Potřebujeme další dobrý výkon, zdůrazňuje Marchena

27.02.2010, 14:02
Aktuality
Valencia ve čtvrtek v prodloužení přemohla Bruggy a zajistila si postup do osmifinále Evropské ligy, další těžký zápas čeká španělský klub v neděli. V rámci Primera División jede Valencia na půdu Atlétika Madrid a kapitán Carlos Marchena věří, že jeho tým zopakuje dobrý pohárový výkon.

Proti Bruggám se netopýři ujali vedení hned v první minutě díky Matovi, další dva přidal v prodloužení Pablo a zajistil svému týmu postup. "Diváci nám moc pomohli, od první minuty jsme šli za svým cílem," radoval se Marchena. "Takovéto noci jsou skvělé, postup si opravdu užíváme."

Nyní se musí Valencia přeorientovat na domácí ligu, kde ji zatím patří třetí místo. Náskok na čtvrtou Sevillu budou svěřěnci trenéra Emeryho hájit na hřišti Atlétika Madrid. "Proti Bruggám jsme zahráli dobře v obraně, na tom chceme stavět, protože v zadu jsme občas mívali problémy. Budeme mít v nohách těžký zápas, ale pokud se daří, jde všechno snáz," pokračoval kapitán.

V Evropské lize hrálo ve čtvrtek i Atlétiko, a také úspěšně. Na Galatasarayi vyhrálo 2:1 a stejně jako Valencia se představí v osmifinále. "Těším se na výborný zápas. Atlétiko překonalo krizi a má výborné hráče. Pevně věřím, že my předvedeme dobrý výkon a uspějeme," dodal Marchena.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com, sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Kily

koukám na rozdíl v tabulce a dopočítal jsem se k devatenácti bodům, bodík by v neděli byl moc dobrý. Obrana bude v neděli klíčová, po Seville další soupeř, který jí opravdu prověří.

jsem zvědavý na Evropskou ligu, poslední zápasy s německými kluby končily výbuchem emocí a spoustou karet. A proti Slavii jsme ukázali, že není problém vyloženě s německými, ale spíše se středoevropskými kluby Werderu máme co oplácet

Reagovat
smazaný uživatel

komu fandíš? Proti Slávii hrála Valencie, ale s bodem by mělo být spokojené spíš Atletiko, když je tam těch 19 bodov

Reagovat
Kily

se Slavií jsem nenarážel na výsledky, ale na dvě červené karty. A Atletiko do druhé poloviny tabulky nepatří, je pořád silnější, než jak se chová, což dokázalo postupem do finále Copa del Rey a před dvěma týdny proti Barceloně, takže bod by podle mě pro Valencii nebyl ztrátou

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico mi letos připomíná tu bídnou sezonu Valencie završenou vítězstvím v poháru. Přál bych jim to, už jenom kvůli Floresovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podelanou sezonu uz z naseho pohledu vylepsujou jen pohary a dilci uspechy v lize v podobe skalpu sevilly a barcy. doufam, ze si zejtra pripiseme dalsi cenny skalp, udelalo by mi to moc velikou radost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele