Add to Google
Přidej na Seznam
Přidej na Netvibes
EuroFotbal on Facebook

PODCAST: Preview druhého semifinálového dne

07.07.2016 12:18 - Názory a komentáře
 
Na koho bude další taktický plán spřádat velký stratég v čele Portugalska Fernando Santos? To se dozvíme již dnes večer, kdy se schyluje k dalšímu 'předčasnému finále', tentokrát mezi Německem a domácí Francií. Les Bleus zatím žádný opravdu významný turnajový souboj se svými východními sousedy nezvládli - zadaří se jim tedy v Marseille?

Jelikož se zase jednou bavíme o Francii, nemohl v naší dnešní relaci chybět náš známý tahoun francouzské sekce Dominik Zezula. Toho dále samozřejmě doplnila stálá moderátorská dvojice Tomáš Daníček - Marek Ustohal.

Na přetřes přijde celá řada věcí: německá záliba v porážení hostitelských zemích (ano, koukáme i na tebe, Brazílie) a naopak francouzská záliba v Marseille, ale především samozřejmě personální obsazení palčivých postů.

Zde prosím berte na zřetel, že jsme podcast natáčeli ještě před Löwovým potvrzením, že nastoupí lehce marodný Schweinsteiger, a tak jsme většinu času strávili řešením jiných alternativ za zraněného Khediru. Omlouváme se, a přejeme příjemnou zábavu!

PODCAST #22

• Preview: Německo - Francie
- Německo jako kat hostitelských týmů
- Deschampsova zamilovaná Marseille
- Kanté padne na úkor fungující strategie
- Kdo nahradí zraněného Khediru?
- Bez Gómeze vytvoří Němci živelný ofenzivní kvartet
- Peprný brankářský duel Llorise s Neuerem
• Epické epicentrum zápasu: Propadne opět levá strana francouzské obrany?


Autor: EuroFotbal.cz
Počet zobrazení: 1878
Komentáře (67 / 0 nových)
fantomas
07.07.2016 12:19
#
Sorry za tu španělskou výslovnost Němců, nevim, co to do mě vjelo.
cuscus
07.07.2016 13:04
#
chulian weigl
fantomas
07.07.2016 13:33
#
A Ektor
Han střelil první
07.07.2016 15:54
#
Někdo ti asi něco hodil do pití
Posledni Kovboj
08.07.2016 05:48
#
Blaza27
08.07.2016 07:44
#
Mada
08.07.2016 08:07
#
Super Bayern
07.07.2016 13:06
#
Trochu nesouhlasim s nazorem DZ, ze DLP nepotrebujes vedle Kroose. Naopak si myslim, ze hrac jako Weigl muze umoznit Kroosovi operovat trochu vejs a zapojovat se do akci ofenzivy (a vlastne tak plynule prechazet mezi 4-2-3-1 a 4-1-4-1), jako to bylo v Dortmundu, kde na Kroosove miste hral Gündogan. Naopak si myslim ze je v pripade Kroose chyba utopit ho vic ve stredu pole, coz se zrejme bude dit v pripade double pivotu Kroos-Basti. A co se tyce Cana, tak asi je vic box to box jako Khedira nez Weigl, to je pravda, na druhou stranu si nejsem jistej, jestli ma Khediruv klid a defenzivni schopnosti. A jak uz sem nekde psal, tak sem si vsiml ze v LFC vedle nej/pod nim hral jeste Lucas nebo Henderson, zatimco tady byl on ten nejdefenzivnejsi hrac. Takze je otazka, nakolik by si mohl dovolit ty svoje cesty k sestnatce, odkad strili, aniz by pak chybel ve stredu pole. Ale stejne bude hrat Basti no
fantomas
07.07.2016 13:10
#
Podobně sem na něho víceméně zareagoval já no ale já spíš problém vidim v tom, že by ten střed byl prostě fyzicky slabej no, což by tady mohlo klidně rozhodovat. Francouzi maj potenciál je tam umlátit, když bude nejhůř.
Super Bayern
07.07.2016 13:16
#
To mas sice pravdu, na druhou stranu bych v tomhle Weigla uplne nepodcenoval. Jasne je to takovej klucina, ale vem si ze v podstate ve vsech zapasech BVB snad krome Bayernu hrali BVB prim a druhej tym prijel branit. A Weigl se ve stredu pole vzdy vyznacoval rychlou, chytrou, nealibistickou rozehravkou (v podstate pravej opak Xabiho Alonsa ), at proti nemu hrali ruzny burani z Darmstadtu a podobne, nebo proste presovali fyzicky silnejsi hraci nez je on. Cimz nerikam ze snese stejnou prestlamu jako Basti ve finale World Cupu, to nevim Ale rozhodne bych mu veril
Harakan
07.07.2016 14:01
#
Super Bayern
07.07.2016 13:22
#
Jinak co se tyce toho Gomeze, to je opravdu problem. Protoze Nemci proste druhou devitku v kadru nemaj. Poldi je blbost, stejne tak Schürrle, kterej tam hral ve VW dost mizerne a pak uz nastupoval jenom na kridle. Ted by se fakt hodil Volland. A nebo aspon kdyby nebyl zranenej Reus a Bellarabi, ty by taky do toho systemu 'Tocime se vsichni na hrotu' sedeli daleko lepe. Kdyby byla ofenzivni ctyrka Reus, Özil, Müller, Draxler, s tim ze by se tam ti tri s vyjimkou Özila stridali, myslim ze by z toho meli Francouzi solidni vitr
fantomas
07.07.2016 13:32
#
Vollanda vlastně nevzal proč? Čistě kvůli formě?
Super Bayern
07.07.2016 13:38
#
nevim no, on v TSG nijak nezaril a hlavne hral hodne z kridla, kde mel Jogi jiny favority. A von hlavne jak ukazaly pratelaky pred ME i ty prvni dva zapasy, vubec se hrou na klasickyho utocnika nepocital, takze mu jedna typicka devitka Gomez v kadru stacila.
RO8OT
07.07.2016 14:53
#
Volland jeste neni na svetove top urovni. A zrejme se tam uz ani nedostane.
Neri
07.07.2016 15:40
#
Proč by se tam nemohl dostat, vždyť je mu teprve 23, teď přestoupil do Bayeru, kde bude hrát LM...
RO8OT
07.07.2016 15:58
#
24. Malo talentu? Vem si kde je dneska Kimmich nebo Sané (chysta se prestup do Manchester City, zajem maji dalsi ctyri kluby vcetne Barcelony). Bude muset hodne pridat, ale zatim neni moc golovej.
Super Bayern
07.07.2016 15:56
#
Tak ja neřešim top úroveň, ale možnou náhradu za Gomeze, kterou by vzhledem k tomu, že Klose skončil v repre a Kruse hraje poker, Volland byl.
RO8OT
07.07.2016 16:01
#
Ja vim. Ja jen ze Jogi ho vzit proste nemoh. Kdo by cekal, ze se zrani Gómez a Götze s Müllerem budou zakleti.
Super Bayern
07.07.2016 16:05
#
Místo Podolskiho, kterej je na CF příšernej a na křídlo je až pátá šestá možnost, jet klidně moh. Navíc jak říkám, celé to vyplývá z toho, že s Gomezem Jogi nepočítal do základu.
RO8OT
07.07.2016 16:17
#
Ty proste Podolskiho milujes
Super Bayern
07.07.2016 16:20
#
Sorry, ale lepší než Draxler, Sané, Götze ani Schürrle (potažmo Müller, když ho budeš brát jako RW) neni. Jinak je to sympaťák, ale na tomhle ME nemá co dělat.
RO8OT
07.07.2016 16:31
#
On ten Löw tomu vlastne moc nerozumi...
Arne
07.07.2016 16:41
#
Nevim, co a jak hraje Poldi v Turecku, ale na hrotu byl v Koline celkem dobre pouzitelnej...
fantomas
07.07.2016 17:11
#
V Arsenalu vubec. A Kolin uz sou veky.
Arne
07.07.2016 17:47
#
Vim, ale neprijde mi, ze by tam byl uplne nepouzitelnej oproti kridlu... Tim ale samozrejme nechci rict, ze by tam mel nastoupit nebo neco.

Podle me nakonec Löw nakonec hrat 4-3-3 s tim, ze se dockame Weigla za dvojkou Kroos - Schweini. Tim se samozrejme totalne zabije Özil, ale to je asi vedlejsi.
Super Bayern
07.07.2016 17:57
#
To uz jsem navrhoval, ze by to bylo nejlepsi, prejit na formaci z ME. Ale pochybuju o tom.
Super Bayern
07.07.2016 17:58
#
MS pochopitelne
fantomas
07.07.2016 18:16
#
Mne to prave prijde i pravdepodobny. Vlastne je zvlastni, ze tak jeste nezkusil pomoct Mullerovi, a ted se to pri absenci Gomeze asi i vylozene nabizi.

Pak Deschamps sahne taky k 4-3-3 s Kantem a misto pekny podivany to dojde do prodlouzeni za stavu 0:0.
Super Bayern
07.07.2016 18:31
#
A myslis ze by Özila posadil a dal tam Götzeho, nebo by ho nechal topit na kridle jako na MS?
fantomas
07.07.2016 18:34
#
Tak Ozil uz na LW neodehral zly zapasy, i kdyz prevazne v zacatcich repre kariery no.
Arne
07.07.2016 18:48
#
Topit, Mesut bude hrát vždy.
Arne
07.07.2016 18:48
#
Mně taky... Jogi nikdy neřekne ani hovno a teď najednou začne prozrazovat... "Höwedes se nevrátí do sestavy místo Kimmicha" = hrají oba. "Schweini bude v základu" - všichni myslí, že ho upřednostní před těmi dvěma mladými = budou hrát dva ze tří.

Že je to z jejich strany asi nejvhodnější varianta, to je druhá věc.
Arne
07.07.2016 19:52
#
Máme to tam.
Ligter
07.07.2016 13:49
#
„Právě v těchto fázích semifinále se ukázalo, jak moc Velšanům schází distancovaný Aaron Ramsey. „Andy král," velebil ho dokonce Coleman.“

fantomas
07.07.2016 14:08
#
Ligter
07.07.2016 14:40
#
Ramsey má přezdívku Andy král, jo?
fantomas
07.07.2016 14:46
#
Já netušim, ale on to někdo řekl v podcastu nebo...?
Ligter
07.07.2016 14:52
#
Ale ne, to byl nějaký článek na novinkách, kde se jim nějakým způsobem vtratil do článku přeložený Andy King a zaměnili ho nějak s Ramseym. jen jsem měl nutkavou potřebu to někam přisrat, asi jsem mohl zvolit jiný článek. každopádně váš podcast je samozřejmě v pohodě.
Neri
07.07.2016 15:55
#
Asi článek od polyglota Vaška Pilného, ne?
RO8OT
07.07.2016 14:23
#
Moc se na to netesim. Nemecko se bude snazit drzet balon a nebudou chtit pustit Francouze do tempa. Rozhodne necekam fotbal nahoru dolu, to by byla pro ne konecna. Rozbehnutej Pogba nic moc predstava Hodne to bude o Neuerovi. Jedina sance, jak to dnes uhaluzit. Urcite zacne Basti a Götze, ale nebude to fungovat. Jsem zvedavej na stridani.
Sdoom
07.07.2016 16:10
#
Super podcast jako vždy, pošlete to hlavounum do ČT, třeba pak někym z vás nahraděj dementa Kozohorskýho. ;-) Moc jsem nepochopil to, že z tý čtyřky neni Özil moc pohyblivej, nemysleli jste spíš Müllera? :-)
Super Bayern
07.07.2016 16:12
#
Spíš asi že neni využitelnej na CF, ne?
fantomas
07.07.2016 16:16
#
Sdoom
07.07.2016 16:26
#
Jo takhle, už rozumim.
Usty
07.07.2016 16:26
#
spíš že všichni z tý čtveřice se de facto můžou pohybovat v celý ofenzivě, zatímco Özil tak živelnej není a odsun z AM by ho utlumil
Kohout-NL
07.07.2016 17:01
#
Hm, jestli Giroud zase zasune, tak mu budu teda dlužit omluvu. No doufal jsem u něj v přenesení fazónky z ligy
Snomula
07.07.2016 17:36
#
I muži mají své dny.
Jeblinkton
07.07.2016 17:29
#
vyborny podcast tip 3-1 pre Nemecko goly 2xMuller, Ôzil, Payet
messinhovic
07.07.2016 17:38
#
je tam vrabejka? ja jestli to ma cenu zapinat..
Uli_Hoeneß
07.07.2016 18:46
#
Tyhle podcasty jsou nejhorší věc, kterou eurofotbal kdy vymyslel

Komentáře tipu tak je neposlouchej, budou super
fantomas
07.07.2016 18:49
#
Uli_Hoeneß
07.07.2016 18:50
#
Hlavně ty lidi v tom jsou úplny kreténi
Ale jelikož jsem věděl, ze jeden z prvních komentářů bude autora, tak jsem to radši nepsal
fantomas
07.07.2016 18:52
#
Vsak ja souhlasim.
Uli_Hoeneß
07.07.2016 18:54
#
Můžu se do toho nějak přihlásit, akorát r mi dělá problémy, takže finále Portugalsko - Francie komentovat nebudu
Arne
07.07.2016 18:53
#
RB Lipsko, RB Salzburg, Wolfsburg... a ostatní jsou kreténi
Uli_Hoeneß
07.07.2016 19:02
#
Tak i Lipsko bude za dvacet, padesát let tradiční
Arne
07.07.2016 19:10
#
To je možný, zato ty budeš furt stejný blb.
Usty
07.07.2016 21:18
#
messinhovic
07.07.2016 19:19
#
ja nenapisu "tak je neposlouchej", ale proc je teda poslouchas tvl
Jeblinkton
07.07.2016 19:32
#
boli by lepsie keby to stlacili max do 10-15 minut pre kazdy zapas a povedali rychlejsie a v skrarenej forme to najzaujimavejsie, najdôlezitejsie a boli by to len take kratke preview komentare ku zapasov a nie beseda. Ta dlzka to dost zraza hlavne ked to malo viac nez hodinu tak to vela ludi ani nezacne pocuvat
justcall
07.07.2016 19:40
#
15 minut max
RO8OT
07.07.2016 19:44
#
Podcasty jsou super. Francouzke hrace sice znam, ale system hry jejich repre nejak zmapovanej nemam. Rad si pak poslechnu nekoho, kdo o tom neco vi. Pokud ti vadi styl tech lidi, tak to chce trochu tolerance a budes zase v pohode
solar
07.07.2016 18:54
#
uvidime
Tommy Matro
07.07.2016 20:45
#
Super podcast
raduinho
08.07.2016 12:21
#
Super podcast Neuvažujete i o review podcastu? Třeba celého šampionátu, který by byl tak na hodinku, nebo souhrnný podcast skupin a vyřazovací části? Určitě je to časově náročné, ale rád bych si to poslechl a myslím, že nejsem jediný
fantomas
10.07.2016 10:00
#
Jojo, tentokrat nebudem nic mega psat jako pri MS, jen si pokecame zaverem :)
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.