PODCAST: Preview posledního čtvrtfinálového dne

03.07.2016, 14:14
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Čeká nás závěrečné čtvrtfinále, ve kterém se také vyřeší poslední postupová otázka. V souboji Francie s Islandem se setkají dva velké příběhy - domácí tým směřuje svou koncentraci na tohle Euro už hodně dlouho, zatímco Vikingové Gunnarson a spol. jsou na šampionátu asi nejkouzelnějším prvkem. V dnešním podcastu se budeme všem klíčovým jevům náležitě věnovat...

Tentokrát na to budeme dva, moderátorskou dvojici Tomáš Daníček - Marek Ustohal pro dnešek nedoplnil žádný host, ale na výživnost zhruba půlhodinového povídání to, doufáme, nemá negativní dopad.

Klíčové dnes bude hlavně to, zda se Francouzi poučí z četných chyb, na něž "dojela" v osmifinále favorizovaná Anglie. Od podcenění méně zvučného soupeře, až k nevyužití očividných mezer v defenzivě Islandu. Didier Deschamps však už nyní vypadá jako schopnější taktik než Roy Hodgson a předpokládaná sestava tomu odpovídá.

Nechybí v ní ani stoper Samuel Umtiti, jenž se při neúčasti vykartovaného Adila Ramiho těší na svůj debut ve francouzském národním dresu.

PODCAST #20

• Preview: Francie - Island
- Setkání dvou velkých příběhů
- Podcení Islanďany i Francie?
- Stoperská otázka Les Bleus aneb Debutant Umtiti
- Šachy ve francouzské záloze
- Island si ve vedení libuje
- Duch islandské "jednadvacítky"
- Karetní nonsens na Euru
• Epické epicentrum zápasu: Islandský problém na krajích obrany


Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
fantomas

* Jedno dodatečný upřesnění: Koscielny samozřejmě RCB za Arsenal naposled hrál s Vermou (plus i na mistrovství světa za Francii). Jak mě Usty v podcastu "zatlačil", tak sem trošku zpanikařil

Reagovat
Le Gunner

Čekal jsem, co z tebe vypadne, jak tam byla ta chvilka ticha. To ti muselo přijít jako věčnost!

Reagovat
fantomas

Hehe, uplny okno no.

Reagovat
Le Gunner

Stane se.

Reagovat
smazaný uživatel

V Kosovi asi ozijou vzpominky na Delapa..

Reagovat
smazaný uživatel

Počúva niekto aj tie podcasty na webe ČT? Čo hovoríte na kvalitu s porovnaní s EF? Počul som ten posledný o Anglicku a Vrbovi a prekvapilo ma, že tam diskutujú ľudia z ČT, ktorí nerobia priamo v TV prenosoch ako komentátori či spolukomentátori, ale robia len na webe.

Reagovat
fantomas

Proč překvapilo? Já bych to naopak považoval za nutnost, pokud podcast bereme za nějakou alternativní formu zpravodajství. Naopak mě nasralo, že tam jednou pozvali Zelenku, protože na něho fakt nejsem mimo TV obrazovky dál zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, proste som čakal nejaké tie známe "tváre" a mená. Ale ako píšeš, možno to je takto lepšie. A čo hovoríš na úroveň tých podcastov?

Reagovat
fantomas

Já nevim, nechci pomlouvat konkurenci ale mně to nic moc novýho neřekne no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele