Potřebuji pravidelně nastupovat, vyhlásil Meunier

17.03.2018, 15:57
Aktuality
Thomas Meunier sice s Paris Saint-Germain směřuje k zisku ligového prvenství, sám však nemůže být spokojený. Belgický obránce pravidelně nenastupuje a je odhodlaný tuhle situaci po sezóně vyřešit...

Rodák ze Sainte-Ode na sebe upozornil v Bruggách, odkud si ho před startem minulého ročníku vytáhl francouzský velkoklub, kde se 26letý obránce usadil v základní sestavě.

To už ale neplatí letos, kdy PSG angažovalo ostříleného veterána Daniho Alvese, jenž na pravém kraji defenzivní čtveřice dostává většinou přednost a Meunier tím pádem nehraje.

Belgičan doposud zasáhl jen do 16 ligových utkání, ve kterých si na své konto připsal čtyři branky, logicky pak se svým herním vytížením není spokojený. "Zatím jsem s vedením ani trenérem nemluvil," řekl Meunier pro Canal Plus.

"Vypadá to, že budu muset počkat na konec sezóny, abychom si některé věci vyjasnili. Už mi není 18, jsem ve věku, kdy potřebuji pravidelně hrát," dodal belgický reprezentant.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V posledních zápasech jednoznačně lepší než Alves. Alves měl dobrý začátek sezóny a potom to stagnovalo. Kdyby se tolik nekamarádil s Neymarem, dávno už by seděl.

Reagovat
LeonardoUžoa

Nechapal jsem ten prestup ihned do PSG. Ale fakt vynikajici hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Šel za lepším a skoro pořád hrál základ. Takže celkem logické. Jinak by byla pro nás škoda, kdyby jsme o něj přišli na úkor Alvese. A s tou poslední větou souhlasím.

Reagovat
LeonardoUžoa

No. Abych se vyjadril lepe. Spis jsem nechapal psg, na co si jej kupuji. Euro mel povedeny ale fakt jsem necekal co v nem je. Respekt no, navic nenapadny sympatak a tymovy hrac.

Reagovat
Seydou Doumbia

Já ho pred Eurem ani neznal. Ale mile překvapil.

Reagovat
LeonardoUžoa

Naopak Berchiche jsem nechapal a nechapu. Opravdu prumerak.

Reagovat
Elliasson

To ano. Dvojzápas s Madridem prohrál tenhle hráč.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
cr7sux

K nam

Reagovat
Frony

Arsene jednej

Reagovat
A Seleção

Jestli odejde Bellerin tak není aktuálně lepší dostupnější náhrada...

Reagovat
Kucka

Reagovat
twelwer

Za mna aj keby bellerin ostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by uvolnit Roberta pro zálohu!

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si porad rikam, ze od PSG vas nic dobreho neceka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale Pro Sergiho je právě dobrá ta pozice, že může hrát více postů. Na jisté místo v záloze to není, ale jako backup je perfektní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele