Pomohla mi moje intuice, hlásil penaltový hrdina Caballero

29.02.2016, 22:32
Aktuality
Trochu nečekaného hrdinu mělo včerejší finále anglického Capital One Cupu, v němž se ze zisku trofeje nakonec radoval Manchester City. Jeho manažer Manuel Pellegrini vsadil na brankáře Willyho Caballera a tento tah se mu vyplatil, argentinský gólman se stal hrdinou penaltového rozstřelu...

Soupeřem Manchesteru City byl Liverpool a ten musel dotahovat manko od 49. minuty, v níž se prosadil Fernandinho. Reds srovnali až sedm minut před koncem a duel do prodloužení v tom momentu poslal Philippe Coutinho.

Prodloužení rozhodnutí nepřineslo a na řadu tak přišly pokutové kopy, v nichž selhali hned tři střelci Liverpoolu - Caballera nepřekonali Lucas Leiva, Philippe Coutinho a Adam Lallana.

"Pomohla mi moje intuice. Je to úžasné, vyhrát tuto trofej je ohromné. Byl to pro mě těžký týden, ale máme pohár a musíme si to užít. Je to fantastické pro všechny oblečené do modré barvy a zároveň hodně emotivní pro mě a mojí rodinu," nechal se po utkání slyšet bývalý gólman Málagy.

"Je to radost, že mě vede takový trenér, dal mi možnost sem přijít a zachytat si v tomto finále. Mám opravdu velkou radost za sebe i za něho. Bylo to náročné a je třeba si výhru užít, ale za několik hodin zase musíme jít spát, jelikož za tři dny hrajeme znovu," myslí Caballero na středeční souboj s Liverpoolem v rámci Premier League, v němž se mezi tyčemi Citizens znovu objeví Joe Hart.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po penaltách je každý generál

Reagovat
smazaný uživatel

On je ale právem.

Reagovat
lucius6

Je to super. Do teď nebyl moc oblíbený a je třeba říct, že asi právem, ale po tomto utkání s ho každý spojí právě s jeho výborným výkonem v penaltovém rozstřelu a on tak bude odcházet z klubu jako hrdina, kterého každý spojí se včerejším zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Blbě kopnutý penalty z něj hrdinu neudělají. Pořád je to šmatlák.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

no minimálně při zákrocích proti Lucasovi a Lallanovi bylo tipnutí strany jen půl úspěchu, vytáhl to krásně.

Reagovat
papanegra

Max u Lallany, lucas je kokot a věděl jsem že ji nedá, to snad věděl kazdej i sám on..

Reagovat
Firkraag

Vzdyt Lallana ji kopnul jako uplnej dement

Reagovat
smazaný uživatel

navic neni skromny

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku byl dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil i proti Ronaldovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za vypatlance?

Reagovat
REPLIKATOR

Pomohla ti neschopnost těch dřeváků z Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele