Pokud De Gea odejde, měli by United podepsat Čecha, domnívá se Scholes

22.05.2015, 16:20
Aktuality
David De Gea má s Manchesterem United kontrakt jen do konce nadcházejícího ročníku, stěhovat by se však mohl již po této sezóně, zájem o jeho služby jeví Real Madrid. Podle bývalé dlouholeté opory Red Devils Paula Scholese by měl v takovém případě na Old Trafford dorazit Petr Čech...

De Gea přišel do Manchesteru United před čtyřmi roky z Atlética Madrid a během té doby se vypracoval na jednoho z nejlepších brankářů anglické nejvyšší soutěže.

Sám 24letý brankář se však nikdy netajil tím, že se chce jednoho dne na Pyrenejský poloostrov vrátit, načež tomu má být již po této sezóně, kdy by v Realu Madrid nahradil dlouholetou oporu Ikera Casillase. Anglický velkoklub tak jako tak bude muset hledat nového brankáře.

Do spojení s Rudými ďábly se během uplynulých dnů dostal i Petr Čech, jehož neotřesitelnou pozici v Chelsea přebral Thibaut Courtois. "Pokud má De Gea skutečně odejít, měli by United podepsat Petra Čecha," řekl bývalý záložník Paul Scholes. "Vzpomeňte si na Van der Sara. Ani tehdy nemohli United najít brankáře, Edwinovi bylo 35, přesto chytal na nejvyšší úrovni ještě dalších šest let. Čechovi je pak teprve 33," nabízí paralelu Scholes.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (752)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele