POHÁR UEFA - 4. KOLO, PRVNÍ ZÁPASY

09.03.2006, 23:26
Aktuality
Čtvrté kolo Poháru UEFA má za sebou první polovinu a hned i překvapivé výsledky. Hamburk neuspěl v Bukurešti, prohrál 0:2 s Rapidem a doma bude mít co dělat. Zaděláno na vyřazení mají i Udinese po domácí remíze s Levski Sofia a také Marseille, ta dokonce prohrála se Zenitem.

Hned tři týmy má mezi posledními šestnácti překvapivě Francie, dva z nich však nezačaly dobře. Kromě Olympiku Marseille, který doma nestačil na Zenit a prohrál po gólu Aršavina, bude v odvetě manko stahovat i Strasbourg. Nestačil na Basilej, prohrál 0:2, v odvetě však bude mít výhodu domácího prostředí. Z týmů ze země Galského kohouta uspěl jen Olympique Lille, domácí výhra 1:0 nad FC Sevilla, kterou už v první půli zařídil Dernis, mu dává do odvety dobrou šanci.

Druhý sevillský tým, Betis, si vedl o něco lépe - z hřiště Steauy Bukurešť, kam si našlo cestu přes 45 tisíc diváků, suverénně nejvíce ze všech stadiónů, veze nadějnou remízu 0:0. Nečekaně dva týmy v poháru zůstaly i Rumunsku a jeden z nich, Rapid Bukurešť, si před odvetou vypracoval slibný náskok. Favorizovaný německý Hamburk totiž doma dvěma parádními góly porazil 2:0.

Naprázdno vyšel i druhý německý celek, Schalke prohrálo 0:1 v Palermu. Jinak se italským týmům nevedlo, trefa palermského Brienzy totiž byla jediná. Udinese své ligové trápení přeneslo i do poháru a hrálo bez branek doma s Levski Sofia, AS Řím po šestnácti zápasech přišlo o neporazitelnost, na hřišti Middlesbrough, jediného anglického týmu v soutěži, prohrálo 0:1.


Odvety jsou na programu už příští týden, ve středu 15. a ve čtvrtek 16. března.


Autor: Petr Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Klokanek

Už jste měli možnost si zahrát nějkaou dobrou fotbalovou hru na mobil? Já jsem si tady http://www.simhit.cz/java-hry-na-mobily/Playman-World-Soccer pořídil Playman World Soccer (v češtině!) a nemůžu se od toho odtrhnout. Takže mě ani tak nebolí, že Schalke nevyhrálo... ;)

Reagovat
sansiro

Za chvilku se losuje ČF LM!!!! Jen ne Juve. FORZA MILAN

Reagovat
HOST*sven

Tak AC konci kdyz ne ve ctvrtfinale tak v semi urcite

Reagovat
HOST*sven

Tak AC konci kdyz ne ve ctvrtfinale tak v semi urcite

Reagovat
sansiro

Budeš plakat až zvednem pohár

Reagovat
sansiro

ACM - Lyon

Barca - Benfica

Juve - Arsenal

Inter/Ajax - Villarreal

Takový je i pavouk...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele