Poyet očekává příchod dalších posil

31.07.2014, 09:50
Aktuality
Doslova hrobníkovi z lopaty utekl v minulé sezóně Sunderland, který už jednu dobu směřoval k pádu z nejvyšší soutěže, nakonec však Mackems zabrali a prvoligovou příslušnost uhájili. Manažer Gus Poyet však nechce podobnou situaci opakovat a proto hodlá svůj tým posílit...

Po nevydařené sezóně se šťastným koncem opustilo Stadium od Light poměrně velké množství hráčů, náhrady však zatím prakticky nedorazily. SAFC doposud podepsal jen brankáře Costila Pantilimona, obránce Patricka van Aanholta a Billyho Jonese, které doplnil středopolař Jordi Gómez.

Manažer severoanglického celku tak logicky není s doplněním kádru před novou sezónou spokojen a žádá po vedení příchod dalších hráčů. "Jeden nebo dva hráči jsou blízko," pronesl Poyet po přátelském utkání s Recreativo Huelva, které jeho tým vyhrál nejtěsnějším možným rozdílem. "Bylo nám jasné, že potřebujeme přivést posily, nečekali jsme však, že budou jednání tak zdlouhavá," dodal ambiciózní manažer, jenž si udělal jméno v Brightonu.

Jedním z hráčů, které by měl Sunderland v nejbližší době představit, je Cristian Rodríguez z Atlética Madrid, kde uruguayský reprezentant nedostával zdaleka tolik prostoru, kolik by si představoval. "Samozřejmě bych, stejně jako každý jiný manažer, chtěl mít všechny nové hráče již na začátku přípravy, ovšem realita je velmi často odlišná," uvedl Poyet.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (975)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele