Premier League - preview 10. kola

28.10.2017, 08:44, aktualizováno 30.10.2017, 08:12
Previews
Newcastle United cestuje do Burnley a překvapivě se bude jednat o souboj dvou týmů z první poloviny tabulky. Lépe jsou na tom hosté, kteří se v případě výhry dostanou na šesté místo před Liverpool...
Burnley FC - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Večerní duel mez Burnley a Newcastlem United napíše definitivní tečku za desátým kolem Premier League. Oba celky zatím v dosavadní sezoně musí svým fanouškům dělat radost. Burnley z uplynulých devíti zápasů uhrálo třináct bodů a aktuálně mu patří desátá příčka. Newcastle pro změnu bez okolků úspěšně plní předsezónní předsevzetí. Na sestupové pásmo mají svěřenci Rafi Beníteze náskok šesti bodů.

The Clarets měli zahájení ročníku jako z pohádky. Na Stamford Bridge přehráli v překrásném zápase mistrovskou Chelsea 3:2. Následná prohra s West Bromem byla rychle zapomenuta, jelikož BFC od té doby neprohrálo sedm zápasů v řadě. Druhý přemožitel, v podobě Manchestru City, si s Burnley poradil až minulé ligové kolo poměrem 3:0. Domácí se v pondělí budou moci spolehnout na velkou oporu v bráně. Angličan Nick Pope čelil doposud 140 pokusům soupeře, což je nejvíce z celé ligy. Sám inkasoval pouze devětkrát. Obecně defenzivní činnost Burnley lze vyzdvihnout. Čtyři ze čtrnácti červených karet, které sudí během letošního ročníku rozdali, byly uděleny soupeřům BFC. To svědčí o velké psychické pohodě v kabině. Pokud The Clarets večer zvítězí, posunou se na sedmé místo v tabulce.

Newcastle, podobně jako Burnley, proplouvá sezonou nad očekávání. Osmé místo, čtrnáct bodů na kontě, čtyři výhry. Takovou bilanci čekal málokdo. Ofenzivní činnost Strak se zakládá z velké části na křídelníkovi Mattovi Ritchiemu. Díky svým pěti asistencím se podílel na polovině vstřelených gólů Newcastlu. Červenobílým se ale dlouhodobě nedaří v pondělních zápasech. Může to být snad náročným víkendovým programem hráčů? Kdo ví? Sedm proher v řadě musí ale děsit snad všechny příznivce tohoto tradičního klubu. Newcastle navíc standardně rozhoduje zápasy až ve druhém poločase. Pouze jedna z deseti vsítěných branek padla do sítě soupeře v první půli.

Za posledních 34 let proti sobě stály oba celky jen ve dvou utkáních. Ta se datují k sezoně 2014-15. Obě skončila remízou (3:3 a 1:1).

Burnley se bude muset obejít bez Toma Heatona, Jona Walterse, Deana Marneyho a Nakhiho Wellse. Newcastle oželí jen levého beka Paula Dummetta.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope-Lowton, Mee, Tarkowski, Ward-Brady, Defour, Cork, Arfield-Hendrick, Wood
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot-Yedlin, Lascelles, Clark, Manquillo-Ritchie, Merino, Shelvey, Atsu-Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Southampton FC  (neděle 14:30)
Nedělní program desátého kola Premier League otevře duel mezi Brightonem a Southamptonem. Racci si zatím vedou nejhůře ze tří nováčků nového ročníku. Přesto se po devíti zápasech mohou radovat ze zisku sympatických jedenácti bodů. Soupeř ze Southamptonu si ale také nevede špatně. Zdá se, že Svatí konečně přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a v případě výhry odskočí Brightonu na rozdíl čtyř bodů.

Brighton si minulý týden v páteční předehrávce poradil přesvědčivě s favorizovaným West Hamem 3:0. The Seagulls se tak mohli potřetí v sezoně radovat z vítězství. Dva remízové výsledky a čtyři prohry tak situují přístavní celek na celkové dvanácté místo. Racci si také náležitě střeží svoje hnízdo. Falmer Stadium se povedlo bodově vyloupit jen v prvním zářijovém kole Manchesteru City. Budeme se muset nechat překvapit, zdali nedobytnost bude trvat i po duelu se Southamptonem. Pro manažera Chrise Hughtona bude nedělní utkání stým zápasem v Premier League.

Svatí se po vlažném vstupu do soutěže oklepali a v posledních kolech své soupeře vždy notně potrápili. Po povedeném srpnovém vstupu přišel zářijový bodový půst. Ze čtyř zápasů dokázali Svatí přehrát pouze poslední Crystal Palace. Naopak si připsali prohry s Watfordem, Manchestrem United a Stoke City. Svěřenci Mauricia Pellegriniho však příchodem října pookřáli a nejprve obrali o body remízovým stavem Everton (1:1), který byl následován výše zmiňovaným debaklem Kladivářů.

Oba celky se poměrně dobře znají z působení v nižších soutěžích. Výsledky vzájemný zápasů vyznívají lépe pro Southampton. Za posledních pět let dokázali Racci porazit Svaté pouze jednou.

Manažer Brightonu Chris Hughton nebude mít k dispozici středopolaře Steva Sidwella. Naopak může počítat s uzdraveným Samem Baldockem a Beramem Kayalou. Svatí na jihozápad Anglie odcestují bez Jeremyho Pieda a Maria Leminy, kterého limituje zranění v oblasti kotníku.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan-Bruno, Dunk, Duffy, Sutner- Knockaert, Stephens, Propper, Izquierdo-Gross, Murray
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster-Cedric, Yoshida, Van Dijk, Bertrand-Davis, Romeu, Long, Tadic, Boufal-Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 3.25 - 2.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Everton FC  (neděle 17:00)
Svou premiéru na lavičce Leicesteru si v neděli odpoledne odbyde v Anglii starý známý, Claude Puel. Bývalý kouč Southamptonu Leicester převzal po odvolaném Craigu Shakespearovi a o svou první výhru bude usilovat v souboji s dalším trápícím se týmem, Evertonem.

Forma Leicesteru v úvodních kolech nebyla vůbec dobrá - Lišky sice nejprve potrápily Arsenal a následně porazily doma nováčka z Brightonu, následovala však série 6 zápasů bez výhry, za kterou zaplatil manažer Shakespeare svým místem. Pod dočasným vedením se pak Leicester zmátořil a minulý týden uklohnil důležitou výhru na půdě Swansea.

To Everton cestu z krize stále nenašel. Z úvodních 9 zápasů vyhráli Toffees jen dvakrát a svůj neslavný vstup do soutěže zakončili ostudnou prohrou 2:5 s Arsenalem. Neustávající špatné výsledky neustál trenér Koeman, který byl v pondělí odvolán - nástupce však klub z Liverpoolu stále hledá. Změna zatím však ke zlepšeným výsledkům nevedla, ve středu totiž Everton v rámci Ligového poháru podlehl Chelsea 2:1.

V minulé sezóně opanoval obě utkání Everton, který si na své konto připsal dvě výhry se souhrnným skóre 6:2. Pokud bychom ale brali větší historický vzorek, pak by byl úspěšnějším celkem Leicester - posledních osmi vzájemných střetnutí totiž domácí krom dvou porážek třikrát vyhráli a třikrát si odnesli alespoň remízu.

Domácímu celku bude stále chybět Robert Huth a Matty James. Hosté nemohou využít služeb dlouhodobě zraněných Yannicka Bolasieho, Rosse Barkleyho a Seamuse Colemana, po trestu se naopak vrací Idrissa Gueye.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.47 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Poslední říjnové kolo anglické Premier League odstartuje na první pohled atraktivní souboj mezi Manchesterem United a Tottenhamem. Jose Mourinho bude po svých svěřencích požadovat, aby odčinili své tristní zaváhání z týden starého utkání na půdě Huddersfieldu, zatímco Spurs budou chtít na Old Trafford bodovat poprvé od roku 2014.

Rudí ďáblové sezónu odstartovali výborně, v posledních týdnech však přece jenom jejich výkonům trochu chybí šťáva. Po reprezentační přestávce jsou zatím v lize bez vítězství, kdy si nejprve po značně defenzivním výkonu odvezli bod z Old Trafford, načež o týden později zcela vyhořeli na půdě Huddersfieldu, kde nováčkovi podlehli 2:1. Výkon to byl tak strašný, že sám portugalský manažer prohlásil, že si nepamatuje ani přátelské utkání, ve kterém by byl přístup jeho svěřenců tak tristní. Těšit tak příznivce klubu z Manchesteru může alespoň forma v pohárech - v Lize mistrů jsou totiž současní držitelé Evropské ligy zatím bez ztráty bodu a v Ligovém poháru postoupili již do čtvrtfinále, kde na ně čeká Bristol Rovers.

To Spurs se po slabším úvodu pořádně rozjeli a momentálně se mohou pochlubit sérií čtyř vítězných zápasů v řadě. Tuto šňůru odstartovali na půdě West Hamu, kde si připsali těsné vítězství 3:2, následně deklasovali Huddersfield rozdílem třídy, díky brance Eriksena přemohli Bournemouth a minulý týden si hravě pohráli se zbídačenou defenzivou Liverpoolu, které Kane a spol. nadělili hned čtyři branky. V Lize mistrů pak Kohouti taktéž opanují svou skupinu, když si v polovině října odvezli cennou remízu ze Santiaga Bernabeua. Jedinou kaňku tak představuje výpadek v Ligovém poháru, kde Spurs po poločase vedli nad West Hamem 2:0, v druhé části však kompletně vypadli z rytmu a zejména kvůli bídné defenzivní organizaci při rohových kopech nakonec po výsledku 2:3 odešli ze hřiště jako poražený celek.

Při pohledu do statistik zjistíme, že poslední duely na Old Trafford opanují jednoznačně domácí. Tottenham sice vyhrál 2 z posledních 5 ligových duelů na tomto stadiónu, tak se však stalo v sezónách 2012/13 a 2013/14. Poslední tři zápasy poměrně pohodlně zvládli domácí - v roce 2015 Tottenham vyřídili třemi brankami v první půli, ve zbylých střetnutích jim k vítězství stačila jediná branka. Ačkoliv souboj těchto dvou týmů slibuje atraktivní podívanou, poslední dva duely na Old Trafford nabídlo nezaujatým příznivcům jen dietní menu - v sobotu tomu snad bude jinak.

Manchesteru United se do sestavy vrací Eric Bailly a Phil Jones, ovšem na další absentéry - to jest Paula Pogbu, Marouana Fellainiho, Zlatana Ibrahimoviče a Michaela Carricka - je na návrat ještě příliš brzy. Tottenham se bude muset obejít bez své největší opory - Harryho Kanea totiž do hry nepustí svalový problém, na hrotu útoku jej tak nahradí Fernando Llorente nebo Son. Krom anglického útočníka bude Pochettino postrádat ještě Victora Wanyamu, jinak by měl mít k dispozici kompletní kádr.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Young - Herrera, Matič - Mata, Mchitarjan, Rashford - Lukaku
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Alderweireld, Sánchez, Vertonghen - Aurier, Winks, Dier, Davies - Eriksen, Alli - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.36 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - West Ham United  (sobota 16:00)
Družina chorvatského manažera Slavena Biliće se pokusí v Selhurst Parku vybojovat první venkovní výhru. Po nepovedeném zápase s Brightonem (0:3) si budou chtít Kladiváři proti papírově slabšímu celku zlepšit chuť. V cestě jim budou stát Orli, kteří se budou chtít v tomto malém londýnském derby přiblížit k nesestupové hranici.
O formě celku z jihovýchodního Londýna toho bylo napsáno už dost. Crystal Palace se v průběhu sezony jen a jen trápí. The Glaziers doufali, že z výsledkové agonie by je mohla probrat již zmíněná šokující výhra nad mistrovskou Chelsea. Následující zápas ale opět nedokázali Orli dovést do vítězného konce, Newcastlu podlehli těsně 0:1. Velkou slabinou domácích je bezpochyby koncovka. V kolonce vstřelené góly se u Crystal Palace strašidelně vyjímá číslo dva. Na klidu nepřidá ani to, že manažer Roy Hodgson hraje pod tlakem vedení. "Nerozumím termínu 'must-win games'. Nevím, jakým způsobem k tomu dovedu tým. Jedinou cestou, jak to dokázat, je být dostatečně dobrý," komentuje svou situaci anglický stratég.

West Ham sezónou taktéž neproplouvá hladce. Paradoxně nejlepší výkon předvedli Kladiváři ve středečním pohárovém zápase proti Spurs, které porazili 3:2. Jinak Hammers velmi zaostávají za očekáváními. Remízové výsledky s Burnley, West Bromem a speciálně vysoká prohra s nováčkem z Brightonu na domácí půdě sebevědomí moc nepřidají. West Ham se taky trápí v ofenzivě. Přesto se jako jedna z nejlepších letních akvizic jeví útočník Chicharito z Leverkusenu. Mexičan vsítil tři z osmi vstřelených branek Kladivářů.

Vzájemné zápasy hovoří jednoznačně pro West Ham (z posledních 5 zápasů jen jedna prohra), který podlehl Crystal Palace naposledy v únoru roku 2015 1:3.

Roy Hodgson se bude muset obejít bez Christiana Bentekeho, který bude mimo čtyři až pět týdnů. Podobně je na tom Lee Chung-Yong, který vynechá sobotní zápas z preventivních důvodů. Naopak Slaven Bilić může počítat s navrátilcem Andym Carrollem.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni- Ward, Dann, Sakho, Van Aanholt-, Cabaye, Milivojevic, Schlupp, Townsend-Cheek, Zaha
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart-Zabaleta, Reid, Fonte, Cresswell-Obiang, Kouyaté, Antonio, Lanzini, Arnautovic, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.16 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Fanouškovskou obec Huddersfieldu čeká odpoledne doslova svátek. Jejich milovaný klub se představí na legendárním stadionu Anfield. Nutno podotknout, že příznivci Teriérů dorazí do města Beatles v dobré náladě. Svěřenci Davida Wagnera minulé ligové kolo přehráli Manchester United 2:1 a na severu Anglie budou chtít navázat ziskem dalšího cenného skalpu. Liverpoolu se naopak žádné euforické fáze netýkají. The Reds zatím nepodávají přesvědčivé výkony a na Huddersfield mají v tabulce náskok pouhopouhý bod.

Jürgenu Kloppovi se nepodařilo zopakovat povedený start z minulé sezony. Momentálně Liverpoolu patří devátá příčka. Před rokem ve stejné fázi ligy Liverpool hájil třetí příčku s dvaceti body na kontě, oproti aktuálním třinácti. Minulou neděli navíc The Reds nezvládli šlágr devátého kola a podlehli vysoko Tottenhamu 1:4. Manko na čelo tabulky tak aktuálně činí propastných 12 bodů. Na druhou stranu ve prospěch Liverpool hovoří statistika domácích zápasů, kde doposud v rámci Premier League nenašel přemožitele. Kořením utkání budou bezpochyby oba manažeři. Oba se navzájem velice dobře znají. Nejdříve z hráčského angažmá v 1. FSV Mainz 05 a poté z trenérské štace v Borussii.

Huddersfield je bezesporu jedním z nejpříjemnějších překvapení sezony. Dvě výhry v prvních dvou kolech mnohým kritikům sebraly vítr z plachet. Nejdříve si Teriéři vyšlápli na Crystal Palace, následně pak přehráli i Newcastle. Poté ale přišel útlum v podobě šesti kol bez výhry. Přesto z tohoto bodového půstu tři remízové zápasy zajišťovaly nováčkovi solidní postavení v tabulce. Minulý týden v již vzpomínaném zápase dokázal Huddersfield doma přehrát Manchester United 2:1. Díky precizní první půli se Teriéři ujali dvojbrankového vedení a výhru si po zbytek utkání s přehledem kontrolovali.

V historii se oba kluby utkaly pouze dvakrát. První měření sil je hodně vousaté. Datuje se k 12. prosinci roku 1999. Jednalo se o šestnáctifinále FA Cupu a Liverpool zvítězil 2:0. Druhé měření sil je o poznání relevantnější. Minulý rok v červenci sehrály celky přátelské utkání a Liverpool opět zvítězil 2:0.

David Wagner nebude mít k dispozici kvartet Michael Hefele, Jon Stankovic, Philip Billing a Kasey Palmer. Naopak potvrdil návrat křídelníka Eliase Kachungy. Jürgen Klopp pro změnu nebude mít k dispozici trio Nathaniel Clyne, Adam Lallana a Sadio Mane. Georginio Wijnaldum doléčil zraněné koleno a bude schopný do zápasu zasáhnout.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignoler-Gomez, Matip, Lovren, Moreno-Can, Henderson, Wijnaldum-Salah, Firmino,Couthino
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lossl-Smith, Schindler, Zanka, Lowe-Williams, Hogg, Mooy-Kachunga, Mounie, Ince
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.38 - 12.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Los devátého kola Premier League přisoudil trápícímu se Stoke City nepříjemného soupeře. Současná hra Watfordu opravdu koresponduje s přezdívku klubu. V zápasech se ofenziva londýnského klubu pohybuje rychle, agilně a nebojí se kohokoli píchnout-přesně jako sršeň. Hrnčíře na Vicarage Road čeká velká výzva.

Watford si pod taktovkou Portugalce Marca Silva počíná opravdu úctyhodně. Sršni aktuálně okupují šesté místo. Bod za Arsenalem a bod za místem zaručující postup do skupinové fáze Evropské ligy. Londýnský klub doposud vyšel pouze dvakrát bodově naprázdno. V obou případech šlo o těžké soupeře. Tvrdý direkt 0:6 od Manchestru City museli hráči dlouho zkousávat. Minulé kolo pak nestačil na mistrovskou Chelsea. Naopak výhry nad Arsenalem, Southamptonem a remíza s Liverpoolem dodaly hráčům potřebné sebevědomí. Mimochodem patnáct vstřelených branek Watfordu má na starosti deset různých autorů."Každý zápas je velká výzva pro mě i pro můj tým. Každý týden plánujeme, připravujeme se a mluví pouze o nadcházejícím zápase. Naposledy jsme nehráli dobře. Chceme to změnit," komentuje situaci před duelem Silva.

Hrnčíři důvod k optimismu rozhodně nemají. Hůře začali jen ve své premiérové sezoně 2008-2009. Přesto jim momentálně patří jedno prvenství. Stoke City má nejhorší obranu v lize, dvacet obdržených branek budiž důkazem. Navíc má Stoke City druhé nejhorší výsledky na venkovních hřištích. Za nimi už je jen beznadějně poslední Crystal Palace. Za jeden z mála světlých momentů lze považovat výkon ve druhém kole proti Arsenalu, jenž vynesl družině kolem Marka Hughese první tři body. Za zmínku ještě stojí triumf nad Southamptonem (2:1). Naopak na duely proti Manchestru City (7:2) a Chelsea (0:4) by měli hráči rychle zapomenout.

Historie vzájemných klání je poměrně jednoznačná. Většina zápasů v posledních let vyzněly lépe pro hosty. Watford dokázal z posledních šesti utkání proti Potters skórovat pouze dvakrát!
Mark Hughes bude mít k dispozici švýcarského špílmachra Xherdan Shaqiri, který minulý týden chyběl kvůli poraněnému kotníku. Obejít se bude muset bez útočníka Petera Crouche a obránce Bruna Martinse Indiho. Vedle dlouhodobě zraněných bude muset Marco Silva oželet účast Roberta Pereyry, který se zranil během zápasu s Chelsea.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes-Femenia, Britos, Kabasele, Holebas-Capoue, Doucoure, Carrillo, Cleverley, Richarlison-Deeney
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland-Zouma, Shawcross, Cameron-Johnson, Allen, Flechter, Pieters, Jese, Moting-Diouf
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.59 - 3.89
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Manchester City  (sobota 16:00)
Manchester City hodlá pokračovat ve své dosavadní krasojízdě anglickou Premier League, do cesty se mu však tentokrát postaví soupeř vskutku houževnatý - zápasy s West Bromwichem pod vedením Tonyho Pulise rozhodně nejsou procházkou růžovým sadem. Vedoucí celek tabulky může očekávat úpornou defenzivu, kterou nebude snadné prorazit.

Že by ale na The Hawthorns procházeli nějakým výborným obdobím, to se tedy tvrdit rozhodně nedá. Na ligovou výhru čekají od druhého kola, kdy Baggies vyloupili stadión Burnley. Od té doby si na své konto připsali body již jen za remízy - bod si připsali po střetnutích se Stoke, West Hamem, Watfordem a Leicesterem, naopak poraženi odešli z duelů proti Brightonu, Arsenalu a Southamptonu. Když už nic jiného, v Birminghamu se zatím mohou pyšnit alespoň domácí neporazitelností. Co na tom, že ze čtyř duelů hned tři dopadly nerozhodně, ligového přemožitele zatím svěřenci na vlastním stánku nenašly. Stane se jím Manchester City?

Ten zatím ligovou sezónou prochází jako nůž máslem. Ten se zasekl jen ve druhém kole, kdy si z Etihadu odvezl bod Everton, jinak ale hráči pod taktovkou Pepa Guardiola prozatím dirigují ráz letošní sezóny. Pyšnit se mohou fantastickým skóre 32:4, což představuje nejlepší útok o markantních deset branek, zatímco v defenzivě se o titul nejlepší obrany dělí společně s jejich rivaly z Manchesteru. Citizens taktéž pohodlně vévodí své skupině v Lize mistrů, k jediné drobné komplikace tak málem došlo až v tomto týdnu, kdy si bledě modří na Etihadu nedokázali poradit s defenzivou druholigového Wolverhamptonu a zachránily je tak až pevné nervy při penaltovém rozstřelu.

Statistika je nakloněna jasně ve prospěch hostů - West Brom totiž na Man City prostě a jednoduše vůbec neumí. Citizens totiž vyhráli všech posledních 11 ligových zápasů a z vítězství (byť až v prodloužení) se radovali také v rámci letošního třetího kola Ligového poháru. Pokud by tedy utkání dopadlo dle očekávání a birminghamští by znovu kapitulovali, stal by se Manchester City třetím celkem, který nad nimi vyhrál 12 ligových zápasů v řadě - dalšími týmy jsou Chelsea a Liverpool.

Tony Pulis nebude mít v sobotu k dispozici duo Craig Dawson a James Morrison, ovšem Oliver Burke a Hal Robson-Kanu by již měli být připraveni nastoupit. Otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Jonnyho Evanse a Garetha Barryho. Pep Guardiola nemůže i nadále počítat s absentujícím VincentemKompanym a dlouhodobě zraněným Bejnaminem Mendym, jinak má však k dispozici kompletní kádr.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Hegazi, Evans, Gibbs - Livermore - Rodriguez, KRychowiak, Barry, Chadli - Rondón
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Silva - Sterling, Jesus, Sane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 11.60 - 5.92 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.04 - 16.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Chelsea FC  (sobota 18:30)
Psala se 60. minuta, úřadující šampión na svém stadiónu prohrával s Watfordem 1:2 a soupeř měl hned několik příležitostí, jak londýnskou Chelsea definitivně porazit na kolena. V tenhle moment se zřejmě nejednomu fanouškovi Blues před očima promítla dva roky stará a extrémně neúspěšná obhajoba titulu. Na rozdíl od tehdejších časů však současní mistři nakonec našli svého spasitele - střídající Batshuayi změnil ráz zápasů a dvěma brankami nakonec svůj klub dovedl k vítězství. Antonio Conte však nemůže usnout na vavřínech a týden starý obrat potřebuje potvrdit proti Bournemouthu, který se zatím navzdory sympatickým výkonům krčí na předposledním místě tabulky.

Eddie Howe se svým týmem nezažil vůbec dobrý vstup do sezóny - zahájil ji totiž třemi těsným porážkami v řadě, přičemž zrovna vítězství momentálně vedoucího celku tabulky zařídil až v sedmé minutě nastavení Sterling. Po další prohře na půdě londýnského Arsenalu přišla tolik kýžená první výhra nad Brightonem a od té doby se Bournemouth prezentuje sympatickým, nebojácným fotbalem, za který nasbíral méně bodů, než by si za svůj herní projev zasloužil. Po těsném boji podlehl Evertonu, na vlastní půdě remizoval s Leicesterem, další týden si zase proti Tottenhamu vypracoval několik nadějných příležitostí, jenže branku vstřelit nedokázal, načež je o jakýkoliv bodový zisk připravila trefa Eriksena. Zaslouženou odměnu tak Bournemouth dostal až minulý týden, kdy díky dvě slepeným brankám z úvodu střetnutí přehrál venku Stoke City 2:1.

Na Stamford Bridge nikdy nechodili pro označení krize daleko - a po třech zápasech bez vítězství už se proto začalo hojně spekulovat, zda Blues nemají v plánu upadnout do podobné letargie jako před dvěma lety. Ostatně i samotné výkony proti Manchesteru City, AS Řím a hlavně tedy Crystal Palace naznačovaly, že je něco v nepořádku. Pochybnosti pak minulý týden přiživil i Watford, ovšem ten nakonec svěřenci Antonia Conteho s obrovskou porcí štěstí dokázali porazit. Výhru si pak připsali i ve středečním duelu Ligového poháru s Evertonem a sobotní vítězství tak potřebují k tomu, aby jasně ukázali, že situace už je zase stabilizována.

V sobotní podvečer nemůže být za favorita označen nikdo jiný než Chelsea - nakloněny jsou jí i statistiky, jelikož ve vzájemných zápasech nemůže být o dominanci hostů ani sporu. Ti vyhráli 7 z 9 ligových a pohárových soubojů mezi oběma týmy. Poslední prohra Blues se datuje do prosince 2015, kdy Cherries tenkrát naprosto senzačně po výhře 1:0 vyloupili Stamford Bridge.

Manažer Bournemouthu může po menší pauze opět počítat se službami Jermaina Defoa, který již vyléčil svůj problém se stehenním svalem. Otazník visí nad účastí Kinga, ten již sice vyléčil virus, ovšem není jasné, zda bude v tak dobrém stavu, aby do utkání zasáhl. Nejistý je také start Ryana Frasera, který si ze střetnutí Ligového poháru odnesl nepříjemného koňara. Antonio Conte se stále musí obejít bez N’Gola Kanteho a Victora Mosese, ačkoliv prvně jmenovaný by již měl být připraven na příští utkání na půdě AS Řím. Danny Drinkwater pak ještě není v dostatečné fyzické kondici, aby zápas začal v základní sestavě.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Smith, Francis, Aké, Daniels - Ibe, Surman, Cook, Stanislas - Mousset, Afobe
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Zappacosta, Bakayoko, Fabregas, Alonso - Pedro, Hazard - Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.88 - 4.28 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City981032:425
2.Manchester United962122:420
3.Tottenham Hotspur962119:620
4.Chelsea FC951317:1016
5.Arsenal FC951317:1216
6.Watford FC943215:1715
7.Newcastle United942310:814
8.Burnley FC93428:913
9.Liverpool FC934214:1613
10.Southampton FC93338:912
11.Huddersfield Town93337:1012
12.Brighton & Hove Albion93249:1011
13.West Bromwich Albion92437:1010
14.Leicester City923412:149
15.Swansea City92256:108
16.West Ham United92258:178
17.Stoke City922510:208
18.Everton FC92257:188
19.AFC Bournemouth92166:137
20.Crystal Palace91082:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (958)

Přidat komentář
smazaný uživatel

United win 2-0

Reagovat
diastan

jasná X

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte,

prosím zúčastněte se prvního ročníku soutěže Dement EF. Zabere vám to minutu.

https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/nominuj-sveho-dementa/

Reagovat
smazaný uživatel

kdy se dozvíme výsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

Coming Soon. Nejspíše v příštím preview.

Reagovat
smazaný uživatel

I když vítěz je už zřejmě jasný

Reagovat
smazaný uživatel

protlaku mas muj hlas

Reagovat
DeformFCB

To je asi nejhorší dotazník, co jsem kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná doba vyplňování: 00.03:05

Reagovat
smazaný uživatel

to melo smysl delat pred par lety, nez tady nastoupila generace dementnich spamovacich decek a random maso fejku. top diskuteri, kteri se kdysi smali kktinam z fotbalportalu a chodili sem diskutovat na urovni, uz se spise stahli do ustrani a jen pozorujou, co ze se to deje, jak ty stary baby z okna

EF dement je jakejkoli uplne prumernej uzivatel EF regnutej napriklad v 2017. jako ne vsichni jsou takovi, ale je jich nekolikanasobne vic, nez by bylo zdravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
andkoo

bohuzial

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
blade115

To vypadá, že fans Spurs čeká první trofej v jejich životě.

Reagovat
haracky

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

celkom si ich vychutnávaš poslednú dobu, niečo sa stalo? Dosť mi toho ušlo posledné mesiace

Reagovat
blade115

No pořád je nezrušili no, jinak se asi nic zvláštního nestalo... Nemám je rád už od začátku, poslední dobou mám akorát nějak víc nabito.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen takova drobnost, co kdyz ti to vyplnim 30x

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se umístíš, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousku tu mam spoustu, nemam strach

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli máš tu potřebu.. Ale to že to napadlo zrovna tebe ti určitě nějaké body navrch přidá .

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

sakra zapomněl sem na fans spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na brit94

Reagovat
spider_8

S těma já vždycky začínám

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi ty ten kokot z madridu jak tu psal že baletky přejedou Spurs? byli jste rádi za bod ty cikáne z ovcorodiny madarské,příště až budeš něco psát tak si zjisti informace o nejlepší lize na světě PL a věděl bys že když Spurs jsou top zde tak nejaky cikánský real není měřítko

Reagovat
spider_8

Ujistil jsi mě o správnosti mé volby

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu nejsem informovaný...kdy popř. kolikrát vyhráli spurs pl?

Reagovat
vladino10

Páči sa mi ako bojujes o umiestnenie

Reagovat
oli9

to jsou vazne united jako favoriti

Reagovat
smazaný uživatel

jasně a proto prohrajou

Reagovat
oli9

no ja veril spise spurs..ale Kane nehraje tak nvm nvm jak silni budou bez nej

Reagovat
smazaný uživatel

Budou silny jako proti RM, Kane nebyl ani videt

A kdyz videt byl, tak minul branu.

Upravuju svuj odhad na 2:1

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

predstav si

Reagovat
smazaný uživatel

Watford - Stoke tip 2, to tam střílí nějakej kamikaze ne.

Reagovat
jenage

Reagovat
mimi_united

Manchester United - Tottenham Hotspur 3:0

2 x Lukaku, Mkhitaryan

Reagovat
smazaný uživatel

a pak ses probudil

Reagovat
Busby babes

presne, hrajem doma, tak to bude 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
leroy

No, som zvedavý hlavne na herný prejav. Mourinho sa poslednými zápasmi dostava pod tlak, tak som zvedavý. Další nudný pruser si asi ani sam nebude priať, aj keby mu mal pragmaticky vyhovovať.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Strašně jsem si ho oblíbil, snad u vás ještě neřekl poslední slovo.

Reagovat
nani92

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Minister

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Le Gunner

wtf

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
nani92

dnes sa konečne po menšej odmlke naladíme v lige na víťaznú vlnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Některý z armády tvých oblíbených klubů určitě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

11:40 Manchester United se zajímal o Diera

Eric Dier patří k oporám Tottenhamu, to už však nemuselo platit. Zájem o anglického reprezentanta měl během uplynulého přestupového období Manchester United, nakonec však Red Devils vsadili na Nemanju Matiče, kterého manažer José Mourinho znal ze svého předchozího působení v Chelsea.

Spíš bych to formuloval tak, že je Levy poslal do piče, a tak se šli podívat po alternativách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

stejne jsme ho nechteli...

Reagovat
smazaný uživatel

Writing in his book, Brave New World, Pochettino said: “Mourinho and I had finished our interviews at Old Trafford [after the 1-0 defeat by Manchester United, December 2016] and the players were doing their warm-down on the pitch. When Jose was done with the press, he stood by the entrance to the tunnel and regarded the returning players.

“He greeted Moussa Sissoko and hugged Dier. They passed by me en route to the dressing rooms, laughing, speaking in Portuguese. Maybe it is a common Mourinho tactic, but he put Eric in a compromising position. You cannot do that after a defeat.

“Are you friends with Mourinho?' I asked him. 'No, but I've known him a long time, from my time in Portugal... one of his godsons coached me. He always says hello.'

“I sat down with Eric after lunch on Monday and we chatted for four hours about the whole shebang: his agent, family, confusion.

“As for the Mourinho incident, 'What could I have done?' Eric asked me. He told me about United's interest since last summer [2016] and I explained the situation to him clearly.

“Look, you aren't leaving because you signed a five-year deal with us in August. You're among the highest-paid players at Tottenham at the age of 22. You're important to us and you could become the best centre back in the Premier League.'

“Ever since that conversation, Eric admits that he could have waited for Mourinho to be out of sight before heading to the dressing room.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ta posledni veta, trochu paranoia, ne? jinak thanks captain obvious za vysvetleni.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Svatej

Ja uprimne nechapu, proc by ho nekdo mel chtit. Ma svy prednosti, ale k uplny topce na svym postu na hodne daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase těch defenzivních postů zvládá dost dobře několik, což by Mourinho chtěl.

Reagovat
Svatej

ta jeho univerzalnost me napadla taky, plus je to evidentne rvac, nerad prohrava a je mladej. Pro Mourinha asi dobra volba

Reagovat
mithro

Reagovat
mimi_united

A nie je zbytočné kupovať predraženého Angličana?

Dier je úplny priemer, jediné v čom vyniká je hlúpa agresivita

Reagovat
smazaný uživatel

takze do United idealni posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

#MUFC Starting XI vs Spurs

DdG

Bailly

Jones

Smalling

Young

Valencia

Herrera

Matic

Mkhitaryan

Rashford

Lukaku

Reagovat
Busby babes

Lavicka: Romero, Blind, Darmian, McTominay, Mata, Lingard, Martial.

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

no na ziadny utocny koncert to nevyzera podla tej zostavy

Reagovat
Busby babes

to zalezi, jak se k tomu postavime. do utoku tam budou oba kraje obrany, Herrera, Henrik, Rash a Lukaku. To je 5 hracu. Nevim, co kdo ceka, ze tam bude utocit 9 lidi?

Reagovat
iamek

6

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi myslíš, jací nejste tvrďáci, když hrajete doma v divadle snů, co?

Reagovat
Busby babes

ne, ja si myslim, ze ses idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi typický příklad jednoduchého fanouška, už radši nic nepiš frustráte.

Reagovat
Busby babes

:-*

Reagovat
Hokaido

Masopust pls

Reagovat
iamek

3-5-2

Reagovat
Busby babes

spis takove 3-4-1-2

Reagovat
r.mrazik

523

Reagovat
Miguel19

Young hraje LB/LWB?

Reagovat
iamek

jo

Reagovat
mithro

remizka je nasa.

Reagovat
Busby babes

naopak, jdem si pro vyhru.

Reagovat
mithro

#mufc have three defenders (including smalling not v good on the ball) to play against no Tottenham strikers. Interesting....

Reagovat
Busby babes

tohle nejak nechapu. kdyby to bylo na 4 vzadu, tak tam mame 4 obrance proti zadnemu utocnikovi... Nebo tam ma byt teda sam Bailly?

Reagovat
mithro

no ak by tam bol aspon jeden utocnik supera, tak by ta trojica stredakov davala zmysel. takto, ked tam slepice nemaju ani jedneho, well.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

to je jasné xko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si jde Tottenham pro tři body.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Winks, Sissoko, Eriksen, Dele, Son. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Synak bude na hrote? A co Sissa?

Reagovat
smazaný uživatel

ve stredu s winksem

Reagovat
Coutinho10

twl...Davies fakt hraje jo

Reagovat
Makiii

vale small bailly jones young

herrera matic

miky

rash lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: United od zadu, v celku nula, malo sanci. Vyhraju 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

tesne

Reagovat
mike.84
Reagovat
Taiger

Fanta OT: Tak na koho jste vsadili s páskou, když Kane nebude hrát? Já věřím v Salaha.

Reagovat
Free_player

Morčata

Reagovat
mikelinos

Sané

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mi tam moznost ´random´ lebo som sa fakt nevedel rozhodnut...

Reagovat
blade115

Agüeroooooooo

Reagovat
blade115

A kurvaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Firmino

Reagovat
Hokaido

Kazeta

Reagovat
Hokaido

Gratuluji.

Reagovat
smazaný uživatel

30 min do začátku destrukce

Reagovat
popltak

Reagovat
Busby babes

a na Digi tri typci, co United nesnasi, to bude super studio.

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by zaujímalo, pod akým nickom tu prispieva ten fanúšik Tottenhamu. Typujem to na lacoba

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Michal. priezvisko som si nezapametal.

Reagovat
smazaný uživatel

*Nezapamätal

Reagovat
kiwwi

Michal Horký

Reagovat
M0rb1D4S

A hlavně ten Horký ani nevěděl co mluví. Si myslí, že Pochettino šetří Kanea, kvůli tomu, že na OT ještě nedal branku.

Reagovat
mithro

klasicky, ako kazdy tyzden

Reagovat
mithro

jaj Digi, ja ze Sky

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho appears to have named a starting XI with just three defenders, and Shreeves began the interview asking the boss about that.

“I’m not saying we play at three at the back. You are saying that, not me,” Mourinho said.

After a long pause and another question, the Portuguese added: “We want to win. We have to try. We know we are playing against one of the best, if not probably the best team in the league.

“Nothing can stop us thinking we can’t win. We are going to try. The approach will be that. We are gong to try to be dominant and going to try to win this match.

“Every match is one match independent of what happened last week and what can happen next week. We’ve played three matches away from home and only one point.

“We have to try to get three today but we know we have a difficult job.”

Reagovat
Swarley

třeba bude hrát Jones nebo Bailly na DM...nebo levýho beka...

Reagovat
Swarley

tak nebude

Reagovat
blade115

Takovej náš Pogba. Akorát teda občas i hraje.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Ty bílé vlasy měl dobré, bylo lehké ho rozeznat

Reagovat
Mastný Chobot

nj, s modrými už bude ako každý iný

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valek9610

City první porážka na ně čeká ! no United vs Slepice jasný X a Chelsea 3 body

Reagovat
vrabejka

Wagner si povodi Kloppa.

Reagovat
Whitemedia

škoda, že nehraje Lindelof

Reagovat
nani92

ak ti chýba jeho herný štýl, tak sa netráp, budeš mať dnes Cahilla

Reagovat
Whitemedia

Cahill je zatím pořád o tři parníky lepší, než Lindelof..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jedééém

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt jízda !!! Nechápu, že jste spokojení s Mourinhnem a jeho defenzivním stylem já bych neměl radost z titulu, kdyby byl docílenej tak, že každej zápas beton a hrát na 1:0 (že to tam nějak Lukaku dorve silou a hlavou)..Hnus fotbal...Mourinho sere krásu fotbalu.

Reagovat
Busby babes

ty voel, jsem se lekl, ze ma pul hlavy od krve.

Reagovat
DeformFCB

Klasicky to má žlutý no, asi podle soupeře.

Reagovat
pingla

Bailly

Reagovat
Busby babes

Henrikh tradicne na pest. Zatim na co hrabl to zkurvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
DeformFCB

Dneska se fauly na Daviese nepískaj? Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mkh je zatím hroznej teda...

Reagovat
Whitemedia

Tottenham docela tragickej..

Reagovat
Busby babes

zatim je dobre presujem a lip se pohybujem. jsem zvedavej jak dlouho nam to vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rozhodne Lingard

Reagovat
Cobra

Tak jak to zatím vypadá? Došel jsem až teď.

Reagovat
Busby babes

zpocatku jsme meli mirnej platonickej tlak, ted se to vyrovnalo. O nic moc si neprisel.

Reagovat
Tommy the Gunner

Herrera je taková plačka

Reagovat
Grahf

To nevieme hrať niečo normálne a nie nakopávať lopty do hajzlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

celá naša rozohrávka je v tom, že si to prihrajú tí traja vzadu, spurs začnú presovať a potom to jeden pod tlakom nakopne dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ej to normální biuld up + průniková přihrávka.. Nevím, jak to chceš hrát jinak, když Spurs maj obrannou lini snad 5-10 metrů před vlastním vápnem...

Reagovat
Grahf

toto je build up? Normálne treba si rýchlo prihrávať po zemi, ale dopredu. A hlavne presovať ich, keď oni majú loptu, lebo len na nich pozeráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Presujeme dobře. A fakt nevím, jak moc chceš přirávat dopředu, když to hřiště je zkrácený na 20 metrů.... A ano je to normální build up.. jak si mohl vidět, k tý průnikový přihrávce kolikrát chyběla jen větší přesnost, nebo líp načasovanej náběh...

Reagovat
Grahf

prieniková prihrávka je niečo uplne iné ako odkop na náhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně

Reagovat
bbbauch

jako my si i prihrajeme jinde, akorat se tou rozehravkou fakt malokdy posuneme dopredu a tak je to potom zase nakop

Reagovat
smazaný uživatel

Do tohto systému sa mi viac hodí Martial ako Mch.

Reagovat
Busby babes

Mata.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Na nákopy spíš Fella.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Mch je uplne ze tragicky dnes

Reagovat
niflheim

Celý říjen.

Reagovat
smazaný uživatel

Winks par krat ukazal gule. Na to, ze hrava sporadicky sa mi celkom paci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea už kobylí

Reagovat
Miguel19

Gea už se dal taky na copánky tvl..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Dneska to je typickej zapas pro to, aby ho Mkh zakoncil s 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

v to doufam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ten Dele je taková pička

Reagovat
Ranoth

utd uz betoni ?

Reagovat
smazaný uživatel

Young se zase projevuje jako klasická štětka.

Reagovat
Harakan

retarde...

Reagovat
Whitemedia

Alli je fakt sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Alli s tím Herrerou jsou dvě největší mrdky v PL

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tulen

Reagovat
Hokaido

Ty jejich souboje jsou skvělý. Kdyby si navzájem zlomili nohy, tak bych to asi zrovna neobrečel.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
haracky

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Dele zase řeší sračky, než aby pořádně zabral na hřišti když mu to nejde.

Reagovat
tulen

To sa dnes zišli sympaťáci

Reagovat
Mimalu

ty nákopy na Rashforda jsou strašná prča

Reagovat
bbbauch

“prča”

Reagovat
niflheim

Připadá mi, že Miky vůbec neumí řešit situace na hřišti

Reagovat
Grahf

dopredu ideme až v troch samozrejme. Valencia a Young majú hrať krídla v tom systéme, ale načo by sa šarpali.

Reagovat
smazaný uživatel

si zase vylezl kdyz se prestaly vyhravat vsechny zapasy?

Reagovat
Matić

Herrera pokud nehraje osobku na Hazarda, tak je fakt špatnej.

Reagovat
vicinda07

Dier zatial fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Miky

Reagovat
Grahf

nakopnuť na rashorda, alebo romela a nech sa tam pobije so štyrmi obrancami. Prienikové prihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Mkh ma priserny ´attitude´

Reagovat
Busby babes

bohuzel zatim trojka Herrera, Matic, Mkh je prehravana a neni schopna nic vymyslet. Tim hrozne trpi jakejkoliv prechod do utoku, Rash a Lukaku odriznuty. A ted mi to Henrikh skvele potvrdil. Krasna situace na protiutok a on to zas zajebe nesmyslnou klickou...

Reagovat
PP

Teď měl Ali štěstí teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je už dosť nebezpečný, tak snáď ešte do polčasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier je mozna dement, ale je to fantastickej fotbalista.

Reagovat
Teoretik

Jako je to bez šancí, ale ten boj ve středu hřiště mě baví. Má to šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ty rohy smrdi..

Reagovat
smazaný uživatel

Dele

Reagovat
Busby babes

Alli.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma ubráníme slepice 0:0 jo? dost smutné na to, že u nás dříve nemohli udělat ani bod

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Klid, ještě zbývá jeden poločas.. třeba v něm i branku dostanete

Reagovat
smazaný uživatel

co ty jsi za fanouska united? tebe tady vidim furt brecet a hazet spinu na united porad v kuse

Reagovat
Whitemedia

on je hlavně velký fanoušek Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem taky zaregistroval...chapu ne kazdy ma a vidi joseho u kormidla united rad ale musi se uznat ze united pozvedl zase bliz k navratu k SAF casum

Reagovat
smazaný uživatel

a jak ho pozvedl, ty nulo? 6. místo? miliardy nakoupil a spoléhá se na Rashforda? Koupil hlavičkáře za 100 mega ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

no oproti LVG tam ten progres přecijen je

Reagovat
EXoRcIsT

nereaguj na kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

zmrd simulantský

Reagovat
Miguel19

Alli To je fakt odpad ten hráč.

Reagovat
Harakan

Alli je fakt špína.

Reagovat
bbbauch

To je na stopku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

silnej vitr

Reagovat
smazaný uživatel

Na grcanie - z Herrery aj Alliho.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze uz nehraje Roy Keane

Reagovat
niflheim

Zatím souboj dvou autobusů

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie. Spurs útočia s väčším počtom hráčov, United v podstate len s Rashfordom a Lukakuom.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA 2-1 MCI

Reagovat
smazaný uživatel

Eric Dier > Smalling nebo Jones

Eric ukazuje, že je jasně nejlepším britským centr bekem v současném fotbale. Smalling a Jones jsou dobří, ale né natolik... těží hlavně z toho, že MU hraje připosraně zezadu s rychlým přechodem do obrany. Takže u těch hráčů tolik nevyniknou jejich zřetelné slabiny (i když Jones již dnes s De Geou klaunili). Naopak Dier hraje v ofenzivně laděném týmu a i tak předvádí TOP výkony a odolává s přehledem i pod tlakem. Skvělý hráč, veliký charakter a bojovník s velkou herní inteligencí, Ukulele Lukaku netuší.

A jediný důvod pro Spurs nevedou je ten, že nehrají Kane (Son je bezkrevný) a Dembele. Takže Smalling a Jones se nevyvarovali chybkám dokonce i proti Sonovi.... akorát nebyly potrestány!

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Dier na centre backu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jednoznačně a v jiných zápasech když hraje na DM, tak se často při protiútocích soupeře zatahuje na CB a bráníme v 6 lidech.

Reagovat
eder

Zkus mi prosím osvětlit systém hry popsaný jako "připosraně zezadu s rychlým přechodem do obrany" - nejsem si jistý, jestli to správně chápu. I když ve spojení s Mourinhem to celkem i smysl dává.

Reagovat
mithro

njn jediny dovod preco united nevedu je, ze nehra pogba. argument

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba není typicky rozdílový hráč, Pogba je box to box, ale nikdy nebude dávat rozhodující asistence nebo góly. Nebude vyhlašován hvězdou zápasů. Nemá Zidaneho driblink, nemá Ronaldovu střelu, nemá Messiho zrychlení, nemá Eriksenův passing, nemá Alexisovu bojovnost... nemá, zkrátka nemá hodně věci. Je nadprůměrný ve všech ohledech, ale nemá žádnou skutečně TOP vlastnost. Jeho přínos je, že podrží míč, běží dopředu, zaběhne dozadu, ale tuhle roli tam klidně zastane i ten ufňukánek Herrera. Chci tím říct, že jeho absence vás tolik nebolí. Taková absence Kana i Dembeleho je mnohem výraznější.

Reagovat
Busby babes

Bida hlavne smerem dopredu je delame hodne chyb, kazime moc prihravek. Henrikh je spatnej, dal snad jednu dobrou prihravku za polocas. Herrera se taky moc nechyta. Ach jo. Celkove je to dost chaos, neni tam videt vubec zadnej plan, s cim jsme do zapasu sli. Rekl bych, ze Zoze bude dost nasranej.

Nastesti Tottac je na tom uplne stejne. Oba tymy maji snad min jak 80 procent uspesnych prihravek. Podle toho to vypada.

Reagovat
Mastný Chobot

Ťažko nájsť v Anglicku väčšieho pičusika ako Alliho. Ale aby som predišiel tomu, že sa tu objavujem len, keď nakladám na Spurs, tak Winks je šikula.

Reagovat
Lacko_Boh

21 Alli.

Reagovat
Grahf

dopredu neexistuje žiadny systém, alebo plán. Random futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

zaloha bez pogbu dopredu ziadny napad, a mikhy je klasicky uplne mimo. takze utocnici si tam mozu behat a dufat.

Reagovat
smazaný uživatel

už dva roky

Reagovat
Coutinho10

tak musim rict, ze slepice zatim sympatickej vykon...jeste by to chtelo nakou tresnicku vepredu

Reagovat
PP

Kane chybí neskutečně. Jeho podržení balonu s chlapem na zádech, rozehra a mazání do golového prostoru Spurs nenahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

j kdyby vam hral, tak jste klidne nakej golik dat mohli....Alli by to mohl vzit na sebe

Reagovat
PP

tak já fandím asi 18 let Arsenalu, ale máš pravdu v tom, že kdyby u nás hrál, tak by nějaký golík dát mohl.

Reagovat
Coutinho10

jo a jo..sry, nerozkliknul jsem te ...jinak jo..zatim mu tam nekdo jeste schazi do vetsi podpory, ale muze to prolomit ve 2. polocase

Reagovat
vladis271

byť tam Kane už vedú. Vidno, že v tej finálnej tretine nie sú zvyknutý hrať bez neho, aj ked Son sa snaží, nemôžeme mu vyčítať nič.

Reagovat
Coutinho10

i tak by tam neco mohli soupnout, ale je to slozitejsi bez nej

Reagovat
J0EL

United slabucky. Zapas zatial tiez pekna nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs ich v strede niekolko krat kraaasne potocili. Celkom ma to bavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

co čekáš pod Mourinhme tyjo ? Ofenzivní smršť ? Kór proti silnějším mužstvům - taktika dělaná na "zkusme to na 1:0 nějakym náhoďákem po centru, ale hlavně vzadu udržet 0!!! "

Reagovat
Busby babes

no jeden tym nastoupil se dvema utocniky, jeden nechal utocnika na lavicce.

Reagovat
Grahf

Reagovat
Busby babes

a ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A dokonca mate ofenzivne kridla na WB´s

Reagovat
Busby babes

bohuzel to neni moc videt zatim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mají jenom štěstí v LM, že nespadli do horší skupiny (zahřáté losovací míčky ? ) Vždy dostanou easy soupeře na úrovni HET ligy do skupinovky. Takže oproti Spurs mají navíc více odpočinku v nohách z LM, měli by být odpočatější.

Reagovat
Busby babes

LM si normalne kupujem. to nevis?

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Mufani mají pravdu. Tomu týmu vážně chybí nějaký top ofenzivní záložník typu Hazard, Alexis nebo KdB. Mkhitaryan je jim na míle vzdálenej.

Reagovat
Grahf

hlavne im chýba nepriposratý trener.

Reagovat
blade115

Až se tomu nechce věřit, když se tak člověk podívá, kolik v posledních letech utratili ...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto hernom systéme by tak nevynikal ani Hazard, alebo KdB. Hazard možno trochu.

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím, oba dva by vynikali i v tomhle systému. A speciálně na KdB by to bylo celý postavený a točilo se to jen kolem něj.

Reagovat
RonaldinhoCFC

kdb už za mou hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Mkh nie je playmaker ani nahodou

Reagovat
Busby babes

hlavne chybi Pogba.

Reagovat
Hokaido

To určitě, ale nemám ho za čistě ofenzivního hráče jako ty výše jmenované.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo di maría

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal nič moc pre nezaujatého diváka, ale mňa baví. Myslím si, že sme boli trochu lepší.

Reagovat
vicinda07

Eriksen proti silnejsim superom pride uplne ustrachany, poplaseny, aj Sissoko pri nom vyzera ovela technickejsie...Eric ale zatial vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen zatiaľ veľká bieda. Možno by som skúsil Dembeleho namiesto neho v takej 60. minúte.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele podrží míč a může udělat překvapivý průnikový výpad.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
lofin9

Ozil > Eriksen

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera je total z formy. To zraneni Fellainiho je proste pruser jako krava.

Reagovat
leroy

Herrera neni zo žiadnej formy, Herrera je proste takýto hráč. A k tomu este na ihrisku sráč.

Reagovat
smazaný uživatel

skrrrrah pa pa ka ka

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Nihilister

a boom

Reagovat
smazaný uživatel

pohádky o tom jaký je úžasný hráč, který by nehrál nikde v základu, nás dotáhly na 6. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera je pořád stejnej hráč jako loni.

Reagovat
aramaki

Spurs 5krat viac striel za polcas? A stale vladne spokojnost s Mourinhom?

Reagovat
Harakan

Herrera a Mchitarijan zatím dost špatný v tom středu. Dostávají tam solidně na prdel.

Reagovat
vicinda07

+ velmi chyba Harry, Son sa snazi ale proti silnym stoperom Utd nema v subojoch sancu, mozno skusit Llorenteho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Z celého polčasu sa najviac ukázalo, aká je Ali špina. Ale to už asi nikoho neprekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

O mŕtvych len v dobrom.

Navyše, Ali bol kráľ.

Reagovat
nani92

čo má Ali s týmto zápasom spoločné?

Reagovat
Busby babes

Henrikh.

Reagovat
Whitemedia

Alli s Herrerou by se mohli vzájemně zrakvit

Reagovat
niflheim

Celkem škoda, že jsme v prvním poločase nevyužili těch chyb Spurs v rozehrávce.

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho k*rví fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bailly je snad z Jamajky, všechny balony dává do špeku...

Reagovat
niflheim

Lukaku nemá vůbec podporu... ten chlap je kladivo dopředu, ne to, co po něm Žozé dnes chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

fuuuuck.

Reagovat
nani92

pri sliepkach stáli teraz všetci kohúti

Reagovat
Hokaido

Nechápu, proč Allimu nedá žlutou za simulování. Takhle se toho nikdy nezbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

nuti ta niekto pozerat? pozeraj si novu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se na tenhle zápas těšil, ale zbytečně...

Reagovat
bbbauch

Tyvole

Reagovat
REPLIKATOR

Lloris

Reagovat
niflheim

Toby ale skvělý výkon zatím.

Reagovat
Miguel19

Aurier strašně marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Eric .... a ten jeho mačistickej sexy styl bránění .... to je chlap! Jak ještě seřval ostatní potom, co Rashfordovi ustřelil míč.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOS Llorente .... ALLEZ Dembele.

Reagovat
Busby babes

Rash, ted tam byl uplne volnej Mkch... ach jo, dneska resime vsechno spatne.

Reagovat
Mimalu

hmm Valencia se pěkně ukopnul , škoda že to tam nepadlo

Reagovat
fajdax

Prisernej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, on ti ho tam Lukaku foukne až skončí druhý poločas.

Reagovat
niflheim

Hláška roku

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
nani92

nikdy nepochopím Lingarda v lige, on je jednoducho pohárové zviera..

Reagovat
Lacko_Boh

ale prestan prosim ta

Reagovat
nani92

lebo čo?!

Reagovat
Lacko_Boh

lebo ma sklames

Reagovat
nani92

aspoň budem v jednom vreci s Alexisom a Ozilom

Reagovat
Cobra

Snad Herrera dostane trest za simulování.

Reagovat
smazaný uživatel

spolu s alim?

Reagovat
bbbauch

S Allim by si mohli dat pauzu, paradoxne by to asi ani jednomu tymu neuskodilo

Reagovat
Maresma

#LFC line up today: Mignolet, Gomez, Lovren, Matip, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Milner, Salah, Firmino, Sturridge

Typičo

Reagovat
Tommy the Gunner

Lovren bude MotM

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho zraněnej, Mané zraněnej, Lallana zraněnej a stejně nezačíná Ox v základu? K čemu nám je?

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Parádně si vybral.. u nás by si zahrál daleko víc, ale dobře mu tak blbečkovi

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam kde chce byť. Asi ťažko blbeček.

Reagovat
nani92

futbal nie je všetko

Reagovat
REPLIKATOR

k hovnu...

Reagovat
fenixLFC

K hovnu. Pretoze je k hovnu aj ako futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Ox mohol byť kľudne na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Studge v zakladu

Reagovat
vladis271

Ne, proste ne, na toto ja dnes nemám nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial rozhodne.

A Herrera opradová prvotřídní pička, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martial za Rashforda Ten na tyto zápasy není stavěný, když ho neodfoukne Dier, tak ho odfoukne ten větřík.

Reagovat
smazaný uživatel

fouknul ho tam no

Reagovat
kiwwi

slušná predpoveď... by si sa tým mohol živiť

Reagovat
Teoretik

Proč je to od Totáče vše tak pomalé v druhé půli? Poche teď úplně rozebrán.

Reagovat
Teoretik

Eriksen pochopil, chodí hluboko do pole a snaží se zrychlovat hru

Reagovat
Grahf

že vy stiahol radšej stopera, ta kde, mourinho to neotvorí ani keby mu do kolena vrtali.

Reagovat
nani92

DP

Reagovat
Neutron

Ty si hrozny vies o tom, ze?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

konečně žlutá za dive, ale dneska to neměla být první....

Reagovat
valek9610

Mourek bravo

Reagovat
niflheim

Tony

Reagovat
pingla

Za co mu dal žlutou?

Reagovat
Busby babes

tuhle zlutou nechapu. faul to nebyl, ale ustat to asi taky mohl tezko. proste se srazili ve vapne...

Reagovat
niflheim

No jo, ale on se jak blb dožadoval penalty, tak asi za to.

Reagovat
Busby babes

tak ale v tu chvili ti kazdje hrac zacne nadavat, ze byl faulovanej. nevim no.

Reagovat
smazaný uživatel

Moss ho viděl brečet a nevěděl proč brečí, tak mu dal důvod.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsík bez zmeny oproti Evertonu. Dnes chcem deštrukciu Swansea a dobrý fodbal.

Reagovat
Whitemedia

A gól Tammyho

Reagovat
Mastný Chobot

kým jeden nedostaneme, tak sme bezbranní, takže kľudne

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
REPLIKATOR

*

Reagovat
Busby babes

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck

Reagovat
Cobra

Tohle se dává.

Reagovat
Mimalu

ale druhý poločas o poznání lepší než první

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

Škodaaa

Reagovat
Mastný Chobot

vo fante mám Alliho a Lukaka - jeden netrafí v tutovke a druhý to za minútu najebe do tyčky

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Busby babes

dopice.

Reagovat
smazaný uživatel

stastne slepice doboha

Reagovat
Swarley

Martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
niflheim

Jde vidět, že jakmile má Eriksen vedle sebe schopnějšího záložníka, tak hraje lépe... ta neschopnost Sissoka ho fakt tlačila dolů celý zápas.

Reagovat
Mimalu

zaslouženě, Spurs se zapomněli o poločase v šatně

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

mARTIALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLL

Reagovat
pingla

je taaaaaaaam

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Busby babes

Tonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Whitemedia

Co to bylo za bránění?

Reagovat
CR7RONALDO

Yes!

Reagovat
Whitemedia

Dier

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

sexy bránění

Reagovat
nani92

Dier

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
bbbauch

Tonyyyyyyy

Reagovat
roman1978

Slagr prý nejlepší ligy na světě. No ty vole. Nudaaaaaaa. Technika na úrovni děti ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

V Anglii jsou alespoň šlágry na nějaké úrovni ne zápas Las Palmas vs Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

Tonííík

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Miguel19

Eric Dier velmi sexy.

Reagovat
Swarley

Dier už je mufan, to je jasný...

Reagovat
Teoretik

Tottenham prostě v druhé půli chrápe, takový gól

Reagovat
smazaný uživatel

Celý druhý poločas jsme si o to koledovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Z takej akcie, to bolo asi jasné

Reagovat
Coutinho10

lol zrovna SkySports ukazou v grafice, ze MU dalo nejvic (10) golu v poslednich 10 minutach a bum gol

Reagovat
Busby babes

to je velka vyhoda toho jak tam chodi bud Rash nebo Martial. A taky tim, ze City tou dobou uz vede 5:0, tak uz tolik neutoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

s tim City si to celkem vystihl no

Reagovat
Busby babes

tak ty jejich moznosti z lavicky jsou neskutecny. my mame 1 muznost, oni 4.

Reagovat
niflheim

Nah, máme mužnější tým.

Reagovat
Busby babes

dobrej preklep, co?

Reagovat
Coutinho10

j maj to bohuzel naslapany no...

Reagovat
EXoRcIsT

Alli je fakt dement ale futbal hra super

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs vyrovnať

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
niflheim

Nemění nic na tom, že je Dele špína.

Reagovat
Whitemedia

Alli pořád nemá žlutou?

Reagovat
niflheim

Už jen za ty kecy směrem k rozhodčímu po každé akci bych mu jednu dal

Reagovat
Mastný Chobot

tzv Costova záhada

Reagovat
Gareth Bale 11

Young do něj kopne a začne řvát.

Reagovat
salm0n

Alli - ufňukanej nesympatickej zm*d

Reagovat
smazaný uživatel

to tak ked deti vyrastaju na CR potom su len uplakany simuluju a chcu penalty

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Deti koukaji na Barcelonu

Reagovat
Miguel19

Alli je strašně psychicky labilní.

Reagovat
roman1978

A ten prý wonderkid Dele Ali - jen se rozčiluje, jedna špatná přípravka za druhou, vůbec nic nepredvedl, hloupě fauluje a působí jako fracek. Prý jedna ze tři největších hvězd budoucnosti. Tak to joop

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem 2x "prý" a poslednej vety, nejde nesúhlasiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec hodnotí kvality hráče podle jednoho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard boze..

Reagovat
Mimalu

člověk by čekal že čerstvý Lingard takového náskoku využije a... ne

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard wtf Eriksen co ma za sebou 90 min ta presprintuje a nakoniec strela co sa ani nepriblizi branke

Reagovat
niflheim

To je snad nejrychleji co kdy Eriksen utíkal.

Reagovat
Teoretik

Tohle nemůže vyhrát titul. Druhá půle antireklama na fotbal

Reagovat
pingla

Vzdyt Spurs titul nikdy nevyhraji

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu, ajtak spurs titul nevyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Lingard.

Reagovat
EXoRcIsT

teraz dokonca Lingarda aj Dembele predbehol

Reagovat
Taiger

Jones na 3 bonusech

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard zapomnel to jedine co umel a to rychle behat?

Reagovat
mithro

JO JO JO MARTIAL FC

Reagovat
niflheim

Nádhera, MOTM asi Young.

Reagovat
mithro

jednoznacne

Reagovat
Busby babes

asi jo. Aurier ho nedaval.

Reagovat
mithro

ani Dele

Reagovat
popltak

Povinná výhra. Slepice neškodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Čech – Koscielny, Mertesacker, Monreal – Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolasinac – Özil, Alexis – Lacazette.

Subs: Macey, Holding, Coquelin, Wilshere, Iwobi, Walcott, Giroud

Nejsilnejsi mozna, to budou jatka

Martial ve fante

Reagovat
Lacko_Boh

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dve A jednu z rohu, druhou souperi.

Reagovat
Taiger

Koala nebo Laca hattrick ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

Seadovi bych ho klidne dopral, dostal ve fante pasku tak at se cini.

Reagovat
TaylorAFC

Někdo funkční stream ?

Reagovat
Edgewalker

Dneska je to bída, všechno padá, ale tenhle mi ještě jede, tak zkus http://buffstreamz.com/watch/soccer-2.php

Reagovat
TaylorAFC

Zatím jede, díky moc

Reagovat
nani92

nie každý musí dostať od Tottenhamu výprask..

Reagovat
smazaný uživatel

Young Valencia

Reagovat
Maresma

Lovren se zranil při rozcvičce, Klavan in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Sané slušný dělo.

Reagovat
Teoretik

Leroy

Reagovat
mithro

wba a co takto branit?

Reagovat
mithro

a este si to takto tecujte do brany, nadhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner ako tvorca hry . Klopp

Reagovat
Whitemedia

Abraham jaká asistence

Reagovat
aither

Reagovat
mithro

arsenal

Reagovat
Gunner14

80% držení míče a pak todle a Čech

Reagovat
Taiger

Tak draft v prdeli.

Reagovat
Whitemedia

Ale Čech byl teď solidně mimo..

Reagovat
Gunner14

Nechápu co zkoušel

Reagovat
Nikikrew

Čech tvl

Reagovat
smazaný uživatel

koscielny, BELLE, cech

Reagovat
supervizor

Nvm ale Čech pravidelně nepřesvědčuje.

Reagovat
Taiger

Bellé hraje hroooozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže klasika - Arsenal držení míče 70%+ ale prohrává tohle je fakt směšnej klub...Rači to zruště a bude.

Reagovat
FCSL

Radši přestan vsázet, když zase prohráváš

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám na arsenal..možná někde +2,5g což mi celkem hraje do karet...Jenom prostě nepochopim logiku hraní na téměř absolutní držení míče, ale minimum střel na bránu a tim pádem gólů....Teď mě spíš rozčiluje Liverpool, tam mam taky 3 góly a teď neproměněná pencle ani dorážka

Reagovat
smazaný uživatel

Milneeer

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásne vidieť kreatívne duo Henderson-Milner . Klopp, kurva, takto určite strelíme gól...

Reagovat
Mimalu

Salah

Reagovat
pingla

salahu, ty hlupáku

Reagovat
smazaný uživatel

*Lukaku

Reagovat
Maresma

Miner na hřišti a jde kopat Salah???

Reagovat
13

Proč kurva proč proč proč proč to kope Salah? Z jakého důvodu tam nešel Milner??????????? WTF????????????

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

jediná vec na čo je Milner dobrý, a oni ho kopať nedajú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

prečo nepozeráš City v nádeji, že stratia? Ved naše výsledky by ti mali byť teraz šumafuk nie? Či už si to zabalil?

Reagovat
nani92

lebo Digi dáva vás a ja som so streamami skončil

Reagovat
Busby babes

To si tak clovek prida Salaha do fanty...

Reagovat
mithro

on kopal tu penaltu? nie milner? omg

Reagovat
Horcmen

kapitán

Reagovat
Taiger

Salah cpt ve fantě.

Reagovat
Coutinho10

...aspon ze muj souper Maresma ma Salaha v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

tento zápas nevyhráme, nedokážem si to ani predstaviť... posraní porazení nekreatívni kokoti, mali ste zostať v kabíne... teraz tam jebte jeden center za druhým, lebo máute hlavičkovú prevahu, studge, ty sa len naďalej hnevaj a milner s hendom kreujte,,,, vy drevácke sračky

Reagovat
smazaný uživatel

a na čele tohto celého Klopp, kt. stavia hráčov nie podľa toho, ako sa k sebe hodia, ale pdoľa nejakej hierachie skurvenej, Klopp, uvedom sa

Reagovat
fenixLFC

Akoze tam mal dat grujica alebo co si chcel zo seba vypotit?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, Can-Grujič (kľudnej aj Gini, len hlavne nie Hendo pri Milnerovi) a nad nimi Firmino znie kreatívnejšie... Či Hendo-Milner-Gini sú kreatívnejší?

Reagovat
fenixLFC

Vies ze si s tym grujicom uz celkom otravny co som ho videl tak ze by to mala byt nejaka extra spasa sa neda povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi ho tu začneš nadhadzovať a píšeš mi, že som otravný, ty pablb... jasné a druhých hráčov zo zálohy si nevšimneme, Grujič je kľúčová postavička, Can a Firmino sú horší...

Reagovat
fenixLFC

Olino pls. Ja som sa ta to pytal pretoze ho tu hypujes neskytocne dlho tak som si to chcel potvrdit. A an to v nadsazke ked si vsimnes smajlik ale co si chcel povedat tou druhou vetou netusim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho hypujem? Ty snáď nevieš pochopiť písaný text ešte viac, ako tu predvádzaš. Ja chcem, aby dostal šancu=hypovovanie?

Nečudujem sa, že netušíš.

Reagovat
fenixLFC

Tak posledneho polroka tu vykrikujes ze ma hrat a podobne. Neviem sice na zaklade coho ale fajn. To ze zvysok hra na houby neznamena ze je lepsi, to by bolo vidiet na treningu a sancu by dostal.

Ale mohol by si sa ukludnit a nebyt tak podrazdeny, ved je to len futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

celé anglické jádro je úplně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uspaci hadov...

Reagovat
alcantara

Sa zase v Tebe prebudza maly kotlebovec?

Reagovat
REPLIKATOR

Salah co to bylo za penaltu

Reagovat
Coutinho10

to je tezky...ani rozhodci nas nezachrani...Salah

Reagovat
Miguel19

Ayew

Reagovat
fenixLFC

Co ste cakali? Salah by dal tu penaltu keby ju kope 4 krat za sebou....

Reagovat
smazaný uživatel

že ju bude kopať Milner, keď je na ihrisku?

Reagovat
fenixLFC

Ved to si myslim. Ale cakat ze ten palic premeni takuto vylozenu sancu je naivne

Reagovat
13

Já nic jiného nečekal, začal jsem se vztekat ihned poté co se k tomu začal stavět, protože to bylo uplně jasné.

Reagovat
fenixLFC

Akoze on ma sice cisla ale vzdy ma najviac v zapasoch prekvapi ked skoruje pretoze pri jeho sanciach chytam pavlovov reflex- salah sanca= mozme si to odskrtnut ako zahodenu a pokracovat dalej

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Taiger

Merte jak se mazlil s míčem.

Reagovat
Whitemedia

Jak jinak, CP opravdu dostanou sadu od každého týmu, jen Chelsea porazí..

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za let?

Reagovat
REPLIKATOR

Vypískejte ty dřeváky!

Reagovat
Coutinho10

no Coutinho no party

Reagovat
smazaný uživatel

hm to nevypada na jatky dnes..

Reagovat
Nikikrew

Ach boze toto je hnusný futbal a to som cakal ze Swans taky posrany nebudu. Od nas velmi zle, nalo pohybu a šancí. Snad Giroud pojde hore co najskôr ale dnes ocakavam trapenku

Reagovat
nevros

Já to vypl a jdu radši koukat na Topgear... nemám na to nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás hrali 10 pod loptou, okolo vlastnej šestnástky.

Reagovat
Gunner14

At tam hodí Girouda aspon budem moc dát gola hlavou, stejnak tam hovno vymýšlíme.

Reagovat
13

Tohle je šílený, oni nepředvádí vůbec nic, jen prostě čekají co bude a nám zoufale chybí kvalita v záloze. Millner Henderson a klidně i Gini off. To je samé posouvání, ještě k tomu nepřesné a nikdo ten balon nepotáhne, nic překvapivého. Jediní kdo trochu snesou měřítka jsou Salah a Firmino. V čem je mimochodem dobrý Klavan? Co tam předváděl u té lajny jak mu to uteklo do autu?

Reagovat
Mastný Chobot

S takými hovniakmi doma...

Reagovat
13

To krásně sedí na LFC i AFC.

Reagovat
tweek

Girood, Wilshere na plac. Ale ocekavam je tam nejdriv v 75.

Reagovat
smazaný uživatel

preco hrame s 3 stopermi v takychto zapasoch?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo Wengerovi to minulý rok párkrát vyšlo, tak sa toho teraz bude držať už navždy, aj keby mu na stopéroch mali hrať LB, RB a Elneny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je už totálne odpísaný?

Reagovat
Miguel19

zranil se, měl hrát základ

Reagovat
Swarley

wow, Fletcher luxusní gól...něco od Scholesyho odkoukal...

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Ne proste v akom vesmíre, kurva v akom vesmíre. V akom vesmíre necháš kopať penaltu hráča so Salahovym conversion rate pred Milnerom, ktorý je na penaltách jeden z najlepších na svete. Coo si na ňu neveril a ak hej prečo to nekopol Studge napr?

Reagovat
nani92

lebo má Salah dobré srdce a nejde mu o peniaze

Reagovat
Swarley

ani o tituly, když bude nejhůř, začne fandit City

Reagovat
nani92

Reagovat
Maresma

Zrovna Studge a penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

Milner, prípadne Firmino, ak by nehral Milner, rozhodne Milner, ak hrá ...

Reagovat
Taiger

To chce fakt Girouda na plac, k tomu Jackieho a přidat tomu trocha energie.

Reagovat
Tommy the Gunner

Kolaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Chvala Bohu, že Terriers spravili chybu....

Reagovat
Nikikrew

Taaaaaaaank

Reagovat
Gunner14

Koaaaalaa

Reagovat
REPLIKATOR

Offside

Reagovat
johnik

Konečně Moc rád vidím ten taneček zase

Reagovat
Coutinho10

no konecneeee a tanecky

Reagovat
Edgewalker

Sláva!

Reagovat
Gunner14

Pěkně to tam kombinovali Laca s Ozilem

Reagovat
Trand

Seaaaaaaaaaaad

Reagovat
Taiger

KOALAAAAAAA FANTAAAA

Reagovat
Ondiis

Laca super! teď přidat ještě gól

Reagovat
tweek

Kola! uz kdyz se rozbihal, tak jsem vedel, ze to propali!

Reagovat
smazaný uživatel

Laca skvelou praci tam udelal

Reagovat
Gunner14

Kos to měl dát

Reagovat
smazaný uživatel

alexis za to ze nevystrelil, proti luakszovi by to stejne nemelo sanci na uspech.. kos

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramseyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

RAMBOOO

Reagovat
Nikikrew

Ramseyyyyyyhh

Reagovat
Gunner14

Ramseyyy, Koala

Reagovat
Rohlíček

Nádhera hoši

Reagovat
Trand

Aarooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bol krásny pas od Henda...

Reagovat
Ondiis

Granit, Sead i Aaron

Reagovat
Whitemedia

Arsenalu stačí trochu zapnout a Swansea vůbec netuší.. marný tým

Reagovat
Edgewalker

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

aaron tuto sezonu zatial bez zraneni, hned je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

ramses a xhaka konecne udelal neco dobreho

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby , Klopp má veľké šťastie, že súper chybuje v defnzíve, ináč by to bolo trápenie...

Reagovat
johnik

My dáváme gól z rohu!

Reagovat
Coutinho10

Joooo Firminoooo a jeste C ve fante

Reagovat
Coutinho10

takhle brzo dolu

Reagovat
smazaný uživatel

"C" Kolasinac, zatim krasnych 22 bodu, uz jsem nevedel, komu ji dat

Reagovat
Coutinho10

dobra trefa...j tohle kolo nebylo uplne snadny rozhodovani

Reagovat
13

Kloppe střídej. Pošetři hráče.

Reagovat
Nikikrew

Boha Ramsey co si to nenechal Alexisovi

Reagovat
Ondiis

Ale co se stalo s Bellerinem to mi hlava nebere. Naprosto každou situaci řeší špatně ..

Reagovat
Edgewalker

Potřebuje konkurenci jak sůl

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje ostříhat. Pak to už půjde samo

Reagovat
Horcmen

Kola hezká rozlučka z fanty, teď už půjdeš ven

Reagovat
Teoretik

Skvělá akce, výborně přenesli míč a zcela rozhodili jinak perkfektně bránící hráče WBA

Reagovat
Switchback

City krásný gól

Reagovat
djwenca

Vydra se zranil, že střídal ještě v prvním poločase?

Reagovat
smazaný uživatel

Ox na plac 25 minut do konce i v takhle oklestene sestave

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněte někdo těm klukům, ať už nenahrávají Bellerinovi. Prosím.

Reagovat
alcantara

On je tak v prdeli?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozičně mimo, s míčem si vůbec neví rady, strašně pomalu a špatně se rozhoduje, přihrává tragicky. Už ani nedělá ty jeho sprinterské obhození.

Reagovat
alcantara

Hmm, vdakabohu za Semeda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne semedo > belle

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, neviem, Barcelonu nesledujem, ale moja reakcia bola na niečo úplne iné.

Reagovat
alcantara

Ano?

Reagovat
smazaný uživatel

,,Hmm, vdakabohu za Semeda."

Reagovat
alcantara

Ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
alcantara

Tak zatial ma vies len kopirovat, nic moc teda. Ale ani som viac necakal

Reagovat
smazaný uživatel

No na ten tvoj príspevok to zatiaľ bohate stačí, už len reagovať na to bolo navyše.

Reagovat
alcantara

A predsa si to urobil, what a surprise Vzhladom na cenu, dostupnost a vykony je zatial Semedo fakt vyhra, takze fakt netusim, preco otravujes.

Reagovat
Lacko_Boh

what a surprise

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Ty netušíš toho viac ako vidno.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Jako teď bych ho nepřál ani té Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlani vypadol po zraneni z formy, odvtedy je dost modne ho kritizovat, podla mna vobec nie je taky zly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak, díváš se dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tys promrhal svůj potenciál vidět dnes, jak moc je teď Bellerin špatný, tak zalez brečet k tvému zápasu, až vás Bournemouth rozseká.

Reagovat
smazaný uživatel

Stranger things more important than Arsenal.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

ja už som proti jeho hre mal dosť predtým. Keď sme pod tlakom, tak pravidelne vie narobiť chyby a dopredu je to väčšinou hrozný bezmozek. Aj to, že vie len 2 typy centrov (strieľaný a napiču) je dosť limitujúce. Akože patrí do základu, do medzihry je dobrý, ale rozhodne má čo trénovať ešte, nie je to pre mňa pilier základu.

Reagovat
Lacko_Boh

Tak to mas vysoke ocakavania. Ja ked si citam tieto debaty tak mam pocit ze ziadny wingsta, krajny zaloznik ci obranca nevie centrovat. Alebo ak vie, tak zas nic ine nevie (Jenkinson). Treba byt viac humble a grateful.

Reagovat
Mastný Chobot

ono to tak býva, sa mi zdá. U nás má najlepšie centre Giroud, v MU Lukaku.

Reagovat
Lacko_Boh

S tym Giroudom svata pravda, najma tak dva roky dozadu. Rohy nech ide kopat !

Reagovat
smazaný uživatel

a svojho casu mal najlepsie bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

city uz by moholo zacat stracat body

Reagovat
Miguel19

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta (c), David Luiz, Rudiger; Zappacosta, Bakayoko, Fabregas, Alonso; Pedro, Morata, Hazard. #BOUCHE

Cahill pryč

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs today: Caballero, Cahill, Christensen, Ampadu, Drinkwater, Willian, Batshuayi. #BOUCHE

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitka

A hlavne väčšina mužstva po týždňovom odpočinku.

Reagovat
Mimalu

nic moc lepšího v současnosti vymyslet nešlo, tak snad to dneska nějako zvládnou a Cesc by se mohl konečně vzpamatovat...

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team: Courtois; Azpilicueta (c), David Luiz, Rudiger; Zappacosta, Bakayoko, Fabregas, Alonso; Pedro, Morata, Hazard. #BOUCHE

Cahill nehraje

Reagovat
Miguel19

Nech to profíkům pls.

Reagovat
Whitemedia

A ten profík máš být jako ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Veru, hlavne, že mne to tu minule vyčítal

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá dobre...

Reagovat
Nikikrew

Bellerin dnes fakt bieda

Reagovat
smazaný uživatel

Goméz ma dnes teší, rieši situácie s prehľadom .

Reagovat
smazaný uživatel

GINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, jemu to neskutočne prajem, sympaťák, a zas na Anfielde, vonku gól ešte nedal ...

Reagovat
mithro

a ti nasi majstri sveta s tymto buchli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby hral Pogba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pritom staci Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

každý zápas je iný, Liverpool zas vybuchol so Spurs a my sme im dnes ukázali kde je ich miesto

Reagovat
Coutinho10

hezky to Wijnaldum propalil

Reagovat
monty25

Wijnaldum pěknej banán

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Kolasinacovy patičky

Reagovat
Lacko_Boh

xP

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledna bola perfektna, som netusil ze take vie

Reagovat
smazaný uživatel

Však tak v prvním zápase udělal Zidanovku.

Reagovat
Teoretik

Proč tam Pulis posílá toho debila McCleana, ten tam všechny vždy zrakví

Reagovat
vladis271

City má neskutočné sebavedomie, s týmto musia cieliť na ligu aj LM.

Reagovat
Swarley

viz teď zakončení KdB

Reagovat
mithro

rovno na mesiac.

Reagovat
nani92

budú radi za Carabao Cup

Reagovat
smazaný uživatel

kriste giroud

Reagovat
mithro

Otamendi krasne

Reagovat
Teoretik

Ten McClean je fakt vrah

Reagovat
monty25

Ox jak trefil toho pomezního

Reagovat
Nikikrew

Adam

Reagovat
Miguel19

West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Bilic

Reagovat
Busby babes

Csapiho past!!!

Reagovat
Busby babes

Csapiho past!!!

Reagovat
mikelinos

to píská ten, co dal Cahillovi redku?

Reagovat
Whitemedia

jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko modra je dobra

Reagovat
Whitemedia

Aké se na nás samozřejmě pořádně vyhecoval

Reagovat
Makiii

Ta Chelsea hraje tak strasne nezajimavej fotbal o proti minule sezone...

Reagovat
Whitemedia

To co zase předváděla naše defenziva..

Reagovat
Whitemedia

Ty krátké rohy jsou úplně na hovno, to platí možná tak na Everton..

Reagovat
vilp

Hlavně že jste z něj zase dali regulérní gól.

Reagovat
Miguel19

Morata se tam chce procházet 90 minut?

Reagovat
Miguel19

Wtf co

Reagovat
Whitemedia

Jak mně ten Cesc zase leze na nervy..

Reagovat
Mimalu

Alvaro

Reagovat
off-olda

Hmm poměrně atraktivní utkání.

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
liquicitizen

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Proč třeba za tohle není žlutá? Se posral ten čurák rozhodčí?

Reagovat
Whitemedia

Za tohle by dal tenhle idiot žlutou jen nám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Docela těsnej..

Reagovat
Mimalu

to je škoda, docela mi to přišlo hraniční

Reagovat
Mimalu

škoda, ale parádně se uvolnil

Reagovat
Miguel19

Omg dej už něco

Reagovat
smazaný uživatel

Morata pěkně, ale to se dává

Reagovat
off-olda

Ale Bego.. Vždyť jsi náš.

Reagovat
Mimalu

a Begovic se snaží

Reagovat
Whitemedia

u nás by to nikdy nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Haha to nebyl offside předtím

Reagovat
Miguel19

Baka dnes špatný.

Reagovat
Matić

špatný jako vždy...

Reagovat
Miguel19

Neblábol.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea 0 anglicanov

Reagovat
Whitemedia

Díky bohu

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

No co, jsem prostě rád, že nehraje Cahill..

Reagovat
off-olda

Však to asi každý.

Reagovat
Whitemedia

No a jiný Angličan v základu hrát nemohl, takže proto díky bohu..

Reagovat
off-olda

Já se ti nevysmívám. Pobavils.

Reagovat
Whitemedia

Tak to si ale použil špatného smajlíka

Reagovat
Manik...

... Angláni v současné době za moc nestojí, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako arsenal

Reagovat
Whitemedia

To teda byla nuda..

Reagovat
vilp

Mi přijde, že Alonso nemá pomalu ani na PL. Hrůza.

Reagovat
Whitemedia

Někdy je úžasný a má na cokoliv.. no a jindy vypadá, že by si nezahrál pomalu ani ve druhé anglické lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Ach... nie je to zlé, ale je to málo. Ten jeden gól nám rozviaze krídla a bude to lepšie. Škoda toho neuznaneho, ale treba to brať tak, ako to je. Bournemouth dozadu zodpovedný výkon a v okolí vápna prakticky ani nefauluju, to by sme tiež potrebovali. Nejaký priamy kop pre Alonsa.

Reagovat
Makiii

To jako vazne se fans Chelsea placaji/placali po zadech, jak je Bakayoko lepsi nez Matic?

Vzdyt Matic je fotbalove uplne jinde, co se tyka kontroly hry, drzeni mice a hry dopredu. Pokud Chelsea nehraje v 10 vzadu a jen na brejky, tak on te hre nedava naprosto nic... viz dneska, je tam uplne zbytecnej...

Reagovat
Whitemedia

Matic u nás stál za hovno, takže se klidně budu plácat po zádech i u podobných výkonů Bakayoka..

Reagovat
vitasrp

Ale nestál za hovno, jenom se mu na hřišti neodpouštělo fakt vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Matic u nás stál za hovno poslední sezónu a půl a stejně jako on v tý době teď hraje Bakayoko. Jinak se Bakayoko na Matiče nechytá ani náhodou... Jediné plus vidím v tom, že mu je 22 a může se zlepšit, jinak u nás zatím tragédie.

Reagovat
Makiii

On pujde nahoru, ale nikdy nebude ani trosku podobnej hrac jak Matic. Kazdej je dobrej v necem jinym. Nikdy z nej nebude hrac, co kontroluje a diktuje hru zezadu.

Proto fakt nechapu, jak tady od zacatku sezony litaly nesmyslny na jejich srovnavani a jak jsou radi, ze se ho zbavili. Ne nadarmo patri v 90% vsech zapasu v United k tem nejlepsim.

Reagovat
Makiii

Jasne, proto v obou mistrovskych sezonach byl nepostradatelnej.

I kdyz mel slabsi vykony, tak fotbalove je siroko daleko jinde jak Bakayoko. V cem dominuje Bakayoko, tak jsou souboje, ale zbytek jeho hry je zatim hodne slabej.

Reagovat
Miguel19

Domácí teda hrají hroznou sračku, to jsem nečekal. Myslel sem, že aspoň domu chtějí hrát fotbal.

Obléháme vápno, ale i tak jsme měli 4 tutovky a k tomu gól/negól. Samozřejmě čím víc je Hazard ve hře, tím je lepší výkon. S přibývajícím časem se slušně rozehrál a všechny šance vlastně vymyslel on.

Obrana až na jednu akci dobrý výkon. Rüdiger momentálně náš nejlepší stoper.

Nelíbí se mi Morata. Tutovky zahodil, v kombinaci přišel o všechny míče a při jasným centru Alonsa si stoupne do offsidu. Dále špatní Bakayoko a Alonso..

Snad to urveme, jsme jasně lepší..

Reagovat
vitasrp

Není to vůbec špatný, po dlouhý době nás vidím solidně kontrolovat hru - je to teda dáno i tím, že Bournemouth nenapadá nikterak vysoko, ale i v těch momentech, kdy vytáhli presink, tak jsme zůstali trpěliví a klidní a situaci vykombinovali.

Daří se nám daleko víc otáčet hru už na vlastní polovině, v těch dřívějších zápasech jsme se obvykle zavřeli na jedné straně hřiště a vůbec se nám nedařilo se z toho tlaku dostat na druhou stranu, v tomhle ohledu jsme dneska na tom mnohem lépe.

Nemůžu si pomoct, ale ten střed zálohy se mi prostě nezamlouvá - Bakayoko hraje druhý zápas špatně, na míči je nejistej a dopouští se technických chyb. Krom toho se občas zapomíná v defenzivní činnosti, kdy nezachytí záložníka v jeho prostoru, což je potom průšvih, protože nám vyplave volný mezi liniemi a Bournemouth na ty situace čeká,t akže toho hráče pak okamžiě hledá přihrávkou. No a Fabregas. Dost zkažených přihrávek, přičemž podle mě i slušný procento těch úspěšných prostě dostane spoluhráče do nevýhodný pozice.

Třeba Zappa se mi výkonem líbí, je to takovej poctivej typ hráče na křídelního beka, asi jedinou výtku mám k tomu, že se zatím viditelně bojí jít 1 na 1 kvůli tomu, aby balón náhodou neztratil, to je nutný odbourat, protože pro tým je to pak v určitých situacích kontraproduktivní. Ke konci poločasu tam byl pěkný brejk, kdy to od Edena dostal na stranu na roh vápna a mohl jít 1 na 1 do zakončení, ale zvolil jednoduchou přihrávku zpět, čímž útok zastavil a soupeři dovolil, aby se stihl vrátit.

Reagovat
vitasrp

A u Cesca mě štve ještě jedna věc, že je to taková neřízená střela, což vlastně i jednou říkal Guardiola. V momentě, kdy se Bakayoko vydá dopředu, akce nevyjde, Cesc získá odražený míč, tak stejně zkusí riskantní přihrávku navzdory tomu, že naše záloha je v tu chvíli destabilizovaná a není připravená na okamžitý presování ztracenýho míče, tudíž je pro protivníka snadný přejít do rychlýho protiútoku.

Reagovat
vilp

Reagovat
nani92

a preto ho všetci milujeme a chceme v mužstve

Reagovat
RKBoy

nesnaž sa,sarkazmus ti nejde.

Reagovat
nani92

ja som chcel Cesca vždy k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Však preto nemôže hrať v dvojčlennej zálohe. A preto je hlavne nejlepší podľa mňa na AM, kde za ním by boli ešte dvaja záložníci a nemusel by toľko brániť.

Reagovat
Mimalu

Úplně blbý poločas to nebyl, trošičku víc kvality v zakončení a mohlo být o dost veseleji. Bmouth se prakticky k ničemu pořádnému nepustili a naopak je několikrát přinutili stáhnout se v deseti do vápna a doufat.

Hazard zase jasně nejdůležitější hráč, trojice vzadu kvalitní výkon, Baka se musí zlepšit, Cesc po dlouhé době není na pár facek, Zappa jasně lepší než Alonso kterému strašně chybí konkurence...

Reagovat
Manik...

Kde koukáte?

Reagovat
off-olda

Obývák.

Reagovat
Manik...

dík... A stream?

Reagovat
nani92

TV

Reagovat
off-olda
Reagovat
Manik...

Neseká se. Sláva. Díky

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAARD

Reagovat
Miguel19

Heh, i domácí mají svého Cahilla koukám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
vilp

Už jsem se bál, že zase nebude střílet.

Reagovat
Whitemedia

Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, dívám se na bein sports a ti komentátoři jsou fakt katastrofa. Kdybych se nedíval a jenom poslouchal, tak skoro nepoznám, že padl gol.

Reagovat
Whitemedia

->BT Sport 1

Reagovat
Makiii

To nemysli vazne ne ten Begovic ted...

Reagovat
Whitemedia

Co by ne, takhle chytá už pár let.

Reagovat
Makiii

Jedinej ukol... pokryt predni

Reagovat
smazaný uživatel

Fraaankie Lampaaard

Reagovat
off-olda

Džordn

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger

Reagovat
Whitemedia

To už ale trochu přeháníte..

Reagovat
Whitemedia

Poprosil bych zpět o loňského Luize, momentálně za nás totiž hraje ta jeho stará verze a je to o nervy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je dneska neskutečný

Reagovat
Whitemedia

prooooč Cescu

Reagovat
off-olda

Baka

Reagovat
Mimalu

proč jsme po góle vypnuli?

Reagovat
off-olda

Proč nestřídáme?!

Reagovat
Miguel19

Bakayoko s Fabregasem tvl, ti jsou mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

ten stred zalohy je hroznej

Reagovat
Mimalu

no nevím jestli by na zbývající minuty nebyl lepší Pedro než Cesc...

Reagovat
Miguel19

Šmankote. Potřebuju body do draftu, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Kousíček chyběl

Reagovat
Miguel19

Wtf, on tam nechá Cesca

Reagovat
smazaný uživatel

Hej já nevím... Hazarda bych prostě nesundával...

Reagovat
Whitemedia

Takže opět 90 minut pro Cesca...

Reagovat
Miguel19

Begovič

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič je fakt hrozný

Reagovat
Whitemedia

Begovic je komik

Reagovat
Whitemedia

ale to i Michy

Reagovat
smazaný uživatel

A Willian taky

Reagovat
off-olda

Cahill žlutá..

Reagovat
Miguel19

Rüdiger naprosto famózní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v úterý zase zpátky ke Cahillovi

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbi dnes alebo nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Prowse zase na krídle? Kľudne mohol ísť ku Romeuovi a pred ním Boufal-Tadic-Redmond.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Ward Prowse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boufal

Reagovat
Hokaido

Today's starting XI: Schmeichel, Simpson, Maguire, Morgan (c), Fuchs, Ndidi, Iborra, Chilwell, Gray, Mahrez, Vardy.

Bože, co z tohohle bude. 5 obránců, jeden DM, jeden CM a jen 3 ofenzivní hráči.

Tipnul bych si na 343 s Fuchsem na LCB, Chilwellem a Simpsonem na WB a ofenzivní trojice Gray-Vardy-Mahrez.

Reagovat
smazaný uživatel

Gray by mohol byť pod Vardym a Chilwell klasicky krajný záložník.

Reagovat
Hokaido

Taky možnost. Ale teď bych si tipnul, že to nakonec bude 4411 s tím, že Mahréz dostane úplnou volnost a Gray bude na RM.

Reagovat
Hokaido

Respektive teda 4231, on v tom není moc velke rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro druhý alebo tretí zápas v rade len na tribúne. Ak by sa po sezóne vrátil do La Ligy, nebol by som prekvapený. Má to trochu blbé, že prišiel do PL v takej situácii, v akej je Everton...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia Gray-Mahrez-Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, brutalny gol

Reagovat
mithro

krasna akcia, gray

Reagovat
Hokaido

Nádhera. To už je zase rok 2015?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak, jak keby som videl jenka

Reagovat
Horcmen

Jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester ale určite prekvapenie, ako vybehli do tohto zápasu. Vynikajúci rýchly futbal.

Reagovat
kiwwi

Koeman out

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ani len netuší.

Reagovat
Swarley

to máte hodně společného

Reagovat
smazaný uživatel

*máme

Reagovat
Swarley

no vidíš, děláš pokroky...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, kiež by sa to dalo povedať aj o tebe.

Reagovat
Swarley

nejde zdokonalit dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale to sa ťa aj tak netýka.

Reagovat
Swarley

a to se ještě vrátí Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Hej? on chýba? Ani som si nevšimol. Rozdiel je iba v tom, že s ním hrá United o sto miliónov drahšiu sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

holky, nechte toho už

Reagovat
Swarley

já myslím, že máslo levnější nebude a Babiš těžko tu vládu sestaví

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Pogba po svých tragických výkonech levnější bude.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bude mít máslo na hlavě.

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte je to aj väčší čurák než Babiš

Reagovat
spider_8

A je černej.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je rasizmus.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Swarley

to vypadalo, že jameson konečně pochopil, že mě jeho sračky nezajímají a hned tu musíš nakráčet pro změnu ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a preto si na mňa reagoval sračkou bez Pogbu

Reagovat
Swarley

už s tím Pogbou tě to mohlo napadnout

Reagovat
smazaný uživatel

To už bola sračka s Pogbom. Taký stomilionovy upgrade.

Reagovat
blade115

Jeho sračky tě nezajímají, ale reagovat na ně jako první musíš. Vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley, no.

Reagovat
Swarley

Jsem nenapravitelný, dávám příležitost a naději každému. Úctyhodný.

Reagovat
blade115

Tvoje sračky mě nezajímají.

Reagovat
Swarley

Od tebe to musím brát jako pochvalu

Reagovat
blade115

Jsem holt nenapravitelný, rozdávám pochvaly každému. Ctihodný.

Reagovat
Swarley

Tvoje sračky mě nezajímají.

Reagovat
blade115

Sám jsi.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Noel-Miki presne vystihuje tento portál - úbohosť

Reagovat
Cobra

Jak chtěl Kenny seřvat pomezního a najednou si uvědomil, že to je ženská, tak se uklidnil

Reagovat
smazaný uživatel

"Z úcty k šedinám zrejme Jagielka nedostal žltú kartu..."

Reagovat
Mastný Chobot

ten Niasse to je poklad

Reagovat
kissak

tak dneska pojďme Magpies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Kto stojí za výberom expresiek? Táto ma veľmi milo prekvapila

30.10.2017 09:57 - Albacete přišlo o obránce Bíttola

Hodně nepříjemní zranění utrpěl v zápase s Huescou Mariano Bíttolo. Obránce druholigového španělského Albacete má tržnou ránu na slabinách a jeho penis "zdobí" deset stehů.

A Burnley win

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska novy hrad zavalcuje

Reagovat
kissak

jako že prohraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, vyhra

Reagovat
kissak

fajn, beru

Reagovat
Hokaido

Cillian Murphy's Thomas Shelby and the Birmingham gang will be back November 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
mithro

Reagovat
kissak

?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Peaky Blinders

Reagovat
kissak

jsem totálně mimo naposledy tohoto herce mám spojeného s Antropoidem a pak se zombíkama

Reagovat
Whitemedia

Scarecrow

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou nějací hráči z Champu?

Reagovat
smazaný uživatel

aaah kurva nestíhám všechny seriály ale paráda

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Kus. Pogba na Chelsea už zpět?

Reagovat
smazaný uživatel

A rovnou se ti podařilo shrnout jeho výkon, koukám.

Reagovat
Swarley

ano, smaže Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

950. Pre návrat krleša do diskusií EF!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kde je?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, nekontakujeme sa už, tá šikana tu ho prestala baviť...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mastný Chobot

Diame to bol môj hráč asi polroka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele