Premier League - preview 11. kola

04.11.2017, 08:47, aktualizováno 05.11.2017, 08:26
Previews
Dva šlágry má v neděli na programu anglická Premier League. Manchester City hostí Arsenal a bude si chtít pojistit vedení v tabulce v utkání, po němž se proti sobě postaví Chelsea a Manchester United. Tottenham je velkým favoritem derby s Crystal Palace, Everton se svou mizérii pokusí ukončit proti Watfordu...
Tottenham Hotspur - Crystal Palace  (neděle 13:00)
Po magické středeční noci a výhře nad Realem Madrid čeká na Spurs další zkouška - tentokráte londýnské derby se zlepšujícím se Crystal Palace, které potřebuje každičký bod jako sůl.

Byl to skutečně vynikající výkon ve všech ohledech. Tottenham proti Bílému baletu naplno ukázal vlastní potenciál a naznačil, že letos se s ním musí počítat i na evropské scéně. Ani v Premier League na tom svěřenci Mauricia Pochettina nejsou vůbec špatně, i když je přibrzdila prohra na půdě Manchesteru United. I tak se ale Kohouti nachází na třetím místě tabulky a poraženi zatím z ligových zápasů odešli jen dvakrát.

To Crystal Palace se i nadále nachází na samotném chvostu Premier League, nutno ale uznat, že výkonnost bandy okolo Roye Hodgsona pomalu, ale jistě stoupá. Po senzační výhře nad Chelsea sice Eagles padli na půdě Newcastlu, následně ale proti West Hamu podali velmi dobrý výkon, který jen díky pořádné dávce smůly nestačil na tři body. Jistě, vyrovnávací branka Wilfrieda Zahy padla až v nastavení, ovšem kdyby domácí proměnili alespoň třetinu svých šancí, nebylo by o vítězi pochyb.

Statistika je každopádně nakloněna jasně ve prospěch domácího celku, ten totiž vyhrál čtyři poslední vzájemná utkání včetně dubnové výhry 1:0 ze Selhurst Parku, kterou přesnou trefou zařídil Eriksen. Na hřišti Tottenhamu pak hráči Crystal Palace již čtyři po sobě jdoucí utkání nedokázali skórovat.

Mauricio Pochettino se bude nucen obejít bez dvojice Alderweireld, Lloris - oba hráče vyřadilo zranění ze středečního duelu v Champions League. Do utkání pak nezasáhnou ani dlouhodobě zranění Lamela a Wanyama. Hostům bude chybět Patrick van Aanholt a otazník se vznáší také nad stavem Lee Chung-younga.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.86 - 10.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Arsenal FC  (neděle 15:15)
Jeden ze dvou vysoce očekávaných duelů tohoto kola Premier League proběhne krátce po třetí hodině odpolední na Etihad Stadium v Manchesteru, kde domácí City přivítají londýnský Arsenal. Tým Pepa Guardioly doposud rozběhnutou sezonou prochází tak suverénně, jak to jenom jde, a i tentokrát bude jasným favoritem. Byli to ovšem právě Kanonýři, kdo dokázal Citizens uštědřit poslední porážku...

Letošní neporazitelnost manchesterských hráčů v bledě modrém činí již šestnáct zápasů napříč všemi soutěžemi, a tak je třeba zabrouzdat až do závěru loňské sezony, kdy v dubnovém semifinále FA Cupu Arsenal na cestě za titulem ve Wembley dokázal zvrátit nepříznivý průběh a triumfovat 2:1 po prodloužení. O vítězný gól se tehdy postaral Alexis Sánchez, jenž byl v létě jen krůček od přestupu právě ke Guardiolově už tak ofenzivně nabité soupisce, avšak nakonec z přestupu sešlo a nyní tak chilského reprezentanta čeká zápas proti svému možnému budoucímu zaměstnavateli od příštího roku...

Ani Arsenal ovšem do zápasu nevstupuje v nijak mizerném rozpoložení, neboť navzdory místy nejistým výkonům prohrál pouze jedinkrát v posledních třinácti zápasech. Kanonýrům se sice dlouhodobě na hřištích soupeřů z čela tabulky dlouhodobě nedaří, ale jak již letos ukázali na půdě obhájce titulu Chelsea, ani zodpovědný výkon a uhájení čistého konta jim není cizí.

Manchesterští se i tentokrát musí obejít bez zraněného kapitána Kompanyho a krajního beka Mendyho, přičemž lze očekávat, že Guardiola opět lehce protočí sestavu oproti úspěšnému středečnímu vystoupení v Lize mistrů na půdě italského ligového lídra z Neapole.

To Arsenal ve svém duelu Evropské ligy proti Crvené Zvezdě Bělehrad protočil rovnou kompletní jedenáctku, aby všichni členové obvyklé základní sestavy byli na neděli plně připraveni. Mimo hru zůstávají Mustafi, Welbeck, Ospina a Chambers, kteří by se dle Wengerových slov měli vrátit po nadcházející reprezentační přestávce. Dlouhodobě zůstává mimo hru pouze Santi Cazorla, jenž se stále zotavuje z hrozivých komplikací při léčení poraněné achillovky.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - Jesús, Agüero, Sané
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mertesacker, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 5.32 - 7.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Manchester United  (neděle 17:30)
Bezesporu nejsledovanější duel jedenátého kola anglické ligy bude v neděli v pozdním odpoledne k vidění na Stamford Bridge, kam se svým Manchesterem United zavítá starý známý Jose Mourinho. A oběma týmům půjde o hodně.

Chelsea neprožívá zrovna nejlepší časy, Antonio Conte si musí lámat hlavu nad tím, jak je možné, že jeho celek potkávají pravidelné výpadky. Prohry s Burnley, Crystal Palace či teď AS Řím se nedají označit jinak než výbuchy. Byť modří v ani jednom z duelů neodehráli špatně celý zápas, poločasový výpadek je vždy připravil o možnost lepšího výsledku. V Lize mistrů by sice Blues i díky slabé formě Atlétika měli postoupit bez větších problémů, ovšem v Premier League by případné zaváhání mohlo znamenat až dvanáctibodovu ztrátu na první Manchester City, což by se stahovalo jen velmi složitě.

To Manchester United má ke svému rivalovi z celé ligy bodově nejblíže, ztrácí na něj totiž jen 5 bodů. Pro Rudé ďábli bylo důležité, že se po výpadku na půdě Huddersfieldu prakticky okamžitě vrátili na vítěznou vlnu, když na Old Trafford díky brance Martiala porazili nepříjemný Tottenham 1:0. Na zmíněnou výhru pak navázali i dominantním představením v rámi Ligy mistrů, kdy si díky výhře nad Benfikou prakticky zajistili místenku v osmifinále této soutěže. Jose Mourinho by ale nutně potřeboval uhrát vítězný výsledek i na půdě přímého konkurenta v boji o titul a případný tříbodový zisk ze Stamford Bridge by pro něj jiste chutná obzvláště sladce.

Chelsea se proti nedělnímu soupeři na vlastním hřišti ale dlouhodobě daří, prohráli s ním totiž jen jeden z posledních 15 duelů v rámci Premier League - jinak se může chlubit 9 výhrami a 5 remízami. Dubnová výhra United 2:0 pak ukončila sérii 12 soutěžních zápasů bez výhry nad londýnskými Blues.

Chelsea bude do poslední chvilky sledovat stav N’gola Kanteho, francouzský záložník by se již mohl objevit v základní sestavě. Mimo hru však určitě bude Victor Moses, kterého na trávník nepustí poraněný sval. Manchester United se bude muset obejít bez Jesseho Lingaarda, nad starty Pogby a Fellainiho pak visí otazník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.14 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Watford FC  (neděle 17:30)
David Unsworth zatím jako ten kýžený impuls nevypadá - dočasný lodivod Evertonu vůbec nezvládl čtvrteční klání s Lyonem, které po prohře 0:3 s platností od konce podzimu ukončilo účinkování Toffees v evropských pohárech. Je tedy načase se plně soustředit na vylepšování bilance doma...

A že ta věru nevypadá o nic lépe. Liverpoolští jsou po dnešní výhře Bournemouthu už předposlední s pouhými osmi body, přičemž ve všech soutěžích nezískali body už pětkrát po sobě. Unsworth dohlédl na tři takové zápasy, včetně mizerného výkonu na půdě Leicesteru v minulém kole. Během reprezentační pauzy se tak Everton bezesporu vytasí s novým jménem jako náhradou za Koemana.

Watford si poprvé v sezoně líže rány po dvou slepených porážkách v lize, když padl na Chelsea a záhy i doma se Stokem - Everton tedy pro Marca Silvu na pohled znamená ideální odrazový můstek. Hornets stále okupují skvělou devátou příčku a mohou se posunout o stupínek výše.

Marco Silva zatím vypadá jako specialista na venkovní zápasy: Watford pod ním z pěti pokusů na cestách uspěl už třikrát, tedy ve stejném počtu případů jako předtím v 19 venkovních duelech pod Walterem Mazzarrim. Pokud Watford vyhraje i na Goodison Parku, bude mít po 11 kolech více bodů (18) než kdy dříve ve stejné fázi prvoligové sezony.

Pro Hornets zároveň začínají krušné časy, neboť třízápasový trest za potyčku s Joem Allenem načíná kapitán Troy Deeney. Mimo hru navíc zůstávají Pereyra, Kaboul a Prödl. Everton možná po prodělání infekce již přivítá zpět stopera Keanea a síly ve čtvrtek pošetřili tři veteráni Rooney, Baines a Jagielka.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.28 - 3.32 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - Leicester City  (sobota 13:30)
Claude Puel zvládl svůj debut na lavičce Leicesteru na výbornou, Lišky totiž minulou neděli pohodlně přehrály Everton o dva góly. O potvrzení této výhry budou předloňští šampioni usilovat na půdě Stoke, které se minulý týden chytlo díky výhře na půdě Watfordu.

Čtrnácté místo v tabulce rozhodně nepředstavuje umístění, na kterém by Mark Hughes svůj celek viděl s radostí. Hrnčířům se zatím v letošní sezóně příliš nedařilo, doposud si na své konto připsali jen tři skalpy soupeřů - ve druhém kole poněkud překvapivě zdolali Arsenal, na konci září přemohli Southampton a v minulém utkání vyloupili Vicarage Road. K tomu připočtěme dvě remízy a pět porážek - rozhodně se tedy nejedná o bilanci, kterou by se Shawcross a spol. zrovna chlubili.

To Leicester na tom před dvěma týdny byl ještě hůř, vyhazov Craiga Shakespeara však týmu prospěl, jelikož ten od té doby oba své zápasy vyhrál. Lišky nejprve zdolaly ve venkovním utkání Swansea, načež si doma s přehledem poradily i s Evertonem. Právě v minulém kole byl představen nový kouč domácích, Claude Puel, který má za úkol tým vytáhnout ze spodních pater tabulky minimálně do klidného středu. Nezačal tedy vůbec špatně, otázkou je, jak se mu bude dařit v týdnech následujících.

Statistika v konfrontaci obou týmů mluví jasnou řečí - Stoke se zrovna dvakrát nedaří. Proti Leicesteru totiž vyhráli jen jeden z šesti předchozích duelů Premier League a momentálně se borci z Leicesteru mohou pochlubit třízápasovou neporazitelností na půdě svého sobotního soka.

Sobotní zápas možná nestihne kapitán Ryan Shawcross, toho totiž trápí potíž se stehenním svalem a není jisté, zda se do utkání zvládne dát dohromady. Mimo hru určitě Geoff Cameron, naopak Bruno Martins Indi, Peter Crouch i Glen Johnson již budou svému manažerovi k dispozici. Hosté se budou muset obejít bez Roberta Hutha a Mattyho Jamese, zatímco o účasti Bena Chilwella se rozhodne až těsně před výkopem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Zouma, Shawcross, Wimmer - Diouf, Allen, Fletcher, Pieters - Shaqiri, Ramadan Sobhi - Choupo-Moting
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Gray, Iborra, Ndidi, Ben Chilwell - Mahrez, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.25 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Před Huddersfieldem je s trochou nadsázky do konce sezony jeden větší úkol: nenechat ono slavné vítězství nad Manchesterem United až do cílové roviny vyčnívat nade vším, co na své nováčkovské misi dokázal. Minule totiž Terriers vůbec nestačili na Liverpool, který jim tedy přichystal menší vystřízlivění. Domácí duel s WBA potom rovnou znamená povinnost vyhrát...

Pro Huddersfield je evidentní Achillovou patou počínání před bránou soupeře. Brankář Lössl s obránci se ještě činí, ovšem tři vstřelené branky v devíti vystoupeních a už šest utkání, kdy se vyšlo střelecky naprázdno, to je věru tristní bilance. Přesto Terriers usilují o dvě slepené domácí prvoligové výhry na domácí půdě od listopadu 1971.

West Bromwich neodstartoval zrovna mizerně, ale jeho nedávná forma značí dost možná nejhorší běh zápasů v Pulisově éře. Tým manažera, který se pyšní vizitkou s nula sestupy z nejvyšší soutěže, čeká na tři body už osm kol a v součtu s minulým ročníkem triumfoval jen ve dvou z posledních 19 klání. Na druhou stranu, také loni měli Baggies deset bodů po stejném počtu kol, a nakonec finišovali desátí.

Tony Pulis bude moci na půdě nováčka využít služeb uzdraveného mladíka Olivera Burkea, ofenzívu však prozatím nepovzbudí James Morrison. Craiga Dawsona čekají potenciálně až dva měsíce na marodce. Naopak po stejném období mezi lazary se do základu patrně vrátí střelec úvodních gólů Terriers v PL Steve Mounié, který by mohl revitalizovat útočnou vozbu Huddersfieldu. Křídelníka La Parru problémy s třísly přešly téměř okamžitě.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 2.94 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Eddie Howe si před týdnem stěžoval, že jeho tým byl proti Chelsea příliš pasivní a ve výsledku se nechal přehrát 0:1, nyní mají jeho ovečky ideální šanci se revanšovat. V posledním kole před poslední podzimní přestávkou zajíždí do Newcastlu, který je zvyklý herně dominovat, byť s menší bodovou návratností...

Skutečně, pro veškerou převahu by si fanoušci Magpies jistě dovedli představit více vstřelených branek na kontě. Čtrnáct bodů je solidních, ale venkovní prohry s Burnley, Brightonem a Huddersfieldem, všechny v poměru 0:1, opravdu příliš prostoru pro pozitivní smýšlení nenabízí. Straky prozatím sází téměř výhradně na domácí prostředí, kde ovšem loni v březnu zrovna s Bournemouthem vyhořeli (1:3).

Rafovi Benítezovi rozhodně nepomůže zranění Mikela Merina, který s bolavými zády stráví na marodce alespoň pár týdnů. Menší obtíže s lýtkem se naopak zbavil Isaac Hayden, zatímco Paul Dummett ještě není připraven k návratu.

Eddie Howe, jehož tým je stále předposlední s pouhými sedmi body, čerstvě nemůže počítat s ofenzivním duem Afobe-Stanislas, byť u druhého jmenovaného žije alespoň malá naděje. První ostrý start po více než roce trápení s kolenem by si mohl odbýt jiný útočník Callum Wilson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.63 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Southampton, zdá se, v posledních týdnech nabírá na formě a svůj vzestup bude chtít potvrdit i proti Burnley, které zatím patří k nejpříjemnějším překvapením dosavadní sezóny Premier League. Diváci by však neměli očekávat žádné ofenzivní hody, oba týmy se totiž pyšní zejména propracovanou defenzivou a trochu úspornější ofenzivou.

Southampton nepovedené září nerozhodilo, naopak v říjnu se dokázal opět zmobilizovat a po reprezentační pauze bodovat v každém utkání. V září sice svěřenci Mauricia Pellegrina krom výhry na půdě Crystal Palace nebodovali (prohry s Watfordem, Manchesterem United a Stoke), ovšem v říjnu nejprve uhráli remízu s Newcastlem, následně díky brance v závěru přemohli West Bromwich a v minulém klání remizovali na půdě Brightonu, což jim momentálně stačí na sympatické desáté místo.

To Burnley momentálně okupuje sedmou příčku, což by před startem ročníku tipoval opravdu jen málokdo. Svěřenci Seana Dyche hned na úvod širokou fotbalovou veřejnost šokovali opravdu pořádně, když se jim podařilo vyloupit Stamford Bridge. Vůbec forma tohoto celku v duelech s nejsilnějšími celky je obdivuhodná - Burnley totiž uhrálo i bod na půdě Tottenhamu, Liverpoolu, výhru si přivezlo i z Goodison Parku a padlo až na hřišti suverénního Manchesteru City. Clarets to však nerozhodilo a hned minulý týden se vrátili na vítěznou vlnu, když doma těsně přehráli nováčka z Newcastlu.

Southampton však v sobotu odpoledne bude jasným favoritem, což potvrzuje i statistika vzájemných střetnutí. Svatí totiž neprohráli ani v jednom z osmi střetnutí v rámci nejvyšší anglické soutěže, když pětkrát zvítězili a třikrát si připsali alespoň bod.

Burnley se s největší pravděpodobností vrátí útočník Chris Wood, který již vyléčil své svalové zranění. Naopak Jon Walters, Dean Marney a Tom Heaton do utkání stále nezasáhnou, ovšem Steven Defour by se již měl objevit minimálně na lavičce náhradníků. Southampton se bude muset znovu obejít bez Maria Leminy, který laboruje s poraněným kotníkem, ovšem krom něj má manažer Pellegrino k dispozici kompletní kádr.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cedric, Hoedt, Van Dijk, Betrand - Tadič, Romeu, Davis, Boufal - Long, Gabbiadini
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady - Hendrick - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.69 - 6.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Světe div se, když se naposledy tyhle dva kluby potkaly, psal se rok 2008 a jednalo se o třetí ligu. Teď jsou na tom Swansea s Brightonem o poznání lépe, byť Labutě dělí pouhé lepší skóre od sestupové propasti. Přesto jsou právě Swans se svými šesti úspěšnými záchranami pro Seagulls jistě vzorem...

Tento ročník by pro Swansea mohl být přelomový. Už minule měl velšský celek namále a zachránilo ho až pozdní dosazení Paula Clementa na lavičku, které umazalo manko vytvořené experimentem s prvním americkým koučem v Premier League Bobem Bradleym. Tentokrát to zjevně nebude nic moc jiného: alespoň tomu napovídají čtyři porážky z posledních pěti kol.

Brighton se mezi elitou chytal pomalu, když nezvládl tři z prvních pěti utkání, ale nakonec nachází pevnou půdu pod nohama alespoň na svém domácím stánku u oceánu, kde nenašel přemožitele už čtyřikrát v řadě. Celkově v Premier League neprohrál třikrát po sobě a naposledy zaskočil West Ham v Londýně, podaří se mu něco podobného i na jihu Walesu, kde naposledy Seagulls padli vysoko 0:3 v rámci Ligového poháru 2009/10?

Paul Clement nedávno do sestavy opětovně zařadil Ki Sung-yuenga, jinak ho ale příliš vývoje kolem týmu těšit nemůže. Renato Sanches s Martinem Olssonem jsou stejně jako před týdnem zranění, Leon Britton rovněž marodí a příliš brzy by ještě mohlo být na navrátilce Bonyho, který proležel posledních pět týdnů se zadním stehenním svalem.

V Brightonu naproti tomu příliš absencí neřeší, jediným nedostupným borcem je Steve Sidwell, jehož dál trápí bolavá záda. Kayal s Baldockem se po delší době vrací.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.05 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Pozice Slavena Biliče je kulantně řečeno pořádně nejistá, poslední hřebíček do jeho rakve může v sobotní podvečer přidat Liverpoolu, který na Olympijský stadión v Londýně přijíždí potvrdit domácí výhru s Huddersfieldem.

Málokdo by čekal, že Kladiváři zvládnou do sezóny vstoupit hůře než loni - ovšem realita je taková, že se to svěřencům Slavena Biliče opravdu povedlo. Zatímco v loňské sezóně měli na svém kontě po 10 zápasech stejný počet bodů, letos nasbírali ještě o jeden bodík méně. Naplno bodovat se jim podařilo jen proti Huddersfieldu a Swansea, o plný bodový zisk je pak minulý týden až v nastavení okradl Wilfried Zaha, ačkoliv je nutno podotknout, že Crystal Palace bylo v celém zápase lepším celkem a vítězství Kladivářů by bylo mimořádně šťastné. Nebylo by pak překvapením, kdyby po eventuální porážce od Liverpoolu na východě Londýna sáhli k trenérské výměně - chorvatský trenér už přeci jenom dostal možná až příliš mnoho času.

To Liverpool minulý týden ukončil třízápasové čekání na ligovou výhru, když na Anfield Road přehrál Huddersfield. Reds na tuto výhru navázali i v Lize mistrů, kde si pohodlně poradili s Mariborem. Pokud ale chtějí atakovat první čtyřku, nezbývá jim nic jiného, než uhrát pár výher v řadě, tři body ze stadiónu West Hamu jsou tak nutností. Achillovou patou výběru Jürgena Kloppa je jednoznačně defenziva, kde tým trpí na až příliš časté minely jednotlivých hráčů.

Pokud byste byli sázkaři a měli si vsadit, vězte, že remíza by vskutku nebyla dobrou volbou - v posledních 12 ligových duelech těchto soupeřů v Londýně totiž ani jednou nedošlo k nerozhodnému stavu. Domácí se radovali čtyřikrát, zatímco hosté si všechny tři body odnesli ve zbylých osmi utkáních.

West Ham již může počítat s Winstonem Reidem, ten se do sestavy vrací po absenci zaviněné zraněným lýtkovým svalem. Plně připraven je také Aaron Cresswell, který nedohrál duel proti Crystal Palace. Mimo hru však i nadále zůstává Michail Antonio, Sam Byram, Jose Fonte a James Collins, zatímco Pablo Zabaleta si odpykává disciplinární trest. Hosté se možná budou muset obejít bez Georginio Wijnalduma, kterého trápí nakopnutý kotník, utkání se nezúčastní také Coutinho, kterého do hry nepustí bolavý stehenní sval. Naopak Sadio Mane se ze svého zranění zotavil až překvapivě rychle a je připraven minimálně usednout mezi náhradníky.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Kouyaté, Reid, Ogbonna - Fernandes, Obiang, Noble, Cresswell - Lanzini - Hernández, Ayew
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Matip, Klavan, Moreno - Milner, Henderson, Can - Salah, Sturridge, Firmino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.08 - 4.65 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City1091035:628
2.Manchester United1072123:423
3.Tottenham Hotspur1062219:720
4.Chelsea FC1061318:1019
5.Arsenal FC1061319:1319
6.Liverpool FC1044217:1616
7.Burnley FC104429:916
8.Watford FC1043315:1815
9.Newcastle United1042410:914
10.Southampton FC103439:1013
11.Leicester City1033414:1412
12.Brighton & Hove Albion1033410:1112
13.Huddersfield Town103347:1312
14.Stoke City1032511:2011
15.West Bromwich Albion102449:1310
16.West Ham United1023510:199
17.Swansea City102267:128
18.Everton FC102267:208
19.AFC Bournemouth102176:147
20.Crystal Palace101184:214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1434)

Přidat komentář
LAM

Co ten Coutinho?Tohle jeho zranění začíná bejt opět hodně zvláštní a v tisku se začíná psát že ho bude chtít Barca přivést už v lednu.

Reagovat
vladis271

tiež sa mi to nezdá. Na druhú stranu sa mu nečudujem, ked má manažér 2 roky na prebudovanie obrany a v kuse na to sere, prečo by on ako svetový hráč mal trpieť kabínu s takými tragédnymi bekmi len z čistej posranej Kloppovej ješitnosti, ktorý si chce dokázať, že dokáže spraviť futbalistu z každého. A hlavn mi Couts pripadá už duchom preč, tak ,či tak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Najednou je duchom prec ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

No já si naopak všímám, že s Coutinhem na hřišti to často dře. Neustálé pokusy o střelu a nenahrává.. "Barcelono, koukej jak jsem dobrej" Ať jde...ani z gólů se neraduje a trochu mi to připomíná tehdejší situaci kolem Sterlinga..tehdy ale neuměl zakončit takže to tak nevadilo. Dost koukám jak to tam tenhle rok sází.. tenhle Sterling už by byl dobrej, ale co se dá dělat. To Canův odchod zabolí mnohem víc ale i na jeho místě to tak nehoří...Wijnaldum je adekvátní náhrada, jen fyzicky je na tom hůř..bránit ale rozhodně umí a Henderson ho může střídat pro udržení výsledku. Základ je ale 2 dobrý SO za nim a ten nemáme. LB a RB no comment..ale u Arnolda je nějaký zlepšení vidět..tam by se ta Kloppova "ješitnost" mohla vyplatit.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

žeby trucoval?

Reagovat
Visca el barca

Já ho viděl proti spurs a ten vypadal duchem úplně jinde. Tohle klopp prokaučoval, vesměs ten hráč je neudržitelnej po těch výsledcích a posilách do kádru...

Reagovat
vladis271

a môže si za to Klopp len sám. Minule tu niekto hádzal štatistiku koľko sa minulo od jeho príchodu na posilách do defenzívy a ofenzívy, to je absolútne škandálne.

Reagovat
Swarley

vyhoďte ho

Reagovat
smazaný uživatel

škandálne je, že ti tu prikivuje bukvica z manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

*y!!!

Reagovat
tomasinho

Co jste si to zas vybájili ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každý Coutinhovo zranění je zvláštní a v každým zápase vypadá duchem úplně jinde.

Reagovat
Visca el barca

Tak jestli si myslíš, že tohle není jeho poslední sezona u vás tak proč ne

Reagovat
Svatej

podobný silácky řečičky jste měli i roky zpátáy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hai

V tom zapase vypadli vsichni nasi hraci duchem jinde hlavne lovren s mignoletem

Reagovat
tomasinho

To je fakt diagnóza asi fandit Barceloně, protože vyvodit z toho zápasu, že někdo byl duchem mimo a že teď trucuje, to je fakt neskutečná demence

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pred tyzdnom pisali, ze ma chybat cca 3 zapasy neviem co je na tom zvlastne

Reagovat
smazaný uživatel

ZImní ztráta Cana a Coutinha by byla fakt zajímavá. To jsou pro mě jedni z mála hráčů v Liverpoolu, kteří mají, nebo by mohli mít, na nejvyšší úroveň.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, plus Mané, Salah Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané určitě, u Salaha a FIrmina u tom pořád nejsem přesvědčenej...

Reagovat
tomasinho

Jasně, dát 10 soutěžních gólů za necelé 3 měsíce není přesvěsčivé.....

Reagovat
Taiger

Jasně, dát za necelé 3 měsíce 10 soutěžních gólů je už jasná známka nejvyšší úrovně.

Reagovat
tomasinho

Má náběh na třetí vysoce produktivní sezonu v top lize z pozice křídla. Podle mě jasně ukazuje, že na nejvyšší úroveň má.

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to nakročené, u mňa to musí ukázať ešte v PL. Verím mu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumiem tvojmu úsudku, pretože Salah je palič a potrebuje ustáliť výkony. No u Firmina môže byť nazeranie na jeho výkony skreslené, pretože jeho herná charakteristika sa najviac hodí na podhrot, prípadne ofenzívneho záložníka. U nás hrá hrot, určite nie je ideálny hrot. Minulú sezónu mal 0,56 bodu na zápas, túto zatiaľ 0,68 bodu. Je veľmi rozumný, má jemnú techniku, vie si nájsť správnu pozíciu, je kvalitný v pressingu, jeho reč tela je pre brániaceho hráča ťažko čitateľná, vracia sa dozadu, veľmi platný hráč, má možno podobnú pozíciu ako Rooney dávno u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
vladis271

U Cana si, ale u Salaha s Firminom nie si?

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva jsou uplne jinde nez can...

Reagovat
Hai

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Jak jsem psal. Nejlepší záložník v týmu, ale prostě neukázal trvaleji top úroveň. Top zápas a 3x průměr až tragédie. Nemá jasně definovanou pozici (i díky trenérům), není nenahraditelný ani omylem. Pro ten tým není nijak zvlášť klíčový, když nehraje, není to až tak cítit. Nemáme v té záloze ani jednoho hráče, který by citelně chyběl, všecko stejný level prostě. Přijde Keita, přijít místo Henda DM, tak ať klidně jde sedět pro titul.

Reagovat
tomasinho

Nakonec je nejvíc cítit vždycky absence Lallany.

Reagovat
Melda

Na tom něco bude

Reagovat
Kowe

Ja teda naopak jeho nepritomnost moc nepocituju, chbyl mi jen v minimu zapasu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude znovu o nekreatívnej zálohe, snáď to nejak ubojujeme aspoň na X.

!!! YNWA !!!

Reagovat
Coutinho10

trosku doufam, ze žolík Mane by to mohl strhnout na naši stranu,ale WHU se na nas urcite zase hecne, takze to bude tezky

Reagovat
smazaný uživatel

nehecne, ale tomuto zapasu bude chybat zrovna Coutinho

Reagovat
Coutinho10

j sance by byla rozhodne vyssi, ale aspon ten Mane se vraci

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

vikendove trhaky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dávam dnes prednosť FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
nani92

pózer

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by si ma ignorovať a neotravovať ma. To by bolo fajn.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Tak nič... Myslel som, že v Pezinku žijú aj inteligenti.

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

All Blacks vs Barbarians od 4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Prohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaujímavá sobota. Aspoň jeden zápas z nedeľného programu by mohli dať na dnes. Zajtra budem presýtený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som spokojný. Na úvod zápas menších tímov, potom Liverpool, zajtra Spurs a ťaháky kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra super, ale dnešné zápasy, predovšetkým ten prvý, sú pre mňa absolútne nezaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84
Reagovat
iamek

Luke tu má budúcnosť, ale jeho situácia nie je jednoduchá, prešiel si veľmi ťažkým zranením. Musí byť silný a sústrediť sa na to, čo chce. Potrebuje nabrať potrebnú kondíciu, tiež potrebuje pravidelnú zápasovú prax, aby odohral po sebe aspoň päť, šesť, či sedem zápasov, no v tejto chvíli mu to bohužiaľ nemôžem dopriať.

Takze hostovacka ?

Reagovat
Makiii

Jojo, proto nehraje v poharu ani dele jak 10 min...a nebo proc doma proti Benfice nenastoupil... Snad ty nasledujici zapasy v LM a poharu bude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Carrick

Scholes: "V tejto chvíli si myslím, že nemajú dobrého hráča na poste #10, Lukakovi nikto nepomáha, ale Pogba v tomto dokáže urobiť rozdiel."

Jinými slovy Mkhitaryan je k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba není typicky rozdílový hráč, Pogba je box to box, ale nikdy nebude dávat rozhodující asistence nebo góly. Nebude vyhlašován hvězdou zápasů. Nemá Zidaneho driblink, nemá Ronaldovu střelu, nemá Messiho zrychlení, nemá Eriksenův passing, nemá Alexisovu bojovnost... nemá, zkrátka nemá hodně věci. Je nadprůměrný ve všech ohledech, ale nemá žádnou skutečně TOP vlastnost. Jeho přínos je, že podrží míč, běží dopředu, zaběhne dozadu, ale tuhle roli tam klidně zastane i ten ufňukánek Herrera. Chci tím říct, že jeho absence vás tolik nebolí. Taková absence Kana i Dembeleho byla mnohem výraznější v posledním kole PL, byl to důvod, proč si Spurs neodvezli z OT tři body..

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
Swarley

wow

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poď radšej repovať dole

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Harakan

Takhle se pozná feťák..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak Dembele chybel vic nez Pogba. Aha

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Co by jsi chtěl, když stál takovou hubičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

největší problém je, že za Pogbu prostě není náhrada...ten střed je bez něj totálně nekreativní, je to dost způsobený neformou Andera, ale ani on v nejlepší formě ti nedá to, co Pogba...to je obrovská nevýhoda a to by se mělo určitě řešit...

nejvíc je to vidět právě v těch těžkých zápasech, kde chce José hrát beton...v tu chvíli je naprosto nutný, aby v tom středu byl hráč, který to dokáže otočit, rozhodit do stran, poslat během zápasu párkrát riskantní balon za obranu a tím zkusit rozhodnout zápas...

chce to do toho středu kreativní alternativu, tím by se případně i vyřešila ta pozicé desítky, protože by se tam mohl v pohodě vytáhnout Pogba...

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini ? Carrick ?

Reagovat
Swarley

Carrick je přímá náhrada za Matice a Fella v kreativitě nesahá Pogbovi ani po kotníky...Fella má úplně jiný přednosti, ale rozhodně to právě není to, v čem Pogba vyniká...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
Swarley

Reagovat
Carrick

Taky jsem před sezónou predikoval, že Salah strčí Mkhitaryana výkonnostně do kapsy. Ale že to bude až takhle markantní, jsem teda nečekal.

Reagovat
Busby babes

tak v lize je to Salah 5+2, Henrikh 1+5. A kdyz kouknu na statistiky, tak Henrikh vytvoril dvakrat vic sanci (24 vs 13), ma vic prihravek smerem dopredu (225 vs 115), vetsi uspesnost prihravek 82 vs 76 procent, vic klicovych nahravek 19 vs 11.

Jako uplne bych nerekl, ze ho Salah strcil do kapsy.

Reagovat
fenixLFC

V pocte spalenych sanci jednoznacne

Reagovat
Busby babes

o tom neni pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

predikoval to jsou výrazy

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je dle mého flop. Řekl bych, že dokloppe tuto sezónu a mocipáni se budou hodně zamýšlet, co s ním.

On v Německu proti mému milovanému Bayernu a dalším... těžil hodně z kádru, co měl (kombinace dobrého skautingu, odchovanců a hráčů, které zdědil). Ten hurá fotbal byl účinný, ale postupem času ve westfálsku se opotřeboval a najednou ani to jeho hecování nestačilo. Zde v Liverpoolu díru do světa neudělá v této konkurenci. V Německu když jeden čas odpadl Bayern, tak logicky ligový titul vyšel automaticky na Dortmund.

Je to určitě dobrej chlap , ale v Anglii se pouze ničí pověst.

Zítra se těším v PL mnohem víc než na dnešní nezajímavé zápasy. Doufám, že zítra Wenger a Mourinho budou slavit vítězství, nad tou ropnou zasmárdlou skvrnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vyhraje, ale Chelsea také

Reagovat
smazaný uživatel

(Verse1)

Klopp je dle mého flop.

Řekl bych, že dokloppe tuto sezónu

a mocipáni stratí svojí komforní zónu

budou se hodně zamýšlet, co s ním.

Co sním, co smím, snád svúj ligový sen nestratím.

(Chorus)

Je to určitě dobrej chlap,v Anglii je na něj ale moc chlad.

Je to určitě dobrej chlap,v Anglii je na něj ale moc chlad.

Je to určitě dobrej chlap,v Anglii je na něj ale moc chlad.

Verse(2)

On v Německu proti mému milovanému Bayernu a dalším

těžil hodně z kádru, plnýho frajerú, co baštím

skauting přivedl hodně mladých plejerú, co si šli za svým

Úspěch v štylu hurá, ale postupem času,

Jurgen stratil guráž a fotbal stratil krásu,

stereotyp volá, emoce na kašu.

Momentum je pryč, Jurgen hraje basu.

(Chorus)

(Verse3)

pomôžte mi s tým.

Reagovat
Swarley

Nikdy neodmítnu volání po pomoci,

ale byla by to facka,

marně makat jak otroci,

přitom se nechat utřít od Lacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

ale tretí riadok moc nechápem teda

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
smazaný uživatel

guraz

Reagovat
andrew96

Ten kádr si vybudoval sám, přivedl Subotiće, Piszczeka, Bendera, Kagawu, Barriose, Lewandowskiho zapracoval Schmelzera, Götzeho, Grosskreutze.....všechno kostra kádru, který vyhrál titul v roce 2011 a (vyjma Barriose) i v 2012.

Reagovat
smazaný uživatel

#LCFC XI to face #SCFC: Schmeichel, Simpson, Morgan, Maguire, Fuchs, Ndidi, Okazaki, Iborra, Gray, Vardy, Mahrez.

#SCFC team v #LCFC: Butland, Zouma, Shawcross, Wimmer, Diouf, Fletcher, Allen, Pieters, Shaqiri, Ramadan, Choupo-Moting. #SSN

Reagovat
Swarley

Shaw na hostovačku je asi v současnosti to úplně nejlepší řešení

Reagovat
habinity

Ešte aby nešiel hosťovať niekam ako Januzaj, ze aj tam bude sedieť...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
vodka

rozhodčí střídá

Reagovat
andrew96

Maguire moc sleduje Cahilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Akokeby sa to dalo len tak ľahko ubrániť...

Reagovat
andrew96

Rozhodně to šlo vyřešit líp než ustoupením až skoro na penaltu.

Reagovat
vodka

Ramadan skvělý pas ale choupo-moting toto musí líp umístit...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: KDB mluví 25 minut o taktice.

https://youtu.be/azu_e5IyCvw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to je pěkné, ale pokud se ho ptá pablb Redknapp, tak nevím, co se tam dozvíš

Reagovat
Usty

Reagovat
nani92

až 25 minút sa takticky pripravovať na Arsenal, wow

Reagovat
vladis271

to je ten rozdiel medzi Pepkom a Mourinhom.

Reagovat
nani92

5 bodov

Reagovat
vladis271

v tejto fázy sezóny? A zajtra to pravdepodobne ešte narastie.

Reagovat
nani92

v tejto faze sezony bolo City na tom dobre aj minulu sezonu, o to by som sa nebál

Reagovat
vladis271

ešte žiadny tím v historii PL nebol na tom tak dobre v tejto fáze sezóny ako teraz City.

Reagovat
nani92

ak ma minulosť so SAFom, a erím tomu, že aj teba, niečo naučila, tak to bolo to, že táto fáza sezony nič neznamená

Reagovat
Busby babes

touhle logikou, ma Klopp nejakou taktickou pripravu?

Reagovat
nani92

Klopp nemá peniaze, inak by všetko vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Foxes, Stoke to otvoria časom. Inak to smerovalo k 0-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha Mahrez, tak teraz to solidne pokaslal alebo mu bolo Zoumu luto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck Okazaki a Butland Foxes inak 4231 a hlavne Grayova prítomnosť robí dosť rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Xerdan krása

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire chybne vystúpil...

Reagovat
vodka

Maguire s Fuchsem wtf

Reagovat
vodka

ale gol tomu hodne pomohl, ted je to dost zajimavy fotbal...

Reagovat
andrew96

Fuchs ale pěkný zápas zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno, kdo trénuje Lester, stejně bude vždycky hrát Okazaki.

Zatím super zápas.

Reagovat
Taiger

Vždycky?

Reagovat
C-M@ster

Vrátil se pořádně až po odvolání Ranieriho a hned začli sbírat body.

Reagovat
SixtoRodriguez

14:29 Coutinho prý znovu odmítl Barcelonu

Philippe Coutinho je spojován s odchodem s Liverpoolu, nezamíří však zřejmě do Paris Saint-Germain. To má o brazilského reprezentanta opakovaně zájem, ovšem opora Reds měla dát PSG znovu košem, načež se chce údajně stát posilou Barcelony. (transfermarketweb.com)

https://www.youtube.com/watch?v=0VoPOcPuMus

Reagovat
Manik...

To vysloveně dává smysl.

Reagovat
iamek

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Butland by takú strelu asi mal chytiť.

Reagovat
cejen13

To měl Butland brát.

Reagovat
vodka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vodka

Crouchie

Reagovat
smazaný uživatel

Kto iný

Reagovat
smazaný uživatel

To je šéf

Reagovat
smazaný uživatel

OT: preposielam od Šprýmara výsledky ankety o TOP koko*ka (?) eurofotbalu, pôvodný príspevok je pod preview PD ... k výsledkom len toľko, downy a Spurs prvá trofej za sto ( číslom 100) rokov, bežte sláviť, polpták mal byť vyššie, ale on a kiwwi aspoň môžu začať slaviť treble (lebo nevedia rátať ) ako Mourinho s celým ManU minulú sezónu

A nyní se podívejme již na celkové výsledky. Dlouho to byl boj o 1.-2. místo no nakonec to dopadlo takto:

1. Owny 165 bodů

2. Nr.Nobody (Dolar) 130 bodů

3. valloire 71 bodů

4. kiwi 63 bodů

5. BRIT94 47 bodů

6. Barca1 34 bodů

7. popltak 27 bodů

8. jiri-fcb 25 bodů

9. CHONG 23 bodů

10. Liquid + X-Bano-X 22 bodů

Zbytek pořadí uvádím zde: http://files.uloziste.com/4b4849d631a6fc00/

Ještě k vítězi – celkem se v nominaci objevil 65 krát, Dolar pak 58 krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu, proč se v tom seznamu vyskytuje valloire. Je to mimořádně věrný fanoušek, s kterým je možné normálně diskutovat na vysoké úrovní (vlastní zkušenost). Navíc má mimořádně znalosti s ohledem na historii fotbalu, je to zkrátka znalec.

O ownym se dá taky diskutovat, má svůj own style a jeho chování je v pořádku, žádné OT a vkusné bonmoty. Ty má i Zeman a co? Stejně ho budeme zase všichni volit.

Naopak týpek barca1 ... ten byl měl jít do blázince a někdo by měl zahodit klíč do kafilérie. Pacient. Jasné první místo, o které by se měl dělit s blaugrana, Majkem, jiri-fcb a banem. Neustále nás fanoušky Realu napadají a jejich diskuse postrádá jakékoli argumenty, navíc jsou křečovitě směšní. Anketa neodpovídá realitě. V anketě jsem nehlasoval (neznám hlasovací mechanismus), ale někdo to nejspíš zkreslil. Možná si založil někdo fake účty a hlasoval duplicitně.

Reagovat
blaugrana

Keď ma nanominuje taký pablb ako ty, tak je to normálne pocta.

Reagovat
Busby babes

projdi si diskuzi k volbam, pochopis...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
iamek

Ani jeden bod ?

Reagovat
Hokaido

To je docela zklamání. Owny určitě není takovej dement, jsou tu větší. Třeba hotntoot mimo top 10 je wtf.

A ještě bych udělil čestnou In Memorian cenu pro Kubajse.

Jinak jsem čekal daleko víc hlasů potom, co si půlka lidi myslí, že jsem Masko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Owny je jenom troll, kterému to dost lidí žere.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom připadě by ses od něj měl učit. Ty jsi jenom ten troll

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom 165

Reagovat
Svatej

Furt tu všechny zbytečně šetříš, koukej do toho konečně pořádně šlápnout.

Reagovat
Azza

Promiň zapomněl sem ti dát hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hlas od Snatuse je jasný, ale kdo mi dal ten druhý by mě zajímalo.

Reagovat
Snatus

Mě by zas zajímal můj 3. hlas, když jeden mám z tvého jednoho nicku (Garwel) a z druhého nicku (Snatus2)

Reagovat
smazaný uživatel

Ode mě jeden máš, musím tě ale zklamat informací, že Snatus2 není můj účet a zrovna on nehlasoval.

Reagovat
Snatus

Takže poprosíme admina, aby zkontrolovat IP adresy přihlašování Garwela a Snatuse2?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho prosit nebudu, ale ty klidně můžeš. Akorát pak zjistíš, že tady jsou ještě doopravdy dva další lidé, co sdílí můj názor na tebe.

Reagovat
Snatus

Mimochodem, pokud jsi mě dal na 1. místo, tak to je za 3 body, takže tě jen informuji

Reagovat
Ligter

''Busty babes''

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

to sem si ani nevšiml

Reagovat
Busby babes

koukam dolu a jsou to slaby jednicky....

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Nikomu nestojim za hejt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi až moc svatej.

Reagovat
popltak

Za snahu Ale příště se nemusíš vytratit, když Atletico uhraje cenný bod s Karabachem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Coutinho prý znovu odmítl Barcelonu

Philippe Coutinho je spojován s odchodem s Liverpoolu, nezamíří však zřejmě do Paris Saint-Germain. To má o brazilského reprezentanta opakovaně zájem, ovšem opora Reds měla dát PSG znovu košem, načež se chce údajně stát posilou Barcelony.

To si trošku protirečí.

Reagovat
cristiano.K.

Ot: kde v Brne uvidim zapas lfc a mam jistotu, ze v tom baru nebudou davat bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

Choď do baru, kde je viac TV a vypýtaj si LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

A cigaretku.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
fenixLFC

Skus sportsbar na hybesce tusim tam davaju dost zapasov

Reagovat
Maresma

sportbar Arena na Hybešove a Titanium na Nových sadech

Reagovat
cristiano.K.

Titanium a dobry, diky

Reagovat
Maresma

Neni zac

Reagovat
cristiano.K.

Az na ceny, abych jen nechvalil

Reagovat
Maresma

To jo no, ale pivo mnohem lepší jak v Areně.

Reagovat
Whitemedia

Sportbar byl fajn, jsem ve čtvrtek nevěděl, kam dřív otočit hlavu

Reagovat
andrew96

Až na to Starobrno ale.

Reagovat
Whitemedia

Já jsem v tomhle barbar, většinou moc rozdíl mezi pivy nepoznám, takže mi to bylo jedno

Reagovat
andrew96

Jaj, tak to enjoy Ještě jsem nebyl ve Spurs baru, ale jestli tam bude lepší pivo a dobrá atmosféra, tak asi budu chodit tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs bar?

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák zase ani na lávce měl by se v zimě vrátít zpátky, jinak tam shnije.

Reagovat
Busby babes

Rojo a Fellaini v sestave na zitra...

Reagovat
Busby babes

jo a jede 9 obrancu, 6 zalozniku, 3 utocnici. Takze se na to zacnete pripravovat, bude to nadhernej zapas. #FDF

Reagovat
blade115

Heh, v souvislosti s naší formou mě ani nemrzí, že to neuvidím...

Reagovat
iamek

Klasicky nam date trojku a cus.

Reagovat
blade115

Jo, to teď děláme na počkání no...

Reagovat
iamek

Zadne prekvapeni

Reagovat
Svatej

Pro kristovy rány

Reagovat
Busby babes

tak ono jedou vsichni, co jsou zdravi, ze jo... zas to neni tak, ze by nejakej utocnik zustal doma a jel navic obrance z juniorky...

Reagovat
vladis271

nezmení Mourek aspoň trocha taktiku na zajtrajší zápas ak City porazí Arsenal? (čo je povedzme si pravdu dosť pravdepodobné).

Reagovat
Busby babes

tipuju, ze nastoupime 3-5-2 a snaha hrat na protiutoky. Uvidime. Dlouhodobe se nam na Stamford bridge nedari.

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner!! a Budinsky oslava ala Connor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To asi nebyl Gaylův ofside.

Reagovat
salami

tohle se musí pouštět

Reagovat
Miguel19

Eden Hazard: "Když do Chelsea přišel José, snažil se ze mě udělat jednoho z nejlepších hráčů v Anglii a myslím, že mi vtloukl do hlavy, že je to možné. Začal jsem si uvědomovat, že pokud budu v každém zápase hrát dobře, mohl bych být jedním z nejlepších. Já se chci ale fotbal především bavit. Snažím se být nejlepší, pokud ale nejsem, nemám s tím problém. Chci si jen užívat to, že jsem na hřišti. Vím, že ve fotbale občas máte těžké chvíle, proto se snažím zůstat na stejné úrovni. Nesnažím se být za každou cenu nejlepší. Zdá se mi, že fotbal je nyní spíše o statistikách, o gólech a asistencích. To je důvod, proč lidé chtějí, abych dával spoustu branek. Když jsem na hřišti, lidé si myslí, že jsem dobrý, ale když vyhrajeme 1-0 nebo 2-0, chtějí, abych oba góly vstřelil já, nebo abych dal gól a na druhý přihrál. Lidé neustále hledí na statistiky, já to mám ale jinak, pokud nedám gól a my přesto vyhrajeme, nemám s tím problém."

Těžko po něm můžeme chtít, aby šel na vyšší úroveň, když on sám vlastně ani moc nechce. Ale tak snad díky tomu u nás vydrží co nejdéle. Ale ten přístup má fakt hrozný..

Reagovat
mikelinos

jak to s takovým popiči přístupem mohl dotáhnout tak daleko je fakt záhada

Reagovat
Svatej

Naprosto mimořádnej talent no, je to škoda

Reagovat
mikelinos

Pro fandy Chelsea ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Na tom tedy nevidím nic moc hrozného. Prostě hraje pro tým, ne na sebe. Jestli nějak kašle na tréninky a životosprávu, budiž, ale jinak si myslím, že takový přístup měli i hráči jako Zidane apod.

Reagovat
kvasha16

na treningy ani na zivotospravu urcite nekasle, ale treningy navyse si zjavne nepridava... ale tiez si myslim ze taky pristup neni "hrozny", mozno naplno nevyuziva jeho potencial, ale je to jeho rozhodnutie a priority ma proste inde ako taky Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

O tom nevyužitém potenciálu bych si promluvil až momentě, kdy by měl něco odehráno v týmu jako Real, Barcelona nebo Bayern... čili někde, kde by hrál mezi "svými", což znamená fotbal nejvyšší úrovně založený na držení míče, nejtechničtější hráči na každém postu, daleko lepší servis od zálohy a nějakých 30-40 doteků s balonem navic jen pro samotného Hazarda v každém zápase.

Reagovat
Masi

Úplný Karim ten Eden

Reagovat
vilp

Kéž by.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Coutinho10

#LFC XI: Mignolet, Gomez, Matip, Klavan, Moreno, Can, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Salah, Mane, Firmino.

Subs: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Milner, Grujic, Sturridge, Solanke.

Joooooooo Mane dokonce v zakladu a i OX

Reagovat
smazaný uživatel

Ox prvýkrát v zálohe, som veľmi zvedavý. Henderson zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo velká paráda ale mám trochu obavy, aby si neobnovili zranění(Gini/ Mané)

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic papa

Reagovat
Miguel19

Super Mané, nakonec jsem ho dal do draftu Snad se hned nezraní.

Reagovat
Coutinho10

tahle volba se nam vyplatila, alespon v tom, ze je v zakladu

Reagovat
vladis271

Hezka

Reagovat
avicii

Pekna

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppa osvietilo

Reagovat
nani92

píšem si

Reagovat
smazaný uživatel

trap.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze golove hody zatial.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle a Southampton tlačia, tak aspoň gól snáď padne.

Reagovat
smazaný uživatel

padli

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa the magician teda nic moc

Reagovat
salami

většího trageda, než je Murphy jsem u nás dlouho neviděl a to se tam v posledních letech vystřídali různý nekopové, že nemá sebevědomí a nepřejde ani jednou hráče, to bych ještě pochopil, ale že tam nejezdí po zadku, posere každej kontakt s míčem a ještě to vypadá, že absolutně neví, kde má na tom hřišti bejt, to mi přijde trochu moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorovanie Mitrovica pokračuje ďalej..

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď tie promancunianské sračky spadnú, LFC pomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
nani92

upokoj sa

Reagovat
Swarley

#kloppefect

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
Miguel19

Wtf, jasnej faul od Matipa.

Reagovat
Coutinho10

to je zase braneni...Ayew byl uplne sam

Reagovat
nani92

opäť pripískavanie pre Liverpool..

Reagovat
smazaný uživatel

SALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
nani92

jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi super, užívam si futbal, pijem červené vínko a papám kačaciu pečeň.

Reagovat
vladis271

Fuj pecen

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z naj. lahôdok pre mňa (a veľa ľudí)...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Mane už boduje

Reagovat
Miguel19

Každopádně z rohu si nechat utéct protiútok 3na1

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaah

Reagovat
mithro

west ham

Reagovat
mithro

to je na pokuty take branenie

Reagovat
monty25

Ukázkový brejk po rohu soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

Matiiiiip, konecne.

Reagovat
nani92

Fernanes ešte ako vyklusával, takého spoluhráča proste chceš

Reagovat
smazaný uživatel

wohooo Matip

Reagovat
smazaný uživatel

this is it

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaal dobre vyreseno

Reagovat
nani92

ok, vypínam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

To si toho futbalu tento vikend neuzijes. Aj arsenal budes zajtra vypinat po pol hodinke a zostane ti akurat nudna 0:0 a bez sanci proti chelsea. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

vdaka, že máš starosti, ale neboj sa, teraz mám dobrú náhradu z Bundesligy a City nemám dôvod vypínať, aj keby vyhrali 10-0..a United sa nevypína

Reagovat
vladis271

Ty fandis este aj bayernu? Ty si fakt strsteny. :DD

Reagovat
nani92

nefandím nikomu v BL, pozri si môj profil

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa Hart snaží

Reagovat
Coutinho10

Mane je hned citit

Reagovat
mithro

skor obrana kladivarov je slusne citit

Reagovat
smazaný uživatel

lebo citia Maneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

A je tam druhej!

Reagovat
smazaný uživatel

7 sekúnd od Salahovej prihrávky do jeho strely :D

Reagovat
Svatej

Plánuje bejt Firmino ještě někdy bodovej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ox, teda, parádna prihrávka na Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

Hra WHU nemá žiaden systém, to je zúfalosť. Hráči možno ani sami nevedia, s čím išli do tohto zápasu.

Reagovat
Hokaido

Ten pocit, když má Mané vyšší čelo, než Liverpool šanci na trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Masko, toto si ako dlho vymýšľal?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si jak, Ondro. Spravil si skúšku?

Reagovat
Hokaido

Ano. Ačkoli teda s odřenýma ušima, ale naštěstí byla komise na mé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem.

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Jak se teď už nebojí urážet, když už ta anketa skončila

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Miguel19

Bilič musí jít do prdele. Liverpool nemusel předvést ani hovno a vede 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz je aj na rezignaciu, bude to dobre pre neho aj pre West Ham.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Stevenko v štúdiu v BT Sport .

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budeme v plnej sile, nebude záloha Hendo (Can)-Lallana-Coutinho príliš ofenzívna? Každopádne, v príprave tuším raz nastúpila a hrali parádne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akurát. A od budúcej sezóny Lallana (Ox) Keita (Henderson) Coutinho (Wijnaldum)?

Reagovat
smazaný uživatel

Keita nie je DM, on je typický b2b hráč... Takto určite nie a Couts asi odíde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že odíde aj Can aj Coutinho? A o Keitovi viem, nemusí hrať na čisté DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že áno, uvidíme. Nemusíme, ale niekto vzadu byť musí a všetkých troch to ťahá dopredu. To (niečo také) určite nie, dúfam .

Reagovat
Melda

Čistého DM ne Írán potřeba, když tam budou třeba 2 B2B

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo (najradšej nové DM)-Keita-Lallana...

Reagovat
vladis271

Salah je bestia.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíme do piče?

Reagovat
Busby babes

Burnley, from a town whose population would fit inside Old Trafford, are 6th and on same points as Arsenal, Chelsea & ahead of Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

A koukam, ze mr. Csaplar zacina uradovat. tak pojdte, jeste dva.

Reagovat
Busby babes

no a bude to krasna remiza 3:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz len jeden?

Reagovat
mithro

Gomez do repre

Reagovat
mithro

a Hart repre jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Ooooox

Reagovat
monty25

Góóól!!! OX

Reagovat
Coutinho10

hmm super braneni

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll nám robí klasicky problémy, Lanzini hrá presne to, čo Couts u nás minulé sezóny, hrá výborne.

Reagovat
Coutinho10

Oxxxxx to je odpoved

Reagovat
monty25

Ten Gomez vůbec neví...

Reagovat
Miguel19

Konečně ho napadlo sundat toho tragéda.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic už má v prdeli, teraz tam má 4 útočníkov

Reagovat
smazaný uživatel

Hart celkom dobré zákroky a potom tam nie je absolútne nikto na odkopnutie lopty

Reagovat
Taiger

Ox > Iwobi > Theo > Mahréz

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott > Mahréz?

To mi nevychádza.

Reagovat
vladis271

Dokedy je nim clyne

Reagovat
Miguel19

Hrášek je strašný kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No pochybuje este niekto o Salahovi?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

aspon vidno, koho teda nebrat vazne

Reagovat
Coutinho10

a hlavně, že ho máš v klasický fantě

Reagovat
Taiger

Snad si tě v h2h povodím.

Reagovat
Coutinho10

pred zacatkem naseho duelu jsem si rikal, ze bych nemel mit nakej vetsi problem, ale ten Salah tim celkem zamichal no ...stve me ta moje lavicka, ale aspon, ze Newcastle neudrzel clean sheet...to uz by bylo celkem v haji

Reagovat
Taiger

Jestli nevyhoříme nějak extra proti City, měl bych mít v klidu nakročeno pro výhru.

Reagovat
Coutinho10

ve výhru City trochu doufám a spolíhám, takže tam by se to naše skore mělo otáčet

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je boh

Reagovat
Taiger

Salaaaaah, jak ve fante tak i v draftu

Reagovat
smazaný uživatel

Beštiálny Salah.

Reagovat
monty25

Mané-Salah parádně

Reagovat
smazaný uživatel

poďme ešte 1, nech sa dotiahne na Kanea

Reagovat
Busby babes

OT: Bundesliga. To co predvadi Heynckes s Bayernem je uzasny. za 4 kola nahrali na BVB 11 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale BVB mu poslednymi zapasmi dost pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

ale BVB je v brutálnej kríze

Reagovat
LAM

což je ale zásluha tragickýho BVB

Reagovat
Busby babes

tak jasne, ze kdyz nehrali s BVB 4 zapasy v rade, ze je to dane i tim, ze BVB prohravalo.

Reagovat
smazaný uživatel

BVB se z Bayernu už posralo

Reagovat
Coutinho10

hezky Salah

Reagovat
vladis271

Fenix je nevybral dobreho hraca na hejtovanie :D

Reagovat
Coutinho10

Mane 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

Milner to tam dojebáva....

Reagovat
smazaný uživatel

Načo tam dáva toho ufňukaného narciska?

Reagovat
johnik

Ty jo jako Salah hodně překvapuje Že bychom našli střelce s více jak 20 góly za sezónu? Už "jen" vyřešit tu obranu....

Reagovat
smazaný uživatel

Matip môže byť rád, že nemá čk, ale sudí citlivo, Joel nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj všichni. Máme tady výsledky 1. ankety soutěže o největšího dementa na eurofotbalu. Nejdříve si shrňme základní fakta, hlasovalo celkem 224 uživatelů. Co se týče sekcí, nejvíc vás napsalo českou ligu (26) pak anglickou (21) a španělskou (12) dále to byla německá (6), slovenská (3), italská (2), francouzská (2). Dále se ještě objevila odpověď vše(4). Ze zajímavých odpovědí bych ještě zmínil "Blade115 je asi hodně kokot, nemyslíš?"a "Z tvojí mámy ty kundo"

Reagovat
blade115

Mně ta odpověď teda ničím zajímavá nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

A nyní se podívejme již na celkové výsledky. Dlouho to byl boj o 1.-2. místo no nakonec to dopadlo takto:

1. Owny 165 bodů

2. Nr.Nobody (Dolar) 130 bodů

3. valloire 71 bodů

4. kiwi 63 bodů

5. BRIT94 47 bodů

6. Barca1 34 bodů

7. popltak 27 bodů

8. jiri-fcb 25 bodů

9. CHONG 23 bodů

10. Liquid + X-Bano-X 22 bodů

Zbytek pořadí uvádím zde: http://files.uloziste.com/4b4849d631a6fc00/

Ještě k vítězi – celkem se v nominaci objevil 65 krát, Dolar pak 58 krát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss, který pičus mi dal hlas? Však já sem vlezu jednou - dvakrát za týden, když hrajou Spurs...

Reagovat
kvasha16

fandis Spurs, to staci

Reagovat
smazaný uživatel

No ale nejvetsi dement? V konkurenci Brita?(kdyz uz to omezime na yiddos) To me vazne urazilo.

Reagovat
Azazelo RD

Konečně trofej pro slepice.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Kéž by dnes mohl nastoupit Kanté. S ním by se určitě zvedl i Baka. Pak jsem zvědavý, jestli Conte bude připosranej s Azpim na RWB nebo tam hodí Zappíka.

Každopádně potřebujeme výhru jak vajíčka. Ale moc nám nevěřím. Vidím to na nudnou remízu.

Reagovat
Nikikrew

Včerajšie volby na jedničku Smer a Kotleba to pekne schytali, dúfam ze to he ixh začiatok konca

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

úplná krása. Prekvapil BSK, aj Košický kraj, tam je pád Rašiho paráda. Pomaly ale iste ide SMER do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V BA tiež veľmi podarený výsledok. Volil som síce Jana Mrvu, ale ani Droba (môj druhý kandidát na predsedu) nebude dúfam zlá voľba. Hlavne teda podľa jeho vyjadrení vyzerá plný energie a elánu do pustenia sa do veľkých projektov, hlavne teda čo sa týka dopravy.

Reagovat
Nikikrew

Co sa tyka tej dopravy v BA, sam som zvedavy ako sa s tym popasuje. Ja to zazivam uz docela dlhu dobu a situacia je velmi zla, nespocetne vela aut na cestach a soferi travia kludne 2-3 hodiny denne v aute, co mi pride velmi vela. Drzim mu palce aj ked neviem ci vie nieco zrealizovat za jedno volebne obdobie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavne by to chcelo motivovať ľudí viac využívať prostriedky hromadnej dopravy. Čím menej áut v premávke, tým menšie zápchy. Momentálne je jedno, či sedíš v kolóne v autobuse alebo v aute, no s tým rozdielom, že v aute je to komfortnejšie. A tento rozdiel je tak zásadný, že drvivá väčšina vodičov siahne po možnosti ísť do práce skrátka vlastným autom. Nehovoriac už o tom, že keď idú 2-3 spolu v aute, tak je to aj finančne výhodnejšie. Mňa osobne sa dopravná situácia z, cez a do BA až tak netýka, ale som toho názoru, že riešiť ju treba a to urgentne. Ak sa to aj za jedno volebné obdobie nepodarí, snáď bude vidieť kus roboty. Nultý obchvat Bratislavy by mal byť na prvom mieste spolu s ešte viac integrovanou dopravou ako je tomu doteraz.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

V Nitre to vyhral smerák, kt. urobil dlh z 0 na 23 miliónov €... Veľká nespokojnosť...

Reagovat
nani92

tam normálnu osobu ťažko nájdeš, nečudujem sa

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

:D takeho ta mmam rad.

Reagovat
Nikikrew

stale lepsie ako Uhrik nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto zmýšľanie ľudí má vždy fascinuje, nech sú ľudia aj okradnutí, zbedačení a zotročení, hlavná vec je, že názorový oponent nevyhral.

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

mňa vždy fascinuje, že si ľudia myslia, že len za to, že je niekto fašista, tak nebude kradnúť.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

V BBSK kradli?

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, čo s tými peniazmi robili, ale hospodárili eviedentne tragicky.

Reagovat
vodka

a ne?

Reagovat
vodka
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Klientelizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

lol 3 dny na nabídku

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tys je volil?

Reagovat
kvasha16

aspon nebud zaslepene tupelo

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som zaslepený, nepovažujem žiadneho politika za ideálneho a ani nikomu nefandím. Nebudete mi veriť, ale mám známosti, od ktorých mám info. o zákulisí nitrianskej politiky (a z časti aj celoslovenskej) a tie informácie nie sú vôbec príjemné. Na net ich písať nemôžem a ani ich rozširovať... Tak isto mám info. zo zákulisia, ako som mal info. o "kauze Mariatchi" ešte pred tým, ako o tom vedeli médiá (a tá kauza bola tiež v mediách riadne skreslovaná)...

Každopádne, radím vám všetkým v dobrom, nebuďte názoroví oportunisti, rozmýšľajte, študujte argumentáciu, logiku, psychológiu, právo a neverte politikom a médiám (žiadnym, ani hlavnoprúdovým, ani alternatívnym, propaganda funguje na vysokej úrovni, ľuďom sa podsúvajú neúplné skreslené informácie a niekedy aj klamy, novinári používajú logické klamy (logické falácie=argumentáčné chyby), funguje inštrumentalizácia dejín atď., a to nepíšem o vytváraní kultu osobnosti určitým pohodlným ľuďom či o "výrobe" martýrov a diskreditácii tých nepohodlných)...

Zmena musí prísť zdola nahor, politikov a politické strany netreba obdivovať a nasledovať a už vôbec im netreba dôverovať, na politikov platí len tvrdá kontrolná ruka. A každý vie, ako fungujú na Slovensku orgány kontroly, OČTK a súdy.

Reagovat
kvasha16

v podstate suhlas... a pred tymto komentom v podstate napises, ze na BBSK sa nekradlo.. som zmateny

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítaj si,. čo som napísal...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V Nitr. kraji bolo príliš veľa veľkých eg, žiadny schopný kandidát, kt. by vedel spojiť voličov.

Reagovat
Nikikrew

Nevidim absolutne do vasho samospravneho kraja, kazdopadne pre Slovensko ako take su to volby uspesne.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa uvidí neskôr. Plus, ignoruješ najväčší Samosp. kraj .

Reagovat
Hokaido

Koho ty jsi volil, Olo?

Reagovat
Mastný Chobot

v najväčšom vyhral ten najlepší kandidát, aký mohol, ty mamlasík

Reagovat
smazaný uživatel

Počtom obyvateľov je najväčší NRSK .

Reagovat
Mastný Chobot

tak sa vyjadruj presne, Činu tiež neoznačíš ako najväčšiu krajinu na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
olis

skoda ze si Gresso a Oremus takto zobrali hlasy navzajom aspon teda podla mna, ja som ich ani jedneho poriadne nepoznal, volil som Gressa ako mensie zlo aj ked mi nejak uplne nesadol, skoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Greššove vedenie ako riaditeľa Divadla Andreja Bagara bolo minimálne netransparentné, maximálne si každý vie domyslieť. Jeho narcizmus a známa neschopnosť mi nevoňali. Oremus je neznáma pre mňa, ale stále lepší, ako zlodej Belica.

Reagovat
olis

Reagovat
vladis271

ja ešte len dodám, aj počtom poslancov. Kotlebovci neskutočne prehrali, len 2 poslanci boli zvolení z tuším troch stoviek čo za nich kandidovali po celom Slovensku. Len Uhrík a Kotleba do zastupiteľstiev.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
iamek

Aspon vy tam mate rozum

Reagovat
kvasha16

v parlamente sa ukazalo ze su to nekompetentni blbci

Reagovat
tony223

sú to obyčajní neonacisti

Reagovat
mul

uz sa niektore individua stihli odkazat na volby zmanipulovane Sorosm

Reagovat
olis

Reagovat
mithro

Reagovat
Mastný Chobot

nádhera, ľudia potešili

Reagovat
Lacko_Boh

trencin v pici

Reagovat
Nikikrew

tam sa to fakt ze cakalo

Reagovat
Mastný Chobot

to mám, to je pravda

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

moyes is back

Reagovat
smazaný uživatel

dnes samé remízy kromě Spurs tam to bude debakl pro crysral palace,ale podcenit je nemužeme,přece jasně porazili slaboučkovou chelsea ale tu letos porazili i jiní tragédi,třeba takové AS s Faziem, kterej byl u spurs totalně tragickej ale na čukotku to stačí vždy,jsem rád že jsme vyhrabali zase anglický fotbal z hoven,tím že jsem jasně deklasovali real o dvě třídy, aspoň někdo zvedá prapor ostrovního fotbalu do nebes a jsme rád že to jsou právě Spurs

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
Miguel19

Až na 5. místě

Reagovat
valek9610

Pravda letos jsme slabší,ale nevadí na takové šašky jako spurs to stačilo

Reagovat
tuny

Když čtu příspěvky od tebe, tak se nedivím, že nás jako fanoušky spurs mají všichni za dementy, dík.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
wild

Nerobim si nadeje, ze dnes uvidim pekny futbal, ale chcel by som keby hral Rashford aj Martial obaja v zaklade. Viem, ze hravaju na tej istej strane, ale nemal by to byt az taky problem, keby hra jeden z nich napravo. Len oni dvaja su schopni nieco vymysliet smerom dopredu a ked zas budeme hrat defenzivnu sracku, tak je vacsia sanca, ze nieco spravia spolu, ako ked tam bude vzdy len jeden z nich. Mkhitaryan je uplne mimo, Mata slabucky a Lingard ani nema nato aby hraval v MU.

Dneska ocavakam, ze nieco konecne predvedie aj Lukaku. Posledne zapasy nic nehral, hoci je to aj tym, ze bol casto uplne odrezany od hry, lebo nikto nedokaze dat finalnu prihravku jemu do sance. Dufam, ze predvedie aj on poriadny vykon vo velkom zapase a da znova po dlhsom case gol. Motivaciu musi mat dnes velku. Tak nech sa ukaze!

Reagovat
Busby babes

v postaveni neni problem, prakticky v kazdem zapase maji oba docela volnost a pohybuji se napric hristem, takze jeden muze hrat zprava a nebude to problem.

Ale zrovna v tomhle zapasu tomu neverim. Na SB se nam dlouhodobe nedari, pojedem tam primarne neprohrat. Aspon to je muj tip.

Btw. ten Lingard?? sorry, ale ten hejt na nej nepochopim. Odchovanec, maka, pokazde zahraje vicemene slusne. Jasne, neni to zadna top hvezda, ale to nebyl ani Fletcher, Brown, Evans, Phil Neville a dalsi...

Reagovat
wild

Len s tym rozdielom, ze Lingard hra na takej pozicii, kde ked si priemerny hrac, tak je k nicomu. A este vzhladom k tomu, ze my hravame so 7 defenzivnymi hracmi, tak od tych 3 zvysnych ocakavam tah na branku, produktivitu, asistencie a goly. Presne to, co robia Rash a Martial.

Reagovat
Busby babes

hrozne prehanis. 7 defenzivnich hracu... ach jo.

Reagovat
wild

A nie snad? Proti Lpoolu to boli Valencia Smalling Jones Darmian Matic Herrera Young a proti Spurs Jones Smalling Bailly Valencia Young Herrera Matic. Smerom dopredu su tam vzdy len Lukaku, Martial/Rashford. Mkhitaryan

Reagovat
Busby babes

pokud to beres takhle, tak to pak muzu rict o kazdym tymu.

Treba dneska Tottenham:

Rose, Vertongen, Sanchez, Aurier, winks, Dier... moc tohle nechapu, delas, jak kdyby nejakej tym hral s 8mi ofenzivnimi hraci...

Reagovat
Busby babes

btw. ten kluk rozhodl dve finale poharu... neni to Rash ani Martial, ale to neni vetsina hracu v lize. Lingard rozhodne ma svoje misto v tymu a je platnej.

Reagovat
wild

no ved na taketo bezvyznamne pohary to je jeho level

Reagovat
Busby babes

Fa Cup je bezvyznamnej... ok.

Reagovat
wild

V porovnani s PL a LM hej :) To su hlavne trofeje, ktore sa rataju

Reagovat
Busby babes

to je jasne, ale rozhodne to nejsou bezvyznamne trofeje.

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

ja by som im aj veril ale na stamford bridge to vzdy stalo za prd, aj pred abramovicom, aj po jeho nastupe, ak bude remizka, tak to este bude ok

Reagovat
Snatus

Snad se po sérii špatných výsledků zvedneme a na dnešek se hecneme. Chtělo by to od Conteho trošku sebereflexe při stavění sestavy.

Reagovat
fajdax

takže jeden zápas je už serie jo?

Reagovat
valek9610

Taky jsem překvapený jako většina dělá jak kdyby Chelsea byla na 10 místě vole začátek sezony jsme 4 jo v lize mistrů stačí Karabach porazit a postupujeme jsme v obou pohárech tak jako co je za problém ? nechápu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fajdax

není to ideální,ale někteří moc panikaří..

Reagovat
Snatus

Obrana je v poslední době velice špatná. 2x AS Řím, Crystal Palace, dva goly od Watfordu. To není jeden zápas. Formou prostě nepřesvědčujeme celý říjen.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DN3L0F_WAAAp6IJ.jpg:large

Rio Ferdinand neco k te romantice jak jsme vzdycky hrali uzasnej utocnej fotbal pod SAFem...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

on si snad někdo myslí, že jste vždy hráli úžasnej útočnej fotbal pod SAFem?

Reagovat
Busby babes

no, obcas to tu tak vypada... stejne jako tu byvalo plno respektu a tak.

Reagovat
Cobra

Here is your Spurs team to face Crystal Palace today!

Gazzaniga, Aurier, Sanchez, Vertonghen, Rose, Dier, Winks, Sissoko, Eriksen, Son, Kane (C).

To jsem ani nepostřehl, ale co je s Vormem?

Reagovat
Orlandiiik

ajéjé, snad něco chytí

Reagovat
smazaný uživatel

@Vorm_Official (knee) and @dele_official (hamstring) both miss out at Wembley today.

Reagovat
Coutinho10

Alli neeee....draft zase v haji

Reagovat
Svatej

Daviea dohral?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Tak Palace to budou chtít pravděpodobně zavřít a do takového utkání se přece jen hodí více Rose.

Reagovat
Hokaido

Fanta?

Reagovat
Coutinho10

davno....tohle už je jenom důsledek toho, k čemu se schylovalo

Reagovat
Busby babes

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-chelsea-latest-alvaro-morata-chance-to-sign-a8037126.html

Ten titulek je skvelej. Nic proti Moratovi, ale ocividne to nebylo tak, ze on se rozhodl, ale my se rozhodli, ze koupime Romela a ne jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hrat dneska Kolasinac, jinak to bude pruser

Reagovat
Whitemedia

Dnes by mohl být David Luiz na střídačce, protože ten v poslední době šaškuje jako za starých špatných časů... Poprosil bych o obranu Azpi, Christensen, Cahill( ), tak snad Tonda potěší.. a doufejme, že už bude připravený Kanté s Drinkwaterem, hlavně ať nehraje Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

''Bezesporu nejsledovanější duel jedenátého kola anglické ligy bude v neděli v pozdním odpoledne k vidění na Stamford Bridge''

njn, to je tak, kdyz clanek pise NEZAUJATÝ Chelsea fan Vita :D vole oba dva budou super nejvic sledovany, je to super sunday tak na co si hrajes

Reagovat
smazaný uživatel

mě třeba taky víc láká sledovat, jak Arsenal možná dostane na piču než jak Mourinho betonuje 0:0

Reagovat
Nikikrew

Cakal som ze to pisal Usty, tam by som to pochopil ale od Vitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Chelski je spina jeste vetsi nez ManCity. Byl to totiz zlodej z Ruska, ktery v anglickem a de facto celosvetovem fotbale odstartoval superinflaci. Az pak se po nem zacali opicit ti Shinavatrove, Naser Kelajfi ci Mansourovci.

Jedinej Al Fayed si nekupoval vysledky a predvedenou hru. Kroenkeho nezminuji, ten svuj vlastni klub okrada, to je zase opacny extrem.

Reagovat
blade115

Ta dementí soutěž už skončila btw.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Harakan

tenhle vocas tady o toho dementa soutěží v každém příspěvku

Reagovat
icemike

Reagovat
Spasitel

Kašli na tie drogy

Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Na nic si nehraju, jenom jsem napsal ptákovinu, kdy jsem vůbec nevzal v potaz ten druhej zápas. To je tak, když to člověk píše na poslední chvíli. Stávat by se to nemělo, sorry.

Reagovat
icemike

Není to ptákovina, zápasy Chelsea united patří mezi nejvíce sledované na světě

Reagovat
vitasrp

To je jasný, akorát v den, kdy hraje ještě Manchester City s Arsenalem, bych to neměl označovat za bezesporu nejsledovanější duel a formulovat to trochu jinak.

Reagovat
icemike

V den, kdy si hraje Machester CIty s Arsenalem...

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzanigga

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je to diera.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nikdy neurobil chybu?

Reagovat
T:o:M

Zajímavé sestavy City a Arsenalu v preview?.. ...City chtějí asi Arsenalu ty body vybojovat za ně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Nikikrew

Tak dnes pravdepodobne najtazsi zapas sezony. City su v top forme, proti Neapolu hrali fantasticky. Nemozeme hrat s nimi otvoreny futbal, musime to nejako ubetonovat a vyrazat do protiutokov. Ak hraci podaju taky bojovny vykon ako proti Chelsea, nejaku sancu mame ale moc tomu neverim. Tip 3:1

Reagovat
vodka

pokud bude ta obranná trojka ale zase tak nechaná na holičkách, jako obvykle, tak jste dost v háji a smrdí to debaklem, protože city je přesně v těch prostorách mezi stoperama a zálohou nejsilnější...

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/a/TgPvm

You had one job.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, v jednom týdnu rozbít Real Madrid a prohrát s Crystal Palace by bylo definicí slova "spursy".

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám, že Gazzanigga zanechá velký dojem

Reagovat
valek9610

A vůbec by to nepřekvapilo teda mě ne Chelsea taky porazila Atletiko dost dobře jednoznačně když to tak napíšu a pak s Crystal no hrůza Spurs by mohly zažít něco podobného.

Reagovat
Hachim Mastour

Nebolo, ty alibista.

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/a/jEhOP

You had one job.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

City 1,4 To bude zase ostuda dneska. Vůbec bych se nedivil, kdyby to dopadlo jak na Liverpoolu. Jsem zvědavej na Mertesackera. Lemra Ozil je v takovým zápase taky zbytečnej, zas budem hrát v 10

Reagovat
Hokaido

Wenger on playing Man City: "We will try to play our game - we will not hide. Sometimes the best way to defend is to attack."

Dneska bude sranda.

Reagovat
Mastný Chobot

omg

Reagovat
diastan

tak to bude super match

Reagovat
Mastný Chobot

pre vás určite

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

zatlačia wengerovcov až po sieť

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
valek9610

Jsem si jistej,že Wenger to dneska Pepkovi natře

Reagovat
Swarley

500. pro výhru MU

Reagovat
valek9610

Chyba

Reagovat
Busby babes

idealne po naprostem betonu a vlastnim golu Cahilla.

Reagovat
Tolstobik

Nekdy by to chtelo i pekny fotbal...a treba i venku - ale, pravda, to se s Mourinhem stat nemuze

Reagovat
mithro

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

takovej póvl

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Son dnes nemá den, to je fakt bída.

Reagovat
GeneralGoat

Gazzanigga je dost možná nejvtipnější brankář, kterýho jsem v PL viděl, za Soton to byla vždycky komedie omylů.

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie ho museli dat proti tragickemu CP

Reagovat
smazaný uživatel

Deň kedy Guardiola odskočí on Múrka o ďalšie tri body.

Reagovat
Kuba94

2:2 dnes na SB

Reagovat
Cobra

Gazza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kane? Gól? Fanta? Prosím?

Reagovat
Coutinho10

tohle byla asi trefa mimo i u me ...pritom to neni zadny prekvapeni ve Wembley a kdyz jsem mu tu pasku nedal v poslednim domacim zapase proti nam, tak si vpoho zastrili

Reagovat
Taiger

Kdyby aspoň nenastoupil, tak mi jde z VC Salah, na hovno tohle.

Reagovat
Coutinho10

to bys chtel az moc ja bych mel slusnou naději na Kuna, kterej je v zakladu no nic...musim to otocit bez pasky

Reagovat
smazaný uživatel

Son slusna tragedia

Reagovat
Cobra

Son v základu je z 90% tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Son hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská tragédia. Nech prosím dá Sona dole, lebo on je nepoužiteľný. Totálny tragéd, dnes do počtu.

Reagovat
Ketchup

prosím o funkční stream ? děkujuu

Reagovat
smazaný uživatel

Gazza zaspal?

Reagovat
Cobra

Gazza

Reagovat
Whitemedia

Aurier tragický

Reagovat
andrew96

Aurier dneska válí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahaa Gazzadíra

Reagovat
REPLIKATOR

Aurier Gazzaniga Zaha

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo tolik věcí špatně

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Koscielny, Monreal, Kolasinac - Ramsey, Coquelin, Xhaka - Ozil, Iwobi - Alexis

AW překvapil celkem

Reagovat
FCSL

Aha, nepřekvapil, Merte ani na lavici, radši se hodil marod

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icemike

Reagovat
Lacko_Boh

Xhaka

Reagovat
Whitemedia

To zase kam Woy postavil Loftuse.. úplně ztracený tam je..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sorry CP ked uz nedaju ani Gazzovi z 4 sanci gol tak to je fakt na pokuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela zostava!!!

Reagovat
pa3ce

ako som sa netešil pri predstave Xhaku ako DM, tak teraz si to už aj s radosťou zapnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej na spolupraci Coq-Xhaka-Aaron A Iwobi dnes rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná sračka co hrajem.

Dnes to můžem maximálně uhaluzit na 1:0, pokud tak neudělá CP.

Reagovat
Cobra

Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Son

Reagovat
REPLIKATOR

Krásně zakroutil k tyči

Reagovat
Orlandiiik

SONNNNNNNNNNY

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší hráč na place

Reagovat
Mastný Chobot

4-3-3?!

Reagovat
Makiii

Neskutecny...CP klidne mohlo vest 0:3 bez problemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna od Sona.

Reagovat
Lacko_Boh

Myslim ze Oli by dnes bol dobra volba od zaciatku, bojim sa ze inak loptu nepodrzime. Asi prehrame.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je neskutečný dřevák

Reagovat
Hachim Mastour

4321/433 vyzerá zaujímavo.No mám pochybnosti o Monrealovi v stopérskej dvojici a nenasadenie Lacazetta je dementné.Xhaka má možnosť predviesť skvelý výkon, keďže bude mať vedľa seba čistokrvné DM a Ramseyho, ktorý ak má dobrý deň vie zahrať obstojne ako B2B.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
REPLIKATOR

Son

Reagovat
Cobra

Soník

Reagovat
Cobra

Důležité tři body. Ale výkon hrůzostrašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzaniga MOTM, nikdy jsem o něm nepochyboval.

Reagovat
Orlandiiik

Zlatý 3 body !

Reagovat
smazaný uživatel

easy 3 body

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM: Gazzaniga,Dier,Sissoko,Sanchez, nejhorší na place Son ale stejne da gol

Reagovat
Taiger

Iwobi Měníme z ničeho nic sestavu i rozestavení na jeden z nejdůležitějších zápasů týhle sezóny. No snad překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Podme Arsenal, vždy som vám prial

Reagovat
FCSL

Koukám do 1. inkasovanýho golu, pak to bude znásilnění, takže to vidim tak na 5 minut max

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis nech nekope rohy, v živote.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zacina navrat arsenalu mezi elitu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

takže tím chceš říct, že už tam nepatří?

Reagovat
smazaný uživatel

neznam fanouska arsenalu, ktery by neco takoveho tvrdil. nejsme atk deluded dementi jako nekteri.

Reagovat
Cobra

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

alexis

Reagovat
Busby babes

Alexis uz trenuje spolupraci se Sterlingem..

Reagovat
FCSL

1:15 1. brejk City Kvalitní příprava asi

Reagovat
haracky

Alexis mel blizko k prvni prihravce za City v kariere

Reagovat
Taiger

Coq na CB?

Reagovat
FCSL

Opravuju tip ze 4:0 na 6:0

Reagovat
Tommy the Gunner

wtf

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Tommy the Gunner

*tak nic je na stoperu, Wenger

Reagovat
Minister

Reagovat
Nikikrew

Lol dobre hrame

Reagovat
smazaný uživatel

co to doprdele bylo ozile?? proc tak pomalu (a alexis taky debilni prihravka) proc tam neni LAca..

Reagovat
smazaný uživatel

Boze City

Reagovat
mithro

zatial suche triko arsenal, len nepolavit

Reagovat
smazaný uživatel

kikscielny...

Reagovat
FCSL

Klasika, můžem hrát dobře jak chcem

Reagovat
SpecialOne

Ne vážně, jakou pokutu by dostali obránci City, kdyby si dovolili rozehrát dlouhým míčem?

Reagovat
fajdax

hurá fotbal od obou stran, škoda že musím pryč

Reagovat
smazaný uživatel

mel by nekdo stream na city vs arsenal? prosim :)

Reagovat
technecium

Sterling je strašně hloupej fotbalista

Reagovat
alcantara

Anglicky Deulofeu.

Reagovat
FCSL

Ztratíme balon na jejich vápně a Alexis, Ozil a Ramsey tam zůstanou stát a rozhazovat rukama

Reagovat
blaugrana

Coutinho-Bus-De Bruyne...to bude válec

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

To uz skor Coutinho pojde do tej Barcy nez do Man. City

Reagovat
technecium

On myslel, že takhle se to poskládá v Barce, víš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak blby nie je

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze bus odejde?

Reagovat
blaugrana

Coutinho je tutovka a Kevin chce hrať s Leom.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím tak i o aguera, yayu, kompanyho byl zájem, MC je ale neprodali.

Kličové hráče MC prodávat nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

kupia Messiho a De Bruyne bude rad

Reagovat
pantondavo

Reagovat
technecium

Krásný

Reagovat
Taiger

Iwobi je tam na jaký hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho s tim tupym hejtem budes pokracovat??

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasika, jeste 2 dalsi, at to muzu vypnout

Reagovat
Switchback

Gool

Reagovat
wild

Neviem si predstavit, ze toto City nevyhra PL

Reagovat
nani92
Reagovat
FCSL

Hotovo, vypínám

Reagovat
Minister

Reagovat
Minister

neuveriteľná pasivita

Reagovat
Teoretik

KdB easy peasy

Reagovat
FCSL

10 hráčů okolo Bruyneho, nepochopíš

Reagovat
mithro

Reagovat
Tommy the Gunner

posrani uz pred zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo chytat..

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně se dívá na hráče, který mohl celou dobu válet za chelsea.

Reagovat
El Cid z City

díky mourku

Reagovat
nani92

Reagovat
Usty

Reagovat
raduinho

De Bruyne je kokotko

Reagovat
El Cid z City

ted je potřeba na ně vletět ještě víc, jsou najednou dole

Reagovat
teenz

Reagovat
Edgewalker

Ten jejich útok je brutální válec, snad se kluci zvednou a neskončí to nějakým mega debaklem ve stylu Wenger out

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším, až s tímto City změříme síly my, snad budeme v plném počtu a bude to epický zápas.

Reagovat
Edgewalker

Kdy je máte?

Reagovat
smazaný uživatel

před vánoci, myslím

Reagovat
Ondiis

Dnes mě kupodivu sere Nacho, od něj bych to čekal nejmíň

Reagovat
Taiger

*Iwobi

Úplně zbytečnej, nepoužitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam dal Wenger Girouda místo Iwobiho, kterej je tam úplně k ničemu, udělá mnohem líp

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling jebe ti uz do pici?

Reagovat
Mimalu

Sterling

Reagovat
vilp

Reagovat
technecium

Ten Sterling, proč tam hraje?

Reagovat
Azza

Reagovat
wild

Sterling

Reagovat
mr.Silver

Sterling

Ale Xhaka a Ramsey jedou bomby dneska..

Reagovat
masly008

tak hrát ve dvou proti trojci fernandinho,silva de bruyne je celkem na mašli.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze Sterling

Reagovat
Rohlíček

vymrdanci

Reagovat
smazaný uživatel

Vyndej toho Ramseyho kurva

Reagovat
Switchback

Reagovat
blaugrana

Davaj tam Bernarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin perfektní vystoupení

Reagovat
SpecialOne

Sterlingovo fotbalové myšlení je opravdu tristní.

Reagovat
Usty

Co měla tahle situace společnýho s tristním fotbalovým myšlením?

Reagovat
SpecialOne

Že ji vyřešil jako imbecil?

Reagovat
Usty

Nedostatek v technice = tristní fotbalové myšlení?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

vyřešil ji hodně špatně, přihrávka měla přijít mnohem dřív, sané by šel sám na branku, nechal se vytlačit do né tak výhodné situace..

Reagovat
Usty

To je prostě nesmysl, na každý situaci můžeš najít chybu. Tady to nebylo nic jinýho než technická minela - 9 z 10 takovejch přihrávek by špičkovej hráč dal jasně do gólu. S myšlením to nemá nic společnýho, Sterlingova myšlenka byla správná.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

přihrát dřív, předešel by vícero rizikům (obránce by nemohl účinně zasáhnout skluzem, saného první dotyk by byl jedodušší a i přihrávka do otevřeného prostoru nemusí být tak přesná jako v koncové fázy),ale to je jedno..

Reagovat
El Cid z City

fázi

Reagovat
EXoRcIsT

hraci Arsenalu jak v lese ako keby ani nevedeli kto ma co hrat

Reagovat
ADM

Ja chcem Pepa späť

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling klasika. Ten kdyby začal proměňovat ty šance, co má/líp je řešil, tak atakuje snad i Messiho s Ronaldem.

Reagovat
SpecialOne

No druhou část věty si nech, ale to není o proměňování jenom, ale on vůbec netuší kam má kdy naběhnout nebo kam kdy přihrát, už by taky měli dát pořádnou šanci Bernardovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Právě náběhy má Sterling v drtivý většině případů ukázkový. A Bernardo se zatím vůbec nechytá.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
El Cid z City

bernardo není vůbec gólový, drží míč, nemá tolik náběhů

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling toho tuší viac než si myslíš.

Reagovat
Taiger

Do píče s tím Iwobim fakt, přesun do útoku zdržuje, už by mu někdo mohl říct, že není Titi, aby si dovoloval to, co si dovoluje. Fuming.

Reagovat
smazaný uživatel

To už mělo být tak 3:0

Reagovat
Minister

Alexisovi drbe s tými rohmi?

Reagovat
Taiger

Coq těma skulazama nás už párkrát zachránil, jeden z mála není od nás na facku.

Reagovat
Tommy the Gunner

Coq paradni skluz

Reagovat
mr.Silver

Nasazovani iwobiho proti tymum top 6 je taky na povazenou

Reagovat
smazaný uživatel

Co pak Ozil. Iwobi byl lepsi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

wtf

Reagovat
Taiger

Manny? Řekneš mi, k čemu tam byl ten poločas Iwobi vůbec dobrej? Udělal něco vůbec dobře? To není blind hate, on prostě není hráč, kterej je stavěnej na tak velký zápasy. Časem se vypracuje, ale dneska hraje klasický hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

treba ted prihral alexisovi, diky cemuz mel sanci ramsey

Reagovat
Taiger

Ale celkově ten poločas, fakt ho upřednosňuješ na úkor Laci? To není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem tu ze laca mel hrat. co zkousis?

Reagovat
Taiger

Tak asi chápej pak ten hate na Iwobiho, kterej hraje hovno. Ale aspoň, že tobě udělal radost 1 přihrávkou za poločas. Holt každej asi máme ty standardy nastavený jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

polovina tymu neudelala ani tu prihravku. nekteri udelali hrube chyby v obrane nebo rovnou prihrali souperi do brejku. reagovals? ne. jen jsi od zacatku cekal az iwob neco udela blbe nebo neco neudela...

Reagovat
Taiger

Řekni mi aspoň 3 hráče, kteří hráli hůř jak Iwobi. Není ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

jako k cemu by to bylo, abys mohl napsat, ze to neni pravda??

Reagovat
smazaný uživatel

a ze to neni blind hate? jeste nenastoupil a uz jsi ho hejtoval, k zapasu tu mas asi 8 prispevku, 7 z nich je hate na iwobiho.

Reagovat
Taiger

Tak asi je logický, kdo to schytá, když nahradí našeho 50m strikera, kterej je dropnutej, kterej navíc hraje úplný hovno.

Reagovat
Tommy the Gunner

tak aspon strela na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím aby mně někdo vysvětlil, jak může hrát Iwobi základ v takovým klubu jako je Arsenal

Reagovat
Taiger

Wengerův oblíbenec, Titi wannabe

Reagovat
mithro

pravdepodobne

DDG; Valencia smalling bailly jones young; Herrera, matic; rashford lukaku lingard

to bude jizda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stred je strasny, Coquelin hraje skoro stopera, parkrat vymyslel pekny spek. Xhaka a Ramsey nejsou schopni podrzet balon, natoz ho vyvezt... Dal bych tam Wilshera

Reagovat
masly008

tak nevím jestli jsi slepý nebo nevšímavý,ale coq hraje typického stopera.hrajeme to co vždycky .na 5 obránců a 2 slovy dva střední záložníky

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt pisu, ze hraje defakto stopera, akorat daleko casteji vystupuje a simuluje tak DM

Reagovat
Taiger

Wenger má možnost nasadit Girouda, kterej by se celkem hodil, Jacka, kterej by tam dodal myšlenku a on tam hodí Iwobiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin De Bruyne- najlepší záložník svojej generácie.

hanba je to aký dres oblieka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oblieka dobrý, pekný dres.

Reagovat
t0mmy33MCFC

sky blue

Reagovat
vladino10

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že to není dres Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

ederson by imho podla mna chytil tu de bruynovu strelu, cech by zase nechytil tu ramseyho

Reagovat
SunFells

imho podla mna moj nazor je že by zas Edersn nechytil tu Koscielnyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson je úplna topka.

Reagovat
haracky

Az na tu kerku na krku

Reagovat
SunFells

Takto se zprznit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Žiadne 433.Proste 3421 s Koklénom na stopérovi.

Reagovat
masly008

no spíše je to 5-4-1

Reagovat
Hachim Mastour

Presne, ale Alexis sa ešte sťahuje do krídla, takže strašne nám chýba Laca.

Reagovat
Taiger

Stahuje se na křídlo, Iwobi neví co s tím a sere se napravo, dokonalý prostě.

Reagovat
Hachim Mastour

A potom nasleduje typická Iwobiho prihrávka z pravého krídla na Bellerina.

Reagovat
Taiger

Nejdřív tedy přibrzdí rozehru a uklidní hru v útočným pásmu, aby se neřeklo.

Reagovat
raduinho

Sané je boží.

Reagovat
Teoretik

dokonalý fotbalista, ale chytá hrozné manýry

Reagovat
smazaný uživatel

mne je extremne nesympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom to, že si na záda vytetoval sebe o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda...ale dneska snad po dloouhe době bez gólu či asistence

Reagovat
Taiger

KdB aspoň draft

Reagovat
smazaný uživatel

Pi*a... už dost... psychicky to nezvládám... co to tam ta atrapa muže Wengele vyvádí... puta. Před deseti lety je jako pedo*il.. teď má zase to své slavné anglické jádro a výsledek? 0 .. slovy NULA. Francouzská nula, měli jsme to těm mrzákům aspoň znepříjemnit. Puta Wengele.

Reagovat
Tommy the Gunner

vyborne

Reagovat
Nikikrew

Dpc to uZ nie je toto možné

Reagovat
Rohlíček

Jeden balon

Reagovat
Tommy the Gunner

Cech klasik

Reagovat
J0EL

To je vstup.

Reagovat
Edgewalker

Čech ji skoro měl

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto penaltu...

Reagovat
Switchback

Chytil vůbec Čech už nějakou penaltu za Arsenal?

Reagovat
Tommy the Gunner

v lize uz 15 zapasu ne, mozna i vic

Reagovat
Taiger

Na tréninku je král penalt.

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Prisna

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

jasna, vubec nehral mic, sel tam jak jelito

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Oliver nam foukne takovou mrdku..

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas takove zakroky pousti, apak piskne.. treba jak v prvnim polocase ramssey narazil alexisovi, a pak ho nekdo sundal, kdyz chtel bezet...

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak zmenme taktiku, jdeme centrovat.... na Alexise

Reagovat
haracky

nic.. zacina se stmivat.. kdo da gola, vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Chelsea porazi United, coz bude v soucasnem rozpolozeni Conteho a kabiny tezke, ale stat se to muze, tak to bude o 8 bodu, a to uz bude slusny naskok

Reagovat
SunFells

Gool

Reagovat
Ondiis

Víc doprostřed to kopnout nešlo ...

Reagovat
SunFells

A skoro to na gramlavého Edersona stačilo.

Reagovat
Whitemedia

Hezky to tam hodil i s Edersonem

Reagovat
Taiger

Laca za Coqa, all in

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si teda nedokazu predstavit, ze by City takhle valcovalo pod Pellem nebo driv Mancinim. Pep efekt je skvely.

Reagovat
pantondavo

Podle me je to o autorite, kterou ti dva proste nemeli. Hru, jakou ted city predvadi, hrali i pred Pepem, az na toho golmana asi no.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Pellem? Tak Pell me s hraci pozitivni vztah. Mancini tolik ne.

Reagovat
pantondavo

Jo, Pelle, však ty dva tituly byly zasloužený.

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsene strida

Reagovat
Whitemedia

Xhaka-Ramsey?

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Miguel19

Chelsea XI V Man United: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill (c); Zappacosta, Bakayoko, Kante, Fabregas, Alonso; Hazard, Morata #CFC

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsova sezona se ani nedá hodnotit, když hraje každý zápas na jednom z nejtěžších postů

Reagovat
Whitemedia

tvle, zase ten Fabregas... ale aspoň už tam je Kanté..

a obrana podle očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen

Reagovat
spider_8

Dobrá

Reagovat
Miguel19

Luiz zraněný. Jinak by hrál předpokládám.

Reagovat
Whitemedia

Neřekl bych, že je zraněný..

Reagovat
Whitemedia

Hmm, tak on není ani na lavičce.. v tom případě to asi zranění bude..

Reagovat
Miguel19

David Luiz is currently out injured. Expected to be back after the international break. #CFC

Sice nějaký divný zdroj, ale nevím no.

Reagovat
liquicitizen

Na Sky cez prestávku vraveli že neprišiel normálne so zvyškom tímu ale neskôr a nevyzerá že by mal naskočiť, tak asi zranenie

Reagovat
blade115

Antonio Conte na otázku, co se stalo s Davide Luizem: "Nic. Taktické rozhodnutí." Italský trenér dodal, že na lavičce místo něj preferoval mladšího hráče jako je Ethan Ampadu.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, to vyzerá slušne.

Reagovat
Whitemedia

Jinak teda Alonso letos odehraje snad každý zápas a ty výkony podle toho budou vypadat.. se díky tomu brzo stane neoblíbeným hráčem Chelsea,..

Reagovat
smazaný uživatel

willian, pedro

Reagovat
Tommy the Gunner

Nechci se vylozene zastavat Taigerova hejtu na Iwobiho, ale Iwobi fakt neudelal jeste vubec nic dobre

Reagovat
haracky

Reagovat
Taiger

Reagovat
El Cid z City

kun jde z práce se stejným nadšením jako já do práce

Reagovat
wild

#MUFC XI to play #CFC: De Gea, Bailly, Valencia, Jones, Smalling, Young, Herrera, Matic, Mkhitaryan, Lukaku, Rashford.

Reagovat
wild

snad nieco spravi Rashford alebo neskor Martial, inak sme bez naroku na gol.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

0-0

Reagovat
wild

v suchom triku

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
Busby babes

A Henrikh ma na Zozeho nejake info ohledne tech dani, ne? A Mata ani na lavce.

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

Jiskřička

Reagovat
Taiger

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LETS GO

Reagovat
Coutinho10

tak gratulace...tohle je pro me asi KO...clean sheet City v haji a dalsi strelec u tebe

Reagovat
smazaný uživatel

taigere, videl jsi kdo zaridil ten gol? ano byl to iwobi tou otockou, kterou ziskal precisleni pro rasmeyho.

Reagovat
Taiger

aha

Reagovat
Maresma

Iwobi má na tom gólů velký podíl..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Však já neříkám nic, ale to mě zbavuje práva kritizovat to, co udělal, resp. co neudělal do tý situace?

Reagovat
smazaný uživatel

jen ti ukazuju veci, ktere pres svuj hae nevidis

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Lacaaa..ale uz sem myslel, ze to Ederson vycapa

Reagovat
Whitemedia

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

alexix jak se vysral na to braneni jesuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

mesut pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jesuuus

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
lajka30

už aby bylo to video

Reagovat
mithro

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

offside

Reagovat
Taiger

Rozhodčí pomůže.

Reagovat
Tommy the Gunner

vsichni se zastavi a zvedaji ruce

Reagovat
J0EL

3 kokoti tam rozhadzuju rukami namiesto toho aby hrali. To je v pici uz neskutocne

Reagovat
Rohlíček

Koscielny

Reagovat
Nikikrew

Offside do pice

Reagovat
stiflerovamama

xhaka

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Switchback

offside

Reagovat
wild

Co myslite, do kolko rokov pojde G.Jesus do Realu?

Reagovat
ADM

V lete

Reagovat
vilp

Nikdy.

Reagovat
diastan

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
ADM

Offside no, ale hrá sa do zapískania

Reagovat
Gunner14

Si dělá prdel asistent ne?

Reagovat
SunFells

Jesus

Reagovat
Kuchta

Tak to jdi do prdele

Reagovat
Mastný Chobot

najprv dá zlú loptu Bellerínovi pri aute a namiesto toho, aby o ňu zabojoval, tak začne rozhadzovať rukami a potom namiesto toho, aby bránil, tak rozhadzuje rukami, že je offside. Jak ja toho čuráka švajčiarskeho nenávidím.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Offside ok, ale za to hlášení bych celé obraně dal pokutu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

xhaka dopice to kokot, ta prsote nemuzu on si tam zacne pochodovat ve vapne a zvedat ruku, kokot svycarskyy a ostatni taky

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne komedos

Reagovat
smazaný uživatel

Metrový offside.. stejně blbci meli hrát dál a ne rozhazovat rukami.

Reagovat
smazaný uživatel

hh praporkari lvl la liga

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ? Zda sa mi, ze sa tam zabudol Bellerin.

Reagovat
lajka30

jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni na Bellerina, pokial to bol ofsajd, tak fakt milimetrovy.

Reagovat
lajka30

grafika to ukazovala jasně

Reagovat
haracky
Reagovat
t0mmy33MCFC

hranicni

Reagovat
lajka30

ale rozhodčí to nemohl v tý rychlosti postřehnout tam už má bejt dávno video

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, presvedcili ste ma.

Reagovat
haracky

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gol z offside ale neskutocne hraci Arsenalu vypli

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka klasik...jsem si chvilku myslel ze tam neco uhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Ok offside jo ale zas nepřestanu hrát ne?

Reagovat
smazaný uživatel

HNUS takto zarezať arsenal vymyslenou penaltou a teraz toto??

Reagovat
smazaný uživatel

Dit tam naběhl při te pencly jak pako a vůbec nehral balon.

Reagovat
smazaný uživatel

a faul bol kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam v tom súboji.

Reagovat
smazaný uživatel

dôraznejšie rameno na rameno a filmovčka od sterlinga

Reagovat
pantondavo

Reagovat
gocii

Byl to ofsajd ale cele to opet vymyslel xhaka svoji genialni ztratou

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný offside, akurát keď sa Arsenal zdvihol a schyľovalo sa k finále....

Reagovat
Tommy the Gunner

Aspon se bude moct Wenger na co vymluvit vykon byl prece bezchybny

Reagovat
smazaný uživatel

Omg prisna penalta, offsidovy gól, klasika..hrali sme dobre, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas byl slušnej fotbal, první poločas rozhodně z vaší strany dobrej nebyl.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Edgewalker

Snaží se, ale City jsou fakt jinde. Vždyť nás hned po snížení zatlačili.

Reagovat
technecium

Reagovat
Taiger

Reagovat
vodka

Giroud jak dosel, tak je z toho zase marnost, měl fakt přestoupit do háje...

Reagovat
Taiger

wtf

Reagovat
vodka

Přijde ti, že tam od jeho příchodu je nějaká smysluplná hra dopředu? Sem sice na 5 minut odběhl, ale nepřijde mi, že by nějak pomohl v čemkoliv a lacazette vpravo je poloviční...

Reagovat
Taiger

Všechno šlo do háje po tom gólu z ofsajdu, vinit z toho Oliho je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo ale, vlani chodil ollie z lavicky rozhodovat zapasy, tuto sezony chodi defaultne kazdy zapas a vacsinou neurobi nic

Reagovat
smazaný uživatel

odchod by bol lepsi pre neho aj pre nas..

Reagovat
smazaný uživatel

uplne neporovnatelne, co tim stridanim prinesl laca a co giroud, ten se snad jeste ani jedinkrat nerozbehl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasná...

Reagovat
Mastný Chobot

hovno sme hrali dobre, defenzívne aj ofenzívne boli City úplne niekde inde. Keď porovnám, ako sa oni vedia vysporiadať s pressingom a ako my na čele s Bellerínom a Xhakom, tak mi je do plaču. Od nás klasický alibistický výkon len s tým rozdielom, že sa nám raz podarilo dotiahnuť jeden útok do konca, inak to bola klasická Wengerova taktika "hrajte dobre, snáď sa nám niečo zadarí".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v prvom polcase boli hrozne momenty, ale prezili sme to celkom dobre, v druhom polcase do ich tretieho golu sme boli imho podla mna lepsi, zatlacili sme ich, dovolovali sme si, mal som z toho dobry pocit a veril som, ze mozme v pohode minimalne vyrovnat, potom prislo k.o.

Reagovat
Mastný Chobot

čiže prvý polčas klasicky hrozný, potom sme na 15-20 minút zatlačili, dali gól, potom sme dostali tretí a bolo vybavené - v tvojich očiach "hrali sme dobre"... Wenger ťa zničil

Reagovat
smazaný uživatel

do ich tretieho golu to bol dobry priebeh, city vonku je snad najtazsi zapas v sezone a my sme hrali relativne vyrovnanu partiu, cakal som to ovela horsie

Reagovat
Mastný Chobot

"čakal som to oveľa horšie" ... Wenger ťa zničil II.

Tiež som čakal, že to bude ešte horšie, lebo ma Wenger zničil, ale v konečnom dôsledku do nič nemení. Prehrali sme tak či tak, či tam bola 5-minútová nádej na dobrý výsledok alebo nie, to je jedno, výkon bol klasicky odovzdaný, kopa individuálnych chýb, hráči pôsobili nepripravene, City sme dovolili kvantum šancí.

Reagovat
El Cid z City

nejtěžší je se city doma

Reagovat
Switchback

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Kevinovi už nevyšly dvě přihrávky do tutovek.

Reagovat
Teoretik

Hrál jen v první půli, v druhé na to hodil bobek. Taková klasika už u něj, hraje jen, když je to důležitý

Reagovat
Ondiis

Výborný .. 5 minut je nahánět pressingem do rohu a když už nemají konečně komu nahrát, tak je zbytečně faulovat a začneme od znovu .. wp gg ez

Reagovat
smazaný uživatel

inak sráči z modrej časti manchesteru tam majú práznde miesta v hľadisku

Reagovat
diastan

jo ve 4. minute nastaveni se divej po prazdných místech

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že už po prvom polčase tam boli diery, jak v našich tatrách vyrúbané lesy

Reagovat
t0mmy33MCFC

ze by velka fronta na pivo a parek?

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapadlo tě, že už odešli v 90. minutě za stavu 3:1 pryč? Protože já to sledoval celej zápas a ta volná místa tam nebyla, rozhodně ne na místech, který zachytí klasickej pohled televizní kamery s plochou.

Reagovat
diastan

je to troll

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste slepí, tak choďte k očnému

Už od začiatku druhého polčasu to bol klasický EMPTYhad.

Reagovat
diastan

ano šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tu nadávajú gloryhunters do šaškov

Reagovat
t0mmy33MCFC

fanousek City gloryhunter? kamo mi zacli fandit tymu co nemel 44 let titul, to je umeni, ale chapu ze te trapi ze Liverpool uz k tomu smeruje

Reagovat
t0mmy33MCFC

teda v te dobe to bylo nejakych 41 let abych byl presnej

Reagovat
El Cid z City

máš úžasný přehled

Reagovat
smazaný uživatel

Nie ste náhodou jedna a tá osoba

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
diastan

ano jsme, ty jsi byl vždy bystřejší, mám pravdu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger v pondeli leti...sbohem stary kmete,stacilo

Reagovat
Edgewalker

Nešiř tady bludy, ať se lidi nezačnou zbytečně radovat!

Reagovat
J0EL

Ha. Naivisto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to seru vole, venku hrajem strasnou <>.sileny sestavy, nezvladnutej prestupak, dneska sice dobre stridal (i tam ale resil svoje prvotni chyby), ale z dlouhodobyho hlediska stridat moc neumi, palicak je to. Ta neotresitelna pozice tomu taky moc nepomaha, chcu aby zmizel. Nevim, proc uz deset let nedela DoF

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo, ale pokud si ani po minulem roce nedokazal vyhodnotit, ze ma skoncit, tak to fakt potahne dokud bude fyzicky moci..

Reagovat
smazaný uživatel

mozna je lepsi ho proste vyrazit po serii spatnych vysledku normalne uprostred sezony, jak u jinych muzstev. Jak se mu da cas na rozmyslenou, resi se to, zustane-nezustane, tak neodejde fakt nikdy..

Reagovat
Tommy the Gunner

ten v tom Arsenalu schnije, pak ho nechaj nabalzamovat a bude koucovat dal

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

ozil bol dnes katastrofalny, jack mal miesto neho ovela skor ako siel za iwobiho

Reagovat
cejen13

I Alexis. Oba prodat hned v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Arsenalu k vytvoření tlaku po snížení na 2:1.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Akorát my jsme dělali tlak na titul, zatímco vy tlak na 4. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik se dává trofejí za tlak na titul?

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak snad letos ziskate nejakou trofej ve vytvareni tlaku

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Mou ide betonat co? Snad da CFC rychlo gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni scenar, jinak to pak zabije jak proti Totaci. Nejlepsi bylo, ze v sestrizich byla z prvni pule jen jedna situace

Reagovat
El Cid z City

fotbalovej předkrm máme za sebou, honem na hlavní chod, očekávám ještě lepší podívanou

Reagovat
diastan

vážně?

Reagovat
El Cid z City

hlavní kuchař special one nás nenechá hladovět

Reagovat
Busby babes

Takze Conte doma nastupuje se dvema DM?

Reagovat
blade115

A to je špatně?

Reagovat
Busby babes

neni.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

však jsme tak vyhráli minulou sezonu, matič+kanté s tím že na konci přišel fabre

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

Neodváděj pozornost od Mourinhova betonu

Reagovat
smazaný uživatel

bakayoko a kante jsou stejne kreativnejsi, nez cela vase zaloha

Reagovat
Whitemedia

Herrera zase osobka na Hazarda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Tak podla Conteho je nezaradenei Luiza do zostavy "tactical decision". Som zvedavy co sa stalo, ci je to fakt len zranenie alebo nejaka nezhoda s Contem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jednoduche: Luiz je Abramovicuv oblibenec => Luiz podporil Abru misto Conteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz není tak dominantní jako minulou sezonu a christensen se uvedl dobře, je to změna která by mohl fungovat

Reagovat
vitasrp

Určitě to není tactical decision, to by byl David alespoň na lavičce. Tohle je spíš taková diplomatická odpověď, kterou musí v daný situaci říct, která jasně naznačuje - něco se za zavřenými dveřmi přihodilo, ale do médií to vyklopit nechci. Velmi podobný jako ta aféra s Costou z ledna.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

U nás prostě nemůže být chvíli klid, pořád nějaké rozbroje..

Reagovat
masly008

tak když si kupujete dementy a trenéry stídáte co 2 roky a vedení se za ně nikdy nepostaví tak co se divíš,ty vaše primadony si tam dělají co chcou.

Reagovat
Mihi

veď práve, fakt som zvedavý, čo sa stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz navíc neni ani aktivní před zápasem na instagramu. To není zrovna obvyklé. I když měl nějaké zranění, vždy nahodil nějaký příspěvek o takhle velkých zápasech.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

No to zas bude

Reagovat
smazaný uživatel

s edenem si jose neplacl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme kluci

Reagovat
nani92

ideme vyhrať

Reagovat
off-olda

Kanté u té střely

Reagovat
smazaný uživatel

Jones jak zavěsil

Reagovat
Busby babes

Jones ma streleckou formu.

Reagovat
off-olda

Jones životní a on to foukne...

Reagovat
wild

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

co to je do píči, zase zaplacený rozhodčí?

Reagovat
Teoretik

Co pískal?

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

jasný faul

Reagovat
ADM

Rozhodca zatial všetko špatne

Reagovat
hitZor

Valencia měl mít už dvě žluté (ruka a dive) a gól měl platit

Reagovat
off-olda

Co to pískáš ty mrdko plešatá? Kunda španělská se tam válí jak lejno a on mu to sežere..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí už jede krasojízdu koukám.

Reagovat
Swarley

kurňa Rahfordíku...

Reagovat
Busby babes

Jones by to dal.

Reagovat
Whitemedia

Plešatý rozhodčí..

Reagovat
off-olda

Reagovat
vitasrp

Byl to faul nebo ne?

Reagovat
nani92

objektívne áno

Reagovat
hitZor

Těžko říct, ve chvíli, kdy šel Jones do toho divného předklonu už měl Morata tu ruku pryč

Reagovat
wild

nie

Reagovat
blade115

Na světě je jen málo věcí jistých, ale že plešatý rozhodčí je debilní zmrd, to mezi ně patří.

Reagovat
off-olda

Tohle se tu nějak chytlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle krásný góly by se měly uznávat a ne rušit kvůli nějakýmu diskutabilnímu faulíku

Reagovat
Whitemedia

No jo, vždyť to je vlastně Taylor.. to zase bude zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Herera jako by ho trefil sniper boha to je nesympatický kokot

Reagovat
smazaný uživatel

to uz Costa mi je sympatickejsi

Reagovat
vladis271

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Baka Si děláš kozy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to se dává omg

Reagovat
smazaný uživatel

baka

Reagovat
Busby babes

no zatim v te obrane mame slusnej chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

herrera dobre jesle

Reagovat
ADM

Machester teda zatial netuší kam skočiť

Reagovat
wild

ja by som tam dal este viac obrancov lebo hraju uplne napicu

Reagovat
smazaný uživatel

hh Baka jak když něco posere, hned kouká směrem ke Contemu :D

Reagovat
J0EL

Smalling kazdy jeden suboj rukami za dres. Neskutocny srac

Reagovat
Garbicz

Kvalitní stream prosím pěkně někdo ? :(

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://1ac0a7bad07c4e0159cbf5115ec7a0b0f69d2f44

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Garbicz

děkuji moc

Reagovat
nani92

už by sme mohli zaparkovať ten autobus, lebo zatiaľ si u nás Chelsea parkuje ako chce

Reagovat
cristiano.K.

kdyby ten míč nepropadl na Bakaoyka tak musí písknout jasnou penaltu po držení Smallinga.

Reagovat
vodka

Zase do vápna od nás mají chuť chodit jen 2 hráči

Reagovat
Ligter

slušná od Rommela

Reagovat
smazaný uživatel

wow Morata

Reagovat
off-olda

Morata přihrávka škorpionem?

Reagovat
ADM

PL > PD

Reagovat
smazaný uživatel

slušná morda

Reagovat
smazaný uživatel

Cescuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neubetonují

Reagovat
smazaný uživatel

ale škoda že si Fabre nevšiml Christensena

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem si predstavit Herreru co by robil keby ho takto kopne Bakayoko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A za tohle žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Však karta úplně správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou.

Reagovat
vodka

Z bakayoka od 10. minuty leje, jak kdyby dobihal maraton

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaku vol. 2

Reagovat
off-olda

Karty jen pro modré.

Reagovat
nani92

PL vo svojej najkrajšej podobe

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři za bein sport jsou zaujatí jak nikdy

Reagovat
Whitemedia

-> Sky Sports

Reagovat
Taiger

Správný rozhodnutí od rozhodčího, co je to za povyk tady?

Reagovat
hitZor

Spíš jde o to, že i Herrera měl dostat žlutou, stejně jako ji hned na začátku měl dostat Valencia za ruku

Reagovat
spider_8

Není to zmrd ten rozhodčí? Herrerovi žlutou nedá a Bakovi skoro za nic jo?

Reagovat
Whitemedia

je to Taylor..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Hererra zas filmarik

Reagovat
hitZor

"Kontakt tam byl"

Reagovat
smazaný uživatel

Toto prostě nejsou fauly, já si nemůžu pomoct.

Reagovat
off-olda

Herrera

Reagovat
fajdax

rozhodčí na fetu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je proste trapas od rozhodcu

Reagovat
Whitemedia

Jasně kryple, pískni jim všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle od Hazarda taky prostě není faul, já se poseru z tohoto

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

jak to piska ten kokot ?

Reagovat
off-olda

Kdo se neválí, nevyhraje.

Reagovat
wild

Zaciatok sme mali dobry aj proti Livepooli. Potom sme sa postupne stiahli a od 2.polcasu ani nevysli za vlastnu polovicu. Dnes to bude zrejme podobne

Reagovat
Whitemedia

Morato začni se zase válet

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, zda by za podobné "fauly" pískl penaltu.

Reagovat
Swarley

Young by to mohl zkusit...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo to zkusí každopádně. :)

Reagovat
Tolstobik

A uz je to zas uplna sracka

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nejsem fanda toho zkurvenyho 3-4-2-1

Reagovat
off-olda

Zappa

Reagovat
smazaný uživatel

young

Reagovat
Miguel19

Hazard ten timing na ty hlavičky

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem to tak dělával...takovýto když to omylem podskočíš

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

Cahill poměrně citlivě do území nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Já to sem ani nepsal radši, abych nevypadal proti němu zaujatě, ale vždycky to musí být on z těch 3 stoperů, kdo to posere

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkal Novotnej v Tiki-Taka...tady toto je ten klasickej zápas, kde si přeješ, aby to byla hrozná holomajzna, výsledek 0-0, hodně karet a hodně pokopaných

Reagovat
vodka

Mkh zase absolutní nula, Ander taky mizerný, rash s lukakem bez balonu. Matic je dobrý, Young se snaží, ale dopředu absolutně není komu a chelsea si to hlídá... zároveň vysouvání bakayoka výš nám dělá problémy.. ta naše taktika je fakt na hovno a když hraji mkh s herrerou svoji sračku posledního měsíce, tak budeme rádi za 0:0

Reagovat
Swarley

Herreru ještě chápu, protože do toho středu nic lepšího vymyslet v současné chvíli nejde, ale proč pořád hraje Mkh, to je mi docela záhadou...místo něj mohl v klidu hrát Martial...

Reagovat
vodka

Ja hlavně nechápu, jak chceme dát gól, když dopředu buď necháme cfc zalézt, nebo to jsou všechno nakopy totálně naslepo na pokryté hráče...

Reagovat
Swarley

no v téhle sestavě je to buď výpad od krajních beků nebo individuální akcí Rashford, což je dost čitelný no...další varianta by měl být Mkh, ale ten je prostě v hajzlu a tak by to tam chtělo alespoň toho Martiala...

Reagovat
vodka

Spíš to vidím na fellu, ten to proti kantemu aspoň podrží a nejak prodlouží, jinak to moc nevidím...

Reagovat
Tolstobik

"faktor Mourinho"

Reagovat
wild

Presne o tom som tu pisal pred zapasom. My tam mame 7defenzivnych hracov, ktori smerom dopredu nespravia nic a zostava tam trojica. A z tej ked je este jeden Mkh ktory je uplne mimo alebo slabucky Lingard, tak potom je tazko daco spravit. Lukaku posledne zapasy tiez nic a uplne odpojeny z hry. Potom je to uz len na individualite Rashforda alebo Martiala ale to je velmi tazke

Reagovat
spider_8

Taky mi přijde, že s Bakou José ve svým plánu moc nepočítal a vždycky mu tam někde vyplave sám. Bohužel to není zrovna typ na zakončení.

Reagovat
vodka

Očividně s tím nepočítal, tady všechna čest contemu, že si uvědomil,ze na nás "útok" je i jeden dm zbytečně moc...

Reagovat
spider_8

Spíš mi přijde, že váš střed se až moc soustředí na Hazarda a pak tam logicky vyplave nějaký volný hráč. My hrajeme klasické letošní rozestavení pro velké zápasy.

Reagovat
iamek

Herrera je dnska v klidu, ale Henrikh opet sileny.

Reagovat
spider_8

Já to hraní na bod hlavně moc nechápu z toho pohledu, že na City ztrácíte 8 bodů a tak je skoro jedno, jestli prohrajete nebo remizujete. Ta ztráta už začíná být velká. Navíc naše obrana je teď hodně nejistá a je schopná vyrobit slušné boty, když se na ní trochu zatlačí.

Reagovat
J0EL

Smalling zase rukami

Reagovat
off-olda

Tohle bych ale teda taky nefoukl...

Reagovat
Whitemedia

Jasně že ne, ale když to odpískal jedné straně, tak to pak má písknout i té druhé

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Míň nápadně Moratko a pak to pískne možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonesovi to pískne a Moratovi ne, klasika

Reagovat
Whitemedia

od Smallinga úplně stejné ruky jako předtím od Moraty

Reagovat
off-olda

Alonso To je na pokutu ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

A Cesc je úplně z formy, ty jeho přihrávky jdou buď do prdele nebo soupeři přímo na nohu

Reagovat
Whitemedia

Cesc je z formy už asi dva měsíce..

Reagovat
Trapper

Tak to dnes rozhodne.

Reagovat
off-olda

Herrera se zas válí.

Reagovat
Whitemedia

a brečí

Reagovat
off-olda

Celkem sympatický hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Si pletes s Moratou.

Reagovat
Whitemedia

ale hovno

Reagovat
icka

Reagovat
Baronne

Reagovat
valek9610

Jako Chelsea jednoznačně lepší

Reagovat
Tolstobik

To je ale posledni dobou kde kdo...

Reagovat
Miguel19

Fabregas s Alonsem, to je děs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Fabreho okamžitě vystřídat, raději budu koukat na Drinkwatera..

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
vilp

Cesc se mi nezdá tak hrozný, spíš Zappacosta. Máte hrozně slabé kraje.

Reagovat
ADM

Zappacosta vyzerá, že mu všetko trvá tak 3x dlhšie než je priemer a sebavedomie má na úrovni Messiho ..ale vidím ho prvýkrát

Reagovat
vilp

On je hrozně zpomalený a čitelný. A co říkáš na Cesca? Přijde ti tak špatný?

Reagovat
ADM

Cesc mi príde špatný od druhého polroku u nás, takže tam som velmi zaujatý Myslím, že niektoré situácie mohol riešiť inak ale taká katastrofa to nie je - napr Hazard mu zabiehal do volneho priestoru a aj tak centroval na Moratu, ktorý ani nebol v blízkosti brány.

Koho si užívam je ale Matič. Moc PL nesledujem ale toho by som si vedel predstaviť aj u nás. Takýto hráč bol v Košiciach

Reagovat
Miguel19

Mně přijde špatný. Před vápnem měl několik situací, které by ve formě řešil jinak. Většinou to končilo na kopačkách obránců..

Reagovat
vilp

Ale v mezihře to na rozdíl od zápasu s Římem umí uklidnit a k tomu zbytečně neztrácí v nebezpečných prostorech.

Reagovat
Miguel19

To jo. Pro něj je tohle rozestavení ideální. Má tam Kantíka a Baku. Ti jsou spolu super. Jakmile hraje ve dvojčlenné záloze, tak je v piči.

Ale takhle on musí něco vymyslet směrem dopředu. Bohužel na to teďka nemá formu..

Reagovat
off-olda

Fakt by mi nevadilo, kdyby Čína projevila o Taylora zájem..

Reagovat
EXoRcIsT

Mkhitaryan dole a na jeho miesto Mata

Reagovat
Busby babes

Mata je na tribune.

Reagovat
wild

*Martial

Reagovat
fajdax

Účka hrajou mrdku jako vždy. S tímhle týmem se musí brát tři body.

Reagovat
Grahf

Dopredu hrajeme "prekvapivo" velké nič. Chelsea tiež nič extra, takže klasická murkova remíza 0:0.

Reagovat
iamek

Zatim dobre. Udrzet

Reagovat
Miguel19

Koukám tak od 25. minuty. United za půlkou cca dvakrát, ale naši krajní beci z toho dokázali udělat roh a nebezpečný centr Valencii tuším. Jinak směrem dozadu solidní výkon.

Kanté je strašně znát. Opět se s ním zvedl i Baka. Bohužel, Cesc je totálně mimo. Na hovno je, že díky tomu rozestavení od něj potřebujeme top výkon, což on momentálně nedá. Měl tam několik situací, které by ve formě vyřešil tak, že by z toho byl gól či loženka.

Snad to urveme. Je vidět, že vyhrát chce jenom jeden tým.

Reagovat
Busby babes

je videt, ze vyhrat chce jen jeden tym...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Reagovat
spider_8

Vtipný je, jak José pokrývá hlavně naše koncové hráče, Hazarda a Moratu, místo aby pokrýval třeba Fabreho nebo Bakayoka. Pak tam tihle hráči často vyplavou osamocení, ale stejně z toho nic není, protože zakončení buď podělají (Baka) nebo místo něj radši přihrávají obsazeným hráčům (Fabre).

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeden gól tam musíme dotlacit nejako. Musíme...

Reagovat
Teoretik

To chce červenou a třeba i penaltu, ať je aspoň na tiskovkách sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde vám ten Mhtirjan nebo jak se jmenuje jako totální chcípák? Já jenom že Mourinho měl pod rukami TOP hráče jako Ronaldo, Duff, Robben, Joe Cole nebo Di Maria a pak Mhtirjan to je jako pěst na oko. Navíc vypadá jako Mike je pán. A ještě to v první sezóně psychicky nezvládal za MU a musel mít psychologa. + je to zakrslej skrček... na MU mi to přijde málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Duff

Reagovat
vodka

Ten byl ve své době uzasne křídlo..

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Chelsea žumpa, tak Damien byl skvělý hráč, to s nelibostí uznat musím. No, Chelsea si ho koupila a tím pádem si koupila i ty body, co pro ně vybojoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho měl moc rád, nicméně mi nepřijde na úrovni Ronalda, Robbena nebo Di Marii

Reagovat
Whitemedia

Já ho ani nepostřehl, jak kdyby tam vůbec nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

nejseš náhodou turek?

Reagovat
Busby babes

Duff.

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Ale jo, v té společnosti je to celkem pěst na oko, ale jinak byl vážně super...

Reagovat
Busby babes

hele nic proti Duffovi, ve sve dobe hral hodne dobre, ale top hrac to fakt nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To každý, keď tam je Ronaldo. Ale to nemení nič na tom, že Duff bol v Chelsea vynikajuce krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Výkonnost měl na stejné úrovni jako Giggs (myslím TOP formu), Giggsovi akorát vydržela o pár sezón déle.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Má na mancs, ale nehrá správnu pozíciu a nemá asi aj formu...

Reagovat
Busby babes

vsak hraje podhrot, to by mu melo sedet, ale absolutne nema formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepohyboval sa skôr na krídle?

Reagovat
Busby babes

ti tri vepredu maji vetsinou docela volnost, takze se tam dost michaj, ale primarne hral veprostred:

https://www.whoscored.com/Matches/1190258/MatchReport/England-Premier-League-2017-2018-Chelsea-Manchester-United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Ta Hazardova levačka slušné dělo, když to teď znovu vidím. Fakt škoda, že to nezkouší více.

Reagovat
Ángel di María 22

Herrera se jenom válí, z toho se stal strasny debilko. I kdyz nabeh na to mel vzdycky.

Prijde mi to stejny ja Pool - United. Jeden tym chce hrat, druhej moc ne, ale ani ten co chce hrat, tak si nic moc nevytvori. Je to nezazivny.

Reagovat
Miguel19

Hrozně nám směrem dopředu chybí ten jediný rozdílový hráč, po kom se volalo v létě no. Bohužel.

Reagovat
Whitemedia

Ten sedí v Manchestru City na lavičce..

Reagovat
smazaný uživatel

Fňukýňo furt ničí tie veľké zápasy.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Miguel19

Roh

Reagovat
smazaný uživatel

chces mi rict ze nemel byt jo?

Reagovat
Trapper

byl

Reagovat
Busby babes

nebrec.

Reagovat
Swarley

tohle rozhodne Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas to fakt da kazdu standartku do prveho hraca?

Herrera uz mal byt vonku hrozny rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas naskočil hodně brzy do fotbalu, Wenger ho stavěl už v 16. On už je opotřebovanej, moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas ku vsetkemu co povedat, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard tam z nich dělá šašky

Reagovat
smazaný uživatel

příkaz zněl jasně, Hazard nesmí dohrát

(čti: Mourinho je hajzl)

Reagovat
Miguel19

Zase to skončí na hlavě prvního hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas úplně mimo

Reagovat
ADM

Hazard nikdy nehral v pozicii, že by pred sebou nemal 8 hráčov? Hodiť ho pred bránu a zásobovať loptami .. skvelý pohyb, dribling, stabilita, strelu má tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde s tímhle Fabre do prdele. Každá standardka na prvním bránícím hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Eden...

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly

Reagovat
Whitemedia

Herrera nenápadně

Reagovat
Busby babes

tak tohle byla spis nesikovnost nez umyslnej faul.

Reagovat
off-olda

Herrera karta Nekecej.

Reagovat
iamek

Plesoun zacina tlacit

Reagovat
smazaný uživatel

TREF TOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
ADM

Krásny

Reagovat
off-olda

Edene....

Reagovat
smazaný uživatel

morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

krista boha striedaj toho chuja Mkhitaryan sak to je dalsi hrac chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAA

Reagovat
wild

Herrera Mkhitaryan dole .. Fellaini Martial hore a zacnime hrat futbal

Reagovat
Grahf

lukaku na to aké je hovado, tak skoro nič nepodrží

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar. Horší Manchester to prostě nedává

Reagovat
valek9610

Zaslouženě

Reagovat
Dayman

Álvaro

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Busby babes

ach jo, to je braneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat Moratu úplně samotného. Hodně dobře obrana United.

Reagovat
Trapper

Zdaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
Whitemedia

Morataaaaaa

Reagovat
wild

Treba viac stoperov

Reagovat
off-olda

Azpi --> Morata

Reagovat
smazaný uživatel

kolkykrat uz tuto sezonu? Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Nostalgie

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jones zaslouzeny gol

Reagovat
Teoretik

Mourek chce hrát defenzivní taktiku, ale hraje se Smallingem a Jonesem na stoperech, proč nepřivedl v létě top stopera? Tohle je největší přešlap, který Mourek v United udělal.

Reagovat
Error

A zase Azpi

Reagovat
Switchback

Obrana wtf

Reagovat
Whitemedia

to zase Azpi?

Reagovat
nani92

čím viac obrancov, tým horšia obrana

Reagovat
Miguel19

Ti dva už jsou jak Patera s Procházkou.

Reagovat
off-olda

Reagovat
icemike

Reagovat
nani92

kurva tam ,také lacné goly

Reagovat
smazaný uživatel

Looooool, to není moc dobrá vizitka pro obránce MU, když se proti nim prosadí i ta troska Morata.

Přesně jak jsem říkal, kdyby nebyl zraněný Kane minulý týden, tak MU doma se Spurs prohraje easy.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu mas

Reagovat
Tolstobik

Vyborne, Mourinhovy takticky vychazi.....neda se na to divat a 100% to taky nefunguje...

Reagovat
Trapper

United jsou fakt nulový, Mourinhovo venkovní zápasy proti silnejm týmům mi fakt vůbec nechybí.

Morata a Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny gól, tieto hlavičky zo záklonu do protipohybu...

Reagovat
R.Meireles

MU hrají pěknou sračku teda

Reagovat
vodka

Mourinho out, kolik sme měli šanci? Střel na branku, totální humus

Reagovat
Grahf

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ángel di María 22

To se musí nechat, že Alvaro sice neni kdovijakej technik, ale ty zakončení hlavou má vážně luxusní.

Reagovat
Miguel19

No oproti Costovi je to poměrně velký technik..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Tak ty vole.. Takhle to muzu napsat na cokoliv

Reagovat
raduinho

Reagovat
vilp

Reagovat
icemike

Reagovat
I am Mancunian

Tak a teraz dorazit

Reagovat
fajdax

na tebe jsem uplne zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

nabudúce treba aspoň 10 obrancov, 7 je málo

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc je fakt nemožný ale...

Reagovat
SpecialOne

A já tady na začátku sezóny psal o Azpiho nulovém ofenzivním přínosu. Jinak Morata(Azpilicueta) pokolikáté už letos

Reagovat
smazaný uživatel

On má přínos, ale nesmí hrát RWB.

Reagovat
hitZor

Na RWB se prostě k takovému centru nedostane, tam je na něm skoro nonstop nalepený soupeřův hráč a pravděpodobnost, že ocentruje přesně ve chvíli, kdy mu nabíhá Morata, je skoro nulová. Na RCB si může sekundu dvě počkat a ideálně tu přihrávku načasovat.

Reagovat
diastan

8 bodů

Reagovat
SpecialOne

Jinak Everton z pozice sázkaře letos LIBOVKA

Reagovat
Ángel di María 22

Otazka zni, co ted budou United hrat, kdyz šéf nedovolil chodit za pulku.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Teoretik

květáková taktika

Reagovat
nani92

Fella záchranca

Reagovat
Busby babes

No super, Zinedine Fellaini nas spasi. Ach jo.

Reagovat
wild

ved Fellaini a Martial su jedini, koho tam moze dat a je sanca ze aj nieco spravia na ihrisku

Reagovat
Busby babes

nakonec prekvapive stridani.

Reagovat
Grahf

takže teraz budeme pre zmenu nakopávať na kandrača

Reagovat
off-olda

kandrača Překlad?

Reagovat
Grahf

kudrnač

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Bailly

Reagovat
Miguel19

Kanté je démon.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný rozdíl, když hraje.

Reagovat
off-olda

Smutný, jak jsme na něj fixovaní...

Reagovat
ADM

United prehráva a Mchitarjan to vyklusava k lavičke

Reagovat
Tolstobik

Jinak teda, oproti LvG vubec zadnej herni progres i pres utracenych 250 mega nebo kolik, i presto, ze vysledky jsou lepsi. Mourinho uz je dlouhodobe opravdu k smichu

Reagovat
Busby babes

nevim, co hulis, ale chci to taky. Pokud jsme neudelali herni progres proti LVG, tak nevim... Poslednich par zapasu to neni ono, hlavne kvuli prisernymu Henrikhovi, ale herni progres tam urcite je. A hodne chybi Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater za Cesca prosím.. Čím dřív, tím líp.

Reagovat
hitZor

Případně klidně i Pedra a přejít na 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso fakt nedokáže dát normální centr?

Reagovat
Miguel19

Wtf proč nestřílel..

Reagovat
off-olda

Big F

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas MOTM podle Nevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za střídání??????

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger. To znamená len jedno... Ajaj

Reagovat
Whitemedia

Fabre MOTM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

a furt sa bránime, tomu hovorím snaha o vyrovnanie

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Everton

Reagovat
off-olda

Takže Azpi wingback?

Reagovat
Whitemedia

NOOOO Azpi na RWB..

Reagovat
tony223

Everton si to míří do Champu nebo co?

Reagovat
lajka30

ani náhodou

Reagovat
tony223

na to je samozřejmě hodně brzo.. Ale měli by se kluci modří vzpamatovat...

Reagovat
Switchback

United jsou strašní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Už nějakej pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Když Mou přicházel, řek, že nebude hrát defenzivní fotbal. Tak kde se stala chyba ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně si pamatuju, jak říkal, že United je klub, ve kterém se tak hrát nemůže...

Reagovat
Grahf

bohužial, majitelia tolerujú každú sračku, čo tu poslední manažeri predvádzali.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ....

Reagovat
smazaný uživatel

No a letos je to snad ještě větší beton než loni

Reagovat
Busby babes

jj, druhej nejlepsi utok v lize... fakt neskutecnej beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně myslím zápasy proti top 6

Reagovat
nani92

ale liga sa hrá proti top 20

Reagovat
vodka

nahnal to proti srágorám ze spodku tabulky, ještě k tomu v posledních 10 minutách.

Reagovat
Busby babes

no a? ze to je v poslednich 10 minutach, tak se to nepocita? Ostatni hrajou kazdej tyden jen proti Chelsea a Arsenalu nebo co?

Reagovat
vodka

Já ti nevim, ale těch prvních 7 kol sme měli samé týmy v rozkladu a v tabulce jsou od 12. místa dole a to jenom díky tomu, že se Leicester začal zvedat a WBA se dostalo do sraček. Ty porážet je povinnost. Huddersfield je fail. LFC bylo v krizi a my jsme si přijeli pro usoplený bod, CFC v relativní výsledkové krizi a prohrajem. To mi nepřipadá jako sebevědomý kandidát na titul.

Reagovat
Busby babes

tyhle vysledky co jsi jmenoval jsou samozrejme spatny, ale kdyz tu nahore pise nekdo, ze hrajem beton, tak s tim proste nemuzu souhlasit. Ano, dopredu je to bida ale ne kvuli tomu, ze by nebyla snaha, ale diky tomu, ze nasi zaloznici jsou v tuhle chvili bud mimo nebo zraneni. Vcera jsme proste prohrali ten stred hriste, kde Kante, Baka a Fabre prehrali Andera, Matice a Henrikha. Tim hrozne trpime a je to problem, kterej musi Mourinho nejak resit.

Reagovat
vodka

ta impotence dopředu nebyl daná jenom zálohou, prostě tam chyběl hráč, který by dělal spojku, vysouvání Younga s LAV moc nefungovalo, protože ty si prostě hlídali a i tak to bylo příšerně pomalé...

Reagovat
Busby babes

to spojku by ale prave mel delat Herrera a Mkh, ne? jenze kdyz nejsou schopni poradne nahrat, tak je to pak tezky a je tam velka mezera a problem v rozehravce. Tim pak trpi nase hra smerem dopredu poslednich asi 4-5 zapasu...

Reagovat
Greny

uživejte si to, tak budete hrat vzdy proti silnejsimu souperi

Reagovat
smazaný uživatel

Miesto toho, aby sme kontrolovali hru, tak necháme United hrať. Conte si koleduje...

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková Mourinhovina.

Reagovat
Miguel19

Klasik.

Reagovat
off-olda

Lokťák

Reagovat
Grahf

laketník už ide svoje, neahraditelný hráč

Reagovat
Whitemedia

Fella klasik

Reagovat
smazaný uživatel

1300.Pre LFC v top 4 + jedna trofej k tomu.

Reagovat
Ligter

nedokážu si představit, že bychom dali gól

Reagovat
off-olda

To nikdo.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ligter

tady zvracíš proč?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me chtel vyrusit to tvy zaklinadlo

Reagovat
Ligter

ale tady jsem si to vážně nedokázal absolutně představit, zaklínadlo, nezaklínadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko odkedy ma tu modru farbu tak je na facku v zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Baka parádně Škoda zakončení.

Reagovat
off-olda

Baka

Reagovat
smazaný uživatel

No chelsea este bude lutovat to si pyta vyrovnanie

Reagovat
ADM

Nastup Fellainiho sa zatial ukazuje ako klucovy

Reagovat
off-olda

Big F si ale jede vlastní ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tyhle šance neproměnit...

Reagovat
smazaný uživatel

EDENKOOOOO NEEEE

Reagovat
off-olda

Edene

Reagovat
Whitemedia

Fella úžasný dva zajebané míče, loket

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď již chápu proč MU stále betonuje... oni na víc nemají. A Mourinho se na lavičce tváří jako Kalousek, typicky arogantní ksicht. Jak jsem před zápasem fandil MU, tak v průběhu si přeju, aby ty modré špíny Mourinhakum ještě dalšího přidaly.

Reagovat
Busby babes

dleame hrozny chyby, ztracime mice v blbych pozicich. dneska je to fakt spatny.

Reagovat
spider_8

Doprdele dvakrát tam měli Moratu v lepší pozici

Reagovat
Grahf

fellaini prišiel poistiť výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Morato omg.

Reagovat
off-olda

Hoď tam Michyho, je úplně jasné, že on se trefí...

Reagovat
Miguel19

Z téhle pasáže měla být branka. Dobrá hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už dávno mělo být 3:0 minimálně....

Reagovat
RKBoy

to už malo byt 3:0 a bol by klud.

Reagovat
spider_8

Jako dlouho jsem neviděl horší řešení finálních situací než dneska od Baka.

Reagovat
off-olda

de Gea spí?

Reagovat
Grahf

dúfam, že po dnešku sa do mourinha pustia média s ešte väčšou vervou a buď nech začne hrať futbal, alebo nech vypadne.

Reagovat
Whitemedia

Média budou řešit Conteho a Luize..

Reagovat
Grahf

chelsea nikoho nezaujíma

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení by na něj mohlo trošku přitlačit, protože tohle není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole fakt zas Smalling tahal za dres

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoď to prase

Reagovat
off-olda

Už toho Herreru vyhoď kurva. Fakt nechápu na co čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Podle mě by media měli do Mourka rýt a ne do Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 03.. Před 10 minutama jsem si myslel, že je to v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat
raduinho

Dresy United jsou nechutné.

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, jak si dokázali zvyknout na to logo Chevroletu

Reagovat
ADM

https://metrouk2.files.wordpress.com/2017/04/85991522.jpg?w=748&h=537&crop=1

Naopak toto bol jeden z najkrajších dresov aké pamätám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento od United a súčasný Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas nesleduju, ale vidim graf o prubehu hry, sak United jsou porad v defenzive

Reagovat
off-olda

Uffffff

Reagovat
Whitemedia

Jak ho tam můžou nechat takhle volného

Reagovat
Busby babes

dopice to musi davat.

Reagovat
valek9610

Pískej konec děvko abych se mohl vysmát některým potratům fans United

Reagovat
smazaný uživatel

Já dostanu infarkt

Reagovat
Whitemedia

Střely na bránu 8-1

Reagovat
Whitemedia

tak už 8-2... uff

Reagovat
Ondiis

nemám rád tato čísla ..

Reagovat
off-olda

Kurtoáááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen výborný celý zápas a teď taková chyba, která nás mohla stát výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty jsou nějaké předepsané minimum?

Reagovat
niflheim

Hergot to neměl právo chytnout

Reagovat
Miguel19

Fella Dobře to odpíchl.

Reagovat
off-olda

4 minuty nastavení z toho 3 za Herreru na trávníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
Whitemedia

Christensen 99% zápasu výborný a pak udělá takovou hrubku..

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

takhle

Reagovat
Miguel19

Morata si dělá prdel

Reagovat
raduinho

Juchůů ještě, že je Matič kopyto.

Reagovat
off-olda

Píčo Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Morata se pojebal ne

Reagovat
Ligter

Morata

Reagovat
Miguel19

Easy.

Reagovat
fajdax

uffff to byly nervy na konci

Reagovat
El Cid z City

začíná to vypadat,že fans evertonu měli s lukakem pravdu, nedává goly silnejm týmům, spurs hovno, poolu taky a dnes tragédie..

Reagovat
valek9610

Asi tak a plno fans United že Lukaku je top útočník tojo vole

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

No on není ten typ útočníka, co gól vymyslí sám. Dneska absolutně bez podpory.

Reagovat
Dr. Admess

WTF? Mourinho, LOL. Taková sračka fotbal od něj, klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mu Pogba inak by hral utocne

Reagovat
RKBoy

toto malo byt 3:0 minimálne, Baka a Morata neskutočné tutovky ,ktoré sa majú dávat...ale doležitý je bod...Jožko klasika vonkajší zápas proti kvalitnému súperovi...vobec mi to nechýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Grahf

V stoke by boli hrdí na náš dnešný bojovný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

12 minut nadcasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to zas na boj o top4. S tímhle o titul hrát nemůžem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley

Reagovat
valek9610

Jsem zvědavý co bude říkat ten kokot portugalský po zápase

Reagovat
madlucas

gratulacia citizens k zisku titulu ..

Reagovat
smazaný uživatel

ROPA robí zázraky

Reagovat
vladino10

S bayernom im vždy začal dosť výrazne dochádzať dych v druhej polovici súťaže, čo sa potom dosť prejavilo aj v lige majstrov..

Neverím, že toto tempo udržia celú sezónu, na druhej strane je otázne, aky náskok už budú mať ak prídu nejaké problémy..

Reagovat
Whitemedia

Zdravím pana Tvrdíka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je proste Premier league. Hrac v podstate nic, prehravas doma 0:2, potom to vyrovnas a v 90 minute penalta a zrazu obrat na 3:2 . Nadstavi sa 12 minut v ktorych sa odpiska penalta pre supera a byvali hrac domaceho klubu nepremeni :D jako som velmi rad preto toto mozno bol ten ocakavany zlom, nejsom moc rad z toho ze to pisem z JIS v Trnave :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedini kto sa priblizia k potrapeniu city budu spurs..

Reagovat
smazaný uživatel

ich spoločný zápas bude super

Reagovat
Svatej

Pff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele