Postup by nebyl úplně spravedlivý, uznal kouč Trpišovský

08.12.2016, 22:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
ManUnited

Těžko se dá očekávat úspěch, když na krajích hrajou Bartošák s Karafiátem. Přitom Bartošák se na začátku angažmá pod Ještědem jevil velice dobře Přes zimu je potřeba přivést stopera a gólovýho útočníka (ruskej žoldák dává góly akorát z penalt )

Reagovat
monty25

Trpišákovi se prostě přestala vyplácet sázka na hráče, které vedl ve Viktorce Žižkov. Je to docela smutný pohled na tu tehdejší obranu Viktorky: Karafiát a Bartošák (který byl opravdu kometou ligy) totálně z formy, Hovorka zraněn do konce sezony a Páťa Dressler v Teplicích nehraje. Holt jedna věc je vyletět nahoru, ale udržet si tu výkonnost je mnohem těžší...

Reagovat
widlak

Včera to byl katastrofální výkon, větší škoda byla prvních dvou zápasů. Slovan v nich hrál kvalitně, ale trochu se mu oplatilo to štěstí z předchozích ročníků. Možná by to ani tak nestačilo na postup, ale byli by víc v boji.

Nevadí, zakřičeli jsme si na stadioně "gól" a kvůli tomu si dojedu i z Brna. Teď je potřeba se připravit na jaro a dotáhnout to tam k pohárům. A i kdyby ne, tak vím, že se tam zase v brzké době podíváme. A nebo prostě jen vyhrajeme titul

Reagovat
smazaný uživatel

Dotáhnout k pohárům budete rádi když se zachráníte !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele