Podpis Tourého není prioritou, prohlásil Ausilio

04.06.2016, 17:42
Aktuality
Inter Milán se začíná poohlížet po posilách na nadcházející sezónu, ve které se chce vrátit do Ligy mistrů, přičemž jednou z možných nových akvizic má být Yaya Touré. Jeho zisk ovšem není prioritou...

Reprezentant Pobřeží slonoviny si toho během své kariéry prošel opravdu hodně: Touré se přes Beveren, Metalurg Doněck, Olympiakos Pireus a Monaco dostal až do Barcelony.

Posledních šest let potom 33letý středopolař nastupuje za Manchester City, kam však nyní zamíří Pep Guardiola, jenž s Tourém působil již u Blaugranas, proto se mluví o jeho odchodu.

Zkušený záložník má kontrakt do konce nadcházející sezóny, nejvíce se přitom spekuluje, že by mohl posílit Inter Milán. Nerazzurri však momentálně řeší změnu vlastnické struktury a Touré tak pro ně není vyloženě prioritou. "Yaya Touré je hráč, který se nám líbí, nejdříve ale musíme vyřešit změnu vlastnické struktury," řekl sportovní ředitel Piero Ausilio. "Jako Inter jsme si vědomi výzev, které nás čekají, nemůžeme pořád hrát o čtvrtou příčku," je si vědom funkcionář italského velkoklubu.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (936)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele