatel

My ten gol nedame ani kdybychom sli 4 proti 1

Reagovat
smazaný uživatel

Odneste to hovno!

Reagovat
smazaný uživatel

keby to smalling neztecoval blackettovi sanchez dava do prazdnej

Reagovat
SunFells

Alexis s tou taškou

Reagovat
smazaný uživatel

takto si Wilshere dojebáva kariéru ...

Reagovat
Gunnersaurus

čo tam Alexis hladal v tej taške ?

Reagovat
nani92

vodu?

Reagovat
mojmira

kondomy

Reagovat
smazaný uživatel

Telefon na Evu Carneiro

Reagovat
nani92

chudak Jack ale keby nefajčil, toto by sa mu asi nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

To je příšernost ta naše hra.

Reagovat
SunFells

Ty vole nech se vystřídat

Reagovat
smazaný uživatel

Santi, no to mě poser

Reagovat
Whitemedia

"Ox" vlastní !

Reagovat
Whitemedia

proč reaguji ku***

Reagovat
Mervin

do píči s Cazorlou

Reagovat
iamek

Karma

Reagovat
vodka

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mimalu

Reagovat
CubONE

Gooooool

Reagovat
SunFells

Hmm, moh tam dát Rosu, ať se to v tom středu víc hýbe.

Reagovat
C0br

Reagovat
Miguel19

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

piskaj koniec

Reagovat
smazaný uživatel

klasikaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Cazorla na hřisti a hned dostanem gol

Reagovat
Side

kokot no

Reagovat
Dawon

JABADABADUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciov center

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs ty double dilino..toto neni mozne kuaaaa

Reagovat
Mervin

kurva, kurva, kurva, kurva

Reagovat
iamek

Gooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkny offside

Reagovat
SunFells

Piča no, klasika

Reagovat
13

V tomhle jediném je LVG lepší než Moyes, má prostě víc štěstí.

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Padlo to po Ramseyho ztrátě třicet metrů od brány

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Kriste...

Reagovat
stiflerovamama

No vy ste kkti ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klasika vsech klasik

Reagovat
smazaný uživatel

LVGenius, zase to dokáže

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOL! Ale náhoda jak prase.

Reagovat
Dawon

Zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Sczesny

Reagovat
SunFells

běž se léčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Nesměju se tomu, že je zraněný.

Reagovat
SunFells

Z ofsajdu, během zranění brankáře a haluzí přes vlastňáka.

Reagovat
13

Reagovat
Garbicz

yeees

Reagovat
Zaschrona

To je uplne unikatne provedeno a la Everton tohle...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
stiflerovamama

Fellaini ale faul, piciak

Reagovat
smazaný uživatel

hlupak hlupy takto dosrat zapas

Reagovat
smazaný uživatel

manchester ma viac štastia jak penazí

Reagovat
Minister

proste naozaj tragédi...

Reagovat
Tywin Lannister

zkurvenej píčester, celou dobu hraje o 2 levely líp a oni pak takovou mrdku

Reagovat
iamek

Ano o 2 levely hrajeme lip

Reagovat
Tywin Lannister

jj líp než real

Reagovat
vodka

to je fakt parodie...

Reagovat
Dawon

Kazdopadne to zacalo Youngovym centrem

Reagovat
iamek

A Valencia taky centr

Reagovat
Dawon

nejlepsi kridla v lize

Reagovat
fajdax

ok, teď je mi Arsenalu regulérně líto

Reagovat
C-M@ster

Čech by se zvedl a chytl by to... think about it, Wenger.

Reagovat
Matić

To si děláš prdel To jsem si před zápasem řikal, že není možný aby United brali bod z Emirates

Reagovat
Mervin

průměrák je ale taky dobré vemeno

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOFL!!!

Reagovat
Whitemedia

heh, Sczczceesny taky out

Reagovat
Gunnersaurus

to si robite piču ?

Reagovat
Miguel19

Čech by to měl.

Reagovat
diskoschlampe

Vaclík.

Reagovat
SunFells

Čech by si ještě sbíral helmu ze země prosímtě.

Reagovat
Miguel19

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak by to chytil...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt dokola. Přehráváme je, ale dostaneme gol a jako bonus - zraněný hráč. Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs ešte aj zranil Szczesnyho

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda United letos vidím prvně a jsou ještě zoufalejší než my. Samozřejmě s nima musíme hrát až o vánocích

Reagovat
smazaný uživatel

offside nebyl...

Reagovat
nani92

a aj keby,tak uplne maličký na ktorý sa fakt nedá vyhovárať

Reagovat
Miguel19

No Fela tam byl, jde o to jestli se zapojil do hry no

Reagovat
smazaný uživatel

zapojil.. ale buďme soudní.. měl tam max to svý háro..

Reagovat
I am Mancunian

Youngster spravil golik, to je hracik

Reagovat
Mervin

dobře mu tak, za to co letos chytá si pauzu zaslouží

Reagovat
vodka

že ofsajd

Reagovat
13

Fakt vás brutálně řeže.

Reagovat
vodka

Wilshere mohl byt venku, teď 2m neofsajd do jasné tutovky...

Reagovat
SunFells

Do jaké tutovky, šak tam byl jen Persie. Rooney neměl komu.

Reagovat
vodka

byl tam Persie, kolem něho nikdo a mezi Persiem a Rooneym jeden hráč, pokud sem dobře viděl, spousta prostoru pro přihrávku právě na RVP.

Reagovat
SunFells

Šak právě, žádné přijatelné možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě Rooney by to ani nezpracoval...

Reagovat
C0br

Arseref

Reagovat
Trand

Offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd? To si dělá prdel?

Reagovat
Dawon

tohle jako kompenzoval ten poloffside u golu nebo co? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

kua mne je do placu

Reagovat
smazaný uživatel

Palec pro Wengera za dnešní časná střídání.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle nebzl offside ani nahodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl zbourejte Emirates postavte novej neprokletej stadion.. místo toho, aby to bylo 4:0, tak dostanem zas haluz jak někde z vesnickýho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Youngy opať jak král na wingbackovi

Reagovat
SunFells

Ty voleeeeee, škoda. Krásně Alexis.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že minimálně aspoň vyrovnáme

Reagovat
I am Mancunian

offaide ? kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Neville unbiased ako vždy...

Reagovat
nani92

Arsenal - MU ..po 60 minutach už 3 striedania..všetky kvôli zraneniam

Reagovat
Zaschrona

@piersmorgan: More chance of you winning Commentator of the Year > RT @fizzer18 0-3 utd win

Kluci se krasne hecuji...

Reagovat
SunFells

Jak už šel dole

Reagovat
smazaný uživatel

bezduchý arsenal

Reagovat
C0br

brejk jak hovado

Reagovat
Dawon

BOZE MUJ pohlidejte si ten ofsajd do pice uz

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jdou 2 na 1 a nahrají do offsidu

Reagovat
Hokaido

dej tam rosu ty zahořklej žabožroute

Reagovat
Mervin

to španělské vemeno to stejně letos netrefí

Reagovat
Miguel19

Střely na bránu 8:0

Reagovat
Trand

Někdo prosím stream kromě streamsp?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Di MAria dneska dost nijaký. V kontextu dnešních zápasů si ho Hazard namazal na chleba.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
iamek

Cpe ho na blbej post. Nejlip zahraje ve stredu zalohy a on ten penis ho porad cpe nekde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaké z toho chceš prosímtě dělat závěry?

Reagovat
smazaný uživatel

Umíš číst?

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Afro letos uzasnej

Reagovat
Tywin Lannister

nevidim rozdíl mezi letoším united a takovým sunderlandem, jen v tom že tihle kokoti maj štěstí jak za dob fergieho a de geu

Reagovat
smazaný uživatel

young

Reagovat
vodka

Young dneska hraje dost slušně, dokonce se nebojí běhat

Reagovat
Miguel19

Ashley Jump

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

rvp fantasticky vykon

Reagovat
vodka

Reagovat
CubONE

Smalling dnes skvely

Reagovat
nani92

Wilsonovi by mohol niekto povedať,že žuvať žuvačky počas zápasu by mohlo byť nebezpečné..

Reagovat
Mervin

a CM bude hrát Welbeck?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ma bude vytáčať ten teploš zas

Reagovat
nani92

Reagovat
Ferguson6

Strely na bránu: 8:0

Skóre: 0:1

Proste len Arsenal

Reagovat
Miguel19

Už to chce vyrovnat, aby se najel nový unbeaten.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs všetko stratí

Reagovat
Mervin

Gibbs dnes na facku

Reagovat
Mervin

kurva, my je mačkáme jak pomeranče, ale nic z nich neteče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jježiši toto je niečo tak otrasné, chce sa mi grcať

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ten Di Maria furt ceka paneboze, to neumi dat Rooneymu rovnou nazhavene na kladivo? Uz po nekolikate dneska.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vyslyšel

Reagovat
vodka

ROONEYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
I am Mancunian

wazzinoooooo

Reagovat
C0br

roneiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

wenger, neskutočné

Reagovat
SunFells

Fakt napiču to tam teď odbránil.

Reagovat
Trand

Wenger, no.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, táto bilancia ne je náhoda... absolútne nulový tréner, čo sa týka taktiky... nedať gól takto tragickým mancs je na facku...

Reagovat
Trand

Ale prostě dneska za to nemůže. On nemůže za to, že naši hráči neproměňují šance.

Reagovat
smazaný uživatel

*a namotivovaní hráčov, žiadna víťazná mentalita, boj, jazdenie po zadku, krv

Reagovat
smazaný uživatel

namotivovania*

Reagovat
Whitemedia

prostě Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

neverim

Reagovat
Trand

My jsme fakt tým tragédů. Krleš má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

tebe si od minuty oblíbím A propo co děláš zítra?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Ligter

WAYNE ROONEYYYYYYYY!

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZ AAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ADM skvelé

Reagovat
CubONE

WazzaaaaaAaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ángel di María 22

Klidný vítězství venku pro United, kdo by to byl řekl.

Reagovat
Lacko_Boh

ty si v piči

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEYYYYYYYYY

Reagovat
Hokaido

velebnosti, jdu blejt

Reagovat
iamek

Afro famoooozni !!! Nakup jako prase Moyes <3

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dneska je asi MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

toto je prostě už v piči.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale svým způsobem spravedlivé. Arsenal svou situaci "sám na gólmana" nevyužil, Manchester ano. Nic víc, nic míň.

Reagovat
smazaný uživatel

LVGENIUS TO JE NESKUTEČNÉ CO TEN CHLAP DOKÁŽE, DOKÁŽE TOHLE WENGER?

Reagovat
smazaný uživatel

Mit Moyes aspon pulku jeho stesti, tak tu jeste je.

Reagovat
Pasha

Vďakabohu že ho nemal

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis nám to prohrál, jeho ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KURVA

Reagovat
Whitemedia

první střela na bránu

Reagovat
Zaschrona

ManU taktika a la Crystal Palace, ale ocividne to funguje.

Reagovat
wild

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Side

Wenger

Reagovat
SunFells

Moc jsem mu nevěřil, ale připravil tým dneska dobře.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Co má trenér udělat s tím, když hráči zazdí min. 5 tutovek?

Reagovat
SunFells

Šak o to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V suchém

Reagovat
smazaný uživatel

když to píšete vy, tak to vypadá trapně

Reagovat
smazaný uživatel

nefandím United

Reagovat
smazaný uživatel

ok, když to nenapíšou fans Arsenalu, vypadá to trapně

Reagovat
Mervin

vyhodit půlku týmu a trenéra jako prvního

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to už je tady dlouho, ale až s tím přijdou Counter s herbagem, to už bude vážný...

Reagovat
smazaný uživatel

*a SunFellsem samozřejmě

Reagovat
Mervin

ty vole, to tady píšu pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tuším jo . Já se těším až to budou psát Vaše "špičky" jako Sunfells,djourou,Nikkikrew........ a šéf Yung

Reagovat
m.sali

whats up bitches

Reagovat
smazaný uživatel

krasny 3 bododvy darek k mojim narozeninam. Ja jsem spokojenej. Divat se na to nedalo, ale co uz.

Reagovat
Lynx

Jak Wilshere posral tu tutovku, očekával jsem přesně něco takovýho.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
oddy

Reagovat
stiflerovamama

No to su strasni sasovia. Ti by s United prehrali aj keby boli posledny v tabulke a hrali este vacsiu picu ako hraju teraz.Komedia

Reagovat
blade115

Hmm, z devátého místa na čtvrté ... Ale pomalu už by se mohlo zas začít klesat.

Reagovat
vitasrp

Jak tohle mohl Manchester vyhrát, to je mi fakt záhada...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Tywin Lannister

njn klasickej uinted, z hovna bič ,seru na to, du srát

Reagovat
Lacko_Boh

ešte neni konec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
vodka

Newcastle s jeho hrou a my s naší bojujeme o 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

wenger out

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ven

Reagovat
smazaný uživatel

Za co se nastavuje 8 minut?

Reagovat
iamek

Korupce

Reagovat
Trand

Ošetřování Wilshera a Szczesnyho.

Reagovat
iamek

8 minut

Reagovat
vodka

di mária, booože

Reagovat
vodka

teď by tomu zápasu nasadilo korunu, kdyby Arsenal vyrovnal

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

angel

Reagovat
smazaný uživatel

AdM

Reagovat
CubONE

Angeeeel 0:3 by bolo krajsie

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
k0udy

Mít vsazeného di Mariu jako střelce tak se asi poseru

Reagovat
iamek

Omg Di Marijko :-O

Reagovat
Zaschrona

A tenhle stal 60 mega liber. I Drenthe by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

i Bebé

Reagovat
SunFells

Di Ma kvalitka, od Wilshera cosi odkoukal.

Reagovat
Ángel di María 22

Tyvole Anděl je mimo

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli to bude 2:2...

Reagovat
vodka

už asi vyleží...

Reagovat
vodka

*výhru

Reagovat
vodka

snad sem to nezakřikl kurva, taková vyjebaná haluz...

Reagovat
Trand

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
captain18

Ziruuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Whitemedia

Girouuud

Reagovat
CubONE

Ziru

Reagovat
smazaný uživatel

girouuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
Zaschrona

Martin Tyler a jeho komentar oslavy golu...

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
Whitemedia

Poďme vyrovnat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty píčo

Reagovat
mickey mouse

Snad ještě vyrovnají, už jen kvůli těm "fanouškům" co odešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by Čech zpracoval na prsa a ještě vstřelil gol

Reagovat
mojmira

nebo by si sundal helmu a chytil to do ní jako do lapačky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden, to by bylo takové arsenalské.

Reagovat
Tolstobik

United extremni tragedie, ale.......ALE jak se Arsiku podarilo nedat tehle (ne)obrane gola, to je me zahadou.

Reagovat
Tolstobik

Oh tak prece....

Reagovat
Zaschrona

A teda De Gea

Reagovat
vodka

to je šašek tvl

Reagovat
Ángel di María 22

Ale teda to prořídlé hlediště si ten vyrovnávací gól nezaslouží.

Reagovat
SunFells

Hoďte toho cigána za čáru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

A Mirallasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

loolz, a já myslel, že máte Sancheze rádi

Reagovat
SunFells

Trochu fórek

Reagovat
smazaný uživatel

dima neskutocny kkt

Reagovat
Mervin

čuráček argentinský

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria

Reagovat
Whitemedia

Povaleč

Reagovat
mojmira
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

gol krasny ale hovno z toho len znasobeny pocit ze sme boli tak blizko

Reagovat
Spasitel

Tak dobre som sa na "futbale" dlho nenasmial

Reagovat
mickey mouse

šašek

Reagovat
smazaný uživatel

GIBBS to je shit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Carrick blok století.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelní zkurvenci, DiMaria je všech mrdek král

Reagovat
iamek

Dneska v suchem triku. Na Arsenal staci zranenej DDG, Obrana ve slozeni - ( Young ) - Blackett - Smalling - Mcnair - ( Valencia ) ... Ach jo ... MOTM Afro a DDG <3

Reagovat
SunFells

To mám tak rád, když se poslední dvě minuty prosimulují a pak přihodí jen minutu hry. I remíza by tu však bola smolíček.

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku

Reagovat
Dawon

Di Maria si snad dela picu uz proboha, to je neuveritelne jak je z formy a Fellaini snad jeste vetsi dement, 98. minuta a on vystreli z 30. metru...ja kurva nekdy nedokazu pochopit, jak muzou byt profi hraci tak hloupi...zaplat panbuh za to, vykon naprosto ke zbliti

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ve studiu tenhle kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľné ako sa dá kritizovať Di Mariu po predstavní Jacka ....

Reagovat
smazaný uživatel

Máme čtvrté nejlepší skóre. To není špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec dobrý thriller

Reagovat
smazaný uživatel

Di Mariu pověsit za koule

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KURVA JOOOOOOOOOOOOOO! Infarkt sem měl ty vole!! bomba 3body!

Reagovat
mr.Silver

Wenger out, to je fakt v pici, ani jeden hrac nevi, co ma hrat.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney: "It's a very important victory. We knew they were vulnerable on the counter attack. That was our game-plan."

Reagovat
smazaný uživatel

nas mrazik s tym nesuhlasil ale..

Reagovat
vodka

taky to vyšlo jenom zázrakem

Reagovat
smazaný uživatel

koho to zaujima uz teraz hm, vyslo

Reagovat
r.mrazik

tahle vyhra byla nahoda jak vitezstvi chelsea v LM...jak slepy k houslim

Reagovat
smazaný uživatel

genius..a co sme mali hrat zo zatiahnutej obrany po tom gole?

Reagovat
Gunner14

Oni to měli naplánovaný , představuji si něco ve stylu : LVG ( v kabině před zápasem ) : Tak borci budeme hrát 45 minut jak jelitka , ale to nevadí máme v bráně De Geu , Luke tam hodí salto , aby si zvrkl kotník a pak přijde můj majstrštyk s Youngem na LWB . Po poločase se chvilku necháme tlačit , je mi jasné , že Gibbs si bude vědom , že Szczesny nebyl celou hru zaměstnán tak ho sundá NFL zákrokem a nemusím snad připomínat , že tady Afroman trošku popostrčí Gibbse , kterej si dá z šoku vlastní gol . Potom klasicky Shrek zavěsí z první střely na bránu zatímco 9 hráčů Arsenalu bude na našem vápně . Ke konci hodí tady cigoš z Argentiny 3 kotouly a začne brečet a pak jedem dom s výhrou

Reagovat
smazaný uživatel

tak podľa neho ste udržali čisté konto taže....

Reagovat
Gunner14

Ramsey,Wilshere,Gibbs

Oliv,OX zbytek byl na facku jako první tři uvedení

A cigán z United (čti Di Maria) ke konci nezapomněl na svoje umění a De Gea at už táhne do Madridu ..

Reagovat
Matić

Arsenal have taken just 17 points from the opening 12 games, their worst start to a season in Premier League history.

Reagovat
Gunnersaurus

Wenger Out

Reagovat
vrabejka

Rosa and Klopp in

Reagovat
Posledni Kovboj

Letos jsme vyhoreli prekvapive brzo

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lacko_Boh

ešte neni koniec

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro výhru C, Palace

Reagovat
fantomas

AW: "There’s a big discordance between the quality of our game and the points we have."

No he didn't!!

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

? Vždyť řekl čistou pravdu.

Reagovat
fantomas

Eh, jak to konkrétně ty můžeš posoudit? Z letoška si vybavim absolutní minimum zápasů, pokud nějakej, kdy bysme si objektivně zasloužili víc bodů, než kolik sme brali. Ale případně mě teda usměrni.

Reagovat
smazaný uživatel

eh

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ta věta směřovala ke včerejšímu zápasu, ne k celé sezóně. Jestli to myslel na celou sezónu, tak s ním taky nesouhlasím.

Reagovat
fantomas

Předcházelo tomu "It’s troubling at the moment, because we cannot get the wins we want and...", takže to je docela evidentně na celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku, díky za vysvětlení.

Reagovat
Dawon

Persie vcera 12 doteku, z toho 3 byly rohy, ktere kopal Ten chlap je naprosto mimo, ale LVG ho bohuzel proste neposadi

Reagovat
fantomas

Tak s Falcaem mimo hru snad ani nemá v čí prospěch, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Wilsona mohl dát hrát!

Reagovat
fantomas

Proti Arsenalu... ale notak.

Reagovat
Dawon

Tak moc moznosti tam sice nema, ale ruku na srdce, vazne veris, ze by ho posadil, ikdyby byl Falcao zdravy?

Ja nevim, letos se mi proste vubec nelibi, nejen ze ma nulovy pohyb, ale do toho ani nepromenuje ty sance a polosance, diky ktere driv proste daval...asi je to trosku naivni prani, ale uz jenom pohybem je Wilson tak o 10 levelu vys, a proste verim, ze by tam byl mnohem platnejsi zrovna v takovem zapase, kde v podstate betonujem a spolehame na rychle brejky...

Reagovat
Dawon

diky ktere driv proste daval myslenka

Reagovat
fantomas

Nevěřim, ale nepřijde mi šťastný mu to zrovna teď vyčítat, toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

to je bohužel prostě protekce

Reagovat
smazaný uživatel

vcera by som mu to nedaval velmi za vinu, lebo neexistovala zaloha, musel toho nabehat dost, stahoval sa tam casto na kraj, no odmakal si to, aj ked prinos do ofenzivy tam nebol, ale neda sa pvoedat, ze tam len odchodil alebo co, lebo on to vzdy odmaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jenom se mi proste nelibi, do jakych prostoru nabiha... ale mel to tezsi nez di maria, protoze persie prave aspon jednoho hrace na sobe mel porad, di maria se mohl stahnout i trochu hloubejs, mel o dost volnejsi roli...

Reagovat
Dawon

tak ja taky nerek, ze by to odchodil...ale kdyz chcem hrat na rychle brejky ze zalezle obrany, tak mam pocit, ze na to je soucasny RVP asi to nejhorsi, co muzem na hristi mit

To uz jsou pomalu kriteria jak na Rooneyho...kdyz hraje sracku, tak si aspon reknem, ze maka a beha tam jak bezhlave kure a staci nam to od RVP jsou zkratka jasna priorita goly, tohle neni Welbeck, kde cekas spoustu cerne prace a odpustis mu neproduktivitu...pokud on nedava goly, tak jeho hodnota pro tym klesa temer na nulu

Reagovat
Dawon

a je sice pravda, ze zaloha dneska naprosto nefungovala, ale zase si vzpomen na jeho prvni sezonu u nas...jeho kouzlo bylo prave v tom, ze si dokazal sam vypracovat sance a davat goly v podstate z niceho...a zaroven si myslim, ze to nejde jen na hlavu zalohy, protoze mam pocit, ze vyber mista ma letos hodne spatny

Reagovat
13

"spoustu černé práce"

Reagovat
smazaný uživatel

to aj Persie urobil, ale to by si musel sledovat

Reagovat
Dawon

Co je na tom tak smesneho?

Reagovat
13

Pokud nedává goly, tak mi černá práce nestačí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

„Anglická liga by mu mohla vyhovovat dokonce ještě lépe než ta španělská. Myslím, že není tak defenzivní,“ přemítal Messiho spoluhráč Xavi Hernández.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/fotbalista-lionel-messi-mozna-odchod-z-barcelony-f69-/fot_zahranici.aspx?c=A141122_215945_fot_zahranici_pes#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

No i poslední týmy v Anglii nejsou zalezlý kolem vápna většinou, kdežto ve Španělsku se proti Barce předem zkouší na 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně tak to je

Reagovat
smazaný uživatel

October 23rd: Newcastle sit 18th in the Premier League.

November 23rd: Newcastle sit 5th in the Premier League.

Slušný pokrok

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nás chce někdy Arsenal porazit, tak to mělo být tohle kolo. Řítili se na nás jak tirák na srnku, ale nakonec srnka odešla po svých a tirák skončil vymletý v příkopě.

Reagovat
papos182

Wilshere strhl rizeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To přirovnání

Reagovat
kiwwi

Reagovat
R22

nevíte o nějakym dobrym sport baru v Praze, kde vysílaji PL? díky

Reagovat
tomasinho

Prý je tam někde i LFC bar přímo

Reagovat
monty25

Jestli to je tohle, tak ale mají otevřeno až od tří.

https://cs-cz.facebook.com/sportbarliverpol.estranky.cz

Reagovat
R22

no četl jsem o něm, že to je hroznej pajzl

Reagovat
tomasinho

Fakt? Mně jen brácha říkal, že jel okolo.

Reagovat
monty25

Tak to bude asi tenhle v Kobylisích. Opravdu velice špatné recenze.

http://www.yelp.cz/biz/sports-bar-liverpool-prague

Reagovat
smazaný uživatel

Na závěr nemůžu nezmínit záležitost, která mě na tomto baru vždy fascinovala, a to umístění mušlí hned vedle záchodové mísy. Vykonávat zde velkou potřebu musí být nepopsatelný zážitek, hlavně strach z toho, že si někdo skočí na malou

Reagovat
Fenri

Vim o nějakejch sportbarech, ale nedokážu určit, jestli se vejdou do "dobrých sportbarů"

Reagovat
fantomas

Spíš ne hele

Reagovat
Fenri

No počkej, určitě jsi ještě nebyl U Nováků, to je skvělej zážitek!

Reagovat
fantomas

Zrovna sem si u příležitosti návratu Girouda a pokračujícího běsnění djouroua vůči Gibbsovi řikal, že by bylo ideální zase jednou zosnovat nějaký společný zafandění.

Novákovi by pak teda byli jasnou volbou.

Reagovat
Fenri

To zní jako plán U Nováků to má výhodu, že to tam je vcelku prázdý, páč je to prostor jako kráva, takže se snad nemusej řešit rezervace a tak. Akorát se člověk musí obrnit vůči extrahnusnýmu Kozlovi, ale co už

Reagovat
fantomas

No počkej počkej, kvalita piva by měla bejt určující!

Reagovat
Fenri

Ty chceš někam, kde dávaj fotbal a maj dobrý pivo?

Reagovat
fantomas

Fair enough

Reagovat
smazaný uživatel

irsky bary jako JJ Murphys, James Joyce, okolo Staromaku pak jsou dalsi. U Novaku ve Vodickovce...

Reagovat
tomasinho

OMG, Allen místo Cana

Reagovat
tomasinho

Hendo a Balo nehrajou taky. Zranění oba. Glen LB

Reagovat
vrabejka

Hendo má pouze rymičku takže nič vážne

Reagovat
smazaný uživatel

4231, nádhera

Reagovat
LGT

S Gerrardem a Allenem vzadu, to bude koncert

Reagovat
smazaný uživatel

O to zrovna nějak strach nemám, spíš mi vadí ten Sterling zabitej na křídle a Rickie bez jakýkoli podpory.

Reagovat
tomasinho

Mignolet, Manquillo, Skrtel, Lovren, Johnson, Gerrard, Allen, Lallana, Coutinho, Sterling, Lambert.

subs: Jones, Kolo, Moreno, Lucas, Can, Borini, Markovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Can zrejme bude hrať v LM

Reagovat
smazaný uživatel

LFC team v #CPFC: Mignolet, Manquillo, Lovren, Skrtel, Johnson, Gerrard, Allen, Lallana, Coutinho, Sterling, Lambert

Reagovat
vrabejka

Trochu nechapem proc nehra Can kdyz byl nejlepsi minuly zapas...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
stiflerovamama

hm

Reagovat
kiwwi

vcera hovorim kamosovi ze ja byt Rodgersom, tak zacnem s Lambertom ako jedinym utocnikom, ze nechapem preco to tak neurobil uz davno

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by si nás trenovať namiesto Brendana

Reagovat
kiwwi

naco, sak na to dosiel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Teoreticky by to fungovat mělo, ale Rickie je bohužel uplně závislej na výkonu zbytku mužstva. Pokud aspoň pro jednou dokážou být Couts Sterling a Lallana DOHROMADY nebezpeční, tak bude hrozba i Lambert.

Reagovat
LGT

Ty vole to je zas sestava... Snaží se vymyslet něco novýho, ale Lovren s Johnsonem tam budou smrdět pořád

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemislíš vážně...

Reagovat
LGT

he?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je úplně jedno, kdo na tom kraji bude, když hrají všichni stejnou piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace XI vs Liverpool: Speroni; Kelly, Delaney, Dann, Ward; Jedinak, Ledley, Bolasie, Puncheon; Gayle, Chamakh.

Reagovat
papos182

Kelly by mohl vymyslet nejakou penalticku s cervenou kartou.

Reagovat
smazaný uživatel

remizka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed Crystal Palace team v #LFC: Speroni, Kelly, Delaney, Dann, Ward, Jedinak, Ledley, Bolasie, Puncheon, Chamakh, Gayle.

Reagovat
13

Na Johnsona bude hrát Puncheon? Jsem zvědavej kolik střel se mu povede zablokovat dnes, protože na LB má ještě víc tendence stahovat se ke stoperum a odevírat kraj.. Si levej záložník asi užije.

Reagovat
kiwwi

1800. pre vyhru CP dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"57% of Palace's goals have come from set pieces."

Hah takže čisté konto to nebude

Reagovat
vrabejka

Prosím nech to nějak vyhrame nějak haluzacky, hlavně at vyhrame. Mohlo by nas to neuveritelne nakopnut. Hlavně by jsme boli pouze 2 body od TOP 4 což je na tu bídu paráda.Věřím, že Brendanovi ukáže Adam že má na základ a doufám že se taky chytne Raheem.

Reagovat
smazaný uživatel

ani by mi nevadilo ak by sme vyhrali ako včera United, shit nad shit s jednou strelou na branu a vysledkom 0:2 pre LFC

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi strašnej borec

Reagovat
fenixLFC

Johnson..to zas neuvidim LFC

Reagovat
smazaný uživatel

snad podepíše brzo novou smlouvu u vás

Reagovat
fenixLFC

to by som sa fakt zameral na nejaky soton alebo koho lebo to uz by boli moc retardovani

Reagovat
Coutinho10

tak snad se Rickie uz nak prosadi...zatim nic moc

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně bez Hendersona a Blbotelliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have committed more defensive errors (16) than any other side in Europe's top 5 leagues this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaný, když nám v obraně hraje samej tragéd.

Reagovat
REPLIKATOR

Zajímalo by mě, kolik z nich vykouzlil Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan Lovren has committed more defensive errors (4) than any other outfield player in the Premier League this term.

Reagovat
REPLIKATOR

Jenom 4? Asi blbě počítali

Reagovat
smazaný uživatel

jezis

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren 4, Moreno 3, Gerrard 1, Mignolet 2, Sakho 1, Enrique 1, Coutinho 1 a dál nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tá vydarená posila Moreno(nezatracujem ho, ale chváliť ho a mať ho za vydarenú posilu? to je strašne skoro)

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hraje pod svoje možnosti, ale to skoro každá posila krom Cana bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

A abych to doplnil, tak nejlepší stoper světa Martin Škrtel má 3. Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

ten šovinizmus, to je neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

*nacionalismus

Reagovat
fajdax
Reagovat
ďuriLFC

Riadne silné slová od Deža,už len to začať naplňať.

Reagovat
kiwwi

LVG: “If Arsenal had scored in the first 20 minutes, you would be asking about why I picked three defenders - but now I can laugh,” he observed to reporters.

“I am confident I made the right decision. To make it before the match, that’s a quality decision. I can say that now, that’s the life of a coach. The result always gives you the reason or not.

“I have to say I cannot do other things because I don’t have many players. I think the players have done fantastic. Blackett, McNair and Shaw - how old are they?

“I hope some players come back from injuries because it’s unbelievably difficult to create consistency in the team,” he continued. “Every week I have to change my lineup. That is not always good to create ultimatism in the team.”

nikto sa nedokaze pochvalit lepsie jak LVG

Reagovat
13

Not arrogant just better?

Reagovat
r.mrazik

a LVG...tobe se ten fotbal jako libil??

Reagovat
kiwwi

ty vole az teraz som si vsimol pri gole Bonyho...Zabaleta tuto sezonu je neuveritelne tragickuu oproti svojmu standardu

Reagovat
smazaný uživatel

máme nějakej ten streamsp nebo tak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky Palko

Reagovat
smazaný uživatel

není zač Olo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dáva nás hd stream?

Reagovat
tomasinho

Ve žlutém - vyhrajem

Reagovat
tomasinho

Wow, diamant s Lallanou na RCM?

Reagovat
smazaný uživatel

DIAMAAAAAAANT

yesss

Reagovat
13

LAMBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERT

Reagovat
smazaný uživatel

RICKIEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
tomasinho

RICKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert

Reagovat
smazaný uživatel

muhahahahahaa

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Tak to bylo rychlý. Lambertův první gól za Liverpool, pokud se nepletu.

Reagovat
ďuriLFC

rickieeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

toto je aktuálne moja jednotka na hrot

Reagovat
Maresma

Nadhera

Reagovat
tomasinho

Adam ale neskutečný pas levačkou

Reagovat
Maresma

Reagovat
vrabejka

Vždy sem věřil, že je lepší jak Ballo a dokázal nám to hlavně nepolevit a pridat rychle druhy gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

sem zapnul Liverpool, abych se jim vysmál jak jsou špatný, trochu si spravil náladu po včerejšku a oni už vedou....

Reagovat
nani92

kiwwi je genius

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky ....Studge s Batolem si mozu hladat novy klub

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Allen, krv tak sa bojuje za LFC

Reagovat
fenixLFC

od teba to znie vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

no čo, bojíš sa 2 gayov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nie preto

Reagovat
fff

Co som zmeskal, jak hrame, mate video golu?

Aaa prave sme dostali gol

Reagovat
tomasinho

Krom gólu nic.

Reagovat
fff

Reagovat
Mimalu

Gayyyyyyyyyyyyyyyyyyyle

Reagovat
Whitemedia

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtelov

Reagovat
fff

Tak mal ho za chrbtom, Manquillo to uplne vypustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

ach

Reagovat
tomasinho

Zas ta mezera mezi obranou a zálohou

Reagovat
nani92

Gerrard?

Reagovat
iamek

Gerrard 0 nechybuje

Reagovat
tomasinho

Taky, hlavně byl za čárou Allen a Coutinho ho taky nezastoupil pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tbf hrali sme bez Allena

Reagovat
PhilipS

áá tohle je ten Liverpool jak ho máme všichni rádi....

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ty dva tragédi na CB zas vyváděli kurva už.

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard se jim tam totiž pletl pod nohy a nakopl to jen tak na zdařbůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ale toho střílejícího černocha měl bránit Škrtel s Lovrenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
monty25

Čtvrt hodiny nám to vydrželo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Bolasie..

Reagovat
smazaný uživatel

Smolný gol...Skrtel by už mohol konečne zavesiť kopačky na klinec a isť podporovať smer full itme

Reagovat
fff

Ved mal hraca za chrbtom, Manquillol dobiehajuceho hraca absolutne vypustil a to ho mal pred sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel ho mal za sebou ale vedel o nom pretože nasledoval jeho run len to odflakol... Man bol za nim a aj keby nasledoval jeho run tka by mu to nepomohlo pretože bol zo zlej strany. Lovren mal vystupiť pri strele a Skrtel to mal zvládnuť lepšie...

Reagovat
fff

Ale prosim Ta, toto mal RB dobehnut, kedze mal hraca pred sebou. Takto vypustit dobiehajuceho hraca Hlen, tak je tu uz hate jak hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si neuveriteľne primitívny človek.. jeho run, píšeš jak idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oh fuck off dobre vieš že ak by sme ho predali tak by sme vyliečili ebolu a vytratil sa hladomor v afrike...A to ani nehovorim o svetom mieri... Si len butthurt pretože s nim chceš mať sex...

Reagovat
fff

Ty si fakt este hlupejsi, nez si dlhodobo myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol som, že EF berie všetko vážne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Slovák no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ty si dobre ujebany na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

prestan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za argument preboha?

Reagovat
fff

Jaky argument? Ze Mannquillo ho mal pred sebou, mal s nim bezat pred pripad dorazky presne.

Reagovat
smazaný uživatel

Manquillol

Reagovat
smazaný uživatel

Centruejme na Coutinha a Sterlinga v 16tke

Reagovat
Miguel19

Kam běžel Lovren tvl?

Reagovat
REPLIKATOR

Teď za nás hraje doslova bezejmenný hráč...

Reagovat
fff

Nemohol by ho teoreticky rozhodca poslat z ihriska za to?

Reagovat
smazaný uživatel

poslal ho z ihriska už za ten krvavej dres... zrovna Puncheon už takhle jednou taky hrál tušim

Reagovat
fff

Lebo ked si predstavim, ze niekedy poslu hraca vymenit dres, ked ho ma napr. natrhnuty, raz som tusim dokonca videl poslat hraca vymenit dres, ked mu tusim pismenko odpadlo ... takze nechat hrat hraca bez nicoho mi pride zaujimave

Reagovat
REPLIKATOR

Nám v pralese kdysi nechtěl povolit hrát brankáře bez čísla. Museli jsme ho na dres nalepit páskou

Reagovat
REPLIKATOR

Určitě by měl hrát s číslem. Neznám přesně pravidla, ale v tomhle případě bude benevolentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak včera niekto písal, že Chambers pôsobí ako úplné kopyto a zrazu predvedie niečo neskutočne futbalové, tak Bolasie je v tomto ešte niečo naviac. Šikovný hráčik.

Reagovat
smazaný uživatel

po 10 kolech letos byl po Hazardovi druhý nejlepší hráč v počtu úspěšných driblinků, takže to není náhoda, že tak působí

Reagovat
smazaný uživatel

práveže tak nepôsobí.

Reagovat
smazaný uživatel

ajo vlastně

Reagovat
Lacko_Boh

si asi nevidel mna

Reagovat
stiflerovamama

Co tam ten mava za ofsajdy kokot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Allenův centr

Reagovat
smazaný uživatel

to by Mario dal

Reagovat
fff

Ten by to hlavou ani netrafil

Reagovat
tomasinho

Ten by ani takhle nenaběhl v životě, by stál na hranici vápna a mával rukama, že mu to Allen nedal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Yung nesmyslně a podrážděně rýpe abyste je náhodou nedohnali. Frustrace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne , odhalil si ma

Reagovat
smazaný uživatel

za sebereflexi .... ale já osobně Tragédy lituju

Tobě ničí život Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
monty25

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
WienArsch

OT: Kouká někdo paralelně na F1? Je možné, že Rosbergovi sabotovali vůz ve vlastní stáji, aby neohrozil Hamiltona?

Reagovat
iamek

Kazdy ma svuj tym techniku co se nemaji radi a bojuji mezi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

to tezko proc myslis? kvuli tomu ze se ted propadl?

Reagovat
smazaný uživatel

Akože mám na Chamakha svoj názor, ale že by bol tak slabý, aby si ho pri rohu bral Sterling?

Reagovat
Dawon

To je podobne jako kdyz Rafael brani Drogbu, asi nejaka nova moda

Reagovat
smazaný uživatel

možno to je psychologické, uvedomíš si, koho poslali, aby ťa strážil a prestaneš si veriť.

Reagovat
Dawon

mind games

Reagovat
smazaný uživatel

ale neskutočné tempo.. takéto som v PD alebo v Serii snáď ešte nevidel

Reagovat
fff

Inak Can preco nehra, zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana nie je ľavák?

Reagovat
tomasinho

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak mi asi jebe, som si doteraz myslel, že je.

Reagovat
tomasinho

Tak on je obounohý, tak to může mást, protože umí fakt skvěle levou, viz ta asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je

Reagovat
smazaný uživatel

není je

Reagovat
I am Mancunian

hahaa..kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

On ma fakt kvalitni levacku, ze to pak ani neni poznat.

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho dneska strašně kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne nudný polčas....

Reagovat
tomasinho

Na naše poměry teda ješět extra vzrůšo, když si vzpomenu na první poločas s Newcastlem, tak tohle je super fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa bavil, len tam bolo strašne moc individuálnych chýb na oboch stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

a až na posledných 5minut strašne malo vytvorených šanci...

Reagovat
vrabejka

Že nudný CP melo na konci ještě tři tutovky

Reagovat
fantomas

Vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

škoda CP té šance z poslední minuty

Reagovat
ďuriLFC

Žiadna zmena.Stále tá istá katastrofa.

Reagovat
stiflerovamama

Tragedia. Staticke. Cakam este co predvedu ti sasovia vzadu. Coutinho slabucky.

Reagovat
tomasinho

Buď Markovič nebo Borini za Coutinha, Sterling na AM a půjde to. Musí

Reagovat
smazaný uživatel

kiežby sme mali supermana v obrane

Reagovat
monty25

Nepoznávám tam Glena.

Reagovat
smazaný uživatel

napravo s tabletom, trochu vyblednutý, pravda.

Reagovat
monty25

Tak to jo.

Reagovat
REPLIKATOR

Byl opraný v Árijci

Reagovat
monty25

Česká soda

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím, že na něj svítí ten displej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
vodka

ta tapeta

Reagovat
vrabejka

Hráme hrozně, mužem byt radi,že neprohravame. V zaloze nas zase prehravaji Allen to sam nevybojuje. Nejhorsi na hristi zatim Sterling, Gerrard, Skrtel,Johnson.Snad pujde Can na plac

Reagovat
Dray

To je profesionální klub totok Ani nemáme náhradní dres a ty Morenovy loňské kraťasy proti Realu třešnička na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

mali sme ale obidva zakrvavil svojou menštruaciou...+ hráme vonku tak sme nemali skade zobrať dresy.

Reagovat
PhilipS

Ten Zaha nemá na základ ani v CP? Já myslel, že to bude další Henry...

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to vystlihl Shearer ještě když byl na hostování v Cardifu.. prostě se nesnaží, myslí si, že je super hráč a že by měl mít automaticky v nějakém horším klubu jasné místo v základu. Na neštěstí pro něj ale (zatím/už) zas tak dobrý není.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel, ze dalsi Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má v této sezóně PL více bodů (32) jak Arsenal a Tottenham dohromady (31).

Reagovat
vrabejka

Hráme hrozně, prosim vedeni at uz toho Wengera no.2 vyhodí…

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo sorry sem nepřečetl no.2

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie si to strašne dáva dnes, všetko mu vychádza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už tomu Colemanovi někdo řekne že pravého beka v LFC hraje Manquillo

Reagovat
smazaný uživatel

Allenovi už vymeniili dres a dali mu obvyklú veľkosť XS a nie M.

Reagovat
stiflerovamama

Moss ?

Reagovat
vrabejka

stream na LFC?Poprosim nejaky kvalitny

Reagovat
monty25
Reagovat
vrabejka

thx

Reagovat
Flamex
Reagovat
tomasinho

Ty vole, Glen nepřihraje ani na 2 metry přesně už

Reagovat
Dawon

Rosberg smutny zaver sezony

Reagovat
smazaný uživatel

ale respekt ze to dojede

Reagovat
Dawon

jj to jo

Reagovat
Minister

Reagovat
J0EL

Co ak to spravil naschval? Simuloval poruchu monopostu lebo vedel, ze uz majstrom nebude a nechcel byt na podiu, kde by musel predstierat ako to Lewisovi prial

Reagovat
Whitemedia

Massa

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzera, ze najväcsi vplyv na Zahovu karieru ma to, ze Ferguson skoncil ...kedy bude zdravy Sakho?

Reagovat
smazaný uživatel

Rickie nehrá nejak svetoborne, ale stále je to lepšie ako Balo...

Reagovat
monty25

Taky si myslím. Sice na mě pořád působí trochu nemotorně, ale aspoň nemám pocit, že by něco vypouštěl (na rozdíl od Balotelliho).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

TVL ŠKRTO! TO SA DAVA!

Reagovat
nani92

Hamilton PL > BL > PD

Reagovat
smazaný uživatel

boooze Warnock, daj si aspon kapucnu, nebud kokot

Reagovat
Matić

Premier League table:

1. Fabregas

2.

3. Nasri, Sagna, Clichy

4. RVP

5.

6. Song, Jenkinson

7. Fabianski

8. Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

mohol si pokračovať až na Adebayora

Reagovat
Matić

To už by nebylo ono

Reagovat
Liquid

Reagovat
I am Mancunian

vypusti zahu

Reagovat
smazaný uživatel

škrtel nehrá dobre, táto vysoká línia nie je preňho vôbec.. porovnať to s repre, to je ako deň a noc.. + že nemáme defenzívneho záložníka vôbec a stred nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to nevyzerá na výhru dnes Balo zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

ano?

Reagovat
smazaný uživatel

odpoviem ti, ale nemôžem, žúrujeme :3

Reagovat
smazaný uživatel

celkom dost lajkov, stalo to za to hm

Reagovat
smazaný uživatel

to musíš ty vedieť... ale deti naháňajú lajky, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Domino s tebou je v nedelu strasna sranda ty sucker

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

:33

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

normálne by som asi vyskúšal markovića, ale ktovie, ten nemá tiež formu... sterling sa mi nepáči

Reagovat
smazaný uživatel

Boriniii

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Steve tzv. "karhanovske tempo"

Reagovat
vrabejka

To tam nemohli prorvat. Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je hrozně slabý. Každej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je desna tragedia a zmar na pokracovanie toto.

Reagovat
Whitemedia

to byla střela?

Reagovat
smazaný uživatel

manquillo

Reagovat
vrabejka

Konečně je trochu vykombinujem a Manquillo to tak zabije

Reagovat
fff

Manqqqq, to vobec strielal ?

Reagovat
tomasinho

Manquiloo

Reagovat
REPLIKATOR

Tragéd Manquillo

Reagovat
smazaný uživatel

jak to skrutil

Reagovat
WienArsch

Manquillova střela do autu..

Reagovat
monty25

Hlásí se o míč a pak to kopne úplně do pr*ele...

Reagovat
vrabejka

Ale konečně je mame trochu v zamku vyuzijme toho!

Reagovat
Rohlíček

Manquillo

Reagovat
smazaný uživatel

Borini odvážny pokus

Reagovat
smazaný uživatel

pome emre, jebni gol

Reagovat
LGT

Allena dá dolů a nejtragičtějšího Gerrarda tam nechá... Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

emre je ale ťažkopádny

Reagovat
smazaný uživatel

Kelly prošlápni tomu dementovi koleno aspoň když už fauluješ.

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Golasoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

BOLASIE JE BŮŮŮH

Reagovat
smazaný uživatel

mignoletov okdpok do outu

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som, že Bolasie niečo vykúzli... jasný MotM

Reagovat
smazaný uživatel

LEDLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
wild

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
monty25

A už tečem.

Reagovat
Flamex

čurák chorvatskej!

Reagovat
tomasinho

Teď,. kdy jsme začali torchu hrát.

Reagovat
tomasinho

Lovren a Gerrard. Kde ten do píče zas byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lovren

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
LGT

Lovren

Reagovat
iamek

Rodgers genius

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOO! Palace! prosím udržet ať mám krásný víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasi o levl jinde než všichni ostatní na place

Reagovat
Minister

Lovren

Reagovat
Miguel19

Lovren

Reagovat
Rohlíček

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouženě

Reagovat
tomasinho

Reagovat
papos182

Reagovat
wild

Atmosfera

Reagovat
vrabejka

Zasluženě RODGERS OUT! Takhle to nejde vedení už to musi začít řešit, nechceme hrat prece o sestup!

Reagovat
iamek

Pockat, pockat. Letos jste meli jet na titul ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

TRAGEDI z Looserpoolu....uz skusaju filmovat ked inak nevedia

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling co so to skusas

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard s Lovrenem krása.. to je super bránění.

Reagovat
iamek

Sterling zluta

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, že Skrtel nedostal druhu žltú kartu aspon by som sa nemusel pozerať na neho další zápas

Reagovat
smazaný uživatel

skrtelov gol...

Reagovat
smazaný uživatel

tam mate LOOSERI

Reagovat
smazaný uživatel

‪#‎THFC‬ Equipo para hoy: Lloris, Dier, Fazio, Vertonghen, Davies; Dembele, Mason, Eriksen, Lamela; Kane, Soldado. ‪#‎COYS‬ .... 0:8

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud budem kopat 8 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
tomasinho

Borini sice běhá, ale tak bezpohlavní, to je katastrofa.

A Škrtel si taky neumí pomoct jinak, než taháním za dres

Reagovat
fff

Prvy gol Skrtel s Manquillom, druhy Lovren s Gerrardom. Hrozne no.

Inak Jedinak parada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sa nejdem smiať, pretože Liverpool na tie pozície patrí, takže nič nezvyčajné.

Reagovat
Whitemedia

JOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Flamex

a čurák slovenskej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

A další

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Ty krááááávo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

JEDINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
smazaný uživatel

Naadhera..

Reagovat
smazaný uživatel

JEDINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale jako fakt už... teď už musí i vedení trošku zvažovat jeho vyhození, ne?

Reagovat
iamek

Miunlou sezonu nejlepsi manager ligy a letos vyhozeni ?

Reagovat
Zaschrona

Ono to jen potvrzuje domnenky znalych, ze Rodgers je jedna velka bublina.

Reagovat
monty25

Otázkou je, jestli s tímhle hráčským materiálem dokáže někdo něco udělat. Rodgers je ale určitě zodpovědný za prokoučované přestupové období a pokud to aspoň přes zimu nedá do pořádku, tak by opravdu měl odejít.

Reagovat
Miguel19

Chtělo by to někoho, kde nebude posraný posadit Stevenka..

Reagovat
tomasinho

A co to změní jako? Dělá chyby, hlavní udělal na přestupním poli. Ale jako čemu by to pomohlo, dva roky něco udovat a po třech neúspěšných měsících to znehodnotit a začít zas znova? Super.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, či sa to dá nazvať budovaním.. strašné prestupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to znehodnotil sám Rodgers. Tým to není špatnej, určitě ne na to aby prohrával s Crystal Palace.

Reagovat
tomasinho

No jasně, neříkám, že to není z velké části i jeho vina. Hlavně díky těm přestupům. Ale jako fakt myslíš, že by se to příchodem někoho jiného změnilo? Jak mávnoutím kouzelného proutku dostanou hráči formu? Z tragédů budou hvězdy? Je to úplná blbost ho teď vyhazovat, kor když absolutně nemám šajnu, kdo by to jako mohl vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

De Boer.

Tohle prostě nejde, kdyby aspon změnil sestavu nějak, ale on točí hráče, kteří jakž takž něco hrají, ale Lovren s Gerrardem jsou tam pořád. Tohle podle mě nemá šanci Rodgers ustát.

Reagovat
tomasinho

Už vidím kouče, který přijde a jako první posadí Gerrarda. Neudělal by to jediný kouč na světě. Lovrena popisuju níž, to je jasná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo asi, vole

Reagovat
tomasinho

Pro oba..co tak světoborného zatím ukázal jako?

Reagovat
monty25

Koncepční práce je fajn, ale být po 12. kole 4 body nad padákem, to už je taky trochu moc...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže dyť ono se nic nemění, hrajem tři měsíce stejnou mrdku a on ani ty stopery neprotočí, nezkusí nic jinýho, nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadne jeho zasraný ego. Se podívej na ty sestavy co dělá za píčoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

A jsme na tom hůř jak pod Hodgsonem.

Reagovat
tomasinho

Jasně, s Lovrenem si prostě honí ego, přeci neuzná, že jeho údajný lídr obrany je úplný shit. Ale jinak ta sestava třeba dneska byla dobrá. Zas není třeba nadávat na všechno, na každou sestavu. Snaha něco měnit tam je, dneska třeba zkusil Sterlinga na hrotu, jak jsem očekával, byl tam úplně k hovnu. Nemůžeš mu ale upřít, že to zkouší změnit. Že se ti hráči věří čím dál méně, to už jde i na jeho triko.

Reagovat
iamek

Jeste bych vam pral marodku jakou mame my. Az ukaze sve schopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

U nas je to uplne jedno.

Reagovat
SunFells

Co se s tím Lovrenem stalo Ale patří mu to, kuřbuřtovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Kluci neco vam tam spadlo

Reagovat
tomasinho

Ach jo, Škrtel fakt naprosto dementně. A jasně, na posraného i hovno spadne, tak to Jedinak trefí tak, že to lépe asi už v životě netrefí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Jedinak

Reagovat
PhilipS

dafaq Jedinak umí takhle kopat přímáky?

Reagovat
ďuriLFC

Krása,atmosféra neskutočná.Klobuk dole CP,chlapci naši je to trapné od vás.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel je piča načo fauloval A mignolet pri tom druhom gole hanba...obidvaja

Reagovat
Whitemedia

Fantazie

Reagovat
stiflerovamama

Bravo Takze dockali sme sa ocakavaneho, druhy gol Lovrenov, treti po Skrtelovom faule

Najtragickejsie obrana v historii LFC, ale nastupia tak aj v dalsom zapase

Reagovat
stiflerovamama

Plus Mignoletovov odkop pred druhym golom Vsetkych cez leto vyhadzat

Reagovat
iamek

Proc z nejlepsi akademie sveta nevytahnete nekoho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím. Rossiter by zahrál určitě líp než Gerrard.

Reagovat
iamek

Vasi akademii neznam, ale verim, ze nejaky mladoch by se tam snazil vic, nez Borini nebo Mario.

Reagovat
tomasinho

Borini se právěže snaží moc, ale jednoduše na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice lolkac s nejlepší akademií světa přehání, ale určitě by se tam našli hráči, kteří by hráli líp než momentálně hrajou hráči áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vali.

Reagovat
smazaný uživatel

Vladko, ty kokot čo si sa smial z United, napíš niečo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Garantuju ti, ze nic nenapise

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ja osobne by som BR sice este nevyhadzoval ale necudoval by som sa, keby sa to stalo pocas tejto sezony ...

Reagovat
stiflerovamama

Je hlupost ho vyhadzovat ale musi si uvedomit ze s takto tragickou obranou, a obrannou hrou nikam nedôjdeme, a nie to stale tvrdohlavo stavat tak isto

Reagovat
fff

Tak u nas to nie je uz iba obrana, v podstate mame trable aj v zalohe a utoku ...

Reagovat
stiflerovamama

Preto hovorim celkovo obranna hra lebo tragicky brania vsetci. Ale proste obrana je komicka najviac, nie je predsa mozne aby sme v kazdom zapase dostavali minimalne 2 goly

Reagovat
REPLIKATOR

Gerrarde jdi taky doprdele už. Ani bránu už netrefíš

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je letos výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to hned po odchodu Suareze, ale fanousci Poolu se mi vysmali, tak snad se smejou i ted

Reagovat
PhilipS

do mrtvol už by se nemělo kopat....

Reagovat
fenixLFC

deja vu z mája?

Reagovat
smazaný uživatel

s tymto teamom tragedov liverpool nespravi ani LM...vyborny tah predat najlepsieho hraca a kupit 3 looserov...taktiez odkopnut srdciara Aggera a priviest Lovrena to bol deal of the year

Reagovat
smazaný uživatel

Troch?

Reagovat
smazaný uživatel

Jones videli ste ho za Rodgersom jak tam spal?

Reagovat
smazaný uživatel

pred 5 min sa tam smial

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to si videl?

Reagovat
niflheim

United v krizi

Reagovat
iamek

A to nemaji temer zadnou marodku

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne? Nebo jsou výsledky v letošní sezoně v pořádku? Máte před Liverpoolem posranejch 5 bodů...

Reagovat
kiwwi

a posranejch 5 bodu stracame na City

Reagovat
TopinB

Ale "nejlepší tým na světě s nejlepším manažerem na světě" by měl být blíž k City než 5 bodů

Reagovat
kiwwi

vsetko bude

Reagovat
smazaný uživatel

No a ti teda taky nezažívají zrovna snové období, ne?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool po odchodu Suaréze opět klesá kam patří... vzhledem k tomu jakej mají kádr se nedá očekávat top 4 ani náhodou a u Rogerse je vidět, že zase takovej skvělej trenér není - loni byla pro Liverpool neobvyklá sezóna, kdy měl Suaréze a Sturidge v životní formě a k tomu se přidali i ostatní a letos Suaréz pryč a Sturidge zraněný a zbytek průměráků hraje to na co má průměr....

Reagovat
smazaný uživatel

Může být krásnější víkend, než výhra UNITED a prohra LIVERPOOLU? Řekl bych, že ne!

Reagovat
wild

a este triumf Rogera (Svajciarov) v Davis Cupe

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přál sem to Rogerovi

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to vypadalo, jak kdyby se chtěli líbat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
WienArsch

Speroni taková romantika tam

Reagovat
wild

Ktoby to bol povedal, ze Skrtel na repre urovni bude mat tolko isto vyhier ako na klubovej urovni v tejto fazy sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

budu mat problem, aby vobec isli dalej v lm s takou hrou

Reagovat
smazaný uživatel

nepujdou

Reagovat
fenixLFC

tomu este niekto veri?

Reagovat
tomasinho

Já jo. Pořád to je v pohodě hratelné.

Reagovat
fff

Uprimne si nemyslim, ze Ludogorets vonku porazime. Ved uz v prvom zapase to bolo vyrovnane a mali sme obrovske stastie.

Reagovat
tomasinho

Může nám stačit i remíza, když pak porazíme Basilej a Basilej prohraje s Realem. Uhaluzit něco teďka ten zápas a možné je všechno.

Reagovat
fenixLFC

real to vypusti, sturridge hrat nebude a ten zvysok je bud z formy/neveri si/je na hovno...

Reagovat
CubONE

Ved nemali sancu rovno po vylosovani skupin.

Reagovat
tomasinho

Zase nepřehánějme

Reagovat
CubONE

Mne to tak prislo, aj ked to urcite bolo podporene tym, ze Live velmi nemusim. Real je uplne inde, Bazileju sa proti anglicanom pravidelne dari. A ta upotena vyhra s Bulharmi bola tiez len tak tak, tam mozete mat problemy, este k tomu, ked na tim padla vacsia deka nez v septembri.

Reagovat
Maresma

tento tym moze dobyt vsetko

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Marcelinho nas v stredu strašne vyjebe

Reagovat
LGT

Já s tím nepočítám už

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool 1 bod z posledních 5 zápasů? To není nejlepší bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

O bod více, než bych jim přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth Chybí mi v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nenechaj sa zmiast, je to fanusik Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
CubONE

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

Nase stoperska dvojce je fakt jak pat a mat. Smutny, kdyz si vemu jak sme zametli s Aggerem a jak so vazime naseho nejlepsiho stopera. Sakho proste musi hravat az se vrati, nejlip s Tourem, pristi sezonu klidne s Ilorim..

Reagovat
tomasinho

Coates, Wisdom, Ilori, Toure, cokoliv jiného než tihle dva. A jo, ten Agger bude fakt žrát ještě dlouho. -20 mega a vyměnili jsme srdcaře a kvalitnějšího hráče za kupu hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

kupu hoven hm

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný jak včera ten Gibbsův kousek, kdy si dokázal dát vlastence a k tomu ještě zranit vlastního gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To postrceni kvetaka jsi nevidel ?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo sa zapájaš, ty trtenko?

Reagovat
tomasinho

A není Lovren kupa hoven?

Reagovat
smazaný uživatel

po tomto zápase treba vyskúšať Touré-Sakho... nemal by sa už konečne Sakho vrátiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme zametli s Aggerem? Je pěkné, že je tu ta statistika, že při většině čistých kont hrál Agger, ale jenom tak z hlavy si pamatuju minulej rok Stoke, kde po jeho ruce penalta, kde ho zachránil Mignolet. A hned další kolo proti Aston Ville opět Mignolet vychytal Bentekeho.

Reagovat
Maresma

Je lepší než Lovren a my ho vyměníme se ztrátou asi 17 mega, wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle už je u Liverpoolu normální bych řekl.

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, úvod sezony měl slabý a pak měl zranění. Přesto je to daleko lepší fotbalista než Lovren a lídr taky.

Reagovat
monty25

Tak mi Liverpool úžasně pos*al jinak úspěšný fotbalový víkend...

Reagovat
fff

No nic, podobne ako NU, predrbane dve hodiny zivota.

Utok zaloha nic moc, obrana tragedia.

Ale co ma najviac stve, mimo toho nemaleho mnozstva individualnych chyb, je to absolutna absencie akejkolvek komunikacie v tej obrane.

Reagovat
fenixLFC

nielenv obrane ale aj v zalohe. ved dva goly padli po tom, co sa zaloha absolutne nevracala

Reagovat
smazaný uživatel

v liverpoolu je vsechno spatne pokud nekoupi cristiana ronalda tak sou v prdeli

Reagovat
fenixLFC

to radsej zostupit nez ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAM! DÍKY PALACE!

Reagovat
Nikikrew

Vidim ze aj Liverpool vali . Sialena sezona zatial.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers je ten istý prípad ako AVB. Kým ich tímy ťahali Suárez resp. Bale, darilo sa im. Potom sa ukázalo, akí sú to v skutočnosti tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

az nato, ze slipeky s baleom hrali totalnu sracku a on im len ziskaval body. U nas to bolo postavene na suarezovi ktory dokazal strhnut cely tim. Nebolo to o nom, bolo to postavene na nom a to je trochu rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak či onak, výsledok je ten istý.

Reagovat
REPLIKATOR

Může mi někdo vysvětlit, proč ten chuj pořád cpe do základu toho nekopu Lovrena!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je príkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak, jako že jestli to víš, tak bys to měl vážně udělat a vysvětlit to!!!

Reagovat
Lacko_Boh

dominik,ale šak vieš ako to myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

protože stál kupu peněz

Reagovat
Liquid

Pool může být rád za tu šťastnou výhru na QPR, jinak by už byl na hranici sestupu kam se asi brzy dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ve středu Ludogoretz vyhraje!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ted jeste vyhru Hullu a bude to povedeny vikend.

Reagovat
vodka

Livermore De Gea by to ale měl

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERMOOOOOOOOOOOORE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hehe Livermore

Reagovat
Infernoqt

Je dobře, kdyby Hull dneska vyhráli. Aspoň by je tolik nemrzela prohra v příštím zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrááá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam vidím toho Dawsona, Livermoora a Huddlestona, tak mám pocit, že fandím špatné straně.

Reagovat
smazaný uživatel

*Livermora

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Slastná to věc, když Tě ničí vlastní hráči. Jake

Reagovat
kiwwi

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rok to vypada na zajimavy rocnik PL... Hodne vyrovnane zatim

Pral bych to SOTONU nebo Newcastle, West Ham, Swansea aby urvali aspon jeden EL

Trosku promichat tu TOP 5

Reagovat
smazaný uživatel

To je fotbal jak víno....ale pěkně hnusný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino to trénuje tak výborně, že bysme s tímhle neměli šanci ani v Champu

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že má Pochettino k dispozici světový hráče na každý pozici, ale když neumí z hráčů ani dostat pořádný nasazení tak to je potom chyba trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ty zakopávaný míče. Když neumírá nebo nemá zlomenou nohu, tak ať se tam váli jak chce dlouho, nechápu proč by se kvůli tomu jako mělo přestat hrát

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ten můj včerejší koment, že united jsou ještě zoufalejší než my dostal úplně nový rozměr.

Reagovat
kiwwi

jj, taky, ze to bola kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen kurvička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady má bohužel recht no.

Reagovat
smazaný uživatel

takže ho ideš brániť, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

no, prvně mi ten zákrok přišel o dost horší a že spadl oprávněně, jak to ukázalí víckrát, tak už ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako jo, nepřijde mi to jako extra zmrdovství, sice to přihrál, jak má ve zvyku, ale v takové situaci, kdy ti někdo zaplete nohy, by spadlo hodně fotbalistů, pak už to bylo v rukou rozhodčího, jak to posoudí

Reagovat
kiwwi

tam prave islo o to zazpletenie noh...Jan to spravil umyselne

Reagovat
smazaný uživatel

on sa mu tam zamotal naschvál, ešte k tomu ani nie preto, aby sa nechal sfaulovať, ale preto, aby ešte jeho nakopol.

Reagovat
kiwwi

jezis to je jelito ten Ramirez

ale Verts hajzlik no

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe úplné dejavu jak s Aston Villou.. Spurs hrajou totální hovno ale oslabeného soupeře nakonec o gól udolaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Jane, máš to za potřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

tak získal pre vás skvelú výhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tohle sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nevím jak těm klukům pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

ešte ich pár povylučuj a ono to pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

On to Fazio stejně za chvíli srovná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Za tohle ruda? Sudi se tady zase vyznamenal...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

čárovej no.

Reagovat
Zaschrona

Sef je hlavni, rudou mu dal on. Nesmyslne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mason

Reagovat
smazaný uživatel

KANEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

heh, ešte Spurs vyhrajú a bude to dokonalý víkend fakt

Reagovat
smazaný uživatel

ked tottenham nemoze, rozhodca pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

veď jasné fauly. neviem o čo vám ako ide.

Reagovat
stiflerovamama

Cvarga rozhodcovska

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak

Reagovat
kiwwi

Nogoaldado

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen je ale freekick maestro. Každý je nádherný. Nechápu proč k tomu vůbec někoho pouští...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

je to jen otázka času, kdy Spurs přidají druhý gol

Reagovat
kiwwi

Kane HOW???

Reagovat
smazaný uživatel

Mason je úžasný

Reagovat
kiwwi

hmm, to bolo vysmechu, ked som povedal, ze ho mohol Hodgson povolat

Reagovat
smazaný uživatel

kto sa ti smial?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela, to je zákusok

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Poche pak

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho rozhodne

Reagovat
cristiano.K.

nn, je to lempl

Reagovat
smazaný uživatel

Livermore hovado

Reagovat
Zaschrona

Nechapu, ani karta, nic... Rozhodci si s tim dela co chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta redka vypadá neuvěřitelně směšně když pouští takové hrůzy.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

lol, no jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Erikseeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

easy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ERIKSEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Zaschrona

Typickej Tottenham toto...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, takhle tam Pochettino zůstane.......Přitom by to zas byla prohra.......

Reagovat
jk

Další fan spurs zaseklý na Redknappovi co tak nějak nepochopil, že když tam selhali tři manažeři asi bude problém někde jinde než v trenérovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám. Taky ale nelze přehlídnout fakt, že za půl roku se nic nezměnilo. Hráči nevědí co mají hrát, nemají nasazení, v té hře není vůbec nic. Jen alibisti tady pořád mluví o čase, ale že je herně a hlavně nasazením přejížděj hráči ze spodku tabulky, tak to je asi problém.

Reagovat
jk

Pokud hráč má jasně dané instrukce a není schopný je plnit tak je chyba očividně v hráči. A takových hráčů je v týmu několik. Přeci tu ale nebudeme mlucit o tom,že je to Pocheho chyba, když si tam přivedl hráče dva, z nichž jeden prakticky nehraje (Stambouli) a druhý sporadicky a když jo tak extrémě nahovno (Fazio). Když hrajeme 4231 a hráči neví jak mají přihrávat a využívat rozestavení znaměná to asi dvě veci. Buď ti hráči potřebují čas na zavedení tohoto systému nebo ten systém nechápou a měli by se sbalit a odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

veď mu treba dať priestor a hlavne čas. s tým častým striedaním manažérov je Tottenham tak akurát na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

náhoďáci

Reagovat
Rohlíček

náhoďáci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Navíc po odchodu Siggyho náš o parník největší sympoš.

Reagovat
Cobra

Walker, Hugo, Lennon

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejhorší je, že já jsem ho tak po příchodu vnímal. On se mi jevil jako totální Superman/Clark Kent, ale to Dnipro, pak ty jeho otrávené xichty a teď cukačka s podpisem a vytrubování do světa (přes agenta) že má nabídky od půl Evropy...strašně mě to mrzí, já z něj chtěl nového poloKinga a on takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
Darren Fletcher

FIFA OT: viete niekto pomoct, na fifa.cz neodpovedaju :)

vypina sa mi hra pocas zapasov, program prestal pracovat. ked hram online, takmer vzdy, offline raz za 5 zapasov cca... ako to napravit, co je zle?

Reagovat
tomasinho

Liverpool are planning for life after Brendan Rodgers after lining up Borussia Dortmund coach Jurgen Klopp as his potential replacement. (Daily Express)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Tak ak by mal Brendan skoncit, co je hlupost, a ani to nechcem tak mam iba 3 favoritov Klopp, Simeone, Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez

Reagovat
Kowe

s tim Benítézem pořád

Reagovat
stiflerovamama

A co, boli sme snim uspesni, fanusikovia ho maju radi, on ma rad Liverpool. Jeho odchod bol unahleny zo strany kovbojov, co dokazali aj neuspechy nasledujúcich manazerov. A kvalitny trener to je.

Reagovat
smazaný uživatel

s takým budgetom, s akým operoval, by som bol úspešný aj ja.

Reagovat
stiflerovamama

ano, aj vo Valencii mal obrovsky budget

Reagovat
Kowe

a co Inter, Neapol? taky nic moc, on by nebyl vyloženej propadák, ale taky nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme sa o Liverpoole, pokiaľ viem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň prosim tě, flame ohledně Rafy už jsme tu nevedli asi rok, tak se toho držme prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Tak stale je to mensi vtip ako Simeone. Co by preboha robil v Liverpoole...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátí se Roy Hodgson

Reagovat
smazaný uživatel

a k vám príde Moyes

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Benitez.

Reagovat
Zaschrona

Rafa

Reagovat
papos182

Rafu bych uz asi nechal tak, jeste by si pokazil povest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tak už to chodí v tomto biznise

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodiť manažéra, ktorý po dlhšej dobe priniesol klubu nejaké úspechy po troch mesiacoch, ktoré nevyšli? Tak to chodí možno tak u vás a v slovenskej lige... možno ešte v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

a v Taliansku, samozrejme.

Reagovat
cristiano.K.

*palermu

Reagovat
vladis271

som myslel, že reaguješ na Jurgena.

Reagovat
smazaný uživatel

A v Tottenhamu, akorát nám nikdo nepřinesl ten úspěch teda...

Reagovat
smazaný uživatel

lol to by Klopp najprv niekde musel ísť...

Piers Morgan

If Liverpool sack Rodgers and bring in Klopp, I will self-immolate.

Aspoň, že to naštvalo Piersa...

Reagovat
tomasinho

Však se tomu směju, reálné to není ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal haven't beaten the following teams in this long:

Man Utd - 1303 days

Chelsea - 1123 days

Man City - 839 days

Jedná o ligu

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
niflheim

Pardew se ale drží zuby-nehty

Reagovat
smazaný uživatel

#AVFC: Guzan, Hutton, Okore, Clark, Cissokho, Sanchez, Westwood, Cleverley, Weimann, N’Zogbia, Agbonlahor.

#SaintsFC: Forster, Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, Tadić, Long, Mané, Pellè.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Okore i Clark překvapí.

Reagovat
13

Tak přemýšlím, že se na Sotton konečně podívám, ale zrovna Aston Villa může být docela nuda. Co myslí místní experti?

Reagovat
Zaschrona

*Astton Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Ve Villa Parku bych slyšel i spadnout špendlík. Jinak po dlouhé době vidím v Anglii poloprázdnej stadion

Reagovat
Flamex

stream?

Reagovat
Matić
Reagovat
13

Reagovat
Miguel19

Forster

Reagovat
Miguel19

Dpc dyť ho mám ve fantě.

Reagovat
Rohlíček

Forster

Reagovat
Minister

Forster

Reagovat
Zaschrona

Forster

Reagovat
Matić

Slušná minela Forster

Reagovat
kiwwi

Forster...to je proste udel anglickych brankarov aby boli dementi

Reagovat
Miguel19

Ale teda Agbonlahor si ten gól zasloužil...asi jediný zajímavý hráč Aston Villy..

Reagovat
smazaný uživatel

aj Vlaar

Reagovat
cristiano.K.

dlouhá léta

Reagovat
Zaschrona

Nevim proc nehraje Corky, protoze dneska hre fakt chybi, zvlast kdyz tam neni ani Davis. Neuveritelne nedoceneny hrac.

Reagovat
Liquid

neskutečný počet zkažených krátkých příher má domácí Aston Villa, oni snad ani netrénujou, to je vážně neumění nenahrát přesně na 3 metry když ani není hráč pod tlakem Soton zatím ale taky žádná sláva, mizerná 1.půle, snad to Soton otočí

Reagovat
fantomas

Tak když 90 % z nich vyrobí jeden N'Zogbia, to je pak těžký.

Reagovat
Liquid

tak šup Joe Colea místo něj

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo, tak nám tady začíná odpadávání Saints. Po Vánocích budou rádi za 4. místo, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

pome ještěěěěěě

Reagovat
Miguel19

Sanchéz je ožralej? Neskutečně zoufalý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to takto skonic bude mat aston villa rovnako bodov ako liverpool :D so siestimi golmi

Reagovat
13

Cissokho

Reagovat
13

Až na to zakončení nádhernej brejk.

Reagovat
Zaschrona

Weinmann

Reagovat
Zaschrona

Krasa, Clyneeeeeeeee

Reagovat
13

Parádní krajní obránci, kéž by takhle hráli i ti v LFC.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele