Po zranění chci ukázat svoji hodnotu, řekl Coleman

05.05.2017, 14:56
Aktuality
Séamus Coleman sice momentálně laboruje s vážným zraněním nohy, alespoň jeden důvod k radosti ale irský obránce dostal. Everton se svoji dlouholetou oporou prodloužil smlouvu až do roku 2022...

Rodák z Donegalu přišel k Toffees před více než osmi lety ze Sligo Rovers a postupem času si vybojoval místo v základní sestavě a zařadil se k oporám liverpoolského klubu.

To platilo i letos, než si však Coleman z březnového kvalifikačního utkání o postup na mistrovství světa s Walesem, odnesl velmi komplikovanou dvojitou zlomeninu pravé nohy.

Přesto Everton s Colemanem, který byl na podmínkách nové smlouvy již dohodnutý, prodloužil kontrakt až do roku 2022. "Jsem rád, že jsem prodloužil smlouvu," řekl Coleman. "Po zranění chci ukázat svoji hodnotu, že jsem si nový dlouholetý kontrakt zasloužil. Za Everton nastupuji dlouho a je to pro mě speciální klub," dodal. "Mám před sebou velkou motivaci k návratu," uzavřel směrem k postupujícímu procesu rehabilitace Coleman.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
Ligter

kde je fotka v irském dresu?!

Reagovat
smazaný uživatel

Najskor treba mať nohu nie z 3 ale z 2 kusov kluku

Reagovat
nani92

tvoju hodnotu stanoví Everton

Reagovat
smazaný uživatel

*Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschorna má o jeho hodnote určite jasno.

Reagovat
Baronne

Nějakej velmi chytrej hráč ho zas zruší a bude mít po hodnotě .

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázat hodnotu? Tak kam přestoupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Keby v našom klube bolo viac takýchto hráčov, ktorí si vážia hodnoty klubu a maju k nemu ten tzv špeciálny vzťah, tak by sme mohli bojovať naozaj o veľké trofeje. A platí to obecne pre všetky kluby. Dnes je to vsetko takmer o peniazoch, aj ked v priemernom klube zarobia stále viac než sa nam bežným smrteľníkom môže snívať.Potom to samozrejme nemôže dobre fungovať hlavne z dlhodobého hľadiska, ked mladi nadaní hráči berú klub ako napr Everton len ako medzizastavku v ich kariérnom raste. Pritom tu ten potenciál je a zdá sa že aj bude. Len ako hovorím, dnes je to všetko o peniazoch a väčšina mladich hráčov túži viac po mamone ako trofejach. Tu sa nám potom úži vyber vysnívaných klubov na Real, Barcu, United a pakluby ako City, Chelsea atd ... Možno ma teraz fans vypísaných klubov vysmeju, veď sme nato zvyknutý že sa povyšujú nad druhých, ale ostatni mi isto dajú zapravdu. Aj preto fandim takémuto klubu ktorý ma niečo špeciálne, ako byt gloryhunter.

Reagovat
lajka30

Reagovat
fenixLFC

väčšina mladich hráčov túži viac po mamone ako trofejach...tuzia po trofejach tak enbudu zostava v everone ktori im neponuka ani jedno ani druhe

Reagovat
smazaný uživatel

Bud v klidu, hodnotu ukaze EPL Fantasy

Reagovat
Mimalu

BREAKING: Manchester City fined £300,000 by Premier League and banned from signing academy players for two years. More on SSNHQ.

The ban on signing academy players will be suspended for three years from 30 June 2018 onwards.

Reagovat
Swarley

však je jim ta akademie stejně k hovnu jak vám

Reagovat
Mimalu

u nás je to důležitou součástí finanční politiky . A zrovna teď, když City mají pro mladé hráče zajímavé lákadlo v podobě Guardioly, to ani pro ně není nic zvlášť příjemného

Reagovat
blade115

Tržby z prodaných mladíků tvoří náhodou podstatnou část našich výnosů!

Reagovat
mithro

liverpool, teraz city, uvidime, ktore budu na rade dalej.

Reagovat
vladis271

Posledných pár dní idú rumours, že Barcelona nepôjde po Coutinhovi, Jednak preto, že by bol drahý, správy hovoria o cene rovnej alebo prevyšujúcej Suáreza, Plus plat ktorý by museli daťm keďže teraz má 150 logicky by usel mať viac. Už teraz majú problém s utiahnutím hviezdneho tria, Couts by sa platovo zaradil na úroveň Iniestu, Piqueho a Busqua.

Reagovat
minoLFC

teraz sa píše od Reale a Rodriguez k nám

Reagovat
nani92

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Han střelil první

Tak jako nestěžoval bych si, ale neblbni.

Reagovat
minoLFC

Novinky: Miroslav Pelta ubezpečil Viktorii Plzeň, že víkendový zápas s Jabloncem ohrožen není. "Platí i výsledek," dodal.

Reagovat
DeformFCB

Internet Explorer?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele