PODCAST: Preview druhého čtvrtfinálového dne

01.07.2016, 11:33
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Portugalci postoupili do semifinále Eura bez jediné výhry, dnes naopak turnaj opustí tým, jenž slavil vítězství už třikrát. Zápasu Walesu s Belgií jsme se věnovali i v tradičním podcastu, který bude kvůli menšímu obsahu opět o něco kratší než ve skupinové či osmifinálové fázi...

A menší bude i zastoupení "odborníků" v imaginárním nahrávacím studiu. V dnešní relaci se moderátoři museli obejít bez hostů a složení podcastu tak tvoří pouze stálá dvojice Tomáš Daníček - Marek Ustohal.

Ti se úvodem povídání zastavili u poměrně bohaté historie vzájemných zápasů obou reprezentací v posledních letech. Větší pozornost však věnovali nově objevené taktické schopnosti Marca Wilmotse a problematické aplikaci jeho oblíbené strategie právě pro dnešní duel.

Důležitým faktorem zápasu bude rovněž kolektivní soustředění, které v táborech Walesu a Belgie rozhodně není na stejné úrovni...

PODCAST #17

• Preview: Wales - Belgie
- Není kvalifikace jako kvalifikace
- Zjevený stratég Wilmots
- Kdo "vyhraje" pasivnější roli?
- V obraně Belgie nezůstane kámen na kameni
- Nekoncentrovaní Belgičané
- Wales: #TogetherStronger!
• Epické epicentrum zápasu: Bude Hazard kvůli ztrátě Vertonghena svázanější?


Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Belgie!

Reagovat
raduinho

Reagovat
monty25

Dá se říct, že na Euru už zůstali jenom dva "černí koně". Já sice fandím tomu druhému (Islandu), ale Walesu to dneska taky budu přát... So come on Wales!

https://www.youtube.com/watch?v=PmHnnkzgjCI

Reagovat
smazaný uživatel

Manic Street Preachers

Reagovat
smazaný uživatel

az se divim, ze se z toho nestal vetsi hit... NIcmene tohle je jeste o uroven nad tim : https://youtu.be/EJ0O2vDT0VE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Eric_The_King

Wales hlavně hraje poměrně podobně jako by chtěli hrát Belgičani ne? Spíš zezadu a rychle se přes Ramseyho a Balea dostat dopředu.

Reagovat
juveforever

Poláci vyhrali dvakrát

Reagovat
fantomas

Proto se v perexu píše o Belgii a Walesu.

Reagovat
Usty

Jo jo, no a?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas rozhodne zranění Garetha Balea při rozcvičce, Wales sice první poločas překvapí Belgii a udělá si pár gólových šancí, ovšem v koncovce bude Walesu chybět právě Gareth. Za Belgii dá mezi 54' - 65' minutou góla Lukaku poté, co si naběhne na rohový kop De Bruyneho. O pár minut později dostane Ashley Williams červenou kartu a vrcholem nepodařeného večera Walesu bude vlastní gól v 90' minutě, kdy si po centru střídajícího Origiho sklepne míč do vlastní branky Joe Ledley. Belgie vyhraje 2:0 a postoupí do semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Spanel,Holandan a Anglican jdou do hospody na pivo....a Islandan nemuze, protoze jeste hraje na Euru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele