Pochettino netuší, zda bude Tottenham v létě nakupovat

31.07.2018, 09:53
Aktuality
Letní přestupní termín je ve své polovině a hodně skromně si na trhu zatím počíná Tottenham. Londýnský klub ještě nekoupil ani jednoho fotbalistu a není vyloučeno, že do nové sezony půjde s kádrem z minulého ligového ročníku, připustil to manažer Mauricio Pochettino...

Tottenham podepsal nový kontrakt s Erikem Lamelou a novou pětiletou smlouvu před ním uzavřel právě Pochettino, což jsou vedle návratu několika hráčů z hostování jediné novinky z kabiny Spurs. Co se týče transferů, zůstává pouze u spekulací o možných přestupech jmen jako Gareth Bale, Jack Grealish nebo Anthony Martial.

"V loňské sezoně jsem vám řekl nějaká čísla, letos nevíme, co se bude dít. Nevím, jestli někoho koupíme či nikoli. Pracujeme na tom. Nemohu vám říct, jestli koupíme jednoho, žádného, dva, tři nebo čtyři fotbalisty," nechal se slyšet úspěšný argentinský kouč.

"Koncentruji se na svou práci a snažím se připravit tým, abychom splnili své cíle. To je to hlavní, na to se soustředíme," dodal.

Tottenham loni v anglické lize skončil na třetím místě a došel do osmifinále Ligy mistrů, kde v odvetě doplatil na neproměňování šancí proti Juventusu. Nová sezona pro něho odstartuje 11. srpna výletem do Newcastlu.

Autor: Tomáš Pavlík / fourfourtwo.com

Komentáře (391)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele