Podle Spallettiho nezvládl Řím osmifinále LM s Realem psychicky

09.03.2016, 12:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
valloire

Není Bola, není postup.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To bych chtěl vidět, kde a kdy Realu vnutili jejich hru

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastní hru soupeři opravdu nevnutili, rozdíl v individuální kvalitě byl také znatelný, ale šancí si vytvořili dost, jenže i tam se ta kvalita projevila, zatímco Real proměňoval, oni ne.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Šanci měli dost, to nepopírám, jen s tím vnucením té hry to podle mě trošku přestřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

No,to tak viděl jen Florenzi, který toho ani na hřišti moc neviděl, nebyli vůbec schopni převzít na chvilku hru, vyvést soupeře z tempa a kombinovat,tedy to,co většina týmů z PD dokáže i proti těm nejlepším.

Pravdu měl v tom,že o výsledku výkon vlastně nerozhoduje, tady to ale neplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byla jejich hra bránit a čekat na nebezpečné brejky tak jim svou hru opravdu vnutili

Škoda že AS nedal první gól... Mohlo to být velmi zajímavé

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak ono je taky obrovsky rozdil, kdyz se hraje proti slabsimu tymu, tak v hlave kazdy ma, ze tech sanci bude hodne a nikoho to nerozhodi psychicky, tak zakoncuji s vetsim klidem, proti Realu je to proste rozdil, kdyz maji vetsi sance, tak je tam x krat vetsi tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládli to především herně, Real je něco úplně jiného než týmy serie A.

Reagovat
Furia Ceca

"Real je něco úplně jiného než týmy serie A..." No to je objev... Nobelovu cenu bys třeba nechtěl...?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by si tu cenu nezasloužil ,vloni vypadli s Juventusem (i když byli lepší).

Reagovat
Furia Ceca

Herně lepší možná byli doma, v Turíně ale rozhodně ne. Výsledky byly na obě strany zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě byli lepší,ale Juve to zvládl mnohem lépe než AS.

Reagovat
Al Capone

Teď jsem se díval na prostřihy a to mělo AS takové šance? Jestli takhle míníme hrát se silnějším soupeřem tak končíme s potupou...

Reagovat
Cipinho

Řekl bych že první půlka na golové šance 3:1 pro AS. Pak ještě za začátku druhé šel Salah sám. Pak dal Real gol a zlomilo se to.

Reagovat
CHONG

Řekl bych, že na čisté gólovky to bylo za celý zápas 4:4, my dali dvě, AS nic.

Reagovat
Cipinho

To vůbec neodporuje tomu,co jsem napsal, AS ty šance akorát měli dřív. Je to škoda, pro mě, jakožto nezaujatého fanouška by bylo lepší, kdyby něco v té první půli proměnili.

Reagovat
Cipinho

Je to škoda, AS mohlo v poločasu klidně vést 2:0 a bylo by to aspoň zajímavější. To by ale Džeko se Salahem nemohli být takový šmatláci.

Reagovat
Cipinho

*takoví

Reagovat
smazaný uživatel

...a s Manolasem,ten gól by byl za Pepeho salutování nejlepší. I když teď si uvědomuji ,to byla druhá půle a ty jsi mluvil jen o první.

Řekl bych ,že zápas byl kopií toho prvního , Real fotbalovější ,AS víc šancí , z ničeho nic Ronaldo gól a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

narozdíl od AC Milán se Řím snaží dělat generační obměnu okolo svých velkých rozmazlených synů jménem Totti a De Rossi a ikdyž nevypadají v takové herní krizi jako Milán, tak jejich běh bude na ještě delší trati, dokud tyto ikony neposunou do administrativní části klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to včera přišlo lepší než si spousta lidí myslí. Směrem dopředu to bylo dobrý, ofenzivní trojka dobrá a přítomnost Casemira měla na Kroose s Modričem celkem pozitivní dopad, oba byli naprosto klíčový při build-upu. Problém je však v individuální kvalitě Casemira, která prostě stačí na horší týmy, ale to je tak všechno. Proti lepším týmům ať se radši brání kolektivně s Iscem třeba, než aby se spoléhalo na jednoho Casemira.

Celkově mi Zidane přijde lepší, než jsem při jeho nástupu čekal. Nějaký svoje ideje a principy už týmu dokázal vštípit a ofenzivní fázi jako celek má dost zmáknutou. Jediný problém, a dost se to tu zmiňuje, je v defenzivní fázi, konkrétně ta pomalost při přechodu z útoku do obrany, trvá strašně dlouho než zformujeme nějaký obranný blok. Speciálně velký problém vidím v becích, který prostě furt hrajou hrozně moc ofenzivně a serou na defenzívu (hlavně Marcelo), což je potenciálně v kombinaci s tím, když soupeř má brutálně rychlý křídla (jako včera) prostě průser. Na tom Zidane musí zamakat, stačil jeden Salah, jeden El Shaarawy a bylo zle. Ještě, že neumí zakončovat a Real jo (což ve finále celý ten dvojzápas rozhodlo), protože kdyby uměli, tak ten postup byl mnohem mnohem těžší.

Ještě si teda neodpustím toho Marcela.. v létě musí nutně přijít někdo k němu. Ale čím dál víc si hraju s myšlenkou, že to musí být někdo, kdo mu bude konkurovat, šlapat na paty a bude mít potenciál ho posadit, když bude hrát dostatečně dobře a ne prostě nějaký jasný backup, co bude hrát jednou za 2 měsíce. Přijde mi totiž, že Marcelo si je až moc jistý svojí pozicí a ví, že ať zahraje jakkoliv (ať na vracení se bude srát jakkoliv), tak bude v příštím zápase hrát znova. A to se mi nelíbí.

Reagovat
PP

mě přijde u vás největší zlo to, že hrají vedle sebe Modric a Kroos.. To jsou dva naprosto špičkoví fotbalisté, organizátoři hry a dirigenti jenže dva dirigenti být nemůžou a přišlo mi už v pár zápasech, že si vlastně zavazí. Kroos se víceméně po hřišti pořád hledá, DMko není ani náhodou a AM taky ne. Casemiro je taková z nouze ctnost, proti kombinačně dobrým týmům, kterých je ve Španělsku plno bude asi průchozí..

Reagovat
Kokesh

I posledni Levante nás dokáže potrápit, i Espanyol který dostal dvakrát 6:0 di proti nám vytvořil několik tutovek...A tady se diskutuje, jak kdyby AS dokázal něco světoborného. Dokonce i pár spekulací pro jeho postup, coby kdyby. Asi jsem v Jirikove viděním, ale chtěl bych vidět tým, který ve vyřazovací fázi LM si proti nám nevypracuje vůbec nic. Bohužel fotbal je o něčem jiném, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že 3 100% golovky na hřišti soupeře jsou nic? Upřímně bych byl dost zvědavý, jak by Real začal hrát, kdyby dostal gól třeba hned z té první šance, hrál během zápasu dost pomalu a hráčům se nechtělo.

Reagovat
Lifted

no kdybys někdy fakt koukal na zápas proti týmům ze spodní části tabulky, tak hrajou i líp, jak včera AS. A v neposlední řadě, takový tutovky proměňujou

Reagovat
smazaný uživatel

Já Real nesleduju, komentoval jsem to jen z přímého pohledu na utkání Realu a AS, ale jestli dostane tým, který vám dělá problémy, 6:0, tak už je pak jedno, jestli 2-3 šance promění.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tohle ale s klidným svědomím můžeš napsat i opačně.

Podívej se na výsledky ve skupině, jedna výhra ze šesti zápasů, ve dvojzápase s BATE prohra v Bělorusku a domácí ušmudlaná remíza 0:0

V tomhle měření sil jsme byli od začátku jasní outsideři. Maximálně vaše aktuální forma mohla hrát lehce v náš prospěch. Na papíře jste nás prostě ale přejet měli a to se nestalo. Postoupili jste samozřejmě zasloženě, ale herně to ze strany AS špatné rozhodně nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu ten chlapec

Reagovat
Kaka14

uz sa zacinaju spekulacie ohladom buduceho kadra AC:

iste ostanu pre buducu sezonu :

Donnarumma, Abate, Romagnoli, Antonelli, Zapata, Montolivo, Kucka, Bonaventura, Bertolacci a mladý Manuel Locatelli, Carlos Bacca a mozno Honda

isty odchod :

Diego Lopez, Mexes, Balotelli a Boateng

este nerozhodnuty :

Abbiati, Alex, Calabria (mozno hostovanie), de Sciglio (keby prisla dobra ponuka), Poli, José Mauri, Menez, Luiz Adriano, Menez a Niang

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to nevypadá nijak špatně, pokud by se tým nějakým způsobem doplnil, až na odchod Alexe, Calabrii a De Sciglia s Niangem by bylo fajn, kdyby ti ne moc týmoví hráči odešli. Samozřejmě tam nemyslím Abbiatiho, který by mohl nebo dle mě i měl zůstat alespoň jako ikona Nevíš či někdo jiný, jak je to s Maurim? Prý vcelku dobrý talent, ale šanci nedostal :/

Reagovat
Kaka14

Mauri nehra vobec ..... chcelo by to poslat na hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, v poháru když nastoupil tak patřil k tomu lepšímu na hřišti, takže mu hostování může prospět, ale nakonec aby to nedopadlo jako s Cristantem nebo Saponarou... Na druhou stranu v tomhle věřím Mihajlovičovi, který se mladý kluky postavit nebojí pokud jsou vážně dobří.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca vraj ide v lete do Realu

Reagovat
Kaka14

Ked ho poriadne zaplatite tak nie som uplne proti, predsa uz ma 29 a LM zase asi nedame... aj ked je oblubenec v AC

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj... Takových spekulací už o něm bylo, uvidíme v létě

Reagovat
Votas

zase nějakej Berlusconiho majsterštyk Meneze prodat dvakrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To hej no zaebat 4 tutovky za stavu 0-0 to jo no to jde psychika do hajzlu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele