PODCAST: Preview zápasu o bronz

12.07.2014, 12:50
Názory a komentáře
Jubilejní 20. světový šampionát spěje ke svému konci a s ním i náš unikátní podcastový seriál. Dnes se zaměříme čistě na předposlední zápas turnaje, samotnými aktéry z Brazílie a Nizozemska proklínaný duel o bronzové medaile...

Dnešní sestava autorů podcastu nečítá jedno familiární jméno; menší dovolenou si vybral jeden ze dvou stálých tvůrců Dominik Zezula. Spolu s Tomášem Daníčkem nicméně brazilskou přítomnost i budoucnost rozebírá ještě náš tradiční host z diskuze, Jáchym Vintr známý pod přezdívkou Atlético de Madrid.

Přejeme vám příjemnou zábavu!









Podcast #25

• Preview Brazílie - Nizozemsko
- Jak si vedou zklamaní domácí v zápasech o bronz
- Dojde konečně na opožděnou sebereflexi z roku 1998?
- Možné alternativy za Scolariho
- Není pragmatismus jako pragmatismus
- Fernandinho s Marcelem a Fredem na odpis
- Nizozemci bez de Jonga a zpátky ke 4-3-3
- Uvidíme pasivní nebo aktivní Oranjes?
- Epické epicentrum zápasu: Jak si povedou leví beci na obou stranách?



Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (47)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Předposlední? Nebude ještě nějaký celkově shrnující?

Reagovat
fantomas

Nene, pak už jen psanym slovem.

Reagovat
Mr.Jindros

Škoda.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To je velká škoda, určitě by to tu hodně lidí ocenilo

Reagovat
Kily

taky bych řekl, jenom mě na druhou stranu napadlo, jak dlouhé by to shrnutí bylo, respektive o kolik by to přesáhlo hodinu

Reagovat
fantomas

No, má to víc důvodů.

Zaprvý pokud bysme to měli pokrejt tak komplexně, jako se nám to (snad) podaří v psaný podobě, strávili bysme tim zas celej jeden den jako analytickym preview (to sme natáčeli a editovali fakt asi sedm hodin), na což po celoturnajovym servisu jednoduše nemáme energii. Minimálně já teda ne.

Zadruhý nám zejtra vyprší měsíční Unlimited Pro účet, díky němuž sme si za devět euro mohli nahrávat materiálu, kolik sme chtěli. Jinak je to brutálně omezený a s nákym pořádnym review bysme se pod ten strop docela určitě nevešli.

A konečně: původní vize byla zkrátka taková, že (analytický) preview = podcast, zatimco (analytický) reportování = zápisník, jak už tomu bylo při Euru. Takže i v zájmu nějaký kontinuity to takle bude lepší.

Reagovat
nani92

nekecaj,rovno povedz že ide o dôvod č.2

Reagovat
Manau

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro psaný souhrn.

Reagovat
fantomas

Ne že by o tom už nebylo rozhodnuto, ale... ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím si, že tam lze obsáhnout více než v podcastu. A hlavně to lze lépe zorganizovat, když to bude o tak obsáhlém tématu.

Reagovat
fantomas

Však jo.

Reagovat
stas87

kedze je nezmysel robit podcastov v sezone a pred kazdym kolom zvlast tak by ma zaujimalo ci by sa nedalo urobit to ze by sa spravil podcast pred zaciatkom sezony,po konci jesene,pred startom jari a po koncu sezony riesilo by sa v nich pred zaciatkom sezony posily,trenerske zmeny a vsetky veci suvisiace s nasledujucim rocnikom,po konci jesene taky sumar vykonov a vysledkov,pri zaciatku jari ambicie zatial neuspesnych timov a na konci klasicke rozobratie celeho rocnika..nemyslim si ze by to bolo absolutne nerealne casovo a aj financne

Reagovat
fantomas

Spíš sme se s PJem shodli na tom, že by se to dalo dělat speciálně k pár šlágrum. S tim, že o PL by asi byl největší zájem a taky ji sleduje zřejmě nejvíc ozkoušených hostů (vitasrp, Counter, Usty); případně kdyby pak třeba finále LM hráli Němci s Anglánama, Francouzi s Němcema atp., dá se to vždycky ad hoc přeskládat s domingem, Arnem apod.

Náký megapreview a megasouhrny bude vždycky praktičtější spíš psát než namlouvat, zato 40minutovej podcast k zápasu Chelsea-Arsenal si třeba dovedu představit velmi živě.

Reagovat
stas87

no megaslagrov je v PL viac ako v BL ale ja som to skor myslel na nasu BL sekciu,ako rad si precitam predsezonne preview lenze ligu hra 18 timov a na moj vkus je toho prave malo,respektiv neda sa v tom obsiahnut vsetko,to v mluvenom podcaste ide,model by treba mohol byt tak ze jeden podcast sa zameri na prvu polovicu tabulky a druhy na druhu polovicu

Reagovat
fantomas

Podle mě to neni praktický, ale to už je jedno. Hlavní je, že my dva, co sme to celý MS moderovali, převážně nemáme o BL ani páru... takže by se toho musel chopit třeba Arne a naverbovat někoho dalšího jako hosta. To je pak asi na něm no, já sám bych se určitě angažoval jen v případných PL věcech, a domingo nevim jak...

Reagovat
stas87

rozumiem ak by sa dal dokopy tim ludi z roznych lig(PL,BL,L1,SA,PD) prave na to predsezonnne preview a zaujimave slagre v danom kole kazdej ligy tak by to nemuselo byt zle,samozrejme by clovek precital predzapasove preview+podcast kde by to povodne pisane preview bolo rozsirene prave o takticke veci..je to len napad a mam docela obavu ze nie kazdy by to uvital,aby proste nebolo tych podcastov natolko vela ze to zovsedni ludom a nakoniec sa to moze otocit proti autorom ako to ocas je

Reagovat
fantomas

No podle mě jich v sezoně bude spíš míň než víc, v tomhle směru bych se nebál.

Reagovat
Counter

Ok, jestli je původní předpoklad 40 minut, tak to zas bude hodinová nálož

Reagovat
fantomas

Tak zas.. pokud by to bylo třeba pětkrát do sezony, nebylo by to nic proti ničemu podle mě.

Reagovat
Lacko_Boh

rešpekt

Reagovat
Lacko_Boh

super úvod

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mistrovství světa 2014 - Brazílie

Nejlepší jedenáctka, náhradníci, trenér

Nejlepší jedenáctka:

Navas - Lahm,Hummels,Garay,Beasley - Mascherano,Kroos - Robben,James,Neymar - Muller

Náhradníci:

Neuer, Yepes, Medel, Debuchy, Sanchéz, Messi

Trenér:

Sampaoli

Reagovat
Kily

trenér jednoznačně Pinto

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nad tím dlouho přemýšlel, ale Sampaoliho progresivní styl nakonec převážil. Každopádně Pinto by byl jeho asistent.

Reagovat
Kily

tohle už pak bude individuální, ale za mě jít podle stylu = před Sampaolim mám Pekermana

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale Pekerman udělal ten giga kiks s Guarínem, když mu spolehlivě hrál Abel Aguilar. Je to dost subjektivní, ten fotbal Kolumbie byl krásný. Symbioza fungovala. Ale osobně mi v tomhle připadal progresivnější právě Sampaoli, který dokázal měnit styl s Valdiviou nebo bez, i když jen v prvním zápase.

Reagovat
Atlético de Madrid

Da se souhlasit ale Messi je dost mozna nejlepsi hrac celyho sampionatu, na rozdil od Neymara ktetej se po skupinach vytratil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tím jsem dost váhal. Asi máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

A když nad tím přemýšlím, tak Messi pro mě asi není nejlepším hráčem šampionátu, změnila by to leda nějaký jeho zásadní příspěvek proti Německu.

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastně vůbec nedokážu říct, kdo je pro mě nejlepším hráčem šampionátu.

Reagovat
fantomas

Jn z ofenzivních hráčů bych se snad nakonec klaněl k Jamesovi, ale uplně nejradši bych vybíral z dua Lahm/Mascherano.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, asi taky k Jamesovi. A u defenzivních souhlas. Mám to stejně. Samozřejmě radši Mascherana.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mariano13

Messi jednoznacne do zakladu aj ked ho nemam rad .. trener Pinto alebo van Gaal ... a Blinda by som dal aspon na striedacku (nejako mi bol sympaticky )

Reagovat
smazaný uživatel

MT-paráda,Štěchovice-Slavia Praha 1:0,největší úspěch v historii klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ted muzes zas jit kydat hnuj,btw je to jen priprava

Reagovat
smazaný uživatel

Nekydám,jenom říkám,že je to obrovský úspěch pro Štěchovice

Reagovat
smazaný uživatel

Puvodne jsem si rikal, ze pro Slavii..

Reagovat
smazaný uživatel

Šampionát velice povedený, na EF dobrý servis, žhavé diskuze a zajímavá novinka v podobě podcastu. Já jsem spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslím, že jste odvedli dobrou práci. Tohle byl úžasný měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

A mám štěstí, že jsou Dolar s Masopustem asi někde na bazéně, takže se mi tu ani nikdo nesměje. No o šampionátu a jeho konci jen v superlativech.

Reagovat
aimar21

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ms celkove vo hovne nakonec si zapamatuju jen rvpho hlavicku,suarezuv blikanec a kanonadu skopcaku.atmosfera nic stadiony na jedno brdo,komentatori sileny.zde na ef me nekolikrat vypekli se sestavou za coz sem zapltil ve fante .ale letni pauza ubehla rychle aspon a vyhlizim ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snad pises neco o Castrol Indexu, ze bych se ti mel smat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele