Podle Mourinha je favoritem na titul Manchester City

30.12.2013, 16:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (568)

Přidat komentář
Darren Fletcher

aj podla mna , aj ked predsezonne som mal chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

takisto.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou zalohou a utokem? Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koho zálohu a útok myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea? Copak Torres, Eto'o, Lampard, Mikel, Ramires je nejaka sila hodna titulu? Mozna ctyri, pet let zpet..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten útok je slabý (hlavne Eto'o je sklamanie, ten mal podľa mňa byť ťahúňom), ale zálohu majú našlapanú a hlavne strašne širokú, to je veľmi dôležité. A čo máš proti Mikelovi a Ramiresovi? Ramires je mrdka, ale hráč je to skvelý, Mikel detto.

Reagovat
smazaný uživatel

nie detto, Mikel nie je mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirese bych nejradši viděl co nejdál od Stamford Bridge. Zahraje tak 2 dobré zápasy z 10. Nechápu co všichni na něm vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Není šířka jako šířka. Dost jim chybí v záloze někdo kdo má stabilní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, Ribery má pravdu. V záloze nemáme nikoho kreativního jako je Modrič, Moutinho, Xavi, Pirlo, atp...a to nás strašně sráží. To je možná ještě větší slabina než to, že nemáme hrota.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mel by to byt Lampard, vcera hral paradne, nez se zranil, ale je fakt, ze musi prijit nekdo, kdo ho nahradi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lampard už na to bohužel nemá rychlostně, aby zastával tenhle post, ale včera se mi líbil taky, což je ale jen vyjímka potvrzující pravidlo. Navíc Lamps nebyl nikdy žádný velký myslitel. Přihrávku sice uměl dát luxusní, ale nepatřilo to mezi jeho největší přednosti, vynikal v něčem jiném.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Jose nepotreboval nejakou ultra kreativitu v tom strede, to hral az ted v Realu. Kdyz byl pvni v Chelsea, tak tezil presne z Lampardovych prihravek za obranu na kridla, Chelsea umela skvele branit a mela nejlepsi protiutoku na svete. Ted se to rochu meni, Mou uz to nechce hrat takhle primocare, tak musi prijit nekdo, kdo to trochu osefuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, jenže doba a systém hry, který chceme hrát se za tu dobu neskutečně změnil, proto už to nemůže být ten Lampard jako kdysi

Reagovat
SunFells

Modrič, wtf? Nejkreativnějšího hráče ligy z loňské sezóny jste si posadili no.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac Realu po Cristianovi no... motor ich zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

To samé jsem chtěl napsat. Modrič neskutečně v Realu překvapuje. Mata v tomto vůbec nehraje žádnou roli, když je to podhrot/křídlo. My potřebujeme někoho, kdo bude hrát uprostřed hřiště, umí diktovat tempo, dát výborný pas za obranu, nebo na křídlo, dlouhé i krátké přihrávky a další věci. V tomhle je konkrétně třeba Modrič mistr. Moc volných takových hráčů ale nevidím na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Modrič překvapoval? Dělá přesně to co se od něho očekávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že pro mě byl v době jeho přestupu do Realu trochu přeceňovaný, proto jsem to od něj nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je o tom, ako to poskladáte, napísať o zálohe, kde hrá Mata, Oscar, Lampard alebo aj ten Willian, že je nekreatívna, je veľmi odvážne. Na papieri je ten tím takmer bez chyby, minimálne v zálohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze predfinalni faze neni vsechno. Nekdo musi hrat z hloubky. Kde by byla Barca bez Xaviho, Real bez Alonsa, Juve bez Pirla, ManU bez Carrick..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si každý zálohu představujeme jiným způsobem. Tři hráče pod útočníkem v systému 4-2-3-1 nemyslím, tam jsem s hráčským obsazením naprosto spokojen. Jde mi o ty dva posty v double-pivotu: CM/DM.

Právě, že jsem byl strašně zvědavý, jestli je se schopen k něčemu dobrému vzchopit Van Ginkel, ale ten se zranil. Ramires je technickou úplný lempl.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely hrac je teda pro me neco jinyho, nez ti dva. Oni nejsou spatni a hrat zaklad klidne muzou, ale ne dohromady nebo s Lampardem, ale nekym fakt na urovni. Kdyby hral Ramires treba pred Xabim, nebo kdyby Mikel mel pred sebou treba Gundogana, tak je to jina, ale dohromady je to bida. Do zalohy fakt potrebuji kvalitniho hrace. A do utoku taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je pekny, ze maji naslapanou predfinalni fazi, ale v zaloze nemaji nikoho, kdo by to rozdal z hloubky a byl schopnej diktovat tempo hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska jsem se po case zase koukal na tohle. To je fantazie.

http://youtu.be/xA57Hlkl1ZI

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přesně to, o čem píšu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není o čem, Xabi je v tomhle jeden z nejlepších, ne-li nejlepší protože Pirlo a ostatní výše jmenovaní nehrajou CDM ale AM a CM.

Reagovat
CubONE

Pirlo hra posledneho hraca pred zalohou.

Reagovat
CubONE

*obranou samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vím, že ty s tím sice nesouhlasíš, ale já bych rád viděl, že se na CMF zkusí Oscar. Silově sice na tom není ani zdaleko jako třeba Essien nebo Lampard, ale myšlenku má výbornou a několikrát už i ukázal, že se dá na něj spolehnout i v bránění. Já osobně bych vyměnil posty Oscarovi s Lampardem, který prostě takhle z hloubky to taky často nedává - přitom jeho největší předností je výběr místa před a ve vápně + střela. Než se někdo koupí, tak to snad Mourinho zkusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, Mourinho v zaloze miluje silu, tvrdost, souboje, hru ve vzduchu. Neprijde mi, ze Oscar je na to ten pravej, kazdopadne tady nejde o me a o to, jestli ja souhlasim, ale o Mourinha.. On tam radsi bude stavet, co stavi, a Oscara si necha jako pracujici 10.

Reagovat
vitasrp

Mourinho nikdy Oscara z AM nesundá, však on je naprostej klíč v našem současném herním stylu..

Reagovat
smazaný uživatel

No mě by se to líbilo třeba takhle: Mikel, Oscar - Schurrle, Mata, Hazard....je sice možné, že to takto Mourinho nikdy neposkládá, ale myslím, že by to eventuálně fungovat mohlo.

Reagovat
vitasrp

V tom, co chce Mourinho hrát, by byl Mata uprostřed hřiště výraznej problém. S ním by se ten systém víceméně zhroutil..

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty? Mas k tomu co rict? Jak to vidis do budoucna?

Reagovat
vitasrp

Píšu to i níž - podle mě Mata pod Mourinhem nikdy nebude hrát AMF, jeho místo je na pravém kraji. Nemyslím si, že by se v nejbližším horizontu 2 let uvažovalo o tom, že by se třeba Oscar stáhl níže. Jestli někdy, tak se o tom bude uvažovat až v jeho další fázi kariéry - třeba okolo 26 let..

A jinak problém je jasnej - potřebujeme na pivota dirigenta, který bude mít dobrou práci s míčem v rychlosti a bude schopnej dávat kolmý nahrávky - protože Mikel je hlavně o přihrávkách na jistotu do stran, Ramires o rychlosti a běhu, zatímco Lampard se z nich nejhůř klasifikuje, ale taky to není to, co by Chelsea nejvíc potřebovala. Luiz je, co se týče přihrávek, takovýmu typu v celém kádru Chelsea v podstatě nejblíž, i když svých slabin má taky dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, můžeš si tam dát třeba Williana, který je taky jak motorová myš...pokud je to teda to co máš na mysi, že Matovi chybí

Reagovat
vitasrp

Nejde jen o to, kdo je motorová myš - jde hlavně o způsob, jakým je Oscar schopen presovat, jak rozumí hře a dokáže soupeře nahánět do prostorů, ve kterých ho potřebujeme mít + samozřejmě jeho tackling, který je zkrátka na brazilskou desítku naprosto unikátní.

Určitě má i prvky k tomu, aby byl úspěšný ve větší hloubce - vynikající přihrávky na krátkou vzdálenost, solidní obratnost a slušný zrychlení na pár metrech, přičemž největší rozdíl oproti současným záložníkům by byl samozřejmě v tom, jak rychle pracuje s míčem.

Na straně druhé tu budujeme jistý herní styl teprve půl roku, stále to ještě není optimální - máme zápasy, kdy jsme skvělí (Liverpool, Swansea) a pak zápasy, kdy naše hra nemá tempo a je to obrovská nuda - třeba Crystal Palace, Basilej atp.

Pointa je, že ve chvíli, kdy něco buduješ a potřebuješ, aby si to definitivně sedlo, by byla kravina, abys klíčovýho hráče pro ten systém přesouval na jinou pozici. V týhle sezóně Oscara potřebujeme na AMF, abychom se naučili hrát tím stylem, ke kterému nás Mourinho vede. Jakmile na to bude tým adaptovaný, pak se dá o určitých změnách do některých zápasů uvažovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, takže jestli chápu správně tak z našich zdrojů ten post CM řešit nechceš? Asi jsme se všichni shodli na tom, že Ramires jedině v 4-3-3, nebo v zápasech jako proti City třeba, jinak tam nemá moc co dělat, protože kolikrát nenahraje ani na pět metrů. Lampard už je postarší a nestíhá. Uvidíme co Van Ginkel, ale ten je v podstatě na začátku kariéry.

Reagovat
vitasrp

Já bych Ramirese nestavěl jen do zápasů, kdy víš, že proti tobě bude soupeř hrát totální beton - to znamená letos doma s Crystal Palace, WBA, Cardiffem atp.

Jinak je ale pro Mourinha platnej, a to zejména díky svý energii - sice je to technicky hodně průměrný hráč a co se přehledu a přihrávek týče, je doslova zoufalej, při hře bez míče je to takovej lovec, kterej vyhledává souboje, je agresivní a chce soupeři okamžitě sebrat míč, což je při aplikování tohohle napadání celkem potřeba..

Reagovat
smazaný uživatel

+ je ohromne rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky jeho fyzřce mě zas přijde škoda, jej každý druhý zápas nechat sedět. On vedle sebe potřebuje jednoho defenzivního štíta a jedno CM, to by ty jeho "box-to-box" vlastnosti využil náramně. Jsem zvědavý, jestli Mourinho bude častěji do budoucna využívat 4-2-3-1 nebo 4-3-3 a co říkáš na jeho trvalou pozici na křídle, co napsal Dolar? To doufám nepřipadá v úvahu a teď nemyslím jen kvůli zabití mnoha hráčů, které v kádru máme na tu pozici

Reagovat
vitasrp

Křídlo určitě ne, na ten post máme mnohem lepší hráče.

A do budoucna budeme hrát dle mě 4-2-3-1, to ostatně ukazuje Mourinho už teď, když tak hrajeme ve většině zápasů..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co vím, tak při příchodu Williana jsi psal, že ti ten přestup bude dávat smysl jen tehdy, pokud Oscara stáhnem hlouběji

Reagovat
vitasrp

To je pravda, bylo to na konci srpna, kdy jsem neměl jasno v tom, jak má vypadat Mourinhův herní systém.

Nějaký ten pátek uplynul a teď už v tom jasno mám, proto jsem názor změnil..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, ty už jsi na dobro odepsal Matu jako klíčového hráče CFC? Vím, že se sice moc Mourinhovi do systému nehodí, ale nebyla by to škoda, když dvě poslední sezóny ukazoval známky génia?

Reagovat
vitasrp

Neodepsal, odepsal jsem ho jen z pozice AMF, kde ho Mourinho nejspíš nebude mít.

Místo v týmu ale má, letos nejspíš nebude hrát proti TOP týmům a je otázka, co to s ním udělá v létě. Pokud se rozhodne odejít, asi mu v tom bránit nebudeme.

Pokud ne, je vysoce pravděpodobný, že tu do příští sezóny budeme mít novou záložní dvojku, třeba se dočkáme i toho kreativního hráče, který nám pomůže dominovat na míči. Pak bychom v těch TOP zápasech nemuseli být jen reaktivní, ale mohli bychom konečně kontrolovat některá ty střetnutí i s míčem na vlastních kopačkách, přičemž do toho by se Mata hodil. Na kraji jeho defenzivní slabina nijak extra nevadí - protože vracet se pod Mourinhem naučil, jeho workrate je slušný (i když s Oscarem nebo Willianem se srovnat nedá), jeho hlavním problémem je, že nevybojuje a nezíská v osobních soubojích valný množství míčů. To ale na kraji hřiště vadit nebude, od toho tam budeme mít hlavně Oscara + středový hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je Maty fakt strašně líto, protože to jak nás držel nad vodou v minulých dvou sezónách bylo prostě bájo (i když třeba takový steiner to neumí docenit ). Na druhou stranu je pravda, že ve většine zápasech co ho Mourinho postavil, tak moc dobře nezahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se vubec nebal stavet do stredu hriste Williana, ma uzasnou kontorlu mice, perfektni prihravky a dobry fotbalovy mysleni a hral tam polocas uz nevim proti komu a hral famozne.

Muj ideal je - Mikel, Willian - Ramires, Oscar, Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani proti tomu nejsem...mě totiž Willian zatím ve finální fázi vůbec nepřesvědčuje. Zatím ukazuje, že je skvělý v jiných věcech - po pravdě jsem to o něm ani nevěděl, že takový je, protože jsem jej viděl v jednom, možná dvou zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak on je skvely ve spouste veci, ktere jeste neukazal. V Sachtaru hral jeste jinak, v Sachtaru vedel, ze je nejlepsi v tymu a veril si, ted si zatim jeste tolik neveri.

Reagovat
vitasrp

Hlavně je dobrý mu dát ten čas na adaptaci, přece jenom doteď hrál "jen" v Rusku, přičemž Premier League je trochu o něčem jiném.

Já v něm ale kvality a potenciál vidím, takže bych se nebál, že jeho výkony ještě půjdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se o něm taky do budoucna nebojím. Věřím tomu, že bude pro nás ještě hodně platný, jen mi prostě přišlo zbytečné ty peníze využít takto, když jsme mohli koupit střeďáka či hrota

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a přehlédl jsem Ramirese na křídlě....mě se ten hráč prostě líbí málokde

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se na pravym kridle proti silnym souperum proste libi a pred ne bych dal Sirla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sice je blbé hodnotit podle jednoho zápasu, ale na Old Trafford byl Schurrle na hrotu hrozný. Mě jde spíš o to najít uplatnění pro Ramirese nějaké stálé, ať nejsem z jeho výkonu nadšen jen každý osmý zápas.

Reagovat
Talker

Jenže hodnoť si hráče podle zápasu na OT, kde nikdo nehrál skvěle.

Reagovat
Talker

Tak na křídle máme techničtějšího Williana... Ona je tam ta podobnost obrovská - oba ohromně rychlí, nesmírně pracovití, vyhledávají souboje. Akorát Willian je mnohem techničtější, kdežto Ramires "drzejší".

Osobně bych se je nebál prohodit, popřípadě dát Williana místo Ramirese do středu a Schurrleho na křídlo. Tím by se vyřešilo prakticky všechno - "technicky schopný Ramires" uprostřed, přímočaré křídlo Schurrle.

A Ramires buď DM nebo lavička.

Reagovat
Talker

Já chci pořád vidět Williana na CM a před ním trojku Hazard-Oscar-Schurrle...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard, Mata, Oscar, Willian, Luiz (hraje občas DM,CM), mně to nepřijde nijak slabé..Eto´o odehraje, co potřebuje..kdyby měli útočníka jako Suaréze, tak nemaj v PL konkurenci..

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice neskutečnej neohrabanec, ale svoje si odehraje

Reagovat
smazaný uživatel

O Hazardovi a spol. se nebavim.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz súhlasím, ale predsezónne som mal vás, keďže som myslel, že z tých nových trénerov to najlepšie zvládne Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jako pro ně hraje jenom to, že mají někoho jako on na lavičce. V záloze je to nemastné a útok je děsný. Pro mě je pořád city kandidát číslo 1.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

"Myslím, že to bylo zasloužené vítězství, protože jsme nedali první gól." to je logika...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak to určite povedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb překlad ČTK. Na anglických serverech jsem četl úplně jiné citace.

Reagovat
Didier Drogba

Tam měla být pravděpodobně čárka a pokračování té věty. Nemůžeš si odcitovat jen část a pak to interpretovat jako blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou čiarkou lenže tu to je napísané s bodkou, čo je koniec myšlienky

Reagovat
Didier Drogba

no jo, jsou to blbci

Reagovat
fabec1222

množství ega > množství vlasů

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, jak mi ty jeho debilní kecy vůbec nechybí

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si je příjdeš přečíst tady, tak jaký je v tom rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá debilní kecy na tým, který bude navždy v jeho srdci a který dal přednost Guardiolovi před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tomu vážně věříš?

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu přesně, protože vše co jsem vypsal se stalo

Není v PD, nemá šanci debilně kecat o PD, takže krása

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na mysli tu část o klubu jeho srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby to nebyla pravda, tak se tak nerve k mikrofónu, aby to zavřal na rozvášněný dav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Natiahol by som mu za tie jeho kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

To je jasné mindgames, bere tlak na sebe a hráči budou uvolnění a vyhrajou titul. Je to jasné

Reagovat
Biozdenda
Reagovat
smazaný uživatel

překvapil, myslel jsem, že řekne Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Vědomě se snaží zvýšit tlak na Manchester City a na sebe, aby mohl pracovat s uvolněným mužstvem a titul nakonec uzmul pro Chelsea.

Reagovat
kiwwi

mind games jak vysite

kazdopadne za mna City, Chelsea, Arsenal

sranda je, ze uz o dva dni je kolo, kde je celkom mozne, ze strati aj Chelsea aj City a vyhra Liverpool aj Arsenal a zasa je vsetko inak - takato PL ma fakt bavi

Reagovat
smazaný uživatel

2 kolá dozadu bol Liverpool prvý, dnes nemá ani LM. Skvelá liga, kam sa na toto hrabe PD.

Reagovat
smazaný uživatel

PD nemůže za to, že u vás ten titul nikdo nechce.

Reagovat
afc

Nikto nechce?Si predstav,ze Wenger robi preto maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadna liga sa nemoze zrovnavat s Premier League. A hlavne po fyzickej narocnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako pro diváka je to liga lepší, než třeba La liga. Ale zase mi přijde na hraně tvrdit, že anglická liga je kvalitnější. Ono to, že ta tabulka je tak vyrovnaná nemusí rovnou znamenat, že ty týmy jsou i lepší než ve Španělsku. Což se potvrzovalo poslední roky v Champions league, kde španělové měli navrch.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nemám záujem o ďalšiu takúto debatu.

Reagovat
madridcan

Tak ju nevyvolavaj

Reagovat
smazaný uživatel

nevyvolávam, veď to bolo konštatovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, já jsem fanda anglické ligy, španělská mě vůbec nebere. Jen si myslim, že to co jsem napsal je do jisté míry pravda

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo smutné, keby si si to nemyslel.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím

Reagovat
-Carles-

veľké vzrúšo pozerať na tabulku. Zato zapnúť si posledný zápas Arsenal - Chelsea bolo naozaj skvelým rozhodnutím ako zabiť čas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Aj vcera Newcastle-Arsenal alebo zapasy United tento rok

Reagovat
-Carles-

Arsenal - Chelsea bol prvý zápas PL čo som po dlhej dobe videl a strašná holomajzna. Ako určite sú aj pekné zápasy, ale mne sa nejak úspešne vyhýbajú.

Reagovat
madridcan

Ja hlavne Manchester...Ale zas take zapasy City doma mozu stat zato

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa čuduj, keď si vyberieš zápas Mourinhovho tímu proti silnému tímu, tam len ťažko čakať niečo iné ako holomajznu.

Reagovat
smazaný uživatel

no pak at radsi nekoukaj na zápasy Davida Moyese , to je taky lahůdka.

Reagovat
Miguel19

Jako včera či se City

Reagovat
-Carles-

No mal som akurát čas pred sviatkami a zápas išiel v pre mňa ideálnom čase. Ale viem že Chelsea si už nikdy nepustím, jedine že by hrali s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě taky, první zápas po hrozně dlouhé době.

Jak se pak nemůžu nesmát, když mluví o PL jako o atraktivnější lize

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to takhle nabité vydrží co nejdéle.

Reagovat
tomasinho

Pěkně si zas všechny povodil

Reagovat
tomasinho

Ale jako s tím titulem souhlasím, říkal jsem to před sezonou, po jejím úvodu i teď. City prostě vyhrají, je to válec

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si někoho vodí nebo vodil?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty komentáře tady totiž nějak nechápu v posledních dnech co jsem zase začal chodit na EF

Reagovat
Whitemedia

To jsou zdejší "vtípky".. u každého článku o Chelsea nebo Mourinhovi čekej, jak si to Mourinho zase povodil

Reagovat
smazaný uživatel

vraj kazde rano musi ist von s manzelkinym psikom

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí jak je tady sorta lidí, která je z Mourinha uplně hotová . Myslim, že kdyby si to Jose četl po večerech, že by měl o zábavu postaráno

Reagovat
Pigeon

tak z totoho šaška, co si do huby nevidí, mám velkou prdel, tak by to asi bylo vzájemné

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že je mu úplně u prdele, co si o něm kdo myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ty své plačky ohledně rozhodčích, nadržování ostatním, kalendáře atd. předváděl v Portu, tak to bylo celkem i vtipné někdy. Ale když vidíš, že to samé předvádí ve všech klubech, dokonce často používá úplně stejné fráze, tak se nediv, že má na něj spusta lidí alergii.

Reagovat
miguel bain

Mourinho...drž už hubu....

Reagovat
Bennhy

"Azpilicueta vyvážel míč a Suárez předvedl akrobatický plavecký skok. Webb byl od toho deset metrů a jediná chyba, kterou udělal, bylo to, že Suárezovi nedal žlutou kartu,"

určite...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi celkem jedno co Mourinho blekotá Hra je otřešná Doufám, že se ten debil Eto'o brzo odpakuje zpět někam do Debilstánu

Reagovat
Didier Drogba

Včerejší zápas se ti nelíbil? Hra není kdovíjak super, ale výsledky přináší. Na to, že hrajeme bez útočníka to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to slysim Madride

Reagovat
smazaný uživatel

"Kurrrrrrrrva, to se mi nelíbí, tady srovnaj a tady taky, picosove!"

Reagovat
smazaný uživatel

*Picusove, sprostá slova mi nejdou pres prsty

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
madridcan

No, ale oni to dali aj v zazname chapes? Ako jedna vec, ze uz ked si to mohli dovolit, tak v noci...ale ze zaznam pojde na obed, poobede a tak sa dalo cakat. A toto televizia nepostrehne je dost divne

Reagovat
madridcan

Ale celkovo sa cudujem, ze s niecim takym som sa stretol vlastne prvy krat. Vacsina komentatorov asi velmi nehresi alebo vedia sa ovladnut v pravej chvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas tak hrozný to nebylo, oni očividně nevěděli, že jedou naživo, bylo zrovna přerušení a při tom je třeba na NS ve zvyku, že tam hoděj reklamy a do hry se vrátěj, když už se třeba 10 vteřin nehraje. Nova Sport má nějakou NHL a její diváky naprosto v <>, což potvrzuje každodenním výběrem zápasů, takže si nedělám iluze o tom, že by třeba někdo vůbec zaregistroval, že se tam dělo tohle.

A že ses s timhle setkal poprvý? Neříkej mi, že neznáš tohle: http://www.youtube.com/watch?v=0BLTcKys0GE

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda

Reagovat
vodka

To hraje na stejnou notu jako onehdá Mancini...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Mancini každé dva týdny favorizoval na titul jiný Manchester od Mourinha jsem zatím slyšel jen ty diplomatické fráze o tom, že o titul může bojovat až 7 týmů, s tím, že pokaždé co se jej na to zeptali, tak řekl Man City.

Reagovat
smazaný uživatel

manciniho mindgames boli ale nezabudnuteľné, vtedy keď sme prefajčili ten náskok

keď sme mali 8 bodov náskok alebo koľko tak vyhlásil, že stále bojujú a nevzdávajú to, že šanca stále žije

odohralo sa ďalšie kolo, my sme stratili a city nás stiahlo na 5 bodov a hneď na to vyjadrenie, že už nemajú šancu na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačili by příště expreska ? Nevím jestli takhle provokuje nebo to nemá v hlavě v pořádku (spíš), ale každopádně to nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednych rokoch Mou poriadne zosedivel

Reagovat
Whitemedia

od té doby, co šel do Španělska

Reagovat
Filip12

chelsea je věčná

Reagovat
Melisko

Šak nevadí, ja prejebem tisíc korún, mne je to jedno!!! Budeš mať piču, ty debil čierny, olašský.

Reagovat
smazaný uživatel

hlas zo záhrobia.

Reagovat
smazaný uživatel

I bych souhlasil, nebýt toho posledního odstavce..ale tak je jasné, že neuzná, že se to mělo pískat..

Reagovat
smazaný uživatel

OT - ten Berdych je ale klaun jak jsem na nej dneska koukal, tak samozrejme zase na nicem nezapracoval, vsechno pri starym, kdykoliv mel nejakou sanci, tak zahral spatnej uder. Az se tomu divili komentatori, jestli s nim vubec nekdo rozebira cisla a statistiku

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby ukoncil trenersku karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby si přestal psát blbé komenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně dost pochybuju, že to vyhrajeme pokud se nezlepší naše obrana a hra venku..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nikto to nevyhraje

Reagovat
niflheim

To odkoukal od Manciniho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

city jsou favoriti, ted jde o to, jak se vyznamenají londýnské celky na přestupovém trhu. Oba potřebují útočníka. City prostě nemají v sestavě slabé místo, zatímco CFC má slabší střed zálohy a chybí útočník. Arsenalu chybí hlavně útočník (je blbé,že nemají koho přivést)

Reagovat
afc

Pride Berba alebo Morata na hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím. Príde akurát tak Sanogo z maródky. Možno.

Reagovat
afc

Niekto pride.Sam AW vcera povedal,ze v utoku ma malo moznosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekné, že AW by niekoho chcel, ale nevidím moc šance na to, aby mu niekto niekoho predal alebo aspoň požičal. Real Moratu nepustí, ak nezíska niekoho iného, a FFC Berbatova takisto potrebuje a nepredá ho.

Reagovat
afc

Minimalne na hostovacku sa niekto zozenie o to sa nebojim.

Reagovat
Lacko_Boh

a co je s tym Patom?ci mame v pici?

Reagovat
afc

Je uplne ticho o Patovi.Najnovsie Morata a Berbatov.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by si mal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sovinisti

Reagovat
smazaný uživatel

To je chore, ten Kanadan.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Griiiioger a este 1,30 to hrame ako magori

Reagovat
smazaný uživatel

Reway znovu genialne

Reagovat
smazaný uživatel

Este Kolena tycka, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

cistaa sanca Horansky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho. Trenérský zázrak

Reagovat
stas87

pozeral som druhy polcas newcastle-arsenal,ten newcastle takto hra stale?ved ti si neboli schopny nic vytvorit,len nakopy alebo utoky traja proti piatim..slusne sklamanie,to som si od otho zapasu sluboval dost,ved to by vyhrala aj valencia vcera

Reagovat
stas87

OT:

nemci vyhrali 3:0? co sa to stalo?

Reagovat
madridcan

Nic zvlastne, iba Cesi prehrali 0:3...

Reagovat
stas87

vdaka,no ja som skor cakal komentar od niekoho kto zapas sledoval na fraze alebo jasne konstatovania su tu iny ludia ako ty

Reagovat
Miguel19

Akorát se ukázala naše úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Nosánek nahoru po výhře s Kanadou.

Nasazení absolutně žádné a celý zápas nešel vidět jediný moment, který by ukázal snahu cokoliv udělat s nepříznivým stavem. Přerost to absolutně nezvládl. Všichni hráči přetahovali svá střídání a aby toho nebylo málo, stáhl ze hry jediného kluka, který se ten zápas snažil.

Byl to naprosto otřesný výkon a jednoznačné podcenění. S tímhle nasazením nebudeme pro Slováky soupeři.

Reagovat
stas87

ak dneska nasi uspeju mozu mat tiez nos hore a cesi ich potrestaju...no kazdopadne je tato skupina ovela viac zamotana co je len dobre,kanada mi pride sem tam akoby bez stavy,motivacie...take mdle dost..co ma tiez prekvapilo tak finsko dneska,veris svedsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle Kanadu USA porazí. Slovensku půjde o druhé místo, pokud dnes vyhrají, takže očekávám super zápas, který předčí i večerní zápas USA s Kanadou. Myslím, že u Slováků moc nosánek nahoru nehrozí, protože tak debilně labilní jsou snad jen Češi

Švédsko je určitě silné, hodně silné, ale vše řekne až jejich zápas s Kanadou. Zatím se mi ty zápasy v druhé skupině moc nezdají, ale ve výsledku může Švédsko, Rusko a Finsko brát první tři místa na turnaji. Zatím je to nejvyrovnanější MSJ, co jsem viděl. Slovensko může reálně bojovat o semifinále, stejně tak i naši, přes ten dnešní debakl. Finsko mě dnes překvapilo, ale ne tolik, jako nepochopitelné nenasazení Vasilevskiho do ruské brány. Jednoznačně nejlepší brankář turnaje a oni jej proti Finům posadí. Ta skupina je vyrovnaná a všichni tři mají velká jména v týmu, na rozdíl třeba od USA nebo nás. Bude to zajímavé ještě, ale pořád si stojím za tím, že největší favorit je Rusko.

Reagovat
smazaný uživatel

*jejich zápas s Ruskem

Reagovat
stas87

mna teda zaujal zo svedov ten wennberg,collberg a lindholm hraju dost timovo,nikto tam vylozene nehra na seba,cakal by som ze treba forsberg sa bude chciet ukazat a solovat ale nie,u finov ma navnadil ten bek-ristolainen ale dneska nehral,proti svedsku vyborny,vsimal som si ho vlastne len v presilovkach

u ameriky sa mi paci ti dvaja hraci na b,jeden je butcher a ten druhy neviem,oni maju vyrovnane vsetky utoky,aj brankar je dobry,na toho mcdavida je toho prilis?ukazal ze je sikovny no ale aj hlupo fauloval...paterson slaby,z cechov sa mi paci prve dva utoky a celkom aj ten plutnar,zvysok ma nezaujal

ja to vidim na finale svedsko-usa,tretie rusko a stvrta kanada,rusko som vobec nevidel zatial,na koho sa zamerit okrem brankara?

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi a USA se soustředí hlavně na týmovou hru. Na B tam je jen Butcher a kapitán, Riley Barber, což je něco, co našim chybí. Bojovník, který bude plivat duši za jakéhokoliv stavu. Draftoval jej Washington, tak snad si jej co nejdříve vytáhnou, místo tam pro něj určitě mají. U Ruska se místo Vasilevskiho a Grigorenka vyplatí sledovat obránce Zadorova a Tryamkina. Z útočníků pak Slepyshev a Buchnevich. Hodně nepříjemní hráči, siloví i technicky velmi zdatní.

Na McDavida je toho určitě hodně. V Kanadě jej přezdívají McJesus, mluví o něm jako o dalším Gretzkym a už v OHL nejednou ukázal, že mu to trochu leze na mozek. Novináři tam kolem něj lítají od dvanácti a mluví se, že aby se z něj stala absolutní hvězda v budoucnu, musí si to nejdříve uspořádat v hlavě. Bruslařsky a technicky je jinak TOP na šampionátu, jen ta hlava jej zatím sráží, ale má přece jenom pořád šestnáct let. Třeba ale na našem Zachovi nevidíš takové věci, jako u McDavida. I přes svůj věk to má v hlavě více než srovnané. Brankáři byli pro Kanady vždy slabinou, pokud se nepočítá Price nebo Fleury. Brankáři jim dozrávají později, nevím proč a obzvláště poslední roky je to strašná bída.

Je to hodně otevřené a Rusko favorizuji hlavně kvůli Vasilevskimu, který je opravdu neskutečný. Jinak fandím týmovému pojetí hry, takže Švédsku a USA. Hrozně se těším na čtvrtfinálové bitvy, snad i za účasti českého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to zase vyhraje buď Chelsea nebo City. Je hnusný, že tohle jsou dva největší favoriti na titul. Tisíceré fuj pro Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě doplním, že v Evropě vyhoří

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vadi na City?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda to citat od fanusika Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Real je má úroven a tradici, u City je doba před šejkem a po šejkovi

Reagovat
smazaný uživatel

uroven jo, i ta tradice

Reagovat
smazaný uživatel

no potom co z tama odešel ten kašpar Mou tak je to lepší, a o té tradici se snad nebudem hádat ta se zpochybnit nedá

Reagovat
smazaný uživatel

tradice alebo trofeje? lebo City ma vyrazne dlhsiu historiu a teda aj tradiciu, sejk-nesejk, alebo aj ty si myslis, ze tam do prichodu sejkov len kosili travu?

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem porovnávat trofeje to se asi nedá, myslím to spíš tak v celosvětovém měřítku tam má Real daleko větší tradici tam to bohužel City jen tak nedožene. Historii mají oba kluby to nepopírám jde mi spíš o to jak bylo vnímáno City před šejky a jak je dneska

Reagovat
smazaný uživatel

tak tradicia sa na rozdiel od uspechov nemeria, Real si uspesnu historiu vytvoril, City ju vytvaraju teraz, v oboch pripadoch za tym boli peniaze a dotovanie, to je jasne kazdemu, okrem gloryhunterov

Reagovat
smazaný uživatel

okrem gloryhunterov to máš pravdu

Reagovat
Mindas

City patřilo vždy k největším klubům v Anglii, které si mohly dovolit ty nejlepší hráče na ostrovech. Bez ohledu na slabá 80. a dementní léta 90. Tedy léta, kdy se pomalu začal lámat chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

No, najlepších ťažko, ale bolo v tej hornej časti tabuľky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

*bez posledného no

Reagovat
Mindas

Co nejlepší? Čti, píšu největší. A nejlepší hráče si dovolit mohlo, však i několikrát překonalo přestupový rekord za tehdejší hvězdičku ligy, aby pak v City zahrála totální hovno. Docela ohraná, historická písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Hviezdičku áno, ale takých hráčov ako Rooney asi nie.

Reagovat
Mindas

Každá doba měla "takovéto" hráče. A i takové hráče City přivádělo. Viz. Lee.

Reagovat
Mindas

Ten samozřejmě svojí kvalitu v City ještě umocnil, nedopadl jako někteří jiní, draze koupení v následujících letech. Hlavně na konci 70. let těch přehmatů bylo požehnaně.

Reagovat
tomasinho

REEEWAAAAY

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuseli by sme sa uspokojit s 1:0... Aby sa nam to nevypomstilo

Reagovat
Darren Fletcher

tipol som 4:3 pre nasich , kurz 80, za dve e

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen opět jeho psychologická hra.Stejně si myslí,že to vyhrajou oni

Reagovat
aaronramsey

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu... o

Reagovat
smazaný uživatel

a co si cakal, ze nedostanu gol cely zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, mohlo to byt 2:1 pre nas, mali sme cistejsie sance

Reagovat
Bakary3

OT dnešní titulek ve Sportu mě rozsekal - Kalas: Mourinho mě nestaví, musíme si promluvit

Už vidím, jak za ním přijde a "proč místo mě pořád stavíš ty dřeváky Terryho a Cahilla ?"

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli přijde, tak si může sbalit, jak Lukaku.

Reagovat
blade115

Mourinho by mu jednoduše řekl, že to je proto, že je zraněný.

Reagovat
Bakary3

Tak i kdyby nebyl....

Reagovat
blade115

Kdyby nebyl, tak něco málo třeba odehraje, však mu Mourinho sliboval nějakých dvacet zápasů.

Talker za 3....2....1....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

no shit

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Musím říct, že vzhledem k tomu, jak nás všichni ignorujou, tak čím dál víc věřím, že to letos urveme Kéž by

Reagovat
madridcan

- Pan doktor, vsetci ma ignoruju!

- Dalsi...

Reagovat
smazaný uživatel

To byste museli mít kvalitního útočníka. S panem Giroudem nevyhrajete dlouhodobě ani League One

Reagovat
Bakary3

Dlouhodobě to právě že jde, to se dá smazat..., ale v těžkých zápasech je problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže těžké zápasy určují ráz sezony. Co je to platné, když dá hattrick Fulhamu a pak nedá jasnou gólovku proti Chelsea a jeho tým ztratí body.

Reagovat
Bakary3

Chápu, jen říkám, že v průběhu tý sezony je ještě šance to třeba dohnat, teoreticky, když budou ztráceti i ostatní, samozřejmě.

Ale zase... Žádnej zázrak to není, ale platnej je, někdy... Jen by potřeboval pořádnou konkurenci, možná odpočinek... Nebo mu jen ukázat, že nemusí hrát nutně všechno, nasadit sem tam Bendtnera (opět, tele, ale umí být nebezpečnej ), nebo i Poldiho, toho bych tam viděl nejradši.

Taky by pak zahrál jinak.

Reagovat
afc

Praveze tazke zapasy nic neurcuju.Uplne staci ak sa nebude stracat so slabsimi supermi.Potom je jasne,kde ten titul skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakýho kvalitní útočníka má Chelsea, když je taky imrvére vidíš jako vítěze PL?

Reagovat
smazaný uživatel

To vizejo

Reagovat
Chazy

Ince? To zas bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua

Reagovat
smazaný uživatel

Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Sekeraa sudiii ty magorko????

Reagovat
madridcan

Kanada-Slovensko(+3,5) 2, Trencin-Nitra 2 Luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ja by som nasich nedal (Nitru)..ale nakoniec sme z toho v druhej tretine spravili jasnu zalezitost

Reagovat
madridcan

Som chcel ist na hokej tam, ked som bol minule za bratom v Nitre, ale nakoniec nevyslo. Nakoniec tam mozno pojdem na finale proti KE, ale to je hudba az prilis dalekej buducnosti

Reagovat
wild

urcite odporucam..uz len kvoli tej atmosfere

ja zase urcite pojdem na finale do KE,ak sa tam dostaneme

minulu sezonu som bol v KE na 5.zapas semifinale a celkom fajn,len dlha cesta.. na finale by som isiel na dva zapasy aspon..ale to je ako vravis daleka buducnost

Reagovat
madridcan

Inak isiel som kolo stadiona a dobre si pamatam, ze futbalove mate hned vedla hokejoveho?

Reagovat
wild

dobre si pamatas

Reagovat
madridcan

Sme sa tam fajne presli z Klokocina, lebo brat behal ten vas pravidelny ,,maraton", ktory sa kona v parku

Reagovat
wild

z Klokociny .. treba to vysklonovat

brat tu zije?

Reagovat
madridcan

Jop, prave na Kloko

Reagovat
smazaný uživatel

kašpárek ,že mu to ještě někdo žere dmnt čekal sem ,že dostane šanci curtois,kalas,de bruyne,mata a on pořád tlačí ty starý pejla a hrajou nejvetší tužku za poslední roky

Reagovat
smazaný uživatel

Mlyncar sam

Reagovat
smazaný uživatel

To je šašek jeden šedivý , nakopat do zadku šedivce jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

konecne nieco nove k tematu

Reagovat
smazaný uživatel

Brvno

Reagovat
tomasinho

Reeewaaaay ♥♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Supaaci kanadski palike caka prehru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sme majstri sveta!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chod sa najest krpec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

OT:

cital tuto knihu niekto?docela iny pohlad na tuto temu

http://www.kosmas.cz/knihy/186314/krvave-zeme/

Reagovat
smazaný uživatel

necetl jsem ale muze to byt zajimavy protoze tyhle zeme si to fakt uzili,teda hlavne ze strany sovetu. Ale ted ctu http://www.kosmas.cz/knihy/138532/dabelska-garda/ a je to zajimavy a trochu jiny pohled na nemecky SS, a jako je to fakt docela kruty cteni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanade uz jebe kto si to z nasich odnesie ako prvy hmm

Reagovat
wild

toto sme nemali dovolit

Reagovat
Sandstorm

Snad poprvé v sezoně řekl ten trouba něco trochu rozumnýho

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Reagovat
Sandstorm

Old Trafford no, nejlepší stánek v Anglii, ale co to má společného s Mourinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, OFF TOPIC. Tu sa rieši hokej, nie nejaký Mourinho.

Reagovat
Sandstorm

No, tak Talker podemnou taky řeší fotbal, tak je to asi OK ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si len robil srandu z mojich spoluobčanov nad tebou.

Reagovat
Sandstorm

To je dobře, já sem to nepročítal. Ale nikdo tady neni zvědavej na žádný zkurvený hokejky, takže jen tak dál, dělej si z nich srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

mali by ich vsetkych zabanovat

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci slovenští, ti vaši komentátoři jsou solidní uspávači hadů

Vedete 2:1, váš obránce to napálí do břevno a jeden pokračuje ve svém nudném povídání a ten druhý udělá naprosto znuděným tónem ,,olalala''

Reagovat
Miguel19

Jo, to onanismus Dusíka a Antoše z každého hovna je jiné kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Antoše nesnáším

Chtěl bych jednou duo Zajíc - Pospíšil

Reagovat
Miguel19

Antoše nejvíc nesnáším. Zajíce taky nesnáším..

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám nejraději Pospíšila a společně se Zajícem by to byl přenos plný hlášek

Reagovat
Talker

Jinak musím říct, že mi zranění Lamparda až tolik nevadí. Mourinha to donutí bud

1) Zkusit tam někoho z těch ofenzivních hráčů

2) Zkusit tam Luize

3) Více využívat Mikela

4) Někoho koupit

Všechny varianty mi zní mnohem lépe, než Lampard na pivotovi. Osobně si přeju, aby to dopadlo stejně jako s Colem - odstavení na druhou kolej a používat ho jenom jako back-up. Seřadil jsem to i podle svojich preferencí - Willian na CM, Luiz na CM, Mikel větší vytížení, nákup.

Bohužel to bude spíš obráceně, půjde se odspoda.

Reagovat
Miguel19

Oscara ne? Bude prostor pro Matu

Reagovat
Talker

Mata do systému nepasuje, takže to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

když mluví o tom divu Suareze tak co řiká na ten dive Ramirese proti west brom v 95 minutě? mě to přišlo jako skoro to samý....

Reagovat
smazaný uživatel

Nas branar skvely

Reagovat
ďuriLFC

Obaja zatial,len to nezakriknuť.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Godwinson

Kanada otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmí, ať máme pořád šanci na druhé místo

Reagovat
smazaný uživatel

a potom dostanete Rusko, fakt vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko porazí Švédsko, pokud opět nedostane jejich trenér geniální nápad a neposadí i proti nim nejlepšího brankáře šampionátu.

Reagovat
alcantara

Ked vyhrame, tak asi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda...

To je jedno, ono je ve výsledku jedno, jestli půjdeš na Švédsko, Finsko nebo Rusko.

V tom případě vám přeji výhru po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ale prekvapuje me, jaky je Dumba tragik i mezi vrstevniky. Zklamani.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší tragéd je Bigras. Ten se může chytit za ruky s Knotem a Němečkem a jít se optat na zimák, jestli nějaký tým z pivní ligy nehledá beky

Reagovat
stas87

kto na mna urobil dojem je ekblad zatial,ten je dobry

Reagovat
Godwinson

To jmeno mluviza vse

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělý, určitě bude v TOP3 letošního draftu. Hlavně v play off jej musíš vidět. Už po týdnu neholení vypadá jak Tom Hanks v Trosečníkovi, po roce na ostrově

Reagovat
stas87

kanadu odpisovat je blbost,oni kludne mozu byt vo finale aj ked sa im teraz nedari..mna amerika prilis nezaujima,ked uz sa o nieco zaujimam tak o svedsko a finsko,snazim sa sledovat sm-liigu aj SHL pravidelne,viac ma nezaujima

Reagovat
Godwinson

To nemuzu soudit, soustredim se hlavne na nej. Tak nejak jsem doufal, ze si po tom, co predvadel za wild zvedne naladu a vidim to same v bledemodrem. Ale ona to neni zadna slava celkove, no.

Reagovat
indy

neviem ci sa to tuuz riesilo, ale preco tento rok nei je sutaz o hlasku roku alebo aspon nieco podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko bude.

Reagovat
vladis271

písal mi PJ, že ten moj gif je tak brutálny, že sa rozhodli súťaž zrušiť a dať to v predsttihu mne.

Reagovat
smazaný uživatel

aký gif?

Reagovat
Swarley

byl kraťoučký, vlado tam běhá v drese Lucase a slaví titul

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je hneď dvojitá brutalita.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

uvidíš zajtra. Ale vážne nvm kto to vyhrá. Ale to čo budem mať ja, tak by to určite malo odomňa aspoň jeden hlas, nech by to postnul namiesto mňa hocikto.

Reagovat
madridcan

Ved vzdy je to na Silvestra. Rok co rok rovnaka otazka

Reagovat
indy

mne sa praveze zdalo, ze zahajenie byva okolo 28meho a na Silvaca sa uz vyhlasuju vysledky...sa mi to nejak domylilo

Reagovat
madridcan

Uz nenominujeme my, ale admini. Cize clanok o nominacii pada a ide rovno hlasovanie

Reagovat
Sandstorm

Debilní hokejky.

Reagovat
vladis271

Ak by sme udržali 1:3 aj by som veril. Ale takto po nás pôjdu ako psy po údenom.

Reagovat
ďuriLFC

Šak nech,rozhodcovia to zatiaľ maju pod kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, uz teraz vieme, ze hrat sa da s,kazdym.. Som hrdy na chlapcov

Reagovat
ďuriLFC

Ale už by sme to mohli aj za body niekedy dať Ale hej,nepamatám kedy naposledy sme hrali také partie s top tímami.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, uvidime v 1/4 finale, to bude vabank

Reagovat
alcantara

Myslim, ze europske klziska su nasou vyhodou, v zamori by tie suboje vyzerali inak. Ale to nie je nas problem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevieem, mame tam aj fyzicky zdatnych chalanov...

Reagovat
smazaný uživatel

europske klziska su hlavne picovina no, skoda, ze nie su vsade male rozmery

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to neskutečně sere. Díváš na NHL a pak se podíváš na něco v Evropě a připadá ti to jak letiště.

Reagovat
alcantara

Kazde ma nieco do seba, v oboch si najdem to svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hej, ale male klzisko posuva kvalitu zapasov tak o level vyssie

Reagovat
alcantara

Male klzisko prinasa rychlejsie tempo, viac subojov, viac striel, opticky sa moze zdat hra kvalitnejsia, ale nie je tomu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

no nesuhlasim, pre mna to neni len opticky, pre mna to kvalitnejsi hokej proste je..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Darth Mour temnou stranu síly využívá.. Lži a lsti nástroje jsou jeho, pod vedením emperátora Abrama jest, jako učedník jeho. Proto Jedi Wenger s padawanem Niklasem povoláni byli, aby rovnováhu Síly, společně s Han Ozilem a princeznou Theou, do rovnováhy dali.. V záloze pak generál Pelle se svou družinou šanci číhají, snad tedy světlo nad temnem opět zvítězí..

Reagovat
smazaný uživatel

hláš... radšej nič.

Reagovat
alcantara

Bacardi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jen StarWarsově naladěný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ať si jde sednout na vajíčka

Reagovat
madridcan

300 pre Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ako nemozu predychat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to hrame

Reagovat
smazaný uživatel

uplne otrasne, 14 minut pred koncom vyhravaju s Kanadou, katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som tu nasu presilovku, kde nam odskakovaki puky, 2. formacia ofenzivne sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

Danoa a spol ale defenzivne skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Priskavajte kanade sasovia

Reagovat
stiflerovamama

co teraz odpiskal šašo

Reagovat
minoLFC

So City má pravdu ale to s tou penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři jsou trošku flegmatici ne? Kdyby tam spadla bomba tak to s nima nic neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

"Já mu verím, že tento zápas vychytá čisté konto" wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ptm doplnil, ze v 3. tretine

Reagovat
Sali5

Mně teda hlavně ten spolukomentátor přijde jako naprostý tragéd

Reagovat
tomasinho

To jsou oba.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Teraz spadla bomba na ihrisko. Hmm, nepríjemné.'' ... ,,Ano, súhlasím, je to nepríjemné.''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

A Chelsea kľudne favorit byť mohla, stačilo kúpiť po rokoch poriadného utočníka(ale asi je tam nejaká tlačenka na blonďaka od Abru) miesto rozširovania už tak širokej zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to asi takhle:

1. Manchester City

2. Arsenal

3. Chelsea

4. Liverpool

5. Everton

6. Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

United budou v top 3. Možná 4. kdyby se posrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vypadne z TOP4, nemaj na to ani kadr, ani trenera.

Bude to takhle -

1. City

2. Chelsea

3. Pool

4. Spurs

5. United

6. Arsenal

7. Everton

Reagovat
afc

S tou super zalohou sa to ale neda.Musis sa s tym nejak zmierit,ze Top 3 je minimum tento rok.

Reagovat
tomasinho

To by bylo parádní no.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že se na konci sezóny takovým tipům s chutí zasmějeme

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

1. ManCity

2. Liverpool

3. Chelsea

4. Arsenal

5. ManUtd

6. Everton

7. Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne, jak kanadania placu u rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Cernak, hlupa chyba, hlupa, hlupa

Reagovat
madridcan

kurva...a komentator viac prezival gol jak gol Slovakov....

Reagovat
smazaný uživatel

hadam to nedokasleme, 2. tretiny lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Cernak dojebal tak to Dano bude mat zas reci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: SPOILER Rush..

můžu se zeptat co je tam jinak proti skutečnosti? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: SPOILER Rush..

můžu se zeptat co je tam jinak proti skutečnosti? Díky

Reagovat
madridcan

Rivalita Laudu a Hunta nebola az taka, ako sa snazi film vykreslit. Hunt si az natolko neuzival zivot a Niki nebol taky profesional ako sa ho snazi film vykreslit.

Reagovat
smazaný uživatel

ok díky

Reagovat
Svatej

a to s tím novinářem ? Jak ho Hunt rozstřelil po tiskovce ?

Reagovat
madridcan

Neviem detaily, ale silne pochybujem, ze to tak bolo.

Reagovat
madridcan

Bohaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tyckaaa totp je smolaa, rewy krasna prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

no mame smolu, tak teraz to bude fakt nespravodlive

Reagovat
smazaný uživatel

Na McDavida šli reference, že je na svůj věk psychicky vyspělý. Nevím co sem čekal, ale rozhodně není.

Reagovat
smazaný uživatel

Super fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Super fakt

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je nespravodlive

Reagovat
stiflerovamama

to je tak ked sa nechame vylucovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nespravedlivé!!!

Snad Kanadu ve čtvrtfinále někdo smázne!

Reagovat
stas87

alebo sa nastartuju..uz viacero timov nehralo v skupinach nic a potom uspelo(sedinovci treba)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo vloni USA na MSJ.

Vůbec ale tomuhle týmu nevěřím a jestli vyhrají MSJ, tak normálně napíšu, že Sandro je lepší než Busquets!

Reagovat
stas87

ee,daj si taky nick na tyzden treba na zajtrajsi zapas sa dost tesim,pred zaciatkom to pre mna bolo dost jasne-cesi budu lepsi ako my ale neodpisoval by som nas vopred,bude to dost vyrovnane...a ak budeme zasa uspesny v presilovkach tak vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně i nick a klidně i na měsíc, protože to není možné, aby Kanada vyhrála!

Reagovat
stas87

ok,beriem ta za slovo omg oni daju slovensko o 13:30 a svedsko o 14 boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cernak to cele spustil, proti cechom by som ho dal na tribunu

Reagovat
EL Gringo

my tycka a oni gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Skodaaaa

Reagovat
alcantara

3 tycky... Nevadi, radsej vsetko teraz prehrat a vo stvrtfinale nech motyka vystreli, ako naopak.

Reagovat
Godwinson

Eeej Kanada Zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baros, Maabtha zasluzebe naj hraci

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor toho hráče trefil, což nebylo vůbec nic zvláštního když vyjmenoval půlku sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavny komentator slaby... No, som zvedavy na zajtra, budeme mat malo sil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní ještě celkem dobrý, ale ten spolukomentátor ... Něco takovèho sem snsd ještě neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

práveže hlavný to má ťahať... asi si nesledoval minule, ale Dornič ako hosť to bolo najhošie

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s USA jsem neviděl, ale nedokážu si představit, co tam předváděl. Vždyť tento jen vždy zopakoval, to co řekl ten hlavní a ještě tak pomalu, že jsem nevěděl jestli uprostřed té věty neusnul.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo ešte horšie ako toto

nie vždy, mne sa páčilo, ako ho dopĺňal, nech to nezakríkne a podobne, sral aj mňa ten hlavný, ke´d stále spomínal na minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to možné, viděl jsem poslední třetinu.

Reagovat
smazaný uživatel

*jen

Reagovat
alcantara

Mne Bezak vadil uz v 30tej sekunde zapasu. Treba ignorovat, ako vacsinu nasich komentatorskych hviezd.

Reagovat
ďuriLFC

Boha tu to len ja možem fandiť timom čo hrajú dobre ale nakoniec vždy prehrajú Ale dobrý sme boli,3 tyčky. Zajtra snáď dáme Čechov a v QF sa može stať všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Ten si vás teď všechny povodil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra all-in na slováky. To snad ani jinak dopadnout nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

ale môže, my sme nevládali už teraz 3. tretinu, vy máte viac času na oddych... ktovie, v akom rozpoložení budú naši hrať, bude to zaujímavý zápas...

Reagovat
Chazy

Zaschu, jak hrál v obraně Anta? Sem si nevšim, že už dosral šanci od začátku.

Reagovat
Error

Reagovat
SunFells

Tak asi nic moc.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak sis odpověděl sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Na to, jak dlouho nehral, hral vazne paradne, dle mnohych nas MOTM, asi bych se k tomu pridal. Ve vzduchu vyborny, na zemi nikoho do niceho nepustil, hrozne me tim prekvapil, ale to je mozna jen tim, ze jsem ho za nas hrat jeste proste nemel moznost videt. A pak teda potvrdil, ze je skvely pri rozehravce smerem dopredu, v tom je proste uplne jinde jako Jagielka. Vcera ho celkove nahradil paradne.

Reagovat
Chazy

Paráda. Snad si u vás vybojuje základ, sice není nejmladší a ta perspektiva tam moc velká není, ale je to prostě bůh, lídr a vůdce. Navíc mimořádnej atlet a jeho přehled o hře...

Nikdy ve Wiganu nebyl lepší defenzivní hráč, a to tam byli Palacios, Baines, Chimbonda, De Zeeuw a Bramble.

Reagovat
Zaschrona

Bylo by to super, to by pravdepodobne znemanalo, ze by podaval vazne famozni vykony a meli bychom pak hned 4 velmi kvalitni stopery. Bude to mit ale tezke, Distin hraje dost mozna vubec nejlepe ve sve kariere a u Jagielky to plati podobne, navci to je kapitan. Ledaze by Bob chtel zkusit hrat na ty 3 stopery, pripadne.

Reagovat
Josifek

To je asi fakt, City mají nejnadupanější a dostatečně široký kádr, který spolu už nějaký čas hraje a navíc mají možná i nej. kouče

Reagovat
cristiano.K.

ten kouč to zatím nepotvrzuje ani nevyvrací,ale zlepšení je vidět každým kolem.

Reagovat
Josifek

Tak na to, že se Pelle do PL moc nehodí, tak si vede solidně, navíc bych řekl, že to je typický koncepční kouč co potřebuje více času než nakopávací mašiny alá Mourinho. I když s tím kádrem je to de facto povinnost, ale tak to měl Mancini taky a nějaký progres u toho týmu příliš znát nebyl, na to kolik času tam byl..

Reagovat
cristiano.K.

dovolím si tvrdit,že má mnohem lepší tým než měl Mancini a opravdu to tak nějak povinnost je. Poslední dobou i ta sestava je správně skládaná,což se na začátku říci nedalo. Demichelis,Garcia by měli hrát minimálně.

Reagovat
Mindas

Nemá. Proti týmu z mistrovské sezóny to nemá ani náhodou. Tam už tehdy být Nasty místo Saviče, tak je to dokonalé.

Reagovat
cristiano.K.

nesouhlasím. Vždyt máte slabinu jen na lavičce a to je Garcia a Demichelis, měl zůstat Barry, Garciu poslat pryč a absolutní ideál.

Reagovat
Mindas

Tak tehdy nebyla ani na lavičce, když nepočítám splašeného Saviče. Však tehdejší lavička ve složení Panti, Touré(Savič), Kolarov, de Jong, Milner, Balotelli, Džeko + AJ, Richards byla vražedná.

Reagovat
cristiano.K.

já ten tým stavím vejš na základě vašeho útoku. Pro mě Mario nikdy nebyl a nebude nic světobornýho, zatímco dvojka Aguero-Negredo vypadá fantasticky, statisticky k tomu přispívá výborně i Džeko a to Jovetič se ještě nevyhrabal ze zranění.

Reagovat
Mindas

Tak hlavně tam byl Tévez, že... V té době nejlepší útočník City. K tomu první a hned skvělá sezóna pro Kuna. Záruka branek čtyřgólového Džeka ze zápasu na Spurs a Mario, který přihrával snad na všechny nejdůležitější branky v sezóně. Že to zatím Negedovi sedlo, ok, ale kvalitativně je ten současný útok pořád slabší a méně variabilnější.

Reagovat
cristiano.K.

s tou menší variabilitou to nemyslíš vážně,že ne?

Reagovat
tomasinho

Však má pravdu, s Tevezem to bylo prostě mnohem variabilnější.

Reagovat
cristiano.K.

Vsak Jovetic ti zahraje tri posty az bude zdravej,tedy vic nez celej Tevez, to ze si ve vysledku mozna ani ty tri ani nevyzkouši je vec druha

Reagovat
kiwwi

https://www.dropbox.com/s/67p79ja8lsccuja/City.jpg

tom ktory nehral teraz cez vikend - to je sialene (aj ked zase ten tim co hral skoro neporazil Crystal Palace)

Reagovat
kiwwi

*tim

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini si to tam viacmenej sam poskladal a hlavne v organizcii hry tam posun urobil dost velky, to ze uz nemal kam po 4 rokoch posunut muzstvo je uz ina pesnicka. V kazdom pripade tam urobil velmi dobru pracu a titul po 44 rokoch bol obrovsky uspech, nehladiac na rozpocet a celkovu individualnu silu muzstva (to aby si mi nepisal, ze to bola povinnost aj pre neho)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to spis nazval dobrou praci, ty okolnosti jsou proste hoooodne dulezity.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nevyzdvihujem do nebies, ale v retrospektive si Boba jednoducho musia fanusikovia vazit, nechal za sebou vyraznu stopu, ono ani budovanie silneho kadru za hocake peniaze v dnesnej konkurencii nie je take jednoduche ako sa nam to javi z FMiek, ta koncepcia bola u neho dobra vzhladom na to , ze to ziadny top trener nebol a ani nebude, len kvalitny

Reagovat
Mindas

Tak v Anglii si ho fans váží opravdu hodně. Nesmazatelně se zapsal do historie City díky těm dlouhým časovým úsekům, kdy se čekalo na trofeje. Každopádně Mancini je ideální manažer na vybudování kádru. Má opravdu čich na hráče a dost hráčů pod ním i roste a vyroste. Třeba Kompas, Hart, Richards, Yaya... Ideální do koncepce asi ne, ale pro to prvotní nakopnutí při přestavbě je fakt skvělý. Toho měl vzít Pool pro začátek, BR měl přijít až dělat trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. A kdo by s neomezenyma moznostma nevybudoval kvalitni kadr, co bude uspesnej a nejlepsi v lize? Fakt veda ukazat prstem na nejvetsi hvezdy z Atletica, Valencie, Barcelony nebo Wolfsburgu. Tomu rikam manazersky talent, utratit za 3 roky vic jak 300 mega a vybudovat tym, co vyhraje PL, kdyz tam navic mel zaklady od predchudce, co tam dva roky predtim nechal vic jak 200 mega. Tohle dokazala Chelsea, dokazal to Perez, dokazali to v PSG (tam snad nejlip z tech vsech tymu) a dokaze to i Monaco. K pochvaleni je to, co predvadu Wenger nebo Klopp, tohle fakt ne. Ted v lete by taky bylo hodne tezky koupit Marquinhose, Digneho, Strootmana, Williana, Alcantaru, Falcaa a z tech penez postavit uplne novej tym..

Reagovat
Counter

Pořád si myslím, že titul urve CFC.

Reagovat
SunFells

Reagovat
madridcan

Treba ist kilometer po kilometri

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

*AFC

udělat ve zkratce na tři písmena chybu

Reagovat
madridcan

https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1350567/46413

Malo ist za viac a miesto tych primitivnych kurzov som mohol dat Bystricu cistu

Reagovat
wild

no to si fakt mal dat BB 1,namiesto tych pocet golov..a aspon za 5€

Reagovat
nani92

na tiket, kde mám slovenský hokej alebo futbal by som viac ako za euro nedal..

Reagovat
wild

je to risk ,ale uz je po vianociach tak by mali byt lepse vysledky

Reagovat
madridcan

Mal som pri sebe len tie drobne, lebo som tam dosiel po nakupoch na Silvestra...Tak som natrepal vysoke kurzy, nieco na ,,prilepsenie" kurzu a dal len tak, aby sa nepovedalo.

Reagovat
wild

aa sak aj 15€ neni zle..aj za to sa da najebat na silvestra

Reagovat
madridcan

Skor vyrovnanie hladiny po Silvestri

Reagovat
cristiano.K.

exempláře

Reagovat
madridcan

Na Lige Majstrov piaty a siesty hraci den sa dalo neskutocne zarobit

Reagovat
nani92

hej,PSG v 90 minute víťazný, a Plzeň sa 70 bránila ako sviňa ..neviem,chvalabohu aspoň remízka

Reagovat
nani92

keby som vtedy United viac veril,mali kurz 3

Reagovat
wild

tak ten keby isol za 10 by

SJ - LA ako vtedy skoncilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19
Reagovat
wild

potesi

tak tie Pardubice,to bolo stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod proč Chelsea nezkusí Matu nebo Williana na CM? Willian tam myslím i chvilku hrál a nebylo to špatný. Ale co ten Mata? Předpoklady má dobrý, ne?

Reagovat
Miguel19

Mata? Ten ani náhodou. O Willianovi by se dalo uvažovat. Reálně i Oscar.

Reagovat
smazaný uživatel

to som snáď ani nemusel všetko čítať chelsea, že nemá stabilnú formu zálohy? veď tam majú 7 hráčov svetových kvalít a Mourinho snáď na tréningu vidí, že ktorý 3-4 sú pripravený najlepšie o útoku ani nehovorím ten máme strašný ale určite príde útočník ako napríklad diego costa

MCFC môže byť najväčším favoritom na titul ale čo ak napr. z 5 zápasoch vyhrajú len 1 a už sú v kaši, to tiež sa môže stať aj so všetkými týmmi preto kľudne titul môže získať hoc aj everton

Reagovat
wild

OT : sipky nesledujete? teraz nasleduje predcasne finale van Gerwen - Lewis

Reagovat
smazaný uživatel

uč sa Deno

Reagovat
wild

uz som sa neska chvilu donutil..ale na toto sa tesim cely rok,takze zajtra pokracujem

Reagovat
smazaný uživatel

jbšnt aj ty , ja musím aspoň teraz cez noc

Reagovat
wild

hmm..kukneme Detroit?

Reagovat
smazaný uživatel

trošku určite buď na fb ptm :)

Reagovat
wild

tak povodne som sa stel vyspat,ale idem do toho s tebou..budem sa ucit a potom hodime očko na kridla

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

fans Detroitu?

Reagovat
wild

ano

Reagovat
smazaný uživatel

takisto

Reagovat
wild

1.1.2014 o 19.00 .. uz sa na to tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi nehovor krásny sviatok

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie, ja fandím Slovákom a prajem Bostonu,v NHL vyložene nefnadím nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

sport1?

Reagovat
wild

ja sledujem sky sports,ale ano je to aj na sport1

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

I Ronnie O'Sullivan

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju ty jejich nástupy

Reagovat
wild

ta atmosfera ma do toho zatiahla .. sipky su az na druhom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nesleduju nijak podrobně, ale skoro vždy, když na to v TV marazím ta atmosféra me donutí to dosledovat do konce. Navíc dnes zrovna van Gerwen...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

oooooooooooooo Michael van Gerwen

Reagovat
wild

zacal vo velkom style ako aj vcera..dnes by mohol predviest 9dart finish

Reagovat
C0br

to je tragoš ten Lewis

Reagovat
Sali5

D20 asi zakletý

Reagovat
C0br

spíš všechny doubly

Reagovat
C0br

Ale MVG je neskutečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně si myslím, že ty dva z druhého semifinále by v poklidu porazil.

Reagovat
wild

Michael ho ale strasne nici

Reagovat
smazaný uživatel

No nečekal jsem, že ho van Gerwen takhle zesměšní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak predcasne finale si pisal?

Reagovat
wild

taketo jasne som to necakal..ale myslel som to tak,ze vitaz tohto zapasu to cele vyhra a nepochybujem o tom

Reagovat
wild

Michael van Gerweeeen

skvely vykon

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Favoritem je City, protože předvádí nejlepší fotbal a má dost široký kádr, takže únava a zranění by neměli ohrozit jejich hru.

Arsenal ačkoli má skvělou sezonu, tak potřebuje ještě doplnit kádr, takže záleží jak zvládnou přestupový termín,

Chelsea díky taktice Mourinha sbírá body, ale na titul by to nemělo stačit skrz impotenci útočníku, takže pokud v zimě neposílí, tak asi ne

Manchester Unted má příliš velkou ztrátu, ale myslím si že půjde nahoru.

Naopak Liverpool bude ztrácet, jelikož má absolutně nejužší kádr ze špičky

Velkou neznámou jsou určitě Tottenham, který je jak na houpačce a Everton, který pomalu začíná ztrácet a jsem zvědavý jestli Coleman nepřestoupí, ale nevím kam.

Newcastle dle mého do bojů o poháry moc nepromluví.

Reagovat
smazaný uživatel

coleman a bains jsou nejlepší krajní obránci z c elé PL.bude těžké je udržet,to je jasný ale za peníze v praze dům....vychováme další jako barclay a není problém)))

Reagovat
smazaný uživatel

Zasch ma kolegu konecne

Reagovat
I am Mancunian

podla mna to je on

Reagovat
Zaschrona

Ne.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdím, že nevychováte další, na druhou stranu v tomhle patříte určitě k těm lepším...ale myslím si, že letos do boje o titul nemůžete mluvit, nemáte na to dost široký kádr a bohužel ani zkušenosti

Reagovat
Svatej

včera registrovaný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

uplně mě fascinuje,jak se s evertonem vlastně vůbec nepočítá..)))ale přesně to nám vyhovuje

Reagovat
nani92

Reagovat
madridcan

500 pre zajtrajsiu vyhru Slovenska nad Ceskom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

+svedsku vyhru

Reagovat
cristiano.K.

ty vaše mokrý sny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra těm Slovákům to ZASE nejde co?

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre lepsi rok, ako tento

Reagovat
nani92

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

i kdyby vyhrál pro Chelsea 10 ligu mistrů a 20 titulů, tak pro mě zůstane navždy arogantním a namyšleným člověkem, který místo aby uznal chybu tak radši kecá hovna než aby dopustil "narušení" jeho pýchy. Hroznej člověk...

Reagovat
smazaný uživatel

nefandím chelsea ale on je velmi chytrý a tím jak si z novinářů dělá vlastně prdel,tak prakticky motivuje svoje hráče.myslím,že hodně lidí má o něm uplně špatné mínění.jste ovlivnění bulvárem a on se baví.je to skvělý trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

Vodí si to neskutečně.

Reagovat
mesyas

to máš pravdu on je neskutečnej machr v ovlivňování lidí, žvanění a krmení lidí mu vždycky šlo. Někdy žasnu nad fans chelsea, kteří za každým jeho krokem(byť špatným) hledají nějakou vyšší moc mourinha a vše si vysvětlujou tím, že to má promyšlené...ten si je neskutečně vodí a dá by se říct, že 90% fans má pod palcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, hustý, už se tady objevil asi třetí Evertonian, co se zaregistroval teď. Bych fakt nečekal, že takhle rychle... Gloryhunteři.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

dokud jejich nicky nezačínají na "z" tak to nejsou opravdoví fandové

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

ti fandia uz od Waltera Smitha

Reagovat
Swarley

jenom čekali, až vypadne ten neschopa Moyes, to dá přeci rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s Mourkem... a ještě bych dodal,že k nim bych pasoval (zatím) Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa pôjdu do najväčších bodoj o titul MCFC a CFC ale aj napriek tomu, že som fanúšik chelsea tak si myslím, že MCFC je lepší hlavne útoku čiže si myslím, že city vyhraje ligu ak k nám v zime nepríde útočník ktorý bude mať stabilnú formu a bude strieľať góly

no ale uvidíme ako si poradí arsenal ale skôr asi nie bude tretí a potom ManUtd to ešte uhrá na štvrté miesto

Reagovat
vanGomm

Tak ono při pohledu na tabulku v polovině soutěže jsou už vlatně jen 3 kandidáti na titul Arsenal,Manch.City a Chelsea.Everton ten líp jak 4.určitě neskončí,FC Liverpool už nabral ztrátu,kterou sotna smaže a Menchester U. tak ten by musel vyhrát min.17 zápasů pak by měl po 38 kolech 85 bodů a ty by mohly na titul možná pak stačit.Jenže vyhrát v PL 17 zápasů z 19 bude složité i pro M.U.Takže podle mého názoru titul už neobhájí.Trenér Chelsea vlastně tím,že označil za favorita na titul Manch.City nic zas tak mimořádného neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele