Pochettino netuší, zda bude Tottenham v létě nakupovat

31.07.2018, 09:53
Aktuality
Letní přestupní termín je ve své polovině a hodně skromně si na trhu zatím počíná Tottenham. Londýnský klub ještě nekoupil ani jednoho fotbalistu a není vyloučeno, že do nové sezony půjde s kádrem z minulého ligového ročníku, připustil to manažer Mauricio Pochettino...

Tottenham podepsal nový kontrakt s Erikem Lamelou a novou pětiletou smlouvu před ním uzavřel právě Pochettino, což jsou vedle návratu několika hráčů z hostování jediné novinky z kabiny Spurs. Co se týče transferů, zůstává pouze u spekulací o možných přestupech jmen jako Gareth Bale, Jack Grealish nebo Anthony Martial.

"V loňské sezoně jsem vám řekl nějaká čísla, letos nevíme, co se bude dít. Nevím, jestli někoho koupíme či nikoli. Pracujeme na tom. Nemohu vám říct, jestli koupíme jednoho, žádného, dva, tři nebo čtyři fotbalisty," nechal se slyšet úspěšný argentinský kouč.

"Koncentruji se na svou práci a snažím se připravit tým, abychom splnili své cíle. To je to hlavní, na to se soustředíme," dodal.

Tottenham loni v anglické lize skončil na třetím místě a došel do osmifinále Ligy mistrů, kde v odvetě doplatil na neproměňování šancí proti Juventusu. Nová sezona pro něho odstartuje 11. srpna výletem do Newcastlu.

Autor: Tomáš Pavlík / fourfourtwo.com

Komentáře (391)

Přidat komentář
kissak

Jak to vypadá, tak zatím ne ale má ještě 10 dní.

Reagovat
masly008

Chlapi teď bez rýpání.Jaké jsou cíle Totáče?Stačí kvalda do LM? Nebo pohár i bez LM?Nemyslím tím že chcou vyhrát všechno,nějaké realistické.

Reagovat
smazaný uživatel

titul

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě věčná škoda, že jste hráli nejlíp, když ho vyhrál Leicester, tam bylo jasné komu to přát, měli jste si pro něj dojít tu další sezonu

Reagovat
SunFells

Jasné to bylo, měl jsi to přát právě tehdy Tottenhamu, u nichž rozhodčí pohádku neživili.

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak nevím proč . Ze začátku ta pohádka pěně začínala bojovností lišek. V půli sezony , ale výsledky 1:0 kdy jedinej fík padl z penalty. Pamatuji si na zápas proti arsenalu jak tam padl gol z pencle a z 2 metrového ofcaiku

Reagovat
Hokaido

Vždyť ten zápas Leicester prohrál.

Reagovat
SunFells

Někdy podáš výkon dle svých představ, uděláš pro výhru jednoho týmu skoro vše a stejně to nevyjde, to je sport. Ale určitě se s tím Atkinson nakonec nějak srovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, bylo jasné, komu to přát. Rozhodně ne Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalda do LM už se bere jako samozřejmost. Titul je stále sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalifikace do LM určitě, ale jinak prostě začít sezonu a dívat se, jak se to vyvine, určitě by to chtělo nějakou trofej. Kdyby konečně klapla PL, tak by to bylo nádherné, ale spíš bych věřil, že klapne FA cup

Reagovat
janinho

ak nepride ani 1 posila, tak nemozu cakat boj o titul ani vo sne. chapem, ze ten stadion stoji velke peniaze, tak snad sa podari aspon ta top4. kvalifikovat sa do LM pre dalsiu sezonu je zaklad a v tejto podla mna musi byt minimum postup zo skupinu a potom dalej je to uz loteria.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že jestli nikdo neodejde, tak ten tým je skvěle pokrytý. Stopeři: Toby, Jan, Sanchéz, kdyby bylo nejhůř tak Dier. Kraje obrany: Trippier, Aurier, Davies, Rose. Střed zálohy: Wanyama, Dier, Dembelé, Winks. Ofenzivní záložníci: Son, Lamela, Lucas, Eriksen, Alli. Hrot: Kane Llorente nebo Son. V bráně Hugo

Reagovat
janinho

no bodaj by si mal pravdu... ale uz boli pripady kedy z vitazneho timu nikto neodisiel ani nikto neprisiel a zo sezony na sezonu sli vykony dole. myslim, ze aspon 1 kvalitna posila (nemusi byt za 100 mil.) by mala kazde leto dojst ako ozivenie.

kader je poskladany velmi dobre, ale do toho stredu zalohy by sa urcite niekto hodil. aj ten Llorente ma celkom sklamal, tak miesto neho a Janssena by sa tam hodil lepsi backup.

sice toho Sessegnona som zatial nevidel hrat, ale ak je to fakt taky velky talent, tak on by tiez stal za zvazenie. neviem ci by som aj Rosea neobetoval, tak ci tak sa spomina jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sází se na to, že se nikdo nezraní. Jestli se zraní Kane, tak to nebude dobré. Každopádně zalovil bych ve Francii takový Aouar nebo Ndombele, které už někdo zmiňoval hráli na svůj věk výborně. Taky ten Zaha nebo Martial, který je půl roku na odchodu, ale 11 dní před koncem přestupáků to už asi nevyjde nebo za velkou pálku. Na ten hrot nevím koho vzít jestli zas zkusit někoho z nizozemska nebo třeba ben yedera. Ale vypadá zas na nějakého sissoka. Podle mě měli skočit po shaqirim ten byl zadarmo,

Reagovat
janinho

za Zahu vraj pytaju cez 60 mil. a za Martiala ten blazon Zoze 100 mil., takze toto nehrozi v ziadnom pripade, aj ked by som si tu obidvoch velmi dobre vedel predstavit (napr. Lamelovi uz velmi neverim)

este som zabudol, ze Sissoka sme uz davno mali predat aby sa vratilo aspon nieco z toho panic buy-u. Harry sa zranil uz v poslednych 2 sezonach a na moje pocudovanie sme to celkom dobre zvladli. ale dufam, ze ho bude Pocche ovela menej pretazovat. akoze... aby hraval v zaklade v pohari proti timom zo 4.ligy je podla mna zbytocne. potom ku koncu sezony je z formy.

rozhodne by to chcelo kvalitny backup za harryho a este niekoho do stredu zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, co se vymyslí, ale já osobně si myslím že max přijde nějaký mlaďoch, o kterém jsem nikdy neslyšel. A ohledně Lamely on měl smůlu, že jak se dostal do formy (po roku nebo 2 konečně začal předvádět slušné výkony), tak se zranil a myslím, že teď poslední 2 roky pořádně nehrál. Ale když nastoupil na hřiště, tak bojoval techniku má stále dobrou a jen 26 let já myslím, že on to ještě může zlomit.

Reagovat
janinho

no ten Lamela dokazal pred zranenim neskutocne veci. stale to ma v sebe, ale u neho mi vadi to, ze je to poriadny zmrdecek (na moj vkus az moc), tak snad v tomto smere aspon trochu uberie. u neho je uspech ze po operaciach bedrovych klbov sa vobec vratil k futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si budem alli taky neni svatousek.

Reagovat
janinho

toho mam tiez na zozname vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

za 100 mega to se ani pochettinovi nepodobá

Reagovat
janinho

chvalabohu

Reagovat
Mass

Pochettina nemám rád za to, že podporuje podvádění a simulování. Bohužel je to u většiny jihoameričanů, tam se vychcanost pokládá za ctnost.

Reagovat
smazaný uživatel

K prvej vete sa nedokážem objektívne vyjadriť.S druhou súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Hazard, pujde?

Reagovat
Deywid

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

ne

Reagovat
CHONG

Doufám, že ne, 200 mega v librách je absurdita, Hazard nemá nic, kvůli čemu by měl být nejdražším hráčem všech dob, tak snad Pérez nepodlehne tlaku a na tenhle panic buy se vysere.

Reagovat
RKBoy

tak ono sa už dobrých 8+ dní o jeho prestupe k vám ani nepíše, najsilnejšie to bolo po tom interview po MS,ktorého sa bulvár chytil a nafukoval to.. realita je taká ,že Real ani žiadnu sumu za Hazarda neponúkol, medzi klubmi bolo len pár informačných rozhovorov..a 11 dní pred začiatkom PL ho už určite nepredáme.

Reagovat
Greny

bylo by dobry kdyby jeste podepsal novou smlouvu a klidne i Thibo by dalsi prestupak byl hned klidnejsi

Reagovat
CHONG

Hlavně ten Thibo.

Reagovat
CHONG

Souhlas, jako on je to samozřejmě super hráč, ale můj názor je takový, že ho nepotřebujeme (a už vůbec ne za 200 mega v librách), ostatně s výjimkou jednoho slušného hroťáka nepotřebujeme posilovat žádný post. Jeden slušný hroťák, klidně nějaký starší matador na dva, tři roky a můžeme směle do nové sezóny.

Reagovat
RKBoy

Perez chcel hlavne nahradit Ronalda marketingovo, sním neodišli iba goly ale aj miliony na marktingovích právach.. preto bol aj Neymar volba číslo jeden , on ako jediný má ten marketng na úrovni Ronalda a Messiho..tam to ale asi stroskotalo na tom,že PSG si tahalo cenu strašne vysoko,ale hlavne sám hráč sa ani nevedel vyjadrit k prestupu..

Hazard ten potenciál nemá ani z polovice tak velký,sociálnym sietam velmi neholduje, nemá tolko sponzorských zmlúv a snaží sa držat viac v ústraní.. to ,že Perez nechcel dat tých 200milionov bolo skor sposobené týmto,ako nejakými pochybnosti o jeho kvalite.

a sám Lopotegui ani nevyzeral,že by niekoho na krídlo chcel, tam počíta do základu s trojkou Bale,Isco,Asensio..

Reagovat
CHONG

Na marketing tam zbyl Balinho, ten je v tom žebříčku čtvrtý hned po Crisovi, Messim a Neymarovi, plus jak píšeš na křídlo máme alternativ dost, nás trápí odchod 50 gólů, což Hazard prostě nezalepí, proto jediné co potřebujeme je ostřílený hroťák, který prostě jenom sype góly, kreativitu, mezihru a přihrávky obstarají jiní, o to strach nemám.

Reagovat
Kenneth

Potřebujeme ho bohužel jako sůl. Nikdo rozumný to nemůže postavit na Baleovi.

Reagovat
CHONG

Není tam jenom Bale, je tam Isco, Marco, Lucas, předvést se teď může i Vinicius a Martin, je třeba trochu věřit a ne jenom pořád dokola rozbíjet prasátka. Já budu daleko radši, když dáme šanci stávajícímu kádru a hlavně mladíkům a Španělům a prostě to zkusíme, než abychom bezhlavě sypali rance za Hazarda, Neymara, Kanea apod. Nejhorší, co se může stát je to, že to letos nevyjde, nic nevyhrajeme a Pérez to prasátko rozbije za rok, no, nic horšího se nestane.

Reagovat
Kenneth

Ani jeden z nich není aní ze čtvrtiny tak golový jako Cristiano. Bale navíc každý 4. zápas zraněný. Kdo tam teda bude dávat ty goly?

Reagovat
CHONG

Právě proto píšu, že je potřeba přivést ostříleného hroťáka, který má za úkol prostě jenom sypat góly a ne Hazarda, protože ten Crise gólově nenahradí ani z té tebou uváděné čtvrtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je v dnešní době golovej jako cris to je otázka. Nikdo

Reagovat
Svatej

Na toho Viniciuse jsem dost zvedavej, jsou z nej v tymu pry vsichni pekne odvareni.

Reagovat
CHONG

Taky jsem na něj zvědavý, ostatně ve dvě ráno ho uvidíme v akci.

Reagovat
vilp

Tomu říkám hodně jednoduchý pohled na věc. 80 branek v tahu, celou dobu se řeší, jak potřebujeme někoho schopného ke Cristianovi, ale posily nejsou třeba, protože zbyli hráči, kteří jich střílí 10 za sezonu, lazar Bale a dítě z Brazílie. A hráči jako Luka, Toni nebo Sergio jenom ztratí rok kariéry, pohoda.

Reagovat
CHONG

To by byla hrůza, kdyby Luka, Toni nebo Segio po třech LM v řadě jednou nic nevyhráli. A to, že jsem výš psal, že potřebujeme přivést hroťáka (tedy přísun gólů, který jediný nás může opravdu trápit), to jako ignoruješ záměrně, nebo co?

Reagovat
vilp

Spíš by byla hrůza, kdyby se potřetí ze čtyř posledních sezon ani NEZAPOJILI do boje o titul v lize. A ne, neignoruji, zmínil jsem tam tu větu s Cristianem, tzn. jednu skvělou posilu to chtělo i ke Cristianovi, sám jsi tu k němu půl roku žádal Icardiho a najednou po jeho odchodu stačí jen dobrý hroťák. Zajímavé. A že víc nepotřebujeme? Driblink? Rychlost? Náběhy za obranu? Presink? Všeho po málu.

Reagovat
CHONG

Však jo, vždyť hráč typu Icardiho by stačil bohatě i teď, když už je Cris pryč, ale Hazarda fakt nepotřebujeme, jediné, co potřebujeme nahradit je přísun gólů, zbytku rozhodně není pomálu, jak píšeš.

Reagovat
vilp

Tak to asi poslední roky sledujeme dva různé týmy. Zizou přesně tyhle nedostatky řešil neustálou stereotypní hrou na centry, protože jsme se do vápna soupeře většinou jinak nemohli dostat, hlavně v lize to byl čím dál větší problém.

Reagovat
CHONG

Nový trenér, nový herní styl.

Mě prostě jenom nebaví tahle hysterie typu úúúú, my nekoupíme Hazarda a další hvězdičky a určitě nic nevyhrajeme a blá blá blá, prostě se budu radši dívat na to, jak to zkusíme s mladíky a Španěly, i když třeba nic nevyhrajeme, než abych musel sledovat, jak se nejlepší klub všech dob nechává dojit od týmů druhého sledu (což Chelsea, PSG nebo třeba Inter a Tottenham ve vší úctě prostě jsou). Čím jsem starší, tak je mi hrdost prostě přednější než trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím hazard je na vytváření šancí doopravdy TOP CLASS, ale když v tom týmu je už kroos a modric tak je to i zbytečné, navíc se budu opět opakovat krajních útočníku má real velmi dost ,chce to jenom někoho místo benzemy

Reagovat
vilp

A hlavně samozřejmě další slušný příděl gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

se musí počítat i s tím Thomasem nebo jak se jmenuje, ano byla to druhá liga, ale i tak potenciál má tolik golu dát v takovém věku. Ale jinak potřebujete spíše hroťáka, těch krajních hráčů máte neskutečně mnoho. Taky je to asi i na baleovi a jeho zdraví.

Reagovat
CHONG

Vždyť to říkám, hroťák, jinak nepotřebujeme nic, s RdT já osobně počítám, ale uvidíme co Julen, prý řadí výš Mayorala, každopádně za mě ideálně posila, Benzín a RdT (a Mayorala prodat).

Reagovat
janinho

no ja by som za upgrade Bale -> Hazard kludne nejakych 100 mil. eur obetoval. aspon kym je Bale fit a jeho cena je teraz nafuknuta...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem v pici.

Reagovat
Deywid

čo si si vsadil na to?

Reagovat
icemike

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

1500 v pici

Reagovat
Deywid

ja som raz takto pred pár rokmi dal 50 eur na prestup Cavaniho do Chelsea....no vtedy som ešte nevedel, že žiadnemu novinarovi nemôžeš veriť

Reagovat
Kixi Syhimour

To není tak hrozné, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlavne hrozne zbytecne.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to ano

Reagovat
Hokaido

Jakej byl kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se vsazel s kamosem.

Reagovat
Hokaido

Aha. Tak gratuluji.

Reagovat
Miguel19

Už jsou jenom tu a tam zprávy, že po něm Real nepůjde. Věřím, že zůstane.

Reagovat
Whitemedia

bude hrozně nadšený z našeho neposilování

Reagovat
RKBoy

ak príde ešte jeden záložník,bude to ok,naozaj kritická pozícia je len hrot kde je otázne ako sa bude darit Moratovi.. pravá krídelná strana by síce už potrebovala pomaly omladit,ale ešte to nie je tak urgentné..to by sa už niečo dialo ak by si vedenie a Sarri mysleli opak...

Pulišič podla všetkého ešte v Dortmunde ostane a Bailey je dost komplikovaný prestup.. ale hlavne sa musí najprv niekto predat,k čomu sa moc nehrnieme.

Reagovat
Kovi81

naozaj kriticka pozicia je prave kridlo, tam nie je nikto kvalitny.

Reagovat
Kixi Syhimour

A co hrát bez křídel komplet?

4-4-2 - diamond

Courtois - Alonso - Cahill - Rüdiger - Azpi - Kante - Cesc - Baka - Hazard (AM) - Koťata - Michy

?

Reagovat
Kovi81

urcite bude hrat Jorginho, takze Baku si vyskrtni. Sarri snad hraje akorat 4-3-3., ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to je fakt

4-3-3 off.

Reagovat
dinss

Potřebujeme křídlo a útočníka. ...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kenneth

Nemá hlavně Hazard rok do konce smlouvy? Nebo to byl Ušoplesk?

Reagovat
RKBoy

Thibo má jeden,Hazard dva.

Reagovat
Jordi Alba

Vy si to taky snad měníte ty ideály podle spekulací, ne ? Jak dřív padnul Neymar, tak ho nikdo z vás teď nechce, u Hazarda to taky už nevypadá, takže ho vlastně taky nechcete. Icardi pokud bude chtít zůstat v Interu, tak ho taky předpokládám vůbec nechcete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Neymara jsem nechtěl nikdy (aspoň ne od té doby, co přestoupil do Barcelony), Hazarda bych bral, ale za rozumnou cenu, nutně ho nepotřebujeme a už vůbec ne za 200 mega v librách a Icardiho bych bral klidně i za nějakou menší raketku, protože world-class hroťák je to jediné, co opravdu potřebujeme.

Reagovat
mayday

Letos ještě jo, ale za rok za dva ten tým bude potřebovat brutální obměnu pravděpodobně, spíš za rok.

Reagovat
Swarley

právěže má, hype po MS

Reagovat
SpecialOne

Kdyby ten tým vhodně doplnili, tak můžou jet na titul. Základní sestavu mají dobrou, ale posílat na hřiště Mouru, Lamelu či Sissoka je naprd.

Reagovat
Greny

No na druhou stranu maji stesti v tom ze nikdo z klicovych hracu se jim nezranil na nejakou delsi dobu treba za posledni tri roky

Reagovat
smazaný uživatel

Kane měl několik delších zranění, Lamela byl dlouho mimo, Rose/Walker taky, Toby v minulý sezóně hodně chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane, Wanyama, Lamela, Alderweireld, Rose?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ti tri jsou praveze skveli nahradnici.

Reagovat
RKBoy

tak ked všetky peniaze spláchli do štadiona....

Reagovat
madlucas

to doslova

Reagovat
niflheim

Pojď k nám, rádi ti něco koupíme.

Reagovat
off-olda

Titulek se mohl ukončit už před čarkou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, asi nejlepší trenér v Anglii a netuší, to jsou kecy

Reagovat
matZz

WOW, to tu ještě nebylo!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Jak s tim Willianem ? O mladych se furt povida, ze na to nemaji, protoze jsou nekonzistentni a tim padem si nezaslouzi sanci, ale pritom hrace s odkopanyma zapasama v PL i LM jako Bakayoka, Williana i Pedra omlouvame neustale... Prodal bych Williana i za 40 a dat sanci Hudsonovi. Nasledne vykopat Bakayoka a dat sanci Rubenovi. Kdyz uz mam sledovat festival prumernosti, podprumernosti i nadprumernosti, tak at jsou to alespon hraci s vazbou na klub. U Williana muzeme maximalne ztratit 6 dobrych zapasu v sezone, to by mohl jinej hrac s vetsi konzistenci prubezne dorovnat jak nic...

Reagovat
Miguel19

Pokud by odešel Willian, tak by se šlo po Pulišičovi.

Reagovat
Svatej

To by byl sen. Puliš je tu posledni dobou klasicky dost podcenovanej, protoze nebyl za posledni 4 tydny na ocich, ale potencial ma silenej..

Reagovat
Hokaido

Bohužel, po něm by se mělo jít bez ohledu na Williana.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nebude

Reagovat
icemike

Čeká se na Sarriho možná, až spolu pokecaji. Kdyztak se prodá v zimě

Reagovat
Svatej

Snad..

Reagovat
Busby babes

6 zapasu, to je 18 bodu, coz je o 3 body lepsi nez kdyz koupis Petra Cecha...

Reagovat
Svatej

To je to spravny uvazovani! Uz nema smysl premyslet zpatecnicky se statistikama golu, acek a zakroku, ale rovnou si po italsku kupovat body

Reagovat
Talker

Jenže většinu tech zápasu bychom vyhráli tak jako tak. vždyť měl 2+3 proti quarabagu a pak 3+5 proti huddersfieldu, brightonu a stoke. Zůstává 1 gól v LM a 3+3 v lize.

Reagovat
Busby babes

ja ti nevim, vysvetlovat vtip...

Reagovat
Talker

Jak mám vědět, jestli to je vtip nebo ne? To je jako když něco napíšete o Mourkovi, to taky může být vtip nebo realita.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kovi81

Willian musi konecne zmizet, povedlo se dobre prodat Oscara, musi vyjit i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně může jít i Pedro a Drinkwater. Akorát nevim, jestli je reálný stihnout je nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k neschopnosti našeho vedení, tuším, že do sezony půjdeme se Hodsonem. Což bych se sice nezlobil, ale prostě je potřeba posílit. Mám z toho kádru letos fakt obavu, krom zálohy je to bída...

Reagovat
FUnk

Aspoň tu náhradníka za Harryho jsme měli koupit.

Reagovat
Nikikrew

Letní přestupní termín je ve své polovině a hodně skromně si na trhu zatím počíná Tottenham.

Nie je deadline stanoveny na 9 augusta ako sa dohodli kluby v Anglicku?

Reagovat
icemike

Ale jen v Anglii

Reagovat
Ondiis

A jedná se jen o nákupy nebo všechny "transakce"?

Reagovat
icemike

Jen nákup plus registrace, prodávat můžou dal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tohle vymyslel.

Reagovat
Counter

Vždyť to dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Dává.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani prodávat

Reagovat
icemike

Můžeš prodávat. Ale pryč. Však do Číny se chodilo pořád i mimo tradiční prestupove období

Reagovat
janinho

nakup ti tiez nezakazu. akurat ze hraca nemozes zaregistrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zůstane Toby, potřebujem akorát CMko. Lucas je tu půl roku a bude už snad schopnej zahrát na nějaké úrovni. Lamela vypadá už konečně doléčenej, takže kvality na AM je dost. Martial a Zaha jsou variace na Sona - AMka, která můžou zahrát na hrotu. Bylo by pěkný jednoho z nich mít, ale letos se to nestane. Aurier a Rose jako druhé volby na beka se oba můžou po minulé sezóně leda zvednout, imo mají oba větší potenciál než Trippier a Davies.

Wanyama s Winksem jsou oba po těžkém zranění a v současnosti oba i znova na marodce. A k tomu je tam skleněnej Dembélé. A Sissoko. Srát na všechno ostatní a vyhodit 60-70 mega za někoho jako Ndombele, radši než podepsat 2 "bargain" průměráky typu Sissoko na deadline... ale jak ten klub znám, přesně tam to spěje.

Reagovat
smazaný uživatel

však prej máme novýho Masona

Reagovat
smazaný uživatel

Máme i starýho Masona, trénuje juniorku Myslíš Skippa? Ten by měl být talentem úplně jinde než Mason, ale je mu 17...

Reagovat
smazaný uživatel

Amose taky docela podobnej příběh, bude mu 22 a nikde ještě pořádně nehrál, akorát teda nevím, jestli je tak IP jako Ryan, kterýmu snad bylo už 23, kdy nastoupil do toho NLD ze začátku sezony a udělal si reputaci...předtím vlastně nehrál ani v Lorientu

Skippa jsem teda zaregistroval až v tom zápase proti AS, holt není to jednoduchý znát všechny ty kluky, když máme tak velkou a produktivní akademii

Reagovat
Csaplárova past

Škoda, že jsi nešel do Realu a ještě s sebou nevzal takového Kanea, Ericssena a Aliho

Reagovat
Svatej

Hmmm, to by nemohlo fungovat. Politika uz tam maji v Perezovi a boxera v Ramosovi.

Reagovat
Svatej

Hmm, on je to žurnalista, tak to už tuplem ne, posledne to zkousel Iker a letel ven hnedka

Reagovat
smazaný uživatel

Alli hraje čím dál tím hůř

Reagovat
smazaný uživatel

přesto má lepší statistiky než kdokoliv v jeho věku

Reagovat
Counter

Na MS byl slabší, ale jinak hraje pořád dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne teda prisel mizerný i v PL loni. Asi to mám zkreslený.

Reagovat
Counter

Byl o něco méně vidět a laťka byla nasazená hodně vysoko no. Dal méně gólů, ale měl zase o dost víc asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám právě dojem, že se mi nelíbil spíš častými ztrátami balonu, produktivní byl, to bych mu nevyčítal.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
janinho

Ericssen tak po nom boli tie telefony pomenovane?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

a poche je poslusnej no.

Reagovat
smazaný uživatel

a skromný, proto by nikdy nemohl jít do United, tam je arogantní blb na lavičce trademark, jen Moyes nebyl, ale ten taky nevydržel ani sezonu...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Busby babes

not arrogant, just better.

Reagovat
J0EL

Byvalo

Reagovat
Busby babes

porad plati.

Reagovat
smazaný uživatel

jen jsou dvě slova prohozená

Reagovat
ajouki

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/07/30/jose-mourinho-meltdown-man-utd-players-fear-managers-erratic/

Ty včerejší články, jak se to u United podle insiderů i samotných hráčů sype, to je jaký Tier?

Reagovat
Busby babes

Ducker je ok.

Reagovat
kiwwi

Tier 3

Reagovat
Busby babes

ty tohle hrozne beres jako desne bernou minci. Ale tohle rozdeleni nijak neznamena, ze se plete...

Reagovat
ajouki

Hlavně když to napíšou tři zdroje najednou ve stejný čas. Nejspíš někdo potřeboval zatopit pod kotlem, tak pustil zákulisní informaci.

Reagovat
kiwwi

nehovorím ze sa pletie... pýtal sa aký je to Tier tak som mu odpovedal

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Busby babes

jo a btw. je Tier 2.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
ajouki
Reagovat
Busby babes

tohle jsem prave checkoval.

Reagovat
Counter

Možná že Edwards (s kterým jsou autoři dohromady) je Tier 3.

Reagovat
Zdechlina

Letos shori jak papirek. Ze slepic bude peri jen litat

Reagovat
masly008

do záchodové mísy

Reagovat
janinho

na zaklade coho su sebavedomi prave fans Arsenalu... to mi je zahadou ci si myslite, ze ked ste sa zbavili AW tak hned budete zase hrat o spicu?

Reagovat
Zdechlina

Kde zminuji neco o Arsenalu?

Reagovat
janinho

no ste sa tu 2 chlapci potlapkali po pleci a obidvaja oblubeny klub - Arsenal... tak nikde dpc

Reagovat
cejen13

Přesně to si já popravdě myslím. Kádr Arsenalu je dobrý a uvidíme do jaký míry ho limitovala taktická nepřipravenost. Navíc přestupák zvládnutej dobře, příprava zatím super. Není důvod proč nebejt pozitivní

Reagovat
janinho

no v tomto sice suhlasim, prestupak zatial mate velmi dobry, ale po poslednych sezonach by som tu teda radsej moc nevyskakoval

to je ako keby som sa ja ako fanusik Spurs siel vysmievat Lpoolu ako dlho uz nevyhrali ziadnu trofej

Reagovat
cejen13

Tak úplná nečinnost v přestupech už se nevyplatila lepším týmům než současným Spurs, zrovna Arsenal byl několikrát typickej příklad, takže to k podobným prognozám trochu svádí. Já osobně sem ale reagoval hlavně na tu část o odchodu AW.

Reagovat
papanegra

Ta Spurs moc posili nepořebují, stačí až jim dozrají hráči.. Jinak ten kádr hraje dlouho pospolu a to je jejich obrovská výhoda.. Čekám, že i tento rok budou hrát na špici, možná vejš než minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos šesté místo a dvě prohrané finále (Fa Cup i ligový pohár)

Reagovat
Gareth Bale 11

Chce to pořádného střeďáka a kvalitní záskok do útoku, jinak ani není potřeba někoho kupovat.

Reagovat
matZz

konečně už potřeba koupit někoho, kdo bude krýt záda Harrymu, potom záleží, jak se vyřeší situace s Tobym, poslat pryč Auriera a zdvojit pravýho beka. Víc bych to nehrotil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co ten Llorente?

Reagovat
matZz

neprosadil se a určitě odejde

Reagovat
smazaný uživatel

V přípravě má docela slušný čísla.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
matZz

četl jsem o zájmu klubů ze Španělska, snad Sevilla. Tady na EF byla dokonce expreska, že je oficiálně na prodej. Podle mě hraje jen kvůli tomu, že zatím nehraje Kane a jinej útočník tam fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nikdo nepřijde, tak ho prostě pouštět nebudem. Za Llorenteho bychom beztak skoro nic nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tu nějaké spekulace? Nebo ticho po pěšině?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Aurier? Ano, bol neisty občas a urobil chyby, ale bola to jeho prva sezona v PL. Teraz bude mat za sebou celu pripravu a vyzera v dobrej kondicii. S Trippierom kvalitna dvojka na RB.

Reagovat
matZz

ok, je rychlej a má celkem slušnej centr, ale podle mě špatně brání, nevrací se, v lepším případě je pozdě v soubojích a z toho pramení zbytečný fauly, vždyť kolik vyrobil penalt? podle mě je Aurier v sestavě slabina

Reagovat
smazaný uživatel

OT: bude aj fantasy PL H2H?

Reagovat
Counter

Zatím žádná otevřená pro všechny není, jen pár uzavřených. Takže jestli chceš, klidně takovou založ a hoď odkaz sem do diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

A jsou už termíny na draft? Přesněji, je nějakej článek, kde se to řeší?

Reagovat
janinho

to by aj mna zaujimalo. ma tu niekto este link na tu diskusiu kde sa prihlasuje? dikes

Reagovat
janinho

dikes, zabudol som tam napisat ze min. rok som nehral

Reagovat
Counter

Termín přihlášek je dneska, tzn. zítra nebo pozítří bychom to měli dát dohromady. Řešit se to bude hádám pod Gregorym - http://www.eurofotbal.cz/clanky/gregory-uz-se-smiril-se-sestupem-28226/?forum=1#forum - ale určitě dáme echo i semka do diskuze, aby to všichni zaregistrovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Crystal Palace closing in on Max Mayer signing after positive talks with Germany international. By @JacobSteinberg https://t.co/xlQSoWvaiH #cpfc

Reagovat
smazaný uživatel

u neho bol vraj problém, že požaduje veľký plat. Pre CP, kde môže byť najväčšou hviezdou to taký problém nie je.

Reagovat
blade115

Ty voleee, proč si nevezmou radši toho Drinkwatera? Je sice dražší, ale o to větší kopyto...

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Co ta fanta

Reagovat
Swarley

to všichni chrápou?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Greny

zabalit a zeptat se jestli nechteji za 25 jeste Pedra

Reagovat
janinho

65 za Williana a niektorym vam je este malo? vy ste jak z Blby a blbsi, ze by ste slepemu chlapcovi predali kanarika s odjebanou hlavou

Reagovat
janinho

ak je toto pravda tak sa chudak Florentino musel uz nacisto zblaznit!

Reagovat
Greny

snad jo za ty penize bychom mohli koupit Pulišiče

Reagovat
janinho

to by som bol radsej keby sme toho Pulisica kupili my a poslali ho do Chelsea na 4rocne bezplatne hostovanie. pripadne keby sme tych 65 milionov z lietadla vyjebali nad Londynom... asi by to bolo lepsie vyuzitie.

Reagovat
Greny

jak rikam jeste vám muzeme nabidnou za 25 Pedra kdyby se v Madridu zblaznili uplne

Reagovat
Mateo16

Som klude Flore taku dardu neda aj ked to zrejme poukazuje na odchod Lucasa

Reagovat
blade115

Co na to ABC?

Reagovat
smazaný uživatel

Kachna

Reagovat
JollyJoker77

Bože Kondogbia som zvedavý za koľko

Reagovat
kiwwi

Mourinho: “I'm confident I get one (new player) but I think two I'm not going to get which is not a drama. I think every pre-season it happens basically the same & probably with every club, which is the manager wants more. It’s our nature, it’s our way of being"

https://twitter.com/SimonPeach/status/1024261043420315648

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

OT: fakt dosť od veci.

Vy tu chalani občas píšete o dating appkách, tak sa chcem spýtať takú kokotinu.

Už ste sa s niekým aj reálne stretli?

Lebo dal som tam jednej kočke ig pred časom a teraz volá ma teraz k sebe hrať monopoly. Pritom má priatela podla fotiek.

Ak by som sa rozhodol ísť za ňou, aká veľká pravdepodobnosť je, že dopadnem jak Tomáš Kuča a budem niekde čakať jak kokot? to by ma zlomilo

pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych to napoprvý domluvil na kafe, než někam domů.

Reagovat
smazaný uživatel

jako, ja som ju volal k sebe a ona že mám prísť po ňu

Reagovat
smazaný uživatel

Na kafe = do kavarny/hospody. Zvat hned domu je divny. Znam kluka, ktereho jedna nevyvedena psychopatka z badoo jezdi kolem domu stalkovat.

Reagovat
Jordi Alba

Pozvat do hospody.

Reagovat
smazaný uživatel

Restaurace, no...

Reagovat
Jordi Alba

Ale tak, třeba by jí někdo vzal i do hospody, jen mi to příde úsměvný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v posledni dobe nevidim rozdil mezi restauracemi a hospodami. Kazda ctvrta cenova se ted jmenuje restaurace, aby vypadala lip, nez ve skutecnosti je. A naopak, hodne novych facy retro podniku se ted pojmenovava hospoda/hospudka.

Reagovat
Jordi Alba

Tak je restaurace a restaurace.

Reagovat
Swarley

A hospoda

Reagovat
Jordi Alba

Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

prečo ja inam než do baru ženu nepozvem

Reagovat
Jordi Alba

Tak ještě jde o to, jak to tam vypadá. Já si představil nějakou vesnickou hospodu a pak to, jak tam někdo pozve frajerku.

Reagovat
Nikikrew

No, ja byt tebou by som si zistil ci ma frajera a ak ano tak sa nato vysral radsej

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
Ondiis

Tak záleží, co od ní čekáš. Jestli třeba vztah, tak jestli podvádí s tebou, tak pak bude i tebe

Reagovat
smazaný uživatel

oh neee, vzťah fakt nečakám

Reagovat
Ondiis

Jo tak tak to max může být překážkou morálka, karma .. a nebo strach z nakládačky no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tak bohuzial, take su zeny

Reagovat
Nikikrew

A naco by si investoval do holky ktorá chce očividne podvadzat? To asi potom o nej nevesti nic dobre

Reagovat
Swarley

a i když to je jednorázovka, kdo ví, jak to běžně provozuje...to můžeš rovnou do bordelu...

Reagovat
Nikikrew

::thumbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, stretli

Reagovat
C-M@ster

Fakt? Nepsals tu onehdá, jak jsi se regnul na amateri.cz a psali ti jen buzeranti?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, z brna, co já vím, klidně jsi to mohl být ty

Reagovat
C-M@ster

nejsi můj typ

Reagovat
jk

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Masi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

přinejhorším dostaneš od přítele na držku

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jakože dat. appku nemá asi jen tak, to znamená, že buď není spokojená, nebo chce někoho na fyzický kontakt, řekněme. Nicméně, třeba to je na fotkách jen její bartr.

Riskantní podnik, to je vždy, souhlasil bych jak píše lacob spíše s kafem, než u ní doma.

Jestliže trvdíš, že by tě to (bohužel) zlomilo, tak nutno podoknout, že jestliže používáš aplikace na seznamování, tak se budeš musit tak či onak s nějakou sejít, doufajíc že přijde. To je ten háček na seznamkách, no. Jestli tedy budeš chtít pokračovat v seznamováních na seznamkách, je třeba to risknout, ale nelam si s tím tak hlavu. Ona jednou určitě ta pravá přijde.

Toť můj osobní názor, hodně štěstí

Reagovat
Kixi Syhimour

+ tedy souhlasím s Nikikrewem, nicméně můj první odstavec hovoří i něco pro

+ owny říká, že střetli, takže to tak beznadějné není

Reagovat
smazaný uživatel

jako však ja mám teraz aj z okolia ženy s ktorými sa stretávam, tú apku cez internet už ani nepoužívam(asi 2 mesiace som tam nebol, celkovo som tam chodil asi dva týždne), len sa mi ozvala, lebo som jej dal na seba kontakt. Tak keby som zase dačo dojebal a bol smutný, tak či sa mi oplatí riskovať.

Mal som to ako taký backup a tiež zo zvedavosti som si tam založil účet.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tak jestli nehledáš vztah, tak snad ani nemůžeš být smutný, ne? Maximálně tak z toho, že si neužiješ, řekněme

Reagovat
smazaný uživatel

ale smutný z toho že ma namotá, pricestujem niekam a nechá ma niekde sedieť alebočo

Reagovat
Hokaido

A ty to máš k ní nějak daleko? Protože kdyby to bylo v jednom měste, tak bych si nedělal nic z toho, že tě někde nechá sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť ďaleko

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, tak si uděláš výlet, no. Po památkách, náhodou to může být dobrý

Reagovat
r.mrazik

bud v klidu...date trojku...jen si hlidej zada...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Jj, 3krat rande a pak padla, s druhou jsem se domluvil a pak na tu schuzku zapomnel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Třeba jen nesmazala fotky... Anebo to vůbec frajer není

Reagovat
smazaný uživatel

je, dava s nim storky zamilovane

Reagovat
Horcmen

kamarádka si na Tinderu našla přítele a jsou spolu už rok, takže možné je všecko střetla se předtím i s pár dalšíma, na kafe ... a znám i další, kteří si tam zase našli někoho na jednu noc; toho, že dopadneš jak Kuča, bych se nebál

Reagovat
Swarley

Dobře to lákáš, ty budeš ten její týpek, ne?

Reagovat
Horcmen

to ne, ale svoje úspěchy radši nezmiňuju, abych ho neodradil

Reagovat
nani92

áno stretol, bolo to dobré, skvelé a niekedy priam výborné

Reagovat
nani92

ale ked ma priatela, tak by som si od nej ziadal presnu polohu,kde sa bude v tom čase nachádzať

Reagovat
Busby babes

Mourinho: “I'm confident I get one (new player) but I think two I'm not going to get which is not a drama. I think every pre-season it happens basically the same & probably with every club, which is the manager wants more. It’s our nature, it’s our way of being" (via beIN SPORTS)

Nejak nam vychladl.

Reagovat
ajouki

Asi pochopil signál z klubu a raději zařadil zpátečku.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

no jsem rad, ze se trochu mirni.

Reagovat
kiwwi

vyššie

Reagovat
Busby babes

jo tak. prehledl jsem.

Reagovat
Busby babes

Mourinho picked Vitória de Setúbal for Joel Pereira to be loaned to. The club is Pereira’s hometown #mulive [record]

Takhle se stara o mladiky.

Reagovat
Swarley

tak snad to bude stoper

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro titul Spurs

Reagovat
JollyJoker77

OT : Čo hovoríte na nový trailer na Venoma ? Mne osobne chýba na jeho hrudi spider ale keďže nebude v Spiderman univers tak to chápem .

Reagovat
r.mrazik

hruza do ceho to skvely Hardy spadl...

Reagovat
Infernoqt

Prej se zranil Herrera se Smallingem. Zatím to není ofiko podložený, ale oba přibyli k Baillymu na injury listu.

Reagovat
Whitemedia

Brazilec Willian se nevrátil včas z dovolené a chyběl na tréninku Chelsea. Vedení klubu však bylo o celé situaci informováno. Willian měl blíže nespecifikované potíže s cestovním pasem. Od středy by se měl ale připojit k přípravě londýnského klubu.

Willian si bere dovolenou jako mistr světa a ještě má tak debilní výmluvy

Reagovat
popltak

Klasika, Tottenham netuší.

Reagovat
Mimalu

OT: BREAKING: @FA have announced yellow and red cards will be issued to managers in the EFL for misconduct from the start of the 2018/19 season #ssn

bude sranda

Reagovat
blade115

V PL by se mohli inspirovat.

Reagovat
Mimalu

ono se to vlastně netýká PL, moje chyba

ale aspoň v pohárech by to mohlo být zajímavé byť tam často tolik ty emoce nejsou

Yellow and red cards can also be shown to managers in the FA Cup, the EFL Cup, the EFL Trophy and the National League #ssn

Reagovat
RKBoy

chudák Jožo.

Reagovat
RKBoy

aha,to nie je v PL..škoda.

Reagovat
JollyJoker77

Zaha na lekárskej

Reagovat
smazaný uživatel

Zahu mám s Harrym, Eriksenem a Trippierem ve fantasy v jednom týmu. Třeba tím půjde překonat pravidlo 3 hráčů z týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to ctes?

Reagovat
JollyJoker77

Nejaký hráč z akadémie to leaknul a potom to hneď zmazal

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme CM. Wanyama sa nie a nie uzdraviť. Rovnako i Winks. Netuším kto.

Reagovat
mul

ja mám nereálny cieľ: Kovacic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sa mne osobne na MS nepozdaval, a Real nemam nasledovany. Co ten Doucoure z Watfordu? Mam skusenosti uz z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak MS je hovno meritko. Par zapasu, kde navic ten hrac vubec nemusi predvest co v nem je. Dembele vypadal jako shit, Alli taky asi svoje kritiky nepresvedcil. Ja bych Kovacice bral hned, ale nestane se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier na Twitteru:

Stay calm, the Target is close

A eagle emoticon za tim... Zaha mu to lajknul. Jestli neprijde, tak co to je kurva za hru?

Reagovat
JollyJoker77

neviem snáď niekto príde aj keď už vôbec neverím .... Teraz čítam že Flaque je spájaný s nami

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
kiwwi

Aurier do CP

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/mediawatch-manchester-united-pogbas-vanishing-transfer-message-to-mourinho

On Tuesday morning, Football.London ran with a story headlined ‘Wilfried Zaha to Tottenham speculation ramped up as star posts cryptic social media message’.

There’s something you need to know straight away here: the ‘star’ posting the social media message is not Zaha. It’s Serge Aurier. The headline cleverly hides that fact

Reagovat
smazaný uživatel

Pockat, jakoze ten tweet "today I will change everything" napsal Aurier a ne Zaha? Vsak to je blbost. Nebo neco nechapu?

Reagovat
Busby babes

ne, jen ze z toho Aurierova tweetu udelali noviny zpravu od Zahy... Tak si z toho delaj srandu.

Reagovat
kiwwi

Nash (Tier 1 Wolves) - Marcos Rojo, the @ManUtd defender @Wolves denied interest in, looks like he's on his way to first-day Molineux visitors @Everton for £30m.

https://twitter.com/TimNash_1/status/1024047530923970567

Reagovat
Mastný Chobot

heh, to sú neskutočné pálky za všelijaké odpady... len my stále predávame jak keby bolo 2009

Reagovat
vodka

no, dokud to nebude upečené, tak té ceně nevěřím. my s prodejama taky nejsem na tom nejlíp totiž.

Reagovat
kiwwi

No to sa uz zmenilo...posledne dva roky:

Adnan -10m + predkupne pravo)

Morgan - 24m

Depay 16m

Blind 14m

predtym siel Nani za 4, RVP za 4, Rafael za 2.5 a pod.

teraz sa uvazuje o Rojovi za 30, u Darmiana tiez drzime poziciu s tym, ze cenu nepodlezieme

Reagovat
blade115

16 za Depaye bylo hrozně málo.

Reagovat
kiwwi

nikto na svete by nam vtedy zanho nedal viac...naviac myslim ze aj unho mame buyback klauzulu takze aspon nieco (aj ked si nemyslim, ze to vyuzijeme, ale aspon sme ich tam konecne zacali davat)

Reagovat
blade115

Ttj, s klauzulí je to něco jiného.

Reagovat
Whitemedia

Když odcházel do Francie Traore a řešili jsme tu buyback klauzuli, tak nějací Frantíci atd. psali, že ve Francii se ty buyback nesmějí dávat.. tak teda nevím, co je pravda

Reagovat
Whitemedia

Hmm,, tak je to prý takhle.. "Ve Francii je zakázáno při přestupech zahrnovat opci ná zpětný odkup. Většinou to kluby ale obchází tím, že do přestupu zahrnují právo prvního výběru, jako to má třeba Depay"

Reagovat
Busby babes

muze tam byt nejaka gentlemanska dohoda... ja myslim, ze se psalo spis o tom, ze pokud Lyon dostane nabidku, tak nam da sanci to dorovnat...

Reagovat
vodka

je to tak, ale pořád by se dalo trochu víc z toho vytřískat. Blind s Morganem jsou ale dobré prodeje.

Reagovat
r.mrazik

"Anthony Martial? Is better for [press officer] Karen [Shotbolt] to answer if she wants to answer," Mourinho said when he was asked whether Martial would link up with his teammates. She replied: "We're here to talk about the game."

When another reporter pressed on whether Martial would rejoin the group, Mourinho added: "I don't know."

Reagovat
wild

Ja uz len cakam nato kym preda nejakeho dobreho hraca Martial ci Pogba a potom to ma u nas komplet a mozeme ho vyrazit..akurat, ze s nami nevyhral ten titul.

Reagovat
r.mrazik

ja bych se opet opakoval...mourek je svinstvo...

Reagovat
Busby babes

to bude velka chyba, pokud odejde.

Reagovat
mithro

hej, ked nechce hrat ani trenovat, co s nim. horsie je, ze ho nikto asi mimo anglicko nechce.

Reagovat
r.mrazik

On nechce hrát a trénovat???

Reagovat
mithro

tak ak mu klub chce uz dat pokutu, asi nechce.

Reagovat
Busby babes

fakt?

Reagovat
vodka

kdo by se divil po tom, jak ho Mourinho po příchodu Alexise zabil...

Reagovat
mithro

njn ale aj tak by sa mohol spravat profesionalne. odist sa da aj normalne.

Reagovat
kiwwi

seriously? Vsak ak je to pravda tak je to neprofesionalita jak svina aj keby boli okolnosti akekolvek

a hlavne s takymto pristupom by si zavrel vela dalsich dveri, takze divit by sa mal kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

jako jozko muze byt curak jaky chce, ale Toncek se momentalne vhova jak kokot.

Reagovat
r.mrazik

zadny clanek o pokute nebo ze nechce trenovat jsem doted nevidel...

Reagovat
nani92

Edo ich cenzuruje,aby ho predal za vyssiu palku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

tady si delam trochu prdel, vim, ze nedodrzel datum prijezdu zpet. ale ze si chce ocividne vydupat prestup ryc mourinhova chyba je jednoznacne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to jsem tedy zatim nikde nevidel...

vzhledem k tomu,ze na jare rekl,ze chce odejit,tak je mozne vsechno

Reagovat
r.mrazik

tam se o zadne pokute nepise nebo ze nechce trenovat

odletel k porodu ditete...aneb jaky rozdil oproti silvovi ze city,kde to problem nikdy nebyl a to bezela sezona

Reagovat
vodka

no, ne tady to martial posral, uz si to prodlouzil i pres to, ze se mel vratit.

Reagovat
r.mrazik

jestli byla domluva,ze se vrati a nebyl to nerealny pozadavek,tak to tedy posral

Reagovat
Busby babes

tak nejak to asi bylo. Je otazka, jestli pak klub vedel o tech komplikacich pro pritelkyni nebo jak spolu (ne)komunikuji... jinak je to cca 8hodinovej let z anglie a v prvni tride se to da vydrzet, rekl bych.

Reagovat
mithro

asi mi tam skocil zly clanok, uz ma to teplo zabija

https://t.co/n3bkHhc0pO

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

a Lukaku, Jones a Rash se pripoji o tri dny driv.

Reagovat
Hokaido

Je šance, že nastoupí proti Bayernu?

Reagovat
Busby babes

pochybuju. mozna z lavicky ale rekl bych, ze ani to ne...

Reagovat
Jardin

Za kolik by mohl jít? Do Arsenalu s ním

Reagovat
smazaný uživatel

taky by nemusel hrat cistej zaklad a po roce a pul by se mohlo tohle opakovat...Mel dojit uz tenkrat k nam, ted uz radeji ne

Reagovat
Svatej

Koukam, ze Malcom v noci daval za Barcu gol proti AS. Docela by me zajimalo, jestli udelal popularni gesticko neslaveni golu. V pratelaku by to bylo jeste legracnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Radoval sa normalne, ved za AS nehral

Reagovat
Svatej

Vsak proto by to bylo o to absurdnejsi, trochu jsem v to doufal

Reagovat
Mates_Matesović

Ten Skipp je parádní hráčik

Reagovat
nani92

porazili sme Real, vsetko je odpustene a zabudnute

Reagovat
Nikikrew

tak to ma byt, ten druhy polcas musel byt od vas lahodka. Snad teraz Jose pochvali svojich mladych zverencov

Reagovat
Horcmen

https://www.livesport.cz/zapas/nXKyyHgj/#statistiky-zapasu;2

konečně vás někdo nechal hrát svoji hru

Reagovat
blade115

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tak mozna dobry kouknout na to, jaky sestavy tam proti sobe v tom druhem polocase hrali v zaloze...

Reagovat
wild

Ake? Ved Real tam mal Cckovu zostavu, este slabsiu ako v 1.polcase, az na posl.15min tam isiel Kroos a Isco

Reagovat
Busby babes

cerstvej Asensio, Kroos, Isco, Nacho vs Perreira, Herrera, Tuanzebe, McTominay a pak Garner a Mitchell. tam to drzeni mice muselo slusne naskakovat.

Nevim, porazili jsme v priprave Real Madrid a my budeme hejtit drzeni mice? Smesny. Btw. a my jsme tam meli ackovou sestavu nebo jak?

Reagovat
wild

Ale vsetci tebou menovani nastupili az v 77min. A tych predoslych 30 min co? Ani ziadna strela na branu? Ved to je otras..

Mna vysledok vobec nezaujima. Ani to ze sme dostali 4-1 od Liverpoolu. Ide o ten sposob hry.

Ackovu zostavu sme sice nemali, ale vela z tychto hracov nastupi v zaklade proti Leicesteru a asi tak polovica bude hravat v zaklade pravidelne pocas celej sezony

Reagovat
Busby babes

tak zrovna na zpusob hry a to, jak to fungovalo mezi tema utocnyma hracem jsem cetl spis chvalu... Ale nevidel jsme to. Goly ale padli po hezkych akcich.

Reagovat
r.mrazik

vsak o vysledky v priprave temer vubec nejde...

Reagovat
Busby babes

Nejde, ale na hru ctu celkem dobry ohlasy, goly hezky po peknych akcich a u anglickych novinaru jsem videl reci o zaslouzenem vitezstvi... ale ne, proste zas spatne... ok.

Reagovat
r.mrazik

takze jsi to taky nevidel...a strasidelna statistika druheho polocasu je v klidu...ne,vse je skvele...ok

Reagovat
Busby babes

statistiky nejsou vsechno. Na jednu stranu rikate, ze to je jen priprava, na druhou tady delate dalekosahle zavery. i kdybyhcom hrali dobre, tak to shodite ceckovou sestavou Realu nebo necim podobnym co bylo napsany vejs...

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze fotbal z pripravy a konce sezony takovy problem nema a tyhle veci se resit nemusi...

"i kdybyhcom hrali dobre"....tohle proste neplati,takze to nema smysl resit ze jo

Reagovat
r.mrazik

hlavni vec je ale ta,ze to nevypada,ze by se to nekam posouvalo ze jo...

ano,je to priprava,o vysledek tak moc nejde...viz 1:4 s liverem...jen...tak nejak by clovek chtel,aby se na to dalo koukat...

no uvidi se v sezone,jak to bude vypadat...

Reagovat
Svatej

I tak mi to prijde uplne absurdni

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Koukal na to nekdo? zas ctu chvalu na Alexise, Matu, Herreru, Freda a Perreiru. McTominay na stoperu, zajimava varianta. Shawa nikdo moc nezminuje...

Reagovat
iamek

Koukal jsem dost vyřízený a moc nevnímal, ale Shaw byl dost mimo. Alexis a Mata skvělá spolupráce. Perreira si drží standart z přípravy. Bailly dost mizerný

Reagovat
Busby babes

jo, Baillyho jsem taky zahledl, ze nekdo kritizoval, ze delal chyby...

Reagovat
mithro

zo zaznamu, Eric zatial nic moc teda tuto pripravu, inac zase prvy polcas ok, druhy polcas odisli a nechali real hrat, slusny kolotoc tam robili.

Reagovat
Busby babes

dik.

Reagovat
Svatej

Muze mi nekdo vysvetlit, proc Jose zavira zapas i v pratelaku ?

Jedinym rozumnym vysvetlenim pro me zatim je cviceni strategie pro ostry zapasy, ale i tak mi to prijde jako uplnej ustrel, vzdyt uz na tom pracuji dva roky, naopak dopredu ten tym potrebuje venovat vice prace..

Reagovat
Generalní Gladiator

Votevřít to proti novému messimu(vodegard) a viniciovi,kterej na tréninku uchvacuje,by byla sebevražda

Reagovat
CHONG

Chelsea se prý vyptává na Kovačiče, za 200 mega v librách bych jim ho poslal

Reagovat
Whitemedia

zahraje Kovacic na křídle?

Reagovat
teenz

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greny

Vymena za Williana a budete radi ze nebudete doplacet

Reagovat
CHONG

aneb další kapitola z knihy: V anglické bublině

Reagovat
Greny

tak ja nevim vy kdyz mate nekoho kupovat tak se vam nelibi castka ale vetsina z vasich hracu ma uplne nesmyslne vykupky ...

Reagovat
CHONG

Výkupka je jenom pojistka, to, kolik si za toho hráče skutečně řekneš je věc druhá (viz Cris)

Reagovat
Eichel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Eichel

tie výkupné klauzule hráčov realu sú len na obídenie toho pravidla v śpanielsku, ktoré hovorí, že hráči musia mať výkupky.. preto real, keď nechce aby ich tam mali tak im formálne hodí obrovskú výkupku, kde je jasné, že ju nik nezaplatí.. ale reálne to neznamená, že by tie peniaze aj real skutočne požadoval..

V tomto by sa mohla napr. Barca ešte učiť.. tá ich taktika je chytrá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Dýně do Evertonu za 20 Mega euro? Slušný

Reagovat
Hokaido

Třeba nebude špatnej, ale v Evertonu se za poslední rok museli dočista zbláznit. Tolik hráčů za takový peníze a ten kádr prostě nevypadá moc silně.

Reagovat
smazaný uživatel

chudak trener

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele