Podmínky splněny: Rincón se stal natrvalo hráčem Turína

06.02.2018, 17:54
Aktuality
Turín po splnění podmínek natrvalo získal Tomáse Rincóna. Venezuelský záložník byl do této chvíle kmenovým hráčem Juventusu, odkud u Granata hostoval, další podmínky ani jedna ze stran neuvedla...

Defenzivně laděný středopolař se z rodné krajiny vydal před devíti lety na hostování do Hamburku, kam se následně stěhoval natrvalo, než před třemi a půl lety přestoupil do Janova.

Tam čerstvě 30letý záložník naplno prokázal své kvality, na začátku minulého roku tak přišel transfer do Juventusu, avšak do sestavy "Staré dámy" se výrazněji nedokázal prosadit.

Před startem letošního ročníku proto Rincón odešel na hostování do Turína, které se po odehrání nespecifikovaného počtu zápasů změnilo na trvalý přestup, za který dostane větší z turínských celků dalších 6 milionů eur. "Juventus oznamuje, že po splnění stanovených podmínek ve smlouvě, se Rincón natrvalo stává hráčem Turína," stojí na webu Juventusu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Uwe háže buly

OT: 18:28 Strinić před přesunem do AC Milán?

Ty jsou snad nepoučitelní

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který nemá jistý místo v základu Sampdorie Kim pomůže dostat se do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jim*

Reagovat
Seydou Doumbia

Co jsem četl tak jako back up má přijít. A odejít má Antonelli aby pravidelně hrál v jiném týmu. Každopádně ty Milány jsou fakt směšné. Ale Inter pořád více jak AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Inter neměl Spalletiho, tak má o dost min bodů. Hlavně, že odešel z AS, protože mu nechtěli přivést move hráče a Inter mu je taky neprivedl

Reagovat
cresposuper

V minulej sezone sme mali po 23 kolach rovnako bodov.

Reagovat
El-Pistolero-68

A já myslel, že Galliani už skončil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele