POČÍTAČ: MISTRY SVĚTA BUDOU ČEŠI

07.06.2006, 22:34
Aktuality
Brazilci titul mistra světa letos neobhájí. Vyplývá to alespoň z výsledků simulace počítačové hry FIFA World Cup 2006, kterou provedl její vydavatel, známá firma Electronic Arts...

Pokud by se výsledky simulace měly skutečně stát realitou, stali by se novými mistry světa fotbalisté České republiky!!! Právě oni jako jediní našli recept na brazilskou sambu a jihoamerickou zemi ve finále turnaje porazili 2:1. Po první půli bylo skóre po brankách Tomáše Rosického a Ronalda nerozhodné 1:1, triumf českému týmu pak v 77. minutě po akci Nedvěda zajistil Baroš.

Svěřenci Karla Brücknera vedle týmového ocenění získali také ta individuální. Milan Baroš se se šesti brankami stal nejlepším střelcem turnaje, Pavel Nedvěd si domů zase odvezl ocenění pro nejlepšího hráče.

V průběhu vyřazovací části došlo na několik pikantních soubojů. V osmifinále dokázali Němci vyřadit Angličany a nakonec skončili až v semifinále, kde podlehli Čechům. Ve druhém semifinále změřili síly další velcí rivalové, Brazílie a Argentina. Po prodloužení skončilo utkání nerozhodně 2:2 a o postupujícím tak rozhodly až pokutové kopy. Ten rozhodující proměnil Robinho, v nejdůležitější chvíli podruhé v letošní sezóně neuspěl Riquelme, který svou střelu z penaltového puntíku poslal mimo. Argentinci si pak alespoň částečně spravili chuť v zápase o třetí místo, v němž porazili hostitelskou zemi 3:1.

V turnaji rovněž nechyběla překvapení. Už v základní skupině skončila pouť ambiciózních týmů Itálie a Portugalska. Největším překvapením se pak stala Kostarika, jejíž cestu zastavila až ve čtvrtfinále Argentina.

Společně s českým týmem se do osmifinále ze skupiny E kvalifikovali Američané. Ti dokázali porazit Itálii 3:2, Ghanu 2:0 a s námi uhráli remízu 2:2.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No tak to by bylo vážně dobrý. Vůbec bych se nezlobil, kdyby to takhle dopadlo .

Jenom místo fašounů by mohli být v semifinále Holanďani nebo Španěláci

Reagovat
smazaný uživatel

Počítač tomu hovby rozumie. majstri budú Angličania.

Reagovat
Marv

Reagovat
HOST*Heretic

Mistři !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Ryan Atwood

FIFA WC 06 je podělaný trapas tam vyhrají aji somálci nad brazílií!!!! Trpí to stejně podělaným syndromem jako FIFA 06 kdy Barcelona kolem 10-te sezony upada a v sestave ma kompletne unavene hrace s atributama kolem 70 a sou radi ze maji aspon 4 hvezdy, trapas!!!!!!!!!!!! Nasi vyleti jak spinave pradlo, budou radi jak postoupi ze skupiny, ale nevim, nevim, vyhraje jedine USA to si pamatujte!!!!!! Welcome To California!!!

Reagovat
HOST*Andy

Hlupče! Strč sa s týma svojíma Amíkama do riti! Go ČR Go!

Reagovat
HOST*azulgrana

chudáku zakomplexovaný, proč to nepíšeš rovnou anglicky

Reagovat
HOST*Ondrej

Presne...fuck of Amerika...češi do finale...go češi go

Reagovat
smazaný uživatel

Ryane, WELCOME TO "REALITA"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to byl oslavit, bohuzel ne virtualne tak mam peknou opici..

Reagovat
HOST*Sestinozen

Česko-Brazílie nemůže bejt finále, protože na Brazilku narazíme buď v osmifinále nebo v semifinále, ale ne ve finále... Můj typ je 1.Brazílie, 2. Nizozemsko, 3. Česko, 4. Německo

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je jedno, Brazilce porazíme v semifinále a hůra slavit, samozřejmě naplno to propukne až po naši výhře 9. července, semifinále bude takovej zahřívák.

Reagovat
Shevchenko

Ale jo! Když oba vyhrajeme skupinu nebo skončíme na 2. místě, tak se vsaď že to bude FINÁLE!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele