Pohár UEFA - rozdělení do košů

21.12.2007, 08:21
Aktuality
Rozdělení týmů do košů před losem třetího kola Poháru UEFA. Týmy z prvnío koše budou nalosovány proti týmům ze třetího koše, celky ze druhého koše se pak střetnou s kluby z koše čtvrtého:

1. koš - vítězové skupin: Everton, Atlético Madrid, Villareal, Hamburk, Leverkusen, Bayern Mnichov, Getafe, Bordeaux.
2. koš - druzí ve skupině: Norimberk, Panathinaikos Atény, Fiorentina, Basilej, Spartak Moskva, Braga, Tottenham, Helsingborg.
3. koš - třetí ve skupině: Petrohrad, Aberdeen, AEK Atény, Brann Bergen, FC Curych, Bolton, Anderlecht Brusel, Galatasaray Istanbul.
4. koš - týmy ze třetích míst v Lize mistrů: Marseille, Rosenborg Trondheim, Brémy, Benfica Lisabon, Glasgow Rangers, Sporting Lisabon, Eindhoven, Slavia Praha.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dostanou Tottenham a vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Haha tady měl někdo vtipnou kaši ... sice Tottenhamu nefandim, ale myslim, že by Tottenham nenechal očekávání za sebou, když už je ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne dostanou Tottenham anebo Fiorentinu

Reagovat
smazaný uživatel

Z fotbalového hlediska by pro Slavii byl nejlepší los Sporting Braga nebo Helsingborg, z ekonomického hlediska by to zase byl 1.FC Norimberk. Hlavně nedostat Panathinaikos (špatné zkušenosti z minula) nebo neatraktivní Spartak Moskva. Tipnu, že jim vylosují italskou Fiorentinu.

Reagovat
Shevchenko

------------------------ DIDA ------------------------

ODDO ------- NESTA ----- MALDINI ---- JANKUL

------------------------ PIRLO -----------------------

GATTUSO ------------------------------- SEEDORF

------------------------ KAKÁ -----------------------

------------------ PATO ---- RONALDO -----------

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele