Představení účastníků ME 2016 - Česko

06.06.2016, 20:20
Profily, historie
Zaujalo nás
Česká reprezentace opět potvrdila úspěšnou tradici a i pošesté ve své historii postoupila na evropský šampionát, na němž tedy ještě ve své samostatné historii nikdy nechyběla. Zdejší fotbal je sice stále zasahován mnohými aférami, v porovnání s předchozími léty však můžeme říci, že se nachází na vzestupu. Velký podíl na tom nese také trenér Pavel Vrba, který by rád svou pověst úspěšného kouče potvrdil i ve Francii.

Někdejší lodivod plzeňské Viktorky nahradil před dvěma lety po neúspěšné kvalifikaci na mistrovství světa 2014 do Brazílie na lavičce národního týmu veřejností neoblíbeného Michala Bílka a celý národ očekával novou, úspěšnou éru.

A Pavel Vrba zatím svoji úlohu plní. Ačkoliv to dle výsledků přátelských utkání vypadalo všelijak, famózní vstup do kvalifikace včetně vítězství nad Nizozemskem, tehdy čerstvě bronzovým týmem z mistrovství světa, dodal mužstvu potřebný klid a sebevědomí. Konečná první příčka ze skupiny se zmiňovanými Holanďany, Tureckem nebo výborně hrajícím Islandem se musí považovat jako velký úspěch.

Zajíci se samozřejmě budou počítat až po honu (čti po turnaji), pokud však Vrbova družina naváže na pravidelný trend, žádný úspěch nečekejme. Od premiéry samostatného Česka na stříbrném šampionátu v Anglii 1996 střídá každé čtyři roky vždy povedené mistrovství (alespoň postup ze skupiny) s nepovedeným.

Michal Bílek na posledním Euru hodně těžil z formy hráčů Plzně, která tehdy zažila výbornou sezónu v Lize mistrů, potažmo Evropské lize, a Pavel Vrba se teď podobně bude spoléhat na výkony sparťanských fotbalistů, kteří došli v Evropské lize ještě dál než před čtyřmi lety zmiňovaná Viktorka. Dokáží ovšem Dočkal a spol. předčít ve skupině smrti favorizované Španěly, Chorvaty či Turky?

Historie


Historie samostatné české reprezentace se prakticky začala psát až s kvalifikací na Euru 1996, úspěchy dřívějšího Československa ale nemůžeme opomenout. Malý stát ve středu Evropy se na fotbalovou mapu výrazně zapsal již ve 30. letech, hned na druhém oficiálním mistrovství světa 1934 konaném v Itálii totiž parta okolo Pláničky, Nejedlého či kanonýra Puče získala senzační stříbro, když ve finále padla s domácím mužstvem po prodloužení.

Opravdová zlatá léta československé kopané však nastala až v 60. letech a v 70. letech. Druhá a dosud poslední medaile z MS přišla na šampionátu v Chile v roce 1962. Svěřenci trenéra Vytlačila nestačili pouze na slavné mužstvo Brazílie v čele s legendárním Pelém. Nicméně i Češi měli ve svém středu několik hvězd, z nich vybočovalo jedno jméno - Josef Masopust, jenž v témže roce získal jako první Čech Zlatý míč.

Ještě o dva roky předtím přišel bronz na premiérovém mistrovství Evropy právě ve Francii, za největší úspěch československé kopané se ovšem považuje vítězství z Eura 1976. Do socialistické země ze srdce Evropy přivezl zlaté medaile legendární tým s Viktorem, Dobiášem, Nehodou či Panenkou, penaltovým hrdinou vítězné bělehradské noci. O čtyři roky později pak přišel další cenný kov z ME a také zlato z letních olympijských her v Moskvě.

Dalekým skokem se teď přesuňme do doby po pádu železné opony a na premiéru samostatné České republiky na velkém turnaji. Ekipa Dušana Uhrina cestovala do Anglie v roli velkého outsidera, dosud neznámí hráči převážně z domácí ligy na své cestě do finále vyřadili favorizovanou Itálii, Portugalsko nebo Francii a sklonit se museli pouze před Němci, jimž podlehli v prodloužení. Šampionát otevřel dveře do zahraničí mnoha hráčům, například Karlu Poborskému (Manchester United), Radku Bejblovi (Atlético Madrid), Vladimír Šmicer (RC Lens) či Pavlu Nedvědovi (Lazio Řím).

Právě Pavel Nedvěd sehrál významnou roli i při dalším velkém úspěchu na EURU 2004 v Portugalsku. Ještě před mistrovstvím v prosinci 2003 obdržel prestižní Zlatý míč, na samotném šampionátu pak s kapitánskou páskou na ruce dovedl mužstvo, které se podle mnohých expertů prezentovalo nejlepším fotbalem, do semifinále, kde se ale nešťastně zranil a Brücknerovi svěřenci padli s pozdějšími vítězi z Řecka.

Od té doby fotbalové Česko na výraznější úspěch čeká. Na posledním EURU v Polsku a na Ukrajině vybojoval tým vedený kritizovaným Michalem Bílkem alespoň postup do čtvrtfinále a nutno dodat, že i s ohledem na těžkou skupinu a nový systém turnaje bychom podobný výsledek určitě brali i letos.

Infograficky



autor: Víťa Horák

Cesta na šampionát


Éra Pavla Vrby začala na jaro 2014 a spoustu českých příznivců jistě mírně vyděsila bilance z přípravných zápasů před kvalifikací (4 zápasy, 2 remízy, 2 prohry). Nicméně po prvním ostrém utkání, kdy z Letné odjeli s prázdnou výrazně favorizovaní Nizozemci, a následné výhře na horké turecké půdě, se opět dalo začít mluvit o euforii.

Po naprosto stoprocentním podzimu přišlo jarní vystřízlivění. Pokles formy některých hráčů a další faktory zapříčinily pouze domácí remízu s Lotyšskem a následnou prohru na Islandu. Naštěstí se už více zápasů v tomto období nehrálo a Vrbova parta na podzim zase zabrala, a (i když hlavně proti Kazachstánu s výrazně odřenýma ušima) dokázala uhrát klíčové body a před závěrečným dvojutkáním proti Turecku a Nizozemsku si společně s Islandem zajistila přímý postup.

Ze skupiny A tak přímo postoupily dva celky, s nimiž se příliš nepočítalo, navíc závěrečné výsledky Česka, které doma podlehlo Turkům a následně vyhrálo v Nizozemsku, dopomohly k poslednímu volnému postupovému místu také zmiňované družině Fatiha Terima. Vzhledem k prohře Islandu se pak Češi dokonce vyhoupli do čela skupiny, naopak tradiční favorité z Nizozemska zhlédnou EURO pouze v televizi.

Trenér — Pavel Vrba


Když po mistrovství Evropy 2008 rezignoval vysoce respektovaný a úspěšný Karel Brückner, mnoho fanoušků i expertů předpovídalo, že na podobnou osobnost na lavičce si nějakou dobu počkáme. Během pěti let se u kormidla vystřídalo hned pět lodivodů a dá se říct, že až ten šestý, Pavel Vrba, se může spolehnout na důvěru veřejnosti. Nutno poznamenat, že o ni může velmi snadno dojít a to třeba právě nevydařeným šampionátem.

Rodák z Přerova jako hráč velkou díru do světa neudělal, na trenérské dráze však zažil velký úspěch již během své první větší štace. V roli asistenta Františka Komňackého totiž získal titul s Baníkem Ostrava, načež se vydal na Slovensko. Zde působil v Púchově, krátce jako asistent u národního týmu a především v Žilině, kde si připsal svůj první velký titul jako hlavní kouč.

V říjnu 2008 se vrátil do Gambrinus ligy a ujal se Viktorie Plzeň. Z velice průměrného klubu udělal během pár sezón špičkový český tým, během pěti let dvakrát vyhrál ligu, jednou pohár a hlavně si udělal jméno na evropské scéně. Se Západočechy se dvakrát podíval do základní skupiny Ligy mistrů a následně postoupil do osmifinále Evropské ligy.

Uznání si vysloužil také osobitým herním stylem, který Viktorce vštěpoval. Atraktivní ofenzivní hrou se nebál prezentovat ani na půdě Manchesteru City či doma proti AC Milán nebo Barceloně. Plzeň se pod jeho vedením spoléhala na útoky po křídlech, k čemuž výrazně dopomáhali nejenom krajní záložníci, ale také obránci.

Podobný herní strategii se snaží vštípit také reprezentaci, s níž rovněž využívá rozestavení 4-2-3-1. Národní tým hraje pod Vrbou určitě ofenzivněji než pod jeho předchůdci, o čemž svědčí i kvalifikační skóre 19:14. Více gólů ve skupině nikdo jiný nedal, naopak v kolonce inkasovaných branek má vyšší číslo pouze Kazachstán a Lotyšsko.

Pavlovi Vrbovi však smlouva po šampionátu končí a dle dostupných informací s prodloužením váhá. Údajně mu totiž chybí denní pracovní náplň v klubu a láká ho zahraničí (již dříve se spekulovalo například o Zenitu Petrohrad). Jeho konci u reprezentace nasvědčuje i trochu překvapivý odchod věrného asistenta Karla Krejčího z Plzně.

Tahoun týmu — Tomáš Rosický (Arsenal)



zdroj: goonerthoughts.com

Ačkoliv ho stále kosí četná zranění, již přes deset let je, pokud vynecháme brankáře, nejlepším českým fotbalistou. Zdá se až neuvěřitelné, jak dokáže Tomáš Rosický i po několikaměsíční pauze přijít na hřiště a převyšovat všechny ostatní. Jen škoda, že jeho nesmírný talent nemohl být během kariéry kvůli zdravotním problémům ještě více rozvinut.

Rosického bohatou kariéru asi netřeba detailněji rozebírat, do velkého fotbalu poprvé nakoukl v pražské Spartě, odkud putoval do německé Borussie Dortmund, která za něj neváhala zaplatit částku přes 500 milionů korun. Investice se však vyplatila, Rosický uchvátil Bundesligu a s vestfálským klubem získal záhy mistrovský titul. Po světovém šampionátu 2006 pak přestoupil do Arsenalu. Na severu Londýna strávil deset let, kvůli zmiňovaným zraněním ovšem zasáhl pouze do 170 zápasů. Nyní mu v Arsenalu skončila smlouva a nejpravděpodobněji vypadá návrat do Sparty.

Tomáš Rosický se zúčastní již svého čtvrtého mistrovství Evropy, premiéru zažil již jako devatenáctiletý na EURU 2000 v Belgii a Nizozemsku. Prakticky před každým mistrovstvím je jeho zdravotní stav nejistý, před čtyřmi lety v Polsku si ve druhém utkání ve skupině poranil Achillovu šlachu a turnaj pro něj skončil.

Navzdory tomu, že během letošní sezóny odehrál za áčko Arsenalu pouze 20 minut v FA Cupu a do formy se dostával až ke konci ročníku v juniorce, Pavel Vrba se ho nebál nominovat. Rosický v přípravě opět ukazuje, že je stále rozdílovým hráčem a pořád ho zdobí vynikající zrychlení, krytí míče a geniální přihrávka. Doufejme, že tyto atributy ukáže naplno i ve Francii a na jeho možná posledním velkém šampionátu ho opět nezabrzdí nějaké zranění.

Na prahu slávy — Vladimír Darida (Hertha)



zdroj: sport.tiscali.cz

Drobné paralely se začátkem kariéry Tomáše Rosického by se daly nalézt snad u jeho nástupce. Vladimír Darida rovněž hraje ve středu zálohy, i když většinou plní defenzivnější úlohy než jeho o deset let starší kolega. Také on se v relativně mladém věku již v roce 2012 zúčastnil jako naprostý zelenáč mistrovství Evropy a stejně jako Rosický zamířil ze špičkového českého celku do Bundesligy.

Po první adaptační sezóně se postupně vypracoval v oporu Freiburgu, sestupu celku z jihozápadního Německa ale nezabránil. Nicméně krátce nato ho koupila Hertha Berlín, s níž letos zažil parádní ročník. V hlavním městě se stal základním stavebním článkem a družina Pála Dárdaie i díky jeho výkonům dlouho bojovala o příčky zaručující kvalifikaci do Ligy mistrů. A konečné 7. místo určitě není zklamáním.

V Hertě byl posunut z hloubi pole více dopředu na pozici klasické desítky, typickým špílmachrem ovšem není. Pohybuje se na hodně velkém prostoru a není náhodou, že patří mezi hráče s průměrně nejvíce naběhanými kilometry, a to nejen v Německu. Odchovance plzeňské Viktorky údajně sledují skauti z několika evropských velkoklubů, jednu chvíli se dokonce mluvilo o zájmu Realu Madrid. "Stal se srdcem a plícemi naší hry. Přidal do zálohy Herthy detaily, které jí dříve chyběly," nechal se slyšet generální manažer Herthy Michael Preetz.

Jenomže v reprezentaci takovým tahounem není. Ačkoliv již dlouho patří do základní sestavy a je pravdou, že v národním týmu plní jinou roli než v klubu, od jednoho z nejlepších středopolařů Bundesligy v letošní sezóně bychom někdy čekali přece jenom více. Správnou možnost umlčet některé kritiky a ukázat fanouškům své nesporné kvality bude mít právě ve Francii.

Předpokládaná sestava




"Sestava se už hodně rýsuje. Z větší části bude z těch druhých poločasů," prohlásil na tiskové konferenci po poslední generálce před šampionátem s Jižní Koreou (1:2) trenér Pavel Vrba. Upozornil tak na fakt, že druhé poloviny přípravných zápasů proti Rusku i Koreji vyšly jeho svěřencům mnohem lépe a hráči, kteří v nich nastoupili, budou mít mnohem větší šanci na základní sestavu.

Jasné je, že reprezentace nastoupí v klasickém rozestavení 4-2-3-1. Tato formace se řadí k těm nejvíce variabilním, neboť se do útočení i bránění může zapojit velký počet hráčů. Zakládá se na výborném fyzickém fondu všech krajních hráčů, dvou defenzivněji laděných, ale zároveň dostatečně kreativních středopolařích, vysunutém záložníkovi s výraznou podporou ofenzivy a hrotovém útočníkovi, jehož hlavním úkolem je nabíhat na centry ze stran.

Co se týká konkrétních jmen, pojďme tedy pěkně popořadě. Mezi třemi tyčemi je jasnou jedničkou již čtrnáct let Petr Čech, krýt záda mu bude opora švýcarské Basileje Tomáš Vaclík a talentovaný Tomáš Koubek, který právě uplynulý ročník strávil na hostování v Liberci. Jasno je také o Tomáši Sivokovi, který stoperskou dvojici patrně utvoří opět s Michalem Kadlecem. Proti Markovi Suchému hraje disciplinární trest, kvůli němuž nemůže nastoupit v úvodním zápase, proti Romanu Hubníkovi zase fakt, že se do reprezentace vrátil po delší době.

Nejlépe obsazený post je zřejmě pravý kraj obrany, kde o dres usilují Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu a Theodor Gebre Selassie z Werderu Brémy. Vzhledem k průběhu kvalifikace dostane přednost prve jmenovaný, rodák z Třebíče s etiopskými kořeny by se ovšem mohl objevit na opačném kraji, kde ho již v přípravných zápasech Pavel Vrba zkoušel místo Davida Limberského, který s přibývajícími léty začíná na evropské úrovni ztrácet. Příležitost na základní sestavu se zdají být mezi Limberským a Gebre Selassiem vyrovnané, generálka s Koreou, v níž se obránce Brém nechal zbytečně vyloučit, však mírně nahrává zkušenému zadákovi Plzně.

Střed zálohy obsadí téměř jistě Vladimír Darida a Jaroslav Plašil. S Plašilem o místo bojuje ještě David Pavelka, jenomže ten značnou část sezóny promarodil a v přípravných zápasech neoslnil. Před nimi nastoupí Tomáš Rosický, pokud samozřejmě zůstane zcela fit. Náhradou může být Daniel Kolář, případně se sem mohou posunout Darida či Dočkal.

Na levém křídle by neměl chybět Ladislav Krejčí, boj spíš probíhá o místo na opačné straně. Zranění Bořka Dočkala, jehož zdravotní stav je nejistý, dává příležitost Josefu Šuralovi a Jiřímu Skalákovi. Přednost patrně dostane Skalák, který toho v Brightonu na jaro odehrál přece jen víc než zraněný Šural ve Spartě a v přípravě působil svěžeji.

Velkým překvapením bylo, že se do nominace mezi útočníky nevměstnal Matěj Vydra z Readingu. Jelikož dle očekávání nejel ani mladičký Patrik Schick, má Pavel Vrba k dispozici tři typově podobné forvardy. Nejlepší výchozí pozici má v současné době Tomáš Necid, jemuž se vyvedl duel proti Rusku. V sázce je údajně i možnost, že by v zahajovacím utkání proti Španělsku Češi vyběhli na trávník bez klasického útočníka. "Že bychom to udělali proti Španělsku, to se může stát," řekl na toto téma kouč národního týmu.

Tip redakce na umístění: osmifinále


Program zápasů - skupina D

13.06.2016
15:00
Španělsko
1:0
Česko
Toulouse
17.06.2016
18:00
Česko
2:2
Chorvatsko
Saint-Étienne
21.06.2016
21:00
Česko
0:2
Turecko
Lens

Konečná nominace

Brankáři
Datum nar.
Klub
Petr Čech
20.05.1982
Arsenal FC
Tomáš Koubek
26.08.1992
Slovan Liberec
Tomáš Vaclík
29.03.1989
FC Basilej
Obránci
Datum nar.
Klub
Theodor Gebre Selassie
24.12.1986
Werder Brémy
Roman Hubník
06.06.1984
Viktoria Plzeň
Pavel Kadeřábek
25.04.1992
TSG Hoffenheim
Michal Kadlec
13.12.1984
Fenerbahçe SK
David Limberský
06.10.1983
Viktoria Plzeň
Daniel Pudil
27.09.1985
Sheffield Wednesday
Tomáš Sivok
15.09.1983
Bursaspor
Marek Suchý
29.03.1988
FC Basilej
Záložníci
Datum nar.
Klub
Vladimír Darida
08.08.1990
Hertha BSC
Bořek Dočkal
30.09.1988
Sparta Praha
Daniel Kolář
27.10.1985
Viktoria Plzeň
Ladislav Krejčí
05.07.1992
Sparta Praha
David Pavelka
18.05.1991
Kasimpaşa SK
Jaroslav Plašil
05.01.1982
Girondins Bordeaux
Tomáš Rosický
04.10.1980
Arsenal FC
Josef Šural
30.05.1990
Sparta Praha
Útočníci
Datum nar.
Klub
David Lafata
18.09.1981
Sparta Praha
Tomáš Necid
13.08.1989
Bursaspor
Jiří Skalák
12.03.1992
Brighton & Hove Albion
Milan Škoda
16.01.1986
Slavia Praha

Autor: Michal Kovalčík

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny

Komentáře (573)

Přidat komentář
j_mrazik

Co s tím Pavelkou? Stejně si nepomůžu, že to je vůl, že jde do nějaký turecký prdele a přijde tak o základní sestavu na ME.

Reagovat
salami

o základ přijde kvuli tomu, že byl zraněnej a v přípravě ted ukázal prd, Turecku na to nemá moc vliv, navíc si myslim, že si stejně zahraje aspon v nějakym zápase v základu

Reagovat
smazaný uživatel

ale vydělá si

Reagovat
smazaný uživatel

Většina českých fotbalistů nemá moc vysoké ambice. On si v Turecku vydělá a za pár sezon zpátky k nám kde bude pořád nadprůměrný fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

najdi si jeho vyjadreni, co rekl po prestupu.. dost jasne a inteligentne to tam vysvetlil. reprezentace neni logicky pro hrace to nejdulezitejsi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patrikhm

Pod trenérem Vrbou opět finále po 20 letech a zase s Německem!

Reagovat
Kang & Kodos

Tip redakce historie mluví jasnou řečí:

Finále 1976: ČSSR - NSR

Finále 1996: ČR - SRN

Finále 2016:

Reagovat
Blasphemer

Vůbec neumějí pracovat se siderickým kyvadlem.

Reagovat
Kang & Kodos

Kde je mu konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Má talkshow na Barrandově

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

co lžeš ty ruskej fízle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
meno

Naráží na Sejdeme se na Cibulce

Reagovat
smazaný uživatel

ale na to, že je každej druhej v Česku je placenej Kremlem něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Kovalčík by se mel stydet

Reagovat
db18

Když letos se to dost bije mezi sebou... jedno euro je dobrý a další špatný a teď to vychází na to špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase brát to minulý jako dobrý, je taky tak nějak všelijak. první zápas hroznej průser, druhej dobrý, třetí dobrý ale s velkým štěstím a pak zasloužený vypadnutí v zápase, kde jsme měli jednu šanci. ok postup tam byl, ale jako úspěšný euro já to teda neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naši byly poslední podle očekávání a skončili ve čtvrtfinále.

Reagovat
Kang & Kodos

Dvacetiletku neojebeš. Škoda, že se nehrálo už v 1956, bylo by o medaili víc

Reagovat
Hardwell

Ono stačí ze Španělsko tipujou na stříbro a česko s chorvatskem na osmifinále, takže podle nich asi postoupí ze skupiny 3 týmy, taky zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si to ověř, než začneš psát nesmysly.

Reagovat
bobis21

a proč ne? zrovna už těchto tří týmů to tipuji stejně. 4 nejlepší ze třetích míst postupují od osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ze skupiny můžou postoupit až tři týmy a na EURO je i osmifinále což dříve nebylo. Taky zajímavý co moulo

Reagovat
patrikhm

Pod trenérem Vrbou opět finále po 20 letech a zase s Německem!

Reagovat
smazaný uživatel

Heeey ya, Super TOM Heeey ya, Super TOM Heeey ya, Super TOM, SUPER TOMAS ROSICKY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Tom dál zůstává s touto krajinou

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Blasphemer

Ale jako proč ne. Když mohou oslavovat písní svého kapitána Slováci, tak i Marta by mohla zapět pro toho našeho.

Reagovat
smazaný uživatel

spis vytahnout krak z prdele. jesli vona nekdy pela tak ja sem akon.

Reagovat
smazaný uživatel

25. místo

Reagovat
Csaplárova past

Nemaji sanci postoupit ze skupiny. Nedokazi udrzet ani ciste konto a tato skupina nebude zadna balada. A tak to ma byt. Nikdo na ty sasky neni v osmifinale zvedavy. Kdyz vidim Rosickeho, tak se mi chce blejt. Aj kdyby ten sasek ze skla nehral 5 roku, tak se furt bude psat, jak ma co nabidnout. A pokud to je pravda, tak je na tom narodak uz opravdu spatne. Od kauzy "Radek Drulak" toho smejda nemuzu ani videt. Kapitan, ktery jde opravdu prikladem. Na hristi se nemuze objevit a mimo hriste dela ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

o kolik se vsadime? jedna ku jedny

Reagovat
Csaplárova past

chces mi rict, ze postoupime ze skupiny?

Reagovat
smazaný uživatel

odpovis mi?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť víš, že na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně kdo vidí to co já :D

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne...

Reagovat
monty25

Říkám si, že kdyby tam nebyli Limberský a Lafata, tak je to docela sympatický tým (ale možná nebude hrát ani jeden). Co se týče mojí prognózy, tak to vidím v zápase proti Turecku na přímý souboj o 3. místo ve skupině a případný postup. A že mají Češi v tomto ohledu Turkům co vracet...

https://www.youtube.com/watch?v=ewoK0psgnss

Reagovat
Blasphemer

Lafata nesmí, Limberský musí.

Reagovat
bobis21

ani jeden nemá v základu co dělat. Už nominace je na pováženou

Reagovat
smazaný uživatel

Čechovi bych před tim zápasem pustil od Davida Kollera 'Chtěl jsem jen říct, že už tě nepustím..'

Reagovat
smazaný uživatel

nepostup z grupy

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Blasphemer

Není to Masopust?

Reagovat
patas92

Snad to tam doporučí i Karochovi a těmhle mamlasům

Reagovat
db18

ale s Hyským už jsou aspoň dva, i když ten to zatím nepotvrdil.

Reagovat
fantomas

Pečeně dělá i spolukomentátora? Ha, to už by je fakt mohli nakazit

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělá.

Reagovat
patas92

On snad dělá jen reportéra?

Reagovat
db18

Tak bude lépe připravený než komentátoři...

Ale s Pepou Němcem bude komentovat zápas Albánie se Švýcarskem.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/11380245141-euro-2016/216471291120002-albanie-svycarsko

Reagovat
Kang & Kodos

Wales - Slovensko = Vlášek, Karoch. To si bratia snad ani nezasloužili.

Reagovat
fantomas

Tyhle je potřeba hlavně udržet co nejdál od Čechů. Na nějaký další "ALE TAK TO PÍSKEJ" fakt nejsem zvědavej

Reagovat
db18

Naštěstí to jistí ARD

Reagovat
fantomas

Tak si jednou dám golololololo no.

Reagovat
Kang & Kodos

Jenom Španělsko, další dva má Bosák.

Reagovat
smazaný uživatel

*PÍSKNI TO!!!

Reagovat
fantomas

Njn, radši sem to pustil z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

to se nedivím...ale já teda nemám rád ani Vláška, ani Zelenku (a že se ti dva nejspíš nesnášej)

Reagovat
ZB 07

Hlavně se musíme modlit, aby na nás Vlasta s Karochem nevyšel v případě, že bychom se dostali do nějaké pokročilejší časti turnaje...

Ta představa, že by Vlasta komentoval semifinále s naší účastí...to by měl vyřvaný hlasivky už při nástupu hráčů na hřiště..

Reagovat
Kang & Kodos

Vlasta nás provázel celou Evropskou ligou. Snad kromě dvou zápasů, který měl Bosák. A taky to přežil

Reagovat
ZB 07

Tak to je přeci jenom furt klubovej fotbal...ale na repre úrovni mají jeho výkony úplně jinej rozměr, však vzpomeň na EURO U21..

Reagovat
Kang & Kodos

Vzpomeň? Na to se nedá ani zapomenout. Ještě, že na featu bude Karoch, jinýho spolukomentátora by mi bylo líto

Reagovat
ZB 07

Já se fakt bojím, co z toho bude...vždyť to je první velkej turnaj, kdy je Vlasta "komentátorská dvojka" a v kombinaci s Karochem to může být fakt velká show..ten konec Čapka nás ještě bude mrzet..

Reagovat
pepinho2

Oni mají snad všechny slovenský zápasy ve skupině

Reagovat
monty25

Vlasta to říkal v pořadu Čtyřka Sport, že bude komentovat všechny zápasy Slováků ve skupině...

Reagovat
Blasphemer

Bůh nenávidí Slováky.

Reagovat
Posledni Kovboj

kdo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh je Maďar.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/lukas_pecene/status/737197870240137216 Nemec je opalenejsi nez Baroš... asi doma zapomnel sombrero

Reagovat
patas92

Tak to sem na něj zvědavý.I když laťka Pepy Němce je hodně nízko

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo to je? jen tak člověk z davu?

Reagovat
Error

Bude komentovat některé zapasy na ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

nový komentátor v konkurenci Karoch, Vlášek, Zelí, Čapí?

Reagovat
Error

Co jsem se díval, tak má psané jako spolukomentátory Švancaru nebo Němce, tak jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pečeně bude komentovat? Toho bych si poslechl rád, aspoň nějaký svěží vítr do toho zatuchlého gangu.

Reagovat
Error

Takže co teď? Už ty prevka nemám číst?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za toto velký palec

Eurofotbal odvádí dobrou práci a ty rovněž, willi.

Reagovat
Counter

Jsem zvědavý, jestli se některé perly, co tam uvádíme, dostanou zas i do vysílání.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je jednoduše tak všední, až je vlastně nevšední.

nejlepsi veta v clanku na eurofotbalu ever

Reagovat
Counter

Hah, díky. Aspoň doufám, že to nemyslíš ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

Nn fakt se mi ta veta strasne libi, nevim proc ale celkove ta cast o iniestovi se mi libila, kdyz to srovnam, tak treba tady o Rosickem je to takove sussi a celkove chudsi na nejake zajimavosti

Reagovat
Counter

Záleží, jak se to pojme no, já chtěl Iniestu zrekapitulovat z pohledu jeho okolí, protože suchá fakta o něm většina lidí ví a navíc tu byl představovaný už před minulým Eurem. Nakonec jsem nasbíral takové množství materiálu, že jsem použil snad půlku

O Rosovi se toho v porovnání tolik ani nenapsalo, byť za působení v Arsenalu o něm Wenger napovídal spoustu krásných slov, která se sem šoupnout mohla + možná něco z Dortmundu (aspoň že je Reusův vzor třeba).

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze hlavne naka perla z diskuzi

Reagovat
kubys

Reagovat
andrew96

Zas? Co se tam dříve dostalo?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
shitcool

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Česko = Slovensko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

*<

Reagovat
shitcool

Reagovat
salami

já bych to na Španělsko dal takhle: Čech - Kadeřábek, Sivok, Kadlec, Pudil - Plašil, Darida - Gebre, Rosa, Krejčí - a tady nevim, nejspíš bych vsadil na rychlost, takže možná Skalák/Šural, případně Škoda, rozhodně ne Lafatu, Necid taky neni brejkovej, ale zase dokáže podržet balon, a jinak je jasný, že bude na LB Limberský

Reagovat
db18

Před přípravou by mi Gebre na LB moc nevadil, dřív tam odvedl dobrou práci, ale teďka mne moc nepřesvědčil a vadí mi trochu, jak chodí do soubojů "zádama" napřed...

+ hlavně doufám, že na stoperu nebude Kadlec (kdo by to byl řekl, že se budu těšit na Suchého v repre )

Reagovat
salami

Hubníka tam stopro nedá, Kadlec je první zápas tutovka, ledaže by dali na stopera Limbu jako proti Koreji

Reagovat
smazaný uživatel

To mi neřikejte, že nedá Dočkala do základu..

Reagovat
Kang & Kodos

Je zraněnej. Těžko říct, jestli se dá do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

chlape čteš ten článek nebo jdeš rovnou na komentáře?

Reagovat
REPLIKATOR

Černá ovce turnaje

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisto, jsem myslel, že už Gebre nikomu nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní počteníčko a pochvala Víťovi Horákovi (ať už je to kdokoliv) za grafiku, jako grafik to dokážu ocenit, zvlášť na EF, který není vzhledově na prakticky žádné úrovni

Reagovat
Counter

Víš jak, malé krůčky

Reagovat
smazaný uživatel

v pripade eurofotbalu je prehlednost absolutne nejdulezitejsi vzhledem k mnozstvi informaci a rubrik. eurofotbal tim jasne rika: "sme obsahove tak kvalitni ze nemame potrebu kapotovat a lestit"...

Reagovat
aurelio

A na všetko ostatné je tu ČTK

Reagovat
smazaný uživatel

Není nic těžkého udělat přehledné a zároveň graficky pěkné stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

davej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Limbersky je kokot a nesnasim ho,ale podle me by mel hrat jasny zaklad. Tyhle velke akce a zapasy jsou presne pro nej

Reagovat
smazaný uživatel

Může slavit točením volantu, protože tam toho kokota nikdo nezná a všem to bude jedno.

On do reprezentace prostě nepatří, stejně jako Lafata. Jsou to zmrdi, simulanti, falešné svině. Fotbalové kvality asi mají, ale reprezentace není jen o těch fotbalových kvalitách. Vrba je sráč, že je vzal.

Reagovat
Blasphemer

reprezentace není jen o těch fotbalových kvalitách

Jojo, ještě je důležité umět obstát ve všeobecném kvízu a promenádě v plavkách.

Reagovat
Posledni Kovboj

to by David dal.

Reagovat
smazaný uživatel

asis nepochopil ze tim myslel moralni kredit. vrba by se mel ucit vod deschampse.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to jsem pochopil. A co jako? Messi krátí daně, Neymar krátí daně a simuluje, Robben simuluje, Vidal rozbíjí ožralej auta, Ribéry šuká nezletilý šlapky... a nikdo je z reprezentace nevyloučil, protože by to byla úplná blbost. Deschamps je jeden příklad, ale že by to Francouzům vyhrálo MS jsem si taky nevšiml.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty mi tady vypisujes narodni modly- obzvlast v jizni americe to ty lidi prejdou protoze sou to pro ne bohove a negativni chovani tech hracu se celonarodne prehlizi i diky tamni mentalite. tady sme v evrope. vo simulovani se nikdo nebavi to jaksi vyplyva sice z charakteru ale v prvni rade ze hry samotny je to moderni soucast fotbalu. ribery je pripad sam vo sobe nakonec se z toho vykroutil tak ze prej neznal vek ty holky- rozsudek nevinen. ale nikdy nic nedemonstroval na verejnosti a nevysmival se. zato limberskej? vozralej sed za volant nebezpecne boural a jeste cely spolecnosti ukazal ze je mu to u pici. co chces vic pro vyrazeni z reprezentace? zabiti z nedbalosti?

Reagovat
Kang & Kodos

O to je to horší, že je to národní, nebo spíš celosvětová modla.

Reagovat
Blasphemer

To samý udělal Pavelec a vlna odporu se proti němu taky nezvedla. Kdyby to nebyl Limberský, tak těch moralistů není ani desetina.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak hokejisti, to jsou zase miláčkové. Když Hašek poslal při inline hokeji jednoho frajera do nemocnice, tak se to řešilo pár tejdnů. On mlátí.

Reagovat
Blasphemer

Divím se, že v seriálu Přístav to pak skvadra z Nagana nepovyprávěla Dejdarovi jako vtipnou historiku.

Reagovat
Kang & Kodos

Toho bílýho jsem měl. Pak jsem litoval, že jsem ty prachy nedal někomu na krabicák.

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel... proste hokej

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co udelal pavelec...

krome cucani zlomku z prdele nemas nic jinyho? uznavam ze kdyby takle vozralej boural kdokoliv z narodaku tak to akorat vyvola sok verejnosti a maximalne spoustu votazniku zustat jenom u toho... ovsem kdyby ten dotycnej po tom predved to samy solicko co limberskej tak by u verejnosti klesl na stejnej level. jeste dodam ze pokud by to byl spartan tak by tech moralistu bylo taky min protoze spartanu je nejvic v republice...? nebo jaka je to logika?

Reagovat
Blasphemer

Takže jde jenom o tu oslavu. Limberský ukázal že je retard, což už se stejně tak nějak vědělo. Navíc to bylo v lize a ne za reprezentaci. V lize, kde se stanou za sezonu desítky horších věcí, který jsou v rozporu s fair play nebo dobrými mravy, a osobní odpovědnost z toho nikdo nevyvozuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ne vopravdu nejde jenom vo voslavu. de vo precin rizeni motorovyho vozidla pod vlivem navykovejch latek (nad 1 promile- takze to nejde vomluvit tak ze si dal tri piva a podleh apelu kamose na vodvoz) a naslednou voslavu diskretitujici ceskej fotbal a v menci nebo veci mire narodni tym to si posud sam. (nase stesti ze nepatrime mezi top tymy evropy) "navic to bylo v lize a ne za reprezentaci..." to si vazne uz delas prdel ne? to je snad uplne jedno v jaky soutezi svuj disrespect prezentoval...

jak pises vo lize tak nevim ze by se staly horsi veci treba mas recht. bohuzel vecina tymu nasi ligy neni tolik sledovana a medializovana tak se to ututla a pohodicka. nerikam aby se co se tyka ligy delaly naky exemplarni priklady ale mely by bejt nastaveny urcity hranice a pokud je hrac prekroci tak zadna druha sance. to by ty zmrdecky meli ucit vod starsich zaku a mozna by ceskej fotbal nebyl tam kde byl.

Reagovat
Blasphemer

Diskreditující českej fotbal. Českou ligu diskreditujou korupčníci ve vedení svazu, mafiáni ve vedení klubů, ovlivňování zápasů, ožralý sudí. Ligu určitě nediskredituje tohle, proboha. Pokud jde o chování hráčů, tak jsou daleko horší projevy. Dokonce dám příklad reprezentanta: údajnej rasismus Petržely, což se netrestalo nijak a Petržela byl následně v reprezentaci. A obešlo se to bez keců o morálce.

A řízení motorovýho vozidla opravdu není důvod k vyřazení z reprezentace. To už jsem uváděl příkladu jak z fotbalovýho prostředí (Vidal), tak i z hokejovýho a tuzemskýho ke všemu (Plekanec). Prostě žádnej takovej precedens neexistuje, to je jenom tvoje zbožný přání.

Reagovat
salami

takže se to prostě bude dál přecházet, protože se tu přecházej jiný problémy a přešlo se to i u jinejch sportovců? tohle je tvůj přístup? mimochodem, co teda řikáš na ožralýho rozhodčího, zřejmě bys ho vyslal pískat na Euro, vždyt o co jde, máme tu korupci, tak serme na všechno a to je ještě hodně blbej příklad, protože ten ožralej rozhodčí aspon nesednul zavolant a nikoho nehrožoval

Reagovat
Blasphemer

Limberský nepřišel ožralej do práce (nebo mu na to ještě nikdo nepřišel ), na rozdíl od toho rozhodčího.

Reagovat
salami

ok, to mi stačí

Reagovat
smazaný uživatel

jo pozor pro mr. crashblamera je nejdulezitejsi ze pan limbersky nikoho nevohrozoval v praci. v jeho volnym case je to fuck a mimo jurisdikci dicktoria plzen a facru. lid verus davie limb...

Reagovat
Blasphemer

Soukromý život vs. profesní život

Pokud to první neovlivňuje druhý, tak nevidím důvod to spojovat. A pochybuju o tom, že jedna bouračka má zásadní vliv na kariéru sportovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaktoze to nedisktretiduje ceskej fotbal? ty si jako myslis ze v ligovejch zapasech sedi na tribunach jenom cesi a nikdo zvenci nesleduje nasi ligu? a ze vo ty korupci mluvis zrovna ty... i kdyz chapu nejveci pozornost na sebe berou stejnak pelta a starka...

opet zas a znova mi davas irelevantni priklady hracu: petrzela nikdy nebyl usvecenej ani vodeziranim ze rtu ani ruchovejma micama- disciplinarkou byl potrestanej pouze za nesportovni chovani. dale arturo vidal- tys ho videl ze by pri voslavach svejch golu nebo vitezstvi tocil volantem nebo treba vobracel imaginarni flasku po ty svy havarce s manzelkou?? limberskej ma proste na triku precin a nasledny zlehcovani svyho skutku pred fotbalovou vlasne celou verejnosti jako reprezentant a to to tehdy bylo teprv v setreni. todle by si nedovolil ani ibrahimović a to je co ric.

ze zadnej precedens neni- to proto ze takovej v historii reprezentace ani nebyl. hlavne mi nepis vo voslavach barose a dalsich- to snad neni proti zakonum.

napisu ti to pro jistotu jeste jednou po lopate: bourat vozralej = omluva. sebereflexe. pokani. = second chance. limberskej = sakra prasklo to do novin. radoby litost. vysmech. cekani az to vysumi. rozsudek. vysmech. vymluvy.

Reagovat
salami

podotknu, že argumenty jeho omluvy jsou, že ho k těm oslavám a zlehčování vždycky někdo navedl, takže doufám, že mu někdo zase příště neřekne, aby klidně sednul vožralej do auta a dojel domů, protože tenhle nesvepravnej pablb by to zřejmě zase udělal

Reagovat
Blasphemer

A vlastně je nakonec úplně jedno, co si myslíš, protože to má Vrba na salámu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejvic je vtipny ze se snazis vobhajit neco s cim nesouhlasi ani blbej cigan...

Reagovat
db18

Ti nesouhlasí s tolika věcma... jako třeba s tim, že nemam problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pouze sem poukazal na infantilnost blashphemerovy logiky vobhajovani limberskyho. to ze ty nemas problem je fajn a cenim si toho protoze cim min predsudku tim lepsi souziti.

Reagovat
Blasphemer

No tak to je blbý, po uznání cikánů totiž prahnu celej život.

Reagovat
smazaný uživatel

hm pochopeni textu nula... uznani? vo tom byla rec? tady de vo tebe a tvoje vobhajovani nevobhajitelnyho. "ale tamten udelal to a tamten vono..." toudle logikou si vlasne reprezentani muzou delat co chtej ze jo. ten blbej cigan byla takova vsuvka aby sis uvedomil jak moc ses tvrdohlavej i kdyz musis aspon trochu cejtit ze nemas pravdu . kdybych te mel diagnostikovat tak mi vyjde ze ses bud prehnanej klubista nebo nemas cit pro cestnost nebo voboji. pro jistotu dodam ze limberskyho beru jako dobryho fotbalistu ale reprezentace je prestizni utvar a lidi jako von tam proste nepatrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4. misto ve skupine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

Obrana je žalostně tragická.Proti Španělům bych ti viděl. Čech-Kadeřábek-Sivok-Hubnik-Limbersky-Pavelka (jen ne Plašil)-Darida-Gebre-Rosický -Krejčí-Šural

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník je na rychlý španěli ideální volba

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň štvrťfinále, držím palce, bratia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Kincl

Postup ze skupiny je na stejné úrovni jako kdybychom to vyhráli :D

Reagovat
smazaný uživatel

To je kazdemu jasne

Reagovat
Kang & Kodos

Ta sroperská dvojice bude epická. Kadlec tři roky seděl v Turecku a už se chystá domů, a Sivok šel taky docela dolů. Nehledě na to, že ani jeden nepatří zrovna k rychlejm stoperům. Sere mě, že nevzal Brabce/Baránka.

Reagovat
monty25

Vrba se obecně s těmi mladíky držel při zdi. Podle mě měl vzít aspoň jednoho z trojice Schick-Juliš-Černý.

Reagovat
Kang & Kodos

S Černým to je těžký, když hrál většinu roku 2. Holandskou. Juliše bych taky nebral, ale Schick měl jet určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubnik je rychly

Reagovat
Kang & Kodos

Tak snad mu to bude na lavičce platný

Reagovat
smazaný uživatel

z toho co jsi napsal, vyplyvalo, ze v cele nominaci neni rychly stoper...

Reagovat
Uwe háže buly

Taky neni.

Reagovat
Han střelil první

Hubník je rychlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdem si pro titul

Reagovat
nani92

zatiaľ zostava s najslabšou kvalitou

Reagovat
smazaný uživatel

I keď pravdepodobne pôjdu ďaleko, majú predsa Jágra a to pověstné Štestíčko

Reagovat
placa

Takze Severni Irsko nebo Madarsko maji papirove lepsi sestavu? To tezko...

Jedna z nejslabsich sestav asi jo, ale nejsabsi urcite ne...

Reagovat
nani92

tak MAdarsko ma aspoň Priškina

Reagovat
placa

Ok, tak to potom jo

Reagovat
Kang & Kodos

Ten by nebyl v naší nominaci ani při tý útočný bídě, co máme teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Dal by som ti palec keby mi na mobile šlo dať smajla

Reagovat
I am Mancunian

objektivne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tazko povedat ci najslabsia, nie je tam ale nikto na koho by som sa tesil

Reagovat
aurelio

Najslabšia určite nie (Maďarsko, Albánsko, Írsko, Severné Írsko a asi aj Island, Wales, Rumunsko), ale rozhodne jedna z najnudnejších. Ja im budem priať aspoň kvôli Vrbovi, mohol by z toho byť postup spolu s Chorvátskom

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, to vis ze jo.. alew vas bysme porazili, i kdyby za nas hrali vozickari

Reagovat
smazaný uživatel

V momentalnej situacii to je urcite 50 na 50, mierne vyssie sance by som daval nasim z dovodu, ze sa proti vam vedia nahecovat

Reagovat
smazaný uživatel

preber sa

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

jééé, Slovensko porazilo v přípravě Němce, tak to zas budou každýmu cpát, že jsou lepčí než my

Reagovat
partaS

tak snad Daridu osvítí a ukáže nám svoje "nesporný" kvality

Reagovat
kattos

1 otázka proc není tahoun týmu Čech? Už jsem se tak divil u Německa, chápu dobře že to nemůžou byt golmani?

2 otázka proc v předpokládane sestavě Chybí Dočkal a Limbersky? Oba tam pravděpodobně budou, i když by si to autor pral jinak.

Článek nic moc, ale zase sis stim dal práci :)

Reagovat
smazaný uživatel

takhle.. Čech nemá na naši hru zásadní vliv.. samozřejmě často chytne neuvěřitelné kusy.. ale pořád je to golman.

Rosický je prostě šoumen.. neuvěřitelnej hráč.. troufám si říct, že takových po evropských hřištích zas tolik neběhá. když je zdravej. snad se nezraní... on je pro česko hru stěžejní. bez něj se na šance 2x tak nadřene. nicméně konečně se nebojím říct, že umíme hrát i bez něj.

Reagovat
F.Torres

Ignorace Limberskýho zavání amaterismem redaktora.

Reagovat
smazaný uživatel

tak golman je branej spíš jako opora týmu než tahoun

Reagovat
smazaný uživatel

Pepi poslední v skupine...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem ti zprávu, aspoň na ni zareaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš ísť na rande? Nie, ďakujem.

Reagovat
Ferguson6

Ja by som preferoval na LB Kadleca, ale očividne nemôžem

Reagovat
F.Torres

Sestava dobra, jen redaktor by mel oddelit sympatie od kvality a hodit na levo Limbu. Z jeho strany dost velká neprofesionalita

Reagovat
naheCZ

Spíš je to v rozporu s tím, co je napsaná pod tou sestavou....Příležitost na základní sestavu se zdají být mezi Limberským a Gebre Selassiem vyrovnané, generálka s Koreou, v níž se obránce Brém nechal zbytečně vyloučit, však mírně nahrává zkušenému zadákovi Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

PÁR ZAJÍMAVOSTÍ

Víte, že...

... Vladimír Darida je hráčem berlínské Herthy? Předtím hrál za Freiburg. (také Německo)

... Tomáš Rosický a Petr Čech jsou spolu s Jaroslavem Plašilem jediní, co stále pamatují EURO 2004?

... Petr Čech je bývalým hráčem londýnské Chelsea?

... Theo Gebre Selassie je ve skutečnosti etiopský migrant?

... David Lafata je myslivec?

... Tomáš Necid je ve skutečnosti ještěr z podsvětí?

Reagovat
Kang & Kodos

Já taky pamatuju Euro 04.

Reagovat
Blasphemer

Já jsem zase ještěr z podsvětí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně pamatuju ten znuděnej a protivnej komentář dědka Táborskýho, kterej to kurvil tehdy skvělýmu Bosákovi

Reagovat
Posledni Kovboj

tenis vole

Reagovat
Kang & Kodos

Měl relax vole

Reagovat
Blasphemer

párek nezaskočí vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byl skvělej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

to s tim Cechem jsem nejak nezachytil, zbytek sedi

Reagovat
F.Torres

Prej zajímavosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

A chybí tam, že Petr Čech hraje na bicí

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg je ve Francii...

Reagovat
db18

Jako reptilián by hrál Necid důležitější roli, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Pro takovýho woodera je ještěr tak akorát.

Reagovat
smazaný uživatel

...Petr Čech nosí na hlavě helmu

...Milan Škoda hraje za Slávii Praha

...David Limberský je latentní imbecil

Reagovat
Posledni Kovboj

jak latentni?

Reagovat
Blasphemer

Jakože je všude pozdě.

Reagovat
Posledni Kovboj

na cizi termity pozor

Reagovat
Blasphemer

pán je nějakej suterén

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mravenci s nima maj problém, sem viděl na zoomu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
FUnk

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kucka

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, měl jsem napsat latentní intelektuál, to by bylo vtipnější

Reagovat
Counter

Nedávno v rozhovoru tvrdil, že má rád matiku a z hlavy spoluhráčům počítá výplaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

4. místo, jsme snad nejhorsi tym na me a to rikam jako uzivatel, ktery je tady od uplneho zacatku ef.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš leda tak parodie na uživatele, Masopuste.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak pak to teprv ma poradnou vahu ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Datum registrace: 15.2.2010

neolit internetu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Counter

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SunFells

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icka

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz ses tady vod zacatku, tak neni vo cem.. pres to nejede vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lenon byl taky u začátku Beatles a jak dopad

Reagovat
Posledni Kovboj

chodil s Yoko Ono, brr

Reagovat
smazaný uživatel

že bych tady byl ještě před začátkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že sa Česko zbytočne podceňuje, ja ich tipujem na postup zo skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, akoby nikto nepočítal s tým, že Česi sù prakticky v každom športe psychicky veľmi odolní a v skupine majú labilných Turkov a Chorvátov. Na turnaji sa to ukáže.

Reagovat
Coutinho10

na CT Sport ted 2. zapas ve skupine s Italii z Eura 96 z Anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten rozhovor pred tim s belehradakama. Nemuzu si pomoct ale pripomina jeste nekomu Panenka na ty fotce z mladi co byla za nim Rosickyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil měl výbornou sezonu. V anketě o nej hráče Sheffieldu skončil 3., fanoušci si ho oblíbili a prý i syn jiného fotbalisty ( sice mu jeste fotbal asi nic neříká ) napsal dopis trenérovi aby si ho nechali. Proti Španělům jasná volba.

Reagovat
Posledni Kovboj

neuveritelny pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

I slzička ukápla?

Reagovat
smazaný uživatel

Theo do zakladu! Nemůžu si pomoct, ale Kadeřabek v připravnejch zapasech hrál mam v piči stylem a gebre je celou sezonu skvělý

Reagovat
Trapný diskutér

Největší síla tohoto týmu je v přihrávkách na vlastní polovině.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nad tim diskutérem by se ještě dalo polemizovat, ale to že jsi trpanej ti nikdo nezapře.

Reagovat
elChe

Mistři!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ENRIKO KIESA

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čapek byl hnup snad odmala

Reagovat
smazaný uživatel

Sedy vlk Fabrizio Ravanelli !

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zapase mel teprve 27 let, tomu proste nemuzu uverit, kdyz ho vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mitchell Schet z Trenčína, zná ho někdo? Měl by na Spartu?

Reagovat
Kang & Kodos

Že ho nechceme?

Reagovat
Hokaido

Zatím jen bulvárek, ale koukám, že má i článek tady:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/schet-po-nehode-konci-v-trencine-328710/

Reagovat
Kang & Kodos

28letýho Holanďana, kterej neměl extra čísla ani na Slovensku, na post, kterej máme pořešenej absolutně dokonale.

Do pátku čekám podpis smlouvy.

Reagovat
Rarášek

Post, kterej máme obsazenej absolutně dokonale?

Reagovat
Kang & Kodos

Na wiki byl jako útočník.

Ale i zálohu máme pořešenou luxusně. Nepotřebujeme dalšího cizince na lavičku.

Reagovat
db18

A ty si myslíš, že s ním Impuls počítá na jeho přirozenou pozici?

Reagovat
Kang & Kodos

Vypadá to, že jsme našli levýho beka

Reagovat
Rarášek

Na křídlo bych určitě někoho vzal.

Reagovat
Blasphemer

Tak ten je jasný. K nám do Plzně s ním.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si právě říkal, že hledáme nějakou protiváhu k Limberskýmu.

Reagovat
Rarášek

Pokud jde jen o fotbalovou stránku .. Ne, ani tak na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

V Sparte by patril k tym lepsim, bez problemov.

Reagovat
Kang & Kodos

V šoférování možná tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ve Spartě Rotterdam ano, v pražské Spartě max pár minut

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem na co sa hrate ste priemerny, slabucky tim, ktory nicim nevycnieva z priemeru, presne pre takych hracov ako Schet

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
salami

spíš ne, viděl jsem ho párkrát za ADO a neni to žádnej zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem tu nenávisť chovanú voči Lafatovi.Je to kvalitný skousený forvard, Sparťan, už majúci svojhe roky ale padá mu to tam stále a svojmi gólmi dokáže dostať forvard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

forvard...

Reagovat
smazaný uživatel

'Když sečteme dvě žluté, vychází z toho jasná rovnice na červenou.'

Pavel jel bomby už v 96

Reagovat
smazaný uživatel

picsaba, same xujoviny sa tu riesia nacionalisticke... cesi maju podla mna svoju kvalitu, treba to brat uplne objektivne, ze patria k sirsej europskej spicke. podla mna stvrtfinale daju uplne s prehladom.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo rozumný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, rozhodne nepatrime objektivne k sirsi evropske spicce

Reagovat
smazaný uživatel

Však zas si tu niekto lieči nízke sebavedomie...S Čechmi súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to uz tu je taka tradicia to neries. Inac Cesku tiez fandim

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to je zatím nejlepší trolling, který zde v diskuzi Slováci předvedli. Za odměnu posíláme písničku od slovenského Karla Gotta

https://www.youtube.com/watch?v=T445XPqWHtU

Reagovat
FUnk

Reagovat
Blasphemer

Koukám, že v populaci Slováků je vcelku častý výskyt tzv. arsinova syndromu.

Reagovat
smazaný uživatel

*šovinistické

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste proste vsichni vymlety.. jeden do druhyho.. kazdej trosku jinak, ale proste vsichni

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Historický úspěch je blízko, očekávám finále Česko - Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

ptm mohli by sme s tym vyjebat tak ze by sme sa tesne pred finale zase spojili do Ceskoslovenska a mali by sme vsetci zlato

Reagovat
ZB 07

No vzhledem k tomu, že nás půlka Francouzů furt bere za jeden stát, tak je pravděpodobný, že bychom se ani nemuseli spojovat a ten pohár by nám dali rovnou..

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
FUnk

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

0:10

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava je docela trefena. Jen Gebre bude zrejme na lavicce, ta leva strana mu nesedi smerem dozadu. To si v takove skupine nemuzeme dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jinak.. udělal jsem si takovej menší seznam klubů, který vyprodukovali nejvíc hráčů pro repre na vrcholenej turnaj eura..kdyby se chtěl někdo mrknout:

jinak nepočítám tam jen kluby, odkud danej hráč pochází, ale hlavně beru v potaz klub, kde poprvé dostal čuchnout k prvoligovýmu fotbalu..

euro 04

Sparta 0.5,1,1,1,1,1 =5,5

Blšany 0.5 =0,5

Bohemians 1,1 =2

Dukla 1 =1

Drnovice 1 =1

Baník 1,1,1,1 =4

Zlín 1 =1

Olomouc 1,1,1 =3

Čes.Buděj 1 =1

Slavia 1 =1

Teplice 1 =1

Hradec Kr. 1 =1

euro 08

Sparta 0.5,0.5,1,0.5,1 =3,5

Bohemians 1 =1

Baník 1,1,1,0.5,1,1 =5,5

Olomouc 1,1,1,0.5 =3,5

Drnovice 1 =1

Blšany 0.5 =0,5

Slavia 1,0.5 =1,5

Liberec 1 =1

Ml.Boleslav 1 =1

Slovácko 0.5 =0,5

Teplice 1 =1

euro 12

Sparta 0.5,0.5,1,1,1,1 =5

Blšany 0.5 =0,5

Baník 1,0.5,1 =2,5

Jihlava 0.5 =0,5

Liberec 0.5 =0,5

Olomouc 1 =1

Slovácko 0.5,1 =1,5

Plzeň 1,1,1 =3

Příbram 0.5 =0,5

Slavia 1,1,0.5 =2,5

Hradec Kr. 1 =1

Teplice 1 =1

České.Buděj. 1 =1

euro 16

Sparta 0.5,1,0.5,1,1,1,0.5,1,1 =7.5

Blšany 0.5 =0.5

Hradec Kr. 1 =1

Žižkov 1 =1

Jihlava 0.5 =0.5

Liberec 0.5,1,0.5,0.5 =2,5

Olomouc 1 =1

Slovácko 0.5 =0,5

Plzeň 1,1 =2

Slavia 1,0.5,1 =2,5

Brno 1 =1

Čes.Buděj. 1 =1

Bohemians 1 =1

Reagovat
smazaný uživatel

ten z HK je jako Plašil?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslíš letos, tak je to Koubek

jinak je možný, že tam bude něco blbě. ale pro představu by to mělo být dost vypovídající

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, Koubek, na toho jsem zapomněl. Ale kam jsi teda zařadil toho Plašila? On teda vlastně nepatří nikam do český ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak nezařadil jsem ho.. stejně jako Drobnýho a Pekhartovi jsem dal 0.5 za Slávii..

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tak:

Čech Blšany/Plzeň, Vaclík Vítkovice, Koubek Hradec,

Gebre Jihlava, Hubník Sigma, Kadeř, Pudil Sparta, Kadlec Slovácko, Limberský Plzeň, Sivok Budějovice, Suchý Slavia

Darida Plzeň, Dočkal Slavia, Kolář, Rosický, Pavelka, Krejčí, Skalák Sparta, Plašil Hradec, Šural Zbrojovka

Necid Slavie, Myslivec Budějovice, škoda Bohemians

Kde začali hrát ligu je pičovina, kterou navíc ani nedodržuješ, když půlíš Kadlece, za koho má body Liberec taky totálně nechápu, protože Koubek je Hradec, Pudil s Dočkalem jsou S, Dan začal s ligou v Blšanech, Bořek ve Slavii, ještě před Libercem odkopal celou sezonu na hostovačce na Kladně.

Pičoviny tam máš i s druhou ligou. Gebre, Sivok a Vaclík hráli druhou ligu za Jihlavu, Budějky a Vítkovice, jedinej rozpůlenej je ale Gebre, i když toho Vacloš za Vítky odchytal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkám, jen to jen pro zajímavost..

Čech - Blšany/Sparta (mohl jse dát jen Blšany)

Gebre - Jihlava/Liberec, Slávku, kde nedostal šanci nepočítám

Hubník je dobře, Kadeřábek taky, Kadlec taky, Sivoka jsem bral jako Sparťana, Suchý taky dobře

Darida dobře, Dočkal Slávia ani náhodou!, ti Sparťani taky dobře, Plašila jsem nepočítal a myslím, že by se snad ani počítat neměl, Šural dobře, na Poláka jsem vůl zapomněl.

jinak je to dobře..

a nebral jsem to jako odchovance.. spíš za vyzitku týmů co dávaj šanci mladejm..

jinak to s druhou ligou je možná pravda, protože třeba Hradec pendluje mezi ligama pořád a fakt se mi nechtělo to na každou sezonu dohledávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč proboha u Čecha Sparta? Do 17 let v Plzni, pak dva roky v Blšanech, jeden jako jednička, jeden ve Spartě a zahraničí. Fakt by mě zajímalo, co na to vyplodíš.

Dočkal samozřejmě Slávista je, přišel tam v 10, cokoliv jiného je k smíchu,vzhledem k tomu, že ještě předtím než se stal hráčem Slovanu odehrál v lize 20 zápasů za Slavii a na hostovčce na Kladně, dalších 17 odehrál ve Slovanu jako hráč hostující ze Slavie, až potom ho Karl koupil za cca 20 mega. stejně jako je třeba slávista Jarda Blažek, Jirka Štajner (oba mají medaili za rok 96) nebo Lukáš Vácha, Řepka se Sionkem jsou zase chachaři. Že pak ze sebe dělali Blažek s Řepkou největší sparťany je jejich problém a problém blbců, co jim na to skočili.

Nepočítat Slavii u Gebreho je taky dobrá pičovina, vždyť na něm vydělali 6 mega(příchod 6, odchod 12), za Jihlavu hrál jen ve druhé lize. Sivok byl v Budějovicích od 10 do 19 let, tak jakej Sparťan? Dan Pudil si zase za Sprtu v lize nekopl.

Spíš to je tak, s kterým klubem máš ty hráče spojené, protože Čecha do Sparty může dát jen vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže tys to evidentně nepochopil.. já neřeším, kdo koho koupil ani, kde je jejich domovina. kdo koho vychoval v dorostu. já řeším, kde dostali poprvé čuchnout ke gambrinus lize a srry ale nějakých 6 zápasů jako v případě Gebreho za Slavii (tipuju, že z toho 5 jich bylo na posledních 10 minut max) prostě nepočítám.

Čecha... ok. já ti rozumím. přesto jsem chtěl nějak ocenit Spartu a taky jsem si původně nebyl jistej, jestli byly Blšany zrovna v 1.lize. čti si co jsem napsal..díky!!!

Půlku hráčů, co tu píšeš jsem počítal stejně jako ty btw....

Reagovat
smazaný uživatel

a kde má zbrojovka v roce 2008 bod za Honzu Poláka?

Možná to odpoledne až budu mít čas napíšu celý, protože tam máš chyb jako sraček, Rudy Skácel je z Hradce,za který hrál ligu, Slávia za něj dala 11 mega, jedinej kdo se z roku 08 dá brát za Sparťana je Koller.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to bral fakt okrajově. negooglil jsem. většinu jsem dával z hlavy a semtam jsem mrkl tady na ef. nedělám z toho diplomku, bral jsem to jen na jako zajímavost, která mě osobně zajímala.

Uznávám, že u Skácela jsem se seknul. na Poláka jsem tak nějak blbec zapomněl, byť je z Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Asi sepíšu petici za bílý smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

vyraz smajliku takzvane "bilej strachy."

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SunFells

Samí rákosníci kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomasovi žlutí mužíčci

Reagovat
stas87

Sak si vas vsetkych kupi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

To muselo dát příšerné práce... přitom taková blbost.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
Azazelo RD

Co to je za rybu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protektorátik <3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší být v tý době Protektorát než kolaborantský stát, žejo...

Reagovat
Uwe háže buly

Ne no.

Reagovat
pantondavo

Za tohle bych ti přál zažít alespoň den protektorátu, tipuju, že ti je tak 15, co?

Reagovat
smazaný uživatel

A co to s tím má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

vlado?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado, Yung alebo srandro...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
San Iker

Reagovat
FUnk

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Taky státnice?

Reagovat
Manau

Reagovat
TopinB

Reagovat
bobis21

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

HLAVNĚ TO UFŇUKANÝ PLZEŇSKO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Jestli uhrajeme alespoň bod, budu příjemně překvapený.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesko > Slovensko

jdeme do finale

Reagovat
smazaný uživatel

*<

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja fandim Rosickemu.

Spolu s Ikerem jediny hrac, ktery byl uz na ME 2000. A na rozdil od Ikera tam i neco odehral. Takze naprosta legenda. Snad si celou Evropu namaze na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned v zapase se Spanelskem si celou jejich zalohu namaze na chleba Spanele nebudou vedet kam driv skocit. Uplne si to umim predstavit

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja treba celkem jo. Rosicky je porad v nekterych hernich atributech lepsi hrac nez nekteri spanelsti zaloznici, kteri muzou klidne nastoupit proti nemu (napriklad Koke a Bruno).. Jakoze jsem uz videli, ze Rosicky klidne muze byt nejlepsi na hristi proti libovolnemu souperi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci byt nejak velkym pesimistou, ale zapas se Spanelskem bude behani bez balonu.

Reagovat
Atlético de Madrid

To velmi pravdepodobne bude, ale pokud nekdo muze vymyslet golovou akci, tak Rosicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně velký optimizmus :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné, tyhle Česko-Slovenské provokace.. Chápu lidi, co berou ten druhý tým jako největšího rivala, já to tak třeba mám v hokeji a neumím jim fandit. Ale prostě to co se tady někdy objevuje.. Jinak na ME určitě Slovákům přeji a jsem rád, že mám hned více zápasů, ve kterých budu moct více fandit

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Už by taky mohli něco uhrát i na tom Euru, mají na to

Reagovat
Azazelo RD

Přesně, taky jsem rád, že mám víc zápasů, kde můžu fandit. Minimálně ve třech zápasech soupeřům Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já jim třeba fandim uplně vždycky a ve všem. Jejich hokejový zlato sem regulérně oslavil a Demitru s Pálffym sem si oblíbil víc než celou řadu českých legend, při jejich postupu na fotbalovym MS sem si i pěkně zařval... na druhou stranu s Oliverem a dalšíma si sem tam "zašpásujem", na tom nic moc špatnýho nevidim, když je to všechno v rámci takový chladnokrevný rivalitky. Akorát to dělá věci zajímavýma.

Reagovat
smazaný uživatel

Len keby si vedel, aky je teraz Palffy debil .

Reagovat
fantomas

Co dělá/řiká?

Reagovat
smazaný uživatel

To je na dlhy prispevok, na kt. nemam cas a este k tomu ani nesledujes telenovelu okolo nasho hokeja, kt. trva roky, cize to by musel byt fakt dlhy prispevok. V skratke: co sa tyka legitimneho bojkotu repre asi 50 tich hracov, tak Palffy ide proti svojim byvalym spoluhracom - zlatym chlapcom, kt. vybojovali bojkotom aspon novu demokraticku volbu prezidenta zvazu lado. hokeja, v kt. Palffy a jeho tzv. 'skupina' navrhuju ako kandidata na prezidenta byvaleho GM (ako babku-loutku Sirokeho) Popradu, kt. tak zadlzil Poprad, ze takmer krachol. Ale je tam vela podmnozin, velmi vela. Pisal som o tom prispevky tyzden dozadu zhruba v PL sekcii. Na oplatku Palffy dostal od zvazu, kt. od samostatnosti riadi byvaly agent STB Siroky (proti nemu altivne vystupoval Peter Stastny) fimancie na hokej v Skalici a od byvaleho prezidenta cenu 'fair play' za tzv. 'vychovu mladeze' (co je tiez blbost, kedze Palffy mladych hokej. netrenuje a je len marketingovou tvarou), proste fraska.

Reagovat
stas87

V klude, aj tak to zoberie Satan a porazi Nemecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Pozri hokejportal a diskusie pod clankami.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem Tě

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich hokejový zlato si oslavil. Oni tehdy zase slavili naše vypadnutí s Rusama ve čtvrtfinále.

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
JozkokozleJ

Aj ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim kdysi taky hodně fandil, když vyhráli MS tak jsem řval. Ale ta drobná nenávist asi vznikla i podobných diskusí, jaká je tato.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuď podle diskuzí.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Přesně až na to, ež i v hokeji ji mfandí a taky jsem řval jak tur, jak dával Bondra na 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za rozumný názor.

Reagovat
Spasitel

Tretie miesto v skupine na lepšie nemajú v konkurencii Španielska a Chorvátska ale hádam postúpia aj z toho tretieho miesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Bágr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Island sa už rozohrieva Myslíte, že majú na víťazstvo v skupine? Prípravu mali podľa mňa dosť strašidelnú, skoro v každom zápase inkasovali trojku, ale skupina môže byť o inom.

Reagovat
monty25

Pro mě černý kůň turnaje, na vítězství ve skupině má.

Reagovat
smazaný uživatel

Najmenej zaujimavy mancaft ME po Sev. Irsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Severní Irové jsou boží náhodou Historicky první repre z pátého koše, která vyhrála kvalifikaci!

Reagovat
fantomas

A tohle v profilu nezmíníš!!

Reagovat
Counter

Jsem to zjistil až včera v noci, když jsem si projížděl masivní pdfko od Whoscored

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Severní Irové jsou heretici.

Reagovat
skat

Heretic byla skvělá hra - jsem propichoval vidlema jak o zlatý vidle

Reagovat
smazaný uživatel

legenda a nebo vidle v prvnim Bloodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
placa

pro tebe mozna

Reagovat
smazaný uživatel

Sev.Irové budou dost možno zajímavější než Wales, Iři.. i další země..

a navíc... Will Grigg

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší příspěvek v téhle diskuzi zatím

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy si v nom najde to svoje

Reagovat
JIMMY-PO

a budu hrat 1-1-8 vzadu Čech, takzvana drtiva ofenziva všech

Reagovat
smazaný uživatel

a z jaky strany hriste to bude 1-1-8?

Reagovat
kubys

Zleva.

Reagovat
Blasphemer

Hele koho teda na levou stranu, když Limberský ani Pudil nesmí hrát kvůli alkoholu za volantem?

Reagovat
salami

neni totiž rozdíl mezi tim, když to udělal hráč v 21, nikde s autem neboural, když ho zastavila policie neutíkal, dejchnul, nechal si odebrat krev a následně se za svoje chování omluvil, navíc si z toho dokonce ani nikdy pozdějc nedělal na veřejnosti prču

Reagovat
Blasphemer

1) věk fakt není omluva

2) to že náhodou neboural taky ne

3) krev si Limberský nechal odebrat

4) omluvil se taky

Takže rozdíl je akorát v oslavě jednoho gólu. Pudil se pak akorát porval v hospodě, takže je to morálně lepší člověk, to je jasný.

Reagovat
salami

1) omluva ne, ale polehčující okolnost ano

2) to beru, i když to stejně něco vypovídá o tom, jak moc byl ten člověk nebezpečnej

3) jednak si vynechal dejchání, druhak si nějak opoměl připomenout, že nejdřív policii utíkal a pak nadával, decentní rozdíl

4) omluvil se a mělo to velkou váhu, když to opakovaně zlehčoval

já tam prostě vidim docela dost rozdílů, ale když nechceš, tak to tam neuvidíš

Reagovat
stas87

Neutekal, len v soku popobehol pät metrov a potom mu doslo, ze ujst ani nemoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

to máš odkud? respektive potvrdil tohle i někdo jinej než Limberský?

Reagovat
smazaný uživatel

hele popravde... si nebos byls student vysoky skoly?

Reagovat
Blasphemer

nebos byls

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze se tomu rika archaicka cestina...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale na rozdíl od Limby mám jen Bc.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne bych se vsadil, ze s alkoholem v krvi tu na ef ridilo tak 70% lidi a pocitam do toho i zbytkac. Ja treba stopro.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je treba prave rozdil mezi prestupkem a precinem... "1". pod hranici se muzes vymlouvat ale pokud ses pres hranici tak ses normalni hovado se zbrani v ruce...

Reagovat
salami

a?

Reagovat
C-M@ster

Jasně, většina EF jsou pokrytečtí čuráci. Spousta těch, co si za volant sedla i se zbytkáčem, se do Limby naváží za stejnou věc jen proto, že jeho chytli a je ne.

Jenže ty nejsi lepší, protože se ho zastáváš kvůli tomu, že je Plzeňák. Kdyby hrál za jinej tým, tak na něj taky pliveš a tím seš taky pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakym smyslu zastavam? Jediny co rikam je, ze by mel hrat levyho beka, protoze je proste suverenne nejlepsi.

Jinak je to naprosto vymletej clovek. Ale nadavat mu kvuli tomu rizeni nebudu.

Reagovat
C-M@ster

Byl suverénně nejlepší, ale je fakt, že poslední dobou mu to za repre moc nejde. V tom měl fantomas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ho tu kritizují hlavně děcka.. který teda fakt nikam nesedli

ale to by mě fat zajímalo, kolik je tu komu let..

Reagovat
smazaný uživatel

1) Limbersky je idiot. Nemám rad nikoho kdo za volant sedne nalitej (nepočítám nějaký stopový zbytkac).

2) poslední rok už nedosahuje výkonu jako dřív, podle me by mel hrát spíš Pudil...

3) 23 ;)

Reagovat
Hokaido

Já jsem minimálně se zbytkáčem jel, ale nechytli mě a kdyby jo, tak bych schoval hlavu doprdele a nechoval se jako on (=jako úplnej kretén, a není to poprvé).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Se zbytkáčem jezdím skoro každej víkend, no. Vyloženě ožralej bych už do auta nesedl, ale taky jsem to párkrát udělal. Ale bylo mi v tý době míň než jednadvacet, takže jsem v pohodě.

Reagovat
salami

dokonce i takovej blb jako ty s věkem dostal rozum a sedá za volant už jenom se zbytkáčem a ne regulerně ožralej, pak že věk nehraje roli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze si v ty dobe nejezdil se starym zralokem bez abs...

Reagovat
bobis21

lidi spíš nasralo to utíkání před policií. A i kdyby to bylo jen to popoběhnutí o 10 metrů, tak je to prostě pičovina a pak ještě ten arogantní kretén oslavuje gól tak jak ho oslavuje, jakoby řízení pod vlivem a nabourání auta byla prdel. To můžeš fakt obhajovat jen ty

Reagovat
smazaný uživatel

ja nikdy a to chlastam tvrdej a mixuju to s jointama a lajnama abych vydrzel pres noc fresh. sem peknej zmrd ale ne zas takovej abych vohrozoval cizi lidi. nikdy by me nanapadlo jet na kalbu karou to delaj jenom lidi kery si potrebujou neco dokazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt objektivne musim rict, ze ta nase repre je jedna z nejmin sympatickych na euru, az se ji skoro neda fandit. Staty dedkove, co si ve svete necuchnou k zakladni sestave a mladi hraci budou koukat u televize.

Reagovat
fantomas

Kdo sou ty starý dědkové, co si ve světě nečuchnou k základní sestavě? Náš nejrozdílovější záložník a 31letej Kadlec...?

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata, Skoda, Kadlec, Sivok, Rosicky atd.

Reagovat
fantomas

Sivok základ převážně hraje (a rozhodně si k němu teda minimálně "čuchne"), Lafata se Škodou ho taky hrajou (a ne ve světě)... co to zas kurva meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata se Skodou by si nikde ve svete ani neskrtli. Nevim co to zkousis. Samozrejme, ze beru nejake lepsi a konkurenceschopne tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

meles hovna. skoda by si vod etienne niz cuchnul jak nic a lafata by klidne moh hrat svycarskou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Me fakt absolutne nezajimas. Snazis se zbytecne.

Reagovat
smazaný uživatel

ty me taky nezajimas jenom me ty tvoje hovna donutili reagovat.

Reagovat
fantomas

Tys tam žádný "bych" nepsal.

Reagovat
fantomas

*by

Reagovat
smazaný uživatel

A Lafata se Skodou si nekde ve svete cuchaji k zakladu?

Reagovat
fantomas

Ne, protože o něho ani usilovat nemohou? To ti nepřijde nefér?

Reagovat
smazaný uživatel

A to je to, co jsem napsal. Nemaji na to kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to z nich dělá nesympatický lidi, jo?

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Dement.

Reagovat
Mada

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

osobne to tak necitim a nemam potrebu fandit Cesku a ani ich superom len aby nahodou neskoncili lepsie ako my. Vobec nic v zlom ale nevidim dovod. Slovensko! <3

Reagovat
raduinho

Václav Černý prostě měl jet. Každý musí vidět, že je to talent pomalu světového formátu a rozhodně by nebyl horší než Sural, Krejčí nebo Skalák. Příští sezony v Ajaxu mi dá jen zapravdu. Je to škoda no, minimálně roli Walcotta 2006 nebo Ronalda 1994 mohl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

ronalda 1994? dyt tehdy ronaldo nemel ani sochu.

Reagovat
Azazelo RD

Černý ji taky ještě nemá, zajímavá paralela.

Reagovat
smazaný uživatel

Světovýho formátu nevím, ale on nebo Schick jet měli. Ale jsme u nás tady se u mladých z nějakých důvodů čeká mnohem déle.

Reagovat
taws

no právě že asi zas taková hvězda nebude. Kdyby byl tak skvělej tak v ajaxu hraje dávno základ. V dospělým fotbale zatím skoro nic nepředvedl a nemůže jet na euro někdo kdo vyčnívá pouze mezi děckama. To spíš mohl jet některý z talentů z naší ligy, kteří ji hrají pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím formu těch hráčů na tom pravým křídle, tak taky říkám ANO! a říkám i Schick místo Lafaty. Ale hoši, po bitvě každej generál. a třeba se z těch bez formy někdo trefí a dám zas Vrbovi za pravdu, je to jeho práce a on vybral. pro mě škoda. budu fandit a ne nadávat!

Reagovat
salami

tohle je ale před bitvou a ne po bitvě

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl v přípravě. kdyby ho povolal někoho na úkor z těchto. sami ti hráči a média by si na Vrbovi smlsli..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hotovej Ronaldinho

Reagovat
Free_player

Plašil v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Skoda, ze oproti Pavelkovi a vlastne i Daridovi na te pozici je mnohem lepsi. Nejenze ti to odjezdi, ale pouziva tam i mozek. Oba dva pusobili splasenym dojmem, zejmena Pavelka.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Free_player

co prosímtě Plašil odjezdí ? vždyt to je chodec obecnej

Reagovat
icka

Skoda, ze oproti Pavelkovi a vlastne i Daridovi na te pozici je mnohem lepsi. Nejenze ti to odjezdi, ale pouziva tam i mozek. Oba dva pusobili splasenym dojmem, zejmena Pavelka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

OT: Nevíte jestli by chtěl Uničov postoupit do FNL? Kdyby se tam dnes Vítkovicím nepovedlo bodovat...

Reagovat
Counter

To je dost dobrá otázka, protože Vítky podle všeho ten postup nechtějí

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí Prostějov a ta jejich díra, ty bys chtěl ještě Uničov? Tak ať rovnou jdou do dvojky Zápy a bude sranda

Reagovat
Liquid

Zápy s Kalivodou

Reagovat
smazaný uživatel

A hráli by na louce... Ne ne, Zápay začínají být stejně zkurvené jako byly Jirny. To už, ať jde Chrudim (konečně po x letech trochu zainvestovali do stadionu) a Viktorka Žižkov. Vesnice ať zůstanou tam, kde jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

*Zápy

Reagovat
monty25

Viktorka asi určitě postoupí, ale já bych byl radši, kdyby si to vykopala na hřišti (tzn. vyhrála ČFL a nemusela se ohlížet na to, kdo chce a nechce postoupit). Takhle z toho prostě nemůžu mít upřímnou radost... Na druhou stranu, Viktorka z FNL taky nesestoupila na hřišti, takže by to bylo fifty-fifty.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ne? Však sám víš, že ty vesnice na východ od Prahy prostě dvojku hrát nemůžou, tak je na 90% jasné, že Viktorka půjde o level vejš. Tohle je jiná situace než když si pořešíš licenci nějakým ojebem

Reagovat
monty25

Tak kupovat licence už ani nejde, ne? To myslím, že tenkrát zatrhl Hašek... Jsem se těšil na titul aspoň v ČFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jdou ojeby jako spojování x klubů do jednoho, viz. Lovosice. Dostanou se do ČFL, spojí se s Litoměřicemi a já nevím s kým ještě a bude novopatvar FC Litoměřicko

Reagovat
Liquid

cca před 14 dny jsem byl v Zápách na fotbale poprvé, prostřídalo se asi 6x, Zápy hráli přesilovku od 20.minuty, konec zdržovali a sudí nastavil 1 minutu :D

Reagovat
JarousFCB

Nechtěl... jen by mě zajímalo jak moc se proti Vítkovicím budou snažit... rád bych s zažil městské derby (a podíval se na ten náš azyl až bychom tam jeli na "výjezd", bo jinak mě tam nikdo nedostane) ... každopádně jestli je pravda to co píše Counter, tak se asi nedočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, už se vůbec teda ví, jak a kdo postoupí? Jestli dva týmy z ČFL a jeden z MSFL či jinak? Nebo to bude vyřazovačkou aneb kdo nechce, nabídnem jiným?

Reagovat
frankiefcb

hej neví to nikdo, na stránkách vítkovických fans to řeší a nemůžou se dohodnout.

Reagovat
JarousFCB

Já myslím, že se musí nahradit béčko Sigmy, které padá jakoby navíc... a to logicky z MSFL ... ale je to jen má domněnka. Snad ty Vítky postoupí. zatím se moc netváří, že by nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musí se nahradit Kolín, který to minulý rok odmítl. A Bydžov, který to skrečoval.

Reagovat
JarousFCB

Za mě by bylo ideální, kdyby nutné zlo Prostějov doplnili Žižkov a Vítky

Reagovat
anarchochuligan

A co na to RADEK DRULÁK?

Reagovat
anarchochuligan

Chtělo by to nějakou bombu proto soupeřům

Reagovat
Liquid

až na Suchýho, Škodu, Necida, Skaláka, Daridu, Kadeřábka velmi nesympatický tým, tipuji konec ve skupině s ostudou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se tu akorát ztrapníš, běž radši ven.

Reagovat
smazaný uživatel

battluj filo.

Reagovat
VasAFC

500. Pro postup ze skupiny

Reagovat
partaS

OT: U17: MŠK Žilina - AC Sparta Praha 0:2 (0:1)

první československej pohár doma teď ještě devatenáctka

Reagovat
smazaný uživatel

ti talenti svetoveho formatu nedali ani gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se soustředí hlavně na přátelská utkání, ty totiž mají hlavní váhu.

Reagovat
partaS

devatenáctka 1:4 škoda no, ke konci sezony jim už došel dech, a to ještě někteří jedou s repre na turnaj do Číny

Reagovat
Airus

Rosa je už pár let k ničemu a pořád se to staví kolem něj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem skromný výběr bez těch nejzvučnějších jmen, jako mají v kádru všichni protivníci ve skupině. O to víc doufám, že se budou prezentovat semknutým a bojovným fotbalem a můžou překvapit, stejně jako v kvalifikaci. Plichta se Španělskem, výhra s Turkem a prohra s Chorvatskem by mohl být reálný výsledek.

Reagovat
13

Prohodil bych být tebou výsledky proti Španělsku a Chorvatsku

Reagovat
smazaný uživatel

Moc předvídatelné a tak to nikdy nedopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim, že postup ze skupiny dáme a dál se uvidí. Vzhledem k tomu, že se dá postoupit i ze třetího místa tak to vidim optimisticky. S Chorvatskem se porvem o druhej flek, Turci jsou slabí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele