Pochettino: V kabině o titulu nikdo nemluví

29.02.2016, 15:51
Aktuality
Čtyři kluby jsou pro tuto chvíli ve hře o anglický mistrovský titul. Nejlépe má vše rozehrané Leicester a bez šance stále nejsou ani Arsenal a Manchester City, hodně vysoko pak míří také Tottenham. Kohouti jsou na druhém místě, řeči o konečném prvním místě ovšem nejsou tím, co je možné slyšet v šatně...

"V kabině o titulu nikdo nemluví. Věříme v to, že je v našich silách vyhrát každý zápas a uvidíme, co se stane. Teď se potřebujeme znovu koncentrovat. Máme silný kádr a pokusíme se nasměrovat vše na správnou cestu," nechal se slyšet argentinský kormidelník Mauricio Pochettino.

Tottenham včera sehrál duel se Swansea a nakonec bral tři body, přestože po značnou část duelu prohrával 0:1. Svou výraznou převahu nakonec dokázal zúročit v závěrečné dvacetiminutovce, nejprve v 70. minutě vyrovnal Nacer Chadli a o sedm minut později rozhodl Danny Rose.

Londýnský klub tak zareagoval na sobotní triumf Leicesteru nad Norwichem a na vedoucí příčku ztrácí dva body, o další tři body zpět je po prohře s Manchesterem United Arsenal. A počítat se nadále musí rovněž s Manchesterem City, ten sice na první pozici ztrácí už devět bodů, k dispozici ovšem má jeden duel k dobru.

"Není důležité, že Arsenal prohrál. Důležitý je náš vlastní výkon a fakt, že do konce Premier League stále zbývá jedenáct zápasů," nevěnuje Pochettino pozornost tomu, jak si vede konkurence.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (396)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele