PŘED EUREM ŠEST PŘÍPRAVNÝCH ZÁPASŮ

13.01.2004, 14:21
Aktuality
Ještě než čeští fotbalisté odehrají svůj první zápas na červnovém Euru 2004, sehrají šest přípravných zápasů. Nejatraktivnější bude duel s Itálií, který naši fotbalisté sehrají 18. února v Palermu.

Dále se reprezentace utká 31. března v Dublinu s Irskem. První domácí zápas v novém roce na zatím neznámém stadióu sehrají naši hráči 28. dubna proti Japonsku. 29. května, na soustředění v Seefeldu, se pak český tým střetne s Lichtenštejnskem. 2. června se střetneme zatím s neznámým týmem. Až bude tento soupeř znám, rozhodne se, na kterém stadiónu se bude hrát zápas s Japonskem a také poslední přípravný zápas, který odehrajeme 6. června proti Estonsku. Estonci byli vybráni záměrně, protože ve skupině na Euru hrajeme s Lotyši, takže se předpokládá, že Estonci budou mít podobný herní projev. "Přál si to tak trenér Brückner," uvedl generální sekretář fotbalového svazu Petr Fousek.

Autor: Jan Werner

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*BESTie

nevíte někdo proč nebudem hrát s tou Argentínou? Prej měli zájem! Krom Itálie je to nic moc ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

snad měli přehnané požadavky (finanční) se psalo

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

s Irskem hrajem skoro tradičně, takže řekl bych dobrý soupeř, ti Japonci, no nevím.....Itálie, to bude podobný soupeř jako loni francouzi....ti estonci to se mi nějak nezdá a lichtenštejnsko je spíš trénink, než přátelák.....chtělo to nějaké těžší soupeře, nevím, třeba švédsko nebo tak.....ale ještě jedno místo pro soupeře je volné, tak to snad bude nějaký lepší tým

Reagovat
Kily

hmm, škoda, na Aimara, Ayalu a Kilyho bych se rád podíval

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

ja taky a jeste na teveze a ty z chelsea verona s crespem

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

ja taky a jeste na teveze a ty z chelsea verona s crespem

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

ja bych chtel hlavne anglii, s italama jako jedinyma souhlasim, no ty irove-tam to tedka tahne Duff, ale zbytek tymu nic moc, jsme rozhodne lepsi, o tom ostatnim se nemusim bavit, taky bych chtel spanele a portugalce a srbove jsou zajimavy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele