Podolski popřel spekulace, na odchod z Galatasaraye nemyslí

07.04.2016, 21:33
Aktuality
Lukas Podolski má v plánu hrát i nadále v Turecku. Jméno třicetiletého německého útočníka byl v uplynulých dnech spojováno s možným odchodem z Galatasaraye, o nějž měl stát sám hráč, mistr světa z roku 2014 ovšem něco takového na tiskové konferenci popřel...

Podolski v minulosti hrával za 1. FC Köln, Bayern Mnichov a Inter Milán a do Istanbulu přestoupil před letošní sezonou z Arsenalu. Ve 23 ligových zápasech pak stihl dát už deset branek.

"Chtěl jsem tuto tiskovou konferenci, jelikož zde je spousta spekulací ohledně mé osoby. Nikdy jsem neřekl, že chci odejít a nikdy jsem ani odejít nechtěl. To vše je na vedení. Jestli dorazí nějaká nabídka, rozhodne vedení. Pak o něčem takovém mohu uvažovat," řekl tureckým novinářům.

Důvodů k odchodu Podolského mělo být hned několik. Jedním je sportovní situace Galatasaraye, který je v krizi a navíc má vinou porušení finančních pravidel zakázánu účast v evropských pohárech. Dalším důvodem pak měly být nedávné teroristické útoky v Ankaře.

"Terorismus je špatný pro všechny lidi. Já sám byl během své kariéry svědkem několika podobných situací. V Turecku jsem šťastný. Můžete mě soudit na základě výkonů, ale nechci slyšet žádné lži. Naši fanoušci a německý tisk totiž takovým lžím mohou věřit," nechal se dále slyšet Podolski.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Val do Německa

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože je furt v repre?

Reagovat
Rudnevs

Skúsenosti, je pomerne gólový v Turecku a aj tak tam nie je koho pichnúť...

Reagovat
Irek

protoze na to porad ma :) jen nedostaval tolik sanci, at v Londyne tak i v Italii...vice zapasu a dostane se do formy, kterou kdysi myval

Reagovat
Recoba Inter

nechápu, že po těch letech totálního zmaru se ještě najde nějaký jeho obdivovatel Podolski byl vždycky vyhypovaný

Reagovat
Rudnevs

V Kolíne bol dobrý, aj v Arsenale - keď hral, tak hral dobre...

Reagovat
Irek

nerikam ze jsem obdivovatel, ale nejsem ten kdo na nej bude poustet "hejty" je to dric, byvavavaval golovej, to se zmenilo, mozna tim, ze ho v arsenalu stavely na leve kridlo (pokud me pamet neklame) to se pak ty goly davaji hur :) oki uznavam ze asi nema na top ligu jao je GER, ENG, ESP, ale v turecku mu muzou klidne postavit sochu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rudnevs

Nech sa darí v Galatasarayi, v Nemecky neni kam...

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zajímavý hráč, vždy se mi líbil. Škoda, že se v Arsenalu líp neuchytil

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vlastne potvrdil, že chce odísť.

Reagovat
REPLIKATOR

Má na víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra je lepší než Podolski.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele