Pojďme mojí budoucnost řešit po sezoně, nabádá tisk Fonseca

25.10.2017, 10:52
Aktuality
Výhradně na probíhající sezonu se koncentruje Paulo Fonseca. Portugalský trenér kroutí svou druhou sezonu v Šachtaru Doněck a ukrajinská média hodně spekulují nad tím, zda bude kouč na lavičce pokračovat i příští rok. Sám kormidelník tomu pozornost nevěnuje a ví, že vše má svůj čas...

44letý kouč v minulosti působil v FC Porto nebo Braze a na Ukrajinu zamířil loni v létě. Hned první sezona skončila ziskem mistrovského titulu a za jeho obhajobou zatím Šachtar míří i letos. Vedle toho čeří vody v těžké skupině Ligy mistrů, v konkurenci Feyenoordu, Neapole a Manchesteru City získal ze tří zápasů šest bodů a je druhý.

"Rád bych podobným spekulacím učinil přítrž. O svou budoucnost se vůbec nestarám, těch řečí je tolik, že to vypadá, jako kdybych měl kontrakt jen do konce prosince. Ne, vyprší až po sezoně a před sebou tak máme stále spoustu času na jednání a rozhodování. Já se plně koncentruji na letošní cíle Šachtaru. Může se napsat cokoli, ale moje myšlenky jsou spojeny pouze se Šachtarem," řekl Fonseca.

"Na konci sezony se rozhodnu na základě toho, co bude nejlepší pro mojí další kariéru. Jistě mohu prohlásit to, že budu pracovat tam, kde budu chtít být, kde budu šťastný a kde si budu jistý, že mám ideální podmínky. Pojďme se o tom bavit až po sezoně," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
HullCity

No úplně ideální podmínky nemá,když nemůže jeho tým hrát na Dobass Areně,ale myslím si,že vedení klubu je s jeho prací spokojeno.Mohlo to dopadnout jako u Lucesca v Zenitu nebo i hůř...ani v Evropě to není ostuda...přidají mu na platu a jistě zůstane minimálně další 2 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vůbec vypadá ohledně stadionu ??? Je vůbec v dohledu návrat ?? Kdysi jsem Šachtar dost sledoval za dob Costy Teixeiry , Williana . A ta jejich aréna byla boží .

Reagovat
HullCity

Doneck "patří" separatistům,takže v nejbližší době návrat nebude.Divím se,že nedopadli jako Dnipro nebo Metalist,ale asi to Rinat Achmetov myslí s klubem vážně,víc jak majitelé zmiňovaných klubů ze 3.ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Achmetov asi ví že šachtar dokud bude mít zázemí tak bude hrát první housle .... Tenkrát byli dost vysoko . A při těch problémech zase tak dolů nešli . Jen toho stadionu je škoda .

Reagovat
Sandstorm

Já mám jen obavu, že až hráčům jako Fred, Taison, Bernard, Marlos, Fereira vyprší smlouva, tak půjde Sachtar hodně dolů, protože těžko přivede za tenhle situace na Ukrajině podobně kvalitní hráče. Ta liga šla dost dolů a ti hráči těžko prodlouži smlouvu.

Reagovat
HullCity

Kdyby si věděl,co berou za prachy,tak bys nepochyboval,že prodlouží...

Reagovat
Pablos

jako, že třeba někdo z Ruska by jim je nenabídl ?

Reagovat
Sandstorm

Tak Zenit by jim nabídl možná i více. To samé velké kluby v Turecku. A nemluvě o Číně...

Reagovat
Sandstorm

Nevím no. Já si myslím, že bude záležet jaké budou mít nabídky. To samé platí u Fonsecy. Je fakt že tito hráči těžko dostanou někde jinde větší plat nebo srovnatelný plat. Snad jedině v Číně, v Turecku nebo v Zenitu. Což si myslím že by byly zajímave destinace pro všechny. Větší ambice hrát v TOP lize by mohl mít Fred a Bernard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele