PREMIER LEAGUE - 22. KOLO

01.01.2007, 15:43, aktualizováno 02.01.2007, 23:01
Komentáře a souhrny
Zápasy Manchesteru United v Newcastlu a Chelsea na půdě Aston Villy měly dost společného - v obou byli hosté lepším týmem, ale oba týmy si také odvezly jen bod a náskok United v čele tebulky zůstává šestibodový. Liverpool na domácí půdě jednoznačně přehrál Bolton, zvítězil 3:0 a posunul se v tabulce na třetí místo, Arsenal dal Charltonu ještě o gól víc a je čtvrtý. Reading šesti góly zničil West Ham, Portsmouth remizoval s Tottenhamem.

V krásném zápase v St.James' Parku v Newcastlu ztratil Manchester United dva body po remíze 2:2. Domácí poslal do vedení utěšenou ranou ve 33. minutě James Milner, ale ještě do přestávky bylo vyrovnáno. Paul Scholes pět minut před přestávkou po spolupráci s Giggsem prostřelil uzdraveného Shaye Givena, který chytal 400. zápas za Magpies. Pouhopouhých 22 sekund stačilo United, aby po změně stran strhli vedení na svou stranu. Byl to znovu Scholes, kdo vypálil přes Taylora a míč se zastavil až v síti za Givenem. V 74. minutě však bylo znovu vyrovnáno. Teprve 19letý David Edgar vyslal střelu z nějakých 22 metrů, ta se lehce otřela o bránícího Scholese, ale právě tato teč způsobila, že i dlouhatánský van der Saar byl na míč krátký. Red Devils však i během zbývající čtvrthodiny mohli rozhodnout. Nejprve Givena zastoupil na brankové čáře po hlavičce Ronalda Peruánec Solano a vůbec největší šanci spálil minutu před koncem střídající Park Ji Sung, když po centru Cristiana Ronalda vystřelil z devíti metrů nad.

Také v souboji průměrného Fulhamu s posledním Watfordem se bylo na Nový rok na co dívat. Jediné, co strhujícímu zápasu chybělo, byly branky, respektive uznané branky. V prvním poločase totiž rozhodcovská trojice neuznala pro ofsajd hned dva góly domácímu Heidaru Helgusonovi. Zatímco poprvé, zdá se, rozhodli správně, ve druhém případě sebrali Islanďanovi regulérní branku. Další šance spálili ještě před přestávkou McBride nebo Radzinski. Watford, který přijel hlavně bránit, mohl šokovat stadión Craven Cottage v závěru utkání, kdy už v brance Fulhamu stál Jan Laštůvka. Jeho předchůdce Fin Anti Niemi utrpěl po hrůzostrašně vyhlížejícím pádu přes spoluhráče Bocanegru zranění krční páteře, ale snad by měl být v pořádku. V nastaveném čase, který trval neuvěřitelných 9 a půl minuty, střídala šance šanci, ale ani Collins John, jenž obešel i brankáře Fostera, ale mířil jen do boční sítě, ani nikdo jiný dát gól nedokázali, a tak se obě mužstva rozešla smírně bez branek.

Boro přivítali na svém Riverside Stadium Sheffield, který senzačně přehrál v posledním zápase minulého roku Arsenal. Phil Jagielka, který si proti Gunners více než půlhodinu zachytal, tentokrát vyměnil brankářské rukavice za střelecké kopačky a v nastaveném čase prvního poločasu z pokutového kopu vyrovnal na 1:1. Domácí poslal předtím do vedení ve 36. minutě Australan Mark Viduka. Ani jeden z jmenovaných se však nestal hrdinou zápasu. Tím byl nigerijský střelec Aiyegbeni Yakubu. Nejprve v 64. minutě pomohl za čáru Vidukově střele a o dvanáct minut později z penalty zajistil Middlesbrough všechny tři body.

Sedmnáctizápasovou šňůru bez vstřelené branky hodil za hlavu řecký útočník Georgios Samaras a pomohl tak Manchesteru City přivítat nový rok vítězstvím nad Evertonem 2:1. Poprvé se šestimilionová posila prosadila v 52. minutě a rázně tak utnula čekání na gól, které trvalo od 23. září. Fotbalista, který přišel na hřiště až o poločase místo Itala Bernarda Corradiho, byl zjevně při chuti a v 72. minutě zvýšil z penalty na 2:0. Toffees ještě vykřesali naději v 82. minutě zásluhou Leona Osmana, ale na vyrovnání jim nezbyly ani síly, ani čas.

Tottenham se představil na půdě Portsmouthu a prohrával brankou Benjani Mwaruwariho ze 31. minuty. Poločasová řeč Martina Joila však na Spurs evidentně zapůsobila, stejně jako střídání Murphyho místo Ghaliho. V 50. minutě se Kohouti díky hlavičce Steeda Malbranquea dočkali vyrovnání. Tottenham mohl odvézt nakonec všechny tři body, ale vynikající James vychytal jak Defoea, tak Huddlestonea. Domácí hrdina ze zápasu proti West Hamu na Štěpána Linvoy Primus mohl rozhodnout v úplném závěru, ale z úhlu hlavičkoval po Taylorově centru mimo.

Pořádnou ostudu si uřízli na Madejski Stadium v Readingu fotbalisté West Hamu. V 15. minutě dopřála obrana Hammers dostatek prostoru Gunnarsonovi, který poslal hlavou Royals do vedení. Už za dvě minuty zvyšoval Stephen Hunt na 2:0. V 19. minutě navíc West Ham přišel o Bowyera, který si poranil rameno. Ve třicáté minutě přišla další pohroma pro hosty. Anton Ferdinand si vstřelil vlastní gól a hororový první poločas dokonal v 36. minutě nejlepší střelec domácích, Kevin Doyle - 4:0! Po přestávce ještě přidali další góly Lita a znovu Doyle. Zamora v závěru trefil břevno, ale i kdyby byl býval mířil přesněji, byla by to pro hostující tým jen malá satisfakce.

Blackburn stoupá pryč ze sestupové zóny, vyhrál už potřetí za sebou tentokrát na JJb Stadium ve Wiganu. Domácí Emile Heskey navázal v 36. minutě na dva góly, které vstřelil o svátcích Chelsea. Bohužel tentokrát však mířil do vlastní sítě. Poprvé za Rovers se po přestávce trefil Matt Derbyshire a skóre uzavřel čtvrt hodiny před koncem z penalty Benni McCarthy.

Více než hodinu odolával Bolton na Anfield Road domácímu Liverpoolu. Pak ale Reds rázně přetrhli pětizápasovou šňůru vítězství. Obranu Trotters nejprve pokořil překrásnou střelou před hlavu Crouch, druhý gól přidal už za dvě minuty podobně výstavní střelou kapitán Gerrard. Na konečných 3:0 upravil sedm minut před koncem Kuyt, jenž si za svou předchozí aktivitu brankovou odměnu beze zbytku zasloužil. V nastavení mohl Crouch po centru Finnana přidat ještě čtvrtou branku, ale Jaaskelainen se tentokrát nedal.


Tabulka:
1. Manchester United22173249:1554
2. Chelsea FC22146237:1748
3. Liverpool FC22124632:1640
4. Arsenal FC22116541:1939
5. Bolton Wanderers22123727:2139
6. Portsmouth FC22106633:2236
7. Tottenham Hotspur2295826:2832
8. Everton FC2287728:2231
9. Reading22931030:3030
10. Manchester City2285919:2529
11. Blackburn Rovers2184924:2928
12. Fulham FC2269722:3227
13. Aston Villa22511623:2526
14. Newcastle United22751023:2826
15. Middlesbrough FC22661021:2724
16. Sheffield United22651117:2923
17. Wigan Athletic21641123:3222
18. West Ham United22531412:3318
19. Charlton Athletic22441417:4016
20. Watford FC20191012:2612

Příští kolo
19.01.2008
Tottenham Hotspur - Sunderland AFC
Birmingham City - Chelsea FC
Liverpool FC - Aston Villa
Fulham FC - Arsenal FC
Newcastle United - Bolton Wanderers
Manchester City - West Ham United
Reading - Manchester United
Portsmouth FC - Derby County
Wigan Athletic - Everton FC
Blackburn Rovers - Middlesbrough FC


Autor: Jiří Fišara

Komentáře (615)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FC Basle midfielder Pape Malick Ba says he should be playing for Liverpool or Arsenal.

The Senegal international said: "I want to play for Arsenal or Liverpool, and I have the ability needed to play for these clubs. My bosses here see me as a 'Claude Makelele'."

Ta poslední věta, to je fakt třešnička na dortu.

Reagovat
-Kopy-

Je spravný si věřit no tendle si veří hodně tedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslík, těší mě.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O mlouvam se kluci ukliknul sem, i to se stava

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

+

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci z W.H.U. Za vším hledej Tevéze.

Reagovat
Shevchenko

a ještě jeden gól ...

Reagovat
Shevchenko

a ještě jeden gól ...

Reagovat
Shevchenko

sry

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo to je docela bomba ale škoda Teveze

Reagovat
HOST*dierjoioer

ManU v Newcastlu lehne a Chelsea je stáhne na 3body,protože Aston Villa je maková

Reagovat
smazaný uživatel

Co že ty jsi dobrej koukal si na posledních 5 utkání chelsea poslední minuty nebo hnusnej fotsbal a pak mi neřikej, že Aston Villa je maková

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Munchester Vyhrajte budu Vám držet palce 1:3 (Martins - Ronaldo2x a Rooney )

Fuck Mourinho , a tu jeho Chelsea

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

buran, kdo je vlastně buran... tenhle pseudopenis

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes při sledování televize jsem si vychutnal jednu velkou událost na eurosportu. Běžel souhrn kvalifikace o ME 2008. V tom okamžikubylo na řadě utkání Francie - Itálie. A musím zdůraznit, že byla radost se dívat na výkon NEJLEPŠÍHO hráče světa, asi víte o kom je řeč. Ano, jedná se 33letého Fabia Cannavara. Byly to tragikomické chvilky, jeden gol zavinil a druhý sám zakončil, bohužel, jak už to někdy ve fotbale chodí, do špatné branky. A tak doufám, že Fabio bude bavit fanoušky soupeře i v následujicích letech, to on totiž děla fotbal zábavným.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

viděl jsem na vlastní oči, Francie zahrála hodně dobře!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

viděl jsem na vlastní oči, Francie zahrála hodně dobře!!!

Reagovat
HOST*

když je takový tragéd, tak proč vyhrál ty ceny ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neví...

Reagovat
smazaný uživatel

Zejména ukřivděnci z Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tu, na www.fkteplice.cz se objevilo, že přestupová senzace pro českou ligu je dokonána. Ševa na půlroční hostování v teplicích býměnou za Fenina. Pánové, konečně se začne naše liga trochu sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tomu blábolu má uvěřit?

Reagovat
HOST*

co

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Jardel

Sakra ten Newcastle měl ale štěstí. Ďablové selhali v koncovce a vrány zas s minima maximum je to možný tohle to

Reagovat
smazaný uživatel

"Vrány"

Reagovat
smazaný uživatel

Má v tom chlapec zmatek.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale biologicky je to pěvec jako pěvec...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se jim říká v Anglii víš kdyby jsi tam byl tak pak se nesměješ ale v pohodě ty víš vše nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

trenér Vrána je taky dobrej (jo když trénoval Teplice, to byla nádhera, ve spartě byl zase dobrej srdcař, no a teď je někde v Innsbruku nebo kde)

Reagovat
HOST*Marosh

vrana a straka je rozdiel. Vrana je cisto cierna a Newcastle rozhodne nie je cisto cierny. Je cierno-biely preto straky a nie vrana. Ak nahodou ta ksa pozri na magpie v slovniku.

Reagovat
-Kopy-

David Villa, který v roku 2005 přestoupil do Valencie za 12mln €, se stal nejlepším střelcem v La Lize v roce 2006. El Guaje s 23 góly porazil své rivaly, Diega Milita, Ronaldinha a Frederica Kanouteho.

V roce 2006 nastoupil David v 35 utkání, což znamená, že se pravidelně trefil každých 124,7 min. Když ještě připočítáme 4 góly v evropských pohárech, další dva ve Španělském poháru a 7 v reprezentaci vyjde nám 36 gólů za tento rok.

S takový mi to výsledky nikdo nepochybuje, že jméno Villa se zapíše do historie Valencie zlatým písmem. Od rekordu Kempesa (116 gólů) či Walda (115 gólů) má David Villa ještě daleko, ale sám hráč na to reaguje : Jestli i nadále budu v tak dobré formě, tak se zapíšu do historie a dám víc než 100 gólů.“

Když se podíváme na celou dosavadní kariéru Davida Villi, tak zjistíme, že už dal víc než 100 gólů. Když ještě hrál za Sporting Gijon, tak v druhé lize za něho dal 38 gólů. Za Real Zaragoza skóroval celkově 31krat a za Netopýry se trefil 33krat. Což nám dává dohromady 102 gólů v klubových soutěží.

Bravo David Villa. Amunt!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

No jo je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

To sem budeš pořád dávat novinky od netopejrů?

Reagovat
-Kopy-

Jo budu, ja jsem netopýr takže mam zaručeně čerstvý novinky od nich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pomlčky, co máš teda před a za jménem, to jsou jako křídla, jo?

Reagovat
-Kopy-

No vidiš o jsem ani nedomyslel, je to kvůli tomu ze Kopy bylo zabrany tak jsem vymyslel todle ale na ty křídla jsem nepomyslel ani

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

taky jsem byl původně jenom Andy

Reagovat
-Kopy-

No vidis ale todle je lepsi

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

mně se tvůj nick ze začátku nelíbil, vypadalo to tak divně, ale teď když nám to oběma sterda vysvětlil , je -Kopy- geniální

Reagovat
-Kopy-

Jo jo díky sterdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo šíp...

Reagovat
-Kopy-

Tak jsem zas nepochopil kyslíku ???

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud tě to prolítlo skrz na skrz, tak se tím lecco vysvětluje.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Ne jsou to křídla a basta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Sterdo nebejt tebe tak mě Kyslík propích

Reagovat
smazaný uživatel

Tak propíchnutý netopýr, to nezní tak špatně a navíc to i s něčím celkem dost kontrastuje.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, kyslík by nejradši píchal...

Reagovat
smazaný uživatel

...ale pochybuju, že tebe či netopýry.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hhhhhh , to snad ne?! i když já ho neznám a nemůžu vědět, co je zač

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl Andy Conceicao, pustil porno a rozepl kalhoty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

...stáhl tepláky adidas

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestli je to od tama, odkud si myslím, tak jsi akorát strhl jednu ze záplat a bylo...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

u ťamanců nenakupuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba tvůj Ježíšek jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hey, ale ty tepláky nemám od ježíška

Reagovat
smazaný uživatel

Takže od rodičů? Na druhou stranu už ti alespoň řekli, že Ježíšek neexistuje.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jo od rodičů, ale už pěkně dávno neser mě, zapni si Cypress Hill a relaxuj

Reagovat
smazaný uživatel

Cypress Hill neposlouchám.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co posloucháš? zhodnotím

Reagovat
smazaný uživatel

CZ - PSH, Indy&Wich

zahr. - Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg, Jay-Z...

Ještě spoustu dalšího, výše jmenované však nejvíc.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

PSH se dá, ale v poslední době to slyším nějak odevšad ... eminema jsem poslouchal když jsem byl malý, cent je klasika, Snoop Dogga můžu, líbí se mi Groupie Luv(with Waren G and Nate dogg) a Jay-Z... hmm Torrent, ne? , Indy&Wich-nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

PSH je hodně kvalitní klasika, Indy&Wich taky hodně dobrý, Eminem pořád super, 50 Cent taky... Já nemusím styl ala Cypress Hill, Wu-Tang atd.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no já se moc v českých skupinách nevyznám, vůbec hip-hop není špatný, ale já mám už od mala rád Off spring, potom Linkiny, teď se mi zalíbilo Taking back Sunday a tak... mám hipec rád, ale něco mi na něm vadí

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor to je netaktní...tady můžou a jsem si jist že čtou příspěvky i děti které v něj věří...není moudré psát tohle (protože ježíšek samozřejmě existuje... )

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od jiných věcí, které ti donesl on a nikdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od Ježíška toho má asi dost, bohužel ho pánbůh moc neobdaroval.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu IQ, hlavně Adydas tepláky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jo a kopačky majkí, hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, jenom potvrzení toho, odkud pochází tvoje dárky.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nike total90, tak mě neser

Reagovat
smazaný uživatel

Majkí Nike Total 90? Nějaký nový typ, ale nikde jsem to zatím neviděl (musím ale přiznat, že vietnamce a spol. nenavštěvuju).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby něco, tak víme, na koho se obrátit, Andy nám dá jistě tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, akorát pořád koumu, jestli ta "devadesátka" není cena. Co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

No možná to "total 90" je nějaká akce tam místního vietnamce, pober vše co uneseš za jednotnou sazbu 90Kč.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

mně je z Vás na blití

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vy dvě čupky, polepšete se

Reagovat
smazaný uživatel

No o tom se hádat nebudu, přecjenom v tomhle máš lepší přehled ty.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já s tím nemám problémy, věřím na ježíška , je to tradiční a hezké, to jenom ta dementská společnost sere s tím kriplem santou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
-Kopy-

Ja ti dám kontrastuje Všechno příde hoši ted hlavně musme vyhrát na Villarealu a pak doma dalsi derby s Levante a kucí to už bude 5 vyhra v rade dále jse budou uzdravovat hrači doufám že si letos zahraje ješte muj Edu No potom vyřadíme Inter Barcu mame doma tak to jsou tři body ze Sevillou to samí, venku Real to bude tezší ale to dame taky No a titul bude nášššššššššššššššššššššššššš a v lize mistru mame taky velky plany nechte se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, mrkat by ti docela šlo.

Reagovat
-Kopy-

Lítat taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to tikaní má být nějaké znamení, tak věz, že ho vidí všichni a nejen ten, na kterého mrkáš.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj to je nepříjemné, jeden člověk na mě mrká třemi očima.

Reagovat
smazaný uživatel

"třemi očima"

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem češtin no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak titul pro Vale by nebylo žádné překvapení, ale naprostá formalita, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Formalita to byla jen do toho zasahly nadlidské síli a to Zranění takže se z toho stalo překvapení nebo stane tedy

Reagovat
-Kopy-

No hoši ja jdu blíží se noc tak musím vylítnout a lítat jako spravný netopýr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na elektrické vedení.

Reagovat
-Kopy-

díky za upozornění

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli seš správný netopýr, tak bys tady nemusel otravovat přes den.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
-Kopy-

Kurva mam něco s křídlama nemužu vzlítnout

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen s křídlama.

Reagovat
-Kopy-

Mozek je na tom mocc dobře tak co jinyho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, netopýři letos moc nelétají, zkrátka to není jejich rok.

Reagovat
-Kopy-

Ti povídam že zase mam něco z křídlama A to i mí kamaradi z Valencie mají pořad nejaka zranění

Reagovat
smazaný uživatel

No ať myslíš těmi "kamarády" kohokoli, tak jsem toho názoru, eže kdyby tě právě slyšeli, tak by se od tebe zcela distancovali.

Reagovat
-Kopy-

Co to meleš ?

Reagovat
-Kopy-

Jednou jse tam vydám bude to dlouhá cesta. S vincem vyletíme brzy ráno, k večeru příletíme prolítame Valencii a potom na hurá na zápas...

Reagovat
HOST*

Neznáte někdo ňákej web s hodnoceníma hráčů Primera Division?

Reagovat
smazaný uživatel

Oléé!

Reagovat
-Kopy-

ne ne ja mel 100

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, o tři vteřiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda lidový yarda na pět.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt, je to moje, vím, že to zamrzí, prohrát dneska o tři, respektive čtyři vteřiny, ale co se dá dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru jinak: jedna stovka, jedna krádež a jedna spekulativní remíza.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já jsem doufám ta krádež

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou se tam vůbec nepočítá.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jn, 4sec... , a teď 3, kyslíku to musí bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho nebo bude za rok uhlí a na krásné Tuna trenky si budeš moc nechat zdát..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chuji, ber si do huby čuráka a ne mě!

Reagovat
smazaný uživatel

příspěvek byl můj.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy.

Reagovat
-Kopy-

Kopy-, 01.01.2007 23:24:26

Reagovat
smazaný uživatel

No ty už vůbec ne!

Reagovat
-Kopy-

TODLE BYL 100 Kopy-, 01.01.2007 23:24:26

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni. Už by možná fakt bylo na čase odletět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sterda, 01.01.2007 23:24:37

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý den není posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nemysli si, že to tak necháme, žádám přepočítání hlasů nebo nic.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jn, tuhle diskuzi jsme odtáhli já s -Kopym-, vy dva sígři jste to tady moc neosvítili

Reagovat
smazaný uživatel

Tys neodtáh nic, možná sis tak stáhl Adydas tepláky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nelži mi!

Reagovat
smazaný uživatel

Na téhle odpovědi není očividně všechno v pořádku.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

polepši se...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty tepláky jsem neměl prozrazovat

Reagovat
HOST*-Kopy-

100 byla moje to mi nevezmete

Reagovat
smazaný uživatel

Propíchnutej netopýr usnul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Házel machry a na vedení si pozor nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už byl ve Valencii, protože tam také mají pochybné vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...dneska to jde samo, i když tohle nebyla priorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod úroveň.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

my

Reagovat
smazaný uživatel

Nejseš ve formě, měl by ses chytit na slabších metách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss, já chystám fenomenální návrat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co je šeptem, to je čertem... ale u tebe spíš žertem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě asi není na blití z nás, ale z ... ehm, však víš, včera se slavilo všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

první se podívej na sebe , hymna Slavie tak i to je způsob k zblití

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

*sterdovi

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak pro tebe, libereckej tygře...

Btw., liberecký tygr má významy: buď jako symbol klubu, nebo jako člen místní zoo.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nikdy jsem nepsal, že fandím Liberci... btw na tréninku bylo špatně co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Na žádným tréninku jsem nebyl, smůla, meleš z ničeho.

Ty jsi psal, že v hokeji fandíš Liberci, ne? Nebo si to s někým pletu?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nn, nepsal ... a ten trénink jsem si nevymyslel, v té diskuzi co jsi psal tu hymnu, nějaký borec psal o tobě...

Reagovat
smazaný uživatel

1) Ten trénink neměl být dneska

2) Komu teda fandíš v hokeji?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Ten trénink neměl být dneska

2) Komu teda fandíš v hokeji?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

1)ok, nebudu se plést do tvého osobního života

2)v čr nemám vyhraněná klub

... možná ten kyslíkův Vsetín by ušel , no nevím nevím... fandím dobrýmu hokeji

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

1)ok, nebudu se plést do tvého osobního života

2)v čr nemám vyhraněná klub

... možná ten kyslíkův Vsetín by ušel , no nevím nevím... fandím dobrýmu hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

To si taky pobrukuješ ten jejich "Vysoký jalovec"?

Reagovat
smazaný uživatel

To si taky pobrukuješ ten jejich "Vysoký jalovec"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak umím, umím... uvázali kozu taky... ale hlavně se mi líbí ta netradiční barevná kombinace, jak byly ty modrý dresy tak mě málem omyli

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak umím, umím... uvázali kozu taky... ale hlavně se mi líbí ta netradiční barevná kombinace, jak byly ty modrý dresy tak mě málem omyli

Reagovat
smazaný uživatel

No šak jsme si je vydupali zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Naše Tesla Pardubice, nejlepší je v republice...

Reagovat
smazaný uživatel

Naše Tesla Pardubice, nejlepší je v republice...

Reagovat
smazaný uživatel

No rýmovat umíte, aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

No během playoff to taky vypadalo, že za ně hrajou zaměstannci tamní zoo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

160.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má být.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nechal jsem tě

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsme se bavili o tom, že trefil vedení. Otázka akorát zní, které. Eletrické, nebo to ve Valencii?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje má něco do sebe.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale jestli umí doopravdy létat

Reagovat
smazaný uživatel

No přinejmenším má první předpoklad- věří tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jn a kbyby si nedejbože ještě něco šlehnul , to pak lítat bude

Reagovat
PJ

Bavíte se tu dobře, kucí?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já jo , pohněte s tou tipligou!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tahle meta měla být moje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...ono se to možná nezdá, ale vše to má fotbalový základ...Nebo aspoň kořínky.

Navíc si nám zrušil chat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

že by byl nějak navštěvovaný

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

že by byl nějak navštěvovaný

Reagovat
smazaný uživatel

...přihlášky přijímám jako reakci na tento příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

...přihlášky přijímám jako reakci na tento příspěvek.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Jáááá, jáááá, tadyyyy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jáááá, jáááá, tadyyyy...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

200.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kurva plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, v tuto chvíli rozhoduej to, kdo se o dvoustovku přihlásil, takže to beru já.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a co tám dělá asi ten můj

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se ti vysmívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooo!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hovno, já jsem Janda... ty si Ahonen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyndej klíny a běž o stupínek níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Vsetínu se teĎ cosik nedaří, co kyslíku?! to musí být deprimující...

Reagovat
smazaný uživatel

No od té doby co uzavřeli extraligu ani ne.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no šak prachy jednou určitě dojdou

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., zavřít měli nikoliv extraligu, ale stadion Na Lapači. Ne, to je jenom sranda, atmosféra tam je hustá.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

v kotli to bude určitě dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nedám dopustit.

Reagovat
jenage

kysliku z kama jsi ze fandis vsetinu, memu rodnemu mestu? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal jsem se rozhodčího Pje , při rovnosti rozhodl Kyslíkův "telemark", nebo-li příspěvek napsaný v hezčí podobě. 1. Dr. Kyslík, 2. Adydas total all 90,- 3. sterda

Nutno podotknout, že ne vždy vítězí favorit, to je na tom to krásné.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

s korupcí je nutno bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, ještě jedna změna, závodník s dlouhým a netypickým jménem "Adydas total all 90,-" byl diskvalifikován z důvodu poslání dvou příspěvků a tak se favorit č. 1 posunul na stříbrnou pozici.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

na blití!!!!!!!!!! ::ble::

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se nesměj, na tebe taky dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězem bych měl být já, pro pořadatele prý není marketingově zajímavé, že by to měl vyhrát kluk ze Vsetína.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy, už ted mám na každém prstu tři sponzory a Milku na helmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak krávu mám zatím jenom sousedku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, na lapači dneska veselo nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se slaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mazec, tři příspěvky ve dvou vteřinách.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

promiň sterdo

Reagovat
smazaný uživatel

IR WINNER! Návrat krále, živoucí legenda je zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, vyhrál jsem já. Další důvod, proč si otevřít flašku.

Reagovat
smazaný uživatel

No tys vyhrál tzv. "dvěstědvojku" , ehm... gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby alespoň dvěstěšestku či dvěstěsedmičku, ale dvěstědvojka mě je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to si děláš srandu, ne Fair play, volové!

Reagovat
smazaný uživatel

Congratulations. Hlavně, že to zůstalo v barvách culés.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

True isn´t blue, but "blaugrana".

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

::ble::

Reagovat
smazaný uživatel

Příspěvek ve dvou jazycích.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, přesně, my musíme držet přispolu.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

to sou věci

Reagovat
smazaný uživatel

Přiletěl netopýr, ale není to ten propíchnutej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká reinkarnace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

jako Gandalf

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

Balrozí paštiku budu mít k snídani

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

člověk vyjede na sylvestra a v domovském hnízdě koukám převrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byl Sylvestr Stalonne? Nebo si chtěl napsat na Silvestra?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná myslí toho kocoura z Looney Tunes, někteří holt na koni, jiní na kočce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

2krát kulatý dneska a jde se spát zlehka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady z toho je alespoň cítit, že jsi žádný úspěch ani nečekal. Tepláky Adydas už dlouho sundané, nic nebrání tomu jít spát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hezká pohádka na dobrou noc, ještě se zajdu vyčůrat...

Reagovat
smazaný uživatel

To bys mohl, předpokládám, že v těch teplákách půjdeš i spát a co se ke mně doneslo, tak vietnamský tepláky prý nápor vody (či jiných tekutin) nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to stejně prosáklo přes ty nedokonalý záplaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme dát třístovku a završit tak "EF turné tří příspěvků".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

260.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurence, jsou tady dva milanisti (možná i chudák Andy, který se raději nepřihlašuje). To mě vybičuje ke skvělému výkonu a turné vyhraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Andi usilovně zašívá, obávám se, že to stihne do druhého kola stihne...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro by se chtělo napsat Andi Goldberger, jistá spojitost tam je, oba v už v současné době na velký úspěch nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

NO Goldi už ukončil karieru, což je dost možné i u toho našeho provietnamce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hledá nějakou kombinézu, v dnešní moderní době si s teplákama Adydas posetýma záplatama na turné pro vítězství nedoskočíš.

Reagovat
smazaný uživatel

A oficiálního distributora na trhu člověk taky aby pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předskokani odskákali a máme tu finálovou třicítku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pravidlo, aby bylo jasno, příspěvek se značkou "200." může být jen jeden, aby pak nedocházelo k DS, které někdy vyústí v konec kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ups, DQ.

Reagovat
smazaný uživatel

Všude musí být "200." ždné jen smajly a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni zalezlí v budce, trošku zafučí a všichni se schovaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že na lépe než 3. místo to být nemůže, ale jsou to zkušenosti, které se ti v další kariéře můžou a věřím, že i budou hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, třeba ti Nyke nabídn exkluzivní smlouvu na tři záplaty zdarma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sterdovi dochází síly, z pozice favorita to nebude mít lehké.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě drží nad vodou vsetínská vlaječka mého trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase poctivý pitný režim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak slivka taky pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Velké překvapení, do studia přichází zajímavý host - budoucí trenér Martin van Hašek, který prý v mládí lyžoval a skokům velmi rozumí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jeho slov vyhraje Dr. Kyslík, což sterdu nesmírně potěšilo, úspěšnost tipů má totiž 10%.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

A další hláška: "Do můstku se kopat nevyplatí, absence může být i dva týdny, sám jsem to zažil."

Reagovat
smazaný uživatel

Já už jsme si oblíkl košili s nápisem "go Kyslík go", ale jedná se čistě o náhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to vidím, Hašek má na sobě dres Arsenalu z minulé sezony a navíc propaguje síť 02. Že by náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek chrlí dál: "Jsem podobný jako Jakub Janda, taky jsem skákal za Frenštát, pak jsem sice nejel na turné, ale s rodinou do Krkonoš, ale takový skoky umím taky."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...pojď si skočit taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Černý kůn.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

něco mi říká, že ty tři kila budu mít já!

Reagovat
smazaný uživatel

ehm

Reagovat
smazaný uživatel

ehm

Reagovat
smazaný uživatel

300.!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

300.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak nic, ale nevyhrál nikdo, podle těch vašich pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

joooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Finále se blíží, rozhodně nepřepínejte program.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OLé!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale hovno kyslíku... napsal jsi ehm,to se nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mi nemůžete vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si nechlastal, nebudeš chraptit a tudíž neřekneš "ehm", ale rovnou 300.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsme velkou nájezdovou rychlost, ale ustál jsem to. I přes srážky rozhodčích z vietnamu a Pardubic.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tos posral

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti plánům skočil nějaký divák, výsledky zatím nejsou známy, počkejme na grafiku.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

divákovi babička pověděla blbou pohádku, tak neusl a vrátil se, aby stihl dobré povětrnostní podmínky

Reagovat
smazaný uživatel

To si ale neskákal v těch Adydasech, ne? Skoro si totiž vyhrál.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nene, pyžamo s nápisem handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Martin van Hašek: "Příklad závodníka s přezdívkou Andy ukazuje, že v dnešní době se dá kvalitně skákat i naostro."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

brzdi, brzdi, přece jenom husy si se mnou nepásl

Reagovat
smazaný uživatel

A určitě se všichni shodnem, že ho potkalo velké štěstí.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

všichni se shodnete!, já jsem byl vzorný slušný hodný chlapec, plnící na 150% svoje domácí úkoly

Reagovat
smazaný uživatel

Tos jako další půlku ještě zadal učitelce nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale ty by sis vítězství ani nezasloužil, turné si vůbec nepropagoval, při přenosu si dokonce spal, zbudil tě až Martin van hašek emociálním výkřikem: "Kde je Kyslík?" (spekuluje se, jestli tím myslel Dr. kyslíka nebo jestli s emu špatně dýchalo)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I Honza Slepička na něj dneska nestačil, vytvořili vskutku skvělé duo, které by mělo dostávat více šancí. Slepička zaujal jen tradičními hláškami typu "...všude v Evropě se nadržuje velkým skokanům, Adydas nemá šanci vyhrát" či zkomolením jmen. Vzhledem k tomu, že přenos byl v nočních hodinách, tak se i párkrát vysmrkal, ale nic netradičního.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozruch vyvoala akorát situace, kdy zlostně vyběhl z budky a začal mlátit režiséra, který nabízel snímky z první republiky, rozhodně to nebyla ta dobrá české filmová škola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no to teda zasloužil, veni vidi vici!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přišels, tojo, viděls, to taky ale vyhráls tak možná cenu útěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak další cena pro Andyho, už druhý pohár. Jedná se o cenu časopisu Spy, konkrétně sekce Módní policie, která jeho extravagantní Andyho v teplákách "Adydas total all 90,-" naprosto zaslouženě vyhlásila jako strašák roku. Blahopřeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nemohl jsi mě vidět a jako bacha na to, vi ještě nevíte, že jsem korba?!

Reagovat
smazaný uživatel

ustupuju do pozadí.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

krista jeho vi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bez vítěze.

Reagovat
smazaný uživatel

Takzvaná rychlá úprava pravidel, já měl třístý příspěvek a navíc příspěvek "300.!" nejblíže k třístému příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kombinéze ale nemáš BENQ SIEMENS, tudíž se žádost nepřijímá a ani nebude projednávána.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ale tu milku na helmě mám stejně křiklavé a působí to stejně jako pěst na oko jako tamto.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

přišel jsem jenom abych stihl ty tři kilka , ale teď si pročítám zbytek diskuze , a to panečku nebudem chlapci kamarádi

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že na nás pošleš Jakuzu.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

zase si to posral

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězem je sterda, jelikož jako jediný skákal v upravené výstroji. V pyžamu se vzhledem k bezpečnosti skákat nesmí a s kšlitovkou Dadák Vsetín už vůbec, na 1. místě je bezpečnost. Martin van Hašek říká, že nefandil nikomu, ale závodník O2 (po opravě kolegy se opravil jméno na Kyslík) si to prý zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyrhovo vítězství pro sterdu, morální vítězství pro kyslíka. Sterda drží pohár, ale je to kyslík, který je nesen na ramenou stovkami fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to vidím, oba stoupají na nejvyšší stupínek a začínají pořvávat "Visca El Barca". "Martine, nevíš co to znamená?" "Nevím, možná whisky pro Barču."

Reagovat
smazaný uživatel

"Nastavil bych alespoň dvanáct minut, třeba kyslík vystoupá ještě víc a vyšel by mi tak tip"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nechápu proč O2 extraligu nevede Vsetín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to PJ nesmaže, aby ranní návštěvníci měli šanci vidět historické turné alespoň ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

ReLive taky není špatný, lecčemu se dá na tom naučit.

Reagovat
jenage

hejy kysliku, ty si vsetinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Hejy jo. Ty ne?

Reagovat
jenage

hej kua to je nahoda ja taky

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud?

Reagovat
jenage

sychrov

Reagovat
jenage

a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Luh, na sychrov chodím.

Reagovat
jenage

do skoly?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

ja zas chodivam na kovarnu...ale to si nejsem jist jestli je to jeste luh

Reagovat
smazaný uživatel

No to je až za Luhem tři, to už ani ne. Já jsem z jedničky.

Reagovat
jenage

tak aspon v tom mam jasno..kdo se v tech cislech ma vyznat kde to konci a kde zacina....mimochodem dodneska mi dela problemy rozlisovat kde sou rybniky a kde travniky

Reagovat
smazaný uživatel

Hej taky. Já totam nemám rád, to jakoby nebyl Vsetín.

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho sem chodíš?

Reagovat
jenage

mno...tak rok bych rekl

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady o vsetínu docela otevřeně hovořil...

Reagovat
jenage

tak to jsem asi zrovna necetl...

Reagovat
jenage

mozna i vic

Reagovat
jenage

ej, toz to nekdy pokecame, je docela zajimave tady potkat nekoho ze stejneho mesta

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

350.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si šel ještě treninkově zaskákat do Krkonoš pod drobnohledem Martina Bajchaška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

moje racionální myšlení usoudilo, že tahle diskuze musela být v prvopočátku započata důrazným činitelem, a to alkoholem! Vy jste mi ale kvítka!

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, určitě nějakým šuntem ale, žes ho koupil u "starých známých"?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

u kterých?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ehm, jak to říct ... no řekněme na tržnici u přistěhovalců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nedělej ze mě chudáka, žiju si náhodou nad poměry... vím, vím, doneslo se mi, že v Pardubicích je bída hlad, prý jste snědli všechny perníky? jen nevím jestli myslil můj zdroj perník nebo perník... ...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pokud bereš vietnamské oměry, tak je skoro povinnost žít si nad nima.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

že beru vietnamské oměry nemáš podloženo důkazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak si vysvětlit, že chodíš v zaplátovaných teplácích přesto si žiješ nad poměry?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

napiš mi důkaz, že mám na svých nádherných sportovních teplácích záplaty

Reagovat
smazaný uživatel

Si přečti pár svých příspěvků a musí ti být jasno.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ach jo, já se prostě nechci smířit s tím, že mám tepláky se záplatami , i když teďka je to moderní

Reagovat
smazaný uživatel

Ano?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

musel jsem ti udělat radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec bue regulérní turné 4 můstků, z dodatečného rozhodujícího závodu vás vítají Honza "Smrk, smrk" Slepička a Martin van Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

300.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Seš 100 pozadu, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

100.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

*4

Reagovat
smazaný uživatel

Tys napasl 300, tak jsme tě doplnil. A zvítězil!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no to potom jsem ale i já vítěz... hurá!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jsem tě jen sprostě využil.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

400

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

300 pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne já doplnoval Andyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když sečteš dějiště prvního závodu + třetího rovná se to závod čtvrtý?

Reagovat
smazaný uživatel

No samo, já jsem totiž skončil tolik, že jsem doskočil až na doskokovou dráhu prvního můstku...

Reagovat
smazaný uživatel

oléééééééééééééé

Reagovat
jenage

damn it

Reagovat
smazaný uživatel

Turné je moje!!!!!!!!!§§

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

feťáku!

Reagovat
smazaný uživatel

Není, já s jenagem jsme skákali na regulérním místě, Andy se zapomněl závod předtím, ty ses nepochopitelně vrátil na dějiště prvního závodu. Turné je moje. Díky, díky, díky. Skočil si nejvíc, ale ne v dějišti závodu, asi tak bych to řekl...

Reagovat
jenage

kdybych tam nepsal tu druhou 400 u ktere jsem se jeste opravoval pac jsem mel nejdriv 5400, tak kdovi jak by to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, já doplnoval Andyho, regule nic o čísle "400" nemluví. Zeptejme se Hónzy slepičky...Ale nejdříve taktně počkejme až se vysmrká a nemluvme do toho, ať si to vyslehnce celá republika.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuznáno, Kyslík se nepoučil a s BENQ SIEMENS smlouvu nepodepsal, stálo ho to vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Hledali jsme v pravidlech a nic o čísle 400 se nenašlo, tudíž kyslík si může dojít pro svou třetí dnešní trofej a záíroven i 4. za celkové vítězství. Gratulujeme a podivme se, jaktože haškovi vyšel tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, závod se přesouvá, nebyly splněny podmínky a světě, div se, bude se skákat v Česku. Dějiště zatím neznámé, tribalski.com však píše, že se bude skákat v Praze z Nuselského mostu, kde bude narchlo vybudován můstek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

bude 500?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to by bylo maso, já jsem sice zelenáč, ale dovolím si říci, že bychom se stali legendami!!!

Reagovat
smazaný uživatel

legenda je tisícovka...

Reagovat
smazaný uživatel

na tzv. mamutím můstku

Reagovat
smazaný uživatel

A vítězství vlastní madridista.

Reagovat
smazaný uživatel

administrativní chyba.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jenage? byl mým tajným favoritem

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Nawri.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, nawri mi byl vždy sympatický, ale nějak ho tam nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Útěchou nám budiž to, že on realu vlastně ani nefandí.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kyslíku kolik stály ty trenky ze sekáče?! no fuj ... němci si v tom nosili zadky od arašídů a ty to koupíš i s rizikem za 5Kč ... no nekupto

Reagovat
smazaný uživatel

No vidím, že se v téhle problematice velmi dobře orientuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

sterdo proč vlastně furt plácáš 3 smajlíky?! proč ne třeba dva, nebo 4

Reagovat
smazaný uživatel

Protože průměr by byl stejně tři.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak člověk musí být znalý...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já čekám na tvůj argument! nebo jsem tě tak dostal, že ses z toho posral?!

Reagovat
smazaný uživatel

Co děláme po přestávce? Hrajeme si na zvědavce. Zvěda zvěda zvědaví , čtení psaní, počítání, nacpeme si do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Valašsku to, koukám, taky teče proudem.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hezké

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jenom bych dodal: a teď vypněte nás prosím, ať nebolí vás hlova!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se z toho pouč.

Reagovat
smazaný uživatel

A opět se hlásí dvojice Slepička, Hašek: "Dobrý den všem, kteří fandí skokanům z Nuselského mostu," uvedli se trochu netradičně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě vás napadne, že je to nebezpečné, ale není to pravda. Já už takhle skočil několikrát po hlavě a znát to na mně vůbec není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

450.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemám síly, abych chodil trénovat, čekám jen na závod.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

je mi trapně připadám si jak teplouš , trávím noc se dvěma pubertálníma...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha koho tam u sebe máš? že ses nepochlubil dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Realizační tým, to si nemůžu dovolit ani já. Ale na druhou stranu, aby mohl zaplatit svůj tým, musí skákat v těch Adydasech, to je pro nás výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti ho tam připravujou ostošest a my se pak můžem divit, že mu to lítá i s odstávajícíma záplatama.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

(chtěl jsem dát i třetího, ale on by se mě pak Andy ptal, proč tři, tak jsem radši dal jenom 2)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

potěšils mě, hmm ale já tě nepotěším...

Reagovat
smazaný uživatel

Mu dáš poznámku nebo co?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

důdku

Reagovat
smazaný uživatel

Aj!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nepotěšíš? To mě jako chceš říct, že nebudeš závodit z důvodu nedostatku záplat? Neeee, stav se ještě v drogerce, dneska vemeš na leasing všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Splátkový kalendář na záplaty.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

májí zavřeno

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Nový rok, budeš si muset otevřít sám, vzhledem k tomu, že si korba, tak no problem.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, tele tele, viděls? "komu zvoní hrana"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

musím ti ale něco říct, jsi fakt na výši, na tebe já nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

já to myslím vážně, fakt se mi líbí styl jakým odrážíš blbečky jako jsem já ... jsi takzvaně konverzačně na výši

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je konec.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tak to je teprve začátek..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se nazýváš blbečkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať to nesklouzne do nějaké psychologické debaty.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no přiznám se, že tohle označení můžu brát klidně za své...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká psychologická hra, bacha na to, zkouší Mourinhovy triky, chce nás uspat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, treninku pomalu ani nevyletí z můstku a naostro pak bude lámat rekordy, no tak je to jasné: masér a psycholog, tot jeho tým.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

masérka a psycholožka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolipak ti je, milý Andíku?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

červenám se , ale ty víš že ptát se na věk je neslušné...

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že taktnost se odsus vytratila kdysi dávno zadním vchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo na můstku máme Marka Savčinu, který má por nás nové zajímavé infoprmace, Marku máš slovo. "Jenom bych chtěl podotknout, že závodník Andy shání nové záplaty na rozhodující závod a tak na můstek vyleze po žebříku až na poslední chvíli, výtahem se totiž bojí.Toť vše, vracím slovo do studia."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty jsi fakt na výši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500.!

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérní, congratulations.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

500.

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

měl bych jít spát, co vy na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi dost velký na to, abys takové věci rozhodoval sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme za pozornost a zarok opět nashledanou u tradišního turné pětipříspěvků.

Reagovat
smazaný uživatel

Mizim, po náročném turné si zasloužím odpočinek, vítěz měl lepší servisní tým, zřejmě i lepší podpůrné tekutiny, ve mně samotném to určitě nebylo. Snad to PJ nevymaže, byla to fakt sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, nemazat.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa mívajte, ogáři! jak by řekl vsetinský rek kyslík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebudu mluvit za něho, takže dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední slovo necháme férově vítězi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrou.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Sterdo ja jsem říkal ze fandím Tygrům

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dovolte, abych nejdříve poděkoval rodině, soupeřům, bez nichžž by to nebyla žádná zábava a v neposlední řadě PJovi že i přes nepřízeň počasí se obětoval a naházel pár lopat sněhu.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Hoši jste borci tak dlouho tady Ja už jsem se vratil z lítaní pěkně domů Když jsem se kouknul na eu a tam 500 příspevku sem čuměl A kyslíku jsem zdravý do ničeho jsem nenarazil

Reagovat
HOST*-Kopy-

Taky jsem čekal 5 minut než by naběhne stranka Malem mi těch 500 příspevku ani pocitac nevzal

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to tvoje tikání ti zůstalo.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Koukám poslední příspevek ve 03:19:09 takže to vidim že první vstane okolo 12 tak sem napište at vím kdo je ranní ptače

Reagovat
HOST*-Kopy-

Samosřejmě že jsem vypsal tu soutěž já

Reagovat
jenage

hej ja!!! ale ja vstaval uz v devet

Reagovat
HOST*-Kopy-

Jo Jo to kyslík bude vstávat až druhej den

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hlásím se -Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Jo jsi na bedně za to s kyslkem a sterdou to nevypada moc dobre

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kyslík musí ještě uklidit Lapač a pak se možná přihlásí , sterda si pospí, určitě má hezký sny o vietnamcích provietnamcích a podobné pakáži

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

tím jsem nechtěl urazit uvedené přistěhovalce , bylo to myšleno ironicky...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Dobré ráno pane Kýslík Jsem o říkal přesně ve 12 se probudil...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jak to víš?

Reagovat
-Kopy-

Úplně dole mam Na www.eurofotbal.cz je právě teď 63 aktivních návštěvníků, z toho 6 registrovaných kliknes na tu 6 a tam je Dr. Kyslík takže tu je

Reagovat
-Kopy-

Úplně dole mam Na www.eurofotbal.cz je právě teď 63 aktivních návštěvníků, z toho 6 registrovaných kliknes na tu 6 a tam je Dr. Kyslík takže tu je

Reagovat
-Kopy-

sry za dvojí poslaní

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty vole , chodím tu už rok a půl, ale na tohle jsem nikdy nepřišel dikes

Reagovat
-Kopy-

No vidiš ja jse vždycky koukám kdo tu je podívej uz i sterda vstal to je dost

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem taky zaregistrovanej... už docela dlouho, ale přihlašuju se jenom kvůli tiplize...

Reagovat
-Kopy-

Proč ??? TO JE DOCELA NAHOVNO SEM NEKDO MUZE PŘÍT A PSAT ZA TEBE NEJAKY PICOVINY JSI DEJ AUTOLOGIN NEBO SE PRIHLASUJ PROSTE

Reagovat
smazaný uživatel

Včera (spíš teda dneska) si toho sprostě využil.

Reagovat
smazaný uživatel

co? nevím jak bych ti tímhle mohl ublížit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu.

Reagovat
-Kopy-

Jako poslední ale Dostnes brambory Si muzez k obedu udelat bramboracku

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem naobědvanej. K zasmání je, že jsem měl bramborovou kaši.

Reagovat
-Kopy-

No vidiš

Reagovat
HOST*

nevíte nekdo pls co má henke larsson za číslo v man u???????,, a hral uz vubec nejakej zapas??? dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším "17".

Reagovat
-Kopy-

reknete ? jo a vidis Andy ze umis bejt prihlasenej

Reagovat
HOST*

Jednou bylo i přes 3000... Tuším, že u Robinha, když přestupoval do Realu.

Reagovat
-Kopy-

Vostre to bylo 30 minut než se otevrela stranka co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy něco přes tisíc, ale jak tak koukám na ty tři...ehm...ehm...no u jednoho mi to nepřekvapuje...tak by byli schopní to za pár nocí trhnout. Jediná podstatná informace byla přibližná Kyslíkova adresa, takže aspoň budu moc vědět, kam mu mám jet v případě potřeby rozbít čuňu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Andy ty si s PCE? TESLA!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nn, to sterda je...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasný Arsenal - Charlton 3:1 Rosa, Hleb, Toure - Bent

Aston Villa - Chelsea 1:1 Angel - Drogba

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Arsenal - Charlton 2:0

Aston Villa-Chelsea 1:2

btw, Bent gola nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa taky umí dávat góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Bent dat gola opravdu nemuze, kdyz je zranenej... Aston Villa vs. Chelsea 0:1 a Arsenal vs. Charlton 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bentové jsou v Charltonu dva.

Reagovat
-Kopy-

Sterdo všim sem si že nemaš moc rad Rosu opravdu nechapu proc ? Je to jeden z našich nejlepších hračů a ty ho tady porad kritizujes fakt nevím proc ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád kritizuju? Tak to mi teda ukaž kde, akorát jsem na jeho účet napsal trochu ironicky "on taky umí dát gól?", což vzhledem k počtu šancí a jeho postu není od věci. Já ho mám rád, je to skvělý hráč, ale nebudu ho pořád chválit kvůli tomu, že je Čech, jak to někteřá dělají. Myslíš, že s těma šancema je to jenom smůla?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Jo , ty myslís neeee ?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Proste si napsal za tento tyden dva clanky proti Rosovi tak se ptam

Reagovat
smazaný uživatel

cca 750 kb

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Chelsea remi to je super akorat mě mrzí zraněni Boulahrouze jinak je to super

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zacinam mat pomaly rad.

Reagovat
smazaný uživatel

timhle tempem 600 nedame..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nemá šťávu a když už si něco vytvořili, trestuhodně to zahodili. Jinak mi je líto Ševy, takovou roli si nezaslouží, mě teď příjde jako nejhorší hráč planety.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víte co ja vám dám těch 600 sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nepotěší

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem se na to nemohl dívat...11příspěvku dokonce a nic se neděje...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele