Poradili jsme si dobře, pochvaloval si Deschamps

14.06.2017, 13:58
Aktuality
Francie ve včerejším přátelském utkání porazila Anglii. Utkání se přitom pro mužstvo Didiera Deschampse nevyvíjelo ideálně, nakonec se však jeho svěřenci dočkali pochvaly...

Hostující družina se ujala brzkého vedení zásluhou Harryho Kanea, Francie ale ještě do poločasu dvěma brankami otočila skóre, po změně stran byl ale vyloučený Varane.

Aby toho nebylo málo, nařídil sudí Davide Massa pokutový kop, se kterým si poradil Kane, čtyřicet minut před koncem tak hovořily karty jednoznačně pro ostrovní celek.

Francouzi se však nevzdali a zásluhou Ousmane Dembélého znovu překlopili utkání na svoji stranu, za což se dočkali pochvaly. "Je vždycky dobré uzavřít sezónu vítězně a to zvláště po předchozí porážce," narážel Deschamps na kvalifikační porážku se Švédy.

"Je mi líto výsledku se Švédskem, ale jsem rád, že jsme i v deseti zvládli utkání s Anglií," pochvaloval si vítězství v přátelském duelu. "Možná nám pomohlo, že nešlo o kvalifikační zápas, hráli tak jiní hráči, kteří nebyli tolik unavení. Měli jsme více energie," doplnil Deschamps.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bol by hriech nevyhrat proti slabym anglicanom.

Reagovat
juveforever

Angláni nič nehrajú. Slováci by nemali prísť v septembri do Wembley posratý a vyhrať tam

Reagovat
smazaný uživatel

bez šance

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se ukázalo,že až na pár vyjímek jsou opravdu Angličani nemotorný kopyta .Trojice Cahill,Jones,Stones byla směšná.Francouzi super a hlavně v deseti. Mbappe,Dembele . Pogba včera měl volnost a byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná ta záloha Lemar Pogba Kante Dembele a ještě Mpabbe před nimi... těšim se na ně v dalších letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1) Pogba král, v suchym triku a s prstem v nose nejlepší na place

2) Stones je parodie na stopera

3) Sterling

4) Dembelé má před sebou zářivou budoucnost, neuvěřiotelná rychlost

5) Za Mbappého bych dal tolik, kolik si Monaco řekne, dlouho jsem neviděl takovej talent a hlavně ten klid na míči v jeho letech. I když pro něj bude zdaleka nejlepší, když ještě rok zůstane, než aby musel nést tlak nejdražšího přestupu historie a do toho někde bojovat v novym klubu o základ

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem neměl francouze moc rád, ale je jen otázka času, kdy začnou všechny válcovat. Včera lloris, pak giroud 30, kante 26 a ostatní ještě min o dva roky mladší. S tímhle týmem můžou hrát osm deset let.

Reagovat
fantomas

"Možná nám pomohlo, že nešlo o kvalifikační zápas, hráli tak jiní hráči, kteří nebyli tolik unavení. Měli jsme více energie,"

* hrali tak jini hraci, kteri jsou docela jednoduse lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

?? Jak to tak můžeš říct? Lemar zatím ještě určitě není lepší než Payet, a Mbappé není (i když byl suprovej) hráč lepší než Griezmann. Kanté je zřejmě lepší než Matuidi, ale nejsou to identičtí hráči se stejnými vlastnostmi. A zbývá Koscielny, který mi nepřijde prozatím nikterak horší oproti Varanovi.

Reagovat
fantomas

Proti Svedsku nenastoupil ani Dembele. Sissoka si nezminil proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho jsem uplně zapomněl, tam máš jednoznačně pravdu. Dembelé je o ničem jiném, ale Sissoko a Deschamps je největší Lovestory co znám. Chtěl ho strašně do OM, a jsem přesvědčenej že i kdyby trénoval Barcelonu, tak by si ho tam chtěl přivést. Já jenom reaguju na to, že říkáš suverénně "kteří jsou docela jednoduše lepši" možná víc hladoví, a energičtí v tom momentu. Takže až na jednoho hráče, to podle mého takto hanit ty hráče nejde.

Reagovat
fantomas

No v tuhle chvili podle me vsichni lepsi sou. Po tom, co nastoupilo v pratelaku, povetsinou experti volali, aby nastoupilo uz proti Svedsku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele