POTVRZENO, HENRY LETOS DOHRÁL

09.03.2007, 17:43
Aktuality
Nejčernější obavy všech fanoušků Arsenalu se naplnily. Zranění Thierryho Henryho jsou vážného charakteru a francouzský útočník se tak na snažení svých spoluhráčů ve zbytku letošní sezóny bude dívat jenom z tribuny...

"Thierry Henry bude mimo hru minimálně tři měsíce. To naneštěstí znamená konec sezóny na klubové i reprezentační úrovni, ale jsme si jisti, že se stihne dát do pořádku před startem sezóny následující," zvěstoval dnes špatnou novinu manažer londýnského klubu Arsene Wenger.

Henrymu se stejně jako celému Arsenalu stalo osudným odvetné střetnutí osmifinále Ligy mistrů proti PSV Eindhoven. Francouzský reprezentant se sebezapřením odehrál posledních 25 minut, i při tak krátkém pobytu na trávníku Emirates Stadium se ale stihl zranit. "Thierry si natrhl tříslo a žaludeční sval a ve čtvrtek ho čekají další vyšetření," prozradil po utkání Wenger s tím, že v úvahu připadá i několikaměsíční pauza.

Arsenal během necelých dvou týdnů ukončil svoje působení hned ve třech pohárových soutěžích a ve zbytku sezóny bude bojovat jenom na domácí ligové scéně. Devět kol před koncem Premier League má Arsenal na čtvrté příčce pětibodový náskok a dva zápasy k dobru na pátý Bolton.

Arsene Wenger nemůže počítat jenom s Henrym, v současné době jsou mimo hru také Tomáš Rosický, Justin Hoyte, Robin van Persie a Mathieu Flamini, disciplinární tresty si pak stále odpykává trojice Emmanuel Adebayor, Kolo Toure a Emmanuel Eboue.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hh arsenal jde do kytek

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se, tak zlý to zase není (nebo jo? ). Každopádně by se měli sebrat a přestat mít tolik zraněných hráčů a začít dávat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neumí hrát účelně. Nevidím u nich žádnou snahu o přímočarost, pak se diví, že jim to tam nepadá...

Reagovat
HOST*nofan

Přesně. Tlačej jak paka do plnejch. To jejich klasický postupování a zahuštˇování je hrozný. Ale to jsem tady už říkal před půl rokem.

Reagovat
HOST*GEGE

jn

Reagovat
HOST*

Bez Henryho sou v řiti...

Reagovat
Radin

Kde jde sledovat čt4 sport on line?chtěl bych vidět Norimberk dnes

Reagovat
HOST*españa

příští sezona bude ve znamení Arsenalu letos to ještě dokopou na třetim místě, ale pak už usednou na anglickej trůn

Reagovat
HOST*jirik

ikdyz nejsem nejakej vylozenej fanda Arsenalu,tak si myslim ze je to kazdopadne skoda ze uz si letos nezahraje..nejen pro Arsenal,pro fotbal celkove..takovejch hracu je sakra malo...

Reagovat
HOST*

Drž pec...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele